James & Nicholson Pánský svetr bez rukávů JN657 - Lesní zelená | M
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánský svetr bez rukávů JN657 - Lesní zelená | M od výrobce James & Nicholson. Produkt je dostupný za 7 dní.

Ochranná lišta hrany kufru Opel Insignia 2017- (combi, matná)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Opel Insignia 2017- (combi, matná)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Opel Insignia je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Mercedes A-Class 2004-2008 (matná)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Mercedes A-Class 2004-2008 (matná)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Mercedes A-Class je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel IDRIS Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Mat Velvet 29
23 339 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace. 

Bylinný čaj Stres a zklidnění 50 g
175 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bylinný čaj Stres a zklidnění 50 g
175 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Čajová směs STRES A UKLIDNĚNÍ obsahuje tradiční bylinky, jejichž složky příznivě působí na udržování klidné mysli, zlepšování kvality spánku a proti stresu. Třezalka tečkovaná přispívá k duševní a emocionální rovnováze a udržení pozitivní nálady. Meduňka a levandule podporují příjemné uvolnění během uspěchaných dní.Bylinná směs neobsahuje kofein a můžete ji bez obav popíjet i ve večerních hodinách. Kvalitní noční odpočinek vám zaručí více energie a optimismu přes den - díky čemuž budete mít dost chuti i sil nejen na práci, ale i na rozvíjení partnerských vztahů. Můžete dát sbohem nervozitě, depresi a stresu.Tip: Vyzkoušejte také čaj Zerex na potenci a povzbuzení, který přispívá ke zlepšení sexuálního života obou partnerů.Jaké bylinky obsahuje čaj na uklidnění a spánek?Řebříček obecný: přispívá ke zmírnění nervozity a stresu a k normálnímu fungování trávicí soustavy, příznivě působí na psychickou odolnost a koncentraciTřezalka tečkovaná: udržuje pozitivní náladu, přispívá k emocionální rovnováze, uklidnění nervů, stimuluje přirozenou obranyschopnost těla a nepřerušovaný, hluboký spánekLevandule lékařská: má příjemnou chuť i aroma, příznivě působí při vysokém tlaku, pozitivně ovlivňuje nervy a zmírňuje bolestí hlavyJitrocel kopinatý: pozitivně ovlivňuje trávení a detoxikaci organismu, přispívá k navození psychické pohodyMeduňka lékařská: přispívá k uvolnění těla i mysli, stimuluje imunitu, příznivě působí při nespavostiBylinky v této čajové směsi:udržují psychiku ve stavu pohodypřispívají k zachování duševní rovnováhystimulují kvalitní spánekslovenský výrobek vysoké kvalitytradiční bylinky na uklidnění těla i psychikyčaj s příjemnou chutí nejen na večerní popíjení

Akupunkturní model kůň, 24cm - akumodel
1 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Akupunkturní model kůň, 24cm - akumodel
1 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

- praktická pomůcka pro akupresuru, akupunkturu a masáže- model koně, velikost 24 cm- číslem označené akupunkturní body- jedna půlka modelu je anatomická a má na sobě čísla akupunkturních bodů- druhá půlka je šlachosvalová- příbalový leták v angličtině s názvy bodů, jejich lokalizací a použitímVhodné jako akupomůcka pro studenty a praktiky tradiční čínské medicíny.

Movit akupresurní podložka s polštářem zelená 75 x 44 cm
863 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Movit akupresurní podložka s polštářem zelená 75 x 44 cm
863 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Možná znáte také pod pojmy jogínská podložka, masážní podložka nebo píchací podložka. Vždy se jedná o podložku s hroty, díky kterým dochází k uvolnění ztuhlých svalů, podporu krevního oběhu a tím i podporu imunity a mimo to je to skvělá relaxační pomůcka. MOVIT akupresurní podložka vč. polštáře a přenosné tašky, je zhotovená na poznatcích z tradiční čínské medicíny (TCM). Již více jak 5000 let se využívá akupresura k uvolnění těla i duše. TCM popisuje určité akupresurní body, které leží na tzv. meridiány. Podle TCM jsou meridiány kanály v lidském těle, kterými proudí životní energie Qi. Dále se vychází z toho, že při blokádě meridiánu nemůže Qi neomezeně proudit v lidském těle a tím dojde k onemocnění člověka. Díky stimulaci určitých akupresurních bodů dojde k odblokování meridiánu a k uvolnění neomezeného toku Qi v lidském těle a tím také k uzdravení člověka. Přes 284 akupresurních destiček s 9372 pyramidovými trny jsou veškeré akupresurní body celého těla stimulovány, což vede např. k lepší podpoře oběhového systému, ke zmírnění stresu, bolesti svalů, menstruačních potíží, poruch spánku, bolestí hlavy, bolestí zad a k celkovému zvýšení energetické úrovně. Celá podložka je zhotovena z materiálu příjemného na pokožku, bez použití škodlivých látek a nebezpečných změkčovadel (testováno u TÜV SÜD). Potah je zhotoven z 100% bavlny, lze jej prát separátně. MOVIT akupresurní podložka je díky přenosné tašce snadno přenosná a ihned použitelná.Technické údaje:rozměry podložky: 75 x 44 x 2,5 cmrozměry polštáře: 44 x 17 x 8,5 cmpotahy: 100% bavlna s akupresurními destičkami z ABS materiáluvýplň: pěnová hmotahmotnost: 0,8 kgbarva: zelenáObsah balení:1 x akupresurní podložka1 x akupresurní polštář1 x přenosná taška

​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos ALMA NAVY 47
2 185 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos ALMA NAVY 47
2 185 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Jste neustále na nohou? Potřebovali byste zdravotní obuv, při které si ani neuvědomíte, že ji máte obutou? V tom případě si tyto ALMY zamilujete!Obuv pro profesionály, číšníky, barmany, zdravotníky, poskytuje dokonalý komfort při každodenním nošení, tlumí každý Váš krok a nabízí úlevu pro Vaše kolena, nohy a záda, snižuje jejich přetíženíSkvěle tlumí nárazy na patěŠirší pata, pro lepší stabilituPryžová, ultra lehká protiskluzová podrážka, nezanechává stopy na podlazeDíky síťovinovému materiálu, je obuv prodyšná a Vaše noha se nepotíDíky exkluzivní technologii Health Tech™ budete mít snazší krok a tím i každodenní život.Vyjímatelná stélka Air System™ Honeycomb s větracími otvory přenáší tlak na celou podrážkuThe Cooltech™ podšívka je z měkké tkaniny, která podporuje rychlé vysátí vlhkosti

Marvis Jasmin Mint zubní pasta 85 ml
165 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Marvis Jasmin Mint zubní pasta 85 ml
165 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Prémiová italská zubní pasta s dlouhotrvající jemnou chutí jasmínu a máty.

Mckinley Vulcanus Mid Trekking W 40 EUR
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Mckinley Vulcanus Mid Trekking W 40 EUR
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

S dámskými outdoorovými botami Mckinley Vulcanus Mid Trekking W jste našli perfektního společníka pro vaše horské a turistické výlety. Vysoce kvalitní svrchní materiál z kůže, síťoviny a syntetiky je dodáván s nepromokavou a zároveň prodyšnou membránou AQUAMAX, která zajišťuje sucho a dobrou cirkulaci vzduchu za mokra. Díky protiskluzové podrážce VIBRAM® jsou boty ideálně vhodné i pro použití v dosti neprůchozím terénu. Svrchní materiál: kůže, síťovina, syntetika Podrážka: Vibram Stélka: Ortholite Membrána: Aquamax Vyrobeno v Evropě, vyrobeno neutrálně z hlediska CO2

Dětské holínky Demar - MAMMUT S 0300, modrá metal Barva: Modrá, Velikost: 24-25
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské zateplené holínky Demar s vyjímatelnou vložkou.Vyrobeno z pravé ovčí vlny. Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Vyrobeno ze syntetického extra lehkého materiálu EVA.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Moleda Prestige pantofle modro - černá
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Moleda Prestige pantofle modro - černá
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pantofle pro milovníky Prestižek. Materiál svršku: přírodní italská kůže s PU folií pro vyšší odolnost a snazší údržbuPodšívka: textilPodešev: dvoukomponentní pružný PU nástřik

Fly Dětské nazouváky Butterfly růžové
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Fly Dětské nazouváky Butterfly růžové
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské nazouváky Butterfly jsou vyrobeny z příjemně měkkého EVA materiálu. Nazouváčky jsou velmi lehké a pohodlné - skoro nejsou cítit na noze. Udrží vaše nohy v pohodlí po celý den. Letní obuv vhodná na koupaliště, pláž, dovolenou, na zahradu i jako letní přezůvky. Dětské nazouváky Butterfly jsou vyrobeny z příjemně měkkého EVA materiálu. Nazouváčky jsou velmi lehké a pohodlné - skoro nejsou cítit na noze. Udrží vaše nohy v pohodlí po celý den. Letní obuv vhodná na koupaliště, pláž, dovolenou, na zahradu i jako letní přezůvky.

