Boční ochranné lišty Hyundai i30 2017-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Boční ochranné lišty Hyundai i30 2017-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Hyundai i30.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí balení.

Ochranná lišta hrany kufru VW Passat B7 2010-2015 (Alltrack, matná)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Passat B7 2010-2015 (Alltrack, matná)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Passat je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru VW Transporter T5 2003-2015 ((křídlové dveře,tmavá, matná, 116cm)
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Transporter T5 je vyrobená z tmavé nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

WCH1.7 - jianpiwan, 200 pokroutek
350 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
WCH1.7 - jianpiwan, 200 pokroutek
350 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

doplněk stravyV Číně se užívá mnoho prostředků a přípravků, jejichž použití a způsob přípravy nejsou u nás zatím zcela běžné. Jedním z nich jsou i pokroutky. Koncentrované pokroutky se vyrábějí z jednotlivých bylin moderním postupem, který upřednostňuje malý objem a praktičnost užívání. Nelze je konzumovat jako základní potravinu, ale pouze jako doplňky stravy.Obsah: 200 koncentrovaných pokroutek (cca 37 g pokroutek, což odpovídá 75 g zdrojových bylin.)Složenípazvonek (Codonopsis radix), citroník (Citri pericarpium), Ječmen (Hordei fructus germinatus), atraktylod (Atractylodis macrocephalae rhizoma), pomerančovník (Aurantii fructus immaturus), hloh (Crataegi fructus), protispékavé látky (mastek, stearan hořečnatý).Dávkování:  1–3 x denně 8 pokroutek s alespoň půlhodinovým odstupem od jídla. Pokroutky zapít vlažnou vodou, ideálně na lačný žaludek, nebo alespoň 15 -30 minut před jídlem.UpozorněníNení určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při pokojové teplotě. Nevystavujte slunečnímu záření. Dle TČM neužívat při nachlazení, chřipce, hořečce, doporučeno při terénu xu (piwei xuruo), nikoliv shi - tehdy doporučujeme užívat napr. XJH 1.9.Výrobce: Henan Wanxi Pharmaceutical Co., Ltd., Čína  

Ardon Sněhule FREEZE - 45
871 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Ardon Sněhule FREEZE - 45
871 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Sněhule FREEZE - 45 od výrobce Ardon. Produkt je skladem.

Baseus Full Glass ochranné sklo na iPhone 11 / iPhone XR, průsvitné (SGAPIPH61-LS02)
209 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Baseus Full Glass ochranné sklo je jedinečným řešením jak ochránit displej telefonu před škrábanci, nečistotami nebo před rozbitím. Sklo značky Baseus se pyšní vysokou kvalitou, které zajistí vašemu telefonu bezpečnou ochranu během každodenního používání. Sklo má tvrdost 9H a vysokou citlivost dotyku pro maximální ochranu a pohodlné používání. Jedná se o sklo s oleofobním povlakem, který odpuzuje mastnotu, otisky prstů a šmouhy.Hladký povrch skla je také citlivější a funkčnost telefonu zůstává plně zachována. Sklo nezasahuje do citlivosti dotykové obrazovky, rozpoznání obličeje a kvality fotografie. Sklo se jednoduše nalepí na celou plochu displeje. Důkladně drží a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.Vlastnosti: • Speciální oleofobní povlak poskytuje vynikající ochranu vůči otiskům prstů, skvrnám a šmouhám• Nezasahuje do citlivosti dotykové obrazovky, rozpoznání obličeje a kvality fotografie• Ochrana před kapkami vody a poškrábáním• Celá povrchová přilnavost• Plné krytí• Tvrdost: 9H• Tloušťka: 0,3mmBalení obsahuje tvrzené sklo a utěrky na čištění obrazovky.

Tommy Hilfiger pánský šedý svetr Lightweight - L (AF1)
1 883 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Tommy Hilfiger pánský šedý svetr Lightweight - L (AF1)
1 883 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánský šedý svetr od Tommy Hilfiger.Materiál : 100% bavlna.Střih : Regular fit.

BES Hergen Bivalente Shampoo 300ml - Šampon na mastnou pokožku a suché vlasy
260 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Šampon k důkladnému, ale velmi jemnému mytí mastných vlasů. Napomáhá ke snížení produkce mazu.Vlasová linie HergenHergen je profesionální řada, která byla vyvinuta speciálně pro kadeřnické salony. Výrobky jsou rozděleny do 4 různých řad. Byly vyvinuty podle nejnovějších vědeckých výzkumů pro dosažení nejvyšší kvality a efektivnosti. Jedná se o speciální ošetření, které posiluje strukturu vlasů na základě esenciálních aminokyselin a A.H.A. kyselin z ovoce. Tato linie s velkou koncentrací výživných látek je určena na vlasy suché a porézní. Obsahuje vitamín C v pětkrát větší koncentraci než je normálně obsažen v pomerančích a jiných citrusových plodech. Dále jsou tady zastoupeny esenciální oleje (získané z květů pomeranče), které zvyšují účinek vitamínů.

HUGO FROSCH Láhev na horkou vodu Öko 0,8 L pletený potah Mopy
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
HUGO FROSCH Láhev na horkou vodu Öko 0,8 L pletený potah Mopy
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Příjemný pletený obal ve tvaru roztomilého mopse v sobě ukrývá ECO termofor. Svým dětem tak můžete dopřát hřejivý polštářek, který neobsahuje PVC ani ftaláty. Termofor (nahřívací láhev) je báječný pomocník, kterého ocení každý, kdo potřebuje trochu zahřát a uvolnit se. Zapomeňte však na nevzhledné láhve z nepříjemného plastu. Značka Hugo Frosch přichází s moderním a ekologickým pojetím vzhledu i techniky výroby termoforů.K čemu se termofory používají?k vyhřátí postele před spanímpři nemoci – dokonale vás zahřejí a pomohou vám se „vypotit“prohřátí při návratu ze zimních radovánekna bolavé dětské bříškoVlastnosti:hlavní surovina pro výrobu je termoplast PE (polyethylen)vyrobeno bez použití ftalátů (změkčovadel) a PVCpatentovaný uzávěr zabrání úniku vodyodolné materiály, které si poradí i se skutečně horkou vodou

Adjustační ponožky Green, M
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Adjustační ponožky Green, M
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

"Originální Adjustační ponožky® slouží jako terapeutická pomůcka pro vbočený palec, kladívkové prsty, křivé a stísněné prsty, časté křeče v prstech, unavené a bolavé nohy, otoky nohou, kuří oka a jiné problémy nohou. Díky speciálním meziprstním oddělovačům se zrychluje krevní oběh a tím se urychluje i regenerace nohou. Adjustační ponožky pomáhají tím, že udržují nohy a prsty mobilní, ohebné, a tím méně bolestivé. Adjustační ponožky jsou vyrobeny z jemné bavlny s příměsí polyesteru a elastanu. Mají volnější lem a otevřenou přední část se čtyřmi oddělovači prstů vyrobenými ze stejného materiálu jako celé ponožky. Tyto oddělovače vyvíjejí jemný tlak na prsty u nohou, aby vyrovnaly prsty s chodidlem. Oddělovače jsou vyráběné ručně a jejich výroba je přísně kontrolována, protože pro dosažení maximálního efektu ponožek je velmi důležité dodržení jejich správné délky a šířky. Adjustační ponožky uvolňují stres a napětí, pomáhají správně sladit prsty, snižují tření a podráždění, zmírňují bolesti nohou, zlepšují krevní oběh, dodávají nohám a prstům novou energii. Snižují také potřebu chirurgického zákroku. Starají se o část těla, která bývá často zanedbávaná. Správné postavení nohy a jejích jednotlivých částí ovlivňuje funkci celého těla! Adjustační ponožky nejsou určeny pro běžnou chůzi, plně účinné jsou v uvolněné poloze, kdy nohy nejsou pod tlakem – tj. při sezení, ležení či spánku. Noste Adjustační ponožky preventivně! Pravidelným nošením se prsty začnou natahovat a narovnávat a bolesti budou ustupovat. Velikost: M  (vel. 39-42). Složení: 90 % bavlna, 7 % polyester, 3 % elastan.

