The Organic Pharmacy Quercetin & Vitamin C Complex Capsules
1 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
The Organic Pharmacy Quercetin & Vitamin C Complex Capsules
1 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kvercetin s vitaminem CPotravinový doplněkPomáhá zmírňovat projevy alergie. Trápí vás senná rýma nebo jiné alergické potíže? Silné vitamíny a protizánětlivé rostlinné extrakty s obsahem kvercetinu ‒ přírodního antihistaminika. Kvercetin zmírňuje alergické projevy organismu a tlumí zánět.Účinky kvercetinu posiluje obsažený vitamin C a bromelin ‒ velmi silná protizánětlivá látka s antialergenními vlastnostmi.Proč si kvercetin s vitaminem C zamilujete:působí příznivě na zdraví cév a kloubůpomáhá mírnit alergické reakce včetně kožních a potravinovýchpůsobí proti bolestem a napomáhá hojení při úrazechpodporuje přirozenou tvorbu kolagenutlumí zánětlivé procesyBlahodárné složení:vitamin C ‒ stabilní forma vitaminu C rozpustná v tucích i ve vodě. Má antioxidační a konzervační účinek.kvercetin ‒ jeden z nejsilnějších rostlinných flavonoidů. Působí jako silný antioxidant a redukuje záněty. Potlačuje uvolnění histaminu z buněk, a tak tlumí alergické reakce (včetně astmatu či po bodnutí hmyzem). Pomáhá udržovat cévy čisté a průchodné.kopřiva ‒ obsahuje spoustu živin. Při lokálním použití má zklidňující účinky a blahodárně působí na vyrážky.bezový květ ‒ kvetoucí část bezového květu obsahuje 5× více antokyanů (polyfenolových antioxidantů) než borůvky. Posiluje schopnost kožních buněk bojovat proti volným radikálům. Navíc zmírňuje zánět a zklidňuje podráždění.bromelin (bromelain) ‒ silný protizánětlivý enzym získávaný z ananasových stonků. Zkoumá se jeho vzájemné působení s prostaglandiny, dalšími protizánětlivými látkami.kurkuma ‒ obsažený kurkumin je silný protizánětlivý a antioxidační prostředek. Stimuluje v těle přirozenou produkci hormonu kortizonu, který reguluje přehnané reakce imunitního systému.Doporučené užívání:Během pylové sezóny nebo v období zhoršení alergických potíží užívejte 3 tobolky denně před jídlem. V případě potíží s klouby užívejte stejné množství.  

Ochranná lišta hrany kufru Mazda 6 2012- (combi, carbon)
2 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Mazda 6 2012- (combi, carbon)
2 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Mazda 6 je vyrobená z karbonu. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových a karbonových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Toyota ProAce City 2020- (carbon)
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Toyota ProAce City 2020- (carbon)
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Toyota ProAce City je vyrobená z nerezové oceli a potažená karbonovou fólií. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě. 1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo maskovací páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Mitsubishi ASX 2017-2019 (tmavá, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Mitsubishi ASX 2017-2019 (tmavá, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Mitsubishi ASX je vyrobená z tmavé nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Eyecasions Čočky Green Tint
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Eyecasions Čočky Green Tint
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Čočky Green TintZískejte s čočkami přirozenou barvu na zvýšení vašeho očního tónu, i když vaše vlastní barva očí je tmavá, nyní můžete mít dokonalé zelené oči.Balení obsahuje:2 ks zelených čoček (1 pár), které jsou určeny na 30-ti denní nošenípouzdro na kontaktní čočkyroztok na kontaktní čočkyvhodné od 14 let  

ELTAP Postel ROCCO 90x200 cm (Sawana 26) Otvírání postele: levá
10 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024
ELTAP Postel ROCCO 90x200 cm (Sawana 26) Otvírání postele: levá
10 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024

Kompletní specifikaceModerní čalouněná postel, kde je každodenní vstávání radost díky výšce ložné části postele, která je 60cm. Postel má moderní design a několik variant potahových látek. Postel je vyrobena z kombinace dřeva a LTD. Co je Boxsprings?: Je báječný vynález, jak z dobré postele udělat ještě lepší - s extra porcí pružení a přitom s maximálním důrazem na dokonalou ergonomii těla při spánku. velká výhoda výšky ložné části postele pro lehčí vstávání (60cm)matrace je tvořena pružinami Bonell + PUR pěna T2542matrace je oboustranná, hypoalergická o tvrdosti H3 (střední tvrdost) a její potah je možné prát na 40?C. Výška matrace je 20cm.1x velký úložný prostor (otevírací) - v roletce zvolte levou či pravou variantupostel je čalouněná a je dodávána včetně matrace a topperurozměr spací plochy : 90x200 cmvýška spací plochy: 60 cm, šířka postele: 92 cm výška čela: 126 cm, délka postele: 205 cm, topper: 4 cmpotah: Sawana 26Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Pepe Jeans pánský modrý svetr Downing - M (565)
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Pepe Jeans pánský modrý svetr Downing - M (565)
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánský modrý svetr Downing od Pepe Jeans.Materiál: 94% bavlna, 3% vlna, 3% kašmír.Střih: Regular fit.

Obuv BENNON GORDON polobotka 45
2 055 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Obuv BENNON GORDON polobotka 45
2 055 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Komfortní a lehká pánská polobotka celoroční. Kožená. Obuv je vhodná ke stejnokroji i na nošení ve volném čase, ideální pro číšníky, servíruje. Velikost: 38-50 Svršek: hovězí useň 1,3 mm, neperforovaná. Stélka: usňová vlepovací, vyměnitelná vkládací stélka DRYSOLE. Podešev: ASTOR, PUR prošitá se svrškem

Hey Joe Premium Aluminium AC10 hřeben na vlasy
450 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Hey Joe Premium Aluminium AC10 hřeben na vlasy
450 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Antistatický hřeben na vlasy Hey Joe z hliníkové slitiny je vhodný i pro vytváření střihu za pomocí strojku na vlasy.

Coqui 1353 navy nazouváky
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Coqui 1353 navy nazouváky
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Letní nazouvací obuv s nastavitelným páskem kolem paty nebo na nárt.Zadní pásek je možno přetočit dopředu na nárt a potom je ze sandálu nazouvák.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Nazouváky typu crocsy značka Coqui.Barva: NavyVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 2.5 cm

FootBalance QuickFit Orange oranžová
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
FootBalance QuickFit Orange oranžová
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ideální volba pro úzká chodidla s nízkou klenbou. Stélka je úzká a je vhodná jak pro volný čas, tak pro sport. Tepelné vytvarování vložky provedete lehce sami doma. Ve fotogalerii naleznete návod jak zjistit jaká vložka QuickFit je pro vás nejvhodnější. Zůstaňte v pohodlí i při pohybu. Komfortní a dobře padnoucí obuv zvyšuje zážitek z pohybu a činí sportování příjemnější. Patentovaná balanční destička FootBalance pomáhá udržovat svaly a klenbu nohou aktivní a zpevněnou. Když se nemusíte starat o nohy, můžete se zaměřit na okamžik - dosáhnete svého cíle. Absorpce nárazů vede ke snížení úrazů s ním souvisejících. Studie ukázaly, že zlepšení celkového vyrovnání těla pomáhá zlepšit biomechanickou účinnost a snížit výskyt únavových zranění. Patentovaná balanční destička poskytuje na míru tvarovatelnou dynamickou podporu klenby, snižuje rotaci kotníku, čímž pomáhá předcházet jeho vyosení a udržuje neutrální postoj při aktivování svalů nohou. Antibakteriální povrch pro maximální hygienu.Technologie samotvarování umožňuje zákazníkům uzpůsobit si tyto inovativní vložky jednou ze dvou metod: nošením nebo zahřívaným tvarováním (v troubě). Vložky QuickFit jsou perfektní pro volnočasové aktivity a jednoduchá cvičení.

Wojtylko 1Z21032 stříbrné dětské zimní sněhulky
595 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Wojtylko 1Z21032 stříbrné dětské zimní sněhulky
595 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská zimní rekreační obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobena ze syntetického textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je kompletně vyteplená chlupatým textilním kožíškem.Váha jednoho páru: 390 gZimní kotníčkové sněhulky značky Wojtylko.Barva: StříbrnáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 14 cmPodpatek: 2 cm

Wojtylko 5A22010 šedé dětské polobotky
795 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Wojtylko 5A22010 šedé dětské polobotky
795 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská celoroční vycházková obuv se zapínáním na pásek se suchým zipem. Obuv je vyrobena ze syntetické kůže. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou. Stélka je vyrobená z přírodní kůže a vybavená podporou podélné klenby.Váha jednoho páru: 380 gVycházkové boty značky Wojtylko.Barva: ŠedáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 8 cmPodpatek: 1 cm

Bennon CALIBRO Blue Low
1 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bennon CALIBRO Blue Low
1 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Lehká polobotka sportovního typu vhodná do nepříznivého počasí a terénu. Redukované množství šití zvyšuje vnitřní komfort a zamezuje tak tvorbě otlaků. Bota je vybavena okopovou špicí a reflexními prvky a má zpevnění v oblasti Achillovy šlachy. • Splňuje SRA protiskluzné vlastnosti.• vrchový materiál: Softshell• podšívka: textilie MESH• stélka: ABSORBA• podešev: EVA/pryž DARTstélka: ABSORBA : Antibakteriální, anatomicky tvarovaná stélka vhodná pro zátěžové pracovní použití i aktivní trávení volného času. Silná vrstva mikroporézního polyuretanu slouží jak k absorpci potu a udržení příznivého mikroklima uvnitř obuvi, tak k tlumení rázů při dlouhodobém nošení. Velmi snadno se myje a je velmi pohodlná.

