Boční ochranné lišty Honda City 2002-2008 (sedan)
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Boční ochranné lišty Honda City 2002-2008 (sedan)
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Honda City.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Boční ochranné lišty Mitsubishi Mirage 2014- (hatchback)
1 150 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Boční ochranné lišty Mitsubishi Mirage 2014- (hatchback)
1 150 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Mitsubishi Mirage.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Prahové lišty Seat Alhambra 2010-2016 (matné)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Prahové lišty Seat Alhambra 2010-2016 (matné)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Prahové lišty vozu Seat Alhambra jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel IDRIS Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Mat Velvet 63
22 769 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

MRL, Hlíva ústřičná (Pleurotus), 90 tablet
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
MRL, Hlíva ústřičná (Pleurotus), 90 tablet
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

doplněk stravyBiomasa má oproti extraktům výhodu, že v jejím případě nedochází k nežádoucímu posunu účinků jako u extrakce, a tak přípravek svojí aktivitou odpovídá zdrojové houbě, a je dále umocněn využitím i jejího enzymaticky aktivního podhoubí.Přípravek MRL na bázi houbové biomasy pěstované na autoklávem sterilizovaném substrátu při nekompromisním dodržování podmínek. Výsledkem je standardizovaná biomasa, u které patentovaný kultivační proces zajišťuje, že není kontaminována jinými houbami či plísněmi, a že nejsou přítomny pesticidy.Po celém světě rozšířená lupenitá dřevní houba s šedavými masitými klobouky. Obvykle roste v bohatých, stupňovitě nad sebou seřazených trsech na dřevě živých i mrtvých stromů, zejména pak i na pařezech. V současnosti jsou její účinky předmětem mnoha západních výzkumů, např. v ČSSR již od 60 - 70 let minulého století.Obsah balení: 90 tablet (čistá hmotnost 68,4 g)Dávkování2-6 tablet denně zapít dostatečným množsvím vlažné vody s alespoň půlhodinovým odstupem od jídla.Složeníhlíva ustřičná (biomasa), mykrokrystalická celulóza (pojivo), oxid křemičitý (změkčovadlo), rostlinný stearan hořečnatý (protispékavá látka), rostlinná kyselina stearová (zvlhčovací látka).UpozorněníNeobsahuje lepek, umělá barviva ani umělé konzervační látky. Vhodné pro vegetariány. Skladujte v chladu a suchu. Nevystavujte slunečnímu záření. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno dětem do tří let. 

Canis (CXS) Kotníková treková obuv CXS GO-TEX MONT BLANC - 48
1 455 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Canis (CXS) Kotníková treková obuv CXS GO-TEX MONT BLANC - 48
1 455 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kotníková treková obuv CXS GO-TEX MONT BLANC - 48 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 5 dní.

Sinergy Cosmetics Sinergy Y4.1 Keratin Reconstruction Shampoo 500ml - Rekonstrukční šampon s keratinem
475 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Vysoce intenzivní regenerační šampon s obsahem keratinu zajistí hloubkovou výživu vlasového vlákna, jeho regeneraci a vitalitu. Vlasy zůstávají zdravé, příjemně hebké a chráněné před okolními vlivy. Pro maximální účinek je vhodné po umytí vlasů pokračovat dalšími produkty ze stejné řady. Aktivní složky: Hydrolyzovaný keratin extrahovaný z kukuřice, pšenice, rýže a ječmene - složka bohatá na vitaminové komplexy a oligoelementy, které tvoří základní strukturu vlasů. Dokonale regeneruje, obnovuje a vyživuje, poskytuje velkou dávku hydratace a také ochrany. Hydrolyzované nízkomolekulární bílkoviny obilí - vytvoří na vlasech ochranný film, zároveň dodávají hydrataci a přirozený objem.Kořen ředkvičky - skvělý antioxidant, působí proti volným radikálům, chrání a čistí pokožku hlavy, má antimikrobiální účinek. Y LINE OD SINERGY COSMETICSŘada produktů Y značky Sinergy je speciálně tvořena pro nejrůznější typy ošetřovaných vlasů. Společnost si nezakládá pouze na výběru těch nejlepších přísad a surovin přírodního původu pro své výrobky, ale vysoké nároky klade taktéž na zpracování těchto složek. Výsledkem je maximální kvalita a dokonalý účinek, a to vše společně s absolutním respektem k životnímu prostředí i člověku a jeho zdraví.

Adiel Sada plodné dny DONNA
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Adiel Sada plodné dny DONNA
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Sada plodné dny s ovulačním testem DONNABalíček obsahuje všechny produkty pro potřeby těch, kteří se pokoušejí o miminko. Součástí je Donna ovulační test, který funguje na bázi mikroskopu. Pomůže vám pomocí slin zjistit, zda jste v plodném období svého menstruačního cyklu. Ovulační období u ženy trvá asi 3 dny, 6 dní se považuje za období možného otěhotnění. Až si ověříte, kdy nastává ovulace, přichází na řadu lubrikační gel na podporu početí Conceive Plus. Ten je vyroben patentovanou metodou tak, aby vytvářel specifické pH prostředí pro optimální podmínky nutné k přežívání a migraci spermií. Spermie ve spojení s Conceive Plus prokazují významně zlepšenou životaschopnost ve srovnání se spermiemi pohybujícími se v prostředí ostatních lubrikačních gelů i v prostředí bez použití lubrikačních gelů.Zvyšte své šance na početí miminka s cviky na posílení pánevního dna. Připravili jsme pro vás zajímavý článek na téma - Jak na neplodnost s cvičením dle Ludmily Mojžíšové. V naší nabídce naleznete také DVD s instruktážními cviky dle známé fyzioterapeutky. Posílit pánevní dno lze i se sadou intimních Yoni vajíček.Sada obsahuje:Fertilcontrol Light DONNA ovulační testLubrikační gel pro podporu početí Conceive Plus 75 mlJak produkty ze sady správně používat?Pomocí ovulačního testeru Donna provádějte testování vždy ve stejnou hodinu. Výsledky si zapisujte do ovulačního kalendáře, pro ověření vašich plodných dnů použijte naši ovulační kalkulačku.Ve chvíli, kdy dojde na vaše plodné dny, používejte s partnerem před nebo při pohlavním styku lubrikační gel Conceive Plus.Ovulační test DONNA - zdravotnický prostředekOvulační tester Donna je malý ruční mikroskop, který vám pomůže pomocí slin zjistit, zda jste v plodném období svého menstruačního cyklu. Ovulační období u ženy trvá asi 3 dny, 6 dní se považuje za období možného otěhotnění.Můžete ho použít pro identifikaci plodných dnů pro otěhotnění, nebo naopak jako antikoncepční prostředek, který vám napoví, kdy se musíte chránit před početím.Je vhodný jako antikoncepční pomocník pro ženy, které nemohou nebo nechtějí užívat hormonální antikoncepci.Před použitím pečlivě čtěte příbalovou informaci. Více informací a návod k použití naleznete v detailu produktu ZDE.Conceive Plus lubrikační gel -  zdravotnický prostředekNaneste přiměřené množství gelu před nebo během pohlavního styku.Používejte v době okolo ovulace, tím zvýšíte pravděpodobnost početí. Rovněž možno použít kdykoliv během pohlavního styku, možno používat i několikrát denně. Nepoužívejte po datu spotřeby.Vhodný i pro každodenní použití.Před použitím pečlivě čtěte příbalovou informaci.Více informací a návod k použití naleznete v detailu produktu ZDE.UpozorněníOvulační test DONNA není určen pro děti. Uchovávejte mimo dosah dětí. Tester skladujte v suchu, nevystavujte mrazu.Nepoužívejte gel v případě, že by se objevily příznaky podráždění, nebo jste krátce po gynekologickém zákroku. Není určeno dětem. Nepoužívejte do datu spotřeby.

PORTWEST Pracovní obuv PORTWEST Steelite™ se šňůrkami - černá 47
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
PORTWEST Pracovní obuv PORTWEST Steelite™ se šňůrkami - černá 47
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Klasický styl, polstrované lemy na celodenní pohodlné nošení, praktické, bezpečné s dlouhou životností. Voděodolné, s ocelovou špicí a absorpcí energie v patě. Protiskluzové a odolné vůči olejům, antistatické. Určeno pro potravinářský průmysl a pro čisté provozy. Vyrobeno z nejkvalitnějších mikrovláken, které jsou voděodolné a jsou vhodné pro praní v pračkách. Odlehčená polyuretanová podrážka má samočisticí vlastnosti a zároveň je protiskluzová a velmi odolná. materiál mik

Eyecasions Čočky Blue Tint
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Eyecasions Čočky Blue Tint
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Čočky Blue TintZískejte s čočkami přirozenou barvu na zvýšení vašeho očního tónu, i když vaše vlastní barva očí je tmavá, nyní můžete mít dokonalé modré oči.Balení obsahuje:2 ks modrých čoček (1 pár), které jsou určeny na 30-ti denní nošenípouzdro na kontaktní čočkyroztok na kontaktní čočkyvhodné od 14 let  

TrueLife SonicBrush Compact Duo sonické zubní kartáčky
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
TrueLife SonicBrush Compact Duo sonické zubní kartáčky
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Chcete mít zdravé zuby a dásně? Nestresovat se z každé návštěvy zubaře? Na kartáček TrueLife SonicBrush Compact s moderní sonickou technologií se můžete spolehnout vy i váš partner. Dopřejte si i vy exkluzivní zubní péči, díky které získáte zářivý úsměv a nedáte šanci škodlivým bakteriím. Proč koupit TrueLife SonicBrush Compact Duo?Pro každé zuby - Pokud máte zuby příliš citlivé, vyzkoušejte hlavice Sensitive, které jsou vhodné i pro děti od 7 let. Pro co nejbělejší úsměv se vám jistě hodí hlavice Whiten.4 režimy čištění - Pro maximální účinnost jsme kartáčky vybavili hned čtyřmi režimy. Dohromady se skvěle postarají o vaše ústa – ať už chcete mít bělejší úsměv, správně prokrvit dásně nebo si jen efektivně vyčistit zuby.Automatický časovač - Časovač pohlídá správnou dobu čištění a po dvou minutách se kartáček vypne.Šetrná sonická technologie - Sonické kartáčky pracují na bázi vysokorychlostního kmitání a vibraci. Hlava kartáčků neničí zubní sklovinu a hodí se i pro citlivé zuby.Rovnoměrné čištění - Kartáček vám dá každých 30 sekund vědět, že byste se měli přesunout na další část úst. Čištění tak bude rovnoměrné a zdravé.Cestování bez problémů - Těla kartáčků jsou kompaktní a velmi lehká. 30 denní výdrž baterie kartáčků vám zajistí, že nemusíte na cestách řešit nabíjení. Dvě cestovní pouzdra v bílém a černém provedení, zaručí bezpečné a hygienické uložení kartáčků.Technická specifikaceVýdrž baterie30 dníNabíjeníIndukční – pomocí nabíjecí stanice (220V)ČasovačAnoRozměry kartáčku230 mm × 25 mm × 25 mmHmotnost kartáčku88gPřídavné příslušenstvíVýměnné hlavice – Standard, Sensitive, Whiten; cestovní pouzdro; nabíjecí stanicePočet kmitůAž 35 000 kmit/minRežimyClean, Sensitive, Massage, WhitenVodotěsnostIPX7Obsah prodejního balení:2× TrueLife SonicBrush Compact (v černém a bílém provedení)4× Náhradní hlavice2× Cestovní pouzdro2× Dobíjecí základna1× Uživatelský manuálProduktové video

Dívčí holínky - Demar HAWAI LUX PRINT AL 0048 - jednorožec Barva: Růžová, Velikost: 24-25
389 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Vyjímatelné zateplení Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat bez vložky. Vyrobeno ze syntetického materiálu.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Dívčí holínky Demar - TWISTER PRINT 0036 C - srdce, růžová/ fialková Barva: Růžová, Velikost: 28-29
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

 Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Gultio Vložky do bot plastové hnědé Gultio
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Gultio Vložky do bot plastové hnědé Gultio
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Aromatické masážní a hygienické vložky, zvlášť vhodné do uzavřené obuvi. Neustálý pocit sucha zajišťuje propustná mřížka.Vložky jsou vyrobeny s příměsí patentovaného antimikrobiálního přípravku BIOSTAT, který trvale po celou dobu životnosti vložek působí proti zápachu nohou a zabraňuje růstu plísní a bakterií. Přesná délka vložek:35 - 223mm37 - 234mm38 - 247mm39 - 258mm41 - 268mm42 - 279mm43 - 289mm45 - 299mm46 - 302mm47 - 307mm

Vlnka pánské filcové pantofle Černé
429 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Vlnka pánské filcové pantofle Černé
429 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Prvotřídní filcové pantofle jsou ideální volbou domácí obuvi pro celoroční nošení. Jedná se o velmi jednoduchý typ zpracování. Z vnější i vnitřní části jsou pantofle z přírodního prodyšného filcu a tím pádem chodidlo po celou dobu nošení dýchá. Pantofle mají lehce zdvižený klínek, díky kterému se vyhnete bolesti a otoku chodidel. Nová podrážka je vysoce stabilní, pevná a odlehčená. Díky vysoké kvalitě zaručujeme i dlouhou životnost papučí. Protiskluzová podrážka předchází nebezpečí uklouznutí na plovoucí podlaze. Zajisté oceníte, že filcové papuče jsou vyrobeny od české tradiční značky Vlnka.

Wojtylko 4Z21033 modrá maskáč dětské zimní sněhulky
655 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Wojtylko 4Z21033 modrá maskáč dětské zimní sněhulky
655 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětská zimní vycházková a rekreační obuv se zapínáním na zip.Obuv je vyrobena ze syntetického textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je kompletně vyteplená chlupatým textilním kožíškem.Váha jednoho páru: 370 gZimní kotníčkové sněhulky značky Wojtylko.Barva: ModráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 15 cmPodpatek: 2 cm

Tommy Jeans dámské tmavě modré žabky
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tommy Jeans dámské tmavě modré žabky
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámské tmavě modré žabky od Tommy Jeans.Materiál:  Svršek - látka.                  Vnitřek - textilní materiál.                  Stélka - syntetický materiál.                  Podešev - syntetický materiál.Tloušťka podešvi: 1,5 cm.

Bennon BOMBIS LITE S1P ESD NM Grey
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bennon BOMBIS LITE S1P ESD NM Grey
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Vzdušný bezpečnostní sandál na nástřikové podešvi vybavený plastovou tužinkou a kevlarovou planžetou. Pásek na jazyku a patní očko jsou opatřeny reflexním prvkem. Obuv je vhodná do vnitřních i venkovních suchých provozů. • vrchový materiál: hovězinová štípenka + textilie• podšívka: mikrovlákno + textilie MESH• stélka: D-SOLE• podešev: PU/PU HIGHWAY• tužinka/planžeta: kompozit/kevlarNorma: EN ISO 20345:2011 S1P SRC, ČSN EN 61340-4-3:2002; klimatická třída 3

Bennon NM S3 Low pracovní obuv
869 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bennon NM S3 Low pracovní obuv
869 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Non metalická bezpečnostní polobotka, jejíž svršek je vyroben z hydrofobní hovězinové usně. Tato obuv je vybavena odolnou kevlarovou planžetou, která zabraňuje propíchnutí chodidla zespodu a také odolnou kompozitní tužinkou ochraňující prsty chodidla v případě nárazu zeshora.Pro větší bezpečnost při pohybu na keramických a kovových podlahách má tato obuv podešev s  protiskuzovými vlastnostmi.Pohodlí při dlouhodobém nošení zajišťuje odpužení v oblasti paty.Doporučené použití: vnitřní prostory, venkovní prostředívrchový materiál: Barton print hovězinová useňpodšívka: textilie sandwich MESHstélka: EVA + MESHpodešev: PU/PU ODYSSEAtužinka/planžeta: kompozit/kevlarNorma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC

Chytré miminko FERTIPRONA, 30 sáčků 3 balení: 3x30 sáčků
1 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Chytré miminko FERTIPRONA, 30 sáčků 3 balení: 3x30 sáčků
1 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Chytré miminko FERTIPRONADoplněk stravy pro ženy v období plánování těhotenství, pro těhotné i kojící ženy. Obsahuje inositol a komplex vitamínů s methylfolátem. Obsažený methylfolát je vynikající i pro ženy, které hůře vstřebávají klasickou kyselinu listovou. Kyselina listová (folát) je důležitá pro normální růst zárodečných tkání během těhotenství. Svým složením odpovídá Chytré miminko Fertiprona nejmodernějším poznatkům o správném vývoji vašeho miminka. Vysokým obsahem folátů překonává současné standardy běžné na českém trhu. Věděli jste jak je důležitá kyselina listová pro vývin miminka? Přečte si v našem zajímavém článku Kyselina listová: Důležitý vitamín pro vývin miminka. Hledáte vhodné vitamíny i pro vašeho partnera? Vyzkoušejte vitamíny pro muže FetilOn. Zvýšit své šance na početí můžete s lubrikačním gelem Conceive plus v aplikátorech pro snadnější užití. LEGISLATIVA: Rádi bychom sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16. května 2012, platné od 14.12. 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Bližší informace o účincích použitých bylin najdete v herbáři bylin. Jaké účinky mají jednotlivé vitamíny v Chytrém miminku Fertiprona?* povolené účinky dle platné legislativyInositolKyselina listová (folát) - Přispívá k normální syntéze aminokyselin, přispívá k normální krvetvorbě, přispívá k normálnímu metabolismu homocysteinu, přispívá k normální psychické činnosti, přispívá k normální funkci imunitního systému, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na procesu dělení buněkDoplňkový příjem kyseliny listové (min 400 μg v denní dávce) zvyšuje u těhotných žen reprodukčním věku hladinu folátu. Nízká hladina folátu u těhotných žen je rizikovým faktorem pro vznik vad neurální trubice u vyvíjejícího se plodu. Příznivého účinku se dosáhne při doplňkovém denním příjmu kyseliny listové 400 μg v době nejméně od jednoho měsíce před početím a do tří měsíců po početí.Vitamín D3 - přispívá k normálnímu vstřebávání/využití vápníku a fosforu, k normální hladině vápníku v krvi, k udržení normálního stavu kostí, k udržení normální činnosti svalů, přispívá k udržení normálního stavu zubů, k normální funkci imunitního systému, podílí se na procesu dělení buněk, je potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětíJód - přispívá k normálním rozpoznávacím funkcím, přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, k udržení normálního stavu pokožky, přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a k normální činnosti štítné žlázy, k normálnímu růstu dětíVitamín B2 - přispívá k normální činnosti nervové soustavy, přispívá k udržení normálního stavu sliznic, k udržení normálních červených krvinek, k udržení normálního stavu pokožky a zraku, přispívá k normálnímu metabolismu železa, k ochraně buněk před oxidativním stresem, ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normálnímu energetickému metabolismuKyselina pantothenová  - Vitamín B5 - přispívá k normální syntéze a metabolismu stereoidních hormonů, vitamínu D a některých neurotransmiterů, napomáhá snížení míry únavy a vyčerpání, pomáhá energetickému metabolismu a přispívá mentální činnostiVitamín B6  - napomáhá k normálnímu energetickému metabolismu, činnosti nervové soustavy, přispívá k normálnímu metabolismu homocysteinu, bílkovin a glykogenu, přispívá k normální psychické činnost, napomáhá k normální tvorbě červených krvinek, funkci imunitního systému, snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k regulaci hormonální aktivity, k normální syntéze cysteinuVitamín B12 - přispívá k činnosti nervové soustavy, působí na metabolismus homocysteinu, napomáhá ke snížení míry únavy a vyčerpání, hraje roli v tvorbě červených krvinek, podílí se na procesu dělení buněk, napomáhá funkci imunitního systému a psychické činnostiVitamín C - přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů. Pomáhá k ochraně buněk před oxidativním stresem, snižuje míru únavy a vyčerpání. Zvyšuje vstřebávání železa a přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Podporuje činnost nervové soustavy a psychické činnostiVitamín E - pomáhá chránit buňky před oxidativním stresemBiotin (vitamín H) - pomáhá energetickému metabolismu a psychické činnosti, udržuje normální stav sliznic, vlasů a pokožky, přispívá činnosti nervové soustavy a metabolismu mikroživin.Dávkování a způsob užitíSložení v sáčku: Inositol 2 g, vitamin B12 1,75 mcg (70%*), vitamin B6 0,95 mg (68%*), kyselinu listovou 200 mcg (100%*), methylfolát 200 mcg (100%*), vitamin E 6,5 mg (54%*), vitamin C 55 mg (69%*), vitamin B2 0,8 mg (57%*), biotin 30 mcg (60%*), niacin 7,5 mg (47%*), kyselinu pantothenovou 3 mg (50%*), jód 50 mcg (33%*), vitamin D3 10 mcg (200%*).Dávkování:Užívejte 2 sáčky denně.Obsah sáčku rozpusťte ve sklenici vody a vypijte.UpozorněníNepřekračujte doporučenou denní dávku. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Neužívejte v případě alergie nebo podezření na alergii na nějakou složku výrobku.Balení: 30 sáčkůSkladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě 25 °C v dobře uzavřeném sáčku. Chraňte před slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Energetics Elexir XII 39 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Energetics Elexir XII 39 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Lehké dámské sportovní tenisky Energetics Elexir XII jsou vyrobeny z prodyšné síťoviny se syntetickými vložkami pro dobrou stabilitu. Podešev Dura Grip zajišťuje optimální trakci. Svršek: síťovina Vložky do bot B-Shape s technologií Dura-Grip Ploché šněrování Easy Flex: Speciální zóna v oblasti přední části boty zajišťuje optimální flexibilitu Určeno pro normální nohu s neutrálním došlapem

Postel masivní dřevo Dekorhome 100x200 cm
6 398 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Postel masivní dřevo Dekorhome 100x200 cm
6 398 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dodejte své ložnici elegantní a klasický vzhled s touto dřevěnou postelí. Postel má pevnou konstrukci z masivního dubového dřeva, je tudíž stabilní a velmi odolná. Střední výztuha z borovicového dřeva zajišťuje extra stabilitu tohoto ložnicového nábytku. Rozdíly v kresbě dřeva dávají každému z postelových rámů jedinečný charakter. Dopřejte si kvalitní noční spánek na této skvělé posteli.Upozorňujeme, že balení obsahuje pouze rám postele, bez roštu a matrace. Doporučujeme dokoupit rošt a matraci z naší nabídky.Barva:hnědáMateriál: masivní dubové a borovicové dřevo s přírodní povrchovou úpravouRozměry (š x h x v): 100 x 200 x 38 cm120 x 200 x 38 cm140 x 200 x 38 cm160 x 200 x 38 cm180 x 200 x 38 cm200 x 200 x 38 cmVýběr velikosti vyberte ve variantě produktu.Hmotnost:17,4 kg / 20 kg / 21,8 kg / 23 kg / 25 kg / 25,8 kgDodáváno v demontu.

Demar GRAND Vložka do holínek 46
194 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Demar GRAND Vložka do holínek 46
194 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Náhradní vložky do holínek Demar Grand 5150 jsou užitečným doplňkem pro udržení pohodlí a hygieny vašich nohou v těchto holínkách. Zde jsou klíčové informace o těchto vložkách: Model: Tyto vložky jsou určeny pro holínky Demar Grand 5150, což znamená, že by měly být speciálně navrženy tak, aby byly kompatibilní s tímto konkrétním modelem holínek. Pratelné: Vložky lze prát při teplotách do 40°C. Tato vlastnost umožňuje udržovat vložky čisté a hygienické, což je důležité pro pohodlí nohou. Materiál: Vložky jsou vyrobeny ze syntetického materiálu. Syntetické materiály obvykle nabízejí odolnost a trvanlivost. Kompatibilita: Jsou vhodné pro holínky modelů GRAND 0150, 0151 a 0152. To znamená, že mohou být použity v různých modelech těchto holínek. Celkově jsou tyto vložky vhodné pro holínky Demar Grand 5150 a jsou praktické díky možnosti praní do 40°C. Materiál je syntetický, což může přispět k trvanlivosti a odolnosti těchto vložek. Je však důležité si vždy prověřit, zda jsou tyto vložky vhodné pro konkrétní potřeby a typ obuvi.   Vložka do holínek

DUNLOP Dee Holínky černá 42
482 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
DUNLOP Dee Holínky černá 42
482 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Představujeme vám inovativní Holínky DUNLOP Dee - nízké, odolné vodě a bez kovových komponentů, které představují novou generaci profesionální obuvi. Tyto holínky nejenže splňují všechny vaše požadavky na kvalitu, ale také vás ohromí svým fantastickým designem.Každý detail těchto holínek byl pečlivě navržen s cílem poskytnout vám dokonalý komfort a ochranu. S krásnou podrážkou představující letící písmeno D a Dunlop logo se stávají Holínky DUNLOP Dee nezaměnitelným a moderním doplňkem.Výška holínky, která činí 27 cm u velikosti 44, je ideální pro každodenní použití a zároveň poskytuje dostatečnou ochranu proti vodě, bahnu a dalším nepříznivým povětrnostním podmínkám. Svršek i podešev vyrobené z kvalitního PVC materiálu zaručují dlouhou životnost a odolnost, což vás uchrání před nepříjemnými překvapeními.Holínky DUNLOP Dee jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají profesionální obuv s minimálním rizikem. Díky své nižší výšce a širokému obvodu je snadné je vyzout a znovu obout, což vám ušetří čas a nepohodlí.Dostupné v elegantních barvách černé nebo tmavě zelené, můžete si vybrat tu, která nejlépe vyhovuje vašemu stylu a preference. Holínky DUNLOP Dee jsou skvělým spojením praktičnosti, designu a kvality, které ocení každý, kdo potřebuje spolehlivou obuv pro různé pracovní a venkovní aktivity. S Holínky DUNLOP Dee budete vždy krok před ostatními a budete se cítit sebevědomě za každého počasí.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.   Nižší holínky s fantastickým designem

Demar Twister Lux Pony Velikost: 22-23
389 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Demar Twister Lux Pony Velikost: 22-23
389 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kvalitní zateplené dětské gumáky Demar Twister Lux Pony, vyrobené z klasické gumy. Zateplená vložka je vyjímatelná a při oteplení je tak možné holínky dále nosit. Při vyjmutí vložky se vnitřní prostor do délky zvětší o přibližně 9 mm, vnitřní délka s vložkou a bez ní je uvedena níže v popisu.Vhodné na užší a normální nohu. Na širší nohu, případně vysoký nárt se výrazně lépe nazouvá verze bez zateplení, případně model Stormer.Velikost - vnitřní délka (se zateplenou vložkou):20/21 - 13,0 cm22/23 - 14,3 cm24/25 - 15,5 cm26/27 - 16,9 cm28/29 - 18,5 cm30/31 - 19,7 cm32/33 - 21,0 cm34/35 - 22,3 cm Velikost - vnitřní délka (vyjmutá vložka):20/21 - 13,9 cm22/23 - 15,4 cm24/25 - 16,5 cm26/27 - 17,7 cm28/29 - 19,3 cm30/31 - 20,5 cm32/33 - 21,9 cm34/35 - 23,2 cm 

Dětské boty Superfit Moppy Blau Rosa Velikost: 20
1 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dětské boty Superfit Moppy Blau Rosa Velikost: 20
1 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

 Kožené celoroční botky pro holky v džínově modré barvě, růžovými prvky a hvězdou na boku. Zapínání na dva suché zipy umožní regulaci velikosti v oblasti nártu a kotníku a zároveň usnadní obouvání.Botky mají kožený vnitřek a vzadu poutko pro případné zavěšení.Šířka: M IV (oficiálně uváděna jako střední, boty jsou ale spíše na úzké nohy)- Sednou na: úzké nožky - Zapínání: na dva suché zipy pro možnost regulace v oblasti kotníku a nártu- Opatek: pevný- Podrážka: lehká, měkká, ohebná- Stélka: kožená, měkčená, vyjímatelná - možnost kontroly velikosti (ideální nadměrek pro nápovědu vyznačený ryskami přímo na stélce)SLOŽENÍ: Svršek - kůže (velur) + textilní lem kolem kolem kotníku, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetika Velikost - vnitřní délka:20 - 12,6 cm21 - 13,7 cm22 - 14,5 cm23 - 15,1 cm24 - 15,8 cm25 - 16,4 cm26 - 17,2 cm27 - 17,9 cm28 - 18,6 cm

UNDER ARMOUR-Charged Bandit TR 2 black/jet gray/jet gray Černá 44
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
UNDER ARMOUR-Charged Bandit TR 2 black/jet gray/jet gray Černá 44
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Trailové boty pro pány jsou ve stylovém černém provedení a potěší každého muže, který preferuje sportovní vzhled. Běžecké tenisky mají svršek ze síťoviny, která se postará o výbornou cirkulaci vzduchu. Posílená špička, pata a nejvíce namáhané části zvyšují odolnost a ochranu nohy. Značkové tenisky mají mezipodešev z Charged Cushioning® pěny, která dokonale tlumí vibrace. Tenisky na běh jsou dobře kombinovatelné ke sportovním kalhotám a mikinám. Tenisky na trail mají tvarovanou stélku, která se postará o pohodlí při běhu a zároveň eliminuje skluz. Sportovní botasky mají gumovou podešev s kvalitním vzorem pro nejlepší trakci. Běžecké botasky mají hluboký vzorek v podrážce, který přijde vhod v náročném terénu. Tenisky Charged Bandit jsou perfektními společníky do terénu, pro běh po lese, po nezpevněném terénu, pro outdoorové aktivity a aktivně trávený volný čas. Detaily produktu: Moderní vzhled Klasické šněrování Svršek z lehké a prodyšné technologické síťoviny Výborná odolnost v nejvíce namáhaných částech Formovaná stélka se přizpůsobí tvému chodidlu, eliminuje skluz a poskytuje dokonalý komfort uvnitř boty Mezipodešev Charged Cushioning z formované kompresní pěny poskytuje skvělý cit v noze a odolnost Odolná podešev s hrubým vzorem pro maximální trakci na jakémkoli terénu

TECNICA-Magma S Ms rich lava/black Oranžová 44,5
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
TECNICA-Magma S Ms rich lava/black Oranžová 44,5
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Lehká trailová obuv pro zkušené běžce bude skvělým partnerem při zdolávání náročných běžeckých tras v přírodě. Boty Magma S jsou navrženy speciálně pro snazší turistiku, trailový běh a lezení do všech druhů technického horského terénu. Jedná se o all-mountain trailovou obuv. Poskytují novou úroveň stability na různých površích, ochrany chodidel a výhody lehké a prodyšné obuvi. Trailové běžecké tenisky si snadno přizpůsobíte díky klasickému šněrování a boty tak velmi dobře přilnou k noze. Terénní All-mountain botasky mají unikátní dezén inspirovaný pneumatikami MTB, podrážku s technologií Vibram Litebase a směsí Megagrip. Je to guma, která nabízí mimořádnou přilnavost na všech površích za sucha i za mokra. Běžecké tenisky do přírody mají ultra velký tvar paty díky dvěma gumovým stabilizačním žebrům na bocích paty. Běžecká obuv Vám zajistí bezkonkurenční efektivitu brzdění a to i na sutinách či štěrku. Rocker mezipodešve má jedinečný zaoblený tvar špičky, čímž se zvyšuje reaktivita bot, jejich akcelerace a brždění. Tuto trailovou obuv lze tvarovat na míru běžce v oblasti paty a klenby. Obuv má vnitřní vložku předtvarovanou. Detaily produktu: pánská trailová obuv pro běh v terénu originální červená barva all-mountain prodyšný svršek ze síťoviny lehké a pohodlné vhodné pro turistiku, běh a lezení vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu přirozený pocit při běhu tvar špičky a rocker zaručí rychlou reaktivitu bot pro zrychlení či zpomalení klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase s guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech vyvážené a přizpůsobivé vnitřní vložka je předtvarovaná CAS tepelné tvarování - tvarovatelná pata a klenba EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

ANTA-Colia black/carbon grey Černá 38,5
590 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ANTA-Colia black/carbon grey Černá 38,5
590 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská obuv značky Anta. Tenisky Colia osloví stylovým vzhledem v městském stylu. Botasky pro dámy se skvěle kombinují k mnoha outfitům. Dámské tenisky se hodí k tričkám, mikinám, kalhotám i kraťasům různých barev. Benefitem dámských botasek je prodyšný svršek z úpletu, který zajistí výbornou ventilaci vzduchu. Špička rekreačních tenisek je posílena dodatečným syntetickým materiálem pro vyšší úroveň ochrany prstů na noze. Tenisky pro dámy mají vnitřek postrovaný měkkou stélkou, která se postará o celodenní komfort. Vycházkové boty mají pružnou podrážkou s optimální přilnavostí. Tenisky Anta jsou skvělé pro každodenní nošení, do práce, do města, na nákupy a volný čas. Detaily produktu: trendy design klasické šněrování prodyšný svršek měkká a pohodlná stélka optimální ohebná podrážka

READYS-Groomie grey-white Šedá 36
590 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
READYS-Groomie grey-white Šedá 36
590 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská obuv značky Readys v trendy vzhledu s jemným vzorem. Botasky mají prodyšný svršek z textilního materiálu. Model Groomie v šedé barvě zdobí pruhy na boční straně obuvi. Polstrovaný límec a vnitřek bot zajistí komfort při nošení. Tenisky pro dámy je ideální pro různé sportovní aktivity a aktivní trávení volného času. Detaily produktu:klasické šněrovánípoutko na zadní straně pro snadnější obouváníšpička posílená syntetickým materiálem pro lepší ochranuoptimální ohebná podrážkaMateriál: Svršek: textilieVnitřek: textiliePodrážka: guma

COLOR KIDS-Boots high cut w.2 WP total eclipse Modrá 34
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
COLOR KIDS-Boots high cut w.2 WP total eclipse Modrá 34
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Chlapecké boty značky Color Kids. Boty na zimu jsou navrženy s důrazem na funkčnost. Svršek chlapeckých bot má voděodolnou povrchovou úpravu. Dětské zimní boty se zapínají pomocí dvou popruhů na suchý zip a mají zesílení na patě, podél spodní části boty a na špičce. Chlapecké zimní boty jsou nepromokavé a díky vnitřnímu polstrování umělým kožíškem skvěle zahřejí. Boty na zimu pro kluky mají gumovou podrážku s protiskluzovým vzorem. Nepromokavé boty na zimu jsou vynikající volbou pro běžné nošení, do školy a pro volný čas. Detaily produktu: Vysoký kotníkový střih Zapínání pomocí dvou popruhů na suchý zip Zesílená spodní část boty, pata a špička Nepromokavé Uvnitř imitace vlny Pryžová protiskluzová podrážka Ideální na zimu Poutko na zadní straně

AUTHORITY KIDS-Ariel blue Modrá 29
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
AUTHORITY KIDS-Ariel blue Modrá 29
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětská obuv značky Authority. Botasky Ariel jsou navrženy v trendy designu. Prošívání na přední části svršku a na patě dodává dětským teniskám moderní vzhled. Výhodou dětských botasek je jednoduché zapínání na suchý zip. Svršek botasek pro děti ze síťoviny zajistí výbornou ventilaci vzduchu. Tenisky pro děti poskytují díky měkkému polstrování a pohodlné vložce komfort při nošení. Světle modré tenisky jsou ideálními společníky do školky, do školy, na mimoškolní a volnočasové aktivity. Detaily produktu:velmi úzký střihzapínání na suchý zipprodyšný svršekposílená špička měkká vnitřní stélka pro pohodlíoptimální ohebná podrážka

EVERETT-Elnes black/grey/red Černá 40
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
EVERETT-Elnes black/grey/red Černá 40
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky Everett. Pánské turistické boty potěší svými funkčními vlastnostmi. Svršek je vyroben z materiálu softshell, který zajistí nízkou hmotnost bot a jejich větruodolnost. Díky membráně TexDryve jsou boty na turistiku nepromokavé a vhodné i do nepříznivých podmínek. Jejich vyšší kotníkový střih dodá Vašim nohám stabilitu, k čemuž přispívá i Everett FixBase system. Brání podvrtnutí kotníku a nohy jsou stabilní i na nerovném povrchu. Turistické boty pánské se vážou na klasické šňůrky, které jsou v horní části doplněny o háčky pro lepší zajištění. Přední část bot do lesa má zpevněnou špičku dodatečným materiálem. K pohodlí při nošení turistické obuvi přispívá také polstrovaný límec boty. Footarch Support napomáhá správnému došlapu. Gumová podrážka poskytne dobrou trakci a přilnavost i na nerovném terénu. Tato obuv Everett je vhodná pro zdolávání turistických stezek i v náročnějších podmínkách. Detaily produktu: kotníková turistická obuv odolný svršek z materiálu softshell lehká konstrukce zpevněná špička i pata Everett FixBase system zajistí nohu stabilní membrána TexDryve zajistí voděodolnost vázání na šňůrky doplněné o háčky polstrovaný límec bot Footarch Support technologie gumová podrážka zajistí přilnavost

ArtMadex Komoda COSMO C06 Barva: dub sonoma
4 660 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ArtMadex Komoda COSMO C06 Barva: dub sonoma
4 660 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Komoda COSMO C06 Moderní dětský nebo studentský pokoj COSMO v univerzálním barevném provedení je skvělým výběrem zejména díky vysoké kvalitě provedení v kombinaci se skvělou cenou . 3 nejkrásnější a zároveň nejoblíbenější barevné odstíny – bílá, dub sonoma a dub riviera podpoří atraktivní vzhled nábytku. Bezúchytový systém je velmi praktický a bezpečný, ale zároveň i designově okouzlující. Komoda Cosmo C06 má 4 zásuvky vhodné zejména pro odkládání drobností, které chcete mít stále po ruce a 2 dvířka, za kterými je na každé straně 1 police. Materiál: laminát (16 mm), ABS hrany (0,5 mm) Rozměry (ŠxVxH): 184 x 97 x 41 cm Barevné provedení: bílá matná dub sonoma dub riviera Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

ArtCross Toaletní stolek VIKI | 15 Barva: Švestka / černý lesk
2 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ArtCross Toaletní stolek VIKI | 15 Barva: Švestka / černý lesk
2 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Toaletní stolek VIKI | 15Sektorový nábytek VIKI patří mezi velmi oblíbené a to zejména díky své nápaditosti a nevšednosti, které vyzdvihují různá barevná provedení. Klient má možnost výběru až ze sedmi barevných variant, ze kterých si zaručeně vybere to pravé provedení barev, které mu bude vyhovovat. Sektorová kolekce VIKI se skládá z několika jednotlivých částí, které lze uspořádat libovolně podle Vašich představ a potřeb. /viz. související zboží/. Moderní toaletní stolek VIKI 15 vhodný zejména pro dámy milující dokonalost a eleganci. Toaletní stolek má jednu širokou zásuvku. K horní desce je připojena plotna, na které se nachází připevněný držák na zrcadlo. Barevná provedení: bílá / bílý lesk bílá / černý lesk dub sonoma světla / bílý lesk dub sonoma světlá / dub sonoma tmavá švestka / černý lesk craft tobaco / krémový Materiál: laminovaná dřevotříska Rozměry: (VxŠxH) 94 x 80 x 42 cm Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Obuv polobotka CXS TEXLINE VIS S1, černo-modrá, vel. 50
694 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Obuv polobotka CXS TEXLINE VIS S1, černo-modrá, vel. 50
694 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Textilní polobotka s reflexními doplňky. Materiál: svršek z odolného 1,8 - 2,0 mm polyesteru pratelného do 30 °C, přední část zesílena mikrovláknem, 3-vrstvá prodyšná textilní podšívka, PU-PU, podešev: PU-PU, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická.

GRAFFITI ESD S3 SRC polobot 43 čern/červ
2 148 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
GRAFFITI ESD S3 SRC polobot 43 čern/červ
2 148 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Bezpečnostní ESD polobotka s hliníkovou tužinkou a Kevlarovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Gumová podrážka s Air Tubeless system pro zvýšení komfortu při chůzi. Svršek z mikrovlákna.

BC FOOD O4 FO SRC holina 41 bílá
411 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
BC FOOD O4 FO SRC holina 41 bílá
411 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Antistatické vysoké holínky z PVC a nitrilu odolné působení rostlinných i živočišných tuků s podrážkou s hlubokým dezénem. Flexibilní až do teploty -20°C. Norma: EN ISO 20347:2012

BK TPU MF S3 SRC poloholeň 44 černá
1 414 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
BK TPU MF S3 SRC poloholeň 44 černá
1 414 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Bezpečnostní poloholeňová obuv s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z PU / TPU. Svršek z kvalitní kůže – nubuk.

Jonap B11 SV růžová devon Velikost: 25
1 239 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Jonap B11 SV růžová devon Velikost: 25
1 239 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětské celoroční barefoot boty Jonap B11 SV růžová devon - třpytivé boty, které holčičky milují.Boty jsou z broušené (štípenkové) kůže se třpytkami. Výborně anatomicky tvarované s dostatkem místa pro prsty v přední části - jsou tak vhodné i pro dominantní palce a nožky tvaru "ploutvičky". Mají dva suché zipy, které umožní regulaci v nártové a kotníkové části dle potřeby - lze je krásně dotáhnout i na úzké kotníky. Na suchých zipech jsou našité reflexní prvky pro lepší viditelnost.Podšívka je textilní, v růžové barvě, zároveň je krásně měkká pro větší komfort při nošení. Boty mají vyjímatelnou stélku z 2mm pěny s příjemným textilním nášlapem pro větší pohodlí. V oblasti paty je výztuha pro podporu správného postavení a zabránění sklonu k tzv. "šmajdání". Praktická měkká podrážka, ohebná všemi směry, vyrobena z odolnější pryže pro větší výdrž. Na jazyku je poutko, kterým lze suchý zip protáhnout a zabránit tak jeho sešlápnutí při obouvání.- Sednou na: širší nožky, dominantní palec, ploutvičky, nižší až normální nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby, reflexní prvky- Opatek: zpevněný, krásně drží nohy, které pak nemají sklon ke "šmajdání"- Podrážka: měkká a ohebná ve všech směrech - podélně i příčně- Jazyk: přišitý ve spodní části, bota tak jde hodně rozevřít a výborně se nazouvá, s praktickým poutkem na provlečení horního suchého zipu- Stélka: vyjímatelná, pěnová s textilním nášlapem - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže s jemnou strukturou, podšívka a stélka - pěnová s textilním nášlapem + textil, podrážka - syntetikaVýrobce nedoporučuje používat boty na skluzavky a odrážedla z důvodu rychlého opotřebení podrážky, reálně ale tento nový model vydrží více, než předchozí.Velikost - délka x šířka boty:20 - 13,0 cm x 6,0 cm21 - 13,8 cm x 6,2 cm22 - 14,4 cm x 6,3 cm23 - 14,9 cm x 6,4 cm24 - 15,8 cm x 6,7 cm25 - 16,4 cm x 6,9 cm26 - 17,1 cm x 7,1 cm27 - 17,7 cm x 7,3 cm28 - 18,4 cm x 7,5 cm29 - 18,9 cm x 7,7 cm30 - 19,7 cm x 7,9 cm

ADIDAS-Lite Racer 3.0 EL K lucid blue/cloud white/bright red Modrá 28
650 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ADIDAS-Lite Racer 3.0 EL K lucid blue/cloud white/bright red Modrá 28
650 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Tenisky pro kluky mají moderní design se třemi pruhy na boku. Jejich hlavní výhodou je lehká konstrukce a odolný svršek ze síťoviny, který poskytne potřebnou prodyšnost. Botasky dětské jsou vhodné pro celodenní nošení, ať do školy, na kroužky nebo trénink. Značkové tenisky dětské mají vázání na elastické šňůrky, které doplňuje řemínek se suchým zipem. Snadno si je obují i nejmenší. Chlapecké tenisky adidas mají polstrovaný límec a pohodlnou vnitřní stélku. Dětské boty disponují lehkou a flexibilní podrážkou z EVA materiálu. Jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: tenisky adidas pro kluky moderní design tři pruhy a logo adidas prodyšný svršek lehká konstrukce polstrovaný límec pohodlná vnitřní stélka vázání na elastické šňůrky a řemínek se suchým zipem lehká a flexibilní podrážka z EVA materiálu vyrobeno iz recyklovaných materiálů

DC Manual Platform Shoes 40 EUR
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
DC Manual Platform Shoes 40 EUR
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámské tenisky DC Manual Platform Shoes jsou na zcela nové úrovni. Nejen že vám přidají na výšce, ale zároveň jsou jednou z nejekologičtějších bot v naší sestavě. Se 100% veganskou konstrukcí a podšívkou z recyklované síťoviny se přidaly vložky do bot IMPACT-ALG™, které jsou udržitelně vyrobeny z řas. Svršek: semišový nebo kožený svršek Dekonstruovaný svršek Vložka IMPACT-ALG™ poskytuje udržitelné odpružení Podrážka s vlastním vzorem Svršek: Textil (bavlna)

Nike Pegasus Turbo Next Nature M 44,5 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Nike Pegasus Turbo Next Nature M 44,5 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská silniční běžecká obuv Nike Pegasus Turbo Next Nature M v duchu hřebce, který vám pomůže při najetí četných kilometrů. S lehčí, citlivou, upravenou pěnou v mezipodešvi a svrškem s nízkou hmotností je Nike Pegasus Turbo Next Nature vyrobena tak, aby vám pomohla zvýšit tempo, aniž byste obětovali pohodlí při dosahování osobního maxima. Obuv je zodpovědně vyrobena z nejméně 50 % hmotnosti recyklovaného materiálu, přičemž si zachovává svůj osvědčený každodenní étos. Citlivější jízda: Pěna Nike ZoomX je citlivá a lehká, takže vás odrazí na každém kroku. Pěna ve tvaru rockeru poskytuje podporu pro 3 fáze běžcova kroku. Nabízí flexibilitu, když se vaše noha zvedne ze země, hladkou jízdu, když se vaše noha pohybuje dopředu, a odpružení při kontaktu se zemí Nízká hmotnost a podpora: Technologie Flyknit využívá vysokopevnostní vlákna k vytvoření lehkého svršku s cílenými oblastmi podpory, roztažení a prodyšnosti. Poskytuje bezpečnost a pohodlí Trakce na silnici: Dezén na podrážce inspirovaný vaflemi poskytuje trakci Drop: 10 mm

Barefoot tenisky Beda Monsters BF 0001/TEX/W Velikost: 21
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Barefoot tenisky Beda Monsters BF 0001/TEX/W Velikost: 21
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Tmavě modré barefoot tenisky Beda Monsters se zelenými příšerkami. Nožky v nich budou jako v papučkách - pohodlný širší střih respektující tvar nohy - velice prostorná špička, měkké, lehké, ohebné. Reflexní prvek na velcro pásku pro dobrou viditelnost a bezpečnost vašeho dítěte.- Sednou na: širší nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, vhodné také pro dominantní palce, normální nárt, sednou na širší patu a kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jdou perfektní přizpůsobit nártu potřeby - na konci je reflexní prvek. - Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop, bílá- Jazyk: je volný, z jednoho kusu materiálu s přední částí boty (není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit), velmi měkký a příjemný- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, s mírným patním lůžkem- Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - pěnová s textilním nášlapem, podrážka - syntetika Velikost - délka a šířka:20 - 12,2 cm x 6,2 cm21 - 12,9 cm x 6,3 cm22 - 13,5 cm x 6,4 cm23 - 14,3 cm x 6,5 cm24 - 14,9 cm x 6,7 cm25 - 15,7 cm x 6,9 cm26 - 16,3 cm x 7,0 cm27 - 16,9 cm x 7,1 cm28 - 17,4 cm x 7,3 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,5 cm31 - 19,6 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cm33 - 21,0 cm x 8,0 cm34 - 21,6 cm x 8,2 cm35 - 22,3 cm x 8,4 cmMěřeno měřidlem CleverMess. U rozměrů šířky bot jsme se snažili uvést šířku reálnou - měřidlo zmáčkne měkký materiál podšívky (ubrali jsme tedy vždy 2mm z naměřené šířky, tak aby bota nebyla nepřirozeně roztažená).

Opěrka nohy do auta Nissan Micra 2010-2016
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Opěrka nohy do auta Nissan Micra 2010-2016
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Opěrka nohy je praktický a designový doplněk do interiéru auta.Jedná se o kryt šikmého nášlapu, o který si řidič během jízdy opírá levou nohu.Pokud je nášlap plastový, kryt se upevňuje pomocí oboustranné lepicí 3M pásky. V případě, že je nášlap pokrytý čalouněním interiéru, se kryt upevňuje pomocí suchých zipů.Opěrka je vyrobena z nerezové oceli.

Salomon Wander W 37 1/3 EUR
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Salomon Wander W 37 1/3 EUR
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská trail běžecká obuv Salomon Wander W vás skvěle vybaví pro běh i každodenní nošení. Podrážka Contagrip® MD má hluboký a odolný grip, který odolává mokrému, suchému, skalnatému nebo bahnitému povrchu. Vysoce výkonná mezipodešev EVA a Energy Cell poskytuje maximální odpružení, stabilitu a snižuje vibrace způsobené nárazem. Systém Sensifit™ zajišťuje, že se vám obuv přizpůsobí, je jednoduchá a pohodlná pro nohy každého běžce. Svršek je vyroben z jednovrstvé síťoviny, která umožňuje prodyšnost nohy a také se snadno přizpůsobí. Skvělé tlumení díky technologii EnergyCell Svršek vyrobený z jednovrstvé síťoviny Ochrana špičky Tradiční šněrovací systém EVA: Vysoce funkční EVA pěna zajišťující tlumení nárazů SENSIFIT™: SensiFit™ poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky, takže obuv bezpečně a pohodlně padne téměř, jako by byla šitá na míru CONTRAGRIP® MD je zaměřen na dlouhodobé nošení. Má nejodolnější složení a výrazný vzorek, který funguje stejně dobře na hladkém a tvrdém nebo měkkém a nezpevněném povrchu ORTHOLITE®: Díky antibakteriální anatomické stélce OrthoLite® se budete cítit jako v bavlnce. Dlouhodobě tlumí nárazy, zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu a plísní, odvádí vlhkost a zajistí prodyšnost pro příjemné nošení Pohodlí s měkkými materiály a pružnou pěnou, připraveno pro lesní cestičky, města a jakékoli dobrodružství, které si můžete vysnít Připraveno pro outdoor: komfort, bezpečná opora v terénu

Bennon NEXO Grey Low tenisky
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bennon NEXO Grey Low tenisky
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ultralehká nonmetalická polobotka, která se perfektně přizpůsobí každému tvaru chodidla. Obuv je opatřena podšívkou pouze v patní části, což zajišťuje opravdu výbornou prodyšnost a tím i pocit svěžesti chodidel.Své využití nalezne při trávení volného času v suchém vnitřním i venkovním prostředí

Tkaničky ARDON®Digger modro/černé | H1485/105
28 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tkaničky ARDON®Digger modro/černé | H1485/105
28 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

kulaté tkaničky do bot , k dispozici v několika barevných kombinacích: černo-modrá, černo-žlutá, černo-šedá, modro-černá, červeno-černá , materiál: 100% polyester, délka: délka 105 nebo 110 cm , barva: modro-černá

Pracovní obuv ARDON®PROTECTOR O2 | G3316/49
705 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Pracovní obuv ARDON®PROTECTOR O2 | G3316/49
705 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

pracovní kožená kotníková obuv, bez ocelové špice a planžety, voděodolná úprava svršku, podešev PU/guma je nepíšící, odolná olejům a pohonným hmotám, antistatická a odolná kontaktnímu teplu do 300°C, materiál: buvolí useň, podešev: PU/guma, odolná kontaktnímu teplu do 300°C, norma: EN 20347, velikosti: 36 - 50, váha: 590 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní holínky ARDON®OILFISH S5 | G10Night/36
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bezpečnostní holínky ARDON®OILFISH S5 | G10Night/36
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

originální holínky s ocelovou špicí a planžetou, svršek z PVC, příjemná nebarvící bílá nylonová vystýlka pro vyšší komfort nošení, podešev z černého PVC, hydrofóbní úprava, materiál: PVC, velikosti: 36 - 48, váha: 1290 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: žlutá

Bezpečnostní obuv ARDON®FIRLOW TREK S1P | G3304/45
631 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FIRLOW TREK S1P | G3304/45
631 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

bezpečnostní polobotka, s ocelovou špicí a stélkou, materiál: semišová kůže, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 35-48, váha: 570 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: modrá

Bezpečnostní obuv ARDON®KINGLOW S3 | G3285/36
683 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®KINGLOW S3 | G3285/36
683 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

bezpečnostní kožená polobotka, s ocelovou špicí a planžetou, hydrofóbní úprava svršku, materiál: kůže, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 682 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-modrá

Ochrana střechy Roof Saver Škoda Superb III. 2019- (combi, iV verze)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Škoda Superb III. 2019- (combi, iV verze)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Tommy Hilfiger pánský béžový svetr - M (HGF)
3 032 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tommy Hilfiger pánský béžový svetr - M (HGF)
3 032 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánský béžový svetr od Tommy Hilfiger.Materiál: 100% bavlnaStřih: Regular fit

McKinley Montmania AQX W 40 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
McKinley Montmania AQX W 40 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská turistická obuv McKinley Montmania AQX W pro Vaše dobrodružství, když divočina volá. Nabízí pohodlí, odolnost a všestrannost díky stélce z paměťové pěny, voděodolnému, ale zároveň prodyšnému svršku ze síťoviny a integrované ochraně paty a prstů na ochranu nohou. Materiál: PU/síťovina AQUAMAX®: voděodolná a zároveň prodyšná membrána Pohodlný střih Nízká turistická obuv EVA stélka Ochrana paty a špičky Vzadu poutko pro snadné obouvání Šněrování Quick-Lace Nepromokavá, větruvzdorná a prodyšná Vodoodpudivá úprava bez obsahu PFC

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Samsung Galaxy M12
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Samsung Galaxy M12
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

Barefoot tenisky Beda Sofie BF 0001/ST/W Velikost: 21
1 039 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Barefoot tenisky Beda Sofie BF 0001/ST/W Velikost: 21
1 039 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Šedé barefoot tenisky Beda Sofie BF 0001/ST/W. Textilní síťované zpracování pro maximální prodyšnost. Beda barefootky jsou velmi lehounké, ohebné ve všech směrech s velmi prostornou přední částí. Reflexní prvek na suchém zipu pro lepší viditelnost, opatek mírně zpevněný pouze v části, kde je vytažená podrážka do výšky.- Sednou na: širší nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, vhodné také pro dominantní palce, normální nárt, sednou na širší patu a kotník- Zapínání: na dva suché zipy - lze perfektně přizpůsobit nártu dle potřeby - na konci je reflexní prvek. - Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop, růžová- Jazyk: je volný, z jednoho kusu materiálu s přední částí boty (není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit), velmi měkký a příjemný- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, s mírným patním lůžkem a semišovým nášlapem z mikrovlákna- Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - pěnová s nášlapem z mikrovlákna, podrážka - syntetika Velikost - délka a šířka:20 - 12,2 cm x 6,2 cm21 - 12,9 cm x 6,3 cm22 - 13,5 cm x 6,4 cm23 - 14,3 cm x 6,5 cm24 - 14,9 cm x 6,6 cm25 - 15,7 cm x 6,8 cm26 - 16,3 cm x 7,0 cm27 - 16,9 cm x 7,1 cm28 - 17,4 cm x 7,3 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,5 cm31 - 19,6 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cm33 - 21,0 cm x 8,0 cm34 - 21,6 cm x 8,2 cm35 - 22,3 cm x 8,4 cm36 - 22,7 cm x 8,5 cm37 - 23,3 cm x 8,6 cm38 - 24,0 cm x 8,7 cmMěřeno měřidlem CleverMess. U rozměrů šířky bot jsme se snažili uvést šířku reálnou - měřidlo zmáčkne měkký materiál podšívky (ubrali jsme tedy vždy 2mm z naměřené šířky, tak aby bota nebyla nepřirozeně roztažená).

Kožené sandály se vzorem hadí kůže, na klínovém podpatku
1 659 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené sandály se vzorem hadí kůže, na klínovém podpatku
1 659 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kožené sandály se vzorem hadí kůže je absolutně skvělá. Z pravé kvalitní kůže. Otevřená špička. Vpředu překřížené pásky s efektem hadí kůže. Kolem kotníku pásek a pruženka. Pohodlná stélka, pěnové vypodložení na patě. Klínový podpatek. Protiskluzová podrážka. Vyrobeno z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie

Postel STETSON 160x200 cm s roštem, masiv borovice/moření ořech
5 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Postel STETSON 160x200 cm s roštem, masiv borovice/moření ořech
5 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Postel 160x200 cm Materiál: masiv borovice, moření - ořech, tloušťka 2,6 cm Postel je ručně barvená, následně lakovaná, broušená a opět lakovaná.Postel má doplňující výztužnou desku, kde je umístěna pátá podpěrná noha. Rozměry: šířka x délka: 167,5 x 206 cm ložná plocha: 160,5 x 200,5 cm výška čela za hlavou: 70,5 cm výška čela u nohou: 33,5 cm výška od země ke spodní části lůžka: 20 cm výška od země k matraci: 24 cm hloubka od roštu po okraj postele: 7 cm Postel je dodávána včetně laťkového roštu (12 latí), bez matrace. Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Postel CORDULA 140x200, masiv buk
19 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Postel CORDULA 140x200, masiv buk
19 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Postel 140x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 140x200 cm.Barva: buk Materiál: masiv bukRozměry (šířka x délka): 146 x 218 cm Ložná plocha: 140 x 200 cm Výška čela za hlavou: 96 cmVýška čela u nohou: 41 cmVýška pro uložení roštu: 28 cmVýška bočnice od země po spodní hranu: 25 cmVýška bočnice od země po horní hranu: 41 cmK této posteli je k dispozici také zásuvka viz příslušenství produktu.Dodáváno v demontu.

Toaletní stolek MOLTENO, craft tobaco/krém, 5 let záruka
3 820 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Toaletní stolek MOLTENO, craft tobaco/krém, 5 let záruka
3 820 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

ToaletkaBarva: craft tobaco/krém Materiál: lamino 16 mm Rozměry (šxvxhl): 80 x 94 x 42 cm Dodává se v demontu. Záruka 5 let.

ASICS-Noosa Tri 14 lime zest/sky Zelená 44
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ASICS-Noosa Tri 14 lime zest/sky Zelená 44
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky Asics. Pánské běžecké boty v zajímavém barevném provedení s palmami přitáhnou všechny pohledy. Díky nim budete nepřehlédnutelní na každém závodě nebo tréninku. Tenisky Asics mají prodyšný svršek, který poskytuje dostatečnou cirkulaci vzduchu. Jeho střih je jako ponožka, která dokonale obepne Vaše chodidlo. Oporu střední části chodidla poskytnou prvky ze syntetického materiálu ve tvaru loga Asics. Lehkou konstrukci bot na běh bez pochyby oceníte při delším běhu a můžete tak dosáhnout vyššího výkonu a rychlosti.Pánské běžecké tenisky Asics Noosa Tri byly navrženy pro triathlon, ale jsou vhodné i pro jakýkoli jiný typ běhu. Komfort botasek na běhání zaručí také technologie Asics Flytefoam. Díky ní dochází k tlumení nárazů, abyste Vy mohli běhat co nejlépe. Technologie Asics Guidesole se vyznačuje zakřiveným designem, který pomáhá ušetřit více energie tím, že snižuje ohýbání kotníku pro bezproblémový pohyb vpřed. Značkové tenisky mají členitou gumovou podrážku, která zajistí dobrou přilnavost i na nerovném členitém povrchu.Detaily produktu:pánské běžecké tenisky na triatlon, ale také jakýkoli jiný běhstylové barevné provedení s palmamiprodyšný svršekopora ve střední části botlehká konstrukcestřih jako ponožka pevně obepne chodidlotechnologie Asics Flytefoam zajistí tlumení nárazůzakřivený design Guidesole eliminuje únavu nohou a šetří Vaši energiigumová podrážka zajistí přilnavost

Expedo Čalouněná postel REBECA + rošt + matrace, Siena01 s knoflíkem/Dolaro08, 160x200
12 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Čalouněná postel REBECA. Jednoduché linie, moderní a luxusní. Postel tvořena kvalitním rámem pro stabilitu a pevnost, doplněný moderními nožičkami. Vysoké polstrované čelo prošívané výrazným vzorem se stane dominantou každého prostoru. Nabízíme možnost výběru spací plochy. Doporučujeme vám dokoupit k posteli i zbytek vybavení. Můžete si zvolit sami výběr dolpňků, laťkový rošt, nebo rovnou laťkový rošt s pěnovou matraci DE LUX střední tvrdosti H3 o výšce 14 cm.Shrnutí:čalouněná postelvelikost spací plochyvysoké prošívané čeločalounění z ekokůževolba rošt či rošt s matracíPoužité materiály:látka, ekokůže, PUR pena

SKECHERS-Snap Sprints Eternal Shine pink Růžová 27
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
SKECHERS-Snap Sprints Eternal Shine pink Růžová 27
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dívčí obuv značky Skechers. Dětské tenisky v dívčím designu zaujmou všechny mladé slečny. Růžové tenisky mají lehkou konstrukci a sportovní design. Svršek ze síťoviny poskytne prodyšnost a zpevněná pata a špička poskytne stabilitu a ochranu. Dětské botasky mají zapínání na proužek se suchým zipem, který je doplněn o elastické šňůrky. Skechers tenisky mají logo značky na boku. Jsou pohodlné díky komfortní vnitřní stélce s tlumením a polstrovanému límci. Tenisky pro dívky mají gumovou podrážku, která zajistí trakci na každém kroku. Výhodou je i poutko na zadní straně, které usnadňuje obouvání a zouvání. Dívčí botasky jsou vhodné pro každodenní nošení do školy, na kroužky či ve volném čase.Detaily produktu:růžové tenisky pro dívkylehká konstrukceprodyšný svršekzpevněná pata a špičkazapínání na popruh se suchým zipem a elastické šňůrkypolstrovaný límeckomfortní vnitřní stélka s tlumenímpryžová podrážkapoutko na zadní stranělogo značky

JANA Turistické nízké boty, vysoká podrážka
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
JANA Turistické nízké boty, vysoká podrážka
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pochodem vchod! Turistické nízké boty zn. Jana se hodí na toulky městem i na výšlapy do hor, vždy budou pohodlné. Voděodolné díky technologii Duo-Tex a chladuvzdorné, stvořené pro hodiny a hodiny chůze v naprostém pohodlí. Háčky a pevné tkaničky na svršku. Nepromokavý svršek díky technologii Duo-Tex. Pevný opatek. Vzadu nahoře poutko. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Vysoké kozačky, speciálně pro širší lýtka
4 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Vysoké kozačky, speciálně pro širší lýtka
4 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kožené vysoké kozačky na míru! Tyto kozačky v jezdeckém stylu mají zadní díl tvořený pruženkou pro maxi pohodlí. Z kvalitní kůže. Kolem kotníku pásek se sponou ve zlaté barvě pro nastavení na míru. Pevný opatek. Vnitřní zip tón v tónu. Doporučujeme pravidelně impregnovat, zejména do deště.

Sandály s pružnými pásky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Sandály s pružnými pásky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Tyto sandály myslí především na pohodlí! Díky svým pružným páskům se jednoduše přizpůsobí. Široké pružné pásky pro snadné obutí. Malý klínový podpatek. Lze prát v pračce.

CROCS-Classic Spray maskáčová Clog black maskáčová 38/39
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
CROCS-Classic Spray maskáčová Clog black maskáčová 38/39
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kroksy značky Crocs. Kroxy jsou navrženy v maskáčovém designu. Maskáčový vzor je velmi oblíbený. Kroksy pro dámy i pány jsou nice to have obuví, kterou upoutáte na první pohled. Silnou stránkou je Croslite materiál, který zamezuje pocení a není zdraví škodlivý. Crocs obuv je lehká a vodě odolná. Navíc také rychle schne. Kroxy pro dámy a pány mají otvory na přední straně, které se postarají o výbornou ventilaci vzduchu. Sandale Crocs mají otočný popruh v oblasti paty. Maskáčové Crocsy jsou perfektní pro dovolenou, pro výlety, na zahradu a volný čas. Detaily produktu: Maskáčový vzor Snadno se čistí a rychle schnou Ventilační otvory pro lepší prodyšnost Vodě odolné Zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou Plně tvarovaný svršek Croslite™ pro snadné pohodlí Vložky vytvářejí pocit podobný masáži Otočný řemínek na patě pro bezpečnější uchycení

Barefoot tenisky Barebarics 8 Velikost: 38
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics 8 Velikost: 38
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skládá z prvotřídní nubukové kůže, která je velmi příjemná na dotek.Podšívka je vyrobená z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá u prestižních modelů obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích.Podešev je zhotovena z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli.Stélka je složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu. Barefoot vlastnosti Anatomický tvar Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezovány a přirozeně se posilují.Nulový sklon Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posilní balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze. Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Nevada Neo - All Black Velikost: 37
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Nevada Neo - All Black Velikost: 37
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Merino stélka zdarma!K nákupu modelu Nevada Vám automaticky přibalíme merino stélku do chladných dnů. Nabídka platí do vyčerpání zásob a není nárokovatelná. Na stélku zdarma se nevztahuje reklamace.Materiály: Svršek: kůže nubuk Podšívka: kůže / textil Podrážka: guma (winter grip) Stélka: vyjímatelná, bavlna / PU recyklát Výroba: SR  Be Lenka Nevada Neo jsou ideální barefoot boty, když začnou klesat teploty. Jsou vyrobené na chladné, ale ne až tak nízké teploty a mají několik skvělých funkcí, díky kterým budou vaše nohy v teple a pohodlí. barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda ideální barefoot boty do mírnější zimypolstrovaný límec na kotníku poskytuje extra teplo, zatímco poutko umožňuje lehké obouváníFlexibilní, 4 mm (bez výstupků) pryžová podešev odolná proti oděru poskytuje vynikající přilnavost a stabilitu za každých podmínek.Podešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchnově navržená protiskluzová podrážka z kaučuku zaručuje vynikající ochranu a přilnavost při chůzi na různých površíchštedrá přední část obuvi pro dostatečný prostor pro prsty a jedinečný pocit z barefootupečlivě vybrané materiály prémiové kvality vybrány a střiženy našimi kvalifikovanými řemeslníky • voděodolná kůže zabraňuje průniku vlhkosti do obuvi, pro větší efekt použijte impregnaciVýhody barefoot obuvi:dostatečný prostor ve špičce botytenká a flexibilní podrážkapata a špička jsou v jedné rovině (nulový drop)lehká obuvTyp: vycházková obuv

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Atlas - Matt Black Velikost: 46
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Atlas - Matt Black Velikost: 46
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Materiál: Svršek: kůže Podšívka: flís Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + flís) Podešev: jiné (UniGrip) Výroba: Česká republika minimalistický unisex design a různé barevné variace do přechodného počasíjednoduché obouvání se zipemlehce kombinovatelné boty z prémiové kůžepohodlné během celodenního nošenípodešev UniGrip je jako stvořená pro Vaše každodenní povinnosti ve městě, připravená zvládnout i nástrahy zimy Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4mm (bez výstupků) aktivuje nervová zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidellehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

Viking Cascade Mid GTX 2V Black Velikost: 32
2 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Viking Cascade Mid GTX 2V Black Velikost: 32
2 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Outdoorové dětské boty Viking Cascade Mid GTX 2V Black s Gore-Tex membránou. Model Cascade patří mezi nejodolnější modely od Viking, má trochu pevnější podrážku než Veme a jemnější vzorek než Ask, ale pokud sháníte jedny boty na vše a vaše díte je tak trochu ničitel, tyto budou ty pravé. Kombinace textilních a syntetických materiálů dělá boty dobře prodyšné a zároveň odolné díky ochranné vrstvě na špičce a patě. GoreTex membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nožky v suchu a pohodlí.Boty se mohou prát na 30°C na jemný program.- Sednou na: normální až širší nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník, v nártu jdou hezky přizpůsobit díky dvěma suchým zipům- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: dva suché zipy (velcro pásky) - horním přitáhnete ke kotníku a spodní nastavíte podle výšky nártu- Opatek: zpevněný- Podrážka: odolná, ohebná v přední části boty, gumové ochranné prvky na špičce a patě, jemný vzorek- Jazyk: je přišitý i po stranách pod spodní hranu horního suchého zipu, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, přesto mají poměrně velký vstupní otvor a velmi dobře se nazouvají- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - textil + syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:25 - 15,4 cm x 6,2 cm26 - 16,4 cm x 6,4 cm27 - 17,0 cm x 6,4 cm28 - 17,8 cm x 6,6 cm29 - 18,5 cm x 6,8 cm30 - 19,3 cm x 7,0 cm31 - 20,1 cm x 7,2 cm32 - 20,8 cm x 7,4 cm33 - 21,5 cm x 7,4 cm34 - 22,3 cm x 7,6 cm35 - 23,0 cm x 7,6 cm 

Dětské holínky Demar - HAWAI LUX EXCLUSIVE ED 0448 - plameny, červená Barva: Červená, Velikost: 28-29
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Chlapecké zateplené holínky demar HAWAI LUX EXCLUSIVE jsou ideální pro deštivé letní a podzimní počasí. Barva holinek je červená /žlutá s motivem plamenů. Mají hrubší protiskluzovou podrážku zajišťující bezpečnost chůze. Holinka je velice pohodlná a lehká. Materiál je vysoce kvalitní a odolné PVC podšité příjemnou textilií. Na patě obuvi je bezpečnostní reflexní pásek pro dobrou viditelnost dítěte ve tmě.Vyrobeno v EU.

Coqui 6353 Jumper Lime Sea nazouváky
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Coqui 6353 Jumper Lime Sea nazouváky
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětské letní nazouvací obuv s páskem kolem paty nebo přes nárt.Zadní pásek je možno přetočit dopředu na nárt a potom je ze sandálu nazouvák.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Váha jednoho páru = 190 gDětské nazouváky typu crocsy značka Coqui.Barva: ZelenáVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

DC Pure Winter High-Top 44,5 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
DC Pure Winter High-Top 44,5 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánské zimní vysoké boty DC Pure Winter High-Top s teplou podšívkou. materiál: směs nubuku a ballistic nylonu Kovové logo TPU očka Kulaté šňůrky Podšívka Shearling Jazyk a límec vyztužený pěnou pro větší pohodlí a podporu Konstrukce podrážky: Wrap Cupsole

Vkládací stélka do obuvi ABSORBA XTR ESD, oranžová
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Vkládací stélka do obuvi ABSORBA XTR ESD, oranžová
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Komfortní stélka s ESD vlastnostmi vhodná do EPA prostorů. Díky aktivnímu uhlí má stélka antibakteriální účinek, tvarovaná patní miska zajišťuje dostatečné pohodlí při došlapu na patní kost.Stélka: HI-poly s aktivním uhlím + textilie MESHTato stélka nahrazuje původní model D41201.

MODRÁ BASIC MIKINA BX5024 Velikost: XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MODRÁ BASIC MIKINA BX5024 Velikost: XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka676971Od podpaží k podpaží505254Rukáv od krku707174Rukáv od podpaží484952Orientace v tabulce velikostírozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ELTAP Čalouněná postel MIST 180 x 200 cm Látka čalounění: Solar 80
21 679 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ELTAP Čalouněná postel MIST 180 x 200 cm Látka čalounění: Solar 80
21 679 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Postel MIST představuje praktický a stylový doplněk do Vaší ložnice. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPBoxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort. Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Postel obsahuje kovový rošt s plynovým výsuvem.Matrace není součástí posteleZdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr: K dispozici je praktický úložný prostor. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace. 

Full Spectrum CBD Olej 5% Cannavea 10ml
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Full Spectrum CBD Olej 5% Cannavea 10ml
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Full Spectrum CBD Olej 5% Cannavea 10mlNejdostupnější CBD kapky od značky Cannavea, dodáváno v 10 ml láhvi s obsahem 500 mg CBD, jsou oblíbené zejména mezi těmi, kteří s užíváním teprve začínají. Jejich Full Spectrum 5% konopný olej je zcela přírodní, bez pesticidů, herbicidů a umělých barviv, s charakteristickou přirozenou zelenou barvou. CBD kapky od Cannavea jsou vhodné pro vegany a vegetariány. Abychom zabezpečili nejvyšší kvalitu, jsou všechny naše oleje testovány nezávislými laboratořemi.Bez ohledu na to, jestli potřebujete snížit stres, posílit imunitu, ulevit od bolesti, podpořit regeneraci nebo zlepšit kvalitu spánku, tento olej je pro vás vhodný. Je ideální pro nováčky v oblasti CBD a zkušené uživatele, kteří upřednostňují produkty s nižším obsahem CBD.Při výrobě saháme po tradiční alkoholové extrakci. Náš proces vytváření vysoce kvalitního konopného extraktu CBD začíná výběrem nejlepšího konopí, který pochází z Evropské unie a je pěstován bez použití pesticidů a herbicidů. Při následné výrobě upřednostňujeme tradiční alkoholovou extrakci, což nás odlišuje od většiny ostatních výrobců, kteří upřednostňují CO₂ extrakci pomocí oxidu uhličitého.V čem spočívá tato odlišnost? Při použití oxidu uhličitého se z výsledného extraktu ztrácejí cenné aminokyseliny, kanabinoidy, terpeny a další důležité sloučeniny. Naopak alkoholová extrakce zajišťuje, že výsledný extrakt je čistší, má jasnější barvu, lepší chuť a obsahuje celé spektrum kanabinoidů s nejvyšší vstřebatelností.Výhody produktu:je vhodný pro nováčky v oblasti CBD i zkušené uživateleje zcela přírodní, bez pesticidů, herbicidů a umělých barvivje vhodný pro vegeratiány i veganysnižuje stres, ulevuje od bolesti, posiluje imunituPoužití:Před použitím důkladně protřepejte olej. Optimální dávkování je 5 kapek pod jazyk dvakrát denně. Olej nechte pod jazykem působit přibližně 30-60 sekund a poté jej spolkněte. Každé balení obsahuje přesné kapátko, díky kterému bude dávkování snadné.Upozornění:Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt není vhodný pro děti, mládež, těhotné a kojící ženy. Tento výrobek se prodává jako doplněk stravy a není náhradou pestrého stravování. Skladujte v suchu a temnu při pokojové teplotě. Před použitím si důkladně prostudujte příbalový leták, případně užívání produktu konzultujte s vaším lékařem nebo lékárníkem.

Kožené mokasíny, jednobarevné
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené mokasíny, jednobarevné
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kožené mokasíny splní i ty nejnáročnější požadavky na stylovou a pohodlnou obuv! Přizpůsobí se každé šířce chodidla. Z pravé pružné kůže. Pěnová stélka. Pevný opatek. Na patě široká vsadka. Stabilní klínový podpatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Volnočasové sneakers se síťovinou a pružnými tkaničkami
1 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Volnočasové sneakers se síťovinou a pružnými tkaničkami
1 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Lehoučké, pružné a pohodlné, to jsou volnočasové sneakers se síťovinou a pružnými tkaničkami. Pružný svršek pro optimální pohodlí. Pružné tkaničky se stopery pro snadné obutí. Svršek se síťovanými vsadkami pro prodyšnost chodidla. Vzadu poutko pro snadné obutí. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

GEOX Kotníkové kožené kozačky GEOX, černé
4 155 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
GEOX Kotníkové kožené kozačky GEOX, černé
4 155 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kotníkové kožené kozačky GEOX se skvěle hodí k romantickým šatům i pohodným džínům. Prodyšnost podrážky a pohodlí nohou zaručené patentovanými systémy Geox. Jedinečné pohodlí díky speciálnímu systému tlumení nárazů při došlapu. Zapínání na tkaničky + kovová očka + vnitřní zip. Členitý střih svršku. Vzorovaná protiskluzová podrážka.

Mokasíny z kožené usně, béžové
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Mokasíny z kožené usně, béžové
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Klasické mokasíny jsou zhotovené z pravé kůže. Pružná kvalitní kůže. Na svršku široký jazyk. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti a to zejména do deště.

Kožené tenisky se zipy, podrážka ze 2 materiálů
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené tenisky se zipy, podrážka ze 2 materiálů
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pružné a lehké tenisky sneakers s originální zipy vsází na sportovní look. V členitém střihu, s perforací na svršku. Na jazyku a patě vsadka s efektem hadí kůže. Pružná kůže pro více pohodlí. Pěnová stélka. Postranní zip. Ploché tkaničky tón v tónu. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Protiskluzová dvoubarevná podrážka s korkovou vsadkou. Příjemné na nošení. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály "kristusky" se štrasem, černé
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Sandály "kristusky" se štrasem, černé
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Tyto sandály "kristusky" mají koženou stélku a cvočkové detaily! Jemné na dotek, aspekt semiše. Kožená stélka. Multi pásky se štrasovými cvočky. Šňůrky tón v tónu. Pevný opatek na zip. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Tenisky s tkaničkami a síťovinou
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tenisky s tkaničkami a síťovinou
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Tenisky s tkaničkami a síťovinou se postarají o sportovní look. Lehké tenisky, snadné obutí. Z prodyšného textilu. Lehké jako peříčko. Poutko. Na klínové podrážce.

Kotníkové kozačky ze 2 materiálů, karamelové
829 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kotníkové kozačky ze 2 materiálů, karamelové
829 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Efekt 2 materiálů, tyto kotníkové kozačky s hranatou špičkou snadno doplní každý Váš outfit. Na víkend, do kanceláře i na nákupy, vždy budou skvělé. Módní hranatá špička. Na vnitřní straně zip tón v tónu. Kožená stélka. Pevný opatek. Potažený stylový podpatek. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tommy Hilfiger pánské šedé tenisky Modern - 43 (PRT)
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tommy Hilfiger pánské šedé tenisky Modern - 43 (PRT)
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánské šedé tenisky od Tommy HIlfiger.Tenisky mají kulatou špičku.Šněrovací zapínání.Materiál: 62% recyklovaný polyester, 38% polyester.

Vlnka Pánské kožené nazouváky Vojta - hnědá
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Vlnka Pánské kožené nazouváky Vojta - hnědá
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Celokožené nazouváky Vojta jsou vyrobeny z pevné a jemné kůže, ze které je nejen jejich svršek, ale také vnitřní stélka. Podrážka je ztenčená a velmi pružná, noha tak má volnost pohybu, ale zároveň je chráněna odolnou podešví. Jednoduché, elegantní nazouváky se hodí pro spoustu příležitostí a je jen na vás, kam je budete nosit. V létě je to příjemná vycházková obuv pro každodenní nošení a pochůzky po městě, stejně pohodlné ale budou i když si je necháte třeba jako přezutí do práce nebo je budete nosit doma na zahradu.Materiál: kůže, gumaParametry:Určení: PánskéBarva: HnědáRoční období: LetníDruh zapínání: Bez zapínáníTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: Kůže

Dětské tenisky Biomecanics 232230-J Blanco y Rosa Velikost: 32
1 159 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dětské tenisky Biomecanics 232230-J Blanco y Rosa Velikost: 32
1 159 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětské tenisky Biomecanics 232230-J v dívčí barevné kombinaci Blanco y Rosa - bílo růžové s detaily v mint odstínu. Vynikají opravdu příkladným zpracováním a patentovaným opatkem. Speciální Biomecanics opatek je za achilovkou snížený a neomezuje tak přirozený pohyb nohy, přičemž stále plní svoji funkci a zabraňuje tak vtáčení paty - lidově "šmajdání". Boty vhodné na všechny venkovní aktivity, na dětské běhání po hřišti i nošení do školy. V přední části gumová ochrana proti okopu, která zároveň pomáhá i proti promočení boty. Podrážka je lehká a perfektně ohebná ve směru chůze.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro úzký kotník - jdou v zadní části hezky utáhnout a perfektně objímají achilovku- Membrána: bez membrány- Zapínání: kombinace ozdobné gumičky a suchého zipu - pro utažení bot stačí dotáhnout jen jeden suchý zip- Opatek: unikátní patentovaný tvar - vyšší na bocích, tak aby korigoval vtáčení paty, ale snížený v zadní části, aby nebránil přirozené chůzi a neomezoval tak kotník ve vertikálním pohybu chodidlem / nártem- Podrážka: dobře ohebná ve směru chůze, velmi lehká, s odolnější směsí na namáhaných částech špičky a paty, boty mají minimální vzorek- Jazyk: volný, přišitý pouze v přední části boty, tím že není jazyk přichycený po stranách jdou boty velmi dobře nazout i dětem s vyšším nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, poměrně tenká pěnová s mírným patním lůžkemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika/textil, podšívka: textilní, stélka - mikrovlákno imitující kůži, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:24 - 25 - 16,0 cm26 - 16,5 cm27 - 17,4 cm28 - 18,0 cm29 - 18,5 cm30 - 19,1 cm31 - 19,8 cm32 - 20,4 cm33 - 21,3 cm34 - 22,0 cm

MOON BOOT-MTRACK TUBE NYLON, black/orange barevná 42
3 429 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
MOON BOOT-MTRACK TUBE NYLON, black/orange barevná 42
3 429 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Obuv značky Moon Boot. Stylové sněhule v trendy designu Vám poskytnou pohodlí a teplo během chladných zimních dnů. Jsou skvělou volbou jako pres-ski obuv, ve které zazáříte jak na svahu, tak ve městě. Černé kozačky mají kotníkový střih. Zdobí je šňůrka, kterou je umíte stáhnout a přizpůsobit si. Zimní obuv je vyrobena z technické tkaniny pro vyšší úroveň odolnosti. Mezipodrážka zimních holínek z TPU materiálu se postará o výborné tlumení a absorpci nárazů. Vodoodpudivá membrána a plně utěsněné švy nabízí bezkonkurenční ochranu v zimním období. Polstrovaný vnitřek poskytuje pohodlí při nošení. Sněhule Moon Boot patří mezi trendsettery každé sezóny. Chcete-li ukázat, že máte styl, tyto sněhule Moon Boot jsou správnou volbou. Výrobce nedoporučuje používat impregnace, může dojít k poškození povrchového materiálu. Detaily produktu: sněhule Moon Boot trendy vzhled voděodolný svršek vrch stažitelný šňůrkou boční strany a pata z odolného materiálu kovová očka stylové šněrování teplá podšívka termoplastická mezipodešev gumová podrážka

Mustang 4058-310-1 bílé pánské tenisky
1 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Mustang 4058-310-1 bílé pánské tenisky
1 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská letní vycházková volnočasová obuv.Klasické kecky značky Mustang.Obuv je vyrobena z textilního materiálu v kombinaci se syntetickou kůží a gumou na špici. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou. Nízká podešev z neklouzavého materiálu.Váha jednoho páru: 720 gPánské letní kecky značky Mustang.Barva: BíláVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 9 cmPodpatek: 2 cm

Kayland Alpha Ws Gtx grey/peach boty
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kayland Alpha Ws Gtx grey/peach boty
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská obuv značky Kayland. Nízká turistická obuv dámská vyniká pěkným ženským designem. Šedé turistické boty jsou lehké konstrukce a jsou určeny pro rychlou turistiku ve smíšeném terénu. Dámská turistická obuv má svršek vyrobený ze semiše a syntetické tkaniny, který dokonale obepíná podrážku a nárt. Je vyroben tak, aby se co nejvíce přizpůsobil anatomii ženské nohy. Samozřejmostí je membrána Gore Tex Extended Comfort, která odolná nepříznivým povětrnostním podmínkám. Kayland obuv disponuje asymetrickým vázáním na tkaničky, které lze maximálně personalizovat a poskytne stabilitu kolem celého chodidla. Zpevněná pata a špička poskytne oporu a ochranu. Boty na trek mají lehkou mezipodešev EVA s vlastnostmi pohlcování nárazů. Dámské boty na turistiku mají kvalitní podrážku Vibram Multiverse, určenou speciálně pro smíšený terén s maximální přilnavostí na patě a celou špičkou pro bezpečnost při lezení. Outdoorové boty pro dámy potěší všechny stylové turistky.Detaily produktu:nízká turistická obuv dámskáodolný svršek ze semiše a syntetikyprodyšnéasymetrické šněrování až ke špičcezpevněná pata a špičkamembrána Gore Tex Extended Comfortlehká mezipodešev EVA s vlastnostmi pohlcování nárazůpodrážka Vibram Multiverse, určená speciálně pro smíšený terén

Merco AN01 bandáž na kotník černá
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Merco AN01 bandáž na kotník černá
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pokud si potřebujete preventivně lehce zafixovat kotník při intenzivní fyzické zátěži, nebo po únavě kloubu, poslouží vám jednoduchá bandáž Merco AN01. Bandáž je velmi lehká a skladná a proto ji můžete snadno uložit do kapsy nebo do ledvinky, abyste ji měli po ruce při vašich sportovních aktivitách. Návlek je vyroben z kombinace materiálů polyester-bavlna, je velmi pružný a nabízíme ho v jedné univerzální velikosti. Je vhodný pro pravou i levou nohu. Parametry:- jedna univerzální velikost- délka: 21 cm- šířka: 9 cm- váha: 20 g- materiál: polyester, bavlna- síla materiálu: cca 2 mmUpozornění:Bandáž kotníku AN01 je preventivní podpůrná pomůcka a NENÍ to lékařská ortéza. Předejděte zbytečné zátěži a možnému poškození vašeho těla. Před zahájením namáhavé fyzické aktivity se poraďte s lékařem, zvláště pokud máte nějaké fyzické omezení nebo onemocnění.

Barefoot vložky Svorto 066 Velikost: 24-25
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Barefoot vložky Svorto 066 Velikost: 24-25
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Barefoot vložky do bot Svorto 066 mají rozšířenou špičku a tvarem jsou na dominantní palec. Nejsou nikde prošité, a tak je možnost je zastřihnout a tvar tak upravit dle potřeby. Stélky mají naznačené patní lůžko a přibližně 1mm drop v nezatíženém stavu - pěna pod patou se zatížením zmáčkne a reálný drop bude nulový. Výrazná perforace spodní části zajišťuje maximální prodyšnost. Velikost Délka vložky24–2516,5 cm26–2718 cm28–2919 cm30–3120,5 cm32–3322 cm34–3523 cm36–3724,5 cm38–3926 cm40–4127 cm42–4328,5 cm44–4530 cmVzhledem k pružnosti materiálu se mohou vyskytnout odchylky (+- 1 mm). Vložky lze ve špičce mírně zastřihnout na požadovanou velikost.Materiál: 100 % polyester, 99,2 % polyuretan / 0,8 % recyklovaná pryž

Dámská kabelka RIEKER C2230-MAK9 bílá W3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámská kabelka RIEKER C2230-MAK9 bílá W3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

S touto kabelkou od značky Rieker zazáříte při každé události. Světlý svršek zdobí nádherný vzor vlčích máků a logo značky. Hlavní kapsa na zip je dělená a disponuje menšími kapsami pro lepší organizaci Vašich drobností. Díky odepínatelnému, délkově nastavitelnému popruhu lze kabelku nosit i jako variantu crossbody. Ať už se s tímto kouskem vypravíte za prací nebo zábavou, budete vypadat stylově. Rozměry: cca V 24 cm x Š 27 cm x H 9,5 cm Vnitřní uspořádání: Kabelka je dělená Kabelka má délkově nastavitelný popruh, který lze odepnout. Maximální délka nastavitelného popruhu je cca 130 cm. Délka popruhu pro nošení přes rameno je cca 40 cm.

KAYLAND-Grimpeur Ws Gtx, Grey/Peach Šedá 37
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
KAYLAND-Grimpeur Ws Gtx, Grey/Peach Šedá 37
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská obuv značky Kayland. Dámské nízké turistické boty potěší ženským designem. Mají odolný svršek ze semiše a pogumovaná špička poskytne ochranu prstům i botě. Model Grimpeur GTX jsou perfektní boty do přírody, kde zkombinujete jízdu na kole a lezení v jednom. Jednoduše, tato turistická obuv je vhodná pro horské výlety, které umožňují kombinaci trekkingových a e-bikových tras. Trekové boty pro dámy jsou lehké konstrukce. Mají membránu Gore-Tex, která je zárukou pohodlí i za deštivého počasí či mokrého terénu. Podšívka s membránou Gore-Tex Extended Comfort zaručuje naprostou voděodolnost a prodyšnost. Extended Lacing System se dokonale přizpůsobí nártu a zajišťuje maximální přesnost padnutí, a to i díky asymetrickému a velmi pokročilému umístění zapínání, které umožňuje správnou flexi. Vázání na šňůrky tedy přechází až na špičku pro maximální přizpůsobení. Ochranný systém Kayland Ankle Lock Technology chrání kotník a drží jej pevně na místě, což umožňuje přirozený pohyb. Pata je ukotvena ergonomickou výstelkou, která zabraňuje tvorbě puchýřů. Dámská outdoorová obuv má podrážku Vibram, která zajistí výbornou trakci a přilnavost i na mokrém povrchu. Hledáte-li pohodlné a všestranné boty na trek, model Grimpeur je správná volba pro Vás. Detaily produktu: dámská nízká turistická obuv odolný semišový svršek pogumovaná špička s výztuží vázání na šňůrky Extended Lacing System přechází až na špičku technologie Ankle Lock Technology chrání kotník a drží jej pevně na místě membrána Gore-Tex Extended Comfort zaručuje naprostou voděodolnost a prodyšnost pata je ukotvena ergonomickou výstelkou, která zabraňuje tvorbě puchýřů podrážka Vibram zajistí trakci a přilnavost

Dámský batoh RIEKER C2001-168 béžová W3
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámský batoh RIEKER C2001-168 béžová W3
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nadčasový model značky RIEKER – spojení elegance a praktičnosti, se spoustou kapes a úložného prostoru vám nabízí dostatek místa na vše, co potřebujete a vytvoří dokonalý přehled o Vašich věcech. Béžový svršek je zdoben logem značky a výrazným zipem, kterým je uzavřena přední kapsa, další je na zadní straně a jako bonus jsou zde i dvě malé boční kapsy. Vrchní zip uzavírá hlavní prostor se dvěma malými kapsičkami pro jednoduchou organizaci. Díky odepínatelnému krátkému a nastavitelnému dlouhému popruhu si můžete zvolit nošení podle svých představ. Batoh? Kabelka? Kterou variantu zvolíte jako doplněk ke každodennímu použití, ať už jedete do práce, na výlet, nebo do školy. Rozměry: cca V 33 cm x Š 31 cm x H 16 cm Vnitřní uspořádání: batoh není dělený. Batoh má délkově nastavitelné popruhy.

ADIDAS-Tensaur Sport 2.0 cloud white/team real magenta/core black Bílá 39 1/3
730 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dívčí obuv značky adidas. Stylové tenisky jsou navrženy v bílé barvě s růžovými prvky. Tato kombinace je nadčasová a vždy trendy. Botasky pro dívky mají odolný svršek ze syntetické kůže, který poskytne optimální cirkulaci vzduchu. Bílé botasky byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Špička a pata dětských botasek je zpevněna dodatečným materiálem. Klasický střih dobře sedne na každý typ nohy. Trendy tenisky pro dívky jsou pohodlné díky měkké vnitřní stélce a polstrovanému límci boty. Mezipodrážka z EVA pěny zajistí potřebné tlumení. Gumová podrážka má členitý povrch a dobrou přilnavost. Bílé tenisky jsou skvělé pro běžné nošení, do města, na výlety a volný čas. Detaily produktu: bílé tenisky adidas klasický střih prodyšné lehká konstrukce zpevněná pata a špička zapínání na tkaničky polstrovaný límec boty tlumící mezipodešev z EVA pěny gumová podrážka svršek má minimálně 50 % recyklovaného obsahu