Ardon Letní trekový sandál STRAND - Modrá / žlutá | 43
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ardon Letní trekový sandál STRAND - Modrá / žlutá | 43
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Letní trekový sandál STRAND - Modrá / žlutá | 43 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Ochranná lišta hrany kufru Audi A4 2007-2012 (combi, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Audi A4 2007-2012 (combi, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Audi A4 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Scala 2019- (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Škoda Scala 2019- (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Scala je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Manželská postel BOLERO BOXSPRINGS 160 x 200 cm (sawana 26)
21 509 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ELTAP Manželská postel BOLERO BOXSPRINGS 160 x 200 cm (sawana 26)
21 509 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Moderní manželská postel, kde každodenní vstávání i pro starší osoby je radost díky výšce ložné části postele, která je 60cm. Postel má moderní design a možnost výběru potahové látky postele, včetně dvou úložných prostorů na lůžkoviny. Postel je vyrobena z kombinace dřeva a LTD. Co je Boxsprings? Báječný vynález, jak z dobré postele udělat ještě lepší - s extra porcí pružení a přitom s maximálním důrazem na dokonalou ergonomii těla při spánku. Moderní manželská postelPro starší osoby velká výhoda výšky ložné části postele pro lehčí vstávání (60cm)Pružiny Bonell2x velký úložný prostor (otevírací)Postel je celočalouněnáRošt a matrace v ceněDostupné rozměry postele : 160x200cm / 180x200cm - (vyberte viz roletka)Výška spaní = 60cm, výška čela = 115cm, délka postele = 205cm, topper = 4cmBoxspring: vynikající odpružení, cirkulace vzduchu, pohodlné spaníPotah: látka sawana 26Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace. 

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Kronos 19
22 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Baseus Full Coverage Anti Blue 2x ochranné sklo na iPhone 12 Pro Max (SGAPIPH67N-LP02)
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

S ochranným sklem Baseus Full Coverage můžete předejít jakýmkoliv mechanickým poškozením, které jsou často způsobeny pádem telefonu. Sklo zajistí bezpečnou ochranu během každodenního používání. Disponuje nano oleofobním povlakem, který poskytuje vynikající ochranu vůči otiskům prstů a různým skvrnám. Hladký povrch skla je také citlivější pro pohodlný dotek a funkčnost telefonu zůstává plně zachována. Sklo je maximálně pohodlné na používání, nezasahuje do citlivosti dotykové obrazovky, rozpoznání obličeje, či kvality fotografie. Anti Blue Light filtr Modré světlo vyzařuje z různých elektronických zařízení, včetně displejů mobilních telefonů, které může mít vliv na kvalitu našeho zraku. Vystavování se modrému záření může způsobovat namáhání zraku, bolestem hlavy nebo i problémům s usínáním. Sklo je proto vybaveno Anti Blue filtrem, který dokáže redukovat modré a UV vyzařování z obrazovky. Filtr chrání oči před škodlivými účinky modrého světla.Balení obsahuje 2ks skel. Vlastnosti a výhody ochranného skla Baseus • Sklo pokrývá celý displej• Ochrana před škrábanci• Ochrana před kapkami vody• oleofobní povlak• Nesnižuje dotykovou citlivost displeje• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace• Tloušťka: 0,3 mm• Tvrdost: 9H Obsah balení: • 2x Ochranné sklo• Utěrka na čištění displeje z mikrovlákna• Nálepka na odstraňování prachu a mastnoty

Sapunoteka Solid Shampoo Oily Hair 60g - Tuhý šampón na mastné vlasy
240 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

S problémem nadměrně mastících se vlasů si hravě poradí tuhý šampon, který vlasy i vlasovou pokožku dokonale čistí a zároveň hydratuje a vyživuje. Obsahuje veganské, biologicky rozložitelné přísady, obal je vytvořen z recyklované lepenky. Díky dostatečné péči již během mytí není nutné následné použití kondicionéru. Aktivní složky: Zelený jíl - vysoce účinná složka při potížích se zvýšenou tvorbou mazu, perfektně zklidňuje a čistí vlasovou pokožkuRicinový olej - se skvělými regeneračními vlastnostmiEsenciální olej z hořkého pomeranče a bergamotu - taktéž regulují sekreci kožního mazuKakaové máslo - dodává potřebnou výživu a hydrataci, vlasy obnovuje a chrání před okolními vlivyKyselina citronová - zajistí hedvábnou jemnost a zářivý leskPanthenol - brání před třepením konečků, posiluje vlasovou strukturu Použití: Napěňte pomocí dostatečného množství vody v dlaních a aplikujte do vlasů, případně vytvořte pěnu přímo ve vlasech. Nechejte několik minut působit a poté důkladně opláchněte. Dle potřeby postup opakujte. Šampon ukládejte na suché místo. SapunotekaChorvatská značka přírodní kosmetiky, která dbá na to, aby všechny produkty byly vyrobeny z lokálních bylin a surovin. Obsahují pouze složky přírodního původu a konzervační látky, které jsou schválené v organické kosmetice. Aroma produktů jsou získána z přírodních olejů. Veškeré výrobky jsou bez obsahu parabenů, umělých barviv, parfemace, PEG, SLES, SLS. Kosmetika není testována na zvířatech.

McKinley Santiago Treking AQX Kids 29 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKinley Santiago Treking AQX Kids 29 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Lehké dětské turistické boty McKinley Santiago Treking AQX Kids mají kombinovaný svrchní materiál z vysoce kvalitní kůže s textilním a syntetickým materiálem. Voděodolná a zároveň prodyšná membrána AQUAMAX® zajišťuje suchost i za mokra a dobrou cirkulaci vzduchu ve vysoce kvalitních outdoorových botách. Přilnavá podrážka zajišťuje potřebný grip (trakci) při krocích na jakémkoli povrchu, zatímco optimálně odpružená mezipodrážka PU trekových bot slibuje odpružený komfort při chůzi, což se vyplatí zejména v dlouhých turistických dnech. Materiál: kůže, textil a syntetika AQUAMAX: nepromokavá a prodyšná membrána Dobře tlumící PU mezipodešev Silně profilovaná podrážka

Bennon ALEGRO O1 ESD Yellow
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bennon ALEGRO O1 ESD Yellow
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Atraktivní vzdušný sandál sportovního charakteru z hovězinové štípenky vhodný pro použití v suchém prostředí při práci i ve volném čase. ESD obuv vhodná do EPA prostorů. • vrchový materiál: hovězinová štípenka + textilie sandwich MESH• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU ZEPHYRANorma: EN ISO 20347:2012 O1 SRC FO, ČSN EN 61340-4-3:2002; klimatická třída 3

Svorto Vložky carbone
117 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Svorto Vložky carbone
117 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tvarování vložky carbone zajišťuje latexový odlitek. Ten vytváří v patní části lůžko pro uložení paty, dále přechází v mírnou podporu podélné klenby. V přední části je srdíčko, které podepírá příčnou klenbu. Tento základ vložky překrývá latexová stélka obsahující aktivní uhlík, který vyniká vysokou savostí a omezuje šíření nežádoucích bakterií. Pro zvýšení hygienických vlastností je tato vrstva navíc laminovaná bavlněným textilem. Používají se v obuvi s nedostatečným vnitřním tvarováním a pro zvýšení komfortu chůze. Jaký problém produkt řeší? nadměrné pocení / propadlá klenba / příčně plochá noha / podélně plochá nohaTvar vložky celý tvarPodpora, vyměkčení a stabilita podpora podélné klenby / podpora příčné klenbyBalení pár

Vlnka Pánské protiskluzové bačkory káro
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Pánské protiskluzové bačkory káro
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Předností u protiskluzových bačkor jsou gumy v oblasti nártu, které zajišťují rezervu při náhlém otoku chodidel. Protiskluzové bačkory jsou stabilní, pohodlné a prostorné. Velkou výhodou je, že díky kvalitní podrážce se považují za bezpečnou obuv i pro starší osoby. Nová pevná protiskluzová podrážka Vám umožní bezproblémově vycházet před dům i v zimním období bez obav z upadnutí.Díky prodyšnému filcu v povrchové části efektivně větrají a tím pádem je možné boty nosit i celoročně. Celkový tvar a struktura bačkor je navržena dle moderních technologií pro osoby s otoky chodidel, vysokým nártem a haluxy.Zajisté oceníte, že jsou bačkory vyrobeny českou tradiční značkou Vlnka. Zakoupením tohoto výrobku podpoříte českého výrobce. Materiál:Podrážka: PolyuretanPovrchový mat: Prodyšný filc

Calvin Klein dámské černé tenisky
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Calvin Klein dámské černé tenisky
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámské černé tenisky s potiskem od Calvin Klein.Materiál: svršek a vnitřek - textil               podešev - syntetikaVýška podešve 2,5 cm.

Adidas AltaSwim C 29 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas AltaSwim C 29 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské koupací sandály se vyznačují plně přizpůsobitelnými popruhy, díky kterým perfektně sednou i rostoucím nožkám. Mají tvarovanou stélku, odvádějí vodu a rychle schnou, což z nich činí ideální kousek na pláž. Svršek z lehkého materiálu EVA zdobí logo adidas. Svršek z materiálu EVA s potiskem s logem adidas Přizpůsobitelný popruh vpředu a na kotníku Tvarovaná stélka Dokonale odvádějí vodu a rychle schnou Tvarovaná podrážka z materiálu EVA s flexibilními drážkami pro přirozený pohyb

McKinley Kona V AQX 36 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKinley Kona V AQX 36 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Všestranné outdoorové boty McKinley Kona V AQX pro trekking, kempink a další mají svršek z vysoce kvalitního síťovaného syntetického materiálu, který kombinuje odolnost a pohodlí s vysokou prodyšností. Integrovaná membrána AQUAMAX vás ochrání před pronikající vlhkostí ve vlhkém počasí a zároveň zajistí příjemnou výměnu vzduchu při vyšších teplotách. Lehká, tlumící mezipodešev PHYLON je také součástí funkcí turistické obuvi, stejně jako vyjímatelná a předtvarovaná EVA stélka. Materiál: PU/Mesh/Phylon/Guma/EVA/AQX AQUAMAX: Odolný vůči povětrnostním vlivům s vysokou prodyšností Lehká, tlumící mezipodešev PHYLON Vyjímatelná, tvarovaná EVA stélka Přilnavá pryžová podrážka Šněrování

SAPHO XR101 X-Round dávkovač mýdla, mléčné sklo/chrom, 230 ml
1 058 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SAPHO XR101 X-Round dávkovač mýdla, mléčné sklo/chrom, 230 ml
1 058 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Mějte v koupelně mýdlo vždy k dispozici. Elegantní skleněný dávkovač doplněný kovovým držákem vyřeší věčný problém s odkládáním mýdla. Díky minimalistickému neutrálnímu vzhledu zapadne do interiéru všech koupelen. Instaluje se přivrtáním na zeď nebo nalepením na obklady.

