Prahové lišty Peugeot Partner 2008-2018
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Prahové lišty Peugeot Partner 2008-2018
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Prahové lišty účinně zabraňují nežádoucímu poškození laku na prazích. Jsou vyrobeny z polyuretanu moderní technologií vstřikování plastů a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohli působit korozi prahů.Kromě ochranné funkce jsou prahové lišty elegantní doplněk, který dodá vozu moderní vzhled. Tvar lišt přesně odpovídá reliéfu prahů vozu Peugeot Partner.Montáž prahových lišt není vůbec složitá - jednoduše se připevní se pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí balení.Sada obsahuje 2 lišty na prahy předních dveří.

Ochranná lišta hrany kufru Golf VIII. 2020- (hatchback, matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Golf VIII. 2020- (hatchback, matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Golf VIII. je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Peugeot Traveller 2016- (lakovaný nárazník, tmavá, chrom)
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Peugeot Traveller je vyrobená z tmavé pochromované nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Dora 95
23 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel VIVRE Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Sawana 21
21 269 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

MUŇA & WIRA 50 g, směs sušených bylin
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MUŇA & WIRA 50 g, směs sušených bylin
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Návod k použití, dávkování5 g na 1 l vody, zalít horkou vodou cca 80°C, nechat 5-10 min. odstát, odcedit. Lze dochutit např. včelím medem.dospělí 2-3x denně 300 mlděti od 3 let 1x denně 300 mlUpozoněníNení určeno pro děti do 3 let. Schváleno Ministerstvem zdravotnictví – Hlavním hygienikem ČR HEM-350-5.01.05-369/1Obsah: 50 gKrajina původu: Peru

Calvin Klein pánský zelený svetr
1 813 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Calvin Klein pánský zelený svetr
1 813 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánský zelený svetr od Calvin Klein.Materiál: 60% bavlna, 30% polyamid, 10% vlna.Střih: Regular Fit.

​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos ALMA BLACK 46
2 185 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos ALMA BLACK 46
2 185 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Jste neustále na nohou? Potřebovali byste zdravotní obuv, při které si ani neuvědomujete, že ji máte obutou? V tom případě si tyto ALMY zamilujete! Obuv pro profesionály, číšníky, barmany, zdravotníky, prodavače, poskytuje dokonalý komfort při každodenním nošení, tlumí každý Váš krok a nabízí úlevu pro Vaše kolena, nohy a záda, snižuje jejich přetížení Skvěle tlumí nárazy na patě Širší pata, pro lepší stabilitu Pryžová, ultra lehká protiskluzová podrážka, nezanechává stopy na podlaze Díky síťovinovinovému materiálu, je obuv prodyšná a Vaše noha se nepotí Díky exkluzivní technologii Health Tech™ budete mít snazší krok a tím i každodenní život. Vyjímatelná stélka Air System™ Honeycomb s větracími otvory přenáší tlak na celou podrážku Vložka The Cooltech™ je z měkké tkaniny, která podporuje rychlé vysátí vlhkosti

Canis (CXS) Vysoké zimní boty CXS WINTER SNOW - 44
1 779 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Canis (CXS) Vysoké zimní boty CXS WINTER SNOW - 44
1 779 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vysoké zimní boty CXS WINTER SNOW - 44 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 5 dní.

Adjustační ponožky Blue, M
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Adjustační ponožky Blue, M
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Originální Adjustační ponožky® slouží jako terapeutická pomůcka pro vbočený palec, kladívkové prsty, křivé a stísněné prsty, časté křeče v prstech, unavené a bolavé nohy, otoky nohou, kuří oka a jiné problémy nohou. Díky speciálním meziprstním oddělovačům se zrychluje krevní oběh a tím se urychluje i regenerace nohou. Adjustační ponožky pomáhají tím, že udržují nohy a prsty mobilní, ohebné, a tím méně bolestivé. Adjustační ponožky jsou vyrobeny z jemné bavlny s příměsí polyesteru a elastanu. Mají volnější lem a otevřenou přední část se čtyřmi oddělovači prstů vyrobenými ze stejného materiálu jako celé ponožky. Tyto oddělovače vyvíjejí jemný tlak na prsty u nohou, aby vyrovnaly prsty s chodidlem. Oddělovače jsou vyráběné ručně a jejich výroba je přísně kontrolována, protože pro dosažení maximálního efektu ponožek je velmi důležité dodržení jejich správné délky a šířky. Adjustační ponožky uvolňují stres a napětí, pomáhají správně sladit prsty, snižují tření a podráždění, zmírňují bolesti nohou, zlepšují krevní oběh, dodávají nohám a prstům novou energii. Snižují také potřebu chirurgického zákroku. Starají se o část těla, která bývá často zanedbávaná. Správné postavení nohy a jejích jednotlivých částí ovlivňuje funkci celého těla! Adjustační ponožky nejsou určeny pro běžnou chůzi, plně účinné jsou v uvolněné poloze, kdy nohy nejsou pod tlakem – tj. při sezení, ležení či spánku. Noste Adjustační ponožky preventivně! Pravidelným nošením se prsty začnou natahovat a narovnávat a bolesti budou ustupovat. Velikost: M  (vel. 39-42). Složení: 90 % bavlna, 7 % polyester, 3 % elastan.

Boční ochranné lišty Škoda Enyaq 2021-
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boční ochranné lišty Škoda Enyaq 2021-
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Škoda Enyaq.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Dětské holínky Demar - STORMER PRINT 0030 I - kocour, žlutá Barva: Žlutá, Velikost: 28-29
339 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

 Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Vlnka Dámské kožené papuče na klínku s ovčí vlnou Hnědá
469 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Dámské kožené papuče na klínku s ovčí vlnou Hnědá
469 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské kožené papuče na klínku jsou velmi praktické a především pohodlné, díky vyššímu klínku, než u klasických domácích papučí s ovčí vlnou. Dámské kožené papuče na klínku jsou velmi praktické a především pohodlné, díky vyššímu klínku, než u klasických domácích papučí s ovčí vlnou. Díky elegantnímu tvaru dámských papučí na klínku, budou vhodné i jako zimní přezutí do vašeho zaměstnání. Dámské kožené papuče jsou vystlány ovčí vlnou merino, proto velmi dobře udržují teplo a pomohou Vám předcházet rýmám a prochladnutím, které jde z většiny případů právě od studených nohou. Ovčí vlna merino je materiál, získán střižením mladých australských ovcí. Merino vlna není kousavá a navíc má skvělé termoregulační vlastnosti tzn. zaručuje regulaci optimální teploty a současně dokáže odpařovat přebytečnou vlhkost + je antibakteriální. Dámské kožené pantofle mají velmi decentní vzhled, díky povrchovému materiálů kůže. Zajista oceníte, že papuče z ovčí vlny jsou vyrobeny od české tradiční značky Vlnka.Materiál:Ovčí vlna merinokůže

Setino Dětské pantofle - Mickey Mouse červené Obuv: 31/32
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Setino Dětské pantofle - Mickey Mouse červené Obuv: 31/32
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské pantofle - Mickey Mouse (červené)Barevné a pohodlné bačkůrky, které bude nosit rádo každé dítě. Načechávací bačkůrky jsou tou správnou volbou nejen ve školce, ale i doma nebo na výletě. Pohádková postavička Mickey Mouse oslní všechny fanoušky tohoto Disney příběhu.Počet: 1 pár Materiál: 100% PolyesterBarva: červená Jak správně vybrat obuv? V orientaci ve velikostech obuvi Vám pomohou tyto rozměry: 25/26 - délka stélky 16 cm 27/28 - délka stélky 16,5 cm29/30 - délka stélky 19 cm31/32 - délka stélky 20,5 cm

McKINLEY Kansas II AQB 45 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McKINLEY Kansas II AQB 45 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská nízká outdoorová obuv McKinley Kansas AQB M vám nabízí vodoodpudivý komfort při nošení na krátké i dlouhé vzdálenosti.Díky konstrukci s technologií AQUABASE chrání chodidlo a zajišťuje suchá chodidla ve vlhkých podmínkách. Trekingové boty mají prodyšný horní materiál ze síťoviny a přilnavou podrážku TPR, která zaručuje bezpečný krok v jakémkoli terénu. Praktický systém rychlého šněrování QUICKLACE™ usnadňuje obouvání a zouvání. Svršek: polyuretan, síťovina Mezipodrážka: TPR Podrážka: guma Polstrovaná konstrukce Membrána: AQUABASE Prodyšný svršek ze síťoviny Praktický systém rychlého šněrování: QUICKLACE™ AQUABASE: technologie poskytuje vašemu tělu/nohám základní ochranu před deštěm a větrem při outdoorových aktivitách. Látky jsou větruvzdorné a prodyšné, aby vaše tělo/nohy zůstaly suché i za nepříznivých povětrnostních podmínek

Pegres 3009 hnědé pánské pantofle
370 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pegres 3009 hnědé pánské pantofle
370 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská celoroční domácí přezůvková obuv. Kvalitní provedení této nazouvací papuče od českého výrobce s otevřenou špicí. V patní části je v došlapu měkký polštářek, který tlumí nárazy při chůzi. Různé velikosti mají různé barvy viz další pohledy. Váha jednoho páru: 190 gPánské domácí papuče.Barva: HnědáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilPodpatek: 1 cm

Nike Revolution 6 Nn Tdv 19,5 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nike Revolution 6 Nn Tdv 19,5 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské boty Nike Revolution 6 Nn Tdv, mají svršek z otevřené síťoviny a vytvarované tlumení po celé délce, díky kterému je každý váš krok pohodlný. Hluboké ohybové drážky a vzorek Waffle vytvářejí přirozený rozsah pohybu a všestrannou přilnavost. lehoučký síťovaný svršek pro prodyšnost a pohodlí strategicky umístěné vyztužené díly pro vyšší podporu dělená mezipodešev z Phylonu po celé délce boty pro lehkost, citlivé tlumení a přirozenější pocit pod nohama gumový vzorek Waffle pro odolnost a přilnavost hluboké ohybové drážky pro účinnější, přirozený rozsah pohybu Svršek síťovina, textilie Mezipsodešev kombinace tlumicích materiálů, Phylon Podrážka guma, Phylon

MG Hard 2.5D ochranné sklo na iPhone 7/8
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MG Hard 2.5D ochranné sklo na iPhone 7/8
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Růže - 100% přírodní esenciální olej 10 ml
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Růže - 100% přírodní esenciální olej 10 ml
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tommy Hilfiger dámské modré pantofle - 40 (C19)
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tommy Hilfiger dámské modré pantofle - 40 (C19)
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské modré pantofle od Tommy Hilfiger.Materiál: Vršek textilní               vnitřek syntetický              podrážka kvalitní syntetický materiá.

