Ochranná lišta hrany kufru Škoda Scala 2019- (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Škoda Scala 2019- (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Scala je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Ford Kuga 2013-2019 (chrom)
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Ford Kuga 2013-2019 (chrom)
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Ford Kuga je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Ford Kuga 2020- (ST-Line a Vignale, matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Ford Kuga 2020- (ST-Line a Vignale, matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Ford Kuga je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty Citroen C5 Aircross 2018- (tmavé, matné)
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Prahové lišty Citroen C5 Aircross 2018- (tmavé, matné)
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Prahové lišty vozu Citroen C5 Aircross jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

LifeLike - Protein Almond Cinnamon 300g
186 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
LifeLike - Protein Almond Cinnamon 300g
186 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

LifeLike - Protein Almond CinnamonPrvní veganský protein krém na kterém si skutečně pochutnáš! Vyrobeno výhradně z kvalitních přírodních surovin – jako je čistý mandlový krém se skořicí, blahodárný MCT olej, křupavá chia semínka, jemně doslazený erytritolem.Upravená starší receptura ořechového TWISTERU si našla své místo mezi proteinovými krémy. Vysoký obsah bílkovin a nízký obsah cukru - to najdeš v novém veganském protein krému.Krém vyrábíme podle vlastní receptury z čerstvých ořechů a kvalitní čokolády – přímo v České republice ��.Vzhledem k současnému opatření EU nám legislativa neumožňuje podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu.

Hoka One One Speedgoat 4 GTX W 39 1/3 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Hoka One One Speedgoat 4 GTX W 39 1/3 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dámské Hoka One One Speedgoat 4 GTX W jsou neutrální trailové běžecké boty. Lehká běžecká obuv ideální pro běhání po technických stezkách. Díky své všestrannosti se Speedgoat stal jedním z nejoblíbenějších modelů Hoka. Čtvrté vydání rychlostní lodi dostalo nový svršek. Tyto verze GTX mají svršek z materiálu GORE-TEX. Tento materiál je vodotěsný a udržuje chodidla v suchu, když se běží ve vlhkých podmínkách. Jazyk dostal několik strategicky umístěných prohloubení, která zajišťují ještě větší prodyšnost. Hrubá mezipodešev EVA se stala lehčí a nabízí více tlumení nárazů a pohodlí při běhu na běžeckých tratích. Podrážka Vibram MegaGrip, která se také nachází ve Speedgoat 3, se také použila ve Speedgoat 4. Podrážka je vybavena 5 mm výběžky, které poskytují hodně přilnavosti na mokrém i suchém povrchu. Speedgoat 4 poskytuje velkou trakci při běhu do kopce a bezpečný pocit a velkou přilnavost při zbězích. Určení: trailové běžecké boty Doslap: neutrální Svršek z materiálu GORE-TEX Drop: 4 mm (špička: 26mm, pata: 30mm) Hmotnost: 284 g

Ústní bavlněná rouška Strippy
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Ústní bavlněná rouška Strippy
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Velmi kvalitní designová dvouvrstvá bavlněná rouška s měkkými pleteninovými gumičkami, které lze upravit na potřebnou délku. Ergonomický střih „maska“ , velikost pro pro větší hlavu. Rouška dokáže zachytit kapénky při kašli nebo kýchání, kterými se šíří virová i bakteriální onemocnění a omezí tak možnost přenosu na vaše okolí. Zároveň poskytuje alespoň částečnou ochranu i pro vás.Roušku využijete nejen v době nemocí, ale pomůže také v prašném prostředí a při zvýšených smogových podmínkách (zejména astmatikům), nebo poslouží jako ochrana pro osoby se sníženou imunitou, kteří by se měli chránit nepřetržitě.Bavlněná rouška je opakovatelně použitelná, díky kvalitnímu materiálu ji můžete bez problému vyprat na 60 °C, doporučujeme bavlněnou část propařit žehličkou.

Prahové lišty VW Caddy 2021- (matné)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Prahové lišty VW Caddy 2021- (matné)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Prahové lišty vozu VW Caddy  jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Dětské barevné pantofle
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Dětské barevné pantofle
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dětské barevné pantofle v krásném provedení.

Ardon Softshellové boty Force - Khaki | 37
1 188 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Ardon Softshellové boty Force - Khaki | 37
1 188 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Softshellové boty Force - Khaki | 37 od výrobce Ardon. Produkt je skladem.

Masážní a vibrační podložka BEURER MG 155
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Masážní a vibrační podložka BEURER MG 155
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

 Uklidňující vibrační masáž s vyhříváním, to dokáže snadno masážní a vibrační podložka Beurer MG155. Využijete na všechny druhy židlí a křesel a dokonce i do auta.Rozměry: 152 x 72 cm. Vyrobila německá společnost Beurer. Prodloužená 3letá záruka.Pro uklidňující vibrační masážPříjemné vyhřívání5 vibračních motorků2 úrovně intenzityIndividuální volba pro 3 masážní oblastiPoužití na všechny druhy židlí a křeselDo auta (autoadaptér součástí)Jednoduché ovládáníZáruční doba 3 roky

American Club ES46-19 modré zimní dětské boty
545 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
American Club ES46-19 modré zimní dětské boty
545 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Zimní vycházková obuv značky American Club se zapínáním na zip i na šněrování.Kvalitní zimní obuv pro běžné chození.Svršek obuvi je vyroben ze syntetického materiálu v kombinaci s textilem. Podšívka je z textilního materiálu, který tvoří chlupatý kožíšek.Podešev s přilnavou podrážkou.Váha jednoho páru: 660 gDětské zimní kotníčkové boty.Barva: ModráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 11 cmPodpatek: 2 cm

Svorto Podpatěnka korekční 2 cm
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Svorto Podpatěnka korekční 2 cm
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Podpatěnka korekční se využívá při vyrovnání rozdílu délky dolních končetin. Je vyrobena z přírodního korku. Vrchní nášlapná část je potažena přírodní usní. Kvalitní samolepicí fólie zajistí podpatěnku proti posunu. Vzhledem k vnitřnímu prostoru obuvi, její konstrukci a výšce paty je vhodné použití do maximální výšky rozdílu 2 cm. Balena je po jednom kuse. Výška 2,0 cm.

Vlnka Dětské vlněné baleríny z ovčí vlny merino Stříbrná
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Vlnka Dětské vlněné baleríny z ovčí vlny merino Stříbrná
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Craft ADV Nordic Speed 2
2 691 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Craft ADV Nordic Speed 2
2 691 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Nejčastější požadavek při výběru nových běžeckých bot? Chci pohodlnou botu, ve které mohu běhat všude! A přesně za tímto účelem jsme navrhli univerzálku NORDIC SPEED, která si hravě poradí s běháním v terénu a zároveň je plně využitelná na silnici a tvrdém povrchu obecně. Jemný vzorek podešve je vyroben z gumy s vysokou přilnavostí. Tato kombinace je osvědčeným receptem na špičkový poměr mezi přilnavostí a odolností. V NORDIC SPEED tak můžete běhat doslova všude bez jakýchkoliv omezení.Tlumící vrstva je dostatečně komfortní, aby zvládla i delší úseky po asfaltu. Mohutnost tlumení ale není tak velká, abyste ztráceli stabilitu při běhu po nezpevněných cestách a lesních pěšinách.Svršek má střední šířku a je vyroben z jemné a zároveň pevné tkaniny doplněné o nepostradatelné pogumování, které chrání vaše chodidlo i botu samotnou před kameny, kořeny a dalšími nástrahami trailu.Klíčovým prvkem, který posouvá komfort, stabilitu a všestrannost NORDIC SPEED na ještě vyšší úroveň, je stabilizace chodidla uvnitř boty pomocí kevlarem vyztužených vláken. Tato vlákna propojují tlumicí vrstvu s tkaničkami. Jakmile si botu obujete a utáhnete, tak se vytvoří dokonalá “síť”, která efektivně drží nohu pevně uvnitř boty. Přitom nikde netlačí, nepřekáží a adaptuje se na libovolný tvar chodidla.,

Setino Dívčí holínky - Frozen modro-růžové Obuv: 32
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Setino Dívčí holínky - Frozen modro-růžové Obuv: 32
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dívčí holínky - FrozenHolínky spolehlivě ochrání Vaše dítě před deštěm a nepříznivým počasím. Dětské holínky s motivem Miraculous budou tím správným doplňkem během podzimu a deštivých dnů.počet: 1 pármateriál: 100% PVCbarva: modrá, růžováJak správně vybrat obuv? V orientaci ve velikostech holínek Vám pomohou tyto rozměry:21/22 - délka stélky 13,9 cm23/24 - délka stélky 15,2 cm25/26 - délka stélky 16,8 cm27/28 - délka stélky 18,2 cm29/30 - délka stélky 20,7 cm31/32 - délka stélky 21,5 cm

Garmont Pinnacle GTX 44 EUR
6 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Garmont Pinnacle GTX 44 EUR
6 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Boty určené pro zdatné, alpské nosiče, kteří nosí těžká břemena. Mimořádně univerzální boty jsou ideální pro nošení těžkých nákladů a také pro smíšené horolezectví. Díky jejich odolnosti a pevnosti je používají nejen profesionální nosiči. Svršek: 2,8 mm jednodílná semišová kůže Stélka: Alveolen® Podrážka: Vibram® Titus Střih: Alpský Ochrana: 5/5 Lehkost: 3/5 Podpora: 4/5 Pevnost: 4/5 GORE-TEX® TECHNOLOGIE Komfort a ochrana před počasím po celou sezónu. Boty vyrobené s technologií GORE-TEX® Insulated Comfort jsou určeny pro venkovní použití v mírných povětrnostních podmínkách. Kombinují odolnou nepromokavost a optimalizovanou prodyšnost. Díky své inovativní konstrukci jsou ideálním řešením pro širokou škálu outdoorových aktivit a měnících se povětrnostních podmínek. VIBRAM® MONT SLOŽENÍ Testováno na nejvyšších vrcholech světa Udržuje výkon při extrémně nízkých teplotách Pevnější směs pro maximální podporu a odolnost ADD® TECHNOLOGIEVaše chodidlo má mimořádně složitou anatomickou strukturu: 26 kostí, 33 kloubů a více než 100 svalů, vazů a šlach. Boty jsou proto navrženy tak, aby poskytovaly ty nejlepší zážitky z hor. Začněte zevnitř a postupujte směrem ven – pochopením anatomie nohy, analýzou pohybu a určením toho, co bude poskytovat nejlepší výkon. Anatomicky směrovaný design (add®) umožňuje přirozenou schopnost vaší nohy se stabilizovat, absorbovat nárazy a hnát se dopředu. Střih je vylepšen úzce sladěné designem a funkcí s přirozeným asymetrickým tvarem vašich nohou. VÝHODY ADD®ASYMETRICKÁ MANŽETAManžeta na kotníku je z vnější strany nižší az vnitřní strany vyšší pro lepší lemování, větší celkovou stabilitu a pohodlí při chození a lezení. ANATOMICKÝ JAZYKJazyk se shoduje s asymetrickým tvarem horní části chodidla a kotníku. Zevně je tlustší a směrem dovnitř se postupně ztenčuje. Tento anatomický tvar udržuje jazyk na místě, což vede k lepší kontrole, stabilitě a pohodlí. KOTNÍKOVÉ VYPCHÁVKYPatu bezpečně zafixují na místě, čímž zajišťuje lepší stabilitu a oporu. PRECIZNÍ ŠNĚROVÁNÍBota se ohýbá přesně tak, jak vaše chodidlo a poskytuje dostatek pohodlí při chůzi. ROOMY TOE BOXToebox je částí obuvi, která obklopuje prsty na botách s uzavřenou špičkou. Nesprávně vložené špičky mohou způsobit zranění a deformace nohou. Toebox se vyznačuje rovnějším tvarem, aby se přizpůsobila přirozené poloze palce na noze a poskytovala lepší rovnováhu.