Kozlík lékařský - 100% přírodní esenciální olej 10 ml
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kozlík lékařský - 100% přírodní esenciální olej 10 ml
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Marvis Tea Collection dárková sada 3 x 25 ml
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Marvis Tea Collection dárková sada 3 x 25 ml
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dárková sada tří prémiových zubních past z limitované kolekce čajových příchutí. V balení najdete Earl Grey Tea 25 ml, Blossom Tea 25 ml a Creamy Matcha Tea 25 ml.

Pánská softshellová mikina Nordblanc Decomponate NBSSM7644_CKO
1 756 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Pánská softshellová mikina Nordblanc Decomponate NBSSM7644_CKO
1 756 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská softshellová mikina Nordblanc Decomponate NBSSM7644_CKO Softshellová mikina kombinuje pohodlí mikiny s výhodami bundy. Je vyrobena ze softshellu, který je na povrchu odolný a s teplým fleecem uvnitř. Mikina není vybavena membránou a tedy není nepromokavá, přesto díky technologii DWR odpuzuje vodu. Je lehce strečová, neomezuje v pohybu a je velmi pohodlná na nošení. Funguje skvěle jako hřejivá mezi vrstva nebo jako vnější vrstva do chladných nedeštvých dní.Benefity:Odolné proti větruOdolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích.Nízká váhaOdlehčený materiál vám poskytuje pohodlí a neomezenou možnost pohybu.VodoodpudivéChrání povrch před průnikem vody a odpuzuje vlhkost vzduchu.Technologie:SOFTSHIELD®Softshellový měkký materiál, který se díky svým vlastnostem a elasticitě dokonale hodí pro outdoorové aktivity. Zamilujete si jeho spolehlivou voděodolnost, prodyšnost a výjimečnou větruvzdornost. Mikiny a svetry » Mikiny » Pánská softshellová mikina Nordblanc Decomponate NBSSM7644_CKO

Vlnka Dámské kožené zimní boty s ovčí vlnou Magda
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Dámské kožené zimní boty s ovčí vlnou Magda
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Teplé zimní boty vhodné i do sněhu a na náledí potřebuje mít ve svém botníku každý. Pevná kůže a hřejivá ovčí vlna jsou ideální kombinace pro nošení po celou zimu a díky zapínání na zip se boty Magda i snadno obouvají. Silná podrážka chrání nohu od studené země a hrubý vzorek dodává chůzi bezpečnost a stabilitu. Tkaničkami si botu utáhnete podle potřeby, není ale nutné je při každém zouvání rozvazovat, místo toho stačí rozepnout zip. Vnitřní stélka je měkká a je vyjímatelná, můžete ji tak vyvětrat a případně nahradit vlastní speciální vložkou. Materiál: Svršek: kůže Stélka a vnějšek: kůže, ovčí vlnaPodrážka: syntetická guma

Nike Downshifter 12 Nn (Gs) 39 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nike Downshifter 12 Nn (Gs) 39 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Udělejte první kroky na své běžecké cestě v teniskách Nike Downshifter 12. Má podpůrný střih a stabilní jízdu se snadným pocitem, díky kterému snadno přejedeš z tréninku na vyjížďku. Tento model pokračuje v naší cestě za udržitelností s konstrukcí vyrobenou z minimálně 20 % hmotnosti recyklovaného obsahu. Vaše putování začíná. Sešněrujte si je a vyražte na cestu. Síťovina po celém svršku působí lehce a prodyšně. Síťovina byla umístěna v klíčových zónách v přední části chodidla na základě zpětné vazby běžce, čímž vám poskytuje chlazení tam, kde je to důležité Pociťte stabilitu díky pásku pro připevnění ve střední části chodidla. Spolupracuje se šňůrkami a udržuje nohu tím bezpečněji, čím jsou šňůrky pevnější. Běhejte tvrdě s měkkým pocitem Mimořádně měkká pěna přes mezipodešev pomáhá tlumit nohu při každém kroku. Zvýšená výška znamená měkčí pocit při běhu Gumová podrážka má trakci, která udrží vaše nohy přilepená k chodníku Síťovinový materiál prozrazuje vnitřní komponenty ve střední části chodidla a na špičce

TrueLife SonicBrush K150 UV
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TrueLife SonicBrush K150 UV
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

  Svěřte svou dentální hygienu sonickému kartáčku s moderní sonickou technologií SonicTrue.

Bundgaard Prewalker II Velcro Old Rose 724 Velikost: 22
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bundgaard Prewalker II Velcro Old Rose 724 Velikost: 22
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kožené Barefoot boty Bungdaard Prewalker II Velcro vhodné na první krůčky. Celoroční boty v oblíbené světle růžové barvě Old rose jsou velmi měkké a ohebné všemi směry. Prostorná špička respektující volný pohyb prstů v botě jak do šířky, tak i výšky. Jsou tedy vhodné pro dominantní palec i vyšší nárt. Zesílená vrstva v opatkové i prstové části chrání proti okopu. Podrážka je velmi tenká, s jemným zvířátkovým vzorem. Podšívka je rovněž z příjemné kůže, vyjímatelnou koženou stélkou s mírným patním lůžkem.- Sednou na: normálně široké i širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální i vyšší nárt- Zapínání: na dva suché zipy - zajistí regulaci kolem kotníku i nártu dle potřeby. Zipy jsou na konci vícekrát prošité, je tedy možné poslední centimetr zipu odstřihnout v případě užších kotníků- Opatek: lehce zpěvněný- Podrážka: velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, zvířátkový vzorek- Jazyk: volný, přišitý pouze v přední části boty, je na něm přišité poutko držící velcro pásek - pro snadnější obouvání- Stélka: vyjímatelná, z vrchní strany kožená, spodní strana z 1mm pěny, s mírným patním lůžkem. SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikostVnitřní délkaVnitřní šířka1912,2 cm5,5 cm2012,8 cm5,7 cm2113,3 cm6,0 cm2213,7 cm6,2 cm2314,5 cm6,3 cm 

Demar Twister Lux Zebra Velikost: 22-23
389 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Demar Twister Lux Zebra Velikost: 22-23
389 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kvalitní zateplené dětské gumáky Demar Twister Lux Zebra, vyrobené z klasické gumy. Zateplená vložka je vyjímatelná a při oteplení je tak možné holínky dále nosit. Při vyjmutí vložky se vnitřní prostor do délky zvětší o přibližně 9 mm, vnitřní délka s vložkou a bez ní je uvedena níže v popisu.Vhodné na užší a normální nohu. Na širší nohu, případně vysoký nárt se výrazně lépe nazouvá verze bez zateplení, případně model Stormer.Velikost - vnitřní délka (se zateplenou vložkou):20/21 - 13,0 cm22/23 - 14,3 cm24/25 - 15,5 cm26/27 - 16,9 cm28/29 - 18,5 cm30/31 - 19,7 cm32/33 - 21,0 cm34/35 - 22,3 cm Velikost - vnitřní délka (vyjmutá vložka):20/21 - 13,9 cm22/23 - 15,4 cm24/25 - 16,5 cm26/27 - 17,7 cm28/29 - 19,3 cm30/31 - 20,5 cm32/33 - 21,9 cm34/35 - 23,2 cm 

Screen Glass Protector Apple iPhone SE 2020, iPhone SE 2022, iPhone 8 5D Full Glue Ceramic černé 1028202
127 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Screen Protector 5D Full Glue Ceramic pro Apple iPhone SE 2020, Apple iPhone SE 2022, Apple iPhone 8 Vysoce kvalitní tvrzená vrstvená folie s plošným podlepením. Tento ochranný film dotykového skla je pružný, přesně tvarovaný a poskytuje 100% průhlednost displeje. Vysoký faktor tvrdosti 9H mu zaručuje odpovídající ochranu, ale přitom vám nepraskne. Tento keramický film poskytne Vašemu displeji spolehlivou ochranu od okraje k okraji.   Perfektně přizpůsobená vysoce tvrzená vrstvená folie Vám prodlouží životnost Vašeho mobilního telefonu. Displej Vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň Vás nijak neomezuje při používání Vašeho mobilního telefonu.   Tato tvrzená folie má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny. Pro bezpečnější používání jsou okraje folie zaoblené.    Tato tvrzená folie poskytuje displeji Vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Folie má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Apple iPhone SE 2022, Apple iPhone SE 2020, Apple iPhone 8 Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

VANS-WM Ward (Ditsy Floral) multi/white barevná 37
1 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
VANS-WM Ward (Ditsy Floral) multi/white barevná 37
1 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

NIKE-Court Borough Low 2 GS black/black/black Černá 35,5
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
NIKE-Court Borough Low 2 GS black/black/black Černá 35,5
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Juniorské boty značky Nike. Tenisky potěší všechny, kdo mají rádi klasiku a design čistých linií. Černé tenisky jsou inspirovány retro stylem. Stylové tenisky mají odolný svršek ze syntetického materiálu, který je vpředu jemně perforován. To zajistí prodyšnost a pohodlí pro vaše nohy po celý den. Trendy botasky mají klasický střih vhodný pro všechny typy chodidel. Mají vázání na šňůrky. Límec boty je polstrovaný ak pohodlí přispívá i pohodlná stélka uvnitř. Nike boty mají posílenou špičku pro lepší ochranu prstů na noze. Nike botasky disponují gumovou podrážkou pro lepší trakci a přilnavost. Díky univerzální barvě je snadno zkombinujete ke značkovým teplákům, sportovním kraťasům či džínám. Černé botasky jsou ideální pro běžné nošení a volný čas. Detaily produktu: černé tenisky odolný svršek s jemnou perforací logo Nike na boku klasický střih polstrovaný límec bot pohodlná vnitřní stélka vázání na šňůrky gumová podrážka

