Ochranná lišta hrany kufru Hyundai Tucson 2015-2019 (matná)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Hyundai Tucson 2015-2019 (matná)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Hyundai Tucson je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Ford Fiesta 2017-2023 (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Ford Fiesta 2017-2023 (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Ford Fiesta je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Dr.Natural Arašídový krém s hořkou čokoládou, 500 g
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dr.Natural Arašídový krém s hořkou čokoládou, 500 g
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Jemně mletý, vysoce kvalitní arašídový krém s hořkou čokoládou. 100% arašídový krém byl pro vás obohacen hořkou čokoládou od českého výrobce. Byl zachován zdroj bílkovin. Ochutnáte tuto kombinaci a nebude chtít přestat. Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Po otevření spotřebujte do 4 měsíců. Země původu arašídů: Argentina.Dávkování a způsob užití: Arašídový krém s čokoládou můžete použít na všechna pečiva, palačinky, lívance, kaše aj.Jemně namleté arašídy 75 %, hořká čokoláda 25 % (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátory: sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát; vanilkový extrakt Bourbon Madagascar).Energetická hodnota 2451 kJ/579 kcal, tuky 47 g (z toho nasycené mastné kyseliny 12 g), sacharidy 27 g (z toho cukry 13g), bílkoviny 20 g, sůl 0,006 g. Upozornění pro alergiky:alergeny - arašídy, mléko, laktóza, sója. Tučně vyznačené ve složení. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepku.

MG Full Glue Super Tough ochranné sklo na Samsung Galaxy A22 5G, černé
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Každému se už stalo, že mu z kapsy vypadl telefon a odnesl si to displej. Nehezké škrábance, praskliny a v horším případě rozbitý displej. Výměna displeje nemusí být levnou záležitostí a proto je nezbytné svůj mobilní telefon chránit. Odolné ochranné sklo je minimální investice, která za to rozhodně stojí.Ochranné sklo MG Full Glue Super Tough poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti ochranného skla: • Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, snadná aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

Ak furniture Postel CLP 100x200 cm s roštem i matraci bílá
9 945 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ak furniture Postel CLP 100x200 cm s roštem i matraci bílá
9 945 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zařídit si novou ložnici není snadný úkol. Vyplatí se investovat do nábytku, který je funkční i estetický. Každá ložnice musí mít samozřejmě postel. Moderní postele nás většinou potěší minimalistickým vzhledem a jednoduchými řešeními. Jedná se o mimořádně praktické řešení, které dává velký prostor pro uspořádání a umístění všech druhů textilií jako jsou přikrývky, polštáře a lůžkoviny v úložném prostoru, který se otevírá směrem nahoru. Postel je vybavena výkonnými plynovými zvedáky, které si snadno poradí s roštem i matrací. Nejsou tedy žádné problémy s jejich otevřením. Matrace je pěnová, má rozměry 100x200, které perfektně sedí do rámu postele. Je extrémně pohodlná, díky čemuž skvěle funguje v noci při spánku a také pro odpočinek během dne.Podívejte se i na další produkty ze série postel CLP. Specifikace produktu: Materiál: laminovaná deska 16 mm Hrany zakončeny ABS Sada obsahuje matraci a rošt Barva: bílá Váha: 120 kg Vlastní montážRozměry: Šířka: 107,5 cmVýška: 68 cm/40,5 cmHloubka: 205 cm

Dívčí holínky - Demar TWISTER LUX PRINT 0038 C - srdce, růžová/ fialková Barva: Růžová, Velikost: 32-33
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vyjímatelné zateplení Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat bez vložky. Vyrobeno ze syntetického materiálu.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Bennon FARMIS O1 Low
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bennon FARMIS O1 Low
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pohodlná, lehká a zároveň pevná a odolná polobotka farmářského typu vhodná pro všestranné využití při práci i volném čase. • vrchový materiál: Crazy horse hovězinová useň• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: WARRIOR trojkomponentní anatomická stélka s odpružujícím prvkem v patě• podešev: PU/PU SPARTACUSNorma: EN ISO 20347:2012 O1 SRC FO stélka: WARRIOR : Anatomicky tvarovaná trojkomponentní stélka, která je v oblasti paty opatřena odpružujícím prvkem, který účinně tlumí nárazy při došlapu a celkově tak zvyšuje komfort při nošení.

Bennon FORTIS S3 High
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bennon FORTIS S3 High
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tradiční kotníková obuv s hydrofobním svrškem v novém designu. Obuv je vybavená nástřikovou dvoukomponentní podešví PU/pryž a je určena pro náročné venkovní provozy. Varianta S3 je vybavena ocelovou tužinkou a planžetou. • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň hydrofobní• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: WARRIOR trojkomponentní anatomická stélka s odpružujícím prvkem v patě• podešev: PU/pryž SPARTACUS• tužinka/planžeta: ocel/ocelNorma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC HRO

Fit Walk Dámské vycházkové baleríny světle fialové
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Fit Walk Dámské vycházkové baleríny světle fialové
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská vycházková obuv, pohodlné a extra vzdušné baleríny na suchý zip. Vycházkové sportovní dámské baleríny, svršek dámských balerínek je vyroben z elastického textilního materiálu, který se krásně přizpůsobí každé noze. Dámské vycházkové baleríny jsou obzvláště lehké a pružné. Podešev syntetika.Dámské vycházkové baleríny - výhody:pohodlnéextra lehké a vzdušnénastavitelný pásek na suchý zip

GEDY QU8102 Quadrotto dávkovač mýdla na postavení, bílá
316 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
GEDY QU8102 Quadrotto dávkovač mýdla na postavení, bílá
316 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Praktický dávkovač mýdla je nedílnou součástí každé koupelny. Je vyrobený z polyresinu, který vyniká svou odolností a je téměř nerozbitný.

Adidas Adilette AQUA K FY8071 dětské nazouváky
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Adidas Adilette AQUA K FY8071 dětské nazouváky
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Jsou určené do sprchy a mají jednodílný tvarovaný svršek se 3 proužky. Měkoučká stélka má rychleschnoucí odpružení, které je zárukou pohodlí. Jednodílný tvarovaný svršek z EVAměkká stélka Cloudfoam

MG Hard 2.5D ochranné sklo na Motorola Moto G50
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MG Hard 2.5D ochranné sklo na Motorola Moto G50
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Adidas Tensaur RUN 2.0 CF K GZ3443
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Adidas Tensaur RUN 2.0 CF K GZ3443
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

HiTec Nutrition Curcumin 60 kapslí
337 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
HiTec Nutrition Curcumin 60 kapslí
337 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Curcumin - lze doporučit především těm, kteří hledají silný a všestranný přírodní antioxidant. Nutriční hodnoty HiTec Curcumin 60 kapslí: 1 kapsle Curcumin 800 mg Složení:Extrakt z kurkumy 50: 1 (kořen) 31%, cholin bitartarát, plnivo: mikrokrystalická celulóza, kapsle (obal kapsle: hydroxypropylmethylcelulóza, barva: oxid titaničitý.Alergeny:Může obsahovat stopové množství: mléko, sóju, vejce, lepek.

Dámská powerfleecová mikina Nordblanc Meadow NBSFL7647_GRM
1 995 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dámská powerfleecová mikina Nordblanc Meadow NBSFL7647_GRM
1 995 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská powerfleecová mikina Nordblanc Meadow NBSFL7647_GRM Dámská powerfleecová mikina NORDBLANC MEADOW z řady TECNOPOLAR® DRYFOR®, patří mezi bestsellery. Vysoce elastický materiál. Dokonale zadržuje teplo a odvádí vlhkost. Mikina je ideální na sport v chladnějším počasí, ale díky příjemnému materiálu ji dámy nosí i v běžné dny.Powerfleecová mikina NORDBLANC MEADOW je vyrobená z TECNOPOLAR® DRYFOR® powerstretch fleece. Už několik let se tento vysoce elastický materiál těší vysoké oblibě a díky své elasticitě se dokonale přizpůsobí vašim pohybovým potřebám. Vnitřní microfleecová vrstva pomáhá zadržovat teplo a zároveň dokonale odvádí vlhkost a velmi rychle schne. Díky své flexibilitě a univerzálnosti se hodí na všechny sporty, extrémní sporty i outdoorové aktivity. Ideální sportovní mikina, která je zároveň tak příjemná, že většina ji denně používá i na běžné nošení.PRODYŠNÉPomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí.RYCHLESCHNOUCÍVstřebává přebytečnou vlhkost a odvádí pot, který je rychleji odpařován a udržuje vás stále v suchu a v pohodlí.ELASTICKÉPružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.DRYFOR®Funkční vlákno, které výborně vstřebává tělesnou vlhkost a odvádí pot. Díky mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkost efektivně odváděna na vnější stranu materiálu, kde se rychle odpařuje, a pokožka tak zůstává suchá a v pohodlí. Tato vlastnost umožňuje materiálu zajišťovat dokonalou regulaci tělesné teploty.POWERFLEECELehký, velmi elastický materiál, z vnitřní strany mikro broušený pro zvýšení tepelné izolace a komfortu. Z vnější strany hladký a velmi příjemný na dotek, nabízí výbornou tepelnou izolaci a ochranu proti nárazovému větru. Mikiny a svetry » Mikiny » Dámská powerfleecová mikina Nordblanc Meadow NBSFL7647_GRM

991666 Excann CBD olej 11% 10 ml
685 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
991666 Excann CBD olej 11% 10 ml
685 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

CBD je nepsychoaktivní látka pocházející z rostliny konopí, která má pozitivní účinky na lidský organismus.

Demar UNIVERSAL 0271 Holínky zateplené 45
547 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Demar UNIVERSAL 0271 Holínky zateplené 45
547 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Představujeme vám Myslivecké zateplené holínky Demar UNIVERSAL 0271, dokonalý společník pro deštivé jarní a podzimní počasí. Tyto holinky jsou navrženy s ohledem na myslivost, rybařinu a práci na zahradě, aby vám poskytly maximální pohodlí a ochranu ve všech vašich venkovních aktivitách.Co tyto holinky dělá tak jedinečnými? Nejenže jsou velmi pohodlné, ale jsou také extrémně lehké, což vám umožní volně se pohybovat a soustředit se na vaše činnosti bez nepohodlí. Jejich hlavním materiálem je mrazuvzdorný kopolymer EVA, který vyniká svými izolačními vlastnostmi. To znamená, že vaše nohy budou udržovány v teple i za nepříznivého počasí, což vám umožní strávit více času venku a méně času uvnitř.Holínky jsou vybaveny vložkou vyrobenou ze syntetického materiálu, kterou lze jednoduše vyprat při teplotě 40°C, což zajišťuje, že vaše nohy zůstanou svěží a čisté i po náročném dni v terénu. Navíc je tu možnost dokoupit náhradní zateplení, což vám umožní přizpůsobit holinky různým teplotám a podmínkám.Holinky Demar UNIVERSAL 0271 splňují všechny standardy pracovní obuvi a jsou označeny CE certifikátem, což zaručuje jejich kvalitu a bezpečnost. A co je nejdůležitější, jsou vyrobeny v EU, což znamená, že si můžete být jisti, že dostáváte výrobek vyrobený s důrazem na vysokou kvalitu a etické normy.Nenechte si ujít příležitost vlastnit tyto univerzální holinky, které vám umožní vychutnat si každou chvíli venku bez obav z nepříznivého počasí.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.  EU   Délka vnitřní stélky  39 250 mm 40 260 mm 41 263 mm 42 265 mm 43 275 mm 44 280 mm 45 285 mm 46 297 mm 47 305 mm 48 310 mm Barva: zelenáVáha: váha 718 g / pár (včetně vložky) / velikost 42Výška: výška 410 mm / velikost 42 Holínky zateplené UNIVERSAL 0271 vhodné pro myslivost, rybařinu a práci v lese

Superfit Rush Grau Hellgrun GoreTex 1-006224-2010 Velikost: 35
2 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Superfit Rush Grau Hellgrun GoreTex 1-006224-2010 Velikost: 35
2 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Lehké chlapecké tenisky Rush 1-006224-2010 v tmavě šedé barvě a zelenkavými detaily od Rakouského výrobce Superfit. Nová kolekce sportovních tenisek s rychloupínacím systémem BOA! Stačí potočit kolečkem, dle potřeb boty dotáhnout, a pro uvolnění stačí kolečko vycvaknout. Obouvání je o to více jednodušší a rychlejší. Sportovní model Rush je vhodný do venkovních, tak i vnitřních prostor. Boty jsou lehounké a díky textilní podšívce i velmi pohodlné. Membrána Gore-Tex, která v botě tvoří jeden díl podšívky zajistí nepromokavost a prodyšnost zároveň. Pevnější vyztužená špička chrání proti okopu a je doplněna reflexním prvkem pro lepší viditelnost. Boty mají pevný opatek pro zamezení vtáčení kotníků, lidově řečeno proti "šmajdání". Podrážka je poměrně měkká, vstřikováná (nerozlepí se) v praktické šedé barvě. Dvě poutka - jedno na jazyku, druhé na patě pro možnost zavěšení.Šířka : M IV  (střední)- Sednou na: užší až normální nohy - Zapínání: rychloupínací systém BOA pro libovolné nastavení dle potřeby- Opatek: pevný- Podrážka: velmi lehká, poměrně měkká a ohebná - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená přímo na svršek boty - nerozlepí se)- Jazyk: součástí podšívky - tvoří jeden díl - nikde nepřekáží švy - jazyk po bocích sahá do 3/4 své výšky - do této výšky je také aplikována membrána a garantovaná nepromokavost- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s koženým nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetické materiály + textilie, podšívka - textilie + membrána, stélka - pěna + kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:26 - 16,9 cm27 - 17,4 cm28 - 18,2 cm29 - 18,9 cm30 - 19,5 cm31 - 20,0 cm32 - 20,8 cm33 - 21,4 cm34 - 22,1 cm35 - 22,8 cm36 - 23,8 cm37 - 24,2 cm38 - 24,7 cm39 - 25,3 cm40 - 26,0 cm41 - 27,1 cm42 - 27,7 cm

Dětské holínky Coqui Rainy Talking Angela purple Velikost: 27
389 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dětské holínky Coqui Rainy Talking Angela purple Velikost: 27
389 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kvalitní dětské holínky Coqui Rainy Talking Angela ve fialové barvě s růžovou podrážkou a motivem Talking Angela. Holínky jsou velmi ohebné a lehké, dětem se v nich tak příjemně chodí i běhá. Mají vyjímatelnou pěnovou stélku s textilním nášlapem. Podrážka s neklouzavým vzorkem pro bezpečnější dětské skotační v mokru, v každém terénu.Gumáky mají dostatečně široký tvar i na širší dětskou nožku.Velikost - vnitřní délka:24 - 15,5 cm25 - 16,1 cm26 - 17,0 cm27 - 17,8 cm28 - 18,6 cm29 - 19,1 cm

Sladká paprika olej Wooden Spoon 30 ml
395 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sladká paprika olej Wooden Spoon 30 ml
395 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sladká paprika olej Wooden Spoon 30 mlPaprika je známá bohatým obsahem vitamínu E, který hraje důležitou roli při udržování mladé pokožky a pevných vlasů. Antioxidanty účinně zabraňují poškození kožních buněk a tkání, které mají za následek převislou, suchou, poškozenou pokožku a vytvářejí jemné vrásky. Pravidelnou aplikací oleje ze sladké papriky ochráníte vaši pokožku před předčasným stárnutím a zajistíte tak její mladistvý vzhled bez tmavých skvrn a předčasných vrásek. Velmi dobře se vstřebává a dostává se hluboko do pórů kůže, kde omlazuje mrtvé buňky a tkáně. Kombinace vitamínů A a C přispívá nejen k regeneraci pokožky a vlasů, ale také lámavých nehtů.Vlastnosti: regenerační, hydratační, antioxidační.PoužitíNaneste několik kapek na čistou pokožku, jemně vmasírujte a nechte vstřebat. V případě potřeby aplikujte i na lůžka nehtů. Na konečky vlasů, které jsou suché a zničené se aplikuje až po umytí.Upozornění: Jen pro vnější použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Pokud dojde k podráždění, přestaňte používat. Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah přímého slunečního záření.

UNDER ARMOUR-UA W HOVR Velociti 2-GRY Šedá 40
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
UNDER ARMOUR-UA W HOVR Velociti 2-GRY Šedá 40
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Under armour. Tenisky na běhání UA Hovr šedé barvy jsou kombinací flexibility, odpružení a prodyšnosti. Botasky disponují technologií Record Sensor™, která sleduje, analyzuje a ukládá prakticky každou běžeckou metriku, takže přesně víte, co musíte udělat, abyste se zlepšili. span>Technologie UA HOVR™ poskytuje pocit „nulové gravitace“, pomáhá udržovat návratnost energie a eliminovat nárazy. Běžecké tenisky jsou skvělou volbou nejen na běh, ale také na jiné sporty. Detaily produktu:Vrchní část ze síťoviny je extrémně lehká a prodyšnáTvarovaná stélka poskytuje vynikající komfortMicro G® mezipodeševUnikátní tvarovaná podešev pro odolnost a trakciReflexní detaily pro lepší viditelnostMateriál:svršek: síťovina, syntetický materiálvnitřek: textilpodrážka: syntetický materiál

SKECHERS-Escape Plan 2.0 Woodrock black Černá 44
1 470 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
SKECHERS-Escape Plan 2.0 Woodrock black Černá 44
1 470 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Skechers. Kotníkové botasky moderního vzhledu s prošíváním a střídáním textur zaujmou na první pohled. Botasky pro pány se vyznačují sportovním designem se svrškem z eko kůže v kombinaci s textilií. Černé tenisky mají zesílení na patě, špičce a polstrovaný jazyk a vrchní lem. Pánské tenisky na zimu mají vodoodpudivou úpravu, jsou prodyšné díky textilním panelům na vrchní straně a pohodlné díky měkké stélce z paměťové pěny, která navíc skvěle odpruží každý váš krok. Vysoké tenisky mají kromě pěnové stélky pružnou mezipodešev absorbující nárazy. Tenisky s paměťovou pěnou zajistí bezpečnost na nerovném nebo kluzkém povrchu díky vysoce trakční podrážce z gumy. Zimní tenisky pro pány mají klasické šněrování, které se na vrchu boty váže na háčky, díky čemuž pevně drží na noze. Značkové botasky mají na zadní straně poutko a na boční vnitřní straně zip pro usnadnění obouvání. Skechers botasky pro pány mají na boční straně logo značky. Detaily produktu: Vysoký kotníkový střih Zesílená pata a špička Polstrovaný vrchní lem a jazyk Klasické šněrování Vodoodpudivá úprava Stélka z paměťové pěny Pružná mezipodešev Gumová podrážka Poutko na obouvání na zadní straně Zip na boční straně Logo značky na boční straně

VANS-MN Atwood Deluxe faded flame/black/white Černá 44,5
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
VANS-MN Atwood Deluxe faded flame/black/white Černá 44,5
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Vans. Stylové tenisky mají nízký střih a zajímavý design. Černé tenisky zdobí stříbrný potisk plamenů na boku, který upoutá pohledy a přitáhne pozornost. Tenisky Vans pánské jsou díky textilnímu svršku prodyšné a přizpůsobí se chodidlu. Vans boty dobře sedí na noze a jsou pohodlné díky polstrovanému límci a pohodlné vnitřní stélce Ortholite. Vans boty pánské mají vázání na šňůrky s kovovými očky. Jsou doplněny o logo Vans na jazyce a nášivku s logem na boku. Bílá gumová podrážka s typickým waffle vzorem zajistí, že značkové tenisky dobře přilnou i na mokrém povrchu. Vans shoes jsou vhodné pro každodenní nošení do školy či práce nebo během volného času. Detaily produktu: černé tenisky pánské potisk plamenů na boku prodyšný textilní svršek zpevněná pata vázání na šňůrky s kovovými očky polstrovaný límec pohodlná stélka Ortholite gumová podrážka s waffle vzorem logo Vans

NIKE-Wildhorse 7 black/anthracite/pure platinum Černá 43
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-Wildhorse 7 black/anthracite/pure platinum Černá 43
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Nike. Trailové boty jsou navrženy v moderním designu s důrazem na funkčnost. Trailové tenisky pro pány zaujmou originálními prvky. Díky klasickému vázání na tkaničky se pevné boty na trail dobře přizpůsobí noze. Zkombinujte pánské trailové boty s pánským běžeckým oblečením a vyražte si zaběhat do lesa. Běžecké tenisky na trail mají prodyšný svršek, který umožní skvělou ventilaci vzduchu. Extra posílená špička a pata běžeckých botasek do lesa zaručí ochranu chodidla. Plusem botasek na trail je měkká stélka, která poskytuje komfort při sportovních aktivitách. O skvělé odpružení a tlumení nárazů se postará flexibilní mezipodešev. Silnou stránkou běžeckých bot je velmi odolná podrážka, která je zárukou velmi dobré trakce. Černé tenisky Nike jsou určeny pro běh po nezpevněném terénu. Detaily produktu: zajímavý vzhled extra posílená špička a pata prodyšný svršek měkká stélka pružná mezipodešev poutko na zadní straně odolná podrážka se skvělou trakcí

NIKE-Downshifter 10 royal blue/white Modrá 33
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-Downshifter 10 royal blue/white Modrá 33
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

TECNICA-Plasma MID GTX Ws dark savana/cloudy laguna Hnědá 40 2/3
5 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TECNICA-Plasma MID GTX Ws dark savana/cloudy laguna Hnědá 40 2/3
5 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

TREZETA-HURRICANE EVO LOW WP BLUE RED Modrá 42,5
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TREZETA-HURRICANE EVO LOW WP BLUE RED Modrá 42,5
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

KAYLAND-PLUME MICRO GTX BLUE ORANGE Modrá 43,5
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
KAYLAND-PLUME MICRO GTX BLUE ORANGE Modrá 43,5
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

CROCS-CROCBAND - NAVY Modrá 42/43
830 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
CROCS-CROCBAND - NAVY Modrá 42/43
830 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Xiaomi Redmi 6A
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Xiaomi Redmi 6A
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

Thermos Dětská termoska s brčkem - černá
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Thermos Dětská termoska s brčkem - černá
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

FUNtainer Dětská termoska s brčkem je nerezová vakuově izolovaná termoska pro předškolní a školní děti .

Livin Hill Komoda RIMINI RI01D
12 170 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Livin Hill Komoda RIMINI RI01D
12 170 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Komoda RIMINI RI01D Výrobci sektorového nábytku RIMINI vám nabízí dokonalý nábytek s jedinečným designem. Nábytek RIMINI je vyroben ze dřeva v kombinaci s MDF. Tato dokonalá kolekce provensálského nábytku Vám vnese do domova tradiční ošuntělý šik, který je charakteristický ručně malovaným dřevem. Provensálský nábytek RIMINI nabízí několik jedinečných prvků, jako jsou vitríny, komody či stoly. Tato široká nabídka vám umožňuje vytvořit si kouzelný domov přesně podle vašich představ. Komoda má 2 dvířka a 2 zásuvky. Celá kolekce se nese ve vintage stylu , který je zvýrazněn vanilkovým nebo bílým barevným provedením. Vytvořte si doma oázu klidu a harmonie s luxusní kolekcí tohoto nábytku a ciťte se jako v pohádce. Nábytek je dodáván v demontu. Materiál: dřevo / MDF Rozměr: ŠxVxH: 90 x 85 x 39 cm Hmotnost: 19 kg Barevné provedení: vanilková Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

RAVEN XT S3 SRC poloholeň 42 černá
1 001 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
RAVEN XT S3 SRC poloholeň 42 černá
1 001 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní holeňová obuv s kovovou tužinkou a stélkou odolnou propíchnutí. Podešev z dvou-hustotního PU s masivní ochranou proti okopu. SRC podešev odolná olejům. Svršek z voděodolné kůže.

RAVEN ESD O1 SRC sandál 35 bílá
751 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
RAVEN ESD O1 SRC sandál 35 bílá
751 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pracovní ESD sandál. Podešev z jednohustotního PU. Svršek z inovativního mikrovlákna, které zajišťuje uživateli perfektní prodyšnost.

RAVEN MF ESD S1 SRC polobotka 42 černá
767 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
RAVEN MF ESD S1 SRC polobotka 42 černá
767 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní polobotka s nekovovou tužinkou. Podešev z jednohustotního PU. Svršek z inovativního mikrovlákna, které zajišťuje uživateli perfektní prodyšnost.

Expedo D/ Postel z masivu HERA + pěnová matrace DE LUX 14 cm + rošt ZDARMA, 160x200cm, dub-lak
7 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel z masivu HERA 2 nabízí jednoduchý design, který zapadne do každého interiéru. Je ošetřena ekologicky nezávadným lakem, který chrání proti mechanickému poškození, prodlužuje životnost a zjedodušuje údržbu. Manželská postel o šířce 160x200 cm se hodí do každé ložnice. Maximální komfort zařídí vámi zvolená matrace.Shrnutí:postel z masivulaťkový rošt ZDARMAvámi zvolená matracepřírodní lakPoužité materiály:masiv, PUR PĚNA

McDavid 401 Ortéza na koleno
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McDavid 401 Ortéza na koleno
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tvar a profil této ortézy zajišťuje optimální přilnutí ke koleni. Ortézu tvoří 27,5 cm dlouhý neoprénový návlek opatřený na obou stranách nylonovým potahem. Oboustranné provedení a pružnost ve 4 směrech. Svrchní část má odolný povrch pro zajištění dlouhé životnosti. Neoprén poskytuje léčivé teplo, které podporuje léčení a snižuje bolest.Délka: 27,5cmMateriál: hřejivý strečový neopren / na povrchu oboustranně nylon4-way stretchÚROVEŇ OCHRANY I ZÁKLADNÍ ÚROVEŇ OCHRANY URČENÁ PRO: Blíže nespecifikované bolesti v koleni, tendinitidu, burzitidu, artritidu, menší vymknutí. Ochrana před drobnějšími škrábanci a nárazy. Ortéza stahuje měkké tkáně a tepelná retence pomáhá při úlevě od bolesti a podporuje léčení. Výše uvedený text slouží pouze jako vodítko – není náhradou lékařské péče. Diagnózu a léčbu zranění vždy konzultujte s lékařem. VELIKOSTI KOLENNÍ ORTÉZYVELIKOST - OBVOD KOLEM KOLENAS - 30 - 35cmM - 35 - 37,5cmL - 37,5 - 42,5cmXL - 42,5 - 50cmXXL nad 50cmČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA: Myjte ručně v teplé vodě s jemným čistícím prostředkem, důkladně opláchněte a nechte okapat dosucha. Nepoužívejte sušičku ani nedávejte čistit chemicky UPOZORNĚNÍ: Nepoužívejte na otevřená zranění nebo v případě, jste-li náchylní k dermatitidě (zánětům pokožky), alergii na pryž nebo problémům s oběhovým systémem.

REGATA MF S3 SRC polobotka 44 černá
1 369 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
REGATA MF S3 SRC polobotka 44 černá
1 369 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní polobotka s kompozitní tužinkou a kevlarovou stélkou odolnou propíchnutí. Podešev - PU/TPU. SRC podešev odolná olejům. Svršek z voděodolné kůže.

TrueLife Care Q7 Blue
807 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TrueLife Care Q7 Blue
807 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

TrueLife Care Q7 BlueTeploměr Care Q7 od TrueLife se vyznačuje především jednoduchostí a rychlostí použití, hodí se proto do domácností s malým dítětem, u kterého byste měli teplotu kontrolovat pravidelně. Bezkontaktní měření miminko nerozruší, jelikož nedochází ke kontaktu s pokožkou. Od stisknutí tlačítka se naměřená hodnota objeví na displeji již za 1 sekundu, a to s mimořádnou přesností (odchylka je pouhých 0,2 °C). Pokud je teplota zvýšená, budete na to upozorněni zvukovým indikátorem.Klíčové vlastnosti rychlé a přesné měření podsvícený displej pro výbornou viditelnost ve dne i v noci bezproblémový chod díky dlouhé výdrži baterie zaznamenávání hodnot do paměti upozornění na zvýšenou teplotuTechnické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Náhradní vložky ARDON®FREEZE | G3206INS/47
162 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Náhradní vložky ARDON®FREEZE | G3206INS/47
162 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

náhradní vložka k holínkce ARDON®FREEZE (G3206), materiál: syntetická kožešina, velikosti: 38 - 47, barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®FIRLOW TREK S1P | G3304/47
631 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FIRLOW TREK S1P | G3304/47
631 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

bezpečnostní polobotka, s ocelovou špicí a stélkou, materiál: semišová kůže, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 35-48, váha: 570 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: modrá

UNDER ARMOUR-UA HOVR Phantom 3 black/white/white Černá 47
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
UNDER ARMOUR-UA HOVR Phantom 3 black/white/white Černá 47
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Pánské běžecké botasky upoutají stylovým designem. Svršek běžeckých tenisek je vyroben z kompresního pleteného materiálu, který umožní velmi dobrou ventilaci vzduchu a obepne Vaše chodidlo jako druhá ponožka. Běžecké boty pro pány mají zpevněnou střední část a patu, která zajistí stabilitu během běhu. Boty pro běh jsou univerzální černé barvy. Značkové botasky na běhání disponují technologií UA HOVR, která umožní pocit nulové gravitace a navrací energii do chodidla. Tenisky na běhání pomáhají dosáhnout velmi dobrého odpružení. Pánské běžecké botasky mají prodyšnou a pohodlnou stélku SpeedForm pro dokonalý komfort. Pryžová podrážka s jedinečným vzorem pro maximální trakci a odolnost. Černé běžecké botasky Under Armour jsou skvělými společníky pro běh po tvrdém povrchu a běžecké tréninky. Detaily produktu: měkký a pružný svršek UA IntelliKnit zpevněná střední část a pata boty technologie HOVR pro nulovou gravitaci a návrat energie výborné odpružení pohodlná a prodyšná stélka SpeedForm gumová podrážka zajistí trakci a přilnavost určeno pro tvrdé městské povrchy

McKINLEY Maine II AQB Jr. 38 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKINLEY Maine II AQB Jr. 38 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Multifunkční outdoorové boty McKINLEY Maine II AQB Jr. mají membránu Aquabase, protiskluzovou gumovou TPR podrážku, ochranu špičky/paty a rychlé šněrování. Svršek: polyester, polyuretan Membrána Aquabase Protiskluzová podrážka z TPR gumy Ochrana špičky/paty Rychlé šněrování

ArtPK Manželská postel LUCY 04 | 160 x 200 cm Barva: Trinity 01
8 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ArtPK Manželská postel LUCY 04 | 160 x 200 cm Barva: Trinity 01
8 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Manželská postel LUCY 04 | 160 x 200 cm Čalouněná manželská postel LUCY 04 s prošívaným čelem je elegantním a pohodlným kouskem nábytku, který může výrazně pozvednout celkový vzhled ložnice. Čalouněná je měkkou a příjemnou látkou, poskytuje maximální komfort při spaní a dostatečnou oporu zad při čtení knihy. Široká škála barevných provedení zaručuje, že si vybere každý. Postel je dodávána s roštem , matraci je nutno doobjednat . Její elegantní vzhled a pohodlí, které nabízí, ji činí oblíbenou volbou pro mnoho lidí, kteří si chtějí vychutnat maximální komfort v ložnici. Materiál: látka, kovové nohy Rozměry: ŠxVxD: 168 x 91 x 208 plocha na spaní: 160 x 200 cm výška bočního čalounění: 32 cm tloušťka čela: 3 cm Barevné provedení: Triniti 01 Triniti 02 Triniti 03 Triniti 05 Triniti 08 Triniti 14 Triniti 15 Triniti 16 Triniti 19 Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Boxspring KORBELA 11 140x200, tmavě hnědá látka
29 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Boxspring KORBELA 11 140x200, tmavě hnědá látka
29 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel boxspring 140x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová látka: Monolith 29 = tmavě hnědá látka Rozměry (šxhxv): 140 x 215 x 53/115 cm Ložná plocha (šxh): 140 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - nožky vysoké 2 cm Dodání v demontu

ELTAP Čalouněná postel VEROS Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Lukso 40
55 859 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Neodolatelná elektrická postel VEROS typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPManželská postel VEROS má zajímavě prošívané čelo, které poskytuje dostatečný komfort během sezení při čtení knihy, tak jako možnost si lůžko elektricky polohovat. Matrace mají snímatelný hedvábný potah na zip. Celkové rozměry: Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Tenisky s tkaničkami pro citlivá chodidla, z pružné tkaniny
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tenisky s tkaničkami pro citlivá chodidla, z pružné tkaniny
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Jsou lepší než klasické tenisky! Tyto sportovní boty z elastické tkaniny jsou pružné, lehké a pevné díky technologii Strobell. Vhodné i pro citlivá chodidla. Originální svršek z matného a lesklého textilu s efektem hadí kůže. Velmi pohodlné. Z pružné a prodyšné tkaniny. Technologie Strobell, bez nepříjemných švů: tradiční metoda spočívající v našití svršku přímo k podrážce, aby bota získala maximální flexibilitu, jemnost, pružnost a pevnost. Vyjímatelná stélka. Tkaničky s očky tón v tónu. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Protiskluzová pružná podrážka. Lehké a příjemné na nošení. Vyrobeno v Itálii. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

TAMARIS Polobotky z kožené usně Tamaris, vysoce pohodlné
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TAMARIS Polobotky z kožené usně Tamaris, vysoce pohodlné
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tuto sezónu by Vám neměly chybět polobotky z kvalitní kožené usně zn. Tamaris. Vysoce pohodlné, vhodné i pro široká chodidla. Vyjímatelná stélka. Na svršku šněrování a vzadu poutko pro snadné obutí. Protiskluzová podrážka.

Kožené tenisky se vsadkou vzadu
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené tenisky se vsadkou vzadu
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Snadné na obutí, praktické a pohodlné, tenisky se vsadkou vzadu jsou absolutně IN. Kontrastní kožená vsadka. Postranní zip pro snadné obutí. Pevné šněrování. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Baleríny z kožené usně
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Baleríny z kožené usně
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Lehoučké baleríny z kvalitní kožené usně jsou přímo stvořené pro pohodlné nošení po celý den. Svršek z kožené usně. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Sandály s ažurou a otevřenou špičkou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandály s ažurou a otevřenou špičkou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sandály s moderní ažurou jsou tak pohodlné! Svršek s ažurovým zdobením. Kolem kotníku pásek s oválnou sponou ve zlaté barvě. Kožená stélka se postará o maximální prodyšnost chodidla. Široký hranatý podpatek v dřevěném vzhledu.

Toaletní stolek DAMAVAND, ořech/černý
3 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Toaletní stolek DAMAVAND, ořech/černý
3 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Toaletní stolek Barva: ořech / černá Rozměry (šxvxh): 123 x 75 x 48 cm Materiál: dýhovaná nábytková deska - melamin / lakovaná práškovaná ocel Dodáváno v demontu.

Avento Slider pantofle černá
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Avento Slider pantofle černá
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Avento Slider jsou unisex pantofle ideální k bazénu, na dovolenou či k běžnému nošení doma a na zahradě. Jsou vyrobené ze 100% EVA materiálu s vytvarovanou stélkou, díky tomu jsou úžasně lehké a pohodlné. Uvedené velikosti odpovídají velikostem EU, velikostní tabulka v obrázcích. Nenechávejte boty dlouhodobě vystavené povětrnostním podmínkám a na přímém slunečním světle, jinak může dojít k jejich lehké deformaci! Slider: - materiál: 100% EVA - lehké a flexibilní - vytvarovaná stélka- velikosti dle EU

Kamik MILOS hnědé trekové sandály
1 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kamik MILOS hnědé trekové sandály
1 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Letní vycházková obuv typu outdoorové sandály.Obuv značky KAMIK - specialisty na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí.Veganský produkt - k výrobě obuvi nebyl použitý žádný materiál živočišného původu.Sandály je možné utáhnout pomocí suchého zipu.CLEANSPORT NXT - kontrola zápachu pomocí organické sloučeniny s probiotickou technologií, která ničí zápachové sloučeninyObuv je vyrobena z kombinace syntetického a textilního materiálu. Vnitřní část je z textilní podšívky a stélka je rovněž z textilního materiálu.Váha jednoho páru = 550 gLetní sandály Kamik.Barva: HnědáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

WOOX Pánské boty Tromso Black
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
WOOX Pánské boty Tromso Black
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pokud nechcete svá chodidla mučit ve špičatých botách jako za dob inkvizice, tahle široká, lehká a pružná platforma je přesně pro vás. Helmu na kolo si taky kupujete podle tvaru hlavy a neočekáváte, že se vám časem vaše oduševnělé čelo změní na rotační elipsoid. Anatomická, měkká a ohebná podešev z měkkého polyuretanu s podporou klenby a odpruženou patou. Svršek z pravé hovězí kůže. Údržba: svršek čistěte suchým hadříkem a voskujte či impregnujte pouze přípravky určenými na koženou obuv. Vyrobeno v Portugalsku.Velikostní tabulka:EUvnitřní délka v cm4024,34125,442264326,64427,34627,9

TECNICA-Magma 2.0 S Ws rosed grey/wine bordeaux Šedá 38 2/3
4 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TECNICA-Magma 2.0 S Ws rosed grey/wine bordeaux Šedá 38 2/3
4 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Dámské nízké turistické boty vynikají kvalitním provedením. Jsou vhodné pro letní turistiku nebo běh ve vysokohorském terénu. Mají odolný a prodyšný svršek, který poskytne potřebnou ochranu Vašim nohám. Lehká konstrukce potěší každou z Vás, stejně jako komfort a pohodlí, které boty do hor nabízí. Disponují polstrovaným límcem a vnitřní stélkou Ortholite. Trekkingové boty zajistí vynikající komfort a ochranu díky inovativnímu anatomickému střihu, předtvarované stélce a mezipodešvi EVA. Ta dobře tlumí nárazy. Nadrozměrná pata se stabilizačními lamelami poskytuje bezkonkurenční brzdění a lepší výkon při sjezdu dolů. Dámská obuv Tecnica se váže na tkaničky. Multitrakční podrážka vyrobená technologií Vibram® Litebase™ a směsovou gumou Megagrip™ nabízí optimální přilnavost na všech površích, stejně tak za sucha i za mokra. Tato all-mountain outdoorová bota s novou úrovní přilnavosti je zárukou ochrany, pohodlí a Vaší spokojenosti. Detaily produktu: nízká turistická obuv dámská odolný a prodyšný svršek lehká konstrukce vázání na šňůrky anatomicky tvarovaná vnitřní stélka Ortholite mezipodešev EVA tlumí nárazy zpevněná pata se stabilizátory multitrakční podrážka Vibram poskytne optimální přilnavost EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Ochranná lišta hrany kufru Toyota Avensis 2015- (combi, tmavá)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Toyota Avensis 2015- (combi, tmavá)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Toyota Avensis je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Merrell J067867 Vapor Glove 6 Ltr Rock
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Merrell J067867 Vapor Glove 6 Ltr Rock
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot pokračuje s modelem Vapor Glove 6. Jsou to doposud nejvíce minimalistické boty, které Merrell vytvořil a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která dokonale obepíná chodidlo a maximalizuje tak přilnavost a odolnost, a díky svršku z kvalitní usně zajišťuje skvělé pohodlí. Celková výška podešve je 6 mm. Vraťte se s botami Vapor Glove 6 k barefoot stylu. • svršek z měkké kvalitní usně pro skvělé pohodlí• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• prodyšná podšívka ze 100% recyklované síťoviny• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• podešev Vibram® EcoStep z materiálu, který je ze 30% recyklovaný, poskytuje vynikající přilnavost, odolnost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Barefoot 2, NXT, Vibram® Ecostep Recycle, STACK 6-6, DROP 0.0, RECYCLEDHMOTNOST: 520 g

Lico 191176 Hiker černá sportovní obuv
1 385 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Lico 191176 Hiker černá sportovní obuv
1 385 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Celoroční vycházková a sportovní běžecká obuv na šněrování.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže v kombinaci s textilním materiálem. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou. Váha jednoho páru: 520 g (ultra lehké provedení)Sportovní tenisky značky Brütting.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 12 cmPodpatek: 3 cm

KAYLAND-Rocket GTX black/yellow Černá 45,5
6 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
KAYLAND-Rocket GTX black/yellow Černá 45,5
6 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Kayland. Pánské boty pro turistiku jsou vysokého střihu a vhodné do náročného terénu. Hledáte-li spolehlivou outdoorovou obuv, model Kayland Rocket je určen přesně Vám. Je vhodná do náročného terénu a lze na ni připevnit i horolezecké kočky. Obuv Kayland má odolný svršek, který je prodyšný. Je zkonstruován pomocí technologie prolisování a je vyroben tak, aby poskytoval vynikající ochranu proti nárazům a oděru. Kombinace prolisovaného TPU a membrány Gore-Tex Performance Comfort zajišťuje, že trekové boty Vám poskytnou vynikající ochranu před živly v každém ročním období. Pánská turistická obuv má projmutý střih, který poskytne celodenní pohodlí a stabilitu. Výhodou je polstrovaný límec i jazyk boty. Váží se na klasické šňůrky doplněné o kovové háčky pro lepší zajištění. Pogumovaná špička ochrání prsty před padajícími skalami a prodlužuje životnost bot do hor. Další výhodou trekkingové obuvi je podrážka Vibram Curcuma®, která poskytuje dokonalou přilnavost pod nohama. TPU vložka na patě znamená, že kočky mohou být použity pro zimní procházky v ledových a zasněžených podmínkách. Detaily produktu: pánské turistické boty vysoký střih odolný svršek prodyšné membrána Gore-Tex Performance Comfort vázání na šňůrky s kovovými háčky polstrovaný límec i jazyk pogumovaná špička podrážka Vibram Curcuma®, která poskytuje dokonalou přilnavost jsou kompatibilní s horolezeckými kočkami vhodné do náročného vysokohorského terénu

Craft CTM Nordlite Ultra 1913378
3 732 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Craft CTM Nordlite Ultra 1913378
3 732 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Těžký kalibr na silnici a gravelu. Nejnovější generace výkonnostní běžecké boty, která je nadupaná těmi nejlepšími technologiemi. Klíčovým prvkem je tlumení. 40 milimetrů pěny CR Foam, která je ještě lehčí a ještě rychlejší, než jakákoliv tradiční tlumící směs. Díky jednodávkovému vstřikování pod nadkritickým tlakem dostává CR Foam extrémní výbušnost, bez které se při rychlém běhu už nebudete chtít obejít. Tento způsob výroby je přitom netoxický a tlumící pěna se dá zrecyklovat a znovu použít.CTM Nordlite Ultra je ideálním společníkem pro výkonnostně laděné běžce, kteří chtějí podpořit svůj výkon na silnici i v lehkém trailu, kde se Nordlite neztratí díky univerzálně laděnému vzorku.Ultralehký svršek doplňuje botu jako celek a díky vysoké prodyšnosti vás nebude brzdit v žádných klimatických podmínkách.Drop: 6 mmVýška tlumení ve špičce: 34 mmVýška tlumení v patě: 40 mmMateriál: svršek: 46% polyester, 46% recyklovaný polyester, 8% TPU, mezipodešev: 100% EVA pěna, podešev: 100% pryž

TECNICA-Plasma Mid S GTX Ws shadow altura/deep bacca Šedá 38
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TECNICA-Plasma Mid S GTX Ws shadow altura/deep bacca Šedá 38
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Turistické boty mají kotníkový střih. Disponují odolným, ale prodyšným svrškem, který je na špičce pogumovaný pro lepší ochranu chodidla. Hlavní výhodou trekových bot pro dámy je membrána Gore-Tex® Extended Comfort, která poskytuje vysokou úroveň ochrany vůči vodě a vlhkosti. Dámské boty do lesa jsou tak vhodným společníkem i na náročné túry, případně traily. Kotníková turistická obuv dámská má klasické vázání, které doplňují háčky v horní části pro lepší zajištění chodidla. Mají pružnou konstrukci, která je anatomicky přizpůsobena ženské noze. Dá se ještě dodatečně tepelně upravit na míru díky systému CAS Mezipodešev z pěny EVA s dvojitou hustotou a vyztuženou vložkou z TPU Vám poskytne oporu a stabilitu během celé túry či vysokohorského výstupu. Kvalitní podrážka Vibram® Plasma určená pro model horské obuvi s gumou Megagrip™ je zárukou vysoké přilnavosti v jakémkoli terénu. Outdoorová obuv Tecnica potěší i náročné turistky. Detaily produktu: kotníkové turistické boty vyšší střih odolný svršek prodyšné pogumovaná špička vázání na šňůrky s háčky v horní části membrána Gore-Tex Extended Comfort mezipodešev z EVA pěny s dvojitou hustotou vysoce přilnavá podrážka Vibram® Plasma s gumou Megagrip™ možnost tepelné úpravy na míru CAS EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Adidas Kaptir 3.0 K ID0295
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Adidas Kaptir 3.0 K ID0295
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Lehčená vkládací stélka do obuvi
42 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Lehčená vkládací stélka do obuvi
42 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Lehká vkládací stélka do obuvi. Vyrobena z kombinace polyuretanové pěny zabraňující posunu vložky v obuvi a prodyšné textilie Mesh.

Antistatická kombinéza pro lakovny CV001
188 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Antistatická kombinéza pro lakovny CV001
188 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Antistatická kombinéza ideální pro lakovny. Prodyšná ochranná kombinéza z netkané textilie, antistatická, kapuce ze 3 částí s gumičkou. Kombinéza má elastické zakončení rukávů a nohavic a centrální zip s klopou zapínání na zip.Materiál: polypropylen + mikroporózní polyethylenový film, 60 g/m2Balení: jednotlivě / po 50 ks v kartonu

Vkládací stélka do obuvi ABSORBA XTR ESD, oranžová
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vkládací stélka do obuvi ABSORBA XTR ESD, oranžová
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Komfortní stélka s ESD vlastnostmi vhodná do EPA prostorů. Díky aktivnímu uhlí má stélka antibakteriální účinek, tvarovaná patní miska zajišťuje dostatečné pohodlí při došlapu na patní kost.Stélka: HI-poly s aktivním uhlím + textilie MESHTato stélka nahrazuje původní model D41201.

PÁNSKÁ NEBESKY MODRÁ MIKINA BX4509 Velikost: L
384 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
PÁNSKÁ NEBESKY MODRÁ MIKINA BX4509 Velikost: L
384 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Rozměry v cm MLXL2XLCelková délka66687072Hrudník51535557Rukáv od krku80818486Rukáv od podpaží53535657Orientace v tabulce velikostíprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavu.chcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěma.

Joma Slam JR 2309 juniorská tenisová obuv
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Joma Slam JR 2309 juniorská tenisová obuv
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětské tenisové boty JOMA Slam JR 2309 jsou vytvořené pro pokročilé a výkonnostní hráče a hráčky. Bota je navržená pro antukové kurty a padel. Je skvělou kombinací stability, reaktivity a tlumení. Svršek je vyrobený z textilního a syntetického materiálu s přidanou technologií VTS, což je ventilační systém, který udržuje teplotu chodidla. Syntetický materiál je vložen beze švů, aby byly boty lehké a zároveň chránily a upravovaly svršek. Mezipodešev je vyrobena z odolného phylonu, který tlumí došlap a absorbuje nárazy. Toto odpružení je zesíleno díky technologii PULSOR.Součástí je technologie PROTECTION pro zvýšenou ochranu oblastí, které jsou náchylnější k odřeninám a nárazům. Jsou vybaveny dílem STABILIS, který stabilizuje dopad chodidla a zabraňuje nevhodnému otáčení.Podrážka je vyrobena z pryže DURABILITY, která je vysoce odolná proti oděru. Tento materiál prodlužuje životnost obuvi.

Tenisky na suché zipy, efekt krokodýlí kůže, černé
1 239 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tenisky na suché zipy, efekt krokodýlí kůže, černé
1 239 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Módní tenisky s efektem krokodýlí kůže se zapínají na suchý zip. 3 pásky na suchý zip pro snadné obutí. Měkké vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Plochá protiskluzová podrážka. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Barefoot tenisky Barebarics Zing - White & Black Velikost: 40
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Zing - White & Black Velikost: 40
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Barefoot vlastnostiAnatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezována a přirozeně se posilují.Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka - Tloušťka 4mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze.Více informacívycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

COLOR KIDS-Boots - WP total eclipse Modrá 27
1 000 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
COLOR KIDS-Boots - WP total eclipse Modrá 27
1 000 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Chlapecká obuv značky Color Kids. Chlapecké sněhule potěší skvělou voděodolností a větruvzdorností. Chlapecké zimní boty lze upravit a stáhnout elastickou gumičkou se stopperem. Dovnitř nepronikne žádný sníh a jiné nečistoty. Zimní boty pro kluky jsou vhodné až do teploty -20°C, čímž spolehlivě chrání a izolují i v mrazivém počasí. Chlapecké zimní holínky jsou nepromokavé. Vnitřní vložka se dá celá vyjmout a můžete ji, v případě potřeby, jednoduše vysušit. Chlapecké boty do sněhu mají pevnou a tlustou podrážku, která je zároveň protiskluzová. Chlapecké holínky na zimu jsou super volbou pro běžné nošení, outdoorové aktivity a hry ve sněhu. Detaily produktu: chlapecké nepromokavé sněhule vysoký střih na vrchu pružná gumička se stopperem ke stažení vhodné do teploty až -20°C voděodolné větruodolné vyjímatelná vnitřní vložka pevná a hrubá podrážka, která neklouže

Postel PACARA, 90x200, masiv borovice/moření dub
6 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Postel PACARA, 90x200, masiv borovice/moření dub
6 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel 90x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 90x200 cm. Barva moření: dub Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 99,5 x 209,5 cm Ložná plocha: 90 x 200 cm Výška čela za hlavou: 72 cm Výška čela u nohou: 33 cmVýška montování roštu: 24 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 21,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 32,5 cm Rozměr nohy postele: 5x10 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Postel HEKLA, 180x200, masiv borovice/moření ořech
12 880 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Postel HEKLA, 180x200, masiv borovice/moření ořech
12 880 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel 180x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 180x200 cm nebo 2x 90x200 cm. Barva moření: ořech Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 189 x 209 cm Ložná plocha: 180 x 200 cm Výška čela za hlavou: 73 cm Výška čela u nohou: 53 cmVýška montování roštu: 28 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 23 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 36,5 cm Rozměr nohy postele: 6x6 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

GEOX Polovysoké kozačky GEOX, kůže
4 452 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
GEOX Polovysoké kozačky GEOX, kůže
4 452 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Polovysoké kozačky zn. GEOX z kvalitní kůže jsou absolutně IN. Inspirované motorkářským stylem. Prodyšnost podrážky a pohodlí nohou zaručené patentovanými systémy Geox. Optimální odpružení pro ochranu a tlumení nárazů. Zapínání na zip pro snadné obutí. Vzorovaná protiskluzová podrážka.

LES TROPEZIENNES Boty do deště NEA
1 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
LES TROPEZIENNES Boty do deště NEA
1 630 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Elegantní boty do deště v chelsea verzi Les Tropéziennes par M Belarbi nemají konkurenci. Postranní třpytivé pruženky. Vzadu poutko pro snadné obutí. Postranní kovové logo. Protiskluzová vzorovaná podrážka.

TAMARIS Kozačky na podpatku zn. Tamaris Comfort
4 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TAMARIS Kozačky na podpatku zn. Tamaris Comfort
4 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Módní a pohodlné, nenechte si uniknout kvalitní kozačky s podpisem zn. Tamaris Comfort. Maximálně pohodlné, vhodné i pro citlivá chodidla. Vyjímatelná stélka. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Velurové kotníkové kozačky se střapci
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Velurové kotníkové kozačky se střapci
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kdo ještě nemá doma kotníkové kozačky z kvalitní velurové usně? Nyní máte příležitost si je pořídit. Z pravé kvalitní kůže. Postranní vnitřní zip tón v tónu. Vzadu poutko pro snadné obutí. Pevný opatek. Kolem kotníku 4 šňůrky a 2 střapce. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte.

PÉDICONFORT® - Derbies s tkaničkami, na klínové podrážce
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
PÉDICONFORT® - Derbies s tkaničkami, na klínové podrážce
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Derbies s tkaničkami zn. Pédiconfort se postarají elegantní městský look a pohodlnou chůzi. Vsadky a členitý střih, mix materiálů. Postranní zip. Lesklé tkaničky pro nastavení na míru. Měkká kožená stélka Aérosemelle tlumí nárazy při došlapu. Měkké vypodložení kolem kotníku. Vzorovaná klínová protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Jednobarevné pantofle, černé
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Jednobarevné pantofle, černé
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zaručeně oceníte pohodlné a hřejivé domácí jednobarevné pantofle. Po stranách pruženka, obuv tak dokonale padne každému chodidlu. Vyrobeno ve Francii.

Klasické kleštičky na nehty
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Klasické kleštičky na nehty
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pro dokonalou úpravu Vašich nohou Vám nabízíme tyto ergonomické a bezpečné kleštičky na nehty.

Artelta Manželská postel DIZZLE | 140 x 200 cm Barva DIZZLE: Jaffray 24
21 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Artelta Manželská postel DIZZLE | 140 x 200 cm Barva DIZZLE: Jaffray 24
21 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Manželská postel DIZZLE | 140 x 200 cm Nádherná manželská postel DIZZLE | 140 x 200 cm v nejnovějším stylu nabízí jedinečný spánek, prostor a pohodlí. Manželská postel DIZZLE je čalouněná a dostupná ve třech velikostech 140, 160, 180 je na Vás pro, který rozměr se rozhodnete. Postel DIZZLE spojuje moderní design s funkčností. Použití pěny T2130 poskytuje výjimečný komfort spánku a robustní kovový rám zaručuje odolnost po dlouhá léta. Černé plastové nohy o výšce 2 cm navíc zajišťují stabilitu a plynový zvedák usnadňuje přístup k praktickému kontejneru na ložní prádlo. Vyniká svými rozměry v délce 225 cm a výšce 104 cm. Matrace není součástí manželské postele ale umíte si vybrat z naší široké nabídky matrací . Materiál: látka, plast, kovový rám Rozměr( ŠxVxH) : 184 x 104 x 225 cm úložný prostor - 204 x 142 x 23 cm výška sezení - 42 cm výška opěradla - 62 cm nožičky - 2 cm Barevné provedení: Royal 01 Royal 04 Royal 18 Royal 20 Jaffray 01 Jaffray 03 Jaffray 18 Jaffray 24 Jaffray 40 Amore 03 Amore 18 Amore 20 Amore 35 Amore 38 Amore 40 Touch 03 Touch 18 Touch 24 Touch 100 Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

NIKE-Victori One Print Ws black/black Černá 40,5
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-Victori One Print Ws black/black Černá 40,5
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské pantofle značky Nike. Značkové pantofle přitáhnou pozornost na první pohled. Stylové pantofle mají na popruhu tygří vzor, který je nepřehlédnutelný. Popruh zdobí také logo Nike. Tyto pantofle pro dámy dodají Vašim outfitům šmrnc. Trendy pantofle disponují měkkou pěnou, která se postará o celodenní komfort. K pohodlí přispívá také tvarovaná stélka. Výhodou je širší popruh, který potěší dámy se širší nohou. Podrážka s protiskluzovým vzorem má dobrou trakci. Detaily produktu: Nová, měkčí pěna a mechanické odpružení poskytuje pohodlí Tvarovaná stélka Širší popruh Tygří vzor a logo Nike na popruhu Podrážka má nový vzor pro větší trakci

Tenisky na klínové podrážce
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tenisky na klínové podrážce
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pro sportovní aktivity a stylový vzhled vklouzněte do tenisek na klínové podrážce. Ideální na procházku, rychlou chůzi i lekce jógy. Tkaničky tón v tónu. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Vyjímatelná stélka na pěnovém podkladu. Dvoubarevná klínová podrážka. Vzadu poutko pro snadné obutí.

Merrell J037531 Moab Speed 2 Beluga
3 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Merrell J037531 Moab Speed 2 Beluga
3 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Moab Speed 2 je nejnovější inovací v oblasti turistiky od značky Merrell. Vytvořen díky spojení znalostí a poznatků z nejprodávanějších turistických bot Moab a zkušeností turistů celého světa. Zdokonalená trakce díky podešvi Vibram TC5+, speciálně vyvinuté pro Merrell, se zcela novým designem a trakčními výstupky. Turisté vědí, že pohodlí je základ úspěšného výkonu, proto je v mezipodešvi o 30% více pěny. Prodyšnost se také výrazně zlepšila díky poznatkům z úspěšné běžecké řady Merrell Test Lab společnosti Merrell. S Moab Speed 2 pocítíte bezpečí díky skvěle padnoucí patě a pevné podešvi po celé délce chodidla.• prodyšný svršek z materiálu mesh a TPU• 100% recyklované tkaničky a pásky• polstrovaný límec kolem paty• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• ochranná a oděruvzdorná gumová pata a špička pro větší odolnost a bezpečí• poutka na patě a jazyku pro snadné obouvání• plně recyklovaná prodyšná síťovina• stélka potažená 100% recyklovaným Mesh materiálem• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 5% recyklovaná vyjímatelná PU stélka• lehká technologie FlexPlate™ zajišťuje torzní tuhost a stabilitu přední části chodidla• mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® TC5+ poskytuje výjimečnou trakci pro outdoorové multisportovní aktivity, vyvinutá výhradně pro Merrell• trakční výstupky Vibram® na podešvi speciálně navržené tak, aby zvyšovaly přilnavost a odolávaly nečistotám při každém krokuTECHNOLOGIE: FloatPro™,  FlexPlate™, Vibram®, 34-24 Stack, 10.0 Drop, RecycledHMOTNOST: 680 g

Tommy Hilfiger pánské bílé tenisky - 46 (0K4)
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tommy Hilfiger pánské bílé tenisky - 46 (0K4)
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánské bílé tenisky od Tommy Hilfiger.Materiál: stélka: textilní materiál               vnitřek: textilní materiál               svršek: přírodní kůže                podrážka: kvalitní syntetický materiál.

Čalouněná postel CESMIN 180x200 cm, hnědá se vzorem/hnědá
16 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Čalouněná postel CESMIN 180x200 cm, hnědá se vzorem/hnědá
16 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Čalouněná postel s ložnou plochou 180x200 cmPotahová látka: flowers 20 = hnědá látka se vzorem/siuox BROWN = hnědá ekokůžeV ceně postele dva nezávislé zásobníky na lůžkoviny, otevírané pomocí pomocných strojů, 2 dekorativní polštáře plněné mletou PU pěnou na zip a bonellová matrace s roštem.Obrázek funkce postele je ilustrativní (jiná barva)!Celkové rozměry (šxvxh): 185 x 106 x 208 cmVýška čela: 106 cmVýška sedu: 46 cmPlastové nohy: 2,5 cm Matrace:- materál: bonell na rámu z borovicového dřeva, polyuretanová pěna T30, potahová látka se vzorem shodná s dekoračními polštáři - výška: 11 cmNosnost postele: max. 240 kgDodání v demontu.

Obuv "Rossana"
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Obuv "Rossana"
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Měkké jako velur s módním hadím potiskem, hřejivě podšité a velmi pohodlné. Tyto elegantní boty z Itálie Vám zajistí maximální pohodlí v chladném období. Nesundáte si je ani doma. Podpatek cca 4 cm. S pružnými vsadkami, které netlačí.

Pantofle Kitty
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Pantofle Kitty
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zaručeně to budou Vaše oblíbené pantofle. Vyrobeno z měkké plsti s roztomilými nášivkami koček a protiskluzovou podrážkou - hřejivé a příjemné.

Salming Recoil Lyte 2 červené
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Salming Recoil Lyte 2 červené
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Druhá generace silničního modelu se zcela přepracovaným svrškem, který vás nadchne svojí prostorností a maximálním pohodlím od prvního nazutí. Spolu s léty prověřenou flexibilní podrážkou a rozumně vysokým tlumením tvoří ideální volbu pro tempové tréninky a středně dlouhé objemové běhy. Salming Recoil Lyte 2 jsou jednou z novinek pro sezonu 2024. Z původně čistě objemového modelu se v rámci vývoje běžeckého trhu vyprofilovaly do ideálního společníka pro rychlejší tempové nebo středně dlouhé objemové běhy. Díky flexibilní podrážce, rozumné míře tlumení a nízké váze výborně podporují přirozený styl běhu a nabízí tak skvělou alternativu pro vysoce tlumené modely nebo karbonové závodní modely.Oproti předchozí generaci mají Recoil Lyte 2 kompletně přepracovaný svršek, který vyniká především svou flexibilitou a celkovou pohodlností. Celkový fit modelu je nyní prostornější a zároveň se vaší noze skvěle přizpůsobí už při prvním nazutím. Jeho základ tvoří prodyšný a ideálně pružný polyesterový úplet, který je v klíčových částech překrytý panely z mikrovláken. Ty mají jednak ochrannou funkci a zároveň stabilizují chodidla ve správném směru.Tlumení nového modelu opět obstarává prémiová pěna Salming Recoil™, která nabízí nejen skvělou návratnost energie, ale také poskytuje patřičnou stabilitu a díky své spíše nižší výšce nebrání kvalitnímu čtení povrchu, po kterém běžíte.Osvědčenou součástí bot je i jejich flexibilní podrážka. Ta jako obvykle kombinuje části z recyklované pryže, TPU torzní jednotku v její střední části a nekryté části tlumící pěny.Na silnice i zpevněné cestyPrimárně je model Lyte 2 určený pro běh na silnici či asfaltových površích, ale nebudete se v nich cítit špatně ani na přírodních zpevněných cestách.Pro začátečníky i pokročiléStejně jako předcházejí generace jsou i Lyte 2 natolik univerzálním modelem, že je pro jejich vlastnosti ocení jak běžec začátečník, tak pokročilý běžec. Zatímco začátečníkovi pomůže lépe pochopit specifika přirozeného běhu, tak zkušený běžec je ocení jako přirozenější alternativu k vysoce tlumeným modelům nebo karbonovým závodním botám. Díky neutrálnímu došlapu a středně tvrdému tlumení je vhodný i pro běžce s běžnou formou pronace a supinace.Dobré pro delší tréninky i svižnější běhyModel Lyte 2 je univerzální variantou pro vícero typů běhů. Díky solidnímu tlumení a dobrému vedení chodidel si je nemusíte bát vzít jak na delší běžecké výběhy, tak díky nízké váze a svižnému pocitu v nich, i na rychlejší tempové běhy. Skvěle se osvědčí i jako závodní varianta do půlmaratonských vzdáleností nebo na tartanovou dráhu jako alternativa k tretrám a karbonovým speciálkám.Konstrukce boty a použité technologieSvršek botyDvě vrsty pro maximální pohodlí a stabilituDvouvrstvý svršek modelu Lyte 2 tvoří ideálně pružný a extra pohodlný polyesterový úplet, který je pro navýšení stability překrytý panely z mikrovláken. Tato dvouvrstvá konstrukce navíc vyniká i velmi nízkou váhou a excelentní prodyšností. Chodidlo drží na svém místěHeel cup – patní košíček bot je vyvinut tak, aby nezvyšoval váhu bot a nenarušoval celkový pocit pohodlí v botě, ale zároveň plnil svou funkci, kterou je stabilizovat a fixovat chodidlo v botě.Přirozený a efektivní pohyb přední části chodidelSvršek bot je v oblasti špičky rozšířen technologií Toe Box tak, aby poskytnul dostatek místa pro pohyb přední části chodidel a tím podpořil jejich přirozenější a více efektivní pohyb z biomechanické perspektivy. Mezipodešev - tlumení botyAž o 20 % více energie v každém odrazePrémiový materiál Salming Recoil™ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu navrací až o 20 % více vynaložené energie. Pěna je velice stabilní a bez problému odolá teplotním rozdílům při zachování stejných vlastností. Velkou předností je i její odolnost. Běžecké vlastnosti boty se i přes velký počet naběhaných kilometrů nemění. Ještě více pohodlíSalming SoftFOAM je speciální vložka v oblasti paty, která je z materiálu schopného ještě lépe redukovat negativní dopady nárazů v této části boty. Speciální vyvinutá směs materiálů má o 70 % lepší schopnost absorbovat tyto nežádoucí síly oproti běžné EVA pěně. Souhra materiálů SoftFOAM a Recoil™ zajistí pohodlný a zároveň efektivní běh. Podešev - podrážka botyPodpoří správnou biomechaniku pohybuTorsion Efficiency Unit™ je technologie, která citlivě podporuje celkovou stabilitu boty. Tato jednotka z TPU plastu je umístěna ve střední části podrážky tak, aby nebyla omezující, ale naopak maximálně podpořila efektivitu a správnou biomechaniku běhu. Pohodlí při dopadu, efektivita do odrazuTechnologie TGS 62/75° rozděluje podrážku bot na 2 části. První část – od paty k bříšku chodila – tvoří přibližně 62 % plochy podrážky, a je konstruována s ohledy na maximální stabilitu a tlumení dopadů. Od druhé části – přední části podrážky – ji dělí tzv. baletní linka, která je podrážkou vedena po úhlem 75°. Toto rozdělení zajišťuje, že se bota ohýbá přesně v tom správném místě, aby stimulovala přirozené laterální a předozadní pochyby chodidel. Přední část boty je pak konstruována pro maximální efektivitu odrazu při běhu. Odolnost a velmi dobrý grip za jakýkoliv podmínekMateriál Durable Lightweight Rubber, ze kterého jsou vytvořeny kontaktní plochy podrážky je odolná a zároveň velmi lehká směs z recyklované gumy s velmi dobrým gripem i za mokrých podmínek. Parametry:Typ běžecké boty: silniční tempovéBarva: růžováDrop: 6 mmProfil podrážky: 24,5 mm - 18,5 mmMateriál podrážky: Durable Lightweight RubberTyp povrchu: silnice - zpevněný povrchTyp boty: běžecká obuvMezipodešev: Recoil™Modelová řada: Recoil LyteUrčení: mužiUrčení: ženyKolekce: 2024Hmotnost: 235 g (8 UK)

Dámské nazouváky RIEKER V3652-91 zelená S4
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Dámské nazouváky RIEKER V3652-91 zelená S4
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Unikátní nazouváky od značky RIEKER jsou tvořeny různobarevnými pásky, kterým dominuje hnědý snadno nastavitelný pásek. O pohodlí na každém kroku se postará měkká příjemná stélka a kvalitní vyšší podešev dolaďuje svým vzhledem obuv k dokonalosti. Nazouváky si jednoduše nazujete a můžete s nimi vyrazit na letní dovolenou nebo na skleničku s přítelkyněmi. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Dámská kotníková obuv REMONTE D0C76-01 černá W3
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Dámská kotníková obuv REMONTE D0C76-01 černá W3
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Obuv REMONTE je vyšší řadou značky RIEKER, obuv se vyznačuje kvalitou použitých materiálů. Nepromokavý svršek je kombinací kůže a textilu, doplněný logem značky. Díky zipům a šněrování se nemusíte bát zdlouhavého obutí. Měkká stélka je vyjímatelná, a tak ji můžete kdykoliv vyvětrat. Podšívka z jehněčí vlny se postará o Vaše pohodlí, aby Vám ani v těch největších mrazech nebyla zima a vy se cítila jako v bavlnce. Tento model nesmí chybět ve Vašem botníku. Technologie: Remonte TEX – funkční vrstva, díky které je bota nepromokavá a přesto prodyšná. Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou. Podšívka je vyrobena z pravé jehněčí vlny.

Dámská kabelka RIEKER C2230-167/31 černá W3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Dámská kabelka RIEKER C2230-167/31 černá W3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Představte si klenot mezi doplňky – menší černou kabelku značky RIEKER zdobí logo značky stříbrné barvy. Tento model působí elegantně a bude neodolatelný doplněk do vašeho šatníku. Kromě toho, že si vás získá svým vzhledem, nabízí také praktické využití. Krátký popruh i délkově nastavitelný popruh jsou odepínatelné a umožňují variabilitu nošení dle Vašich preferencí a maximální pohodlí. Hlavní část kabelky je dělená a obsahuje další malé kapsy, což vám nabízí praktický způsob, jak udržet v kabelce pořádek. Do města či na schůzku s přáteli bude tento model pro Vás volbou číslo jedna. Rozměry: cca V 24 cm x Š 27 cm x H 9,5 cm Vnitřní uspořádání: Kabelka je dělená. Kabelka má délkově nastavitelný popruh. Maximální délka nastavitelného popruhu je cca 130 cm.

Dámské sandály RIEKER 624H6-60 béžová S4
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Dámské sandály RIEKER 624H6-60 béžová S4
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Hledáte ideální obuv na horké letní dny? Pak jste tady správně, s tímto modelem rozhodně nebudete litovat. Ozdobná kovová aplikace je spojena s pružnou gumou, která Vám zaručí snadné a rychlé obouvání. Měkká a pohodlná stélka Vám zajistí, že se budete cítit skvěle po celý den. Podešev na klínku vysoká cca 5,5 cm má technologii Antistress, díky niž se snadno přizpůsobí každé noze. Tyto dámské sandály od značky RIEKER si oblíbíte už na první pohled, jelikož s tímto modelem sladíte úplně cokoliv. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Dámské sandály RIEKER 67476-33 červená S3
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Dámské sandály RIEKER 67476-33 červená S3
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Dámské sandálky RIEKER, které Vás okouzlí díky ozdobné přezce a kombinací barev. Svršek tvoří nártový a kotníkový pásek se suchým zipem, díky kterým se obuv lépe přizpůsobí tvaru Vašeho chodidla. Zvýšená podešev zdobná kontrastním lemováním a měkká stélka Vám dodají příjemný pocit při každém kroku. Tyto sandálky unosíte jak na nákupy do města, tak i na letní dovolené. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Vlnka Pánské korkové anatomické sandály Jindra - hnědá
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Pánské korkové anatomické sandály Jindra - hnědá
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Nadčasové, pohodlné sandály z přírodních materiálů si prostě musíte oblíbit. Kožené pásky si přezkami nastavíte přesně podle sebe, takže vám sandály padnou i když máte široké chodidlo nebo vysoký nárt. Korek použitý pro podešev sandálů je měkký přírodní materiál, který tlumí nárazy nohy při každém kroku. Kožená stélka je tvarovaná pro podporu klenby a tím přispívá k pohodlnosti sandálů i při celodenním nošení. Materiál: Svršek, stélka: hovězí kůže Podrážka: korek, EVAParametry:Určení: PánskéBarva: HnědáRoční období: LetníDruh zapínání: S přezkouTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: KorekKolekce: Pánské korkové Jindra

Ochranná lišta hrany kufru BMW i3 2017- (černá)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru BMW i3 2017- (černá)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu BMW i3 je vyrobená z nerezové oceli. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Tloušťka lišty je 0,5mm. Povrch je ošetřený ochranným nástřikem v matné černé barvě. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům včetně deště a vlhkosti.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Tommy Jeans dámské krémové kotníkové boty - 39 (YBI)
3 512 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tommy Jeans dámské krémové kotníkové boty - 39 (YBI)
3 512 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské krémové kotníkové boty od Tommy Jeans Materiál: vršek imitace kůže/ textil               vnitřek textilní              podrážka kvalitní syntetický

ADIDAS-Lite Racer 3.0 EL royal blue/cloud white/blubrs Modrá 31
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Lite Racer 3.0 EL royal blue/cloud white/blubrs Modrá 31
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Tenisky pro kluky mají pěkný design se třemi pruhy na boku. Jejich hlavní výhodou je lehká konstrukce a odolný svršek ze síťoviny, který poskytne potřebnou cirkulaci vzduchu. Botasky pro děti jsou vhodné na celodenní nošení, ať do školy, na mimoškolní aktivity nebo trénink. Značkové tenisky mají vázání na elastické šňůrky, které doplňuje řemínek se suchým zipem. Chlapecké tenisky adidas mají polstrovaný límec a pohodlnou vnitřní stélku. Dětské boty disponují lehkou a flexibilní podrážkou z EVA materiálu, která zajistí tlumení a odpružení. Podrážka tenisek na sport je odolná a protiskluzová. Detaily produktu: tenisky adidas pro kluky moderní design tři pruhy a logo adidas prodyšný svršek lehká konstrukce polstrovaný límec pohodlná vnitřní stélka vázání na elastické šňůrky a řemínek se suchým zipem lehká a flexibilní podrážka z EVA materiálu vyrobeno iz recyklovaných materiálů