DUX DUCIS All Glass Full Screen ochranné sklo na Samsung Galaxy A33 5G, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Ochranné sklo na mobil značky DUX DUCIS vám umožní předejít různým mechanickým poškozením, které jsou často způsobeny pádem telefonu. Sklo zajistí bezpečnou ochranu během každodenního používání. Je maximálně pohodlné na používání, nezasahuje do citlivosti dotykové obrazovky, rozpoznání obličeje, či kvality fotografie.Sklo zároveň poskytuje ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Vlastnosti: • Sklo pokrývá celý displej• Ochrana před škrábanci a mírným nárazům• Ochrana před kapkami vody• Lepicí vrstva po celé ploše• Nesnižuje dotykovou citlivost displeje• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Tvrdost: 9HSoučástí balení je sada pro vlastní montáž skla.

MG Hard Full Glue ochranné sklo na Motorola Moto G50 5G, černé
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
MG Hard Full Glue ochranné sklo na Motorola Moto G50 5G, černé
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Ochranné sklo MG Full Glue poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti ochranného skla: • Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, snadná aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

Salomon Predict Hike Mid GTX M 44 EUR
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Salomon Predict Hike Mid GTX M 44 EUR
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Pánská turistická obuv Salomon Predict Hike Mid GTX M, která vyčnívá z davu. Zajišťuje pohodlný krok na jakékoli cestě. Díky technologii Energy Surge má dlouhotrvající odpružení. Tato outdoorová všestranná obuv má GORE-TEX membránu, která chrání před povětrnostními vlivy, a středně vykrojený límec, který obepne vaše nohy a usnadní vaši jízdu, zatímco hluboké výstupky zajistí přilnavost v jakémkoli terénu. Přizpůsobivá jízda: Anatomic Decoupling technologie umožňuje ohýbat se s vaší nohou, což umožňuje nezávislým platformám přizpůsobit se vašemu kroku a terénu Prémiové odpružení: Plyšové odpružení při každém úderu – Energy Surge vám umožní najet kilometry v prvotřídním pohodlí Vysoká obuv s poníženou patní částí s designem, který obepne vaše chodidla, GORE-TEX, který vás ochrání, a odolná a všestranná přilnavost na podrážce dělají z této boty vašeho nejlepšího partnera v přírodě All Terrain Contagrip®: je navržen pro nejširší škálu povrchů. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu Anatomické oddělení: Anatomical Decoupling obsahuje jedinečné drážky a nezávislé platformy navržené tak, aby tlumily, vedly a poháněly chodidlo pro ultra plynulý přechod dopředu Energy Surge: Lehká, citlivá pěna vytvořená kombinací EVA a olefinu [OBC], která poskytuje dlouhotrvající odpružení a návrat pružné energie Syntetická podšívka: vysoká odolnost a ochrana Ortholite®: díky antibakteriální anatomické stélce OrthoLite® se budete cítit jako v bavlnce. Dlouhodobě tlumí nárazy, zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu a plísní, odvádí vlhkost a zajistí prodyšnost pro příjemné nošení PFC free, recyklované materiály Drop: 11 mm (špička: 24,5 mm, pata: 35,5 mm) Hmotnost: 376 g

Dámské kozačky Chelsea Boots
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Dámské kozačky Chelsea Boots
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dámské kozačky značky Chelsea Boots černé barvy.  Nadkolenky Zapínání na zip  Blokový podpatek,  Špička kulatá  Měkká stélka

Baseus Full-glass 2x ochranné sklo na iPad Pro 12.9'' 2021 (5 gen.) / 2020 (4 gen.) / 2018 (3 gen.)
519 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Ochranné sklo na tablet je nezbytnou součástí ochrany před škrábanci a jiným mechanickým poškozením. Sklo zajistí bezpečnou ochranu telefonu během každodenního používání. Chrání celou obrazovku a zároveň disponuje oleofobním povlakem, který absorbuje vlhkost, snižuje tvorbu pruhů a otisků prstů. Funkčnost tabletu se nemění, sklo neovlivňuje dotykové vlastnosti.Vlastnosti:• Chrání displej před otisky, škrábanci a mechanickým poškozením• Plné pokrytí displeje• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólie• Tvrdost 9H pro maximální ochranu• Poskytuje mimořádně čistý obraz• Nemá vliv na citlivost obrazovky• Tloušťka skla: 0,3 mm• Počet kusů v balení: 2 kusy

Pánská obuv ALPINE PRO
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Pánská obuv ALPINE PRO
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Pánská kotníková obuv značky ALPINE PRO černé barvy.  vnitřní materiál je měkký a hřejivý tklaničky ozdobné prošití měkký a hřejivý lem  logo na boku

Dívčí Barefoot bačkory-baleríny Beda Unicorn (BF 060010/BA) Velikost: 24
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dívčí barefoot bačkory - balerínky Beda Unicorn BF060010/BA v růžové barvě a motivem jednorožců. Velmi měkkoučké, přizpůsobivé bačkůrky spíše širšího střihu respektující tvar nohy a prostornou špičkou. Jsou vhodné na doma, do školky i školy. - Sednou na: širší nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, vhodné také pro dominantní palce, normální nárt, sednou na širší patu a kotník- Zapínání: suchý zip - Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: relativně tenká, gumová se vzorkem- Stélka: vyjímatelná, textilní bez podpory klenby a bez tvarování, velmi lehká a ohebná, vrchní strana textilní, spodní filcSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:22 - 14,1 cm - 6,0 cm23 - 14,8 cm - 6,2 cm24 - 15,4 cm - 6,4 cm25 - 16,1 cm - 6,7 cm26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,6 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,3 cm29 - 18,7 cm - 7,5 cm30 - 19,5 cm - 7,7 cm31 - 20,1 cm - 7,8 cm32 - 20,7 cm - 8,0 cm33 - 21,7 cm - 8,3 cm34 - 22,3 cm - 8,4 cm 

Bačkory 3F 3SK3/30 Zelené auto Velikost: 25
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Bačkory 3F 3SK3/30 Zelené auto Velikost: 25
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Bačkory 3F 3SK3/30 padnou na užší až normální nohu. Krytá špička a krytá pata zaručuje odolnost proti okopu. Podrážka je poměrně lehká, ohebná, velmi odolná, protiskluzová. Podrážka je odvětraná pro zajištění lepší cirkulace vzduchu v obuvi.Jsou vybaveny vyjímatelnou koženou vložkou s částečnou podporou podélné klenby (podpora podélné klenby je jednoduše odstranitelná vystřižením). Kožená vložka obsahuje prvky aktivního uhlí, které pohlcují zápach a jsou antibakteriální.Boty jsou určené do interiéru, ale v teplých dnech je lze použít i venku. Lze prát v ruce na 30°C (vždy před praním je nutné vyndat vnitřní koženou vložku).Samozřejmostí je použití pouze zdravotně nezávadných materiálů. Vnitřní délka a šířka obuvi:Velikost 25 - vnitřní délka 16,0 cm, šířka přes klouby prstů 6,4 cmVelikost 26 - vnitřní délka 16,7 cm, šířka přes klouby prstů 6,6 cmVelikost 27 - vnitřní délka 17,4 cm, šířka přes klouby prstů 6,7 cmVelikost 28 - vnitřní délka 17,9 cm, šířka přes klouby prstů 7,0 cmVelikost 29 - vnitřní délka 18,5 cm, šířka přes klouby prstů 7,3 cmVelikost 30 - vnitřní délka 19,4 cm, šířka přes klouby prstů 7,4 cmVelikost 31 - vnitřní délka 20,0 cm, šířka přes klouby prstů 7,7 cmVelikost 32 - vnitřní délka 20,4 cm, šířka přes klouby prstů 8,0 cmVelikost 33 - vnitřní délka 21,3 cm, šířka přes klouby prstů 8,1 cmVelikost 34 - vnitřní délka 22,0 cm, šířka přes klouby prstů 8,2 cmVelikost 35 - vnitřní délka 22,5 cm, šířka přes klouby prstů 8,3 cmVelikost 36 - vnitřní délka 23,0 cm, šířka přes klouby prstů 8,4 cm 

Superfit Snowcat Blau 1-000022-8000 Gore-Tex Velikost: 26
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Superfit Snowcat Blau 1-000022-8000 Gore-Tex Velikost: 26
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Teplé dětské zimní boty Superfit Snowcat v unisex kombinaci "Schwarz/Gelb" - černé s výrazními fosforově žlutými detaily a reflexními prvky s nepromokavou a prodyšnou Gore-Tex membránou. Jazyk boty je po stranách přišitý k botě, čímž zamezuje zapadání sněhu do boty. Zateplení nekousavým a příjemným kožíškem.Před prvním použitím doporučujeme naimpregnovat impregnací na TEX membrány. Podpoříte tak odolnost boty proti vodě i špíně.- Sednou na: normálně širokou a širší nohu, jdou velmi dobře utáhnout okolo kotníku, vhodné na i trochu vyšší nárt, v rámci značky Superfit jde o jeden z nejširších modelů- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, a zároveň je prodyšná- Zapínání: 2 suché zipy (velcro pásky) pro snadné utažení v okolí kotníku i nártu - jsou tedy vhodné i na úzký kotník i vyšší nárt- Opatek: zpevněný- Podrážka: velmi lehká a dobře ohebná, protiskluzová - zimní vzorek, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: přišitý až pod horní suchý zip, aby do boty nenatekla voda a zároveň šla dobře otevřít a nazout (do výšky přišití jazyka je garantována nepromokavost)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, textilní s kožíškemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - textilie+kožíšek, podrážka - syntetikaSuperfti označení šířky: W V (široké)Velikost - vnitřní délka:22 - 14,8 cm23 - 15,4 cm24 - 16,0 cm25 - 16,7 cm 26 - 17,1 cm27 - 17,6 cm28 - 18,1 cm29 - 18,8 cm30 - 19,5 cm31 - 20,1 cm32 - 20,6 cm33 - 21,0 cm34 - 21,9 cm35 - 22,9 cm

