Ardon Treková obuv SPINNEY - Hnědá | 37
1 704 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ardon Treková obuv SPINNEY - Hnědá | 37
1 704 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Treková obuv SPINNEY - Hnědá | 37 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Ochranná lišta hrany kufru Peugeot Expert 2016- (plastový nárazník, otočné dveře, matná)
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Peugeot Expert je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Pasuje na modely s plastovým povrchem nárazníku.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel LOREE Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Monolith 77
22 269 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace. 

Dětské holínky Demar - DINO D 0310, černá Barva: Černá, Velikost: 36-37
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vyjímatelné zateplení Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat bez vložky. Vyrobeno ze syntetického extra lehkého materiálu EVA.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Adiel Sada plodné dny DONNA
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Adiel Sada plodné dny DONNA
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Sada plodné dny s ovulačním testem DONNABalíček obsahuje všechny produkty pro potřeby těch, kteří se pokoušejí o miminko. Součástí je Donna ovulační test, který funguje na bázi mikroskopu. Pomůže vám pomocí slin zjistit, zda jste v plodném období svého menstruačního cyklu. Ovulační období u ženy trvá asi 3 dny, 6 dní se považuje za období možného otěhotnění. Až si ověříte, kdy nastává ovulace, přichází na řadu lubrikační gel na podporu početí Conceive Plus. Ten je vyroben patentovanou metodou tak, aby vytvářel specifické pH prostředí pro optimální podmínky nutné k přežívání a migraci spermií. Spermie ve spojení s Conceive Plus prokazují významně zlepšenou životaschopnost ve srovnání se spermiemi pohybujícími se v prostředí ostatních lubrikačních gelů i v prostředí bez použití lubrikačních gelů.Zvyšte své šance na početí miminka s cviky na posílení pánevního dna. Připravili jsme pro vás zajímavý článek na téma - Jak na neplodnost s cvičením dle Ludmily Mojžíšové. V naší nabídce naleznete také DVD s instruktážními cviky dle známé fyzioterapeutky. Posílit pánevní dno lze i se sadou intimních Yoni vajíček.Sada obsahuje:Fertilcontrol Light DONNA ovulační testLubrikační gel pro podporu početí Conceive Plus 75 mlJak produkty ze sady správně používat?Pomocí ovulačního testeru Donna provádějte testování vždy ve stejnou hodinu. Výsledky si zapisujte do ovulačního kalendáře, pro ověření vašich plodných dnů použijte naši ovulační kalkulačku.Ve chvíli, kdy dojde na vaše plodné dny, používejte s partnerem před nebo při pohlavním styku lubrikační gel Conceive Plus.Ovulační test DONNA - zdravotnický prostředekOvulační tester Donna je malý ruční mikroskop, který vám pomůže pomocí slin zjistit, zda jste v plodném období svého menstruačního cyklu. Ovulační období u ženy trvá asi 3 dny, 6 dní se považuje za období možného otěhotnění.Můžete ho použít pro identifikaci plodných dnů pro otěhotnění, nebo naopak jako antikoncepční prostředek, který vám napoví, kdy se musíte chránit před početím.Je vhodný jako antikoncepční pomocník pro ženy, které nemohou nebo nechtějí užívat hormonální antikoncepci.Před použitím pečlivě čtěte příbalovou informaci. Více informací a návod k použití naleznete v detailu produktu ZDE.Conceive Plus lubrikační gel -  zdravotnický prostředekNaneste přiměřené množství gelu před nebo během pohlavního styku.Používejte v době okolo ovulace, tím zvýšíte pravděpodobnost početí. Rovněž možno použít kdykoliv během pohlavního styku, možno používat i několikrát denně. Nepoužívejte po datu spotřeby.Vhodný i pro každodenní použití.Před použitím pečlivě čtěte příbalovou informaci.Více informací a návod k použití naleznete v detailu produktu ZDE.UpozorněníOvulační test DONNA není určen pro děti. Uchovávejte mimo dosah dětí. Tester skladujte v suchu, nevystavujte mrazu.Nepoužívejte gel v případě, že by se objevily příznaky podráždění, nebo jste krátce po gynekologickém zákroku. Není určeno dětem. Nepoužívejte do datu spotřeby.

Koziol Mýdlenka Soap Organic béžová, 13,6 x 9 x 3,5 cm
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Koziol Mýdlenka Soap Organic béžová, 13,6 x 9 x 3,5 cm
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tato mýdlenka se stane praktickým a elegantním doplňkem každé koupelny. Na dně má vyražen nápis soap. Je vyrobena z recyklovaného materiálu s příměsí celulózy. Koziol je německá firma a všechny její výrobky jsou vyrobeny přímo v Německu. Firma získala řadu mezinárodních designových ocenění.

American Club GC16-21 bílé dětské polobotky
640 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
American Club GC16-21 bílé dětské polobotky
640 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská celoroční rekreační  obuv na šněrování a zip.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže v kombinaci s textilem. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou.Stélka je z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 280 gDívčí celoroční polobotky.Barva: BíláVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 7 cmPodpatek: 1 cm

Bennon ALEGRO S1 ESD Green
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bennon ALEGRO S1 ESD Green
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Atraktivní sandál vhodný do EPA provozů vyžadující antistatické vlastnosti ESD. Sandál je vybavený ocelovou tužinkou, splňuje protiskluzné vlastnosti SRA a je vhodný pro všestranné použití při práci i ve volném čase. Absorpce energie v oblasti paty. • vrchový materiál: hovězinová štípenka + textilie sandwich MESH• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU ZEPHYRA• tužinka/planžeta: ocel/-Norma: EN ISO 20345:2011 S1 SRC, ČSN EN 61340-4-3:2002; klimatická třída 3

Bennon FORTIS S3 Membrane High
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bennon FORTIS S3 Membrane High
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tradiční kotníková obuv s hydrofobním svrškem v novém designu. Obuv je vybavená nástřikovou dvoukomponentní podešví PU/pryž a voděodolnou membránou REGI-TEX® a je tudíž vhodná pro celoroční využití v náročných provozních podmínkách. Model je vybaven ocelovou tužinkou a planžetou. • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň hydrofobní• podšívka: membrána REGI-TEX®• stélka: WARRIOR trojkomponentní anatomická stélka s odpružujícím prvkem v patě• podešev: PU/pryž SPARTACUS• tužinka/planžeta: ocel/ocelNorma: EN ISO 20345 S3 SRC HRO Stélka: WARRIORAnatomicky tvarovaná trojkomponentní stélka, která je v oblasti paty opatřena odpružujícím prvkem, který účinně tlumí nárazy při došlapu a celkově tak zvyšuje komfort při nošení.

Prestige Moleda M86808 bílé
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Prestige Moleda M86808 bílé
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Legendární Prestižky od českého výrobce. Boty se širokým využitím. Jsou také certifikované jako pracovní obuv.Materiál svršku: přírodní italská kůže s PU folií pro vyšší odolnost a snazší údržbuPodšívka: textilPodešev: dvoukomponentní pružný PU nástřikObuv splňuje požadavky na bezpečnost a ochranu zdraví dle ČSN EN ISO 20347:2012

Svorto Antišokové gelové vložky s velurem
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Svorto Antišokové gelové vložky s velurem
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Gelové vložky antišokové jsou vyrobeny ze silnějšího, měkkého silikonového gelu, podepírají podélnou a příčnou klenbu. Svělemodré měkčí plochy pod klouby prstů a patou změkčují došlap. Vrchní lícová strana je překryta velurovým textilem, který je příjemný na dotyk a umožňuje hladké vklouznutí do uzavřené obuvi. Nejlepší zkušenosti jsou u nohou přirozeně slabých a v případech zmenšené svalové hmoty po chirurgických zákrocích nebo když je třeba zmírnit následky dlouhodobého a nadměrného zatížení chodidel. Na menší velikost lze vložku upravit zastřižením nůžkami ve špičce.Balení párInstrukce k použití gelových výrobků Lze omývat vlažnou vodou s mýdlem, případnou nežádoucí lepivost gelu odstraníte zapudrováním. Nesmí se prát v pračce. / Výrobek používejte v obuvi s rovnou, hladkou a čistou stélkou. / Při styku s ostrými a hrubými předměty může dojít k poškození výrobku. / Gelové vložky jsou dodávány ve dvojčíslích. Dle návodu lze velikost a tvar přizpůsobit zastřižením nůžkami.

Vlnka Pánské kožené celoroční pantofle Černé
469 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Pánské kožené celoroční pantofle Černé
469 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánské luxusní pantofle pro celoroční užití jsou ze svrchní části vyrobeny z vysoce kvalitní syntetické kůže, která je prodyšná, jemná a přizpůsobivá. Svrchní plocha v oblasti nártu je vylepšena o pružnou gumu, která pomáhá regulovat prostor dle potřeby a pohodlí chodidel. Výhodou u našich pánských papučí je protiskluzová a spolehlivá podrážka. Ta je zpracovaná z lehčeného a přitom vysoce odolného materiálu, který Vám zajistí maximální pohodlí, stabilitu a dlouhou životnost. Zajisté oceníte, že jsou bačkory vyrobeny českou tradiční značkou Vlnka. Zakoupením tohoto výrobku podpoříte českého výrobce. Materiál:Podrážka: Polyuretan Povrch: Syntetická kůže

BLUEGRASS Skinny
1 361 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BLUEGRASS Skinny
1 361 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Lehoučké chrániče kolen, které na těle sedí jako druhá kůže. Chrániče Skinny nabízejí efektivní ochranu, která nezpomalí jezdce. Prodyšné textilie, nízká hmotnost, upravené stélky pro větší stabilitu. Hmotnost: 125 g

Salomon Pulsar Trail Gore-Tex M 43 1/3 EUR
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salomon Pulsar Trail Gore-Tex M 43 1/3 EUR
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská trailová obuv Salomon Pulsar Trail Gore-Tex M vypadá rychle, nabízí skvělý pocit a běží jako raketa bez ohledu na počasí. Nová inovativní technologie funguje jako odrazový můstek pod vaší nohou pro okamžitou odezvu. Voděodolná, prodyšná membrána chrání před vlhkostí. Komponenty vyrobené z recyklovaných materiálů fungují ve vaší obuvi mnohem lépe než v oceánu. Energy Surge: Lehká, citlivá pěna vytvořená kombinací EVA a olefinu [OBC], která poskytuje dlouhotrvající odpružení a návrat pružné energie Membrána Gore-Tex obsahuje mikropóry, které jsou dostatečně malé na to, aby zabránily dešti a sněhu, a zároveň dostatečně velké na to, aby mohly uniknout páry potu. Ideální pro běh ve vlhkém počasí. Vysoce citlivé odpružení Grip inspirující důvěru: Super přilnavá guma Contragrip a optimalizovaná geometrie výstupků vás udrží stabilních a bezpečných před uklouznutím i při rychlých a drsných jízdách Recyklovaný materiál: Materiály vyrobené z recyklovaných produktů, jako jsou PET láhve nebo materiálový odpad Energy Blade Trail running: Energy Blade je lehká TPU deska zabudovaná do mezipodešve. Společné úsilí Energy Blade, pěny mezipodešve a geometrie podrážky aktivují pohon vpřed a zajišťují stabilitu na cestách All Terrain Contagrip®: je navržen pro nejrůznější povrchy. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu EndoFit™: Vnitřní návlek navržen tak, aby obepínal chodidlo přesně na těch správných místech a poskytoval přesné přizpůsobení Quicklace™: šněrovací systém Vysoce citlivé odpružení: Velkorysé 29 mm odpružení Energy Surge v patě a 23 mm v přední části chodidla spolupracuje s Energy Blade, aby absorbovalo energii úderu chodidla a vrátilo ji při odrazu Drop: 6 mm (špička: 28 mm, pata: 34 mm) Hmotnost: 285 g

MG Hard Full Glue ochranné sklo na Huawei P30 Pro, černé
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MG Hard Full Glue ochranné sklo na Huawei P30 Pro, černé
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné sklo MG Full Glue poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti ochranného skla: • Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, snadná aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

Pro Touch Rebel IV 29 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pro Touch Rebel IV 29 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské volejbalové boty Pro Touch Rebel IV mají střih Kids Performance Fit a pohodlný řemínek s nízkým střihem, který váží pouhých 208 g.

