Ardon Softshellové zimní boty QUEST - 37
1 287 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ardon Softshellové zimní boty QUEST - 37
1 287 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Softshellové zimní boty QUEST - 37 od výrobce Ardon. Produkt je skladem.

Ochranná lišta hrany kufru Mercedes E-Class 2013-2016 (W212, combi, matná)
1 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Mercedes E-Class je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Opel Astra K 2015-2021 (combi, tmavá, matná)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Opel Astra K je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty Opel Combo 2018- (matné)
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Prahové lišty Opel Combo 2018- (matné)
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Prahové lišty vozu Opel Combo jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Omega 68
21 689 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Calvin Klein pánský šedý rolák - S (P2D)
2 303 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Calvin Klein pánský šedý rolák - S (P2D)
2 303 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánský šedý rolák od Calvin Klein.Materiál: 95% bavlna, 5% kašmír.Střih: Regular Fit.

Y.S. Park 102 - Tupírovací hřeben s kovovou špičkou 220 mm
270 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Y.S. Park 102 - Tupírovací hřeben s kovovou špičkou 220 mm
270 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ideální hřeben pro vlasy střední délky všech tvarů a typů. Vhodný pro tupírování, trvalou či barvení vlasů a výčesy. Vlastnosti:Stupňování zoubků - mezery mezi jednotlivými zoubky se postupně zužují, vlasy jsou napnuté rovnoměrně a manipulace s vlasy je snadná.Délka hřebenu: 220 mmPřednosti:Díky svému speciálnímu materiálu Ultem jsou hřeben Y.S. Park extrémně lehké, s maximální odolností poškození vlivem vysokých teplot a chemických látek.Otvory v hřebenech zajišťují vyšší pružnost, nižší váhu a příjemný úchop tak, aby práce s hřebenem byla co nejefektivnější.Kratší zub určený pro separaci vlasů.Vysoká tepluodolnost: u barevných variant až do 220 °C, u černých (obsahující karbonové vlákna) do 150 °C.Y.S. ParkProfesionální kartáče, hřebeny a doplňky Y.S. Park jsou vyráběny v Japonsku z kvalitních, profesionálních a inovativních materiálů. Každý výrobek značky Y.S.Park byl pečlivě navržen tak, aby vyhovoval potřebám profesionálních kadeřníků s maximální efektivitou a jednoduchostí. Inovativní přístup, promyšlenost a eco-friendy filozofie dělá z Y.S. Parku celosvětově nedostižitelného lídra.

PORTWEST Pracovní obuv PORTWEST Steelite™ se šňůrkami - černá 36
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
PORTWEST Pracovní obuv PORTWEST Steelite™ se šňůrkami - černá 36
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Klasický styl, polstrované lemy na celodenní pohodlné nošení, praktické, bezpečné s dlouhou životností. Voděodolné, s ocelovou špicí a absorpcí energie v patě. Protiskluzové a odolné vůči olejům, antistatické. Určeno pro potravinářský průmysl a pro čisté provozy. Vyrobeno z nejkvalitnějších mikrovláken, které jsou voděodolné a jsou vhodné pro praní v pračkách. Odlehčená polyuretanová podrážka má samočisticí vlastnosti a zároveň je protiskluzová a velmi odolná. materiál mik

Protiskluzová podložka do vany Paradise Wenko, antracit KP223B
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Protiskluzová podložka do vany Paradise Wenko, antracit KP223B
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kvalitní protiskluzová podložka do vany od německého výrobce WENKO. Tato dekorativní podložka zajistí maximální bezpečnost a pohodlí při koupání. Spodní vrstva podložky je opatřena přísavkami, které zamezí pohybu podložky. Podložka je vyrobena z odolného plastu, příjemná na dotek, vhodná do každé domácnosti. Především ocení domácnosti s dětmi nebo seniory.

Priessnitz univerzální zábal na krk a šíji
419 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Priessnitz univerzální zábal na krk a šíji
419 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pozitivní účinek Priessnitzových obkladů je známý již dvě staletí a úspěšně se využívá při mnoha onemocněních. Studený zapařovací obklad se přikládá lokálně na postižené místo s cílem dosáhnout zvýšeného prokrvení, které zrychluje hojivé procesy v organismu. Priessnitz univerzální zábal na krk a šíji výrazně ulevuje při běžném bolení a škrábání v krku, napomáhá při nachlazení, kašli, angíně, laryngitidě (zánět hrtanu), faryngitidě (zánět hltanu) a bronchitidě (zánět průdušek). Účinně tlumí zánět jícnu, nosních dutin a zmírňuje suchý kašel. Zábalový pás je vybavený tak, aby s ním byla co nejmenší práce při přípravě obkladu.Všechny tři klasické vrstvy jsou sloučeny v jednu. Svrchní a spodní část je ze 100% bavlny, vnitřní vrstva je zateplená a částečně vodě nepropustná vrstva z 50% polyesteru, 25% bavlny, 25% polyuretanu. Vnitřní namáčecí díl je vyjímatelná vložka ze 100% bavlny. Rozměry: výška 10 cm, délka suchého zipu 61 cm. Vhodný pro obvod krku 35 – 60 cm.Jak připravit Priessnitzův mokrý zapařovací obklad: Vyjímatelný vnitřní díl z bavlny namočte do studené vody (u dětí použijte méně studenou vodu). Dobře vyždímaný vložte do zábalového pásu. Přiložte na tělo a upevněte suchým zipem tak, aby zábal k tělu co nejlépe přilnul. Jen tak bude účinek obkladu co největší. Ideální doba působení zábalu je 2 – 3 hodiny. V prvních 2 – 3 minutách dochází pod studeným obkladem k hypotermické fázi – zúžení cév. Dalších 30 – 40 minut probíhá izotermická fáze, kdy se teplota těla stabilizuje a původně zúžené cévy se opět rozšiřují. Následuje hypertermická fáze trvající 60 – 80 minut, kdy se tělo v místě zábalu začne přehřívat a cévy se nadále rozšiřují. Po 2 – 3 hodinách působení by se měl obklad sejmout a opětovně přiložit až po 3 – 4 hodinové přestávce. Tento postup můžete opakovat až do odeznění příznaků. Doporučená doba zábalu u dětí je ½ hodiny. Zábal nenechávejte působit přes noc. Nepřikládejte ho ani na infikovaná místa, špatně se hojící rány, kožní nemoci (ekzémy) apod. Pokud chcete aplikovat zábal u malých dětí, poraďte se nejprve s lékařem.Zábal můžete použít i jako suchý, teplý obklad. Pro vyšší tepelný účinek stačí vnitřní bavlněnou část nahřát žehličkou. Pro suché a teplé obklady jsou také ideální hřejivé polštářky, které jsou plněné pohankou nebo třešňovými peckami a stačí je vložit do vnitřní kapsy zábalového pásu. Pomáhají účinně zmírnit bolesti krční páteře, kloubů, končetin a dutin. Polštářky v Bio kvalitě najdete v naší nabídce, včetně návodu na používání.Univerzální Priessnitzův zábalIdeální na krk a šíjiPozitivní účinky známé již 200 letÚspěšně hojící mnoho onemocněníUlevuje a pomáhá při bolení v krku, nachlazení, kašli, angíně, laryngitidě, faryngitidě, bronchitidě, tlumí zánět jícnu a nosních dutinSnadné použitíSystém mokrého a studeného zapařování nebo suchého a teplého obkladuRozměry: výška 10 cm, délka suchého zipu 61 cmPro obvod krku 35 -60 cmMožnost použití i pro suché a teplé obklady

Alpine Pro AVANO
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Alpine Pro AVANO
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Letní obuv pro kluky a holky AVANO je díky otevřeným částem velmi vzdušná, což děti ocení zejména v letních měsících. Oproti klasickým sandálům mají tyto boty chráněnou špici a částečně i patu, to je pro děti bezpečné a velmi praktické. Svršek syntetika | textiliePodešev EVAStélka EVA

Axim 7H21315G černo zeleno modré sportovní tenisky
885 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Axim 7H21315G černo zeleno modré sportovní tenisky
885 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Celoroční sportovní indoor obuv na šněrování tkaničkami. Celoroční sportovní indoor obuv na šněrování tkaničkami.Obuv je vyrobená ze syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavená textilní podšívkou.Váha jednoho páru: 700 gTransparentní indoor podešev.Celoroční tenisky značky Axim.Barva: Černá/modráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 2 cm

Prestige Moleda Sport M40020-16 bílá
1 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Prestige Moleda Sport M40020-16 bílá
1 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nový design a širší střih oblíbených Prestižek. Boty se širokým využitím. Jsou také certifikované jako pracovní obuv.Materiál svršku: přírodní italská kůže s PU folií pro vyšší odolnost a snazší údržbuPodšívka: textilPodešev: dvoukomponentní pružný PU nástřikObuv splňuje požadavky na bezpečnost a ochranu zdraví dle ČSN EN ISO 20347:2012Vyrobeno v Česku.

Vlnka Pánské korkové ortopedické nazouváky Trepky Hnědá
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Pánské korkové ortopedické nazouváky Trepky Hnědá
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Naše velmi oblíbené nazouváky “Trepky”, které jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů, jako je korek a pravá kůže. Ortopedicky tvarovaná stélka z přírodního korku pomáhá ke tvarování chodidla a správné pozici klenby. Podrážka těchto nazouváků je tvarována tak, aby byl každý váš krok pohodlný a navíc je protiskluzová.

Wild 178967B.01 hnědé pánské polobotky
1 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Wild 178967B.01 hnědé pánské polobotky
1 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská letní vycházková obuv na šněrování.Wild - dokonalý komfort a špičkové zpracováníObuv je vyrobená z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je vybavená pohodlně polstrovanou stélkou z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 550 g Pánská letní polobotky Wild.Barva: HnědáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 10 cmPodpatek: 2 cm

McKinley Kansas II AQB Kids 32 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKinley Kansas II AQB Kids 32 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

S outdoorovou obuví McKinley Kansas II AQB Trekking Shoes Kids jsou děti dobře vybaveny pro nenáročné túry a delší trekkingové túry. Konstrukce AQUABASE obepíná chodidlo a udržuje chodidla v suchu ve vlhkých podmínkách. Trekingové boty mají svršek z prodyšné síťoviny, vyjímatelnou stélku KIDSFIT a protiskluzovou TPR podrážku, která zaručuje bezpečný krok v jakémkoli terénu. Praktický systém na suchý zip usnadňuje obouvání a zouvání. Materiál: polyuretan, síťovina Konstrukce: AQUABASE pro voděodolnost Svršek z prodyšné síťoviny Vyjímatelná stélka KIDSFIT Přilnavá podrážka TPR Praktický systém na suchý zip usnadňuje obouvání a zouvání

Bluegrass Chránič Loktů Skinny
1 145 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bluegrass Chránič Loktů Skinny
1 145 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Lehoučké chrániče loktů, které na těle sedí jako druhá kůže. Chrániče Skinny nabízejí efektivní ochranu, která nezpomalí jezdce. Prodyšné textilie, nízká hmotnost, upravené stélky pro větší stabilitu. Hmotnost: 95 g

