Ardon Softshellová obuv TWIST - Černá | 44
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ardon Softshellová obuv TWIST - Černá | 44
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Softshellová obuv TWIST - Černá | 44 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 4 dny.

Ochranná lišta hrany kufru Toyota Auris 2015-2019 (hatchback, matná)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Toyota Auris 2015-2019 (hatchback, matná)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Toyota Auris je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Audi A6 2018- (carbon, combi)
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Audi A6 2018- (carbon, combi)
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Audi A6 je vyrobená z karbonu. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových a karbonových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Mazda CX-5 2017- (carbon)
3 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Mazda CX-5 2017- (carbon)
3 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Mazda CX-5 je vyrobená z karbonu. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových a karbonových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Dětské holínky Demar - STORMER PRINT LUX N 0032 - mozaika, khaki Barva: Khaki, Velikost: 22-23
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Vyjímatelné zateplení Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat bez vložky. Vyrobeno ze syntetického materiálu.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Simulátor slunečního světla BEURER TL 100
5 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Simulátor slunečního světla BEURER TL 100
5 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pro duševní pohodu a fyzické zdraví je sluneční světlo velmi důležité. V zimních měsících, kdy ho máme nedostatek, využijete pohodlně simulátor slunečního světla BEURER TL 100. Přístroj dokáže věrně simulovat východ slunce. Pohodlné a snadné ovládání také přes aplikaci Beurer LightUp app. Náladové osvětlení se změnou barev (až 256 barev). Simulátor jednoduše využijete také jako budík. Simulátor slunečního světla BEURER TL 100Pro duševní a fyzickou pohodu při nedostatku slunečního zářeníSimulace východu slunce2 v 1 (simulace slunečního světla + náladové osvětlení)Intenzita světla cca 10 000 LuxPohodlné a snadné ovládání také přes aplikaci Beurer LightUp app10 úrovní jasu s paměťovou funkcíČasovač:  5 úrovní (15 – 20 minut)Spuštění bez blikání – okamžitě příjemné světlo bez stroboskopického jevuNáladové osvětlení (až 256 barev)Bez UVEnergeticky úsporný zdroj světlaJasné a rovnoměrné osvětleníPohodlné ovládáníFunkce budíkuSíťové napájeníPlynule nastavitelný úhel sklonuRozměr cca 33 cmVyrobila německá společnost Beurer

FootBalance QuickFit Control
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
FootBalance QuickFit Control
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Správná volba pro normální nebo vysokou klenbu. Stélka je úzká a je speciálně navržena pro těsné nasazení do fotbalových bot nebo bruslí, aby zajistila zvýšenou kontrolu a podporu chodidel. Tepelné vytvarování vložky provedete lehce sami doma. Ve fotogalerii naleznete návod jak zjistit jaká vložka QuickFit je pro vás nejvhodnější. Zůstaňte v pohodlí i při pohybu. Pohodlná a dobře padnoucí obuv zvyšuje zážitek z pohybu a činí sportování příjemnější. Patentovaná balanční destička FootBalance pomáhá udržovat svaly a klenbu nohou aktivní a zpevněnou. Když se nemusíte starat o nohy, můžete se zaměřit na okamžik a dosáhnete svého cíle.Technologie samotvarování umožňuje zákazníkům uzpůsobit si tyto inovativní vložky jednou ze dvou metod: nošením nebo zahřívaným tvarováním (v troubě). Vložky QuickFit jsou perfektní pro volnočasové aktivity a jednoduchá cvičení.

Moleda - Prestige Moleda Prestige Air tm. šedá
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Moleda - Prestige Moleda Prestige Air tm. šedá
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pohodlná semišová vycházková obuv. Měkká podešev Prestige - dvoukomponentní polyuretanový nástřikSvršek: vlasová useň s měkkou textilní podšívkouPohodlná bota, která se snadno přizpůsobí Vaší noze.

Vlnka Dámské kožené nazouváky na hallux Leontýna - hnědá
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vlnka Dámské kožené nazouváky na hallux Leontýna - hnědá
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Hledáte pohodlnou obuv pro letní dny? Široká špička nazouváků Leontýna dává dostatek prostoru především prstům nohy, které tak mají volný pohyb a nedeformují se. Pružný textil na boku boty poskytuje dostatečnou volnost i chodidlu s vbočeným palcem. Stélka je měkká a mírně tvarovaná, a spolu se svrškem je kožená, takže se po čase dokonale přizpůsobí tvaru vaší nohy a v botách vám bude příjemně po celý den. Pásek přes nárt je na suchý zip a dá se utáhnout nebo povolit podle potřeby a je ideální volbou pokud máte vysoký nárt. Podrážka sandálů je pevná a v oblasti paty má speciání úpravu, která je protiskluzová a zároveň tlumí nárazy při každém došlapu. Šetří tím kolena a další klouby. Materiál:Svršek, stélka: kůže, textilPodrážka: kaučukParametry:Určení: DámskéBarva: ČernáRoční období: LetníJaký mám problém: Vbočený palec (Hallux)Materiál: KůžeKolekce: Leontýna

SAPHO 1317-19 Diamond dávkovač mýdla, chrom
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
SAPHO 1317-19 Diamond dávkovač mýdla, chrom
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Mějte v koupelně mýdlo vždy k dispozici. Elegantní skleněný dávkovač doplněný kovovým držákem vyřeší věčný problém s odkládáním mýdla. Díky minimalistickému neutrálnímu vzhledu zapadne do interiéru všech koupelen. Instaluje se přivrtáním na zeď.

Adidas Runfalcon 2.0 K GX3535 dětské tenisky
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Adidas Runfalcon 2.0 K GX3535 dětské tenisky
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tyto dětské boty se hodí na hodinu tělocviku i na víkendovou procházku. Dopřejí dětem pohodlí při náročném tréninku i při dnech odpočinku. Mají lehkou konstrukci, takže se příjemně nosí.

Wojtylko 1617 modré dětské polobotky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Wojtylko 1617 modré dětské polobotky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dětská celoroční vycházková obuv se zapínáním na suchý zip. Obuv je vyrobena ze syntetické kůže. Vnitřní část obuvi je kompletně vybavena podšívkou z pravé přírodní kůže. Stélka je rovněž z přírodní kůže vybavená podporou podélné klenby.Váha jednoho páru: 320 gVycházkové polobotky značky Wojtylko.Barva: Modrá/béžováVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm

Pro Touch Rebel IV 47 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Pro Touch Rebel IV 47 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánské volejbalové boty Pro Touch Rebel IV mají nejpoužívanější Cushion/Performance Fit a Control Bridge v nízkém střihu, který váží pouhých 308g. B-Shape: odolná EVA stélka, která poskytuje větší pohodlí Ovládací můstek s nízko vykrojeným designem Odolná podrážka

Bennon SALVADOR O2 Black Low
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bennon SALVADOR O2 Black Low
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Nízká pohodlná polobotka, která je určena na běžné nošení i outdoorové aktivity. • Obuv je vybavená voděodolnou membránou REGI-TEX®, která chrání chodidla před vlhkem a nepřízní počasí. • Díky ochrannému TPU dílu v patní části je chodidlu poskytnuta maximální jistota v nášlapu, pryžové povrstvení špičky zvyšuje odolnost obuvi v terénu (ochrana proti okopu).• Další výhodou je odpružení v oblasti paty, které tlumí nárazy způsobené chůzí, čímž šetří klouby a svalstvo nohou.• Stélka ABSORBA XTR díky podílu aktivního uhlí, který eliminuje zápach, zajišťuje, že vaše chodidla vydrží déle svěží.• Podešev RAMMER má protiskluzové SRA vlastnosti, čímž v náročném terénu přispívá k lepší stabilitě při chůzi.• Za tmy a šera zajisté oceníte po bocích umístěné výrazné reflexními prvky, neboť díky nim budete po osvitu dobře viděni. • Obuv je certifikována dle normy EN ISO 20347:2012 (O2 SRA WR). Norma: EN ISO 20347:2012 O2 SRA WR vrchový materiál: Nubuck hovězinová useň hydrofobnípodšívka: membrána REGI-TEX®stélka: ABSORBA XTRpodešev: EVA/pryž RAMMER

Mammut Mercury IV Mid GTX M 48 ⅔ EUR
4 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Mammut Mercury IV Mid GTX M 48 ⅔ EUR
4 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánská stabilní a trvanlivá kožená obuv Mammut Mercury IV Mid GTX M. Lehká a kvalitní turistická obuv vyrobená z nejlepších materiálů. Nová a vylepšená verze našeho bestselleru má pružnou a přilnavou podrážku vibram® pro optimální jistotu při celodenních túrách. Tlumící 3D memo pěna v podšívce a stélce, jakož i prodyšná, voděodolná Gore-Tex membrána zajišťují optimální pohodlí. Vysoce kvalitní nubuková kůže terracare® dodává Mercury IV Mid GTX stabilitu a odolnost. Kůže terracare® vyráběná trvale udržitelným způsobem v Německu a membrána GORE-TEX Extended Comfort mají certifikaci bluesign®, aby chránily naše životní prostředí. Flex index: A6 Standardní šněrování Podrážka: EVA s vysokým odrazem Materiál: Nubuková kůže Membrána GORE-TEX Board lasting Memo Foam: Zajišťuje individuální přizpůsobení a tlumí chodidlo na nártu, holeni a kotníku Kůže terracare® – vyrobena v Německu Podrážka Vibram® nabízí skvělou přilnavost pro bezpečnou trakci i v tom nejdrsnějším terénu Hmotnost (UK 8,5): 500 g

Mustang 4058-310-5 červené pánské tenisky
1 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Mustang 4058-310-5 červené pánské tenisky
1 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Letní vycházková volnočasová obuv na šněrování.Stylové kecky Mustang pro volnočasové využití.Obuv je vyrobena z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je rovněž vybavena textilním materiálem.Váha celého páru: 640 gLetní tenisky Mustang.Barva: ČervenáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 8 cmPodpatek: 1 cm

Postel DOLORES Tempo Kondela 140 x 200 cm
4 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Postel DOLORES Tempo Kondela 140 x 200 cm
4 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Manželská postel DOLORES má kovovou černou konstrukci, která je doplněna dřevěnými nohami v barvě třešeň. Postel je dodávána spolu s lamelovým roštem.Barva: černá / třešeňMateriál:dřevo / kovRozměry plochy na spaní:140 x 200 cm 160 x 200 cm180 x 200 cmVýběr rozměru zvolte prosím ve variantě produktu - rozměr. Dostupné jsou jen rozměry uvedené ve výběru variant.Rozměry (plocha na spaní 140 x 200 cm):šířka: 142,6 cm hloubka: 212 cm výška: 108 cm výška pro rošt: 26 cmRozměry (plocha na spaní 160 x 200 cm):šířka: 162,8 cmhloubka: 210,6 cm výška: 96 cm výška pro rošt: 31 cmRozměry (plocha na spaní 180 x 200 cm):šířka: 182,6 cm hloubka: 210,6 cm výška: 96 cm výška pro rošt: 31 cmDodáváno v  demontu.

Superfit Jupiter 1-009069-0020 Gore-Tex Velikost: 37
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Superfit Jupiter 1-009069-0020 Gore-Tex Velikost: 37
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Celoroční nepromokavé boty Superfit Jupiter 1-009069-0020 Schwarz/Hellgrau v kombinaci černé a šedé barvy. Stylové boty sportovního zpracování s rychloupínacím systémem BOA. Jednoduchá manipulace pomocí kolečka, které pro pohodlné nazutí jen vycvaknete a díky tomu se povolí upínací lanka. Zacvaknutím a pootočením kolečka se lanka utáhnout dle potřeby.Gore-Tex membrána zajistí maximální nepromokavost a prodyšnost zároveň. Pevnější výztuha v oblasti špičky chrání proti okopu a škrábancům. Patní část je taktéž zpevněná, zajistí tak správné postavení nohou.Boty jsou celkově velmi lehké, ohebné v příčném směru - ve směru chůze. Podrážka je vstřikovaná - nanesená přímo na svršek boty(nerozlepí se), je dravější - s hrubším vzorkem, vhodná tedy i do všech možných venkovních aktivit. Mají vyjímatelnou pěnovou stélku pro možnost kontroly velikosti.Šířka : W V - na poměry Superfit jsou boty široké, padnou spíše na normálně širokou až trošku širší nohu. - Sednou na: normálně široké a širší nohy, jdou dobře dotáhnout okolo kotníku, nejsou vhodné na hodně vysoký nárt, vyšší ale snesou.- Zapínání: rychloupínací systém BOA- Opatek: pevný- Podrážka: lehká, měkká a ohebná - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená za tepla přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se), hrubý vzorek vhodný i na turistiku- Jazyk: přišitý do 3/4 své výšky, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textilie, podšívka - textilie, podrážka - syntetikaVelikost - délka boty:35 - 23,3 cm36 - 24,0 cm37 - 24,7 cm38 - 25,5 cm39 - 26,0 cm40 - 26,6 cm41 - 27,2 cm42 - 28,0 cm

Keen Knotch Creek Magenta / Lilac Chiffon Velikost: 35
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Keen Knotch Creek Magenta / Lilac Chiffon Velikost: 35
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Keen Knotch creek Magenta / Lilac Chiffon - nový model sandálů od Keen - ohebné jako Seacamp a široké skoro jako Newport. Odolné dětské sportovní sandále Keen Knotch Creek v dívčí barevné variantě Magenta / Lilac Chiffon - světlá letní růžová s decentní bílo-karamelovou podrážkou. Stélka je ve velmi světle šedé barvě a nebude tak pálit. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Knotch lze považovat za kompromis mezi barefoot (široká přední část, dost místa pro prsty, nejdelší v místě palce, ohebná podrážka ve směru chůze) a klasickým stylem (podrážka je není zcela tenká, ačkoli i tak je velmi ohebná)Sednou na: normálně široké a široké nožky, nejsou vhodné pro drobnou úzkou nožkuZapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní částiOpatek: měkký - sandále je tak možné vzadu sešlápnout a kousek popobehnout jako v nazouvácích, nicméně má po stranách okolo paty gumové prvky, které zabraňují přílišnému vtáčení či vytáčení paty (šmajdání)Podrážka: v přední části dobře ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit, vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka má výraznější vzorek vzorek pro pohyb v příroděStélka: měkčená, ze syntecických materiálů, nevyjímatelná, velmi příjemná na omakSLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:22 - 13,8 cm23 - 14,5 cm24 - 14,8 cm25/26 - 15,5 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,1 cm30 - 18,2 cm31 - 18,7 cm32/33 - 20,0 cm34 - 21,2 cm35 - 21,9 cm36 - 22,4 cm37 - 23,5 cm38 - 24,5 cm39 - 25,5 cmTabulka velikostí Keen 

Froddo G3150216 Blue Velikost: 29
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Froddo G3150216 Blue Velikost: 29
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Stylové kožené barefoot sandále Froddo G3150216 Blue se dvěma suchými zipy pro snadné nazouvání a ideální přizpůsobení noze. Pravá přírodně barvená kůže ve klasickém tmavě modrém odstínu a podrážka z přírodní gumy.- Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: dva suché zipy- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, boty mají jemný vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, kožená stélka, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - kůže, stélka - kůže, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 12,7 cm - 6,2 cm21 - 13,7 cm - 6,3 cm22 - 14,0 cm - 6,4 cm 23 - 15,0 cm - 6,5 cm24 - 15,7 cm - 6,6 cm25 - 16,2 cm - 6,8 cm26 - 16,9 cm - 7,0 cm27 - 17,8 cm - 7,1 cm28 - 18,7 cm - 7,2 cm29 - 19,4 cm - 7,3 cm30 - 20,0 cm - 7,5 cm31 - 20,4 cm - 7,6 cm32 - 21,5 cm - 7,7 cm33 - 22,0 cm - 7,8 cm34 - 22,7 cm - 8,0 cm35 - 23,4 cm - 8,3 cm36 - 24,0 cm - 8,6,cm37 - 24,5 cm - 8,8 cm38 - 25,2 cm - 9,0 cm39 - 26,0 cm - 9,2 cm40 - 26,7 cm - 9,4 cm

Dětské kotníčkové kožené boty s dinoraury Velikost: 20
436 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dětské kotníčkové kožené boty s dinoraury Velikost: 20
436 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Sportovní dětská celoroční kožená kotníková obuv v tmavé barvě s motivem dinosaurů. Díky zipu na straně se boty pohodlně obouvají. Pevný opatek, měkký límec a kožená podšívka pro větší pohodlí. Pružná ohebná podešev se systémem FLEXIstep.  Složení boty: Povrch - kůže, vnitřek boty (podšívka) a stélka - kůže, podešev - guma. Velikost - délka stélky:20 - 13,3cm21 - 13,9cm22 - 14,6cm23 - 15,3cm24 - 16,0cm25 - 16,4cm26 - 17,1cm Jak vybrat správnou velikost?Každá bota má jiné vnitřní rozměry, a proto je lepší vybírat podle vnitřní délky, kterou u každé boty uvádíme. Velikosti jsou spíš orientační. Boty nekupujte těsné. Vždy by měl být v botě prostor pro pohyb prstů a u dětí pro růst nohy tzv. nadměrek.Dítě nepozná, že je mu bota malá a že ho tlačí.  Nejprve změřte délku chodidla: Je lepší měřit odpoledne nebo večer. Noha může během dne mírně zvětšit objem. 1. Na podlahu položte ke zdi list papíru.2. Položte bosou nohu dítěte na papír tak, aby byla pata opřená o zeď. Dítě musí stát na obou nohou, zatěžovat je.3.Tužkou kolmo označte nejdelší prst na noze (zpravidla palec). Pozor na krčení prstů. Bez ponožek na ně lépe uvidíte.  4. Změřte vzdálenost od zdi (v místě, kde byla opřená pata) - ke značce, kterou jste udělali za nejdelším prstem (palcem).5. Postup opakujte i u druhého chodidla. Pro výběr velikosti použijte hodnotu delšího chodidla.  Jaký zvolit nadměrek?Začínající chodec (batole) by měl mít nadměrek max. 1 cm.Zkušenější chodec (školkové a školní dítě) ideálně 1,2 cm.Nadměrek by měl být takový, aby dítě nezakopávalo.U bačkor a sandál může být nadměrek menší a naopak u zimních bot může být nadměrek větší - až 1,5 cm. Záleží také na tom, jestli do bot dítě nosí ponožku a jak je ponožka silná. Správný nadměrek nikdy nezjišťujte zmáčknutím na špičku boty, ani vsunutím prstu za patu. Dítě při tom instinktivně pokrčí prsty nebo posune chodidlo. Ideální je boty vyzkoušet, což při koupi přes eshop bohužel nejde (pokud nezvolíte osobní odběr), ale vždy můžete nenošené boty do 14ti dnů vyměnit, či vrátit.

Vital Country Maca prášek BIO Množství: 250 g
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vital Country Maca prášek BIO Množství: 250 g
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

BIO maca peruánská prášek - žlutýInkové prý užívali Macu především před bojem – legenda praví, že dosáhli obrovské síly, energie a vyrovnanosti. Španělští dobyvatelé jí následně označovali za sexuální rostlinu. Podle všeho totiž působí na plodnost, vytrvalost, vitalitu, fyzické a duševní zdraví. Další indiánské kmeny – Májové a Aztékové nebyli s užíváním Macy pozadu. Jak je zřejmé, jedna se o léty prověřenou rostlinu s účinky, které by se nám nevešly ani na celou stránku formátu A2.jak užívat žlutou macuNebojte se najemno rozemletý prášek spotřebovávat přímo – přidejte lžičku do jogurtu nebo do mléčného či proteinového koktejlu. Na ranní odpich z domu do zaměstnání nebo školy doporučujeme rozpustit 1 – 2 lžičky Macy ve vlažné vodě, ovocné šťávě, džusu nebo mléku a pomocí šejkru pečlivě rozmíchat. Pokud by na vás byla chuť málo sladká, doslaďte nápoj medem nebo sirupem. Při větším fyzickém nebo psychickém vypětí krátkodobě zvyšte denní dávku, klidně i dvojnásobně, přeci jen je v takových případech potřeba energii doplňovat rychle a organismus pečlivě obrnit.Při všechny příznivce zdravého životního stylu, přírodního posilování imunity a obranyschopnosti a v případě Macy i pro vyhledavače přírodních afrodiziak je rostlinka původem z indiánských oblastí Ameriky tou správnou volbou.Doporučené dávkováníPřidejte 1-3 čajové lžičky (5-10 g) denně do vody, koktejlů, kaší, čokolády, dezertů, nebo jiných pokrmů. Upozornění: nepřekračujte doporučenou denní dávku.Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nejedná se o lék. Není náhradou pestré stravy. Výrobek není vhodný pro děti do 3 let věku. Těhotné a kojící ženy musí konzultovat užívání s odborníkem. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Nezapomínejte, že zdravý způsob života a vyvážená strava zajišťují správnou funkci organismu a zachování dobré kondice.Složení100 % *Maca prášek žlutý (Lepidium meyenii). *produkt ekologického zemědělství.Výživové údaje na 100 gEnergie1503 kJ / 359 kcalTuky2,0 g    z toho nasycené mastné kyseliny< 1,0 gSacharidy67,0 g    z toho cukry32,0 gVláknina6,5 gBílkoviny13,5 gSůl0,05 gZemě původuPeruSkladováníSkladujte v suchu, chladu a temnu. Obal vždy dobře uzavřete. Ukládejte mimo dosah dětí. 

EVERETT-Tournet grey/red Šedá 42
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
EVERETT-Tournet grey/red Šedá 42
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky Everett. Trekingové boty jsou navrženy s důrazem na podporu při zdolávání náročných turistických tras. Silnou stránkou outdoorové obuvi je funkčnost, kterou zajistí TexDryve membrána. Turistické boty jsou díky této membráně vodě odolné a Vaše chodidla jsou vždy v suchu. Svršek trekové obuvi tvoří syntetický materiál a síťovina, která umožní výbornou ventilaci vzduchu. Celá přední část trekingové obuvi je posílena odolným a pevným materiálem pro vyšší úroveň ochrany prstů na noze. Technologie FixBase zpevňuje patu a kotník. Pohodlí při nošení zajistí polstrovaný vnitřek a masivně polstrovaný límec bot do lesa. Footarch Support napomáhá správnému došlapu. Poutko na zadní straně bot do hor slouží pro snazší obutí a vyzutí. Členitá podrážka outdoorových bot pro pány má výborný záběr do všech směrů. Šedé boty s červenými prvky jsou ideální volbou pro kempování, outdoorové výlety, trekingové expedice a turistické výpravy. Detaily produktu: prodyšný svršek posílená přední část technologie Fixbase pro podporu voděodolná membrána TexDryve klasické šněrování robustně polstrovaný límec polstrovaný jazyk boty vyjímatelná vložka boty poutko na zadní straně Footarch Support odolná protiskluzová podrážka

COLOR KIDS-Boots low cut w.1 WP dried festival fuchsia Růžová 30
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
COLOR KIDS-Boots low cut w.1 WP dried festival fuchsia Růžová 30
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dívčí obuv značky Color Kids. Dívčí zimní boty okouzlí všechny malé parádnice pěkným vzhledem. Svršek dívčích bot má voděodolnou povrchovou úpravu. Dětské zimní boty se zapínají pomocí šňůrek a popruhu na suchý zip. Boty na zimu jsou zesíleny dodatečným materiálem na špičce, bočních stranách a na patě. Dívčí zimní obuv je nepromokavá. Díky vnitřnímu polstrování udrží dětské boty nohy v teple. Boty na zimu pro dívky mají gumovou podrážku s protiskluzovým vzorem. Nepromokavé boty na zimu jsou výbornou volbou pro běžné nošení, do školy a pro volný čas. Detaily produktu: Klasický střih Zapínání pomocí popruhu na suchý zip Zesílená špička, boční strany i pata Nepromokavý svršek Měkká stélka Pryžová protiskluzová podrážka Poutko na zadní straně Ideální na zimu

CROCS-Baya blue Zelená 37/38
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
CROCS-Baya blue Zelená 37/38
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Sandál značky Crocs. Kroksy Baya v modré barvě mají klasický design doplněný nápisem na boční straně. Perforovaný svršek má větrací otvory, které zajistí výbornou prodyšnost. Crocsy mají ergonomický tvar pro vyšší úroveň pohodlí. Tvar stélky zvyšuje podporu klenby. Kroksy pro dámy i pány jsou perfektní volbou na dovolenou, k bazénu a na pláž. Vhodné i pro běžné a domácí nošení. Detaily produktu: sportovní stélkazápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnoutvarovaná stélkaadvanced toe box- pro optimální prodyšnostnon-marking- nebarvící podrážkavodě odolné a lehképlně tvarovaná Croslite materiál ™ konstrukce pro maximálně lehké odpružení a odolnostCroslite ™ materiál patní pásek pro bezpečné uchyceníMateriál: Croslite™ - je patentovaný materiál z extrudované pryskyřice, nejde o umělou hmotu ani o gumu. Zamezuje pocení, zápachu, tvorbě plísní a bakterií. Ergonomický tvar s prokázaným výrazným snížením pocitu unavených nohou při pravidelném používání.

KAYLAND-CROSS MOUNTAIN GTX YELLOW Šedá 40,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
KAYLAND-CROSS MOUNTAIN GTX YELLOW Šedá 40,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky Kayland. Turistická obuv Cross Mountain GTX zaručí, že už si jiné boty na turistiku neobujete! Tyto boty do hor s výraznými žlutými prvky přinášejí nový koncept pohodlí a výkonu a nacházejí se někde mezi horolezeckou obuví a obuví pro pěší turistiku. Boty do lesa poskytnou oporu a vysoký výkon ve smíšeném terénu s horskými svahy, kameny, sněhem a ledem, jsou výborným kompromisem mezi nízkou hmotností a technickými vlastnostmi. Horolezecké boty jsou také vhodné pro horské průvodce či záchranáře. Členková obuv do lesa má kožený svršek v kombinaci s prodyšným textilem, mají technologii proti oděru, technologii Ankle Lock pro ochranu a fixaci kotníku. Nepromokavé boty pro pány disponují membránou Gore-tex®, čímž se stávají nepromokavými a zároveň prodyšnými. Pohodlí zaručí mikroporézní mezipodešev s dlouhou životností a schopností výborně tlumit nárazy. Podrážka Vibram® Mulaz Evo poskytuje výbornou přilnavost i ve velmi kluzkém terénu. Detaily produktu:Členkový vyšší střihKlasické šněrováníPolstrovaný vrchní lem a jazykZesílená pět a boky botŠpička zesílená s gumovým přesahemTechnologie Ankle LockTechnologie proti oděruNepromokavé, membrána Gore-Tex@Mikroporézní mezipodeševPodrážka Vibram® Mulaz Evo5mm dlouhé výstupky na podrážceHmotnost: cca 2x 580 g

NIKE-Star Runner black/black/dark grey Černá 36,5
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
NIKE-Star Runner black/black/dark grey Černá 36,5
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

WOJTYLKO-Lamorna navy Modrá 35
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
WOJTYLKO-Lamorna navy Modrá 35
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dětská obuv značky Wojtylko. Botasky jsou navrženy v trendy designu. Tenisky zaujmou jemně třpytivým svrškem. Modré tenisky se velmi dobře kombinují k džínám ik šortkám. Klasické vázání doplňuje zip na boční straně. Trendy botasky se skvěle přizpůsobí noze. Výhodou stylových tenisek je extra měkká vnitřní stélka a vložka z pravé kůže. Dětské botasky jsou zárukou komfortu při nošení. Plusem je posílená zadní strana dětských bot. Dětské tenisky jsou vhodné pro běžné nošení, do školy a pro volný čas. Detaily produktu: jemně třpytivý svršek klasické šněrování zip na boční straně vložka z pravé kůže měkká stélka zpevněná pata odolná podrážka Velikostní tabulka: Velikost 32 33 34 35 Délka vnitřní stélky v cm 20,5 21 22 22,5

ADIDAS-Duramo 10 core black/core black/core black Černá 45 1/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ADIDAS-Duramo 10 core black/core black/core black Černá 45 1/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

Plavky jednodílné dámské tygří vzor Extreme intimo velikost: 38
1 305 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Plavky jednodílné dámské tygří vzor Extreme intimo velikost: 38
1 305 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Sukně s leopardím motivem růžová JUNIOR Mayoral velikost: 162 (16 let)
709 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Mayoral sukně s leopardím motivem.

RAVEN MF ESD S1 SRC sandál 45 černá
850 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
RAVEN MF ESD S1 SRC sandál 45 černá
850 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Bezpečnostní ESD sandál ze syntetického materiálu s vysokými mikroporézními vlastnostmi, kompozitní tužinkou. PU podrázkou rezistentní olejům s lepšími protiskluzovými parametry.

Obuv kotníková CXS KALE O1, hnědá, vel. 48
963 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Obuv kotníková CXS KALE O1, hnědá, vel. 48
963 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kotníková obuv s krytou pružinkou, celokožené.

Obuv kotníková CXS ROAD GRAND, hnědá, vel. 47
1 254 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Obuv kotníková CXS ROAD GRAND, hnědá, vel. 47
1 254 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kotníková obuv, celokožená bez ocelové špice.

BK TPU MF S3 SRC polobotka 43 černá
1 183 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
BK TPU MF S3 SRC polobotka 43 černá
1 183 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Bezpečnostní polobotka s nekovovou tužinkou a kevlarovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z PU / TPU. Svršek z kvalitní kůže – nubuk.

Expedo Čalouněná postel LAKE 2 + rošt + matrace + topper, 180x200, cosmic16
13 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Čalouněná postel LAKE 2. Moderní desing a jednoduché linie. Komfortní spaní zaručí zabudovaná matrace. Úložný prostor tvořen za pomocí mechanického otevíraní. Matrace položena na kvalitním rámu a je tvořena pružinami bonell s PUR pěnou. Vybírat můžete z nabídky dekorů a velikosti spací plochy.Shrnutí:luxusní postelmoderní designpostel se zabudovanou matrací na dřevěném roštuúložné prostoryvýběr potahových látek a velikost spací plochyPoužité materiály:látka, pružiny bonell, PUR PĚNA

Bennon RAPTOR S3 NM Low
1 329 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bennon RAPTOR S3 NM Low
1 329 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Bezpečnostní celokožená velmi odolná polobotka obuv s označením S3. Tato obuv je vybavena protiokopovou špicí, takže svršek obuvi je více chráněn proti mechanickému poškození, boty vám tak déle vydrží.Co se bezpečnostních prvků týče, obuv je vybavena kompozitní tužinkou, která chrání prsty chodidel před mechanickým poškozením, dále pak lehkou kevlarovou planžetou, která zabraňuje propíchnutí chodidla zespod např. při šlápnutí na hřebík. Dalšími neméně důležitými bezpečnostními prvky jsou protiskluzná SRC vlastnost podešve, která zajišťuje lepší stabilitu při chůzi a dále pak také po bocích umístěné reflexní  prvky, které vám zaručí, že za tmy a šera budete po osvitu světly aut a kol lépe viděni, budete více v bezpečí. A protože nejen bezpečí, ale také pohodlí je velmi důležité, oceníte, že tyto boty mají odpružení v oblasti paty, čímž dochází k tlumení rázů způsobených chůzí a tím i k šetření svalstva nohou. Tato obuv Vám tak zajišťuje chodidlům bezpečí a pohodlí v zátěžovém pracovním prostředí.Norma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC vrchový materiál: Buffalo full grain leather hydrofobnípodšívka: textilie MESHstélka: WARRIOR trojkomponentní anatomická stélka s odpružujícím prvkem v patěpodešev: DIGGER PU/PUtužinka/planžeta: kompozit/kevlar

McDavid 4314 Stealth 3+
1 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
McDavid 4314 Stealth 3+
1 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Osvoboďte svoje kotníky od objemných šněrovacích ortéz a zažijte sebevědomý výkon jako nikdy předtím. Nové ortézy McDavid PHANTOM jsou naprosto revoluční s efektivním designem EASY ON EASY OFF pro snadné navlékání a sundavání. Bandáž je o 33 % lehčí než tradiční šněrovací ortézy. Novinka STEALTH je nízkoprofilová ortéza navržená speciálně tak, aby dobře seděla i s výztuhami. Tenká a lehká ortéza s pokročilými anatomicky tvarovanými flexibilními výztuhami Bio-LogixTM, kterou pohodlně obujete i do užší a tenčí sportovní obuvi jako jsou kopačky.Snadno ji nasadíte díky nazouvání přes zadní část, kde se také jednoduše utáhne. • tenká lehká ortéza s maximální oporou LEVEL 3+• flexibilní výztuhy Bio-LogixTM• jednoduché nazouvání přes zadní část• o .33 % lehčí než ostatní šněrovací ortézy• Vhodné pro: Středně těžká zranění kotníku až po velkou nestabilitu vazůOsvoboďte svoje kotníky od objemných šněrovacích ortéz a zažijte sebevědomý výkon jako nikdy předtím. Nové ortézy McDavid PHANTOM jsou naprosto revoluční s efektivním designem EASY ON EASY OFF pro snadné navlékání a sundavání. Bandáž je o 33 % lehčí než tradiční šněrovací ortézy. Novinka STEALTH je nízkoprofilová tenká ortéza navržená speciálně tak, aby dobře seděla i s výztuhami a pohodlně se vešla i do úzké sportovní obuvi jako jsou kopačky.

Bezpečnostní obuv ARDON®ARLOW S1 | G1053/43
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®ARLOW S1 | G1053/43
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

bezpečnostní kožená polobotka, s ocelovou špicí, reflexní pásek pro vyšší viditelnost, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: buvolí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 554 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®DIGGER S1P | G3161/40
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®DIGGER S1P | G3161/40
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

bezpečnostní polobotka ve sportovním designu, s kompozitovou špicí a flexibilní kevlarovou stélkou, poddajný svršek z mikrovlákna, bez kovových součástí, materiál: mikrovlákno, PU, podešev: MD/guma/TPU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 518 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-modrá

Bezpečnostní obuv ARDON®GRINDLOW S1P | G3163/46
1 084 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®GRINDLOW S1P | G3163/46
1 084 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

bezpečnostní polobotka, s kompozitovou špicí a kevlarovou flexibilní stélkou, ochrana proti okopu ve špici, materiál: action nubuk, podešev: PU/guma, odolná kontaktnímu teplu do 300°C, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 608 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: khaki

Bennon CLIFTON Green Sandal
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bennon CLIFTON Green Sandal
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Outdoorové sandály na treky do přírody, nebo v případě, když potřebujete mít v létě ve městě na nohou něco lehčího, prodyšného a pohodlného v čem mohou vaše chodidla dýchat Tyto sandály jsou odolné, mají uzavřenou špici s ochranným TPU povrstvením, takže jsou vaše prsty v bezpečí a pohodě i při zakopnutí. Povrstvení špice vám navíc zajistí delší životnost boty. A vydáte-li se vstříc dobrodružství nějakou horší kamenitou cestou, oceníte u těchto bot jejich velmi robustní podešev, která je v zadní části vyvýšená, takže lépe chrání vaše chodidla. K dovršení pohodlí jsou sandály navíc vybaveny komfortní stélkou ABSORBA XTR, která má díky obsahu aktivního uhlí antibakteriální účinek, tvarovaná patní miska snižuje rázy na patní kost. Praktickou vychytávkou pro ty, kteří se neradi zdržují složitým zavazováním bot, je uzavírání bot pomocí stahovacích gumiček. Takže když je potřeba, rychle a snadno se zujete i obujete. A v případě, že si budete potřebovat boty silně utáhnout, příjemný podšívkový neopren vám zabezpečí pocit komfortu, nebude vás nikde nic tlačit. vrchový materiál: syntetický PU materiál + textiliepodšívka: textiliestélka: ABSORBA XTRpodešev: SPILLETA pryž

Čelo postele W-2 MODULO 160 Halmar Tmavě zelená
4 554 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Čelo postele W-2 MODULO 160 Halmar Tmavě zelená
4 554 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

POSTEL MODULO 160Představujeme Vám vrchol v oblasti pohodlí a stylu - postel MODULO 160. Vaše hledání dokonalé postele končí právě zde. S naší inovativní sestavou MODULO si můžete postel přizpůsobit přesně podle Vašich představ a vkusu. Nechte svou kreativitu pracovat a vytvořte si místo, kde každá noc bude sladkým únikem do říše snů.LUXUSNÍ DESIGN A MATERIÁLYPřednosti sametové látky Monolith v kombinaci s pečlivě zpracovaným masivním dřevem dodávají rámu postele MODULO 160 nejen neopakovatelný vzhled, ale i pocit nejvyššího komfortu. Nechte se pohltit jemností sametu v jedné z našich trendy barevných variant a dopřejte své ložnici ten pravý nádech luxusu.béžováhořčicovávínovámodrátmavě zelenášedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.ORIGINÁLNÍ ČELO POSTELEK rámu postele si můžete vybrat z různých typů čel s originálním dekorativním prošíváním, které přidají každému rámu jedinečný charakter. Od decentní elegance po odvážné designové kousky. Vyberte si to, co nejvíce odpovídá Vašemu stylu a proměňte svou ložnici v osobní oázu klidu.TECHNICKÉ PARAMETRYMateriál:sametová látka Monolith / masivní dřevoRozměry:šířka: 175 cmhloubka: 8 cmvýška: 120 cmHmotnost: 38,2 kgMONTÁŽPřídavné čelo k posteli MODULO 160 je dodáváno sestavené a připravené k okamžité instalaci. 

Dobrý Textil Lžíce na boty Dobrý Textil
25 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dobrý Textil Lžíce na boty Dobrý Textil
25 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Lžíce na boty od výrobce Dobrý Textil. Produkt je skladem.

McKinley Sonnberg II AQX Boots Kids 31 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
McKinley Sonnberg II AQX Boots Kids 31 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dětská outdoorová obuv je vhodná pro malé dobrodruhy, kteří se rádi pohybují v přírodě. Nepromokavá a zároveň prodyšná konstrukce AQUAMAX obepne chodidlo a udrží nohy v suchu i když jsou mokré. Mají svršek ze síťoviny a PU a vyjímatelnou stélku KIDSFIT, která slibuje odpružení a pohodlí. Díky praktickému rychlému šněrování se snadno obouvají i zouvají. Voděodolná membrána AQUAMAX Prodyšný komfort Vyjímatelná stélka KIDSFIT Praktické rychlé šněrování Přilnavá pryžová podrážka Materiál: polyuretan, síťovina, guma

Keen Seacamp II CNX Ipanema / Fjord Blue Velikost: 32/33
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Keen Seacamp II CNX Ipanema / Fjord Blue Velikost: 32/33
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dětské sportovní sandálky Keen Seacamp II CNX v unisex barevné kombinaci Ipanema/Fjord Blue. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Seacamp je spíše užší model, na širokou nohu doporučujeme od značky Keen model Newport. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Seacamp II CNX lze považovat za kompromis/barefoot - široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze, měkký opatek, ačkoli podrážka chrání nohu a nerovnosti přes ni cítít nejsou.- Sednou na: normálně široké nožky- Zapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní části (gumička ve spodní části je do velikosti 23 pevná, reálně stahovat pomocí plastového prvku jde až od velikosti 24)- Svršek: odvětraný, lehce omyvatelný/pratelný - WASHABLE, z rychleschnoucího polyesteru- Podšívka: antibakteriální, Quick-dry s hydrofobní vlastností- Opatek: měkký, nezpevněný- Podrážka: v přední části perfektně ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (podrážka je celkově zásadně měkčí než u širšího modelu Newport), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka je protiskluzová, se vzorkem, Non-Marking - nebarví podlahy- Stélka: noha našlapuje na měkkou nenasákavou pěnu, není zde tak nic co by se namočilo a následně studiloSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - rychleschnoucí textil, stélka - syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:22 - 13,5 cm23 -14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,5 cm30 - 18,5 cm31 - 19,5 cm32/33 -20,0 cm34 - 20,8 cm35 - 21,5 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,0 cm39 - 25,0 cmTabulka velikostí Keen 

Nazouvák ARDON®MARS hnědý | G3104/39
511 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Nazouvák ARDON®MARS hnědý | G3104/39
511 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

korkové nazouváky se svrškem z materiálu action leather (štípaná kůže s povrchovou polyuretanovou úpravou), nastavitelná šířka nártu pomocí dvou kovových spon, prodyšná stélka s bohatou perforací, podešev kombinace korku, EVA pěny a vrstvy mechu, materiál: action leather, podešev: korek / EVA pěna, norma: EN 20347* vybrané požadavky, velikosti: 36 - 46, váha: 272 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: hnědá

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Samsung Galaxy A13
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Samsung Galaxy A13
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

Vložky do bot z paměťové pěny, sada 2 párů
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vložky do bot z paměťové pěny, sada 2 párů
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tlačí Vás chodidla v botách? Pořiďte svým nohám gelové vložky do bot! Tyto vložky naplněné gelem Vám poskytnou nepostradatelnou pohodu a zaručí Vám lehkost a pohodlí při chůzi. Velikost lze přizpůsobit odstřihnutím špičky. Sada 2 párů. Vyrobené ve Francii. Opatrně používat biocidy, vždy si nejprve přečtěte etiketu a informace o výrobku.

Postel CARYO 140x200, masiv borovice
3 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Postel CARYO 140x200, masiv borovice
3 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Postel 140x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 140x200 cm.Barva: borovice Materiál: masiv boroviceRozměry (šířka x délka): 148 x 205 cm Ložná plocha: 140 x 200 cm Výška čela za hlavou: 50 cmVýška čela u nohou: 35 cmVýška pro uložení roštu: 23,5 cmVýška bočnice od země po spodní hranu: 20,5 cmVýška bočnice od země po horní hranu: 32,5 cmDodáváno v demontu.

ELTAP Čalouněná postel SAFIRO Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Loco 35
29 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel SAFIRO s elegantním klasickým prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: Postel má celočalouněný korpus a oboustrannnou taštičkovou matraci o výšce 30 cm (skládající se z vrstev kombinující taštičkovou pružinu, latex, pěnu T25, kokos a visco pěnu, tvrdost H3) se snímatelným hedvábným potahem.Matraci se doporučuje každé 2-3 měsíce otáčet. 15 cm vysoké nohy umožní, aby se čistící roboti dostali pod postel.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ASICS-Noosa Tri 14 lime zest/sky Zelená 43,5
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ASICS-Noosa Tri 14 lime zest/sky Zelená 43,5
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky Asics. Pánské běžecké boty v zajímavém barevném provedení s palmami přitáhnou všechny pohledy. Díky nim budete nepřehlédnutelní na každém závodě nebo tréninku. Tenisky Asics mají prodyšný svršek, který poskytuje dostatečnou cirkulaci vzduchu. Jeho střih je jako ponožka, která dokonale obepne Vaše chodidlo. Oporu střední části chodidla poskytnou prvky ze syntetického materiálu ve tvaru loga Asics. Lehkou konstrukci bot na běh bez pochyby oceníte při delším běhu a můžete tak dosáhnout vyššího výkonu a rychlosti.Pánské běžecké tenisky Asics Noosa Tri byly navrženy pro triathlon, ale jsou vhodné i pro jakýkoli jiný typ běhu. Komfort botasek na běhání zaručí také technologie Asics Flytefoam. Díky ní dochází k tlumení nárazů, abyste Vy mohli běhat co nejlépe. Technologie Asics Guidesole se vyznačuje zakřiveným designem, který pomáhá ušetřit více energie tím, že snižuje ohýbání kotníku pro bezproblémový pohyb vpřed. Značkové tenisky mají členitou gumovou podrážku, která zajistí dobrou přilnavost i na nerovném členitém povrchu.Detaily produktu:pánské běžecké tenisky na triatlon, ale také jakýkoli jiný běhstylové barevné provedení s palmamiprodyšný svršekopora ve střední části botlehká konstrukcestřih jako ponožka pevně obepne chodidlotechnologie Asics Flytefoam zajistí tlumení nárazůzakřivený design Guidesole eliminuje únavu nohou a šetří Vaši energiigumová podrážka zajistí přilnavost

McKinley Kansas Mid AQB 38 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
McKinley Kansas Mid AQB 38 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dětské trekingové boty McKINLEY Kansas Mid AQB mají mezipodešev TPR, protiskluzovou gumovou podrážku TPR, vyjímatelnou stélku Kids-Fit, rychlé šněrování Quicklace (do velikosti 34 i suchý zip) a membránu Aquabase. Svršek: polyuretan, síťovina TPR mezipodešev Protiskluzová podrážka z TPR gumy Vyjímatelná stélka Kids Fit Membrána Aquabase Bez PFC Zapínání na suchý zip do velikosti 34

Bennon BOSKY Grey Barefoot
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bennon BOSKY Grey Barefoot
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Volnočasová obuv, při jejímž nošení dochází k relaxaci, aktivaci a posílení svalů vašich chodidel a lýtek. Svršek obuvi je přilnavý, prodyšný a kopíruje přirozený tvar chodidla, prsty tak mají dostatek prostoru, nejsou stlačovány a deformovány.Podešev je pružná, cítíte kontakt s terénem, posilujete smysly, jemně a přirozeně masírujete reflexní zóny.Navíc uvnitř bot je tenká, vyjímatelná stélka s lehkým zesílením materiálu v oblasti paty. Máte tak měkčí došlap, tudíž jsou boty vhodné i pro barefoot začátečníky.Výhodou, která zrychlí obouvání, je uzavírání obuvi pomocí lacer setu.Tato obuv imituje chůzi naboso...cítíte se v ní volně, pohodlně, téměř jako bosí, ale přesto jsou vaše chodidla chráněna.Doporučené použití: volný čas, lehké outdoorové aktivityMateriálový popisvrchový materiál: textilie MESH 3D knitstélka: EVA + MESHpodešev: BARE pryž

Kožené mokasíny na klínku
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kožené mokasíny na klínku
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

V městském stylu a s originálním leopardím vzorem, tyto mokasíny jsou nepřehlédnutelné. Maxi pohodlí: širší verze pro pohodlí citlivých chodidel. Z pravé kůže. Pěnová stélka. Vypodložení nožní klenby. Pevný opatek. Stabilní podpatek. Klínová podrážka. Na svršku vsadka s chlupem a leopardím vzorem. Protiskluzová dvoubarevná podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Polokozačky s nepravou kožešinou
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Polokozačky s nepravou kožešinou
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Polokozačky s nepravou kožešinou se hodí do města i na procházku přírodou, v každém případě vždy příjemně zahřejí. Jemný svršek v semišovém vzhledu. Celopodšívka z hebké textilní kožešiny. Kontrastní ohrnutí s prodloužením na vnější straně. Kolem kotníku pásek a kovová spona. Na vnitřní straně zip pro snadné obutí. Na svršku kontrastní prošití. Klínový podpatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené trojbarevné sandály se zlatým detailem
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kožené trojbarevné sandály se zlatým detailem
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ploché sandály z kvalitní kůže září díky zlatému detailu. Trojbarevné provedení pro oživení každého outfitu. Pružné komfortní sandály. Na svršku pásek ze 3 pruhů pro trojbarevný a polstrovaný efekt. Kožená stélka s pěnovou výztuží. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony a pruženky. Protiskluzová podrážka.

LES TROPEZIENNES Páskové kožené sandály Bukel
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
LES TROPEZIENNES Páskové kožené sandály Bukel
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

S podpisem značky Les Tropéziennes par M Belarbi, páskové sandály Bukel se stanou Vaším věrným spojencem pro letní sezónu! Ploché sandály Bukel zn. Les Tropéziennes par M Belarbi. Z pružné kůže. Na svršku překřížené pásky pro ženský look. 3 pásky nastavitelné pomocí kovové spony. Kožená stélka. Malý podpatek. Protiskluzová podrážka. Před prvním použitím nezapomeňte Vaše sandály impregnovat. Pokud sandály nasákly vodou, nechte je uschnout mimo dosah světla a jakéhokoli zdroje tepla. Pro dlouhou životnost Vašich sandálů je udržujte mimo kontakt s mořskou vodou, deštěm a pískem.

Tenisky Go Walk 6 - Bold Knight z úpletu
3 020 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Tenisky Go Walk 6 - Bold Knight z úpletu
3 020 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tyto tenisky s atletickým svrškem ze síťoviny vynikají velkým množstvím technologických inovací, které Vám poskytnou výjimečné pohodlí při chůzi s podporou a odpružením chodidla. Chcete-li vystoupat do nových výšin v dynamickém pohodlí, zvolte si šněrovací tenisky Go Walk 6 - Bold Knight Skechers. Tkaničky pro nastavení na míru. Pružné tkaničky. Prodyšná stélka Skechers se vzduchem chlazenou vložkou Goga Mat a odpružením s vysokým odrazem. Lehké polstrování ULTRA GO s vysokou citlivostí. Měkká stélka Ortholite tlumí náraz při došlapu. Protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

Žabkové sandály se štrasem na klínku
709 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Žabkové sandály se štrasem na klínku
709 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Sandály se štrasem můžete zkombinovat se šaty pro romantický look, ale hodí se i k oblíbeným džínům! Kolem kotníku pružný pásek pro snadné obutí. Dvoubarevná vzorovaná klínová podrážka. Lehké a protiskluzové pohodlí.

Žabkové sandály s potiskem tropického vzoru
709 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Žabkové sandály s potiskem tropického vzoru
709 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Letní žabkové sandály září díky barevnému potisku tropického vzoru. Tvarovaná stélka. Pásek se sponou pro nastavení na míru. Komfortní pásek mezi prsty zabraňuje nepříjemnému tření. Korková protiskluzová vzorovaná podrážka.

Baleríny z prodyšné síťoviny
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Baleríny z prodyšné síťoviny
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Skvělé baleríny z prodyšné síťoviny jsou přímo stvořené pro pohodlnou chůzi. Z lehké prodyšné tkaniny. Svršek v členitém střihu. Bílá podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

ASICS-Novablast 3 black/island blue Černá 45
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ASICS-Novablast 3 black/island blue Černá 45
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky Asics. Pánská běžecká obuv má moderní design v nadčasových barvách. Byla navržena s důrazem na funkčnost a pohodlí. Běžecké botasky mají prodyšný svršek díky technické síťovině Nexkin. Poskytnou potřebnou ventilaci a zajistí Vaše nohy svěží za všech okolností. Tenisky Asics mají lehkou konstrukci a jsou pohodlné i díky polstrovanému límci. Pánské tenisky na běhání se vážou na klasické šňůrky. Tenisky Asics pánské využívají technologii FF BLAST PLUS, která zajistí dobré tlumení a citlivý odraz. Stabilizátor paty pomáhá podporovat chodidlo a vyvažovat krok. Běžecké boty mají design podrážky inspirovaný trampolínou. Pryžová podrážka AHAR™ zlepšuje odolnost, zároveň poskytne potřebnou přilnavost. Bonusem jsou reflexní detaily pro vyšší ochranu ve zhoršených podmínkách. Boty Asics byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: běžecké tenisky pánské moderní design lehká konstrukce prodyšný svršek ze síťoviny Nexkin vázání na šňůrky polstrovaný límec boty technologie FF BLAST zajistí tlumení podrážka AHAR poskytne odolnost a přilnavost reflexní prvky vyrobeno iz recyklovaných materiálů

ADIDAS-Advantage Moana cloud white/semi impact orange/blue dawn Bílá 35
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ADIDAS-Advantage Moana cloud white/semi impact orange/blue dawn Bílá 35
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dívčí obuv značky adidas. Stylové tenisky pro dívky s tématem z pohádky Moana, u nás známé také jako Odvážná Vaiana. Bílé botasky zdobí grafika s hlavní hrdinkou pohádky na boku. Ta je je symbolem síly, dobrodružství, laskavosti a hlavně zábavy! Dětské botasky mají odolný svršek a klasický střih, který dobře sedne na dětskou nohu. Jsou pohodlné díky polstrovanému jazyku a límci boty a vnitřní stélce. Dětské boty adidas mají klasické vázání na šňůrky. Značkové tenisky dětské disponují tlumící mezipodešví. Pryžová podrážka poskytne potřebnou stabilitu při každém kroku. Botasky pro dívky oživí každý outfit a svoji hrdinku tak můžete mít stále s sebou. Adidas tenisky pro děti jsou vhodné pro každodenní nošení. Byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů a jsou super dárkem pro mladé parádnice. Detaily produktu: bílé tenisky pro dívky motiv pohádky Odvážná Vaiana grafika z pohádky na boku odolný svršek polstrovaný límec boty a jazyk pohodlná stélka vázání na šňůrky tlumící mezipodešev gumová podrážka vyrobeno iz recyklovaných materiálů

VENIRA anti-age komplex, 40 kapslí
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
VENIRA anti-age komplex, 40 kapslí
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dopřejte si luxusní péči a až o 89 % pevnější pleť bez vrásek díky Venira Anti-Age komplexu! Komplex je založen na dokonalých účincích hydrolyzovaného kolagenu, kyseliny hyaluronové a patentované aktivní látky Eternal Young®! Tu tvoří výtažky z pupečníku asisjkého, Cistanche, Marhaníku granátového a pomeranče.Pro koho je tento doplněk stravy vhodný?Kapsle jsou vhodné nejen pro všechny ženy, ale zároveň i muže, kteří si chtějí zachovat svůj mladistvý vzhled a zároveň zpomalit proces stárnutí na minimum.Kapsle můžete navíc pro ty nejlepší účinky kombinovat s Venira anti-age řadou, jenž se skládá z anti-age pleťové vody a dále denního, nočního a očnímu krému.S jakými problémy napomáhá?Tento přírodní doplněk stravy je naprostou jedničkou v anti-age péči nejen pro zralou pleť. Obsahuje totiž inovativní aktivní látku Eternal Young ®, která nejen že napomáhá eliminovat samotný vznik vrásek, hloubku již vzniklých vrásek a redukci jejich projevů, ale zároveň celkově podporuje přirozenou elasticitu a pevnost pokožky.Odborníkem je však i ve zvláčnění pokožky a v boji proti nedokonalostem. Skvěle totiž napomáhá eliminovat pigmentaci hnědých skvrn, snižuje míru únavy pleti a její hrubost.Celkově Venira anti-age kapsle zlepšují funkci přirozené kožní bariéry, dodají pleti naprosto dokonale mladistvý, vyhlazený a rozzářený vzhled.Jaký bude jeho výsledný efekt po pravidelném užívání?Již po 4 týdnech pravidelného užívání je patrné výrazné zlepšení.- až o 71 %  mladistvější vzhled pleti, účinně redukuje příznaky jako je stres a únava- až o 75 % vyhlazenější jemné linky, méně viditelné vrásky, pleť vypadá rozjasněnější a zdravější- až o 79 % zlepšuje celkový vzhled pokožky, která následně působí odpočatě a má vyrovnanější tón- až o 82 % pružnější pokožka- až o 86 % zvlhčená pokožka- až o 89% pevnější pokožkaJaké aktivní látky ve svém složení obsahuje?Eternal Young® je patentovaná botanická směs výtažků z bylin, které byly speciálně navrženy tak, aby zpomalovaly normální proces stárnutí pokožky na buněčné úrovni, přičemž se zaměřují na základ mládí: buněčné telomery a stárnutí buněk. To vede k mladistvějšímu, zářivějšímu a lépe vypadajícímu vzhledu. Hydrolyzovaný vepřový kolagen je základem pro naše pojivové tkáně a jedná se o ve vodě nerozpustnou bílkovinu. Skvěle podporuje pevnost a pružnost pokožky.Kyselina hyaluronová neboli hyaluronát sodný je přirozená součást mezibuněčné hmoty a najdeme ji téměř ve všech tkáních, kde plní funkci hydratační složky. Dokáže na sebe totiž vázat 1000x více vody než je její samotná váha. Nazývá se také jako elixír mládí, jelikož napomáhá zlepšit pevnost a pružnost pokožky, dokonale ji hydratuje, eliminuje vznik vrásek a má tedy naprosto dokonalý omlazující účinek!Selen (Seleničitan sodný) je velmi důležitý stopový prvek, který přispívá k udržení normálního stavu vlasů a pleti. Pomáhá totiž vyhlazovat pleť, čímž minimalizuje vznik vrásek a podporuje její elasticitu.Zinek (Bisglycinát zinečnatý) je nezbytný stopový prvek, který se podílí na procesu dělení buněk. Dokonale podporuje hojení, napomáhá snižovat produkci kožního mazu a eliminuje tvorbu akné.Jaký druh kolagenu kapsle obsahují a proč je hydrolyzovaný?V tomto komplexu je obsažen (stejně jako v našich kolagenových drincích) kolagen vepřový, jelikož se nejvíce podobá bílkovině v lidském organismu a právě jeho účinek je velmi rychle viditelný! Jak to funguje? Kolagen naši pokožku podporuje prostřednictvím zasíťování a zpevňuje převislá vlákna na obličeji. Hydrolyzovaný kolagen (neboli kolagenní peptidy), je v částečně rozštěpené formě, kdy prostřednictvím hydrolýzy dochází ke zkrácení molekulových řetězců. To znamená, že je dobře rozpustný ve vodě a do našeho organismu se lépe vstřebává. Naše tělo si s ním poradí mnohem snadněji a maximálně využije veškeré obsažené účinné látky k regeneraci pojivových tkání. Můžeme jej tak označit za nejefektivnější formu kolagenu.Jak se tento doplněk stravy užívá?Užívejte jednu kapsli kdykoliv během dne.Anti-age komplex je přírodní a zdravotně nezávadný a jeho užívání v období těhotenství a kojení je možné. Kvůli individualitám každé z maminek je však nejprve důležitá předchozí konzultace s ošetřujícím lékařem.Vyzkoušejte naši celou Anti-Age řadu!Vyvinuli jsme několik skvěle doplňujících se produktů pro precizní a šetrnou péči o zralou pleť. Máme tak v nabídce Anti-Age pleťovou vodu a dále i kombinaci tří krémů - denní, noční a taky oční. Ty se stanou Vaší neodmyslitelnou součástí ranní i večerní rutiny! Jak ale tyto produkty společně používat?RANNÍ RUTINA - jako první si aplikujte pleťovou vodu, která z ní odstraní nečistoty společně s nahromaděným mazem, zklidní ji a připraví na další péči. Následně aplikujeme malé množství očního krému, který necháme zhruba 5 minut vstřebat. Ranní péči poté zakončíme nanesením denního krému, který pleť vyživí, regeneruje a zajistí ji její celodenní ochranu.VEČERNÍ RUTINA - nejprve je potřeba pleť dokonale odlíčit a odstranit tak z ní veškerý make-up a nečistoty. Jakmile máme hotovo, tak naneseme pleťovou vodu, která ji zklidní a připraví na aplikaci krémů. Jako další naneseme na okolí očí jak jinak než oční krém, kterému necháme zhruba 5 minut na jeho vstřebání. Nakonec naneseme noční krém, který napomáhá primárně stimulovat produkci kolagenu a eliminovat tvorbu vrásek na minimum.Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Skladování: Ukládejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti do 3 let.Vyrobeno v ČR.Vaši objednávku odešleme ihned v nádherném baleníŽe vám přišel balíček z VENIRY poznáte na první pohled.Produkty posíláme v krásné poštovní krabici s děkovací kartičkou. Vše v balíčku je pečlivě zabaleno do obalového materiálu a krabice je ještě oblepena páskou, ať se vyhneme jakýmkoliv problémům při doručování. Veškeré námi používané materiály jsou navíc plně recyklovatelné.Objednávky odesíláme bleskově každý pracovní den přes Českou poštu, PPL, DPD nebo Zásilkovnu a jelikož máme vše skladem v České republice, už následující pracovní den Vám může balíček přijít.Zaplatit u nás můžete na dobírku (platba při převzetí balíčku), kartou (platba předem), rychlým nebo klasickým bankovním převodem (platba předem), Apple Pay nebo Google Pay (platba předem).Zobrazit všechny výhody nákupu >Udělejte si u nás radost a my vás odměnímeNejen prvotřídní produkty, ale i celkový nákup u nás musí být něčím speciální. Vážíme si naprosto každé objednávky a chceme vám i tímto způsobem poděkovat, že nakupujete právě u nás! Proto k úplně každé objednávce vždy dáváme i dáreček. Dárečků máme aktuálně 6 a jsou odstupňovány podle hodnoty objednávky. Zobrazí se automaticky v 1. kroku nákupního košíku, kde si podle hodnoty vaší objednávky vyberete ten dáreček, který se vám bude nejvíc líbit.Ke každé objednávce je možné získat pouze 1 dárek.Nevíte, jestli je tento produkt pro vás vhodný? Nebo potřebujete poradit s něčím jiným?Pak nás rozhodně neváhejte kontaktovat, protože jsme tady pro vás a rádi vám poradíme! Ozvat se nám můžete buď telefonicky, přes e-mail, nebo na sociálních sítích.+420 770 118 595  (Po-Pá 8:00 - 16:00)info@venira.cz

Jonap Bella M šedá Velikost: 30
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Jonap Bella M šedá Velikost: 30
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dětské celoroční kožené barefoot boty Jonap Bella M v šedé barvě. Boty jsou vyššího střihu, končí těsně nad kotníkem. Vnější vrstva je z hladké kůže, vnitřek textilní a příjemně měkký. Opatek je mírně zpevněný. Okolo celé boty je praktický kožený okop s jemným vzorem - botky tak déle vydrží jako nové, a zároveň okop zvyšuje odolnost proti promoknutí např. v mokré trávě.Sednou na: normální a širší nožky, normální až vyšší nárt, vhodné i pro dominantní palecZapínání: dva suché zipy - regulace v nártové i kotníkové části dle potřebyOpatek: zpevněný - výztuha v okolí paty + okopová vrstva tvoří další vrstvu zpevněníPodrážka: nová odolnější směs, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, minimální vzorek, s praktickým gumovým okopemJazyk: přišitý jen ve spodní části, boty se tak perfektně nazouvají i dětem s vyšším nártem, jazyk má poutko na provlečení horního suchého zipu, aby nepadal dovnitř botyStélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a tvarování, ohebná, pěnová s mírně zatepleným nášlapem z mikroplyše - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka a stélka - textil podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:22 - 14,2 cm - 6,2 cm 23 - 14,8 cm - 6,4 cm24 - 15,5 cm - 6,6 cm 25 - 16,0 cm - 6,9 cm26 - 16,6 cm - 7,1 cm27 - 17,5 cm - 7,3 cm28 - 18,3 cm - 7,4 cm29 - 18,7 cm - 7,6 cm30 - 19,3 cm -- 7,8 cm

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Prime 2.0 - White Velikost: 45
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Prime 2.0 - White Velikost: 45
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Materiál: Svršek: kůže Podšívka: mikrovlákno Podešev: Be Lenka - UrbanComfort (jiné) vyjímatelná (PU recyklát + bavlna) Výroba: Slovensko navržené pro maximální barefoot pohodlí při každé příležitostiminimalismus přetavený do lehce kombinovatelné obuvi na různé volnočasové aktivityprémiová kůže, která po impregnaci zvládne i proměnlivé počasívyjímatelná stélka ulehčuje údržbu a zároveň umožňuje regulovat vnitřní prostor v botěpodešev UrbanComfort je stvořená pro každodenní barefoot komfortnová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilituprošitá podrážka pro delší životnost botVýhody barefoot bot:dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohouTyp: vycházková obuv

Lico 191176 Hiker černá sportovní obuv
1 385 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Lico 191176 Hiker černá sportovní obuv
1 385 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Celoroční vycházková a sportovní běžecká obuv na šněrování.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže v kombinaci s textilním materiálem. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou. Váha jednoho páru: 520 g (ultra lehké provedení)Sportovní tenisky značky Brütting.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 12 cmPodpatek: 3 cm

Adidas Galaxy 6 M HP2416
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Adidas Galaxy 6 M HP2416
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

ADIDAS-Grand Court 2.0 core black/core black/silver metallic Černá 40 2/3
1 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská obuv značky adidas. Dámské tenisky adidas v černém provedení zdobí na boku tři jemně lesklé černé pruhy. Značkové tenisky pro dámy mají syntetický svršek, který ochrání před nepříznivým či chladnějším počasím. Černé tenisky adidas mají klasický střih a vázání na tkaničky, které si individuálně přizpůsobíte. Tenisky pro dámy mají jazyk ze síťoviny, který zaručí cirkulaci vzduchu směrem k chodidlu. Černé botasky snadno zkombinujete a vytvoříte tak sportovně elegantní look. Dámské botasky jsou vyrobeny iz recyklovaného materiálu. Značkové botasky jsou ideální pro běžné nošení, do města na nákupy a volný čas. Detaily produktu: černé tenisky adidas syntetický svršek tři pruhy na bocích síťovinový jazyk s logem vázání na šňůrky gumová podrážka recyklovaný materiál

Zimní boty Ricosta Aspen storm/schwarz 540 Velikost: 33
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Zimní boty Ricosta Aspen storm/schwarz 540 Velikost: 33
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Lehoučké zimní boty Ricosta Aspen jsou nepromokavé díky membráně SympaTex. Zateplené jsou umělým kožíškem a sahají až nad kotníky - výrobce uvádí, že jsou boty "super warm".Jsou zajímavé hlavně svým barevným reflexním potiskem :-)Svršek je textilní v kombinaci se syntetikou, která je hlavně v namáhaných místech jako je přední část boty a za patou, podrážka s hrubým vzorkem je vstřikovaná s mikro bublinkami, díky kterým je lehká a navíc lépe tepelně izoluje od chladné země. Stélka je vyjímatelná - lze ji jednoduše vysušit, z fleecu, bez podpory klenby a jakéhokoliv tvarování. Zpevněný opatek zabrání dětskému "šmajdání". Boty jsou opatřeny bezpečnostními reflexními prvky pro lepší viditelnost dítěte.Při nasvícení vystoupne z boty barevný reflexní potisk. Boty jsou navíc opatřeny klasickým reflexním prvkem na velcro pásku a na zadní straně podrážky.- Sednou na: úzké nožky - i když výrobce uvádí šířku WMS - W, reálně jsou opravdu užší - je dobré mít i rezervu na teplou ponožku :-)- Membrána: SympaTex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: na dva velcro pásky (suché zipy)- Opatek: pevný- Podrážka: ohebná v přední části boty, perfektně izoluje, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se), silnější s hrubým vzorkem, ale velmi lehká, s mikro bublinkami, které tepelně izolují- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, z fleecuSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - kožíšek s membránou SympaTex, stélka - fleece, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:29 - 18,3 cm30 - 19,3 cm31 - 20,3 cm32 - 20,9 cm33 - 21,5 cm34 - 22,0 cm35 - 22,5 cm36 -  23,3 cm37 -. 24,0 cm38 - 24,8 cm39 - 25,6  cm 

ŠEDÁ PÁNSKÁ MIKINA POKEMON PIKACHU Velikost: XL
651 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ŠEDÁ PÁNSKÁ MIKINA POKEMON PIKACHU Velikost: XL
651 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

 VelikostSMLXLDélka68 cm70 cm72 cm74 cmŠířka49 cm54 cm57 cm60 cmRukáv od krku78 cm80 cm81 cm82 cmRukáv od podpaží55 cm56 cm57 cm58 cm 

Sněhule Demar Lucky Graphite Velikost: 41/42
1 089 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Sněhule Demar Lucky Graphite Velikost: 41/42
1 089 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Zimní sněhule Demar Lucky Graphite s vyjímatelnou zateplenou vložkou z teplého filcu. Boty je tak možné pohodlně, rychle a účinně vysušit. Vrchní část z odolné pogumované textilie v antracitovém odstínu s vysokým leskem, spodní polovina z gumy. Možnost zatažení svršku tkaničkou proti padání sněhu.Vhodné do mokrého sněhu i bláta. Velmi teplá obuv, i ve velkých mrazech budou Vaše nohy v teple a suchu.Stélka je součástí zateplené vložky, sněhule tedy není možné nosit bez této zateplené vložky.Velikost - délka stélky:25/26 - 16,5 cm27/28 - 17,6 cm29/30 - 19,3 cm31/32 - 21,0 cm33/34 - 21,9 cm35 - 22,9 cm36 - 23,5 cm37 / 38 - 24,8 cm39 / 40 - 25,7 cm41/42 - 27,1 cm

HOFI Hybrid ochranné sklo na Xiaomi Amazfit GTR Mini, černé
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
HOFI Hybrid ochranné sklo na Xiaomi Amazfit GTR Mini, černé
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Ochranné sklo na displej hodinek poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tloušťce pouhých 0.28 mm a plnému pokrytí obrazovky je hybridní sklo Hofi téměř neviditelné.Hybridní ochranné skloHybridní ochranné sklo je kombinace skla a fólie, což znamená nejen vysokou odolnost vůči tlaku a poškrábání, ale také plnou citlivost na dotek a dokonalou průhlednost a sytost obrazu.Kombinuje ty nejlepší vlastnosti fólie i skla, což zaručuje 2,5x vyšší odolnost vůči poškození, prasknutí, nárazu nebo jiným nebezpečným situacím. Tento typ skla zabraňuje drolení skla, pokud se rozbije a zároveň zajišťuje naprostou transparentnost.Návod k instalaciNejprve důkladně vyčistěte obrazovku hodinek a ujistěte se, že je povrch zcela suchý. Odstraňte část fólie chránící lepidlo – to je strana, která se nalepí přímo na displej. Zarovnejte sklíčko s hodinkami, poté odlepte zbytek fólie a jemně přitlačte okraj po okraji. V počáteční fázi nanášení mohou pod sklem zůstat bublinky, které je třeba odstraňovat opakovanými pohyby k okrajům. Bublinu můžete odstranit například pomocí bankomatové karty. Pokud sklo nedrží na jedné ze stran, znamená to, že bylo přilepeno křivo, v takovém případě jej budete muset odlepit a pokusit se jej namontovat znovu, dokud se to nepodaří.Vlastnosti ochranného skla:• Hybridní ochranné sklo - kombinace skla a fólie• Chrání displej před nárazem, pádem a poškrábání• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch• Neovlivňuje funkce dotykového displeje• Tvrdost 7H• Tloušťka: 0,28 mm• Obsah balení: sklo, instalační sada

Postel CENENET typ 2, 90x200, masiv borovice
15 830 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Postel CENENET typ 2, 90x200, masiv borovice
15 830 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Postel 90x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 90x200 cm. Barva: borovice Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 97,5 x 206 cm Ložná plocha: 90 x 200 cm Výška čela za hlavou: 69 cm Výška čela u nohou: 49 cmVýška montování roštu: 32,5 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 30,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 40 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Strečové kozačky na podpatku
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Strečové kozačky na podpatku
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Módní a snadno přizpůsobivé obvodu lýtka, strečové kozačky na podpatku se hodí k různým outfitům. Výška pod kolena. Pružná holeň z mikrovlákna se snadno přizpůsobí Vašemu lýtku. Zipové zapínání až do poloviny lýtka pro snadné a rychlé obutí (na vnitřní straně). Kožená prodyšná stélka. Pevný opatek. Potažený podpatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

LES TROPEZIENNES Kozačky LADAK
3 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
LES TROPEZIENNES Kozačky LADAK
3 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kozačky Les Tropéziennes par M Belarbi vynikají prošitím a výšivkou, postranní sponou a vysokým podpatkem. Z kvalitní kožené usně. Postranní patka. Podpatek v dřevěném vzhledu. Kovové logo v horní části holeně. Zipové zapínání. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Ploché pantofle s mašlí a otevřenou špičkou, potisk puntíků
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ploché pantofle s mašlí a otevřenou špičkou, potisk puntíků
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Lehké a ženské, to jsou ploché pantofle s mašlí a otevřenou špičku! Otevřená špička. Překřížené pásky s potiskem a zavázáním na svršku.

JANA Sandály na klínovém podpatku v korkovém vzhledu
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
JANA Sandály na klínovém podpatku v korkovém vzhledu
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Letní sezóna si žádá sandály na klínovém podpatku, které oceníte do města i na pláž. Sandály na klínovém podpatku zn. Jana. Kolem kotníku pásek se sponou. Klínový podpatek opticky zeštíhluje postavu. Stabilní podpatek v korkovém vzhledu. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Široké, vhodné pro citlivá chodidla. (1) Tento výrobek se skládá z více než 50 % z recyklovaného PET materiálu.

PÉDICONFORT® - Derbies s tkaničkami, na klínové podrážce
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
PÉDICONFORT® - Derbies s tkaničkami, na klínové podrážce
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Derbies s tkaničkami zn. Pédiconfort se postarají elegantní městský look a pohodlnou chůzi. Vsadky a členitý střih, mix materiálů. Postranní zip. Lesklé tkaničky pro nastavení na míru. Měkká kožená stélka Aérosemelle tlumí nárazy při došlapu. Měkké vypodložení kolem kotníku. Vzorovaná klínová protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Pantofle dřeváky z plstěného materiálu
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Pantofle dřeváky z plstěného materiálu
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pro každodenní pohodlí. V čistém stylu dřeváků, originální pantofle z plstěného materiálu jsou příjemné i širokým chodidlům. Navíc s koženou kvalitní stélkou pro prodyšnost a maximální pohodlí.

Ploché baleríny
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ploché baleríny
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Oblíbené baleríny jsou maximálně moderní a stylové. Kožená stélka. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka tón v tónu. Pevný opatek. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Žabky na klínku, štras
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Žabky na klínku, štras
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Štras a barvy zdobí tyto krásné žabky v geometrickém designu. Klínový podpatek. Nastavitelný pásek. Vzadu pružný pásek pro nastavení na míru.

Opěrka nohy do auta Škoda Octavia IV. 2020-
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Opěrka nohy do auta Škoda Octavia IV. 2020-
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Opěrka nohy je praktický a designový doplněk do interiéru auta.Jedná se o kryt šikmého nášlapu, o který si řidič během jízdy opírá levou nohu.Kryt se upevňuje pomocí krátkých samořezných šroubů přímo do podlahy vozidla. V místech montáže není vedena žádná kabeláž, a proto obavy z poškození nejsou na místě. 

Domácí baleríny s puntíky
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Domácí baleríny s puntíky
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pro elegantní vzhled i doma zvolte tyto domácí baleríny s puntíky. Plátěný svršek. Široká pruženka tón v tónu na svršku pro perfektní držení. Kontrastní lem. Vyrobeno ve Francii.

Pruhované pantofle
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Pruhované pantofle
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pruhované bačkory se příjemně nosí a představují stylovou domácí obuv. Pružné a lehoučké. Snadné a rychlé obutí. Protiskluzová podrážka.

Sandály na podpatku, efekt macramé
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Sandály na podpatku, efekt macramé
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Sandály zdobené macramé rafinovaně zeštíhlí a prodlouží postavu díky širokému podpatku. Otevřená hranatá špička. Na svršku široký pásek zdobený macramé. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí kovové spony a vsazené pruženky. Stélka na pěnovém podkladu. Široký potažený podpatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Vlnka Dámské korkové anatomické nazouváky Lola - růžová
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vlnka Dámské korkové anatomické nazouváky Lola - růžová
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Korkové nazouváky jsou oblíbené boty, které využijete po celý rok. V létě jsou skvělou volbou na doma i ven i během těch nejteplejších dnů, a v chladnější období je stačí doma doplnit o teplé ponožky. Korek použitý pro podešev nazouváků je měkký přírodní materiál, který tlumí nárazy nohy při každém kroku. Kožená stélka je tvarovaná pro podporu klenby a tím přispívá k pohodlnosti nazouváků i při celodenním nošení. Nazouváky Lola se hodí spíše pro nízký nebo normálně vysoký nárt. Tento produkt je vyroben v České republice. Materiál: Svršek, stélka: hovězí kůže Podrážka: korek, EVAParametry:Roční období: LetníDruh zapínání: Bez zapínáníTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: KorekKolekce: Korkové Lola

Zázvorovník lékařský, zázvor - kořen mletý - Zingiber officinale - Radix zingiberis 50 g
73 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Zázvorovník lékařský, zázvor - kořen mletý -  Zingiber officinale - Radix zingiberisSušený, mletý kořen zázvorovníku lékařského. Velmi oblíbená bylina používaná na celém světě, ze které se pro své léčivé účinky sbírá její kořen. Vyznačuje se sladce-kořeněnou chutí.Kořen zázvoru obsahuje esenciální oleje, fenolické sloučeniny, flavonoidy, alkaloidy, saponiny, steroidy, terpenoidy a taniny, vitamín C, vitamíny skupiny B a vitamín E, které jsou důležité pro imunitní systém a celkové zdraví, minerální látky jako zinek, vápník, hořčík, fosfor, draslík a železo, které jsou důležité pro zdraví kostí, svalů a celkovou funkci organismu.Příznivé vlastnosti kořene zázvoru:normální hladina cukru v krvi – pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi, což může být prospěšné i pro osoby s diabetem,normální činnost kardiovaskulárního systému – pomáhá při regulaci krevního tlaku, upravuje hladinu cholesterolu v krvi,normální trávení – stimuluje tvorbu žaludečních šťáv a enzymů, čímž může pomoci zmírnit zažívací potíže, jako je pálení žáhy, nadýmání nebo nevolnost,podpora přirozené obranyschopnosti organismu – obsah vitamínů a minerálů v zázvoru, zejména vitamínu C, zinku a železa, může posílit imunitní systém a pomoci tělu v boji proti infekcím,pomáhá při rýmě a nachlazení,antioxidant – zázvor obsahuje antioxidanty, které chrání buňky před poškozením způsobeným volnými radikály a pomáhají v boji proti stárnutí a chorobám,protizánětlivé účinky – zázvor pomáhá zmírnit zánětlivé stavy v těle a tím i bolesti spojené s artritidou nebo jinými zánětlivými nemocemi,podpora vitality a energie.PoužitíKořen zázvoru můžete použít k přípravě nálevu.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

BeLenka Dětské barefoot boty Be Lenka Play - Raspberry Pink Velikost: 26
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Materiály: Svršek: kůže (nubuk) Podšívka: textil Stélka: PU recyklát + textil (vyjímatelná) Podešev: guma (KidsComfort) Výroba: Slovensko barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda prošitá podešev pro delší životnost bot podešev KidsComfort díky svým výstupkům zaručuje dokonalou stabilitu kožený límec na patě pro větší komfort a odolnost textilní podšívka příjemná na dotyk nová vyjímatelná stélka z PU recyklátu a bavlny stylové debosované logo Be Lenka Výhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaprostorná špička pro Vaše prstylehká obuv Typ obuvi: vycházková obuv

Dámská kabelka RIEKER C2309-021-061-T29 černá W3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámská kabelka RIEKER C2309-021-061-T29 černá W3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tato crossbody kabelka Rieker je skvostným spojením módního stylu a praktického využití. Kabelka je vybavena dvěma předními a zadní kapsičkou se zipem, které vám umožňují snadný přístup k nezbytným věcem. Kabelka je dělená na dvě samostatné části uzavřené zipem, každá z nich je vybavena malou kapsičkou pro uložení drobností. Nastavitelný popruh vám poskytuje flexibilitu v nošení, takže si jej můžete přizpůsobit podle svých potřeb. Samozřejmě na této kabelce nesmí chybět logo značky Rieker, které zaručuje kvalitu a vkus. Tato kabelka je pro ženy, které hledají stylový doplněk, který nejenže vynikne svým designem, ale také uspokojí všechny požadavky na praktičnost a eleganci v jednom. Rozměry: cca V 28 cm x Š 27 cm x H 6,5 cm Vnitřní uspořádání: kabelka je dělená. Kabelka má délkově nastavitelný popruh, který nelze odepnout. Maximální délka nastavitelného popruhu je cca 135 cm.

Dámská kotníková obuv RIEKER M3873-52 zelená W3
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER M3873-52 zelená W3
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Chcete stylové a pohodlné boty? Tak jste zde správně. Tyto kotníky s velurovou podšívkou zdobí přes nárt kovová spona ve zlatém odstínu a originální vytlačené aplikace na patní části. Obouvání je velmi snadné díky zipu z vnitřní strany. Dominantou je vyšší podešev a měkká stélka, díky které se v botách budete cítit velice příjemně. Ničím nerušený design Vás ohromí a nadchne. S koupí těchto bot zajisté neprohloupíte a budete si užívat každý krok, ať jdete na pochůzky po městě či na kávu s kamarádkou. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Dámské polobotky RIEKER 537C0-15 modrá S3
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámské polobotky RIEKER 537C0-15 modrá S3
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tato dámská obuv od značky Rieker dovede každý Váš outfit k dokonalosti. Svršek v kombinaci kůže a textilu je zdoben vzory v oblasti nártu a ozdobným prvkem na pásku. Logo značky Rieker se vyjímá v oblasti paty. Uzavírání na suchý zip si zajisté oblíbíte nejen kvůli pohodlnosti a rychlosti. S měkkou stélkou se budete cítit příjemně po celý den, ať už se vydáte za prací či zábavou. Tento kousek snadno zkombinujete se sukní i kraťasy. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Superfit Pebbles Lila 1-009540-8500 Velikost: 25
1 269 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Superfit Pebbles Lila 1-009540-8500 Velikost: 25
1 269 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dívčí sandále Superfit Pebbles Lila 1-009540-8500 jsou sportovnějšího stylu, s protiskluzovou podrážkou. V moderní fialové barvě "Lila" s duhovými detaily. Otevřená špička i pata pro maximální komfort v teplých letních dnech. Díky dvěma suchým zipům je možné sandále přizpůsobit v nártové i kotníkové oblasti dle potřeby. Textilní podšívka je z rychleschnoucího materiálu, navíc na omak velmi příjemná. Stélka je z mikrovlákna, které neklouže, saje vlhkost a zároveň rychle schne. Stélka je měkčená pro komfortnější došlap a utlumení otřesů. Podrážka je protiskluzová, ohebná ve směru chůze.- Sednou na: užší a normálně široké nožky - výrobce uvádí šířku WMS M IV, přes nárt plně regulovatelné, jsou tak vhodné na nízký i vysoký nárt.- Zapínání: dva suché zipy - jeden v nártové části, druhý v oblasti kotníku - lze krásně přizpůsobit dle potřeby- Pata je nezpevněná, otevřená- Podrážka: je flexibilní, ve směru chůze poměrně ohebná- Stélka: z mikrovlákna, příjemná na omak, rychleschnoucí a neklouzavá, noha má pohodlný měkký došlap, tlumící otřesySLOŽENÍ: Svršek - textil + syntetika, podšívka - textil, stélka - mikrovlákno, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka boty:25 - 16,5 cm x 4,8 cm 26 - 17 cm x 5,1 cm27 - 17,4 cm x 5,3 cm 28 - 17,8 cm x 5,4 cm29 - 18,7 cm x 5,5 cm 30 - 18,9 cm x 5,6 cm 31 - 19,9 cm x 5,732 - 20,8 cm x 5,8 cm 33 - 21,2 cm x 5,9 cm 34 - 21,8 cm x 6 cm 35 - 22,6 cm x 6,2 cm Měřeno měřidly Plus12 a Clevermess

Urban Ladies 23005-76-24 modré dámské polobotky
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Urban Ladies 23005-76-24 modré dámské polobotky
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská letní vycházková obuv na šněrování tkaničkami.Urban Ladies - dokonalý komfort a špičkové zpracováníObuv je vyrobená z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je vybavená pohodlně polstrovanou stélkou z pravé přírodní kůže.Stélka obsahuje podporu podélné i příčné klenby.Váha jednoho páru: 420 g Dámské letní polobotky.Barva: ModráVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

Adidas Runfalcon 3.0 EL K HP5869
989 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Adidas Runfalcon 3.0 EL K HP5869
989 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Octavia III. 2013-2017 (combi, černá, matná)
1 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Octavia III. je vyrobená z černého, matného hliníku. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě. 1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo maskovací páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Keen Newport Boundless Naval Academy / Evening Primrose Velikost: 31
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Keen Newport Boundless Naval Academy / Evening Primrose Velikost: 31
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Outdoorové dětské sandále Keen Newport Boundless v chlapecké kombinaci Naval Academy / Evening Primrose - tmavě modré s výraznými žlutými detaily. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Newport Boundless je nový model, který narozdíl od Newport H2 má za patou regulovatelný pásek na suchý zip - sandále tak jdou výborně přizpůsobit noze a tím jak je můžete za patou trochu povolit nebo utáhnout, tak lépe sedí. Podrážka je stejná jako u klasických Newport - tedy velmi široká. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Newport lze považovat za kompromis mezi barefoot (široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze) a klasickým stylem (podrážka je silnější, a není s nimi cítit každá nerovnost na cestě).Sednou na: normálně široké a široké nožky, nejsou vhodné pro drobnou úzkou nožkuZapínání: stahovací gumička ve přední části, doplněná suchým zipem za patouOpatek: měkký - sandále je tak možné vzadu sešlápnout a kousek popoběhnout jako v nazouvácíchPodrážka: v přední části dobře ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (nicméně je trochu pevnější než u užšího modelu Seacamp II CNX), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka má výraznější vzorek vzorek pro pohyb v příroděStélka: měkká pěnová - je tvořena horní měkkou vrstvou nanesenou na podrážce, mírné patní lůžko pro podporu správného postavení SLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:20/21 - 13,1 cm22 - 13,8 cm23 - 14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,8 cm29 - 18,0 cm30 - 18,7 cm31 - 19,7 cm32/33 - 20,4 cm34 - 21,2 cm35 - 22,0 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,5 cm39 - 25,5 cm  Tabulka velikostí Keen 

Barefoot tenisky Beda Music BFN 170040/TEX/W Velikost: 27
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Barefoot tenisky Beda Music BFN 170040/TEX/W Velikost: 27
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Růžové barefoot tenisky Barefoot tenisky Beda Music BFN 170040/TEX/W s motivem hudby. Nový střih BFN 170040 je vhodný pro dominantní palec a sestupnější postavení prstů, oproti původnímu modelu je nový střih užší v kotníku. Sednou víc na nožky ve tvaru ploutvičky, ale nesednou na exrémní ploutve (velmi široké nohy s nízkým nártem).- Sednou na: normálně široké a širší nožky, nově mají lehce sestupnější špičku a lépe tak odpovídají tvaru nohy - kde je malíček kratší než palec, vhodné na normální i užší kotník- Zapínání: na dva suché zipy - regulace v nártu a kotníku- Opatek: lehce zpevněný (jako papuče), podrážka je za patou vytažena až přes svršek boty a tím je opatek také zpevněný- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop, růžová :)- Jazyk: je volný, z jednoho kusu materiálu s přední částí boty (není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez jakéhokoliv tvarování, pěnová s nášlapem z mikrovlákna- Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - pěnová s nášlapem z mikrovlákna, podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:22 - 14,1 x 6,6 cm23 - 14,8 x 6,8 cm24 - 15,4 x 7,0 cm25 - 16,0 x 7,2 cm26 - 16,5 x 7,2 cm27 - 17,2 x 7,4 cm28 - 17,9 x 7,4 cm29 - 18,7 x 7,6 cm30 - 19,3 x 7,8 cm31 - 20,1 x 8,0 cm32 - 20,5 x 8,2 cm33 - 21,5 x 8,2 cm