Ardon Kotníkové trekové boty RAMBLER HIGH - 37
1 585 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ardon Kotníkové trekové boty RAMBLER HIGH - 37
1 585 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kotníkové trekové boty RAMBLER HIGH - 37 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 4 dny.

Gumbies Dámské žabky Gumbies Islander - Více barev | 36
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Gumbies Dámské žabky Gumbies Islander - Více barev | 36
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámské žabky Islander - Více barev | 36 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

Adidas Runfalcon 2.0 K GX3535 dětské tenisky
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Adidas Runfalcon 2.0 K GX3535 dětské tenisky
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tyto dětské boty se hodí na hodinu tělocviku i na víkendovou procházku. Dopřejí dětem pohodlí při náročném tréninku i při dnech odpočinku. Mají lehkou konstrukci, takže se příjemně nosí.

MG 9H ochranné sklo na Realme Narzo 50A
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MG 9H ochranné sklo na Realme Narzo 50A
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Salomon Predict Hike Mid GTX M 43 1/3 EUR
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Salomon Predict Hike Mid GTX M 43 1/3 EUR
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská turistická obuv Salomon Predict Hike Mid GTX M, která vyčnívá z davu. Zajišťuje pohodlný krok na jakékoli cestě. Díky technologii Energy Surge má dlouhotrvající odpružení. Tato outdoorová všestranná obuv má GORE-TEX membránu, která chrání před povětrnostními vlivy, a středně vykrojený límec, který obepne vaše nohy a usnadní vaši jízdu, zatímco hluboké výstupky zajistí přilnavost v jakémkoli terénu. Přizpůsobivá jízda: Anatomic Decoupling technologie umožňuje ohýbat se s vaší nohou, což umožňuje nezávislým platformám přizpůsobit se vašemu kroku a terénu Prémiové odpružení: Plyšové odpružení při každém úderu – Energy Surge vám umožní najet kilometry v prvotřídním pohodlí Vysoká obuv s poníženou patní částí s designem, který obepne vaše chodidla, GORE-TEX, který vás ochrání, a odolná a všestranná přilnavost na podrážce dělají z této boty vašeho nejlepšího partnera v přírodě All Terrain Contagrip®: je navržen pro nejširší škálu povrchů. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu Anatomické oddělení: Anatomical Decoupling obsahuje jedinečné drážky a nezávislé platformy navržené tak, aby tlumily, vedly a poháněly chodidlo pro ultra plynulý přechod dopředu Energy Surge: Lehká, citlivá pěna vytvořená kombinací EVA a olefinu [OBC], která poskytuje dlouhotrvající odpružení a návrat pružné energie Syntetická podšívka: vysoká odolnost a ochrana Ortholite®: díky antibakteriální anatomické stélce OrthoLite® se budete cítit jako v bavlnce. Dlouhodobě tlumí nárazy, zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu a plísní, odvádí vlhkost a zajistí prodyšnost pro příjemné nošení PFC free, recyklované materiály Drop: 11 mm (špička: 24,5 mm, pata: 35,5 mm) Hmotnost: 376 g

Bennon TERENNO Green High
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bennon TERENNO Green High
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vyšší celokožená trekingová obuv vybavená voděodolnou membránou REGI-TEX® a celopryžovou podešví Vibram®.Ochrana špice zabraňuje poškození vrchové lícové usně Crazy Horse.Díky použitým kvalitním komponentům a materiálům je obuv v terénu stabilní a odolná vůči nepříznivým klimatickým vlivům a lze ji použít i pro náročnější horské túry. • vrchový materiál: Crazy horse hovězinová useň• podšívka: membrána REGI-TEX® + textilie sandwich MESH• stélka: ABSORBA• podešev: pryž Vibram® S1021stélka: ABSORBA : Antibakteriální, anatomicky tvarovaná stélka vhodná pro zátěžové pracovní použití i aktivní trávení volného času. Silná vrstva mikroporézního polyuretanu slouží jak k absorpci potu a udržení příznivého mikroklima uvnitř obuvi, tak k tlumení rázů při dlouhodobém nošení. Velmi snadno se myje a je velmi pohodlná.

Mustang 4150-310-820 navy pánské polobotky
1 695 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Mustang 4150-310-820 navy pánské polobotky
1 695 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská celoroční vycházková obuv na šněrování.Stylové volnočasové polobotky značky Mustang.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu imitujícího kůži. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou. Váha jednoho páru: 680 gPánské celoroční boty Mustang.Barva: NavyVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 11 cmPodpatek: 3 cm

Postel FAIDRA Dekorhome Smaragdová
8 860 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Postel FAIDRA Dekorhome Smaragdová
8 860 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Stylová postel FAIDRA v retro stylu s vkusným a jednoduchým designem. Se svým rozměrem lůžka 140 x 200 cm bude ideální volbou do moderního studentského pokoje. Postel je čalouněná sametovou látkou ve dvou barevných variantách: smaragdová a stříbrnošedá. Stojí na pevných kovových nohách ve zlaté nebo černé barvě. Rošt a matrace nejsou součástí balení!K posteli FAIDRA doporučujeme přikoupit noční stolek nebo lavici FAIDRA. V nabídce máme i pohovku a sedací soupravu FAIDRA. Barva:smaragdová / zlatástříbrnošedá / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:sametová látka / kov Rozměry:šířka: 150 cmhloubka: 210 cm výška: 90 cmrozměr lůžka: 140 x 200 cmvýška ložné plochy od země: 33 cmvýška nožiček: 20 cmDodáváno v demontu.

Postel KAISA Tempo Kondela 160 x 200 cm
7 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Postel KAISA Tempo Kondela 160 x 200 cm
7 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Stylová postel KAISA vám dopřeje ten nejlepší komfort. Postel je čalouněná jemnou sametovou látkou v barevném provedení: šedohnědá (taupe). Postel se pyšní vysokým čalouněným čelem s dekorativním prošíváním. Stojí na kovových nohách v provedení zlatý chrom matný. Součástí je lamelový rošt. Dodávána bez matrace. Doporučujeme dokoupit matraci z naší nabídky.Postel nabízíme ve 2 velikostech: 140 x 200 cm a 160 x 200 cm. Barva: šedohnědá (taupe) / zlatá matnáMateriál: kov / látkaRozměry: šířka: 150 / 170 cm hloubka: 210 cmvýška: 110 cmvýška ložné plochy: 28 cmPlocha lůžka: 140 x 200 cm160 x 200 cmVýběr velikosti zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Nosnost jednoho lůžka: 100 kgHmotnost: 35 kg / 38 kgDodáváno v demontu.

Demar Mammut náhradní vložka Velikost: 28-29
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Demar Mammut náhradní vložka Velikost: 28-29
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Náhradní vložky do oblíbených zateplených holinek Demar Mammut. Vložky jsou stejné jako originální vyrobené z pravé ovčí vlny. Holínky sice nepromoknou, ale nohy se v nich často zpotí, a poté je potřeba vložku vyjmout a nechat vyschnout. Následně se hodí mít vložky náhradní, abyste mohli Mammuty využít opravdu naplno, bez čekání, až zpocené vložky uschnou.

Demar Twister Lux Zebra Velikost: 28-29
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Demar Twister Lux Zebra Velikost: 28-29
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kvalitní zateplené dětské gumáky Demar Twister Lux Zebra, vyrobené z klasické gumy. Zateplená vložka je vyjímatelná a při oteplení je tak možné holínky dále nosit. Při vyjmutí vložky se vnitřní prostor do délky zvětší o přibližně 9 mm, vnitřní délka s vložkou a bez ní je uvedena níže v popisu.Vhodné na užší a normální nohu. Na širší nohu, případně vysoký nárt se výrazně lépe nazouvá verze bez zateplení, případně model Stormer.Velikost - vnitřní délka (se zateplenou vložkou):20/21 - 13,0 cm22/23 - 14,3 cm24/25 - 15,5 cm26/27 - 16,9 cm28/29 - 18,5 cm30/31 - 19,7 cm32/33 - 21,0 cm34/35 - 22,3 cm Velikost - vnitřní délka (vyjmutá vložka):20/21 - 13,9 cm22/23 - 15,4 cm24/25 - 16,5 cm26/27 - 17,7 cm28/29 - 19,3 cm30/31 - 20,5 cm32/33 - 21,9 cm34/35 - 23,2 cm 

Masážní žínka do koupele a sauny TORO černá
69 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Masážní žínka do koupele a sauny TORO černá
69 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

TORO Masážní žínka do koupele a sauny TORO černá, kategorie: ČISTÝ DOMOV - ÚKLID | KOUPELNA | KOUPELNOVÉ DOPLŇKY

ADIDAS-Galaxy 6 grey five/beam pink/almost yellow Šedá 37 1/3
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Galaxy 6 grey five/beam pink/almost yellow Šedá 37 1/3
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky adidas. Tréninkové tenisky pro dámy jsou vhodnou sportovní obuví pro volný čas, tréninky či cvičení. Sportovní tenisky mají prodyšný svršek ze síťoviny, který zajistí optimální cirkulaci vzduchu a pohodlí Vašim nohám během tréninku. Klasický střih značkových tenisek dobře padne na každou nohu. Klasické tři pruhy adidas ve střední části poskytnou potřebnou oporu chodidlu. Fámské botasky se vážou na šňůrky. Polstrovaný límec boty zaručí pohodlí. Mezipodrážka Cloudfoam garantuje odpružení a příjemného tlumení. Navíc, vložka Ortholite zjistí suché a zdravé prostředí pro Vaše chodidla. Adidas tenisky mají gumovou podrážku pro jistý krok i na mokrém povrchu. Trendy tenisky jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů a snadno je zkombinujete k různým outfitům. Detaily produktu: prodyšný svršek opora střední části tři pruhy adidas vázání na šňůrky polstrovaný límec boty vnitřní stélka Ortholite mezipodešev Cloudfoam gumová podrážka klasický střih vyrobeno iz recyklovaných materiálů

