Prahové lišty Nissan Qashqai 2014-2021 (matné)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Prahové lišty Nissan Qashqai 2014-2021 (matné)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Prahové lišty vozu Nissan Qashqai jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Octavia IV. 2020- (combi, tmavá, matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Octavia IV. Combi (pasuje i na RS) je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

L-arginin 80 + 20 kapslí
375 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
L-arginin 80 + 20 kapslí
375 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zerex L-argininL-arginin hydrochlorid je doplněk stravy s obsahem semi-esenciální aminokyseliny L-arginin. Jako každá aminokyselina i arginin se podílí na syntéze bílkovin v těle člověka. Čím více je však tělo vystaveno náročné fyzické zátěži, tím méně účinné je při tvorbě dostatečného množství této aminokyseliny. Právě proto je třeba ji pravidelně doplňovat prostřednictvím doplňků stravy, a to zejména pokud jste fanouškem vysoce intenzivních HIIT tréninků nebo pravidelně posilujete. Už jedna tableta v sobě ukrývá až 343 mg L-argininu, který je must have suplementem na cestě za vaší vysněnou postavou. Tablety jsou rostlinného původu.L-Arginin dávkováníDávkování L-Argininu je maximálně 6 kapslí za den, přesněji 2 kapsle 3krát denně. Veškeré informace o dávkování naleznete samozřejmě na zadní straně doplňku.

Crocs Crocband Sandal Kids 33 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Crocs Crocband Sandal Kids 33 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské sandály Crocs Crocband Sandal Kids mají nastavitelný pásek, což usnadňuje obouvání a zouvání. Ideální pro letní dny. Uzávěr Hook-and-loop poskytuje bezpečné uchycení Croslite materiál ™ pro snadné odpružení a pohodlí Croslite™ - je patentovaný materiál z extrudované pryskyřice, nejedná se o umělou hmotu ani o gumu Zamezuje pocení, zápachu, tvorbě plísní a bakterií Ergonomický tvar s prokázaným výrazným snížením pocitu unavených nohou při pravidelném používání

Kolenní návlek s magnety, M
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kolenní návlek s magnety, M
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Magnetické návleky na koleno mají nezanedbatelné účinky při léčení bolestí svalů a podlitin, pomáhají k doléčení naraženin, zlomenin, vymknutých kloubů a natažených vazů. Již po krátkém nošení pocítíte zmírnění bolestí v oblasti kolene. Do každého návleku je zabudováno 13 magnetů, které stimulují krevní oběh, mohou účinně pomoci od bolestí, otoků a zánětů. Oceníte při revmatických potížích, artritidě nebo úrazech, vhodná pomůcka po operaci kolene. Vynikající podpora pro sportovce. Návlek je vyroben z mírně elastického materiálu, proto padne každému. Materiál: 32,4 % latexová příze, 29,5 % magnetické vlákno, 21,6 % nylon, 16,5 % spandex Velikosti M (pro obvod kolene 32 - 38 cm). Měří se obvod přes čéšku.Balení obsahuje 1 kus návleku.

Protiskluzová podložka do sprchy Mirasol Wenko, bílá KP222A
329 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Protiskluzová podložka do sprchy Mirasol Wenko, bílá KP222A
329 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kvalitní protiskluzová podložka do sprchy od německého výrobce WENKO. Tato dekorativní podložka je vyrobena z odolného kaučuku šetrnému k životnímu prostředí. Podložka zajistí maximální bezpečnost a pohodlí při sprchování. Spodní vrstva podložky je opatřena přísavkami, které perfektně přilnou k povrchu a zabrání pohybu podložky. Podložka je příjemná na dotek, vhodná do každé domácnosti. Především ocení domácnosti s dětmi nebo seniory.

Ardon Lehká sportovní obuv FLOATY - 44
791 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ardon Lehká sportovní obuv FLOATY - 44
791 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Lehká sportovní obuv FLOATY - 44 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Ochranná lišta hrany kufru Ford Kuga 2020- (tmavá, matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Ford Kuga 2020- (tmavá, matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Ford Kuga je vyrobená z tmavé nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Dětské holínky Demar - HAWAI LUX PRINT AK 0048 - žirafa, žlutá Barva: Žlutá, Velikost: 30-31
489 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Vyjímatelné zateplení Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat bez vložky. Vyrobeno ze syntetického materiálu.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Pulzní oxymetr BEURER PO 45
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pulzní oxymetr BEURER PO 45
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pulzní oxymetr Beurer PO45 patří mezi technicky dokonalé lékařské přístroje k použití doma, ve zdravotnictví nebo na cestách. Měří jednoduše, spolehlivě a neinvazivně saturaci kyslíku v krvi v arteriální části krevního řečiště a srdeční (tepové) frekvence. Saturace hemoglobinu kyslíkem udává, kolik procent hemoglobinu a arteriální krve je nasyceno kyslíkem. Je to velmi důležitý parametr pro posouzení funkce dýchání.Pulzní oxymetr Beurer PO45 využívá k měření dva světelné paprsky rozdílných vlnových délek, které dopadají na prst vložený uvnitř přístroje.Pulzní oxymetr je vhodný zejména pro rizikové pacienty, např. s onemocněním srdce, astmatiky, ale také sportovce a zdravé osoby, které se pohybují ve velkých výškách (lyžaři, horolezci, piloti). Nízká hodnota saturace hemoglobinu kyslíkem poukazuje převážně na choroby, jakými jsou onemocnění dýchacích cest, astma, srdeční insuficience aj. Člověk s nízkou hodnotou saturace hemoglobinu kyslíkem vykazuje příznaky jako je dušnost, zvýšení srdeční frekvence, náhlé pocení, nervozita a pokles výkonnosti. Náhlé snížení saturace hemoglobinu kyslíkem je nutné ihned řešit s lékařem. Chronická a známá saturace vyžaduje sledování pomocí oxymetru a kontroly u lékaře. Součástí balení je pouzdro na opasek, přidržovací popruh  a baterie AAA 1,5 V.Vyrobila německá společnost Beurer.Přístroj k použití doma, ve zdravotnictví nebo na cestáchPro měření důležitého parametru funkce dýcháníJednoduché, neinvazivní a spolehlivé měřeníPřehledný barevný displej -  7 formátů zobrazeníGrafické zobrazení pulsuZobrazení symbolů pro nepřesné měřeníMožnost nastavení jasu displejeIndikátor vybité baterieAutomatické vypnutíPro pacienty s onemocněním srdce, astmatiky, sportovce i zdravé osobySnadné používáníPříslušenství: baterie AAA (1,5 V), pouzdro na opasek, přidržovací popruhVíce informací najdete ve článku zde.

Axim 5A61321 černé chlapecké polobotky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Axim 5A61321 černé chlapecké polobotky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Celoroční vycházková a sportovní obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou a stélkou z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 410 gCeloroční tenisky značky Axim.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm

Moleda Prestige Denim modrá
1 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Moleda Prestige Denim modrá
1 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Prestižky v jeanovém designu od českého výrobce. Boty se širokým využitím. Jsou také certifikované jako pracovní obuv.Materiál svršku: přírodní vlasová useň v jeanovém designuPodšívka: textilPodešev: dvoukomponentní pružný PU nástřikObuv splňuje požadavky na bezpečnost a ochranu zdraví dle ČSN EN ISO 20347:2012

Moleda Prestige Denim modrá
1 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Moleda Prestige Denim modrá
1 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Prestižky v jeanovém designu od českého výrobce. Boty se širokým využitím. Jsou také certifikované jako pracovní obuv.Materiál svršku: přírodní vlasová useň v jeanovém designuPodšívka: textilPodešev: dvoukomponentní pružný PU nástřikObuv splňuje požadavky na bezpečnost a ochranu zdraví dle ČSN EN ISO 20347:2012

Svorto Vložky se srdíčkem
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Svorto Vložky se srdíčkem
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pro podporu příčné klenby nožní.Vložky se srdíčkem jsou vyrobeny z lehčené pryže, která změkčí došlap při bolestivé chůzi a otlacích. Příčnou klenbu podepírá srdíčko tvarované pro pravou i levou nohu, léčí příčné plochonoží 1. a 2. stupně a je prevencí při nadměrné zátěži nohou. Srdíčko je pevně fixováno mezi dvěma slepenými vrstvami vložky. Povrch je překryt jehněčí usní, která zvyšuje komfort a hygienické vlastnosti.

Bennon FARMIS S3 High
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bennon FARMIS S3 High
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pohodlná, lehká a zároveň pevná odolná kotníková obuv farmářského typu vhodná pro všestranné využití při práci i volném čase. Obuv je vybavena kompozitní tužinkou a kevlarovou planžetou. • vrchový materiál: Crazy horse hovězinová useň hydrofobní• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: WARRIOR trojkomponentní anatomická stélka s odpružujícím prvkem v patě• podešev: PU/PU SPARTACUS• tužinka/planžeta: kompozit/kevlarNorma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC stélka: WARRIOR: Anatomicky tvarovaná trojkomponentní stélka, která je v oblasti paty opatřena odpružujícím prvkem, který účinně tlumí nárazy při došlapu a celkově tak zvyšuje komfort při nošení.

Moleda Prestige pantofle modro - černá
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Moleda Prestige pantofle modro - černá
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pantofle pro milovníky Prestižek. Materiál svršku: přírodní italská kůže s PU folií pro vyšší odolnost a snazší údržbuPodšívka: textilPodešev: dvoukomponentní pružný PU nástřik

SONIA 166459 Zen mýdlenka, černá
970 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SONIA 166459 Zen mýdlenka, černá
970 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Elegantní mýdlenka v černém provedení s mléčným sklem bude ozdobou každé koupelny. Instaluje se navrtáním do zdi.

MG 9H ochranné sklo na Realme 9 Pro
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MG 9H ochranné sklo na Realme 9 Pro
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Merrell J036737 Accentor 3 Sport Mid Gtx Black/tangerine
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Merrell J036737 Accentor 3 Sport Mid Gtx Black/tangerine
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sportovní turistická obuv s přilnavou gumovou podešví a nepromokavou úpravou GORE-TEX® poskytuje noze celodenní pohodlí během dnů strávených na stezce. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek s voděodolnou úpravnou ze syntetické kůže a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• vyjímatelná EVA stélka• pěnová mezipodešev EVA se 100% recyklovanou horní vrstvou• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénu• hloubka vzoru podešve 4.2 mm• Vegan Friendly - vyrobeno bez použítí živočišných produktůTECHNOLOGIE: Gore-Tex®, AirCushion, Vegan-FriendlyHMOTNOST: 980 g

Postel kov / masivní dub / MDF Dekorhome 100 x 200 cm
5 681 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel kov / masivní dub / MDF Dekorhome 100 x 200 cm
5 681 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dopřejte si v noci kvalitní spánek s tímto pohodlným kovovým rámem postele!Postel má pevnou konstrukci vyrobenou z masivního dubového dřeva, kovu s práškovým nástřikem a MDF, takže je mimořádně bytelná a odolná. Robustní lamely zajišťují potřebnou oporu a pohodlí. Na této posteli si můžete každou noc dopřát kvalitní spánek!Poznámka: Balení obsahuje pouze rám postele. Matrace nejsou součástí balení. V našem obchodě rovněž nabízíme vhodné matrace.Barva:hnědá / černáMateriál:kov / masivní dubové dřevo / MDFRozměry:šířka: 99 / 109 / 129,5 / 149,5 cmhloubka: 208,5 cmvýška: 90 cmRozměr lůžka: 90 x 200 cm100 x 200 cm120 x 200 cm140 x 200 cmVýběr rozměru zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Hmotnost:20,7 / 21,3 / 26,6 / 29,6 kgDodáváno v demontu.