MadMax Bandáže neopren - stabilizace čéšky MFA295
474 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MadMax Bandáže neopren - stabilizace čéšky MFA295
474 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kolenní bandáž na stabilizaci čéšky. Inovovaná kolenní bandáž MADMAX se stabilizací čéšky, byla vyvinuta přesně tak, aby poskytovala maximálně spolehlivou fixaci, odvětrání, ochranu a prohřátí kolena. Bandáž je vyrobená ze zahoprenu a je perfektní volbou pro prevenci i léčbu úrazů, které bohužel se sportem občas souvisí.Detailní popis na výrobu bandáže byl použit kvalitní zahopren o tloušťce 2,5 mm vysoce sofistikovaný materiál zahoprene, ze kterého jsou bandáže vyrobeny, je tím nejvhodnějším pro spolehlivé zpevnění, pomáhá udržovat tělesné teplo a prohřívat postiženou oblast zahopren zvyšuje cirkulaci krve v postižené oblasti těla právě zvýšená cirkulace krve podporuje přirozený autoozdravný proces lidského organismu použití bandáže zmírňuje bolest, otok i zatuhlost a urychluje tak léčbu zranění při nošení bandáže se nemusíte bát nadměrného pocení pokožky pod ní speciální tvarování podle kloubu kolena umožňuje perfektní pohyb bez jakéhokoliv omezení. bandáž minimalizuje riziko opakovaného poranění tím, že zlepšuje pružnost svalů, šlach i vazů bandáž je vhodná pro všechny druhy sportu i každodenní činnosti bandáž ocení jak ženy, tak i muži univerzální velikost, nasazení z přední strany kolena a dotažení v horní a dolní čísti bandáže Varování nepoužívejte bandáž poté, co jste na postižené místo na těle nanesli hřejivou mast či emulzi

Dux Ducis All Glass Full Coveraged ochranné sklo na iPhone 14 Pro, černé
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné sklo na mobil značky DUX DUCIS vám umožní předejít různým mechanickým poškozením, které jsou často způsobeny pádem telefonu. Sklo zajistí bezpečnou ochranu během každodenního používání. Je maximálně pohodlné na používání, nezasahuje do citlivosti dotykové obrazovky, rozpoznání obličeje, či kvality fotografie.Sklo zároveň poskytuje ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Vlastnosti: • Sklo pokrývá celý displej• Ochrana před škrábanci a mírným nárazům• Ochrana před kapkami vody• Lepicí vrstva po celé ploše• Nesnižuje dotykovou citlivost displeje• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Tvrdost: 9HSoučástí balení je sada pro vlastní montáž skla.

Kamik TickleEU růžová dětské zimní sněhulky
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kamik TickleEU růžová dětské zimní sněhulky
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská zimní vycházková a rekrační, kotníčková obuv do sněhu.Obuv značky KAMIK - specialisty na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí. Obuv je vyrobena z kombinace textilního a syntetického materiálu. Vnitřní část je zateplena vyjmutelnou vložkou. - voděodolná nylonová vrchní část dokonale odpuzuje vodu a nepropustí vlhkost dovnitř - Thermalguard - 6 mm tlustá vyjímatelná izolační vložka odvádějící vlhkost ven - až do -32°C - možnost stažení nad nártem na suchý zip - stahovatelný límec proti napadání sněhu - podrážka IGLOO maximální přilnavost na sněhu - vyrobeno firmou KAMIK v EUVáha jednoho páru = 460 g DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!! nevrstvěte ponožky, maminky jsou často zvyklé dávat dítěti punčocháče a potom ještě ponožky, na tento způsob zapomeňte. Aby termoizolační vložka správně fungovala (aby odváděla pot dítěte směrem od nožičky a přitom zadržela teplo u nohy) je nutné aby byla pouze 1 vrstva (nejlépe termoponožky, ne bavlněné - ty fungují jako savá houba a neodvádí pot). Večer potom vyjmout vložku a vysušit je-li to nutné. velikost 23 (US6) - vnitřní rozměr 13 cm velikost 24 (US7) - vnitřní rozměr 14 cm velikost 25 (US8) - vnitřní rozměr 15 cm velikost 26 (US9) - vnitřní rozměr 16 cm velikost 27 (US10) - vnitřní rozměr 17 cm Dětské zimní sněhule Kamik.Barva: RůžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: Syntetika/textilVýška boty: 18 cmPodpatek: 2 cm

Amix Nutrition Vitamin D3 2500 I.U. s vápníkem 120 kapslí
187 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Amix Nutrition Vitamin D3 2500 I.U. s vápníkem 120 kapslí
187 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Vitamin D3 2500 I.U. s vápníkem od Amix je skvělá kombinace těchto dvou složek! Vitamin D3 – 2500 I.U. s vápníkem je esenciální, v tucích rozpustný vitamín, který je velmi často nazýván jako sluneční vitamín. Vitamín D přispívá k normální absorpci/využití vápníku a fosforu, dále k normální funkci imunitního systému a pomáhá udržovat normální stav kostí, zubů a svalů. Vápník přispívá k normálnímu srážení krve, k normálnímu energetickému metabolismu, k normální funkci svalů, k normální funkci trávících enzymů a je přínosem pro udržování normálního stavu kostí a zubů. Doporučené dávkování: Vezměte 1x za 3 dny s jídlem. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy a lidé, kteří mají nějaký zdravotní problém, by se měli vždy před použitím doplňku stravy poradit s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Doplněk stravy.Nutriční hodnoty Amix Vitamin D3 2500 I.U. s vápníkem 120 kapslí: 1 kapsle RHP Vitamín D3 62,5 mcg 1250 % Vápník 250 mg 31,25 % RHP - referenční hodnota příjmu Složení:Uhličitan vápenatý, stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulóza Methocel®; želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý); cholekalciferol (vit. D), látky protispékavé: stearát hořečnatý a oxid křemičitý.Alergeny: Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku a korýšů.

Kinesio tejp Sportago Regline 5 cm - červená
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kinesio tejp Sportago Regline 5 cm - červená
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kineziologická páska pro zmírnění bolesti a rychlejší regeneraci svalů. Sportago Regline je elastická tejpovací páska vyrobena z bavlny. Ovlivňuje nervový a oběhový systém a pomáhá léčit různé svalové bolesti a otoky. Slouží také jako prevence těchto úrazů. Její použití je jednoduché – potřebná délka tejpu se aplikuje na čistou a suchou pokožku, přičemž jeho délka musí odpovídat délce namoženého svalu. Svaly, popřípadě klouby nebo šlachy, jsou tak zafixovány, ale zároveň je v nich podpořen průtok krve.…

Demar RAINNY 0050 dámské Holínky modrá 37-38
319 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Demar RAINNY 0050 dámské Holínky modrá 37-38
319 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Představujeme vám dámské holínky Demar RAINNY 0050, které jsou dokonalým spojením komfortu, bezpečnosti a kvality. Tyto holínky jsou vaším spolehlivým partnerem pro deštivé letní počasí, ať už jste na cestách nebo v přírodě.Co tyto holínky dělá tak vynikajícími? Jsou velmi pohodlné a lehké, což znamená, že vaše nohy se budou cítit svěže i po dlouhém dni venku. Chůze s nimi je přirozená a není žádné omezení ve vašem pohybu.Hrubší protiskluzová podešev je klíčovým prvkem těchto holínek, který zajišťuje vaši bezpečnost na každém kroku. Budete se cítit jistě i na mokkém nebo kluzkém povrchu, díky níž minimalizujete riziko pádu nebo úrazu.Materiál, z něhož jsou holínky vyrobeny, je vysoce kvalitní a odolný PVC, který poskytuje spolehlivou ochranu před vlhkem a vodou. Navíc jsou holínky podšité příjemnou textilií, což zaručuje pohodlný pocit a odvětrávání.Dámské holínky Demar RAINNY 0050 jsou ideálním řešením pro letní deštivé počasí. Nechte dešťové kapky padat, zatímco vy si budete užívat komfort a bezpečí těchto kvalitních holínek.S certifikátem pracovní obuvi - označením CE máte jistotu, že se jedná o produkt splňující vysoké standardy bezpečnosti a kvality. A navíc jsou vyrobeny v EU, což znamená, že si pořizujete obuv s důrazem na etické výrobní postupy a vysokou kvalitu.Pojďte si pořídit tyto skvělé dámské holínky Demar RAINNY 0050 a prožívejte letní deštivé dny s pohodlím a bezpečím na vaší straně. EU UK délka vnitřní stélky 36/37 3,5/4,5 231 mm 37/38 4,5/5 241 mm 38/39 5/6 249 mm 39/40 6/6,5 254 mm 40/41 6,5/7 260 mm Váha: 1360 g / Velikost 38/39Výška: 265 mm / Velikost 38/39 Nižší dámské holínky jsou vaším spolehlivým partnerem pro deštivé letní počasí, ať už jste na cestách nebo v přírodě

Screen Glass Realme C35 1028110
111 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Screen Glass Realme C35 1028110
111 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Screen Glass pro Realme C35 Ochranné tvrzené sklo 2D se pyšní tvrdostí 9H, která zajistí displeji vašeho mobilního telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah mu poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů.   Ochranné tvrzené sklo 2D je tenké a přitom robustní, neboť má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach. Sklo nezanechává žádné vzduchové bubliny.   Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie. Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Ochranné tvrzené sklo 2D chrání pouze rovnou část displeje vašeho mobilního telefonu, takže není vhodné pro mobilní telefony s velkým zakřivením displeje. U mobilních telefonů s velkým zakřivením displeje vám doporučujeme zakoupit 5D ochranné tvrzené sklo.   Kompatibilita: Realme C35 Typ Screen Glass: 2D Index tvrdosti: 9H Tloušťka: 0,3 mm Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

NIKE-Wmns Air Max AP white/metallic gold/black Bílá 37,5
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
NIKE-Wmns Air Max AP white/metallic gold/black Bílá 37,5
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

ANTA-Arenas black Černá 38,5
750 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ANTA-Arenas black Černá 38,5
750 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Anta. Botasky Arenas zaujmou designem čistých linií ve sportovním provedení. Tréninkové tenisky pro dámy se skvěle kombinují k mnoha sportovním outfitům různých barev. Svršek sportovních botasek, který je kombinací síťoviny a syntetického materiálu, zajistí vynikající ventilaci vzduchu. Špička a pata tréninkových botasek je posílena dodatečným materiálem pro vyšší úroveň ochrany chodidla. Měkká vnitřní stélka botasek na sport se postará o pohodlí při cvičení. Mezipodrážka dámských tenisek poskytuje velmi dobré tlumení a odpružení. Černé tenisky jsou super volbou pro sportovní aktivity, workou cvičení a aktivně trávený volný čas. Detaily produktu: trendy sportovní vzhled prodyšný síťovinový svršek posílená špička a pata měkká a pohodlná stélka mezipodešev s výborným odpružením flexibilní podrážka