ADIDAS-Tensaur Sport 2.0 dark blue/blue rush/cloud white Modrá 39 1/3
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Tensaur Sport 2.0 dark blue/blue rush/cloud white Modrá 39 1/3
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Tenisky pro kluky upoutají moderním vzhledem ve sportovním stylu. Trendy tenisky zdobí na boku tři pruhy v modré barvě. Značkové botasky mají svršek ze syntetické kůže, který se výborně přizpůsobí noze. Modré tenisky adidas mají klasický střih, který je ideální pro každý typ nohy. Chlapecké botasky mají klasické vázání na šňůrky pro dobrou fixaci chodidla. Chlapecké tenisky mají posílenou špičku a patu pro vyšší úroveň ochrany chodidla. Modré botasky snadno zkombinujete k mnoha outfitům. Stylové botasky mají svršek vyrobený z recyklovaného materiálu pro důraz na životní prostředí. Značkové botasky jsou super společníky do školy, pro mimoškolní činnost či volný čas. Detaily produktu: svršek ze syntetické kůže tři pruhy na bocích klasické šněrování měkká podšívka gumová podrážka svršek obsahuje minimálně 50 % recyklovaného obsahu klasický střih gumová podrážka nezanechávající šmouhy

EVERETT-Sona black/red Černá 38
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
EVERETT-Sona black/red Černá 38
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Everett. Dámské turistické boty potěší svými funkčními vlastnostmi. Svršek trekkových bot je vyroben z materiálu softshell, který zajistí jejich nízkou hmotnost a jejich větruodolnost. Díky membráně TexDryve jsou boty na trek nepromokavé a vhodné i do nepříznivých podmínek. Jejich vyšší kotníkový střih dodá Vašim nohám stabilitu, k čemuž přispívá i Everett FixBase system. Ten zabrání podvrtnutí kotníku a nohy jsou stabilní i na nerovném povrchu. Turistické boty dámské se vážou na klasické šňůrky, které jsou v horní části doplněny o háčky pro lepší zajištění. Přední část bot na turistiku má zpevněnou špičku dodatečným materiálem. K pohodlí při nošení turistické obuvi přispívá také polstrovaný límec boty. Footarch Support pomáhá ke správnému došlapu. Gumová podrážka Vám poskytne dobrou trakci a zároveň i dobrou přilnavost v nerovném terénu. Tato obuv Everett je vhodná pro zdolávání turistických stezek i v náročnějších podmínkách. Detaily produktu: kotníková turistická obuv odolný svršek z materiálu softshell lehká konstrukce zpevněná špička i pata Everett FixBase system zajistí nohu stabilní membrána TexDryve zajistí voděodolnost vázání na šňůrky doplněné o háčky polstrovaný límec bot Footarch Support gumová podrážka zajistí přilnavost

UNDER ARMOUR-UA W Micro G Valsetz Mid black/black/jet gray Černá 40,5
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
UNDER ARMOUR-UA W Micro G Valsetz Mid black/black/jet gray Černá 40,5
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

ADIDAS-Terrex AX4 focus olive/core black/grey six Zelená 44 2/3
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Terrex AX4 focus olive/core black/grey six Zelená 44 2/3
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

ADIDAS-Tensaur C core black/footwear white/turbo pink Černá 35
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Tensaur C core black/footwear white/turbo pink Černá 35
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

ADIDAS-Postmove SE core black/core black/bliss pink Černá 37 1/3
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Postmove SE core black/core black/bliss pink Černá 37 1/3
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

BOOT DOC-FUNCTION Červená 45 2/3 (MP300)
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
BOOT DOC-FUNCTION Červená 45 2/3 (MP300)
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Stélky do bot značky Boot doc. Prémiový model Function s mimořádně snadným vložením do bot. Vložky do bot mají zabudovanou funkcí proti zápachu, jsou extrémně lehké, poskytují dokonalý přenos energie a mají maximální stabilitu. Detaily produktu: Antibakteriální síťovaný povrch s funkcí proti zápachu Obzvláště lehká konstrukce s maximální stabilizací ideální přenos síly přes poloplášťovou konstrukci Se snadno viditelnou informací o velikosti na horním povrchu Výhody vložek do bot Boot Doc: zohledňují individuální typ chodidla podle klenby zohledňují nerovnováhu levého a pravého chodidla pomáhají rovnoměrnému rozložení tlaku a omezují tak tvorbu otlaků výborně tlumí nárazy optimalizují přenos sil při pohybu stabilizují chodidlo a tím redukují riziko zranění, chrání vazy, šlachy a svaly zlepšují držení celého těla

ADIDAS-Duramo 10 core black/core black/core black Černá 42
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Duramo 10 core black/core black/core black Černá 42
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

Obuv polobotka CXS ROCK SLATE S1P, šedá, vel. 41
886 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Obuv polobotka CXS ROCK SLATE S1P, šedá, vel. 41
886 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Polobotka, celokožená s plastovou špicí a kevlarovou stélkou. Materiál: svršek z velmi kvalitní broušené kůže, podšívka kvalitní prodyšná textilie, PU-pryž olejivzdorná, antistatická, protiskluzová podešev, odolná vůči kontatknímu teplu do 300 °C.

Obuv polobotka CXS TEXLINE MOLAT S1P ESD, černo-modrá, vel. 38
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Obuv polobotka CXS TEXLINE MOLAT S1P ESD, černo-modrá, vel. 38
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Polobotka, textilní.

Obuv kotníková CXS ROCK GRANITE S3, černá, vel. 47
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Obuv kotníková CXS ROCK GRANITE S3, černá, vel. 47
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotníková obuv, celokožená s plastovou špicí a kevlarovoustélkou.

HIJET CGW S3 SRC kotník 40 černá
1 176 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
HIJET CGW S3 SRC kotník 40 černá
1 176 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z PU / PU. Svršek z kvalitní lícové kůže. Unikátní rychlozapínání pomocí kolečka.

ADIDAS-Supernova 2.0 lucid blue/silver metallic/cloud white Modrá 45 1/3
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Supernova 2.0 lucid blue/silver metallic/cloud white Modrá 45 1/3
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské běžecké tenisky vynikají svojí modrou barvou. Mají klasický střih a vázání na tkaničky, které si umíte individuálně nastavit. Botasky na běh mají odolný a prodyšný svršek z technické síťoviny. Boční tři pruhy neodrážejí pouze značku běžeckých bot, jsou také oporou pro střední část chodidla. Modré tenisky pánské jsou extra pohodlné i díky měkkému polstrování kolem límce bot. Značkové tenisky pro pány využívají tlumící mezipodešev Boost a Bounce, které navrací ztracenou energii pro Váš lepší výkon a pohodlí. Strukturovaná podrážka zajistí stabilitu a flexibilitu. Běžecká obuv adidas byla vyrobena iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: pánské běžecké tenisky moderní design klasický střih prodyšný a odolný svršek vázání na šňůrky polstrovaný límec boty mezipodešev s technologií Boost a Bounce strukturovaná podrážka zajistí flexibilitu a stabilitu vyrobeno iz recyklovaných materiálů

MERRELL-Accentor 3 black Černá 43
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MERRELL-Accentor 3 black Černá 43
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Merrell. Boty do hor zaujmou moderním outdoorovým vzhledem. Pánské boty do lesa mají extra posílenou špičku a patu pro vyšší úroveň ochrany chodidla. Nízká treková obuv se hodí pro lehčí turistiku. Plusem trekových bot je pohodlná stélka z EVA pěny. Mezipodrážka se postará o vynikající odpružení a tlumení nárazů. Technologie Merrell Air Cushion přispívá ke stabilitě při zdolávání turistických tras. Tvarovaná vložka Merrell Kinetic Fit™ Base zajistí flexibilitu při trekkingu. Pryžová podrážka trekingové obuvi má vynikající přilnavost a trakci i v náročnějším terénu. Pánská obuv je skvělou volbou pro trekking, kempování, outdoorové výpravy a turistické expedice. Detaily produktu: Nepromokavý semiš a svršek ze síťoviny Elastické šňůrky a systém šněrování pro rychlé bezpečné uchycení 100% recyklovaný popruh 100% recyklovaná síťovaná podšívka 100% recyklovaná integrovaná EVA pěnová stélka Tvarovaná nylonová klenba Merrell Air Cushion v patě absorbuje nárazy a dodává stabilitu Odnímatelná tvarovaná vložka Merrell Kinetic Fit™ BASE pro flexibilní podporu Lehká mezipodešev z EVA pěny pro stabilitu a pohodlí Merrell přilnavá gumová podešev s odolnou trakcí

Tenisky Froddo G3130223-5 Mint Velikost: 34
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky Froddo G3130223-5 Mint Velikost: 34
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Stylové barefoot tenisky Froddo G3130223-5 Mint v krásné kombinaci mint s béžovou a hnědou. Vrchní část boty je převážně textilní s koženými prvky v namáhaných částech. Pod vrškem je kompletně kožená podšívka, i pod textilní částí tak je vrstva kůže a boty tak jsou odolnější a neprofouknou. Praktické zapínání na suchý zip umožňuje snadné nazouvání i dětem. Podrážka je z přírodní gumy.- Sednou na: normální až široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: dva suché zipy, suchý zip v horní části jdou perfektně přizpůsobit nožce a utáhnout i na útlý kotník, spodní botu přizpůsobí výšce nártu- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: podšívka jazyka je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, uchycený klasicky vpředu + má jazyk poutko, kterým je provlečený horní suchý zip, aby jazyk nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, antibakteriální, kožená stélka, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, textil, podšívka - kůže, stélka - kůže, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 13,0 cm - 5,9 cm21 - 13,6 cm - 6,1 cm22 - 14,2 cm - 6,2 cm23 - 15,1 cm - 6,4 cm24 - 15,6 cm - 6,6 cm25 - 16,1 cm - 6,8 cm 26 - 16,8 cm - 7,0 cm27 - 17,6 cm - 7,1 cm28 - 18,3 cm - 7,2 cm29 - 18,9 cm - 7,3 cm30 - 19,7 cm - 7,5 cm31 - 20,3 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,6 cm - 7,8 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 23,0 cm - 8,1 cm36 - 23,9 cm - 8,8 cm37 - 24,7 cm - 8,9 cm38 - 25,5 cm - 9,0 cm39 - 26,2 cm - 9,1 cm40 - 26,7 cm - 9,2 cm

Vlnka Dětské filcové tv bačkory Silvie
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Dětské filcové tv bačkory Silvie
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Filcové TV bačkory Silvie jsou moderní variantou klasických TV bačkor, ovčí vlnu však využívají v jiné podobě. Vlna v podobě filcu je stejně lehoučká, prodyšná a hřejivá jako její klasická verze. Okraj z hebkého úpletu slouží nejen jako ozdoba domácích bačkor, ale také zahřeje vaše kotníky. Podrážka boty je také z filcu a tenké vrstvy latexu, který je nepromokavý a protiskluzový. Podrážka díky tomu zůstává stejně měkká a pružná jako zbytek boty, dovoluje vám proto bačkory nezouvat ani když se chcete pohodlně uvelebit k filmu nebo dobré knize. Filcové TV bačkory Adam se dají vyprat na 30 °C v pračce.