Unihoc U4 Plus 21/22
3 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Unihoc U4 Plus 21/22
3 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Sálovky U4 PLUS představují lehkou obuv navrženou speciálně pro florbal. Svrchní materiál tvoří prodyšná síťovina pro zajištění většího pohodlí a dostatečného odvětrání. Tato technicky a designově velmi dobře zpracovaná bota nabízí všechny výhody, jaké od florbalové obuvi potřebujete. Tedy nízkou hmotnost, vynikající vnitřní a vnější podporu chodidla a také velkou odolnost. Bota je velmi stabilní a přilnavá k podlaze, chodidlu poskytuje maximální podporu v náročných pohybech do stran typických pro florbal. • pevný materiál v kombinaci s prodyšnou síťovinou• poutka na patě a jazyku pro snadné obutí• přilnavá podrážka od švýcarské firmy SupTraction• vynikající boční podpora chodidel• moderní vzhled

Sixtol Aroma difuzér Vulcan, 350 ml, růžová lesk
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sixtol Aroma difuzér Vulcan, 350 ml, růžová lesk
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Aroma difuzer Vulcan - ideální doplněk do vašich domovů, který nádherně provoní místnosti a dokáže vám zlepšit náladu. Aroma difuzéry jsou vhodné pro aromaterapii, chromoterapii, vzhledem ke svému designu jsou i stylovým interiérovým doplňkem. Tento přístroj přemění vodu na jemnou vodní páru. Přidáte-li do vody pár kapek esenciálního oleje, elektrický aroma difuzér je působením ultrazvuku rozloží na jemné mikročástice, které provoní váš byt. Aroma difuzer také neutralizuje nepříjemné zápachy, např. od cigaretového kouře nebo domácích zvířat. Hlavní výhody: nádherně provoní své okolípřemění vodu na vodní páru pomocí ultrazvuku, nedochází k hořeníodstraní zápach z cigaret, eliminuje zápach domácích mazlíčkůk provozu tohoto difuzéru není potřeba vatová tyčinka Technické parametry: objem zásobníku: 350 ml provozní napětí: DC 24 V/0,5 A / 110-250 V 50/60 Hz, příkon: 12 W ultrasonická frekvence: 2,4 MHz odpařování: 45-60 ml/hodina rozsah: 12-20 m2 provoz difuzéru: 1H, 3H, 6H, ON nepřetržitý provoz Obsah balení: 1x difuzér 1x odměrka na vodu 1x adaptér do sítě 1x čistící štěteček Použití: sejměte kryt difuzéru připojte konektor napájecího adaptéru na spodní straně základny ujistěte se, že je kabel napáječe vytažený ze zásuvky do nádobky nalijte vodu nejvýše po rysku max. hladiny pomocí odměrky do vody můžete kápnout několik kapek esenciálního oleje, cca 2-3 kapky na 100 ml nasaďte kryt difuzéru zpět zapojte do zásuvky stisknutím tlačítka "MIST" vyberete dobu provozu difuzéru (1H, 3H, 6H, ON nepřetržitý provoz), delším podržením tlačítka "MIST" zvolíte intenzitu páry. Při zapnutí difuzéru je vždy nastavena nižší intenzita. vypnutí difuzéru učiníte 5x zmáčknutí tlačítka "MIST" tlačítkem "LIGHT" si zvolíte barvu svícení uveďte difuzér do chodu (při prvním spouštění může trvat výroba páry cca 3-10 min) Upozornění: jako aroma používejte pouze přírodní esence bez jiných chemických látek. Nenalévejte do přístroje horkou ani minerální vodu. K výrobě páry se nepoužívají vatové tyčinky.

Postel masivní dřevo / kov Dekorhome 120 x 200 cm
6 895 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel masivní dřevo / kov Dekorhome 120 x 200 cm
6 895 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dopřejte si dobrý noční spánek s tímto stylovým dřevěným rámem postele!Tento rám je vyrobený z masivního akáciového dřeva s broušeným povrchem. Masivní akáciové dřevo je tropické tvrdé dřevo. Vynikající řemeslné zpracování a nádherná kresba dřeva dávají každému dřevěného rámu postele jedinečný a od všech ostatních lehce odlišný charakter. Čelo postele má pravou živou hranu, která sleduje přirozený tvar stromu a zvyšuje krásu rámu postele. Ocelové nohy s práškovým nástřikem přispívají k robustní konstrukci. Upozorňujeme: Balení obsahuje pouze rám postele. Matrace a laťkový rošt nejsou součástí balení. V našem obchodě rovněž nabízíme matrace a laťkové rošty. Barva:hnědá / černáMateriál:masivní akáciové dřevo s broušenou povrchovou úpravou / práškově lakovaná ocelRozměry:šířka: 94 / 124 / 164 / 184 / 204 cmhloubka: 206,5 cmvýška: 70 cmvýška ložné plochy od země: 32 cmRozměr lůžka: 90 x 200 cm120 x 200 cm160 x 200 cm180 x 200 cm200 x 200 cmVýběr rozměru zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Hmotnost:21 / 26 / 29 / 31,2 / 33,5 kgDodáváno v demontu.

Postel černý samet Dekorhome 90 x 200 cm
9 433 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel černý samet Dekorhome 90 x 200 cm
9 433 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tento klasický postelový rám ve vaší ložnici krásně vynikne.Rám postele vnese do vaší ložnice elegantní šarm. Je vyrobený z překližky a oceli, takže je tento polstrovaný rám postele velmi pevný a odolný. Nohy z masivního borového dřeva přidávají posteli na odolnosti. Kromě toho je rám postele čalouněný měkkým sametem, který má příjemný vzhled a je hladký na dotek. Tento rám postele lze také snadno sestavit.Upozorňujeme, že balení obsahuje pouze rám postele, nikoliv matraci. Montáž postelového rámu je snadná. V našem obchodě rovněž nabízíme vhodné matrace.Barva: černáMateriál: samet / překližka / ocel / borové dřevoRozměry: šířka: 96,5 / 106,5 / 126,5 / 146,5 / 166,5 / 186,5 / 206,5 cmhloubka: 226 cmvýška: 74 cmvýška ložné plochy: 31,5 cmRozměr lůžka: 90 x 200 cm100 x 200 cm120 x 200 cm140 x 200 cm160 x 200 cm180 x 200 cm200 x 200 cmVýběr rozměru lůžka zvolte ve variantách produktu. Hmotnost: 21,6 / 22,6 / 30,3 / 32,6 / 34,3 / 36,6 / 39,2 kgDodáváno v demontu. 

Barefoot sandálky Pegres BF50 růžové Velikost: 31
1 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Barefoot sandálky Pegres BF50 růžové Velikost: 31
1 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kožené dětské sandálky z nové barefoot řady Pegres BF50 v dívčí růžové barvě se světle hnědou podrážkou, šité na nových kopytech s novým tvarem špičky, vhodným i pro dominantní palce. Tato řada splňuje požadavky na bosé obouvání, tvar špičky je ještě prostornější než u řady "Bosé Pegresky". Jen minimálně zpevněný opatek.- Sednou na: normální a široké nožky, vhodné pro dominantní palec, normální patu a kotník a na nížší a normálně vysoký nárt- Zapínání: na suchý zip v oblasti kotníku- Opatek: mírně zpevněný - jen tak aby bota držela tvar- Podrážka: tenká, misková, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou), misková podešev (podrážka) je odolnější a přitom prakticky stejně ohebná jako rovná podešev- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z textilie - Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kvalitní lícová kůže, podšívka - kůže, stélka - textil, podrážka - syntetika- Botičky nejsou baleny do klasických kartonových krabic, ale do stylových bavlněných pytlíků - vaků na záda (viz.foto). My Vám je samozřejmě pošleme zabalené navíc v krabici :-) Velikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:25 - 15,5 cm - 7,0 cm26 - 16,1 cm - 7,2 cm27 - 16,8 cm - 7,3 cm28 - 17,6 cm - 7,5 cm29 - 18,5 cm - 7,6 cm30 - 19,1 cm - 7,8 cm31 - 19,8 cm - 8,0 cm32 - 20,4 cm - 8,2 cm33 - 21,1 cm - 8,4 cm34 - 21,9 cm - 8,5 cm

Dámské trekové boty Olang Fiume Antracite Velikost: 37
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámské trekové boty Olang Fiume Antracite Velikost: 37
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Středně vysoké (těsně nad kotník) dámské trekové boty italského výrobce Olang - Fiume Antracite jsou vhodné prakticky pro každou příležitost - lehčí procházky přírodou, na horách i ve městě. Vnější část boty je kompletně kožená, dobře odolná proti okopu a otěru, má vyztuženou špičku chránící prsty proti okopu. Díky klasickému šněrování se dají dobře přizpůsobit výšce nártu a šířce nohy. Tkanička je provlečená kovovými očky, které vydrží a zároveň tkaničku zbytečně nenamáhají - možnost jejího přetržení je tak minimalizována. V horní části jsou klasická poutka na došněrování. Díky inovativní membráně Breathe.Tex (což je nejlepší membrána, kterou Olang používá) jsou nepromokavé a přitom perfektně prodyšné. Podšívka je textilní pro lepší prodyšnost, naopak okolo kotníku má podšívka kožený horní lem z důvodu vyšší odolnosti proti otěru, a snazšímu nazouvání a vyzouvání bot. Stélka je pěnová, měkčená, pro příjemnější došlap na jakémkoli povrchu. Použitá Vibram podrážka je protiskluzová a výborně tlumí nárazy. Středně vysoký vzorek dodá jistotu i v náročnějším terénu za horšího počasí.protiskluzové - Vibram podrážkanepromokavé - membrána Breathe.texvyrobené z pravé kůže - velmi odolnéměkká stélka tlumící nárazyochrana špičkyvyrobené v ČRNižší verzí těchto Fiume je model Olang Genova, který naleznete zde. Velikost - reálná vnitřní délka (doporučujeme orientovat se podle těchto rozměrů, velikostní tabulka výrobce nesedí):37 - 23,9 cm38 - 24,6 cm39 - 25,3 cm40 - 26,0 cm41 - 26,6 cm

AUTHORITY KIDS-Avrum mor blue/celestial/hol blue Modrá 30
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
AUTHORITY KIDS-Avrum mor blue/celestial/hol blue Modrá 30
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská obuv značky Authority. Dětské botasky, které se díky zapínání na suchý zip snadno obouvají a zouvají. Tyto tenisky pro děti – kluky či holky, si vaše ratolesti jistě oblíbí. Mají měkkou vnitřní stélku a polstrování kolem kotníku. Dětské boty jsou lehoučké a vhodné pro každodenní nošení do školy, na kroužky nebo jiné volnočasové aktivity. Gumová podrážka ochrání před uklouznutím i díky zesílené protiskluzové části na špičce. Dětské tenisky zaujmou příjemným vzhledem - tmavě modrá barva s tyrkysovými detaily je vhodná pro kluky i holky. Detaily produktu: trendy vzhled lehká konstrukce zapínání na suchý zip elastické šňůrky měkký vnitřek