UNDER ARMOUR-Charged Bandit TR 2 black/jet gray/jet gray Černá 45
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
UNDER ARMOUR-Charged Bandit TR 2 black/jet gray/jet gray Černá 45
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Trailové boty pro pány jsou ve stylovém černém provedení a potěší každého muže, který preferuje sportovní vzhled. Běžecké tenisky mají svršek ze síťoviny, která se postará o výbornou cirkulaci vzduchu. Posílená špička, pata a nejvíce namáhané části zvyšují odolnost a ochranu nohy. Značkové tenisky mají mezipodešev z Charged Cushioning® pěny, která dokonale tlumí vibrace. Tenisky na běh jsou dobře kombinovatelné ke sportovním kalhotám a mikinám. Tenisky na trail mají tvarovanou stélku, která se postará o pohodlí při běhu a zároveň eliminuje skluz. Sportovní botasky mají gumovou podešev s kvalitním vzorem pro nejlepší trakci. Běžecké botasky mají hluboký vzorek v podrážce, který přijde vhod v náročném terénu. Tenisky Charged Bandit jsou perfektními společníky do terénu, pro běh po lese, po nezpevněném terénu, pro outdoorové aktivity a aktivně trávený volný čas. Detaily produktu: Moderní vzhled Klasické šněrování Svršek z lehké a prodyšné technologické síťoviny Výborná odolnost v nejvíce namáhaných částech Formovaná stélka se přizpůsobí tvému chodidlu, eliminuje skluz a poskytuje dokonalý komfort uvnitř boty Mezipodešev Charged Cushioning z formované kompresní pěny poskytuje skvělý cit v noze a odolnost Odolná podešev s hrubým vzorem pro maximální trakci na jakémkoli terénu

ADIDAS-Hoops 2.0 core grey two/mint ton/screaming pink Šedá 32
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Hoops 2.0 core grey two/mint ton/screaming pink Šedá 32
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská obuv značky adidas. Botasky pro děti Hoops přitáhnou pozornost trendy vzhledem a sportovním stylům. Černé tenisky pro děti mají charakteristické tři pruhy v tyrkysové barvě. Moderní tenisky se snadno kombinují k různým outfitům a díky nim vždy vytvoříte perfektní styling. Jsou skvělé k džínám ik barevným kalhotám. Svršek značkových tenisek tvoří syntetická kůže, která se snadno čistí a udržuje. Podšívka dětských tenisek se postará o celodenní komfort. Pryžová podrážka stylových botasek pro děti je odolná a protiskluzová. Botasky adidas pro děti jsou top volbou pro každodenní nošení, do školy, na kroužky, do města a na volnočasové aktivity. Detaily produktu: stylový design klasické šněrování tři pruhy na boční straně polstrovaný límec boty pohodlná podšívka odolná podešev logo adidas

ADIDAS-Supernova M legend ink/solar red/solar gold Modrá 42
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Supernova M legend ink/solar red/solar gold Modrá 42
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Běžecké boty obsahují funkční recyklovaný materiál Primegreen. Tenisky na běhání mají klasický střih, který je ideální pro každý typ nohy. Tmavě modré botasky s červenými pruhy působí trendy. Špička tenisek na běhání je posílena syntetickým materiálem pro vyšší úroveň ochrany prstů na noze. Svršek běžeckých tenisek je vyroben z mechanicky tkané síťoviny, která zajistí perfektní ventilaci vzduchu. O komfort při běhu se postará měkké vnitřní polstrování. Plusem běžeckých bot je mezipodešev z materiálů Bounce a Boost, která umožní optimální absorpci nárazů a vynikající odpružení. Modré tenisky adidas jsou těmi správnými společníky na běh a další sportovní aktivity. Detaily produktu: klasický střih trendy sportovní vzhled posílená špička boty klasické šněrování měkká stélka mechanicky tkaný svršek ze síťoviny hybridní mezipodešev z materiálů Bounce a Boost Bezešvá elastická konstrukce Zpevnění chodidla ve všech směrech odolná protiskluzová podrážka

ADIDAS-Supernova W halo silver/cloud white/screaming pink Šedá 40
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Supernova W halo silver/cloud white/screaming pink Šedá 40
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Adidas. Běžecké boty pro dámy jim budou ideálním společníkem pro jejich odjeté kilometry, kterých věříme, že nebude málo. Adidas tenisky jsou ve stylovém šedo-bílém provedení s růžovým spodkem podrážky, který jim dodává cool vzhled. Botasky Supernova jsou vysoce funkční a nezklamou vás na kratších ani delších trasách. Pro nejlepší fixaci chodidla a ochranu mají klasické vázání, zpevněnou patu i špičku. Tréninková obuv s pohodlnou konstrukcí je se zpevňujícími vrstvami a její svršek je z lehké tkaniny, která je zárukou ideální prodyšnosti vzduchu. Výhodou je, že podporuje myšlenku udržitelnosti, protože jsou vyrobeny z recyklovatelného materiálu Primegreen. Dámské boty mají mezipodešev Bounce a Boost, což znamená, že se postarají o nejlepší absorbci nárazů při došlapu ao nejrychlejší obnovu energie. Budete se cítit jako kdybyste skákali z obláčku na obláček. Značkové tenisky mají klasický nízký střih, který bude dobře vypadat na každé noze. Trendy botasky můžete využít i pro jiné tréninky jako například v posilce a nejen na běh. Jsou dobře kombinovatelné ke sportovním outfitům, jako například k teplákům, legínám a trendy tričkám. Neváhejte a zakupte si je již dnes na našem e-shopu! Pohodlná obuv pro dámy můžete využít pro různé tréninky, pro běh, outdoorová cvičení a různé jiné sportovní aktivity. Detaily produktu: dámská obuv značka Adidas šedo-bílé provedení spodek podrážky růžový vysokofunkční klasické vázání zpevněná špička i pata pohodlná konstrukce prodyšné z recyklovatelného materiálu Primegreen mezipodešev Bounce a Boost dobrá absorbce nárazů rychlá obnova energie klasický nízký střih dobře kombinovatelné

NIKE-Court Vision Mid Winter black/white/black Černá 42,5
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
NIKE-Court Vision Mid Winter black/white/black Černá 42,5
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Nike. Sportovní obuv je určena pro milovníky retra a klasiky. Černé tenisky jsou inspirovány 80. léty, ale díky čistým liniím potěší i současné milovníky minimalismu. Vyšší střih je velmi trendy a jeho výhodou je také lepší ochrana v nečase. Odolný svršek má jemné perforace, které poskytnou potřebnou prodyšnost. Značkové tenisky pánské jsou pohodlné i díky polstrovanému límci a měkké stélce uvnitř. Tenisky Nike Court se vážou na šňůrky, takže si je umíte přizpůsobit podle potřeby. Šňůrky jsou nahoře doplněny o kovové háčky pro ještě lepší zajištění a stabilitu. Pryžová podrážka má aktualizovaný vzor s většími výstupky pro lepší trakci a odolnost. Značkové botasky pánské se hodí pro každodenní nošení do školy, práce nebo během volného času. Detaily produktu: černé tenisky Nike odolný svršek s perforací vyšší střih měkký polstrovaný límec vázání na šňůrky doplněné o kovové háčky členitá gumová podrážka logo Nike

UNDER ARMOUR-UA HOVR Sonic 5 black/white/white Černá 41
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
UNDER ARMOUR-UA HOVR Sonic 5 black/white/white Černá 41
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Běžecké boty jsou navrženy s důrazem na výkon a podporu při běhu. Běžecké tenisky mají lehkou konstrukci. Svršek běžeckých botasek tvoří síťovinový materiál, který zajistí skvělou prodyšnost. Silnou stránkou botasek na běh je, že vaše boty si umíte spárovat s aplikací UA MAPMYRUN , díky které umíte perfektně sledovat a analyzovat své běžecké pokroky. Botasky na běhání mají mezipodešev s technologií UA HOVR, která je zárukou pocitu nulové gravitace a snaží se o nejlepší obnovu energie. Tenisky na běhání mají jednolitou konstrukci paty s TPU výztuží pro tu nejlepší podporu a stabilitu. Boty na běhání mají tvarovanou vložku z EVA materiálu, která zajistí pružnost a pohodlí. Pro lepší návrat energie mají pánské botasky lehce foukanou gumu v přední části a guma pod patou je oděruvzdorná. Pokud jste milovníkem běhu, potrpíte si na kvalitě a chcete své cíle posouvat pomocí aplikace, tak tento model si nemůžete nechat ujít! Detaily produktu: Černé tenisky Under Armour UA MAPMYRUN™: sleduje a analyzuje vaše běžecké metriky, abyste se stali lepšími běžci (platnost připojení vyprší 31. prosince 2024) Svršek s minimalistickým designem pro vynikající prodyšnost Vnější TPU obal na patě poskytuje lehkou strukturu a podporu Tvarovaná vložka EVA poskytuje větší pohodlí, pružnost a odpružení pro vysoký výkon Citlivé odpružení UA HOVR™ snižuje náraz a vrací energii Karbonová guma na patě a špičce pro větší trakci a odolnost a foukaná guma na přední části chodidla pro návrat energie Vhodné pro běh a jiné sportovní aktivity

TECNICA-Plasma Mid S GTX Ms shadow altura/true lava Šedá 42,5
5 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TECNICA-Plasma Mid S GTX Ms shadow altura/true lava Šedá 42,5
5 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

IPANEMA-Lolita III Fem green/green gold Zelená 43
320 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
IPANEMA-Lolita III Fem green/green gold Zelená 43
320 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Ipanema. Žabky Lolita osloví všechny stylové dámy. Tenké popruhy zdobí třpytivý materiál a nápis Ipanema. Stélka žabek pro dámy je měkká a pohodlná. Zelené žabky jsou super volbou na pláž, k moři, na volný čas, na dovolenou a běžné nošení během letní sezóny. Detaily produktu:trendy designtřpytivý popruhnápis Ipanema na popruhuměkká a komfortní stélkaMateriál:syntetický materiál

ADIDAS-Galaxy 6 core black/core black/core black Černá 38
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Galaxy 6 core black/core black/core black Černá 38
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

Zateplené mokasínky tmavě modrá NEWBORN Mayoral velikost: 19 (9-11 měsíců)
379 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

uvnitř teplý kožíšekstylovévhodné na různé společenské akce,ale i na běžné nošeníbaleno v dárkové krabičce

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Huawei Y6 Prime 2018
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Huawei Y6 Prime 2018
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

RAVEN ESD OB SRC pantofel 45 bílá
789 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024
RAVEN ESD OB SRC pantofel 45 bílá
789 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

Pracovní ESD sandály s páskem přes patu ze syntetického materiálu s vysokými mikroporézními vlastnostmi. PU podrážkou rezistentní olejům a s lepšími protiskluzovými parametry.

Obuv polobotka PRESTIGE, černá, vel. 42
1 353 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Obuv polobotka PRESTIGE, černá, vel. 42
1 353 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Polobotka, celokožená, pracovní a sportovní.

VANS-WM Filmore HI (Suede/Canvas) black/white Černá 39
1 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
VANS-WM Filmore HI (Suede/Canvas) black/white Černá 39
1 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Vans. Dámské tenisky oblíbené značky mají vyšší střih a jsou vhodné do chladnějšího počasí. Odolný semišový svršek ochrání před chladem.