Salewa Crow GTX M 44,5 EUR
5 849 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salewa Crow GTX M 44,5 EUR
5 849 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská všestranná horolezecká obuv Salewa Crow GTX M s textilním svrškem odolným vůči oděru a voděodolnou ochranou GORE-TEX®. Crow GTX je navržena pro smíšené použití ve všeobecném horském terénu a vysokohorské turistice a má podrážku Vibram New Mulaz kompatibilní s kočkami – pro poloautomatické kočky – která nabízí přilnavost na skále a trakci ve smíšeném horském terénu a sněhu. Podšívka GORE-TEX® Performance Comfort poskytuje optimalizovaný klimatický komfort a celou gumovou obrubu pro ochranu před kameny a sutinami. Crow GTX integruje technologie SALEWA, aby Alpine Fit nabízel 100% záruku bez puchýřů: 3F systém pro pevnou podporu kotníku a paty. Climbing systém, který zajišťuje, že perfektně padne kolem nohy a Flex límec pro pohodlí při sestupech. 3F Šněrování:Climbing Lacing MFF+ Vibram Gore-Tex Flex Collar 3S COMBI SYSTEM Svršek: 1,6 mm velurová useň; Highly wear-resistant fabric; 360° celopryžové opláštění; 3F System s ocelovými lanky Podšívka: GORE-TEX® Performance Comfort Stélka: nylon + 27% sklolaminát Kompatibilní s kočkami MEZIPORÁŽKA: Mikroporóza Podrážka: Vibram New Mulaz Drop: 12 mm (výška paty 35 mm / výška špičky 23 mm) Hmotnost: 675 g

Pracovní obuv ARDON®WARDER O2 | G3221/45
1 404 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pracovní obuv ARDON®WARDER O2 | G3221/45
1 404 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

pracovní kožená poloholeňová obuv, bez kovových součástí, hydrofóbní úprava svršku, o zvýšený komfort obuvi se stará vkládací stélka ANATOMIC FOAM, ANATOMIC FOAM = anatomicky tvarovaná z EVA pěny, podporuje podélnou i příčnou klenbu, tlumí nárazy v oblasti paty, PU/guma má protiskluzové vlastnosti SRC a je odolná kontaktnímu teplu do 300°C, materiál: svršek: lícová hovězinová useň/textilie, podešev: PU/guma - dvousložkový nástřik, olejivzdorná, antistatická, protiskluzová, norma: EN 20347:2012, velikosti: 40 - 48, váha: 622 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Ochrana střechy Roof Saver Audi Q7 2006-2015
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Audi Q7 2006-2015
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

SKECHERS-Thermoflux 2.0 Kodron navy/orange Modrá 30
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SKECHERS-Thermoflux 2.0 Kodron navy/orange Modrá 30
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Chlapecká obuv značky Skechers. Chlapecké tenisky jsou navrženy v trendy designu, který je inspirován sportovním stylem. Modře - oranžové provedení působí stylově. Chlapecké botasky se hodí k různým outfitům. Svršek tenisek pro chlapce tvoří syntetický materiál, který umožní optimální prodyšnost. Měkká stélka se postará o celodenní pohodlí. Špička je posílena dodatečným materiálem pro vyšší úroveň ochrany prstů na noze. Stylové tenisky se zapínají pomocí popruhu na suchý zip, který zdobí nápis Skechers. Mezipodrážka pomůže ztlumit nárazy a zajistí spolehlivé odpružení. Značkové botasky Skechers jsou top volbou pro běžné nošení, do školky, do školy a na mimoškolní aktivity.Detaily produktu:Svršek s optimální ventilací vzduchuPosílená špičkaOdpružená komfortní stélkaPopruh na suchý zip a elastické šňůrkyLehká mezipodeševFlexibilní podrážkaPoutko na zadní straněLogo Skechers®Možnost prát v pračce

Expedo Čalouněná postel boxspring SALMA + topper, 140x200, inari 22
13 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Expedo Čalouněná postel boxspring SALMA + topper, 140x200, inari 22
13 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Čalouněná postel boxspring SALMA. Pevnost a stabilitu postele zaručí dobře zpracovaný rám. Součástí je rošt a zabudovaná bonellová matrace vyplněna PUR pěnou T25. Vysoké čelo postele zajistí pohodlí při relaxaci a odpočinku. Výhodou je úložný prostor s automatickým mechanismem. Vybírat můžete z více barev čalounění a rozměrů spací plochy. Pěnový topper ZDARMA.Shrnutí:čalouněná postelmatracepružiny bonellPUR pěna T25úložný prostorvíce barev čalouněnívýběr spací plochytopper ZDARMAPoužité materiály:látka, pružiny bonell, PUR PĚNA

McKinley Maine II Mid AQB W 38 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKinley Maine II Mid AQB W 38 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská multifunkční obuv McKinley Maine II Mid AQB W má membránu Aquabase, protiskluzovou gumovou podrážku TPR a ochranu špičky a paty. Svršek: polyester, polyuretanová nubuková tkanina AQUABASE®: Větru a voděodolné a prodyšné materiály poskytují ochranu při outdoorových aktivitách a zajišťují sucho a komfort i při zhoršených povětrnostních podmínkách Protiskluzová gumová podrážka TPR Ochrana paty a špičky

Ochranná lišta hrany kufru Volvo XC90 2015- (tmavá)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Volvo XC90 2015- (tmavá)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Volvo XC90 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Samsung Galaxy A23
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Samsung Galaxy A23
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

CROCS-Classic Crocs Glitter Sandal moon jelly Modrá 32/33
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
CROCS-Classic Crocs Glitter Sandal moon jelly Modrá 32/33
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dívčí obuv značky Crocs. Dětské sandály mají pěknou modrou barvu a pásky se třpytkami. Potěší všechny malé milovnice lesklých věcí. Modré pantofle dětské jsou extra pohodlné díky ergonomickému tvaru a tvarované stélce. Speciální patentovaný materiál Croslite™ zamezuje pocení, zápachu, tvorbě plísní a bakterií. Pantofle pro dívky jsou lehké a snadno se udržují. Dětské crocs mají protiskluzovou úpravu. Jsou vhodné pro nošení v létě, během dovolené či i doma ve volném čase. Modré pantofle pro dívky snadno zkombinujete k tričkám, šatům a šortkám. Třpytivé sandály pro dívky jsou tou správnou volbou pro malé parádnice.Detaily produktu:dětské pantofletřpytivý designlehká konstrukcesnadná údržbarychle schnoupatentovaný materiál Croslite™ zamezuje pocení, zápachu, tvorbě plísní a bakteriíergonomický tvar a stélkaprotiskluzová úprava

Tenisky s vysokou podrážkou
609 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky s vysokou podrážkou
609 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Hledáte vhodnou letní obuv? Tak jste zde správně! Tyto plátěné sportovní tenisky mají šněrování na svršku, jež zaručí snadné nazouvání a velké pohodlí je zaručeno také díky podšívce a pěnové stélce.

Postel DICHOTOMA 120x200, masiv buk/moření: třešeň
22 310 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel DICHOTOMA 120x200, masiv buk/moření: třešeň
22 310 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel 120x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 120x200 cm.Barva: třešeň Materiál: masiv bukRozměry (šířka x délka): 128 x 208 cm Ložná plocha: 120 x 200 cm Výška čela za hlavou: 83 cmVýška čela u nohou: 45 cmVýška pro uložení roštu: 27 cmVýška bočnice od země po spodní hranu: 25 cmVýška bočnice od země po horní hranu: 40 cmDodáváno v demontu.

Boxspring BARBARIO 26 160x200, černá ekokůže
30 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Boxspring BARBARIO 26 160x200, černá ekokůže
30 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel boxspring 160x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor - viz fotografie. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová ekokůže: Soft 11 = černá Rozměry (šxhxv): 160 x 215 x 53/115 cm Ložná plocha (šxh): 160 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - nožky vysoké 2 cm Dodání v demontu

Livex 245 šedé pánské nadměrné polobotky
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Livex 245 šedé pánské nadměrné polobotky
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská celoroční vycházková a pracovní obuv na šněrování s ochranným gumovým materiálem na špici.Špičková kvalita výroby ve Zlíně Česká Republika, je založena na prvotřídních materiálech.Jedná se o zakázkovou výrobu. Obuv není skladem, doba dodání je 2-3 týdny.Boty jsou vyrobeny z pravé přírodní kůže v kombinaci se syntetickým ochranným materiálem na špici. Vnitřní část je rovněž vyrobena z pravé přírodní kůže.Sympatex - voděodolná membrána, která zajišťuje nepromokavost.Antistatická podešev s výbornou přilnavostí.Kůži je nutné udržovat krémem nebo ochrannými prostředky.Váha jednoho páru: 1,4 kgPánské celoroční boty.Barva: ŠedáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 12 cmPodpatek: 3 cm

Sportovní baleríny, třpytivé černé
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sportovní baleríny, třpytivé černé
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sportovní baleríny na suchý zip se postarají o pohodlnou chůzi a to i v deštivém počasí! Pružné, lehké a navíc s pajetkovým zdobením. Efekt 2 materiálů díky hladkému a třpytivému povrchu. Dvojitý pásek na suchý zip. Vzorovaná pružná protiskluzová podrážka s výstupky, které chrání před bahnem. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Polovysoké kožené kozačky se sklady, černé
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Polovysoké kožené kozačky se sklady, černé
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tyto polovysoké kozačky se snadno kombinují a navíc opticky prodlouží postavu! Z kvalitní kůže. Hřejivá textilní podšívka. Efekt skladů. Pevný opatek. Klínový podpatek (skrytý uvnitř boty) pro zeštíhlení a prodloužení siluety. Plochá protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Lakované kožené tenisky na klínku, certifikát LWG, černé
2 329 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Lakované kožené tenisky na klínku, certifikát LWG, černé
2 329 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pohodlné tenisky v lakované a třpytivé verzi! Skvělé do města a pro každodenní nošení, tyto tenisky Vám vždy dodají styl. Navíc v eco-friendly provedení díky kůži s certifikátem LWG. Z pravé kůže. Textilní podšívka. Členitý střih. Pěnové vypodložení kolem kotníku a jazyku. Zip tón v tónu pro snadné obutí. Pevný opatek. Lakovaný a třpytivý design. Vzorovaná podrážka. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kotníkové tenisky se zipem a kovovou sponou
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kotníkové tenisky se zipem a kovovou sponou
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotníkové tenisky se snadno kombinují a skvěle se hodí pro různé příležitosti. Se zipem, lehké a snadné na obutí, získaly si nás s svým ženským designem a elegantními detaily. Kotníková výška. Svršek v koženém vzhledu. Kožená stélka. Na vnější straně originální kovová spona ve zlaté barvě. Ploché tkaničky tón v tónu s příměsí metalického vlákna + kovová očka. Postranní zip pro snadné obutí. Pevný opatek. Plochá protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené tenisky na zip, klínová podrážka
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené tenisky na zip, klínová podrážka
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Módní vzhled a jedinečné pohodlí, to jsou kožené tenisky na klínové podrážce a s originálním zipem! Z pravé kvalitní kůže. Vyjímatelná stélka. Jemné na dotek, v členitém střihu pro efekt 2 materiálů. Na vnější straně zip pro snadné obutí. Kulaté tkaničky. Měkké vypodložení kolem kotníku. Klínová pohodlná podrážka s kontrastním pruhem. Protiskluzová podrážka. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte. Na koženou useň pravidelně používejte speciální kartáček.

Sandály s páskem z kožené usně
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály s páskem z kožené usně
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Klínová podrážka a hravé pásky, tyto sandály oplývají originálním stylem. Lehké sandály na klínové podrážce. Na svršku široký dvojitý pásek. Kolem kotníku pružný pásek pro snadné obutí. Kožená stélka na pěnovém podkladu. Protiskluzová podrážka.

Ploché pantofle, eco-friendly
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ploché pantofle, eco-friendly
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Jsou tu módní pantofle snů! Na malém podpatku, z kůže činěné rostlinnými látkami a s kovovou stylovou sponou - nic jim neschází. Kvalitní kůže činěná rostlinnými látkami. Široká kovová obdélníková spona a pásek přes nárt. Protiskluzová podrážka. Pohodlné nošení. Tyto pantofle jsou vyrobené z kůže činěné rostlinnými látkami, bez chemických přísad: biologicky odbouratelná, udržitelná a etická technologie. Přírodní kůže je hypoalergenní a zdravější pro člověka. Nabízí jedinečné přírodní odstíny, které časem získávají patinu a také dlouhou životnost! Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

ADIDAS-Terrex Eastrail 2.0 Mid R.Rdy core black/carbon/grey five Černá 45 1/3
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Turistické boty v univerzálním černém provedení jsou lehké a odolné. Vyšší kotníkový střih poskytne potřebnou oporu a stabilitu během zdolávání turistických tras. Model adidas Eastrail výborně sedí na noze díky přiléhavé a zpevňující konstrukci s pohodlným tlumením. Boty do hor disponují úpravou RAIN.RDY, která blokuje déšť a udrží Vás v suchu za každého počasí. Kotníková turistická obuv pánská má vázání na šňůrky, které je nahoře doplněno o kovová očka. Díky mezipodešvi z lehkého EVA materiálu poskytne tlumení, zatímco podrážka Traxion zajistí trakci na nerovném terénu. Svršek pánských bot pro turistiku je z odolného a oděruvzdorného materiálu, který je zároveň prodyšný a poskytne potřebnou cirkulaci vzduchu. Černé boty do lesa jsou tím pravým společníkem na outdoorových dobrodružstvích. Byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: černé turistické boty pánské lehká konstrukce odolný a oděruvzdorný svršek prodyšné vyšší střih vázání na šňůrky s kovovými očky technologie RAIN.RDY Vás udrží v suchu mezipodešev EVA podrážka Traxion pro tlumení a přilnavost vyrobeno iz recyklovaných materiálů

SALEWA-Alp Trainer 2 GTX Shoe W black/onyx Černá 38
3 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SALEWA-Alp Trainer 2 GTX Shoe W black/onyx Černá 38
3 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Salewa. Trekingová obuv Alp Trainer 2 Gore-Tex®, vyzkoušená a testovaná v italských Dolomitech, je nízko střižená vysokohorská turistická obuv. Byla zkonstruována pro větší pohodlí během dlouhé náročné turistiky. Robustní svršek ze semiše je navržen tak, aby poskytoval pevnou ochranu. Obvod bot na turistiku je dodatečně zpevněn odolnou gumou. Silnou stránkou bot do hor je nepromokavá a prodyšná membrána GORE-TEX® Extended Comfort. Nízké turistické boty jsou určeny do drsných podmínek a pro celodenní pohodlí v horách. Dámská obuv Salewa má vázání na tkaničky, které jsou posunuty až ke špičce pro maximální upevnění chodidla. Patentovaný systém 3F s ochrannou známkou umožňuje podporu kotníku. Mezipodrážka EVA poskytuje vynikající odpružení a tlumení. Podrážka Vibram® Alpine Hiking, která je exkluzivní pro SALEWA®, poskytuje zvýšený výkon a kontrolu v širokém spektru horského terénu. Trekové boty dámské vynikají v mokrých a blátivých podmínkách díky vyhrazeným zónám pro stoupání, trakci a brzdění. Detaily produktu: Salewa dámská obuv svršek ze semiše o tloušťce 1,4-1,6 mm odolná guma po obvodu obuvi lezecké šněrování až na špičku logo značky na boční přední straně a jazyce bot nepromokavá a prodyšná Gore-tex membrána udrží nohy v suchu mezipodešev z EVA materiálu poskytne tlumení 3F systém pro podporu kotníku Vibram podrážka poskytne trakci a přilnavost vhodné pro turistiku, treking, kempování

MG Watch Glass Hybrid ochranné sklo na Xiaomi Amazfit Neo, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MG Watch Glass Hybrid ochranné sklo na Xiaomi Amazfit Neo, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné sklo na hodinky poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Zachovává všechny funkce hodinek včetně citlivosti na dotek. Hybridní sklo má tenký, ale odolný povlak. Zajišťuje křišťálovou průhlednost a dokonalou reprodukci barev. Sklo se aplikuje na displej smart hodinek a je navrženo tak, aby přesně sedělo na tvar a velikost hodinek.Hybridní sklo / fólieTento typ skla přináší novou generaci tzn. "hybridního" skla. Hybrid Glass je unikátní materiál, který je kombinací skla a folie. Kombinuje ty nejlepší vlastnosti fólie i skla, což zaručuje 2,5x vyšší odolnost vůči poškození, prasknutí, nárazu nebo jiným nebezpečným situacím. Tento typ skla zabraňuje drolení skla, pokud se rozbije a zároveň zajišťuje naprostou transparentnost.Ochrana hodinekHybridní sklo je mimořádně odolné vůči poškrábání a nečistotám. Tato odolnost zajišťuje delší životnost hodinek a udržuje jejich vzhled v perfektním stavu i po delším používání. Sklo zároveň zajišťuje plnou kompatibilitu skla s ostatními doplňky, jako jsou například rámy a pouzdra.Jednoduchá instalaceInstalace skla je mimořádně jednoduchá. Nejprve důkladně vyčistěte obrazovku hodinek a ujistěte se, že je povrch zcela suchý. Odstraňte část fólie chránící lepidlo – to je strana, která se nalepí přímo na displej. Zarovnejte sklíčko s hodinkami, poté odlepte zbytek fólie a jemně přitlačte okraj po okraji.Vlastnosti:• Chrání displej hodinek• Chrání vaše inteligentní hodinky před poškrábáním• Neovlivňuje citlivost obrazovky• Poskytuje dokonalou transparentnost• Nezasahuje do kvality zobrazovaného obrazu• Kompatibilní s pouzdry na hodinky• Materiál: kombinace tvrzeného skla a PET fólie

Dětské boty Superfit Superfree Nappa Lila Goretex 1-000536-8500 Velikost: 20
1 889 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kožené kotníkové celoroční boty Superfit Superfree Nappa Lila 1-000536-8500 v tmavě fialové barvě. Velmi oblíbený Barefoot model od rakouského výrobce Superfit. Boty svým tvarem kopírují přirozený tvar zdravého chodidla. V přední části je bota dostatečně prostorná pro volný pohyb prstíků. V kotníku jsou mírně zúžené, hodí se tedy pro tvar nožky "ploutvičky" s užším až normálním kotníkem. Opatek je mírně zpevněný. Podšívka je v oblasti kotníku a části jazyka z měkké kůže, zbylá část podšívky je z příjemné textilie, která je ušitá z jednoho kusu(nikde nebudou překážet/tlačit švy). Membrána Gore-tex zajistí nepromokavost a prodyšnost zároveň. Vnitřní stélka je vyjímatelná s filcovým nášlapem, na podzimní/jarní období optimální.Celkově jsou boty extrémě lehké a tím i pohodlné. Podrážka je silnější než u běžných barefoot modelů, avšak je velmi měkká a ohebná, zejména v příčném směru - směru chůze. - Sednou na: užší až normálně široké nožky, užší až normální patu i kotník, vhodné na dominantní palec- Zapínání: suchý zip v oblasti kotníku pro regulaci a dotažení, pružné gumičky imitující tkaničky- Opatek: měkký, mírně zpevněný- Podrážka: praktická tmavá barva, velmi lehká, měkká a ohebná ve všech směrech - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se), není úplně tenká, někdo tak může tyto boty považovat za kompromisní mezi barefoot a klasickými botami - Jazyk: přišitý až do 3/4 své výšky - do této výšky je garantovaná napromokavost membrány Goretex- Membrána: Gore-tex membrána - boty jsou prodyšné a zároveň chrání před promoknutím- Stélka: filcová, vyjímatelná - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - kůže , podšívka - kůže+textil podrážka - syntetikaVelikost - délka boty:20 - 12,5 cm x 5,7 cm21 - 13,2 cm x 5,8 cm22 - 14,0 cm x 5,9 cm23 - 14,8 cm x 6,0 cm24 - 15,5 cm x 6,2 cm25 - 16,2 cm x 6,3 cm26 - 16,7 cm x 6,4 cm