Viking Espo High Boa Warm Velikost: 40
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Viking Espo High Boa Warm Velikost: 40
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zimní boty Viking Espo High Warm v modré barvě s oranžovými doplňky od norského výrobce Viking. Vyšší boty sahající do 1/3 výšky lýtek. Model Tyssedal se svým sportovním zpracováním hodí jak na zimní kopečky, tak i do města. Podrážka je pevnější, s hrubým vzorkem, protiskluzová. Uvnitř bot je teplý kožíšek pro větší komfort, a membrána zajistí nepromokavost a prodyšnost zároveň. Boty jsou opatřeny rychloupínacím systémem Boa, pro rychlejší a zaroveň pohodlnější obouvání. Vyjímatelná stélka pro možnost kontrolu velikosti, reflexní prvek na patě pro lepší viditelnost.- Sednou na: normální až širší nožky, normální i vyšší nárt- Membrána: s funkční membránou - bota nepromokne, ale zároveň zůstává prodyšná- Zapínání: rychloupínací systém Boa - funguje na principu otočení kolečka, čímž regulujete upevnění bot. Vycvaknutím kolečka vpřed se systém povolí a boty je pak snadné vyzout.- Opatek: pevný- Podrážka: pevnější, ale stále ohebná, protiskluzová s hrubým vzorkem- Jazyk: tvoří jeden díl s vrchní částí bot - jazyk je přišitý do 3/4 své výšky, do této úrovně je také garantována nepromokavost- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, filcová s teplým kožíškem na vrchuSLOŽENÍ: Svršek - odolné syntetické materiály, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - kožíšek - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:28 - 18,3 cm29 - 18,9 cm30 - 19,4 cm31 - 20,1 cm32 - 20,9 cm33 - 21,6 cm34 - 22,4 cm35 - 23,0 cm36 - 23,4 cm37 - 24,2 cm38 - 24,6 cm39 - 25,6 cm40 - 26,2 cm41 - 26,5 cm  

Dětské boty Superfit Superfree Nappa Blau Goretex 1-000536-8000 Velikost: 21
1 629 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kožené kotníkové celoroční boty Superfit Superfree Nappa Blau 1-000536-8000 v tmavě modré barvě. Novinka mezi barefoot obuví! Superfit přichází s novým tvarem a střihem "Barefit", jež kopíruje přirozený tvar zdravého chodidla a nožky mají tak více prostoru v prstové části, jsou vhodné také na dominantní palec. Opatek je mírně zpevněný ve spodní části, špička má pogumovaný lem, chránící proti okopu. Bota je užšího střihu v oblasti paty a kotníku, a je tak vhodná pro děti s užší či normální patou/kotníkem. Stélka je filcová a vyjímatelná, pro lepší kontrolu velikosti. Podšívka je v kotníkové části a částečně i jazyk z měkké kůže, dále pak z hebké textilie -  navíc z jednoho kusu, nikde tedy nebude nic zavazet/tlačit. Díky Gore-tex membráně jsou prodyšné a zároveň nepromokavé.Superfit Superfree jsou lehoučké a ohebné zároveň.- Sednou na: užší až normálně široké nožky, užší až normální patu i kotník, vhodné na dominantní palec- Zapínání: suchý zip v oblasti kotníku pro regulaci a dotažení, pružné gumičky imitující tkaničky- Opatek: měkký, mírně zpevněný- Podrážka: praktická šedá barva, velmi lehká, měkká a ohebná ve všech směrech - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se), není úplně tenká, někdo tak může tyto boty považovat za kompromisní mezi barefoot a klasickými botami - Jazyk: přišitý až do 3/4 své výšky - do této výšky je garantovaná napromokavost membrány Goretex- Membrána: Gore-tex membrána - boty jsou prodyšné a zároveň chrání před promoknutím- Stélka: filcová, vyjímatelná - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - kůže , podšívka - kůže+textil podrážka - syntetikaVelikost - délka boty:20 - 12,5 cm x 5,7 cm21 - 13,2 cm x 5,8 cm22 - 14,0 cm x 5,9 cm23 - 14,8 cm x 6,0 cm24 - 15,5 cm x 6,2 cm25 - 16,2 cm x 6,3 cm26 - 16,7 cm x 6,4 cm

Primigi 1871811 Gore-Tex Velikost: 40
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Primigi 1871811 Gore-Tex Velikost: 40
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské boty Primigi 1871811 v modro-zelené kombinaci - tenisky pro každou príležitost. Měkká modrá kůže a textilní části ve stejné barvě, s zelenými detaily a světlou podrážkou. GoreTEX membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nožky v suchu a pohodlí. Ochranná vrstva na špičce proti okopání.Tyto Primigi jsou navíc lehké a vážně pohodlné - mají výborně ohebnou podrážku, měkkou pěnovou stélku s koženým nášlapem, která absorbuje otřesy společně se vzduchovou komorou "ABSORBER SHOCK" zabudovanou v podešvi pod patou.- Sednou na: normální a širší nožky, vhodné i na vyšší nárt, snadno se nazouvají- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: na dva suché zipy - VELCRO pásky, bota tak jde dobře přizpůsobit noze- Opatek: pevný- Podrážka: výborně ohebná v přední části boty, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se), výrazný vzorek- Jazyk: přišitý i po stranách až na úroveň horního suchého zipu, do této výše je také vytažena membrána a garantována nepromokavost- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s nášlapem z kůže - absorbuje otřesy (antishock)SLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:25 - 16,5 cm x 6,6 cm26 - 17,5 cm x 6,8 cm27 - 18,0 cm x 7,0 cm28 - 18,7 cm x 7,2 cm 29 - 19,4 cm x 7,4 cm30 - 20,2 cm x 7,4 cm 31 - 20,7 cm x 7,6 cm32 - 21,4 cm x 7,8 cm 33 - 22,2 cm x 7,8 cm34 - 22,7 cm x 8,0 cm 35 - 23,2 cm x 8,0 cm36 - 24,0 cm x  8,2 cm37 - 24,7 cm x 8,2 cm 38 - 25,2 cm x 8,4 cm39 - 26,2 cm x 8,4 cm40 - 26,7 cm x 8,6 cm

Chlapecké bačkory Superfit Bill 0-808271-8100 Ocean Kombi Velikost: 35
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské bačkory Superfit Bill v tmavě modré barvě.- sednou na užší až normálně široké nohy- Zapínání: suchý zip- Opatek: částečně zpevněný- Podrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná zejména v příčném směru, mírně vyvýšená za patou, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou, nebarví a nedělá šmouhy- Vrchní část: kompletně textilní, z vnější i vnitřní strany (jedna vrstva textilie bez podšívky)SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:23 - 14,7 cm24 - 15,5 cm25 - 16,3 cm26 - 16,9 cm27 - 17,4 cm28 - 18,1 cm29 - 18,6 cm30 - 19,3 cm31 - 20,0 cm32 - 20,8 cm33 - 21,4 cm34 - 21,8 cm35 - 22,5 cm36 - 23,0 cm37 - 23,4 cm38 - 24,0 cm

Barefoot bačkory Anatomic BF05 Velikost: 28
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Barefoot bačkory Anatomic BF05 Velikost: 28
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nové barefoot bačkory Anatomic BF05, v neutrální šedé barvě, která skoro nejde ušpinit :) Šedá podrážka s ochranou špičky a paty. Barefoot bačkory, které vydrží. - Sednou na: širší nožky s normálním a nižším nártem, vhodné i pro dominantní palec- Zapínání: na suchý zip- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: misková, tenká, ohebná všemi směry, nulový drop- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s koženým nášlapem, antibakteriální Velikost - vnitřní délka a šířka obuvi:24 - vnitřní délka 15,4 cm, šířka přes prsty 6,7 cm25 - vnitřní délka 16,0 cm, šířka přes prsty 6,9 cm26 - vnitřní délka 16,6 cm, šířka přes prsty 7,0 cm27 - vnitřní délka 17,2 cm, šířka přes prsty 7,2 cm28 - vnitřní délka 17,8 cm, šířka přes prsty 7,4 cm29 - vnitřní délka 18,4 cm, šířka přes prsty 7,6 cm30 - vnitřní délka 19,0 cm, šířka přes prsty 7,8 cm31 - vnitřní délka 19,6 cm, šířka přes prsty 8,0 cm32 - vnitřní délka 20,2 cm, šířka přes prsty 8,2 cm

Keen Seacamp II CNX Very Berry/Dawn Pink Velikost: 37
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Keen Seacamp II CNX Very Berry/Dawn Pink Velikost: 37
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Odolné dětské sandále Keen Seacamp II CNX Very Berry/Dawn Pink jsou zaslouženě bestsellerem. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Seacamp je spíše užší model, na širokou nohu doporučujeme od značky Keen model Newport. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Seacamp II CNX lze považovat za barefoot - široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze, měkký opatek, ačkoli podrážka chrání nohu a nerovnosti přes ni cítít nejsou.Sednou na: užší až normální nožkyZapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní části (gumička ve spodní části je do velikosti 23 pevná, reálně stahovat pomocí plastového prvku jde až od velikosti 24)Opatek: měkký - sandále je tak možné vzadu sešlápnout a kousek popobehnout jako v nazouvácíchPodrážka: v přední části perfektně ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (podrážka je celkově měkčí než u širšího modelu Newport), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka je protiskluzová, se vzorkemStélka: měkká pěnová - je tvořena horní měkkou vrstvou nanesenou na podrážce, mírné patní lůžko pro podporu správného postavení SLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:22 - 13,5 cm23 -14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,5 cm30 - 18,5 cm31 - 19,5 cm32/33 -20,0 cm34 - 20,8 cm35 - 21,5 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,0 cm39 - 25,0 cm

ADIDAS-Duramo 10 turbo/core black/blue rush Červená 46
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Duramo 10 turbo/core black/blue rush Červená 46
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Tréninkové botasky zaujmou nejen výraznou barvou, ale také funkčností. Sportovní tenisky osvěží každý outfit. Díky klasickému střihu se sportovní botasky hodí pro každý typ nohy. Klasické vázání se postará, že noha dobře drží na místě. Svršek sportovních botasek tvoří vrstvená síťovina, která je zárukou skvělé cirkulace vzduchu. Silnou stránkou tréninkových tenisek je lehká konstrukce. O vynikající odpružení se postará tlumení Lightmotion. Bezešvé vrstvy tenisek na trénink zpevní nohu. Tenisky adidas jsou vynikající volbou pro trénink, různá cvičení, sportovní a volnočasové aktivity. Detaily produktu: Klasický střih Zapínání na tkaničky Vrstvený svršek ze síťoviny Zpevňující bezešvé vrstvy Měkká pata Tlumení Lightmotion Pryžová podrážka Svršek má minimálně 50 % recyklovaného obsahu

TECNICA-Magma S GTX Ws deep bacca/pure bacca Růžová 36 2/3
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TECNICA-Magma S GTX Ws deep bacca/pure bacca Růžová 36 2/3
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Výrazné, elegantní a funkční! Takové jsou Tecnica Magma pro trailové běžkyně v neobyčejné červené barvě, kterou všichni uvidí už z dálky. Spadají do kategorie all-mountain. Kromě stylového designu nabízí tyto dámské boty na trail vysokou úroveň přilnavosti na různé druhy terénu a ochrany chodidel před tvrdým povrchem, skalami či ostrými kameny. Zároveň jsou tyto běžecké boty do lesa mimořádně pohodlné a poskytnou vám přirozený pocit při běhu. Rychlou akceleraci zaručí rocker mezipodešve a jedinečný zaoblený tvar špičky, což rovněž umožní noze přirozený ohyb. All-mountain trailové boty pro dámy do terénu se výborně přizpůsobí chodidlům, mají klasické šněrování a dobře přilnou na nohu. Větší vystřižený lem zaručí pohodlí a volnost pohybu nohy i při těch nejdynamičtějších pohybech po skalách či v členitém terénu. Unikátní dezén vícevrstvé podrážky je inspirován designem enduro pneumatik MTB vyrobený s technologií Vibram Litebase a směsovou gumou Megagrip, která nabízí optimální přilnavost na všech površích za sucha i mokra, u schodu z kopce i do kopce. V tom vám pomůže mimořádně široký tvar paty, což zaručí stabilitu. Dvě gumová stabilizační žebra na každé straně zajistí vyvážení při prudkých brzděních i v náročných situacích na obtížném terénu. Tuto trailovou obuv lze tvarovat na míru běžce v oblasti paty a klenby. Obuv má předtvarovanou vnitřní vložku. Detaily produktu: dámská trailová obuv terénní běh červená, originální barva all-mountain elegantní design vhodné pro turistiku, běh a lezení vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu přirozený pocit při běhu tvar špičky a rocker zaručí rychlou reaktivitu bot pro zrychlení či zpomalení klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase s guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech vyvážené a přizpůsobivé vnitřní vložka je předtvarovaná CAS tvarování - tepelně tvarovatelná pata a klenba na míru běžkyni EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

NIKE-Revolution 6 Next Nature pink foam/black Růžová 32
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
NIKE-Revolution 6 Next Nature pink foam/black Růžová 32
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

ADIDAS-Hoops Mid 3.0 K core black/cloud white/grey six Černá 36 2/3
980 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Hoops Mid 3.0 K core black/cloud white/grey six Černá 36 2/3
980 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

KAYLAND-PLUME MICRO GTX GREY LIME Šedá 44
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
KAYLAND-PLUME MICRO GTX GREY LIME Šedá 44
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

Sněhulky s kožešinkou béžovo-růžové BABY Mayoral velikost: 22
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sněhulky s kožešinkou béžovo-růžové BABY Mayoral velikost: 22
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Mayoral dívčí sněhulky s kožíškem béžové.

Tenisky s barevnými pruhy bílé MINI Mayoral velikost: 34
1 219 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky s barevnými pruhy bílé MINI Mayoral velikost: 34
1 219 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Mayoral dívčí lehoučké koženkové tenisky.

Tvrzené 3D sklo pro Huawei P20 Pro – black
380 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tvrzené 3D sklo pro Huawei P20 Pro – black
380 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

NeilMed Proplach nosu Sinus Rinse Kids, láhev + 60 sáčků
560 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
NeilMed Proplach nosu Sinus Rinse Kids, láhev + 60 sáčků
560 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Balení obsahuje:•    1x promývací láhev 120 ml•    1x uzávěr s hadičkou•    60 sáčků (směs chloridu sodného a hydrogenuhličitanu sodného, čistota 99 % a více)Výhody Sinus Rinse:•    Snadno se s ním manipuluje.•    Neobsahuje konzervační látky, jód, gluten ani latex.Může pomoci•    s odstraněním nosních příznaků při alergii a senné rýmě•    s odstraněním nosních příznaků při nachlazení a chřipce•    tlakem ve vedlejších dutinách a pocit ucpání nosu•    s prevencí alergie způsobené pracovním a domácím prachem, kouřem, zvířecími chlupy, trávou, pyly, kouřením•    s prevencí odkapávání z nosu•    se zmírněním potíží způsobených tvorbou hustého nazálního hlenuDoporučuje se používat od 6 let.  >>> Věděli jste, že výplach nosu může pomáhat při léčbě COVID-19?Výplach nosu jako prevence alergieJak na jaře bojovat s pylovou alergií?Jak vybrat spreje do nosu?Jak vybrat kapky do očí?Jak poznám, že mám alergii?Jak vybrat čističku vzduchu?Co pomáhá na průduškové astma?>

N4H Rouška s kapsou YourFASHION SilverPlus | růžová | 1 rouška + 10 filtrů Velikost: L/XL
39 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Výrobcem roušek a filtrů je česká firma Sen World s.r.o. ve spolupráci s českou nanofirmou NanoMedical. YourFASHION je látková obličejová maska s nanofiltrem YourFILTER FORFASHION, která je kompromisem pro všechny, kteří hledají levnou ale efektivní variantu ochrany. Látkovou rouška antimikrobiální úpravu, kterou vykazuje i po 100 vyprání na 60°. Do kapsy lze umístit jednorázový nano filtr, který chrání před viry, bakteriemi, roztoči i smogem. Nano filtry YourFILTER FORFASHION s filtrací více než 99,9 %Nano filtry YourFILTER FORFASHION v balíčku YourFASHION SilverKiller jsou od výrobce NanoMedical a byly dne 14. 5. 2020 testovány v prestižní americké laboratoři Nelson Laboratories LLC, U. S. A. viz. závěrečná zpráva o účinnosti bakteriální filtrace BFE pod číslem 1272274-S01 a závěrečná zpráva o účinnosti virové filtrace VFE pod číslem 1272273-S01 s výsledky BFE >99,9 % a VFE >99,9 %.  Výrobce NanoMedical, s. r. o. je pro zdravotnický prostředek, vyrobený ze shodného materiálu jako tento výrobek, držitelem certifikace CE.)Proč je v roušce s kapsou použita úprava SILVERPLUS ®Technologie aktivních stříbrných iontů SILVERPLUS ® přidává roušce antibakteriální a protiplísňové vlastnosti. Ionty stříbra navíc pomáhají neutralizovat zápachy a jsou vhodné pro alergiky a lidi s problematickou pletí. Rouška je díky úpravě antimikrobiální, antiseptická a antialergická. Tato úprava zůstává funkční i po 100 pracích cyklech na 60 °C (dle zkušební metody ASTM-E2149-01). Antivirotická účinnost je uváděna až 90 %. Spodní vrstva je ze 100 % bavlny používané ve zdravotnictví. Obě tkaniny mají certifikaci OEKO-TEX 100 a jsou zdravotně nezávadné.Výhody látkových roušek s kapsou na filtrekonomická variantatechnologie aktivních stříbrných iontů SILVERPLUS ®nanovlákenná membrána má testovaný účinný záchyt virů i bakteriíPratelná látková rouška s kapsouVelká kapsa pro jednoduché vkládání filtrůNevýhody roušky s kapsou na filtrCelková filtrační schopnost je ovlivněna těsností rouškyFiltr je nutné měnit po 12 hodináchNemá nosní klips (ale je možné jej dokoupit a nalepit)Jak funguje nano filtr?Nano filtr je vyroben z bariérové nanotextilie s nanovrstvou, která funguje na principu mechanické bariéry. To znamená, že velikost otvorů v nanovlákenné membráně je tak malá, že jimi vir, bakterie či jiná submikronová částice neprojde. Jak dlouho můžu používat jeden nano filtr?Účinnost filtru klesá s dobou nošení, optimální ochranu poskytuje až 12 hodin. Jakmile filtr zvlhne, svou schopnost ztrácí. Opotřebení filtru je závislé na intenzitě dýchání, například při sportu či fyzické zátěži doporučujeme měnit po 2 hodinách.Jak poznám, že je filtr v roušce neúčinný?Jakmile pocítíte, že se vám ve vaší roušce s filtrem hůře dýchá, je to známka toho, že je filtr zanesený. V ten okamžik doporučujeme filtr vyměnit. Návod na údržbu YourPocket:Při praní zvolte program s doporučenou teplotou 60 °C a délkou alespoň 30 minut. Po vyprání použijte ideálně sušičku. Sterilizujte přežehlením nebo vložte na 5 minut do běžné pečící trouby na maximální teplotu 100 °C. Pro maximální účinnost skladujte vyprané YourFILTER FORFASHION ve vydesinfikovaném uzavíratelném boxu z PVC či sáčku z PVC a manipulujte s nimi ve sterilních ochranných rukavicích. Přirozená srážlivost výrobku až 5 %. Opakovaným používáním a praním může výrobek ztrácet barvu a může docházet k postupné degradaci látky, jde o vliv běžného opotřebení.Orientační velikost:S/M 14,5 cm (nos-brada), 8,5 cm (od kořene nosu k horní šňůrce/gumičce)L/XL 16 cm (nos-brada), 10 cm (od kořene nosu k horní šňůrce/gumičce)Návod na likvidaci materiáluPoužité YourFILTER FORFASHION zabalte do sáčku z PVC a vhoďte je do směsného odpadu. YourFILTER FORFASHIONneodhazujte do odpadu samostatně. Použité YourFILTER nejsou klasifikovány jako nebezpečný odpad. Buďte přesto ohleduplní ke svému okolí.UpozorněníProdejce nepřijímá odpovědnost, ať již přímou nebo nepřímou, za škody (včetně ušlého zisku nebo ztráty dobré pověsti) způsobené nesprávnou aplikací či použitím materiálu.Související články>> Jaký je rozdíl mezi konvenční rouškou a nanovlákennou rouškou?>> Rouška s kapsou - dobrá alternativa látkových roušek>> Jak vybrat roušku>> Jak vybrat roušku pro dětiJak vybrat rouškuJak dezinfikovat rouškuJak vybrat roušku pro dětiRouška vs. nano rouškaRouška s kapsou - dobrá alternativa látkových roušek Jak vybrat respirátor

FDM Čalouněná manželská postel HEAVEN | 120 x 200 cm Barva: Fialová
10 020 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
FDM Čalouněná manželská postel HEAVEN | 120 x 200 cm Barva: Fialová
10 020 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Čalouněná manželská postel HEAVEN | 120 x 200 cm Designová čalouněná postel HEAVEN 120 x 200 cm na vysokých dřevěných nohách si díky svému modernímu provedení najde místo iu vás doma. Zajímavě prošívané čelo postele, které chrání od chladu stěny, zaujme už na první pohled. Velurový potahový materiál se vyznačuje jemnou strukturou, ale zároveň je pevný, příjemný na dotek a odolný vůči oděru a žmolkování. Konstrukce čalouněné postele HEAVEN je vyrobena z kvalitní nábytkové desky, rošt je v pevném rámu. Zařiďte si vaši ložnici stylově s nábytkem z naší nabídky ak posteli HEVAEN si dolaďte komody či šatní skříně , čímž získáte spoustu vždy potřebného úložného prostoru. Matrace není v ceně , lze ji doobjednat . Materiál: laminát, látka Trinity Rozměry: ŠxVxH: 133 x 30-86,5 x 212 cm plocha na spaní: 120 x 200 cm Barevné provedení: zelená fialová krémová černá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti!

Artelta Manželská postel MIST | 160 x 200 cm barevné provedení: Velvetmat 38
19 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Manželská postel MIST | 160 x 200 cm Exkluzivní čalouněná manželská postel MIST je vyrobena z kvalitních materiálů a je tím pravým řešením, pokud hledáte dokonalé pohodlí a relax. Svým stylovým provedením skvěle zapadne do každé moderní ložnice. Zajímavě prošívané zadní čelo Vás chrání před chladem stěn a zároveň působí moderně a okouzlivě . Elegantní černé kovové nohy v kombinaci s neodolatelnými barevnými provedeními dělají z této postele designový kousek. Postel MIST má v ceně výklopný rošt, který ukrývá množství úložného prostoru. Matraci je nutné doobjednat, vybrat si můžete z naší široké nabídky matrací . Postel je zezadu celočalouněná. Dopřejte si moderní, kvalitní a pohodlnou postel MIST i Vy. Materiál: látka, pěna T21, černé kovové nohy Barevné provedení: Loco 04 Nube 20 Velvetmat 38 Nube 45 Velvetmat 25 Velvetmat 06 Matt Velvet 100 Loco 33 Loco 24 Loco 40 Riviera 97 Poco 07 Nube 33 Rozměry: ŠxDxV: 180 x 220 x 53,5-113,5cm plocha na spaní:   160x200 cm výška nohou: 13,5cm Rozměry balení: 190x35x25cm (30kg) 190x35x25cm (30kg) 190x120x15cm (20kg) 205x21x13cm (20kg) Hmotnost: 102kg

STRIDE ESD S3 SRC polobotka 45 šedá
2 148 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
STRIDE ESD S3 SRC polobotka 45 šedá
2 148 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní ESD polobotka s hliníkovou tužinkou a Kevlarovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Gumová podrážka s Air Tubeless system pro zvýšení komfortu při chůzi. Svršek z mikrovlákna.

RAVEN O2 SRC polobotka 39 bílá
834 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
RAVEN O2 SRC polobotka 39 bílá
834 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pracovní polobotka. Podešev z jednohustotního PU. Svršek z inovativního mikrovlákna, které zajišťuje uživateli perfektní prodyšnost.

GIANCARLO zateplená holina 47 zelená
755 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
GIANCARLO zateplená holina 47 zelená
755 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Vysoké zateplené holínky z moderního materiálu EVA. Velmi lehké.

SANTÉ Pánské zdravotní pantofle N/517/35/68/CP černá 42
854 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SANTÉ Pánské zdravotní pantofle N/517/35/68/CP černá 42
854 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánské zdravotní pantofle N/517/35/68/CP v černé barvě. určeny jako zdravotní, pracovní, domácí či letní vycházková obuv, anatomicky tvarovaná stélka, s nejvýraznějším srdíčkem ze všech bot této značky a podprstovou řadou , efektivně podepírá příčnou klenbu, čímž zabraňuje vzniku ploché nohy, nastavitelná šíře obuvi, materiál : stélka - useň, svrch - useň, protiskluzová podešev, certifikovaná zdravotní obuv.

Artelta Manželská postel AUDREY | 160 x 200 cm Barva: Černá / Soft 11
12 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Artelta Manželská postel AUDREY | 160 x 200 cm Barva: Černá / Soft 11
12 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Manželská postel AUDREY | 160 x 200 cm AUDREY je vkusná postel v klasickém stylu. Vyrábí se ve 4 velikostech, díky čemuž je ideální volbou pro větší i menší ložnice. Postel je doplněna o elegantní vysoké čelo s měkkým povrchem, které bude dokonalou oporou pro denní odpočinek. Postel je dostupná ve dvou variantách s rolovaným, dřevěným rámem nebo s kovovým rámem s plynovým zdvihem a praktickým úložným prostorem . Díky velkému výběru barev dokonale dotvoříte ložnici dle svých představ. Postel je dodávána bez matrace, je třeba ji doobjednat. Materiál: látka / ekokůže Rozměry: ŠxHxV: 180 x 223 x 93 cm plocha na spaní: 160 x 200 cm Barevné provedení: Béžová / Dora 21 Hnědá / Dora 28 Cihlová / Dora 63 Zelená / Kronos 19 Modrá / Monolith 77 Šedá / Monolith 84 Černá / Soft 11 ekokůže Bílá / Soft 17 ekokůže Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

ArtBelin Šatní skříň PREMIUM ME KLP | 133 cm Barva: Černá / dub wotan
9 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Šatní skříň PREMIUM ME KLP | 133 cm Pokud hledátešatní skříň , která dokonale vyřeší vaše úložné potřeby, naše skříň PREMIUM ME 133 cm s posuvnými dveřmi , zrcadlem a vnitřními zásuvkami je tou správnou volbou pro vás. Největším plusem jsou vnitřní zásuvky, které vám poskytnou další úložný prostor pro menší předměty, jako jsou prádlo , doplňky nebo šperky. Šatní skříň PREMIUM ME 133 cm je nejen praktická, ale také krásná a přizpůsobitelná vašim potřebám . Nabízíme možnost doobjednání tichých dojezdů . Materiál: laminát 16 mm, ABS hrany, zrcadlo Rozměry (ŠxVxH): 133 x 216 x 60 cm Barevné provedení: černá / dub wotan černá/černý mat černá/bílý mat Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

CROCS-LiteRide Flip black/smoke Černá 45/46
590 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
CROCS-LiteRide Flip black/smoke Černá 45/46
590 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

>

Salomon Ardent Mid GTX M 44 2/3 EUR
3 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salomon Ardent Mid GTX M 44 2/3 EUR
3 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská outdoorová obuv Salomon Ardent Mid GTX M vhodná pro vaši túru téměř v jakémkoli terénu, udrží vaše nohy v suchu a teple i při nízkých teplotách díky membráně Gore-Tex®. Šněrování vám umožní přizpůsobit obuv individuálně vaší noze a nadcházející trase. Takže máte dobrou přilnavost například při turistice. Funkční technologie GORE-TEX® zajistí, že vaše nohy zůstanou v suchu a teple bez pocení. Je větru a voděodolná, a zároveň prodyšná. Syntetický a textilní svršek Membrána trvale odolná vůči vodě a větru díky GORE-TEX® technologii Klasické šněrování Contagrip ® podrážka pro vysokou přilnavost v každém terénu Vnitřní stélka Ortholite® s tlumícími vlastnostmi Prodyšný a lehký materiál

Pracovní obuv ARDON®FOUNDRY O1 | G3070/48
705 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pracovní obuv ARDON®FOUNDRY O1 | G3070/48
705 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

pracovní celokožená slévárenská kotníková obuv, bez ocelové špice a planžety, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, v oblasti kotníku bezpečnostní boční vsadky z kombinace gumy a kůže pro okamžité vyzutí v případě vniknutí okuje do obuvi, materiál: buvolí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20347, velikosti: 39 - 48, váha: 586 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Ochrana střechy Roof Saver Ford Galaxy 2015-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Ford Galaxy 2015-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Ochrana střechy Roof Saver BMW 3er 2019- (combi)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver BMW 3er 2019- (combi)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

SKECHERS-Uno Stand On Air white/whte Bílá 42
1 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SKECHERS-Uno Stand On Air white/whte Bílá 42
1 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Skechers. Značkové tenisky zaujmou dámy, které preferují design čistých linií. Stylové botasky se skvěle kombinují k různým outfitům, kterým dodají styl a šmrnc. Díky teniskám Skechers vytvoříte perfektní styling. Jemná perforace na špičce a límci obuvi garantuje výbornou cirkulaci vzduchu. Značkové botasky s vnitřním polstrováním a měkkou podšívkou se postarají o super komfort při nošení. Benefitem botasek Skechers je vzduchem chlazená paměťová pěnová vložka Skechers Air-Cooled Memory Foam®. Mezipodrážka Skech-Air® zaručí velmi dobré odpružení a tlumení nárazů. Tenisky pro ženy jsou skvělou volbou pro každodenní nošení a volnočasové aktivity. Detaily produktu: Tenisky Skechers s paměťovou pěnou Syntetický svršek „durabuck“ Klasické šněrování Perforace na předním panelu a límci pro chladící efekt Polstrovaný límec a jazyk Podšívka z měkké tkaniny Skechers Air-Cooled Memory Foam® - vzduchem chlazená paměťová pěnová vložka s polstrováním Vzduchem odpružená mezipodešev Skech-Air® Mezipodešev s podrážkou absorbující nárazy Flexibilní podešev pro trakci

SKECHERS-Uno Lite Lovely Luv white/pink Bílá 35
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SKECHERS-Uno Lite Lovely Luv white/pink Bílá 35
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dívčí obuv značky Skechers. Bílé tenisky zaujmou barevným potiskem na boční straně a v oblasti límce boty. Dívčí tenisky se skvěle kombinují k sukním ik džínám. Díky klasickému šněrování se výborně přizpůsobí noze. Jemná perforace na špičce botasek umožní lepší cirkulaci vzduchu. Špička a pata dívčích botasek jsou posíleny dodatečným materiálem pro vyšší úroveň ochrany chodidla.Silnou stránkou tenisek Skechers je vzduchem chlazená paměťová pěna Skechers Air-Cooled Memory Foam®, která snižuje únavu nohou. O pohodlí při nošení se postará měkké vnitřní polstrování. mezipodešev Skech-Air se postará o tlumení a odpružení. Flexibilní podrážka má velmi dobrou trakci. Značkové tenisky jsou nejlepšími společníky pro běžné nošení a volný čas. Detaily produktu:trendy vzhledklasické šněrováníjemná perforace na špičce pro lepší prodyšnostposílená špička a pataměkké polstrovánímezipodrážka Skech-Air®pružná podrážka

Čelo postele W-4 MODULO 160 Halmar Tmavě zelená
4 554 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Čelo postele W-4 MODULO 160 Halmar Tmavě zelená
4 554 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

POSTEL MODULO 160Představujeme Vám vrchol v oblasti pohodlí a stylu - postel MODULO 160. Vaše hledání dokonalé postele končí právě zde. S naší inovativní sestavou MODULO si můžete postel přizpůsobit přesně podle Vašich představ a vkusu. Nechte svou kreativitu pracovat a vytvořte si místo, kde každá noc bude sladkým únikem do říše snů.LUXUSNÍ DESIGN A MATERIÁLYPřednosti sametové látky Monolith v kombinaci s pečlivě zpracovaným masivním dřevem dodávají rámu postele MODULO 160 nejen neopakovatelný vzhled, ale i pocit nejvyššího komfortu. Nechte se pohltit jemností sametu v jedné z našich trendy barevných variant a dopřejte své ložnici ten pravý nádech luxusu.béžováhořčicovávínovámodrátmavě zelenášedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.ORIGINÁLNÍ ČELO POSTELEK rámu postele si můžete vybrat z různých typů čel s originálním dekorativním prošíváním, které přidají každému rámu jedinečný charakter. Od decentní elegance po odvážné designové kousky. Vyberte si to, co nejvíce odpovídá Vašemu stylu a proměňte svou ložnici v osobní oázu klidu.TECHNICKÉ PARAMETRYMateriál:sametová látka Monolith / masivní dřevoRozměry:šířka: 175 cmhloubka: 8 cmvýška: 120 cmHmotnost: 38,2 kgMONTÁŽPřídavné čelo k posteli MODULO 160 je dodáváno sestavené a připravené k okamžité instalaci. 

McKinley Kansas Mid AQB M 45 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKinley Kansas Mid AQB M 45 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská trekingová obuv McKinley Kansas Mid AQB M vám nabízí komfort odolný vůči povětrnostním vlivům na krátkých i dlouhých cestách. Konstrukce s membránou AQUABASE obklopuje chodidlo a zajišťuje suchá chodidla ve vlhkých podmínkách. Materiál ze síťoviny a TPR podrážka s výbornou přilnavostí, která zajišťuje bezpečný krok v jakémkoli terénu. Praktický systém rychlého šněrování QUICKLACE™ umožňuje snadné obouvání a zouvání. Svršek: Recyklovaný polyester, TPU, síťovina Protiskluzová pryžová podrážka Vyjímatelná stélka Systém rychlého šněrování Quicklace Membrána Aquabase Odolná obuv vůči povětrnostním vlivům

McKinley Kansas Mid AQB Kids 33 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKinley Kansas Mid AQB Kids 33 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská trekingová obuv McKinley Kansas Mid AQB Kidsvám nabízí komfort odolný vůči povětrnostním vlivům na krátkých i dlouhých cestách. Konstrukce s membránou AQUABASE obklopuje chodidlo a zajišťuje suchá chodidla ve vlhkých podmínkách. Materiál ze síťoviny a pryžová podrážka s výbornou přilnavostí, která zajišťuje bezpečný krok v jakémkoli terénu, vyjímatelná stélka Kids-Fit. Praktický systém rychlého šněrování QUICKLACE™ (do velikosti 34 i suchý zip) umožňuje snadné obouvání a zouvání. Svršek: polyuretan, síťovina Protiskluzová pryžová podrážka TPR mezipodešev Vyjímatelná stélkaKids Fit Systém rychlého šněrování Quicklace Membrána Aquabase Odolná obuv vůči povětrnostním vlivům

Livex 410 hnědá nubuk pánská kotníčková nadměrná obuv
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Livex 410 hnědá nubuk pánská kotníčková nadměrná obuv
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská celoroční vycházková a pracovní obuv na šněrování.Špičková kvalita výroby ve Zlíně Česká Republika, je založena na prvotřídních materiálech.Jedná se o zakázkovou výrobu. Obuv není skladem, doba dodání je až v lednu 2024.Boty jsou vyrobeny z pravé přírodní lícové kůže. Vnitřní část je rovněž vyrobena z pravé přírodní kůže.Sympatex - voděodolná membrána, která zajišťuje nepromokavost.Antistatická podešev s výbornou přilnavostí.Kůži je nutné udržovat krémem nebo ochrannými prostředky.Váha jednoho páru: 1,8 kgPánské celoroční kotníčkové boty.Barva: HnědáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 21 cmPodpatek: 4 cm

McKinley Kansas Mid AQB 29 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKinley Kansas Mid AQB 29 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské trekingové boty McKINLEY Kansas Mid AQB mají mezipodešev TPR, protiskluzovou gumovou podrážku TPR, vyjímatelnou stélku Kids-Fit, rychlé šněrování Quicklace (do velikosti 34 i suchý zip) a membránu Aquabase. Svršek: polyuretan, síťovina TPR mezipodešev Protiskluzová podrážka z TPR gumy Vyjímatelná stélka Kids Fit Membrána Aquabase Bez PFC Zapínání na suchý zip do velikosti 34

Pasta del Capitano 1905 Green Tea ústní voda 100 ml
220 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pasta del Capitano 1905 Green Tea ústní voda 100 ml
220 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Koncentrovaná ústní voda bez alkoholu a fluoridů s extraktem ze zeleného čaje a čerstvou vůní máty.

Gumbies Žabky Gumbies Corker - Khaki | 41
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Gumbies Žabky Gumbies Corker - Khaki | 41
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Žabky Corker - Khaki | 41 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

Cortina.be Slobby 192-0033-S1 modré nazouváky
350 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Cortina.be Slobby 192-0033-S1 modré nazouváky
350 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Letní nazouvací obuv s páskem kolem paty nebo přes nárt.Zadní pásek je možno přetočit dopředu na nárt a potom je ze sandálu nazouvák.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Váha jednoho páru = 170 gNazouváky typu crocsy značka Slobby.Barva: ModráVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 1 cm

Kožené mokasíny s tkaničkou
1 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené mokasíny s tkaničkou
1 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

S koženým svrškem a stélkou, tyto mokasíny představují spojení pohodlí a stylového vzhledu. Elegantní svršek s ozdobnou tkaničkou. Kožená stélka. Tkaničky a očka po obvodu chodidla. Pevný opatek.

Turistické boty, šedé
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Turistické boty, šedé
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sportovní boty navržené pro několika kilometrovou turistiku! Lehké a komfortní, skvěle tlumí došlap a snadno přilnou k terénu, díky prodyšné tkanině budou tou správnou volnou pro Vaše chodidla. Lehoučké a příjemné na nošení. Sportovní odolné tkaničky. Vsadky z tkaniny mesh na prodyšném úpletu. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Vzadu poutko pro snadné obutí. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová podrážka.

Tenisky s vysokou podrážkou
609 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky s vysokou podrážkou
609 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Hledáte vhodnou letní obuv? Tak jste zde správně! Tyto plátěné sportovní tenisky mají šněrování na svršku, jež zaručí snadné nazouvání a velké pohodlí je zaručeno také díky podšívce a pěnové stélce.

Výklopná postel HOYA XIV 160x200 cm, bílá
40 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Výklopná postel HOYA XIV 160x200 cm, bílá
40 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Široká výklopná postelSe sklápěcí postelí Vás už nebude trápit malý prostor Vaší domácnosti. Díky stabilní konstrukci zaručuje pohodlný odpočinek. Pneumatický mechanismus sklápění postele zajistí bezpečné otevírání a je doplněn SOFT CLOSE systémem tichého zavírání.Tento výjimečný systém Vám umožní manipulaci pouze jedním prstem. Uvnitř skříně jsou praktické police na knížky nebo dekorační předměty, vše máte na dosah ruky.Maximální zatížení polic je 5 kg.Když je postel sklopená, vypadá jako běžná skříň.Vyklopením se vytáhne celá šířka postele.Rám je nutno přišroubovat ke zdi.Nosnost postele je do 250 kg. Rošt postele je v ceně, matrace není součástí, je potřeba ji dokoupit.Doporučujeme velikost 160 x 200 x výšku do 18 cm. Materiál: kvalitní lamino s ABS hranou/MDF Lamino je odolné proti poškrábání, poškození, vlhkosti a vysokým teplotám. Rozměry (šxvxh): 211 x 177 x 46-188 Po sklopení postele vzniká prostor pod postelí o výšce 24,9 cm Barva:bílá LED osvětlení není součástíDodáváme v demontu.

Ohanic Curly Method Shampoo 1000ml - Šampon na vlnité vlasy
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ohanic Curly Method Shampoo 1000ml - Šampon na vlnité vlasy
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Šampon na vlnité vlasy vhodný pro speciální techniku Curly Girl Method, která je určena pro péči o kudrnaté vlasy na bázi přírodních a šetrných produktů. Tento šampon je vhodný pro low-poo mytí (mytí vlasů s šampony bez sulfátů, silikonů a parabenů, jejichž složení nezatěžuje vlasy a jsou šetrné k vlasové pokožce), jeho složení obsahuje 95,04% přírodních složek a šetrně a účinně čistí a hydratuje vlnité vlasy. Aktivní složky: Výtažek z hroznů - hrozny jsou bohaté na antioxidanty a vitamíny, které pomáhají chránit vlasy před poškozením, dodávají lesk a podporují zdravý růst vlasů.Výtažek ze lnu - pomáhá vlasy vyživovat a hydratovat, dodává hebkost a lesk. Tento šampon je idální pro vlnité vlasy, kterým dodává speciální péči, hydrataci a lesk. Doporučujeme kombinovat tento šampon s dalšími produkty řady Curly Method od OHANIC. Použití:  Před použitím protřepejte. Naneste na vlhké vlasy, vmasírujte a opláchněte velkým množstvím vody. Pro hlubší čištění proces opakujte s malým množstvím.OHANICProfesionální přírodní kosmetika OHANIC pochází ze španělské Aragonie, což je věhlasná oblast ekologického zemědělství. Nachází se zde velké množství vinic, levandulových, olivových a rozmarýnových polí. OHANIC využívá svých vlastních ekologických surovin pro výrobu nejšetrnější profesionální kosmetiky s vysokým obsahem přírodních složek. Produkty jsou založeny na rostlinných extraktech, vždy bez sulfátů, silikonů, barviv, přidaných solí, pegů, naftových výrobků a lepků. Hlavní složkou je extrakt z vinné révy, který je extrémně bohatý na antioxidanty, flavonoidy a resveratrol. OHANIC se zrodil ze snahy přenést do profesionálního světa kadeřníků přírodní péči, udržitelnou jak pro zdraví vlasů, tak i pro zdraví naší planety.

Expedo Postel EBONY + matrace + rošt ZDARMA, 160x200, bílá
7 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Expedo Postel EBONY + matrace + rošt ZDARMA, 160x200, bílá
7 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel EBONY. Nabízí jednoduchý design v moderním stylu, který zapadne do každého interiéru. Vyrobena je z kvalitních materiálů. Postel je dodávána s laťkovým roštem a pěnovou matrací. Na výběr máte z více rozměrů spací plochy a dekoru.Shrnutí:postellaťkový roštpěnová matracevýběr rozměru spací plochyvýběr dekoruPoužité materiály:MDF, PUR pěna

Pantofle ze splétaných pestrobarevných pásků Cina
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pantofle ze splétaných pestrobarevných pásků Cina
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pestrobarevné splétané pásky a ikonická značka Les Tropéziennes par M Belarbi: to jsou ploché pantofle Cina. V prosluněných barevných tónech, jednoduše doplní Vaše kalhoty, sukně i šaty. Ploché sandály Cina Les Tropéziennes par M Belarbi. Na svršku splétané barevné pásky podšité kůží. Kožená měkká pěnová stélka. Malý komfortní podpatek. Protiskluzová podrážka. Pokud pantofle nasákly vodou, nechte je uschnout mimo dosah světla a jakéhokoli zdroje tepla. Pro dlouhou životnost Vašich pantoflí je udržujte mimo kontakt s mořskou vodou, deštěm a pískem.

Lehké tenisky na suchý zip
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Lehké tenisky na suchý zip
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ve stylovém designu, tenisky zn. Jana jsou navržené pro Vaše maximální pohodlí. Na klínové podrážce. Zapínaní na suchý zip. Prodyšné. Široké, vhodné i pro citlivá chodidla. (1) Tento výrobek se skládá z více než 50 % z recyklovaného PET materiálu.

Mokasíny z kožené usně, béžové
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Mokasíny z kožené usně, béžové
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Klasické mokasíny jsou zhotovené z pravé kůže. Pružná kvalitní kůže. Na svršku široký jazyk. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti a to zejména do deště.

Kopřiva dvoudomá - list nařezaný - Urtica dioica - Folium urticae 1000 g
242 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kopřiva dvoudomá - list nařezaný - Urtica dioica - Folium urticaeKopřiva není jen nepříjemný plevel. Právě naopak, má nespočet příznivých účinků na lidský organismus. Její stonky a listy obsahují vitamíny (B2, C) a minerální látky (hořčík, vápník, draslík, železo a fosfor).Tato rostlina podporuje metabolismus, působí jako antirevmatikum, má protizánětlivé účinky, urychluje hojení ran a zabraňuje chudokrevnosti.Pomoci vám může i v případě, že trpíte žaludečními křečemi, vředy, revmatismem, artrózou, krvácením z dásní či máte na nehtech plíseň. Kopřiva podporuje činnost jater, ledvin, slinivky a žlučníku. Napomáhá detoxikaci organismu a má antivirové účinky. Ženám uleví při problémech s premenstruačním syndromem a během kojení podporuje tvorbu mateřského mléka.Kopřiva zlepšuje pružnost pokožky a používá se také na ekzémy. Podporuje srdeční činnost, zmírňuje únavu a posiluje obranyschopnost organismu. Kopřiva má příznivé účinky na vlasy. Při pravidelném užívání zlepšuje jejich kvalitu a odstraňuje lupy.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Ostrovit Adapto aid 60 kapslí
221 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ostrovit Adapto aid 60 kapslí
221 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Obsahuje komplex 6 adaptogenních látek, které napomáhají zvládat stres, podporují mozkovou funkci, paměť i koncentraci. Tyto výtažky skvěle doplňuje l-theanin a extrakt z černého pepře pro lepší vstřebatelnost.Komplexní doplněk, jehož základem jsou populární adaptogeny Ashwagandha nebo Rhodiola rosea. Adaptogeny jsou obecně známé svým pozitivním vlivem na zvládání stresových situací a napětí. Z toho důvodu jsou vyhledávány zejména v psychicky a fyzicky náročném období.Další účinnou obsaženou látkou je extrakt z listu Ginkgo biloby. Ta se nejčastěji přidává do doplňků stravy na podporu paměti, myšlení a jiných mozkových funkcí. Blahodárný vliv na ně mají také přidané výtažky z bakopy drobnolisté a pupečníku asijského, které se řadí mezi oblíbená nootropika. Ta jsou vyhledávána zejména mezi studenty a lidmi, kteří mají psychicky náročnou práci a potřebují maximálně povzbudit myšlení, paměť a soustředění.Ve složení najdete také l-theanin. Ten se přirozeně nachází například v zeleném čaji. Rovněž patří mezi nootropika a používá se zejména pro navození relaxace bez pocitu ospalosti. Jeho účinky tak ocení především jedinci, kteří zažívají psychické napětí. Tento produkt je obohacený také o výtažek z černého pepře. Ten tlumí aktivitu enzymů, které by mohly snížit vstřebatelnost obsažených látek v tomto produktu. SLOŽENÍ:obsahuje: Extrakt z kořene Ashwagandha (7,2 % withanolidy, 1 % alkaloidy a 0,25 % vitaferin A), extrakt z penízovky asijské (2 % asiatikosidy, 6 % madecasosidy, 2 % asiansosidy B), extrakt z listů ginkgo biloba (24 % ginkoflavonoglykosidy, 6 % ginkoflavonoglykosidy, laktony), celý extrakt bacopa (50% bacosidů), extrakt z kořene Rhodiola rosea (1% salidrosidy), L-theanin, extrakt z plodů černého pepře (95% piperin), obal tobolky (plnidlo: hydroxypropylmethylcelulóza).DÁVKOVÁNÍ:1 kapsle denně.Aminokyselinové spektrum -v 1 kapsliL-Theanin100 mg Ostatní a speciální doplňky -v 1 kapsliExtrakt z černého pepře2,1 mgAshwagandha135 mgRozchodnice růžová (Rhodiola rosea)100 mgGinkgo biloba90 mgExtrakt z Bacopa monieri100 mgExtrakt z penízovky asijské130 mg

Kamik MILOS hnědé trekové sandály
1 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kamik MILOS hnědé trekové sandály
1 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Letní vycházková obuv typu outdoorové sandály.Obuv značky KAMIK - specialisty na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí.Veganský produkt - k výrobě obuvi nebyl použitý žádný materiál živočišného původu.Sandály je možné utáhnout pomocí suchého zipu.CLEANSPORT NXT - kontrola zápachu pomocí organické sloučeniny s probiotickou technologií, která ničí zápachové sloučeninyObuv je vyrobena z kombinace syntetického a textilního materiálu. Vnitřní část je z textilní podšívky a stélka je rovněž z textilního materiálu.Váha jednoho páru = 550 gLetní sandály Kamik.Barva: HnědáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

Expedo Čalouněná postel boxspring KARDI, 160x200, sawana 21 + topper
13 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Expedo Čalouněná postel boxspring KARDI, 160x200, sawana 21 + topper
13 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Čalouněná postel boxspring KARDI.Pevnost a stabilitu postele zaručí dobře zpracovaný rám. Součástí je rošt a zabudovaná bonellová matrace vyplněna pěnou T28. Vysoké čelo postele zajistí pohodlí při relaxaci a odpočinku. Výhodou je úložný prostor s automatickým mechanismem. Vybírat můžete z více barev čalounění a rozměrů spací plochy. Možnost volby varianty s topperem.Shrnutí:čalouněná postelmatrace pružiny bonellPUR pěna T28úložný prostorvíce barev čalouněnívýběr spací plochymožnost volby topperuPoužité materiály:látka, PUR PĚNA, pružiny bonell

Barefoot tenisky Barebarics Vibe - Beige & Red Velikost: 45
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Vibe - Beige & Red Velikost: 45
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Použité materiályPři výrobě byly použity udržitelné a veganské materiály s výbornou stálostí barev, prodyšností a odolností vůči roztrhnutí a oděru.Svršek se skládá z mikrovlákna a polyesteru. Taktéž jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. nejlepší vlastnosti.Podšívka je vyrobena z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Tento typ podšívky urychluje proces odvodu a absorpce potu, díky čemuž zůstává kůže suchá. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá pro prestižní modely obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích.Podešev je zhotovena z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli.Stélka se skládá z korkové vrstvy, která umožňuje výborný odvod potu, a prodyšné polyuretanové pěny, díky čemuž získáš dokonalé pohodlí během celého dne.Barefoot vlastnostiAnatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezována a přirozeně se posilují.Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka - Tloušťka 4mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze.Více informacívycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

ADIDAS ORIGINALS-Stan Smith core black/core black/cloud white Černá 41 1/3
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas originals. Tenisky Stan Smith jsou na trhu již 50 let. Jejich úspěch spočívá v nadčasovém a vždy moderním vzhledu. Stylové tenisky mají svršek ze syntetické kůže, která se velmi dobře přizpůsobí noze. Černé tenisky adidas mají klasický střih, který je ideální pro každý typ nohy. Trendy botasky mají klasické vázání, které je garancí fixace chodidla. Značkové tenisky mají perforované postranní strany pro vyšší úroveň ventilace vzduchu. Černé botasky snadno zkombinujete k mnoha outfitům a vytvoříte perfektní styling. Značkové botasky jsou vynikajícími společníky pro každodenní nošení, do města, na nákupy či volný čas. Při výrobě těchto tenisek byly složky či materiály živočišného původu nahrazeny veganskými alternativami. Svršek obsahuje 50% vysoce funkčního recyklovaného materiálu Primegreen. Při výrobě nebyl použit nový polyester. Detaily produktu: moderní vzhled klasický střih svršek ze syntetické kůže klasické šněrování měkká podšívka gumová podrážka recyklovaný materiál Primegreen

ADIDAS-Tensaur Run 2.0 K CLPINK/CWHITE/CLPINK Růžová 35
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024
ADIDAS-Tensaur Run 2.0 K CLPINK/CWHITE/CLPINK Růžová 35
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

Dívčí obuv značky adidas. Sportovní tenisky v jemně růžové barvě potěší všechny mladé slečny. Mají prodyšný svršek, který poskytne dostatečnou cirkulaci vzduchu. Růžové botasky byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Špička a pata je zpevněna dodatečným materiálem. Klasický střih a šněrování dobře sedne na každou dětskou nohu. Značkové tenisky pro dívky jsou pohodlné díky vnitřní stélce a polstrovanému límci boty. Mezipodrážka z EVA pěny poskytne potřebné tlumení. Gumová podrážka s členitým povrchem dobře přilne a poskytne stabilitu. Růžové botasky jsou tak vhodné pro každodenní nošení do školy, na kroužky či ve volném čase. Detaily produktu: růžové tenisky klasický střih prodyšné lehká konstrukce zpevněná pata a špička vázání na šňůrky polstrovaný límec boty tlumící mezipodešev z EVA pěny gumová podrážka vyrobeno iz recyklovaného materiálu

Baseus Crystal ochranné sklo na iPad Pro 11'' 2018/2020/2021/2022 / iPad Air 4/5 10.9''
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné sklo na tablet poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Balení obsahuje montážní rám, který vám pomůže namontovat sklo na displej. Trvá to doslova chvilku a nevyžaduje mnoho zkušeností.Upozornění: před nákupem si zkontrolujte model Vašeho tabletu.Vlastnosti:• Chrání displej před otisky, škrábanci a mechanickým poškozením• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólie• Tvrdost 9H pro maximální ochranu• Poskytuje mimořádně čistý obraz• Nemá vliv na citlivost obrazovky

Bennon PEAK Green High
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bennon PEAK Green High
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Lehká kotníková volnočasová obuv z hovězinové usně a textilie sandwich MESH s podešví VIBRAM a voděodolnou membránou REGI-TEX. Vhodná je na různé typy outdoorových aktivit, na pohyb v náročném přírodním terénu, ale i na zpevněný městský povrch. Vybavena je stélkou ABSORBA XTR pro vyšší komfort při nošení. I díky zmíněné voděodolnosti je vhodná pro celoroční použití. • vrchový materiál: hovězinová štípenka• podšívka: membrána REGI-TEX® + textilie sandwich MESH• stélka: ABSORBA XTR• podešev: Vibram ® 1206 EVA/pryž

ŠEDÁ SPORTOVNÍ MIKINA SELECT OXFORD HOODIE 630041 Velikost: M
725 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ŠEDÁ SPORTOVNÍ MIKINA SELECT OXFORD HOODIE 630041 Velikost: M
725 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

 XSSMLXL2XL3XL4XLHrudník87-9292-9797-102102-107107-115115-123123-131131-139Rozměry jsou uvedeny v cm.

TMAVĚ MODRÁ BASIC MIKINA BEZ KAPUCE BX4248 Velikost: XL
384 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TMAVĚ MODRÁ BASIC MIKINA BEZ KAPUCE BX4248 Velikost: XL
384 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Rozměry v cm MLXL2XLCelková délka66687072Prsa51535557Rukáv od ramene80818486Rukáv od podpaží53535657Orientace v tabulce velikostíprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavu.chcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěma.tolerance +/- 2 cm.

SVĚTLE ŠEDÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5428 Velikost: 2XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SVĚTLE ŠEDÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5428 Velikost: 2XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka71727476Od podpaží k podpaží55565860Rukáv od krku79828485Rukáv od podpaží55565758Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ADIDAS-VL Court 2.0 wonder quartz/cloud white/gold metallic Růžová 40
1 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-VL Court 2.0 wonder quartz/cloud white/gold metallic Růžová 40
1 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Značkové tenisky pro dámy mají univerzální béžovo-růžovou barvu, která se dobře kombinuje. Doplňují ji tři bílé pruhy adidas. Semišový svršek je odolný a má špičku ve tvaru T. Svršek je zároveň prodyšný. Tenisky dámské jsou vhodné pro celodenní nošení do práce či pro volný čas. Dobře sedí na noze díky klasickému střihu a snadno se kombinují k džínám či jiným kalhotám. Tenisky adidas jsou pohodlné díky textilní podšívce a vložce Ortholite, která má také antibakteriální vlastnosti. Komfort Vám zajistí také tlumící pěna EVA. Pryžová podrážka zajistí stabilitu a pevný krok. Botasky adidas dámské jsou stylovým módním doplňkem v nadčasovém vzhledu. Zajistí Vám celodenní pohodlí. Detaily produktu: dámské tenisky adidas odolný a prodyšný semišový svršek vázání na šňůrky textilní podšívka vnitřní stélka Ortholite pohodlné díky mezipodešvi EVA gumová podrážka

Elektrická polohovací boxspringová postel VERONA Eltap Savoi 100 - zelená
59 675 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

NASTAVITELNÉ ELEKTRICKÉ LŮŽKO VERONAJe synonymem pro luxus a pohodlí, které přináší do vaší ložnice zcela novou úroveň kvality spánku. Postel je vybavena motorizovaným rámem, který lze jednoduše nastavit podle vašich individuálních potřeb a preferencí. Lůžko je navrženo tak, aby maximalizovalo váš komfort během odpočinku a spánku.Jednou z hlavních výhod je její nastavitelnost. Motorizovaný rám lůžka umožňuje jednoduché nastavení polohy opěrky nohou a hlavy. To znamená, že můžete například zvýšit opěrku hlavy pro pohodlnější čtení nebo sledování televize. Zvýšení opěrky nohou využijete zase pro zlepšení cirkulace nebo úlevu od bolesti v nohách.Ovládání tohoto nastavitelného lůžka je snadné a intuitivní, díky dvěma dálkovým ovladačům, které jsou součástí balení. To znamená, že můžete měnit polohu lůžka bez toho, abyste museli vstávat a přerušovat tak svůj odpočinek nebo spánek.KVALITNÍ MATERIÁLYJe vyrobena z kvalitních a trvanlivých materiálů, které zajišťují její dlouhou životnost a vysoký komfort. Rám postele je pevný a stabilní, vyrobený z kvalitního dřeva, které je odolné vůči opotřebení a poskytuje vynikající podporu matracím. Ty jsou u postele dvě hlavní: bonnellová a kapsová. Kvalitní topper (povrchová matrace) chrání hlavní matrace před znečištěním a poškozením, zároveň poskytuje dodatečnou měkkost a podporu. Potah je vybaven snímatelným potahem Silk, který lze prát v pračce, což prodlužuje životnost matrace a udržuje její čistotu a svěžest. ŠIROKÁ ŠKÁLA BAREVNÝCH VARIACÍNabízíme široké spektrum barevných variant, které uspokojí i ty nejnáročnější požadavky na design interiéru. Až 39 různých barevných potahů, od tradičních neutrálních odstínů, jako je šedá nebo černá, přes teplé a přírodní tóny, jako je hnědá, béžová nebo hořčicová, až po odvážné barvy, jako je zelená nebo růžová.Tato široká barevná paleta umožňuje nekonečné možnosti kombinací a stylizací, takže můžete vytvořit jedinečný a osobitý vzhled vaší ložnice.RŮZNÉ ROZMĚRYV naší nabídce naleznete i další rozměry, což umožňuje vybrat si tu nejvhodnější velikost pro vaši ložnici. Bez ohledu na velikost místnosti nebo počet osob, postel nabízí dostatek prostoru pro pohodlný a klidný spánek.ELEGANTNÍ DESIGNPostel nejen zajišťuje pohodlí a kvalitu spánku, ale také vypadá skvěle. Čalouněná záda umožňují umístit tuto postel doprostřed místnosti, čímž se stane jejím středobodem. Univerzální černá barva nohou se snadno hodí do různých uspořádání ložnice a dodává posteli moderní a elegantní vzhled.TECHNICKÉ PARAMETRYRozměry: šířka: 198 cmhloubka: 220 cmvýška: 131 cm výška ložné plochy od země: 66 cm výška nožiček: 6 cmvýška topperu: 9 cm Rozměr lůžka: 180 x 200 cm Hmotnost:216 kgDODÁVKA A MONTÁŽMontáž je bezproblémový proces, který lze zvládnout i bez profesionální pomoci. Postel je dodávána v demontovaném stavu, ale díky přiloženému návodu a všemu potřebnému příslušenství se s montáží snadno popasujete. Můžete tak začít využívat všechny výhody postele téměř okamžitě po doručení. 

Včelí med - Rhodiola rosea Bioherba 280g
161 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Včelí med - Rhodiola rosea Bioherba 280g
161 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Včelí med - Rhodiola rosea Bioherba 280gBylinná receptura v bio certifikovaném medu je součástí inovativní série doplňků stravy Apitherapy of Bioherba - čisté bylinné extrakty, vitamíny a minerály smíchané s vysoce kvalitním medem.Tento včelí med představuje neodolatelně lahodnou příležitost využít všech cenných vlastností bylin, minerálů a kvalitního medu. Už jedna lžíce denně tohoto chutného lektvaru podpoří detox těla imunitu a zdraví!Aktivní látky:Rhodiola - má omlazující, detoxikační, tonizující a posilující účinek. Rhodiola je známý adaptogen a pomáhá tělu překonávat stres a depresi. Posiluje nervový systém, imunitní systém a zvyšuje výdrž a paměťové schopnosti organizmu. Zvyšuje také potenci,med posiluje organismus a má silný antimikrobiální účinek. Příznivě působí na horní a dolní dýchací cesty, imunitní, kardiovaskulární a gastrointestinální systém.Jedno balení vystačí na 30-40 dní. 100% přírodní složení. Bez konzervantů, cukru a umělých přísad.Přípravek je mimořádně vhodný i pro všechny, kteří mají problémy s polykáním kapslí a tablet, jakož i pro ty, kteří chtějí bylinu užívat v její nejčistší formě.PoužitíDenně užijte 7-9g medu (použijte odměrku).UpozorněníBarva produktu se může lišit v závislosti na bylinek, které jsou do něj vloženy. Produkt používá čistý biologicky certifikovaný med, bez konzervačních látek, proto je možná krystalizace.Nedoporučuje se dětem, dospívajícím, těhotným a kojícím ženám. Nepoužívejte, pokud je obal poškozen. Skladujte na chladném a suchém místě. Nesmí se používat jako náhrada pestré a plnohodnotné stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku.

Adidas Hoops 3.0 MID GY5543
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas Hoops 3.0 MID GY5543
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

ELTAP Čalouněná postel CORTINA Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Loco 10
29 889 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPModerní a minimalistická kontinentální postel CORTINA s vysokým prošívaným čelem.Matrace má snímatelný, hedvábný potah, zapínaný na zip. Matrace je oboustranná a skládá se z vrstev kombinující taštičkové pružiny, latex, pěnu T25, kokos a visco pěnu. 15 cm vysoké nohy umožní, aby se čistící roboti dostali pod postel. Tuto postel nabízíme ve standartních rozměrech 140x200 cm, 160x200 cm a 180x200 cm. Celkové rozměry: Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Salomon Alphacross 5 GTX M 41 1/3 EUR
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salomon Alphacross 5 GTX M 41 1/3 EUR
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Trailová obuv Salomon Alphacross 5 GTX vás potěší silnou přilnavostí, dokonalým komfortem a spolehlivou membránou Gore Tex, díky které nebudete v nouzi ani na mokrém a zabláceném chodníku. Model ALPHACROSS 5 GORE-TEX má nepromokavý svršek, hluboké agresivní výstupky pro optimální přilnavost a měkčí směs mezipodešve pro pohodlí a dlouhotrvající odpružení. Optimalizovaný kontakt s terénem díky přilnavé gumě Contagrip® a speciálně navržené geometrii výstupků pro lepší odpružení a trakci. Tradiční systém šněrování Drop: 11 mm Vyrobeno z recyklovaných materiálů

Dětské zimní boty KTR 315 Sova růžová VLNA Velikost: 23
1 979 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dětské zimní boty KTR 315 Sova růžová VLNA Velikost: 23
1 979 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské zimní boty KTR 315 Sova růžová zateplené pravou ovčí vlnou. Boty jsou vyššího střihu - končí cca 3cm nad kotníkem a jsou vybaveny membránou Te-Por, díky které jsou nepromokavé a prodyšné zároveň. V přední části boty je veselý motiv z broušené kůže, na které nejsou tolik patrné stopy po případném zakopnutí. Boty jsou v přední části širší a mají dostatek prostoru pro prsty. Podrážka má hrubší vzorek a je dobře ohebná.Barevné provedení je na první fotce (celé růžové), další fotky jsou stejný model v jiném barevném provedení.- Sednou na: normálně široké a širší nožky, vhodné i pro vyšší nárt, nejsou vhodné pro dominantní palec- Membrána: funkční membrána Te-Por - boty jsou nepromokavé a zároveň prodyšné- Zapínání: na dva suché zipy, dají se tak přizpůsobit různým výškám nártu, a díky velkému vstupnímu otvoru se velmi dobře nazouvají i dětem s vyšším nártem- Opatek: zpevněný - podporuje správné držení těla a brání tzv. šmajdání- Podrážka: velmi odolná, ohebná v přední části, hrubší neklouzavý vzorek- Jazyk: je přišitý i po stranách až na úroveň horního suchého zipu, tak aby nepadal sníh do boty do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost- Stélka: všitá, zateplená ovčí vlnou, není vyjímatelná, nicméně pro možnost kontroly velikosti je v každé krabici kartonová stélka v dané velikosti, pro možnost poměření s nožkou, bez tvarování- Vyrobeno v ČR- Doporučujeme obuv před prvním použitím naimpregnovat, aby boty ještě lépe odolaly dětskému dovádění.SLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže + syntetika, podšívka a stélka - ovčí vlna, stélka - ovčí vlna, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:20 - 13,0 cm21 - 13,5 cm22 - 14,2 cm23 - 14,9 cm24 - 15,6 cm25 - 16,3 cm26 - 17,0 cm27 - 17,7 cm28 - 18,4 cm29 - 19,1 cm30 - 19,8 cm

SALEWA-Wildfire Leather blue/fluo orange Modrá 41
3 150 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SALEWA-Wildfire Leather blue/fluo orange Modrá 41
3 150 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Salewa. Pevná konstrukce trekingových bot je ideální pro každodenní použití, ale zároveň poskytuje spolehlivou oporu při horských výstupech. Vysoce kvalitní, pevný, ale zároveň měkký 1,4mm semišový svršek je chráněn 360° polyuretanovým pásem. Svršek je ještě posilujeme patentovaným systémem 3F. Svršek trekových bot obepne Vaši nohu a poskytne Vám flexibilitu, přesné přizpůsobení a pevnou podporu kotníku a paty. Plusem outdoorových bot je vnitřní stélka Ortholite, která zajistí pohodlí a zároveň snižuje únavu nohou. Špička a pata trekové obuvi jsou posíleny dodatečným materiálem pro vyšší úroveň ochrany chodidla. Podrážka POMOCA poskytuje vynikající přilnavost a bezpečný kontakt. Desenové výstupky zajišťují dobrou trakci na blátě a měkčím terénu. Pánské boty do hor jsou ideální pro turistické výpravy a outdoorové aktivity. Detaily produktu: kvalitní svršek podpůrná konstrukce posílená špička a pata Ortholite stélka pro pohodlí měkké vnitřní polstrování podrážka Pomoce pro skvělou trakci poutko na zadní straně ideální na turistiku, trekking

Postel EOLUS, 90x200, masiv borovice/moření olše
4 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Postel EOLUS, 90x200, masiv borovice/moření olše
4 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel 90x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 90x200 cm. Barva moření: olše Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 99,3 x 205 cm Ložná plocha: 90 x 200 cm Výška čela za hlavou: 72,5 cm Výška čela u nohou: 35 cmVýška montování roštu: 24 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 22 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 34 cm Rozměr nohy postele: 12,2x2,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

GEOX Tenisky Sedrika GEOX, námořnicky modré
4 155 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
GEOX Tenisky Sedrika GEOX, námořnicky modré
4 155 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ikonické tenisky Sedrika GEOX nabízí vynikající úroveň prodyšnosti, pohodlí a odpružení. Prodyšnost podrážky a pohodlí nohou zaručené patentovanými systémy Geox. Jedinečné pohodlí díky speciálnímu systému tlumení nárazů při došlapu. Lehké pro pohodlnou chůzi po celý den. Tenisky s tkaničkami. Na svršku šněrování, vzadu poutko pro snadné obutí. Vyjímatelná, hygienická a praktická stélka.

Ploché lehké sandály
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ploché lehké sandály
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Lehkost venkova a styl města - tyto ploché sandály oceníte pro různé příležitosti. 2 široké jednobarevné pásky na svršku. Kolem kotníku pásek s kovovou sponou a vsazenou pruženkou. Pružné a lehké, příjemné na nošení. Tvarovaná stélka. Protiskluzová podrážka.

SKETCHERS Nazouvací tenisky Slip-ins - Go Walk Flex
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
SKETCHERS Nazouvací tenisky Slip-ins - Go Walk Flex
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Objevte jedinečné pohodlí nazouvacích tenisek Skechers Slip-ins - Go Walk Flex! Sportovní, stylové, pohodlné a snadné na údržbu, nic jim nechybí. Tenisky Hands Free Slip-ins Go Walk Flex - Hands Up Skechers. Ze 100% veganského materiálu. Snadné obutí bez použití rukou. Pružné tkaničky. Exkluzivní polštářek Heel Pillow drží Vaši nohu bezpečně na místě. Odlehčené polstrování ULTRA GO. Měkká vložka Ortholite tlumí náraz při došlapu. Stélka Air-Cooled s tvarovou pamětí: přizpůsobí se chodidlu a rovnoměrně rozloží váhu těla. Pružné dekorativní tkaničky. Lze prát v pračce.

Sportovní baleríny, šedý melír v žerzejovém vzhledu
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sportovní baleríny, šedý melír v žerzejovém vzhledu
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ideální pro všechny aktivní ženy, to jsou sportovní baleríny v žerzejovém vzhledu, které zaručí pohodlnou chůzi. Elegantní efekt melíru. Dvojitý pásek na suchý zip. Vzorovaná pružná podrážka. Postranní ochranné body pro snazší čištění.

NIKE-Court Royale 2 Mid white/rush pink/onyx Bílá 38
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
NIKE-Court Royale 2 Mid white/rush pink/onyx Bílá 38
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Nike. Stylové botasky pro dámy jsou navrženy v minimalistickém designu, který charakterizují čisté linie. Trendy tenisky mají odolný svršek ze syntetického materiálu. Bílé tenisky s růžovým logem na boční straně dodají každému outfitu šmrnc. Výborně se kombinují k džínám ik šortkám. Značkové tenisky mají klasický střih ideální pro všechny typy chodidel. Díky vázání na šňůrky se výborně přizpůsobí noze. Límec boty je polstrovaný ak pohodlí přispívá i měkká stélka uvnitř. Nike botasky disponují gumovou podrážkou pro lepší trakci a přilnavost. Bílé botasky jsou skvělou volbou pro běžné nošení a volný čas. Detaily produktu: bílé tenisky Nike odolný svršek logo Nike na boku vyšší střih polstrovaný límec bot pohodlná vnitřní stélka vázání na šňůrky gumová podrážka

NIKE-Downshifter 12 racer blue/black/high voltage/sundial Modrá 42
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
NIKE-Downshifter 12 racer blue/black/high voltage/sundial Modrá 42
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Nike. Pánské tenisky mají lehkou konstrukci a jsou ideální pro sportovní a volnočasové aktivity. Modré tenisky zdobí logo Nike. Mají prodyšný svršek, který zajistí vynikající cirkulaci vzduchu. Navíc guma po celé délce na podrážce znamená odolnost a dlouhou životnost. Tyto botasky jsou vyrobeny iz recyklovaného materiálu. Pánské botasky mají vázání na tkaničky, které výborně fixuje nohu v botě. Značkové tenisky mají pěnovou mezipodešev, která poskytuje odpružení a podporu při běhu či skákání. Podrážka sportovních botasek má drážku po délce boty pro extra flexibilitu. Poutko na patě Vám pomůže obout a zout botu jednoduše a rychle. Detaily produktu: modré tenisky pánské lehká konstrukce logo Nike na boku prodyšný svršek vázání na šňůrky poutko na patě usnadňuje obouvání mezipodešev poskytuje odpružení a podporu podrážka má drážku po délce boty pro extra flexibilitu vyrobeno iz recyklovaného materiálu

Alpine Pro LONEFE
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Alpine Pro LONEFE
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Univerzální letní sandály LONEFE jsou vyrobeny z příjemné textílie se zpevněnou špičkou, což je při nošení zejména v obtížnějším terénu velmi praktické. Fixace nohy je řešena pomocí stahování na šňůrku. Při nošení jistě oceníte i kvalitní pryžovou podešev a pohodlnou stélku EVA. Vybírat můžete z více barevných kombinací pro ženy i muže.mezipodešev EVApodešev pryžpodšívka textiliesvršek syntetika | textilie

BeLenka Barefoot baleríny Be Lenka - Bellissima 2.0 - Toffee Brown Velikost: 38
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Materiál: Svršek: kůže Podšívka: kůže Stélka: mikrovlákno + latex 2,5 mm + protiskluzová vrstva (vyjímatelná) Podešev: TR (AlldayComfort) Výroba: Portugalsko elastická gumička pro praktičtější obouváníjemná kožená podšívka zabezpečí lepší prodyšnost a celodenní pohodlíanatomicky přizpůsobené ženskému chodidluvysoce kvalitní kožené zpracováníuniverzálně kombinovatelné s různými outfityprošitá podrážka pro delší životnost bot Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohouminimalistická podešev AlldayComfort je speciálně vyrobená pro balerínky Be Lenkanová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilitu Typ: vycházková obuv

Dámská kabelka RIEKER H3141-P020 černá W2
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámská kabelka RIEKER H3141-P020 černá W2
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Moderní dámská crossbody značky RIEKER, která nesmí chybět ve Vašem šatníku. Kabelka vyniká svým provedením, zejména zipem po celém obvodu, po jehož rozepnutí se nám zvětší úložný prostor. Nechybí ani všitá kapsička na drobnosti ze zadní strany. V hlavní kapse najdeme menší kapsičky, které slouží pro lepší organizaci. S tímto modelem vyniknete. Rozměry: cca V 27 cm x Š 28 cm Vnitřní uspořádání: Kabelka není dělená Kabelka má délkově nastavitelný popruh.

MOON BOOT-CRIB SUEDE, 001 whisky Hnědá 19/20
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MOON BOOT-CRIB SUEDE, 001 whisky Hnědá 19/20
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská obuv značky Moon Boot. Zimní boty okouzlí moderním designem. Kotníkové dětské boty působí roztomile. Můžete je zkombinovat k různým outfitům. Značkové sněhule pro děti v chladném počasí příjemně zahřejí. Díky měkké stélce uvnitř poskytnou skvělé pohodlí. Značkové zimní boty potěší trendy vzhledem. Vzhled zimní obuvi je inspirován expedicí na Měsíc. Svršek kozaček tvoří semišový materiál, který se výborně přizpůsobí noze. Dětské holínky mají odolnou gumovou podrážku s protiskluzovým vzorem. Dětské zimní boty s kožíškem jsou vynikající volbou pro zimní sezónu. Výrobce nedoporučuje používat impregnace, může dojít k poškození povrchového materiálu. Detaily produktu: pěkný vzhled pohodlné a hřejivé zdobené kožíškem nápis Moon Boot odolná protiskluzová podrážka