James & Nicholson Pánský bavlněný svetr JN659 - Šedý melír | XXL
842 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánský bavlněný svetr JN659 - Šedý melír | XXL od výrobce James & Nicholson. Produkt je dostupný za 5 dní.

Canis (CXS) Polobotky CXS BARBADOS - Modrá | 42
597 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Canis (CXS) Polobotky CXS BARBADOS - Modrá | 42
597 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Polobotky CXS BARBADOS - Modrá | 42 od výrobce Canis (CXS). Produkt je skladem.

Boční ochranné lišty Škoda Fabia 1999-2007 (combi)
820 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Boční ochranné lišty Škoda Fabia 1999-2007 (combi)
820 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Škoda Fabia.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Boční ochranné lišty Suzuki SX4 S-Cross 2013-2021
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Boční ochranné lišty Suzuki SX4 S-Cross 2013-2021
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Suzuki SX4 S-Cross.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Mat Velvet 99
22 029 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Nubian mléko po opalování 500 ml
153 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Nubian mléko po opalování 500 ml
153 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Nubian mléko po opalováníChraňte svou pokožku při opalování a získejte zlatavý odstín opálení s Nubian mlékem po opalování.D-panthenol – výživa a zklidnění pokožkyrakytníkový olej – účinný antioxidant s vysokým obsahem přírodního betakarotenubambucké máslo – hydratace pokožkybetaglukan – zklidnění a regenerace pokožkyvitamin E – antioxidant, ochrana buněk a regenerace pokožkysnadná aplikace pomocí praktické pumpičkyPoužití a důležité informaceNubian mléko po opalování s pumpičkou je účinná první pomoc pro pokožku, pokud to přeženete s opalováním. Betaglukan a panthenol ji zklidní, bambucké máslo dodá ztracenou hydrataci a vitamin E se postará o hloubkovou regeneraci. Rakytníkový olej vám navíc zajistí udržení krásného přirozeného opálení. Vždy po opalování nanášejte potřebné množství mléka na suchou pokožku obličeje a celého těla a rovnoměrně rozetřete. Vyhněte se oblasti kolem očí.

BES Silkat Ristrutturante Shampoo D4 1000ml - Restrukturační šampon na barvené vlasy
375 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Specifický šampon určený pro vlasy barvené, odbarvované, vlasy po trvalé nebo poškozené vnějším prostředím. Látky obsažené v šamponu, jsou obohaceny o hydrolyzovanou bílkovinu sóji. To je přírodní aktivní látka, získávaná hydrolýzou sójových semen. Šampon je bohatý na esenciální aminokyseliny, peptidy a minerální soli. Tyto aktiní látky jsou důležitým prvkem k obnovení buněk. Již po první aplikaci dochází k obnově vlasové struktury ve všech vlasech, které byly poškozeny vlivem vnějšího prostředí nebo chemickými úpravami (barvení, trvalá, odbarvení a melíry). Šampon má ovocné aroma s převládající vůní melounu, broskví a meruňkou, s jemným podbarvením pomeračnové vůně.Ošetřující linie Silkat ProteinSpeciální vlasová kosmetika určená k ošetření vlasů a vlasové pokožky (mytí a regenerace) s obsahem různých rostlinných, minerálních a vitamínových složek. Přípravky zaručují tu nejkvalitnější každodenní péči o vaše vlasy a pokožku. Mají velice příjemnou relaxační ovocnou vůni a jsou určeny jak pro profesionální, tak i pro domácí použití. Řada obsahuje 4 typy šamponů a 1 typ kondicionéru.

Y.S. Park 150 - Hřeben speciálně na výčesy s třemi řadami zubů 218 mm
420 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Vhodné pro tupírování a vytváření sekcí a detailů, výčesy a drdoly. Vytváření objemu a jemné vlasy.Délka hřebenu: 218 mmJemnější zoubky a menší mezery.Zakulacený tvar hřebene - pohodlný úchop a snadnější práce.Tři řady zubů - vnitřní řada je vyrobena z karbonu, má antistatický efekt, zuby mají střídavou délku, což zajistí skvělý objem a snadnou izolaci vlasů. Zcela jiné tupírování - efekt jako při tupírování kartáčem.Hřeben je kombinací hřebene a kartáče - pružný jako hřeben, ale odolný jako kartáč.Vysoká pružnost hřebenu včetně špice - možnost vytvářet silnější tlak, aniž byste nadměrně zatěžovali ruceAntiskluzové plochy pro snadnou práci, máte-li vlhké ruce.Přednosti:Díky svému speciálnímu materiálu Ultem jsou hřeben Y.S. Park extrémně lehké, s maximální odolností poškození vlivem vysokých teplot a chemických látek.Otvory v hřebenech zajišťují vyšší pružnost, nižší váhu a příjemný úchop tak, aby práce s hřebenem byla co nejefektivnější.Kratší zub určený pro separaci vlasů.Vysoká tepluodolnost: u barevných variant až do 220 °C, u černých (obsahující karbonové vlákna) do 150 °C.Y.S. ParkProfesionální kartáče, hřebeny a doplňky Y.S. Park jsou vyráběny v Japonsku z kvalitních, profesionálních a inovativních materiálů. Každý výrobek značky Y.S.Park byl pečlivě navržen tak, aby vyhovoval potřebám profesionálních kadeřníků s maximální efektivitou a jednoduchostí. Inovativní přístup, promyšlenost a eco-friendy filozofie dělá z Y.S. Parku celosvětově nedostižitelného lídra.

Sinergy Cosmetics Sinergy Y3.1 Volumizing Shampoo 1000ml - Objemový šampon
325 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Šampon z produktové řady určené pro jemné, zplihlé a unavené vlasy bez života. Poskytne okamžitý objem, posílí strukturu vlasů od samotných kořínků a dodá jim chybějící energii a vitalitu. Zároveň vlasy skvěle hydratuje, čistí, dodá jim přirozený lesk a jako bonus zajistí rovnováhu vlasové pokožce. Pro získání maximálního účinku je vhodné po umytí vlasů pokračovat dalšími produkty ze stejné řady. Aktivní složky: Výtažek z artyčoku - stimuluje vlasovou pokožku. Je bohatý na vitaminy A, B, C, fosfor a řadu minerálů, které zajistí vlasům pružnost, sílu a ochranu. Výtažek z kaštanu koňského - vlasy posiluje, dodává jim vitalitu a elasticitu. Y LINE OD SINERGY COSMETICSŘada produktů Y značky Sinergy je speciálně tvořena pro nejrůznější typy ošetřovaných vlasů. Společnost si nezakládá pouze na výběru těch nejlepších přísad a surovin přírodního původu pro své výrobky, ale vysoké nároky klade taktéž na zpracování těchto složek. Výsledkem je maximální kvalita a dokonalý účinek, a to vše společně s absolutním respektem k životnímu prostředí i člověku a jeho zdraví.

Nike Victori One W Slide 42 EUR
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Nike Victori One W Slide 42 EUR
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dámské pantofle Nike Victori One Slide jsou měkké, pohodlné a lehké v klasickém designu. Široký polstrovaný pěnový popruh je měkký a příjemný. Dezén podrážky zajišťuje trakci i na mokrém povrchu. Vyhrnutý horní okraj pásku, který má hrubé a měkké polstrování, zvyšuje pohodlí. Pantofle v atraktivním designu Použití: jako letní obuv i pro používání jako pantofle (domácí obuv) Vyhrnutý horní okraj páska zvyšuje pohodlí Dezén podrážky pro výbornou trakci

ALP Ecology Likvidátor pachu na obuv 100 ml
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ALP Ecology Likvidátor pachu na obuv 100 ml
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Likvidátor pachu do obuvi je směsí účinných přírodních látek z australských rostlin. Přípravek spolehlivě neutralizuje pachy i z dlouho nošené obuvi, včetně sportovní. Pachy nepřekrývá vlastní vůní, ale pohlcuje a neutralizuje.

FootBalance QuickFit Yellow
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
FootBalance QuickFit Yellow
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Správná volba pro úzké chodidlo se standardní nebo vysokou klenbou. Tepelné vytvarování vložky provedete lehce sami doma. Ve fotogalerii naleznete návod jak zjistit jaká vložka QuickFit je pro vás nejvhodnější. Zůstaňte v pohodlí i při pohybu. Komfortní a dobře padnoucí obuv zvyšuje zážitek z pohybu a činí sportování příjemnější. Patentovaná balanční destička FootBalance pomáhá udržovat svaly a klenbu nohou aktivní a zpevněnou. Když se nemusíte starat o nohy, můžete se zaměřit na okamžik - dosáhnete svého cíle. Absorpce nárazů vede ke snížení úrazů s ním souvisejících. Studie ukázaly, že zlepšení celkového vyrovnání těla pomáhá zlepšit biomechanickou účinnost a snížit výskyt únavových zranění. Patentovaná balanční destička poskytuje na míru tvarovatelnou dynamickou podporu klenby, snižuje rotaci kotníku, čímž pomáhá předcházet jeho vyosení a udržuje neutrální postoj při aktivování svalů nohou. Antibakteriální povrch pro maximální hygienu.Technologie samotvarování umožňuje zákazníkům uzpůsobit si tyto inovativní vložky jednou ze dvou metod: nošením nebo zahřívaným tvarováním (v troubě). Vložky QuickFit jsou perfektní pro volnočasové aktivity a jednoduchá cvičení.