ADIDAS-AlphaBounce + carbon/grey four/screaming orange Černá 45 1/3
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-AlphaBounce + carbon/grey four/screaming orange Černá 45 1/3
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské tenisky mají moderní design a vynikají svým komfortem během nošení. Značkové tenisky mají prodyšný svršek ze síťoviny, který poskytne potřebnou ventilaci. Botasky pro pány mají zpevněnou patu pro lepší pocit stability. Černé tenisky pánské se vážou na klasické šňůrky.Sportovní obuv pánská je extra pohodlná také díky mezipodešvi Cloudfoam a Bounce. Díky mezipodešvi Bounce je jízda měkká a pružná, zatímco Cloudfoam na patě tlumí každý krok, takže se můžete bez problémů pohybovat po celý den. Na jazyku a patě stylových tenisek se nacházejí poutka, která usnadňují obouvání a zouvání. Klasický střih dobře sedí a gumová podrážka adiWear výborně přilne k povrchu. Sportovní tenisky jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů.Detaily produktu:černé teniskymodré designbarevné detailyprodyšný svršekvázání na šňůrkypoutka usnadňují obouvání a zouvánímezipodešev Cloudfoam poskytne tlumenímezipodešev Bounce poskytne odpruženígumová podrážka adiWear zajistí přilnavostvyrobeno iz recyklovaných materiálů

Salomon Patrol Junior 32 EUR
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salomon Patrol Junior 32 EUR
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská obuv Salomon Patrol Junior díky správné míře přilnavosti a velkorysému lehkému odpružení udržuje mladé nohy v pohodlí a bezpečí. Ideální pro stezky, venkovské silnice a hřiště. Konstruovány tak, aby mladá chodidla dostala komfort díky prodyšným látkám, optimalizované geometrii podrážky a ochraně tam, kde to nejvíce potřebují Pohodlí: Díky velkorysému střihu, měkké 3D síťovině, podšívce a mezipodešvi je tato obuv skutečně pohodlná Všestranné nošení: Strategická guma Contagrip® nabízí extra přilnavost, aby se udržela na trati za deště a bláta All Terrain Contagrip®: Náš All Terrain Contagrip® je navržen pro nejrůznější povrchy. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu EnergyCell: Vysoce výkonná pěna EVA, která poskytuje tlumení nárazů SensiFit™: SensiFit™ drží nohu od mezipodešve až po systém šněrování, čímž poskytuje bezpečné, přiléhavé a praktické přizpůsobení celé noze Syntetický svršek: Syntetický vrchní materiál poskytuje velkou odolnost a ochranu při outdoorových aktivitách OrthoLite® vyřezaná vložka: Tato stélka OrthoLite®, vyřezaná do tvaru vnitřní boty, poskytuje vynikající odpružení, prodyšnost a odolnost, čímž zvyšuje pohodlí a výkon obuvi Drop: 9 mm (pata: 29 mm, špička: 20 mm) Hmotnost: 200 g

Postel s úložným prostorem EDVIGE 180 Eltap Berlin 01 - šedá
15 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel s úložným prostorem EDVIGE 180 Eltap Berlin 01 - šedá
15 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

EDVIGE je dokonale pohodlná, vkusná a originální postel ve stylu glamour. Postel se vyznačuje vysokým čelem a vypolstrovanými bočnicemi postele. Pozitivní, estetické vjemy umocňuje podélné, rozsáhlé prošívání. Široká škála barevných možností usnadňuje sladění postele s ostatními prvky vybavení.Čalouněná postel je k dostání v několika barevných variantách a je včetně lamelových výklopných roštů. Postel se vyklápí od nohou.K dostání i v jiných rozměrech.Upozornění: Postel je dodávána bez matrace.Barva (potahový materiál):šedá (Berlin 01)černá (Berlin 02)béžová (Berlin 03)modrá (Ontario 83) hnědá (Jasmine 29) tmavě modrá (Ontario 81) růžová (Mat Velvet 63)bílá (Soft 17)černá (Soft 11) tmavě šedá (Sawana 05)Výběr potahu zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka (polyester) / pěna / dřevo Rozměry:šířka: 200 cmhloubka: 220 cm výška: 93 cmrozměr lůžka: 180 x 200 cmvýška ložné plochy od země: 34 cmHmotnost:120 kgDodáváno v demontu.Berte prosím na vědomí, že foto je pouze ilustrační. Ve skutečnosti se může mírně lišit v závislosti na tom, jaké barvy máte nastaveny na svém monitoru.

Froddo G3150242-9 Mint Velikost: 35
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Froddo G3150242-9 Mint Velikost: 35
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Stylové kožené barefoot sandále Froddo G3150242-9 Mint se zapínáním na suchý zip pro snadné nazouvání. Ve spodní části je gumička, která ale nelze nijak utáhnout. Pravá přírodně barvená kůže v tyrkysovém odstínu a podrážka z přírodní gumy s jemným vzorkem.- Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: suchý zip v horní části- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, boty mají jemný vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, kožená stélka, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - kůže, stélka - kůže, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:23 - 15,0 cm - 6,5 cm24 - 15,7 cm - 6,6 cm25 - 16,2 cm - 6,8 cm26 - 16,9 cm - 7,0 cm27 - 17,8 cm - 7,1 cm28 - 18,7 cm - 7,2 cm29 - 19,4 cm - 7,3 cm30 - 20,0 cm - 7,5 cm31 - 20,4 cm - 7,6 cm32 - 21,5 cm - 7,7 cm33 - 22,0 cm - 7,8 cm34 - 22,7 cm - 8,0 cm35 - 23,4 cm - 8,1 cm36 - 24,1 cm 37 - 24,7 cm38 - 25,4 cm39 - 26,0 cm40 - 26,7 cm

Postel s úložným prostorem CONTINENTAL 2 Halmar Béžová
22 691 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel s úložným prostorem CONTINENTAL 2 Halmar Béžová
22 691 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Elegantní a honosná postel CONTINENTAL 2 se stane designovým kouskem vaší ložnice. Postel má rozměr lůžka 160x200 cm a je tak vhodná i do menších ložnic. Postel má dřevěný rám a je čalouněná příjemnou sametovou látkou v několika barevných variantách. Čelo je zdobené výrazným dekorativním prošíváním. Součástí postele je laťkový rošt, který jednoduše ve spodní části postele vyklopíte a naleznete komfortní úložný prostor. Barva: béžová (Monolith 09)šedá (Monolith 85)Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: dřevo / sametová látkaRozměry: šířka: 163 cmhloubka: 230 cmvýška: 124 cmvýška nožiček: 5 cmHmotnost: 108 kgDodáváno v demontu. 

UNDER ARMOUR-UA Charged Rogue 3 black/mod gray/white Černá 41
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
UNDER ARMOUR-UA Charged Rogue 3 black/mod gray/white Černá 41
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Sportovní obuv pro pány v moderním vzhledu a v černém provedení. Tenisky na cvičení mají prodyšný svršek, který umožní dostatečnou cirkulaci vzduchu během vašeho tréninku či cvičení. Tenisky Under Armour mají zpevněnou špičku i patu, aby poskytly vyšší ochranu a stabilitu. Pánské tenisky se vážou na klasické šňůrky, které dobře fixují chodidlo. Polstrovaný jazyk a límec sportovních botasek Vám poskytne vysoký komfort. Značkové tenisky jsou extra lehké a díky mezipodešvi Charged Cushioning® s dvojitou hustotou poskytují skvělý návrat energie. Černé botasky snadno zkombinujete k jakémukoli outfitu. Detaily produktu: lehká konstrukce vysoce prodyšné zpevněná špička a pata vázání na šňůrky polstrovaný jazyk i límec boty odnímatelná pěnová vložka pro maximální pohodlí a odpružení mezipodešev Charged Cushioning® s dvojitou hustotou pro maximální kombinaci pohodlí a návratnosti energie gumová podrážka se strategicky umístěnými podrážkami pro větší odolnost v oblastech s vysokým oděrem

Cortina.be Slobby 192-0033-S1 modré nazouváky
350 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Cortina.be Slobby 192-0033-S1 modré nazouváky
350 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Letní nazouvací obuv s páskem kolem paty nebo přes nárt.Zadní pásek je možno přetočit dopředu na nárt a potom je ze sandálu nazouvák.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Váha jednoho páru = 170 gNazouváky typu crocsy značka Slobby.Barva: ModráVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 1 cm

Superfit Trace Pink/Grau 1-006030-5500 Velikost: 34
1 819 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Superfit Trace Pink/Grau 1-006030-5500 Velikost: 34
1 819 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sháníte barefoot tenisky na užší nožku? Představujeme vám novinku pro jaro 2023, barefoot tenisky Superfit Trace Pink/Grau 1-006030-5500 z řady Barefit nově i pro větší děti :-) Superfit přichází s novým tvarem a střihem "Barefit", jež kopíruje přirozený tvar zdravého chodidla a nožky mají tak více prostoru v prstové části, jsou vhodné také na dominantní palec. Opatek je mírně zpevněný ve spodní části. Má užší střih v oblasti paty a kotníku, a je tak vhodná pro děti s užší či normální patou/kotníkem. Tenisky mají svršek z technického materiálu v kombinaci se síťovinou, díky které jsou prodyšné. Mají koženou vyjímatelnou stélku a podšívku z textilu. Nožkám v nich bude fajn v teplých jarních a letních dnech.- Sednou na: užší až normálně široké nožky - WMS šířka IV M, užší až normální patu i kotník, vhodné na dominantní palec- Zapínání: na suchý zip v oblasti nártu/kotníku a falešné tkaničky ve formě gumiček (gumičky jsou přišité, není možno vyměnit za tkaničky)- Opatek: lehce zpevněný- Membrána: bez membrány- Podrážka: černá, není úplně měkká a ohebná jako mívají podrážky jiné barefoot boty - někdo tak může tyto boty považovat za kompromisní mezi barefoot a klasickými botami, nulový drop - boty nemají pod patou silnější podrážku, podrážka má vzorek a je před palcem a za patou vyvýšená proti okopání - Jazyk: je přišitý i po stranách, tak aby byly boty opravdu nepromokavé i ve vrstvě vody, přesto mají velký vstupní otvor a dobře se nazouvají- Stélka: pěnová s nášlapem z kůže, vyjímatelná - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - textil a syntetika, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost  - délka x šířka:26 - 16,8 cm x 6,4 cm27 - 17,4 cm x 6,6 cm28 - 18,1 cm x 6,8 cm29 - 19,0 cm x 7,0 cm30 - 19,4 cm x 7,2 cm31 - 20,0 cm x 7,2 cm32 - 20,8 cm x 7,4 cm33 - 21,5 cm x 7,6 cm34 - 22,2 cm x 7,8 cm35 - 23,0 cm x 7,8 cm 

ArtLas Ložnice DUST
30 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ArtLas Ložnice DUST
30 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ložnice DUST Hledáte dokonalou sestavu do své ložnice v béžové barvě?   Ložnice DUST vám poskytuje vše, co potřebujete k vytvoření útulného místa k odpočinku. Zvolte si ze širokého výběru u nábytku, který zahrnuje postel, noční stolky, skříň i komodu v béžové barvě. Celá sestava je vyrobena   z kvalitních materiálů , které zajistí dlouhou životnost a pevnost vašeho nábytku . Jednoduché PUSH TO OPEN otevírání, plný výsuv zásuvek a ABS hrany nesmí ve výbavě chybět. Vyberte si sestavu do ložnice   v béžové barvě a užijte si pohodlí a klid ve vašem domově. LED osvětlení a rošty lze doobjednat . laminát 16 mm ABS hrany kovové nohy Celá sestava do ložnice DUST je vyrobena ze 16 mm laminátu s ABS hranami , komoda má kovové nohy a postel čalouněné čelo, které lze v případě potřeby očistit vlhkým hadříkem nebo CAUCH Cleanerem . skříň: 223,2 x 210 x 55,4 cm   postel: 256,4 x 104,4 x 210 cm   komoda: 137,3 x 81,4 x 39,5 cm   barevné provedení: béžová/černé nohy Součástí ložnicové sestavy je: šatní skříň DUST komoda DUST postel s nočními stolky bez matrace a roštu DUST

Kožené lodičky, černé
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené lodičky, černé
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kožené lodičky se zakulacenou špičkou jsou vhodné pro různé příležitosti, záleží jen na Vás! Z pravé kvalitní kůže. Měkká stélka. Pevný opatek. Zakulacená špička. Stabilní podpatek. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Jednolůžko FAREL 90x200 cm, masiv smrk, lakované
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Jednolůžko FAREL 90x200 cm, masiv smrk, lakované
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Jednolůžko  Rozměry (dxšxv): 207 x 98 x 61 cm, výška sedu 33 cm Materiál: masiv smrk, lakované provedení Postel je dodávaná bez roštu a matrace. Postel je určena pro matraci a rošt o rozměru 90x200 cm. Dodává se v demontu. Záruka 24 měsíců.