Vlnka Pánské kožené pantofle s ovčí vlnou Tom
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Pánské kožené pantofle s ovčí vlnou Tom
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kožené papuče s ovčí vlnou Merino. Ruční výroba ve Zlíně. Vrchní část tvoří nejkvalitnější hovězí useň (velur) v krásné přírodní hnědé barvě, a vnitřní část je vystlána jemnou ovčí vlnou Merino, která velmi dobře udržuje teplo, je antibakteriální a má schopnosti termoregulace.To znamená, že v chladných dnech dovede příjemně zahřát bez toho, aby se noha přehřála a zpotila. Nechte se hýčkat vysoce kvalitním materiálem, ovčí vlnou, která se pyšní certifikátem hygienické nezávadnosti, což znamená, že tuto obuv můžete nosit i na bosou nohu a nevzniká ani žádný zápach. Jelikož se snažíme naslouchat potřebám a požadavkům našich zákazníků, vyrobili jsme tyto pantofle tak, že patří mezi nejpohodlnější domácí papuče i pro osoby, které mají potíže s otoky chodidel a vyšším nártem. Jejich struktura je vymyšlena tak, aby poskytovali dostatek prostoru, lehce se obouvaly a ještě lépe nosily. Podešev z lehčeného vysoce odolného materiálu EVAc zajistí měkký došlap a bezpečný krok. Svršek boty je z kvalitní hovězí kůže, uvnitř je ovčí vlna. Podešev je zpracován z lehčeného a přitom vysoce odolného materiálu EVAc.

Ardon Zimní outdoorové boty FORCE WINTER - 36
1 347 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ardon Zimní outdoorové boty FORCE WINTER - 36
1 347 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zimní outdoorové boty FORCE WINTER - 36 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Dux Ducis All Glass Full Coveraged ochranné sklo na iPhone 14, černé
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné sklo na mobil značky DUX DUCIS vám umožní předejít různým mechanickým poškozením, které jsou často způsobeny pádem telefonu. Sklo zajistí bezpečnou ochranu během každodenního používání. Je maximálně pohodlné na používání, nezasahuje do citlivosti dotykové obrazovky, rozpoznání obličeje, či kvality fotografie.Sklo zároveň poskytuje ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Vlastnosti: • Sklo pokrývá celý displej• Ochrana před škrábanci a mírným nárazům• Ochrana před kapkami vody• Lepicí vrstva po celé ploše• Nesnižuje dotykovou citlivost displeje• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Tvrdost: 9HSoučástí balení je sada pro vlastní montáž skla.

​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos Alma (velvety) 40
2 183 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos Alma (velvety) 40
2 183 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

ALMA je novým modelem od Suecos®, který prostě musíte mít. Chůze jako v bavlnce, se tu prostě Alma. Rozdíl v chůzi pocítíte okamžitě! Obuv pro ty, kteří jsou neustále v pohybu. Poskytují dokonalý komfort. Ergonomické, ultra lehké, protiskluzové, prodyšné, vždy suché. Tlumí každý Váš krok a nabízejí úlevu pro Vaše nohy, kolena a záda. Suecos

Demar RAINNY 0052 Holínky dámské černá 38-39
263 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Demar RAINNY 0052 Holínky dámské černá 38-39
263 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Představujeme vám dámské nízké holinky RAINNY 0052, které jsou dokonalým řešením pro letní deštivé počasí. Tyto holinky vás nadchnou svou spořádaností a funkčností, ať už jste na cestách nebo v přírodě.Co tyto holinky činí tak vynikajícími? Hrubší protiskluzová podešev je klíčovým prvkem, který zajišťuje vaši bezpečnost a stabilitu během chůze. Budete mít jistotu, že každý váš krok bude pevný a bezpečný, i na mokkém nebo kluzkém povrchu.Pohodlí a lehkost jsou dalšími atributy, které vynikají. Dámské nízké holinky RAINNY 0052 jsou navrženy tak, aby byly pohodlné a lehké, a umožnily vám užívat si každý okamžik bez zbytečného obtížení.Materiál, z něhož jsou holinky vyrobeny, je vysoce kvalitní a odolné PVC, které poskytuje spolehlivou ochranu před vlhkem a vodou. Holinky jsou navíc podšité příjemnou textilií, což zaručuje pohodlný pocit a odvětrávání, aby vaše nohy zůstaly svěže a suché.Certifikát pracovní obuvi - označení CE představuje důležité potvrzení kvality a bezpečnosti těchto holínek. Můžete mít jistotu, že se jedná o produkt, který splňuje vysoké standardy a vyhovuje všem potřebným normám.Pojďte si pořídit tyto skvělé dámské nízké holinky RAINNY 0052 a připravte se na letní deštivé dny s pocitem pohodlí a bezpečí na vaší straně.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.Barva: černa. EU UK délka vnitřní stélky 36/37 3,5/4,5 231 mm 37/38 4,5/5 241 mm 38/39 5/6 249 mm 39/40 6/6,5 254 mm 40/41 6,5/7 260 mm Váha: 1360 g / Velikost 38/39Výška: 265 mm / Velikost 38/39 Dámské nízké holínky jsou ideálním řešením pro letní deštivé počasí

Superfit Rush Blau Rosa GoreTex 1-006224-8020 Velikost: 39
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Superfit Rush Blau Rosa GoreTex 1-006224-8020 Velikost: 39
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Lehké dívčí tenisky Rush 1-006224-8020 v petrolejové barvě a růžovými detaily od Rakouského výrobce Superfit. Nová kolekce sportovních tenisek s rychloupínacím systémem BOA! Stačí potočit kolečkem, dle potřeb boty dotáhnout, a pro uvolnění stačí kolečko vycvaknout. Obouvání je o to více jednodušší a rychlejší. Sportovní model Rush je vhodný do venkovních, tak i vnitřních prostor. Boty jsou lehounké a díky textilní podšívce i velmi pohodlné. Membrána Gore-Tex, která v botě tvoří jeden díl podšívky zajistí nepromokavost a prodyšnost zároveň. Pevnější vyztužená špička chrání proti okopu a je doplněna reflexním prvkem pro lepší viditelnost. Boty mají pevný opatek pro zamezení vtáčení kotníků, lidově řečeno proti "šmajdání". Podrážka je poměrně měkká, vstřikováná (nerozlepí se) v praktické šedé barvě. Dvě poutka - jedno na jazyku, druhé na patě pro možnost zavěšení.Šířka : M IV  (střední)- Sednou na: užší až normální nohy - Zapínání: rychloupínací systém BOA pro libovolné nastavení dle potřeby- Opatek: pevný- Podrážka: velmi lehká, poměrně měkká a ohebná - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená přímo na svršek boty - nerozlepí se)- Jazyk: součástí podšívky - tvoří jeden díl - nikde nepřekáží švy - jazyk po bocích sahá do 3/4 své výšky - do této výšky je také aplikována membrána a garantovaná nepromokavost- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s koženým nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetické materiály + textilie, podšívka - textilie+ membrána, stélka - pěna + kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:26 - 16,9 cm27 - 17,4 cm28 - 18,2 cm29 - 18,9 cm30 - 19,5 cm31 - 20,0 cm32 - 20,8 cm33 - 21,4 cm34 - 22,1 cm35 - 22,8 cm36 - 23,8 cm37 - 24,2 cm38 - 24,7 cm39 - 25,3 cm40 - 26,0 cm41 - 27,1 cm42 - 27,7 cm

Merino vložky do bot Pedag Merino Magic Step Velikost: 45
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merino vložky do bot Pedag Merino Magic Step Velikost: 45
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Merino vložky do bot Pedag Merino Magic Step jsou skvělým doplňkem zejména na jaro, podzim a zimu. Prodlouží dobu, kdy ještě můžete nosit Vaše oblíbené nezateplené boty, tak abyste se v práci nemuseli přezouvat. Vyřeší na podzim dilema, zda dát dítěti ještě celoročky, nebo už zimní boty v době, kdy jsou v celoročních botách nožky studené a v zimních beznadějně zpocené.Vložky Pedag Merino Magic step mají jako základ lehkou 3mm silnou stélku z paměťové pěny a na ní vrchní 2mm vrstvu ze 100% merino vlny. Merino vlna na vrchu udržuje optimální klima a příjemně hřeje, a to i když navlhne.Velikost - skutečná délka stélky:36 - 23,0 cm37 - 24,0 cm38 - 24,6 cm39 - 25,1 cm40 - 25,7 cm41 - 26,3 cm42 - 26,8 cm43 - 27,3 cm44 - 28,2 cm45 - 28,7 cm46 - 29,5 cm

JOMA W OTTO JR 910 navy-fuchsia Velikost: 36
562 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
JOMA W OTTO JR 910 navy-fuchsia Velikost: 36
562 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské tenisky / sálovky JOMA W OTTO JR 910 navy-fuchsia jsou vhodné na sportovní aktivity v tělocvičně i venku. Velmi praktická gumová ochrana špičky v přední části brání předčasnému okopání. Příjemné textilní polstrování, a měkký jazyk, aby nikde nic netlačilo.V tmavě modré navy, s výraznými růžovými detaily.- Sednou na: normálně široké nohy, díky dvěma suchým zipům jdou velmi dobře regulovat v nártu, od nízkého po vyšší- Zapínání: na dva suché zipy - velcro pásky- Opatek: pevný- Podrážka: lehká a ohebná, nedělá šmouhy na podlaze (označení non-marking)- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty , boty se tak dobře nazouvají i dětem s vyšším nártem- Stélka: bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z kůže - tlumí otřesy; lze ji vyjmout, pod patou je lepidlo aby stélka v botě nejezdilaSLOŽENÍ: Svršek - kůže + syntetika, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:30 - 19,0 cm31 - 19,5 cm32 - 20,0 cm33 - 21,0 cm34 - 21,6 cm35 - 22,4 cm36 - 23,0 cm37 - 24,0 cm38 - 24,5 cm   

Svorto Vložky s patním lůžkem Velikost: 31-32
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Svorto Vložky s patním lůžkem Velikost: 31-32
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské vložky do bot s patním lůžkem jsou vhodné pro korekci vbočených kotníků a podporu podélné klenby. Zabraňují tedy tzv. šmajdání. Základem vložek je výlisek z pružného a pevného materiálu EVAC, který jen minimálně zmenšuje vnitřní prostor obuvi. Na vrchní straně textilní vrstva s antibakteriální povrchovou úpravou. Použití doporučujeme konzultovat s lékařem.Tabulka velikostí: 

Keen Seacamp II CNX Coral / Poppy Red Velikost: 34
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Keen Seacamp II CNX Coral / Poppy Red Velikost: 34
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Odolné dětské sandále Keen Seacamp II CNX v unisex kombinaci Coral / Poppy Red - cihlově červené v kombinaci se světle modrou stélkou, které nepálí ani v létě. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Seacamp je spíše užší model, na širokou nohu doporučujeme od značky Keen model Newport. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Seacamp II CNX lze považovat za barefoot - široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze, měkký opatek, ačkoli podrážka chrání nohu a nerovnosti přes ni cítít nejsou.Sednou na: užší až normální nožkyZapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní částiOpatek: měkký - sandále je tak možné vzadu sešlápnout a kousek popobehnout jako v nazouvácíchPodrážka: v přední části perfektně ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (podrážka je celkově měkčí než u širšího modelu Newport), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka je protiskluzová, se vzorkemStélka: měkká pěnová - je tvořena horní měkkou vrstvou nanesenou na podrážce, mírné patní lůžko pro podporu správného postavení SLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:22 - 13,5 cm23 -14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,5 cm30 - 18,5 cm31 - 19,5 cm32/33 -20,0 cm34 - 20,8 cm35 - 21,5 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,0 cm Tabulka velikostí Keen 

Sněhule Demar Niko 1310 šedé Velikost: 27-28
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sněhule Demar Niko 1310 šedé Velikost: 27-28
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské zimní sněhule Demar Niko 1310 D zateplené 100% ovčí vlnou. Vrchní část z odolné textilie, spodní polovina z gumy. Zapínání na chráněný zip vám usnadní obouvání obuvi. Možnost zatažení svršku proti padání sněhu na tkaničku.Vhodné do mokrého sněhu i bláta. Velmi teplá obuv, i ve velkých mrazech bude nožka Vašeho dítěte v teple a suchu. Velikost - vnitřní délka:25/26 - 16,9 cm27/28 - 17,9 cm29/30 - 19,6 cm31/32 - 20,9 cm33/34 - 21,9 cm35/36 - 23,3 cm37/38 - 24,5 cm39/40 - 25,3 cm 

Sněhule Demar Lucky Velikost: 33/34
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sněhule Demar Lucky Velikost: 33/34
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zimní sněhule Demar Lucky s vyjímatelnou zateplenou vložkou z teplého filcu. Boty je tak možné pohodlně, rychle a účinně vysušit. Vrchní část z odolné pogumované textilie, spodní polovina z gumy. Možnost zatažení svršku tkaničkou proti padání sněhu.Vhodné do mokrého sněhu i bláta. Velmi teplá obuv, i ve velkých mrazech bude nožka Vašeho chlapce či dívky v teple a suchu.Stélka je součástí zateplené vložky, sněhule tedy není možné nosit bez této zateplené vložky.Velikost - délka stélky:25/26 - 16,5 cm27/28 - 17,6 cm29/30 - 19,3 cm31/32 - 21,0 cm33/34 - 21,9 cm35 - 22,9 cm36 - 23,5 cm37 / 38 - 24,8 cm39 / 40 - 25,7 cm41/42 - 27,1 cm

Lněný olej 100% Alteya Organics 50 ml
217 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Lněný olej 100% Alteya Organics 50 ml
217 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Lněný olej 100% Alteya Organics 50 mlOrganický lněný olej se získává ze semen rostliny Linum Usitatissimum, lisováním za studena. Je součástí složení mnoha krémů či gelů, přičemž cílem je pokožku vyhladit a hydratovat. Označuje se za přírodní zdroj omega-3 mastných kyselin rostlinného původu, díky čemuž je opravdu užitečný při regeneraci suchých vlasů a pokožky. Jeho aplikace je obzvláště prospěšná pro ochranu pokožky během horkých slunečných dnů, ale pomáhá bojovat i proti akné, ekzémům a podráždné pokožce. Účinně působí při problémech s hemeroidy a zánětech žlučníku. Lněný olej kromě toho upravuje i hladinu cholesterolu, pomáhá předcházet arytmii a nepravidelnému srdečnímu tepu. Je vhodný ke zmírnění průjmu a zácpy, ovlivňuje redukci váhy a zabraňuje projevům celulitidy.Použitív přípravcích pro péči o pleť nebo samostatně, včetně přípravků pro péči o obličej, výroby mýdla, masážních olejů a jiných produktů péče o tělo a kosmetických produktů,aplikujte několik kapek denně nebo podle potřeby na celý obličej – samostatně nebo po ošetření na bázi vody,přidejte několik kapek na pokožku hlavy a do délek vlasů, nechte působit 30 minut až hodinu, poté omyjte šamponem,používejte jen podle pokynů na neporušenou pokožku.Metoda extrakce: Lisování za studenaRychlost absorpce: Velmi pomaláAroma: SvětlaUpozornění: Pouze k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Pokud dojde k podráždění, přestaňte používat. Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah přímého slunečního záření.

ADIDAS ORIGINALS-Multi X cloud white/cloud white/grey two Bílá 38
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS ORIGINALS-Multi X cloud white/cloud white/grey two Bílá 38
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

TECNICA-Origin XT (55+) Ws true laguna/deep lago Modrá 40
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TECNICA-Origin XT (55+) Ws true laguna/deep lago Modrá 40
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

VANS-UA Cruze Too CC suede/textile dark navy/white Modrá 42,5
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
VANS-UA Cruze Too CC suede/textile dark navy/white Modrá 42,5
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

KAYLAND-VITRIK MID GTX BROWN Hnědá 43
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
KAYLAND-VITRIK MID GTX BROWN Hnědá 43
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Obuv značky Kayland. Turistické boty kotníkového střihu v atraktivní kombinaci barev hnědé a červené, jsou vhodné pro použití ve skalnatých a smíšených terénech. Podrží Vás za každých okolností! Na svršku ze semišové kůže odolné proti oděru je integrován systém ALS, který zaručuje optimální jištění paty během túry. Boty do přírody mají asymetrické šněrování pro zajištění fixace nohy spolu se středním profilem. Kotníkové turistické boty mají vyztuženou patu a špičku s gumovým přesahem.Nepromokavé boty na turistiku s membránou Gore-Tex® zajistí také výbornou prodyšnost. Horské boty mají mikroporézní mezipodešev výborně tlumící nárazy a podrážku Vibram® Gravity s příměsí MegaGrip pro dokonalou přilnavost při lezení či chůzi po nerovných kluzkých površích. Detaily produktu:Kotníkový vyšší střihVhodné pro lezení či turistikuOdolné proti oděruSystém ALS Asymetrické šněrováníVyztužená pata a špičkaNepromokavé, membrána Gore-Tex®Tlumicí mezipodešev EVA Podrážka Vibram® Gravity s příměsí MegaGrip

N4H Rouška s kapsou YourFASHION SilverPlus | panáčci | 1 rouška + 10 filtrů Velikost: S/M
39 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Výrobcem roušek a filtrů je česká firma Sen World s.r.o. ve spolupráci s českou nanofirmou NanoMedical. YourFASHION je látková obličejová maska s nanofiltrem YourFILTER FORFASHION, která je kompromisem pro všechny, kteří hledají levnou ale efektivní variantu ochrany. Látkovou rouška antimikrobiální úpravu, kterou vykazuje i po 100 vyprání na 60°. Do kapsy lze umístit jednorázový nano filtr, který chrání před viry, bakteriemi, roztoči i smogem. Nano filtry YourFILTER FORFASHION s filtrací více než 99,9 %Nano filtry YourFILTER FORFASHION v balíčku YourFASHION SilverKiller jsou od výrobce NanoMedical a byly dne 14. 5. 2020 testovány v prestižní americké laboratoři Nelson Laboratories LLC, U. S. A. viz. závěrečná zpráva o účinnosti bakteriální filtrace BFE pod číslem 1272274-S01 a závěrečná zpráva o účinnosti virové filtrace VFE pod číslem 1272273-S01 s výsledky BFE >99,9 % a VFE >99,9 %.  Výrobce NanoMedical, s. r. o. je pro zdravotnický prostředek, vyrobený ze shodného materiálu jako tento výrobek, držitelem certifikace CE.)Proč je v roušce s kapsou použita úprava SILVERPLUS ®Technologie aktivních stříbrných iontů SILVERPLUS ® přidává roušce antibakteriální a protiplísňové vlastnosti. Ionty stříbra navíc pomáhají neutralizovat zápachy a jsou vhodné pro alergiky a lidi s problematickou pletí. Rouška je díky úpravě antimikrobiální, antiseptická a antialergická. Tato úprava zůstává funkční i po 100 pracích cyklech na 60 °C (dle zkušební metody ASTM-E2149-01). Antivirotická účinnost je uváděna až 90 %. Spodní vrstva je ze 100 % bavlny používané ve zdravotnictví. Obě tkaniny mají certifikaci OEKO-TEX 100 a jsou zdravotně nezávadné.Výhody látkových roušek s kapsou na filtrekonomická variantatechnologie aktivních stříbrných iontů SILVERPLUS ®nanovlákenná membrána má testovaný účinný záchyt virů i bakteriíPratelná látková rouška s kapsouVelká kapsa pro jednoduché vkládání filtrůNevýhody roušky s kapsou na filtrCelková filtrační schopnost je ovlivněna těsností rouškyFiltr je nutné měnit po 12 hodináchNemá nosní klips (ale je možné jej dokoupit a nalepit)Jak funguje nano filtr?Nano filtr je vyroben z bariérové nanotextilie s nanovrstvou, která funguje na principu mechanické bariéry. To znamená, že velikost otvorů v nanovlákenné membráně je tak malá, že jimi vir, bakterie či jiná submikronová částice neprojde. Jak dlouho můžu používat jeden nano filtr?Účinnost filtru klesá s dobou nošení, optimální ochranu poskytuje až 12 hodin. Jakmile filtr zvlhne, svou schopnost ztrácí. Opotřebení filtru je závislé na intenzitě dýchání, například při sportu či fyzické zátěži doporučujeme měnit po 2 hodinách.Jak poznám, že je filtr v roušce neúčinný?Jakmile pocítíte, že se vám ve vaší roušce s filtrem hůře dýchá, je to známka toho, že je filtr zanesený. V ten okamžik doporučujeme filtr vyměnit. Návod na údržbu YourFashion:Při praní zvolte program s doporučenou teplotou 60 °C a délkou alespoň 30 minut. Po vyprání použijte ideálně sušičku. Sterilizujte přežehlením nebo vložte na 5 minut do běžné pečící trouby na maximální teplotu 100 °C. Pro maximální účinnost skladujte vyprané YourFILTER FORFASHION ve vydesinfikovaném uzavíratelném boxu z PVC či sáčku z PVC a manipulujte s nimi ve sterilních ochranných rukavicích. Přirozená srážlivost výrobku až 5 %. Opakovaným používáním a praním může výrobek ztrácet barvu a může docházet k postupné degradaci látky, jde o vliv běžného opotřebení. Upozornění: Nedoporučujeme prát s gumičkami na vysoké teploty. Orientační velikost:S/M 14,5 cm (nos-brada), 8,5 cm (od kořene nosu k horní šňůrce/gumičce)L/XL 16 cm (nos-brada), 10 cm (od kořene nosu k horní šňůrce/gumičce)Návod na likvidaci materiáluPoužité YourFILTER FORFASHION zabalte do sáčku z PVC a vhoďte je do směsného odpadu. YourFILTER FORFASHIONneodhazujte do odpadu samostatně. Použité YourFILTER nejsou klasifikovány jako nebezpečný odpad. Buďte přesto ohleduplní ke svému okolí.UpozorněníProdejce nepřijímá odpovědnost, ať již přímou nebo nepřímou, za škody (včetně ušlého zisku nebo ztráty dobré pověsti) způsobené nesprávnou aplikací či použitím materiálu.Související články>> Jaký je rozdíl mezi konvenční rouškou a nanovlákennou rouškou?>> Rouška s kapsou - dobrá alternativa látkových roušek>> Jak vybrat roušku>> Jak vybrat roušku pro dětiJak vybrat rouškuJak dezinfikovat rouškuJak vybrat roušku pro dětiRouška vs. nano rouškaRouška s kapsou - dobrá alternativa látkových roušek Jak vybrat respirátor

EUROFORT S5 SRC holina 39 žlutá
512 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
EUROFORT S5 SRC holina 39 žlutá
512 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Antistatické vysoké bezpečnostní holínky z PVC a nitrilu s kovovou tužinkou a antikorozní stélkou. Určené k ochraně před vodou, nečistotami, stlačením a propíchnutím. Antistatická podešev, rezistentní vůči kyselinám, olejům, pohonným látkám a tukům. Výška cca 38 cm, váha cca 2,5 kg.

Obuv polobotka CXS ROCK APLIT S3, černá, s ocel.šp. a pl., vel. 46
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv polobotka CXS ROCK APLIT S3, černá, s ocel.šp. a pl., vel. 46
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kožená polobotka.

Obuv kotníková CXS KALE O1, hnědá, vel. 44
963 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv kotníková CXS KALE O1, hnědá, vel. 44
963 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníková obuv s krytou pružinkou, celokožené.

JUMPER ESD S1P SRC polobotka 45 šedá
2 148 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
JUMPER ESD S1P SRC polobotka 45 šedá
2 148 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní ESD polobotka s kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Gumová podešev s Air Tubeless System pro zvýšení komfortu při chůzi. Svršek z perforovaného mikrovlákna.

Superfit Free Ride Grun/Hellgrun 1-000557-7000 Velikost: 42
2 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Superfit Free Ride Grun/Hellgrun 1-000557-7000 Velikost: 42
2 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Stylové chlapecké tenisky Superfit Free Ride 1-000557-7000 v tmavě zelené barvě s šedými a limetkovými detaily.Boty sportovního stylu se zavazováním na tkaničky mají poměrně širokou přední částí ve špičce - jsou tedy vhodné pro normální i širší nohy. Prodyšnost bot zajistí textilie v nártové části i na bocích. Zpevněná špička chrání boty proti okopu, navíc doplněná reflexním prvkem pro lepší viditelnost. V oblasti paty je všité měkké polstrování, lemující achilovu šlachu pro vetší komfort v pohybu. Dvě praktické poutka pro možnost zavěšení - jedno na jazyku, druhé na patě spojující přidané polstrování - nestane se tedy, že se "sešlápne" dovnitř boty.Model Free Ride má přidanou podrážku navíc. Standardem je vstřikovaná podrážka(nanesená přímo na svršek boty - nerozlepí se), na kterou je nanesená další vrstva ze syntetiky "dravějšího" vzoru. Šířka : M IV  (střední)- Sednou na: normální až širší nohy, normálně vysoký i vyšší nárt- Zapínání: tkaničky - Opatek: pevný- Podrážka: velmi lehká, poměrně měkká a ohebná - hlavně příčně - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená přímo na svršek boty - nerozlepí se) na kterou je nanesená další vrstva ze syntetiky hrubšího vzoru- Jazyk: všitý v nártové části- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetické materiály + textilie, podšívka - textilie, stélka - pěna + textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:36 - 23,4 cm37 - 24,1 cm38 - 24,5 cm39 - 25,7 cm40 - 26,2 cm41 - 27,2 cm42 - 27,6 cm

Nike Air Max Systm M 45 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nike Air Max Systm M 45 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv Nike Air Max Systm M nabízí maximální pohodlí a styl. Přináší zpět vibrace z 80. let. Osvědčené a otestované viditelné odpružení Nike Air se pojí s elegantním svrškem inspirovaným sportem. Opět přináší Air Max. Moderní prvky inspirované oblíbenými modely Air Max z 80. let, jedná se o dědičnou estetiku s moderním nádechem Prodyšná síla: Svršek ze smíšeného materiálu poskytuje odolnost a prodyšnost Tlumení Max Air, původně navržené pro výkonnostní běh, poskytuje časem ověřený komfort Pryžová podešev dodává trakci a dlouhou životnost

GymBeam Extrakt z olivových listů 90 kaps.
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
GymBeam Extrakt z olivových listů 90 kaps.
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Extrakt z olivových listů je funkční doplněk získaný z olivovníku. Vyhledávají ho zejména lidé, kteří chtějí pečovat o svou hladinu cholesterolu, krevní tlak a celý kardiovaskulární systém. Olivové listy jsou bohaté na prospěšné fenolické látky, jako je například oleuropein. A díky kapslové formě se extrakt i snadno užívá. Extrakt z olivových listů pomáhá s péčí o kardiovaskulární zdraví a hladinu cholesterolu Extrakt z olivových listů je funkční výtažek, který se získává z olivovníku, a to konkrétně z jeho listů. Jsou bohaté na prospěšné fenolické látky, mezi které patří například oleuropein. Konkrétně se jedná o extrakt, který je standardizovaný na jeho 10% podíl. Obsah prospěšné látky je tak zaručen. Oleuropein se typicky nachází právě v listech, nenajdeme ho tedy ve větším množství například v plodech, ze kterých se pak vyrábí olivový olej. V případě, že chcete z prospěšných látek olivovníku vytěžit maximum, je ideální používat olivový olej i tento extrakt. Listy olivovníku jsou populární zejména mezi lidmi, kteří chtějí pečovat o svou hladinu cholesterolu, krevní tlak i celkový kardiovaskulární systém. Jsou tak ideálním pomocníkem v podpoře zdraví. Navíc mají formu praktických kapslí, díky kterým se snadno užívají. Zařadit je mohou dokonce i vegani, protože neobsahují žádné živočišné složky. Extrakt z olivových listů a jeho výhody funkční výtažek z listů olivovníku jde o extrakt standardizovaný na 10% podíl prospěšného oleuropeinu neobsahuje GMO ideální při péči o krevní tlak a celý kardiovaskulární systém spojuje se s možným vlivem na hladinu cholesterolu je vhodný i pro vegany má praktickou formu kapslí Složení Extrakt z olivových listů (Olea europaea) (10% oleuropein), maltodextrin, protihrudkující činidla (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), hypromelózová kapsle. Dávkování Užívejte 1 kapsli denně. Tabulka nutričních hodnot Nutriční hodnoty 1 kapsle Extrakt z olivových listů (Olea europaea) 500 mg - Oleuropein 50 mg Upozornění Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Uchovávejte na suchém místě mimo přímé sluneční záření při pokojové teplotě. Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, sóji a mléka.

Nike Revolution 6 Younger Kids 27,5 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nike Revolution 6 Younger Kids 27,5 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská obuv Nike Kids Revolution 5 Toddler je vybavena lehkou síťovinou a nastavitelným obloukovitým páskem pro prodyšnost, pohodlí a podporu všude tam, kde si děti hrají. Komfort v každém kroku Lehká síťovina pro prodyšný komfort Nastavitelný obloukovitý pásek pro podporu Polstrování je velmi měkké a odolné Podrážka z gumy poskytuje skvělou trakci a trvanlivost Flexové drážky umožňují ohýbání obuvi přirozeně

Merrell J500076 Claypool Sport Gtx Monument/mulberry
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J500076 Claypool Sport Gtx Monument/mulberry
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Velmi odolná obuv vybavená prodyšnou síťovinou vám nabídne tu nejlepší možnou kombinaci pohodlí a bezpečnosti i během těch nejnáročnějších výšlapů. • GORE-TEX® membrána je zárukou výjimečné prodyšnosti a voděodolnosti• svršek ze syntetické kůže a materiálu Mesh• tradiční šněrování• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• zesílená ochrana špičky• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• Kinetic Fit™ Base vyjímatelná tvarovaná stélka, konstruovaná jako noha, s flexibilní podporou pro přirozený nášlap, napomáhá předcházet únavě• Merrell Air Cushion tlumení v patní části absorbuje nárazy a navyšuje stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénuTECHNOLOGIEGore-Tex®, Kinetic Fit™ Base, AirCushion HMOTNOST 628g

Adidas Terrex Eastrail 2 R.rdy HP8603
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Adidas Terrex Eastrail 2 R.rdy HP8603
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tyto nepromokavé turistické boty adidas se pyšní technologií RAIN.RDY, která udrží nohy v suchu i na túrách za deštivého počasí. Klínový jazyk dovnitř nevpustí vodu ani bláto, takže tě při kochání se přírodou nebude nic rozptylovat. Odolné syntetické krycí vrstvy zaručí stylovou a spolehlivou ochranu.standardní velikostšněrování na tkaničkyoděruvzdorný svršek ze síťoviny se syntetickými krycími vrstvamiRAIN.RDY a povrchová úprava bez perfluorovaných látek odpuzující vodumezipodešev z EVAklínový jazykpodešev Traxionsvršek obsahuje minimálně 50 % recyklované příze

Nike Pegasus Turbo Next Nature W 41 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nike Pegasus Turbo Next Nature W 41 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nechte tohoto váženého hřebce, aby vám pomohl zaznamenat náročné kilometry. Tato pestrobarevná klisna, doplněná lehčí, citlivou, opětovně použitou pěnou a svrškem z peří, je vyrobena tak, aby vám pomohla zvýšit tempo, aniž byste obětovali pohodlí při dosahování osobních rekordů. Tento nesmrtelný model je zodpovědně zkonstruován z minimálně 50% recyklovaného materiálu podle hmotnosti, přičemž si zachovává svůj osvědčený každodenní étos. Pěna Nike ZoomX je citlivá a lehká, díky čemuž se odrazíte při každém kroku. Pěna tvarovaná jako rocker poskytuje podporu pro 3 fáze kroku běžce. Nabízí pružnost, když se noha zvedá od země, plynulou jízdu, když se noha pohybuje dopředu, a tlumení při kontaktu se zemí. Lehký a podpůrný: technologie Flyknit využívá vysokopevnostní vlákna k vytvoření lehkého svršku s cílenými oblastmi opory, pružnosti a prodyšnosti. Poskytuje bezpečnost a pohodlí. Podrážka s dezénem inspirovaným vaflemi poskytuje trakci Drop: 10

MERRELL-Claypool Sport Mid GTX black/wave Černá 40
2 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MERRELL-Claypool Sport Mid GTX black/wave Černá 40
2 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

Livex 410 černá líc pánská zimní kotníčková nadměrná obuv
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Livex 410 černá líc pánská zimní kotníčková nadměrná obuv
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská zimní vycházková a pracovní obuv na šněrování.Špičková kvalita výroby ve Zlíně Česká Republika, je založena na prvotřídních materiálech.Jedná se o zakázkovou výrobu. Obuv není skladem, doba dodání je až v lednu 2024.Boty jsou vyrobeny z pravé přírodní lícové kůže. Vnitřní část je rovněž vyrobena z pravé přírodní kůže - kožíškem z pravého berana.Sympatex - voděodolná membrána, která zajišťuje nepromokavost.Antistatická podešev s výbornou přilnavostí.Kůži je nutné udržovat krémem nebo ochrannými prostředky.Váha jednoho páru: 1,8 kgPánské zimní kotníčkové boty.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 21 cmPodpatek: 4 cm

Barefoot tenisky Beda Play BF 0001/TEX/W Velikost: 30
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Barefoot tenisky Beda Play BF 0001/TEX/W Velikost: 30
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Černé barefoot tenisky Beda Play s barevnými obrázky a nápisy pro milovníky počítačových her. Nožky v nich budou jako v papučkách - pohodlný širší střih respektující tvar nohy - velice prostorná špička, měkké, lehké, ohebné. Reflexní prvek na velcro pásku pro dobrou viditelnost a bezpečnost vašeho dítěte.- Sednou na: širší nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, vhodné také pro dominantní palce, normální nárt, sednou na širší patu a kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jdou perfektní přizpůsobit nártu potřeby - na konci je reflexní prvek. - Opatek: měkký- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop, bílá- Jazyk: je volný, z jednoho kusu materiálu s přední částí boty (není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit), velmi měkký a příjemný- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, s mírným patním lůžkem- Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - pěnová s textilním nášlapem, podrážka - syntetika Velikost - délka a šířka:20 - 12,2 cm x 6,2 cm21 - 12,9 cm x 6,3 cm22 - 13,5 cm x 6,4 cm23 - 14,3 cm x 6,5 cm24 - 14,9 cm x 6,7 cm25 - 15,7 cm x 6,9 cm26 - 16,3 cm x 7,0 cm27 - 16,9 cm x 7,1 cm28 - 17,4 cm x 7,3 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,5 cm31 - 19,6 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cm33 - 21,0 cm x 8,0 cm34 - 21,6 cm x 8,2 cm35 - 22,3 cm x 8,4 cmMěřeno měřidlem CleverMess. U rozměrů šířky bot jsme se snažili uvést šířku reálnou - měřidlo zmáčkne měkký materiál podšívky (ubrali jsme tedy vždy 2mm z naměřené šířky, tak aby bota nebyla nepřirozeně roztažená).

Kožené derbies na suchý zip
1 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené derbies na suchý zip
1 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kvalitní a stylové kožené derbies hravě doplní každý Váš outfit! Snadné na obutí, dokonale padnoucí. Zapínání na 2 pásky se suchým zipem. Kontrastní prošití.

Kožené pantofle, červené
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené pantofle, červené
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Měkké a extra pružné: to jsou pantofle z pravé kůže. Kontrastní prošití a lesklé detaily. Pásek na suchý zip pro optimální nastavení. Měkká stélka. Ručně opracovaná podrážka. Vyrobeno v Evropě. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Dětská postel SPECIOSA D3B 80x160 v barvě šedé se zásuvkou: modrá
9 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětská postel SPECIOSA D3B 80x160 v barvě šedé se zásuvkou: modrá
9 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská postel 80x160 cm se zásuvkou Rošt z příslušenství níže: Maximální délka roštu je 200 cm, lze však zkrátit zmenšením mezer mezi jednotlivými lamelami. V ceně postele není rošt ani matrace, vhodná matrace 80x160 ve výšce 7, 8 nebo 12 cm- Barva: šedá- Rozměr postele (šxvxh): 87 x 144 x 164 cm- Rozměr spací plochy (šxh): 80 x 160 cm- Materiál: masiv borovice s trojitou vrstvou lakováníLakováno ekologickými laky dle normy: DIN EN 71, část 3- Výška postele od země po její dno: cca 20 cmZásuvka k posteli 80x160 cm- Barva: modrá- Rozměry (šxvxh): 159x17x68- Materiál: MDF Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců

Dětské holínky Demar - STORMER EXCLUSIVE EE 0430 - auta, černá Barva: Černá, Velikost: 24-25
339 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Dynafit Ultra 1
3 949 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dynafit Ultra 1
3 949 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská trail běžecká obuv Dynafit Ultra 100 M poskytuje maximální tlumení, vynikající trakci a návratnost energie. Byla vyvinuta speciálně pro dlouhé běhy a náročné ultra maratony. Většina ultra bot má zásadní problém: Mohou být docela pohodlné a dobře odpružené, ale často jsou příliš obtížné a nejsou dostatečně výkonné. K tomu, abyste se dostali na stupně vítězů, však potřebujete botu, která nabízí všechno. Nový model Ultra 100 byl vyvinut společně s nejlepšími ultra běžci z týmu DYNAFIT (např. Sebastian Krogvig, vítěz TDS v rámci UTMB 2021). Výsledkem je velmi lehká bota, která dokonale překlenuje propast mezi pohodlím, trakcí a vynikající návratností energie. Navzdory svému maximálnímu objemu a vysoké výšce podešve více než 30 mm je to působivě temperamentní bota s vynikající přilnavostí a přesností od prvního do posledního kroku. Ultra 100 disponují dropem 6 mm. Na podrážku použili vývojáři směs Vibram® Megagrip, která poskytuje v soutěžních sportech ten nejvyšší výkon. Byly zde použity nové trakční výstupky Vibram. Tento inovativní koncept 4 mm výstupků zaručuje lepší trakci a perfektní přilnavost, takže se běžci mohou pohybovat po jakémkoli povrchu bezpečně a přesně. Nový materiál v mezipodešvi váží o 20 % méně než tradiční mezipodešev EVA, ale zároveň má energetickou návratnost více než 10 % vyšší Heel Proloader poskytuje výbornou podporu a fixaci paty a kotníku a současně snižuje namáhání Achillovy šlachy. Zaoblená konstrukce podrážky (Rocker) spolu s vyváženým tlumením nabízí citlivý a dynamický pocit při došlapu a odrazu a umožňuje plynulost běhu až do posledního kroku i na těžkých nohou Ultra 100 přichází s tradičním šněrováním, které lze dokonale přizpůsobit vašim osobním potřebám Bezešvá konstrukce jazyka zabraňuje tlakovým bodům a šňůrky můžete bezpečně schovat do strečového panelu Směs Megagrip Trakční očka Vibram Maximální odpružení Drop: 6 mm (špička:26+4 / pata: 32+4 mm) Hmotnost: 309 g

Tenisky z kůže LWG, lakované a s potiskem
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tenisky z kůže LWG, lakované a s potiskem
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Eco-friendly nákupem uděláte radost sobě i naší planetě. Tenisky z kůže s certifikátem LWG bodují lakovanými vsadkami a originálním potiskem. Z pravé kvalitní kůže. Vyjímatelná stélka. Textilní prodyšná stélka. Členitý střih, mix materiálů a potisku. Šněrování tón v tónu. Pěnové vypodložení kolem kotníku a na jazyku. Na vnější straně zip. Pevný opatek. Klínová vzorovaná podrážka. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kožené béžové sandály
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené béžové sandály
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Přírodní look a maximální pohodlí, sandály zn. Pédiconfort se postarají o pohodlnou chůzi. Zapínání na 3 pásky na suchý zip: 2 přes nárt s výšivkou listů a 1 vzadu. Pohodlné. 3 kovové bižu aplikace.

Sandály s pružnými pásky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sandály s pružnými pásky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tyto sandály myslí především na pohodlí! Díky svým pružným páskům se jednoduše přizpůsobí. Široké pružné pásky pro snadné obutí. Malý klínový podpatek. Lze prát v pračce.

Kotníčkové sandály "římanky", zlaté
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kotníčkové sandály "římanky", zlaté
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníčkové páskové sandály ve stylu "římanek" září díky zlaté barvě. Kotníčkové provedení a zavřená pata poskytují perfektní oporu. Vzadu zip.

Plátěné baleríny
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Plátěné baleríny
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Skvělým doplňkem Vašich letních outfitů budou tyto pohodlné plátěné baleríny! Mají praktickou přezku se suchým zipem na svršku, kaučukovou špičku a široký lem.

Axim 5K23765 šedé dívčí nazouváky
325 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Axim 5K23765 šedé dívčí nazouváky
325 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská letní rekreační nazouvací obuv s zadním páskem, který lze přetočit na nárt.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Váha jednoho páru: 130 gLetní nazouváky.Barva: ŠedáVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 2 cm

ADIDAS-Nebzed dark blue/footwear white/lucid blue Modrá 36
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Nebzed dark blue/footwear white/lucid blue Modrá 36
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Tenisky v moderním designu jsou vhodné pro volný čas a sportovní aktivity. Mají odolný svršek ze síťoviny, který poskytne potřebnou prodyšnost pro dětské nohy. Modré tenisky mají zpevněnou špičku dodatečným materiálem, která zajistí ochranu a delší životnost sportovní obuvi. Výhodou je také tvarovaný stabilizátor paty. Botasky pro kluky mají klasický šněrovací systém. Značkové tenisky dětské jsou pohodlné díky polstrovanému límci boty a vnitřní stélce. Mezipodrážka Cloudfoam poskytne potřebné tlumení při každém kroku. Dětské tenisky disponují pryžovou podrážkou, která dobře přilne na každém povrchu. Mají lehkou konstrukci a jsou vhodné pro každodenní nošení. Chlapecké tenisky byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: tenisky pro kluky lehká konstrukce prodyšný svršek zpevněná špička vázání na šňůrky polstrovaný límec boty tvarovaný stabilizátor paty pohodlná vnitřní stélka mezipodešev Cloudfoam poskytne tlumení gumová podrážka zajistí přilnavost vyrobeno iz recyklovaných materiálů vhodné pro volný čas a sportovní aktivity

STEELER METATARSAL S3 HRO M SRA kot 48
1 054 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
STEELER METATARSAL S3 HRO M SRA kot 48
1 054 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s metatarsalovou ochranou nártu, kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Gumovou HRO podrážkou odolnou vysokým teplotám (až 300 °C) rezistentní olejům, vysoká odolnost vůči uklouznutí. Svršek z kůže.

VANS-MN Filmore Decon (Suede/Canvas) port royal/white Červená 42
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
VANS-MN Filmore Decon (Suede/Canvas) port royal/white Červená 42
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Vans. Tenisky okouzlí moderním designem v trendy vínově červené barvě. Jsou jako stvořené pro jaro či léto. Bordové tenisky mají kombinovaný svršek z textilu a semiše. Je prodyšný a zároveň odolný. K pohodlí během nošení značkových tenisek přispívá také pohodlná vnitřní stélka. Pánské tramky se vážou na klasické šňůrky, které jsou doplněny kovovými očky. Stylové tenisky pánské mají klasické logo Vans na boku. Další logo se nachází na patě a na jazyku. Jednobarevné botasky snadno zkombinujete k Vašemu outfitu a vytvoříte díky nim ležérní sportovní look. Pryžová podrážka waffle zajistí dobrou přilnavost i na mokrém povrchu. Vans pánské mají kvalitní a precizní zpracování, což zaručí jejich dlouhou životnost. Jsou vhodné pro každodenní nošení do školy, práce či během volného času. Detaily produktu: bordó tenisky Vans kvalitní zpracování prodyšný textilní svršek v kombinaci se semišem pohodlná vnitřní stélka vázání na šňůrky s kovovými očky gumová podrážka waffle logo Vans

UNDER ARMOUR-UA W Ansa Graphic posh pink/posh pink/ivory Růžová 40,5
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské pantofle značky Under Armour. Značkové pantofle jsou nice to have obuví, který Vám nesmí chybět. Barevný popruh působí stylově a originálně. Navíc jej zdobí logo Under Armour. O pohodlí při nošení se postará přidaná pěna na spodní straně popruhu. Trendy pantofle mají stélku z EVA materiálu, který zaručí vynikající odpružení. Protiskluzová podrážka potěší dobrou odolností. Členitá podrážka má na spodní straně nápis UNDR. Růžové pantofle Under Armour jsou ideální na pláž, na dovolenou, výlety, volný čas i běžné nošení během letní sezóny. Detaily produktu: Pevný popruh s přidanou pěnou na spodní straně pro extra pohodlné nošení Barevný popruh s logem Under Armour Stélka z EVA materiálu poskytuje odpružení Podrážka z EVA materiálu zajistí skvělou odolnost a trakci

Holinky zateplené Leopard / Sandy Liewood velikost: 29
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Holinky zateplené Leopard / Sandy Liewood velikost: 29
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská postýlka GLOMERATA, bílá
8 800 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětská postýlka GLOMERATA, bílá
8 800 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská postýlka ze sektorové řady.Barva: bíláMateriál: laminovaná dřevotříska s ABS hranamiRozměry (šxvxh): 147 x 83 x 76 cmVýška nožek je 16 cmNosnost 20 kg.Postýlka je dodávána bez matrace, nutno dokoupit. Doporučený rozměr je 70x140 cm a maximální výška matrace je 10 cm.Regulovatelný rošt ve třech polohách je v ceně postýlky.1 poloha: 18,8 cm od zeme po rošt2 poloha: 31,5 cm od zeme po rošt3 poloha: 44,3 cm od zeme po roštDodáváno v demontu.

DD Step A040-357 Royal Blue Velikost: 36
1 319 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
DD Step A040-357 Royal Blue Velikost: 36
1 319 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Celoroční boty DD step A040-357 Royal Blue v tmavě modrém provedení se sportovním motivem a praktickou šedou podrážkou. Zapínání pomocí dvou suchých zipů pro správnou regulaci v oblasti nártu i kotníku. Vyjímatelná kožená stélka pro kontrolu velikosti, kožený vnitřek i vrchní část. Většina boty je z hladké kůže, na jazyku a vrchní části špičky je kůže broušená.Sednou na: normální až mírně širší nožky, vhodné i pro vyšší nárt, nejsou vhodné pro dominantní palecZapínání: dva suché zipy (velcro pásky) - spodní reguluje výšku nártu a horní přitahuje botu ke kotníkuOpatek: pevnýPodrážka: šedá podrážka je praktická i v podzimním počasí, v přední části je však dobře ohebnáJazyk:  modrý z broušené kůže, volný, přišitý pouze v přední části boty plochým netlačícím švem - botu tak lze hodně otevřít při nazouvání, jazyk je přichycený ke spodnímu velcro pásku suchým zipem, aby v botě neputovalStélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, s pouze naznačenou podporou klenby a s patním lůžkem, ohebná, pěnová s nášlapem z kůže, patní lůžko podporující správné postavení nohySLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:25 - 15,6 cm26 - 16,4 cm27 - 17,2 cm28 - 17,9 cm29 - 18,5 cm30 - 19,2 cm31 - 19,6 cm32 - 20,3 cm33 - 21,0 cm34 - 21,5 cm35 - 22,1 cm36 - 22,9 cm

Expedo Čalouněná postel boxspring APPLE + topper, 160x200, itaka 14/modrá
13 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Čalouněná postel APPLE. Pevnost a stabilitu postele zaručí dobře zpracovaný rám. Postel potažena příjemnou látkou v barevných kombinací. Komfort zaručí matrace z bonelových pružin, kterou vám dovezeme spolu s postelí. Automatický mechanismu schovává dva úložné prostory. Vybírat můžete z více barev a rozměrů spací plochy. Možnost sady s topperem.Shrnutí:čalouněná postelmatrace z bonelových pružin2 úložné prostoryzdobené čelovýběr z barev i velikostímožnost topperuPoužité materiály:látka, pružiny bonell

Viking Bjork Boa GTX Black Velikost: 36
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Viking Bjork Boa GTX Black Velikost: 36
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zimní boty Viking Bjork Boa GTX v černé barvě od Norského výrobce. Vyšší boty ve vyšším zpracování sahající do 1/3 výšky lýtek. Uvnitř teplý kožíšek pro nekompromisní tepelnou izolaci a vyjímatelná vložka pro možnost kontroly správné velikosti. Rychloupínací systém Boa, na který si Vaše děti rychle zvyknou a zapínání pro ně bude rychlé a jednoduché. Boty mají Gore-tex membránou, nemusíte se bát promoknutí a zároveň budou boty krásně prodyšné. Boty jsou celkově pevnější, špička je opatřena vrstvou navíc chránící proti okopu a je doplněna o reflexní prvek pro lepší viditelnost. Podrážka má poměrně hrubý vzorek, do zimy optimální. - Sednou na: normální až širší nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň zůstává prodyšná- Zapínání: rychloupínací systém Boa - funguje na principu otočení kolečka, čímž regulujete upevnění bot. Vycvaknutím kolečka vpřed se systém povolí a boty je pak snadné vyzout.- Opatek: pevný- Podrážka: protiskluzová s hrubým zimním vzorkem, pevnější, ale stále ohebná,- Jazyk: tvoří jeden díl s textilní částí bot - jazyk je přišitý do 3/4 své výšky, po kterou je garantovaná nepromokavost membrány- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, ze spodní strany filc zajišťující izolaci, příjemný kožíšek na vrchu SLOŽENÍ: Svršek - odolné syntetické materiály, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - kožíšek - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka: 28 - 18,2 cm29 - 19,1 cm30 - 19,6 cm31 - 20,1 cm32 - 20,7 cm33 - 21,4 cm34 - 22,0 cm35 - 22,6 cm36 - 23,2 cm37 - 23,8 cm38 - 24,6 cm39 - 25,3 cm40 - 26,0 cm41 - 26,8 cm

Wojtylko 5Z21035 šedo modré dětské zimní boty
995 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Wojtylko 5Z21035 šedo modré dětské zimní boty
995 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská zimní vycházková kotníčková obuv se zalepováním na suchý zip.Obuv je vyrobena z kombinace syntetického a textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilního pěnovou podšívkou.SOFTSHELL Waterproof membrána - zamezuje promočení.Váha jednoho páru: 620 gZimní boty značky Wojtylko.Barva: Šedá/modráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 16 cmPodpatek: 2 cm

Chlapecké zimní boty Primigi s Gore-Tex 4897722 Velikost: 36
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Chlapecké zimní boty Primigi s Gore-Tex 4897722 Velikost: 36
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nižší varianta oblíbených zimních bot -  Primigi 4897722 v odstínech modré s výraznými neonově zelenými detaily, které jsou zároveň reflexní. Kombinace kůže, mikrovlákna a textilních částí pro maximální odolnost. Na špičce ochrana proti okopu. Vrchní část je z odolné textilie, pro lepší ohebnost a pohodlnější nošení (i tato část je podšitá membránou a je tedy nepromokavá). Boty jsou nižší, končí cca 5cm nad kotníkem, jsou velmi teplé a nepromokavé, a oproti vyšším variantám se v nich lépe chodí.U těchto bot se můžete spolehnout, že bude mít váš klučina nohy v teple i v suchu - díky nepromokavé, prodyšné membráně Gore-Tex a kožíšku uvnitř. Jsou velmi lehké a přední část je dobře ohebná.- Sednou na: normální až širší nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: dva suché zipy pro snadné nazouvání a optimální utažení okolo nohy, zvládne i dítě samo ve školce- Opatek: zpevněný- Podrážka: dobře ohebná v přední části boty, protiskluzová - zimní vzorek, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: přišitý do 3/4 své výšky, aby do boty nenatekla voda a zároveň šla dobře otevřít a nazout (do výšky přišití jazyka je garantována nepromokavost)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, ohebná, od země vrstva z hliníku, která tepelně izoluje a nášlap z kožíšku, který zahřeje.SLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:27 - 17,3 cm x 6,8 cm28 - 17,9 cm x 7,0 cm29 - 19,0 cm x 7,2 cm30 - 19,7 cm x 7,2 cm31 - 20,4 cm x 7,4 cm32 - 21,1 cm x 7,6 cm33 - 21,5 cm x 7,6 cm34 - 22,0 cm x 7,7 cm35 - 22,5 cm x 7,7 cm36 - 23,2 cm x 7,8 cm37 - 23,7 cm x 8,0 cm38 - 24,4 cm x  8,0 cm39 - 25,1 cm x 8,2 cm40 - 25,8 cm x 8,2 cm

Merrell J035601 Ice Cap Mid Lace 5 Beluga/moss
2 519 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J035601 Ice Cap Mid Lace 5 Beluga/moss
2 519 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Turistická bota připravená na dobrodružství. Poskytuje pohodlí a zajišťuje jistotu na zimních stezkách. • prodyšný textilní svršek• tradiční šněrování v kombinaci s kovovými háčky• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• Kinetic Fit™ Base vyjímatelná tvarovaná stélka, konstruovaná jako noha, s flexibilní podporou pro přirozený nášlap, napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajistí přirozený ohyb chodidla a lepší stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Kinetic Fit™ Base/ AirCushionHMOTNOST: 900 g 

Vlnka Vlněné zateplené kotníkové tenisky Woolee - tmavě šedá
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Vlněné zateplené kotníkové tenisky Woolee - tmavě šedá
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vlněné tenisky, které mají z ovčí vlny jak svršek, tak vnitřní kožíšek. V zimě tak můžete dál nosit své oblíbené tenisky, a stále být v teple. Určitě oceníte i vyšší střih, který chrání kotníky před zimou. Ovčí vlna je lehoučký materiál, který se dobře přizpůsobí tvaru vašeho chodidla. Stélka je vyjímatelná pro snadnější údržbu nebo pokud si chcete do bot vložit jinou, třeba ortopedickou stélku. Opatek je vyztužený pevnou kůží, aby byla pata chráněna a také se zvýšila stabilita boty. Špička tenisek je zakulacená, aby prsty nohy měly dostatek místa a předcházelo se deformaci chodidla.Střih boty je v šířce H, přesné rozměry pro každou velikost najdete ve velikostní tabulce. Tenisky jsou vyrobeny na Slovensku. Materiál: Svršek, vnitřek: 100 % ovčí vlnaParametry:Určení: Pro dospěléBarva: Tmavě šedáRoční období: CeloročníDruh zapínání: Na zavázáníTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: WooleeMateriál: Ovčí vlnaKolekce: Vlněné zateplené kotníkové tenisky

Adidas Galaxy 6 M HP2416
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Adidas Galaxy 6 M HP2416
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

ČERVENÁ PÁNSKÁ JEDNOBAREVNÁ MIKINA BEZ KAPUCE DSTREET BX3867Z Velikost: L
384 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka66687072Od podpaží k podpaží51535557Rukáv od krku80818486Rukáv od podpaží53535657Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Artelta Manželská postel FLAVIO | 180 x 200 cm Barva: Soft 11 / Omega 68
13 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Artelta Manželská postel FLAVIO | 180 x 200 cm Barva: Soft 11 / Omega 68
13 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Manželská postel FLAVIO | 180 x 200 cm Flavio je velmi funkční postel, která má dřevěný rám vybavený pružinovým zdvihem umožňujícím použití kontejneru na lůžkoviny. Postel FLAVIO má vysoké čelo a zaoblenou spodní část postele. Také postel FLAVIO má lesklou dekoraci v podobě pochromovaného nerezového pásu, se kterým postel elegantní a nadčasová. Materiál: dřevo, polyester, nohy -plast Rozměry: ŠxDxV: 197 x 239 x 83 cm výška sedu: 32 cm hustota pěny sezení: T2542 plocha na spaní: 180 x 200 cm Barevné provedení: Soft 11/Omega 68 Soft 17/Soft 14 Soft 11/Soft 10 Paros 06/Paros 05 Soft 66/Soft 33 Paros 05/Paros 06 Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

ADIDAS-Terrex Agravic Flow 2.0 coral fusion/impact orange/white Oranžová 38
2 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Dámské trailové boty přitáhnou pozornost na první pohled. Oranžové provedení doplněné moderními prvky upoutá stejně jako funkční vlastnosti. Výhodou je zpevňující konstrukce Promoderator, která je podporou při trailu. Svršek s bezešvými vrstvami z technické síťoviny poskytne potřebnou ventilaci. Navíc je navržen s vyšší mírou odolnosti vůči oděru.Adidas Terrex boty pro dámy mají klasické šněrování, které dobře fixuje nohu v botě. Polstrovaný límec a vnitřní stélka přispívají k pohodlí při nošení. Dámské boty na trail disponují tlumením Lightstrike, které absorbuje nárazy. Díky podrážce z gumy Continental máte zaručenou skvělou trakci.Detaily produktu:značkové trailové teniskymoderní designklasický střihzpevněný obvod boty dodatečným materiálemodolný a prodyšný svršek s bezešvými vrstvamivázání na šňůrkyodolnost proti oděrutlumení Lightstrikezpevňující konstrukce Promoderátorpodrážka z gumy Continental™příze ve svršku obsahuje nejméně 50 % materiálu Parley Ocean Plastic a 50 % recyklovaného polyesteru

Kožené mokasíny
1 659 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené mokasíny
1 659 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Z kvalitní pravé kůže, mokasíny se hodí pro různé příležitosti. Z pravé kůže. Komfortní lehký model. Příjemné na nošení. Jazyk na svršku. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová podrážka.

Screen Glass Motorola Moto G84 5G 2.5D Tactical Shield Clear 1031718
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Screen Glass Motorola Moto G84 5G 2.5D Tactical Shield Clear 1031718
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tvrzené sklo Tactical Shield 2.5D pro Motorola Moto G84 5G Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Prémiové sklo Tactical Glass Shield 2.5D je tou nejlepší ochranou pro displej vašeho mobilního telefonu, neboť chrání rovnou část displeje a má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne k obrazovce, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny. Sklo je tenké pouhých 0,33 mm, takže je na displeji prakticky nerozeznatelné, ale přitom dostatečně pevné a odolné díky tvrdosti 9H. Toto tvrzené sklo poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce a nezkresluje barvy. Navíc je sklo pokryto oleofobní úpravou, která snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky. Součástí balení je alkoholový ubrousek pro vyčistění a odmaštění displeje, hadřík z mikrovlákna pro perfektní vyleštění před instalací, a i následně při používání telefonu s již nalepeným sklem.   Jak už je u značky Tactical zvykem, balení je vyrobené z recyklovaného papíru a nezatěžuje tak životní prostředí.   Kompatibilita: Motorola Moto G84 5G Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,33 mm Tvrdost: 9H Obsah balení: tvrzené sklo Tactical, alkoholový ubrousek pro dokonalé vyčištění displeje, hadřík z mikrovlákna, samolepky pro pohodlnou instalaci skla

Dětská postýlka MICHELE EX s oblouky na čelech, přírodní
2 840 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětská postýlka MICHELE EX s oblouky na čelech, přírodní
2 840 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská postýlka přírodníDětská postýlka klasických rozměrů s oblouky na čelech a vyřezávaným motivem, vyrobená z borovicového dřeva vysoké kvality. Rozměr matrace 120x60 cm. Během celého výrobního procesu je kladen důraz na kvalitu provedení a nezávadnost použitých materiálů a nátěrů s ohledem na určení nábytku. Matrace není součásti postýlky. Charakteristika:- borovicové dřevo- regulovatelný rošt (3 polohy)- použity speciální laky pro dětský nábytek- vyndávací příčky- jednoduchá montáž- váha 10 kg- přepravní Rozměry 125x68x15 cm- výška postýlky: 80 cm- Maximální nosnost: 15 kgDodáváno v demontu.

SKECHERS-Easy Going Moro Street light brown Hnědá 37
1 470 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
SKECHERS-Easy Going Moro Street light brown Hnědá 37
1 470 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Skechers. Dámské zimní boty ve vyšším střihu poskytnou tepelný komfort a ochranu před chladem a větrem. Zimní kozačky mají odolný prošívaný svršek v kombinaci syntetického materiálu a kůže. Zimní look dodává dámské obuvi i umělý kožíšek, který je v okolí kotníku i uvnitř. Výhodou je vodoodpudivá membrána a ošetření svršku 3M® Scotchgard® na odolnost vůči vodě a skvrnám. Dámské boty Skechers mají vázání na šňůrky vpředu a zapínání na YKK zip na boku. Způsob obouvání a zouvání je tak ponechán na Vás. Hnědé zimní kozačky jsou extra pohodlné díky stélce Skechers Air-Cooled Memory Foam®. Výhodou je také Relaxed Fit® pro prostorné pohodlí na špičce a přední části chodidla. Dámské sněhule mají lehkou mezipodešev absorbující nárazy. Pružná gumová podrážka poskytne trakci a přilnavost i na mokrém a zasněženém povrchu. Detaily produktu: dámské zimní boty vyšší střih umělá kožešina odolný prošívaný svršek Relaxed Fit® pro prostorné pohodlí na špičce ošetření svršku 3M® Scotchgard® na odolnost vůči vodě a skvrnám zapínání na šňůrky i zip YKK na boku tlumící mezipodešev Air-Cooled Memory Foam® trakční pryžová podrážka

Volnočasové sneakers se síťovinou a pružnými tkaničkami
1 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Volnočasové sneakers se síťovinou a pružnými tkaničkami
1 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Lehoučké, pružné a pohodlné, to jsou volnočasové sneakers se síťovinou a pružnými tkaničkami. Pružný svršek pro optimální pohodlí. Pružné tkaničky se stopery pro snadné obutí. Svršek se síťovanými vsadkami pro prodyšnost chodidla. Vzadu poutko pro snadné obutí. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály na klínovém podpatku, s flitry
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sandály na klínovém podpatku, s flitry
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Módní sandály přilákají pozornost svým flitrovým zdobením... pro dotek originality! Semišové sandály mají vpředu překřížená pásky zdůrazněné flitry. Kolem kotníku nastavitelný pásek.

PEDICONFORT Kožené derbies Hallux Confort pro vbočený palec, černé
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
PEDICONFORT Kožené derbies Hallux Confort pro vbočený palec, černé
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Na šněrování a zip, pružné a výjimečně měkké, to jsou kožené derbies, které se postarají o extra dávku pohodlí! Navíc jsou doporučené i pro vbočený palec. Svršek ze 2 materiálů. Vyjímatelná měkká stélka. Citlivé oblasti z pružné tkaniny, která jemně kopíruje vbočený palec. Zavázání na tkaničky. Zipové zapínání pro snadné a rychlé obutí. Přizpůsobí se každé šířce chodidla. Kontrastní módní podrážka. Nejedná se o zdravotní obuv.

Pantofle na podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pantofle na podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Překřížené pásky a čtvercový podpatek: to je ryzí klasika! Krásné pantofle se hodí k šatům i kostýmku, vždy budou IN. Na svršku překřížené nařasené pásky. Hranatá špička. Široký potažený podpatek. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené pantofle se 2 sponami
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené pantofle se 2 sponami
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vychutnejte si kvalitu kožené usně a vklouzněte do pohodlných pantoflí se 2 sponami pro nastavení na míru. Na svršku 2 pásky s kovovou sponou. Tvarovaná stélka. Klínová korková protiskluzová podrážka. Tyto pantofle jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

TAMARIS Šněrovací kotníkové boty zn. Tamaris Comfort, kůže
3 859 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TAMARIS Šněrovací kotníkové boty zn. Tamaris Comfort, kůže
3 859 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Šněrovací kotníkové boty zn. Tamaris Comfort Vám poskytnou jedinečné pohodlí a zároveň jsou maximálně módní. Příjemně široké. Pevné tkaničky. Na vnitřní straně zip. Vyjímatelná stélka. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

LES TROPEZIENNES Kožené sandály s dvojitým páskem kolem kotníku Hocean
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vaše letní outfity budou dokonalé v kombinaci s koženými sandály s originálním dvojitým páskem kolem kotníku. Sandály Hocean zn. Les Tropéziennes par M Belarbi. Z kvalitní pružné kůže. Kolem kotníku dvojitý pásek s kovovou sponou. Na svršku překřížené pásky a 1 široký pásek přes nárt. Kožená pěnová stélka. Podpatek. Před prvním použitím nezapomeňte Vaše sandály impregnovat. Pokud sandály nasákly vodou, nechte je uschnout mimo dosah světla a jakéhokoli zdroje tepla. Pro dlouhou životnost Vašich sandálů je udržujte mimo kontakt s mořskou vodou, deštěm a pískem.

Derbies s tkaničkami, semišový vzhled a perforace
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Derbies s tkaničkami, semišový vzhled a perforace
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Elegantní derbies v semišovém vzhledu bodují perforovaným svrškem. S jemnými tkaničkami a v klasickém střihu, jsou přímo stvořené pro módní kombinace. Kulaté tenké tkaničky. Kulatá špička a perforovaný svršek. Na patě vsadka s perforovaným vzorem. Malý podpatek. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

NIKE-City Classic wheat/black/gum light brown/sail Hnědá 39
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
NIKE-City Classic wheat/black/gum light brown/sail Hnědá 39
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Nike. Dámské kotníkové boty jsou vhodné do přechodného nebo chladného zimního počasí. Prodyšný svršek je tvořen směsí materiálů, které dohromady tvoří dokonalý celek nejen po vizuální, ale i po funkční stránce. Vyražte na cesty i Vy v těchto stylových dámských botách. Zimní boty mají vyšší střih, který poskytne ochranu před chladem a větrem. Límec boty je polstrovaný, čímž poskytne pohodlí při nošení. Zimní obuv se váže na klasické šňůrky, které jsou v horní části doplněny o háčky.Dámská obuv Nike City Classic má zpevněnou špičku a patu. Je tak zárukou vyšší ochrany a stability. Mezipodrážka poskytne tlumení a zajistí komfort při nošení. Robustní podrážka poskytne výbornou trakci i na mokrém či nerovném povrchu. Je členitá, čímž získala protiskluzové vlastnosti. Boty Nike jsou zárukou městského stylu s nádechem outdooru. Jsou vhodné pro každodenní nošení do práce či do města.Detaily produktu:dámské zimní botyodolný a prodyšný svršekvyšší střihpolstrovaný límec poskytne pohodlí při nošenívázání na šňůrky doplněné o háčkyzpevněná pata a špičkamezipodešev poskytne tlumenígumová podrážka zajistí trakci a stabilitu

NIKE-MC Trainer 2 black/white/black Černá 44
1 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
NIKE-MC Trainer 2 black/white/black Černá 44
1 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Nike. Pánské botasky zaujmou trendy designem. Díky odolnému svršku z funkční síťoviny poskytnou dostatečnou prodyšnost během celodenního nošení či aktivního cvičení v tělocvičně nebo venku. Měkká pěna v mezipodešvi umožní vynikající odpružení a tlumení. To pomáhá stabilizovat nohu při pohybech do stran. Gumová podrážka poskytuje vynikající trakci ať už jste na trávě nebo na podlaze v tělocvičně. Sportovní tenisky pro pány jsou zárukou podpory při sportovním výkonu. Podrážka černých tenisek je tlustší pod patou pro stabilitu při zvedání a tenčí v přední části chodidla pro flexibilitu při krátkých bězích nebo rychlých trénincích. Značkové tenisky Nike jsou víceúčelová obuv, která kombinuje všestrannost, stabilitu a odolnost. Zlepšete i Vy svůj trénink s těmito sportovními botaskami. Tenisky na cvičení pro pány mají vázání na klasické šňůrky. Pánské tenisky jsou skvělými společníky na trénink, různé sporty a aktivně trávený volný čas. Detaily produktu: černé tenisky moderní design prodyšné vázání na šňůrky pěna v mezipodešvi poskytne odpružení a podporu gumová podrážka poskytne trakci podrážka je tlustší pod patou a tenčí v přední části univerzální použití v tělocvičně i venku

Smetanka lékařská, pampeliška - list nařezaný - Taraxacum officinale - Folium taraxaci 250 g
134 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Smetanka lékařská, pampeliška - list nařezaný - Taraxacum officinale - Folium taraxaciSušený, nařezaný list pampelišky lékařské. Přestože je pampeliška lékařská často považována za plevel, jde o výjimečnou léčivou bylinu. Tato rostlina je známá svou značnou odolností vůči životnímu prostředí - dokáže přežít v různých podmínkách a také na místech, kde se jiné rostliny trápí.List pampelišky lékařské obsahuje flavonoidy, lactopicrin, taraxacin a taraxasterin, inulin, triterpeny taraxasterol a taraxerol, cholin, třísloviny, inosit, steroly, aminokyseliny, fytoncidy a minerální látky (zejména měď, draslík a mangan), křemičitá.Příznivé vlastnosti listu pampelišky lékařské:podpora normálního trávení - pampeliška obsahuje inulin, který podporuje růst zdravých bakterií ve střevech a může podpořit trávení a celkové zdraví trávicího systému, podporuje správné fungování jater,detoxikace a diuretické účinky - podporuje tvorbu moči a tím přispívá k odplavování odpadních látek z organismu. Tento proces může být prospěšný pro detoxikaci a čištění těla,antioxidant- obsah antioxidantů, jako jsou flavonoidy, kyselina chlorogenová a vitamíny, pomáhá neutralizovat volné radikály a chránit buňky před oxidačním stresem, což může pomoci při prevenci nemocí a stárnutí buněk.PoužitíList pampelišky můžete použít k výrobě nálevu, nebo přípravu čaje. Stačí je zalít horkou vodou a nechat louhovat několik minut. Tento čaj je prospěšný pro trávení a detoxikaci organismu.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Tenisky s metalickými tkaničkami
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tenisky s metalickými tkaničkami
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Připraveni zazářit v metalických teniskách? Pohodlné, lehoučké, snadné na údržbu, navíc se snadno kombinují. Prodyšný textil. Jazyk a ploché tkaničky. Kovová očka. Klínová podrážka. Pevný opatek. Pružná protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

DYNAFIT-TRANSALPER DST JKT M-8071 storm blue Modrá M
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
DYNAFIT-TRANSALPER DST JKT M-8071 storm blue Modrá M
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská bunda značky Dynafit. Pánská větrovka je díky svým vlastnostem ideální společník na trail či horolezectví. Má voděodpudivé vlastnosti a poskytne Vám ochranu i před chladem a větrem. Přesto je pánská trailová bunda dostatečně prodyšná. Na zádech má síťovinové panely pro dodatečnou prodyšnost a extra pohodlí, například při nošení batohu. Díky podílu elastanu se větrovka na běhání přizpůsobí Vašemu pohybu v každém směru. Její lehká konstrukce nezabírá moc místa a vejde se do každého batohu. Pánská běžecká bunda je vyrobena z materiálu neobsahujícího PFC sloučeniny, který je velmi příjemný na dotek. Zajistí optimálně regulovanou tělesnou teplotu bez přehřívání i při vysoce intenzivních stoupáních. Dynafit bunda pánská má zapínání na zip. Nahoře je zakončen praktickým stojáčkem a součástí je vestavěná kapuce. Spolu vytvářejí jeden celek a poskytnou v nečase spolehlivou ochranu. Sportovní větrovka má atletický střih, který Vás neomezuje v pohybu. Spodní lem, kapuce a rukávy jsou zakončeny elastickými gumičkami. Pánská bunda Dynafit Transalper má praktické boční kapsy na zip. Bonusem jsou reflexní prvky. Tato pánská klasická bunda je vhodná pro rychlé horské výlety a traily iv nepříznivém počasí. Detaily produktu: pánská trailová bunda atletický střih lehká konstrukce prodyšná větruvzdorná vodoodpudivá pomáhá udržovat optimální tělesnou teplotu i při intenzivní aktivitě čtyřstrečový materiál nebrání v pohybu síťovinové vložky na zádech vestavná kapuce zapínání na zip se stojáčkem rukávy, spodní lem a kapuce zakončené elastickými gumičkami boční kapsy na zip reflexní prvky vyrobena z materiálu bez PFC sloučenin

Čalouněná postel DANGELO 1 180x200 cm, růžová látka
7 710 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Čalouněná postel DANGELO 1 180x200 cm, růžová látka
7 710 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Čalouněná postel 180x200 cmV ceně postele není rošt ani matrace.Potahová látka: sofia 15 = světle růžová látka Rozměry (šxhxv): 192 x 210 x 35 cm Ložná plocha (šxh): 180 x 200 cmČelo postele: s 10 knoflíky - šířka: 192 cm - hloubka: 5 cm – pěna T25 (tloušťka pěny 3-4 cm) - výška: 110 cm Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců.

Tecnica Magma MID S GTX Ms 004 night giungla/dusty
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tecnica Magma MID S GTX Ms 004 night giungla/dusty
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Magma je navržena pro běh, pěší a vysokohorské túry ve všech typech technického terénu. Lehká obuv, která nabízí novou a vyšší úroveňParametry:rozsah velikostí: UK 6 - 13,5váha: 370 g (8 UK)vrchní vrstva: Hydrophobic polyamide meshpodšívka: Gore-Tex® Extended Comfortpodešev: Vibram® Megagrip™ Litebase™ XO SHIELDmezipodešev: Compression molded EVA with high rebound compoundvnitřní vložka: Anatomical, Pre-Molded, EVA

Viking Veme Reflex GTX 2V Lavender Velikost: 35
2 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Viking Veme Reflex GTX 2V Lavender Velikost: 35
2 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Outdoorové dětské tenisky Viking Veme Reflex GTX 2V Lavender v dívčí růžové barvě s Gore-Tex membránou. Inovovaný s odolnější podrážkou. Kombinace textilních a syntetických materiálů dělá boty dobře prodyšné a zároveň odolné díky ochranné vrstvě na špičce a patě. GoreTex membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nožky v suchu a pohodlí.Tyto boty od norského výrobce Viking jsou opravdu neskutečně lehké, a díky své ohebnosti i pohodlné. Mají výborně ohebnou podrážku, která dobře absorbuje vibrace. Podrážka je vstřikovaná, s lepenými vrstvami na patě a stranách pro větší výdrž.Boty se mohou prát na 30°C na jemný program.- Sednou na: normální až širší nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník, v nártu jdou hezky přizpůsobit díky dvěma suchým zipům, výborný tvar špičky (na nebarefootové boty)- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: dva suché zipy (velcro pásky) - horním přitáhnete ke kotníku a spodní nastavíte podle výšky nártu- Opatek: zpevněný- Podrážka: velmi lehká, ohebná v přední části boty, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se), gumové ochranné prvky na špičce a patě- Jazyk: je přišitý i po stranách pod spodní hranu horního suchého zipu, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, přesto mají poměrně velký vstupní otvor a velmi dobře se nazouvají- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - textil + syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky x šířka:25 - 15,5 cm x 6,2 cm26 - 16,4 cm x 6,4 cm27 - 17,0 cm x 6,6 cm28 - 17,8 cm x 6,8 cm29 - 18,5 cm x 7,0 cm30 - 19,3 cm x 7,2 cm31 - 20,1 cm x 7,4 cm32 - 21,0 cm x 7,6 cm33 - 21,5 cm x 7,8 cm34 - 22,3 cm x 8,0 cm35 - 23,0 cm x 8,2 cm

Toaletní stolek BERINGO , dub/černá
4 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Toaletní stolek BERINGO , dub/černá
4 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Přeměňte svou ranní rutinu s naším moderním kosmetickým stolkemZačněte svůj den správně s naším úžasným stolkem na líčení. Tento stolek je navržen v moderním a inovativním pojetí a dodá každému prostoru nádech elegance. Ať už se chystáte do práce nebo na večerní akci, náš stolek na líčení se stane vaším novým oblíbeným místem, kde se budete hýčkat.Zkušenosti s bezkonkurenční odolností a stylemNáš kosmetický stolek je vyroben ze 100% melaminem potažené dřevotřískové desky a vydrží dlouho. Tloušťka 18 mm zajišťuje stabilitu a pevnost, zatímco kovové nohy dodávají elegantní a moderní vzhled. Kombinace dubové a černé barvy vytváří výrazný kontrast, který okamžitě pozvedne vzhled vašeho pokoje. Udržujte si pořádek díky dostatečnému úložnému prostoruRozlučte se s přeplněnými pracovními deskami a přivítejte organizaci. Náš kosmetický stolek je vybaven mnoha policemi, které poskytují dostatek prostoru pro uložení všech vašich kosmetických potřeb. Od paletek s líčidly až po štětce a produkty péče o pleť - vše bude mít své vyhrazené místo. Možnost připevnit stolek ke zdi navíc dodává další vrstvu stability a bezpečnosti. Technické údaje:Materiál: Materiál: 100% melaminem potažená dřevotřískaTloušťka: 18 mmNohy: KovovéŠířka: 100 cmVýška: 45 cmHloubka: 75 cmBarva: dub a černáKoncepce: Moderní - novinka, hotelový, průmyslový, skandinávskýVylepšete svou ranní rutinu a dopřejte si luxus v podobě našeho moderního kosmetického stolku. Díky odolné konstrukci, dostatečnému úložnému prostoru a stylovému designu je tento stolek nezbytnou výbavou každého milovníka krásy. Nečekejte déle - objednejte si svůj ještě dnes a poznejte ten rozdíl na vlastní kůži!

Dámská kotníková obuv RIEKER Y7451-24 hnědá W2
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER Y7451-24 hnědá W2
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Originální kotníkové boty značky Rieker v trendy barvě by neměly chybět ve Vašem botníku. Na botách najdete ozdobené logo značky a originální zip. Kulatá špička, hrubá podešev jsou znaky této obuvi. Pohodlné obouvání a zouvání umožňuje postranní zip. Teplá podšívka spolu s měkkou stélkou zajistí komfort a pohodlí na každém kroku. K jednoduchému outfitu na podzimní procházku je tato obuv ideální. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Pánské nazouváky RIEKER 25594-25 béžová S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pánské nazouváky RIEKER 25594-25 béžová S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánské nazouváky značky Rieker ve slušivém světlém odstínu oceníte jistě v parných letních dnech. Kožený svršek disponuje suchým zipem pro dokonalé přizpůsobení se přímo Vaší noze. Měkká kožená stélka a kvalitní podešev jež jsou spolu se svrškem k sobě přišity Vám dopřejí pocit pohodlí po celý den. Tato obuv z pravé přírodní usně udělá radost nejen Vám ale i Vašim blízkým. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.