Ochranná lišta hrany kufru Citroen C4 Picasso 2006-2013
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Citroen C4 Picasso 2006-2013
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Citroen C4 Picasso je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.POZOR! Lištu není možné použít pro Citroen C4 Picasso s výbavou Exclusive. 1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo maskovací páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Hyundai Tucson 2019-2020 (po faceliftu, tmavá, matná)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Hyundai Tucson je vyrobená z tmavé nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Peugeot Partner 2008-2018 (matná)
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Peugeot Partner 2008-2018 (matná)
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Peugeot Partner je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty Škoda Kamiq 2019- (tmavé, matné)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Prahové lišty Škoda Kamiq 2019- (tmavé, matné)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Prahové lišty vozu Škoda Kamiq jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel IDRIS Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Mat Velvet 29
22 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem.  Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Movit Deluxe M01295 přenosné masážní lehátko bílé 185 x 80 cm
5 847 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Movit Deluxe M01295 přenosné masážní lehátko bílé 185 x 80 cm
5 847 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Toto přenosné masážní lehátko vám nabízí vše, co si jen při relaxaci můžete přát. Disponuje odnímatelnou a výškově nastavitelnou opěrkou hlavy, otvorem pro obličej a odnímatelnými loketními opěrkami. Robustní rám z bukového dřeva s diagonálními příčkami a ocelovým lankem zajišťuje lehátku bezpečnost a stabilitu. Lehátko je možno nastavit dle potřeby do devíti výškových poloh a je velmi pohodlné. Díky speciálnímu potahu lehce odstraníte jakékoliv stopy po vodě, potu nebo masážním oleji. Lehátko velmi jednoduše a rychle rozložíte i složíte a uložit si jej můžete v přenosném obalu, který ho uchrání před znečištěním. Obal je součástí balení. Technické údaje:celková délka: 211 cmdélka bez opěrky hlavy: 185 cmcelková šířka: 102 cmšířka bez loketních opěrek: 80 cmpracovní výška9 stupňů nastavení – od 65 co 87 cmhmotnost: 19 kgrozměry (složené): 100 x 80 x 28polstrování: 8 cmbarva: bíláopěrka hlavy z MDFvrchní materiál: PU kůžerám a nohy: robustní konstrukce z bukového dřeva s diagonálními příčkami a ocelovými lankynosnost lehátka: 200 kgmax. zatížení při masáži: 600 kg Obsah balení:1 x přenosné masážní lehátko

Ardon Nízké softshellové boty CROSS LOW - 38
970 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ardon Nízké softshellové boty CROSS LOW - 38
970 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Nízké softshellové boty CROSS LOW - 38 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 4 dny.

Pasta del Capitano zubní kartáček Black medium
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Pasta del Capitano zubní kartáček Black medium
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Zubní kartáček Pasta del Capitano střední tvrdosti.

American Club ES02-20 šedé tenisky
760 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
American Club ES02-20 šedé tenisky
760 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dětská celoroční vycházková obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže v kombinaci s textilním materiálem. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou.Váha jednoho páru: 400 gDívčí celoroční tenisky.Barva: ŠedáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 9 cmPodpatek: 2 cm

Bama Gelové patní vložky (patičky)
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bama Gelové patní vložky (patičky)
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tvoří neviditelné polstrování pro Vaše paty. Zvyšují komfort nošení tím, že brání klouzání pat v botě a chrání kůži před odřením a otlačením. Je ideální pro uzavřené boty. Jsou hypoalergennídermatologicky testovány.

Svorto Vložky s patním lůžkem dětské
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Svorto Vložky s patním lůžkem dětské
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Jsou určeny především do obuvi, která má nedostatečně tvarovanou vnitřní stélku. Základem vložek je výlisek z pružného a pevného materiálu EVAC. Patní lůžko a podélná klenba drží nohu ve správném osovém postavení. Textilní povrch s antibakteriální úpravou. Jaký problém produkt řeší? podélně plochá noha / vybočená nebo vbočená pata / propadlá klenba / chybné postavení chodidelTvar vložky celý tvarPodpora, vyměkčení a stabilita podpora podélné klenby / patní lůžkoBalení pár

Chlapecké holínky WOLF - Y2201B, černá / netopýři Barva: Černá, Velikost: 24
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Chlapecké holínky, šusťáková vsadka na horním okraji, možno stáhnout tkaničkou s olivkou

Bennon BASIC S1 Sandal pracovní
809 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bennon BASIC S1 Sandal pracovní
809 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Flexibilní odvětraný sandál vhodný do vnitřních i venkovních suchých provozů. Světlá podešev nezanechává stopy na podlaze. Varianta S1 s ocelovou bezpečnostní tužinkou v oblasti prstů. • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU HORNET• tužinka/planžeta: ocel/-Norma: EN ISO 20345:2011 S1 SRC

Bennon NON METALLIC S3 High
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bennon NON METALLIC S3 High
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s reflexním prvkem na boku, vybavená lehkou kompozitní tužinkou a planžetou neobsahující žádné kovové součásti. • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň hydrofobní• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU ODYSSEA• tužinka/planžeta: kompozit/kevlarNorma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC

Vlnka Pánské protiskluzové bačkory na suchý zip káro
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vlnka Pánské protiskluzové bačkory na suchý zip káro
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Bačkory jsou uzavřené i přes patu s tím, že v oblasti nártu je suchý zip, díky kterému je obouvání velmi snadné Protiskluzové bačkory káro jsou vysoce stabilní, pevné a díky suchému zipu v oblasti nártu vhodné i pro starší osoby. Předností u bačkor je protiskluzová podrážka, na základě které se řadí mezi bezpečnou obuv. Bačkory mají uzavřenou patu, tudíž na chodidle dokonale sedí a maximálně izolují před vnějším chladem.Díky prodyšnému filcu v povrchové části efektivně větrají a tím pádem je možné boty nosit i celoročně. Celkový tvar a struktura bačkor je navržena dle moderních technologií pro osoby s otoky chodidel, vysokým nártem a haluxy. Suchý zip v horní části usnadňuje manipulaci a celkový proces obouvání. Bačkory můžete použít i na venkovní chození díky protiskluzové podrážce.Zajisté oceníte, že jsou bačkory vyrobeny českou tradiční značkou Vlnka. Zakoupením tohoto výrobku podpoříte českého výrobce. Materiál:Podrážka: PolyuretanPovrchový mat: Prodyšný filc

Bennon RECADO XTR O2 Low
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bennon RECADO XTR O2 Low
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pohodlná treková obuv sportovního vzhledu. Obuv je vybavena voděodolnou membránou REGI-TEX, chrání tak nohy před vlhkem a nepřízní počasí. Díky ochrannému TPU dílu v patní části je chodidlu poskytnuta maximální jistota v nášlapu, lepší stabilita při chůzi.TPU povrstvení zvyšuje odolnost špice při chůzi v členitém terénu (ochrana proti okopu).Podešev Vibram má protiskluznou SRC vlastnost, navíc je odolná proti kontaktnímu teplu.Obuv disponuje reflexními prvky.  Použití: pracovní obuv, běžné nošení i outdoorové aktivityObuv je certifikována jako pracovní dle normy EN ISO 20347:2012 O2 SRC FO HRO WR CI • vrchový materiál: Nubuck hovězinová useň hydrofobní • podšívka: membrána REGI-TEX® • stélka: ABSORBA XTR • podešev: EVA/pryž Vibram ®187C

Pro Touch Rebel IV 29 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Pro Touch Rebel IV 29 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dětské volejbalové boty Pro Touch Rebel IV mají střih Kids Performance Fit a pohodlný řemínek s nízkým střihem, který váží pouhých 208 g.

McKinley Jules II 28 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
McKinley Jules II 28 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Zimní boty McKinley Jules II mají vysoký střih s dvojitým prošíváním s teplou fleecovou podšívkou a systémem rychlého šněrování pro pohodlí a snadné používání. Materiál: Polyester, PU Teplá fleecová podšívka Protiskluzová pryžová podrážka Quick Lace šněrování

McKinley Annabella AQB Winter Kids 35 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
McKinley Annabella AQB Winter Kids 35 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dětská zimní obuv McKinley Annabella AQB Winter Kids s vyšším střihem a technologií Aquabase®, která poskytuje základní ochranu proti dešti a větru při vnějších aktivitách. Hřejivá fleecová podšívka a hliníková izolace pomáhají udržet nohy v teple. Obouvání usnadňuje poutko nad patou, klasické ploché šňůrky pro výborný fit. Podrážka se vzorem zajistí dobrou přilnavost v zimním terénu. Technologie AQUABASE®: Větru a voděodolné a prodyšné tkaniny poskytují ochranu při outdoorových aktivitách a zajišťují sucho a komfort i při zhoršených povětrnostních podmínkách Hřejivá podšívka pro udržení tepla Podrážka s dobrou přilnavostí v zimním terénu Mezipodrážka s tlumícím efektem v oblasti paty Klasické ploché šňůrky pro výborný fit

Salomon Speedcross 6 GTX W 38 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Salomon Speedcross 6 GTX W 38 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dámská běžecká trail obuv Salomon Speedcross 6 GTX W, kterou není třeba představovat. Věrná svým legendárním kořenům a statusu ikony trailů, tato verze je lehčí s ještě výkonnějším, přilnavějším spojením se zemí a rychlejší evakuací bahna. Obsahuje voděodolnou a prodyšnou membránu Gore-Tex ideální do mokra a bláta, propracovaný svršek a klasický Speedcross komfort. Grip: Inovovaná podešev znamená, že Speedcross 6 rychleji shazují bláto a poskytují ještě lepší přilnavost na mokrém povrchu Fit: Konstrukce Sensifit™ pro přesné, optimální držení nohy a klasické Speedcross pohodlí Voděodolná a prodyšná membrána Gore-Tex, která udrží vaše nohy v suchu a pohodlí i v náročných, blátivých podmínkách Mud Contagrip®: zkonstruován pro maximální přilnavost na volných, měkkých, drsných a nerovných površích, využívá hluboké, ostré výstupky vyrobené ze směsi, která se zaměřuje na přilnavost EnergyCell™+: směs mezipodešve s vysokým odrazem, která poskytuje výjimečnou návratnost energie spolu s výrazným odpružením a odolností Síťka proti nečistotám: Pevná síťovina, která zabraňuje zachycení nečistot mezi nohou a stélkou Ripstop tkanina: Tkaniny vyrobené z nylonu s výztuží, která odolává roztržení a oděru Quicklace™: Minimalistická a pevná šňůrka pro stažení jedním zatažením. Jednoduché nasazování, snadné zouvání Recyklovaný materiál: Materiály vyrobené z recyklovaných produktů, jako jsou PET láhve nebo materiálový odpad Drop: 10 mm (pata: 33 mm, špička: 23 mm) Hmotnost: 279 g

DeltaPlus FROST OB SRA Holínky zateplené zelená 46
693 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
DeltaPlus FROST OB SRA Holínky zateplené zelená 46
693 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Představujeme vám vynikající pracovní holínky FROST OB SRA - ideální volbu pro ochranu vašich nohou před nepříznivými teplotami a nebezpečím smyku na kluzkých podlahách.Tyto holínky jsou vyrobeny z kvalitního PVC materiálu, což zajišťuje vysokou odolnost vůči vlhkosti a mechanickým poškozením. Vaše nohy budou v suchu a bezpečí i v náročných pracovních podmínkách.FROST OB SRA holínky mají lem se stahovací šňůrkou a brzdičkami, což umožňuje přizpůsobit jejich šířku a těsnost na vaši nohu. Tento design zajistí, že holínky budou perfektně sedět a minimalizovat riziko průniku nečistot dovnitř.Zateplený vnitřek holínek poskytuje ideální tepelnou izolaci, díky čemuž jsou vhodné pro práci v nepříznivých teplotách. Vaše nohy zůstanou teplé a pohodlné i v chladných podmínkách.Pracovní holínky FROST OB SRA jsou označeny SRA, což znamená, že jsou odolné vůči smyku na podlaze s keramickými dlaždicemi s laurylsulfát sodným. Díky tomuto označení můžete mít jistotu, že vaše chůze bude bezpečná a stabilní i na kluzkých površích.Holínky mají podšívku z polyester kožešiny, což přidává na komfortu a tepelné izolaci. Podešev z PVC s hlubokým dezénem zajišťuje výborný odpor proti skluzu a pohodlný krok na různých typech povrchů.Pracovní holínky FROST OB SRA splňují normy EN ISO 20344: 2011 a EN ISO 20347: 2012 OB SRA, což potvrzuje jejich kvalitu, bezpečnost a schopnost odolávat náročným pracovním podmínkám.Holínky FROST OB SRA jsou vaší spolehlivou volbou pro ochranu nohou při práci v nepříznivých podmínkách. Sázíme na kvalitní materiály, bezpečnostní prvky a pohodlný design, abyste si užili bezstarostnou a produktivní práci.Zateplená vložka těchto holínek NENÍ vyndávací.Obuv JE certifikavaná jako pracovní. Norma: EN ISO 20344: 2011 a EN ISO 20347: 2012 OB SRA. Pracovní holínky vyrobené z PVC

Superfit Sport7 1-006201-0000 GoreTex Velikost: 32
1 969 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Superfit Sport7 1-006201-0000 GoreTex Velikost: 32
1 969 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Funkční celoroční boty Superfit Sport7 v praktické černé barvě v kombinaci s zelenou s šedou. Díky Gore-tex membráně jsou prodyšné a zároveň nepromokavé. Stélka a podšívka je fleecová, jsou tedy mírně zatpelené a vhodné i do chladnějšího počasí. Gumová ochrana špičky, která se neokope. Jsou lehoučké a ohebné zároveň. Reflexní prvky na špičce i v zadní části.Vhodné na podzim, případně i na teplejší zimu.Šířka : M IV  (střední)- Sednou na: úzké až normální nožky, nejsou vhodné na širokou nohu a vysoký nárt- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: suchý zip v horní části, a gumička imitující tkaničky ve spodní části, dají se velmi dobře utáhnout i na hodně úzkou nohu- Opatek: pevný- Podrážka: poměrně lehká, měkká a ohebná, jedná se o tzv. vstřikovanou podešev - nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se a velmi dobře tepelně izoluje- Jazyk: přišitý až pod horní suchý zip (do této výšky je také aplikována membrána a garantovaná nepromokavost)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, mírně zateplená filcem příjemným na omakSLOŽENÍ: Svršek - kůže (velur) + syntetika, podšívka - textilie + fleece s GoreTex membránou, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:23 - 14,6 cm24 - 15,0 cm25 - 15,7 cm26 - 16,5 cm27 - 17,1 cm28 - 18,0 cm29 - 18,5 cm30 - 19,2 cm31 - 19,8 cm32 - 20,5 cm33 - 21,3 cm34 - 21,9 cm35 - 22,6 cm

Dámské espadrilky Coqui ISLA bílé Velikost: 36
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámské espadrilky Coqui ISLA bílé Velikost: 36
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Komfort a pohodlí. To jsou dámské espadrilky ISLA od českého výrobce Coqui. Decentní a přitom velmi pohodlný styl díky prodyšnému materiálu hodící se ke všemu. Ať už vyrazíte v sukni, šatech nebo jen tak v džínách, s espadrilkama "nesáhnete vedle". Díky šněrování se dobře nazouvají a zároveň se krásně přizpůsobit nártu i kotníku.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i na vyšší nárt- Zapínání: tkaničky- Opatek: měkký- Stélka: vlepená, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - textil s imitací semiše, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetika Velikost  - vnitřní délka:36 - 22,8 cm37 - 23,5 cm38 - 24,2 cm39 - 24,7 cm40 - 25,5 cm41 - 26,3 cm

Bačkory Anatomic Flexible Apple Velikost: 22
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bačkory Anatomic Flexible Apple Velikost: 22
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Bačkory Anatomic Flexible Apple padnou na užší, i na velmi úzkou nohu, a jsou vhodné i pro nohy s užší patou a kotníkem. Ve velikostech 22 a 23 jsou vyšší a podporují kotník. Krytá špička a krytá pata zaručuje odolnost proti okopu. Podrážka vyrobena patentovanou směsí Mitsubishi Chemical Corp., podrážka je poměrně lehká, ohebná, velmi odolná, protiskluzová. Podrážka je odvětraná pro zajištění lepší cirkulace vzduchu v obuvi.Jsou jsou vybaveny vyjímatelnou koženou vložkou s částečnou podporou podélné klenby (podpora podélné klenby je jednoduše odstranitelná vystřižením). Kožená vložka obsahuje prvky aktivního uhlí, které pohlcují zápach a jsou antibakteriální.Boty jsou určené do interiéru, ale v teplých dnech je lze použít i venku. Lze prát v ruce na 30°C (vždy před praním je nutné vyndat vnitřní koženou vložku).Samozřejmostí je použití pouze zdravotně nezávadných materiálů. Vnitřní délka a šířka obuvi:Velikost 22 - vnitřní délka 14,2 cm, šířka přes klouby prstů 5,9 cmVelikost 23 - vnitřní délka 14,8 cm, šířka přes klouby prstů 6,0 cmVelikost 24 - vnitřní délka 15,3 cm, šířka přes klouby prstů 6,3 cmVelikost 25 - vnitřní délka 16,0 cm, šířka přes klouby prstů 6,5 cmVelikost 26 - vnitřní délka 16,7 cm, šířka přes klouby prstů 6,6 cmVelikost 27 - vnitřní délka 17,4 cm, šířka přes klouby prstů 6,7 cmVelikost 28 - vnitřní délka 17,9 cm, šířka přes klouby prstů 7,0 cmVelikost 29 - vnitřní délka 18,5 cm, šířka přes klouby prstů 7,3 cmVelikost 30 - vnitřní délka 19,4 cm, šířka přes klouby prstů 7,4 cmVelikost 31 - vnitřní délka 20,0 cm, šířka přes klouby prstů 7,7 cmVelikost 32 - vnitřní délka 20,4 cm, šířka přes klouby prstů 8,0 cmVelikost 33 - vnitřní délka 21,3 cm, šířka přes klouby prstů 8,1 cm

Mokřadkový olej 100% Alteya Organics 50 ml
370 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Mokřadkový olej 100% Alteya Organics 50 ml
370 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Mokřadkový olej 100% Alteya Organics 50 mlTento jemný organický mokřadkový olej se získává ze semínek lisováním za studena. Má vynikající zvlhčovací a ochranné vlastnosti pro pokožku, díky čemuž nezanechává mastný pocit a pomáhá zlepšovat vzhled jemných vrásek. Tento stabilní olej je mimořádně odolný vůči oxidaci a obsahuje sloučeniny, které mohou inhibovat v pokožce enzymy degradující kolagen. Díky své bohaté textuře pomáhá vytvářet bariéru, která zajistí přirozenou vlhkost pokožky a zabrání jejímu vysoušení.Použitív přípravcích pro péči o pleť nebo samostatně, včetně přípravků pro péči o obličej, výroby mýdla, masážních olejů a jiných produktů péče o tělo a kosmetických produktů,aplikujte několik kapek denně nebo podle potřeby na celý obličej – samostatně nebo po ošetření na bázi vody,přidejte několik kapek na pokožku hlavy a do délek vlasů, nechte působit 30 minut až hodinu, poté omyjte šamponem,používejte jen podle pokynů na neporušenou pokožku.Způsob extrakce: Lisovaný za studenaRychlost absorpce: RychláAroma: LehkéUpozornění: Pouze k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Pokud dojde k podráždění, přestaňte používat. Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah přímého slunečního záření.

TREZETA-Storm WP Jr grey/peach Šedá 39
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
TREZETA-Storm WP Jr grey/peach Šedá 39
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dívčí obuv značky Trezeta. Hledáte hezké turistické boty, které jsou zároveň i funkční a odolné? Trekingové boty pro dívky Trezeta-Storm jsou tou správnou volbou. Nepromokavý semišový svršek se dokonale přizpůsobí tvaru dětského chodidla, je odolný proti roztržení a oděru a v kombinaci se síťovaným límcem zajistí maximální ventilaci vzduchu a komfort nošení. Membrána Trezeta Water Stopper vytváří bariéru proti vodě a vnějším prvkům, která garantuje nepromokavost a ochranu. Podrážka trekových bot z dvoubarevné termoplastické gumy je lehká a odolná, navržená tak, aby absorbovala nárazy a zaručovala maximální přilnavost na jakémkoli terénu. Gumový nástřik na kotníku umožní ochranu a stabilitu při chůzi, zatímco gumová výztuž špičky chrání nohu před nárazy o kameny a kořeny. K lasické vázání na tkaničky dobře fixuje nohu. Dívčí outdoorové boty jsou perfektními společníky na procházky do lesa, turistická dobrodružství a kempování. Detaily produktu: odolné boty vyšší střih klasické šněrování logo značky na boční přední straně a jazyce bot anatomická stavba nepromokavý svršek ze semiše a textilie prodyšná podšívka technologie membrány Trezeta Water Stopper udrží nohy v suchu mezipodešev z EVA pěny tlumí nárazy vynikající trakce a přizpůsobivost terénu vhodné i na delší náročnější trasy, na kemp či na vyjížďky

SKECHERS-Fuse Tread Trekor black/lime Černá 27
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
SKECHERS-Fuse Tread Trekor black/lime Černá 27
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Chlapecká obuv značky Skechers. Dětské turistické boty mají kotníkový střih a moderní design. Svršek dětských turistických bot je z kombinace materiálů a poskytuje odolnost a prodyšnost v jednom. Boty na turistiku pro děti jsou pohodlné díky stélce Air Cooled Memory Foam, která jim poskytne potřebný komfort a pohodlné nošení. K pohodlí přispívá také polstrovaný límec boty. Dětské Skechers tak můžete nosit ve volném čase, na procházky do přírody či turistiku. Dětská turistická obuv se váže má elastické šňůrky, které jsou doplněny o popruh se suchým zipem. Obouvání a zouvání je tak pro děti velmi jednoduché. Turistické boty pro chlapce mají členitou podrážku, která poskytne stabilitu i na nerovném povrchu při turistických dobrodružstvích. Hlavní výhodou dětských bot do přírody je membrána, která zajistí voděodolnost a dětské nohy v suchu i v nepříznivých povětrnostních podmínkách. Detaily produktu: dětské turistické boty kotníkový střih voděodolná membrána odolný a prodyšný svršek pohodlné díky stélce Air Cooled Memory Foam polstrovaný límec elastické šňůrky s popruhem na suchý zip členitá gumová podrážka zajistí stabilitu

TECNICA-Plasma GTX Ms shadow savana/dusty fieno Hnědá 46,5
5 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
TECNICA-Plasma GTX Ms shadow savana/dusty fieno Hnědá 46,5
5 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

ADIDAS-Daily 3.0 crew navy/cloud white/core black Modrá 45 1/3
1 377 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ADIDAS-Daily 3.0 crew navy/cloud white/core black Modrá 45 1/3
1 377 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky adidas. Značkové tenisky osloví pány, kteří mají rádi džínový vzhled bot. Modré tenisky doplňují charakteristické tři pruhy na boční straně v bílém provedení. Klasické vázání botasek adidas umožní, že se trendy tenisky dobře přizpůsobí noze. O super komfort při nošení trendy tenisek se postará měkká stélka a textilní polstrování. Stylové tenisky mají štítek s nápisem adidas. Pánské tramky jsou odolné a protiskluzové. Podrážku zdobí logo adidas na zadní straně. Modré botasky jsou skvělými společníky pro běžné nošení, do města, na výlet a volný čas. Detaily produktu:Klasický střihDžínový vzhledKlasické vázání na tkaničkySvršek z plátnaProdyšná konstrukceSkejterské tenisky pro každý denVložka OrthoLite®Gumená podrážka s vulkanizovaným vzhledem

BOOT DOC-Dynamic 5 mid arch insoles Černá 45 2/3 (MP300)
720 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
BOOT DOC-Dynamic 5 mid arch insoles Černá 45 2/3 (MP300)
720 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Stélky do bot značky Boot doc. Základní univerzální koncept 3-Arch stélky vhodný pro všechny dynamické sporty.Velikost je uvedena v mondopoint (v mm). Např. velikost 240 je 240 mm=24 cm).Detaily produktu:• Mikrovlákno-Jersey materiál s funkcí proti zápachu• Velmi lehká, prodyšná stélka s atraktivním designemVýhody vložek do bot Boot Doc:zohledňují individuální typ chodidla podle klenbyzohledňují nerovnováhu levého a pravého chodidlapomáhají rovnoměrnému rozložení tlaku a omezují tak tvorbu otlakůvýborně tlumí nárazyoptimalizují přenos sil při pohybustabilizují chodidlo a tím redukují riziko zranění, chrání vazy, šlachy a svalyzlepšují držení celého těla

SKECHERS-Ultra Flex 2.0 - Alcrest chocolate Hnědá 43
1 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
SKECHERS-Ultra Flex 2.0 - Alcrest chocolate Hnědá 43
1 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky Skechers. Boty Ultra Flex 2.0 - Alcrest chocolate ve vyšším střihu jsou skvělou volbou pro běžné nošení. Obuv má klasické vázání. Boty pro pány mají pohodlnou stélku a díky perforacím jsou optimálně prodyšné. Díky stylovému městskému vzhledu tenisky skechers dobře doplní mnohé outfity. Vnitřní stélka Air-Cooled Memory Foam® z nich dělá pohodlnou obuv. Pánské botasky se hodí na každodenní nošení, do práce, na procházky ve městě nebo jiné volnočasové aktivity. Detaily produktu:sportovní střihvázání na šňůrkyprodyšné díky perforovanému svrškustélka Air-Cooled Memory Foam®logo značky na jazyku a boku boty

MycoMedica BetaGlukan BIOcell 90 kapslí
290 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
MycoMedica BetaGlukan BIOcell 90 kapslí
290 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

BetaGlukan BIOcell je přírodní ß-1,3/1,6 D-glukan , který přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu .

MycoMedica MycoStress 180 tablet
572 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
MycoMedica MycoStress 180 tablet
572 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

MycoStress je směsí houby hericium a čínských bylinek sestavená na principech čínské medicíny pro odblokování energetických shluků , které předcházejí téměř všem onemocněním .

STRALIS S3 SRC poloholeň-48
2 225 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
STRALIS S3 SRC poloholeň-48
2 225 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Bezpečnostní zateplená vysoká obuv s ocelovou tužinkou i stélkou, TPU podrážkou rezistentní kyselinám a olejům, PU chráničem špičky, podšívkou WINTHERM®, úpravou proti množení plísní a bakterií a svrškem z kůže v kombinaci s textilem.

AUGE MF S1P SRC sandál 47
811 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
AUGE MF S1P SRC sandál 47
811 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Bezpečnostní sandál s kompozitní tužinkou a stélkou odolnou vůči propíchnutí. PU/PU podrážka rezistentní olejům, absorpcí energie v patě, vysoká odolnost vůči uklouznutí. Svršek z broušené kůže s reflexním pruhem.

BC SAFETY S5 SRA holina 39 žlutá
452 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
BC SAFETY S5 SRA holina 39 žlutá
452 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Antistatické bezpečnostní holínky z PVC s ocelovou tužinkou a stélkou odolnou propíchnutí. Určené k ochraně před vodou, nečistotou, stlačením a propíchnutím. Podešev, resistentní olejům, pohonným látkám a tukům. Vyhovují všem požadavkům na bezpečnostní pracovní obuv na stavbách, v zemědělství a výrobních provozech.

Expedo Postel z masivu STUDENT + rošt ZDARMA + pěnová matrace MORAVIA 16 cm, 180x200cm, přírodní/nelak
8 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Postel z masivu STUDENT je vyrobena z borovicového dřeva opracovaného do hladka. Materiál už dále není lakován. Rozměr 180x200 cm nabízí dvě 'páté nohy' přispívající ke stabilitě a pevnosti celkové konstrukce postele. Součástí je také laťkový rošt, který vám přidáme ZDARMA. Maximální komfort vám zařídí vámi vybraná matrace.Shrnutí:Postel z masivunelakované dřevo2 páté nohylaťkový rošt ZDARMAvámi vybraná matracePoužité materiály:PUR PĚNA, masiv

MERRELL-Agility Peak 4 coral Červená 40
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
MERRELL-Agility Peak 4 coral Červená 40
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská obuv značky Merrell. Dámské trailové boty osloví nejen trendy vzhledem, ale také funkčními vlastnostmi. Trailová obuv pro dámy byla navržena tak, aby poskytla oporu a podporu při běhu. Dámské běžecké tenisky jsou ideální pro nerovný a nezpevněný terén i pro běh do lesa. Mají prodyšný svršek, který je garancí výborné ventilace vzduchu. Běžecké botasky pro dámy mají zpevněnou špičku a patu pro lepší ochranu a stabilitu. Váží se na šňůrky, které jsou 100% recyklovány a vázání je navrženo tak, abyste si je mohli bez problémů utáhnout iv rukavicích. Běžecká obuv na trail má polstrovaný límec pro super komfort při nošení. Obouvání a zouvání usnadňuje poutko na zadní straně. K pohodlí při běhu přispívá také 100% recyklovaná vnitřní stélka, která zároveň předchází vzniku zápachu díky Cleansport NXT™. Trailové boty Merrell mají mezipodešev vyrobenou z lehké pěny FloatPro™, která pomáhá vytvořit skvělé odpružení a tlumení. Vysoce výkonná podrážka Vibram® MegaGrip® má perfektní přilnavost a spolehlivou trakci na suchém i mokrém povrchu. Detaily produktu: prodyšný svršek vázání na šňůrky zpevněná špička a pata poutko na patě usnadňuje obouvání a zouvání polstrovaný límec boty vyjímatelná vnitřní stélka předchází vzniku zápachu díky Cleansport NXT™ mezipodešev vyrobená z lehčí pěny FloatPro™ poskytnou odpružení a tlumení technologie FLEXconnect® výkonná pryžová podrážka Vibram® MegaGrip® má bezkonkurenční přilnavost na suchém i mokrém povrchu vhodné na drsnější trasy vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Artelta Manželská postel AUDREY | 140 x 200 cm Barva: Šedá / Monolith 84
15 000 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Manželská postel AUDREY | 140 x 200 cm AUDREY je vkusná postel v klasickém stylu. Vyrábí se ve 4 velikostech, díky čemuž je ideální volbou pro větší i menší ložnice. Postel je doplněna o elegantní vysoké čelo s měkkým povrchem, které bude dokonalou oporou pro denní odpočinek. Postel je dostupná ve dvou variantách s rolovaným, dřevěným rámem nebo s kovovým rámem s plynovým zdvihem a praktickým úložným prostorem . Díky velkému výběru barev dokonale dotvoříte ložnici dle svých představ. Postel je dodávána bez matrace, je třeba ji doobjednat. látka ekokůže dřevěný rošt Manželská postel AUDREY je čalouněná látkou nebo ekokůží, rošt je dřevěný. Nano impregnace prodlouží životnost postele, případné skvrny lze odstranit čističem . šířka: 160 cm výška: 93 cm hloubka: 223 cm výška čalounění: 34 cm tloušťka čela: 15 cm plocha na spaní: 140 x 200 cm hmotnost: 80 kg barevné provedení: Béžová / Dora 21 Hnědá / Dora 28 Cihlová / Dora 63 Zelená / Kronos 19 Modrá / Monolith 77 Šedá / Monolith 84 Černá / Soft 11 ekokůže Bílá / Soft 17 ekokůže

1Mcz Ceramic Glass 5D Full Glue pro Samsung Galaxy S21 FE 35116
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
1Mcz Ceramic Glass 5D Full Glue pro Samsung Galaxy S21 FE 35116
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Screen Glass Protector 5D Full Glue Ceramic pro Samsung G990 Galaxy S21 FE 5G Vysoce kvalitní tvrzená vrstvená folie s plošným podlepením. Tento ochranný film dotykového skla je pružný, přesně tvarovaný a poskytuje 100% průhlednost displeje. Vysoký faktor tvrdosti 9H mu zaručuje odpovídající ochranu, ale přitom vám nepraskne. Tento keramický film poskytne vašemu displeji spolehlivou ochranu od okraje k okraji.   Perfektně přizpůsobená vysoce tvrzená vrstvená folie vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Tato tvrzená folie má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny. Pro bezpečnější používání jsou okraje folie zaoblené.    Tato tvrzená folie poskytuje displeji Vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Folie má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Samsung G991 Galaxy S21 FE 5G Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

Vložky ARDON®INS COMFORT | H1494/46
141 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vložky ARDON®INS COMFORT | H1494/46
141 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

ESD vložky do bot, anatomicky tvarované, tlumící došlap, antistatické, prodyšné, antibakteriální, velikosti: 36 - 48

Bezpečnostní obuv ARDON®ARLOW S3 | G3118/40
818 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®ARLOW S3 | G3118/40
818 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

bezpečnostní kožená polobotka, s ocelovou špicí a planžetou, reflexní pásek pro vyšší viditelnost, voděodolná úprava, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: buvolí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 614 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®FOUNDRY S1 | G3073/48
738 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FOUNDRY S1 | G3073/48
738 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

bezpečnostní celokožená slévárenská kotníková obuv, s ocelovou špicí, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, v oblasti kotníku bezpečnostní boční vsadky z kombinace gumy a kůže pro okamžité vyzutí v případě vniknutí okuje do obuvi, materiál: buvolí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 39 - 48, váha: 654 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®GEARSAN ESD S1 | G3249/48
914 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®GEARSAN ESD S1 | G3249/48
914 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

bezpečnostní sandál, s kompozitovou špicí, bez kovových součástí, provedení ESD, materiál: semišová useň, textilie, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 560 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Vlnka modré vlněné tenisky
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vlnka modré vlněné tenisky
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Letní tenisky z ovčí vlny? No jasně, za nás je to skvělá volba! Ovčí vlna totiž dobře odvádí vlhkost i teplo od pokožky, noha se v ní nepřehřeje, a navíc je to lehoučký a měkký materiál. Vlněné tenisky se proto dobře přizpůsobí tvaru vašeho chodidla a nebudou vás tlačit. Vnitřek boty je podšitý bavlnou a stélka je vyjímatelná pro snadnější údržbu nebo pokud si chcete do bot vložit jinou, třeba ortopedickou stélku. Opatek je vyztužený pevnou kůží, aby byla pata chráněna a také se zvýšila stabilita boty. Materiál: Svršek: 100 % ovčí vlnaVnitřek: 100 % bavlnaParametry:Určení: PánskéBarva: ModráRoční období: CeloročníDruh zapínání: Na zavázáníTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlnaKolekce: Vlněné tenisky

Vlnka Pánské kožené sandály Radim - hnědá
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vlnka Pánské kožené sandály Radim - hnědá
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Sandály Radim se hodí pro spoustu příležitostí a je jen na vás, kam je budete nosit. V létě je to příjemná vycházková obuv pro každodenní nošení a pochůzky po městě, stejně pohodlné ale budou i když si je necháte třeba jako přezutí pro dny plné práce. Díky suchému zipu si můžete nastavit obvod boty okolo kotníku a přes nárt. Stélka sandálů Radim je velmi měkká a přizpůsobivá tvaru nohy, takže máte chodidla s každým krokem v měkkém pohodlí. Stabilitu boty zlepšuje zpevněný opatek. Materiál: Svršek, stélka: kůžePodrážka: syntetická gumaParametry:Určení: PánskéBarva: HnědáDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíJaký mám problém: Vysoký nártZnačka: VlnkaMateriál: Kůže

ELTAP Čalouněná postel SAFIRO Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Riviera 97
36 159 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel SAFIRO s elegantním klasickým prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: Postel má celočalouněný korpus a oboustrannnou taštičkovou matraci o výšce 30 cm (skládající se z vrstev kombinující taštičkovou pružinu, latex, pěnu T25, kokos a visco pěnu, tvrdost H3) se snímatelným hedvábným potahem.Matraci se doporučuje každé 2-3 měsíce otáčet. 15 cm vysoké nohy umožní, aby se čistící roboti dostali pod postel.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ASICS-Gel Sonoma 7 GTX black/sandstorm Černá 39,5
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ASICS-Gel Sonoma 7 GTX black/sandstorm Černá 39,5
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská obuv značky Asics. Dámské běžecké tenisky jsou určeny pro náročný terén a traily. Byly navrženy s důrazem na funkčnost a pobyt venku i v náročnějších podmínkách. Trailové boty disponují membránou Gore-tex, která pomáhá udržet Vaše nohy v teple a suchu při běhu ve vlhkém prostředí, v dešti či sněhu. Mají prodyšný svršek z technické síťoviny, který zajistí potřebnou cirkulaci vzduchu.Trailové tenisky Asics se vážou na klasické šňůrky. K pohodlí během běhu přispívá polstrovaný límec boty a mezipodešev AMPLIFOAM™ po celé délce. Technologická jednotka GEL® je strategicky umístěna tam, kde je zapotřebí odpružení. Pryžová podrážka trailové obuvi je funkční a poskytuje pokročilou trakci. Její dezén vám pomůže zažít sebevědomý krok v kopcích a sjezdech v náročném terénu. Dámské boty na trail byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů.Detaily produktu:dámská trailová obuvmoderní designprodyšný svršek ze síťovinyvázání na šňůrkypolstrovaný límecmembrána Gore-Tex mezipodrážka AMPLIFOAM™ poskytne tlumeníGel technologie je strategicky rozmístěna a poskytne odpruženípryžová podrážka poskytne trakci a stabilituvyrobeno iz recyklovaných materiálů

ADIDAS ORIGINALS-Nizza Platform Mid core black/semi pink glow/cloud white Černá 39 1/3
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská obuv značky adidas originals. Stylové tenisky s trendy nápisem na podrážce, který v překladu znamená „Svět potřebuje lásku“. Vyjádřete svůj styl těmito trendy plátěnkami adidas, které vznikly ve spolupráci s graffiti umělcem André Saraivem. Černé tenisky mají vyšší střih a vázání na šňůrky. Výhodou je také pogumovaná špička, která prodlužuje jejich životnost a chrání Vaše prsty.Značkové botasky v černé barvě doplňují růžové detaily jako výšivka na boku, jazyku a korálek na šňůrkách. Mají pryžovou podrážku, která má dobré přilnavé vlastnosti. Jsou na jemné platformě. Botasky dámské byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Pokud rádi poutáte pohledy, tyto plátěnky adidas originals jsou pro Vás správnou volbou. Detaily produktu:černé plátěné adidasvyšší střihpogumovaná špičkatrendy design ve spolupráci s graffiti umělcem André Saraivemvázání na šňůrkyrůžové detailypryžová podrážka s nápisem "Svět potřebuje lásku"platformavyrobeno iz recyklovaných materiálů

Kožené kotníkové boty s perforací
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kožené kotníkové boty s perforací
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Nepostradatelné kotníkové boty Chelsea s pruženkou a perforací! Skvělé pro kombinování s džínami i kalhotami, vždy budou IN. Z pravé kůže. Kožená pěnová stélka. Na každé straně široká pruženka. Členitý střih, perforace a prošití. Pevný opatek. Vzadu poutko pro snadné obutí. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Kotníkové kozačky se zipem, kůže a kožená useň
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kotníkové kozačky se zipem, kůže a kožená useň
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kotníkové kozačky se snadnou obouvají a díky svému čistému stylu jsou vhodné pro různé kombinace. Hřejivé, pohodlné a módní, letošní zimu by Vám neměly chybět. Z pravé kvalitní kůže. Hřejivá podšívka. Na každé straně zip. Postranní vsadky z kožené usně zdobené cvočky. Vzadu kožená vsadka s efektem krokodýlí kůže. Pevný opatek. Vzadu poutko pro snadné obutí. Klínový podpatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kozačky s vlněnou kožešinou
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kozačky s vlněnou kožešinou
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Máte rádi pohodlí a eleganci? Tak vyzkoušejte tyto pánské kožené kozačky na zip. Díky dlouhému zipu se snadno nazouvají. Kozačky mají svršek z hovězí kůže a hřejivou podšívku. Zapínání na zip na vnitřní straně. Po stranách zajímavé prošívání. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte.

Macramé espadrilky na klínku
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Macramé espadrilky na klínku
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Letní klasikou jsou macramé espadrilky na klínovém podpatku! Ažurový macramé svršek s kontrastní špičkou. Zadní část z plátna s optickým efektem v přírodní barvě. Kolem kotníku pásek se sponou a pruženkou. Kožená stélka na pěnovém podkladu s vypodložením nožní klenby. Klínový podpatek potažený šňůrkou.

Mokasíny v duhovém vzhledu
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Mokasíny v duhovém vzhledu
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

S perforací a v duhovém vzhledu, ideální na pláž či letní večírek! Svršek s ažurou. Zaoblená špička v kordovém provedení. Elastomerová podrážka zdobená copánkem. Svršek a podšívka syntetika. Textilní stélka.

VENIRA anti-age komplex, 40 kapslí
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
VENIRA anti-age komplex, 40 kapslí
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dopřejte si luxusní péči a až o 89 % pevnější pleť bez vrásek díky Venira Anti-Age komplexu! Komplex je založen na dokonalých účincích hydrolyzovaného kolagenu, kyseliny hyaluronové a patentované aktivní látky Eternal Young®! Tu tvoří výtažky z pupečníku asisjkého, Cistanche, Marhaníku granátového a pomeranče.Pro koho je tento doplněk stravy vhodný?Kapsle jsou vhodné nejen pro všechny ženy, ale zároveň i muže, kteří si chtějí zachovat svůj mladistvý vzhled a zároveň zpomalit proces stárnutí na minimum.Kapsle můžete navíc pro ty nejlepší účinky kombinovat s Venira anti-age řadou, jenž se skládá z anti-age pleťové vody a dále denního, nočního a očnímu krému.S jakými problémy napomáhá?Tento přírodní doplněk stravy je naprostou jedničkou v anti-age péči nejen pro zralou pleť. Obsahuje totiž inovativní aktivní látku Eternal Young ®, která nejen že napomáhá eliminovat samotný vznik vrásek, hloubku již vzniklých vrásek a redukci jejich projevů, ale zároveň celkově podporuje přirozenou elasticitu a pevnost pokožky.Odborníkem je však i ve zvláčnění pokožky a v boji proti nedokonalostem. Skvěle totiž napomáhá eliminovat pigmentaci hnědých skvrn, snižuje míru únavy pleti a její hrubost.Celkově Venira anti-age kapsle zlepšují funkci přirozené kožní bariéry, dodají pleti naprosto dokonale mladistvý, vyhlazený a rozzářený vzhled.Jaký bude jeho výsledný efekt po pravidelném užívání?Již po 4 týdnech pravidelného užívání je patrné výrazné zlepšení.- až o 71 %  mladistvější vzhled pleti, účinně redukuje příznaky jako je stres a únava- až o 75 % vyhlazenější jemné linky, méně viditelné vrásky, pleť vypadá rozjasněnější a zdravější- až o 79 % zlepšuje celkový vzhled pokožky, která následně působí odpočatě a má vyrovnanější tón- až o 82 % pružnější pokožka- až o 86 % zvlhčená pokožka- až o 89% pevnější pokožkaJaké aktivní látky ve svém složení obsahuje?Eternal Young® je patentovaná botanická směs výtažků z bylin, které byly speciálně navrženy tak, aby zpomalovaly normální proces stárnutí pokožky na buněčné úrovni, přičemž se zaměřují na základ mládí: buněčné telomery a stárnutí buněk. To vede k mladistvějšímu, zářivějšímu a lépe vypadajícímu vzhledu. Hydrolyzovaný vepřový kolagen je základem pro naše pojivové tkáně a jedná se o ve vodě nerozpustnou bílkovinu. Skvěle podporuje pevnost a pružnost pokožky.Kyselina hyaluronová neboli hyaluronát sodný je přirozená součást mezibuněčné hmoty a najdeme ji téměř ve všech tkáních, kde plní funkci hydratační složky. Dokáže na sebe totiž vázat 1000x více vody než je její samotná váha. Nazývá se také jako elixír mládí, jelikož napomáhá zlepšit pevnost a pružnost pokožky, dokonale ji hydratuje, eliminuje vznik vrásek a má tedy naprosto dokonalý omlazující účinek!Selen (Seleničitan sodný) je velmi důležitý stopový prvek, který přispívá k udržení normálního stavu vlasů a pleti. Pomáhá totiž vyhlazovat pleť, čímž minimalizuje vznik vrásek a podporuje její elasticitu.Zinek (Bisglycinát zinečnatý) je nezbytný stopový prvek, který se podílí na procesu dělení buněk. Dokonale podporuje hojení, napomáhá snižovat produkci kožního mazu a eliminuje tvorbu akné.Jaký druh kolagenu kapsle obsahují a proč je hydrolyzovaný?V tomto komplexu je obsažen (stejně jako v našich kolagenových drincích) kolagen vepřový, jelikož se nejvíce podobá bílkovině v lidském organismu a právě jeho účinek je velmi rychle viditelný! Jak to funguje? Kolagen naši pokožku podporuje prostřednictvím zasíťování a zpevňuje převislá vlákna na obličeji. Hydrolyzovaný kolagen (neboli kolagenní peptidy), je v částečně rozštěpené formě, kdy prostřednictvím hydrolýzy dochází ke zkrácení molekulových řetězců. To znamená, že je dobře rozpustný ve vodě a do našeho organismu se lépe vstřebává. Naše tělo si s ním poradí mnohem snadněji a maximálně využije veškeré obsažené účinné látky k regeneraci pojivových tkání. Můžeme jej tak označit za nejefektivnější formu kolagenu.Jak se tento doplněk stravy užívá?Užívejte jednu kapsli kdykoliv během dne.Anti-age komplex je přírodní a zdravotně nezávadný a jeho užívání v období těhotenství a kojení je možné. Kvůli individualitám každé z maminek je však nejprve důležitá předchozí konzultace s ošetřujícím lékařem.Vyzkoušejte naši celou Anti-Age řadu!Vyvinuli jsme několik skvěle doplňujících se produktů pro precizní a šetrnou péči o zralou pleť. Máme tak v nabídce Anti-Age pleťovou vodu a dále i kombinaci tří krémů - denní, noční a taky oční. Ty se stanou Vaší neodmyslitelnou součástí ranní i večerní rutiny! Jak ale tyto produkty společně používat?RANNÍ RUTINA - jako první si aplikujte pleťovou vodu, která z ní odstraní nečistoty společně s nahromaděným mazem, zklidní ji a připraví na další péči. Následně aplikujeme malé množství očního krému, který necháme zhruba 5 minut vstřebat. Ranní péči poté zakončíme nanesením denního krému, který pleť vyživí, regeneruje a zajistí ji její celodenní ochranu.VEČERNÍ RUTINA - nejprve je potřeba pleť dokonale odlíčit a odstranit tak z ní veškerý make-up a nečistoty. Jakmile máme hotovo, tak naneseme pleťovou vodu, která ji zklidní a připraví na aplikaci krémů. Jako další naneseme na okolí očí jak jinak než oční krém, kterému necháme zhruba 5 minut na jeho vstřebání. Nakonec naneseme noční krém, který napomáhá primárně stimulovat produkci kolagenu a eliminovat tvorbu vrásek na minimum.Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Skladování: Ukládejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti do 3 let.Vyrobeno v ČR.Vaši objednávku odešleme ihned v nádherném baleníŽe vám přišel balíček z VENIRY poznáte na první pohled.Produkty posíláme v krásné poštovní krabici s děkovací kartičkou. Vše v balíčku je pečlivě zabaleno do obalového materiálu a krabice je ještě oblepena páskou, ať se vyhneme jakýmkoliv problémům při doručování. Veškeré námi používané materiály jsou navíc plně recyklovatelné.Objednávky odesíláme bleskově každý pracovní den přes Českou poštu, PPL, DPD nebo Zásilkovnu a jelikož máme vše skladem v České republice, už následující pracovní den Vám může balíček přijít.Zaplatit u nás můžete na dobírku (platba při převzetí balíčku), kartou (platba předem), rychlým nebo klasickým bankovním převodem (platba předem), Apple Pay nebo Google Pay (platba předem).Zobrazit všechny výhody nákupu >Udělejte si u nás radost a my vás odměnímeNejen prvotřídní produkty, ale i celkový nákup u nás musí být něčím speciální. Vážíme si naprosto každé objednávky a chceme vám i tímto způsobem poděkovat, že nakupujete právě u nás! Proto k úplně každé objednávce vždy dáváme i dáreček. Dárečků máme aktuálně 6 a jsou odstupňovány podle hodnoty objednávky. Zobrazí se automaticky v 1. kroku nákupního košíku, kde si podle hodnoty vaší objednávky vyberete ten dáreček, který se vám bude nejvíc líbit.Ke každé objednávce je možné získat pouze 1 dárek.Nevíte, jestli je tento produkt pro vás vhodný? Nebo potřebujete poradit s něčím jiným?Pak nás rozhodně neváhejte kontaktovat, protože jsme tady pro vás a rádi vám poradíme! Ozvat se nám můžete buď telefonicky, přes e-mail, nebo na sociálních sítích.+420 770 118 595  (Po-Pá 8:00 - 16:00)info@venira.cz

VENIRA podpora krvetvorby, 60 kapslí
289 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
VENIRA podpora krvetvorby, 60 kapslí
289 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Přírodní doplněk stravy pro podporu krvetvorby je tady! Dokonalá kombinace 4 účinných bylin se postará o naši normální krvetvorbu. Pokud vás trápí neustálé problémy spojené s krvetvorbou, tak rozhodně vyzkoušejte tento přírodní doplněk stravy, který se o vás díky obsahu železa, vitaminu C, vitaminu B12 a kyseliny listové zaručeně postará.Co je krvetvorba?Jako krvetvorbu označujeme proces, kdy si některé z našich orgánů vytvářejí krevní elementy, krvinky a krevní destičky.Jejich tvorba začíná již dávno před narozením a doprovází nás po celý náš život.Krev je jedna z nejdůležitějších složek v našem těle a je zodpovědná za transport kyslíku, který je nezbytný pro správný chod našeho těla.Čím se chudokrevnost projevuje?- únava- slabost a dušnost- bušení srdce- bolest hlavy a špatná soustředěnost Čím můžu pomoci?Chudokrevnost je opravdu velké téma a můžeme ji výrazně omezit vyváženou a pestrou stravou, která bude bohatá na vitamin B2, B6, B12, kyselinu listovou a primárně železo. Celkově můžeme zdravý chod našich krvinek podpořit také díky vitaminu C, který účinně přispívá ke snížení únavy a skvěle podporuje náš organismus.Vyzkoušejte náš doplněk stravy pro podporu krvetvorby!Můžeme si skvěle pomoci také užíváním vhodných doplňky stravy, které nám pomohou získat velmi důležité složky a vitamíny právě pro podporu krvetvorby.Mezi tyto látky rozhodně patří železo, které je důležitou složkou krevního barviva. Železo podporuje přirozenou tvorbu hemoglobinu a červených krvinek, přispívá k normálnímu přenosu kyslíku a skvěle se podílí na procesu dělení buněk.Nezapomínejte také na kyselinu listovou, které je pro podporu krvetvorby neméně důležitá! Prioritně tedy pomáhá podporu krvetvorby jako celku, přispívá k normální psychické činnosti a podporuje imunitu, podporuje normální metabolismus homocysteinu a zmírňuje míru únavy a vyčerpání. Ne, není to zdaleka vše, umí mnohem víc!Další látku, kterou jsme zvolili, je vitamin B12, který se taktéž podílí na procesu dělení buněk, přispívá k normální činnosti nervové soustavy a skvěle podporuje normální funkci imunitního systému.Poslední složku tvoří vitamin C, který všichni dobře známe. Mezi ty jeho nejdůležitější vlastnosti patří, že přispívá k udržení správného fungování imunitního a nervového systému, psychiky a k ochraně̌ buněk před oxidačním stresem.Jak se Venira pro podporu krvetvorby užívá?Užívejte 1 kapsli kdykoliv během dne a zapijte dostatečným množstvím tekutin.Snažte se ji zároveň užívat co nejblíže k jídlu, a to nejlépe před, během nebo těsně po něm. Čím blíž k jídlu totiž kapsle užijete, tím vyšší bude díky nastartovanému trávení i vstřebatelnost všech aktivních látek.Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Při přecitlivělosti na některou složku vysaďte užívání přípravku. Dbejte na zdravý životní styl.Skladování: Při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě. Skladujte mimo dosah dětí!Vyrobeno v ČR.Vaši objednávku odešleme ihned v nádherném baleníŽe vám přišel balíček z VENIRY poznáte na první pohled.Produkty posíláme v krásné poštovní krabici s děkovací kartičkou. Vše v balíčku je pečlivě zabaleno do obalového materiálu a krabice je ještě oblepena páskou, ať se vyhneme jakýmkoliv problémům při doručování. Veškeré námi používané materiály jsou navíc plně recyklovatelné.Objednávky odesíláme bleskově každý pracovní den přes Českou poštu, PPL, DPD nebo Zásilkovnu a jelikož máme vše skladem v České republice, už následující pracovní den Vám může balíček přijít.Zaplatit u nás můžete na dobírku (platba při převzetí balíčku), kartou (platba předem), rychlým nebo klasickým bankovním převodem (platba předem), Apple Pay nebo Google Pay (platba předem).Zobrazit všechny výhody nákupu >Udělejte si u nás radost a my vás odměnímeNejen prvotřídní produkty, ale i celkový nákup u nás musí být něčím speciální. Vážíme si naprosto každé objednávky a chceme vám i tímto způsobem poděkovat, že nakupujete právě u nás! Proto k úplně každé objednávce vždy dáváme i dáreček. Dárečků máme aktuálně 6 a jsou odstupňovány podle hodnoty objednávky. Zobrazí se automaticky v 1. kroku nákupního košíku, kde si podle hodnoty vaší objednávky vyberete ten dáreček, který se vám bude nejvíc líbit.Ke každé objednávce je možné získat pouze 1 dárek.Nevíte, jestli je tento produkt pro vás vhodný? Nebo potřebujete poradit s něčím jiným?Pak nás rozhodně neváhejte kontaktovat, protože jsme tady pro vás a rádi vám poradíme! Ozvat se nám můžete buď telefonicky, přes e-mail, nebo na sociálních sítích.+420 770 118 595  (Po-Pá 8:00 - 16:00)info@venira.cz

Jonap Bella M růžová Velikost: 25
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Jonap Bella M růžová Velikost: 25
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dětské celoroční kožené barefoot boty Jonap Bella M v růžové barvě a třpytivými suchými zipy. Boty jsou vyššího střihu, končí těsně nad kotníkem. Vnější vrstva je z hladké kůže, vnitřek textilní a příjemně měkký. Opatek je mírně zpevněný. Okolo celé boty je praktický kožený okop s jemným vzorem - botky tak déle vydrží jako nové, a zároveň okop zvyšuje odolnost proti promoknutí např. v mokré trávě.Sednou na: normální a širší nožky, normální až vyšší nárt, vhodné i pro dominantní palecZapínání: dva suché zipy - regulace v nártové i kotníkové části dle potřebyOpatek: zpevněný - výztuha v okolí paty + okopová vrstva tvoří další vrstvu zpevněníPodrážka: nová odolnější směs, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, minimální vzorek, s praktickým gumovým okopemJazyk: přišitý jen ve spodní části, boty se tak perfektně nazouvají i dětem s vyšším nártem, jazyk má poutko na provlečení horního suchého zipu, aby nepadal dovnitř botyStélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a tvarování, ohebná, pěnová s mírně zatepleným nášlapem z mikroplyše - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka a stélka - textil podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:22 - 14,2 cm - 6,2 cm 23 - 14,8 cm - 6,4 cm24 - 15,5 cm - 6,6 cm 25 - 16,0 cm - 6,9 cm26 - 16,6 cm - 7,1 cm27 - 17,5 cm - 7,3 cm28 - 18,3 cm - 7,4 cm29 - 18,7 cm - 7,6 cm30 - 19,3 cm - 7,8 cm

Pangamin Algamin 150 tablet
156 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Pangamin Algamin 150 tablet
156 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pivovarské kvasnice se sladkovodní řasou chlorellou Chlorella pro přirozenou obranyschopnost a energii.Pivovarské kvasinky - kvasnice jsou lidstvu známy po staletí a pro své vlastnosti jsou v různých formách využívány dodnes. Vlastnosti pivovarských kvasnic, jako tradičního prostředku výživy, jsou dány biochemickým složením kvasinek. Látky v nich obsažené se rozvíjí životními procesy v buňkách při kvašení a z ječmene procesem klíčení.Sladkovodní řasa chlorela se speciální úpravou (mechanické narušení buněčných stěn) pro lepší využitelnost obsažených látek a CGF růstovým faktorem.Na základě nařízení EU č. 432/2012 nesmíme u produktů uvádět žádná zdravotní tvrzení, která by odkazovala na jejich léčivé účinky. Průvodní informativní texty jsme přizpůsobili platné legislativě. U většiny výrobků tedy mnoho informací nenajdete. Další informace hledejte ve veřejně dostupných zdrojích na internetu nebo v tištěné podobě.SLOŽENÍ:obsahuje: Pivovarské kvasnice [(Saccharomyces cerevisiae) obsahují lepek], sladkovodní řasa Chlorella vulgaris, sladový extrakt (obsahuje lepek). Bez tabletovacích přísad.DÁVKOVÁNÍ: Dospělí 2x denně 3 tablety po jídle. Děti 2x denně 2 tablety po jídle. Návod k použití:Tablety polknout a zapít dostatečným množstvím vody.  UPOZORNĚNÍ Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí! Uchovávejte v suchu a temnu, chraňte před teplem. Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.Ostatní a speciální doplňky -v 1 tabletěv 1 dávce 6 tabletChlorella - sladkovodní řasa196,67 mg1180 mgPivovarské kvasnice341,67 mg2050 mg

ADIDAS-Galaxy 6 tech indigo/cloud white/legend ink Modrá 41 1/3
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ADIDAS-Galaxy 6 tech indigo/cloud white/legend ink Modrá 41 1/3
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské botasky v klasickém střihu potěší všechny sportovně založené muže. Svršek ze síťoviny umožní dostatečnou cirkulaci vzduchu, zatímco zpevněná pata poskytne oporu během tréninku. Sportovní botasky pro pány mají lehkou konstrukci. Pánské tenisky mají polstrovaný límec boty a vázání na klasické šňůrky. Modré tenisky adidas zdobí na bocích tři pruhy. Značkové tenisky na sport disponují mezipodešví Cloudfoam, která se postará o dostatečnou pružnost. K pohodlí přispívá také stélka Ortholite. Tenisky na cvičení mají gumovou podrážku, která zůstane pevná na všech površích. Pánská sportovní obuv je vyrobena také z recyklovaných materiálů. Botasky pro pány jsou ideální pro trénink, work out cvičení či volný čas. Detaily produktu: modré tenisky klasický střih prodyšný svršek polstrovaný límec zpevněná pata vázání na šňůrky pro výbornou fixaci stélka Ortholite pro pohodlí mezipodešev Cloudfoam pro skvělé odpružení gumová podrážka z recyklovaných materiálů

ADIDAS-DURAMO SL K CBLACK/FTWWHT/CARBON Černá 37 1/3
980 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ADIDAS-DURAMO SL K CBLACK/FTWWHT/CARBON Černá 37 1/3
980 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Tenisky pro kluky mají klasický design v černé barvě, který doplňují bílé detaily. Prodyšný svršek ze síťoviny zajistí potřebnou cirkulaci vzduchu, aby byly dětské nožky v pohodlí během každé aktivity. Boční tři pruhy adidas poskytují oporu střední části chodidla. Špička je zpevněna dodatečným materiálem kvůli ochraně. Botasky pro kluky mají klasické vázání na tkaničky a střih, který dobře padne na každou dětskou nohu. Dětská sportovní obuv je vhodná pro každodenní nošení a různé sportovní aktivity. Díky pružné podrážce s tlumením Lightmotion poskytne odpružení bez zbytečné zátěže dětských nohou. Pryžová podrážka dětských tenisek je zárukou přilnavosti a stability. Černé tenisky dětské jsou vyrobeny také z recyklovaných materiálů. Detaily produktu: černé tenisky pro děti klasický střih prodyšný svršek ze síťoviny špička zpevněná dodatečným materiálem vázání na šňůrky tlumení Lightmotion gumová podrážka vyrobeno iz recyklovaných materiálů

BeLenka Zimní barefoot boty Be Lenka Bliss - Cloud Grey Velikost: 39
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
BeLenka Zimní barefoot boty Be Lenka Bliss - Cloud Grey Velikost: 39
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Svršek: hydrofobní nubuk + textil Podšívka: flís, vodoodpudivá membrána Stélka: flís / PU recyklát Podrážka: guma (DeepGrip) Výroba: Portugalsko barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda Be Lenka Bliss upoutají svým designem hned na první pohled na dotyk velmi příjemná syntetická podšívka zajišťující potřebné teplo šikovné šněrování obohacené o pomocný háček, který zlepšuje manipulaci s obuví protiskluzová podrážka s DeepGripom Vám poskytne maximální stabilitu a oporu štědrý prostor ve špičce boty zaručí přirozený a neomezený pohyb Vašich prstůVýhody barefoot obuvi:dostatečný prostor ve špičce botytenká a flexibilní podrážkapata a špička jsou v jedné rovině (nulový drop)lehká obuvTyp: vycházková obuv

Adidas Hoops 3.0 MID HP7895
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Adidas Hoops 3.0 MID HP7895
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Amix Gamma Oryzanol 120 kapslí
402 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Amix Gamma Oryzanol 120 kapslí
402 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Gamma Oryzanol je výtažek vhodný na podporu tvorby testosteronu. GAMMA ORYZANOL Shamman je rostlinný výtažek se silným anabolickým účinkem. Jedná se o bezpečnou přírodní alternativu syntetických anabolických steroidů. Napomáhá udržovat svalový tonus a energetickou hladinu. Podporuje normální funkci reprodukčního systému a zlepšuje regeneraci. Gamma Oryzanol stimuluje uvolňování endorfinů. Kapsle s obsahem extraktu z oleje z rýžových otrub. Doporučené dávkování: Vezměte 1 kapsli dvakrát denně s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nutriční hodnoty Amix Gamma Oryzanol 120 kapslí: 2 kapsle Gamma Oryzanol (olej z rýžových otrub) 400 mg Složení:Gamma Oryzanol (olej z rýžových otrub), želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulosa (Methocel®), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.Alergeny:Produkt může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku, korýšů, oříšků a arašídů.

Adidas Cloudfoam PURE 2.0 GY2226
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Adidas Cloudfoam PURE 2.0 GY2226
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Boxspringová postel AMBER 180 Eltap Soft 11 (ekokůže) - černá
22 443 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Boxspringová postel AMBER 180 Eltap Soft 11 (ekokůže) - černá
22 443 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

AMBER je klasická, přesto elegantní, vkusná a funkční boxspringová postel. Bonnelová matrace vysoká 15 cm a topper vysoký 4 cm dodávají uživateli nejvyšší pocit měkkosti a dokonale stabilizují polohu těla během spánku. Čelo postele zdobené prošíváním, rozdělené na čtyři části.K dispozici je úložný prostor na lůžkoviny. Postej je dostupná také v jiných rozměrech. Potahový materiál:Omega 68Omega 91Sawana 05Sawana 14Sawana 21Kronos 19Monolith 09monolith 77monolith 84Inari 96 Soft 11Soft 33Soft 17Berlin 01 Berlin 03Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka / masivní dřevo / DTD deska / PUR pěna / pružinyRozměry:šířka: 185 cmhloubka: 210 cmvýška: 124 cmvýška nožiček: 3 cmvýška ložné plochy od země: 54 cmHmotnost: 160 kgNosnost: 250 kgDodáváno v demontu.Berte prosím na vědomí, že foto je pouze ilustrační. Ve skutečnosti se může mírně lišit v závislosti na tom, jaké barvy máte nastaveny na svém monitoru.

Boxspringová postel AMBER 160 Eltap Berlin 01 - šedá
21 492 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Boxspringová postel AMBER 160 Eltap Berlin 01 - šedá
21 492 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

AMBER je klasická, přesto elegantní, vkusná a funkční boxspringová postel. Bonnelová matrace vysoká 15 cm a topper vysoký 4 cm dodávají uživateli nejvyšší pocit měkkosti a dokonale stabilizují polohu těla během spánku. Čelo postele zdobené prošíváním, rozdělené na čtyři části.K dispozici je úložný prostor na lůžkoviny. Postej je dostupná také v jiných rozměrech. Potahový materiál:Omega 68Omega 91Sawana 05Sawana 14Sawana 21Kronos 19Monolith 09monolith 77monolith 84Inari 96 Soft 11Soft 33Soft 17Berlin 01 Berlin 03Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka / masivní dřevo / DTD deska / PUR pěna / pružinyRozměry:šířka: 165 cmhloubka: 210 cmvýška: 124 cmvýška nožiček: 3 cmvýška ložné plochy od země: 54 cmHmotnost: 151 kgNosnost: 250 kgDodáváno v demontu.Berte prosím na vědomí, že foto je pouze ilustrační. Ve skutečnosti se může mírně lišit v závislosti na tom, jaké barvy máte nastaveny na svém monitoru.

VENIRA astaxanthin, přírodní antioxidant, 60 kapslí
379 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
VENIRA astaxanthin, přírodní antioxidant, 60 kapslí
379 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Přijměte výzvu v boji proti oxidativnímu stresu a přispějte k přirozené obranyschopnosti vašeho organismu pomocí nejlepšího antioxidantu na světě!Se 4 mg přírodního antioxidantu a pigmentu patřícího do skupiny karotenoidů doplněného o další účinný antioxidant, a to sice vitamin E, budete dokonale pečovat o zdraví celého vašeho těla.Pro koho je VENIRA astaxanthin vhodný?Ptáte se, proč vůbec tento doplněk stravy užívat a zda je pro vás vhodný? Především v dnešním uspěchaném světě je astaxanthin skvělým cílem všech osob, které jsou vystaveny vyššímu zatížení znečištěním, UV záření, špatným životním podmínkám nebo třeba nezdravé výživě. Tento přírodní pigment, který je až 6000x účinnější než samotný vitamin C, je vhodný také pro ženy i muže, kteří se chtějí dostatečně starat o zdraví svého zraku. Přidat by si jej k ostatním doplňkům stravy měli i sportovci věnující se intenzivní fyzické aktivitě. Kromě toho je tento nejsilnější antioxidant na světě určen i pro osoby, které trápí projevy předčasného stárnutí. Jaké problémy tento doplněk stravy řeší?I oxidativní stres může být následkem hned několika chronických onemocnění. Právě astaxanthin jako jeden z mála antioxidantů proniká až do samotných buněk, které chrání před působením volných radikálů, což má za následek snížení tohoto nežádoucího oxidačního stresu. Astaxanthin patří mezi karotenoidy, které jsou také spojovány s příznivými účinky na váš zrak. Kromě toho astaxanthin působí i na celý kardiovaskulární systém, u kterého snižuje projevy působení volných radikálů, čímž se podílí na udržení jeho správné funkce. Příznivě může ovlivnit i  regenerační procesy ve svalech právě díky schopnosti vázat volné radikály, vznikající při fyzické námaze.Jaký bude výsledný efekt při pravidelném užívání?S astaxanthinem se už teď můžete těšit na tu nejlepší ochranu těla před oxidativním stresem, kde přispívá nejen k celkově lepšímu zdravotnímu stavu, ale také k menšímu výskytu nejrůznějších onemocnění. Tím bude příznivě působit i na vaší kůži, což celkově vede k jejímu lepšímu hydratování, elasticitě i zdravějšímu vzhledu. Astaxanthin je spojován i s možným zlepšením fyzického výkonu. Všem sportovcům tak dokáže zpříjemnit nejen samotné cvičení díky dosahování lepších výsledků, ale především i následující dny a regeneraci po cvičení.Jaké aktivní látky obsahuje?Astaxanthin - představuje přírodní pigment a nejlepší antioxidant patřící do skupiny karotenoidů. Přirozeně se vyskytuje v některých mikroorganismech, řasách a mořských plodech. Je zodpovědný za charakteristickou červenou, oranžovou či růžovou barvu některých mořských organismů, například krabů a krevet. Vitamin E - rovněž patří mezi velmi silné antioxidanty pomáhající chránit buňky před poškozením volnými radikály. Tento druh vitamínu je rozpustný v tucích kde udržuje správnou funkci všech buněk. Vitamin E podporuje tvorbu bílých krvinek, které jsou důležité pro obranyschopnost organismu.Jak se tento doplněk stravy užívá?Abyste se dočkali efektů popsaných výše, užívejte 1 kapsli denně. Jedná se o polykatelné kapsle, které je nutné zapít dostatečným množstvím tekutin. Pro dobrou vstřebatelnost by se měly užívat společně s jídlem. Pro viditelné výsledky je tobolky nutno užívat po dobu nejméně jednoho až dvou měsíců. POZOR! V případě, že trpíte jakýmkoliv onemocněním či užíváte další léky, je nezbytné konzultovat užívání tohoto doplňku stravy s lékařem.S čím kombinovat?Dejte si pořádně do těla a dopřejte si perfektní trénink s přírodním doplňkem stravy VENIRA nakopni to! obsahujícím 75 mg kofeinu v jedné tobolce. Přispívá k optimálnímu výkonu při sportovní zátěži a dodá vám všechnu potřebnou energii během cvičeni. Se spalovačem tuků který účinně bojuje proti únavě a podporuje udržení normální hladiny glukózy v krvi se dočkáte vytoužené hubené postavy. K tomu vám pomůže i VENIRA hunger blocker s přírodním složením napomáhající ke kontrole tělesné hmotnosti. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.Skladování: Uchovávejte v suchu a mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C.Vyrobeno v ČR.Vaši objednávku odešleme ihned v nádherném baleníŽe vám přišel balíček z VENIRY poznáte na první pohled.Produkty posíláme v krásné poštovní krabici s děkovací kartičkou. Vše v balíčku je pečlivě zabaleno do obalového materiálu a krabice je ještě oblepena páskou, ať se vyhneme jakýmkoliv problémům při doručování. Veškeré námi používané materiály jsou navíc plně recyklovatelné.Objednávky odesíláme bleskově každý pracovní den přes Českou poštu, PPL, DPD nebo Zásilkovnu a jelikož máme vše skladem v České republice, už následující pracovní den Vám může balíček přijít.Zaplatit u nás můžete na dobírku (platba při převzetí balíčku), kartou (platba předem), rychlým nebo klasickým bankovním převodem (platba předem), Apple Pay nebo Google Pay (platba předem).Zobrazit všechny výhody nákupu >Udělejte si u nás radost a my vás odměnímeNejen prvotřídní produkty, ale i celkový nákup u nás musí být něčím speciální. Vážíme si naprosto každé objednávky a chceme vám i tímto způsobem poděkovat, že nakupujete právě u nás! Proto k úplně každé objednávce vždy dáváme i dáreček. Dárečků máme aktuálně 6 a jsou odstupňovány podle hodnoty objednávky. Zobrazí se automaticky v 1. kroku nákupního košíku, kde si podle hodnoty vaší objednávky vyberete ten dáreček, který se vám bude nejvíc líbit.Ke každé objednávce je možné získat pouze 1 dárek.Nevíte, jestli je tento produkt pro vás vhodný? Nebo potřebujete poradit s něčím jiným?Pak nás rozhodně neváhejte kontaktovat, protože jsme tady pro vás a rádi vám poradíme! Ozvat se nám můžete buď telefonicky, přes e-mail, nebo na sociálních sítích.+420 770 118 595  (Po-Pá 8:00 - 16:00)info@venira.cz

Adidas Terrex SNOW CF R.rdy K IF7495
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Adidas Terrex SNOW CF R.rdy K IF7495
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

V těchto dětských zateplených turistických botách adidas Terrex si vaše ratolest užije každou zimu naplno. Technologie COLD.RDY si poradí s mokrými zimními podmínkami a udrží nohy v suchu a pohodlí i při túrách ve sněhu. Syntetické zateplení PrimaLoft® nohy zahřeje i při velmi nízkých teplotách. Gumová podešev Traxion zaručí přilnavost na všech druzích povrchů a dětem usnadní celodenní dovádění. Pásky na suchý zip usnadňují přezouvání. Svršek je vyrobený z řady recyklovaných materiálů a obsahuje nejméně 50 % recyklované příze. Tento produkt je součástí našeho boje s plastovým odpadem.

COLOR KIDS-Boots W. String & Stopper vivacious Růžová 31
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
COLOR KIDS-Boots W. String & Stopper vivacious Růžová 31
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dívčí obuv značky Color Kids. Hledáte kozačky pro dívky, které spolehlivě chrání i v mrazivém a nepříznivém počasí? Zvolte dětské sněhule Color kids. Dívčí sněhule potěší výbornou voděodolností a větruvzdorností. Dívčí zimní boty lze upravit a stáhnout pružnou gumičkou se stopperem. Zimní boty pro dívky jsou vhodné až do teploty -15 ° C, čímž spolehlivě chrání a izolují v mrazivém zimním období. Dívčí zimní boty jsou nepromokavé. Vnitřní vložka se dá celá vyjmout a můžete ji, v případě potřeby, jednoduše vysušit. Dívčí boty do sněhu mají pevnou a tlustou podrážku, která je zároveň protiskluzová. Plusem jsou reflexní prvky. Dívčí boty na zimu jsou nejlepší volbou pro běžné nošení, outdoorové aktivity a hry ve sněhu. Detaily produktu: dívčí nepromokavé sněhule vysoký střih pružná gumička se stopperem ke stažení vhodné do teploty až -15 °C voděodolné větruodolné vyjímatelná vnitřní vložka protiskluzová podrážka reflexní prvky

Viking Aery High GTX Warm Pink Velikost: 32
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Viking Aery High GTX Warm Pink Velikost: 32
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Teplé a odolné dívčí zimní boty Viking Aery High GTX Warm v růžové barvě s reflexními částmi a Goretex membránou. Kombinace textilních a syntetických materiálů dělá boty dobře prodyšné a zároveň odolné díky ochranné vrstvě na špičce a patě. GoreTex membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nožky v suchu a pohodlí. Boty jsou vyššího střihu - končí cca 6cm nad kotníkem.Uvnitř jsou zateplené silným kožíškem s delším vlasem, který není na fotkách patrný - ve vrchní části boty je uvnitř cca 3cm vysoký pruh fleecu, který zde nahrazuje kožíšek (aby se zde nelepil sníh).Tyto boty od norského výrobce Viking jsou velmi lehké, mají protiskluzovou odolnou podrážku, která dobře absorbuje nárazy.- Sednou na: normálně široké a širší nohy, vhodné i na vyšší nárt - v nártu jdou hezky přizpůsobit díky dvěma suchým zipům, velmi dobře se nazouvají- Membrána: GoreTex membrána - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: dva suché zipy - boty jdou velmi dobře přizpůsobit v nártu a snadno utáhnout, nazouvání je snadné i pro děti s vyšším nártem- Opatek: zpevněný- Podrážka: protiskluzová se vzorkem, ohebná v přední části boty- Jazyk: je přišitý i po stranách na úroveň suchého zipu, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - kožíšek s membránou, stélka - textil + kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:23 - 15,1 cm24 - 15,9 cm25 - 16,5 cm26 - 17,0 cm27 - 17,9 cm28 - 18,6 cm29 - 19,1 cm30 - 19,8 cm 31 - 20,5 cm32 - 21,6 cm33 - 22,2 cm34 - 22,6 cm35 - 23,0 cm36 - 23,6 cm37 - 24,2 cm38 - 25,2 cm39 - 25,9 cm 

HOKA ONE ONE-Challenger ATR 7 GTX ocean mist/deep lagoon Modrá 40 2/3
3 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
HOKA ONE ONE-Challenger ATR 7 GTX ocean mist/deep lagoon Modrá 40 2/3
3 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská obuv značky Hoka One One. Dámské tenisky Challenger v pestrobarevném provedení přitáhnou pozornost na první pohled. Trailové boty Hoka pro dámy jsou všestranné a vhodné na jakýkoli terén. Lehká konstrukce je podporou při sportování. Běžecké tenisky pro dámy jsou prodyšné a disponují odolným svrškem ze síťoviny. Poutko na zadní straně usnadňuje obouvání a zouvání. Dámské botasky na běhání se vážou na klasické šňůrky, které skvěle fixují chodidlo. Dámské botasky na trail jsou díky měkké stélce pohodlné. Mezipodešev z pěny CMEVA se postará o tlumení a odpružení. Běžecká obuv pro dámy osloví i podrážkou, která je vyvinuta s menšími výstupky uprostřed a většími po obvodu. Velkou výhodou je také membrána Gore-Tex. Tenisky Hoka Challenger umožňují hladké přechody mezi povrchy. Dámské tenisky Hoka jsou nice to have obuví, která potěší aktivní běžkyně. Detaily produktu : běžecké tenisky Hoka One One moderní sportovní design odolný a prodyšný svršek vázání na šňůrky vyztužený jazyk mezipodešev z pěny CMEVA absorbuje nárazy gumová podrážka s výstupky zajistí přilnavost membrána Gore-Tex snadné přechody mezi terény ideální pro všechny vnější povrchy střídající se s krátkými asfaltovými úseky

Úložný prostor pod postel, 195x19x69 cm, masiv borovice/moření šedé
3 600 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Úložný prostor pod postel Barva moření: šedá Materiál: masiv borovice Rozměry (šířka x výška x hloubka): 195 x 19 x 69 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Postel GANNETT, 80x200, masiv borovice/moření ořech
7 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Postel GANNETT, 80x200, masiv borovice/moření ořech
7 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Postel 80x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 80x200 cm. Barva moření: ořech Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 88,5 x 213 cm Ložná plocha: 80 x 200 cm Výška čela za hlavou: 71,6 cm Výška čela u nohou: 56 cmVýška montování roštu: 24 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 22 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 39 cm Rozměr nohy postele: 6,5x6,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

LES TROPEZIENNES Derbies MOLLY
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
LES TROPEZIENNES Derbies MOLLY
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tuto sezónu se nosí leopardí potisk. Inspirujte se a pořiďte si módní obuv derbies Les Tropéziennes par M Belarbi, která představuje stylovou klasiku. Kůže s leopardím potiskem. Na tkaničky. Na svršku dvojité prošití. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

PEDICONFORT Kožené derbies Hallux Confort pro vbočený palec
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
PEDICONFORT Kožené derbies Hallux Confort pro vbočený palec
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Na šněrování a zip, pružné a výjimečně měkké, to jsou kožené derbies, které se postarají o extra dávku pohodlí! Navíc jsou doporučené i pro vbočený palec. Svršek ze 2 materiálů. Vyjímatelná měkká stélka. Citlivé oblasti z pružné tkaniny, která jemně kopíruje vbočený palec. Zavázání na tkaničky. Zipové zapínání pro snadné a rychlé obutí. Přizpůsobí se každé šířce chodidla. Kontrastní módní podrážka. Nejedná se o zdravotní obuv.

Pantofle na podpatku
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Pantofle na podpatku
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Překřížené pásky a čtvercový podpatek: to je ryzí klasika! Krásné pantofle se hodí k šatům i kostýmku, vždy budou IN. Na svršku překřížené nařasené pásky. Hranatá špička. Široký potažený podpatek. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály na podpatku v dřevěném vzhledu
809 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Sandály na podpatku v dřevěném vzhledu
809 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Sandály na podpatku v dřevěném vzhledu se inspirovaly módou 70. let! Snadné na kombinování, navíc opticky zeštíhlí a prodlouží postavu. Ažurový svršek. Kožená stélka s měkkými polštářky pro maxi pohodlí. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony a pruženky. Otevřená špička. Široký podpatek v dřevěném vzhledu. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené tenisky v běžeckém stylu, ze 2 materiálů
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kožené tenisky v běžeckém stylu, ze 2 materiálů
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pěkný mix měkkého flanelu a kožené usně přináší tyto módní tenisky v běžeckém stylu. Snadné na údržbu i nošení, nic jim neschází. Měkká vyjímatelná kožená stélka na pěnovém podkladu. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Kolem kotníku pěnové vypodložení. Pevný opatek. Kulaté dvoubarevné tkaničky s plastovými koncovkami. Protiskluzová klínová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Mokasíny z kožené usně
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Mokasíny z kožené usně
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Nadčasovou klasikou jsou mokasíny z kožené usně! Z pravé kvalitní kůže. Na svršku široký jazyk. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost a proti skvrnám, pravidelně opakujte.

Polovysoké kožené kozačky se sklady
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Polovysoké kožené kozačky se sklady
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tyto polovysoké kozačky se snadno kombinují a navíc opticky prodlouží postavu! Z kvalitní kůže. Hřejivá textilní podšívka. Efekt skladů. Pevný opatek. Klínový podpatek (skrytý uvnitř boty) pro zeštíhlení a prodloužení siluety. Plochá protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

ADIDAS-Hoops 3.0 Mid Classic Vintage black/black/white Bílá 47 1/3
1 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ADIDAS-Hoops 3.0 Mid Classic Vintage black/black/white Bílá 47 1/3
1 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky adidas. Tenisky pro pány upoutají stylovým designem v městském stylu. Trendy tenisky v bílém provedení zdobí tři pruhy černé barvy na boční straně. Značkové botasky mají svršek ze syntetické kůže, který se výborně přizpůsobí noze. Bílé tenisky adidas mají vyšší střih, který zajistí vyšší úroveň stability. Pánské botasky se vážou na klasické šňůrky. Klasické vázání je zárukou dobré fixace chodidla. Pánské tenisky mají perforovanou špičku pro vyšší úroveň cirkulace vzduchu. Bílé botasky snadno zkombinujete k mnoha outfitům a vytvoříte skvělý styling. Vzhled stylových botasek je inspirován basketbalem. Značkové tenisky jsou super společníky pro každodenní nošení, do města, na nákupy či volný čas. Detaily produktu: vzhled inspirovaný basketbalem vyšší střih lepší stabilita svršek ze syntetické kůže tři pruhy na bocích klasické šněrování měkká podšívka gumová podrážka

WOJTYLKO-Amalebra black Černá 31
870 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
WOJTYLKO-Amalebra black Černá 31
870 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dívčí obuv značky Wojtylko. Dívčí sněhule jsou vhodné pro nošení během chladných zimních dnů. Jejich velkou výhodou je spodní část svršku, která je integrována do podrážky a voděodolná. Sněhule pro děti jsou tak výbornou volbou do sněhu a zimního počasí. Další výhodou je hřejivý vnitřek z umělé kožešiny, který poskytne dětem potřebný tepelný komfort. Dětské sněhule se snadno obouvají a zouvají díky zipu na vnitřní straně. Pomocí šňůrek na přední straně se dají utáhnout a přizpůsobit podle potřeby. Protiskluzová podrážka poskytne stabilitu a oporu i na zasněženém a mokrém povrchu. Dětské holínky jsou vhodné pro každodenní nošení. Detaily produktu: dívčí sněhule odolný voděodolný svršek hřejivý vnitřek z umělé kožešiny zapínání na zip šňůrky se stoperem ke stažení snadné obouvání a zouvání protiskluzová podrážka Velikostní tabulka: Velikost 31 32 33 34 35 36 Délka vnitřní stélky v cm 18,5 19 19,5 20 20,5 21

Dětské boty Superfit Saturnus 1-009349-2000 Velikost: 23
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dětské boty Superfit Saturnus 1-009349-2000 Velikost: 23
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Superfit Saturnus 1-009349-2000 jsou vhodné jako první botičky pro děti. Díky stahování klasickými tkaničkami jdou dostatečně rozevřít pro snadné nazouvání a také je možné je výborně přizpůsobit nožce. Díky dobrému tvaru podrážky, která se na straně palce nezužuje, a ohebné podrážce je považujeme za kompromis mezi barefoot a klasickým stylem. Špička je ale kulatější, proto nejsou vhodné pro dominantní palec.Boty jsou z broušené kůže, na které nejsou tolik vidět stopy okopání po dětském zakopávání. Na boku je vyražený roztomilý dětský motiv pejska, kočičky a myšky.WMS označení šířky: W V (široké) - reálně jsou ale spíše na užší nožky a normální nožky- Sednou na: úzké až normálně široké nožky- Zapínání: tkaničky - boty jdou perfektně přizpůsobit nožce a padnou jak na nízký, tak i vysoký nárt- Opatek: částečně zpevněný, bez tvrdé výztuhy- Podrážka: poměrně měkká a ohebná, přírodní guma - vyrobena ekologicky z cukrové třtiny- Stélka: pěnová s koženým nášlapem, rovná bez tvarování, vyjímatelná - možnost kontroly velikosti (ideální nadměrek pro nápovědu vyznačený ryskami přímo na stélce)SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka: 18 - 12,1 cm19 - 12,7 cm 20 - 13,2 cm21 - 13,8 cm22 - 14,4 cm23 - 15,0 cm24 - 15,9 cm

Páskové sandály na klínové podrážce
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Páskové sandály na klínové podrážce
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Páskové sandály vynikají vzorem hadí kůže a klínovou podrážkou v dřevěném vzhledu. Na svršku překřížené pásky se vzorem hadí kůže. Kolem kotníku pásek se sponou a vsazenou pruženkou. Klínový podpatek v dřevěném vzhledu s lýkovým lemem. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené tenisky s tkaničkami
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kožené tenisky s tkaničkami
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kožené tenisky představují sázku na jistotu. Módní, lesklé, z kvalitní kůže, radost je nosit. Kvalitní kůže. Ploché tkaničky s plastovými koncovkami. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Dětské boty Primigi 5856233 Gore-Tex Velikost: 22
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dětské boty Primigi 5856233 Gore-Tex Velikost: 22
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Oblíbené chlapecké celoroční boty Primigi 5856233 v tmavě modré barvě s tyrkysovými a svítivě žlutými detaily. Bota je celá podšitá Goretex membránou, a tak ani prodyšná textilní část na špičce nikdy nepromokne. Dobře ohebná, měkká a lehká podrážka v svítivě žluté barvě zajistí pohodlí. Díky membráně Gore-tex jsou boty vhodné i do deštivého počasí.Lem kotníku má textilní polstrování pro lepší obouvání. Vzduchová bublina "ABSORBER SHOCK" umístěná v podešvi pod patou eliminuje otřesy, botky jsou o to více pohodlné.- Sednou na: normální až široké nožky, vhodné i na vyšší nárt- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, a zároveň je maximálně prodyšná- Zapínání: na suchý zip a gumičky imitující tkaničky (nezavazují se)- Opatek: pevný- Podrážka: výborně ohebná v přední části boty, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty a bota se díky tomu lépe nazouvá - Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s koženým nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - pěnová s koženým nášlapem, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:20 - 13,0 cm x 5,6 cm21 - 13,5 cm x 5,8 cm22 - 14,5 cm x 6,0 cm23 - 15,0 cm x 6,2 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,4 cm x 6,8 cm26 - 17,0 cm x 6,8 cm27 - 17,5 cm x 7,0 cm28 - 18,5 cm x7,2 cm29 - 19,0 cm x 7,4 cm

Kožené béžové sandály
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kožené béžové sandály
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Přírodní look a maximální pohodlí, sandály zn. Pédiconfort se postarají o pohodlnou chůzi. Zapínání na 3 pásky na suchý zip: 2 přes nárt s výšivkou listů a 1 vzadu. Pohodlné. 3 kovové bižu aplikace.

Kožené tenisky s potiskem
2 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kožené tenisky s potiskem
2 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Proč volit mezi stylem a pohodlím, když tenisky zn. Pédiconfort Vám přináší obě tyto kvality. Béžové tenisky s potiskem zn. Pédiconfort. Tkaničky a postranní zip. Kožená prodyšná stélka na měkké pěně, která tlumí náraz při došlapu. Pevný opatek. Široké, vhodné i pro citlivá chodidla.

Vlnka Dámské korkové anatomické nazouváky Lola - růžová
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vlnka Dámské korkové anatomické nazouváky Lola - růžová
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Korkové nazouváky jsou oblíbené boty, které využijete po celý rok. V létě jsou skvělou volbou na doma i ven i během těch nejteplejších dnů, a v chladnější období je stačí doma doplnit o teplé ponožky. Korek použitý pro podešev nazouváků je měkký přírodní materiál, který tlumí nárazy nohy při každém kroku. Kožená stélka je tvarovaná pro podporu klenby a tím přispívá k pohodlnosti nazouváků i při celodenním nošení. Nazouváky Lola se hodí spíše pro nízký nebo normálně vysoký nárt. Tento produkt je vyroben v České republice. Materiál: Svršek, stélka: hovězí kůže Podrážka: korek, EVAParametry:Roční období: LetníDruh zapínání: Bez zapínáníTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: KorekKolekce: Korkové Lola

Wojtylko 3G5057C černé dětské gumáky dinosaur
425 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Wojtylko 3G5057C černé dětské gumáky dinosaur
425 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dětská celoroční nepromokavá obuv. Obuv je vyrobena z průhledného gumového materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou, která tvoří barvu a motiv holínky. Na horním límci je guma, která zabraňuje napadání nečistot dovnitř.Váha jednoho páru: 600 g Dětské barevné gumáčky.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 19 cmPodpatek: 2 cm

Barefoot tenisky Froddo Pink Shine textilní G1700379 Velikost: 26
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Barefoot tenisky Froddo Pink Shine textilní G1700379 Velikost: 26
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Textilní tenisky Froddo Barefoot G1700379 Pink Shine - starorůžové se třpytkami. Textilní vrchní část se dvěma suchými zipy z růžové kůže se třpytkami a podrážka z přírodní gumy. Upravený model s novou ekologičtější vnitřní stélkou z mikrovlákna. Sednou na: normální až široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: na dva suché zipy jdou perfektně přizpůsobit nožce a utáhnout i na útlý kotník- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: je volný, je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, vyrobena z prodyšného mikrovlákna, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - textil/kůže, podšívka - textil, stélka - mikrovlákno, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 13,5 cm - 6,3 cm21 - 14,2 cm - 6,4 cm22 - 15,0 cm - 6,5 cm23 - 15,5 cm - 6,7 cm24 - 16,1 cm - 6,7 cm25 - 17,0 cm - 6,8 cm 26 - 17,7 cm - 7,0 cm27 - 18,1 cm - 7,2 cm28 - 18,8 cm - 7,4 cm29 - 19,5 cm - 7,5 cm30 - 20,2 cm - 7,7 cm31 - 20,8 cm - 7,8 cm32 - 21,7 cm - 8,0 cm33 - 22,2 cm - 8,2 cm34 - 22,8 cm - 8,3 cm35 - 23,6 cm - 8,4 cm36 - 24,5 cm - 8,5 cm37 - 25,1 cm - 8,6 cm38 - 25,9 cm - 8,8 cm39 - 26,4 cm - 9,1 cm40 - 26,9 cm - 9,2 cm

Tenisky Froddo G3130245-1 Pink+ Velikost: 26
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Tenisky Froddo G3130245-1 Pink+ Velikost: 26
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Stylové barefoot tenisky Froddo G3130245-1 Pink+ v kombinaci kůže-textil s podšívkou z jemné hladké kůže. Originální tenisky s podrážkou s maskáčovým designem, ale v dívčích barvách.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: dva suché zipy- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, původní podrážka bez vystouplého vzorku, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: podšívka jazyka je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, uchycený klasicky vpředu + má jazyk poutko na horním suchém zipu, aby nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, antibakteriální, kožená stélka, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, textil, podšívka - kůže, stélka - textil (mikrovlákno), podrážka - gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:23 - 15,0 cm - 6,4 cm24 - 15,5 cm - 6,5 cm25 - 16,0 cm - 6,7 cm 26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,5 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,2 cm29 - 18,8 cm - 7,3 cm30 - 19,6 cm - 7,5 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,5 cm - 7,8 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 22,9 cm - 8,1 cm36 - 23,9 cm - 8,8 cm37 - 24,7 cm - 8,9 cm38 - 25,5 cm - 9,0 cm39 - 26,2 cm - 9,1 cm40 - 26,7 cm - 9,2 cm

Dámská kabelka RIEKER C2038-021-H8 černá W3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámská kabelka RIEKER C2038-021-H8 černá W3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kabelka RIEKER bude Váš praktický a stylový společník pro každý den, unikátní vzor na přední straně přidává originalitu do vašeho outfitu a zdobí ji spolu s logem značky. Nabízí velký úložný prostor rozdělený na dvě části středovou kapsou, přičemž v každé z nich je malá kapsička, což usnadňuje organizaci vašich věcí. V zadní části najdete praktickou malou kapsu na drobnosti, které potřebujete mít snadno dostupné. Kabelku můžete nosit pomocí dvou kratších popruhů nebo zvolit nastavitelný popruh. Tento model je kombinací stylu, prostoru a funkčnosti, kterou oceníte. Rozměry: cca V 35 cm x Š 31 cm x H 11 cm Vnitřní uspořádání: kabelka je dělená. Kabelka má délkově nastavitelný popruh, který lze odepnout. Maximální délka nastavitelného popruhu je cca 125 cm. Délka popruhu pro nošení přes rameno je cca 55 cm.

Dámské kozačky RIEKER 78554-00 černá W3
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámské kozačky RIEKER 78554-00 černá W3
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Černé kozačky RIEKER se vsazenými gumičkami v zadní horní části se dokonale přizpůsobí Vašim nohám a vytvoří dokonalé pohodlí pro každou z Vás. Díky zipu z vnitřní části boty se budou lehce nazouvat. V chladných dnech oceníte zateplení pravou ovčí vlnou a podešev s hrubým vzorem, která je flexibilní a absorbuje nárazy při došlapu díky technologii Antistress. Ideální obuv do práce nebo na procházku, kdy potřebujete maximální komfort v moderním provedení. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní a absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze. Rieker TEX – funkční vrstva, díky které je bota nepromokavá a přesto prodyšná. Vario - nastavení šířky v oblasti lýtka vsazenou elastickou částí, která činí boty variabilní co do šířky. Podšívka je vyrobena z pravé ovčí vlny. ORIENTAČNÍ OBVOD KOZAČEK V HORNÍ ČÁSTI BOTY Velikost 36: cca 37 cm + cca 2 cm díky pružné gumičce v zadní části Velikost 37: cca 37 cm + cca 2 cm díky pružné gumičce v zadní části Velikost 38: cca 38 cm + cca 2 cm díky pružné gumičce v zadní části Velikost 39: cca 38 cm + cca 2 cm díky pružné gumičce v zadní části Velikost 40: cca 39 cm + cca 2 cm díky pružné gumičce v zadní části Velikost 41: cca 39 cm + cca 2 cm díky pružné gumičce v zadní části Velikost 42: cca 40 cm + cca 2 cm díky pružné gumičce v zadní části Velikost 43: cca 40 cm + cca 2 cm díky pružné gumičce v zadní části Výška boty v zadní části bez podpatku je cca 37 cm.

ADIDAS-Terrex Soulstride core black/crystal white/grey four Černá 37 1/3
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská obuv značky adidas. Model adidas Terrex Soulstride je vhodný do náročného terénu a pro trailový běh. Běžecké tenisky mají moderní vzhled, ale potěší také svými funkčními vlastnostmi. Svršek dámských bot na běh je vyroben z prodyšného materiálu, který se přizpůsobí noze a nabízí flexibilitu a podporu. Trailová obuv má zpevněnou špičku a oblast kolem paty. Díky mezipodešvi EVA, která tlumí nárazy, si užijete každý krok. Trailové boty dámské byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Mají vázání na šňůrky, kterým si zajistěte stabilní chodidlo. K pohodlí přispívá odpružení paty a polstrovaný límec a měkký jazyk. Boty na běh mají podrážku Traxion, která umožňuje snadný přesun z chodníku na členitější terén a naopak. Trailové tenisky jsou správnou volbou pro ženy, které milují běh a nezastaví je ani nerovnosti v terénu. Detaily produktu: trailové tenisky dámské moderní vzhled prodyšný svršek zpevněná špička a oblast paty vázání na šňůrky polstrovaný límec boty měkký jazyk odpružení paty mezipodešev EVA tlumí nárazy podrážka Traxion umožní snadný přesun z chodníku na terén vhodné pro členitý terén vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Nazouvací tenisky XTI® na klínové podrážce
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Nazouvací tenisky XTI® na klínové podrážce
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Nazouvací tenisky XTI® na klínové podrážce jsou 100% nepřehlédnutelné. Snadno se obouvají a navíc hravě zeštíhlí postavu. Texturovaný svršek. Pružné kolem kotníku. Vzadu poutko. Vypodložená špička. Klínová dvoubarevná podrážce.

Keen Seacamp II CNX Vivid Blue / Original Tie Dye Velikost: 20/21
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Keen Seacamp II CNX Vivid Blue / Original Tie Dye Velikost: 20/21
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Sportovní sandálky Keen Seacamp II CNX Vivid Blue/Original Tie Dye vhodné na běžné nošení a veškeré letní aktivity, i vodní :-) Kombinace barev v duhových odstínech vhodná pro kluky i holky! Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Seacamp je spíše užší model, na širokou nohu doporučujeme od značky Keen model Newport. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Seacamp II CNX lze považovat za kompromis/barefoot - široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze, měkký opatek, ačkoli podrážka chrání nohu a nerovnosti přes ni cítít nejsou.- Sednou na: normálně široké nožky- Zapínání: na suchý zip - velcro pásek - pro přitažení ke kotníku, přes nárt můžete stáhnout olivkou dle potřeby - rychlozavazování- Svršek: odvětraný, lehce omyvatelný/pratelný - WASHABLE, z rychleschnoucího polyesteru- Podšívka: antibakteriální, Quick-dry s hydrofobní vlastností- Opatek: měkký, nezpevněný- Podrážka: odlehčená, pevnější, v přední části ohebná; před špičkou je bota vyvýšená - ochrana proti okopu, Non-Marking - nebarví podlahy- Stélka: noha našlapuje na EVA pěnuSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - textil, stélka - syntetika, podrážka - syntetika Velikost - vnitřní délka boty:22 - 13,5 cm23 -14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,5 cm30 - 18,5 cm31 - 19,5 cm32/33 -20,0 cm34 - 20,8 cm35 - 21,5 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,0 cm39 - 25,0 cmKeen velikostní tabulka*:

Nike Dynamo Go Baby Velikost: 26 EUR
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Nike Dynamo Go Baby Velikost: 26 EUR
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Obuv pro malé děti Nike Dynamo Go Baby je lehká, pohodlná a zkonstruovaná pro hraní kdykoli – Nike Dynamo Go bude dalším favoritem vašeho prcka. Nejvíce se nám líbí to, že děti mohou dupnout na skládací patu a rychle a jednoduše se obout. A pokud nejsou zcela připraveni to udělat sami, můžete jim ukázat, jak to funguje, aby mohli být svobodní a nezávislí. Obuv je také měkká a plyšová na těch nejlepších místech, takže zábava nikdy nekončí.Obouvání je rychlé, snadné a bez použití rukou: Skládací pata je navržena tak, aby nožky snadno vklouzly přímo dovnitř. Nejsou potřebné šňůrkyÚplné pohodlí: Měkká a pružná textilie pomáhá malým nožkám cítit se pohodlně na cestách. Zvlněné linie na svršku jsou strategicky navrženy pro stabilitu pro děti, které se pohybují různými směryMěkký design: Nafouknutý pěnový límec poskytuje úžasný plyšový pocit. Měkká pěna pod nohama navíc poskytuje veškeré odpružení, které budou při hře potřebovatPoutka na patě a jazyceGumové části na špičce a patě