James & Nicholson Pánský svetr bez rukávů JN657 - Zelená | S
635 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
James & Nicholson Pánský svetr bez rukávů JN657 - Zelená | S
635 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánský svetr bez rukávů JN657 - Zelená | S od výrobce James & Nicholson. Produkt je dostupný za 5 dní.

Ochranná lišta hrany kufru VW Tiguan 2016- (tmavá, matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Tiguan 2016- (tmavá, matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Tiguan je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Manželská postel BASILIO BOXSPRINGS 160x200 cm Látka čalounění: Soft 29
22 969 Kč
* Uváděná cena platí pro 20.03.2024

Moderní manželská postel, kde každodenní vstávání i pro starší osoby je radost díky výšce ložné části postele, která je 60cm. Postel má moderní design a možnost výběru potahové látky postele. Postel je vyrobena z kombinace dřeva a LTD. Co je Boxsprings? Báječný vynález, jak z dobré postele udělat ještě lepší - s extra porcí pružení a přitom s maximálním důrazem na dokonalou ergonomii těla při spánku. Moderní manželská postelPro starší osoby velká výhoda výšky ložné části postele pro lehčí vstávání (60cm)Pružiny Bonell + pěna - matrace (tvrdost H3) disponuje odnímatelným hypoalergenním a pratelným potahem na 40°Postel je celočalouněnáRošt a matrace v ceněRozměr spací plochy: (ŠxH) - 160x200cmCelkové rozměry: Výška spaní = 73cm, výška čela = 130cm, délka postele = 205cm, šířka postele = 175, topper pro dokonalý spánek = 4cmLED osvětlení, které je na dálkové ovládání a lze měnit barvy podsvícení dokoupíte viz. podobné produktyBoxspring: vynikající odpružení, cirkulace vzduchu, pohodlné spaníPotah: viz roletkaNa čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel IDRIS Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Omega 91
21 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem.  Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

CURAPROX DF 820 PTFE dentální nit teflonová 35 m
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
CURAPROX DF 820 PTFE dentální nit teflonová 35 m
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tam, kde se mezizubní kartáček nedostaneČištění mezizubních prostor může být náročné - zejména v přední části úst, kde jsouzuby často uspořádány natěsno. Na tato místa se mezizubní kartáček dostane jenmálokdy. Proto je použití dentální nitě s teflonovým povrchem ideální způsob, jakpročistit i ty nejužší plochy.Opatrnost nade všeDásně bývají velmi citlivé, a proto si dejte pozor na to, jaký tlak použijete při čištění s dentální nití. Předejdete tak jejich zranění a nepříjemnému krvácení.

Ochranná lišta hrany kufru Toyota Avensis 2002-2009 (combi, matná)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Toyota Avensis 2002-2009 (combi, matná)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Toyota Avensis T25 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

McKinley Ugo AQB JR 37 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
McKinley Ugo AQB JR 37 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská zimní obuv McKinley Ugo AQB JR, která udrží vaše deti v teple při zimních procházkách. Je vybavena pokročilou technologií AQUABASE a vyrobena z odolného PU semiše s hřejivou podšívkou, co přispívá k větší ochraně pred vlhkým počasím a chladnými teplotami. Pohodlná, středně vysoká konstrukce nabízí velký rozsah pohybu a oporu pre kotník. Poutko na patě usnadňuje obouvání. Robustní ochrana na špičce bot zajišťuje vynikající ochranu prstů. Zvršek: PU semiš Membrána: AQUABASE Hdějiva podšívka AQUABASE: vetru a vode odolné a prodyšné tkaniny poskytují ochranu při outdoorových aktivitách a zajišťují sucho a komfort i při zhoršených povětrnostních podmínkách

Dámské kotníkové tenisky
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské kotníkové tenisky
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské pohodlné tenisky na každý den.

Cestovní nafukovací polštářek
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Cestovní nafukovací polštářek
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Měkký velurový polštářek vám umožní ten nejpohodlnější odpočinek. Díky možné regulaci vzduchu je kompatibilní s každou velikostí hlavy. Vyvýšená podpora krku v zadní části polštářku splňuje maximální komfort. Polštářek nafouknete během několika vteřin a stejně tak ho i rychle vyfouknete. Uložený v praktickém pouzdru stejné barvy i materiálu a na cestách tak zabere jen minimum místa. A to není všechno. S polštářkem obdržíte navíc masku na spaní ze stejného, jemného veluru a špunty do uší. Potah polštářku je z hebkého a měkkého veluru (100% polyester). Je snímatelný a lze prát při teplotě 30 °C. Rozměry: 32 x 32 cm, ve složeném stavu v pouzdru 20,5 x 13,5 cm. Nafukovací cestovní polštářekVyvýšená podpora v oblasti krkuMaximální komfort na cestách, doma nebo v kancelářiSnímatelný potah (praní na 30 °C)Měkký velurSoučástí balení je maska na oči a špunty do uší

Cortina.be Slobby 171-0003-T1 šedo růžové dětské tenisky
575 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Cortina.be Slobby 171-0003-T1 šedo růžové dětské tenisky
575 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská celoroční vycházková obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobena z kombinace textilního a syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vyrobena z textilního materiálu.Váha jednoho páru: 330 gDětské celoroční tenisky Slobby.Barva: Šedá/růžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 7 cmPodpatek: 2 cm

T. Sokolski T.Sokolski AL21-DZ12 fotbal dětské holínky
425 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
T. Sokolski T.Sokolski AL21-DZ12 fotbal dětské holínky
425 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská celoroční rekreační nepromokavá vysoká obuv. Obuv je vyrobena z průhledného gumového materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou, která tvoří barvu a motiv holínky. Váha jednoho páru: 710 g Dětské barevné gumáčky.Barva: Modrá/černáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 19 cmPodpatek: 2 cm

Prahové lišty Toyota ProAce City 2020-
680 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Prahové lišty Toyota ProAce City 2020-
680 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Prahové lišty účinně zabraňují nežádoucímu poškození laku na prazích. Jsou vyrobeny z polyuretanu moderní technologií vstřikování plastů a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohli působit korozi prahů.Kromě ochranné funkce jsou prahové lišty elegantní doplněk, který dodá vozu moderní vzhled. Tvar lišt přesně odpovídá reliéfu prahů vozu Toyota ProAce City.Montáž prahových lišt není vůbec složitá - jednoduše se připevní se pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí balení.Sada obsahuje 2 lišty na prahy předních dveří.

Vlnka Dřevěná obouvací lžíce
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vlnka Dřevěná obouvací lžíce
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Obouvací lžíce je nezbytným pomocníkem v každé předsíni, ať už obouváte vysoké zimní boty nebo letní tenisky. Lžíce z přírodního dřeva se navíc kromě pomůcky stane i ozdobou každého domova. Lžíce na boty značky Vlnka je vyrobena z jasanového dřeva a na výběr máte ze dvou velikostí. Dlouhá lžíce je skvělá i pro obouvání vestoje, díky ní se nebudete muset k botám shýbat. Kratší lžíce přijde vhod pokud si k obouvání sednete a nebo vám nevadí se k botám více sehnout. Tento produkt je vyroben v České republice. Materiál: jasanové dřevoDélka: 55 cm nebo 65 cmParametry:Materiál: Dřevo

Calvin Klein pánské šedé tenisky - 43 (PFR)
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Calvin Klein pánské šedé tenisky - 43 (PFR)
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánské černé tenisky s potiskem od Calvin Klein.Materiál: svršek a vnitřek - textil               podešev - syntetikaVýška podešve 2,5 cm.

FIREFLY Emy Trek 31 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
FIREFLY Emy Trek 31 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vysoce praktické sandály FIREFLY Emy Trek jsou vyrobeny tak, aby udržely mladé nohy šťastné a volné po celé léto! Navrženo pro normální klenbu a neutrální chůzi

Cortina.be Slobby 191-0004-S1 zelené nazouváky
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Cortina.be Slobby 191-0004-S1 zelené nazouváky
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Letní nazouvací obuv s páskem kolem paty nebo přes nárt.Zadní pásek je možno přetočit dopředu na nárt a potom je ze sandálu nazouvák.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Váha jednoho páru = 86 gNazouváky typu crocsy značka Slobby.Barva: ZelenáVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 1 cm

Dětské holínky Demar - STORMER LUX PRINT 0032 I kocour, žlutá/ tmavě modrá Barva: Žlutá, Velikost: 24-25
369 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vyjímatelné zateplení Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat bez vložky. Vyrobeno ze syntetického materiálu.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

MG 9H ochranné sklo na Realme 9 Pro
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
MG 9H ochranné sklo na Realme 9 Pro
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Prahové lišty Opel Meriva B 2010-2017
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Prahové lišty Opel Meriva B 2010-2017
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Prahové lišty vozu Opel Meriva B jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Dámská lehká fleecová mikina Nordblanc Hilly NBSFL7653_MVO
1 516 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámská lehká fleecová mikina Nordblanc Hilly NBSFL7653_MVO
1 516 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská lehká fleecová mikina Nordblanc Hilly NBSFL7653_MVO Dámská lehká fleecová mikina NORDBLANC HILLY z TECNOPOLAR® materiálu je ideální ochranou před chladným počasím. Lehký microfleece je velmi praktický jako termoizolační druhá vrstva na různé outdoorové aktivity, ale i do města nebo v zimě jako druhá vrstva pod bundu.Lehká fleecová mikina NORDBLANC HILLY z TECNOPOLAR® materiálu. Díky speciálně jemnému mikro broušení je materiál velice příjemný na dotek, velmi lehký a zároveň výborně izoluje teplo. Tato mikina disponuje DRYFOR® úpravou, která pomáhá odvádět vlhkost od těla. Lehký TECNOPOLAR® microfleece je velmi praktický, vhodný jako druhá vrstva na rekreační sportovní a outdoorové aktivity, nebo v zimě pod bundu. Hodí se jak na běžné nošení, tak na lyže, běžky a další zimní sporty.TECNOPOLAR® fleeceLehký, teplý, super jemně oboustraně broušený materiál, báječný na dotek, nabízí výbornou tepelnou izolaci a ochranu proti nárazovému větru Mikiny a svetry » Mikiny » Dámská lehká fleecová mikina Nordblanc Hilly NBSFL7653_MVO

