Moneta Vložky do bot z paměťové pěny Memosole - 45-46
157 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Moneta Vložky do bot z paměťové pěny Memosole - 45-46
157 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vložky do bot z paměťové pěny Memosole - 45-46 od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

Ochranná lišta hrany kufru Citroen C5 Aircross 2018- (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Citroen C5 Aircross 2018- (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Citroen C5 Aircross je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Manželská postel PAOLO BOXSPRINGS 160x200 (Berlin 01)
18 309 Kč
* Uváděná cena platí pro 20.03.2024
ELTAP Manželská postel PAOLO BOXSPRINGS 160x200 (Berlin 01)
18 309 Kč
* Uváděná cena platí pro 20.03.2024

Moderní manželská postel, kde každodenní vstávání i pro starší osoby je radost díky výšce ložné části postele, která je 64cm. Postel má moderní design a možnost výběru potahové látky postele, včetně dvou úložných prostorů na lůžkoviny. Postel je vyrobena z kombinace dřeva a LTD. Co je Boxsprings? Báječný vynález, jak z dobré postele udělat ještě lepší - s extra porcí pružení a přitom s maximálním důrazem na dokonalou ergonomii těla při spánku. Moderní manželská postelPro starší osoby velká výhoda výšky ložné části postele pro lehčí vstávání (64cm)Pružiny Bonell + pěna2x velký úložný prostor (otevírací)Postel je celočalouněnáRošt a matrace v ceněRozměr: (ŠxH) - 160x215cmVýška spaní = 60cm, výška čela = 126 cm, délka postele = 215cm, topper = 4cmBoxspring: vynikající odpružení, cirkulace vzduchu, pohodlné spaníPotah: látka berlin 01 (hlavní obrázek) -hrubě tkaná potahová látka, vždy tkaná ze dvou tlustých svazků tkaniny. Vizuálně připomíná pytlovinu. Je velmi pevná, tvrdá a odolná proti oděru. Velmi snadno se čistí. Používá se zejména na potah nábytku a židlí.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel IDRIS Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Omega 91
21 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem.  Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

MAKOVÝ OLEJ, 30 kapslí
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
MAKOVÝ OLEJ, 30 kapslí
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Doplněk stravy.Za studena lisovaný makový olej, lisovaný mechanicky se zachováním všech účinných složek obsahuje esenciální mastné kyseliny Omega-3 a Omega-6, vitamín B1 a B12, vitamín E, hořčík, železo, vápník a fosfor. Jednotlivé složky jsou nápomocné k normálnímu fungování dýchací soustavy, má relaxační účinky a napomáhá usínání.Obsah: 30 kapslíDávkování: 1 kapsle denněSložení - Obsah aktivních látek v 1 kapsly:Aktivní složkaMnožstvíSchválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EUMakový olej400 mgRelaxační účinek - usínáníNormální funkce dýchacího systémuKapsle - želatina rostlinného původu100 mg Včelí vosk (Cera alba)20 mgUpozorněníDoplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy nesmí být používán jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Vhodný pro vegetariány. Skladujte při teplotě do 25 °C, na suchém, tmavém, chladném místě, mimo dosah dětí. Výrobek neobsahuje aromatické složky, barviva ani konzervační látky. Je vhodný pro vegetariány. Země původu EU.  

3MK Lens Protect 4x ochranné sklo na kameru Huawei P40 Lite 5G
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
3MK Lens Protect 4x ochranné sklo na kameru Huawei P40 Lite 5G
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko prakticky není vidět, nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií, či videí. Díky speciálním výřezem nebrání blesku.Balení obsahuje 4ks ochranných skel na kameru. Vlastnosti: • Tvrzené sklo pro objektiv fotoaparátu• Chrání celý povrch objektivu• Ultratenké provedení (0,2mm)• Nezasahuje do kvality fotografie• Tvrdost 7H

Y.S. Park 331 - Stříhací hřeben extra dlouhý 230 mm
540 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Y.S. Park 331 - Stříhací hřeben extra dlouhý 230 mm
540 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vhodný pro:Delší až velmi dlouhé vlasyObjem a zvýraznění texturyVlastnosti:Větší šířka pro snadný úchop během česáníDelší zoubkyDélka 230 mmPřednosti:Díky svému speciálnímu materiálu Ultem jsou hřeben Y.S. Park extrémně lehké, s maximální odolností poškození vlivem vysokých teplot a chemických látek.Otvory v hřebenech zajišťují vyšší pružnost, nižší váhu a příjemný úchop tak, aby práce s hřebenem byla co nejefektivnější.Kratší zub určený pro separaci vlasů.Vysoká tepluodolnost: u barevných variant až do 220 °C, u černých (obsahující karbonové vlákna) do 150 °C.Speciální tvar - uprostřed hřebene mají zuby největší délku, výsledkem této technologie hřeben lépe uchopíte a pramen dobře drží.Zuby mají kulaté zakončení pro šetrnost k vlasové pokožceY.S. ParkProfesionální kartáče, hřebeny a doplňky Y.S. Park jsou vyráběny v Japonsku z kvalitních, profesionálních a inovativních materiálů. Každý výrobek značky Y.S.Park byl pečlivě navržen tak, aby vyhovoval potřebám profesionálních kadeřníků s maximální efektivitou a jednoduchostí. Inovativní přístup, promyšlenost a eco-friendy filozofie dělá z Y.S. Parku celosvětově nedostižitelného lídra.

Dívčí holínky - Demar HAWAI LUX PRINT AL 0048 - jednorožec Barva: Růžová, Velikost: 34-35
489 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vyjímatelné zateplení Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat bez vložky. Vyrobeno ze syntetického materiálu.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Adiel Intenzivní testování Midstream
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Adiel Intenzivní testování Midstream
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Intenzivní testování Midstream Jedná se o sadu s ovulačními a těhotenskými testy značky ADIEL. Testy jsou rychlé, hygienické a komfortní a snadné na používání. Balíček obsahuje vysoce koncentrovaný extrakt drmek forte s vitamínem E, drmek obecný je přispívá k menstruačnímu komfortu ženy, rovněž pomáhá ženám v období menopauzy.Sada obsahuje:1x Adiel Midstream těhotenský test 3ks 2x Adiel Midstream ovulační test 3ks2x Adiel drmek forte s vitamínem E 90 kapslí Vyzkoušejte také bylinné směsi z vybraných bylin. V naší nabídce naleznete sypanou bylinnou směs na Vaječníky 100g nebo naší novinku Rozkvět Indiánky 25g.LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16.května 2012, platné od 14.12 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Jak produkty ze sady správně používat?Midstream těhotenský test - zdravotnický prostředek Midstream těhotenský test obsahuje látky, které reagují na přítomnost hormonu hCG v moči. Těhotenský midstream test obsahuje protilátky, které specificky reagují na hormon choriogonadotropin (hCG). Testování s ADIEL Midstream těhotenskými testy je velmi rychlé a snadné.Testování lze provést 2 způsoby:  A) Použitím odebraného vzorku moči  Odeberte vzorek moči do suché a čisté nádoby. Ideálním vzorkem je první ranní moč.Vyjměte Midstream test z ochranného obalu a opatrně sundejte růžový kryt.Nasměrujte absorpční špičku dolů a ponořte do vzorku moči po dobu 20 sekund.Midstream test ponořujte až po uvedenou šipku, tak aby všechna testovací pole (i zelená) byla ponořená. Jinak test neproběhne správným způsobem.Znovu uzavřete růžovou krytkou a umístěte do vodorovné polohy (například na vrchní část nádobky s močí) a vyčkejte na výsledek testu.Pozitivní výsledek můžete pozorovat již během 40 sekund (v závislosti na koncentraci HCG ve vzorku moči). Avšak pro potvrzení negativního výsledku je třeba vyčkat necelých 5 minut, dokud reakce neproběhne úplně.         B) Použitím středního proudu moči  Vyjměte Midstream test z ochranného obalu a opatrně sundejte růžový kryt.Nasměrujte absorpční špičku směrem dolů do proudu moči na nejméně 10 sekund. Pod proudem moči musí být všechna testovací pole včetně zelených.Znovu uzavřete růžovou krytkou a umístěte do vodorovné polohy a vyčkejte na výsledek testu.Pozitivní výsledek můžete pozorovat již během 40 sekund (v závislosti na koncentraci HCG ve vzorku moči). Avšak pro potvrzení negativního výsledku je třeba vyčkat necelých 5 minut, dokud reakce neproběhne úplně.Před použitím pečlivě čtěte příbalovou informaci.Více informací a návod k použití naleznete v detailu produktu ZDE.Midstream ovulační test - zdravotnický prostředekDíky midstream ovulačnímu testu zjistíte, zda nastala ovulace. Ovulační test zjišťuje přítomnost LH hormonu (luteinizačního hormonu) v moči ženy.Testování lze provést 2 způsoby:  A) Použitím odebraného vzorku močiOdeberte vzorek moči do suché a čisté nádoby. Nepoužívejte první ranní moč, testování je ideální v čase mezi 10:00 a 20:00 hodinou.Vyjměte Midstream test z ochranného obalu a opatrně sundejte růžový kryt.Nasměrujte absorpční špičku dolů a ponořte do vzorku moči po dobu 20 sekund.Midstream test ponořujte až po uvedenou šipku, tak aby všechna testovací pole (i zelená) byla ponořená. Jinak test neproběhne správným způsobem.Po 15 sekundách midstream test vyjměte ze vzorku moči, znovu uzavřete růžovou krytkou a umístěte do vodorovné polohy (například na vrchní část nádobky s močí) a vyčkejte na výsledek testu.V závislosti na koncentraci LH ve vzorku moči počkejte celých deset minut na potvrzení výsledku. Jednorázový test LH nečtěte po 15 minutách, protože by to mohlo vést k nesprávnému výsledku testu.Je vyžadována 10minutová reakční doba.     B) Použitím středního proudu moči  Vyjměte Midstream test z ochranného obalu a opatrně sundejte růžový kryt.Nasměrujte absorpční špičku směrem dolů do proudu moči na nejméně 10 sekund. Pod proudem moči musí být všechna testovací pole včetně zelených.Znovu uzavřete růžovou krytkou a umístěte do vodorovné polohy a vyčkejte na výsledek testu.V závislosti na koncentraci LH ve vzorku moči počkejte celých deset minut na potvrzení výsledku. Jednorázový midstream test LH nečtěte po 15 minutách, protože by to mohlo vést k nesprávnému výsledku testu.)Je vyžadována 10minutová reakční doba.Před použitím pečlivě čtěte příbalovou informaci.Více informací a návod k použití naleznete v detailu produktu ZDE.Drmek FORTE s vitamínem E -  doplněk stravyDávkování*DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělýchUžívejte 1 - 2 kapsle denně, ideálně před jídlem, zapijte dostatečným množstvím vody.Nepřekračujte tuto doporučenou denní dávku. Není vhodný pro děti, pro těhotné a kojící ženy.Více informací naleznete v detailu produktu ZDE.Upozornění Drmek obecný není vhodný pro děti, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Drmek je potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Nedoporučujeme kombinovat s hormonálními léky a antibiotiky. Lze je užívat společně s vitamíny, tinkturou nebo čajem. Pokud užíváte jakékoliv léky, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem na kombinaci s bylinnými přípravky.Nepoužívejte testy po době expirace, uvedené na obalu. Skladujte v suchém prostředí v teplotě 4-30 °C. Nenechávejte test v chladné místnosti (mrazu). Nepoužívejte pokud je obal poškozen. Uchovávejte mimo dosah dětí.Testy jsou určeny pouze pro vnější použití, nepoužívejte vnitřně. Neotvírejte test dříve, nežli si přečtete veškeré instrukce k použití. Čtěte pozorně příbalový leták před použitím testu.

Mammut Kento Tour High GTX M 46 2/3 EUR
5 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Mammut Kento Tour High GTX M 46 2/3 EUR
5 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Mammut Kento Tour High GTX M zaujme jako horolezecká bota s vynikající přilnavostí a minimální hmotností díky podrážce vyvinuté speciálně firmou MAMMUT a Vibram. Mastrotto štípaná kůže. Díky membráně Gore-Tex je bota voděodolná a prodyšná, zatímco vylepšený design slibuje optimální přizpůsobení vašim nohám. Je to technická horolezecká bota pro dobrodružství zaměřená na výkon. Předtvarované konstrukce jazyka Hybridní skořepina: Směs pružných vnitřních a tuhých vnějších materiálů pro větší pohodlí a dobrou přizpůsobivost Dvouzónové šněrování: Individuální dvouzónové šněrování lze přizpůsobit člověku a podmínkám Řízení pohybu: Zesílený, pružný vnitřek vám brání zvrtnutí kotníku při zachování plné svobody pohybu 3D memo pěna Vyvýšený gumový límec pevná deska Kompatibilní se sponou na kočku GORE-TEX® Performance Comfort, vibram® Hexa Tech

TrueLife SonicBrush Compact Whiten White Heads
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TrueLife SonicBrush Compact Whiten White Heads
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Protože zuby máte jen jedny TrueLife SonicBrush Compact Whiten White Heads je určeno k pravidelnému čištění mezizubních prostor. Balení obsahuje 2 náhradní hlavice pro TrueLife SonicBrush Compact Duo-sonické zubní kartáčky.

Kolekce čajů Šálek chutí
69 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kolekce čajů Šálek chutí
69 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kolekce ovocných a kořeněných čajů s názvem Šálek chutí obsahuje 6 druhů čaje po 5 sáčcích: Aktivní den, Horká švestka, Hruška a rakytník, Citrón a zázvor, Malina a jahoda, Pomeranč a guarana.  Jsou balené v dárkové kazetě, a proto se mohou stát skvělým dárkem. Balení obsahuje 30 sáčků.Dávkování a způsob užitíJeden sáček zalijte 250 ml vroucí vody a nechte 3-5 min vyluhovat. Pijte 1-3 šálky denně.Složení:Čaj AKTIVNÍ DEN: jablko plod, yerba maté list (20 %), ostružinový list, pomerančová šťáva, pomerančové aroma (7,5 %), skořicová kůra (5,5 %), zázvor kořen (5 %), hřebíček květ, kyselina citrónová, čekanka kořen, kyselina jablečná, ibišek květ, šípek plod, pomerančová kůra (1 %) a přirozený zdroj kofeinu.Čaj CITRÓN A ZÁZVOR: zázvor kořen (30 %), jablko plod, ostružina list, kyselina citrónová, přírodní limetkové aroma, přírodní citrónovo-limetkové aroma, citrónová tráva, květ lípy (1 %), čekanka pražený kořen, citrónová kůra (1 %).Čaj HORKÁ ŠVESTKA SE SKOŘICÍ: ibišek květ, jablko plod, ostružina list, lékořice kořen, aroma, šípek plod, skořice kůra (5 %), čekanka kořen, černý bez plod, aronie plod, švestková šťáva granulát (1 %).Čaj HRUŠKA A RAKYTNÍK: jablko plod, ibišek květ, ostružina list, aroma, šípek plod, rakytník plod (5 %), kyselina citrónová, čekanka kořen, hruška plod (1 %), banán plod.Čaj MALINA A JAHODA: jablko plod, ibišek květ, ostružina list, aroma s jahodovou šťávou (8 %), kyselina vinná, aroma s malinovou šťávou (2 %), kyselina citrónová, aroma, jahoda plod (1 %), malina plod (1 %), echinacea nať (1 %), šípek plod.Čaj POMERANČ A GUARANA: jablko plod, ostružina list, ibišek květ, čekanka kořen, aroma, kyselina citrónová, pomerančová kůra (4 %), šípek plod, guarana semeno, ananas plod, broskev plod, vanilka, meruňková šťáva koncentr

Pulzní oxymetr BEURER PO 35
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pulzní oxymetr BEURER PO 35
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pulzní oxymetr Beurer PO 35 patří mezi technicky dokonalé lékařské přístroje k použití doma, ve zdravotnictví nebo na cestách. Měří jednoduše, spolehlivě a neinvazivně saturaci kyslíku v krvi v arteriální části krevního řečiště a srdeční (tepové) frekvence. Saturace hemoglobinu kyslíkem udává, kolik procent hemoglobinu a arteriální krve je nasyceno kyslíkem. Je to velmi důležitý parametr pro posouzení funkce dýchání. Pulzní oxymetr je vhodný zejména pro rizikové pacienty, např. s onemocněním srdce, astmatiky, ale také sportovce a zdravé osoby, které se pohybují ve velkých výškách (lyžaři, horolezci, piloti). Nízká hodnota saturace hemoglobinu kyslíkem poukazuje převážně na choroby, jakými jsou onemocnění dýchacích cest, astma, srdeční insuficience aj. Člověk s nízkou hodnotou saturace hemoglobinu kyslíkem vykazuje příznaky jako je dušnost, zvýšení srdeční frekvence, náhlé pocení, nervozita a pokles výkonnosti. Náhlé snížení saturace hemoglobinu kyslíkem je nutné ihned řešit s lékařem. Chronická a známá saturace vyžaduje sledování pomocí oxymetru a kontroly u lékaře.Nastavení: formát displeje na výšku nebo na šířku. Displej: snadno čitelný, 4 formáty, barevný, nastavitelný jas, orientace displeje je automatická (vertikální a horizontální formát). Záruční doba 5 let. Vyrobila německá společnost Beurer.Přístroj k použití doma, ve zdravotnictví nebo na cestáchPro měření důležitého parametru funkce dýcháníJednoduché, neinvazivní a spolehlivé měřeníPro pacienty s onemocněním srdce, astmatiky, sportovce i zdravé osobySnadné používáníNěmecká kvalitaPřehledný displejPříslušenství: 2 x baterie LR03, AAA (1,5 V)Přidržovací popruhPouzdro na opasekProdloužená 5letá zárukaVíce informací najdete ve článku zde.

Wojtylko 5W2099 černé dětské polobotky
830 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Wojtylko 5W2099 černé dětské polobotky
830 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská celoroční vycházková obuv typu mokasíny.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže. Vnitřní část obuvi je kompletně vybavena podšívkou z pravé přírodní kůže. Stélka je rovněž z přírodní kůže vybavená podporou podélné klenby.Váha jednoho páru: 340 gVycházkové polobotky značky Wojtylko.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 7 cmPodpatek: 1 cm

Bennon FORTIS S3 High
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bennon FORTIS S3 High
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tradiční kotníková obuv s hydrofobním svrškem v novém designu. Obuv je vybavená nástřikovou dvoukomponentní podešví PU/pryž a je určena pro náročné venkovní provozy. Varianta S3 je vybavena ocelovou tužinkou a planžetou. • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň hydrofobní• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: WARRIOR trojkomponentní anatomická stélka s odpružujícím prvkem v patě• podešev: PU/pryž SPARTACUS• tužinka/planžeta: ocel/ocelNorma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC HRO

Rock Spring Carioca Yellow dámská gumičková obuv
995 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Rock Spring Carioca Yellow dámská gumičková obuv
995 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská letní vycházková a rekreační gumičková obuv, kterou můžete využít jako letní vycházkové polobotky či sandály, krásně drží na chodidle. Jsou velmi pohodlné a úžasně se v nich chodí na krátké i dlouhé vycházky nebo výlety. Můžete je používat jak do města na zahrady nebo do přírody. Boty jsou vynikajicí také jako přezůvky například do práce. Gumičkové boty nedoporučujeme pro sportovní aktivity nebo horskou turistiku a to z důvodu, že pružné gumičky mohou v kritický okamžik obuv na chodidle vytočit, což může vést ke vyvrtnutí.Originální gumičková obuv Rock Spring model CariocaObuv je vyrobena z textilního materiálu, který je tvořen gumičkami. Ty jsou spleteny tak, že vytváří celistvý materiál, který je příjemný pro chodidlo a současně je pružný. Díky této vlastnosti se gumičková obuv dokáže přizpůsobit na každé chodidlo. Uvnitř obuvi je vlepená textilní stélka z paměťové pěny s anatomickým tvarováním. Vložka z paměťové pěny se po krátké době vytvaruje podle tvaru chodidla.Gumičkové boty jsou vhodná i pro chodidlo s deformitami a výrůstky - nabízíme ji proto rovněž v sekci zdravotní.Hlavní výhody gumičkové obuvi:- Lehká konstrukce- Ruční výroba 100%- Nová odlehčená podešev- Nová textilní a anatomicky tvarovaná stélka z paměťové pěny- Použitý materiál umožní proudění vzduchu skrze obuv, nemusíte mít strach ze zpocených nohou- Zdravotní obuv - vhodná i pro chodidla s deformitami- Ve špici je rozšířený prostor pro prsty aby mohly zůstat pohodlně roztažené- Patu je možno sešlápnout potom máte z obuvi nazouvák- V případě velkého znečištění je možné obuv prát v pračce na 40°CRozměry jednotlivých velikostí:velikost 36 vnitřní rozměr = 24 cmvelikost 37 vnitřní rozměr = 24,5 cmvelikost 38 vnitřní rozměr = 25 cmvelikost 39 vnitřní rozměr = 25,5 cmvelikost 40 vnitřní rozměr = 26 cmvelikost 41 vnitřní rozměr = 26,5 cmvelikost 42 vnitřní rozměr = 27 cmVáha jednoho páru = 242 gDámské letní gumičkové boty Rock Spring.Barva: ŽlutáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 9 cmPodpatek: 2 cm

Dámské stylové boty
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské stylové boty
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské stylové boty v krásném provedení.

Dámské ploché sandály
369 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské ploché sandály
369 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské letní stylové sandály na každý den.

Salomon Spectur W 37 1/3 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Salomon Spectur W 37 1/3 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská silniční běžecká obuv Salomon Spectur Running Shoes W. Nízká hmotnost, vysoký výkon a pohodlný běh díky pohonu Energy Blade a týmové práci R. Camber a Energy Surge pěny pro rychlé a sametově hladké přechody od došlapu po odraz. Udělejte svůj běh svižný, rychlý a svěží, každý den. Zvýšený pohon: Energy Blade pro jednodušší a plynulejší krok, a rychlou špičku Rychlý přechod: Charakteristická rocker geometrie, R.Camber zajišťuje rychlejší přechod – takže strávíte méně času na zemi a více času pohybem vpřed Hladký dopad: Energy Surge je lehká, odolná a měkká pěnová směs, která vyrovnává nárazy a poskytuje jemnější úder do chodidla Energy Surge: Lehká, citlivá pěna vytvořená kombinací EVA a olefinu [OBC], která poskytuje dlouhotrvající odpružení a návrat pružné energie Energy Blade Running: Energy Blade je zabudována do mezipodešve, která zvyšuje pohon vpřed. Společným úsilím blade, pěny mezipodešve a geometrie podešve je vytvořen svižně hnaný běžecký stroj Road Contagrip® kombinuje ploché, široké výstupky pro přilnavost na rovných, tvrdých površích se směsí, která vyvažuje odolnost a přilnavost. Ideální pro silniční běh Engineered Mesh: Vyvinutá síťovina pro větší podporu a odolnost, nebo flexibilitu a prodyšnost podle specifických potřeb boty Tvarovaná EVA vložka, která zlepšuje pohodlí tím, že napodobuje přirozený tvar chodidla Drop: 6 mm (špička: 21,5 mm, pata: 27,5 mm) Hmotnost: 258 g

METAFORM AI019 Aida dávkovač mýdla, chrom/mléčné sklo
1 087 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
METAFORM AI019 Aida dávkovač mýdla, chrom/mléčné sklo
1 087 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Mějte v koupelně mýdlo vždy k dispozici. Elegantní skleněný dávkovač doplněný kovovým držákem vyřeší věčný problém s odkládáním mýdla. Díky minimalistickému neutrálnímu vzhledu zapadne do interiéru všech koupelen. Instaluje se přivrtáním na zeď.

Pánská obuv
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pánská obuv
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánské boty černo modré barvy. volnočasové šněrovací 

Dámské kotníkové boty
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské kotníkové boty
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské kotníkové boty na platformě černobílé barvy. šněrování zip na boku jaro - podzim

Nike Downshifter 12 Next Nature (PSV) 31 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Nike Downshifter 12 Next Nature (PSV) 31 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ať už vaše dítě hraje tygra nebo se věnuje novému sportu, může si s jistotou obouvat tenisky Nike Downshifter 12. Díky prodyšné podpoře v horní části je lehká a všestranná pro spoustu aktivit. Navíc guma po celé délce podrážky znamená odolnost, díky které vydrží i další kilometry. Podrážka má více pryže než předchozí verze modelu Downshifter, aby byla mimořádně odolná. Obsahuje přibližně 8 % materiálu Nike Grind vyrobeného z recyklovaného výrobního odpadu. Lehká síťovina poskytuje prodyšnost, takže malé nohy mohou zůstat v pohodě a komfortu při každém pohybu. Elastické šňůrky a proužek na suchý zip usnadňují obouvání a zouvání. Měkká pěna pod chodidlem poskytuje každodenní odpružení. Podrážka má drážku po celé délce boty pro větší flexibilitu. Výztuž na patě Poutko na zavěšení na háček Elastické šňůrky

Adidas Hoops 3.0 Mid WTR W 41 1/3 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Adidas Hoops 3.0 Mid WTR W 41 1/3 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské tenisky Adidas Hoops 3.0 Mid WTR W jsou vyrobeny z kvalitního a odolného materiálu. Tyto tenisky se inspirovaly basketbalovou obuví. Jednoduchý styl vám dodá sportovní vzhled bez ohledu na to, co máte zrovna v plánu. Lem ze síťoviny, měkká stélka a kožešina uvnitř dopřejí hřejivý pocit s maximálním komfortem. měkká stélka kvalitní zpracování klasické šněrování

SALMING Recoil Warrior Men Black/White
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
SALMING Recoil Warrior Men Black/White
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánské silniční objemové boty Salming Recoil Warrior navazují na úspěšný model Greyhound. S předchůdci mají společné především skvěle zpracované tlumení, které nabízí výbornou návratnost energie při zachování komfortu. Přepracovaný je pak svršek bot, který nově tvoří přizpůsobivý žakárový úplet. Parametry:Určení: mužiBarva: černáTyp běžecké boty: silniční objemovéDrop: 6 mmProfil podrážky: 28 mm - 22 mmTyp povrchu: silnice - zpevněný povrchTyp boty: běžecká obuvKolekce: 2022Mezipodešev: Recoil™Modelová řada: Recoil WarriorMateriál podrážky: Vibram XS Trek™Hmotnost: 276 g (8 UK) Vítáme do naší nabídky pokračovatele oblíbené silniční objemovky Salming Greyhound! Novinka Salming Recoil Warrior si ze svých předchůdců bere to nejlepší a přichází s inovací, která potěší především ty, kterým Greyhoundy na první dobrou nesedly. Těšit se tak můžete zejména na perfektně fungující tlumení tvořené naší prémiovou pěnou Recoil, které nabízí velkorysou míru pohodlí při skvělé návratnosti energie v každém kroku a zachování ideální stability. Zároveň si Warriory udrželi i na objemovku překvapivou svižnost.Nijak nezměněná zůstala i samotná podrážka bot, kde je opět použita varianta XS TREK od italského výrobce Vibram. Ta je vyrobena z extra odolné pryžové směsi s vynikajícím gripem za sucha i za mokra a zaručuje prakticky neomezený náběh kilometrů bez známek opotřebení.Ke zmiňovaným inovacím došlo v oblasti svršku modelu Recoil Warrior. Ten nově z velké části tvoří žakárový úplet v kombinaci s několika stabilizačními TPU prvky. Oproti svým předchůdcům tak model Recoil Warrior nabízí mnohem vyšší pohodlí, které ucítíte už při prvním obutí a oceníte od prvního až do posledního kroku vašeho běhu.Na asfaltu jako domaRecoil Warrior patří především na silnici, kde jejich vlastnosti oceníte nejvíce. Samozřejmě není třeba se bát ani přeběhu nepříliš náročného přírodního povrchu, nicméně vzhledem ke spíše vyššímu tlumení je určitě nedoporučujeme na skutečně trailovější typ cest.Pokročilý běžec oceníAčkoliv model Recoil Warrior patří mezi velmi dobře tlumené a odolné boty, vhodné především pro začátečníky nebo těžší běžce, jeho skutečné kvality ocení spíše až pokročilejší běžec. Zatímco pro začátečníky jsou Recoil Warrior primárně pohodlnou botou pro pomalejší výklusy, zkušenějšího běžce s pokročilejší technikou odrazu nadchne dynamická návratnost energie, kterou nabízí aktivní tlumení bot. Boty Reciol Warrior mají neutrální došlap.Do nekonečna a ještě dálZkombinujte prakticky nezničitelnou podrážku, odolnou a trvanlivou pěnu v mezipodešvi a výtečně vyřešený svršek a dostanete ukázkovou objemovou botu, která je předurčená pro nabíhání dlouhých vzdáleností. Ale zároveň se nenechte mýlit. Warrior umí být díky vlastnostem prémiové pěny Recoil i překvapivě svižnou botou, kterou se nemusíte bát vzít klidně i na závod od 10k výše.Konstrukce boty a použité technologieSvršek botyDvouvrstvý svršek pro pohodlí, prodyšnost a stabilituVe svršku modelu Recoil Warrior se kombinují dvě vrstvy, které se vzájemně skvěle podporují. Zatímco žakárový úplet má starosti zejména vaše pohodlí, stabilizační TPU prvky zajistí, že bota vaše nohy udrží stabilní i po větším počtu uběhnutých kilometrů. Chodidlo drží na svém místěHeel cup – patní košíček je u našich bot vyvinut tak, aby nezvyšoval váhu bot a nenarušoval celkový pocit pohodlí v botě, ale zároveň plnil svou funkci, kterou je stabilizovat a fixovat chodidlo v botě. Přirozený a efektivní pohyb přední části chodidelSvršek bot je v oblasti špičky rozšířen technologií TOE BOX, aby poskytnul dostatek místa pro pohyb přední části chodidel a tím podpořil jejich přirozenější a více efektivní pohyb z biomechanické perspektivy. Mezipodešev - tlumení botyPohodlí při dopadu, energie do odrazuPrémiový materiál Recoil™ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu vrací prokazatelně více energie. Podešev - podrážka botyAž o 25 % vyšší odolnostPodrážka bot VIBRAM XS TREK vyvinutá stejnojmennou italskou společností, která je světovým lídrem v oblasti výroby podrážek, nabízí až o 25 % větší odolnost proti oděru, než je běžné u klasických podrážek. Zároveň tato gumová směs nabízí velmi účinnou trakci za suchých i mokrých podmínek.

Ochranná lišta hrany kufru Audi A5 2009-2016 (sportback, matná)
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Audi A5 2009-2016 (sportback, matná)
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Audi A5 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Eco Naty Dámské ECO vložky Naty (14 ks) - normal
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Eco Naty Dámské ECO vložky Naty (14 ks) - normal
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské menstruační vložky Eco by Naty jsou ekologické z několika důvodů: * jsou vyrobené z přírodních materiálů a 100% rozložitelné, a to včetně obalů* vnitřní vrstva dotýkající se pokožky je z organické bavlny, vnější plášť je z geneticky neupravovaného (GM free) kukuřičného škrobu* nenajdete v nich chemikálie, umělou hmotu, latex ani parfémy a nejsou bělené chlórem * neobsahují živočišné složky a nejsou testované na zvířatech * 100% kompostovatelné obaly z obnovitelných přírodních materiálů. Díky těmto vlastnostem jsou vhodné i pro velmi citlivou pokožku, která se v intimních partiích nachází. Pro absenci chemických prvků nebudou narušovat pH pokožky a sliznice. Funkčnost eko dámských vložek Naty se nijak neliší od běžných hygienických vložek. Vnější fólie, vyrobená z kukuřičného škrobu, společně se savou vrstvou spolehlivě zadržuje tekutinu a nemusíte se tak bát žádné nehody. Přírodní materiály navíc vložkám propůjčují perfektní prodyšnost. Nové, vylepšené menstruační vložky Eco by Naty jsou vyrobeny z kompostovatelných rostlinných materiálů, vnitřní vrstva vložky je z certifikované organické bavlny a jsou nově individuálně baleny. Celkový obal i obaly jednotlivých vložek jsou z certifikované 100% kompostovatelné fólie vyrobené z obnovitelných rostlinných materiálů.Jejich používáním tak může vaše svědomí zůstat naprosto čisté. Celkové balení vložek je navíc menší, protože jsou v něm lépe poskládané, takže vám nezabere doma ani na cestách moc místa. Dámské vložky Eco by Naty jsou moderní, zodpovědnou a spolehlivou ochranou pro každou ženu. Byly navrženy tak, aby jejich nošení bylo komfortní. Jsou tenké, diskrétní a skvěle se přizpůsobí vašim křivkám. Vyzkoušejte sama, jak příjemně se můžete cítit s vložkami, které neobsahují ropné plasty a syntetické látky. Vložky se pyšní certifikací "OK Biobased" od organizace Vincotte. Vincotte je jedna z nejvíce náročných světových neziskových organizací, která tímto potvrzuje velké množství použitých obnovitelných surovin ve výrobě vložek. Vložky jsou bez křidélek. Obsah balení: 14 ks

Dámská obuv NAX
1 849 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámská obuv NAX
1 849 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv od NAX černé barvy.  s moderními prvky tkaničky

Boxspringová postel ALICE 180 Eltap Světle šedá
22 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Boxspringová postel ALICE 180 Eltap Světle šedá
22 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Boxspringová postel ALICE patří mezi luxusní kontinentální postele. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby.Postel je vybavena silnou pružinovou (bonnell) matrací a velkým úložným prostorem na lůžkoviny, který se otevírá pružinovým mechanismem zvedajícím horní část. Dodatečná vrstva PUR pěny T25 umístěná na horní a spodní straně matrace zajistí větší pohodlí. Čtyřcentimetrový topper z pěny T21 s ozdobným pruhem v barvě čalounění postele zlepšuje komfort spánku, a zároveň pečuje o páteř a zajišťuje správnou podporu těla při odpočinku.Plastové nohy svým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Barva:tmavě šedá (Sawana 05) světle šedá (Sawana 21) bílá ekokůže (Soft 17)Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka / dřevo / ekokůže / plast / PUR pěna T25Rozměry:šířka: 180 cmhloubka: 205 cmvýška: 126 cmvýška ložné plochy od země: 60 cmvýška matrace: 20 cmRozměr lůžka: 180 x 200 cm Hmotnost:260 kgDodáváno v demontu.

Froddo G3160169-5 Pink Velikost: 33
2 029 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Froddo G3160169-5 Pink Velikost: 33
2 029 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vyšší zimní boty Froddo Barefoot G3160169-5 Pink s jednoduchým designem - světle růžové kůže s decentními hnědými detaily a novou podrážkou z přírodní gumy. Nová verze podrážky má nyní hrubý vzorek.Tento model je přibližně o 4 cm vyšší než klasické kotníkové, končí tedy vysoko nad kotníkem. Nejen, že zahřejí, ale také do nich nebude padat sníh. Zateplené pravou ovčí vlnou - podšívka i stélka.- Sednou na: normální až lehce širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. - Membrána: bez membrány, ale i tak je kůže velmi dobře odolná proti vodě- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: nová verze s hrubým vzorkem, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: přišitý na úroveň spodního suchého zipu, tak aby sníh nepadal do boty okolo spodní části jazyka, na podšívce není žádný šev, nic tak nemůže tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: u této zimní varianty není vyjímatelná stélka, je také zateplená ovčí vlnou, tak aby boty dobře izolovaly i od země, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - ovčí vlna, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 13,0 cm - 5,9 cm22 - 13,8 cm - 6,0 cm23 - 14,3 cm - 6,2 cm24 - 14,9 cm - 6,4 cm25 - 15,5 cm - 6,5 cm26 - 16,6 cm - 6,8 cm27 - 17,4 cm - 7,0 cm28 - 18,1 cm - 7,1 cm29 - 18,8 cm - 7,2 cm30 - 19,6 cm - 7,4 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,6 cm - 7,9 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 23,0 cm - 8,1 cm36 - 23,6 cm - 8,8 cm37 - 24,4 cm - 9,0 cm38 - 25,1 cm - 9,2 cm39 - 25,9 cm - 9,3 cm40 - 26,5 cm - 9,5 cm

Dětské hnědé capáčky - válenky Velikost: 16
236 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětské hnědé capáčky - válenky Velikost: 16
236 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Krásné teplé válenky pro nejmenší. Vyrobené ze 100% ovčí kůže, s měkkou koženou podešví. Vhodné do kočárku, nosítka nebo jako teplé bačkůrky.BARVA: šedáVálenky jsou vyrobené ze 100% ovčí kůže. Mají měkkou koženou podešev. Jelikož nemají gumovou podrážku, jsou určené pro použití do kočárku nebo jako teplé přezůvky. Kolem kotníku mají límec, který lze otočit nahoru nebo dolů. Po stranách se přitahují suchým zipem, aby pěkně seděly na dětské nožce. Měkká tlustá ovčí vlna dobře izoluje a drží teplo. S výběrem velikosti Vám rádi poradíme. Napište nám rozměr nožičky a my Vám doporučíme vhodnou velikost. Válenky jsou uvnitř huňaté, chloupky jsou dlouhé přes 1cm, a proto se nedá řídit rozměrem stélky. Pokud má Vaše dítko délku nohy 12 cm, doporučujeme velikost 22 - počítáno i s nadměrkem :-)

Colorful 5D Full Glue Ceramic iPhone 13 Mini 102054
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Colorful 5D Full Glue Ceramic iPhone 13 Mini 102054
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Screen Glass 5D Full Glue Ceramic pro  Apple iPhone 13 Mini Vysoce kvalitní tvrzená vrstvená folie s plošným podlepením. Tento ochranný film dotykového skla je pružný, přesně tvarovaný a poskytuje 100% průhlednost displeje. Vysoký faktor tvrdosti 9H mu zaručuje odpovídající ochranu, ale přitom vám nepraskne. Tento keramický film poskytne vašemu displeji spolehlivou ochranu od okraje k okraji.   Perfektně přizpůsobená vysoce tvrzená vrstvená folie vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Tato tvrzená folie má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny. Pro bezpečnější používání jsou okraje folie zaoblené.    Tato tvrzená folie poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Folie má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Apple iPhone 13 Mini Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

ASICS-Gel Trabuco 10 GTX black/soothing sea Černá 37,5
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ASICS-Gel Trabuco 10 GTX black/soothing sea Černá 37,5
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Asics. Dámské běžecké boty upoutají moderním sportovním stylem. Svršek běžeckých tenisek je vyroben z technické síťoviny, což zajistí prodyšnost a výborně se přizpůsobí chodidlu. Trailové botasky jsou určeny pro běžkyně, které mají rádi náročnější terén a preferují běžeckou obuv, která výborně tlumí nárazy, vyniká výbornou trakcí v kopcích a při sjezdech. Trailová obuv GEL-Trabuco™ 10 GTX je navržena tak, aby udržela Vaše nohy v suchu při běhu nebo turistice ve vlhkých podmínkách. Hlavní výhodou je Gore-Tex membrána. Tenisky pro běh mají zpevněnou špičku a patu pro vyšší stupeň ochrany na nerovném terénu. 3D potisk na bocích podporuje stabilitu chodidla během trailu. Tlumení s technologií GEL™ zlepšuje absorpci nárazů v oblastech s větším nárazem. Podrážka s technickým dezénem a technologií ASICSGRIP™ je navržena tak, aby poskytovala vynikající trakci na náročném terénu. Technologie Rock Protection Plate brání proniknutí ostrých kamenů či větví přes podrážku. Detaily produktu: trailová obuv Asics moderní barvy svršek ze síťoviny pro lepší prodyšnost zpevněná špička i pata lehká konstrukce měkké vnitřní polstrování technologie Gel zlepšuje absorpci nárazů podrážka s technologií ASICSGRIP™ vynikající trakce technologie Rock Protection Plate brání proniknutí ostrých kamenů či větví přes podrážku vhodné pro trial a nerovný terén membrána Gore-Tex

ADIDAS-Terrex AX4 magic grey/dash grey/acid red Šedá 38
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Terrex AX4 magic grey/dash grey/acid red Šedá 38
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky adidas. Turistické boty zaujmou nejen skvělou funkčností, ale také moderním outdoorovým designem. Konstrukce trekingové obuvi je odolná a má nízkou hmotnost. Zkombinujte tyto outdoorové boty s trekovým tričkem, mikinou i turistickými kalhotami a vyražte na dobrodružnou výpravu. Treková obuv pro ženy má lehký síťovinový svršek, který je garancí výborné ventilace vzduchu. Boty do lesa poskytují velmi dobrou stabilitu. Mezipodešev z EVA materiálu se postará o vynikající tlumení a absorpci nárazů. Dámské boty do hor mají podrážku z gumy Continental, která zaručí přilnavost na mokrém i suchém povrchu. Trekingové boty se zapínají na klasické šněrování. Boty do přírody jsou nejlepšími společníky pro zdolávání turistických tras, trekking, outdoorové aktivity a procházky v přírodě. Detaily produktu: Moderní outdoorový vzhled Klasický střih Odolné vůči oděru Lehká konstrukce Prodyšný svršek Tvarovaná vložka Mezipodešev z materiálu EVA Podešev z gumy Continental™ Přilnavé na mokrém i suchém povrchu Klasické šněrování Primegreen - recyklovaný materiál

ANTA-Orsta ivory white/white pink Růžová 39
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ANTA-Orsta ivory white/white pink Růžová 39
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

Boty kotníčkové s kožíškem béžové BABY Mayoral velikost: 23
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Boty kotníčkové s kožíškem béžové BABY Mayoral velikost: 23
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Mayoral dětské koženkové kotníčkové boty. Boty mají zapínání na suchý zip.

Tenisky kotníčkové kojenecké pejsek NEWBORN Mayoral velikost: 18 (7-9 měsíců)
419 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Mayoral kojenecké kotníčkové tenisky v dárkové krabičce. Tenisky mají na sponě aplikaci pejska.

ArtExt Manželská postel CARLY Provedení: Manželská postel CARLY No 92 | 160 x 200 cm
5 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Manželská postel CARLY Moderní sektorový nábytek CARLY je navržen tak, aby v sobě skloubil praktičnost s nadčasovostí. Manželská postel CARLY je vyrobena z kvalitního materiálu v barevném provedení dub bílý craft. Tento moderní kus nábytku je vhodný pro zařízení studentských pokojů nebo ložnic. Moderní a velmi pohodlná manželská postel CARLY je vyráběna ve třech praktických rozměrech. Manželská postel CARLY je dodávána bez roštu, matrace a úložného prostoru. Matraci , rošt a úložný prostor je třeba doobjednat. Manželskou postel CARLY lze objednat ve třech rozměrech: manželská postel CARLY No 94/(ŠxVxH) 126,4 x 81,5 x 218 cm, plocha na spaní 120 x 200 cm manželská postel CARLY No 92/(ŠxVxH) 166,4 x 91,5 x 218 cm, plocha na spaní 160 x 200 cm Materiál: DTD laminovaná Barevné provedení: bílá / craft Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jak jsou ve skutečnosti. Postel neobsahuje matraci, deku, polštáře a doplňky.

BMS Manželská postel HAILEY | bez matrace 140 x 200 cm Barva: Zelená
11 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
BMS Manželská postel HAILEY | bez matrace 140 x 200 cm Barva: Zelená
11 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Manželská postel HAILEY | bez matrace 140 x 200 cm Exkluzivní čalouněná manželská postel HAILEY je vyrobena z kvalitních materiálů a je tím pravým řešením, pokud hledáte dokonalé pohodlí a relax. Potahový materiál v jemné struktuře je odolný proti oděru, olupování a světlu. Látka je voděodpudivá , postel bude tedy snadno udržovatelná. Jednoduše prošité zadní čelo Vás chrání před chladem stěn a zároveň působí moderně a okouzlivě . Postel HAILEY má v ceně výklopný rošt, který ukrývá spoustu úložného prostoru. Obrázek je pouze ilustrační, matrace není v ceně, je nutné ji doobjednat . Materiál: laminovaná deska, látka, pružinový mechanismus Rozměry: ŠxDxV: 209 x 153,5 x 30-85 cm plocha na spaní: 140 x 200 cm maximální nosnost: 400 kg Barevné provedení: zelená modrá bílá šedá grafit Součástí postele HAILEY je: výklopný rošt z březových pásů tlumících nárazy praktický úložný prostor Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jak jsou ve skutečnosti.

Elvisia Rolovací rošt EASY 140
920 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Elvisia Rolovací rošt EASY 140
920 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Rolovací rošt EASY 140 Rošt EASY 140 je vyroben z borovicového dřeva, skládá se z 12 spojených lamel pro rovnoměrné rozložení . Materiál: borové dřevo Barevné provedení: přírodní Rozměry: 140 x 200cm VxH lamel: 2 x 6cm Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti. 

TOPOLINO O1 SRC sandál - 41
762 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TOPOLINO O1 SRC sandál - 41
762 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní sandály bez ocelové tužinky s antistatickou a protiskluzovou podrážkou odolnou pohonným hmotám, absorpcí energie v patě a svrškem z prodyšné kůže.

KIEL SC-02-002 S3 SRC polobotka 48 černá
572 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
KIEL SC-02-002 S3 SRC polobotka 48 černá
572 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní polobotka s ocelovou tužinkou, stélkou proti propíchnutí, PU/PU podrážkou rezistentní olejům. Svršek – reliéfní štípaná kůže. Stříbrné reflexní doplňky.

Závěsný vonný sáček Vánoční bobule, 4 ks
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Závěsný vonný sáček Vánoční bobule, 4 ks
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Díky závěsným vonným sáčkům vám bude příjemně a svěže vonit šatní skříň či zásuvky v komodách. Sáčky jednoduše schováte mezi ramínka a následně při nošení oblečení budete obklopeni příjemnou vůní vánoční bobule.

Beda barefoot bačkory Unicorn perforované (BF 060010/W/PF) Velikost: 31
629 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské barefoot bačkory Beda Unicorn perforované - BF 060010/W/PF s otvory v přední a boční části pro lepší prodyšnost. Díky lepší prodyšnosti se dětem výrazně méně potí nohy. Zároveň jsou větrací otvory poměrně malé, a nekomplikují tak nazouvání, a nikdy jimi nevyleze prstík ven.- Sednou na: normálně široké nožky s normálním až vyšším nártem, vhodné i pro dominantní palec- Zapínání: suchý zip v horní části- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: relativně tenká, velmi odolná, gumová se vzorkem- Stélka: vyjímatelná, textilní bez podpory klenby a bez tvarování, velmi lehká a ohebná, vrchní strana textilní, spodní filcSLOŽENÍ: Svršek - textil s perforací, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:22 - 14,1 cm - 6,0 cm23 - 14,8 cm - 6,2 cm24 - 15,4 cm - 6,4 cm25 - 16,1 cm - 6,7 cm26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,6 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,3 cm29 - 18,7 cm - 7,5 cm30 - 19,5 cm - 7,7 cm31 - 20,1 cm - 7,8 cm32 - 20,7 cm - 8,0 cm33 - 21,7 cm - 8,3 cm34 - 22,3 cm - 8,4 cm35 - 23,0 cm - 8,5 cm36 - 23,5 cm - 8,7 cm37 - 24,1 cm - 8,9 cm38 - 24,9 cm - 9,3 cm

Nike MD Valiant Kids 28,5 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Nike MD Valiant Kids 28,5 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská obuv Nike MD Valiant Kids slaví šťastné a nadějné vibrace, které se nacházejí v křídovém umění na dětském chodníku. S pohodlným zapínáním na suchý zip a měkkým pěnovým odpružením pod nohama přinášejí tyto každodenní boty pohodlí při každém skoku, hře či volném čase. Styl dědictví: Tato ležérní obuv je inspirována klasickým designem Nike z 80. let. Svršek je odolný a snadno se čistí Zapínání na suchý zip Konstruované tak, aby vydržely: Gumová podrážka po celé délce je flexibilní a poskytuje trvanlivou trakci Předělené části podrážky pro přirozený pohyb

DEMAR FARMER Holínky zateplené černá 41
513 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
DEMAR FARMER Holínky zateplené černá 41
513 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Chcete se pohodlně a suchou nohou probíjet deštivým jarním a podzimním počasím? Pak jsou zde pro vás zateplené holínky Demar FARMER, které jsou ideální volbou pro vaše venkovní dobrodružství za každého počasí.Tyto holínky jsou vyrobeny z kvalitního a mrazuvzdorného kopolymeru EVA, který je skvělým izolantem. Díky tomu se vaše nohy budou cítit teplé a pohodlné i v chladných dnech. Co je však na těchto holinkách zvlášť úžasné, je jejich nízká hmotnost díky materiálu EVA. Nebudete se muset zbytečně namáhat, aniž byste se museli vzdát ochrany a komfortu.Aby byly holínky Demar FARMER ještě více přizpůsobitelné vašim potřebám, jsou vybaveny zateplenou vložkou z syntetického materiálu. Tato vložka zajišťuje dodatečné teplo, ale zároveň je vyjímatelná, což znamená, že můžete holínky nosit i bez ní v teplejších dnech. Praktičnost a flexibilita v jednom.A co bezpečnost? Holínky Demar FARMER splňují náročné standardy a mají certifikát pracovní obuvi označením CE. Vaše nohy budou chráněny při každém kroku, ať už jste na zahradě, farmě nebo prostě jen procházíte po mokrých ulicích.Nejenže jsou tyto holinky praktické a funkční, ale jsou také vyrobeny s péčí a kvalitou v EU. Můžete si být jisti, že dostanete pouze nejlepšího společníka pro vaše venkovní aktivity.A poslední, ale nezanedbatelná vlastnost - vložku holínek můžete snadno vyprat při teplotách do 40 °C. Takže pokud se vám holínky trochu zanášejí, nemusíte se ničeho obávat, prostě je vyperete a budou jako nové.Zvolte zateplené holínky Demar FARMER ve zelené nebo černé barvě a připravte se na všechny výzvy, které vám počasí přinese.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.Barva: zelená, černáVáha: váha 612 g / pár (včetně vložky) / velikost 42Výška: výška 285 mm / velikost 42 EU   délka vnitřní stélky 40 260 mm 41 265 mm 42 275 mm 43 280 mm 44 285 mm 45 290 mm 46 297 mm 47 305 mm 48 310 mm 49 315 mm Holínky zateplené jsou vhodné pro myslivost, rybářství a práci v lese

ADIDAS-Grand Court 2.0 core black/lucid blue/court green Černá 39 1/3
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Značkové tenisky adidas upoutají černým provedením s barevnými prvky. Černé tenisky jsou vyrobeny z kvalitního syntetického materiálu, z toho 50% tvoří recyklovaný materiál. Tenisky pro kluky mají vázání na šňůrky. Klasický střih dobře sedne na dětskou nohu. Dětské tenisky adidas mají polstrovaný límec a měkkou, díky čemuž jsou pohodlné. Gumová podrážka je protiskluzová a pevně drží na povrchu. Černé botasky pro kluky se snadno kombinují k chlapeckým džínám i kraťasům. Značkové botasky jsou super společníky pro každodenní nošení do školy, pro mimoškolní činnost či volný čas. Detaily produktu: trendy design klasický střih odolný materiál na svršku vázání na šňůrky polstrovaný límec boty měkká stélka gumová protiskluzová podrážka vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Dětská mikina Adidas
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská mikina Adidas
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská mikina Adidas technologie AeroReady, která zajišťuje pohodlí v suchu.  1/4 dlouhý zip 

Dětské boty Kappa
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětské boty Kappa
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská halová obuv Kappa byla vytvořena pro nejmladší milovníky sálových sportů. Design sportovní obuvi pro děti je založen na syntetickém svršku s materiálovými vložkami, které zajišťují správné odvětrávání během aktivity. Dva suché zipy. Bílý model s černými detaily. Textilní podšívka. Měkká vnitřní podšívka. Protiskluzová, neznačkující gumová podešev.

Opěrka nohy do auta Honda Civic 2012-2016 (sedan)
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Opěrka nohy do auta Honda Civic 2012-2016 (sedan)
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Opěrka nohy je praktický a designový doplněk do interiéru auta.Jedná se o kryt šikmého nášlapu, o který si řidič během jízdy opírá levou nohu.Pokud je nášlap plastový, kryt se upevňuje pomocí oboustranné lepicí 3M pásky. V případě, že je nášlap pokrytý čalouněním interiéru, se kryt upevňuje pomocí suchých zipů.Opěrka je vyrobena z nerezové oceli.

Bezpečnostní obuv ARDON®FIRSAN S1P NEW DESIGN | G1188/40
494 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FIRSAN S1P NEW DESIGN | G1188/40
494 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

celokožený bezpečnostní sandál, s ocelovou špicí a planžetou, PU2D podešev je odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: hovězí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 35 - 50, váha: 568 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-oranžová

Bezpečnostní obuv ARDON®KING S3 | G3284/44
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®KING S3 | G3284/44
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

bezpečnostní kožená kotníková obuv, s ocelovou špicí a planžetou, hydrofóbní úprava svršku, materiál: buvolí useň, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 710 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-modrá

Holínky ARDON®DAMP | G3212/39
326 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Holínky ARDON®DAMP | G3212/39
326 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

nízké holínky vhodné pro použití na zahradě a ve stavebnictví, šedá nylonová vystýlka, bez ochrany, materiál: PVC, velikosti: 37 - 47, váha: 700 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: zelená

Livex 410 černá líc pánská kotníčková nadměrná obuv
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Livex 410 černá líc pánská kotníčková nadměrná obuv
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská celoroční vycházková a pracovní obuv na šněrování.Špičková kvalita výroby ve Zlíně Česká Republika, je založena na prvotřídních materiálech.Jedná se o zakázkovou výrobu. Obuv není skladem, doba dodání je až v lednu 2024.Boty jsou vyrobeny z pravé přírodní lícové kůže. Vnitřní část je rovněž vyrobena z pravé přírodní kůže.Sympatex - voděodolná membrána, která zajišťuje nepromokavost.Antistatická podešev s výbornou přilnavostí.Kůži je nutné udržovat krémem nebo ochrannými prostředky.Váha jednoho páru: 1,8 kgPánské celoroční kotníčkové boty.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 21 cmPodpatek: 4 cm

Energetics Elexir XII V/L 28 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Energetics Elexir XII V/L 28 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské běžecké boty Elexir XII V/LJ mají nízký střih, pohodlný řemínek na suchý zip a elastické šňůrky, a to vše o hmotnosti pouhých 145 g. Podešev Dura Grip zajišťuje optimální trakci Suchý zip a elastický systém šněrování

Energetics Elexir XII V/L 29 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Energetics Elexir XII V/L 29 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské běžecké boty Elexir XII V/LJ mají nízký střih, pohodlný řemínek na suchý zip a elastické šňůrky, a to vše o hmotnosti pouhých 145 g. Podešev Dura Grip zajišťuje optimální trakci Suchý zip a elastický systém šněrování

PARVULUS postel 160x200 cm, bílý mat
8 310 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
PARVULUS postel 160x200 cm, bílý mat
8 310 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel 160x200 cmV ceně není zahrnuta matrace ani rost, to je třeba dokoupit, vhodný rozměr 160 x 200 cm nebo 2 ks 80 x 200 cm.Nabídka komponentů této sektorové řady umožňuje sestavit si nábytek do ložnice dle vlastních představ.Barva: bílý mat Materiál: MDF Rozměry (šxvxh): 164 x 109 x 205,6 cm Dodáváno v demontu.

Postel DICHOTOMA 180x200, masiv buk/moření: buk bělený
23 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Postel DICHOTOMA 180x200, masiv buk/moření: buk bělený
23 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel 180x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 180x200 cm.Barva: buk bělený Materiál: masiv bukRozměry (šířka x délka): 188 x 208 cm Ložná plocha: 180 x 200 cm Výška čela za hlavou: 83 cmVýška čela u nohou: 45 cmVýška pro uložení roštu: 27 cmVýška bočnice od země po spodní hranu: 25 cmVýška bočnice od země po horní hranu: 40 cmDodáváno v demontu.

Multifunkční postel LENY levá, dub artisan/bílá, 5 let záruka
26 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Multifunkční postel LENY levá, dub artisan/bílá, 5 let záruka
26 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Multifunkční patrová postel se skříní a psacím stolem Postel je vyrobena z kvalitního lamina o síle 16 mm s ABS hranami, které minimalizují riziko odštípnutí či jiného mechanického poškození a tím zvyšují životnost nábytku.Jedná se o atestovaný model, který splňuje všechny parametry pro bezpečné užívání. Lůžko je opatřené pevnou deskou – není nutné objednávat rošt. V ceně postele není matrace. Vhodný rozměr matrace je 80x200 cm, doporučená výška matrace je do 10 cm. Provedení: levé Barva: dub artisan/bílá Nosnost postele je 90 kg. Rozměr (šxvxh): 204 x 190 x 120 cm Ložná plocha: 80x200 cm Materiál: - lamina o síle 16 mm s ABS hranami - stříbrné úchytky z tvrzeného plastu Dodává se v demontu. Záruka 5 let.

AVICENNA, kovová postel, 140x200 cm
5 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
AVICENNA, kovová postel, 140x200 cm
5 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kovová postel Rozměry (šxh): 200x140 cmMateriál: kov/skloBarva: stříbrnáDodáváno v demontu, bez roštu a matrace.

ELTAP Čalouněná postel VEROS Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Lukso 40
49 839 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Neodolatelná elektrická postel VEROS typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPManželská postel VEROS má zajímavě prošívané čelo, které poskytuje dostatečný komfort během sezení při čtení knihy, tak jako možnost si lůžko elektricky polohovat. Matrace mají snímatelný hedvábný potah na zip. Celkové rozměry: Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Dámské pantofle Adidas
1 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské pantofle Adidas
1 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské barevné pantofle k bazénu.

Dětské klasické pantofle Lee Cooper
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětské klasické pantofle Lee Cooper
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské pantofle Lee se osvědčí při letních aktivitách nebo plaveckých výcvikech na bazénu. 

SKECHERS-Snap Sprints Eternal Shine pink Růžová 34
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
SKECHERS-Snap Sprints Eternal Shine pink Růžová 34
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dívčí obuv značky Skechers. Dětské tenisky v dívčím designu zaujmou všechny mladé slečny. Růžové tenisky mají lehkou konstrukci a sportovní design. Svršek ze síťoviny poskytne prodyšnost a zpevněná pata a špička poskytne stabilitu a ochranu. Dětské botasky mají zapínání na proužek se suchým zipem, který je doplněn o elastické šňůrky. Skechers tenisky mají logo značky na boku. Jsou pohodlné díky komfortní vnitřní stélce s tlumením a polstrovanému límci. Tenisky pro dívky mají gumovou podrážku, která zajistí trakci na každém kroku. Výhodou je i poutko na zadní straně, které usnadňuje obouvání a zouvání. Dívčí botasky jsou vhodné pro každodenní nošení do školy, na kroužky či ve volném čase.Detaily produktu:růžové tenisky pro dívkylehká konstrukceprodyšný svršekzpevněná pata a špičkazapínání na popruh se suchým zipem a elastické šňůrkypolstrovaný límeckomfortní vnitřní stélka s tlumenímpryžová podrážkapoutko na zadní stranělogo značky

PANTERA O2 SRC polobotka 40
905 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
PANTERA O2 SRC polobotka 40
905 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pracovní obuv bez tužinky, s antistatickou a protiskluzovou PU/PU podrážkou rezistentní kyselinám a olejům, absorpcí energie v patě, voděodolným svrškem z prodyšné kůže a reflexními komponenty pro zvýšení viditelnosti.

TREZETA-Zeta Mid Ws WP grey Šedá 38,5
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TREZETA-Zeta Mid Ws WP grey Šedá 38,5
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Trekingové boty potěší všechny turistky a osloví skvělou funkčností. Obuv do hor pro dámy je navržena v moderním outdoorovém designu. Vyšší střih obuvi Trezeta zajistí lepší stabilitu. Treková obuv se semišovým svrškem má voděodolnou povrchovou úpravu. Benefitem turistických bot je voděodolná podšívka Trezeta® Waterstopper, která chrání nohu a udržuje ji stále v suchu. Mikroporézní mezipodešev dámských bot do lesa zajistí velmi dobré tlumení i odpružení. Silnou stránkou dámské turistické obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která zdolá i velmi náročný terén. Trekingová obuv je výbornou volbou pro kempování, zdolávání turistických stezek a outdoorová dobrodružství. Zkombinujte šedé trekové boty s turistickými kalhotami a trekingovým tričkem a vyražte na zajímavou výpravu. Detaily produktu: lehká konstrukce boty vyšší střih oděru odolný materiál voděodolný a prodyšný svršek posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování tvarovaná stélka nepromokavá membrána Trezeta® Waterstopper tlumící mezipodešev poutko na zadní straně hmotnost: 295 gr. 1/2 pár

LES TROPEZIENNES Kožené sandály Hikano
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
LES TROPEZIENNES Kožené sandály Hikano
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ikonické páskové sandály zn. Les Tropéziennes par M Belarbi jsou skvělé do města i na letní cestování. Ploché sandály Hikano Les Tropéziennes par M Belarbi. Z kvalitní pružné kůže. Na svršku pásek. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony. Kožená stélka. Komfortní malý podpatek. Protiskluzová podrážka. Před prvním použitím nezapomeňte Vaše sandály impregnovat. Pokud sandály nasákly vodou, nechte je uschnout mimo dosah světla a jakéhokoli zdroje tepla. Pro dlouhou životnost Vašich sandálů je udržujte mimo kontakt s mořskou vodou, deštěm a pískem.

JANA Boty trotteur
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
JANA Boty trotteur
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Boty trotteur v nadčasové verzi oceníte pro různé příležitosti. Vhodné pro citlivá chodidla. Pružný obvod pro snadné obutí. Kontrastní pásek na svršku. Kulatá špička. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Stélky této obuvi se skládají z 50 % z recyklovaného PET materiálu.

ASIR Matrace BLUE bílá
15 651 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ASIR Matrace BLUE bílá
15 651 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Zažijte maximální pohodlí a oporu s naší modrou matrací. Tato matrace byla navržena s ohledem na vaši pohodu a představuje dokonalou kombinaci luxusu a funkčnosti.Probouzejte se s pocitem svěžesti a omlazení.Modrá matrace je vyrobena se speciálním systémem více pružin niron, který zajišťuje optimální oporu pro vaše tělo. Dejte sbohem neklidným nocím a probouzejte se svěží a připraveni na celý den.Zažijte luxus přírodního úpletuPotah matrace je vyroben z přírodní pleteniny, která poskytuje měkký a prodyšný povrch pro pohodlný spánek. Je šetrný k vaší pokožce a pomáhá regulovat tělesnou teplotu po celou noc, čímž zajišťuje klidný a nepřerušovaný spánek.Užijte si dokonalou tuhost pro klidný spánekPokud dáváte přednost tvrdé matraci, modrá matrace je pro vás ideální volbou. Díky prošívané výplni ze silikonových vláken a ergonomické konstrukci nabízí ideální úroveň tvrdosti pro klidný spánek. Rozlučte se s převalováním a zažijte blažené pohodlí matrace, která se dokonale přizpůsobí vašemu tělu.Dvoustranná pro delší životnostMatrace Blue je navržena jako oboustranná, což umožňuje její pravidelné obracení a otáčení. To nejen prodlužuje životnost matrace, ale také zajišťuje její rovnoměrné opotřebení, takže si zachovává svůj tvar a oporu po dlouhá léta.Technické údaje:Potah: úpletová tkaninaSystém s více pružinamiOboustrannýŠířka: 180 cmHloubka: 200 cmVýška: 26 cmVe smontovaném stavuInvestujte do svého spánku a dopřejte si dlouhotrvající plný komfort s matrací Blue. Vylepšete svůj spánek ještě dnes a proměňte svou ložnici v luxusní útočiště podobné hotelu.

Tenisky s tkaničkami Uno - Layover
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tenisky s tkaničkami Uno - Layover
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pro módní městský styl tu jsou tenisky Skechers Uno - Layover ve streetwear designu. Navíc jsou navržené v bílé barvě snadné na kombinování. Tkaničky pro nastavení na míru. Pohodlná stélka tlumící nárazy při došlapu. Technologie Air-Cooled s tvarovou pamětí: kopíruje křivky chodidla a rozloží váhu těla. Pružná protiskluzová podrážka. Viditelná mezipodešev Skech-Air se vzduchovým polstrováním. Pravidelně odstraňujte povrchový prach z tenisek měkkým kartáčkem nebo mírně navlhčeným hadříkem.

Lico 360214 Bernie V1 navy sportovní tenisky
845 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Lico 360214 Bernie V1 navy sportovní tenisky
845 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Celoroční vycházková a sportovní obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou.NON MARKING - Vhodná jako indoor obuv do tělocvičny.Váha jednoho páru: 600 gCeloroční tenisky značky Lico.Barva: NavyVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 2 cm

Ochrana střechy Roof Saver Toyota Yaris GR 2020- (3 dveře)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochrana střechy Roof Saver Toyota Yaris GR 2020- (3 dveře)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Keen Ridge Flex mid WP Bison/Red Carpet Velikost: 27/28
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Keen Ridge Flex mid WP Bison/Red Carpet Velikost: 27/28
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské trekové boty Keen Ridge Flex Mid WP zaručují neuvěřitelné pohodlí. Sednou na širší nožky, na normální až vyšší nárt. Sednou na stejné nožky, na které sedí Keen Knotch.Jsou vyrobené z kvalitní, voděodolné kůže s eko certifikátem. Ta společně s membránou Keen Dry a PFC free impregnací dokonale ochrání vaše nohy i za hustého deště.Patentovaná podrážka KEEN.All-Terrain s hlubokým vícesměrným vzorem umožňuje bezpečnou chůzi i v náročnějším, nezpevněném terénu.Unikátní technologie Bellows flex použitá na nártu v místě ohybu boty přináší maximální pohodlí při ohybu během odrazu. Spolehněte se na kvalitní odpružení kroku, i pokud máte lehce vyšší váhu, díky mezipodešvi z materiálu EVA, společně s polyuretanovou anatomicky tvarovanou a vyměnitelnou vložkou.Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Rychlé a bezproblémové obouvání umožňuje šněrovací systém s gumičkou, kterou lze případně vyměnit za tkaničky. Sednou na: široké nožky, na normální a vyšší nártZapínání: stahovací gumička s brzdičkou - lze vyměnit za tkaničkyOpatek: pevný - podporuje správné postavení nohyPodrážka: pevnější, s hrubším vzorkem do terénu, vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, lepenáJazyk: měkký, polstrovaný, kvůli membráně je přišitý až téměř po okraj boty, aby do boty nenatekla vodaMembrána: ano, funkční membrána Keen.dry - díky ní jsou nepromokavé a zároveň prodyšnéStélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s textilní nášlapnou vrstvou, mírné patní lůžko pro podporu správného postavení (spolu s pevným opatkem brání tzv. šmajdání)SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil, podrážka - syntetikaNámi naměřené vnitřní délky měřidlem Plus12 - tabulka KEEN nesedí.Velikost EU (US) - vnitřní délka:25/26 (US 9) - 17,0 cm27/28 (US 10) - 17,8 cm29 (US 11) - 18,6 cm30 (US 12) - 19,5 cm31 (US 13) - 20,4 cm32/33 (US 1) - 21,3 cm34 (US 2) - 22,0 cm35 (US 3) - 22,8 cm36 (US 4) - 23,5 cm37 (US 5) - 24,4 cm38 (US 6) - 25,1 cm      

Dívčí fashion tenisky Reebok
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dívčí fashion tenisky Reebok
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dívčí stylové tenisky na každý den.

Vlnka Dámské kožené kotníkové boty Vendula - béžová
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vlnka Dámské kožené kotníkové boty Vendula - béžová
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Hledáte pohodlnou, stylovou obuv pro chladnější dny podzimu a jara? Kotníkové boty z kombinace kůže a textilu si můžete utáhnout podle potřeby tkaničkami, ale obouvání je snadné díky zipu na straně boty. Vnitřní stélka je pod nártem tvarovaná pro podporu klenby a je vyjímatelná, můžete ji tak nahradit jinou, třeba zateplenou vložkou. Pevná pata chrání patu a zlepšuje stabilitu při chůzi. Silná podešev a zvýšená pata chrání od chladné země a také od vlhkosti. Materiál: kůže, textilParametry:Určení: DámskéBarva: BéžováRoční období: ZimníZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: Vendula

BÍLÁ PÁNSKÁ MIKINA S NÁPISY A KAPUCÍ BX5570 Velikost: 2XL
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
BÍLÁ PÁNSKÁ MIKINA S NÁPISY A KAPUCÍ BX5570 Velikost: 2XL
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka71727476Od podpaží k podpaží55565860Rukáv od krku79828485Rukáv od podpaží55565758Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

PÁNSKÁ ANTRACITOVÁ MIKINA BX2405 Velikost: L
384 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
PÁNSKÁ ANTRACITOVÁ MIKINA BX2405 Velikost: L
384 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Velikost (A) (B) (C) (D)M66518053L68538153XL70558456XXL72578657

ESR Camera Lens ochranné sklo na kameru na iPhone 14 / 14 Plus / 15 / 15 Plus, černé
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranné sklo na objektiv fotoaparátu je neocenitelným doplňkem pro každého vášnivého fotografa. Poskytuje účinnou ochranu před poškozením a škrábanci a zachovává vysokou kvalitu vašich fotografií. Sklo nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií či videí. Díky speciálním výřezům nebrání blesku.Vlastnosti:• Tvrzené sklo pro objektiv fotoaparátu• Chrání celý povrch objektivu• Nezasahuje do kvality fotografie• Díky speciálním výřezům nebrání blesku• Tvrdost 9H• Dodatečná olefobní vrstva

Dámské stylové baleríny
359 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské stylové baleríny
359 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské pohodlné baleríny v krásném provedení.

Elektrická polohovací boxspringová postel VERONA Eltap Nube 35 - tmavě zelená
56 727 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

NASTAVITELNÉ ELEKTRICKÉ LŮŽKO VERONAJe synonymem pro luxus a pohodlí, které přináší do vaší ložnice zcela novou úroveň kvality spánku. Postel je vybavena motorizovaným rámem, který lze jednoduše nastavit podle vašich individuálních potřeb a preferencí. Lůžko je navrženo tak, aby maximalizovalo váš komfort během odpočinku a spánku.Jednou z hlavních výhod je její nastavitelnost. Motorizovaný rám lůžka umožňuje jednoduché nastavení polohy opěrky nohou a hlavy. To znamená, že můžete například zvýšit opěrku hlavy pro pohodlnější čtení nebo sledování televize. Zvýšení opěrky nohou využijete zase pro zlepšení cirkulace nebo úlevu od bolesti v nohách.Ovládání tohoto nastavitelného lůžka je snadné a intuitivní, díky dvěma dálkovým ovladačům, které jsou součástí balení. To znamená, že můžete měnit polohu lůžka bez toho, abyste museli vstávat a přerušovat tak svůj odpočinek nebo spánek.KVALITNÍ MATERIÁLYJe vyrobena z kvalitních a trvanlivých materiálů, které zajišťují její dlouhou životnost a vysoký komfort. Rám postele je pevný a stabilní, vyrobený z kvalitního dřeva, které je odolné vůči opotřebení a poskytuje vynikající podporu matracím. Ty jsou u postele dvě hlavní: bonnellová a kapsová. Kvalitní topper (povrchová matrace) chrání hlavní matrace před znečištěním a poškozením, zároveň poskytuje dodatečnou měkkost a podporu. Potah je vybaven snímatelným potahem Silk, který lze prát v pračce, což prodlužuje životnost matrace a udržuje její čistotu a svěžest. ŠIROKÁ ŠKÁLA BAREVNÝCH VARIACÍNabízíme široké spektrum barevných variant, které uspokojí i ty nejnáročnější požadavky na design interiéru. Až 39 různých barevných potahů, od tradičních neutrálních odstínů, jako je šedá nebo černá, přes teplé a přírodní tóny, jako je hnědá, béžová nebo hořčicová, až po odvážné barvy, jako je zelená nebo růžová.Tato široká barevná paleta umožňuje nekonečné možnosti kombinací a stylizací, takže můžete vytvořit jedinečný a osobitý vzhled vaší ložnice.RŮZNÉ ROZMĚRYV naší nabídce naleznete i další rozměry, což umožňuje vybrat si tu nejvhodnější velikost pro vaši ložnici. Bez ohledu na velikost místnosti nebo počet osob, postel nabízí dostatek prostoru pro pohodlný a klidný spánek.ELEGANTNÍ DESIGNPostel nejen zajišťuje pohodlí a kvalitu spánku, ale také vypadá skvěle. Čalouněná záda umožňují umístit tuto postel doprostřed místnosti, čímž se stane jejím středobodem. Univerzální černá barva nohou se snadno hodí do různých uspořádání ložnice a dodává posteli moderní a elegantní vzhled.TECHNICKÉ PARAMETRYRozměry: šířka: 198 cmhloubka: 220 cmvýška: 131 cm výška ložné plochy od země: 66 cm výška nožiček: 6 cmvýška topperu: 9 cm Rozměr lůžka: 180 x 200 cm Hmotnost:216 kgDODÁVKA A MONTÁŽMontáž je bezproblémový proces, který lze zvládnout i bez profesionální pomoci. Postel je dodávána v demontovaném stavu, ale díky přiloženému návodu a všemu potřebnému příslušenství se s montáží snadno popasujete. Můžete tak začít využívat všechny výhody postele téměř okamžitě po doručení. 

Gel na intimní hygienu NATULI DEEPLY 200 ml
308 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Gel na intimní hygienu NATULI DEEPLY 200 ml
308 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Objevte dokonalou intimní hygienu a vychutnávejte si každičký centimetr svého těla. Dovolujeme si představit vám ryze českou značku NATULI, která vám doslova zamotá hlavu tím nejpříjemnějším způsobem. Prémiová kvalita, vybrané ingredience a luxusní balení je žádoucí samozřejmostí, vše za účelem vašeho nejněžnějšího uspokojení, a to v mnoha směrech. NATULI nepoužívá žádné živočišné složky, takže jsou všechny výrobky vhodné i pro vegany.Po roce a půl intenzivního vývoje konečně přichází s unikátním mycím gelem, který podporuje myšlenku sexual wellness a doplňuje řadu skvostných lubrikačních gelů. Gel na intimní hygienu NATULI DEEPLY v objemu 200 ml se stane nejen elegantním doplňkem ve vaší koupelně, ale především nezbytnou součástí každodenního sprchování. Ne proto, že musíte, ale proto, že chcete. Tak snadno si jej zamilujete. Fantastický gel hustějšího charakteru rozmazlí každičký centimetr vašeho těla pro přirozené a neodolatelné chvíle čistoty. Byl s maximální péčí speciálně vytvořen pro citlivou ženskou pokožku. Přirozeně pění, perfektně myje, zklidňuje podráždění, hydratuje a regeneruje pokožku. Díky nízkému 3,5 pH reguluje a udržuje správné přirozené poševní prostředí, obnovuje rovnováhu vaginální mikroflóry a chrání před infekcemi a kvasinkami. Jeho struktura je hladká a příjemná, a je ideální pro každodenní použití, obzvláště po sexu či při jakémkoliv pocitu nepohodlí. Jeho smyslnou a neuvěřitelně opojnou vůni díky přírodním esencím bergamotu, mirhi a vanilky si oblíbíte a už nikdy nebudete chtít nic jiného.Gel je 100% přírodní, bez umělé parfemace, parabenů a umělých přísad. Jeho obsah tvoří mnoho aktivních ingrediencí prvotřídní kvality, jakými jsou léčivé Tea Tree, kyselina mléčná a kyselina listová, jež redukuje pH, zklidňující Panthenol, extrakt šalvěje i Islandskou vodu. Mezi dalšími blahodárnými složkami figuruje BIO kyselina hyaluronová, která vyniká svými výraznými zvláčňujícími a regeneračními účinky, BIO Aloe Vera té nejvyšší organické kvality s vysokým obsahem antioxidantů, jež zklidňuje podráždění pokožky, dodává ji okamžitý komfort a urychluje hojení drobných poranění, sůl z Mrtvého moře či extrakt z amerických brusinek s aktivními vitamíny, který bojuje proti zánětům a podporuje tvorbu nových buněk.Aby byla myšlenka skutečné výjimečnosti podpořena, je tento gel uschován v elegantní lahvičce z recyklovaného plastu s praktickým dávkovačem, který rozhodně oceníte.Udělejte si čas jen pro sebe a proměňte svou koupel v ozdravný rituál, který vám vykouzlí spokojený úsměv na tváři.Proč si vybrat gel na intimní hygienu NATULI DEEPLY:unikátní veganský gel na intimní hygienu pro maximální péči o ženské těloomamná smyslná vůně esencemi koření se sladkým nádechem svůdné vanilkyvybrané prémiové 100% přírodní ingredience v prvotřídní BIO organické kvalitějemně a šetrně myje citlivou pokožku a přirozeně pěníbohaté složení aktivních látek s příznivými účinkyzanechává pokožku jemnou a vláčnouperfektně hydratuje a vyrovnává pH pro přirozenou mikroflóruregeneruje a chrání před infekcemi a kvasinkamizklidňuje pocity podráždění a nepohodlíexkluzivní balení z recyklovaného plastu s praktickým dávkovačemParametry:Barva: transparentníObsah: 200 mlSložení: Aqua, Glycerine*2, Pentylene Glycol*2, Aqua (Iceland Water), Hydroxyethylcellulose, Polyglyceryl-4 Caprate, Sunfloweroyl Methylglucamide*2, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract & Lactobacillus Ferment*2, Magnesium Sulfate, Sodium Hyaluronate*1, Aloe Barbadensis Leaf Juice*1, Hexamidine Diisethionate*3, Salvia Officinalis Extract, Maris Sal (Dead Sea Salt), Lactic Acid, Folic Acid, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil*1, Citrus Paradisi Peel Oil, Calendula Officinalis Flower Extract*1, Cocos Nucifera (Coconut) Pulp Extract*1, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (and) Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*1, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate. Limonene*4, Linalool*4, Citral*4*1 - BIO, ORGANIC, *2 - COSMOS, ECOCERT, *3 - získáváno patentovaným zeleným procesem, *4 - přírodní původ, součást esenc. olejů

Gumbies Zimní obuv Gumbies Brumby - Šedá / černá | 45
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Gumbies Zimní obuv Gumbies Brumby - Šedá / černá | 45
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Zimní obuv Brumby - Šedá / černá | 45 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

ELTAP Čalouněná postel CORTINA Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Nube 20
35 729 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPModerní a minimalistická kontinentální postel CORTINA s vysokým prošívaným čelem.Matrace má snímatelný, hedvábný potah, zapínaný na zip. Matrace je oboustranná a skládá se z vrstev kombinující taštičkové pružiny, latex, pěnu T25, kokos a visco pěnu.Boxspringové postele jsou každým rokem oblíbenější, vzhledem k lehčímu vstávaní i sedu. 15 cm vysoké nohy umožní, aby se čistící roboti dostali pod postel. Tuto postel nabízíme ve standartních rozměrech 140x200 cm, 160x200 cm a 180x200 cm. Celkové rozměry: Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Nízké kozačky s imitací kožešiny, černé
829 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Nízké kozačky s imitací kožešiny, černé
829 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Stylové, pohodlné a módní, to jsou nízké kozačky, které patří mezi must-have kousky této sezóny. Snadné navléknutí. Hřejivý vnitřek z umělé kožešiny. Pružné pohodlí. Členitý střih a prošití holeně. Horní část holeně zakončená lemem tón v tónu. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Postel PACARA, 90x200, masiv borovice
5 580 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Postel PACARA, 90x200, masiv borovice
5 580 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel 90x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 90x200 cm. Barva: borovice Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 99,5 x 209,5 cm Ložná plocha: 90 x 200 cm Výška čela za hlavou: 72 cm Výška čela u nohou: 33 cmVýška montování roštu: 24 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 21,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 32,5 cm Rozměr nohy postele: 5x10 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Bačkory s podšívkou z textilní kožešiny
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bačkory s podšívkou z textilní kožešiny
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bačkory s podšívkou z textilní kožešiny nedají zimě šanci. Navíc s protiskluzovou podrážkou. Ohrnutí z kontrastní kožešinové imitace. Hřejivá podšívka z kožešinové imitace. Velmi jemné a příjemné na nošení.

TAMARIS Kožené polobotky Tamaris
2 968 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TAMARIS Kožené polobotky Tamaris
2 968 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vyzkoušeno a potvrzeno - polobotky zn. Tamaris jsou skvělým spojencem pro stylový vzhled a pohodlnou chůzi. Vysoce pohodlné, vhodné i pro široká chodidla. Vyjímatelná stélka. Na svršku šněrování a vzadu poutko pro snadné obutí. Protiskluzová podrážka.

Nízké tenisky s tkaničkami a gumovou špičkou
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Nízké tenisky s tkaničkami a gumovou špičkou
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tenisky, které kombinují komfort, originalitu a nízkou cenu? Ano, to jsou ony! Praktické tenisky vhodné pro různé příležitosti. Z prodyšného textilu pro pohodlné nošení. Jazyk a tkaničky. Bílá protiskluzová klínová podrážka. Pevný opatek.

Dlouhé pyžamové kalhoty, s potiskem v dolní části
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dlouhé pyžamové kalhoty, s potiskem v dolní části
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pyžamové kalhoty se středovým potiskem bodují kytičkovým něžným vzorem. Ženský potisk kytiček na koncích nohavic. Rovný střih nohavic. Pružný potažený pas s kontrastní mašlí na zavázání. Standard 100 podle Oeko-Tex (n° CQ 1216 / 3 IFTH). Tato známka označuje textilní výrobky, které byly podrobeny laboratorním testům na široké spektrum škodlivých látek a výrobek je bezpečný nad rámec platných norem. Lze prát v pračce.

Sneakers s tkaničkami a zipem, kůže
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Sneakers s tkaničkami a zipem, kůže
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Krásný dvoubarevný efekt a mix materiálů, tyto sneakers tkaničkami a zipem nemají chybu. Ploché dvoubarevné tkaničky. Vsadky z hladké kůže, lesklé kůže a kožené usně. Na vnější straně zip. Vyjímatelná pružná stélka. Klínová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Dětské sandále Primigi 5862055 Velikost: 26
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětské sandále Primigi 5862055 Velikost: 26
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské sandálky Primigi 5862055 s částečně zakrytou špičkou pro kluky, tak aby si neskopli prsty. Díky pevnému opatku jsou vhodné i pro malé děti. V elegantní kombinaci dřínově modré se světlou podrážkou. Příjemná kožená podšívka včetně měkké kožené stélky. Perfektně ohebná Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i na vyšší nártZapínání: na suchý zip - pomocí horního pásku přitáhnete ke kotníku, díky velkému vstupnímu otvoru se výborně nazouvajíPodrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná, pod patou antishock systém tlumící nárazy, s jemným vzorkemOpatek: pevný - pomáhá udržovat patu a kotník ve správné poloze a omezuje tak vtáčení paty ("šmajdání")SLOŽENÍ: Svršek - syntetika, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:20 - 12,5 cm21 - 13,2 cm22 - 13,6 cm23 - 14,5 cm24 - 15,2 cm25 - 15,9 cm26 - 16,3 cm

Froddo G3130240-3 Olive Velikost: 34
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Froddo G3130240-3 Olive Velikost: 34
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Stylové barefoot tenisky Froddo G3130240-3 Olive kombinují stylový design a snadné nazouvání i pro děti. Vrchní část boty je kompletně kožená, a stejně tak i podšívka je z jemné kůže. Praktické zapínání na suchý zip umožňuje snadné nazouvání i dětem. Podrážka je z přírodní gumy.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: dva suché zipy, suchý zip v horní části jdou perfektně přizpůsobit nožce a utáhnout i na útlý kotník, spodní botu přizpůsobí výšce nártu- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, výrazný vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou, nová verze podrážky se vzorkem, nesešlapává se- Jazyk: podšívka jazyka je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, uchycený klasicky vpředu + má jazyk poutko, kterým je provlečený horní suchý zip, aby jazyk nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, stélka z mikrovlákna (působí jako kožená), bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže podšívka - kůže, stélka - textilní (mikrovlákno působící jako kůže), podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 13,3 cm - 6,2 cm22 - 14,0 cm - 6,4 cm23 - 15,0 cm - 6,5 cm24 - 15,5 cm - 6,6 cm25 - 16,0 cm - 6,7 cm 26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,5 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,2 cm29 - 18,8 cm - 7,3 cm30 - 19,6 cm - 7,5 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,5 cm - 7,8 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 22,9 cm - 8,1 cm36 - 23,9 cm - 8,8 cm37 - 24,7 cm - 8,9 cm38 - 25,5 cm - 9,0 cm39 - 26,2 cm - 9,1 cm40 - 26,7 cm - 9,2 cm41 - 27,3 cm - 9,3 cm42 - 28,0 cm - 9,5 cm

Sandály se suchými zipy
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Sandály se suchými zipy
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Nepostradatelné sandály na léto! Jsou lehké, pohodlné a snadno se nazouvají. Díky zapínání na suché zipy se přizpůsobí každé noze. Dvojité prošití a lemy v kontrastní barvě. 3 pásky na suchý zip: 2 na svršku + spona na stažení, 1 vzadu. Protiskluzová podrážka.

PÉDICONFORT® - Sandály na suchý zip, nízký klínový podpatek
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
PÉDICONFORT® - Sandály na suchý zip, nízký klínový podpatek
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vychutnejte si pohodlí sandálů s podpisem zn. Pédiconfort! Navržené pro citlivá chodidla, s nastavením na míru díky páskům na suchý zip. V ženském stylu. Klínový podpatek 5 cm. Sandály zn. Pédiconfort. Zapínání na 1 pásek na suchý zip s hadím vzorem vpředu a pásek kolem kotníku. Lehké. Syntetická stélka z jemného mikrovlákna na husté pěně tlumí nárazy při došlapu. Široké, pohodlné i pro citlivá chodidla. Protiskluzová podrážka s korkovou vsadkou. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Sandále "Klára"
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Sandále "Klára"
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Lehké, vzdušné a měkké jako nubuková kůže: Vaše nové letní sandále s květinovými knoflíky - 3 pásky na suchý zip dokonale padno a dobře sedí. Pružný klínek příjemně tlumí nárazy, výška 4 cm.

Ricosta Jokin 150 kobalt/ozean/limette Velikost: 25
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ricosta Jokin 150 kobalt/ozean/limette Velikost: 25
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské barefoot boty Ricosta Jokin sednou na opravdu úzké nožky. Velmi měkká a výborně ohebná podrážka všemi směry. Boty jsou 100% veganské, svršek tvoří mikrovlákno, jsou dobře omyvatelné a lze je dokonce prát v pračce na 30°C. Regulace přes nárt dvěma suchými zipy, opatek je měkký.- Sednou na: navzdory označení Mittel (M) padnou na užší nožky, které se příliš nerozšiřují v prstové části, lze je dobře utáhnout na útlý kotník, šířka WMS -  mittel M- Zapínání: dva suché zipy pro nastavení výšky nártu- Opatek: měkký, za patou je vyvýšená podrážka, která zpevňuje spodní část- Podrážka: výborně ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, hrubý vzorek, přišitá ke svršku boty- Jazyk: textilní, měkký, poutko pro protažení horního velcro pásku, aby nepadal do boty- Stélka: všitá - nevyjímatelná, bez podpory klenby a jakéhokoliv tvarování, měkký textilní nášlapSLOŽENÍ: Svršek - mikrovlákno, podšívka a stélka - textil, podrážka - gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 13,3 cm x 5,2 cm21 - 13,9 cm x 5,4 cm22 - 14,7 cm x 5,6 cm23 - 15,3 cm x 5,8 cm24 - 16,0 cm x 6,0 cm25 - 16,7 cm x 6,2 cm26 - 17,3 cm x 6,4 cm 

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Cityscape - White Velikost: 36
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Cityscape - White Velikost: 36
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Materiál: Svršek: kůže (nappa) Podšívka: kůže/textil Podešev: TR (EverydayComfort) Stélka: PU recyklát + bavlna (vyjímatelná) Výroba: Slovensko lehce kombinovatelné barefoot boty do přechodného počasívyrobené z prémiové nappa kůžePodešev EverydayComfort ze speciální směsi je ideální volbou pro celodenní pohyb v barefoot botáchnadčasový design a kvalitní ruční výrobapohodlné během celodenního nošenípro udržení vlastností bot doporučujeme pravidelnou impregnaciprošitá podrážka pro delší životnost bot Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

Expedo Postel HERMA + rošt ZDARMA, 140x200, trufla/bílá
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Expedo Postel HERMA + rošt ZDARMA, 140x200, trufla/bílá
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel HERMA. Nabízí jednoduchý design v moderním stylu, který zapadne do každého interiéru. Vyrobena je z kvalitních materiálů. Proti mechanickému poškození byl použitý nezávadný lak, který postel chrání a prodlužuje životnost. Postel je dodávána s laťkovým roštem. Můžete si vybrat z více velikostí spací plochy, dekorů a volby úložného prostoru..Shrnutí:postelnezávadný laklaťkový roštvýběr rozměru spací plochyvýběr dekoruvolba úložného prostoru 57x19x150Použité materiály:masiv, MDF

Dámské sandály REMONTE R6264-90 zlatá S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské sandály REMONTE R6264-90 zlatá S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Obuv REMONTE je vyšší řadou značky RIEKER, obuv se vyznačuje kvalitou použitých materiálů. Tyto kouzelné sandálky mají světlý svršek s jemně zlatými odlesky zdobený krásnou dekorací na nártu. Obouvání je snadné a rychlé díky pružným gumičkám po stranách, pevný pásek kolem kotníku zajistí zase pevné ukotvení boty na Vaší noze. Kožená stélka poskytne komfort i při celodenním nošení. Dopřejte Vašim nohám to nejlepší cestou do práce nebo na letní procházku.