Vlnka Pánské letní kožené pantofle Alois
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Pánské letní kožené pantofle Alois
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pohodlí a kvalitní materiály jsou důležité i pro domácí obuv, a naše letní pantofle Alois vám přesně toto mohou zaručit. Lehoučké celokožené domácí pantofle v elegantním černém provedení přijdou vhod pánům každého věku a potěší třeba i jako hezký dárek. Jemná přírodní kůže se už po krátkém nošení dobře přizpůsobí tvaru vaší nohy a pantofle tak budou jako dělané na míru. Otevřený střih oceníte nejvíce v létě, ale pantofle stačí doplnit o teplé ponožky a budou příjemné i po zbytek roku. Materiál:Svršek, stélka: kůžePodrážka: kaučukParametry:Určení: PánskéBarva: ČernáRoční období: LetníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na domací použitíMateriál: Kůže

MG Full Glue Durable 2x ochranné sklo na Samsung Galaxy A13 5G, černé
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné sklo MG Full Glue poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti ochranného skla: • Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, snadná aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H• 2ks v balení

MG 9H ochranné sklo na Honor X8
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MG 9H ochranné sklo na Honor X8
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Salomon X Ultra 4 MID Winter M 42 EUR
4 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salomon X Ultra 4 MID Winter M 42 EUR
4 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská outdoorová obuv Salomon X Ultra 4 MID Winter M navržená pro komfort ve stoupání a klesání, je nyní dostupná v celozimní verzi. Stejně agilní jako trailová běžecká obuv nabízí veškerou stabilitu, přilnavost a ochranný komfort, který potřebujete ke zvládnutí zimního terénu a nízkých teplot. Nemluvě o útulné izolaci 3M Thinsulate™. Zimní verze: Přidali jsme přilnavou podrážku Winter Contagrip®, které se daří na ledě a v chladu Zimní pohoda: Udržujte se v teple a suchu s 200 g izolací 3M Thinsulate™, CLIMASALOMON™ voděodolnou membránou a příjemnou podšívkou Stabilita v každém terénu: šasi ADV-C pro optimalizaci stability bez omezení vaší pohyblivosti ClimaSalomon™: Vodotěsná, flexibilní, lehká obuv, která zajišťuje úplnou ochranu před povětrnostními vlivy EnergyCell: Vysoce výkonná pěna EVA, která poskytuje tlumení nárazů Kůže potažená polyuretanem, který ji chrání a činí ji pevnější, aby vydržela déle Vodoodpudivá, speciální úprava poskytuje dodatečnou ochranu a zajišťuje, že tkanina neabsorbuje vodu za deště Podšívka z umělé kožešiny: Teplá, příjemná, izolovaná podšívka pro zimní použití Tvarovaná EVA stélka, která zlepšuje pohodlí tím, že napodobuje přirozený tvar chodidla Zimní stélka: vložka navržená do nízkých teplot má 4 mm vrstvu EVA pěny pro zvýšenou izolaci, jakož i měkký potah pro extra pohodlí Drop: 11 mm (pata: 24mm, špička: 13mm) Hmotnost: 437 g/půl páru

​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos Alma (velvety) 45
2 183 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos Alma (velvety) 45
2 183 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

ALMA je novým modelem od Suecos®, který prostě musíte mít. Chůze jako v bavlnce, se tu prostě Alma. Rozdíl v chůzi pocítíte okamžitě! Obuv pro ty, kteří jsou neustále v pohybu. Poskytují dokonalý komfort. Ergonomické, ultra lehké, protiskluzové, prodyšné, vždy suché. Tlumí každý Váš krok a nabízejí úlevu pro Vaše nohy, kolena a záda. Suecos

Alpine Pro VAREZ
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Alpine Pro VAREZ
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánské sportovní boty VAREZ zaujmou designem i krásným zpracováním a nejen ve městě vám zajistí dokonalý komfort. Textilní svršek je dokonale prodyšný a ve spojení s AIR FLOW systémem umístěným ve stélce garantuje nohám odvod nadbytečného tepla a zabrání pocení. Část materiálu je vyrobena z recyklovaných surovin a určitě oceníte i nízkou váhu. Boty do města i do přírody od ALPINE PRO musíte mít. Barva modrá Svršek syntetika | textilie Mezipodešev EVA Podešev TPR Stélka Airflow Podšívka textilie

Ochranná lišta hrany kufru Subaru Outback 2021- (matná)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Subaru Outback 2021- (matná)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Subaru Outback je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Adidas Tracerocker 2.0 GORE-TEX 43 1/3 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Adidas Tracerocker 2.0 GORE-TEX 43 1/3 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vydej se během běhu nevyšlapanými cestičkami. Tyto trailové tenisky adidas ti zajistí sucho a spolehlivý záběr i na nestabilních, skalnatých a mokrých trasách. Jejich prodyšná membrána GORE-TEX nepropouští vodu, díky čemuž zůstaneš v pohodlí i ve vlhkých podmínkách, ve vysoce namáhaných zónách mají odolné vrstvy, ideální do drsného terénu, nesou se na lehkém tlumení zajišťujícím příjemný došlap a jejich podrážka TRAXION s výčnělkami. všech směrech, takže se můžeš vydat, kam tě nohy zavedou. Projmutý střih Zapínání na tkaničky Svršek z otevřené síťoviny se syntetickými vrstvami odolnými proti oděru Podšívka GORE-TEX Plotýnka na ochranu před skalami v mezipodešvi Mezipodešev z lehkého materiálu EVA Hmotnost: 300 g (velikost EU 42 2/3) Rozdíl mezi patou a špičkou: 7 mm (pata: 24 mm, špička: 17 mm) Podrážka TRAXION Svršek má minimálně 50 % recyklovaného obsahu

McKinley Roger 40-41 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McKinley Roger 40-41 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pohodlné, nízké sportovní pantofle Roger jsou ideální pro každou zimní chatu nebo pro unavené nohy po celodenním náročném lyžování. Podešev z termoplastické pryže nabízí silnou přilnavost a podšívka je vyrobena z odolného polyesterového materiálu. Svršek je také vyroben ze 100% odolného a odolného polyesteru. Teplé a přitom lehké, váží pouhých 112 g. A to i díky kvalitní izolaci Thinsulate. Thinsulate Syntetická izolace je tenká, lehká a teplá. Zachycuje tělesné teplo a zároveň umožňuje únik vlhkosti a tak ideální prodyšnost. Vnější materiál: odolný polyester Tenká, lehká a teplá izolace Thinsulate Podrážka z termoplastické pryže pro dobrou přilnavost Hmotnost: 112 g

Merrell J036991 Speed Eco Tahoe/paloma
2 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J036991 Speed Eco Tahoe/paloma
2 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Boty Speed Eco přináší Merrellu nejekologičtější turistickou obuv, jaká kdy byla vyrobena, a to díky recyklovaným tkaničkám, svršku, podšívce, EVA stélce a gumové podešvi také z recyklovaných materiálů. Model Speed Eco je vůbec dosud nejvíce recyklovaná obuv značky Merrell, která vám zajistí na túrách takové pohodlí, jaké očekáváte od značky Merrell. Díky této verzi budou vaše nohy jako v bavlnce při prozkoumávání okolí v nejudržitelnějších botách Merrell. • 77% recyklovaný žakárový svršek• 100% recyklované tkaničky a pásky• všitý jazyk zabraňuje vniknutí nečistot• 100% recyklovaná prodyšná podšívka ze síťoviny• stélka potažená 100% recyklovanou síťovinou• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 50% recyklovaná vyjímatelná stélka z pěny EVA• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• podešev z 30% recyklované pryže• výška podešve (pata/špička): 31-21 mm • DROP: 10 mm • hloubka vzoru podešve 4 mm • Vegan-FriendlyTECHNOLOGIE: NXT, STACK 31-21, DROP 10, RECYCLED, Vegan-FriendlyHMOTNOST: 670 g

Boxspringová postel MEGAN Tempo Kondela 160 x 200 cm
25 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boxspringová postel MEGAN Tempo Kondela 160 x 200 cm
25 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Elegantní postel MEGAN se stane dominantou vaší ložnice a umožní vám královský spánek. Boxspringová postel nabízí kvalitní spátek díky dvou matracím na sobě. Spodní matrace má jádro tvořené jedné vrstvy bonelových pružin v kombinaci s PUR pěnou. Pro větší pohodlí je přidaná vrchní matrace, nazývaná toper, z PUR pěny o výšce 5 cm. Postel je čalouněná látkou Tatum v barevném provedení: šedá. Její vysoké čelo je měkké a pohodlné. Po vyklopení spací plochy naleznete praktický úložný prostor. Výška lůžka je vysoká 65 cm, což zaručujeme snadné a pohodlné vstávání. Postel nabízíme ve dvou rozměrech lůžka: 160 x 200 cm a 180 x 200 cm. Barva: šedáMateriál: látka / pružina / PUR pěnaRozměry: šířka: 160 / 180 cm hloubka: 211 cmvýška: 118 cmvýška ložné plochy: 65 cmPlocha lůžka: 160 x 200 cm180 x 200 cmVýběr velikosti zvolte ve variantách produktu. Hmotnost: 167 kg180 kgDodáváno v demontu. 

Postel KAISA Tempo Kondela 160 x 200 cm
7 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel KAISA Tempo Kondela 160 x 200 cm
7 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Stylová postel KAISA vám dopřeje ten nejlepší komfort. Postel je čalouněná jemnou sametovou látkou v barevném provedení: šedohnědá (taupe). Postel se pyšní vysokým čalouněným čelem s dekorativním prošíváním. Stojí na kovových nohách v provedení zlatý chrom matný. Součástí je lamelový rošt. Dodávána bez matrace. Doporučujeme dokoupit matraci z naší nabídky.Postel nabízíme ve 2 velikostech: 140 x 200 cm a 160 x 200 cm. Barva: šedohnědá (taupe) / zlatá matnáMateriál: kov / látkaRozměry: šířka: 150 / 170 cm hloubka: 210 cmvýška: 110 cmvýška ložné plochy: 28 cmPlocha lůžka: 140 x 200 cm160 x 200 cmVýběr velikosti zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Nosnost jednoho lůžka: 100 kgHmotnost: 35 kg / 38 kgDodáváno v demontu.