TECNICA-Forge GTX Ms night tierra/rich laterite Hnědá 46,5
6 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TECNICA-Forge GTX Ms night tierra/rich laterite Hnědá 46,5
6 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Špičková trekingová obuv pro pány je navržena pro nadšené, zkušené turisty, kteří hledají nejvyšší úroveň podpory, pohodlí a ochrany při náročných trasách a túrách. Trekingové boty Vás budou spolehlivě přenášet přes jakýkoli druh terénu, ať už na jednodenní túře nebo na dlouhých trasách. Boty na turistiku z řady Forge nabízí inovativní technologie s mimořádným pohodlím. Jejich vzhled je moderní, přírodní a působí elegantním dojmem. Svršek outdoorových bot do přírody je z kvalitní 1,8 mm nubukové kůže ve spolupráci s elastickým textilním materiálem na lemu a nártu, což umožňuje pružný a přirozený krok a snadné kráčení.Nubuková kůže na těchto outdoorových botách pro pány se přirozeně přizpůsobuje tepelně tvarovatelným vložkám během procesu tvarování. Membrána Gore-Tex Extended Comfort přináší nepromokavost bez ztráty prodyšnosti, podrážka Vibram zaručí skvělé tlumení nárazů a výbornou trakci a přilnavost. Dimenzované výstupky na podrážce jsou obrácené, aby se zvýšil kontakt pryže s povrchem. Mezipodrážka s trojitou hustotou chrání nohu před tvrdými kameny, dopomáhá výstupkům na podrážce přizpůsobit se různým terénům a zároveň poskytuje chodidlu skvělou oporu a pohodlí. Vložka bot je přizpůsobitelná tepelně a přesně na míru chodidla nositele. Tepelně na míru se přizpůsobuje také oblast paty, klenby a kotníku bot pro perfektní fit.Detaily produktu:pánská turistická obuv značky Tecnicavhodné pro zkušené a náročné turistytaké na vícedenní turistické trasy a výletymoderní, přírodní a elegantní vzhledsvršek z 1,8 mm nubukové kůže a elastické tkaninyposkytují přirozený krokmembrána Gore-Tex Extended Comfortnepromokavé a zároveň prodyšnépodrážka Vibram Forge Megagripvýborná trakce a přilnavostobrácené gripy na podrážce se výborně přizpůsobí různým terénůmmezipodrážka s trojitou hustotouvložka bot je tepelně přizpůsobitelná na míru chodidluC.A.S. tvarovánítepelně přizpůsobitelná je také pata, klenba a kotník botšpička má širokou "okopovou zónu"podrážka má cca 1cmEXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

TECNICA-Magma S GTX Ms black/dusty lava Černá 44
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TECNICA-Magma S GTX Ms black/dusty lava Černá 44
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Trailová obuv Magna je navržena pro turistiku, běh a lezení ve všech druzích technického horského terénu. Trailové boty spadají do kategorie All-mountain. Tyto trailové boty do přírody jsou skutečný obojživelník. Poskytují vysokou úroveň přilnavosti na různé druhy terénu a ochrany chodidel před tvrdým povrchem, skalami či ostrými kameny. Zároveň jsou tyto běžecké boty do lesa mimořádně pohodlné a poskytnou vám přirozený pocit při běhu. Rychlou akceleraci zaručí rocker mezipodešve a jedinečný zaoblený tvar špičky. Pánské all-mountain boty se výborně přizpůsobí chodidlům, mají klasické šněrování a dobře přilnou na nohu. Větší vystřižený lem zaručí pohodlí a volnost pohybu nohy i při těch nejdynamičtějších pohybech po skalách či v členitém terénu. Unikátní dezén vícevrstvé podrážky je inspirován designem enduro pneumatik MTB vyrobený s technologií Vibram Litebase a směsovou gumou Megagrip, která nabízí optimální přilnavost na všech površích za sucha i mokra, u schodu z kopce i do kopce. V tom vám pomůže mimořádně široký tvar paty, což zaručí stabilitu. Dvě gumová stabilizační žebra na každé straně zajistí vyvážení při prudkých brzděních i na sutinách, štěrku a volných kamenech. Tuto trailovou obuv lze tvarovat na míru běžce v oblasti paty a klenby. Vnitřní vložka obuvi je předtvarovaná. Výhodou obuvi Tecnica Magma je membrána Gore-Tex, která je zárukou pohodlí i ve vlhkém či mokrém prostředí. Boty na turistiku jsou přesto dostatečně prodyšné. Detaily produktu: pánská trailová obuv pro běh v terénu all-mountain vhodné pro turistiku, běh a lezení vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu přirozený pocit při běhu tvar špičky a rocker zaručí rychlou reaktivitu bot pro zrychlení či zpomalení klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase s guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech vyvážené a přizpůsobivé předtvarovaná vnitřní vložka CAS tvarování - tvarovatelná pata a klenba membrána Gore-tex EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

TREZETA-Drift Ws WP dark grey/green Šedá 40
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TREZETA-Drift Ws WP dark grey/green Šedá 40
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Kotníkové turistické boty jsou velmi pohodlná a zároveň pevné i odolné. Klasický střih trekkingových bot dobře sedí na noze. Outdoorové boty jsou vhodné i pro náročné horské stezky. Měkký svršek z nepromokavého semiše a textilní tkaniny se pohodlně přizpůsobí Vašemu chodidlu, zatímco prodyšná podšívka ze síťoviny zajistí komfort. Dámské boty na turistiku disponují technologii Trezeta Water Stopper, díky čemuž poskytnou účinnou ochranu interiéru před povětrnostními vlivy. Je to membrána, která zabraňuje pronikání vnějších nečistot a vlhkosti do boty. Špička bot do hor je extra posílena pro ochranu prstů na noze. Dámská obuv do lesa má mezipodešev EVA s dvojitou hustotou, která tlumí nárazy a umožní skvělé odpružení. Podrážka Vibram® Inverness má velkou podpůrnou plochu pro maximální stabilitu. Trekové boty jsou ideálními společníky na trekking, turistické výpravy, outdoorové aktivity a kemp. Detaily produktu: vysoká turistická obuv vhodná do náročnějších terénů prodyšný semišový svršek optimální klimatický komfort během nošení technologie s membránou Water Stopper zpevněná pata a špička mezipodešev z EVA pěny tlumí nárazy podrážka Vibram® Inverness s výstupky zajistí stabilitu a oporu

TREZETA-Argo WP green Zelená 42,5
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TREZETA-Argo WP green Zelená 42,5
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

ADIDAS-VS Switch 3 CF C almost blue/silver metallic/beam pink Modrá 31
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

NIKE-Revolution 6 Next Nature black/iron grey/white Černá 45
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
NIKE-Revolution 6 Next Nature black/iron grey/white Černá 45
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

Artelta Manželská postel AMADEO Boxspring s LED osvětlením | 160 x 200 cm Barva: BAO 19 - Orinoco 85
23 600 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Manželská postel AMADEO Boxspring Neodolatelná postel typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních materiálů. Manželská postel AMADEO má kolem spodního okraje barevné LED osvětlení pro ovládání, díky čemuž si v ložnici navodíte romatickou atmosféru. Postel AMADEO je vybavena dvěma samostatnými oboustrannými matracemi s hypoalergenním potahem , které spolu vytvářejí prostornou spací zónu vysoko nad podlahou, což usnadňuje každodenní vstávání. Jednoduše prošívané čelo chrání před chladem stěny a působí velmi esteticky. Materiál: látka/ekokůže, chromové nohy Rozměry: ŠxHxV: 175 x 205 x 130 cm V sedu: 73 cm plocha na spaní: 160 x 200 cm hmotnost: 195 kg matrace : Foam T2542 + Bonnell tvrdost matrace: Hardness H3 Barevné provedení: BAO 01 - Berlin 01 (šedá) BAO 04 - Sawana 05 (šedá) BAO 07 - Sawana 26 (hnědá) BAO 09 - Soft 17 (bílá ekokůže) BAO 16 - Riviera 59 (bordó) BAO 18 - Ontario 81 (modrá) BAO 19 - Orinoco 85 (modrá) Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti. Postel neobsahuje deku, polštáře a doplňky.

Artcam Noční stolek NOVA | 2ks Barva: Bílá
6 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Artcam Noční stolek NOVA | 2ks Barva: Bílá
6 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Noční stolek NOVA | 2ks Elegantní noční stolek NOVA je navržen ve čtyřech barvách. Je vyroben z kvalitní laminované dřevotřísky 16mm. Zapadne do každého moderního interiéru obývacího pokoje chodby nebo předsíně. Noční stolek Nova stojí na 12 cm nožičkách. Noční stolek Nova má jednu prostornou zásuvku. Ke nočním stolkům NOVA si můžete dokoupit RTV stolek NOVA nebo Komodu NOVA. Materiál: laminovaná dřevotříska 16 mm / přední část frézovaná MDF deska 18 cm Rozměry (VxŠxH): 52 x 44 x 40 cm výška nožiček 12 cm Barevné provedení: bílý mat černý mat tmavomodrý mat růžový mat Upozornění:   Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti

CORTINA MF S3 SRC kotník 40 černá
1 992 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
CORTINA MF S3 SRC kotník 40 černá
1 992 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s nekovovou tužinkou a nekovovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z PU / PU. Svršek z kvalitní lícové kůže.