Axim 4K3805 modré dětské nazouváky
325 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Axim 4K3805 modré dětské nazouváky
325 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Letní nazouvací obuv s páskem kolem paty nebo přes nárt.Zadní pásek je možno přetočit dopředu na nárt a potom je ze sandálu nazouvák.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Váha jednoho páru = 140 gNazouváky typu crocsy značka Axim.Barva: ModráVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 2 cm

Idzczak Meble Postel PIANO 80x200 modrá
10 885 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Idzczak Meble Postel PIANO 80x200 modrá
10 885 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Potřebujete do své domácnosti dostat funkční kousky nábytku, na které se můžete den co den spolehnout? Takové, které v sobě kombinují nejen moderní vzhled, ale také onu zmíněnou funkčnost? Sáhněte po jednolůžkové posteli Piano, které je ideálním řešením. Nabízí totiž vše, co potřebujete. Kvalitní spánek zajistí komfortní spací prostor, jemné linie nabídnout sílu a pevnost, kterou si zamilujete a čalounění látkou blue velvet vykouzlí příjemný vzhled a design.Ten padne dětskému i studentskému pokoji, ložnici a všem dalším místnostem. Vyrobená je konstrukce jednolůžkové postele z pevných a odolných materiálů, které nabídnou pevný základ. K němu se pak přidává funkční čalounění, které vytváří nadčasový vzhled. Čalouněná je i zadní strana postele. Vysoké čelo je velmi vkusně prošito a připomíná tak designový kousek.Matrace je součástí celé postele a byly v ní využity pružiny Bonell. Tato postel v sobě rovněž ukrývá potřebný úložný prostor v podobě kontejneru na lůžkoviny. Vše se dodává v demontu s podrobným návodem.Postel lze zakoupit také ve větším provedení, a to 120x200.Specifikace produktu: Čalouněno látkou blue velvet 86 Čelo je designově prošito S kontejnerem na lůžkoviny V matraci najdete pružiny Bonell Glamour vzhled Poznámka: Barva postele je modrá. Ostatní fotografie ve fotogalerii produktu jsou pouze ilustrativní a slouží pro znázornění vlastností produktu.

ADIDAS-Racer TR21 core black/cloud white/ecru tint barevná 38
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Racer TR21 core black/cloud white/ecru tint barevná 38
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dívčí obuv značky adidas. Stylové tenisky hýří barvami a potěší všechny mladé slečny. Prodyšný textilní svršek doplňují tři pruhy adidas. Mají klasické vázání na tkaničky, které si snadno přizpůsobíte. Botasky pro dívky mají zpevněnou patu, která zajistí stabilitu. Výhodou značkových tenisek je polstrovaný límec a poutko na zadní straně usnadňující obouvání a zouvání.Dětské tenisky adidas disponují mezipodešví Cloudfoam, díky které dobře tlumí a pruží. Gumová podrážka dobře přilne na povrchu. Špička podrážky přechází až na svršek, což eliminuje rychlé opotřebování. Tenisky pro dívky jsou vhodné pro každodenní nošení, na kroužky i volný čas. Oživí každý outfit a svým barevným designem zlepší náladu. Značkové tenisky pro děti byly vyrobeny iz recyklovaného materiálu.Detaily produktu:dívčí teniskypestrobarevný designprodyšný svršekzpevněná patavázání na šňůrkypolstrovaný límec botymezipodrážka Cloudfoam tlumí a pružípodrážka přechází až na špičkupryžová podrážka poskytne přilnavostvyrobeno iz recyklovaných materiálů

Kotníkové tenisky se zipem a tkaničkami
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kotníkové tenisky se zipem a tkaničkami
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zamilujte si i Vy kotníkové tenisky se zipem a tkaničkami, které se pohodlně nosí. Kotníková výška. Svršek ze 2 materiálů. Na každé straně zip pro snadné obutí. Kožená stélka. Kontrastní klínová podrážka. Vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Zesílená špička. Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami pro nastavení na míru. Kovová očka. Vyjímatelná, pružná, lehká, ekologická a omyvatelná stélka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené sandály Batrasse
1 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené sandály Batrasse
1 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Originální kombinace jednobarevného a splétaného pásku, to jsou okouzlující sandály Batrasse zn. Les Tropéziennes par M Belarbi z kvalitní kůže. Na svršku 3 pásky, z toho 1 splétaný. Kvalitní pružná kůže. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony. Kožená stélka. Komfortní podpatek. Protiskluzová podrážka. Před prvním použitím nezapomeňte Vaše sandály impregnovat. Pokud sandály nasákly vodou, nechte je uschnout mimo dosah světla a jakéhokoli zdroje tepla. Pro dlouhou životnost Vašich sandálů je udržujte mimo kontakt s mořskou vodou, deštěm a pískem.

GEOX Nízké tenisky Spherica Actif
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
GEOX Nízké tenisky Spherica Actif
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Extra lehké a prodyšné, tenisky Spherica Actif jsou vhodné pro volnočasové aktivity i toulaní městem. Velmi pohodlné. Lehké. Tkaničky. Vyjímatelná stélka. Prodyšná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené derbies
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené derbies
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kožená obuv derbies je velmi komfortní na nošení. Buklé vnitřek poskytuje zdravé pohodlí a je příjemný v teplém počasí. Módní perforace a prošití pro originální look. Tkaničky na zavázání. Malý klínový podpatek. Kožený svršek doporučujeme ošetřit ochranným impregnačním přípravkem.

Kožené sandály zdobené korálky
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené sandály zdobené korálky
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Boho styl inspiroval krásné sandály z kvalitní kožené usně a s originálním korálkovým zdobením. Na svršku překřížené pásky z kožené usně pošité barevnými korálky. Kolem kotníku pásek se sponou. Plochá protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

CROCS-Classic Crocs Butterfly Sandal black/multi Černá 42/43
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
CROCS-Classic Crocs Butterfly Sandal black/multi Černá 42/43
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sandály značky Crocs. Značkové sandály upoutají zajímavým designem. Popruhy zdobí originální potisk, který tvoří motýli na modrém podkladu. Trendy sandály můžete zkombinovat k letním šatům i ke stylovým šortkám. Stylové pantofle by neměly chybět ve Vašem šatníku. Sandály Crocs jsou vyrobeny z patentovaného materiálu Croslite, který je antibakteriální a zabraňuje vzniku zápachu. Pantofle pro dámy jsou voděodolné a rychle schnou. Bonusem je lehká konstrukce. Značkové pantofle jsou ideální pro dovolenou a volnočasové aktivity v letním období. Vhodné i pro běžné nošení během letní sezóny. Detaily produktu: Hezký design Popruhy s potiskem motýlů Snadno se čistí a rychle schnou Vodě odolný materiál Zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou Plně tvarovaný svršek Croslite™ pro snadné pohodlí Stélka vytváří pocit podobný masáži Protiskluzová podrážka

MG Watch Glass Hybrid ochranné sklo na Xiaomi Amazfit T-Rex Pro, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné sklo na hodinky poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Zachovává všechny funkce hodinek včetně citlivosti na dotek. Hybridní sklo má tenký, ale odolný povlak. Zajišťuje křišťálovou průhlednost a dokonalou reprodukci barev. Sklo se aplikuje na displej smart hodinek a je navrženo tak, aby přesně sedělo na tvar a velikost hodinek.Hybridní sklo / fólieTento typ skla přináší novou generaci tzn. "hybridního" skla. Hybrid Glass je unikátní materiál, který je kombinací skla a folie. Kombinuje ty nejlepší vlastnosti fólie i skla, což zaručuje 2,5x vyšší odolnost vůči poškození, prasknutí, nárazu nebo jiným nebezpečným situacím. Tento typ skla zabraňuje drolení skla, pokud se rozbije a zároveň zajišťuje naprostou transparentnost.Ochrana hodinekHybridní sklo je mimořádně odolné vůči poškrábání a nečistotám. Tato odolnost zajišťuje delší životnost hodinek a udržuje jejich vzhled v perfektním stavu i po delším používání. Sklo zároveň zajišťuje plnou kompatibilitu skla s ostatními doplňky, jako jsou například rámy a pouzdra.Jednoduchá instalaceInstalace skla je mimořádně jednoduchá. Nejprve důkladně vyčistěte obrazovku hodinek a ujistěte se, že je povrch zcela suchý. Odstraňte část fólie chránící lepidlo – to je strana, která se nalepí přímo na displej. Zarovnejte sklíčko s hodinkami, poté odlepte zbytek fólie a jemně přitlačte okraj po okraji.Vlastnosti:• Chrání displej hodinek• Chrání vaše inteligentní hodinky před poškrábáním• Neovlivňuje citlivost obrazovky• Poskytuje dokonalou transparentnost• Nezasahuje do kvality zobrazovaného obrazu• Kompatibilní s pouzdry na hodinky• Materiál: kombinace tvrzeného skla a PET fólie

Dětské bačkory Superfit Spotty 1-009246-2070 Velikost: 21
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dětské bačkory Superfit Spotty 1-009246-2070 Velikost: 21
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské bačkory Superfit Spotty grau 1-009246-2070 v šedé barvě s veselými cirkusovými obrázky a zelenou podrážkou. Podrážka je krásně měkká, zejména v příčném směru. V podrážce jsou ventilační otvory pro větší prodyšnost.- sednou na: užší až normálně široké nohy (na značku Superfit jsou tyto poměrně široké, a jsou tak vhodné i na buclatější nožky- Zapínání: suchý zip- Opatek: částečně zpevněný - není zde žádná výztuha, jen zdvojený textil- Podrážka: vstřikovaná - nanesená přímo na sešitou vrchní část bačkory, díky tomu se nikdy nerozlepí a je velmi lehká, ohebná zejména v příčném směru díky zeslabení pod záprstními klouby, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou, nebarví a nedělá šmouhy, zelená.- Vrchní část: kompletně textilní, z vnější i vnitřní strany (jedna vrstva textilie bez podšívky)SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:19 - 11,7 cm20 - 12,8 cm21 - 13,5 cm22 - 14,0 cm23 - 15,0 cm24 - 15,5 cm25 - 16,1 cm26 - 16,6 cm

Merrell J067863 Vapor Glove 6 Ltr Earth
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Merrell J067863 Vapor Glove 6 Ltr Earth
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot pokračuje s modelem Vapor Glove 6. Jsou to doposud nejvíce minimalistické boty, které Merrell vytvořil a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která dokonale obepíná chodidlo a maximalizuje tak přilnavost a odolnost, a díky svršku z kvalitní usně zajišťuje skvělé pohodlí. Celková výška podešve je 6 mm. Vraťte se s botami Vapor Glove 6 k barefoot stylu. • svršek z měkké kvalitní usně pro skvělé pohodlí• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• prodyšná podšívka ze 100% recyklované síťoviny• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• podešev Vibram® EcoStep z materiálu, který je ze 30% recyklovaný, poskytuje vynikající přilnavost, odolnost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Barefoot 2, NXT, Vibram® Ecostep Recycle, STACK 6-6, DROP 0.0, RECYCLEDHMOTNOST: 520 g

Obuv kotníková BESTARD TRAVESSA, zelená, vel. 45
3 527 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Obuv kotníková BESTARD TRAVESSA, zelená, vel. 45
3 527 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Obuv, kotníková, trekkingová.

