Ochranná lišta hrany kufru Opel Vivaro 2014-2019 (matná)
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Opel Vivaro 2014-2019 (matná)
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Opel Vivaro je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty Toyota ProAce 2016- (zadní dveře, matné)
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Prahové lišty Toyota ProAce 2016- (zadní dveře, matné)
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Prahová lišta pro vůz Toyota ProAce je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahové lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití prahové lišty šetříte prah auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Opel Crossland X 2017- (matná)
1 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Opel Crossland X 2017- (matná)
1 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Opel Crossland X je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Mazda 3 2019- (hatchback, matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Mazda 3 2019- (hatchback, matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Mazda 3 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Biotech USA Hyper Mass Čokoláda 1000 g
464 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Biotech USA Hyper Mass Čokoláda 1000 g
464 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Přitahuje hmotu Hyper Mass je vynikající volbou pro milovníky nabírání svalové hmoty. Nyní můžete zvýšit příjem kalorií potřebný pro růst svalů s produktem; který se skládá z pečlivě vybraných složek. Tricarbo Matrix je komplex sacharidů sestávající ze tří různých zdrojů sacharidů s různým glykemickým indexem. Všechno toto bez přidaného cukru *! Protein Blend se skládá ze tří bílkovinných složek, které mají různou vstřebatelnost, a zajišťují tak příjem potřebných bílkovin na růst svalové hmoty. Každá porce obsahuje 1,4 g tuku pro optimální vyváženost. Jedna dávka Hyper Mass v sobě ukrývá 3,25 g mikronizovaného (menší velikost částic) kreatin monohydrátu, který má příznivější vlastnosti než klasický kreatin monohydrát.1 dávka (65 g): 254 kcal bílkoviny: 20 g sacharidy: 38 g (z toho přirozeně se vyskytující cukry: 9 g) vláknina: 4 g tuky: 4 g mikronizovaný kreatin monohydrát: 3.25 g (z toho kreatin: 2,9 g)TriCarbo Matrix, ideální komplex sacharidů bez přidaného cukru *! Příjem kalorií je obzvláště důležitý během objemové fáze, čehož je možné primárně dosáhnout zvýšením spotřeby sacharidů a bílkovin. Kromě množství je však důležitá i kvalita daných živin. TriCarbo Matrix obsahuje sacharid (maltodextrin), který má vysoký glykemický index, a velké množství vlákniny s nízkým glykemickým indexem (ve formě inulinu). Kromě toho se v něm nachází kukuřičný škrob, který je moderním a oblíbeným zdrojem sacharidů. Tato komplexní sacharidová receptura je ideální k pokrytí příjmu energie potřebné na objemovou fázi a to vše bez přidaného cukru *. Protein Blend: syrovátkový proteinový koncentrát (kaseinát vápenatý, syrovátkový proteinový izolát). Protein Complex obsahuje 3 složky bílkovin s různou vstřebatelností. Díky jejich vysokým biologickým hodnotám vám poskytují skvělý zdroj bílkovin během objemové fáze.Vyvážené složení pro nárůst Je velmi důležité; aby gainer sestával ze všech tří makronutrientů ve správném poměru. Hyper Mass splňuje tento požadavek: kromě vysokého obsahu bílkovin se mezi jeho složkami nacházejí i sacharidy a tuky.Mikronizovaný kreatin monohydrát Kreatin je makromolekula, která sestává ze tří aminokyselin (glycin, methionin, arginin), zvyšuje fyzickou výkonnost během opakovaného krátkodobého cvičení s vysokou intenzitou. Hyper Mass - stejně jako všechny ostatní BioTechUSA produkty - obsahuje bezpečné a pečlivě vybrané složky.*Výrobek obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.Balení: 1000 g (15 dávok)

Tommy Hilfiger pánský tmavě šedý svetr
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tommy Hilfiger pánský tmavě šedý svetr
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánský tmavě šedý svetr od Tommy Hilfiger.Střih: regular fit.Materiál: 89% bavlna, 11% hedvábí.

Tommy Jeans dámské tmavěmodré žabky - 36 (C87)
632 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tommy Jeans dámské tmavěmodré žabky - 36 (C87)
632 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámské tmavěmodré žabky od Tommy Jeans.Materiál: syntetika.

Framesi Barber Gen Fortifying Shampoo 250ml - Posilující šampon
431 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Framesi Barber Gen Fortifying Shampoo 250ml - Posilující šampon
431 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Posilující šampon pro jemné a slabé mužské vlasy. Výtažky z révy, kadidla a zázvoru se postarají o zvětšení objemu a lepší pružnost a ovladatelnost vlasů.  Použití: Naneste na mokré vlasy, jemnou masáží napěňte a potom důkladně opláchněte. Podle potřeby opakujte. Pro zesílení účinku je vhodné kombinovat s produktem Fortifying Spray.Pánská řada Barber GenPéče mužů o sebe samé je v dnešní době již běžným standardem. A proto se Framesi, na základě poptávky zákazníků z největší italské sítě Barber shopů Machete, rozhodla rozšířit portfolio produktů o sérii Barber Gen - prvotřídní pánské přípravky pro domácí užití. FRAMESIVlasová kosmetika Framesi byla založena v Itálii roku 1945 s hlavním cílem – vývoj produktů vysoké kvality. Dnes s touto značkou pracují kadeřníci po celém světě. Kosmetika Framesi klade důraz na kvalitu, účinnost a bezpečnost. Moderní výrobní technologie, kvalitní suroviny, spolupráce s univerzitami a vědeckými instituty a především velký respekt ke zdraví vlasů. Vlasová kosmetika Framesi je distribuována pouze profesionály.

Čaj v dárkovém balení 48 ks
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Čaj v dárkovém balení 48 ks
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Čaj v dárkovém balení 48 ks nabízí 6 různých ovocných příchutí a jsou ideálním dárkem. V každém plastovém boxu je 6 x 8 obálek.Rozměry balení: 44 x 34 x 22 cm.Příchutě: 1. balení: zelený čaj s borůvkou a bezovým květem, zelený čaj s tropickým ovocem, zelený čaj s moringou a pomerančem, zelený čaj s heřmánkem a citronovou trávou, zelený čaj s jahodou, zelený čaj s růží 2. balení: černý čaj marocká máta, černý čaj s pomerančem a skořicí, černý čaj s jablkem a jasmínem, černý čaj earl grey, černý čaj s jablkem a brusinkou, černý čaj s růží Čaj v dárkovém balení 48 ksSměs ovocných čajů6 příchutí v balení

Lico 210116 hnědé pánské trekingové boty
1 495 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Lico 210116 hnědé pánské trekingové boty
1 495 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská celoroční trekingová obuv značky Lico na šněrování tkaničkami.Obuv značky Lico se vyznačuje precizním provedením při použití prvotřídních materiálů. Svršek obuvi je vyroben ze syntetického materiálu v kombinaci s textilním materiálem. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou.Podrážka je z kvalitního materiálu s vynikajicí přilnavostí.COMFORTEX - membrána zajišťující odolnost proti vodě a přitom zajišťuje prodyšnost boty. Je navržena tak aby udržela chodidlo v suchu za každého počasí.Váha celého páru: 850 gPánské trekingové boty značky Lico.Barva: HnědáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 12 cmPodpatek: 3 cm

McDavid 6446 červená hexpad návlek na nohu s chráničem
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
McDavid 6446 červená hexpad návlek na nohu s chráničem
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tento chránič s 9 mm HEX™ technologií je oblíbený mezi jednotlivci i mezi hráči z kolektivních sportů. Prodloužená délka návleku pro komfortní nošení, stejně tak i ochrana před odřeninami. hDc™ technologie reguluje tělesnou teplotu díky optimálnímu transportu vlhkosti a zvýšením ventilace, která vám dává pocit sucha. Chránič je vyroben primárně na ochranu těla při nárazech, úderech a při kontaktu s další osobou. Materiál neobsahuje speciální ochranu proti prodření matriálu při sklouznutí po povrchu. V případě prodření látky není porušena funkčnost chrániče, pro kterou je určen. - 10 cm dlouhý HexPad v oblasti pod kolenem- hDc technologie- unisex design- Materiál: 80% nylon / 20% spandex (elastan); polyethylenová pěnaHEXPADPatentovaná technologie HexPad je složená z hexagonů, které jsou dokonale lehké ale zároveň dostatečně tvrdé, aby dokázaly absorbovat a tlumit nárazy. Perfektně se přizpůsobí tělu a neomezuje pohyblivost. Balení obsahuje jeden pár. Lze prát v pračce.

Vlnka Dámské kožené papuče pardály
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vlnka Dámské kožené papuče pardály
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Papuče z ovčí vlny pardály mají speciálně nadsazený nárt, tudíž jsou vhodné pro osoby s vysokým nártem, či otoky nohou. Luxusní dámské kožené pantofle s ovčí vlnou merino uvnitř, jsou velmi kvalitně zpracované a především pohodlné. Dámské pardály, mají speciálně vyvýšený nárt, tudíž jsou vhodné pro osoby, trpící otoky nohou či vvysokým nártem. Vhodné jsou, jako celoroční domácí obutí. Dámské kožené papuče jsou vystlány ovčí vlnou merino, proto velmi dobře udržují teplo a pomohou Vám předcházet rýmám a prochladnutím, které jde z většiny případů právě od studených nohou. Ovčí vlna merino je materiál, získán střižením mladých australských ovcí. Merino vlna není kousavá a navíc má skvělé termoregulační vlastnosti tzn. zaručuje regulaci optimální teploty a současně dokáže odpařovat přebytečnou vlhkost + je antibakteriální. Dámské kožené pantofle mají velmi decentní vzhled, díky povrchovému materiálů matné hovězí kůže. Materiál: ovčí vlna a kůže

Bennon CLASSIC O1 High
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bennon CLASSIC O1 High
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Lehká a pevná kotníková obuv vhodná do venkovních i vnitřních provozů • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň• podšívka: textilie MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU CLASSICANorma: EN ISO 20347:2012 O1 SRC FO

IvyBears Boost vitamíny pro podporu imunity
339 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
IvyBears Boost vitamíny pro podporu imunity
339 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Gumoví medvídci pro podporu imunityKoncentrovaný vitaminový komplex s minerály zlepšuje obranyschopnost organismu. Příjemnou chuť medvídkům dodává ovocný koncentrát. Bez umělých barviv – vhodné pro vegany. Nejprodávanější vitaminoví medvídci v Evropě.Receptura je navržena speciálně pro ženy. Obsahuje posilující zinek, který podporuje celistvost sliznic, a vysoce koncentrované esenciální vitamíny (vitamin B2, B6, B12, D, E, C, biotin). Vitaminový medvídci tak poskytují ženskému tělu veškeré důležité živiny pro správné fungování imunitního systému. Snižují míru únavy a vyčerpání, dodávají energii a fyzickou sílu.Vitaminový komplex obsahuje pouze vědecky ověřené ingredience, které prochází přísnou kontrolou. Medvídci mají lahodnou ovocnou chuť. Neobsahují umělá barviva, aromata, oxid titančitý, lepek, sóju, laktózu ani kvasnice. Vhodné k dlouhodobému užívání.Ovocní medvídci se nejen příjemně užívají, ale díky svým účinkům se řadí k nejprodávanějším vitaminovým medvídkům v Evropě.Proč si medvídky IvyBears zamilujete:navrací pleti elasticitu a pružnostredukují vrásky a projevy stárnutíhydratují a regenerují pleť zevnitřreceptura vyvinuta odborníkychutnají po pomerančíchsložení bez umělých barvivvhodné pro vegany Doporučené dávkování:Doporučená denní dávka jsou 2 gumíci denně. Před spolknutím důkladně rozžvýkejte. Důležitá upozornění:Jste-li těhotná, kojící, užíváte-li nějaký lék, plánujete-li chirurgický zákrok nebo máte nějaké zdravotní potíže, poraďte se před užitím se svým lékařem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není vhodné pro děti. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Skladujte v chladu, suchu a temnu při teplotě 5-25°C. Chraňte před vlhkem, mrazem a přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do dvou měsíců.Obsah balení:Balení obsahuje 60 tablet. 

GEDY 5711 Glamour mýdlenka, chrom/mléčné sklo
1 058 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
GEDY 5711 Glamour mýdlenka, chrom/mléčné sklo
1 058 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Elegantní mýdlenka v chromovém provedení s mléčným sklem bude ozdobou každé koupelny. Instaluje se navrtáním do zdi.

