Ochranná lišta hrany kufru Opel Movano 2010-2018 (matná)
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Opel Movano 2010-2018 (matná)
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Opel Movano je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel VIVRE Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Dora 21
21 889 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Dívčí holínky Demar - HAWAI PRINT AL 0046 - jednorožec Barva: Růžová, Velikost: 24-25
289 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos THOR černá 42
1 205 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos THOR černá 42
1 205 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

THOR pro každého kuchaře, který chce vstoupit do kulinářské džungle bez bolavých nohou. Hledáte profesionální kuchařskou obuv navrženou a vyvinutou odborníky pro stravovací a potravinářská zařízení? V tom případě jste ji právě našli Nejoblíbenější kuchařská obuv Thor, má high-tech podrážku pro lepší uchování tvaru. Převyšuje i ty nejnáročnější průmyslové požadavky pro suché, mokré a mastné povrchy Speciálně tvarované pro stimulování krevního oběhu Anatomická vnitřní část, snižuje přetížení nohou, kolen a zad, přizpůsobitelné tvaru chodidla Snižuje zatížení svalů až o 70% při zachování vysokého pohodlí Antibakteriální materiál – nezapáchající, protiplísňový, hygienický Špičky a paty chráněné extra vyztužením Ultra lehké, protiskluzové, prodyšné UNISEX, velikosti od 36 po 46 Nejsou vhodné na protiskluzovou podlahu - nakolik obuv je protiskluzová

Ústní bavlněná rouška Puntík modrá medium
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Ústní bavlněná rouška Puntík modrá medium
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Velmi kvalitní designová dvouvrstvá bavlněná rouška  s měkkými pleteninovými gumičkami, které lze upravit na potřebnou délku. Ergonomický střih „maska“ , velikost pro menší hlavu (dámská). Rouška dokáže zachytit kapénky při kašli nebo kýchání, kterými se šíří virová i bakteriální onemocnění a omezí tak možnost přenosu na vaše okolí. Zároveň poskytuje alespoň částečnou ochranu i pro vás. Roušku využijete nejen v době nemocí, ale pomůže také v prašném prostředí a při zvýšených smogových podmínkách (zejména astmatikům), nebo poslouží jako ochrana pro osoby se sníženou imunitou, kteří by se měli chránit nepřetržitě.Bavlněná rouška je opakovatelně použitelná, díky kvalitnímu materiálu ji můžete bez problému vyprat na 60 °C, doporučujeme bavlněnou část propařit žehličkou.

Ochranná lišta hrany kufru Mercedes GLB-Class 2019- (X247, matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Mercedes GLB-Class 2019- (X247, matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Mercedes GLB-Class je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Bama Gelové patní polštářky (podpatěnky)
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Bama Gelové patní polštářky (podpatěnky)
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Patní polštářky komfortně polstrují Vaše paty. Jsou zárukou toho, že Vaše nohy zůstanou i v botách na vysokém podpatku v pohodě. Tlumí nárazy při chůzi. Jsou hypoalergenní-dermatologicky testovány. Když se polštářek odlepí, stačí jej opláchnout a znovu přilepit. Univerzální velikost.

Svorto 122 Vložky gelové masážní
275 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Svorto 122 Vložky gelové masážní
275 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Gelové vložky obsahují tekutý, čirý, netoxický gel. Jeho přelévání mezi vymezenými částmi vložky redukuje zatížení chodidel a bolest při došlápnutí na citlivá místa. Dochází k masírování a aktivaci krátkých svalů chodidel, což zlepšuje krevní oběh. Zastřižením ve špičce se dají upravit na menší velikost. Jaký problém produkt řeší? pohodlí při chůzi / úleva při chůziBalení párInstrukce k použití gelových výrobků Vložky s tekutým gelem lze upravit na menší velikost zastřižením dle vyznačení ve špici. Nestříhejte pod spodní linií! Vložky používejte v obuvi s rovnou, hladkou a čistou stélkou. Výrobek lze prát v ruce nebo v pračce do 60 ⁰C.ROZMĚRY:35-36 / S / 24,5 cm37-38 / M / 26 cm39-40 / M2 / 27,2 cm41-42 / L / 27,3 cm 43-44 / L2 / 28,5 cm45-46 / XL / 29,8 cm(mírný rozdíl mezi M2 (39-40) a L (41-42) je pouze v tom, že L je celkově širší)

Vlnka TV bačkory z ovčí vlny tmavě šedé
509 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Vlnka TV bačkory z ovčí vlny tmavě šedé
509 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Měkoučké TV bačkory z ovčí vlny Merino mají širokou škálu využití, které závisí čistě na Vaší fantazii. S našimi TV bačkorami můžete pohodlně a v teple lenošit doma u televize, můžete si s nimi sednout za počítač, nebo si je vzít do hor a relaxovat v nich na chatě u krbu. Nejlepší na tom je, že se nemusíte bát studených nohou. Tyto huňaté bačkory jsou velice pohodlné a lehké a díky použitému materiálu mají i skvělé vlastnosti, které se naplno projeví, pokud si bačkory obujete na holou nohu. Podrážka je protiskluzová a tak se nemusíte obávat uklouznutí ani na kluzké podlaze. Bačkory jsou vyrobeny z jemné ovčí vlny Merino, která se pyšní svojí termoregulační vlastností a proto velmi dobře udržují teplo a tak Vám pomohou předcházet rýmě a prochladnutí, které jde z většiny případů právě od studených nohou. Současně dokáže odpařovat přebytečnou vlhkost, díky čemuž se v nich vaše nohy nebudou zbytečně potit. Ovčí vlna Merino je materiál získaný střižením mladých australských ovcí, není kousavá a navíc má skvělé antibakteriální vlastnosti, takže prach a roztoči nemají šanci. ​Vybrat si můžete z různých velikostí a barev. Materiál: 100 % ovčí vlna MerinoRozměry:výška boty: 23 cmobvod horního okraje: 45 cmParametry:Určení: DámskéBarva: Tmavě šedáRoční období: ZimníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na domací použitíJaký mám problém: Oteklá chodidlaZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlnaKolekce: TV bačkoryCertifikát: Woolmark

Dětské holínky Demar - STORMER LUX 0402 A - světle modrá Barva: Modrá světle, Velikost: 34-35
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Vyjímatelné zatepleníVložku lze prát při teplotách do 40°C.Holinky se dají používat bez vložky.Vyrobeno ze syntetického materiálu.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Merino Svetr Kama 3371 108 modrá
6 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Merino Svetr Kama 3371 108 modrá
6 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Merino Svetr Kama 3371 108 modrá Největší klasika a dnes již legenda značky KAMA. V našem svetru s typickým severským motivem budete za hvězdu. Ideální společník při cestě na chatu, sjíždění zasněžených svahů anebo popíjení punče na terase horského hotelu. Vždy budete nepřehlédnutelní díky stylovému zimnímu motivu. Budete se cítit jako v bavlnce, protože GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® prostě neprofoukne, i když je zcela prodyšný. Díky ošetření vlákna technologií Teflon® fabric protector na vašem svetru neulpí voda ani jiné kapaliny, prach a drobné nečistoty.materiál Schoeller 50% Merino vlna 50% akrylTeflon® fabric protector ochrana vlákna proti vodě, prachu a nečistotámBluesign®certifikát nejvyšší ekologické šetrnosti a bezpečnosti větruodolná, prodyšná membrána GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®krátký zipdvě boční kapsy na zipzipy YKK®unisex střihvelikost S -XXLsnadná údržbavyrobeno v České republicePříze - 50/50 Merino vlna/akrylKombinace vláken jemné Merino vlny a prémiového akrylu vyniká jemností, neškrábe, nežmolkovatí a je přirozeně antibakteriální a bez zápachu. Zpracováno bez použití chlóru. Bluesign®APPROVED - certifikát nejvyšší ekologické šetrnosti a bezpečnosti.GORE–TEX INFINIUM WINDSTOPPER®Kompletně větruodolná, přesto však extrémně prodyšná membrána. Tato kombinace ochrany a prodyšnosti minimalizuje chladicí účinek větru a snižuje tak riziko podchlazení a zároveň i přehřátí, když jste aktivní.Základní pravidla pro ošetření výrobků z vlnyPraní v ruce- výrobek je vhodné prát v ruce ve vlažné lázni 30°C max. Poté jemně vyždímat a sušit ve vodorovné poloze, nejlépe na ručníku. Při máchání postupně snižujte teplotu lázně, aby nedošlo k vysrážení nebo deformaci.Praní v pračce- výrobek je možné prát v pračce. Používejte výhradně program na vlnu, který respektuje šetrnější praní (přiměřenou teplotu a snížený počet otáček při odstřeďování).- používejte jemné prací prostředky určené na vlnu a to jak pro praní v ruce tak i v pračce.- nesušte výrobek na topném tělese. Pokud topení přesáhne teplotu 30°C, (a to je zcela běžné) voda obsažená v úpletu se zahřeje taktéž nad 30°C a výrobek se srazí stejným způsobem jako při nevhodném praní.Nepoužívejte aviváž!Pozor!Praní v teplejší vodě (víc než 30°C) a dlouhé mletí v pračce výrobek znehodnotí, úplet zplstnatí a srazí se. Takto znehodnocený výrobek nelze reklamovat. Mikiny a svetry » Svetry » Merino Svetr Kama 3371 108 modrá

Salomon Speedcross 6 GTX M 49 1/3 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Salomon Speedcross 6 GTX M 49 1/3 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánská běžecká trail obuv Salomon Speedcross 6 GTX M, kterou není třeba představovat. Věrná svým legendárním kořenům a statusu ikony trailů, tato verze je lehčí s ještě výkonnějším, přilnavějším spojením se zemí a rychlejší evakuací bahna. Obsahuje voděodolnou a prodyšnou membránu Gore-Tex ideální do mokra a bláta, propracovaný svršek a klasický Speedcross komfort. Grip: Inovovaná podešev znamená, že Speedcross 6 rychleji shazují bláto a poskytují ještě lepší přilnavost na mokrém povrchu Fit: Konstrukce Sensifit™ pro přesné, optimální držení nohy a klasické Speedcross pohodlí Voděodolná a prodyšná membrána Gore-Tex, která udrží vaše nohy v suchu a pohodlí i v náročných, blátivých podmínkách Mud Contagrip®: zkonstruován pro maximální přilnavost na volných, měkkých, drsných a nerovných površích, využívá hluboké, ostré výstupky vyrobené ze směsi, která se zaměřuje na přilnavost EnergyCell™+: směs mezipodešve s vysokým odrazem, která poskytuje výjimečnou návratnost energie spolu s výrazným odpružením a odolností Síťka proti nečistotám: Pevná síťovina, která zabraňuje zachycení nečistot mezi nohou a stélkou Ripstop tkanina: Tkaniny vyrobené z nylonu s výztuží, která odolává roztržení a oděru Quicklace™: Minimalistická a pevná šňůrka pro stažení jedním zatažením. Jednoduché nasazování, snadné zouvání Recyklovaný materiál: Materiály vyrobené z recyklovaných produktů, jako jsou PET láhve nebo materiálový odpad Drop: 10 mm (pata: 33 mm, špička: 23 mm) Hmotnost: 328 g

Energetics Elexir XII 44 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Energetics Elexir XII 44 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánská všestranná sportovní obuv Energetics Elexir XII s dobrým odpružením. Svršek vyrobený z prodyšné síťoviny a syntetických vložek pro dobrou stabilitu. Svršek: síťovina/syntetika EVA odpružení B-Shape Stélka Pryžová podrážka Dura Grip

Adidas Galaxy 6 GX7285 W
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Adidas Galaxy 6 GX7285 W
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

• standardní velikost• šněrování na tkaničky• prodyšný svršek ze síťoviny• textilní podšívka• mezipodešev Cloudfoam• stélka OrthoLite®• gumová podešev

OAKLEY BARK DWR LTD XL
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
OAKLEY BARK DWR LTD XL
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Díky voděodpudivé technologii je fleecová mikina Bark DWR ideální volbou pro celoroční pohodlí. Nastavitelná kapuce se šňůrkou a elastická manžeta a spodní lem zajišťují spolehlivé teplo a klokaní kapsa slouží jako ohřívač rukou. Nastavitelná kapuce se šňůrkou Klokaní kapsa Logo kůry na levé straně hrudi Žebrované manžety a spodní okraj Výkonný střih 100% Polyester

Lullalove Kartáček k mytí a peeling tváře
320 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Lullalove Kartáček k mytí a peeling tváře
320 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Jak a čím si umýt obličej? Jednou bavlněná žínkou? Nebo možná rukou a vodou? Nebo možná ….jste na to pozornější? Víte, že vaše pokožka potřebuje důkladné čištění, aby mohla plně absorbovat kosmetiku nebo se jednoduše regenerovat? Pozvěte tento kartáček do koupelny! Kartáčování obličeje:- zlepšuje kvalitu pokožky- snižuje viditelnost pórů a pomáhá odstranit zbarvení- zlepšuje mikrocirkulaci- stimuluje lymfatický systém- působí na vrásky jako masáž. Kartáček je jemný, ale v případě citlivé a suché pokožky doporučujeme kartáčovat obličej jednou týdně. Mastnou pleť lze čistit pravidelně, každý druhý den nebo podle potřeby. Kartáčování obličeje zlepšuje stav pokožky, nelze jej však provádět na poškozené nebo podrážděné epidermis. A každý den k odstranění make-upu doporučujeme naši přírodní houbu s jemným povrchem. Používejte na mokrém povrchu s oblíbenou gelem / mýdlem (po použití nechte uschnout) nebo na sucho. Bukové dřevo. Syntetické štětiny. Kartáč je předmětem osobní hygieny. Měl by být vyměněn každých 6 měsíců nebo v případě nadměrného opotřebení.