Joma W OTTO JR 2053 Navy Fuchsia sportovní boty
630 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Joma W OTTO JR 2053 Navy Fuchsia sportovní boty
630 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětská celoroční sportovní obuv se zalepováním na suchý zip.Obuv je vyrobena z kombinace pravé přírodní kůže v kombinaci se syntetickým a textilním materiálem. Vnitřní část je vybavena textilní podšívkou a stélkou z pravé přírodní kůže.NON MARKING - podešev, která nedělá na hladkém povrchu čáry - vhodná do tělocvičny.Váha jednoho páru 420 gDětské sportovní tenisky.Barva: Navy/růžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: KůžeVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm

Moleda Prestige Sport červeno-bílá
1 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Moleda Prestige Sport červeno-bílá
1 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Nový design a širší střih oblíbených Prestižek. Boty se širokým využitím. Jsou také certifikované jako pracovní obuv.Materiál svršku: přírodní italská kůže s PU folií pro vyšší odolnost a snazší údržbuPodšívka: textilPodešev: dvoukomponentní pružný PU nástřikObuv splňuje požadavky na bezpečnost a ochranu zdraví dle ČSN EN ISO 20347:2012Vyrobeno v Česku.

Dámské stylové pantofle
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské stylové pantofle
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské letní stylové sandály na každý den.

Coqui 6371 Long Sea Blue pánské plážovky
395 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Coqui 6371 Long Sea Blue pánské plážovky
395 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská letní nazouvací obuv typu plážovky.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Váha jednoho páru = 250 gPánské nazouváky typu plážovky značka Coqui.Barva: ModráVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 2 cm

Cortina.be Slobby 191-0004-S1 modré nazouváky
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Cortina.be Slobby 191-0004-S1 modré nazouváky
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Letní nazouvací obuv s páskem kolem paty nebo přes nárt.Zadní pásek je možno přetočit dopředu na nárt a potom je ze sandálu nazouvák.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Váha jednoho páru = 86 gNazouváky typu crocsy značka Slobby.Barva: ModráVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 1 cm

Nike Revolution 6 Road Older Kids 40 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Nike Revolution 6 Road Older Kids 40 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětská běžecká obuv Nike Revolution 6 Road Running Shoes Older Kids nabízí komfort pro každý den. Upřednostňujeme pohodlí zejména pro naše rostoucí sportovce. Tyto lehké, prodyšné běžecké boty vyrobené z 20% recyklovaného obsahu jsou určeny pro celodenní hraní, pro běžné nošení a dokonce i pro atletický trénink. Lehké, prodyšné a odpružené pro dětské nohy. Lehký textil poskytuje prodyšnost Překrytí paty nabízí podporu a stabilitu pro vícesměrné pohyby Měkká pěna v mezipodešvi vytváří odpružení při každém kroku Pryžová podrážka poskytuje trvanlivou trakci Extra vrstva svršku přes prsty poskytuje zpevnění v oblasti prstů Klasické šňůrky

Beviro Daily šampon na vlasy 100 ml
200 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Beviro Daily šampon na vlasy 100 ml
200 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Přírodní šampon Beviro na vlasy vhodný pro každodenní použití. Důkladně umyje a vyživuje vlasy i pokožku pod nimi.

McKinley Korfu 43 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
McKinley Korfu 43 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánské outdoorové sandály, nastavitelný pásek na patě. EVA: materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Nejrozšířenější materiál mezipodešve obuvi Materiál svršku: semišová kůže, textil Podrážka: odolná guma Nastavitelný pásek na suchý zip na patě Zapínání: Quicklace šňůrky

Asics GT-2000 10 G-TX W 39 EUR
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Asics GT-2000 10 G-TX W 39 EUR
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská silniční běžecká obuv Asics GT-2000 10 G-TX W udrží vaši mysl a tělo soustředěné na cestu před vámi. Je to všestranný tréninkový model, který je funkční pro běh v dešti nebo i sněhu. Technologie GORE-TEX™ této obuvi pomáhá odpuzovat vodu, aby vaše nohy zůstaly suché a pohodlné. Vrstva odpružení FLYTEFOAM® Propel pod nohama dodává vašemu kroku citlivější odraz. Funkce 3D SPACE CONSTRUCTION™ mezipodešve zlepšuje kompresi. Tato funkce vám umožní zažít plynulejší a stabilnější jízdu. Svršek GORE-TEX™ pomáhá odpuzovat vodu a udržovat nohy v suchu Systém tlumení GEL® technologie pro zadní a přední část nohy: Tlumí otřesy během fáze nárazu a přechodu vpřed a umožňuje pohyb ve více fázích, kdy chodidlo přechází do chůze Technologie FLYTEFOAM®: Poskytuje lehké odpružení Technologie pohonu FLYTEFOAM®: ASICS energická pěnová formulace, která poskytuje špičkový odraz díky unikátní elastomerní směsi 3D SPACE CONSTRUCTION™: Zlepšuje kompresi a odpružení při dopadu na nohu a snižuje pronaci Technologie LITETRUSS™ pro zlepšení mediální podpory Vložka OrthoLite™ X-30 poskytuje měkké pohodlí Došlap: neutrální/pronace Drop: 8 mm Hmotnost: 252 g

McKinley David II AQX M 43 EUR
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
McKinley David II AQX M 43 EUR
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská zimní obuv McKinley David II AQX Winter Shoes M zajistí vaše nohy v teple a suchu na zimních procházkách nebo nákupech městem. Kvalitní svrchní materiál ze syntetické kůže a síťoviny je dodáván s voděodolnou a zároveň prodyšnou membránou AQUAMAX Pro, která zajišťuje sucho a dobrou cirkulaci vzduchu. Zimní boty mají mírně odpruženou mezipodešev EVA a protiskluzovou gumovou podrážku. Voděodolná membrána AQUAMAX Pro Prodyšný komfort Mírně odpružená mezipodešev EVA Materiál: polyuretan, kůže, síťovina Určení: městská obuv, volný čas

Postel LYNKOS Dekorhome Antracit
20 453 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Postel LYNKOS Dekorhome Antracit
20 453 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Elegantní postel LYNKOS v retro stylu s vysokým a dekorativně prošívaným čelem se stane pýchou vaší ložnice. Postel je čalouněná stukturovanou látkou ve dvou barevných variantách: zelená a antracit. Pevný rám postele je vyrobený z masivního dřeva. Stojí na designových kovových nohách v černé barvě. Rošt a matrace nejsou součástí balení!Postel LYNKOS nabízíme také v rozměru lůžka 180 x 200 cm. Barva:zelenáantracitVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka / kov / dřevoRozměry:šířka: 175 cmhloubka: 218 cm výška: 107 cmrozměr lůžka: 160 x 200 cmvýška ložné plochy od země: 36 cmvýška nožiček: 20 cmDodáváno v demontu.

Postel masivní dřevo Dekorhome 180x200 cm
6 326 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Postel masivní dřevo Dekorhome 180x200 cm
6 326 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dodejte své ložnici elegantní a klasický vzhled s touto dřevěnou postelí. Postel má pevnou konstrukci z masivního dubového dřeva, je tudíž stabilní a velmi odolná. Střední výztuha z borovicového dřeva zajišťuje extra stabilitu tohoto ložnicového nábytku. Rozdíly v kresbě dřeva dávají každému z postelových rámů jedinečný charakter. Dopřejte si kvalitní noční spánek na této skvělé posteli.Upozorňujeme, že balení obsahuje pouze rám postele, bez roštu a matrace. Doporučujeme dokoupit rošt a matraci z naší nabídky.Barva:hnědáMateriál: masivní dubové a borovicové dřevo s přírodní povrchovou úpravouRozměry (š x h x v): 100 x 200 x 38 cm120 x 200 x 38 cm140 x 200 x 38 cm160 x 200 x 38 cm180 x 200 x 38 cm200 x 200 x 38 cmVýběr velikosti vyberte ve variantě produktu.Hmotnost:17,4 kg / 20 kg / 21,8 kg / 23 kg / 25 kg / 25,8 kgDodáváno v demontu.