HillVital | Zinek, 60 kapslí
447 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
HillVital | Zinek, 60 kapslí
447 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Proč je zinek nezbytný pro naše zdraví a život?Zinek je základním minerálem v lidském těle a je součástí více než 3 000 bílkovin, 300 enzymů, nukleárních faktorů a hormonů. Zajímavostí je, že zinek si naše tělo nedokáže vyrobit a ani uskladnit samo, proto je běžné, že většina populace trpí jeho nedostatkem. Zinek potřebuje každá buňka našeho těla stejně, bez ohledu na její biologickou funkci. Po železe, je zinek druhým nejhojnějším stopovým minerálem a jeho přítomnost odzrcadluje stav a sílu našeho imunitního zdraví. Když tělo nemá dostatek zinku, projeví se to.Proč ho používat?Pomáhá udržovat zdravý stav kostí, pokožky a vlasů.Může pomoci zmírnit drobné kožní poruchy a zrychlit hojení ran.Pomáhá udržovat zdravé imunitní funkce a zkrátit dobu nachlazení.Přispívá k ochraně před oxidačním stresem.Přispívá ke správnému fungování imunitního systému.Pomáhá ke správné látkové přeměně – sacharidů, vitamínu A, mastných kyselin.Přispívá ke správné kognitivní funkci.Když chybí zinek...Zinek, který se nachází v rostlinných zdrojích, se absorbuje méně efektivně kvůli sloučeninám, které jeho absorpci snižují nebo celkem neumožňují. Mezi rizikové faktory nedostatku zinku patří neadekvátní příjem z jídla (vegetariáni a vegani), zlá absorpce, extrémní vylučování (pocením, ledvinami), těhotenství, laktace, popáleniny, dermatózy, onemocnění ledvin, hubnutí, anorexie, alkoholismus nebo kouření. Dokonale rozumí potřebám pokožky a vlasůNaše pokožka je schopná udržet poměrně vysoké množství obsahu zinku v těle. To může mít zásadní vliv na regeneraci a restrukturalizaci poškozených kožních buněk. Zinek je nenahraditelným pomocníkem při snaze o krásnou pokožku, zdravé vlasy, nehty.Je známo, že lidé s výskytem akné mají tendenci k nižší hladině zinku v těle. Studie naznačují, že užívání zinku může akné účinně eliminovat. Díky snížení zánětu, zamezení růstu bakterií a potlačením aktivity mastných žláz, za který je zinek odpovědný, může dojít ke zmírnění příznaků akné jako i k celkovému zlepšení postižené pleti. Jak doplnit zinek?Zinek je základní živina, kterou byste měli ve své stravě přijímat v dostatečném množství. Jelikož ne každý dokáže uspokojit své potřeby jen prostřednictvím potravin, doplňkový příjem zinku může pomoci snížit riziko jeho nedostatku. Ne všechny doplňky jsou vytvořené stejně, proto je důležité hledat vysoce kvalitní výrobky z ověřených zdrojů, aby se zabezpečila kvalita a přesnost žádaných účinků. Chraňte se před nedostatkem zinku už od dnes! Zinek od HillVital splní vaše očekávání.HILLVITAL TIP:Neodmyslitelnou součástí podpory imunitního systému je i vitamín C. Jeho používáním skvěle doplníte účinky zinku. Je dobře známo, že vitamín C zabezpečuje v těle až tolik přímých a nepřímých aktivit, že jeho nedostatek má široké negativní následky. Náchylnost na onemocnění, oslabení imunity, stárnutí, oslabení kontroly nad volnými radikály.Zinek - 60 kapslí - výživový doplněk Výživové hodnotyNutriční hodnoty v denní dávce %RVHZinek (citrát zinečnatý).........25 mg 250%RVH = Referenční výživová hodnota**Žádná referenční výživová hodnotaSloženíZinek, mikrokrystalická celulóza, číra želatinová kapsle z tvrdého pláště: želatina, voda.Doporučené dávkovánDoporučené dávkování: 1 kapsle denně s jídlem, případně postupujte v souladu s pokyny lékaře.SkladováníUchovávejte na suchém a tmavém místě při teplotě od 5 °C do 20 °C. Nevystavujte slunečnímu žáření.UpozorněníPřípravek není určený pro děti do 3 let. Nepřekračujte stanovenou denní dávku.Výživový doplněk se nesmí užívat jako náhrada pestré a rozmanité stravy. Těhotným a kojícím ženám a lidem se zdravotními problémy doporučujeme před užitím poradit se s lékařem.VýrobceNatural s.r.o.

Salomon Wander GTX M 42 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salomon Wander GTX M 42 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská trail běžecká obuv Salomon Wander GTX M vás skvěle vybaví pro běh i každodenní nošení. Podrážka Contagrip® MD má hluboký a odolný grip, který odolává mokrému, suchému, skalnatému nebo bahnitému povrchu. Vysoce výkonná mezipodešev EVA a Energy Cell poskytuje maximální odpružení, stabilitu a snižuje vibrace způsobené nárazem. Membrána Gore-tex® je vysoce odolná proti vodě a usnadňuje větrání chodidla. Systém Sensifit™ zajišťuje, že se vám obuv přizpůsobí, je jednoduchá a pohodlná pro nohy každého běžce. Svršek je vyroben z jednovrstvé síťoviny, která umožňuje prodyšnost nohy a také se snadno přizpůsobí. Skvělé tlumení díky technologii EnergyCell Svršek vyrobený z jednovrstvé síťoviny Ochrana špičky Tradiční šněrovací systém GORE-TEX®: Membrána Gore-Tex® udrží vaše nohy v suchu a garantuje velkou úroveň pohodlí. Byla navržena pro náročné aktivity, kdy je nutná vysoká nepromokavost, ochrana a současně i velmi dobrá prodyšnost EVA: Vysoce funkční EVA pěna zajišťující tlumení nárazů SENSIFIT™: SensiFit™ poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky, takže obuv bezpečně a pohodlně padne téměř jako by byla šitá na míru CONTRAGRIP® MD je zaměřen na dlouhodobé nošení. Má nejodolnější složení a výrazný vzorek, který funguje stejně dobře na hladkém a tvrdém nebo měkkém a nezpevněném povrchu ORTHOLITE®: Díky antibakteriální anatomické stélce OrthoLite® se budete cítit jako v bavlnce. Dlouhodobě tlumí nárazy, zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu a plísní, odvádí vlhkost a zajistí prodyšnost pro příjemné nošení Drop: 10 mm

Expedo Čalouněná postel boxspring KARDI, 180x200, soft 17
13 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Expedo Čalouněná postel boxspring KARDI, 180x200, soft 17
13 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Čalouněná postel boxspring KARDI.Pevnost a stabilitu postele zaručí dobře zpracovaný rám. Součástí je rošt a zabudovaná bonellová matrace vyplněna pěnou T28. Vysoké čelo postele zajistí pohodlí při relaxaci a odpočinku. Výhodou je úložný prostor s automatickým mechanismem. Vybírat můžete z více barev čalounění a rozměrů spací plochy. Možnost volby varianty s topperem.Shrnutí:čalouněná postelmatrace pružiny bonellPUR pěna T28úložný prostorvíce barev čalouněnívýběr spací plochymožnost volby topperuPoužité materiály:látka, PUR PĚNA, pružiny bonell

Pracovní obuv ARDON®FOREST LOW O1 | G3180/44
737 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pracovní obuv ARDON®FOREST LOW O1 | G3180/44
737 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

pracovní polobotka trekového vzhledu, kvalitní polstrování jazyka a bandáže, PU2D podešev je odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, bez ochranných vlastností, materiál: semišová useň, textil, podešev: PU2D, norma: EN 20347, velikosti: 38 - 48, váha: 454 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: modro-šedá

Bezpečnostní obuv ARDON®TANGERLOW S1 | G3218/39
1 283 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®TANGERLOW S1 | G3218/39
1 283 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

bezpečnostní polobotka, s laminátovou špicí, bez kovových součástí, ESD, materiál: mikrovlákno, prodyšná textilie, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 470 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: modrá

Bezpečnostní obuv ARDON®GANGER S3 | G3363/48
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®GANGER S3 | G3363/48
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

bezpečnostní kotníková obuv se svrškem z broušené hovězinové usně NUBUK a textilie, s hydrofobní úpravou, zpevnění v oblasti špice a paty, pro zvýšený komfort je obuv vybavena vkládací, anatomicky tvarovanou stélkou tlumící nárazy v oblasti paty, podešev je vyrobena z materiálu EVA/guma zaručujícího jak měkký došlap, tak odolnost proti uklouznutí, bezpečnost při práci zajišťuje kompozitní tužinka a ohebná kevlarová stélka proti propichu, materiál: NUBUK - hovězinová useň v síle 1,8 – 2 mm/textilie, podšívka: laminovaná prodyšná textilie typu MESH, vkládací stélka: ANATOMIC FOAM - anatomicky tvarovaná z EVA pěny, podporuje podélnou i příčnou klenbu, tlumí nárazy v oblasti paty, podešev: EVA/guma, lepená technologie, odolná kontaktnímu teplu do 300°C, tužinka: kompozit 604, planžeta: kevlar, norma: EN 20345:2011, velikosti: 35 - 51, váha: 570 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

SKECHERS-Pops Up Sheer Me Out white Bílá 40
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
SKECHERS-Pops Up Sheer Me Out white Bílá 40
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské pantofle značky Skechers. Značkové pantofle zaujmou stylovým vzhledem. Popruh zdobí pásky s malými krystalky. Trendy pantofle jsou nice to have obuví, kterou ocení všechny dámy. Bílé pantofle v pohodě zkombinujete k dámským šortkám ik letním sukním a šatům. Jemně tvarovaná stélka zajistí pohodlí při nošení. Flexibilní podrážka je protiskluzová. Stylové pantofle využijete nejen na dovolené, ale můžete je nosit i do města, na nákupy a pro volný čas. Detaily produktu:stylový vzhledpopruh s krystalkypohodlná stélkapružná podrážka

ADIDAS-Grand Court 2.0 cloud white/lucid blue/preloved blue Bílá 34
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Grand Court 2.0 cloud white/lucid blue/preloved blue Bílá 34
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Tenisky pro kluky mají klasický střih, který dobře padne na každou nohu. Jejich nadčasové provedení v bílé barvě je doplněno o modré detaily, včetně tří pruhů adidas. Chlapecké botasky tak snadno zkombinujete k jinému oblečení. Bílé tenisky mají vázání na šňůrky. K celodennímu komfortu přispívá pohodlná vnitřní stélka a polstrovaný límec boty.Značkové tenisky pro děti jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Jejich gumová podrážka je flexibilní a poskytne potřebnou přilnavost. Botasky pro kluky jsou vhodné pro každodenní nošení do školy či na kroužky.Detaily produktu:značkové tenisky pro dětinadčasový designklasický střihodolný svršekvázání na šňůrkypolstrovaný límecpohodlná vnitřní stélkagumová podrážkavyrobeno z recyklovaných materiálů

McKINLEY Maine II AQB Jr. 28 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McKINLEY Maine II AQB Jr. 28 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Multifunkční outdoorové boty McKINLEY Maine II AQB Jr. mají membránu Aquabase, protiskluzovou gumovou TPR podrážku, ochranu špičky/paty a rychlé šněrování. Svršek: polyester, polyuretan Membrána Aquabase Protiskluzová podrážka z TPR gumy Ochrana špičky/paty Rychlé šněrování

Gumbies Žabky Gumbies Corker - Khaki | 47
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Gumbies Žabky Gumbies Corker - Khaki | 47
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Žabky Corker - Khaki | 47 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

Brýle na líčení
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Brýle na líčení
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Naličte své oči v pohodlí a za jasného zraku! Brýle se sklápěcími skly s efektem lupy. Dodáváme s pouzdrem z měkkého polyamidu. Zvětšení dle výběru 2,5 nebo 4 dioptrie.

Postel CORDULA 120x200, masiv buk
16 840 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel CORDULA 120x200, masiv buk
16 840 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel 120x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 120x200 cm.Barva: buk Materiál: masiv bukRozměry (šířka x délka): 126 x 218 cm Ložná plocha: 120 x 200 cm Výška čela za hlavou: 96 cmVýška čela u nohou: 41 cmVýška pro uložení roštu: 28 cmVýška bočnice od země po spodní hranu: 25 cmVýška bočnice od země po horní hranu: 41 cmK této posteli je k dispozici také zásuvka viz příslušenství produktu.Dodáváno v demontu.

Boxspring PLANIFLORA 24 160x200, středně šedá látka
34 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boxspring PLANIFLORA 24 160x200, středně šedá látka
34 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel boxspring 160x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor - viz fotografie. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová látka: Paros 02 = středně šedá látka Rozměry (šxhxv): 163 x 221 x 57/118 cm Ložná plocha (šxh): 160 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - černé kovové nožky vysoké 13 cm Dodání v demontu

Postel VEVE, 100x200, masiv borovice, moření: ...
6 340 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel VEVE, 100x200, masiv borovice, moření: ...
6 340 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel 100x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 100x200 cm. Barva: vyberte si níže Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 108 x 208 cm Ložná plocha: 100 x 200 cm Výška čela za hlavou: 80 cm Výška čela u nohou: 40 cmVýška montování roštu: 25 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 23 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 38 cm Rozměr nohy postele: 5,5x5,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Jonap Jampi B21 růžová bublina Velikost: 35
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Jonap Jampi B21 růžová bublina Velikost: 35
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kožené dětské barefoot sandále Jonap B21 s textilní podšívkou. V růžové barvě s barevnými, lesklými bublinami.Dva suché zipy, díky kterým botu krásně upevníte na noze. Přední část boty má výraznější prostor pro prsty. Jsou tedy vhodné i pro dominantní palec. Kolem kotníku se dají krásně utáhnout, proto padnou taktéž pro nožky ve tvaru "ploutvičky".- Sednou na: normální a užší nožky s rozšířenými prsty do vějířku, vhodné i na dominantní palec, na užší patu/kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný- Podrážka: měkká a ohebná, se vzorkem- Stélka: vyjímatelná, z paměťové pěny s příjemným textilním nášlapem - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaInovovaná směs podrážky - vydrží tak mnohem více dětského dovádění, než předchozí modely.Velikost - délka x šířka boty:31 - 20,6 cm - 8,1cm32 - 21,2 cm - 8,2 cm33 - 21,8 cm - 8,3 cm34 - 22,4 cm - 8,4 cm35 - 23,2 cm - 8,5 cm

GEOX Tenisky Snake GEOX, námořnicky modré
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
GEOX Tenisky Snake GEOX, námořnicky modré
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tenisky Snake zn. GEOX se vyznačují sportovním stylem, jsou inovativní, mimořádně prodyšné a pohodlné. Okmažitě jsme si oblíbili jejich dynamický design. Prodyšnost podrážky a pohodlí nohou zaručené patentovanými systémy Geox. Výjimečná úroveň pohodlí a komfortu. Speciální technologie kombinuje perforovanou podešev a speciální prodyšnou nepromokavou membránu. Členitý střih svršku. Snadné obutí a příjemné nošení. Vyjímatelná, hygienická a praktická stélka. Klínová a protiskluzová podrážka.

Derbies na zavázání
2 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Derbies na zavázání
2 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nadčasové derbies na zavázání oplývají stylem! Navíc z kvalitní kožené usně. Originální švy. Kulaté tkaničky tón v tónu. Ochranný jazyk. Pěnové vypodložení.

PÉDICONFORT® - Kožené tenisky s tkaničkami a zipem, modré
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
PÉDICONFORT® - Kožené tenisky s tkaničkami a zipem, modré
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kdo řekl, že je nutné volit mezi pohodlím a stylem? Zn. Pédiconfort Vám zaručí obě tyto kvality díky teniskám s tkaničkami a zipem. V modré barvě vhodné i pro večerní nošení. Lesklé tenisky zn. Pédiconfort. Pevné šněrování a postranní zip pro snadné obutí. Kožená prodyšná stélka na husté pěně. Pevný opatek ve stříbrné barvě. Široké, vhodné pro citlivá chodidla.

Pantofle s kovovu sponou, tyrkysové
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pantofle s kovovu sponou, tyrkysové
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Korková podrážka je tak lehká a pohodlná, květinový potisk následuje módní trend! Tvarovaná stélka pro komfortní nošení. Spona pro upravení pásku na míru. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vyrobeno ve Španělsku.

Holínky Coqui Scout tmavě modré Velikost: 36
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Holínky Coqui Scout tmavě modré Velikost: 36
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Holínky Coqui Scout z odolného materiálu Coqui flex. Vyjímatelná vnitřní stélka. Kvalitní, protiskluzová podešev s hrubým vzorkem. Design by Coqui.Velikost - vnitřní délka:36 - 22,737 - 23,738 - 24,739 - 25,740 - 26,741 - 27,7

Vlnka Pánské kožené nazouváky Jakub hnědá
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Pánské kožené nazouváky Jakub hnědá
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kožené nazouváky Jakub jsou vyrobeny z kvalitní a jemné kůže, ze které je nejen jejich svršek, ale také vnitřní stélka. Nazouváky se hodí pro spoustu příležitostí a je jen na vás, kam je budete nosit. V létě je to příjemná vycházková obuv pro každodenní nošení a pochůzky po městě, stejně pohodlné ale budou i když si je necháte třeba jako přezutí na zahradu nebo do práce. Pokud máte vysoký nárt, můžete si dvěma pásky na suchý zip nastavit větší obvod koženého svršku. Vyjímatelná stélka nazouváků je velmi měkká a přizpůsobivá tvaru nohy, takže máte chodidla s každým krokem v měkkém pohodlí.Materiál:Svršek, stélka: kůžePodrážka: syntetická gumaParametry:Určení: PánskéBarva: HnědáRoční období: LetníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíJaký mám problém: Vysoký nártZnačka: VlnkaKolekce: Nazouváky JakubMateriál: Kůže

James & Nicholson Lehký pánský pletený svetr JN1314 - Tmavě modrá | XXXL
842 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Lehký pánský pletený svetr JN1314 - Tmavě modrá | XXXL od výrobce James & Nicholson. Produkt je dostupný za 7 dní.

TREZETA-Hype Ws WP prune/rose Červená 39
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TREZETA-Hype Ws WP prune/rose Červená 39
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Dámská nízká turistická obuv má moderní design a vyniká funkčností. Hlavní výhodou turistických bot je membrána Water Stopper. Díky ní zůstanou Vaše nohy v suchu a pohodlí i ve vlhkém a mokrém prostředí. Svršek outdoorových bot je z odolného semiše a syntetického materiálu. Boty do lesa jsou prodyšné a odolné zároveň. Pogumovaná špička poskytne ochranu a oporu, zatímco zpevněná pata zajistí stabilitu během chůze. V zadní části se nachází i poutko pro usnadnění obouvání a zouvání. Dámské boty do hor mají polstrovaný límec i jazyk. I díky tomu jsou pohodlné a vhodné i pro delší chození po turistických chodníčcích. Turistická obuv nízká má vázání na tkaničky, které jsou v horní části doplněny o kovová očka. Vibram podrážka je zárukou přilnavosti a trakce, bez ohledu na terén. Obuv Trezeta je vhodnou volbou pro všechny milovnice turistiky. Detaily produktu: nízká turistická obuv odolný svršek ze semiše prodyšné zpevněná pata a špička vázání na šňůrky poutko pro usnadnění obouvání a zouvání polstrovaný límec boty i jazyk podrážka Vibram membrána Water Stopper

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Ranger 2.0 - Red Velikost: 37
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Ranger 2.0 - Red Velikost: 37
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

barefoot boty Be Lenka Ranger 2.0 dokonale napodobují chůzi naboso, přesne tak, jak to vymyslela příroda stylové, protiskluzové, vysoce kvalitní barefoot boty vhodné na rozličné aktivityflexibilní, 4 mm (bez výstupků) pryžová podešev odolná proti oděru poskytuje vynikající přilnavost a stabilitu za každých podmínekpodešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchnaolejovaný nubuk prémiové kvality odpuzuje vodu a podšívka z flísu udrží Vaše nohy v teplespeciálně navržená vodoodpudivá membrána dodává obuvi hydroizolační schopnostijazyk v botě je spojený se svrškem, což zamezuje vniknutí vody a sněhu dovnitřprotiskluzová podrážka s Deep gripem Vám poskytne maximálnÍ stabilitu a oporupata a špička z pogumované usně zabezpečí lepší ochranu proti okopuvýhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaprostorná špička pro Vaše prstylehká obuvTyp: vycházková obuvMateriály: Svršek: nappa kůže / nubuk Podšívka: flís, vodoodpudivá membrána Podrážka: guma (DeepGrip) Stélka: vyjímatelná, merino vlna / PU recyklátVýroba: SR

Jana 8-25363-29 hnědé dámské zimní boty šíře H
1 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Jana 8-25363-29 hnědé dámské zimní boty šíře H
1 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská zimní kotníčková vycházková obuv se zapínáním na zip. Boty značky Jana to je 100% komfort a kvalita.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou..Obuv šíře H (široká obuv). Váha jednoho páru: 770 g Dámské zimní boty značky Jana.Barva: HnědáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 17 cmPodpatek: 5 cm

Obuv polobotka CXS ISLAND GILI, šedo-modrá, vel. 45
1 009 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv polobotka CXS ISLAND GILI, šedo-modrá, vel. 45
1 009 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Polobotka, kombinovaná, trekkingová.

Zdravotní sandále Peon Dinosauři PE/1177-9D Velikost: 33
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Zdravotní sandále Peon Dinosauři PE/1177-9D Velikost: 33
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Korkové zdravotní sandálky Peon vyrobené v ČR. Pantofle mají anatomicky tvarovanou koženou stélku a bílou podrážku, která nedělá šmouhy. Vrchní část z potištěné kůže s dinosaury. Přes nárt je širší pásek, který lze regulovat suchým zipem. Okolo kotníku je nastavitelný pásek, který fixuje patu. Pokud vybíráte dětem pantofle do školy, tak jsou tyto sandálky pro dítě bezpečnější, protože mu jen tak nezklouznou z nohy a učitelé mají také raději sandálky, kde mají děti patu fixovanou, než nazouváky :-)Splňují požadavek ITC "lehká otevřená pracovní obuv".- Sednou na: normálně široké nohy, přes nárt nastavitelné suchým zipem- Zapínání: širší pásek přes nárt regulovatelný suchým zipem, velcro pásek v oblasti kotníku- Podrážka: bílá, s mírným vzorkem- Stélka: tvarovaná, kožená, s podporou podélné a příčné klenby, patní lůžkoSLOŽENÍ: Svršek - kůže, stélka - kůže, podrážka - korek + syntetická gumaVelikost - délka stélky:30 - 18,7 cm31 - 19,2 cm32 - 20,2 cm33 - 20,6 cm34 - 21,4 cm35 - 22,0 cm36 - 22,8 cm37 - 23,5 cm38 - 24,0 cm

