James & Nicholson Pánský bavlněný svetr JN659 - Šedý melír | XL
842 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
James & Nicholson Pánský bavlněný svetr JN659 - Šedý melír | XL
842 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánský bavlněný svetr JN659 - Šedý melír | XL od výrobce James & Nicholson. Produkt je dostupný za 7 dní.

Boční ochranné lišty Škoda Yeti 2009-2017
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Boční ochranné lišty Škoda Yeti 2009-2017
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Škoda Yeti.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí balení. 

Ochranná lišta hrany kufru VW Tiguan 2016- (vnitřní, matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Tiguan 2016- (vnitřní, matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Tiguan je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel IDRIS Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Inari 96
22 969 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace. 

Y.S. Park 101 - Tupírovací hřeben se špičkou 216 mm YS Park 101: Bílý
240 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ideální hřeben pro vlasy střední délky všech tvarů a typů. Vhodný pro tupírování, trvalou či barvení vlasů a výčesy. Vlastnosti:Stupňování zoubků - mezery mezi jednotlivými zoubky se postupně zužují, vlasy jsou napnuté rovnoměrně a manipulace s vlasy je snadná.Délka hřebenu: 216 mmPřednosti:Díky svému speciálnímu materiálu Ultem jsou hřeben Y.S. Park extrémně lehké, s maximální odolností poškození vlivem vysokých teplot a chemických látek.Otvory v hřebenech zajišťují vyšší pružnost, nižší váhu a příjemný úchop tak, aby práce s hřebenem byla co nejefektivnější.Kratší zub určený pro separaci vlasů.Vysoká tepluodolnost: u barevných variant až do 220 °C, u černých (obsahující karbonové vlákna) do 150 °C.Y.S. ParkProfesionální kartáče, hřebeny a doplňky Y.S. Park jsou vyráběny v Japonsku z kvalitních, profesionálních a inovativních materiálů. Každý výrobek značky Y.S.Park byl pečlivě navržen tak, aby vyhovoval potřebám profesionálních kadeřníků s maximální efektivitou a jednoduchostí. Inovativní přístup, promyšlenost a eco-friendy filozofie dělá z Y.S. Parku celosvětově nedostižitelného lídra.

Affinage Kitoko Nutri Restore Cleanser 250ml - Posilující šampon
438 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Affinage Kitoko Nutri Restore Cleanser 250ml - Posilující šampon
438 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kitoko Nutri-Restore kůra byla vyvinuta, aby oživila a posilnila lámavé, poškozené a chemicky zničené vlasy. Zanechává vlasy nádherně vyživené a chrání je před dalším poškozováním. Kitoko Nutri-Restore šampon obsahuje: Smektický jíl - vlasy jemně čistí. Snižuje frekvence mytí a zatěžování vlasů, vyvažuje sekreci kožního mazu, zabraňuje odlupování pokožky. Zlepšuje celkovou vitalitu vlasů, pomáhá proti jejich padání. Napomáhají tomu, aby byly vlasy krásné a lesklé.  Ibišek (Hibiscus) - je výborným zdrojem antioxidantů,  používá se jako prevence vypadávání vlasů a proti roztřepeným konečkůmZelený čaj - je bohatým zdrojem panthenolu a vitaminů E a C, které pomáhají stimulovat právě růst vlasů. Zelený čaj pak také dokáže posílit slabé vlasy a ošetřit suché či poškozené vlasy. Zároveň také bojuje proti roztřepeným konečkům.Nektar z tulipánů - vlasy hydratuje a silně vyživuje.Obsahuje formuli na ochranu barvy, PH 3,5 - 4,5Karité, NMF pro zjemnění a redukci statiského náboje. Hydratuje, vyživuje a chrání vlasy a pokožku hlavyVitamíny A a ETechnologie elektronových přijímačů obohacena silnými antioxidantem bojuje proti volným radikálům, škodlivému UV záření, a tím chrání vlasy a pokožku hlavy. Snižuje efekt elektrizování vlasů.Neobsahuje žádné sulfáty, silikony, parabeny, vosky a minerální soli. Použití: Vmasírujte do vlhkých vlasů, dobře napěňte a důkladně opláchněte. Podle potřeby opakujte. Affinage Kitoko®Inspirovaná bohatými přírodními zdroji Afriky, spojuje přírodu a vědu a nabízí odbornou terapii pro všechny typy vlasů a všechny problémy – poskytuje starostlivou péči a smyslovou zkušenost. Tato luxusní řada přípravků k ošetření vlasů v salónu i doma v sobě spojuje vyživující přírodní výtažky a jedinečnou technologii pro odhalení přirozeně krásných, zdravých vlasů. Každý produkt Kitoko® obsahuje jedinečnou rostlinnou směs, odborně vybranou našimi chemickými experty kvůli svým skvělým omlazujícím a regeneračním vlastnostem, které se cíleně zaměřují na konkrétní problém s vlasy nebo pokožkou hlavy. Ve spojení s naší jedinečnou technologií Electron Acceptor Technology® a extra šetrným složením naše pokroková vlasová terapie Kitoko® promění vaše vlasy a zajistí skutečné, bezkonkurenční výsledky.

Adiel Dárková sada pro pár
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Adiel Dárková sada pro pár
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

ADIEL Dárková sada pro pár - doplňky stravyNadělte si dárek pro sebe a svého partnera v podobě doplňků stravy v ADIEL Dárkové sadě pro pár. Balíček obsahuje Vitamíny Fertilon FORTE a Fertilona FORTE obsahující Zinek, který působí příznivě na plodnost a reprodukci, pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem, má pozitivní vliv na proces dělení buněk. Macu peruánskou podporující plodnost, sexualitu, vytrvalost a vitalitu. Kyselinu listovou, která pomáhá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, udržuje normální funkci imunitního systému a podílí se na procesu dělení buněk. Dále pro muže bylinku Kotvičník zemní podporující pohlavní orgány a hormonální aktivitu muže. Pro ženu bylinku Drmek zajišťující menstruační komfort, ulevuje při premenstruačním syndromu.LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16. května 2012, platné od 14.12. 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Bližší informace o účincích použitých bylin najdete v herbáři bylin. Pro něj:ADIEL FertilON forte plus - Vitamíny pro muže 60 kapslí - doplněk stravyADIEL FertilON forte jsou vitamíny pro muže s unikátním složením v celulózových kapslích. Jedná se o vitamínový doplněk stravy pro muže, jehož obsahem je významná bylina maca peruánská podporující plodnost muže, jeho vytrvalost a vitalitu. Obsahuje spoustu vitamínů skupiny B, zejména vitamín B6, který reguluje hormonální aktivitu muže a vitamín B2 přispívající normálnímu stavu sliznic. Všechny vitamíny jsou nadávkovány do celulózových kapslí. Celulózové kapsle se snadněji polykají a lepé se vstřebávají. Jsou vhodné pro vegetariány a vegany. Produkt je české výroby. Jaké účinky mají vitamíny obsažené ve vitamínech FertilON?Zinek - působí příznivě na plodnost a reprodukci, udržuje normální hladinu testosteronu v krvi, napomáhá udržovat imunitní systém, pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem, má pozitivní vliv na proces dělení buněkSelen - působí příznivě na tvorbu spermií, napomáhá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Podporuje funkci imunitního systému. Působí příznivě na činnost štítné žlázyVitamín B6  - napomáhá činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, reguluje hormonální aktivity. Podporuje normální syntézu cysteinu. Má pozitivní vliv na tvorbu červených krvinek a činnost nervové soustavuPeruánská maca - podporuje plodnost, sexualitu, vytrvalost a vitalitu, je přírodním zdrojem fytoestrogenu, udržuje fyzické a duševní zdravíVitamín B3 - udržuje snížení míry únavy a vyčerpání, napomáhá psychické činnosti, udržuje činnost nervové soustavyVitamín B2 - Udržuje činnost nervové soustavy. Napomáhá udržení normálního stavu sliznic, červených krvinek, pokožky a zraku. Pomáhá ochraňovat buňky před oxidativním stresemZelený čaj - je antioxidant, urdžuje duševní stav a výkonKyselina listová  - pomáhá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, působí příznivě na metabolismus homocysteinu, udržuje normální funkci imunitního systému, podílí se na procesu dělení buněk, má příznivé účinky na snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normální psychické činnosti.Důležité informace a dávkování naleznete zde.ADIEL Kotvičník zemní FORTE s vitamínem E 90 kapslí - doplněk stravyDoplněk stravy ADIEL Kotvičník zemní forte s vitamínem E obsahuje známou bylinu Kotvičník zemní (Tribulus terrestris), která podporuje pohlavní orgány a hormonální aktivitu muže, přispívá ke správné funkci močové soustavy, podporuje zdraví úst, dásní a pokožky. Vhodné pro sportovce.Jaké účinky má Tribulus terrestris?Kotvičník zemní - podporuje pohlavní orgány a hormonální aktivitu muže, přispívá ke správné funkci močové soustavy, podporuje zdraví úst, dásní a pokožkyVitamín E - chrání buňky před volnými radikály Důležité informace a dávkování naleznete zde. Pro ní:1x Vitamíny pro ženy FertilONA -  doplněk stravyADIEL vitamíny pro ženy FertilONA forte plus s unikátním složením v celulózových kapslích. Jedná se vitamínový doplněk stravy pro ženy, jehož obsahem je kvalitní Andská bylina maca peruánská, která je považovaná za přírodní fytoestrogen, podporuje hormonální systém ženy, její plodnost a sexualitu. Zinek působící příznivě na plodnost a reprodukci, udržuje normální hladinu testosteronu v krvi, napomáhá udržovat imunitní systém a pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem.Jaké účinky mají vitamíny obsažené v FertilONA?Zinek - působí příznivě na plodnost a reprodukci, udržuje normální hladinu testosteronu v krvi, napomáhá udržovat imunitní systém, pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem, má pozitivní vliv na proces dělení buněkPeruánská maca - podporuje plodnost, sexualitu, vytrvalost a vitalitu, je přírodním zdrojem fytoestrogenu, udržuje fyzické a duševní zdraví, napomáhá hormonálnímu systémuHořčík - udržuje správný stav kostí a zubů, podporuje psychickou činnost a činnost svalů, podílí se na procesu dělení buněkVitamín C - přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů. Pomáhá k ochraně buněk před oxidativním stresem, snižuje míru únavy a vyčerpání. Zvyšuje vstřebácání železa a přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Podporuje činnost nervové soustavy a psychické činnostiVitamín B3 - udržuje snížení míry únavy a vyčerpání, napomáhá psychické činnosti, udržuje činnost nervové soustavyŽelezo - přispívá k normálnímu fungování paměti, pozornosti, reakčním a vyjadřovacím schopnostem, napomáhá k tvorbě červených krvinek a hemoglobinu, snižuje míru únavy a vyčerpání, podílí se na procesu dělení buněkVitamín B2 - Udržuje činnost nervové soustavy. Napomáhá udržení normálního stavu sliznic, červených krvinek, pokožky a zraku. Pomáhá ochraňovat buňky před oxidativním stresemVitamín E - pomáhá chránit buňky před oxidativním stresemVitamín B6  - napomáhá činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, reguluje hormonální aktivity. Podporuje normální syntézu cysteinu. Má pozitivní vliv na tvorbu červených krvinek a činnost nervové soustavuKyselina listová  - pomáhá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, působí příznivě na metabolismus homocysteinu, udržuje normální funkci imunitního systému, podílí se na procesu dělení buněk, má příznivé účinky na snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normální psychické činnosti.Selen - působí příznivě na tvorbu spermií, napomáhá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Podporuje funkci imunitního systému. Působí příznivě na činnost štítné žlázyDůležité informace a dávkování naleznete zde.Drmek FORTE s vitamínem E - doplněk stravyDoplněk stravy ADIEL Drmek FORTE  s vitamínem E obsahuje známou bylinu Drmek obecný, který zajišťuje menstruační komfort ženy, ulevuje při premenstruačním syndromu, vhodný pro ženy v období menopauzy, je antioxidant. Přispívá k normálnímu fungování paměti, pozornosti, reakčním a vyjadřovacím schopnostem. Vitamín E pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem. Jaké účinky má drmek obecný a vitamín E?Drmek - zajišťuje menstruační komfort, ulevuje při premenstruačním syndromu, pomáhá ženám v období menopauzy, je antioxidant. Přispívá k normálnímu fungování paměti, pozornosti, reakčním a vyjadřovacím schopnostemVitamín E - pomáhá chránit buňky před oxidativním stresemDůležité informace a dávkování naleznete zde.UpozorněníVitamíny Fertilona forte plus nejsou vhodné pro děti, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Fertilona forte plus vitamíny pro ženy jsou potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Přípravky nedoporučujeme kombinovat s hormonálními léky a antibiotiky. Lze je užívat společně s tinkturou nebo čajem. Pokud užíváte jakékoliv léky, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem na kombinaci s bylinnými přípravky.ADIEL DRMEK forte s vitamínem E je registrovaným přípravkem na Ministerstvu zemědělství jako potravinový doplněk. Přípravky nedoporučujeme kombinovat s hormonálními léky a antibiotiky. Lze je užívat společně s vitamíny, tinkturou nebo čajem. Pokud užíváte jakékoliv léky, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem na kombinaci s bylinnými přípravky. Drmek obecný není vhodný pro děti, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Drmek je potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy.Vitamíny Fertilon forte plus nejsou vhodné pro děti, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Fertilon forte plus vitamíny pro muže jsou potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Přípravky nedoporučujeme kombinovat s hormonálními léky a antibiotiky. Lze je užívat společně s tinkturou nebo čajem. Pokud užíváte jakékoliv léky, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem na kombinaci s bylinnými přípravky.Kotvičník zemní forte není vhodný pro děti, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Kotvičník je potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy.

Nike Air Max LTD 3 M 43 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nike Air Max LTD 3 M 43 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv Nike Air Max LTD 3 M pro volný čas a pro příznivce sportovního městského stylu vám poskytuje pohodlí díky svršku ze syntetické kůže a polstrování s jednotkou Max Air pod patou. Flexibilní drážky v podešvi podporují plný rozsah pohybu vašich nohou. Viditelná jednotka Max Air v patě nabízí odpružení. Odolná mezipodešev v plné délce zajišťuje stabilitu. Síťovina v horní části umožňuje ventilaci Podešev z pevné pryže pro dlouhou životnost Svršek je z pravé a syntetické kůže pro dlouhou životnost a pohodlí Podšívka z textilu nabízí pohodlí a komfort pro vaše nohy

JAHU Ústní bavlněná rouška s kapsou na filtr a tkanicemi na zavázání + 1x NANO filtr
85 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Praktické a rychlé řešení pro zlepšení ochrany proti vdechovaným nečistotám, bacilům a smogu. Hodí všude tam, kde potřebujete dodržet vyšší hygienické nároky. Ústní rouška je určena pro tyto a podobné případy: péče o chronicky nemocné, práce ve výrobě a obchodech a jiné. Roušky jsou prodyšné a umožňují tak pohodlné dýchání. Výhodou je možnost praní a opakovaného použití. Filtr není možné prát, ale lze ho zbavit bakterií pomocí mikrovlnné trouby, žehlení na nejnižší stupeň nebo dezinfekce. Použít lze víckrát.Součástí balení je 1x bavlněná rouška 20 x 16 cm + 1x NANO filtr. Rouška se skládá ze tří vrstev:vnitřní strana 100% bavlna vnější strana 100% bavlnaNANO filtr, 13 x 18 cm

McDavid 651
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McDavid 651
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vynikající ochrana předloktí s technologii Hex ™ 9 mm. Ideální pro všechny kontaktní sporty. Technologie hDc ™ Moisture Management Technology pro řízení vlhkosti udržuje tělo v optimální teplotě a suchu. Lze prát v pračce. Návlek na předloktí s 9 mm Hex™ technologií.Komprese zachovává svalové teplo a návlek chrání před odřením a poškrábáním.hDc™ technologie reguluje tělesnou teplotu díky optimálnímu transportu vlhkosti a zvýšením ventilace, která vám dává pocit sucha.Obsahuje jeden pár Materiál: 80% nylon / 20% elastan, polyetylenová pěna

Vlnka Dámské důchodky z ovčí vlny na zip červená
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Dámské důchodky z ovčí vlny na zip červená
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tradiční důchodky jsou již po mnoho let velmi oblíbenou zimní obuví pro každého, kdo má rád pohodlí a nohy hezky v teple. Přestože jsou určeny především jako vycházková obuv do zimních měsíců, využití najdou i doma, díky silné podrážce a vysokému střihu totiž dobře izolují od chladné podlahy. Zimy se s důchodkami opravdu bát nemusíte, z vnitřní části jsou totiž vystlány ovčí vlnou od špičky až po horní okraj boty. Díky dlouhému kovovému zipu, který lze snadno rozepnout přes celý nárt, bude obouvání důchodek hračka. Volnější střih je vhodný i v případě, že máte vysoký nárt, široké chodidlo nebo vbočený palec. Dámské důchodky nabízíme až do velikosti 44, takže i pokud máte velkou nohu, případně potřebujete kvůli nemoci, úrazu nebo jiným důvodům větší velikost bot, u nás si vyberete. Důchodky s ovčí vlnou jsou vyráběny na Slovensku ve firmě s dlouhou tradicí. Pro výrobu důchodek se používají dva druhy podrážek, liší se však pouze vzhledově a vlastnosti si zachovávají stejné. Vnější materiál: filcVnitřní materiál: ovčí vlnaTento produkt je vyroben na Slovensku.

Vlnka Vložky do bot s ovčí vlnou
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Vložky do bot s ovčí vlnou
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vložky jsou opatřeny ovčí vlnou merino, která vyvíjí suché teplo, termoregulaci a izolaci pře chladem a vlhkem. Nabízíme speciální vložky do bot s ovčí vlnou, které jsou vyrobeny ze tří vrstev. Vrchní část je tvořena ovčí vlnou merino, která je vysoce hřejivá, termoregulační a antibakteriální. Uprostřed je izolační pěna, která podporuje celkovou ochranu před proniknutím chladu a zároveň celkově vytváří ovčí vložky pohodlnější. Ze spodní části se nachází izolační kovová fólie, která maximálně brání promočení, vylučuje vlhkost a celkově udržuje teplo chodidel. Ovčí vlna merino se vyznačuje vysokou jemností a hřejivostí. Termo vložky s ovčí vlnou doporučujeme do zimní obuvi, letní i pracovní. Díky celkové prodyšnosti jsou vhodné opravdu do všech druhů obuvi, jelikož ovčí vlna v zimě hřeje a v létě chladí. Vložky lze zastřihovat dle tvaru bot, tudíž je můžete použít i do dětských botiček.

American Club ES11-21 modré dětské polobotky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
American Club ES11-21 modré dětské polobotky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská celoroční rekreační obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže v kombinaci s textilem. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou.Váha jednoho páru: 260 gChlapecké celoroční polobotky.Barva: ModráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm

Bennon BASIC S3 High
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bennon BASIC S3 High
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tradiční kotníková obuv vhodná k univerzálnímu využití v různých typech venkovních i vnitřních provozů. Varianta S3 obsahuje bezpečnostní ocelovou tužinku a planžetu. • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň hydrofobní• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: D-SOLE• podešev: PU/PU SPARTACUS• tužinka/planžeta: ocel/ocelNorma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC

Jana 8-27207-28 bílo stříbrné dámské pantofle
995 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Jana 8-27207-28 bílo stříbrné dámské pantofle
995 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská letní vycházková nazouvací obuv.Boty značky Jana Relax Fit.Obuv je vyrobena z pravé přírodní kůže v kombinaci se syntetickým materiálem. Vnitřní část obuvi je vybavena pravou přírodní kůží na stélce a textilní podšívka. Nejvyšší pásek na nártu je nastavitelný pomocí suchého zipu.Váha jednoho páru: 650 gDámské letní nazouváky Jana.Barva: Šedá/stříbrnáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: KůžePodpatek: 4 cm

Pro Touch Classic III In Jr. 35 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pro Touch Classic III In Jr. 35 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská halová obuv Pro Touch Classic III je vyrobena ze syntetického svršku a pryžové podrážky, která nezanechává stopy na podlaze a výborně přilne k povrchu. Lehká mezipodešev z EVA materiálu poskytuje tlumení a lehkost. halová obuv mezipodešev z EVA materiálu odolná gumová podrážka materiál: syntetická kůže, guma

Frosch EKO dárková sada Oase Pomeranč
379 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Frosch EKO dárková sada Oase Pomeranč
379 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dodejte vašemu domovu jedinečnou atmosféru a provoňte ho pomocí přírodního pomerančového oleje. Lehká vůně pomerančů ulevuje při neklidu, úzkosti a depresi, navozuje pozitivní a hravou náladu a nabíjí energií. Bytové parfémy Frosch příjemně provoní váš domov po dobu 6 – 8 týdnů.Dárkovou sadou Frosch potěšíte nejen své blízké, ale i přírodu. Produkty se zelenou žabičkou na obale jsou přátelské k vám i životnímu prostředí díky šetrnému a v přírodě odbouratelnému složení, ekologické výrobě i recyklovaným a opětovně recyklovatelným obalům. Obsah balení:Frosch EKO Oase Pomerančový háj - objem 90 mlFrosch EKO Oase Květ pomeranče – náhradní náplň - objem 90 ml

Pulso AF-713a černé dámské podměrné lodičky
2 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Pulso AF-713a černé dámské podměrné lodičky
2 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská celoroční vycházková a společenká obuv na podpatku.Obuv je vyrobena zpravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je vybavena rovněž přírodní kůží. Stélka je vybavená podporou podélné klenby a vyměkčeného došlapu.Výška podpatku: 4,5 cmVýška platformy vpředu: 1 cmVáha jednoho páru: 420 gDámské podměrné černé lodičky.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 11 cmPodpatek: 4 cm

Black Rose Curly Dream Shampoo 1000ml - Šampon na vlnité a kudrnaté vlasy
345 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Šampon je určený pro péči o vlnité či kudrnaté vlasy s tendencí k vysušování. Obsahuje za studena lisovaný olej z baobabu, který naprosto vyniká svými hydratačními schopnostmi. Zároveň ale vlasové vlákno obnovuje, posiluje a redukuje nežádoucí krepatění. Výsledkem jsou dokonale zdravé, jemné a lesklé kadeře. BLACK PROFESSIONAL LINEBlack je italská profesionální vlasová kosmetika určená nejen do kadeřnických salónů. Značku Black vyrábí Parisienne Italia, která klade důraz především na komplexní a inovativní skladbu výrobků. Výsledkem je velmi kvalitní řada, kterou oceňují kadeřníci pro její jednoduchost k použití a cenovou dostupnost.

SONIA 166466 Zen dávkovač mýdla, 250 ml, černá
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
SONIA 166466 Zen dávkovač mýdla, 250 ml, černá
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Mějte v koupelně mýdlo vždy k dispozici. Elegantní skleněný dávkovač doplněný kovovým držákem vyřeší věčný problém s odkládáním mýdla. Díky minimalistickému neutrálnímu vzhledu zapadne do interiéru všech koupelen. Instaluje se přivrtáním na zeď.

Postel s úložným prostorem EDVIGE 160 Eltap Matt velvet 63 - růžová
15 501 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Postel s úložným prostorem EDVIGE 160 Eltap Matt velvet 63 - růžová
15 501 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

EDVIGE je dokonale pohodlná, vkusná a originální postel ve stylu glamour. Postel se vyznačuje vysokým čelem a vypolstrovanými bočnicemi postele. Pozitivní, estetické vjemy umocňuje podélné, rozsáhlé prošívání. Široká škála barevných možností usnadňuje sladění postele s ostatními prvky vybavení.Čalouněná postel je k dostání v několika barevných variantách a je včetně lamelových výklopných roštů. Postel se vyklápí od nohou.K dostání i v jiných rozměrech.Upozornění: Postel je dodávána bez matrace.Barva (potahový materiál):šedá (Berlin 01)černá (Berlin 02)béžová (Berlin 03)modrá (Ontario 83) hnědá (Jasmine 29) tmavě modrá (Ontario 81) růžová (Mat Velvet 63)bílá (Soft 17)černá (Soft 11) tmavě šedá (Sawana 05)Výběr potahu zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka (polyester) / pěna / dřevo Rozměry:šířka: 180 cmhloubka: 220 cm výška: 93 cmrozměr lůžka: 160 x 200 cmvýška ložné plochy od země: 34 cmHmotnost:120 kgDodáváno v demontu.Berte prosím na vědomí, že foto je pouze ilustrační. Ve skutečnosti se může mírně lišit v závislosti na tom, jaké barvy máte nastaveny na svém monitoru.

DUNLOP Blizzard Holínky zateplené 46
1 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
DUNLOP Blizzard Holínky zateplené 46
1 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Představujeme vám úžasné Holínky DUNLOP Blizzard, vaši nejlepší volbu pro ochranu a pohodlí v chladném a deštivém počasí. Tyto vysoké holínky jsou navrženy tak, aby vám poskytly maximální ochranu proti nepříznivým zimním podmínkám, a zároveň nezklamou svým stylovým vzhledem.Jedním z hlavních lákadel Holínek DUNLOP Blizzard je jejich zateplený polyesterový kožíšek, který zajišťuje, že vaše nohy zůstanou vždy v teple a pohodlí. Zateplení z 100% polyesteru dokáže udržet teplo a zabránit pronikání chladu, což je v zimních měsících naprosto nepostradatelné. Ať už jste na procházce, pracujete venku nebo se vydáváte na výlet, tyto holínky vám poskytnou úžasnou tepelnou izolaci.Holínky DUNLOP Blizzard jsou vyrobeny z kvalitního PVC materiálu, který jim dodává vysokou odolnost proti vodě. Už se nemusíte obávat zatékání vody do bot a mokrých nohou. Díky voděodolnému povrchu zůstanou vaše nohy suché a chráněné před vlhkem a nepřízní počasí.Holínky jsou navrženy tak, aby odolaly i náročným podmínkám a dlouhodobému používání. Díky absenci ocelových komponentů jsou lehké a pohodlné, což vám umožní volně se pohybovat a zároveň si užívat dokonalou ochranu.Barevná mezipodešev je navržena tak, aby tlumila nárazy při každém došlapu. To znamená, že vaše nohy budou méně namáhány, a vy se budete cítit pohodlně i po dlouhých procházkách či aktivitách venku.Jedinečný profil podrážky Holínek DUNLOP Blizzard poskytuje skvělou přilnavost na kluzkém zimním povrchu. Můžete se tak věnovat svým oblíbeným outdoorovým aktivitám s jistotou a bezpečím.Tato obuv je vhodná pro široké využití - od procházek ve městě po náročné venkovní aktivity. S Holínky DUNLOP Blizzard se budete cítit připraveni na cokoli, co vás potká v zimním období.Zateplená vložka NENÍ vyndávací. Váha: 1810 g/ pár / Velikost 42Výška: 36 cm / Velikost 42Obuv pro minimální rizika. Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.  Zateplené holínky odolné proti vodě a chladu vhodné pro venkovní aktivity

DEMAR HAWAI LADY PRINT 0076AD Holínky červená kostka 39
443 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
DEMAR HAWAI LADY PRINT 0076AD Holínky červená kostka 39
443 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Představujeme vám dámské barevné holínky DEMAR HAWAI LADY PRINT 0076AD červená kostka - ten nejstylovější doplněk, který oslní každou moderní ženu! Tyto holínky spojují v sobě krásu designu, pohodlí a bezpečnost, čímž se stávají dokonalým doplňkem pro vaše každodenní dobrodružství.Červená barva doplněná černými kostkami dodává těmto holínek nádherný a výrazný vzhled, který upoutá pozornost a zaujme všechny kolem vás. Dámské holínky DEMAR HAWAI LADY PRINT jsou prostě jedinečné!Pohodlí a lehkost jsou klíčové vlastnosti, které oceníte při každém kroku. Tyto holínky jsou velmi pohodlné díky svému vysoce kvalitnímu materiálu - odolnému PVC, které je podšité příjemnou textilií. Budete si tak moci užívat každý moment, aniž byste museli trpět nepohodlím či třením.Bezpečnost vašich kroků je na prvním místě. Díky hrubší protiskluzové podešvi můžete chodit s jistotou i na kluzkých površích. Tyto holínky jsou ideální pro vaše venkovní dobrodružství, ale také se skvěle hodí na procházky po městě či na výlety.Vyrobeno v EU zaručuje vysokou kvalitu a důkladnou péči o výrobu. Můžete tak být jistí, že tyto holínky budou dlouho vydržet a budou stále vypadat jako nové.Dámské barevné holínky DEMAR HAWAI LADY PRINT 0076AD červená kostka jsou pro všechny ženy, které se rády obklopují krásnými a praktickými věcmi.Velikost 38 - váha 1400 gVelikost 38 - výška 355 mmObuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.Tabulka velikosti: EU UK délka vnitřní stélky 36 3,5 235 mm 37 4 245 mm 38 5 250 mm 39 6 260 mm 40 6,5 265 mm 41 7 270 mm Dámské barevné holínky jsou Ideálním doplňkem moderní ženy

Dívčí sandály Primigi 1871600 Velikost: 32
1 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dívčí sandály Primigi 1871600 Velikost: 32
1 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sportovní dívčí letní boty Primigi 1871600 - částečně otevřené, vhodné na každodenní nošení do letních dnů. Příjemný vnitřek z rychleschnoucího textilního materiálu s koženou stélkou. Snadné a rychlé nazouvání a utahování pomocí gumičky. Lehoučké a výborně ohebné, tak že je na nohou ani neucítíte.Sednou na: užší a normální nožky, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník a nízký nártZapínání: stahovací gumička přes celý nárt - jdou výborně přizpůsobit různým výškám nártuPodrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná, pod patou antishock systém tlumící nárazyOpatek: pevný - udržuje patu ve správné poloze a koriguje tak případné vtáčení paty - tzv. "šmajdání"SLOŽENÍ: Svršek - přírodní kůže, syntetika, podšívka a stélka - textil, přírodní kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:25 - 16,8 cm26 - 17,5 cm27 - 18,0 cm28 - 18,7 cm29 - 19,4 cm30 - 20,2 cm31 - 20,7 cm32 - 21,4 cm33 - 22,2 cm34 - 22,7 cm35 - 23,2 cm36 - 24,0 cm37 - 24,7 cm38 - 25,2 cm39 - 26,2 cm40 - 26,7 cm

Dětské holínky Coqui Rainy Talking Angela purple Velikost: 29
389 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dětské holínky Coqui Rainy Talking Angela purple Velikost: 29
389 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kvalitní dětské holínky Coqui Rainy Talking Angela ve fialové barvě s růžovou podrážkou a motivem Talking Angela. Holínky jsou velmi ohebné a lehké, dětem se v nich tak příjemně chodí i běhá. Mají vyjímatelnou pěnovou stélku s textilním nášlapem. Podrážka s neklouzavým vzorkem pro bezpečnější dětské skotační v mokru, v každém terénu.Gumáky mají dostatečně široký tvar i na širší dětskou nožku.Velikost - vnitřní délka:24 - 15,5 cm25 - 16,1 cm26 - 17,0 cm27 - 17,8 cm28 - 18,6 cm29 - 19,1 cm

Zimní boty Primigi s Gore-Tex 4854022 Velikost: 24
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Zimní boty Primigi s Gore-Tex 4854022 Velikost: 24
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Princeznovské zimní boty Primigi 4854022 v růžové barvě s třpytivou podrážkou a stříbrným třpytivým límcem kolem kotníku. Kvalitní membrána Gore-Tex chrání boty proti promoknutí a zároveň dýchá. Měkký a teplý vnitřní kožíšek krásně hřeje.Potřebujete větší velikost? Pak se určitě podívejte na model Primigi 2886122.- Sednou na: normální až široké nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: na dva suché zipy (velcro pásky)- Opatek: zpevněný- Podrážka: ohebná v přední části boty, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se), kožené ochranné prvky na špičce a patě- Jazyk: přišitý až do 2/3 své výšky - pod horní suchý zip, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, tím, že není jazyk přišitý až nahoru jdou boty více rozevřít a lépe se tak nazouvají dětem s vyšším nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, ze spodní strany hliník zajišťující izolaci, ohebná, textilní s kožíškem SLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - textil - kožísek, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:20 - 12,7 cm x 5,6 cm21 - 13,1 cm x 5,7 cm22 - 14,0 cm x 5,8 cm23 - 14,6 cm x 6,0 cm24 - 14,9 cm x 6,2 cm25 - 15,5 cm x 6,4 cm26 - 16,0 cm x 6,6 cm27 - 17,2 cm x 6,8 cm28 - 17,6 cm x 7,0 cm29 - 18,6 cm x 7,2 cm

Screen Glass Huawei Mate 20 PRO 3D Full Glue zaoblené černé 1022206
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Screen Glass Huawei Mate 20 PRO 3D Full Glue zaoblené černé 1022206
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Screen Glass 3D Full Glue pro Huawei Mate 20 PRO Vysoce kvalitní tvrzené sklo s plným podlepením. Toto sklo je ultra tenké a nepostřehnutelné a poskytuje 100% průhlednost displeje. Vysoký faktor tvrdosti 9H mu zaručuje odpovídající ochranu.   Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Huawei Mate 20 PRO Lepidlo: Na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm Materiál: tvrzené sklo

Screen Glass Samsung A025 Galaxy A02s / A037 A03s / M027 M02s 5D Full Glue zaoblené čer 1026571
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Screen Glass pro Samsung A02s, A03s, M02s Vysoce kvalitní tvrzené sklo s plným podlepením. Toto sklo je ultra tenké a nepostřehnutelné a poskytuje 100% průhlednost displeje. Vysoký faktor tvrdosti 9H mu zaručuje odpovídající ochranu.   Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo Vám prodlouží životnost Vašeho mobilního telefonu. Displej Vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň Vás nijak neomezuje při používání Vašeho mobilního telefonu.   Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji Vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatabilita: Samsung A025 Galaxy A02s, Samsung A037 Galaxy A03s, Samsung M027 Galaxy M02s Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

ASICS-Gel Sonoma 6 GTX black/black Černá 39
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ASICS-Gel Sonoma 6 GTX black/black Černá 39
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Asics. Dámské běžecké boty vhodné také na trail. Černé trailové tenisky mají svršek vyrobený z technické síťoviny. Ta vám zaručí výbornou prodyšnost a cirkulaci vzduchu během běhu. Noha tak bude v chladu a nepřehřívá se. Značkové běžecké boty se vám díky perforovanému svršku pěkně přizpůsobí. Špička a pata bot je zpevněna pro vaši větší bezpečnost. 3D potisk na bocích zajistí lepší stabilitu chodidla. Boty na běh disponují také ochrannou membránou Gore-Tex, kterou oceníte zejména ve vlhkých podmínkách. Trailové botasky jsou díky své barvě univerzální pro kombinování. Spojují v sobě funkčnost pro trail, lehkou turistiku a jiná outdorová dobrodružství. Širší špička poskytuje dostatek místa pro prsty, takže jsou vhodné i pro širší chodidlo. Vnitřní vložka ORTHOLITE™ poskytne maximální pohodlí během vašeho běhu nebo trailu. Dámské boty na trail mají mezipodešev AMPLIFOAM™, která ještě více podpoří váš celodenní komfort. Technologie GEL™, je umístěna tam, kde běžci potřebují největší absorpci nárazů. Všechny tyto komfortní komponenty jsou doplněny o odolné vlastnosti, jako je pevná gumová podrážka, díky čemuž je tato trailová obuv všestrannou volbou pro traily na různých površích. Detaily produktu: univerzální černá barva vhodné i na náročnější trial a lehkou turistiku výborná prodyšnost stabilita při běhu díky zpevněné špičce a patě a 3D potisku na bocích voděodolná membrána Gore-Tex širší špička poskytne dostatek místa pro prsty vložka ORTHOLITE™ poskytne maximální pohodlí mezipodešev z lehké pěny AMPLIFOAM™ technologie GEL™ pro výborné odpružení gumová podrážka pro výbornou přilnavost na různých površích

NIKE-WearAllDay K pure platinum/smoke grey/pink prime Šedá 33,5
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-WearAllDay K pure platinum/smoke grey/pink prime Šedá 33,5
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

AUTHORITY KIDS-Astro grey/pink Šedá 27
370 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
AUTHORITY KIDS-Astro grey/pink Šedá 27
370 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská obuv značky Authority. Rekreační tenisky pro vaše nejmenší jsou v šedém metalickém provedení, které doplňují růžové detaily. Udělají z vašich dívek malé parádnice. Šedé boty mají klasické vázání na tkaničky. Postarají se o dobrou fixaci chodidla. Authority botasky mají také lepicí pásek, který vašim dívkám usnadní obouvání. Mají zpevněnou špičku i patu. Bílá podrážka je optimálně ohebná a měkká výstelka se postará o jejich celodenní komfort. Dětské tenisky mají perforovaný svršek, který zajistí skvělou ventilaci vzduchu. Obuv Astro budou ideálním společníkem pro vaše nejmenší na jejich honičky po městě, na dětské hřiště, na kroužky, do školky nebo pro jejich volný čas. Detaily produktu: dětská obuv sportovní vázání na šňůrky lepicí páska šedé provedení růžové detaily bílá gumová podrážka komfortní prodyšné dobře se přizpůsobí noze

NIKE-Manoa LTR wheat/black/wheat Hnědá 33,5
940 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-Manoa LTR wheat/black/wheat Hnědá 33,5
940 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

NIKE-Revolution 6 black/black/dark smoke grey Černá 31
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-Revolution 6 black/black/dark smoke grey Černá 31
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

TREZETA-Drift WP brown/red Hnědá 44
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TREZETA-Drift WP brown/red Hnědá 44
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

BOOT DOC-FUNCTION Červená 40 2/3 (MP260)
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BOOT DOC-FUNCTION Červená 40 2/3 (MP260)
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Stélky do bot značky Boot doc. Prémiový model Function s mimořádně snadným vložením do bot. Vložky do bot mají zabudovanou funkcí proti zápachu, jsou extrémně lehké, poskytují dokonalý přenos energie a mají maximální stabilitu. Detaily produktu: Antibakteriální síťovaný povrch s funkcí proti zápachu Obzvláště lehká konstrukce s maximální stabilizací ideální přenos síly přes poloplášťovou konstrukci Se snadno viditelnou informací o velikosti na horním povrchu Výhody vložek do bot Boot Doc: zohledňují individuální typ chodidla podle klenby zohledňují nerovnováhu levého a pravého chodidla pomáhají rovnoměrnému rozložení tlaku a omezují tak tvorbu otlaků výborně tlumí nárazy optimalizují přenos sil při pohybu stabilizují chodidlo a tím redukují riziko zranění, chrání vazy, šlachy a svaly zlepšují držení celého těla

TREZETA-ADVENTURE WP CARIBOU-RED Hnědá 44
2 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TREZETA-ADVENTURE WP CARIBOU-RED Hnědá 44
2 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

ADIDAS ORIGINALS-BZ0583 EQUIPMENT SUPPORT 93/17 WPink Růžová 39 1/3
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS ORIGINALS-BZ0583 EQUIPMENT SUPPORT 93/17 WPink Růžová 39 1/3
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

Attipas Polka Dot Gray velikost: M/EURO 20 / 109-115 mm
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Attipas Polka Dot Gray velikost: M/EURO 20 / 109-115 mm
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kolekce Polka dává každodenní porci barevné zábavy.Nejen pro holky, ale i pro kluky.Díky umožněnému získávání vjemů z chodidla a prstů u nohou, pomáhá botičky pro miminka od firmy Attipas správnému rozvoji mozku. Tento pozitivní vliv přirozené chůze na celý organismus je již potvrzen vědci po celém světě a chůze a běh naboso se stávají populárními ve všech vyspělých zemích světa.

Dolmar Dřevěná postel MARIKA Provedení: 140 x 200 cm
3 900 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dolmar Dřevěná postel MARIKA Provedení: 140 x 200 cm
3 900 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Moderní dřevěná postel Marika je vyrobena z masivního borového dřeva, které vás okouzlí nádhernou kresbou dřeva. Borovice je nejoblíbenější druh masivního dřeva našich zákazníků. Borovicový nábytek nabízí milovníkům přírodních materiálů kvalitní provedení nábytku za příznivé ceny. Postel nabízíme až ve 4 rozměrech a zároveň je možnost namoření na další barevná provedení. Rošt je v ceně postele, za příplatek lze doobjednat i úložný prostor v rozměru 150 x 75 x 20 cm. Cena postele je uvedena bez matrace. Z naší široké nabídky si můžete vybrat různé typy matrací. Materiál: borovice Rozměr (ŠxHlxV): A 98 x 206 x 35/67 cm - plocha na spaní 90 x 200 cm B 128 x 206 x 35/67 cm - plocha na spaní 120 x 200 cm C 148 x 206 x 35/67 cm - plocha na spaní 140 x 200 cm D 168 x 206 x 35/67 cm - plocha na spaní 160 x 200 cm Barevné provedení: borovice bílá olše ořech antracit Vybrané barevné provedení prosím uveďte do poznámky v objednávce. Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

NIKE-Star Runner 3 black/black/smoke grey Černá 28,5
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-Star Runner 3 black/black/smoke grey Černá 28,5
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská obuv značky Nike. Dětské tenisky v černé barvě jistě využijete ke každodennímu nošení do školy, na kroužky či trénink. Mají odolný a prodyšný svršek díky síťovinovému materiálu. Zpevněná pata a špička poskytne potřebnou podporu a stabilitu, zároveň prodlužuje jejich životnost. Černé tenisky pro děti mají vázání na elastické šňůrky, které jsou doplněny o řemínek se suchým zipem.Značkové tenisky dětské jsou pohodlné i díky polstrovanému límci a měkké stélce. Gumová podrážka na dětských botaskách má drážky navržené pro vícesměrnou trakci. Podrážka přechází i až na špičku, což je u dětských bot velkou výhodou. Sportovní tenisky pro děti jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů.Detaily produktu:dětské tenisky Nikeodolný a prodyšný svršekvázání na elastické šňůrky s páskem na suchý zipzpevněná špička a patapolstrovaný límecměkká vnitřní stélkagumová podrážka poskytne trakcipodrážka přechází až na špičkuvyrobeno iz recyklovaných materiálů

Artelta Manželská postel ASTERIA | 180 x 200 cm Barva: Růžová / Mat Velvet 68
21 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Manželská postel ASTERIA | 180 x 200 cm ASTERIA je klasická a vkusná postel, vyrábí se ve 3 velikostech, díky čemuž je ideální volbou pro větší i menší ložnice . Postel se dodává is bonelovou matrací. Vysoké hladké čalouněné čelo vás ochrání před chladem od zdi a zároveň a zároveň doplňuje kontrast s prošíváním na matraci. Vysoké drcené nohy dodají posteli eleganci a vzdušnost . Díky velkému výběru barev dokonale dotvoříte ložnici dle svých představ. Materiál: látka / ekokůže, pěna T30, dřevěné nohy Rozměry: ŠxHxV: 184 x 220 x 55/105 cm plocha na spaní: 180 x 200 cm výška nohou: 15 cm nosnost: 180 kg Barevné provedení: Šedá / Cover 83 Modrá / Jasmine 85 Šedá / Jasmine 90 Hnědá / Monolith 29 Světle hnědá / Monolith 09 Zelená / Monolith 37 Tmavě modrá / Monolith 77 Béžová / Orinoco 21 Šedá / Sawana 05 Černá / Sawana 14 Šedá / Sawana 21 Černá / Soft 11 ekokůže Bílá / Soft 17 ekokůže Růžová / Mat Velvet 68 Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

Merrell J035873 Moab 3 Beluga
2 759 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Merrell J035873 Moab 3 Beluga
2 759 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Již více než desetiletí je obuv Moab oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Inovovaná verze Moab 3 má novou více podpůrnou stélku, měkčí mezipodešev, která poskytuje větší tlumení, podešev Vibram® a částečně recyklované materiály. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek z vepřovice a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIEGore-Tex®/Kinetic Fit™ Advanced/AirCushion/Vibram® TC5+/RECYCLEDHMOTNOST 868g

Wojtylko 2T23702 šedo modré dětské polobotky
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Wojtylko 2T23702 šedo modré dětské polobotky
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská celoroční vycházková obuv se zapínáním na dva pásky se suchým zipem. Obuv je vyrobena ze syntetické kůže. Vnitřní část obuvi je kompletně vybavena podšívkou z pravé přírodní kůže. Stélka je rovněž z přírodní kůže vybavená podporou podélné klenby.Váha jednoho páru: 270 gVycházkové boty značky Wojtylko.Barva: Šedá/modráVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 8 cmPodpatek: 1 cm

Bundgaard Petit Summer Rose Gold 305 Velikost: 23
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bundgaard Petit Summer Rose Gold 305 Velikost: 23
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Letní lehoučké sandálky Bundgaard Petit Summer Rose Gold v jednoduchém koženém zpracování v růžové barvě se zlatavým nádechem. Podrážka z přírodní gumy je měkká, ohebná s ochranou proti okopu v přední i zadní části. Díky dvěma suchým zipům se sandálky dají krásně přizpůsobit v oblasti kotníku i nártu. Vnitřní podšívka i stélka jsou velmi jemné kůže světlé barvy.- Sednou na: úzké až normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a na všechny typy nártu- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. Zipy jsou na konci vícekrát prošité, je tedy možné poslední centimetr zipu odstřihnout, aby nebyl moc dlouhý ani při velmi hubených nožkách, kde musí být hodně stažené.- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Stélka: vyjímatelná, z vrchní strany kožená, spodní strana z 1mm pěny, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, možnost kontroly velikosti. Pod stélkou je textilní vrstva pro měkčí došlap, tato vrstva již nelze vyjmout.SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetika  VelikostVnitřní délkaVnitřní šířka1912,0 cm5,6 cm2012,5 cm5,7 cm2113,1 cm5,8 cm2213,6 cm6,0 cm2314,2 cm6,1 cm2415,0 cm6,3 cm2515,6 cm6,5 cm 26  16,2 cm6,6 cm27 17,2 cm6,7 cm

Opěrka nohy do auta Suzuki Alto 2009-2014
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Opěrka nohy do auta Suzuki Alto 2009-2014
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Opěrka nohy je praktický a designový doplněk do interiéru auta.Jedná se o kryt šikmého nášlapu, o který si řidič během jízdy opírá levou nohu.Pokud je nášlap plastový, kryt se upevňuje pomocí oboustranné lepicí 3M pásky. V případě, že je nášlap pokrytý čalouněním interiéru, se kryt upevňuje pomocí suchých zipů.Opěrka je vyrobena z nerezové oceli.

Salomon Outrise GTX W 38 2/3 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salomon Outrise GTX W 38 2/3 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská outdoorová obuv Salomon Outrise GTX W, která zvládne všechno. Spojuje to nejlepší z obou světů, od atletické lehkosti a pohodlí až po outdoorovou připravenost, a přizpůsobí se každému dobrodružství, do kterého se pustíte. Se správnou rovnováhou nositelnosti, vodotěsné ochrany a nekompromisního pohodlí. Určení: turistika, mixový trail Lehká a agilní obuv: Vyznačuje se lehkou a atletickou siluetou pro optimální víceúčelovou přizpůsobivost Měkké pohodlí: Navrženo tak, abyste se cítili super pohodlně Vodotěsná ochrana GORE-TEX a spolehlivý grip pro každý vnější scénář All Terrain Contagrip®je navržen pro nejširší škálu povrchů. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu Mezipodešev: Fuze Foam, která se skládá z jedné z našich nejjemnějších směsí EVA a je zkonstruována s použitím menšího množství umělých polymerů, poskytuje plynulejší, ale dynamický krok SVRŠKOVÝ MATERIÁL: Syntetický svršek poskytuje velkou odolnost a ochranu při outdoorových aktivitách VRCHNÍ MATERIÁL: Vodoodpudivý - speciální úprava poskytuje dodatečnou ochranu a zajišťuje, že tkanina neabsorbuje vodu za slabého deště Syntetická podšívka: Odolná, ochranná podšívka VRCHNÍ KONSTRUKCE: SensiFit™ - drží nohu od mezipodešve až po systém šněrování, čímž poskytuje bezpečné, přiléhavé a praktické přizpůsobení celé noze Stélka: S.Café® recyklovaný potah na stélce UDRŽITELNOST: Materiál s biologickým obsahem, PFC free Drop: 9 mm (pata: 20,5 mm, špička: 11,4 mm) Hmotnost: 260 g

Bezpečnostní obuv ARDON®FOUNDRY S1 | G3073/45
738 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FOUNDRY S1 | G3073/45
738 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

bezpečnostní celokožená slévárenská kotníková obuv, s ocelovou špicí, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, v oblasti kotníku bezpečnostní boční vsadky z kombinace gumy a kůže pro okamžité vyzutí v případě vniknutí okuje do obuvi, materiál: buvolí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 39 - 48, váha: 654 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Ochrana střechy Roof Saver Hyundai Bayon 2021-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Hyundai Bayon 2021-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

BEDA s.r.o. Dětské barefootové softshellové tenisky na suchý zip Beda šedá
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Textilní tenisky se budou na léto hodit každému malému dobrodruhovi, který chvilku neposedí a je neustále na nohou. Dětská nožka potřebuje kvalitní obutí, aby se správně vyvíjela a děti byly vždy v pohodlí. Slovo barefoot pochází z angličtiny a znamená "bosá noha". Takové označení si tato obuv vysloužila proto, že napodobuje chůzi naboso. Barefoot boty mají tenkou a flexibilní podrážku, rozšířenou špičku s prostorem pro volný pohyb prstů, a vyjímatelná stélka není tvarovaná. Obuv je také velmi lehká a na noze ji tak ani necítíte. Tento produkt je vyrobený v České Republice. Materiál: Svršek: softshell Podšívka, stélka: textil Podrážka: termokaučuk Parametry: Určení: Dětské Barva: Šedá Roční období: Celoroční Činnost: Volnočasová Druh zapínání: Se suchým zipem Typ podešve: Barefoot Značka: Beda Materiál: Prodyšný textil Certifikát: Žirafa Index ziskovosti: 145

BEDA s.r.o. Dětské barefootové textilní papuče na suchý zip Beda - modrá
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Nejen venku potřebují děti kvalitní a pohodlnou obuv. Ve školce, škole i doma obujte dětem lehoučké barefootové papučky z pevné bavlny a s pružnou, gumovou podrážkou, která je ochrání od studené podlahy. Bačkůrky mají širokou špičku, vyjímatelnou, plochou stélku, zpevněný opatek a pásek přes nárt na suchý zip. Výhodou jsou také otvory pro větrání, které pomáhají udržet chodidla v suchu a pohodlí. Výhodou barefoot obuvi je simulace chůze naboso. Plochá, tenká podrážka nenutí chodidla přizpůsobit se obuvi, ale právě naopak. Noha se přizpůsobuje terénu po kterém jdete, což je dobré jak pro samotná chodidla, tak pro zbytek pohybového ústrojí. Prsty nohou mají navíc dostatek místa pro volný pohyb a předchází se jejich deformaci. Tento produkt je vyrobený v České Republice. Materiál:svršek, stélka: bavlnapodrážka: kaučukParametry:Určení: DětskéBarva: ModráRoční období: CeloročníČinnost: VolnočasováDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: BarefootZnačka: BedaMateriál: BavlnaKolekce: Papuče BedaCertifikát: ŽirafaIndex ziskovosti: 536

IMAC JL23-I2535e72 modré dámské sandály
1 595 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
IMAC JL23-I2535e72 modré dámské sandály
1 595 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská letní kožená vycházková sandálová obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv značky IMAC Itálie.Obuv je vyrobena z pravé přírodní kůže v kombinaci s textilním materiálem. Vnitřní část je vybavena textilní podšívkou, měkká stélka je rovněž potažená textilním materiálem. Všechny pásky včetně patního i přes nárt jsou nastavitelné pomocí suchého zipu.Podešev je vyrobena formou přímého nástřiku, nehrozí tedy vady jako propadnutí v patě ani rozlepení podešve.Váha jednoho páru: 470 gDámské letní sandály ImacBarva: ModráVnitřní materiál: Kůže/textilVnější materiál: KůžeVýška boty: 9 cmPodpatek: 3.5 cm

ArtMLM Postel ALTO 16
9 460 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ArtMLM Postel ALTO 16
9 460 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel ALTO 16 Postel ALTO 16 , je mimořádná vyklápěcí postel v nadčasovém bílém provedení az kvalitní MDF desky. Postel nabízí praktické provedení, v podobě úložného místa v posteli a pohodlné a příjemné provedení postele. Materiál ze kterého je postel vyrobena, je odolný vůči poškození, vlhkosti a vysoké teplotě. Matrace a rošt nejsou v ceně postele! K posteli lze dokoupit výklopný rošt nebo lamelový rošt . Nábytek je dodáván v demontu. Postel je také součástí moderní kolekce nábytku ALTO. Materiál: MDF, laminát Barevné provedení: bílá/bílý mat Rozměry : (ŠxVxD) 167 x 100 x 207 cm Plocha na spaní: 160 x 200 cm Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

SALOMON-Speedcross 6 GTX Blue Fire black/surf the web/safety yellow Černá 44
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánské trailové boty vynikají moderním designem a svými funkčními vlastnostmi. Model Speedcross má kvalitní membránu Gore-Tex, která vám poskytne ochranu v každém počasí, za deště či v blátě. Oděruvzdorný svršek z technické síťoviny je prodyšný a vyrobený iz recyklovaných materiálů. Díky vnitřní stélce Ortholite je tato pánská běžecká obuv velmi pohodlná a vyniká antibakteriálními vlastnostmi. Polstrovaný límec boty rovněž přispívá k pohodlí.Salomon obuv pro pány má konstrukci Sensifit. Taposkytne přesné a optimální držení nohy. Výhodou jsou šňůrky Quicklace™ známé svým rychlošněrovacím systémem. Salomon Speedcross pánské disponují mezipodrážkou EnergyCell™+, která zajistívýjimečnou návratnost energie, zároveň poskytne i odpružení a odolnost. Podrážka Mud Contagrip zajistí maximální přilnavost na nerovných, měkkých či drsných terénech. Trailová obuv Salomon potěší všechny náročné běžce. Detaily produktu:běžecké trailové botymoderní designodolný svršek vůči oděrkám a poškozeníprodyšnémembrána Gore-Texrychlovázání Quicklaceantibakteriální vložka Ortholitepolstrovaný límeckonstrukce Sensifit pro optimální držení nohymezipodrážka EnergyCell pro návratnost energiegumová podrážka Mud Contagrip poskytne maximální přilnavost na všech površíchvyrobeno iz recyklovaných materiálů

Calvin Klein pánské černé tenisky SPORTY RUNNER EVA SLIPON MESH - 46 (BDS)
2 152 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánské černé tenisky Calvin Klein SPORTY RUNNER EVA SLIPON MESH.- šněrovací model- pěnová podrážkaMateriál: textil, syntetický materiál.

Expedo Čalouněná postel boxspring MILON + topper, 180x200, sawana 26
15 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Expedo Čalouněná postel boxspring MILON + topper, 180x200, sawana 26
15 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Čalouněná postel boxspring MILON. Pevnost a stabilitu postele zaručí dobře zpracovaný rám. Součástí je rošt a zabudovaná bonellová matrace vyplněna PUR pěnou T25. Vysoké čelo postele zajistí pohodlí při relaxaci a odpočinku. Výhodou je úložný prostor s automatickým mechanismem. Vybírat můžete z více barev čalounění a rozměrů spací plochy. Pěnový topper ZDARMA.Shrnutí:čalouněná postelmatracepružiny bonellPUR pěna T25úložný prostorvíce barev čalouněnívýběr spací plochytopper ZDARMAPoužité materiály:látka, pružiny bonell, PUR PĚNA

Ochranná lišta hrany kufru Ford Ecosport 2017- (matná)
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Ford Ecosport 2017- (matná)
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Ford Ecosport je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Energetics Elexir XII V/L 29 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Energetics Elexir XII V/L 29 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětské běžecké boty Elexir XII V/LJ mají nízký střih, pohodlný řemínek na suchý zip a elastické šňůrky, a to vše o hmotnosti pouhých 145 g. Podešev Dura Grip zajišťuje optimální trakci Suchý zip a elastický systém šněrování

Sandály v semišovém vzhledu
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandály v semišovém vzhledu
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Glamour sandály v semišovém vzhledu skvěle doplní každý Váš outfit. V semišovém vzhledu. Na podpatku. Překřížené pásky s diskrétní pruženkou pro snadné obutí. Pevný opatek. Na klínku potaženým lýkem. Pěnová stélka. Protiskluzová podrážka.

Ploché baleríny
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ploché baleríny
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Oblíbené baleríny jsou maximálně moderní a stylové. Kožená stélka. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka tón v tónu. Pevný opatek. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Sandály s překříženými pásky na podpatku
1 760 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandály s překříženými pásky na podpatku
1 760 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Skvělé k šatům i kalhotám, sandály s překříženými pásky jsou absolutně ženské. Kožené sandály na podpatku. Z pravé kvalitní kůže. Na svršku překřížené pásky. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony ve zlaté barvě a pruženky. Široký stabilní podpatek v dřevěném vzhledu. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

PEDICONFORT Kožené derbies Hallux Confort pro vbočený palec
2 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
PEDICONFORT Kožené derbies Hallux Confort pro vbočený palec
2 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ideální šířka a módní look: derbies zn. Pédiconfort jsou maximálně pohodlné a vhodné i pro širší chodila a vbočený palec. Na šněrování, zip, extra měkké, přizpůsobí se Vašemu stylu. Svršek ze 2 materiálů: elegantní kombinace vzorované kůže a textilu s potiskem zvířecí srsti. Vyjímatelná měkká stélka (aérosemelle). Pružné pohodlí: citlivé oblasti z pružného textilu vhodné pro vbočený palec. Tkaničky na zavázání. Zip pro snadné a rychlé obutí. Přizpůsobené širším chodidlům. Kontrastní módní podrážka. Nejedná se o zdravotní obuv.

Kožené tenisky se zipem
1 764 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené tenisky se zipem
1 764 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Stylové tenisky jsou z navržené z hladké kůže s módní perforací. Z pravé kvalitní kůže. Postranní zip pro snadné a rychlé obutí. Měkké vypodložení. Pevný opatek. Před prvním použitím ošetřete Vaši obuv impregnačním přípravkem.

Boxspring PILANSI 08 180x200, béžová ekokůže
29 380 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Boxspring PILANSI 08 180x200, béžová ekokůže
29 380 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel boxspring 180x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor - viz fotografie. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová ekokůže: Soft 33 = béžová ekokůže Rozměry (šxhxv): 185 x 210 x 54/124 cm Ložná plocha (šxh): 180 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - nožky vysoké 3 cm Dodání v demontu

SKECHERS-Snap Sprints Eternal Shine pink Růžová 31
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
SKECHERS-Snap Sprints Eternal Shine pink Růžová 31
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí obuv značky Skechers. Dětské tenisky v dívčím designu zaujmou všechny mladé slečny. Růžové tenisky mají lehkou konstrukci a sportovní design. Svršek ze síťoviny poskytne prodyšnost a zpevněná pata a špička poskytne stabilitu a ochranu. Dětské botasky mají zapínání na proužek se suchým zipem, který je doplněn o elastické šňůrky. Skechers tenisky mají logo značky na boku. Jsou pohodlné díky komfortní vnitřní stélce s tlumením a polstrovanému límci. Tenisky pro dívky mají gumovou podrážku, která zajistí trakci na každém kroku. Výhodou je i poutko na zadní straně, které usnadňuje obouvání a zouvání. Dívčí botasky jsou vhodné pro každodenní nošení do školy, na kroužky či ve volném čase.Detaily produktu:růžové tenisky pro dívkylehká konstrukceprodyšný svršekzpevněná pata a špičkazapínání na popruh se suchým zipem a elastické šňůrkypolstrovaný límeckomfortní vnitřní stélka s tlumenímpryžová podrážkapoutko na zadní stranělogo značky

Kožené tenisky na zip, klínová podrážka
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené tenisky na zip, klínová podrážka
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Módní vzhled a jedinečné pohodlí, to jsou kožené tenisky na klínové podrážce a s originálním zipem! Z pravé kvalitní kůže. Vyjímatelná stélka. Jemné na dotek, v členitém střihu pro efekt 2 materiálů. Na vnější straně zip pro snadné obutí. Kulaté tkaničky. Měkké vypodložení kolem kotníku. Klínová pohodlná podrážka s kontrastním pruhem. Protiskluzová podrážka. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte. Na koženou useň pravidelně používejte speciální kartáček.

LES TROPEZIENNES Kožené sandály Hikano
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
LES TROPEZIENNES Kožené sandály Hikano
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ikonické páskové sandály zn. Les Tropéziennes par M Belarbi jsou skvělé do města i na letní cestování. Ploché sandály Hikano Les Tropéziennes par M Belarbi. Z kvalitní pružné kůže. Na svršku pásek. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony. Kožená stélka. Komfortní malý podpatek. Protiskluzová podrážka. Před prvním použitím nezapomeňte Vaše sandály impregnovat. Pokud sandály nasákly vodou, nechte je uschnout mimo dosah světla a jakéhokoli zdroje tepla. Pro dlouhou životnost Vašich sandálů je udržujte mimo kontakt s mořskou vodou, deštěm a pískem.

GEOX Tenisky Spherica Actif
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
GEOX Tenisky Spherica Actif
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Inspirované aktivním životním stylem, na módní scénu přichází tenisky Spherica Actif z příjemného úpletu a syntetiky v koženém vzhledu. Velmi pohodlné díky speciální technologii, která tlumí náraz při došlapu. Pružné šněrování pro snadné obutí. Vyjímatelná stélka. Prodyšná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené sandály na klínku, ze 2 materiálů
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené sandály na klínku, ze 2 materiálů
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Hravé pásky ve stříbrné a béžové barvě tu jsou pro elegantní look módních sandálů. Na svršku 2 pásky: béžový v hladké verzi a stříbrný s aspektem patiny. Kontrastní prošití. Kolem kotníku pásek se sponou a pruženkou. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

TREZETA-Zeta Mid Ws WP grey/fuchsia Šedá 40,5
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TREZETA-Zeta Mid Ws WP grey/fuchsia Šedá 40,5
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Členkové boty na turistiku potěší všechny turistky a přitáhnou pozornost i vynikající funkčností. Boty do lesa pro dámy jsou navrženy v moderním outdoorovém designu a v ženském vzhledu. Vyšší střih dámské trekingové obuvi umožní lepší stabilitu během chůze po turistických stezkách. Turistická obuv se semišovým svrškem má voděodolnou povrchovou úpravu a velkým plusem je voděodolná podšívka Trezeta® Waterstopper, která chrání chodidlo a udržuje jej stále v suchu. Mikroporézní mezipodešev dámských bot do hor poskytuje výborné tlumení, absorpci nárazů i odpružení. Silnou stránkou dámské trekové obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která je vhodná i do velmi náročného terénu. Outdoorové boty jsou perfektní volbou pro kempování, zdolávání turistických stezek a outdoorová dobrodružství. Díky příjemnému vzhledu je můžete nosit také ve volném čase ve městě či na procházce. Zkombinujte turistické boty s turistickými kalhotami a trekingovým tričkem a vyražte na zajímavou výpravu. Detaily produktu: kotníková turistická obuv lehká konstrukce boty vyšší střih oděru odolný materiál voděodolný a prodyšný svršek posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování tvarovaná stélka nepromokavá membrána Trezeta® Waterstopper tlumící mezipodešev poutko na zadní straně hmotnost: 295 gr. 1/2 pár

Screen Glass Samsung A145 Galaxy A14, A146 A14 5G SWISSTEN RAPTOR Diamond 3D Full Glue černé 1030533
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Screen Glass SWISSTEN RAPTOR Diamond 3D Full Glue pro Samsung A145 Galaxy A14, Samsung A146 Galaxy A14 5G Dokonale čiré temperované sklo Swissten Raptor s tvrzenými, zaoblenými hranami, oleofobní antibakteriální vrstvou a velkou pevností skvěle ochrání displej vašeho mobilního telefonu.     Screen Glass SWISSTEN RAPTOR vám přinese maximální ochranu Ochranné temperované sklo Swissten Raptor s velkou pevností ochrání displej vašeho mobilního telefonu před poškrábáním a při případných pádech. Okraj skla má extrémně tvrzené zaoblené hrany, takže je velmi odolné při případných pádech na hranu displeje.   Screen Glass SWISSTEN RAPTOR vyniká skvělou průhledností Ochranné temperované sklo Swissten Raptor se pyšní skvělou čirou průhledností, takže nijak nezkresluje zobrazování barev. Displej tak zůstává dobře čitelný nejen v noci, ale i na slunci. Skvělou čirost nejlépe oceníte při focení Selfie fotografií, které nebudou nijak zkreslené.     Screen Glass SWISSTEN RAPTOR se pyšní specifikací Case Friendly Ochranné temperované sklo Swissten Raptor má optimální rozměr, takže se dá skvěle kombinovat s většinou ochranných krytů a pouzder, které ho nikde nenadzvedávají, a tím pádem se může pyšnit nálepkou "CASE FRIENDLY".     Screen Glass SWISSTEN RAPTOR má vylepšenou oleofobní vrstvu Ochranné temperované sklo Swissten Raptor je opatřeno vylepšenou oleofobní vrstvou, která omezuje zanechávání otisků prstů na displeji, takže zůstává daleko čistší a obraz ostřejší.   Screen Glass SWISSTEN RAPTOR podporuje snadné lepení s vrstvou ESD Ochranné temperované sklo Swissten Raptor má plně přilnavý povlak ESD (Electrostatic discharge), který nepřitahuje prach z okolí. Povlak usnadňuje a urychluje proces instalace a také snižuje pravděpodobnost výskytu prachu a jiných drobných prvků mezi sklem a displejem. Silikonová lepící vrstva navíc snižuje viditelnost případných škrábanců a zachovává i citlivost ovládání.   Součástí balení je i sada pro snadnou aplikaci skla (vlhký hadřík, suchý hadřík, samolepky). Vlhký hadřík vám pomůže displej snadno odmastit a zbavit nečistot. Suchým hadříkem displej dokonale dočistíte a připravíte pro snadné nalepení. Samolepkami můžete odstranit prachové částice, aby se nedostaly pod lepené sklo.     Screen Glass SWISSTEN RAPTOR má antibakteriální vlastnosti Ochranné temperované sklo Swissten Raptor má oleofobní vrstvu s výraznými antibakteriálními vlastnostmi, které dokáží úspěšně zničit až 99,9 % všech bakterií.     Kompatibilita: Samsung A145 Galaxy A14, Samsung A146 Galaxy A14 5G Barva okraje: černá

TECNICA-Sulfur S GTX Ws deep grey/light petrol Šedá 42
5 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TECNICA-Sulfur S GTX Ws deep grey/light petrol Šedá 42
5 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Nízké turistické boty vám díky anatomickému střihu poskytnou extra pohodlí. Jsou zárukou vysokého komfortu a stability. Tato outdoorová obuv pro dámy zajistí přesnost při lezení a přilnavost v technickém terénu. Disponuje odolným syntetickým svrškem, který je navíc lehký. Klasické šněrování je prodlouženo až na špičku. Špička bot do hor je pogumovaná pro lepší ochranu. Důležitou součástí je membrána Gore-Tex®, díky které zůstanete v suchu a pohodlí za všech podmínek. Dámské trekingové boty disponují mezipodešví s různou hustotou. Výsledkem je větší odpružení a hladší přechod z paty ke špičce při chůzi a torzní tuhost při lezení. Je to výsledkem technologie TPU Edge Frame. Ta je vložena do jádra boty a poskytuje podporu a flexibilitu přesně tam, kde potřebujete. Další výhodou dámských bot pro turistiku je směsová podrážka Vibram® Megagrip™. Díky jejímu vícesměrnému vzoru výstupků se snadno přizpůsobuje různým terénům a měnícím se podmínkám. Disponuje také plochou lezeckou zónou na špičce. Gumová klenba zlepšuje sílu lemování a přesnost lezení na římsách a hranách. Obuv Tecnica Sulfur je vhodná pro delší vzdálenosti v členitém horském terénu. Detaily produktu: nízké turistické boty anatomický střih odolný a prodyšný svršek šněrování prodlouženo až na špičku pogumovaná špička mezipodešev s různou hustotou pro lepší odpružení technologie TPU Edge Frame v jádru boty členitá podrážka Vibram® Megagrip™ pro vysokou přilnavost membrána Gore-Tex® poskytují přesnost při lezení a přilnavost v technickém terénu vhodné pro delší vzdálenosti v členitém horském terénu a lezení EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

TECNICA-Sulfur S GTX Ws deep grey/light petrol Šedá 38
5 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TECNICA-Sulfur S GTX Ws deep grey/light petrol Šedá 38
5 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Nízké turistické boty vám díky anatomickému střihu poskytnou extra pohodlí. Jsou zárukou vysokého komfortu a stability. Tato outdoorová obuv pro dámy zajistí přesnost při lezení a přilnavost v technickém terénu. Disponuje odolným syntetickým svrškem, který je navíc lehký. Klasické šněrování je prodlouženo až na špičku. Špička bot do hor je pogumovaná pro lepší ochranu. Důležitou součástí je membrána Gore-Tex®, díky které zůstanete v suchu a pohodlí za všech podmínek. Dámské trekingové boty disponují mezipodešví s různou hustotou. Výsledkem je větší odpružení a hladší přechod z paty ke špičce při chůzi a torzní tuhost při lezení. Je to výsledkem technologie TPU Edge Frame. Ta je vložena do jádra boty a poskytuje podporu a flexibilitu přesně tam, kde potřebujete. Další výhodou dámských bot pro turistiku je směsová podrážka Vibram® Megagrip™. Díky jejímu vícesměrnému vzoru výstupků se snadno přizpůsobuje různým terénům a měnícím se podmínkám. Disponuje také plochou lezeckou zónou na špičce. Gumová klenba zlepšuje sílu lemování a přesnost lezení na římsách a hranách. Obuv Tecnica Sulfur je vhodná pro delší vzdálenosti v členitém horském terénu. Detaily produktu: nízké turistické boty anatomický střih odolný a prodyšný svršek šněrování prodlouženo až na špičku pogumovaná špička mezipodešev s různou hustotou pro lepší odpružení technologie TPU Edge Frame v jádru boty členitá podrážka Vibram® Megagrip™ pro vysokou přilnavost membrána Gore-Tex® poskytují přesnost při lezení a přilnavost v technickém terénu vhodné pro delší vzdálenosti v členitém horském terénu a lezení EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Merrell J067285 Wildwood Sneaker Boot Mid Wp Black
2 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Merrell J067285 Wildwood Sneaker Boot Mid Wp Black
2 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tato obuv s voděodolnou úpravou, svrškem ze semiše a s tkaničkami ze 100% recyklovaných materiálů, prodyšnou podšívkou ze síťoviny a lehkou pěnovou EVA mezipodešví nabízí skvělou stabilitu a pohodlí. • voděodolná úprava zabraňuje pronikání vody dovnitř obuvi a současně odvádí vlhkost ven, udrží vaše nohy v suchu• semišový svršek• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček a pásků v kombinaci s kovovými háčky• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• externí výztuha jistí pevné usazení paty• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• 100 g lehké zateplení nabízí vynikající pohodlí• stélka potažená síťovinou• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 50% recyklovaná vyjímatelná pěnová EVA stélka• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a poskytuje stabilitu• nylonová podpora klenby zajistí přirozený ohyb chodidla a lepší stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA nabízí stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénuTECHNOLOGIE: Waterproof, Stack 23-15, DROP 8.0,  AirCushion, RECYCLEDHMOTNOST: 840 g

GymBeam Coenzyme Q10 Kapsle: 120 kaps.
329 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
GymBeam Coenzyme Q10 Kapsle: 120 kaps.
329 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Gymbeam Coenzyme Q10Koenzym Q10 je molekula produkována naším tělem, která se nachází v mnoha buňkách. V těle má důležitou funkci, neboť pomáhá mitochondriím s tvorbou energie. Podílí se totiž na tvorbě adenosintrifosfátu (ATP), který hraje důležitou roli právě při přenosu energie v buňkách. V těle je součásti antioxidačního systému, a tak bojuje s oxidačním stresem a volnými radikály. S ochranou buněk před oxidačním stresem pak navíc pomáhá i obsažený vitamín E.Přirozená tvorba koenzymu Q10 má tendenci s přibývajícím věkem klesat. O to důležitější je pak jeho příjem ze stravy, případně výživových doplňků. V současnosti je zkoumán pro svůj možný vliv na srdce, pokožku či sportovní výkon. Na příjem koenzymu Q10 se proto zaměřují lidé, kteří usilují o zlepšení kvality pleti, výkonnosti nebo chtějí posílit celkové zdraví a vitalitu.Koenzym Q10 a jeho výhodyje buněčná molekula, která se podílí na tvorbě energieje obohacený o vitamín Epomáhá bojovat s oxidačním stresem a volnými radikályje oblíbený mezi lidmi usilujícími o zlepšení pleti a sportovních výkonůužívají ho lidé, kteří chtějí podpořit celkové zdraví a vitalituje ve formě praktických kapslíSloženíKoenzym Q10, vitamín E (DL-alfa tokoferylacetát), objemové činidlo (slunečnicový olej), barvivo (oxid železitý, oxid titaničitý), softgelová kapsle (želatina, glycerol, čištěná voda).DávkováníUžívejte 1 kapsli denně. Tabulka nutričních hodnotNutriční hodnoty1 kapsle*RIKoenzym Q1060 mg-Vitamín E35 mg291,7 % *Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal) UpozorněníDoplněk výživy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určený pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. 

TECNICA-Kilimanjaro II GTX Ms shadow piedra/somber mare Šedá 41,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TECNICA-Kilimanjaro II GTX Ms shadow piedra/somber mare Šedá 41,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Turistické boty byly navrženy s důrazem na funkčnost a jistě potěší nejednoho turistu. Mají kotníkový střih, čímž poskytnou lepší ochranu kotníku na nerovném terénu. Jsou vhodné pro vícedenní náročnější túry a výstupy. Velkou výhodou je membrána Gore-Tex Extended Comfort, která je zárukou ochrany a pohodlí v mokrém a deštivém počasí. Obuv Tecnica se vyznačuje výborným komfortem bot a model Kilimanjaro není výjimka. Odolný a prodyšný svršek má pogumovanou špičku a zpevněnou patu, takže Vám bude oporou. Měkký jazyk dobře přiléhá a zajišťuje pohodlný dojezd, zatímco polstrovaný límec zamezuje vzniku otlaků. Outdoorová obuv má vnitřní stélku Anatomic Trek Tecnica a pod ní se nachází tlumící pěna Die Cut EVA, která dobře absorbuje nárazy. Výhodou je Vibram podrážka, díky které jsou trekové boty vysoce přilnavé na mokrém i suchém povrchu. Samozřejmostí je stabilita, kterou díky této podrážce získáte. Kotníková turistická obuv pro pány má klasické šněrování doplněné o kovové háčky. Detaily produktu: pánská kotníková turistická obuv odolný svršek z kombinace materiálů prodyšné pogumovaná špička zpevněná pata membrána Gore-Tex Extended Comfort vázání na šňůrky s kovovými háčky měkký jazyk polstrovaný límec boty pohodlná vnitřní stélka mezipodešev z EVA pěny vysoce přilnavá podrážka Vibram vhodné do náročného terénu EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

JENA SC-03-003 S3 SRC kotník 36 černá
634 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
JENA SC-03-003 S3 SRC kotník 36 černá
634 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s ocelovou tužinkou, stélkou proti propíchnutí, PU/PU podrážkou rezistentní olejům. Svršek – reliéfní štípaná kůže. Stříbrné reflexní doplňky.

Merrell J500024 Claypool Sport Mid Gtx Black/wave
2 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Merrell J500024 Claypool Sport Mid Gtx Black/wave
2 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Atletický design pro rychlý pohyb po horách. Odolný svršek s Gore-Tex® membránou, podpůrná mezipodešev a přilnavost podešve vás ochrání při rychlém pohybu po stezce. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách• svršek v kombinaci syntetiky a materiálu Mesh• tradiční šněrování• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a poskytuje stabilitu• Kinetic Fit™ Base vyjímatelná tvarovaná stélka, konstruovaná jako noha, s flexibilní podporou pro přirozený nášlap, napomáhá předcházet únavě• tvarovaná EVA mezipodešev pro větší stabilitu a pohodlí• nylonová podpora klenby zajistí přirozený ohyb chodidla a lepší stabilitu• M-Select™ Grip pro odolnou trakci a výbornou přilnavost v různorodém terénu přesně tam, kde je jí nejvíce potřeba• hloubka vzoru podešve 5 mm

ČERNÁ PÁNSKÁ BASIC MIKINA BX5473 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ČERNÁ PÁNSKÁ BASIC MIKINA BX5473 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka717375Od podpaží k podpaží535557Rukáv od krku757677Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ZELENÁ MASKÁČOVÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5545 Velikost: 2XL
714 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ZELENÁ MASKÁČOVÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5545 Velikost: 2XL
714 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tabulka velikostí SMLXL2XLCelková délka6466686970Od podpaží k podpaží5052545658Rukáv od krku7274767880Rukáv od podpaží5153555657Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Tommy Hilfiger dámské tmavěmodré žabky - 36 (0GY)
1 039 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tommy Hilfiger dámské tmavěmodré žabky - 36 (0GY)
1 039 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské tmavěmodré žabky od Tommy Hilfiger.Materiál: svršek - textil                 vnitřek - textil, syntetika                 podešev - syntetika

NO-PROSTAL STRONG 350 mg 60 tobolek
492 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NO-PROSTAL STRONG 350 mg 60 tobolek
492 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

NO-PROSTAL® STRONG 350 mg - doplněk stravy s maximální dávkou extraktu Saw palmetta - 350 mg, pro podporu správné funkce prostaty, močového ústrojí a reprodukčních funkcí.¹ Díky vitaminu E chrání buňky před oxidativním stresem.Vysoká účinnostpro správnou funkci prostaty¹pro normální funkci močového ústrojí¹ochranu buněk před oxidativním stresem²Ověřená kombinace Saw Palmetta¹ (Serenoae extractum) 350 mg + vitamín E2 v 1 tobolce. Saw palmetto pomáhá udržet správnou funkci prostaty a močového ústrojí, zejména podporuje maximální průtok moči. Navíc v účinné a ověřené kombinaci s vitaminem E, který jako přirozený antioxidant chrání buňky před oxidativním stresem.Dávkování:1 tobolka denně. Nejlépe po jídle, zapít vodou.Upozornění:Ukládat mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti.Složení:¹Serenoa repens extrakt 350 mg (Saw palmetto, extrakt plodů palmy trpasličí), ²vitamin E 6,7 mg (55,8 % RHP*) Výrobce:Simply You Pharmaceuticals a. s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR.

Kamik Spencer N černá pánská zimní obuv
4 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kamik Spencer N černá pánská zimní obuv
4 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská zimní kotníčková obuv značky KAMIK s izolační vrstvou HEAT-MX™ 145 s utahováním pomocí tkaniček. Obuv je vhodná jak do města, tak i na vycházky do přírody. Obuv značky KAMIK - specialista na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí. Boty jsou vyrobeny z odolného textilního materiálu. Vnitřní část je zateplená textilním kožíkem s izolační vrstvou HEAT-MX™ LEVEL 3- voděodolný nylon- vodě odolná konstrukce se zataženými švy - vodě odolný vyztužený jazyk- pevná izolační vrstva HEAT-MX™- pěnová tepelná izolace, která zajišťuje odolnost proti vodě - Ortholite® Hybrid™ ultimate pěnová podšívka odvádějící vlhkost eliminující zápach.- teplotní komfort až do -30 ° C- Vibram® Arctic Grip do všech terénů- SX Trek Evo gumové přídavky, které zajistí stabilitu a přilnavost na každém povrchu- vyrobeno firmou KAMIK váha jednoho páru: 1100 g Pánské zimní boty s tepelnou izolací HEAT-MX™ do mrazivých podmínek.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 19 cmPodpatek: 3 cm

Postel VEVE, 140x200, masiv borovice
7 640 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Postel VEVE, 140x200, masiv borovice
7 640 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel 140x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 140x200 cm nebo 2x 70x200 cm. Barva: borovice Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 148 x 208 cm Ložná plocha: 140 x 200 cm Výška čela za hlavou: 80 cm Výška čela u nohou: 40 cmVýška montování roštu: 25 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 23 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 38 cm Rozměr nohy postele: 5,5x5,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Tenisky na platformě se zlatými vsadkami, khaki
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tenisky na platformě se zlatými vsadkami, khaki
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pro pohodlnou chůzi a stylový vzhled tu jsou tenisky na platformě. V členitém střihu a z různých materiálů, nelze je přehlédnout. Komfortní kožená stélka. V členitém střihu, vsadka ve zlaté barvě. Na svršku a bocích lesklé vsadky potažené síťovinou. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Protiskluzová podrážka s efektem platformy. Lehoučké a příjemné na nošení. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

JANA Tenisky sneakers, černé, vysoce pohodlné
1 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
JANA Tenisky sneakers, černé, vysoce pohodlné
1 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tenisky sneakers představují sportovní obuv, kterou můžete pohodlně nosit po celý den. Vysoce pohodlné, vhodné i pro široká chodidla. Na svršku tkaničky. Zip pro snadné obutí a pevné šněrování. Protiskluzová podrážka.

GEOX Tenisky Snake GEOX, námořnicky modré
3 264 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
GEOX Tenisky Snake GEOX, námořnicky modré
3 264 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tenisky Snake zn. GEOX se vyznačují sportovním stylem, jsou inovativní, mimořádně prodyšné a pohodlné. Okmažitě jsme si oblíbili jejich dynamický design. Prodyšnost podrážky a pohodlí nohou zaručené patentovanými systémy Geox. Výjimečná úroveň pohodlí a komfortu. Speciální technologie kombinuje perforovanou podešev a speciální prodyšnou nepromokavou membránu. Členitý střih svršku. Snadné obutí a příjemné nošení. Vyjímatelná, hygienická a praktická stélka. Klínová a protiskluzová podrážka.

Tenisky na zip ze 2 materiálů, na klínku
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tenisky na zip ze 2 materiálů, na klínku
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské tenisky na zip vynikají mixem 2 materiálů. Tenisky na klínku zn. Xti. Mix 2 materiálů. Na vnější straně zip. Detaily a pruh ve zlaté barvě vzadu. Lehké a pružné. Mezinárodně uznávaný veganský certifikát PETA. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky z textilní síťoviny, s tkaničkami
419 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tenisky z textilní síťoviny, s tkaničkami
419 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Je snadné zamilovat si tenisky z textilní síťoviny s tkaničkami. Pro komfortní a lehkou chůzi bez omezení. Lehké a pružné tenisky. Z prodyšného textilu. Snadno se navléknou. Tkaničky pro nastavení na míru. Pevný opatek. Vysoká podrážka. Čistěte vlhkým hadříkem.

Lehké nazouvací tenisky
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Lehké nazouvací tenisky
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Lehké tenisky z textilní síťoviny přichází v originální nazouvací verzi bez tkaniček. Lehoučké a pružné. Z textilní síťoviny pro ideální prodyšnost. Snadné navléknutí na chodidlo. Pevný opatek. Vysoká podrážka. Čistěte vlhkým hadříkem.

Sportovní baleríny, šedý melír v žerzejovém vzhledu
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sportovní baleríny, šedý melír v žerzejovém vzhledu
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ideální pro všechny aktivní ženy, to jsou sportovní baleríny v žerzejovém vzhledu, které zaručí pohodlnou chůzi. Elegantní efekt melíru. Dvojitý pásek na suchý zip. Vzorovaná pružná podrážka. Postranní ochranné body pro snazší čištění.

Tenisky na platformě s měděnými vsadkami, bílá/béžová
879 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tenisky na platformě s měděnými vsadkami, bílá/béžová
879 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tyto sportovní bílé tenisky jsou důkazem, že i tenisky mohou být elegantní. Komfortní kožená stélka. V členitém střihu, vsadky v měděné barvě. Perforovaný svršek pro prodyšnost. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Protiskluzová podrážka s efektem platformy. Lehoučké a příjemné na nošení. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

NIKE-Court Royale 2 Mid white/rush pink/onyx Bílá 38
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-Court Royale 2 Mid white/rush pink/onyx Bílá 38
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Nike. Stylové botasky pro dámy jsou navrženy v minimalistickém designu, který charakterizují čisté linie. Trendy tenisky mají odolný svršek ze syntetického materiálu. Bílé tenisky s růžovým logem na boční straně dodají každému outfitu šmrnc. Výborně se kombinují k džínám ik šortkám. Značkové tenisky mají klasický střih ideální pro všechny typy chodidel. Díky vázání na šňůrky se výborně přizpůsobí noze. Límec boty je polstrovaný ak pohodlí přispívá i měkká stélka uvnitř. Nike botasky disponují gumovou podrážkou pro lepší trakci a přilnavost. Bílé botasky jsou skvělou volbou pro běžné nošení a volný čas. Detaily produktu: bílé tenisky Nike odolný svršek logo Nike na boku vyšší střih polstrovaný límec bot pohodlná vnitřní stélka vázání na šňůrky gumová podrážka

Baleríny z prodyšné síťoviny
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Baleríny z prodyšné síťoviny
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sportovní baleríny z prodyšné síťoviny jsou módní a pohodlné. Přes nárt pruženka. Lehké a pružné. Vyjímatelná stélka na pěnovém podkladu. Vzorovaná, pružná, protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

Čalouněná postel CESMIN 160x200 cm, hnědá se vzorem/černá
15 380 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Čalouněná postel CESMIN 160x200 cm, hnědá se vzorem/černá
15 380 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Čalouněná postel s ložnou plochou 160x200 cmPotahová látka: flowers 20 = hnědá látka se vzorem/siuox BLACK = černá ekokůžeV ceně postele dva nezávislé zásobníky na lůžkoviny, otevírané pomocí pomocných strojů, 2 dekorativní polštáře plněné mletou PU pěnou na zip a bonellová matrace s roštem.Obrázek funkce postele je ilustrativní (jiná barva)!Celkové rozměry (šxvxh): 165 x 106 x 208 cmVýška čela: 106 cmVýška sedu: 46 cmPlastové nohy: 2,5 cm Matrace:- materál: bonell na rámu z borovicového dřeva, polyuretanová pěna T30, potahová látka se vzorem shodná s dekoračními polštáři - výška: 11 cmNosnost postele: max. 240 kgDodání v demontu.

Dámské pantofle "Tereza"
339 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dámské pantofle "Tereza"
339 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Hřejivost k doporučení: bačkory s měkoučkou podšívkou ze střižní vlny. Poskytují příjemné teplo a přirozené klima během jejich nošení, aniž by se Vaše nohy zpotily. V sametovém vzhledu s elegantním vzorem kosočtverců a jemným třpytivým akcentem. Podpatek cca 3 cm.

ČERVENÁ PÁNSKÁ SPORTOVNÍ MIKINA JOMA MENFIS HOODIE 101303-600 Velikost: S
879 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

VELIKOSTXSSMLXL2XL3XLHrudník (cm)83-8687-9495-101102-108109-114115-123124-131Pás (cm)71-7475-8283-9091-9798-103104-114115-122Rozměry uvedeny výrobcem.

Allnature Zinek 15mg 30 tablet
42 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Allnature Zinek 15mg 30 tablet
42 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zinek přispívá k udržení normálního stavu vlasů, nehtů a pokožky, k normální plodnosti a reprodukci. Přispívá také k ochraně buněk před oxidačním stresem a k normální finkci imunitního systému.SLOŽENÍ:obsahuje: Plnidlo (uhličitan vápenatý), emulgátor (mikrokrystalická celulosa), oxid zinečnatý (zinek), kukuřičný škrob, potahová látka (stabilizátor hydroxypropylmethylcelulosa, lešticí látka polyvinylalkohol, protispékavá látka talek), stabilizátor (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), stabilizátor (sodná sůl karboxymethylcelulosy). DÁVKOVÁNÍ: 1 tableta denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Nepřekračujte doporučené dávkování.Upozornění: Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 12 let. Ukládejte mimo dosah dětí!  Ukládejte v suchu a temnu při teplotě + 4 daž 25 ºC.Vitamíny a minerály -v 1 tabletěZinek15 mg (150%*)

Dámské polobotky RIEKER 44879-60 béžová S4
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Dámské polobotky RIEKER 44879-60 béžová S4
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Styl a pohodlí jsou přednosti proč tyto sandály značky Rieker už nebudete chtít zout. Díky suchému zipu lze model obout za okamžik a upravit si jej přímo ke své noze. Lehká a nárazy tlumící podešev poskytuje dobrý pocit a měkká stélka zajišťuje větší pohodlí při chůzi. Módní pohoda ve stylu Rieker Vás bude provázet v letních dnech. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Tenisky s tkaničkami
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tenisky s tkaničkami
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tenisky s tkaničkami CROSSCOURT FILA® představují stylovou a pohodlnou obuv. Ploché tkaničky. Vyšité logo FILA. Na patě kontrastní vsadka. Ažurové boky. Zakulacená hladká špička. Na jazyku logo FILA.