Růžová voda z bílé růže Alteya Organics 500 ml
613 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Růžová voda z bílé růže Alteya Organics 500 ml
613 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Růžová voda z bílé růže Alteya Organics 500 ml100% čistá, parou destilovaná bílá růžová voda Alteya je vyrobena z čerstvých, organických květin Rosa Alba, jednoho z nejvzácnějších olejnatých růží. Ve srovnání s růžovou vodou Rosa Damascena má tato lehčí a jemnější květinovou vůni. Nese v sobě veškerou komplexnost vůně bílé Rose Alba.Pomocí unikátní destilační techniky, která ztělesňuje stoleté tradice a moderní technologie, se destiluje speciální voda z květů bílé růže, která zachovává biodynamickou energii rostliny růže.Vlastnosti růžové vodymá anti-age účinek,vyhlazuje vzhled jemných linií a vrásek,podporuje rovnováhu pH a vlhkosti,osvěžuje pokožku,rozjasňuje vzhled,hydratuje a tonizuje,změkčuje a zklidňuje,jemná a lehká vůně.PoužitíObličej: Namočte vatový tampon do růžové vody a vmasírujte po celém obličeji a krku. Navlhčete ručník, zahřejte a naneste na obličej, abyste detoxikovali a vyjasnili pokožku a uvolnili póry.Tělo: Nastříkejte jemnou růžovou mlhu na celé tělo pro okamžitou vlhkost a svěžest. Omlazuje mdlou pokožku a zklidňuje po delším pobytu na slunci.Vlasy: Poskytuje vlasům základní živiny a při každodenním používání výrazně zlepšuje lesk a přirozený lesk. Stříkejte denně.

ADIDAS-VS Switch 3.0 K acid red/cloud white/sky rush Bílá 37 1/3
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
ADIDAS-VS Switch 3.0 K acid red/cloud white/sky rush Bílá 37 1/3
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

>

UNDER ARMOUR-UA W HOVR Phantom 2 black/wildflower/beta Černá 37,5
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
UNDER ARMOUR-UA W HOVR Phantom 2 black/wildflower/beta Černá 37,5
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

>

TREZETA-Zeta Mid WP dark grey Šedá 46
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
TREZETA-Zeta Mid WP dark grey Šedá 46
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Pánská obuv značky Trezeta. Trekingové boty Vás spolehlivě provedou všemi turistickými trasami. Obuv do hor je navržena v moderním outdoorovém designu. Vyšší střih obuvi Trezeta zajistí vyšší stupeň stability. Treková obuv má semišový svršek, který disponuje voděodolnou povrchovou úpravou. Benefitem turistických bot je voděodolná membrána Trezeta® Waterstopper, která chrání nohu a udržuje ji stále v suchu. Mezipodešev bot do lesa zajistí velmi dobré tlumení i odpružení. Silnou stránkou turistické obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která zdolá i velmi náročný terén. Trekingová obuv je skvělou volbou pro kempování, zdolávání turistických stezek a outdoorová dobrodružství. Zkombinujte šedé trekové boty s turistickými kalhotami a trekingovým tričkem a vyražte na zajímavou expedici. Detaily produktu: lehká konstrukce boty vyšší střih oděru odolný materiál voděodolný a prodyšný svršek posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování tvarovaná stélka nepromokavá membrána Trezeta® Waterstopper tlumící mezipodešev poutko na zadní straně hmotnost: 375 gr. 1/2 pár

SKECHERS-Trego Falls Finest navy Modrá 40
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
SKECHERS-Trego Falls Finest navy Modrá 40
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dámská obuv značky Skechers. Zimní boty zaujmou moderním vzhledem. Lem z umělého kožíšku dodává botám na zimu šmrnc. Díky klasickému šněrování bude zimní obuv dobře sedět na noze. Špička a pata kotníkové obuvi je posílena dodatečným materiálem pro vyšší úroveň ochrany chodidla. Silnou stránkou dámské obuvi na zimu je nepromokavý svršek, který potěší optimální voděodolnost. Plusem je stélka Air Cooled Memory Foam, která garantuje komfort. Členitá podrážka je protiskluzová a odolná. Modré boty Skechers jsou ideálními společníky pro každodenní nošení, do města, do práce, na nákupy a volný čas. Značkové zimní boty dámské jsou nice to have obuví, která nesmí chybět stylovým dámám. Detaily produktu: nepromokavé zimní boty dámské moderní vzhled klasické šněrování lem z umělé kožešiny posílená špička a pata nepromokavý svršek stélka Air Cooled Memory Foam členitá protiskluzová podrážka

ADIDAS-TERREX AX2R CBLACK/CBLACK/VISGRE Černá 36
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
ADIDAS-TERREX AX2R CBLACK/CBLACK/VISGRE Černá 36
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dámská obuv značky adidas. Turistická obuv dámská má nízký střih a prodyšný svršek, čímž poskytuje dobrou ventilaci vzduchu. Dámské turistické boty nízké jsou vhodné pro různé outdoorové aktivity. Tento oblíbený model bot do hor má klasické vázání na tkaničky, takže si nohu upevníte dle potřeby. Dámské boty adidas Terrex jsou velmi pohodlné. Mají zpevněnou patu a špičku, takže noha je pevná i na nerovném terénu. Trekkingové boty mají polstrovaný límec boty pro Vaše větší pohodlí. Poutko vzadu slouží pro snadné obouvání a zouvání. Materiál v patní části bot do lesa skvěle tlumí nárazy a chrání tak chodidlo a klouby před zraněním. Systém TRAXION představuje členitou podešev, díky které se v botách na trek můžete lépe pohybovat v přírodě. Outdoorová obuv díky ní neklouže a lépe se odráží a mění směr chůze. Detaily produktu: oblíbený model nízký střih prodyšný svršek polstrovaný límec vázání na šňůrky zpevněná pata a špička poutko vzadu pro usnadnění obouvání a zouvání členitá podrážka tlumí nárazy protiskluzová podrážka vhodná do terénu

ADIDAS-Tensaur Run 2.0 CF K blue rush/core white/dark blue Modrá 30
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
ADIDAS-Tensaur Run 2.0 CF K blue rush/core white/dark blue Modrá 30
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

>

VANS-WM Ward HI MTE-(Outdoor) kelp Hnědá 38,5
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
VANS-WM Ward HI MTE-(Outdoor) kelp Hnědá 38,5
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dámská obuv značky Vans. Stylové tenisky v zajímavé pískové barvě zaujmou šněrováním s kovovými očky a měkce polstrovaným horním lemem. Kotníkové tenisky s vodoodpudivou úpravou svršku se výborně hodí na sychravé podzimní dny. Dámské boty mají semišový svršek kombinovaný s textilem a na boku mají linii značky Vans. Značkové tenisky Vans jsou odolné, pohodlné a snadno se kombinují. Tenisky Vans jsou skvělou volbou pro přechodné období pro nošení do práce, do školy, do města či jiné volnočasové aktivity.Detaily produktu:Členkové provedeníMěkce polstrovaný horní lemLogo značky na jazyku a boku botyKlasické šněrování s kovovými očkyVodoodpudivá úprava svršku Jednoduše kombinovatelné

BOOT DOC-Stability 7 mid arch insoles Černá 43 1/3 (MP280)
920 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
BOOT DOC-Stability 7 mid arch insoles Černá 43 1/3 (MP280)
920 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Stélky do bot značky Boot doc. Univerzální koncept 3-Arch stélky vhodný pro všechny druhy sportů, které vyžadují maximální podporu a stabilitu v botách.Velikost je uvedena v mondopoint (v mm). Např. velikost 240 je 240 mm=24 cm).Detaily produktu:• Optimální podpora díky Grip-Mesh svrchnímu materiálu s vestavěnou funkcí proti zápachu• Perfektní odpružení díky Poron ® materiálu• Maximální stabilita v oblasti zadní části chodidlaVýhody vložek do bot Boot Doc:zohledňují individuální typ chodidla podle klenbyzohledňují nerovnováhu levého a pravého chodidlapomáhají rovnoměrnému rozložení tlaku a omezují tak tvorbu otlakůvýborně tlumí nárazyoptimalizují přenos sil při pohybustabilizují chodidlo a tím redukují riziko zranění, chrání vazy, šlachy a svalyzlepšují držení celého těla

TREZETA-HURRICANE EVO LOW WP BLUE RED Modrá 43
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
TREZETA-HURRICANE EVO LOW WP BLUE RED Modrá 43
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

