Ardon Treková obuv SPINNEY - Hnědá | 42
1 704 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ardon Treková obuv SPINNEY - Hnědá | 42
1 704 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Treková obuv SPINNEY - Hnědá | 42 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 4 dny.

Ochranná lišta hrany kufru Kia Ceed 2018-2020 (combi, matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Kia Ceed 2018-2020 (combi, matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Kia Ceed je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty Peugeot Rifter 2018- (matné)
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Prahové lišty Peugeot Rifter 2018- (matné)
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Prahové lišty vozu Peugeot Partner jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty Citroen SpaceTourer 2016- (přední, matné)
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Prahové lišty Citroen SpaceTourer 2016- (přední, matné)
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Prahová lišta pro vůz Citroen SpaceTourer je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahové lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití prahové lišty šetříte prah auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

INTEX Rozkládací nafukovací pohovka NTEX 66552 šedá
2 695 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
INTEX Rozkládací nafukovací pohovka NTEX 66552 šedá
2 695 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pohodlný gauč a prostorná postel. Tento skvělý pomocník bude fungovat jako pohovka a jako postel, pokud hosté chtějí zůstat přes noc. Vyrobena je ze silného PVC materiálu, nahoře je pokryta příjemným na dotek nepromokavým velurovým materiálem.Ventil Boston vám umožní za minutu vyfouknout vzduch, poté jej složit a vložit do skříně.Technologie Dura-Beam Fiber byla vyvinuta v USA a patentována společností INTEX. Zajišťuje pevnost a zároveň velmi vysoký komfort během spánku díky použití speciálních stabilizačních vláken.Matrace s technologií Dura-Beam Fiber zaručuje zdravý spánek. Poskytuje páteři anatomickou polohu během spánku.Pumpa není součástíSpecifikace:Délka: 224 cmŠířka: 203 cmVýška: 66 cm

ELTAP Čalouněná postel ADEL Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Soft 33
23 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel Adel představuje praktický a stylový doplněk do Vaší ložnice.Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr: K dispozici máte dva praktické úložné prostory.Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Kurkuma – zdravá játra a trávení, 180 kapslí
490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kurkuma – zdravá játra a trávení, 180 kapslí
490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kurkuma:- pomáhá udržovat zdravé játra- podporuje správnou činnost jater- podporuje chuť k jídlu- podporuje trávení- přispívá k lepšímu trávení tuků- pomáhá stimulovat produkci trávicích šťávSložení 1 kapsle: kurkuma 400 mg, celulózové kapsleObsah: 180 kapslíDávkování: 1 kapsle denněVyrábí: Lada Nekulová, Mladoňovice 86, 675 32 Třebelovice, ČRUpozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy nesmí být používán jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nedoporučuje se užívat při poruchách srážlivosti krve. Skladujte při teplotě do 25 °C, na suchém místě, mimo dosah dětí. Vhodný pro vegetariány. Země původu EU. 

Black Argan Treatment Shampoo 1000ml - Šampon arganový
205 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Black Argan Treatment Shampoo 1000ml - Šampon arganový
205 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Šampon s obsahem keratinu a kolagenu vyživuje a regeneruje vlasy zevnitř. Arganový olej dává vlasům extrémní jas a hloubkové  hydratuje poškozené vlasy. Po jeho použití jsou vlasy měkké a hebké na pohled i na dotek. Šampon neobsahuje žádné soli (salt-free). Je vhodný pro všechny typy vlasů. Použití: Důkladně vmasírujte do vlhkých vlasů, nechte chvíli působit a důkladně opláchněte. Black Professional LineBlack je italská profesionální vlasová kosmetika určená nejen do kadeřnických salónů. Značku Black vyrábí Parisienne Italia, která klade důraz především na komplexní a inovativní skladbu výrobků. Výsledkem je velmi kvalitní řada, kterou oceňují kadeřníci pro její jednoduchost k použití a cenovou dostupnost.

Fertilcontrol Light DONNA ovulační test - ovulační mikroskop pro opakované používání
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Fertilcontrol Light DONNA - ovulační testDonna ovulační test je certifikovaný, patentovaný a velice přesný ovulační tester. Je také velmi ekonomický, protože testy můžete provádět neomezeně po dobu 2 let, a to i několikrát denně. Baterie pohánějící světlo (tester se vždy rozsvěcuje při testování) totiž vydrží plné 2 roky, zatímco u podobných testů je většinou potřeba baterie průběžně vyměňovat. Díky 68násobnému zvětšení (na trhu je běžné jen 50násobné) přesně vidíte, zda nastala ovulace.Hlídejte si své plodné navíc s ovulační kalkulačkou. Výsledky ovulačních testů vám nevycházejí? Slyšeli jste termín anovulace? Připravili jsme pro vás zajímavý článek na téma ANOVULACE: Je možné s ní otěhotnět?Ovulační test DONNA a otěhotnění Ovulační tester Donna je malý ruční mikroskop, který vám pomůže pomocí slin zjistit, zda jste v plodném období svého menstruačního cyklu. Ovulační období u ženy trvá asi 3 dny, 6 dní se považuje za období možného otěhotnění.Můžete ho použít pro identifikaci plodných dnů pro otěhotnění, nebo naopak jako antikoncepční prostředek, který vám napoví, kdy se musíte chránit před početím.Je vhodný jako antikoncepční pomocník pro ženy, které nemohou nebo nechtějí užívat hormonální antikoncepci.Návod k použitíOtevřete jako rtěnku, vyndejte černý mini-mikroskop z ochranného obalu.Mini-mikroskopické sklíčko je chráněno plastovou fólií. Před použitím sejměte ochrannou folii na spodní straně černého mikroskopu. Vyčistěte sklíčko měkkým, vlhkým hadříkem před každým nanesením slin.Nasliňte prst (přiměřené množství slin), bez bublin, vložte na mini-mikroskopické sklíčko.Vložte zpět mini-mikroskop do ochranného obalu, postavte tester tak, aby sliny nestekly (spínačem nahoru).Čekejte alespoň 10 minut na výsledek. Sliny musí být usušeny. Přesný čas usušení slin závisí na vlhkosti a teplotě.Stiskněte světlo ukazováčkem na spodní straně testeru. Držte tlačítko dolů, zatímco vy se díváte optikou na mini-mikroskop.Otočte a zaostřete mikroskop, až budete mít jasnou představu o krystalické struktuře slin vašeho vzorku. Pokud budete mít nějaký pohyb ve vzorku slin, znamená to, že sliny nebyly zcela usušené. Počkejte ještě několik minut.Po použití vyčistěte ochranné sklíčko a mikroskop tamponem namočeným v alkoholu.Jak správně číst výsledky z ovulačního testu?Obrázek č. 1: Neplodné období, vidíte nespojené tečky (Infertile period).Obrázek č. 2: Asi 3 dni před začátkem ovulačního období, v tzv. mezidobí, můžete pozorovat krátké linky o síle vlasů. Je vidět několik krystalických struktur. Možnost početí před ovulačním období (Transition fertile period) se pohybuje mezi 20-30 %.Obrázek č. 3: Vidíte strukturu jako oční řasy, vzájemně se překrývají. Ovulace je v začátku, nebo probíhá. Je to vaše plodné období – jsou vidět krystaly estrogenu, tzv. kapradinová struktura (Fertile period).UpozorněníNení určeno pro děti. Uchovávejte mimo dosah dětí. Tester skladujte v suchu, nevystavujte mrazu.Důležité informaceDiagnostický zdravotní prostředek je určený pro sebetestování in vitro ve shodě s nařízením č. 56/2015 Sb. O technických požadavcích na diagnostické zdravotnické prostředky in vitro Balení: Bílá mikroskopická tyčinka Doba použití: 2 roky od prvního použití, datu prvního použití vyplňte prosím níže do rámečku. Před a po použití dbejte na pokyny v příbalovém letáku Vyrobeno v Aei 24 Ltda Avenida Decal Informace pro lékárnyTento výrobek si můžete objednat i ve své lékárně. Pokud lékárny nemají produkt skladem, lze vyžádat objednání. Ceny v lékárnách se mohou lišit od cen výrobků v e-shopu. Lékárny mohou tento produkt objednávat přes lékárenský velkoobchod Phoenix s.r.o.,  pod následujícími kódy.APA kód: 4508926PDK kód: 4508926EAN kód: 8594189995087 

Ohlalá Violet Mint 100 ml
156 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ohlalá Violet Mint 100 ml
156 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Zubní pasta Ohlalá s příchutí fialek a máty pomáhá chránit před zubním kazem a posilovat sklovinu.

Chlapecká stylová mikina Nike
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Chlapecká stylová mikina Nike
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská fashion mikina bez kapuce .

Dívčí holínky - Demar TWISTER LUX PRINT 0038 C - srdce, růžová/ fialková Barva: Růžová, Velikost: 28-29
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vyjímatelné zateplení Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat bez vložky. Vyrobeno ze syntetického materiálu.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Vyhřívací podkrývka BEURER TS 15
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vyhřívací podkrývka BEURER TS 15
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tuto podložku si jednoduše zamilujete. Patří mezi podkrývky – vyhřívací podložky do postele. Je to dokonalý zdroj příjemného tepla do chladné postele. Je vyrobena z pevného materiálu, po obou stranách s fleecovým povrchem. Řídící jednotka je odnímatelná a disponuje bezpečnostním systémem automatického vypnutí. Používání je tak maximálně pohodlné a bezpečné. Osvětlené nastavení teplotních stupňů. Podložku lze prát v pračce do 30 °C. Materiál: fleece.Výkon: 55 – 65 W.Rozměry: 150 x 80 cm.Vyrobila německá společnost Beurer se zárukou 5 let.Pro bezpečný provoz a údržbu věnujete, prosím, pozornost pokynům v přiloženém návodu. Dokonalý zdroj tepla do chladných postelíZ pevného materiáluPovrch z fleece po obou stranáchBezpečnostní systém BSS3 osvětlená nastavení teplotyOdnímatelná řídící jednotka a vyměnitelný ovladačMožnost prát v pračce do 30 °CVelikost 150 x 80 cmNěmecká kvalita BeurerZáruka 5 let

ARNO 555-2 barevné chlapecké papučky
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ARNO 555-2 barevné chlapecké papučky
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská celoroční domácí a přezůvková obuv.Obuv je celá vyrobena z textilního materiálu.Papučky mají certifikát zdravotní nezávadnosti "Žirafa".UPOZORNĚNÍ! Obrázky jsou pouze ilustrativní, každá velikost má různé barvy a motivy.Dětské přezůvky.Barva: Mix - různé velikosti mají různé barvyVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 6 cmPodpatek: 1 cm

Bennon FORTIS S3 Membrane High
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bennon FORTIS S3 Membrane High
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tradiční kotníková obuv s hydrofobním svrškem v novém designu. Obuv je vybavená nástřikovou dvoukomponentní podešví PU/pryž a voděodolnou membránou REGI-TEX® a je tudíž vhodná pro celoroční využití v náročných provozních podmínkách. Model je vybaven ocelovou tužinkou a planžetou. • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň hydrofobní• podšívka: membrána REGI-TEX®• stélka: WARRIOR trojkomponentní anatomická stélka s odpružujícím prvkem v patě• podešev: PU/pryž SPARTACUS• tužinka/planžeta: ocel/ocelNorma: EN ISO 20345 S3 SRC HRO Stélka: WARRIORAnatomicky tvarovaná trojkomponentní stélka, která je v oblasti paty opatřena odpružujícím prvkem, který účinně tlumí nárazy při došlapu a celkově tak zvyšuje komfort při nošení.

Vlnka Vložky do bot ortopedické s ovčí kůží
282 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vlnka Vložky do bot ortopedické s ovčí kůží
282 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ortopedické vložky do bot z jemné perforované ovčí kůže obsahují latexovou pěnu s aktivním uhlím, která skvěle pohlcuje pot a zároveň eliminuje nepříjemný zápach. Tvarovaný plastový výlisek vložky snižuje zatížení a deformaci chodidla a zároveň podporuje příčnou i podélnou klenbu nohy. Spodní část vložky má samolepící kroužek, aby byly vložky v botě stabilní a drželi na svém místě.

Zesílená ochranná lišta hrany kufru Seat Alhambra 2010-2022 (matná)
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Zesílená ochranná lišta hrany kufru Seat Alhambra 2010-2022 (matná)
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Zesílená ochranná lišta na zadní nárazník vozu je vyrobená z nerezové oceli. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Tloušťka zesílené lišty je 0,8mm (běžné lišty mají tloušťku 0,5mm). Plastové žebrování částečně chrání i povrch samotné lišty a dodává jí neotřelý a luxusní vzhled.Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům včetně deště a vlhkosti. Ze spodní strany lišty jsou ve 3M pásce odtokové mezery, pro případ že by se voda dostala pod lištu.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochranné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Všechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Craft PRO Endur Distance 1912183
3 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Craft PRO Endur Distance 1912183
3 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Craft PRO Endur Distance je moderní běžecká bota se vším všudy. Lehká, pohodlná a proklatě rychlá. Srdce této novinky tvoří TPE tlumící pěna Pebax, která se stává podobně zavedenou značkou, jako je Vibram mezi výrobci gripu. Tlumení Pebax dnes naleznete u každé silniční boty, která to s rychlostí myslí vážně. Mezi hlavní výhody tohoto materiálu patří velmi nízká hmotnost, příjemně vysoká měkkost a především extrémní energetická návratnost, která vás doslova vymrští do dalšího kroku.Craft PRO Endur Distance nedisponuje karbonovým plátem. Díky tomu sice nemá tuhost potřebnou pro dosažení nejvyšší možné rychlosti, ale o to všestrannější tato bota je. Agresivní geometrie vybízející k dopadu na střed chodidla v kombinaci s energetickou pěnou Pebax zajistí příjemně svižný odpich i při intervalech, tempovém tréninku, nebo delším závodě. Vyšší měkkost je dostatečně šetrná k vašim chodidlům a achilovkám, takže se PRO Endur Distance skvěle hodí pro každodenní nabíhání kilometrů.Svršek je tvořen odlehčenou síťovinou s vysokou prodyšností. Odlehčení není tak vysoké, aby byla omezena pevnost svršku a pevné usazení chodidla uvnitř boty, aby vše fungovalo jak má i ve vysokých rychlostech, nebo občasné nerovnosti. Grip je hladký a vysoce přilnavý. Doma je PRO Endur Distance na asfaltu a zpevněných površích, kde budete jen těžko hledat slabiny této vyladěné boty. PRO Endur Distance jsou určeny pro běžce všech výkonnostních skupin, kteří hledají pohodlné a živé obutí pro trénink rychlosti i objemu.

Dámské nízké tenisky
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské nízké tenisky
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské pohodlné tenisky v krásném provedení.

Ochranná lišta hrany kufru Toyota Aygo X 2022- (tmavá, matná)
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Toyota Aygo X 2022- (tmavá, matná)
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Toyota Aygo je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Dámské šněrovací kotníkové boty
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské šněrovací kotníkové boty
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské pohodlné kotníkové boty do chladnějšího počasí.

Pánské žabky Ben Sherman
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pánské žabky Ben Sherman
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánské žabky Ben Sherman v bílém barevném provedení.

Cestovní nafukovací polštářek
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Cestovní nafukovací polštářek
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Měkký velurový polštářek vám umožní ten nejpohodlnější odpočinek. Díky možné regulaci vzduchu je kompatibilní s každou velikostí hlavy. Vyvýšená podpora krku v zadní části polštářku splňuje maximální komfort. Polštářek nafouknete během několika vteřin a stejně tak ho i rychle vyfouknete. Uložený v praktickém pouzdru stejné barvy i materiálu a na cestách tak zabere jen minimum místa. A to není všechno. S polštářkem obdržíte navíc masku na spaní ze stejného, jemného veluru a špunty do uší. Potah polštářku je z hebkého a měkkého veluru (100% polyester). Je snímatelný a lze prát při teplotě 30 °C.Rozměry: 32 x 32 cm, ve složeném stavu v pouzdru 20,5 x 13,5 cm. Nafukovací cestovní polštářekVyvýšená podpora v oblasti krkuMaximální komfort na cestách, doma nebo v kancelářiSnímatelný potah (praní na 30 °C)Měkký velurSoučástí balení je maska na oči a špunty do uší

Merrell J135182
2 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Merrell J135182
2 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Všestranný, prodyšný turistický sandál s přilnavou gumovou podešví poskytuje celodenní pohodlí při všech letních dobrodružstvích. • svršek s voděodolnou úpravou v kombinaci usně a textilního materiálu• díky pružnému šněrování s rychloupínacím systémem se bota dokonale přizpůsobí tvaru chodidla• nártové pásky i síťovina ze 100% recyklovaného materiálu• integrovaná pěnová EVA stélka z plně recyklovaného materiálu• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a lepší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a poskytuje stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE:AirCushion, RECYCLEDHMOTNOST: 508 g

DEMAR MAMMUT-S 0300 dětské Holínky tmavě šedá 28-29
520 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
DEMAR MAMMUT-S 0300 dětské Holínky tmavě šedá 28-29
520 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Představujeme vám dětské zateplené holínky DEMAR MAMMUT-S 0300 - dokonalý společník pro deštivé podzimní a zimní dny. Tyto holínky jsou vybaveny prvotřídní hrubší protiskluzovou podeší, která zajišťuje bezpečnost a stabilitu chůze vašich dětí i na kluzkých površích. Navíc jsou velmi pohodlné a extra lehké, což umožňuje volný a bezstarostný pohyb.Materiál použitý pro tyto holínky je vysoce kvalitní a odolný kopolymer EVA, který poskytuje vysokou odolnost a dlouhodobou trvanlivost. Vaše děti si tak mohou užívat venkovní aktivity bez omezení, aniž byste se museli starat o opotřebení obuvi.Holínky DEMAR MAMMUT-S 0300 jsou navrženy tak, aby vaše děti byly viditelné i ve tmě. Na obuvi je umístěn bezpečnostní reflexní pásek, který zvýší viditelnost vašeho dítěte a zajistí jeho bezpečnost i za snížené viditelnosti.Dalším praktickým prvkem je zatahovací nástavec na tkaničku na svršku holínek, který slouží k zabránění padání nečistot dovnitř holínky. Vaše děti tak budou mít nohy vždy čisté a suché, což je zvláště důležité během deštivých a blátivých dnů.Holínky MAMMUT-S 0300 poskytují vynikající uživatelský komfort i při velmi nízkých teplotách. Byly testovány v kryogenické komoře a materiál byl ověřen až do -30°C, což zaručuje, že vaše děti budou mít nohy v teple i v extrémně chladném počasí.Holínky mají vnitřní vložku se zateplením z pravé ovčí vlny, kterou lze snadno vyjmout a opět připevnit pomocí suchého zipu. To umožňuje regulovat teplotu nohou podle potřeby a zaručuje komfort po celý den.Holínky DEMAR MAMMUT-S 0300 jsou dostupné v čtyřech krásných barvách - modré, růžové, šedé a tmavě šedé.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.  EU  Délka vnitřní stélky  22/23  150 mm 24/25  164 mm 26/27  175 mm 28/29  185 mm 30/31  195 mm 32/33  210 mm 34/35  225 mm Velikost 26/27 - váha 200 gVyrobeno v EU. Dětské zateplené holínky jsou ideální pro deštivé podzimní a zimní počasí

Dívčí sandály Primigi 1871600 Velikost: 29
1 129 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dívčí sandály Primigi 1871600 Velikost: 29
1 129 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sportovní dívčí letní boty Primigi 1871600 - částečně otevřené, vhodné na každodenní nošení do letních dnů. Příjemný vnitřek z rychleschnoucího textilního materiálu s koženou stélkou. Snadné a rychlé nazouvání a utahování pomocí gumičky. Lehoučké a výborně ohebné, tak že je na nohou ani neucítíte.Sednou na: užší a normální nožky, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník a nízký nártZapínání: stahovací gumička přes celý nárt - jdou výborně přizpůsobit různým výškám nártuPodrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná, pod patou antishock systém tlumící nárazyOpatek: pevný - udržuje patu ve správné poloze a koriguje tak případné vtáčení paty - tzv. "šmajdání"SLOŽENÍ: Svršek - přírodní kůže, syntetika, podšívka a stélka - textil, přírodní kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:25 - 16,8 cm26 - 17,5 cm27 - 18,0 cm28 - 18,7 cm29 - 19,4 cm30 - 20,2 cm31 - 20,7 cm32 - 21,4 cm33 - 22,2 cm34 - 22,7 cm35 - 23,2 cm36 - 24,0 cm37 - 24,7 cm38 - 25,2 cm39 - 26,2 cm40 - 26,7 cm

Dětské sandálky Biomecanics 222231-A ocean Velikost: 26
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětské sandálky Biomecanics 222231-A ocean Velikost: 26
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské sandálky Biomecanics 222231-A v kožené variantě. Vynikají opravdu příkladným zpracováním a patentovaným opatkem. Navzdory tomu, že tyto sandálky mají za patou pouze pásek, je po stranách paty patentovaný opatek, který zabraňuje vtáčení paty - šmajdání. Není zde ale klasický pevný opatek a noha tak může lépe dýchat. V přední části gumová ochrana proti okopu - dítě si tak nejen nezkopne prsty, ale ani sandálky nebude mít při případném zakopnutí odřené.- Sednou na: normální šířku nožky, vhodné i pro vyšší nárt nárt a úzký kotník - jdou v zadní části hezky utáhnout a perfektně objímají kotník- Zapínání: na suchý zip - zajistí dobré utažení kolem kotníku- Opatek: unikátní patentovaný tvar - navzdory tomu, že tyto sandálky mají za patou pouze pásek, je po stranách paty patentovaný opatek, který zabraňuje vtáčení paty (šmajdání)- Podrážka: ohebná ve směru chůze, boty mají minimální vzorek- Stélka: textilní nášlap (dělá dojem kůže), nevyjímatelná, příjemně měkkáSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - kůže, stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:25 - 15,8 cm26 - 16,5 cm27 - 17,0 cm28 - 17,6 cm29 - 18,1 cm30 - 18,8 cm31 - 19,4 cm32 - 20,0 cm  

Goji Berry olej 100% Alteya Organics 50 ml
694 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Goji Berry olej 100% Alteya Organics 50 ml
694 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Goji Berry olej 100% Alteya Organics 50 mlOrganický olej z Goji Berry, extrahovaný ze semen tohoto super ovoce, je znám svými anti-agingovými, uklidňujícími a ochrannými vlastnostmi. Díky vysokému obsahu mastných kyselin, minerálů a antioxidantů, zlepšuje texturu pokožky, zanechává ji jemnou a vláčnou. Goji berry olej obsahuje také vitamin C (goji berry obsahuje 500krát více než například pomeranč), beta-sitosterol (protizánětlivý), solovetivon (sloučenina se silným protiplísňovým a antibakteriálním účinkem). Absorbuje se hluboko do pokožky, čímž stimuluje krevní oběh a zvyšuje metabolismus kůže. Urychluje tak obnovu buněk, pomáhá vyrovnávat tón pleti a reguluje tvorbu melaninu a tím nevzhledné stařecké skvrny i pihy. Je známý svým bohatým obsahem beta karotenu, který je nezbytný pro normální růst, vidění a buněčné struktury i zdravé kosti, zuby a kůži. Zmírňuje stres, podporuje pocity štěstí, pohody a klidu, čímž pozitivně působí na dobrou kvalitu spánku.Použitív přípravcích pro péči o pleť nebo samostatně, včetně přípravků pro péči o obličej, výroby mýdla, masážních olejů a jiných produktů péče o tělo a kosmetických produktů,aplikujte několik kapek denně nebo podle potřeby na celý obličej – samostatně nebo po ošetření na bázi vody,přidejte několik kapek na pokožku hlavy a do délek vlasů, nechte působit 30 minut až hodinu, poté omyjte šamponem,používejte jen podle pokynů na neporušenou pokožku.Způsob extrakce: Lisován za studenaRychlost absorpce: RychláVůně: LehkáUpozornění: Pouze k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Pokud dojde k podráždění, přestaňte používat. Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah přímého slunečního záření.

Růžová voda Alteya Organics v skle 120 ml
255 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Růžová voda Alteya Organics v skle 120 ml
255 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Růžová voda Alteya Organics ve skle 120 mlNaše čistá a organická růžová voda nejen tonizuje, ale také zjemňuje a zklidňuje pokožku. Obnovuje krásu pleti a dodává jí přirozený svěží a mladistvý vzhled. Díky účinné hydrataci a obsahu nezbytných mikroživin podporuje zářivější pleť. Růžová voda je známá svým osvěžujícím účinkem na pleť a podporou rovnováhy vlhkosti. Vyhlazuje také jemné linky a vrásky, čímž přispívá k rozjasnění pleti. Kromě toho může být vynikající pro výživu a hydrataci vlasů, čímž napomáhá předcházet jejich krepatění.Co získáte ve 120ml balení růžové vody?Růžová voda Alteya Organics je elegantně zabalená ve skleněné nádobě s praktickou plastovou pumpičkou, takže je ideální na cestování. S objemem 120 ml nabízí všestranné využití nejen pro oživení pokožky, ale také pro hydrataci vlasů, těla a dokonce i jako součást aromaterapie. Je skvělou volbou pro každého, kdo chce osvěžit nejen svou pleť, ale i tělo a mysl.Výhody používání růžové vody Alteya Organics:zklidňuje pokožku,hloubkově hydratuje pokožku,vyhlazuje pleť a zabraňuje vzniku vrásek,vyživuje namáhané vlasy,podporuje rovnováhu pH a vlhkost pokožky.K čemu je růžová voda vhodná?Hydratace a zklidnění pokožkyRůžovou vodu můžete zařadit do své každodenní péče o pleť a to nejen ráno, ale i večer. Je vhodná pro citlivou, normální až suchou pleť. Její anti-age účinek účinně vyhlazuje pleť do hloubky a zabraňuje tvorbě linek a vrásek. Je také vynikajícím denním osvěžovačem a fixátorem make-upu, takže je všestranným a oblíbeným doplňkem vašeho každodenního beauty rituálu.Zabraňuje krepatěníPokud jsou vaše vlasy suché a potřebují intenzivní péči, může být růžová voda skvělým doplňkem vašeho vlasového rituálu. Tato jemná esence pomůže vašim vlasům dosáhnout hloubkové hydratace a dodá jim zdravý lesk. Jednoduše nastříkejte několik pumpiček růžové vody na konečky vlasů po umytí, jemně vmasírujte a nechte uschnout podle svých představ. I takový malý krok může výrazně zlepšit hydrataci a lesk vašich vlasů.Zklidnění a relaxaceRůžová voda má všestranné využití nejen pro pleť, ale také pro zklidnění a harmonizaci těla a mysli. Je ideální pro použití v aromaterapii, kde ji lze kombinovat s dalšími esenciálními oleji v difuzérech. Kromě toho si můžete přidáním růžové vody vytvořit relaxační koupel a dopřát si tak zážitek plný klidu a uvolnění.Jak používat růžovou vodu Alteya Organics na pleť?Zařaďte růžovou vodu do každodenní péče o pleť. Po vyčištění obličeje čisticím gelem naneste pomocí vatového tamponu dvě až tři pumpičky růžové vody. Toto tonikum odstraní z vaší pleti všechny nečistoty. Růžovou vodu můžete použít také jako hydratační krok pod make-up. Růžovou vodu aplikujte před nanesením hydratačního krému, abyste pleti dodali dodatečnou hydrataci, což je užitečné zejména pro sušší pleť. Po dokončení líčení můžete růžovou vodu použít jako nastavovací sprej, který zajistí dlouhotrvající make-up a dodá pleti přirozený lesk. Pokud máte problémy s otoky, zkombinujte růžovou vodu s masážním rollerem. Jednoduše si růžovou vodu nastříkejte na obličej a pomocí válečku ji jemně vmasírujte do pokožky tahovými pohyby. Chladivý kámen a hydratace z růžové vody zajistí, že vaše pleť si odpočine.Co nabízí značka Alteya Organics?Alteya Organics, bulharská značka zaměřená na výrobu přírodních a organických produktů, se specializuje na péči o pleť a tělo z damašské růže. Její filozofií je spojit sílu přírody s moderními vědeckými poznatky a poskytovat účinné a šetrné výrobky. V jejich širokém sortimentu najdete pleťové krémy, oleje, tonika, čisticí gely a další výrobky vhodné pro různé typy pleti. Výrobky této značky jsou bohaté na přírodní složky, včetně esenciálních olejů, rostlinných výtažků a antioxidantů, které podporují zdravý a mladistvý vzhled pleti. S touto značkou si můžete být jisti, že získáváte přírodní a organické produkty, které jsou prospěšné pro vaši pleť a celkovou pohodu. 

Full Glue 5D Apple iPhone XR 5901737923622
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Full Glue 5D Apple iPhone XR 5901737923622
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Screen Protector 5D Full Glue Ceramic pro Apple iPhone XR 6,1, Apple iPhone 11 Vysoce kvalitní tvrzená vrstvená folie s plošným podlepením. Tento ochranný film dotykového skla je pružný, přesně tvarovaný a poskytuje 100% průhlednost displeje. Vysoký faktor tvrdosti 9H mu zaručuje odpovídající ochranu, ale přitom vám nepraskne. Tento keramický film poskytne Vašemu displeji spolehlivou ochranu od okraje k okraji.   Perfektně přizpůsobená vysoce tvrzená vrstvená folie Vám prodlouží životnost Vašeho mobilního telefonu. Displej Vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň Vás nijak neomezuje při používání Vašeho mobilního telefonu.   Tato tvrzená folie má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny. Pro bezpečnější používání jsou okraje folie zaoblené.    Tato tvrzená folie poskytuje displeji Vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Folie má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Apple iPhone XR 6,1, Apple iPhone 11 Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

NIKE-Wmns WearAllDay amethyst ash/lt iron ore/white Fialová 37,5
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
NIKE-Wmns WearAllDay amethyst ash/lt iron ore/white Fialová 37,5
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

TREZETA-Storm WP Jr grey/peach Šedá 38
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TREZETA-Storm WP Jr grey/peach Šedá 38
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dívčí obuv značky Trezeta. Hledáte hezké turistické boty, které jsou zároveň i funkční a odolné? Trekingové boty pro dívky Trezeta-Storm jsou tou správnou volbou. Nepromokavý semišový svršek se dokonale přizpůsobí tvaru dětského chodidla, je odolný proti roztržení a oděru a v kombinaci se síťovaným límcem zajistí maximální ventilaci vzduchu a komfort nošení. Membrána Trezeta Water Stopper vytváří bariéru proti vodě a vnějším prvkům, která garantuje nepromokavost a ochranu. Podrážka trekových bot z dvoubarevné termoplastické gumy je lehká a odolná, navržená tak, aby absorbovala nárazy a zaručovala maximální přilnavost na jakémkoli terénu. Gumový nástřik na kotníku umožní ochranu a stabilitu při chůzi, zatímco gumová výztuž špičky chrání nohu před nárazy o kameny a kořeny. K lasické vázání na tkaničky dobře fixuje nohu. Dívčí outdoorové boty jsou perfektními společníky na procházky do lesa, turistická dobrodružství a kempování. Detaily produktu: odolné boty vyšší střih klasické šněrování logo značky na boční přední straně a jazyce bot anatomická stavba nepromokavý svršek ze semiše a textilie prodyšná podšívka technologie membrány Trezeta Water Stopper udrží nohy v suchu mezipodešev z EVA pěny tlumí nárazy vynikající trakce a přizpůsobivost terénu vhodné i na delší náročnější trasy, na kemp či na vyjížďky

ADIDAS-Galaxy 6 cloud white/silver metallic/dash grey Bílá 36
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Galaxy 6 cloud white/silver metallic/dash grey Bílá 36
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

VANS-UA SK8-HI pig suede tawny port Červená 36,5
2 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
VANS-UA SK8-HI pig suede tawny port Červená 36,5
2 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

HOKA ONE ONE-Zinal evening primrose/blue coral Žlutá 43 1/3
2 880 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
HOKA ONE ONE-Zinal evening primrose/blue coral Žlutá 43 1/3
2 880 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky Hoka One One. Trailové boty jsou dokonalou kombinací rychlosti a obratnosti. Svršek běžeckých bot vyrobený z recyklované příze je navržen s vyztuženým jazykem, aby se do něj nedostaly nečistoty. Díky mezipodešvi PROFLY™ s dvojitou hustotou s ultralehkou pěnou nahoře a pogumovaným EVA materiálem na spodní straně zajistí boty na trail výborné tlumení a absorpci nárazů. Trailové tenisky s podešví Vibram® Magagrip a konstrukcí Litebase jsou navrženy pro maximální trakci a minimální hmotnost. Při výrobě běžeckých botasek na trail byly použity veganské materiály. Detaily produktu:100% veganské materiályProdyšný svršek ze síťoviny z recyklovaného materiáluVyztužený jazyk Dodatečný materiál na špičce pro ochranuTvarovaná EVA vložkaKonstrukce mezipodešve PROFLY™ poskytuje tlumeníPodešva Vibram® Litebase se 4 mm výstupky

NIKE-Star Runner 3 Jr pink foam/black/white Růžová 39
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
NIKE-Star Runner 3 Jr pink foam/black/white Růžová 39
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Juniorská obuv značky Nike. Dětské tenisky Nike v krásné růžové barvě potěší všechny aktivní mladé dámy. Růžové tenisky mají svršek z velmi měkké a prodyšné textilie, takže zajistí dostatečnou cirkulaci vzduchu během jakéhokoli tréninku. Značkové tenisky pro dívky jsou velmi pohodlné i díky mezipodešvi z pěny a komfortní stélce. Dívčí tenisky mají na boku výrazné logo Nike. Značkové botasky pro děti se vážou na šňůrky. Bonusem stylových tenisek je polstrovaný límec a zpevněná špička a pata. Špička botasek je vpředu chráněna i prodloužením podrážky, aby nedošlo k jejímu rychlému opotřebení. Dívčí boty se hodí pro různé sporty, ale i pro volný čas či do školy. Detaily produktu: stylové botasky měkký a prodyšný svršek zpevněná pata a špička pohodlné a prodyšné vázání na šňůrky polstrovaný límec mezipodešev z pěny logo Nike na boku

ADIDAS-Adilette Shower core black/cloud white/core black Černá 46
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Adilette Shower core black/cloud white/core black Černá 46
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pantofle značky adidas. Značkové pantofle jsou nice to have obuví, kterou využijete nejen na pláž, ale také na běžné nošení. Díky klasickému střihu se plážové pantofle hodí pro každý typ chodidla. Pantofle na pláž jsou vyrobeny ze syntetického materiálu, který je odolný. Popruh zaujme větším logem adidas. Plusem pantoflí adidas je tvarovaná stélka. Pantofle pro dámy i pány mají mezipodešev Cloudfoam pro vyšší úroveň pohodlí při nošení. Černé pantofle jsou skvělou volbou na pláž, na koupaliště i do aqua centra. Poznámka: U těchto pantoflí si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 38, objednejte si velikost 39. Detaily produktu: Klasický střih Nasouvací konstrukce Syntetický svršek Tvarovaná stélka Mezipodrážka Cloudfoam Syntetická podrážka Velké logo adidas

ADIDAS-Response Super 3.0 pure blue/footwear white/core black Modrá 44 2/3
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

SALOMON-X Ultra 4 GTX quiet shade/black/evening primrose Šedá 43 1/3
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
SALOMON-X Ultra 4 GTX quiet shade/black/evening primrose Šedá 43 1/3
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

ANTA-Hostena ivory white/sunrise red Bílá 37,5
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ANTA-Hostena ivory white/sunrise red Bílá 37,5
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

Finclub Fin Bi-iomaxin caps 100 kapslí
645 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Finclub Fin Bi-iomaxin caps 100 kapslí
645 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Doplněk stravy Fin Bi-iomaxin caps obsahuje olej ze žraločích jater a rybí olejový koncentrát - zdroj omega-3 nenasycených mastných kyselin DHA a EPA , které přispívají k normální činnosti srdce (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg EPA a DHA denně).

ArtStol Psací stolek BALI Barva: Zelená
4 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ArtStol Psací stolek BALI Barva: Zelená
4 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Psací stolek BALI Barevná kolekce BALI je kouskem extravagance a designu. Milovník tohoto stylu si přijde na své. Kolekce BALI obsahuje šatní skříň, komodu, psací stolek a noční stolek. Psací stolek BALI má dvě prostorné zásuvky a jedny dvířka s poličkami a desku na klávesnici. Možnost doobjednat : Šatní skříň BALI2 D3 , Šatní skříň BALI2 D4 , noční stolek BALI , komodu BALI . Materiál: laminovaná dřevotříska Rozměry (ŠxVxH): 125 x 82 x 58 cm Barevné provedení: modrá zelená fialová bílá grafit dub sonoma dub wellington Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jak jsou ve skutečnosti.

Obuv nazouvák CXS CORK ZETA, dámský, bez pásku, hnědý, vel. 39
458 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Obuv nazouvák CXS CORK ZETA, dámský, bez pásku, hnědý, vel. 39
458 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sandál, dámský, s dvěma nártními pásky, podešev na klínku.

Superfit Free Ride Grun/Hellgrun 1-000557-7000 Velikost: 41
2 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Superfit Free Ride Grun/Hellgrun 1-000557-7000 Velikost: 41
2 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Stylové chlapecké tenisky Superfit Free Ride 1-000557-7000 v tmavě zelené barvě s šedými a limetkovými detaily.Boty sportovního stylu se zavazováním na tkaničky mají poměrně širokou přední částí ve špičce - jsou tedy vhodné pro normální i širší nohy. Prodyšnost bot zajistí textilie v nártové části i na bocích. Zpevněná špička chrání boty proti okopu, navíc doplněná reflexním prvkem pro lepší viditelnost. V oblasti paty je všité měkké polstrování, lemující achilovu šlachu pro vetší komfort v pohybu. Dvě praktické poutka pro možnost zavěšení - jedno na jazyku, druhé na patě spojující přidané polstrování - nestane se tedy, že se "sešlápne" dovnitř boty.Model Free Ride má přidanou podrážku navíc. Standardem je vstřikovaná podrážka(nanesená přímo na svršek boty - nerozlepí se), na kterou je nanesená další vrstva ze syntetiky "dravějšího" vzoru. Šířka : M IV  (střední)- Sednou na: normální až širší nohy, normálně vysoký i vyšší nárt- Zapínání: tkaničky - Opatek: pevný- Podrážka: velmi lehká, poměrně měkká a ohebná - hlavně příčně - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená přímo na svršek boty - nerozlepí se) na kterou je nanesená další vrstva ze syntetiky hrubšího vzoru- Jazyk: všitý v nártové části- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetické materiály + textilie, podšívka - textilie, stélka - pěna + textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:36 - 23,4 cm37 - 24,1 cm38 - 24,5 cm39 - 25,7 cm40 - 26,2 cm41 - 27,2 cm42 - 27,6 cm

Pánská městská obuv NAX
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pánská městská obuv NAX
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánské boty  jsou vhodné na nošení ve většině i v přírodě a zvládnou i ostatní venkovní aktivity. 

Dětské stylové boty Kappa
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.03.2024
Dětské stylové boty Kappa
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.03.2024

Dětská obuv Kappa se osvědčí při každodenním používání.

Dámské elegantní pantofle
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské elegantní pantofle
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské pantofle v béžovém provedení.

Opěrka nohy do auta Seat Arona 2017-
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Opěrka nohy do auta Seat Arona 2017-
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Opěrka nohy je praktický a designový doplněk do interiéru auta.Jedná se o kryt šikmého nášlapu, o který si řidič během jízdy opírá levou nohu.Pokud je nášlap plastový, kryt se upevňuje pomocí oboustranné lepicí 3M pásky. V případě, že je nášlap pokrytý čalouněním interiéru, se kryt upevňuje pomocí suchých zipů.Opěrka je vyrobena z nerezové oceli.

Merrell J037336 Trail Glove 7 Black/black
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Merrell J037336 Trail Glove 7 Black/black
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot bot pokračuje s modelem Trail Glove 7. Mezi hlavní novinky patří přirozenější postavení nohy pro skutečně minimalistický pocit, a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která obepíná nohu a maximalizuje tak přilnavost, a minimální pěnová mezipodešev FloatPro Foam™. Do mezipodešve jsme také integrovali naše dvousměrné ohebné drážky FLEXconnect® pro lepší spojení se zemí. Celková výška podešve modelu je 14 mm. Nic vám tedy nebrání vrátit se k chůzi naboso s touto barefoot Merrell obuví. • 100% recyklovaný prodyšný svršek z materiálu Mesh• 100% recyklované tkaničky a pásky• tradiční šněrování• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• externí výztuha jistí pevné usazení paty• 100% recyklovaná prodyčná podšívka z materiálu Mesh• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze• lehká mezipodešev FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• Vibram® EcoStep podešev z 30% recyklované pryže poskytuje větší odolnost, vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénu• hloubka vzoru podešve 2 mmTECHNOLOGIE:FloatPro™ Foam, Barefoot 2, NXT, Vibram® Ecostep Recycle, STACK 14-14, DROP 0, RECYCLED, Vegan FriendlyHMOTNOST: 430 g

ADIDAS-Web Boost core black/black blue met/grey five Černá 43 1/3
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Web Boost core black/black blue met/grey five Černá 43 1/3
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky adidas. Stylové tenisky pro pány mají sice minimalistický design, ale přesto upoutají pohledy. Černé tenisky mají pohodlný svršek ze síťoviny, která obepne chodidlo. Měkký jazyk je všitý a spolu s pohodlnou vnitřní stélkou dělají z těchto botasek ideálního společníka pro každý den. Značkové tenisky pánské mají klasický střih a disponují vázáním na tkaničky. Výhodou je všitý reflexní jazyk. Díky němu budete viditelní iv nečase nebo tmě. Mezipodrážka Boost Vám poskytne správné odpružení a tlumení. Gumová podrážka zajistí přilnavost. Černé botasky pánské jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Tyto pánské botasky adidas snadno zkombinujete. Jsou vhodné pro každodenní nošení do školy či práce.Detaily produktu:černé tenisky pánské trendy designklasický střihprodyšný svršek ze síťovinyobepne chodidlovázání na šňůrkyvšitý jazyk s reflexními prvkymezipodrážka Boost poskytne odpruženígumová podrážka zajistí přilnavostvyrobeno iz recyklovaných materiálů

Vložky ARDON®INS WOOL | H1493/42-43
81 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vložky ARDON®INS WOOL | H1493/42-43
81 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

zimní vložky do bot, spodní strana s vrstvou aluminia, horní strana filc s 30% podílem vlny, velikosti: 36-37; 38-39; 40-41; 42-43; 44-45

Pracovní obuv ARDON®MASTER O2 | G3330/46
1 116 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pracovní obuv ARDON®MASTER O2 | G3330/46
1 116 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

pracovní kožená kotníková obuv, bez ocelové špice a planžety, design "manažerská obuv", voděodolná úprava svršku, materiál: kůže, podešev: PU/PU, norma: EN 20347, váha: 553 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), velikosti: 36 - 48, barva: černo-hnědá

Bezpečnostní obuv ARDON®ROVER S3 | G3290/38
1 203 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®ROVER S3 | G3290/38
1 203 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

bezpečnostní kotníková obuv, extra široká bezpečnostní špice z kompozitu, flexibilní kevlarová stélka, voděodolná úprava, podešev PU/guma, nepíšící, odolná olejům a pohonným hmotám, antistatická a odolná kontaktnímu teplu do 300 °C, materiál: action nubuk, podešev: PU / Guma, norma: EN 20345, velikosti: 35 - 50, váha: 736 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

SKECHERS-Uno Stand On Air pink Růžová 38
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
SKECHERS-Uno Stand On Air pink Růžová 38
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Skechers. Tenisky Uno v růžovém provedení přitáhnou pozornost na první pohled. Trendy botasky se skvěle kombinují k různým outfitům, kterým dodají styl a šmrnc. Díky teniskám Skechers vytvoříme super styling. Jemná perforace na špičce a límci obuvi umožní výbornou cirkulaci vzduchu. Značkové tenisky s vnitřním polstrováním a měkkou podšívkou poskytují super komfort při nošení. Plusem botasek Skechers je vzduchem chlazená paměťová pěnová vložka Skechers Air-Cooled Memory Foam®. Mezipodešev Skech-Air® zajistí velmi dobré odpružení a tlumení nárazů. Tenisky pro ženy jsou perfektní volbou pro každodenní nošení a volnočasové aktivity. Detaily produktu:Tenisky Skechers s paměťovou pěnouSyntetický svršek „durabuck“ Klasické šněrování Perforace na předním panelu a límci pro chladící efektPolstrovaný límec a jazykPodšívka z měkké tkaninySkechers Air-Cooled Memory Foam® - vzduchem chlazená paměťová pěnová vložka s polstrovánímVzduchem odpružená mezipodešev Skech-Air® Mezipodešev s podrážkou absorbující nárazy Flexibilní podešev pro trakci

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Xiaomi Redmi Note 11S
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Xiaomi Redmi Note 11S
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

Kožené sandály s potiskem, maxi pohodlné
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené sandály s potiskem, maxi pohodlné
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Odpočiňte si v kožených sandálech s etno barevným vzorem a podrážkou v korkovém vzhledu! Kožené sandály zn. Pédiconfort. Zapínání na 3 pásky na suchý zip: 2 přes nárt a 1 vzadu pro snadné obutí. Maxi pohodlné, nastavení na míru. 3 originální kovové bižu aplikace.

Postel COLBIE 80x200, masiv buk
18 910 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Postel COLBIE 80x200, masiv buk
18 910 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel 80x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 80x200 cm.Barva: buk Materiál: masiv bukRozměry (šířka x délka): 98 x 207 cm Ložná plocha: 80 x 200 cm Výška čela za hlavou: 88 cmVýška čela u nohou: 45 cmVýška pro uložení roštu: 28 cmVýška bočnice od země po spodní hranu: 25 cmVýška bočnice od země po horní hranu: 45 cmK této posteli je k dispozici také zásuvka viz příslušenství produktu.Dodáváno v demontu.

Dětská postel SPECIOSA D3 80x160 v barvě bílé se zásuvkou: modrá
8 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská postel SPECIOSA D3 80x160 v barvě bílé se zásuvkou: modrá
8 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská postel 80x160 cm se zásuvkou Rošt z příslušenství níže: Maximální délka roštu je 200 cm, lze však zkrátit zmenšením mezer mezi jednotlivými lamelami. V ceně postele není rošt ani matrace, vhodná matrace 80x160 ve výšce 7, 8 nebo 12 cm- Barva: bílá- Rozměr postele (šxvxh): 87 x 144 x 164 cm- Rozměr spací plochy (šxh): 80 x 160 cm- Materiál: masiv borovice s trojitou vrstvou lakováníLakováno ekologickými laky dle normy: DIN EN 71, část 3- Výška postele od země po její dno: cca 20 cmZásuvka k posteli 80x160 cm- Barva: modrá- Rozměry (šxvxh): 159x17x68- Materiál: MDF Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců

Dětská sportovní mikina Adidas
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská sportovní mikina Adidas
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Fotbalová mikina adidas určená pro děti bude perfektní při tréninku. 

Energetics Roadrunner IV VL 31 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Energetics Roadrunner IV VL 31 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské neutrální běžecké boty jsou skvělou volbou pro dětské sportovní aktivity. Prodyšný svršek ze síťoviny odvádí pot a konstrukce mezipodešve Cushion Fit dobře absorbuje nárazy. Odolné vložky z EVA materiálu pro větší pohodlí a tlumení nárazů. Kids Fit vložka pro správné měření velikosti nohy dětí. Zavazování na šňůrky. Cushion Fit Konstrukce mezipodrážky navržena tak, aby spolehlivě absorbovala nárazy a poskytovala vysoký komfort. Hmotnost Cushion Fit mezipodešve byla významně snížena, aniž by byla ohrožena její životnost. B-Shape: Odolná vložka EVA, která poskytuje větší pohodlí. Pro uživatele se speciálními potřebami, stélka B-Shape může být vyjmuta a nahrazena ortopedickou vložkou Cushion Fit: Konstrukce mezipodešve navržena tak, aby spolehlivě absorbovala nárazy a poskytovala vysoký komfort. Hmotnost Cushion Fit mezipodešve byla významně snížena, aniž by byla ohrožena její životnost. Váží jen 300 g Kids Fit: Vložka pro správné měření velikosti nohy dětí Včetně oválných šňůrek Materiál: mesh a syntetika

VANS-MN Atwood (Canvas) black/white Černá 42,5
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
VANS-MN Atwood (Canvas) black/white Černá 42,5
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky Vans. a>Pánské tenisky v černém provedení a bílou podrážkou mají nadčasový design. Působí stylově a snadno se kombinují téměř ke všemu. Svršek černých tenisek je prodyšný díky textilnímu materiálu. Zpevněná pata poskytne potřebnou stabilitu při každém kroku. Značkové tenisky pánské mají klasické šněrování s plochými šňůrkami a kovovými očky.Černé botasky pro pány zdobí nášivka Vans na boku a jazyce. Ke komfortu během nošení přispívá vnitřní stélka. Pánské tramky mají gumovou podrážku s waffle vzorem, která je zárukou přilnavosti i na mokrém povrchu. Vans obuv je vhodná pro každodenní nošení, ať už do práce, do města nebo ve volném čase. Černé plátěnky pánské jsou must have kouskem na léto.Detaily produktu:černé tenisky pánsképrodyšný svršek zpevněná pataVans nášivka na boku a jazycevázání na tkaničky s kovovými očkypryžová podrážka s waffle vzorem poskytne přilnavost

Mokasíny s copánkovým zdobením
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Mokasíny s copánkovým zdobením
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Námořnický styl inspiroval mokasíny v tmavě modré barvě s originálním copánkovým zdobením. Klasické mokasíny se splétaným páskem na svršku. Vzadu zesílení pro snadné obutí a oporu chodidla. Bílá vzorovaná protiskluzová podrážka.

Sandály s páskem mezi prsty, kaštanové
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Sandály s páskem mezi prsty, kaštanové
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ploché sandály s elegantním páskem mezi prsty jsou přímo stvořené pro letošní léto! Kožená stélka. Kolem kotníku pásek se sponou a hrotem.

Kožené pantofle se 2 sponami
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené pantofle se 2 sponami
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vychutnejte si kvalitu kožené usně a vklouzněte do pohodlných pantoflí se 2 sponami pro nastavení na míru. Na svršku 2 pásky s kovovou sponou. Tvarovaná stélka. Klínová korková protiskluzová podrážka. Tyto pantofle jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené dřeváky se sponou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené dřeváky se sponou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dřeváky se vrací na módní scénu! Pohodlné a lehoučké, módní dřeváky nemají chybu. Obuv ve stylu dřeváků se zavřenou špičkou. Pásek s kovovou sponou. Tvarovaná stélka. Korková protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Dětské barevné boty Kappa
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.03.2024
Dětské barevné boty Kappa
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.03.2024

Dětské boty Kappa jsou osvědčeným modelem v přechodném období. 

WULIK sandál 42 hnědá
1 079 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
WULIK sandál 42 hnědá
1 079 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sandály s PU podrážkou a svrškem z kůže.

Beda barefoot bačkory Trucks perforované (BF 060010/W/PF) Velikost: 23
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské barefoot bačkory Beda Trucks perforované - BF 060010/W/PF s otvory v přední a boční části pro lepší prodyšnost. Díky lepší prodyšnosti se dětem výrazně méně potí nohy. Zároveň jsou větrací otvory poměrně malé, a nekomplikují tak nazouvání, a nikdy jimi nevyleze prstík ven.Jaký je rozdíl mezi modely BF 060010/W a BFN 170020/W?nový model BFN 170020/W lze lépe dotáhnout na úzký kotníknový model BFN 170020/W je mírně širší v prstechmodel BF 060010/W je mírně vyšší v nártu"W" za lomítkem značí, že jsou papuče na suchý zip- Sednou na: normálně široké nožky s normálním až vyšším nártem, vhodné i pro dominantní palec, nejsou vhodné na úzkou patu- Zapínání: suchý zip v horní části- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: relativně tenká, gumová se vzorkem, velmi odolná- Stélka: vyjímatelná, textilní bez podpory klenby a bez tvarování, velmi lehká a ohebná, vrchní strana textilní, spodní filcSLOŽENÍ: Svršek - textil s perforací, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:22 - 14,1 cm - 6,0 cm23 - 14,8 cm - 6,2 cm24 - 15,4 cm - 6,4 cm25 - 16,1 cm - 6,7 cm26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,6 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,3 cm29 - 18,7 cm - 7,5 cm30 - 19,5 cm - 7,7 cm31 - 20,1 cm - 7,8 cm32 - 20,7 cm - 8,0 cm33 - 21,7 cm - 8,3 cm34 - 22,3 cm - 8,4 cm35 - 23,0 cm - 8,5 cm36 - 23,5 cm - 8,7 cm37 - 24,1 cm - 8,9 cm38 - 24,9 cm - 9,3 cm

Bačkory 3F 3SK3/22 Šedé auto Velikost: 26
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bačkory 3F 3SK3/22 Šedé auto Velikost: 26
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bačkory 3F 3SK3/22 padnou na užší až normální nohu. Krytá špička a krytá pata zaručuje odolnost proti okopu. Podrážka je poměrně lehká, ohebná, velmi odolná, protiskluzová. Podrážka je odvětraná pro zajištění lepší cirkulace vzduchu v obuvi.Jsou vybaveny vyjímatelnou koženou vložkou s částečnou podporou podélné klenby (podpora podélné klenby je jednoduše odstranitelná vystřižením). Kožená vložka obsahuje prvky aktivního uhlí, které pohlcují zápach a jsou antibakteriální.Boty jsou určené do interiéru, ale v teplých dnech je lze použít i venku. Lze prát v ruce na 30°C (vždy před praním je nutné vyndat vnitřní koženou vložku).Samozřejmostí je použití pouze zdravotně nezávadných materiálů.Vnitřní délka a šířka obuvi:Velikost 25 - vnitřní délka 16,0 cm, šířka přes klouby prstů 6,4 cmVelikost 26 - vnitřní délka 16,7 cm, šířka přes klouby prstů 6,6 cmVelikost 27 - vnitřní délka 17,4 cm, šířka přes klouby prstů 6,7 cmVelikost 28 - vnitřní délka 17,9 cm, šířka přes klouby prstů 7,0 cmVelikost 29 - vnitřní délka 18,5 cm, šířka přes klouby prstů 7,3 cmVelikost 30 - vnitřní délka 19,4 cm, šířka přes klouby prstů 7,4 cmVelikost 31 - vnitřní délka 20,0 cm, šířka přes klouby prstů 7,7 cmVelikost 32 - vnitřní délka 20,4 cm, šířka přes klouby prstů 8,0 cmVelikost 33 - vnitřní délka 21,3 cm, šířka přes klouby prstů 8,1 cmVelikost 34 - vnitřní délka 22,0 cm, šířka přes klouby prstů 8,2 cmVelikost 35 - vnitřní délka 22,5 cm, šířka přes klouby prstů 8,3 cmVelikost 36 - vnitřní délka 23,0 cm, šířka přes klouby prstů 8,4 cm 

Adidas Hoops 3.0 MID WTR GZ6679
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Adidas Hoops 3.0 MID WTR GZ6679
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Moderní boty adidas s minimalistickým designem se inspirovaly basketbalovými modely. Svršek ze syntetické kůže. • šněrování na tkaničky• svršek ze syntetické kůže• textilní podšívka• gumová podešev

Rozkládací postel RICHENZA, dub
16 310 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Rozkládací postel RICHENZA, dub
16 310 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Rozkládací postel s 3 zásuvkamiMasiv má svou charakteristickou vůni, vyniká kresbou dřeva, je to pevný a stabilní materiál. Pokud hledáte postel, vsaďte na masiv. Postel s výhodami. Jediným nákupem získáte pohovku, jednolůžko, manželskou postel i úložný prostor, který jistě zužitkujete. Jednolůžko s rozměrem 90x200 cm jednoduše za pomoci vysouvací konstrukce na kolečkách rozložíte na postel s rozměrem 180x200 cm. Jedinečné řešení, pokud potřebujete místo pro hosty. Postel je ideální i do malého bytu, přes den poslouží k sezení, v noci na spaní. Do tří šuplíků si kromě ložního prádla lze uložit vše, co potřebujete. Praktická boční zástěna nahrazuje čelo postele, v podobě pohovky o ni můžete opřít dekorativní polštáře. Pro výrobu byla kromě masivního dřeva použita i MDF. Tento výjimečný kousek přichází ve více barevných provedeních. Postel dodáváme s laťkovým roštem, bez matrací.* Ke posteli je třeba dokoupit matrace.Pokud kupujete postel a plánujete ji používat rozloženou jako manželskou postel, doporučujeme matrace s rozměry 90x200 cm.Pokud postel budete používat většinou jako jednolůžko, v tom případě doporučujeme matrace s rozměrem 85x200 a 95x200 cm.Barva: dubRozměry postele (šxvxh): 209 x 72 x 103 cmPlocha na spaní - jednolůžko: 90 x 200 cmPlocha na spaní po rozložení: 180 x 200 cmVýška po rošt: 36 cmMateriál: masivní dřevo, MDFDodáváno v demontu.

Merrell J067867 Vapor Glove 6 Ltr Rock
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Merrell J067867 Vapor Glove 6 Ltr Rock
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot pokračuje s modelem Vapor Glove 6. Jsou to doposud nejvíce minimalistické boty, které Merrell vytvořil a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která dokonale obepíná chodidlo a maximalizuje tak přilnavost a odolnost, a díky svršku z kvalitní usně zajišťuje skvělé pohodlí. Celková výška podešve je 6 mm. Vraťte se s botami Vapor Glove 6 k barefoot stylu. • svršek z měkké kvalitní usně pro skvělé pohodlí• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• prodyšná podšívka ze 100% recyklované síťoviny• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• podešev Vibram® EcoStep z materiálu, který je ze 30% recyklovaný, poskytuje vynikající přilnavost, odolnost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Barefoot 2, NXT, Vibram® Ecostep Recycle, STACK 6-6, DROP 0.0, RECYCLEDHMOTNOST: 520 g

Brusnice borůvka - list celý - Vaccinium myrtillus - Folium myrtilli 50 g
65 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Brusnice borůvka - list celý - Vaccinium myrtillus - Folium myrtilliSušené celé listy borůvky černé.Příznivé účinky borůvky:pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi,normální trávení,normální činnost oběhové soustavy,pomáhá při pocitu těžkých nohou,působí jako antioxidant.PoužitíSušené listy borůvky můžete použít k výrobě nálevu, odvaru nebo čaje.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Superfit Space Gore-tex 1-000502-2000 Grau/Schwarz Velikost: 38
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Superfit Space Gore-tex 1-000502-2000 Grau/Schwarz Velikost: 38
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Funkční boty Superfit Space Gore-tex 1-000502-2000 Grau/Schwarz jsou vhodné pro větší děti s normální a užší nohou. Díky Gore-tex membráně jsou prodyšné a zároveň nepromokavé. Podšívka je textilní, stélka z fleecu. Praktická ochrana proti okopu na špičce.Šířka : W V  ( široké) - padnou ale spíše na užší až normálně širokou nohu- Sednou na: užší až normálně široké nožky, nejsou vhodné na dominantní palec- Zapínání: šněrování na tkaničky- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: robustní, pevnější, vstřikovaná - nerozlepí se- Membrána: Gore-tex - bota nepromokne, ale zároveň je prodyšná- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, mírně zateplená filcem příjemným na omakSLOŽENÍ: Svršek - kůže, syntetika, textilie, podšívka - textilie, stélka - fleece, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:36 - 24,3 cm37 - 24,9 cm38 - 25,5 cm39 - 26,2 cm40 - 26,9 cm41 - 27,5 cm42 - 28,0 cm

TECNICA-Plasma Mid GTX Ms shadow giungla/rich laterite Zelená 45
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TECNICA-Plasma Mid GTX Ms shadow giungla/rich laterite Zelená 45
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Turistické boty Plasma MID, s ideální podporu kotníků a větší ochranou pro technickou turistiku, jsou tou pravou volbou do náročnějšího terénu pro delší i vícedenní turistiku. Trekingové boty mají prodyšný svršek ze semiše, který je dostatečně odolný. Hlavní výhodou je membrána Gore-Tex Extended Comfort, která poskytne potřebnou ochranu v deštivém a vlhkém počasí. Lem se středním střihem poskytuje nesrovnatelnou úroveň flexibility, pohodlí, odpružení a lehké chůze. Plazma MID S byla vyvinuta s jedinečným anatomickým zakončením, exkluzivním designem, aby Vám dobře sedla hned po vybalení z krabice. Obuv Tecnica má přizpůsobitelné šněrování pro optimální nasazení a výkon. Outdoorové boty do přírody se Vám umí dokonale a jedinečně přizpůsobit, umožňují naprosté přizpůsobení pomocí tepelného tvarování vnitřní stélky a svršku, které poskytuje přesný fit. Rovněž je přesně přizpůsobitelná oblast paty, klenby a kotníku bot. Toto přizpůsobení poskytuje turistům bezkonkurenční pohodlí, podporu klenby a stability paty. Odpružení je realizováno pomocí mezipodešve z pěny EVA se dvěma různými hustotami. Pogumovaná špička chrání přední část chodila a zároveň prodlužuje životnost outdoorové obuvi. E xkluzivní podrážka se směsí Vibram® Megagrip zajišťuje trakci a přilnavost na každém terénu. Detaily produktu: pánské turistické boty kotníkové vyšší střih výborná podpora kotníku svršek z 1,8 mm semišové kůže vhodné i na středně náročné až náročné trasy přizpůsobitelné šněrování membrána Gore-Tex Extended Comfort zajistí přilnavost podrážka Vibram se směsí gumy Megagrip mezipodešev s EVA pěnou s dvojitou hustotou výborné tlumení a podpora kroku CAS tvarování EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Dámské westernové boty
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské westernové boty
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské kovbojské boty modré barvy. imitace riflovina vzorek podpatek 4 cm

Dámské kozačky nad kolena
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské kozačky nad kolena
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské semišové kozačky černé barvy. zapínání- zip výška podpatku 5 cm sezona jaro, podzim u podpatku zlatá ozdoba

MERRELL-Moab 3 GTX granite/marine Šedá 38,5
2 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
MERRELL-Moab 3 GTX granite/marine Šedá 38,5
2 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Merrell. Dámské boty do lesa okouzlí moderním outdoorovým provedením a vynikajícími funkčními vlastnostmi. Voděodolná a prodyšná membrána Gore-Tex umožní výbornou cirkulaci vzduchu a nepromokavost. Trekingové boty pro dámy se postarají o skvělý komfort při zdolávání turistických tras. Trekové boty mají odolný svršek ze semiše, který je doplněn síťovinovým materiálem. Síťovina zaručí velmi dobrou ventilaci vzduchu. Vyšší kotníkový střih je určen do náročnějších podmínek a poskytne správnou ochranu a stabilitu nohy. Turistické boty mají zpevněnou patu i špičku. Podrážka Vibram garantuje výbornou trakci a přilnavost i na kamenitém terénu. Dámská outdoorová obuv má klasické šněrování, díky čemuž se výborně přizpůsobí noze a skvěle fixuje chodidlo. Technologie Kinetic Fit™ pomocí tvarované stélky předchází únavě nohou. Tlumení Merrell Air Cushion dodává stabilitu a absorbuje nárazy. Dámské boty do hor jsou super společníky na trekking, turistické výpravy, kempování a outdoorová dobrodružství. Detaily produktu: Odolný a prodyšný svršek Zpevněná pata a špička Voděodolná membrána GORE-TEX®, výjimečná prodyšnost a voděodolnost 100% recyklované šňůrky Ochranná a oděru odolná pryžová pata a špička 100% recyklovaná prodyšná síťovaná podšívka Odnímatelná tvarovaná vložka Kinetic Fit™ ADVANCED se zesíleným odpružením paty pro střední podporu Merrell Air Cushion v patě tlumí nárazy a dodává stabilitu Směs Super Rebound Compound poskytuje velmi dobré tlumení nárazů Podešev Vibram® TC5+ zajistí výjimečnou trakci pro outdoorové multisportovní aktivity. Vyvinuto exkluzivně pro Merrell

T. Sokolski J23-102 černé pánské polobotky
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
T. Sokolski J23-102 černé pánské polobotky
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská celoroční vycházková obuv na šněrování.Obuv je vyrobena z pravé přírodní kůže. Vnitřní část je vybavena také pravou přírodní kůží, stélka je z pravé přírodní kůže. Váha jednoho páru: 960 gPánské celoroční farmářky.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 11 cmPodpatek: 3 cm

Adidas Runfalcon 3.0 EL K HP5873
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Adidas Runfalcon 3.0 EL K HP5873
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Merrell J067567 Mtl Long Sky 2
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Merrell J067567 Mtl Long Sky 2
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Model MTL Long Sky 2 je připraven na všechny běhy v horách. Je uzpůsoben pro různorodé podmínky. Rychleschnoucí svršek udrží vaše nohy v suchu a pohodlí. A když to začne klouzat, podrážka Vibram® nabízí nejlepší trakci ve své třídě. Vytvořeno v Merrell Test Lab - produktové laboratoři. • svršek v kombinaci materiálu Mesh a TPU• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• reflexní prvky pro lepší viditelnost při slabém osvětlení• 100% recyklovaný pásek u jazyka• vnitřní botka zajišťuje pevné obepnutí chodidla• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• externí výztuha ze 100% recyklovaného materiálu jistí pevné usazení paty• mediální výztuha stélky jako prevence před nadměrnou pronací• EVA pěnová stélka se 100% recyklovanou horní vrstvou• Rock plate poskytuje zvýšenou ochranu• mezipodešev FloatPro® Foam™ pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® MegaGrip® poskytuje ten nejlepší poměr mezi odolností a přilnavostí v jakémkoli terénu

ŠEDÁ BASIC MIKINA S KAPUCÍ BX5479 Velikost: XL
637 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ŠEDÁ BASIC MIKINA S KAPUCÍ BX5479 Velikost: XL
637 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka71727476Od podpaží k podpaží55565860Rukáv od krku79828485Rukáv od podpaží55565758Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Barefoot zimní Pegres Skinny SBF42 hnědá Velikost: 23
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Barefoot zimní Pegres Skinny SBF42 hnědá Velikost: 23
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Zimní barefoot boty Pegres Skinny SBF42 z hladké kůže v hnědé barvě jsou novinkou pro zimu 2023/2024. Řada SBF je užší než řada BF - sedne na normálně široké nožky. Jejich předností je tepelný komfort díky zateplení pravou ovčí vlnou, lehkost a ohebnost. Boty mají membránu - výrobce ale uvádí, že boty nejsou voděodolné, protože mají přišitou podešev. Zimní Pegresky jsou ideální zejména do městské zimy. Svým tvarem jsou vhodné na normálně široké nožky s normálním nártem. Zapínání na dva velcro pásky.POZOR OBUV NENÍ VODĚODOLNÁ! Obuv má přišívanou podešev (membrána je v těchto místech narušena).- Sednou na: normálně široké nožky s normálním nártem- Zapínání: na dva suché zipy - velcro pásky- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: misková podešev, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou), z přírodní gumy, přišitá k botě - Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, z EVA pěny s nášlapem z ovčí vlny- Jazyk: je kvůli membráně přišitý po horní velcro pásek, aby se do boty nedostala voda ani sníh- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s chloupkem - Ušito v ČR z certifikovaných kůží SLOŽENÍ: Svršek - výběrová hladká kůže (perleťová), podšívka - pravá ovčí vlna, stélka - z EVA pěny s vlnou, podrážka - přírodní gumaVelikostní tabulka - vnitřní délka x šířka:20 - 12,8 cm x 5,7 cm21 - 13,1 cm x 5,8 cm22 - 13,7 cm x 5,9 cm23 - 14,5 cm x 6,0 cm24 - 15,0 cm x 6,1 cm25 - 15,6 cm x 6,3 cm26 - 16,0 cm x 6,5 cm27 - 16,8 cm x 6,6 cm28 - 17,3 cm x 6,8 cm29 - 18,2 cm x 6,9 cm30 - 18,7 cm x 7,0 cm31 - 19,4 cm x 7,1 cm32 - 20,1 cm x 7,2 cm33 - 20,9 cm x 7,4 cm34 - 21,2 cm x 7,6 cm35 - 21,6 cm x 7,8 cm  

Tommy Hilfiger pánský tmavě modrý svetr
2 552 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tommy Hilfiger pánský tmavě modrý svetr
2 552 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánský tmavě modrý svetr od Tommy Hilfiger.Materiál: 70% bavlna, 20% nylon, 10% hedvábí.Střih: Relaxed Fit.

Kotníkové kožené kozačky s pruženkou a sponou
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kotníkové kožené kozačky s pruženkou a sponou
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kotníkové kozačky Vám nedají šanci váhat: v kombinaci kůže a kožené usně, maximálně pohodlné pro každodenní nošení. Z kvalitní pravé kůže. Mix dvou materiálů - hladké kůže a kožené usně. Na vnitřní straně zip pro snadné obutí. Na vnější straně pruženka s páskem a kovovou sponou. Pevný opatek. Podpatek v dřevěném vzhledu. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

TAMARIS Šněrovací kotníkové boty se zipem zn. Tamaris Comfort, kůže
3 265 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Nepřehlédnutelné kotníkové tenisky s tkaničkami zn. Tamaris Comfort se postarají o pohodlnou chůzi a stylový vzhled. Výjimečně pohodlné. Pevné tkaničky. Na vnější straně zip. Vyjímatelná stélka. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

SKETCHERS Nazouvací tenisky Slip-ins - Ultra Flex 3.0
2 820 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
SKETCHERS Nazouvací tenisky Slip-ins - Ultra Flex 3.0
2 820 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tenisky Skechers Slip-ins - Ultra Flex 3.0 se snadnou obouvají a jsou příjemné na nošení. Tenisky Hands Free Slip-ins - Ultra Flex 3.0 - Smooth Step Skechers. Rychlé obutí bez použití rukou, chodidlo vklouzne snadno do boty. Nazouvání střih Stretch Fit pro pohodlí jako v ponožkách. Exkluzivní polštářek Heel Pillow drží Vaši nohu bezpečně na místě. Stélka Air-Cooled s tvarovou pamětí: přizpůsobí se chodidlu a rovnoměrně rozloží váhu těla. Pružná protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

PÉDICONFORT® - Derbies s tkaničkami, na klínové podrážce
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
PÉDICONFORT® - Derbies s tkaničkami, na klínové podrážce
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Derbies s tkaničkami zn. Pédiconfort se postarají elegantní městský look a pohodlnou chůzi. Vsadky a členitý střih, mix materiálů. Postranní zip. Lesklé tkaničky pro nastavení na míru. Měkká kožená stélka Aérosemelle tlumí nárazy při došlapu. Měkké vypodložení kolem kotníku. Vzorovaná klínová protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kožené baleríny s květinovou aplikací, černé
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené baleríny s květinovou aplikací, černé
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Baleríny s květinovou aplikací jsou velmi pohodlné a zároveň elegantní! Maximální komfort: přizpůsobené širšímu chodidlu. Lehké a pružné, příjemné na nošení. Kožená stélka pro zdravé pohodlí a pěnové vypodložení, které tlumí došlap chodidla. Ideální výška podpatku. Protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Kostkované pantofle s tichým došlapem
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kostkované pantofle s tichým došlapem
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Komfortní kostkované pantofle Jeva s vlněnou podšívkou jsou naprosto tiché při došlapu. Potisk kostky. S hřejivou vlněnou podšívkou. Plochá podrážka. Lemovka. Vyrobeno ve Francii.

Mokasíny z kožené usně, kaštanové
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Mokasíny z kožené usně, kaštanové
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Nadčasovou klasikou jsou mokasíny z kožené usně! Z pravé kvalitní kůže. Na svršku široký jazyk. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost a proti skvrnám, pravidelně opakujte.

Kotníkové boty s teplou podšívkou
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kotníkové boty s teplou podšívkou
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Proplujte zimou v teplých a stylových kotníčkových botách. Svrchní část s efektními sklady, horní část boty je ohrnutá. Vnitřní zip. Pevný opatek. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte. Na koženou useň pravidelně používejte speciální kartáček.

Plstěné baleríny s květinovou aplikací
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Plstěné baleríny s květinovou aplikací
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Plstěné baleríny jsou extra pružné a příjemné na nošení! Svršek plstěný. Kontrastní výšivka a aplikace květiny na svršku. Kontrastní lem. Podšívka a stélka z textilu. Pružná elastomerová podrážka.

Dívčí bačkory Peon MI/011 AG Velikost: 28
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dívčí bačkory Peon MI/011 AG Velikost: 28
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dívčí bačkory Peon MI/011 AG v šedé barvě s dívčími motivy peříček a bílou kytičkou. Díky suchému zipu jdou perfektně přizpůsobit kolem kotníku. Jsou ideální volbou jako školní přezůvka nebo domácí obuv, přezůvky se díky pásku snadno nazouvají. Praktická bílá podrážka je neklouzavá, nedělá šmouhy na podlahách, a díky drobným otvorům v podešvi a vyjímatelné kožené stélce jsou tyto botičky dobře prodyšné. Vyjímatelná kožená stélka s otvory proti pocení, aktivním uhlím proti bakteriím a mírnou podporou podélné klenby zajistí hygienické a zdravé obutí. Dětská přezůvková obuv Peon®Kids s certifikací Zdravá stopa je navržena ve spolupráci s ortopedy. Odlehčené podešve jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů. Stélka s aktivním uhlím je potažená 100% přírodní kůží.- Sednou na: normálně široké nohy, normální nárt- Zapínání: suchý zip - velcro pásek - utažení dle potřeby kolem kotníku- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: lepená, velmi lehká a ohebná zejména v příčném směru, mírně vyvýšená za patou, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou- Stélka - vyjímatelná, antibakteriální, pěnová s koženým nášlapem a mírným klínkem pro podporu klenby, ventilační otvory pro lepší prodyšnostSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil,stélka - pěnová s koženým nášlapem, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:26 - 15,5 cm x 6,2 cm 27 - 16,5 cm x 6,4 cm28 - 17,0 cm x 6,6 cm29 - 17,9 cm x 6,8 cm30 - 18,5 cm x 7,0 cm31 - 19,1 cm x 7,2 cm32 - 20,0 cm x 7,4 cm33 - 20,6 cm x 7,6 cm34 - 21,3 cm x 7,8 cm 35 - 22,0 cm x 8,0 cm36 - 22,5 cm x 8,2 cm

TECNICA-Magma S GTX Ms night abisso/somber abisso Modrá 39,5
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TECNICA-Magma S GTX Ms night abisso/somber abisso Modrá 39,5
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Trailová obuv pro běh v přírodě a lezení přes skály se stane neodmyslitelným společníkem na trailové běhy pro pokročilé a zkušené trailisty. Obuv Tecnica spadá do kategorie all-mountain. Trailové boty poskytují vysokou úroveň přilnavosti na různé druhy terénu a ochrany chodidel před tvrdým povrchem, skalami či ostrými kameny. Zároveň jsou tyto běžecké boty do lesa mimořádně pohodlné a poskytnou vám přirozený pocit při běhu. Rychlou akceleraci zaručí rocker mezipodešve a jedinečný zaoblený tvar špičky. Boty all-mountain se výborně přizpůsobí chodidlům, mají klasické šněrování a dobře přilnou na nohu. Větší vystřižený lem zaručí pohodlí a volnost pohybu nohy i při těch nejdynamičtějších pohybech po skalách či v členitém terénu. Unikátní dezén vícevrstvé podrážky je inspirován designem enduro pneumatik MTB vyrobený s technologií Vibram Litebase a směsovou gumou Megagrip, která nabízí optimální přilnavost na všech površích za sucha i mokra, u schodu z kopce i do kopce. V tom vám pomůže mimořádně široký tvar paty, což zaručí stabilitu. Dvě gumová stabilizační žebra na každé straně zajistí vyvážení při prudkých brzděních i na sutinách, štěrku a volných kamenech. Tuto trailovou obuv lze tvarovat na míru běžce v oblasti paty a klenby. Vnitřní vložka obuvi je předtvarovaná. Výhodou obuvi Tecnica Magma je membrána Gore-Tex, která je zárukou pohodlí i ve vlhkém či mokrém prostředí. Boty na turistiku jsou přesto dostatečně prodyšné. Detaily produktu: pánská trailová obuv pro terénní běh, lezení či lehkou turistiku all-mountain světle modro-tmavě modrá barevná kombinace vhodné pro turistiku, běh a lezení vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu přirozený pocit při běhu tvar špičky a rocker zaručí rychlou reaktivitu bot pro zrychlení či zpomalení klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase s guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech výborná přizpůsobivost chodidlu a přirozeným pohybem nohy výborně vyvážené vnitřní vložka je předtvarovaná CAS tvarování - tepelně tvarovatelná pata a klenba membrána Gore-Tex EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Sandály s překříženými pásky z kůže LWG
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Sandály s překříženými pásky z kůže LWG
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Elegantní čistý styl a eco-friendly kůže s certifikátem LWG, to jsou originální sandály s překříženými pásky. Z kvalitní pravé kůže. Na svršku překřížené pásky. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony ve zlaté barvě a vsazené pruženky. Kožená stélka na pěnovém podkladu. Široký podpatek v dřevěném vzhledu. Protiskluzová tenká drážka. Vyrobeno z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky Froddo G3130245-1 Pink+ Velikost: 29
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tenisky Froddo G3130245-1 Pink+ Velikost: 29
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Stylové barefoot tenisky Froddo G3130245-1 Pink+ v kombinaci kůže-textil s podšívkou z jemné hladké kůže. Originální tenisky s podrážkou s maskáčovým designem, ale v dívčích barvách.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: dva suché zipy- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, původní podrážka bez vystouplého vzorku, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: podšívka jazyka je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, uchycený klasicky vpředu + má jazyk poutko na horním suchém zipu, aby nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, antibakteriální, kožená stélka, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, textil, podšívka - kůže, stélka - textil (mikrovlákno), podrážka - gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:23 - 15,0 cm - 6,4 cm24 - 15,5 cm - 6,5 cm25 - 16,0 cm - 6,7 cm 26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,5 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,2 cm29 - 18,8 cm - 7,3 cm30 - 19,6 cm - 7,5 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,5 cm - 7,8 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 22,9 cm - 8,1 cm36 - 23,9 cm - 8,8 cm37 - 24,7 cm - 8,9 cm38 - 25,5 cm - 9,0 cm39 - 26,2 cm - 9,1 cm40 - 26,7 cm - 9,2 cm

ČERNÁ PÁNSKÁ MIKINA NIKE TEAM CLUB PARK 20 CREWNECK CW6902-010 Velikost: 2XL
1 561 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

VelikostSMLXL2XLPas73–8181–8989–9797–109109–121Hrudník88–9696–104104–112112–124124–136Boky88–9696–104104–112112–120120–128* rozměry jsou uvedené v cm. Uvedené rozměry představují celkový obvod.

Bennon MEADOW OB White Low
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bennon MEADOW OB White Low
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ultralehká, prodyšná, velmi pohodlná polobotka-teniska s širší podešví, jež zajišťuje velmi dobrou stabilitu při chůzi a má protiskluzovou SRA vlastnost, čímž uživateli zajistí větší bezpečí. Kvalitní lehká podešev s inovativní technologií eCorn má o 60% vyšší tlumící efekt při pohybu i při dlouhodobém stání než jiné běžně používané technologie. Tlumí rázy na patní kost a zároveň šetří svalstvo chodidel i nohou. Nohy i chodidla na konci pracovního dne tedy tolik nebolí. Na podešvi je navíc umístěn z vnější strany dodatečný TPU komponent, jež zamezuje nadměrnému vykřivení (supinaci) chodidla, pomáhá tak lépe udržet chodidlo ve správné poloze, přispívá k lepší rovnováze a optimalizuje odraz nohy od povrchu. Velkou výhodou této obuvi, jež zpříjemňuje uživateli nošení, je velmi dobrá prodyšnost svršku vyrobeného z textilie MESH 3D knit. Do boty může vstupovat a z ní vystupovat vzduch, kůže na chodidlech tak může lépe dýchat a ta jsou potom déle svěží. Svršek obuvi navíc reaguje na tvar chodidla a přizpůsobí se jeho tvaru, nikde nic netlačí, netáhne. Předností použitého materiálu je také to, že je v případě zašpinění omyvatelný, pratelný na 30 °C (bez použití chemikálií) a rychle osychá. Příjemný svěží pocit při nošení dále umocňuje i stélka Carbona, jež obsahuje aktivní uhlí, které má antibakteriální účinky a pohlcuje pach. Celkově je tato obuv vhodná tam, kde jsou lidé dlouho "na nohou" a potřebují mít lehké, prodyšné pohodlné boty na celodenní nošení. Tzn.  ocení je např. doktoři a zdravotní sestry, pracovníci laboratoří, lékárníci, přepravci v logistice, doručovatelé v poštovních službách, obsluha v pohostinství, průvodčí, atd.