Kamik TYSON MID černá pánská zimní obuv
2 795 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kamik TYSON MID černá pánská zimní obuv
2 795 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská zimní kotníková obuv značky KAMIK s tepelnou izolací HEAT-MX™ s utahováním pomocí šněrovadel.HEAT-MX™ - inovativní DRI-CAVE™ materiál pomáhá odvádět vlkost od těla, přitom zachycuje telesné teplo uvnitř. Zabraňuje proti vniknutí chladu do obuvi. Materiál získal ocenění ISPO Textrends Selection 2021Obuv značky KAMIK - specialisty na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí.Boty jsou vyrobeny z voděodolné přírodní kůže s voděodolnými švy. Vnitřní část je zateplená textilním kožíškem s tepelnou izolací HEAT-MX™.- vodě odolné konstrukce se zataženými švy- pevná HEAT-MX™- pěnová tepelná izolace, která zabezpečuje odolnost proti vodě- chlupatá podšívka odvádějící vlhkost- Cleansport NXT™ - přírodní netoxická úprava pro likvidaci zápachu- Vyjmutelná EVA vložka pro pohodlnou chůzi- teplotní komfort až do -30°C- utahování na tkanice- gumová podrážka SEGA s výbornou přilnavostí- podešev je vyrobená se speciálním vzorkem pro dokonalou trakci ve všech směrech s GripXT v mrazivých podmínkách.- vyrobeno firmou KAMIKVáha jednoho páru: 1197 gPánské zimní boty s tepelnou izolací HEAT-MX™ do mrazivých podmínek.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: KůžeVýška boty: 13 cmPodpatek: 3 cm

VitaHarmony Yucca 500mg 60 kapslí
120 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
VitaHarmony Yucca 500mg 60 kapslí
120 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pro přírodní pročištění organismuPřípravek obsahuje extrakt z rostliny Yucca schidigera. Tato palma původem ze Severní a Jižní Ameriky je ceněná především pro vysoký obsah saponinů, tělu prospěšných enzymů a antioxidantů. Látky v yucce obsažené podporují pročišťování organismu od toxických látek, váží se s cholesterolem a podporují látkovou výměnu.Yucca podporuje vypuzování cizorodých látek , proto by lidé s transplantovanými orgány nebo umělými klouby měli konzultovat vhodnost užívání tohoto přípravku se svým lékařem.Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce.SLOŽENÍ:obsahuje: stearan hořečnatý E470b, kyselina stearová E570, fosforečnan vápenatý E341, želatinaDÁVKOVÁNÍ:Vezměte 2-3 kapsle denně, nejlépe ráno před jídlem, kapsli spolkněte celou a zapijte tekutinou, v době těhotenství a kojení určí dávkování lékařSkladování :Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.Upozornění :Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy.Ostatní a speciální doplňky -v 1 tabletěYucca500 mg

Vlnka Dámské pantofle komfort béžové s ovčí vlnou
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vlnka Dámské pantofle komfort béžové s ovčí vlnou
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámské semišové pantofle s ovčí vlnou merino uvnitř jsou velmi kvalitně zpracované a především pohodlné. Vhodné jsou, jako celoroční domácí obutí, jelikož se díky přírodním materiálům chodidla uvnitř papučí nepotí. Z celé vnitřní části jsou opatřeny ovčí vlnou merino, proto velmi dobře udržují teplo, izolují a pomohou Vám předcházet rýmám a prochladnutím, které jde z většiny případů právě od studených nohou. Ovčí vlna merino je materiál získaný střižením mladých australských ovcí. Merino vlna není kousavá a navíc má skvělé termoregulační vlastnosti, tzn. zaručuje regulaci optimální teploty a současně dokáže odpařovat přebytečnou vlhkost + je antibakteriální. Dámské pantofle komfort mají velmi decentní vzhled, díky povrchovému materiálu semiš v krémovém provedení. Zajisté oceníte, že jsou protiskluzové bačkory vyrobeny českou tradiční značkou Vlnka. Zakoupením tohoto výrobku podpoříte českého výrobce. Materiál: Ovčí vlna a semiš

Vlnka Zdravotní obvazová obuv uzavřená se širokým otevíráním černá
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Zdravotní obuv, která vám poskytne maximální komfort, pohodlí a příjemný pocit při chůzi i obouvání. Tato obuv je vhodná pro ty z vás, kteří hledají širší a pohodlnou obuv, trpí nejrůznějšími problémy s chodidly jako například diabetici a revmatici, ale také jako vhodná obuv pro zabandážované chodidla po operaci. Lehká a vzdušná obuv s otevíráním na tři suché zipy, vám umožní otevřít boty až ke špičce a pohodlně se obout. Pevná pata a stabilní podpatek, který nebarví vám dodá stabilitu při chůzi. Tato obuv disponuje vyjímatelnou vložkou, kterou můžete nahradit speciální vložkou, kterou vám připravil ortoped, přesně podle vašeho chodidla. Vnější materiál obuvi je vyroben z mikroveluru a vložka z gambrely. Tyto materiály umožňují obuv prát v pračce do 30°C.Materiál:Svršek - MikrovelurVložka - GambrelaPodrážka - PolyuretanVýhody ortopedicko-rehabilitačních bot OrtoMed :ANTISHOCK - antinárazová podešev, která tlumí nárazy nohy o zemANATOMIC - podrážka je tvarovaná pro anatomii chodidla a zvyšuje její opěrnou plochuSELF-MODELING - podrážka je měkká a lehká a používáním se přizpůsobí anatomii Vašeho chodidlaSLIP-PROOF - zajišťuje stabilitu a ideální přizpůsobení všem povrchům a komfort v pohybu

Ochranná lišta hrany kufru Mercedes Sprinter 2018- (matná)
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Mercedes Sprinter 2018- (matná)
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Mercedes Sprinter je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Epic Grindshoes Stomper skate boty
2 940 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Epic Grindshoes Stomper skate boty
2 940 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Epic Grindshoes představují špičkovou botu, která obsahuje extra podporu kotníku pro větší bezpečnost při klouzání. Epic Grindshoes také obsahují ochranu TPU Welding proti oděrům, aby byla zajištěna delší životnost, a to v kombinaci s vysoce kvalitní pravou semišovou kůží a zesílenou špičkou, aby byly vaše nohy v bezpečí v dlouhotrvající, vysoce kvalitní botě – To není žádný levný trik! Prvotřídní kvalita, komfort odolný proti poškození.Epic Grindshoes jsou navrženy tak, aby bylo vše zábavnější. Zatímco většina bot může být dobrá pro chůzi nebo běh, Epic Grindshoes lze použít k broušení kolejnic, říms a dalších. Spojte chůzi, běh, freerunning nebo jakýkoli jiný sport se skluzavkami – nebo se staňte inovativním lídrem zcela nového sportu, Freeslide. Proč chodit, když se můžeš klouzat?

Vyhřívaná podložka do postele
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vyhřívaná podložka do postele
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Hitem loňské zimní sezóny se staly produkty s vyhřívací schopností. Tato vyhřívací podložka do postele zpříjemní usínání nebo relaxaci a zamilují si ji všichni, kteří mají rádi pohodlí. Rozměry: 130 x 75 cm.Výhřevnost podložky si jednoduše nastavíte pomocí ovladače.Možnost volby mezi 3 teplotními stupni.Integrovaný bezpečnostní systém BSS zabraňuje přehřátí podložky a podporuje funkci automatické vypínání.Po odpojení kabelu lze podložku prát v pračce při 30 °C.Garanci kvality a nezávadnosti zaručuje certifikát ÖKO-TEX, který dostávají textilní produkty vyrobené ze zdravotně nezávadných materiálů.Vyrobeno německou společností Beurer.Německá kvalita a prodloužená 5letá záruka.

Gumbies Sandály Gumbies Scramblers - Světle modrá | 36
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Gumbies Sandály Gumbies Scramblers - Světle modrá | 36
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Sandály Scramblers - Světle modrá | 36 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

BIRKENSTOCK Profesionální obuv Birkenstock Super Birki 46
1 695 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
BIRKENSTOCK Profesionální obuv Birkenstock Super Birki 46
1 695 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

​Certifikovaná obuv pro kuchaře ? Tak to jsou Super Birki! Špičkové boty, které se využívají k celodennímu nošení v kuchyni po celém světě V gastru to dokáže být pořádná zvěřina a Birkenstock ti přinesou úlevu pro tvé namáhané nohyV Super Birkách je perfektně tvarovaná stélka, která ti poskytne ještě větší komfort Jsou protiskluzové a voděodolné Odolné proti oleji a mastným skvrnám Anatomicky tvarovaná plstěná snímatelná a ​vyměnitelná vložka (stélka) do boty - která je součástí obuvi Vyrobeno z polyuretanu, jednodílná lisovaná konstrukce Mírně zvednutá a silná pata, pro pohodlné nošení na delší dobu Vyrobeno v Německu

Pro Touch Rebel IV 29 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Pro Touch Rebel IV 29 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dětské volejbalové boty Pro Touch Rebel IV mají střih Kids Performance Fit a pohodlný řemínek s nízkým střihem, který váží pouhých 208 g.

Salomon Speedcross 6 GTX M 46 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Salomon Speedcross 6 GTX M 46 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánská běžecká trail obuv Salomon Speedcross 6 GTX M, kterou není třeba představovat. Věrná svým legendárním kořenům a statusu ikony trailů, tato verze je lehčí s ještě výkonnějším, přilnavějším spojením se zemí a rychlejší evakuací bahna. Obsahuje voděodolnou a prodyšnou membránu Gore-Tex ideální do mokra a bláta, propracovaný svršek a klasický Speedcross komfort. Grip: Inovovaná podešev znamená, že Speedcross 6 rychleji shazují bláto a poskytují ještě lepší přilnavost na mokrém povrchu Fit: Konstrukce Sensifit™ pro přesné, optimální držení nohy a klasické Speedcross pohodlí Voděodolná a prodyšná membrána Gore-Tex, která udrží vaše nohy v suchu a pohodlí i v náročných, blátivých podmínkách Mud Contagrip®: zkonstruován pro maximální přilnavost na volných, měkkých, drsných a nerovných površích, využívá hluboké, ostré výstupky vyrobené ze směsi, která se zaměřuje na přilnavost EnergyCell™+: směs mezipodešve s vysokým odrazem, která poskytuje výjimečnou návratnost energie spolu s výrazným odpružením a odolností Síťka proti nečistotám: Pevná síťovina, která zabraňuje zachycení nečistot mezi nohou a stélkou Ripstop tkanina: Tkaniny vyrobené z nylonu s výztuží, která odolává roztržení a oděru Quicklace™: Minimalistická a pevná šňůrka pro stažení jedním zatažením. Jednoduché nasazování, snadné zouvání Recyklovaný materiál: Materiály vyrobené z recyklovaných produktů, jako jsou PET láhve nebo materiálový odpad Drop: 10 mm (pata: 33 mm, špička: 23 mm) Hmotnost: 328 g

Postel MODENA s úložným prostorem Halmar 180 x 200 cm
14 102 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Postel MODENA s úložným prostorem Halmar 180 x 200 cm
14 102 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

POSTEL MODENASpánek by měl být každodenním rituálem luxusu a obnovy, s postelí MODENA se tímto přesně stane. MODENA je více než jen postel; je to základní kámen vaší osobní pohody.KVALITNÍ A ELEGANTNÍ PROVEDENÍModerní šedá barva této postele přináší do vaší ložnice klidný, avšak výrazný prvek, který se snadno sladí s jakýmkoliv interiérovým stylem, od minimalistického po klasický. Její čisté linie a sofistikovaný design povznáší prostor a zároveň slibuje noční pohodu, na kterou se budete těšit celý den. Díky pečlivě vybranému masivnímu kaučukovníkovému dřevu je MODENA synonymem pro trvalou kvalitu a odolnost.PRAKTICKÉ ŘEŠENÍÚložný prostor v podobě čtyř praktických zásuvek je jako skrytý poklad. Umožní vám mít všechny vaše nezbytnosti na dosah ruky, zatímco udrží váš prostor neuvěřitelně organizovaný a prostorný. A nejen to, součástí postele je i laťkový rošt. Stačí tak pouze vybrat ideální matraci přímo pro Vás. V kombinaci s naší doporučenou matrací POLARIS vytvoříte ideální podmínky pro kvalitní odpočinek.FLEXIBILNÍ ROZMĚRYNenechte si ujít příležitost vylepšit svůj spánek a zároveň přidat elegantní prvek do vaší ložnice. Vyberte si z 3 různých velikostí postelí MODENA a probuďte se do světa, kde je každý den sladkým začátkem.140x200 cm160x200 cm180x200 cmVýběr velikosti zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.TECHNICKÉ PARAMETRYBarva: šedáMateriál: látka / masivní kaučukovníkové dřevoRozměry: šířka: 144 / 164 / 184 cmhloubka: 220 cmvýška: 106 cmvýška ložné plochy od země: 39 cmHmotnost: 100 / 104 / 117 kgMONTÁŽZboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu.

BENNON GELAXA Stélky do obuvi 36-40
227 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
BENNON GELAXA Stélky do obuvi 36-40
227 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Zastřihovací gelové stélky BENNON GELAXA jsou navrženy s několika inovativními vlastnostmi, které zlepšují pohodlí nohou. Zde jsou klíčové informace o těchto stélkách: Aktivace podélné klenby: Stélky byly navrženy tak, aby aktivovaly podélnou klenbu nohy. To může pomoci předcházet problémům s klenbou nohy a podporovat zdravé postavení chodidla. Tlumení nárazů: Gelová výplň stélek je vytvořena pomocí inovativní technologie Gelax, která vytváří vzduchové "polštářky" při došlapu. Tyto polštářky absorbuji otřesy a nárazy, což může snížit stres na nohou a kloubech. Opěrná patní miska: Stélky mají patní misku, která poskytuje potřebnou oporu a odpružení v oblasti paty. To je důležité při celodenním nošení bot. Příjemný povrch: Povrch stélek je tvořen materiálem, který je příjemný na dotek. To by mělo přispět k celkovému pohodlí nohou při nošení stélek. Neutralizace zápachu: Stélky vydávají příjemnou vůni, která pomáhá neutralizovat případný zápach, který může vzniknout při dlouhodobém nošení obuvi. Toto může přispět k pocitu svěžesti chodidel. Celkově jsou BENNON GELAXA stélky navrženy tak, aby zlepšily pohodlí nohou, poskytovaly podporu a tlumení nárazů. Jsou vhodné pro dlouhodobé nošení a mohou být užitečné pro ty, kteří mají náročnou práci nebo aktivní životní styl. Je vždy důležité zkontrolovat, zda jsou stélky vhodné pro vaše konkrétní potřeby a velikost chodidla.  Stélky do obuvi s příjemnou vůní

Dětské bačkory Peon MI 024 ND Velikost: 21
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dětské bačkory Peon MI 024 ND Velikost: 21
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Chlapecké bačkory Peon MI/024 ND v modro-šedé barvě, motivem obdelníků a obrázkem auta. Zapínání na suchý zip umožní regulaci v oblasti nártu i kotníku. Bačkory dobře padnou na normalně široké nožky i širší. Podrážka je ohebná, neklouzavá v praktické šedé barvě. Drobné otvory v podešvi zajistí lepší prodyšnost. Vyjímatelná kožená stélka s otvory proti pocení a mírnou podporou podélné klenby pro maximální komfort při nošení.Dětská přezůvková obuv Peon®Kids s certifikací Zdravá stopa je navržena ve spolupráci s ortopedy.- Sednou na: normálně široké i širší nožky- Zapínání: suchý zip (velcro pásek)- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: lepená, měkká, poměrně dobře ohebná, s otvory pro lepší prodyšnost- Stélka: vyjímatelná, kožená stélka s lehkou podporou klenby, antibakteriální s aktivním uhlím proti bakteriímSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - pěnová s nášlapem z kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 12,1 cm x 5,8 cm21 - 12,8 cm x 5,8 cm 22 - 13,4 cm x 6 cm23 - 14,0 cm x 6 cm24 - 14,8 cm x 6,1 cm25 - 15,3 cm x 6,2 cm

Superfit Cooper 1-006402-7000 GoreTex Velikost: 22
1 629 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Superfit Cooper 1-006402-7000 GoreTex Velikost: 22
1 629 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Funkční dětské boty Superfit Cooper v zajímavém zelenomodrém odstínu v kombinaci s fosforovými prvky. Díky Gore-tex membráně jsou prodyšné a zároveň nepromokavé. Stélka je fleecová a i podšívka je mírně zateplená, tudíž jsou vhodné i do chladnějšího počasí. Jsou lehoučké a ohebné zároveň.Vhodné na podzim, případně i na teplejší zimu nebo brzké jaro, když je ještě spíše chladněji.Šířka : M IV  (střední)- Sednou na: úzké až normální nožky, nejsou vhodné na širokou nohu- Zapínání: suchý zip v horní části, a gumička imitující tkaničky ve spodní části, dají se velmi dobře utáhnout i na hodně úzkou nohu- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: poměrně lehká, měkká a ohebná, jedná se o tzv. vstřikovanou podešev - nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se a velmi dobře tepelně izoluje, spodní vrstva je z odolnějšího materiálu, boty tak velmi dobře odolávají všem dětským hrám- Jazyk: přišitý až pod horní suchý zip (do této výšky je také aplikována membrána a garantovaná nepromokavost)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, mírně zateplená filcem příjemným na omakSLOŽENÍ: Svršek - kůže (velur) + textilní materiály, podšívka - textilie + fleece, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:22 - 14,5 cm23 - 15,1 cm24 - 15,5 cm25 - 16,2 cm26 - 16,9 cm27 - 17,5 cm28 - 18,1 cm

ASICS-Gel Sonoma 6 GTX black/black Černá 35,5
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ASICS-Gel Sonoma 6 GTX black/black Černá 35,5
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská obuv značky Asics. Dámské běžecké boty vhodné také na trail. Černé trailové tenisky mají svršek vyrobený z technické síťoviny. Ta vám zaručí výbornou prodyšnost a cirkulaci vzduchu během běhu. Noha tak bude v chladu a nepřehřívá se. Značkové běžecké boty se vám díky perforovanému svršku pěkně přizpůsobí. Špička a pata bot je zpevněna pro vaši větší bezpečnost. 3D potisk na bocích zajistí lepší stabilitu chodidla. Boty na běh disponují také ochrannou membránou Gore-Tex, kterou oceníte zejména ve vlhkých podmínkách. Trailové botasky jsou díky své barvě univerzální pro kombinování. Spojují v sobě funkčnost pro trail, lehkou turistiku a jiná outdorová dobrodružství. Širší špička poskytuje dostatek místa pro prsty, takže jsou vhodné i pro širší chodidlo. Vnitřní vložka ORTHOLITE™ poskytne maximální pohodlí během vašeho běhu nebo trailu. Dámské boty na trail mají mezipodešev AMPLIFOAM™, která ještě více podpoří váš celodenní komfort. Technologie GEL™, je umístěna tam, kde běžci potřebují největší absorpci nárazů. Všechny tyto komfortní komponenty jsou doplněny o odolné vlastnosti, jako je pevná gumová podrážka, díky čemuž je tato trailová obuv všestrannou volbou pro traily na různých površích. Detaily produktu: univerzální černá barva vhodné i na náročnější trial a lehkou turistiku výborná prodyšnost stabilita při běhu díky zpevněné špičce a patě a 3D potisku na bocích voděodolná membrána Gore-Tex širší špička poskytne dostatek místa pro prsty vložka ORTHOLITE™ poskytne maximální pohodlí mezipodešev z lehké pěny AMPLIFOAM™ technologie GEL™ pro výborné odpružení gumová podrážka pro výbornou přilnavost na různých površích

TREZETA-Drift Ws WP dark azure/peach Modrá 37,5
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
TREZETA-Drift Ws WP dark azure/peach Modrá 37,5
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Kotníkové trekingové boty osloví zajímavou barevnou kombinací. Boty na turistiku jsou velmi pohodlné a zároveň pevné i odolné. Klasický střih turistických bot dobře sedí na noze. Outdoorové boty jsou ideální i pro náročné horské stezky. Měkký svršek z nepromokavého semiše a textilní tkaniny se pohodlně přizpůsobí Vašemu chodidlu. Prodyšná podšívka ze síťoviny umožní dobrou cirkulaci vzduchu a komfort. Dámské kotníkové boty na turistiku disponují technologii Trezeta Water Stopper, díky čemuž poskytnou účinnou ochranu interiéru před povětrnostními vlivy. Je to membrána, která zabraňuje pronikání vnějších nečistot a vlhkosti do boty. Špička bot do hor je extra posílena pro ochranu prstů na noze. Dámská obuv do lesa má EVA mezipodešev s dvojitou hustotou, která tlumí nárazy a umožní skvělé odpružení. Podrážka Vibram® Inverness má velkou podpůrnou plochu pro maximální stabilitu. Trekové boty jsou nejlepšími společníky na trekking, turistické výpravy, outdoorové aktivity a kemp. Detaily produktu: vysoká turistická obuv vhodná do náročnějších terénů prodyšný semišový svršek optimální klimatický komfort během nošení technologie s membránou Water Stopper zpevněná pata a špička mezipodešev z EVA pěny tlumí nárazy podrážka Vibram® Inverness s výstupky zajistí stabilitu a oporu