Froddo G3110230-2 Dark Green s membránou Velikost: 36
1 959 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Froddo G3110230-2 Dark Green s membránou Velikost: 36
1 959 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníkové boty Froddo Barefoot G3110230-2 Dark Green v kombinaci kůže-textil s jednoduchým, lehce sportovním designem. Podrážka z přírodní gumy se vzorkem, a lehce zateplená podšívka s membránou, jsou tak perfektní na chladnější podzim. Bota je nepromokavá a prodyšná zároveň. Všechny srvchní materiály jsou z výroby naimpregnované.Nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával.- Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. - Opatek: lehce zpevněný- Membrána: funkční membrána Froddo.tex - bota nepromokne, ale zároveň je prodyšná- Podrážka: dobře ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, boty mají inovovaný vzorek, tak aby se za patou nešešlapával jako dříve, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: je volný, přišitý v přední části boty, na podšívce není žádný šev, který by mohl tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, kožená stélka, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže/textil, podšívka - textil,  stélka - kůže, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 13,1 cm - 5,8 cm21 - 13,7 cm - 5,9 cm22 - 14,5 cm - 6,0 cm23 - 15,2 cm - 6,2 cm24 - 16,0 cm - 6,4 cm25 - 16,5 cm - 6,5 cm26 - 17,3 cm - 6,8 cm27 - 18,0 cm - 7,0 cm28 - 18,6 cm - 7,1 cm29 - 19,4 cm - 7,2 cm30 - 20,2 cm - 7,4 cm31 - 20,6 cm - 7,6 cm32 - 21,4 cm - 7,7 cm33 - 21,1 cm - 7,9 cm34 - 22,9 cm - 8,0 cm35 - 23,6 cm - 8,1 cm36 - 24,2 cm - 8,8 cm37 - 24,9 cm - 9,0 cm38 - 25,5 cm - 9,2 cm39 - 26,0 cm - 9,3 cm40 - 26,8 cm - 9,5 cm  

McDavid X601
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McDavid X601
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

McDavid X Sleeves jsou návleky se specielně cílenou dvouvrstvou kompresí pro maximální výkon a ochranu svalů. Používají se při velké záteži a to zejména v posilovně. Dvojitá vrstva znásobuje tlak na důležitá místa, čímž chrání svaly před přetížením a pomáhá předcházet svalovým zraněním. Kompresní technologie zároveň svaly zahřívá a stabilizuje. 50+ UV ochrana pokožky. Balení obsahuje pár. • sportovní kompresní návleky na ruce• použití při nadměrné zátěži např. posilovně• cílená dvouvrstvá komprese• 50+ UV ochrana pokožky• balení obsahuje pár (2 návleky)

ADIDAS-Terrex GTX Jr wonder steel/grey three/impact orange Modrá 37 1/3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Terrex GTX Jr wonder steel/grey three/impact orange Modrá 37 1/3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Chlapecké boty na turistiku byly vyrobeny s důrazem na funkčnost a technické provedení. Boty adidas Terrex patří mezi vyhledávané i díky svým funkčním vlastnostem. Hlavní výhodou turistických bot pro kluky je membrána Gore-Tex, která zaručí potřebnou ochranu před nepříznivým počasím a zanechá Vaše nohy v suchu. Trekové boty pro kluky mají odolný svršek z technické síťoviny. Špička a pata jsou zpevněny, aby Vám dodaly potřebnou stabilitu a ochranu chodidla. Adidas Terrex boty disponují klasickým šněrováním, které výborně fixuje nohu v botě. Mají polstrovaný límec a měkkou vnitřní stélku, která se postará o pohodlí při nošení. Mezipodrážka EVA zajistí spolehlivé tlumení a absorpci nárazů. Nízká turistická obuv má kvalitní podrážku Continental, která díky svým výstupkům umožní velmi dobrou přilnavost a poskytne potřebnou trakci na nerovném terénu. Chlapecká obuv adidas je ideální pro trekking, turistické expedice a outdoorová dobrodružství. Detaily produktu: nízké turistické boty odolný svršek zpevněná pata a špička membrána Gore-Tex ochrání v nečase vázání na šňůrky vložka OrthoLite® pro větší úroveň pohodlí mezipodešev EVA poskytne tlumení a odpružení podrážka Continental s výstupky zajistí trakci a přilnavost

Viking Beito GTX Navy 3-90920-5 Velikost: 31
2 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Viking Beito GTX Navy 3-90920-5 Velikost: 31
2 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Viking Beito GTX Navy - chcete aby si Vaše děti mohly užít zimu a běhat venku stejně neohroženě jako v létě? Jste tu správně. Kvalitní zimní boty bez kompromisů prověřené Norskou zimou. Gore-Tex membrána zajišťující nepromokavost a teplý kožíšek pro tepelný komfort.  V modré Navy pro kluky i holky.- Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro vyšší nárt- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: na dva suché zipy (velcro pásky)- Opatek: zpevněný- Podrážka: pevnější, ale stále ohebná, protiskluzová s opravdovým zimním vzorkem- Jazyk: tvoří jeden díl s vrchní částí bot - je přišitý až na úroveň horního suchého zipu, do této výše je také vytažena membrána a garantována nepromokavost- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, ze spodní strany filc zajišťující izolaci, příjemný kožíšek na vrchu SLOŽENÍ: Svršek - odolné syntetické materiály, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - kožíšek - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:28 - 18,2 cm29 - 19,1 cm30 - 19,6 cm31 - 20,1 cm32 - 20,7 cm33 - 21,4 cm34 - 22,0 cm35 - 22,6 cm36 - 23,2 cm37 - 23,8 cm38 - 24,6 cm39 - 25,3 cm40 - 25,9 cm41 - 27,0 cm

T. Sokolski J23-102 hnědé pánské polobotky
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
T. Sokolski J23-102 hnědé pánské polobotky
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská celoroční vycházková obuv na šněrování.Obuv je vyrobena z pravé přírodní kůže. Vnitřní část je vybavena také pravou přírodní kůží, stélka je z pravé přírodní kůže. Váha jednoho páru: 960 gPánské celoroční farmářky.Barva: HnědáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 11 cmPodpatek: 3 cm

Barefoot tenisky Barebarics Apollo - Cappuccino Brown Velikost: 38
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Apollo - Cappuccino Brown Velikost: 38
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skladá z kombinace dvou druhů prémiové kůže s výbornými vlastnostmi a odolností. Podšívka je vyrobená z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Tento typ podšívky urychluje proces odvodu a absorpce potu, díky čemuž kůže zůstává suchá. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá u prestižních modelů obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích. Podešev je zhotovená z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli. Stélka je vyjímatelná a složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu. Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezovány a přirozeně se posilují.Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka - Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posilní balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze. Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

Boxspringová postel AMBER 180 Eltap Soft 17 (ekokůže) - bílá
21 682 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boxspringová postel AMBER 180 Eltap Soft 17 (ekokůže) - bílá
21 682 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

AMBER je klasická, přesto elegantní, vkusná a funkční boxspringová postel. Bonnelová matrace vysoká 15 cm a topper vysoký 4 cm dodávají uživateli nejvyšší pocit měkkosti a dokonale stabilizují polohu těla během spánku. Čelo postele zdobené prošíváním, rozdělené na čtyři části.K dispozici je úložný prostor na lůžkoviny. Postej je dostupná také v jiných rozměrech. Potahový materiál:Omega 68Omega 91Sawana 05Sawana 14Sawana 21Kronos 19Monolith 09monolith 77monolith 84Inari 96 Soft 11Soft 33Soft 17Berlin 01 Berlin 03Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka / masivní dřevo / DTD deska / PUR pěna / pružinyRozměry:šířka: 185 cmhloubka: 210 cmvýška: 124 cmvýška nožiček: 3 cmvýška ložné plochy od země: 54 cmHmotnost: 160 kgNosnost: 250 kgDodáváno v demontu.Berte prosím na vědomí, že foto je pouze ilustrační. Ve skutečnosti se může mírně lišit v závislosti na tom, jaké barvy máte nastaveny na svém monitoru.

ČERNÁ VELUROVÁ MIKINA S KAPUCÍ A NA ZIP BX5544 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ČERNÁ VELUROVÁ MIKINA S KAPUCÍ A NA ZIP BX5544 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka707274Od podpaží k podpaží555759Rukáv od krku777879Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

BÉŽOVÁ MIKINA S NÁPISEM DENIM BX5357 Velikost: 2XL
868 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BÉŽOVÁ MIKINA S NÁPISEM DENIM BX5357 Velikost: 2XL
868 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tabulka velikostí  MLXL2XL3XLCelková délka6869707172Od podpaží k podpaží5052545556Rukáv od krku7172737475Rukáv od podpaží4848494950Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

PÁNSKÁ ANTRACITOVÁ MIKINA BX2196 Velikost: XL
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
PÁNSKÁ ANTRACITOVÁ MIKINA BX2196 Velikost: XL
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

velikost (A) (B) (C) (D)M64507751L66528052XL68548253Tolerance +/- 2 cm.

Wojtylko 8ZW24060V hnědé pánské zimní boty
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Wojtylko 8ZW24060V hnědé pánské zimní boty
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská zimní vycházková obuv na šněrování i zip.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu imitujícího kůži. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou s jemným chlupatým kožíškem, který tvoří zateplení.Váha jednoho páru: 850 gPánské zimní boty Wojtylko.Barva: HnědáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 12 cmPodpatek: 3 cm

ADIDAS-Kaptir 3.0 core black/screaming orange/shadow olive Černá 40 2/3
1 960 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Kaptir 3.0 core black/screaming orange/shadow olive Černá 40 2/3
1 960 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Hledáte běžecké tenisky v originálním vzhledu? Vyberte si běžecké botasky Kaptir ve futuristickém stylu. Tyto pánské běžecké boty si zaslouží místo u vás doma. Pánské tenisky na běh mají klasický střih, který se hodí pro každý typ nohy. Vázání na klasické šňůrky výborně fixuje nohu v botě. Svršek botasek na běhání je garancí výborné ventilace vzduchu. Výhodou tenisek na běh je mezipodešev Cloudfoam, která se postará o vynikající odpružení. Plusem je měkká stélka a textilní podšívka, které zajistí komfort při běhu. Pryžová podrážka je odolná a umožní spolehlivou přilnavost a trakci. Tenisky adidas jsou ideální pro běh, ale využijete je i pro různé sportovní aktivity. Detaily produktu: Klasický střih Vázání na tkaničky Pohodlný úpletový svršek Mezipodrážka Cloudfoam pro odpružení Textilní podšívka pro komfort Pryžová podrážka Svršek má minimálně 50 % recyklovaného obsahu Určeno pro běh a sportovní aktivity

Elegantní kotníkové boty z kožené usně
1 659 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Elegantní kotníkové boty z kožené usně
1 659 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Elegantní kotníkové boty jsou pohodlné a snadno se kombinují. Navíc ve folkovém stylu: okamžitě jsme si oblíbili pružnou koženou useň a embosovaný vzorek. Pružná pravá kůže pro výjimečnou kvalitu a pohodlí. Postranní vsadka z kožené usně s embosovaný vzorem teček. Tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Vzadu poutko pro snadné obutí. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Podpatek 3 cm ideální pro každodenní nošení. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