>

NANO MEDICAL Rouška maska s filtrem NANO MED.CLEAN | 1 rouška + 10 filtrů Varianta: Modrá L/XL
39 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Výrobcem roušek a nanofiltrů je nanotechnologická firma Nano Medical s.r.o., v jejímž čele stojí známá průkopnice nanotechnologií v České republice Marcela Munzarová. Rouška je ze 100% bavlny a lze ji prát na 60-90 °C. Vysoká prodyšnost filtru NANO MED.CLEAN zajišťuje snadné dýchání. Výrobcem roušek a nanovlákenného filtru je firma Nano Medical s.r.o., která je členem ANP ČR. Barvy: černá a bílá, velikost S/M, L/XRouška s kapsou na filtr NANO MED.CLEAN:100% bavlna2vrstvá rouška s kapsou na filtrpratelná látková rouška s kapsoucertifikace CE - zdravotnický prostředekcertifikace Öko-Tex Standarduchycení na šňůrkyNanovlákenné filtry NANO MED.CLEAN:NANO MED.CLEAN filtr s filtrační účinností 99,9 % virů a bakteriíunikátní a účinný materiál AntiMicrobe Web R, od technoložky Marcely Munzarovésnadno vyměnitelný, jednorázový a bez toxických látekmaximální výdrž 12 hodincertifikace CE - příslušenství zdravotnického prostředkuJak funguje nano filtr?Nano filtr je vyroben z bariérové nanotextilie s nanovrstvou, která funguje na principu mechanické bariéry. To znamená, že velikost otvorů v nanovlákenné membráně je tak malá, že jimi vir, bakterie či jiná submikronová částice neprojde. Jak dlouho můžu používat jeden nano filtr?Účinnost filtru klesá s dobou nošení, optimální ochranu poskytuje 12 hodin. Jakmile filtr zvlhne, svou schopnost ztrácí. Opotřebení filtru je závislé na intenzitě dýchání, například při sportu či fyzické zátěži doporučujeme měnit po 2-3 hodinách.Jak poznám, že je filtr v roušce neúčinný?Jakmile pocítíte, že se vám ve vaší roušce s filtrem hůře dýchá, je to známka toho, že je filtr zanesený. V ten okamžik doporučujeme filtr vyměnit. Návod na vložení výměnného nanofiltru:Před použitím filtru si umyjte ruce či použijte dezinfekci.Filtr vložte do čisté bavlněné roušky s kapsou.Během nošení na roušku ani filtr nesahejte.Po sundání roušky filtr vyjměte a hned ho vyhoďte do směsného odpadu.Jak používat roušku s kapsou?Před prvním použitím roušku sterilizujte a vyžehlete.Před nasazením si umyjte ruce či použijte dezinfekci.Vložte do roušky nanovlákenný filtr.Nasaďte si roušku tak, aby překrývala nos i bradu. Během nošení na roušku nesahejte.Při sundávání roušku držte pouze za tkaničky a poté si pečlivě umyjte ruce či použijte dezinfekci.Jak se starat o roušku s kapsou?Roušku po každém použití sterilizujte, a to pomocí dezinfekce na roušky, vyvařením nebo vyžehlením.Velikost roušekObecně platí, že velikost S/M je vhodná pro ženy a děti od 10 let. Větší velikost L/XL zvolte pro muže s větším obličejem (model má na sobě velikost S).Jak určím velikost masky?Přiložte si na obličej metr a měřte od kořene nosu po bradu. Velikosti S a M odpovídají 13 až 14 cm. U velikostí L a XL si naměříte 15 cm a více. Velikost filtru11,7 x 15,6 cmUpozorněníProdejce nepřijímá odpovědnost, ať přímou nebo nepřímou, za škody (včetně ušlého zisku nebo ztráty dobré pověsti) způsobené nesprávnou aplikací či použitím materiálu.O firmě Nano MedicalNano Medical je dceřiná společnost české firmy Triola s.r.o. a sídlí v Liberci. Za firmou stojí významná česká nanotechnoložka a spoluautorka desítek patentů a užitných vzorů Marcela Munzarová. Marcela Munzarová se nanotechnologiemi a průmyslovým využitím nanovláken zabývá více než 15 let a stála u zrodu Asociace nanotechnologického průmyslu. Vystudovala Vysokou školu strojní a textilní v Liberci a dnes patří k největším českým osobnostem v oblasti nanovlákenných materiálů. Související články>> Jaký je rozdíl mezi konvenční rouškou a nanovlákennou rouškou?>> Rouška s kapsou - dobrá alternativa látkových roušek>> Jak vybrat roušku>> Jak vybrat roušku pro děti Jak vybrat rouškuJak dezinfikovat rouškuJak vybrat roušku pro dětiRouška vs. nano rouškaRouška s kapsou - dobrá alternativa látkových roušek Jak vybrat respirátor

Signal Manželská postel ELECTRA Velvet Barva: Šedá / TAP.142
18 320 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Signal Manželská postel ELECTRA Velvet Barva: Šedá / TAP.142
18 320 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Manželská postel Electra Je vyrobena z kvalitní látky, která spolu s dubovými nožičkami posteli dodává nádech luxusu. Masivní zadní čelo vás chrání před chladem stěn a zároveň působí luxusně. Manželská postel Electra je dodávána spolu s roštem. Matraci o rozměru 160 x 200 cm je třeba doobjednat . Materiál: látka Barevné provedení: zelená (119) černá (186) šedá (142) Rozměry: VxŠxD: 39/111 x 165 x 217 cm plocha na spaní: 160 x 200 cm výška nožiček po korpus: 5 cm zapuštění roštu do bočnice postele: 6cm Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti. Postel neobsahuje matraci, deku, polštáře a doplňky.

ArtMarz Manželská postel CHESTER Chester: 140 x 200 cm
18 810 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
ArtMarz Manželská postel CHESTER Chester: 140 x 200 cm
18 810 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Manželská postel CHESTER Luxusní čalouněná manželská postel Chester má moderní vzhled. Její luxusní provedení podtrhuje čalouněné a prošívané čelo. Cena manželské postele je uvedena bez úložného prostoru roštu a matrace. Nožky jsou dřevěné. Klient má možnost doobjednat vhodný a kvalitní rošt v pevném rámu a matraci z naší široké nabídky. Úložný prostor Marz k manželské posteli lze doobjednat k rozměrům 90, 120, 140, 160, 180 cm. Manželskou postel Chester lze vyrobit v různých rozměrech 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 x 200 cm. Manželská postel je na výběr iv jiných barevných provedeních za příplatek. Možnost výběru barevného provedení. Materiál: vzorník new Vámi zvolené barevné provedení je třeba dopsat do poznámky ve Vaší objednávce. Rozměry (ŠxVxD): 198 x 106 x 222 cm (plocha na spaní 180 x 200 cm) 178 x106 x 222 cm (plocha na spaní 160 x 200 cm) 158 x 106 x 222 cm (plocha na spaní 140 x 200 cm) Výška nožiček: 4 cm Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti. 

Dig-net nábytek LED lišta Lenart BED CONCEPT Barva: Bílá
1 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Dig-net nábytek LED lišta Lenart BED CONCEPT Barva: Bílá
1 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

LED lišta Lenart BED CONCEPT BCBB Úzká LED lišta Lenart BED CONCEPT BCBB ve třech barevných provedeních skvěle zapadne mezi postele BED CONCEPT BC-01 / BC-12 a skříňku BED CONCEPT BC-07 . Díky rozšíření nabídky BED CONCEPT o pohodlnou pohovku je nutné zakoupení lišty pro rozšíření prostoru , kvůli opěrkám pohovky BED CONCEPT . Materiál: laminovaná deska, LED Rozměr (ŠxVxH): 5 x 215 x 2 cm Barevné provedení: bílá šedá dub artisan Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

Signal Manželská postel SANTANA VELVET Barva: Šedá / Bluvel 14
10 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Signal Manželská postel SANTANA VELVET Barva: Šedá / Bluvel 14
10 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Manželská postel SANTANA VELVET Manželská postel SANTANA VELVET je vyrobena z voděodolné kvalitní látky aksamit , která spolu s dřevěnými nožičkami dodává posteli moderní nádech a výjimečný design. Masivní prošívané zadní čelo vás chrání chladem stěn a zároveň působí elegantně. K posteli je možnost dokoupit matraci z naší nabídky. Materiál: látka aksamit Rozměry: ŠxVxD: 170 x 127 x 211 cm plocha na spaní: 160 x 200 cm výška nožiček po korpus: 15 cm výška čela: 38 - 127cm zapuštění roštu do bočnice postele: 4 cm Barevné provedení: šedá / Bluvel 14 béžová / Bluvel 28 starorůžová / Bluvel 52 Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti! Postel neobsahuje matraci, deku, polštáře a doplňky!!!

Dětský pružinová matrace Dolmar Rozměr: 195 x 80 x 12 cm
2 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Dětský pružinová matrace Dolmar Rozměr: 195 x 80 x 12 cm
2 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dětská pružinová matrace Dolmar Dětská matrace je vyrobena z bonelových pružin az pěny T-25, pěna se vyznačuje dobrou elasticitou a tvarovou stálostí. Bonellové pružiny jsou od pěny odděleny filcem. Tloušťka matrace je 12 cm, pěna má 2 cm z každé strany. Matrace má potah na zip, dá se sundat a vyprat. Fotografie matrace je pouze ilustrační. Výška matrace: 12 cm Rozměry (ŠxVxH): 190 x 80 x 12 cm 195 x 80 x 12 cm Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti!

RAVEN XT S1 SRC sandál 46 černá
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
RAVEN XT S1 SRC sandál 46 černá
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Bezpečnostní sandál s kovovou tužinkou. Podešev z dvou-hustotního PU s masivní ochranou proti okopu. SRC podešev odolná olejům. Svršek z kůže.

Obuv polobotka CXS TEXLINE OLIB S1P ESD, černo-zelená, vel. 48
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Obuv polobotka CXS TEXLINE OLIB S1P ESD, černo-zelená, vel. 48
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Polobotka, textilní.

Obuv polobotka CXS TEXLINE SILBA S1P ESD, černo - modrá, vel.44
978 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Obuv polobotka CXS TEXLINE SILBA S1P ESD, černo - modrá, vel.44
978 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Polobotka, ESD, textilní, s kompozitní špicí a kevlarovou stélkou. Materiál: svršek z odolného 1,8 - 2,0 mm polyesteru, 3-vrstvá prodyšná textilní podšívka, PU-PU, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická podešev.

Obuv holínky CXS NEPTUN S4, černé, vel. 43
393 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Obuv holínky CXS NEPTUN S4, černé, vel. 43
393 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Bezpečnostní holínka s ocelovou špicí. Absorbce energie v patní části. Protiskluzová, antistatická, olejivzdorná podešev.

JUMPER ESD S1P SRC polobotka 45 šedá
2 148 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
JUMPER ESD S1P SRC polobotka 45 šedá
2 148 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Bezpečnostní ESD polobotka s kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Gumová podešev s Air Tubeless System pro zvýšení komfortu při chůzi. Svršek z perforovaného mikrovlákna.

NIKE-ZoomX Zegama black/white Černá 42
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
NIKE-ZoomX Zegama black/white Černá 42
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Pánská obuv značky Nike. Pánské tenisky jsou určeny pro trail a běh v náročnějším terénu. Ať už jde o náročnou, skalnatou krajinu stoupající do kopce nebo strmý, kluzký sjezd po zrádné stezce, díky těmto trailovým botám se budete cítit sebejistě na každém povrchu. Model Nike Zegama vám poskytne vynikající přilnavost a stabilitu.Trailové tenisky pánské disponují odolným svrškem z technické síťoviny. Ta poskytne potřebnou prodyšnost, zároveň je však pevná a pružná. Běžecké tenisky mají měkké vnitřní polstrování a lehkou mezipodešev Nike ZoomX, která poskytne potřebné odpružení i během delších úseků běhu. V oblasti kotníků se nachází dodatečný pružný materiál, který zamezuje vniknutí špíny a nečistot z terénu dovnitř bot. Trailové boty díky členité podrážce poskytnou potřebnou trakci v techničtějších terénech. Značkové tenisky Nike pánské jsou super volbou na běh po nezpevněném terénu, po lese a po polních cestách.Detaily produktu:trailové tenisky Nikeodolný a prodyšný svršek z technické síťovinyvázání na šňůrkyměkké vnitřní polstrovánílehká mezipodešev Nike ZoomX poskytne potřebné odpruženíochranný materiál v oblasti kotníků zmezuje vniknutí špíny dovnitřčlenitá podrážka poskytne trakcivynikající přilnavost a stabilita na každém povrchu