Postel masivní dřevo Dekorhome 160x200 cm
8 987 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel masivní dřevo Dekorhome 160x200 cm
8 987 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dodejte své ložnici elegantní a klasický vzhled s touto dřevěnou postelí. Postel má pevnou konstrukci z masivního dubového dřeva, je tudíž stabilní a velmi odolná. Střední výztuha z borovicového dřeva zajišťuje extra stabilitu tohoto ložnicového nábytku. Rozdíly v kresbě dřeva dávají každému z postelových rámů jedinečný charakter. Dopřejte si kvalitní noční spánek na této skvělé posteli.Upozorňujeme, že balení obsahuje pouze rám postele, bez roštu a matrace. Doporučujeme dokoupit rošt a matraci z naší nabídky.Barva:hnědáMateriál: masivní dubové a borovicové dřevo s přírodní povrchovou úpravouRozměry (š x h x v): 100 x 200 x 38 cm120 x 200 x 38 cm140 x 200 x 38 cm160 x 200 x 38 cm180 x 200 x 38 cm200 x 200 x 38 cmVýběr velikosti vyberte ve variantě produktu.Hmotnost:17,4 kg / 20 kg / 21,8 kg / 23 kg / 25 kg / 25,8 kgDodáváno v demontu.

Pegres BF40 zimní barefoot černá Velikost: 31
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pegres BF40 zimní barefoot černá Velikost: 31
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské zimní barefoot boty Pegres BF40 v černé barvě - nové celokožené zimní  boty z barefoot řady od Pegres vhodné pro kluky i holky. Jejich předností je maximální komfort, lehkost a ohebnost. Zimní Pegresky jsou ideální zejména do městské zimy. Svým tvarem jsou stejné jako Pegres celoročky BF56. Díky větší flexibilitě zapínání je obují i děti s vyšším nártem. Zapínání na gumové šněrovadlo s brzdičkou a suchý zip přes nárt.- Sednou na: normální a široké nožky, úzkou patu, útlý kotník a na normální i vyšší nárt- Zapínání: gumové stahovací šněrovadlo s brzdičkou + suchý zip na vršu nártu, oproti celoročkám jdou výrazně lépe nazout a přizpůsobit na vyšší nárt- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: misková podešev, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou), ochrana palce proti okopnutí, přišitá k vrchní části boty - nebude se odlepovat- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s kožíškem- Jazyk: je volný, má poutko, kterým je protažený horní pásek se suchým zipem, tak aby jazyk nepadal do boty při nazouvání, velmi měkký a příjemný- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z textilie - Ušito v ČR z certifikovaných kůží SLOŽENÍ: Svršek - kvalitní nubuková kůže, podšívka - hřejivý kožíšek, stélka - pěnová s kožíškem, podrážka - syntetikaVelikostní tabulka: 

Demar Mammut náhradní vložka Velikost: 34-35
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Demar Mammut náhradní vložka Velikost: 34-35
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Náhradní vložky do oblíbených zateplených holinek Demar Mammut. Vložky jsou stejné jako originální vyrobené z pravé ovčí vlny. Holínky sice nepromoknou, ale nohy se v nich často zpotí, a poté je potřeba vložku vyjmout a nechat vyschnout. Následně se hodí mít vložky náhradní, abyste mohli Mammuty využít opravdu naplno, bez čekání, až zpocené vložky uschnou.

Olej z citrónové trávy 100% Alteya Organics 5 ml
180 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Olej z citrónové trávy 100% Alteya Organics 5 ml
180 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Olej z citrónové trávy 100% Alteya Organics 5 mlOrganický olej z citrónové trávy se získává z listů rostliny Cymbogon citratus parní destilací. Má sladkou, citrusovou vůni a žlutou barvu, s vodnatou konzistencí. Revitalizuje tělo a zjemňuje symptomy únavy. Jeho blahodárný účinek se projevuje při uvolnění bolesti hlavy a při neurotické únavě a stresu. Organický olej z citrónové trávy tonizuje tělo, zpevňuje pokožku a zrychluje nervový systém, což je prospěšné zejména při léčbě různých chorob. Používá se na zanícené hrdlo, laryngitidu a vysoké teploty. Léčí mastnou pokožku se sklony k akné a poradí si také s nadměrným pocením. Může působit také jako repelent.Použitírozptylte, když chcete prostor provonět nebo si potřebujete zvednout náladu,zřeďte organický olej z citrónové trávy s nosným olejem a jemně vmasírujte, abyste uvolnili bolavé svaly, tělo a hlavu,přidejte olej do svého běžného šamponu na čištění pokožky hlavy, zmírnění svědění a podráždění a stimulaci růstu vlasů,přidejte olej do vašeho tělového mléka, čímž můžete snížit projevy celulitidy.Dobře se mísí s: cedrovým dřevem, pelargonií, jasmínem, levandulí a olejem z čajovníkuUpozornění: Olej vždy zřeďte ve vhodném základě, může způsobit podráždění pokožky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pokud jste těhotná, kojíte nebo máte zdravotní problémy, poraďte se se svým lékařem. Zabraňte kontaktu s očima, vnitřním uchem, sliznicemi a jinými citlivými částmi těla.

AUTHORITY KIDS-Bassie par pink/blue rad/pink dog Růžová 34
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
AUTHORITY KIDS-Bassie par pink/blue rad/pink dog Růžová 34
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská obuv značky Authority. Botasky pro děti upoutají barevným provedením na první pohled. Dětské boty s vyšším střihem jsou vhodné do chladnějších dnů a udrží dětské nožky pěkně v teple. Růžové tenisky pro dívky si mladé slečny určitě zamilují. Dětské boty se zapínají na suchý zip a mají elastické šňůrky. Poutko vzadu na patě slouží pro snazší zouvání a obouvání. Dětské tenisky mají zpevněnou patu a špičku. Značkové tenisky mají logo na suchém zipu a na boku boty. Gumová členitá podrážka zajistí jistý krok i na mokrém chodníku. Tenisky pro děti jsou vhodné do školy, školky a pro volný čas. Detaily produktu: růžové tenisky vyšší střih zapínání na suchý zip a elastické šňůrky zpevněná pata a špička pohodlné všestranné využití pro volnočasové aktivity

VANS-UA SK8-HI cow multi color Hnědá 36
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
VANS-UA SK8-HI cow multi color Hnědá 36
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Vans. Stylové tenisky mají trendy design se zvířecím vzorem, který je velmi vyhledávaný a oblíbený. Mají vyšší střih, který poskytne ochranu i v chladnějším počasí. Svršek značkových tenisek pro dámy tvoří kombinace materiálů, která zajistí odolnost, pohodlí a prodyšnost. Semišový svršek zároveň poskytne i tepelnou izolaci. Vans tenisky mají vázání na šňůrky. Klasická gumová podrážka, typická pro Vans obuv, dobře přilne i na mokrém chodníku. Trendy vzhled botasek Vans sk8 hi oživí každý outfit a vám dodá sebevědomí. Vans tenisky dámské jsou vhodné pro každodenní nošení ve volném čase, do školy či pro setkání s přáteli. Detaily produktu: Vans tenisky dámské trendy vzhled se zvířecím motivem vyšší střih svršek v kombinaci semiše a textilu polstrovaný límec vázání na šňůrky gumová podrážka

SKECHERS-Trego Cold Blues black Černá 38
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
SKECHERS-Trego Cold Blues black Černá 38
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Skechers. Dámské zimní boty v černé barvě, které lehce zkombinujete k Vašemu zimnímu looku. Elagantní vzhled bot se zlíbí nejednou dámě. Vyšší střih bot na zimu nepropustí nežádoucí sníh a udrží nohy izolované od chladu. Boty do sněhu prošly voděodolnou úpravou. Zimní značkové boty potěší hřejivým vnitřkem z umělé kožešiny. Vázání na šňůrky je doplněno o kovová očka a háčky pro lepší zajištění chodidla. Vnitřní stélka s paměťovou pěnou Air-Cooled Memory Foam® Vám zajistí komfort i během delšího nošení. Boty s kožešinou jistě v zimě využijete. Detaily produktu: klasické černé provedení vysoký střih ochrání před chladem či vniknutím sněhu vázání na šňůrky podpořené kovovými očky a háčky uvnitř umělá kožešina paměťová pěnová vložka s polstrováním Air-Cooled Memory Foam® voděodolné

ADIDAS-Tensaur C core black/footwear white/turbo pink Černá 29
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
ADIDAS-Tensaur C core black/footwear white/turbo pink Černá 29
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

>

NIKE-Revolution 6 Next Nature black/iron grey/white Černá 42
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
NIKE-Revolution 6 Next Nature black/iron grey/white Černá 42
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

KAYLAND-CROSS MOUNTAIN WS GTX GREY Šedá 38,5
5 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
KAYLAND-CROSS MOUNTAIN WS GTX GREY Šedá 38,5
5 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

SANTÉ Dámské zdravotní pantofle Profi N/517/33/10 bílá 37
730 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
SANTÉ Dámské zdravotní pantofle Profi N/517/33/10 bílá 37
730 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pohodlné dámské zdravotní pantofle SANTÉ.