COLOR KIDS-Boots W. String orange Oranžová 32
1 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
COLOR KIDS-Boots W. String orange Oranžová 32
1 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská obuv značky Color Kids. Dětské zimní boty mají kotníkový střih, který chrání nohy před chladem a zároveň poskytuje široký rozsah pohybu. Silnou stránkou zimní obuvi pro děti je vynikající voděodolnost a větruvzdornost. Bonusem je odolnost vůči špíně a nečistotám. Zimní boty jsou vhodné pro kluky i holky. Lze je upravit a stáhnout pružnou gumičkou se stopperem, čímž si je maximálně přizpůsobíte. Dětské zimní holínky spolehlivě chrání a izolují. Dětská zimní obuv je nepromokavá. Vnitřní vložka se dá celá vyjmout a můžete ji, v případě potřeby, vysušit. Chlapecké boty do sněhu mají robustní členitou podrážku, která je zároveň protiskluzová. Bonusem jsou reflexní prvky. Oranžové boty na zimu jsou skvělými společníky pro běžné nošení, outdoorové aktivity a hry ve sněhu. Detaily produktu: dětské nepromokavé boty střih po kotníky pružná gumička se stopperem ke stažení voděodolné větruodolné odolné vůči usazování špíny a nečistotám rychlošněrování se stoperem vyjímatelná vnitřní vložka dodatečné lemování po celém obvodu pro vyšší odolnost protiskluzová podrážka reflexní prvky

SALEWA-Alp Trainer 2 Mid GTX black/black Černá 41
4 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
SALEWA-Alp Trainer 2 Mid GTX black/black Černá 41
4 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Salewa. Outdoorové boty ve vyšším střihu jsou zárukou odolnosti a stability. Trekingová obuv pro pány zajistí skvělou funkčnost a podporu. Velkou výhodou trekových bot je Gore-tex membrána, která se postará o voděodolnoť a skvělou cirkulaci vzduchu. Nepromokavé boty jsou must have obuví pro všechny turisty. Mezipodešev z EVA materiálu pomáhá tlumit nárazy a poskytuje dobré odpružení. T boty do hor disponují systémem 3F, který podporuje kotník a flexibilitu při chůzi. Měkké vnitřní polstrování zajistí pohodlí při zdolávání turistických stezek. Stélka do bot SALEWA® Multi Fit Footbed Plus (MFF+) přispívá ke komfortu. Vibram podrážka spolehlivě zdolá každý typ terénu včetně náročného kamenitého terénu. Černé boty pro pány jsou nejlepšími společníky na trekking, turistické výpravy a outdoorová dobrodružství. Detaily produktu: odolné Vibram boty klasické šněrování vyšší střih logo značky na boční přední straně a jazyce bot prodyšná podšívka nepromokavá a prodyšná Gore-tex membrána udrží nohy v suchu mezipodešev z EVA materiálu tlumí nárazy 3F systém pro podporu kotníku vložka SALEWA® Multi Fit Footbed Plus (MFF+) vynikající trakce a přizpůsobivost vhodné pro turistiku, treking, kempování

Vlnka Dámské kotníkové zimní boty s ovčí vlnou Anita - šedá
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Dámské kotníkové zimní boty s ovčí vlnou Anita - šedá
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Doplňte svůj zimní botník o módní kousek, který je nejen pěkný na pohled, ale také kvalitní a funkční. Kotníkové zimní boty Anita jsou uvnitř vystlané měkkou, hřejivou vrstvou ovčí vlny, a kotníky ochrání před štiplavou zimou krásná hebká kožešina. Zbytek boty je na povrchu z jemného semiše a hodí se tak pro suché dny od podzimu do jara. Podrážka je protiskluzová, takže se nemusíte obávat uklouznutí po ušlapaném sněhu nebo namrzlé cestě. Materiál: Svršek: velur Vnitřek: ovčí vlnaPodrážka: guma

Postel DISTAGHIL, 140x200, masiv borovice/moření ořech
9 610 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel DISTAGHIL, 140x200, masiv borovice/moření ořech
9 610 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel 140x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 140x200 cm nebo 2x 70x200 cm. Barva moření: ořech Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 149 x 213 cm Ložná plocha: 140 x 200 cm Výška čela za hlavou: 72 cm Výška čela u nohou: 41 cmVýška montování roštu: 25,5 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 22,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 38 cm Rozměr nohy postele: 6x6 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Kožené tenisky se zipem
1 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené tenisky se zipem
1 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Stylové tenisky jsou z navržené z hladké kůže s módní perforací. Z pravé kvalitní kůže. Postranní zip pro snadné a rychlé obutí. Měkké vypodložení. Pevný opatek. Před prvním použitím ošetřete Vaši obuv impregnačním přípravkem.

TAMARIS Kožené kozačky zn. Tamaris, pro široká lýtka
4 453 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TAMARIS Kožené kozačky zn. Tamaris, pro široká lýtka
4 453 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kozačky zn. Tamaris v klasickém stylu se skvěle hodí pro ležérní i elegantní kombinace. Navíc jsou velmi pohodlné. Ochrání před chladem. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Pevný opatek. Na vnitřní straně zip. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Ploché baleríny
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ploché baleríny
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Oblíbené baleríny jsou maximálně moderní a stylové. Kožená stélka. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka tón v tónu. Pevný opatek. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Baleríny na nízkém podpatku
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Baleríny na nízkém podpatku
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ženské a pohodlné baleríny na nízkém podpatku! Pro optické prodloužení postavy. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály na klínovém podpatku
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sandály na klínovém podpatku
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Inspirované retro módou, páskové sandály na klínovém podpatku dodají ženskost celému outfitu! Otevřená špička. Překřížené pásky se zlatou lemovkou. Kolem kotníku pásek s potaženou sponou a vsazenou pruženkou. Měkké vypodložení paty. Klínový podpatek zdobený lýkovým provázkem. Protiskluzová podrážka.

SKETCHERS Nazouvací tenisky Slip-ins - Go Walk Flex
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
SKETCHERS Nazouvací tenisky Slip-ins - Go Walk Flex
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Objevte jedinečné pohodlí nazouvacích tenisek Skechers Slip-ins - Go Walk Flex! Sportovní, stylové, pohodlné a snadné na údržbu, nic jim nechybí. Tenisky Hands Free Slip-ins Go Walk Flex - Hands Up Skechers. Ze 100% veganského materiálu. Snadné obutí bez použití rukou. Pružné tkaničky. Exkluzivní polštářek Heel Pillow drží Vaši nohu bezpečně na místě. Odlehčené polstrování ULTRA GO. Měkká vložka Ortholite tlumí náraz při došlapu. Stélka Air-Cooled s tvarovou pamětí: přizpůsobí se chodidlu a rovnoměrně rozloží váhu těla. Pružné dekorativní tkaničky. Lze prát v pračce.

SKETCHERS Nazouvací polobotky On-The-Go Joy - Plush Dreams
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
SKETCHERS Nazouvací polobotky On-The-Go Joy - Plush Dreams
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Objevte jedinečné pohodlí nazouvacích polobotek On-The-Go Joy - Plush Dreams! Elegantní a komfortní, stanou se láskou na první pohled. Polobotky On-The-Go Joy - Plush Dreams. Ze 100% veganského materiálu. Svršek ze semišové kůže s úpravou odolnou vodě a skvrnám s technologií 3M Scotchgard. Ohrnutí ze syntetické kožešiny a hebká hřejivá podšívka. Měkká vložka Ortholite tlumí náraz při došlapu. Stélka Air Cooled Goga Mat s technologií vzduchového chlazení a paměťové pěny se přizpůsobí tvaru Vašeho chodidla. Inovativní odpružená podrážka 5GEN. Pružná protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

Baleríny na klínku, kožená useň
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Baleríny na klínku, kožená useň
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Baleríny jsou vždy skvělým nápadem, my Vám je navíc přinášíme na klínovém podpatku pro zeštíhlení a optické prodloužení postavy. Snadné nazutí. Z pravé kožené usně. Pěnová stélka a vypodložení nožní klenby. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Froddo Chelys G3160216-2 Black jaro Velikost: 34
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Froddo Chelys G3160216-2 Black jaro Velikost: 34
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Polokozačky Froddo Barefoot Chelys G3160216-2 Black z hladké kůže s výraznou texturou, světle hnědá kožená podšívka, vyjímatelná antibakteriální stélka s nášlapem z kůže. Zcela nová podrážka se vzorkem, díky kterému neklouže - výborná na podzim a zimu. Vyrobena z přírodní gumy.Nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával. Již vyzkoušená v sezoně podzim/zima 23, úprava opravdu pomohla a boty mají mnohem lepší výdrž.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, vhodné i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na zip na vnitřní straně kotníku- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával, velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, antibakteriální, kožená stélka, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:27 - 18,0 cm - 7,0 cm28 - 18,6 cm - 7,1 cm29 - 19,4 cm - 7,2 cm30 - 20,2 cm - 7,4 cm31 - 20,6 cm - 7,6 cm32 - 21,4 cm - 7,7 cm33 - 22,1 cm - 7,9 cm34 - 22,9 cm - 8,0 cm35 - 23,6 cm - 8,1 cm36 - 24,2 cm - 8,8 cm37 - 24,9 cm - 9,0 cm38 - 25,5 cm - 9,2 cm39 - 26,0 cm - 9,3 cm40 - 26,8 cm - 9,5 cm41 - 27,9 cm - 9,7 cm42 - 28,4 cm - 9,8 cm

Baleríny na nízkém podpatku
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Baleríny na nízkém podpatku
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ženské a pohodlné baleríny na nízkém podpatku! Pro optické prodloužení postavy. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Merrell J068235 Agility Peak 5 Black/multi
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J068235 Agility Peak 5 Black/multi
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Agility Peak 5 staví na úspěchu jedné z našich nejoblíbenějších trailových běžeckých bot Merrell a vylepšuje tento již tak úspěšný model. V této nejnovější verzi je Rock plate prodloužena po 3/4 délce mezipodešve, hmotnost je snížena, pata je vytvarována pro větší pohodlí a lepší stabilitu, proti uklouznutí - ať už běžíte naplno nebo trénujete na další závod, Agility Peak 5 budou váš spolehlivý pomocník. • prodyšný svršek z materiálu mesh a TPU• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• D-kroužek na připevnění návleků• externí výztuha jistí pevné usazení paty• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• 100% recyklovaná prodyšná podšívka ze síťoviny• stélka potažená 100% recyklovanou síťovinou• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• nevyjímatelná pěnová EVA stélka• Rock plate poskytuje zvýšenou ochranu• dvojsměrné pružné drážkování mezipodešve FLEXconnect® zajišťuje lepší kontakt s povrchem• mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• vysoce výkonnostní podešev Vibram® MegaGrip® poskytuje ten nejlepší poměr mezi odolností a přilnavostí v jakémkoli terénu• trakční výstupky Vibram® na podešvi speciálně navržené tak, aby zvyšovaly přilnavost a odolávaly nečistotám při každém krokuTECHNOLOGIE: FloatPro®, FLEXconnect®, MegaGrip®, DROP 6.0, STACK 31-25, RECYCLEDHMOTNOST: 570 g