Merrell J067939 Vapor Glove 6 Ltr Black
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Merrell J067939 Vapor Glove 6 Ltr Black
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot pokračuje s modelem Vapor Glove 6. Jsou to doposud nejvíce minimalistické boty, které Merrell vytvořil a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která dokonale obepíná chodidlo a maximalizuje tak přilnavost a odolnost, a díky svršku z kvalitní usně zajišťuje skvělé pohodlí. Celková výška podešve je 6 mm. Vraťte se s botami Vapor Glove 6 k barefoot stylu • svršek z měkké kvalitní usně pro skvělé pohodlí• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• prodyšná podšívka ze 100% recyklované síťoviny• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• podešev Vibram® EcoStep z materiálu, který je ze 30% recyklovaný, poskytuje vynikající přilnavost, odolnost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Barefoot 2, NXT, Vibram® Ecostep Recycle, STACK 6-6, DROP 0.0, RECYCLEDHMOTNOST: 520 g

Dívčí bačkory Fischer Duha 632242 Velikost: 26
629 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dívčí bačkory Fischer Duha 632242 Velikost: 26
629 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Džínové dívčí baleríny Fischer 632242 s výšivkou duhy sednou na úzké nožky. Podšívka je z růžového, bavlněného froté. Bačkory jsou velmi ohebné všemi směry, mají zpevněný opatek a nevyjímatelnou vnitřní stélku s měkkou textilní nášlapnou výplní. Podrážka je v šedé barvě s mírným vzorkem. Bačkory nezanechávají šmouhy na podlaze, jsou tedy vhodné do školy i školky. V přední i zadní části je podrážka vyvýšená a chrání tak proti okopu. Svojí šířkou jsou vhodné na úzkou nohu.  - Sednou na: úzké nožky, které se nerozšiřují v prstové části, vhodné na normální nárt, výrobce uvádí úzkou šířku: weite S- Zapínání: na suchý zip - přizpůsobení dle potřeby- Opatek: zpevněný- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně- Stélka: nevyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, s měkkým Soft nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:25 - 16,0 cm26 - 16,6 cm27 - 17,3 cm28 - 17,9 cm29 - 18,2 cm30 - 19,0 cm31 - 19,8 cm32 - 20,4 cm33 - 21,0 cm34 - 21,8 cm35 - 22,8 cm36 - 23,4 cm   

Calvin Klein dámské černé papuče - 38 (BDS)
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Calvin Klein dámské černé papuče - 38 (BDS)
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámské černé papuče od Calvin Klein.Materiál: svršek a vnitřek - textil                podešev - syntetika

Froddo G3110227-10K Brown Velikost: 28
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Froddo G3110227-10K Brown Velikost: 28
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotníkové zimní boty Froddo Barefoot G3110227-10K Brown mají jednoduchý a stylový design - hnědá kůže s podrážkou z přírodní gumy. Tato podrážka je nyní s upraveným vzorkem, tak aby se v zadní části nesešlapával jako dříve.Zimní varianta se zateplenou podšívkou z příjemného měkkého kožíšku, který je velmi příjemný a nekouše.- Sednou na: normální až lehce širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. - Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, nově má výrazný vzorek, je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: je volný, přišitý v přední části boty, na podšívce není žádný šev, nic tak nemůže tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: u této zimní varianty není vyjímatelná stélka, je také zateplená kožíškem, tak aby boty dobře izolovaly i od země, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kožíšek (textil), podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 12,8 cm - 5,9 cm22 - 13,4 cm - 6,0 cm23 - 14,0 cm - 6,2 cm24 - 14,9 cm - 6,4 cm25 - 15,5 cm - 6,5 cm26 - 16,6 cm - 6,8 cm27 - 17,2 cm - 7,0 cm28 - 18,2 cm - 7,1 cm29 - 18,6 cm - 7,2 cm30 - 19,3 cm - 7,4 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,6 cm - 7,9 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 23,0 cm - 8,1 cm36 - 23,6 cm - 8,8 cm37 - 24,4 cm - 9,0 cm38 - 25,1 cm - 9,2 cm39 - 25,9 cm - 9,3 cm40 - 26,5 cm - 9,5 cm

ADIDAS-Grand Court 2.0 core black/core black/silver metallic Černá 39 1/3
1 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Dámské tenisky adidas v černém provedení zdobí na boku tři jemně lesklé černé pruhy. Značkové tenisky pro dámy mají syntetický svršek, který ochrání před nepříznivým či chladnějším počasím. Černé tenisky adidas mají klasický střih a vázání na tkaničky, které si individuálně přizpůsobíte. Tenisky pro dámy mají jazyk ze síťoviny, který zaručí cirkulaci vzduchu směrem k chodidlu. Černé botasky snadno zkombinujete a vytvoříte tak sportovně elegantní look. Dámské botasky jsou vyrobeny iz recyklovaného materiálu. Značkové botasky jsou ideální pro běžné nošení, do města na nákupy a volný čas. Detaily produktu: černé tenisky adidas syntetický svršek tři pruhy na bocích síťovinový jazyk s logem vázání na šňůrky gumová podrážka recyklovaný materiál

SALOMON-X Ultra 4 M Mid GTX black/magnet/pearl blue Černá 43 1/3
3 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SALOMON-X Ultra 4 M Mid GTX black/magnet/pearl blue Černá 43 1/3
3 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Trailové běžecké boty pro pány jsou vhodné do náročného terénu. Poskytnou Vám maximální stabilitu a přilnavost. Mají odolný svršek z technické síťoviny, který je prodyšný a přizpůsobí se. Jejich velkou výhodou je nízká hmotnost. Tento model Salomon X Ultra se právem řadí mezi nejpohodlnější modely trailových bot. Obuv Salomon má vyšší střih, který drží kotník pevně na svém místě a ochraňuje například před podvrtnutím. Díky membráně Gore-Tex jsou boty nepromokavé a poskytnou jistotu suchých nohou za každých okolností a v každém ročním období. Technologie SensiFit zajistí, že běžecké boty výborně sedí na noze. Boty jsou robustní, ale vnitřní stélka Ortholite s antibakteriální úpravou brání pocení a udržuje v botě suché a zdravé prostředí. Zároveň poskytuje vynikající odpružení. Běžecká obuv pánská využívá technologii Advanced Chassis s mezipodešví z lité pěny EVA. Ta pomáhá tlumit nárazy a eliminuje i nepříjemný pocit při chůzi po ostrých kamíncích. Zároveň zvyšuje stabilitu a odpružení i v náročném terénu. Běžecké trailové boty mají pogumovanou špičku, která chrání botu před okopem. Látkový pás spojuje jazyk s vrchní vrstvou a brání tak pronikání špíny a kamínků dovnitř boty. Ochranný pás ve spodní části boty chrání před bahnem a nečistotami. Výhodou je vysoce přilnavá podrážka Contagrip® MA, která je vhodná pro všechny povrchy. Technologie Chevron lugs zlepšuje trakci na měkkém povrchu jako je bláto nebo hlína. Obuv Salomon X Ultra 4 Mid GTX je vhodnou volbou pro náročné běžce a turisty. Detaily produktu: trailová obuv Salomon nízká hmotnost vysoký kotníkový střih poskytne oporu odolný a prodyšný svršek technologie SensiFit zajistí pohodlí, běžecké boty výborně sedí na noze membrána Gore-Tex antibakteriální stélka Ortholite technologie Advanced Chassis s mezipodešví z pěny EVA pomáhá tlumit nárazy pogumovaná špička poskytne ochranu prstem dodatečná ochrana před blátem a nečistotami technologie Chevron lugs zlepšuje trakci na měkkém povrchu vysoce přilnavá podrážka Contagrip® MA vhodná do náročného terénu

Artelta Čalouněná jednolůžková postel RIVIA | 90 x 200 cm Barva: Kronos 09
11 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Čalouněná jednolůžková postel RIVIA Jednolůžková a velmi vkusná postel RIVIA v klasickém stylu, která bude perfektním doplňkem malé ložnice, studentského nebo pokoj pro hosty. Přestože postel RIVIA působí minimalisticky a kompaktně , má velký úložný prostor na ložní prádlo. Mezi další výhodypostele RIVIA patří 53 cm vysoké sezení a 2centimetrové nohy. Materiál: látka, pěna, bonelová pružina Rozměry: (ŠxDxV): 90 x 200 x 108 cm hustota pěny: T25 výška nohou: 2 cm výška sezení: 53 cm Barevné provedení: Monolith 84 Monolith 37 Monolith 63 Kronos 09 Paros 05 Sawana 21 Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Kilpi DOMET-U bílá
171 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kilpi DOMET-U bílá
171 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kilpi DOMET-U jsou kompresní návleky na lýtka pro běžce, cyklisty i všechny ostatní sportovce. Komprese pomáhá podporovat mikrocirkulaci krve a regeneraci svalů. Kromě toho je úplet dobře prodyšný a rychleschnoucí. Kilpi DOMET-U nabízíme v několika barvách.Složení: 86% NYLON 5% ELASTANE 9% POLYPROPYLEN

Barefoot zimní Pegres Skinny SBF42 růžová Velikost: 21
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Barefoot zimní Pegres Skinny SBF42 růžová Velikost: 21
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dívčí zimní barefoot boty Pegres Skinny SBF42 z hladké kůže v růžové barvě jsou novinkou pro zimu 2023/2024. Řada SBF je užší než řada BF - sedne na normálně široké nožky. Jejich předností je tepelný komfort díky zateplení pravou ovčí vlnou, lehkost a ohebnost. Boty mají membránu - výrobce ale uvádí, že boty nejsou voděodolné, protože mají přišitou podešev. Zimní Pegresky jsou ideální zejména do městské zimy. Svým tvarem jsou vhodné na normálně široké nožky s normálním nártem. Zapínání na dva velcro pásky.POZOR OBUV NENÍ VODĚODOLNÁ! Obuv má přišívanou podešev (membrána je v těchto místech narušena).- Sednou na: normálně široké nožky s normálním nártem- Zapínání: na dva suché zipy - velcro pásky- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: misková podešev, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou), z přírodní gumy, přišitá k botě - Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, z EVA pěny s nášlapem z ovčí vlny- Jazyk: je kvůli membráně přišitý po horní velcro pásek, aby se do boty nedostala voda ani sníh- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s chloupkem - Ušito v ČR z certifikovaných kůží SLOŽENÍ: Svršek - výběrová hladká kůže (perleťová), podšívka - pravá ovčí vlna, stélka - z EVA pěny s vlnou, podrážka - přírodní gumaVelikostní tabulka - vnitřní délka x šířka:20 - 12,8 cm x 5,7 cm21 - 13,1 cm x 5,8 cm22 - 13,7 cm x 5,9 cm23 - 14,5 cm x 6,0 cm24 - 15,0 cm x 6,1 cm25 - 15,6 cm x 6,3 cm26 - 16,0 cm x 6,5 cm27 - 16,8 cm x 6,6 cm28 - 17,3 cm x 6,8 cm29 - 18,2 cm x 6,9 cm30 - 18,7 cm x 7,0 cm31 - 19,4 cm x 7,1 cm32 - 20,1 cm x 7,2 cm33 - 20,9 cm x 7,4 cm34 - 21,2 cm x 7,6 cm35 - 21,6 cm x 7,8 cm  

Kožené babies na podpatku
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené babies na podpatku
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Oblíbené botky babies na podpatku jsou tu! Z pravé kvalitní kůže. Pevný opatek. Přes nárt pásek na suchý zip, s ozdobným knoflíkem. Pěnové vypodložení stélky. Podpatek. Doporučujeme pravidelně impregnovat, zejména do deště.

