James & Nicholson Pánský bavlněný svetr JN661 - Černá | XL
906 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
James & Nicholson Pánský bavlněný svetr JN661 - Černá | XL
906 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánský bavlněný svetr JN661 - Černá | XL od výrobce James & Nicholson. Produkt je dostupný za 7 dní.

Ardon Nízké holínky DAMP - 39
395 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ardon Nízké holínky DAMP - 39
395 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Nízké holínky DAMP - 39 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Ozdobná lišta dveří kufru Land Rover Discovery Sport 2014- (matná)
930 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ozdobná lišta na páté dveře vozu Land Rover Discovery Sport je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Ozdobná lišta dodá Vašem auto moderní a dynamický vzhled!Montáž ozdobné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení.Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ozdobná lišta Odmašťující kapesník 3M 1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ozdobnou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Hyundai i30 2020- (hatchback, matná)
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Hyundai i30 2020- (hatchback, matná)
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Hyundai i30 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Honda CR-V 2009-2102 (matná)
1 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Honda CR-V 2009-2102 (matná)
1 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Honda CR-V je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Monolith 09
22 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Pánský parfém Zerex Gentleman - tester 7 ml odstřik
35 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Pánský parfém Zerex Gentleman - tester 7 ml odstřik
35 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánský parfém ZEREX Gentleman - testerElegantní a svůdná vůně pro pravého gentlemana s kořeněně dřevitým podtónem. Povzbudí a uvolní zároveň. Díky obsahu afrodiziakálních esencí působí přitažlivě až návykově, přičemž zvýrazní charisma každého muže. Parfém Gentleman pozvedne sebevědomí, mužnost a zanechá nezapomenutelný dojem hned na první nádech.Pánský parfém Zerex Gentleman - nezapomenutelný zážitek na první nádechTento nejlepší elegantní pánský parfém se stane součástí vaší jedinečné osobnosti, která podtrhne sebevědomí, charisma a mužnost. Úvodní osvěžující citrusová vůně nabudí všechny smysly a má uvolňující účinek, díky čemuž budete zaručeně příjemnou společností. Sladká a kořeněná skořice v srdci parfému probudí nejen vášnivé emoce, ale navodí také pocit bezpečí a rodiny. Omamná vůně růží pomáhá rozvíjet společnou lásku, pochopení a smysl pro krásu. Erotizující pačuli navodí harmonickou atmosféru, ve které se bude cítit víc než příjemně každá žena. Povzbuzující koření a živočišné aroma kůže přispívá k intenzitě zážitku během sblížení. Top pánský parfém Zerex Gentleman vyčaruje i v běžném dni výjimečné okamžiky.Zerex Gentleman s vysokým obsahem stimulujících esencí působí:Afrodiziakálně - skořice, růže, pepř, pačuli, ale i ambra se pyšní svými afrodiziakálními účinky, čímž zajistí zvýšení přitažlivosti a sexuální touhu, přičemž růže a pačuli současně probouzejí představivost a dovedou rozbušit i to nejchladnější srdce. Pižmová vůně aromatické byliny pačuli také snižuje zábrany a uvolní pestrou paletu emocí. Koření zvyšuje energii a zároveň zapálí pořádný plamen vášně.Povzbuzující - mandarinka a grapefruit svou lehkostí a svěžestí mají stimulující účinek a jsou plné energie a života.Uvolňující - máta přináší úlevu od úzkosti, zmírnění příznaků stresu a stimuluje mysl, díky čemuž zaručeně přitahuje pozornost.Na zvýšení sebevědomí - skořice přispívá nejen k sexuální harmonii obou partnerů, ale i k nabytí zdravého sebevědomí a spokojenosti s vlastním „já“.Vyzkoušet můžete i vzorek pánského parfému Zerex Gentleman.Balení:1,7 ml testerCharakteristika:Parfémová voda - Eau de Parfum (EdP)

Sapho Sieper domácí lékárnička 35 x 45 x 15 cm bílá plast 2888310
940 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Domácí lékárnička 4 police uvnitř skříňky 3 přihrádky uvnitř dvířek (usazené napevno) uzamykatelná dvířka bez náplně EAN: 4013251201122

Movit akupresurní podložka s polštářem 130 x 50 cm zelená
1 276 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Movit akupresurní podložka s polštářem 130 x 50 cm zelená
1 276 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Možná znáte také pod pojmy jogínská podložka, masážní podložka nebo píchací podložka. Vždy se jedná o podložku s hroty, díky kterým dochází k uvolnění ztuhlých svalů, podporu krevního oběhu a tím i podporu imunity a mimo to je to skvělá relaxační pomůcka. MOVIT akupresurní podložka »ZHIYA« vč. polštáře, je zhotovená na poznatcích z tradiční čínské medicíny (TCM). Již více jak 5000 let se využívá akupresura k uvolnění těla i duše. TCM popisuje určité akupresurní body, které leží na tzv. meridiány. Podle TCM jsou meridiány kanály v lidském těle, kterými proudí životní energie Qi. Dále se vychází z toho, že při blokádě meridiánu nemůže Qi neomezeně proudit v lidském těle a tím dojde k onemocnění člověka. Díky stimulaci určitých akupresurních bodů dojde k odblokování meridiánu a k uvolnění neomezeného toku Qi v lidském těle a tím také k uzdravení člověka. Přes 488 akupresurních destiček s 16104 pyramidovými trny jsou veškeré akupresurní body celého těla stimulovány, což vede např. k lepší podpoře oběhového systému, ke zmírnění stresu, bolesti svalů, menstruačních potíží, poruch spánku, bolestí hlavy, bolestí zad a k celkovému zvýšení energetické úrovně. Celá podložka je zhotovena z materiálu příjemného na pokožku, bez použití škodlivých látek a nebezpečných změkčovadel (testováno u TÜV SÜD). Potah je zhotoven z 100% bavlny, lze jej prát separátně. MOVIT akupresurní podložka je snadno přenosná a ihned použitelná.Technické údaje:rozměry podložky: 130 x 50 x 2,5 cmrozměry polštáře: 44 x 17 x 8,5 cmpotahy: 100% bavlna s akupresurními destičkami z ABS materiáluvýplň: pěnová hmotahmotnost: 1,2 kgpotahy lze prát separátně  barva: zelenáObsah balení:1 x akupresurní podložka1 x akupresurní polštář

BIRKENSTOCK Profesionální obuv Birkenstock Super Birki 37
1 695 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BIRKENSTOCK Profesionální obuv Birkenstock Super Birki 37
1 695 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

​Certifikovaná obuv pro kuchaře ? Tak to jsou Super Birki! Špičkové boty, které se využívají k celodennímu nošení v kuchyni po celém světě V gastru to dokáže být pořádná zvěřina a Birkenstock ti přinesou úlevu pro tvé namáhané nohyV Super Birkách je perfektně tvarovaná stélka, která ti poskytne ještě větší komfort Jsou protiskluzové a voděodolné Odolné proti oleji a mastným skvrnám Anatomicky tvarovaná plstěná snímatelná a ​vyměnitelná vložka (stélka) do boty - která je součástí obuvi Vyrobeno z polyuretanu, jednodílná lisovaná konstrukce Mírně zvednutá a silná pata, pro pohodlné nošení na delší dobu Vyrobeno v Německu

Moneta Zimní vložky do bot Merino - 35
83 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Moneta Zimní vložky do bot Merino - 35
83 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zimní vložky do bot Merino - 35 od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

Dětské holínky Demar - TWISTER LUX PRINT 0038 HD - slon, šedá/ červená Barva: Šedá, Velikost: 30-31
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vyjímatelné zateplení Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat bez vložky. Vyrobeno ze syntetického materiálu. Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Adidas AltaSport K D96871 dětské boty
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas AltaSport K D96871 dětské boty
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské boty Adidas. Lehký a odolný svršek ze syntetického materiálupříjemná textilní podšívkavychutnejte si pohodlí a výkon stélky EcoOrthoLite®oděruvzdorná podešev z EVA

Power System PS-6012 Neo Knee Support bandáž na kolena
161 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Power System PS-6012 Neo Knee Support bandáž na kolena
161 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

POWER SYSTEM NEO KNEE SUPPORT kompresní nastavitelná neoprenová bandáž na kolena, umožňuje optimální kompresy svalů a vazů, pomáhá udržovat tělesné teplo a prohřívat postiženou oblast, zároveň podporuje krevní oběh v postižené oblasti. POWER SYSTEM NEO KNEE SUPPORT kompresní nastavitelná neoprenová bandáž na kolena , umožňuje optimální kompresy svalů a vazů, pomáhá udržovat tělesné teplo a prohřívat postiženou oblast, zároveň podporuje krevní oběh v postižené oblasti. Anatomicky tvarovaná bandáž poskytuje velmi účinné zpevnění, čímž napomáhá přirozenému pohybu. Jednoduché upevnění a nastavení velcro uzávěrem, odolná proti sklouznutí. Šetrná k pokožce.

Vlnka Dámské bačkory s ovčí vlnou na suchý zip červené
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Dámské bačkory s ovčí vlnou na suchý zip červené
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bačkory na suchý zip jsou vysoce stabilní, pevné a díky ovčí vlně merino vysoce hřejivé. Předností u bačkor je protiskluzová podrážka, na základě které se řadí mezi bezpečnou obuv pro starší osoby. Bačkory mají uzavřenou patu, tudíž na chodidle dokonale sedí a maximálně izolují před vnějším chladem. Celkový tvar a struktura bačkor je navržena dle moderních technologií pro osoby s otoky chodidel, vysokým nártem a haluxy. Suchý zip v horní části usnadňuje manipulaci a celkový proces obouvání. Zimy se nemusíte bát, z vnitřní strany jsou bačkory vystlány Ovčí vlnou Merino. Jedná se o materiál získávaný stříháním mladých ovcí ve fázi, kdy je ovčí vlna nejjemnější a považuje se za nejkvalitnější možnou variantu tohoto přírodního materiálu. Bačkory můžete použít i na venkovní chození díky protiskluzové podrážce. Zajisté oceníte, že jsou bačkory vyrobeny českou tradiční značkou Vlnka. Zakoupením tohoto výrobku podpoříte českého výrobce. Podrážka: Polyuretan Vnitřní materiál: Ovčí vlna merino

KING CAMP Double s pumpou
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
KING CAMP Double s pumpou
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nafukovací matrace KING CAMP Double s integrovanou nožní pumpou. Technická data:rozměr: 193 x 137 cmtloušťka: 10 cmbarva: modráhmotnost: 3,5 kgmateriál: 190T polyester s PVC zátěremintegrovaná nožní pumpa pro rychlé nafouknutí

Moleda Prestige pantofle modro - černá
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Moleda Prestige pantofle modro - černá
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pantofle pro milovníky Prestižek. Materiál svršku: přírodní italská kůže s PU folií pro vyšší odolnost a snazší údržbuPodšívka: textilPodešev: dvoukomponentní pružný PU nástřik

American Club ES11-21 modré dětské polobotky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
American Club ES11-21 modré dětské polobotky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská celoroční rekreační obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže v kombinaci s textilem. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou.Váha jednoho páru: 260 gChlapecké celoroční polobotky.Barva: ModráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm

Bennon LUX S1 Sandal pracovní
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bennon LUX S1 Sandal pracovní
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tradiční model vhodný do vnitřních i venkovních suchých provozů se svrškem z broušené lícové usně Oily nubuck. Varianta S1 je vybavena ocelovou tužinkou. • vrchový materiál: Oily nubuck• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU HORNET• tužinka/planžeta: ocel/-Norma: EN ISO 20345:2011 S1 SRC

Bennon RIBBON S1 ESD Sandal
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bennon RIBBON S1 ESD Sandal
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní nonmetalický sandál je vyroben z kombinace štípené usně a textilie MESH. Uzavírání obuvi je rychlé a snadné, neboť je zde použit suchý zip. Nedílnou součástí této obuvi je taktéž kompozitní tužinka, která ochrání prsty na nohou v krizových situacích. Pohodlí při nošení zajišťuje odpružená pata. Tento sandál je vhodný do vnitřních prostor i suchého venkovního prostředí.  ESD a antistatické vlastnostmi umožňují využít tuto obuv  v  EPA prostorech.vrchový materiál: hovězinová štípenka + textilie MESHpodšívka: textilie sandwich MESHstélka: EVA + MESHpodešev: PU/PU ZEPHYRAtužinka/planžeta: kompozit/-Norma: EN ISO 20345: 2011 S1 SRC, ČSN EN 61340-4-3:2002; klimatická třída 3

Cortina.be Slobby 166-0031-T1 černé dětské gumáčky
550 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Cortina.be Slobby 166-0031-T1 černé dětské gumáčky
550 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská celoroční rekreační nepromokavá kotníčková obuv.Obuv je vyrobena z průhledného gumového materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou, která tvoří barvu a motiv holínky. Váha jednoho páru: 570 g Dětské barevné gumáčky.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 18 cmPodpatek: 2 cm

DC Manual 42 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
DC Manual 42 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánské boty DC Manual disponují pevnou vulkanizovanou podrážkou s protiskluzovým,, Pill Pattern "vzorem. Tato obuv DC má větrací dírky, které vám zajistí výbornou cirkulaci vzduchu. Tenisky DC Manual mají měkkou vyjímatelnou stélku OrthoLite poskytující maximální pohodlí. Materiál: textilie (ekologicky materiál) Podešev SUPER RUBBER™ vydrží déle než tradiční guma Recyklovaná podšívka ze síťoviny NatureTex® pro udržitelnou prodyšnost Gumová podrážka s protiskluzovým "Pill Pattern" vzorem Měkká vyjímatelná vnitřní výstelka OrthoLite Zpevněná oblast kolem paty Větrací dírky v oblasti špičky pro lepší cirkulaci vzduchu Šněrování je usnadněno kovovými průvlaky 100% veganské

Moleda Boty Prestige AIR M20030-85 - 43
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Moleda Boty Prestige AIR M20030-85 - 43
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Boty Prestige AIR M20030-85 - 43 od výrobce Moleda. Produkt je skladem.

MG Full Camera Glass ochranné sklo na kameru Samsung Galaxy S22 Ultra
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MG Full Camera Glass ochranné sklo na kameru Samsung Galaxy S22 Ultra
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko je neviditelné, nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií, či videí. Díky speciálním výřezem nebrání blesku. Sklo má 5-vrstvou konstrukci, která ochrání objektiv před pády, poškrábáním a znečištěním. Sklo je zároveň potažené oleofobním povlakem, který zlepšuje jeho odolnost vůči mastnotě nebo otiskům prstů. Vlastnosti: • 5 ochranných vrstev chrání objektiv před pády, poškrábáním a znečištěním• Sklo nepoškodí kvalitu fotografií a díky speciálním výřezem nebrání blesku• Disponuje oleofobním povlakem, který je odolný vůči mastnotě a otiskům prstů• S aplikační sadou zvládne nalepení ochranného skla na kameru každý• Sklo je možné z kamery kdykoliv odlepit aniž jste kameru jakkoli poškodili• Maximální transparentnost, nezanechává bublinky• Ultratenké provedení - 0,2 mm• Tvrdost: 9H

Lehké tenisky na zavázání
869 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Lehké tenisky na zavázání
869 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Lehoučké a stylové, tyto tenisky oceníte pro různé sportovní aktivity nebo dlouhé procházky. Pevné tkaničky. Z prodyšného textilu v členitém střihu. Polopevný opatek. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Lehké jako peříčko.

Salming Rival Kid White/Blue
1 124 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Salming Rival Kid White/Blue
1 124 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětská verze sálových bot Salming Rival jsou perfektní volbou, pokud hledáte univerzální model pro jakékoliv indoorové aktivity se skvělým poměrem cena vs výkon. Velmi pohodlná a odolná sálová bota výborně poslouží rekreačním hráčům florbalu, squashe či házené. Model Salming Rival patří, stejně jako jejich předchůdci Hawk Court, mezi základní modely sálových bot a každého příznivce indoor aktivit potěší zejména svojí univerzálností, odolností a kvalitně zpracovaným tlumením. Oproti předchozí generace mají kompletně přepracovaný svršek.Svršek sálových bot Salming Rival je tvořen kombinací odolného a prodyšného polyesterového úpletu, který je pro navýšení stability a ochrany opatřený polyuretanovou vrstvo. Celá svrchní konstrukce bot je navíc pro navýšení odolnosti prošívaná a nabízí ideální kompromis mezi pevností a pohodlím.Tlumení sálových bot Salming Rival obstarává středně vysoká mezipodešev tvořená pěnovou směsí EVA. Tato pěnová směs má kvalitní tlumící vlastnosti a zároveň je schopná část energie vrátit do každého odrazu.Podrážka modelu Salming Rival je z odolné nebarvící pryže a pro maximální přilnavost je opatřena speciálním Salming HexaGrip™ vzorkem. Správnému fungování chodidel pomáhá její rozdělení pomocí technologie Salming TGS62/75 a pro navýšení stability je v oblasti klenby opatřena stabilizační výztuhou.Klíčové vlastnostivhodné pro začínající či občasné hráče hledající kompromis mezi kvalitou a cenouodolná konstrukce poskytující optimální stabilituskvěle přilnavá a neznačkující podrážka s technologií Salming HexaGrip™kvalitní středně tvrdé tlumenívhodné pro všechny indoor aktivity

Vlnka Dámské důchodky z ovčí vlny na zip folklór
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Dámské důchodky z ovčí vlny na zip folklór
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zimy se s důchodkami opravdu bát nemusíte, z vnitřní části jsou totiž vystlány ovčí vlnou od špičky až po horní okraj boty. Díky dlouhému kovovému zipu, který lze snadno rozepnout přes celý nárt, bude obouvání důchodek hračka. Volnější střih je vhodný i v případě, že máte vysoký nárt, široké chodidlo nebo vbočený palec. Pokud máte velkou nohu, případně potřebujete kvůli nemoci, úrazu nebo jiným důvodům větší velikost bot, u nás si vyberete. Důchodky s ovčí vlnou jsou vyráběny na Slovensku.Materiál:Svršek: vlněný filcVnějšek: ovčí vlnaPodrážka: kaučukParametry:Určení: DámskéBarva: ČernáRoční období: ZimníDruh zapínání: Se zipemTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlna

Merrell J135182
2 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Merrell J135182
2 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Všestranný, prodyšný turistický sandál s přilnavou gumovou podešví poskytuje celodenní pohodlí při všech letních dobrodružstvích. • svršek s voděodolnou úpravou v kombinaci usně a textilního materiálu• díky pružnému šněrování s rychloupínacím systémem se bota dokonale přizpůsobí tvaru chodidla• nártové pásky i síťovina ze 100% recyklovaného materiálu• integrovaná pěnová EVA stélka z plně recyklovaného materiálu• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a lepší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a poskytuje stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE:AirCushion, RECYCLEDHMOTNOST: 508 g

Sandále na viazanie DANNA+ veľkosť: 41
860 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandále na viazanie DANNA+ veľkosť: 41
860 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sandále na viazanie DANNA+ veľkosť: 41

Kinesio tejp Sportago Regline 2,5 cm - červená
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kinesio tejp Sportago Regline 2,5 cm - červená
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kineziologická páska pro zmírnění bolesti a rychlejší regeneraci svalů. Sportago Regline je elastická tejpovací páska vyrobena z bavlny. Ovlivňuje nervový a oběhový systém a pomáhá léčit různé svalové bolesti a otoky. Slouží také jako prevence těchto úrazů. Její použití je jednoduché – potřebná délka tejpu se aplikuje na čistou a suchou pokožku, přičemž jeho délka musí odpovídat délce namoženého svalu. Svaly, popřípadě klouby nebo šlachy, jsou tak zafixovány, ale zároveň je v nich podpořen průtok krve.…

Dívčí Barefoot bačkory-baleríny Beda Unicorn (BF 060010/BA) Velikost: 34
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dívčí barefoot bačkory - balerínky Beda Unicorn BF060010/BA v růžové barvě a motivem jednorožců. Velmi měkkoučké, přizpůsobivé bačkůrky spíše širšího střihu respektující tvar nohy a prostornou špičkou. Jsou vhodné na doma, do školky i školy. - Sednou na: širší nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, vhodné také pro dominantní palce, normální nárt, sednou na širší patu a kotník- Zapínání: suchý zip - Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: relativně tenká, gumová se vzorkem- Stélka: vyjímatelná, textilní bez podpory klenby a bez tvarování, velmi lehká a ohebná, vrchní strana textilní, spodní filcSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:22 - 14,1 cm - 6,0 cm23 - 14,8 cm - 6,2 cm24 - 15,4 cm - 6,4 cm25 - 16,1 cm - 6,7 cm26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,6 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,3 cm29 - 18,7 cm - 7,5 cm30 - 19,5 cm - 7,7 cm31 - 20,1 cm - 7,8 cm32 - 20,7 cm - 8,0 cm33 - 21,7 cm - 8,3 cm34 - 22,3 cm - 8,4 cm 

Dětské boty Primigi 2853244 Gore-Tex Velikost: 21
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dětské boty Primigi 2853244 Gore-Tex Velikost: 21
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské celoroční boty Primigi 2853244 s Gore-tex membránou. V šedé barvě s kontrastním oranžovým prošitím a modrými detaily. Syntetická gumová ochrana v zadní části i na špicce ochrání boty proti odření i okopu. Díky této ochraně a Gore-tex membráně jsou boty vhodné opravdu do každého počasí i různých dětských aktivit.Botky jsou velmi poddajné, měkké a lehké. Lem kotníku má textilní polstrování pro lepší obouvání a poutko pro případné zavěšení. Vzduchová bublina "ABSORBER SHOCK" umístěná v podešvi pod patou eliminuje otřesy, botky jsou o to více pohodlné.- Sednou na: normální až široké nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník, vhodné i na vyšší nárt- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, a zároveň je maximálně prodyšná- Zapínání: na suchý zip a gumičky imitující tkaničky- Opatek: pevný- Podrážka: výborně ohebná v přední části boty, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty a bota se díky tomu velmi dobře nazouvá - Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, textilní s filcemSLOŽENÍ: Svršek - kůže + syntetická guma, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:20 - 13,0 cm x 5,6 cm21 - 13,5 cm x 5,8 cm22 - 14,5 cm x 6,0 cm23 - 15,0 cm x 6,2 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,4 cm x 6,8 cm26 - 17,0 cm x 6,8 cm27 - 17,5 cm x 7,0 cm28 - 18,5 cm x7,2 cm29 - 19,0 cm x 7,4 cm

Screen Glass Protector OPPO A12, OPPO A12S 5D Full Glue Ceramic černé 1028998
135 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Screen Glass 5D Full Glue Ceramic pro OPPO A12, OPPO A12S Vysoce kvalitní tvrzená vrstvená folie s plošným podlepením. Tento ochranný film dotykového skla je pružný, přesně tvarovaný a poskytuje 100% průhlednost displeje. Vysoký faktor tvrdosti 9H mu zaručuje odpovídající ochranu, ale přitom vám nepraskne. Tento keramický film poskytne vašemu displeji spolehlivou ochranu od okraje k okraji.   Perfektně přizpůsobená vysoce tvrzená vrstvená folie Vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání Vašeho mobilního telefonu.   Tato tvrzená folie má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny. Pro bezpečnější používání jsou okraje folie zaoblené.    Tato tvrzená folie poskytuje displeji Vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Folie má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: OPPO A12, OPPO A12S Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

NIKE-Court Legacy black/light brown/white Černá 40
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
NIKE-Court Legacy black/light brown/white Černá 40
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Juniorská obuv značky Nike. Trendy tenisky v černém provedení s výrazným znakem Nike na boku. Botasky Nike jistě potěší mladé stylové dámy, které chtějí být „cute“. Značkové tenisky jsou pohodlné díky měkké stélce a polstrovanému límci. Stylové botasky snadno doladíte k různým outfitům do školy nebo pro volný čas. Moderní tenisky Nike mají protiskluzovou podrážku se vzorem rybí kosti. Ta pěkně přilne i na mokrém povrchu. Stylové tenisky se hodí ke kalhotám, legínám, ale i sukni. Super volba do školy i do města. Detaily produktu: kawaii styl výrazné logo na boku nápis Nike na jazyce vázání na šňůrky gumová podrážka snadno se kombinují

TREZETA-Zeta Mid Ws WP grey Šedá 41
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TREZETA-Zeta Mid Ws WP grey Šedá 41
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Trekingové boty potěší všechny turistky a osloví skvělou funkčností. Obuv do hor pro dámy je navržena v moderním outdoorovém designu. Vyšší střih obuvi Trezeta zajistí lepší stabilitu. Treková obuv se semišovým svrškem má voděodolnou povrchovou úpravu. Benefitem turistických bot je voděodolná podšívka Trezeta® Waterstopper, která chrání nohu a udržuje ji stále v suchu. Mikroporézní mezipodešev dámských bot do lesa zajistí velmi dobré tlumení i odpružení. Silnou stránkou dámské turistické obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která zdolá i velmi náročný terén. Trekingová obuv je výbornou volbou pro kempování, zdolávání turistických stezek a outdoorová dobrodružství. Zkombinujte šedé trekové boty s turistickými kalhotami a trekingovým tričkem a vyražte na zajímavou výpravu. Detaily produktu: lehká konstrukce boty vyšší střih oděru odolný materiál voděodolný a prodyšný svršek posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování tvarovaná stélka nepromokavá membrána Trezeta® Waterstopper tlumící mezipodešev poutko na zadní straně hmotnost: 295 gr. 1/2 pár

MOON BOOT-Icon Low Glance silver Stříbrná 36/38
4 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MOON BOOT-Icon Low Glance silver Stříbrná 36/38
4 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

ADIDAS-Hoops 3.0 Mid WTR tracy grey/tracy grey/wonder red Šedá 39 1/3
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Hoops 3.0 Mid WTR tracy grey/tracy grey/wonder red Šedá 39 1/3
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Dámské tenisky okouzlí všechny ženy, které chtějí být vždy stylové. Šedé botasky mají charakteristické tři pruhy na boční straně. Vyšší střih trendy tenisek zaručí vyšší úroveň stability. Adidas botasky se snadno kombinují k různým outfitům a díky nim vždy vytvoříte skvělý styling a super look. Hodí se k šortkám, džínám ik sukním. Svršek značkových botasek ze syntetické kůže doplňuje měkký síťovinový límec. Podšívka a měkká stélka se postará o celodenní komfort. Pryžová podrážka dívčích botasek je odolná a protiskluzová. Tenisky adidas jsou nejlepšími společníky pro každodenní nošení, do města, nákupy a pro volný čas. Detaily produktu: stylový design vyšší střih klasické šněrování pohodlná podšívka měkká stélka odolná podrážka logo adidas

KAYLAND-Inphinity Ws GTX sage Modrá 38
3 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
KAYLAND-Inphinity Ws GTX sage Modrá 38
3 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

EMPIRE-Clean Keeper 200ml (Spray) barevná
190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
EMPIRE-Clean Keeper 200ml (Spray) barevná
190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ošetřovací přípravek na obuv značky Empire. Bezpečně a spolehlivě odstraní i ty nejhorší skvrny a špínu. Sprej má jednoduché a efektivní použití. Stačí nanést pěnu na tenisky a nechat působit několik minut. Následně vyčistit kartáčem nebo houbou a poté otřít vlhkým hadříkem. Opakovat v případě potřeby. Tento inovativní čistící sprej je rychlý a účinný na všech materiálech. Chrání také jemné materiály a materiály světlých barev.

ADIDAS-Runfalcon 2.0 TR grey five/cherry metallic/grey six Šedá 40
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Runfalcon 2.0 TR grey five/cherry metallic/grey six Šedá 40
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

R&B SET Army
585 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
R&B SET Army
585 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Výhodný SET Zdravá lahev a Zdravá sváča obsahuje: Zdravou lahev s náhradní zátkou Svačinový box Zdravá sváča Krytku Floppy na Zdravou lahev

Obuv sandál CXS PINE O1 ESD, perforovaný, bílá, vel. 44
810 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Obuv sandál CXS PINE O1 ESD, perforovaný, bílá, vel. 44
810 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sandál, ESD, perforovaný. Materiál: svršek z mikrovlákna o tloušťce 1,8 - 2,0 mm pratelného do 40 °C, 2 pásky na suchý zip, podšívka kvalitní prodyšná textilie, PU, antistatická, olejivzdorná, protiskluzová podešev.

Kotníková bezpečnostní obuv REYKJAVIK, vel. 46
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kotníková bezpečnostní obuv REYKJAVIK, vel. 46
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

svršek: lícová hovězinová useň s dezénem v tloušťce 2,0 - 2,2 mm, podšívka: laminovaná prodyšná textilie MESH: vkládací stélka: HI-POLY - anatomicky tvarovaná z lehčené polyuretanové pěny potažená textilií MESH, antistatická, podešev: PU/RUBBER - do 300°C, HRO* - odolná proti palivovým olejům, antistatická, protiskluzná, dvousložkový nástřik, velikost: 38 - 48, norma: ČSN EN ISO 20345:2012, provedení: S3 M HRO* SRC - s kompozitní tužinkou a kevlarovou planžetou, hydrofobní, METATARSAL**, NON METALIC***: , *HRO podeševodolnost podešve proti kontaktnímu teplu do 300°C**METATARSALspeciální systém s ochranou nártové části určený do hutí, sléváren apod.***NON METALICobuv bez jakýchkoliv kovových součástí vhodná do prostředí, která to vyžadují

ArtBelin Šatní skříň PREMIUM MGB KLAL | 133 cm Barva: Bílá / černý lesk
11 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Šatní skříň PREMIUM MGB KLAL | 133 cm Pokud hledátešatní skříň , která dokonale vyřeší vaše úložné potřeby, naše skříň PREMIUM MGB 133 cm s posuvnými dveřmi , zrcadlem a vnitřními zásuvkami je tou správnou volbou pro vás. Skříň je vybavena posuvnými dveřmi , které vám umožní snadný přístup k vašim věcem, a zrcadlem , které vám ušetří prostor a přidá vizuální hloubku do vašeho prostoru. Největším plusem jsou vnitřní zásuvky, které vám poskytnou další úložný prostor pro menší předměty, jako jsou prádlo , doplňky nebo šperky. Šatní skříň PREMIUM MGB 133 cm je nejen praktická, ale také krásná a přizpůsobitelná vašim potřebám . Nabízíme možnost doobjednání tichých dojezdů . Materiál: laminát 16 mm, ABS hrany, zrcadlo Rozměry (ŠxVxH): 133 x 216 x 60 cm Barevné provedení: bílá / černý lesk bílá / šedý lesk bílá / bílý lesk Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

ADIDAS-Runfalcon 3.0 core black/carbon/solar red Černá 44
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Runfalcon 3.0 core black/carbon/solar red Černá 44
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Stylové tenisky mají moderní design a vynikají komfortem během nošení. Výhodu je prodyšný svršek, který poskytne potřebnou ventilaci a pohodlí. Zpevněná pata a tři pruhy adidas ve střední části zajistí stabilitu během chůze či běhu. Černé tenisky pánské doplňují barevné detaily, což jim dodává šmrnc.Značkové botasky se vážou na tkaničky. Jejich klasický střih dobře padne na každou nohu. Botasky pro pány mají polstrovaný límec boty a jemně vyvýšenou zadní část usnadňující obouvání či zouvání. Sportovní obuv pánská disponuje mezipodešví Cloudfoam, která absorbuje nárazy a poskytne potřebné tlumení. Botasky adidas mají gumovou podrážku, která zajistí stabilní krok. Byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Jsou vhodné pro každodenní nošení a volný čas nebo cvičení.Detaily produktu:tréninková obuv adidasmoderní designklasický střihprodyšný svršekvázání na šňůrkypolstrovaný límeczpevněná pataprodloužená záda usnadňuje obouvání a zouvánímezipodrážka Cloudfoam dobře tlumígumová podrážka zajistí stabilní krokvyrobeno z recyklovaných materiálů

Svorto 042 Vložky skelet EVA dámské
170 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Svorto 042 Vložky skelet EVA dámské
170 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Základem vložek skelet eva je tenký a pevný výlisek, který minimálně zmenšuje vnitřní prostor obuvi a podepírá podélnou klenbu. Příčnou klenbu podepírá měkké latexové srdíčko, vyměkčení v patní části vložky tlumí nárazy na patní kost. Krycí stélka je vyrobena z materiálu eva, který je oblíbený pro svou měkkost a omyvatelnost. Perforace krycí stélky odvádí případný pot a zvyšuje cirkulaci vzduchu v obuvi. Jaký problém produkt řeší? chybné postavení chodidel / propadlá klenba / příčně plochá noha / úleva při chůzi / podélně plochá nohaTvar vložky celý tvarPodpora, vyměkčení a stabilita podpora příčné klenby / vyměkčení v patě / podpora podélné klenbyBalení pár

Bezpečnostní obuv ARDON®ROVER LOW S3 | G3308/50
1 187 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®ROVER LOW S3 | G3308/50
1 187 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

bezpečnostní polobotka, extra široká bezpečnostní špice z kompozitu, flexibilní kevlarová stélka, voděodolná úprava, podešev PU/guma, nepíšící, odolná olejům a pohonným hmotám, antistatická a odolná kontaktnímu teplu do 300 °C, materiál: action nubuk, podešev: PU/guma, norma: EN 20345, velikosti: 35 - 50, váha: 694 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®VISPERSAN GREY S1P | G3247/46
1 187 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®VISPERSAN GREY S1P | G3247/46
1 187 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

extra pohodlný bezpečnostní sandál, se širokou kompozitovou špicí a kevlarovou stélkou, funkční vkládací vložka, bez kovových součástí, materiál: PU/textilie/okop kůže, podešev: phylon/guma, norma: EN 20345, velikosti: 36 – 46, váha: 510 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-šedá

Bezpečnostní obuv ARDON®FIRSTY S1P | G1185/46
501 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FIRSTY S1P | G1185/46
501 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

bezpečnostní kotníková obuv, s ocelovou špicí a planžetou, PU2D podešev je odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: hovězí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 596 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-oranžová

Bezpečnostní obuv ARDON®FORELOW S1P | G3197/39
1 244 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FORELOW S1P | G3197/39
1 244 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

bezpečnostní polobotka, s kompozitovou špicí a kevlarovou flexibilní stélkou, ochrana proti okopu ve špici, materiál: action nubuk, textilie, podešev: PU/guma, odolná kontantnímu teplu do 300°C, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 590 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-červená

BEDA s.r.o. Dětské barefootové textilní papuče na suchý zip Beda - modrá
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nejen venku potřebují děti kvalitní a pohodlnou obuv. Ve školce, škole i doma obujte dětem lehoučké barefootové papučky z pevné bavlny a s pružnou, gumovou podrážkou, která je ochrání od studené podlahy. Bačkůrky mají širokou špičku, vyjímatelnou, plochou stélku, zpevněný opatek a pásek přes nárt na suchý zip. Výhodou jsou také otvory pro větrání, které pomáhají udržet chodidla v suchu a pohodlí. Výhodou barefoot obuvi je simulace chůze naboso. Plochá, tenká podrážka nenutí chodidla přizpůsobit se obuvi, ale právě naopak. Noha se přizpůsobuje terénu po kterém jdete, což je dobré jak pro samotná chodidla, tak pro zbytek pohybového ústrojí. Prsty nohou mají navíc dostatek místa pro volný pohyb a předchází se jejich deformaci. Tento produkt je vyrobený v České Republice. Materiál:svršek, stélka: bavlnapodrážka: kaučukParametry:Určení: DětskéBarva: ModráRoční období: CeloročníČinnost: VolnočasováDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: BarefootZnačka: BedaMateriál: BavlnaKolekce: Papuče BedaCertifikát: ŽirafaIndex ziskovosti: 536

Crocs Kids Classic Clog 34 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Crocs Kids Classic Clog 34 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Originál, všestranné, pohodlné. Jednoduché nazutí, snadné vyzutí! Stejně jako dospělá klasika, i dětská verze nabízí úžasný komfort a podporu díky lehkému, odolnému materiálu Croslite™ a tvarovanému designu. Otočné řemínky na patě pro bezpečnější uchycení. Ikonický Crocs Comfort™: Lehké, flexibilní. Jednoduché čištění.: Myje se mýdlem a vodou. Ikonické: Legendární pěnové odpružení Croslite™ nabízí celodenní pohodlí a podporu. Prostorné: Náš nejvelkorysejší a nejprostornější model.

McKINLEY Maine Mid AQB II 28 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McKINLEY Maine Mid AQB II 28 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Trekingové boty McKINLEY Maine II Mid AQB mají membránu aquabase, protiskluzovou gumovou podrážku TPR, ochranu špičky/paty a rychlé šněrování. Vylepšení pro menší je do velikosti 32 se zapínáním na suchý zip. Svršek: polyester, polyuretan Membrána Aquabase Protiskluzová podrážka z TPR gumy Ochrana špičky/paty Rychlé šněrování Do velikosti 32 se zapínáním na suchý zip

Dámské anatomické kožené nazouváky Iveta - béžová
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dámské anatomické kožené nazouváky Iveta - béžová
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Jakou zvolit obuv pro letní měsíce tak, aby byla pohodlná, dobře vypadala a byla z kvalitních, příjemných materiálů? Tyto kožené nazouváky jsou pro pohodlí vašich nohou tou správnou volbou. Stélka z jemné kůže a paměťové pěny se perfektně přizpůsobí vašemu chodidlu. Její měkkost zajistí pohodlí při každém kroku a díky koženým páskům na suchý zip si můžete obuv přizpůsobit přesně podle svých nohou. Nazouváky se tak hodí pro úzké i širší chodidlo, pro vysoký nárt, a v případě otoků se dají kdykoliv během nošení povolit. Boty jsou velmi lehké a nezatěžují nohu. Zvýšená pata navíc pomáhá předcházet otokům a ještě zvyšuje pohodlnost této obuvi. Ať už nazouváky Iveta využijete pro letní procházky, na pochůzky po městě nebo jako přezuvky doma či v práci, určitě si je oblíbíte. Výška podpatku: 4 cmMateriál: Svršek - kůže Stélka - paměťová pěna a jemná kůže Protiskluzová podrážka - polyuretanTento produkt je vyroben na Slovensku.Parametry:Určení: DámskéBarva: BéžováRoční období: LetníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: Iveta

Nazouvák ARDON®MARINE navy-pink | G3307/40
237 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nazouvák ARDON®MARINE navy-pink | G3307/40
237 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

moderní nazouváky, s patním páskem a bohatou perforací, materiál EVA nesaje vodu a je tvarově stálý a lehký, materiál: EVA, podešev: EVA, velikosti: 36 - 42, váha: 178 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: navy-růžová

Artelta Čalouněný panel | 60 x 30 cm Barva: Monolith 63 / růžová
300 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Artelta Čalouněný panel | 60 x 30 cm Barva: Monolith 63 / růžová
300 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Čalouněný panel | 60 x 30 cm Při výběru čalouněných panelů o praktickém rozměru 60 x 30 cm máte na výběr z různých barev, můžete si tak snadno vybrat ty, které se nejvíce hodí k vašemu interiéru. Čalouněné panely jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají stylové a praktické řešení pro svůj domov nebo kancelář. Chrání od chladu stěny a zároveň zabraňují jejímu znečištění. Praktický rozměr umožňuje panel otáčet dle potřeby, lze kombinovat více rozměrů či barev. Měkké a snadno udržovatelné panely si okamžitě zamilujete! Materiál: látka, pěna T21 Rozměry ( ŠxVxH): 60 x 3,5 x 30 cm Barevné provedení: Monolith 09 Monolith 37 Monolith 63 Monolith 76 Monolith 77 Monolith 84 Monolith 85 Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Sandály "kristusky" se štrasem, černé
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály "kristusky" se štrasem, černé
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tyto sandály "kristusky" mají koženou stélku a cvočkové detaily! Jemné na dotek, aspekt semiše. Kožená stélka. Multi pásky se štrasovými cvočky. Šňůrky tón v tónu. Pevný opatek na zip. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Sandály se šňůrkami na zavázání, na klínovém podpatku
879 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály se šňůrkami na zavázání, na klínovém podpatku
879 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Hvězdné boty pro letní sezónu, to jsou sandály na klínovém podpatku se šňůrkami na zavázání. Z umělého semiše s kulatou špičkou. Široká šňůrka na zavázání kolem kotníku. Kontrastní pata z plátěného materiálu, se 2 kovovými očky. Klínový podpatek potažený lýkem. Lze prát v pračce.

Zásuvka k posteli MARIONET 120x200 cm, bílá, 5 let záruka
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Zásuvka k posteli MARIONET 120x200 cm, bílá, 5 let záruka
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zásuvka k posteli 120x200 cm Barva: bílá Rozměry (šxvxh): 162 x 19 x 58,5 cm Materiál: kvalitní LTD Dodání v demontu. Záruka 5 let.

Postel CORIS 90, třešeň antická/černá, masiv/kov
8 470 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel CORIS 90, třešeň antická/černá, masiv/kov
8 470 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel 90 Barva: třešeň antická/černá Materiál: masivní dřevo/lakovaná ocel Rozměry (dxšxv): 96 x 205 x 102 cm, ložná plocha 90 x 200 cm Postel je dodávána včetně roštů, bez matrací, doporučený rozměr matrace 90 x 200 cm Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců.

Postel COLBIE 100x200, masiv buk
19 340 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel COLBIE 100x200, masiv buk
19 340 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel 100x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 100x200 cm.Barva: buk Materiál: masiv bukRozměry (šířka x délka): 118 x 207 cm Ložná plocha: 100 x 200 cm Výška čela za hlavou: 88 cmVýška čela u nohou: 45 cmVýška pro uložení roštu: 28 cmVýška bočnice od země po spodní hranu: 25 cmVýška bočnice od země po horní hranu: 45 cmK této posteli je k dispozici také zásuvka viz příslušenství produktu.Dodáváno v demontu.

Úložný prostor pod postel, 195x22x69 cm, masiv borovice, moření: ...
3 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Úložný prostor pod postel, 195x22x69 cm, masiv borovice, moření: ...
3 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Úložný prostor pod postel Barva: vyberte si níže Materiál: masiv borovice Rozměry (šířka x výška x hloubka): 195 x 22 x 69 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Mokasíny se sponou, efekt krokodýlí lakované kůže
1 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Mokasíny se sponou, efekt krokodýlí lakované kůže
1 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Efekt krokodýlí kůže ještě neřekl své poslední slovo! Důkazem jsou mokasíny se sponou a vzorovanou klínovou podrážkou. Svršek s efektem krokodýlí kůže se zlatou bižu sponou. Na každé straně pruženka pro snadné obutí. Pevný opatek. Klínová protiskluzová vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

PEDICONFORT Polobotky s potiskem, pro vbočený palec
3 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
PEDICONFORT Polobotky s potiskem, pro vbočený palec
3 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Módní polobotky zn. Pédiconfort kopírují křivky chodidla díky svým vsadkám z pružného textilu a jsou tak speciálně navržené pro vbočený palec. S tkaničkami a zipem, v kombinaci zvířecí srsti a krokodýlí kůže. Svršek ze 2 materiálů: kůže s krokodýlím vzorem a textil s potiskem zvířecí srsti. Kožená vyjímatelná stélka. Pružné boky pro úlevu vbočenému palci. Tkaničky pro nastavení na míru. Na zip pro snadné obutí. Přizpůsobí se každé šířce chodidla. Kontrastní podrážka. Nejedná se o zdravotní obuv.

Sandály Vega A, černé
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály Vega A, černé
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pro maximální pohodlí po celý den tu jsou sandály Vega A v nadčasové černé barvě. Vhodné pro různé příležitosti. Celorozepínací. Pružné a lehké. 3 pásky na suchý zip. Prodyšná protiskluzová podrážka.

VANS-UA Cruze Too CC (Showcase) black/multi Černá 45
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
VANS-UA Cruze Too CC (Showcase) black/multi Černá 45
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Vans. Hledáte-li stylové tenisky, tento model obuvi je určen právě pro Vás. Ikonické tenisky Vans jsou must have botami, které vám nesmí chybět. Černé tenisky Vans lze snadno zkombinovat k mnoha outfitům a hodí se pro různé příležitosti. Značkové tenisky mají textilní svršek, který se dobře přizpůsobí noze. Klasické šněrování výborně fixuje nohu v botě. Špička je posílena dodatečným materiálem pro vyšší úroveň odolnosti. Měkké polstrování se postará o celodenní pohodlí. Pryžová podrážka je protiskluzová. Detaily produktu: Stylový vzhled Semišový svršek Klasické šněrování Posílená špička pro odolnost Polstrovaný límec a jazyk boty Měkká stélka Protiskluzová podrážka Logo Vans

STEELER WELDER S3 HRO M SRA kotník 48
1 025 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
STEELER WELDER S3 HRO M SRA kotník 48
1 025 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Gumovou HRO podrážkou odolnou vysokým teplotám (až 300 °C) rezistentní olejům, vysoká odolnost vůči uklouznutí. Svršek z kůže.

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Prime 2.0 - Black Velikost: 40
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Prime 2.0 - Black Velikost: 40
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Materiál: Svršek: kůže Podšívka: mikrovlákno Podešev: Be Lenka - UrbanComfort (jiné) vyjímatelná (PU recyklát + bavlna) Výroba: Slovensko navržené pro maximální barefoot pohodlí při každé příležitostiminimalismus přetavený do lehce kombinovatelné obuvi na různé volnočasové aktivityprémiová kůže, která po impregnaci zvládne i proměnlivé počasívyjímatelná stélka ulehčuje údržbu a zároveň umožňuje regulovat vnitřní prostor v botěpodešev UrbanComfort je stvořená pro každodenní barefoot komfortnová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilituprošitá podrážka pro delší životnost bot Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Ranger 2.0 - Dark Blue Velikost: 36
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Ranger 2.0 - Dark Blue Velikost: 36
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

barefoot boty Be Lenka Ranger 2.0 dokonale napodobují chůzi naboso, přesne tak, jak to vymyslela příroda stylové, protiskluzové, vysoce kvalitní barefoot boty vhodné na rozličné aktivityflexibilní, 4 mm (bez výstupků) pryžová podešev odolná proti oděru poskytuje vynikající přilnavost a stabilitu za každých podmínekpodešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchnaolejovaný nubuk prémiové kvality odpuzuje vodu a podšívka z flísu udrží Vaše nohy v teplespeciálně navržená vodoodpudivá membrána dodává obuvi hydroizolační schopnostijazyk v botě je spojený se svrškem, což zamezuje vniknutí vody a sněhu dovnitřprotiskluzová podrážka s Deep gripem Vám poskytne maximálnÍ stabilitu a oporupata a špička z pogumované usně zabezpečí lepší ochranu proti okopuvýhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaprostorná špička pro Vaše prstylehká obuvTyp: vycházková obuvMateriály: Svršek: nappa kůže / nubuk Podšívka: flís, vodoodpudivá membrána Podrážka: guma (DeepGrip) Stélka: vyjímatelná, merino vlna / PU recyklátVýroba: SR

Dívčí podzimní boty Biomecanics 231102-B Kiss Velikost: 22
1 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dívčí podzimní boty Biomecanics 231102-B Kiss Velikost: 22
1 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Mírně zateplené dětské boty Biomecanics 231102-B z hladké kůže v růžové barvě s dívčími motivy. Vynikají opravdu příkladným zpracováním a patentovaným opatkem. Speciální Biomecanics opatek je za achilovkou snížený a neomezuje tak přirozený pohyb nohy, přičemž stále plní svoji funkci a zabraňuje tak vtáčení paty - šmajdání.Tento model má lehké zateplení příjemnou nekousavou plstí, jsou tak vhodné na chladný podzim, případně teplejší zimu. Nejde však o klasické dětské zimní boty, vhodné dlouhodobě do mrazů. Od španělského výrobce na španělskou zimu :-) - Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro vysoký nárt a úzký kotník - jdou v zadní části hezky utáhnout a perfektně objímají achilovku- Zapínání: na dva suché zipy - zajistí dobré přizpůsobení kolem kotníku i nártu dle potřeby- Opatek: unikátní patentovaný tvar - vyšší na bocích, tak aby korigoval vtáčení paty, ale snížení v zadní části, aby nebránil přirozené chůzi a neomezoval tak kotník ve vertikálním pohybu chodidlem / nártem- Podrážka: velice ohebná ve směru chůze, boty mají minimální vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání- Jazyk: volný, tvořen jedním kusem materiálu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, tím, že není jazyk přichycený po stranách jdou boty velmi dobře nazout i dětem s vyšším nártem- Stélka: vyjímatelná, z vrchní strany zateplená plstí, spodní strana z 1mm pěny s aktivním uhlíkem - antibakteriální, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - textil (plstěné zateplení), podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:19 - 12,1 cm20 - 12,6 cm21 - 13,0 cm22 - 13,4 cm23 - 14,1 cm24 - 14,9 cm

Ženšen pravý - kořen řezaný - Panax ginseng - Radix ginseng 250 g
1 058 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ženšen pravý - kořen řezaný - Panax ginseng - Radix ginseng 250 g
1 058 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ženšen pravý - kořen řezaný - Panax ginseng - Radix ginsengUsušený řezaný kořen ženšenu pravého (Panax ginseng), známý také jako bílý všehojový kořen. U ženšenu se uvádí zejména jeho široké spektrum pozitivního působení v oblasti duševního zdraví.Příznivé účinky ženšenu:duševní stav a výkon, koncentrace, koordinace,pomáhá ve stresových situacích,fyzický stav a výkon,antioxidant,normální činnost svalů,správná funkce imunitního systému.erekce.PoužitíKořen ženšenu můžete použít k výrobě odvaru.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Vlnka Dětské filcové boty Momo - růžová
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Dětské filcové boty Momo - růžová
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Lehoučké boty z vlněného filcu můžete dětem obout na doma i ven, jsou skvělou volbou i jako pevné přezůvky do školy nebo školky. Zapínání na suchý zip je snadné, a tak se i malé děti naučí samy rychle obouvat. Svršek z vlněného filcu je prodyšný a u dětské obuvi oceníte zpevněnou patu a také špičku kolem prstů, kterou chrání guma. Podrážka je pevná, zároveň ale pružná, a vyjímatelná kožená vnitřní stélka je mírně tvarovaná pro podporu klenby. Materiál: vlněný filc, gumaParametry:Určení: DětskéBarva: RůžováRoční období: CeloročníZnačka: VlnkaMateriál: FilcKolekce: Dětské papuče Momo

Energetics Elexir XII V/L 30 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Energetics Elexir XII V/L 30 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětské běžecké boty Elexir XII V/LJ mají nízký střih, pohodlný řemínek na suchý zip a elastické šňůrky, a to vše o hmotnosti pouhých 145 g. Podešev Dura Grip zajišťuje optimální trakci Suchý zip a elastický systém šněrování

Postel PRINCCE 160 Eltap Royal 20 - tmavá béžová
24 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel PRINCCE 160 Eltap Royal 20 - tmavá béžová
24 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel PRINCCE je působivá a luxusní postel, která Vám zajistí nejen dokonalý spánek, ale i další dekorativní prvek v ložnici. Postavená je na pevném kovovém rámu, který zaručuje spolehlivou odolnost a stabilitu. Je vybavena pěnou T25, která poskytuje pohodlnou oporu celému tělu a zajišťuje klidnou relaxaci. Praktický úložný prostor na lůžkoviny je skvělým řešením pro uložení dalších věcí.Ozdobné tupírování na posteli je detail, který dodává eleganci. Postel je dostupná v široké barevné škále i několika typech čalounění. Bez matrace. Doporučujeme dokoupit kvalitní matraci o rozměru 160x200 cm z naší nabídky.Potahový materiál: Royal 01 (látka)Royal 18 (látka)Royal 20 (látka)Lukso 10 (látka)Lukso 35 (látka)Lukso 40 (látka)Softis 11 (ekokůže)Softis 17 (ekokůže)Softis 29 (ekokůže)Softis 33 (ekokůže)Sola 04 (plyš) Sola 06 (plyš) Sola 18 (plyš) Výběr potahu zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:kov / látka / pěna T25Rozměry:šířka: 201 cmhloubka: 232 cmvýška: 117 cmvýška nožiček: 1,5 cmvýška ložné plochy: 30 cmplocha na spaní: 160 x 200 cmHmotnost: 126 kgNosnost:250 kgDodáváno v demontu.Berte prosím na vědomí, že foto je pouze ilustrační. Ve skutečnosti se může mírně lišit v závislosti na tom, jaké barvy máte nastaveny na svém monitoru.

Bačkory Playshoes Příšerka 201810 Velikost: 30-31
329 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024
Bačkory Playshoes Příšerka 201810 Velikost: 30-31
329 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

Chlapecké bačkory Playshoes z džínoviny s obrázkem příšerky, přes nárt na gumičku, s dobře ohebnou podrážkou a měkkým opatkem. - Sednou na: normálně širokou až širší nožku s normálním nártem, nejsou vhodné pro dominantní palec a úzkou patu, kotník- Opatek: měkký- Podrážka: dobře ohebná všemi směry - podélně i příčně, nulový drop, protiskluzová- Stélka: nevyjímatelná - přilepená, bez podpory klenby a bez tvarování, pěnová s nášlapem z textilieSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost:20/21 - 12,6 cm22/23 - 14,0 cm24/25 - 15,2 cm26/27 - 16,5 cm28/29 - 17,5 cm30/31 - 19,0 cm32/33 - 20,5 cm

Thuasne 0355 Sport ortéza na koleno
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Thuasne 0355 Sport ortéza na koleno
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kolenní elastická bandáž s podporou a vymezením pro čéšku. • Pružná bandáž vyvíjí na kolenní kloub stejnoměrnou kompresi a zlepšuje propriocepci.• Vymezuje komfortní a směrovou zónu pohybu čéšky (čéškový prstenec).• Komfortní zóna podkolenní jamky.• Anatomicý střih.• Boční výztuže zabezpečující dobrou podporu.Vhodné při patologické změně čéšky (nestabilita čéšky, subluxace, luxace čéšky), tendinitida čéšky a bolest v chrupavce čéšky, návrat ke sportu po mírném podvrtnutí nebo poranění kolenního kloubu

Dětské zimní boty Primigi s Gore-Tex 4860211 Velikost: 21
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dětské zimní boty Primigi s Gore-Tex 4860211 Velikost: 21
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské zimní boty Primigi 4860211 s motivem dráčka - v přední části má nos a na kotníku oči, ochrana paty pak připomíná dračí kůži. Zaujmou také svojí "zimní výbavou" - membránou Gore-Tex, díky které jsou nepromokavé a zároveň prodyšné, teplým kožíškem uvnitř, a praktickou gumovou ochranou špičky. V těchto botech budou nohy Vašich dětí opravdu v teple a suchu. Jsou velmi lehké a špička je dobře ohebná. Inovovaný velmi oblíbený model.- Sednou na: normální až široké nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: na dva suché zipy (velcro pásek)- Opatek: zpevněný- Podrážka: ohebná v přední části boty, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se), se zimním vzorkem- Jazyk: tvoří jeden díl s vrchní částí bot, membrána je tak u těchto bot vytažena až nahoru, a jsou celé nepromokavé- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, ze spodní strany hliník zajišťující izolaci, ohebná, textilní s kožíškem SLOŽENÍ: Svršek - syntetika - textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - kožíšek -  textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:20 - 13,3 cm x 5,6 cm21 - 13,8 cm x 5,7 cm22 - 14,5 cm x 5,8 cm23 - 15,0 cm x 6,0 cm24 - 15,8 cm x 6,2 cm25 - 16,5 cm x 6,4 cm26 - 17,2 cm x 6,6 cm27 - 17,8 cm x 6,8 cm28 - 18,3 cm x 7,0 cm29 - 19,2 cm x 7,2 cm

Barefoot tenisky Barebarics Apollo - Cappuccino Brown Velikost: 46
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Apollo - Cappuccino Brown Velikost: 46
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skladá z kombinace dvou druhů prémiové kůže s výbornými vlastnostmi a odolností. Podšívka je vyrobená z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Tento typ podšívky urychluje proces odvodu a absorpce potu, díky čemuž kůže zůstává suchá. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá u prestižních modelů obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích. Podešev je zhotovená z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli. Stélka je vyjímatelná a složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu. Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezovány a přirozeně se posilují.Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka - Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posilní balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze. Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

Adidas Kaptir 3.0
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas Kaptir 3.0
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Lehká mezipodešev Cloudfoam nabízí mimořádně měkké odpružení. Velký grafický nápis dává botám nezaměnitelný styl adidas. • něrování na tkaničky• měkký úpletový svršek• mezipodešev Cloudfoam• textilní podšívka• gumová podešev• svršek obsahuje minimálně 50 % recyklovaného materiálu

Gelová vkládací stélka do obuvi
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Gelová vkládací stélka do obuvi
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Gelová vkládací stélka do obuvi.Nosný materiál: dvouvrstvý polyuretan vyztužený v klenkové části s bambusovým vláknem a gelovou patouVrchní materiál: hight-tech materiál s nasákavou schopností, paropropustný, oděruvzdorný, zaručující maximální komfort

SMETANOVÁ MIKINA S NÁPISEM NA HRUDI BX5461 Velikost: M
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SMETANOVÁ MIKINA S NÁPISEM NA HRUDI BX5461 Velikost: M
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka717375Od podpaží k podpaží535557Rukáv od krku757677Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ADIDAS-Hoops 3.0 Mid core black/cloud white/pink fusion Černá 37 1/3
1 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Hoops 3.0 Mid core black/cloud white/pink fusion Černá 37 1/3
1 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dívčí obuv značky adidas. Botasky pro dívky jsou svým designem a střihem inspirovány basketbalovými teniskami. Mají vyšší střih, který dobře padne v chladném počasí. Klasické vázání na šňůrky si přizpůsobíte dle potřeby. Tenisky pro dívky mají univerzální černou barvu, kterou doplňují růžové detaily. Klasický střih dětských tenisek dobře sedne téměř na každou dětskou nohu. Výhodou je odolný svršek, který je vpředu jemně perforován pro správnou cirkulaci vzduchu. Dětské tenisky adidas mají polstrovaný límec, který je příjemně měkký a netiskne. Pata a špička jsou dodatečně zpevněny a poskytnou stabilitu a ochranu. Mezipodrážka značkových tenisek poskytuje lehké odpružení. Dívčí tenisky adidas mají gumovou podrážku, která neklouže. Jsou vhodné pro každodenní nošení a volný čas. Detaily produktu: značkové tenisky pro dívky černé tenisky s růžovými detaily vyšší střih odolný svršek s jemnou perforací vázání na šňůrky polstrovaný límec boty pohodlné mezipodešev jemně pruží gumová podrážka

ASICS-Gel Excite 10 deep ocean/bright orange Modrá 44,5
1 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ASICS-Gel Excite 10 deep ocean/bright orange Modrá 44,5
1 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Asics. Tenisky pro běh jsou navrženy s důrazem na odolnost, odpružení a pohodlí. Výhodou botasek je lehká konstrukce. Svršek z textilního materiálu poskytuje vynikající cirkulaci vzduchu. Jemná perforace v oblasti špičky a paty přispívá k lepší prodyšnosti. Běžecké botasky pro pány jsou must have botami pro nadšence běhu. Běžecké tenisky nabízejí vylepšenou absorpci nárazů díky tlumení pomocí technologie GEL™ v zadní části chodidla a pružné mezipodešvi AMPLIFOAM™. Stélka Ortholite™ je garancí komfortu při běhu a zároveň snižuje únavu nohou. Tenisky na běh vybavené technologií GUIDANCE LINE™ pomáhají dosáhnout přirozeného pohybu. Podrážka běžeckých bot z pryže dodává lehkost a zvyšuje odolnost, zatímco strategicky umístěné drážky jsou pružné a flexibilní. Detaily produktu: Klasický střih Svršek ze síťoviny pro vynikající prodyšnost Klasické šněrování Amplifoam mezipodešev pro výborné tlumení nárazů Měkké polstrování Odpružení pomocí technologie GEL™ Stélka ORTHOLITE™ poskytuje měkké pohodlí Pryžová podrážka s velmi dobrou přilnavostí

Tommy Jeans dámské barevné tenisky
2 872 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tommy Jeans dámské barevné tenisky
2 872 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské barevné tenisky od Tommy Jeans.Materiál: svršek - kůže, textil                  vnitřek - textil                  podešev - syntetika

Wojtylko Z24102Ca černo žluté dětské sněhule
620 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Wojtylko Z24102Ca černo žluté dětské sněhule
620 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská zimní vycházková kotníčková obuv typu sněhule se zalepováním na suchý zip.Obuv je vyrobena z kombinace syntetického a textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilního pěnovou podšívkou.Reflexní prvky - na obuvi jsou reflexní prvky, které zajistí zvýšenou bezpečnost ve světle reflektorů.Na gumovou kapli je přišitý svršek.Váha jednoho páru: 650 gZimní boty značky Wojtylko.Barva: Černá/žlutáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 22 cmPodpatek: 3 cm

DD Step Dívčí kozačky DDstep W078-398 Black Velikost: 37
1 759 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
DD Step Dívčí kozačky DDstep W078-398 Black Velikost: 37
1 759 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Teploučké dívčí zimní kozačky DDstep W078-398 Black z pravé kůže. V elegantní černé barvě zdobené jemně třpytivým prouhem na vnější straně. Na vnitřní straně je kůže broušená, která je odolnější vůči otěru. Bez podpatku pro zdravou a přirozenou chůzi. Pohodlné, ohebné se širší špičkou. Vysoké cca do 3/4 lýtka, se zapínáním dostatečně dlouhým klasickým zipem. Vyjímatelná pěnová stélka pro možnost kontroly velikosti s kožíškovým nášlapem.Sednou na: normální až mírně širší nožky, vhodné i pro vyšší nárt, tvar špičky není vhodný pro dominantní palec, ale na poměry kozaček je špička širokáZapínání: dlouhý klasický zip na vnitřní straněOpatek: mírně zpevněnýPodrážka: ohebná zejména v přední části - podélně i příčně, nulový drop, boty mají jemný vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopáníStélka: vyjímatelná, s pouze naznačenou podporou klenby a minimálním tvarováním, mírně vyvýšené patní lůžko, pěnová, z vrchní strany zateplená kožíškemSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil (kožíšek), stélka - pěnová/textil (kožíšek) podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:26 - 16,2 cm27 - 16,8 cm28 - 17,7 cm29 - 18,3 cm30 - 18,9 cm31 - 19,5 cm32 - 20,4 cm33 - 20,9 cm34 - 21,7 cm35 - 22,2 cm36 - 22,8 cm37 - 23,5 cm

Boxspringová posteľ ROCCO 90 Eltap Sawana 05 - tmavě šedá
11 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Boxspringová posteľ ROCCO 90 Eltap Sawana 05 - tmavě šedá
11 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

ROCCO je kontinentální postel, která se vyznačuje svou skromností a vkusným designem. Přes svoji jednoduchost nabízí vysokou míru komfortu a praktické využití.Je vybavena 20 cm bonnelovou matrací, která je oboustranně vyztužena vrstvami pěny T25. Tyto vrstvy zajišťují optimální podporu těla a pohodlí během spánku. Navíc je na matraci umístěn 4 cm silný pěnový topper T21, který zvyšuje dojem luxusu a pohodlí.Jednou z výhod postele je její prostorný kontejner na lůžkoviny, který je rozdělen na tři části. Tento kontejner nabízí dostatek úložného prostoru a zároveň udržuje ložní prádlo a další předměty pohodlně na dosah.Dalšími charakteristickými prvky jsou vysoké čelo, elegantní kovové nohy a možnost výběru čalounění ze široké škály barev. Materiál:látka / ekokůže / dřevo / pěna / pružinyRozměry:šířka: 90 cmhloubka: 205 cmvýška: 117 cmvýška ložné plochy od země: 66 cmvýška matrace: 20 cmOrientace / strana výklopu:praváRozměr lůžka: 90 x 200 cm Hmotnost:97 kgDodáváno v demontu.

Boxspringová postel VINCENZO 180 Eltap Omega 91 - růžová
24 202 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Boxspringová postel VINCENZO 180 Eltap Omega 91 - růžová
24 202 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tato čalouněná postel VINCENZO je nejen praktická, ale také stylová. Je to dokonalý doplněk do každého moderního domova. Vysoce kvalitní konstrukce zajišťuje dlouhou životnost a stabilitu. Vyvýšená spací plocha je ideální pro ty, kteří hledají pohodlí a podporu během spánku.Důmyslně navržený úložný prostor nabízí dostatek místa pro uložení ložního prádla, polštářů nebo sezónního oblečení. Mechanické ovládání usnadňuje otevírání a zavírání úložného prostoru.Čalouněné čelo postele je ideální pro odpočinek během dne. Můžete se opřít o pohodlné čelo a číst knihu nebo sledovat televizi.Postel VINCENZO je dostupná v široké škále barev a rozměrů spací plochy, takže si můžete vybrat variantu, která nejlépe odpovídá vašim potřebám a vkusu. Tato postel je skvělým řešením pro ty, kteří hledají funkčnost, pohodlí a eleganci.Potahový materiál:Berlin 01Berlin 02Berlin 03MatVelvet 63Monolith 37Monolith 77Omega 68Omega 91Ontario 81Sawana 05Sawana 14Soft 11Soft 17Výběr potahu zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.V případě zájmu o jinou potahovou látku či barvu nás prosím kontaktujte.Materiál:látka (polyester) / pěna / dřevo / pružinaRozměry:šířka: 200 cmhloubka: 224 cm výška: 126 cmrozměr lůžka: 180 x 200 cmvýška ložné plochy od země: 64 cmHmotnost:260 kgNosnost:220 kgDodáváno v demontu.Berte prosím na vědomí, že foto je pouze ilustrační. Ve skutečnosti se může mírně lišit v závislosti na tom, jaké barvy máte nastaveny na svém monitoru.

Alpine Pro BERN
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Alpine Pro BERN
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánské letní žabky BERN využijete ve městě i v přírodě. Jsou vyrobeny z lehkého materiálu, doplněného o měkkou podešev EVA, která je velmi pohodlná. Pásky jsou pevné a poddajné. Barva i letní vzor jistě na první pohled zaujmou.Barva ŽLUTÁpodešev EVAstélka EVAsvršek syntetika | textilie

HOFI Glass Pro Watch ochranné sklo na Huawei Watch GT 3 46mm
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
HOFI Glass Pro Watch ochranné sklo na Huawei Watch GT 3 46mm
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné sklo na displej hodinek se vyznačuje velmi tenkým povlakem a disponuje tvrdostí 9H. Díky tomu je sklo odolné vůči poškrábání a je pokryto oleofobní vrstvou, která zabraňuje otiskům prstů nebo jiným nečistotám na obrazovce. Sklo je křišťálově čisté a dokonale odráží zobrazené barvy. Nemá to žádný vliv na citlivost dotyku. Sklo je určeno především k ochraně obrazovky před poškrábáním a minimalizuje riziko poškození obrazovky při nečekaném pádu.Upozornění: Sklo je určeno pouze na plochou část displeje. V důsledku různého frézování hran displejů se po instalaci ochranné fólie/skla mohou kolem displeje vytvářet jemné vzduchové bubliny. Toto je přirozená situace a závisí na samotné obrazovce.Návod k instalaciNejprve důkladně vyčistěte obrazovku hodinek a ujistěte se, že je povrch zcela suchý. Odstraňte část fólie chránící lepidlo – to je strana, která se nalepí přímo na displej. Zarovnejte sklíčko s hodinkami, poté odlepte zbytek fólie a jemně přitlačte okraj po okraji.Vlastnosti ochranného skla:• Chrání displej před nárazem, pádem a poškrábání• Neovlivňuje funkce dotykového displeje• Tvrdost 9H• Formát: 2.5D• Tloušťka skla: 0.26mm• Obsah balení: sklo, instalační sada

Postel VEVE, 160x200, masiv borovice
8 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel VEVE, 160x200, masiv borovice
8 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel 160x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 160x200 cm nebo 2x 80x200 cm. Barva: borovice Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 168 x 208 cm Ložná plocha: 160 x 200 cm Výška čela za hlavou: 80 cm Výška čela u nohou: 40 cmVýška montování roštu: 25 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 23 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 38 cm Rozměr nohy postele: 5,5x5,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Kožené sandály s nýtky a dřevěným podpatkem
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené sandály s nýtky a dřevěným podpatkem
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kožené sandály na dřevěném podpatku jsou inspirované módou 70. let! Hravě si poradí s optickým prodloužením postavy a snadno se kombinují. Otevřená špička. Z pružné kůže. Vpředu překřížené pásky. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí kovové spony a vsazené pruženky. Dřevěná stélka s pěnovým vypodložením na patě. Dřevěná platforma a podpatek. Zdobení kovovými cvočky ve zlaté barvě s patinou. Stabilní podpatek. Protiskluzová podrážka. Tyto sandály jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

PEDICONFORT Kotníkové kozačky s dvojitým zipem PÉDICONFORT
4 170 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
PEDICONFORT Kotníkové kozačky s dvojitým zipem PÉDICONFORT
4 170 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotníkové kozačky s dvojitým zipem se velmi snadno obouvají. Svršek z pružné kůže. Na vnější a vnitřní straně zip pro snadné obutí. Kožená prodyšná stélka na pěnovém podkladu tlumí nárazy při došlapu. Měkké vypodložení kolem kotníku. Protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Tech-Protect Suname set ochranné sklo na Samsung Galaxy A05S
359 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tech-Protect Suname set ochranné sklo na Samsung Galaxy A05S
359 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Set ochranného skla na displej a kameru telefonu umožní ochránit obrazovku a čočku vašeho zařízení při každodenním používání. Ochranné sklo na mobil umožní předejít různým mechanickým poškozením, která jsou často způsobena pádem telefonu. Sklo zajistí bezpečnou ochranu během každodenního používání.Sklo je navíc pokryto kvalitním oleofobním povlakem, který minimalizuje otisky prstů či jiné nečistoty. Je maximálně pohodlné na používání, nezasahuje do citlivosti dotykové obrazovky, rozpoznání obličeje či kvality fotografie.Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko je neviditelné, nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií či videí. Díky speciálním výřezům nebrání blesku.Vlastnosti:• Tvrdost 9H• Formát: 2.5D• Tloušťka: 0,3 mm• Dodatečná oleofobní vrstva• Dokonalá transparentnost• Nemá vliv na funkčnost dotyku• Jednoduchá montážObsah balení:• 2 x Tech-Protect sklo na displej• 1 x sklo Tech-Protect na kameru• 1 x instalační soupravaZpůsob instalace:• Důkladně očistěte povrch displeje od mastných skvrn a prachu• Ze skla sejměte ochrannou fólii a přiložte sklo rovnoměrně na displej• Pořádně vyhlaďte povrch krouživými pohyby tak, aby lepicí vrstva co nejvíce přilnula k displeji

Tenisky s metalickými tkaničkami
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky s metalickými tkaničkami
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Připraveni zazářit v metalických teniskách? Pohodlné, lehoučké, snadné na údržbu, navíc se snadno kombinují. Prodyšný textil. Jazyk a ploché tkaničky. Kovová očka. Klínová podrážka. Pevný opatek. Pružná protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

Tommy Hilfiger pánský krémový svetr - L (0K4)
3 992 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tommy Hilfiger pánský krémový svetr - L (0K4)
3 992 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánský krémový svetr od Tommy Hilfiger Materiál: 63% vlna, 37% polyamid.Střih: Regular Fit

MOON BOOT-Light Low Nylon red Červená 39/40
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MOON BOOT-Light Low Nylon red Červená 39/40
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Moon Boot. Chcete být iv zimě stylově obuta? Potom si objednejte dámské nízké sněhule Moon Boot. Nízká verze unikátního modelu Icon je vylepšena o úzkou siluetu a pružný design. Dámské s houby Moon Boot mají velmi dobré termo - izolační vlastnosti. Disponují lehkou mezipodešví a mají přilnavé výstupky na gumové podrážce, které nabízejí dobrou protiskluznost. Červené kozačky na zimu poskytnou pohodlí a ochranu před zimou. Nahoře lze stáhnout šňůrkou, čímž obepnou nohu. Speciálně navržená pěnová podšívka se po několika hodinách nošení mírně uvolní a přizpůsobí se tvaru Vaší nohy. Podšívka kozaček zajistí bezpečné a pohodlné nošení pro různé velikosti. Doporučujeme koupit velikost podle těchto doporučení Moon Boot: například, pokud obvykle nosíte EU 38, vyberte si EU 39-41. Stylové sněhule jsou must have zimní obuví pro všechny trendy slečny a dámy. Výrobce nedoporučuje používat impregnace, může dojít k poškození povrchového materiálu. Detaily produktu: Ikonické Moon Boot červené nylonové sněhule 100% vodoodpudivý materiál Logo značky Lem ve spodní části bot z PVC Kovová očka stříbrné barvy Šňůrky vázané do kříže Termoplastická mezipodešev Pryžová podrážka Vícerozměrná pěnová podšívka

Dámská kotníková obuv RIEKER L5938/90 GRAU H/W 7
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER L5938/90 GRAU H/W 7
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Svršek tenisek je vyroben v kombinaci fleecové textilie a syntetického materiálu. Na špičce je šedo-stříbrný díl, kolem tkaniček je hnědošedá syntetika a u horního okraje je šedý díl se vzorkem šupinek. Po stranách je fleecová textilie v šedo-hnědo-béžové barvě. Podšívka bot je potažena zateplenou textilií. Stélka je vyměkčená pěnou. Tuto pohodlnou obuv si můžete obout do práce nebo na procházku s rodinou.

Lico 560072 černé pánské nadměrné nazouváky
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Lico 560072 černé pánské nadměrné nazouváky
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská domácí a přezůvková nazouvací obuv. Pantofle značky Lico se shockabsorberem v patní části.Nazouváky jsou vyrobeny z ekologické syntetické kůže. Vnitřní strana pásků je vybavena textilním materiálem. Stélka je z přírodní kůže. Stélka obuvi obsahuje podporu příčné a podélné klenby.Váha jednoho páru: 620 gNazouváky vhodné jak domů tak na pracoviště jako přezůvky.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžePodpatek: 2 cm