Boční ochranné lišty Alfa Romeo MiTo 2008-2018 (hatchback)
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Boční ochranné lišty Alfa Romeo MiTo 2008-2018 (hatchback)
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Alfa Romeo MiTo.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ochranná lišta hrany kufru VW Passat B7 2011-2015 (sedan, matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Passat B7 2011-2015 (sedan, matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Passat B7 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Kodiaq 2017- (matná)
1 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Škoda Kodiaq 2017- (matná)
1 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Kodiaq je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Ford Transit / Tourneo Custom 2012-2018 (matná)
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Ford Transit / Tourneo Custom je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel ADEL Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Sawana 05
22 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel Adel představuje praktický a stylový doplněk do Vaší ložnice.Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr: K dispozici máte dva praktické úložné prostory.Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Adiel Sada pro muže s Kotvičníkem (Tribulus terrestris)
609 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Adiel Sada pro muže s Kotvičníkem (Tribulus terrestris)
609 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sada pro muže s Kotvičníkem (Tribulus terrestris)Sada pro muže obsahuje extrakt z kotvičníku zemního a vitamíny pro muže Fertilman. Kotvičník zemní neboli (Tribulus terrestris) přispívá k hormonální aktivitě a funkci reprodukčních orgánů muže. Kotvičník zemní dále přispívá k přirozené obranyschopnosti tj. celkovému imunitnímu systému. Balíček obsahuje také vitamíny pro muže Fertilman, který obsahuje důležité vitamíny například Zinek, který přispívá k normální plodnosti a reprodukci, udržuje normální hladinu testosteronu v krvi a podílí se  na procesu dělení buněk.Už jste vyzkoušeli Macu peruánskou? Maca peruánská přispívá k plodnsoti a reprodukci, podporuje vytrvalost a vitalitu, je považovaná za přírodní fytoestrogen. Chcete vědět o mace více? Připravili jsme pro vás článek na téma Maca peruánská- superpotravina s přírodní silou.Sada obsahuje:FertilMan vitamíny pro muže s L-taurinem 30 tabletKotvičník zemní (Tribulus terrestris) 90 kapslíLEGISLATIVARádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16.května 2012, platné od 14.12 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin.  Dávkování a způsob užitíVitamíny pro muže Fertilman - doplněk stravyUžívejte 1 kapsli denně po jídlem a zapijte dostatečným množstvím vody.Kapsle polykejte, nekousejte. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.Více informací naleznete v detailu produktu ZDE.Kotvičník zemní - doplněk stravyUžívejte 2 - 3  kapsle denně deálně před jídlem, zapijte dostatečným množstvím vodyNeužívejte večer, mírně stimuluje. Nepřekračujte tuto doporučenou denní dávkuVíce informací naleznete v detailu produktu ZDE.Jak užívat produkty ze sady podpory plodnosti pro muže?Bylinné prostředky začnou působit na vaše tělo asi za 2-4 týdny. Proto je nutné užívat přírodní doplňky stravy dlouhodobě.Ráno po jídle užívejte 1 tabletu vitamínů FertilMan a zapijte dostatečným množstvím vody.2x – 3x denně po jídle užívejte 1 kapsli extraktu Kotvičníku a zapijte dostatečným množstvím vody.UpozorněníKotvičník zemní není vhodný pro děti, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Kotvičník je potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Vitamíny Fertilman jsou potravinovým doplňkem, nejsou náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte na suchém místě, mimo dosah dětí. Není vhodné pro děti. Pokud užíváte antikoagulancia (ředíte krev), užívejte tyto vitamíny pouze na doporučení lékaře. 

McKinley Valley AQX JR 28 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
McKinley Valley AQX JR 28 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská zimní obuv McKinley Valley AQX JR zajistí vodě i větru odolnost na zimních procházkách díky technologii AQUAMAX® Pro. Udrží nohy v suchu a teple. Softshellová horní struktura so suchými zipy poskytuje vynikající podporu a zároveň umožňuje velký rozsah pohybu a neomezený pocit. Měkká podšívka s izolací Poutko v zadní části boty pre snadné obouvání Zapínání na suché zipy Technologie AQUAMAX® Pro Materiál: textilie, syntetika AQUAMAX® Pro: membrána zabezpečuje voděodolnost a větruodolnost při zachování prodyšnosti. Telo/nohy zůstanou v suchu a teple během fyzické aktivity. Pre volnočasové aktivity při měnících se povětrnostních podmínkách

Dámské vysoké tenisky
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské vysoké tenisky
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské vysoké tenisky na platformě, béžové provedení.

Dámské nízké tenisky
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské nízké tenisky
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské pohodlné tenisky na každý den.

Dámské kotníkové tenisky
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské kotníkové tenisky
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské pohodlné tenisky na každý den.

Multifunkční teploměr 6 v 1 BEURER FT 65
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Multifunkční teploměr 6 v 1 BEURER FT 65
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Schopný multifunkční teploměr 6 v 1 Beurer FT65 změří tělesnou teplotu během jediné vteřiny. Jeho možnosti jsou však mnohem širší. Teploměr dokáže měřit teplotu povrchů (např. kojenecké lahve) nebo tekutin. Způsob měření tělesné teploty lze provádět na čele nebo v uchu. Tím se stává naprosto ideálním pomocníkem při měření teploty u dětí. Je vybavený velkým čitelným displejem s optickým alarmem při horečce (zelená barva – ideální teplota, červená barva – horečka).Provoz: baterie 2x AAA 1,5V (součástí balení).Vyrobila německá společnost Beurer.Prodloužená záruka 5 let.Multifunkční teploměrMěří tělesnou teplotu (na čele, v uchu)Měří teplotu povrchu předmětů, okolí a tekutinDoba měření cca 1 vteřinaVelký čitelný displejBarevné rozlišení teplotyPřesnost měření na čele +/- 0,3 °CPřesnost měření v uchu +/- 0,2 °CPřesnost měření předmětů +/- 1,5 °COptický alarm vysoké teplotyLED kontrolkaDatum a časMěření v jednotkách °C nebo °FZvukový signál10 míst v pamětiAutomatické vypnutíProvoz na baterie 2x AAA 1,5V (součástí balení)Výrobce Beurer NěmeckoProdloužená záruka 5 let

Merco Kinesio Tape tejpovací páska zelená
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Merco Kinesio Tape tejpovací páska zelená
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tejpovací pásky Kinesio Tape jsou nejvýraznější inovací v oblasti sportu za několik desetiletí. A to je důvod nárůstu popularity této metody fyzioterapie v podobě barevných textilních pásek, jenž přináší všem uživatelům řadu výhod, včetně snížení bolesti, rychlejší rehabilitace a i zvyšování výkonnosti. I (správné) používání tejpovačky Merco Kinesio Tape Vám usnadní proces přirozeného hojení těla po úraze, umožní Vám podporu a stabilitu svalů a kloubů a podpoří úspěšné léčení různých ortopedických, neuromaskulárních a neurologických potíží. Tejpovací páska Merco Kinesio Tape je vyrobená z tenké hypoalergenní tkaniny, která vyniká vysokou elasticitou, voděodolností a prodyšností, tudíž její přítomnost na kterékoliv části Vašeho těla Vás nijak neomezí při sportu, ani při dalších každodenních aktivitách. I přes tyto skvělé vlastnosti doporučujeme pro co nejlepší efekt tejpovačku Merco Kinesio Tape používat maximálně 5 dnů od aplikace.Délka x šířka: 5 m x 5 cm

Svorto Korektor třívrstvý
29 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Svorto Korektor třívrstvý
29 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Roztahuje a odděluje prsty a chrání bolestivá místa. Pomáhá vyrovnávat polohu vbočeného palce. ● zabraňuje poškozování dvou prstů vedle sebe ● různé velikostí pro použití mezi libovolné prsty● prodyšný lehký materiálBalení obsahuje 2 kusy .

Thuasne 0333 Sport bandáž na kotník
489 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Thuasne 0333 Sport bandáž na kotník
489 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kotníková elastická bandáž vhodná pro nestabilní nebo bolestivý hlezenní kloub. • Kompresivní úplet stimuluje proprioceptivní funkci bandáže.• Komfortní odlehčená zóna v oblasti kotníků napomáhá přesnému umístění bandáže.• Zesílené vyztužení úpletu snižuje nebezpečí vzniku otoků.Vhodné pro mírnou podporu nestabilního nebo bolestivého hlezenního kloubu (lehká podvrtnutí atd.).

Verk 15467 Samolepicí gelová ochrana paty 2 ks
29 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Verk 15467 Samolepicí gelová ochrana paty 2 ks
29 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Samolepicí gelové polštářky, které absorbují tlak obuvi na patu a zamezují vzniku puchýřů a bolestivých oděrek. Používají se také k zabránění vyzouvání obuvi nebo ke korekci nerovností v patní části boty.Technické specifikace:Materiál: silikonBarva: transparentníDélka: 10 cmŠířka: 2,2 cmTloušťka: 0,2 cm

Setino Chlapecké tenisky - Paw Patrol modré Obuv: 30
469 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Setino Chlapecké tenisky - Paw Patrol modré Obuv: 30
469 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Chlapecké tenisky - Paw Patrol (modré)Barevné a pohodlné tenisky, které bude nosit rád každý kluk. Tenisky jsou tou správnou volbou nejen v letních měsících, ať už se Vaše dítě chystá na vycházku po městě nebo na procházku po lese; Paw Patrol design oslní všechny fanoušky této pohádky.Počet: 1 párMateriál: 100% PolyesterBarva: modráJak správně vybrat obuv? V orientaci ve velikostech obuvi Vám pomohou tyto rozměry:24 - délka stélky 15 cm25 - délka stélky 15,5 cm26 - délka stélky 16 cm27 - délka stélky 16,5 cm28 - délka stélky 17,5 cm29 - délka stélky 18 cm30 - délka stélky 18,5 cm31 - délka stélky 19,5 cm32 - délka stélky 20 cm33 - délka stélky 21,5 cm

Dámská funkční mikina CRAFT ADV Charge růžová s fialovou 1910512-721435
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská funkční mikina CRAFT ADV Charge růžová s fialovou 1910512-721435 Dámská funkční mikina s kapucí CRAFT ADV Charge Hood vhodná na sport i volný čas. Materiál: 89% polyester, 11% elastan; 100% polyester - mírné zateplení předního dílu- větruodolný materiál na hrudníku a kapuci- dvě postranní skryté kapsy na zip- rukávy zakončeny širokou manžetou s průstřihy pro přetažení přes palce Mikiny a svetry » Mikiny » Dámská funkční mikina CRAFT ADV Charge růžová s fialovou 1910512-721435

Asics GT-2000
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Asics GT-2000
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská běžecká obuv Asics GT-2000 10 Running Shoes W udrží vaši mysl a tělo soustředěné na cestu před vámi. Je to všestranný běžecký model, který je funkční na různé vzdálenosti. Upravený pletený svršek a detaily 3D tisku vytvářejí snadný pocit s nádechem přidané stability. Vrstva odpružení FLYTEFOAM® Propel pod nohama dodává vašemu kroku citlivější odraz. Funkce 3D SPACE CONSTRUCTION™ mezipodešve zlepšuje kompresi. Tato funkce vám umožní zažít plynulejší a stabilnější jízdu. Došlap: neutrální/pronace (Noha dopadne na vnější stranu paty, poté se stočí dovnitř (pronuje), aby absorbovala náraz a podpořila tělesnou hmotnost / Chodidlo dopadá na vnější stranu paty, poté se nadměrně valí dovnitř (pronuje) a přenáší váhu na vnitřní okraj ) Konstrukčně pletený svršek nabízí podpůrnou a pohodlnou oporu Systém tlumení GEL® technologie pro zadní a přední nohu: Tlumí otřesy během fáze nárazu a odtržení a umožňuje pohyb ve více rovinách, kdy chodidlo prochází cyklem chůze Technologie FLYTEFOAM®: Poskytuje lehké odpružení Technologie Propel FLYTEFOAM®: ASICS energická pěnová formulace, která poskytuje špičkový odraz díky unikátní elastomerní směsi Funkce 3D SPACE CONSTRUCTION™ zlepšuje kompresi při úderu Technologie LITETRUSS™ pro zlepšení mediální podpory Vložka OrthoLite™ X-30 poskytuje měkké pohodlí Drop: 8 mm Hmotnost: 238 g

Kotníkové kozačky na podpatku s hranatou špičkou
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kotníkové kozačky na podpatku s hranatou špičkou
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Elegantní kotníkové kozačky na podpatku perfektně doplní Vaše ležérní i elegantní outfity. Navíc s módní hranatou špičkou. Vzhled hladké kůže. Hranatá špička pro pohodlné nošení. Vzadu zip pro snadné obutí. Kožená stélka pro ideální prodyšnost. Pevný opatek. Široký potažený podpatek. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Ochranná lišta hrany kufru Suzuki S-Cross 2022- (tmavá, matná)
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Suzuki S-Cross 2022- (tmavá, matná)
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Suzuki S-Cross je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

McKinley Nicky II J Boots Kids 38 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
McKinley Nicky II J Boots Kids 38 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské holínky McKinley Nicky II J Boots Kids jsou vhodné pro mnohé zimní aktivity. Jsou vyrobeny z materiálu, který zajišťuje pohodlí a teplo. Uvnitř jsou podšity teplou fleecovou podšívkou. Podrážka nabízí vynikající přilnavost na různých površích. Zavazují se pomocí rychlozavazovacího systému. Dětské holínky Vhodné pro mnohé zimní aktivity Vyrobeno z materiálu, který zajišťuje pohodlí a teplo Podrážka nabízí vynikající přilnavost na různých površích

Salming Recoil Warrior Men Turquoise/Black
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Salming Recoil Warrior Men Turquoise/Black
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánské silniční objemové boty Salming Recoil Lyte jsou novinkou pro sezónu 2022. Model Lyte je přímým následovníkem modelu Salming enRoute. I u nejnovější generace "enRoutů" se můžete spolehnout, že obujete především ultrapohodlnou objemovku, která umí strčit do kapsy i kdejaký tempový model. Parametry:Určení: mužiTyp běžecké boty: silniční objemovéDrop: 6 mmBarva: bíláProfil podrážky: 24,5 mm - 18,5 mmTyp povrchu: silnice - zpevněný povrchTyp boty: běžecká obuvKolekce: 2022Mezipodešev: Recoil™Materiál podrážky: Recycled rubberModelová řada: Recoil LyteHmotnost: 242 g (8 UK)Populární "enRouty" v novém kabátě! To je ve zkratce definice nového modelu Salming Recoil Lyte. Tato novinka i nadále stojí především na precizně zpracovaném konceptu mezipodešve a podrážky, který i přes všechno své pohodlí umí nabídnout i ohromně svižný odraz a přirozený pocit v každém kroku. Právě díky výrazně reaktivnímu tlumení, které obstarává naše prémiová pěna Recoil, a na objemovou silniční botu nízké váze, se nemusíte bát vytáhnout model Recoil Lyte ani na rychlejší tempový trénink či závod.Podrážku nového modelu tvoří kombinace pryžových částí, torzní jednotky pod klenbou a nekryté části tlumící pěny. I Recoil Lyte tak umí nabídnout skvělou flexibilitu, pocit vůči povrchu a zároveň udrží vaše chodidla v optimálním směru i ve chvílích, kdy začnou být unavená.Zmiňovaným "novým kabátem" je u modelu Recoil Lyte kompletně přepracovaný svršek. Ten je nově dvouvrstvý a tvoří ho jemný a ideálně pružný polyesterový úplet, který je pro navýšení stability překrytý polyuretanovou vrstvou vytvořenou 3D tiskem.Na silnice i zpevněné cestyPrimárně je model Salming Recoil Lyte určený pro běh na silnici či asfaltových površích, ale nebudete se v nich cítit špatně ani na přírodních zpevněných cestách.Pro začátečníky i pokročiléStejně jako předcházejí generace jsou i Salming Recoil Lyte natolik univerzálním modelem, že je pro jejich vlastnosti ocení jak běžec začátečník, tak pokročilý běžec. Díky neutrálnímu došlapu a středně tvrdému tlumení je vhodný i pro běžce s běžnou formou pronace a supinace. Na překážku nemusí být ani vyšší váha běžce, tlumení je dostatečné a odolné i v tomto případě.Dobré pro dlouhé tréninky i svižnější běhyModel Salming Recoil Lyte je určený zejména pro nabíhání dlouhých vzdáleností po tvrdém povrchu. Vzhledem k jejich nízké váze a celkovému svižnému dojmu z nich, je řada běžců používá i pro rychlejší, tempovější běhy, či jako závodní boty od vzdálenosti 10 km výše.Konstrukce boty a použité technologieSvršek botyDvě vrsty pro maximální pohodlí a stabilituDvouvrstvý svršek modelu Salming Recoil Lyte tvoří ideálně pružný polyesterový úplet, který je pro navýšení stability překrytý polyuretanovou vrstvou vytvořenou 3D tiskem. Díky tomu nabízí model na objemovou botu nízkou váhu a vyniká i skvělou prodyšností. Chodidlo drží na svém místěHeel cup – patní košíček je u našich bot vyvinut tak, aby nezvyšoval váhu bot a nenarušoval celkový pocit pohodlí v botě, ale zároveň plnil svou funkci, kterou je stabilizovat a fixovat chodidlo v botě. Přirozený a efektivní pohyb přední části chodidelSvršek bot je v oblasti špičky rozšířen technologií TOE BOX, aby poskytnul dostatek místa pro pohyb přední části chodidel a tím podpořil jejich přirozenější a více efektivní pohyb z biomechanické perspektivy. Mezipodešev - tlumení botyAž o 20 % více energie v každém odrazePrémiový materiál Recoil™ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu navrací až o 20 % více vynaložené energie. Pěna je velice stabilní. Bez problému odolá teplotním rozdílům při zachování stejných vlastností. Velkou předností je i její odolnost. Běžecké vlastnosti boty se i přes velký počet naběhaných kilometrů nemění. Ještě více pohodlíSoftFOAM je speciální vložka v oblasti paty, která je z materiálu schopného ještě lépe redukovat negativní dopady nárazů v této části boty. Speciální vyvinutá směs materiálů má o 70 % lepší schopnost absorbovat tyto nežádoucí síly oproti běžné EVA pěně. Souhra materiálů SoftFOAM a Recoil™ zajistí pohodlný a zároveň efektivní běh. Podešev - podrážka botyPodpoří správnou biomechaniku pohybuTorsion Efficiency Unit™ je technologie, která citlivě podporuje celkovou stabilitu boty. Tato jednotka z TPU plastu je umístěna ve střední části podrážky tak, aby nebyla omezující, ale naopak maximálně podpořila efektivitu a správnou biomechaniku běhu.Pohodlí při dopadu, efektivita do odrazuTechnologie TGS 62/75° rozděluje podrážku bot na 2 části. První část – od paty k bříšku chodila – tvoří přibližně 62% plochy podrážky, a je konstruována s ohledy na maximální stabilitu a tlumení dopadů. Od druhé části – přední části podrážky – ji dělí tzv. baletní linka, která je podrážkou vedena po úhlem 75°. Toto rozdělení zajišťuje, že se bota ohýbá přesně v tom správném místě, aby stimulovala přirozené laterální a předozadní pochyby chodidel. Přední část boty je pak konstruována pro maximální efektivitu odrazu při běhu. Odolnost a velmi dobrý grip za jakýkoliv podmínekMateriál Durable Lightweight Rubber, ze kterého jsou vytvořeny kontaktní plochy podrážky je odolná a zároveň velmi lehká gumová směs s velmi dobrým gripem i za mokrých podmínek.

Dívčí tričko ALPINE PRO
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dívčí tričko ALPINE PRO
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dívčí tričko značky ALPINE PRO světle růžové barvy.  s dlouhým rukávem polopřiléhavý střih 

Nike Court Vision Mid W 38,5 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Nike Court Vision Mid W 38,5 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská volnočasová obuv Nike Court Vision Mid W v originálním stylu je skvělá pro každodenní nošení v městských podmínkách. Rychlý basketbalový styl 80. let kombinuje dnešní rychle se rozvíjející basketbalovou kulturu. Vyznačuje se svrškem inspirovaným basketbalovou obuví ze staré školy a klasickou gumovou podrážkou, která zobrazuje některé z nejvýznamnějších siluet minulosti. Určení: každodenní nošení v městských podmínkách Materiál: kombinace kůže, syntetické kůže a gumy Inspirováno basketbalovou obuví Klasické šněrování Perforovaný svršek pro prodyšnost Klasická gumová podrážka

DUNLOP Blizzard Holínky zateplené 40
1 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
DUNLOP Blizzard Holínky zateplené 40
1 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Představujeme vám úžasné Holínky DUNLOP Blizzard, vaši nejlepší volbu pro ochranu a pohodlí v chladném a deštivém počasí. Tyto vysoké holínky jsou navrženy tak, aby vám poskytly maximální ochranu proti nepříznivým zimním podmínkám, a zároveň nezklamou svým stylovým vzhledem.Jedním z hlavních lákadel Holínek DUNLOP Blizzard je jejich zateplený polyesterový kožíšek, který zajišťuje, že vaše nohy zůstanou vždy v teple a pohodlí. Zateplení z 100% polyesteru dokáže udržet teplo a zabránit pronikání chladu, což je v zimních měsících naprosto nepostradatelné. Ať už jste na procházce, pracujete venku nebo se vydáváte na výlet, tyto holínky vám poskytnou úžasnou tepelnou izolaci.Holínky DUNLOP Blizzard jsou vyrobeny z kvalitního PVC materiálu, který jim dodává vysokou odolnost proti vodě. Už se nemusíte obávat zatékání vody do bot a mokrých nohou. Díky voděodolnému povrchu zůstanou vaše nohy suché a chráněné před vlhkem a nepřízní počasí.Holínky jsou navrženy tak, aby odolaly i náročným podmínkám a dlouhodobému používání. Díky absenci ocelových komponentů jsou lehké a pohodlné, což vám umožní volně se pohybovat a zároveň si užívat dokonalou ochranu.Barevná mezipodešev je navržena tak, aby tlumila nárazy při každém došlapu. To znamená, že vaše nohy budou méně namáhány, a vy se budete cítit pohodlně i po dlouhých procházkách či aktivitách venku.Jedinečný profil podrážky Holínek DUNLOP Blizzard poskytuje skvělou přilnavost na kluzkém zimním povrchu. Můžete se tak věnovat svým oblíbeným outdoorovým aktivitám s jistotou a bezpečím.Tato obuv je vhodná pro široké využití - od procházek ve městě po náročné venkovní aktivity. S Holínky DUNLOP Blizzard se budete cítit připraveni na cokoli, co vás potká v zimním období.Zateplená vložka NENÍ vyndávací. Váha: 1810 g/ pár / Velikost 42Výška: 36 cm / Velikost 42Obuv pro minimální rizika. Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.  Zateplené holínky odolné proti vodě a chladu vhodné pro venkovní aktivity

BENNON ACTIVA INSOLE ESD Stélky do obuvi 39
227 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
BENNON ACTIVA INSOLE ESD Stélky do obuvi 39
227 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Stélky do obuvi BENNON ACTIVA INSOLE ESD jsou navrženy s řadou užitečných vlastností, které zlepšují pohodlí a funkčnost obuvi v aktivním pracovním prostředí, zejména tam, kde je důležitá ochrana před elektrostatickými výboji. Zde jsou klíčové informace o těchto stélkách: Ochrana proti elektrostatickým výbojům (ESD): Tyto stélky mají ESD ochranu, což znamená, že chrání před elektrostatickými výboji. Toto je důležité v pracovním prostředí, kde by elektrostatické výboje mohly poškodit citlivou elektroniku nebo způsobit jiné problémy. Anatomický tvar a podpora klenby: Stélky mají anatomický tvar a byly vyvinuty pro podporu podélné a příčné klenby chodidla. To může pomoci předcházet problémům s chodidly a klouby způsobeným nedostatečnou podporou. Měkké polstrování v oblasti paty: V oblasti paty jsou stélky vybaveny měkkým polstrováním, které tlumí nárazy na patní kost. Toto může být velmi užitečné pro pohodlí a ochranu paty při dlouhodobém chůzi nebo stání. Aktivní uhlí pro absorpci pachu a potu: Stélky obsahují vyšší podíl aktivního uhlí, které má schopnost absorbovat pach a pot. Tím se zvyšuje komfort nošení obuvi tím, že udržuje chodidla čistá a čerstvá. Materiál svršku: Svršek stélek je vyroben z materiálu TPU Hi-poly s aktivním uhlím ESD. TPU (termoplastický polyuretan) je obvykle odolný a elastický materiál, což může zlepšit trvanlivost stélek. Podšívka: Podšívka stélek je vyrobena z textilie, což může přispět k pohodlí a odvodnění vlhkosti. Tyto stélky jsou tedy vhodné pro pracovní prostředí, kde je třeba zajistit ochranu před elektrostatickými výboji a zároveň nabídnout pohodlí a podporu chodidel. Je vždy důležité zkontrolovat, zda jsou stélky vhodné pro vaše konkrétní potřeby a velikost chodidla.   Stélky do obuvi BENNON ACTIVA INSOLE s ochranou proti elektrostatickým výbojům

DUNLOP Premium Stélky 42
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
DUNLOP Premium Stélky 42
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Nahradní stélky DUNLOP Premium jsou originální stélky, které jsou k dispozici pro modely značky Dunlop nejvyšší třídy, jako jsou Purofort+ a Snugboot. Tyto stélky mohou být vloženy do různých modelů bot a zlepšit tak komfort klasických holínek. Zde jsou některé klíčové vlastnosti těchto stélek: Absorpce vlhkosti: Nové stélky DUNLOP Premium mají schopnost pojmout až třikrát více vlhkosti, než je jejich hmotnost. To pomáhá udržovat chodidla suchá a pohodlná, což je důležité, zejména v náročných pracovních podmínkách. Zlepšení absorpce energie: Tyto stélky zlepšují absorpci energie při došlapu o 100 %. Toto může pomoci snížit stres na nohou a kloubech při chůzi nebo stání. Udržování tvaru: Při nazouvání a vyzouvání zůstávají tyto stélky lépe v botě a udržují lépe svůj tvar. To znamená, že budou dobře sedět a poskytovat podporu i po opakovaném použití. Ergonomický tvar: Stélky jsou ergonomicky tvarované pro ještě větší pohodlí v holínce. To znamená, že jsou navrženy tak, aby se dobře přizpůsobily tvaru nohy a poskytovaly optimální podporu. Celkově jsou nahradní stélky DUNLOP Premium vyvinuty pro zvýšení komfortu a výkonnosti v práci nebo outdoorových podmínkách. Pokud máte modely bot značky Dunlop nejvyšší třídy, tyto stélky mohou být skvělým doplňkem pro vaši obuv. Je vždy důležité zkontrolovat kompatibilitu stélek s vašimi botami a dbát na péči o ně podle pokynů od výrobce.   náhradní stélky do holínek od Dunlopu

Sandále Viking Sandvika Black Velikost: 30
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Sandále Viking Sandvika Black Velikost: 30
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské sandále Viking Sandvika Black v černé barvě. Podrážka s výrazným vzorkem, měkká neklouzavá stélka a překryté prstíky. Za patou je pouze pásek a boty se tak snadno nazouvají. Dobře prodyšná vrchní část a chráněné prstíky. Bonusem je možnost tento model prát v pračce na 30°C.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, díky stahovací gumičce jdou jednoduše přizpůsobit různé výšce nártu- Zapínání: stahovací gumička na nártu- Opatek: pouze pásek za patou- Podrážka: velmi lehká a v přední části ohebná, non-marking - nedělá šmouhy na podlaze, s výrazným vzorkem- Stélka: měkčená, nenasákavá, neklouzavá, nevyjímatelná, s mírným patním lůžkemSLOŽENÍ: Svršek - textil + syntetika, podšívka - textil, stélka - syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:21 - 13,3 cm22 - 13,9 cm23 - 14,5 cm24 - 15,0 cm25 - 15,9 cm26 - 16,5 cm27 - 17,1 cm28 - 17,9 cm29 - 18,4 cm30 - 19,0 cm

Jack N´Jill přírodní zubní pasta s příchutí Jahoda 50 g
168 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Jack N´Jill přírodní zubní pasta s příchutí Jahoda 50 g
168 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

zubní pasta pro dětiAbsolutně nejbezpečnější přírodní zubní pasta pro děti v minimalistickém, recyklovatelném balení bez BPA. Zubní pasta obsahuje pouze přírodní složky, je hypoalergenní a pro děti nepředstavuje žádné riziko při polknutí. Pasta je vhodná od prvních zubů a je prostě MŇAM!PoužitíMalé množství pasty naneste na kartáček a vyčistěte zuby. Poté důkladně vypláchněte. složeníXylitol (Xylitol z NON GMO kukuřice), Purified Water (čištěná voda), Glycerin (rostlinný glycerin z kokosu), Silica (silika), Organic Strawberry Flavor (Fragaria Chiloensis), Xanthan Gum (xantanová guma), Organic Calendula Officinalis Extract, Potassium Sorbate (sorban draselný), Citric Acid (kyselina citronová).Země původuAustrálie 

Mixitka BEZ LEPKU banán a kokos Mixit 1ks/46g
23 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Mixitka BEZ LEPKU banán a kokos Mixit 1ks/46g
23 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Mixitka BEZ LEPKU banán a kokos Mixit - 1ks/46gJe zde Mixitka nabitá proteiny a chutí banánu a kokosu. Bezlepková receptura obsahuje vydatnou porci bílkovin s minimem cukru as maximálním chuťovým požitkem. Proteinová složka obsahuje kvalitní syrovátkový proteinový koncentrát zpracovaný metodou CFM a micelární kasein, který proteiny do těla uvolňuje pomaleji a proto zasytí na delší dobu. Skvělé na svačinu, po sportu a do každého pracovního i výletního batohu. Nepečená, ale za studena lisovaná a bezlepková. S vylepšenou recepturou s vyšším podílem banánu!Mixit Mixitka proteinová v bodech:s vysokým obsahem vlákniny,s vysokým obsahem kvalitních proteinů CFM a micelárním kaseinem,s minimem přidaných cukrů,ideální svačina na cesty, nebo po tréninku,bez lepku.SloženíDatlová tyčinka s banánem a kokosemsušené datle 55 %, sušený banán 25 %, strouhaný kokos 7 %, lněná semena, jádra kešu ořechů 6 %Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, arašídů, mléka a sóji. Může obsahovat části pecek.Výživové údaje na 100 gEnergetická hodnota1493.0 kJ / 356.67 kcalTuky10.0 gz toho nasycené mastné kyseliny4.5 gSacharidy66.0 gz toho cukry51.0 gVláknina9.9 gBílkoviny5.1 gSůl0.01 g

Screen Glass Samsung A405 Galaxy A40 1023075
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Screen Glass Samsung A405 Galaxy A40 1023075
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Screen Glass pro Samsung A405 Galaxy A40 Tvrzené sklo s tvrdostí 9H zajistí vašemu displeji na mobilním telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů. Veškeré hrany jsou dokonale zaoblené a díky tomu je jeho používání velmi bezpečné.   Sklo je tenké a přitom robustní - má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach.   Sklo dokonale padne na displej vašeho mobilního telefonu a nezanechává žádné vzduchové bubliny. Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie.   Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Kompatibilita: Samsung A405 Galaxy A40   Index tvrdosti: 9H   Tloušťka: 0,3 mm   Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

ADIDAS-Supernova W halo silver/cloud white/screaming pink Šedá 37 1/3
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Supernova W halo silver/cloud white/screaming pink Šedá 37 1/3
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Adidas. Běžecké boty pro dámy jim budou ideálním společníkem pro jejich odjeté kilometry, kterých věříme, že nebude málo. Adidas tenisky jsou ve stylovém šedo-bílém provedení s růžovým spodkem podrážky, který jim dodává cool vzhled. Botasky Supernova jsou vysoce funkční a nezklamou vás na kratších ani delších trasách. Pro nejlepší fixaci chodidla a ochranu mají klasické vázání, zpevněnou patu i špičku. Tréninková obuv s pohodlnou konstrukcí je se zpevňujícími vrstvami a její svršek je z lehké tkaniny, která je zárukou ideální prodyšnosti vzduchu. Výhodou je, že podporuje myšlenku udržitelnosti, protože jsou vyrobeny z recyklovatelného materiálu Primegreen. Dámské boty mají mezipodešev Bounce a Boost, což znamená, že se postarají o nejlepší absorbci nárazů při došlapu ao nejrychlejší obnovu energie. Budete se cítit jako kdybyste skákali z obláčku na obláček. Značkové tenisky mají klasický nízký střih, který bude dobře vypadat na každé noze. Trendy botasky můžete využít i pro jiné tréninky jako například v posilce a nejen na běh. Jsou dobře kombinovatelné ke sportovním outfitům, jako například k teplákům, legínám a trendy tričkám. Neváhejte a zakupte si je již dnes na našem e-shopu! Pohodlná obuv pro dámy můžete využít pro různé tréninky, pro běh, outdoorová cvičení a různé jiné sportovní aktivity. Detaily produktu: dámská obuv značka Adidas šedo-bílé provedení spodek podrážky růžový vysokofunkční klasické vázání zpevněná špička i pata pohodlná konstrukce prodyšné z recyklovatelného materiálu Primegreen mezipodešev Bounce a Boost dobrá absorbce nárazů rychlá obnova energie klasický nízký střih dobře kombinovatelné

TREZETA-Zeta Ws WP grey Šedá 37
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TREZETA-Zeta Ws WP grey Šedá 37
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

TREZETA-JULIETTE EVO WP DRAKKAR VIOLET Fialová 37
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TREZETA-JULIETTE EVO WP DRAKKAR VIOLET Fialová 37
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská turistická obuv značky Trezeta. Středně vysoké boty s Water Stopper technologií pro zvýšenou ochranu před vodou a regulaci vlhkosti. Mezipodešev z tvarované EVA pěny zaručuje výborné odpružení. Boty jsou určeny pro střední a lehkou turistiku a procházky po chodnících či v lese. Detaily produktu:voděodolná membrána Trezeta Waterproof Membranestélka tvarovaná Eva + tkaninamikroporézní mezipodeševhmotnost: 410 g 1/2 párMateriál:svršek: semiš, textilvnitřek: textilpodrážka: guma, Vibram® Cheshirecat

Dig-net nábytek Manželská postel TRENDO DT-02 Provedení: 180 x 200 cm
12 860 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dig-net nábytek Manželská postel TRENDO DT-02 Provedení: 180 x 200 cm
12 860 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Manželská postel TRENDO DT-02 Půvabná manželská postel TRENDO DT-02 je elegantní postel v moderním stylu, bílá matná barva ve spojení s výrazným dřevěným dekorem dub stirling působí luxusně a zároveň se dá sladit s jakýmkoli interiérem. Součástí postele je kvalitní kovový rošt s dřevěnými lamelami, ke zvedání roštu se používají plynové písty . V ceně je také LED osvětlení, které je zakomponováno do vysokého a masivního čela postele. V čele postele je zakomponována i police, můžete tam odkládat knihy nebo jiné drobnosti, dokonce je tam také otvor pro nabíječku. Výška od roštu po okraj postele je 10 cm. Výška od země po kraj postele je 40 cm. Materiál: laminát / ABS hrany Rozměry (ŠxVxH): A: 147 x 88 x 218 cm - plocha na spaní 140 x 200 cm B: 167 x 88 x 218 cm - plocha na spaní 160 x 200 cm C: 187 x 88 x 218 cm - plocha na spaní 180 x 200 cm Barevné provedení: bílá / dub stirling Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

DEDICA MF S1 SRC sandál 38 černá
664 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
DEDICA MF S1 SRC sandál 38 černá
664 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní sandál s nekovovou tužinkou. Podešev z jednohustotního PU. Svršek z inovativního mikrovlákna, které zajišťuje uživateli perfektní prodyšnost.

SENNEN MAN pantofel 43 modrá
270 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
SENNEN MAN pantofel 43 modrá
270 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pohodlné pantofle z materiálu EVA, stélka z měkčené EVA.

Obuv nazouvák CXS CORK ZETA, dámský, bez pásku, hnědý, vel. 36
458 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Obuv nazouvák CXS CORK ZETA, dámský, bez pásku, hnědý, vel. 36
458 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sandál, dámský, s dvěma nártními pásky, podešev na klínku.

TREZETA-Igloo SK black Černá 30
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TREZETA-Igloo SK black Černá 30
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská obuv značky Trezeta. Zimní boty dětské jsou navrženy s důrazem na vodě odolnost. Vyšší střih dětských holínek lépe chrání před chladem a mrazem. Ve vrchní části bot na zimu je stahovací šňůrka, díky které si je umíte pohodlně přizpůsobit. Svršek dětské obuvi je voděodolný. Vnitřek tvoří hřejivá podšívka, která zajistí tepelný komfort v chladném počasí. Černé sněhule pro děti mají podrážku z dvoubarevné termoplastické pryže. Ta zajišťuje maximální trakci na sněhu a kluzkém terénu. Dětské sněhule Igloo jsou lehké, pohodlné a nezatěžují dětskou nožku ani po celých dnech strávených hraním a běháním ve sněhu. Detaily produktu: dětské sněhule vyšší střih voděodolný svršek stahovací šňůrka ve vrchní části teplá podšívka odolná protiskluzová podrážka hmotnost: 270 g

Dux Ducis All Glass Full Screen ochranné sklo na Realme C30 / Realme Narzo 50i Prime, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranné sklo na mobil značky DUX DUCIS vám umožní předejít různým mechanickým poškozením, které jsou často způsobeny pádem telefonu. Sklo zajistí bezpečnou ochranu během každodenního používání. Je maximálně pohodlné na používání, nezasahuje do citlivosti dotykové obrazovky, rozpoznání obličeje, či kvality fotografie.Sklo zároveň poskytuje ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Vlastnosti: • Sklo pokrývá celý displej• Ochrana před škrábanci a mírným nárazům• Ochrana před kapkami vody• Lepicí vrstva po celé ploše• Nesnižuje dotykovou citlivost displeje• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Tvrdost: 9HSoučástí balení je sada pro vlastní montáž skla.

Dámská outdoorová obuv Trespass
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámská outdoorová obuv Trespass
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská pohodlná obuv na hory.

MERRELL-Agility Peak 4 black/highrise Černá 41,5
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
MERRELL-Agility Peak 4 black/highrise Černá 41,5
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky Merrell. Trailové boty osloví nejen moderním vzhledem, ale také funkčností. Trailová obuv pro pány byla navržena tak, aby zajistila oporu a odpružení. Pánské běžecké tenisky jsou ideální pro nerovný a nezpevněný terén i pro běh do lesa. Mají prodyšný svršek, který je zárukou výborné cirkulace vzduchu. Běžecké botasky mají zpevněnou špičku a patu pro lepší ochranu a stabilitu. Váží se na šňůrky, které jsou 100% recyklovány a vázání je navrženo tak, abyste si je mohli bez problémů utáhnout iv rukavicích. Běžecká obuv pro pány má polstrovaný límec pro skvělý komfort při nošení. Obouvání a zouvání usnadňuje poutko na zadní straně. K pohodlí při běhu přispívá i 100% recyklovaná vnitřní stélka, která zároveň předchází vzniku zápachu. Trailová obuv Merrell má mezipodešev vyrobenou z lehčí pěny FloatPro™, která pomáhá zajistit skvělé odpružení a tlumení. Vysoce výkonná podrážka Vibram® MegaGrip® má bezkonkurenční přilnavost a vynikající trakci na suchém i mokrém povrchu. Detaily produktu: prodyšný svršek vázání na šňůrky zpevněná špička a pata poutko na patě usnadňuje obouvání a zouvání polstrovaný límec boty vyjímatelná vnitřní stélka předchází vzniku zápachu mezipodešev vyrobená z lehčí pěny FloatPro™ poskytnou odpružení a tlumení výkonná pryžová podrážka Vibram® MegaGrip® má bezkonkurenční přilnavost na suchém i mokrém povrchu vhodné na drsnější trasy vyrobeno iz recyklovaných materiálů

NIKE-Court Legacy white/game royal/black Bílá 38
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
NIKE-Court Legacy white/game royal/black Bílá 38
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Chlapecká obuv značky Nike. Stylové tenisky, ve kterých zazáří každý mladý muž. Mají pružný kožený svršek, který zajistí jejich odolnost a dlouhotrvající. Model Court Legacy je inspirován tenisovými botami s nádechem moderní doby. Bílé tenisky dětské zdobí modré logo Nike na boku. Vázání na tkaničky si přizpůsobíte podle potřeby. Kožené tenisky pro kluky mají trendy design, díky kterému je mohou nosit i dívky. Značkové botasky mají měkkou plyšovou stélku, která poskytne i jemné pružení. K pohodlí při každém kroku přispívá také polstrovaný límec. Chlapecké botasky Nike mají přilnavou gumovou podrážku. Snadno je zkombinujete ke kalhotám a oblíbeným tričkám. Nike tenisky dětské jsou vhodné pro každodenní nošení do školy či pro volný čas. Detaily produktu: bílé tenisky pro kluky kožený svršek modré logo Nike na boku vázání na šňůrky měkká plyšová stélka jemně pruží polstrovaný límec gumová podrážka

Artelta Manželská postel ASTERIA | 160 x 200 cm Barva: Modrá / Jasmine 85
22 260 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Manželská postel ASTERIA | 160 x 200 cm ASTERIA je klasická a vkusná postel, vyrábí se ve 3 velikostech, díky čemuž je ideální volbou pro větší i menší ložnice . Postel se dodává is bonelovou matrací. Vysoké hladké čalouněné čelo vás ochrání před chladem od zdi a zároveň a zároveň doplňuje kontrast s prošíváním na matraci. Vysoké drcené nohy dodají posteli eleganci a vzdušnost . Díky velkému výběru barev dokonale dotvoříte ložnici dle svých představ. Materiál: látka / ekokůže, pěna T30, dřevěné nohy Rozměry: ŠxHxV: 164 x 220 x 55/105 cm plocha na spaní: 160 x 200 cm výška nohou: 15 cm nosnost: 180 kg Barevné provedení: Šedá / Cover 83 Modrá / Jasmine 85 Šedá / Jasmine 90 Hnědá / Monolith 29 Světle hnědá / Monolith 09 Zelená / Monolith 37 Tmavě modrá / Monolith 77 Béžová / Orinoco 21 Šedá / Sawana 05 Černá / Sawana 14 Šedá / Sawana 21 Černá / Soft 11 ekokůže Bílá / Soft 17 ekokůže Růžová / Mat Velvet 68 Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

Dětské boty Puma
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětské boty Puma
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské boty značky Puma černé barvy. Síťované panely napomáhají ventilaci Klasické šněrování Design inspirovaný retro style Stélka SoftFoam se přizpůsobí tvaru nohou

Dětská mikina Puma
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská mikina Puma
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Mikina Puma pro děti Pravidelný střih.  Měkký materiál, který je kombinací bavlny a rychleschnoucích polyesterových vláken. Prostorná kapuce Pravidelný střih zakončený lemy.  Velká přední kapsa. 

Dětská mikina Puma
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská mikina Puma
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Mikina Puma pro děti Pravidelný střih.  Měkký materiál, který je kombinací bavlny a rychleschnoucích polyesterových vláken. Prostorná kapuce Pravidelný střih zakončený lemy.  Velká přední kapsa. 

AXIM-Bodela maskáčová maskáčová 30
150 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.03.2024
AXIM-Bodela maskáčová maskáčová 30
150 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.03.2024

Dětská obuv značky Axim. Praktický a stylové – takový je model Bodela. Načechávací moderní tenisky na letní dny. Boty pro děti jsou atraktivní modré barvy s maskáčovým vzorem v zadní části také v odstínech modré. Jejich svršek je látkový, prodyšný a poskytuje dobré klima pro chodidla. Stélka je textilní a pohodlná. Tenisky mají měkký a polstrovaný lem pro extra pohodlí při nošení. Botasky se nezapínají, jsou načechávací a na noze dobře drží díky gumičkám na bocích vrchní části. Jejich podrážka je tlustší, pryžová, protiskluzová a odolná proti oděru. Vhodné pro každý suchý letní den! Detaily produktu: dětské tenisky pro každý den zelená army barva s maskáčovým vzorem a oranžovými prvky načechrávací - bez zapínání na vrchní straně po bocích dvě gumičky pro usnadnění obouvání prodyšný, textilní svršek textilní pohodlná stélka polstrovaný lem hrubší gumová podrážka, neklouzavá a odolná vhodné pro běžné nošení během suchých a teplých dnů Velikostní tabulka: EU UK CM 28 10 17,8 29 11 18,5 30 11,5 19 31 12,5 19,7

Opěrka nohy do auta Peugeot 208 2019-
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Opěrka nohy do auta Peugeot 208 2019-
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Opěrka nohy je praktický a designový doplněk do interiéru auta.Jedná se o kryt šikmého nášlapu, o který si řidič během jízdy opírá levou nohu.Pokud je nášlap plastový, kryt se upevňuje pomocí oboustranné lepicí 3M pásky. V případě, že je nášlap pokrytý čalouněním interiéru, se kryt upevňuje pomocí suchých zipů.Opěrka je vyrobena z nerezové oceli.

Tommy Hilfiger pánský červený svetr - XXL (XNJ)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tommy Hilfiger pánský červený svetr - XXL (XNJ)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánský červený svetr od Tommy Hilfiger.Materiál : 100% organická bavlnaStřih : Regular fit

Ochrana střechy Roof Saver Volvo V60 2018-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochrana střechy Roof Saver Volvo V60 2018-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Ochrana střechy Roof Saver Hyundai Tucson 2015-2020
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochrana střechy Roof Saver Hyundai Tucson 2015-2020
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Dámské fashion tenisky
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské fashion tenisky
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské pohodlné tenisky v krásném provedení.

Vlnka Dětské kožené tenisky na suchý zip Pepe - modrá
1 274 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vlnka Dětské kožené tenisky na suchý zip Pepe - modrá
1 274 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kotníkové tenisky z pevné kůže jsou ideální obuví pro děti na jaro a podzim. Pevný opatek a zvýšený okraj kolem kotníku drží dětskou nožku stabilní a ve správné pozici, aby se noha správně vyvíjela. Stélka tenisek se dá vyjmout a vyvětrat, případně nahradit jinou speciální vložkou. Silná podrážka s hrubým vzorkem pomáhá proti uklouznutí, děti díky ní mohou běhat a hrát si bez omezení. Bezpečí během tmavých dnů na podzim a jaro zvyšuje reflexní pásek na boku boty. Zapínání na suché zipy je rychlé a snadné i pro menší děti. Materiál: Svršek: kůžeStélka a vnějšek: kůže, textilPodešev: kaučukParametry:Určení: DětskéBarva: ModráRoční období: CeloročníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: Pepe

Expedo Postel Boxspring ISLAND + rošt + matrace + topper, 140x200, Cosmic 800
11 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Čalouněná postel boxspring ISLAND. Disponuje kvalitním roštem a pružinovou matrací. Postel stojí na ozdobných nožičkách. Její povrch je potažen příjemnou látkou cosmic. Při objednávce máte možnost koupě společně s pěnovým topperem. K dostání je ve třech rozměrech spací plochy.Shrnutí:čalouněná postelroštpružinová matracenižší nožičkymožnost koupě s topperemvýběr rozměru spací plochyPoužité materiály:látka, pružiny bonell

Demar Stormer Lux Kosmos Velikost: 34-35
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Demar Stormer Lux Kosmos Velikost: 34-35
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kvalitní zateplené dětské gumáky Demar Stormer Lux Kosmos s motivem vesmíru, vyrobené z klasické gumy. Zateplená vložka je vyjímatelná a při oteplení je tak možné holínky dále nosit. Při vyjmutí vložky se vnitřní prostor do délky zvětší o přibližně 9 mm, vnitřní délka s vložkou a bez ní je uvedena níže v popisu.Vhodné na normální a širší nohu s vyšším nártem. Na hodně širokou nohu, případně hodně vysoký nárt se výrazně lépe nazouvá verze bez zateplení.Velikost - vnitřní délka (se zateplenou vložkou):20/21 - 13,0 cm22/23 - 14,3 cm24/25 - 15,5 cm26/27 - 16,9 cm28/29 - 18,5 cm30/31 - 19,7 cm32/33 - 21,0 cm34/35 - 22,3 cmVelikost - vnitřní délka (vyjmutá vložka):20/21 - 13,9 cm22/23 - 15,4 cm24/25 - 16,5 cm26/27 - 17,7 cm28/29 - 19,3 cm30/31 - 20,5 cm32/33 - 21,9 cm34/35 - 23,2 cm

McKinley Sonnberg II AQX Boots Kids 31 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
McKinley Sonnberg II AQX Boots Kids 31 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská outdoorová obuv je vhodná pro malé dobrodruhy, kteří se rádi pohybují v přírodě. Nepromokavá a zároveň prodyšná konstrukce AQUAMAX obepne chodidlo a udrží nohy v suchu i když jsou mokré. Mají svršek ze síťoviny a PU a vyjímatelnou stélku KIDSFIT, která slibuje odpružení a pohodlí. Díky praktickému rychlému šněrování se snadno obouvají i zouvají. Voděodolná membrána AQUAMAX Prodyšný komfort Vyjímatelná stélka KIDSFIT Praktické rychlé šněrování Přilnavá pryžová podrážka Materiál: polyuretan, síťovina, guma

Livex 410 černá nubuk pánská zimní kotníčková nadměrná obuv
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Livex 410 černá nubuk pánská zimní kotníčková nadměrná obuv
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská zimní vycházková a pracovní obuv na šněrování.Špičková kvalita výroby ve Zlíně Česká Republika, je založena na prvotřídních materiálech.Jedná se o zakázkovou výrobu. Obuv není skladem, doba dodání je až v lednu 2024.Boty jsou vyrobeny z pravé přírodní lícové kůže. Vnitřní část je rovněž vyrobena z pravé přírodní kůže - kožíškem z pravého berana.Sympatex - voděodolná membrána, která zajišťuje nepromokavost.Antistatická podešev s výbornou přilnavostí.Kůži je nutné udržovat krémem nebo ochrannými prostředky.Váha jednoho páru: 1,8 kgPánské zimní kotníčkové boty.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 21 cmPodpatek: 4 cm

CROCS-Classic Platform Flip W flamingo Růžová 37/38
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
CROCS-Classic Platform Flip W flamingo Růžová 37/38
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Crocs. Dámské žabky potěší všechny ženy, které preferují pohodlí a styl. Mají růžovou barvu, která oživí či dotvoří každý letní outfit. Růžové žabky mají minimalistický design a jsou na jemné platformě. Jsou vyrobeny z patentovaného materiálu Croslite™, který je antibakteriální, brání šíření zápachu, pocení a zamezuje vzniku  plísní a bakterií. Letní žabky mají ergonomický tvar. Pohodlná stélka s masážními body přispívá k příjemnému nošení i během celého dne. Žabky na platformě mají lehkou konstrukci, kterou si zamilujete.Crocs žabky mají úchyt mezi prsty z měkkého TPU. Snadno se čistí a rychle schnou. Na páskech mají otvory, které můžete ozdobit Jibbitzem a ukázat svůj vlastní styl. Letní pantofle pro dámy jsou ideálním společníkem na dovolenou či pobyt u bazénu. Výhodou je protiskluzová podrážka. Detaily produktu: růžové žabky Crocslehká konstrukcena jemné platforměpatentovaný materiál Croslite™ je antibakteriální, brání šíření zápachu, pocení a zamezuje vzniku plísníergonomický tvarstélka s masážními bodyrychle schnousnadno se čistíúchyt mezi prsty z měkkého TPUprotiskluzová podrážkaotvory na Jibbitz

SKECHERS-Uno Stand On Air black Černá 47,5
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
SKECHERS-Uno Stand On Air black Černá 47,5
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

ADIDAS-Terrex Agravic Flow 2.0 GTX core black/grey six/dash grey Černá 38
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky adidas. Dámské trailové boty v šedo - černém provedení upoutají nejen trendy designem, ale také skvělou funkčností. Silnou stránkou běžeckých tenisek na trail je Gore-tex technologie, která zajistí spolehlivou prodyšnost a voděodolnost. Plusem je Lightstrike tlumení, díky kterému nepocítíte žádné nárazy při běhu po nezpevněném terénu.Bonusem běžeckých botasek na trail je zpevňující konstrukce, která umožní vyšší úroveň stability. Mechanicky tkaný síťovinový svršek je zárukou vynikající cirkulace vzduchu. Podrážka z gumy Continental™ zajistí výbornou trakci a přilnavost. Značkové boty Terrex jsou určeny pro běh po lese a polních cestách. Detaily produktu:Klasické šněrováníMechanicky tkaný síťovinový svršek s bezešvými vrstvamiFunkční membrána GORE-TEXTlumení LightstrikeZpevňující konstrukce PromoderátorPodrážka z gumy Continental™ s výbornou trakcíSvršek má minimálně 50% recyklovaného obsahu

Kožené polobotky, bronzové
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené polobotky, bronzové
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Poskytněte svým chodidlům pohodlí i oporu zároveň! S přezkou, díky níž skvěle drží na noze. Z pružné a kvalitní kůže - budou Vám sloužit dlouhé roky. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Dětská postýlka ADISHI, 60x120, masiv buk/barva bílá
4 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská postýlka ADISHI, 60x120, masiv buk/barva bílá
4 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská postýlka 60x120 cm V ceně postele je rošt, matraci je třeba dokoupit, vhodný rozměr je 60x120 cm. Rošt postýlky je nastavitelný do dvou výškových poloh. Postýlka má tři odnímatelné příčky. Barva: bílá Materiál: masiv buk (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 65 x 125 cm Ložná plocha: 60 x 120 cmCelková výška: 80 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Multifunkční patrová postel DAGOBERT, levá, craft bílý/grafit, 5 let záruka
25 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Multifunkční patrová postel, levá (schůdky na levé straně)Postel je šikovným řešením do malých interiérů. Předností postele je spací prostor a zároveň dostatek úložného prostoru, aniž by zabírala mnoho místa v pokoji. Chytře navržený vysouvací psací stůl splní nároky vašeho školáka, ale nebude zabírat místo při hraní, protože jej můžete snadno zasunout pod postel. Matrace není součástí postele, doporučený rozměr je 80x200 cm a maximální výška 12 cm. Součástí lůžka je pevná deska, nemusíte tedy objednávat rošt. Barva: - craft bílý/grafit - úchytky: stříbrná Rozměr (šxvxh): 206 x 138 x 120 cmLožná plocha (hxš): 80 x 200 cm Materiál: lamino o síle 16 mm s ABS hranami - úchytky: tvrzený plast Nosnost: max. 90 kg Dodáváno v demontu. Záruka 5 let.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Savoi 100
33 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Pánské pohodlné boty Lee Cooper
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pánské pohodlné boty Lee Cooper
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánské boty Lee Cooper jsou perfektní pro každodenní nošení. Pěkný profil. 

LYNX MF S3 SRC HRO kotník 39 tm. modrá
2 034 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
LYNX MF S3 SRC HRO kotník 39 tm. modrá
2 034 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s kompozitní tužinkou i stélkou odolnou propíchnutí, antistatickou a protiskluzovou gumovou podrážkou rezistentní olejům, voděodolným svrškem z kvalitní lícové kůže.

Sneakers s tkaničkami a zipem, kůže
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Sneakers s tkaničkami a zipem, kůže
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sneakers v členitém střihu mixují hladký a lesklý materiál. Klínová podrážka opticky prodlouží postavu. Ploché tkaničky. Vsadky z hladké kůže, kůže v semišovém vzhledu a metalické kůže. Na vnější straně zip pro snadné obutí. Klínová pružná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové boty na podpatku v dřevěném vzhledu
1 769 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kotníkové boty na podpatku v dřevěném vzhledu
1 769 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kotníkové boty v retro elegantním stylu jsme si oblíbili nejen kvůli podpatku v dřevěném vzhledu. Skvěle se hodí k šortkám, sukni i kalhotám, záleží jen na Vašem vkusu. Kožená stélka pro prodyšnost chodidla. Kulaté tkaničky tón v tónu. Pevný opatek. Stabilní podpatek v dřevěném vzhledu. Protiskluzová pružná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

GEOX Tenisky Vega
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
GEOX Tenisky Vega
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Diskrétní tenisky Vega v čistém stylu snadno zkombinujete s každým outfitem. Příjemné nošení. Tkaničky pro snadné obutí. Prodyšná podrážka. Vyjímatelná stélka. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály s otevřenou špičkou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Sandály s otevřenou špičkou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sandály s otevřenou špičkou mají klínový podpatek, který rafinovaně a elegantně prodlouží postavu. Ženský tvar s otevřenou špičkou. Vzadu spona pro nastavení. Klínový podpatek zeštíhluje siluetu. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Široké, vhodné pro citlivá chodidla. (1) Tento výrobek se skládá z více než 50 % z recyklovaného PET materiálu.

PÉDICONFORT® - Ažurové kožené baleríny
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
PÉDICONFORT® - Ažurové kožené baleríny
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Baleríny zn. Pédiconfort ze splétaných kožených pásků vhodně doplní každý outfit. Splétaná kůže. Kožená stélka na měkké pěně. Široké, přizpůsobí se každému chodidlu. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Axim 5K23766 růžové dívčí plážovky
245 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Axim 5K23766 růžové dívčí plážovky
245 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Letní rekreační nazouvací plážová obuv.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Váha jednoho páru: 110 gLetní nazouváky.Barva: RůžováVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 2 cm

ADIDAS-Terrex AX4 grey six/solar red/carbon Šedá 43 1/3
2 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Terrex AX4 grey six/solar red/carbon Šedá 43 1/3
2 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky adidas. Turistické boty pro pány mají nadčasový design. Při jejich výrobě byl důraz kladen také na funkčnost trekingové obuvi. Outdoorová obuv Terrex je must have kouskem pro všechny nadšence turistiky a pobytu v přírodě. Boty na turistiku mají odolný, ale prodyšný svršek ze síťoviny. Tento materiál je navíc odolný vůči oděru, což při častém pobytu v přírodě zajisté oceníte. Na výrobu pánských trekových bot byl použit také recyklovaný materiál. Boty do přírody díky tvarované stélce uvnitř zajistí skvělý komfort během nošení. Mají klasické vázání na tkaničky. Výhodou je mezipodešev s dvojitou hustotou, která se postará o vynikající odpružení. Outdoorová obuv pro pány má přilnavou gumovou podrážku Continental se skvělým záběrem do všech stran. Adidas Terrex tak poskytnou potřebnou přilnavost. Pevné boty do přírody jsou skvělými společníky do lesa, na kempování, na turistiku, trekking a outdoorová dobrodružství. Detaily produktu: nízká turistická obuv adidas Terrex odolný svršek výborná cirkulace vzduchu zpevněná špička a pata tvarovaná stélka polstrovaný límec boty vázání na šňůrky podrážka s výstupky Continental vhodné i na nerovný terén ideální pro turistiku, trekking a outdoorové aktivity vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Dámské nízké tenisky
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské nízké tenisky
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské pohodlné tenisky na procházky.

Attipas botičky Fruit Pink velikost: M/EURO 20 / 109-115 mm
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Attipas botičky Fruit Pink velikost: M/EURO 20 / 109-115 mm
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

MERT kovová postel s roštem 90x200 cm, bílá
4 320 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
MERT kovová postel s roštem 90x200 cm, bílá
4 320 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kovová postel s roštem 90x200 cml Rozměry (šxvxh): 104,8 x 101,5 x 208 cm, výška rámu 29 cm; ložná plocha 90 x 200 cm Materiál: kov - bílá barva Součástí postele je lamelový rošt, matraci je třeba dokoupit. Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců.

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Stride - Black & White Velikost: 40
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Stride - Black & White Velikost: 40
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Materiál: Svršek: textil/mikrovlákno Podšívka: textil Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + froté) Podešev: jiné Výroba: Slovensko extrémně lehké boty pro aktivní pohyb i v těch nejteplejších měsících jednoduché obouvání s možností dotažení bot šňůrkami ideální obuv pro milovníky sportovního stylu na každodenní toulky podrážka ActiveGrip s hravým designem, úžasnou flexibilitou a životností (prošití podrážky prodlužuje životnost bot) stélka z přírodního celulózového vlákna s vynikající absorpcípraktické poutko, díky kterému tento model hravě připevníte na batohnová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilitu Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

Dívčí bačkory Superfit Bonny 1-000281-5540 Velikost: 23
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dívčí bačkory Superfit Bonny 1-000281-5540 Velikost: 23
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dívčí bačkory - balerínky Superfit Bonny 1-000281-5540 v růžové barvě s motivy duhy a jednorožce a růžvou podrážkou.- Sednou na: užší až normálně široké nohy- Zapínání: suchý zip- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná zejména v příčném směru, mírně vyvýšená za patou, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou, světlá, nedělá šmouhy, je tak vhodná do školy i školky :)- Vrchní část: kompletně textilní, z vnější i vnitřní strany (jedna vrstva textilie bez podšívky)SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:23 - 14,7 cm24 - 15,3 cm25 - 16,0 cm26 - 16,9 cm27 - 17,4 cm28 - 18,1 cm29 - 18,7 cm30 - 19,4 cm31 - 19,8 cm32 - 20,5 cm33 - 21,2 cm34 - 21,6 cm35 - 22,4 cm36 - 23,1 cm37 - 23,5 cm38 - 24,1 cm

Kamik FINLEY black pink dětské zimní sněhule
1 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kamik FINLEY black pink dětské zimní sněhule
1 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská zimní vyteplená nepromokavá obuv s utahováním na gumovou tkanici se zdrhovadlem a se zapínáním na suchý zip kolem kotníku.Obuv značky KAMIK - specialisty na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí.Obuv je vyrobena z kombinace textilního a syntetického materiálu. Vnitřní část je zateplena vyjmutelnou 6mm vložkou Zylex®- NYLON UPPER - voděodolná nylonová vrchní část dokonale odpuzuje vodu a nepropustí vlhkost dovnitř- až do mrazu -32°C- tkanice se zdrhovadlem- 6mm Zyxel vyjmutelná vložka, udrží nohy v teple a suchu i v mrazivém prostředí. Tří vrstvý systém pohlcuje vlhkost a odvádí pryč od těla. Zachytává přirozené teplo a udržuje mrazivý vzduch vně obuv. - zimní podrážka PIONEER neklouzavá NON MARKING podrážkaVáha jednoho páru = 680 gDětské zimní sněhule Kamik.Barva: Černá/růžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 24 cmPodpatek: 2 cm

Beda Barefoot Jasmine BF 0001/W/M/SO/2 zúžené kotníkové s membránou Velikost: 20
1 659 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kotníkové celoroční kožené boty Beda Jasmine BF0001/W/M/SO/2 v užším provedení v oblasti kotníku. Světle fialová barva s šedým okopem z mikrovlákna a s šedou podrážkou z kaučuku ladí s reflexními prvky na límci okolo kotníku a na velcro pásku. Plnohodnotná barefoot obuv respektující tvar nohy, velmi prostorná špička vhodná spíše pro typ nohou, kde jsou pro prstíky v jedné rovině a také pro dominantní palec. Boty jsou maximálně pohodlné, měkoučké a díky membráně TE-POR jsou odolné vůči vodě a zároveň prodyšné.V přední části praktická ochrana proti okopu z mikrovlákna.- Sednou na: širší a široké nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, vhodné také pro dominantní palce, normální nárt, nový typ, tato varianta (2 na konci kodu) je užší v zadní části, vhodné i na užší až normální patu a kotník- Membrána: TE-POR - boty jsou prodyšné a zároveň nepromokavé- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby - na konci je reflexní prvek.- Opatek: mírně zpevněný opatek- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop- Jazyk: je volný, z jednoho kusu materiálu s přední částí boty (není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit), velmi měkký a příjemný, přichycený poutkem k hornímu suchému zipu, aby nepadal do boty a ty se lépe nazouvaly- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování - Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil, stélka - mikrovlákno, podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:20 - 12,2 cm x 6,2 cm21 - 12,9 cm x 6,3 cm22 - 13,5 cm x 6,4 cm23 - 14,3 cm x 6,5 cm24 - 14,9 cm x 6,6 cm25 - 15,7 cm x 6,8 cm26 - 16,3 cm x 7,0 cm27 - 16,9 cm x 7,1 cm28 - 17,4 cm x 7,3 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,5 cm31 - 19,6 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cm33 - 21,0 cm x 8,0 cm34 - 21,6 cm x 8,2 cm35 - 22,3 cm x 8,4 cmMěřeno měřidlem CleverMess. U rozměrů šířky bot jsme se snažili uvést šířku reálnou - měřidlo zmáčkne měkký materiál podšívky (ubrali jsme tedy vždy 2mm z naměřené šířky).

Josef Seibel 43696MA703 černé pánské nadměrné zimní boty
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Josef Seibel 43696MA703 černé pánské nadměrné zimní boty
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská zimní kotníčková vycházková obuv značky Josef Seibel.TopDryTEX - membrána, která zajistí prodyšnost přitom nepustí vlhkost dovnitř. Noha proto zůstane v suchu a teple.Obuv je vyrobena z pravé přírodní kůže. Vnitřní část je zateplená chlupatým textilním kožíškem.Vložka lze vyjmout.Váha jednoho páru: 980 gPánské zimní boty Josef Seibel.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: KůžeVýška boty: 14 cmPodpatek: 3 cm

Dívčí zimní boty Primigi 4873011 Gore-Tex Velikost: 36
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dívčí zimní boty Primigi 4873011 Gore-Tex Velikost: 36
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dívčí zimní boty Primigi 4873011 s měkoučkým kožíškem, nad ním nepromokavou Gore-Tex membránou, která zajistí sucho a pohodlí za každého počasí. V elegantní černé barvě s jemným kožíškem na vrchu. S praktickým utahováním na dva suché zipy.- Sednou na: normální a širší nožky, díky dvěma suchým zipům jdou dobře přizpůsobit různým výškám nártu- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: dva suché zipy, snadno se nazouvají a jdou utáhnout i na úzký kotník- Opatek: pevný- Podrážka: ohebná v přední části boty, perfektně izoluje, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se), silnější, ale velmi lehká- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, ze spodní strany hliník zajišťující izolaci, ohebná, textilní s kožíškem SLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - kožíšek - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:28 - 18,2 cm - 7,0 cm29 - 18,8 cm x 7,2 cm30 - 19,6 cm x 7,2 cm31 - 20,1 cm x 7,4 cm32 - 20,7 cm x 7,6 cm33 - 21,3 cm x 7,7 cm34 - 21,9 cm x 7,7 cm35 - 22,6 cm x 7,8 cm36 - 23,3 cm x 7,8 cm37 - 23,9 cm x 8,0 cm38 - 24,5 cm x 8,0 cm39 - 25,0 cm x 8,2 cm40 - 25,5 cm x 8,2 cm

MEINDL-Tarvis EVO GTX yellow/graphit Žlutá 43
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
MEINDL-Tarvis EVO GTX yellow/graphit Žlutá 43
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky Meindl. Pánské turistické boty přitáhnou pozornost zajímavým žlutým provedením. Outdoorové boty mají nejen moderním design, ale poskytují také vynikající funkční vlastnosti. Pánské boty do přírody mají svršek ze semiše, který umožní výbornou cirkulaci vzduchu. Výhodou trekingové obuvi je membrána GORE-TEX, která garantuje nepromokavost. Plusem pánských bot do lesa je mezipodešev z EVA materiálu, která zajistí skvělé tlumení a odpružení. Pánské boty na turistiku mají klasické šněrování, které výborně fixuje nohu. Měkká stélka se postará o super komfort při zdolávání turistických stezek. Posílená špička a pata přidávají na odolnosti a chrání chodidlo. Pryžová podrážka je garancí přilnavosti a trakce na každém povrchu. Boty pro pány jsou perfektní pro turistické výpravy, trekking, kempování a outdoorové aktivity. Detaily produktu: lehká a robustní multifunkční obuv prodyšný svršek měkká stélka pro pohodlí klasické šněrování mezipodešev z EVA materiálu pro vynikající tlumení membrána GORE-TEX pro nepromokavost podešev poskytuje výbornou přilnavost

HOKA ONE ONE-Clifton 9 bellwether blue/dazzling blue Modrá 47 1/3
2 940 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
HOKA ONE ONE-Clifton 9 bellwether blue/dazzling blue Modrá 47 1/3
2 940 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky Hoka One One. Běžecké tenisky pánské vynikají moderním barevným provedením a funkčností. Jsou vyrobeny z odolných materiálů, které zajistí jejich trvanlivost. Model Clifton patří mezi oblíbené modely značky Hoka. Pánské běžecké boty Hoka se vyznačují nízkou hmotností, která je při běhu jistě výhodou. Mají prodyšný svršek ze síťoviny, který poskytne nohám potřebnou ventilaci. Značkové boty na běh se vážou na šňůrky. Měkká konstrukce na jazyku zabraňuje klouzání jazyka během běhu, a tím poskytne i lepší komfort pro Vás. K pohodlí přispívá také polstrovaný límec bot. Prodloužená pata vzadu Vám usnadní obouvání. Běžecké botasky se vyznačují mezipodešví z EVA pěny, která poskytne tlumení a příjemný pocit během běhu. Modré tenisky Hoka disponují konstrukcí Meta-Rocker, která podporuje přirozený pohyb a stabilitu v jednom. Podrážka běžecké obuvi pro pány má výbornou přilnavost a trakci. Detaily produktu: běžecké tenisky pánské moderní design lehká konstrukce prodyšný svršek vázání na šňůrky měkká konstrukce jazyka pohodlné polstrování límce boty prodloužená pata pomáhá při obouvání a vyzvání mezipodešev z EVA pěny konstrukce Meta-Rocker podporuje přirozený pohyb podrážka s výbornou trakcí a přilnavostí

Wojtylko 5Z23038 zlato černé dívčí zimní boty
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Wojtylko 5Z23038 zlato černé dívčí zimní boty
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská zimní vycházková a rekreační obuv se zapínáním na zip.Obuv je vyrobena ze syntetického textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je kompletně vyteplená chlupatým textilním kožíškem.Váha jednoho páru: 810 gZimní kotníčkové sněhulky značky Wojtylko.Barva: Zlatá/černáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 26 cmPodpatek: 2 cm

Dárkové balení čajů Inner Peace The Tea Republic
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dárkové balení čajů Inner Peace The Tea Republic
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dárkové balení čajů Inner Peace The Tea RepublicTisane [vyslovovaný tee-sahn], běžně nazývaný bylinný čaj, není pravý čaj. Je to proto, že neobsahuje čajové lístky, ale spíše směs různých bylin, květů nebo koření, která se zalije vroucí vodou. Takové čaje se již dlouho používají pro své léčivé a omlazující vlastnosti. Tento čaj neobsahuje kofein, pokud není uvedeno jinak.Každá pyramida obsahuje 1 jednorázové organické louhovací sítko sypaných čajových lístků, které je vhodné pro přípravu 250 ml nálevu.Dárkové balení obsahuje 9 pyramid čaje Inner Peace:Inner Peace bylinný čaj Uklidňující, aromatický, svěží.Tato harmonická směs bez kofeinu obsahuje heřmánek, levanduli a mátu peprnou.Příprava:Horký čaj: Použijte 1 čajovou pyramidu na 250 ml.Ledový čaj: Použijte 2 čajové pyramidy na 250 ml a po vychladnutí nalijte na led.Studený čaj: Použijte 2 čajové pyramidy na 250 ml a louhujte ve studené vodě v chladu po dobu 4–8 hodin.Po doporučené době vyluhování vyjměte sítko a vychutnejte si čaj.

ADIDAS-Adilette Shower legend ink/cloud white/legend ink Modrá 37
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Adilette Shower legend ink/cloud white/legend ink Modrá 37
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánské pantofle značky adidas. Černé pantofle osloví moderním a přitom nadčasovým provedením, které je doplněno o klasické tři pruhy adidas v bílé barvě. Adidas pantofle pro muže jsou pohodlné na nošení díky tvarované stélce. Mezipodešev s pěnou Cloudfoam se postará o tlumení a příjemné odpružení. Protiskluzová úprava podrážky zajistí bezpečný krok i na mokrém povrchu. Pantofle pro pány jsou ideální volbou k bazénu, na dovolenou či na pláž. Chcete-li zpestřit svůj letní outfit, značkové pantofle jsou super volbou pro Vás. Poznámka: U těchto pantoflí si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 38, objednejte si velikost 39. Detaily produktu: značkové pantofle tři pruhy adidas tvarovaná stélka mezipodešev s Cloudfoam protiskluzová úprava podrážky super na dovolenou i do wellness centra

Salomon X Ultra 4 GTX M 40 EUR
3 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Salomon X Ultra 4 GTX M 40 EUR
3 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská nízká turistická obuv Salomon X Ultra 4 GTX Mpředstavujenový modelvnabídce značky Salomon. Jedná se o obuv, která v sobě nese ty nejlepší technologie používané při výrobě turistických a běžeckých bot. Skvělá podrážka Contagrip® zvládne pohyb v těch nejnáročnějších podmínkách. Membrána Gore-Tex ® vám zajistí celoroční používání aj za nepříznivého počasí. Boty jsou velmi stabilní díky technologii Advanced Chassis, která zajišťuje celkovou stabilizaci chodidla. Nechybí OrthoLite® stélky, které dodávají ještě více komfortu. Contagrip® MAdrží v terénu, i když je mokro nebo kluzko, což vám dává větší kontrolu zejména při sjezdech Advanced Chassis™se zaměřuje, aby optimalizoval stabilitu bez omezení vaší pohyblivosti Chevron lugs: Design dezénu s vícesměrnou přilnavostí zlepšuje trakci na měkkých površích, jako je bláto nebo uvolněná hlína Síťovaná a textilní podšívka Ochranná špička Technologie Sensifit ™ Tvarovaná stélka OrthoLite® Gore-Tex ® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí EnergyCell:Vysoce výkonná pěna EVA, která poskytuje tlumení nárazů SensiFit™ drží nohu od mezipodešve až po systém šněrování, čímž poskytuje bezpečné a přiléhavé přizpůsobení celé noze Quicklace™ Drop: 11 mm (pata: 31,5mm, špička: 20,5mm) Hmotnost: 390 g

Eco-friendly tenisky
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Eco-friendly tenisky
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tenisky Natural World jsou pohodlné, snadno se obouvají a my je pro Vás máme v 5 barvách. Pružné zapínání. Kovová očka. Podrážka a kulatá špička z bílého kaučuku, Pružné a pohodlné. Vzadu našitý štítek. Obuv Natural World je vyráběna ve Španělsku z vysoce kvalitních ekologických materiálů, jako je přírodní kaučuk a 100% ekologicky pěstovaná bavlna. Díky systému používanému k tavení přírodního kaučuku a spojování podrážky k bavlněnému svršku (vulkanizace při vysoké teplotě a tlaku) není třeba používat chemické prostředky nebo lepidla. Certifikát Green Trade World: garantuje použití bavlny 100% pocházející z ekologického zemědělství, nepřítomnost látek škodlivých pro životní prostředí a zdraví, balení ze 100% recyklovaných materiálů a společenskou odpovědnost firmy za etický obchod. Perte ve studené vodě, max. na 30 °C. Sušte volně na vzduchu. Perte samostatně, jelikož přírodní barviva mohou při praní pouštět barvu.

SKETCHERS Bačkory z umělé kožešiny Cozy Campfire - Team Toasty
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
SKETCHERS Bačkory z umělé kožešiny Cozy Campfire - Team Toasty
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Příjemné bačkory zn. Skechers jsou stylové, vypodšívkované veganskou kožešinou a díky tvarové paměti kopírují křivky chodidla. Bačkory Skechers Cali Cozy Campfire - Team Toasty. 100% veganské složení. Svršek z jemného mikrovlákna se širokým lemem z umělé kožešiny. Podšívka a stélka z umělé kožešiny. Komfortní stélka s tvarovou pamětí. Tlumí náraz při došlapu. Protiskluzová vysoká podrážka.

NIKE-Victori One Ws white/white/white Bílá 40,5
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
NIKE-Victori One Ws white/white/white Bílá 40,5
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Nike. Dámské pantofle mají univerzální bílou barvu, kterou snadno zkombinujete k letním outfitům. Bílé pantofle jsou z kvalitního a lehkého materiálu. Vpředu mají vyraženou 3D vlnovku Nike, která jim dodává osobitý styl. Značkové pantofle pro dámy jsou vyrobeny z jednoho dílu a mají měkký pěnový design. Jsou velmi pohodlné a dobře sedí na noze. Pantofle Nike mají protiskluzovou podrážku s drážkami, která brání uklouznutí. Jsou vhodné pro dovolenou, do sprchy po tréninku či pro volný čas. Perforace v mezipodešvi zvyšuje ventilaci, propouští vodu a pomáhá urychlit schnutí. Detaily produktu: bílé pantofle dámské lehká konstrukce 3D vzor loga Nike vpředu měkké a pohodlné dobře sedí na noze protiskluzová podrážka perforace v mezipodešvi zvyšuje ventilaci

Dětské boty Superfit Saturnus 1-009349-2000 Velikost: 21
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětské boty Superfit Saturnus 1-009349-2000 Velikost: 21
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Superfit Saturnus 1-009349-2000 jsou vhodné jako první botičky pro děti. Díky stahování klasickými tkaničkami jdou dostatečně rozevřít pro snadné nazouvání a také je možné je výborně přizpůsobit nožce. Díky dobrému tvaru podrážky, která se na straně palce nezužuje, a ohebné podrážce je považujeme za kompromis mezi barefoot a klasickým stylem. Špička je ale kulatější, proto nejsou vhodné pro dominantní palec.Boty jsou z broušené kůže, na které nejsou tolik vidět stopy okopání po dětském zakopávání. Na boku je vyražený roztomilý dětský motiv pejska, kočičky a myšky.WMS označení šířky: W V (široké) - reálně jsou ale spíše na užší nožky a normální nožky- Sednou na: úzké až normálně široké nožky- Zapínání: tkaničky - boty jdou perfektně přizpůsobit nožce a padnou jak na nízký, tak i vysoký nárt- Opatek: částečně zpevněný, bez tvrdé výztuhy- Podrážka: poměrně měkká a ohebná, přírodní guma - vyrobena ekologicky z cukrové třtiny- Stélka: pěnová s koženým nášlapem, rovná bez tvarování, vyjímatelná - možnost kontroly velikosti (ideální nadměrek pro nápovědu vyznačený ryskami přímo na stélce)SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka: 18 - 12,1 cm19 - 12,7 cm 20 - 13,2 cm21 - 13,8 cm22 - 14,4 cm23 - 15,0 cm24 - 15,9 cm

Páskové sandály z kůže LWG
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Páskové sandály z kůže LWG
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kvalitní kůže s certifikátem LWG a nadčasový styl, páskové sandály by neměly uniknout Vaší pozornosti. Z kvalitní pravé kůže. Na svršku široký pásek. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony ve zlaté barvě a vsazené pruženky. Kožená stélka na pěnovém podkladu. Široký potažený podpatek. Protiskluzová tenká drážka. Vyrobeno z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené sandály s potiskem, maxi pohodlné
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené sandály s potiskem, maxi pohodlné
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Odpočiňte si v kožených sandálech s etno barevným vzorem a podrážkou v korkovém vzhledu! Kožené sandály zn. Pédiconfort. Zapínání na 3 pásky na suchý zip: 2 přes nárt a 1 vzadu pro snadné obutí. Maxi pohodlné, nastavení na míru. 3 originální kovové bižu aplikace.

Protetika Gael Pink Velikost: 20
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Protetika Gael Pink Velikost: 20
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Protetika Gael Pink jsou prodyšné barefoot tenisky vhodné do teplých jarních dnů a na léto, případně se dají nosit i do tělocvičny. Svršek boty je textilní z pleteniny s vyjímatelnou stélkou z kůže.Nový model pro jaro 2024 má úplně novou podrážku, která má lepší anatomický tvar, než starší modely. Tenisky mají prostornou špičku (oproti modelu 2023 jsou cca o 2 mm v prstové části užší), víc místa pro palec (i dominantní), sednou na normálně široké nožky. Nový model má měkkou podrážku, výborně ohebnou všemi směry (měkčí než měly modely 2023). Péče: Textil můžete impregnovat impregnací ve spreji, boty tak budou odolnější vlhkosti i špíně.- Sednou na:  normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální a vysoký nárt, na normální a širší kotník - Zapínání: falešné tkaničky - gumové šněrovadlo s brzdičkou, možno vyměnit za klasické tkaničky, které nejsou součástí balení- Opatek: měkký- Podrážka: dobře ohebná všemi směry, gumová, lepená, misková, s jemným vzorkem, nulový drop- Jazyk: volný, pleteninový, bezešvý, s poutkem na přichycení ke tkaničkám, aby neputoval v botě- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, s nášlapnou vrstvou z kůžeSLOŽENÍ: Svršek - textil - pletenina, podšívka - bez podšívky, stélka - pěnová s nášlapnou vrstvou z kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka:19 - 12,2 cm x 5,6 cm20 - 12,8 cm x 5,8 cm21 - 13,5 cm x 6,0 cm22 - 14,3 cm x 6,2 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,3 cm x 6,6 cm26 - 16,8 cm x 6,8 cm27 - 17,4 cm x 7,0 cm28 - 18,1 cm x 7,2 cm29 - 18,8 cm x 7,4 cm30 - 19,4 cm x 7,4 cm31 - 20,0 cm x 7,6 cm32 - 20,6 cm x 7,7 cm33 - 21,2 cm x 7,8 cm34 - 22,0 cm x 7,8 cm35 - 22,6 cm x 8,0 cm36 - 23,2 cm x 8,2 cm  

Dámské šněrovací kotníkové boty
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 20.03.2024
Dámské šněrovací kotníkové boty
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 20.03.2024

Dámské šněrovací kotníkové boty jsou v černém provedení.

Trezeta Zeta Ws Wp dark grey/peach
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Trezeta Zeta Ws Wp dark grey/peach
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Zeta WP je lehká a všestranná obuv, na jakoukoli příležitost. Můžete je vzít do práce, na cestování, do města nebo zábavný večer s přáteli. Výhodou bot je voděodolná podšívka Trezeta® Waterstopper, která chrání chodidlo a udržuje jej stále v suchu. Mezipodrážka bot do lesa umožní velmi dobrou absorpci nárazů, tlumení i odpružení. Plusem trekingové obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která zdolá všechny druhy terénu včetně náročného kamenitého terénu. Detaily produktu:moderní a přitom nadčasový vzhledlehká konstrukce botynízký střihvoděodolný a prodyšný svršekposílená špička a pataměkké vnitřní polstrovánítvarovaná stélkanepromokavá membrána Trezeta® Waterstoppertlumící mezipodeševpoutko na zadní straněParametry:• pohlaví: dámské• váha: 275g 1/2 Pair• vrchní vrstva: WP Suede• podšívka: Mesh + Trezeta® Water Stopper• podešev: Vibram® Predator II• mezipodešev: Microporous• vnitřní vložka: Die Cut Polypropylene 2mm