Prahové lišty Ford Kuga 2008-2013
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Prahové lišty Ford Kuga 2008-2013
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Prahové lišty vozu Ford Kuga jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Hyundai Tucson 2019-2020 (po faceliftu, carbon)
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Hyundai Tucson je vyrobená z nerezové oceli a potažená karbonovou fólií. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě. 1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo maskovací páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Boční ochranné lišty Opel Astra H 2004-2014 (combi)
1 345 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Boční ochranné lišty Opel Astra H 2004-2014 (combi)
1 345 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Opel Astra H.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí balení.

Prahové lišty VW Golf VI. 2008-2012 (hatchback)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Prahové lišty VW Golf VI. 2008-2012 (hatchback)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Prahové lišty vozu VW Golf VI. jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Jaguar F-Pace 2016- (matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Jaguar F-Pace 2016- (matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Jaguar F-Pace je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových a karbonových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

MG 9H tvrzené sklo na kameru na Xiaomi Mi 10 Lite
69 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MG 9H tvrzené sklo na kameru na Xiaomi Mi 10 Lite
69 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko prakticky není vidět, nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií, či videí. Díky speciálním výřezem nebrání blesku.Balení obsahuje aplikátor, který zjednodušuje lepení skla. Vlastnosti: • Tvrzené sklo pro objektiv fotoaparátu• Chrání celý povrch objektivu• Ultratenké provedení (0,2mm)• Nezasahuje do kvality fotografie• Tvrdost 9H

Lovien Essential Shampoo Mineral Oil 300ml - Šampon pro suché a poškozené vlasy
115 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Vlasový šampon vhodný pro suché, křehké, narušené a poškozené vlasy. Vhodný i pro odbarvené nebo melírované vlasy. Obsahuje aktivní přírodní složky, které vyživují vlasovou pokožku. Vlasy zůstávají hedvábné, pružné a lesklé. Dodává objem vlasům.

Dr.Natural Česnek Excellent 1500 mg, 100 tbl.
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dr.Natural Česnek Excellent 1500 mg, 100 tbl.
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Po staletí je česnek nazýván jako přírodní antibiotikum díky účinné látce Alicin. Přípravek Česnek Excellent obsahuje v jedné tabletě 3,75 mg Alicinu, což odpovídá 1500 mg čerstvého česneku. Užíváním nedochází k nepříjemným projevům česneku, jako je zápach z úst či pot.Dávkování: 1 - 3 tablety denně. Dostatečně zapít tekutinou.Skladování: přípravek Česnek Excellent skladujte při pokojové teplotě do 25 stupňů. Chránit před mrazem a slunečním zářením. Uchovávat v suchu a temnu. Účinné látky: Alicin - 3,75 mg v jedné tabletě. Obsah v jedné tabletě: extr. Allium sativum L. min. 3 % alicin 125 mg. Pomocné látky: mikrokrystalická celulóza (objemové činidlo), extrakt Allium sativum 3% alicin, sodná sůl karboxymethylcelulozy, stearan hořečnatý (protispékavá látka), oxid křemičitý. Celková hmotnost tablety: 420 mg.Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah malých dětí. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Dodržujte doporučené dávkování. Výrobce neručí za škody, vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Vyhřívací nákrčník s powerbankou BEURER HK 37
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vyhřívací nákrčník s powerbankou BEURER HK 37
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Mít v zimním období krk v teple a ještě vypadat dobře je přáním každého z nás.Vyhřívací a prodyšný nákrčník tyto požadavky směle splňuje. Nejen, že zvenčí je v moderním pleteném vzhledu, ale z vnitřní strany příjemně zahřeje.Teplotu nahřívání si můžete pohodlně nastavit hned ve 3 úrovních teploty.A aby to nebyl jen tak obyčejný zahřívací nákrčník, poskytne i nabíjení prostřednictvím power banky pro váš vybitý mobil.Nákrčník velice jednoduše vyperete při teplotě 30 °C (program vlna).Vyrobeno německou společností Beurer.

Pánská mikina Silvini Grado MJ1714 black
1 124 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Pánská mikina Silvini Grado MJ1714 black
1 124 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská mikina Silvini Grado MJ1714 black Univerzální pánská mikina vhodná jak na běžecké lyžování, skialpinismus, běh, tak i na další outdoorové aktivity. Mikina je v přední části zateplená primaloftem, zatímco zadní část je z tenkého prodyšného materiálu, díky kterému se při aktivním pohybu nebudete potit. Má anatomicky tvarované rukávy, které jsou zakončeny manžetou s otvorem na palec. Grado je slabší a pružnější variantou modelu Dirillo.Specifikacereflexní prvkystahování dolního krajedlouhý hlavní zipdvojitá manžeta rukávudvě kapsy na zadním díleboční panely z pružného materiáluzateplený fleece materiálemParametryZATEPLENÍPRODYŠNOSTSLIM FITPRUŽNOSTMateriálYKK - zipy s prověřenou kvalitou, špičková japonská technologie, záruka spolehlivostiPOWERterm - zateplený materiál s fleecem na vnitřní straně, účinný pro odvod potu a tepelnou izolaciprimaloft - syntetický tepelně izolační materiál firmy Primaloft . Je pružný, má dobré tepelně-izolační vlastnosti se speciálně ošetřenými vlákny nepohlcující vlhkost. Materiál udržuje teplo, i když je mokrý. Vlastnostmi je podobný peří.Roční obdobíjaro, podzim, zimaSportběžky, outdoor, cyklo Mikiny a svetry » Mikiny » Pánská mikina Silvini Grado MJ1714 black

Dezinfekční sprej na erotické pomůcky i tělo Pjur Med CLEAN, 100 ml
325 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dezinfekční sprej Pjur Med CLEAN čistí erotické pomůcky i tělo, neutralizuje pachy a působí jako prevence proti mnoha bakteriím. Navíc je jemně parfémovaný pro ještě větší svěžest. Sprej obsahuje 100% přírodní antibakteriální látky, má bakteriostatický účinek (brání růstu mikrobů), neobsahuje alkohol, nedráždí kůži ani sliznice a udržuje přirozené...

Kamik Cody hnědé pánské extrémní boty
5 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kamik Cody hnědé pánské extrémní boty
5 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská zimní vyteplená vycházková obuv do extrémních podmínek.TOP Produkt v České republice a na Slovensku.TOP MODEL firmy KAMIK - specialisty na obuv do extrémních podmínek- udrží nohu v teple až do - 74°C- speciální voděodolná nubuk pravá useň- 1000 DENIER Nylon - voděodolná speciální podšívka- Zylex 4F Liner speciální vyjímatelná 20mm tlustá vložka- postrování vložky absorbující vlhkost- ZYLEX extra 11mm tlustá vyjímatelná vložka- stahovací na šňůrky- RubberHe - speciální materiál kombinace gumy s héliem ze kterého je vyrobena podešev včetně kaple- LOYALTY speciální podrážka maximalizující trakci z materiálu RubberHe- vyrobeno v severní Americe s vysokým důrazem na kvalituvelikost US7 - 40 - vnitřní rozměr 26 cmvelikost US8 - 41 - vnitřní rozměr 26,5 cmvelikost US9 - 42 - vnitřní rozměr 27,5 cmvelikost US10 - 43 - vnitřní rozměr 28,3 cmvelikost US11 - 44 - vnitřní rozměr 29 cmvelikost US12 - 45 - vnitřní rozměr 30,5 cmvelikost US13 - 46 - vnitřní rozměr 31,2 cmvelikost US14 - 47 - vnitřní rozměr 32 cmVáha jednoho páru: 2,2 kgPánské zimní boty do extrémních podmínek.Barva: Hnědá/černáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: Kůže/syntetika/textilVýška boty: 28 cmPodpatek: 4 cm

McDavid 6500 HexPad černý návlek na ruku
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McDavid 6500 HexPad černý návlek na ruku
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Návlek s 10 cm chráničem na loket s 9 mm Hex™ technologií. Komprese zachovává teplo ve svalech a Hex chrání před odřením a poškrábáním. Technologieh hDc™ Moisture Management je super chytrý materiál, který je prodyšný, odvádí vlhkost a dýchá snadno a často. hDcTM odvádí pot od pokožky a zařídí jeho rychlé odpařování. Funguje to stejně dobře i naopak. Když sportujete v horkém prostředí, tělo zůstává chladné, zatímco ve studenějších podmínkách teplé. Chránič je vyroben primárně na ochranu těla při nárazech, úderech a při kontaktu s další osobou. Materiál neobsahuje speciální ochranu proti prodření při sklouznutí po povrchu. V případě prodření látky není porušena funkčnost chrániče, pro kterou je určen.Balení obsahuje jeden návlek.Lze prát v pračce.Materiál: 80% nylon / 20% elastan, polyethylenová pěna

Vlnka Dámské válenky s ovčí vlnou světle hnědá
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Dámské válenky s ovčí vlnou světle hnědá
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Hřejivé a především pohodlné dámské válenky s jemnou ovčí vlnou udrží vaše nohy v teple i když bude venku mrznout. Každý krok pro vás bude jako byste chodili po obláčku a kvalitní protiskluzná podrážka zajistí vaši stabilitu při chůzi. Hebká ovčí vlna s termoregulačními vlastnostmi vám dodá pocit pohodlí, protože i když se budou vaše nohy potit, vlna bude stále příjemně hřát. Obujte se do klasických válenek s tradičním materiálem, kterým je ovčí vlna a uvidíte, že je celou zimu nesundáte z nohou. Válenky mají povrch z textilu, který můžete ošetřit impregnačním sprejem. Zjednoduší to údržbu válenek, a také jim impregnace dodá větší odolnost proti vlivům počasí. Tento produkt je vyroben na Slovensku.

