Ardon Softshellová obuv TWIST - Černá | 36
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ardon Softshellová obuv TWIST - Černá | 36
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Softshellová obuv TWIST - Černá | 36 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Boční ochranné lišty Subaru Legacy 2009-2014 (sedan)
820 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Boční ochranné lišty Subaru Legacy 2009-2014 (sedan)
820 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Subaru Legacy.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ochranná lišta hrany kufru Mazda CX-5 2017- (tmavá, chrom)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Mazda CX-5 2017- (tmavá, chrom)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Mazda CX-5 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel IDRIS Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Monolith 09
22 769 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

MycoMedica Zaječí sirup 200 ml
214 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MycoMedica Zaječí sirup 200 ml
214 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

MycoMedica Zajačí sirupBylinky umí doslova zázraky. Když je správně zkombinujete a navíc přidáte extrakty z vitálních hub, můžete pozitivně podpořit dětský organismus a to čistě přírodní cestou. Řada dětských sirupů MycoMedica je koncipována tak, aby pomáhala harmonizovat různé nerovnováhy dětského organismu. Tradiční čínská medicína pomáhá jak dospělým, tak i dětem. Už po tisíce let. Využívá tradičních receptur, které při výrobě sirupů respektujeme i my.Zaječí sirup vychází z receptu tradiční čínské medicíny Xiao Chai Hu Tang.Zaječí sirup je svým složením primárně zaměřený na disharmonie organismu, které se projevují střídáním horečky a zimnice. Podle tradiční čínské medicíny harmonizuje Shao Yang (dráhy vedoucí kolem ucha) a podporuje Zheng Qi (řádnou energii). Jeho užití je velmi široké. Je vhodný u všech vleklých a vracejících se nerovnováh. Typickým příkladem je to, čemu čínská medicína říká Fu Xie (skrytý patogen). Díky obsaženému ženšenu posiluje přirozenou obranyschopnost a má schopnost vypuzovat Fu Xie (skrytý patogen).

Boční ochranné lišty Toyota Yaris 2020-
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Boční ochranné lišty Toyota Yaris 2020-
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Toyota Yaris.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Spigen Alm Full Cover ochranné sklo na iPhone 7/8/SE 2020, černé (AGL01294)
379 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné sklo od společnosti Spigen je zárukou vysoké kvality a díky revolučnímu způsobu instalace zvládne aplikaci skla každý.Sklo poskytuje vylepšenou ochranu před poškrábáním, které je nejčastěji způsobeno ťukáním na displej nebo jinými tvrdými předměty. Dokonale chrání zařízení i proti pádům. Je vyrobeno ze zesíleného tvrzeného skla o tloušťce 0,3 mm. Sklo má tvrdost 9H a je vysoce odolné vůči poškrábání i ostrými předměty. Kromě zaručené ochrany sklo poskytuje ochranu i proti otiskům prstů a to díky speciálnímu nano povlaku. Zakřivené okraje skla se dokonale přizpůsobí zakřivení obrazovky.Sklo je zajištěno montážním rámem, díky kterému instalace bude jednodušší než kdykoli předtím.Díky jednoduchému aplikačnímu nástroji zvládne aplikaci každý a to s dokonalou přesností. Vlastnosti: • Revoluční způsob instalace• Speciální 3D technologie• Sklo pokrývá celý displej• Vyrobeno z kvalitního tvrzeného skla s tvrdostí 9H• Nano povlak usnadňuje odstranění skvrn a otisků prstů z obrazovky• Hladký na dotek, nezasahuje do dotykového displeje• Aplikační sada zaručuje snadnou a rychlou instalaci• Case Friendly sklo, což znamená, že je kompatibilní s většinou ochranných pouzder• Tloušťka skla pouze 0,3 mm Způsob instalace: • Důkladně očistěte povrch displeje od mastných skvrn a prachu• Vyleštěte displej pomocí suché stěrky• Na přední část telefonu položte rám se sklem• Složte rám i ochrannou fólii a zbavte se vzduchových bublin• Pořádně vyhlaďte povrch krouživými pohyby tak, aby lepicí vrstva co nejvíce přilnula k displeji

Affinage System Blonde Anti-Yellow Shampoo 275ml - Šampon na potlačení žlutého pigmentu
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezsulfátový tónovací šampon významně podporuje oživení nevýrazných vlasů. Díky šetrnému složení s nízkým pH odstraní nečistoty, fialové barvicí pigmenty se pak postarají o neutralizaci nežádoucích žlutých tónů a chrání barvu před tvorbou teplých, mosazných odstínů. Šampon dále zvyšuje lesk, rozjasňuje blond odstíny a bílým a šedivým vlasům dodává stříbrný nádech. Obsahuje UV filtr. Použití: Šampon důkladně vmasírujte do vlasů, opláchněte a následně proces zopakujte. Napoprvé jsou z vlasů odstraněny nečistoty, druhé mytí vlasy ošetří. Pro zvýšení účinku doporučujeme použití kondicionéru a masky ze stejné řady Cool Blond. AFFINAGEV roce 1996 společnost International Hair Cosmetics Ltd. UK vytvořila a uvedla na trh prémiovou značku péče o vlasy AFFINAGE. Značka AFFINAGE, která vznikla jako řada trvalých barev vlasů, rychle rostla a zahrnovala tónovaní a módní barvy, speciální světelné systémy, melíry, šampony, kondicionéry a stylingové výrobky, které byly nadšeně přijaty spotřebiteli a kadeřnickým průmyslem.Dnes je AFFINAGE prodávána po celé Evropě, na Středním východě, v Africe a v Americe. Značku AFFINAGE prodává skupina společností International Hair Cosmetics Ltd. ve Velké Británii.

​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos MAGNUS černá 43
1 791 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos MAGNUS černá 43
1 791 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

MAGNUS je pro ty, kteří zanechají v kuchyni krev a pot a na talíři své srdce a pasii. Poskytuje bezpečnost a skvělý komfort. Antistatická obuv vyrobena z materiálu EVA je díky zesílené karbonové špičce odolná vůči tlaku až 1500 kg! Magnus má exkluzivní technologii podrážky X-Cell ™ System a novou pohodlnou stélku, čímž je dosaženo vysoký komfort nošení a přizpůsobení Vaší chůzi. Mají protiskluzovou podrážku.

Salomon RX Slide 5.0 W 41 1/3 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salomon RX Slide 5.0 W 41 1/3 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámské relaxační pantofle Salomon RX Slide 5.0 W. Před a po dlouhém výletě či rychlém závodě vaše nohy potřebují maximální pohodlí, odpočinek a relaxaci. Proto jsme vytvořili botu RX Slide 5.0 W, která pomáhá snižovat svalovou únavu. Nový EndoFit™ vyvinutý našimi biomechanickými odborníky obepne pohodlně nohu a drží ji na místě, aby omezil nadměrné namáhání svalů a zajistil tak potřebnou úlevu. Tento model je z rychleschnoucího materiálu a díky jednoduchému obouvání jej lze použít ik vodě. Boty vhodné k přezutí před a po závodě Maximální pohodlí Energy Cell Contagrip® MD Vysoce funkční EVA pena zajišťující tlumení nárazů Hmotnost: 182 g Drop: 6 mm Výška mezipodrážky: 21 mm pata / 15 mm špička

Bellatex Ústní bavlněná rouška UNI šedá - děti do 12 let, S
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bellatex Ústní bavlněná rouška UNI šedá - děti do 12 let, S
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Roušku tvoří dvě vrstvy bavlny, mezi které lze vložit nanovlákenný filtr. Rouška chrání před šířením virů a infekcí. Bavlněná rouška je opakovatelně použitelná, díky kvalitnímu materiálu ji můžete bez problému vyprat.

Calvin Klein pánský modrý svetr - XXL (PCK)
1 992 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Calvin Klein pánský modrý svetr - XXL (PCK)
1 992 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánský modrý svetr od Calvin Klein.Svetr má na přední straně malé vyšité logo.Materiál: 100% bavlna.Střih: Regular fit.

Kolekce pohádkových čajů BIO
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kolekce pohádkových čajů BIO
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kolekce pohádkových čajů pro děti obsahuje mix 6 druhů ovocných a bylinných čajů v bio kvalitě. Složení čajů schválila Česká pediatrická společnost. Jsou vhodné pro děti od ukončeného 9. měsíce věku. Součástí balení je omalovánka. Obsah: 30 sáčků. Příprava: 1 nálevový sáček zalijte 250 ml vroucí vody a nechte 10 – 15 vyluhovat.   Složení: Čaj DÝCHACÍ CESTY S HEŘMÁNKEM: bio sléz nať (25 %), bio šípek plod, bio heřmánek květ (25 %), bio anýz plod, bio proskurník kořen (9 %), bio lékořice kořen. Čaj JAHODOVÝ SE SMETANOU: bio šípek plod, bio ibišek květ, bio rakytník plod, bio ostružník list, bio jahodník list, bio jahoda plod (5 %), přírodní aroma, bio anýz plod, přírodní aroma (1 %). Čaj LESNÍ SMĚS S MALINOU: bio šípek plod, bio ibišek květ, bio rakytník plod, bio ostružiník list (10 %), přírodní aroma, bio jahodník list (5 %), bio máta nať, bio lékořice kořen, bio malina plod (2 %), bio borůvka plod (1 %). Čaj NA IMUNITU S JAHODNÍKEM: bio šípek plod (25 %), bio rakytník plod (10 %), bio ibišek květ, bio heřmánek květ (10 %), bio ostružiník list, bio jahodník list (10 %), bio máta nať (8 %), bio černý rybíz plod, bio lékořice kořen, bio měsíček květ. Čaj PRŮDUŠKOVÝ S JITROCELEM: bio jitrocel list (30 %), bio šípek plod (25 %), bio anýz plod, bio rakytník plod (15 %), bio mateřídouška nať (5 %), bio máte nať. Čaj ZAHRADNÍ SMĚS S MEDUŇKOU: bio jablko plod (24 %), bio ibišek květ, bio rakytník plod (15 %), bio ostružiník list, bio meduňka nať (10 %), přírodní aroma, bio třešeň plod (5 %), bio černý rybíz plod (5 %), bio anýz plod, bio skořice kůra.  

Signal Kovová postel BIRMA 90 x 200 cm černá
3 958 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Signal Kovová postel BIRMA 90 x 200 cm černá
3 958 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Hledáte-li postel s vyšší nosností, kovové postele jsou samozřejmostí. Rošty zapadají do rámu přesně a mají i odolnější materiál. V nabídce však nenajdete jen maskulinné kousky, ale také kovové postele s jemnými, romantickými detaily.kovová postelbarva: černározměry:délka: 208 cm šířka: 96 cm rozměr ležací plochy: 90 x 200 cm výška čela: 100 cm výška od země: 30 cm výška přední části: 90 cm tloušťka nosné části: 5 cm produkt se dodává bez matrace

Adidas Tensaur K S24036 dětské tenisky
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas Tensaur K S24036 dětské tenisky
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tyto tenisky adidas dětem dopřejí pohodlí po celý den. Odolná konstrukce a jednobarevná gumová podešev zaručí spolehlivé zpevnění. Svršek ze syntetického materiáluodolná konstrukcetextilní podšívkanebarvící gumová podešev

Adidas VS PACE FY8558 M pánské tenisky
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas VS PACE FY8558 M pánské tenisky
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánské volnočasové tenisky se syntetickým svrškem. Gumová podešev.