R&B Zdravá lahev Army 0,7 l
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
R&B Zdravá lahev Army 0,7 l
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zdravá lahev® je unikátní nápojová lahev pro každodenní použití. Je vyrobena z materiálu vyvinutého speciálně pro lékařské a farmaceutické účely. Zdravá lahev® neobsahuje ftaláty, změkčovadla a bisfenol A, nepojímá pachy, netvoří se v ní plísně, je vhodná pro všechny typy nápojů bez omezení.

New Design Manželská postel DONA 180
13 160 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
New Design Manželská postel DONA 180
13 160 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Manželská postel DONA Manželská postel DONA je vyrobena s ohledem na dobré užitné vlastnosti kvalitním českým výrobcem. Postel vyniká velkým odvětraným úložným prostorem v bílém lamině přístupný od nohou. Podklad pro matraci nabízí lamelový rošt, který zajišťuje dokonalý komfort pro váš spánek. Matrace je pružinová. Klient má možnost širokého výběru kombinace barevných provedení postele . Materiál: dřevo, látka Rozměry: ŠxDxV: 192 x 207 x 96 cm plocha na spaní: 180x200 cm výška spací plochy: 52 cm Barevné provedení: nožiček: buk / třešeň / přírodní / ořech / černá / stříbrná korpusu (+ čelo) postele: látky od čísla 6-99, od 202-245 na spací plochu a denní deky:   látky od čísla 100-201 Vzorník ND Upozornění : Při objednávce uveďte prosím do poznámky vámi zvolené barevné provedení- (korpus, čelo) a zvlášť barevné provedení plochy na spaní.

Obuv polobotka CXS TEXLINE RAB S1, s ocel.šp., černo-zelená, vel. 38
764 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Polobotka, textilní.

Obuv polobotka CXS Universe Comet S3 černo-zelená, vel. 42
973 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv polobotka CXS Universe Comet S3 černo-zelená, vel. 42
973 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní polobotka, kožená, s plastovou špicí a planžetou Dyna-Flex®, reflexní doplňky. Materiál: svršek z 1,6 - 1,8 mm štípenkové nubukové kůže (z jednoho dílu), vnější TPU ochrana paty, bez kovových součástí, podšívka z prodyšné oděru odolné textilie, podešev: PU-PU olejivzdorná, antistatická, protiskluzová, odolná proti propichu.

Obuv kotníková, CXS ROCK DIORIT O2, černá, bez ocel.šp., vel. 48
932 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv kotníková, CXS ROCK DIORIT O2, černá, bez ocel.šp., vel. 48
932 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníková obuv, kožená.

Obuv nazouvák CXS CORK ZETA, pánský, bez pásku, hnědý, vel. 41
506 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv nazouvák CXS CORK ZETA, pánský, bez pásku, hnědý, vel. 41
506 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Sandál, dámský, s dvěma nártními pásky, podešev na klínku.

BRAKE MF S3 HRO SRC polobotka 44 černá
2 161 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BRAKE MF S3 HRO SRC polobotka 44 černá
2 161 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní polobotka s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z PU / guma. Svršek z kvalitní kůže – nubuk.

Expedo Postel z masivu HERA + pěnová matrace DE LUX 14 cm + rošt ZDARMA, 140x200, přírodní lak
7 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel z masivu HERA. Nabízí jednoduchý design v moderním stylu, který zapadne do každého interiéru. Vyrobena je z kvalitního borovicového dřeva a ošetřena je ekologicky nezávadným lakem, který chrání proti mechanickému poškození, prodlužuje životnost a zjedodušuje údržbu. Postel je dodávána s laťkovým roštem. Na výběr máte ze dvou druhů matrací, více rozměrů spací plochy a dekoru.Shrnutí:postel z masivupřírodní laklaťkový rošt ZDARMAvýběr matrace a spací plochyvýběr dekoruPoužité materiály:masiv

Expedo Čalouněná postel boxspring APPLE + topper, 140x200, itaka 14/modrá
12 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Čalouněná postel APPLE. Pevnost a stabilitu postele zaručí dobře zpracovaný rám. Postel potažena příjemnou látkou v barevných kombinací. Komfort zaručí matrace z bonelových pružin, kterou vám dovezeme spolu s postelí. Automatický mechanismu schovává dva úložné prostory. Vybírat můžete z více barev a rozměrů spací plochy. Možnost sady s topperem.Shrnutí:čalouněná postelmatrace z bonelových pružin2 úložné prostoryzdobené čelovýběr z barev i velikostímožnost topperuPoužité materiály:látka, pružiny bonell

Salomon Wander GTX M 42 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salomon Wander GTX M 42 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská trail běžecká obuv Salomon Wander GTX M vás skvěle vybaví pro běh i každodenní nošení. Podrážka Contagrip® MD má hluboký a odolný grip, který odolává mokrému, suchému, skalnatému nebo bahnitému povrchu. Vysoce výkonná mezipodešev EVA a Energy Cell poskytuje maximální odpružení, stabilitu a snižuje vibrace způsobené nárazem. Membrána Gore-tex® je vysoce odolná proti vodě a usnadňuje větrání chodidla. Systém Sensifit™ zajišťuje, že se vám obuv přizpůsobí, je jednoduchá a pohodlná pro nohy každého běžce. Svršek je vyroben z jednovrstvé síťoviny, která umožňuje prodyšnost nohy a také se snadno přizpůsobí. Skvělé tlumení díky technologii EnergyCell Svršek vyrobený z jednovrstvé síťoviny Ochrana špičky Tradiční šněrovací systém GORE-TEX®: Membrána Gore-Tex® udrží vaše nohy v suchu a garantuje velkou úroveň pohodlí. Byla navržena pro náročné aktivity, kdy je nutná vysoká nepromokavost, ochrana a současně i velmi dobrá prodyšnost EVA: Vysoce funkční EVA pěna zajišťující tlumení nárazů SENSIFIT™: SensiFit™ poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky, takže obuv bezpečně a pohodlně padne téměř jako by byla šitá na míru CONTRAGRIP® MD je zaměřen na dlouhodobé nošení. Má nejodolnější složení a výrazný vzorek, který funguje stejně dobře na hladkém a tvrdém nebo měkkém a nezpevněném povrchu ORTHOLITE®: Díky antibakteriální anatomické stélce OrthoLite® se budete cítit jako v bavlnce. Dlouhodobě tlumí nárazy, zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu a plísní, odvádí vlhkost a zajistí prodyšnost pro příjemné nošení Drop: 10 mm

Bezpečnostní obuv ARDON®XLIGHT YELLOW ESD S1P 44
1 305 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®XLIGHT YELLOW ESD S1P 44
1 305 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

ultra lehká bezpečnostní polobotka sportovního designu, díky použitým materiálům nabízí neobvyklý komfort nošení, nano kompozitová špice a ultralight kevlarová stélka proti propichu, svršek z prodyšné textilie, vkládací stélka ANATOMIC FOAM, ESD úprava, materiál: textilie, podšívka: prodyšná textilie, podešev: vysoko hustotní EVA / guma, norma: EN 20345: 2011, velikosti: 36 - 48, váha: 440 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedo-žlutá

ADIDAS ORIGINALS-Adilette W cloud white/better scarlet/cloud white Bílá 42
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské pantofle značky adidas originals. Letní pantofle mají klasický střih, který je ideální pro každý typ nohy. Pantofle adidas jsou bestsellerem ve své kategorii a jsou skvělým kouskem, který Vám nesmí chybět. Popruh zdobí bílo - červené pásky, které mají také jemnou struktura. Díky tomu působí zajímavě. Tvarovaná stélka zajistí pohodlí při nošení. Značkové pantofle potěší lehkým materiálem, který je navíc i rychle schnoucí. Podrážka je vyrobena z EVA materiálu pro vyšší úroveň pohodlí. Bílé pantofle jsou nejlepší volbou pro dovolenou, na pláž i do aqua centra. Pryžové pantofle můžete nosit i na běžné nošení, na nákupy a volný čas. Poznámka: U těchto pantoflí si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 38, objednejte si velikost 39. Detaily produktu: Klasický střih Bílo - červený popruh Polstrovaná stélka zajistí komfort Lehký rychleschnoucí materiál Podrážka z EVA materiálu

Protetika Dětská barefoot vycházková obuv Kirby fuxiová 22
590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Protetika Dětská barefoot vycházková obuv Kirby fuxiová 22
590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská barefootová obuv Kirby fuxia jsou dětské textilní bačkory vhodné na doma nebo do školy či školky, ale i na běhání venku při teplém počasí.