Vlnka Dámské luxusní filcové pantofle Micina
429 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Dámské luxusní filcové pantofle Micina
429 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Papuče micina jsou určeny výhradně k domácímu použití. Na povrchu jsou papuče opatřeny okrasnou výšivkou kočičího čumáku. Dámské luxusní filcové pantofle Micina, jsou ideální domácí obuv na celoroční nošení. Jedná se o velmi jednoduchý typ zpracování, jak z vnější části, tak i vnitřní je papuč vyrobena z filcu. Papuče micina jsou určeny výhradně k domácímu použití. Na povrchu jsou papuče opatřeny okrasnou výšivkou kočičího čumáku. Výhodou je protiskluzová podrážka, která zabraňuje uklouznutí na plovoucí podlaze a parketech. Filcové papuče udělají radost nejen Vám, ale třeba i náhlým návštěvám. Zajista oceníte, že filcové papuče jsou vyrobeny od české tradiční značky Vlnka. Materiál: FilcPodrážka: pryž

Bennon BASIC O1 Low
789 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bennon BASIC O1 Low
789 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Flexibilní polobotka vhodná do vnitřních i venkovních provozů. Světlá podešev nezanechává stopy na podlaze. • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU HORNETNorma: EN ISO 20347:2012 O1 SRC FO

Setino Dětské pantofle - Mickey Mouse modré Obuv: 29/30
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Setino Dětské pantofle - Mickey Mouse modré Obuv: 29/30
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské pantofle - Mickey Mouse (modré)Barevné a pohodlné bačkůrky, které bude nosit rád každé kluk. Bačkůrky jsou tou správnou volbou nejen ve školce, ale i doma nebo na výletě. Pohádková postavička Mickey Mouse oslní všechny fanoušky tohoto Disney příběhu. Počet: 1 párMateriál: 100% PolyesterBarva: modráJak správně vybrat obuv? V orientaci ve velikostech obuvi Vám pomohou tyto rozměry: 25/26 - délka stélky 16 cm 27/28 - délka stélky 16,5 cm 29/30 - délka stélky 19 cm 31/32 - délka stélky 20,5 cm

Bennon BLACK OB ESD Slipper
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bennon BLACK OB ESD Slipper
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nemetalický, antistatický, velmi odolný, dobře omyvatelný pracovní nazouvák s ESD vlastnostmi vhodný do pohostinství, gastronomie, EPA prostorů atd. Součástí toho nazouváku je patní pásek, jímž si můžete botu lépe zafixovat k chodidlu, avšak pokud není třeba, můžete jej odepnout.Přední část této obuvi je perforovaná, což spolu s antibakteriální stélkou zajistí, že se vaše chodidla v tomto nazouváku budou cítit déle svěží.Co se bezpečnosti týče, velkou výhodou je zde protiskluzová SRC vlastnost podešve a odpružení v oblasti paty, které tlumí nárazy a šetří tak klouby i svalstvo chodidel.vrchový materiál: mikrovláknopodšívka: textilie MESHstélka: Carbona ESD Insolepodešev: PU/PU PROTEUSNorma: EN ISO 20347:2012 OB E A SRC FO

Salomon XA PRO V8 Kids 34 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salomon XA PRO V8 Kids 34 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dopřejte svým dětem a teenagerům chuť na outdoorová dobrodružství s juniorskou verzí trailových bot Salomon XA PRO V8 Shoes Kids. Se svěžím vzhledem a skutečně praktickými úpravami poskytuje tento aktualizovaný model veškerou přilnavost, stabilitu a ochranu, kterou mladé nohy potřebují. Přesné přizpůsobení: Konstrukce SensiFit™, která vychází z našich zkušeností v oblasti trailového běhu, obepíná chodidlo pro pohodlné nošení, které se přizpůsobí každému tvaru chodidla Přilnavost do každého terénu: Podešev Contagrip® kombinuje neuvěřitelnou přilnavost a odolnou směs pro dlouhotrvající trakci na jakémkoli povrchu Sportovní vzhled: Vylepšili jsme design atletickými liniemi a pruhovaným potiskem, ale zachovali jsme stejný ultrapraktický Quicklace™ pro rychlé úpravy na cestách EnergyCell: Vysoce výkonná pěna EVA, která poskytuje tlumení nárazů 3D síťovina poskytuje maximální prodyšnost Textilní podšívka: Měkká, prodyšná podšívka pro extrémní pohodlí Protective mudguard: ochrana ze syntetiky nebo gumy kolem základny chodidla, která chrání boční a střední stranu chodidla OrthoLite® vyřezaná vložka Drop: 8 mm (pata: 21mm, špička: 13mm) Hmotnost: 240 g

Salomon XA PRO 3D V8 W 42 EUR
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salomon XA PRO 3D V8 W 42 EUR
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámský kultovní model Salomon XA PRO 3D V8 Shoes W upgradován na novou verzi. Oproti své původní verzi lehčí a měkčí, přičemž si zachovává kvality svého předchůdce – stabilitu, kvalitní odpružení a přilnavost. Podrážka Contagrip® MA pro perfektní trakci na jakémkoli povrchu. 3D Advanced Chassis™ Vás podrží v jakémkoli terénu Skvělé tlumení díky technologii EnergyCell Podrážka Contagrip® MA pomáhá zajišťovat optimální záběr na různorodém povrchu Svařovaný svršek z prodyšné 3D síťoviny Ochrana špičky Přesné a pohodlné obepnutí vaší nohy díky technologii Sensifit™ Patentované rychlošněrování Quicklace™ s kapsou na uschování šňůrky OrthoLite® stélka zajišťuje suché a zdravé prostředí pro vaši nohu a lepší odpružení Neutrální došlap Drop: 11 mm Výška mezipodrážky: 34,2 mm pata / 23,2 mm špička Hmotnost: 300 g

Nike MD Valiant SE 31,5 EUR
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Nike MD Valiant SE 31,5 EUR
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětská obuv Nike MD Valiant SE Shoes Younger Kids s křídovým logem a duhou na zadní straně. Obuv slaví šťastné a nadějné vibrace, které se nacházejí v křídovém umění na dětském chodníku. Se super jednoduchými a nastavitelnými popruhy na zapínání a měkkým pěnovým odpružením pod nohama přinášejí tyto každodenní boty pohodlí při každém skoku, hře či volném čase. Styl dědictví: Tato ležérní obuv je inspirována klasickým designem Nike z 80. let. Svršek z pravé a syntetické kůže je odolný a snadno se čistí Jednoduché zapínání: Zapínání má 2 řemínky na suchý zip, které usnadňují obouvání a zouvání Konstruované tak, aby vydržely: Gumová podrážka vafle po celé délce je flexibilní a poskytuje trvanlivou trakci Předělené části podrážky pro přirozený pohyb

MG Hard 2.5D ochranné sklo na iPhone 12 mini
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MG Hard 2.5D ochranné sklo na iPhone 12 mini
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Tommy Jeans pánský černý svetr - L (BDS)
2 152 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tommy Jeans pánský černý svetr - L (BDS)
2 152 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánský černý svetr od Tommy Jeans.Svetr má na rukávu pruh s logem.Materiál: 100% organická bavlna.Střih: Relaxed Fit.

Anatomické vložky do bot
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Anatomické vložky do bot
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Myslete na zdraví svých chodidel! Anatomické vložky do bot perfektně podporují chodidla a nožní klenby: zmírňují bolestivé otlaky chodidla a pomáhají k uvolnění prstů. Mají antibakteriální úpravu a speciální karbonový filtr, který pohlcuje pachy. Vyrobené ve Francii. Prodáváno v páru.

Kinesio tejp Sportago Regline 5 cm - béžová
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kinesio tejp Sportago Regline 5 cm - béžová
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kineziologická páska pro zmírnění bolesti a rychlejší regeneraci svalů. Sportago Regline je elastická tejpovací páska vyrobena z bavlny. Ovlivňuje nervový a oběhový systém a pomáhá léčit různé svalové bolesti a otoky. Slouží také jako prevence těchto úrazů. Její použití je jednoduché – potřebná délka tejpu se aplikuje na čistou a suchou pokožku, přičemž jeho délka musí odpovídat délce namoženého svalu. Svaly, popřípadě klouby nebo šlachy, jsou tak zafixovány, ale zároveň je v nich podpořen průtok krve.…

DD Step W015-953 Calypso Sky Velikost: 21
787 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
DD Step W015-953 Calypso Sky Velikost: 21
787 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské zimní boty DD step W015-953 Calypso Sky z kompromisní/barefoot řady v petrolejově modré barvě a motivem papouška na vnější straně. Boty jsou lehce nadkotníkové, uvnitř mají teploučký kožíšek. Velmi měkká a ohebná podrážka, krásně se přizpůsobí v chůzi, proto je vhodná i pro ty nejmenší chodce. Špička i pata je vyvýšená, chrání proti okopu. Díky dvěma suchým zipům lze boty krásně rozevřít, usnadňují tedy obouvání a dají se přizpůsobit v oblasti nártu i kotníku. Boty jsou z hladké kůže, kterou lze snadno otřít, a snadno se tak udržují.Sednou na: normální a širší nožky, vhodné i pro vyšší nártZapínání: dva suché zipy - regulace v oblasti nártu i kotníkuOpatek: zpevněnýPodrážka: poměrně tenká, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená, tím chrání botu proti okopuJazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty, velmi dobře se nazouvajíStélka: vyjímatelná pěnová s kožíškem na vrchní straně, s minimálním tvarováním, ohebnáSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:19 - 12,0 cm20 - 12,8 cm21 - 13,6 cm22 - 14,2 cm23 - 15,0 cm24 - 15,7 cm

Barefoot papuče Baby Bare Grey cat Velikost: 33
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Barefoot papuče Baby Bare Grey cat Velikost: 33
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Vzdušné barefoot bačkory od slovenského výrobce Baby Bare s motivem kočiček. Špička je prostorná a respektuje tvar nohy, tvarově vhodná i pro dominantní palce. Opatek je mírně zpevněný. Jsou vhodné pro nohy s tvarem "ploutvičky". Bačkory jsou celkově velmi lehké, ohebné, zpracované z prodyšné textilie. Díky otvorům jsou dobře odvětrané a nohy se tolik nepotí.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt- Zapínání: na jeden suchý zip- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: tenká 3mm, lepená, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, protiskluzová- Stélka: bez stélky, bez podpory klenby a bez tvarováníSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - gumaVelikost - vnitřní délka x šířka:22 - 145mm x 65mm23 - 150mm x 66mm24 - 157mm x 68mm25 - 162mm x 69mm26 - 170mm x 70mm27 - 175mm x 72mm28 - 181mm x 72mm29 - 188mm x 75mm30 - 194mm x 76mm31 - 201mm x 78mm32 - 207mm x 79mm33 - 214mm x 80mm  

Tenisky Viking Odda Low Pink Velikost: 21
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky Viking Odda Low Pink Velikost: 21
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské tenisky Viking Odda Low ve výrazné růžové "Pink". Podrážka s výrazným vzorkem, pevný opatek podporující stabilitu a velmi prodyšná vrchní část s chráněnou špičkou. Navíc tento model je možné prát v pračce na 30°C. Bonusem je praktická jmenovka na jazyku.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, díky dvěma suchým zipům jdou výborně přizpůsobit v nártu- Zapínání: na dva suché zipy - velcro pásky- Opatek: pevný - podporuje stabilitu a správné postavení- Podrážka: velmi lehká a v přední části ohebná, non-marking - nedělá šmouhy na podlaze- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty, boty se tak snadno nazouvají- Stélka: prodyšná, ohebná, pěnová s nášlapem textilním nášlapem, s mírným patním lůžkemSLOŽENÍ: Svršek - textil + syntetika, podšívka - textil, stélka - syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky a šířka:21 - 13,3 cm - 5,4 cm22 - 13,9 cm - 5,6 cm23 - 14,5 cm - 5,8 cm24 - 15,0 cm - 6,0 cm25 - 15,9 cm - 6,2 cm26 - 16,5 cm - 6,2 cm27 - 17,1 cm - 6,4 cm28 - 17,9 cm - 6,6 cm29 - 18,4 cm - 6,8 cm30 - 19,0 cm - 6,8 cm31 - 19,8 cm - 7,0 cm32 - 20,4 cm - 7,2 cm33 - 21,0 cm - 7,4 cm34 - 21,6 cm - 7,4 cm35 - 22,6 cm - 7,6 cm

Cvičky - piškoty černé Velikost: 24
379 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Cvičky - piškoty černé Velikost: 24
379 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Černé kožené cvičky  - piškoty vhodné na gymnastiku, či tanec. Velmi dobře sají pot a tlumí nárazy díky měkčené textilní stélce. Protiskluzové plochy na špičce a patě.Jakou zvolit velikost?Počítejte s tím, že se ještě asi o 1cm natáhnou na délku (gumička v patě) - u dětí tedy k rozměru nemusíte připočítávat nadměrek a u dospělých počítejte s tím, že jsou o kousek větší :-) Např. u velikosti 40 sedí také na délku nohy 26,5 cm.Velikost - délka stélky:24 - 15,0 cm25 - 15,2 cm26 - 15,6 cm27 - 16,5 cm28 - 16,8 cm29 - 18,0 cm30 - 18,5 cm31 - 19,0 cm32 - 19,3 cm33 - 20,3 cm34 - 20,5 cm35 - 22,2 cm36 - 22,3 cm37 - 23,0 cm38 - 24,0 cm39 - 24,2 cm40 - 25,5 cm BARVA: černáMATERIÁL: pravá kůže

VANS-WM Ward (Canvas) delicate blue/white Modrá 39
1 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
VANS-WM Ward (Canvas) delicate blue/white Modrá 39
1 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

AXIM-Brenda pink Modrá 33
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
AXIM-Brenda pink Modrá 33
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

SKECHERS-Mountain Kiss Alpha Star black Černá 36
1 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SKECHERS-Mountain Kiss Alpha Star black Černá 36
1 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

NIKE-Revolution 6 Jr Next Nature pink foam/black Růžová 36
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
NIKE-Revolution 6 Jr Next Nature pink foam/black Růžová 36
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

ADIDAS-Hoops Mid 3.0 K cloud white/acid red/sky rush Bílá 38 2/3
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Hoops Mid 3.0 K cloud white/acid red/sky rush Bílá 38 2/3
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

BOOT DOC-Stability 7 mid arch insoles Černá 44,5 (MP290)
920 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
BOOT DOC-Stability 7 mid arch insoles Černá 44,5 (MP290)
920 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Stélky do bot značky Boot doc. Univerzální koncept 3-Arch stélky vhodný pro všechny druhy sportů, které vyžadují maximální podporu a stabilitu v botách.Velikost je uvedena v mondopoint (v mm). Např. velikost 240 je 240 mm=24 cm).Detaily produktu:• Optimální podpora díky Grip-Mesh svrchnímu materiálu s vestavěnou funkcí proti zápachu• Perfektní odpružení díky Poron ® materiálu• Maximální stabilita v oblasti zadní části chodidlaVýhody vložek do bot Boot Doc:zohledňují individuální typ chodidla podle klenbyzohledňují nerovnováhu levého a pravého chodidlapomáhají rovnoměrnému rozložení tlaku a omezují tak tvorbu otlakůvýborně tlumí nárazyoptimalizují přenos sil při pohybustabilizují chodidlo a tím redukují riziko zranění, chrání vazy, šlachy a svalyzlepšují držení celého těla

KAYLAND-ALPHA GTX BROWN Hnědá 41
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
KAYLAND-ALPHA GTX BROWN Hnědá 41
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

Holinky s mašličkou a třpytem tmavě modré MINI Mayoral velikost: 27
789 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Praktické a zároveň stylové holinky v modré barvě s mašličkou a třpytkami. Perfektní do deštivého počasí.

Mokasíny kožené tmavě modré MINI Mayoral velikost: 29
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Mokasíny kožené tmavě modré MINI Mayoral velikost: 29
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Mayoral chlapecké kožené mokasíny. Boty mají zapínání na suchý zip.

Obuv sandal CXS ROCK PHYLLITE O1, šedá, vel. 39
794 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Obuv sandal CXS ROCK PHYLLITE O1, šedá, vel. 39
794 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sandál, kožený, perforovaný. Materiál: svršek z velmi kvalitní broušené kůže, podšívka kvalitní prodyšná textilie, PU-pryž, olejivzdorná, antistatická, protiskluzová podešev, odolná vůči kontaktnímu teplu do 300 °C.

Obuv kotníková CXS INDUSTRY, zimní, černá, vel. 43
1 256 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Obuv kotníková CXS INDUSTRY, zimní, černá, vel. 43
1 256 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotníková obuv, zimní, celokožená bez ocelové špice.

VANS-WM Filmore HI (Suede/Canvas) black/white Černá 38,5
1 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
VANS-WM Filmore HI (Suede/Canvas) black/white Černá 38,5
1 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Vans. Dámské tenisky oblíbené značky mají vyšší střih a jsou vhodné do chladnějšího počasí. Odolný semišový svršek ochrání před chladem.

Expedo Postel z masivu STUDENT + rošt ZDARMA, 120x200cm, přírodní/nelak
3 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel z masivu STUDENT je vyrobena z borovicového dřeva opracovaného do hladka. Materiál je silný 28 mm a není už dále lakován. Součástí je také laťkový rošt, který vám přidáme ZDARMA. Vybírat můžete z pěti velikostí spací plochy.Shrnutí:Postel z masivunelakované dřevolaťkový rošt ZDARMAvýběr spací plochyPoužité materiály:masiv

Pegres BF81 černé Velikost: 38
2 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pegres BF81 černé Velikost: 38
2 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nízké kožené boty Pegres BF81 v černé barvě na přírodní podrážce - barefoot řada pro dospělé pro jaro 2024 se svrškem z nubuku, šité na barefoot kopytech s ideálním tvarem špičky, vhodným i pro dominantní palce. - Sednou na: normální a širší nohy, úzkou patu, útlý kotník a na normání i nižší nárt, vhodné na dominantní palec i prsty do vějířku- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou)- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty - má poutko, kterým protáhnete tkaničky, aby nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, ze tří vrstev: filc, pěna a nášlap z kůže- Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek - nubuková kůže, podšívka - kůže, stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka (měřeno měřidlem Plus12), vnitřní šířka:35 - 22,9 cm - 8,9 cm36 - 23,5 cm - 9,0 cm37 - 24,4 cm - 9,2 cm38 - 25,1 cm - 9,4 cm39 - 25,8 cm - 9,6 cm40 - 26,4 cm - 9,7 cm41 - 27,0 cm - 9,8 cm42 - 27,7 cm - 10,0 cm43 - 28,3 cm - 10,2 cm44 - 29,0 cm - 10,4 cm45 - 29,6 cm - 10,6 cm

Tommy Hilfiger pánský šedý svetr - XL (P01)
3 672 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tommy Hilfiger pánský šedý svetr - XL (P01)
3 672 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánský šedý svetr od Tommy Hilfiger.Svetr má zapínání na zip.Materiál: 100% organická bavlna.Střih: Regular Fit.

Bezpečnostní obuv ARDON®DOZER S3 | G3213/48
1 404 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®DOZER S3 | G3213/48
1 404 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

bezpečnostní kožená kotníková obuv, s laminátovou špicí a kevlarovou stélkou, bez kovových součástí, voděodolná úprava svršku, ESD, materiál: nubuk, textilie, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 618 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®DOZERLOW S3 | G3214/43
1 342 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®DOZERLOW S3 | G3214/43
1 342 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

bezpečnostní kožená polobotka, s laminátovou špicí a kevlarovou stélkou, bez kovových součástí, voděodolná úprava svršku, ESD, materiál: nubuk, textilie, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 624 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Salomon Pulsar Trail W 38 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salomon Pulsar Trail W 38 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Aby byl každý den Tvůj nejlepší, dámská obuv Salomon Pulsar Trail W obsahuje měkkou a pružnou mezipodešev Energy Foam pro živou odezvu a plynulé, hladké přechody ve spojení s Energy Blade pro pohon. Vyšší mezipodešev přináší větší pohodlí pod nohama. Energy Foam je super pružná a pohodlná směs mezipodešve, která přináší pop a vyhlazuje váš krok Responzivně: Pohon s podporou Energy Blade pro přenos energie, který vás žene vpřed bez obětování rychlosti. Obsahuje měkčí a flexibilnější Energy Blade než Pulsar Pro Grip inspirující důvěru: Super přilnavá guma Contragrip MA a optimalizovaná geometrie výstupků vás udrží stabilních a bezpečných před uklouznutím i při rychlých a drsných jízdách Recyklovaný materiál: Materiály vyrobené z recyklovaných produktů, jako jsou PET láhve nebo materiálový odpad Energy Blade Trail running: Energy Blade je lehká TPU deska zabudovaná do mezipodešve. Společné úsilí Energy Blade, pěny mezipodešve a geometrie podrážky aktivují pohon vpřed a zajišťují stabilitu na cestách All Terrain Contagrip®: je navržen pro nejrůznější povrchy. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu EndoFit™: Vnitřní návlek navržen tak, aby obepínal chodidlo přesně na těch správných místech a poskytoval přesné přizpůsobení Quicklace™: šněrovací systém Drop: 6 mm (špička: 26,6 mm, pata: 32,6 mm) Hmotnost: 244g

Vlnka Dětské zimní boty s ovčí vlnou Bobo - hnědá
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Dětské zimní boty s ovčí vlnou Bobo - hnědá
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kvalitní a pevná obuv je základem toho, jak v zimě zůstat hezky v teple a pohodlí. Kožené kotníkové boty vystlané huňatou ovčí vlnou si děti rychle oblíbí a rodiče se nebudou muset strachovat, jestli jejich dětem neprochladnou nohy. Silná podrážka s hrubým vzorkem je vhodná do sněhu i na náledí, děti díky ní mohou vyrazit na každé zimní dobrodružství. Ovčí vlna je uvnitř boty od paty až po špičku a pomáhá udržet stálou teplotu a pohlcuje vlhkost, kterou odvádí od pokožky. Zapínání na suché zipy je rychlé a snadné i pro menší děti a pevný opatek chrání a drží nohu ve správné pozici. Materiál: Svršek: kůžeStélka a vnějšek: kůže, ovčí vlnaPodešev: kaučukParametry:Určení: DětskéBarva: HnědáRoční období: CeloročníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíMateriál: KůžeKolekce: Bobo

Hoka one one Challenger ATR 7 45 1/3 EUR
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Hoka one one Challenger ATR 7 45 1/3 EUR
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Běžecké boty HOKA Challanger 7 byly vyrobeny na hranici mezi trailem a cestou. A tak tato obuv nabízí multifunkční, všestranné využití na ulici i v přírodě. Nová verze modelu Challenger 7 byla od základu přepracována. Kombinací zefektivněného svršku ze síťoviny s měkkou inovativní pěnou se zvýšila výška stacku pro mimořádně pohodlný pocit. Geometrie mezipodešve zajišťuje rychlý a snadný běh na silnici, zatímco menší, těsně rozmístěné gripy uprostřed a větší, agresivnější gripy na podrážce vás nenechají na pochybách, že jde o běžeckou obuv. Trail, silniční Rozšířená trakce paty Syntetická technická síťovina Kompresně tvarovaná mezipodešev z pěny EVA Poskytuje plyšový pocit a prodyšné pohodlí Gumová podrážka se přizpůsobí jakémukoli terénu Materiál (vršek) Síťovina Výška obuvi Nízká Hmotnost (g) 252 g Povrch Cesta, Terén Drop 5 mm

Mammut Nova IV Low GTX W 39 1/3 EUR
4 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Mammut Nova IV Low GTX W 39 1/3 EUR
4 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská outdoorová obuv Mammut Nova IV Low GTX W, která je lehká, flexibilní as přilnavou podrážkou. Nová a vylepšená verze našeho bestselleru spojuje všechny funkce, které turisté na svých cestách hledají. Nova IV Low GTX má flexibilní a přilnavou podrážku Vibram pro optimální jistotu při celodenních túrách. Tlumící 3D Memo Foam v podšívce a stélce, jakož i prodyšná, voděodolná membrána GORE-TEX zajišťují maximální pohodlí. Vysoce kvalitní nubuková kůže terracare® dodává botě stabilitu a odolnost. Kůže terracare® vyráběná trvale udržitelným způsobem v Německu a samotná obuv má certifikaci bluesign®, aby chránily naše životní prostředí. Vhodné pro: Turistika Flex index: A6 Standardní šněrování Podrážka: EVA klín s vysokým odrazem Materiál: Nubuková kůže, Podšívka GORE-TEX membrána 3D Memo Foam: odpružení se přizpůsobí tvaru vaší nohy pro výjimečné pohodlí, podporu a prevenci puchýřů Vibram podrážka Trvanlivá deska Elastická konstrukce jazyka GORE-TEX Kůže Terracare® Tento produkt obsahuje recyklované materiály s nekompromisním výkonem a funkčností Hmotnost (UK 5,5): 380 g

McKINLEY Maine Mid AQB II 36 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKINLEY Maine Mid AQB II 36 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Trekingové boty McKINLEY Maine II Mid AQB mají membránu aquabase, protiskluzovou gumovou podrážku TPR, ochranu špičky/paty a rychlé šněrování. Vylepšení pro menší je do velikosti 32 se zapínáním na suchý zip. Svršek: polyester, polyuretan Membrána Aquabase Protiskluzová podrážka z TPR gumy Ochrana špičky/paty Rychlé šněrování Do velikosti 32 se zapínáním na suchý zip

DEMAR STORMER PRINT Holínky dětské petrolejová 28-29
305 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
DEMAR STORMER PRINT Holínky dětské petrolejová 28-29
305 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Představujeme vám dětské holínky STORMER PRINT kosmos, které nabízejí nejen stylový design, ale také vysokou pohodlnost a lehkost. Tyto holínky jsou navrženy s ohledem na maximální komfort a bezpečnost vašich dětí.S hrubší protiskluzovou podeší, která zajišťuje pevný a stabilní krok, můžete mít jistotu, že vaše děti budou v bezpečí i na kluzkém povrchu. Materiál použitý pro tyto holinky je vysoce kvalitní a odolné PVC, které je navíc podšité příjemnou textilií, aby se nohy vašich dětí cítily pohodlně i při dlouhém nošení.Díky svému nepromokavému provedení jsou holínky STORMER PRINT kosmos ideálním řešením pro letní i podzimní deštivé počasí. Vaše děti si mohou bezstarostně hrát venku, aniž byste se museli trápit o mokré nohy. Tyto holínky jsou skvělým společníkem pro každodenní dobrodružství na dvoře, na procházkách nebo při hře s kamarády.Co ještě dělá tyto holinky výjimečnými, je bezpečnostní reflexní pásek umístěný na obuvi. Díky tomu bude vaše dítě dobře viditelné i ve tmě, což je zvláště důležité v podzimních a zimních měsících, kdy je den kratší a viditelnost je snížená.Výrobek je vyroben v EU, což zaručuje dodržování vysokých standardů kvality a bezpečnosti. Můžete tak mít klidné svědomí, že holínky STORMER PRINT kosmos jsou vyrobeny s péčí o vaše děti.Pořiďte svému dítěti tyto úžasné holinky a dovolte mu, aby si užívalo každou chvíli venku, bez ohledu na počasí.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.Materiál: PVC EU Délka vnitřní stélky Výška 20/21 139 mm 150 mm 22/23 151 mm 165 mm 24/25 164 mm 180 mm 26/27 175 mm 195 mm 28/29 188 mm 210 mm 30/31 202 mm 220 mm 32/33 215 mm 230 mm 34/35 227 mm 240 mm Velikost 24/25 - váha 610 g Dětské holínky jsou lehké a pohodlné

Prahové lišty Ford Mondeo 2015-2022 (matné)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Prahové lišty Ford Mondeo 2015-2022 (matné)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Prahové lišty vozu Ford Mondeo jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Sportovní kožené sandály na suchý zip
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sportovní kožené sandály na suchý zip
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ideální pro letní výšlapy, kožené sportovní sandály poskytnou oporu a svěžest Vašim chodidlům. Praktické díky zapínání suchý zip, snadno se přizpůsobí každému chodidlu. Lehké sandály. Z kvalitní pravé kůže. Měkká kožená stélka. 3 pásky na suchý zip pro snadné obutí. Vzorovaná podrážka.

Kožené mokasíny
1 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené mokasíny
1 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pružné mokasíny se postarají o bezchybný vzhled a komfortní chůzi. Z pravé kůže s aspektem veluru pro vysokou kvalitu a komfort. Kontrastní prošití na svršku. Po stranách a na svršku perforace. Na svršku vsazená pruženka pro snadné obutí. Protiskluzová podrážka. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

PEDICONFORT Kožené pružné babies
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
PEDICONFORT Kožené pružné babies
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pro prodyšnost chodidel tu jsou kožené pružné babies, které jsou pohodlné i pro dlouhou chůzi. Z kvalitní pravé kůže. Třpytivý look. Měkká stélka Aérosemelle. Zapínání na pásek se suchým zipem pro snadné obutí. Široké, přizpůsobí s každému chodidlu. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Barefoot Pegres BF57U černá Velikost: 33
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Barefoot Pegres BF57U černá Velikost: 33
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Textilní tenisky z nové udržitelné barefoot řady od Pegres BF 57U - novinka pro jaro 2023. Tenisky jsou vhodné na období jara a léta, jsou proprodyšné s pogumovaným okopem pro větší odolnost. Sednou na nožky ve tvaru ploutve - široká prstová část, dominantní palec, nízký nárt a úzký kotník. Svršek boty je ze 70% recyklovaného polyesteru ( GRS) + 30 % bavlny, podšívka z bavlny. - Sednou na: normální a široké nožky, vhodné pro dominantní palec, úzkou patu, útlý kotník a na normání i nízký nárt- Zapínání: dva kožené Velcro pásky- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: přírodní pryžová misková podešev, lepená + přišitá ke svršku boty, tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou)- Jazyk: je volný, z jednoho kusu plátna s přední částí boty, není zde šev, který by mohl na nártu tlačit- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, z EVA pěny s nášlapem z textilie - Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - 70% recyklovaný polyester ( GRS) + 30 % bavlna, podšívka - bavlna, stélka - EVA + textil, podrážka - přírodní pryž      

Patrová rozložitelná postel OVER, přírodní
13 710 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Patrová rozložitelná postel OVER, přírodní
13 710 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Patrová rozložitelná postelHledáte pro své ratolesti originální postel s nadčasovým designem? Trápí vás však nedostatek prostoru? Představujeme vám chytré řešení - palandu. Místo, kde budou trávit klidné chvíle a snít sladké sny. Postel je vyrobena z borovicového dřeva. Přírodní barevné provedení je vhodné jak pro chlapce, tak pro dívku. Postel dodáváme s rolovanými rošty. Součástí je pevný a stabilní žebřík. Můžete ho upevnit na pravou i na levou stranu postele. V případě potřeby dokážete postel rozložit na dvě samostatná lůžka. Spodní lůžko je pro svou šířkou až 140 cm ideální i pro dospívajícího studenta. Vrchní lůžko je užší, s šířkou 90 cm. Lůžka mají po rozložení odlišnou výšku, což je velmi výhodné: vaše děti si tak mohou vybrat postel s výškou, která jim nejvíce vyhovuje. Postel je díky svým rozměrům vhodná i na přespání 3 lidí. Děti potřebují spát mnohem více než my, dospělí, proto volte postel, která se postará o jejich zdravý a ničím nerušený spánek.Barva: přírodníRozměry postele (šxvxh): 208 x 152 x 156 cmPlocha na spaní dolní lůžko (šxh): 140 x 200 cmPlocha na spaní horní lůžko (šxh): 90 x 200 cmVýška po rošt spodního lůžka: 28,5 cmMaximální výška matrace na horní lůžko: 14 cmMateriál: borovicové dřevo, překližkový roštTloušťka materiálu: 20 mmTloušťka materiálu nohou (šxh): 30 x 70 mmNosnost horní lůžko: 80 kgNosnost dolní lůžko: 100 kgDodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců. Doporučení pro údržbu:- ošetřujte vlhčeným hadříkem- používejte pouze mýdlo PH neutrální- nevystavujte přímému slunečnímu záření

Postel MOLTENO 160x200 cm bez roštu, dub sonoma/bílý lesk, 5 let záruka
8 640 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel 160x200 cm Barva: dub sonoma/bílý lesk Materiál: lamino 16 mm Rozměry (šxvxhl): 207 x 76 x 166 cm Postel je dodávána bez roštu a matrace. Vhodný rozměr roštu a matrace je 160x200 cm nebo 2x 80x200 cm. Dodává se v demontu. Záruka 5 let.

Boxspring KORBELA 16 160x200, růžová látka
30 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Boxspring KORBELA 16 160x200, růžová látka
30 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel boxspring 160x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová látka: Mat Velvet 63 = růžová látka Rozměry (šxhxv): 160 x 215 x 53/115 cm Ložná plocha (šxh): 160 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - nožky vysoké 2 cm Dodání v demontu

ELTAP Čalouněná postel VEROS Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Sola 06
54 739 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Neodolatelná elektrická postel VEROS typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPManželská postel VEROS má zajímavě prošívané čelo, které poskytuje dostatečný komfort během sezení při čtení knihy, tak jako možnost si lůžko elektricky polohovat. Matrace mají snímatelný hedvábný potah na zip. Celkové rozměry: Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Screen Glass Xiaomi Redmi Note 12 4G, Note 12 5G, POCO X5 1029413
111 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Screen Glass Xiaomi Redmi Note 12 4G, Note 12 5G, POCO X5 1029413
111 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Screen Glass pro Xiaomi Redmi Note 12, POCO X5 Ochranné tvrzené sklo 2D se pyšní tvrdostí 9H, která zajistí displeji vašeho mobilního telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah mu poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů.   Ochranné tvrzené sklo 2D je tenké a přitom robustní, neboť má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach. Sklo nezanechává žádné vzduchové bubliny.   Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie. Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Ochranné tvrzené sklo 2D chrání pouze rovnou část displeje vašeho mobilního telefonu, takže není vhodné pro mobilní telefony s velkým zakřivením displeje. U mobilních telefonů s velkým zakřivením displeje vám doporučujeme zakoupit 5D ochranné tvrzené sklo.   Kompatibilita: Xiaomi Redmi Note 12, POCO X5 Typ Screen Glass: 2D Index tvrdosti: 9H Tloušťka: 0,3 mm Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

GEOX Kožené kozačky D Felicity zn. Geox
4 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
GEOX Kožené kozačky D Felicity zn. Geox
4 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Letošní zimu by Vám neměly chybět kožené kozačky, které jsou maximálně pohodlné na nošení díky speciální technologii Geox kombinující perforovanou podrážku a nepropustnou membránu. Na vnitřní straně zip pro snadné obutí. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

TAMARIS Polobotky z kožené usně Tamaris, vysoce pohodlné
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TAMARIS Polobotky z kožené usně Tamaris, vysoce pohodlné
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tuto sezónu by Vám neměly chybět polobotky z kvalitní kožené usně zn. Tamaris. Vysoce pohodlné, vhodné i pro široká chodidla. Vyjímatelná stélka. Na svršku šněrování a vzadu poutko pro snadné obutí. Protiskluzová podrážka.