ADIDAS-Cloudfoam Pure 2.0 core black/iron metallic/team magenta Černá 40
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Sportovní tenisky jsou navrženy v minimalistickém designu. Botasky v černém provedení mají charakteristické tři pruhy adidas na boční straně. Tréninkové tenisky jsou ideální k mnoha sportovním outfitům. Potěší nejen moderním vzhledem, ale také funkčností. Tenisky pro dámy obsahují materiál Parley Ocean Plastic, který pochází z recyklovaného plastového odpadu sesbíraného z odlehlých ostrovů, pláží, pobřežních komunit a pobřeží, a pomáhá tak v boji proti znečišťování oceánů. Tréninkové botasky mají klasický střih, který se hodí pro každý typ chodidla. Síťovinový svršek sportovních botasek je zárukou výborné cirkulace vzduchu. Pěnová vložka se postará o pohodlí při sportování. Tenisky na trénink disponují mezipodešví Cloudfoam, která zajistí vynikající odpružení a tlumení nárazů. Černé tenisky adidas jsou skvělými společníky pro různé sportovní aktivity, trénink, work out cvičení a volný čas. Detaily produktu: Klasický střih klasické vázání na tkaničky Textilní svršek s dobrou prodyšností Mezipodrážka Cloudfoam Paměťová pěnová vložka Odolná syntetická podrážka Primegreen

UNDER ARMOUR-UA W Charged Escape 3 BL mod gray/mod gray/iridescent Šedá 37,5
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská obuv značky Under armour. Tenisky W Charged Escape 3 přitáhnou pozornost stylovým sportovním designem. Běžecké tenisky se snadno kombinují ke sportovním legínám, běžeckým tričkám a sportovním mikinám. Prodyšný síťovinový svrškem běžeckých botasek spolehlivě obepíná chodidlo. Pohodlná stélka se přizpůsobí chodidlu a poskytuje pohodlí při každém kroku. Dvouvrstvá mezipodešev Charged Cushioning z kombinace měkké a tvrdší pěny zajistí vynikající odpružení. Měkký a tvarovaný límec botasek na běhání zvýší komfort při sportování. Pevná vnější podpora paty udržuje zadní část chodidla stabilní. Botasky na běh jsou zárukou výkonu. Šedé značkové tenisky jsou určeny pro běh a sportovní aktivity. Detaily produktu: Lehký svršek obepne chodidlo a poskytuje prodyšnost Výztuž paty pro lepší stabilitu Tvarovaný a měkký límec Comfort Collar Pohodlná stélka se přizpůsobí tvaru vaší nohy Mezipodrážka s technologií Charged Cushioning využívá lisovanou pěnu k jedinečnému odpružení Odolná pryžová podrážka a hluboké drážky pro extra flexibilitu Vysoce oděru vzdorná guma je použita v oblastech, kde dochází k vysokému opotřebení podrážky, aby byla zajištěna vyšší odolnost

TREZETA-Zeta Mid WP dark grey Šedá 46
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
TREZETA-Zeta Mid WP dark grey Šedá 46
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská obuv značky Trezeta. Trekingové boty Vás spolehlivě provedou všemi turistickými trasami. Obuv do hor je navržena v moderním outdoorovém designu. Vyšší střih obuvi Trezeta zajistí vyšší stupeň stability. Treková obuv má semišový svršek, který disponuje voděodolnou povrchovou úpravou. Benefitem turistických bot je voděodolná membrána Trezeta® Waterstopper, která chrání nohu a udržuje ji stále v suchu. Mezipodešev bot do lesa zajistí velmi dobré tlumení i odpružení. Silnou stránkou turistické obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která zdolá i velmi náročný terén. Trekingová obuv je skvělou volbou pro kempování, zdolávání turistických stezek a outdoorová dobrodružství. Zkombinujte šedé trekové boty s turistickými kalhotami a trekingovým tričkem a vyražte na zajímavou expedici. Detaily produktu: lehká konstrukce boty vyšší střih oděru odolný materiál voděodolný a prodyšný svršek posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování tvarovaná stélka nepromokavá membrána Trezeta® Waterstopper tlumící mezipodešev poutko na zadní straně hmotnost: 375 gr. 1/2 pár

SKECHERS-Oak Canyon Redwick black Černá 43
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
SKECHERS-Oak Canyon Redwick black Černá 43
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

>

EVERETT-Griptrek Šedá 43,5
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
EVERETT-Griptrek Šedá 43,5
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská obuv značky Everett. Nízké turistické boty jsou vhodné pro letní či podzimní turistiku. Díky membráně TexDryve Vás nepřekvapí ani déšť, jelikož membrána zajistí jejich nepromokavost. Odolný svršek ze semiše je navíc prodyšný, takže o pohodlí během túry máte postaráno. Špička a pata bot pro turistiku je zpevněna dodatečným materiálem pro lepší stabilitu a ochranu. Ke stabilitě bot do hor přispívá také Everett FixBase system, který fixuje kotník a dodává mu oporu. Nízká turistická obuv má klasické šněrování, které je doplněno o háčky. Polstrovaný límec boty a pohodlná stélka zajistí komfort během nošení. Technologie Footarch Support napomáhá správné klenbě a došlapu. Trekkové boty pánské mají odolnou gumovou podrážku, jejíž přední část přechází až na špičku. Podrážka je vhodná do nerovného terénu a poskytne dobrou přilnavost a trakci během túry. Tyto pánské turistické boty se rádi stanou Vašim oblíbeným společníkem během outdoorových dobrodružství. Detaily produktu: nízká turistická obuv pánská odolný semišový svršek prodyšné zpevněná pata a špička membrána TexDryve zajistí nepromokavost Everett FixBase system správně fixuje kotník klasické šněrování doplněno o háčky polstrovaný límec boty technologie Footarch Support gumová podrážka dobře přilne i na nerovném povrchu podrážka přechází vpředu až na špičku

ANTA-Orsta ivory white/white pink Růžová 38
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
ANTA-Orsta ivory white/white pink Růžová 38
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

>

AXIM-Trungle navy Modrá 25
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
AXIM-Trungle navy Modrá 25
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

>

RAVEN XT S1 CI SRC kotník 46 černá
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
RAVEN XT S1 CI SRC kotník 46 černá
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Bezpečnostní zateplená kotníková obuv s kovovou tužinkou. Podešev z dvou-hustotního PU s masivní ochranou proti okopu. SRC podešev odolná olejům. Svršek z kůže.

RAVEN ESD O1 SRC polobotka 47 černá
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
RAVEN ESD O1 SRC polobotka 47 černá
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pracovní ESD polobotka. Podešev z jednohustotního PU. Svršek z inovativního mikrovlákna, které zajišťuje uživateli perfektní prodyšnost.

MAINZ SC-03-008 S1 SRC kotník 42 černá
521 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
MAINZ SC-03-008 S1 SRC kotník 42 černá
521 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Bezpečnostní polobotka s kovovou tužinkou, PU / PU podešví, rezistentní olejům a svrškem z kůže.

HIJET CGW S3 SRC kotník 42 černá
1 176 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
HIJET CGW S3 SRC kotník 42 černá
1 176 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z PU / PU. Svršek z kvalitní lícové kůže. Unikátní rychlozapínání pomocí kolečka.

Abena Pants Premium XL1 16 ks
54 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Abena Pants Premium XL1 16 ks
54 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Proměňte se v miminko snadno a rychle s navlékacími jednorázovými plenkovými kalhotkami ABENA Pants Premium XL1. Díky kvalitnímu zpracování je můžete nosit celý den jako běžné spodní prádlo. Kalhotky jsou vyrobené z prodyšného a velmi měkkého materiálu pro optimální pohodlí. Bederní pás s vysokým počtem lycrových vláken zajišťuje bezpečné nošení a...

NIKE-MC Trainer 2 black/volt/black Černá 43
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
NIKE-MC Trainer 2 black/volt/black Černá 43
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská obuv značky Nike. Pánské botasky okouzlí trendy designem. Díky odolnému svršku z technické síťoviny poskytnou dostatečnou prodyšnost během celodenního nošení či aktivního cvičení v tělocvičně nebo venku. Měkká pěna v mezipodešvi zajistí vynikající odpružení, podporu a boční zdvih. To pomáhá stabilizovat nohu při pohybech do stran. Gumová podrážka poskytuje vynikající trakci ať už jste na trávě nebo na podlaze v tělocvičně. Sportovní obuv pro pány má všestranné využití. Podrážka černých tenisek je tlustší pod patou pro stabilitu při zvedání a tenčí v přední části chodidla pro flexibilitu při krátkých bězích nebo rychlých trénincích. Značkové tenisky Nike MC Trainer 2 jsou víceúčelová obuv, která kombinuje všestrannost, stabilitu a odolnost. Zlepšete i Vy svůj trénink s těmito funkčními teniskami Nike. Botasky na cvičení pro pány mají vázání na klasické šňůrky. Díky nim si pobyt v tělocvičně či venku určitě užijete. Detaily produktu: černé tenisky moderní design prodyšné vázání na šňůrky pěna v mezipodešvi poskytne odpružení a podporu gumová podrážka poskytne trakci podrážka je tlustší pod patou a tenčí v přední části univerzální použití v tělocvičně i venku

NIKE-Victori One midnight navy/midnight navy/white Modrá 41
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
NIKE-Victori One midnight navy/midnight navy/white Modrá 41
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánské pantofle značky Nike. Stylové pantofle jsou extra pohodlné. Oblíbenou modrou barvu zdobí bílý nápis na popruhu, kterým vyjádříte, která značka je vaše oblíbená. Letní pantofle pánské jsou vhodné pro dovolenou, volný čas či pro toulky městem. Klasický design dobře padne na každou nohu. Nike pantofle jsou vyrobeny z měkké pěny, díky čemuž poskytnou pohodlí. Ke komfortu přispívá také tvarovaná stélka, která jemně masíruje chodidlo. Členitá podrážka má protiskluzový design a zajistí stabilitu během nošení i na mokrém povrchu. Modré pantofle se stanou v létě Vaším oblíbeným doplňkem k mnoha outfitům. Detaily produktu: modré pánské pantofle kontrastní logo a nápis Nike tvarovaná stélka měkký a pohodlný materiál protiskluzová podrážka vhodné k vodě, bazénu či do města

Dámské barevné nízké tenisky
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské barevné nízké tenisky
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské pohodlné tenisky v krásné barvě.