HALMAR Dvoulůžková postel Scandino 160 x 200 cm šedá
10 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
HALMAR Dvoulůžková postel Scandino 160 x 200 cm šedá
10 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dvoulůžková postel Scandino je ojedinělý kus nábytku, který osloví každého, kdo si potrpí na modernu každým colem. Postel Scandino láká nejen svým designovým vzevřením, ale také sametovým materiálem, díky čemuž se budete cítit jako v bavlnce.Dostatek místa na spaní zaručuje pohodlí, které si od postele žádáme. Výhodou dvoulůžkové postele Scandino je jjeí vysoké čelo, které na každé straně vytváří malý soukromý kout. Prošívané čelo vypadá, jako byste nad hlavou měly látkové baldachýny a navozuje to pocit obláčků. A spaní na obláčku je tím, co od postele Scandino můžete očekávat. Součástí postele Scandino jsou také rošty, matrace součástí nejsou.Ale v tom vám dokážeme pomoci. K této posteli se hodí například matrace Polaris 160 nebo Syriusz 160 z naší nabídky.Specifikace produktu: Sametové čalounění Speciální čelo postele Dřevěné nožky

Kamik GLACIAL 4 Black dětské zimní sněhule
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kamik GLACIAL 4 Black dětské zimní sněhule
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská zimní vyteplená nepromokavá obuv s extrémní izolací až do -50°C.Obuv značky KAMIK - specialisty na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu. Vnitřní část je zateplena vyjmutelnou vložkou.- Parotěsně sešitý voděodolnu PU povrstvený nylonový svršek- Zesílený polstrovaný nylonový materiál v zadní části- 9 mm ZYLEXTRA+ vyjmutelná vložka (77% recyklovaný materiál)- až do -50°C- reflexní prvky - pro zvýšení Vaší bezpečnosti ve světle reflektorů- možnost stažení nad nártem i v holeni na suchý zip- stahovatelný límec proti napadání sněhu s Kamik snadným úchopem- podrážka KAMIK LIAM maximální přilnavost na sněhu- samočistící vzorek podešve se skvělou trakcí ve sněhuVáha jednoho páru = 1100 gDŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!! nevrstvěte ponožky, maminky jsou často zvyklé dávat dítěti punčocháče a potom ještě ponožky, na tento způsob zapomeňte. Aby termoizolační vložka správně fungovala (aby odváděla pot dítěte směrem od nožičky a přitom zadržela teplo u nohy) je nutné aby byla pouze 1 vrstva (nejlépe termoponožky, ne bavlněné - ty fungují jako savá houba a neodvádí pot). Večer potom vyjmout vložku a vysušit je-li to nutné.Dětské zimní sněhule Kamik do extrému.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 26 cmPodpatek: 2 cm

Beda Barefoot Jasmine BF 0001/W/M/SO/2 zúžené kotníkové s membránou Velikost: 21
1 659 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotníkové celoroční kožené boty Beda Jasmine BF0001/W/M/SO/2 v užším provedení v oblasti kotníku. Světle fialová barva s šedým okopem z mikrovlákna a s šedou podrážkou z kaučuku ladí s reflexními prvky na límci okolo kotníku a na velcro pásku. Plnohodnotná barefoot obuv respektující tvar nohy, velmi prostorná špička vhodná spíše pro typ nohou, kde jsou pro prstíky v jedné rovině a také pro dominantní palec. Boty jsou maximálně pohodlné, měkoučké a díky membráně TE-POR jsou odolné vůči vodě a zároveň prodyšné.V přední části praktická ochrana proti okopu z mikrovlákna.- Sednou na: širší a široké nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, vhodné také pro dominantní palce, normální nárt, nový typ, tato varianta (2 na konci kodu) je užší v zadní části, vhodné i na užší až normální patu a kotník- Membrána: TE-POR - boty jsou prodyšné a zároveň nepromokavé- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby - na konci je reflexní prvek.- Opatek: mírně zpevněný opatek- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop- Jazyk: je volný, z jednoho kusu materiálu s přední částí boty (není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit), velmi měkký a příjemný, přichycený poutkem k hornímu suchému zipu, aby nepadal do boty a ty se lépe nazouvaly- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování - Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil, stélka - mikrovlákno, podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:20 - 12,2 cm x 6,2 cm21 - 12,9 cm x 6,3 cm22 - 13,5 cm x 6,4 cm23 - 14,3 cm x 6,5 cm24 - 14,9 cm x 6,6 cm25 - 15,7 cm x 6,8 cm26 - 16,3 cm x 7,0 cm27 - 16,9 cm x 7,1 cm28 - 17,4 cm x 7,3 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,5 cm31 - 19,6 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cm33 - 21,0 cm x 8,0 cm34 - 21,6 cm x 8,2 cm35 - 22,3 cm x 8,4 cmMěřeno měřidlem CleverMess. U rozměrů šířky bot jsme se snažili uvést šířku reálnou - měřidlo zmáčkne měkký materiál podšívky (ubrali jsme tedy vždy 2mm z naměřené šířky).

Beda Barefoot Jasmine BF 0001/W/M/SO/2 zúžené kotníkové s membránou Velikost: 25
1 729 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotníkové celoroční kožené boty Beda Jasmine BF0001/W/M/SO/2 v užším provedení v oblasti kotníku. Světle fialová barva s šedým okopem z mikrovlákna a s šedou podrážkou z kaučuku ladí s reflexními prvky na límci okolo kotníku a na velcro pásku. Plnohodnotná barefoot obuv respektující tvar nohy, velmi prostorná špička vhodná spíše pro typ nohou, kde jsou pro prstíky v jedné rovině a také pro dominantní palec. Boty jsou maximálně pohodlné, měkoučké a díky membráně TE-POR jsou odolné vůči vodě a zároveň prodyšné.V přední části praktická ochrana proti okopu z mikrovlákna.- Sednou na: širší a široké nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, vhodné také pro dominantní palce, normální nárt, nový typ, tato varianta (2 na konci kodu) je užší v zadní části, vhodné i na užší až normální patu a kotník- Membrána: TE-POR - boty jsou prodyšné a zároveň nepromokavé- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby - na konci je reflexní prvek.- Opatek: mírně zpevněný opatek- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop- Jazyk: je volný, z jednoho kusu materiálu s přední částí boty (není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit), velmi měkký a příjemný, přichycený poutkem k hornímu suchému zipu, aby nepadal do boty a ty se lépe nazouvaly- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování - Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil, stélka - mikrovlákno, podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:20 - 12,2 cm x 6,2 cm21 - 12,9 cm x 6,3 cm22 - 13,5 cm x 6,4 cm23 - 14,3 cm x 6,5 cm24 - 14,9 cm x 6,6 cm25 - 15,7 cm x 6,8 cm26 - 16,3 cm x 7,0 cm27 - 16,9 cm x 7,1 cm28 - 17,4 cm x 7,3 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,5 cm31 - 19,6 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cm33 - 21,0 cm x 8,0 cm34 - 21,6 cm x 8,2 cm35 - 22,3 cm x 8,4 cmMěřeno měřidlem CleverMess. U rozměrů šířky bot jsme se snažili uvést šířku reálnou - měřidlo zmáčkne měkký materiál podšívky (ubrali jsme tedy vždy 2mm z naměřené šířky).

ADIDAS-Galaxy 6 tech indigo/cloud white/legend ink Modrá 41 1/3
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Galaxy 6 tech indigo/cloud white/legend ink Modrá 41 1/3
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské botasky v klasickém střihu potěší všechny sportovně založené muže. Svršek ze síťoviny umožní dostatečnou cirkulaci vzduchu, zatímco zpevněná pata poskytne oporu během tréninku. Sportovní botasky pro pány mají lehkou konstrukci. Pánské tenisky mají polstrovaný límec boty a vázání na klasické šňůrky. Modré tenisky adidas zdobí na bocích tři pruhy. Značkové tenisky na sport disponují mezipodešví Cloudfoam, která se postará o dostatečnou pružnost. K pohodlí přispívá také stélka Ortholite. Tenisky na cvičení mají gumovou podrážku, která zůstane pevná na všech površích. Pánská sportovní obuv je vyrobena také z recyklovaných materiálů. Botasky pro pány jsou ideální pro trénink, work out cvičení či volný čas. Detaily produktu: modré tenisky klasický střih prodyšný svršek polstrovaný límec zpevněná pata vázání na šňůrky pro výbornou fixaci stélka Ortholite pro pohodlí mezipodešev Cloudfoam pro skvělé odpružení gumová podrážka z recyklovaných materiálů

Vlnka Pánské filcové bačkory Jan přírodní obuv dospělé
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Pánské filcové bačkory Jan přírodní obuv dospělé
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pevné, přesto však velmi pohodlné bačkory z odolného filcu můžete nosit po celý rok. V létě naboso, v zimě s teplými ponožkami. Díky široké špičce a prostoru pro volný pohyb prstů jsou tyto bačkory pohodlné i na celodenní nošení, sedm dní v týdnu. Filc je velmi lehký materiál, který nohu zbytečně nezatěžuje. Pevná, pružná podrážka ochrání od studené podlahy, zároveň ale noze nechává volnost a flexibilitu. Vnitřní textilní stélka je vyjímatelná. Výřezy ve svršku kolem kotníků dodávají botám vzdušnost a také zajímavý vzhled. Materiál: filc, gumaParametry:Určení: PánskéBarva: PřírodníRoční období: CeloročníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: FilcKolekce: Jan

Alpine Pro ARAGE černá
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Alpine Pro ARAGE černá
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sportovní unisex obuv ARAGE je určena zejména na běh, sportovní chůzi a ostatní sportovní i outdoorové aktivity. Mezipodešev EVA má vyšší hustotu a tím zajišťuje stabilitu a tlumení dopadů. Dokonalá pryžová podešev s VIBRAM systémem neklouže a má dlouhou životnost. Oceníte i vnitřní anatomickou PEP stélku s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Svrchní materiál je opatřený PTX membránou, která je nepromokavá a velmi prodyšná. Složení materiálu: textilie, syntetika. • mezipodešev EVA• podešev pryž | Vibram• podšívka textilie• stélka antibakteriální• svršek syntetika | textilie• úprava materiálu membrána PTXPEPStélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko. Stélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko.PTXModerní dvouvrstvý materiál PTX má z rubní strany nalaminovanou neporézní PTX membránu, která zajišťuje vysokou nepromokavost a vynikající paropropustnost, klíčovou pro odvod potu od těla. Zároveň PTX membrána chrání uživatele proti průniku větru do spodních vrstev oblečení a tím zamezuje nežádoucímu úniku tepla. Materiál je nenáročný na údržbu. Moderní dvouvrstvý materiál PTX má z rubní strany nalaminovanou neporézní PTX membránu, která zajišťuje vysokou nepromokavost a vynikající paropropustnost, klíčovou pro odvod potu od těla. Zároveň PTX membrána chrání uživatele proti průniku větru do spodních vrstev oblečení a tím zamezuje nežádoucímu úniku tepla. Materiál je nenáročný na údržbu.VibramZnačková, nesmekavá a oděruodolná podešev s dlouhou životností vyráběná s použitím nejnovějších technologií a materiálů. Značková, nesmekavá a oděruodolná podešev s dlouhou životností vyráběná s použitím nejnovějších technologií a materiálů.

SALOMON-X Ultra 4 Mid GTX deep lichen green/peat/kelp Zelená 41 1/3
3 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SALOMON-X Ultra 4 Mid GTX deep lichen green/peat/kelp Zelená 41 1/3
3 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Trailová obuv pro pány je vhodná do náročného terénu. Poskytne Vám maximální stabilitu a přilnavost. Má odolný svršek z technické síťoviny, který je prodyšný a přizpůsobí se. Velkou výhodou je nízká hmotnost díky použitým technologiím. Proto patří tento model Salomon X Ultra mezi nejpohodlnější modely trailových bot. Obuv Salomon má vyšší střih, který drží kotník pevně na svém místě. Eliminuje se tím riziko poranění nebo podvrtnutí. Díky membráně Gore-Tex jsou boty nepromokavé a poskytnou jistotu suchých nohou i v náročných povětrnostních podmínkách a v každém ročním období. Technologie SensiFit zajistí, že běžecké boty výborně sedí na noze. Boty jsou sice robustní, ale vnitřní stélka Ortholite s antibakteriální úpravou brání pocení a udržuje v botě suché a zdravé prostředí. Zároveň poskytuje vynikající odpružení. Běžecká obuv pánská disponuje technologií Advanced Chassis s mezipodešví z lité pěny EVA, která pomáhá tlumit nárazy a eliminuje i nepříjemný pocit při chůzi po ostrých kamíncích. Navíc zvyšuje stabilitu a odpružení i v náročném terénu. Běžecké trailové boty mají pogumovanou špičku, aby chránila botu před okopem. Látkový pás spojuje jazyk s vrchní vrstvou a brání tak pronikání špíny a kamínků dovnitř boty. Ochranný pás ve spodní části boty chrání před bahnem a nečistotami. Výhodou je vysoce přilnavá podrážka Contagrip® MA, která je vhodná pro všechny povrchy. Technologie Chevron lugs zlepšuje trakci na měkkém povrchu jako je bláto nebo hlína. Obuv Salomon X Ultra 4 Mid GTX je vhodnou volbou pro náročné běžce a turisty. Detaily produktu: trailová obuv Salomon nízká hmotnost vysoký kotníkový střih poskytne oporu odolný a prodyšný svršek technologie SensiFit zajistí pohodlí, běžecké boty výborně sedí na noze membrána Gore-Tex antibakteriální stélka Ortholite technologie Advanced Chassis s mezipodešví z pěny EVA pomáhá tlumit nárazy pogumovaná špička poskytne ochranu prstem dodatečná ochrana před blátem a nečistotami technologie Chevron lugs zlepšuje trakci na měkkém povrchu vysoce přilnavá podrážka Contagrip® MA vhodná do náročného terénu

PÁNSKÁ ČERNÁ TEPLÁKOVÁ SOUPRAVA BEZ POTISKU AX0138 Velikost: M
967 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
PÁNSKÁ ČERNÁ TEPLÁKOVÁ SOUPRAVA BEZ POTISKU AX0138 Velikost: M
967 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Rozměry v cm MLXL2XLDélka topu67697173Prsa52545658Rukáv od podpaží53545556Rukáv od ramene80828486Pas33363940Vnější délka nohavice101105106107Orientace v tabulce velikostíprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavu.chcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěma.

ŠEDÁ PÁNSKÁ MIKINA NIKE PARK 20 FLEECE FZ HOODIE CW6887-071 Velikost: L
1 561 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

VelikostSMLXL2XLPas73–8181–8989–9797–109109–121Hrudník88–9696–104104–112112–124124–136Boky88–9696–104104–112112–120120–128* rozměry jsou uvedené v cm. Uvedené rozměry představují celkový obvod.

Axim 9P24079 šedé pánské papuče
240 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Axim 9P24079 šedé pánské papuče
240 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Celoroční domácí a přezůvková obuv s plnou špicí na nazouvání.Obuv je vyrobená z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavená textilní podšívkou.Váha jednoho páru: 175 gPánské papuče Axim.Barva: ŠedáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilPodpatek: 1 cm

ADIDAS-Grand Court 2.0 legend ink/team royal blue/cloud white Modrá 35
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Značkové botasky jsou navrženy v trendy městském stylu. Černé tenisky zdobí 3 pásky v modrém provedení na boční straně. Chlapecké tenisky jsou vyrobeny z kvalitní syntetické kůže, z toho 50% tvoří recyklovaný materiál. Botasky pro kluky mají vázání na šňůrky, které velmi dobře fixuje chodidlo v botě. Klasický střih dobře sedne na každý typ nohy.Chlapecké botasky mají polstrovaný límec a měkkou stélku, díky čemuž jsou pohodlné. Gumová podrážka je protiskluzová a poskytuje dobrou přilnavost. Černé botasky se snadno kombinují k chlapeckým džínám i kraťasům. Značkové botasky jsou super společníky pro každodenní nošení do školy, pro mimoškolní činnost či volný čas.Detaily produktu:trendy designklasický střihodolný materiál na svrškuvázání na šňůrkypolstrovaný límec botyměkká stélkagumová protiskluzová podrážkavyrobeno iz recyklovaných materiálů

Tommy Hilfiger pánské tmavě modré tenisky - 46 (DCC)
2 632 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tommy Hilfiger pánské tmavě modré tenisky - 46 (DCC)
2 632 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánské tmavě modré tenisky od Tommy Hilfiger Materiál: vršek kůže, semiš.               vnitřek textilní               podrážka kvalitní syntetický

Kotníkové kožené tenisky s tkaničkami a zipem
1 869 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kotníkové kožené tenisky s tkaničkami a zipem
1 869 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Napůl cesty mezi klasickými teniskami a elegantní obuví, tyto pohodlné boty z kvalitní kůže se postarají o bezchybný vzhled. Kotníková výška. Z kvalitní pravé kůže. Kožené stélka na pěnovém podkladu. Dvojité zipové zapínání pro snadné obutí. Kulaté tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Pevný opatek. Měkké vypodložení kotníku ve třpytivém vzhledu. Polstrovaný jazyk. Vzorovaná protiskluzová podrážka ve dvoubarevném designu.

Dívčí bačkory Superfit Bonny Pink/Lila 1-800282-6300 Velikost: 32
869 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dívčí bačkory Superfit Bonny Pink/Lila 1-800282-6300 Velikost: 32
869 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dívčí bačkory - balerínky Superfit Bonny Pink/Lila - v růžové barvě s výšivkou jednorožce a růžovou podrážkou. Velmi lehké.- sednou na užší až normálně široké nohy- Zapínání: suchý zip- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná zejména v příčném směru, mírně vyvýšená za patou, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou, bílá, kterou milují v každé škole a školce :)- Vrchní část: kompletně textilní, z vnější i vnitřní strany (jedna vrstva textilie bez podšívky)SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:23 - 14,7 cm24 - 15,3 cm25 - 16,0 cm26 - 16,9 cm27 - 17,4 cm28 - 18,1 cm29 - 18,7 cm30 - 19,4 cm31 - 19,8 cm32 - 20,5 cm33 - 21,2 cm34 - 21,6 cm35 - 22,4 cm36 - 23,1 cm37 - 23,5 cm38 - 24,1 cm

HOFI Glass Pro Tab ochranné sklo na Xiaomi Pad 6 / 6 Pro
429 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
HOFI Glass Pro Tab ochranné sklo na Xiaomi Pad 6 / 6 Pro
429 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Křišťálově čisté tvrzené sklo, které dokonale odráží zobrazované barvy a neovlivňuje citlivost na dotek. Sklo je vyrobeno z lehkého a frézovaného skla o tloušťce 0,26 mm. Má povrchovou tvrdost 9H, díky čemuž je mimořádně odolné vůči poškrábání. Sklo je navíc pokryto oleofobním povlakem, který minimalizuje otisky prstů nebo jiné nečistoty.Ochranné sklo HOFI Glass Pro dokonale ochrání displej při každodenních nástrahách.Upozornění: Sklo je určeno pouze pro rovnou a plochou část displeje, což zajistí úplnou kompatibilitu s ochrannými pouzdry. Před koupí si zároveň zkontrolujte typ zařízení a porovnejte jej se svým zařízením.Vlastnosti:• Tvrdost 9H• Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Určeno pro rovnou část displeje• Frézované 2,5D hrany příjemné na dotek• Dodatečná olefobní vrstva• Dokonalá transparentnost• Nemá vliv na funkčnost dotyku• Obsah balení: sklo, instalační sadaNávod k instalaci:Důkladně očistěte a odmastěte povrch obrazovky, poté ji pomocí suchého hadříku vyleštěte. Nainstalujte sklo co nejpřesněji. Zbavte se vzduchových bublin. Udělejte to tak, aby vrstva lepidla přilnula k obrazovce co nejtěsněji.

GEOX Nízké tenisky Spherica zn. Geox, kůže-textil
3 264 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
GEOX Nízké tenisky Spherica zn. Geox, kůže-textil
3 264 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nízké tenisky Spherica zn. Geox vsází na originální kombinaci kůže a textilu. Lehké, vhodné pro celodenní nošení. Tkaničky. Prodyšné. Tlumí nárazy při došlapu. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

TAMARIS Kotníkové kozačky na podpatku zn. Tamaris Comfort
4 156 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TAMARIS Kotníkové kozačky na podpatku zn. Tamaris Comfort
4 156 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotníkové kozačky na podpatku jsou maximálně elegantní a skvěle se hodí ke každému outfitu. S postranní ozdobnou sponou. Pohodlné, vhodné i pro citlivá chodidla. Vyjímatelná stélka. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Velurové kotníkové kozačky se střapci
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Velurové kotníkové kozačky se střapci
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kdo ještě nemá doma kotníkové kozačky z kvalitní velurové usně? Nyní máte příležitost si je pořídit. Z pravé kvalitní kůže. Postranní vnitřní zip tón v tónu. Vzadu poutko pro snadné obutí. Pevný opatek. Kolem kotníku 4 šňůrky a 2 střapce. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte.

Nazouvací tenisky z textilní síťoviny
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nazouvací tenisky z textilní síťoviny
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nazouvací tenisky bez tkaniček jsou lehké a prodyšné. Lehké pružné tenisky. Prodyšná textilní síťovina pro dobrou ventilaci. Snadné obutí. Bez tkaniček. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Silná podrážka. Tenisky čistěte vlhkým hadříkem.

