Prahové lišty Nissan X-Trail 2014-2022 (matné)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Prahové lišty Nissan X-Trail 2014-2022 (matné)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Prahové lišty vozu Nissan X-Trail jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Hyundai i30 2017- (combi, matná)
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Hyundai i30 2017- (combi, matná)
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Hyundai i30 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel IDRIS Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Monolith 63
22 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem.  Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Ochranná lišta hrany kufru Dacia Sandero 2021- (tmavá, matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Dacia Sandero 2021- (tmavá, matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Dacia Sandero je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ardon Sněhule FREEZE - 38
871 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ardon Sněhule FREEZE - 38
871 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Sněhule FREEZE - 38 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 4 dny.

Masticha Active
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Masticha Active
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

MASTICHA ACTIVE (masticha kapsle - 100 ks) - doplňek stravyMasticha Active je přírodní produkt, který obsahuje 4 výjimečné látky postavené na čistě přírodní bázi. Nosnou složkou produktu Masticha Active je originální chioská masticha, která je doplněna o DGL extrakt z lékořice, aktivní kulturu přátelské kvasinky Saccharomyces boulardii a speciální kmen bakterie Lactobacillus reuteri. Díky tomuto spojení vznikl unikátní produkt na českém trhu.Masticha kapsle jsou praktický na přenos, pohodlné užívání a přesné dávkování.Balení obsahuje 100 kapslí, což při doporučeném dávkování (2 tobolky 3x denně nalačno) vydrží po dobu 17 dní.VÝHODY MASTICHA ACTIVEpřírodní produkt (bez chemických látek)užívat ji můžete v podstatě nepřetržitěnení nutná návštěva lékaře (můžete se otestovat spolehlivým domácím HP testem, který je součástí kúry jako dárek)originální chioská masticha doplněna o DGL extrakt z lékořice, aktivní kulturu přátelské kvasinky Saccharomyces boulardii a speciálni kmen baktérie Lactobacillus reuteri DSM17648unikátní produkt s jedinečným složenímdíky obsahu chioské mastichy přispívá k normalní činnosti gastrointestinálnímu traktu.MASTICHA ACTIVE DÁVKOVÁNÍDoporučené dávkování Masticha Active u dospělého člověka: 2 kapsle, 3 x denně nalačno (tj 20 minut před jídlem / 2 hodiny po jídle)nevhodné pro děti do 3 letděti od 4 do 5 let, těhotné a kojící ženy: mohou užívat pouze po konzultaci s lékařemděti od 6 do 10 let: doporučené dávkování 2 x 1 kapsleděti od 11 do 14 let: doporučené dávkování 3 x 1 kapsleděti od 15 let a více: doporučené dávkování 3 x 2 kapsle (standardní dávkování)100 ks balení vydrží při takovém dávkování po dobu 17 dníoptimálně doporučujeme mastichu užívat alespoň po dobu 30 dní pro komplexnější působení na trávicí trakt - vhodnějším produktem je tedy mastichová kúra, kde můžete využít i HP test, pokud máte Helikobakter pylori příznaky.SLOŽENÍChioská masticha (Prášek z pryskyřice stromu Pistacia lentiscus var. Chia) 260mg, DGL extrakt z lékořice (Glycyrrhiza glabra) 20mg, Saccharomyces boulardii 35mg, Lactobacillus Reuteri 35mg, celulózová kapsleÚČINNĚJŠÍ ALTERNATIVYČím déle mastichu užíváte, tím více uděláte pro zdraví svého trávení. Nejvíce se osvědčilo užívání mastichy minimálně po dobu 30 dní, optimálně po dobu 50 dní. Účinnějšími alternativami jsou tedy produktové balíčky:PŘÍRODNÍ PODPORA TRÁVENÍ - ZÁKLADNÍ KÚRA (na 50 dní) - 2890 KčPŘÍRODNÍ PODPORA TRÁVENÍ - KOMPLETNÍ KÚRA (na 50 dní) - 3490 KčPodle nařízení EP a rady ES č. 1924 z roku 2006, nemohou být žádným potravinám přiřazovány jiné výživová a zdravotní tvrzení kromě povolených. Všechny informace o výživových a zdravotních tvrzeních uvedeno na webstránce prodávajícího jsou pouze souborem informací volně přístupných z domácích a zahraničních informačních zdrojů a nejsou důkazem o skutečném působení potraviny případně její nutričních a léčivých účinkoch.Všetky informace na webstránce prodávajícího mají informační charakter a neslouží jako náhrada léčby předepsané lékařem. Možné pozitivní ale i nežádoucí účinky potraviny doporučujeme konzultovat se svým lékařem.

Pepe Jeans pánské šedé kotníkové boty Boot - 41 (982)
1 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Pepe Jeans pánské šedé kotníkové boty Boot - 41 (982)
1 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánské šedé kotníkové boty Boot od Pepe Jeans.Materiál : svršek - kombinace kůže a textilu                vnitřek - kombinace textilu a syntetiky                podrážka - syntetikaBoty jsou nezateplené.

Chlapecké holínky - Demar STORMER PRINT 0030 N - mozaika, khaki Barva: Khaki, Velikost: 22-23
289 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

 Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Nike Revolution 6 Road Older Kids 37,5 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Nike Revolution 6 Road Older Kids 37,5 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dětská běžecká obuv Nike Revolution 6 Road Running Shoes Older Kids nabízí komfort pro každý den. Upřednostňujeme pohodlí zejména pro naše rostoucí sportovce. Tyto lehké, prodyšné běžecké boty vyrobené z 20% recyklovaného obsahu jsou určeny pro celodenní hraní, pro běžné nošení a dokonce i pro atletický trénink. Lehké, prodyšné a odpružené pro dětské nohy. Lehký textil poskytuje prodyšnost Překrytí paty nabízí podporu a stabilitu pro vícesměrné pohyby Měkká pěna v mezipodešvi vytváří odpružení při každém kroku Pryžová podrážka poskytuje trvanlivou trakci Extra vrstva svršku přes prsty poskytuje zpevnění v oblasti prstů Klasické šňůrky

Dětské holínky Demar - MAMMUT S 0300, černá Barva: Černá, Velikost: 38-39
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dětské zateplené holínky Demar s vyjímatelnou vložkou.Vyrobeno z pravé ovčí vlny. Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Vyrobeno ze syntetického extra lehkého materiálu EVA.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Nutristar ženšen 100 tablet
165 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Nutristar ženšen 100 tablet
165 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

SLOŽENÍ:obsahuje:Standardizovaný extrakt 6:1 z kořene všehoje ženšenového (Panax ginseng) 66,67 %, nosič kukuřičná vláknina, protispékavé látky stearan hořečnatý, talek, oxid křemičitý, fosforečnan trojvápenatý.DÁVKOVÁNÍ:Nejvyšší denní dávka 1 tableta se nesmí překročit, může se rozdělit na menší dávky během dne. Přijímá se nejlépe ráno, nalačno, při horší snášenlivosti po jídle, dostatečně zapíjí vhodnou tekutinou.Není určeno pro děti do 3 let, v těhotenství, při kojení a při akutním zánětlivém onemocnění. Ostatní a speciální doplňky -v 1 tabletěŽenšen - Korean Ginseng166,67 mg

Vlnka Mini Ledvinový pás
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vlnka Mini Ledvinový pás
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ledvinový pás z naší nabídky je vyroben z ovčího rouna, které vytváří blahodárné suché teplo. Díky tomu Vám ledvinový pás uleví od menstruačních bolestí, bolestí zad, prochladnutí a pozitivně působí také na problémy s močovými cestami a záněty. Ledvinový pás z naší nabídky je vyroben z ovčího rouna, které vytváří blahodárné suché teplo. Díky tomu Vám ledvinový pás uleví od menstruačních bolestí, bolestí zad, prochladnutí a pozitivně působí také na problémy s močovými cestami a záněty. Ledvinový pás perfektně kopíruje tělo, zpevní Vaše záda a zachová proporci Vašeho těla.Ledvinový pás můžete nosit opravdu všude, proto na Vás může blahodárně působit i celý den. Ledvinový pás si můžete vzít například i s sebou do pracovních prostor. Ovčí rouno na holém těle Vám bude příjemně masírovat nervová zakončení a odstraní ionty škodlivé pro organismus, které jsou příčinou únavy a bolesti zad.Zajisté oceníte, že jsou pásy vyrobeny od české tradiční značky Vlnka. Díky použití vysoce kvalitních materiálů výrobky získaly světové certifikáty o kvalitě a pravosti. OEKO-TEX® Standard 100 je celosvětově jednotný zkušební a certifikační systém pro textilní suroviny, meziprodukty a konečné výrobky ve všech etapách zpracování s cílem eliminovat v nich výskyt škodlivých látek. Všechny netextilní součásti jsou ve výrobním procesu rovněž testovány. Pro mnoho společností je splnění požadavků OEKO-TEX® nedílnou součástí jejich dodacích podmínek.Jedná se o mezinárodní značku jakosti, kterou uděluje Mezinárodní vlnařský sekretariát vlněným tkaninám, pleteninám, přikrývkám a která zaručuje jakost podle normovaných zkoušek. Výrobky, které odpovídají zkouškám, mohou být označeny visačkou Vlněná pečeť. Certifikát získají jen výrobky obsahující prvotřídní, vysoce kvalitní vlnu z australských ovcí.Rozměr: délka 48 cm, šířka 18 cmMateriál: 100% ovčí vlna MERINOÚdržbaRuční praníTento výrobek je ideální prát způsobem ručního praní, doporučujeme v lázni max 30 °C. Při máchání postačí postupně snižovat teplotu vody, abynedošlo k vysrážení či deformaci. Poté stačí jemně vyždímat a sušit ve vodorovné poloze, aby nedošlo k vytahání materiálu. Praní v pračceDoporučujeme prát výhradně v programu na vlnu, který respektuje šetrnější praní.Používejte jemné prací prostředky určené na vlnu a to jak pro praní v ruce, tak i v pračce.SušeníRozhodně nesušte výrobek na topení. V případě, že topení přesáhne teplotu 30 °C, (což je zcela běžné) voda obsažená v úpletu sezahřeje taktéž nad 30 °C a výrobek se srazí stejným způsobem jako při nevhodném praní.Při sušení v sušičce doporučujeme využít vlněné inteligentní koule, které pohlcují vlhkost prádla, snižují jeho statický náboj, ulehčují práci s žehlením, a dokonce plní funkci aviváže. Lze je používat i mimo sušičku tak, že je na malou chvíli umístíte do koše s vypraným prádlem, kde také dokážou v mezičase před věšením pohlcovat vlhkost.Nepoužívejte aviváž!Pozor!Praní v teplejší vodě (víc než 30 °C) a dlouhé mletí v pračce výrobek znehodnotí, úplet zplstnatí a srazí se.Takto znehodnocený výrobek nelze reklamovat.