Postel VEVE, 140x200, masiv borovice/moření olše
8 410 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel VEVE, 140x200, masiv borovice/moření olše
8 410 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel 140x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 140x200 cm nebo 2x 70x200 cm. Barva moření: olše Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 148 x 208 cm Ložná plocha: 140 x 200 cm Výška čela za hlavou: 80 cm Výška čela u nohou: 40 cmVýška montování roštu: 25 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 23 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 38 cm Rozměr nohy postele: 5,5x5,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Polobotky derby na klínové podrážce, bílé
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Polobotky derby na klínové podrážce, bílé
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Polobotky derby na bílé klínové podrážce následují sportovně-elegantní módu. Kožená stélka. Tkaničky tón v tónu. Pevný opatek. Bílá vzorovaná podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Tenisky s tkaničkami a kontrastními detaily
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky s tkaničkami a kontrastními detaily
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Stylový look Vám vykouzlí tenisky s tkaničkami a kontrastními detaily. Maximálně pohodlné, snadné na kombinování. Tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku a jazyku. Kontrastní detaily.

JANA Lodičky na podpatku, mikrovlákno
1 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
JANA Lodičky na podpatku, mikrovlákno
1 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Elegantní a ženské lodičky na podpatku se snadno obouvají a navíc opticky prodlouží postavu. Ideální pro různé kombinování. Vysoce pohodlné, vhodné i pro citlivá chodidla. Stabilní hranatý podpatek. Svršek z textilního mikrovlákna. Snadné obutí. Tvar do špičky. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály zn. Tamaris na suchý zip
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály zn. Tamaris na suchý zip
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Neváhejte a vklouzněte do sandálů na suchý zip. Z kvalitní kůže, ideální pro období na přelomu sezóny. Sandály zn. Tamaris. Kolem kotníku široké pásky. Měkké a pohodlné. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Tento výrobek se skládá z více než 50 % z recyklovaného PET materiálu. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené baleríny na klínku, námořnicky modré
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené baleríny na klínku, námořnicky modré
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

S hezkým vykrojením do "V" a bílou podrážkou, kožené baleríny na klínku jsou jedinečné! Z pravé kvalitní kůže. Kontrastní prošití. Vykrojení do "V". Vzadu poutko. Měkká stélka. Pevný opatek. Klínová, protiskluzová, vzorovaná podrážka. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost a proti skvrnám, pravidelně opakujte. Vyrobeno z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie.

Mokasíny z kožené usně
710 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Mokasíny z kožené usně
710 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ikonickou obuví jsou mokasíny, které Vám přinášíme ve zpracování z kožené usně a s originální dvoubarevnou podrážkou. Z kvalitní pravé kůže. Kožená stélka na pěnovém podkladu, s vypodložením nožní klenby pro měkké pohodlí. Pevný opatek. Na malém klínovém podpatku. Protiskluzová vzorovaná podrážka ve dvoubarevné verzi. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Dvoubarevné kožené sandály, černé
1 150 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dvoubarevné kožené sandály, černé
1 150 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pružné, lehké a s možností nastavení, takové jsou dvoubarevné kožené sandály. Z pravé kůže. Pásek na suchý zip pro pohodlí na míru. Měkká stélka. Ručně přišitá podrážka. Dvoubarevný design. Vyrobeno v Evropě. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Pohodlné bačkory
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pohodlné bačkory
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

S podšívkou s vysokým podílem vlny, tyto bačkory přináší hřejivost a komfort. Měkké pohodlí. Extra hřejivé. Vyrobeno ve Francii.

NIKE-Court Legacy white/pink foam/honeydew Bílá 38,5
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
NIKE-Court Legacy white/pink foam/honeydew Bílá 38,5
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dívčí obuv značky Nike. Stylové tenisky okouzlí krásným designem. Snadno je zkombinujete s džíny, šortkami a hodí se ik sukni. Bílé tenisky mají odolný svršek. Jejich minimalistický design doplňuje logo Nike. Dívčí botasky potěší všechny slečny, které chtějí být vždy trendy. Tenisky pro dívky mají vázání na klasické šňůrky, které výborně fixují nohu. Značkové tenisky poskytnou dětem měkké pěnové odpružení při každém kroku. Jsou pohodlné i díky měkké vnitřní stélce a polstrovanému límci. Bílé botasky mají kvalitní gumovou podrážku se vzorem rybí kosti, která zajistí stabilitu a dobrou přilnavost. Dívčí tenisky jsou skvělé do školy, na mimoškolní aktivity či pro volný čas. Detaily produktu: bílé tenisky Nike trendy design vázání na šňůrky měkká vnitřní stélka pěnové odpružení gumová podrážka poskytne stabilitu

NIKE-Blazer Mid 77 white/bright mandarin/medium ash/black Bílá 45,5
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
NIKE-Blazer Mid 77 white/bright mandarin/medium ash/black Bílá 45,5
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

NIKE-Court Vision Mid Winter elemental gold/sail/desert ochre Hnědá 47
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
NIKE-Court Vision Mid Winter elemental gold/sail/desert ochre Hnědá 47
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Nike. Značková obuv je navržena v retro stylu. Pánské tenisky jsou inspirovány 80. léty, ale díky čistým liniím potěší i současné milovníky minimalismu. Vyšší střih je velmi trendy a jeho výhodou je také lepší stabilita. Odolný svršek má jemné perforace, které zajistí potřebnou prodyšnost. Pánské botasky jsou pohodlné i díky polstrovanému límci a měkké stélce uvnitř. Tenisky Nike Court se vážou na šňůrky, takže si je umíte přizpůsobit podle potřeby. Šňůrky jsou nahoře doplněny o kovové háčky. Pryžová podrážka s většími výstupky pro lepší trakci a odolnost. Značkové botasky pro pány se hodí pro každodenní nošení do školy, práce nebo během volného času. Detaily produktu: tenisky Nike odolný svršek s perforací vyšší střih měkký polstrovaný límec vázání na šňůrky doplněné o kovové háčky členitá gumová podrážka logo Nike

NIKE-Downshifter 12 ashen slate/black/cobalt bliss/white Modrá 46
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
NIKE-Downshifter 12 ashen slate/black/cobalt bliss/white Modrá 46
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Nike. Pánské tenisky mají lehkou konstrukci. Modré tenisky zdobí logo Nike. Tenisky Nike jsou díky svému designu a funkčním vlastnostem vhodné pro různé sportovní aktivity. Prodyšný svršek zajistí vynikající cirkulaci vzduchu. Navíc guma po celé délce na podrážce znamená odolnost a dlouhou životnost. Tyto botasky jsou vyrobeny iz recyklovaného materiálu. Pánské botasky mají vázání na tkaničky, které výborně fixuje nohu v botě. Značkové tenisky mají pěnovou mezipodešev, které poskytuje odpružení a podporu při běhu či skákání. Podrážka sportovních botasek má drážku po délce boty pro extra flexibilitu. Poutko na patě Vám pomůže obout a zout botu jednoduše a rychle. Detaily produktu: lehká konstrukce logo Nike na boku prodyšný svršek vázání na šňůrky poutko na patě usnadňuje obouvání mezipodešev poskytuje odpružení a podporu podrážka má drážku po délce boty pro extra flexibilitu vyrobeno iz recyklovaného materiálu

TREZETA-Zeta WP dark green Zelená 45,5
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TREZETA-Zeta WP dark green Zelená 45,5
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

Medvědí česnek - list nařezaný - Allium ursinum - Folium allii ursini 50 g
191 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Medvědí česnek - list nařezaný - Allium ursinum - Folium allii ursiniSušené, nařezané listy medvědího česneku (Allium ursinium). Medvědí česnek se sbírá ještě před vykvinutím, protože pak ztrácí svoji typickou chuť a také aroma. Má chuť jako klasický česnek, ale o něco jemnější.Listy medvědího česneku obsahují organické sloučeniny síry jako S-alkylcysteinsulfoxidy, allin, propenylallin, glutamylpeptidy, steroidní a triterpenové saponiny, lecitiny, polysacharidy a stopové prvky jako selen. Čerstvé listy jsou bohatým zdrojem vitamínu C, obsahují až 150 mg vitaminu C, což je trojnásobek doporučené denní dávky.Příznivé vlastnosti listů medvědího česneku:normální činnost kardiovaskulární soustavy - pomáhá snižovat vysoký krevní tlak, obsahuje sloučeniny s antioxidačními účinky, které mohou pomáhat chránit cévy před poškozením způsobeným volnými radikály, pomáhá při prevenci a léčbě kardiovaskulárních onemocnění,antibakteriální účinky - medvědí česnek obsahuje sloučeniny s antibakteriálními vlastnostmi, které pomáhají bojovat proti některým bakteriálním infekcím,podporuje vylučování těžkých kovů,podpora trávení - zlepšuje fungování trávicího systému,podpora imunitního systému - podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a pomáhá v boji proti infekcím a onemocněním,podporuje metabolismus cholesterolu - konzumace medvědího česneku může pomoci snížit hladinu cholesterolu v krvi, což je prospěšné pro zdraví srdce a celé kardiovaskulární soustavy,normální činnost oběhové soustavy a střev.PoužitíMedvědí česnek můžete použít k výrobě tinktury nebo jako koření. Můžete jej použít do pomazánek, salátů, polévek a másla, těstovin a jiných.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

PÉDICONFORT® - Nazouvací polobotky se zipem a pruženkou
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
PÉDICONFORT® - Nazouvací polobotky se zipem a pruženkou
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nazouvací polobotky se zipem a pruženkou PÉDICONFORT® se postarají o elegantní vzhled a pohodlné nošení. Z kvalitní kůže. Se zipem pro snadné obutí. Postranní pruženka. Vyjímatelná měkká stélka Aérosemelle tlumí nárazy při došlapu. Široké, vhodné pro citlivá chodidla.