American Club HL-39-21 modro růžové dětské zimní boty
860 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
American Club HL-39-21 modro růžové dětské zimní boty
860 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská zimní vycházková kotníčková obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže v kombinaci se softshellovým materiálem a membránou WATERPROOF. Vnitřní část obuvi je vybavena penovou izolací s jemným textilním kožíškem.REFLEXNÍ PRVKY - Obuv je vybavena reflexními prvky. Při snížené viditelnosti tak budete viditelnosti lépe viditelní ve světlech reflektorů, což zvýší bezpečnost Vás a Vašich dětí.TRIPLETEX - speciální materiál s membránou, která zamezuje proniknutí vody dovnitř a přitom odvádí vlhkost od nohy pryč. Tím udrží chodidlo v suchu a teple.Váha jednoho páru: 648 gDětské zimní kotníčkové zimní boty.Barva: Modrá/růžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 15 cmPodpatek: 2 cm

Bennon TERENNO Low
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bennon TERENNO Low
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nižší celokožená trekingová obuv vybavená voděodolnou membránou REGI-TEX® a celopryžovou podešví Vibram®. Ochrana špice zabraňuje poškození vrchové lícové usně Crazy Horse. Díky použitým kvalitním komponentům a materiálům je obuv v terénu stabilní a odolná vůči nepříznivým klimatickým vlivům a lze ji použít i pro náročnější horské túry. • vrchový materiál: Crazy horse hovězinová useň• podšívka: membrána REGI-TEX® + textilie sandwich MESH• stélka: ABSORBA• podešev: pryž Vibram® S1475• tužinka/planžeta: pryžový chránič špicestélka: ABSORBA - Antibakteriální, anatomicky tvarovaná stélka vhodná pro zátěžové pracovní použití i aktivní trávení volného času. Silná vrstva mikroporézního polyuretanu slouží jak k absorpci potu a udržení příznivého mikroklima uvnitř obuvi, tak k tlumení rázů při dlouhodobém nošení. Velmi snadno se myje a je velmi pohodlná.

Bennon FARMIS S3 Low obuv
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bennon FARMIS S3 Low obuv
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pohodlná, lehká a zároveň pevná a odolná polobotka farmářského typu vhodná pro všestranné využití při práci i volném čase. Obuv je vybavena kompozitní tužinkou a kevlarovou planžetou. • vrchový materiál: Crazy horse hovězinová useň hydrofobní• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: WARRIOR trojkomponentní anatomická stélka s odpružujícím prvkem v patě• podešev: PU/PU SPARTACUS• tužinka/planžeta: kompozit/kevlarNorma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC

Pro Touch Rebel IV 34 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pro Touch Rebel IV 34 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské volejbalové boty Pro Touch Rebel IV mají střih Kids Performance Fit a pohodlný řemínek s nízkým střihem, který váží pouhých 208 g.

Kotníkové boty na podpatku, se sametovou mašlí
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kotníkové boty na podpatku, se sametovou mašlí
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Jemné a ženské kotníkové boty se sametovou mašlí prodlouží siluetu a dodají elegantní vzhled. Svršek jemný na dotek. Na vnitřní straně zip pro rychlé obutí. Vzadu kovová zlatá očka se 2 plochými sametovými šňůrkami (s kovovými zlatými koncovkami) na zavázání. Pevný opatek. Zakulacená špička. Široký potažený podpatek. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky bez zavázání, černé
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky bez zavázání, černé
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Vzhled tenisek a pohodlí domácí obuvi, tyto černé tenisky se extra snadno kombinují! Rychle je obujete a při chůzi je ani necítíte. Z prodyšného textilu s ažurovým vzorem pro ideální odvětrání chodidla. Kopírují tvar chodidla. Kolem kotníku zesílený materiál pro lepší držení. Pěnová stélka. Vzadu poutko. Pružné a lehké. Bílá vzorovaná podrážka.

Life Extension Ashwagandha Extract 60 kapslí
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Life Extension Ashwagandha Extract 60 kapslí
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ashwagandha Extract od Life Extension je perfektní podpora pro psychické vypětí! Stručný přehled zdravotních výhod:Ashwagandha dokáže čelit stresu a má neuroprotektivní přínosy pro zdraví. Ashwagandha je navíc antioxidant, který dokáže vyhledávat a ničit volné radikály, které způsobují oxidační stres a hrají roli při předčasném stárnutí.#image:ashwagandazed.png#Proč to funguje:Chronický stres je tvrdý pro naše tělo i mysl. Mnoho degenerativních onemocnění a předčasné stárnutí souvisí s chronickým nervovým napětím [1]. Ashwagandha je exotická indická bylina, která prokázala uklidňující a neuroprotektivní účinky. Vědecké studie podpořily schopnost ashwagandhy zmírnit stres a chránit mozkové buňky před škodlivými účinky, které může stresující moderní život uvalit na naši mysl [1].Ashwagandha má také silné antioxidační vlastnosti, které hledají a ničí volné radikály, které se podílejí na stárnutí. Je zajímavé, že vědci zjistili, že dokáže čelit některým oxidačním škodám způsobeným nervovým napětím [2]. Proto se předpokládá, že ashwagandha přináší zlepšení blahobytu a zdravé vyhlídky u lidí [3,4]. Vědci také zjistili, že ashwagandha může podporovat regeneraci axonů a dendritů, složek nervových buněk, které podporují funkci nervového systému [6].Věda o produktu:Ashwagandha, nazývaná také Withania somnifera, je důležitá ajurvédská léčivá bylina, která se v Indii používá k úlevě od stresu po stovky let. Bylo prokázáno, že Ashwagandha uděluje neuroprotekci [7]. Vědci zjistili, že tento Ashwagandha hraje roli při zlepšování neurologické funkce tváří v tvář stresu [7].Klinická studie zjistila, že ashwagandha snížila hladinu stresového hormonu kortizolu až o 26%. Rovněž udržovala již normální hladinu cukru v krvi a lipidové profily. Účastníci studie, kteří dostávali standardizovaný extrakt z ashwagandhy, uváděli zlepšení energie, spánku a pohody, jakož i snížení únavy [8]. Výzkum dále ukazuje, že ashwagandha poskytuje neuroprotekci podporou regenerace axonů a dendritů, složek nervových buněk, které podporují funkci mozku a nervového systému [6,9,10].Doporučené dávkování: Užívejte jednu kapsli dvakrát denně na lačný žaludek nebo podle pokynů lékaře. Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou dávku. Pokud je vnější těsnění rozbité nebo poškozené, nenakupujte. Pokud podstupujete léčbu onemocnění nebo jste těhotná nebo kojíte, poraďte se nejprve se svým lékařem. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Skladujte těsně uzavřené na chladném a suchém místě.Odkazy na studie: Kiefer, Dale. June 2006 "Ashwagandha Stress Reduction, Neural Protection, and a Lot More from an Ancient Herb”, Life Extension, link: http://www.lifeextension.com/Magazine/2006/6/report_ashwa/Page-01, accessed August 3rd, 2017 J Ethnopharmacol. 2001 Jan;74(1):1-6. Phytomedicine. 2000 Dec;7(6):463-9. Molecules. 2009 Jul 3;14(7):2373-93. Life Extension 2017 Directory, p. 51 Br J Pharmacol. 2005 Apr;144(7):961-71. Stress Management. Alternative Stress Management Strategies. Available at: http://www.lifeextension.com/protocols/emotional-health/stress-management/page-02 Life Extension Unpublished study, 2005. Nutrigenesis, LLC. Eur J Neurosci. 2006 Mar;23(6):1417-26. Yakugaku Zasshi. 2008 Aug;128(8):1159-67 Nutriční hodnoty Life Extension Ashwagandha Extract 60 kapslí: 1 kapsle Sensoril® Ashwagandha (Withania somnifera) Extrakt (kořen a listy) [std. až 10% konjugáty s ethanolem a glykosidy (12,5 mg) a 32% oligosacharidy (40 mg)] 125 mg Složení:Extrakt Sensoril® ashwagandha, objemové činidlo (rýžová mouka), kapsle (rostlinná celulóza), protispékavé látky (maltodextrin, rostlinný stearát, oxid křemičitý).Bez GMOSensoril® je chráněn pod patenty USA č. 6 153 198 a 6 713 092 a je registrovanou ochrannou známkou společnosti Natreon, Inc.

Tommy Hilfiger pánský šedý svetr - XXL (P9W)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tommy Hilfiger pánský šedý svetr - XXL (P9W)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánský šedý svetr od Tommy Hilfiger.Materiál: 89% bavlna, 11% hedvábí.Střih: regular fit.

Dětské holínky Demar - TWISTER LUX 0406 B - červená Barva: Červená, Velikost: 30-31
429 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Vyjímatelné zateplení Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat bez vložky. Vyrobeno ze syntetického materiálu. Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Canis (CXS) Softshellová obuv CXS SPORT - Černá / zelená | 41
1 018 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Canis (CXS) Softshellová obuv CXS SPORT - Černá / zelená | 41
1 018 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Softshellová obuv CXS SPORT - Černá / zelená | 41 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 5 dní.

ELTAP Čalouněná postel RIVIA Boxsprings 90 x 200 cm Látka čalounění: Paros 05
12 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPModerní čalouněná postel, kde je každodenní vstávání radost díky výšce ložné části postele, která je 53 cm. Postel má moderní design a několik variant potahových látek. Postel je vyrobena z kombinace dřeva a LTD. velká výhoda výšky ložné části postele pro lehčí vstávání (53cm)matrace je tvořena pružinami Bonell + PUR pěna T2542matrace je oboustranná, hypoalergická o tvrdosti H3 (střední tvrdost) a její potah je možné prát na 40?C. Výška matrace je 20 cm.1x velký úložný prostor (otevírací)postel je čalouněná a je dodávána včetně matrace a topperurozměr spací plochy : 90 x 200 cmmožnost výběru z několika potahůRozměr:Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Boční ochranné lišty Škoda Enyaq iV 2021-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Boční ochranné lišty Škoda Enyaq iV 2021-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Škoda Enyaq iV.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí balení.

Postel LIMA bílá Halmar 120 x 200 cm
4 105 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel LIMA bílá Halmar 120 x 200 cm
4 105 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel LIMA v bílé barvě je vyrobena z laminované dřevotřísky. Postel nabízíme ve 2 velikostech: 90x200 cm a 120x200 cm.V ceně postele není rošt ani matrace. Doporučujeme k posteli zakoupit laťkový rošt LIMA a matraci POLARIS v odpovídající velikosti.Barva: bíláMateriál:laminovaná dřevotříska / ABS hranyVýběr rozměru zvolte prosím ve variantě produktu.Plocha lůžka 90 x 200 cm:šířka: 95 cm hloubka: 205 cmvýška: 70 cm Hmotnost: 34 kgPlocha lůžka 120 x 200 cm:šířka: 125 cm hloubka: 205 cmvýška: 70 cm Hmotnost: 41 kg Dodáváno v demontu.

Postel s úložným prostorem ELECTRA Signal 140 x 200 cm
15 332 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel s úložným prostorem ELECTRA Signal 140 x 200 cm
15 332 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Elegantní postel ELECTRA se hodí do každé moderní ložnice.Postel je čalouněná látkou s výrazným dekorativním prošíváním vysokého čela. Výhodou postele ELECTRA jsou úložné prostory ve formě čtyř šuplíků.Součástí postele je rám z pružinových lišt.Matrace není součástí!Barva: šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: látka / dřevoRozměry: šířka: 145 / 165 / 185 cmhloubka: 217 cmvýška: 111 cmvýška ložné plochy od země: 39 cmvýška bočnice: 30 cmvýška nožiček: 5 cmRozměry postelí:140 x 200 cm160 x 200 cm180 x 200 cmVýběr rozměru zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Dodáváno v demontu.

Postel MICHIGAN Kondela 160 x 200 cm
4 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel MICHIGAN Kondela 160 x 200 cm
4 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Elegantní postel MICHIGAN je vyrobena z kvalitní fóliované dřevotřísky v barevném provedení dub sonoma. Postel disponuje dvěma šuplíky a praktickou odkládací plochou. Postel je dodávána bez roštu a matrace. Barva:dub sonomaMateriál:DTD fóliovanáRozměry plochy na spaní: 90 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm Výběr rozměru zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Rozměry (plocha na spaní 90 x 200 cm):šířka: 94,5 cm hloubka: 205 cm výška: 75 cm výška pro rošt: 26 cmRozměry (plocha na spaní 140 x 200 cm):šířka: 144,5 cmhloubka: 205 cm výška: 75 cm výška pro rošt: 26 cmRozměry (plocha na spaní 160 x 200 cm):šířka: 164,5 cm hloubka: 205 cm výška: 75 cm výška pro rošt: 26 cmHmotnost: 38 / 53 / 56,5 kgNosnost:100 / 110 kgDodáváno v  demontu.

Sněhule Demar Lucky Graphite Velikost: 36
1 089 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sněhule Demar Lucky Graphite Velikost: 36
1 089 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zimní sněhule Demar Lucky Graphite s vyjímatelnou zateplenou vložkou z teplého filcu. Boty je tak možné pohodlně, rychle a účinně vysušit. Vrchní část z odolné pogumované textilie v antracitovém odstínu s vysokým leskem, spodní polovina z gumy. Možnost zatažení svršku tkaničkou proti padání sněhu.Vhodné do mokrého sněhu i bláta. Velmi teplá obuv, i ve velkých mrazech budou Vaše nohy v teple a suchu.Stélka je součástí zateplené vložky, sněhule tedy není možné nosit bez této zateplené vložky.Velikost - délka stélky:25/26 - 16,5 cm27/28 - 17,6 cm29/30 - 19,3 cm31/32 - 21,0 cm33/34 - 21,9 cm35 - 22,9 cm36 - 23,5 cm37 / 38 - 24,8 cm39 / 40 - 25,7 cm41/42 - 27,1 cm

Dětské zateplené holínky Coqui Rainy Collar Hero Velikost: 35
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dětské zateplené holínky Coqui Rainy Collar Hero Velikost: 35
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kvalitní dětské zateplené holínky Coqui Rainy Collar Hero v tmavě šedé barvě s žlutým stahovacím límcem na vrchu. Holínky jsou velmi ohebné a lehké, dětem se v nich tak příjemně chodí i běhá. Holínky jsou zateplené fleecem, a jsou tak vhodné na chladný podzim. Podrážka s neklouzavým vzorkem pro bezpečnější dětské skotační v mokru, v každém terénu.Díky stahování v horní části se dají přitáhnout okolo kalhot či nohou a nenacáká tak do nich voda ani z vrchu.Gumáky jsou vhodné na užší a normálně širokou dětskou nohu.Do velikosti 29 (včetně) mají gumáky obrázkové logo, od velikosti 30 výše mají pouze nápis Coqui - viz fotky v galerii.Velikost - vnitřní délka:24 - 14,5 cm25 - 15,1 cm26 - 15,9 cm27 - 16,6 cm28 - 17,4 cm29 - 18,0 cm30 - 18,5 cm31 - 19,2 cm32 - 20,0 cm33 - 20,8 cm34 - 21,5 cm35 - 22,2 cm

Zimní boty Primigi 8396411 s Gore-Tex Velikost: 29
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Zimní boty Primigi 8396411 s Gore-Tex Velikost: 29
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Elegatní zimní kozačky Primigi 8396411 v elegantní kombinaci tmavě antracitové barvy a jemného smetanového kožíšku. Při nazouvání není třeba rozepínat žádný zip, boty tak jsou vhodné i pro měnší holčičky.Kozačky mají stahovací gumičku s "olivkou" v přední části, díky které je můžete hezky přizpůsobit noze a lýtku. Uvnitř jsou celé zahalené do hřejivého kožíšku spolu s kvalitní membránou Gore-Tex - ideální kombinace do zimního období.- Sednou na: normální až široké nožky- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: stahovací gumička v přední části, pro přizpůsobení nožce, při nazouvání není potřeba nic rozepínat- Opatek: zpevněný- Podrážka: ohebná v přední části boty, velmi odolná, se zimním vzorkem, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, ze spodní strany hliník zajišťující izolaci, ohebná, textilní s kožíškem SLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - kožíšek -  textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:25 - 16,1 cm x 6,4 cm26 - 16,8 cm x 6,6 cm27 - 17,4 cm  x 6,8 cm28 - 18,0 cm x 7,0 cm 29 - 18,7 cm x 7,2 cm30 - 19,4 cm x 7,2 cm31 - 20,0 cm x 7,4 cm32 - 20,7 cm x 7,6 cm33 - 21,3 cm x 7,6 cm 34 - 22,0 cm x 7,7 cm 35 - 22,6 cm x 7,7 cm36 - 23,2 cm x 7,8 cm 37 - 23,8 cm x 8,0 cm38 - 24,5 cm x 8,2 cm39 - 25,0 cm x 8,2 cm 40 - 26,0 cm x 8,4 cm

Dětské gumáky Demar Stormer kačer Velikost: 30-31
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dětské gumáky Demar Stormer kačer Velikost: 30-31
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kvalitní dětské gumáky Demar Stormer s motivem kačera, vyrobené z klasické gumy. Holínky mají vyjímatelnou stélku, jsou tedy pohodlnější při chůzi. Vhodné i na širší nohu s vyšším nártem.Velikost - vnitřní délka:20/21 - 13,9 cm22/23 - 15,4 cm24/25 - 16,5 cm26/27 - 17,7 cm28/29 - 19,3 cm30/31 - 20,5 cm32/33 - 21,9 cm34/35 - 23,2 cm

Olej ze skořice cejlonské (listy) 100% Alteya Organics 10 ml
310 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Olej ze skořice cejlonské (listy) 100% Alteya Organics 10 ml
310 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Olej ze skořice cejlonské (listy) 100% Alteya Organics 10 mlEsenciální olej se získává z listů malého stálezeleného stromu Cinnamomum Zeylanicum. Listy stromu se destilují párou, čímž se získává tento voňavý olej. Vůně skořicového oleje z listů je jemnější než u oleje ze skořicové kůry, ale nese v sobě i známou ikonickou kořeněně-sladkou vůni skořice. Skořicový olej (list) se vyznačuje vyšší koncentrací eugenolu než skořicový olej (kůra), díky čemuž je ideální pro čištění vzduchu od škodlivých a patogenních bakterií. Může také stimulovat imunitní systém. Navíc je skvělým doplňkem k domácím přírodním čistícím prostředkům a repelentům. S oblibou se používá v aromaterapii, vytváří pozitivní atmosféru a uvolňuje tělo. Má schopnost stimulovat duševní procesy, zlepšit koncentraci a je běžnou složkou přidávanou do parfémů.Použitírozptylte do vzduchu nebo použijte aromalampu na čištění vzduchu od virů a bakterií a podporu imunitního systému zejména v období podzim-zima,vytvořte si vlastní parfémový balzám kombinací skořicové a pomerančové silice a přidejte do vhodného základu, přidejte včelí vosk a vitamín E,rozřeďte v rostlinném oleji a připravenou masážní směs použijte k uvolnění stažených a napjatých svalů a kloubů,přidejte kapku esenciálního oleje do hydratačního krému na obličej pro dosažení mladistvějšího vzhledu pokožky,přidejte 1-2 kapky do šamponu pro vyvážení vlasové pokožky a podpory zdravého růstu vlasů.Metoda extrakce: Destilace vodní párouPoužitá surovina: ListyAromatický profil: Jemný, sladký, kořeněný, trávovýDobře se mísí s: heřmánkem, hřebíčkem, kadidlem, zázvorem, levandulí, mandarinkou, pomerančpm, pačuli, borovicí, růží, rozmarýnem, santalovým dřevem, ylang ylangUpozornění: Olej vždy zřeďte ve vhodném základě, může způsobit podráždění pokožky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pokud jste těhotná, kojíte nebo máte zdravotní problémy, poraďte se se svým lékařem. Zabraňte kontaktu s očími, vnitřním uchem, sliznicemi a jinými citlivými částmi těla.

AUTHORITY KIDS-Aysia white/reflex pink/silver Bílá 30
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
AUTHORITY KIDS-Aysia white/reflex pink/silver Bílá 30
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská obuv značky Authority. Dětské tenisky, které se díky zapínání na suchý zip snadno obouvají i zouvají. Tyto tenisky pro dívky si vaše ratolesti jistě oblíbí. Mají měkkou vnitřní stélku, stejně tak polstrování kolem kotníku. Dětské botasky jsou lehoučké a vhodné pro každodenní nošení do školy, na kroužky nebo ven s kamarády. Gumová podrážka ochrání dětské nožky před uklouznutím i díky zesílené protiskluzové části vpředu na špičce. Bílé dívčí tenisky zaujmou příjemným vzhledem s jemnými růžovými detaily. Na boku mají reflexní pásek. Detaily produktu: trendy vzhled lehká konstrukce zapínání na suchý zip elastické šňůrky reflexní pásek měkký vnitřek

TECNICA-Origin XT (75+) Ms true lava/deep abisso Oranžová 42
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TECNICA-Origin XT (75+) Ms true lava/deep abisso Oranžová 42
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Inovativní trailová obuv pro pány je vyrobena vzhledem k anatomii mužské nohy a jejímu pohybu při běhu. Fit těchto běžeckých bot je optimalizován pro běžce, začátečníky i pokročilé. Model Origin XT je speciálně konstruován pro pány s větší tělesnou stavbou, nabízí optimální komfort, odpružení a podporu při běhu, čímž se běh stává plynulejším a pohodlnějším. Trailové tenisky mají přiléhavý svršek, padnou na nohu v „ponožkovém“ stylu a příjemně podpoří chodidlo. Svršek je vyroben z elastického, prodyšného polyesteru a tvarovatelnou vnitřní TPU konstrukcí a jsou podšity prodyšnou síťovinou pro výbornou cirkulaci vzduchu. Trailové tenisky do terénu mají inovativní způsob přizpůsobení – šněrování, které je integrováno do svršku, je precizní, výborně drží a nabízí přesné mikronastavení. Trailové boty pro pány jsou stavěny na optimalizaci rozložení váhy a redukci tlakových bodů. Vytváří efekt druhé kůže. Podrážka Vibram Origin s gumovou směsí Megagrip perfektně přilne k mokrému i suchému terénu, přičemž integrovaný EVA ESS plát poskytne ochranu chodidla před tvrdými a ostrými kameny. TPU plát zajistí celistvost a stabilitu podrážky. Pánské běžecké boty jsou originální, výrazné oranžové barvy s tmavě modrými detaily a bílým logem značky na boku bot. Vložky jsou tepelně tvarovatelné na míru chodidlu a tvarovatelná je také oblast paty a klenby bot. Detaily produktu: pánské běžecké boty na terénní běh - trail výrazná, oranžová barva s tmavě modrými a bílými detaily vhodné pro běžce těžší tělesné konstrukce vytvořeno pro mužskou nohu s ohledem na anatomii a váhu unikátní konstrukce - pocit druhé kůže "ponožkový" fit optimalizují držení těla, zamezují vzniku tlakových bodů dobře přilnou k noze tenký okraj i jazyk integrované šněrování - výborné přizpůsobení vícevrstvá podrážka vrstva ESS EVA - ochrana před ostrými kameny vrstva TPU zajistí stabilitu a odolnost výborná trakce na suchém i mokrém povrchu CAS tvarování vnitřní vložky, oblast paty a klenby bot jsou tepelně tvarovatelné - fit na míru Vhodné pro běžce těžší tělesné konstrukce (cca nad 75 kg) EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

ADIDAS-Hoops 3.0 Mid WTR tracy grey/tracy grey/wonder red Šedá 38
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Hoops 3.0 Mid WTR tracy grey/tracy grey/wonder red Šedá 38
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Dámské tenisky okouzlí všechny ženy, které chtějí být vždy stylové. Šedé botasky mají charakteristické tři pruhy na boční straně. Vyšší střih trendy tenisek zaručí vyšší úroveň stability. Adidas botasky se snadno kombinují k různým outfitům a díky nim vždy vytvoříte skvělý styling a super look. Hodí se k šortkám, džínám ik sukním. Svršek značkových botasek ze syntetické kůže doplňuje měkký síťovinový límec. Podšívka a měkká stélka se postará o celodenní komfort. Pryžová podrážka dívčích botasek je odolná a protiskluzová. Tenisky adidas jsou nejlepšími společníky pro každodenní nošení, do města, nákupy a pro volný čas. Detaily produktu: stylový design vyšší střih klasické šněrování pohodlná podšívka měkká stélka odolná podrážka logo adidas

COQUI-Rainy Collar Frog lime/royal Zelená 25
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
COQUI-Rainy Collar Frog lime/royal Zelená 25
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

VANS-UA SK8-HI Platform 2 (Spring Fade) white/true white Bílá 34
1 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
VANS-UA SK8-HI Platform 2 (Spring Fade) white/true white Bílá 34
1 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

ADIDAS ORIGINALS-Superstar cloud white/off white/green Bílá 46
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS ORIGINALS-Superstar cloud white/off white/green Bílá 46
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

ADIDAS ORIGINALS-Superstar core black/cloud white/core black Černá 42 2/3
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

VANS-MN Ward (Pride) black/white Černá 44,5
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
VANS-MN Ward (Pride) black/white Černá 44,5
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

Abel & Lula Silonky tělové Abel and Lula velikost: 14 (EU 37-38)
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Abel & Lula Silonky tělové Abel and Lula velikost: 14 (EU 37-38)
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dívčí tělové silonky.

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Xiaomi Redmi 6
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Xiaomi Redmi 6
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

BRW Manželská postel HESEN LOZ1S | 140 Barva: Grafit
7 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
BRW Manželská postel HESEN LOZ1S | 140 Barva: Grafit
7 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel HESEN | LOZ1S /140 Mimořádná sestava nábytku HESEN, nabízí nejen moderní barevné provedení, ale také neodolatelný vzhled, zajímavé provedení předních částí, stylový design a nádherné minimalistické úchytky. Charakteristickým znakem sestavy je tiché zavírání dvířek/zásuvek a zcela otevírání zásuvek, díky vodícím lištám. Kolekce HESEN díky svému dokonalému provedení rozhodně nemůže chybět v žádné moderní domácnosti. Tak už více neváhejte a vyberte si výjimečnou kolekci HESEN , se kterou vytvoříte nejen obývací pokoj, ale i jiné místnosti dle Vašich představ. Postel LOZ1S|140, nabízí praktickou zásuvku pro odkládání věcí. Matrace a Rošt nejsou v ceně postele. Je třeba je dokoupit. Nábytek je dodáván v demontu. Barevné provedení : dub artisan / grafit modřín sibiu zlatý / borovice larico Rozměr : (ŠxVxD) 154 x 95,5 x 210 cm plocha na spaní: 140 x 200 cm Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

Artelta Manželská postel LAMICA s osvětlením | 160 x 200 cm Barva: Monolith 29
20 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Manželská postel LAMICA s osvětlením | 160 x 200 cm Exkluzivní čalouněná manželská postel LAMICA je vyrobena z kvalitních materiálů a je tím pravým řešením, pokud hledáte dokonalé pohodlí a relax. Svým stylovým provedením skvěle zapadne do každé moderní ložnice. Designové prošívání zaujme již na první pohled a zároveň působí moderně a okouzleně . Postel má designové LED osvětlení a výklopný rošt v ceně . Matrace v ceně není, ale je možné ji doobjednat , vybrat si můžete z naší nabídky matrací . Nenápadné nohy v kombinaci s neodolatelnými barevnými provedeními dělají z této postele designový kousek. Materiál: látka, pěna, plastové nohy Rozměry: ŠxHxV: 182 x 232 x 30-90 cm plocha na spaní: 160 x 200 cm výška nohou: 1 cm hmotnost: 112 kg Barevné provedení: Monolith 09 Monolith 29 Monolith 37 Monolith 48 Monolith 63 Monolith 77 Monolith 85 Monolith 97 Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

Dig-net nábytek Sklápěcí postel Lenart BED CONCEPT BC-05 | 120 x 200 cm Barva: Šedá
23 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sklápěcí postel Lenart BED CONCEPT BC-05 | 120 x 200 cm Originální kolekce Lenart BED Concept vám zajistí exkluzivní komfort. Praktický nábytek Vás okouzlí zejména excelentním designem, funkčností a dopřeje Vám dokonalé pohodlí. Díky univerzálnímu provedení se hodí do jakéhokoli pokoje, pro všechny věkové kategorie. BED Concept Vám pomůže ušetřit spoustu prostoru a tak budete moci plně využívat i menší místnosti. Nosný mechanismus a rám postele jsou kovové , což přímo ovlivňuje jejich vysokou životnost. Stabilizátor matrace zaručuje maximální odpočinek. Pneumatické písty zabraňují náhlému otevření postele. Výhodou je i jednoduchý úložný prostor , který skvěle vynikne v interiéru. Materiál: kvalitní lamino (korpus 22m, ostatní prvky 16mm) odolné proti poškrábání, poškození, vlhkosti a vysoké teplotě, ABS hrana, kovový nosný mechanismus, kovový rám postele, tiché zavírání. Rozměr: ŠxVxH: 211 x 138 x 46 cm plocha na spaní: 120 x 200 cm hloubka postele po rozložení: 148 cm nosnost: 120 kg Barevné provedení: bílá šedá dub artisan Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

ULM SC-02-007 S1P SRC polobotka 36 černá
525 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ULM SC-02-007 S1P SRC polobotka 36 černá
525 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní polobotka s kovovou tužinkou a stélkou proti propíchnutí, PU / PU podešví, rezistentní olejům a svrškem z kůže.

Obuv sandal CXS ROCK PHYLLITE O1, šedá, vel. 45
794 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Obuv sandal CXS ROCK PHYLLITE O1, šedá, vel. 45
794 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sandál, kožený, perforovaný. Materiál: svršek z velmi kvalitní broušené kůže, podšívka kvalitní prodyšná textilie, PU-pryž, olejivzdorná, antistatická, protiskluzová podešev, odolná vůči kontaktnímu teplu do 300 °C.

HillVital | Čaj z kůry vrby bílé - 150g
274 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
HillVital | Čaj z kůry vrby bílé - 150g
274 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Čím je bylinný čaj z kůry vrby bílé výjimečný?Vrba obsahuje kyselinu salicylovou, která je v lidovém léčitelství velmi známá a využívaná pro své tlumící vlastnosti. Dokáže ulevit od různých druhů bolestí a proto je kyselina salicylová i aktivní složkou aspirinu.Pomáhá:Čaj z kůry vrby bílé pomáhá řešit široké spektrum zdravotních problémů. Je všestranným pomocníkem při problémech jako:zánět trojklanného nervuchronický zánět šlachnespavostlupy nebo aknéVrbový čaj působí diureticky, proto je vhodný i při problémech s močovými cestami nebo dnou. Použití:Dá se použít zvenčí i vnitřně. Kromě pití tohoto bylinného čaje jej můžete použít i ve formě koupele či obkladů. Díky tomu zmírníte vnější záněty nebo poranění kůže. Čaj z kůry vrby bílé má příznivý vliv i na pleť a její kvalitu. Dokáže zmenšit póry, bojuje proti akné a dokonce i proti lupům. Návod na přípravu:Do vroucí vody (2 dcl) nasypte 2-3 čajové lžičky čajové směsi. Nechte 10-15 minut odstát, sceďte. Můžete si ho ochutit medem nebo jiným sladidlem. Čaj z kůry vrby bílé můžete pít, nebo jej můžete aplikovat přímo na bolavé místo jako obklad. HILLVITAL TIP:Pokud vás trápí bolest a chcete se jí účinně zbavit, je vhodné aplikovat na postižené místo i přírodní balzám proti bolesti Salikort. Ten proniká do hloubky a ulevuje od bolestivých pocitů. Od dalších potíží vám mohou pomoci HillVital Bylinné čaje. Ty obsahují bylinky speciálně sbírané pro daný problém. Mohou vám tak pomoci s křečovými žilami nebo cukrovkou.Doporučená denní dávka: 2-3 šálky čaje. UpozorněníNedoporučuje se pro těhotné, kojící ženy, děti, a lidem trpícím žaludečními vředy a užívajícím aspirin!SkladováníSkladujte na tmavém, suchém a chladném místě. Doporučujeme skladování ve vzduchotěsných nádobách.Čaj obsahujeKůru z vrby bílé - používá se při nachlazení, snižuje horečku, pomáhá lépe snášet revmatické bolesti, bolesti v krku, zad, kolen, kloubů, svalů, artritidu.VýrobceGlobal Partners System Kft.

Expedo Čalouněná postel LIFE, 140x200, itaka 58 + rošt + pěnová matrace DE LUX
9 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Čalouněná postel LIFE vás okouzlí minimalismem se skandinávskými prvky. Pevný rám v kombinaci s vysokými dřevěnými nožičkami zaručí vysokou pevnost a stabilitu. Součástí postele je rošt. Vybírat můžete z několika velikostí, typů čalounění a varianty s pěnovou matrací o výšce 14 cm.Shrnutí:čalouněná postelminimalistické provedeníroštvarianta s matracívíce rozměrůvíce typů čalouněníPoužité materiály:látka

Artelta Manželská postel ASTERIA | 180 x 200 cm Barva: Růžová / Mat Velvet 68
21 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Manželská postel ASTERIA | 180 x 200 cm ASTERIA je klasická a vkusná postel, vyrábí se ve 3 velikostech, díky čemuž je ideální volbou pro větší i menší ložnice . Postel se dodává is bonelovou matrací. Vysoké hladké čalouněné čelo vás ochrání před chladem od zdi a zároveň a zároveň doplňuje kontrast s prošíváním na matraci. Vysoké drcené nohy dodají posteli eleganci a vzdušnost . Díky velkému výběru barev dokonale dotvoříte ložnici dle svých představ. Materiál: látka / ekokůže, pěna T30, dřevěné nohy Rozměry: ŠxHxV: 184 x 220 x 55/105 cm plocha na spaní: 180 x 200 cm výška nohou: 15 cm nosnost: 180 kg Barevné provedení: Šedá / Cover 83 Modrá / Jasmine 85 Šedá / Jasmine 90 Hnědá / Monolith 29 Světle hnědá / Monolith 09 Zelená / Monolith 37 Tmavě modrá / Monolith 77 Béžová / Orinoco 21 Šedá / Sawana 05 Černá / Sawana 14 Šedá / Sawana 21 Černá / Soft 11 ekokůže Bílá / Soft 17 ekokůže Růžová / Mat Velvet 68 Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

Bezpečnostní obuv ARDON®VISPER GREY S1P | G3246/39
1 171 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®VISPER GREY S1P | G3246/39
1 171 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

extra pohodlná bezpečnostní polobotka, se širokou kompozitovou špicí a kevlarovou stélkou, funkční vkládací vložka, bez kovových součástí, materiál: PU/textilie/okop kůže, podešev: phylon/guma, norma: EN 20345, velikosti: 36 – 46, váha: 520 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-šedá

Ochrana střechy Roof Saver Audi A1 2018-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Audi A1 2018-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

McKinley Sonnberg II AQX Boots Kids 34 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKinley Sonnberg II AQX Boots Kids 34 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská outdoorová obuv je vhodná pro malé dobrodruhy, kteří se rádi pohybují v přírodě. Nepromokavá a zároveň prodyšná konstrukce AQUAMAX obepne chodidlo a udrží nohy v suchu i když jsou mokré. Mají svršek ze síťoviny a PU a vyjímatelnou stélku KIDSFIT, která slibuje odpružení a pohodlí. Díky praktickému rychlému šněrování se snadno obouvají i zouvají. Voděodolná membrána AQUAMAX Prodyšný komfort Vyjímatelná stélka KIDSFIT Praktické rychlé šněrování Přilnavá pryžová podrážka Materiál: polyuretan, síťovina, guma

McKINLEY Maine Mid AQB II 39 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKINLEY Maine Mid AQB II 39 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Trekingové boty McKINLEY Maine II Mid AQB mají membránu aquabase, protiskluzovou gumovou podrážku TPR, ochranu špičky/paty a rychlé šněrování. Vylepšení pro menší je do velikosti 32 se zapínáním na suchý zip. Svršek: polyester, polyuretan Membrána Aquabase Protiskluzová podrážka z TPR gumy Ochrana špičky/paty Rychlé šněrování Do velikosti 32 se zapínáním na suchý zip

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro iPhone 13 / 13 Pro
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro iPhone 13 / 13 Pro
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

MERRELL-MQM 3 GTX black/exuberance Černá 44
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MERRELL-MQM 3 GTX black/exuberance Černá 44
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Merrell. Turistické boty přesvědčí vynikajícími funkčními vlastnostmi. Benefitem je prodyšná a voděodolná membrána Gore-tex. Svršek trekové obuvi je vyroben také ze síťoviny, která zlepšuje cirkulaci vzduchu. Bonusem je všitý jazyk, který zabrání pronikání nečistot do boty. Pánské outdoorové boty mají měkkou stélku, která se postará o pohodlí při nošení. Mezipodešev z EVA materiálu a technologie Merrell Air Cushion je zárukou odpružení a tlumení nárazů. Vibram podrážku oceníte díky skvělé přilnavosti a trakci. Trekingové boty pro pány jsou vhodné i na kamenitý terén. Černé boty pro pány jsou skvělými společníky na outdoorové výpravy, trekking, kempování a turistické expedice.Detaily produktu:Svršek ze síťoviny pro prodyšnostExtra posílená špička pro ochranuVšitý jazykFunkční membrána Gore-texMěkká a pohodlná stélkaLehká EVA mezipodešev pro stabilitu a pohodlíMerrell Air Cushion pro maximální absorpci nárazůOdolná podrážka Vibram s výbornou trakcíPoutko na zadní straně

Tenisky se zlatými detaily, třpytivý efekt
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky se zlatými detaily, třpytivý efekt
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tenisky se zlatými detaily a třpytivým efektem nelze přehlédnout. Svršek, jazyk a vsadka na patě se třpytivým stříbrným efektem. Kožená stélka. Ploché třpytivé tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Na vnější straně zlatá nášivka. Pěnové (zlaté) vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Plochá protiskluzová podrážka. Lehké na nošení. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Nube 24
33 469 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Dívčí sandále Primigi 3890222 Velikost: 39
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dívčí sandále Primigi 3890222 Velikost: 39
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dívčí sandále Primigi 3890222 s otevřenou špičkou a patou do teplých letních dnů. Vzor černého maskáče oživený třpytícím se páskem přes nárt. Příjemná kožená podšívka včetně měkké stélky. Módní, mohutnější podrážka.Sednou na: normální nožky, jdou dobře přizpůsobit nártu díky pásku na suchý zipZapínání: na suchý zip - pomocí horního pásku přitáhnete ke kotníku, dolní pásek přes nárt je také na suchý zip, takže jej můžete nastavit, aby sandálky pěkně držely na noze, jdou tak výborně upravit na různé šířky nohy i výšky nártuPodrážka: mohutná, mírný drop, pod patou antishock systém tlumící nárazyOpatek: nezpevněný - jen pásek za patou, jsou vhodné pro děti s jistější chůzíSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetika Velikost - vnitřní délka:27 - 16,2 cm28 - 17,0 cm29 - 18,0 cm30 - 18,5 cm31 - 19,0 cm32 - 19,9 cm33 - 20,5 cm34 - 21,2 cm35 - 21,6 cm36 - 22,0 cm37 - 22,8 cm38 - 23,5 cm39 - 24,0 cm40 - 24,4 cm 

SALOMON-Speedcross 6 GTX black/black/phantom Černá 42 2/3
3 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SALOMON-Speedcross 6 GTX black/black/phantom Černá 42 2/3
3 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánská trailová obuv má nadčasové černé provedení, které se snadno kombinuje se sportovním oblečením. Určitě oceníte také funkčnost, se kterou byly běžecké boty navrženy. Výhodou modelu Speedcross je kvalitní membrána Gore-Tex s potřebnou ochranou před deštěm, blátem a vlhkostí. Černé trailové boty mají oděruvzdorný svršek z technické síťoviny. Vyniká prodyšností a byl vyroben také z recyklovaných materiálů. Salomon běžecká obuv je velmi komfortní pro nošení díky vnitřní stélce Ortholite s antibakteriálními vlastnostmi a polstrovaný límec rovněž přispívá k pohodlí.Boty Salomon poskytnou i odpružení a odolnost. Podrážka Mud Contagrip zajistí přilnavost na nerovných, měkkých či drsných terénech. Pánské botasky na trail disponují mezipodešví EnergyCell™+, která zajistí výjimečnou návratnost energie. Pánská Salomon obuv má konstrukci Sensifit, která je pro přesné a optimální držení nohy. Další výhodou modelu Speedcross je rychlovázání Quicklace™. Trailová obuv Salomon potěší všechny náročné běžce. Detaily produktu:běžecké trailové botymoderní designodolný svršek vůči oděrkám a poškozeníprodyšnémembrána Gore-Texrychlovázání Quicklaceantibakteriální vložka Ortholitepolstrovaný límeckonstrukce Sensifit pro optimální držení nohymezipodrážka EnergyCell pro návratnost energiepryžová podrážka Mud Contagrip poskytne maximální přilnavost na všech površíchvyrobeno iz recyklovaných materiálů

Kožené ploché baleríny, bordó
1 710 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené ploché baleríny, bordó
1 710 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nadčasová klasika, to jsou kožené baleríny na malém podpatku a v koženém provedení! Velmi elegantní a komfortní zároveň. Z pravé kůže. Střih snadný na obutí. Na svršku mašlička. Pěnová stélka tlumí nárazy a došlap chodidla. Kulatá špička. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

GEOX Kotníkové kožené kozačky GEOX, černé
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
GEOX Kotníkové kožené kozačky GEOX, černé
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotníkové kožené kozačky GEOX se skvěle hodí k romantickým šatům i pohodným džínům. Prodyšnost podrážky a pohodlí nohou zaručené patentovanými systémy Geox. Jedinečné pohodlí díky speciálnímu systému tlumení nárazů při došlapu. Zapínání na tkaničky + kovová očka + vnitřní zip. Členitý střih svršku. Vzorovaná protiskluzová podrážka.

Dřeváky s leopardím vzorem a sponou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dřeváky s leopardím vzorem a sponou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Maximálně pohodlné a s aktuálním leopardím vzorem, tyto módní dřeváky nemají chybu. Ve stylu dřeváků se zavřenou špičkou. Leopardí potisk a jednobarevný pásek se sponou. Tvarovaná stélka. Korková protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

ASICS-GT-1000 11 black/electric red Černá 45
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ASICS-GT-1000 11 black/electric red Černá 45
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Asics. Pánské běžecké tenisky byly navrženy pro milovníky aktivního životního stylu. Jsou vhodné pro běhání i pobyt v tělocvičně. Botasky na běh mají odolný a vysoce prodyšný svršek z úpletu, který poskytne nohám potřebnou cirkulaci vzduchu. Tenisky pánské poskytnou díky zpevněné patě a 3D aplikaci ve střední části chodidla potřebnou oporu. Vázání na šňůrky si můžete individuálně nastavit. Běžecké boty pro pány mají polstrovaný límec i jazyk. Pohodlí zajistí i vnitřní stélka Ortholite, která má antibakteriální vlastnosti. Tlumení FLYTEFOAM® v mezipodešvi je vyladěno s nižší hustotou než předchozí verze tohoto modelu. Ve spojení s technologií GEL® tato kombinace vytváří měkčí přistání a hladší přechody. Běh nebo cvičení si tak naplno užijete. Technologie LITETRUSS™ je umístěna na vnitřním úhlu mezipodešve, aby se snížila pronace. Pomáhá vytvářet podpůrnější krok a zároveň zabraňuje nadměrné pronaci. Pryžová podrážka na běžecké obuvi zajistí potřebnou přilnavost. Asics GT 1000 je vhodnou volbou pro všechny milovníky běhu. Detaily produktu: běžecká obuv pánská prodyšný svršek z úpletu vázání na šňůrky zpevněná pata a opora střední části chodidla technologie FLYTEFOAM® pro lepší odpružení technologie Gel pro hladší přistání polstrovaný límec boty i jazyk technologie LITETRUSS™ ke snížení pronace gumová podrážka poskytne přilnavost

CROCS-Classic Glitter Clog black/multi Černá 38/39
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
CROCS-Classic Glitter Clog black/multi Černá 38/39
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kroksy značky Crocs. Crocsy upoutají pozornost třpytivým vzhledem. Crocsy jsou nice to have obuví, která je stylová. Plusem je patentovaný Croslite materiál, který zamezuje tvorbě zápachu a je antibakteriální. Značkové kroksy můžete zkombinovat k mnoha letním outfitům. Crocs sandály jsou nejen lehká a vodě odolná, ale také rychle schnou. Značkové sandály mají otvory na přední straně, které zaručí skvělou cirkulaci vzduchu. Sandale Crocs mají otočný popruh v oblasti paty. Kroxy jsou výbornými společníky na dovolenou, na výlety, na zahradu a volný čas. Detaily produktu: Třpytivý vzhled Snadno se čistí a rychle schnou Ventilační otvory pro lepší prodyšnost Vodě odolné Zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou Plně tvarovaný svršek Croslite™ pro snadné pohodlí Vložky vytvářejí pocit podobný masáži Otočný řemínek na patě pro bezpečnější uchycení

Baseus Crystal ochranné sklo na Huawei MatePad 11 10.95'' (SGJC120002)
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné sklo na tablet poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu.Záruka bezpečnostiSpolehlivou ochranu pro váš tablet vám poskytne tvrzené sklo Baseus, které vykazuje tvrdost 9H. Navíc je odolné vůči nárazům, poškrábání a opotřebování. Také se nemusíte obávat špinavých otisků prstů na obrazovce, protože povrchová úprava AF zajistí čistý povrch na dlouhou dobu.Promyšlený designBaseus Crystal byl vytvořen k ochraně vašeho tabletu, takže jeho design byl pečlivě promyšlen. Nefunkčnosti vašeho zařízení se bát nemusíte, sklo vám totiž umožní bezproblémové dotykové ovládání a bezvadný HD obraz. Navíc se velmi snadno instaluje a nezvětší velikost vašeho tabletu – jeho tloušťka je pouhých 0,3 mm.Ochrana očíTvrzené sklo Baseus se postará nejen o obrazovku vašeho tabletu, ale také o vaše oči. Ochrání váš zrak před škodlivým modrým světlem. Díky tomu můžete své vybavení používat po dlouhou dobu bez únavy očí.Vlastnosti:• Chrání displej před otisky, škrábanci a mechanickým poškozením• Ochrana očí před škodlivým modrým světlem• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólie• Tvrdost 9H pro maximální ochranu• Poskytuje mimořádně čistý obraz• Nemá vliv na citlivost obrazovky• Tloušťka skla: 0,3 mm

CORTINA MF S3 SRC kotník 42 černá
1 992 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
CORTINA MF S3 SRC kotník 42 černá
1 992 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s nekovovou tužinkou a nekovovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z PU / PU. Svršek z kvalitní lícové kůže.

Salming Eagle 2 Men Black
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salming Eagle 2 Men Black
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Univerzální pánské sálovky Salming Eagle 2 jsou tady! Druhá generace populárního modelu s kompletně přepracovaným svrškem pro ještě lepší fit a pohodlí. Model Eagle 2 opět vyniká především skvělým poměrem mezi cenou a výkonem. Oblíbený zejména mezi florbalisty či házenkáři. Parametry:Určení: mužiBarva: černáProfil podrážky: 19 mm - 11 mmModelová řada: EagleTyp boty: halová obuvDrop: 8 mmMateriál podrážky: HexaGrip™Kolekce: 2023/24Hmotnost: 371 g (9 UK)Mezipodešev: Recoil & D3O

Screen Glass Apple iPhone 11, iPhone XR 6,1 SWISSTEN RAPTOR Diamond 3D Full Glue černé 1030521
359 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Screen Glass SWISSTEN RAPTOR Diamond 3D Full Glue pro Apple iPhone 11, Apple iPhone XR Dokonale čiré temperované sklo Swissten Raptor s tvrzenými, zaoblenými hranami, oleofobní antibakteriální vrstvou a velkou pevností skvěle ochrání displej vašeho mobilního telefonu.     Screen Glass SWISSTEN RAPTOR vám přinese maximální ochranu Ochranné temperované sklo Swissten Raptor s velkou pevností ochrání displej vašeho mobilního telefonu před poškrábáním a při případných pádech. Okraj skla má extrémně tvrzené zaoblené hrany, takže je velmi odolné při případných pádech na hranu displeje.   Screen Glass SWISSTEN RAPTOR vyniká skvělou průhledností Ochranné temperované sklo Swissten Raptor se pyšní skvělou čirou průhledností, takže nijak nezkresluje zobrazování barev. Displej tak zůstává dobře čitelný nejen v noci, ale i na slunci. Skvělou čirost nejlépe oceníte při focení Selfie fotografií, které nebudou nijak zkreslené.     Screen Glass SWISSTEN RAPTOR se pyšní specifikací Case Friendly Ochranné temperované sklo Swissten Raptor má optimální rozměr, takže se dá skvěle kombinovat s většinou ochranných krytů a pouzder, které ho nikde nenadzvedávají, a tím pádem se může pyšnit nálepkou "CASE FRIENDLY".     Screen Glass SWISSTEN RAPTOR má vylepšenou oleofobní vrstvu Ochranné temperované sklo Swissten Raptor je opatřeno vylepšenou oleofobní vrstvou, která omezuje zanechávání otisků prstů na displeji, takže zůstává daleko čistší a obraz ostřejší.   Screen Glass SWISSTEN RAPTOR podporuje snadné lepení s vrstvou ESD Ochranné temperované sklo Swissten Raptor má plně přilnavý povlak ESD (Electrostatic discharge), který nepřitahuje prach z okolí. Povlak usnadňuje a urychluje proces instalace a také snižuje pravděpodobnost výskytu prachu a jiných drobných prvků mezi sklem a displejem. Silikonová lepící vrstva navíc snižuje viditelnost případných škrábanců a zachovává i citlivost ovládání.   Součástí balení je i sada pro snadnou aplikaci skla (vlhký hadřík, suchý hadřík, samolepky). Vlhký hadřík vám pomůže displej snadno odmastit a zbavit nečistot. Suchým hadříkem displej dokonale dočistíte a připravíte pro snadné nalepení. Samolepkami můžete odstranit prachové částice, aby se nedostaly pod lepené sklo.     Screen Glass SWISSTEN RAPTOR má antibakteriální vlastnosti Ochranné temperované sklo Swissten Raptor má oleofobní vrstvu s výraznými antibakteriálními vlastnostmi, které dokáží úspěšně zničit až 99,9 % všech bakterií.     Kompatibilita: Apple iPhone 11, Apple iPhone XR Barva okraje: černá

Korektor pro správné držení těla Viback
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Korektor pro správné držení těla Viback
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tento inteligentní korektor zad vás vibracemi upozorní, abyste upravili své držení těla, pokud se vaše záda odchýlí o 25 ° od správné rovné výchozí polohy. Má nastavitelné elastické pásky pro úplné přizpůsobení, takže je pohodlný a diskrétní a lze jej nosit pod oblečením.   Umožňuje postupný trénink, začněte s hodinou denně a postupně zvyšujte jeho použití. Obrazovka LCD s počítadlem je velmi užitečná k udržení kontroly nad držením těla a jeho vývojem.  Univerzální velikost. Nabíjení USB/micro USB kabelem s LED indikátorem. Doba nabíjení cca 1,5 h. Baterie: Li-ion 3,7 V / 400 mAh DC in: 5 V / 500 mA.  Materiál: ABS, PC, Nylon.

Simplehuman Dávkovač mýdla s pumpičkou 473 ml, černá
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Simplehuman Dávkovač mýdla s pumpičkou 473 ml, černá
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Náš elegantní dotykový dávkovač mýdla z matné černé oceli je promyšlený do posledního detailu. Jeho inovativní design začíná velkou trubicí čerpadla, která umožňuje větší průtok mýdla nebo dezinfekce – bez ohledu na jeho hustotu – s mnohem menším úsilím. Kuličková ložiska umístěná v horní a dolní části dávkovače chrání proti vniknutí vzduchu, což zabraňuje odkapávání, úniku nebo vysychání mýdla. Náš unikátní pulzní mechanismus obsahuje ventily s přímým sáním a hladký píst s nízkým třením, který dávkuje mýdlo nebo dezinfekční prostředek s o 60 % menší námahou než normální tlakové pumpy. Tělo z matné černé oceli, tlakově litá hlava pumpy a vysoce kvalitní díly s nízkým odporem jsou testovány tak, aby vydržely více než 150 000 stlačení – to je 15 dávek mýdla denně po dobu 27 let (to se rovná více než 300 jednorázovým plastovým dávkovačům s mýdlem). Náš inovativní design ventilu s reverzním průtokem nasává mýdlo zpět z trysky za zlomek sekundy po každém dávkování, aby zůstal čistý a bez kapání. Díky našemu trychtýřovému otvoru je doplňování rychlé, snadné a bez nepořádku. Pumpička našeho dávkovače je ošetřena neviditelným povlakem na bázi iontů stříbra, který odolává otiskům prstů a šíření choroboplodných zárodků.

Merrell J067863 Vapor Glove 6 Ltr Earth
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Merrell J067863 Vapor Glove 6 Ltr Earth
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot pokračuje s modelem Vapor Glove 6. Jsou to doposud nejvíce minimalistické boty, které Merrell vytvořil a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která dokonale obepíná chodidlo a maximalizuje tak přilnavost a odolnost, a díky svršku z kvalitní usně zajišťuje skvělé pohodlí. Celková výška podešve je 6 mm. Vraťte se s botami Vapor Glove 6 k barefoot stylu. • svršek z měkké kvalitní usně pro skvělé pohodlí• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• prodyšná podšívka ze 100% recyklované síťoviny• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• podešev Vibram® EcoStep z materiálu, který je ze 30% recyklovaný, poskytuje vynikající přilnavost, odolnost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Barefoot 2, NXT, Vibram® Ecostep Recycle, STACK 6-6, DROP 0.0, RECYCLEDHMOTNOST: 520 g

Biomecanics Svítící tenisky Garvalín 231805-A Azul Velikost: 26
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Biomecanics Svítící tenisky Garvalín 231805-A Azul Velikost: 26
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Chlapecké svítící tenisky Garvalín 231805-A Azul v modro-šedé barvě se zářivě žlutými detaily.  Šipka na straně boty barevně při chůzi bliká! To děti milují! Blikání lze na vnitřní straně zapnout a zase vypnout. Blikání je navíc praktické ve tmě nebo když je šero - dítě je tak dobře vidět a to je skvělé pro jeho bezpečí. Boty mají navíc na nártu velký reflexní prvek.Vynikají svou lehkostí. Boty jsou vhodné zejména na jaro a léto, na všechny venkovní aktivity - dětské běhání po hřišti i nošení do školky či školy. Podrážka je lehká, bílá, bez protiskluzu - nedoporučujeme do tělocvičny, mohly by klouzat. V přední části boty je praktická syntetická ochrana proti okopu, která zároveň zvyšuje odolnost proti promočení.- Sednou na: normálně široké až širší nožky- Membrána: bez membrány- Zapínání: kombinace ozdobné gumičky a suchého zipu - pro utažení bot stačí dotáhnout jen tento jeden suchý zip- Opatek: zpevněný - pomáhá udržovat správné postavení paty a kotníku, tím omezuje vtáčení paty - tzv. "šmajdání"- Podrážka: ohebná ve směru chůze, velmi lehká s jemným vzorkem, dobře tlumí nárazy; bílá, ale bez protiskluzu - nedoporučujeme do tělocvičny, pod patou mírný drop- Jazyk: volný, přišitý pouze v přední části boty, tím že není jazyk přichycený po stranách jdou boty velmi dobře nazout i dětem s vyšším nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, tenká pěnová bez tvarováníSLOŽENÍ: Svršek - textil, syntetika, podšívka: textilní, stélka - mikrovlákno imitující kůži, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:22 - 13,9 cm23 - 14,7 cm24 - 15,2 cm25 - 16,0 cm26 - 16,6 cm27 - 17,4 cm28 - 18,0 cm29 - 18,5 cm30 - 19,0 cm

Barefoot tenisky Barebarics Lynx - Dark Grey & Black Velikost: 44
4 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Lynx - Dark Grey & Black Velikost: 44
4 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skládá ze syntetického nubuku a syntetického veluru.Podšívka je vyrobená z polyesteru, který je velmi měkký a příjemný na dotek, což poskytuje extrémní komfort pro patu.Podešev je zhotovená z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení.Stélka je vyjímatelná a složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu. Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezovány a přirozeně se posilují.Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka - Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posilní balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze. Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

Zimní boty DD Step W073-364 Royal Blue Velikost: 21
1 389 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Zimní boty DD Step W073-364 Royal Blue Velikost: 21
1 389 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Barefoot zimní boty DD Step 073 - nejohebnější a nejvíce barefootová bota od DDstep. Řada 073 je tvarově velmi podobná 063, je ale výrazně širší - viz rozměry níže v popisu. DDstep W073-364 Royal Blue jsou v tmavě modré barvě (lesklá hladká kůže) s obrázkem křídla. Boty jsou celokožené, končí nad nad kotníkem. Uvnitř celé boty je teplý kožíšek.- Sednou na: široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální až vysoký nárt- Zapínání: dva suché zipy, boty tak jdou velmi dobře přizpůsobit na různou výšku nártu- Opatek: měkký- Podrážka: tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání a promoknutí, stejně tak je mírně vyvýšená za patou, přišitá k vrchní části, nerozlepí se- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty + ve spodní části po stranách je všitý šusťák proti padání sněhu- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, zateplená, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s vysokým kožíškem na nášapu SLOŽENÍ: Svršek - lesklá hladká kůže, podšívka - kožíšek, stélka - kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 12,0 cm - 5,5 cm21 - 13,0 cm - 5,7 cm22 - 13,5 cm - 5,9 cm23 - 14,6 cm - 6,1 cm24 - 15,0 cm - 6,3 cm25 - 15,6 cm - 6,5 cm26 - 16,6 cm - 6,7 cm27 - 17,3 cm - 7,0 cm28 - 18,0 cm - 7,2 cm29 - 18,5 cm - 7,5 cm30 - 19,1 cm - 7,7 cm31 - 19,8 cm - 7,9 cm

ČERVENÁ PÁNSKÁ MIKINA ADIDAS TIRO 21 SWEAT HOODIE GM7327 Velikost: XS
1 198 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ČERVENÁ PÁNSKÁ MIKINA ADIDAS TIRO 21 SWEAT HOODIE GM7327 Velikost: XS
1 198 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

VelikostXSSMLXL2XL3XLHrudník82 - 87 cm88 - 94 cm95 - 102 cm103 - 111 cm112 - 121 cm122 - 132 cm133 - 144 cmPas71 - 75 cm76 - 82 cm83 - 90 cm91 - 99 cm100 - 109 cm110 - 121 cm122 - 134 cmBoky82 - 86 cm87 - 93 cm94 - 101 cm102 - 110 cm111 - 119 cm120 - 128 cm129 - 138 cm* uvedené rozměry představují celkový obvod

ŠEDÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5456 Velikost: M
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ŠEDÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5456 Velikost: M
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka717375Od podpaží k podpaží535557Rukáv od krku757677Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ELTAP Čalouněná postel CORTINA Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Loco 24
32 929 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPModerní a minimalistická kontinentální postel CORTINA s vysokým prošívaným čelem.Matrace má snímatelný, hedvábný potah, zapínaný na zip. Matrace je oboustranná a skládá se z vrstev kombinující taštičkové pružiny, latex, pěnu T25, kokos a visco pěnu. 15 cm vysoké nohy umožní, aby se čistící roboti dostali pod postel. Tuto postel nabízíme ve standartních rozměrech 140x200 cm, 160x200 cm a 180x200 cm. Celkové rozměry: Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Postel LAMICA 180 Eltap Monolith 63 - růžová
23 584 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel LAMICA 180 Eltap Monolith 63 - růžová
23 584 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

POSTEL LAMICAUdělejte si ze své ložnice svatyni pohodlí a elegance s čalouněnou postelí LAMICA, klenotem, který ztělesňuje dokonalý spoj luxusu a funkčnosti. Je stvořena, aby byla hvězdou vašeho domova, přinášející každou noc spánek jako z pohádky.PONOŘTE SE DO LUXUSUSametová látka a měkké polstrování postele LAMICA vás obklopí jako objetí, zatímco propracované prošívání dodá vašemu prostoru nádech glamour elegance. Vysoké čelo s integrovaným LED osvětlením poskytuje nejen praktický zdroj světla, ale stává se i centrálním prvkem, který každou noc promění v magickou.STABILITAJejí pevná konstrukce z dřeva a kovu je zárukou, že vám bude sloužit roky. Odolný rám a kvalitní materiály jsou základem, na kterém stojí nejen design, ale i trvalost a funkčnost. ÚLOŽNÝ PROSTORSkryté úložné prostory jsou praktickým bonusem, který oceníte každý den. Snadno přístupné díky vyklápěcímu systému, poskytují dostatek místa pro vaše ložní prádlo, sezónní oblečení či další potřeby.BAREVNÁ VARIABILITAVolba mezi nadčasovými odstíny umožňuje, aby se postel dokonale hodila k jakémukoli interiéru a stala se jeho dominantním prvkem. Monolith 85Monolith 84Monolit 97Monolit 09Monolith 63Výběr potahu zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.V případě zájmu o jinou potahovou látku či barvu nás prosím kontaktujte.TECHNICKÉ PARAMETRYRozměry:šířka: 202 cmhloubka: 232 cm výška: 90 cmrozměr lůžka: 180 x 200 cmvýška ložné plochy od země: 30 cmHmotnost:136 kgMONTÁŽZboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu.Postel je dodávána bez matrace. To uživateli ponechává svobodu možnosti volby povrchu prostoru pro spaní a přizpůsobení druhu a úrovně tvrdosti matrace vlastním preferencím. 

SALEWA-Wildfire Leather GTX dark denim/black Modrá 43
3 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SALEWA-Wildfire Leather GTX dark denim/black Modrá 43
3 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Salewa. Pánské outdoorové boty jsou všestranné boty pro každodenní nošení i pro lehkou turistiku. Trekingové boty pro pány jsou navrženy s důrazem na odolnost, odpružení a stabilitu. Pánské boty do lesa mají vysoce kvalitní, pevný a zároveň měkký 1,4mm semišový svršek chráněný robustními kevlarovými vlákny. Silnou stránkou pánské trekové obuvi je voděodolná, prodyšná membrána GORE-TEX® Extended Comfort, která odpovídá za ochranu před povětrnostními vlivy v proměnlivých podmínkách. Pánská trekingová obuv je vybavena podrážkou Pomoca™ Speed ​​MTN Path, která nabízí přilnavost a výbornou trakci na nerovném terénu díky výrazným výstupkům. T echnologie S-Path umožňuje přirozenější chůzi. Prodyšná vložka OrthoLite poskytuje vynikající pohodlí a také rychle odvádí vlhkost, aby pomohla udržet nohy v suchu. Modré boty pro pány jsou spolehlivými společníky na outdoorová dobrodružství a turistické výpravy. Detaily produktu: kvalitní svršek - 1,4 mm semišová kůže podpůrná konstrukce posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování voděodolná a prodyšná membrána Gore - tex 3F systém s kevlarovými vlákny mezipodešev z EVA materiálu pohodlná stélka Ortholite podrážka Pomoca™ S Path pro skvělou trakci ideální pro lehkou turistiku, trekking

Sandály na klínovém podpatku
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály na klínovém podpatku
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Inspirované retro módou, páskové sandály na klínovém podpatku dodají ženskost celému outfitu! Otevřená špička. Překřížené pásky se zlatou lemovkou. Kolem kotníku pásek s potaženou sponou a vsazenou pruženkou. Měkké vypodložení paty. Klínový podpatek zdobený lýkovým provázkem. Protiskluzová podrážka.

Kožené tenisky v běžeckém stylu, ze 2 materiálů
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené tenisky v běžeckém stylu, ze 2 materiálů
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pěkný mix měkkého flanelu a kožené usně přináší tyto módní tenisky v běžeckém stylu. Snadné na údržbu i nošení, nic jim neschází. Měkká vyjímatelná kožená stélka na pěnovém podkladu. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Kolem kotníku pěnové vypodložení. Pevný opatek. Kulaté dvoubarevné tkaničky s plastovými koncovkami. Protiskluzová klínová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové boty se sklady, vsadka se vzorem krokodýlí kůže
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kotníkové boty se sklady, vsadka se vzorem krokodýlí kůže
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pružné a lehké, to jsou kotníkové boty, které Vám zaručí maximální pohodlí při chůzi! S měkkou stélkou, velmi snadné na obutí, není jim co vytknout. Hladký vzhled se sklady přes nárt. Vzadu vsadka se vzorem krokodýlí kůže. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Na vnější straně zip. Stélka pro podporu nožní klenby. Vzorovaná klínová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

McDavid 8201 Super Cross Compression Short With Hip Spica Black
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McDavid 8201 Super Cross Compression Short With Hip Spica Black
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nové sportovní kompresní šortky McDavid Super Cross Compression se širokou gumou v pase pro maximální pohodlí. Exkluzivní materiál s technologií Cross Compression™ technology zahřívá a stabilizuje svaly napodobováním tejpovací metody používané trenéry v atletice. Podporuje zadní i přední stehenní svaly, třísla a vytváří léčebné teplo pro kyčelní flexory. hDc™ Moisture Management Technology udržuje ideální teplotu těla díky optimálnímu transportu vlhkosti a zvýšenou ventilací. Díky tomu je pot odváděn rychleji od pokožky a z povrchu látky odpařován.Technologie šestipramenného plochého šití zvyšuje pevnost švů a lemů. Cross Compression™ technology zahřívá a stabilizuje svalyhDc™ Moisture Management udržuje ideální teplotu těla a odvádí potploché švy pro větší pohodlíširoká guma v pase

Artelta Manželská postel ADERITO Boxspring | 140 x 200 cm Barva: Sawana 21 / Sawana 21
21 380 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Manželská postel ADERITO Boxspring | 140 x 200 cm Neodolatelná postel typu BOXSPRING , je vyrobena z kvalitních materiálů. Hledáte postel, která vám zajistí dokonalé pohodlí a relax? Manželská postel Aderito je vyrobena ze dřeva a dřevotřískové desky potažená kvalitní látkou. Matrace je vysoká 20 cm součástí postele je TOPER , který je dodáván zdarma. Celková nosnost postele Aderito je 250 kg. Výška lůžka je 57 cm. Vrchní matraci TOPER má odnímatelný potah, který lze jednoduše vyprat v pračce. Nožičky postele jsou kovové v černé barvě. Materiál: látka / nohy kovové Barevné provedení: Soro 61 / Soro 61 Monolith 77 / Monolith 77 Kronos 9 / Kronos 9 Paros 2 / Paros 2 Jasmine 90 / Jasmine 90 Soro 83 / Soro 83 Paros 5 / Paros 5 Sawana 21 / Sawana 21 Kronos 09 / Kronos 09 Kronos 29 / Kronos 29 Rozměry (ŠxHxV): 143x 221 x 118 cm Plocha na spaní: 140 x 200 cm Tvrdost matrace: H3 středně tvrdý Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti. Postel neobsahuje deku, polštáře a doplňky.

Artelta Manželská postel DIZZLE | 160 x 200 cm Barva DIZZLE: Amore 38
21 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Artelta Manželská postel DIZZLE | 160 x 200 cm Barva DIZZLE: Amore 38
21 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Manželská postel DIZZLE | 160 x 200 cm Nádherná manželská postel DIZZLE | 160 x 200 cm v nejnovějším stylu nabízí jedinečný spánek, prostor a pohodlí. Manželská postel DIZZLE je čalouněná a dostupná ve třech velikostech 140, 160, 180 je na Vás pro, který rozměr se rozhodnete. Postel DIZZLE spojuje moderní design s funkčností. Použití pěny T2130 poskytuje výjimečný komfort spánku a robustní kovový rám zaručuje odolnost po dlouhá léta. Černé plastové nohy o výšce 2 cm navíc zajišťují stabilitu a plynový zvedák usnadňuje přístup k praktickému kontejneru na ložní prádlo. Vyniká svými rozměry v délce 225 cm a výšce 104 cm. Matrace není součástí manželské postele ale umíte si vybrat z naší široké nabídky matrací . Materiál: látka, plast, kovový rám Rozměr( ŠxVxH) : 204 x 104 x 225 cm úložný prostor - 204 x 162 x 23 cm výška sezení - 42 cm výška opěradla - 62 cm nožičky - 2 cm Barevné provedení: Royal 01 Royal 04 Royal 18 Royal 20 Jaffray 01 Jaffray 03 Jaffray 18 Jaffray 24 Jaffray 40 Amore 03 Amore 18 Amore 20 Amore 35 Amore 38 Amore 40 Touch 03 Touch 18 Touch 24 Touch 100 Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

TREZETA-SHAN WS WP BORDEAUX Fialová 36
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TREZETA-SHAN WS WP BORDEAUX Fialová 36
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Zimní boty Shan v moderním designu osloví výborným technickým provedením. Boty do sněhu mají vyšší střih, který je zárukou lepší stability a zároveň ochrany před chladem. Boty na zimu pro dámy, které jsou lehké a robustní současně, nabízejí vynikající výkon při nejnáročnějších zimních činnostech. Svršek zimní obuvi z textilie a PU potěší voděodolnou povrchovou úpravou. Výhodou bot pro pány je technologie Water Stopper. Třívrstvá membrána chrání chodidlo zvenčí před sněhem a nepříznivým počasím a umožňuje noze dýchat díky síťové vrstvy.Dámská obuv na zimu díky izolační vnitřní výstelce udržuje nohy v teple. Anatomické polstrování uvnitř bot pro dámy zajistí pohodlí i při celodenním nošení. Podrážka Vibram zaručuje vynikající trakci a přilnavost na zasněženém, hrbolatém, blátivém nebo na zledovatělém povrchu. Černo-fialové boty jsou vynikajícími společníky pro každodenní nošení a volný čas v zimním období. Detaily produktu:voděodolná membrána Trezeta Water Stopper Membranestélka tvarovaná Eva + tkaninatvarovaná polypropylenová stélkamikroporézní mezipodeševposílená špičkapohodlné vnitřní polstrovánívýborné izolační vlastnostihmotnost: 410 g 1/2 pár

Divizna malokvětá - list - Verbascum thapsus- Folium verbascii 250 g
100 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Divizna malokvětá - list - Verbascum thapsus- Folium verbascii 250 g
100 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Divizna malokvětá - list - Verbascum thapsus- Folium verbasciiSušené, celé listy divizny malokvěté. Svým příznivým vlivem na lidský organismus jsou hlavně květiny této rostliny, své léčivé účinky mají však i její listy. V minulosti se tato rostlina používala nejen v tradičním léčitelství, ale používala se také k barvení látek.Listy divizny malokvěté obsahují slizy, flavonoidy, glykosidy, éterické oleje, kumariny, saponiny, kalium, vápník a železo.Příznivé vlastnosti listů divizny malokvěté:podpora zdraví dýchacích cest - listy se užívají hlavně při nachlazení, nebo nemocech dýchacích cest, uvolňuje hleny a čistí průdušky, je výborný při kašli, chrapotu, léčí zánět hrtanu a zmírňuje dráždění horních cest dýchacích.podporuje zdraví pokožky - urychluje hojení povrchových ran či vředů,podporuje normální činnost močového měchýře a ledvin - obsahuje látky, které mají diuretický účinek, což znamená, že podporují tvorbu moči a její vylučování z těla. Tento proces je prospěšný pro odstraňování toxinů a pročišťování močových cest,protizánětlivé a antimikrobiální účinky - rostlina má potenciální schopnost redukovat zánětlivé procesy, obsahuje látky, které mají antimikrobiální účinky a dokáží bojovat proti mikroorganismům,podporuje normální trávení - slizy mohou vytvářet ochranný film na sliznicích trávicího traktu, čímž pomáhají zmírnit podráždění a zklidňují trávicí systém,antioxidant - obsahuje látky, které mají antioxidační účinky a bojují proti volným radikálům, chrání buňky před oxidačním stresem a podporují celkový imunitní systém.PoužitíListy divizny malokvěté můžete použít k přípravě nálevu, odvaru nebo bylinných obkladů.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Pupečník asijský, gotu kola - nať nařezaná - Centella asiatica - Herba hydrocotylae asiaticae 250 g
318 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pupečník asijský, gotu kola - nať nařezaná - Centella asiatica - Herba hydrocotylae asiaticaeSušená, nařezaná nať pupečníku asijského. Pupečník asijský je plíživá tropická rostlina, která se vyskytuje zejména v Asii a Africe. Kromě léčivých vlastností se může pupečník pochlubit i dekorativním vzhledem a jako zajímavou pokojovou rostlinu jej lze pěstovat i v našich podmínkách. Čerstvě utržené listy jsou skvělé například do salátů.Pupečník asijský obsahuje vitamíny skupiny B, vitamín C, karotenoidy, flavonoidy, alkaloidy, glykosidy, steroly, taniny - třísloviny, sacharidy, anorganické soli, kyselinu asparagovou, glycin, glutamin, alfa-alanin, fenylalanin, nasycené.Příznivé vlastnosti pupečníku asijského:podpora duševního zdraví - pomáhá zlepšit duševní zdraví, zejména kognitivní funkce, jako je paměť, koncentrace a mentální jasnost. Tento účinek je spojen s její schopností zlepšit průtok krve do mozku a stimulovat tvorbu nervových buněk,léčba kožních problémů - má silné protizánětlivé a hojivé vlastnosti, které ji činí účinnou při léčbě různých kožních problémů, zmírňuje zánět, podporuje hojení ran, zmírňuje svědění a podporuje zdravý vzhled pokožky, urychluje hojení ran, stimuluje produkci kolagenu, zlepšuje mikrocirkulaci krve a poskytuje buňkám potřebné živiny na rychlejší hojení tkáně,antioxidant- obsahuje antioxidanty, které pomáhají chránit buňky před poškozením způsobeným volnými radikály, zpomaluje proces stárnutí a chrání tělo před degenerativními onemocněními,podpora cirkulace krve - zlepšuje cirkulaci krve v těle, což má pozitivní vliv na zdraví srdce a cév, jakož i na celkové zdraví organismu.PoužitíPupečník asijský můžete použít k přípravě nálevu, odvaru, koupele, bylinného obkladu, masti nebo tinktury.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

BeLenka Barefoot Be Lenka Eazy Neo - Black & White Velikost: 39
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
BeLenka Barefoot Be Lenka Eazy Neo - Black & White Velikost: 39
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Materiál: Svršek: kůže Podšívka: kůže / textil Stélka: PU recyklát + bavlna (vyjímatelná) Podešev: TR (EverydayComfort) Výroba: Portugalsko minimalistický unisex designjednoduché obouvání bez šněrovánílehce kombinovatelné s různými styly oblečení - elegantním, sportovním i ležérnímpohodlné během celodenního nošení Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zajišťují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

Pánské polobotky RIEKER 16505-24 hnědá S4
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pánské polobotky RIEKER 16505-24 hnědá S4
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tyto pánské polobotky od značky RIEKER Vás nadchnou svou jednoduchou elegancí. Svršek je v krásné hnědé barvě v hladkém provedení a je zdoben jemným prošíváním a vyraženým vzorkem. Pohodlí Vám zajistí kožená stélka a o snadné nazutí se postarají gumičky po stranách. Tkaničkami si pak obuv přizpůsobíte obuv tak, aby Vám perfektně sedla. Šitá podešev je detailně propracovaná a jistě oceníte i její lehkost a flexibilitu. Obuv se hodí jak k riflím, tak ke kalhotám. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Dámská kabelka RIEKER C2265-152/16-T29 hnědá W3
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámská kabelka RIEKER C2265-152/16-T29 hnědá W3
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nadčasový model značky RIEKER – spojení elegance a praktičnosti, se spoustou kapes a úložného prostoru vám nabízí dostatek místa na vše, co potřebujete a vytvoří dokonalý přehled o Vašich věcech. Hladký svršek je zdoben jemným vzorem, logem značky a výrazným zipem, kterým je uzavřena přední kapsa, další je na zadní straně a jako bonus jsou zde i dvě malé boční kapsy. Vrchní zip uzavírá hlavní prostor se dvěma malými kapsičkami pro jednoduchou organizaci. Díky odepínatelnému krátkému a nastavitelnému dlouhému popruhu si můžete zvolit nošení podle svých představ. Kterou variantu zvolíte jako doplněk ke každodennímu použití, ať už jedete do práce, na výlet, nebo do školy. Rozměry: cca V 33 cm x Š 31 cm x H 16 cm Vnitřní uspořádání: kabelka není dělená. Kabelka má délkově nastavitelný popruh. Maximální délka nastavitelného popruhu je cca 130 cm.

Pohodlné pantofle zn. Jana
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pohodlné pantofle zn. Jana
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pantofle s podpisem zn. Jana mají tvarovanou stélku pro Vaše optimální pohodlí. Pantofle z textilní síťoviny zn. Jana. Pružné a prodyšné pro dobrou ventilaci chodidla. Tvarovaná stélka pro příjemné pohodlí. Protiskluzová podrážka.

MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA S NÁPISEM BX5717 Velikost: S
813 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA S NÁPISEM BX5717 Velikost: S
813 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tabulka velikostí SMLXL2XLCelková délka6465667071Od podpaží k podpaží5758596064Rukáv od krku6768717475Rukáv od podpaží4646484950Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Naturální voda Bříza Bílá Betula alba 25 l
5 309 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Naturální voda Bříza Bílá Betula alba 25 l
5 309 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Naturální voda Bříza Bílá Betula albaPřírodní voda bříza bílá se získává parní destilací této rostliny. Vodu z břízy bílé lze využít ve všech druzích kosmetiky, které obsahují vodní složku. Můžete jí nahradit část vody v oblíbeném produktu, díky jemné vůni může sloužit jako alternativa k parfemaci výrobků.Voda z listů břízy pleť hydratuje, revitalizuje zralou pleť a je vhodná pro všechny typy pleti i pro mastnou pokožku, protože působí protizánětlivě. Můžete ji využít také jako vlasové tonikum, podporuje růst vlasů, posiluje vlasové kořínky a zmírňuje tvorbu lupů. Voda zpomaluje maštění vlasové pokožky.