Vlnka Pánské ortopedické sandály Bob
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vlnka Pánské ortopedické sandály Bob
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánské ortopedické sandály se zdravotní stélkou jsou vhodné pro každodenní nošení v letním období. Svršek je vyroben z vysoce kvalitní syntetické kůže, který je kombinovaný. Dva kožené pásky se sponou, které lze utahovat nebo povolovat dle potřeby v oblasti nártu. Přizpůsobivý kožený pásek vedoucí přes patu zajišťuje stabilizaci chodidla při chůzi. Obuv splňuje veškeré požadavky na zdravé obouvání, především díky vnitřní stélce, která je v bodech došlapu měkčí a tím pádem bude každý Váš krok příjemně tlumen. V oblasti paty je klínek nepatrně vyvýšen, aby chodidlo nebylo na zcela rovné ploše, a nedocházelo tak k otokům a otlakům.Materiál:Svršek – Syntetická kůžeStélka - Syntetická kůžePodrážka – Polyuretan

Vlnka TV bačkory káro z ovčí vlny
509 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vlnka TV bačkory káro z ovčí vlny
509 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tyto vlněné TV papuče mají širokou škálu využití, které závisí čistě na Vaší fantazii. S našimi TV papučemi můžete pohodlně a v teple lenošit u televize, můžete si s nimi sednout za počítač a určitě se nemusíte bát, že Vám budou mrznout nohy. TV bačkory jsou velice lehké a díky použitému materiálu mají i skvělé vlastnosti, které se naplno projeví, pokud si bačkory obujete na holou nohu. Papuče jsou vyrobeny z ovčí vlny merino, proto velmi dobře udržují teplo a pomohou Vám předcházet rýmě a prochladnutí, které jde z většiny případů právě od studených nohou. Ovčí vlna merino je materiál získán střižením mladých australských ovcí. Merino vlna není kousavá a navíc má skvělé termoregulační vlastnosti, tzn. zaručuje regulaci optimální teploty a současně dokáže odpařovat přebytečnou vlhkost + je antibakteriální. Zajisté oceníte, že jsou ovčí papuče vyrobeny českou tradiční značkou Vlnka. ​ Materiál: 100 % ovčí vlna.

VTR Podélné klenby
93 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
VTR Podélné klenby
93 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Výlisek zhotovený z lehčené pryže v kombinaci s přírodní usní je určen k vlepení do sériově vyráběné obuvi, kde doplňuje nedostatečné anatomické tvarování pod podélnou klenbou nohy. K umístění v obuvi je opatřena samolepící vrstvou.

Bennon FARMIS S3 High
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bennon FARMIS S3 High
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pohodlná, lehká a zároveň pevná odolná kotníková obuv farmářského typu vhodná pro všestranné využití při práci i volném čase. Obuv je vybavena kompozitní tužinkou a kevlarovou planžetou. • vrchový materiál: Crazy horse hovězinová useň hydrofobní• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: WARRIOR trojkomponentní anatomická stélka s odpružujícím prvkem v patě• podešev: PU/PU SPARTACUS• tužinka/planžeta: kompozit/kevlarNorma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC stélka: WARRIOR: Anatomicky tvarovaná trojkomponentní stélka, která je v oblasti paty opatřena odpružujícím prvkem, který účinně tlumí nárazy při došlapu a celkově tak zvyšuje komfort při nošení.

Cortina.be Slobby 166-0031-T1 šedé dětské gumáčky
550 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Cortina.be Slobby 166-0031-T1 šedé dětské gumáčky
550 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dětská celoroční rekreační nepromokavá kotníčková obuv.Obuv je vyrobena z průhledného gumového materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou, která tvoří barvu a motiv holínky. Váha jednoho páru: 570 g Dětské barevné gumáčky.Barva: ŠedáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 18 cmPodpatek: 2 cm

MG Full Cover Flexi Nano Hybrid ochranné sklo na Xiaomi Mi 11T Pro / Mi 11T, černé
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit kvalitním ochranným sklem, které může zabránit nehezkým prasklinám a jinému mechanickému poškození.Ochranné sklo MG Full Cover zajistí spolehlivou ochranu displeje telefonu před poškrábáním, popraskáním nebo rozbitím. Měkký rám také nabízí extra bezpečnost pro zakřivené okraje obrazovky. Má tvrdost 9H, oleofobní povlak, který je účinný vůči mastnotě a úžasný dotek, který nijak neovlivňuje funkčnost telefonu. Klíčové vlastnosti ochranného skla: • Chrání displej telefonu• oleofobní povlak chrání telefon před mastnotou, otisky prstů a šmouhami• Nesnižuje dotykové vlastnosti telefonu• Tvrdost 9H pro maximální ochranu• Nenáročná aplikace Obsah balení: • Tvrzené ochranné sklo• Utěrka na čištění displeje z mikrovlákna• Nálepka na odstraňování prachu

SALMING Recoil Warrior Women
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
SALMING Recoil Warrior Women
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámské silniční objemové boty Salming Recoil Warrior navazují na úspěšný model Greyhound. S předchůdci mají společné především skvěle zpracované tlumení, které nabízí výbornou návratnost energie při zachování komfortu. Přepracovaný je pak svršek bot, který nově tvoří přizpůsobivý žakárový úplet. Parametry:Určení: ženyBarva: černáTyp běžecké boty: silniční objemovéDrop: 6 mmProfil podrážky: 28 mm - 22 mmTyp povrchu: silnice - zpevněný povrchTyp boty: běžecká obuvKolekce: 2022Mezipodešev: Recoil™Modelová řada: Recoil WarriorMateriál podrážky: Vibram XS Trek™Hmotnost: 229 g (5,5 UK)Vítáme do naší nabídky pokračovatele oblíbené silniční objemovky Salming Greyhound! Novinka Salming Recoil Warrior si ze svých předchůdců bere to nejlepší a přichází s inovací, která potěší především ty, kterým Greyhoundy na první dobrou nesedly. Těšit se tak můžete zejména na perfektně fungující tlumení tvořené naší prémiovou pěnou Recoil, které nabízí velkorysou míru pohodlí při skvělé návratnosti energie v každém kroku a zachování ideální stability. Zároveň si Warriory udrželi i na objemovku překvapivou svižnost.Nijak nezměněná zůstala i samotná podrážka bot, kde je opět použita varianta XS TREK od italského výrobce Vibram. Ta je vyrobena z extra odolné pryžové směsi s vynikajícím gripem za sucha i za mokra a zaručuje prakticky neomezený náběh kilometrů bez známek opotřebení.Ke zmiňovaným inovacím došlo v oblasti svršku modelu Recoil Warrior. Ten nově z velké části tvoří žakárový úplet v kombinaci s několika stabilizačními TPU prvky. Oproti svým předchůdcům tak model Recoil Warrior nabízí mnohem vyšší pohodlí, které ucítíte už při prvním obutí a oceníte od prvního až do posledního kroku vašeho běhu.Na asfaltu jako domaRecoil Warrior patří především na silnici, kde jejich vlastnosti oceníte nejvíce. Samozřejmě není třeba se bát ani přeběhu nepříliš náročného přírodního povrchu, nicméně vzhledem ke spíše vyššímu tlumení je určitě nedoporučujeme na skutečně trailovější typ cest.Pokročilý běžec oceníAčkoliv model Recoil Warrior patří mezi velmi dobře tlumené a odolné boty, vhodné především pro začátečníky nebo těžší běžce, jeho skutečné kvality ocení spíše až pokročilejší běžec. Zatímco pro začátečníky jsou Recoil Warrior primárně pohodlnou botou pro pomalejší výklusy, zkušenějšího běžce s pokročilejší technikou odrazu nadchne dynamická návratnost energie, kterou nabízí aktivní tlumení bot. Boty Reciol Warrior mají neutrální došlap.Do nekonečna a ještě dálZkombinujte prakticky nezničitelnou podrážku, odolnou a trvanlivou pěnu v mezipodešvi a výtečně vyřešený svršek a dostanete ukázkovou objemovou botu, která je předurčená pro nabíhání dlouhých vzdáleností. Ale zároveň se nenechte mýlit. Warrior umí být díky vlastnostem prémiové pěny Recoil i překvapivě svižnou botou, kterou se nemusíte bát vzít klidně i na závod od 10k výše.Svršek botyDvouvrstvý svršek pro pohodlí, prodyšnost a stabilituVe svršku modelu Recoil Warrior se kombinují dvě vrstvy, které se vzájemně skvěle podporují. Zatímco žakárový úplet má starosti zejména vaše pohodlí, stabilizační TPU prvky zajistí, že bota vaše nohy udrží stabilní i po větším počtu uběhnutých kilometrů.Salming Recoil Warrior - svršekChodidlo drží na svém místěHeel cup – patní košíček je u našich bot vyvinut tak, aby nezvyšoval váhu bot a nenarušoval celkový pocit pohodlí v botě, ale zároveň plnil svou funkci, kterou je stabilizovat a fixovat chodidlo v botě.Salming Recoil Warrior - Heel CupPřirozený a efektivní pohyb přední části chodidelSvršek bot je v oblasti špičky rozšířen technologií TOE BOX, aby poskytnul dostatek místa pro pohyb přední části chodidel a tím podpořil jejich přirozenější a více efektivní pohyb z biomechanické perspektivy.Salming Recoil Warrior - Toe BoxPohodlí při dopadu, energie do odrazuPrémiový materiál Recoil™ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu vrací prokazatelně více energieSalming Recoil Warrior - RecoilAž o 25 % vyšší odolnostPodrážka bot VIBRAM XS TREK vyvinutá stejnojmennou italskou společností, která je světovým lídrem v oblasti výroby podrážek, nabízí až o 25 % větší odolnost proti oděru, než je běžné u klasických podrážek. Zároveň tato gumová směs nabízí velmi účinnou trakci za suchých i mokrých podmínek.

Dámske šľapky LUMEN* veľkosť: 38
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámske šľapky LUMEN* veľkosť: 38
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámske šľapky LUMEN* veľkosť: 38

Postel MIRAGE 160 Signal Šedá
10 786 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Postel MIRAGE 160 Signal Šedá
10 786 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Čalouněná postel MIRAGE je jednoduchý, krásný kus nábytku. Hebká sametová látka ve dvou barevných provedeních: šedá a starorůžová.Čelo postele má dekorativní vertikální prošívání, které dodává styl. Korpus postele je na čtyřech kovových nohách ve zlaté barvě .Postel se hodí do klasických i moderních interiérů.Součástí postele je rám z ohýbaných lamel vetknutých do elastických úchytů.Upozornění: Matrace není součástí postele. Barva:zelená / zlatášedá / zlatáčerná / zlatáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka / DTD / kovRozměry:šířka: 165 cmhloubka: 219 cmvýška: 108 cmvýška nožiček: 13 cmRozměr lůžka: 160 x 200 cmHmotnost: 46 kgDodáváno v demontu.

Demar HAWAI LADY 0075 Dámské holínky černá 41
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Demar HAWAI LADY 0075 Dámské holínky černá 41
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Představujeme vám dámské lesklé vysoké holínky Demar HAWAI LADY 0075 - elegantní a stylový doplněk, který nesmí chybět ve vaší šatníku! Tyto holínky nejenže vypadají skvěle, ale také splňují veškeré nároky na kvalitu, pohodlí a odolnost.Vyrobeny z kvalitního a odolného PVC, tyto holínky jsou navrženy tak, aby obstály v různých podmínkách. A díky podšívce z příjemné textilie se budete cítit pohodlně a bez obav z nepříjemného tření. Vysoká kvalita materiálu zaručuje dlouhou životnost, takže vás budou provázet ve vašich stylových vycházkách po dlouhou dobu.Holínky Demar HAWAI LADY 0075 nejsou jenom krásným módním doplňkem, ale také jsou velmi pohodlné a lehké. Tyto vlastnosti oceníte zejména při každodenním nošení, kdy nechcete být omezeny nepohodlnou obuví.S jejich lesklým povrchem a elegantním designem jsou tyto holínky ideálním doplňkem pro moderní ženu. Můžete je nosit na běžné vycházky, do města, nebo je použít jako originální a stylový doplněk pro různé příležitosti.Dámské lesklé vysoké holínky Demar HAWAI LADY 0075 jsou vybaveny PVC podešví, která zajišťuje stabilitu a pohodlí při každém kroku. A jejich elegantní černá barva je skvěle kombinovatelná s různými outfity, takže se stanou nezbytnou součástí vašeho šatníku.Pokud hledáte stylovou, pohodlnou a odolnou obuv, která podtrhne váš osobní styl a dodá vám sebevědomí, holínky Demar HAWAI LADY 0075 jsou tou správnou volbou.Velikost 38 - váha 1400 gVelikost 38 - výška 355 mmObuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová. EU UK délka vnitřní stélky 36 3,5 238 mm 37 4 247 mm 38 5 252 mm 39 6 259 mm 40 6,5 266 mm 41 7 272 mm Dámské lesklé vysoké holínky je elegantní a stylový doplněk, který nesmí chybět ve vaší šatníku

Viking Eagle Warm GTX Black Velikost: 31
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Viking Eagle Warm GTX Black Velikost: 31
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Moderní chlapecké zimní boty Viking Eagle Warm GTX v černé barvě s klasickou bílou podrážkou, která je ze spodní strany v barvě přírodní gumy. Vkusná kombinace kůže a textilních materiálů. Boty jsou výrazně zateplené kožíškem, včetně stélky. Membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nohy v suchu a pohodlí. Reflexní prvek za patou pro větší bezpečnost.Boty jsou spíše pevnější, podrážka je velmi odolná. Vhodné i pro puberťáky, kteří se neustále courají po městě :)- Sednou na: užší až normálně široká noha, jdou hezky stáhnout i na užší kotník- Membrána: Gore-Tex membrána - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: suchý zip v horní části pro přitažení ke kotníku a gumička imitující tkaničky na nártu - není tak nutné je zavazovat- Opatek: pevný- Podrážka: pevnější, méně ohebná, velmi odolná- Jazyk: je přišitý i po stranách pod vrchní hranu tkaniček (gumičky), do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, - Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, filcová s teplým kožíškem na vrchní straně, bez podpory klenbySLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - teplý kožíšek s membránou, stélka - filc + kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:31 - 19,8 cm32 - 20,5 cm33 - 21,1 cm34 - 21,9 cm35 - 22,6 cm36 - 23,5 cm37 - 24,1 cm38 - 24,9 cm39 - 25,8 cm40 - 26,4 cm41 - 27,0 cm42 - 27,8 cm43 - 28,5 cm

Dětské zimní kozačky Primigi 8369900 s Gore-Tex Velikost: 40
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dětské zimní kozačky Primigi 8369900 s Gore-Tex Velikost: 40
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dívčí zimní kozačky Primigi 8369900 jsou jako stvořené do zimy - uvnitř mají měkoučký kožíšek, nad ním nepromokavou Gore-Tex membránu, která zajistí sucho a pohodlí za každého počasí. V elegantní černé barvě s jemným kožíškem na vrchu.Boty jsou ve spodní části z klasické hladké kůže, vrchní část je z měkké broušené kůže.- Sednou na: užší a normálně široké nožky, v horní části jdou regulovat písky s přezkami- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: klasický zip na vnitřní straně pro snadné nazouvání, dále jdou boty částečně přizpůsobit koženými pásky ve vrchní části- Opatek: pevný- Podrážka: ohebná v přední části boty, velmi lehká, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se), zimní vzorek- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, ze spodní strany hliník zajišťující izolaci, ohebná, textilní s kožíškem SLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - kožíšek - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:34 -35 - 20,5 cm36 -37 - 23,5 cm38 - 24,0 cm39 - 25,0 cm40 - 25,5 cm

Vital Country Křemelina (Diatomaceous earth) Množství: 500 g
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vital Country Křemelina (Diatomaceous earth) Množství: 500 g
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Křemelina potravinářská - diatomaceous earthKřemelina je sypká hornina, která se nachází v mořských i sladkovodních oblastech. Její hlavní složkou jsou křemičité schránky jednobuněčných řas, tzv. rozsivek. Tím je tedy křemelina velmi bohatá na oxid křemičitý. Tento stopový prvek je důležitý pro tvorbu kolagenu i elastinu. Tyto látky zajišťují správnou výživu nehtům, vlasům i pokožce. Rovněž je křemík důležitý pro správnou hustotu a růst kostí. Podílí se také na správné funkci kloubů a vazů. Podporuje pevnost zubů a zdravé dásně. Křemíku jsou připisovány i pozitivní účinky na mozek. Mimo křemíku v sobě křemelina ukrývá také jílové minerály – draslík, hořčík, sodík, železo, vápník a další. Důležitý je i fakt, že schránka rozsivek je velmi pórovitá. Při průchodu tělem, tak může zachytit nežádoucí látky a pomoci je vyloučit z těla ven. Tím je podporováno čištění a správná funkce trávicí soustavy. Při výrobě křemeliny nebyly použity žádná barviva, ochucovadla ani jiné chemické látky. Jelikož neobsahuje žádné alergeny, je vhodná pro vegany, vegetariány i celiaky.Návod k použitíKřemelinu rozmíchejte ve 200 ml vody, džusu nebo jiného nápoje a ihned vypijte.Doporučené dávkování1 čajová lžička (3 g) po dobu 90 dní. Můžete rozmíchat lžičkou nebo v šejkru.Složení100% křemelina E551 (Diatomaceous earth).Obsahuje 92% oxidu křemičitého.UpozorněníTento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nejedná se o lék a nemá schválené léčivé účinky. Není náhradou pestré stravy. Výrobek není vhodný pro děti do 3 let věku. Těhotné a kojící ženy musí konzultovat užívání s odborníkem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nezapomínejte, že zdravý způsob života a vyvážená strava zajišťují správnou funkci organismu a zachování dobré kondice.SkladováníSkladujte v suchu.Země původuUSA 

Screen Glass Apple iPhone 14 PRO MAX 6,7" 5D Full Glue zaoblené černé 1028217
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

5D Full Glue tvrzené sklo zaoblené černé pro Apple iPhone 14 PRO MAX Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Dokonale průhledné plně podlepené tvrzené sklo s elastickým rámem, který chrání i zaoblené hrany telefonu. Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Apple iPhone 14 PRO MAX Barva okraje: černá Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

VANS-MN Ward (Skull Bandana) white/white Bílá 45
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
VANS-MN Ward (Skull Bandana) white/white Bílá 45
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

AUTHORITY KIDS-Aysia white/reflex pink/silver Bílá 29
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
AUTHORITY KIDS-Aysia white/reflex pink/silver Bílá 29
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dětská obuv značky Authority. Dětské tenisky, které se díky zapínání na suchý zip snadno obouvají i zouvají. Tyto tenisky pro dívky si vaše ratolesti jistě oblíbí. Mají měkkou vnitřní stélku, stejně tak polstrování kolem kotníku. Dětské botasky jsou lehoučké a vhodné pro každodenní nošení do školy, na kroužky nebo ven s kamarády. Gumová podrážka ochrání dětské nožky před uklouznutím i díky zesílené protiskluzové části vpředu na špičce. Bílé dívčí tenisky zaujmou příjemným vzhledem s jemnými růžovými detaily. Na boku mají reflexní pásek. Detaily produktu: trendy vzhled lehká konstrukce zapínání na suchý zip elastické šňůrky reflexní pásek měkký vnitřek

TECNICA-Magma S GTX Ms black/dusty lava Černá 41,5
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
TECNICA-Magma S GTX Ms black/dusty lava Černá 41,5
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Trailová obuv Magna je navržena pro turistiku, běh a lezení ve všech druzích technického horského terénu. Trailové boty spadají do kategorie All-mountain. Tyto trailové boty do přírody jsou skutečný obojživelník. Poskytují vysokou úroveň přilnavosti na různé druhy terénu a ochrany chodidel před tvrdým povrchem, skalami či ostrými kameny. Zároveň jsou tyto běžecké boty do lesa mimořádně pohodlné a poskytnou vám přirozený pocit při běhu. Rychlou akceleraci zaručí rocker mezipodešve a jedinečný zaoblený tvar špičky. Pánské all-mountain boty se výborně přizpůsobí chodidlům, mají klasické šněrování a dobře přilnou na nohu. Větší vystřižený lem zaručí pohodlí a volnost pohybu nohy i při těch nejdynamičtějších pohybech po skalách či v členitém terénu. Unikátní dezén vícevrstvé podrážky je inspirován designem enduro pneumatik MTB vyrobený s technologií Vibram Litebase a směsovou gumou Megagrip, která nabízí optimální přilnavost na všech površích za sucha i mokra, u schodu z kopce i do kopce. V tom vám pomůže mimořádně široký tvar paty, což zaručí stabilitu. Dvě gumová stabilizační žebra na každé straně zajistí vyvážení při prudkých brzděních i na sutinách, štěrku a volných kamenech. Tuto trailovou obuv lze tvarovat na míru běžce v oblasti paty a klenby. Vnitřní vložka obuvi je předtvarovaná. Výhodou obuvi Tecnica Magma je membrána Gore-Tex, která je zárukou pohodlí i ve vlhkém či mokrém prostředí. Boty na turistiku jsou přesto dostatečně prodyšné. Detaily produktu: pánská trailová obuv pro běh v terénu all-mountain vhodné pro turistiku, běh a lezení vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu přirozený pocit při běhu tvar špičky a rocker zaručí rychlou reaktivitu bot pro zrychlení či zpomalení klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase s guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech vyvážené a přizpůsobivé předtvarovaná vnitřní vložka CAS tvarování - tvarovatelná pata a klenba membrána Gore-tex EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

COQUI-Little frog white/pink Bílá 27/28
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
COQUI-Little frog white/pink Bílá 27/28
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

ADIDAS-Terrex AX4 magic grey/dash grey/acid red Šedá 40 2/3
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ADIDAS-Terrex AX4 magic grey/dash grey/acid red Šedá 40 2/3
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská obuv značky adidas. Turistické boty zaujmou nejen skvělou funkčností, ale také moderním outdoorovým designem. Konstrukce trekingové obuvi je odolná a má nízkou hmotnost. Zkombinujte tyto outdoorové boty s trekovým tričkem, mikinou i turistickými kalhotami a vyražte na dobrodružnou výpravu. Treková obuv pro ženy má lehký síťovinový svršek, který je garancí výborné ventilace vzduchu. Boty do lesa poskytují velmi dobrou stabilitu. Mezipodešev z EVA materiálu se postará o vynikající tlumení a absorpci nárazů. Dámské boty do hor mají podrážku z gumy Continental, která zaručí přilnavost na mokrém i suchém povrchu. Trekingové boty se zapínají na klasické šněrování. Boty do přírody jsou nejlepšími společníky pro zdolávání turistických tras, trekking, outdoorové aktivity a procházky v přírodě. Detaily produktu: Moderní outdoorový vzhled Klasický střih Odolné vůči oděru Lehká konstrukce Prodyšný svršek Tvarovaná vložka Mezipodešev z materiálu EVA Podešev z gumy Continental™ Přilnavé na mokrém i suchém povrchu Klasické šněrování Primegreen - recyklovaný materiál

ANTA-Stroeder mid blue/navy blue/luminous red Modrá 43
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ANTA-Stroeder mid blue/navy blue/luminous red Modrá 43
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

ZONDA MF S2 SRC mokasína 43 bílá
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ZONDA MF S2 SRC mokasína 43 bílá
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Bezpečnostní mokasíny s nekovovou tužinkou, PU podrážkou rezistentní olejům s lepšími protiskluzovými paramentry, absorpcí energie v patě, svrškem z mikrovlákna a podšívkou s antibakteriální úpravou SANITIZED.

RAVEN XT S3 SRC kotník 43 černá
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
RAVEN XT S3 SRC kotník 43 černá
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s kovovou tužinkou a stélkou odolnou propíchnutí. Podešev z dvou-hustotního PU s masivní ochranou proti okopu. SRC podešev odolná olejům. Svršek z voděodolné kůže.

BONN SC-01-001 S1 SRC sandál 37 černá
480 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
BONN SC-01-001 S1 SRC sandál 37 černá
480 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Bezpečnostní sandály s ocelovou tužinkou, PU/PU podrážkou, rezistentní olejům. Svršek – reliéfní štípaná kůže.

HillVital Mýdlo s kopřivou 95 g
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
HillVital Mýdlo s kopřivou 95 g
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Mýdlo s kopřivouToto mýdlo se hodí pro všechny typy pleti, ale zejména na problematickou pleť.  Lehce odmašťuje pleť a pomáhá ji se zmírněním vyrážek. Kopřiva jako přípravek na péči o pleť dodává pleti odolnost vůči různým bakteriím a chrání před znečištěním.Při umývání vlasů kopřiva stimuluje a prokrvuje pokožku, čímž se posílí vlasové folikuly. Vlasy jsou tak méně mastné a při pravidelném používání lesklejší!S pravidelným používáním mýdla můžete dosáhnout skvělé výsledky. Kopřiva působí na pokožku:zvláčňuje,dezinfikuje,regeneruje,čistí pokožku od toxinů a nečistot,pomáhá hojit rány.Kopřiva má vysoké zastoupení mimořádně užitečných živin, čímž se stává unikátní díky svým vlastnostem. Spojuje vitamíny C a skupiny B, které doplňují minerály jako je vápník, hořčík. Vaše péče o pokožku bude díky mýdlu s výtažky z kopřivy už v počátku při umývání vyvážená a důsledná.Ale proč tolik slov? Vyzkoušejte!HILLVITAL TIP:Vnitřní podporu pokožky na báze bylinek můžete získat i s čajem Soft. Ten obsahuje vyváženou kombinaci bylin, které pomáhají pokožce zevnitř. Jde o spojení řepíku, bezu, pampelišky nebo jedinečné bylinky zemědým.Na pokožku s kožními problémy doporučujeme nanést krém s bylinným složením vhodným na ošetření. Na pomoc při lupénce a seborey je vhodný Psorisoft balzám. Pokožce zasažené ekzémem může pomoci Dermasoft balzám.SloženíSodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Palm Kernel Acid, Urtica Dioica Powder,  Glycerin,  Sodium Chloride , Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate.BALENÍ: Mýdlo s kopřivou na mastnou, pupínkovou pleť 95 gVýrobceVespera Maciej Delega 

ADIDAS-FutureVulc core black/core black/cloud white Černá 47 1/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ADIDAS-FutureVulc core black/core black/cloud white Černá 47 1/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské plátěnky v černé barvě jsou ideální obuví pro letní dny. Černé plátěnky se snadno kombinují k jinému oblečení, ať už k šortkám nebo džínám. Lehký plátěný svršek je prodyšný a měkký. Spolu s robustní pryžovou podrážkou zajistí pocit pohodlí, ať se budete potulovat kdekoli. Pánské tenisky jsou vhodné pro každodenní nošení. Značkové tenisky pro pány zdobí tři pruhy adidas na boku. Vázání na tkaničky si můžete individuálně nastavit. Pata černých tenisek je zpevněna pro dodatečnou oporu. K pohodlí při nošení pánských botasek přispívá polstrovaný límec bot, přičemž zadní poutko Vám usnadní obouvání a zouvání. Stylové pánské plátěné tenisky jsou vhodné pro volný čas, procházky městem či letní dovolenou. Detaily produktu: pánské plátěné tenisky tři pruhy adidas zpevněná pata prodyšný textilní svršek vázání na šňůrky zadní poutko usnadňuje obouvání polstrovaný límec bot robustní gumová podrážka

Bennon RAPTOR S3 NM Low
1 329 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bennon RAPTOR S3 NM Low
1 329 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Bezpečnostní celokožená velmi odolná polobotka obuv s označením S3. Tato obuv je vybavena protiokopovou špicí, takže svršek obuvi je více chráněn proti mechanickému poškození, boty vám tak déle vydrží.Co se bezpečnostních prvků týče, obuv je vybavena kompozitní tužinkou, která chrání prsty chodidel před mechanickým poškozením, dále pak lehkou kevlarovou planžetou, která zabraňuje propíchnutí chodidla zespod např. při šlápnutí na hřebík. Dalšími neméně důležitými bezpečnostními prvky jsou protiskluzná SRC vlastnost podešve, která zajišťuje lepší stabilitu při chůzi a dále pak také po bocích umístěné reflexní  prvky, které vám zaručí, že za tmy a šera budete po osvitu světly aut a kol lépe viděni, budete více v bezpečí. A protože nejen bezpečí, ale také pohodlí je velmi důležité, oceníte, že tyto boty mají odpružení v oblasti paty, čímž dochází k tlumení rázů způsobených chůzí a tím i k šetření svalstva nohou. Tato obuv Vám tak zajišťuje chodidlům bezpečí a pohodlí v zátěžovém pracovním prostředí.Norma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC vrchový materiál: Buffalo full grain leather hydrofobnípodšívka: textilie MESHstélka: WARRIOR trojkomponentní anatomická stélka s odpružujícím prvkem v patěpodešev: DIGGER PU/PUtužinka/planžeta: kompozit/kevlar

Prahové lišty Dacia Jogger 2022- (tmavé, lesklé)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Prahové lišty Dacia Jogger 2022- (tmavé, lesklé)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Prahové lišty vozu Dacia Jogger jsou vyrobené z tmavé nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Bezpečnostní obuv ARDON®DOZERLOW S3 | G3214/39
1 342 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®DOZERLOW S3 | G3214/39
1 342 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

bezpečnostní kožená polobotka, s laminátovou špicí a kevlarovou stélkou, bez kovových součástí, voděodolná úprava svršku, ESD, materiál: nubuk, textilie, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 624 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®FLYTEX S1P black | G3353/38
737 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FLYTEX S1P black | G3353/38
737 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

bezpečnostní polobotka sportovního designu, ocelová špice a ocelová stélka proti propichu, svršek vyrobený bezešvou technologií „3D KNIT“, vkládací stélka ANATOMIC GEL, materiál: pletenina, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti:35 - 50, váha: 554 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

ArtPK Manželská postel LUCY 07 | 160 x 200 cm Barva: Trinity 16
9 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ArtPK Manželská postel LUCY 07 | 160 x 200 cm Barva: Trinity 16
9 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Manželská postel LUCY 07 | 160 x 200 cm Čalouněná manželská postel je kus nábytku, který se stále častěji objevuje v moderních ložnicích. Čalouněná manželská postel LUCY 07 s moderně prošívaným čelem je elegantním a pohodlným kouskem nábytku, který může výrazně pozvednout celkový vzhled ložnice. Čalouněná je měkkou a příjemnou látkou, poskytuje maximální komfort při spaní a dostatečnou oporu zad při čtení knihy. Široká škála barevných provedení zaručuje, že si vybere každý. Postel je dodávána s roštem , matraci je nutno doobjednat . Její pohodlí a elegantní design dělají z ní oblíbenou volbu pro mnoho lidí, kteří chtějí vychutnat maximální komfort v ložnici. Materiál: látka, kovové nohy Rozměry: ŠxVxD: 168 x 91 x 208 plocha na spaní: 160 x 200 cm výška bočního čalounění: 32 cm tloušťka čela: 3 cm Barevné provedení: Triniti 01 Triniti 02 Triniti 03 Triniti 05 Triniti 08 Triniti 14 Triniti 15 Triniti 16 Triniti 19 Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Oakley Split 42,5 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Oakley Split 42,5 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Od volnočasových aktivit až po běžné dny v práci nabízí unisex Oakley Split pevný svršek z bavlněného plátna, polyesterová podšívka pro lepší odvod vlhkosti a vulkanizovaná podešev s vysokou přilnavostí. Zajišťují celodenní pohodlí. Je zakončena ikonickým logem Oakley Ellipse na boku. Šňůrky pro klasický, trvanlivý vzhled Logo Oakley Ellipse na pravé straně pro ikonickou značku Výrazné logo Oakley Bark na jazyku pro stylový akcent Materiálové složení: Svršek: 100% bavlna Unisex

Tenisky s tkaničkami a kontrastními detaily
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Tenisky s tkaničkami a kontrastními detaily
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Stylový look Vám vykouzlí tenisky s tkaničkami a kontrastními detaily. Maximálně pohodlné, snadné na kombinování. Tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku a jazyku. Kontrastní detaily.

Anatomické vložky do bot speciálně pro letní období, 1 pár
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Anatomické vložky do bot speciálně pro letní období, 1 pár
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Savý froté svršek, spodní část z latexové pěny s aktivním uhlím a podpora chodidla s odpružením paty: v horkém počasí Vám tyto vložky poskytnou maximální pohodlí s vyšší hygienou! Podpora klenby: napomáhá uvolnění prstů. Antibakteriální úprava. Froté svršek absorbuje pot a tak poskytuje zdravé pohodlí. Latex s aktivním uhlím napomáhá pohlcovat pachy. Zvyšuje pohodlí při chůzi díky podpoře chodidla a tlumení nárazů paty. Prodává se v páru.

Postel STETSON 140x200 cm s roštem, masiv borovice/moření dub
5 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Postel STETSON 140x200 cm s roštem, masiv borovice/moření dub
5 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Postel 140x200 cm Materiál: masiv borovice, moření - dub, tloušťka 2,6 cm Postel je ručně barvená, následně lakovaná, broušená a opět lakovaná.Postel má doplňující výztužnou desku, kde je umístěna pátá podpěrná noha. Rozměry: šířka x délka: 147,5 x 206 cm ložná plocha: 140,5 x 200,5 cm výška čela za hlavou: 70,5 cm výška čela u nohou: 33,5 cm výška od země ke spodní části lůžka: 20 cm výška od země k matraci: 24 cm hloubka od roštu po okraj postele: 7 cm Postel je dodávána včetně lamelového roštu, bez matrace. Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

ELTAP Čalouněná postel VEROS Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Lukso 35
49 839 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Neodolatelná elektrická postel VEROS typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPManželská postel VEROS má zajímavě prošívané čelo, které poskytuje dostatečný komfort během sezení při čtení knihy, tak jako možnost si lůžko elektricky polohovat. Matrace mají snímatelný hedvábný potah na zip. Celkové rozměry: Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Dekorační nástěnný panel MATEO 60x20 cm, růžová
310 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dekorační nástěnný panel MATEO 60x20 cm, růžová
310 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Nalepovací nástěnný panel, který slouží jako dekorace k Vaší posteli, obývací stěně či předsíňové stěně.Barva: látka Monolith 63 - růžováRozměry (šxvxh): 60 x 20 x 3,5 cmMateriál: pěna T21/MDF deska tloušťky 6 mmNástěnné panely lze připevnit přímo ke zdi pomocí vysokopevnostního lepidla. Na jednotlivé dílce je třeba nanést dostatečné množství lepidla. Je třeba dbát na to, aby se lepidlo nedostalo na čalouněnou část. Došlo by k nevzhlednému poškození textilie.Panely s čalouněním lze ke zdi připevnit také pomocí suchého zipu. Jedna část suchého zipu se přilepí na zeď a druhá k panelu. Toto řešení je praktičtější z hlediska demontáže a čištění panelu například od prachu.

Nike Victori One 40 EUR
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Nike Victori One 40 EUR
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánské pantofle Nike Victori One Slide M jsou měkké, pohodlné a lehké v klasickém designu. Široký polstrovaný pěnový popruh je měkký a příjemný. Dezén podrážky zajišťuje trakci i na mokrém povrchu.Vyhrnutý horní okraj pásku, který má hrubé a měkké polstrování, zvyšuje pohodlí. Pantofle v atraktivním designu Použití: jako letní obuv i pro používání jako pantofle (domácí obuv) Vyhrnutý horní okraj páska zvyšuje pohodlí Dezén podrážky pro výbornou trakci

Salomon Quest Rove GTX M 40 2/3 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Salomon Quest Rove GTX M 40 2/3 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánská outdoorová obuv Salomon Quest Rove GTX M. Kombinace nadčasového designu a pokročilých funkcí, Quest Rove GTX je vhodná ik nošení těžších batohů. Svršek je vyroben ze semišové kůže a voděodolného GORE-TEXu, zatímco spodní část používá ultra přilnavý Contragrip®. S vysokým límcem a dodatečnou podporou při nošení batohu budete připraveni objevovat blízko i daleko. Navrženo pro stabilitu a pohodlí, zejména při nošení těžkého batohu Outdoor ochrana: Neohrožená kombinace nepromokavého GORE-TEXu, strategických výztuh, robustní kůže a přilnavého Contagrip® Spolehlivý výkon: Robustní bota, která je vyrobena na dlouhé trasy s celokůží, GORE-TEX membránou a osvědčenou podrážkou Salomon PODRÁŽKA: Mud Contagrip® zkonstruovaný pro maximální přilnavost na volných, měkkých, drsných a nerovných površích, využívá hluboké, ostré výstupky vyrobené ze směsi, která se zaměřuje na přilnavost Advanced Chassis™ je tvarovaná vložka zabudovaná do podrážky. Poskytuje silnou boční podporu a uklidňující ochranu a také poskytuje optimální mobilitu a flexibilitu Membrána: GORE-TEX udrží vaše nohy v suchu – zvenčí i zevnitř Mezipodrážka: EnergyCell - vysoce výkonná pěna EVA, která poskytuje tlumení nárazů VRCHNÍ MATERIÁL: 3D otevřená síťovina poskytuje maximální prodyšnost VRCHNÍ MATERIÁL: Dělená semišová kůže umožňuje delší nošení a odolnost Vrchní materiál: vodoodpudivý; Textilní podšívka; Vrchní konstrukce: vyztužený jazyk OrthoLite® stélka Drop: 12 mm (pata: 26 mm, špička: 14 mm) Hmotnost: 500 g

Sandály na klínku
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Sandály na klínku
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Nebojte se vysokých podpatků a troufněte si na tyto šik sandály! Stříbřitý efekt semiše. Na patě protažený pásek s kovovými očky. Kolem kotníku široká šňůrka na zavázání. Klínový podpatek v lýkovém vzhledu.

Ploché kožené sandály ze splétaných pásků
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ploché kožené sandály ze splétaných pásků
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kožené splétané pásky působí velmi elegantně! Vyjděte si v kožených sandálech a vychutnejte si pocit krásy a pohodlí. Kožená stélka na pěnovém podkladu pro měkký došlap. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí kovové spony a pruženky. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Nature's Finest Chaga Mushroom 125g
334 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Nature's Finest Chaga Mushroom 125g
334 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Chaga Mushroom - velmi silný antioxidant. Houba Chaga roste v různých oblastech severní polokoule, mezi houbami má unikátní místo díky svým účinkům. Má velmi vysokou hodnotu ORAC (měření antioxidačních vlastností), vyšší než jakákoli jiná zelenina nebo ovoce. Doporučené dávkování: Doporučená denní dávka je 1 g max. 3 g denně. Z Chaga prášku si můžete udělat bylinkový čaj. Přelijte prášek vařící vodou a po 10-15 minutách můžete vypít. Nebo jednoduše rozmíchejte ve vašem oblíbeném smoothie. Dávkování výrobce (5–10 g) upraveno dle požadavků české legislativy. Upozornění: Skladujte na chladném a suchém místě. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu a zdravý životní styl. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Vhodné pro vegany. Země původu: Čína.Nutriční hodnoty Nature's Finest Chaga Mushroom 125g: v 1g Houba Chaga 1 g Složení: Houba Chaga (Inonotus obliquus) Rezavec šikmý.Alergeny: Neobsahuje.

Collonil Nilfett tuk
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Collonil Nilfett tuk
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

krém vyrobený z přírodních olejů a šťáv tropických stromůintenzivně zvláčňuje a ošetřuje kůži, která je po použití vyživená a měkkánavrací ztvrdlé kůži elastické vlastnostikůže je po použití chráněná voděodolným filtremnení vhodný na nubuk a broušenou kůži Šetrný k životnímu prostředí!

Pelyněk pravý - nať nařezaná - Artemisia absinthium - Herba artemisiaiae absinthium 250 g
81 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pelyněk pravý - nať nařezaná - Artemisia absinthium - Herba  artemisiaiae absinthiumSušená nať pelyňku pravého. Nať pelyňku je dobře známá v lidovém léčitelství. Z pelyňku se sklízí zejména kvetoucí nať pro přípravu nálevu, který se vyznačuje velmi výraznou hořkou chutí. Právě tato typická hořkost pelyňku zapříčinila, že se bylina stala součástí mnoha alkoholických i nealkoholických nápojů.Příznivé účinky pelyňku:podporuje tvorbu žaludečních kyselin,podporuje trávení, činnosti žlučníku a jater,příznivě ovlivňuje chuť k jídlu,používá se také k výplachům ústní dutiny.PoužitíNařezanou nať pelyňku můžete použít k výrobě nálevu, tinktury nebo jako přísadu do likérů.UpozorněníPelyněk pravý by neměly užívat těhotné a kojící ženy.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

ADIDAS-Terrex Soulstride Trail impact orange/cloud white/core black Oranžová 44 2/3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky adidas. Model adidas Terrex Soulstride je vhodný pro náročný terén a trailový běh. Běžecké tenisky mají moderní vzhled, ale potěší také svými funkčními vlastnostmi. Svršek běžeckých bot je vyroben z prodyšného materiálu, který se přizpůsobí noze a nabízí flexibilitu a podporu. Trailová obuv pánská má zpevněnou špičku a oblast kolem paty. Díky mezipodešvi EVA, která tlumí nárazy, si užijete každý krok. Trailové boty pro pány byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Mají vázání na šňůrky, kterým si zajistěte stabilní chodidlo. K pohodlí přispívá odpružení paty a polstrovaný límec a měkký jazyk. Boty na běh mají podrážku Traxion, která umožňuje snadný přesun z chodníku na členitější terén a naopak. Trailové tenisky jsou správnou volbou pro muže, kteří milují běh v terénu. Detaily produktu: trailové tenisky pánské moderní vzhled prodyšný svršek zpevněná špička a oblast paty vázání na šňůrky polstrovaný límec boty měkký jazyk odpružení paty mezipodešev EVA tlumí nárazy podrážka Traxion umožní snadný přesun z chodníku na terén vhodné pro členitý terén vyrobeno iz recyklovaných materiálů

DEMAR GRAND CHEST WADERS Vložka do prsaček 43
844 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
DEMAR GRAND CHEST WADERS Vložka do prsaček 43
844 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Vložka do prsaček DEMAR GRAND WADERS je nepostradatelným doplňkem pro každého vášnivého rybáře. Tato kvalitní vložka je navržena tak, aby zajistila nejenom pohodlí, ale i bezpečnost při vašich dobrodružstvích na vodě.Vlastnosti a výhody:Vysoká Kvalita Materiálů: Vložka je vyrobena z prvotřídního materiálu, který je odolný proti vodě, abrazivnímu opotřebení a proti trhání. To zajišťuje, že vaše hrudník a horní část těla zůstanou suché a pohodlné i v náročných podmínkách.Odolnost: DEMAR GRAND WADERS vložka je navržena tak, aby odolala tvrdým podmínkám na vodě. Můžete ji používat v řece, jezeře nebo na moři, a stále si můžete být jisti, že vás nepustí na holičkách.Pohodlí: Ergonomický design vložky zajišťuje pohodlí během dlouhých dní strávených na vodě.DEMAR GRAND WADERS vložka je k dispozici v několika různých velikostech, aby vyhovovala různým typům prsaček a různým velikostem těla.Přidejte si tento vylepšující prvek do svých prsaček a získejte výhodu, kterou potřebujete při rybaření. DEMAR GRAND WADERS vložka vám pomůže udržet horní část těla suchou, pohodlnou a bezpečnou, a to za každého počasí. Rybaření se tak stane ještě větším potěšením.Nezapomeňte, že rybaření může být náročným sportem, a proto je důležité investovat do kvalitního vybavení. S DEMAR GRAND WADERS vložkou budete mít jistotu, že vaše horní část těla je v bezpečí a že můžete plně vychutnat své rybářské dobrodružství. Vložka do prsaček DEMAR GRAND WADERS je nepostradatelným doplňkem pro každého vášnivého rybáře. Tato kvalitní vložka je navržena tak, aby zajistila nejenom pohodlí, ale i bezpečnost při vašich dobrodružstvích na vodě

IMAC I3119-61-PZ23 černé pánské polobotky
1 995 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
IMAC I3119-61-PZ23 černé pánské polobotky
1 995 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská celoroční vycházková obuv na šněrování.Obuv je vyrobena z pravé přírodní kůže v kombinaci se syntetickým materiálem špici a patě pro ochranu. Vnitřní část je vybavena textilní podšívkou. Stélka je vyrobena z pravé přírodní kůže.IMAC-TEC materiál s membránou, která zamezuje průniku vody dovnitř a přitom umožňuje obuvi dýchat.Váha jednoho páru: 890 g.Vyrobeno v Itálii.Pánské celoroční polobotky.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: KůžeVýška boty: 12 cmPodpatek: 3 cm

Adidas Terrex AX4 BETA
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Adidas Terrex AX4 BETA
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Standardní velikostšněrování na tkaničkyvodoodpudivý syntetický svršek s tvarovaným krytím špičkyzateplení PrimaLoft®, flísová podšívkazateplení COLD.RDYlehká mezipodešev z EVA o dvojí hustotěrozdíl v podešvi: 10 mm (pata: 24 mm / špička: 14 mm)podešev z gumy Continental™svršek obsahuje minimálně 50 % recyklovaného materiálu

Froddo G3160204-9 Pink Shine Velikost: 25
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Froddo G3160204-9 Pink Shine Velikost: 25
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Vyšší zimní boty Froddo Barefoot G3160204-9 Pink Shine z růžovo-fialové kůže s třpytivým efektem pro malé i velké parádnice. Nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával.Tento model je přibližně o 4 cm vyšší než klasické kotníkové, končí tedy vysoko nad kotníkem. Nejen, že zahřejí, ale také do nich nebude padat sníh. Zateplené pravou ovčí vlnou - podšívka i stélka. Nově je jejich odolnost ještě podpořena také membránou Froddo-Tex, díky které jsou opravdu nepromokavé.- Sednou na: normální až lehce širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. - Membrána: ano, boty  jsou vybavené membránou Froddo-Tex, díky které jsou opravdu nepromokavé- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: přišitý na úroveň horního suchého zipu, tak aby sníh nepadal do boty okolo spodní části jazyka, na podšívce není žádný šev, nic tak nemůže tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: u této zimní varianty není vyjímatelná stélka, je také zateplená ovčí vlnou, tak aby boty dobře izolovaly i od země, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - ovčí vlna, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 13,0 cm - 5,9 cm22 - 13,8 cm - 6,0 cm23 - 14,7 cm - 6,2 cm24 - 15,6 cm - 6,4 cm25 - 16,5 cm - 6,5 cm26 - 17,1 cm - 6,8 cm27 - 17,6 cm - 7,0 cm28 - 18,4 cm - 7,1 cm29 - 18,9 cm - 7,2 cm30 - 19,7 cm - 7,4 cm31 - 20,5 cm - 7,6 cm32 - 21,4 cm - 7,7 cm33 - 22,0 cm - 7,9 cm34 - 22,6 cm - 8,0 cm35 - 23,2 cm - 8,1 cm36 - 24,0 cm - 8,8 cm37 - 24,6 cm - 9,0 cm38 - 25,5 cm - 9,2 cm39 - 26,4 cm - 9,3 cm40 - 27,2 cm - 9,5 cm

Merrell J036781 West Rim Sport Gtx Black/beluga
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Merrell J036781 West Rim Sport Gtx Black/beluga
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Velmi odolná obuv vybavená prodyšnou síťovinou vám nabídne tu nejlepší možnou kombinaci pohodlí a bezpečnosti i během těch nejnáročnějších výšlapů. • GORE-TEX® membrána je zárukou výjimečné prodyšnosti a voděodolnosti• svršek ze syntetické kůže a materiálu Mesh• tradiční šněrování v kombinaci s kovovými háčky• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• zesílená ochrana špičky• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• Kinetic Fit™ Base vyjímatelná tvarovaná stélka, konstruovaná jako noha, s flexibilní podporou pro přirozený nášlap, napomáhá předcházet únavě• Merrell Air Cushion tlumení v patní části absorbuje nárazy a navyšuje stabilitu• EVA mezipodešev z lehké pěny nabízí stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Gore-Tex®/Kinetic Fit™ Base/AirCushionHMOTNOST: 760 g

Adidas Galaxy 6 M HP2420
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Adidas Galaxy 6 M HP2420
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

ČERNÁ VELUROVÁ MIKINA NA ZIP BX5538 Velikost: M
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ČERNÁ VELUROVÁ MIKINA NA ZIP BX5538 Velikost: M
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka707274Od podpaží k podpaží555759Rukáv od krku777879Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

BÉŽOVÁ BAVLNĚNÁ MIKINA V005 BEIGE Velikost: M
1 055 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
BÉŽOVÁ BAVLNĚNÁ MIKINA V005 BEIGE Velikost: M
1 055 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Rozměry v cmSMLXL2XLdélka zadní části7374757677délka rukávu6566676869obvod hrudníku106110114118122šířka ramen4547495153

Zimní capáčky Reima Antura Grey Pink Velikost: M
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Zimní capáčky Reima Antura Grey Pink Velikost: M
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Vysoké zimní capáčky Reima Antura jsou vhodné pro děti, které lezou, začínají se stavět a dělat první krůčky. Jsou vhodné také do nosítka. Jsou ušité z prodyšného, vodě a nečistotám odolného materiálu, který však není nepromokavý. Ani švy nejsou vodotěsné, tak se botičky nehodí do louží. Botičky jsou velmi pohodlné a dobře zateplené. Jejich podešev je protiskluzová, pomáhá tak malým dětem při jejich prvních krůčcích. Díky stahovací gumičce na zdrhovadlo kolem kotníků a gumičce u horního lemu se boty dobře nazouvají a na noze dobře drží. V zadním švu mají všité reflexní logo.Doporučujeme kombinovat s merino ponožkami, aby byly nožky opravdu teplé.Voděodolný materiál, bez vložky Hipora - produkt není zcela voděodolnýVodě a špíně odolná úprava BIONIC-FINISH®ECO bez fluorokarbonůObsahuje certifikovaná recyklovaná vláknaHlavní materiál s certifikací bluesign®Podšívka z česaného polyesterového úpletuTepelná izolaceTermoizolační materiál Fellex® ze 100% recyklovaných polyesterových vláken je certifikovaný společností bluesign®Podešev z protiskluzového materiáluSnadné obouvání díky elastickým páskům na horním okraji a kolem kotníkuReflexní logo na zadním dílu Velikostní tabulka - Reima AnturaNaše velikostVelikost ReimyVěkVnitřní délkaS00 - 12 m11,5 cmM16 - 12 m13,5 cmL21 - 2 roky14,5 cm Materiál: Hlavní: 100% polyester, PU zátěrPodšívka: 100% Polyester Voděodolnost: 12000 mmProdyšnost: 7000 g/m2/24 hOdolnost proti oděru: 40000 Péče a údržba: Perte odděleněNepoužívejte prášky s bělicími látkamiNepoužívejte změkčovadlaSušte při pokojové teplotě 

McDavid 454 Carpal Tunnel ortéza zápěstí POUZE pravá - černá (VÝPRODEJ)
680 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ortéza stahuje měkké tkáně a tepelná retence pomáhá při úlevě od bolesti a podporuje léčení. Doporučovaná lékaři pro rehabilitaci umožňující rychlý návrat do práce nebo ke sportování. Ortéza je vyrobena z tepelně izolujícího neoprénu s nylonovým potahem na obou stranách. Má plně nastavitelné zapínání se suchými zipy (Velcro®) a dlahu medicínské kvality, která zajišťuje vynikající zpevnění. Zvlášť pro levé a pravé zápěstí. Určeno pro:Pomáhá ulevit od bolestí spojených se syndromem karpálního tunelu, při artritidě, tendinitidě, vymknutí a blíže neurčené bolesti v zápěstí. Ortéza stahuje měkké tkáně a tepelná retence pomáhá při úlevě od bolesti a podporuje léčení.+ doporučovaná lékaři pro rehabilitaci umožňující rychlý návrat do práce nebo do hry+ tato oblíbená ortéza je vyrobena z tepelně izolujícího neoprénu s nylonovým potahem na obou stranách+ má plně nastavitelné zapínání se suchými zipy (Velcro®) a dlahu medicínské jakosti, která zajišťuje vynikající zpevnění+ zvlášť pro levé a pravé zápěstíMateriál:100% latex-free neopren (CR) / pásek / látkový potah

ADIDAS-Grand Court 2.0 legend ink/team royal blue/cloud white Modrá 34
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Značkové botasky jsou navrženy v trendy městském stylu. Černé tenisky zdobí 3 pásky v modrém provedení na boční straně. Chlapecké tenisky jsou vyrobeny z kvalitní syntetické kůže, z toho 50% tvoří recyklovaný materiál. Botasky pro kluky mají vázání na šňůrky, které velmi dobře fixuje chodidlo v botě. Klasický střih dobře sedne na každý typ nohy.Chlapecké botasky mají polstrovaný límec a měkkou stélku, díky čemuž jsou pohodlné. Gumová podrážka je protiskluzová a poskytuje dobrou přilnavost. Černé botasky se snadno kombinují k chlapeckým džínám i kraťasům. Značkové botasky jsou super společníky pro každodenní nošení do školy, pro mimoškolní činnost či volný čas.Detaily produktu:trendy designklasický střihodolný materiál na svrškuvázání na šňůrkypolstrovaný límec botyměkká stélkagumová protiskluzová podrážkavyrobeno iz recyklovaných materiálů

VANS-MN Filmore HI (Suede/Canvas) black/black Černá 41
1 600 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
VANS-MN Filmore HI (Suede/Canvas) black/black Černá 41
1 600 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

HOFI Hybrid ochranné sklo na Huawei Watch 4 46mm, černé
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
HOFI Hybrid ochranné sklo na Huawei Watch 4 46mm, černé
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranné sklo na displej hodinek poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tloušťce pouhých 0.28 mm a plnému pokrytí obrazovky je hybridní sklo Hofi téměř neviditelné.Hybridní ochranné skloHybridní ochranné sklo je kombinace skla a fólie, což znamená nejen vysokou odolnost vůči tlaku a poškrábání, ale také plnou citlivost na dotek a dokonalou průhlednost a sytost obrazu.Kombinuje ty nejlepší vlastnosti fólie i skla, což zaručuje 2,5x vyšší odolnost vůči poškození, prasknutí, nárazu nebo jiným nebezpečným situacím. Tento typ skla zabraňuje drolení skla, pokud se rozbije a zároveň zajišťuje naprostou transparentnost.Návod k instalaciNejprve důkladně vyčistěte obrazovku hodinek a ujistěte se, že je povrch zcela suchý. Odstraňte část fólie chránící lepidlo – to je strana, která se nalepí přímo na displej. Zarovnejte sklíčko s hodinkami, poté odlepte zbytek fólie a jemně přitlačte okraj po okraji. V počáteční fázi nanášení mohou pod sklem zůstat bublinky, které je třeba odstraňovat opakovanými pohyby k okrajům. Bublinu můžete odstranit například pomocí bankomatové karty. Pokud sklo nedrží na jedné ze stran, znamená to, že bylo přilepeno křivo, v takovém případě jej budete muset odlepit a pokusit se jej namontovat znovu, dokud se to nepodaří.Vlastnosti ochranného skla:• Hybridní ochranné sklo - kombinace skla a fólie• Chrání displej před nárazem, pádem a poškrábání• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch• Neovlivňuje funkce dotykového displeje• Tvrdost 7H• Tloušťka: 0,28 mm• Obsah balení: sklo, instalační sada

LES TROPEZIENNES Kotníkové chelsea MICKY
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
LES TROPEZIENNES Kotníkové chelsea MICKY
3 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pokud máte ráda chelsea kotníkové boty, pak pro Vás bude tím pravým model Les Tropéziennes par M Belarbi. Se zlatými detaily (poutko a lem). Postranní pruženka se zlatou lemovkou. Vzadu nahoře poutko pro snadné obutí. Vzadu kovové logo. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové tenisky s hřejivým ohrnutím a zipem
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kotníkové tenisky s hřejivým ohrnutím a zipem
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pohodlné hřejivé tenisky vynikají módním ohrnutím a praktickým zipem. Z kvalitní pravé kůže. Jemné ohrnutí z nepravé kožešiny. Jemná textilní podšívka. Zip a tkaničky pro rychlé a snadné obutí. Členitý střih a prošití. Pevný opatek. Klínová protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

LES TROPEZIENNES Kožené sandály Hikano
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
LES TROPEZIENNES Kožené sandály Hikano
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ikonické páskové sandály zn. Les Tropéziennes par M Belarbi jsou skvělé do města i na letní cestování. Ploché sandály Hikano Les Tropéziennes par M Belarbi. Z kvalitní pružné kůže. Na svršku pásek. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony. Kožená stélka. Komfortní malý podpatek. Protiskluzová podrážka. Před prvním použitím nezapomeňte Vaše sandály impregnovat. Pokud sandály nasákly vodou, nechte je uschnout mimo dosah světla a jakéhokoli zdroje tepla. Pro dlouhou životnost Vašich sandálů je udržujte mimo kontakt s mořskou vodou, deštěm a pískem.

SKETCHERS Tenisky na suchý zip Flex Advantage 4.0 - Upshift
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
SKETCHERS Tenisky na suchý zip Flex Advantage 4.0 - Upshift
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tenisky Flex Advantage 4.0 - Upshift zn. Skechers se postarají o výjimečné pohodlí, lehkost a pružnost. Tenisky Flex Advantage 4.0 - Upshift Skechers. Svršek z technického prodyšného úpletu. Zapínání na suchý zip. Pohodlná stélka tlumící nárazy při došlapu. Technologie Air-Cooled s tvarovou pamětí: kopíruje křivky chodidla a rozloží váhu těla. Tlumící mezipodešev. Pružná a protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

Kotníkové kozačky z kožené usně
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kotníkové kozačky z kožené usně
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kotníkové kozačky z kožené usně snadno zkombinujete s ostatními kousky šatníku! Kvalitní kůže je prodyšná a hřejivá. Pásek a spona ve zlaté barvě v horní části holeně. Na vnitřní straně zip pro snadné obutí. Podšívka z kůže a prodyšného textilu. Pevný opatek. Široký podpatek v dřevěném vzhledu. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte.

Kozačky s nastavitelnou šířkou
4 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kozačky s nastavitelnou šířkou
4 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Nosíte ráda kozačky, ale dělá Vám problém jejich dopnutí? Vyzkoušejte raději tyto kozačky s libovolně nastavitelnou šířkou lýtka +/- 4 cm (pro obvod lýtka cca 40 až 44 cm). Kozačky jsou ideální také pro širší chodidla díky rozšířené stélce. Kozačky jsou doplněny o ozdobný řemínek s kovovou přezkou. Zip na vnitřní straně. Vyvážený podpatek.

TECNICA-Magma GTX Ws calm altura/pure fiori Šedá 42,5
4 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
TECNICA-Magma GTX Ws calm altura/pure fiori Šedá 42,5
4 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Běžecké boty přesvědčí i náročné běžce zejména svojí kvalitou, moderním outdoorovým designem a funkčností. Dámské trailové boty mají Gore-tex membránu, která garantuje voděodolnost při zachování dobré ventilace vzduchu. Benefitem trailové obuvi je technologie CAS – Custom Adaptive Shape, která umožní plně přizpůsobit obuv podle individuálních potřeb chodidla. Bonusem běžeckých botasek na trail je mezipodešev z EVA materiálu, která se postará o výborné odpružení a tlumení nárazů při běhu po nerovném terénu. Komfort umožní měkká stélka a vnitřní polstrování. Silnou stránkou obuvi na trail je Vibram podrážka, která je extra odolná. Vibram boty mají skvělou přilnavost na mokrém i suchém povrchu. Vibram obuv je skvělá i na náročný a kamenitý terén. Vynikající volba pro běh po lese a po nezpevněném terénu. Detaily produktu: dámská trailová obuv pro běh v terénu all-mountain vhodné pro turistiku, běh a lezení vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu přirozený pocit při běhu tvar špičky a rocker zaručí rychlou reaktivitu bot pro zrychlení či zpomalení klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase s guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech vyvážené a přizpůsobivé předtvarovaná vnitřní vložka CAS tvarování - tvarovatelná pata a klenba EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

WOJTYLKO-Slapton pink Růžová 23
820 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
WOJTYLKO-Slapton pink Růžová 23
820 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dívčí obuv značky Wojtylko. Dětské boty mají pěkný dívčí design. Třpytivý potisk na svršku a různé ozdůbky potěší všechny mladé parádnice. Vyšší střih zimních holínek pro děti poskytne ochranu chodidlu v zimě. Vnitřek dětské obuvi je navíc tvořen umělou kožešinou. Dětské zimní boty mají měkké polstrování kolem kotníku, které brání oděrům a otlakům. Růžové boty pro dívky se zapínají na elastické šňůrky a suchý zip. Z vnitřní strany se nachází také zapínání na zip, takže děti si mohou zvolit způsob obouvání a zouvání. Zimní boty dětské jsou zpevněny po celém obvodu, aby se prodloužila jejich životnost a poskytly lepší stabilitu. Pohodlná a protiskluzová podrážka dokonale tlumí nárazy, zajišťuje pohodlí při chůzi a zaručuje dobrou přilnavost k zemi. Detaily produktu: zimní kozačky pro dívky hezký dívčí design odolný svršek je zpevněn po obvodu vyšší střih hřejivý vnitřek z umělého kožíšku polstrování kolem kotníku zapínání na suchý zip s elastickými šňůrkami zapínání na zip na boku pohodlná a protiskluzová podrážka Velikostní tabulka: Velikost 23 24 25 26 27 28 Délka vnitřní stélky v cm 14 14,5 15,5 16,2 17 17,5

Dívčí bačkory Fischer 532340 Srdíčka Velikost: 32
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dívčí bačkory Fischer 532340 Srdíčka Velikost: 32
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Oblíbené dívčí bačkory Fischer 532340 se srdíčky. Bačkory jsou velmi ohebné všemi směry, mají zpevněný opatek a nevyjímatelnou vnitřní stélku s měkkou textilní nášlapnou výplní. Podrážka je v světle šedé barvě se vzorkem a ventilačními otvory pro lepší prodyšnost. Bačkory nezanechávají šmouhy na podlaze, jsou tedy vhodné do školy i školky. V přední i zadní části je podrážka vyvýšená a chrání tak proti okopu. Svojí šířkou jsou vhodné na normálně širokou nohu. Díky suchému zipu se dají dobře přizpůsobit v oblasti nártu a jsou vhodné i na vyšší nárt. - Sednou na: normálně široké nohy, vhodné i na vyšší nárt, výrobce uvádí střední šířku: weite M- Zapínání: na suchý zip - přizpůsobení dle potřeby, vhodné i na vyšší nárt.- Opatek: zpevněný- Podrážka: lepená, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně- Stélka: nevyjímatelná bez podpory klenby a bez tvarování, s měkkým Soft nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:25 - 16,3 cm26 - 16,8 cm27 - 17,4 cm28 - 18,0 cm29 - 18,5 cm30 - 19,2 cm31 - 19,8 cm32 - 20,3 cm33 - 21,0 cm34 - 21,7 cm35 - 22,2 cm 36 - 22,8 cm37 - 23,3 cm38 - 23,9 cm

Protetika Roby Grigio Velikost: 31
1 079 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Protetika Roby Grigio Velikost: 31
1 079 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Protetika Roby Grigio jsou dětské textilní barefoot tenisky, vhodné na jaro a léto. Nový model pro jaro 2024 má úplně novou podrážku, která má lepší, anatomický tvar, než starší modely. Tenisky mají prostornou špičku (oproti modelu 2023 jsou cca o 2mm užší v prstech), víc místa pro palec (i dominantní), sednou na normálně široké nožky. Nový model má měkkou podrážku, výborně ohebnou všemi směry (měkčí než měly modely 2023).Roby Grigio jsou v šedé barvě ve stylu minecraft s šedou podrážkou. Podšívka je textilní, s vyjímatelnou koženou stélkou. - Sednou na:  normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální i vyšší nárt, na normální kotník (lepší dotažení než u starých modelů 2022 a starších, sednou stejně v kotníku jako modely z roku 2023 - na vyloženě úzké kotníky však nejsou)- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpěvněný, za patou je podrážka vytažená až přes textil- Podrážka: misková, výborně ohebná všemi směry, gumová, lepená, s jemným vzorkem, nulový drop- Jazyk: je volný, je tvořen jedním kusem materiálu společně s přední částí boty, zevnitř tedy není žádný šev, který by dítě mohl tlačit, boty se perfektně nazouvají i dětem s vysokým nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, s nášlapnou vrstvou z kůžeSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetika Velikost - délka x šířka:19 - 12,2 cm x 5,6 cm20 - 12,8 cm x 5,8 cm21 - 13,5 cm x 6,0 cm22 - 14,3 cm x 6,2 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,3 cm x 6,6 cm26 - 16,8 cm x 6,8 cm27 - 17,4 cm x 7,0 cm28 - 18,1 cm x 7,2 cm29 - 18,8 cm x 7,4 cm30 - 19,4 cm x 7,4 cm31 - 20,0 cm x 7,6 cm32 - 20,6 cm x 7,7 cm33 - 21,2 cm x 7,8 cm34 - 22,0 cm x 7,8 cm35 - 22,6 cm x 8,0 cm36 - 23,2 cm x 8,2 cm

Kožená obuv
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kožená obuv
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pravá, pružná kůže dodá této obuvi dokonalé pohodlí, ženskost a volnost pohybu. Pásek na suchý zip pro snadné obutí. Z kvalitní pravé kůže. Na svršku překřížené pásky. Zapínání na suchý zip. Pevný opatek. Protiskluzová klínová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kožené lesklé pantofle na suchý zip
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kožené lesklé pantofle na suchý zip
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Rychle obuté díky suchému zipu, kožené lesklé pantofle se postarají o pohodlí i pro ta nejnáročnější chodidla. Z kvalitní pravé kůže: velurové a metalické. Vysoce pohodlné. 1 široký pásek z kožené usně, 1 pásek z metalické kůže se zapínáním vpředu. Kožená stélka. Klínová protiskluzová podrážka. Nízký podpatek.

Bundgaard Petit Strap Canvas Navy 540 Velikost: 26
1 319 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bundgaard Petit Strap Canvas Navy 540 Velikost: 26
1 319 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Textilní varianta nejoblíbenějšího modelu od Bundgaard, vyznačující se svým jednoduchým a přitom kvalitním zpracováním. Vrchní část je textilní, s textilní podšívkou. Jsou tak uvnitř měkké a příjemné, obdobně jako kožená verze.Bundgaard Petit Strap Canvas ve variantě Navy  - klasická tmavě modrá s podrážkou z přírodní gumy.- Sednou na: úzké až normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt- Zapínání: na dva suché zipy - zajistí regulaci kolem kotníku i nártu dle potřeby. Zipy jsou na konci vícekrát prošité, je tedy možné poslední centimetr zipu odstřihnout, aby nebyl moc dlouhý ani při velmi hubených nožkách, kde musí být hodně stažené.- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: volný, přišitý pouze v přední části boty, je na něm přišité poutko držící velcro pásek - pro snadnější obouvání- Stélka: vyjímatelná, z vrchní strany textilní, spodní strana z 1mm pěny, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, možnost kontroly velikosti. Pod stélkou je textilní vrstva pro měkčí došlap, tato vrstva již nelze vyjmout.SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetika  VelikostVnitřní délkaVnitřní šířka1912,0 cm5,6 cm2012,5 cm5,7 cm2113,1 cm5,8 cm2213,6 cm6,0 cm2314,2 cm6,1 cm2415,0 cm6,3 cm2515,6 cm6,5 cm2616,2 cm6,6 cm27 17,2 cm6,7 cm 

Wojtylko 5G5057C černé dětské gumáky dinosaur
455 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Wojtylko 5G5057C černé dětské gumáky dinosaur
455 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dětská celoroční nepromokavá obuv. Obuv je vyrobena z průhledného gumového materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou, která tvoří barvu a motiv holínky. Na horním límci je guma, která zabraňuje napadání nečistot dovnitř.Váha jednoho páru: 640 g Dětské barevné gumáčky.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 21 cmPodpatek: 2 cm

ČERVENÁ MIKINA NA ZIP JOMA JUNGLE HOODIE 102109-600 Velikost: 3XL
868 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ČERVENÁ MIKINA NA ZIP JOMA JUNGLE HOODIE 102109-600 Velikost: 3XL
868 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

VELIKOSTXSSMLXL2XL3XLHrudník (cm)83-8687-9495-101102-108109-114115-123124-131Pás (cm)71-7475-8283-9091-9798-103104-114115-122Rozměry uvedeny výrobcem.

Merrell J037858 Moab Speed 2 Fondant/silver
3 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Merrell J037858 Moab Speed 2 Fondant/silver
3 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Moab Speed 2 je nejnovější inovací v oblasti turistiky od značky Merrell. Vytvořen díky spojení znalostí a poznatků z nejprodávanějších turistických bot Moab a zkušeností turistů celého světa. Zdokonalená trakce díky podešvi Vibram TC5+, speciálně vyvinuté pro Merrell, se zcela novým designem a trakčními výstupky. Turisté vědí, že pohodlí je základ úspěšného výkonu, proto je v mezipodešvi o 30% více pěny. Prodyšnost se také výrazně zlepšila díky poznatkům z úspěšné běžecké řady Merrell Test Lab společnosti Merrell. S Moab Speed 2 pocítíte bezpečí díky skvěle padnoucí patě a pevné podešvi po celé délce chodidla. • prodyšný svršek z materiálu mesh a TPU• 100% recyklované tkaničky a pásky• polstrovaný límec kolem paty• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• ochranná a oděruvzdorná gumová pata a špička pro větší odolnost a bezpečí• poutka na patě a jazyku pro snadné obouvání• plně recyklovaná prodyšná síťovina• stélka potažená 100% recyklovaným Mesh materiálem• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 5% recyklovaná vyjímatelná PU stélka• lehká technologie FlexPlate™ zajišťuje torzní tuhost a stabilitu přední části chodidla• mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® TC5+ poskytuje výjimečnou trakci pro outdoorové multisportovní aktivity, vyvinutá výhradně pro Merrell• trakční výstupky Vibram® na podešvi speciálně navržené tak, aby zvyšovaly přilnavost a odolávaly nečistotám při každém krokuTECHNOLOGIE: FloatPro™,  FlexPlate™, Vibram®, 34-24 Stack, 10.0 Drop, RecycledHMOTNOST: 550 g

PÉDICONFORT® - Kožené pantofle se sponou
2 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
PÉDICONFORT® - Kožené pantofle se sponou
2 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Aktuální styl pro kožené pantofle se sponou PÉDICONFORT®. Navíc s originální korkovou vsadkou. Kožené pantofle. Pásek na suchý zip. Postranní pruženka. Kožená stélka na pěnovém podkladu tlumí nárazy při došlapu. Komfortní šířka: vhodná pro citlivá chodidla.

Barefoot tenisky Barebarics Element - Chalk White Velikost: 46
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Barefoot tenisky Barebarics Element - Chalk White Velikost: 46
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skládá z kůže nubuk s hydrofobní úpravou, která velmi dobře odpuzuje vodu. Pro udržení vlastností používejte impregnaci Podšívka je vyrobená z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Tento typ podšívky urychluje proces odvodu a absorpce potu, díky čemuž zůstává kůže suchá. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá u prestižních modelů obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích Podešev je zhotovená z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli Stélka je vyjímatelná a složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezována a přirozeně se posilují Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště Adaptivní podrážka - Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

KAYLAND-Duke Ws Gtx, Black/Light green Černá 39
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
KAYLAND-Duke Ws Gtx, Black/Light green Černá 39
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

Tamaris 8-53707-42 krémové dámské nadměrné polobotky
2 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Tamaris 8-53707-42 krémové dámské nadměrné polobotky
2 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská celoroční vycházková obuv na šněrování i na zip.Elegantní obuv značky Tamaris Comfort v prvotřídní kvalitě.Obuv je vyrobena z kombinace syntetické kůže s textilním materiálem. Vnitřní část obuvi je vybavena podšívkou z textilního materiálu v kombinaci se syntetickým. Stélka je z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 820 gDámské celoroční polobotky.Barva: KrémováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

Merrell J067377 Fly Strike Black/tangerine
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Merrell J067377 Fly Strike Black/tangerine
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Lehká a výkonná bota s prodyšným textilním svrškem je navržena pro rychlý běh po zpevněných trailových cestách. • díky svršku ze síťoviny je bota prodyšná a lehká• tradiční šněrování• polstrovaný límec• ozdobné prošívání• prodyšná podšívka ze síťoviny• EVA stélka z 50% recyklovaného materiálu je potažená materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• Super Rebound Compound poskytuje odolné tlumení nárazů, které pomáhá snižovat točivý moment a umožňuje plynulý přechod do střední části chodidla• odolná gumová podešev Merrell pro odolnou trakci a výbornou přilnavost v různorodém terénu přesně tam, kde je jí nejvíce potřeba• výška podešve (pata/špička): 27/17 mm; Drop: 10 mm; hloubka vzoru podešve 3 mm• Vegan-FriendlyTECHNOLOGIE: NXT, DROP 10.0, STACK 27-17, Vegan-Friendly, RECYCLEDHMOTNOST: 660 g

Dámské tenisky REMONTE R3518-52 zelená S3
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámské tenisky REMONTE R3518-52 zelená S3
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Obuv REMONTE - jedná se o vyšší řadu značky RIEKER, tato obuv se vyznačuje vynikající kombinací svrchních materiálů. Tento model Vás upoutá na první pohled svým svrškem, který je složen z několika částí a doplněn o metalické odlesky na nártu a patě. Obutí bude snadné díky elastickému lemu kolem kotníku a upravit si je můžete šněrováním gumičkou, aby Vám dokonale obepnuli nohu. Ať už se v nich vyberete kamkoli oceníte koženou vyjímatelnou stélku. Kam povedou jejich první kroky, do práce či za zábavou? Technologie: Remonte Soft – unikátní stélka vyrobená z prodyšného materiálu, která svým tvarem a materiálem zajistí pocit pohodlí při celodenním nošení. Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou.

Dámská kotníková obuv RIEKER X3423-00 černá W2
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER X3423-00 černá W2
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská kotníková obuv značky RIEKER je zde přímo pro Vás. Hladký svršek je zdoben výrazným logem značky RIEKER. Tyto botky si skvěle přizpůsobíte dle Vašich potřeb pomocí šněrování ve přední části i v oblasti paty. Pro snadné obutí poslouží funkční zip na vnitřní straně obuvi. Tento model je vybaven teplou podšívkou, díky které budou Vaše nohy stále v teple i během chladných zimních dnů. Tento kousek perfektně doladí každý Váš outfit. Technologie: Obuv je vybavena teplou podšívkou. Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Sandále Superfit Sparkle Rosa 1-009011-5500 Velikost: 38
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Sandále Superfit Sparkle Rosa 1-009011-5500 Velikost: 38
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dívčí letní sandálky Superfit Sparkle Rosa 1-009011-5500 v oblíbené světle růžové barvě s jemným třpytem. Jednoduchý design hodící se ke všemu v letních dnech. Otevřené sandálky se dají krásně přizpůsobit díky suchým zipům v nártové části i kolem kotníku. Kožená stélka s měkkým polstrováním zajistí maximální pohodlí s měkkým došlapem. Podrážka je lehounká a zároveň ohebná. Pásek v oblasti achilovky a kotníku je tvarovaný, zajistí tak větší komfort při nošení.- Sednou na: užší nožky - výrobce uvádí šířku WMS M IV, výšku nártu je možné regulovat ve velkém rozsahu, sednou tak na nízký i vyšší nárt- Zapínání: na dva suché zipy - širší pásek v nártové části a užší kolem nártu - možnost maximální regulace kolem kotníku i nártu- Pata je nezpevněná, za patou je pásek lemující kotník i achilovku- Podrážka: je flexibilní, pod patou je mírný drop- Stélka: kožená, pod ní je měkký polštářek, díky kterému má noha pohodlný měkký došlap, stélka by neměla klouzat ani při pocení nohou - je z broušené kůžeSLOŽENÍ: Svršek - kůže (velur), podšívka - textil,  stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka boty:25 - 15,5 cm x 6,2 cm26 - 16,3 cm x 6,4 cm27 - 17,0 cm x 6,6 cm28 - 17,6 cm x 6,6 cm29 - 18,5 cm x 6,8 cm30 - 19,0 cm x 7,2 cm31 - 19,8 cm x 7,2 cm32 - 20,4 cm x 7,3 cm33 - 21,0 cm x 7,4 cm34 - 21,8 cm x 7,6 cm35 - 22,4 cm x 7,8 cm36 - 22,8 cm x 8,0 cm37 - 23,6 cm x 8,2 cm38 - 24,8 cm x 8,3 cm Měřeno měřidly Plus12 a Clevermess.

Kožené žabkové sandály Ophynea Les Tropéziennes par M Belarbi®
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kožené žabkové sandály Ophynea Les Tropéziennes par M Belarbi®
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kožené žabkové sandály Ophynea jsou absolutně božské. Ve zlaté barvě, s barevným štrasovým zdobením a z kvalitní kůže, ty nemají chybu. Sandály Ophynea Les Tropéziennes par M Belarbi®. Z kvalitní pružné kůže. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí kovové spony. Na svršku široký pásek. Barevný štras. Kožená prodyšná stélka. Nízký podpatek. Tyto sandály jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leader Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Pokud se Vám boty namočily, nechte je uschnout mimo dosah slunečního záření a jakéhokoli zdroje tepla. Pro udržení dlouhé životnosti nevystavujte Vaši obuv kontaktu s mořskou vodou, deštěm a pískem.

Sandály se širokými pásky
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Sandály se širokými pásky
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kožené sandály s pásky na suchý zip jsou velmi pohodlné. Z kvalitní pravé kůže. Vysoce komfortní. 2 pásky na suchý zip. Perforace a detail pajetek. Měkká stélka. Klínová podrážka v korkovém vzhledu. Bílá protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Barefoot tenisky Barebarics Fusion - White & Charcoal Velikost: 40
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Barefoot tenisky Barebarics Fusion - White & Charcoal Velikost: 40
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Použité materiály: Svršek se skládá ze 2 kvalitních druhů kůže (nappa, nubuk) a textiluPodšívka je vyrobená z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Tento typ podšívky urychluje proces odvodu a absorpce potu, díky čemuž zůstává kůže suchá. Zároveň jde o měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá při výrobě prestižních modelů obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratoříchPodešev je zhotovená z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev Retro je inspirovaná uměním a pouličními sporty z konce 20. stoletíStélka je vyjímatelná a složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které napomáhají udržet nohy v suchu a zajišťují vynikající prodyšnostBarefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabrání jejich stlačení či otlakům.Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezovány a přirozeně posilují.Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka - Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze.Víc infovycházková obuvmoderní městský designnavrhnuty a ručně vyrobeny v Evropské unii, z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36-47 (podle evropského měření)

Prahové lišty Škoda Octavia IV. 2020- (carbonová fólie)
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Prahové lišty Škoda Octavia IV. 2020- (carbonová fólie)
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Prahové lišty vozu Škoda Octavia IV. jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

CROCS-Crocband Cruiser Sandal T navy/varsity red Modrá 25/26
33 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
CROCS-Crocband Cruiser Sandal T navy/varsity red Modrá 25/26
33 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Chlapecké sandály značky Crocs. Značkové sandály jsou navrženy s ohledem praktičnost. Mají lehkou konstrukci, kterou děti ocení zejména při celodenním nošení. Výhodou dětských kroksů jsou snadno nastavitelné popruhy, které snadno přizpůsobíte tvaru chodidla Vašeho dítěte. Plusem je popruh v oblasti paty, který fixuje nohu. Silnou stránkou kroksů pro děti je patentovaný Croslite materiál, který zamezuje tvorbě zápachu a je antibakteriální. Sandály pro kluky poskytují spolehlivou cirkulaci vzduchu. Stélka s masážními body snižuje únavu nohou. Dětské sandály Crocs jsou nejlepšími společníky pro běžné nošení a volný čas v letním období. Detaily produktu: Hezký vzhled Snadno se čistí a rychle schnou Skvělá prodyšnost Vodě odolné Zápachu odolné Konstrukce Croslite™ pro pohodlí Masážní stélka Nastavitelné řemínky Řemínek v oblasti paty

Tenisky s platformou bílo-růžové Twinset Girl velikost: 39
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Tenisky s platformou bílo-růžové Twinset Girl velikost: 39
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kožené tenisky s kontrastním růžovým pruhem a logem Twinset. Tenisky byly vyrobené v Itálii, jsou velmi pohodlné a vhodné na každodenní nošení. materiál: 100% hovězí kůže