ADIDAS-Tensaur Sport 2.0 CF K cloud white/almost blue/bliss lilac Bílá 39 1/3
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dívčí obuv značky adidas. Tenisky pro dívky okouzlí krásným designem. Ideální boty pro všechny malé parádnice. Bílé tenisky adidas zdobí tři pruhy ve žluté, růžové a světle zelené barvě. Značkové tenisky mají svršek ze syntetické kůže, který se dobře přizpůsobí noze. Bílé botasky adidas mají klasický střih, který je ideální pro každý typ nohy. Dívčí botasky mají popruhy na suchý zip pro snadnější obouvání a zouvání. Dívčí tenisky mají posílenou špičku pro ochranu prstů na noze. Bílé botasky snadno zkombinujete k mnoha outfitům a vytvoříte super styling. Stylové botasky mají svršek vyrobený z recyklovaného materiálu. Značkové botasky jsou perfektní volbou do školy, pro mimoškolní činnost či volný čas. Detaily produktu: svršek ze syntetické kůže tři pruhy na bocích popruhy na suchý zip měkká podšívka gumová podrážka podrážka nezanechává šmouhy svršek obsahuje minimálně 50 % recyklovaného obsahu klasický střih

VANS-WM Doheny (Rainbow Mini Check) black/white barevná 38,5
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
VANS-WM Doheny (Rainbow Mini Check) black/white barevná 38,5
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

SKECHERS-Diamond Starz - Young Love white Bílá 41
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
SKECHERS-Diamond Starz - Young Love white Bílá 41
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

ADIDAS-Messi X Vulc Raid3r core black/core black/cloud white Černá 42
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ADIDAS-Messi X Vulc Raid3r core black/core black/cloud white Černá 42
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

TREZETA-HURRICANE EVO LOW WP BLUE RED Modrá 42
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
TREZETA-HURRICANE EVO LOW WP BLUE RED Modrá 42
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Xiaomi Mi 9
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Xiaomi Mi 9
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

Adidas Tensaur Sport 2.0 K 38 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Adidas Tensaur Sport 2.0 K 38 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Děti se stále učí něco nového ak tomu potřebují obuv, která s nimi drží krok. Tyto klasické tenisky adidas TENSAUR SPORT 2.0 K mají gumovou podrážku, která dopřeje pohodlí při běhu a nedělá čáry na podlaze v tělocvičně. Hodí se do školy i pro sportovní trénink. nebarvící gumová podrážka svršek obsahuje minimálně 50 % recyklovaného materiálu klasické šněrování

Vlnka Dětské filcové tv bačkory Adam
839 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vlnka Dětské filcové tv bačkory Adam
839 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Filcové TV bačkory Adam jsou moderní variantou klasických TV bačkor, ovčí vlnu však využívají v jiné podobě. Vlna v podobě filcu je stejně lehoučká, prodyšná a hřejivá jako její klasická verze. Okraj z hebkého úpletu slouží nejen jako ozdoba domácích bačkor, ale také zahřeje vaše kotníky. Podrážka boty je také z filcu a tenké vrstvy latexu, který je nepromokavý a protiskluzový. Podrážka díky tomu zůstává stejně měkká a pružná jako zbytek boty, dovoluje vám proto bačkory nezouvat ani když se chcete pohodlně uvelebit k filmu nebo dobré knize. Filcové TV bačkory Adam se dají vyprat na 30 °C v pračce.

Calvin Klein pánské černé tenisky - 43 (BDS)
2 872 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Calvin Klein pánské černé tenisky - 43 (BDS)
2 872 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánské černé tenisky od Calvin Klein.- výška podešve 3,5 cm- celková výška 13 cmMateriál: svršek - kůže                  vnitřek - textil                 podešev - syntetika

Expedo Čalouněná postel boxspring KARDI, 180x200, soft 17 + topper
15 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Expedo Čalouněná postel boxspring KARDI, 180x200, soft 17 + topper
15 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Čalouněná postel boxspring KARDI.Pevnost a stabilitu postele zaručí dobře zpracovaný rám. Součástí je rošt a zabudovaná bonellová matrace vyplněna pěnou T28. Vysoké čelo postele zajistí pohodlí při relaxaci a odpočinku. Výhodou je úložný prostor s automatickým mechanismem. Vybírat můžete z více barev čalounění a rozměrů spací plochy. Možnost volby varianty s topperem.Shrnutí:čalouněná postelmatrace pružiny bonellPUR pěna T28úložný prostorvíce barev čalouněnívýběr spací plochymožnost volby topperuPoužité materiály:látka, PUR PĚNA, pružiny bonell

Pracovní obuv ARDON®FIRSTY O1 | G1181/45
473 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Pracovní obuv ARDON®FIRSTY O1 | G1181/45
473 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

pracovní kotníková obuv, bez ocelové špice a planžety, PU2D podešev je odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: hovězí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20347, velikosti: 35 - 50, váha: 438 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-oranžová

Pracovní obuv ARDON®FLYTEX O1 | G3355/41
689 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Pracovní obuv ARDON®FLYTEX O1 | G3355/41
689 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

pracovní polobotka sportovního designu, svršek vyrobený bezešvou technologií „3D KNIT“, vkládací stélka ANATOMIC GEL, materiál: pletenina, podešev: PU/PU, norma: EN 20347, velikosti:35 - 50, váha: 407 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedá

Bezpečnostní obuv ARDON®VERNOR S1P | G3215/44
1 404 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®VERNOR S1P | G3215/44
1 404 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

bezpečnostní polobotka, s laminátovou špicí a kevlarovou stélkou, bez kovových součástí, ESD, materiál: mikrovlákno, prodyšná textilie, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 556 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-zelená

Bezpečnostní obuv ARDON®ARSAN S1 | G3115/40
729 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®ARSAN S1 | G3115/40
729 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

bezpečnostní celokožený sandál, s ocelovou špicí, reflexní pásek pro vyšší viditelnost, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: buvolí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 606 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®BRUNI S2 | G3362/37
818 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®BRUNI S2 | G3362/37
818 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

černá bezpečnostní mokasína, s kompozitovou tužinkou a voděodolnou úpravou svršku, se svrškem z mikrovlákna, díky kterému je pratelná v pračce do 30°C, pro vyšší komfort je obuv vybavena anatomicky tvarovanou stélkou s gelovou složkou, která absorbuje nárazy při chůzi a změkčuje došlap v oblasti paty, lehká podešev z dvouhustotního polyuretanu splňuje SRC požadavky na protiskluz, ideální nejen do gastronomie, materiál: MICROFIBER umělé vlákno v síle 1,4 mm, podšívka: laminovaná prodyšná textilie typu MESH, vkládací stélka: ANATOMIC GEL - anatomicky tvarovaná z PU pěny s tlumícím gelem v oblasti paty, podešev: PU/PU, dvousložkový nástřik, olejivzdorná, antistatická, protiskluzová, norma: EN 20345:2011, velikosti: 36 - 48, váha: 475 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®PRIME HIGH S3 | G1300/44
721 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®PRIME HIGH S3 | G1300/44
721 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

bezpečnostní kotníková obuv, s ultralehkou kompozitovou špicí a flexibilní kevlarovou stélkou, voděodolná úprava, bez kovových součástí, materiál: hovězí useň, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 588 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-béžová

Keen Seacamp II CNX Ipanema / Fjord Blue Velikost: 36
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Keen Seacamp II CNX Ipanema / Fjord Blue Velikost: 36
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dětské sportovní sandálky Keen Seacamp II CNX v unisex barevné kombinaci Ipanema/Fjord Blue. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Seacamp je spíše užší model, na širokou nohu doporučujeme od značky Keen model Newport. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Seacamp II CNX lze považovat za kompromis/barefoot - široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze, měkký opatek, ačkoli podrážka chrání nohu a nerovnosti přes ni cítít nejsou.- Sednou na: normálně široké nožky- Zapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní části (gumička ve spodní části je do velikosti 23 pevná, reálně stahovat pomocí plastového prvku jde až od velikosti 24)- Svršek: odvětraný, lehce omyvatelný/pratelný - WASHABLE, z rychleschnoucího polyesteru- Podšívka: antibakteriální, Quick-dry s hydrofobní vlastností- Opatek: měkký, nezpevněný- Podrážka: v přední části perfektně ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (podrážka je celkově zásadně měkčí než u širšího modelu Newport), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka je protiskluzová, se vzorkem, Non-Marking - nebarví podlahy- Stélka: noha našlapuje na měkkou nenasákavou pěnu, není zde tak nic co by se namočilo a následně studiloSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - rychleschnoucí textil, stélka - syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:22 - 13,5 cm23 -14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,5 cm30 - 18,5 cm31 - 19,5 cm32/33 -20,0 cm34 - 20,8 cm35 - 21,5 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,0 cm39 - 25,0 cmTabulka velikostí Keen 

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Xiaomi Poco F3
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Xiaomi Poco F3
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

TECNICA-Origin LD Ws true laguna/deep lago Modrá 37,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
TECNICA-Origin LD Ws true laguna/deep lago Modrá 37,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

Sandály s překříženými pásky na podpatku
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Sandály s překříženými pásky na podpatku
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ve zlaté barvě, na ženském podpatku, s otevřenou špičkou a s překříženými glamour pásky - tyto sandály se skvěle hodí ke každému outfitu. Otevřená čtvercová špička (zlatá v části stélky). Kožená stélka. Potažený podpatek. Protiskluzová podrážka.

Korkové páskové pantofle
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Korkové páskové pantofle
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Jsou tu pohodlné pantofle par excellence! Na klínovém podpatku a s originálními pásky, tyto módní pantofle snadno doplní každý Váš outfit. Pásky v matném a třpytivém vzhledu. Z pravé kvalitní kůže. Anatomicky tvarovaná stélka pro podporu nožní kleny. Přes nárt pásek nastavitelný pomocí kovové spony. Korková mezipodešev: pro lehkou a stabilní chůzi. Vzorovaná kontrastní protiskluzová podrážka. Vyrobeno ve Španělsku.

Patrová postel DUARTE, 90x200 + 140x200, masiv borovice, moření: ...
19 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Patrová postel DUARTE, 90x200 + 140x200, masiv borovice, moření: ...
19 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Patrová postel 90x200 cm + 140x200 cm V ceně postele nejsou rošty ani matrace, vhodný rozměr je 90x200 cm a 140x200 cm. Barva: vyberte si níže Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Horní postel: Rozměry (šířka x délka): 100 x 210 cm Ložná plocha: 90 x 200 cm Celková výška: 165 cm Výška čela za hlavou: 161 cm Výška montování roštu: 123 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 121 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 131 cm Rozměr nohy postele: 6x6 cm Dolní postel: Rozměry (šířka x délka): 150 x 210 cm Ložná plocha: 140 x 200 cm Výška montování roštu: 22 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 19,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 30 cm Rozměr nohy postele: 6x6 cmDodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

ADIDAS ORIGINALS-Superstar core black/core black/cloud white Černá 42
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ADIDAS ORIGINALS-Superstar core black/core black/cloud white Černá 42
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská obuv značky adidas originals. Stylové tenisky v oblíbeném designu potěší všechny dámy, které preferují sportovní eleganci. Černé tenisky zdobí pruhy adidas a typická špička ve tvaru mušle. Moderním prvkem je i celoplošný potisk s trojlístky. Dámské botasky mají vázání na tkaničky, které si umíte přizpůsobit podle potřeby.Tenisky Superstar mají odolný svršek ze syntetiky. Spolu s pryžovou podrážkou poskytnou ochranu a oporu během chůze. Superstary jsou ikonickým modelem, který se stále těší velké oblibě. Ukažte i Vy svůj styl! Tyto ikonické tenisky adidas originals jsou přesně pro Vás!Detaily produktu:dámské botaskyikonický design Superstartři pruhy adidas a špička ve tvaru mušleceloplošný potisk Trojlístkuodolný svršekvázání na šňůrkypryžová podrážka

Plátěné tenisky na platformě
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Plátěné tenisky na platformě
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pružné, lehké, pohodlné a vždy módní, to jsou plátěné tenisky, které by neměly chybět v žádném šatníku! S plochými tkaničkami na zavázání (protaženými kovovými očky). Kontrastní klínová podrážka. V členitém střihu a s kontrastním prošitím.

PÉDICONFORT® - Kožené tenisky s tkaničkami a zipem
2 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
PÉDICONFORT® - Kožené tenisky s tkaničkami a zipem
2 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kdo řekl, že je nutné volit mezi pohodlím a stylem? Zn. Pédiconfort Vám zaručí obě tyto kvality díky teniskám s tkaničkami a zipem. V modré barvě vhodné i pro večerní nošení. Lesklé tenisky zn. Pédiconfort. Pevné šněrování a postranní zip pro snadné obutí. Kožená prodyšná stélka na husté pěně. Pevný opatek ve stříbrné barvě. Široké, vhodné pro citlivá chodidla.

Mokasíny z kožené usně
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Mokasíny z kožené usně
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Klasické mokasíny jsou zhotovené z pravé kůže. Pružná kvalitní kůže. Na svršku široký jazyk. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti a to zejména do deště.

ADIDAS-Runfalcon 3.0 grey six/crystal white/beam pink Šedá 35
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ADIDAS-Runfalcon 3.0 grey six/crystal white/beam pink Šedá 35
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dívčí obuv značky adidas. Dívčí botasky mají moderní design a potěší všechny pohyb milující mladé slečny. Šedé tenisky zdobí růžové detaily, logo adidas na jazyku a ikonické tři pruhy na boku. Sportovní botasky pro dívky mají prodyšný svršek ze síťoviny, který zajistí vynikající cirkulaci vzduchu a zanechá nohy v pohodlí a suchu. Značkové tenisky pro děti mají vázání na popruh se suchým zipem a elastické šňůrky. Snadno se obouvají a zouvají. Jejich klasický střih dobře sedne na každou dětskou nohu. Polstrovaný límec a pohodlná vnitřní stélka přispívají k maximálnímu komfortu během nošení či cvičení. Hlavní výhodou botasek pro děti je mezipodešev Cloudfoam. Ta poskytne potřebné tlumení a zajistí pohodlný každý krok. Adidas tenisky dětské jsou vyrobeny také z recyklovaných materiálů. Značková obuv pro dívky je perfektní volbou do školy, ale také na aktivní trénink či sportování. Detaily produktu: šedé tenisky pro dívky logo a tři pruhy adidas prodyšný svršek zpevňující části v oblasti paty a střední části chodidla elastické šňůrky s popruhem na suchý zip polstrovaný límec boty pohodlná vnitřní stélka mezipodešev Cloudfoam klasický střih dobře padne na každou dětskou nohu vyrobeno iz recyklovaných materiálů lehká konstrukce ideální pro sport a cvičení

Lico 360214 Bernie V navy sportovní tenisky
785 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Lico 360214 Bernie V navy sportovní tenisky
785 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Celoroční vycházková a sportovní obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou.NON MARKING - Vhodná jako indoor obuv do tělocvičny.Váha jednoho páru: 600 gCeloroční tenisky značky Lico.Barva: NavyVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 2 cm

TECNICA-Magma 2.0 S GTX Ms black/dusty lava Černá 42,5
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
TECNICA-Magma 2.0 S GTX Ms black/dusty lava Černá 42,5
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Turistické boty pro pány jsou vyrobeny s důrazem na pohodlí a funkčnost. Jsou určeny do náročného terénu a odolají i nepříznivým povětrnostním vlivům. Mají odolný svršek z hydrofobní technické síťoviny, který se přizpůsobí pohybům nohy. Špička turistické obuvi je zpevněna dodatečným materiálem, který poskytne ochranu a trvanlivost. Turistická obuv má kvalitní membránu Gore-Tex® Extended Comfort, která udrží vaše nohy v suchu a pohodlí za všech podmínek. K pohodlí během nošení přispívá také stélka Ortholite a polstrovaný límec boty s vyvýšenou patou. Tenisky do přírody se vážou na klasické šňůrky. Botasky Tecnica disponují mezipodešví EVA s vysokou absorpcí nárazů. Kromě toho ultra velká nadrozměrná pata se stabilizačními lamelami poskytuje bezkonkurenční brzdění a lepší výkon při cestě dolů. Turistická obuv má multitrakční podrážku vyrobenou technologií Vibram® Litebase™ a směsovou gumou Megagrip™. Ta zajistí optimální přilnavost na všech površích za sucha i za mokra. Model Magma 2.0 S je lehká, voděodolná all-mountain bota s novou úrovní přilnavosti, ochrany a pohodlí. Detaily produktu: nízké turistické boty odolný svršek z hydrofobní síťoviny zpevněná špička membrána Gore-Tex® Extended Comfort udrží Vaše nohy v suchu a pohodlí stélka Ortholite polstrovaný límec boty klasické šněrování měkká vyvýšená pata mezipodešev EVA tlumí nárazy široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech multitrakční podrážka Vibram® Litebase™ se směsovou gumou Megagrip™ výborná přilnavost a trakce vhodné do náročného terénu možnost tváření obuv díky technologii CAS vložka je předtvarovaná EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Cityscape - All Black Velikost: 41
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Cityscape - All Black Velikost: 41
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Materiál:Svršek: kůže Podšívka: kůže/ textil Podešev: Be Lenka - UrbanComfort (jiné) vyjímatelná (PU recyklát + bavlna) Výroba: Slovenskolehce kombinovatelné barefoot boty do přechodného počasívyrobené z prémiové nappa kůžePodešev EverydayComfort ze speciální směsi je ideální volbou pro celodenní pohyb v barefoot botáchnadčasový design a kvalitní ruční výrobapohodlné během celodenního nošenípro udržení vlastností bot doporučujeme pravidelnou impregnaciprošitá podrážka pro delší životnost botVýhody barefoot bot:dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohouTyp: vycházková obuv

Concept DF1010 aroma difuzér Perfect Air Marine
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Concept DF1010 aroma difuzér Perfect Air Marine
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ultrazvukový aroma difuzér Concept DF1010 Perfect Air nádherně provoní a zároveň zvlhčí vzduch ve vaší domácnosti. Disponuje nádobkou na vodu o objemu 250 ml, která poskytuje až 9 h nepřetržitého provozu. I přes svůj minimalistický design je vhodný do místností o velikosti až 50 m². Je zpracován z kvalitního antibakteriálního materiálu, který zaručuje bezpečný provoz. Objevte kouzlo aromaterapie. Esenciální oleje vám pomohou k lepší náladě, uvolní vaši mysl, zlepší spánek a také uleví od zdravotních komplikací. Stačí přidat pár kapek do nádržky a užívat si příjemné atmosféry. Vůně eukalyptu např. pomůže od bolesti hlavy, uvolní dýchací cesty a celkově podpoří váš imunitní systém; vůně levandule zkvalitní váš spánek a vůně máty či citronely odpudí mouchy a komáry. Trpíte v zimě často nachlazením nebo celoročními alergiemi? Jedním z důvodů může být suchý vzduch ve vašem bytě či kanceláři. Nízká vlhkost zvyšuje riziko respiračních onemocnění, zhoršuje alergie, astma a může mít vliv na celkovou únavu organismu. Aroma difuzér Concept DF1010 přináší okamžitou pomoc. Bez použití aromatických olejů slouží jako běžný zvlhčovač, který do místnosti vypouští jemnou mlhovinu, a tím vzduch zvlhčí a osvěží. Aroma difuzér DF1010 je vybaven jemným osvětlením, takže ho můžete využívat jako noční světlo nebo si zpříjemnit chvilky vašeho odpočinku. Nabízí 7 barevných odstínů s možností vzájemného prolínání nebo zafixování oblíbené barvy. Tichý provoz aroma difuzéru oceníte zejména během spánku a relaxace, kdy si můžete nastavit také časovač s možností vypnutí po 30, 60 a 180 minutách.

Medi Line 5026N šedé pánské nadměrné papuče
835 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Medi Line 5026N šedé pánské nadměrné papuče
835 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská nadměrná celoroční přezůvková zdravotní obuv s plnou patou.Boty Medi Line vyráběné ve Španělsku, jsou velice kvalitní zdravotní boty vhodné pro domácí použití.Svrškový dílec je vyroben z textilního materiálu. Podešev je vyrobena technologií přímého nástřiku, nehrozí tak odlepení podešve. Stélka z textilního materiálu pohodlně polstrovaná.Váha jednoho páru: 690 gPánské zdravotní nazouvací papuče.Barva: ŠedáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilPodpatek: 2 cm

McDavid A101 Ankle Guard bandáž kotníku POUZE M - bílá (VÝPRODEJ)
1 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
McDavid A101 Ankle Guard bandáž kotníku POUZE M - bílá (VÝPRODEJ)
1 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Šněrovací ortéza je vyrobena z prodyšných dvou vrstev – prolamované nylon-vinylové tkaniny s vyjmutelnou plastovou podporou a vypodložené podšívky Intera. Má otevřenou špičku, elastickou patu a odvětraný jazyk. Zlepšuje pasivní rezistenci kotníku vůči vymknutí díky zvýšení celkové pevnosti. Ortéza oblíbená mezi sportovními lékaři pro její trvanlivost a ochranné zpevnění kotníku.Nahrazuje obvaz při zpevňování kloubu a předcházení úrazům. Vypodložená podšívka Intera odvádí vlhkost, zvyšuje stažení kotníku.Mezi další vlastnosti týkající se funkce a komfortu patří: 3 vrstvy nylon-vinylové tkaniny, lamely z pružinové oceli, otevřená špička, elastická pata a jazyk a všitý výztužný oblouk. Lze použít na pravou i levou nohu.Chránič kotníku pomáhá při úlevě mírné bolesti v kotníku a tlumí zranění.Materiál:PVC laminated Polyester Vyjímatelná vložka pro zvýšení pevnosti ortézy.

Jonap Jampi Lola zimní černá Velikost: 38
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Jonap Jampi Lola zimní černá Velikost: 38
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámské barefoot zimní boty Jampi Lola v černé barvě, v kombinaci hladké i broušené kůže. Minimalistický styl vhodný k legínám, sukni, punčochám i riflím.  Hladká kůže je dobře omyvatelná, prospěje jí občasné promazání balzámem na kůži. Broušená kůže (semiš) není zase tolik náchylná k oděrkám, pomocí kartáčku jdou nečistoty taktéž krásně dolů, před použitím naimpregnujte impegnací ve spreji.Podšívka je z umělého a hebkého kožíšku, oblast paty má navíc vrstvu kůže, aby se zamezilo sedření kožíšku. Boty mají vyjímatelnou pěnovou stélku se zatepleným nášlapem. Po bocích bot je strečová třpytivá guma pro snadnější obutí a šmrnc zároveň.- Sednou na: normálně široké nohy, normální i nižší nárt, vhodné pro dominantní palec- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: ohebná všemi směry, velmi dobře podélně a podélně o něco méně, nulový drop, mírný vzorek- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, pěnová s nášlapnou vrstvou z textilu s mírným chloupkemSLOŽENÍ: Svršek - hladká i broušená kůže, podšívka a stélka - umělý kožíšek + mikroplyš, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:36 - 23,8 cm x 8,7 cm37 - 24,4 cm x 8,9 cm38 - 25,2 cm x 9,1 cm39 - 25,8 cm x 9,2 cm40 - 26,5 cm x 9,3 cm41 - 27,3 cm x 9,5 cm

BeLenka Zimní barefoot boty Be Lenka Bliss - Black Velikost: 43
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
BeLenka Zimní barefoot boty Be Lenka Bliss - Black Velikost: 43
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Svršek: hydrofobní nubuk + textil Podšívka: flís, vodoodpudivá membrána Stélka: flís / PU recyklát Podrážka: guma (DeepGrip) Výroba: Portugalskobarefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela přírodaBe Lenka Bliss upoutají svým designem hned na první pohledFlexibilní, 4 mm (bez výstupků) pryžová podešev odolná proti oděru poskytuje vynikající přilnavost a stabilitu za každých podmínek.Podešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchna dotyk velmi příjemná syntetická podšívka zajišťující potřebné teplošikovné šněrování obohacené o pomocný háček, který zlepšuje manipulaci s obuvíprotiskluzová podrážka s DeepGripom Vám poskytne maximální stabilitu a oporštědrý prostor ve špičce boty zaručí přirozený a neomezený pohyb Vašich prstůVýhody barefoot obuvi:dostatečný prostor ve špičce botytenká a flexibilní podrážkapata a špička jsou v jedné rovině (nulový drop)lehká obuvTyp: vycházková obuv

Full Spectrum CBD konopný olej 15% I am CBD 10ml
1 026 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Full Spectrum CBD konopný olej 15% I am CBD 10ml
1 026 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Full Spectrum CBD konopný olej 15% I am CBD 10mlFull Spectrum CBD konopný olej obsahuje kromě CBD také další kanabinoidy, jako jsou CBG, CBN, CBC. Dále obsahuje terpeny a flavonoidy, které přispívají k lepšímu účinku. Všechny složky se vzájemně doplňují a zajišťují tak nejlepší možný účinek. Konopné kapky mají jemnou konopnou příchuť.CBD neboli kanabidiol patří do skupiny kanabinoidů, což jsou látky obsažené v konopí setém a indickém. Na rozdíl od THC nemají psychoaktivní účinky.Hlavní výhody konopného oleje:obsahuje 1 500 mg CBD (cca 6 mg v jedné kapce),kromě kanabidiolu (CBD) obsahuje i další kanabinoidy (CBG, CBN, CBC...),velmi snadno se dávkuje díky praktickému kapátku,kapátko umožňuje aplikaci pod jazyk, ale i do jídla či nápoje,díky rostlinnému původu je vhodný i pro vegany,bezpečný pro dlouhodobé užívání.Příznivé účinky konopného oleje:podporuje přirozenou imunitu,má příznivý vliv na činnost kardiovaskulárního systému,příznivě ovlivňuje normální hladinu glukózy v krvi,podporuje normální činnost svalů a kloubů,má protizánětlivý účinek,podporuje normální činnost srdce,podporuje přirozenou obranyschopnost – imunitní systém.PoužitíKonopný olej Full Spectrum CBD 15% original (1 500 mg) doporučujeme užívat každý den v dávce 10–20 kapek. Toto množství můžete užít najednou (nejlépe před spaním) nebo si ho rozdělit do ranní a večerní dávky. Olej lze přidat do jídla či pití nebo nakapat přímo pod jazyk (před polknutím vyčkejte alespoň 60 sekund). Jedno balení obsahuje cca 250 kapek (6 mg/kapka).Nástup účinků bude rychlejší, pokud CBD olej užijete nalačno. Vstřebávání urychlují také rostlinné oleje (kokosový, olivový nebo sezamový) a tučné potraviny, jako je avokádo, ořechy, vejce, maso nebo ryby.UpozorněníJedná se o doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po otevření skladujte při teplotě 5–8 °C a spotřebujte do 30 dnů.

Zimní boty DD Step W068-321B Chocolate Velikost: 29
1 389 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Zimní boty DD Step W068-321B Chocolate Velikost: 29
1 389 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dívčí zimní boty DD Step W068-321B Chocolate v hnědé barvě s bronzovým potiskem. Boty končí přibližně 3 cm nad kotníkem a mají teplý kožíšek uvnitř celé boty. Vyjímatelná pěnová stélka pro možnost kontroly velikosti s kožíškovým nášlapem. Řada typická pro pevný opatek a širší přední část ve špičce - její kulatý tvar ale není vhodný pro dominantní palec. Kožené boty s podrážkou, která je měkká a ohebná hlavně ve směru chůze - příčně. Přední část má vyvýšenou podrážku ve špičce a chrání tak botu proti okopu. Dva suché zipy pro možnost utažení v oblasti nártu i kotníku. Sednou na: normální a širší nožky, vhodné i pro vyšší nárt, nejsou vhodné pro dominantní palecZapínání: dva suché zipy - spodní pro regulaci v oblasti nártu, horní pro dotažení kotníkové části botyOpatek: zpevněnýPodrážka: dobře ohebná v přední části, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopuJazyk: volný, přišitý pouze v přední části boty, ve spodní části je jazyk přichycen suchým zipem k velcro páskuStélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, ohebná, pěnová s nášlapem z teplého kožíšku, mírně zvýšené patní lůžko, tlumící nárazy při nášlapu na patuSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:25 - 16,1 cm26 - 16,4 cm27 - 17,3 cm28 - 17,9 cm29 - 18,4 cm30 - 19,1 cm 

MINTOVÁ PÁNSKÁ MIKINA NA ZIP BX5231Z Velikost: L
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
MINTOVÁ PÁNSKÁ MIKINA NA ZIP BX5231Z Velikost: L
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka69717375Od podpaží k podpaží52545657Rukáv od krku80848789Rukáv od podpaží57585960Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

TMAVĚ MODRÁ VELUROVÁ BASIC MIKINA BX5531 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
TMAVĚ MODRÁ VELUROVÁ BASIC MIKINA BX5531 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka707274Od podpaží k podpaží555759Rukáv od krku777879Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ŠEDO-ČERNÁ MIKINA S CAMO VZOREM BX5487 Velikost: M
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ŠEDO-ČERNÁ MIKINA S CAMO VZOREM BX5487 Velikost: M
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka71727476Od podpaží k podpaží55565860Rukáv od krku79828485Rukáv od podpaží55565758Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Vlnka Dámské kožené kotníkové boty s ovčí vlnou Zdena - černá
2 629 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vlnka Dámské kožené kotníkové boty s ovčí vlnou Zdena - černá
2 629 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kotníková boty Zdena jsou vhodné i pro širokou nohu, vysoký nárt, nebo pokud míváte oteklé kotníky. Boty jsou z pevné kůže a hebké, česané ovčí vlny, která vaše nohy zabalí do měkkého tepla. Zapínání na suchý zip je rychlé a snadné, a navíc dovoluje botu utáhnout nebo povolit podle potřeby. Vyjímatelná stélka je z vrstvy měkké pěny, kůže a ovíč vlny. Pevný opatek zpevňuje nohu a hladká kůže svršku dobře odolává vlhkosti a snadno se čistí, boty stačí otřít vlhkým hadříkem. Materiál: kůže, ovčí vlnaParametry:Určení: DámskéBarva: ČernáRoční období: ZimníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíJaký mám problém: Vysoký nártZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlna

Kamik Alborg GAU hnědé pánské zimní boty
3 295 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kamik Alborg GAU hnědé pánské zimní boty
3 295 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská zimní vyteplená pracovní a lovecká vycházková outdoor obuv.Top výrobek v ČR již od roku 2010!!Tradiční model vynikající kvalitním zpracováním za použití dokonalých materiálů.Obuv Kamik Alborg je ideální pro myslivce, rybáře, lovce, vinaře, zemědělce a další kdo se potřebuje pohybovat ve vlhkém a studeném prostředí až do -50°C.Obuv značky KAMIK - specialisty na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí.Boty jsou vyrobeny z kvalitní nubukové kůže odolné proti vodě, která je přišitá k gumové kapli, která kryje celé chodilo. Tato kaple je vyrobena z patentovaného odlehčeného materiálu RubberHelium. Tento materiál vyhrál několik mezinárodních soutěží a vyniká menší váhou než obvyklá guma a má také zdokonalené vlastnosti v mrazivých teplotách až do -50°C. Kožený svršek má přišitý jazyk ze stran, takže voda ani sníh se dovnitř nedostane. V horní části je navíc vyjmutelná vložka z extrémního izolačního materiálu Zylextra 9 mm s chlupatým límcem, který zajistí uzavření boty a ochranu před napadáním sněhu dovnitř.- Svršek z vodě odolné nubukové kůže a přišitý trojitými vodě odolnými švy ke kapli- Zylextra - 9 mm tlustá vyjímatelná izolační vložka odvádějící vlhkost ven (77% recyklovaný materiál)- vodě odolný klínový jazyk z nubukové kůže- chlupatý límec zabraňující napadání sněhu dovnitř- až do -50°C- podrážka SNOWGRIP maximální trakce- nerezavějící šněrovací oka ve tvaru D- Thermal Barrier extra vložky, které si ještě můžete přidat- výrobek kanadské firmy KAMIK- SNOWTREAD zimní podešev ze syntetické gumyvelikost US8 - 41 vnitřní rozměr 26,5 cmvelikost US9 - 42 vnitřní rozměr 27,5 cmvelikost US10 - 43 vnitřní rozměr 28,2 cmvelikost US11 - 44 vnitřní rozměr 29 cmvelikost US12 - 45 vnitřní rozměr 30 cmvelikost US13 - 46 vnitřní rozměr 30,8 cmvelikost US14 - 47 vnitřní rozměr 31,5 cmváha páru: 1,4 kgPánské pracovní a lovecké boty značky Kamik.Barva: HnědáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: KůžeVýška boty: 28 cmPodpatek: 3 cm

Sandály s pružnými pásky
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Sandály s pružnými pásky
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tyto sandály myslí především na pohodlí! Díky svým pružným páskům se jednoduše přizpůsobí. Široké pružné pásky pro snadné obutí. Malý klínový podpatek. Lze prát v pračce.

Lehké tenisky na zavázání
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Lehké tenisky na zavázání
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Lehoučké a stylové, tyto tenisky oceníte pro různé sportovní aktivity nebo dlouhé procházky. Pevné tkaničky. Z prodyšného textilu v členitém střihu. Polopevný opatek. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Lehké jako peříčko.

Kožené semišové sandály na klínovém podpatku
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kožené semišové sandály na klínovém podpatku
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Doplňte Váš oblíbený model krásnými sandály, které si nás získaly ažurovým vzorem. Z pravé kvalitní kůže. Geometrická perforace. Kolem kotníku pásek s pruženkou a sponou. Otevřená pata a špička. Měkká stélka. Protiskluzová podrážka. Vyrobeno z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

JANA Tenisky sneakers s tkaničkami, khaki, vysoce pohodlné
2 077 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
JANA Tenisky sneakers s tkaničkami, khaki, vysoce pohodlné
2 077 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pro originální městský look doplňte Váš model pohodlnými teniskami sneakers. Vysoce pohodlné: vhodné i pro široká chodidla. Na svršku šněrování. Zip pro snadné obutí a pevné šněrování. Protiskluzová podrážka.

Kožené pantofle se 2 sponami
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kožené pantofle se 2 sponami
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Vychutnejte si kvalitu kožené usně a vklouzněte do pohodlných pantoflí se 2 sponami pro nastavení na míru. Na svršku 2 pásky s kovovou sponou. Tvarovaná stélka. Klínová korková protiskluzová podrážka. Tyto pantofle jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Turistické boty se sherpa ohrnutím a vzorovanou podrážkou
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Turistické boty se sherpa ohrnutím a vzorovanou podrážkou
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Turistické boty se sherpa ohrnutím příjemně zahřejí. Šněrování s háčky a vzorovaná podrážka slibují pohodlí a stabilitu, zatímco sherpa ohrnutí a efektní spona zajišťují skvělý vzhled! Co víc si přát? Módní ohrnutí sherpa. Tkaničky a kovové háčky. Postranní spona. Pevný opatek. Vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové kozačky ze 2 materiálů, zip a cvočky
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kotníkové kozačky ze 2 materiálů, zip a cvočky
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kotníkové kozačky vsází na originalitu a nadčasovou eleganci. Hladký materiál pro přední díl, vzadu s aspektem hadí kůže. Postranní zip. Cvočky. Pevný opatek. Zakulacená špička. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové kozačky z kožené usně
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kotníkové kozačky z kožené usně
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kotníkové kozačky z kožené usně snadno zkombinujete s ostatními kousky šatníku! Kvalitní kůže je prodyšná a hřejivá. Pásek a spona ve zlaté barvě v horní části holeně. Na vnitřní straně zip pro snadné obutí. Podšívka z kůže a prodyšného textilu. Pevný opatek. Široký podpatek v dřevěném vzhledu. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte.

Protetika Roby Jeans Velikost: 25
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Protetika Roby Jeans Velikost: 25
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Protetika Roby Jeans jsou dívčí textilní barefoot tenisky, vhodné na jaro a léto. Nový model pro jaro 2024 má úplně novou podrážku, která má lepší, anatomický tvar, než starší modely. Tenisky mají prostornou špičku (oproti modelu 2023 jsou cca o 2mm užší v prstech), víc místa pro palec (i dominantní), sednou na normálně široké nožky. Nový model má měkkou podrážku, výborně ohebnou všemi směry (měkčí než měly modely 2023).Roby Jeans jsou v džínově modré barvě s duhovými obrázky, textil se lehce třpytí, v kombinaci s modrou podrážkou. Podšívka je textilní, s vyjímatelnou koženou stélkou. - Sednou na:  normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální i vyšší nárt, na normální kotník (lepší dotažení než u starých modelů 2022 a starších, sednou stejně v kotníku jako modely z roku 2023 - na vyloženě úzké kotníky však nejsou)- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpěvněný, za patou je podrážka vytažená až přes textil- Podrážka: misková, výborně ohebná všemi směry, gumová, lepená, s jemným vzorkem, nulový drop- Jazyk: je volný, je tvořen jedním kusem materiálu společně s přední částí boty, zevnitř tedy není žádný šev, který by dítě mohl tlačit, boty se perfektně nazouvají i dětem s vysokým nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, s nášlapnou vrstvou z kůžeSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka:19 - 12,2 cm x 5,6 cm20 - 12,8 cm x 5,8 cm21 - 13,5 cm x 6,0 cm22 - 14,3 cm x 6,2 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,3 cm x 6,6 cm26 - 16,8 cm x 6,8 cm27 - 17,4 cm x 7,0 cm28 - 18,1 cm x 7,2 cm29 - 18,8 cm x 7,4 cm30 - 19,4 cm x 7,4 cm31 - 20,0 cm x 7,6 cm32 - 20,6 cm x 7,7 cm33 - 21,2 cm x 7,8 cm34 - 22,0 cm x 7,8 cm35 - 22,6 cm x 8,0 cm36 - 23,2 cm x 8,2 cm

Čalouněná postel DANGELO 1 140x200 cm, šedá látka
7 580 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Čalouněná postel DANGELO 1 140x200 cm, šedá látka
7 580 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Čalouněná postel 140x200 cmV ceně postele není rošt ani matrace.Potahová látka: sofia 23 = světle šedá látka Rozměry (šxhxv): 152 x 210 x 35 cm Ložná plocha (šxh): 140 x 200 cmČelo postele: s 10 knoflíky - šířka: 152 cm - hloubka: 5 cm – pěna T25 (tloušťka pěny 3-4 cm) - výška: 110 cm Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců.

Froddo G3130250-1 Nude+ Velikost: 41
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Froddo G3130250-1 Nude+ Velikost: 41
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kožené šněrovací barefoot tenisky Froddo G3130250-1 Nude+ mají vrchní část z kombinace kůže s jemnými třpytkami a textilních částí, ale také mají kompletně koženou podšívku. Jsou tak trochu prodyšnější než kompletně kožená verze, stále jsou ale podobně odolné. Elegantní bílá podrážka.Nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával. Již vyzkoušená v sezoně podzim/zima 23, úprava opravdu pomohla a boty mají mnohem lepší výdrž.- Sednou na: normálně široké nohy, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: klasické tkaničky, díky kterým jdou perfektně přizpůsobit nožce a utáhnout i na útlý kotník- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, výrazný vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou, nová verze podrážky se vzorkem, nesešlapává se- Jazyk: podšívka jazyka je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, uchycený klasicky vpředu + má jazyk poutko, kterým je provlečená horní tkanička aby nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, antibakteriální, stélka z mikrovlákna, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, textil podšívka - kůže, stélka - textil (mikrovlákno působící jako kůže), podrážka - přírodní guma v bílé barvěVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:23 - 15,0 cm - 6,4 cm24 - 15,5 cm - 6,5 cm25 - 16,0 cm - 6,7 cm 26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,5 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,2 cm29 - 18,8 cm - 7,3 cm30 - 19,6 cm - 7,5 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,5 cm - 7,8 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 22,9 cm - 8,1 cm36 - 23,9 cm - 8,8 cm37 - 24,7 cm - 8,9 cm38 - 25,5 cm - 9,0 cm39 - 26,2 cm - 9,1 cm40 - 26,7 cm - 9,2 cm41 - 27,3 cm - 9,4 cm42 - 27,9 cm - 9,8 cm

VÍNOVÁ PÁNSKÁ MIKINA JOMA MONTANA HOODIE 102108-671 Velikost: 3XL
901 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
VÍNOVÁ PÁNSKÁ MIKINA JOMA MONTANA HOODIE 102108-671 Velikost: 3XL
901 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

VELIKOSTXSSMLXL2XL3XLHrudník (cm)83-8687-9495-101102-108109-114115-123124-131Pás (cm)71-7475-8283-9091-9798-103104-114115-122Rozměry uvedeny výrobcem.

Trezeta Raider Wp teal/lime
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Trezeta Raider Wp teal/lime
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Mustang 4058-310-1 bílé pánské tenisky
1 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Mustang 4058-310-1 bílé pánské tenisky
1 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská letní vycházková volnočasová obuv.Klasické kecky značky Mustang.Obuv je vyrobena z textilního materiálu v kombinaci se syntetickou kůží a gumou na špici. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou. Nízká podešev z neklouzavého materiálu.Váha jednoho páru: 720 gPánské letní kecky značky Mustang.Barva: BíláVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 9 cmPodpatek: 2 cm

Piccadilly 239015-1 mint dámské sandály
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Piccadilly 239015-1 mint dámské sandály
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská letní vycházková obuv na nízkém stabilním klínku s volnou špicí i patou.Dámské sandálky brazilské značky Piccadilly.Obuv je vyrobena z kvalitního syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena polstrovanou pohodlnou textilní podšívkou. Celá stélka ze syntetického materiálu je příjemně polstrovaná pro dokonale pohodlnou chůzi.SUPER SHAPE - Piccadilly používá speciální trojrozměrné měření chodidla, zajišťující optimální tvar vyrobené boty a tím významně zvyšuje pohodlí chůze. Podšívky jsou vybaveny speciální pěnou přizpůsobující se tvaru nohy.EXCLUSIVE INSOLES - Všechny modely Piccadilly jsou vybaveny gelovými opatky zabraňujícími tlaku na paty a jejich následnému poranění. Modely na vysokých podpatcích jsou vybaveny gelovou vložkou v oblasti bříšek prstů a zajišťují tak pohodlnou chůzi i u vysoce módních modelů.Váha jednoho páru: 420 gDámské letní sandálky značky Piccadilly.Barva: ZelenáVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 4 cm

Pánské mokasíny RIEKER B2366-14 modrá S4
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Pánské mokasíny RIEKER B2366-14 modrá S4
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánské tmavě modré mokasíny Rieker jsou ideální pro nošení od jara do podzimu, během slunečných dnů a dní bez deště. Svršek je z textilního, prodyšného materiálu, ve kterém Vám bude příjemně i během letních měsíců. Decentní zdobení prvky hnědé barvy dodá botám šmrnc. Oceníte určitě měkkou stélku, která zajistí pohodlí při celodenním nošení. K těmto teniskám si můžete obléct téměř cokoliv, tyto boty Vás nikdy nezklamou. Technologie: Antistress - podrážka je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Dámská ledvinka RIEKER C1926-167/36-T30 béžová W3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámská ledvinka RIEKER C1926-167/36-T30 béžová W3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ve vašem šatníku by neměla chybět tato všestranná a stylová ledvinka značky RIEKER, která v sobě spojuje funkčnost s kreativním designem. Tato ledvinka je ideálním doplňkem pro každodenní život, který zároveň dodá vašemu vzhledu neodolatelný šmrnc. Praktický interiér této ledvinky zahrnuje vnitřní malou kapsičku na drobnosti, což vám umožní udržet si věci organizované a snadno dostupné. Díky nastavitelnému popruhu si můžete upravit délku, aby ledvinka seděla přesně tak, jak vám nejlépe vyhovuje. Ať už ji nosíte při procházce po městě, na koncertu nebo na nákupy, tato ledvinka bude vždy skvělým společníkem. Rozměry: cca V 23 cm x Š 26 cm x H 10 cm Vnitřní uspořádání: kabelka není dělená. Kabelka má délkově nastavitelný popruh, který lze odepnout. Maximální délka nastavitelného popruhu je cca 110 cm.

Dámská kotníková obuv RIEKER 73456-00 černá W3
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER 73456-00 černá W3
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Klasická krása těchto bot RIEKER nemůže chybět ve vašem šatníku. Černý svršek je doplněn ozdobnou aplikací kolem kotníku a vytištěným logem značky, světlé prošití podešve v přední části dodá ten správný punc moderního vzhledu. Každá z Vás ocení jednoduché a rychlé nazutí díky zipu umístěnému z vnitřní strany. Pro pohodlí při chůzi zde je flexibilní podešev s nízkým podpatkem a měkká hřejivá stélka, které Vás budou provázet cestou do práce i na nákupech s kamarádkami. Technologie: Antistress – podrážka je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Dámské mokasíny REMONTE D0K00-24 hnědá S4
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámské mokasíny REMONTE D0K00-24 hnědá S4
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Obuv REMONTE je vyšší řadou značky RIEKER, obuv se vyznačuje kvalitou použitých materiálů. Tyto mokasíny jsou skvělou volbou pro ženy každého věku. Hnědý kožený svršek je zdoben plastovou ozdobou na nártu. Boty jsou bez uzavírání, takže stačí obout a můžete vyrazit. Kožená měkká stélka zajistí pohodlí na každém kroku, ať už vyrazíte do města nebo na výlet. Technologie: Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou.

Froddo Barefoot Flexy LIA Cognac G3150264-2 Velikost: 39
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Froddo Barefoot Flexy LIA Cognac G3150264-2 Velikost: 39
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kožené barefoot páskové sandály Froddo Flexy LIA G3150264-2 do teplých letních dnů v hnědé barvě. Jemná kožená podšívka, bez vnitřních švů, anatomicky tvarovaná špička - jsou vhodné i na dominantní palec. Zapínání na dva suché zipy, díky kterým botu upevníte na noze.   Sednou na: normální i široké nohy, díky spodnímu pásku na suchý zip jdou přizpůsobit různým výškám nártuZapínání: na suchý zip, pásek nad prsty lze přizpůsobit dle potřeby Podrážka: měkká, lehká a ohebná, 4 mm VibramOpatek: bez opatku, pásek za patou má mírné polstrování pro větší pohodlí v oblasti achillovky SLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - gumaVelikost - vnitřní délka x šířka:36 - 24,0 cm x 8,0 cm 37 - 24,6 cm x 8,6 cm 38 - 25,1 cm x 9,0 cm 39 - 25,8 cm x 9,2 cm40 - 26,6 cm x 9,4 cm41 - 27,5 cm x 9,5 cm42 - 28,4 cm x 9,6 cm

SVĚTLE ŠEDÁ PÁNSKÁ MIKINA S POTISKEM BX5679 Velikost: XL
912 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
SVĚTLE ŠEDÁ PÁNSKÁ MIKINA S POTISKEM BX5679 Velikost: XL
912 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tabulka velikostí SMLXL2XLCelková délka6466687071Od podpaží k podpaží5657586264Rukáv od krku7070737376Rukáv od podpaží4646474750Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Adidas Grand Court Spider-man IF0925
989 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Adidas Grand Court Spider-man IF0925
989 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Rozkládací postel KEENAN, masiv borovice, vosk
12 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Rozkládací postel KEENAN, masiv borovice, vosk
12 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Rozkládací postel- rychle a snadno rozložitelná na dvě nebo tři lůžka- dva laťkové rošty jsou součástí dodávky, matrace nejsou v ceně, doporučený rozměr matrací 90 × 200 cm- do rozložené pohovky je možno použít libovolně vysoké matrace, v případě složení postele doporučujeme použít do přídavných lůžek matrace do výšky 11 cmRozměr (šxvxh): 209 x 65 x 96 cmMateriál: masiv borovice, voskované provedeníDodáváno v demontu.

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Kamiq 2019-
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Škoda Kamiq 2019-
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Kamiq je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě. 1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo maskovací páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Rebound - All White Velikost: 44
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Rebound - All White Velikost: 44
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Materiál: Svršek: textil + mikrovlákno Podšívka: textil Stélka: PU recyklát + polyester (vyjímatelná) Podešev: guma (EverydayComfort Neo) Výroba: Vietnam extrémně lehké boty pro všechny milovníky městské klasikyprošitá podrážka EverydayComfort Neo pro delší životnost bottextilní logo na jazyku a svršku tenisekdvě očka na vnitřní straně tenisek pro odvětrávání Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachovává patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 5 mm aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zajišťují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ obuvi: vycházková obuv

UNDER ARMOUR Pod Armour Micro G Valsetz Mid M Velikost: 43 EUR
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
UNDER ARMOUR Pod Armour Micro G Valsetz Mid M Velikost: 43 EUR
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

PřilnavostVoděodolnostOdolnost proti oděruVysoká přilnavost v náročném terénuVyšší prodyšnost a nižší odolnost vůči voděPovrchový materiál odolný vůči odírání s pogumovanou špičkou Pánská outdoorová obuv Under Armour Micro G Valsetz Mid M s mimořádně pohodlnou mezipodešví z Micro G pěny, která skvěle pruží a tlumí vibrace. Podrážka je vyrobena z odolné gumy s vysokou trakcí a svršek je ušit z mixu syntetické kůže a textilu. Ideální volba pro celodenní nošení.Určení: Outdoor, Military/Tactical Lehký svršek ze syntetické kůže a textilu je odolný a prodyšnýTvarovaná špička TPU pro větší ochranuSmyčky na patě a jazyce pro snadné obutí / vyzutíProtiúnavová a antimikrobiální tvarovaná stélka Contour™ Support tlumí nárazy a zajišťuje celodenní pohodlíPlná mezipodešev z pěny Micro G poskytuje dlouhodobé a citlivé odpruženíPodešva z gumy s vysokou trakcí umožňuje lepší přilnavost na různých površíchMateriál: 52% Syntetická vlákna, 48% Textil

Adidas Hoops 3.0 Mid WTR W Velikost: 38 EUR
1 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Adidas Hoops 3.0 Mid WTR W Velikost: 38 EUR
1 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámské tenisky Adidas Hoops 3.0 Mid WTR W jsou vyrobeny z kvalitního a odolného materiálu. Tyto tenisky se inspirovaly basketbalovou obuví. Jednoduchý styl vám dodá sportovní vzhled bez ohledu na to, co máte zrovna v plánu. Lem ze síťoviny, měkká stélka a kožešina uvnitř dopřejí hřejivý pocit s maximálním komfortem.měkká stélkakvalitní zpracováníklasické šněrování