Craft iX HiT Trainer 1912659
2 542 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Craft iX HiT Trainer 1912659
2 542 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Rychlá, vnímavá a přitom lehká - to je bota CRAFT iX HiT Trainer, určená zejména pro halové sporty a trénink. Vysokou stabilitu zajišťuje nejen zvolená gumová podešev, ale také celkový tvar boty. Prodyšný svršek je zpevněn svislými pružnými pásky, které ještě zvyšují již tak výbornou stabilitu. • Výška tlumení ve špičce: 16 mm• Výška tlumení v patě: 24 mm• Drop: 8 mm• Váha: 360 g

Merrell J036741 Accentor 3 Sport Gtx Black/tangerine
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Merrell J036741 Accentor 3 Sport Gtx Black/tangerine
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sportovní turistická obuv s přilnavou gumovou podešví a nepromokavou úpravou GORE-TEX® poskytuje noze celodenní pohodlí během dnů strávených na stezce. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek s voděodolnou úpravnou ze syntetické kůže a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• vyjímatelná EVA stélka• pěnová mezipodešev EVA se 100% recyklovanou horní vrstvou• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénu• hloubka vzoru podešve 4.2 mm• Vegan Friendly - vyrobeno bez použítí živočišných produktůTECHNOLOGIE:Gore-Tex®, AirCushion, Vegan-FriendlyHMOTNOST: 880 g

Postel NADIA Tempo Kondela 160 x 200 cm
21 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Postel NADIA Tempo Kondela 160 x 200 cm
21 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Elegantní postel NADIA se stane vaším nejoblíbenějším společníkem. Postel je čalouněná kvalitní látkou v barevném provedení: tmavě šedá. Pyšní se vysokým čelem s dekorativním prošíváním. Kolem vysokého čela postele je dekorativní rám z nerezové oceli. Postel nabízí dostatek úložného prostoru. Součástí postele jsou lamelové rošty. Matrace není součástí. Barva:tmavě šedáMateriál:látka Rozměry:šířka: 170 / 190 cmhloubka: 217 cmvýška: 130 cmvýška po rošt: 23 cmRozměr lůžka: 160 x 200 cm180 x 200 cmVýběr velikosti zvolte ve variantách produktu. Nosnost na jedno lůžko: 110 kgHmotnost: 78 kgDodáváno v demontu.

Postel černý kov Dekorhome 160 x 200 cm
5 994 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Postel černý kov Dekorhome 160 x 200 cm
5 994 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dopřejte si v noci kvalitní spánek s tímto kovovým rámem postele!Rám postele má pevnou konstrukci z práškově lakovaného kovu, což mu zajišťuje výtečnou odolnost a dlouhou životnost. Robustní lamely poskytují potřebnou podporu. Upozorňujeme, že balení obsahuje pouze rám postele, nikoli matraci. V našem obchodě rovněž nabízíme vhodné matrace.Barva:černáMateriál:kov s práškovým nástřikemRozměry:šířka: 106 / 126 / 146 / 166 / 186 / 206 cmhloubka: 208 cmvýška: 99,5 cmRozměr lůžka: 100 x 200 cm120 x 200 cm140 x 200 cm160 x 200 cm180 x 200 cm200 x 200 cmVýběr rozměru zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Hmotnost:16,2 / 19,4 / 21,5 / 22,8 / 23,4 / 25 kgDodáváno v demontu.

Superfit Papageno Nappa Lila/Rosa 1-006235-8500 Velikost: 18
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Superfit Papageno Nappa Lila/Rosa 1-006235-8500 Velikost: 18
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Capáčky Superfit Papageno 1-006235-8500 ve fialkové barvě Lila/Rosa. Měkkoučké capáčky vyrobené z hladké Nappa kůže, vhodné pro první nejisté krůčky Vašich princezen. Kožené zpracování ze dvou vrstev kůže - jedna jako vnitřní podšívka, druhá jako horní vrstva- v přední části s ventilačními drobnými otvory, které přispívají k lepší prodyšnosti. Díky tenké, velmi měkké podrážce jsou boty komfortní, zajistí optimální vývoj nožky a také přirozený přechod od klasických capáčků k běžným botičkám.- Sednou na: normálně širokou nožku s nižším a normálním nártem- Zapínání: pásek se suchým zipem a poutkem pro provlečení- Opatek: měkký, nezpevněný, jsou tak vhodné i na lezení- Podrážka: tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek- Jazyk: je tvořen jedním kusem spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit- Stélka: nevyjímatelná, kožená, bez podpory klenby a bez tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - gumaVelikost - vnitřní délka:18 - 11,6 cm19 - 12,3 cm20 - 12,9 cm21 - 13,8 cm22 - 14,5 cm23 - 14,9 cm

Dětské bačkory Superfit Spotty 1-009248-2500 Velikost: 19
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětské bačkory Superfit Spotty 1-009248-2500 Velikost: 19
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské bačkory Superfit Spotty 1-009248-2500 v šedé barvě s limetkově zelenou podrážkou a motivem dráčka. V nártové části mají dva praktické otvory pro lepší prodyšnost.- Sednou na: užší až normálně široké nohy (na značku Superfit jsou tyto poměrně široké, a jsou tak vhodné i na buclatější nožky malých holčiček)- Zapínání: suchý zip- Opatek: částečně zpevněný - není zde žádná výztuha, jen zdvojený textil- Podrážka: vstřikovaná - nanesená přímo na sešitou vrchní část bačkory, díky tomu se nikdy nerozlepí, velmi lehká, ohebná zejména v příčném směru díky zeslabení pod záprstními klouby, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou, nebarví a nedělá šmouhy- Vrchní část: kompletně textilní, z vnější i vnitřní strany (jedna vrstva textilie bez podšívky)SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:19 - 11,7 cm20 - 12,8 cm21 - 13,5 cm22 - 14,0 cm23 - 15,0 cm24 - 15,5 cm25 - 16,1 cm26 - 16,6 cm 

Viking Eagle Warm GTX Black Velikost: 37
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Viking Eagle Warm GTX Black Velikost: 37
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Moderní chlapecké zimní boty Viking Eagle Warm GTX v černé barvě s klasickou bílou podrážkou, která je ze spodní strany v barvě přírodní gumy. Vkusná kombinace kůže a textilních materiálů. Boty jsou výrazně zateplené kožíškem, včetně stélky. Membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nohy v suchu a pohodlí. Reflexní prvek za patou pro větší bezpečnost.Boty jsou spíše pevnější, podrážka je velmi odolná. Vhodné i pro puberťáky, kteří se neustále courají po městě :)- Sednou na: užší až normálně široká noha, jdou hezky stáhnout i na užší kotník- Membrána: Gore-Tex membrána - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: suchý zip v horní části pro přitažení ke kotníku a gumička imitující tkaničky na nártu - není tak nutné je zavazovat- Opatek: pevný- Podrážka: pevnější, méně ohebná, velmi odolná- Jazyk: je přišitý i po stranách pod vrchní hranu tkaniček (gumičky), do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, - Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, filcová s teplým kožíškem na vrchní straně, bez podpory klenbySLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - teplý kožíšek s membránou, stélka - filc + kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:31 - 19,8 cm32 - 20,5 cm33 - 21,1 cm34 - 21,9 cm35 - 22,6 cm36 - 23,5 cm37 - 24,1 cm38 - 24,9 cm39 - 25,8 cm40 - 26,4 cm41 - 27,0 cm42 - 27,8 cm43 - 28,5 cm

Kadidlový olej (Boswellia carterii) 100% Alteya Organics 10 ml
462 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kadidlový olej (Boswellia carterii) 100% Alteya Organics 10 ml
462 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kadidlovy olej (Boswellia Carterii) 100% Alteya Organics 10 mlOrganický kadidlový olej se získává z pryskyřičné sušené mízy stromu Boswellia Carterii, která obvykle roste v severovýchodní Africe. Má široké použití, od posílení duchovních a meditativních postupů až po použití při každodenních procedurách péče o pleť. Vyznačuje se zemitým, svěžím a dřevitým povznášejícím aroma, které je ideální pro uzemnění, propojení a duchovní zdraví. Tento olej je známý svou schopností podporovat pružnost pokožky a zlepšovat vzhled stárnutí, jizev a jiných nedokonalostí pokožky. Může také pomoci snížit vzhled nerovné, matně vypadající pokožky. Stimulační aroma kadidlového oleje, které se používá v aromaterapii, má schopnost přivést člověka do stavu úplnosti, stimulace těla a mysli.Použitípřidejte několik kapek do základního oleje a jemně vmasírujte do pokožky, může to pomoci uvolnit napjaté svaly a zmírnit bolavé klouby,přidejte několik kapek do svého oblíbeného hydratačního krému, abyste podpořili omlazení pokožky a celkové zdraví pokožky,rozptýlíte se, když jste znepokojeni, nervózní, namáháni nebo přetíženi.Metoda extrakce: HydrodestilacePoužitá surovina: PryskyřiceAromatický profil: Kouřové vrchní tóny vyvážené sladkými dřevito-pryskyřičnými středními tóny a jasnými, pižmovými, jemnými, balzámovými tónyDobře se mísí s: bergamotem, cedrovým dřevem, myrhou, sladkým pomerančem, borovicí, santalovým dřevem, citrónovou trávou, levandulíUpozornění: Olej vždy zřeďte ve vhodném základě, může způsobit podráždění pokožky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pokud jste těhotná, kojíte nebo máte zdravotní problémy, poraďte se se svým lékařem. Zabraňte kontaktu s očima, vnitřním uchem, sliznicemi a jinými citlivými částmi těla.

UNDER ARMOUR-UA W Charged Escape 3 BL mod gray/mod gray/iridescent Šedá 38
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Under armour. Tenisky W Charged Escape 3 přitáhnou pozornost stylovým sportovním designem. Běžecké tenisky se snadno kombinují ke sportovním legínám, běžeckým tričkám a sportovním mikinám. Prodyšný síťovinový svrškem běžeckých botasek spolehlivě obepíná chodidlo. Pohodlná stélka se přizpůsobí chodidlu a poskytuje pohodlí při každém kroku. Dvouvrstvá mezipodešev Charged Cushioning z kombinace měkké a tvrdší pěny zajistí vynikající odpružení. Měkký a tvarovaný límec botasek na běhání zvýší komfort při sportování. Pevná vnější podpora paty udržuje zadní část chodidla stabilní. Botasky na běh jsou zárukou výkonu. Šedé značkové tenisky jsou určeny pro běh a sportovní aktivity. Detaily produktu: Lehký svršek obepne chodidlo a poskytuje prodyšnost Výztuž paty pro lepší stabilitu Tvarovaný a měkký límec Comfort Collar Pohodlná stélka se přizpůsobí tvaru vaší nohy Mezipodrážka s technologií Charged Cushioning využívá lisovanou pěnu k jedinečnému odpružení Odolná pryžová podrážka a hluboké drážky pro extra flexibilitu Vysoce oděru vzdorná guma je použita v oblastech, kde dochází k vysokému opotřebení podrážky, aby byla zajištěna vyšší odolnost

ADIDAS-Supernova W halo silver/cloud white/screaming pink Šedá 40 2/3
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Supernova W halo silver/cloud white/screaming pink Šedá 40 2/3
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Adidas. Běžecké boty pro dámy jim budou ideálním společníkem pro jejich odjeté kilometry, kterých věříme, že nebude málo. Adidas tenisky jsou ve stylovém šedo-bílém provedení s růžovým spodkem podrážky, který jim dodává cool vzhled. Botasky Supernova jsou vysoce funkční a nezklamou vás na kratších ani delších trasách. Pro nejlepší fixaci chodidla a ochranu mají klasické vázání, zpevněnou patu i špičku. Tréninková obuv s pohodlnou konstrukcí je se zpevňujícími vrstvami a její svršek je z lehké tkaniny, která je zárukou ideální prodyšnosti vzduchu. Výhodou je, že podporuje myšlenku udržitelnosti, protože jsou vyrobeny z recyklovatelného materiálu Primegreen. Dámské boty mají mezipodešev Bounce a Boost, což znamená, že se postarají o nejlepší absorbci nárazů při došlapu ao nejrychlejší obnovu energie. Budete se cítit jako kdybyste skákali z obláčku na obláček. Značkové tenisky mají klasický nízký střih, který bude dobře vypadat na každé noze. Trendy botasky můžete využít i pro jiné tréninky jako například v posilce a nejen na běh. Jsou dobře kombinovatelné ke sportovním outfitům, jako například k teplákům, legínám a trendy tričkám. Neváhejte a zakupte si je již dnes na našem e-shopu! Pohodlná obuv pro dámy můžete využít pro různé tréninky, pro běh, outdoorová cvičení a různé jiné sportovní aktivity. Detaily produktu: dámská obuv značka Adidas šedo-bílé provedení spodek podrážky růžový vysokofunkční klasické vázání zpevněná špička i pata pohodlná konstrukce prodyšné z recyklovatelného materiálu Primegreen mezipodešev Bounce a Boost dobrá absorbce nárazů rychlá obnova energie klasický nízký střih dobře kombinovatelné

TREZETA-Zeta WP brown Hnědá 42
1 819 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TREZETA-Zeta WP brown Hnědá 42
1 819 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

TECNICA-Magma S Ws black/dusty lava Černá 36 2/3
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TECNICA-Magma S Ws black/dusty lava Černá 36 2/3
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

ADIDAS-Terrex Agravic W powpnk/hiraqu/sogold Růžová 37 1/3
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Terrex Agravic W powpnk/hiraqu/sogold Růžová 37 1/3
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky adidas. Trekingové boty TERREX Agravic vás na první pohled zaujme pestrobarevným provedením, čímž vyniknete v davu turistů. Dámské turistické boty, které zaručí pohodlí díky lehkým materiálům a svršku z prodyšné síťoviny.Outdoorové boty pro dámy které zaručí jistý krok díky Continental podrážce a měkké mezipodešvi z materiálu EVA. Boty do lesa využijete při pobytu v přírodě, kempování, procházkách a jiných outdoorových aktivitách. Detaily produktu:Trendová kombinace barevnízký střihprodyšný síťovinový svršekposílená špičkaměkká stélkamezipodrážka z EVA materiálupřilnavá podrážka Continental

TREZETA-SHAN WP BLACK Černá 43
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TREZETA-SHAN WP BLACK Černá 43
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánské boty značky Trezeta. Zimní boty Shan mají vyšší střih, který je zárukou lepší stability a zároveň ochrany před chladem. Boty na zimu pro pány, které jsou lehké a robustní současně, nabízejí vynikající výkon při nejnáročnějších zimních činnostech. Svršek zimní obuvi z textilie a PU disponuje voděodolnou povrchovou úpravou. Výhodou bot pro pány je technologie Water Stopper. Třívrstvá membrána chrání chodidlo zvenčí před sněhem a nepříznivým počasím a umožňuje noze dýchat díky síťové vrstvy.Tepelně izolační vnitřní stélka obuvi na zimu je ideální pro udržení nohou v teple při dlouhodobém vystavení drsnému počasí díky technologii Heat Saver v kombinaci s anatomickým polstrováním, které maximalizuje pohodlí. Podrážka Vibram zaručuje vynikající trakci a přilnavost na zasněženém, hrbolatém, blátivém nebo na zledovatělém povrchu. Černé boty jsou výbornými společníky pro každodenní nošení v zimním období. Detaily produktu:voděodolná membrána Trezeta Water Stopper Membranestélka tvarovaná Eva tvarovaná polypropylenová stélkaEVA mezipodrážkaposílená špičkavnitřek s výbornou tepelnou izolacíhmotnost: 570 g 1/2 pár

TREZETA-Argo WP green Zelená 45
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TREZETA-Argo WP green Zelená 45
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

UNDER ARMOUR-UA GPS Surge 3 AC black/flamingo/flamingo Černá 31,5
590 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
UNDER ARMOUR-UA GPS Surge 3 AC black/flamingo/flamingo Černá 31,5
590 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

VANS-WM Ward (Heart Tie Dye) multi/white Bílá 37
1 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
VANS-WM Ward (Heart Tie Dye) multi/white Bílá 37
1 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

Thermos Dětská hydratační láhev s brčkem - modrá 350 ml
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Thermos Dětská hydratační láhev s brčkem - modrá 350 ml
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská hydratační láhev s brčkem díky specifickému designu lahve reaguje na potřeby sportovců - rychlé doplnění tekutin, snadné a rychlé otevírání a zavírání, jednoduchá údržba (snadné omytí po použití energetických nápojů).

Merrell J500113
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Merrell J500113
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Atletický design pro rychlý pohyb po horách. Odolný svršek s Gore-Tex® membránou, podpůrná mezipodešev a přilnavost podešve vás ochrání při rychlém pohybu po stezce .• Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách• svršek v kombinaci syntetické kůže a materiálu Mesh• tradiční šněrování• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a poskytuje stabilitu• Kinetic Fit™ Base vyjímatelná tvarovaná stélka, konstruovaná jako noha, s flexibilní podporou pro přirozený nášlap, napomáhá předcházet únavě• tvarovaná EVA mezipodešev pro větší stabilitu a pohodlí• nylonová podpora klenby zajistí přirozený ohyb chodidla a lepší stabilitu• M-Select™ Grip pro odolnou trakci a výbornou přilnavost v různorodém terénu přesně tam, kde je jí nejvíce potřeba• hloubka vzoru podešve 5 mmTECHNOLOGIE:Gore-Tex®, Kinetic Fit™ Base, M-Select™ GripHMOTNOST: 780 g

Artelta Jednolůžková postel LAMICA | 90 x 200 cm Barva: Nube 35
20 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Artelta Jednolůžková postel LAMICA | 90 x 200 cm Barva: Nube 35
20 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Jednolůžková postel LAMICA | 90x200 cm Exkluzivní čalouněná postel LAMICA dokonale dotvoří vaši ložnici. Postel působí velmi elegantně díky netradičnímu provedení a poutavému čelu, které vás ochrání před chladem od zdi. V čele postele je zabudováno také LED osvětlení, které přidá posteli na atraktivitě. Postel má praktický úložný prostor pro odkládání ložního prádla a je dodávána is výklopným roštem. Matrace není v ceně postele , tu si můžete vybrat a doobjednat z naší široké nabídky. Materiál: látka Rozměry: ŠxVxH: 108 x 33 / 92 x 234 cm plocha na spaní : 90 x 200 cm výška nožiček: 1 cm úložný prostor: 202 x 90 x 16 cm Barevné provedení: světle šedá / Nube 03 tmavě šedá / Nube 04 černá / Nube 06 béžová / Nube 20 hnědá / Nube 22 růžová / Nube 24 smaragdová / Nube 35 modrá / Nube 40 hořčičná / Nube 45 Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Artelta Manželská postel BOLERO Boxspring | 140x200 cm Bolero barva: Sawana 26, Bolero rozměr: 140x200 cm
22 260 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Manželská postel BOLERO Boxspring Vkusná manželská postel BOLERO Boxspring je čalouněná a je navržena tak, aby splňovala i ty nejnáročnější potřeby každého zákazníka. Manželská postel je velmi stabilní a to díky kvalitní konstrukci, která je vyrobena z kvalitních materiálů. Cena manželské postele zahrnuje matrace, matrace je pěnová s bonelovými pružinami. Postel BOLERO nabízí prostorný úložný prostor. Manželská postel má 20 cm vysokou matraci + 4 cm vysokou vrchní matraci. Celková nosnost postele Bolero je 250 kg. Výška lůžka je 60 cm. Vrchní matraci TOPPER má odnímatelný potah, který lze jednoduše vyprat v pračce. Nožičky postele jsou kovové ve stříbrné barvě. Materiál: látka / ekokůže Barevné provedení: Bolero 01 - Sawana 05 Bolero 02 - Sawana 14 Bolero 03 - Sawana 21 Bolero 04 - Sawana 26 Bolero 05 - Soft 11 ekokůže Bolero 06 - Soft 17 ekokůže Bolero 07 - Soft 33 ekokůže Bolero 08 - Soro 65 Bolero 09 - Soro 76 Rozměry (ŠxHxV): 143 x 205 x 126 cm Plocha na spaní: 140 x 200 cm Tvrdost matrace: H3 středně tvrdý Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti. Postel neobsahuje deku, polštáře a doplňky.

Obuv polobotka CXS TEXLINE VIS S1, černo-modrá, vel. 35
694 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Obuv polobotka CXS TEXLINE VIS S1, černo-modrá, vel. 35
694 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Textilní polobotka s reflexními doplňky. Materiál: svršek z odolného 1,8 - 2,0 mm polyesteru pratelného do 30 °C, přední část zesílena mikrovláknem, 3-vrstvá prodyšná textilní podšívka, PU-PU, podešev: PU-PU, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická.

BC SAFETY S5 SRA holina 45 zelená
394 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
BC SAFETY S5 SRA holina 45 zelená
394 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Antistatické bezpečnostní holínky z PVC s ocelovou tužinkou a stélkou odolnou propíchnutí. Určené k ochraně před vodou, nečistotou, stlačením a propíchnutím. Podešev, resistentní olejům, pohonným látkám a tukům. Vyhovují všem požadavkům na bezpečnostní pracovní obuv na stavbách, v zemědělství a výrobních provozech.

Expedo Manželská postel LUISA včetně matrace, 160x200, Cosmic 100/Cosmic 160
11 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Čalouněná manželská postel LUISA. Je k dostání ve třech rozměrech spací plochy a pěti barevných kombinacích. Výhodou je dále úložný prostor. Naleznete ho zde pod zabudovanými matracemi. Výplní je pružina typu bonell.Shrnutí:manželská postelvýběr spací plochyvíce barevných kombinacízabudované matraceúložný prostorPoužité materiály:látka, pružiny bonell

TRACTION MF S3 HRO SRC poloholeň 44
2 710 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TRACTION MF S3 HRO SRC poloholeň 44
2 710 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní poloholeňová obuv s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z PU#/#GUMY. Svršek z kvalitní kůže – nubuk.

NIKE-Star Runner 3 black/black/smoke grey Černá 33
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
NIKE-Star Runner 3 black/black/smoke grey Černá 33
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská obuv značky Nike. Dětské tenisky v černé barvě jistě využijete ke každodennímu nošení do školy, na kroužky či trénink. Mají odolný a prodyšný svršek díky síťovinovému materiálu. Zpevněná pata a špička poskytne potřebnou podporu a stabilitu, zároveň prodlužuje jejich životnost. Černé tenisky pro děti mají vázání na elastické šňůrky, které jsou doplněny o řemínek se suchým zipem.Značkové tenisky dětské jsou pohodlné i díky polstrovanému límci a měkké stélce. Gumová podrážka na dětských botaskách má drážky navržené pro vícesměrnou trakci. Podrážka přechází i až na špičku, což je u dětských bot velkou výhodou. Sportovní tenisky pro děti jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů.Detaily produktu:dětské tenisky Nikeodolný a prodyšný svršekvázání na elastické šňůrky s páskem na suchý zipzpevněná špička a patapolstrovaný límecměkká vnitřní stélkagumová podrážka poskytne trakcipodrážka přechází až na špičkuvyrobeno iz recyklovaných materiálů

ADIDAS-Grand Court 2.0 wonder taupe/cloud white/gold metallic Béžová 40 2/3
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky adidas. Béžové tenisky zdobí tři bílé pruhy adidas a zlaté logo na jazyku a patě. Odolný svršek ze syntetického materiálu zajistí jejich trvanlivost. Tenisky dámské mají zpevněnou patu pro lepší stabilitu během chůze. Dámské botasky mají klasické šněrování. Značkové tenisky pro dámy mají pohodlné polstrování kolem kotníku a na jazyku. Jejich výhodou je i Cloudfoam, díky které se v nich budete cítit jako v bačkůrkách. Dámská obuv má pryžovou podrážku, která zajistí stabilitu na každém kroku. Model adidas Grant Court má klasický střih, který dobře sedí na noze. Je vyroben iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: dámské tenisky klasický střih odolný svršek klasické šněrování polstrovaný límec a jazyk tlumení Cloudfoam gumová podrážka tři pruhy adidas a logo vyrobeno iz recyklovaných materiálů

MERRELL-Agility Peak 4 coral Červená 38
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
MERRELL-Agility Peak 4 coral Červená 38
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Merrell. Dámské trailové boty osloví nejen trendy vzhledem, ale také funkčními vlastnostmi. Trailová obuv pro dámy byla navržena tak, aby poskytla oporu a podporu při běhu. Dámské běžecké tenisky jsou ideální pro nerovný a nezpevněný terén i pro běh do lesa. Mají prodyšný svršek, který je garancí výborné ventilace vzduchu. Běžecké botasky pro dámy mají zpevněnou špičku a patu pro lepší ochranu a stabilitu. Váží se na šňůrky, které jsou 100% recyklovány a vázání je navrženo tak, abyste si je mohli bez problémů utáhnout iv rukavicích. Běžecká obuv na trail má polstrovaný límec pro super komfort při nošení. Obouvání a zouvání usnadňuje poutko na zadní straně. K pohodlí při běhu přispívá i 100% recyklovaná vnitřní stélka. Trailové boty Merrell mají mezipodešev vyrobenou z lehké pěny FloatPro™, která pomáhá vytvořit skvělé odpružení a tlumení. Vysoce výkonná podrážka Vibram® MegaGrip® má perfektní přilnavost a spolehlivou trakci na suchém i mokrém povrchu. Detaily produktu: prodyšný svršek vázání na šňůrky zpevněná špička a pata poutko na patě usnadňuje obouvání a zouvání polstrovaný límec boty vyjímatelná vnitřní stélka předchází vzniku zápachu mezipodešev vyrobená z lehčí pěny FloatPro™ poskytnou odpružení a tlumení výkonná pryžová podrážka Vibram® MegaGrip® má bezkonkurenční přilnavost na suchém i mokrém povrchu vhodné na drsnější trasy vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Merrell J035785 Moab 3 Mid Gtx Beluga
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Merrell J035785 Moab 3 Mid Gtx Beluga
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Již více než desetiletí je obuv Moab oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Inovovaná verze Moab 3 má novou více podpůrnou stélku, měkčí mezipodešev, která poskytuje větší tlumení, podešev Vibram® a částečně recyklované materiály. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek z vepřovice a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIEGore-Tex®, Kinetic Fit™ Advanced, AirCushion, Vibram TC5+, RECYCLEDHMOTNOST: 970 g

Dámské barevné boty Puma
2 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské barevné boty Puma
2 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské boty Puma jsou ideální volbou, která doplňuje vaše každodenní oblečení a dodává jim sportovní postavu. 

Nike Downshifter 12 Nn (Gs) 35,5 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Nike Downshifter 12 Nn (Gs) 35,5 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Udělejte první kroky na své běžecké cestě v teniskách Nike Downshifter 12. Má podpůrný střih a stabilní jízdu se snadným pocitem, díky kterému snadno přejedeš z tréninku na vyjížďku. Tento model pokračuje v naší cestě za udržitelností s konstrukcí vyrobenou z minimálně 20 % hmotnosti recyklovaného obsahu. Vaše putování začíná. Sešněrujte si je a vyražte na cestu. Síťovina po celém svršku působí lehce a prodyšně. Síťovina byla umístěna v klíčových zónách v přední části chodidla na základě zpětné vazby běžce, čímž vám poskytuje chlazení tam, kde je to důležité Pociťte stabilitu díky pásku pro připevnění ve střední části chodidla. Spolupracuje se šňůrkami a udržuje nohu tím bezpečněji, čím jsou šňůrky pevnější. Běhejte tvrdě s měkkým pocitem Mimořádně měkká pěna přes mezipodešev pomáhá tlumit nohu při každém kroku. Zvýšená výška znamená měkčí pocit při běhu Gumová podrážka má trakci, která udrží vaše nohy přilepená k chodníku Síťovinový materiál prozrazuje vnitřní komponenty ve střední části chodidla a na špičce

Dámské elegantní mokasíny
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské elegantní mokasíny
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské mokasíny v béžovém provedení.

ADIDAS-VL Court 2.0 collegiate navy/cloud white/cloud white Modrá 40 2/3
1 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 20.03.2024
ADIDAS-VL Court 2.0 collegiate navy/cloud white/cloud white Modrá 40 2/3
1 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 20.03.2024

Pánská obuv značky adidas. Značkové tenisky pro pány mají oblíbenou modrou barvu, kterou doplňují tři pruhy adidas. Semišový svršek má špičku ve tvaru T. Svršek je odolný a prodyšný zároveň. Jsou vhodné pro celodenní nošení do práce či pro volný čas. Modré tenisky dobře sedí na noze a snadno se kombinují k džínám či jiným kalhotám.Tenisky adidas jsou pohodlné díky textilní podšívce. Komfort Vám zajistí také tlumící pěna EVA. Pryžová podrážka zajistí stabilitu a pevný krok. Botasky adidas pánské jsou stylovým módním doplňkem v nadčasovém vzhledu. Zajistí Vám celodenní pohodlí.Detaily produktu:modré tenisky adidasodolný a prodyšný semišový svršekvázání na šňůrkytextilní podšívkapohodlné díky mezipodešvi EVApryžová podrážka

Bezpečnostní obuv ARDON®ROVER LOW S3 | G3308/42
1 187 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®ROVER LOW S3 | G3308/42
1 187 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

bezpečnostní polobotka, extra široká bezpečnostní špice z kompozitu, flexibilní kevlarová stélka, voděodolná úprava, podešev PU/guma, nepíšící, odolná olejům a pohonným hmotám, antistatická a odolná kontaktnímu teplu do 300 °C, materiál: action nubuk, podešev: PU/guma, norma: EN 20345, velikosti: 35 - 50, váha: 694 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®FORE S1P | G3196/44
1 331 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FORE S1P | G3196/44
1 331 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

bezpečnostní kotníková obuv, s kompozitovou špicí a kevlarovou flexibilní stélkou, ochrana proti okopu ve špici, materiál: action nubuk, textilie, podešev: PU/guma, odolná kontaktnímu teplu do 300°C, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 604 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-červená

Bezpečnostní obuv ARDON®PERFO S1 | G1027/36
785 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®PERFO S1 | G1027/36
785 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

bezpečnostní perforovaná semišová polobotka, s ocelovou špicí, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: semišová kůže, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 504 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedá

Ochrana střechy Roof Saver Opel Mokka-e 2021-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochrana střechy Roof Saver Opel Mokka-e 2021-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro OnePlus Nord 2T
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro OnePlus Nord 2T
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

HOKA ONE ONE-Speedgoat 5 GTX black/black Černá 42 2/3
3 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
HOKA ONE ONE-Speedgoat 5 GTX black/black Černá 42 2/3
3 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky Hoka One One. Běžecké tenisky Hoka vynikají funkčností a nadčasovým designem v černé barvě. Model Speedgoat patří mezi nejoblíbenější modely značky. Budete se v nich cítit jisti iv těch nejdrsnějších terénech a trailech. Díky membráně Gore-Tex jsou trailové boty vhodné i do vlhkých a nepříznivých podmínek. S novou extra lehkou mezipodešví Vám poskytnou citlivější jízdu s ještě větší trakcí. Přední část černých botasek Hoka je širší. Výhodou je pogumovaná špička, která ochrání prsty. Pryžová podrážka Vibram Megagrip zajistí výjimečnou přilnavost v mokrých i suchých podmínkách.Tenisky na trail Hoka mají zcela nový vylepšený svršek z žakárové síťoviny. Jsou zárukou pohodlí a výborné prodyšnosti. Tyto Hoka trail running shoes se vážou na klasické šňůrky. Pata je prodloužená a usnadňuje obouvání a zouvání. 5 mm "stupňovité" výstupky na podrážce nabízejí dodatečnou podporu a stabilitu. Trailová obuv byla vyrobena také s použitím recyklovaných materiálů.Detaily produktu:trailové boty Hoka One Onesportovní a moderní design v jednomprodyšný svršek z dynamické žakárové síťovinyširší přední část tenisekpogumovaná špičkavyztužený jazyk extra lehká mezipodešev poskytne odpružení a trakcivhodné pro drsné terényvýjimečná přilnavost na mokrém i suchém povrchumembrána Gore-Texprodloužená pata usnadňuje obouvání a zouvánígumová podrážka Vibram Megagripvhodné do náročných terénů a na trailpoužité i recyklované materiály

ADIDAS-Terrex AX4 Ms GTX core black/carbon/grey four Černá 43 1/3
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Terrex AX4 Ms GTX core black/carbon/grey four Černá 43 1/3
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky adidas. Trekingové boty zaujmou kvalitním přepracováním a funkčností, kterou ocení všichni turisté. Důraz byl kladen i na vzhled trekové obuvi. Turistické boty Terrex jsou must have obuví pro všechny nadšence turistiky a zdolávání horských stezek. Boty do lesa mají odolný, ale přitom prodyšný svršek ze síťoviny. Tento materiál je v nejvíce namáhaných částech, jako špička a pata, dodatečně zpevněný. Turistické boty pro pány jsou vyrobeny iz recyklovaného materiálu Primegreen.Boty do hor díky tvarované stélce uvnitř a polstrovanému límci boty poskytnou super komfort. Vázání na tkaničky umožňuje přizpůsobit si pánské boty do přírody podle individuálních potřeb. Outdoorové boty mají přilnavou podrážku Continental s výstupky. Jejich mezipodešev s dvojitou hustotou spojuje pohodlné tlumení běžeckých trailových bot a stabilitu outdoorové obuvi, díky čemuž se neztratí ani při náročnějších výstupech. Ideální pro trekking i kempování.Detaily produktu:nízká turistická obuvodolný svršekvýborná cirkulace vzduchuzpevněná špička a patatvarovaná stélkapolstrovaný límec botyvázání na šňůrkypodrážka s výstupky Continentalvhodné i pro nerovný terénz recyklovaného materiálu Primegreen

Pánská outdoorová obuv ALPINE PRO
7 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pánská outdoorová obuv ALPINE PRO
7 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská  treková obuv PRAGE je vyrobena z funkčního materiálu s membránou PTX. 

Gumbies Dámské žabky Gumbies Islander - Ditsy | 38
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Gumbies Dámské žabky Gumbies Islander - Ditsy | 38
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské žabky Islander - Ditsy | 38 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

CROCS-Classic Crocs Spray maskáčová Slide black Černá 46/47
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
CROCS-Classic Crocs Spray maskáčová Slide black Černá 46/47
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Obuv značky Crocs. Univerzální pantofle jsou vhodné pro dámy i pány. Upoutají na první pohled svým maskáčovým vzorem, který je velmi trendy. Dámské a pánské pantofle jsou vyrobeny z patentovaného materiálu Croslite™, díky kterému jsou antibakteriální, brání zápachu a šíření plísní a bakterií. Maskáčové pantofle mají ergonomický tvar a příjemnou stélku s masážními body. Budete se v nich cítit pohodlně i během celodenního nošení. Značkové pantofle jsou lehké konstrukce. Rychle schnou a snadno se čistí. Na popruhu mají otvory, které podporují ventilaci a můžete si je ozdobit Jibbitzem a vyjádřit svůj styl. Crocs pantofle jsou ideální na dovolenou, na pláž či k bazénu do aquacentra. Výhodou je také protiskluzová podrážka. Vyjádřete svůj styl těmito jedinečnými letními pantoflemi.Detaily produktu:crocs pantoflemoderní maskáčový vzorlehká konstrukceergonomická stélka s masážními bodyrychle schnousnadná údržbapatentovaný materiál Croslite™ je antibakteriální, brání zápachu a šíření plísní a bakteriíotvory na Jibbitzpřikluzová podrážka

Kožené sandály na klínovém podpatku, černé
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené sandály na klínovém podpatku, černé
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Elegantní, originální, pohodlné - to jsou důvody, proč bez váhání podlehnout krásným sandálům na klínovém podpatku! Svršek tvoří efektně překřížené pásky. Otevřená pata s páskem a sponou pro nastavení. Otevřená špička. Klínová korková platforma. Vyrobeno ve Španělsku. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci. Tyto sandály jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie.

Postel s laťovým roštem 90x200 cm LEPON 205, dub artisan/bílá/modrá, 5 let záruka
13 640 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel 90 x 200 cm má velmi praktický úložný prostor ve formě dvou zásuvek. Je vybavná čelem na delší straně, které chrání zeď proti odření. V ceně postele je laťový rošt. Součástí postele není matrace. Doporučujeme matraci o rozměru 90×200 cm. Barva: - dub artisan/bílá/modrá- úchytky: bíláRozměr (šxvxh): 205 x 93 x 96 cmMateriál: lamino- korpusy mají sílu 25 mm- dvířka a ostatní části mají sílu 16 mmZásuvky mají systém tichého dovírání. Dodáváno v demontu. Záruka 5 let.

Energetics Roadrunner IV VL 30 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Energetics Roadrunner IV VL 30 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské neutrální běžecké boty jsou skvělou volbou pro dětské sportovní aktivity. Prodyšný svršek ze síťoviny odvádí pot a konstrukce mezipodešve Cushion Fit dobře absorbuje nárazy. Odolné vložky z EVA materiálu pro větší pohodlí a tlumení nárazů. Kids Fit vložka pro správné měření velikosti nohy dětí. Zavazování na šňůrky. Cushion Fit Konstrukce mezipodrážky navržena tak, aby spolehlivě absorbovala nárazy a poskytovala vysoký komfort. Hmotnost Cushion Fit mezipodešve byla významně snížena, aniž by byla ohrožena její životnost. B-Shape: Odolná vložka EVA, která poskytuje větší pohodlí. Pro uživatele se speciálními potřebami, stélka B-Shape může být vyjmuta a nahrazena ortopedickou vložkou Cushion Fit: Konstrukce mezipodešve navržena tak, aby spolehlivě absorbovala nárazy a poskytovala vysoký komfort. Hmotnost Cushion Fit mezipodešve byla významně snížena, aniž by byla ohrožena její životnost. Váží jen 300 g Kids Fit: Vložka pro správné měření velikosti nohy dětí Včetně oválných šňůrek Materiál: mesh a syntetika

SALOMON-Speedcross 6 W black/black/phantom Černá 36 2/3
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
SALOMON-Speedcross 6 W black/black/phantom Černá 36 2/3
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Salomon. Dámské trailové boty vynikají moderním designem a byly navrženy s důrazem na funkčnost. Odolný svršek z technické síťoviny je prodyšný a byl vyroben také z recyklovaných materiálů. Vnitřní stélka Ortholite zajistí komfort a antibakteriální vlastnosti. Tato dámská běžecká obuv má také polstrovaný límec boty, který rovněž přispívá k pohodlí.Salomon obuv dámská disponuje konstrukcí Sensifit, kteráposkytne přesné, optimální držení nohy a pohodlí při každém kroku. Výhodou běžeckých tenisek jsou šňůrky Quicklace™ známé svým rychlošněrovacím systémem. Salomon Speedcross dámské disponují mezipodešví EnergyCell™+ pro výjimečnou návratnost energie spolu a eliminaci únavy nohou. Výsledkem je také odpružení a odolnost. Podrážka Mud Contagrip zajistí maximální přilnavost na nerovných, měkkých či drsných površích. Trailová obuv Salomon potěší i ty nejnáročnější milovnice běhu v přírodě. Detaily produktu:běžecké trailové botymoderní designodolný svršek vůči oděrkám a poškozeníprodyšnérychlovázání Quicklaceantibakteriální vložka Ortholitepolstrovaný límeckonstrukce Sensifit pro optimální držení nohymezipodrážka EnergyCell pro návratnost energiegumová podrážka Mud Contagrip poskytne maximální přilnavost na všech površíchvyrobeno iz recyklovaných materiálů

TAMARIS Kožené lakované polobotky Tamaris
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TAMARIS Kožené lakované polobotky Tamaris
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vyzkoušeno a potvrzeno - lakované polobotky zn. Tamaris jsou skvělým spojencem pro stylový vzhled a pohodlnou chůzi. Vysoce pohodlné, vhodné i pro široká chodidla. Vyjímatelná stélka. Na svršku šněrování a vzadu poutko pro snadné obutí. Protiskluzová podrážka.

Sandály s pásky na suchý zip, kůže s certifikátem LWG
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Sandály s pásky na suchý zip, kůže s certifikátem LWG
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Elegantní sandály s pásky na suchý zip oceníte pro různé příležitosti. Z kvalitní kůže. Pásky na suchý zip pro nastavení na míru. Tvarovaná stélka. Protiskluzová podrážka. Vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Tenisky s tkaničkami Uno - Stand On Air
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tenisky s tkaničkami Uno - Stand On Air
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

O stylový městské vzhled se postarají tenisky Skechers Uno - Stand On Air. Ve streetwear designu a neskutečně pohodlné díky tvarové paměti, tyto tenisky jsou pravým pokladem. Tkaničky pro nastavení na míru. Pohodlná stélka tlumící nárazy při došlapu. Technologie Air-Cooled s tvarovou pamětí: kopíruje křivky chodidla a rozloží váhu těla. Pružná protiskluzová podrážka. Viditelná mezipodešev Skech-Air se vzduchovým polstrováním. Pravidelně odstraňujte povrchový prach z tenisek měkkým kartáčkem nebo mírně navlhčeným hadříkem.

TAMARIS Kožené baleríny
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TAMARIS Kožené baleríny
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Nadčasové baleríny s ažurovým vzorkem Tamaris Comfort se pohodlně nosí a skvěle doplní každý Váš outfit. Na svršku ažurový vzor. Vhodné pro citlivá chodidla. Poutko pro snadné obutí. Vyjímatelná stélka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Screen Glass Samsung S916 Galaxy S23+ Tactical Shield 5D Full Glue Black 1030210
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tvrzené sklo Tactical Shield 5D pro Samsung S916 Galaxy S23+ Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Prémiové sklo Tactical Glass Shield 5D je tou nejlepší ochranou pro displej vašeho mobilního telefonu, neboť chrání i  zahnuté okraje displeje a má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne k obrazovce, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny. Sklo je tenké pouhých 0,33 mm, takže je na displeji prakticky nerozeznatelné, ale přitom dostatečně pevné. Toto tvrzené sklo poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce a nezkresluje barvy. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky. Součástí balení je alkoholový ubrousek pro vyčistění a odmaštění displeje, hadřík z mikrovlákna pro perfektní vyleštění před instalací a i následně při používání telefonu s již nalepeným sklem.     Kompatibilita: Samsung S916 Galaxy S23+ Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,33 mm Obsah balení: tvrzené sklo Tactical, alkoholový ubrousek pro dokonalé vyčištění displeje, hadřík z mikrovlákna, samolepky pro pohodlnou instalaci skla

Kamik MILOS hnědé trekové sandály
1 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kamik MILOS hnědé trekové sandály
1 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Letní vycházková obuv typu outdoorové sandály.Obuv značky KAMIK - specialisty na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí.Veganský produkt - k výrobě obuvi nebyl použitý žádný materiál živočišného původu.Sandály je možné utáhnout pomocí suchého zipu.CLEANSPORT NXT - kontrola zápachu pomocí organické sloučeniny s probiotickou technologií, která ničí zápachové sloučeninyObuv je vyrobena z kombinace syntetického a textilního materiálu. Vnitřní část je z textilní podšívky a stélka je rovněž z textilního materiálu.Váha jednoho páru = 550 gLetní sandály Kamik.Barva: HnědáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

CROCS-Classic Hello Kitty Clog pink Růžová 24/25
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
CROCS-Classic Hello Kitty Clog pink Růžová 24/25
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská obuv značky Crocs. Dívčí kroksy mají moderní provedení a zdobí je postavičky ze série Hello Kitty. Jsou stylové a hravé a určitě si je zamiluje každá slečna. Růžové kroksy jsou zápachu odolné a snadno se udržují a čistí. Výhodou je patentovaný materiál Croslite™, který zabraňuje pocení, tvorbě zápachu, plísní a bakterií. Jejich ergonomický tvar dobře padne na dětskou nožku a jemně masíruje chodidlo. Zvyšuje podporu klenby a výhodou je i protiskluzová úprava. Vzadu na dětských sandálech se nachází popruh na uchycení, který zdobí nápis. Dětské crocs jsou vhodné pro nošení zejména v létě. Jsou lehké a větrací otvory poskytnou potřebné proudění vzduchu. Snadno je zkombinujete k tričkám, šatům a šortkám. Velmi rychle schnou, takže je můžete nosit během dovolené u moře, na pláži nebo k bazénu. Crocs pro dívky jsou vhodné i pro domácí nošení místo pantoflí. Detaily produktu: crocs dětské postavičky Hello Kitty zápachu odolné snadno se čistí rychle schnou tvarovaná stélka větrací otvory pro prodyšnost protiskluzová úprava vodě odolné a lehké plně tvarovaná Croslite materiál ™ konstrukce pro maximálně lehké odpružení a odolnost vzadu pásek k uchycení

Dětské holínky Playshoes Lesní zvířátka Navy Velikost: 23
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětské holínky Playshoes Lesní zvířátka Navy Velikost: 23
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Holínky Playshoes s lesními zvířátky v tmavě modré barvě jsou nižší a vhodné pro malé děti, kterým se chodí špatně ve vyšších holínkách. Stahování v oblasti lýtka zabrání vniknutí vody do boty vrchem při řádění v loužích. Vyjímatelná stélka pro kontrolu velikosti lze také dobře vysušit, když se dětem zpotí nožky. Gumáky jsou zateplené mírným chloupkem, a proto jsou vhodné na období jara a podzimu.  V rámci holínek je lze považovat za kompromis mezi barefoot a klasickou obuví - ohebná podrážka s minimálním dropem a relativně prostorná špička.bezpečnostní reflexní prvek na patě pro lepší viditelnost dítětepraktické stahování v oblasti lýtka, aby voda nenatekla do boty vrchemSednou na: normálně široké nožkyOpatek: zpevněnýStélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s nášlapem z textiluPodrážka: protiskluzová se vzorkemVelikost - vnitřní délka:20 - 13,5 cm21 - 14,0 cm22 - 14,7 cm23 - 15,3 cm24 - 16,0 cm25 - 16,5 cm26 - 17,0 cm27 - 18,0 cm 

Zdravotní pantofle Superfit 8-00113-84 Velikost: 33
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Zdravotní pantofle Superfit 8-00113-84 Velikost: 33
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Korkové zdravotní sandále Superfit a tvarovanou stélkou v tmavě modré barvě s hvězdami a výraznou růžovou podrážkou.- Sednou na: normálně široké nohy - šířka WMS: M IV, vhodné také pro vyšší nárt - Zapínání: tři nastavitelné pásky- Podrážka: korek + syntetika- Stélka: tvarovaná, kožená, s podporou podélné klenby, patní lůžkoSLOŽENÍ: Svršek - syntetika, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:31 - 19,6 cm32 - 20,0 cm33 - 20,5 cm34 - 21,5 cm35 - 22,3 cm36 - 22,8 cm37 - 23,8 cm38 - 24,5 cm39 - 25,0 cm40 - 25,8 cm41 - 26,3 cm

Béžové plátěné tenisky shelovet
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Béžové plátěné tenisky shelovet
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Druh podpatku: Bez podpatku Druh špičky: plná Typ zapínání: šněrování Sezóna: Jaro, Léto, Podzim Platforma: 3,5cm Vložka: textilní Příležitost: na každý den Styl: sportovní, casual Zápatí: plné, měkké Materiál podrážky: Gumová Vnější Materiál podšívky: textilní 100%

Adidas Kaptir 3.0 IG7540 M
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Adidas Kaptir 3.0 IG7540 M
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Standardní velikostšněrování na tkaničkyúpletový svršekmezipodešev Cloudfoamtextilní podšívka

Expedo Čalouněná postel boxspring SCARLETT, 160x200, itaka 48
11 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Expedo Čalouněná postel boxspring SCARLETT, 160x200, itaka 48
11 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Čalouněná boxspringová postel SCARTETT. Dřevěný rám postele zajistí stabilitu a pevnost. Pohodlí při spánku nabídne bonellová matrace s paměťovou pěnou. Komfort při spánku může doplnit vámi vybraný Topper se snímatelným potahem. Vysoké čelo využijete během dne pro relaxaci a odpočinek. Úložný prostor s automatickým mechanismem. Nabízíme výběr potahových látek a velikost spací plochy.Shrnutí:jednolůžková čalouněná postelvysoké čelo prošívané tvarymoderní designbonellové matrace a paměťová pěnaúložný prostorvýběr spácí plochy a potahové látkyPoužité materiály:látka, pružiny bonell

Kozlík lékařský - kořen nařezaný - Valeriana officinalis - Radix valerianae 50 g
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kozlík lékařský - kořen nařezaný - Valeriana officinalis - Radix valerianaeKozlík lékařský výrazně zkracuje dobu usínání a přispívá k hlubšímu a klidnějšímu spánku. Nejen že snižuje rozrušení a působí uklidňujícím dojmem centrálního nervového systému, ale uvolňuje také svalové napětí a křeče. Doporučuje se při nervovém vyčerpání a duševní propracovanosti.Bylinka má také antioxidační účinky. Z těla pomáhá vyplavit toxiny a posiluje imunitu. Také zklidňuje podrážděný žaludek.Příznivé účinky kozlíku lékařského:duševní stav a relaxace,normální činnost kardiovaskulárního systému, krevní tlak,kognitivní funkce,normální trávení.PoužitíKořen z kozlíku můžete použít k výrobě tinktury, odvaru nebo nálevu.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Obuv nazouvák CXS TREND, pánský, černo-modrý, vel. 42
198 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Obuv nazouvák CXS TREND, pánský, černo-modrý, vel. 42
198 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánský nazouvák.

Dětské holínky Demar - STORMER 0400 D - petrol Barva: Petrol, Velikost: 26-27
259 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Chlapecké holínky  jsou ideální pro deštivé letní počasí, mají hrubší protiskluzovou podrážku zajišťující bezpečnost chůze. Holinka je velice pohodlná a lehká. Materiál je vysoce kvalitní a odolné PVC podšité příjemnou textilií. Na patě obuvi je bezpečnostní reflexní pásek pro dobrou viditelnost dítěte ve tmě. Vyrobeno v EU.

Energetics Elexir XII 42 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Energetics Elexir XII 42 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Lehké dámské sportovní tenisky Energetics Elexir XII jsou vyrobeny z prodyšné síťoviny se syntetickými vložkami pro dobrou stabilitu. Podešev Dura Grip zajišťuje optimální trakci. Svršek: síťovina Vložky do bot B-Shape s technologií Dura-Grip Ploché šněrování Easy Flex: Speciální zóna v oblasti přední části boty zajišťuje optimální flexibilitu Určeno pro normální nohu s neutrálním došlapem

Tommy Hilfiger dámské béžové žabky
1 039 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tommy Hilfiger dámské béžové žabky
1 039 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské béžové žabky od Tommy Hilfiger.Materiál: svršek - textil                 vnitřek - textil, syntetika                 podešev - syntetika

Elektrická polohovací boxspringová postel VERONA Eltap Lukso 35 - tmavě zelená
55 823 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

NASTAVITELNÉ ELEKTRICKÉ LŮŽKO VERONAJe synonymem pro luxus a pohodlí, které přináší do vaší ložnice zcela novou úroveň kvality spánku. Postel je vybavena motorizovaným rámem, který lze jednoduše nastavit podle vašich individuálních potřeb a preferencí. Lůžko je navrženo tak, aby maximalizovalo váš komfort během odpočinku a spánku.Jednou z hlavních výhod je její nastavitelnost. Motorizovaný rám lůžka umožňuje jednoduché nastavení polohy opěrky nohou a hlavy. To znamená, že můžete například zvýšit opěrku hlavy pro pohodlnější čtení nebo sledování televize. Zvýšení opěrky nohou využijete zase pro zlepšení cirkulace nebo úlevu od bolesti v nohách.Ovládání tohoto nastavitelného lůžka je snadné a intuitivní, díky dvěma dálkovým ovladačům, které jsou součástí balení. To znamená, že můžete měnit polohu lůžka bez toho, abyste museli vstávat a přerušovat tak svůj odpočinek nebo spánek.KVALITNÍ MATERIÁLYJe vyrobena z kvalitních a trvanlivých materiálů, které zajišťují její dlouhou životnost a vysoký komfort. Rám postele je pevný a stabilní, vyrobený z kvalitního dřeva, které je odolné vůči opotřebení a poskytuje vynikající podporu matracím. Ty jsou u postele dvě hlavní: bonnellová a kapsová. Kvalitní topper (povrchová matrace) chrání hlavní matrace před znečištěním a poškozením, zároveň poskytuje dodatečnou měkkost a podporu. Potah je vybaven snímatelným potahem Silk, který lze prát v pračce, což prodlužuje životnost matrace a udržuje její čistotu a svěžest. ŠIROKÁ ŠKÁLA BAREVNÝCH VARIACÍNabízíme široké spektrum barevných variant, které uspokojí i ty nejnáročnější požadavky na design interiéru. Až 39 různých barevných potahů, od tradičních neutrálních odstínů, jako je šedá nebo černá, přes teplé a přírodní tóny, jako je hnědá, béžová nebo hořčicová, až po odvážné barvy, jako je zelená nebo růžová.Tato široká barevná paleta umožňuje nekonečné možnosti kombinací a stylizací, takže můžete vytvořit jedinečný a osobitý vzhled vaší ložnice.RŮZNÉ ROZMĚRYV naší nabídce naleznete i další rozměry, což umožňuje vybrat si tu nejvhodnější velikost pro vaši ložnici. Bez ohledu na velikost místnosti nebo počet osob, postel nabízí dostatek prostoru pro pohodlný a klidný spánek.ELEGANTNÍ DESIGNPostel nejen zajišťuje pohodlí a kvalitu spánku, ale také vypadá skvěle. Čalouněná záda umožňují umístit tuto postel doprostřed místnosti, čímž se stane jejím středobodem. Univerzální černá barva nohou se snadno hodí do různých uspořádání ložnice a dodává posteli moderní a elegantní vzhled.TECHNICKÉ PARAMETRYRozměry: šířka: 198 cmhloubka: 220 cmvýška: 131 cm výška ložné plochy od země: 66 cm výška nožiček: 6 cmvýška topperu: 9 cm Rozměr lůžka: 180 x 200 cm Hmotnost:216 kgDODÁVKA A MONTÁŽMontáž je bezproblémový proces, který lze zvládnout i bez profesionální pomoci. Postel je dodávána v demontovaném stavu, ale díky přiloženému návodu a všemu potřebnému příslušenství se s montáží snadno popasujete. Můžete tak začít využívat všechny výhody postele téměř okamžitě po doručení. 

ADIDAS-Adilette Aqua dark blue/dark blue/dark blue Modrá 43
450 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Adilette Aqua dark blue/dark blue/dark blue Modrá 43
450 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pantofle značky adidas. Tmavě modré pantofle upoutají trendy a přitom nadčasovým vzhledem, který je doplněn o logo adidas v modré barvě. Adidas pantofle jsou velmi pohodlné na nošení díky měkké stélce. Mezipodrážce s pěnou Cloudfoam poskytne optimální odpružení. Protiskluzová úprava podrážky umožní bezpečný krok i na mokrém povrchu. Pantofle pro dámy i pány jsou skvělou volbou k bazénu, na dovolenou či na pláž. Hodí se k plavkám, k šortkám ik letním šatům. Chcete-li zpestřit svůj letní outfit, značkové pantofle adidas jsou tou správnou volbou pro Vás. Poznámka: U těchto pantoflí si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 38, objednejte si velikost 39. Detaily produktu: značkové pantofle tři pruhy adidas polstrovaná stélka mezipodešev s Cloudfoam protiskluzová úprava podrážky super na dovolenou i do wellness centra

ADIDAS-Tensaur Sport 2.0 shadow navy/lucid pink/bliss pink Modrá 38 2/3
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dívčí obuv značky adidas. Tenisky pro dívky dodají každému outfitu šmrnc. Kombinace tmavě modré barvy s růžovými prvky působí moderně a stylově. Dívčí botasky mají svršek ze syntetické kůže, který se dobře přizpůsobí noze, navíc je odolný. Dívčí tenisky adidas mají klasický střih, který je ideální pro každý typ nohy. Váží se na klasické šňůrky. Dívčí tenisky mají posílenou špičku pro ochranu prstů na noze. Potřebnou prodyšnost zajistí jemná perforace z vnitřní strany. Botasky pro dívky mají členitou gumovou podrážku s dobrou přilnavostí. Podrážka je non-marking, takže nezanechává šmouhy. Trendy tenisky snadno zkombinujete k mnoha outfitům a vytvoříte super styling. Značkové botasky byly vyrobeny také z recyklovaného materiálu. Jsou perfektní volbou do školy, pro mimoškolní činnost či volný čas. Detaily produktu: značkové tenisky pro dívky svršek ze syntetické kůže tři pruhy na bocích jemná perforace z vnitřní strany vázání na šňůrky posílená špička měkká podšívka gumová podrážka nezanechává šmouhy klasický střih vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Milami 226 modré chlapecké bačkůrky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Milami 226 modré chlapecké bačkůrky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská domácí i vycházková obuv s nastavitelným nártovým pásem.Nazouváky jsou vyrobeny ze syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vyrobena z textilního materiálu. Stélka je z pravé přírodní kůže.Stélka obuvi je anatomicky tvarovaná a obsahuje podporu podélné klenby, Váha jednoho páru: 150 gBotičky pro děti vhodné jaké vycházková obuvBarva: ModráVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: TextilVýška boty: 6 cmPodpatek: 1 cm

Sypaný čaj White Diamond v dóze The Tea Republic 75g
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Sypaný čaj White Diamond v dóze The Tea Republic 75g
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sypaný čaj White Diamond v dóze The Tea Republic 75gBílý čaj pochází z jemných pupenů a mladších lístků čínské rostliny Camellia Sinensis. Tyto pupeny a lístky se nechají sušit na přirozeném slunečním světle a poté se lehce zpracovávají, aby se zabránilo oxidaci nebo další fermentaci. Tím se chrání nejen jemná chuť bílého čaje, ale také se zachovává vysoká hladina látek, které jsou zodpovědné za širokou škálu zdraví prospěšných benefitů těchto čajů.Pořiďte si 75 g sypaného čaje White Diamond v praktické a znovupoužitelné dóze. Z každého balení získáte přibližně 20 až 25 šálků čaje.White Diamond bílý čaj Květinový, osvěžující, lehký.Delikátní bílý čaj je jemně prodchnutý okvětními lístky růží a jasmínovým čajem.Příprava:Louhujte 2 až 3 minuty v horké vodě (80 °C).Horký čaj: Použijte 1 vrchovatou lžičku na 250 ml.Ledový čaj: Použijte 2 vrchovaté lžičky (nebo 1 zlatou odměrku) na 250 ml a po vychladnutí nalijte na led.Studený čaj: Použijte 2 vrchovaté lžičky (nebo 1 zlatou odměrku) na 250 ml a louhujte ve studené vodě v chladu po dobu 4–8 hodin.Po doporučené době louhování odstraňte čajové lístky a vychutnejte si čaj.Obsah kofeinu: Nízký

Kožené tenisky v běžeckém stylu, ze 2 materiálů
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené tenisky v běžeckém stylu, ze 2 materiálů
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pěkný mix měkkého flanelu a kožené usně přináší tyto módní tenisky v běžeckém stylu. Snadné na údržbu i nošení, nic jim neschází. Měkká vyjímatelná kožená stélka na pěnovém podkladu. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Kolem kotníku pěnové vypodložení. Pevný opatek. Kulaté dvoubarevné tkaničky s plastovými koncovkami. Protiskluzová klínová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky se vzorem hadí kůže, karamelové
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tenisky se vzorem hadí kůže, karamelové
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Stylové a pohodlné, tyto tenisky ze 2 materiálů jsou přímo skvělé! Svršek hladký a s optickým vzorem. Tkaničky tón v tónu + kovová očka ve stříbrné barvě. Na vnější straně zip. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek.

Dětské tenisky Primigi 5944700 Velikost: 25
869 Kč
* Uváděná cena platí pro 20.03.2024
Dětské tenisky Primigi 5944700 Velikost: 25
869 Kč
* Uváděná cena platí pro 20.03.2024

Lehké dětské tenisky Primigi 5944700 v šedé barvě s modrými a zelenými detaily. Podrážka je velmi lehká a dobře ohebná, v namáhaných částech na špičce a patě je zesílená odolnější vrstvou. Zároveň jsou tyto tenisky perfektně prodyšné.- Sednou na: normálně široké nožky, díky polstrování v zadní části okolo achilovky dobře padnou i na užší patu a nevyzouvají se- Zapínání: na dva suché zipy, jdou poměrně hodně rozevřít s tak se snadno nazouvají- Opatek: zpevněný - pomáhá tak správnému postavení nohy- Podrážka: velmi lehká, ohebná v přední části boty, v namáhaných částech vyztužená odolnější vrstvou- Jazyk: přišitý k přední části, boty se tak perfektně nazouvají i dětem s vyšším nártem- Stélka: pěnová s koženým nášlapem, vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pouze s naznačenou podporou klenbySLOŽENÍ: Svršek - textil, syntetika, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:22 - 13,8 cm23 - 14,3 cm24 - 14,8 cm25 - 15,6 cm26 - 15,8 cm27 - 16,8 cm

Tykev obecná, dýňové semínko - semeno celé - Cucurbita pepo - Cucurbita semen 50 g
66 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tykev obecná, dýňové semínko - semeno celé - Cucurbita pepo - Cucurbita semen Celá semínka dýně obyčejné. Dýně obecná patří k nejstarším kulturním plodinám.Pravidelná konzumace dýňových semínek může přispět k celkovému zdraví.Dýňová semínka obsahují fytosteroly - rostlinné estrogeny, nenasycené mastné kyseliny – zejména omega-3, dále jsou zdrojem vitamínu A, E, D, B1, B2, B3, B5, B6, B12 a kyseliny listové, řady minerálů, zinku, vápníku, železa, fosforu , manganu, mědi, selenu, draslíku.Příznivé vlastnosti dýňových semínek:vitamíny a minerály - dýňová semínka obsahují množství vitamínů a minerálů, které jsou důležité pro zdraví kostí, svalů a imunitního systému,zdravý tuk- mají vysoký obsah zdravých tuků, zejména omega-3 mastných kyselin, které jsou prospěšné pro zdraví srdce a mohou pomoci při snížení zánětů,antioxidant - obsahují antioxidanty, jako je například vitamín E, které chrání buňky před poškozením způsobeným volnými radikály a přispívají ke zdraví pokožky,normální činnost močových cest - podporuje správnou funkci močových cest, u mužů je vhodná pro podporu správné činnosti prostaty,vysoký obsah zinku - dýňová semínka patří k nejlepším přírodním zdrojům zinku, který je důležitý pro zdraví pokožky, vlasů a nehtů.Dýňová semínka jsou určena k přímé konzumaci, ale mají široké využití iv kuchyni. Po krátkém opražení získávají ještě lepší a zajímavější chuť. Mohou se přidat do domácích kaší, salátů a výborně jsou i pro přípravu pečiva.PoužitíDoporučená denní dávka jsou 1-2 lžíce dýňových semínek.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Popenec břečťanovitý - nať mletá - Glechoma hederacea - Herba hederae terrestris 250 g
58 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Popenec břečťanovitý - nať mletá - Glechoma hederacea - Herba hederae terrestrisSušená, jemně mletá nať popence břečťanovitého. Je to velmi rozšířená aromatická léčivá bylina, nenápadného vzhledu s malými modrofialovými květy.Popenec břečťanovitý obsahuje třísloviny, cholin, hořčíny, silice, sacharidy a saponiny, kyselina rozmarýnová, flavonoidy, vitamíny a minerální látky, zejména provitamin A, vitamín C a draslík.Příznivé vlastnosti popence břečťanovitého:zmírňuje křečové žíly - zmírňuje zánět a otoky způsobené křečovými žilami, podporuje cirkulaci krve, zlepšuje přísun krve do postižených oblastí, zmírňuje nepohodlí, svědění a bolest v nohou způsobené křečovými žilami,antimikrobiální vlastnosti- popenec obsahuje složky, které mají antimikrobiální účinky. Tyto vlastnosti mohou být prospěšné při boji proti některým mikroorganismům a infekcím,podpora trávicího systému - popenec zlepšuje trávení, zmírňuje některé zažívací potíže, pomáhá při infekcím a průjmech, podporuje chuť k jídlu a je velmi vhodný pro lidi, kteří mají sníženou žaludeční kyselost,antioxidant - působí jako antioxidant díky obsahu látek, jako jsou flavonoidy, které mají antioxidační vlastnosti a chrání buňky před poškozením volnými radikály a oxidačním stresem,podpora vylučovací soustavy - má diuretické účinky, podporuje tvorbu moči a čištění ledvin, a tím i vyplavování toxinů těla,podpora zdraví pokožky - jako bylinný obklad pomáhá při některých kožních problémech, jako je ekzém, akné nebo svědící pokožka.PoužitíJemně mletou nať popence břečťanovitého můžete použít k přípravě nálevu, tinktury nebo sirupu.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Wojtylko 5W23721C černá dětská letní obuv
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Wojtylko 5W23721C černá dětská letní obuv
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská letní perforovaná vycházková obuv.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena syntetickou podšívkou a stélkou z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 340 g Dětské letní společenská obuv.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 7 cmPodpatek: 2 cm

Bačkory Soňa
329 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bačkory Soňa
329 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Módní design s elegantní výšivkou a výrazně obšitým lemem - tyto krásně hřejivé bačkory jsou ideální pro Váš zaslouženě volný večer! Široký pásek na suchý zip umožní snadné nazutí. Klínový podpatek cca 3 cm.

KAYLAND-Duke Mid Gtx, Black/Ocher Černá 43,5
212 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
KAYLAND-Duke Mid Gtx, Black/Ocher Černá 43,5
212 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

KAYLAND-INPHINITY GTX TEAL BLUE Modrá 42
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
KAYLAND-INPHINITY GTX TEAL BLUE Modrá 42
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky Kayland. Lehká, spolehlivá a všestranná treková obuv určená pro turistiku ve středních nadmořských výškách. Boty do hor mají atraktivní, podmanivý design, který tvoří fúzi tradičního vzhledu turistické obuvi a moderních bot. Jejich svršek je vyroben z odolného, ochranného semiše, je spojen s moderním vyšším límcem s vložkami z technických tkanin a polyuretanovými aplikacemi, které posilují celou strukturu, aniž by ji zatěžovaly. Jsou prodyšné a díky membráně Gore-Tex i voděodolné. Outdoorové boty do přírody se vážou na šňůrky s háčky. Mají díky mezipodešvi EVA s dvojitou hustotou nízkou hmotnost, jsou lehké a pružné, ideální do smíšeného nerovného terénu, kde se nosí těžké batohy. Podrážka Vibram Multiverse Hike má výše a rozmanitě umístěné výstupky pro lepší odvádění nečistot a přilnutí k terénu, zatímco špička a pata jsou široké pro výborné dokonalé přilnutí k terénu při chůzi do kopce či z kopce. Detaily produktu: pánská turistická obuv vyšší střih klasické šněrování logo značky na zadní straně a jazyce boty atraktivní barevná kombinace všestranná treková obuv do středních nadmořských výšek svršek z odolného semiše membrána Gore-Tex polyuretanové aplikace a technické tkaniny zpevňují límec boty mezipodešev EVA s dvojitou hustotou nízká hmotnost, lehké a pružné vhodné i pro turistiku s těžkými batohy podrážka Vibram Multiverse Hike rozmanitě umístěné výstupky výborná přilnavost k terénu širší podrážka na špičce i patě - jistota při chůzi z/do kopce vhodné i pro náročnou turistiku