ADIDAS-Nebzed core black/core black/cloud white Černá 44 2/3
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
ADIDAS-Nebzed core black/core black/cloud white Černá 44 2/3
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Značkové tenisky v univerzální černé barvě jsou must have kouskem do Vašeho šatníku. Jsou extra prodyšné díky textilnímu svršku a extra pohodlné díky mezipodešvi Cloudfoam. Černé tenisky pánské mají klasický střih, který dobře padne na každou nohu. Vázání na tkaničky si na sportovních botaskách přizpůsobíte dle potřeby. Sportovní obuv adidas disponuje tvarovaným stabilizátorem paty, který poskytne oporu. Měkké polstrování poskytne komfort při každém kroku. Stylové tenisky se snadno kombinují a hodí se ke všemu sportovnímu oblečení. Gumová podrážka zajistí stabilitu. Černé botasky pánské jsou vhodné pro každodenní nošení do práce či pro volný čas. Byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: černé tenisky pánské klasický střih prodyšný svršek ze síťoviny měkká vnitřní stélka vázání na šňůrky tvarovaný stabilizátor paty tlumící mezipodešev Cloudfoam odolná pryžová podrážka vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Dětská barevná mikina Puma
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dětská barevná mikina Puma
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dětská mikina Puma se bude skvěle hodit na každodenní nošení. 

Dámské bazénové pantofle AQUA-SPEED
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské bazénové pantofle AQUA-SPEED
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Žabky pro ženy se osvědčí během teplých dní a u bazénu. Vícebarevná klopa a pásek. Podešev odolná proti oděru, protiskluzová.

Dámské fashion nízké tenisky
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 04.04.2024
Dámské fashion nízké tenisky
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 04.04.2024

Dámské pohodlné tenisky v krásném provedení.

Dámské zimní boty
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské zimní boty
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské zimní boty v béžovém provedení.

Barefoot Pegres BF80 černé Velikost: 40
2 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Barefoot Pegres BF80 černé Velikost: 40
2 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Kožené kotníkové boty Pegres BF80 černé - nová barefoot řada pro dospělé na podzim 2022, šité na barefoot kopytech s ideálním tvarem špičky, vhodným i pro dominantní palce. Ve velikostech do 41 jsou na hnědé podrážce s hnědými tkaničkami, od velikosti 42 jsou kompletně černé.Novinkou oproti řadě BF70 je odolnější a praktičtější misková podešev, která je přišitá k botě.- Sednou na: normální a široké nohy, úzkou patu, útlý kotník a na normání i nižší nárt, vhodné na dominantní palec i prsty do vějířku- Opatek: mírně zpevněný, aby bota držela tvar- Podrážka: tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou)- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty - má poutko, kterým protáhnete tkaničky, aby nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, ze tří vrstev: filc, pěna a nášlap z kůže- Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kvalitní nubuková kůže, podšívka - kůže, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka (měřeno měřidlem Plus12), vnitřní šířka:35 - 22,9 cm - 8,9 cm36 - 23,5 cm - 9,0 cm37 - 24,4 cm - 9,2 cm38 - 25,1 cm - 9,4 cm39 - 25,8 cm - 9,6 cm40 - 26,4 cm - 9,7 cm41 - 27,0 cm - 9,8 cm42 - 27,7 cm - 10,0 cm43 - 28,3 cm - 10,2 cm44 - 29,0 cm - 10,4 cm45 - 29,6 cm - 10,6 cm

Nike Wildhorse 8 W 39 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Nike Wildhorse 8 W 39 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská trail běžecká obuv Nike Wildhorse 8 W. Běžte až na vrchol a zvládněte kruté serpentiny, prudké sestupy, skalnaté hřebeny a vše mezi tím v Nike Wildhorse 8. Díky množství robustní trakce, tlumené odezvě a spolehlivému držení, které vás udrží ve vzdu. Jsou vyrobeny pro náročné trailové tratě, ty s neomezenými kilometry a drsným terénem, který je příliš lákavý na to, abyste jej odmítli. Jemné a pružné tlumení: Technologie Nike React je lehká, odolná pěna, která poskytuje hladkou a citlivou jízdu Midfoot saddle: komponenta uprostřed chodidla pomáhá udržet vaši nohu v bezpečí při bočním pohybu a přistání, abyste mohli s jistotou zvládnout trail Feel the Connection: Směs gumy v podrážce poskytuje lepší přilnavost při stoupání a klesání, takže zůstanete bezpečně ve spojení s chodníkem Komfort: Do svršku jsme vložili modernizované materiály pro strukturovaný, prodyšný lehký pocit, který nabízí lepší ventilaci Rock plate: deska na patě pomáhá tlumit chodidlo na nerovném terénu Tenký polstrovaný límec poskytuje měkké pohodlí a aerodynamický vzhled

Bezpečnostní obuv ARDON®FLYTEX S1P ESD neon | G3368/43
898 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FLYTEX S1P ESD neon | G3368/43
898 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

bezpečnostní polobotka sportovního designu, kompozitová špice a kevlarová stélka proti propichu, svršek vyrobený bezešvou technologií „3D KNIT“, vkládací stélka ANATOMIC GEL, ESD úprava, materiál: pletenina, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti:35 - 50, váha: 513 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá-neon

Bezpečnostní obuv ARDON®KINGLOW S3 | G3285/45
683 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®KINGLOW S3 | G3285/45
683 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

bezpečnostní kožená polobotka, s ocelovou špicí a planžetou, hydrofóbní úprava svršku, materiál: kůže, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 682 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-modrá

Bezpečnostní obuv ARDON®PROTECTOR S3 | G3315/38
802 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®PROTECTOR S3 | G3315/38
802 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

bezpečnostní kožená kotníková obuv, s ocelovou špicí a planžetou, voděodolná úprava, podešev PU/guma je nepíšící, odolná olejům a pohonným hmotám, antistatická a odolná kontaktnímu teplu do 300°C, materiál: buvolí useň, podešev: PU/guma, odolná kontaktnímu teplu do 300°C, norma: EN 20345, váha: 770 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), velikosti: 36 - 50, barva: černá

CMP Campagnolo Rigel Low M 45 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
CMP Campagnolo Rigel Low M 45 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská voděodolná treková obuv CMP Campagnolo Rigel Low M s podrážkou založenou na technologii CMP FullOn GRIP. Obuv Rigel má zabudovaný stabilizátor kotníku vyrobený z kevlaru - jednoho z nejodolnějších materiálů, jehož vlákna jsou odolná vůči roztahování. Díky tomu má kotník vyztužení a oporu při chůzi po nerovném terénu. Podrážka boty používá lehkou a pružnou EVA pěnu. Membrána ClimaProtect zajišťuje prodyšnost Podrážka s technologií CIP FullOn GRIP Kevlarový stabilizátor kotníku Flexibilní a pružná EVA pěna Gumová ochrana špičky

Prahové lišty Fiat Tipo 2016-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Prahové lišty Fiat Tipo 2016-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Prahové lišty vozu Fiat Tipo jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Sportovní pružné baleríny
829 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Sportovní pružné baleríny
829 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Sportovní a ženské, to jsou balerínky s ultra pružnou podrážkou pro extra pohodlnou chůzi. Rychle si pospěšte! Kolem kotníku dvojitý pásek na suchý zip. Členitý střih a prošití. Svršek z ažurového a syntetického textilu s efektem síťoviny pro vysokou prodyšnost chodidla. Ultra pružná a protiskluzová podrážka se vzorem. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

JEJUDO postel 180x200, zelená/dub lefkas
8 820 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
JEJUDO postel 180x200, zelená/dub lefkas
8 820 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Postel s ložnou plochou 180x200Barva: zelená/dub lefkas Rozměry (šířka x hloubka x výška): 191 x 211 x 89 cm V ceně postele není rošt ani matraceMateriál: lamino Dodání v demontu.