Adidas Terrex Tracerocker 2 GTX HR1192 M
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Adidas Terrex Tracerocker 2 GTX HR1192 M
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tato trailová běžecká obuv adidas ti poskytne pocit sucha a jistoty ve volném terénu i na kamenitých a mokrých stezkách. Prodyšná nepromokavá membrána GORE-TEX ti dopřeje pohodlí, i když bude venku mokro. Svršek s odolnými krycími vrstvami obstojí i v náročném terénu. Lehké odpružení změkčí každý došlap. Podešev Traxion s výstupky zaručí spolehlivou přilnavost na nerovném povrchu.přiléhavá konstrukcešněrování na tkaničkysvršek z prodyšné síťoviny s odolnými krycími vrstvami ze syntetického materiálupodšívka GORE-TEXochranná deska v mezipodešvilehká mezipodešev z EVAhmotnost: 300 g (velikost 42 2/3)rozdíl v podešvi: 7 mm (pata: 24 mm / špička: 17 mm)podešev TRAXIONsvršek obsahuje minimálně 50 % recyklované příze

Ochrana střechy Roof Saver Seat Ateca 2016-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Seat Ateca 2016-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

SKECHERS-Pop Ups - New Spark rose/gold Růžová 39
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
SKECHERS-Pop Ups - New Spark rose/gold Růžová 39
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské pantofle značky Skechers. Značkové pantofle přitáhnou pozornost originálním vzhledem. Popruh zdobí lesklý vzor. Trendy pantofle jsou nice to have obuví, kterou ocení všechny stylové dámy. Plážové pantofle snadno zkombinujete k letním sukním a šatům. Jemně tvarovaná stélka Luxe Foam® zaručí pohodlí při nošení. Flexibilní podrážka je optimálně ohebná a protiskluzová. Lehká mezipodešev dobře tlumí nárazy. Stylové pantofle jsou skvělou volbou na dovolenou, do města, na nákupy a pro volný čas. Detaily produktu:Tvarovaná stélka Luxe Foam®Vyrobeno ze 100% veganských materiálůPopruh s lesklým vzoremLehká mezipodešev absorbující nárazyFlexibilní podrážka

McKinley Sonnberg II AQX Boots Kids 31 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McKinley Sonnberg II AQX Boots Kids 31 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská outdoorová obuv je vhodná pro malé dobrodruhy, kteří se rádi pohybují v přírodě. Nepromokavá a zároveň prodyšná konstrukce AQUAMAX obepne chodidlo a udrží nohy v suchu i když jsou mokré. Mají svršek ze síťoviny a PU a vyjímatelnou stélku KIDSFIT, která slibuje odpružení a pohodlí. Díky praktickému rychlému šněrování se snadno obouvají i zouvají. Voděodolná membrána AQUAMAX Prodyšný komfort Vyjímatelná stélka KIDSFIT Praktické rychlé šněrování Přilnavá pryžová podrážka Materiál: polyuretan, síťovina, guma

Dux Ducis All Glass Full Coveraged ochranné sklo na Xiaomi 13 Pro, černé
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné sklo na mobil značky DUX DUCIS vám umožní předejít různým mechanickým poškozením, které jsou často způsobeny pádem telefonu. Sklo zajistí bezpečnou ochranu během každodenního používání. Je maximálně pohodlné na používání, nezasahuje do citlivosti dotykové obrazovky, rozpoznání obličeje, či kvality fotografie.Sklo zároveň poskytuje ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Vlastnosti: • Sklo pokrývá celý displej• Ochrana před škrábanci a mírným nárazům• Ochrana před kapkami vody• Lepicí vrstva po celé ploše• Nesnižuje dotykovou citlivost displeje• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Tvrdost: 9HSoučástí balení je sada pro vlastní montáž skla.

Webber Naturals Evening Primrose Oil 1000 mg 90 tobolek
507 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Webber Naturals Evening Primrose Oil 1000 mg 90 tobolek
507 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Obsahuje Pupalkový olej, který přispívá:  k předmenstruačnímu a menstruačnímu komfortu k normální činnosti kardiovaskulárního systému k normální hladině cholesterolu v krvi k normální funkci imunitního systému k dobrému stavu pokožky má pozitivní vliv na metabolické funkce Jedná se o doplněk stravy. SLOŽENÍ:obsahuje v jedné kapsli: pupalkový olej ze semen pupalky dvouleté (Oenothera biennis) 1000 mg - z toho gama-linolenová kyselina (GLA) 100 mg - z toho cis-linolová kyselina (LA) 650 mg Přídatné látky a další složky: želatinová tobolka (želatina, zvlhčující látka: glycerol, čištěná voda), antioxidant: D-alfa tokoferol DÁVKOVÁNÍ: užívejte 1 tobolku 2 - 3x denně UPOZORNĚNÍDoplněk stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Ostatní a speciální doplňky -v 1 tobolcePupalkový olej ze semen pupalky dvouleté (Oenothera biennis)1000 mgz toho gama-linolenová kyselina (GLA)100 mgz toho cis-linolová kyselina (LA)650 mg

Polobotka bezpečnostní Milwaukee vel. 43
2 421 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Polobotka bezpečnostní Milwaukee vel. 43
2 421 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

svršek polyamidová oděruvzdorná tkanina PUTEKpodšívka laminovaná prodyšná textilie MESHvkládací stélka HI-POLY - anatomicky tvarovaná s lehčené polyuretanové pěny potažená textilií MESH, antistatickápodešev MICHELIN-PU/RUBBER - odolná proti palivovým olejům, antistatická, protiskluzovávelikost 36 - 47norma ČSN EN ISO 20345:2012 | ČSN EN ISO 61340-5-1:2017, ed. 3provedení S3 ESD SRC - s kompozitní tužinkou a kevlarovou planžetou, hydrofobní - antistatické vlastnosti ESD, NON METALIC

Energetics Elexir XII V/L 29 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Energetics Elexir XII V/L 29 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské běžecké boty Elexir XII V/LJ mají nízký střih, pohodlný řemínek na suchý zip a elastické šňůrky, a to vše o hmotnosti pouhých 145 g. Podešev Dura Grip zajišťuje optimální trakci Suchý zip a elastický systém šněrování

Kožené tenisky se zipy, podrážka ze 2 materiálů
1 860 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené tenisky se zipy, podrážka ze 2 materiálů
1 860 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pružné a lehké tenisky sneakers s originální zipy vsází na sportovní look. V členitém střihu, s perforací na svršku. Na jazyku a patě vsadka s efektem hadí kůže. Pružná kůže pro více pohodlí. Pěnová stélka. Postranní zip. Ploché tkaničky tón v tónu. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Protiskluzová dvoubarevná podrážka s korkovou vsadkou. Příjemné na nošení. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené tenisky se zipem
1 510 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené tenisky se zipem
1 510 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Stylové tenisky jsou z navržené z hladké kůže s módní perforací. Z pravé kvalitní kůže. Postranní zip pro snadné a rychlé obutí. Měkké vypodložení. Pevný opatek. Před prvním použitím ošetřete Vaši obuv impregnačním přípravkem.

PEDICONFORT Kožené pružné babies
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
PEDICONFORT Kožené pružné babies
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pro prodyšnost chodidel tu jsou kožené pružné babies, které jsou pohodlné i pro dlouhou chůzi. Z kvalitní pravé kůže. Třpytivý look. Měkká stélka Aérosemelle. Zapínání na pásek se suchým zipem pro snadné obutí. Široké, přizpůsobí s každému chodidlu. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené ploché baleríny, černé
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené ploché baleríny, černé
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Baleríny se vrací na módní scénu! V praktickém střihu snadném na obutí. Na svršku mašlička. Vypodložená stélka, která tlumí dopad chodidla při chůzi. V kvalitním koženém zpracování. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Postel KITONGO 140x200 cm, dub granson/grafit
14 830 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel KITONGO 140x200 cm, dub granson/grafit
14 830 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel 140x200 Barva: dub granson/grafit Materiál: lamino, MDF Rozměry (šxhxv): 150 x 220 x 100 cm, ložná plocha 140 x 200 cm V ceně postele není rošt ani matrace. LED osvětlení je možné dokoupit (není v ceně). Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Postel KITONGO 160x200 cm S ROŠTEM, dub granson/grafit
24 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel KITONGO 160x200 cm S ROŠTEM, dub granson/grafit
24 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel 160x200 s kovovým roštem a úložným prostorem Barva: dub granson/grafit Materiál: lamino, MDF Rozměry (šxhxv): 170 x 220 x 100 cm, ložná plocha 160 x 200 cm V ceně postele je kovový rošt a úložný prostor. Matrace není v ceně (je potřeba dokoupit). LED osvětlení je možné dokoupit (není v ceně). Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Ardon Pánské sandály s plnou špičkou DEON - 42
942 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ardon Pánské sandály s plnou špičkou DEON - 42
942 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánské sandály s plnou špičkou DEON - 42 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Nube 33
30 609 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ADIDAS ORIGINALS-Adilette Lite grey three/cloud white/grey three Šedá 44,5
580 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Obuv značky adidas originals. Pantofle mají univerzální šedou barvu, kterou zdobí bílé logo adidas originals v podobě Trojlístku. Vnitřní stélka šedých pantoflí je polstrovaná pro větší komfort během nošení. Popruh plážových pantoflí má z vnitřní strany textilní podšívku pro ještě větší pohodlí. Podrážka má protiskluzovou úpravu. Pantofle adidas jsou vyrobeny z velmi příjemného materiálu a jemně tlumí nárazy. Dopřejte si komfort a odpočinek i Vy. V těchto značkových pantoflích budou Vaše nohy dýchat a Vy se budete cítit jako na obláčku. Ať s ponožkami nebo bez, stylové pantofle můžete nosit, jak se Vám líbí. Poznámka: U těchto pantoflí si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 38, objednejte si velikost 39. Detaily produktu: šedé pantofle bílé logo adidas originals polstrovaná vnitřní stélka popruh s vnitřní textilní podšívkou protiskluzová podrážka

McKinley Cayman 32 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McKinley Cayman 32 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská lehká outdorová obuv McKinley Cayman. Lehká konstrukce, flexibilní a prodyšný svršek drží nohu v této obuvi v maximálním pohodlí. Díky kvalitní tvarované podrážce je obuv vhodná i do mírného terénu. Pryžová podrážka Elastické rychlošněrování Zvýšená ochrana prstů

PEDICONFORT Kožené kotníkové kozačky
3 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
PEDICONFORT Kožené kotníkové kozačky
3 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníkové kozačky PEDICONFORT slibují styl a pohodlí po celý den! S praktickou vyjímatelnou stélkou pro absolutní pohodlí a zdraví Vašich chodidel. Ideální pohodlí pro citlivé nohy. Postranní pruženka. Zipové zapínání pro snadné obutí. Vyjímatelná stélka. Podšívka z textilního mikrovlákna. Lehká a pružná podrážka.