Pánské nazouváky RIEKER 21953-54 zelená S3
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pánské nazouváky RIEKER 21953-54 zelená S3
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Moderní vzhled těchto nazouváků značky RIEKER zajistí, že je snadno sladíte s Vašimi letními outfity. Svršek obuvi je šikovně poskládán z textilních a hladkých pásků a ozdoben je hnědou nášivkou s názvem značky. Měkká stélka zajistí pohodlí na každém kroku a kvalitní podešev je ozdobena šitím. Procházky kolem moře budou v tomto modelu radost. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Dámská kotníková obuv REMONTE R8477-60 béžová W3
3 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámská kotníková obuv REMONTE R8477-60 béžová W3
3 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Obuv REMONTE je vyšší řadou značky RIEKER, obuv se vyznačuje kvalitou použitých materiálů, komfortnější šířkou a nadměrnými velikostmi. Dámská kožená kotníková obuv doplněná kvalitními syntetickými prvky jako je kožíšek kolem kotníku nebo pevná podešev zaručí jistotu kvality. Doladěné prošívání, žíhané tkaničky, druky na šněrování, tak to jsou zdobné prvky této boty. Funkční zip na vnitřní straně a šněrování Vám usnadní nazouvání a přizpůsobení dle Vašich požadavků. Funkční vrstvu a podšívku z pravé ovčí vlny oceníte i při nepříznivém počasí. Boty z řady Remonte Vám zajistí maximální komfort při celodenním nošení a tyto kotníky zaručeně doplní Vaše outfity při každodenních pochůzkách. Technologie: Remonte TEX – funkční vrstva, díky které je bota nepromokavá a přesto prodyšná Podšívka je vyrobena z pravé ovčí vlny. Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou.

Dámská kabelka RIEKER C0055-029-061-T29 černá W3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámská kabelka RIEKER C0055-029-061-T29 černá W3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Představujeme vám černou kabelku z kvalitního materiálu, která se stane nedílnou součástí vašeho šatníku. Tato kabelka je navržena tak, aby byla nejen stylová, ale také praktická pro váš každodenní život. Přední stranu zdobí originální vzor s logem značky RIEKER a také zip uzavírající kapsičku. Při otevření kabelky odhalíte prostorný interiér, který je navíc doplněn o další malé kapsičky a jedna kapsička je i na zadní straně kabelky. Tyto praktické úložné prostory jsou skvělé pro uskladnění vašich drobných věcí, jako jsou klíče, peníze či kosmetika. Vzhled kabelky činí z tohoto modelu všestranný doplněk, který se snadno kombinuje s různými outfity. Rozměry: cca V 37 cm x Š 34 cm x H 5 cm Vnitřní uspořádání: Kabelka není dělená. Kabelka má délkově nastavitelný popruh, který lze odepnout. Maximální délka nastavitelného popruhu cca 130 cm.

PureGold Koenzym Q10 60 kapslí
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
PureGold Koenzym Q10 60 kapslí
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Složení doplňku stravy v kapslích Q10 se 100 mg koenzymu Q10 a 2,9 mg vitamínu E na porci.Koenzym Q10:Koenzym Q10 je sloučenina, která je esenciální pro většinu našich buněk v těle. Její význam spočívá v tom, že se podílí na mnoha důležitých biologických procesech. Z nich klíčové jsou především ty, které souvisejí s tvorbou energie z přijaté stravy.Koenzym Q10 známe také pod názvem ubichinon, přičemž je ve velké míře podobný vitamínům. Naše tělo si jej dokáže vyrábět samo a zároveň i uskladnit pro budoucí použití. Nachází se zejména v játrech, ledvinách a srdci. To znamená v orgánech, které spotřebovávají větší množství energie. Vyšší hladiny koenzymu Q10 naznačují, že člověk žije zdravěji a s předpokladem pro delší život.Účinky: Reguluje metabolismus - je nezbytným pro výrobu energie, která je potřebná pro práci všech našich buněk. Tím, že se přímo podílí na výrobě energie pro buňky (ATP), reguluje také celý metabolismus a jeho energetický výdej. Stimuluje energetické procesy v buňce - nízké hladiny koenzymu Q10 se běžně vyskytují v případě snížené činnosti nadledvinek. A to vede ke stresu, ztrátě vitality, k trvalé únavě, přibývání na váze, suché pokožce a pomalému trávení či vylučování. Chrání buňky před poškozením - nebezpečné jsou zejména volné radikály. Jedná se o reaktivní molekuly, které stojí za řetězovou reakcí poškození našich buněk. Ty následně nedokážou vykonávat svou práci čehož důsledkem je nakonec snížení činnosti celých orgánů a tkání. Koenzym Q10 je výborným společníkem dalšího silného antioxidantu - vitamínu E. Udržuje zdravou pokožku - pokožka je největší orgán. Ohrožují ji však jak vnitřní, tak vnější faktory. Přímá aplikace na pokožku však na základě antioxidačních vlastností koenzymu Q10 dokáže v tomto procesu pomoci a pokožku udržovat mladou a bez vrásek. Zvyšuje tělesnou kondici - a to hlavně snížením oxidačního stresu v buňkách a zlepšením mitochondriálních funkcí. SLOŽENÍ:obsahuje: Voskový kukuřičný škrob, jedlá želatina, Q10, DL-alfa tokoferylacetát, barvivo (oxid železitý) DÁVKOVÁNÍ:Užívejte 2 kapsle denně s jídlem.  UPOZORNĚNÍUchovávejte mimo dosah malých dětí! Produkt nenahrazuje smíšenou stravu a zdravý životní styl! Nepřekračujte doporučené denní množství! Vitamíny a minerály -v 1 kapsliv 1 dávce 2 kapsleVitamín E - tokoferol1,45 mg (12%*) 2,9 mg (24%*) Ostatní a speciální doplňky -v 1 kapsliv 1 dávce 2 kapsleKoenzym Q1050 mg100 mg

Pantofle s tvarovanou stélkou XTI
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pantofle s tvarovanou stélkou XTI
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pantofle zn. XTI jsou celé ze syntetického materiálu a díky tvarované stélce se příjemně nosí. Z kaučuku s optickým efektem textilu. Lehká tvarovaná stélka. Protiskluzová podrážka. Mezinárodně uznávaný veganský certifikát PETA. Čistěte vlhkým hadříkem.

Superfit Rush Grau/Pink 1-000211-2010 Velikost: 28
1 589 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Superfit Rush Grau/Pink 1-000211-2010 Velikost: 28
1 589 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dívčí celoroční boty Superfit Rush 1-000211-2010 v šedé barvě s růžovou podšívkou. Pohodlné, měkké a lehké tenisky, vhodné na různé sportovní aktivity uvnitř i venku. Díky své velmi nízké hmotnosti se model Rush velmi dobře nosí. Textilní podšívka, vyjímatelná stélka s koženým nášlapem pro větší pohodlí při nošení. Boty mají praktické gumičky imitující tkaničky a suchý zip pro snadné dotažení dle potřeby. Zpevněná pata zajistí správný postoj nohou, podrážka je neklouzavá a vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty - nerozlepí se), v přední části je vyvýšená - chrání proti okopu. Ve směru chůze jsou boty poddajné. Špička je doplněná o reflexní prvek pro lepší viditelnost, praktická poutka na jazyku i patě pro možnost zavěšení.- Sednou na: normální až užší nohy- Zapínání: na suchý zip, dají se dobře dotáhnout i na úzkou nohu- Opatek: pevný- Podrážka: velmi lehká, měkká a ohebná - jedná se o tzv. vstřikovanou podrážku (nanesená přímo na svršek boty - nerozlepí se)- Jazyk: přišitý ve spodní části boty- Stélka: pěnová s koženým nášlapem, vyjímatelná - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - syntetické materiály + textilie, podšívka - textilie, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty: 28 - 18,2 cm29 - 18,9 cm30 - 19,5 cm31 - 20,0 cm32 - 20,8 cm33 - 21,4 cm34 - 22,1 cm35 - 22,8 cm36 - 23,8 cm37 - 24,2 cm38 - 24,7 cm39 - 25,3 cm40 - 26,0 cm41 - 27,1 cm42 - 27,7 cm

Dětské sandále Primigi 5866733 Velikost: 25
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dětské sandále Primigi 5866733 Velikost: 25
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské sandálky Primigi  5866733 v růžové barvě s částečně zakrytou špičkou, která chrání prstíky proti okopání. Příjemná kožená podšívka včetně měkké kožené stélky, pevný opatek (ve spodní části pevný, v horní části měkký) a zapínání na suchý zip. Sednou na: normální až širší nožky, díky spodnímu suchému zipu jdou přizpůsobit na různé výšky nártu Zapínání: na dva suché zipy - pomocí horního pásku přitáhnete ke kotníku, spodní reguluje výšku nártuPodrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná, pod patou antishock systém tlumící nárazy Opatek: pevný (ve spodní části pevný, v horní části měkký - nebude tlačit do achilovky) - pomáhá udržovat patu a kotník ve správné poloze a omezuje tak vtáčení paty ("šmajdání")SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka x šířka: 21 - 13,2 cm x 6,2 cm22 - 13,8 cm x 6,3 cm 23 - 14,6 cm x 6,5 cm 24 - 15,2 cm x 6,6 cm 25 - 16,0 cm x 6,8 cm 26 - 16,5 cm x 6,9 cm 27 - 17,3 cm x 7,1 cm