Mustang 4150-310-820 navy pánské polobotky
1 695 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Mustang 4150-310-820 navy pánské polobotky
1 695 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánská celoroční vycházková obuv na šněrování.Stylové volnočasové polobotky značky Mustang.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu imitujícího kůži. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou. Váha jednoho páru: 680 gPánské celoroční boty Mustang.Barva: NavyVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 11 cmPodpatek: 3 cm

Merrell J067367
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Merrell J067367
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Model MTL Long Sky 2 je připraven na všechny běhy v horách. Je uzpůsoben pro různorodé podmínky. Rychleschnoucí svršek udrží vaše nohy v suchu a pohodlí. A když to začne klouzat, podrážka Vibram® nabízí nejlepší trakci ve své třídě. Vytvořeno v Merrell Test Lab - produktové laboratoři. • svršek v kombinaci materiálu Mesh a TPU• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• reflexní prvky pro lepší viditelnost při slabém osvětlení• 100% recyklovaný pásek u jazyka• vnitřní botka zajišťuje pevné obepnutí chodidla• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• externí výztuha ze 100% recyklovaného materiálu jistí pevné usazení paty• mediální výztuha stélky jako prevence před nadměrnou pronací• EVA pěnová stélka se 100% recyklovanou horní vrstvou• Rock plate poskytuje zvýšenou ochranu• mezipodešev FloatPro® Foam™ pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® MegaGrip® poskytuje ten nejlepší poměr mezi odolností a přilnavostí v jakémkoli terénuTECHNOLOGIE: FloatPro Foam™, Vibram® MegaGrip®, DROP 4.0, STACK 23.5-19.5, RECYCLEDHMOTNOST: 556 g

Olang Pietro 827 Royal Velikost: 31
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Olang Pietro 827 Royal Velikost: 31
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Chodíte rádi po horách? Chodíte rádi do přírody? Nedokážete si už výlety a túry bez trekových bot představit? Dopřejte je i Vašim dětem! :-) Dětské pohorky Olang Pietro 827 Royal splňují vše, co pohorky pro dospělé. Jsou pevné, odolné, nepromokavé díky membráně a vhodné do každého terénu za každého počasí, své využití mají po celý rok. V těchto outdoorových botách budou nožky Vaše i Vašeho malého horala zaručeně v bezpečí :-)- Sednou na: normálně až lehce širší nožky, nejsou příliš vhodné pro dominantní palce (kdy je palec výrazně delší než ostatní prsty) - mají kulatou špičku- Membrána: OLANTEX - bota je nepromokavá, ale zároveň díky membráně dýchá - využijete je do každého počasí (i tak doporučujeme občasnou impregnaci)- Podrážka: VIBRAM - odlehčená pevná podrážka se vzorkem a v přední části s Climbing zone (špička je přizpůsobena na via ferraty, aby se dalo špičkou boty opřít o skálu), boty jsou vhodné pro střední terén - podešev není tuhá jako kámen, ale dá se lehce ohnout- Zavazování na ploché tkaničky = dokonalé přitažení k noze, aby bota dobře seděla; v horní části háčky, aby se boty dobře obouvaly- Opatek: pevný, zpevněná je také špička, která chrání prsty před skopnutím nebo skřípnutím mezi kameny- Jazyk: je přišitý téměř až po okraj boty a je přichycen očkem ke tkaničkám, aby v botě neputoval a dítě netlačil; bota je zároveň utěsněná a nenateče do ní, i když Vaše dítě projde velkou louží :-) - Stélka: mírně tvarovaná - zejména patní lůžko, pěnová s nášlapem z textilie, vyjímatelná - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže (velur) + textil a vodu-odpuzující semišová kůže, podšívka - textil + membrána Olantex, stélka - textil, podrážka - syntetika (Vibram)Velikost - reálná vnitřní délka (doporučujeme orientovat se podle těchto rozměrů, velikostní tabulka výrobce nesedí):25 - 15,6 cm26 - 16,3 cm27 - 16,9 cm28 - 17,8 cm29 - 18,3 cm30 - 19,0 cm31 - 19,6 cm32 - 20,3 cm33 - 21,1 cm34 - 21,6 cm35 - 22,2 cm36 - 22,8 cm37 - 23,2 cm38 - 24,0 cm

Froddo G3140174-4 Pink Velikost: 35
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Froddo G3140174-4 Pink Velikost: 35
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Stylové kožené barefoot balerinky Froddo G3140174-4 Pink. Jemná růžová přírodně barvená kůže a podrážka z přírodní gumy. Zapínání na suchý zip.- Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a nízký až normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: suchý zip- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, boty mají jemný vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, kožená stélka, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - kůže, stélka - kůže, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:23 - 15,0 cm - 6,5 cm24 - 15,7 cm - 6,6 cm25 - 16,2 cm - 6,8 cm26 - 16,9 cm - 7,0 cm27 - 17,8 cm - 7,1 cm28 - 18,7 cm - 7,2 cm29 - 19,4 cm - 7,3 cm30 - 20,0 cm - 7,5 cm31 - 20,4 cm - 7,6 cm32 - 21,5 cm - 7,7 cm33 - 22,0 cm - 7,8 cm34 - 22,7 cm - 8,0 cm35 - 23,4 cm - 8,1 cm36 - 24,1 cm 37 - 24,7 cm38 - 25,4 cm39 - 26,0 cm40 - 26,7 cm

TREZETA-Zeta Mid WP brown Hnědá 43,5
1 959 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
TREZETA-Zeta Mid WP brown Hnědá 43,5
1 959 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánská obuv značky Trezeta. Outdoorové boty překvapí vynikající funkčností. Turistické boty Vás spolehlivě provedou všemi trekingovými trasami. Obuv do lesa je navržena v nadčasovém designu. Vyšší střih obuvi Trezeta zajistí vyšší stupeň stability. Treková obuv má semišový svršek, který disponuje voděodolnou povrchovou úpravou. Výhodou trekingových bot je voděodolná podšívka Trezeta® Waterstopper, která chrání nohu a udržuje ji stále v suchu. Mezipodrážka bot do hor zajistí výborné tlumení i odpružení. Silnou stránkou turistické obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která zdolá i velmi náročný terén. Trekingová obuv je skvělou volbou pro kempování, zdolávání turistických stezek a outdoorová dobrodružství. Zkombinujte hnědé trekové boty s turistickými kalhotami a trekingovým tričkem a vyražte na zajímavou výpravu. Detaily produktu: lehká konstrukce boty vyšší střih oděru odolný materiál voděodolný a prodyšný svršek posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování tvarovaná stélka nepromokavá membrána Trezeta® Waterstopper tlumící mezipodešev poutko na zadní straně hmotnost: 375 gr. 1/2 pár

COQUI-Cleo minimalistic/black Šedá 39
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
COQUI-Cleo minimalistic/black Šedá 39
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

>

WOJTYLKO-Titson black Černá 35
1 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
WOJTYLKO-Titson black Černá 35
1 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Chlapecká obuv značky Wojtylko. Zimní boty osloví moderním designem. Výhodou zimní obuvi je softshellová membrána, která zajistí nepromokavost. Boty pro kluky mají pěkný kožíšek ve vrchní části obuvi. Boty na zimu se dvěma popruhy na suchý zip se jednoduše obouvají a zouvají. Svršek chlapeckých bot na zimu je vyroben z odolného materiálu. Vnitřek chlapecké zimní obuvi tvoří teplý kožíšek, který příjemně zahřeje. Protiskluzová podrážka je odolná vůči oděru. Vysoké zimní boty jsou perfektními společníky pro každodenní nošení, do školy, do města a volnočasové aktivity v zimním období. Detaily produktu: trendy vzhled popruhy na suchý zip voděodolný materiál softshellová membrána vnitřek polstrovaný kožíškem zpevněná špička a pata členitá protiskluzová podrážka podrážka odolná vůči oděru snadno se čistí Velikostní tabulka: EU CM 31 20,7 32 21,3 33 22 34 22,7 35 23,3 36 24

MERRELL-Icepack 2 Mid Polar WP black Černá 44
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
MERRELL-Icepack 2 Mid Polar WP black Černá 44
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánská obuv značky Merrell. Zimní boty pánské jsou vhodné do chladných zimních dnů. Díky prodyšnému svršku z kůže poskytnou prodyšnost i tepelnou izolaci v jednom. Černé boty na zimu mají kvalitní zpracování. Vyšší střih a voděodolná membrána zajistí komfort i ve sněhu a sychravém počasí. Určitě potěší také fleecová podšívka. K celodennímu komfortu přispívá také vyjímatelná EVA stélka. Obuv Merrell má vázání na tkaničky, které je doplněno o kovová očka. Pánská zimní obuv disponuje lehkou mezipodešví, která poskytne stabilitu a tlumení. Gumová členitá podrážka má výbornou přilnavost na každém povrchu. Pánské zimní kozačky byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: pánská zimní obuv vyšší střih kvalitní kožený svršek prodyšné dobře odvádějí vlhkost vázání na šňůrky s kovovými očky voděodolná membrána hřejivá fleecová podšívka pohodlná a vyjímatelná stélka lehká EVA mezipodešev poskytne stabilitu a tlumení gumová podrážka má výbornou přilnavost vyrobeno iz recyklovaných materiálů

NIKE-Blazer Mid 77 Vintage black/white/sail Černá 43
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024
NIKE-Blazer Mid 77 Vintage black/white/sail Černá 43
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024

Pánská obuv značky Nike. Tenisky mají vyšší střih, který poskytuje lepší stabilitu. Černé boatsky zdobí velké logo Nike na boční straně. Klasické vázání zajistí doré přizpůsobení bot Vaší noze. Měkká stélka a vnitřní polstrování se postarají o komfort při nošení. Polstrovaný je také jazyk v retro vintage stylu. Svršek značkových tenisek tvoří syntetická kůže. Špička a pata jsou posíleny dodatečným materiálem je vyšší odolnost a ochranu chodidla. Pryžová podrážka je protiskluzová a dobře ohebná. Černé tenisky Nike jsou tou správnou volbou pro běžné nošení, do města a pro volný čas. Detaily produktu: vyšší střih trendy vzhled měkká stélka a polstrování polstrovaný jazyk ve vintage stylu klasické vázání logo Nike na boční straně gumová protiskluzová podrážka

TECNICA-Origin LD Ms true lava/deep abisso Oranžová 44
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
TECNICA-Origin LD Ms true lava/deep abisso Oranžová 44
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Běžecké trailové boty Origin LD jsou určeny pro běžecké trasy v přírodě, na dlouhé vzdálenosti. Atraktivní zbarvené tenisky na běh jsou syté, výrazně oranžové barvy s tmavě modrými a bílými detaily. Tenisky pro trailový běh kombinují přesnost běhu s pohodlím a ochranou v lehké botě. Perfektní individuální přizpůsobení pro každou nohu, pohodlí a přesnost každého kroku či doskoku. Pánské botasky Tecnica nabízí výbornou bezpečnost a stabilitu. Obuv do terénu nabízí vynikající trakci po celou dobu běhu. Běžecké, trailové boty na dlouhé trasy mají svršek z pleteniny, která kombinuje pohodlí jednodílného svršku a bezpečného jištění nohy, kterou nabízí lehká konstrukce bot. Běžecké trailové tenisky poskytují pevnou oporu a stabilitu na dlouhých tratích, i díky ESS plátu ve tvaru „V“ na mezipodešvi, což činí botu přizpůsobivou na každý pohyb a předchází zranění či vykloubení kotníku. Do svršku jsou integrovány šňůrky způsobem, který umožňuje přesné mikronastavení boty a zamezí vzniku tlakových bodů na nártu. Jazyk je všitý. Díky tepelnému tvarování vnitřních vložek, oblasti paty a klenby si obuv přizpůsobíte přesně na míru. Detaily produktu: pánská běžecká, trailová obuv určeno pro běh na dlouhé vzdálenosti výrzná, originální oranžová barva s tmavě modrými a bílými prvky elegantní, moderní design vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu přirozený pocit při běhu šněrování umožňuje mikronastavení a přesnost pohodlný lem a všitý jazyk unikátní dezén podrážky Vibram s gumou Megagrip skvělé brzdění a akcelerace mimořádně přizpůsobivá konstrukce ESS vložka ve tvaru "V" na mezipodešvi- předchází zranění kotníku vyvážené a přizpůsobivé nízká hmotnost tkaný svršek - prodyšné, svršek je jednodílný CAS tvarování tepelně tvarovatelná vnitřní vložka, pata a klenba bot EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

VANS-MN Ward (Pride) black/white Černá 42,5
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
VANS-MN Ward (Pride) black/white Černá 42,5
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

>

Sandálky s mašličkami světle růžové BABY Mayoral velikost: 24
1 019 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Sandálky s mašličkami světle růžové BABY Mayoral velikost: 24
1 019 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Mayoral dívčí kožené sandálky s mašličkou. Sandálky mají oboje zapínání s regulací na suchý zip.

Signal Manželská postel TEXAS Provedení: Šedá tap.23 / 140 x 200 cm
10 460 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Signal Manželská postel TEXAS Provedení: Šedá tap.23 / 140 x 200 cm
10 460 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Manželská postel TEXAS TEXAS je moderní celočalouněná manželská postel potažená šedou látkou. Postel působí velmi elegantně a dodá Vaší ložnici stylovost a jedinečnost. TEXAS vám nabídne dokonalý relax a dodá vám pohodlí i díky svým rozměrům. Postel je dodávána spolu s dřevěným roštem. Matrace není v ceně postele, tu si můžete vybrat a doobjednat z naší široké nabídky. Materiál: látka Barevné provedení: šedá tap.23 Rozměry (VxŠxD): A: 37/103 x 199 x 220 cm (plocha na spaní 180 x 200 cm) B: 37/103 x 179 x 220 cm (plocha na spaní 160 x 200 cm) C: 37/103 x 159 x 220 cm (plocha na spaní 140 x 200 cm) zapuštění roštu do bočnice postele: 7 cm výška nožiček po korpus: 15 cm Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti. Postel neohsahuje matraci, deku, polštáře a doplňky.

Signal Manželská postel ASPEN Velvet | 180 x 200 cm SIGNAL - ložnicový nábytek: Zelená / Bluvel 78
11 910 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Manželská postel ASPEN VELVET Postel s roštem slouží jako elegantní dekorace a centrální bod každé moderní ložnice . Vkusná čelní deska zabraňuje pádu polštáře. Zásluhou skvělého vzhledu je čalounění z tkaniny. Moderní vizuál doplňují dřevěné nožky. Nabídka neobsahuje matraci, polštáře, doplňky a denní deku . Postel je dodávána v demontu. Postel je dodávána v demontu. Rozměry: A - 216, B - 198, C - 180x200, D - 10, E – 5, F – 26, G – 36, H – 124 cm Barevné provedení: Bluvel 78 zelená, Bluvel 14 šedá. Upozornění: Barva postele na Vašem monitoru se nemusí shodovat se skutečným barevným provedením produktu.

Artelta Jednolůžková postel LAMICA | 90 x 200 cm Barva: Nube 40
20 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Artelta Jednolůžková postel LAMICA | 90 x 200 cm Barva: Nube 40
20 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Jednolůžková postel LAMICA | 90x200 cm Exkluzivní čalouněná postel LAMICA dokonale dotvoří vaši ložnici. Postel působí velmi elegantně díky netradičnímu provedení a poutavému čelu, které vás ochrání před chladem od zdi. V čele postele je zabudováno také LED osvětlení, které přidá posteli na atraktivitě. Postel má praktický úložný prostor pro odkládání ložního prádla a je dodávána is výklopným roštem. Matrace není v ceně postele , tu si můžete vybrat a doobjednat z naší široké nabídky. látka pěna T21/T25 plastové nohy výklopný rošt Moderní postel LAMICA je čalouněná, výplň pěna T21/T25. Minimalistické plastové nohy jsou vysoké 1 cm. Postel lze naimpregnovat nebo v případě potřeby vyčistit univerzálním čističem . šířka: 108 cm výška: 92 cm hloubka: 234 cm výška sedu : 33 cm šířka otvoru v čele: 66 cm výška otvoru v čele: 19 cm hloubka otvoru v čele: 22 cm plocha na spaní : 90 x 200 cm výška nožiček: 1 cm úložný prostor: 202 x 90 x 16 cm barevné provedení:   světle šedá / Nube 03 tmavě šedá / Nube 04 černá / Nube 06 béžová / Nube 20 hnědá / Nube 22 růžová / Nube 24 smaragdová / Nube 35 modrá / Nube 40 hořčičná / Nube 45

FDM Čalouněná manželská postel VIRGINIA | 140 x 200 cm Barva: Grafit
15 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
FDM Čalouněná manželská postel VIRGINIA | 140 x 200 cm Barva: Grafit
15 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Čalouněná manželská postel VIRGINIA | 140 x 200 cm Designová čalouněná postel VIRGINIA 140 x 200 cm si díky svému atraktivnímu provedení najde místo iu vás doma. Netradiční horizontální prošívání postele, které chrání od chladu stěny, zaujme už na první pohled. Velurový potahový materiál se vyznačuje jemnou strukturou, ale zároveň je pevný, příjemný na dotek a odolný vůči oděru a žmolkování. Konstrukce postele VIRGINIA je vyrobena z kvalitní nábytkové desky, prostorný úložný prostor s kovovým rámem a březovými lamelami posouvá postel na vyšší úroveň. Zařiďte si vaši ložnici trendově s nábytkem z naší nabídky ak posteli VIRGINIA si dolaďte komody či šatní skříně , čímž získáte spoustu vždy potřebného úložného prostoru. Matrace není v ceně , lze ji doobjednat . Materiál: laminát, látka Trinity, kovový rám, lamely z břízy, plynové písty, Rozměry: ŠxVxH: 153 x 30-86,5 x 212 cm plocha na spaní: 140 x 200 cm Barevné provedení: šedá grafit Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti!

Artelta Manželská polohovatelná postel CLOVER Boxspring | 160 x 200 cm barevné provedení: Mat Velvet 68
53 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Manželská polohovatelná postel CLOVER Boxspring | 160 x 200 cm Neodolatelná postel typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních materiálů. Manželská polohovatelná postel CLOVER má možnost nastavení výšky matrací, výškové nastavení hlavy a nohou. Díky dvěma dálkovým ovladačům, které jsou umístěny po obou stranách postele, si můžete polohovat každou matraci zvlášť . Postel CLOVER je vybavena třemi samostatnými matracemi, které dohromady vytvářejí prostornou spací zónu vysoko nad podlahou, což usnadňuje každodenní vstávání. Krásně prošívané čelo chrání před chladem stěny a působí velmi esteticky. látka bonellová matrace topper chromové nohy Manželská postel CLOVER je   čalouněná látkou, matrace je bonnelová, obsahuje topper.   Nenápadné chromové nohy nenarušují celkový vzhled.   Nano impregnace   prodlouží životnost postele, případně skvrny lze odstranit   čističem . šířka:   178 cm výška:   130 cm hloubka:   217 cm výška sedu: 66 cm výška nohou:   6 cm plocha na spaní:   160 x 200 cm hmotnost:   211 kg matrace : bonell / pocket / topper barevné provedení: Dora 63 (Clover 03) Monolith 09 (Clover 08) Monolith 37 (Clover 10) Monolith 77 (Clover 12) Mat Velvet 68 (Clover 15)

Obuv polobotka PRESTIGE, bílá, vel. 42
1 353 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Obuv polobotka PRESTIGE, bílá, vel. 42
1 353 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Polobotka, celokožená, pracovní a sportovní.

Obuv sandál CXS PINE S1 ESD, s ocelovou špicí, perforovaný, bílá, vel. 41
840 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Sandál, ESD, perforovaný, s ocelovou špicí. Materiál: svršek z mikrovlákna o tloušťce 1,8 - 2,0 mm pratelného do 40 °C, 2 pásky na suchý zip, podšívka kvalitní prodyšná textilie, PU, antistatická, olejivzdorná, protiskluzová podešev.

Obuv kotníková CXS STONE MARBLE S3, černá, vel. 37
456 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Obuv kotníková CXS STONE MARBLE S3, černá, vel. 37
456 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Kotníková bezpečnostní obuv, kožená, s ocelovou špicí a planžetou. Materiál: svršek z 1,8 - 1,9 mm hydrofobní lícové kůže s reflexním PVC páskem, podšívka z prodyšné oděru odolné textilie, podešev: PU-PU, olejivzdorná, antistatická, protiskluzová, odolná proti propichu.

BRAKE MF S3 HRO SRC polobotka 40 černá
2 161 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
BRAKE MF S3 HRO SRC polobotka 40 černá
2 161 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Bezpečnostní polobotka s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z PU / guma. Svršek z kvalitní kůže – nubuk.

HillVital Mýdlo z bahna z mrtvého moře 95 g
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
HillVital Mýdlo z bahna z mrtvého moře 95 g
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Mýdlo s bahnem z mrtvého moře - tajemství věčného mládí!Bylo prokázáno, že Bahno z Mrtvého moře má jednu z nejvzácnějších kosmetických účinných látek. Mimo jiné, je proslulé, protože má přirozenou schopnost vázat vodu, což umožňuje současně čistit, hydratovat, ale ne vysušovat a to ještě není vše!V bahně z Mrtvého moře je vysoký obsah vápníku a magnézia. Magnézium například přispívá k pomalejšímu stárnutí pokožky. Díky obsahu kalcia má legendární schopnost vázat vodu! Tato vlastnost je nenahraditelná při lupénce a ekzému, kdy je třeba pokožku dostatečně hydratovat! Při lupénce pokožka stárne dříve. Díky kalciu a magnéziu lze tento proces výrazně zpomalit.Nejen vaše pokožka, ale i vlasy mohou vypadat mladší. Toto mýdlo je možné používat i ve vlasové oblasti.HillVital tip:K lokální pomoci při ekzému je vhodný přírodní Dermasoft balzám a na lupénku Psorisoft balzám. Díky nejúčinnějším léčivým bylinám pomáhá hloubkově hydratovat pokožku. Na doplnění komplexní péče o suchou a svědící pokožku doporučujeme novinku od HillVital Tělové mléko, které pomáhá pokožku hydratovat a vyživovat.V případě výskytu ekzému nebo jiných kožních problémů v oblasti hlavy přinese úlevu náš unikátní přírodní sprchový gel a šampon.SloženíSodium Palmate,  Sodium Palm Kernelate, Aqua,  Maris Limus, Parfum, Palm Kernel Acid,   Glycerin,  Sodium Chloride , Eugenol, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Tetrasodium EDTA,  Tetrasodium Etidronate, CI 77268.BALENÍ: Mýdlo na ekzém a lupénku s bahnem z mrtvého moře 95 gVýrobceVespera Maciej Delega 

Beda barefoot bačkory Unicorn perforované (BF 060010/W/PF) Velikost: 31
629 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dětské barefoot bačkory Beda Unicorn perforované - BF 060010/W/PF s otvory v přední a boční části pro lepší prodyšnost. Díky lepší prodyšnosti se dětem výrazně méně potí nohy. Zároveň jsou větrací otvory poměrně malé, a nekomplikují tak nazouvání, a nikdy jimi nevyleze prstík ven.- Sednou na: normálně široké nožky s normálním až vyšším nártem, vhodné i pro dominantní palec- Zapínání: suchý zip v horní části- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: relativně tenká, velmi odolná, gumová se vzorkem- Stélka: vyjímatelná, textilní bez podpory klenby a bez tvarování, velmi lehká a ohebná, vrchní strana textilní, spodní filcSLOŽENÍ: Svršek - textil s perforací, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:22 - 14,1 cm - 6,0 cm23 - 14,8 cm - 6,2 cm24 - 15,4 cm - 6,4 cm25 - 16,1 cm - 6,7 cm26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,6 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,3 cm29 - 18,7 cm - 7,5 cm30 - 19,5 cm - 7,7 cm31 - 20,1 cm - 7,8 cm32 - 20,7 cm - 8,0 cm33 - 21,7 cm - 8,3 cm34 - 22,3 cm - 8,4 cm35 - 23,0 cm - 8,5 cm36 - 23,5 cm - 8,7 cm37 - 24,1 cm - 8,9 cm38 - 24,9 cm - 9,3 cm

Merrell J067120 Moab Flight Sieve Lichen
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Merrell J067120 Moab Flight Sieve Lichen
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Inspirací tohoto sandálového modelu je naše nejprodávanější trailová bota. Voděodolný, prodyšný svršek s přilnavou podešví poskytuje nohám pohodlí v jakémkoliv terénu. • svršek ze syntetické kůže a materiálu Mesh• šněrování ze 100% recyklovaného materiálu• polstrovaný límec kolem kotníku• gumová špička a pata pro větší odolnost a ochranu• poutko na patě pro snadnější obouvání ze 100% recyklovaného materiálu• měkké neoprénové polstrování• vyjímatelná stélka z plně recyklovaného materiálu• mezipodešev FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® EcoDura z materiálu, který je ze 30 % recyklovaný, poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE:FloatPro®, Vibram® EcoStep, 10.0 DROP, STACK 20.0-30.0, RECYCLEDHMOTNOST: 430 g

ADIDAS-Puremotion 2.0 cloud white/beam pink/almost pink Bílá 36 2/3
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
ADIDAS-Puremotion 2.0 cloud white/beam pink/almost pink Bílá 36 2/3
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dámská obuv značky adidas. Tenisky v ženském designu potěší dámy, které hledají pohodlnou obuv pro volný čas či každodenní nošení. Botasky mají prodyšný svršek ze síťoviny, takže poskytnou potřebnou ventilaci i při delším nošení. Bílé tenisky pro dámy jsou doplněny růžovými a černými detaily. Mají klasický střih a vážou se na šňůrky. Značkové tenisky dámské jsou pohodlné díky polstrovanému límci boty. Výhodou je také mezipodešev Cloudfoam, která zajistí potřebné tlumení. Sportovní tenisky mají flexibilní podrážku inspirovanou běžeckými teniskami. Tenisky adidas byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: dámské tenisky adidas prodyšný svršek klasický střih ženský design vázání na šňůrky mezipodešev Cloudfoam poskytne tlumení flexibilní podrážka vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Vital Country Maca prášek červený BIO Množství: 500 g
389 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Vital Country Maca prášek červený BIO Množství: 500 g
389 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

BIO maca peruánská - prášek z červený macyMaca peruánská, známá také jako sexuální rostlina Inků nebo peruánský ženšen je zásobárnou nutričně hodnotných látek. Je považována za adaptogen. Svými účinky přispívá k normálnímu fyzickému a duševnímu zdraví, vytrvalosti, vitalitě a plodnosti. Macu peruánskou můžete koupit v různých odrůdách, dle barvy kořeně – žlutou, červenou a černou. Jsou si hodně podobné, ale každý druh se doporučuje používat pro posílení různých oblastí těla.Maca červená se doporučuje zejména na podporu plodnosti a libida. Dle peruánců působí na hormonální systém a podporuje zmírnění příznaků menopauzy. V oblasti hormonální má maca červená nejsilnější účinky. Obsahuje ze zmíněných druhů nejvíce antioxidantů, fytonutrientů i aminokyselin. Celkově má červená maca uklidňující účinky. Její chuť je příjemně sladká.Jaký je rozdíl mezi jednotlivými druhy Macy?Maca černá je také známá jako „mužská maca“ pro její pozitivní účinky na zvýšení potence u mužů. Jedná se o nejvzácnější a nejsilnější druh macy. V poslední době zaznamenala nárůst popularity kvůli jejímu vlivu na fyzické a duševní zdraví, vytrvalost a vitalitu. Studie z Peruánské univerzity z roku 2009 zjistila, že černá maca je nejlepší volbou ze tří druhů kořenů pro zvýšení produkce spermií a také libida. Novější studie z roku 2013 přinesla podobná zjištění.Kořen macy černé tvoří asi jen 10-15 % roční sklizně. Takže i když může být dražší než jiné druhy macy, někteří mohou považovat její výhody za neocenitelné. Má se za to, že černá maca má sladší chuť než žlutá maca, i když ne tolik jako maca červená.Maca červená je vzácný druh a je považována za nejchutnější ze tří druhů. Tvoří asi 20-25% z celkové sklizně macy. Ti, kteří vyzkoušeli červenou macu, popisují její chuť jako jemnou a karamelovou. Existuje mnoho podobností, které červená maca sdílí se žlutou a černou macou. Červená maca má však několik vlastností, které jsou výjimečné jen pro tento druh.Peruánci tvrdí, že červená maca je nejúčinnější při zlepšování ženské plodnosti. Může také pomoci při zmírnění nepříjemných příznaků u menopauzy. Neznamená to ale, že červená maca je jen pro ženy. Červená maca stejne dobře poslouží i mužům, neboť má podobné účinky jako maca žlutá, jen o něco silnější.Maca žlutá je nejdostupnější a nejvíce rozšířenou macou. Její podíl na celkové sklizni je asi 60-70%. Peruánci považují žlutou macu za dar od Pachamama (Matky Země), která jí díky bohatým sklizním přináší dostatek pro všechny.Tradičně ji podle místní kultury konzumují děti, ženy a muži bez výjimky. Vědecké studie žluté macy ukázaly, že může pomoci se zlepšením energie, nálady a duševního zdraví. Může pomoci zvýšit plodnost a zlepšit sexuální funkce. Tyto jedinečné vlastnosti jsou způsobeny tím, že maca působí jako adaptogen.Použití maca práškuPrášek z macy můžete přimíchat do koktejlů, smoothie, čaje i jiných nápojů. Obohatit s ní můžete i svou snídani, ať už jde o jogurt, tvaroh či kaši. Dávku macy můžete přimíchat i do pudinku nebo džemu. Po přidání macy doporučujeme pokrm ihned zkonzumovat. Dejte si maca prášek červený BIO denně a dopřejte svému tělu potřebnou vitalitu, sílu a hormonální rovnováhu.Doporučené dávkováníPřidejte 1-3 čajové lžičky (5-10 g) denně do vody, koktejlů, kaší, čokolády, dezertů, nebo jiných pokrmů. Upozornění: nepřekračujte doporučenou denní dávku.Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nejedná se o lék. Není náhradou pestré stravy. Výrobek není vhodný pro děti do 3 let věku. Těhotné a kojící ženy musí konzultovat užívání s odborníkem. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Nezapomínejte, že zdravý způsob života a vyvážená strava zajišťují správnou funkci organismu a zachování dobré kondice.Složení100 % *Maca prášek červený (Lepidium meyenii). *produkt ekologického zemědělství.Výživové údaje na 100 gEnergie1503 kJ / 359 kcalTuky2,0 g    z toho nasycené mastné kyseliny< 1,0 gSacharidy67,0 g    z toho cukry32,0 gVláknina6,5 gBílkoviny13,5 gSůl0,05 gZemě původuPeru (mimo EU)SkladováníSkladujte v suchu, chladu a temnu. Obal vždy dobře uzavřete. Ukládejte mimo dosah dětí. 

Pracovní obuv ARDON®MASTERLOW O2 | G3288/46
1 074 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Pracovní obuv ARDON®MASTERLOW O2 | G3288/46
1 074 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

pracovní kožená polobotka, design "manažerská obuv", voděodolná úprava svršku, materiál: kůže, podešev: PU/PU, norma: EN 20347, velikosti: 36 - 48, váha: 566 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-hnědá

Bezpečnostní obuv ARDON®DOZERLOW S3 | G3214/42
1 342 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®DOZERLOW S3 | G3214/42
1 342 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

bezpečnostní kožená polobotka, s laminátovou špicí a kevlarovou stélkou, bez kovových součástí, voděodolná úprava svršku, ESD, materiál: nubuk, textilie, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 624 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®KINGSAN S1 | G3286/44
646 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®KINGSAN S1 | G3286/44
646 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

bezpečnostní kožený sandál, s ocelovou špicí, materiál: kůže, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 550 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-modrá

Košile s krátkým rukávem DINO smetanová BABY Mayoral velikost: 86 (18 měsíců)
569 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Mayoral chlapecká bavlněná košile s krátkým rukávem a motivem dinosaurů.

Wojtylko 9W22605S šedé pánské polobotky
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Wojtylko 9W22605S šedé pánské polobotky
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánská letní vycházková obuv na šněrování.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu imitujícího kůži. Vnitřní část obuvi je vybavena pravou přírodní kůží v kombinaci s textilem.Váha jednoho páru: 540 gPánské letní boty Wojtylko.Barva: ŠedáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 9 cmPodpatek: 2 cm

Salomon Ultra Glide 2 GTX M 44 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Salomon Ultra Glide 2 GTX M 44 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánská trail běžecká obuv Salomon Ultra Glide 2 GTX M mění hru. Ultra odpružený trailový chameleon je navržen tak, aby se přizpůsobil různým terénům a povrchům, je pohodlný a lehký na dlouhé vzdálenosti, ideální na měnící se povrch, kamkoli vás vaše nálada nebo ambice zavedou. Obsahuje voděodolnou a prodyšnou membránu Gore-Tex ideální do mokra a bláta. Bez ohledu na výzvu, kdekoli běžíte. Výkon na dlouhé vzdálenosti: podrážka Contagrip® zvyšuje trakci, zatímco SensiFit™ jemně obepíná nohu Neodolatelný pocit z mezipodešve Energy Foam a nového tvaru rockeru Maxi komfort: vybrali jsme skutečně jemné, lehké a pohodlné látky od přiléhavého límce po prodyšnou síťovinu Voděodolná a prodyšná membrána Gore-Tex, která udrží vaše nohy v suchu a pohodlí i v náročných, blátivých podmínkách Lehká pohotová pěna vytvořená kombinací EVA a Olefinu [OBC], která poskytuje dlouhotrvající tlumení a skokovou návratnost energie Prémiová výkonná běžecká platforma, která poskytuje tlumené pohodlí na dlouhé vzdálenosti a plynulé přechody díky soudržnému působení pěny Energy Foam a Reverse Camber 3D otevřená síťovina poskytuje maximální prodyšnost SensiFit™ poskytuje bezpečné, přiléhavé a prakticky přizpůsobené pohodlí Použití: smíšený terén Tlumení: maximální Drop: 6 mm Váha: 297 g/polpár

Sandál ARDON®MERKUR hnědý | G3106/45
533 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Sandál ARDON®MERKUR hnědý | G3106/45
533 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

korkové sandály se svrškem z materiálu action leather (štípaná kůže s povrchovou polyuretanovou úpravou), nastavitelná šířka nártu pomocí dvou kovových spon, prodyšná stélka s bohatou perforací, podešev kombinace korku, EVA pěny a vrstvy mechu, materiál: action leather, podešev: korek / EVA pěna, norma: EN 20347* vybrané požadavky, velikosti: 36 - 46, váha: 302 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: hnědá

Prahové lišty Toyota Yaris Cross 2021- (tmavé, matné)
1 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Prahové lišty Toyota Yaris Cross 2021- (tmavé, matné)
1 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Prahové lišty vozu Toyota Yaris jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

CROCS-Classic Crocs Glitter Sandal moon jelly Modrá 34/35
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
CROCS-Classic Crocs Glitter Sandal moon jelly Modrá 34/35
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dívčí obuv značky Crocs. Dětské sandály mají pěknou modrou barvu a pásky se třpytkami. Potěší všechny malé milovnice lesklých věcí. Modré pantofle dětské jsou extra pohodlné díky ergonomickému tvaru a tvarované stélce. Speciální patentovaný materiál Croslite™ zamezuje pocení, zápachu, tvorbě plísní a bakterií. Pantofle pro dívky jsou lehké a snadno se udržují. Dětské crocs mají protiskluzovou úpravu. Jsou vhodné pro nošení v létě, během dovolené či i doma ve volném čase. Modré pantofle pro dívky snadno zkombinujete k tričkám, šatům a šortkám. Třpytivé sandály pro dívky jsou tou správnou volbou pro malé parádnice.Detaily produktu:dětské pantofletřpytivý designlehká konstrukcesnadná údržbarychle schnoupatentovaný materiál Croslite™ zamezuje pocení, zápachu, tvorbě plísní a bakteriíergonomický tvar a stélkaprotiskluzová úprava

MERRELL-MQM 3 GTX black/exuberance Černá 42
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
MERRELL-MQM 3 GTX black/exuberance Černá 42
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánská obuv značky Merrell. Turistické boty přesvědčí vynikajícími funkčními vlastnostmi. Benefitem je prodyšná a voděodolná membrána Gore-tex. Svršek trekové obuvi je vyroben také ze síťoviny, která zlepšuje cirkulaci vzduchu. Bonusem je všitý jazyk, který zabrání pronikání nečistot do boty. Pánské outdoorové boty mají měkkou stélku, která se postará o pohodlí při nošení. Mezipodešev z EVA materiálu a technologie Merrell Air Cushion je zárukou odpružení a tlumení nárazů. Vibram podrážku oceníte díky skvělé přilnavosti a trakci. Trekingové boty pro pány jsou vhodné i na kamenitý terén. Černé boty pro pány jsou skvělými společníky na outdoorové výpravy, trekking, kempování a turistické expedice.Detaily produktu:Svršek ze síťoviny pro prodyšnostExtra posílená špička pro ochranuVšitý jazykFunkční membrána Gore-texMěkká a pohodlná stélkaLehká EVA mezipodešev pro stabilitu a pohodlíMerrell Air Cushion pro maximální absorpci nárazůOdolná podrážka Vibram s výbornou trakcíPoutko na zadní straně

Derbies ze 2 materiálů plátna/kůže
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Derbies ze 2 materiálů plátna/kůže
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

V členitém střihu z kontrastních materiálů, tyto boty derbies jsou stylové a pohodlné. Snadná údržba. Tkaničky pro nastavení na míru. Kulaté tkaničky s kovovými koncovkami. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku.

Obuv derbies na suchý zip
954 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Obuv derbies na suchý zip
954 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Obuv derbies se zapíná na suchý zip. Dokonale padnoucí. Snadné a rychlé obutí, přizpůsobí se chodidlu. Pevný opatek. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte.

Dvoulůžko TITITEA 160 x 200 cm, masiv borovice
4 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Dvoulůžko TITITEA 160 x 200 cm, masiv borovice
4 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dvoulůžko 160 x 200 cm, masiv rozměry [cm] 211 x 168 x 61 (š x h x v) vyrobeno z borovicového masivu - lakované provedení cena bez roštu a matrace výška sedu 42 cm, výška čela 61 cm BALENO - KARTON: 1 ks (rozměry, š/v/d: 21 x 95 x 200 cm) Dodává se v demontu. Záruka 24 měsíců.

Toaletní stolek SOMER, dub artisan/černý lesk
7 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Toaletní stolek SOMER, dub artisan/černý lesk
7 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Toaletní stolekBarva: dub artisan/černý leskMateriál: lamino tloušťky 16 mmRozměry (šxvxh): 120 x 80 x 40 cmDodáváno v demontu

Postel CARYO 120x200, masiv borovice, moření: ořech
3 600 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Postel CARYO 120x200, masiv borovice, moření: ořech
3 600 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Postel 120x200 cmV ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 120x200 cmBarva moření: ořechMateriál: masiv boroviceRozměry (šxvxh): 128 x 205 cmLožná plocha: 120 x 200 cmDodáváno v demontu.

Boxspring PLANIFLORA 15 180x200, šedá látka
35 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Boxspring PLANIFLORA 15 180x200, šedá látka
35 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Postel boxspring 180x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor - viz fotografie. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová látka: Jasmine 90 = šedá látka Rozměry (šxhxv): 183 x 221 x 57/118 cm Ložná plocha (šxh): 180 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - černé kovové nožky vysoké 13 cm Dodání v demontu

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Sola 18
33 969 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Pohlcovač pachu do botníku
25 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Pohlcovač pachu do botníku
25 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Neutralizuje a pohlcuje pachy ve vašem botníku. Velikost cca 4 cm

SALOMON-Speedcross 6 GTX nautical blue/black/white Modrá 42
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
SALOMON-Speedcross 6 GTX nautical blue/black/white Modrá 42
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánská trailová obuv vyniká moderním designem a svými funkčními vlastnostmi. Model Speedcross má kvalitní membránu Gore-Tex, která zajistí ochranu před deštěm, blátem a vlhkem. Trailové boty mají oděruvzdorný svršek z technické síťoviny, který je prodyšný a vyrobený iz recyklovaných materiálů. Díky vnitřní stélce Ortholite je tato běžecká obuv extra pohodlná. Vyniká také antibakteriálními vlastnostmi. Polstrovaný límec boty rovněž přispívá k pohodlí.Salomon obuv pánská má konstrukci Sensifit. Ta poskytne přesné a optimální držení nohy. Další výhodou modelu Speedcross jsou šňůrky Quicklace™ známé svým rychlošněrovacím systémem. Salomon pánské disponují mezipodešví EnergyCell™+, která zajistí výjimečnou návratnost energie. Poskytne také odpružení a odolnost. Podrážka Mud Contagrip je zárukou přilnavosti na nerovných, měkkých či drsných terénech. Trailová obuv Salomon potěší všechny náročné běžce. Detaily produktu:běžecké trailové botymoderní designodolný svršek vůči oděrkám a poškozeníprodyšnémembrána Gore-Texrychlovázání Quicklaceantibakteriální vložka Ortholitepolstrovaný límeckonstrukce Sensifit pro optimální držení nohymezipodrážka EnergyCell pro návratnost energiepryžová podrážka Mud Contagrip poskytne maximální přilnavost na všech površíchvyrobeno iz recyklovaných materiálů

Kozačky na podpatku, kožená useň
4 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Kozačky na podpatku, kožená useň
4 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Kozačky z kožené usně vynikají módními detaily: trendy barva, podpatek v dřevěném vzhledu a skvělá výška holeně. Z pravé kůže pro extra pohodlí. Vnitřní zip. V horní části holeně pruženka. Stabilní podpatek v dřevěném vzhledu. Pevný opatek. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte. Na koženou useň pravidelně používejte speciální kartáček.

GEOX Nízké tenisky Snake, béžové
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
GEOX Nízké tenisky Snake, béžové
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dynamické a módní, nízké tenisky Snake oceníte kvůli jejich pohodlnému provedení. Lehké, vhodné pro celodenní nošení. Tkaničky. Vyjímatelná stélka. Prodyšná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

GEOX Kožené mokasíny Annytah
2 610 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
GEOX Kožené mokasíny Annytah
2 610 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Nadčasové mokasíny v ležérním stylu by neměly uniknout Vaší pozornosti. Metalické detaily na svršku. Prodyšná podrážka. Tlumí náraz při došlapu. Lehoučké pro příjemnou chůzi. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Mokasíny espadrilky s mašlí
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Mokasíny espadrilky s mašlí
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Módní mokasíny inspirované stylem espadrilek jsou nepřehlédnutelné! Jemné na dotek. Na svršku široká mašle. Podrážka potažený lýkem. Protiskluzová kontrastní podrážka. Lehké a příjemné na nošení.

Holínky Coqui Scout modré Velikost: 40
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Holínky Coqui Scout modré Velikost: 40
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Holínky Coqui Scout z odolného materiálu Coqui flex. Vyjímatelná vnitřní stélka. Kvalitní, protiskluzová podešev s hrubým vzorkem. Design by Coqui.Velikost - vnitřní délka:36 - 22,737 - 23,738 - 24,739 - 25,740 - 26,741 - 27,7

Barefoot sandálky Pegres BF21 růžové Velikost: 28
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Barefoot sandálky Pegres BF21 růžové Velikost: 28
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Kožené sandálky z nové barefoot řady pro rok 2023: Pegres BF21 v růžové barvě - oproti předchozímu modelu BF20 je v nártu všitá gumička. Splňují požadavky na bosé obouvání, tvar špičky je ještě prostornější než u řady "Bosé Pegresky", vhodná i pro dominantní palec. Opatek je mírně zpevněný.- Sednou na: normální a široké nožky, vhodné pro dominantní palec, normální patu a kotník a na nížší a normálně vysoký nárt- Zapínání: na suchý zip v oblasti kotníku- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: tenká, rovná, lepená, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z textilie - Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek -  kůže nubuk, podšívka - kůže, stélka - textil, podrážka - syntetikaRozměrově jsou stejné, jako předešlý model BF20. 

Salomon Reelax Slide 6.0 M 43 1/3 EUR
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Salomon Reelax Slide 6.0 M 43 1/3 EUR
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánské relaxační pantofle Salomon Reelax Slide 6.0 M jsou renesancí regenerační obuvi, která mění hru. Skutečně oddaná dlouhotrvajícímu pohodlí a sportovní rekuperaci, má měkký, prodyšný svršek ze síťoviny pro relaxační držení nohy a seriózní, uklidňující komfort. Mimořádně všestranné, nositelné a super efektivně vám pomohou zotavit se i po sportovním úsilí. Tlumení: Ultra měkké díky super měkké a nadměrné mezipodešvi Fuze Foam EVA, která navíc obsahuje až 30% přírodní gumy Okamžité a trvalé pohodlí: Navrženo pro luxusní pohodlí a dlouhotrvající pohodu s měkkým a prodyšným svrškem ze síťoviny, velkorysým střihem a tvarovanou, zklidňující stélkou pro masáž unavených nohou Všestranné nošení Mezipodrážka: energyFOAM - Lehká, citlivá pěna vytvořená kombinací EVA a olefinu [OBC], která poskytuje dlouhotrvající odpružení a návrat pružné energie Tvarovaná stélka EVA: Tvarovaná vložka, která zlepšuje pohodlí tím, že napodobuje přirozený tvar chodidla UDRŽITELNOST: Materiál s biologickým obsahem - Materiály, které jsou vyrobeny z procesů s biologickými zdroji včetně rostlinného zemědělského odpadu nebo rostlinných vláken PODRÁŽKA: Neznačkující Contagrip® - podešve Contagrip, které neznačí, byly speciálně navrženy tak, aby nezanechávaly stopy škrábanců ani nepoškozovaly různé křehké povrchy Drop:8mm Výška mezipodrážky: 31,5 mm pata /23,8mm špička Hmotnost: 196 g

COQUI-Little Frog + Amulet candy blue/baby pink Modrá 31/32
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
COQUI-Little Frog + Amulet candy blue/baby pink Modrá 31/32
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dětská obuv značky Coqui. Kroksy pro děti jsou navrženy v hravém designu, který je inspirován tématem girl power. Celoplošný potisk tvoří různé obrázky a nápisy jako například cool, love a podobně. Dětské kroksy se hodí k letním šatům, k sukním ik dívčím šortkám. Příjemná stélka garantuje celodenní pohodlí při nošení. Dětské kroksy jsou vyrobeny z lehkého a odolného materiálu s antibakteriálními vlastnostmi. Bonusem dětských sandálů je nízká hmotnost, tvarová stálost a voděodolnost. Ergonomická konstrukce přispívá k pohodlí. Patní pásek výborně fixuje chodidlo. Značkové kroksy jsou vynikajícími společníky pro volnočasové aktivity, na dovolené, výlety i běžné nošení v letním období. Detaily produktu: hravý design antibakteriální materiál příjemná stélka popruh v oblasti paty protiskluzová podrážka tvarová stálost ergonomická konstrukce voděodolný materiál

Salming Eagle 2 Men Black
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Salming Eagle 2 Men Black
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Univerzální pánské sálovky Salming Eagle 2 jsou tady! Druhá generace populárního modelu s kompletně přepracovaným svrškem pro ještě lepší fit a pohodlí. Model Eagle 2 opět vyniká především skvělým poměrem mezi cenou a výkonem. Oblíbený zejména mezi florbalisty či házenkáři. Parametry:Určení: mužiBarva: černáProfil podrážky: 19 mm - 11 mmModelová řada: EagleTyp boty: halová obuvDrop: 8 mmMateriál podrážky: HexaGrip™Kolekce: 2023/24Hmotnost: 371 g (9 UK)Mezipodešev: Recoil & D3O

Beda barefoot bačkory comics zúžené (BF 060010/W/02) Velikost: 23
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Beda barefoot bačkory comics zúžené (BF 060010/W/02) Velikost: 23
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dětské unisex barefoot bačkory českého výrobce Beda, ve variantě pro užší nožky v prstové části. S komiksovými motivy."W" značí, že jsou papuče na suchý zip."02" značí, že je model zúžený.- Sednou na: užší až normálně široké nožky s nižším až normální nártem, vhodné i pro dominantní palec, horší dotažení na úzký kotník- Zapínání: suchý zip v horní části- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: relativně tenká, gumová se vzorkem- Stélka: vyjímatelná, pěnová s textilním vrškem s naznačenou podporou klenby a mírným patním lůžkem, velmi lehká a ohebnáSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetika Velikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:22 - 14,2 cm - 5,7 cm23 - 14,8 cm - 5,9 cm24 - 15,6 cm - 6,1 cm25 - 16,2 cm - 6,3 cm26 - 16,9 cm - 6,4 cm27 - 17,7 cm - 6,6 cm28 - 18,3 cm - 6,8 cm29 - 19,0 cm - 7,5 cm30 - 19,7 cm - 7,7 cm31 - 20,2 cm - 7,8 cm32 - 20,8 cm - 8,0 cm33 - 21,6 cm - 7,7 cm34 - 22,1 cm - 7,8 cm35 - 22,8 cm - 7,9 cm36 - 23,3 cm - 8,0 cm37 - 24,1 cm - 8,2 cm38 - 24,6 cm - 8,4 cm

VENIRA PREMIUM kolagenový drink pro vlasy, nehty a pleť, meloun, 324 g
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Připijte si na zdraví a krásu svých vlasů, nehtů a pleti prémiovým kolagenovým drinkem, který díky svému exkluzivnímu složení patří na trhu k nejsilnějším doplňkům stravy svého druhu! Proč dělat kompromisy, když si můžete dopřát tu nejlepší možnou péči? VENIRA PREMIUM kolagenový drink pro vlasy, nehty a pleť je chutný nápoj obsahující 8 000 mg bioaktivního hydrolyzovaného kolagenu, kyselinu hyaluronovou, vitamin C a dalších osm aktivních látek v každé denní dávce. Pro koho je kolagenový drink vhodný?Náš kolagenový drink prémiové kvality je vhodný jak pro ženy, tak pro muže zhruba od 25 let, kdy v těle začíná produkce kolagenu přirozeně klesat a od 40 let je již úplně zastavena!Tento kolagenový drink nedoporučujeme užívat těhotným a kojícím ženám. Speciálně pro ně jsme vyvinuli kolagenové drinky pro těhotné a kojící maminky s tím nejlepším složením vhodným pro toto citlivé období.Tento doplněk stravy doporučujeme každému, kdo:- upřednostňuje kolagen v hydrolyzované podobě, tedy částečně rozštěpené formě, která má lepší a rychlejší vstřebatelnost- chce soustavně pracovat na zlepšení celkového stavu svých vlasů, nehtů a pokožky- hledá účinné řešení pro své lámavé nehty, slabé a vypadávající vlasy a drobné nedokonalosti pleti Jaké problémy řeší?Po drinku s lahodnou příchutí, minimem kalorií, zato s maximem aktivních látek, sáhněte, pokud máte:- slabé nehty se sklony k lámání a třepení- řídké a pomalu rostoucí vlasy- příliš jemné a lámavé vlasy- hluboké vrásky na pleti- dehydratovanou pokožku- oslabenou kožní bariéru- drobné nedokonalosti na pleti- oslabený imunitní systém Jaký bude výsledný efekt při pravidelném užívání?Pravidelné užívání prémiového kolagenového drinku příznivě podporuje stav pleti, vlasů i nehtů. Aktivní složky obsažené v každé denní dávce eliminují vznik vrásek a přispívají k hydrataci pokožky a její pružnosti a pevnosti. Rovněž pečuje o poškozené vlasy a podporuje růst vlasového vlákna. Kromě toho se dočkáte kvalitních nehtů, které budou viditelně pevnější, a tedy se nebudou tolik lámat a třepit.Každá dávka obsahuje směs pečlivě vybraných vitamínů a minerálů, které společně podporují imunitní systém a snižují míru únavy a vyčerpání. Jaké typy kolagenů existují?Nejrozšířenějším typem kolagenu, který se také nejčastěji vyskytuje v našich lahodných kolagenových nápojích je kolagen vepřový bohatý na I. a III. typ kolagenních peptidů, jenž jsou přirozeně zastoupeny v kůži, kostech i šlachách. Vepřový kolagen má velmi rychle znatelné výsledky na vlasech, nehtech i pleti díky podobnosti s bílkovinou v lidském těle.Mořský kolagen tvořený kolagenem typu I. a II. představuje vysoce biologicky dostupnou variantu kolagenu nacházející se nejčastěji v kostech a chrupavkách. Je vhodný pro zdraví pokožky, vlasů i výživu kloubů a pyšní vysokou vstřebatelností. Posledním je kolagen hovězí obsahující peptidy typu I. a III. posilující zdraví střev, kloubů, vazů i celkovou regeneraci těla.Ve všech našich kolagenech najdete hydrolyzovaný kolagen, což je kolagen v částečně rozštěpené formě, kdy prostřednictvím hydrolýzy dochází ke zkrácení molekulových řetězců. To znamená, že je dobře rozpustný ve vodě a do našeho organismu se lépe vstřebává. Tělo tak prostřednictvím něj maximálně využije veškeré obsažené účinné látky. Jaké aktivní látky obsahuje?Kolagen - ve vodě rozpustná bílkovina přispívající k revitalizaci pokožky, vlasů a nehtů. Hydrolyzovaný kolagen je navíc snadno rozpustný ve vodě, a tak se lehce vstřebává do organismu. Podporuje pevnost a pružnost pokožky, zmírňuje vypadávání vlasů a podporuje jejich růst a eliminuje třepení a lámání nehtů.MSM - organická síra přirozeně se vyskytující v těle zelených rostlin, živočichů a lidí. Jedná se o prášek téměř bez chuti, zápachu a barvy, který je klíčový pro udržení správného fungování bílkovin, zdraví kloubních a kožních pojivových tkání, svalů, vlasů a nehtů.Kyselina hyaluronová - je přirozená součást mezibuněčné hmoty a najdeme ji téměř ve všech tkáních, kde plní funkci hydratační složky. Její funkcí je, že vyplňuje prostor mezi kolagenovými vlákny čímž přispívá k udržení normálního stavu kůže a přezdívá se jí také elixír mládí. Je schopná navázat na sebe až 1 000x více vody, než sama váží, a tak pomáhá hydratovat pokožku a udržovat ji optimálně pružnou a pevnou.Zinek - je nezbytný stopový prvek a antioxidant chránící buňky před nežádoucími vnějšími vlivy. Přispívá k udržení normálního stavu nehtů, vlasů a pokožky - pomáhá snižovat produkci kožního mazu a eliminovat akné. Selen - důležitý stopový prvek podílející se na udržení normálního stavu nehtů, který zároveň chrání buňky před oxidativním stresem. Zároveň pomáhá vyhlazovat pleť, čímž minimalizuje vznik vrásek a podporuje její elasticitu. Navíc krásně podporuje posílení vlasů a eliminuje jejich lámání.Kyselina listová - vitamin B9 je klíčový z hlediska obnovy DNA a je důležitá pro tvorbu aminokyselin. Eliminuje nadměrné vypadávání vlasů a jejich ztenčování.Kyselina askorbová - neboli vitamin C pomáhá se vstřebáváním i produkcí kolagenu v těle, čímž přispívá právě k posílení ochranné kožní bariéry. Zároveň přispívá k posílení imunity i ochraně buněk před oxidativním stresem a pomáhá snižovat míru únavy a vyčerpání.D-Biotin - vitamin B7 podporuje tvorbu keratinu, tedy hlavního proteinu, který dodává vlasům pevnost a pružnost. Kromě toho pomáhá udržet normální stav vlasů a kůže.Vitamin B2 - riboflavin přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Zároveň se podílí na udržení optimálního stavu pokožky a zraku.Vitamin B3 - niacin pomáhá udržet normální stav pokožky. Přispívá k zachování obvyklé činnosti nervové soustavy a ke snížení míry únavy a vyčerpání.Vitamin B6 - podílí se na tvorbě nových buněk a zároveň okysličuje pokožku. Zamezuje nadměrnému vypadávání vlasů a podporuje jejich optimální růst. Jak se tento PREMIUM kolagenový drink užívá?Nasypte dvě odměrky do prázdné sklenice, zalijte 200 - 500 ml chladné vody, důkladně promíchejte a vyčkejte alespoň 1 minutu.Drink obsahuje celkem 30 dávek, což je kúra na 30 dní.Jeho složení je přírodní, a tak není případně potřeba dělat mezi jednotlivými baleními pauzu a můžete klidně navázat z jednoho balení na druhé.Tip: K přípravě kolagenového nápoje můžete využít VENIRA shaker se zásobníkem, který oceníte i při sportování a cestování. S čím kombinovat?Instantní kolagenový drink prémiové kvality doporučujeme užívat současně s VENIRA kapslemi pro vlasy, nehty a pleť. Složení obou těchto doplňků stravy jsme vyvinuli tak, aby vzájemně zesilovaly svůj účinek a vaše tělo bylo schopné vstřebat všechny účinné látky, které obsahují.Pokud budete užívat oba doplňky stravy současně, tak si na drinku pochutnejte kdykoliv v průběhu dne a kapsle užívejte ráno a večer co nejblíže k jídlu, a to nejlépe před, během nebo těsně po něm. Čím blíž k jídlu totiž kapsle užijete, tím vyšší bude díky nastartovanému trávení i vstřebatelnost všech aktivních látek.Upozornění: Výrobek není určen pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy.Skladování: Skladujte při teplotě 10-25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Ukládejte mimo dosah dětí.Vyrobeno v ČR. Vaši objednávku odešleme ihned v nádherném baleníŽe vám přišel balíček z VENIRY poznáte na první pohled. Produkty posíláme v krásné poštovní krabici s děkovací kartičkou. Vše v balíčku je pečlivě zabaleno do obalového materiálu a krabice je ještě oblepena páskou, ať se vyhneme jakýmkoliv problémům při doručování. Veškeré námi používané materiály jsou navíc plně recyklovatelné.Objednávky odesíláme bleskově každý pracovní den přes Českou poštu, PPL, DPD nebo Zásilkovnu a jelikož máme vše skladem v České republice, už následující pracovní den Vám může balíček přijít.Zaplatit u nás můžete na dobírku (platba při převzetí balíčku), kartou (platba předem), rychlým nebo klasickým bankovním převodem (platba předem), Apple Pay nebo Google Pay (platba předem).Zobrazit všechny výhody nákupu > Udělejte si u nás radost a my vás odměnímeNejen prvotřídní produkty, ale i celkový nákup u nás musí být něčím speciální. Vážíme si naprosto každé objednávky a chceme vám i tímto způsobem poděkovat, že nakupujete právě u nás! Proto k úplně každé objednávce vždy dáváme i dáreček. Dárečků máme aktuálně 6 a jsou odstupňovány podle hodnoty objednávky. Zobrazí se automaticky v 1. kroku nákupního košíku, kde si podle hodnoty vaší objednávky vyberete ten dáreček, který se vám bude nejvíc líbit.Ke každé objednávce je možné získat pouze 1 dárek. Nevíte, jestli je tento produkt pro vás vhodný? Nebo potřebujete poradit s něčím jiným?Pak nás rozhodně neváhejte kontaktovat, protože jsme tady pro vás a rádi vám poradíme! Ozvat se nám můžete buď telefonicky, přes e-mail, nebo na sociálních sítích.+420 770 118 595  (Po-Pá 8:00 - 16:00)info@venira.cz

Beda Barefoot Jasmine BF 0001/W/M/SO/2 zúžené kotníkové s membránou Velikost: 28
1 729 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Kotníkové celoroční kožené boty Beda Jasmine BF0001/W/M/SO/2 v užším provedení v oblasti kotníku. Světle fialová barva s šedým okopem z mikrovlákna a s šedou podrážkou z kaučuku ladí s reflexními prvky na límci okolo kotníku a na velcro pásku. Plnohodnotná barefoot obuv respektující tvar nohy, velmi prostorná špička vhodná spíše pro typ nohou, kde jsou pro prstíky v jedné rovině a také pro dominantní palec. Boty jsou maximálně pohodlné, měkoučké a díky membráně TE-POR jsou odolné vůči vodě a zároveň prodyšné.V přední části praktická ochrana proti okopu z mikrovlákna.- Sednou na: širší a široké nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, vhodné také pro dominantní palce, normální nárt, nový typ, tato varianta (2 na konci kodu) je užší v zadní části, vhodné i na užší až normální patu a kotník- Membrána: TE-POR - boty jsou prodyšné a zároveň nepromokavé- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby - na konci je reflexní prvek.- Opatek: mírně zpevněný opatek- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop- Jazyk: je volný, z jednoho kusu materiálu s přední částí boty (není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit), velmi měkký a příjemný, přichycený poutkem k hornímu suchému zipu, aby nepadal do boty a ty se lépe nazouvaly- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování - Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil, stélka - mikrovlákno, podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:20 - 12,2 cm x 6,2 cm21 - 12,9 cm x 6,3 cm22 - 13,5 cm x 6,4 cm23 - 14,3 cm x 6,5 cm24 - 14,9 cm x 6,6 cm25 - 15,7 cm x 6,8 cm26 - 16,3 cm x 7,0 cm27 - 16,9 cm x 7,1 cm28 - 17,4 cm x 7,3 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,5 cm31 - 19,6 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cm33 - 21,0 cm x 8,0 cm34 - 21,6 cm x 8,2 cm35 - 22,3 cm x 8,4 cmMěřeno měřidlem CleverMess. U rozměrů šířky bot jsme se snažili uvést šířku reálnou - měřidlo zmáčkne měkký materiál podšívky (ubrali jsme tedy vždy 2mm z naměřené šířky).

DEMAR HAWAI LUX jednorožec Holínky dětské zimní 26-27
346 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
DEMAR HAWAI LUX jednorožec Holínky dětské zimní 26-27
346 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Představujeme vám dětské zateplené holínky Demar HAWAI LUX PRINT, které jsou skvělou volbou pro deštivé letní a podzimní dny. Tyto holínky nejenže udrží nožky vašich dětí suché, ale také je zahřejí a zabezpečí při každém kroku.Vnitřní lehce zateplenou vložku lze vyjmout a v létě nosit holínky samostatně.Tyto holínky jsou v krásné růžové barvě s motivem roztomilého jednorožce, což dělá z každého kroku malý zážitek. Hrubší protiskluzová podrážka je navržena tak, aby poskytovala optimální přilnavost na různých površích a zajišťovala bezpečnou chůzi i v mokrém prostředí.Jedním z klíčových prvků těchto holínek je jejich pohodlnost a lehkost. Vaše děti budou moci volně a snadno pohybovat, aniž by se cítily obtěžovány těžkou obuví. Materiál, který byl použit při výrobě těchto holínek, je vysoce kvalitní a odolný PVC, který je navíc podšitý příjemnou textilií pro ještě větší komfort.Bezpečnost je samozřejmě na prvním místě, a proto na patě těchto holínek najdete bezpečnostní reflexní pásek. Tento prvek zajišťuje dobrou viditelnost dítěte i ve tmě, což je obzvláště důležité pro chůzi venku za horších světelných podmínek.Všechny holínky Demar jsou vyráběny v EU, což zaručuje vysokou kvalitu zpracování i použitých materiálů. Tyto dětské zateplené holínky HAWAI LUX PRINT jsou kombinací praktičnosti, pohodlí a stylového designu, který určitě potěší vaše děti.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.  Dětské zateplené holínky jsou skvělou volbou pro deštivé letní a podzimní dny

Alpine Pro MUSSWE černá
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Alpine Pro MUSSWE černá
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Outdoorová obuv MUSSWE je vyrobena z pevného materiálu, doplněného o funkční waterproof úpravu, která zajišťuje dokonalou voděodolnost. Vyztužená patní část ochrání nohu i v náročných podmínkách. Antibakteriální stélka PEP zabraňuje vzniku pachů a tvoření bakterií. Podešev VIBRAM je nesmékavá a oděruodolná a oceníte ji při nošení v přírodě i v horském terénu. • mezipodešev EVA• podešev pryž | Vibram• podšívka textilie• stélka antibakteriální• streak reflex streak reflex• svršek syntetika | TPU waterproof meshPEPStélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko. Stélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko.VibramZnačková, nesmekavá a oděruodolná podešev s dlouhou životností vyráběná s použitím nejnovějších technologií a materiálů. Značková, nesmekavá a oděruodolná podešev s dlouhou životností vyráběná s použitím nejnovějších technologií a materiálů.STREAK REFLEXOznačuje reflexní materiál umístěný na oděvu, který způsobuje světelný efekt. Jedná se o důležitý bezpečnostní prvek především pro děti a sportovce při zhoršené viditelnosti. Díky tomu lze zpozorovat osobu i na větší vzdálenost. Označuje reflexní materiál umístěný na oděvu, který způsobuje světelný efekt. Jedná se o důležitý bezpečnostní prvek především pro děti a sportovce při zhoršené viditelnosti. Díky tomu lze zpozorovat osobu i na větší vzdálenost.

McKinley Vallter AQX J 38 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
McKinley Vallter AQX J 38 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dětská zimní obuv McKinley Vallter AQX J která zajišťuje vodě i větru odolnost na zimních procházkách díky technologii AQUAMAX® Pro. Udrží nohy v suchu a teple. Softshellová horní konstrukce s elastickými šňůrkami a suchým zipem poskytuje vynikající podporu a zároveň umožňuje velký rozsah pohybu a neomezený pocit. Měkká podšívka s izolací. Poutko v zadní části boty pro snadné obouvání. Systém rychlošněrování Fast Lace umožňuje přizpůsobení obuvi jediným tahem rukou. Materiál: textilie, syntetika AQUAMAX® Pro Membrána zajišťuje voděodolnost a větruodolnost při zachování prodyšnosti. Nohy zůstanou v suchu a teple během fyzické aktivity. Pro volnočasové aktivity při měnících se povětrnostních podmínkách.

Calvin Klein pánský béžový svetr
2 152 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Calvin Klein pánský béžový svetr
2 152 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánský béžový svetr Calvin Klein.Materiál: 100% bavlna.Střih: Regular Fit

ADIDAS-Terrex Agravic Flow 2.0 core black/dash grey/cloud white Černá 36 2/3
2 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dámská obuv značky adidas. Dámské trailové tenisky upoutají moderním vzhledem, který doplňuje funkčnost. Bonusem je zpevňující konstrukce Promoderator, která je podporou při trailu. Svršek s bezešvými vrstvami z technické síťoviny zajistí cílenou ventilaci. Navíc je navržen s vyšší mírou odolnosti vůči oděru.Adidas Terrex boty pro dámy mají klasické šněrování, které výborně fixuje nohu v botě. Polstrovaný límec a měkká stélka přispívají k pohodlí při nošení. Dámské boty na trail disponují tlumením Lightstrike, které absorbuje nárazy. Díky podrážce z pryže Continental máte garantovanou spolehlivou trakci. Vydejte se zdolávat lesní a polní cesty.Detaily produktu:značkové trailové botaskymoderní designklasický střihzpevněný obvod boty dodatečným materiálemodolný a prodyšný svršek s bezešvými vrstvamivázání na šňůrkydolnost proti oděrutlumení Lightstrikezpevňující konstrukce Promoderátorpodrážka z gumy Continental™příze ve svršku obsahuje nejméně 50 % materiálu Parley Ocean Plastic a 50 % recyklovaného polyesteru

Sypaný čaj Ceylon Breakfast ve vaku The Tea Republic 50g
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Sypaný čaj Ceylon Breakfast ve vaku The Tea Republic 50g
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Sypaný čaj Ceylon Breakfast ve vaku The Tea Republic 50gČerný čaj je nejintenzivněji zpracovávaným typem čaje. Lístky se nechají před sušením plně oxidovat a získat tak svou černou barvu, což dodává černému čaji větší komplexnost, více trpkosti a méně rostlinných podtónů, než jaké se obvykle nacházejí v jiných čajích.Pořiďte si 75g sypaného čaje Ceylon Breakfast v praktickém a výhodném balení. Z každého sáčku získáte přibližně 17 až 25 šálků čaje.Tento černý čaj Broken Orange Pekoe z oblasti Uva na Srí Lance přináší silnou a výraznou chuť mědi.Ideální příprava:Vyluhujte 3 až 5 minut ve vroucí vodě.Horký čaj: Použijte 1 vrchovatou lžičku na 250 ml.Ledový čaj: Použijte 2 vrchovaté lžičky (nebo 1 zlatou odměrku) na 250 ml a po vychladnutí nalijte na led.Studený čaj: Použijte 2 vrchovaté lžičky (nebo 1 zlatou odměrku) na 250 ml a louhujte ve studené vodě v chladu po dobu 4–8 hodin.Odstraňte čajové lístky po doporučené době vyluhování a vychutnejte si čaj.Obsah kofeinu: Vysoký

ADIDAS-Terrex Winter Mid Boa Rain.RDY shadow maroon/red/lilac Červená 35
2 360 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Juniorská obuv značky adidas. Zimní boty jsou navrženy s důrazem na izolační vlastnosti a funkčnost. Mají vyšší střih, který je ideální do chladného počasí. Výhodou bot na zimu je PrimaLoft® izolace, která spolehlivě chrání před chladem. Technologie RAIN.RDY se zase postará o teplo v sychravém počasí. Kotníkové boty adidas disponují vložkou OrthoLite®, která poskytuje pohodlí a snižuje únavu nohou. Klasický střih zimní obuvi výborně sedí na noze. Boty adidas Terrex mají pružnou mezipodešev z EVA materiálu, která zajistí výborné odpružení a tlumení. Zimní botasky mají speciální zapínání pomocí BOA® Fit systému, který umožňuje mikro přizpůsobení. Plusem zimních tenisek je podrážka z gumy Continental™, která je zárukou skvělé trakce. Dívčí boty adidas jsou nejlepší volbou pro každodenní nošení, do školy a pro volný čas. Byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: zimní obuv pro dívky klasický střih zapínání BOA® Fit System umožňující mikroúpravy textilní svršek s bezešvými vrstvami RAIN.RDY a izolace PrimaLoft® mezipodešev z materiálu EVA vložka OrthoLite®, vložka Adifit usnadňuje výběr správné velikosti rozdíl mezi patou a špičkou: 8 mm (pata: 21 mm, špička: 13 mm) podrážka z gumy Continental™ svršek má minimálně 50 % recyklovaného obsahu

Bačkory s tichým došlapem
929 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Bačkory s tichým došlapem
929 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Bačkory v plstěném vzhledu zaručí tichý došlap. Lehoučké, diskrétní, nezanechávají žádné stopy na podlaze. Vhodné na všechny druhy podlah. Lehké, hřejivé a velmi pohodlné. Vyrobeno ve Francii.

JANA Lodičky na podpatku, mikrovlákno
1 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
JANA Lodičky na podpatku, mikrovlákno
1 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Elegantní a ženské lodičky na podpatku se snadno obouvají a navíc opticky prodlouží postavu. Ideální pro různé kombinování. Vysoce pohodlné, vhodné i pro citlivá chodidla. Stabilní hranatý podpatek. Svršek z textilního mikrovlákna. Snadné obutí. Tvar do špičky. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

TAMARIS Kotníkové kozačky chelsea Tamaris, kůže
3 265 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
TAMARIS Kotníkové kozačky chelsea Tamaris, kůže
3 265 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Stylové kotníkové kozačky chelsea zn. Tamaris jsou velmi kvalitní a zároveň pohodlné. Vyjímatelná stélka. Zipové zapínání. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

PEDICONFORT Polobotky s potiskem, pro vbočený palec
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
PEDICONFORT Polobotky s potiskem, pro vbočený palec
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Módní polobotky zn. Pédiconfort kopírují křivky chodidla díky svým vsadkám z pružného textilu a jsou tak speciálně navržené pro vbočený palec. S tkaničkami a zipem, v kombinaci zvířecí srsti a krokodýlí kůže. Svršek ze 2 materiálů: kůže s krokodýlím vzorem a textil s potiskem zvířecí srsti. Kožená vyjímatelná stélka. Pružné boky pro úlevu vbočenému palci. Tkaničky pro nastavení na míru. Na zip pro snadné obutí. Přizpůsobí se každé šířce chodidla. Kontrastní podrážka. Nejedná se o zdravotní obuv.

Ploché pantofle s mašlí a potiskem květin
329 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Ploché pantofle s mašlí a potiskem květin
329 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Lehké a ženské, vyzkoušejte ploché pantofle s mašlí a potiskem květin. Překřížené pásky. Na svršku látková mašle. Lem s potiskem našitý kolem stélky. Potisk.

Domácí bačkory s motivem květin
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Domácí bačkory s motivem květin
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Báječné domácí bačkory se přizpůsobí i širokým chodidlům! Svršek zdobí květinový motiv. Zakončení lemem. Hřejivá textilní podšívka z vlny. Protiskluzová podrážka.

Pohodlné bačkory
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Pohodlné bačkory
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

S podšívkou s vysokým podílem vlny, tyto bačkory přináší hřejivost a komfort. Měkké pohodlí. Extra hřejivé. Vyrobeno ve Francii.

Bi-pružný potah s potiskem vlnek na židli
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Bi-pružný potah s potiskem vlnek na židli
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Bi-pružný potah s potiskem vlnek vdechne nový vzhled každé židli. Bi-pružný. Snadno se natáhne. Perfektně se přizpůsobí opěrné části s max. výškou 48 cm. Pro potažení zadního dílu. Pružný spodní lem. Pohodlný a odolný. Snadná údržba, rychleschnoucí. Prodáváno po kusech. Standard 100 podle Oeko-Tex (n° CQ 1216 / 1). Tato známka označuje textilní výrobky, které byly podrobeny laboratorním testům na široké spektrum škodlivých látek a výrobek je bezpečný nad rámec platných norem. Pro ochranu životního prostředí doporučujeme prát na 30 °C a sušit volně na vzduchu.

Kožené tenisky na zip, kotníčkové
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Kožené tenisky na zip, kotníčkové
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Elegantní kotníčkové tenisky jsou stejně stylové jako pohodlné! Kotníková výška. Svršek vzorovaná lakovaná kůže. Kožená stélka. Pružná kůže. Postranní zip pro snadné obutí. Kolem kotníku pěnové vypodložení. Pevný opatek. Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Kovová očka tón v tónu. Plochá protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

NIKE-Pico 5 pearl pink/cosmic fuchsia/mineral teal/white Růžová 28,5
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dívčí obuv značky Nike. Stylové tenisky okouzlí všechny malé parádnice. Růžové botasky snadno zkombinujete k mnoha outfitům. Dívčí botasky se hodí k sukním ik šortkám. Dětské tenisky zdobí logo Nike na boční straně. Plusem je zapínání pomocí popruhů na suchý zip, což usnadňuje obouvání a zouvání. Dívčí tenisky potěší výbornou cirkulací vzduchu. Plusem trendy botasek je dobrá fixace chodidla. Posílená špička a pata chrání chodidlo. Výhodou tenisek pro děti je pružná mezipodešev, která poskytuje výborné odpružení a tlumí nárazy. O komfort se postará vnitřní polstrování a měkká stélka. Růžové tenisky Nike jsou perfektními společníky do školy, na kroužky a volný čas. Detaily produktu: stylový vzhled dobrá fixace chodidla zapínání pomocí popruhů na suchý zip posílená špička a pata odpružená mezipodešev měkká stélka vysoká úroveň pohodlí poutko na zadní straně odolná podrážka

Čalouněná postel GARETTI 180x200 cm, hnědá
16 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Čalouněná postel GARETTI 180x200 cm, hnědá
16 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Čalouněná postel s ložnou plochou 180x200 cmPotahová látka: cosmic 800 = hnědá látka Foto funkcí postele v jiné barvě.Čelo postele: zdobené knoflíky o průměru 24 mm a ozdobné prošitíMatrace: pružina Bonell na rámu z borovicového dřeva, PUR pěna T3042 - H2 středně tvrdá matrace, celková výška 19 cmCelkové rozměry (šxvxh): 185 x 106 x 208 cmVýška sedu: 46 cmPlastové nohy (černé) 3 cm 2 nezávislé kontejnery na lůžkoviny, otevírané pomocí pomocných strojů.Nosnost: max. 240 kgDodání v demontu.

Craft Pacer 1915025
3 105 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Craft Pacer 1915025
3 105 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Craft Pacer je naše nejměkčí a nejpohodlnější běžecká bota. Díváš se na čerstvou novinku, která ti nabídne nové tlumení, nový tvar a nový pocit z běhu. Nekompromisní měkkost a pružnost tlumící vrstvy se postará o to, že se při běhu budeš cítit jako v bavlnce. Široká základna zajistí skvělou stabilitu a bezešvý svršek dokonale obepne chodidlo.Pacer tě nadchne nízkou hmotností, vysokým komfortem i vysokou dynamikou díky použité pěně PX s vynikající energetickou návratností. Nejvíc se tahle silniční bota hodí pro nabíhání volných kilometrů, ale nezklame ani při rychlejším tréninku.Materiál:Svršek - 39% polyester, 39% recyklovaný polyester, 12% polyuretan, 10% termoplastický uretan;Mezipodešev - 100% pěna z termoplastického uretanuPodešev - 100% pryžVáha: 270 g (UK8)Drop: 6 mm

BeLenka Dětské barefoot tenisky Be Lenka Joy - Blue & White Velikost: 31
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Materiály: Svršek: kůže + textil Podšívka: textil Stélka: PU recyklát + textil (vyjímatelná) Podešev: guma (KidsComfort) Výroba: Portugalsko barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda prošitá podešev pro delší životnost podešev KidsComfort díky svým výstupkům zaručuje dokonalou stabilitu a kontrolu kroku praktické obouvání díky suchému zipu lehká nízká obuv s hravou kombinací kůže a textilu vyjímatelná stélka skvěle odvádějící vlhkost Výhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážka zero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení těla prostorná špička pro Vaše prsty lehká obuv Typ obuvi: vycházková obuv

DD Step S063-41377A Royal Blue Velikost: 35
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
DD Step S063-41377A Royal Blue Velikost: 35
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Inovované barefoot celoročky S063 - nejohebnější bota od DDstep - nově s nulovým dropem. DD Step nově označuje kožené boty písmenem S na začátku názvu, proto S063. Konkrétně DDstep S063-41377A Royal Blue je z hladké kůže v tmavě modré barvě. Boty jsou z hladké, dobře omyvatelné kůže (pouze jazyk a tmavá část za achilovkou jsou z broušené kůže). - Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální až vyšší nárt- Zapínání: dva suché zipy, boty tak jdou velmi dobře přizpůsobit na různou výšku nártu- Opatek: měkký- Podrážka: tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou, přišitá k vrchní části, nerozlepí se- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty, přichycený suchým zipem ke spodnímu pásku se suchým zipem tak aby nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z kůžeSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky x šířka:25 - 16,1 cm x 6,8 cm26 - 16,7 cm x 7,0 cm27 - 17,5 cm x 7,2 cm28 - 18,0 cm x 7,4 cm29 - 18,5 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,6 cm31 - 19,9 cm x 7,8 cm32 - 20,5 cm x 7,9 cm33 - 21,3 cm x 8,0 cm34 - 22,0 cm x 8,1 cm35 - 22,7 cm x 8,2 cm36 - 23,2 cm x 8,3 cmÚdržba:Svršek z hladké kůže se postupně vysušuje, proto ho doporučujeme promazávat bezbarvým balzámem na kůži s obsahem včelího vosku, který můžete zakoupit na našem eshopu ZDE. Používané boty vždy nejdříve otřete vlhkým hadrem a vysušenou kůži důkladně promažte. Boty neperte v pračce ani nesušte v sušičce. 

Dámská kotníková obuv RIEKER N1152-42 černá W3
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER N1152-42 černá W3
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dámská obuv značky Rieker Vás zaujme designově poskládanými díly a decentním logem značky v oblasti paty. Boty mají dva funkční zipy, které Vám usnadní obutí. Podšívka je vyrobena z umělé kožešiny, díky které budete v teple celý den. Podešev je vyrobena technologií Antistress díky níž je lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze. Měkká stélka je vyjímatelná, a tak ji můžete kdykoliv vyvětrat nebo vyměnit. Budou skvělou volbou pro každou moderní ženu. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze. Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou.

Dámské nazouváky REMONTE D7952-00 černá S4
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Dámské nazouváky REMONTE D7952-00 černá S4
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Obuv REMONTE je vyšší řadou značky RIEKER, obuv se vyznačuje kvalitou použitých materiálů. Tyto extravagantní dámské nazouváky Vás okouzlí na první pohled. Hladký kožený svršek je doplněn velkým zdobným řetězem, díky kterému budete vskutku nepřehlédnutelná. Měkká stélka a vyšší podešev zajistí stabilní krok. Tento jedinečný model skvěle oživí Váš outfit.

Pánské nazouváky RIEKER 25691-25 hnědá S4
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Pánské nazouváky RIEKER 25691-25 hnědá S4
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Jednoduchost je heslo, kterým se řídili designéři při vytváření toho modelu nazouváků značky RIEKER. Hladký svršek je ozdoben vytlačením názvem značky, jemným kontrastním prošíváním a dva nártové pásky si můžete nastavit dle Vašich požadavků díky suchým zipům. Stélka je pro Vaše pohodlí vyrobena z měkké pěny a podešev v designu korku je se svrškem spojena šitím, které je pro tuto značku typické. Tyto nazouváky Vám budou skvělým společníkem na Vašich letních toulkách. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Elite - White & Dark Blue Velikost: 40
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Elite - White & Dark Blue Velikost: 40
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Materiál: Svršek: kůže (nappa) Podšívka: kůže + textil Stélka: PU recyklát + bavlna (vyjímatelná) Podešev: TR (EverydayComfort) Výroba: Portugalsko jednoduše kombinovatelné tenisky do města vyrobené z prémiové nappa kůže grip navržený pro celodenní pohyb v barefoot botách precizní ruční výroba s důrazem na každý detail oživující prvky v podobě stylového pásku a kovového loga "Be" Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi naboso anatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prsty nulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení těla stimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidla flexibilní materiály zajišťují lepší funkčnost svalů i šlach chodidla lehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

Kožené tenisky v běžeckém stylu, leopardí potisk
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Kožené tenisky v běžeckém stylu, leopardí potisk
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Módní tenisky v běžeckém stylu vsází na mix 2 materiálů. Navíc s aktuálním leopardím potiskem. V členitém střihu. Snadné na údržbu i nošení, nic jim neschází. Měkká vyjímatelná kožená stélka na pěnovém podkladu. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Kolem kotníku pěnové vypodložení. Pevný opatek. Kulaté dvoubarevné tkaničky s plastovými koncovkami. Protiskluzová klínová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.