Polobotky se střapci, na klínové podrážce
1 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Polobotky se střapci, na klínové podrážce
1 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Lakovaný nebo lesklý svršek, třpytivé detaily s aspektem hadí kůže a klínová podrážka: tyto slippers jsou zkrátka perfektní! Svršek ze 2 materiálů: lakovaný černý nebo lesklý bronzový. Členitý střih, mix materiálů. Postranní pruženka. Pevný opatek. Lze prát v pračce.

Kotníkové tenisky se zipem a kovovou sponou
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kotníkové tenisky se zipem a kovovou sponou
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníkové tenisky se snadno kombinují a skvěle se hodí pro různé příležitosti. Se zipem, lehké a snadné na obutí, získaly si nás s svým ženským designem a elegantními detaily. Kotníková výška. Svršek v koženém vzhledu. Kožená stélka. Na vnější straně originální kovová spona ve zlaté barvě. Ploché tkaničky tón v tónu s příměsí metalického vlákna + kovová očka. Postranní zip pro snadné obutí. Pevný opatek. Plochá protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

TREZETA-Hype Ws WP prune/rose Červená 37,5
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TREZETA-Hype Ws WP prune/rose Červená 37,5
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Dámská nízká turistická obuv má moderní design a vyniká funkčností. Hlavní výhodou turistických bot je membrána Water Stopper. Díky ní zůstanou Vaše nohy v suchu a pohodlí i ve vlhkém a mokrém prostředí. Svršek outdoorových bot je z odolného semiše a syntetického materiálu. Boty do lesa jsou prodyšné a odolné zároveň. Pogumovaná špička poskytne ochranu a oporu, zatímco zpevněná pata zajistí stabilitu během chůze. V zadní části se nachází i poutko pro usnadnění obouvání a zouvání. Dámské boty do hor mají polstrovaný límec i jazyk. I díky tomu jsou pohodlné a vhodné i pro delší chození po turistických chodníčcích. Turistická obuv nízká má vázání na tkaničky, které jsou v horní části doplněny o kovová očka. Vibram podrážka je zárukou přilnavosti a trakce, bez ohledu na terén. Obuv Trezeta je vhodnou volbou pro všechny milovnice turistiky. Detaily produktu: nízká turistická obuv odolný svršek ze semiše prodyšné zpevněná pata a špička vázání na šňůrky poutko pro usnadnění obouvání a zouvání polstrovaný límec boty i jazyk podrážka Vibram membrána Water Stopper

UNDER ARMOUR-UA W Ansa Graphic posh pink/posh pink/ivory Růžová 36,5
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské pantofle značky Under Armour. Značkové pantofle jsou nice to have obuví, který Vám nesmí chybět. Barevný popruh působí stylově a originálně. Navíc jej zdobí logo Under Armour. O pohodlí při nošení se postará přidaná pěna na spodní straně popruhu. Trendy pantofle mají stélku z EVA materiálu, který zaručí vynikající odpružení. Protiskluzová podrážka potěší dobrou odolností. Členitá podrážka má na spodní straně nápis UNDR. Růžové pantofle Under Armour jsou ideální na pláž, na dovolenou, výlety, volný čas i běžné nošení během letní sezóny. Detaily produktu: Pevný popruh s přidanou pěnou na spodní straně pro extra pohodlné nošení Barevný popruh s logem Under Armour Stélka z EVA materiálu poskytuje odpružení Podrážka z EVA materiálu zajistí skvělou odolnost a trakci

Halti Pallas X-strech Trail
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Halti Pallas X-strech Trail
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vysoce funkční a ekologická trailová bota pro všestranné outdoorové aktivity. Všechny materiály jsou recyklováné. Strečový svršek ponožkové konstrukce obepíná kotník a hladce se natahuje, aby poskytoval maximální pohodlí. Textilní svršek je vysoce prodyšný a lehký, ale vyztužený pryžovým potiskem a textilními panely kevlarového typu. Spousta reflexních detailů na svršku pro zlepšení viditelnosti. Recyklovaná Phylonová podešev tlumí nárazy a je lehká a odolná. Materiál 1: Recyklovaný textil. Strečový úpletový textilní svršek s gumovým potiskemSložení materiálu: 80% PES 20% PUMateriál 2: Mikrovlákno. Podšívka z mikrovláknaSložení materiálu: 100% PESPodešev: Halti GripmaxX Trail: plně polstrovaná mezipodešev se stopkou a pryžovou podrážkouStélka: Vyjímatelná, anatomicky tvarovaná

Protetika Nelda Pink Velikost: 19
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Protetika Nelda Pink Velikost: 19
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Protetika Nelda Pink jsou dívčí barefoot boty z oblíbené hladké kůže, která se dobře udržuje. Je to zcela nový model pro podzim 2023, který má novou podrážku (byla už na jarních modech 2023) a nový tvar, než starší modely. Oproti starším modelům jsou mírně širší v přední části a užší v patě - sednou na jiný typ nohy než boty na staré podrážce.Všechny podzimní modely jsou vyšší v oblasti kotníku než jarní modely.Nelda Pink mají svršek z hladké kůže ve starorůžové barvě, s textilní podšívkou a koženou stélkou. Podrážka je ohebná, gumová, s jemným vzorkem, ve stejné barvě jako svršek. Okolo paty je textilní bílý límec protkávaný stříbrnou nitkou.- Sednou na:  sednou na normálně široké až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální i vysoký nárt, dostatek místa pro prsty nejen do šířky, ale i do výšky, bota je v prstové části tvarovaná tak, aby byl využit maximální prostor - nesnižuje se směrem ke špičce- tento nový model 2023 má oproti staršímu nový tvar podrážky a pevný opatek. Boty jsou tak v zadní části výrazně lépe padnoucí, než starší modely. Na vyloženě úzké kotníky ale nejsou.- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: pevný, dále je zde mírně zvýšená podrážka okolo paty- Podrážka: ohebná, gumová, s jemným vzorkem- Jazyk: je volný, v horní části měkčený, tak aby nikde nic netlačilo, boty se perfektně nazouvají i dětem s vysokým nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, s nášlapnou vrstvou z kůžeSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:19 - 12,3cm x 5,8cm20 - 12,7cm x 6,0cm21 - 13,3cm x 6,1cm22 - 13,9cm x 6,3cm23 - 14,6cm x 6,5cm24 - 15,4cm x 6,7cm25 - 16,3cm x 6,8cm26 - 16,9cm x 6,9cm27 - 17,6cm x 7,2cm28 - 18,4cm x 7,3cm29 - 19,0cm x 7,4cm30 - 19,6cm x 7,6cm31 - 20,4cm x 7,7cm32 - 21,2cm x 7,8cm33 - 21,8cm x 7,9cm34 - 22,4cm x 8,0cm35 - 23,1cm x 8,2cm

Salming Recoil Strike Men Black
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salming Recoil Strike Men Black
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánské sálovky Salming Recoil Strike jsou konstruovány především pro rychlé a agilní hráče, jejichž doménou je okamžitá změna směru na tom nejmenším prostoru. Parametry:Určení: mužiBarva: černáMezipodešev: Recoil™ PLUSTyp boty: halová obuvDrop: 8 mmModelová řada: Recoil StrikeProfil podrážky: 18 mm - 10 mmMateriál podrážky: Multidirection Hexagrip™Kolekce: 2023/24Hmotnost: 365 g (vel. 9 UK)Konstrukce modelu Salming Recoil Strike je stavěná tak, aby vyhovovala především rychlým a agilním hráčům. Tomu je uzpůsobena především specificky tvarovaná přední část podrážky bot, která umožňuje její dynamické ohýbání do všech směrů, které je tolik potřebné pro rychlé změny pohybu.I tlumení modelu Salming Recoil Strike cílí svojí stavbou spíše na agilnější hráče, kteří nepotřebují vysokou míru tlumení, ale dávají naopak přednost přímějšímu pocitu vůči povrchu. Tlumení navíc tvoří prémiová pěna Recoil+™, která vyniká obzvlášť vysokou návratností energie v každém odrazu.Poslední, ale neméně důležitou součástí tohoto modelu je do detailu promyšlený svršek, který je pohodlný a zároveň zajišťuje ideální podporu i při těch nejkrkolomnějších prvcích, které během své hry využíváte.Pokud vaší hře dominuje rychlost a hledáte sálovou botu, která vás v ní maximálně podpoří, Salming Recoil Strike bude pro vás trefou do černého.Klíčové vlastnostirychlá a stabilní sálová bota pro agilní hráčestředně vysoké tlumení s maximální návratností energielehká a pohodlnápocitově spíše širší se středně pevným svrškem, který ideálně obepíná chodidlovhodná pro všechny sálové sporty

Boxspringová postel SAFIRO Eltap Loco 33 - zelená
36 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boxspringová postel SAFIRO Eltap Loco 33 - zelená
36 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Boxspringová postel SAFIRO je vybavena velmi kvalitní matrací, která je nejen pohodlná, ale i praktická. Snímatelný potah na zip a oboustranné použití matrace potěší každého uživatele. Matrace se skládá z vrstev kombinující latex, pěnu T25, kokos a visco pěnu. Uvnitř matrace je také taštičková pružina. Potahový materiál:Nube 20Nube 22Nube 35Nube 33Nube 45Nube 24Monolith 76Monolith 79Nube 40Nube 04Nube 05Nube 06Loco 33Loco 35Loco 45Loco 25Loco 24Loco 40Loco 04Loco 10Riviera 97Výběr potahu zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka / dřevo / pěna / kov / pružinaRozměry:šířka: 198 cmhloubka: 215 cmvýška: 130 cmplocha na spaní: 180 x 200 cmvýška nožiček: 15 cmHmotnost: 177 kgDodáváno v demontu. Berte prosím na vědomí, že foto je pouze ilustrační. Ve skutečnosti se může mírně lišit v závislosti na tom, jaké barvy máte nastaveny na svém monitoru.