Tenisky na suchý zip pro citlivá chodidla
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky na suchý zip pro citlivá chodidla
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Na suchý zip a v lesklé verzi, tyto tenisky jsou speciálně navržené pro citlivá chodidla. Velmi pohodlné. Kombinace matného a lesklého materiálu pro elegantní ženský vzhled. Z pružné a prodyšné tkaniny. Technologie Strobell, bez nepříjemných švů: tradiční metoda spočívající v našití svršku přímo k podrážce, aby bota získala maximální flexibilitu, jemnost, pružnost a pevnost. Vyjímatelná stélka. Postranní pruženka. Protiskluzová pružná podrážka. Poutko pro snadné obutí. Lehké a příjemné na nošení. Vyrobeno v Itálii. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Alpine Pro ZAHIRO
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Alpine Pro ZAHIRO
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská obuv pro kluky i holky ZAHIRO na turistiku, různé venkovní aktivity v přírodě, ale i na běžné denní nošení ve městě. Podešev je velmi ohebná a mezipodešev je lehká a tlumí nárazy při pohybu. Svrchní materiál se snadno udržuje a vnitřní podšívka je krásně měkká. Nechybí ani reflexní prvky, které jsou při osvícení dobře viditelné. Kvalitní zpracování obuvi i barevná kombinace na první pohled zaujme. Obuv ZAHIRO je velmi pohodlná a pro děti bezpečná. Složení materiálu: syntetika, textilie.podešev TPRpodšívka textiliestreak reflex streak reflexsvršek syntetika | textilie

Merrell J068235 Agility Peak 5 Black/multi
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Merrell J068235 Agility Peak 5 Black/multi
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Agility Peak 5 staví na úspěchu jedné z našich nejoblíbenějších trailových běžeckých bot Merrell a vylepšuje tento již tak úspěšný model. V této nejnovější verzi je Rock plate prodloužena po 3/4 délce mezipodešve, hmotnost je snížena, pata je vytvarována pro větší pohodlí a lepší stabilitu, proti uklouznutí - ať už běžíte naplno nebo trénujete na další závod, Agility Peak 5 budou váš spolehlivý pomocník. • prodyšný svršek z materiálu mesh a TPU• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• D-kroužek na připevnění návleků• externí výztuha jistí pevné usazení paty• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• 100% recyklovaná prodyšná podšívka ze síťoviny• stélka potažená 100% recyklovanou síťovinou• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• nevyjímatelná pěnová EVA stélka• Rock plate poskytuje zvýšenou ochranu• dvojsměrné pružné drážkování mezipodešve FLEXconnect® zajišťuje lepší kontakt s povrchem• mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• vysoce výkonnostní podešev Vibram® MegaGrip® poskytuje ten nejlepší poměr mezi odolností a přilnavostí v jakémkoli terénu• trakční výstupky Vibram® na podešvi speciálně navržené tak, aby zvyšovaly přilnavost a odolávaly nečistotám při každém krokuTECHNOLOGIE: FloatPro®, FLEXconnect®, MegaGrip®, DROP 6.0, STACK 31-25, RECYCLEDHMOTNOST: 570 g

Froddo G2130323-2 Coral Velikost: 21
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Froddo G2130323-2 Coral Velikost: 21
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Stylové barefoot tenisky Froddo G2130323-2 Coral - nová varianta celoročních barefoot bot Froddo se střední výškou. Boty tak končí na kotníku a jsou vhodné na jaro, podzim, ale i deštivé dny v létě. Kombinují stylový design a snadné nazouvání i pro děti. Vrchní část boty je kompletně kožená, a stejně tak i podšívka je z jemné kůže. Praktické zapínání na suchý zip umožňuje snadné nazouvání i dětem. Podrážka je z přírodní gumy, se vzorkem.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: dva suché zipy, suchý zip v horní části jdou perfektně přizpůsobit nožce a utáhnout i na útlý kotník, spodní botu přizpůsobí výšce nártu- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, výrazný vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou, nová verze podrážky se vzorkem, nesešlapává se- Jazyk: podšívka jazyka je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, uchycený klasicky vpředu + má jazyk poutko, kterým je provlečený horní suchý zip, aby jazyk nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, stélka z mikrovlákna (působí jako kožená), bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže podšívka - kůže, stélka - textilní (mikrovlákno působící jako kůže), podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 12,6 cm - 6,2 cm21 - 13,3 cm - 6,2 cm22 - 14,0 cm - 6,4 cm23 - 15,0 cm - 6,5 cm24 - 15,5 cm - 6,6 cm25 - 16,0 cm - 6,7 cm 26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,5 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,2 cm29 - 18,8 cm - 7,3 cm30 - 19,6 cm - 7,5 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,5 cm - 7,8 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 22,9 cm - 8,1 cm36 - 23,9 cm - 8,8 cm37 - 24,7 cm - 8,9 cm38 - 25,5 cm - 9,0 cm39 - 26,2 cm - 9,1 cm40 - 26,7 cm - 9,2 cm41 - 27,3 cm - 9,3 cm42 - 28,0 cm - 9,5 cm

Mokasíny Jana
375 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Mokasíny Jana
375 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Měkkoučké a silné zároveň: naše lehké pantofle v sametovém vzhledu nubukové kůže se vzdušným perforováním a polstrovanou podšívkou. V módních barvách! Podpatek cca 3 cm.

Trezeta Raider Wp teal/lime
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Trezeta Raider Wp teal/lime
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Skechers -Nazouvací tenisky TRACK BROADE
1 410 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Skechers -Nazouvací tenisky TRACK BROADE
1 410 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dodejte svému tréninku pohodlí a flexibilitu s obuví Track Broader zn. Skechers. Tento veganský model se šněrováním má svršek navržený z technické síťoviny a syntetického materiálu, navíc je vybaven stélkou Skechers Memory Foam s tvarovou pamětí. Tenisky Track Broade Skechers®. Ze 100% veganského materiálu. Design Stretch Fit. Stélka Memory Foam® s tvarovou pamětí. Technologie Air-Cooled s tvarovou pamětí: kopíruje křivky chodidla a rozloží váhu těla. Pružná a protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

BeLenka Dětské barefoot boty Be Lenka Jolly - Raspberry Velikost: 29
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
BeLenka Dětské barefoot boty Be Lenka Jolly - Raspberry Velikost: 29
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Materiály: Svršek: kůže (nubuk) Podšívka: textil Stélka: PU recyklát + textil (vyjímatelná) Podešev: guma (KidsComfort) Výroba: Slovensko barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jako to vymyslela příroda prošitá podešev pro delší životnost podešev KidsComfort díky svým výstupkům zaručuje dokonalou stabilitu a kontrolu kroku praktické obouvání díky suchým zipům a poutku lehká nízká obuv s debosovaným logem Be Lenka na dotyk velmi příjemná podšívka vyjímatelná stélka skvěle odvádějící vlhkost Výhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážka zero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení těla prostorná špička pro Vaše prsty lehká obuv Typ obuvi: vycházková obuv

Merrell J037858 Moab Speed 2 Fondant/silver
3 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Merrell J037858 Moab Speed 2 Fondant/silver
3 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Moab Speed 2 je nejnovější inovací v oblasti turistiky od značky Merrell. Vytvořen díky spojení znalostí a poznatků z nejprodávanějších turistických bot Moab a zkušeností turistů celého světa. Zdokonalená trakce díky podešvi Vibram TC5+, speciálně vyvinuté pro Merrell, se zcela novým designem a trakčními výstupky. Turisté vědí, že pohodlí je základ úspěšného výkonu, proto je v mezipodešvi o 30% více pěny. Prodyšnost se také výrazně zlepšila díky poznatkům z úspěšné běžecké řady Merrell Test Lab společnosti Merrell. S Moab Speed 2 pocítíte bezpečí díky skvěle padnoucí patě a pevné podešvi po celé délce chodidla. • prodyšný svršek z materiálu mesh a TPU• 100% recyklované tkaničky a pásky• polstrovaný límec kolem paty• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• ochranná a oděruvzdorná gumová pata a špička pro větší odolnost a bezpečí• poutka na patě a jazyku pro snadné obouvání• plně recyklovaná prodyšná síťovina• stélka potažená 100% recyklovaným Mesh materiálem• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 5% recyklovaná vyjímatelná PU stélka• lehká technologie FlexPlate™ zajišťuje torzní tuhost a stabilitu přední části chodidla• mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® TC5+ poskytuje výjimečnou trakci pro outdoorové multisportovní aktivity, vyvinutá výhradně pro Merrell• trakční výstupky Vibram® na podešvi speciálně navržené tak, aby zvyšovaly přilnavost a odolávaly nečistotám při každém krokuTECHNOLOGIE: FloatPro™,  FlexPlate™, Vibram®, 34-24 Stack, 10.0 Drop, RecycledHMOTNOST: 550 g

Dámské kozačky RIEKER Z9176-00 černá W3
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámské kozačky RIEKER Z9176-00 černá W3
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tyto moderní kozačky značky RIEKER budou základním prvkem Vašeho šatníku. Jednoduchost a elegance, to jsou slova, která tyto kozačky zcela vystihují. Černý svršek, tlustší podrážka, která pomůže při nepřízni počasí, jemné prošití to jsou přednosti této boty. Funkční zip na vnitřní straně je pro snazší obutí a oceníte jej při ranním shonu. Tyto boty jsou ideální volbou ke všem Vašim outfitům, hodí se jak k šatům, tak i kalhotám. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze. ORIENTAČNÍ OBVOD KOZAČEK V HORNÍ ČÁSTI BOTY Velikost 36: cca 38 cm + 3 cm díky zadnímu zipu Velikost 37: cca 38 cm + 3 cm díky zadnímu zipu Velikost 38: cca 39 cm + 3 cm díky zadnímu zipu Velikost 39: cca 40 cm + 3 cm díky zadnímu zipu Velikost 40: cca 41 cm + 3 cm díky zadnímu zipu Velikost 41: cca 42 cm + 3 cm díky zadnímu zipu Velikost 42: cca 42 cm + 3 cm díky zadnímu zipu Výška boty v zadní části bez podpatku je cca 36 cm.

Pánská kotníková obuv RIEKER REVOLUTION 07660-22 hnědá W3
3 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pánská kotníková obuv RIEKER REVOLUTION 07660-22 hnědá W3
3 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Rieker Revolution je nová řada moderní sportovní obuvi s obrovským důrazem na komfort a pohodlí i při celodenním nošení. Krásná sportovní kotníková teniska značky Rieker, kterou Vám nabízíme v tomto krásném černém provedení, bude skvělým společníkem pro Váš podzim. Svršek boty je kožený a vybaven nepromokavou membránou, díky kterému se perfektně přizpůsobí Vašemu chodidlu a nemusíte se obávat promoknutí. Vyjímatelná stélka zajistí pocit jak na obláčku a díky šněrovacímu systému a zipu z vnitřní strany si tenisku upravíte dle Vašeho pohodlí. Váš podzimní den nebude vůbec, tak sychravý, jak by se mohlo zdát, díky našim botám a vašemu pohodlí. Technologie: RevolutionSoft – unikátní stélka, která změkčuje došlap a přizpůsobí se tvaru Vašeho chodidla. RevolutionTEX – funkční vrstva, díky které je bota nepromokavá a přesto prodyšná. Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou.

HNĚDÁ MIKINA S NÁPISEM NOTHING BX5671 Velikost: M
813 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
HNĚDÁ MIKINA S NÁPISEM NOTHING BX5671 Velikost: M
813 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tabulka velikostí SMLXLCelková délka70727476Od podpaží k podpaží50525658Rukáv od krku74767980Rukáv od podpaží48495051Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Bomber prošívaný Juno TRAVERTINE béžový Konges Slojd velikost: 2 roky (86-92)
1 939 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nádherný prošívaný bomber s výšivkami na zadní i přední straně. Bundička má na přední zip na zapínání.  Jde o lehoučkou termo bunda s výplní pro účinnou izolaci a prodyšnou impregnací bez fluoru, díky které je odolná vůči větru a odpuzuje vodu. Bundička má bavlněnou podšívku. Technické detaily:- BIONIC-FINISH*ECO- Odolné proti větru- Vodoodpudivé