Ardon Treková kotníková obuv SPINNEY HIGH - 40
1 942 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ardon Treková kotníková obuv SPINNEY HIGH - 40
1 942 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Treková kotníková obuv SPINNEY HIGH - 40 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Ardon Dámské nazouváky JUNO rose - 42
752 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ardon Dámské nazouváky JUNO rose - 42
752 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské nazouváky JUNO rose - 42 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Ochranná lišta hrany kufru VW Caddy 2015-2020 (po faceliftu)
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Caddy 2015-2020 (po faceliftu)
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta hrany kufru VW Caddy 2015-2020 (po faceliftu)Ochranná lišta účinně zabraňuje nežádoucímu poškození laku při nakládání a vykládání nákladu ze zavazadlového prostoru. Lišta je vyrobena moderní technologií vstřikování plastu a neobsahuje žádné kovové prvky, které by mohli způsobit korozi karoserie kufru.Kromě praktické ochranné funkce se jedná o elegantní a atraktivní doplněk, který dodá vozu moderní vzhled. Tvar lišty navíc přesně odpovídá reliéfu zavazadlového prostoru vozu VW Caddy.Montáž lišty na hranu kufru je velmi jednoduchá. Připevní se pomocí vysoce přilnavé oboustranné lepící pásky, která je součástí lišty. Není nutné navrtávat karoserii!

Boční ochranné lišty Fiat Punto II. 1999-2011 (hatchback, 5 dveří)
850 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Fiat Punto II.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ochranná lišta hrany kufru VW Transporter T6 2015- (křídlové dveře, tmavá, matná)
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Transporter T6 je vyrobená z tmavé nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Citroen Jumpy 2016- (lakovaný nárazník, tmavá, matná)
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Citroen Jumpy je vyrobená z tmavé nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru VW Golf Plus 2008-2012 (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Golf Plus 2008-2012 (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Golf VI. Plus je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Omega 68
21 689 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Dora 63
23 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

3MK FlexibleGlass 4x ochranné sklo na kameru Xiaomi Redmi Note 8
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
3MK FlexibleGlass 4x ochranné sklo na kameru Xiaomi Redmi Note 8
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko prakticky není vidět, nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií, či videí. Díky speciálním výřezem nebrání blesku.Balení obsahuje 4ks ochranných skel na kameru. Vlastnosti: • Tvrzené sklo pro objektiv fotoaparátu• Chrání celý povrch objektivu• Ultratenké provedení (0,2mm)• Nezasahuje do kvality fotografie• Tvrdost 7H

MG Full Glue Super Tough ochranné sklo na Samsung Galaxy M10, černé
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Každému se už stalo, že mu z kapsy vypadl telefon a odnesl si to displej. Nehezké škrábance, praskliny a v horším případě rozbitý displej. Výměna displeje nemusí být levnou záležitostí a proto je nezbytné svůj mobilní telefon chránit. Odolné ochranné sklo je minimální investice, která za to rozhodně stojí.Ochranné sklo MG Full Glue Super Tough poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti ochranného skla: • Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, snadná aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

​SUECOS Vložka do profesionální obuvi Suecos THOR 41/42
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
​SUECOS Vložka do profesionální obuvi Suecos THOR 41/42
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vysoce kvalitní vložky do obuvi THOR, které udrží Vaše nohy svěží, suché a bez zápachu.Zajistí měkčí chůzi a lepší tlumení nárazů.Tloušťka: 3 mm

Náhradní vatové tyčinky sada 10ks pro Ball difuzer SIXTOL
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Náhradní vatové tyčinky sada 10ks pro Ball difuzer SIXTOL
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vlastníte difuzér Sixtol Ball? Při dlouhodobém používání se postupem času zanáší vatová tyčinka, v závislosti na aplikovaném esenciálním oleji. V balení u difuzéru jsou náhradní tyčinky, ale pokud vám jejich počet nebude dostačovat, je toto náhradní balení přesně pro vás. Tyčinka má rozměr 74 x 7 mm.

Calvin Klein pánský černý svetr - L (BEH)
2 513 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Calvin Klein pánský černý svetr - L (BEH)
2 513 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánský černý svetr od Calvin Klein.Svetr má na přední straně větší potisk s nápisem značky.Materiál: 60% bavlna, 29% polyamid, 11% vlna.Střih: Regular.

Dětský polštářek pro obklady
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dětský polštářek pro obklady
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětský polštářek pro obklady je určený především do zábalových pásů k přikládání na bříško a hrudník. Velmi užitečně ho však využijete i samostatně k přikládání na bolavá místa. Polštářek je ušitý z bavlny. Rozměry: 12 x 15 cm, obdélníkový polštářek 8 x 40 cm.Pohankový polštářek: Pohankový polštářek je určený do zábalového pásu, ale je skvělý i k samostatnému přikládání na bolavá místa. Pohankové slupky jsou jemné, poddajné a velmi snadno se tvarově přizpůsobí. Polštářek pomáhá mírnit bolesti uší, tlumí bolesti kloubů, končetin a dutin.Jak používat pohankový polštářek: Pro teplé obklady je nutné polštářek nahřát. Pohanka v polštářku je hřejivá sama o sobě. K zahřátí polštářku postačí nechat ho na zapnutém topení nebo ho zahřát žehličkou, nastavenou na nízkou teplotu. Zahřívání v elektrické, plynové nebo mikrovlnné troubě nedoporučujeme z důvodu nebezpečí vznícení.Pro studené (ledové) obklady stačí polštářek vložit do ledničky nebo mrazničky. V případě, že budete dávat polštářek do mrazu, zabalte ho před tím do igelitu. Poté již přikládejte na bolavé místo. Je účinný při otocích, zhmožděninách, vymknutém kotníku, bodnutí hmyzem, na kloubní či svalové záněty nebo drobné popáleniny, které nevyžadují lékařskou pomoc. Studený pohankový obklad je pro děti mnohem příjemnější, než mokrý a ledový nebo gelový obklad.Polštářek s třešňovými peckami: Polštářek s třešňovými peckami je určený do zábalového pásu, ale skvělý je i k samostatnému přikládání na bolavá místa. Polštářek po zahřátí uvolňuje teplo a příjemnou vůni. Ošetříte s ním pohodlně také štípance od hmyzu nebo drobné popáleniny.Jak používat polštářek s třešňovými peckami: Pro teplé obklady polštářek zahřejte v elektrické troubě nejdéle 10 minut při teplotě max. 150 °C. V mikrovlnné troubě pouze 1,5 minuty při výkonu 400 W. Při ohřívání polštářek nenechávejte nikdy bez dozoru. Při přehřátí hrozí nebezpečí vznícení.Pro studené (ledové) obklady stačí polštářek vložit do ledničky nebo mrazničky. V případě, že budete dávat polštářek do mrazu, zabalte ho před tím do igelitu. Poté již přikládejte na bolavé místo. Je účinný při otocích, zhmožděninách, vymknutém kotníku, bodnutí hmyzem, na kloubní či svalové záněty nebo drobné popáleniny, které nevyžadují lékařskou pomoc. Studený polštářkový obklad je pro děti mnohem příjemnější, než mokrý a ledový nebo gelový.Polštářky nejsou vhodné pro praní.Doporučujeme pořídit si současně zábalový pás z naší nabídky, který umožňuje polštářek vložit do jeho vnitřní kapsy. Dítě se v něm může pohybovat pohodlně celý den bez omezení. Dětský polštářek pro obkladyPohankový a s třešňovými peckamiBio provedeníBavlněný povlakÚčinně ulevuje od bolestiUrčený do zábalových pásů nebo k samostatnému přikládání na bolavé místoPro studené i teplé obkladyZmírňuje bolesti a příčiny mnoha zdravotních potížíNení vhodný k praní

Ardon Lehká textilní vycházková obuv AMBLE - Bílá | 43
851 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ardon Lehká textilní vycházková obuv AMBLE - Bílá | 43
851 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Lehká textilní vycházková obuv AMBLE - Bílá | 43 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

ADIDAS EG3845
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS EG3845
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské prodyšné boty běžeckého stylu s prodyšným textilním svrškem. Textilní svršeklehká pohodlná obuvkombinovaná podešev a mezipodešev Cloudfoam

HMS Neoprenové zeštíhlující šortky SND1400
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
HMS Neoprenové zeštíhlující šortky SND1400
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

HMS SND1400 jsou neoprenové, zeštíhlující šortky s vysokým pasem, které díky neoprenu zadržují tělesné teplo a urychlují spalování tukových polštářů stehen, boků a břicha.Zeštíhlující šortky můžeme nostit během celého dne pod každodenním oblečením, jejich efektivita ale stoupá s rychlejším prokrvováním pokožky při fyzické aktivitě, kdy tělo generuje více tepla. Neopren navíc skvěle přilne k pokožce a je příjemný na omak.Parametry: Materiál: 90% neopren, 10% nylon Výhody: Na dotek příjemný materiál Dokonale přilnou k pokožce Možné nosit pod běžným oblečením po celý den Upozornění: Certifikáty,normy : Šíře vrchního lemu (cm)546270809095Šíře v pase (cm)6070809095100Šíře v bocích (cm)808595100108115Šíře nohavice od rozkroku (cm)475358636670Šíře nohavice od kolene (cm)343944464749Celková délka (cm)54,554,555575757Délka nohavice (cm)24,524,525252525Délka od pasu po rozkrok přední/zadní (cm)30/3630/3630/3632/3832/3832/38Roztažnost55555

Setino Dívčí sandály - Peppa Pig růžové Obuv: 32/33
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Setino Dívčí sandály - Peppa Pig růžové Obuv: 32/33
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí sandály - Peppa Pig (růžové)Sandály jsou vždy tou správnou volbou v letních měsících, ať už se Vaše dítě chystá k bazénu, moři nebo jen na procházku po městě sáhněte po sandálech s motivem Peppa Pig.počet: 1 pármateriál: EVA 100%barva: růžováJak správně vybrat obuv? V orientaci ve velikostech obuvi Vám pomohou tyto rozměry:22/23 - délka stélky 13,5 cm24/25 - délka stélky 15 cm26/27 - délka stélky 16,5 cm28/29 - délka stélky 18,5 cm30/31 - délka stélky 19 cm32/33- délka stélky 20,5 cm

Cortina.be Slobby 191-0004-S1 růžové nazouváky
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Cortina.be Slobby 191-0004-S1 růžové nazouváky
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Letní nazouvací obuv s páskem kolem paty nebo přes nárt.Zadní pásek je možno přetočit dopředu na nárt a potom je ze sandálu nazouvák.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Váha jednoho páru = 86 gNazouváky typu crocsy značka Slobby.Barva: RůžováVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 1 cm

Vlnka Pánské korkové anatomické nazouváky Martin - černá
934 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Pánské korkové anatomické nazouváky Martin - černá
934 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Nazouváky Martin jsou variantou oblíbených korkových nazouváků. Co lepšího dopřát svým nohám, než pohodlnou a kvalitní obuv? Ať už korkové nazouváky využijete jako domácí obuv, přezůvky do práce nebo do školy, ale klidně i jako letní vycházkové nazůvky, naše korkáče vám zaručí dobrou a hlavně zdravou oporu chodidla. Stélka nazouváků Martina je z pevné, jemné kůže, a je tvarovaná pro podporu klenby chodidla, takže se i dlouhá chůze nebo stání na nohou obejde bez nepohodlí. Přezka na pásku přes nárt je nejen hezká, ale také funkční. Můžete si díky ní korkáče upravit přesně pro svou nohu. Tento produkt je vyroben v České republice. Materiál:Svršek, stélka: hovězí kůžePodrážka: korek, EVAParametry:Určení: PánskéBarva: ČernáRoční období: LetníDruh zapínání: S přezkouMateriál: KorekKolekce: Martin

Dux Ducis All Glass Full Screen ochranné sklo na Motorola Moto Edge 30 Pro / Edge X30, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné sklo na mobil značky DUX DUCIS vám umožní předejít různým mechanickým poškozením, které jsou často způsobeny pádem telefonu. Sklo zajistí bezpečnou ochranu během každodenního používání. Je maximálně pohodlné na používání, nezasahuje do citlivosti dotykové obrazovky, rozpoznání obličeje, či kvality fotografie.Sklo zároveň poskytuje ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Vlastnosti: • Sklo pokrývá celý displej• Ochrana před škrábanci a mírným nárazům• Ochrana před kapkami vody• Lepicí vrstva po celé ploše• Nesnižuje dotykovou citlivost displeje• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Tvrdost: 9HSoučástí balení je sada pro vlastní montáž skla.

ELTAP Čalouněná postel RIVIA Boxsprings 90 x 200 cm Látka čalounění: Monolith 84
12 789 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPModerní čalouněná postel, kde je každodenní vstávání radost díky výšce ložné části postele, která je 53 cm. Postel má moderní design a několik variant potahových látek. Postel je vyrobena z kombinace dřeva a LTD. velká výhoda výšky ložné části postele pro lehčí vstávání (53cm)matrace je tvořena pružinami Bonell + PUR pěna T2542matrace je oboustranná, hypoalergická o tvrdosti H3 (střední tvrdost) a její potah je možné prát na 40?C. Výška matrace je 20 cm.1x velký úložný prostor (otevírací)postel je čalouněná a je dodávána včetně matrace a topperurozměr spací plochy : 90 x 200 cmmožnost výběru z několika potahůRozměr:Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Postel KAISA Tempo Kondela 180 x 200 cm
8 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Postel KAISA Tempo Kondela 180 x 200 cm
8 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Stylová postel KAISA vám dopřeje ten nejlepší komfort. Postel je čalouněná jemnou sametovou látkou v barevném provedení: růžová. Postel se pyšní vysokým čalouněným čelem s dekorativním prošíváním. Stojí na kovových nohách v provedení zlatý chrom matný. Součástí je lamelový rošt. Dodávána bez matrace. Doporučujeme dokoupit matraci z naší nabídky.Postel nabízíme ve 3 velikostech: 140 x 200 cm, 160 x 200 cm a 180 x 200 cm. Barva: růžová / zlatá matnáMateriál: kov / látkaRozměry: šířka: 150 / 170 cm hloubka: 210 cmvýška: 110 cmvýška ložné plochy: 28 cmPlocha lůžka: 140 x 200 cm160 x 200 cm180 x 200 cmVýběr velikosti zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Nosnost jednoho lůžka: 100 kgHmotnost: 35 kg / 38 kgDodáváno v demontu.

Postel s úložným prostorem EDVIGE 140 Eltap Sawana 05 - tmavě šedá
12 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Postel s úložným prostorem EDVIGE 140 Eltap Sawana 05 - tmavě šedá
12 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

EDVIGE je dokonale pohodlná, vkusná a originální postel ve stylu glamour. Postel se vyznačuje vysokým čelem a vypolstrovanými bočnicemi postele. Pozitivní, estetické vjemy umocňuje podélné, rozsáhlé prošívání. Široká škála barevných možností usnadňuje sladění postele s ostatními prvky vybavení.Čalouněná postel je k dostání v několika barevných variantách a je včetně lamelových výklopných roštů. Postel se vyklápí od nohou.K dostání i v jiných rozměrech.Upozornění: Postel je dodávána bez matrace.Barva (potahový materiál):šedá (Berlin 01)černá (Berlin 02)béžová (Berlin 03)modrá (Ontario 83) hnědá (Jasmine 29) tmavě modrá (Ontario 81) růžová (Mat Velvet 63)bílá (Soft 17)černá (Soft 11) tmavě šedá (Sawana 05)Výběr potahu zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka (polyester) / pěna / dřevo Rozměry:šířka: 160 cmhloubka: 220 cm výška: 93 cmrozměr lůžka: 140 x 200 cmvýška ložné plochy od země: 34 cmHmotnost:110 kgDodáváno v demontu.Berte prosím na vědomí, že foto je pouze ilustrační. Ve skutečnosti se může mírně lišit v závislosti na tom, jaké barvy máte nastaveny na svém monitoru.

Keen Newport H2 Very Berry / Fusion Coral Velikost: 25/26
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Keen Newport H2 Very Berry / Fusion Coral Velikost: 25/26
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Odolné dětské sandále Keen Newport H2 v dívčí barevné variantě Very Berry / Fusion Coral - světlá letní růžová s decentní a šedou podrážkou. Stélka je ve velmi světle šedé barvě a nebude tak pálit. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Newport je nejširší model sandálů od Keen. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Newport lze považovat za kompromis mezi barefoot (široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze) a klasickým stylem (podrážka je silnější, a není s nimi cítit každá nerovnost na cestě).Sednou na: normálně široké a široké nožky, nejsou vhodné pro drobnou úzkou nožkuZapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní částiOpatek: měkký - sandále je tak možné vzadu sešlápnout a kousek popobehnout jako v nazouvácíchPodrážka: v přední části dobře ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (nicméně je trochu pevnější než u užšího modelu Seacamp II CNX), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka má výraznější vzorek vzorek pro pohyb v příroděStélka: měkká pěnová - je tvořena horní měkkou vrstvou nanesenou na podrážce, mírné patní lůžko pro podporu správného postavení SLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:20/21 - 13,1 cm22 - 13,8 cm23 - 14,5 cm24 - 14,8 cm25/26 - 15,5 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,1 cm30 - 18,2 cm31 - 18,7 cm32/33 - 20,0 cm34 - 21,2 cm35 - 21,9 cm36 - 22,4 cm37 - 23,5 cm38 - 24,5 cm39 - 25,5 cmTabulka velikostí Keen 

Polévkové koření BIO Sonnentor 25g
67 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Polévkové koření BIO Sonnentor 25g
67 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Polévkové koření BIO Sonnentor 25gDíky kombinaci několika druhů zeleniny má toto koření výraznou chuť. Hodí se k dochucení jakékoli polévky, od zeleninového vývaru až po lahodné krémové polévky. Koření v sobě spojuje chuť mrkve, petržele, celeru nebo majoránky. Tato směs také velmi dobře chutná.Tip: Koření přidejte do polévky těsně před koncem přípravy a krátce povařte.Produkt pochází z ekologického zemědělství.Složení:Mrkev, libeček, celer, petržel, majoránka.

Screen Glass Huawei Y5 2018 Hybrid Full Glue zaoblené černé 1021537
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Screen Glass Huawei Y5 2018 Hybrid Full Glue zaoblené černé 1021537
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Screen Glass pro Huawei Y5 2018 Tvrzené sklo na displej pro váš mobilní telefon. Tvrzené sklo je v tuto chvíli  nejlepší ochranou displeje na trhu a pomalu nahrazuje klasické ochranné fólie. Také dokáže absorbovat i menší náraz. Jeho tloušťka je pouhých 0,2 mm a vyřezáno je na přesných CNC strojích. Veškeré hrany jsou dokonale zaoblené a díky tomu je používání velmi příjemné.   Tvrzené sklo je ideální ochrana pro displej Vašeho telefonu. Oproti fólii dokáže zachovat věrné barvy i u HD displejů. Díky tloušťce pouze 0,2 mm a velmi kluzkému povrchu je zachována sensitivita jako na původnim displeji. Díky těmto vlastnostem ani nepoznáte, že máte na displeji ochranné sklo. S tímto ochranným sklem se nemusíte bát nosit telefon po kapsách, nebo v kabelce, kde hrozí nebezpečí poškrábání od mnoha ostrých předmětů. Vlastnosti: - šířka pouze 0,2 mm - odolnost proti otiskům prstů - jednoduchá instalace - ochrana proti poškrábání

VANS-MN Filmore HI Vansguard (Suede) black/red plaid Černá 43
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
VANS-MN Filmore HI Vansguard (Suede) black/red plaid Černá 43
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Vans. Pánské tenisky Vans v černém provedení se zajímavým designovým prvkem. Károvaný lem v červeno-černé kombinaci jistě upoutá pozornost. Vans botasky mají svršek z kůže, ale zůstaly prodyšné. Materiál prošel voděodpudivou úpravou Vansguard. Vyšší střih značkových tenisek zajistí Vaše nohy v teple i za chladnějších dní. Vans boty mají vázání na klasické šňůrky, které je doplněno o háčky pro jistější zafixování chodidla. Černé tenisky mají klasický bílý proužek na boku a gumovou podrážku se strukturou waffle. Vans tenisky pánské jsou výbornou volbou během chladnějších dnů do města, do práce či pro volný čas. Detaily produktu: černé tenisky kožený svršek vyšší střih červeno-černý károvaný lem pohodlné a prodyšné vázání na šňůrky a háčky voděodpudivá úprava Vansguard gumová podrážka se strukturou waffle

TREZETA-Zeta Ws WP grey Šedá 37,5
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TREZETA-Zeta Ws WP grey Šedá 37,5
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

VANS-WM Doheny Platform (Denim Dots) black/white Černá 41
1 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
VANS-WM Doheny Platform (Denim Dots) black/white Černá 41
1 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

BOOT DOC-FUNCTION Červená 40 2/3 (MP260)
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BOOT DOC-FUNCTION Červená 40 2/3 (MP260)
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Stélky do bot značky Boot doc. Prémiový model Function s mimořádně snadným vložením do bot. Vložky do bot mají zabudovanou funkcí proti zápachu, jsou extrémně lehké, poskytují dokonalý přenos energie a mají maximální stabilitu. Detaily produktu: Antibakteriální síťovaný povrch s funkcí proti zápachu Obzvláště lehká konstrukce s maximální stabilizací ideální přenos síly přes poloplášťovou konstrukci Se snadno viditelnou informací o velikosti na horním povrchu Výhody vložek do bot Boot Doc: zohledňují individuální typ chodidla podle klenby zohledňují nerovnováhu levého a pravého chodidla pomáhají rovnoměrnému rozložení tlaku a omezují tak tvorbu otlaků výborně tlumí nárazy optimalizují přenos sil při pohybu stabilizují chodidlo a tím redukují riziko zranění, chrání vazy, šlachy a svaly zlepšují držení celého těla

NIKE-Wmns Wildhorse 7 canyon purple/black/atmosphere grey Fialová 38,5
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
NIKE-Wmns Wildhorse 7 canyon purple/black/atmosphere grey Fialová 38,5
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

>

ANTA-Aldea black Černá 37,5
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ANTA-Aldea black Černá 37,5
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

IPANEMA-Vibe Sandal beige Béžová 37
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
IPANEMA-Vibe Sandal beige Béžová 37
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

ADIDAS-Hoops Mid 3.0 shadow navy/acid red/rose tone Modrá 39 1/3
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Hoops Mid 3.0 shadow navy/acid red/rose tone Modrá 39 1/3
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

Sandálky s mašličkou zlaté NEWBORN Mayoral velikost: 19 (9-11 měsíců)
359 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Nádherné zlaté sandálky se zapínáním na suchý zip jsou ideální do horkých letních dní. V přední části je smetanová mašlička, která celé sandálky ozvláštňuje. Botičky jsou navíc baleny v dárkové krabičce, jsou tedy krásným dárkem pro všechny malé princezny.zapínání na suchý zipbaleno v dárkové krabičce

Artelta Manželská postel MERON Boxspring | 140 x 200 cm Barva: Soft 17
19 730 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Artelta Manželská postel MERON Boxspring | 140 x 200 cm Barva: Soft 17
19 730 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Manželská postel MERON Boxspring | 140 x 200 cm Neodolatelná postel typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních materiálů. Manželská postel MERON má zajímavě prošívané čelo, které poskytuje dostatečný komfort během sezení při čtení knihy. Postel má úložný prostor s pružinovou matrací, je jednostranná a hypoalergenní. Matrace je vysoká 20 cm s T25 pěnovými vrstvami na obou stranách. Dopřejte si stylovou a jedinečnou manželskou postel LOREE i Vy. Materiál: látka, ekokůže Rozměry: ŠxHxV: 140 x 215 x 115 cm výška sedu: 53 cm plocha na spaní: 140 x 200 cm hmotnost: 140 kg matrace : pěna T25 + bonnel výška nožiček: 2 cm Barevné provedení: Dora 28 Dora 63 Inari 96 Monolith 09 Mat Velvet 68 Omega 68 Soft 17 (ekokůže) Paros 02 Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Dětský pěnová matrace s kokosem Dolmar Rozměr: 200 x 90 x 8 cm
1 700 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dětský pěnová matrace s kokosem Dolmar Rozměr: 200 x 90 x 8 cm
1 700 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská pěnová matrace s kokosem Dolmar Dětská pěnová matrace s kokosem je vyrobena z pěny T-25, pěna se vyznačuje dobrou elasticitou a tvarovou stálostí. Tloušťka matrace je 8 cm. Matrace má potah na zip, dá se sundat a vyprat. Kokosové vlákno je 100% organická surovina z kokosových ořechů, chrání před roztoči a mikroorganismy. Matrace s kokosovými vlákny jsou odolné vůči vlhkosti a deformaci. Fotografie matrace je pouze ilustrační. Výška matrace: 8 cm Rozměry (ŠxVxH): 190 x 80 x 8 cm 195 x 80 x 8 cm 197 x 90 x 8 cm 200 x 90 x 8 cm Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti!

TARUCA MAN OB pantofel 42 bílá
455 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TARUCA MAN OB pantofel 42 bílá
455 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánské pantofle z povrstvené usně.

RITMO MF S3 SRC kotník 36 černá
1 435 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
RITMO MF S3 SRC kotník 36 černá
1 435 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s kompozitní tužinkou a kevlarovou stélkou odolnou propíchnutí. Podešev - PU/TPU. SRC podešev odolná olejům. Svršek z voděodolné kůže.

Expedo Čalouněná postel boxspring NAOMI, 180x200, cosmic 100
13 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Expedo Čalouněná postel boxspring NAOMI, 180x200, cosmic 100
13 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Boxspringová postel NAOMI. Pevnost a stabilitu postele zaručí dobře zpracovaný rám. Zabudovaná rozdvojená matrace je vyplněná kombinací PUR pěny s bonellovými pružinami. Součástí je úložný prostor, kam lze skládat například ložní prádlo. Styl dodají prošívaná čela postele. Vybírat můžete z více barev, rozměrů spací plochy a pěnového topperu.Shrnutí:čalouněná postelkombinace PUR pěny a bonellových pružinúložný prostorvýběr potahových látek a velikost spací plochytopper 3 cm dle volbyPoužité materiály:látka, pružiny bonell, PUR PĚNA

ADIDAS-Supernova 2 core black/cloud white/grey six Černá 47 1/3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Supernova 2 core black/cloud white/grey six Černá 47 1/3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské běžecké tenisky jsou kombinací moderního sportovního designu a funkčnosti. Mají klasický střih a vázání na tkaničky, které si umíte individuálně nastavit. Běžecké botasky mají odolný a prodyšný svršek z technické síťoviny. Boční tři pruhy jsou charakteristickým znakem tenisek adidas. Tenisky na běhání zaručí komfort při sportování. Značkové botasky využívají tlumící mezipodešev Boost a Bounce, které navracejí ztracenou energii pro Váš lepší výkon a podporu při běhu. Strukturovaná podrážka zajistí stabilitu a flexibilitu. Běžecká obuv adidas byla vyrobena iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: pánské běžecké tenisky moderní design klasický střih prodyšný a odolný svršek vázání na šňůrky polstrovaný límec boty mezipodešev s technologií Boost a Bounce strukturovaná podrážka zajistí flexibilitu a stabilitu vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Huawei P20 Lite
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Huawei P20 Lite
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

Asics GT-2000 11 W 37,5 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Asics GT-2000 11 W 37,5 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská silniční běžecká obuv Asics GT-2000 11 W je všestranná, stabilní a funkční na různé vzdálenosti. Vylepšili jsme odpružení pod nohama, abyste se cítili pohodlněji a energičtěji. Mezi klíčové úpravy mezipodešve patří naše odpružení FF BLAST™. Tento měkký materiál pomáhá podporovat měkčí přistání a citlivý odraz. Technologie LITETRUSS™ je umístěna na vnitřní straně mezipodešve pro zlepšení stability. Pomáhá zabránit tomu, aby se vaše noha převrátila příliš dovnitř, čímž vás připraví na plynulejší krok. Svršek ze žakárové síťoviny: Nabízí podpůrnou a pohodlnou oporu Nejméně 50 % hlavního svrchního materiálu obuvi je vyrobeno z recyklovaného materiálu, aby se snížil odpad a emise uhlíku Vložka se vyrábí procesem barvení v roztoku, který snižuje spotřebu vody přibližně o 33 % a emise uhlíku přibližně o 45 % ve srovnání s konvenční technologií barvení Technologie Rearfoot GEL™: Zlepšuje absorpci nárazů a vytváří jemnější pocit při dopadu Technologie FF BLAST™: Tlumení poskytuje lehké odpružení a citlivý odraz Technologie FLYTEFOAM™: Odpružení pomáhá udržet obuv lehkou Technologie LITETRUSS™: Zlepšuje mediální podporu a integritu střední části chodidla Vložka OrthoLite™ X-30: Poskytuje měkké pohodlí při obouvání AHARPLUS™ heel plug: Guma pomáhá zvyšovat odolnost Guma ASICS LITE je lehčí a pevnější než standardní pryže na podrážce. Částečně se využívá také celulózové nanovlákno na bio bázi Reflexní detaily: Navrženo pro zlepšení viditelnosti při slabém osvětlení Došlap: Neutrál/pronace Drop: 8 mm (pata: 22mm, špička: 14mm) Hmotnost: 235g

Wojtylko 1T23702 šedo modré dětské polobotky
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Wojtylko 1T23702 šedo modré dětské polobotky
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská celoroční vycházková obuv se zapínáním na dva pásky se suchým zipem. Obuv je vyrobena ze syntetické kůže. Vnitřní část obuvi je kompletně vybavena podšívkou z pravé přírodní kůže. Stélka je rovněž z přírodní kůže vybavená podporou podélné klenby.Váha jednoho páru: 270 gVycházkové boty značky Wojtylko.Barva: Šedá/modráVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 8 cmPodpatek: 1 cm

Opěrka nohy do auta Mazda 6 2012-
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Opěrka nohy do auta Mazda 6 2012-
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Opěrka nohy je praktický a designový doplněk do interiéru auta.Jedná se o kryt šikmého nášlapu, o který si řidič během jízdy opírá levou nohu.Pokud je nášlap plastový, kryt se upevňuje pomocí oboustranné lepicí 3M pásky. V případě, že je nášlap pokrytý čalouněním interiéru, se kryt upevňuje pomocí suchých zipů.Opěrka je vyrobena z nerezové oceli.

Bezpečnostní obuv ARDON®FLYTEX S1P ESD neon | G3368/43
898 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FLYTEX S1P ESD neon | G3368/43
898 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

bezpečnostní polobotka sportovního designu, kompozitová špice a kevlarová stélka proti propichu, svršek vyrobený bezešvou technologií „3D KNIT“, vkládací stélka ANATOMIC GEL, ESD úprava, materiál: pletenina, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti:35 - 50, váha: 513 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá-neon

Bezpečnostní obuv ARDON®FLYTEX S1P ESD neon | G3368/44
898 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FLYTEX S1P ESD neon | G3368/44
898 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

bezpečnostní polobotka sportovního designu, kompozitová špice a kevlarová stélka proti propichu, svršek vyrobený bezešvou technologií „3D KNIT“, vkládací stélka ANATOMIC GEL, ESD úprava, materiál: pletenina, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti:35 - 50, váha: 513 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá-neon

Bezpečnostní obuv ARDON®GANGERLOW S3 | G3364/48
1 301 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®GANGERLOW S3 | G3364/48
1 301 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

bezpečnostní polobotka se svrškem z broušené hovězinové usně NUBUK a textilie, s hydrofobní úpravou, zpevnění v oblasti špice a paty, pro zvýšený komfort je obuv vybavena vkládací, anatomicky tvarovanou stélkou tlumící nárazy v oblasti paty, podešev je vyrobena z materiálu EVA/guma zaručujícího jak měkký došlap, tak odolnost proti uklouznutí, bezpečnost při práci zajišťuje kompozitní tužinka a ohebná kevlarová stélka proti propichu, materiál: NUBUK - hovězinová useň v síle 1,8 – 2 mm/textilie, podšívka: laminovaná prodyšná textilie typu MESH, vkládací stélka: ANATOMIC FOAM - anatomicky tvarovaná z EVA pěny, podporuje podélnou i příčnou klenbu, tlumí nárazy v oblasti paty, podešev: EVA/guma, lepená technologie, odolná kontaktnímu teplu do 300°C, tužinka: kompozit 604, planžeta: kevlar, norma: EN 20345:2011, velikosti: 35 - 51, váha: 503 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Dámské anatomické kožené nazouváky Iveta - béžová
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dámské anatomické kožené nazouváky Iveta - béžová
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Jakou zvolit obuv pro letní měsíce tak, aby byla pohodlná, dobře vypadala a byla z kvalitních, příjemných materiálů? Tyto kožené nazouváky jsou pro pohodlí vašich nohou tou správnou volbou. Stélka z jemné kůže a paměťové pěny se perfektně přizpůsobí vašemu chodidlu. Její měkkost zajistí pohodlí při každém kroku a díky koženým páskům na suchý zip si můžete obuv přizpůsobit přesně podle svých nohou. Nazouváky se tak hodí pro úzké i širší chodidlo, pro vysoký nárt, a v případě otoků se dají kdykoliv během nošení povolit. Boty jsou velmi lehké a nezatěžují nohu. Zvýšená pata navíc pomáhá předcházet otokům a ještě zvyšuje pohodlnost této obuvi. Ať už nazouváky Iveta využijete pro letní procházky, na pochůzky po městě nebo jako přezuvky doma či v práci, určitě si je oblíbíte. Výška podpatku: 4 cmMateriál: Svršek - kůže Stélka - paměťová pěna a jemná kůže Protiskluzová podrážka - polyuretanTento produkt je vyroben na Slovensku.Parametry:Určení: DámskéBarva: BéžováRoční období: LetníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: Iveta

Keen Newport H2 Camo / Bright Cobalt Velikost: 30
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Keen Newport H2 Camo / Bright Cobalt Velikost: 30
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Odolné dětské sandále Keen Newport H2 v chlapecké kombinaci Camo / Bright Cobalt - převládající modrá barva s maskáčovým motivem a šedými detaily. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Newport je nejširší model sandálů od Keen. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Newport lze považovat za kompromis mezi barefoot (široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze) a klasickým stylem (podrážka je silnější, a není s nimi cítit každá nerovnost na cestě).Sednou na: normálně široké a široké nožky, nejsou vhodné pro drobnou úzkou nožkuZapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní částiOpatek: měkký - sandále je tak možné vzadu sešlápnout a kousek popobehnout jako v nazouvácíchPodrážka: v přední části dobře ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (nicméně je trochu pevnější než u užšího modelu Seacamp II CNX), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka má výraznější vzorek vzorek pro pohyb v příroděStélka: měkká pěnová - je tvořena horní měkkou vrstvou nanesenou na podrážce, mírné patní lůžko pro podporu správného postavení SLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:20/21 - 13,1 cm22 - 13,8 cm23 - 14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,8 cm29 - 18,0 cm30 - 18,7 cm31 - 19,7 cm32/33 - 20,4 cm34 - 21,2 cm35 - 22,0 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,5 cm39 - 25,5 cmTabulka velikostí Keen 

Screen Glass Protector Samsung A145 Galaxy A14 4G, A146 A14 5G 5D Full Glue Ceramic černé 1029668
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Screen Glass pro Samsung A145 Galaxy A14 4G, Samsung A146 Galaxy A14 5G Tvrzené sklo s tvrdostí 9H zajistí vašemu displeji na mobilním telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů. Veškeré hrany jsou dokonale zaoblené a díky tomu je jeho používání velmi bezpečné.   Sklo je tenké a přitom robustní - má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach.   Sklo dokonale padne na displej vašeho mobilního telefonu a nezanechává žádné vzduchové bubliny. Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie.   Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Kompatibilita: Samsung A145 Galaxy A14 4G, Samsung A146 Galaxy A14 5G   Index tvrdosti: 9H   Tloušťka: 0,3 mm   Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

Gumbies Žabky Gumbies Corker - Khaki | 45
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Gumbies Žabky Gumbies Corker - Khaki | 45
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Žabky Corker - Khaki | 45 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

Wojtylko 2G4121K tyrkysové dětské gumáky
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Wojtylko 2G4121K tyrkysové dětské gumáky
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská celoroční rekreační nepromokavá vysoká obuv. Obuv je vyrobena z průhledného gumového materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou, která tvoří barvu a motiv holínky. Na horním límci je guma, která zabraňuje napadání dovnitř.Váha jednoho páru: 570 g Dětské barevné gumáčky.Barva: TyrkysováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 21 cmPodpatek: 2 cm

CROCS-Classic Croc Glitter II Sandal black Černá 41/42
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
CROCS-Classic Croc Glitter II Sandal black Černá 41/42
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Crocs. Dámské sandály vynikají svým třpytivým vzhledem na popruzích ve stylu glamour. Stříbrné sandály zdobí na boku logo značky. Mají lehkou konstrukci, kterou jistě oceníte při celodenním nošení. Díky patentovanému materiálu Croslite™ brání vzniku a šíření zápachu, plísní a bakterií. Sandály crocs jsou extra pohodlné, protože mají ergonomický tvar a vnitřní stélku s masážními body.Černé pantofle dámské rychle schnou a snadno se čistí. Výhodou je jejich protiskluzová podrážka, která dobře přilne na mokrém povrchu. Dámské crocs jsou vhodné pro dovolenou k moři či na pláž, ale i pro běžné každodenní nošení do města či ve volném čase. Značkové pantofle se stříbrnými popruhy stylově doplní Váš letní outfit.Detaily produktu:dámské pantoflestříbrný designlehká konstrukcerychle schnousnadno se čistí ergonomický tvarstélka s masážními bodypatentovaný materiál Croslite™ je antibakteriální, brání zápachu a šíření plísní a bakteriíprotiskluzová podrážka

Tenisky pro citlivá chodidla, z pružné tkaniny, s tkaničkami
1 896 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tenisky pro citlivá chodidla, z pružné tkaniny, s tkaničkami
1 896 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Elegantní a ženské díky lesklé kombinaci 2 materiálů, tyto tenisky jsou přímo navržené pro citlivá chodidla. Svršek s efektem 2 materiálů. Velmi pohodlné. Z pružné a prodyšné tkaniny. Technologie Strobell, bez nepříjemných švů: tradiční metoda spočívající v našití svršku přímo k podrážce, aby bota získala maximální flexibilitu, jemnost, pružnost a pevnost. Vyjímatelná stélka. Tkaničky s očky tón v tónu. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Protiskluzová pružná podrážka. Lehké a příjemné na nošení. Vyrobeno v Itálii. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Automasážní top
665 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Automasážní top
665 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Top s efektem automasáže Vám přináší okamžitou možnost korekce Vaší postavy. Zpevňující účinek pocítíte okamžitě. Masážní účinek působí proti tvorbě oblin a celulitidě. Pomůže Vám v boji proti svalovému napětí. Bezešvý střih tohoto topu přinese maximální komfort každé z Vás. Jako druhá kůže přilne na Vaše tělo.

PEDICONFORT Kožené pružné babies
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
PEDICONFORT Kožené pružné babies
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pro prodyšnost chodidel tu jsou kožené pružné babies, které jsou pohodlné i pro dlouhou chůzi. Z kvalitní pravé kůže. Třpytivý look. Měkká stélka Aérosemelle. Zapínání na pásek se suchým zipem pro snadné obutí. Široké, přizpůsobí s každému chodidlu. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Zásuvka pod postel 198 cm, masiv borovice
1 980 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Zásuvka pod postel 198 cm, masiv borovice
1 980 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zásuvka pod postel na kolečkáchMateriál: masiv borovice (tloušťka desky 2 cm)Rozměry (šxhlxv): 198 x 57 x 18,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Toaletka PLANTAGO, dub sonoma
2 720 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Toaletka PLANTAGO, dub sonoma
2 720 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Toaletní stolek Barva: dub sonoma Rozměry (šxvxh): 90 x 147,5 x 38,5 cm Materiál: LTD deska s MDF prvky, úchytky - plast Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců.

HOKA ONE ONE-Zinal fiesta/black olive Červená 44 2/3
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
HOKA ONE ONE-Zinal fiesta/black olive Červená 44 2/3
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Hoka One One. Trailové boty jsou dokonalou kombinací rychlosti a obratnosti se správnou dávkou tlumení. Mají extra lehkou konstrukci a upoutají na první pohled výrazným barevným provedením. Svršek běžeckých bot vyrobený z recyklované příze je navržen s vyztuženým jazykem, aby se do něj nedostaly nečistoty. Díky mezipodešvi PROFLY™ s dvojitou hustotou s ultralehkou pěnou nahoře a pogumovaným EVA materiálem na spodní straně zajistí boty na trail výborné tlumení a absorpci nárazů. Trailové tenisky s podešví Vibram® Magagrip a konstrukcí Litebase jsou navrženy pro maximální trakci a minimální hmotnost. Jsou perfektní volbou pro starty na kratší vzdálenosti a dynamičtější trénink. Při výrobě běžeckých botasek na trail byly použity veganské materiály. Detaily produktu:běžecká trailová obuv100% veganské materiálylehká konstrukceprodyšný svršek ze síťoviny z recyklovaného materiáluvyztužený jazyk dodatečný materiál na špičce pro ochranutvarovaná EVA vložkakonstrukce mezipodrážky PROFLY™ poskytuje tlumenípodešev Vibram® Litebase se 4 mm výstupkyperfektní volba pro starty na kratší vzdálenosti a dynamičtější trénink

DD Step G077-360B Royal Blue Velikost: 30
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
DD Step G077-360B Royal Blue Velikost: 30
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené barefoot sandále DD Step G077-360B Royal Blue - novinka pro rok 2023. Tmavě modrá broušená kůže s podrážkou stejné barvy budou ladit s celým šatníkem. Pohodlné, větrací boty pro každodenní nošení. Splňují všechny požadavky na barefoot obouvání.- Sednou na: normální šířku nohy, přes nárt regulovatelné velcro páskem - sednou na vyšší nárt, na širší patu, vhodné pro dominantní palec, nejsou vhodné pro útlou patu a kotník - horší dotažení okolo kotníku- Zapínání na dva suché zipy - jedním regulujete přes nárt a druhým dotažení ke kotníku, horší dotažení na úzké kotníky- Opatek: zpevněný- Podrážka: lepená + přišitá, výborně ohebná všemi směry - příčně i podélně, tmavě modrá se vzorkem vesmíru- Stélka: pěnová s nášlapem z kůže, vyjímatelná, bez tvarování a bez podpory podélné i příčné klenby - možnost kontroly velikosti nejen při výběru, ale také během nošení, zda už nejsou boty malé- SLOŽENÍ: svršek - broušená kůže (velur), podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaNaměřili jsme měřidly Plus12 a Clevermess (tím, že je bota měkká, je šířka +-1mm orientační - měříme tak, aby měřidlo botu neroztahovalo):Velikost - délka x šířka boty:20 - 12,7 cm x 6,0 cm21 - 13,6 cm x 6,2 cm22 - 14,3 cm x 6,2 cm23 - 14,9 cm x 6,4 cm24 - 15,4 cm x 6,6 cm25 - 16,1 cm x 6,8 cm26 - 16,9 cm  x 7,0 cm27 - 17,5 cm x 7,2 cm28 - 18,0 cm x 7,2 cm29 - 18,9 cm x 7,4 cm30 - 19,4 cm x 7,4 cm31 - 20,1 cm x 7,6 cm 

Screen Glass Realme 9 5G, Realme 9 PRO 5D Full Glue Tactical Shield černé 1029937
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Černé tvrzené sklo 5D Full Glue pro Realme 9 5G, Realme 9 PRO Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Realme 9 5G, Realme 9 PRO Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

ADIDAS-Runfalcon 3.0 core black/cloud white/core black Černá 41 1/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Runfalcon 3.0 core black/cloud white/core black Černá 41 1/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Značkové tenisky mají nadčasový černo-bílý design. Jejich výhodou je prodyšný svršek ze síťoviny, který poskytne potřebnou ventilaci a zajistí vaše nohy v suchu. Černé tenisky mají zpevněnou patu a tři pruhy adidas ve střední části poskytnou oporu během chůze či běhu. Tato sportovní obuv pánská jistě doplní Váš každodenní sportovní outfit.Stylové botasky mají klasický střih, který dobře sedí na noze. Praktické šněrování si umíte přizpůsobit podle potřeby. Sportovní botasky mají pohodlné polstrování v oblasti límce boty, který přispívá ke komfortu. Jemně vyvýšená záď pomáhá usnadnit obouvání či zouvání. Další výhodou tenisek adidas je mezipodešev Cloudfoam, která dobře absorbuje nárazy a poskytne tlumení. Pánské boty adidas mají pryžovou podrážku pro stabilní krok za každých okolností. Jsou vhodné pro každodenní nošení a volný čas nebo cvičení. Byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů.Detaily produktu:tréninková obuv adidasmoderní designklasický střihprodyšný svršekvázání na šňůrkypolstrovaný límeczpevněná pataprodloužená záda usnadňuje obouvání a zouvánímezipodrážka Cloudfoam dobře tlumígumová podrážka zajistí stabilní krokvyrobeno z recyklovaných materiálů

Kotníkové kozačky ze 2 materiálů, černé
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kotníkové kozačky ze 2 materiálů, černé
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Mix materiálů a vzorů, hranatá špička a skvělý vzhled, to jsou kotníkové kozačky v černé barvě snadné na kombinování. Módní hranatá špička. Na vnitřní straně zip tón v tónu. Kožená stélka. Pevný opatek. Potažený stylový podpatek. . Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové boty se sklady, efekt krokodýlí kůže
1 710 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kotníkové boty se sklady, efekt krokodýlí kůže
1 710 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pružné a lehké, to jsou kotníkové boty, které Vám zaručí maximální pohodlí při chůzi! S měkkou stélkou, velmi snadné na obutí, není jim co vytknout. Hladký vzhled se sklady přes nárt. Vzadu vsadka se vzorem krokodýlí kůže. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Na vnější straně zip. Stélka pro podporu nožní klenby. Vzorovaná klínová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

TAMARIS Kožené polobotky Tamaris, černé
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TAMARIS Kožené polobotky Tamaris, černé
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Jsou tu boty vhodné do každého terénu! V ležérním aktuálním vzhledu, z kvalitní kůže a navíc s podpisem zn. Tamaris. Maximálně pohodlné. Vyjímatelná stélka. Na svršku šněrování. Na vnější straně zip a pevné šněrování pro snadné obutí. Protiskluzová podrážka.

Lehké tenisky na suchý zip
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Lehké tenisky na suchý zip
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ve stylovém designu, tenisky zn. Jana jsou navržené pro Vaše maximální pohodlí. Na klínové podrážce. Zapínaní na suchý zip. Prodyšné. Široké, vhodné i pro citlivá chodidla. (1) Tento výrobek se skládá z více než 50 % z recyklovaného PET materiálu.

GEOX Tenisky Spherica Actif
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
GEOX Tenisky Spherica Actif
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Inspirované aktivním životním stylem, na módní scénu přichází tenisky Spherica Actif z příjemného úpletu a syntetiky v koženém vzhledu. Velmi pohodlné díky speciální technologii, která tlumí náraz při došlapu. Pružné šněrování pro snadné obutí. Vyjímatelná stélka. Prodyšná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály s ažurou a otevřenou špičkou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandály s ažurou a otevřenou špičkou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Moderní ažura zdobí sandály na podpatku. Ažurový svršek. Kolem kotníku pásek se sponou ve zlaté barvě. Kožená stélka pro maximální prodyšnost. Široký hranatý podpatek v dřevěném vzhledu.

ASICS-Patriot 13 electric red/black Červená 43,5
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ASICS-Patriot 13 electric red/black Červená 43,5
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Asics. Sportovní tenisky jsou známé pro své kvalitní provedení a moderní design. Tenisky Asics Patriot mají pohodlně vyprofilovaný svršek Air Mesh, který vám poskytne vynikající cirkulaci vzduchu. Sportovní botasky s klasickým vázáním na tkaničky jsou zárukou spolehlivé a pevné fixace chodidla. Bonusem je zesílené prošívání špičky pro větší odolnost a trvanlivost. Botasky na cvičení poskytnou oporu i střední části chodidla díky 3D aplikaci ve tvaru loga značky. Značkové tenisky potěší každého pána, který rád sportuje. Asics tenisky pánské vynikají svým červeným designem a oživí Váš sportovní outfit. Výhodou je pohodlná vnitřní stélka, která zajistí komfort při nošení. Mezipodrážka z EVA pěny zajistí odpružení a tlumení nárazů. Tréninkové botasky nabízí velmi dobrou ventilaci vzduchu a super komfort při nošení i cvičení. Pánské tenisky na cvičení mají klasický nízký střih, který dobře sedí na noze. Sportovní botasky jsou výbornými společníky na tréninky, do posilky, na work-out cvičení a různé sportovní aktivity. Detaily produktu: sportovní tenisky Asics prodyšný svršek Air Mesh klasické vázání na tkaničky zesílené prošívání špičky pevná fixace chodidla zpevněná špička i pata měkká a pohodlná stélka flexibilní a dobře tlumí nárazy mezipodešev z EVA pěny celodenní komfort klasický nízký střih gumová podrážka

ASIR Manželská postel POLO hnědá
20 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ASIR Manželská postel POLO hnědá
20 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vychutnejte si maximální pohodlí a styl s naším podnožím a čelem manželské postele. Tento nádherný kus nábytku je navržen tak, aby proměnil vaši ložnici v oázu odpočinku a luxusu.Nepřekonatelné pohodlí a oporaZabořte se do plyše našeho podstavce a čela manželské postele a zažijte pohodlí, jaké tu ještě nebylo. Robustní ocelový rám poskytuje výjimečnou oporu a zajišťuje klidný spánek. Látka 100% soho dodává eleganci a měkkost, takže je ideálním místem pro odpočinek po dlouhém dni.Stylový designDíky svému elegantnímu a modernímu designu náš podstavec a čelo manželské postele bez námahy pozvedne estetiku vaší ložnice. Světle hnědá barva dodává teplo a sofistikovanost a vytváří příjemnou atmosféru, do které se budete rádi vracet domů.Praktické a pohodlnéPodstavec a čelo manželské postele je nejen stylový, ale také praktický. Základna postele je vybavena prostornou komodou, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše věci. Hrany z mdf zajišťují odolnost a dlouhou životnost, zatímco vzduchová kapsle a bezpečnostní zámek základny postele zaručují váš klid.Technické údaje:Rám: Rám je vyroben z oceli .Potahová látka: 100% tkanina SOHOOcelový profil 20 x 30 cmMDF hranyZákladna postele: Šířka: 160 cm, výška: 38 cm, hloubka: 200 cmČelo postele: šířka: 160 cm, výška: 100 cm, hloubka: 5 cmVýška podstavce postele: 28 cmVýška nohou: 10 cmŠest nohouVzduchová kapsle na podstavci posteleBezpečnostní zámekTruhla v ceněBarva: světle hnědá

Dětské holínky Playshoes Jednorožec Velikost: 24
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dětské holínky Playshoes Jednorožec Velikost: 24
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Veselé gumáky Playshoes s jednorožcem nadělají nejen parádu, ale udrží nožky v suchu při dovádění v mokré trávě, v dešti, při brouzdání kalužemi nebo také při čvachtání v blátě :-D Praktické stahování na šňůrku v oblasti lýtka zabrání vniknutí vody do boty vrchem a odolala i tomu nejdivočejšímu řádění v loužích :-) Vyjímatelná stélka pro kontrolu velikosti lze také dobře vysušit, když se děti zpotí. V rámci holínek je lze považovat za kompromis mezi barefoot a klasickou obuví - velmi ohebná podrážka s minimálním dropem a relativně prostorná špička.bezpečnostní reflexní prvek na patě pro lepší viditelnost dítětepraktické stahování v oblasti lýtka, aby voda nenatekla do boty vrchemSednou na: normálně široké nožkyOpatek: zpevněnýStélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s nášlapem z textiluPodrážka: protiskluzová - s hrubým vzorkem, velmi dobře ohebná všemi směryVelikost - vnitřní délka:22 - 14,7 cm23 - 15,3 cm24 - 15,9 cm25 - 16,5 cm26 - 17,1 cm27 - 18,1 cm28 - 18,6 cm29 - 19,1 cm30 - 19,7 cm31 - 20,5 cm32 - 21,3 cm33 - 21,9 cm   

Sandály s páskem
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandály s páskem
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vynikněte a obujte elegantní páskové sandály na úzkém podpatku. Pevný opatek. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí kovové spony a pruženky. Potažený podpatek prodlužuje postavu.

Barefoot tenisky Barebarics Voyager - Army Green Velikost: 43
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Voyager - Army Green Velikost: 43
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Použité materiályKnitový svršek je z prodyšné pleteniny a důmyslným stoperem se přizpůsobí Vaší noze. Na špičce je větší reflexní část, vzadu na patě je umístěno reflexní logo Barebarics pro lepší viditelnost.Podšívka je vyrobená z knitové pleteniny, která je mimořádně prodyšná a vhodná i na používání v teplejších měsících. Kromě toho výborně pohlcuje vlhkost a velmi dobře se přizpůsobí tvaru chodidla.Podešev PathGrip (tloušťka 4 mm + 4 mm vzorek) s výrazným dezénem je vyrobená ze speciální směsi termoplastické gumy, která zaručuje výbornou odolnost vůči oděru a zároveň flexibilitu.Stélka je vyrobená z froté a paměťové pěny.Barefoot vlastnostiAnatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezována a přirozeně se posilují.Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze.Více informacívycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůdostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

Dětské boty Superfit Mars Goretex 1-009089-8000 Velikost: 36
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dětské boty Superfit Mars Goretex 1-009089-8000 Velikost: 36
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Funkční dětské boty Superfit Mars v chlapecké kombinaci "Blau / Grün". Díky Gore-tex membráně jsou prodyšné a zároveň nepromokavé. Teplá fleecová podšívka je vhodná na chladný podzim i teplejší městskou zimu. Stélka je textilní s fleecovou vrchní vrstvou. Praktická gumová ochrana proti okopu na špičce.Velmi lehké a odolné boty, vhodné na outdoorové využití.Šířka : M IV  (středně široké) - na poměry značky Superfit jsou spíše širší, padnou ale spíše na užší až normálně širokou nohu- Sednou na: užší až normálně široké nožky, jdou dobře dotáhnout okolo kotníku- Zapínání: suchý zip v horní části, na nártu jsou gumičky imitující tkaničky, ty jsou zde ale jen z designových důvodu, nejdou nijak utahovat ani vyměnit- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: velmi lehká, měkká a perfektně ohebná - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená za tepla přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se)- Membrána: Goretex - bota nepromokno, ale zároveň je prodyšná- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, mírně zateplená filcem příjemným na omakSLOŽENÍ: Svršek - kůže, syntetika, textilie, podšívka - textilie (fleece), podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:25 - 16,5 cm 26 - 17,2 cm 27 - 17,9 cm 28 - 18,4 cm29 - 19,1 cm30 - 19,9 cm31 - 20,5 cm32 - 21,0 cm33 - 21,7 cm34 - 22,4 cm35 - 22,8 cm36 - 23,9 cm37 - 24,4 cm38 - 25,1 cm

Merrell J06062
2 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Merrell J06062
2 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Obuv oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Odolný svršek ze syntetické kůže s Gore-Tex® membránou, podpůrná mezipodešev a Vibram® podešev se skvělou trakcí je výbava, díky které je Moab základem každého botníku. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek ze syntetické kůže a materiálu Mesh• tradiční šněrování• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• EVA mezipodešev pro skvělou stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénu• hloubka vzoru podešve 5 mmTECHNOLOGIEGore-Tex®, Kinetic Fit™ Advanced, AirCushion, Vibram® TC5+HMOTNOST 780g

MG Watch Glass Hybrid ochranné sklo na Huawei Watch GT 3 46 mm, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné sklo na hodinky poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Zachovává všechny funkce hodinek včetně citlivosti na dotek. Hybridní sklo má tenký, ale odolný povlak. Zajišťuje křišťálovou průhlednost a dokonalou reprodukci barev. Sklo se aplikuje na displej smart hodinek a je navrženo tak, aby přesně sedělo na tvar a velikost hodinek.Hybridní sklo / fólieTento typ skla přináší novou generaci tzn. "hybridního" skla. Hybrid Glass je unikátní materiál, který je kombinací skla a folie. Kombinuje ty nejlepší vlastnosti fólie i skla, což zaručuje 2,5x vyšší odolnost vůči poškození, prasknutí, nárazu nebo jiným nebezpečným situacím. Tento typ skla zabraňuje drolení skla, pokud se rozbije a zároveň zajišťuje naprostou transparentnost.Ochrana hodinekHybridní sklo je mimořádně odolné vůči poškrábání a nečistotám. Tato odolnost zajišťuje delší životnost hodinek a udržuje jejich vzhled v perfektním stavu i po delším používání. Sklo zároveň zajišťuje plnou kompatibilitu skla s ostatními doplňky, jako jsou například rámy a pouzdra.Jednoduchá instalaceInstalace skla je mimořádně jednoduchá. Nejprve důkladně vyčistěte obrazovku hodinek a ujistěte se, že je povrch zcela suchý. Odstraňte část fólie chránící lepidlo – to je strana, která se nalepí přímo na displej. Zarovnejte sklíčko s hodinkami, poté odlepte zbytek fólie a jemně přitlačte okraj po okraji.Vlastnosti:• Chrání displej hodinek• Chrání vaše inteligentní hodinky před poškrábáním• Neovlivňuje citlivost obrazovky• Poskytuje dokonalou transparentnost• Nezasahuje do kvality zobrazovaného obrazu• Kompatibilní s pouzdry na hodinky• Materiál: kombinace tvrzeného skla a PET fólie

Holínky Viking Alv Indie Warm Navy Velikost: 29
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Holínky Viking Alv Indie Warm Navy Velikost: 29
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětské zateplené nižší barefoot holínky / sněhule Viking Indie Warm Navy - zateplené přírodní vlnou, které je možné použít také jako sněhule. Jedny z mála s opravdu barefoot tvarem špičky a nulovým dropem. Skvěle se hodí do všech dětských podzimních a zimních hrátek v břečce i sněhu. Mají i praktické stahování v horní části, aby do nich nepadal sníh.Zateplení jako takové je pevnou součástí boty a nelze vyjmout, zateplení vlnou je i pod stélkou - zespodu jsou tak dvě vrstvy zateplení + hliníková folie, aby bylo dosaženo tepelného komfortu i při maximálně tenké podrážce. Holínky v unisex tmavě modré Navy s reflexním prvkem na patě pro větší bezpečnost. - Sednou na: normálně široké nožky- Opatek: mírně zpevněný pruhem za patou- Podrážka: velmi ohebná, se vzorkem- Stélka: pěnová s nášlapem ze silné vrstvy vlny (cca 8mm vysoké), zespodu má hliníkovou vrstvu pro lepší izolaci, vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, pomáhá lépe tepelně izolovat od zeměSLOŽENÍ: Svršek - guma, podšívka - vlna, stélka - vlna, podrážka - gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka: 20 - 13,0 cm - 6,6 cm21 - 13,7 cm - 6,7 cm22 - 14,2 cm - 6,8 cm23 - 14,7 cm - 6,9 cm24 - 15,3 cm - 6,9 cm25 - 16,1 cm - 7,0 cm26 - 17,0 cm - 7,2 cm27 - 17,5 cm - 7,3 cm28 - 18,2 cm - 7,4 cm29 - 18,7 cm - 7,5 cm30 - 19,5 cm - 7,6 cm

ŠEDO-TMAVĚ MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5511 Velikost: XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ŠEDO-TMAVĚ MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5511 Velikost: XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka71727476Od podpaží k podpaží55565860Rukáv od krku79828485Rukáv od podpaží55565758Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Menstruační kalíšky SATISFYER FEEL SECURE MENSTRUAL CUP oranžové
144 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Menstruační kalíšky SATISFYER FEEL SECURE MENSTRUAL CUP oranžové
144 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ženy, které jej používají ho nazývají nejlepší vynález 21. století!Menstruační kalíšek je určen všem ženám, které se během svých dnů, chtějí cítit co nejpohodlněji, svobodněji a mít naprostou volnost pohybu. Můžete s ním plavat, cestovat i sportovat. Kalíšek je nejmodernější produkt dámské intimní hygieny, který v současné době trh nabízí. Zavádí se stejně jako tampon, ale nezadržuje ve vás krev, což je po zdravotní stránce to nejlepší, co pro sebe můžete udělat. Navíc vám poslouží až 15 let, takže výrazně ušetříte na jednorázových vložkách či tamponech a odlehčíte přírodě od zbytečného nerecyklovatelného odpadu.SATISFYER vám přináší dva menstruační kalíšky FEEL SECURE MENSTRUAL CUP oranžové barvy, a to jeden v objemu 15 ml a druhý 20 ml. Můžete si tak vybrat velikost kalíšku dle síly menstruace či vašeho pohodlí. Jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího měkkého lékařského silikonu s výhradním používáním v lékařském a potravinářském průmyslu. Na jeho hladkém povrchu nezůstávají žádné bakterie a nezpůsobuje žádné alergické reakce. Jeho velmi příjemný kulatý tvar neucítíte při žádné aktivitě a bude tak pro vás naprosto komfortní. Není nic lepšího než si své dny užít v poklidu a pohodě. Tyto kalíšky jsou vhodné i pro začátečníky a poskytnou vám až 12 hodinovou ochranu třeba i po celou noc, protože objem 20 ml je dostatečný. V balení naleznete také pytlíček pro bezpečné uschování.Nenechte se omezovat a buďte v bezpečí.Více informací můžete nalézt v našem článku.Proč si vybrat menstruační kalíšky SATISFYER FEEL SECURE MENSTRUAL CUP:menstruační kalíšek je v současnosti nejmodernější hygienickou pomůckou používanou při menstruaciv balení naleznete dva kalíšky dvou různých objemůpříjemný tvar vhodný i pro začátečníkyzajišťuje maximální pohodlí během menstruačního cyklukalíšek se jednoduše zavádí stejně jako tamponposkytuje až 12 hodinovou ochranu i přes nocje vyroben z nejkvalitnějšího měkkého lékařského silikonu a nezpůsobuje žádné alergické reakcenávratnost počáteční investice při koupi kalíšku je již za 4 měsíceběhem používání se po vyjmutí jednoduše opláchne a zase zavedepo ukončení cyklu stačí kalíšek vyvařit a uložit pro příští použitíkalíšky jsou šetrné pro životní prostředí a vydrží vám až 15 letParametry: Barva: oranžováMateriál: silikonRozměry: objem 20 ml a 15 ml, celková délka kalíšku 6,9 cm a 6,5 cm, průměr 4 cm a 3,7 cmLubrikace: lubrikanty na vodní bázi

Salomon X Ultra 4 MID GTX M 41 1/3 EUR
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Salomon X Ultra 4 MID GTX M 41 1/3 EUR
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánský model Salomon X Ultra 4 MID GTX M v sobě nese ty nejlepší technologie používané při výrobě turistické a běžecké obuvi. Skvělá podrážka Contagrip® zvládne pohyb v těch nejnáročnějších podmínkách. Membrána Gore-Tex ® vám zajistí celoroční používání i za nepříznivého počasí. Boty jsou velmi stabilní díky technologii Advanced Chassis, která zajišťuje celkovou stabilizaci chodidla. V této vyšší verzi „MID“ jsou navíc vaše kotníky v bezpečí. Nechybí OrthoLite® vložky, které dodávají ještě více komfortu. Bota X Ultra 4 MID GTX je tak agilní jako trailová běžecká obuv, ale se vší stabilitou, přilnavostí a vodotěsnou úpravou, kterou potřebujete do technicky náročného terénu. Contagrip®:je navržen pro nejširší škálu povrchů. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu Chevron lugs:Design podrážky s hlubokým a vícesměrným gripem zlepšuje trakci na měkkých površích, jako je bláto nebo uvolněná špína Advanced Chassis™:tvarovaná vložka zapuštěná do podrážky. Poskytuje silnou boční podporu a uklidňující ochranu a také poskytuje optimální mobilitu a flexibilitu Svrchní materiál: kůže potažená PU, voděodolné materiály Síťová a textilní podšívka EnergyCell: Vysoce výkonná pěna EVA, která poskytuje tlumení nárazů Ochranná špička SensiFit™ drží nohu od mezipodešve až po systém šněrování, čímž poskytuje bezpečné a přiléhavé přizpůsobení celé noze GORE-TEX udrží vaše nohy v suchu – zvenčí i zevnitř Tvarovaná stélka: OrthoLite® Drop: 11 mm (pata: 31,5 mm, špička: 20,5 mm) Hmotnost: 425 g

Screen Glass Apple iPhone 15 5D Full Glue zaoblené černé 1031393
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Screen Glass Apple iPhone 15 5D Full Glue zaoblené černé 1031393
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

5D Full Glue tvrzené sklo zaoblené černé pro Apple iPhone 15 Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Dokonale průhledné plně podlepené tvrzené sklo s elastickým rámem, který chrání i zaoblené hrany telefonu. Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Apple iPhone 15 Barva okraje: černá Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

Kožené kozačky se sklady, na podpatku
3 115 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené kozačky se sklady, na podpatku
3 115 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené kozačky se sklady splní všechny Vaše nároky na módní zimní obuv! Z kožené usně, rozhodně by Vám neměly chybět. Z pravé kvalitní kůže. Efekt skladů inspirovaný módu 70. let. Pevný opatek. Elegantní tvar do špičky. Široký podpatek v dřevěném vzhledu. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

PEDICONFORT Kožené lakované baleríny na klínku, černé
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
PEDICONFORT Kožené lakované baleríny na klínku, černé
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Nadčasově ženské, kožené baleríny Pédiconfort jsou maximálně pohodlné. Navíc měkké a v lakované verzi, to vše pro stylový vzhled a příjemné nošení. Maxi pohodlí pro citlivá chodidla. Z pravé kůže. Vyjímatelná měkká stélka Aérosemelle. Lakovaný svršek v nadčasové eleganci. Kulatá špička z velurového textilu a mašličkou. Zlatý rám podrážky. Klínová, stabilní a protiskluzová podrážka.

TAMARIS Kozačky na podpatku zn. Tamaris Comfort
4 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TAMARIS Kozačky na podpatku zn. Tamaris Comfort
4 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Módní a pohodlné, nenechte si uniknout kvalitní kozačky s podpisem zn. Tamaris Comfort. Maximálně pohodlné, vhodné i pro citlivá chodidla. Vyjímatelná stélka. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kozačky se střapcem, na podpatku
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kozačky se střapcem, na podpatku
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Elegantní kozačky se střapcem si hravě poradí s optickým prodloužením postavy. Na kotníku šňůrka a střapec. Z textilu v semišovém vzhledu. Na vnitřní straně zip pro snadné a rychlé obutí. Podpatek v dřevěném vzhledu. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Bačkory s tichým došlapem
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bačkory s tichým došlapem
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bačkory v plstěném vzhledu zaručí tichý došlap. Lehoučké, diskrétní, nezanechávají žádné stopy na podlaze. Vhodné na všechny druhy podlah. Lehké, hřejivé a velmi pohodlné. Vyrobeno ve Francii.

NIKE-MC Trainer 2 black/white/black Černá 44
1 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-MC Trainer 2 black/white/black Černá 44
1 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Nike. Pánské botasky zaujmou trendy designem. Díky odolnému svršku z funkční síťoviny poskytnou dostatečnou prodyšnost během celodenního nošení či aktivního cvičení v tělocvičně nebo venku. Měkká pěna v mezipodešvi umožní vynikající odpružení a tlumení. To pomáhá stabilizovat nohu při pohybech do stran. Gumová podrážka poskytuje vynikající trakci ať už jste na trávě nebo na podlaze v tělocvičně. Sportovní tenisky pro pány jsou zárukou podpory při sportovním výkonu. Podrážka černých tenisek je tlustší pod patou pro stabilitu při zvedání a tenčí v přední části chodidla pro flexibilitu při krátkých bězích nebo rychlých trénincích. Značkové tenisky Nike jsou víceúčelová obuv, která kombinuje všestrannost, stabilitu a odolnost. Zlepšete i Vy svůj trénink s těmito sportovními botaskami. Tenisky na cvičení pro pány mají vázání na klasické šňůrky. Pánské tenisky jsou skvělými společníky na trénink, různé sporty a aktivně trávený volný čas. Detaily produktu: černé tenisky moderní design prodyšné vázání na šňůrky pěna v mezipodešvi poskytne odpružení a podporu gumová podrážka poskytne trakci podrážka je tlustší pod patou a tenčí v přední části univerzální použití v tělocvičně i venku

Oregáno, Dobromysl obecná - list nařezaný - Origanum vulgare - Herba origani 1000 g
257 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Oregáno, Dobromysl obecná - list nařezaný - Origanum vulgare - Herba origaniSušený, nařezaný list dobromysli obecné, ​​známé také jako oregáno. Je to aromatická bylina s jemnou chutí a vůní, které z ní činí oblíbenou přísadu v kuchyni, ale má také značný přínos pro zdraví.List dobromysli obecné obsahuje karvakrol, tymol, flavonoidy, vitamín K a vitamíny skupiny B, draslík, železo a vápník.Příznivé vlastnosti dobromysli obecné:podpora trávicího systému – pomáhá zlepšovat trávení a může zmírňovat zažívací potíže, jako je nadýmání, plynatost a potíže se spalováním jídla, podporuje normální činnost jater a žlučníku,podpora kardiovaskulárního systému – pomáhá udržovat pružnost cév a zdravý krevní tlak, čímž se snižuje riziko vysokého krevního tlaku a kardiovaskulárních onemocnění,antioxidant – obsahuje flavonoidy a kyselinu rozmarýnovou, které chrání buňky před poškozením způsobeným volnými radikály a oxidativním stresem,podpora kojení,příznivě ovlivňuje duševní zdraví – pomáhá odbourávat stres, zklidňuje mysl,podpora normální činnosti dýchací soustavy – její antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti podporují zdraví dýchacích cest a chrání je před infekcemi,zlepšuje kvalitu spánku, zlepšuje kvalitu pokožky – chrání ji před předčasným stárnutím a udržuje její zdravý vzhled.Dobromysl obecná se v kuchyni často využívá k ochucení různých polévek, omáček, salátů, dochucení pizzy, nebo jako součást provensálského pepře.PoužitíDobromysl můžete použít k přípravě nálevu, tinktury nebo jako koření.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Nazouvací lehké tenisky ze síťoviny
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Nazouvací lehké tenisky ze síťoviny
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Nazouvací tenisky z lehké síťoviny je radost nosit. Lehké pružné tenisky. Prodyšná textilní síťovina. Nazouvací. Široké vykrojení pro snadné obutí. Vyjímatelná pěnová stélka. Vzadu poutko pro snadné obutí. Silná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Protetika Olgers Velikost: 19
1 219 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Protetika Olgers Velikost: 19
1 219 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Protetika Olgers jsou dětské barefoot celoroční boty z oblíbené hladké kůže. Nový model pro jaro 2024 má úplně novou podrážku, která má lepší, anatomický tvar, než starší modely. Tenisky mají prostornou špičku (oproti modelu 2023 však nejsou v prstech tolik široké), víc místa pro palec (i dominantní), sednou na normálně široké nožky. Nový model má měkkou podrážku, výborně ohebnou všemi směry (měkčí než měly modely 2023). Protetika Olgers jsou z oblíbené hladké kůže v kombinaci s nubukem, v černé barvě s modrými detaily. Podšívka je textilní. Mají vyjímatelnou koženou stélku. Podrážka je ohebná všemi směry, gumová, s jemným vzorkem.Péče: Hladkou kůži doporučujeme imregnovat a promazávat balzámem na kůži. Nubuk pouze impregnujte impregnací ve spreji.- Sednou na:  normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální i vyšší nárt, na normální kotník (lepší dotažení než u starých modelů 2022 a starších, sednou stejně v kotníku jako modely z roku 2023 - na vyloženě úzké kotníky však nejsou)- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: pevný, za patou je podrážka vytažená až přes kožený svršek- Podrážka: dobře ohebná všemi směry, gumová, lepená, misková, s jemným vzorkem, nulový drop- Jazyk: je volný, přišitý ve spodní části boty, boty se perfektně nazouvají i dětem s vysokým nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, s nášlapnou vrstvou z kůžeSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže a nubuk, podšívka - textil, stélka - pěnová s nášlapnou vrstvou z hladké kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka:19 - 12,2 cm x 5,6 cm20 - 12,8 cm x 5,8 cm21 - 13,5 cm x 6,0 cm22 - 14,3 cm x 6,2 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,3 cm x 6,6 cm26 - 16,8 cm x 6,8 cm27 - 17,4 cm x 7,0 cm28 - 18,1 cm x 7,2 cm29 - 18,8 cm x 7,4 cm30 - 19,4 cm x 7,4 cm31 - 20,0 cm x 7,6 cm32 - 20,6 cm x 7,7 cm33 - 21,2 cm x 7,8 cm34 - 22,0 cm x 7,8 cm35 - 22,6 cm x 8,0 cm36 - 23,2 cm x 8,2 cm  

Pantofle s motivem sovičky
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Pantofle s motivem sovičky
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Nechte se okouzlit domácími pantoflemi s výšivkou sovičky. Barevná výšivka sovičky na svršku. V úrovni paty pěnové vypodložení. Lemovka tón v tónu.

Wojtylko 3B23723C černé dívčí střevíčky
795 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Wojtylko 3B23723C černé dívčí střevíčky
795 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí letní vycházková obuv se zapínáním na pásek se sponou.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže. Vnitřní část obuvi je vyrobena z textilního materiálu. Stélka je vyrobena z přírodní kůže.Váha jednoho páru: 230 gDívčí letní střevíčky.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 6 cmPodpatek: 1 cm

Dámská kotníková obuv RIEKER N7610-00 černá W3
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER N7610-00 černá W3
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské kotníky ve stylu tenisek značky RIEKER Vás okouzlí. Kombinovaný svršek je zdoben designovými prvky a logem značky RIEKER. Pro snadné obutí a přizpůsobení obuvi dle Vašich potřeb poslouží šněrování tkaničkami a zip na vnitřní straně obuvi. Měkká vyjímatelná stélka a vyšší podešev zajistí komfort a eleganci na každém kroku. S tímto nevšedním kouskem oživíte nejeden outfit do města i do práce. Technologie: Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou. Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze. Rieker TEX – funkční vrstva, díky které je bota nepromokavá a přesto prodyšná.

Ozdobná lišta dveří kufru Mitsubishi ASX 2022- (lesklá)
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ozdobná lišta dveří kufru Mitsubishi ASX 2022- (lesklá)
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ozdobná lišta na páté dveře vozu Mitsubishi ASX je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Ozdobná lišta dodá Vašem auto moderní a dynamický vzhled!Montáž ozdobné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení.Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ozdobná lišta Odmašťující kapesník 3M 1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ozdobnou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

TMAVĚ MODRÁ MIKINA S KAPUCÍ A POTISKEM NA ZÁDECH BX5661 Velikost: M
813 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tabulka velikostí SMLXLCelková délka70727476Od podpaží k podpaží50515559Rukáv od krku71757981Rukáv od podpaží46464950Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Wild 01675B černé pánské nazouváky
1 495 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Wild 01675B černé pánské nazouváky
1 495 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská letní vycházková obuv typu nazouváky.Wild - dokonalý komfort a špičkové zpracováníObuv je vyrobená z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je vybavená pohodlně polstrovanou stélkou z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 430 g Pánské letní nazouváky Wild.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžePodpatek: 2 cm