Protetika Debora Nero Velikost: 39
1 912 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Protetika Debora Nero Velikost: 39
1 912 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské zimní barefoot polokozačky neboli boty typu chelsea Protetika Debora Nero mají svršek ze semišové kůže, podšívku a stélku z textilu s mírným chloupkem. Po stranách kotníku je silná guma, pro snadné nazouvání. Doporučujeme před prvním použitím naimpregnovat impregnací ve spreji.- Sednou na: normálně široké nohy, normální nárt, nejsou úplně vhodné pro dominantní palec - špička není úplně dokonalá a na straně palce se mírně zužuje, boty se nesnižují směrem ke špičce, do výšky je nad prsty dostatečný prostor- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: ohebná velmi dobře podélně a příčně je také ohebná, ale méně, nulový drop, mírný vzorek- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, pěnová s nášlapnou vrstvou z textilu s mírným chloupkemSLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže, podšívka - textil, stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:37 - 24,2 cm x 8,9 cm38 - 24,7 cm x 9,0 cm39 - 25,4 cm x 9,1 cm40 - 25,8 cm x 9,3 cm41 - 26,6 cm x 9,4 cm42 - 27,1 cm x 9,5 cm 

Vlnka Pánské kožené polobotky Ivan - černá
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Pánské kožené polobotky Ivan - černá
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Celokožené polobotky využijí pánové na jaře i na podzim, pro pochůzky po městě i na procházky ve volném čase. Kožený svršek se po čase přizpůsobí tvaru chodidel a boty vám padnou jako šité na míru. Snadné a rychlé obouvání a zouvání zajistí dvě gumičky na nártu, nemusíte se zdržovat tkaničkami ani jiným zapínáním. Vyjímatelná stélka zjednodušuje údržbu obuvi, a můžete ji nahradit vlastní speciální vložkou do bot. Materiál: kůže Parametry: Určení: Pánské Barva: Černá Roční období: Celoroční Druh zapínání: Bez zipu Typ podešve: Na venkovní použití Jaký mám problém: Vysoký nárt Značka: Vlnka Materiál: Kůže

ČERNÁ PÁNSKÁ ZATEPLENÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5609 Velikost: L
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ČERNÁ PÁNSKÁ ZATEPLENÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5609 Velikost: L
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka68707274Od podpaží k podpaží56586062Rukáv od krku78808284Rukáv od podpaží53545556Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Wojtylko 8ZW24060V hnědé pánské zimní boty
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Wojtylko 8ZW24060V hnědé pánské zimní boty
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská zimní vycházková obuv na šněrování i zip.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu imitujícího kůži. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou s jemným chlupatým kožíškem, který tvoří zateplení.Váha jednoho páru: 850 gPánské zimní boty Wojtylko.Barva: HnědáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 12 cmPodpatek: 3 cm

Zimní capáčky Reima Antura Black Velikost: S
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Zimní capáčky Reima Antura Black Velikost: S
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vysoké zimní capáčky Reima Antura jsou vhodné pro děti, které lezou, začínají se stavět a dělat první krůčky. Jsou vhodné také do nosítka. Jsou ušité z prodyšného, vodě a nečistotám odolného materiálu, který však není nepromokavý. Ani švy nejsou vodotěsné, tak se botičky nehodí do louží. Botičky jsou velmi pohodlné a dobře zateplené. Jejich podešev je protiskluzová, pomáhá tak malým dětem při jejich prvních krůčcích. Díky stahovací gumičce na zdrhovadlo kolem kotníků a gumičce u horního lemu se boty dobře nazouvají a na noze dobře drží. V zadním švu mají všité reflexní logo.Doporučujeme kombinovat s merino ponožkami, aby byly nožky opravdu teplé.Voděodolný materiál, bez vložky Hipora - produkt není zcela voděodolnýVodě a špíně odolná úprava BIONIC-FINISH®ECO bez fluorokarbonůObsahuje certifikovaná recyklovaná vláknaHlavní materiál s certifikací bluesign®Podšívka z česaného polyesterového úpletuTepelná izolaceTermoizolační materiál Fellex® ze 100% recyklovaných polyesterových vláken je certifikovaný společností bluesign®Podešev z protiskluzového materiáluSnadné obouvání díky elastickým páskům na horním okraji a kolem kotníkuReflexní logo na zadním dílu Velikostní tabulka - Reima AnturaNaše velikostVelikost ReimyVěkVnitřní délkaS00 - 12 m11,5 cmM16 - 12 m13,5 cmL21 - 2 roky14,5 cm Materiál: Hlavní: 100% polyester, PU zátěrPodšívka: 100% Polyester Voděodolnost: 12000 mmProdyšnost: 7000 g/m2/24 hOdolnost proti oděru: 40000 Péče a údržba: Perte odděleněNepoužívejte prášky s bělicími látkamiNepoužívejte změkčovadlaSušte při pokojové teplotě 

Těhotenský test Pepino DIPSTRIP 2 ks
33 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Těhotenský test Pepino DIPSTRIP 2 ks
33 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zjistěte o svém plánovaném těhotenství z pohodlí domova. Tento těhotenský test Pepino DIPSTRIP obsahuje dva proužky vysoce kvalitního testu, který vám s více než 99% spolehlivostí ukáže, jestli se vaše oplodněné vajíčko uhnízdilo v děloze či nikoliv. Rozpoznává přítomnost hladiny hCG hormonu v moči prostřednictvím specifických protilátek vázaných na částice koloidního zlata. Jeho citlivost činí 10 HCG mlU/ml. Tato technologie je podobná jako u profesionálních testů z laboratoře, takže se na tento jednoduchý test můžete spolehnout. Můžete jej použít kdykoliv během dne, výsledek je hotov do pár minut a je možné rozpoznat začínající těhotenství již od dvou dnů od uhnízdění vajíčka. Většina léků test neovlivňuje, ovšem může se stát, že ukáže test falešnou pozitivitu, zvláště pokud vaše léky obsahují hormon hCG, jako například u injekce Chorigonu, což je lék při léčbě neplodnosti.Jednoduché použití v jediném kroku je jeho velkou předností. Stačí část testovacího proužku ponořit do vzorku moči. Jeden zbarvený proužek znamená negativní výsledek, dva zbarvené proužky znamenají pozitivní výsledek. Před použitím důkladně pročtěte příbalový leták.Proč si vybrat těhotenský test Pepino DIPSTRIP:vysoce citlivý těhotenský test v podobě proužku určený k ponořeníspolehlivě určí na více než 99% obsah hormonu hCG v močitechnologie podobná profesionálním laboratořímneuvěřitelně jednoduché použití v jediném krokupoužitelnost kdykoliv během dne v pohodlí domovadva jednorázové testy v baleníParametry:Obsah: 2 x testovací proužekCitlivost: 10 HCG mlU/ml

ARTBm Komoda DIUNA 193 4D | bílá matná Provedení: Bílý mat / zlatá podnož
11 820 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Komoda DIUNA 193 4D | bílá matná Nadčasová komoda DIUNA 193 4D v bílém matném barevném provedení. M oděrný design komody DIUNA se odvíjí od minimalistických linií a působivých detailů. Komoda Diuna má bezúchytkový systém – čela se otevírají systémem push to open. Pro doplnění stylu má komoda nohy zlaté nebo černé kovové. Design předních částí komody DIUNA se vyznačuje působivými dekoracemi v podobě kosočtverců, které osloví milovníky geometrické přesnosti. Materiál: laminát 16 mm, MDF, kov Rozměry (ŠxVxH): 192,6 x 88,2 x 40 cm Barevné provedení: bílý mat / zlaté nohy (rám) bílý mat / černé nohy (rám) bílý mat / černé nohy Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Nízké kozačky s imitací kožešiny, černé
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nízké kozačky s imitací kožešiny, černé
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Stylové, pohodlné a módní, to jsou nízké kozačky, které patří mezi must-have kousky této sezóny. Snadné navléknutí. Hřejivý vnitřek z umělé kožešiny. Pružné pohodlí. Členitý střih a prošití holeně. Horní část holeně zakončená lemem tón v tónu. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály s pružnými pásky
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sandály s pružnými pásky
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tyto sandály myslí především na pohodlí! Díky svým pružným páskům se jednoduše přizpůsobí. Široké pružné pásky pro snadné obutí. Malý klínový podpatek. Lze prát v pračce.

Kožené semišové sandály na klínovém podpatku, námořnicky modré
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené semišové sandály na klínovém podpatku, námořnicky modré
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Doplňte Váš oblíbený model krásnými sandály, které si nás získaly ažurovým vzorem. Z pravé kvalitní kůže. Geometrická perforace. Kolem kotníku pásek s pruženkou a sponou. Otevřená pata a špička. Měkká stélka. Protiskluzová podrážka. Vyrobeno z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

GEOX Tenisky na klínku zn. Geox
3 561 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
GEOX Tenisky na klínku zn. Geox
3 561 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pružné, pohodlné a elegantní, přivítejte tenisky na klínku zn. Geox. Velmi komfortní. Pevné tkaničky. Na vnější straně zip. Vyjímatelná stélka. Prodyšné. Tlumí nárazy při došlapu. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

JANA Mokasíny s ozdobnou sponou zn. Jana
1 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
JANA Mokasíny s ozdobnou sponou zn. Jana
1 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Doplňte Váš outfit elegantními mokasínami zn. Jana na nízkém podpatku a nebudete litovat. Pohodlné, vhodné i pro citlivá chodidla. Malý hranatý podpatek. Na svršku velká spona. Snadné obutí. Zakulacená špička. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky s tkaničkami a síťovinou
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tenisky s tkaničkami a síťovinou
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tenisky s tkaničkami a síťovinou se postarají o sportovní look. Lehké tenisky, snadné obutí. Z prodyšného textilu. Lehké jako peříčko. Poutko. Na klínové podrážce.

Kotníkové tenisky se vzorem hadí kůže, šedé
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kotníkové tenisky se vzorem hadí kůže, šedé
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Milujeme módní styl a pohodlí, proto jsme si okamžitě oblíbili kotníčkové tenisky se vzorem hadí kůže! Tkaničky tón v tónu. Měkké vypodložení. Pevný opatek. Kovová očka ve stříbrné barvě. Vzor hadí kůže. Detail zipu.

Kožené tenisky na zip, kotníčkové
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené tenisky na zip, kotníčkové
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníkové kožené tenisky se zipem a lesklým efektem se postarají o stylový vzhled! Kotníčková výška. Svršek kůže s hadím vzorem a kožená useň. Kvalitní kožená stélka. Pružná kůže pro maximální pohodlí. Postranní zip pro snadné obutí. Pěnové vypodložení kolem kotníku (kontrastní). Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Kovová očka tón v tónu. Plochá protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Bačkory se zimním potiskem, nepravá kožešina
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bačkory se zimním potiskem, nepravá kožešina
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zimní potěšení: bačkory s hřejivou podšívkou, stylovým potiskem a výšivkou hor! Vaše nohy budou vždy v teple. Hřejivá podšívka z textilní kožešiny. Potisk a výšivka zimní krajiny. Kontrastní lemovka. Protiskluzová podrážka. Vyrobeno ve Francii.

Dětské sandále Primigi 7398022 Velikost: 32
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětské sandále Primigi 7398022 Velikost: 32
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Chlapecké sportovní sandále s otevřenou špičkou a pohodlným měkkým koženým došlapem. Pestrá barevná kombinace tmavě modré a svítivé fosforově žluté.- Sednou na: normálně široké nožky, přes nárt plně regulovatelné- Zapínání: na suchý zip - velcro pásek pro přitažení kolem kotníku, pásek přes nárt je také na suchý zip a tak sandálky jdou perfektně přizpůsobit výšce nártu- Opatek: nezpevněný, za patou je pouze pásek, stélka ale má mírné patní lůžko (zvýšené okraje), které pomáhá správnému postavení- Podrážka: velmi lehká a ohebná, pod patou je antishock systém tlumící otřesy- Stélka: perforovaná kožená, pod ní je měkký polštářek, díky kterému má noha pohodlný měkký došlap a který tlumí otřesySLOŽENÍ: Svršek - textil + kůže, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka boty:26 - 16,0 cm27 - 16,5 cm28 - 17,2 cm29 - 17,7 cm30 - 18,2 cm31 - 19,3 cm32 - 19,9 cm33 - 20,5 cm34 - 21,2 cm35 - 21,7 cm36 - 22,5 cm37 - 23,3 cm38 - 24,0 cm39 - 24,5 cm40 - 25,2 cm

Dětské boty Primigi 5856233 Gore-Tex Velikost: 22
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětské boty Primigi 5856233 Gore-Tex Velikost: 22
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Oblíbené chlapecké celoroční boty Primigi 5856233 v tmavě modré barvě s tyrkysovými a svítivě žlutými detaily. Bota je celá podšitá Goretex membránou, a tak ani prodyšná textilní část na špičce nikdy nepromokne. Dobře ohebná, měkká a lehká podrážka v svítivě žluté barvě zajistí pohodlí. Díky membráně Gore-tex jsou boty vhodné i do deštivého počasí.Lem kotníku má textilní polstrování pro lepší obouvání. Vzduchová bublina "ABSORBER SHOCK" umístěná v podešvi pod patou eliminuje otřesy, botky jsou o to více pohodlné.- Sednou na: normální až široké nožky, vhodné i na vyšší nárt- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, a zároveň je maximálně prodyšná- Zapínání: na suchý zip a gumičky imitující tkaničky (nezavazují se)- Opatek: pevný- Podrážka: výborně ohebná v přední části boty, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty a bota se díky tomu lépe nazouvá - Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s koženým nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - pěnová s koženým nášlapem, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:20 - 13,0 cm x 5,6 cm21 - 13,5 cm x 5,8 cm22 - 14,5 cm x 6,0 cm23 - 15,0 cm x 6,2 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,4 cm x 6,8 cm26 - 17,0 cm x 6,8 cm27 - 17,5 cm x 7,0 cm28 - 18,5 cm x7,2 cm29 - 19,0 cm x 7,4 cm

Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Orange Velikost: 38
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Orange Velikost: 38
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Použité materiály: Svršek se skladá z kvalitní hladké kůže nappa. Jde o materiál, který má výbornou odolnost vůči vlhkosti a lehce se ošetřuje Podšívka je vyrobená z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zajišťuje kontinuální odvod vlhkosti. Tento typ podšívky urychluje proces odvodu a absorpce potu, díky čemuž zůstává kůže suchá. Zároveň jde o měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá při výrobě prestižních modelů obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích Podešev je zhotovená z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev Retro je inspirovaná uměním a pouličními sporty z konce 20. století Stélka je vyjímatelná a složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které napomáhají udržet nohy v suchu a zabezpečují vynikající prodyšnost Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabrání jejich stlačení, či otlakům. Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezovány a přirozeně posilují. Nulový sklon - pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště. Adaptivní podrážka - tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla. Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze. Víc info vycházková obuv moderní městský design navrhnuty a ručně vyrobeny v Evropské unii, z lokálních udržitelných materiálů vynikající odolnost a barevná stálost materiálů technologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkosti dostupné v číslech: 36-47 (podle evropského měření)

Barefoot tenisky Barebarics Bronx - Mustard Velikost: 43
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Bronx - Mustard Velikost: 43
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skládá z kůže a textilu Podšívka je vyrobená z lycry a mikrovlákna Podešev je zhotovená z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen ve městě Stélka je vyjímatelná a složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezována a přirozeně se posilují Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště Adaptivní podrážka - Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

BeLenka Barefoot Be Lenka Eazy Neo - Black & White Velikost: 40
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BeLenka Barefoot Be Lenka Eazy Neo - Black & White Velikost: 40
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Materiál: Svršek: kůže Podšívka: kůže / textil Stélka: PU recyklát + bavlna (vyjímatelná) Podešev: TR (EverydayComfort) Výroba: Portugalsko minimalistický unisex designjednoduché obouvání bez šněrovánílehce kombinovatelné s různými styly oblečení - elegantním, sportovním i ležérnímpohodlné během celodenního nošení Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zajišťují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

Keen Seacamp II CNX Blue Depths / Gargoyle Velikost: 36
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Keen Seacamp II CNX Blue Depths / Gargoyle Velikost: 36
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Odolné dětské sandále Keen Seacamp II CNX v chlapeckých barvách Blue Depths / Gargoyle. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Seacamp je spíše užší model, na širokou nohu doporučujeme od značky Keen model Newport. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Seacamp II CNX lze považovat za barefoot - široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze, měkký opatek, ačkoli podrážka chrání nohu a nerovnosti přes ni cítít nejsou.Sednou na: užší až normální nožkyZapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní částiOpatek: měkký - sandále je tak možné vzadu sešlápnout a kousek popobehnout jako v nazouvácíchPodrážka: v přední části perfektně ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (podrážka je celkově měkčí než u širšího modelu Newport), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka je protiskluzová, se vzorkemStélka: měkká pěnová - je tvořena horní měkkou vrstvou nanesenou na podrážce, mírné patní lůžko pro podporu správného postavení SLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetika Velikost - vnitřní délka boty:22 - 13,5 cm23 - 14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,5 cm30 - 18,5 cm31 - 19,5 cm32/33 - 20,0 cm34 - 20,8 cm35 - 21,5 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,0 cm Tabulka velikostí Keen