Salomon Outrise Mid GTX M 42 2/3 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Salomon Outrise Mid GTX M 42 2/3 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Pánská obuv Salomon Outrise Mid GTX M, která zvládne všechno. Spojuje to nejlepší z obou světů, od atletické lehkosti a pohodlí až po outdoorovou připravenost, a přizpůsobí se každému dobrodružství, do kterého se pustíte. Se správnou rovnováhou nositelnosti, vodotěsné ochrany a nekompromisního pohodlí. Vyšší manžeta na této verzi se středním střihem bezpečně obepíná váš kotník. Určení: lehčí turistika, mixový trail Lehká a agilní: Vyznačuje se lehkou a atletickou siluetou pro optimální víceúčelovou přizpůsobivost Měkké pohodlí: Navrženo tak, aby se na noze cítili super pohodlně Vodotěsná ochrana GORE-TEX a spolehlivý grip pro každý vnější scénář. Navíc, vyšší manžeta, která zajišťuje váš kotník a chrání před blátem a kameny PODRÁŽKA: All Terrain Contagrip® je navržen pro nejširší škálu povrchů. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu Mezipodešev: Fuze Foam, která se skládá z jedné z našich nejjemnějších směsí EVA a zkonstruována s použitím menšího množství umělých polymerů, poskytuje plynulejší, ale dynamický krok SVRŠKOVÝ MATERIÁL: Syntetický svršek - Syntetický svrchní materiál poskytuje velkou odolnost a ochranu při outdoorových aktivitách VRCHNÍ MATERIÁL: Vodoodpudivý - Speciální úprava poskytuje dodatečnou ochranu a zajišťuje, že tkanina neabsorbuje vodu za slabého deště Syntetická podšívka VRCHNÍ KONSTRUKCE: SensiFit™ - drží nohu od mezipodešve až po systém šněrování, čímž poskytuje bezpečné, přiléhavé a praktické přizpůsobení Stélka: recyklovaný materiál - stélka je založena na inovativní technologii S.Café® a je vyrobena z kávové usazeniny, která skvěle zvládá vlhkost a reguluje zápach UDRŽITELNOST: Materiál s biologickým obsahem PFC free Drop: 9 mm (pata: 20,5mm, špička: 11,4mm) Hmotnost: 325 g

Dívčí mikina LOAP
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Dívčí mikina LOAP
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dívčí mikinaznačky Loap tmavě modré barvy.  Stojáček Kostěný zip s krytím brady Dvě boční kapsy Potisk příjemný na dotek

Dámské stylové tenisky Converse
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Dámské stylové tenisky Converse
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dámské stylové tenisky Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR v černém provedení.

Chlapecká mikina 4F
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Chlapecká mikina 4F
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Chlapecká mikina 4F hnědočerné barvy. kapsa - klokan kapuce logo značky

Dětská pohodlná obuv Puma
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Dětská pohodlná obuv Puma
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dětské boty Puma jsou funkčním každodenním modelem. Textilní svršek se síťovými panely dostal speciální výztuhy pro zvýšení odolnosti. Elastické pásky připomínající klasické šněrování. Stélka SoftFoams antibakteriálními vlastnostmi.

Dětská sportovní mikina adidas
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Dětská sportovní mikina adidas
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dětská tréninková mikina adidas by měla s v šatníku každého nejmenšího fotbalisty. 

Panské boty Adidas
3 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Panské boty Adidas
3 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Panské boty Adidas

Craft CTM Ultra Trail 1912657
3 321 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Craft CTM Ultra Trail 1912657
3 321 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Nový oblíbený společník všech trailových běžců. CTM Ultra Trail je skvělou volbou pro nabíhání dlouhých objemů po různorodém povrchu - od silnice přes šotolinu a zpevněné cesty až po trailové pěšiny a chodníky. O tlumení se stará 40 milimetrů pěny UD Foam, která kombinuje nízkou hmotnost a vysokou odolnost. “Fast & light” je mantrou tohoto materiálu a vy už po prvním kroku pochopíte proč. Kombinace této pěny s agresivní geometrií vás doslova vystřelí do dalšího kroku. V trailu se přitom můžete spolehnout na dobrou stabilitu a díky unikátnímu chemickému složení i velmi vysokou životnost.Svršek je tvořen bezešvým strukturovaným meshem pro vysoký komfort, bezproblémovou prodyšnost a v neposlední řadě i pevné uchycení chodidla uvnitř boty. Potřebnou odolnost dodávají svršku TPU výztuhy na nejdůležitějších místech na špičce a na patě.

Dámské klasické kozačky
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Dámské klasické kozačky
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dámské klasické  kozačky v krásném provedení.

Salomon Outrise GTX M 43 1/3 EUR
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Salomon Outrise GTX M 43 1/3 EUR
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Pánská outdoorová obuv Salomon Outrise GTX M, která zvládne všechno. Spojuje to nejlepší z obou světů, od atletické lehkosti a pohodlí až po outdoorovou připravenost, a přizpůsobí se každému dobrodružství, do kterého se pustíte. Se správnou rovnováhou nositelnosti, vodotěsné ochrany a nekompromisního pohodlí. Určení: turistika, mixový trail Lehká a agilní obuv: Vyznačuje se lehkou a atletickou siluetou pro optimální víceúčelovou přizpůsobivost Měkké pohodlí: Navrženo tak, abyste se cítili super pohodlně Vodotěsná ochrana GORE-TEX a spolehlivý grip pro každý vnější scénář All Terrain Contagrip®je navržen pro nejširší škálu povrchů. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu Mezipodešev: Fuze Foam, která se skládá z jedné z našich nejjemnějších směsí EVA a je zkonstruována s použitím menšího množství umělých polymerů, poskytuje plynulejší, ale dynamický krok SVRŠKOVÝ MATERIÁL: Syntetický svršek poskytuje velkou odolnost a ochranu při outdoorových aktivitách VRCHNÍ MATERIÁL: Vodoodpudivý - speciální úprava poskytuje dodatečnou ochranu a zajišťuje, že tkanina neabsorbuje vodu za slabého deště Syntetická podšívka: Odolná, ochranná podšívka VRCHNÍ KONSTRUKCE: SensiFit™ - drží nohu od mezipodešve až po systém šněrování, čímž poskytuje bezpečné, přiléhavé a praktické přizpůsobení celé noze Stélka: S.Café® recyklovaný potah na stélce UDRŽITELNOST: Materiál s biologickým obsahem, PFC free Drop: 9 mm (pata: 27 mm, špička: 18 mm) Hmotnost: 303 g

Prahové lišty Citroen C4 2021- (tmavé, matné)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Prahové lišty Citroen C4 2021- (tmavé, matné)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Prahové lišty vozu Citroen C4 jsou vyrobené z tmavé nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Bezpečnostní obuv ARDON®KINGLOW S3 | G3285/42
683 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®KINGLOW S3 | G3285/42
683 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

bezpečnostní kožená polobotka, s ocelovou špicí a planžetou, hydrofóbní úprava svršku, materiál: kůže, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 682 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-modrá

Vlnka Dětské kožené sandály Zaza - žlutá
934 Kč
* Uváděná cena platí pro 11.03.2024
Vlnka Dětské kožené sandály Zaza - žlutá
934 Kč
* Uváděná cena platí pro 11.03.2024

Dětské nožky potřebují dobrou oporu pro zdravý vývoj a pohodlí při celodenním běhání po hřišti či zahradě. Pořiďte jim proto na letní dny kvalitní sandály, ze kterých budou mít radost děti i rodiče. Celokožené sandálky Zaza jsou lehké a mají pružnou podešev, dobře se tak přizpůsobí dětské nožce. Nastavitelné kožené pásky, široká špička a pevný opatek drží kotník dítěte ve správné poloze a podporují zdravý vývoj chodidla. Tento produkt je vyroben v České republice. Materiál:Svršek, stélka: kůžePodrážka: kaučukParametry:Určení: DětskéBarva: ŽlutáRoční období: LetníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: ZazaCertifikát: Žirafa

UNDER ARMOUR-UA HOVR Phantom 3 black/black/black Černá 44
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 11.03.2024
UNDER ARMOUR-UA HOVR Phantom 3 black/black/black Černá 44
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 11.03.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Pánské běžecké tenisky jsou určeny pro tvrdé městské povrchy. Svršek běžeckých botasek je vyroben z kompresního pleteného materiálu, který umožní optimální cirkulaci vzduchu a obepne Vaše chodidlo jako druhá ponožka. Běžecké boty pro pány mají zpevněnou střední část a patu, která zajistí stabilitu během běhu. Boty na běhání jsou univerzální černé barvy. Značkové tenisky pro běh využívají technologii HOVR, která umožní pocit nulové gravitace a navrací energii do chodidla. Tenisky na běh pomáhají dosáhnout výborného odpružení. Pánské běžecké botasky mají prodyšnou a pohodlnou stélku SpeedForm pro dokonalý komfort. G umělá podrážka s jedinečným vzorem pro maximální trakci a odolnost. Černé běžecké tenisky Under Armour jsou super společníky pro běžce, kteří potřebují flexibilní a komfortně odpruženou obuv. Detaily produktu: měkký a pružný svršek UA IntelliKnit zpevněná střední část a pata boty technologie HOVR pro nulovou gravitaci a návrat energie výborné odpružení pohodlná a prodyšná stélka SpeedForm gumová podrážka zajistí trakci a přilnavost určeno pro tvrdé městské povrchy

Topvet Probiotikum GREEN 11+, 30 tobolek
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Topvet Probiotikum GREEN 11+, 30 tobolek
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Obsahuje unikátní směs 11 druhů živých kultur a prebiotika. Směs stimuluje imunitní systém (celkovou i slizniční imunitu), zlepšuje komfort střevního prostředí a udržuje zdravý trávicí aparát. Podporuje peristaltiku střev a potlačuje výskyt patogenních mikroorganismů. Podporuje správné a zdravé trávení. Snižuje plynatost a nadýmání. Složení: Inulin, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus paracasei, Stearan hořečnatý (plnidlo), želatinová tobolkaDoporučené dávkování: 1 - 2 tobolky (12–24 x 109 živé kultury) denně. Užívejte společně s jídlem a dostatečně zapijte. Je možné užívat pravidelně a dlouhodobě. Doporučujeme užívat při a po aplikaci antibiotik.Skladování: uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.Upozornění: doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou složku přípravku.