Nutri Works Quercetin + Vitamin C 250mg 60 kapslí
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Nutri Works Quercetin + Vitamin C 250mg 60 kapslí
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Doplněk stravy. Quercetin s vitamínem C. Quercetin je bioflavonoid vyskytující se přirozeně v citrusech a zelenině. Jde o velmi silný antioxidant, jehož účinky souvisejí s oxidativním stresem, alergiemi, stavem spermií a kardiovaskulárním systémem. Doplněk dále obsahuje vitamín C ve formě kyseliny L-askorbové, který účinky quercetinu doplňuje. 1 kapsle obsahuje 250 mg čistého quercetinu a 250 mg vitamínu C. Hlavní benefity produktu: Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige Neobsahuje umělá sladidla Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na: Podporu výkonu Podporu vytrvalosti Oddálení vyčerpání Značka NutriWorks Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat NutriWorks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě, a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality. NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách - bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.SLOŽENÍ:obsahuje: quercetin dihydrát, kyselina L-askorbová, želírující látka pullulan, plnidlo mikrokrystalická celulóza, emulgátory (rýžový extrakt, rýžové slupky, arabská guma, slunečnicový olej), protispékavá látka oxid křemičitý.DÁVKOVÁNÍ:Berte 1-2 kapsle denně.UPOZORNĚNÍNení náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí.Vitamíny a minerály -v 1 kapsliVitamín C250 mg (313%*) Ostatní a speciální doplňky -v 1 kapsliQuercetin dihydrát275 mgz toho Quercetin250 mg

MG Hard 2.5D ochranné sklo na Samsung Galaxy A73 5G
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MG Hard 2.5D ochranné sklo na Samsung Galaxy A73 5G
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Canis (CXS) Deodorant do bot SIGAL mentol
128 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Canis (CXS) Deodorant do bot SIGAL mentol
128 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Deodorant do bot SIGAL mentol od výrobce Canis (CXS). Produkt je skladem.

Dětské zateplené holínky - Befado Y306, modrá Barva: Modrá, Velikost: 35
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Holínky jsou vyrobeny z materiálu EVA, díky čemuž jsou extrémně lehké a zároveň odolné. Nepropustí žádnou vlhkost. Poskytují vysoký komfort při nošení. Vyjímatelná vložka umožňuje nosit holínky při různých venkovních teplotách.

Salming Recoil Warrior Men Turquoise/Black
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Salming Recoil Warrior Men Turquoise/Black
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánské silniční objemové boty Salming Recoil Lyte jsou novinkou pro sezónu 2022. Model Lyte je přímým následovníkem modelu Salming enRoute. I u nejnovější generace "enRoutů" se můžete spolehnout, že obujete především ultrapohodlnou objemovku, která umí strčit do kapsy i kdejaký tempový model. Parametry:Určení: mužiTyp běžecké boty: silniční objemovéDrop: 6 mmBarva: bíláProfil podrážky: 24,5 mm - 18,5 mmTyp povrchu: silnice - zpevněný povrchTyp boty: běžecká obuvKolekce: 2022Mezipodešev: Recoil™Materiál podrážky: Recycled rubberModelová řada: Recoil LyteHmotnost: 242 g (8 UK)Populární "enRouty" v novém kabátě! To je ve zkratce definice nového modelu Salming Recoil Lyte. Tato novinka i nadále stojí především na precizně zpracovaném konceptu mezipodešve a podrážky, který i přes všechno své pohodlí umí nabídnout i ohromně svižný odraz a přirozený pocit v každém kroku. Právě díky výrazně reaktivnímu tlumení, které obstarává naše prémiová pěna Recoil, a na objemovou silniční botu nízké váze, se nemusíte bát vytáhnout model Recoil Lyte ani na rychlejší tempový trénink či závod.Podrážku nového modelu tvoří kombinace pryžových částí, torzní jednotky pod klenbou a nekryté části tlumící pěny. I Recoil Lyte tak umí nabídnout skvělou flexibilitu, pocit vůči povrchu a zároveň udrží vaše chodidla v optimálním směru i ve chvílích, kdy začnou být unavená.Zmiňovaným "novým kabátem" je u modelu Recoil Lyte kompletně přepracovaný svršek. Ten je nově dvouvrstvý a tvoří ho jemný a ideálně pružný polyesterový úplet, který je pro navýšení stability překrytý polyuretanovou vrstvou vytvořenou 3D tiskem.Na silnice i zpevněné cestyPrimárně je model Salming Recoil Lyte určený pro běh na silnici či asfaltových površích, ale nebudete se v nich cítit špatně ani na přírodních zpevněných cestách.Pro začátečníky i pokročiléStejně jako předcházejí generace jsou i Salming Recoil Lyte natolik univerzálním modelem, že je pro jejich vlastnosti ocení jak běžec začátečník, tak pokročilý běžec. Díky neutrálnímu došlapu a středně tvrdému tlumení je vhodný i pro běžce s běžnou formou pronace a supinace. Na překážku nemusí být ani vyšší váha běžce, tlumení je dostatečné a odolné i v tomto případě.Dobré pro dlouhé tréninky i svižnější běhyModel Salming Recoil Lyte je určený zejména pro nabíhání dlouhých vzdáleností po tvrdém povrchu. Vzhledem k jejich nízké váze a celkovému svižnému dojmu z nich, je řada běžců používá i pro rychlejší, tempovější běhy, či jako závodní boty od vzdálenosti 10 km výše.Konstrukce boty a použité technologieSvršek botyDvě vrsty pro maximální pohodlí a stabilituDvouvrstvý svršek modelu Salming Recoil Lyte tvoří ideálně pružný polyesterový úplet, který je pro navýšení stability překrytý polyuretanovou vrstvou vytvořenou 3D tiskem. Díky tomu nabízí model na objemovou botu nízkou váhu a vyniká i skvělou prodyšností. Chodidlo drží na svém místěHeel cup – patní košíček je u našich bot vyvinut tak, aby nezvyšoval váhu bot a nenarušoval celkový pocit pohodlí v botě, ale zároveň plnil svou funkci, kterou je stabilizovat a fixovat chodidlo v botě. Přirozený a efektivní pohyb přední části chodidelSvršek bot je v oblasti špičky rozšířen technologií TOE BOX, aby poskytnul dostatek místa pro pohyb přední části chodidel a tím podpořil jejich přirozenější a více efektivní pohyb z biomechanické perspektivy. Mezipodešev - tlumení botyAž o 20 % více energie v každém odrazePrémiový materiál Recoil™ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu navrací až o 20 % více vynaložené energie. Pěna je velice stabilní. Bez problému odolá teplotním rozdílům při zachování stejných vlastností. Velkou předností je i její odolnost. Běžecké vlastnosti boty se i přes velký počet naběhaných kilometrů nemění. Ještě více pohodlíSoftFOAM je speciální vložka v oblasti paty, která je z materiálu schopného ještě lépe redukovat negativní dopady nárazů v této části boty. Speciální vyvinutá směs materiálů má o 70 % lepší schopnost absorbovat tyto nežádoucí síly oproti běžné EVA pěně. Souhra materiálů SoftFOAM a Recoil™ zajistí pohodlný a zároveň efektivní běh. Podešev - podrážka botyPodpoří správnou biomechaniku pohybuTorsion Efficiency Unit™ je technologie, která citlivě podporuje celkovou stabilitu boty. Tato jednotka z TPU plastu je umístěna ve střední části podrážky tak, aby nebyla omezující, ale naopak maximálně podpořila efektivitu a správnou biomechaniku běhu.Pohodlí při dopadu, efektivita do odrazuTechnologie TGS 62/75° rozděluje podrážku bot na 2 části. První část – od paty k bříšku chodila – tvoří přibližně 62% plochy podrážky, a je konstruována s ohledy na maximální stabilitu a tlumení dopadů. Od druhé části – přední části podrážky – ji dělí tzv. baletní linka, která je podrážkou vedena po úhlem 75°. Toto rozdělení zajišťuje, že se bota ohýbá přesně v tom správném místě, aby stimulovala přirozené laterální a předozadní pochyby chodidel. Přední část boty je pak konstruována pro maximální efektivitu odrazu při běhu. Odolnost a velmi dobrý grip za jakýkoliv podmínekMateriál Durable Lightweight Rubber, ze kterého jsou vytvořeny kontaktní plochy podrážky je odolná a zároveň velmi lehká gumová směs s velmi dobrým gripem i za mokrých podmínek.

Canis (CXS) Softshellová obuv CXS SPORT - Černá / zelená | 41
1 018 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Canis (CXS) Softshellová obuv CXS SPORT - Černá / zelená | 41
1 018 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Softshellová obuv CXS SPORT - Černá / zelená | 41 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 4 dny.

Aqualine Stolička koupelnová s úložným prostorem, bílá 90902W
695 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Aqualine Stolička koupelnová s úložným prostorem, bílá 90902W
695 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Zakupte produkt Aqualine Stolička koupelnová s úložným prostorem, bílá 90902W z kategorie Kosmetika a zdraví | Zdraví | Zdravotní potřeby | Kompenzační pomůcky | Sedátka do sprchy a van od výrobce AQUALINE za cenu 695.

Nike Court Legacy Kids 33 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Nike Court Legacy Kids 33 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská obuv Nike Court Legacy Kids má klasické čisté linie a exkluzivní charakteristické prvky.Elastické šňůrky a řemínek se suchým zipem usnadňují obouvání a zouvání.Svršek je vyroben z kombinace lícové a syntetické kůže, proto je pružný a dokonale se přizpůsobí noze. Vnitřek je podšit materiálem, který nohu příjemně obepíná a je odolný vůči oděru. Klasický vzhled zvýrazní outfit. Pevná gumová podrážka se stromečkovým vzorem je odolná a neklouže. Odolný svršek obuvi Retro vzhled Elastické šňůrky a řemínek se suchým zipem usnadňují obouvání a zouvání Logo na boční straně obuvi Gumová podrážka pro lepší přilnavost

Softshellové capáčky Vyrobeniny BF černé Velikost: 23
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Softshellové capáčky Vyrobeniny BF černé Velikost: 23
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Řešíte, co obouvat děťátku do nosítka, do kočárku či autosedačky, když ještě nechodí, a nebo teprve začíná? A na první boty je stále brzo?Pořiďte praktické softshellové capáčky od Vyrobenin - jsou kompletně ze "zimního" softshellu, který ma na vnitřní straně jemný fleece.  Ten lehce hřeje a nožky tak nebudou během jara a podzimu studené. Na spodní straně je od velikosti 19 (včetně) protiskluzová vrstva, díky které může Vaše dítě bez obav zkoušet první krůčky, aniž by mu nohy klouzaly. Capáčky jsou měkoučké - dopřejete tak vašemu dítěti maximální pohodlí. V praktické černé barvě.- Perfektně padnoucí "barefootový" střih kopíruje tvar nohy - špička není kulatá, ale tvarovaná tak, aby měly všechny prsty dostatek místa pro přirozený pohyb a správný vývoj- Svrchní materiál je voděodolný zimní softshell - funkční materiál, vhodný hlavně pro chladnější počasí. Neprofoukne, je voděvzdorný a lépe udrží teplotu. Parametry: 10000mm vodní sloupec /  3000g/m2/24h prodyšnost. - Stélka je podšitá černým fleecem, který eliminuje chlad od země- Veškerý materiál je atestovaný a vhodný pro děti do 3 let. - Capáčky mají okolo kotníku všitou gumu, aby dobře na noze držely. Neobsahují žádné brzdičky, které by děti mohly jakkoliv tlačit při jejich lezení.- "Podrážka" je z protiskuzu, aby v nich děti mohly trénovat první krůčky. Protiskluz je měkký stejně jako softshell, takže se ohýbá všemi směry - dítě tak cítí každou nerovnost, jako by šlo v teplých ponožkách. I tak jsou především určeny pro použití v interiéru, není je možné využívat jako boty a pokud v nich budou děti lozit nebo chodit venku, mohou se poškodit.Velikosti:Velikost 17  - vnitřní délka cca 11 cm; šířka cca 6,3 cmVelikost 19  - vnitřní délka cca 12 cm; šířka cca 6,8 cmVelikost 21  - vnitřní délka cca 13 cm; šířka cca 7,3 cmVelikost 23  - vnitřní délka cca 14,5 cm; šířka cca 7,7 cmVelikost 25  - vnitřní délka cca 16 cm; šířka cca 8,1 cmCapáčky jsou ručně šité, každý kus se může mírně lišit - proto uvádíme rozměr "cca". Jsou ale měkoučké a nožičkám se dobře přizpůsobí :-)Naše doporučení: Pro správné zvolení velikosti obkreslete dítěti nozičku při došlapu (dítě musí stát na nohách, aby byly zatížené) a změřte nejdelší část. K danému rozměru přičtěte 1 cm, tak aby byl v capáčku prostor navíc, tzv. nadměrek. Nadměrek by měl být ideálně 1-1,5 cm.- Capáčky jsou ručně šité v ČRDoporučená péče:Perte odděleně na 30 stupňů, program na sportovní oblečení (případně šetrný), použít speciální prací přípravek.Sušte na vzduchu (ne v sušičce) NežehleteVyhněte se bělení a chemickému čistěníNepoužívejte aviváž

Topnatur Candistop 60 kapslí
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Topnatur Candistop 60 kapslí
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

prebiotický doplněkCandistop značky TOPNATUR je probiotický doplněk pro každou ženu, která pečuje o své intimní prostředí. Skvěle působí také na podporu imunity v situacích, kdy je naše tělo oslabeno.Jedná se o směs 7 probiotických kultur, extraktu z grapefruitu, česneku, prebiotické vlákniny - inulínu.Obsahuje unikátní probiotické kmeny - Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus bulgaricus.Dávkování2 kapsle 1x denně před jídlem. Pro optimální účinnost doporučujeme užívat po dobu minimálně 2-3 měsíců.SLOŽENÍ7 probiotických kultur: Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus bulgaricus; extrakt z grepfruitových semínek; extrakt z česneku.UpozorněníUkládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nevhodné pro děti do 12 let.SkladováníSkladujte v suchu a chladu, mimo dosah přímého slunečního záření, v uzavřeném obalu.Země původuČeská republika  

Premium Tempered Glass 9H Premium Samsung Galaxy A23 5G, 581557
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Premium Tempered Glass 9H Premium Samsung Galaxy A23 5G, 581557
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Screen Glass pro Samsung Galaxy A23 5G, Samsung Galaxy A23 5G, Samsung Galaxy M23 5G Ochranné tvrzené sklo 2D se pyšní tvrdostí 9H, která zajistí displeji vašeho mobilního telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah mu poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů.   Ochranné tvrzené sklo 2D je tenké a přitom robustní, neboť má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach. Sklo nezanechává žádné vzduchové bubliny.   Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie. Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Ochranné tvrzené sklo 2D chrání pouze rovnou část displeje vašeho mobilního telefonu, takže není vhodné pro mobilní telefony s velkým zakřivením displeje. U mobilních telefonů s velkým zakřivením displeje vám doporučujeme zakoupit 5D ochranné tvrzené sklo.   Kompatibilita: Samsung Galaxy A23 5G, Samsung Galaxy A23 4G, Samsung Galaxy M23 5G Typ Screen Glass: 2D Index tvrdosti: 9H Tloušťka: 0,3 mm Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

Screen Glass Protector POCO X3 NFC, POCO X3 PRO 5D Full Glue Ceramic černé 1025925
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná folie s černým orámováním 5D Full Glue Ceramic pro Xiaomi POCO X3 NFC, POCO X3 PRO Vysoce kvalitní tvrzená vrstvená folie s plošným podlepením. Tento ochranný film dotykového skla je pružný, přesně tvarovaný a poskytuje 100% průhlednost displeje. Vysoký faktor tvrdosti 9H mu zaručuje odpovídající ochranu, ale přitom vám nepraskne. Tento keramický film poskytne Vašemu displeji spolehlivou ochranu od okraje k okraji.   Perfektně přizpůsobená vysoce tvrzená vrstvená folie Vám prodlouží životnost Vašeho mobilního telefonu. Displej Vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň Vás nijak neomezuje při používání Vašeho mobilního telefonu.   Tato tvrzená folie má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny. Pro bezpečnější používání jsou okraje folie zaoblené.    Tato tvrzená folie poskytuje displeji Vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Folie má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Xiaomi POCO X3 NFC, POCO X3 PRO Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

TREZETA-Argo WP dark brown Hnědá 47
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Hnědá 47
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Trezeta. Turistické boty jsou navrženy s důrazem na funkčnost . Outdoorové boty osloví moderním a přitom nadčasovým designem. Díky své speciální konstrukci garantují vynikající stabilitu. Boty do hor mají měkký nepromokavý svršek ze semiše a textilie. Měkká podšívka umožňuje pohodlí uvnitř boty. Trekingové boty na turistiku mají membránu Trezeta Water Stopper, která zabraňuje pronikání vnějších prvků do boty. Mezipodrážka EVA s dvojitou hustotou tlumí nárazy a poskytuje optimální odpružení. Boty do přírody jsou mimořádně stabilní, díky podrážce Vibram® Multiland, která garantuje maximální trakci. Podrážka má v přední části velkou kontaktní zónu, která zlepšuje přilnavost a multitrakční bloky zajistí vynikající odolnost na všech druzích terénu. Vynikající volba i na náročnější trasy, na vyjížďky, na kempink či stanovačku. Detaily produktu: turistické boty pro pány vyšší střih klasické šněrování logo značky na boční přední straně a jazyce bot anatomická stavba nepromokavý svršek ze semiše a textilie prodyšná síťovinová podšívka technologie membrány Trezeta Water Stopper udrží nohy v suchu mezipodešev z EVA pěny tlumí nárazy podrážka Vibram Multiland vynikající trakce a přizpůsobivost terénu vhodné i na delší náročnější trasy, na kemp či na vyjížďky

SKECHERS-Trego Cold Blues black Černá 40
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SKECHERS-Trego Cold Blues black Černá 40
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky Skechers. Dámské zimní boty v černé barvě, které lehce zkombinujete k Vašemu zimnímu looku. Elagantní vzhled bot se zlíbí nejednou dámě. Vyšší střih bot na zimu nepropustí nežádoucí sníh a udrží nohy izolované od chladu. Boty do sněhu prošly voděodolnou úpravou. Zimní značkové boty potěší hřejivým vnitřkem z umělé kožešiny. Vázání na šňůrky je doplněno o kovová očka a háčky pro lepší zajištění chodidla. Vnitřní stélka s paměťovou pěnou Air-Cooled Memory Foam® Vám zajistí komfort i během delšího nošení. Boty s kožešinou jistě v zimě využijete. Detaily produktu: klasické černé provedení vysoký střih ochrání před chladem či vniknutím sněhu vázání na šňůrky podpořené kovovými očky a háčky uvnitř umělá kožešina paměťová pěnová vložka s polstrováním Air-Cooled Memory Foam® voděodolné

NIKE-Revolution 6 Next Nature pink foam/black Růžová 32
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
NIKE-Revolution 6 Next Nature pink foam/black Růžová 32
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

TRONCHETTO OB SRA holina černé - 41
200 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TRONCHETTO OB SRA holina černé - 41
200 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Nízké holínky z PVC a nitrilu odolné proti působení rostlinných a živočišných tuků s podešví s hlubokým dezénem. Výška: 28 cm.

TARUCA LADY OB pantofel 38 bílá
386 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TARUCA LADY OB pantofel 38 bílá
386 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámské a pánské pantofle z povrstvené usně.

Obuv polobotka CXS TEXLINE OLIB S1P ESD, černo-zelená, vel. 34
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Obuv polobotka CXS TEXLINE OLIB S1P ESD, černo-zelená, vel. 34
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Polobotka, textilní.

Obuv sandál CXS CORK MEGI, dámský, s páskem, bílý, vel. 40
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Obuv sandál CXS CORK MEGI, dámský, s páskem, bílý, vel. 40
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Sandál, dámský, celokožený s dvěma nártními pásky a páskem kolem paty,podešev na klínku.

BES Colour Lock Clarifying Shampoo New 1000ml - Čistící šampon
450 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
BES Colour Lock Clarifying Shampoo New 1000ml - Čistící šampon
450 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Speciální šampon s unikátními čistícími vlastnostmi odstraňuje z vlasů nánosy silikonů, chlóru, těžkých minerálních kovů a dalších látek. V důsledku těchto složek, které často ulpívají ve vlasech, bývá ovlivněna nežádoucím způsobem jejich kvalita i barva. Po vyčistění šamponem s pH 5,5 zůstávají vlasy plné síly, vitality a v perfektní kondici. Přípravek neobsahuje sulfáty, soli a je mimořádně šetrný pro pokožku hlavy.  Použití: Přiměřené množství šamponu aplikujte na mokré vlasy a vlasovou pokožku. Jemně, ale pečlivě promasírujte a případně nechejte působit 2-3 minuty. Důkladně opláchněte. Dle potřeby postup opakujte.BES COLOUR LOCKNová řada sedmi základních přípravků z dílny značky BES poskytuje kompletní ošetření před, během a po barvení vlasů a zajistí tak co nejlepší barevný výsledek a zároveň skvělou kvalitu vlasů. Přípravky udržují ve vlasech přirozené pH, neobsahují sírany, barviva a parabeny, jsou 100% veganské. Součástí je bohatá škála přírodních látek, jako například bambucké máslo, olej z pšeničných klíčků či aloe vera. Tyto složky zajistí nezbytnou hydrataci vlasů, dokonale regenerují, podporují přirozeně zdravý vzhled, lesk a snadnou ovladatelnost.

MERRELL-Accentor 3 black Černá 45
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MERRELL-Accentor 3 black Černá 45
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Merrell. Boty do hor zaujmou moderním outdoorovým vzhledem. Pánské boty do lesa mají extra posílenou špičku a patu pro vyšší úroveň ochrany chodidla. Nízká treková obuv se hodí pro lehčí turistiku. Plusem trekových bot je pohodlná stélka z EVA pěny. Mezipodrážka se postará o vynikající odpružení a tlumení nárazů. Technologie Merrell Air Cushion přispívá ke stabilitě při zdolávání turistických tras. Tvarovaná vložka Merrell Kinetic Fit™ Base zajistí flexibilitu při trekkingu. Pryžová podrážka trekingové obuvi má vynikající přilnavost a trakci i v náročnějším terénu. Pánská obuv je skvělou volbou pro trekking, kempování, outdoorové výpravy a turistické expedice. Detaily produktu: Nepromokavý semiš a svršek ze síťoviny Elastické šňůrky a systém šněrování pro rychlé bezpečné uchycení 100% recyklovaný popruh 100% recyklovaná síťovaná podšívka 100% recyklovaná integrovaná EVA pěnová stélka Tvarovaná nylonová klenba Merrell Air Cushion v patě absorbuje nárazy a dodává stabilitu Odnímatelná tvarovaná vložka Merrell Kinetic Fit™ BASE pro flexibilní podporu Lehká mezipodešev z EVA pěny pro stabilitu a pohodlí Merrell přilnavá gumová podešev s odolnou trakcí

ADIDAS-Tensaur Sport 2.0 core black/preloved blue/lucid blue Černá 35,5
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Chlapecké botasky zaujmou moderním vzhledem ve sportovním stylu. Stylové tenisky pro kluky zdobí na boku tři pruhy. Značkové tenisky mají svršek ze syntetické kůže, který se výborně přizpůsobí noze a je optimálně odolný. Černé botasky adidas mají klasický střih, který je vhodný pro každý typ nohy. Chlapecké tenisky mají klasické vázání na tkaničky pro dobrou fixaci chodidla. Botasky pro kluky mají posílenou špičku a patu pro vyšší úroveň ochrany chodidla. Trendy botasky v pohodě zkombinujete k mnoha outfitům. Stylové botasky mají svršek vyrobený z recyklovaného materiálu pro důraz na životní prostředí. Značkové tenisky jsou perfektními společníky do školy, pro mimoškolní činnost či volný čas. Detaily produktu: svršek ze syntetické kůže tři pruhy na bocích klasické šněrování měkká podšívka gumová podrážka svršek obsahuje minimálně 50 % recyklovaného obsahu klasický střih gumová podrážka nezanechávající šmouhy

Bezpečnostní obuv ARDON®KING S3 | G3284/46
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®KING S3 | G3284/46
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

bezpečnostní kožená kotníková obuv, s ocelovou špicí a planžetou, hydrofóbní úprava svršku, materiál: buvolí useň, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 710 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-modrá

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Superb 2015-2023 (combi, černá)
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Škoda Superb 2015-2023 (combi, černá)
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Superb je vyrobená z nerezové oceli. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Tloušťka lišty je 0,5mm. Povrch je ošetřený ochranným nástřikem v matné černé barvě. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům včetně deště a vlhkosti.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

McKinley Maine II Mid AQB M 40 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
McKinley Maine II Mid AQB M 40 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská multifunkční obuv McKinley Maine II Mid AQB M má membránu Aquabase, protiskluzovou gumovou podrážku TPR a ochranu špičky a paty. Svršek: polyester, polyuretanová nubuková tkanina AQUABASE®: Větru a voděodolné a prodyšné materiály poskytují ochranu při outdoorových aktivitách a zajišťují sucho a komfort i při zhoršených povětrnostních podmínkách Protiskluzová gumová podrážka TPR Ochrana paty a špičky

Dámské anatomické kožené nazouváky Iveta - béžová
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dámské anatomické kožené nazouváky Iveta - béžová
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Jakou zvolit obuv pro letní měsíce tak, aby byla pohodlná, dobře vypadala a byla z kvalitních, příjemných materiálů? Tyto kožené nazouváky jsou pro pohodlí vašich nohou tou správnou volbou. Stélka z jemné kůže a paměťové pěny se perfektně přizpůsobí vašemu chodidlu. Její měkkost zajistí pohodlí při každém kroku a díky koženým páskům na suchý zip si můžete obuv přizpůsobit přesně podle svých nohou. Nazouváky se tak hodí pro úzké i širší chodidlo, pro vysoký nárt, a v případě otoků se dají kdykoliv během nošení povolit. Boty jsou velmi lehké a nezatěžují nohu. Zvýšená pata navíc pomáhá předcházet otokům a ještě zvyšuje pohodlnost této obuvi. Ať už nazouváky Iveta využijete pro letní procházky, na pochůzky po městě nebo jako přezuvky doma či v práci, určitě si je oblíbíte. Výška podpatku: 4 cmMateriál: Svršek - kůže Stélka - paměťová pěna a jemná kůže Protiskluzová podrážka - polyuretanTento produkt je vyroben na Slovensku.Parametry:Určení: DámskéBarva: BéžováRoční období: LetníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: Iveta

ArtPK Manželská postel LUCY 05 | 180 x 200 cm Barva: Trinity 14
9 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ArtPK Manželská postel LUCY 05 | 180 x 200 cm Barva: Trinity 14
9 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Manželská postel LUCY 05 | 180 x 200 cm Čalouněná manželská postel LUCY 05 o rozměru 180 x 200 cm s prošívaným čelem je elegantním a pohodlným kouskem nábytku, který může výrazně pozvednout celkový vzhled ložnice. Široká škála barevných provedení zaručuje, že si vybere každý. Postel je dodávána s roštem , matraci je nutno doobjednat . Její elegantní vzhled a pohodlí, které nabízí, ji činí oblíbenou volbou pro mnoho lidí, kteří si chtějí vychutnat maximální komfort v ložnici. Materiál: látka, kovové nohy Rozměry: ŠxVxD: 188 x 91 x 208 plocha na spaní: 180 x 200 cm výška bočního čalounění: 32 cm tloušťka čela: 3 cm Barevné provedení: Triniti 01 Triniti 02 Triniti 03 Triniti 05 Triniti 08 Triniti 14 Triniti 15 Triniti 16 Triniti 19 Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Sandály z kožené usně, na klínové podrážce
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sandály z kožené usně, na klínové podrážce
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Sandály z kožené usně vsází na minimalistický design. Z pravé kvalitní kůže. Vpředu široký pásek potažený koženou usní s efektem. Kolem kotníku pásek s kovovou sponou a pruženkou. Pevný opatek. Potažená vzorovaná podrážka. Vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie

Vycházková obuv z pružné kůže, námořnicky modré
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vycházková obuv z pružné kůže, námořnicky modré
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vycházková obuv z pružné kůže se postará o maximální pohodlí. Z pravé pružné kůže. Zapínání na suchý zip. Pevný opatek. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Tenisky na platformě s měděnými vsadkami, bílá/béžová
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tenisky na platformě s měděnými vsadkami, bílá/béžová
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tyto sportovní bílé tenisky jsou důkazem, že i tenisky mohou být elegantní. Komfortní kožená stélka. V členitém střihu, vsadky v měděné barvě. Perforovaný svršek pro prodyšnost. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Protiskluzová podrážka s efektem platformy. Lehoučké a příjemné na nošení. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Postel OAKLEY 90x200 cm s roštem, masiv borovice
3 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Postel OAKLEY 90x200 cm s roštem, masiv borovice
3 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Postel 90x200 cm OBRÁZEK JE ILUSTRATIVNÍ - v ceně postele není úložný prostor! Materiál: masiv borovice, tloušťka 2,6 cm Postel je ručně lakovaná, broušená a opět lakovaná. Rozměry: šířka x délka: 97 x 205 cm ložná plocha: 90 x 200 cm výška čela za hlavou: 70,5 cm výška čela u nohou: 33,5 cm výška od země ke spodní části lůžka: 20 cm výška od země k matraci: 25 cm hloubka od roštu po okraj postele: 7 cm Postel je dodávána včetně lamelového roštu, bez matrace. Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Postel LAGRAVE, 100x200, masiv borovice, moření: ...
9 710 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Postel LAGRAVE, 100x200, masiv borovice, moření: ...
9 710 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Postel 100x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 100x200 cm. Barva: vyberte si níže Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 108 x 205 cm Ložná plocha: 100 x 200 cm Výška čela za hlavou: 88 cm Výška čela u nohou: 45 cmVýška montování roštu: 27 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 25 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 41,5 cm Rozměr nohy postele: 2,5x14 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Postel JAYA, 80x200, masiv borovice, moření: ...
6 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Postel JAYA, 80x200, masiv borovice, moření: ...
6 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Postel 80x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 80x200 cm. Barva: vyberte si níže Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 87,5 x 207 cm Ložná plocha: 80 x 200 cm Výška čela za hlavou: 68,5 cm Výška čela u nohou: 41 cmVýška montování roštu: 27 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 25 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 39 cm Rozměr nohy postele: 6,5x6,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Dětské sandálky Biomecanics 232189-A Azul Marino Velikost: 19
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dětské sandálky Biomecanics 232189-A Azul Marino Velikost: 19
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětské sandálky Biomecanics 232189-A Azul Marino v textilní variantě v modré barvě s barevnými obrázky. Vynikají opravdu příkladným zpracováním a patentovaným opatkem. Speciální Biomecanics opatek je za achilovkou snížený a neomezuje tak přirozený pohyb nohy, přičemž stále plní svoji funkci a zabraňuje tak vtáčení paty - šmajdání. Vhodné i na první krůčky.- Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro vysoký nárt a perfektní dotažení i na útlý kotník- Zapínání: na suchý zip - zajistí dobré utažení kolem kotníku- Opatek: unikátní patentovaný tvar - vyšší na bocích, tak aby korigoval vtáčení paty, ale snížení v zadní části, aby nebránil přirozené chůzi a neomezoval tak kotník ve vertikálním pohybu chodidlem / nártem- Podrážka: velice ohebná ve směru chůze, boty mají minimální vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání- Stélka: vyjímatelná, z vrchní strany z mikrovlákna, spodní strana z 1mm pěny s aktivním uhlíkem, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:19 - 12,0 cm20 - 12,7 cm21 - 13,4 cm22 - 14,0 cm23 - 14,5 cm24 - 15,1 cm

Polobotky na suchý zip
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Polobotky na suchý zip
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Polobotky na suchý zip zn. Pédiconfort Vám zaručí pohodlnou chůzi. Ve sportovním stylu. Se 2 pásky na suchý zip: 1 na svršku a 1 na patě. Kožená pěnová stélka.

Kožené sandály zdobené korálky
879 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kožené sandály zdobené korálky
879 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Boho styl inspiroval krásné sandály z kvalitní kožené usně a s originálním korálkovým zdobením. Na svršku překřížené pásky z kožené usně pošité barevnými korálky. Kolem kotníku pásek se sponou. Plochá protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Keen Newport H2 Magnet / Brilliant Blue Velikost: 36
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Keen Newport H2 Magnet / Brilliant Blue Velikost: 36
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Odolné dětské sandále Keen Newport H2 v chlapecké kombinaci Magnet / Brilliant Blue - převládající šedá barva s modrými detaily a černou podrážkou. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Newport je nejširší model sandálů od Keen. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Newport lze považovat za kompromis mezi barefoot (široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze) a klasickým stylem (podrážka je silnější, a není s nimi cítit každá nerovnost na cestě).Sednou na: normálně široké a široké nožky, nejsou vhodné pro drobnou úzkou nožkuZapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní částiOpatek: měkký - sandále je tak možné vzadu sešlápnout a kousek popobehnout jako v nazouvácíchPodrážka: v přední části dobře ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (nicméně je trochu pevnější než u užšího modelu Seacamp II CNX), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka má výraznější vzorek vzorek pro pohyb v příroděStélka: měkká pěnová - je tvořena horní měkkou vrstvou nanesenou na podrážce, mírné patní lůžko pro podporu správného postavení SLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:20/21 - 13,1 cm22 - 13,8 cm23 - 14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,8 cm29 - 18,0 cm30 - 18,7 cm31 - 19,7 cm32/33 - 20,4 cm34 - 21,2 cm35 - 22,0 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,5 cm39 - 25,5 cmTabulka velikostí Keen 

VENIRA zinek, 80 kapslí
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
VENIRA zinek, 80 kapslí
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Zinek je velice všestranný esenciální stopový prvek, který se podílí na mnoha tělesných funkcích.  Podílí se například na procesu dělení buněk, přispívá k syntéze kolagenu a bílkovin a napomáhá k normální plodnosti a reprodukci! Co je zinek a proč je pro náš organismus důležitý?Zinek je významný esenciální stopový prvek. Ten je pro náš organismus velice důležitý, jelikož se vyskytuje téměř ve všech našich orgánech. Zinek je velice všestranný, jelikož se podílí na mnoha tělesných funkcích. Jednou z nich je například proces dělení buněk, pomáhá také s normální produkcí hormonů štítné žlázy nebo přispívá k syntéze kolagenu a bílkovin. S jeho nedostatkem se většinou setkáváme zejména u těhotných a kojících žen, dospívající mládeže, ale také u sportovců.Zinek si však naše tělo neumí samo vytvořit, a tak bychom mu jej měli dopřát prostřednictvím pestré a vyvážené stravy, a to nejen díky řadou rostlinných, ale i živočišných zdrojů. Bohatými zdroji zinku jsou třeba semínka, luštěniny, maso nebo obiloviny. Lépe využitelný je však ze zdrojů živočišných. Dopřát si ho ale můžeme také přírodními doplňky stravy se speciálně navrženým složením! Jak se může nedostatek zinku projevovat?- zvýšená únava- časté změny nálad- špatné hojení ran- nižší kvalita vlasů a nehtů- sušší pokožka- nechutenství- oslabená imunita Vyzkoušejte Venira zinek!Jedná se o přírodní doplněk stravy, který má na náš organismus velice blahodárné účinky. Podílí se totiž na širokém spektru imunitních funkcí, a tak může působit jako skvělá prevence proti nejrůznějším onemocněním. Zároveň podporuje správné fungování pohlavních orgánů, a tak přispívá k normální plodnosti a reprodukci.Není však důležitý jen pro naše zdraví, ale také krásu! Zinek ocení zejména ti, které trápí akné, jelikož má skvělé hojivé účinky. Umí svá kouzla ale také s našimi vlasy. Podporuje totiž jejich růst, eliminuje vypadávání a krásně je vyživuje. Nezapomíná ale ani na naše nehty, a tak eliminuje jejich třepení a lámání.Zinek ale hraje významnou roli zejména pro těhotné a kojící ženy, jelikož podporuje správný růst i vývoj plodu a také napomáhá k normální syntéze DNA. K čemu Venira zinek přispívá?- k normálnímu metabolismu kyselin a zásad- k normálním rozpoznávacím funkcím- k normální syntéze DNA- k normální plodnosti a reprodukci- k normálnímu metabolismu makroživin- k normálnímu metabolismu vitaminu A- k udržení normálního stavu kostí, vlasů, nehtů a pokožky- k ochraně buněk před oxidativním stresem- k normální funkci imunitního systému a ochraně buněk před oxidativním stresem Jak se Venira zinek užívá?Užívejte 1 kapsli kdykoliv během dne a zapijte ji dostatečným množstvím tekutin.Snažte se ji zároveň užívat co nejblíže k jídlu, a to nejlépe před, během nebo těsně po něm. Čím blíž k jídlu totiž kapsli užijete, tím vyšší bude díky nastartovanému trávení i vstřebatelnost všech aktivních látek.Venira zinek je možné užívat dlouhodobě.Kolik je v balení kapslí a na jak dlouho mi vydrží?Balení obsahuje 80 kapslí, a tak jedno balení vydrží na 80 dní.Můžu zinek užívat také v kombinaci s nějakými léky?Venira zinek má sice přírodní složení, ale i tak ho při užívání v kombinaci s jakýmikoliv léky nebo při nějakých závaznějších zdravotních komplikacích doporučujeme nejprve konzultovat s ošetřujícím lékařem. Ten zná Vaši podrobnou anamnézu, zdravotní stav a složení veškerých léků, které aktuálně užíváte.Je Venira zinek vhodný také pro těhotné a kojící ženy?Ano! Venira zinek je možné užívat také v období těhotenství a kojení. Je však naší povinností, abychom Vám v tomto citlivém období doporučili předchozí konzultaci s ošetřujícím lékařem kvůli možným individualitám každé z maminek.Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Ukládejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti do 3 let. Skladování: Při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě.Vyrobeno v ČR. Vaši objednávku odešleme ihned v nádherném baleníŽe vám přišel balíček z VENIRY poznáte na první pohled. Produkty posíláme v krásné poštovní krabici s děkovací kartičkou. Vše v balíčku je pečlivě zabaleno do obalového materiálu a krabice je ještě oblepena páskou, ať se vyhneme jakýmkoliv problémům při doručování. Veškeré námi používané materiály jsou navíc plně recyklovatelné.Objednávky odesíláme bleskově každý pracovní den přes Českou poštu, PPL, DPD nebo Zásilkovnu a jelikož máme vše skladem v České republice, už následující pracovní den Vám může balíček přijít.Zaplatit u nás můžete na dobírku (platba při převzetí balíčku), kartou (platba předem), rychlým nebo klasickým bankovním převodem (platba předem), Apple Pay nebo Google Pay (platba předem).Zobrazit všechny výhody nákupu > Udělejte si u nás radost a my vás odměnímeNejen prvotřídní produkty, ale i celkový nákup u nás musí být něčím speciální. Vážíme si naprosto každé objednávky a chceme vám i tímto způsobem poděkovat, že nakupujete právě u nás! Proto k úplně každé objednávce vždy dáváme i dáreček. Dárečků máme aktuálně 6 a jsou odstupňovány podle hodnoty objednávky. Zobrazí se automaticky v 1. kroku nákupního košíku, kde si podle hodnoty vaší objednávky vyberete ten dáreček, který se vám bude nejvíc líbit.Ke každé objednávce je možné získat pouze 1 dárek. Nevíte, jestli je tento produkt pro vás vhodný? Nebo potřebujete poradit s něčím jiným?Pak nás rozhodně neváhejte kontaktovat, protože jsme tady pro vás a rádi vám poradíme! Ozvat se nám můžete buď telefonicky, přes e-mail, nebo na sociálních sítích.+420 770 118 595  (Po-Pá 8:00 - 16:00)info@venira.cz

BeLenka Barefoot sandály Be Lenka Flexi - Yellow Velikost: 40
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
BeLenka Barefoot sandály Be Lenka Flexi - Yellow Velikost: 40
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Materiál:Svršek: textil Podšívka / stélka: textil / kůže Podrážka: guma Výroba: Česká republikalehké a svěže vypadající barefoot sandályideální volba pro dlouhé letní procházkynastavitelný řemínek pro bezproblémové uchycení kolem kotníkuanatomicky přizpůsobené ženskému chodidlupohodlné během celodenního nošeníVýhody barefoot bot:dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohoupodešev SlimComfort navržená pro sandály Be Lenka pro Vaše bezstarostné toulkyTyp: vycházková obuv

Demar LUNA 0220 A dámské zateplené holínky modré
464 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Demar LUNA 0220 A dámské zateplené holínky modré
464 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Představujeme vám dámské pracovní zateplené holínky Demar LUNA - spolehlivý a stylový společník pro práci na zahradě a procházky za deštivého počasí. Tyto holínky vás nadchnou svou pohodlností a lehkostí, ať už se vydáváte do práce nebo si užíváte volný čas na venkovních procházkách.Co dělá tyto holínky tak výjimečnými? Materiál z kopolymeru EVA, který slouží jako vynikající izolant, zaručuje, že vaše nohy zůstanou teplé a suché i za chladnějšího a deštivého počasí. Díky tomu jsou holínky Demar LUNA ideálním řešením pro deštivé jarní a podzimní dny, kdy potřebujete spolehlivou ochranu a pohodlí.Holínky jsou nejen pohodlné, ale také extra lehké, což zajišťuje, že nebudou představovat žádnou zátěž pro vaše nohy a umožní vám volně se pohybovat a cítit se pohodlně i po celý den. Při práci na zahradě nebo procházkách v mokré trávě oceníte jejich snadné nošení a skvělou izolaci.Vložka vyrobena ze syntetického materiálu dodává další úroveň komfortu a může být snadno vyjmuta a vyprána při teplotách do 40°C, což zaručuje, že vaše nohy budou vždy čisté a svěží. Zároveň mají holínky možnost být používány i bez vložky, což je skvělá vlastnost pro různé teplotní podmínky a vaše osobní preference.Dámské pracovní zateplené holínky Demar LUNA disponují certifikátem pracovní obuvi - označení CE, což zaručuje jejich kvalitu a bezpečnost. S touto obuví můžete mít jistotu, že jste vybaveny spolehlivými a certifikovanými holinkami, které splňují nejvyšší standardy.Vyberte si barvu, která vám nejvíce vyhovuje - zelená nebo červená - a pořiďte si dámské pracovní zateplené holínky Demar LUNA.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.     EU      Délka vnitřní stélky  36/37 235 mm 37/38 238 mm 38/39 248 mm 39/40 252 mm 40/41 255 mm 41/42 267 mm Váha: 482 g/ pár (včetně vložky) / Velikost 38/39Výška: 295 mm / Velikost 38/39 Dámské pracovní zateplené holínky jsou pohodlné a extra lehké

GreenFood B-Komplex Lalmin 60 kapslí
226 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
GreenFood B-Komplex Lalmin 60 kapslí
226 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

B-Komplex Lalmin - obsahuje unikátní směs vitamínů B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12 ve veganské kapsli. B-Komplex Lalmin® jsou kvasnice s organicky vázaným spektrem vitamínů B. Přírodní materiál kvasinka je krmen vitamíny B. Tím dochází k obohacování kvasnice vitamíny B a pro lidské tělo tak vzniká lépe využitelná forma těchto vitamínů.B-Komplex Lalmin® vyhledávají lidé orientovaní na: Podporu energetického metabolismu Podporu nervového systému Podporu psychické kondice Potlačení únavy Podporu spánku Podporu obranyschopnosti organismu Obsahuje kanadskou surovinu certifikovanou Kosher a Halal Doporučené dávkování: 1 kapsle 1x denně. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Upozornění: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.Nutriční hodnoty GreenFood B-Komplex Lalmin 60 kapslí: 1 kapsle RHP Thiamin 1,5 mg 136 % Riboflavin 1,6 mg 114 % Niacin 16 mg 100 % Vitamin B6 2,2 mg 157 % Kyselina pantothenová 5,5 mg 92 % Kyselina listová 400 mcg 200 % Biotin 150 mcg 300 % Vitamin B12 6 mcg 240 % RHP - referenční hodnota příjmuSložení:B-komplex (neaktivní kvasnice, hydrochlorid thiaminu, riboflavin, Ca-D-pantothenát, kyselina nikotinová, hydrochlorid pyridoxinu, D-biotin, kyselina listová, kyanokobalamin), rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC - Empty Hard capsule from Hypromellose), protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.Alergeny:Neobsahuje.

Vlnka Pánská barefoot kožená obuv Ondřej - černá
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vlnka Pánská barefoot kožená obuv Ondřej - černá
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Jednoduché, elegantní, nadčasové a pohodlné. Tak se dají popsat tyto celokožené barefoot boty, ve kterých si užijete spoustu procházek a výletů na jaře i na podzim. Sladíte je s každým outfitem, do práce i do společnosti. Tenká, pružná podrážka vám při chůzi zaručí volnost a přirozený pohyb chodidla. Barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso a anatomický tvar boty se širokou špičkou poskytuje dostatečný prostor pro prsty. Díky tenké podrážce je navíc bota velmi lehká a nohu zbytečně nezatěžuje. Materiál: Svršek: kůže Podrážka: kaučukParametry:Určení: PánskéBarva: ČernáRoční období: CeloročníDruh zapínání: Na zavázáníTyp podešve: BarefootZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: Ondřej

Tech-Protect Suname Set ochranné sklo na iPhone 15 Pro
359 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tech-Protect Suname Set ochranné sklo na iPhone 15 Pro
359 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Set ochranného skla na displej a kameru telefonu umožní ochránit obrazovku a čočku vašeho zařízení při každodenním používání. Ochranné sklo na mobil umožní předejít různým mechanickým poškozením, která jsou často způsobena pádem telefonu. Sklo zajistí bezpečnou ochranu během každodenního používání.Sklo je navíc pokryto kvalitním oleofobním povlakem, který minimalizuje otisky prstů či jiné nečistoty. Je maximálně pohodlné na používání, nezasahuje do citlivosti dotykové obrazovky, rozpoznání obličeje či kvality fotografie.Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko je neviditelné, nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií či videí. Díky speciálním výřezům nebrání blesku.Vlastnosti:• Tvrdost 9H• Formát: 2.5D• Tloušťka: 0,3 mm• Dodatečná oleofobní vrstva• Dokonalá transparentnost• Nemá vliv na funkčnost dotyku• Jednoduchá montážObsah balení:• 2 x Tech-Protect sklo na displej• 1 x sklo Tech-Protect na kameru• 1 x instalační soupravaZpůsob instalace:• Důkladně očistěte povrch displeje od mastných skvrn a prachu• Ze skla sejměte ochrannou fólii a přiložte sklo rovnoměrně na displej• Pořádně vyhlaďte povrch krouživými pohyby tak, aby lepicí vrstva co nejvíce přilnula k displeji

Alpine Pro MUSSWE černá
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Alpine Pro MUSSWE černá
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Outdoorová obuv MUSSWE je vyrobena z pevného materiálu, doplněného o funkční waterproof úpravu, která zajišťuje dokonalou voděodolnost. Vyztužená patní část ochrání nohu i v náročných podmínkách. Antibakteriální stélka PEP zabraňuje vzniku pachů a tvoření bakterií. Podešev VIBRAM je nesmékavá a oděruodolná a oceníte ji při nošení v přírodě i v horském terénu. • mezipodešev EVA• podešev pryž | Vibram• podšívka textilie• stélka antibakteriální• streak reflex streak reflex• svršek syntetika | TPU waterproof meshPEPStélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko. Stélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko.VibramZnačková, nesmekavá a oděruodolná podešev s dlouhou životností vyráběná s použitím nejnovějších technologií a materiálů. Značková, nesmekavá a oděruodolná podešev s dlouhou životností vyráběná s použitím nejnovějších technologií a materiálů.STREAK REFLEXOznačuje reflexní materiál umístěný na oděvu, který způsobuje světelný efekt. Jedná se o důležitý bezpečnostní prvek především pro děti a sportovce při zhoršené viditelnosti. Díky tomu lze zpozorovat osobu i na větší vzdálenost. Označuje reflexní materiál umístěný na oděvu, který způsobuje světelný efekt. Jedná se o důležitý bezpečnostní prvek především pro děti a sportovce při zhoršené viditelnosti. Díky tomu lze zpozorovat osobu i na větší vzdálenost.

Alpine Pro KERINCE černo-žlutá
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Alpine Pro KERINCE černo-žlutá
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Outdoorová obuv KERINCE je vyrobena z pevného textilu a syntetiky. Zpevněná patní část a kvalitní podešev dokonale ochrání nohu i v náročném horském terénu. Materiál obuvi je díky membráně PTX nepromokavý a paropropustný a funkční membrána zároveň zajišťuje odvod vlhkosti z boty ven a naopak nepropouští vlhkost zvenčí dovnitř. Stélka PEP zabraňuje vzniku zápachu a tvorbě bakterií a podešev je protiskluzová. • Složení materiálu: textilie, syntetika.• materiál membrána PTX• mezipodešev EVA• podešev pryž• podšívka textilie• stélka antibakteriální• svršek syntetika | textiliePEPStélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko. Stélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko.PTX MEMBRANE (BOOTS)PTX je moderní materiál s membránou používaný při výrobě outdoorové obuvi. Je charakteristický svou paropropustností, nepromokavostí a odolností proti větru. Tím zajišťuje tepelnou izolaci a pohodlí za každého počasí. PTX odvádí tělesnou vlhkost na povrch, čímž zabraňuje jejímu hromadění. Jeho vnější vrstva zároveň zabraňuje průniku vody, sněhu, větru a rychle schne. Materiál je velice lehký a pohodlný ve všech podmínkách. PTX je moderní materiál s membránou používaný při výrobě outdoorové obuvi. Je charakteristický svou paropropustností, nepromokavostí a odolností proti větru. Tím zajišťuje tepelnou izolaci a pohodlí za každého počasí. PTX odvádí tělesnou vlhkost na povrch, čímž zabraňuje jejímu hromadění. Jeho vnější vrstva zároveň zabraňuje průniku vody, sněhu, větru a rychle schne. Materiál je velice lehký a pohodlný ve všech podmínkách.HSSHeel support systém je technologie vyztužení patní části obuvi. Pomáhá udržet nohu ve správné pozici při každém pohybu a při všech aktivitách. Heel support systém je technologie vyztužení patní části obuvi. Pomáhá udržet nohu ve správné pozici při každém pohybu a při všech aktivitách.

Nike Metcon 9 W 41 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Nike Metcon 9 W 41 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Bez ohledu na to, jaký „důvod“ máte na trénink, v teniskách Metcon 9 to stojí za to. Model 9 jsme vylepšili tak, aby používal větší desku Hyperlift a přidal gumovou výztuž ke šplhání po laně. Nemůže chybět nejlepším světovým sportovcům, je určena pro vzpěrače, trenéry a cílevědomé nadšence a zůstává zlatým standardem, který přináší výsledky každý den. Desku Hyperlift v patě jsme ještě zvětšili, aby byla stabilnější při náročných cvicích, jako jsou výpady, mrtvé tahy a jiné cviky na dolní část těla. Deska pomáhá přenášet váhu dolů a do stran a zároveň zpevňuje oblast paty. Tato pevnost udržuje nohy na zemi a poskytuje oporu, zejména při zvedání těžších břemen. Zajištění šňůrky je připevněno k jazyku tenisky, takže se nemusíte obávat, že se vám zachytí o oblečení. Drží šňůrky na místě, takže po zavázání tenisky vám šňůrky během cvičení nepřekážejí. Rozšířením gumového přesahu na boku jsme zvýšili odolnost i oporu, takže můžete lézt po každém laně stejnou rychlostí, ale bez obav, že si zničíte tenisky. Rozšiřuje se od mezipodešve až po svršek, čímž vám poskytuje dodatečnou podporu, kterou potřebujete k pohybu ve všech směrech. Lehká a prodyšná síťovina udrží vaše nohy svěží a zároveň je dostatečně odolná, aby zvládla oděrky, škrábance a opotřebování při rychlém šoupnutí. Pěnová mezipodešev s dvojitou hustotou - pevná pěna na vnější straně a měkká pěna na vnitřní straně - poskytuje citlivé odpružení a dlouhotrvající pohodlí během dlouhých kardio tréninků a pohybu. Celogumová podrážka je odolná a nebude klouzat během dynamických pohybů, které provádíte, například při vzpírání nebo výpadech při chůzi. Prodyšná tkanina má haptický potisk, který vytváří 3D dojem, čímž dodává obuvi odolnost, strukturu a usnadňuje její čištění. V oblasti prstů je bota pružná a odolná, takže máte dostatek prostoru, když se vám při zvedání těžkých vah roztáhnou prsty.

Pegres 3009 khaki pánské nadměrné pantofle
420 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Pegres 3009 khaki pánské nadměrné pantofle
420 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská celoroční domácí přezůvková obuv. Kvalitní provedení této nazouvací papuče od českého výrobce s otevřenou špicí. V patní části je v došlapu měkký polštářek, který tlumí nárazy při chůzi. Různé velikosti mají různé barvy viz další pohledy. Váha jednoho páru: 190 gPánské domácí papuče.Barva: KhakiVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilPodpatek: 1 cm

Vložka zimní Bama Alu-Therm
73 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vložka zimní Bama Alu-Therm
73 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vložka zimní Bama Alu-Therm. Aluminiová vrstva brání proniknutí chladu ze spodu a měkká vlněná vrstva udržuje nohy v teple. Zaručuje příjemný tepelný efekt v každé obuvi při nižších teplotách. Protiskluzová.

Puma Tarrenz SB III Open Road 41 EUR
2 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Puma Tarrenz SB III Open Road 41 EUR
2 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Podzimní/zimní obuv Puma Tarrenz SB III Open Road spojuje praktičnost s estetikou. Boty jsou připraveny jít s vámi na jakýkoli výlet. Vyznačují se svrškem ze syntetických materiálů, masivní mezipodešví a odolnou vnější podrážkou. Proto jsou vhodné do deštivého počasí a pomohou překonat jakékoli překážky na cestě. Kolekce: podzim/zima Styl: Sportovní Technologie: SOFTFOAM, EVA Svrchní materiál: Svršek: kůže, syntetické materiály, textil Materiál podešve: Guma SOFTFOAM+: Step-in Comfort stélka poskytuje měkké odpružení díky extra hrubému materiálu Svršek je vyroben z minimálně 20% recyklovaného materiálu a také spodní část je z minimálně 10%, což představuje krok vpřed k lepší budoucnosti Svršek je vyroben z kombinace semišových a kožených materiálů Masivní mezipodešev EVA Pryžová podešev PROTREAD: zónovaná pryžová podešev odolná proti opotřebení, která poskytuje spolehlivý kontakt s povrchem Logo PUMA Formstrip na vnějších stranách Klasické šněrování s kovovými háčky nahoře Unisex (dámská velikostní tabulka Puma)

Puma Karmen Rebelle Mid WTR 40 EUR
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Puma Karmen Rebelle Mid WTR 40 EUR
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tenisky Puma Karmen Rebelle Mid WTR s odvážnou siluetou, výraznými detaily vrstvení a vyvýšenou podrážkou na platformě mají sportovní charakter. Jsou doplněny podšívkou SOFTFOAM+ pro pohodlí pod nohama a příjemnou kožešinovou podšívkou, která udrží vaše nohy v pohodlí i v chladném zimním počasí. SOFTFOAM+: Pohodlná podšívka Step-in navržena tak, aby díky mimořádně hrubé patě poskytovala měkké odpružení Profil s platformovým nářadím Gumová mezipodešev Robustní gumová podrážka Pohodlná kožešinová podšívka Ponožka: 100% textil Podrážka: Materiál: PVC: Materiál: 100% guma Svršek: 72,72 % kůže - hovězí, 26,35 % syntetika, 0,93 % textil Podšívka: 100% textil

Salomon Outsnap CSWP W 38 EUR
3 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Salomon Outsnap CSWP W 38 EUR
3 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv Salomon Outsnap CSWP Wje lehká, atletická, 3-sezónní obuv s tenkým profilem, která je skvělá pro každodenní život ve městě nebo na horách. Má mikroflísovou podšívku a zimní stélku pro větší teplo, ochranný střední svršek a odpruženou mezipodešev. Podešev Contagrip® poskytuje spolehlivou přilnavost na tvrdém nebo měkkém, mokrém nebo suchém povrchu. Štíhlý, atletický styl: Čistý, štíhlý svršek vypadá méně objemně než zimní boty Atletický komfort: Technické know-how Salomonu z oblasti trailového běhu a turistiky nabízí odpružení, poddajnost a dynamický komfort, který chcete při všech outdoorových aktivitách Odolnost s nízkou hmotností: Pevný, syntetický svršek, podešev Contagrip® a vyztužená pata nabízejí odolnou ochranu s menší hmotností All Terrain Contagrip®: je navržen pro nejširší škálu povrchů. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu Svařovaný svršek: Konstrukce svršku bez stehů zajišťuje hladký, jemný pocit ClimaSalomon™: Vodotěsná, flexibilní, lehká bota, která zajišťuje úplnou ochranu před povětrnostními vlivy EnergyCell: Vysoce výkonná pěna EVA, která poskytuje tlumení nárazů Síťka proti nečistotám: Pevná síťovina, která zabraňuje zachycení nečistot mezi nohou a stélkou Syntetický svršek: Syntetický svrchní materiál poskytuje velkou odolnost a ochranu při outdoorových aktivitách Vodoodpudivá, speciální úprava poskytuje dodatečnou ochranu a zajišťuje, že tkanina neabsorbuje vodu za slabého deště Podšívka z umělé kožešiny: Teplá, příjemná, izolovaná podšívka pro zimní použití Drop: 9 mm (pata: 19 mm, špička: 10 mm) Hmotnost: 310 g

Salomon XA PRO 3D V9 GTX W 37 1/3 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Salomon XA PRO 3D V9 GTX W 37 1/3 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Trailová obuv XA PRO 3D V9 GORE-TEX značky Salomon se vyznačuje svou stabilitou, odolností a podporou během toho nejnáročnějšího trailového dobrodružství. Je to ikona mezi ikonami – spolehlivá jako její předchůdce. Více přilnavější a dlouhodobě odolnější s voděodolnou membránou GORE-TEX odolnou vůči povětrnostním vlivům. Stabilitu podporuje technologie 3D Advanced Chassis a ultra stabilní podešev, která optimalizuje ovládání pohybu a poskytuje ochranu pod nohama a stabilitu v každém směru. Zesílená špička poskytuje robustní ochranu pro vaše nohy. Quicklace® Contagrip® MD EnergyCell™+ 3D Advanced Chassis™ Ochranná špička GORE-TEX Recyklovaný materiál

Screen Glass Vivo Y36 Tactical Shield 5D Full Glue trvzené sklo černé 1031475
289 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tvrzené sklo Tactical Shield 5D pro Vivo Y36 Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Prémiové sklo Tactical Glass Shield 5D je tou nejlepší ochranou pro displej vašeho mobilního telefonu, neboť chrání i  zahnuté okraje displeje a má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne k obrazovce, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny. Sklo je tenké pouhých 0,33 mm, takže je na displeji prakticky nerozeznatelné, ale přitom dostatečně pevné. Toto tvrzené sklo poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce a nezkresluje barvy. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky. Součástí balení je alkoholový ubrousek pro vyčistění a odmaštění displeje, hadřík z mikrovlákna pro perfektní vyleštění před instalací a i následně při používání telefonu s již nalepeným sklem.     Kompatibilita: Vivo Y36 Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,33 mm Obsah balení: tvrzené sklo Tactical, alkoholový ubrousek pro dokonalé vyčištění displeje, hadřík z mikrovlákna, samolepky pro pohodlnou instalaci skla

Screen Glass Huawei Y7 1019969
29 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Screen Glass Huawei Y7 1019969
29 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tvrzené sklo s tvrdostí 9H zajistí Vašemu displeji na mobilním telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů. Veškeré hrany jsou dokonale zaoblené a díky tomu je jeho používání velmi bezpečné.   Sklo je tenké a přitom robustní - má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach.   Sklo dokonale padne na displej Vašeho mobilního telefonu a nezanechává žádné vzduchové bubliny. Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie.   Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Kompatibilita: Huawei Y7   Index tvrdosti: 9H   Tloušťka: 0,3 mm   Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

SALOMON-X Ultra 4 Mid GTX stargazer/black/scarlet ibis Modrá 44 2/3
3 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SALOMON-X Ultra 4 Mid GTX stargazer/black/scarlet ibis Modrá 44 2/3
3 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánské trekingové boty jsou navrženy s důrazem na funkční vlastnosti. Turistická obuv ve vyšším střihu poskytuje vyšší úroveň stability. Odolný svršek chrání boční a střední stranu chodidla, zatímco části z materiálu mesh zajistí dostatečnou prodyšnost. Zároveň brání vniknutí špíny a nečistot dovnitř boty. Pánské boty Salomon jsou vybaveny pryžovou podrážkou, která je přilnavá a vhodná pro různé typy terénu. Technologie SensiFit™ drží nohu pevně, ale zároveň ji chrání a dokonale se jí přizpůsobí. Komfort během nošení trekových bot zajistí měkká a prodyšná stélka. Poskytuje silnou boční podporu. Vnitřní vložka OrthoLite®, která je tvarována tak, aby odpovídala konturám Vaší nohy, poskytuje vynikající pohodlí a snižuje únavu nohou. Pánské boty na turistiku mají podrážku All Terrain Contagrip®, která je vhodná na jakýkoli terén. Poskytne Vám jistotu a odolnost rovněž na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu. Detaily produktu: vyšší střih odolný svršek poskytuje ochranu a stabilitu prodyšný svršek odolné vůči proniknutí špíny a nečistot dovnitř boty zpevněná pata a špička technologie SensiFit obepne nohu a přizpůsobí se jí měkká podšívka stélka OrthoLite® poskytuje vynikající odpružení, prodyšnost a odolnost dokonalá přilnavost a stabilita podrážka All Terrain Contagrip® je vhodná pro všechny druhy terénů poutko na zadní straně ideální pro turistiku, trekking a outdoorové aktivity

Sada 4 kalhotek maxi Tropea, jednobarevné + s potiskem rostlin
836 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sada 4 kalhotek maxi Tropea, jednobarevné + s potiskem rostlin
836 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kalhotky maxi Tropea vsází na ženskost a pohodlí. Navržené z delikátní krajky a s květinovým potiskem. Komfortní maxi střih. Z jemného bavlněného žerzeje, velmi příjemné na nošení. Sada 4 kalhotek maxi z krajky a bavlny. Krajková vsadka vpředu na bocích a vzadu na zadečku, s vlnkovaným zakončením. V pase saténová kontrastní mašlička. Standard 100 podle Oeko-Tex (n° CQ 1216/3). Tato známka označuje textilní výrobky, které byly podrobeny laboratorním testům na široké spektrum škodlivých látek a výrobek je bezpečný nad rámec platných norem. Lze prát v pračce.

Kožené tenisky se zipem
1 510 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kožené tenisky se zipem
1 510 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Stylové tenisky jsou z navržené z hladké kůže s módní perforací. Z pravé kvalitní kůže. Postranní zip pro snadné a rychlé obutí. Měkké vypodložení. Pevný opatek. Před prvním použitím ošetřete Vaši obuv impregnačním přípravkem.

Lakované mokasíny se vzorovanou podrážkou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Lakované mokasíny se vzorovanou podrážkou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pro elegantně rockový styl zvolte lakované mokasíny se vzorovanou podrážkou. Svršek z lakované kůže. Kožená stélka. Na každé straně pruženka pro snadné obutí. Pevný opatek. Podpatek 3 cm. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

GEOX Kožené tenisky Myria zn. Geox se zipem
3 264 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
GEOX Kožené tenisky Myria zn. Geox se zipem
3 264 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

V dynamickém designu, nenechte si uniknout kožené tenisky Myria zn. Geox. Lehoučké, prodyšné a pohodlné. Na vnější straně zip. Tkaničky pro nastavení na míru. Vyjímatelná stélka. Prodyšné. Tlumí nárazy při došlapu. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

ISOTONER Velurové domácí pantofle, ergonomicky tvarované
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ISOTONER Velurové domácí pantofle, ergonomicky tvarované
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pantofle Isotoner z jemného veluru, materiálu příjemného na nošení i dotek, jsou vybavené ergonomickou stélkou. Tato stélka s vnitřní pěnou EWR a pěnou s tvarovou pamětí Vám poskytne žádoucí pohodlí. Z bio bavlny šetrné k životnímu prostředí. Lehké, pružné, s pěnovou stélkou s tvarovanou pamětí, které kopíruje křivky nožní klenby. Protiskluzová podrážka. Perte na 30 °C.

Kotníkové boty na podpatku v dřevěném vzhledu
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kotníkové boty na podpatku v dřevěném vzhledu
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kotníkové boty v retro elegantním stylu jsme si oblíbili nejen kvůli podpatku v dřevěném vzhledu. Skvěle se hodí k šortkám, sukni i kalhotám, záleží jen na Vašem vkusu. Kožená stélka pro prodyšnost chodidla. Kulaté tkaničky tón v tónu. Pevný opatek. Stabilní podpatek v dřevěném vzhledu. Protiskluzová pružná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

PEDICONFORT Kožené pohodlné polobotky, černé
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
PEDICONFORT Kožené pohodlné polobotky, černé
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Přírodně činěná kůže, stylové detaily a pohodlí - to jsou módní a pohodlné polobotky zn. Pédiconfort ideální na procházku nebo i nákupy ve městě. Z kůže činěné přírodními látkami šetrnými k životnímu prostředí. Na každé straně pruženka pro přizpůsobení se na míru. Na boku ozdobný dřevěný knoflík a pružné očko. Členitý střih a kontrastní prošití. Kožená stélka vsazená na pěnovém podkladu tlumí nárazy při došlapu. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku. V optimální šířce příjemné i pro citlivá chodidla.

SKETCHERS Tenisky s tkaničkami Arch Fit - Big Appeal
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SKETCHERS Tenisky s tkaničkami Arch Fit - Big Appeal
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tento šněrovací model tenisek Arch Fit - Big Appeal kopíruje křivky chodidla a zaručuje stabilní chůzi. Tenisky Arch Fit - Big Appeal Skechers. Tkaničky pro optimální nastavení. Vyjímatelná stélka. Kopírují křivky chodidla a tlumí náraz při došlapu. Patentovaný systém stélky Skechers Arch Fit poskytující oporu klenby s podiatrickou certifikací. Podiatry navržený tvar vyvinutý na základě sběru dat po dobu 20 let a 120 000 zdravotních snímků nezatížených chodidel. Technologie Air-Cooled s tvarovou pamětí: kopíruje křivky chodidla a rozloží váhu těla. Pružná protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

Kotníkové kozačky chelsea s pruženkami a perforací
1 010 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kotníkové kozačky chelsea s pruženkami a perforací
1 010 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Elegantní a stylové kotníkové kozačky chelsea s praktickým pruženkami a perforovaným vzorem jsou zaručeně IN. Svršek z kvalitní kožené usně. Na každé straně široké pruženky a perforované zdobení. Pevný opatek. Vzadu poutko pro snadné obutí. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

NIKE-COURT VISION MID NN Černá 44
1 800 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
NIKE-COURT VISION MID NN Černá 44
1 800 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Nike. Design značkových botasek je inspirován teniskami na basketbal z 80. let 20. století. Mají vyšší střih, který je zárukou lepší stability. Stylové botasky se hodí k mnoha outfitům a díky nim vždy vytvoříte perfektní look. Mají nadčasový design v kombinaci černé a bílého loga Nike na boku. Svršek pánských tenisek tvoří syntetická kůže, která nejen skvěle vypadá, ale je také odolná. Jemná perforace na špičce poskytne potřebnou ventilaci. Polstrovaný vnitřek a límeček boty zajistí komfort při nošení. Černé botasky Nike se vážou na klasické šňůrky. Pryžová podrážka je protiskluzová a dobře přilne i na mokrém povrchu. Černé tenisky pánské jsou ideálními společníky pro každodenní nošení, do města a pro volný čas. Byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: pánské Nike tenisky retro design inspirovaný 80. léty vyšší střih odolný svršek klasické šněrování polstrovaný límec a jazyk perforace v oblasti špičky gumová podrážka vyrobeno z nejméně 20% recyklovaného materiálu

Pantofle Thieme Liewood / Crispy corn Liewood velikost: 29
709 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Pantofle Thieme Liewood / Crispy corn Liewood velikost: 29
709 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Lehoučké a pohodlné panfolíčky Liewood. Pantofle jsou z velmi příjemného, pohodlného materiálu. Svršek je rozepínací, lze si tak pantofle upravit přesně na svou nožku. Dobře se obouvají, snadno čistí a rychle schnou. Pantofle jsou unisexové, jsou tak vhodné jak pro slečny, tak  klučíky. Materiál: 100% měkká EVA pěna

Dětské boty Primigi 5856233 Gore-Tex Velikost: 22
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dětské boty Primigi 5856233 Gore-Tex Velikost: 22
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Oblíbené chlapecké celoroční boty Primigi 5856233 v tmavě modré barvě s tyrkysovými a svítivě žlutými detaily. Bota je celá podšitá Goretex membránou, a tak ani prodyšná textilní část na špičce nikdy nepromokne. Dobře ohebná, měkká a lehká podrážka v svítivě žluté barvě zajistí pohodlí. Díky membráně Gore-tex jsou boty vhodné i do deštivého počasí.Lem kotníku má textilní polstrování pro lepší obouvání. Vzduchová bublina "ABSORBER SHOCK" umístěná v podešvi pod patou eliminuje otřesy, botky jsou o to více pohodlné.- Sednou na: normální až široké nožky, vhodné i na vyšší nárt- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, a zároveň je maximálně prodyšná- Zapínání: na suchý zip a gumičky imitující tkaničky (nezavazují se)- Opatek: pevný- Podrážka: výborně ohebná v přední části boty, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty a bota se díky tomu lépe nazouvá - Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s koženým nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - pěnová s koženým nášlapem, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:20 - 13,0 cm x 5,6 cm21 - 13,5 cm x 5,8 cm22 - 14,5 cm x 6,0 cm23 - 15,0 cm x 6,2 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,4 cm x 6,8 cm26 - 17,0 cm x 6,8 cm27 - 17,5 cm x 7,0 cm28 - 18,5 cm x7,2 cm29 - 19,0 cm x 7,4 cm

Spirulina - mletá - Arthrospira platensis 1000 g
1 058 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Spirulina - mletá - Arthrospira platensis 1000 g
1 058 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Spirulina - mletá - Arthrospira platensisSušená, jemně mletá mikrosinice spirulina. Spirulina je častou součástí alternativních jídelních lístků vegetariánů, veganů a dalších makrobiotiků. V poslední době se z ní vyrábějí také preparáty a potravinové doplňky. Často se používá při regulaci hmotnosti a dietách, ale je také skvělá na občasné zpestření jídelníčku.Spirulina obsahuje esenciální aminokyseliny (60-70 % své váhy v suchém stavu), vitamín A, vitamíny skupiny B (včetně B1, B2, B3, B6, B12), vitamín C, D, K a E, železo, vápník, draslík, hořčík, mangan, fosfor, zinek a selen, omega 3 a omega 6 mastné kyseliny, karotenoidy, fykocyaniny a chlorofyl, polysacharidy a nukleotidy.Příznivé vlastnosti spiruliny:bohatý zdroj živin ­– spirulina je jedním z nejbohatších přírodních zdrojů bílkovin. Obsahuje všech 9 esenciálních aminokyselin, které jsou nezbytné pro správné fungování organismu. Bílkoviny jsou klíčové pro stavbu a obnovu tkání, svalů a buněk. Spirulina obsahuje celou řadu vitamínů, jako jsou vitamín B12, vitamín A, K a  E, a také minerály, jako je železo, vápník a draslík. Tyto živiny jsou důležité pro zdraví kostí, imunitní systém, zrak a kůži,antioxidant – spirulina obsahuje antioxidanty, jako jsou karotenoidy, fykocyaniny a chlorofyl, které pomáhají neutralizovat volné radikály a chránit buňky před oxidativním stresem. Napomáhají chránit před srdečními chorobami, rakovinou a dalšími zdravotními problémy,podpora imunitního systému – účinné složky spiruliny, jako jsou polysacharidy a fykocyaniny, podporují imunitní systém a pomáhají tělu bojovat s infekcemi a chorobami. Spirulina také obsahuje látky, které mohou stimulovat tvorbu bílých krvinek, jež jsou klíčové pro obranu organismu,detoxikace a podpora trávení – chlorofyl obsažený ve spirulině má na tělo očistné účinky a může pomoci při detoxikaci organismu od toxinů a těžkých kovů. Může také podporovat zdraví trávicího systému a napomáhat trávení potravy.Použití2 až 3krát denně na špičku kulatého nože před jídlem. Můžete ji také použít k přípravě bylinného nápoje.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Merrell J037563 Claypool 2 Sport Gtx Black
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Merrell J037563 Claypool 2 Sport Gtx Black
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Atletický design pro rychlý pohyb po horách. Odolný svršek s Gore-Tex® membránou, podpůrná mezipodešev a přilnavost podešve vás ochrání při rychlém pohybu po stezce. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách• svršek v kombinaci syntetiky a materiálu Mesh• tradiční šněrování• plně recyklované tkaničky• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• plně recyklovaná prodyšná podšívka z materiálu Mesh• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 50% recyklovaná vyjímatelná EVA stélka• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a poskytuje stabilitu• nylonová podpora klenby zajistí přirozený ohyb chodidla a lepší stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA nabízí stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénuTECHNOLOGIE: Gore-Tex®, Air Cushion,  Cleansport NXT™, RecycledHMOTNOST: 800 g

Obuv "Zebra"
431 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Obuv "Zebra"
431 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vysoce módní textilní obuv se vzdušnými síťovanými vsadkami a bílou profilovanou podešví. Pohodlí s příjemným odpružením. Klínek cca 1,5 cm.

Svorto Nůžky nehtové rovné
110 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Svorto Nůžky nehtové rovné
110 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Univerzální manikúrní a pedikúrní nůžky. Jsou určeny ke stříhání nehtů a kůžičky na rukou i nohou. Rovná špička umožňuje přesnější střih.

Kayland Cross Mountain Gtx grey/orange boty
4 409 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kayland Cross Mountain Gtx grey/orange boty
4 409 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Kayland. Turistické boty pro pány přinášejí nový koncept pohodlí a výkonu. T boty do terénu Cross Mountain GTX, byly vyvinuty tak, aby nabídly všestranný výkon ve smíšeném terénu, včetně horských svahů s technickými a kamenitými přechody, sněhem a ledem, a připraven k použití s kočkami. Boty na turistiku nabízí dokonalý kompromis mezi nízkou hmotností a technickými vlastnostmi. Turistická obuv pánská nabízí zaručenou bezpečnost a výkon pro každého, kdo chce používat stejnou obuv pro horolezectví a trekking. Ideální pro profesionály v horolezectví, průvodce a záchranáře v létě. Svršek je ze štípané kůže a ultravysoká technologie proti oděru s atraktivními barvami a designem – černá s výraznými oranžovými prvky. Technologie Ankle Lock na ochranu kotníku zaručí stabilitu chodidla. Gore-Tex® Performance Comfort membrána ochrání Vaše nohy před deštěm, kamenem a vlhkostí při současném zajištění maximální prodyšnosti. Boty na trekking pro pány mají mikroporézní mezipodešev s dlouhou životností a tlumící nárazy. Vibram® Mulaz EVO 5 mm běhoun nabízející vynikající přilnavost při cestě nahoru a dolů. Trekové boty jsou skvělá volba pro náročné terény a profesionály.Detaily produktu:pánské turistické boty do nejtěžších podmínekčerno-oranžová barvavysoký střihlogo značky na jazyku a zadní části botklasické šněrováníkonstrukce nabízí dokonalý výkon a stabilitudo smíšeného terénu, kamenité průchody, sníh, lehvhodné pro použití s kočkamikompromis mezi nízkou hmotností a technickými vlastnostmivhodné pro horolezectví a zároveň trekingsvršek z kůžetechnologie Ankle Lock - zajistí kotníkmembrána Gore-Tex Performance Comfortnepromokavé, prodyšnépodrážka Vibram Mulaz EVOideální na náročné trasyhmotnost: 2x 0,710 kg

Viking Veme Reflex GTX 2V Lavender Velikost: 25
2 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Viking Veme Reflex GTX 2V Lavender Velikost: 25
2 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Outdoorové dětské tenisky Viking Veme Reflex GTX 2V Lavender v dívčí růžové barvě s Gore-Tex membránou. Inovovaný s odolnější podrážkou. Kombinace textilních a syntetických materiálů dělá boty dobře prodyšné a zároveň odolné díky ochranné vrstvě na špičce a patě. GoreTex membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nožky v suchu a pohodlí.Tyto boty od norského výrobce Viking jsou opravdu neskutečně lehké, a díky své ohebnosti i pohodlné. Mají výborně ohebnou podrážku, která dobře absorbuje vibrace. Podrážka je vstřikovaná, s lepenými vrstvami na patě a stranách pro větší výdrž.Boty se mohou prát na 30°C na jemný program.- Sednou na: normální až širší nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník, v nártu jdou hezky přizpůsobit díky dvěma suchým zipům, výborný tvar špičky (na nebarefootové boty)- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: dva suché zipy (velcro pásky) - horním přitáhnete ke kotníku a spodní nastavíte podle výšky nártu- Opatek: zpevněný- Podrážka: velmi lehká, ohebná v přední části boty, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se), gumové ochranné prvky na špičce a patě- Jazyk: je přišitý i po stranách pod spodní hranu horního suchého zipu, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, přesto mají poměrně velký vstupní otvor a velmi dobře se nazouvají- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - textil + syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky x šířka:25 - 15,5 cm x 6,2 cm26 - 16,4 cm x 6,4 cm27 - 17,0 cm x 6,6 cm28 - 17,8 cm x 6,8 cm29 - 18,5 cm x 7,0 cm30 - 19,3 cm x 7,2 cm31 - 20,1 cm x 7,4 cm32 - 21,0 cm x 7,6 cm33 - 21,5 cm x 7,8 cm34 - 22,3 cm x 8,0 cm35 - 23,0 cm x 8,2 cm

BeLenka Dětské barefoot boty Be Lenka Play - Raspberry Pink Velikost: 34
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Materiály: Svršek: kůže (nubuk) Podšívka: textil Stélka: PU recyklát + textil (vyjímatelná) Podešev: guma (KidsComfort) Výroba: Slovensko barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda prošitá podešev pro delší životnost bot podešev KidsComfort díky svým výstupkům zaručuje dokonalou stabilitu kožený límec na patě pro větší komfort a odolnost textilní podšívka příjemná na dotyk nová vyjímatelná stélka z PU recyklátu a bavlny stylové debosované logo Be Lenka Výhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaprostorná špička pro Vaše prstylehká obuv Typ obuvi: vycházková obuv

Merrell J067766 Vapor Glove 6 Highrise
2 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Merrell J067766 Vapor Glove 6 Highrise
2 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot pokračuje modelem Vapor Glove 6. Jsou to doposud nejvíce minimalistické boty, které Merrell vytvořil a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která dokonale obepíná chodidlo a maximalizuje tak přilnavost a odolnost, a díky prodyšnému svršku ze síťoviny zajišťuje skvělé pohodlí. Vapor Glove 6 nabízí maximální výkon v minimalistickém trailovém i tréninkovém provedení. Celková výška podešve je 6 mm. Vraťte se s botami Vapor Glove 6 k barefoot stylu. • 100% recyklovaný prodyšný svršek z materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček a pásků• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• externí výztuha jistí pevné usazení paty• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• podešev Vibram® EcoStep z materiálu, který je ze 30% recyklovaný, poskytuje vynikající přilnavost, odolnost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE: Barefoot 2, NXT, Vibram® Ecostep Recycle, STACK 6-6, DROP 0.0, RECYCLEDHMOTNOST: 300 g

Vlnka Vlněné tvarované vložky do bot Woolee s cukrovou třtinou
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vlnka Vlněné tvarované vložky do bot Woolee s cukrovou třtinou
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dejte svým oblíbeným botám druhý život výměnou vložek, je to snadné. Odolný filc z ovčí vlny má funkční vlastnosti, je odolný a udržuje nohy v suchu. Pěna z bio materiálu pomáhá šetřit životní prostředí. Pevný tvar vložky zajistí, že bude v botě při chůzi držet na správném místě a nebude se posouvat ani shrnovat. Tvarování pro podporu příčné a podélné klenby pomáhá proti bolestem nohou. Materiál z ovčí vlny odvádí od pokožky vlhkost a zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu. Cukrová třtina použitá na výrobu spodní části vložky je obnovitelný ekologický materiál, který vzniká jako vedlejší produkt při výrobě cukru. Materiál: svršek: 70 % ovčí vlna, 30 % PES bio pěna: 80 % - 90 % cukrová třtina,10 % - 20 % PEParametry:Určení: DámskéRoční období: CeloročníZnačka: WooleeMateriál: Ovčí vlna

MOON BOOT-Icon Low Nylon black Černá 45/47
4 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MOON BOOT-Icon Low Nylon black Černá 45/47
4 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

Dámská kotníková obuv REMONTE D1A70-22 hnědá W3
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dámská kotníková obuv REMONTE D1A70-22 hnědá W3
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Obuv REMONTE – jedná se o vyšší řadu značky RIEKER, tato obuv se vyznačuje vynikající kombinací svrchních materiálů. Kotníkové šněrovací boty s textilním lemem při horním okraji ozdobeným kulatým visícím prvkem budou krásným doplňkem Vašeho vzhledu. Vrchní materiál je vyroben z kůže v krásném hnědém odstínu. Podšívka je zateplená a v zimních dnech Vám poslouží jako příjemný společník spolu s měkkou stélkou. Zip z vnitřní strany usnadní nazutí a šněrováním si obuv upravíte přímo k Vaší noze. Tento úžasný model si Vás ihned získá svojí atraktivitou, ale také pohodlností. Technologie: Remonte Soft – unikátní stélka vyrobená z prodyšného materiálu, která svým tvarem a materiálem zajistí pocit pohodlí při celodenním nošení. Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou.

Dámské sandály REMONTE R2954-01 černá S3
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dámské sandály REMONTE R2954-01 černá S3
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Obuv REMONTE je vyšší řada značky RIEKER, obuv se vyznačuje kvalitou použitých materiálů. Dámské vkusné sandály budou skvělou volbou pro každou z Vás. Díky pružným gumičkám uprostřed nártu si boty snadno obujete. Obuv zdobí přední a zadní řemínek, díky nimž Vám budou krásně sedět na noze a vyvýšená kontrastní podešev doladí vzhled k dokonalosti. Vyjímatelná stélka Vám zajistí maximální komfort na každém kroku. Tyto boty skvěle zkombinujete jak s kalhotami nad kotníky, tak i k jinému oblečení do přenádherných jarních a letních dnů. Technologie: Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou.

Dámské tenisky REMONTE R3515-80 bílá S3
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dámské tenisky REMONTE R3515-80 bílá S3
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Obuv REMONTE je vyšší řadou značky RIEKER, obuv se vyznačuje kvalitou použitých materiálů. Sportovní kožené tenisky budou skvěle vypadat k jakémukoli Vašemu oblečení a poslouží, jako dobrý společník při procházkách. Hladký svršek s decentním prošíváním, šněrování v podobě gumičky, kterým si obuv přizpůsobíte k noze je to pravé pro Vaše maximální pohodlí. Obuv má vyjímatelnou stélku tvarovanou a příjemně měkkou, co jistě oceníte při delších cestách. Tenisky můžete nosit jak do práce, tak na toulky městem. Technologie: Remonte Soft – unikátní stélka vyrobená z prodyšného materiálu, která svým tvarem a materiálem zajistí pocit pohodlí při celodenním nošení. Tato obuv je vybavena vyjímatelnou stélkou.

Dámské kozačky REMONTE D8070-25 hnědá W3
3 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dámské kozačky REMONTE D8070-25 hnědá W3
3 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Obuv REMONTE – jedná se o vyšší řadu značky RIEKER, tato obuv se vyznačuje vynikající kombinací svrchních materiálů. Parádní dámská polokozačka s celkovou výškou cca 30 cm doplní každý Váš outfit. Úplet kolem horního okraje, hnědé šňůrky v zadní části, kontrastní šití či zip na vnější straně podtrhují půvab této boty. Membrána Remonte TEX zajistí nepromokavost přesto prodyšnost obuvi. Snadné nazouvání zajistí funkční zip na vnitřní straně a o nezbytný komfort se postarají měkká vyjímatelná stélka společně s podšívkou z pravé ovčí vlny. Boty z řady Remonte Vám zajistí maximální komfort při celodenním nošení. Technologie: Remonte TEX – funkční vrstva, díky které je bota nepromokavá a přesto prodyšná. Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou. Podšívka je vyrobena z pravé ovčí vlny. ORIENTAČNÍ OBVOD KOZAČEK V HORNÍ ČÁSTI BOTY Velikost 36: cca 32 cm Velikost 37: cca 33 cm Velikost 38: cca 34 cm Velikost 39: cca 35 cm Velikost 40: cca 36 cm Velikost 41: cca 37 cm Velikost 42: cca 38 cm

Dámská kotníková obuv RIEKER X3423-00 černá W2
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER X3423-00 černá W2
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská kotníková obuv značky RIEKER je zde přímo pro Vás. Hladký svršek je zdoben výrazným logem značky RIEKER. Tyto botky si skvěle přizpůsobíte dle Vašich potřeb pomocí šněrování ve přední části i v oblasti paty. Pro snadné obutí poslouží funkční zip na vnitřní straně obuvi. Tento model je vybaven teplou podšívkou, díky které budou Vaše nohy stále v teple i během chladných zimních dnů. Tento kousek perfektně doladí každý Váš outfit. Technologie: Obuv je vybavena teplou podšívkou. Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Kožené tenisky s kontrastními vsadkami, na zip
2 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kožené tenisky s kontrastními vsadkami, na zip
2 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kožené tenisky sneakers s kontrastními vsadkami udělají radost každé milovnici originální módy! Vyjímatelná kožená stélka na pěnovém podkladu pro měkké pohodlí. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Dvoubarevné tkaničky s plastovými koncovkami.

Urban Ladies 323-24 bordó dámské nadměrné mokasíny
1 830 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Urban Ladies 323-24 bordó dámské nadměrné mokasíny
1 830 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská letní vycházková obuv s perforovaným materiálem.Urban Ladies - dokonalý komfort a špičkové zpracováníObuv je vyrobená z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je vybavená pohodlně polstrovanou stélkou z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 520 g Dámské letní boty.Barva: BordóVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm