Boční ochranné lišty Dodge Journey 2008-
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Boční ochranné lišty Dodge Journey 2008-
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Dodge Journey.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Boční ochranné lišty Mini One 2006- (hatchback)
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Boční ochranné lišty Mini One 2006- (hatchback)
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Mini One.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Boční ochranné lišty Nissan Cube 2009-2014
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Boční ochranné lišty Nissan Cube 2009-2014
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Nissan Cube.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ochranná lišta hrany kufru VW Tiguan 2016- (vnitřní, matná)
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Tiguan 2016- (vnitřní, matná)
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Tiguan je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel ADEL Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Soft 17
23 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Postel Adel představuje praktický a stylový doplněk do Vaší ložnice.Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr: K dispozici máte dva praktické úložné prostory.Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Ochranná lišta hrany kufru BMW X7 2019- (G07, tmavá, chrom)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru BMW X7 2019- (G07, tmavá, chrom)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu BMW X7 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Bennon KNITTER S1 ESD Sandal
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bennon KNITTER S1 ESD Sandal
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Bezpečnostní sandál kategorie S1 ESD. Svršek tohoto modelu je vyroben z textilní pleteniny, tudíž je obuv velmi prodyšná a chodidla zůstávají déle svěží. Pro ochranu prstů je špice obuvi vybavena ocelovou tužinkou, pocit bezpečí je umocněn podešví Zephyra PU/PU, která splňuje protiskluzné vlastnosti SRC.Díky svým ESD vlastnostem lze obuv doporučit do EPA provozů, dále do vnitřních prostor a suchého venkovního prostředí.• vrchový materiál: textilie MESH 3D knit• podšívka: textilie MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU ZEPHYRA• tužinka/planžeta: ocel/-Norma: EN ISO 20345:2011 S1 SRC, ČSN EN 61340-4-3:2002; klimatická třída 3

Vlnka Dámské komfortní ortopedické baleríny na suchý zip Černá
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vlnka Dámské komfortní ortopedické baleríny na suchý zip Černá
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Zajímavá kombinace prodyšného textilní svršku s děrováním zajistí extra pohodlí a dokonalou prodyšnost po celý den. Zdravotní ortopedické baleríny jsou vhodné jako vycházková obuv pro letní období. Obuv splňuje veškeré požadavky na zdravé obouvání, především díky speciální vnitřní stélce OrtoMed, která je v bodech došlapu měkčí a tím pádem bude každý Váš krok příjemně tlumen. V oblasti paty je klínek lehce vyvýšen, aby chodidlo nebylo na zcela rovné ploše, a nedocházelo tak k otokům a otlakům.V oblasti nártu jsou dámské zdravotní baleríny opatřeny suchým zipem, který zajišťuje snazší obouvání. Zajímavá kombinace prodyšného textilní svršku s děrováním zajistí extra pohodlí a dokonalou prodyšnost po celý den. Materiál:Svršek – Prodyšný textilPodrážka – Polyuretan Výhody ortopedicko-rehabilitačních bot OrtoMed :ANTISHOCK - antinárazová podešev, která tlumí nárazy nohy o zemANATOMIC - podrážka je tvarovaná pro anatomii chodidla a zvyšuje její opěrnou plochuSELF-MODELING - podrážka je měkká a lehká a používáním se přizpůsobí anatomii Vašeho chodidlaSLIP-PROOF - zajišťuje stabilitu a ideální přizpůsobení všem povrchům a komfort v pohybu

Bennon FARMIS O1 Low
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bennon FARMIS O1 Low
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pohodlná, lehká a zároveň pevná a odolná polobotka farmářského typu vhodná pro všestranné využití při práci i volném čase. • vrchový materiál: Crazy horse hovězinová useň• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: WARRIOR trojkomponentní anatomická stélka s odpružujícím prvkem v patě• podešev: PU/PU SPARTACUSNorma: EN ISO 20347:2012 O1 SRC FO stélka: WARRIOR : Anatomicky tvarovaná trojkomponentní stélka, která je v oblasti paty opatřena odpružujícím prvkem, který účinně tlumí nárazy při došlapu a celkově tak zvyšuje komfort při nošení.

Fly Dětské nazouváky Butterfly růžové
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Fly Dětské nazouváky Butterfly růžové
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětské nazouváky Butterfly jsou vyrobeny z příjemně měkkého EVA materiálu. Nazouváčky jsou velmi lehké a pohodlné - skoro nejsou cítit na noze. Udrží vaše nohy v pohodlí po celý den. Letní obuv vhodná na koupaliště, pláž, dovolenou, na zahradu i jako letní přezůvky. Dětské nazouváky Butterfly jsou vyrobeny z příjemně měkkého EVA materiálu. Nazouváčky jsou velmi lehké a pohodlné - skoro nejsou cítit na noze. Udrží vaše nohy v pohodlí po celý den. Letní obuv vhodná na koupaliště, pláž, dovolenou, na zahradu i jako letní přezůvky.

Kotníkové kozačky lemované leopardím vzorem
1 300 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kotníkové kozačky lemované leopardím vzorem
1 300 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kotníkové kozačky s lemem s leopardím vzorem dodají originální vzhled celému outfitu. Na každé straně zip pro snadné a rychlé obutí. Podšívka z nepravé kožešiny. Pevný opatek. Klínový podpatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Bennon CALIBRO Blue High
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bennon CALIBRO Blue High
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Obuv moderního, sportovního vzhledu vhodná pro aktivní trávení volného času v přírodě. Díky kotníkovému střihu, tj. lepší fixaci chodidla a protiskluzné SRA vlastnosti podešve je tato obuv vhodná i do náročnějšího terénu . Obuv disponuje také protiokopovou TPU ochranou, která chrání špici obuvi před poškozením a také  má reflexními prvky, což oceníte za tmy a šera. Doporučené použití: volnočasové aktivity v přírodě, lehká turistikaPo ošetření impgrenačním prostředkem je obuv vhodná i do nepřiznivého počasí.• vrchový materiál: Softshell• podšívka: textilie MESH• stélka: ABSORBA• podešev: EVA/pryž DARTstélka: ABSORBA : Antibakteriální, anatomicky tvarovaná stélka vhodná pro zátěžové pracovní použití i aktivní trávení volného času. Silná vrstva mikroporézního polyuretanu slouží jak k absorpci potu a udržení příznivého mikroklima uvnitř obuvi, tak k tlumení rázů při dlouhodobém nošení. Velmi snadno se myje a je velmi pohodlná.

MG Full Glue 2x ochranné sklo na Samsung Galaxy A14 5G, černé
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MG Full Glue 2x ochranné sklo na Samsung Galaxy A14 5G, černé
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Každému se už stalo, že mu z kapsy vypadl telefon a odnesl si to displej. Nepěkné škrábance, praskliny a v horším případě rozbitý displej. Výměna displeje nemusí být levnou záležitostí a proto je nutné svůj mobilní telefon chránit. Odolné ochranné sklo je minimální investice, která za to rozhodně stojí.Ochranné sklo MG Full Glue Super Tough poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány.Balení obsahuje 2ks skla.Vlastnosti ochranného skla:• Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, jednoduchá aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

GymBeam Vitamín D3 Sprej 30 ml
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
GymBeam Vitamín D3 Sprej 30 ml
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vitamín D3 Sprej je praktická forma vitamínu D3, který se snadno aplikuje pod jazyk. Tento vitamín je důležitý pro správné fungování organismu. Má totiž vliv například na imunitu a zdraví kostí či zubů. Díky tomu může pomoci podpořit obranyschopnost, a to nejen v zimních měsících. Velkou výhodou spreje je jeho příjemná chuť. Jedno balení obsahuje přibližně 428 dávek, takže vám vydrží déle než rok. Vitamín D3 Sprej je praktická forma vitamínu D3, má skvělou chuť a může pomoci s podporou imunity i celkového zdraví Vitamín D3 Sprej pomůže zajistit optimální množství vitamínu D v organismu. Obsahuje totiž nejlépe využitelnou formu vitamínu D v podobě D3 (cholekalciferolu). Na jeho příjem je důležité se zaměřit zejména od podzimu do jara, kdy trávíme hodně času v uzavřených prostorech a nosíme více vrstev oblečení. Kvůli tomu pak nedochází k dostatečně dlouhému vystavení pokožky slunci, což je klíčový problém. Právě sluneční paprsky totiž spouští samovýrobu tohoto vitamínu. I to je důvod, proč je často nazývaný také jako sluneční vitamín. V takových případech může pomoci zařazení doplňků s obsahem vitamínu D3. Ve spreji je vitamín D3 společně s MCT olejem, který zvýší jeho vstřebatelnost v těle. Patří totiž mezi vitamíny rozpustné v tucích. Vitamín D je nezbytný pro správné fungování organismu. Podílí se například na udržení zdravých kostí, zubů, svalů a správné funkci imunity. Mimo to má vliv i na vstřebávání důležitého vápníku. Předností tohoto doplňku je především jeho forma. Sprej stačí snadno šplíchnout na jazyk a je to. Díky tomu ho zvládnou používat i ti, kterým vadí polykání tablet či kapslí. Velkou výhodou je jeho příjemná chuť bez umělých sladidel. Právě ta totiž způsobí, že se na jeho užívání budete i těšit. Zajistit si dostatečný přísun vitamínu D3 tak pro vás bude ještě jednodušší než doposud. Vitamín D3 Sprej a jeho výhody vitamín D3 ve formě praktického spreje je dobře využitelný má vliv na udržení zdravých zubů, kostí a svalů podporuje správné fungování imunity má vliv na vstřebávání vápníku skvěle chutná snadno se dávkuje a užívá alternativa k tabletám či pilulkám jedno balení obsahuje až 428 dávek, a tak vydrží déle než rok Složení MCT olej (triglyceridy se středně dlouhým řetězcem), vitamín D3 (cholekalciferol), aroma. Dávkování Před použitím dobře protřepejte. Jednou stiskněte dávkovač na jazyk. Užívejte jednou denně. Počet dávek v jednom balení je 428. Tabulka nutričních hodnot Nutriční hodnoty 1 zmáčknutí (0,070 ml) *RI Vitamín D3 25 μg 500 % *Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ/ 2000 kcal). Upozornění Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Uchovávejte na suchém místě mimo přímé sluneční záření při pokojové teplotě.

Merrell J036310 Moab 3 Mid Gtx Olive
3 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Merrell J036310 Moab 3 Mid Gtx Olive
3 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Již více než desetiletí je obuv Moab oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Inovovaná verze Moab 3 má novou více podpůrnou stélku, měkčí mezipodešev, která poskytuje větší tlumení, podešev Vibram® a částečně recyklované materiály. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek z vepřovice a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIEGore-Tex®, Kinetic Fit™ Advanced, AirCushion, Vibram TC5+, RECYCLED HMOTNOST 760g

Postel LINDA Halmar 120 x 200 cm
3 143 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Postel LINDA Halmar 120 x 200 cm
3 143 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Jednoduchá a zároveň elegantní kovová postel LINDA je vyrobena z práškově lakované ocele v černé barvě.Postel je dodávána včetně roštu. Matrace není součástí dodávky. Barva: černáMateriál: práškově lakovaná ocelRozměry: šířka: 94 / 124 cmhloubka: 209 cmvýška: 93 cmRozměr lůžka: 90 x 200 cm120 x 200 cmVýběr rozměru zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Hmotnost: 15,5 / 21,5 kgDodáváno v demontu. 

BENNON BNN ABSORBA XTR ESD Stélky do obuvi 41
94 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
BENNON BNN ABSORBA XTR ESD Stélky do obuvi 41
94 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Stélka BNN ABSORBA XTR ESD je navržena s důrazem na komfort a ochranu před elektrostatickým výbojem. Zde jsou klíčové vlastnosti těchto stélek: ESD ochrana: Stélky mají ESD ochranu, což znamená, že jsou schopny chránit před elektrostatickými výboji. Toto je důležité v prostředích, kde mohou elektrostatické výboje poškodit citlivou elektroniku nebo způsobit jiné potíže. Aktivní uhlí pro antibakteriální účinek: Přítomnost aktivního uhlí v materiálu stélek má antibakteriální účinek, což může pomoci udržet chodidla čistá a hygienická. Tvarovaná patní miska: Patní miska je tvarovaná tak, aby poskytovala dostatečné pohodlí při došlapu na patní kost. Toto je důležité pro pohodlí a podporu chodidla. Materiály: Stélky jsou vyrobeny z materiálu nazývaného "Hi-poly" s aktivním uhlím, který má antibakteriální vlastnosti, a textilie Mesh. To by mělo zajistit pohodlí a ochranu. Vhodnost do EPA prostorů: Tyto stélky jsou vhodné pro použití v EPA (Electrostatic Discharge Protected Area) prostředí, což jsou místa, kde je důležitá ochrana před elektrostatickými výboji, aby se zabránilo poškození citlivých elektronických zařízení. Jako u každých stélek je důležité zkontrolovat, zda jsou vhodné pro vaše konkrétní potřeby a velikost chodidla.  Komfortní stélka s aktivním uhlím pro antibakteriální účinek

Demar HAWAI LADY 0075 Dámské holínky černá 41
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Demar HAWAI LADY 0075 Dámské holínky černá 41
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Představujeme vám dámské lesklé vysoké holínky Demar HAWAI LADY 0075 - elegantní a stylový doplněk, který nesmí chybět ve vaší šatníku! Tyto holínky nejenže vypadají skvěle, ale také splňují veškeré nároky na kvalitu, pohodlí a odolnost.Vyrobeny z kvalitního a odolného PVC, tyto holínky jsou navrženy tak, aby obstály v různých podmínkách. A díky podšívce z příjemné textilie se budete cítit pohodlně a bez obav z nepříjemného tření. Vysoká kvalita materiálu zaručuje dlouhou životnost, takže vás budou provázet ve vašich stylových vycházkách po dlouhou dobu.Holínky Demar HAWAI LADY 0075 nejsou jenom krásným módním doplňkem, ale také jsou velmi pohodlné a lehké. Tyto vlastnosti oceníte zejména při každodenním nošení, kdy nechcete být omezeny nepohodlnou obuví.S jejich lesklým povrchem a elegantním designem jsou tyto holínky ideálním doplňkem pro moderní ženu. Můžete je nosit na běžné vycházky, do města, nebo je použít jako originální a stylový doplněk pro různé příležitosti.Dámské lesklé vysoké holínky Demar HAWAI LADY 0075 jsou vybaveny PVC podešví, která zajišťuje stabilitu a pohodlí při každém kroku. A jejich elegantní černá barva je skvěle kombinovatelná s různými outfity, takže se stanou nezbytnou součástí vašeho šatníku.Pokud hledáte stylovou, pohodlnou a odolnou obuv, která podtrhne váš osobní styl a dodá vám sebevědomí, holínky Demar HAWAI LADY 0075 jsou tou správnou volbou.Velikost 38 - váha 1400 gVelikost 38 - výška 355 mmObuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová. EU UK délka vnitřní stélky 36 3,5 238 mm 37 4 247 mm 38 5 252 mm 39 6 259 mm 40 6,5 266 mm 41 7 272 mm Dámské lesklé vysoké holínky je elegantní a stylový doplněk, který nesmí chybět ve vaší šatníku

CXS LADY Obuv holeňová zimní 40
813 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
CXS LADY Obuv holeňová zimní 40
813 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Nechte se unést kouzlem zimních vycházek s naší dámskou zimní polo holeňovou obuví. Tato obuv spojuje stylový design s vynikajícími vlastnostmi, které vám umožní vychutnat si krásu zimních dnů s maximálním pohodlím a bezpečností.Vlastnosti produktu: Voděodolný nylonový svršek s PU doplňky: Svršek obuvi je vyroben z voděodolného nylonového materiálu, který odolává vlhkosti a vodě. Kombinace s PU doplňky dodává obuvi moderní vzhled a zvyšuje její trvanlivost. Textilní zateplená podšívka s umělým kožíškem: Podšívka obuvi je vyrobena z textilního materiálu, který je zateplený umělým kožíškem. Tato kombinace materiálů udržuje vaše nohy teplé a pohodlné i v chladných podmínkách. Gumová podešev: Gumová podešev obuvi poskytuje vynikající trakci na různých typech povrchů. Zajišťuje, že budete mít pevný a bezpečný krok i na kluzkém povrchu. Reflexní doplňky pro lepší viditelnost: Tato obuv je vybavena reflexními doplňky, které zvyšují vaši viditelnost při špatných světelných podmínkách. To znamená, že budete bezpeční i večer či v zimním soumraku. Stylový Design:Naše dámská zimní polo holeňová obuv je navržena tak, aby vás nejen ochránila, ale také doplnila váš zimní outfit. Je k dispozici v elegantním designu, který se snadno kombinuje s různými styly.Nechte se unést krásou zimní přírody s naší dámskou zimní polo holeňovou obuví. Je to spolehlivý a stylový společník pro vaše vycházky v chladných dnech.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.  Dámská zimní polo holeňová obuv vycházková

Dětské bačkory Peon MI 020 DK Velikost: 28
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dětské bačkory Peon MI 020 DK Velikost: 28
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětské bačkory Peon MI/020 DK vyrobené z bavlněné tkaniny v klučičích studených odstínech a kostičkovým motivem "Minecraft". Jsou vhodné na normálně široké nožky a díky suchému zipu se dají krásně přizpůsobit v oblasti nártu i kotníku. Podrážka je velmi dobře ohebná, neklouzavá, měkká a v přední části mírně zvýšená, chrání tak proti okopu. Drobné otvory v podešvi zajistí lepší prodyšnost. Vyjímatelná kožená stélka s otvory proti pocení a mírnou podporou podélné klenby pro maximální komfort při nošení.Dětská přezůvková obuv Peon®Kids s certifikací Zdravá stopa je navržena ve spolupráci s ortopedy. Odlehčené podešve jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů. Stélka s aktivním uhlím je potažená 100% přírodní kůží.Sednou na: normálně široké nožkyZapínání: na suchý zip pro upevnění kolem nártu a kotníkuOpatek: mírně zpěvněnýPodrážka: lepená, měkká, výborně ohebná, s otvory pro lepší prodyšnostStélka: vyjímatelná, kožená s otvory zmírňující poceníSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - pěnová s nášlapem z kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky x šířka:26 - 16,0 cm x 6,3 cm27 - 16,5 cm x 6,5 cm28 - 17,2 cm x 6,7 cm29 - 18,0 cm x 6,8 cm30 - 18,7 cm x 6,9 cm31 - 19,4 cm x 7,0 cm32 - 20,0 cm x 7,2 cm33 - 20,5 cm x 7,4 cm34 - 21,4 cm x 7,6 cm35 - 22,0 cm x 7,8 cm36 - 22,6 cm x 8,0 cm

Keen Newport H2 Magnet / Brilliant Blue Velikost: 31
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Keen Newport H2 Magnet / Brilliant Blue Velikost: 31
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Odolné dětské sandále Keen Newport H2 v chlapecké kombinaci Magnet / Brilliant Blue - převládající šedá barva s modrými detaily a černou podrážkou. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Newport je nejširší model sandálů od Keen. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Newport lze považovat za kompromis mezi barefoot (široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze) a klasickým stylem (podrážka je silnější, a není s nimi cítit každá nerovnost na cestě).Sednou na: normálně široké a široké nožky, nejsou vhodné pro drobnou úzkou nožkuZapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní částiOpatek: měkký - sandále je tak možné vzadu sešlápnout a kousek popobehnout jako v nazouvácíchPodrážka: v přední části dobře ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (nicméně je trochu pevnější než u užšího modelu Seacamp II CNX), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka má výraznější vzorek vzorek pro pohyb v příroděStélka: měkká pěnová - je tvořena horní měkkou vrstvou nanesenou na podrážce, mírné patní lůžko pro podporu správného postavení SLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:20/21 - 13,1 cm22 - 13,8 cm23 - 14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,8 cm29 - 18,0 cm30 - 18,7 cm31 - 19,7 cm32/33 - 20,4 cm34 - 21,2 cm35 - 22,0 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,5 cm39 - 25,5 cmTabulka velikostí Keen 

Vivaco Dárkové balení kosmetiky s mandlovým olejem
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vivaco Dárkové balení kosmetiky s mandlovým olejem
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Luxusní balení kosmetiky s mandlovým olejem pro péči o pokožku těla i obličeje ve velké dárkové krabici. Kosmetika s vysokým obsahem přírodního mandlového oleje dodá suché kůži potřebnou výživu, ochranu a hydrataci. Zpevňuje zralou pleť, hloubkově regeneruje a navrací pokožce přirozenou pružnost a hebkost. Mandlový olej nevyvolává alergické reakce a je vhodný pro všechny typy pleti, včetně citlivé. Výživná mandlová kosmetika má dlouhou tradici, díky její příjemné vůni a účinkům ji milují české ženy napříč všemi generacemi. Dárkové balení obsahuje: Sprchový gel s mandlovým mlékem 300 ml - Jemný sprchový gel pro šetrné mytí a ošetření pokožky. Originální receptura s vysokým podílem zvláčňujících a hydratačních látek blahodárně působí na suchou a jemnou pleť. Vhodný i pro ošetření obličeje. Jemná vůně nádherně provoní pokožku. Tělový balzám s mandlovým olejem 300 ml - Tělový balzám s vysokým obsahem přírodního mandlového oleje a vitamínu E pro ošetření a výživu unavené a dehydrované pokožky. Intenzivně promašťuje, zjemňuje a zvláčňuje pokožku celého těla. Díky jemnému složení na přírodním základě je vhodný pro každodenní péči o suchou a citlivou pokožku. Neobsahuje chemická barviva a má příjemnou vůni. Krém na ruce s mandlovým olejem 300 ml - Vyživující krém na ruce je účinnou ochranou pro suché a popraskané ruce se zvýšeným podílem mandlového oleje, glycerinu a vitaminu E. Krém zvláčňuje pokožku a navrací jí přirozenou pružnost a hebkost. Lehce se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty, příjemně voní. Pleťový denní krém s mandlovým olejem 50 ml - Výživný mandlový pleťový krém pro suchou a citlivou pleť. Pokud máte v oblibě krémy AB, budete spokojeni i s tímto pleťovým krémem. S vysokým obsahem mandlového oleje a vitamínu E pro ošetření a výživu unavené pleti. Intenzivně působí proti vráskám a podporuje proces regenerace pleti. Díky jemnému složení na přírodním základě je vhodný především pro každodenní péči o suchou a citlivou pleť. Pleťový noční krém s mandlovým olejem 50 ml - Pleťový krém proti předčasnému stárnutí, tvorbě mimických vrásek a ochabování pleti. Vyživující noční krém s vysokým obsahem přírodníhomandlového oleje a vitaminu Epro ošetření a výživu zralé a unavené pleti. Intenzivně působí proti vráskám a podporuje proces noční regenerace pleti. Stimuluje tvorbu nových buněk, zvyšuje hladkost povrchu pleti a chrání ji proti volným radikálům. Dekorativní box

Screen Glass POCO X3 NFC, POCO X3 PRO 1025281
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Screen Glass POCO X3 NFC, POCO X3 PRO 1025281
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Screen Glass pro POCO X3 NFC, POCO X3 PRO Ochranné tvrzené sklo 2D se pyšní tvrdostí 9H, která zajistí displeji vašeho mobilního telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah mu poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů.   Ochranné tvrzené sklo 2D je tenké a přitom robustní, neboť má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach. Sklo nezanechává žádné vzduchové bubliny.   Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie. Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Ochranné tvrzené sklo 2D chrání pouze rovnou část displeje vašeho mobilního telefonu, takže není vhodné pro mobilní telefony s velkým zakřivením displeje. U mobilních telefonů s velkým zakřivením displeje vám doporučujeme zakoupit 5D ochranné tvrzené sklo.   Kompatibilita: POCO X3 NFC, POCO X3 PRO Typ Screen Glass: 2D Index tvrdosti: 9H Tloušťka: 0,3 mm Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

AUTHORITY-Ashton dk denim/cool grey/white Modrá 33
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
AUTHORITY-Ashton dk denim/cool grey/white Modrá 33
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

AUTHORITY KIDS-Astro grey/pink Šedá 28
370 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
AUTHORITY KIDS-Astro grey/pink Šedá 28
370 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská obuv značky Authority. Rekreační tenisky pro vaše nejmenší jsou v šedém metalickém provedení, které doplňují růžové detaily. Udělají z vašich dívek malé parádnice. Šedé boty mají klasické vázání na tkaničky. Postarají se o dobrou fixaci chodidla. Authority botasky mají také lepicí pásek, který vašim dívkám usnadní obouvání. Mají zpevněnou špičku i patu. Bílá podrážka je optimálně ohebná a měkká výstelka se postará o jejich celodenní komfort. Dětské tenisky mají perforovaný svršek, který zajistí skvělou ventilaci vzduchu. Obuv Astro budou ideálním společníkem pro vaše nejmenší na jejich honičky po městě, na dětské hřiště, na kroužky, do školky nebo pro jejich volný čas. Detaily produktu: dětská obuv sportovní vázání na šňůrky lepicí páska šedé provedení růžové detaily bílá gumová podrážka komfortní prodyšné dobře se přizpůsobí noze

WOJTYLKO-Helston blue Modrá 35
220 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
WOJTYLKO-Helston blue Modrá 35
220 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská obuv značky Wojtylko. Botasky Helston jsou navrženy v městském stylu. Velice dobře se kombinují k mnoha outfitům. Tenisky pro děti mají semišový svršek, který je prošívaný po celém obvodu vrstvou syntetického materiálu. Špička i pata obuvi pro děti jsou posíleny dodatečným materiálem. Uvnitř tenisek je kožená stélka, která se postará o komfort při nošení. Měkký polstrovaný vnitřek přispívá k pohodlí. Vnitřek bot má navíc i pěkný potisk. Podrážka je optimálně ohebná. Modré tenisky jsou vynikající volbou pro běžné nošení, do školy a pro volný čas. Detaily produktu: stylový design klasické šněrování posílená špička měkká kožená stélka pohodlné polstrování odolná podrážka Velikostní tabulka: EU UK CM 32 13 20,4 33 1 21,2 34 2 21,6 35 2,5 22,4

KAYLAND-Taiga Ws GTX light grey Šedá 37
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
KAYLAND-Taiga Ws GTX light grey Šedá 37
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

AUTHORITY-Melani grey Šedá 37
720 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
AUTHORITY-Melani grey Šedá 37
720 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámské boty značky Authority. Zimní boty mají stylový vzhled. Super se kombinují k mnoha outfitům. Boty na zimu mají na bočních stranách velmi pěkné prošívání. Kožešinka ve vrchní části dodá zimní obuvi šmrnc a eleganci. Špička i pata jsou posíleny dodatečným materiálem pro vyšší stupeň odolnosti. Díky klasickému vázání se boty pro dámy výborně přizpůsobí noze a fixují chodidla. Polstrovaný vnitřek zaručí pohodlí a v chladných dnech zahřeje. Podrážka je protiskluzová. Trendy boty jsou perfektní volbou pro každodenní nošení, na nákupy, do města a pro volný čas. Detaily produktu: stylový design hezká kožíšek ve vrchní části prošívání na bočních stranách posílená špička i pata měkké polstrování vysoký stupeň pohodlí odolná protiskluzová podrážka

MOON BOOT-Monaco Low WP Girl black/copper Černá 35
2 719 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MOON BOOT-Monaco Low WP Girl black/copper Černá 35
2 719 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

NIKE-React Pegasus Trail 4 black/dark grey/wolf grey/aura Černá 42,5
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
NIKE-React Pegasus Trail 4 black/dark grey/wolf grey/aura Černá 42,5
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

ánská obuv značky Nike. Trailové boty osloví kvalitním technickým zpracováním a funkčními vlastnostmi. Běžecké tenisky byly navrženy s důrazem na odolnost a podporu při běhu. Svršek běžeckých bot má jemnou perforaci pro vyšší úroveň prodyšnosti.Silnou stránkou trailových tenisek je technologie Flywire, která je integrována do popruhu uprostřed chodidla pro optimální podporu. Plusem trailových botasek je technologie Nike React, která zajistí měkký běh díky odolné a lehké pěně. Podrážka je zárukou skvělé přilnavosti a trakce. Šedé tenisky jsou ideální pro běh po nezpevněném terénu, po lese a po polních cestách.Detaily produktu:Prodyšný svršekPosílená špička a pataMěkké vnitřní polstrováníTechnologie Flywire je integrována do popruhu uprostřed chodidla pro optimální podporuTechnologie Nike React poskytuje měkkou a citlivou jízdu díky odolné a lehké pěněPoskytuje stabilní pocit na skalnatých cestách a zároveň nabízí hladký běh na silniciGuma podešve obepíná přední část chodidla pro odolnost proti oděruPoutko na zadní straně

VANS-UA Lowland CC new varsity deep burgundy/white Bílá 43
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
VANS-UA Lowland CC new varsity deep burgundy/white Bílá 43
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

WOJTYLKO-Lamorna navy Modrá 33
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
WOJTYLKO-Lamorna navy Modrá 33
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská obuv značky Wojtylko. Botasky jsou navrženy v trendy designu. Tenisky zaujmou jemně třpytivým svrškem. Modré tenisky se velmi dobře kombinují k džínám ik šortkám. Klasické vázání doplňuje zip na boční straně. Trendy botasky se skvěle přizpůsobí noze. Výhodou stylových tenisek je extra měkká vnitřní stélka a vložka z pravé kůže. Dětské botasky jsou zárukou komfortu při nošení. Plusem je posílená zadní strana dětských bot. Dětské tenisky jsou vhodné pro běžné nošení, do školy a pro volný čas. Detaily produktu: jemně třpytivý svršek klasické šněrování zip na boční straně vložka z pravé kůže měkká stélka zpevněná pata odolná podrážka Velikostní tabulka: Velikost 32 33 34 35 Délka vnitřní stélky v cm 20,5 21 22 22,5

AXIM-Newlyn pink Růžová 29
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
AXIM-Newlyn pink Růžová 29
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

Obuv polobotka CXS ISLAND SYROS O1 ESD, černo - červená, vel. 49
947 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Obuv polobotka CXS ISLAND SYROS O1 ESD, černo - červená, vel. 49
947 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pracovní polobotka, ESD, prodyšná a zároveň pevná díky kombinaci 1,5mm polyesteru a KPU ochranné aplikace na povrchu. Prodyšná textilní podšívka, podešev: PU-PU, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická, odolná proti propichu.

JENA SC-03-012 S3 CI SRC kotník 38 černá
713 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
JENA SC-03-012 S3 CI SRC kotník 38 černá
713 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Zateplená bezpečnostní kotníková obuv s kovovou tužinkou a stélkou proti propíchnutí, PU / PU podešví, rezistentní olejům a svrškem z kůže. Stříbrné reflexní doplňky.

Boty Beda Softshell Candy BF 0001/W/N/SOFT Velikost: 24
1 089 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Boty Beda Softshell Candy BF 0001/W/N/SOFT Velikost: 24
1 089 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Softshellové barefoot tenisky Beda Candy BF 0001/W/N/SOFT v šedé barvě s růžovými detaily a podrážkou. Vrchní strana je z praktického odolného Softshellu, který je vhodný i do deštivých dnů, podšívka z příjemné textilie. Vynikající praktické boty na jaro a léto.Pohodlný širší střih respektující tvar nohy - velice prostorná špička, měkké, lehké, ohebné. Reflexní prvek na velcro pásku pro dobrou viditelnost a bezpečnost vašeho dítěte.- Sednou na: širší nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, vhodné také pro dominantní palce, normální nárt, sednou na širší patu a kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jdou perfektní přizpůsobit nártu potřeby - na konci je reflexní prvek. - Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop, růžová :)- Jazyk: je volný, z jednoho kusu materiálu s přední částí boty (není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit), velmi měkký a příjemný- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, s mírným patním lůžkem- Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - Softshell, podšívka - textil, stélka - pěnová s nášlapem z kůže, podrážka - syntetika Velikost - délka a šířka:20 - 12,2 cm x 6,2 cm21 - 12,9 cm x 6,3 cm22 - 13,5 cm x 6,4 cm23 - 14,3 cm x 6,5 cm24 - 14,9 cm x 6,6 cm25 - 15,7 cm x 6,8 cm26 - 16,3 cm x 7,0 cm27 - 16,9 cm x 7,1 cm28 - 17,4 cm x 7,3 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,5 cm31 - 19,6 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cm33 - 21,0 cm x 8,0 cm34 - 21,6 cm x 8,2 cm35 - 22,3 cm x 8,4 cmMěřeno měřidlem CleverMess. U rozměrů šířky bot jsme se snažili uvést šířku reálnou - měřidlo zmáčkne měkký materiál podšívky (ubrali jsme tedy vždy 2mm z naměřené šířky, tak aby bota nebyla nepřirozeně roztažená).

Expedo Vyvýšená postel ANGEL + sendvičová matrace MORAVIA + rošt ZDARMA, 140 x 200 cm, olše-lak
8 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vyvýšená postel ANGEL + matrace + rošt 140x200 cm je vyrobena z masivu, ošetřena je ekologicky nezávadným lakem. K dvoulůžkové posteli je zdarma pevný laťkový rošt a matrace. Vybírat můžete z více dekorů. Vyvýšená postel je oblíbená u seniorů nebo osob s problémy pohybového aparátu.Shrnutí:vyvýšená postelvyrobeno z masivuekologicky nezávadný lakpevný laťkový rošt ZDARMAmatrace ZDARMAPoužité materiály:masiv, PUR PĚNA

Merrell J067765
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Merrell J067765
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot pokračuje s botami Vapor Glove 6. Jsou to doposud nejvíce minimalistické boty, které Merrell vytvořil a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která dokonale obepíná chodidlo a maximalizuje tak přilnavost a odolnost, a díky prodyšnému svršku ze síťoviny zajišťuje skvělé pohodlí. Model Vapor Glove 6 nabízí maximální výkon v minimalistickém trailovém provedení. Celková výška podešve je 6 mm. Vraťte se s botami Vapor Glove 6 k barefoot stylu.• 100% recyklovaný prodyšný svršek ze síťoviny• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček a pásků• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• stélka potažená 100% recyklovaným textilním materiálem• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• externí výztuha jistí pevné usazení paty• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• podešev Vibram® EcoStep z materiálu, který je ze 30% recyklovaný, poskytuje vynikající přilnavost, odolnost a trakci v různorodém terénu• Vegan-FriendlyTECHNOLOGIE:Barefoot 2, NXT, Vibram® Ecostep Recycle, STACK 6-6, DROP 0, RECYCLED, Vegan FriendlyHMOTNOST: 360 g

McDavid 429 Knee Brace
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
McDavid 429 Knee Brace
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tato ortéza profesionální kvality se vyznačuje dvěma klouby s jemným pohybem a polyceNathanrickým ozubeným převodem. Je vybavena pryžovými podložkami pro kloubní hrbol (kondyl) a zarážkami pro případ hyperextenze, které odpružují a chrání koleno. Kloubová ortéza využívá nejmodernější odlehčené materiály a konstrukci, která obsahuje ozubené převody z hliníku používaného pro stavbu letadel, jež umožňují přirozený klouzavý pohyb kolene. Neoprénový návlek poskytuje léčivé teplo a všitá opěrka čéšky pomáhá udržet čéšku ve správném směru. Navíc je teNathano asi 5 mm silný neoprénový návlek na obou stranách opatřen nylonovým potahem pro dlouhou životnost. Vhodné na pravou i levou nohu.Stupeň ochrany:LEVEL 3 / maximální úroveňVhodné pro:Podporu kolene na nejvyšší úrovni, zlepšení mediální a laterální stability kloubu

Pracovní obuv ARDON®MASTER O2 | G3330/39
1 116 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Pracovní obuv ARDON®MASTER O2 | G3330/39
1 116 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

pracovní kožená kotníková obuv, bez ocelové špice a planžety, design "manažerská obuv", voděodolná úprava svršku, materiál: kůže, podešev: PU/PU, norma: EN 20347, váha: 553 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), velikosti: 36 - 48, barva: černo-hnědá

Bezpečnostní obuv ARDON®FIRSAN TREK S1P | G3305/41
646 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FIRSAN TREK S1P | G3305/41
646 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

bezpečnostní sandál, s ocelovou špicí a stélkou, materiál: semišová kůže, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 35-48, váha: 540 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: modrá

Ochrana střechy Roof Saver Nissan Note 2013-2020
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochrana střechy Roof Saver Nissan Note 2013-2020
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Ochrana střechy Roof Saver Hyundai i30 2017- (fastback)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochrana střechy Roof Saver Hyundai i30 2017- (fastback)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

SKECHERS-Uno Loving Love white Bílá 39
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SKECHERS-Uno Loving Love white Bílá 39
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

Mammut Sertig II Low M 46 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Mammut Sertig II Low M 46 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv Mammut Sertig II Low M je lehká a robustní víceúčelová obuv určená pro váš aktivní životní styl. Vysoká výška mezipodešve v kombinaci s EVA dodává obuvi vynikající tlumící vlastnosti. Podešev Mammut Swiss Design poskytuje přilnavost, na kterou se můžete spolehnout. Stabilní, pohodlná a stylová obuv nabízející vynikající hodnotu. Určení: Horský trénink, běh, hiking Flex index: A4 Standardní šněrování EVA mezipodešev Materiál: Air-Mesh, Vent mesh Athletic Fit Fair Wear Tento produkt obsahuje recyklované materiály s nekompromisním výkonem a funkčností Hmotnost (UK 8,5): 330 g

Keen Moxie Sandal Silver Velikost: 32/33
1 489 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Keen Moxie Sandal Silver Velikost: 32/33
1 489 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dívčí sportovní sandálky Keen Moxie Sandal ve stříbrné barvě se třpytkami. Moxie je modelu určený speciálně pro dívky -  mají měkčí a ohebnější podrážku než Seacamp CNX, a jsou vhodné na opravdu úzké nožky. Na veškeré letní aktivity, i ty ve vodě :-)- Sednou na: úzké dívčí nožky s nízkým až normálním nártem- Zapínání: na suchý zip - velcro pásek - pro přitažení ke kotníku, přes nárt můžete stáhnout gumičkou dle potřeby - rychlozavazování (od velikosti 32/33 je pouze stahování gumičkou, bez suchého zipu)- Svršek: odvětraný, lehce omyvatelný/pratelný - WASHABLE, z rychleschnoucího polyesteru- Podšívka: antibakteriální, Quick-dry s hydrofobní vlastností- Opatek: měkký, nezpevněný- Podrážka: odlehčená, pevnější, v přední části ohebná; před špičkou je bota vyvýšená - ochrana proti okopu, Non-Marking - nebarví podlahy- Stélka: noha našlapuje na EVA pěnuSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - textil, stélka - syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:24 - 15,4 cm25/26 - 16,4 cm27/28 - 17,2 cm29 - 18,0 cm30 - 18,7 cm31 - 19,5 cm32/33 - 20,4 cm34 - 21,2 cm35 - 22,1 cm36 - 22,6 cm37 - 23,7 cm38 - 24,6 cm   

Prahové lišty Toyota C-HR 2016- (matné)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Prahové lišty Toyota C-HR 2016- (matné)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Prahové lišty vozu Toyota C-HR jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

DEMAR STORMER PRINT Holínky dětské petrolejová 22-23
305 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
DEMAR STORMER PRINT Holínky dětské petrolejová 22-23
305 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Představujeme vám dětské holínky STORMER PRINT kosmos, které nabízejí nejen stylový design, ale také vysokou pohodlnost a lehkost. Tyto holínky jsou navrženy s ohledem na maximální komfort a bezpečnost vašich dětí.S hrubší protiskluzovou podeší, která zajišťuje pevný a stabilní krok, můžete mít jistotu, že vaše děti budou v bezpečí i na kluzkém povrchu. Materiál použitý pro tyto holinky je vysoce kvalitní a odolné PVC, které je navíc podšité příjemnou textilií, aby se nohy vašich dětí cítily pohodlně i při dlouhém nošení.Díky svému nepromokavému provedení jsou holínky STORMER PRINT kosmos ideálním řešením pro letní i podzimní deštivé počasí. Vaše děti si mohou bezstarostně hrát venku, aniž byste se museli trápit o mokré nohy. Tyto holínky jsou skvělým společníkem pro každodenní dobrodružství na dvoře, na procházkách nebo při hře s kamarády.Co ještě dělá tyto holinky výjimečnými, je bezpečnostní reflexní pásek umístěný na obuvi. Díky tomu bude vaše dítě dobře viditelné i ve tmě, což je zvláště důležité v podzimních a zimních měsících, kdy je den kratší a viditelnost je snížená.Výrobek je vyroben v EU, což zaručuje dodržování vysokých standardů kvality a bezpečnosti. Můžete tak mít klidné svědomí, že holínky STORMER PRINT kosmos jsou vyrobeny s péčí o vaše děti.Pořiďte svému dítěti tyto úžasné holinky a dovolte mu, aby si užívalo každou chvíli venku, bez ohledu na počasí.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.Materiál: PVC EU Délka vnitřní stélky Výška 20/21 139 mm 150 mm 22/23 151 mm 165 mm 24/25 164 mm 180 mm 26/27 175 mm 195 mm 28/29 188 mm 210 mm 30/31 202 mm 220 mm 32/33 215 mm 230 mm 34/35 227 mm 240 mm Velikost 24/25 - váha 610 g Dětské holínky jsou lehké a pohodlné

Barefoot Pegres BF33 černá Velikost: 33
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Barefoot Pegres BF33 černá Velikost: 33
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tenisky z barefoot řady od Pegres BF 33, šité na nových kopytech s novým tvarem špičky, vhodným i pro dominantní palce. Tato řada splňuje požadavky na bosé obouvání, tvar špičky je ještě prostornější než u řady "Bosé Pegresky", zpevněný opatek ale zůstává. Svršek boty je z kvalitní lícové kůže v kombinaci se síťkou, podšívka z lycry. - Sednou na: normální a široké nožky, vhodné pro dominantní palec, úzkou patu, útlý kotník a na normání i nízký nárt- Zapínání: falešné tkaničky - gumové šněrovadlo s brzdičkou, možno vyměnit za klasické tkaničky, které nejsou součástí balení- Opatek: zpevněný- Podrážka: tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou)- Okopový pásek z pogumované kůže okolo celé boty- Jazyk: bota jazyk nemá - takže se v botě nemůže nic shrnovat a tlačit, nožka vklouzne do boty jako do nízké ponožky :-) Po obvodu otvoru kolem kotníku je gumička, na nártu je lycra a tak bota při nazouvání pruží.- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z textilie - Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kvalitní lícová kůže, lycra, síťovina, podšívka - lycra, stélka - textil, podrážka - gumová plotna 4mm    

Artelta Čalouněný panel | 40 x 40 cm Barva: Monolith 63 / růžová
250 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Artelta Čalouněný panel | 40 x 40 cm Barva: Monolith 63 / růžová
250 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Čalouněný panel | 40 x 40 cm Při výběru čalouněných panelů v praktickém rozměru 40 x 40 cm máte na výběr z různých barev, můžete si tak snadno vybrat ty, které se nejvíce hodí k vašemu interiéru a vašim osobním preferencím. Čalouněné panely jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají stylové a praktické řešení pro svůj domov nebo kancelář. Chrání od chladu stěny a zároveň zabraňují jejímu znečištění. Měkké a snadno udržovatelné panely si okamžitě zamilujete! látka pěna T21 Praktický čalouněný panel je   čalouněný látkou a výplň tvoří pěna T21.   Panel lze naimpregnovat nebo v případě potřeby vyčistit univerzálním čističem . šířka: 40 cm výška: 3,5 cm hloubka: 40 cm barevné provedení :   Monolith 09 Monolith 76 Monolith 48 Monolith 63 Monolith 84 Monolith 85 Monolith 97

ArtPK Manželská postel LUCY 07 | 160 x 200 cm Barva: Trinity 03
8 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ArtPK Manželská postel LUCY 07 | 160 x 200 cm Barva: Trinity 03
8 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Manželská postel LUCY 07 | 160 x 200 cm Čalouněná manželská postel je kus nábytku, který se stále častěji objevuje v moderních ložnicích. Čalouněná manželská postel LUCY 07 s moderně prošívaným čelem je elegantním a pohodlným kouskem nábytku, který může výrazně pozvednout celkový vzhled ložnice. Čalouněná je měkkou a příjemnou látkou, poskytuje maximální komfort při spaní a dostatečnou oporu zad při čtení knihy. Široká škála barevných provedení zaručuje, že si vybere každý. Postel je dodávána s roštem , matraci je nutno doobjednat . Její pohodlí a elegantní design dělají z ní oblíbenou volbu pro mnoho lidí, kteří chtějí vychutnat maximální komfort v ložnici. Materiál: látka, kovové nohy Rozměry: ŠxVxD: 168 x 91 x 208 plocha na spaní: 160 x 200 cm výška bočního čalounění: 32 cm tloušťka čela: 3 cm Barevné provedení: Triniti 01 Triniti 02 Triniti 03 Triniti 05 Triniti 08 Triniti 14 Triniti 15 Triniti 16 Triniti 19 Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

ADIDAS-Tracerocker 2.0 core black/grey five/grey six Černá 46 2/3
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Tracerocker 2.0 core black/grey five/grey six Černá 46 2/3
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky adidas. Trailové boty v moderním designu potěší všechny běžce, kteří rádi běhají po lese. Běžecké boty se zapínají na tkaničky, které dobře fixují chodidlo. Plusem je lehká konstrukce, kterou oceníte při delším běhu. Svršek ze síťoviny zajistí vynikající cirkulaci vzduchu. Běžecké tenisky na trail mají pružnou mezipodešev z EVA materiálu, která zajistí skvělé tlumení a odpružení. Běžecké botasky pro pány poskytují pohodlí při nošení. Podrážka Traxion umožní velmi dobrou trakci do všech směrů. Značkové boty adidas jsou nejlepší volbou pro běh po nezpevněném terénu a polních cestách. Detaily produktu:Zapínání na tkaničkySvršek ze síťoviny se syntetickými vrstvamiLehký a prodyšný materiálPružná EVA mezipodešev pro tlumeníPodrážka TraxionSvršek obsahuje minimálně 50% recyklovaného obsahu

MERRELL-Claypool Sport GTX black/rock Černá 44
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MERRELL-Claypool Sport GTX black/rock Černá 44
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Merrell. Pokud hledáte funkční a odolné turistické boty, nízké trekové boty Claypool jsou přesně pro Vás. Silnou stránkou bot do lesa je Gore-tex membrána, která zajistí spolehlivou ventilaci vzduchu i voděodolnost. Trekingové boty mají prodyšný svršek, který se postará o vynikající cirkulaci vzduchu. Outdoorové boty potěší tvarovanou stélkou Kinetic Fit, která zajistí pohodlí při nošení. Plusem je lehká mezipodešev a technologie Merrell Air Cushion, která umožní dobré odpružení a tlumení nárazů. Podrážka z odolné pryže je zárukou skvělé trakce a přilnavosti. Černé boty pro pány jsou ideální pro trekking, kempování, turistické expedice a outdoorová dobrodružství. Detaily produktu:Svršek ze síťoviny pro prodyšnostExtra posílená špička pro ochranuVyjímatelná tvarovaná stélka Kinetic Fit se zesíleným odpružením paty pro střední podporuLehká mezipodešev pro stabilitu a pohodlíMerrell Air Cushion pro maximální absorpci nárazůOdolná podrážka s výbornou trakcíPoutko na zadní straně

Sandály v semišovém vzhledu
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sandály v semišovém vzhledu
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Glamour sandály v semišovém vzhledu skvěle doplní každý Váš outfit. V semišovém vzhledu. Na podpatku. Překřížené pásky s diskrétní pruženkou pro snadné obutí. Pevný opatek. Na klínku potaženým lýkem. Pěnová stélka. Protiskluzová podrážka.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Monolith 76
34 889 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

HOKA ONE ONE-Zinal fiesta/black olive Červená 43 1/3
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
HOKA ONE ONE-Zinal fiesta/black olive Červená 43 1/3
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Hoka One One. Trailové boty jsou dokonalou kombinací rychlosti a obratnosti se správnou dávkou tlumení. Mají extra lehkou konstrukci a upoutají na první pohled výrazným barevným provedením. Svršek běžeckých bot vyrobený z recyklované příze je navržen s vyztuženým jazykem, aby se do něj nedostaly nečistoty. Díky mezipodešvi PROFLY™ s dvojitou hustotou s ultralehkou pěnou nahoře a pogumovaným EVA materiálem na spodní straně zajistí boty na trail výborné tlumení a absorpci nárazů. Trailové tenisky s podešví Vibram® Magagrip a konstrukcí Litebase jsou navrženy pro maximální trakci a minimální hmotnost. Jsou perfektní volbou pro starty na kratší vzdálenosti a dynamičtější trénink. Při výrobě běžeckých botasek na trail byly použity veganské materiály. Detaily produktu:běžecká trailová obuv100% veganské materiálylehká konstrukceprodyšný svršek ze síťoviny z recyklovaného materiáluvyztužený jazyk dodatečný materiál na špičce pro ochranutvarovaná EVA vložkakonstrukce mezipodrážky PROFLY™ poskytuje tlumenípodešev Vibram® Litebase se 4 mm výstupkyperfektní volba pro starty na kratší vzdálenosti a dynamičtější trénink

Vlnka Dámské anatomické kožené nazouváky Kateřina - červená
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vlnka Dámské anatomické kožené nazouváky Kateřina - červená
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Celokožené nazouváky Kateřina mají uzavřenou špičku, která chrání prsty před chladem i poraněním. Páskem na suchý zip si můžete přizpůsobit obvod boty přes nárt a měkká stélka zajistí pohodlí při každém kroku. Stélka je z měkké pěny a potažená pevnou kůží. Je navíc vyjímatelná, aby se dala obuv po nošení dobře vyvětrat a nechat vyschnout. Mírně zvýšená pata pomáhá tělu udržovat zdravý vzpřímený postoj. Materiál:Svršek, stélka: kůžePodrážka: syntetická gumaParametry:Určení: DámskéBarva: ČervenáRoční období: LetníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíJaký mám problém: Vysoký nártZnačka: VlnkaKolekce: KateřinaMateriál: Kůže

SALOMON-Speedcross 6 GTX black/harbor blue/rainy day Černá 44
3 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SALOMON-Speedcross 6 GTX black/harbor blue/rainy day Černá 44
3 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánská trailová obuv v moderním designu má spoustu funkčních vlastností. Výhodou modelu Speedcross je kvalitní membrána Gore-Tex, která zajistí ochranu před deštěm, blátem a vlhkostí. Trailové boty mají oděruvzdorný svršek z technické síťoviny. Je extra prodyšný a vyroben iz recyklovaných materiálů. Díky vnitřní stélce Ortholite je Salomon běžecká obuv velmi komfortní pro nošení. Vyniká také antibakteriálními vlastnostmi. Polstrovaný límec rovněž přispívá k pohodlí.Salomon obuv pánská má konstrukci Sensifit, která je zárukou přesného a optimálního držení nohy. Další výhodou modelu Speedcross jsou šňůrky Quicklace™ známé svým rychlošněrovacím systémem. Pánské botasky na trail disponují mezipodešví EnergyCell™+, která zajistí výjimečnou návratnost energie. Poskytne také odpružení a odolnost. Podrážka Mud Contagrip je zárukou přilnavosti na nerovných, měkkých či drsných terénech. Trailová obuv Salomon potěší všechny náročné běžce. Detaily produktu:běžecké trailové botymoderní designodolný svršek vůči oděrkám a poškozeníprodyšnémembrána Gore-Texrychlovázání Quicklaceantibakteriální vložka Ortholitepolstrovaný límeckonstrukce Sensifit pro optimální držení nohymezipodrážka EnergyCell pro návratnost energiepryžová podrážka Mud Contagrip poskytne maximální přilnavost na všech površíchvyrobeno iz recyklovaných materiálů

CROCS-LiteRide 360 Clog navy/pepper Modrá 46/47
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
CROCS-LiteRide 360 Clog navy/pepper Modrá 46/47
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kroksy značky Crocs. Kroksy LiteRide upoutají stylovým designem, který je inspirován sportem. Pokud hledáte trendy sandály Crocs, tyto kroxy pro dámy i pány jsou tou správnou volbou. Značkové kroksy disponují pěnou LiteRide™, jejíž hlavní funkcí je komfort při každodenním nošení. Je super měkká, lehká a mimořádně odolná. Sandály Crocs poskytují podporu a odpružení tam, kde to vaše nohy nejvíce potřebují. Lehkou konstrukci oceníte při každodenním nošení. Pánské nebo dámské Crocsy mají tvarovaný svršek Matlite™ Motion. Perforovaný svršek nabízí maximální prodyšnost a flexibilitu. Crocs sandály jsou z antibakteriálního materiálu Croslite, který brání zápachu. Sandály jsou velmi lehké na údržbu. V oblasti paty se nachází proužek, který slouží k lepšímu uchycení a stabilitě nohy. Ke stabilitě během chůze přispívá i vyvýšená záď paty. Plusem je protiskluzová podrážka s dobrou přilnavostí. Crocs sandály pro dámy i pány jsou vynikající volbou i pro běžné nošení, volný čas nebo jako obuv k bazénu a do aquacentra. Detaily produktu: Inspirováno sportem 360 stupňová pěna LiteRide, která je super měkká, neuvěřitelně lehká a mimořádně odolná Podpora a prodyšnost tam, kde to Vaše nohy nejvíce potřebují Dynamický a prodyšný svršek Matlite Motion odpovídá přirozenému pohybu Vaší nohy Zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou Voděodolné Plně tvarovaný Croslite materiál ™ konstrukce pro maximálně lehké odpružení a odolnost Pásek pro bezpečné uchycení Vyvýšená zadní část paty Protiskluzová podrážka

VANS-Filmore Decon (Hearts Checkboard) multi/white Růžová 36,5
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
VANS-Filmore Decon (Hearts Checkboard) multi/white Růžová 36,5
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky Vans. Stylové tenisky mají veselý design s růžovými srdíčky a typickým šachovnicovým vzorem. Svršek z plátna zajistí vynikající cirkulaci vzduchu a přizpůsobení. Špička a pata bot Vans je zpevněna pro lepší ochranu a odolnost. Vans obuv se váže na tkaničky. Klasické šněrování dobře fixuje nohu v botě. Značkové botasky doplňuje typický Vans pásek na boku. Polstrovaný límec a měkká vnitřní stélka jsou zárukou komfortu během nošení. Vans těsničky mají gumovou podrážku s waffle vzorem, která poskytne potřebnou přilnavost i na mokrém povrchu. Zpestřete svůj outfit. Detaily produktu: dámské Vans tenisky moderní design potisk srdíček šachovnicový vzor prodyšný svršek typický pásek Vans na boku zpevněná pata a špička vázání na šňůrky polstrovaný límec boty gumová podrážka

Lýkové pantofle
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Lýkové pantofle
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Módní lýkové pantofle snadno doplní Váš boho look. Skvělé s džínami i sukní, vždy budou IN. Na svršku široký lýkový pásek pro přírodní look. Plochá klínová podrážka zdobená lýkovým provázkem. Protiskluzová podrážka.

Vlnka Pánské letní kožené pantofle - světle hnědá
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vlnka Pánské letní kožené pantofle - světle hnědá
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pohodlí a kvalitní materiály jsou důležité i pro domácí obuv, a letní pantofle z jemné kůže vám přesně toto mohou zaručit. Kožený svršek se po čase nošení perfektně přizpůsobí tvaru nohy a bota vám padne jako šitá na míru. Pantofle jsou velmi lehké a pružné a pěnová podrážka tlumí nárazy nohy při každém kroku. Jednoduchý, nadčasový vzhled pantoflí se hodí pro pány všeho věku a pantofle se hodí i jako přezutí pro hosty a návštěvy.Materiál:Svršek, stélka: kůžePodrážka: kaučuk

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Ranger 2.0 - Red Velikost: 36
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Ranger 2.0 - Red Velikost: 36
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

barefoot boty Be Lenka Ranger 2.0 dokonale napodobují chůzi naboso, přesne tak, jak to vymyslela příroda stylové, protiskluzové, vysoce kvalitní barefoot boty vhodné na rozličné aktivityflexibilní, 4 mm (bez výstupků) pryžová podešev odolná proti oděru poskytuje vynikající přilnavost a stabilitu za každých podmínekpodešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchnaolejovaný nubuk prémiové kvality odpuzuje vodu a podšívka z flísu udrží Vaše nohy v teplespeciálně navržená vodoodpudivá membrána dodává obuvi hydroizolační schopnostijazyk v botě je spojený se svrškem, což zamezuje vniknutí vody a sněhu dovnitřprotiskluzová podrážka s Deep gripem Vám poskytne maximálnÍ stabilitu a oporupata a špička z pogumované usně zabezpečí lepší ochranu proti okopuvýhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaprostorná špička pro Vaše prstylehká obuvTyp: vycházková obuvMateriály: Svršek: nappa kůže / nubuk Podšívka: flís, vodoodpudivá membrána Podrážka: guma (DeepGrip) Stélka: vyjímatelná, merino vlna / PU recyklátVýroba: SR

Ostrovit Ashwagandha vege 60 kapslí
234 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ostrovit Ashwagandha vege 60 kapslí
234 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ašvaganda podporuje reprodukční funkce, blahodárně působí na duševní stav, a to zejména v období stresu. Pravidelné užívání podporuje a urychluje usínání a kvalitu spánku, upevňuje duševní zdraví a vitalitu člověka. Neutlumuje během dne. Ašvaganda napomáhá odolnosti proti stresu, vyživuje organismus a dodává energii. V ájurvédské medicíně je známá jako adaptogen a antioxidant. Podporuje mentální a kognitivní činnost, udržuje koncentraci a omlazuje.SLOŽENÍ:obsahuje: Extrakt z kořene Ashwagandha (Withania somnifera L.) standardizovaný na 7,2 % withanolidů, 1 % alkaloidů a 0,25 % vitaferinu A, obal kapsle (výplňová látka: hydroxypropylmethylcelulóza).DÁVKOVÁNÍ:Užívejte 1 kapsli denně s jídlem, zapijte dostatečným množstvím vody.Ostatní a speciální doplňky -v 1 kapsliAshwagandha700 mgz toho withanolidy50 mg

Jonap B2 SV šedorůžová devon Velikost: 27
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Jonap B2 SV šedorůžová devon Velikost: 27
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětské celoroční kožené barefoot boty Jonap B2 SV v šedé barvě a třpytivě-růžovými suchými zipy. Boty jsou vyššího střihu, končí těsně nad kotníkem - do podzimních dnů ideální. Vnější vrstva je z broušené kůže, vnitřní podšívka je textilní a příjemně měkká - v oblasti paty je kožená výztuha pro větší výdrž při obouvání(textil se může rychleji ošoupat). Opatek je mírně zpevněný.Sednou na: normální a širší nožky, normální až vyšší nárt, vhodné i pro dominantní palecZapínání: dva suché zipy - regulace v nártové i kotníkové části dle potřebyOpatek: zpevněný - výztuha v okolí paty + kožená výztuha v okolí paty zabraňující prošoupáníPodrážka: nová odolnější směs, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, minimální vzorekJazyk: přišitý jen ve spodní části, boty se tak perfektně nazouvají i dětem s vyšším nártem, jazyk má poutko na provlečení horního suchého zipu, aby nepadal dovnitř botyStélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a tvarování, ohebná, pěnová s mírně zatepleným nášlapem z mikroplyše - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže, podšívka a stélka - textil + kůže podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:22 - 14,2 cm - 6,2 cm 23 - 14,8 cm - 6,4 cm24 - 15,5 cm - 6,6 cm 25 - 16,0 cm - 6,9 cm26 - 16,6 cm - 7,1 cm27 - 16,9 cm - 7,3 cm28 - 18,0 cm - 7,4 cm29 - 18,4 cm - 7,6 cm30 - 19,3 cm -- 7,8 cm

Dětské boty Primigi 4896022 Gore-Tex Velikost: 40
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dětské boty Primigi 4896022 Gore-Tex Velikost: 40
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Outdoorové dětské boty Primigi 4896022. Měkká tmavě modrá kůže v kombinaci s růžovým prošitím, textilními prvky a stahovací gumičkou. Syntetická gumová ochrana na špičce i patě chrání boty proti okopu a oděru. Podrážka je velmi ohebná, celkově lehká a přitom vzorek na podrážce je hrubý. Vzduchová komora "ABSORBER SCHOCK" zabudovaná v podešvi pod patou skvěle eliminuje otřesy. Membrána Gore-Tex zajistí nepromokavost a prodyšnost zároveň. Boty jsou tedy vhodné i do terénu.- Sednou na: normální až široké nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: suchý zip (velcro pásek) pro rychlé a bezpečné utažení ke kotníku, ve spodní části gumička imitující tkaničky, gumička jde také stáhnout, čímž se bota přizpůsobí na nižší nárt- Opatek: zpevněný- Podrážka: výborně ohebná v přední části boty, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se), gumové ochranné prvky na špičce a patě- Jazyk: je přišitý i po stranách, tak aby byly boty opravdu nepromokavé i ve vrstvě vody, přesto mají velký vstupní otvor a velmi dobře se nazouvají- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, textilní, ze silnějšího filcu dobře izolujícího od zeměSLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky x šířka :25 - 16,5 cm x 6,8 cm26 - 17,1 cm x 7,0 cm27 - 17,9 cm x 7,0 cm28 - 18,5 cm x 7,2 cm29 - 19,4 cm x 7,4 cm30 - 20,3 cm x 7,4 cm31 - 21,0 cm x 7,6 cm32 - 21,7 cm x 7,6 cm33 - 22,4 cm x 7,8 cm34 - 22,9 cm x 7,8 cm35 - 23,5 cm x 8,0 cm36 - 24,1 cm x 8,0 cm37 - 24,8 cm x 8,2 cm38 - 25,4 cm x 8,4 cm39 - 26,3 cm x 8,4 cm40 - 26,8 cm x 8,6 cm

Froddo G3110226 Dark Blue Velikost: 35
1 789 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Froddo G3110226 Dark Blue Velikost: 35
1 789 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kotníkové boty Froddo Barefoot G3110226 Dark Blue mají jednoduchý a stylový design - hladká tmavě modrá kůže s přírodní texturou a podrážka z přírodní gumy. Podšívka i stélka z kůže, šněrování na tkaničky pro dokonalé přitažení k noze. Zcela nová verze podrážky se vzorkem, díky kterému neklouže - výborná na podzim a zimu. Vyrobena z přírodní gumy.Nově pro sezonu podzim-zima 2023/24 má podrážka jinak řešenou zadní část, tak aby se vzorek nesešlapával tak jako dříve.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, lze dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Šněrování na tkaničky pro dokonalé dotažení k noze- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: zcela nová, s výrazným vzorkem, velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: je volný, přišitý v přední části boty, na podšívce není žádný šev, který by mohl tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, kožená stélka, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 13,0 cm - 5,9 cm22 - 13,8 cm - 6,0 cm23 - 14,3 cm - 6,2 cm24 - 14,9 cm - 6,4 cm25 - 15,5 cm - 6,5 cm26 - 16,6 cm - 6,8 cm27 - 17,4 cm - 7,0 cm28 - 18,1 cm - 7,1 cm29 - 18,8 cm - 7,2 cm30 - 19,6 cm - 7,4 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,6 cm - 7,9 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 23,0 cm - 8,1 cm36 - 23,6 cm - 8,8 cm37 - 24,4 cm - 9,0 cm38 - 25,1 cm - 9,2 cm39 - 25,9 cm - 9,3 cm40 - 26,5 cm - 9,5 cm

Craft PRO Endur Distance 1912183
3 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Craft PRO Endur Distance 1912183
3 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Craft PRO Endur Distance je moderní běžecká bota se vším všudy. Lehká, pohodlná a proklatě rychlá. Srdce této novinky tvoří TPE tlumící pěna Pebax, která se stává podobně zavedenou značkou, jako je Vibram mezi výrobci gripu. Tlumení Pebax dnes naleznete u každé silniční boty, která to s rychlostí myslí vážně. Mezi hlavní výhody tohoto materiálu patří velmi nízká hmotnost, příjemně vysoká měkkost a především extrémní energetická návratnost, která vás doslova vymrští do dalšího kroku.Craft PRO Endur Distance nedisponuje karbonovým plátem. Díky tomu sice nemá tuhost potřebnou pro dosažení nejvyšší možné rychlosti, ale o to všestrannější tato bota je. Agresivní geometrie vybízející k dopadu na střed chodidla v kombinaci s energetickou pěnou Pebax zajistí příjemně svižný odpich i při intervalech, tempovém tréninku, nebo delším závodě. Vyšší měkkost je dostatečně šetrná k vašim chodidlům a achilovkám, takže se PRO Endur Distance skvěle hodí pro každodenní nabíhání kilometrů.Svršek je tvořen odlehčenou síťovinou s vysokou prodyšností. Odlehčení není tak vysoké, aby byla omezena pevnost svršku a pevné usazení chodidla uvnitř boty, aby vše fungovalo jak má i ve vysokých rychlostech, nebo občasné nerovnosti. Grip je hladký a vysoce přilnavý. Doma je PRO Endur Distance na asfaltu a zpevněných površích, kde budete jen těžko hledat slabiny této vyladěné boty. PRO Endur Distance jsou určeny pro běžce všech výkonnostních skupin, kteří hledají pohodlné a živé obutí pro trénink rychlosti i objemu.

Setino Dívčí sandály - Bing, světle růžové Obuv: 32
155 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Setino Dívčí sandály - Bing, světle růžové Obuv: 32
155 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

 Dívčí sandály - Bing, světle růžovéSandály jsou vždy tou správnou volbou v letních měsících, ať už se Vaše dítě chystá k bazénu; moři nebo jen na procházku po městě sáhněte po pantoflích s motivem Bing.Počet: 1 párMateriál: EVA 100%Barva: světle růžováJak si správně vybrat obuv? V orientaci ve velikostech obuvi Vám pomohou tyto rozměry:22 - délka stélky 16 cm23 - délka stélky 16;5 cm24 - délka stélky 17;5 cm25 - délka stélky 18 cm26 - délka stélky 18;5 cm27 - délka stélky 19 cm28 - délka stélky 19;5 cm30 - délka stélky 20 cm32 - délka stélky 21 cm

Mateos 943A šedé pánské mokasíny
1 640 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Mateos 943A šedé pánské mokasíny
1 640 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská celoroční vycházková obuv typu mokasíny.Svršek obuvi je vyroben z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je rovněž vybavena přírodní kůží. Podešev je ke svršku přišita navíc i nití pro zesílení spoje.Polobotky značky Mateos Creative.Váha jednoho páru: 595 gPánské kožené mokasíny.Barva: ŠedáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

Dětské zimní boty Primigi s Gore-Tex 4860211 Velikost: 21
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dětské zimní boty Primigi s Gore-Tex 4860211 Velikost: 21
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětské zimní boty Primigi 4860211 s motivem dráčka - v přední části má nos a na kotníku oči, ochrana paty pak připomíná dračí kůži. Zaujmou také svojí "zimní výbavou" - membránou Gore-Tex, díky které jsou nepromokavé a zároveň prodyšné, teplým kožíškem uvnitř, a praktickou gumovou ochranou špičky. V těchto botech budou nohy Vašich dětí opravdu v teple a suchu. Jsou velmi lehké a špička je dobře ohebná. Inovovaný velmi oblíbený model.- Sednou na: normální až široké nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: na dva suché zipy (velcro pásek)- Opatek: zpevněný- Podrážka: ohebná v přední části boty, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se), se zimním vzorkem- Jazyk: tvoří jeden díl s vrchní částí bot, membrána je tak u těchto bot vytažena až nahoru, a jsou celé nepromokavé- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, ze spodní strany hliník zajišťující izolaci, ohebná, textilní s kožíškem SLOŽENÍ: Svršek - syntetika - textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - kožíšek -  textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:20 - 13,3 cm x 5,6 cm21 - 13,8 cm x 5,7 cm22 - 14,5 cm x 5,8 cm23 - 15,0 cm x 6,0 cm24 - 15,8 cm x 6,2 cm25 - 16,5 cm x 6,4 cm26 - 17,2 cm x 6,6 cm27 - 17,8 cm x 6,8 cm28 - 18,3 cm x 7,0 cm29 - 19,2 cm x 7,2 cm

ADIDAS-GRAND COURT 2.0 EL CBLACK/LUCBLU/COUGRN Černá 30
750 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-GRAND COURT 2.0 EL CBLACK/LUCBLU/COUGRN Černá 30
750 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Tenisky pro děti mají odolný svršek ze syntetické kůže a kulatou špičku s dostatečným prostorem pro prsty. Klasický střih je vhodný pro každou dětskou nožku. Černé tenisky zdobí tři barevné pruhy adidas na boku a barevné logo na patě. Mají hravý design, který potěší nejen kluky, ale také holky. Výhodou dětských botasek jsou elastické šňůrky a jeden popruh na suchý zip, díky čemuž se snadno a rychle obouvají. Značkové tenisky dětské mají pohodlnou vnitřní stélku a polstrovaný límec boty. Gumová podrážka je flexibilní a poskytne podporu při aktivitách, které děti milují. Adidas tenisky jsou vhodné pro každodenní nošení do školy či na kroužky. Byly vyrobeny iz recyklovaného materiálu. Detaily produktu: dětské tenisky adidas odolný svršek kulatá špička zapínání na popruh se suchým zipem elastické šňůrky pohodlná vnitřní stélka gumová podrážka vyrobeno iz recyklovaných materiálů

BeLenka Zimní barefoot boty Be Lenka Winter 3.0 - Walnut Brown Velikost: 44
4 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Materiály: Svršek: kůže Podšívka: merino vlna / vodoodpudivá membrána Podrážka: guma (DeepGrip) Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + merino vlna) Výroba: Portugalskobarefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela přírodakůže prvotřídní kvalityvlněná podšívka se skvělými termoregulačními vlastnostmi ochrání Vaše nohy před chladempodešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchvodoodpudivá membrána mezi kůží a vlnou zabezpečí, že Vaše nohy zůstanu v suchu a teplevodoodpudivá kůže zabraňuje průniku vlhkosti do obuvi, pro větší efekt použijte impregnacidůmyslně umístěné háčky pro ještě praktičtější obouváníVýhody barefoot bot:ultra flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaprostorná špička pro Vaše prstylehká obuvTyp obuvi: vycházková obuv

MERRELL-Accentor 3 Sport Mid GTX black/tangerine Černá 43
2 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MERRELL-Accentor 3 Sport Mid GTX black/tangerine Černá 43
2 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Merrell. Pánské trekingové boty jsou vysoce funkční, a proto jako stvořené pro turistické expedice. Silnou stránkou outdoorových bot je GORE-TEX® membrána, která zajistí nepromokavost a spolehlivou prodyšnost. Pánské trekové boty mají posílenou špičku a patu dodatečným materiálem pro vyšší stupeň ochrany chodidla. Svršek z kombinace syntetické kůže a síťoviny je zárukou velmi dobré cirkulace vzduchu. Šňůrky jsou 100% recyklovány, meshový jazyk zase ochrání před vniknutím nečistot dovnitř. Trekingová obuv Merrell má vyjímatelnou tvarovatelnou stélku z EVA materiálu. Technologie Merrell Air Cushion v patě tlumí nárazy a dodává stabilitu. Plusem je mezipodešev, která poskytuje odpružení, tlumení a absorbuje nárazy. Pryžová členitá podrážka zajistí přilnavost a trakci i na mokrém a náročném terénu. Černé boty pro pány jsou ideální pro trekking, kempování a outdoorová dobrodružství. Detaily produktu: prodyšný svršek ze syntetické kůže a síťoviny vyšší střih pro stabilitu nepromokavá membrána Gore-Tex 100% recyklované šňůrky vyjímatelná a pohodlná EVA stélka zpevněná gumová špička technologie Merrell Air Cushion v patě tlumí nárazy a dodává stabilitu tvarovaná nylonová klenba lehká mezipodešev z EVA pěny pro stabilitu a pohodlí přilnavá gumová podrážka s výbornou trakcí

SMETANOVÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5476 Velikost: M
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SMETANOVÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5476 Velikost: M
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka717375Od podpaží k podpaží535557Rukáv od krku757677Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

PÁNSKÁ ČERNÁ TEPLÁKOVÁ SOUPRAVA BEZ POTISKU AX0138 Velikost: L
967 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
PÁNSKÁ ČERNÁ TEPLÁKOVÁ SOUPRAVA BEZ POTISKU AX0138 Velikost: L
967 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Rozměry v cm MLXL2XLDélka topu67697173Prsa52545658Rukáv od podpaží53545556Rukáv od ramene80828486Pas33363940Vnější délka nohavice101105106107Orientace v tabulce velikostíprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavu.chcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěma.

ADIDAS-Adilette Aqua U core black/core black/core black Černá 42
460 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Adilette Aqua U core black/core black/core black Černá 42
460 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pantofle značky adidas. Černé pantofle osloví trendy vzhledem, který je doplněn o logo adidas v černé barvě. Adidas pantofle s měkkou stélkou poskytnou skvělé pohodlí při nošení. Mezipodrážce s pěnou Cloudfoam zaručí optimální odpružení. Protiskluzová úprava podrážky zajistí bezpečný krok i na mokrém povrchu. Pantofle pro dámy i pány jsou nejlepší volbou k bazénu, na dovolenou či na pláž. Hodí se k plavkám, ke kraťasům ik letním šatům. Chcete-li zpestřit svůj letní outfit, značkové pantofle adidas jsou tou správnou volbou pro Vás. Poznámka: U těchto pantoflí si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 38, objednejte si velikost 39. Detaily produktu: značkové pantofle tři pruhy adidas polstrovaná stélka mezipodešev s Cloudfoam protiskluzová úprava podrážky super na dovolenou i do wellness centra

UNDER ARMOUR-UA Machina Storm black/black/pink shock Černá 44
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
UNDER ARMOUR-UA Machina Storm black/black/pink shock Černá 44
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Běžecké boty zaujmou originálním vzhledem. Černé tenisky na běh s růžovými a fialovými prvky jsou nice to have obuví, která potěší všechny běžce. Svršek běžeckých botasek pro pány má vodě odolnou povrchovou úpravu UA Storm. Tvarovaná vložka se postará o komfort při běhání. Technologie UA HOVR™ je zárukou skvělého odpružení a návratu energie. Pánské běžecké tenisky jsou také díky aerodynamickému designu paty podporou při běhu. Silnou stránkou pánských botasek na běh je, že je umíte spárovat s mobilní aplikací MAPMYRUN, podle které umíte jednoduše a spolehlivě zanalyzovat svůj běh a cíle. Je to cesta, jak můžete zlepšovat své výkony. Link ke stažení aplikace: https://www.mapmyrun.com/ Detaily produktu: UA MAPMYRUN™: sleduje a analyzuje vaše běžecké metriky, aby se z vás stal lepší běžec Svršek upravený technologií UA Storm odpuzuje vodu bez obětování prodyšnosti Aerodynamický design paty pro podporu bez jakýchkoli přebytečných vrstev nebo objemu 3D tvarovaná vložka Citlivé odpružení UA HOVR™ snižuje náraz a vrací energii Přilnavá podrážka pro odolnost s výbornou trakcí Reflexní prvky pro lepší viditelnost při slabém osvětlení

Tommy Hilfiger pánský tmavě modrý svetr - XXL (DW5)
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tommy Hilfiger pánský tmavě modrý svetr - XXL (DW5)
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánský tmavě modrý svetr od Tommy Hilfiger.Materiál: 100% bavlna.Střih: Regular Fit.

Screen Glass Samsung S711 Galaxy S23 FE na zadní fotoaparát 1031832
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tvrzené sklo na zadní fotoaparát pro Samsung S711 Galaxy S23 FE Ochranné tvrzené sklo dokonale padne na zadní fotoaparát vašeho mobilního telefonu a ochrání ho před poškrábáním a prasklinami. Není nic horšího, než mít u fotoaparátu svého mobilního telefonu poškrábanou nebo jinak poničenou právě čočku objektivu - kvalita fotek je rázem během jedné menší nehody ohrožena.    Ochranné tvrzené sklo je téměř neviditelné a nemusíte se bát, že po jeho aplikaci zůstanou pod ochrannou vrstvou bubliny nebo fleky. Ochranné sklo je vyrobeno ze speciálního tvrzeného skla o tloušťce pouhých 0,3 mm, které ochrání čočku objektivu před rozbitím při pádu telefonu a před poškrábáním při běžném používání. Tvrzené sklo je zcela transparentní bez filtrů, takže po jeho aplikaci není dotčena viditelnost původního skla na čočce a nijak neovlivní kvalitu vašich fotografií.    Kompatibilita: Samsung S711 Galaxy S23 FE Barva: transparentní čirá

McDavid 7963 HEX Tank Shirt/3-Pad triko s chrániči
1 980 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
McDavid 7963 HEX Tank Shirt/3-Pad triko s chrániči
1 980 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Triko bez rukávu McDavid HEX® Tank Shirt / 3-Pad je vybavené originálními chrániči HEX® z dílny McDavid, ve kterých je tato značka absolutním světovým lídrem. Jsou umístěné v oblasti žeber a páteře, dokonale se přizpůsobí vašemu tělu a nebrání v pohybu. Tvoří je pěna o síle 9 mm. Velice příjemný a dobře odvětraný materiál trika udržuje hráče po celou dobu v suchu a pohodlí. Navíc je navržené tak, aby sedělo pod basketbalový dres. Využít lze samozřejmě i pro ostatní kontaktní sporty – házenou, volejbal, fotbal, ragby a další.9 mm pěnové chrániče HEX®chrániče jsou v oblasti žeber a páteřehDC technologie pro dokonalý odvod potu z tělapříjemný prodyšný elastický materiál, ploché švyhodí se pro basket, fotbal, volejbal, házenou a další kontaktní sportymateriál: 84% polyester 16% spandex, polyethylenová pěna

Kotníkové boty s teplou podšívkou
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kotníkové boty s teplou podšívkou
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Proplujte zimou v teplých a stylových kotníčkových botách. Svrchní část s efektními sklady, horní část boty je ohrnutá. Vnitřní zip. Pevný opatek. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte. Na koženou useň pravidelně používejte speciální kartáček.

Volnočasové sneakers se síťovinou a pružnými tkaničkami
1 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Volnočasové sneakers se síťovinou a pružnými tkaničkami
1 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Lehoučké, pružné a pohodlné, to jsou volnočasové sneakers se síťovinou a pružnými tkaničkami. Pružný svršek pro optimální pohodlí. Pružné tkaničky se stopery pro snadné obutí. Svršek se síťovanými vsadkami pro prodyšnost chodidla. Vzadu poutko pro snadné obutí. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

GEOX Kotníkové šněrovací boty Catria zn. Geox, kůže
4 155 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
GEOX Kotníkové šněrovací boty Catria zn. Geox, kůže
4 155 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pro dokonalý městský vzhled tu jsou kotníkové šněrovací boty z kvalitní kůže a s podpisem zn. Geox. Maximálně pohodlné. Kotníkové boty Catria zn. Geox. Tkaničky pro nastavení na míru. Vyjímatelná stélka. Prodyšné. Tlumí nárazy pro došlapu. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

TEDDY SMITH Tenisky s tkaničkami a vsadkami, 71871
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TEDDY SMITH Tenisky s tkaničkami a vsadkami, 71871
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Naším favoritem v městské obuvi jsou tenisky s tkaničkami a kontrastními vsadkami s podpisem zn. Teddy Smith. Plochá protiskluzová podrážka. Tkaničky. Na vnější straně potisk loga. Nášivka Teddy Smith na jazyku. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Pohodlné pánské bačkory
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Pohodlné pánské bačkory
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Skvělý poměr kvalita/cena, to jsou klasické bačkory s hřejivou podšívkou. Pohodlné a lehoučké. Jemný vnitřek. Vyrobeno ve Francii.

Kožené kozačky s plisováním s hřejivou podšívkou
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kožené kozačky s plisováním s hřejivou podšívkou
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

V klasickém stylu, který nevyjde několik sezón z módy, s jemnou hřejivou podšívkou - polokozačky na malém podpatku elegantně doplní každý Váš outfit. Z kvalitní pravé kůže. Stylový efekt skladů. Hřejivá podšívka ve vzhledu kožešiny. Kožená prodyšná stélka. Na vnitřní straně zip. Pevný opatek. Poutko pro obutí. Protiskluzová podrážka. Nízký podpatek. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

WOJTYLKO-Nance black Černá 25
870 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
WOJTYLKO-Nance black Černá 25
870 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dívčí obuv značky Wojtylko. Dětské boty mají pěkný dívčí design s lesklým svrškem. Vyšší střih poskytne ochranu v chladných dnech, stejně jako vnitřek z umělého kožíšku. Černé lakovky pro dívky mají vázání na tkaničky i zapínání na zip z vnitřní strany. Děti si tak sami mohou vybrat způsob obouvání a zouvání. Dětské boty na zimu mají členitou podrážku, která poskytne stabilitu i na mokrém povrchu. Černé boty pro dívky jsou vhodné pro každodenní nošení v zimě. Do školy, školky či ve volném čase. Zimní boty potěší všechny mladé parádnice. Detaily produktu: boty na zimu pro dívky dívčí design s lesklým svrškem vyšší střih hřejivý vnitřek z umělé kožešiny vázání na šňůrky vpředu zapínání na zip z boku členitá protiskluzová podrážka Velikostní tabulka: Velikost 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Délka vnitřní stélky v cm 13 13,5 14 14,5 15,5 16,2 16,8 17,5 18 18,7

Dívčí bačkory Fischer Melly 542242 Unicorn Velikost: 30
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dívčí bačkory Fischer Melly 542242 Unicorn Velikost: 30
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Třpytivé dívčí baleríny Fischer 542242 v světle modré barvě s obrázkem unicorna. Podšívka je z růžového, bavlněného froté. Bačkory jsou velmi ohebné všemi směry, mají zpevněný opatek a nevyjímatelnou vnitřní stélku s měkkou textilní nášlapnou výplní. Podrážka je v šedé barvě s mírným vzorkem. Bačkory nezanechávají šmouhy na podlaze, jsou tedy vhodné do školy i školky. V přední i zadní části je podrážka vyvýšená a chrání tak proti okopu. Svojí šířkou jsou vhodné na úzkou nohu.  - Sednou na: úzké nožky, které se nerozšiřují v prstové části, vhodné na normální nárt, výrobce uvádí úzkou šířku: weite S- Zapínání: na suchý zip - přizpůsobení dle potřeby- Opatek: zpevněný- Podrážka: lepená, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop pod patou- Stélka: nevyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, s měkkým Soft nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:25 - 16,0 cm26 - 16,6 cm27 - 17,3 cm28 - 17,9 cm29 - 18,2 cm30 - 19,0 cm31 - 19,8 cm32 - 20,4 cm33 - 21,0 cm34 - 21,8 cm35 - 22,8 cm36 - 23,4 cm

Sportovní sandály na suchý zip, kůže s certifikátem LWG
1 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sportovní sandály na suchý zip, kůže s certifikátem LWG
1 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Sportovní sandály jsou skvělé i do města! Maximálně pohodlné a měkké, s praktickým zapínáním na suchý zip. Přizpůsobí se každému chodidlu. Z pravé kůže pro výjimečné pohodlí. Kožené stélka pro podporu nožní klenby. Široké zapínání na suchý zip pro přizpůsobení se na míru. Snadné a rychlé obutí. Na svršku pásky a kovová spona ve tvaru trojúhelníku. Klínový podpatek. Bílá protiskluzová podrážka. Tyto sandály jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Jonap B22 SV růžová tisk Velikost: 30
1 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Jonap B22 SV růžová tisk Velikost: 30
1 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Celoroční barefoot boty nižšího střihu Jonap B22 v růžové barvě se třpytkami budou ideální na jaro.Svršek z broušené kůže je odolný vůči oděrkám. Ochrana proti okopu z pogumované kůže zvyšuje odolnost bot při dětském dovádění. Praktické zapínání na suché zipy umožní dostatečnou regulaci v oblasti nártu a kotníku. K tomu reflexní prvek na pásku pro lepší viditelnost.Boty jsou celkově díky měkké podrážce velmi pohodlné a ohebné ve všech směrech - podélně i příčně. Jejich anatomické zpracování maximálně respektuje tvar nohy - zejména v přední části -  jsou tedy vhodné i pro dominantní palce a na ploutvičkovitý tvar nohou. Podšívka je textilní a zároveň krásně měkká pro větší komfort při nošení. Boty mají vyjímatelnou stélku z paměťové pěny s příjemným textilním nášlapem. V oblasti paty je výztuha pro podporu správného postavení a zabránění k tzv. "sešmajdání" boty. Praktická měkká podrážka, ohebná všemi směry, vyrobena z odolnější pryže pro větší výdrž. Na jazyku je poutko, kterým lze suchý zip protáhnout a zabrání tak shrnování jazyku do boty při obouvání.Péče: boty doporučujeme před prvním použitím naimpregnovat impregnací ve spreji. Budou tak odolnější vodě i špíně. - Sednou na: širší nožky, dominantní palec, ploutvičky, nižší až normální nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby, reflexní prvky- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: ohebná, měkká ve všech směrech - podélně i příčně- Jazyk: přišitý ve spodní části s praktickým poutkem na horní velcro pásek, aby jazyk neputoval v botě a neshrnoval se při obouvání do boty- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s textilním nášlapem, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže (velur), podšívka - textil, stélka - pěnová s textilním nášlapem, podrážka - gumaVelikost - délka x šířka boty:20 - 13,0 cm x 6,0 cm21 - 13,8 cm x 6,2 cm22 - 14,4 cm x 6,3 cm23 - 14,9 cm x 6,4 cm24 - 15,8 cm x 6,7 cm25 - 16,4 cm x 6,9 cm26 - 17,1 cm x 7,1 cm27 - 17,7 cm x 7,3 cm28 - 18,4 cm x 7,5 cm29 - 18,9 cm x 7,7 cm30 - 19,7 cm x 7,9 cm 

Obuv "Anna" s hadím potiskem
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Obuv "Anna" s hadím potiskem
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Měkké jako velur s módním hadím potiskem, hřejivě podšité a velmi pohodlné. Tyto elegantní boty z Itálie Vám zajistí maximální pohodlí v chladném období. Nesundáte si je ani doma. Podpatek cca 4 cm. Se širokým páskem na suchý zip pro snadné nazouvání.

Tecnica Magma 2.0 S MID GTX Ms 005 turned grey/green produkt
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tecnica Magma 2.0 S MID GTX Ms 005 turned grey/green produkt
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

ADIDAS-Terrex Agravic Flow 2.0 impact orange/core black/coral Oranžová 47 1/3
2 900 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské trailové boty ve výrazném barevném provedení upoutají na první pohled svým designem a potěší funkčností. Svršek těchto tenisek na trail má bezešvé vrstvy. Obsahuje vysokofunkční přízi s minimálně 50% podílem vlákna Parley Ocean Plastic, které pochází z upcyklovaného plastového odpadu. Zbývajících 50% tvoří recyklovaný polyester. Konstrukce tenisek na běh je lehká a přizpůsobivá a její výhodou je také zpevněná pata a špička. Trailová obuv má klasický střih, který dobře sedí a vázání na tkaničky. Tenisky adidas disponují tlumením Lightstrike, díky kterému nepocítíte žádné nárazy při běhu po nezpevněném terénu. Mají lehkou a pohodlnou mezipodešev s vynikající odezvou, která Vám zajistí pohodlí i na tvrdém terénu. Výhodou je podrážka z gumy Continental™, která poskytne výjimečnou přilnavost na mokrém i suchém a nerovném povrchu a zajistí ochranu před skalami. Adidas Terrex pánské se jistě stanou Vaším oblíbeným kouskem do technického terénu. Tyto trailové běžecké tenisky adidas zvládnou vše, na co si pomyslíte. Detaily produktu: trailová obuv adidas klasický střih lehká konstrukce odolný bezešvý svršek z recyklované příze a polyesteru prodyšné zpevněná pata a špička vázání na šňůrky tlumení Lightstrike lehká a pohodlná mezipodešev zpevňující konstrukce Promoderator podrážka z gumy Continental™ s výbornou trakcí

Dámská kotníková obuv RIEKER Z5723-60 béžová W3
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER Z5723-60 béžová W3
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tyto teploučké dámské kotníkové botky od firmy RIEKER prostě musíte mít. Pokud Vás nezaujme na první pohled kovová aplikace na straně, tak to bude určitě bílé prošití společně s lemem na podešvi. Na béžovém matném materiálu je nad patou umístěné logo značky, které decentně zjemní vzhled obuvi. Kožešinová podšívka, funkční zip a Antistress technologie, Vám zaručí maximální komfort a pohodlí pro celodenní nošení. Touto skvělou botičkou určitě neprohloupíte, v každém šatníku se totiž najdou kousky, které k nim uplatníte. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Dámská kabelka RIEKER H1504-60 béžová S3
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dámská kabelka RIEKER H1504-60 béžová S3
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská kabelka značky Rieker světlé barvy zdobená originální aplikací přední části a ozdobným přívěskem. Hlavní úložný prostor je uzavíratelný na zip, po jeho rozepnutí uvnitř najdeme dvě malé kapsičky. Tento model je vybaven dvěma pevnými popruhy pro nošení v ruce a jedním delším popruhem, který lze odepnout. Tato kabelka bude vhodná do práce nebo na kávu s přáteli. Rozměry cca: V 28,5 cm x Š 39 cm Vnitřní uspořádání: kabelka není dělená. Kabelka má délkově nastavitelný popruh, který lze odepnout.

SVĚTLE MODRÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5693 Velikost: S
912 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SVĚTLE MODRÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5693 Velikost: S
912 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tabulka velikostí SMLXL2XLCelková délka6768727375Od podpaží k podpaží4749515455Rukáv od krku7475767779Rukáv od podpaží4950505051Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

HOKA ONE ONE-Clifton 9 dusk/pink twilight Modrá 42
2 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
HOKA ONE ONE-Clifton 9 dusk/pink twilight Modrá 42
2 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky Hoka One One. Běžecké tenisky v moderním barevném designu přesvědčí i náročné běžce svou funkčností. Botasky na běhání jsou vyrobeny z odolných materiálů. Model Clifton patří mezi oblíbené modely značky Hoka, o čemž svědčí i devátá série tohoto modelu. Výhodou dámských běžeckých bot Hoka je jejich nízká hmotnost. Jejich prodyšný svršek ze síťoviny je zárukou spolehlivé ventilace pro vaše nohy. Značkové boty na běh mají klasické vázání, které skvěle fixuje nohu v botě. K pohodlí přispívá také polstrovaný límec bot a jazyka. Prodloužená pata vzadu Vám usnadní obouvání. Běžecké botasky pro dámy se vyznačují mezipodešví z EVA pěny, která odpovídá za tlumení a příjemný pocit během běhu. Tenisky pro běh Hoka disponují konstrukcí Meta-Rocker, která podporuje přirozený pohyb a stabilitu v jednom. Podrážka běžecké obuvi má výbornou přilnavost a trakci. Detaily produktu: běžecké tenisky pro dámy moderní design lehká konstrukce prodyšný svršek vázání na šňůrky měkká konstrukce jazyka pohodlné polstrování límce boty prodloužená pata pomáhá při obouvání a vyzvání mezipodešev z EVA pěny konstrukce Meta-Rocker podporuje přirozený pohyb podrážka s výbornou trakcí a přilnavostí

Screen Glass Samsung S928 Galaxy S24 Ultra Tactical Shield 5D Full Glue Black 1032805
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tvrzené sklo Tactical Shield 5D pro Samsung S928 Galaxy S24 Ultra Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Prémiové sklo Tactical Glass Shield 5D je tou nejlepší ochranou pro displej vašeho mobilního telefonu, neboť chrání i  zahnuté okraje displeje a má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne k obrazovce, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny. Sklo je tenké pouhých 0,33 mm, takže je na displeji prakticky nerozeznatelné, ale přitom dostatečně pevné. Toto tvrzené sklo poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce a nezkresluje barvy. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky. Součástí balení je alkoholový ubrousek pro vyčistění a odmaštění displeje, hadřík z mikrovlákna pro perfektní vyleštění před instalací a i následně při používání telefonu s již nalepeným sklem.     Kompatibilita: Samsung S928 Galaxy S24 Ultra Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,33 mm Obsah balení: tvrzené sklo Tactical, alkoholový ubrousek pro dokonalé vyčištění displeje, hadřík z mikrovlákna, samolepky pro pohodlnou instalaci skla