GEOX Kožené mokasíny Annytah
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
GEOX Kožené mokasíny Annytah
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nadčasové mokasíny v ležérním stylu by neměly uniknout Vaší pozornosti. Metalické detaily na svršku. Prodyšná podrážka. Tlumí náraz při došlapu. Lehoučké pro příjemnou chůzi. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

GEOX Tenisky Spherica Actif
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
GEOX Tenisky Spherica Actif
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Inspirované aktivním životním stylem, na módní scénu přichází tenisky Spherica Actif z příjemného úpletu a syntetiky v koženém vzhledu. Velmi pohodlné díky speciální technologii, která tlumí náraz při došlapu. Pružné šněrování pro snadné obutí. Vyjímatelná stélka. Prodyšná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Nízké kozačky s macramé
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nízké kozačky s macramé
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Krajka macramé zdobí nízké kozačky, které jednoduše zkombinujete s Vašimi oblíbenými outfity. Po obou stranách holeně vsadka macramé. Podpatek v dřevěném vzhledu. Pevný opatek.

Tommy Hilfiger dámské barevné tenisky s monogramem na straně - 40 (YBS)
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámské barevné tenisky s monogramem na straně od Tommy Hilfiger.Materiál: 74% kůže, 16% recyklovaný polyester, 10% polyuretan.

Axim 2K23766 šedo růžové dívčí plážovky
240 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Axim 2K23766 šedo růžové dívčí plážovky
240 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Letní rekreační nazouvací plážová obuv.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Váha jednoho páru: 90 gLetní nazouváky.Barva: Šedá/růžováVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 2 cm

Sedco Tejpovací páska KINESIOLOGY TAPE 500x5 cm
98 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sedco Tejpovací páska KINESIOLOGY TAPE 500x5 cm
98 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tejpovací pásky Kinesio Tape Jsou nejvýraznější inovací v oblasti sportu za několik desetiletí. A to je důvod nárůstu popularity této metody fyzioterapie v podobě barevných textilních pásek, jenž přináší všem uživatelům řadu výhod, včetně snížení bolesti, rychlejší rehabilitace a i zvyšování výkonnosti. I (správné) používání tejpovačky Kinesio Tape Vám usnadní proces přirozeného hojení těla po úraze, umožní Vám podporu a stabilitu svalů a kloubů a podpoří úspěšné léčení různých ortopedických, neuromaskulárních a neurologických potíží. Tejpovací páska je vyrobená z tenké hypoalergenní tkaniny, která vyniká vysokou elasticitou, voděodolností a prodyšností, tudíž její přítomnost na kterékoliv části Vašeho těla Vás nijak neomezí při sportu, ani při dalších každodenních aktivitách.Technický popis:- Výrobce: Sedco- Vysoká odolnost- Rozměry: 500x5 cm- Barva dle výběru- Elastické- Materiál: 100% bavlna + HQ Medic Acryic Glue- Cena za 1 ks

Dámská mikina Kilpi SOHEY-W Tmavě modrá
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dámská mikina Kilpi SOHEY-W Tmavě modrá
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská mikina Kilpi SOHEY-W Tmavě modrá Popis produktuDámská bavlněná celorozepínací mikina Kilpi BERY-W má kapuci se šnůrkou a dvě kapsy. Decentní jednobarevný design je doplněn potištěným sloganem a nášivkami. Spodní lem a rukávy jsou lemovány elastickým žebrováním a předním zip vysokým límcem. ParametryZákladní parametrySportVolný časSpecifikaceCOTTON COMFORTStřihRegularSezónaJaro, Léto, Podzim, Zima Detailní parametrySpodní lemŽebrováníManžetyŽebrovanéDruhMikinyKapucePevnáKolekceStřední vrstva - fleece + svetry + mikinyPodšívkaNebroušená vnitřní stranaPohlavíŽenyRok produktu2023ŠvyJednoduchéSložení materiálu 140% POLYESTER, 60% COTTON Mikiny a svetry » Mikiny » Dámská mikina Kilpi SOHEY-W Tmavě modrá

Bačkory 3F 3SK3/30 Zelené auto Velikost: 26
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bačkory 3F 3SK3/30 Zelené auto Velikost: 26
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bačkory 3F 3SK3/30 padnou na užší až normální nohu. Krytá špička a krytá pata zaručuje odolnost proti okopu. Podrážka je poměrně lehká, ohebná, velmi odolná, protiskluzová. Podrážka je odvětraná pro zajištění lepší cirkulace vzduchu v obuvi.Jsou vybaveny vyjímatelnou koženou vložkou s částečnou podporou podélné klenby (podpora podélné klenby je jednoduše odstranitelná vystřižením). Kožená vložka obsahuje prvky aktivního uhlí, které pohlcují zápach a jsou antibakteriální.Boty jsou určené do interiéru, ale v teplých dnech je lze použít i venku. Lze prát v ruce na 30°C (vždy před praním je nutné vyndat vnitřní koženou vložku).Samozřejmostí je použití pouze zdravotně nezávadných materiálů. Vnitřní délka a šířka obuvi:Velikost 25 - vnitřní délka 16,0 cm, šířka přes klouby prstů 6,4 cmVelikost 26 - vnitřní délka 16,7 cm, šířka přes klouby prstů 6,6 cmVelikost 27 - vnitřní délka 17,4 cm, šířka přes klouby prstů 6,7 cmVelikost 28 - vnitřní délka 17,9 cm, šířka přes klouby prstů 7,0 cmVelikost 29 - vnitřní délka 18,5 cm, šířka přes klouby prstů 7,3 cmVelikost 30 - vnitřní délka 19,4 cm, šířka přes klouby prstů 7,4 cmVelikost 31 - vnitřní délka 20,0 cm, šířka přes klouby prstů 7,7 cmVelikost 32 - vnitřní délka 20,4 cm, šířka přes klouby prstů 8,0 cmVelikost 33 - vnitřní délka 21,3 cm, šířka přes klouby prstů 8,1 cmVelikost 34 - vnitřní délka 22,0 cm, šířka přes klouby prstů 8,2 cmVelikost 35 - vnitřní délka 22,5 cm, šířka přes klouby prstů 8,3 cmVelikost 36 - vnitřní délka 23,0 cm, šířka přes klouby prstů 8,4 cm 

ADIDAS-Duramo SL core black/cloud white/carbon Černá 42
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Duramo SL core black/cloud white/carbon Černá 42
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Sportovní boty pro pánovi jsou v nadčasovém vzhledu čistých linií. Po bocích je zdobí tři proužky, které jsou klasickou vizitkou pro značku adidas. Zároveň poskytnou oporu střední části chodidla. Černo-bílé botasky mají klasické vázání na tkaničky, které je zárukou spolehlivé fixace chodidla. Výhodou je také zpevněná pata pro lepší ochranu. Sportovní obuv má klasický střih. Tenisky Duramo lze dobře kombinovat k různým outfitům. Jsou ideálním společníkem pro volnočasové aktivity. Podrážka je optimálně ohebná a je vhodná na všechny povrchy. Mezipodešev s tlumením Lightmotion a měkká stélka se postará o celodenní komfort. Pohodlné boty mají síťovinový svršek, který zajistí dobrou ventilaci vzduchu. Trendy botasky byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: pánská sportovní obuv nadčasový design klasický střih černo-bílé provedení prodyšný svršek klasické vázání na tkaničky zpevněná pata spolehlivá fixace chodidla tlumení Lightmotion optimální ohebná podrážka vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Energetics Zyrox Core AQB Kids 29 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Energetics Zyrox Core AQB Kids 29 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská/juniorská trail běžecká obuv Energetics Zyrox Core AQB Kids je vybavena technologií AQUABASE®, která poskytuje ochranu před deštěm a větrem během outdoorových aktivit. Pryžová podrážka z jednoho kusu pro vysokou životnost. Určení: trail běh, turistika, outdoor AQUABASE®: Větru a voděodolné a prodyšné tkaniny poskytují ochranu při outdoorových aktivitách a zajišťují sucho a komfort i při zhoršených povětrnostních podmínkách Kids Fit: vložka pro správné zvolení velikosti dětské boty Membrána: vodní sloupec 2000 mm Systém rychlého šněrování Hmotnost: 218 g Tabulka velikostí shodná s McKinley

TREZETA-Zeta Mid Ws Wp, bordeaux/rose Fialová 38
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TREZETA-Zeta Mid Ws Wp, bordeaux/rose Fialová 38
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Dámské trekkingové boty potěší všechny turistky a zaujmou také vynikající funkčností. Boty do lesa pro dámy jsou navrženy v pěkném outdoorovém designu a v krásném růžovo - bordó provedení. Vyšší střih dámské trekingové obuvi poskytne lepší stabilitu během chůze po turistických stezkách. Outdoorová obuv pro dámy se semišovým svrškem má voděodolnou povrchovou úpravu a velkým plusem je voděodolná podšívka Trezeta® Waterstopper, která chrání chodidlo a udržuje jej stále v suchu. Mezipodrážka dámských bot do hor se postará o výborné tlumení, absorpci nárazů i odpružení. Výhodou dámské trekové obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která je skvělá i do velmi náročného terénu. Dámské turistické boty jsou perfektní volbou pro kempování, zdolávání turistických tras a outdoorová dobrodružství. Zkombinujte pevné Vibram boty s dámskými turistickými kalhotami a trekovým tričkem a vyražte na turistickou výpravu plnou nových zážitků. Detaily produktu: Vibram boty lehká konstrukce boty vyšší střih oděru odolný materiál voděodolný a prodyšný svršek posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování tvarovaná stélka nepromokavá membrána Trezeta® Waterstopper tlumící mezipodešev poutko na zadní straně hmotnost: 275 gr. 1/2 pár

Viking Expower Warm GTX Navy/Royal Blue Velikost: 31
2 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Viking Expower Warm GTX Navy/Royal Blue Velikost: 31
2 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zimní boty Viking Expower Warm GTX v modré barvě s černými doplňky od norského výrobce Viking. Vyšší boty sahající do 1/3 výšky lýtek. Model Expower se svým sportovním zpracováním hodí zejména na zimní hory, ale  i do města. Podrážka je pevnější, s hrubým vzorkem, protiskluzová. Uvnitř bot je teplý Primaloft kožíšek pro větší komfort, a membrána zajistí nepromokavost a prodyšnost zároveň. Vyjímatelná stélka pro možnost kontrolu velikosti, reflexní prvek na patě pro lepší viditelnost.- Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i na vyšší nárt- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň zůstává prodyšná- Zapínání: dva suché zipy - boty jdou dobře rozevřít a snadno se nazouvají- Opatek: pevný- Podrážka: pevnější, ale stále ohebná, protiskluzová s hrubým vzorkem, perfektně izolující od země- Jazyk: tvoří jeden díl s vrchní částí bot - jazyk je přišitý až pod horní suchý zip, do této úrovně je také garantována nepromokavost- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, filcová s teplým kožíškem na vrchuSLOŽENÍ: Svršek - odolné syntetické materiály, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - kožíšek - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:25 - 16,0 cm26 - 16,8 cm27 - 17,5 cm28 - 18,2 cm29 - 19,2 cm30 - 19,8 cm31 - 20,4 cm32 - 21,0 cm33 - 21,8 cm

Vlnka Vlněné kotníkové tenisky Woolee - tmavě šedá
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Vlněné kotníkové tenisky Woolee - tmavě šedá
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kouzlo tenisek z ovčí vlny je v tom, že je můžete nosit celý rok. Na podzim a jaro se hodí vyvýšený střih, který chrání kotníky před zimou, a zároveň dopřává nohám prodyšné pohodlí a měkkost. Ovčí vlna je lehoučký materiál, který se dobře přizpůsobí tvaru vašeho chodidla. Vnitřek boty je podšitý bavlnou a stélka je vyjímatelná pro snadnější údržbu nebo pokud si chcete do bot vložit jinou, třeba ortopedickou stélku. Opatek je vyztužený pevnou kůží, aby byla pata chráněna a také se zvýšila stabilita boty. Špička tenisek je zakulacená, aby prsty nohy měly dostatek místa a předcházelo se deformaci chodidla. Střih boty je v šířce H, přesné rozměry pro každou velikost najdete ve velikostní tabulce. Tenisky jsou vyrobeny na Slovensku. Materiál: Svršek: 100 % ovčí vlna Vnitřek: 100 % bavlnaParametry:Určení: DámskéBarva: ŠedáRoční období: CeloročníDruh zapínání: Na zavázáníTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: WooleeMateriál: Ovčí vlnaKolekce: Letní vlněné tenisky kotníkové

ELTAP Čalouněná postel LAMICA 90 cm dřevěný rošt, box Látka čalounění: Nube 03
18 039 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Čalouněná postel LAMICA 90 je velmi pohodlná, měkká a originální postel ve stylu glamour, která zaujme svým neobvyklým designem. Postel se skládá z korpusu a dřevěného rámu. Součástí je také kontejner na lůžkoviny. Produkt vyniká svou kvalitou, protože vysoké čelo a boky postele jsou vyrobeny z přídavné pěny. Estetický zážitek doplňuje dekorativní prošívání. Další výhodou je opěrka hlavy s LED osvětlením, která ještě více zpříjemní odpočinek.elegantní postelněkolik barevných provedenírozměr spací plochy: 90x200 cmcelkové rozměry š x v x h: 108x92x234 cmvýška: 33 cmdřevěný rošttyp pěny: T21maximální nosnost 120 kgmatrace není součástí baleníplastové nožičkyváha: 77 kgzáruka 24 měsíců Na čalouněné zboží  může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

TMAVĚ MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA S KAPUCÍ BX4970 Velikost: 2XL
505 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TMAVĚ MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA S KAPUCÍ BX4970 Velikost: 2XL
505 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Rozměry v cm MLXL2XLCelková délka68697073Od podpaží k podpaží52545658Rukáv od krku76798082Rukáv od podpaží51525253Orientace v tabulce velikostíprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavu.chcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěma.tolerance +/- 2 cm.

ADIDAS-VL Court 2.0 wonder quartz/cloud white/gold metallic Růžová 41 1/3
1 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Značkové tenisky pro dámy mají univerzální béžovo-růžovou barvu, která se dobře kombinuje. Doplňují ji tři bílé pruhy adidas. Semišový svršek je odolný a má špičku ve tvaru T. Svršek je zároveň prodyšný. Tenisky dámské jsou vhodné pro celodenní nošení do práce či pro volný čas. Dobře sedí na noze díky klasickému střihu a snadno se kombinují k džínám či jiným kalhotám. Tenisky adidas jsou pohodlné díky textilní podšívce a vložce Ortholite, která má také antibakteriální vlastnosti. Komfort Vám zajistí také tlumící pěna EVA. Pryžová podrážka zajistí stabilitu a pevný krok. Botasky adidas dámské jsou stylovým módním doplňkem v nadčasovém vzhledu. Zajistí Vám celodenní pohodlí. Detaily produktu: dámské tenisky adidas odolný a prodyšný semišový svršek vázání na šňůrky textilní podšívka vnitřní stélka Ortholite pohodlné díky mezipodešvi EVA gumová podrážka

Dívčí bačkory Superfit Bonny 1-800283-8520 Lila Velikost: 37
879 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dívčí bačkory Superfit Bonny 1-800283-8520 Lila Velikost: 37
879 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dívčí bačkory - balerínky Superfit Bonny Superfit Bonny 1-800283-8520 v Lila barvě pro malé i velké holky.- Sednou na: užší až normálně široké nohy- Zapínání: suchý zip- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná zejména v příčném směru, mírně vyvýšená za patou, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou, světlá, nedělá šmouhy, je tak vhodná do školy i školky :)- Vrchní část: kompletně textilní, z vnější i vnitřní strany (jedna vrstva textilie bez podšívky)SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:23 - 14,7 cm24 - 15,3 cm25 - 16,0 cm26 - 16,9 cm27 - 17,4 cm28 - 18,1 cm29 - 18,7 cm30 - 19,4 cm31 - 19,8 cm32 - 20,5 cm33 - 21,2 cm34 - 21,6 cm35 - 22,4 cm36 - 23,1 cm37 - 23,5 cm38 - 24,1 cm

COLOR KIDS-Boots - WP vivacious Růžová 29
1 000 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
COLOR KIDS-Boots - WP vivacious Růžová 29
1 000 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dívčí obuv značky Color Kids. Dívčí sněhule ochrání dětské nožky před zimou a větrem. Dětské zimní boty lze upravit a stáhnout elastickou gumičkou se stopperem. Dovnitř nepronikne žádný sníh a jiné nečistoty. Zimní boty pro děti jsou vhodné až do teploty -20 °C. Dívčí zimní kozačky jsou voděodolné. Vnitřní vložka se dá celá vyjmout a můžete ji, v případě potřeby, jednoduše vysušit. Dívčí boty do sněhu mají pevnou a hrubou podrážku, ta pevně drží na každém povrchu a neklouže. Dívčí kozačky na zimu jsou skvělou volbou pro běžné nošení, outdoorové aktivity a hry ve sněhu. Detaily produktu: dívčí nepromokavé sněhule vysoký střih na vrchu pružná gumička se stopperem ke stažení vhodné do teploty až -20°C voděodolné větruodolné vyjímatelná vnitřní vložka pevná a hrubá podrážka, která neklouže

COLOR KIDS-Boots W. String orange Oranžová 32
1 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
COLOR KIDS-Boots W. String orange Oranžová 32
1 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská obuv značky Color Kids. Dětské zimní boty mají kotníkový střih, který chrání nohy před chladem a zároveň poskytuje široký rozsah pohybu. Silnou stránkou zimní obuvi pro děti je vynikající voděodolnost a větruvzdornost. Bonusem je odolnost vůči špíně a nečistotám. Zimní boty jsou vhodné pro kluky i holky. Lze je upravit a stáhnout pružnou gumičkou se stopperem, čímž si je maximálně přizpůsobíte. Dětské zimní holínky spolehlivě chrání a izolují. Dětská zimní obuv je nepromokavá. Vnitřní vložka se dá celá vyjmout a můžete ji, v případě potřeby, vysušit. Chlapecké boty do sněhu mají robustní členitou podrážku, která je zároveň protiskluzová. Bonusem jsou reflexní prvky. Oranžové boty na zimu jsou skvělými společníky pro běžné nošení, outdoorové aktivity a hry ve sněhu. Detaily produktu: dětské nepromokavé boty střih po kotníky pružná gumička se stopperem ke stažení voděodolné větruodolné odolné vůči usazování špíny a nečistotám rychlošněrování se stoperem vyjímatelná vnitřní vložka dodatečné lemování po celém obvodu pro vyšší odolnost protiskluzová podrážka reflexní prvky

HOTRONIC-Micro Dry 110/220 V, 01-0100-5205 Červená
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
HOTRONIC-Micro Dry 110/220 V, 01-0100-5205 Červená
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Vysoušeč značky Hotronic. Vysoušeč Micro Dry je praktický a univerzální pomocník pro sušení věcí. Můžete jej používat doma, na výletě nebo na služební cestě. Jednoduše jej zapojte do elektrického systému vozu 12V a předehřejte si své boty. Díky kompaktním rozměrům je vysoušeč snadno uskladnitelný a můžete jej vzít kamkoli s sebou. Vysoušeč je ideální pro lyžařské boty, snowboardové boty, kopačky, boty na běhání, pracovní boty, ale také pro dětskou obuv. Můžete jej použít také k sušení lyžařských, jezdeckých a dalších rukavic. Detaily produktu: teplota sušení šetrná k materiálu pro delší životnost vašich bot optimální cirkulace tepla ochrana proti přehřátí (max. 70°C) balení obsahuje 110 V, 230 V napájecí zástrčku a 12 V adaptér do auta rozměr: 2x (13x4x 3cm) hmotnost: 230 g balení: 1 pár napájení: 12V/ 210-220 V teplota: 45 °C doba provozu: Max. 10 hodin

JANA Tenisky sneakers s tkaničkami, khaki, vysoce pohodlné
2 077 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
JANA Tenisky sneakers s tkaničkami, khaki, vysoce pohodlné
2 077 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pro originální městský look doplňte Váš model pohodlnými teniskami sneakers. Vysoce pohodlné: vhodné i pro široká chodidla. Na svršku šněrování. Zip pro snadné obutí a pevné šněrování. Protiskluzová podrážka.

TAMARIS Kožené polokozačky zn. Tamaris pro široká lýtka
4 453 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TAMARIS Kožené polokozačky zn. Tamaris pro široká lýtka
4 453 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kožené polokozačky zn. Tamaris jsou maximálně pohodlné a zároveň snadné na kombinování. Ochrání před chladem. Vnitřní zip. Pevný opatek. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

PEDICONFORT Pružné mokasíny PÉDICONFORT
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
PEDICONFORT Pružné mokasíny PÉDICONFORT
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Mokasíny Pédiconfort Vám nabídnou pohodlí na míru! Se svrškem z pružného textilu, snadno se přizpůsobí každému chodidlu. Navíc se vzorem hadí kůže. Mokasíny Pédiconfort. Svršek z pružného textilu se vzorem hadí kůže. Vyjímatelná stélka. Kožená prodyšná stélka na pěnovém podkladu tlumí nárazy při došlapu. Protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Plátěné pohodlné tenisky Natural World
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Plátěné pohodlné tenisky Natural World
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tenisky Natural World jsou pohodlné, snadno se obouvají a my je pro Vás máme v 5 barvách. Pružné zapínání. Kovová očka. Podrážka a kulatá špička z bílého kaučuku. Pružné a pohodlné. Vzadu našitý štítek. Obuv Natural World je vyráběna ve Španělsku z vysoce kvalitních ekologických materiálů, jako je přírodní kaučuk a 100% ekologicky pěstovaná bavlna. Díky systému používanému k tavení přírodního kaučuku a spojování podrážky k bavlněnému svršku (vulkanizace při vysoké teplotě a tlaku) není třeba používat chemické prostředky nebo lepidla. Certifikát Green Trade World: garantuje použití bavlny 100% pocházející z ekologického zemědělství, nepřítomnost látek škodlivých pro životní prostředí a zdraví, balení ze 100% recyklovaných materiálů a společenskou odpovědnost firmy za etický obchod. Perte ve studené vodě, max. na 30 °C. Sušte volně na vzduchu. Perte samostatně, jelikož přírodní barviva mohou při praní pouštět barvu.

Pružné sandály na klínovém podpatku
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pružné sandály na klínovém podpatku
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Letní a stylové sandály s překříženými pásky perfektně doplní oblíbené džíny i sukni. Měkké a pohodlné. Na svršku překřížené pásky s diskrétní pruženkou pro snadné obutí. Pěnová stélka. Pevný opatek. Klínový stabilní podpatek potažený šňůrkou. Tenká elastomerová podrážka.

Kožené polobotky, bronzové
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené polobotky, bronzové
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Poskytněte svým chodidlům pohodlí i oporu zároveň! S přezkou, díky níž skvěle drží na noze. Z pružné a kvalitní kůže - budou Vám sloužit dlouhé roky. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Tenisky z textilní síťoviny, s tkaničkami
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky z textilní síťoviny, s tkaničkami
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Je snadné zamilovat si tenisky z textilní síťoviny s tkaničkami. Pro komfortní a lehkou chůzi bez omezení. Lehké a pružné tenisky. Z prodyšného textilu. Snadno se navléknou. Tkaničky pro nastavení na míru. Pevný opatek. Vysoká podrážka. Čistěte vlhkým hadříkem.

Kožené mokasíny na klínku, černé/leopardí vzor
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené mokasíny na klínku, černé/leopardí vzor
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Příjemné na nošení díky své speciální šířce a měkké stélce, tyto mokasíny se hodí do každého šatníku. Maxi pohodlí: širší verze pro pohodlí citlivých chodidel. Z pravé kůže. Pěnová stélka. Vypodložení nožní klenby. Pevný opatek. Stabilní podpatek. Klínová podrážka. Na svršku vsadka s chlupem a leopardím vzorem. Protiskluzová dvoubarevná podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Plstěné baleríny s květinovou aplikací
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Plstěné baleríny s květinovou aplikací
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Plstěné baleríny jsou extra pružné a příjemné na nošení! Svršek plstěný. Kontrastní výšivka a aplikace květiny na svršku. Kontrastní lem. Podšívka a stélka z textilu. Pružná elastomerová podrážka.

ASICS-Noosa Tri 15 restul teal/hot pink barevná 37,5
2 600 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ASICS-Noosa Tri 15 restul teal/hot pink barevná 37,5
2 600 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Asics. Běžecké tenisky vynikají svým výrazným designem, který přitáhne pohledy. Růžové tenisky jsou pohodlné a poskytnou pocit lehkosti během běhu. Mají lehkou konstrukci, což při dlouhém běhu nebo triatlonu zajisté oceníte. Dámské botasky na běh disponují prodyšným svrškem ze síťoviny, který je odolný a výborně se přizpůsobí chodidlu. Mají klasické vázání na tkaničky. Obuv Asics dámská má zvýšenou špičku, která přispívá ke zvýšení Vaší rychlosti během běhu. Využívají technologii Flytefoam, která poskytuje lehké odpružení a absorpci nárazů. Běžecká obuv pro dámy má členitou podrážku AHAR, která je zárukou dobré trakce a přilnavosti. Běžecké botasky oživí každý běžecký outfit a budou Vám oporou na Vašich běžeckých dobrodružstvích. Detaily produktu: dámské běžecké tenisky výrazný moderní design prodyšný a odolný svršek lehká konstrukce klasické vázání na tkaničky vyvýšená špička přispívá k vyšší rychlosti technologie Flytefoam poskytne odpružení členitá podrážka AHAR s dobrou přilnavostí

Froté pantofle
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Froté pantofle
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Froté bačkory myslí na pohodlí a hřejivost. Pružné, lehké, nastavitelné a snadné na obutí, nic jim neschází. Snadné a rychlé obutí. Patka pro nastavení. Vyjímatelná stélka. Protiskluzová podrážka.

Balerínky Diana
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Balerínky Diana
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Oblíbený střih balerínek s dekorativním ozdobným prošitím. Půvabné, přesto velmi pohodlné, s protiskluzovou podešví a příjemně tlumící nárazy. Podpatek cca 3 cm. Svršek/podšívka/stélka/podešev: 100% PU. Protiskluzová podešev. Velmi pohodlné. Střih, který netlačí.

ŠEDÁ SOFTSHELLOVÁ MIKINA JOMA BASILEA SOFTSHELL HOODIE 101028-280 Velikost: 3XL
956 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

VELIKOSTXSSMLXL2XL3XLHrudník (cm)83-8687-9495-101102-108109-114115-123124-131Pás (cm)71-7475-8283-9091-9798-103104-114115-122Rozměry uvedeny výrobcem.

Žabkové kožené sandály Holly Les Tropéziennes par M Belarbi®
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Žabkové kožené sandály Holly Les Tropéziennes par M Belarbi®
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Žabkové kožené sandály Holly vynikají originálními metalickými detaily. Pro stylový okouzlující vzhled. Sandály Holly Les Tropéziennes par M Belarbi®. Z kvalitní pružné kůže. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony. Na svršku široký pásek. Kožená prodyšná stélka. Nízký podpatek. Tyto sandály jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leader Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Pokud se Vám boty namočily, nechte je uschnout mimo dosah slunečního záření a jakéhokoli zdroje tepla. Pro udržení dlouhé životnosti nevystavujte Vaši obuv kontaktu s mořskou vodou, deštěm a pískem.