Boční ochranné lišty BMW X5 F15 2013-2018
820 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boční ochranné lišty BMW X5 F15 2013-2018
820 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu BMW X5 (F15).Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ochranná lišta hrany kufru BMW X3 2017- (G01, žlutá ocel, carbon)
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru BMW X3 2017- (G01, žlutá ocel, carbon)
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu BMW X3 je vyrobená z nerezu v kombinaci s karbonem. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových a karbonových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Ford Kuga 2013-2019 (chrom)
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Ford Kuga 2013-2019 (chrom)
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Ford Kuga je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Vitamin-Bottle Ostropestřec mariánský + pampeliška 50 ml
259 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vitamin-Bottle Ostropestřec mariánský + pampeliška 50 ml
259 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Doplněk stravyVýrobek obsahuje za studena lisovaný olej z Ostropestřce mariánského, který obsahuje silymarin. Přítomnost látek v produktu z Ostropestřce mariánského spolu s pampeliškou lékařskou podporuje normální trávení, detoxikaci jater, přirozenou obranyschopnost organizmu, přispívají k normální hladině cholesterolu a k normální činnosti žlučníku.Obsah: 50 mlDávkování: Užívejte 5 kapek (0,4 ml) denně. Obsah silymarinu v 1 dávce je 57,60 mg.SloženíAktivní složkaMnožstvíSchválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EUOstropestřec mariánský (Silybum marianum)45 mlNormální trávení a funkce jater, pročištěníRegenerace buněkNormální tráveníNormální činnost srdcePřispívá k tvorbě žlučiSmetanka lékařská (pampeliška, Taraxacum officinale, olejový výtažek)5 mlNormální tráveníNormální hladina cholesteroluNormální činnost žlučníku a jaterUpozorněníDoplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy nesmí být používán jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte při teplotě do 25 °C, na suchém, chladném, tmavém místě, mimo dosah dětí. Výrobek neobsahuje aromatické složky, barviva ani konzervační látky. Je vhodný pro vegetariány. Země původu EU.  

Masticha Active 2x + žvýkačky
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Masticha Active 2x + žvýkačky
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

ZVÝHODNĚNÉ BALENÍ S DÁRKEMBalík produktů, který obsahuje 2x Masticha Active + žvýkačky s obsahem chioské mastichy v příchutích máta a citrón jako dárek.Produkt Masticha Active obsahuje chioskou mastichu, která přispívá k normalní činnosti gastrointestinálního traktu.Masticha Active je spojení originální chioské mastichy s aktivní kulturou přátelské kvasinky S.boulardii a speciálního kmene baktérie Lactobacillus reuteri DSM17648 přímo v kapslích. Obohacené složení.Hlavní složkou tohoto mastichovýho balíčku jsou tobolky Masticha Active, kterých obsahuje tato kúra spolu až 200 ks. Při doporučeném dávkování 2 tobolky 3x denně nalačno je tato kúra určena na dobu 33 dní.VÝHODY MASTICHA ACTIVE KÚRYpřírodní produkt (bez chemických látek)užívat ji můžete v podstatě nepřetržitěnení nutná návštěva lékařeaž 200 kapslí účinného produktu Masticha ActiveBALÍK PRODUKTŮ OBSAHUJE2x Masticha Active (tj 2x 100ks)dárek: 2x žvýkačky s obsahem chioské mastichy v příchutích máta a citrónDÁVKOVÁNÍDoporučené dávkování Masticha Active u dospělého člověka: 2 kapsle, 3 x denně nalačno (tj 20 minut před jídlem / 2 hodiny po jídle)nevhodné pro děti do 3 letděti od 4 do 5 let, těhotné a kojící ženy: mohou užívat pouze po konzultaci s lékařemděti od 6 do 10 let: doporučené dávkování 2 x 1 kapsleděti od 11 do 14 let: doporučené dávkování 3 x 1 kapsleděti od 15 let a více: doporučené dávkování 3 x 2 kapsle (standardní dávkování)optimálně doporučujeme mastichu užívat alespoň po dobu 50 dní pro komplexnější působení na trávicí trakt - vhodnějším produktem je tedy kompletní mastichová kúra, kde můžete využít i HP test, pokud máte Helikobakter pylori příznaky.100 ks balení vydrží při takovém dávkování po dobu 17 dní2 balíky Masticha Active jsou určený na dobu užívání 33 dníUpozorněníDoporučené dávkování nesmí být překročeno. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy a osoby alergické na pryskyřici. Nepodávejte pacientům s centrálním žilním katetrem.Podle nařízení EP a rady ES č. 1924 z roku 2006, nemohou být žádným potravinám přiřazovány jiné výživová a zdravotní tvrzení kromě povolených. Všechny informace o výživových a zdravotních tvrzeních uvedeno na webstránce prodávajícího jsou pouze souborem informací volně přístupných z domácích a zahraničních informačních zdrojů a nejsou důkazem o skutečném působení potraviny případně její nutričních a léčivých účinkoch.Všetky informace na webstránce prodávajícího mají informační charakter a neslouží jako náhrada léčby předepsané lékařem. Možné pozitivní ale i nežádoucí účinky potraviny doporučujeme konzultovat se svým lékařem.

MG 9H ochranné sklo na Oppo A54 5G
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MG 9H ochranné sklo na Oppo A54 5G
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Pepe Jeans pánské černé tenisky Jayker - 44 (999)
1 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pepe Jeans pánské černé tenisky Jayker - 44 (999)
1 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánské černé tenisky Jayker od Pepe jeans.Materiál : svršek - kůže, textilní materiál                 vnitřek - textilní materiál

​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos ANDOR černá 39
1 535 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos ANDOR černá 39
1 535 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Obuv pro profesionály, kteří jsou neustále v pohybu. Poskytuje dokonalý komfort. Ultra lehké, voděodolné, protiskluzové, prodyšné. Dobře sedí na noze díky elastickému pásu. Pryžová podrážka s protiskluzovou úpravou, která tlumí nárazy. Nezanechávají stopy na podlaze. Suecos

Zew for men kulatý kartáč na vlasy
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Zew for men kulatý kartáč na vlasy
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kulatý kartáč Zew for men z bukového dřeva pro vytvoření moderního stylingového účesu.

Tommy Jeans pánský modrý svetr TONAL
1 883 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tommy Jeans pánský modrý svetr TONAL
1 883 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánský modrý svetr TONAL od Tommy Jeans.Svetr má vlajku Tommy Jeans v tónových odstínech.Materiál: 50% bavlna, 50% polyakryl.Střih: Regular fit .

Tommy Hilfiger pánské modro šedé žabky - 43 (DY4)
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tommy Hilfiger pánské modro šedé žabky - 43 (DY4)
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánské  modro šedé žabky od Tommy Hilfiger.Materiál: 50% recyklovaná bavlna, 50% bavlna.                podrážka kvalitní syntetický materiál.

Papája - 100% přírodní esenciální olej 10 ml
158 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Papája - 100% přírodní esenciální olej 10 ml
158 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Svorto Stélky zimní vlna plus alufolie
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Svorto Stélky zimní vlna plus alufolie
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Stélky vkládací zimní vlna plus alufolie udržují nohy v teple díky své horní vrstvě vyrobené ze 100procent přírodní vlny. Středovou vrstvu tvoří materiál, který izoluje proti vlhkosti. Spodní hliníková vrstva izoluje od chladu a zároveň je opatřena protiskluzovou úpravou, která zabraňuje pohybu uvnitř obuvi. Ideální do zimní obuvi..

Dívčí holínky WOLF - Y2201A, růžová / hvězdičky Barva: Růžová, Velikost: 26
369 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dívčí holínky, šusťáková vsadka na horním okraji, možno stáhnout tkaničkou s olivkou 

Rock Spring OVER SANDAL FUCHSIA dámská gumičková obuv
945 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024
Rock Spring OVER SANDAL FUCHSIA dámská gumičková obuv
945 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

Dámská letní vycházková a rekreační gumičková obuv, kterou můžete využít jako letní vycházkové polobotky či sandály, krásně drží na chodidle. Jsou velmi pohodlné a úžasně se v nich chodí na krátké i dlouhé vycházky nebo výlety. Můžete je používat jak do města na zahrady nebo do přírody. Boty jsou vynikajicí také jako přezůvky například do práce. Gumičkové boty nedoporučujeme pro sportovní aktivity nebo horskou turistiku a to z důvodu, že pružné gumičky mohou v kritický okamžik obuv na chodidle vytočit, což může vést ke vyvrtnutí.Originální gumičková obuv Rock Spring Over Sandal.Obuv je vyrobena z textilního materiálu, který je tvořen gumičkami. Ty jsou spleteny tak, že vytváří celistvý materiál, který je příjemný pro chodidlo a současně je pružný. Díky této vlastnosti se gumičková obuv dokáže přizpůsobit na každé chodidlo. Uvnitř obuvi je vlepená textilní stélka z paměťové pěny s anatomickým tvarováním. Vložka z paměťové pěny se po krátké době vytvaruje podle tvaru chodidla.Gumičkové boty jsou vhodná i pro chodidlo s deformitami a výrůstky - nabízíme ji proto rovněž v sekci zdravotní.Hlavní výhody gumičkové obuvi:- Lehká konstrukce- Ruční výroba 100%- Nová odlehčená podešev- Nová textilní a anatomicky tvarovaná stélka z paměťové pěny- Použitý materiál umožní proudění vzduchu skrze obuv, nemusíte mít strach ze zpocených nohou- Zdravotní obuv - vhodná i pro chodidla s deformitami- Ve špici je rozšířený prostor pro prsty aby mohly zůstat pohodlně roztažené- Patu je možno sešlápnout potom máte z obuvi nazouvák- V případě velkého znečištění je možné obuv prát v pračce na 40°CRozměry jednotlivých velikostí:velikost 36 vnitřní rozměr = 24 cmvelikost 37 vnitřní rozměr = 24,5 cmvelikost 38 vnitřní rozměr = 25 cmvelikost 39 vnitřní rozměr = 25,5 cmvelikost 40 vnitřní rozměr = 26 cmvelikost 41 vnitřní rozměr = 26,5 cmvelikost 42 vnitřní rozměr = 27 cmVáha jednoho páru = 242 gDámské letní gumičkové boty Rock Spring.Barva: FialováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 9 cmPodpatek: 2 cm

Nike Pegasus Trail 3 M 42 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nike Pegasus Trail 3 M 42 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Běžecká obuv Nike Pegasus Trail 3M. Síťka v klíčových oblastech na horní části je prodyšná Secure Fit Dynamický systém kolem chodidla vám poskytuje bezpečnou podporu při zdolávání nerovností Robustní trakce Gumová podrážka má vzor v podobě rázové vlny, který napodobuje pneumatiky pro horská kola Nubs vám poskytují trakci a hladkou jízdu mezi cestami a cestou Větší trakce v oblasti paty a špičky vám pomáhá zůstat v bezpečí při jízdě do kopce nebo z kopce Pěna Nike React poskytuje citlivé a stabilní odpružení pro pohodlí a plynulé přechody ve skalnatém terénu Hmotnost: 321,4 g (přibližně) (pánská velikost 9) Drop: 9,5 mm (přední část chodidla: 15 mm, pata: 24,5 mm)

MG Full Cover Flexi Nano Hybrid ochranné sklo na Samsung Galaxy A03s, černé
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit kvalitním ochranným sklem, které může zabránit nehezkým prasklinám a jinému mechanickému poškození.Ochranné sklo MG Full Cover zajistí spolehlivou ochranu displeje telefonu před poškrábáním, popraskáním nebo rozbitím. Měkký rám také nabízí extra bezpečnost pro zakřivené okraje obrazovky. Má tvrdost 9H, oleofobní povlak, který je účinný vůči mastnotě a úžasný dotek, který nijak neovlivňuje funkčnost telefonu. Klíčové vlastnosti ochranného skla: • Chrání displej telefonu• oleofobní povlak chrání telefon před mastnotou, otisky prstů a šmouhami• Nesnižuje dotykové vlastnosti telefonu• Tvrdost 9H pro maximální ochranu• Nenáročná aplikace Obsah balení: • Tvrzené ochranné sklo• Utěrka na čištění displeje z mikrovlákna• Nálepka na odstraňování prachu

MG 9H ochranné sklo na Realme Narzo 50A
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MG 9H ochranné sklo na Realme Narzo 50A
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Kotníkové boty ve stylu pohorek
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kotníkové boty ve stylu pohorek
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vzorovaná podrážka, tkaničky v přírodní barvě, kovová očka a háčky, hebký lem: to jsou stylové boty, které nedají zimě šanci. Široký hebký lem ve vzhledu kožešiny. Hebká podšívka ve vzhledu kožešiny. Pevné tkaničky. Kovová očka a háčky. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sorel W Sorel Explorer™ II Joan Boot 38 EUR
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sorel W Sorel Explorer™ II Joan Boot 38 EUR
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Buďte připravena objevovat novou půdu pod nohama – ve sportovní obuvi Sorel W Sorel Explorer™ II Joan Boot to bude pohoda! Prodyšný, voděodolný svršek z kůže a semiše udržuje nohy v suchu, zatímco podšívka z mikrovlákna a 100 g tepelná izolace hřeje a poskytuje útulný komfort. Tato obuv vzbudí vaši dřímající dobrodružnou povahu. nepromokavá a prodyšná membrána konstrukce full grain kůže nejvyšší kvality 100 g izolace mikroflísová podšívka pro skvělý tepelný komfort vyjímatelná tvarovaná EVA stélka podrážka s lisovanými gumovými výstupky svršek full gain kůže, semiš zateplení microfleece

DC Peary Lace Winter 44,5 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
DC Peary Lace Winter 44,5 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánské zimní holínky DC Peary Lace Winter s technicky zaměřeným designem jsou sezónním základem, který poskytuje teplo a každodenní využití. Vyrobeno z odolné kůže a gumy, nabízí šněrování s D-kroužky pro větší pohodlí a spolehlivou přilnavost v každém počasí. Kožený svršek Lehký síťovaný jazyk Jazyk a límec vyztužený pěnou pro větší pohodlí a podporu Větrací otvory pro prodyšnost Extra přilnavý běhoun PILL PATTERN™ od DC Konstrukce podešve

Merrell J035785 Moab 3 Mid Gtx Beluga
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J035785 Moab 3 Mid Gtx Beluga
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Již více než desetiletí je obuv Moab oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Inovovaná verze Moab 3 má novou více podpůrnou stélku, měkčí mezipodešev, která poskytuje větší tlumení, podešev Vibram® a částečně recyklované materiály. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek z vepřovice a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIEGore-Tex®, Kinetic Fit™ Advanced, AirCushion, Vibram TC5+, RECYCLEDHMOTNOST: 970 g

BENNON ECORNA INSOLE Stélky do obuvi 46
227 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BENNON ECORNA INSOLE Stélky do obuvi 46
227 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Stélky BENNON ECORNA Insole mají několik zajímavých vlastností, které z nich činí pohodlné a vhodné pro sportovní aktivity. Zde jsou klíčové vlastnosti těchto stélek: Inovativní technologie ECORN: Tato technologie využívá jednotlivé součástky eCornu k vytvoření pocitu lehkosti a měkkého došlapu. To by mohlo přispět k pohodlí při chůzi a běhu, zejména při opakovaném nárazu na chodidla. Větší koncentrace součástek v patní části: Patní část stélky obsahuje větší koncentraci součástek, což pomáhá efektivně vytvářet návrat energie v oblasti paty. Toto může pomoci snížit únavu chodidel a nohou při sportovních aktivitách. Materiál PU + eTPU: Stélky jsou vyrobeny z materiálu PU (polyuretan) a eTPU (expanzní termoplastický polyuretan). Tento materiálový složení by mělo kombinovat výhody pevnosti a tlumivých vlastností, což je důležité pro sportovní stélky. Celkově lze očekávat, že tyto stélky poskytují pohodlí a podporu během sportovních aktivit a mohou pomoci snížit stres na chodidlech a nohou. Je vždy důležité zkontrolovat, zda jsou stélky vhodné pro konkrétní typ sportovní obuvi a vaše potřeby.  Velmi pohodlné stélky s inovativní technologií ECOTN

Dětské boty Biomecanics 221241-A s membránou Velikost: 24
1 223 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětské boty Biomecanics 221241-A s membránou Velikost: 24
1 223 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské boty Biomecanics 221241-A s membránou v černé barvě se žlutými detaily. Vynikají opravdu příkladným zpracováním a patentovaným opatkem. Speciální Biomecanics opatek je za achilovkou snížený a neomezuje tak přirozený pohyb nohy, přičemž stále plní svoji funkci a zabraňuje tak vtáčení paty - šmajdání.Boty vhodné na všechny venkovní aktivity, i výlety do lesa apod, jsou odolné proti okopání a díky membráně jsou odolné i vůči nepříznivému počasí. V přední části gumová ochrana proti okopu, na jazyku a boku praktický reflexní prvek.- Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro vysoký nárt a úzký kotník - jdou v zadní části hezky utáhnout a perfektně objímají achilovku- Membrána: membrána Bio-TEX - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: na dva suché zipy - zajistí regulaci kolem kotníku i nártu dle potřeby- Opatek: unikátní patentovaný tvar - vyšší na bocích, tak aby korigoval vtáčení paty, ale snížení v zadní části, aby nebránil přirozené chůzi a neomezoval tak kotník ve vertikálním pohybu chodidlem / nártem- Podrážka: dobře ohebná ve směru chůze, boty mají minimální vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání- Jazyk: volný, tvořen jedním kusem materiálu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, tím, že není jazyk přichycený po stranách jdou boty velmi dobře nazout i dětem s vyšším nártem- Stélka: vyjímatelná, z vrchní strany kožená, spodní strana z pěny s aktivním uhlíkem, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - syntetika/textil, podšívka: textilní s membránou, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty - vnitřní šířka:24 - 15,0 cm - 6,5 cm25 - 15,8 cm - 6,6 cm26 - 16,5 cm - 6,8 cm27 - 17,1 cm - 6,9 cm28 - 17,6 cm - 7,0 cm29 - 18,3 cm - 7,2 cm30 - 19,1 cm - 7,3 cm31 - 19,8 cm - 7,4 cm32 - 20,4 cm - 7,6 cm33 - 21,0 cm - 7,7 cm34 - 21,7 cm - 7,8 cm

Dívčí sandály Primigi 1871600 Velikost: 31
1 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dívčí sandály Primigi 1871600 Velikost: 31
1 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Sportovní dívčí letní boty Primigi 1871600 - částečně otevřené, vhodné na každodenní nošení do letních dnů. Příjemný vnitřek z rychleschnoucího textilního materiálu s koženou stélkou. Snadné a rychlé nazouvání a utahování pomocí gumičky. Lehoučké a výborně ohebné, tak že je na nohou ani neucítíte.Sednou na: užší a normální nožky, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník a nízký nártZapínání: stahovací gumička přes celý nárt - jdou výborně přizpůsobit různým výškám nártuPodrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná, pod patou antishock systém tlumící nárazyOpatek: pevný - udržuje patu ve správné poloze a koriguje tak případné vtáčení paty - tzv. "šmajdání"SLOŽENÍ: Svršek - přírodní kůže, syntetika, podšívka a stélka - textil, přírodní kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:25 - 16,8 cm26 - 17,5 cm27 - 18,0 cm28 - 18,7 cm29 - 19,4 cm30 - 20,2 cm31 - 20,7 cm32 - 21,4 cm33 - 22,2 cm34 - 22,7 cm35 - 23,2 cm36 - 24,0 cm37 - 24,7 cm38 - 25,2 cm39 - 26,2 cm40 - 26,7 cm

Froddo Prewalkers Balerínky Fuchsia Velikost: 23
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Froddo Prewalkers Balerínky Fuchsia Velikost: 23
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Balerínky Froddo Prewalkers jsou ideální botičky pro první letní nejisté krůčky dětí. Jsou vhodné jako přechod od capáčků k botičkám - když už Vaše dítě chce i z kočárku ven. Decentní vzhled a perfektní zpracování. Měkká, flexibilní kůže v růžové barvě spolu s tenkou gumovou podrážkou zajišťují komfort a optimální vývoj nožky. Růžová Fuchsia je jasná volba pro holčičky :)- Sednou na: užší až normální nožku s nižším nártem- Zapínání: na suchý zip, jdou pěkné utáhnout ke kotníku- Opatek: měkký, přizpůsobivý- Podrážka: tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek- Stélka: nevyjímatelná, ze zdvojené, prošité kůže, bez podpory klenby a bez tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - guma Velikost - vnitřní délka:19 - 11,8 cm 20 - 12,3 cm21 - 12,9 cm22 - 13,4 cm23 - 14,1 cm24 - 14,6 cm Jak vybrat velikost?Při výběru velikosti nezapomeňte připočítat k naměřené hodnotě nadměrek asi 1cm, aby mělo Vaše děťátko dostatek místa pro růst nožičky a capáčky mu nebyly brzy malé. Potřebujete poradit, jak správně změřit nohu? Postup měření a výběru velikosti najdete ZDE.Údržba: Snažte se udržovat capáčky v suchu, neperte je. Při namočení může kůže ztvrdnout a už nebudou tak měkoučké a pohodlné. Povrch můžete otírat vlhkým hadříkem. Nesušte v sušičce ani na radiátoru.Capáčky můžete ošetřovat vazelínou nebo bezbarvou voskovou pastou s obsahem včelího vosku. 

NIKE-Wmns Air Zoom Vomero 16 regal pink/pink glaze/white Růžová 40,5
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
NIKE-Wmns Air Zoom Vomero 16 regal pink/pink glaze/white Růžová 40,5
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

NIKE-WearAllDay off noir/metallic pewter/black Šedá 33
760 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
NIKE-WearAllDay off noir/metallic pewter/black Šedá 33
760 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská obuv značky Nike. Dětské tenisky jsou navrženy v moderním designu. Černé botasky zdobí barevné prvky, které jim dodávají šmrnc. Hezkým prvkem je logo Nike na boční straně v zajímavém provedení. Botasky pro děti se zapínají pomocí popruhu na suchý zip, který usnadňuje obouvání a zouvání. Tenisky pro děti mají měkký svršek, který je prodyšný. Dětské botasky mají polstrovaný lem i jazyk, které příjemně obepnou nohu a zafixují ji v botě. Podrážka je gumová, odolná a protiskluzová. Skvělá volba pro běžné nošení, do města, na nákupy a volný čas. Detaily produktu: stylový vzhled prodyšný svršek popruh na suchý zip velké logo Swoosh na boku bot polstrovaný jazyk i lem gumová odolná podrážka výborné pro běžné nošení

V+J-Lindas silver Šedá 32
74 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
V+J-Lindas silver Šedá 32
74 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská obuv značky V+J. Sandály Lindas zaujmou stylovým vzhledem. Popruhy zdobí potisk barevných ptáčků. Popruh se zapíná a nastavuje pomocí spony. Stélka dětských bot je měkká a pohodlná na nošení. Podrážka je optimálně ohebná a protiskluzová. Dívčí sandálky potěší všechny malé parádnice. Hodí se k mnoha letním outfitům. Sandálky s perletí jsou skvělou volbou pro volný čas, běžné nošení, do školky i do města.Detaily produktu:stylový vzhledpříjemná tvarovaná stélka měkké popruhylehká podrážka

VANS-WM Ward-(SUEDE/CANVAS)BLACK/WHITE Černá 41
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
VANS-WM Ward-(SUEDE/CANVAS)BLACK/WHITE Černá 41
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

CROCS-Baya blue Zelená 39/40
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
CROCS-Baya blue Zelená 39/40
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Sandál značky Crocs. Kroksy Baya v modré barvě mají klasický design doplněný nápisem na boční straně. Perforovaný svršek má větrací otvory, které zajistí výbornou prodyšnost. Crocsy mají ergonomický tvar pro vyšší úroveň pohodlí. Tvar stélky zvyšuje podporu klenby. Kroksy pro dámy i pány jsou perfektní volbou na dovolenou, k bazénu a na pláž. Vhodné i pro běžné a domácí nošení. Detaily produktu: sportovní stélkazápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnoutvarovaná stélkaadvanced toe box- pro optimální prodyšnostnon-marking- nebarvící podrážkavodě odolné a lehképlně tvarovaná Croslite materiál ™ konstrukce pro maximálně lehké odpružení a odolnostCroslite ™ materiál patní pásek pro bezpečné uchyceníMateriál: Croslite™ - je patentovaný materiál z extrudované pryskyřice, nejde o umělou hmotu ani o gumu. Zamezuje pocení, zápachu, tvorbě plísní a bakterií. Ergonomický tvar s prokázaným výrazným snížením pocitu unavených nohou při pravidelném používání.

COQUI-Lindo citrus/grey Žlutá 24/25
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
COQUI-Lindo citrus/grey Žlutá 24/25
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

NIKE-Star Runner black/black/dark grey Černá 36
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
NIKE-Star Runner black/black/dark grey Černá 36
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

TREZETA-MAORI WP CARIBOU BLACK Hnědá 42
2 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TREZETA-MAORI WP CARIBOU BLACK Hnědá 42
2 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Trezeta. Trekové boty Maori v hnědo - černém provedení mají konstrukci navrženou tak, aby poskytovala podporu a všestranné použití. Vnitřní polstrování a vyšší střih zajistí stabilitu a pohodlí při nošení. Outdoorové boty mají svršek z prodyšné síťoviny a odolné semišové kůže. Membrána Water Stopper zabraňuje pronikání vody směrem k chodidlu, což umožňuje dobrou vnitřní termoregulaci. Trekkingové boty jsou vynikající volbou pro turistiku a outdoorové aktivity. Detaily produktu:stélka: tvarovaný polypropylenmembrána: Trezeta® Waterstoppermezipodrážka: mikroporéznívložka: tvarovaná EVA+textilievyšší střihklasická šněrováníMateriál: svršek: semiš, syntetický materiálvnitřek: textilpodrážka: Vibram® Winkler Evo

ATTIPAS Cutie pink velikost: XXL/EURO 24 / 136-145 mm
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ATTIPAS Cutie pink velikost: XXL/EURO 24 / 136-145 mm
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Funkční a navíc okouzlující model Cutie Grey s ušatým pejskem Vaše dítě zcela jistě potěší. Díky své tmavé podrážce a praktickému barevnému provedení jsou tyto botičky skvělé na jarní a letní procházky. Tyto neutrální botičky se také hodí k jakémukoli oblečení!

ArtAbiks Šatní skříň PARKIET | 150 x 200 cm barevné provedení: Dub artisan / černá
12 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Šatní skříň PARKIET | 150 x 200 cm Ložnicová šatní skříň je neodmyslitelnou součástí každého interiéru. Zajímavá kombinace polic s věšákovou tyčí poskytuje dostatek úložného prostoru, posuvné dveře šetří místo v interiéru. Šatní skříň PARKIET 150 nabízíme ve více barevných kombinacích s možností doobjednání vnitřních zásuvek (viz varianty). Materiál: laminovaná deska 16 mm, HDF (zadní deska), hrany 0,5 mm PVC dýha, plastové úchyty Rozměry (ŠxVxH): 150 x 200 x 62 cm Barevné provedení: dub artisan / černá černá / dub artisan bílá / dub artisan / černá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Obuv polobotka CXS TEXLINE RAB S1, s ocel.šp., černo-zelená, vel. 35
764 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Polobotka, textilní.

BONN SC-01-001 S1 SRC sandál 43 černá
480 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BONN SC-01-001 S1 SRC sandál 43 černá
480 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní sandály s ocelovou tužinkou, PU/PU podrážkou, rezistentní olejům. Svršek – reliéfní štípaná kůže.

BIRUSA MF S1P SRC sandál 38 černá
1 198 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BIRUSA MF S1P SRC sandál 38 černá
1 198 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní sandál s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z PU / TPU. Svršek z kvalitní lícové kůže.

Anatomic Bačkory Flexible Tools Velikost: 32
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Anatomic Bačkory Flexible Tools Velikost: 32
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bačkory Anatomic Flexible Tools padnou na užší nohu, a jsou vhodné i pro nohy s užší patou a kotníkem. Ve velikostech 19-24 jsou bačkory vyšší a poskytují potřebnou podporu dětskému kotníku. Krytá špička a krytá pata zaručuje odolnost proti okopu. Podrážka vyrobena patentovanou směsí Mitsubishi Chemical Corp., podrážka je poměrně lehká, ohebná, velmi odolná, protiskluzová. Podrážka je odvětraná pro zajištění lepší cirkulace vzduchu v obuvi. Také má podrážka bílou barvu, což je stále vyžadováno v některých školách a školách.Jsou jsou vybaveny vyjímatelnou koženou vložkou s částečnou podporou podélné klenby (podpora podélné klenby je jednoduše odstranitelná vystřižením). Kožená vložka obsahuje prvky aktivního uhlí, které pohlcují zápach a jsou antibakteriální.Boty jsou určené do interiéru, ale v teplých dnech je lze použít i venku. Lze prát v ruce na 30°C (vždy před praním je nutné vyndat vnitřní koženou vložku).Samozřejmostí je použití pouze zdravotně nezávadných materiálů. Vnitřní délka a šířka obuvi:Vyšší typ pro menší děti:Velikost 19 - vnitřní délka 12,2 cm, šířka přes klouby prstů 5,4 cmVelikost 20 - vnitřní délka 12,9 cm, šířka přes klouby prstů 5,6 cmVelikost 21 - vnitřní délka 13,5 cm, šířka přes klouby prstů 5,7 cmVelikost 22 - vnitřní délka 14,2 cm, šířka přes klouby prstů 5,9 cmVelikost 23 - vnitřní délka 14,8 cm, šířka přes klouby prstů 6,0 cmVelikost 24 - vnitřní délka 15,3 cm, šířka přes klouby prstů 6,3 cm Nižší typ pro větší děti:Velikost 25 - vnitřní délka 16,0 cm, šířka přes klouby prstů 6,4 cmVelikost 26 - vnitřní délka 16,7 cm, šířka přes klouby prstů 6,6 cmVelikost 27 - vnitřní délka 17,4 cm, šířka přes klouby prstů 6,7 cmVelikost 28 - vnitřní délka 17,9 cm, šířka přes klouby prstů 7,0 cmVelikost 29 - vnitřní délka 18,5 cm, šířka přes klouby prstů 7,3 cmVelikost 30 - vnitřní délka 19,4 cm, šířka přes klouby prstů 7,4 cmVelikost 31 - vnitřní délka 20,0 cm, šířka přes klouby prstů 7,7 cmVelikost 32 - vnitřní délka 20,4 cm, šířka přes klouby prstů 8,0 cm 

Dr.Grepl Dr. Grepl Pánské vložky do bot s ortoklenkem žluté
92 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dr.Grepl Dr. Grepl Pánské vložky do bot s ortoklenkem žluté
92 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Sanitized extra softPánské voňavé vložky do obuvi 100% BA, double latex fresh cotoon, double latex freshvložky do obuvi slouží:- ke změkčení kroku (chrání klouby)- k podpoře zborcené klenby (ortopedická pomůcka)- k vyplnění nadměrného prostoru v obuvi- k zvýšení hygienyCHRÁNÍ - TLUMÍ NÁRAZY - OZDRAVUJÍBarva: ŽlutáVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: Textil

Artelta Manželská postel AUDREY | 160 x 200 cm Barva: Cihlová / Dora 63
14 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Artelta Manželská postel AUDREY | 160 x 200 cm Barva: Cihlová / Dora 63
14 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Manželská postel AUDREY | 160 x 200 cm AUDREY je vkusná postel v klasickém stylu. Vyrábí se ve 4 velikostech, díky čemuž je ideální volbou pro větší i menší ložnice. Postel je doplněna o elegantní vysoké čelo s měkkým povrchem, které bude dokonalou oporou pro denní odpočinek. Postel je dostupná ve dvou variantách s rolovaným, dřevěným rámem nebo s kovovým rámem s plynovým zdvihem a praktickým úložným prostorem . Díky velkému výběru barev dokonale dotvoříte ložnici dle svých představ. Postel je dodávána bez matrace, je třeba ji doobjednat. Materiál: látka / ekokůže Rozměry: ŠxHxV: 180 x 223 x 93 cm plocha na spaní: 160 x 200 cm Barevné provedení: Béžová / Dora 21 Hnědá / Dora 28 Cihlová / Dora 63 Zelená / Kronos 19 Modrá / Monolith 77 Šedá / Monolith 84 Černá / Soft 11 ekokůže Bílá / Soft 17 ekokůže Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

Nike Downshifter 12 Nn (Gs) 35,5 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nike Downshifter 12 Nn (Gs) 35,5 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Udělejte první kroky na své běžecké cestě v teniskách Nike Downshifter 12. Má podpůrný střih a stabilní jízdu se snadným pocitem, díky kterému snadno přejedeš z tréninku na vyjížďku. Tento model pokračuje v naší cestě za udržitelností s konstrukcí vyrobenou z minimálně 20 % hmotnosti recyklovaného obsahu. Vaše putování začíná. Sešněrujte si je a vyražte na cestu. Síťovina po celém svršku působí lehce a prodyšně. Síťovina byla umístěna v klíčových zónách v přední části chodidla na základě zpětné vazby běžce, čímž vám poskytuje chlazení tam, kde je to důležité Pociťte stabilitu díky pásku pro připevnění ve střední části chodidla. Spolupracuje se šňůrkami a udržuje nohu tím bezpečněji, čím jsou šňůrky pevnější. Běhejte tvrdě s měkkým pocitem Mimořádně měkká pěna přes mezipodešev pomáhá tlumit nohu při každém kroku. Zvýšená výška znamená měkčí pocit při běhu Gumová podrážka má trakci, která udrží vaše nohy přilepená k chodníku Síťovinový materiál prozrazuje vnitřní komponenty ve střední části chodidla a na špičce

Stacker Dexi Omega 3 – 20002 60 kaps.
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Stacker Dexi Omega 3 – 20002 60 kaps.
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dexi Omega 3 - 2000 jsou kapsle se směsí omega/CLA mastných kyselin. V jedné dávce se nachází 2000 mg této efektivní formule, která obsahuje rybí olej, lněný olej, pupalkový olej a konjugovanou kyselinu linolovou. Jsou vyhledávány lidmi s cílem zvýšit příjem zdravých tuků a podpořit celkové zdraví. Dexi Omega 3 – 2000 - efektivní směs omega mastných kyselin s obsahem EPA, ALA, GLA a CLA Dexi Omega 3 - 2000 nabízí efektivní směs omega/CLA mastných kyselin v zastoupení těch nejznámějších. Jsou ve formě kapslí, které obsahují rybí olej, lněný olej, pupalkový olej a kyselinu linolovou. Přítomný rybí olej obsahuje kyselinu eikosapentaenovou (EPA), která přispívá ke správné funkci srdce a její příznivý účinek se dostaví při denním příjmu minimálně 250 mg. Dexi Omega 3 - 2000 jsou tak vhodné pro každého, kdo nemá ve stravě dostatek ryb či mořských plodů nebo nepatří k jejich fanouškům. Ve směsi dále najdete také lněný olej s obsahem kyseliny alfa - linoleové (ALA) a pupalkový olej, který obsahuje kyselinu gama linolenovou (GLA). Ty patří k cenným zdrojům nenasycených tuků. Složení uzavírá CLA nebo konjugovaná kyselina linolová, která se řadí mezi polynenasycené omega-6 mastné kyseliny. V dostatečném množství má pozitivní vliv na optimální hladinu cholesterolu v krvi a jejím zdrojem je například hovězí maso. Dexi Omega 3 - 2000 je tak efektivní formule pro lidi, kteří usilují o podporu celkového zdraví. Účinky jednotlivých mastných kyselin se dostaví pouze v případě dodržení doporučeného denního příjmu, s čímž vám tento doplněk může pomoci. Dexi Omega 3 – 2000 a jeho výhody efektivní směs omega/CLA mastných kyselin obsahuje rybí olej, lněný olej, pupalkový olej a konjugovanou kyselinu linolovou má formu snadno polykatelných kapslí je vhodný pro každého, kdo nemá ve stravě dostatek ryb nebo je nemá v oblibě patří k cenným zdrojům nenasycených tuků přispívá k podpoře celkového zdraví může pomoci s doporučeným denním příjmem mastných kyselin Složení Směs Omega / CLA: Rybí olej (kyselina eikosapentaenová EPA), lněný olej (kyselina alfa-linolenová ALA), pupalkový olej (kyselina gama linolenová GLA), konjugovaná kyselina linolová CLA, želatina, glycerin, čištěná voda, obsahuje rybí složky (sardele, sardinky, makrely). Dávkování Užívejte 2 kapsle po večerním jídle. Tabulka nutričních hodnot Nutriční hodnoty 2 kapsle Směs Omega / CLA: - Rybí olej (Kyselina eikosapentaenová EPA) - Lněný olej (Kyselina alfa-linolenová ALA) - Pupalkový olej (Kyselina gama linolenová GLA) - Konjugovaná (Kyselina linolová CLA) 2000 mg Upozornění Toto je potravinový doplněk. Potravinové doplňky by se neměly používat jako náhrada pestré stravy. Tento produkt se má používat ve spojení s pestrou stravou a cvičebním programem, aby se dosáhlo co nejlepších výsledků. Uchovávejte na chladném a suchém místě a uchovávejte mimo dosah dětí. Tento produkt není určen pro osoby mladší 18 let. Účelem tohoto produktu není diagnostikovat, léčit nebo předcházet nemoci. Nikdy nepřekračujte doporučené podávání.

Vlnka Dětské kožené tenisky na suchý zip Pepe - khaki
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Dětské kožené tenisky na suchý zip Pepe - khaki
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníkové tenisky z pevné kůže jsou ideální obuví pro děti na jaro a podzim. Pevný opatek a zvýšený okraj kolem kotníku drží dětskou nožku stabilní a ve správné pozici, aby se noha správně vyvíjela. Stélka tenisek se dá vyjmout a vyvětrat, případně nahradit jinou speciální vložkou. Silná podrážka s hrubým vzorkem pomáhá proti uklouznutí, děti díky ní mohou běhat a hrát si bez omezení. Bezpečí během tmavých dnů na podzim a jaro zvyšuje reflexní pásek na boku boty. Zapínání na suché zipy je rychlé a snadné i pro menší děti.Materiál: Svršek: kůžeStélka a vnějšek: kůže, textilPodešev: kaučukParametry:Určení: DětskéBarva: HnědáRoční období: CeloročníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: Pepe

CROCS-Crocband Clog Kids navy/red Modrá 36/37
680 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
CROCS-Crocband Clog Kids navy/red Modrá 36/37
680 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

Opěrka nohy do auta Nissan Note 2006-2013
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Opěrka nohy do auta Nissan Note 2006-2013
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Opěrka nohy je praktický a designový doplněk do interiéru auta.Jedná se o kryt šikmého nášlapu, o který si řidič během jízdy opírá levou nohu.Pokud je nášlap plastový, kryt se upevňuje pomocí oboustranné lepicí 3M pásky. V případě, že je nášlap pokrytý čalouněním interiéru, se kryt upevňuje pomocí suchých zipů.Opěrka je vyrobena z nerezové oceli.

Jonap Danny Šedá riflovina Velikost: 28
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Jonap Danny Šedá riflovina Velikost: 28
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské barefoot letní boty Jonap Danny jsou díky průstřihům vzdušné, dětem v nich bude dobře i v parných letních dnech. Sandálky jsou pohodlné, s prostornou špičkou, lehké, ohebné všemi směry a s vkládací stélkou z paměťové pěny. Podšité jsou měkkým neoprénem a svršek je z veluru (broušené kůže), imitující šedou riflovinu. - Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: suchý zip v horní části- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop, boty mají vzorek- Stélka: vyjímatelná, z paměťové pěny s povrchem/nášlapem z mikrovlákna, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - neoprén, stélka - textil, podrážka - pryžVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:22 - 14,3 cm x 6,5 cm23 - 15,0 cm x 6,6 cm24 - 15,7 cm x 6,7 cm25 - 16,3 cm x 6,8 cm26 - 17,1 cm x 7,0 cm27 - 17,7 cm x 7,1 cm28 - 18,4 cm x 7,2 cm29 - 19,1 cm x 7,4 cm30 - 19,8 cm x 7,5 cm Jak se o boty starat?Aby vašim dětem boty sloužily co nejdéle, doporučujeme je čistit kartáčkem na sucho. Pokud je obuv ušpiněná, použijte čisticí pěnu, ale vyvarujte se, prosím, praní v pračce.

Pracovní obuv ARDON®XLIGHT BLUE ESD O1 42
1 117 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pracovní obuv ARDON®XLIGHT BLUE ESD O1 42
1 117 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

ultra lehká pracovní polobotka sportovního designu, díky použitým materiálům nabízí neobvyklý komfort nošení, svršek z prodyšné textilie, vkládací stélka ANATOMIC FOAM, ESD úprava, materiál: textilie, podšívka: prodyšná textilie, podešev: vysoko hustotní EVA / guma, norma: EN 20347: 2012, velikosti: 36 - 48, váha: 320 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedo-modrá

Bezpečnostní obuv ARDON®GEARLOW ESD S1P | G3248/44
962 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®GEARLOW ESD S1P | G3248/44
962 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

bezpečnostní polobotka, s kompozitovou špicí a kevlarovou stélkou, bez kovových součástí, provedení ESD, materiál: semišová useň, textilie, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 630 g (platí pro půlpár ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®PERFO S1 | G1027/41
785 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®PERFO S1 | G1027/41
785 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

bezpečnostní perforovaná semišová polobotka, s ocelovou špicí, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: semišová kůže, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 504 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedá

COQUI-Lindo light mint/turquoise summer Zelená 28/29
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
COQUI-Lindo light mint/turquoise summer Zelená 28/29
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

Ochrana střechy Roof Saver Mercedes GLC-Class 2015- (coupe)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Mercedes GLC-Class 2015- (coupe)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Ochrana střechy Roof Saver Opel Meriva B 2010-2017
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Opel Meriva B 2010-2017
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

SKECHERS-Thermoflux 2.0 Kodron navy/orange Modrá 31
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
SKECHERS-Thermoflux 2.0 Kodron navy/orange Modrá 31
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Chlapecká obuv značky Skechers. Chlapecké tenisky jsou navrženy v trendy designu, který je inspirován sportovním stylem. Modře - oranžové provedení působí stylově. Chlapecké botasky se hodí k různým outfitům. Svršek tenisek pro chlapce tvoří syntetický materiál, který umožní optimální prodyšnost. Měkká stélka se postará o celodenní pohodlí. Špička je posílena dodatečným materiálem pro vyšší úroveň ochrany prstů na noze. Stylové tenisky se zapínají pomocí popruhu na suchý zip, který zdobí nápis Skechers. Mezipodrážka pomůže ztlumit nárazy a zajistí spolehlivé odpružení. Značkové botasky Skechers jsou top volbou pro běžné nošení, do školky, do školy a na mimoškolní aktivity.Detaily produktu:Svršek s optimální ventilací vzduchuPosílená špičkaOdpružená komfortní stélkaPopruh na suchý zip a elastické šňůrkyLehká mezipodeševFlexibilní podrážkaPoutko na zadní straněLogo Skechers®Možnost prát v pračce

McKinley Kansas III AQB M 40 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McKinley Kansas III AQB M 40 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská multifunkční obuv McKinley Kansas III AQB M konstruovaná s membránou AQUABASE, která obklopuje chodidlo a zajišťuje suchá chodidla ve vlhkých podmínkách.Vyjímatelná stélka, materiál ze síťoviny a TPR podrážka s výbornou přilnavostí, která zajišťuje bezpečný krok v jakémkoli terénu. Praktický systém rychlého šněrování QUICKLACE™ umožňuje snadné obouvání a zouvání. Svršek: Recyklovaný polyester, TPU, síťovina Protiskluzová pryžová podrážka Vyjímatelná stélka Systém rychlého šněrování Quicklace Membrána Aquabase

CROCS-Swiftwater Sandal W black/white Černá 39/40
610 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
CROCS-Swiftwater Sandal W black/white Černá 39/40
610 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

UNDER ARMOUR-UA Charged Pursuit 3 mod gray/mod gray/black Šedá 45,5
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
UNDER ARMOUR-UA Charged Pursuit 3 mod gray/mod gray/black Šedá 45,5
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Under armour. Sportovní tenisky osloví moderním sportovním designem. Díky klasickému šněrování se tenisky na trénink dobře přizpůsobí noze a výborně fixují chodidlo. Sportovní botasky mají lehkou konstrukci, která je podporou při sportování. Lehký svršek sportovních botasek se postará o vynikající ventilaci vzduchu. Plusem značkových tenisek je pěnová výstelka kolem kotníkového límce a pod jazykem boty, která zvyšuje komfort při nošení. Mezipodešev Charged Cushioning® je pevnější v patě a měkčí v přední části chodidla pro vyšší úroveň podpory. Podrážka tenisek na cvičení zaručí velmi dobrou trakci a pružnost. Tenisky Under Armour jsou super společníky na trénink, sportovní aktivity a různá cvičení. Detaily produktu: Trendy sportovní design Lehký svršek ze síťoviny zajistí skvělou prodyšnost Klasické šněrování Pěnová výstelka umístěná kolem kotníkového límce a pod jazykem pro neuvěřitelně pohodlné nošení Mezipodešev Charged Cushioning® je pevnější v patě a měkčí v přední části chodidla pro podporu a pohodlí Vzor podešve inspirovaný pneumatikou poskytuje maximální flexibilitu a vynikající trakci

Mokasíny z kožené usně
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Mokasíny z kožené usně
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ikonickou obuví jsou mokasíny, které Vám přinášíme ve zpracování z kožené usně a s originální dvoubarevnou podrážkou. Z kvalitní pravé kůže. Kožená stélka na pěnovém podkladu, s vypodložením nožní klenby pro měkké pohodlí. Pevný opatek. Na malém klínovém podpatku. Protiskluzová vzorovaná podrážka ve dvoubarevné verzi. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Toaletní stolek GATTON, dub artisan/bílý lesk, 5 let záruka
3 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Toaletní stolek GATTON, dub artisan/bílý lesk, 5 let záruka
3 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Toaletní stolek se dvěma zásuvkami Barva: dub artisan/bílý leskRozměr (šxvxh): 80 x 80 x 36 cm Materiál: LTD, ABS hrany Tiché zavírání. Dodáváno v demontu. Záruka 5 let.

Postel CAYSON 120x200 cm s roštem, masiv borovice/moření ořech
5 510 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel CAYSON 120x200 cm s roštem, masiv borovice/moření ořech
5 510 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel 120x200 cm Materiál: masiv borovice, moření - ořech, tloušťka 2,6 cm Postel je ručně barvená, následně lakovaná, broušená a opět lakovaná.Postel má doplňující výztužnou desku, kde je umístěna pátá podpěrná noha. Rozměry: šířka x délka: 127,5 x 205,5 cm ložná plocha: 120,5 x 200,5 cm výška čela za hlavou: 69 cm výška čela u nohou: 50 cm výška od země ke spodní části lůžka: 20 cm výška od země k matraci: 24,5 cm hloubka od roštu po okraj postele: 7 cm Postel je dodávána včetně lamelového roštu, bez matrace. Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Boxspring BARBARIO 05 180x200, šedá látka
31 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boxspring BARBARIO 05 180x200, šedá látka
31 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel boxspring 180x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor - viz fotografie. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová látka: Dora 95 = šedá Rozměry (šxhxv): 180 x 215 x 53/115 cm Ložná plocha (šxh): 180 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - nožky vysoké 2 cm Dodání v demontu

Nástavec k multifunkční posteli CEDUNA, craft bílý/grafit, 5 let záruka
6 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nástavba k multifunkční posteli CEDUNABarva: craft bílý/grafit Materiál: - lamino 16 a 25 mm s ABS hranami- stříbrné úchytky z tvrzeného plastuRozměry (šxvxhl): 213 x 80 x 30,4 cm Dodává se v demontu. Záruka 5 let.

UNDER ARMOUR-UA W HOVR Omnia black/black/white Černá 41
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
UNDER ARMOUR-UA W HOVR Omnia black/black/white Černá 41
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Under Armour. Běžecké tenisky jsou navrženy a vyrobeny speciálně pro ženskou nohu. Dámské běžecké botasky jsou zárukou stability a podpory při běhu. Díky klasickému šněrování se velmi dobře přizpůsobí noze a skvěle fixují chodidlo. Svršek dámských tenisek pro běh poskytuje spolehlivou ventilaci vzduchu. Silnou stránkou dámských běžeckých bot je technologie UA HOVR™, která umožní skvělé odpružení a tlumení nárazů. Navíc navrací energii. Vnitřní polstrování botasek na běhání zajistí komfort při sportování. Pryžová podrážka je garancí odolnosti, skvělé trakce a flexibility. Poutko na zadní straně tenisek na běhání usnadňuje obouvání a zouvání. Černé tenisky Under Armour jsou nejlepší volbou pro běh a běžecké tréninky. Detaily produktu: Vyrobeno speciálně pro ženskou nohu Klasické šněrování Prodyšný svršek ze síťoviny se strategickou podporou Tvarovaný panel a vnitřní část pro zvýšenou boční a střední stabilitu během všech vašich tréninků Odpružení UA HOVR™ snižuje náraz, vrací energii Odolná pryžová podešev poskytuje přilnavost s flexibilitou Poutko na zadní straně

Nazo Dětské vložky do bot Velikost: 31
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nazo Dětské vložky do bot Velikost: 31
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské vložky do bot od polského výrobce Nazo. Vložka má nášlapnou vrstvu z kůže a spodní z pěny s aktivním uhlím, které působí antibakteriálně. Spodní pěnová vložka dobře tlumí nárazy.Vložky mají malý vlepený klínek na podporu podélné klenby, klínek je měkký a poddajný.Celková tloušťka vložky mimo klínek je 2mm.Složení: kůže/syntetikaVelikost - délka:18 - 12,4 cm19 - 12,8 cm20 - 13,4 cm21 - 14,0 cm22 - 14,6 cm23 - 15,1 cm24 - 16,1 cm25 - 16,2 cm26 - 16,9 cm27 - 17,5 cm28 - 18,2 cm29 - 18,8 cm30 - 19,4 cm31 - 20,0 cm32 - 20,6 cm33 - 21,3 cm34 - 22,0 cm35 - 22,6 cm36 - 23,0 cm37 - 23,3 cm38 - 23,7 cm39 -40 - 25,0 cm 

GEOX Kotníkové kožené tenisky GEOX, černé
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
GEOX Kotníkové kožené tenisky GEOX, černé
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníkové kožené tenisky Myria zn. GEOX by neměly uniknout Vaší pozornosti. V klasické černé barvě snadné na kombinování. Prodyšnost podrážky a pohodlí nohou zaručené patentovanými systémy Geox. Optimální odpružení pro ochranu a tlumení nárazů. Lehké pro pohodlnou chůzi po celý den. Tenisky s tkaničkami. Členitý střih svršku. Na svršku tkaničky, vzadu poutko a postranní zip pro snadné obutí. Vyjímatelná, hygienická a praktická stélka. Klínová a protiskluzová podrážka.

Polokozačky z kožené usně, na podpatku
3 869 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Polokozačky z kožené usně, na podpatku
3 869 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tuto sezónu by Vám neměly chybět polokozačky z kvalitní kožené usně, které se postarají o módní vzhled a zároveň příjemně zahřejí. Z kvalitní pravé kůže. Hřejivá fleecová podšívka. Na vnitřní straně zip. Pěkné prošití. Poutko pro snadné obutí. Podpatek v dřevěném vzhledu. Protiskluzová pružná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Koženou useň ošetřete speciálním kartáčkem.

Macramé espadrilky, černé
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Macramé espadrilky, černé
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pro romantický letní look můžete zvolit macramé espadrilky! Černé. Ažurový svršek, podšívka tón v tónu. Otevření lemované macramé. Postranní pruženka pro snadné obutí. Pružný opatek se vzorem. Zakulacená špička s lýkovou vsadkou. Klínová lýková podrážka.

McKinley Zonia 22 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McKinley Zonia 22 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské sandály mají speciální dětský střih s přidanou ochranou prstů, takže si děti mohou užívat léto plnými doušky. Materiál podešve tlumí nárazy a poskytuje pohodlí. Textilní podšívka a stélka  Materiál: polyuretan, síťovina, guma Měkká stélka z mikrovlákna Tlumící mezipodešev EVA Podrážka z termoplastické gumy

RAVEN XT MF S3 SRC kotník 47 černá
902 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
RAVEN XT MF S3 SRC kotník 47 černá
902 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s nekovovou tužinkou a kompozitní stélkou proti propíchnutí. PU / PU podešev odolná pohonným hmotám a olejům a svrškem z kůže. Obuv bez kovových součástí – metal free.

Elektrická polohovací boxspringová postel ADELAIDE 180 x 200 cm
41 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Elektrická polohovací boxspringová postel ADELAIDE 180 x 200 cm
41 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

ELEGANCE, KOMFORT A JEDNODUCHOSTPolohovací boxspringová postel ADELAIDE je moderním kontinentálním typem postele, která nejen úžasně vypadá, ale díky několika vrstvám matrací zvyšuje komfort spánku a poskytuje maximální pocit relaxace. Pohled na ni vám navodí pocit pohodlí a připomíná luxus hotelu. Kromě toho je ideální volbou pro ty, kteří potřebují co nejjednodušší vstup do postele, ale také výstup z ní.FUNKCE A OVLÁDÁNÍPostel s dekorativně prošívaným vysokým a tlustým čelem je vybavena funkcí elektrického polohování, kterou lze ovládat pomocí dálkového ovladače. Takto jednoduše si můžete nastavit horní i dolní část kontinentálního lůžka dle potřeby, a tak pohodlně sledovat TV, číst knihu či odpočinout si se zdviženýma nohama a relaxovat. Kabelové dálkové ovládání lze kdykoli odložit do kapsy, která se nachází na bočních stranách postele. Motor rámu postele je vybaven nouzovým spouštěním (baterie) v případě výpadku napájení. Postel je vybavena zábranami na spodní části, aby se zabránilo sklouznutí matrace během nastavování. MATERIÁLY A ÚLOŽNÝ PROSTORNevšední manželská postel je čalouněna látkou Soro v šedém provedení. Mohutné čelo postele je opatřeno opěrkami hlavy pro lepší pohodlí. Postel zároveň nabízí úložný prostor, který naleznete ve vysokém čele. Do úložného prostoru se dostanete sklopením přední dekorativně prošívané části čela. Jádro postele tvoří matrace z bonelových pružin s pur pěnou. Vrchní část postele tvoří topper o výšce 4 cm, který zvyšuje kvalitu spánku pro maximální regeneraci. Středně tvrdá matrace (stupeň tvrdosti T3) se dokáže nejlépe přizpůsobit ležícímu, nevytváří protitlak a udržuje páteř v rovině. Je vhodná pro lidi s hmotností od 70 do 100 kilogramů. Tento typ se hodí na spaní v jakékoliv poloze. Spodní konstrukce je ze dřeva, čalouněná látkou. TECHNICKÉ PARAMETRYRozměry: šířka: 160 / 180 cmhloubka: 234 cmvýška: 127 cmtvrdost matrace: T3 - středně tvrdávýška topperu: 4 cmvýška ložné plochy od země: 58 cmtloušťka čela: 33 cmvýška nožiček: 5 cmrozměr úložného prostoru (2x): 88x31x69/89 cmRozměry lůžka: 160 x 200 cm180 x 200 cmNosnost:70 - 100 kg / lůžkoHmotnost:188 / 202 kgDodáváno v demontu. Celkem kartonů: 5DŮLÉŽITÉ: Cena přepravy NEZAHRNUJE výnos zboží do bytu / domu. Při vykládce je NUTNÁ asistence 2 lidí (řidič přepravní společnosti není schopen postel vyložit sám vlastními silami). 

Nazouvací tenisky pro citlivá chodidla, z pružné tkaniny
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nazouvací tenisky pro citlivá chodidla, z pružné tkaniny
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Stylové a pohodlné, nazouvací tenisky z pružné tkaniny jsou vhodné i pro citlivá chodidla. Originální svršek z matného a lesklého textilu oddělený pružným páskem. Velmi pohodlné. Z pružné a prodyšné tkaniny. Technologie Strobell, bez nepříjemných švů: tradiční metoda spočívající v našití svršku přímo k podrážce, aby bota získala maximální flexibilitu, jemnost, pružnost a robustnost. Vyjímatelná stélka. Polopevný opatek. Poutko pro snadné obutí. Protiskluzová pružná podrážka. Lehké a příjemné na nošení. Vyrobeno v Itálii. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Barefoot tenisky Barebarics Axiom - Dark Blue & White Velikost: 41
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Axiom - Dark Blue & White Velikost: 41
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Použité materiály Při výrobě byly použity udržitelné a veganské materiály s výbornou stálostí barev, prodyšností a odolností vůči roztrhnutí a oděru. Svršek se skládá z mikrovlákna a polyesteru. Taktéž jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. nejlepší vlastnosti.Podšívka je vyrobena z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Tento typ podšívky urychluje proces odvodu a absorpce potu, díky čemuž zůstává kůže suchá. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá pro prestižní modely obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích.Podešev je zhotovena z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli.Stélka je složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu. Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezována a přirozeně se posilují.Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka - Tloušťka 4mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze. Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

TECNICA-Magma 2.0 GTX Ms dark piedra/true lava Šedá 42
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TECNICA-Magma 2.0 GTX Ms dark piedra/true lava Šedá 42
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Nízké turistické boty vynikají kvalitním provedením a prodyšným svrškem ze semiše. Jsou vhodné pro letní turistiku nebo běh v horském terénu. Odolný svršek poskytne potřebnou ochranu Vašim nohám. Lehká konstrukce potěší každého turistu, stejně jako komfort a pohodlí, které boty do hor nabízejí. Trekkové boty disponují polstrovaným límcem a vnitřní stélkou Ortholite. Výhodou je membrána Gore-Tex Extended Comfort, která udrží Vaše nohy v suchu a pohodlí za všech podmínek. Outdoorová obuv zajistí vynikající komfort a ochranu díky inovativnímu anatomickému kopytu, předtvarované stélce a mezipodešvi EVA. Ta plní úlohu tlumení nárazů. Nadrozměrná pata se stabilizačními lamelami poskytuje bezkonkurenční brzdění a lepší výkon při sjezdu dolů. Obuv Tecnica se váže na klasické šňůrky. Multitrakční podrážka vyrobená technologií Vibram® Litebase™ a směsovou gumou Megagrip™ je zárukou optimální přilnavosti za sucha i za mokra. Tato all-mountain bota s novou úrovní přilnavosti je zárukou Vaší spokojenosti. Detaily produktu: nízká turistická obuv pánská odolný a prodyšný svršek ze semiše lehká konstrukce vázání na šňůrky anatomicky tvarovaná vnitřní stélka Ortholite mezipodešev EVA tlumí nárazy zpevněná pata se stabilizátory multitrakční podrážka Vibram poskytne optimální přilnavost membrána Gore-Tex Extended Comfort EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Demar LUNA 0220 A dámské zateplené holínky modré
464 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Demar LUNA 0220 A dámské zateplené holínky modré
464 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Představujeme vám dámské pracovní zateplené holínky Demar LUNA - spolehlivý a stylový společník pro práci na zahradě a procházky za deštivého počasí. Tyto holínky vás nadchnou svou pohodlností a lehkostí, ať už se vydáváte do práce nebo si užíváte volný čas na venkovních procházkách.Co dělá tyto holínky tak výjimečnými? Materiál z kopolymeru EVA, který slouží jako vynikající izolant, zaručuje, že vaše nohy zůstanou teplé a suché i za chladnějšího a deštivého počasí. Díky tomu jsou holínky Demar LUNA ideálním řešením pro deštivé jarní a podzimní dny, kdy potřebujete spolehlivou ochranu a pohodlí.Holínky jsou nejen pohodlné, ale také extra lehké, což zajišťuje, že nebudou představovat žádnou zátěž pro vaše nohy a umožní vám volně se pohybovat a cítit se pohodlně i po celý den. Při práci na zahradě nebo procházkách v mokré trávě oceníte jejich snadné nošení a skvělou izolaci.Vložka vyrobena ze syntetického materiálu dodává další úroveň komfortu a může být snadno vyjmuta a vyprána při teplotách do 40°C, což zaručuje, že vaše nohy budou vždy čisté a svěží. Zároveň mají holínky možnost být používány i bez vložky, což je skvělá vlastnost pro různé teplotní podmínky a vaše osobní preference.Dámské pracovní zateplené holínky Demar LUNA disponují certifikátem pracovní obuvi - označení CE, což zaručuje jejich kvalitu a bezpečnost. S touto obuví můžete mít jistotu, že jste vybaveny spolehlivými a certifikovanými holinkami, které splňují nejvyšší standardy.Vyberte si barvu, která vám nejvíce vyhovuje - zelená nebo červená - a pořiďte si dámské pracovní zateplené holínky Demar LUNA.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.     EU      Délka vnitřní stélky  36/37 235 mm 37/38 238 mm 38/39 248 mm 39/40 252 mm 40/41 255 mm 41/42 267 mm Váha: 482 g/ pár (včetně vložky) / Velikost 38/39Výška: 295 mm / Velikost 38/39 Dámské pracovní zateplené holínky jsou pohodlné a extra lehké

Mučenka jedlá, marakuja - nať nařezaná - Passiflora edulis - Herba passiflorae 50 g
91 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Mučenka jedlá, marakuja - nať nařezaná - Passiflora edulis - Herba passifloraeSušená, nařezaná nať mučenky. Mučenka je bylinka vhodná pro lepší zvládání stresových situací, uklidnění a zlepšení spánku. Působí blahodárně k udržení rovnováhy emočního komfortu. Pomáhá k dosažení zdravého spánku i v případě, že je organizmus pod stresovou zátěžovou s přítomnou nespavostí.Plody mučenky, které jsou často označovány jako maracuja, jsou velmi oblíbeným ovocem.Příznivé účinky mučenky:podpora zdravého spánku,uvolňuje napětí.PoužitíSušenou nať mučenky můžete použít k výrobě nálevu nebo tinktury.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

DD Step s015-321 Royal Blue Velikost: 19
1 129 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
DD Step s015-321 Royal Blue Velikost: 19
1 129 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kožené dětské boty DD Step 015 v tmavě modré barvě s dětským motivem lvíčka, s hnědou podrážkou.DD step 015, nově značené jako s015 označující koženou variantu - boty, které mají prvky barefoot i klasického stylu. Širší přední část, dostatek místa pro prsty a ohebná podrážka a na druhé straně pevný opatek pro správné držení nohy a kotníku. Zapínání na dva suché zipy pro optimální upevnění na noze. Tenká gumová podrážka, kožený vnitřek, stélka, i svrchní část. Sednou na normální i širší nožky, padnou také na vyšší nárt.Sednou na: normální a širší nožky, vhodné i pro vyšší nárt, nejsou vhodné pro dominantní palecZapínání: dva suché zipy - spodní reguluje výšku nártu a horní přitahuje botu ke kotníkuOpatek: zpevněnýPodrážka: poměrně tenká, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopáníJazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty, velmi dobře se nazouvají i dětem s vysokým nártemStélka: vyjímatelná, s pouze naznačenou podporou klenby a minimálním tvarováním, ohebná, pěnová s nášlapem z kůže - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky - šířka19 - 12,5 cm - 5,5 cm20 - 13,0 cm - 5,7 cm21 - 13,7 cm - 5,9 cm22 - 14,5 cm - 6,1 cm23 - 15,0 cm - 6,3 cm24 - 15,8 cm - 6,5 cm

TECNICA-Magma S GTX Ms rich bosco/true laterite Zelená 46,5
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TECNICA-Magma S GTX Ms rich bosco/true laterite Zelená 46,5
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Turistická obuv Tecnica Magma je navržena pro turistiku, běh a lezení ve všech druzích technického horského terénu. Trailové boty spadají do kategorie All-mountain, takže jsou vhodné pro všechny povrchy. Tyto trailové boty do přírody jsou skutečný obojživelník. Poskytují vysokou úroveň přilnavosti za mokra i za sucha, na skalách, štěrku či jiném terénu. Zároveň chrání chodidla před tvrdým povrchem, skalami či ostrými kameny. Tyto běžecké boty do lesa jsou mimořádně pohodlné a poskytnou vám přirozený pocit při běhu. Rychlou akceleraci zaručí rocker mezipodešve a jedinečný zaoblený tvar špičky. Pánské all-mountain boty se výborně přizpůsobí chodidlům, mají klasické šněrování a dobře přilnou na nohu. Větší vystřižený lem zaručí pohodlí a volnost pohybu nohy i při těch nejdynamičtějších pohybech po skalách či v členitém terénu. Jsou vhodné jak pro rodinný výlet, tak pro rychlou celodenní túru v náročném terénu. Unikátní dezén vícevrstvé podrážky je inspirován designem enduro pneumatik MTB vyrobený s technologií Vibram Litebase a směsovou gumou Megagrip, která nabízí optimální přilnavost na všech površích za sucha i mokra, u schodu z kopce i do kopce. Mimořádně široký tvar paty zaručí stabilitu i při strmém sestupu. Dvě gumová stabilizační žebra na každé straně zajistí vyvážení při prudkých brzděních i na sutinách, štěrku a volných kamenech. Tuto trailovou obuv lze tvarovat na míru běžce v oblasti paty a klenby. Vnitřní vložka obuvi je předtvarovaná. Výhodou obuvi Tecnica Magma je membrána Gore-Tex, která je zárukou pohodlí i ve vlhkém či mokrém prostředí. Boty na turistiku jsou přesto dostatečně prodyšné. Detaily produktu: pánská turistická obuv vhodná i pro běh v terénu, lezení a traily all-mountain odolný a prodyšný svršek vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu přirozený pocit při běhu tvar špičky a rocker zaručí rychlou reaktivitu bot pro zrychlení či zpomalení klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase a guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech vyvážené a přizpůsobivé předtvarovaná vnitřní vložka CAS tvarování - tvarovatelná pata a klenba membrána Gore-Tex je zárukou pohodlí ve všech podmínkách EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Toga Cvičky gumotextilní bílá
330 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Toga Cvičky gumotextilní bílá
330 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Klasické cvičky, známé také jako JARMILKY, které jsou populární již mnoho let a na své popularitě neztrácejí, obzvláště při školním tělocviku. Tyto cvičky jsou vyrobené z pevné textilního materiálu (bavlna) s gumičkou přes nárt, podešev je z kaučuku a protiskluzová. Tato obuv je určena na víceúčelové, hlavně však na sportovní použití. Označení velikostivelikost EUDélka vnitřní stélky 15EU 2214,5 cm 15,5EU 2315 cm 16EU 2415,5 cm 16,5EU 2516 cm 17EU 2616,5 cm 17,5EU 2717 cm 18EU 2817,5 cm 19EU 2918,5 cm 20EU 3019,5 cm 21EU 3220,5 cm 22EU 33,521,5 cm 22,5EU 3422 cm 23EU 3523 cm 24EU 3724 cm 25EU 3825 cm 26EU 3925,5 cm 27EU 4126,5 cm 28EU 4227,5 cm

Sněhule Keen Snow Troll WP Black/Silver Velikost: 27/28
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sněhule Keen Snow Troll WP Black/Silver Velikost: 27/28
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Odolné dětské sněhule Keen SnowTroll WP zaručují opravdové pohodlí a můžete se na ně spolehnout v každé zimní situaci. Máte chatu opravdu na horách, trávíte hodně času na sněhu, nebo chcete pro své dítě to nejlepší do lesní školky? Toto jsou ty pravé boty na zimu. Sednou na širší nožky, na normální až vyšší nárt. Na vrchu je odolný syntetický materiál, ten společně s membránou Keen Dry membránou a PFC free impregnací dokonale ochrání vaše nohy i za hustého deště/sněžení/v břečce...prostě za jakékoli zimní situace. Keen uvádí, že boty jsou vhodné až do -40°C.Skvělý je také pásek stahující sněhule okolo kotníku - díky němu se v nich chodí výrazně snáz než v jakýchkoli jiných. Samozřejmostí je také stahování na vrchu, proti padání sněhu dovnitř boty.Boty také mají vyjímatelnou vnitřní vložku, která podporuje tepelnou izolaci. Při vyšších teplotách je možné je nosit i bez této vložky. Zároveň díky možnosti vyjmutí je možné boty rychleji vysušit v případě, že se zpotí nožky.Sednou na: široké nožky, na normální a vyšší nártZapínání: suchý zip okolo kotníku + stahování ve vrchní částiOpatek: pevný - podporuje správné postavení nohyPodrážka: pevnější, s hrubším vzorkem do terénu, vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, lepenáMembrána: ano, funkční membrána Keen.dry - díky ní jsou nepromokavé a zároveň prodyšnéVložka: boty mají vyjímatelnou vnitřní vložku, která doplňuje tepelnou izolaci, dají se nosit i bez této vložkySLOŽENÍ: Svršek - syntietika, podšívka - syntetika, podrážka - syntetikaNámi naměřené vnitřní délky měřidlem Plus12 - tabulka KEEN nesedí.Velikost EU (US) - vnitřní délka:25/26 (US 9) - 17,0 cm27/28 (US 10) - 17,8 cm29 (US 11) - 18,6 cm30 (US 12) - 19,5 cm31 (US 13) - 20,4 cm32/33 (US 1) - 21,3 cm34 (US 2) - 22,0 cm35 (US 3) - 22,8 cm36 (US 4) - 23,5 cm37 (US 5) - 24,4 cm38 (US 6) - 25,1 cm  

Botas BALET JR béžové cvičky
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Botas BALET JR béžové cvičky
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Taneční cvičky v dětských velikostech. Měkký a lehký svršek z přírodní usně zaručuje pohodlí a dokonalé přizpůsobení. Bezpečné a pevné uchycení pružinkou k noze. Podešev z velurové štípenky vykazuje vysokou flexibilitu a přilnavost k noze.

Bama Fresh Shoe Vložka Bama Fresh Women (6 párů)
131 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bama Fresh Shoe Vložka Bama Fresh Women (6 párů)
131 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ultratenká,parfémovaná, prodyšná, celodenní použití, v 1. balení je 6 párů.

PÁNSKÁ MODRÁ MIKINA BX2195 Velikost: L
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
PÁNSKÁ MODRÁ MIKINA BX2195 Velikost: L
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

velikost (A) (B) (C) (D)M64507751L66528052XL68548253Tolerance +/- 2 cm.

ŠEDÁ MIKINA KAPPA VEIL HOODED 707117-18M Velikost: M
912 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ŠEDÁ MIKINA KAPPA VEIL HOODED 707117-18M Velikost: M
912 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

VelikostSMLXLXXLHrudník82-8586-8990-9394-9798-101Pas65-6768-7172-7576-7980-84Boky93-9697-100101-104105-107108-112* rozměry jsou uvedené v cm. Uvedené rozměry představují celkový obvod.

TMAVĚ MODRÁ VELUROVÁ MIKINA S KAPUCÍ A NA ZIP BX5541 Velikost: XL
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TMAVĚ MODRÁ VELUROVÁ MIKINA S KAPUCÍ A NA ZIP BX5541 Velikost: XL
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka707274Od podpaží k podpaží555759Rukáv od krku777879Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

MIKINA UNDER ARMOUR RIVAL FLEECE SIGNATURE HOODIE 1366363-432 Velikost: L
1 264 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024
MIKINA UNDER ARMOUR RIVAL FLEECE SIGNATURE HOODIE 1366363-432 Velikost: L
1 264 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

VelikostHrudníkPasXS76-8167-70S86-9272-76M96-10280-85L106-11289-94XL116-12299-1042XL127-132109-1163XL137-142121-1274XL147-153132-1385XL157-163144-150* rozměry jsou uvedené v cm. Uvedené rozměry představují celkový obvod.

Vlnka Bačkory z vlněného filcu na suchý zip - béžová
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Bačkory z vlněného filcu na suchý zip - béžová
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Měkké domácí bačkory z pevného vlněného filcu využijete v teplém a i studeném počasí. Díky zapínání na suchý zip se bačkory hodí i pro širokou nohu, vysoký nárt, nebo pokud trpíte otoky nohou. Svršek bačkor je ovčí vlna zpracována do podoby filcu, což je pevný a odolný materiál. Je ale zároveň velmi lehký, takže vás boty nezatěžují. Vlna z oveček přírodní, obnovitelný materiál, ve kterém se nemnoží bakterie a tak ani nevzniká nepříjemný zápach. Materiál: Svršek: 100% ovčí vlnaVnitřek, stélka: 100% bavlnaPodrážka: kaučukParametry:Určení: PánskéBarva: BéžováRoční období: CeloročníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlnaKolekce: Bačkory z vln. filcu na suchý zip

COLOR KIDS-Boots W. String & Stopper total eclipse Modrá 29
1 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
COLOR KIDS-Boots W. String & Stopper total eclipse Modrá 29
1 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Chlapecká obuv značky Color Kids. Hledáte zimní boty, které výborně chrání i ve velmi chladném a nepříznivém počasí? Vyberte chlapecké sněhule Color kids. Sněhule pro kluky potěší vynikající voděodolností a větruvzdorností. Chlapecké zimní boty lze upravit a stáhnout pružnou gumičkou se stopperem. Zimní boty pro kluky jsou vhodné až do teploty -15°C, čímž spolehlivě chrání a izolují i v mrazivém počasí. Chlapecké zimní boty jsou nepromokavé. Vnitřní vložka se dá celá vyjmout a můžete ji, v případě potřeby, jednoduše vysušit. Chlapecké boty do sněhu mají robustní podrážku, která je zároveň protiskluzová. Bonusem jsou reflexní prvky, které zlepšují viditelnost za zhoršených světelných podmínek. Chlapecké boty na zimu jsou dobrými společníky pro běžné nošení, outdoorové aktivity a hry ve sněhu. Detaily produktu: chlapecké nepromokavé sněhule vysoký střih pružná gumička se stopperem ke stažení vhodné do teploty až -15 °C voděodolné větruodolné vyjímatelná vnitřní vložka protiskluzová podrážka reflexní prvky

Kotníkové pohodlné boty
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kotníkové pohodlné boty
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Hezké kotníkové boty na podpatku se postarají o pohodlnou chůzi. Široká postranní pruženka. Pevný opatek. Praktický zip. Protiskluzová podrážka.

Wojtylko 3Z24099 růžové dětské zimní boty
895 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Wojtylko 3Z24099 růžové dětské zimní boty
895 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská zimní vycházková kotníčková obuv se zalepováním na suchý zip.Obuv je vyrobena z kombinace syntetického a textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena chlupatou textilní podšívkou.SOFTSHELL Waterproof membrána - zamezuje promočení.Váha jednoho páru: 380 gZimní boty značky Wojtylko.Barva: RůžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 13 cmPodpatek: 2 cm

HOFI Glass Pro Watch ochranné sklo na Samsung Galaxy Watch 4 / 5 / 6 40mm
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné sklo na displej hodinek se vyznačuje velmi tenkým povlakem a disponuje tvrdostí 9H. Díky tomu je sklo odolné vůči poškrábání a je pokryto oleofobní vrstvou, která zabraňuje otiskům prstů nebo jiným nečistotám na obrazovce. Sklo je křišťálově čisté a dokonale odráží zobrazené barvy. Nemá to žádný vliv na citlivost dotyku. Sklo je určeno především k ochraně obrazovky před poškrábáním a minimalizuje riziko poškození obrazovky při nečekaném pádu.Upozornění: Sklo je určeno pouze na plochou část displeje. V důsledku různého frézování hran displejů se po instalaci ochranné fólie/skla mohou kolem displeje vytvářet jemné vzduchové bubliny. Toto je přirozená situace a závisí na samotné obrazovce.Návod k instalaciNejprve důkladně vyčistěte obrazovku hodinek a ujistěte se, že je povrch zcela suchý. Odstraňte část fólie chránící lepidlo – to je strana, která se nalepí přímo na displej. Zarovnejte sklíčko s hodinkami, poté odlepte zbytek fólie a jemně přitlačte okraj po okraji.Vlastnosti ochranného skla:• Chrání displej před nárazem, pádem a poškrábání• Neovlivňuje funkce dotykového displeje• Tvrdost 9H• Formát: 2.5D• Tloušťka skla: 0.26mm• Obsah balení: sklo, instalační sada

Postel CAPREOL, 90x200, masiv borovice/moření šedé
4 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel CAPREOL, 90x200, masiv borovice/moření šedé
4 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel 90x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 90x200 cm. Barva moření: šedá Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 99 x 205 cm Ložná plocha: 90 x 200 cm Výška čela za hlavou: 67 cm Výška čela u nohou: 34 cmVýška montování roštu: 22,5 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 20 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 32 cm Rozměr nohy postele: 12,2x2,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Pružné baleríny z kůže a textilu
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pružné baleríny z kůže a textilu
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pružné a lehké baleríny jsou přímo stvořené na procházku městem. Svršek a stélka z kvalitní kůže. Vpředu a vzadu detaily pruženky. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti a to zejména do deště.

Kotníkové boty "Jan"
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kotníkové boty "Jan"
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Výška ke kotníkům s polstrovanou holení, heboučký lem, zip po obou stranách - pohodlné nošení. Perfektní společník do sychravé zimy - jistý krok a snadné kombinování. Podpatek cca 4 cm.

Vlnka Dámské korkové anatomické sandály Jindra - růžová
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Dámské korkové anatomické sandály Jindra - růžová
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nadčasové, pohodlné sandály z přírodních materiálů si prostě musíte oblíbit. Kožené pásky si přezkami nastavíte přesně podle sebe, takže vám sandály padnou i když máte široké chodidlo nebo vysoký nárt. Korek použitý pro podešev sandálů je měkký přírodní materiál, který tlumí nárazy nohy při každém kroku. Kožená stélka je tvarovaná pro podporu klenby a tím přispívá k pohodlnosti sandálů i při celodenním nošení. Materiál: Svršek, stélka: hovězí kůže Podrážka: korek, EVAParametry:Roční období: LetníDruh zapínání: S přezkouTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: KorekKolekce: Dámské korkové Jindra

KAYLAND-Duke Gtx, Black/Green Černá 41
4 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
KAYLAND-Duke Gtx, Black/Green Černá 41
4 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

Tenisky s tkaničkami ORBIT LOW FILA®
1 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tenisky s tkaničkami ORBIT LOW FILA®
1 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tenisky s tkaničkami ORBIT LOW FILA® ve sportovním stylu 80. let pro milovníky retro módy. Tenisky s tkaničkami ORBIT LOW FILA®. Ploché tkaničky. Výšivka loga FILA na vnější straně. Vpředu zesílení. Opatek. Členitý střih boků. Vzorovaná podrážka.

Ažurové polobotky zn. Jana
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ažurové polobotky zn. Jana
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Klínový podpatek a sportovní styl, to jsou hlavní přednosti módních ažurových polobotek zn. Jana. Zapínání na suchý zip. Ažurový svršek. Opatek. Komfortní.

Zdravotní pantofle Peon PE/191-4S Velikost: 39
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Zdravotní pantofle Peon PE/191-4S Velikost: 39
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zdravotní pantofle Peon PE/191-4S s korkovou mezipodešví. Nazouváky mají anatomicky tvarovanou koženou stélku a bílou podrážku, která nedělá šmouhy. Vrchní část z potištěné kůže s potiskem srdíček se dá nastavit dle potřeby suchým zipem. Splňují požadavek ITC "lehká otevřená pracovní obuv".- Sednou na: normálně široké nohy - díky dvěma nastavitelným páskům se velmi dobře přizpůsobí šířce nohy i výšce nártu- Zapínání: dva nastavitelné pásky na suchý zip- Stélka: tvarovaná, kožená, s mírnou podporou podélné i příčné klenby, patní lůžkoSLOŽENÍ: Svršek - kůže, stélka - kůže, podrážka - korek + syntetická gumaVelikost - délka stélky:36 - 22,6 cm37 - 23,5 cm38 - 23,6 cm39 - 24,2 cm40 - 25,0 cm41 - 25,5 cm