Dětská postel SPECIOSA D3 80x160, borovice
5 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Dětská postel SPECIOSA D3 80x160, borovice
5 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětská postel 80x160 cm Rošt z příslušenství níže: Maximální délka roštu je 200 cm, lze však zkrátit zmenšením mezer mezi jednotlivými lamelami. V ceně postele není rošt ani matrace ani zásuvka, vhodná matrace 80x160 ve výšce 7, 8 nebo 12 cm Rozměr postele (šxvxh): 87 x 144 x 164 cm Rozměr spací plochy (šxh): 80 x 160 cmVýška postele od země po její dno: cca 20 cm Barva: borovice Materiál: masiv borovice s trojitou vrstvou lakováníLakováno ekologickými laky dle normy: DIN EN 71, část 3 Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců

Boxspring BARBARIO 10 160x200, světle hnědá látka
27 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Boxspring BARBARIO 10 160x200, světle hnědá látka
27 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Postel boxspring 160x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor - viz fotografie. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová látka: Monolith 09 = světle hnědá Rozměry (šxhxv): 160 x 215 x 53/115 cm Ložná plocha (šxh): 160 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - nožky vysoké 2 cm Dodání v demontu

Postel HARZ 160x200 cm, bílá
16 730 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Postel HARZ 160x200 cm, bílá
16 730 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Postel 160x200 cm Barva: bílá Materiál: ekokůže/masivní dřevo Rozměry (dxšxv): 172 x 220 x 108 cm, ložná plocha 160 x 200 cm Postel je dodávána včetně roštů, bez matrací, doporučený rozměr matrace 160 x 200 cm nebo 2 ks 80 x 200 cm Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Inari 22
32 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Dámské barevné pantofle Lee Cooper
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 04.04.2024
Dámské barevné pantofle Lee Cooper
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 04.04.2024

Pantofle pro ženy se osvědčí v letních dnech. 

ADIDAS-EQ19 Run W lucid fuchsia/chalk white/bliss orange Růžová 40 2/3
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
ADIDAS-EQ19 Run W lucid fuchsia/chalk white/bliss orange Růžová 40 2/3
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Dámské tenisky přitáhnou pohledy výraznou růžovou barvou. Mají extra prodyšný svršek, který poskytne potřebnou ventilaci. Ve střední části chodidla a na patě jsou dámské botasky zpevněny, aby poskytly oporu během běhu či tréninku. Růžové tenisky mají vázání na klasické šňůrky. Dámské botasky jsou pohodlné díky polstrovanému límci a komfortní vnitřní stélce. Značkové tenisky pro dámy využívají mezipodešev Cloudfoam, která dobře tlumí nárazy. Prodloužená pata napomáhá obouvání a vyzouvání. Sportovní obuv pro dámy má členitou gumovou podrážku, která poskytne potřebnou přilnavost a stabilitu. Tenisky adidas pro dámy oživí Váš sportovní outfit a dodají Vám šmrnc. Jsou vhodné pro volný čas, sportování či každodenní nošení.Detaily produktu:růžové tenisky adidasprodyšný svršekzpevněná střední část chodidla a patapohodlná vnitřní stélkapolstrovaný límec botyprodloužená patavázání na šňůrkymezipodrážka Cloudfoam dobře tlumípryžová členitá podrážka

PEDICONFORT Kožené derbies Hallux Confort pro vbočený palec, černé
3 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
PEDICONFORT Kožené derbies Hallux Confort pro vbočený palec, černé
3 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Na šněrování a zip, pružné a výjimečně měkké, to jsou kožené derbies, které se postarají o extra dávku pohodlí! Navíc jsou doporučené i pro vbočený palec. Svršek ze 2 materiálů. Vyjímatelná měkká stélka. Citlivé oblasti z pružné tkaniny, která jemně kopíruje vbočený palec. Zavázání na tkaničky. Zipové zapínání pro snadné a rychlé obutí. Přizpůsobí se každé šířce chodidla. Kontrastní módní podrážka. Nejedná se o zdravotní obuv.

Tenisky na klínku, efekt 2 materiálů
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Tenisky na klínku, efekt 2 materiálů
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Tenisky na klínku vynikají designem hadí kůže. Pevný opatek. Tkaničky na zavázání. Zip pro snadné obutí. Potisk hadí kůže. Pěnové vypodložení kotníku. Pevný opatek. Klínová protiskluzová podrážka.

Páskové kožené sandály na podpatku
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Páskové kožené sandály na podpatku
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Páskové kožené sandály na podpatku jsou výjimečně pohodlné a snadné na kombinování! Jemné na dotek. Překřížená pásky ze splétané kůže. Kožená stélka na pěnovém podkladu pro měkké pohodlí. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí kovové spony a pruženky. Široký potažený podpatek. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Baleríny z kožené usně
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Baleríny z kožené usně
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Lehoučké baleríny z kvalitní kožené usně jsou přímo stvořené pro pohodlné nošení po celý den. Svršek z kožené usně. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

JANA Pohodlné sandály
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
JANA Pohodlné sandály
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Sandály s květinovým vzorem jsou zcela okouzlující a ideální pro letní sezónu. Sandály zn. Jana s lesklým květinovým vzorem. Vpředu překřížené pásky a kolem kotníku pásek se sponou pro nastavení na míru. Lesklý květinový vzor. Komfortní stélka. Vzorovaná stabilní podrážka. Široké, vhodné pro citlivá chodidla. (1) Tento výrobek se skládá z více než 50 % z recyklovaného PET materiálu.

Kožené pantofle se 2 sponami
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Kožené pantofle se 2 sponami
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Vychutnejte si kvalitu kožené usně a vklouzněte do pohodlných pantoflí se 2 sponami pro nastavení na míru. Na svršku 2 pásky s kovovou sponou. Tvarovaná stélka. Klínová korková protiskluzová podrážka. Tyto pantofle jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Scandi 251-0002-T1 černo růžové sandály
485 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Scandi 251-0002-T1 černo růžové sandály
485 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Letní vycházková sandálová obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu. Vnitřní část je vybavena textilním materiálem. Stélka je ze syntetického materiálu. Nártové pásky jsou nastavitelné pomocí suchého zipu.Váha jednoho páru: 250 gLetní sandály značky Scandi.Barva: Černá/růžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

Dětské letní pantofle 4F
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dětské letní pantofle 4F
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dětské letní pantofle k bazénu nebo k vodě.

Ochranná lišta hrany kufru Hyundai Tucson 2015-2019 (II. jakosti)
952 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Hyundai Tucson 2015-2019 (II. jakosti)
952 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

II. jakost: škrábance viz. fotogalerieOchranná lišta na zadní nárazník vozu Hyundai Tucson je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Champ 2.0 - All Black Velikost: 39
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Champ 2.0 - All Black Velikost: 39
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Svršek: kůže Podšívka: textil + syntetika Podešev: Be Lenka - UrbanComfort (jiné) Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + bavlna) Barefoot Be Lenka Champ 2.0 jsou stylové kožené barefoot tenisky, vhodné na různorodé volnočasové použití. Ideální v městském, ale i v přírodním prostředí. Tenisky jsou po naimpregnovaní vhodné i do sychravého počasí. Pravidelnou impregnací zároveň zabezpečíte i jejich odolnost vůči špíně a prachu. Tenisky jsou zhotoveny z kvalitní kůže, díky čemuž se výborně přizpůsobují tvaru každé nohy. Nové poutko na tvarovaném jazyku zabezpečí praktické šněrování. Díky podšívce a štroblové stélce z mikrovlákna je možné je nosit i bez vkládací stélky. Vyjímatelná stélka ulehčuje údržbu a zároveň je možné s ní regulovat vnitřní prostor v botě. Podrážka s tloušťkou 4 mm je flexibilní a odolná. Díky rozšířené přední časti poskytují komfort, přirozený pohyb, nijak nohu netlačí a neomezují, a tak zaručují pohodlí i během celodenního používání. Lidské nohy jsou od přírody stavěné na přirozený pohyb bez omezení. Be Lenka barefoot boty podporují všechny přirozené vlastnosti chodidel a umožňují nohám pracovat úplně volně a přirozeně, bez jakéhokoliv omezení. Barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda. Podešev UrbanComfort je stvořená pro každodenní barefoot komfort. Nová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilitu. Prošitá podrážka pro delší životnost bot. Druh obuvi: vycházková obuv

TREZETA-Hype Ws WP prune/rose Červená 37
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
TREZETA-Hype Ws WP prune/rose Červená 37
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Dámská nízká turistická obuv má moderní design a vyniká funkčností. Hlavní výhodou turistických bot je membrána Water Stopper. Díky ní zůstanou Vaše nohy v suchu a pohodlí i ve vlhkém a mokrém prostředí. Svršek outdoorových bot je z odolného semiše a syntetického materiálu. Boty do lesa jsou prodyšné a odolné zároveň. Pogumovaná špička poskytne ochranu a oporu, zatímco zpevněná pata zajistí stabilitu během chůze. V zadní části se nachází i poutko pro usnadnění obouvání a zouvání. Dámské boty do hor mají polstrovaný límec i jazyk. I díky tomu jsou pohodlné a vhodné i pro delší chození po turistických chodníčcích. Turistická obuv nízká má vázání na tkaničky, které jsou v horní části doplněny o kovová očka. Vibram podrážka je zárukou přilnavosti a trakce, bez ohledu na terén. Obuv Trezeta je vhodnou volbou pro všechny milovnice turistiky. Detaily produktu: nízká turistická obuv odolný svršek ze semiše prodyšné zpevněná pata a špička vázání na šňůrky poutko pro usnadnění obouvání a zouvání polstrovaný límec boty i jazyk podrážka Vibram membrána Water Stopper

Elektrická polohovací boxspringová postel ISLA 180 x 200 cm
38 704 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Elektrická polohovací boxspringová postel ISLA 180 x 200 cm
38 704 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

ELEKTRICKÁ POLOHOVACÍ POSTEL ISLANadčasová boxspringová postel ISLA je moderním kontinentálním typem postele, která nejen úžasně vypadá, ale díky několika vrstvám matrací zvyšuje komfort spánku a poskytuje maximální pocit relaxace. Je synonymem pohodlí a připomíná luxus hotelu. Kromě toho je ideální volbou pro ty, kteří potřebují co nejjednodušší vstup do postele, ale také výstup z ní.ELEKTRICKÉ POLOHOVÁNÍModerní postel ISLA je vybavena funkcí elektrického polohování, kterou lze ovládat pomocí dálkového ovladače. Takto jednoduše si můžete nastavit horní i dolní část kontinentálního lůžka dle potřeby, a tak pohodlně sledovat TV, číst knihu či odpočinout si se zdviženýma nohama a relaxovat. Kabelové dálkové ovládání lze kdykoli odložit do složky, která se nachází po obou bocích postele. Motor rámu postele je vybaven nouzovým spouštěním (baterie) v případě výpadku napájení. Postel je vybavena dvěma zábranami na spodní části, aby se zabránilo sklouznutí matrace během nastavování polohy. VYSOKÁ KVALITA MATERIÁLŮNevšední manželská postel je čalouněna látkou Artemis v šedém provedení. Čalounění látkou Artemis v šedém provedení spolu s matracemi z bonelových pružin a pur pěny přispívá k maximálnímu komfortu a odolnosti. Středně tvrdá matrace (stupeň tvrdosti T3) se dokáže nejlépe přizpůsobit ležícímu, nevytváří protitlak a udržuje páteř v rovině. Je vhodná pro lidi s hmotností od 70 do 100 kilogramů. Tento typ se hodí na spaní v jakékoliv poloze. Vrchní část postele tvoří topper o výšce 4 cm, který zvyšuje kvalitu spánku pro maximální regeneraci. Spodní konstrukce je ze dřeva, čalouněná látkou. Celá konstrukce je navržena tak, aby poskytovala optimální podporu vašemu tělu během spánku a zároveň zabraňovala sklouznutí matrace během nastavování.BARVAJedinečnou polohovací postel ISLA nabízíme v elegatní šedé barvě. Šedá barva je neutrální a nebude tak problém jí začlenin do jakkoliv laděného interiéru ložnice. Látka Artemis, kterou je postel čalouněna, je příjemná na dotek a zároveň odolná, což zajistí, že postel bude dlouho vypadat jako nová.TECHNICKÉ PARAMETRYRozměry: šířka: 140 / 180 / 200 cmhloubka: 209 cmvýška: 111,5 cmvýška ložné plochy od země: 58 cmtloušťka čela: 9 cmvýška nožiček: 5 cmtvrdost matrace: T3 - středně tvrdávýška topperu: 4 cmRozměr lůžka: 120x200 cm160x200 cm180x200 cmVýběr rozměru zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Nosnost: 100 kg / lůžkoHmotnost:134 / 165 / 185 kgDodáváno v demontu.Celkem kartonů 120x200 cm: 3Celkem kartonů 160x200 cm a 180x200 cm: 5MONTÁŽPostel ISLA je dodávána v demontovaném stavu, což usnadňuje její přepravu a manipulaci. Balení zahrnuje veškeré potřebné komponenty a přiložený montážní návod, který poskytuje krok za krokem instrukce pro snadnou a rychlou montáž. Montážní proces je navržen tak, aby byl co nejjednodušší, zatímco zajištění dlouhodobé spolehlivosti a komfortu.DŮLÉŽITÉ: Cena přepravy NEZAHRNUJE výnos zboží do bytu / domu. Při vykládce je NUTNÁ asistence 2 lidí (řidič přepravní společnosti není schopen postel vyložit sám vlastními silami). 

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Dash - Grey Velikost: 40
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Dash - Grey Velikost: 40
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Materiál: Svršek: textil Podšívka: textil/mikrovlákno Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + froté) Podešev: jiné Výroba: Portugalsko extrémně lehké boty pro aktivní pohyb v letních měsících jednoduché obouvání s možností dotažení bot šňůrkami ideální obuv pro milovníky sportovního stylu do města i na workout podrážka ActiveGrip s hravým designem, úžasnou flexibilitou a životností (prošití podrážky prodlužuje životnost bot) praktické poutko, díky kterému tento model hravě připevníte k batohupodešev Activegrip je stvořená nejen pro chůzi, ale i sporty, které vyžadují balancnová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilitu Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

BeLenka Barefoot baleríny Be Lenka - Sophie - Dark Blue Velikost: 43
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
BeLenka Barefoot baleríny Be Lenka - Sophie - Dark Blue Velikost: 43
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Materiál:Svršek: kůže Podšívka: mikrovlákno Podrážka: jiné Stélka: vyjímatelná (mikrovlákno + latex 2,5 mm + protiskluzová vrstva) Výroba: Portugalsko univerzální použití během teplých dní, nebo jako ideální office obuvpraktické obouvání pomocí gumičky všité po obvodu svrškuprecizní provedení a kvalitní ruční výrobavyjímatelná stélka ulehčující údržbu balerínekVýhody barefoot bot:dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohouminimalistická podešev AlldayComfort je speciálně vyrobená pro balerínky Be Lenkanová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilituTyp: vycházková obuv

Befado 975x174 modré dětské tenisky
450 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Befado 975x174 modré dětské tenisky
450 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětská celoroční vycházková volnočasová obuv.Boty jsou vyrobeny z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je z textilního materiálu. Podešev je vyrobena technologií přímého nástřiku, který zajišťuje výrazně lepší vlastnosti než lepené podešve. Váha jednoho páru: 280 g Dětské celoroční tenisky.Barva: ModráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 7 cmPodpatek: 2 cm

ADIDAS-GRAND COURT 2.0 EL CBLACK/LUCBLU/COUGRN Černá 29
750 Kč
* Uváděná cena platí pro 10.04.2024
ADIDAS-GRAND COURT 2.0 EL CBLACK/LUCBLU/COUGRN Černá 29
750 Kč
* Uváděná cena platí pro 10.04.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Tenisky pro děti mají odolný svršek ze syntetické kůže a kulatou špičku s dostatečným prostorem pro prsty. Klasický střih je vhodný pro každou dětskou nožku. Černé tenisky zdobí tři barevné pruhy adidas na boku a barevné logo na patě. Mají hravý design, který potěší nejen kluky, ale také holky. Výhodou dětských botasek jsou elastické šňůrky a jeden popruh na suchý zip, díky čemuž se snadno a rychle obouvají. Značkové tenisky dětské mají pohodlnou vnitřní stélku a polstrovaný límec boty. Gumová podrážka je flexibilní a poskytne podporu při aktivitách, které děti milují. Adidas tenisky jsou vhodné pro každodenní nošení do školy či na kroužky. Byly vyrobeny iz recyklovaného materiálu. Detaily produktu: dětské tenisky adidas odolný svršek kulatá špička zapínání na popruh se suchým zipem elastické šňůrky pohodlná vnitřní stélka gumová podrážka vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Vlnka Dětské barefoot kožené tenisky Ada - červená
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Vlnka Dětské barefoot kožené tenisky Ada - červená
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Děti tráví čas venku běháním po zahradě nebo hřišti, chceme jim proto vybrat kvalitní a zdravé obutí. Tenisky Ada dopřejí dětské noze potřebný prostor pro správný vývoj, zároveň ale i ochranu díky zpevněné patě a pevné podrážce. Kožený svršek boty je ve stylu barefoot, tedy špička je výrazně širší, aby prsty měly dostatek prostotu pro volný pohyb. Podrážka těchto tenisek je zpevněná, aby poskytla ochranu a podporu na členitém povrchu a také lépe chránila od studené země. Materiál: kůže, kaučukParametry:Určení: DětskéBarva: ČervenáRoční období: CeloročníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: BarefootZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: Ada

Jonap B4 zimní šedorůžová devon VLNA Velikost: 28
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Jonap B4 zimní šedorůžová devon VLNA Velikost: 28
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětské zimní barefoot boty Jonap B4 šedorůžová devon jsou zatepleny přírodní ovčí vlnou, která výborně tepelně izoluje a navíc tepelně reguluje, některé děti však může "kousat". Svršek je z velurové kůže, která je odolná proti okopu a neodře se. Boty jsou bez membrány.Před prvním požitím doporučujeme naimpregnovat impregnací ve spreji.Sednou na: normálně široké nohy, normální nárt, vhodné pro dominantní palec, perfektní dotažení na úzký kotník, vhodné pro nožky ve tvaru ploutvičkyZapínání: dva suché zipy - spodním se dá regulovat výška nártu a horním přitáhnete botu ke kotníkuOpatek: zpevněnýPodrážka: nová odolnější směs, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, minimální vzorekJazyk: volný, boty lze hodně otevřít a snadno se nazouvají, poutko pro uchycení k hornímu velcro pásku, aby se jazyk při obouvání neshrnoval do boty, na nártu není cítit žádný ševStélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a tvarování, ohebná, pěnová se zatepleným nášlapem z mikroplyše - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - velurová kůže, podšívka - ovčí VLNA, stélka - mikroplyš podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 13,1 cm - 6,0 cm21 - 13,8 cm - 6,1 cm 22 - 14,3 cm - 6,1 cm23 - 15,0 cm - 6,2 cm24 - 15,7 cm - 6,4 cm25 - 16,3 cm - 6,5 cm26 - 17,0 cm - 6,7 cm27 - 17,6 cm - 6,9 cm28 - 18,3 cm - 7,0 cm

Wojtylko 1Z24090 šedé dívčí kotníčkové boty
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Wojtylko 1Z24090 šedé dívčí kotníčkové boty
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětská zimní vycházková kotníčková obuv se zalepováním na suchý zip.Obuv je vyrobena ze syntetického textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je kompletně vyteplená chlupatým textilním kožíškem.Váha jednoho páru: 400 gZimní kotníčkové boty značky Wojtylko.Barva: Modrá/růžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 11 cmPodpatek: 2 cm

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Mojo - All Black Velikost: 37
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Mojo - All Black Velikost: 37
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Materiály: Svršek: kůže (nappa) + pletenina Podšívka: flís Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + flís) Podešev: ErgoGrip (guma) Výroba: Portugalsko  barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda podešev ErgoGrip je připravena zvládnout nástrahy zimy díky výraznějšímu vzorku praktické obouvání bez šňůrek elegance a minimalismus v jednom díky kombinaci lesklé kůže a pleteniny štědrý prostor ve špičce boty zabezpečí přirozený a neomezený pohyb Vašich prstů Výhody barefoot bot: flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaprostorná špička pro Vaše prstylehká obuv Typ obuvi: vycházková obuv

Adidas Hoops 3.0 MID HP7939
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Adidas Hoops 3.0 MID HP7939
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Merrell J036781 West Rim Sport Gtx Black/beluga
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Merrell J036781 West Rim Sport Gtx Black/beluga
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Velmi odolná obuv vybavená prodyšnou síťovinou vám nabídne tu nejlepší možnou kombinaci pohodlí a bezpečnosti i během těch nejnáročnějších výšlapů. • GORE-TEX® membrána je zárukou výjimečné prodyšnosti a voděodolnosti• svršek ze syntetické kůže a materiálu Mesh• tradiční šněrování v kombinaci s kovovými háčky• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• zesílená ochrana špičky• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• Kinetic Fit™ Base vyjímatelná tvarovaná stélka, konstruovaná jako noha, s flexibilní podporou pro přirozený nášlap, napomáhá předcházet únavě• Merrell Air Cushion tlumení v patní části absorbuje nárazy a navyšuje stabilitu• EVA mezipodešev z lehké pěny nabízí stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Gore-Tex®/Kinetic Fit™ Base/AirCushionHMOTNOST: 760 g

Zimní boty Primigi s Gore-Tex 4854011 Velikost: 25
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Zimní boty Primigi s Gore-Tex 4854011 Velikost: 25
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Krásné a praktické klučičí zimní botky Primigi 4854011, vhodné jak do města, tak i do sněhu na horách. Tmavě modrá "navy" s výraznými zelenými detaily. Kvalitní membrána Gore-Tex chránící boty proti promoknutí a vnitřní kožíšek bude krásně hřát.Potřebujete větší velikost? Určitě se podívejte na model Primigi 2886111.- Sednou na: normální až široké nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: na dva suché zipy (velcro pásky)- Opatek: zpevněný- Podrážka: ohebná v přední části boty, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se), kožené ochranné prvky na špičce a patě- Jazyk: přišitý až do 2/3 své výšky - pod horní suchý zip, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, tím, že není jazyk přišitý až nahoru jdou boty více rozevřít a lépe se tak nazouvají dětem s vyšším nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, ze spodní strany hliník zajišťující izolaci, ohebná, textilní s kožíškem SLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - textil - kožísek, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:20 - 12,7 cm x 5,6 cm21 - 13,1 cm x 5,7 cm22 - 14,0 cm x 5,8 cm23 - 14,6 cm x 6,0 cm24 - 14,9 cm x 6,2 cm25 - 15,5 cm x 6,4 cm26 - 16,0 cm x 6,6 cm27 - 17,2 cm x 6,8 cm28 - 17,6 cm x 7,0 cm29 - 18,6 cm x 7,2 cm

Expedo Čalouněná postel boxspring BRIGITE + topper, 140x200, jasmine 90
13 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Expedo Čalouněná postel boxspring BRIGITE + topper, 140x200, jasmine 90
13 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Boxspringová postel BRIGITE. Pevnost a stabilitu postele zaručí dobře zpracovaný rám, potažený komfortní látkou. Dokonalý spánek vám zaručí matrace vyplněná bonellovými pružinami a vysoce elastickou pěnou T30. Výška postele zaručí snadné vstáváni. Výhodou jsou dva úložné prostory, do kterých lze ukládat například lůžkoviny. Vybírat můžete z více barev a rozměrů spací plochy.  Pěnový topper ZDARMA.Shrnutí:čalouněná postelmatrace z pěny i pružinúložný prostorvýběr látek a spací plochytopper ZDARMAPoužité materiály:látka, pružiny bonell

Vlnka Bačkory z vlněného filcu - tmavě šedá
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Vlnka Bačkory z vlněného filcu - tmavě šedá
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Měkké domácí bačkory z pevného vlněného filcu využijete v teplém a i studeném počasí. Ovčí vlna je totiž příjemně hřejivá v zimě, a v teplejších měsících nenechá nohu zbytečně přehřát a odvádí pot od pokožky. Svršek bačkor je ovčí vlna zpracována do podoby filcu, což je pevný a odolný materiál. Je ale zároveň velmi lehký, takže vás boty nezatěžují. Vlna z oveček přírodní, obnovitelný materiál, ve kterém se nemnoží bakterie a tak ani nevzniká nepříjemný zápach. Materiál: Svršek: 100% ovčí vlnaVnitřek, stélka: 100% bavlna Podrážka: kaučukParametry:Určení: PánskéBarva: Tmavě šedáRoční období: CeloročníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlnaKolekce: Bačkory z vlněného filcu

Befado 160x014 růžové dětské sněhule
870 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Befado 160x014 růžové dětské sněhule
870 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětská zimní vycházková a rekreační voděodolná obuv se zapínáním na suchý zip. Sněhule Befado pro volnočasové využití.Obuv je vyrobena z textilního materiálu v kombinaci s syntetickým materiálem. Vnitřní část obuvi je rovněž vybavena textilním materiálem. Váha jednoho páru: 540 gDětské zimní sněhule.Barva: RůžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 17 cmPodpatek: 2 cm

VTR Obouvací lžíce kovová 42 cm
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
VTR Obouvací lžíce kovová 42 cm
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Wojtylko 1Z24098 modré dětské zimní boty
875 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Wojtylko 1Z24098 modré dětské zimní boty
875 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětská zimní vycházková kotníčková obuv se zalepováním na suchý zip.Obuv je vyrobena z kombinace syntetického a textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena chlupatou textilní podšívkou.SOFTSHELL Waterproof membrána - zamezuje promočení.Váha jednoho páru: 380 gZimní boty značky Wojtylko.Barva: ModráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 12 cmPodpatek: 2 cm