Livex 410 černá líc pánská kotníčková nadměrná obuv
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Livex 410 černá líc pánská kotníčková nadměrná obuv
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Pánská celoroční vycházková a pracovní obuv na šněrování.Špičková kvalita výroby ve Zlíně Česká Republika, je založena na prvotřídních materiálech.Jedná se o zakázkovou výrobu. Obuv není skladem, doba dodání je až v lednu 2024.Boty jsou vyrobeny z pravé přírodní lícové kůže. Vnitřní část je rovněž vyrobena z pravé přírodní kůže.Sympatex - voděodolná membrána, která zajišťuje nepromokavost.Antistatická podešev s výbornou přilnavostí.Kůži je nutné udržovat krémem nebo ochrannými prostředky.Váha jednoho páru: 1,8 kgPánské celoroční kotníčkové boty.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 21 cmPodpatek: 4 cm

Nazouvák ARDON®MARINE černo-šedý | G3179/42
237 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Nazouvák ARDON®MARINE černo-šedý | G3179/42
237 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

moderní nazouváky, s patním páskem a bohatou perforací, materiál EVA nesaje vodu a je tvarově stálý a lehký, materiál: EVA, podešev: EVA, velikosti: 40 - 45, váha: 178 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-šedá

Dětské fashion sandály Crocs
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Dětské fashion sandály Crocs
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Sandály Crocs jsou modely pro dívky, které dobře fungují při každodenním používání. 

Gumbies Sandály Gumbies Scramblers - Tmavě modrá | 41
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Gumbies Sandály Gumbies Scramblers - Tmavě modrá | 41
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Sandály Scramblers - Tmavě modrá | 41 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

Dětská sportovní mikina s kapucí Adidas
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Dětská sportovní mikina s kapucí Adidas
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Fotbalová mikina adidas určená pro děti bude perfektní při tréninku. 

Zjemňující krém na ruce
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Zjemňující krém na ruce
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Jemně vonící a příjemně krémový, tento krém na ruce rychle hydratuje, zjemňuje a vyživuje Vaši pokožku. Vyrobeno ve Francii, obsahuje 97 % složek přírodního původu. Hydratační*, vyživující a zjemňující krém. Vůně levandule. Zjemňuje a chrání ruce. Jemná a přirozená vůně. 97 % složek přírodního původu. *Hydratace horních vrstev epidermu. Vyrobeno ve Francii.

Kožené sandály se vzorem hadí kůže, na klínovém podpatku
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Kožené sandály se vzorem hadí kůže, na klínovém podpatku
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Kožené sandály se vzorem hadí kůže je absolutně skvělá. Z pravé kvalitní kůže. Otevřená špička. Vpředu překřížené pásky s efektem hadí kůže. Kolem kotníku pásek a pruženka. Pohodlná stélka, pěnové vypodložení na patě. Klínový podpatek. Protiskluzová podrážka. Vyrobeno z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie

Nízké tenisky s tkaničkami a gumovou špičkou
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Nízké tenisky s tkaničkami a gumovou špičkou
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Tenisky, které kombinují komfort, originalitu a nízkou cenu? Ano, to jsou ony! Praktické tenisky vhodné pro různé příležitosti. Z prodyšného textilu pro pohodlné nošení. Jazyk a tkaničky. Bílá protiskluzová klínová podrážka. Pevný opatek.

Dívčí sandálky Primigi 3908333 Velikost: 26
1 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Dívčí sandálky Primigi 3908333 Velikost: 26
1 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Elegantní dívčí sandálky Primigi 3908333 s krytou špičkou chránící dětské prstíky proti skopnutí. Starorůžová broušená kůže (velur) s potiskem perleťových lístečků a kytiček. Příjemný kožený vnitřek včetně měkké stélky s mírnou podporou klenby z paměťové pěny. Díky pevnému opatku, měkké podrážce a krytým prstíkům jsou vhodné i na první krůčky.Sednou na: normální až užší nožky a normální nárt, vhodné i na úzký kotníkZapínání: suchý zip, pomocí kterého přitáhnete botu ke kotníkuPodrážka: lepená, lehká a ohebnáOpatek: pevný - udržuje patu ve správné poloze a malá slečna navíc nebude díky němu v sandálkách "šmajdat"SLOŽENÍ: Svršek - přírodní kůže, podšívka a stélka - přírodní kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:19 - 12,2 cm20 - 12,9 cm21 - 13,5 cm22 - 14,2 cm23 - 14,8 cm24 - 15,5 cm25 - 16,2 cm26 - 16,8 cm

ELTAP Čalouněná postel VEROS Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Gojo 101
54 739 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Neodolatelná elektrická postel VEROS typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPManželská postel VEROS má zajímavě prošívané čelo, které poskytuje dostatečný komfort během sezení při čtení knihy, tak jako možnost si lůžko elektricky polohovat. Matrace mají snímatelný hedvábný potah na zip. Celkové rozměry: Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Loco 04
30 609 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Dámské pohodlné boty Lee Cooper
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Dámské pohodlné boty Lee Cooper
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dámské boty Lee Cooper jsou univerzálním modelem pro každodenní použití. 

ADIDAS ORIGINALS-Superstar sand strata/wonder taupe/core black Béžová 38 2/3
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dámská obuv značky adidas originals. Dámské tenisky v moderním designu mají odolný syntetický svršek a typický design pro model Superstar. Zdobí je tři pruhy adidas na boku a mušlovitá špička vpředu. Značkové botasky pro dámy mají vázání na šňůrky. Jsou vhodné pro každodenní nošení ve volném čase, do školy či do práce. Dámské sportovní botasky dodají každému outfitu správný styl.Tenisky adidas jsou pohodlné díky vnitřní stélce a polstrování v oblasti límce boty. Gumená podrážka sportovních tenisek pro dámy je odolná a protiskluzová, takže budete mít stabilní krok i na mokrém povrchu. Klasický střih sportovní obuvi dobře padne na každou nohu. Detaily produktu:dámské tenisky adidas originalsikonický design se třemi pruhy a špičkou ve tvaru mušleodolný svršekvázání na šňůrkypolstrovaný límec botypohodlná vnitřní stélkapryžová podrážka

Kožené pantofle s korkovou podrážkou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Kožené pantofle s korkovou podrážkou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Pantofle se vzorem krokodýlí kůže jsou přímo stvořené do letního počasí. Z kvalitní pravé kůže. Na svršku překřížené kožené pásky. Kožená stélka s měkkou pěnou. Klínová podrážka a korková vsadka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Tenisky Spherica, námořnicky modré
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Tenisky Spherica, námořnicky modré
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Inspirované aktuálními trendy a nadčasovým stylem, tenisky Spherica z jemného úpletu nemají chybu! Díky technologii "Zero Shock System" tlumí náraz při došlapu. Lehoučké, ideální pro celodenní nošení. Tkaničky. Vyjímatelná stélka. Protiskluzová prodyšná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

CROCS-Classic Glitter Clog moon jelly Modrá 41/42
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
CROCS-Classic Glitter Clog moon jelly Modrá 41/42
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Kroksy značky Crocs. Kroxy přitáhnou pozornost třpytivým vzhledem. Crocsy jsou nice to have obuví, která je velmi trendy. Benefitem je Croslite materiál, který zamezuje tvorbě zápachu a je antibakteriální. Značkové kroksy můžete zkombinovat k různým letním outfitům. Crocs sandály jsou nejen lehká a vodě odolná, ale přitom i rychle schnou. Značkové sandály mají otvory na přední straně, které umožní vynikající cirkulaci vzduchu. Sandale Crocs mají otočný popruh v oblasti paty. Značkové Crocsy jsou super společníky na dovolenou, na výlety, na zahradu a volný čas. Detaily produktu: Třpytivý vzhled Snadno se čistí a rychle schnou Ventilační otvory pro lepší prodyšnost Vodě odolné Zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou Plně tvarovaný svršek Croslite™ pro snadné pohodlí Vložky vytvářejí pocit podobný masáži Otočný řemínek na patě pro bezpečnější uchycení

Axim 2K23766 růžové dívčí plážovky
240 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Axim 2K23766 růžové dívčí plážovky
240 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Letní rekreační nazouvací plážová obuv.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Váha jednoho páru: 90 gLetní nazouváky.Barva: RůžováVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 2 cm

Expedo Čalouněná postel boxspring SALAMON + topper, 140x200, fuego 170
17 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Expedo Čalouněná postel boxspring SALAMON + topper, 140x200, fuego 170
17 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Čalouněná postel boxspring SALAMON. Jednoduché elegantní linie. Pevnost a stabilitu postele zaručí dobře zpracovaný rám. Polstrované moderně zdobené čelo postele. Součástí postele je rošt a zabudovaná bonellová matrace vyplněna pěnou T30. Vysoce flexibilní pěnový topper zajistí pohodlí a komfort při odpočinku. Výhodou je úložný prostor s automatickým mechanismem. Vybírat můžete z více barev čalounění a rozměrů spací plochy. Shrnutí:čalouněná postelmatrace bonellPUR pěna T30topper 5 cmúložný prostorvíce barev čalouněnívýběr spací plochyPoužité materiály:látka, PUR PĚNA, pružiny bonell

ASIR Matrace GREYPEDIC bílá šedá
17 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
ASIR Matrace GREYPEDIC bílá šedá
17 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Zažijte maximální pohodlí a oporu s matrací 2 v 1 greypedic. Tato matrace je navržena tak, aby vyhovovala vašim individuálním preferencím, a nabízí výběr mezi ultra tvrdou a tvrdou stranou.Přizpůsobte si své pohodlíDíky své jedinečné oboustranné konstrukci vám matrace Greypedic umožňuje zvolit si úroveň tvrdosti, která vám nejlépe vyhovuje. Ať už dáváte přednost tužšímu, nebo podpůrnému spánkovému povrchu, tato matrace vám vyhoví.Nepřekonatelný komfortSkryté polstrování uvnitř matrace dodává další vrstvu pohodlí a zajišťuje, že se každé ráno probudíte svěží a odpočatí. Přizpůsobí se vašemu tělu, zmírní tlakové body a poskytne skutečně luxusní zážitek ze spánku.Vyrobeno tak, aby vydrželoMatrace greypedic je vyrobena tak, aby odolala zkoušce času. Její systém Niron Multi Spring System zajišťuje odolnost a dlouhotrvající oporu, takže si můžete užívat klidný spánek po dlouhá léta.Elegantní a stylováDíky potahu z bavlněného saténu je tato matrace nejen příjemná na dotek, ale také skvěle vypadá. Kombinace bílé a šedé barvy dodá každému interiéru ložnice nádech elegance.Technické detaily:Potah: bavlněný saténJednostranně ultra tvrdá / jednostranně tvrdáSkryté polstrováníSystém více pružin Niron Šířka: 150 cm, hloubka: 200 cm, výška: 27 cmVylepšete svůj zážitek ze spánku s greypedickou matrací 2 v 1. Díky přizpůsobitelné tuhosti, skrytému polstrování a stylovému designu je ideální volbou pro ty, kteří hledají maximální pohodlí a oporu. Objednejte si tu svou ještě dnes a probuďte se svěží a připravení na celý den!

Keen Seacamp II CNX Ipanema / Fjord Blue Velikost: 38
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Keen Seacamp II CNX Ipanema / Fjord Blue Velikost: 38
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dětské sportovní sandálky Keen Seacamp II CNX v unisex barevné kombinaci Ipanema/Fjord Blue. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Seacamp je spíše užší model, na širokou nohu doporučujeme od značky Keen model Newport. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Seacamp II CNX lze považovat za kompromis/barefoot - široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze, měkký opatek, ačkoli podrážka chrání nohu a nerovnosti přes ni cítít nejsou.- Sednou na: normálně široké nožky- Zapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní části (gumička ve spodní části je do velikosti 23 pevná, reálně stahovat pomocí plastového prvku jde až od velikosti 24)- Svršek: odvětraný, lehce omyvatelný/pratelný - WASHABLE, z rychleschnoucího polyesteru- Podšívka: antibakteriální, Quick-dry s hydrofobní vlastností- Opatek: měkký, nezpevněný- Podrážka: v přední části perfektně ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (podrážka je celkově zásadně měkčí než u širšího modelu Newport), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka je protiskluzová, se vzorkem, Non-Marking - nebarví podlahy- Stélka: noha našlapuje na měkkou nenasákavou pěnu, není zde tak nic co by se namočilo a následně studiloSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - rychleschnoucí textil, stélka - syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:22 - 13,5 cm23 -14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,5 cm30 - 18,5 cm31 - 19,5 cm32/33 -20,0 cm34 - 20,8 cm35 - 21,5 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,0 cm39 - 25,0 cmTabulka velikostí Keen 

Dámské ploché sandály
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Dámské ploché sandály
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dámské pohodlné sandály na letní dny.

Salming Eagle 2 Men White
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Salming Eagle 2 Men White
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Univerzální pánské sálovky Salming Eagle 2 jsou tady! Druhá generace populárního modelu s kompletně přepracovaným svrškem pro ještě lepší fit a pohodlí. Model Eagle 2 opět vyniká především skvělým poměrem mezi cenou a výkonem. Oblíbený zejména mezi florbalisty či házenkáři. Parametry:Určení: mužiBarva: bíláProfil podrážky: 19 mm - 11 mmModelová řada: EagleTyp boty: halová obuvDrop: 8 mmMateriál podrážky: HexaGrip™Kolekce: 2023/24Hmotnost: 371 g (9 UK)Mezipodešev: Recoil & D3O

Tesla Smart Sonický zubní kartáček TB200 Deluxe, černá
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Tesla Smart Sonický zubní kartáček TB200 Deluxe, černá
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

 Dokonalý úsměv za každých okolností!Sada sonického kartáčku, pouzdra a 2 ks náhradních hlavic Tesla Smart Toothbrush Sonic TS200 Deluxe vám pomůže učinit z nudné denní rutiny příjemný čistící rituál. Nabízí několik režimů čištění i možnost nastavení intenzity, čištění zubů tak bude odpovídat přesně vašim preferencím. Kromě individuálního nastavení čistících režimů nabízí řadu praktických funkcí, jako jsou dvouminutový časovač, 30sekundový interval nebo spárování s chytrou aplikací TESLA Smart.O produktuIndividuální nastavení čistících režimůKartáček TESLA TS200 je navržen tak, aby vyhovoval potřebám každého uživatele. Vybírat můžete z režimu Standard pro každodenní použití, Light módu vhodného pro citlivé zuby, režimu Gum Care pro jedince s citlivými dásněmi nebo s implantáty či rovnátky, nebo můžete zvolit Whitening mód, který díky frekvenci kmitů hlavice nárazově odstraní plak i zubní kámen. V mobilní aplikaci lze navíc pro každý z těchto režimů nastavit také sílu čištění – jemnou, střední nebo silnou. Sonický kartáček pomocí Bluetooth jednoduše spárujete s aplikací Tesla Smart. Ta se stane parťákem pro sledování vašich návyků při čištění zubů. Poskytne vám přehledné záznamy, informace o průměrném čase čištění, potřebě dobít kartáček či vyměnit hlavici a procesem čištění vás navíc provede.Čas i kvalita čištění pod kontrolouKdyž je řeč o správné ústní hygieně, měli bychom dodržovat několik pravidel. Tím základním je doba čištění alespoň dvě minuty. Tu vám sonický kartáček od TESLY pohlídá s pomocí dvouminutového časovače, díky kterému se po uběhnutí ideální doby automaticky vypne. Důležité je myslet také na rovnoměrnost čištění, kdy je třeba věnovat se všem segmentům chrupu. S tím vám pomůže 30minutový interval, který lehkým zavibrováním upozorní na potřebu změnit segment čištění.Jednou aplikací ovládáte všechny produktyNení nic jednoduššího než ovládat celou domácnost ze svého telefonu. A právě chytrá aplikace vám to umožní. Nemusíte se bát žádného zdlouhavého nastavování nebo složitého ovládání. Aplikace je navíc v češtině, takže jí budete dokonale rozumět. Vše je zkrátka připraveno tak, aby pro vás byla práce s aplikací co nejpříjemnější. Aplikace vás pořád informuje o všem důležitém, takže máte přehled o tom, co se doma děje. Ovládat chytré přístroje pak můžete odkudkoli díky komunikaci přes internet. Je tak jedno, kde se právě nacházíte, vaše domácnost vás bude poslouchat odkudkoli.Klíčové vlastnosti42 000 kmitů za minutu4 režimy čištění a možnost nastavení intenzityPraktický 2-minutový časovač30sekundový interval pro rovnoměrné čištěníVýdrž baterie až 30 dní (120 minut čištění)Propojení s chytrou aplikací TESLA Smart Technická specifikaceTyp zubního kartáčkuSonickáOtáčky42 000 kmitů za minutuNapětí/výkon1,5 WDoba nabíjení9 hodinNabíjeníUSB-C kabelProvozní čas30 dní (120 minut čištění)Kapacita baterie3,7 V / 1.500 mAh lithiová baterieOchrana vodyIPX7KonektivitaBluetoothTESLA Smart aplikace kompatibilitaGoogle Android 6.0+ , Apple iOS 11.0+Režimy čištěníLight ModeWhitening ModeStandard ModeGum Care ModeVlastnostiČasovač (2 minuty)30sekundový intervalLED indikátor nabitíHmotnost456 gObsah balení:1x kartáček2x hlavice1x cestovní pouzdro 1x manuál1x usb kabelDokumentace

Pegres BF56 černé Velikost: 26
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Pegres BF56 černé Velikost: 26
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Pegres novinka pro podzim 2022 - vyšší kožené Pegres BF56 s textilním lemem okolo kotníku. V černé barvě se stylovou hnědou podrážkou. Nově mají ve spodní části stahování gumičkou, která jde jednoduše utáhnout či povolit pomocí olivky. V horní části je oblíbený suchý zip.Stejně jako model BF52 jsou na miskové podešvi, která je odolnější a přitom prakticky stejně ohebná jako rovná podešev. Stejný tvar špičky jako u ostatních barefoot modelů Pegres, vhodný i pro dominantní palce. Hladká kůže na vrchu se dobře otírá a přišitá pryžová podešev dost vydrží, jsou tak poměrně praktické a odolné. Tato řada splňuje požadavky na bosé obouvání.- Sednou na: normální a široké nožky, vhodné pro dominantní palec, úzkou patu, útlý kotník na nízký a normální nárt- Zapínání: na suchý zip v oblasti kotníku + ve spodní části stahovací gumička s olivkou - jde tak rychle a snadno utáhnout či povolit (narozdíl od jiných Pegres modelů- Opatek: zpevněný- Podrážka: tenká misková podešev, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou), přišitá k vrchní části boty - nebude se odlepovat- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty - má poutko, kterým je protažený horní pásek se suchým zipem, tak aby jazyk nepadal do boty při nazouvání- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z textilie - Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kvalitní hladká kůže, podšívka - kůže, stélka - pěnová s textilní nášlapnou vrstvou, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:25 - 15,5 cm - 7,0 cm26 - 16,1 cm - 7,2 cm27 - 16,8 cm - 7,3 cm28 - 17,6 cm - 7,5 cm29 - 18,5 cm - 7,6 cm30 - 19,1 cm - 7,8 cm31 - 19,8 cm - 8,0 cm32 - 20,4 cm - 8,2 cm33 - 21,1 cm - 8,4 cm34 - 21,9 cm - 8,5 cm35 - 22,8 cm - 8,7 cm36 - 23,4 cm - 8,9 cm37 - 24,3 cm - 9,1 cm

Zimní boty Superfit Husky1 1-000046-7500 Goretex Velikost: 22
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Zimní boty Superfit Husky1 1-000046-7500 Goretex Velikost: 22
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Oblíbené dětské zimní boty Superfit Husky1 ve variantě s tkaničkami. Nepromokavé a zároveň prodyšné dětské zimní boty Superfit s Gore-Tex membránou, uvnitř zateplené kožíškem. Lehoučké, dobře ohebné a se zpevněnou patou. Vhodné na úzkou až normální nohu. Zavazování na tkaničky pro perfektní přitažení k noze.- Sednou na: užší až normálně široké nožky, jsou hezky utáhnout i na užší kotník- Zapínání: šněrování - dají se perfektně utáhnout i na velmi úzkou nožku- Opatek: pevný- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň je prodyšná- Podrážka: velmi lehká, měkká a ohebná - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se) - Jazyk: je přišitý i po stranách, tak aby byly boty opravdu nepromokavé i ve vrstvě vody, přesto mají poměrně velký vstupní otvor a dobře se nazouvají- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, z vrchní strany zateplená kožíškemSLOŽENÍ: Svršek - kůže (velur) + textilie, podšívka - textilie + fleece, podrážka - syntetikaPřed prvním použitím doporučujeme naimpregnovat impregnací na TEX membrány. Podpoříte tak odolnost boty proti vodě i špíně. Šířka WMS: M IVVelikost - délka stélky:19 - 12,4 cm20 - 13,1 cm21 - 14,0 cm22 - 14,5 cm23 - 15,0 cm24 - 15,8 cm25 - 16,3 cm26 - 17,0 cm27 -17,5 cm28 - 17,9 cm29 - 18,7 cm30 - 19,9 cm31 - 20,5 cm32 - 21,0 cm33 - 21,7 cm34 - 22,4 cm35 - 22,8 cm36 - 23,2 cm37 - 23,9 cm38 - 24,3 cm

Adidas Hoops 3.0
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Adidas Hoops 3.0
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Biomecanics Dětské sněhule Garvalín 231859-A Negro Velikost: 24
1 074 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Biomecanics Dětské sněhule Garvalín 231859-A Negro Velikost: 24
1 074 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dětské sněhule španělského výrobce Biomecanics - Garvalín 231859-A Negro jsou ideální na sněhové radovánky. Díky membráně GRVtex jsou nepromokavé. Mohutné podrážky se vzorkem tepelně izolují od chladné země. V oblasti kotníku botu stáhnete suchým zipem, aby do ní nepadal sníh a neutíkalo teplo. Bota lze pěkně při bouvání otevřít, ale při otevření je prošitá šusťákovinou až po okraj, tak nemusíte mít strach, že do boty napadá sníh. Reflexní pásek na zadní části boty.Před prvním použitím doporučujeme naimpregnovat impregnací na TEX membrány. Podpoříte tak odolnost boty proti vodě i špíně. - Sednou na: normálě široké a užší nožky, na normální a nízký nárt- Zapínání: na suchý zip - přitažení v oblasti kotníku- Opatek: pevný- Podrážka: robustní, pevná, lepená, se zimním vzorkem, velmi odolná- Stélka: pěnová, na vrchní straně velmi teplý kožíšek, ohebná, vyjímatelná - pomoc při výběru správné velikostiSLOŽENÍ: Svršek - syntetika/textil, podšívka - kožíšek (+membrána GRVtex), stélka - kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:24 - 15,5 cm25 - 16,2 cm26 - 17,0 cm27 - 17,7 cm28 - 18,5 cm29 - 19,2 cm30 -19,8 cm31 - 20,5 cm 32 - 21,2 cm33 - 21,8 cm 

Dětské boty Primigi 4854211 Gore-Tex Velikost: 25
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Dětské boty Primigi 4854211 Gore-Tex Velikost: 25
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dětské celoroční boty Primigi 4854211 Gore-Tex, vhodné zejména na podzim. Funkční kombinace broušené kůže v tmavě modré barvě s hnědými detaily a textilním lemem okolo kotníku a odolnou syntetickou ochranou proti okopu. Boty jsou funkční a zároveň odolné vodě díky membráně Gore-Tex.Botky jsou velmi poddajné, měkké a lehké. Přední vyvýšená špička chrání proti okopu, okolí kotníku má textilní polstrování pro lepší obouvání a poutko pro případné zavěšení. Vzduchová bublina "ABSORBER SHOCK" umístěná v podešvi pod patou eliminuje otřesy, botky jsou o to více pohodlné.- Sednou na: normální až široké nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník, vhodné i na vysoký nárt, díky dvěma suchým zipům jdou výborně nazout- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: na dva suché zipy (velcro pásky), boty tak jdou dobře přizpůsobit různým výškám nártu a snadno se nazouvají- Opatek: pevný, podporuje tak správné osové postavení nohy a eliminuje vbočený kotník (spadlý dovnitř)- Podrážka: ohebná v přední části boty, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty a bota se díky tomu lépe nazouvá - Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, textilní s filcemSLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:20 - 12,7 cm x 5,6 cm21 - 13,4 cm x 5,8 cm22 - 13,9 cm x 6,0 cm23 - 15,0 cm x 6,2 cm24 - 15,5 cm x 6,4 cm25 - 16,0 cm x 6,8 cm26 - 17,0 cm x 6,8 cm27 - 18,0 cm x 7,0 cm28 - 18,5 cm x 7,2 cm29 - 19,3 cm x 7,4 cm

Alpine Pro SELLE růžová
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Alpine Pro SELLE růžová
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Prvotřídní outdoorovou obuv pro muže i ženy SELLE využijete při nošení v přírodě, při horské turistice, ale plnohodnotně vám poslouží i ve městě a vždy vám zajistí požadovaný komfort. Obuv je vyrobena z kvalitní velurové usně opatřené funkční membránou PTX. • ateriál membrána PTX• mezipodešev EVA• podešev pryž | Vibram• podšívka textilie• stélka antibakteriální• streak reflex streak reflex• svršek povrstvená useň | textilie

Barefoot zimní Pegres BF40 růžové hladké Velikost: 29
1 640 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Barefoot zimní Pegres BF40 růžové hladké Velikost: 29
1 640 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dívčí zimní barefoot boty Pegres BF40 z hladké kůže v růžové barvě. Jejich předností je maximální komfort, lehkost a ohebnost. Zimní Pegresky jsou ideální zejména do městské zimy. Svým tvarem jsou velmi podobné Pegres celoročkám BF52. Zapínání na gumové šněrovadlo s brzdičkou a suchý zip přes nárt.- Sednou na: širší nožky, úzkou patu, útlý kotník a na normální i vyšší nárt- Zapínání: gumové stahovací šněrovadlo s brzdičkou + suchý zip na vršku nártu, oproti celoročkám jdou výrazně lépe nazout a přizpůsobit na vyšší nárt- Opatek: měkký- Podrážka: misková podešev, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou)- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s kožíškem- Jazyk: je volný, má poutko, kterým je protažený horní pásek se suchým zipem, tak aby jazyk nepadal do boty při nazouvání, velmi měkký a příjemný- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s chloupkem - Ušito v ČR z certifikovaných kůží SLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - hřejivý kožíšek, stélka - pěnová s chloupkem, podrážka - syntetikaVelikostní tabulka: 

ADIDAS-Terrex Soulstride Rain.Rdy core black/grey four/solar red Černá 41 1/3
2 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Pánská obuv značky adidas. Běžecká trailová obuv potěší všechny milovníky běhu v přírodě a po nerovném terénu. Adidas Terrex mají moderní design a potěší funkčními vlastnostmi. Odolný svršek z recyklovaných materiálů zajistí ochranu a pohodlí. Zpevněná špička ochrání prsty před kameny a stabilizátor paty poskytne oporu. Černé tenisky na běhání disponují voděodolnou membránou RAIN.RDY, která umožňuje chodidlu zůstat vždy v suchu. Adidas Terrex pánské mají klasické šněrování. Samozřejmostí je polstrovaný límec běžecké obuvi, která poskytne oporu na každém kroku. Lehká, měkká a flexibilní mezipodešev EVA zajistí trvalé pohodlí. Pryžová podrážka Traxion s 3 mm zářezy a ohebnými drážkami umožňuje dynamický krok a dokonalou vícesměrnou přilnavost na nerovném terénu. Trailová obuv adidas nezklame ani náročného běžce. Detaily produktu: běžecká trailová obuv odolný prodyšný svršek vázání na šňůrky zpevněná špička stabilizátor paty polstrovaný límec boty mezipodešev EVA poskytne tlumení gumová podrážka Traxion zajistí výbornou přilnavost voděodolná membrána RAIN.RDY vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Termofor s beránkovým obalem Christmas tree červená, 33 x 19 cm
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Termofor s beránkovým obalem Christmas tree červená, 33 x 19 cm
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Termolahev je skvělým a ověřeným způsobem, jak účinně zahřát tělo. Stačí pouze nalít dovnitř horkou vodu a užít si příjemné teplo při bolestech zad, ledvin, bederní a krční páteře, svalů, kloubů, při nachlazení, menstruaci nebo poslouží pro prohřátí studené postele. Má příjemný beránkový potah s vyšitým vánočním stromečkem.

Dárkové balení čajů Formosa's Finest The Tea Republic
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Dárkové balení čajů Formosa's Finest The Tea Republic
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Dárkové balení čajů Formosa's Finest The Tea RepublicČaj oolong je před sušením částečně oxidovaný a je umístěný na půli cesty mezi silou černého čaje a svěžestí čaje zeleného. Tchajwanské oolongy jsou tmavší a ovocnější než jejich čínské protějšky, které jsou světlejší a více rostlinné.Každá pyramida obsahuje 1 jednorázový louhovací sáček na sypaný čaj, který je vhodný pro 300ml nálev.Tato dárková krabička obsahuje devět pyramid:Formosa’s Finest  oolong čajTento vynikající tchajwanský čaj oolong poskytuje uklidňující jantarový nálev.Příprava:Horký čaj: Použijte 1 čajovou pyramidu na 250 ml.Ledový čaj: Použijte 2 čajové pyramidy na 250 ml a po vychladnutí nalijte na led.Studený čaj: Použijte 2 čajové pyramidy na 250 ml a vyluhujte ve studené vodě při chladu po dobu 4–8 hodin.Po doporučené době louhování vyjměte sáček a vychutnejte si čaj.

Sandály s překříženými pásky na podpatku
1 062 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
Sandály s překříženými pásky na podpatku
1 062 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Elegantní sandály s překříženými pásky a otevřenou špičkou snadno zkombinujte s Vaším šatníkem. Otevřená čtvercová špička (zlatá v části stélky). Kožená stélka. Potažený podpatek. Protiskluzová podrážka. Udržujte pomocí jemného kartáčku a používejte impregnaci.

Sléz maurský - květ nařezaný - Malva mauritiana - Flos malvae mauritaniae 1000 g
1 987 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

Sléz maurský - květ nařezaný - Malva mauritiana - Flos malvae mauritaniaeSušený, nařezaný květ slézu maurského. Je to léčivá bylina, kterou lze nalézt i v našich končinách, zejména v teplejších oblastech. Sléz je častou součástí různých bylinkových směsí, někdy se také nakládá do oleje, octa či alkoholu.Květy slézu maurského obsahují slizovité polysacharidy-galakturonorhamnany a arabinogalaktany, flavonoidy, taniny, flavonoidové sírany, třísloviny, anthokyany.Příznivé vlastnosti květin slézu maurského:protizánětlivé účinky - sléz obsahuje složky, jako jsou flavonoidy a taniny, které mají protizánětlivé vlastnosti, tyto látky pomáhají zmírnit zánětlivé stavy v těle a zmírnit příznaky onemocnění spojených se zánětem,léčba kašle a onemocnění dýchacích cest - sléz má dlouhou historii používání při léčbě kašle, nachlazení a jiných onemocnění dýchacích cest. Jeho slizy mají uklidňující účinky na podrážděné hrdlo a dýchací cesty a mohou pomoci zmírnit kašel a uvolnit hlen,léčba trávicích potíží- tradičně se používá také k léčbě trávicích problémů, jako jsou zažívací potíže, zácpa a gastritida. Jeho slizy mají ochranné účinky na žaludeční sliznici a mohou pomoci zmírnit podráždění a zlepšit trávení,léčba kožních problémů - má uklidňující účinky na kůži a může být použit k léčbě různých kožních problémů, jako jsou popáleniny, podráždění, vyrážky a ekzémy. Jeho slizy tvoří ochranný film na povrchu pokožky, který pomáhá zmírnit svědění a podporuje hojení,antioxidant- obsahuje antioxidanty, jako jsou vitamin C a flavonoidy, které pomáhají chránit buňky před poškozením způsobeným volnými radikály, pomáhají chránit organismus před chronickými chorobami a procesy stárnutí.PoužitíKvěty slézu můžete použít k přípravě nálevu, macerátu, koupele, tinktury, mastí nebo jako kloktadlo.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

KAYLAND-Duke Mid Gtx, Black/Ocher Černá 40
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024
KAYLAND-Duke Mid Gtx, Black/Ocher Černá 40
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 18.03.2024

>