ADIDAS-Grand Court 2.0 EL K cloud white/team magenta/cloud white Bílá 32
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dívčí obuv značky adidas. Tenisky pro dívky v bílém provedení zdobí na boku tři pruhy ve výrazné růžové barvě. Značkové botasky mají svršek ze syntetické kůže, který se dobře přizpůsobí noze. Bílé tenisky adidas mají klasický střih, který je ideální pro každý typ nohy. Dívčí botasky mají elastické šňůrky a popruh na suchý zip pro snadnější obouvání a zouvání. Dívčí tenisky mají jazyk ze síťoviny, který zajistí ventilaci vzduchu směrem k chodidlu. Bílé botasky snadno zkombinujete k mnoha outfitům a vytvoříte trendy look. Stylové botasky mají svršek vyrobený z recyklovaného materiálu. Značkové botasky jsou perfektní volbou do školy, pro mimoškolní činnost či volný čas. Detaily produktu: svršek ze syntetické kůže tři pruhy na bocích elastické šňůrky a popruh na suchý zip měkká podšívka gumová podrážka svršek obsahuje minimálně 50 % recyklovaného obsahu klasický střih

VANS-UA SK8 HI black/black/white Černá 44,5
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
VANS-UA SK8 HI black/black/white Černá 44,5
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

VANS-MN Ward (Pride) black/white Černá 47
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
VANS-MN Ward (Pride) black/white Černá 47
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

KAYLAND-CROSS MOUNTAIN WS GTX GREY Šedá 40,5
5 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
KAYLAND-CROSS MOUNTAIN WS GTX GREY Šedá 40,5
5 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

Lupoline M-10 Dětská Ochranná Rouška, one size, žlutá
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Lupoline M-10 Dětská Ochranná Rouška, one size, žlutá
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská ochranná rouška, jednovrstvá, opakovaně použitelná. Je možné jí prát. Perfektně se přizpůsobuje k obličeji. Ochranná rouška je připevněná pomocí pohodlných gumiček, které oblékáme za uši. Výrazně omezuje kontakt rukou s obličejem a šíření aerosolu vydechovaného uživatelem ochranné roušky (rýma, kašel). Ochranná rouška může snižit nebezpečné riziko infekce, ale nezaručuje maximální a plnou ochranu před bakteriemi a viry. Roška je vyrobená z bavlny.Ochranná rouška není zdravotnickým produktem. Tento výrobek je hygienický a nelze ho vracet.Složení: 100% bavlna...

Venira Drink - instantní kolagenový nápoj s jahodovou příchutí 30 x 6,3 g
698 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Instantní kolagenový nápoj s jahodovou příchutí obsahuje hydrolyzovaný kolagen (kolagenní peptidy o molekulové hmotnosti 3000 Da) a další složky pro krásnou pleť, vlasy a nehty . Je slazený stévií (bez cukru).

R&B Set Květinová víla
485 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
R&B Set Květinová víla
485 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Výhodný SET Zdravá lahev a Zdravá sváča obsahuje: Zdravou lahev s náhradní zátkou Svačinový box Zdravá sváča Krytku Floppy na Zdravou lahev

Artelta Manželská postel ADERITO Boxspring | 180 x 200 cm Barva: Paros 5 / Paros 5
23 760 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Manželská postel ADERITO Boxspring Neodolatelná postel typu BOXSPRING , je vyrobena z kvalitních materiálů. Hledáte postel, která vám zajistí dokonalé pohodlí a relax? Manželská postel Aderito je vyrobena ze dřeva a dřevotřískové desky potažená kvalitní látkou. Aderito je celočalouněná postel, nabídka úložný prostor po obou stranách postele, má výklopnou matraci, která je vyrobena z bonelových pružin a pěny. Matrace je vysoká 20 cm součástí postele je TOPER , který je dodáván zdarma. Celková nosnost postele Aderito je 250 kg. Vrchní matraci TOPER má odnímatelný potah, který lze jednoduše vyprat v pračce. Nožičky postele jsou kovové v černé barvě. látka kovové nohy pěna T2542 bonellová matrace   20 cm topper Manželská postel ADERITO je   čalouněná látkou, má vyšší kovové nohy.   Součástí postele je   bonellová matrace   vysoký 20 cm a topper , jehož potah lze prát v pračce na 40°C. Nano impregnace   prodlouží životnost postele, případně skvrny lze odstranit   čističem . šířka: 183 cm výška: 118 cm hloubka: 221 cm výška spaní: 58 cm výška nohou: 13 cm plocha na spaní: 180 x 200 cm tvrdost matrace: H3 hmotnost: 127 kg nosnost: 250 kg barevné provedení: Soro 61 / Soro 61 Monolith 77 / Monolith 77 Monolith 37 / Monolith 37 Paros 2 / Paros 2 Jasmine 90 / Jasmine 90 Soro 83 / Soro 83 Paros 5 / Paros 5 Sawana 21 / Sawana 21

Dig-net nábytek Sklápěcí postel Lenart BED CONCEPT BC-14p | bílý lesk 160 x 200
27 860 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Sklápěcí postel Lenart BED CONCEPT BC-14p | bílý lesk 160 x 200 Studentský pokoj, pokoj pro hosty a malý byt mají společný znak v podobě šetření prostoru. Do takových prostor je nejvhodnější sklápěcí postel Lenart BED CONCEPT, která je nejen designovým kouskem a celý prostor osvěží, ale také praktickým řešením, jelikož přes noc je pohodlnou postelí a přes den nenápadnou součástí interiéru . Postel má vnitřní police , které můžete použít k odkládání knih, ozdob, nebo předmětů každodenní potřeby. Postel není dodávána spolu s matrací , kterou můžete doobjednat v maximální výšce 18 cm a můžete ji nalézt v naší široké nabídce. LED osvětlení není v ceně postele, ale v případě zájmu jej můžete dokoupit. Na výběr je 3-bodové světlo za 58 €, nebo lampička za 50 € (doporučujeme objednat si dvě, abyste měli z obou stran). V případě zájmu to prosím napište do poznámky v objednávce. Pro více úložného prostoru můžete doobjednat nástavec nad postel BED CONCEPT BC-15p a po bocích skříňky BED CONCEPT BC-07p nebo BED CONCEPT BC-08p. Materiál: laminovaná deska, MDF, pneumatický zvedák, kovový rám, tiché otevírání a zavírání, popruhy, ABS hrany Rozměr: ŠxVxH : 211 x 178 x 46 cm hloubka postele po rozložení: 188 cm plocha na spaní : 160 x 200 cm Barevné provedení: bílá/bílý lesk Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

Obuv polobotka CXS STONE PYRIT S3, černá, vel. 49
533 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Obuv polobotka CXS STONE PYRIT S3, černá, vel. 49
533 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Polobotka, celokožená s ocelovou špicí a planžetou.

Obuv polobotka PRESTIGE, bílá, vel. 46
1 353 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Obuv polobotka PRESTIGE, bílá, vel. 46
1 353 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Polobotka, celokožená, pracovní a sportovní.

Obuv kotníková CXS Universe METEOR O2, černo-zelená, vel. 48
1 009 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Obuv kotníková CXS Universe METEOR O2, černo-zelená, vel. 48
1 009 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pracovní kotníková obuv, kožená, s reflexními doplňky. Materiál: svršek z 1,6 - 1,8 mm štípenkové nubukové kůže (z jednoho dílu), vnější TPU ochrana paty, bez kovových součástí, podšívka z prodyšné oděru odolné textilie, PU-PU olejivzdorná, antistati

ISSEY GREEN MF S1P SRC polobotka 40
1 201 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ISSEY GREEN MF S1P SRC polobotka 40
1 201 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Bezpečnostní polobotka s kompozitní tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. PU/PU podrážka rezistentní olejům, vysoká odolnost vůči uklouznutí. Svršek z vysoce prodyšného materiálu.

Expedo Postel z masivu HERA + sendvičová matrace MORAVIA + rošt ZDARMA, 160x200cm, olše-lak
8 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024

Postel z masivu HERA 2 nabízí jednoduchý design, který zapadne do každého interiéru. Je ošetřena ekologicky nezávadným lakem, který chrání proti mechanickému poškození, prodlužuje životnost a zjedodušuje údržbu. Manželská postel o šířce 160x200 cm se hodí do každé ložnice. Maximální komfort zařídí vámi zvolená matrace.Shrnutí:postel z masivulaťkový rošt ZDARMAvámi zvolená matracepřírodní lakPoužité materiály:masiv, PUR PĚNA

Bačkory Anatomic Hearts Pink Velikost: 32
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024
Bačkory Anatomic Hearts Pink Velikost: 32
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024

Balerínkové papuče Anatomic Flexible Hearts Pink padnou na užší až normální nohu, a jsou vhodné i pro nohy s užší patou a kotníkem. Dívčí růžová podrážka, nedělá šmouhy.Krytá špička a krytá pata zaručuje odolnost proti okopu. Podrážka vyrobena patentovanou směsí Mitsubishi Chemical Corp., podrážka je poměrně lehká, ohebná, velmi odolná, protiskluzová. Podrážka je odvětraná pro zajištění lepší cirkulace vzduchu v obuvi.Jsou jsou vybaveny vyjímatelnou koženou vložkou s částečnou podporou podélné klenby (podpora podélné klenby je jednoduše odstranitelná vystřižením). Kožená vložka obsahuje prvky aktivního uhlí, které pohlcují zápach a jsou antibakteriální.Balerínky jsou určené do interiéru, ale v teplých dnech je lze použít i venku. Lze prát v ruce na 30°C (vždy před praním je nutné vyndat vnitřní koženou vložku).Samozřejmostí je použití pouze zdravotně nezávadných materiálů. Vnitřní délka a šířka obuvi:Velikost 25 - vnitřní délka 16,2 cm, šířka přes klouby prstů 6,3 cmVelikost 26 - vnitřní délka 16,9 cm, šířka přes klouby prstů 6,4 cmVelikost 27 - vnitřní délka 17,2 cm, šířka přes klouby prstů 6,4 cmVelikost 28 - vnitřní délka 18,0 cm, šířka přes klouby prstů 6,5 cmVelikost 29 - vnitřní délka 18,6 cm, šířka přes klouby prstů 6,7 cmVelikost 30 - vnitřní délka 19,4 cm, šířka přes klouby prstů 6,8 cmVelikost 31 - vnitřní délka 19,9 cm, šířka přes klouby prstů 7,0 cmVelikost 32 - vnitřní délka 20,4 cm, šířka přes klouby prstů 7,1 cmVelikost 33 - vnitřní délka 21,2 cm, šířka přes klouby prstů 7,4 cmVelikost 34 - vnitřní délka 22,0 cm, šířka přes klouby prstů 7,6 cmVelikost 35 - vnitřní délka 22,5 cm, šířka přes klouby prstů 7,7 cmVelikost 36 - vnitřní délka 23,3 cm, šířka přes klouby prstů 7,8 cm

ADIDAS-Grand Court 2.0 cloud white/cloud white/matte gold Bílá 38
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Grand Court 2.0 cloud white/cloud white/matte gold Bílá 38
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky adidas. Značkové tenisky dámské mají oblíbenou bílou barvu, kterou doplňují tři zlaté pruhy adidas na boku a zlaté logo s nápisem na patě a jazyce. Tenisky mají klasický střih, který dobře sedí na noze. Odolný svršek ze syntetiky poskytne potřebnou ochranu. Bílé tenisky dámské mají vázání na tkaničky, které si umíte přizpůsobit podle potřeby. Adidas tenisky dámské potěší dámy, které preferují minimalistický design. Zlaté prvky jim dodávají potřebný šmrnc. Lehce se kombinují k jinému sportovnímu oblečení. Dámské botasky disponují mezipodešví Cloudfoam, díky které jsou pohodlné při každém kroku. Gumová podrážka poskytne trakci a přilnavost. Bílé botasky jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: bílé tenisky zlaté logo a nápis adidas odolný svršek klasický střih vázání na šňůrky polstrovaný límec boty mezipodešev Cloudfoam gumová podrážka vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Artelta Manželská postel AUDREY | 160 x 200 cm Barva: Hnědá / Dora 28
14 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Artelta Manželská postel AUDREY | 160 x 200 cm Barva: Hnědá / Dora 28
14 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Manželská postel AUDREY | 160 x 200 cm AUDREY je vkusná postel v klasickém stylu. Vyrábí se ve 4 velikostech, díky čemuž je ideální volbou pro větší i menší ložnice. Postel je doplněna o elegantní vysoké čelo s měkkým povrchem, které bude dokonalou oporou pro denní odpočinek. Postel je dostupná ve dvou variantách s rolovaným, dřevěným rámem nebo s kovovým rámem s plynovým zdvihem a praktickým úložným prostorem . Díky velkému výběru barev dokonale dotvoříte ložnici dle svých představ. Postel je dodávána bez matrace, je třeba ji doobjednat. látka ekokůže dřevěný rošt Manželská postel AUDREY je   čalouněná látkou nebo ekokůží,   rošt je dřevěný. Nano impregnace prodlouží životnost postele, případné skvrny lze odstranit čističem . šířka: 180 cm výška: 93 cm hloubka: 223 cm výška čalounění: 34 cm tloušťka čela: 15 cm plocha na spaní:   160 x 200 cm hmotnost: 93 kg barevné provedení Béžová / Dora 21 Hnědá / Dora 28 Cihlová / Dora 63 Zelená / Kronos 19 Modrá / Monolith 77 Šedá / Monolith 84 Černá / Soft 11 ekokůže Bílá / Soft 17 ekokůže

Gelový bederní polštář s odnímatelným potahem Glushion InnovaGoods
434 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Gelový polštář Glushion je originální ergonomický polštář na podporu beder, vhodný do domácnosti, kanceláře, nebo jako cestovní polštář do auta. Je navržen tak, aby Vám pomohl sedět ve správné, pohodlné a uvolněné poloze.Díky nastavitelným připevňovacím popruhům (max 140 cm), lze polštář snadno přizpůsobit opěradlům židlí nebo sedadel.Má odnímatelný protiskluzový potah na zip, který usnadňuje jeho použití i čištění. Potah lze prát v pračce.Mrkněte na naše další elegantní pomocníky mezi kompenzačními pomůckami. 

Shock Doctor 2017
306 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Shock Doctor 2017
306 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ideální pro sportovce vyžadující prodyšnou kompresi, která se vytvaruje podle zápěstí. Pevný je správnýPřipravte se na šokující dávku komfortu a účinnosti. Prodyšný materiál stahuje, zmírňuje bolest a poskytuje podporu bez přehřívání nebo podráždění kůže.Dominujte pohodlněShock Doctor Compression Knit je vyrobena z kruhovitě pletené tkaniny (materiálu) přizpůsobující se tělu, která je prodyšná a odvádí vlhkost. Komprese je zajištěna pomocí tvarovaných kompresních zón, které stimulují lepší cirkulaci krve a kyslíku. Vítejte ve světě dobrého nošení.Ultra prodyšnostNaše návleky nabízejí výjimečnou úroveň pohodlí umožňující sportovcům dlouhodobé nošení rozšířené podpory, léčení a zotavení. Tkaný vzor je přirozeně prodyšný, aby odváděl vlhkost a pomáhal předcházet přehřátí svalů.Popis produktu:Ideální pro sportovce vyžadující prodyšnou kompresi, která se vytvaruje podle zápěstí a je měká na dotekTvarování rozloží kompresi kolem zápěstíElastická vlákna se přizpůsobí siluetě zápěstíOdepínací popruhy pro optimální nastavení komprese a podpory

Prahové lišty Opel Vivaro 2019- (přední, tmavé, matné)
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Prahové lišty Opel Vivaro 2019- (přední, tmavé, matné)
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Prahová lišta pro vůz Opel Vivaro je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahové lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití prahové lišty šetříte prah auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochrana střechy Roof Saver Toyota C-HR 2016-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochrana střechy Roof Saver Toyota C-HR 2016-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Ochrana střechy Roof Saver Škoda Octavia II. 2004-2013 (combi)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochrana střechy Roof Saver Škoda Octavia II. 2004-2013 (combi)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

McKinley Kansas III AQB M 46 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
McKinley Kansas III AQB M 46 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská multifunkční obuv McKinley Kansas III AQB M konstruovaná s membránou AQUABASE, která obklopuje chodidlo a zajišťuje suchá chodidla ve vlhkých podmínkách.Vyjímatelná stélka, materiál ze síťoviny a TPR podrážka s výbornou přilnavostí, která zajišťuje bezpečný krok v jakémkoli terénu. Praktický systém rychlého šněrování QUICKLACE™ umožňuje snadné obouvání a zouvání. Svršek: Recyklovaný polyester, TPU, síťovina Protiskluzová pryžová podrážka Vyjímatelná stélka Systém rychlého šněrování Quicklace Membrána Aquabase

Vlnka Pánské kožené nazouváky Teodor - hnědá
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vlnka Pánské kožené nazouváky Teodor - hnědá
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kožené nazouváky Teodor jsou vyrobeny z kvalitní a jemné kůže, ze které je nejen jejich svršek, ale také vnitřní stélka. Otevřená špička se hodí předevších během teplých letních dnů, ať už v nazouvácích vyrazíte do města nebo na zahradu u domu. Jednoduché, elegantní nazouváky se hodí pro spoustu příležitostí a je jen na vás, kam je budete nosit. V létě je to příjemná vycházková obuv pro každodenní nošení a pochůzky po městě, stejně pohodlné ale budou i když si je necháte třeba jako přezutí do práce. Materiál:Svršek, stélka: kůžePodrážka: syntetická gumaParametry:Určení: PánskéBarva: HnědáRoční období: LetníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: Kůže

Gumbies Dámské žabky Gumbies Islander - Gecko | 37
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Gumbies Dámské žabky Gumbies Islander - Gecko | 37
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámské žabky Islander - Gecko | 37 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

MARIONET postel 120x200 cm, bílá, 5 let záruka
4 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MARIONET postel 120x200 cm, bílá, 5 let záruka
4 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Postel 120x200 cm Barva: bílá Rozměry (šxvxh): 125 x 44,5/66,5 x 204,5 cm, ložná plocha 120 x 200 cm Výška čela za hlavou: 66,5 cm Výška čela u nohou: 44,5 cm Materiál: lamino Součástí postele není rošt ani matrace. Dodáváno v demontu. Záruka 5 let.

Dětská postel SPECIOSA D5C 80x160, bílá
7 020 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dětská postel SPECIOSA D5C 80x160, bílá
7 020 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská postel 80x160 cm Rošt z příslušenství níže: Maximální délka roštu je 200 cm, lze však zkrátit zmenšením mezer mezi jednotlivými lamelami. V ceně postele není rošt ani matrace, vhodná matrace 80x160 ve výšce 7, 8 nebo 12 cm Rozměr postele (šxvxh): 87 x 144 x 164 cm Rozměr spací plochy (šxh): 80 x 160 cmVýška postele od země po její dno: cca 20 cm Barva: bílá Materiál: masiv borovice s trojitou vrstvou lakováníLakováno ekologickými laky dle normy: DIN EN 71, část 3 Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců

Postel CAPREOL, 140x200, masiv borovice, moření: ...
4 910 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Postel CAPREOL, 140x200, masiv borovice, moření: ...
4 910 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Postel 140x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 140x200 cm nebo 2x 70x200 cm. Barva: vyberte si níže Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 149 x 205 cm Ložná plocha: 140 x 200 cm Výška čela za hlavou: 67 cm Výška čela u nohou: 34 cmVýška montování roštu: 22,5 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 20 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 32 cm Rozměr nohy postele: 12,2x2,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Flores 22
28 629 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Páskové sandály se vzorem krokodýlí kůže
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Páskové sandály se vzorem krokodýlí kůže
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pro ženskost a eleganci tu jsou páskové sandály se vzorem krokodýlí kůže! Úzké elegantní pásky. S nadčasovým originálním vzorem krokodýlí kůže. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony a vsazené pruženky. Hranatá špička. Široký čtvercový podpatek.

Ploché pantofle ze splétané kůže
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ploché pantofle ze splétané kůže
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

I Vy podlehněte trendu pantoflí! Přinášíme Vám je v elegantní verzi ze splétané kůže s měkkou koženou stélkou, díky které jsou extra příjemné na nošení. Kožená stélka na pěnovém podkladu pro měkkost a prodyšnost. Snadná údržba. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

GEOX Tenisky Ilde, béžové
2 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
GEOX Tenisky Ilde, béžové
2 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pružné, pohodlné a elegantní, tenisky Ilde se zlatými detaily se stanou nepřehlédnutelným doplňkem každého outfitu. Tkaničky a zip pro snadné obutí. Vyjímatelná stélka. Prodyšná podrážka. Tlumí náraz při došlapu. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sportovní sandály na klínovém podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sportovní sandály na klínovém podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Stylové sportovní sandály na klínovém podpatku se postarají o sporty look. Sandály na klínovém podpatku zn. Jana. Polstrované prošitá pásky na svršku. Pásek na suchý zip kolem kotníku pro nastavení na míru. Komfortní stélka. Klínový sportovní podpatek. Protiskluzová podrážka. Široké, vhodné pro citlivá chodidla. (1) Tento výrobek se skládá z více než 50 % z recyklovaného PET materiálu.

GEOX Tenisky Spherica Actif
2 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
GEOX Tenisky Spherica Actif
2 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Inspirované aktivním životním stylem, na módní scénu přichází tenisky Spherica Actif z příjemného úpletu a syntetiky v koženém vzhledu. Velmi pohodlné díky speciální technologii, která tlumí náraz při došlapu. Pružné šněrování pro snadné obutí. Vyjímatelná stélka. Prodyšná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

PÉDICONFORT® - Vycházkové tenisky
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
PÉDICONFORT® - Vycházkové tenisky
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vhodné na dlouhé procházky nebo turistiku, vycházkové tenisky budou vždy věrným spojencem. Tenisky zn. Pédiconfort. Svršek z prodyšného textilu a kvalitní kůže. Tkaničky a postranní zip. Vyjímatelná měkká stélka Aérosemelle tlumí nárazy při došlapu. Komfortní šířka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

McKinley Zonia 24 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
McKinley Zonia 24 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětské sandály mají speciální dětský střih s přidanou ochranou prstů, takže si děti mohou užívat léto plnými doušky. Materiál podešve tlumí nárazy a poskytuje pohodlí. Textilní podšívka a stélka Materiál: polyuretan, síťovina, guma Měkká stélka z mikrovlákna Tlumící mezipodešev EVA Podrážka z termoplastické gumy

Juskys Dětská patrová postel Dream House 90 x 200 cm se 2 postelemi a žebříkem
15 453 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kreativní dřevěná patrová postel Dream House - ideální na spaní a hraní pro 2 děti.Moderní dětská patrová postel Dream House 90 x 200 cm se 2 lůžky, lamelovým roštem a žebříkem je to pravé pro vaše potomky. Stabilní postel House z borovicového dřeva je ideální jako místo ke spaní pro sourozence nebo když děti pozvou své kamarády k přespání. S podkrovní postelí získáte dvě velké spací plochy na malé ploše. To šetří místo zejména v malé místnosti. Design je však zároveň přesvědčivý a potěší každé dětské srdce. Domeček se střechou přímo vybízí k nápadité hře.Technické údaje:Materiál: borové dřevoPovrchová úprava: matný lakBarva: bíláMaximální hmotnost uživatele: 100 kg na lehací plochuDoporučený věk: od 6 letOblast použití: Dětský a mládežnický pokojVhodná pro: Matrace 90x200 cm, dívky a kluciRozměry (přibližné):Rozměry (ŠxDxV): 100x210x220 cm, + 40 cm žebříkVchod: 80 – 90 cmOkno v horní části (ŠxV): 82x58 cmLežící plochy (ŠxD): 90x200 cm každáLamely pro lamelu: 16Výška hrací plochy ve spodní části: 80 cm minus výška jednotlivých matracíMax. Výška matrace: 10 cmVýška zábradlí: 26 cmŽebřík: 5 stupňů, rozteče mezi stupni 23 cmPoznámky :Patrová postel se dodává bez matrace, přikrývek, polštářů, ložního prádla a dekorací.Upozorňujeme, že údaj o věku (od 6 let) je pouze orientační.Každé dítě je v jiném stádiu vývoje z hlediska výšky, hmotnosti a motorických schopností. Zkontrolujte, do jaké míry je postel vhodná pro vaše dítě z hlediska velikosti a složení.Podkrovní postel je testována podle bezpečnostních norem EN 747-1 a -2.Rozsah dodávky:1 x dětská vysoká postel se stříškou a žebříkem2 x lamelový rám1 x montážní materiál1 x montážní nástroj1 x návod

MG 9H ochranné sklo na Realme GT Neo 5 / GT3
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MG 9H ochranné sklo na Realme GT Neo 5 / GT3
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

TECNICA-Magma 2.0 Mid GTX Ms dark savana/midway fieno Hnědá 47
5 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TECNICA-Magma 2.0 Mid GTX Ms dark savana/midway fieno Hnědá 47
5 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Turistické boty s vyšším střihem jsou vhodné do technicky náročného terénu. Nabízejí vysoký výkon a pohodlí v jednom. Svršek bot do hor tvoří semiš a guma, která poskytne zvýšenou ochranu. Obuv pro turistiku je prodyšná a anatomicky tvarovaná, aby Vám poskytla perfektní pocit a přizpůsobení. Opora střední části chodidla a kotníku zajistí ochranu před zraněním. Výhodou je také více místa na prsty v přední části. Pánská kotníková turistická obuv disponuje voděodolnou membránou Gore-Tex, která zajistí pohodlí i ve vlhkých a deštivých podmínkách. Mezipodrážka EVA s vysokým odrazem výborně tlumí nárazy. Kromě toho ultra velká nadrozměrná pata se stabilizačními lamelami poskytuje bezkonkurenční brzdění a lepší výkon při sjezdu. Obuv Tecnica disponuje klasickým vázáním na tkaničky, které je v horní části doplněno o háčky. K pohodlí během nošení přispívá také polstrovaný límec a vnitřní stélka Ortholite. Boty na turistiku mají multitrakční podrážku Vibram® Litebase™ se směsovou gumou Megagrip™, která nabízí optimální přilnavost na všech površích za sucha i za mokra. Detaily produktu: pánské kotníkové turistické boty prodyšný svršek ze semiše anatomicky tvarované vázání na šňůrky s háčky zpevněná pata a kotník pro větší ochranu membrána Gore-Tex více místa na prsty v přední části mezipodešev EVA tlumí nárazy polstrovaný límec boty vnitřní stélka Ortholite multitrakční podrážka Vibram® Litebase™ se směsovou gumou Megagrip™ pro optimální přilnavost na všech površích vhodné do technicky náročného terénu EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Cityscape - Sage Green Velikost: 37
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Cityscape - Sage Green Velikost: 37
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Materiál:Svršek: kůže Podšívka: kůže/ textil Podešev: Be Lenka - UrbanComfort (jiné) vyjímatelná (PU recyklát + bavlna) Výroba: Slovenskolehce kombinovatelné barefoot boty do přechodného počasívyrobené z prémiové nappa kůžePodešev EverydayComfort ze speciální směsi je ideální volbou pro celodenní pohyb v barefoot botáchnadčasový design a kvalitní ruční výrobapohodlné během celodenního nošenípro udržení vlastností bot doporučujeme pravidelnou impregnaciprošitá podrážka pro delší životnost botVýhody barefoot bot:dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohouTyp: vycházková obuv

Craft CTM Nordlite Ultra 1913378
3 732 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Craft CTM Nordlite Ultra 1913378
3 732 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Těžký kalibr na silnici a gravelu. Nejnovější generace výkonnostní běžecké boty, která je nadupaná těmi nejlepšími technologiemi. Klíčovým prvkem je tlumení. 40 milimetrů pěny CR Foam, která je ještě lehčí a ještě rychlejší, než jakákoliv tradiční tlumící směs. Díky jednodávkovému vstřikování pod nadkritickým tlakem dostává CR Foam extrémní výbušnost, bez které se při rychlém běhu už nebudete chtít obejít. Tento způsob výroby je přitom netoxický a tlumící pěna se dá zrecyklovat a znovu použít.CTM Nordlite Ultra je ideálním společníkem pro výkonnostně laděné běžce, kteří chtějí podpořit svůj výkon na silnici i v lehkém trailu, kde se Nordlite neztratí díky univerzálně laděnému vzorku.Ultralehký svršek doplňuje botu jako celek a díky vysoké prodyšnosti vás nebude brzdit v žádných klimatických podmínkách.Drop: 6 mmVýška tlumení ve špičce: 34 mmVýška tlumení v patě: 40 mmMateriál: svršek: 46% polyester, 46% recyklovaný polyester, 8% TPU, mezipodešev: 100% EVA pěna, podešev: 100% pryž

Artelta Manželská postel PRINCCE | 140 x 200 cm Barva: Softis 11
21 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Artelta Manželská postel PRINCCE | 140 x 200 cm Barva: Softis 11
21 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Manželská postel PRINCCE | 140 x 200 cm Chcete do své ložnice vnést kouzlo a eleganci? Manželská postel PRINCCE vám poskytne nejen pohodlný spánek, ale je také skutečnou ozdobou vaší ložnice. Její elegantní opěrka hlavy je potažena kvalitním čalouněním , zaručujícím pohodlnou oporu pro vaše záda při večerním relaxu. Tím, že nabízí široký výběr látek a barev, vám umožní přizpůsobit ložnici vašemu individuálnímu stylu a preferencím. Ať už je to klasická šedá, tlumená béžová nebo lahvově zelená - je jen na vás kterou si vyberete. S manželskou postelí Princce dopřejte své ložnici nezapomenutelný nádech elegance a rafinovaného stylu. Elegantní prošívání zdobí přední část i boky postele. Manželská postel PRINCCE je dodávána bez matrace . Využít můžete naši nabídku matrací . Maximální nosnost je 250 kg. látka pěna T25 kovový rošt Manželská postel PRINCCE je čalouněná látkou, výplň tvoří pěna T25. Rošt je kovový výklopný, oceníte úložný prostor. Postel lze naimpregnovat a prodloužit tak její životnost, na odstraňování skvrn nabízíme univerzální čistič . šířka: 181 cm výška: 117 cm hloubka: 232 cm výška sedu: 30 cm výška opěradla : 87 cm úložný prostor : 200 x 140 x 22 cm výška nohou: 1,5 cm plocha na spaní: 140 x 200 cm hmotnost: 117 kg nosnost: 250 kg barevné provedení: Lukso 40 Lukso 35 Softis 33 Royal 18 Softis 18 Softis 11 Lukso 10 Sola 04

TECNICA-Magma GTX Ms shadow giungla/pale giungla Zelená 47 2/3
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TECNICA-Magma GTX Ms shadow giungla/pale giungla Zelená 47 2/3
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Turistické boty v zeleném provedení jsou navrženy v outdoorovém designu, který je nadčasový. Zaujmou skvělými funkčními vlastnostmi. Nízké trekové boty jsou spolehlivými společníky do hor. Pánské trekingové boty s Vibram podrážkou zaručí vysokou úroveň přilnavosti na různé druhy terénu. Vibram boty chrání chodidla před tvrdým povrchem, skalami či ostrými kameny. Pánské boty do lesa disponují mezipodešví z EVA materiálu, která umožní vynikající tlumení a odpružení. Silnou stránkou pánské obuvi do hor je membrána Gore-Tex, která je garancí pohodlí i ve vlhkém či mokrém prostředí. Boty na turistiku jsou díky tomu optimálně prodyšné a nepromokavé. Pánské all-mountain boty se výborně přizpůsobí chodidlům. Mají klasické šněrování, které velmi dobře fixuje nohu. Unikátní dezén vícevrstvé podrážky je inspirován designem enduro pneumatik MTB vyrobený s technologií Vibram Litebase a směsovou gumou Megagrip, která nabízí výbornou přilnavost na všech površích za sucha i mokra, u schodu z kopce. Tuto turistickou obuv lze tvarovat na míru v oblasti paty a klenby. Vnitřní vložka obuvi je předtvarovaná. Detaily produktu: all-mountain Vibram boty vhodné pro turistiku, běh a lezení membrána Gore-tex vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase s guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech předtvarovaná vnitřní vložka mezipodešev z EVA materiálu pro skvělé tlumení a odpružení CAS tvarování - tvarovatelná pata a klenba EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Barefoot tenisky Barebarics Apollo - Dark Grey & Black Velikost: 38
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Barefoot tenisky Barebarics Apollo - Dark Grey & Black Velikost: 38
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skladá z kombinace dvou druhů prémiové kůže s výbornými vlastnostmi a odolností. Podšívka je vyrobená z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Tento typ podšívky urychluje proces odvodu a absorpce potu, díky čemuž kůže zůstává suchá. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá u prestižních modelů obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích. Podešev je zhotovená z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli. Stélka je vyjímatelná a složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu. Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezovány a přirozeně se posilují.Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka - Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posilní balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze. Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

UNDER ARMOUR-UA HOVR Turbulence 2 jet gray/jet gray/metallic silver Šedá 44,5
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Běžecké tenisky mají nadčasový design v kombinaci černé a bílé. Správnou cirkulaci vzduchu zajistí prodyšný svršek ze síťoviny. Pata je zpevněna dodatečným materiálem pro lepší stabilitu. Černé tenisky na běh se vážou na klasické šňůrky, které si umíte přizpůsobit a zafixovat chodilo podle potřeby. Běžecké boty Under Armour vynikají technologií UA HOVR, díky které zajistí hladký pohyb a tlumení nárazů. Jsou pohodlné pro každodenní nošení a běh i díky polstrovanému límci boty. Pryžová podrážka přechází až na špičku. Disponuje drážkami, které zajistí stabilitu a trakci. Běžecká obuv pánská je určena pro milovníky běhu a jiných sportovních aktivit. Detaily produktu: černé běžecké tenisky prodyšný svršek vázání na šňůrky zpevněná pata polstrovaný límec technologie UA HOVR zajistí výborné tlumení a návrat energie gumová podrážka přechází až na špičku podrážka je zárukou trakce a stability

BeLenka Zimní barefoot boty Be Lenka Winter 3.0 - Black Velikost: 47
4 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
BeLenka Zimní barefoot boty Be Lenka Winter 3.0 - Black Velikost: 47
4 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Materiály: Svršek: kůže Podšívka: merino vlna / vodoodpudivá membrána Podrážka: guma (DeepGrip) Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + merino vlna) Výroba: Portugalsko  barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela přírodakůže prvotřídní kvalityvlněná podšívka se skvělými termoregulačními vlastnostmi ochrání Vaše nohy před chladempodešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchvodoodpudivá membrána mezi kůží a vlnou zabezpečí, že Vaše nohy zůstanu v suchu a teplevodoodpudivá kůže zabraňuje průniku vlhkosti do obuvi, pro větší efekt použijte impregnacidůmyslně umístěné háčky pro ještě praktičtější obouvání Výhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaprostorná špička pro Vaše prstylehká obuv Typ obuvi: vycházková obuv

Adidas Terrex Eastrail 2 HP8608
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Adidas Terrex Eastrail 2 HP8608
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

V těchto botách budeš vždy v pohodlí. Podešev Traxion je navržená do náročného terénu a silná oděruvzdorná síťovina ti poskytne pohodlí při celodenních výletech i procházkách v lese. • šněrování na tkaničky• oděruvzdorný svršek ze síťoviny se syntetickými krycími vrstvami• klínový jazyk• mezipodešev z EVA• textilní podšívka• podešev Traxion• svršek obsahuje minimálně 50 % recyklované příze

Dětské boty KTR FR2306 khaki black Velikost: 24
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dětské boty KTR FR2306 khaki black Velikost: 24
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Chlapecké kožené celoroční boty KTR s membránou KTR-TEX jsou vhodné do každého počasí. Sednou na normálně široké nožky s normálním nártem. Pevný opatek zabraňuje "šmajdání". Reflexní prvek za patou zvyšuje bezpečí dítěte. Mírná podpora podélné klenby.- Sednou na: normálně široké nožky- Zapínání: na dva suché zipy, dají se tak přizpůsobit různým výškám nártu- Opatek: pevný - podporuje správné držení těla a brání tzv. šmajdání- Podrážka: celkově pevnější kvůli pevnějšímu svršku, ale ohebná v přední části, lepená- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty a botička se díky tomu lépe nazouvá, na nártu není žádný šev, který by mohl tlačit- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, nášlap z kůže, minimální podpora podélné klenbySLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže + textil, podšívka a stélka - kůže, stélka - kůže, podrážka - syntetika20 - 13,5 cm21 - 14,2 cm22 - 15,0 cm23 - 15,6 cm24 - 16,1 cm25 - 16,8 cm26 - 17,5 cm27 - 18,4 cm28 - 18,8 cm29 - 19,1 cm30 - 19,9 cm    

Protetika Deny Khaki Velikost: 21
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Protetika Deny Khaki Velikost: 21
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětské barefoot zimní boty Protetika Deny Khaki 2023 končí těsně nad kotníkem, na nové podrážce pro rok 2023, která je prostornější ve špičce než starší typ podrážky. Boty jsou z vnějšku z hladké kůže v tmavě zelené barvě s béžovou podrážkou. Uvnitř boty je příjemný nekousavý kožíšek, vyjímatelná stélka má filcovou vrchní vrstvu. Jazyk je přišitý pouze v dolní části a tak se dají boty hodně otevřít a pohodlně nazout.Hladká kůže je dobře omyvatelná, prospěje jí občasné promazání balzámem na kůži.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, vhodné i pro vyšší nárt, lepší dotažení okolo kotníku než u starších modelů, ale ani tak nejsou na vyloženě úzkou patu/kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný- Podrážka: nový typ pro rok 2023, ohebná, gumová, lepená, nulový drop- Jazyk: je přišitý pouze v dolní části, kožený, podšitý kožíškem- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, textilní, možnost kontroly velikosti, nášlap z fleecuSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - umělý kožíšek, stélka - textilní s filcem , podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka: 19 - 12,3cm x 5,8cm20 - 12,7cm x 6,0cm21 - 13,3cm x 6,1cm22 - 13,9cm x 6,3cm23 - 14,6cm x 6,5cm24 - 15,4cm x 6,7cm25 - 16,3cm x 6,8cm26 - 16,9cm x 6,9cm27 - 17,6cm x 7,2cm28 - 18,4cm x 7,3cm29 - 19,0cm x 7,4cm30 - 19,6cm x 7,6cm31 - 20,4cm x 7,7cm32 - 21,2cm x 7,8cm33 - 21,8cm x 7,9cm34 - 22,4cm x 8,0cm35 - 23,1cm x 8,2cm  

Ochranná kombinéza Tyvek CLASSIC XPERT
208 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná kombinéza Tyvek CLASSIC XPERT
208 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Novinka! Místo oblíbené kombinézy Tyvek® Classic nyní nový vylepšený Tyvek® Classic Xpert. Voděodolná kombinéza s kapucí, odolná chemikáliím, azbestu a prachu. Nová technologie vnějších šitých švů, trojdílná pružná kapuce, zip Tyvek® s klopou, elastické manžety, pas a kotníky. Ergonomický design pro lepší přizpůsobení postavě, který zabezpečuje volnost pohybu. Nový design kapuce kopírující tvar obličeje. Inovované moderní balení.Ochranný overal patří do kategorie CE III, typu 5 a 6. Norma EN 14126 je pouze na materiál!!!Materiál:netkaná textilie Tyvek®Tyvek® je jedinečný materiál, který je pevný, lehký a pružný.Slouží jako vynikající bariéra pro prach a kapaliny, ale současně je prodyšný.

McKinley Luca III AQX Winter 40 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
McKinley Luca III AQX Winter 40 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská zimní obuv McKinley Luca III AQX Winter je voděodolná díky membráně Aquamax, má stélku Ortholite pro vysoký komfort chodidla, protiskluzovou podrážku z TPR pryže a teplou fleecovou podšívku. Obsahuje zodpovědné materiály a technologie. Složení svršku: 90% polyuretan, 10% plst Voděodolnost díky membráně Aquamax Stélka Ortholite pro vysoký komfort chodidla Protiskluzová podrážka z TPR gumy Teplá fleecová podšívka Impact Choice: Aby mohl být produkt označen jako Impact Choice, musí být buď plně certifikován podle uznávané normy, nebo musí mít alespoň jednu primární komponentu vyrobenou z 50 % zodpovědných materiálů a technologií Recyklovaný obsah

Hugo Frosch Termofor Classic s obalem z umělé kožešiny, taupe
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Hugo Frosch Termofor Classic s obalem z umělé kožešiny, taupe
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Termofor Hugo Frosch Classic, neboli ohřevná láhev, pro vás bude skvělým pomocníkem nejen při chladných dnech. Pokud jste zimomřiví, nebo máte malé děti, uplatnění pro termofor naleznete ve chladném počasí při cestování, v autě nebo na horách. Láhev vás zahřeje i po dlouhém výletě nebo studené procházce. Využijete ho i pokud máte rádi teplo, pohodlí a lenošení v posteli. Termofor si zamilují děti i dospělí. Termofor Hugo Frosch je opatřen jemným, chundelatým obalem – umělá kožešina s extra dlouhým vlasem. Ohřevná láhev se prodává včetně textilního obalu. Při manipulaci s láhví dbejte na bezpečnost (bez obalu byste se mohli o termofor popálit). Termofor poslouží jako rychlá, ale účinná pomoc při bolesti zad, svalů, kloubů ale například i při mensturačních bolestech. Kojící maminky mohou termofor použít jako teplý obklad prsu pro hladký průběh kojení. S termoforem můžete také nahřát dětskou postýlku a miminku se tak bude krásně usnínat. Termofor můžete věnovat i jako dárek a udělat tak radost svým blízkým. Ohřevná láhev je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů. Vnitřní nádoba má objem 1,8 litru a je vyrobena ze 100% polyesteru. Termoplast je testovaný a monitorovaný nezávislými akreditovanými laboratořemi. Navíc má termofor upevňovací popruh pro bezpečné plnění horkou vodou. Vnější obal je snímatelný a pratelný na 30 stupňů.

HOKA ONE ONE-Speedgoat 5 castlerock/flame Černá 46
3 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
HOKA ONE ONE-Speedgoat 5 castlerock/flame Černá 46
3 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Hoka One One. Běžecké tenisky Hoka mají sportovní barevný design. Smilujete si je také díky jejich funkčním vlastnostem. Model Speedgoat patří mezi nejoblíbenější modely této běžecké značky. Trailová běžecká obuv je vhodná do drsných a nerovných terénů. S novou mezipodešví, která má extra nízkou hmotnost, Vám poskytne tato stylová běžecká obuv citlivější jízdu než kdykoli předtím. Výhodou je ještě větší trakce. Širší přední část trailových tenisek zajistí běžcům stabilnější jízdu a přizpůsobení se. Pogumovaná špička vpředu ochrání prsty před kamínky. Trailové botasky Hoka mají nový aktualizovaný svršek vyrobený z dynamické síťoviny. Poskytne Vám potřebný komfort a správnou prodyšnost. Pánská obuv na trail má vyztužený jazyk. Tenisky na trail mají šněrovací očka s malou křidélkovitou komponentou, která zajistí jejich bezpečné uchycení. Bonusem je pryžová podrážka Vibram Megagrip. Ta je výjimečně přilnavá v mokrých i suchých podmínkách, což na trialech oceníte. Podrážka Vibram Megagrip má 5 mm "stupňovité" výstupky. Hoka tenisky nabízejí dodatečnou podporu i stabilitu v jednom. Detaily produktu: běžecké tenisky Hoka One One sportovní a moderní design v jednom prodyšný svršek z dynamické síťoviny širší přední část tenisek pogumovaná špička pro ochranu prstů vyztužený jazyk lehká mezipodešev EVA poskytne odpružení a trakci vhodné na drsné terény výjimečná přilnavost na mokrém i suchém povrchu gumová podrážka Vibram Megagrip

ADIDAS-Grand Court 2.0 core black/cloud white/core black Černá 34
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Grand Court 2.0 core black/cloud white/core black Černá 34
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Juniorská obuv značky adidas. Značkové tenisky jsou navrženy v moderním městském stylu. Černé tenisky jsou vyrobeny z kvalitní syntetické kůže, z toho 50% tvoří recyklovaný materiál. Botasky pro kluky i holky mají vázání na tkaničky, které výborně fixuje chodidlo v botě. Klasický střih dobře sedne na každý typ nohy. Dětské tenisky adidas mají polstrovaný límec a měkkou stélku, díky čemuž jsou pohodlné. Gumová podrážka je protiskluzová a poskytuje dobrou přilnavost. Černé botasky se snadno kombinují k dětským džínům i kraťasům. Značkové botasky jsou super společníky pro každodenní nošení do školy, pro mimoškolní činnost či volný čas. Detaily produktu: trendy design klasický střih odolný materiál na svršku vázání na šňůrky polstrovaný límec boty měkká stélka gumová protiskluzová podrážka vyrobeno iz recyklovaných materiálů

MOON BOOT-J-Track Mocaco K Low WP black Černá 29
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MOON BOOT-J-Track Mocaco K Low WP black Černá 29
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dívčí obuv značky Moon Boot. Stylové dívčí sněhule na zimu zdobí krásný kožíšek. Rafinované vázání dodává sněhulím šmrnc. Nylonový materiál a voděodolná membrána se postarají o nepromokavost. Černé dívčí kozačky jsou stylovým kouskem, ve kterém zazáříte na svahu, na procházce ve městě nebo v přírodě. Hodí se ke kalhotám i sukním a jsou zárukou super stylingu. Výrazné, krásné, stylové a trendy – to jsou hlavní charakteristické rysy holínek Moon Boot. Společnost Moon Boot navrhla kolekci kožešinových zimních bot, jedinečných svého druhu. Špičkové technické materiály a tradice Moon Boot: tak se zrodily sněhule Monaco Low WP. Sněhule pro dívky jsou garancí pohodlí při nošení. Nepromokavé polstrování a funkční materiály udrží nohu v teple. Výrobce nedoporučuje používat impregnace, může dojít k poškození povrchového materiálu. Detaily produktu: dívčí sněhule s kožíškem voděodolná membrána efektní šněrování odolné materiály větší nápis Moon Boot logo značky na zadní straně plně podlepené švy protiskluzová podrážka

Alpine Pro GRAHA
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Alpine Pro GRAHA
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Sandály pro ženy GRAHA jsou vyrobeny z pevného syntetického materiálu, s mezipodešví EVA a kvalitní TPR podešví, která je snadno ohebná. Měkká mezipodešev zajistí větší komfort při nošení této obuvi. Fixace nohy je zajištěna pomocí tří pásků na suchý zip. Jednobarevný design, ozdobné prošití a moderní potisk působí velmi přirozeně a decentně.Barva BÉŽOVÁpodešev TPRpodšívka textiliestélka EVAsvršek syntetika | textilie

MOON BOOT-Icon Low Glance gold Žlutá 36/38
4 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MOON BOOT-Icon Low Glance gold Žlutá 36/38
4 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky Moon Boot. Hledáte zimní boty, ve kterých zazáříte? Sněhule ve zlatém provedení jsou tou správnou volbou. Zimní boty doplňuje nápis Moon Boot a logo značky. Křížové trubkové šňůrky po celém obvodu vytvářejí trendy vzhled a jsou doplněny o kovová očka. Silnou stránkou kozaček je odolný materiál, který je navíc nepromokavý. Termoplastická mezipodešev zajistí odpružení a protiskluzová podrážka zajistí stabilní krok za každého počasí. Moon Boot dámské jsou stylovým módním doplňkem k vašemu zimnímu outfitu. Tyto kotníkové kozačky pro dámy Vás ochrání před chladem a dopřejí pocit pohodlí. Neil Armstrong sice udělal jeden malý krok, ale značka Moon Boot udělala jeden obrovský skok v obouvání. Nenapodobitelná ikona, inspirovaná přistáním na Měsíci v roce 1969. Sněhule Moon boot jsou must have botami na zimu, které nesmí chybět žádné stylové dámě. Výrobce nedoporučuje používat impregnace, může dojít k poškození povrchového materiálu. Detaily produktu: stylový vzhled šňůrka ve vrchní části ozdobná šňůrka po celém obvodu kovová očka stříbrné barvy logo Moon boot termoplastická mezipodešev výborně izoluje odolná gumová protiskluzová podrážka 100% voděodpudivé

Domácí baleríny s puntíky
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Domácí baleríny s puntíky
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pro elegantní vzhled i doma zvolte tyto domácí baleríny s puntíky. Plátěný svršek. Široká pruženka tón v tónu na svršku pro perfektní držení. Kontrastní lem. Vyrobeno ve Francii.

Baleríny na nízkém podpatku
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Baleríny na nízkém podpatku
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ženské a pohodlné baleríny na nízkém podpatku! Pro optické prodloužení postavy. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Plstěné baleríny s květinovou aplikací
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Plstěné baleríny s květinovou aplikací
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Plstěné baleríny jsou extra pružné a příjemné na nošení! Svršek plstěný. Kontrastní výšivka a aplikace květiny na svršku. Kontrastní lem. Podšívka a stélka z textilu. Pružná elastomerová podrážka.

Kotníkové kožené tenisky s tkaničkami a zipem
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kotníkové kožené tenisky s tkaničkami a zipem
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Hra materiálů, kotníková výška a dvojité zapínání (tkaničky + zip) - tyto tenisky následují módní styl! Na vnitřní straně zip pro snadné obutí. Tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku a jazyku.

Sneakers s tkaničkami a zipem, kůže
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sneakers s tkaničkami a zipem, kůže
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Krásný dvoubarevný efekt a mix materiálů, tyto sneakers tkaničkami a zipem nemají chybu. Ploché dvoubarevné tkaničky. Vsadky z hladké kůže, lesklé kůže a kožené usně. Na vnější straně zip. Vyjímatelná pružná stélka. Klínová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Nazouvací tenisky se zipem
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Nazouvací tenisky se zipem
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Nazouvací tenisky se zipem jsou navržené v souladu s městským stylem. Klínová podrážka pro ženský vzhled. Na vnější straně zip pro snadné obutí. Na vnitřní straně pruženka. Pevný opatek. Klínová podrážka tvaruje siluetu. Vyjímatelná, pružná, lehká, ekologická a omyvatelná stélka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené kotníkové boty na podpatku
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kožené kotníkové boty na podpatku
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kvalitní kůže, podpatek v dřevěném vzhledu a pruženky potažené kůží: tyto kožené kotníkové boty jsou skvělé! Z pravé kvalitní kůže. Pevný opatek. Vzadu poutko pro snadné obutí. Široký komfortní podpatek. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Bundgaard Bennie Strap TEX Lilac 402 Velikost: 32
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bundgaard Bennie Strap TEX Lilac 402 Velikost: 32
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětské barefoot tenisky Bundgaard Bennie Strap TEX Lilac 402 jsou vyrobené z kombinace kůže a textilních materiálů - prodyšné, díky TEX membráně nepromokavé a maximálně praktické. Od oblíbeného dánského výrobce Bundgaard, v lila barvě.Péče: Impregnujte boty impregnací ve spreji vhodné na membrány. Boty budou odolnější nejen vodě, ale také špíně.- Sednou na: normálně široké až užší nožky, normální kotník, na normální až nižší nárt- Membrána: funkční tex membrána - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: na dva suché zipy, na konci lze pásky zkrátit za prošitím- Opatek: pevný- Podrážka: výborně ohebná v přední části boty, zejména ve směru chůze, příčně tuhá, nulový drop- Jazyk: je přišitý i po stranách na úroveň horního suchého zipu, tak aby byly boty opravdu nepromokavé a zvládly i kaluž :-)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s nášlapem z kůžeSLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - textilní s membránou, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka x šířka boty:26 - 16,8 cm x 6,8 cm27 - 17,6 cm x 6,9 cm28 - 18,4 cm x 7,2 cm29 - 19,2 cm x 7,3 cm30 - 19,7 cm x 7,3 cm31 - 20,4 cm x 7,4 cm32 - 21,0 cm x 7,6 cm33 - 21,7 cm x 7,7 cm34 - 22,2 cm x 7,9 cm35 - 22,8 cm x 8,1 cm36 - 23,5 cm x 8,4 cm37 - 24,1 cm x 8,6 cm38 - 24,7 cm x 8,6 cm 

Sandály Ilse
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sandály Ilse
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Úžasně vzdušné, nikde netlačí a skvěle sedí - funguje to! Sandály s módním dírkovaným vzorem a variabilními pásky na suchý zip Vás budou provázet celým létem. Podpatek cca 3,5 cm.

Kotníkové boty "Kristýna"
660 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kotníkové boty "Kristýna"
660 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Výška ke kotníkům s heboučkým kožešinovým límcem, hřejivou podšívkou a oboustranným zipem ke snadnému nazutí! V této elegantní kotníkové obuvi s protiskluzovou profilovanou podešví projdete bezpečně sychravou zimou - v teple, v suchu a v pohodlí. Klínový podpatek cca 4 cm.

Pánské polobotky RIEKER 14402-24 hnědá W3
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024
Pánské polobotky RIEKER 14402-24 hnědá W3
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024

Tuto stylovou pánskou obuv od značky RIEKER s hladkým svrškem z přírodní usně ocení každý muž.Svrchní materiál je ozdoben dvojitým prošitím a lemovanou podešví světlou nití. Ke snadnému nazutí poslouží tkaničky na šněrování, díky kterým si boty lehce přizpůsobíte na své chodidlo. Měkká stélka Vám zaručí pohodlí po celý den.S tímto módním kouskem rozhodně uděláte ten správný krok. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Dámská kotníková obuv RIEKER Z6684-14 modrá W3
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER Z6684-14 modrá W3
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámské kotníky značky RIEKER jsou zdobené barevným úpletem s nádechem extravagance, elegantním šitím a hnědým páskem s kovovou aplikací na vnější straně. Na vnitřní straně je funkční zip pro snadné nazouvání. Vyjímatelnou stélku můžete kdykoliv vyměnit či vyvětrat. Teplou podšívku z pravé ovčí vlny oceníte při celodenních procházkách nebo během cesty do práce. Technologie: Podšívka je vyrobena z pravé ovčí vlny. Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou. Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Jana 8-22164-41 květové dámské baleríny šíře H
865 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Jana 8-22164-41 květové dámské baleríny šíře H
865 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská celoroční vycházková obuv.Boty značky Jana Soft Line.Veganská obuv - při výrobě nebyly využity žádné zvířecí produkty.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilním materiálem.Obuv šíře H (široká obuv).Stélka je pohodlně polstrovaná.Váha jednoho páru: 350 gDámské celoroční baleríny Jana.Barva: StříbrnáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 8 cmPodpatek: 1 cm

Bundgaard Cover Dino 908 Velikost: 23
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bundgaard Cover Dino 908 Velikost: 23
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětské barefootové holínky Bundgaard v zelené barvě s potiskem dinosaurů mají velice ohebnou podrážku a celé jsou měkoučké, vyrobené speciálně pro malé děti. Díky praktickému stahování v oblasti lýtka do bot nenateče voda. Zesílená špička s dostatkem prostoru pro prsty, vhodné i pro dominantní palec. Boty jsou bez zateplení, mají textilní podšívku s vyjímatelnou vložkou a reflexní prvek v zadní části.  - Sednou na: normálně široké nožky s nižším nártem, vhodné na dominantní palec, na normální a nízký nárt, sednou na nožky ve tvaru "ploutvičky"- Opatek: měkký - Podrážka: tenká 5 mm podrážka, ohebná s jemným vzorkem - Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - guma, podšívka - textil, stélka - pěna pokrytá tenkou textilií, podrážka - gumaVelikost - délka x šířka: 18 - 12,2 cm x 5,6 cm19 - 12,9 cm x 5,7 cm20 - 13,4 cm x 5,8 cm21 - 14,1 cm x 6,0 cm22 - 14,9 cm x 6,1 cm 23 - 15,4 cm x 6,4 cm