Pupečník asijský, gotu kola - nať nařezaná - Centella asiatica - Herba hydrocotylae asiaticae 1000 g
904 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pupečník asijský, gotu kola - nať nařezaná - Centella asiatica - Herba hydrocotylae asiaticaeSušená, nařezaná nať pupečníku asijského. Pupečník asijský je plíživá tropická rostlina, která se vyskytuje zejména v Asii a Africe. Kromě léčivých vlastností se může pupečník pochlubit i dekorativním vzhledem a jako zajímavou pokojovou rostlinu jej lze pěstovat i v našich podmínkách. Čerstvě utržené listy jsou skvělé například do salátů.Pupečník asijský obsahuje vitamíny skupiny B, vitamín C, karotenoidy, flavonoidy, alkaloidy, glykosidy, steroly, taniny - třísloviny, sacharidy, anorganické soli, kyselinu asparagovou, glycin, glutamin, alfa-alanin, fenylalanin, nasycené.Příznivé vlastnosti pupečníku asijského:podpora duševního zdraví - pomáhá zlepšit duševní zdraví, zejména kognitivní funkce, jako je paměť, koncentrace a mentální jasnost. Tento účinek je spojen s její schopností zlepšit průtok krve do mozku a stimulovat tvorbu nervových buněk,léčba kožních problémů - má silné protizánětlivé a hojivé vlastnosti, které ji činí účinnou při léčbě různých kožních problémů, zmírňuje zánět, podporuje hojení ran, zmírňuje svědění a podporuje zdravý vzhled pokožky, urychluje hojení ran, stimuluje produkci kolagenu, zlepšuje mikrocirkulaci krve a poskytuje buňkám potřebné živiny na rychlejší hojení tkáně,antioxidant- obsahuje antioxidanty, které pomáhají chránit buňky před poškozením způsobeným volnými radikály, zpomaluje proces stárnutí a chrání tělo před degenerativními onemocněními,podpora cirkulace krve - zlepšuje cirkulaci krve v těle, což má pozitivní vliv na zdraví srdce a cév, jakož i na celkové zdraví organismu.PoužitíPupečník asijský můžete použít k přípravě nálevu, odvaru, koupele, bylinného obkladu, masti nebo tinktury.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Polobotky "Nova"
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Polobotky "Nova"
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

V módním stylu tenisek s kontrastními švy a hřejivou plyšovou podšívkou - to není zcela běžné. Superpohodlný velký otvor s páskem na suchý zip zajišťuje snadné nazouvání! Podpatek cca 4 cm.

Merrell J067766 Vapor Glove 6 Highrise
2 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J067766 Vapor Glove 6 Highrise
2 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot pokračuje modelem Vapor Glove 6. Jsou to doposud nejvíce minimalistické boty, které Merrell vytvořil a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která dokonale obepíná chodidlo a maximalizuje tak přilnavost a odolnost, a díky prodyšnému svršku ze síťoviny zajišťuje skvělé pohodlí. Vapor Glove 6 nabízí maximální výkon v minimalistickém trailovém i tréninkovém provedení. Celková výška podešve je 6 mm. Vraťte se s botami Vapor Glove 6 k barefoot stylu. • 100% recyklovaný prodyšný svršek z materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček a pásků• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• externí výztuha jistí pevné usazení paty• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• podešev Vibram® EcoStep z materiálu, který je ze 30% recyklovaný, poskytuje vynikající přilnavost, odolnost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE: Barefoot 2, NXT, Vibram® Ecostep Recycle, STACK 6-6, DROP 0.0, RECYCLEDHMOTNOST: 300 g

KAYLAND-INPHINITY GTX TEAL BLUE Modrá 46
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
KAYLAND-INPHINITY GTX TEAL BLUE Modrá 46
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Kayland. Lehká, spolehlivá a všestranná treková obuv určená pro turistiku ve středních nadmořských výškách. Boty do hor mají atraktivní, podmanivý design, který tvoří fúzi tradičního vzhledu turistické obuvi a moderních bot. Jejich svršek je vyroben z odolného, ochranného semiše, je spojen s moderním vyšším límcem s vložkami z technických tkanin a polyuretanovými aplikacemi, které posilují celou strukturu, aniž by ji zatěžovaly. Jsou prodyšné a díky membráně Gore-Tex i voděodolné. Outdoorové boty do přírody se vážou na šňůrky s háčky. Mají díky mezipodešvi EVA s dvojitou hustotou nízkou hmotnost, jsou lehké a pružné, ideální do smíšeného nerovného terénu, kde se nosí těžké batohy. Podrážka Vibram Multiverse Hike má výše a rozmanitě umístěné výstupky pro lepší odvádění nečistot a přilnutí k terénu, zatímco špička a pata jsou široké pro výborné dokonalé přilnutí k terénu při chůzi do kopce či z kopce. Detaily produktu: pánská turistická obuv vyšší střih klasické šněrování logo značky na zadní straně a jazyce boty atraktivní barevná kombinace všestranná treková obuv do středních nadmořských výšek svršek z odolného semiše membrána Gore-Tex polyuretanové aplikace a technické tkaniny zpevňují límec boty mezipodešev EVA s dvojitou hustotou nízká hmotnost, lehké a pružné vhodné i pro turistiku s těžkými batohy podrážka Vibram Multiverse Hike rozmanitě umístěné výstupky výborná přilnavost k terénu širší podrážka na špičce i patě - jistota při chůzi z/do kopce vhodné i pro náročnou turistiku

Dámská kotníková obuv REMONTE D0770-22 hnědá W3
3 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámská kotníková obuv REMONTE D0770-22 hnědá W3
3 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Obuv REMONTE je vyšší řadou značky RIEKER, obuv se vyznačuje kvalitou použitých materiálů. Tento sportovní kousek ocení jistě všichni, kdo touží po pohodlí a teploučku. Obuv se vyrábí v oblíbených barvách. Díky tkaničkám, které můžete utáhnout nebo povolit podle potřeby a zipu se Vám budou snadno obouvat. Ozdoby, která zjemní vzhled obuvi jsou dvě loga značky Remonte,vtisknuté na vnější straně ke kotníku a v materiálu na patě. Měkká vyjímatelná stélka Vám zajistí příjemný pocit i při dlouhodobé chůzi. Stabilní hrubší podešev zaujme svou světlou barvou a díky výšce neucítíte žádnou nerovnost terénu. Tímto modelem můžete oživit kompletní šatník u Vás doma. Technologie: Remonte TEX – funkční vrstva, díky které je svršek boty nepromokavý a přesto prodyšný. Remonte Soft – unikátní stélka vyrobená z prodyšného materiálu, která svým tvarem a materiálem zajistí pocit pohodlí při celodenním nošení. Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou.

Merrell J067611 Nova 3 Monument
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J067611 Nova 3 Monument
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Naše nejprodávanější pánská běžecká obuv Nova 3 je ještě lepší. Mezi hlavní novinky patří odolnější svršek pro větší ochranu nohy, měkčí a citlivější mezipodešev s pěnovými polštářky FloatPro Foam™ strategicky umístěnými pod patou a přední částí chodidla, kde nejvíce potřebujete extra tlumení, a nový design podešve zlepšující přilnavost, který vyrobili naši partneři ze společnosti Vibram®. Inovace modelu Nova 3 vám zajistí pohodlí a výkonnost, až budete na trailu zdolávat divoké kilometry. • prodyšný svršek z materiálu Mesh a TPU• šněrování ze 100% recyklovaného materiálu• polstrovaný límec kolem kotníku• externí výztuha jistí pevné usazení paty• podšívka ze 100% recyklované prodyšné síťoviny• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 50% recyklovaná vyjímatelná stélka z pěny EVA• Rock plate poskytuje zvýšenou ochranu• tlumící polštářky v patní a přední části chodidla• Super Rebound Compound poskytuje odolné tlumení nárazů, které pomáhá snižovat točivý moment a umožňuje plynulý přechod do střední části chodidla• technologie podešve Vibram® TC5+ vám dodá jistotu při každém kroku od horských stezek až po městské ulice. Vyrobená exkluzivně pro Merrell, poskytuje všestrannou přilnavost, trakci a odolnost určenou pro každodenní nošení• Vegan-FriendlyTECHNOLOGIE: NXT, Vibram® TC5+, 8.0 DROP, STACK 29-21, RECYCLEDHMOTNOST: 600 g

ŽLUTÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5703 Velikost: M
912 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ŽLUTÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5703 Velikost: M
912 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tabulka velikostí SMLXL2XLCelková délka6869707475Od podpaží k podpaží4748505657Rukáv od krku7377788080Rukáv od podpaží4850515152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Protetika Pady Navy Velikost: 28
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Protetika Pady Navy Velikost: 28
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Letní kožené sandále Protetika Pady Navy jsou od jara 2024 na nové podrážce, která má lepší, anatomický tvar, než starší modely. Boty mají prostornou špičku (oproti modelu 2023 však nejsou v prstech tolik široké), víc místa pro palec (i dominantní), sednou na normálně široké nožky. Nový model má měkkou podrážku, výborně ohebnou všemi směry (měkčí než měly modely 2023).  Boty splňují požadavky na barefoot obouvání. Svršek je z tmavě modré broušené kůže s podrážkou ve stejné barvě, zelené detaily.- Sednou na: normálně široké nožky, přes nárt velmi dobře regulovatelné velcro pásky - sednou i na vyšší nárt, vhodné také pro dominantní palce, na normální a širší kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním regulujete přes nárt a druhým dotažení ke kotníku- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: novinka 2024, lepená, ohebná všemi směry - příčně i podélně, u nové boty se může zdát tužší, ale během chvilky ji v ruce rozhýbete a bude pak velmi dobře ohebná - Stélka: kožená, vyjímatelná, bez tvarování a bez podpory podélné i příčné klenby - možnost kontroly velikosti nejen při výběru, ale také během nošení, zda už nejsou boty malé- SLOŽENÍ: svršek - broušená kůže, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetikaNaměřili jsme měřidly Plus12 a Clevermess (tím, že je bota měkká, je šířka +-1mm orientační - měříme tak, aby měřidlo botu neroztahovalo):Velikost - délka x šířka:19 - 12,2 cm x 5,6 cm20 - 12,8 cm x 5,8 cm21 - 13,5 cm x 6,0 cm22 - 14,3 cm x 6,2 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,3 cm x 6,6 cm26 - 16,8 cm x 6,8 cm27 - 17,4 cm x 7,0 cm28 - 18,1 cm x 7,2 cm29 - 18,8 cm x 7,4 cm30 - 19,4 cm x 7,4 cm31 - 20,0 cm x 7,6 cm32 - 20,6 cm x 7,7 cm33 - 21,2 cm x 7,8 cm34 - 22,0 cm x 7,8 cm35 - 22,6 cm x 8,0 cm36 - 23,2 cm x 8,2 cm