MOON BOOT-L-Track Monaco Low WP black Černá 39
5 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
MOON BOOT-L-Track Monaco Low WP black Černá 39
5 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská obuv značky Moon Boot. Stylové sněhule okouzlí na první pohled. Krásná kožíšek ve vrchní části dodává kozačkám šmrnc. Zajímavým prvkem je také vázání na přední straně, které sahá až po vrchní část boty. Nylonový materiál a voděodolná membrána se postarají o nepromokavost. Černé kozačky s kožíškem jsou stylovou obuví, která si zaslouží místo u Vás doma. Výrazné, krásné, stylové a trendy – to jsou hlavní charakteristické rysy holínek Moon Boot. Společnost Moon Boot navrhla kolekci unikátních kožešinových zimních bot. Sněhule Monaco Low WP 2 jsou nízké boty na zimu, které jsou extra stylové. Špičkové funkční materiály a tradice Moon Boot: tak se zrodily sněhule Monaco Low WP 2. Nepromokavý svršek a vnitřní polstrování udrží nohy v teple. Výrobce nedoporučuje používat impregnace, může dojít k poškození povrchového materiálu. Detaily produktu: sněhule s kožíškem nepromokavý svršek efektní šněrování odolné materiály větší nápis Moon Boot kovová očka stříbrné barvy termoplastická mezipodešev protiskluzová podrážka

Postel DISTAGHIL, 140x200, masiv borovice
8 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Postel DISTAGHIL, 140x200, masiv borovice
8 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Postel 140x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 140x200 cm nebo 2x 70x200 cm. Barva: borovice Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 149 x 213 cm Ložná plocha: 140 x 200 cm Výška čela za hlavou: 72 cm Výška čela u nohou: 41 cmVýška montování roštu: 25,5 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 22,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 38 cm Rozměr nohy postele: 6x6 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Kožené kotníkové boty s tkaničkami
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Kožené kotníkové boty s tkaničkami
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

V chladném zimním období oceníte kožené kotníkové boty, které jsou skvělé ke kalhotám i sukni. Díky zipovému zapínání jsou vmžiku obuté. Členitý střih, prošití a perforace. Kvalitní kůže. Jemná hřejivá textilní podšívka. Zakulacená špička. Pevné šněrování. Postranní zip. Vzadu poutko. Nízký podpatek. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

TAMARIS Šněrovací nízká obuv na podpatku zn. Tamaris Comfort
2 968 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
TAMARIS Šněrovací nízká obuv na podpatku zn. Tamaris Comfort
2 968 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Široký podpatek zaručuje stabilitu a pohodlnou chůzi. Tyto šněrovací nízké boty budou skvělé k sukni i džínům, záleží na Vašem vkusu. Hranatý stabilní podpatek v dřevěném vzhledu. Pevné tkaničky. Vyjímatelná stélka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

TAMARIS Kožené tenisky se zipem
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
TAMARIS Kožené tenisky se zipem
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Výjimečně pohodlné, kožené tenisky Tamaris Comfort s originálním zipem nemají chybu. Postranní zip s koženým jezdcem. Tkaničky. Vyjímatelná stélka. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky s hřejivým lemem
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Tenisky s hřejivým lemem
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Kotníčkové tenisky s hřejivým lemem v imitaci kožešiny jsou tak příjemné! Navíc s originálním zipem a v členitém střihu. Hřejivý vnitřek. Vnitřní zip pro snadné a rychlé obutí. Pevný opatek pro oporu chodidla. Kontrastní vzorovaná podrážka. Na vnější straně detail zipu. Kontrastní vzorovaná podrážka.

Kožené ploché baleríny, černé
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Kožené ploché baleríny, černé
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Baleríny se vrací na módní scénu! V praktickém střihu snadném na obutí. Na svršku mašlička. Vypodložená stélka, která tlumí dopad chodidla při chůzi. V kvalitním koženém zpracování. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

NIKE-Blazer Mid Next Nature Jr white/bright mandarin/medium ash Bílá 36,5
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Chlapecká obuv značky Nike. Několik loga Swoosh dodávají botaskám poutavý styl. Vyšší střih trendy tenisek zajistí lepší stabilitu. Stylové botasky se hodí k mnoha outfitům a díky nim vždy vytvoříte super styling. Chlapecké tenisky Nike jsou must have botami, které Vám nesmí chybět. Svršek chlapeckých botasek tvoří syntetická kůže v bílém provedení. Polstrovaný vnitřek a měkká stélka umožní komfort při nošení. Špička chlapeckých tenisek je posílena pro vyšší úroveň ochrany prstů na noze. Pryžová podrážka je protiskluzová. Bílé botasky Nike jsou vynikajícími společníky pro každodenní nošení, do města a pro volný čas. Detaily produktu: moderní design vyšší střih odolný svršek klasické šněrování polstrovaný límec a jazyk dobré tlumení nárazů gumová podrážka více loga Nike

Dětská mikina Niké
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dětská mikina Niké
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dětská mikina Niké žluté provedení. stojáček ke krku celopropínací

Dětské boty Primigi 5856211 Gore-Tex Velikost: 21
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Dětské boty Primigi 5856211 Gore-Tex Velikost: 21
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Moderní dívčí celoroční boty Primigi 5856211 v pískovém odstínu s tygrovaným detailem. Bota je celá podšitá Goretex membránou, a tak ani prodyšná textilní část na špičce nikdy nepromokne. Dobře ohebná, měkká a lehká podrážka v třpytivě zlatavé barvě zajistí pohodlí. Díky membráně Gore-tex jsou boty vhodné i do deštivého počasí.Lem kotníku má textilní polstrování pro lepší obouvání. Vzduchová bublina "ABSORBER SHOCK" umístěná v podešvi pod patou eliminuje otřesy, botky jsou o to více pohodlné.- Sednou na: normální až široké nožky, vhodné i na vyšší nárt- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, a zároveň je maximálně prodyšná- Zapínání: na suchý zip a gumičky imitující tkaničky (nezavazují se)- Opatek: pevný- Podrážka: výborně ohebná v přední části boty, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty a bota se díky tomu lépe nazouvá - Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s koženým nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - pěnová s koženým nášlapem, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:20 - 13,0 cm x 5,6 cm21 - 13,5 cm x 5,8 cm22 - 14,5 cm x 6,0 cm23 - 15,0 cm x 6,2 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,4 cm x 6,8 cm26 - 17,0 cm x 6,8 cm27 - 17,5 cm x 7,0 cm28 - 18,5 cm x7,2 cm29 - 19,0 cm x 7,4 cm

Sandály s páskem mezi prsty, zlaté
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Sandály s páskem mezi prsty, zlaté
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ploché sandály s elegantním páskem mezi prsty jsou přímo stvořené pro letošní léto! Kožená stélka. Kolem kotníku pásek se sponou a hrotem.

Sandály "Fabia"
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Sandály "Fabia"
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ideální kombinace pro Váš letní vzhled! Kožené sandály se 2 pásky na suchý zip pro dobré držení bez otlaků - špičkové s květinovým potiskem a úžasně pohodlné!

Kayland Cross Mountain Gtx black/lime boty
4 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Kayland Cross Mountain Gtx black/lime boty
4 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Nová Cross Mountain GTX, vyvinutá s cílem nabídnout všestranný výkon ve smíšeném terénu, včetně horských svahů s technickými a skalnatými průchody, sněhem a ledem. Je připravena k použití s poloautomatickými mačkami. Bota nabízí dokonalý kompromis mezi nízkou hmotností a technickými vlastnostmi.rozsah velikostí: 6-12.5 UK (with half sizes)váha: 650grvrchní vrstva: Textile + Suedepodšívka: GORE-TEX Performance Comfort Footwearpodešev: Vibram® Mulaz EVO - 5 mm LUGmezipodešev: Microporous + TPUkopyto: ERGO Techstélka: Felt + Memory Latex + Mesh + Support EVA + Transfervýztuha: SEMI-RIGID (Moulded Polypropylene)

Dámské tenisky RIEKER L7462-12 modrá S4
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 10.04.2024
Dámské tenisky RIEKER L7462-12 modrá S4
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 10.04.2024

Dámské tenisky od značky RIEKER s textilním svrškem modré barvy dozdobené pružnou gumkou a metalickým doplňkem v patní částí. Pro snadné obutí Vám poslouží pružný lem u horního okraje a pohodlná stélka zajistí komfortní chůzi. Tato krásná obuv se stane nepostradatelným doplňkem každé z Vás. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze. RiekerSoft – unikátní stélka, která změkčuje došlap a přizpůsobí se tvaru Vašeho chodidla. Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou.