Canis (CXS) Dámské pantofle MEGI - 37
526 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Canis (CXS) Dámské pantofle MEGI - 37
526 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámské pantofle MEGI - 37 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 5 dní.

Prahové lišty VW Caddy 2004-2015
680 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Prahové lišty VW Caddy 2004-2015
680 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Prahové lišty účinně zabraňují nežádoucímu poškození laku na prazích. Jsou vyrobeny z polyuretanu moderní technologií vstřikování plastů a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohli působit korozi prahů.Kromě ochranné funkce jsou prahové lišty elegantní doplněk, který dodá vozu moderní vzhled. Tvar lišt přesně odpovídá reliéfu prahů vozu VW Caddy.Montáž prahových lišt není vůbec složitá - jednoduše se připevní se pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí balení.Sada obsahuje 2 lišty na prahy předních dveří.

Ochranná lišta hrany kufru VW Golf VII. 2012-2020 (hatchback)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Golf VII. 2012-2020 (hatchback)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Golf VII. je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Audi Q7 2006-2015 (matná)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Audi Q7 2006-2015 (matná)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Audi Q7 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Toyota ProAce City 2020-
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Toyota ProAce City 2020-
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Toyota ProAce City je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě. 1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo maskovací páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru VW Arteon 2017- (combi, matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Arteon 2017- (combi, matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Arteon je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

MRL, Reishi (Ganoderma lucidum), 90 tablet
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
MRL, Reishi (Ganoderma lucidum), 90 tablet
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

doplněk stravyBiomasa má oproti extraktům výhodu, že v jejím případě nedochází k nežádoucímu posunu účinků jako u extrakce, a tak přípravek svojí aktivitou odpovídá zdrojové houbě, a je dále umocněn využitím i jejího enzymaticky aktivního podhoubí.Přípravek MRL na bázi houbové biomasy pěstované na autoklávem sterilizovaném substrátu při nekompromisním dodržování podmínek. Výsledkem je standardizovaná biomasa, u které patentovaný kultivační proces zajišťuje, že není kontaminována jinými houbami či plísněmi, a že nejsou přítomny pesticidy.V přírodě roste ganoderma na trouchnivějících kmenech a pařezech zejména v přímořských oblastech Číny. Ganoderma se vyskytuje v několika barevných varietách, z nichž nejčastěji se pěstuje červená. V současnosti absolutní většina světové produkce ganodermy pochází z pěstíren (např. v Japonsku 99 %, v Číně obdobně).Obsah balení: 90 tablet (čistá hmotnost 68,4 g)Dávkování2-6 tablet denně zapít dostatečným množsvím vlažné vody s alespoň půlhodinovým odstupem od jídla.Složenílesklokorka lesklá (biomasa), mykrokrystalická celulóza (pojivo), oxid křemičitý (změkčovadlo), rostlinný stearan hořečnatý (protispékavá látka), rostlinná kyselina stearová (zvlhčovací látka).UpozorněníNeobsahuje lepek, umělá barviva ani umělé konzervační látky. Vhodné pro vegetariány. Skladujte v chladu a suchu. Nevystavujte slunečnímu záření. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let.Krajina původu: Velká Británie  

CHANCA PIEDRA 50 g, čaj
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
CHANCA PIEDRA 50 g, čaj
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Návod k použití, dávkování:5g byliny zalít 1 litrem horké vody (cca 80 - 90 °C) a nechat odstát přibližně 15 minut, poté scedit a popíjet 3 x denně 3 dcl. Pro lepší chuť lze dosladit včelím medem.Upozornění: není určeno pro děti do 3 let! nenahrazuje pestrou stravu nepřekračujte doporučenou denní dávku uchovávejte mimo dosah dětíSchváleno Ministerstvem zdravotnictví – Hlavním hygienikem ČR HEM-350-5.01.05-369/1Obsah: 50 gKrajina původu: Peru

Sinergy Cosmetics Sinergy B.iO Frequently Use Shampoo 250ml - Šampon na časté mytí
325 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Přírodní šampon na časté mytí vlasů vytváří okamžitý lesk, aniž by zatěžoval vlasy. Vhodný pro časté mytí i po sportovních aktivitách. Vyživuje a zanechává vlasy lehké. Aktivní složky:Ovocné kyseliny - jsou získávány ze specifické směsi jablek, vinné révy, borůvek, citronu a cukrové třtiny, které mají výživný, hydratační, regenerační a antioxidační účinek.Esenciální oleje levandule a rostliny ylang - ylangu - mají energizující a povzbuzující účinek a zklidňují vlasovou pokožku.Sójové, hedvábné a mléčné proteiny - vlasy vyživují, posilují a udržují v nich správnou hydrataci.Hydrolát z pomerančových květů - změkčuje, osvěžuje a regeneruje vlasovou pokožku.Slunečnicový a makadamiový olej - mimořádné vlastnosti těchto olejů jsou dány bohatstvím látek a vitamínů E, B1 a B3, Omega-3/6, hořčíku, které podporují přirozenou krásu vlasů a dermo-kompatibilní kyseliny palmitoolejové.Bi.O LINE OD SINERGY COSMETICSFilosofie přírodní péče B.IO z Itálie je šetrná k ekologii a k člověku. Vysoce účinná kosmetika, která využívá surovin odvozených od botanických, obnovitelných a udržitelných substancí je oceňována v organických kadeřnických salonech. Všechny produkty obsahují účinné látky a rostlinné vůně pouze z rostlin a květin z certifikovaného ekologického zemědělství, neobsahuje SLES, SLS, parabeny, barviva, PEG a všechny produkty jsou biodegradovatelné.

McKINLEY Maine AQB Jr. 38 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
McKINLEY Maine AQB Jr. 38 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětská outdoorová obuv McKINLEY Maine AQB Jr. s nepromokavou a prodyšnou membránou.

Hey Joe dezinfekční sprej na nástroje a povrchy 250 ml
210 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Hey Joe dezinfekční sprej na nástroje a povrchy 250 ml
210 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Čistící, rychle se odpařující hydroalkoholický dezinfekční sprej na nástroje a povrchy od Hey Joe.

Váha OMRON HN 288 Osobní váha
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Váha OMRON HN 288 Osobní váha
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Osobní digitální váha OMRON HN 288Tip pro VásKvalitní (ověřený) produkt, určitě doporučujeme4 senzorové měřenípro maximální přesnostPovrh z bezpečnostního skla- žádné ostré hranyMěkké protiskluzové podložkypro měření na kluzké podlaze, např. v koupelněSnadné ovládání přístrojeSnadné zapnutí/začátek měření, pouhým našlápnutím. Automatické vypnutí po ukončení měření…Rozlišení +/- 100gramůpři měření tělesné váhySlim designvelmi tenký a přitom dostatečně pevný přístrojmaximální limit do 180kgpři vážení tělesné hmotnostiPřesné měření dětí, zvířat i zavazadelVážení malých dětí, zvířat a zavazadelVelmi přesné 4 senzorové měření hmotnostiExkluzivní stříbrné ultratenké provedeníTAP senzor -snadné zapnutí pouhým našlápnutímTvrzené bezpečnostní skloMěkké protiskluzové podložkyVelký displej pro snadné čtení údajů Váží tělesnou hmotnost (0,0 -180,0 kg) po 0,1 kgPro kotrolu zdravotního stavuPřesnost měření -tělesná hmotnost 5,0 -60,0 kg +/- 400 g, 60,1 -100,0 kg +/- 600 g, 100,1 -180,0 kg +/- 1%Vyměnitelná bateriePrůměrná životnost baterií cca 1 rok (při použití 4x denně)Hmotnost přístroje s baterií cca 1500 gRozměr přístroje: základní jednotka cca 300 (Š) x 18 (V) x 300 mm (H)CEBalení obsahuje:Přístroj1 ks lithiových baterií 1,5 V DC typu CR2032 Kompletní CZ návod -schválený od OMRON Healthcare Europe CELIMED záruční list

MG Ceramic Full Glue ochranná fólie na Xiaomi Redmi 9T, černé
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
MG Ceramic Full Glue ochranná fólie na Xiaomi Redmi 9T, černé
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná fólie MG Ceramic Full Glue představuje kvalitní a účinnou ochranu pro váš mobilní telefon. Fólie je pružná, má vysokou tvrdost, díky čemuž zabraňuje poškrábání nebo zlomení. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti: • Hladký povrch• Má vynikající přilnavost• Vysoká ochrana proti poškrábání• Jedinečná technologie zabraňující prasknutí displeje• Odolný vůči mastným stopám, otiskům prstů a šmouhám• Lepí se na celý povrch• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H Návod k použití: 1. Před instalací očistěte obrazovku telefonu alkoholovým tamponem a hadříkem z mikrovlákna.2. Odlepte ochrannou fólii3. Opatrně nasaďte a srovnejte ochrannou fólii s obrazovkou telefonu4. Stiskněte střed ochranné fólie tak, aby se lepidlo šířilo po obrazovce.Při demontáži a opětovném použití může lepicí výkon snížit do takové míry, že již nebude přilnout k zařízení.

McKinley Hamilton V Winter Boots Kids 25 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
McKinley Hamilton V Winter Boots Kids 25 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Aby byly dětské nožičky při sáňkování nebo dovádění ve sněhu v teple a suchu, jsou zimní boty McKinley Hamilton V Winter Boots Kids větruvzdorné a nepromokavé a mají nadýchanou fleecovou podšívku. Systém rychlého šněrování také usnadňuje obutí a vyzutí. Přilnavá podrážka také zaručuje, že nejmenší jsou vždy v bezpečí na cestách. Materiál: nylon, polyuretan, TPR Systém rychlého šněrování Přilnavá podrážka

Tommy Hilfiger pánský modrý svetr s výstřihem do V
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tommy Hilfiger pánský modrý svetr s výstřihem do V
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánský modrý svetr s výstřihem do V od Tommy Hilfiger.Materiál: 89% bavlna, 11% hedvábí.Střih: Regular fit.

Tommy Hilfiger pánský modrý svetr s výstřihem do V - M (DVD)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tommy Hilfiger pánský modrý svetr s výstřihem do V - M (DVD)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánský modrý svetr s výstřihem do V od Tommy Hilfiger.Materiál: 89% bavlna, 11% hedvábí.Střih: Regular fit.

Dětské holínky Demar - STORMER PRINT 0030 B - krokodýl, zelená Barva: Zelená, Velikost: 34-35
339 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Kamik Icebreaker khaki zimní holínky
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kamik Icebreaker khaki zimní holínky
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Zimní gumové holínky se zateplením.MODEL firmy KAMIK - specialisty na obuv do extrémních podmínekHolínky jsou ideální pro: myslivce, rybáře, lovce, vinaře, zemědělce a další kdo se potřebuje pohybovat ve vlhkém a studeném prostředí.- nepromokavá holínka do extrémního prostředí- ochrání vás až do teploty -40°C- odolnost vůči olejům a kyselinám (testováno vůči širokému spektru chemikálií)- voděodolné holínky vyrobeny z materiálu RubberHe - odlehčená guma s příměsí hélia, zvyšuje odolnost vůči teplotním výkyvům a prodlužuje tak její trvanlivost- voděodolný nylonový límec proti napadání sněhu dovnitř- vyjímatelná 6 mm vložka Zylex až do -40°C- speciální podšívka která odvádí vlhkost, tím udrží nohu v suchu a teple- Icegrip RubberHe speciální gumová podrážka odolná vůči olejům a kyselinám- vyrobeno v Kanadě firmou KAMIKPánská zimní bezpečnostní ochranná vysoká obuv.Váha jednoho páru: 2,2 kgPánské ochranné nepromokavé holínky značky KamikBarva: KhakiVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 36 cmPodpatek: 3 cm

Bennon BOMBIS LITE S1 NM Yellow
1 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bennon BOMBIS LITE S1 NM Yellow
1 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Vzdušný bezpečnostní sandál na nástřikové podešvi vybavený kompozitní tužinkou. Pásek na jazyku a patní očko jsou opatřeny reflexním prvkem. Obuv je vhodná do vnitřních i venkovních suchých provozů. • vrchový materiál: hovězinová štípenka + textilie• podšívka: mikrovlákno + textilie MESH• stélka: D-SOLE• podešev: PU/PU HIGHWAY• tužinka/planžeta: kompozit/-Norma: EN ISO 20345:2011 S1 SRC

Bennon CLASSIC O1 Sandal pracovní
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bennon CLASSIC O1 Sandal pracovní
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Lehká a vzdušná obuv vhodná do vnitřních i venkovních suchých provozů. Světlá podešev nezanechává stopy na podlaze. • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU CLASSICANorma: EN ISO 20347:2012 O1 SRC FO

Herbal Hills Punarnavahills 60 vege kapslí
238 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Herbal Hills Punarnavahills 60 vege kapslí
238 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Podle ájurvédy Boerhavia diffusa podporuje všechny tři doshas tj. Váta, Pitta, Kapha, pomáhá udržovat správnou funkcí ledvin a močových cest, působí diureticky.SLOŽENÍ:obsahuje:Výtažek z Boerhavia diffusa (celá rostlina) – 250 mgPrášek z Boerhavia diffusa (celá rostlina) – 100 mgOxid křemičitý – protispékavá látka – 2 mgkapsle: rostlinná celulóza (HPMC)DÁVKOVÁNÍ:1 kapsle 2x denně, po jídleUpozornění:Neslouží jako náhrada pestré stravy. Ostatní a speciální doplňky -v 1 kapsliVýtažek z Boerhavia diffusa (celá rostlina)250 mgPrášek z Boerhavia diffusa (celá rostlina)100 mgOxid křemičitý (protispékavá látka)2 mg

Sprej na oddálení ejakulace Pjur Med Pro-Long, 20 ml
345 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Sprej na oddálení ejakulace Pjur Med Pro-Long, 20 ml
345 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Unikátní sprej na oddálení ejakulace Pjur Med Pro-Long byl navržen pro okamžité prodloužení výdrže. Obsahuje panthenol a kyselinu tříslovou, které snižují citlivost žaludu. Sprej je bezpečný pro lidské tělo a neobsahuje lidokain ani benzokain. Kyselina tříslová je získaná z extraktu z dubové kůry. Použití je jednoduché – sprej stačí nastříkat na žalud...

Tommy Jeans pánský zelený svetr
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tommy Jeans pánský zelený svetr
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánský zelený svetr od Tommy Jeans.Materiál: 100% bavlnaStřih: Regular fit

MG 9H ochranné sklo na Samsung Galaxy S23
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
MG 9H ochranné sklo na Samsung Galaxy S23
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Merrell J036741 Accentor 3 Sport Gtx Black/tangerine
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Merrell J036741 Accentor 3 Sport Gtx Black/tangerine
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Sportovní turistická obuv s přilnavou gumovou podešví a nepromokavou úpravou GORE-TEX® poskytuje noze celodenní pohodlí během dnů strávených na stezce. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek s voděodolnou úpravnou ze syntetické kůže a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• vyjímatelná EVA stélka• pěnová mezipodešev EVA se 100% recyklovanou horní vrstvou• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénu• hloubka vzoru podešve 4.2 mm• Vegan Friendly - vyrobeno bez použítí živočišných produktůTECHNOLOGIE:Gore-Tex®, AirCushion, Vegan-FriendlyHMOTNOST: 880 g

Dětské gumáky Demar Stormer kosmos Velikost: 34-35
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dětské gumáky Demar Stormer kosmos Velikost: 34-35
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kvalitní dětské gumáky Demar Stormer s motivem vesmíru vyrobené z klasické gumy. Holínky mají vyjímatelnou stélku, jsou tedy pohodlnější při chůzi.Vhodné i na širší nohu s vyšším nártem.Velikost - vnitřní délka:20/21 - 13,9 cm22/23 - 15,4 cm24/25 - 16,5 cm26/27 - 17,7 cm28/29 - 19,3 cm30/31 - 20,5 cm32/33 - 21,9 cm34/35 - 23,2 cm

Jonap B5 S zimní růžové s membránou Velikost: 29
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Jonap B5 S zimní růžové s membránou Velikost: 29
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětské zimní barefoot boty Jonap B5S v dívčí růžové barvě. Boty jsou vyššího střihu, končí několik cm nad kotníkem. Vnější vrstva je z broušené kůže (velur), vnitřek je zateplený kožíškem, je příjemně měkký a oproti jiným nekouše. Na poměry zimních barefoot bot tak jsou opravdu teplé, a díky membráně Te-Por i nepromokavé.Sednou na: normální a širší nožky, normální až vyšší nárt, vhodné i pro dominantní palecZapínání: dva suché zipy - spodním se dá regulovat výška nártu a horním přitáhnete botu ke kotníku, na horním suchém zipu je reflexní prvekMembrána: Te-Por - bota nepromokne, ale zároveň dýcháOpatek: zpevněnýPodrážka: nová odolnější směs, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, minimální vzorekJazyk: přišitý až na úroveň horního suchého zipu, do této výše je také vytažena membrána a boty jsou tak nepromokavé, zároveň toto brání zapadávání sněhu okolo jazyka, přesto se boty velmi dobře nazouvajíStélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a tvarování, ohebná, pěnová se zatepleným nášlapem z mikroplyše - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže, podšívka a stélka - kožíšek + membrána TePor, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:24 - 15,4 cm - 6,8 cm25 - 16,0 cm - 6,9 cm26 - 16,6 cm - 7,1 cm27 - 16,9 cm - 7,3 cm28 - 18,0 cm - 7,4 cm29 - 18,4 cm - 7,6 cm30 - 19,3 cm - 7,8 cm

Ortopedické vložky dětské Svorto 044 Velikost: 33
259 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ortopedické vložky dětské Svorto 044 Velikost: 33
259 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětské ortopedické vložky Svorto 044. Základ této ortopedické dětské vložky tvoří pružný materiál na bázi korku, zvaný korkfant, který anatomicky podepírá podélnou klenbu. Povrch je velmi příjmený na omak a dotyk, díky překrytí měkkým syntetickým materiálem Elmaros (působí jako broušená kůže), který zvyšuje komfort a zlepšuje hygienické vlastnosti.Zvýšeným vnitřním okrajem v patě pomůže vyrovnat dolní končetiny do správného osového postavení - zabraňuje vtáčení paty tzv. "šmajdání", spojené s valgozním kotníkem (kdy kotníky jsou nakloněné k sobě). Dále podporuje stabilitu uložením paty do anatomicky tvarovaného lůžka.  Použití doporučujeme konzultovat s lékařem.Tabulka velikostí: 

Heřmánková voda sprej Alteya Organics 60 ml
135 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Heřmánková voda sprej Alteya Organics 60 ml
135 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Heřmánková voda sprej Alteya Organics 60 ml100% čistá heřmánková voda se získává parní destilací čerstvých organických květů heřmánku. Tato velmi jemná květinová voda pomáhá probudit a tónovat mdlou pokožku. Je užitečná i při problematické pokožce a pomáhá proti podráždění a zánětům pokožky. Její příjemná, svěží, citrónová vůně povznáší ducha a revitalizuje mysl.Vlastnosti heřmánkové vodypomáhá probudit a tonizovat mdlou pokožku,je užitečná i při problematické pokožce,pomáhá proti podráždění a zánětům pokožky.PoužitíObličej: Namočte vatový tampon do heřmánkové vody a vmasírujte po celém obličeji a krku. Navlhčete ručník, zahřejte a naneste na obličej, abyste detoxikovali a vyjasnili pokožku a uvolnili póry.Tělo: Nastříkejte jemnou mlhu na celé tělo pro okamžitou vlhkost a svěžest. Omlazuje mdlou pokožku a zklidňuje po delším pobytu na slunci.Vlasy: Poskytuje vlasům základní živiny a při každodenním používání výrazně zlepšuje lesk a přirozený lesk. Stříkejte denně.

Screen Glass Huawei P20 PRO 1021796
111 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Screen Glass Huawei P20 PRO 1021796
111 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Screen Glass pro Huawei P20 PRO Tvrzené sklo s tvrdostí 9H zajistí vašemu displeji na mobilním telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů. Veškeré hrany jsou dokonale zaoblené a díky tomu je jeho používání velmi bezpečné.   Sklo je tenké a přitom robustní - má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach.    Sklo dokonale padne na displej vašeho mobilního telefonu a nezanechává žádné vzduchové bubliny. Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie.   Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.    Kompatibilita: Huawei P20 PRO Index tvrdosti: 9H  Tloušťka: 0,3 mm  Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

NIKE-Revolution 6 black/black/dark smoke grey Černá 31
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
NIKE-Revolution 6 black/black/dark smoke grey Černá 31
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

>

CROCS-LiteRide 360 taffy pink Růžová 36/37
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
CROCS-LiteRide 360 taffy pink Růžová 36/37
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

>

Lupoline M-10 Dětská Ochranná Rouška, one size, žlutá
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Lupoline M-10 Dětská Ochranná Rouška, one size, žlutá
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětská ochranná rouška, jednovrstvá, opakovaně použitelná. Je možné jí prát. Perfektně se přizpůsobuje k obličeji. Ochranná rouška je připevněná pomocí pohodlných gumiček, které oblékáme za uši. Výrazně omezuje kontakt rukou s obličejem a šíření aerosolu vydechovaného uživatelem ochranné roušky (rýma, kašel). Ochranná rouška může snižit nebezpečné riziko infekce, ale nezaručuje maximální a plnou ochranu před bakteriemi a viry. Roška je vyrobená z bavlny.Ochranná rouška není zdravotnickým produktem. Tento výrobek je hygienický a nelze ho vracet.Složení: 100% bavlna...

Zateplené mokasínky tmavě modrá NEWBORN Mayoral velikost: 18 (7-9 měsíců)
379 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

uvnitř teplý kožíšekstylovévhodné na různé společenské akce,ale i na běžné nošeníbaleno v dárkové krabičce

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Huawei Honor 9 Lite
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Huawei Honor 9 Lite
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

Geladrink Geladrink Forte HYAL 360 kapslí
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Geladrink Geladrink Forte HYAL 360 kapslí
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Geladrink Forte HYAL 360 kapslí je kloubní výživa s Hyaluronanem sodným v denní dávce 100 mg . Kolagenní bílkovina přispívá k udržování zdravých kostí. Kolagenní peptidy Gelita® 3000 Da vyživují buňky pojivových tkání, přinášejí stavební materiál a bioinformace, stimulují množení buněk pojivových tkání a mladé buňky pak zvyšují tvorbu kolagenu. Glukosaminsulfát je látka tělu vlastní, je součástí makromolekul tvořících amorfní složku mezibuněčné hmoty chrupavky, obsahuje organicky vázanou síru. Chondroitinsulfát je látka tělu vlastní, je přirozenou součástí pružné mezibuněčné hmoty chrupavky a pojivových tkání, vyskytuje se v chrupavce, kostech, rohovce, kůži a arteriální stěně, obsahuje organicky vázanou síru. Hyaluronan sodný je látka tělu vlastní, ve velkém množství se nachází v synoviální tekutině (kloubním mazu) a kůži, váže na sebe vodu, pojme přibližně tisícinásobek vody ke své hmotnosti a ovlivňuje vlastnosti kloubní tekutiny a hydrataci pojivových tkání - chrupavek. MSM obsahuje organicky vázanou síru, která je přítomná v příčných vazbách kolagenu, tyto disulfidické můstky jsou odpovědné za pevnost a stabilitu kolagenních molekul. Boswellia serata extrakt z pryskyřice kůry stromu Boswellia serrata je více než 5000 let používán ajurvédskou vědou přispívá ke zdraví kostí a kloubů. Vitamín C přispívá k normální formaci kolagenu pro zdravé kosti a chrupavky, a přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem – antioxidant Vitamín E + Selen přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem – antioxidanty Mangan a měď přispívají k udržování zdraví pojivových tkání a přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem - antioxidanty.

X-N2 S3 HRO SRC polobotka 44 černá
2 167 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
X-N2 S3 HRO SRC polobotka 44 černá
2 167 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Bezpečnostní polobotka s hliníkovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z velmi lehkého materiálu EVA. Svršek obuvi je tvořen speciální tkaninou, která je reflexní pro větší viditelnost uživatele.

BIRBA pantofel olivové 47-48
177 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
BIRBA pantofel olivové 47-48
177 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Galoše z PVC.

Nike Zoom SuperRep 4 Next Nature W 39 EUR
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Nike Zoom SuperRep 4 Next Nature W 39 EUR
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská fitness obuv Nike Zoom SuperRep 4 Next Nature W je navržena pro rychlé, výbušné cviky, změny tempa i rychlé tréninky, takže tvůj HIIT trénink posune na vyšší úroveň. Vyrobeno pomocí Nike Grind: Vidíte ty fleky na podrážce? To znamená, že má nejméně 13 % materiálu Nike Grind vyrobeného ze zbytků z procesu výroby obuvi Bounce Right Back: Pokaždé, když dopadnete na přední část nohy, 2 výkonné jednotky Zoom Air pohltí vaši energii a pošlou ji zpět, čímž vás pustí do dalšího kroku nebo skoku. Deska po celé délce rozděluje energii a pomáhá udržovat rovnováhu chodidla Podpora ze strany na stranu: Velký oblouk na boku funguje jako opora pro vaše chodidlo, když tvrdě přenášíte váhu ze strany na stranu. Síťované žebrování nahoře pomáhá udržet nohu přiléhavou během pohybů, jako jsou boční výpady Lehká, vícesměrná podpora: Elegantní integrovaná síťovina vytváří zóny lehké podpory a prodyšnosti právě tam, kde je nejvíce potřebujete. Nový rám a navržená síťovina (pevnější a pružnější než obyčejná síťovina) jsou kombinovány, aby vytvořily větší objem přední části chodidla, aby byla obuv pohodlná pro širokou škálu typů chodidel Jednoduchost vstupu: Vylepšený střih zahrnuje plně nastavitelný jazyk, který vám umožní snadnější obouvání. Jazyk v kombinaci s pohodlným límcem usnadňuje obouvání a zouvání Podšívka ze síťoviny umožňuje proudění vzduchu a pomáhá udržovat nohu cool Dělená podrážka podporuje větší flexibilitu přední části chodidla pro fitness pohyby

ZURRUM MF ESD S1P SRC polobotka zel. 42
1 243 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ZURRUM MF ESD S1P SRC polobotka zel. 42
1 243 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Lehká bezpečnostní polobotka v moderním, sportovním designu. Svršek obuvi je vyrobený z prodyšného textilu. Protiskluzová podešev odolná olejům je vyrobena z dvouhustotniho polyuretanu a zajišťuje maximální jistotu při každém kroku. Navíc obuv je vybavena komfortní vnitřní stélkou, která garantuje pohodlí během chůze. Absorpce energie v oblasti paty tlumí nárazy a omezuje pocit únavy nohou. Díky lehké, moderní bezpečnostní tužince vyrobené ze skleněného vlákna obuv splňuje požadavky normy EN ISO 20345:2011. To znamená, že chodidla jsou chráněna před stlačením silou do 15 kN nebo pádem břemena o vaze do 20kg z výšky 1m. Chodidla jsou chráněna také ze spodu a to díky kompozitní stélce proti propichu. Obuv neobsahuje kovové součásti a je vybavena funkci ESD. Proto je to ideální model pro vnitřní prostory a citlivé prostředí, kde je potřeba zabránit vzniku jisker z elektrostatického výboje anebo pro prostory vybavené bezpečnostním rámem. Díky moderním materiálům použitým na výrobu tohoto modelu nepřesahuje celková váha obuvi 495 g (půlpár rozměr 42).EN ISO 20345 (S1 P SRC)EN 61340-5-1

ADIDAS-Tensaur Sport 2.0 core black/preloved blue/lucid blue Černá 40
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Chlapecké botasky zaujmou moderním vzhledem ve sportovním stylu. Stylové tenisky pro kluky zdobí na boku tři pruhy. Značkové tenisky mají svršek ze syntetické kůže, který se výborně přizpůsobí noze a je optimálně odolný. Černé botasky adidas mají klasický střih, který je vhodný pro každý typ nohy. Chlapecké tenisky mají klasické vázání na tkaničky pro dobrou fixaci chodidla. Botasky pro kluky mají posílenou špičku a patu pro vyšší úroveň ochrany chodidla. Trendy botasky v pohodě zkombinujete k mnoha outfitům. Stylové botasky mají svršek vyrobený z recyklovaného materiálu pro důraz na životní prostředí. Značkové tenisky jsou perfektními společníky do školy, pro mimoškolní činnost či volný čas. Detaily produktu: svršek ze syntetické kůže tři pruhy na bocích klasické šněrování měkká podšívka gumová podrážka svršek obsahuje minimálně 50 % recyklovaného obsahu klasický střih gumová podrážka nezanechávající šmouhy

Hoka Clifton 9 W 37 1/3 EUR
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Hoka Clifton 9 W 37 1/3 EUR
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská silniční běžecká obuv Hoka Clifton 9 W. Výkon pro každodenní kilometry. Devátá iterace naší oceněné série Clifton byla spuštěna, lehčí a odpruženější než kdykoliv předtím. Nový Clifton 9, který eliminuje hmotnost a zároveň zvyšuje výšku mezipodešve o 3 mm, přináší oživený zážitek pod nohama s novou citlivou pěnou a vylepšeným designem podrážky. Odstraněný překryvný materiál a tavná lepidla, odizolovaný zadní svršek byl vědomě vytvořen s plyšovou patou. Reflexní panel na patě a komfortní jazyk. Prodyšný úpletový svršek Vyztužený jazyk Kompresně tvarovaná mezipodešev z EVA pěny Early stage Meta-Rocker Pryžová podrážka Durabrasion Inherentně stabilní geometrie Síťovina z recyklovaného obsahu Recyklované polyesterové šňůrky Vegan Symetrické lůžko tlumení bez dalších normativních technologií. Navrženo tak, aby poskytovaly podporu, kterou chcete, a nic, co byste nechtěli Došlap: Neutrál Drop: 5 mm Hmotnost: 205 g

McDavid 4302 Phantom 2
1 097 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
McDavid 4302 Phantom 2
1 097 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Revoluční novinka kotníkových ortéz! Osvoboďte svoje kotníky od objemných šněrovacích ortéz a zažijte sebevědomý výkon jako nikdy předtím. Nové ortézy McDavid PHANTOM jsou naprosto revoluční s efektivním designem EASY ON EASY OFF pro snadné navlékání a sundavání. Bandáž je o 33 % lehčí než tradiční šněrovací ortézy.Novinka STEALTH je nízkoprofilová ortéza navržená speciálně tak, aby dobře seděla i s výztuhami. Tenká a lehká ortéza s pokročilými anatomicky tvarovanými flexibilními výztuhami Bio-LogixTM, kterou pohodlně obujete i do užší a tenčí sportovní obuvi. Snadno ji nasadíte díky nazouvání přes zadní část, kde se také jednoduše utáhne.Ortéza McDavid 4302 Phantom je určená pro středně těžká zranění kotníku a nestabilitu vazů, ale také jako prevence před zraněním.• o 33 % lehčí než běžné šněrovací ortézy (75 g)• snadné nazouvání a sundavání• tenká ortéza s nízkým profilem• anatomicky tvarované podpěry Bio-LogixTM• pomáhá při zotavení a jako prevence u běžných výronů• sedí na pravý i levý kotník• Stupeň ochrany: LEVEL 2 / pokročilá úroveň• Technologie: PHANTOM x STEALTH• Vhodné pro: Středně těžká zranění kotníku a nestabilitu vazů. Osvoboďte svoje kotníky od objemných šněrovacích ortéz a zažijte sebevědomý výkon jako nikdy předtím. Nové ortézy McDavid PHANTOM jsou naprosto revoluční s efektivním designem EASY ON EASY OFF pro snadné navlékání a sundavání. Bandáž je o 33 % lehčí než tradiční šněrovací ortézy. Novinka STEALTH je nízkoprofilová tenká ortéza navržená speciálně tak, aby dobře seděla i s výztuhami a pohodlně se vešla i do úzké sportovní obuvi jako jsou kopačky.

Vlnka Dětské korkové přezůvky Růžová
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Vlnka Dětské korkové přezůvky Růžová
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Tyto přezuvky jsou vyrobeny pouze z kvalitních přírodních materiálů, kterými jsou korek a prává hovězí kůže. Vše je ručně zpracováno pro co nejkvalitnější provedení. Pásky s přezkou se dokonale přizpůsobí línii dětské nohy a zabezpečí tak kvalitní oporu z obou stran po celé své délce. Stélka přezuvek je potažena pravou hovězí kůží a anatomicky tvarovaná pro podporu příčné a podélné klenby a správné držení páteře. Podešev je protiskluzová a tak jsou přezuvky vhodné do školky, školy, na doma, ale i ven do suchého počasí. Tyto přezuvky projdou s vašimi dětmi mnoho zdravých kroků a to je to nejlepší, co jim můžete do života Pohlaví DětskéRoční období LetníDruh zapínání Se suchým zipemTyp podešve Na domací použítíVýrobce VlnkaMateriál Korek

ADIDAS-VL Court 2.0 collegiate navy/cloud white/cloud white Modrá 45 1/3
1 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ADIDAS-VL Court 2.0 collegiate navy/cloud white/cloud white Modrá 45 1/3
1 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Značkové tenisky pro pány mají oblíbenou modrou barvu, kterou doplňují tři pruhy adidas. Semišový svršek má špičku ve tvaru T. Svršek je odolný a prodyšný zároveň. Jsou vhodné pro celodenní nošení do práce či pro volný čas. Modré tenisky dobře sedí na noze a snadno se kombinují k džínám či jiným kalhotám.Tenisky adidas jsou pohodlné díky textilní podšívce. Komfort Vám zajistí také tlumící pěna EVA. Pryžová podrážka zajistí stabilitu a pevný krok. Botasky adidas pánské jsou stylovým módním doplňkem v nadčasovém vzhledu. Zajistí Vám celodenní pohodlí.Detaily produktu:modré tenisky adidasodolný a prodyšný semišový svršekvázání na šňůrkytextilní podšívkapohodlné díky mezipodešvi EVApryžová podrážka

Bezpečnostní obuv ARDON®PRIME SANTREK S1 | G1303/37
689 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®PRIME SANTREK S1 | G1303/37
689 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

bezpečnostní trekový sandál, s ocelovou špicí, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: semiš / textil, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 512 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedo-modrá

Salewa MTN Trainer MID GTX M 46 EUR
5 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Salewa MTN Trainer MID GTX M 46 EUR
5 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská outdoorová obuv Salewa MTN Trainer MID GTX M s robustním svrškem ze semišové kůže a látky a voděodolnou a prodyšnou ochranou GORE-TEX®. Tato obuv je navržena tak, aby poskytovala mimořádnou flexibilitu a zvýšené pohodlí při výstupech i sestupech během vysokohorské turistiky ve smíšeném a technickém terénu, má mezipodešev s technologií Bilight TPU s dvojitou hustotou, která je ergonomicky tvarovaná tak, aby udržela vaši nohu v komfortu a poskytovala celodenní pohodlí. Flex v oblasti kotníku umožňuje přirozený pohyb a přizpůsobivost při sestupu pro větší pohodlí, a to i při nošení těžkého batohu. Lehká a kompaktní podešev Vibram® WTC poskytuje pevnou, ale zároveň odpouštějící chůzi. A systém 3F od SALEWA poskytuje flexibilitu, podporu a padnutí bez puchýřů od prvního dne. Kromě toho podšívka GORE-TEX® Extended Comfort poskytuje optimalizovanou ochranu před povětrnostními vlivy. Odpružená vložka OrthoLite odvádí vlhkost a pomáhá udržovat vaše nohy v cool komfortu. Určení: Alpine Trekking, Hiking 3F Climbing Lacing Vibram Gore-Tex Ortholite stélka Flex Collar Hmotnost jedné boty: 700g Drop: 13 mm (výška paty: 31 mm / výška špičky 18 mm) Svršek: Tkanina s vysokou odolností proti opotřebení, 360° celopryžová ochrana, 1,6 mm velurová useň

Vlnka Dětské kožené tenisky na suchý zip Kiki - zelená
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Vlnka Dětské kožené tenisky na suchý zip Kiki - zelená
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kotníkové tenisky z pevné kůže jsou ideální obuví pro děti na jaro a podzim. Pevný opatek a zvýšený okraj kolem kotníku drží dětskou nožku stabilní a ve správné pozici, aby se noha správně vyvíjela. Stélka tenisek se dá vyjmout a vyvětrat, případně nahradit jinou speciální vložkou. Kulatá špička tenisek dává dětské noze dostatek prostoru k volnému pohybu a kožený svršek se po čase nošení noze přizpůsobí, tenisky tak budou jako šité na míru. Zapínání na suché zipy je rychlé a snadné i pro menší děti.Materiál:Svršek: kůžeStélka: kůžePodešev: kaučukParametry:Určení: DětskéBarva: ZelenáRoční období: CeloročníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíMateriál: KůžeKolekce: KikiIndex ziskovosti: 626

Salomon Ardent GTX W 40 2/3 EUR
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Salomon Ardent GTX W 40 2/3 EUR
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská outdoorová obuv Salomon Ardent GTX W je vysoce kvalitní, určená pro turistiku a trekking v nerovném terénu s voděodolnou a větruodolnou konstrukcí díky membráně Gore-Tex, která zajišťuje nepromokavost a zároveň prodyšnost. Svršek je vyroben z kombinace syntetického materiálua prodyšné síťoviny pro trvanlivost a zároveň pohodlí. Kromě toho je Ardent GTX vybaven zesílenou špičkou a patou pro větší ochranu a odolnost v náročném terénu.Podrážka Contagrip® zajišťuje výbornou přilnavost například při turistice. Syntetický a textilní svršek Membrána trvale odolná vůči povětrnostním vlivům díky GORE-TEX® technologii Klasické šněrování Contagrip® podrážka pro vysokou přilnavost v každém terénu Vnitřní stélka Ortholite® s tlumícími vlastnostmi Prodyšný a lehký materiál

Crocs Classic Slide 37 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Crocs Classic Slide 37 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Krása jednoduchosti. Univerzální pantofle Classic Crocs Slide oceníte během celodenního lenošení u vody i na procházce městem. Tuto obuv nebudete chtít zout. A když vypadá takhle dobře, proč také? velmi lehké a odolné snadno se čistí a rychle schne stélka z materiálu Croslite™ pro celodenní pohodlí možnost dozdobení pomocí odznaků Jibbitz™ ikonický komfort Crocs: lehkost, měkkost, pohodlí

ArtPK Manželská postel LUCY 05 | 160 x 200 cm Barva: Trinity 03
8 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ArtPK Manželská postel LUCY 05 | 160 x 200 cm Barva: Trinity 03
8 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Manželská postel LUCY 05 | 160 x 200 cm Čalouněná manželská postel LUCY 05 o rozměru 160 x 200 cm se zajímavě prošívaným čelem je elegantním a pohodlným kouskem nábytku, který může výrazně pozvednout celkový vzhled ložnice. Široká škála barevných provedení zaručuje, že si vybere každý. Postel je dodávána s roštem , matraci je nutno doobjednat . Její elegantní vzhled a pohodlí, které nabízí, ji činí oblíbenou volbou pro mnoho lidí, kteří si chtějí vychutnat maximální komfort v ložnici. Materiál: látka, kovové nohy Rozměry: ŠxVxD: 168 x 91 x 208 plocha na spaní: 160 x 200 cm výška bočního čalounění: 32 cm tloušťka čela: 3 cm Barevné provedení: Triniti 01 Triniti 02 Triniti 03 Triniti 05 Triniti 08 Triniti 14 Triniti 15 Triniti 16 Triniti 19 Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

MERRELL-MQM 3 GTX black/exuberance Černá 45
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
MERRELL-MQM 3 GTX black/exuberance Černá 45
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky Merrell. Turistické boty přesvědčí vynikajícími funkčními vlastnostmi. Benefitem je prodyšná a voděodolná membrána Gore-tex. Svršek trekové obuvi je vyroben také ze síťoviny, která zlepšuje cirkulaci vzduchu. Bonusem je všitý jazyk, který zabrání pronikání nečistot do boty. Pánské outdoorové boty mají měkkou stélku, která se postará o pohodlí při nošení. Mezipodešev z EVA materiálu a technologie Merrell Air Cushion je zárukou odpružení a tlumení nárazů. Vibram podrážku oceníte díky skvělé přilnavosti a trakci. Trekingové boty pro pány jsou vhodné i na kamenitý terén. Černé boty pro pány jsou skvělými společníky na outdoorové výpravy, trekking, kempování a turistické expedice.Detaily produktu:Svršek ze síťoviny pro prodyšnostExtra posílená špička pro ochranuVšitý jazykFunkční membrána Gore-texMěkká a pohodlná stélkaLehká EVA mezipodešev pro stabilitu a pohodlíMerrell Air Cushion pro maximální absorpci nárazůOdolná podrážka Vibram s výbornou trakcíPoutko na zadní straně

Oakley Split 41,5 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Oakley Split 41,5 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Od volnočasových aktivit až po běžné dny v práci nabízí unisex Oakley Split pevný svršek z bavlněného plátna, polyesterová podšívka pro lepší odvod vlhkosti a vulkanizovaná podešev s vysokou přilnavostí. Zajišťují celodenní pohodlí. Je zakončena ikonickým logem Oakley Ellipse na boku. Šňůrky pro klasický, trvanlivý vzhled Logo Oakley Ellipse na pravé straně pro ikonickou značku Výrazné logo Oakley Bark na jazyku pro stylový akcent Materiálové složení: Svršek: 100% bavlna Unisex

Ploché lehké sandály
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ploché lehké sandály
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Lehkost venkova a styl města - tyto ploché sandály oceníte pro různé příležitosti. 2 široké jednobarevné pásky na svršku. Kolem kotníku pásek s kovovou sponou a vsazenou pruženkou. Pružné a lehké, příjemné na nošení. Tvarovaná stélka. Protiskluzová podrážka.

Kožené baleríny s otevřenou špičkou
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené baleríny s otevřenou špičkou
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kožené baleríny s otevřenou špičkou jsou maximálně módní a navíc prodyšné! Z pravé kvalitní kůže. Stélka z kůže na pěnovém podkladu pro měkké pohodlí. Otevřená špička, svršek v členitém střihu. Pevný opatek. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Pružné baleríny z kůže a textilu
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Pružné baleríny z kůže a textilu
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pružné a lehké baleríny jsou přímo stvořené na procházku městem. Svršek a stélka z kvalitní kůže. Vpředu a vzadu detaily pruženky. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti a to zejména do deště.

Zábrana k dětské posteli SPECIOSA, bílá
390 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Zábrana k dětské posteli SPECIOSA, bílá
390 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Zábrana k posteli Barva: bílá Materiál: masiv borovice tloušťky 2 cm Rozměry (vxš): 24x84Lať bránící přepadnutí má výšku 9 cmRozměrypřekrytí zábradlí pro kulatinu: otvor (šxv): 2,1 x 4,5 cmDodáváno v demontu.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Savoi 100
33 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Vital Country Neem prášek BIO Množství: 100 g
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Vital Country Neem prášek BIO Množství: 100 g
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

nimbový prášek BIONeem snad najdete ve všech knihách věnujících se ájurvédě což je 5000 let starý medicínský systém využívající sílu bylin. Prášek z neemových listů je získáván ručním sběrem nejkvalitnějších neemových listů z jižní Indie.Tento organický nimbový prášek působí jako antioxidant a tradičně se používá například pro udržení normálního stavu  pokožky. Kromě toho odstraňuje nadměrnou tvorbu kožního mazu a pomáhá bojovat proti nedokonalostem kůže, čímž zanechává pleť čistou a zářivou. Neem nachází využití i v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu, přidává se například do zubních past nebo tělových mýdel.Jak se neem prášek používáPro použití tohoto produktu smíchejte 10 gramů prášku s teplou vodou, aby se vytvořila jemná pasta. Poté jemně naneste pastu na obličej pomocí konců prstů, přičemž se vyhněte kontaktu s očima a ústy. Nechte působit po dobu 5 minut a poté důkladně opláchněte teplou vodou. V případě kontaktu s očima ihned opláchněte teplou vodou. Doporučuje se používat 3 krát týdně. Nepřekračujte doporučené dávkování.Složení100% Neem prášek* (Azadirachta indica).*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.Z důvodu regulace EU je tento produkt určen pro kosmetické účely.SkladováníSkladujte na suchém a chladném místě, mimo dosah malých dětí. Obal vždy dobře uzavřete.Země původuIndie (mimo EU) 

McKinley Korfu 42 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
McKinley Korfu 42 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánské outdoorové sandály, nastavitelný pásek na patě. EVA: materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Nejrozšířenější materiál mezipodešve obuvi Materiál svršku: semišová kůže, textil Podrážka: odolná guma Nastavitelný pásek na suchý zip na patě Zapínání: Quicklace šňůrky

ADIDAS-EQ19 Run W lucid fuchsia/chalk white/bliss orange Růžová 37 1/3
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ADIDAS-EQ19 Run W lucid fuchsia/chalk white/bliss orange Růžová 37 1/3
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Dámské tenisky přitáhnou pohledy výraznou růžovou barvou. Mají extra prodyšný svršek, který poskytne potřebnou ventilaci. Ve střední části chodidla a na patě jsou dámské botasky zpevněny, aby poskytly oporu během běhu či tréninku. Růžové tenisky mají vázání na klasické šňůrky. Dámské botasky jsou pohodlné díky polstrovanému límci a komfortní vnitřní stélce. Značkové tenisky pro dámy využívají mezipodešev Cloudfoam, která dobře tlumí nárazy. Prodloužená pata napomáhá obouvání a vyzouvání. Sportovní obuv pro dámy má členitou gumovou podrážku, která poskytne potřebnou přilnavost a stabilitu. Tenisky adidas pro dámy oživí Váš sportovní outfit a dodají Vám šmrnc. Jsou vhodné pro volný čas, sportování či každodenní nošení.Detaily produktu:růžové tenisky adidasprodyšný svršekzpevněná střední část chodidla a patapohodlná vnitřní stélkapolstrovaný límec botyprodloužená patavázání na šňůrkymezipodrážka Cloudfoam dobře tlumípryžová členitá podrážka

Wawel PA129D capuccino dámská nadměrná letní obuv
2 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Wawel PA129D capuccino dámská nadměrná letní obuv
2 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská letní nadměrná vycházková obuv se zapínáním na suchý zip.Svršek obuvi je vyroben z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je vyrobena z kombinace přírodní kůže a syntetického materiálu.Váha jednoho páru: 570 gDámské letní nadměrné polobotky.Barva: BéžováVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

Tenisky s tkaničkami Arch Fit - Glee For All
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tenisky s tkaničkami Arch Fit - Glee For All
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Tenisky Skechers Arch Fit - Glee For All mají holeň z technického úpletu, vyjímatelnou stélku Arch Fit a měkké vypodložení. Tenisky Arch Fit - Glee For All Skechers. Ze 100% veganského úpletu. Tkaničky pro optimální nastavení. Vyjímatelná stélka tlumící náraz při došlapu. Kopíruje křivky chodidla a rovnoměrně rozloží váhu těla. Patentovaný systém stélky Skechers Arch Fit poskytující oporu klenby s podiatrickou certifikací. Pružná protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

PÉDICONFORT® - Derbies s tkaničkami, na klínové podrážce
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
PÉDICONFORT® - Derbies s tkaničkami, na klínové podrážce
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Derbies s tkaničkami zn. Pédiconfort se postarají elegantní městský look a pohodlnou chůzi. Vsadky a členitý střih, mix materiálů. Postranní zip. Lesklé tkaničky pro nastavení na míru. Měkká kožená stélka Aérosemelle tlumí nárazy při došlapu. Měkké vypodložení kolem kotníku. Vzorovaná klínová protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

UNDER ARMOUR-UA U HOVR DS Ridge TR black/red fusion/fog Černá 40
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
UNDER ARMOUR-UA U HOVR DS Ridge TR black/red fusion/fog Černá 40
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Trailové běžecké boty přesvědčí propracovaným designem a technickým provedením. Kombinace žluté barvy svršku a černo-žluté podrážky upoutá na první pohled. Nechybí ani logo Under Armour. Díky klasickému šněrování si pánské běžecké boty na trail velmi dobře přizpůsobíte Vaší noze. Svršek trailových botasek je lehký, odolný a pomůže zajistit skvělou ventilaci vzduchu. O komfort při běhu po nezpevněném terénu se postará Ortholite® vložka, která je vyrobena z recyklovaného materiálu. Silnou stránkou běžeckých tenisek na trail je UA HOVR™ odpružení, které snižuje náraz. Bonusem technologie UA HOVR™ je vynikající návrat energie. Botasky na trail pro pány disponují podrážkou Vibram® s unikátním designem trakčních výstupků. Vibram podrážka je extra odolná a vhodná i pro náročný terén. Běžecké tenisky Under Armour jsou nejlepšími společníky pro běh po polních cestách, po lese a po nezpevněném terénu. Detaily produktu: Dynamický, vyztužený svršek optimalizovaný pro lehkou a odolnou ochranu Strategické 3D překrytí pro extra bezpečnost Klasické šněrování Posílená špička i pata Vložka Ortholite® používá recyklovaný materiál, poskytuje pohodlí Citlivé odpružení UA HOVR™ snižuje náraz a vrací energii Podrážka Vibram® po celé délce s jedinečným designem trakčních výstupků pro maximální přilnavost, trakci a odolnost

MG Full Glue ochranné sklo na Google Pixel 6, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
MG Full Glue ochranné sklo na Google Pixel 6, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Každému se už stalo, že mu z kapsy vypadl telefon a odnesl si to displej. Nehezké škrábance, praskliny a v horším případě rozbitý displej. Výměna displeje nemusí být levnou záležitostí a proto je nezbytné svůj mobilní telefon chránit. Odolné ochranné sklo je minimální investice, která za to rozhodně stojí.Ochranné sklo MG Full Glue Super Tough poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti ochranného skla: • Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, snadná aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

TECNICA-Sulfur S Ms graphite/burnt orange Šedá 45
4 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
TECNICA-Sulfur S Ms graphite/burnt orange Šedá 45
4 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Pánské turistické boty vynikají komfortem a přesným střihem. Poskytnou Vám oporu během lezení a vysokou přilnavost v technicky náročném terénu. Pevný, lehký balistický syntetický svršek je vyroben a tvarován kolem specifického anatomického kopyta, které zajišťuje přesné a zavinovací uchycení. Díky tomu bota padne kolem nohy jako ulitá. Špička nízké turistické obuvi je zpevněna dodatečným materiálem, čímž zajistí ochranu prstů a delší trvanlivost. Obuv Tecnica se váže na tkaničky. Boty na turistiku jsou pohodlné díky vnitřní stélce Ortholite, která je zárukou pohodlí při každém kroku, stejně jako polstrovaný límec. Trekingová obuv disponuje mezipodešví s oblastmi o různé hustotě, která poskytne větší odpružení a hladší přechod z paty ke špičce při chůzi a torzní tuhost při lezení. Boty do lesa pro pány mají podrážku Vibram, která je zárukou výborné přilnavosti a trakce. Vícesměrný vzor výstupků se snadno přizpůsobuje různým terénům a měnícím se podmínkám. Plochá lezecká zóna na špičce a gumová klenba zlepšují sílu lemování a přesnost lezení na římsách a hranách. Detaily produktu:turistické boty pánskéodolný svršekanatomicky tvarovaný - bota sedne jako ulitáprodyšnézpevněná špičkavnitřní stélka Ortholitepolstrovaný límecmezipodrážka s oblastmi o různé hustotěpodrážka Vibram® Megagrip™  zajistí trakci a přilnavost

BeLenka Dětské zimní barefoot boty Be Lenka Snowfox Kids 2.0 - Rose Pink Velikost: 29
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Materiály:Svršek: textil / štípenka / hydrofobní nubuk Podšívka: vlna / textil Stélka: vkládací, latex/merino/AL folie Podrážka: gumová, 10% recyklovaných svršků podešví Výroba: Portugalskobarefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela přírodaBe Lenka Snowfox 2.0 udrží nohy Vašich dětí v teple díky podšívce z merina vlny a vlnymembrána umístěná mezi podšívkou a svrškemhydrofobní nubuk po celém obvodě boty proti oděrudůmyslné šněrování doplněné o stoper na regulaci dotažení · stélka je vybavená hliníkovou vrstvou, která zabraňuje pronikání chladu do botypodešev (6 mm) je částečně vyrobená z gumového odpaduimpregnací zlepšíte voděodpudivost boty a zjednodušíte údržbu Podešev KidsComfort díky svým výstupkům zaručuje dokonalou stabilitu a kontrolu kroku při každodenním pohybu.

ELTAP Postel Parys, levá varianta Látka čalounění: Sawana 21/bílá
7 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ELTAP Postel Parys, levá varianta Látka čalounění: Sawana 21/bílá
7 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Parys je ložnicová postel menších rozměrů, která zaujme nejvyšší úrovní pohodlí. Jedná se o jediný kus nábytku v klasickém stylu s plochou na spaní o rozměrech 80x190 cm. Relativní jednoduchost, avšak s důrazem na nejmenší detaily, jako je jemné zdobení v podobě prošívání na opěrce hlavy. Parys má výplň Bonnel, která je podpořena další vrstvou pěny T25. Tato kombinace materiálů zajišťuje odpovídající měkkost, pružnost a stabilitu, a tím udržuje páteř ve správné poloze.Tento model je ideální jako postel do dětského pokoje a zároveň je ideálním místem pro každodenní relaxaci, odpočinek, hluboký spánek nebo prosté zdřímnutí. Další výhodou naší postele je bezpochyby úložný prostor pro lůžkoviny umístěný v truhle. Rozkládání je velmi jednoduché, lehké a nekomplikované díky použití praktického mechanismu pro otevírání horní části konstrukce.Rozměry:celkové (š/v/d): 90/55/195 cmvýška sedu: 40 cmspací plocha: 80x190 cmrozměry úložného prostoru (d/š/v): 160/85/17 cm Vlastnosti:barva dřeva: bílá, hnědá nebo šedánosnost: 120 kgnožičky: černý plast, výška 1,5 cmváha: 37 kgúložný prostor Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Obuv nazouvák CXS TREND, pánský, černo-modrý, vel. 42
198 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Obuv nazouvák CXS TREND, pánský, černo-modrý, vel. 42
198 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánský nazouvák.

Viking Cascade Mid GTX 2V Black Velikost: 32
2 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Viking Cascade Mid GTX 2V Black Velikost: 32
2 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Outdoorové dětské boty Viking Cascade Mid GTX 2V Black s Gore-Tex membránou. Model Cascade patří mezi nejodolnější modely od Viking, má trochu pevnější podrážku než Veme a jemnější vzorek než Ask, ale pokud sháníte jedny boty na vše a vaše díte je tak trochu ničitel, tyto budou ty pravé. Kombinace textilních a syntetických materiálů dělá boty dobře prodyšné a zároveň odolné díky ochranné vrstvě na špičce a patě. GoreTex membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nožky v suchu a pohodlí.Boty se mohou prát na 30°C na jemný program.- Sednou na: normální až širší nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník, v nártu jdou hezky přizpůsobit díky dvěma suchým zipům- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: dva suché zipy (velcro pásky) - horním přitáhnete ke kotníku a spodní nastavíte podle výšky nártu- Opatek: zpevněný- Podrážka: odolná, ohebná v přední části boty, gumové ochranné prvky na špičce a patě, jemný vzorek- Jazyk: je přišitý i po stranách pod spodní hranu horního suchého zipu, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, přesto mají poměrně velký vstupní otvor a velmi dobře se nazouvají- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - textil + syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:25 - 15,4 cm x 6,2 cm26 - 16,4 cm x 6,4 cm27 - 17,0 cm x 6,4 cm28 - 17,8 cm x 6,6 cm29 - 18,5 cm x 6,8 cm30 - 19,3 cm x 7,0 cm31 - 20,1 cm x 7,2 cm32 - 20,8 cm x 7,4 cm33 - 21,5 cm x 7,4 cm34 - 22,3 cm x 7,6 cm35 - 23,0 cm x 7,6 cm 

Superfit Snowmax Schwarz Hellgrau 1-002022-0000 Gore-Tex Velikost: 31
2 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Superfit Snowmax Schwarz Hellgrau 1-002022-0000 Gore-Tex Velikost: 31
2 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Teplé dětské zimní boty Superfit Snowmax v unisex kombinaci "Schwarz/Hellgrau" - černé s šedými detaily a reflexními prvky s nepromokavou a prodyšnou Gore-Tex membránou. Jazyk boty je po stranách přišitý k botě, čímž zamezuje zapadání sněhu do boty. Zateplení nekousavým a příjemným kožíškem.Před prvním použitím doporučujeme naimpregnovat impregnací na TEX membrány. Podpoříte tak odolnost boty proti vodě i špíně.- Sednou na: normálně širokou a širší nohu, jdou velmi dobře utáhnout okolo kotníku, vhodné na i trochu vyšší nárt, v rámci značky Superfit jde o jeden z nejširších modelů- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, a zároveň je prodyšná- Zapínání: 2 suché zipy (velcro pásky) pro snadné utažení v okolí kotníku i nártu - jsou tedy vhodné i na úzký kotník i vyšší nárt- Opatek: zpevněný- Podrážka: velmi lehká a dobře ohebná, protiskluzová - zimní vzorek, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: přišitý až pod horní suchý zip, aby do boty nenatekla voda a zároveň šla dobře otevřít a nazout (do výšky přišití jazyka je garantována nepromokavost)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, textilní s kožíškemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - textilie+kožíšek, podrážka - syntetikaSuperfit označení šířky: W V (široké)Velikost - vnitřní délka:21 - 13,9 cm22 - 14,8 cm23 - 15,4 cm24 - 16,0 cm25 - 16,7 cm 26 - 17,1 cm27 - 17,6 cm28 - 18,1 cm29 - 18,8 cm30 - 19,5 cm31 - 20,1 cm32 - 20,6 cm33 - 21,0 cm34 - 21,9 cm35 - 22,9 cm 

Superfit Snowmax Blau Hellgrun 1-002022-8000 Gore-Tex Velikost: 26
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Superfit Snowmax Blau Hellgrun 1-002022-8000 Gore-Tex Velikost: 26
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Teplé dětské zimní boty Superfit Snowmax v chlapecké kombinaci "Blau/Hellgrün" - tmavě modrá s výraznými zelenými detaily a reflexními prvky s nepromokavou a prodyšnou Gore-Tex membránou. Jazyk boty je po stranách přišitý k botě, čímž zamezuje zapadání sněhu do boty. Zateplení nekousavým a příjemným kožíškem.Před prvním použitím doporučujeme naimpregnovat impregnací na TEX membrány. Podpoříte tak odolnost boty proti vodě i špíně.- Sednou na: normálně širokou a širší nohu, jdou velmi dobře utáhnout okolo kotníku, vhodné na i trochu vyšší nárt, v rámci značky Superfit jde o jeden z nejširších modelů- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, a zároveň je prodyšná- Zapínání: 2 suché zipy (velcro pásky) pro snadné utažení v okolí kotníku i nártu - jsou tedy vhodné i na úzký kotník i vyšší nárt- Opatek: zpevněný- Podrážka: velmi lehká a dobře ohebná, protiskluzová - zimní vzorek, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: přišitý až pod horní suchý zip, aby do boty nenatekla voda a zároveň šla dobře otevřít a nazout (do výšky přišití jazyka je garantována nepromokavost)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, textilní s kožíškemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - textilie+kožíšek, podrážka - syntetikaSuperfit označení šířky: W V (široké)Velikost - vnitřní délka:21 - 13,9 cm22 - 14,8 cm23 - 15,4 cm24 - 16,0 cm25 - 16,7 cm 26 - 17,1 cm27 - 17,6 cm28 - 18,1 cm29 - 18,8 cm30 - 19,5 cm31 - 20,1 cm32 - 20,6 cm33 - 21,0 cm34 - 21,9 cm35 - 22,9 cm 

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Octavia III. 2013-2017 (combi, vnitřní, matná)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Octavia III. je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Adidas Adilette Shower K
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Adidas Adilette Shower K
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

BeLenka Barefoot boty Be Lenka York - All Black Velikost: 36
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka York - All Black Velikost: 36
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Materiály: Svršek: kůža (nubuk) Podšívka: merino vlna/ vodoodpudivá membrána Podešev: DeepGrip (guma) Stélka: vyjímatelná (alu folie, latex, merino vlna) Výroba: Portugalsko Barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda. Be Lenka York svým stylovým designem doplní skvěle Váš šatník. Podešev DeepGrip je navžená pro lepší stabilitu na různých površích. Šněrování je obohacené o pomocný háček, který zlepšuje manipulaci s obuví. Štedrý prostor ve špičce boty zaručí přirozený a neomezený pohyb Vašich prstů. Výhody barefoot bot: Flexibilní podrážka Zero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení těla Prostorná špička pro Vaše prsty Lehká obuv Typ: vycházková obuv

Svorto Nůžky nehtové SOLINGEN zahnuté
175 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Svorto Nůžky nehtové SOLINGEN zahnuté
175 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kvalitní  nůžky, které jsou určeny ke stříhání nehtů a kůžičky na rukou i nohou. Zahnutá špička usnadňuje stříhání nehtů. ● povrchová úprava: lesklý nikl ● délka: 9 cm ● jsou spojeny šroubem

Adidas Runfalcon 3.0 HP7550
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Adidas Runfalcon 3.0 HP7550
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětské boty KTR FR2304 black fuchsia star Velikost: 22
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dětské boty KTR FR2304 black fuchsia star Velikost: 22
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dívčí kožené celoroční boty KTR s membránou KTR-TEX jsou vhodné do každého počasí. Sednou na normálně široké nožky s normálním nártem. Pevný opatek zabraňuje "šmajdání". Reflexní prvek za patou zvyšuje bezpečí dítěte. Mírná podpora podélné klenby.- Sednou na: normálně široké nožky- Zapínání: na dva suché zipy, dají se tak přizpůsobit různým výškám nártu- Opatek: pevný - podporuje správné držení těla a brání tzv. šmajdání- Podrážka: celkově pevnější kvůli pevnějšímu svršku, ale ohebná v přední části, lepená- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty a botička se díky tomu lépe nazouvá, na nártu není žádný šev, který by mohl tlačit- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, nášlap z kůže, minimální podpora podélné klenbySLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže + textil, podšívka a stélka - kůže, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:20 - 13,5 cm21 - 14,2 cm22 - 15,0 cm23 - 15,6 cm24 - 16,1 cm25 - 16,8 cm26 - 17,5 cm27 - 18,4 cm28 - 18,8 cm29 - 19,1 cm30 - 19,9 cm   

SVĚTLE RŮŽOVÁ PÁNSKÁ MIKINA NA ZIP BX4834 Velikost: L
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
SVĚTLE RŮŽOVÁ PÁNSKÁ MIKINA NA ZIP BX4834 Velikost: L
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Rozměry v cm MLXL2XLCelková délka69717375Prsa52545657Rukáv od podpaží57585960Rukáv od ramene80848789Orientace v tabulce velikostíprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavu.chcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěma.tolerance +/- 2 cm.

Tommy Jeans dámské barevné tenisky
2 872 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tommy Jeans dámské barevné tenisky
2 872 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámské barevné tenisky od Tommy Jeans.Materiál: svršek - kůže, textil                  vnitřek - textil                  podešev - syntetika

PEDICONFORT Kožené polobotky s metalickými detaily a zapínáním na suchý zip
2 679 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

I na procházce můžete být elegantní díky koženým polobotkám Pédiconfort, které jsou maximálně stylové a ženské. Z kvalitní kůže. Metalické detaily pro sportovně elegantní vzhled. Výjimečně měkká stélka Aérosemelle tlumí náraz při došlapu. Zapínání na suchý zip pro snadné a rychlé obutí. Vysoce pohodlné, vhodné i pro citlivá chodidla. Měkké vypodložení kolem kotníku. Klínový podpatek zaručující stabilní chůzi. Vzorovaná protiskluzová podrážka s elegantními metalickými vsadkami. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Capáčky šusťákové Folklore Taslon Pigeon Lodger
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Capáčky šusťákové Folklore Taslon Pigeon Lodger
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Hřejivé dětské capáčky, které jsou stylové a pohodlné. Capáčky jsou speciálně navrženy pro děti, které ještě nechodí. Dětské botičky udrží dětskou nožičku v teple v kočárku, autosedačce nebo na saních. Zimní capáčky jsou odolné vůči vodě a větru. Zkrátka ideální do chladných dní.Díky poutkům na zadní straně nazujete botičky snadno a rychle. Zimní capáčky mají perfektní střih,  na horním rantlu je gumička, díky které perfektně drží na nožičce.Dětské zimní capáčky jsou vhodné pro děti od 6 do 24 měsíců. Nádherné designy, skvěle ladí k Lodger kombinézám Skier a fusakům (Mini) Bunker.Odolné vůči vodě Složení96% bavlna4% polyester

Kožené podpatěnky pro patní ostruhu
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené podpatěnky pro patní ostruhu
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Tato podpatěnka pro patní ostruhu kopíruje anatomický tvar Vaší paty a ulevuje při chůzi. Každá podpatěnka obsahuje 1 odnímatelný kulatý polštářek pro ochranu a tlumení nárazů paty nebo vytvoření volného meziprostoru kolem ostruhy. Se samolepící fólií pro dokonalé držení v obuvi.

SKETCHERS Tenisky s tkaničkami Arch Fit
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
SKETCHERS Tenisky s tkaničkami Arch Fit
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Tento šněrovací model tenisek má svršek z texturované síťoviny s vaflovou strukturou, vyjímatelnou stélku Arch Fit a lehkou, odpruženou mezipodešev. Vyberte si dokonalé řešení pro celodenní pohodlí v podobě šněrovacích tenisek Skechers Arch Fit-Titan! Tkaničky pro optimální nastavení. Vyjímatelná stélka. Kopírují křivky chodidla a tlumí náraz při došlapu. Patentovaný systém stélky Skechers Arch Fit poskytující oporu klenby s podiatrickou certifikací. Podiatry navržený tvar vyvinutý na základě sběru dat po dobu 20 let a 120 000 zdravotních snímků nezatížených chodidel. Pružná protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

Plátěné baleríny
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Plátěné baleríny
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Skvělým doplňkem Vašich letních outfitů budou tyto pohodlné plátěné baleríny! Mají praktickou přezku se suchým zipem na svršku, kaučukovou špičku a široký lem.

Kožené sandály na klínku, ze 2 materiálů
1 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené sandály na klínku, ze 2 materiálů
1 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Hravé pásky ve stříbrné a béžové barvě tu jsou pro elegantní look módních sandálů. Na svršku 2 pásky: béžový v hladké verzi a stříbrný s aspektem patiny. Kontrastní prošití. Kolem kotníku pásek se sponou a pruženkou. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Sandály se vzorem hadí kůže
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Sandály se vzorem hadí kůže
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Překřížené pásky a vzor hadí kůže, sandály na podpatku jsou zaručeně IN! 2 překřížené pásky s efektem hadí kůže. Kožená stélka pro extra pohodlí. Kolem kotníku pásek se sponou a pruženkou. Lze prát v pračce.

NIKE-Star Runner 3 pink foam/black/white Růžová 31
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
NIKE-Star Runner 3 pink foam/black/white Růžová 31
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětská obuv značky Nike. Dětské botasky jsou navrženy v trendy designu. Moderní tenisky okouzlí všechny malé parádnice. Tenisky pro děti mají na boční straně logo Nike kontrastní barvy. Botasky pro děti se výborně kombinují k mnoha outfitům. Dětské tenisky jsou ideální nejen k džínám, ale také k šortkám a sukýnkám. Výhodou značkových tenisek je snadné obouvání a zouvání, o které se postará popruh na suchý zip. Namísto klasických šňůrek jsou elastické gumičky. Svršek stylových tenisek tvoří syntetický materiál, který je lehký a prodyšný. Značkové botasky mají posílenou špičku více vrstvami materiálu. Měkký polstrovaný vnitřek zajistí pohodlí při nošení. Růžové tenisky jsou perfektními společníky pro každodenní nošení, do školky, do školy, na kroužky a volný čas. Detaily produktu: trendy design elastické gumičky a popruh na suchý zip polstrovaný límec boty pohodlná podšívka měkká stélka odolná podrážka poutko na zadní straně logo Nike 20% recyklovaný materiál

Trezeta Zeta Wp dark grey/lime
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Trezeta Zeta Wp dark grey/lime
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Nízké turistické boty zaujmou nejen moderním outdoorovým vzhledem, ale také skvělými funkčními vlastnostmi. Treková obuv má semišový svršek, který disponuje voděodolnou povrchovou úpravou. Výhodou trekingových bot je voděodolná podšívka Trezeta® Waterstopper, která chrání chodidlo a udržuje jej stále v suchu.Mezipodrážka bot do hor zajistí velmi dobrou absorpci nárazů i odpružení. Silnou stránkou trekingové obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která zdolá všechny druhy terénu. Detaily produktu:trendy vzhledlehká konstrukce botynízký střihvoděodolný a prodyšný svršekposílená špička a pataměkké vnitřní polstrovánítvarovaná stélkanepromokavá membrána Trezeta® Waterstoppertlumící mezipodeševpoutko na zadní straněhmotnost: 345 g - 1/2 pár

BeLenka Barefoot baleríny Be Lenka Sophie - All Chalk White Velikost: 41
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
BeLenka Barefoot baleríny Be Lenka Sophie - All Chalk White Velikost: 41
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Materiál: Svršek: kůže Podšívka: mikrovlákno Podešev: Be Lenka AlldayComfort (TR) Stélka: vyjímatelná (mikrovlákno + latex 2,5 mm + protiskluzová vrstva) Výroba: Portugalsko univerzální použití během teplých dní, nebo jako ideální office obuvpraktické obouvání pomocí gumičky všité po obvodu svrškuprecizní provedení a kvalitní ruční výrobavyjímatelná stélka ulehčující údržbu balerínekprošitá podrážka pro delší životnost bot Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohouminimalistická podešev AlldayComfort je speciálně vyrobená pro balerínky Be Lenkanová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilitu Typ: vycházková obuv

BeLenka Dětské barefoot boty Be Lenka Bounce - Coral Pink Velikost: 27
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
BeLenka Dětské barefoot boty Be Lenka Bounce - Coral Pink Velikost: 27
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Materiály: Svršek: kůže (nappa) Podšívka: kůže + textil Stélka: PU recyklát + textil (vyjímatelná) Podešev: TR (KidsUltraGrip) Výroba: Portugalsko barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda prošitá podešev pro delší životnost univerzální boty vhodné i na výjimečné události podešev KidsUltraGrip pro dětské modely s výbornou přilnavostí a hravým vzorem praktické obouvání díky suchým zipům lehká obuv z prémiové kůže nappa stylová debosovaná loga "Be" na jazyku a suchém zipu vyjímatelná stélka skvěle odvádějící vlhkost Výhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážka zero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení těla prostorná špička pro Vaše prsty lehká obuv Typ obuvi: vycházková obuv

Dámská kotníková obuv RIEKER Y8443-14 modrá W3
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER Y8443-14 modrá W3
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Chcete něco nenáročného na každodenní chození a cítit se v tom pohodlně? Dámské trendy boty značky Rieker s béžovým prošíváním jsou to pravé ořechové. Pro snadné obutí je na vnitřní straně funkční zip a tkaničky pro dokonalé upravení boty přesně dle Vašich potřeb. Originalitě této botě dodává tkanička vedena kolem kotníku, stylové průchodky a jemné logo značky Rieker na patě. Boty mají teplou podšívku, která Vás bude hřát i v mírnějších mrazech. Měkoučká stélka zajistí to nejvyšší pohodlí na každém kroku. Pořiďte si tyto botky a nebudete litovat. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Dámské sandály RIEKER 41391-60 béžová S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámské sandály RIEKER 41391-60 béžová S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské polobotky značky RIEKER jsou správnou volbou v letních dnech. Kožený svršek je zdobený jemným prošíváním a designovou perforací v přední části, která zajistí prodyšnost obuvi. Pro snadné obutí a přizpůsobení se obuvi na míru slouží pásek na suchý zip v oblasti nártu. Měkká stélka a podešev vybavená technologií Antistress zajistí pohodlí při chůzi. Tyto botky jsou ideální do města i do práce k sukni i kalhotám. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Dámské tenisky RIEKER N5596-14 modrá S3
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámské tenisky RIEKER N5596-14 modrá S3
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nadčasové, ale zároveň stylové, to jsou tyhle tenisky značky RIEKER. Dvoubarevný, hladký svršek pouze s pružným šněrováním, jemným prošitím a perforací Vás nenechají chladnou. Utáhnutím těchto pružných šňůrek obuv upravíte dle svých představ. Pevná a stabilní podešev se postará o jistý krok. Tento skvělý model bude vypadat nádherně ať už vyrazíte do města nebo jen s přáteli na procházku. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Vlnka Barefoot konopné vložky do bot s recyklovaným molitanem
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Vlnka Barefoot konopné vložky do bot s recyklovaným molitanem
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Měkké vložky z recyklovaného materiálu a konopné látky dají každému páru bot nový život. Konopí s příměsí bavlny je pevná, odolná látka, která dobře odvádí od pokožky vlhkost a udržuje správný tvar pěnové vložky. Vložky jsou silné 3 mm, nejsou tvarované a dají se podle potřeby zastřihnout tak, aby perfektně seděly do vašich oblíbených bot. Vyjímatelné vložky usnadňují údržbu obuvi a zvyšují její životnost. Materiál: pěna: recyklovaný molitan látka: 85 % konopí, 15 % bavlnaParametry:Určení: DámskéRoční období: CeloročníZnačka: VlnkaMateriál: Bavlna

Froddo Barefoot Flexy LIA Mint G3150264-4 Velikost: 37
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Froddo Barefoot Flexy LIA Mint G3150264-4 Velikost: 37
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kožené barefoot páskové sandály Froddo Flexy LIA G3150264-4 do teplých letních dnů ve světle modré barvě. Jemná kožená podšívka, bez vnitřních švů, anatomicky tvarovaná špička - jsou vhodné i na dominantní palec. Zapínání na dva suché zipy, díky kterým botu upevníte na noze.   Sednou na: normální i široké nohy, díky spodnímu pásku na suchý zip jdou přizpůsobit různým výškám nártuZapínání: na suchý zip, pásek nad prsty lze přizpůsobit dle potřeby Podrážka: měkká, lehká a ohebná, 4 mm VibramOpatek: bez opatku, pásek za patou má mírné polstrování pro větší pohodlí v oblasti achillovky SLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - guma Velikost - vnitřní délka x šířka:31 - 20,5 cm x 7,0 cm32 - 21,3 cm x 7,2 cm 33 - 22,0 cm x 7,3 cm 34 - 22,5 cm x 7,5 cm 35 - 23,4 cm x 7,8 cm 36 - 24,0 cm x 8,0 cm 37 - 24,6 cm x 8,6 cm 38 - 25,1 cm x 9,0 cm 39 - 25,8 cm x 9,2 cm40 - 26,6 cm x 9,4 cm41 - 27,5 cm x 9,5 cm42 - 28,4 cm x 9,6 cm

Dětské sandále Primigi 5859122 Velikost: 21
1 039 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dětské sandále Primigi 5859122 Velikost: 21
1 039 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětské sandálky Primigi  5859122 v zelené barvě s částečně zakrytou špičkou. Příjemná kožená podšívka včetně měkké kožené stélky, pevný opatek a zapínání na suchý zip. Díky pevnému opatku jsou vhodné i pro malé děti.Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i na vyšší nártZapínání: na suchý zip - pomocí horního pásku přitáhnete ke kotníkuPodrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná, pod patou antishock systém tlumící nárazy  Opatek: pevný - pomáhá udržovat patu a kotník ve správné poloze a omezuje tak vtáčení paty ("šmajdání")SLOŽENÍ: Svršek - kůže, syntetika, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka:20 - 12,5 cm x 6,0 cm21 - 13,2 cm x 6,2 cm22 - 13,8 cm x 6,3 cm 23 - 14,6 cm x 6,5 cm 24 - 15,2 cm x 6,6 cm 25 - 16,0 cm x 6,8 cm 26 - 16,5 cm x 6,9 cm 27 - 17,3 cm x 7,1 cm