Ochranná lišta hrany kufru Toyota Corolla 2018- (combi, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Toyota Corolla 2018- (combi, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Toyota Corolla je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Boční ochranné lišty Volvo S80 2006-2016
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Boční ochranné lišty Volvo S80 2006-2016
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Volvo S80.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí balení.

Cinereplicas Pantofle Mrzimor - Harry Potter Velikost pantofle: 42-45
709 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Cinereplicas Pantofle Mrzimor - Harry Potter Velikost pantofle: 42-45
709 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pantofle Mrzimor - Harry Pottermateriál: fleece, měkký plyš, měkký plyšový fleece velikosti: EU 38-41 / UK 5-7 / US 6-8 nebo EU 42-45 / UK 8-10 / US 9-11 jemný sametový dotykprotiskluzová podrážkaPotěšte sebe či své blízké těmito kouzelnými bačkůrky, které okouzlí svým provedením s vyšitým znakem Mrzimor na vrchu a s Harry Potter logem na patě.

Health Link dýňový olej 250 ml
188 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Health Link dýňový olej 250 ml
188 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Health Link dýňový olej BIO 250 mlJedlý olej-rostlinný, jednodruhový. Pro výrobu tohoto BIO dýňového oleje jsou použita nepražená dýňová semínka z ekologického zemědělství. Olej je šetrně lisován za nízkých teplot do 40°C, bez přístupu světla a vzduchu. Nejsou použita žádná chemická rozpouštědla ani jiné přísady. DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ A POUŽÍVÁNÍDýňový olej lze užívat i před jídlem, doporučená dávka je 1–3 krát denně čajová lžička. Dětem je určena poloviční dávka. OSTATNÍ INFORMACENení určen pro smažení, pečení a vaření! Nezahřívejte!Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Po otevření uchovávejte v lednici. Láhev pečlivě uzavírejte!Olej chraňte před přímým světlem a přístupem vzduchu!Země původu: HolandskoObjem: 250 ml

LifeLike - Pecan White Choco Twister 300g
184 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
LifeLike - Pecan White Choco Twister 300g
184 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

LifeLike - Pecan White Choco TwisterNová příchuť, která zastane své čestné místo v řadě twisterů je Pekanový ořech s bílou čokoládou.Tedy přesněji kombinace krémových kešu ořechů s neodolatelný­mi pekany. Navíc je celý mix zjemněný kvalitní bílou čokoládou a provoněný špetkou skořice.Krém byl inspirován pekanovým koláčem, který je považován za velkou specialitu! Tohle musíš vyzkoušet.Krém vyrábíme podle vlastní receptury z čerstvých ořechů a kvalitní čokolády – přímo v České republice ��.Vzhledem k současnému opatření EU nám legislativa neumožňuje podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu.

Vitalitys Intensive Aqua Equlibrio Shampoo 250ml - Šampon na mastné vlasy
245 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Myje do hloubky pod dohledem a neagresivně. Zinek PCA napomáhá k odstranění nadbytečného mazu. Vlasy vypadají lehké a vitální. Obsahuje: KYSELINA SALICYLOVÁ: zlepšuje obnovu buněkPOLYQUATERNIUM 10: kondicionér, antistatické účinky, zlepšuje rozčesáváníZINEK PCA: enzym zodpovědný za syntézu DHT, který stimuluje tvorbu mazu (zinek je inhibitorem 5 a-reduktázy) Použití: Naneste do mokrých vlasů a napěňte. Nechte pár minut působit a poté důkladně opláchněte.Produktová řada Vitalitys Intensive AquaVŘÍDELNÍ VODA ZE SPEZZANA - ZVLÁŠTNÍ FORMA VODYVoda se zvláštními vlastnostmi pro péči a krásu vlasu je spojena s dalšími přírodními složkami. Obsahuje oligoprvky, které umožňují jednodušší vstřebání aktivních rostlinných složek, jenž vybral Vitality’s na každou anomálii vlasu. Směs aktivních výtažků ve vřídelní vodě ze Spezzana:antioxidanti (polyfenoly – flavonoidy)oleuropein (výběrový polyfenol jako prevence oxidačních stresů)sacharidy (L-redukční)regenerační a hydratační vlastnosti jsou spojeny s výjimečnými vlastnostmi vřídelní vody, která působí na buňky pokožky a zlepšují tak vstřebání vzácných aktivních složek Řada EquilibrioVlasy, které trpí touto anomálií, vypadají mastné a zplihlé. Ne vždy je to způsobeno nadbytečným množstvím mazu, ale často je to způsobeno narušením hydrolipidové vrstvy.Je tedy nutné hydratovat pokožku a navrátit jí správnou rovnováhu. Řada Equilibrio redukuje tvorbu mazu. Aktivní složky:Aktivní středomořské složky ve vřídelní vodě ze SpezzanaSebocomplex: aktivní složka obsahující směs složek regulujících maz jako jsou niaciamid, kvasné hydrolyzované proteiny, biotin. Působí na mazovou žlázu a snižuje její sekreci mazu.Lopuch: rostlina s blahodárnými účinky na pokožku. Antiseptické, dezinfekční a stahující účinky. Používá se při léčbě akné a při jiných zánětlivých procesech pokožky.

Wilson NVision 2.0 Tennis W 36 1/3 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Wilson NVision 2.0 Tennis W 36 1/3 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská tenisová obuv Wilson NVision 2.0 Tennis Shoes W je ideálním řešením pro hráče, kteří hledají vynikající univerzální obuv, která je spolehlivá, stabilní a pohodlná. Technologie: podpora midfoot: díky propracovanému systému nabízí efektivní stabilitu a trakci DYNAMICKÝ FIT DF2: inovativní mezipodešev nabízí vynikající odezvu pro přední část chodidla, dynamické odpružení pro všechny úrovně hry R-dst+®: tato stélka nabízí vynikající odpružení v patě a optimalizované odpružení v přední části chodidla. Skládá se z lehké, exkluzivní směsi EVA a reaktivních tlumicích materiálů 3D podpora klenby: podporuje chodidlo tím, že poskytuje ergonomicky tvarovaným systémům stabilitu a plynulý přechod na patu DURALASTOVÁ podrážka: Materiál a design podrážky zlepšují trakci a přilnavost na kurtu pro maximální odolnost

Topvet Imunita premium 500ml
319 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Topvet Imunita premium 500ml
319 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Originální receptura IMUNITA PREMIUMspojuje výtažky z bylin, beta glukan, stopové prvky a vitamíny, které slouží k podpoře imunitního systému. Fungující imunitní systém je nutný k zabezpečení plnohodnotné kvality života.Echinacea je antioxidant, který přispívá k normální funkci imunitního, dýchacího systému a močových cest.Rakytník podporuje přirozenou obranyschopnost, přispívá k normálnímu trávení a k normální činnosti kardiovaskulárního systému. Tlumí únavu, zvyšuje energii a tonus.Granátové jablko přispívá k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem.Černý bez se užívá jako podpora imunitního systému, přispívá k normální funkci dýchacího systému a k normální činnosti kardiovaskulárního systému. Podporuje čistění a vylučování vody z organizmu.Lípa podporuje vykašlávání, normální funkci dýchacího systému a normální trávení.Šípek je vhodný doplněk pro normální funkce dýchacího systému, normální trávení a normální činnost močového měchýře a ledvin.Beta glukan (Extrakt z hlívy ústřičné) přispívá k normální funkci imunitního systému. Užívá se ke snížení míry únavy a vyčerpání. Beta-glukany přispívají i k udržení normální činnosti horních cest dýchacích.Vitamíny skupiny B přispívají k normální funkci imunitního systému. Pomáhají také k normální činnosti nervového systému, psychické činnosti a přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Užívají se k udržení normálního stavu pokožky a sliznic.Zinek přispívá k normální funkci imunitního systému.Železo přispívá k normální funkci imunitního systému. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu.Složení: glukózo-fruktózový sirup, Echinacea purpurea 10% vodný extrakt, Rakytník řešetlákový (Hippophae Rhamnoides)  10% vodný extrakt, Granátové jablko (Punica granatum)  10% vodný extrakt, Bez černý (Sambucus nigra) 10% zahuštěný extrakt, Lípa srdčitá květ (Tilia Cordata) 10% vodný extrakt, Růže šípková (Rosa canina) plod 10% vodný extrakt, Betaglukan, Vitamin B1 – Thiamin, Vitamin B2 – Riboflavin, Vitamin B3 – Kyselina Nikotinová, Vitamin B5 – Kyselina Pantotenová, Vitamin B6 – Pyridoxin, Vitamin B9 – Kyselina Listová, Vitamin B12 – Kyanokobalamin, Vitamin H – D-Biotin, Zinek – citrát zinečnatý, Vitamin E - tokoferol, Vitamin C - (kyselina L-askorbová, Sorban draselný – konzervant (E 202), Monohydrát síranu železnatéhoDoporučené dávkování: 3x denně 5 ml pro osoby o hmotnosti 75 kg. Pro dosažení maximálního účinku podávejte v jedné kúře 3 týdny a následně 1 týden vysaďte. Kúru je možné zopakovat dle potřeby vícekrát ročně. Před použitím protřepte.Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladujte na přímém slunci a v mrazu. Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Zvýšení denní dávky není zdravotním rizikem. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Případný zákal není na závadu.Země původu: Česká republika

Tommy Hilfiger pánský modrý svetr se stojáčkem
3 032 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tommy Hilfiger pánský modrý svetr se stojáčkem
3 032 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánský modrý svetr od Tommy Hilfiger.Střih: Relaxed fit.Materiál: 100% bavlna.

Ardon Lehká sportovní obuv FLOATY - 46
791 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ardon Lehká sportovní obuv FLOATY - 46
791 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Lehká sportovní obuv FLOATY - 46 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Obuv Alba
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Obuv Alba
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Obuv Alba.S ozdobným páskem, jemným hadím reliéfem a zipem pro snadné nazouvání.Podpatek 3 cm.Materiál: svršek/podešev: 100% PU.Podšívka/podešev: 100% polyester.

Ardon Lehká textilní vycházková obuv AMBLE - Bílá | 46
851 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ardon Lehká textilní vycházková obuv AMBLE - Bílá | 46
851 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Lehká textilní vycházková obuv AMBLE - Bílá | 46 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

ADAMANT ALEGRO S1P
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADAMANT ALEGRO S1P
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Atraktivní vzdušný sandál sportovního charakteru vybavený ocelovou tužinkou a ocelovou planžetou, vhodný pro nejrůznější druhy vnitřních i venkovních suchých provozů. Sandál vhodný do EPA provozů vyžadující antistatické vlastnosti ESD. Absorpce energie v oblasti paty. • vrchový materiál: hovězinová štípenka + textilie sandwich MESH• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU ZEPHYRA• tužinka/planžeta: ocel/ocelNorma: EN ISO 20345:2011 S1P SRC, ČSN 61340-4-3:2002; klimatická třída 3

Coqui 1353 navy nazouváky
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Coqui 1353 navy nazouváky
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Letní nazouvací obuv s nastavitelným páskem kolem paty nebo na nárt.Zadní pásek je možno přetočit dopředu na nárt a potom je ze sandálu nazouvák.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Nazouváky typu crocsy značka Coqui.Barva: NavyVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 2.5 cm

Kiwi SMILING FEET Podpatěnky
95 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kiwi SMILING FEET Podpatěnky
95 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Patní polštářky komfortně polstrují Vaše paty. Jsou zárukou toho, že Vaše nohy zůstanou i v botách na vysokém podpatku v pohodě. Tlumí nárazy při chůzi. Podpatěnky nejsou samolepící, ale gel je přilnavý. Univerzální velikost.

Vlnka Kotníkové kožené bačkory s ovčí vlnou na zip
729 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Kotníkové kožené bačkory s ovčí vlnou na zip
729 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotníkové kožené papuče s ovčí vlnou jsou velmi příjemné a hřejivé domácí boty v přírodní hnědé barvě. Vaše nohy budou s našimi kotníkovými pantoflemi s měkkou domácí podrážkou neustále v pohodlí. Praktické zapínání na boční zip vám umožní snadné obouvání. Z vnitřní strany jsou papuče vystlány Ovčí vlnou Merino. Jedná se o materiál získávaný střižením mladých ovcí ve fázi, kdy je ovčí vlna nejjemnější a považuje se za nejkvalitnější možnou variantu tohoto přírodního materiálu. Předností tohoto materiálu je termoregulační vlastnost, což znamená schopnost regulovat optimální teplotu těla a současně dokáže odpařovat jakoukoliv přebytečnou vlhkost do ovzduší. Zajisté oceníte, že jsou ovčí papuče vyrobeny českou tradiční značkou Vlnka. Zakoupením tohoto výrobku podpoříte českého výrobce. Materiál: ovčí vlna, matná kůže, podrážka – pryž

Bennon FORTIS O2 High
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bennon FORTIS O2 High
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Tradiční kotníková obuv s hydrofobním svrškem v novém designu. Obuv je vybavená nástřikovou dvoukomponentní podešví PU/pryž a je určena pro náročné venkovní provozy. • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň hydrofobní• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: WARRIOR trojkomponentní anatomická stélka s odpružujícím prvkem v patě• podešev: PU/pryž SPARTACUS• Norma: EN ISO 20347:2012 O2 SRC HRO FO

Bennon SALVADOR O2 High
2 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bennon SALVADOR O2 High
2 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pohodlná kotníková obuv, která je vybavena voděodolnou membránou REGI-TEX®. K dalším vlastnostem patří antistatické vlastnosti, protiskluzová SRA vlastnost podešve a pryžové zpevnění v oblasti paty, což zajišťuje dobrou stabilitu při všech pohybových aktivitách. Jako protiokopová ochrana je zde pryžové povrstvení špice. Na bocích obuvi jsou výrazné reflexní prvky. • Komfort při dlouhodobém nošení zajišťuje odpružení v oblasti paty.• Obuv je certifikována jako pracovní dle normy EN ISO 20347:2012 O2 SRA WR. • Doporučené použití: běžné nošení i outdoorové aktivity• vrchový materiál: Nubuck hovězinová useň hydrofobní• podšívka: membrána REGI-TEX®• stélka: ABSORBA• podešev: EVA/pryž RAMMERNorma: EN ISO 20347:2012 O2 SRA WR stélka: ABSORBA - Antibakteriální, anatomicky tvarovaná stélka vhodná pro zátěžové pracovní použití i aktivní trávení volného času. Silná vrstva mikroporézního polyuretanu slouží jak k absorpci potu a udržení příznivého mikroklima uvnitř obuvi, tak k tlumení rázů při dlouhodobém nošení. Velmi snadno se myje a je velmi pohodlná.

Koupelnová sada Concrete, 4 ks
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Koupelnová sada Concrete, 4 ks
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Elegantní sada s dávkovačem mýdla, stojánkem na kartáčky, kelímkem a mýdlenkou udělá z každé koupelny krásné designové místo. Dekor betonu je velmi populární, minimalistický, ale zároveň zdobný. Pumpička u dávkovače je z lesklého plastu. rozměry: dávkovač – 7 x 20 x 5,5 cm (š x v x h)kelímek – 7 x 11 x 5 cm (š x v x h)mýdlenka – 12,5 x 3 x 7,5 cm (š x v x h)

Adidas Tensaur Sport 2.0 CF K 39 1/3 EUR
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas Tensaur Sport 2.0 CF K 39 1/3 EUR
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Děti neustále skáčou, běhají, sprintují a jinak testují odolnost svých tenisek. Tato verze adidas má odolnou přilnavou gumovou podrážku, která na podlaze nezanechává šmouhy, a díky zapínání na dva popruhy se suchým zipem se rychle a jednoduše přezouvá. Svršek tohoto produktu obsahuje minimálně 50% vysoce funkčního recyklovaného materiálu. Představuje jedno z našich řešení, která pomáhají eliminovat plastový odpad. Klasický střih Zapínání na suchý zip Svršek ze syntetické kůže Textilní podšívka Pryžová podrážka nezanechává šmouhy Svršek má minimálně 50 % recyklovaného obsahu Pryžová podrážka nezanechává šmouhy

Pánská funkční mikina Silvini Matese MJ1507 lime
1 328 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Pánská funkční mikina Silvini Matese MJ1507 lime
1 328 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská funkční mikina Silvini Matese MJ1507 lime Pánská stretchová mikina úzkého střihu pro aktivní sportovce. Mikina je určená na běžecké lyžování, skialpinismus, turistiku nebo i kolo v chladnějším počasí. Vyrobena z tenkého zatepleného materiálu, který účinně odvádí pot a zároveň slouží jako tepelná izolace. Má anatomicky tvarované rukávy zakončené manžetou. Na zádech je malá kapsa na drobnosti. Mikina je univerzální, a je tak možné ji nosit celoročně.    Technický popis    reflexní prvky    kapsička na zip na zadním díle    dlouhý hlavní zip    otvor pro palec    vypasovaný sportovní střih    anatomicky tvarované rukávy  Mikiny a svetry » Mikiny » Pánská funkční mikina Silvini Matese MJ1507 lime

DUNLOP Blizzard KIDS Holínky zateplené modrá 25
816 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
DUNLOP Blizzard KIDS Holínky zateplené modrá 25
816 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Představujeme vám krásné zateplené holínky od značky DUNLOP, speciálně navržené pro malé nožičky, dostupné ve svůdných modré a růžové barvě. Tyto holínky jsou skvělou volbou pro vaše děti, poskytují jim pohodlí a ochranu ve chladných dnech.S luxusním zateplením kožíškem, které výrobce uvádí až do -15ºC, jsou tyto holínky vybaveny tak, aby udržely nožičky vašich dětí v teple i za náročných podmínek. Zateplení kožíškem poskytuje příjemný pocit a ochranu před nepříznivým počasím.Horní lem holínek lze snadno stáhnout šňůrkou se zdrhovadlem, což umožní dokonalé přizpůsobení velikosti noze. To je praktickým řešením, které zajistí, že holínky budou pevně sedět a dětské nohy budou chráněny před vnikáním vlhkosti.Podešev těchto holínek je vybavena výrazným vzorkem, který zajišťuje skvělou protiskluznost. Vaše děti tak budou moci bezpečně chodit i na kluzkých površích. Navíc je podešev dostatečně ohebná, což umožňuje volný a pohodlný pohyb.Tyto holínky jsou navrženy tak, aby bylo možné je nosit i jako sněhule. Díky jejich nepromokavosti a vynikající tepelné izolaci se vaše děti budou moci bez obav ponořit do sněhu a užívat si zimní radovánky.Zateplená vložka v holínkách není vyndávací, což zajistí, že zůstane na svém místě a vaše děti budou mít nožičky vždy v teple a pohodlí.Tyto dětské holínky jsou vyrobeny stejným způsobem jako oblíbený "dospělácký model" DUNLOP Blizzard, což garantuje vynikající zpracování materiálu i design.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová. Zateplené holínky pro holky a kluky s luxusním zateplením kožíškem, které výrobce uvádí až do -15ºC

Chlapecké bačkory Superfit Bubble 1-006273-2500 Velikost: 25
629 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Chlapecké bačkory Superfit Bubble 1-006273-2500 Velikost: 25
629 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské bačkory Superfit Bubble 1-006273-2500 v šedé barvě s motivem her - game.Chlapecké bačkory se zapínáním na suchý zip, díky kterému se dají krásně regulovat v oblasti nártu. Jsou tedy vhodné i pro vyšší nárt. V okolí kotníku je mírné vykrojení a tím bota lépe padne. Dá se říct, že kotník zcela kopíruje a tím se bačkory opravdu pohodlně nosí.I přesto, že se nejedná o barefoot bačkory, jsou velmi poddajné a přizpůsobivé. Protiskluzová podrážka je měkká, v přední části krásně ohebná, s větracími otvory pro lepší prodyšnost. Postranní vyvýšení pro lepší postranní stabilitu - lidově řečeno - chrání proti "zvrtnutí kotníků". V přední i zadní části je podrážka vyvýšená, chrání tak proti okopu.- Sednou na: užší až normálně široké nohy- Zapínání: suchý zip- Opatek: textilní výstuha a mírné zpevnění v místě, kde je vyvýšená podrážka- Podrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná zejména v příčném směru, mírně vyvýšená za patou, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou, nebarví a nedělá šmouhy, protiskluzová- Vrchní část: kompletně textilní, z vnější i vnitřní strany (jedna vrstva textilie bez podšívky)SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:23 - 14,7 cm24 - 15,5 cm25 - 16,3 cm26 - 16,9 cm27 - 17,4 cm28 - 18,1 cm29 - 18,6 cm30 - 19,3 cm31 - 20,0 cm32 - 20,8 cm33 - 21,4 cm34 - 21,8 cm35 - 22,5 cm36 - 23,0 cm37 - 23,4 cm38 - 24,0 cm

Bačkory 3F Unicorn 3A3-16 Velikost: 28
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bačkory 3F Unicorn 3A3-16 Velikost: 28
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Balerínkové papuče 3F Unicorn 3A3/16 v šedé barvě s oblíbeným motivem jednorožců. Padnou na užší až normální nohu, a jsou vhodné i pro nohy s užší patou a kotníkem. Bílá podrážka bačkor nedělá šmouhy, a je oblíbená u každé paní učitelky :)Krytá špička a krytá pata zaručuje odolnost proti okopu. Podrážka je poměrně lehká, ohebná, velmi odolná, protiskluzová. Podrážka je odvětraná pro zajištění lepší cirkulace vzduchu v obuvi.Jsou jsou vybaveny vyjímatelnou koženou vložkou s částečnou podporou podélné klenby (podpora podélné klenby je jednoduše odstranitelná vystřižením). Kožená vložka obsahuje prvky aktivního uhlí, které pohlcují zápach a jsou antibakteriální.Balerínky jsou určené do interiéru, ale v teplých dnech je lze použít i venku. Lze prát v ruce na 30°C (vždy před praním je nutné vyndat vnitřní koženou vložku).Samozřejmostí je použití pouze zdravotně nezávadných materiálů.Vnitřní délka a šířka obuvi:Velikost 25 - vnitřní délka 16,2 cm, šířka přes klouby prstů 6,3 cmVelikost 26 - vnitřní délka 16,9 cm, šířka přes klouby prstů 6,4 cmVelikost 27 - vnitřní délka 17,2 cm, šířka přes klouby prstů 6,4 cmVelikost 28 - vnitřní délka 18,0 cm, šířka přes klouby prstů 6,5 cmVelikost 29 - vnitřní délka 18,6 cm, šířka přes klouby prstů 6,7 cmVelikost 30 - vnitřní délka 19,4 cm, šířka přes klouby prstů 6,8 cmVelikost 31 - vnitřní délka 19,9 cm, šířka přes klouby prstů 7,0 cmVelikost 32 - vnitřní délka 20,4 cm, šířka přes klouby prstů 7,1 cmVelikost 33 - vnitřní délka 21,2 cm, šířka přes klouby prstů 7,4 cmVelikost 34 - vnitřní délka 22,0 cm, šířka přes klouby prstů 7,6 cmVelikost 35 - vnitřní délka 22,5 cm, šířka přes klouby prstů 7,7 cmVelikost 36 - vnitřní délka 23,3 cm, šířka přes klouby prstů 7,8 cm

Nimbový olej Wooden Spoon 30 ml
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Nimbový olej Wooden Spoon 30 ml
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Nimbový olej Wooden Spoon 30 mlOrganický nimbový olej obsahuje řadu vitamínů, minerálů, proteinů, ale i esenciálních aminokyselin, díky čemuž je vhodný pro přirozenou regeneraci mastné a problematické pleti. Šetrně ji čistí, intenzivně se o ni stará a zároveň posiluje její obranyschopnost, vyživuje a dlouhodobě ji zvláčňuje. Doporučuje se také k ošetření a péči o podrážděnou pokožku, při štípancích či drobných odřeninách. Při drobných odřeninách a popáleninách může olej skvěle posloužit jako dezinfekce a zároveň prostředek pro urychlení hojení ran. Zmírňuje svědění, redukuje vyrážky a při pravidelném používání odstraní z obličeje i černé tečky. Má antibakteriální, antimykotické a protivirové účinky, proto je velmi vhodný nejen k léčbě pokožky celého těla, ale také vlasové pokožky. Přispívá k vytváření nových kolagenových vláken, která urychlují uzavírání drobných ran a také vyhlazují vrásky. Nimbový olej také reguluje pocení a může se použít také jako repelent proti komárům a vším.Vlastnosti: regenerační, hydratační, protizánětlivé, antibakteriální, protiplísňové.PoužitíNaneste několik kapek na čistou pokožku, jemně vmasírujte a nechte vstřebat. Na konečky vlasů, které jsou suché a zničené se aplikuje až po umytí.Upozornění: Jen pro vnější použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Pokud dojde k podráždění, přestaňte používat. Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah přímého slunečního záření.

Ylang-Ylang olej 100% Alteya Organics 10 ml
230 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ylang-Ylang olej 100% Alteya Organics 10 ml
230 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ylang-Ylang olej 100% Alteya Organics 10 mlOrganický Ylang-ylang olej se získává z čerstvě natrhaných květů rostliny Canaga Odorata vodní nebo parní destilací. Ylang-ylang má exotickou, sladkou vůni a světlou žlutou barvu. Je známý svými silnými uklidňujícími účinky na mysl a tělo. Doporučuje se v případě frigidity a impotence. Pro svoji jedinečnou vůni je oblíbenou složkou parfémů a kosmetických přípravků. Díky působení na regulaci tvorby mazu má stimulační účinky na růst vlasů. Prostřednictvím masáže může působit uklidňujícím dojmem a navodit tak duševní i fyzickou pohodu. Je znám tím, že tlumí záněty a zmírňuje podráždění pokožky. Ylang-Ylang olej pozitivně ovlivňuje endokrinní a hormonální systém a pomáhá dosáhnout rovnováhy emocí.Použitídifuzujte, abyste si vychutnali jeho bohatou, sladkou, květinovou vůni a zažili jeho schopnost podporovat pocit klidu, pozitivity a rovnováhy,použijte ylang-ylang v masážní směsi, ke zvýšení libida a povzbuzení smyslnosti,vytvořte masku na vlasy, smícháním kokosového oleje s esenciálním olejem ylang-ylang ke stimulaci růstu vlasů.Dobře se mísí s: bergamotem, kadidlem, pelargonií, grapefruitem, santalovým dřevem a vetiveremUpozornění: Olej vždy zřeďte ve vhodném základě, může způsobit podráždění pokožky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pokud jste těhotná, kojíte nebo máte zdravotní problémy, poraďte se se svým lékařem. Zabraňte kontaktu s očima, vnitřním uchem, sliznicemi a jinými citlivými částmi těla..

Screen Protector Huawei Watch GT3 42mm 3D Full zaoblené černé okraje ochranná folie
183 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Screen Protector Huawei Watch GT3 42 mm Displej vašich chytrých hodinek si můžete snadno poškrábat nebo ušpinit, takže je lépe ho dobře ochránit fólii. S ochrannou fólií se nemusíte žádných škrábanců přímo na displeji obávat.    Fólie perfektně sedí a díky své průhlednosti nijak nesnižuje čitelnost údajů na displeji. Ochranná fólie chrání před škrábanci a zároveň skrývá škrábance již způsobené. Minimalizuje odlesky a otisky prstů na displeji.   Kompatibilita: Huawei Watch GT3 42 mm Barva: transparentní čirá, černé okraje

VANS-WM Ward (Canvas) delicate blue/white Modrá 36,5
1 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
VANS-WM Ward (Canvas) delicate blue/white Modrá 36,5
1 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

ICEBUG-OutRun W RB9X teal/mango Modrá 40,5
1 640 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ICEBUG-OutRun W RB9X teal/mango Modrá 40,5
1 640 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Icebug. Trailové boty OutRun W RB9X jsou navrženy s důrazem na komfort při běhu na dlouhé vzdálenosti. Po této běžecké obuvi sahají všichni od rekreačních běžců, kteří hledají podporu a stabilitu, až po ty zkušenější běžce, kteří mají vyšší nároky na kvalitu a funkčnost obuvi. Odolný svršek v kombinaci se šněrovacím systémem a měkkou patou je spolehlivým společníkem při běhu. S trih obuvi na běh oceníte zejména při dlouhých bězích v náročnějším terénu. Špička bot na běhání je velkoryse dimenzována. Pás kolem celé boty na trail chrání v blátivém terénu. Mezipodešev BUGforce zaručí vysoký odraz a dostatečné odpružení, což je kombinace, která se promítá do měkkého dopadu na zem a zároveň energického vzletu. Torzní tuhost podporuje na nerovném povrchu a přední část Rock Shield chrání ve skalnatém terénu. Modré boty Icebug s kontrastní podrážkou jsou perfektní pro běh po lesních cestách, po nerovném a nezpevněném terénu i po polních cestách. Detaily produktu: Pohodlí na dlouhé vzdálenosti Mezipodešev BUGforce s Rock Shield Gumová směs RB9X® Svršek z bluesign® 100% recyklovaného PET polyesteru Podšívka z bluesign® 100% recyklovaného polyesteru Vyjímatelná stélka z Ortholite Hybrid, podšitá bluesign® 100% recyklovaným polyesterem Směs mezipodešve vyrobená z 20% pěny BLOOM® EVA Podrážka obsahuje 15% recyklované pryže Hmotnost: 265 g Drop: 7 mm

NIKE-Court Legacy black/gum light brown/white Černá 31
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
NIKE-Court Legacy black/gum light brown/white Černá 31
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská obuv značky Nike. Dětské tenisky Nike v klasickém provedení. Černé tenisky mají kožený svršek a výrazné bílé logo Nike na boku, které poutá pozornost. Značkové tenisky pro děti zajisté oceníte i díky zapínání na suchý zip. Šňůrky jsou elastické, takže obouvání a zouvání zvládnou dětičky samy.Nike botasky dětské mají pohodlnou stélku a polstrovaný límec, což zajišťuje dostatečné pohodlí a umožňuje nošení každý den. Gumová podrážka se vzorem rybí kosti neklouže, udrží nohu stabilní i na nerovném, resp. mokrém povrchu. Nike tenisky dětské se díky univerzální barvě snadno kombinují k různým outfitům. Botasky pro děti můžete využít do školy, školky či pro volný čas.Detaily produktu:dětské kožené botyvázání na suchý zippolstrovaný límec botypohodlná vnitřní stélkagumová podrážkauniverzální využití pro každý den

ADIDAS-Supernova M legend ink/solar red/solar gold Modrá 44
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Supernova M legend ink/solar red/solar gold Modrá 44
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Běžecké boty obsahují funkční recyklovaný materiál Primegreen. Tenisky na běhání mají klasický střih, který je ideální pro každý typ nohy. Tmavě modré botasky s červenými pruhy působí trendy. Špička tenisek na běhání je posílena syntetickým materiálem pro vyšší úroveň ochrany prstů na noze. Svršek běžeckých tenisek je vyroben z mechanicky tkané síťoviny, která zajistí perfektní ventilaci vzduchu. O komfort při běhu se postará měkké vnitřní polstrování. Plusem běžeckých bot je mezipodešev z materiálů Bounce a Boost, která umožní optimální absorpci nárazů a vynikající odpružení. Modré tenisky adidas jsou těmi správnými společníky na běh a další sportovní aktivity. Detaily produktu: klasický střih trendy sportovní vzhled posílená špička boty klasické šněrování měkká stélka mechanicky tkaný svršek ze síťoviny hybridní mezipodešev z materiálů Bounce a Boost Bezešvá elastická konstrukce Zpevnění chodidla ve všech směrech odolná protiskluzová podrážka

NIKE-Renew Element 55 smoke grey/team orange/white Šedá 36,5
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
NIKE-Renew Element 55 smoke grey/team orange/white Šedá 36,5
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Juniorská obuv značky Nike. Boty pro naše nejmenší juniory mají velmi trendy barevnou kombinaci, která okamžitě padne každému do očí. Botasky pro děti jsou v jednoduchém šedém provedení s oranžovými detaily, které je oživují. Rekreační obuv od značky Nike je oblíbená a je také zárukou kvality a celodenního komfortu. Módní tenisky jsou snadno kombinovatelné k různým outfitům pro různé akce. Značkové boty mají kvalitní textilní svršek, který je pevný, odolný vůči špatnému počasí a dobře se přizpůsobí jejich noze. Barevné botasky pro juniory mají vysoce kvalitní podrážku, která je měkká, pružná a postará se o rychlejší celodenní obnovu jejich energie díky nízké hmotnosti. Městská obuv má nízký střih, který se dobře nosí a je ideálním společníkem pro horké letní dny. Tenisky Nike jsou kombinací sportovního a moderního vzhledu. Stylové boty mají zpevněnou špičku i patu pro jejich lepší ochranu. Šedo-oranžové botasky jsou ideální na různé povrchy a jsou vhodné pro každodenní nošení, do města na zmrzlinu, na procházky, na honičky s kamarády a jiné volnočasové aktivity. Detaily produktu: značka Nike pro juniory barevné provedení prodyšný textilní svršek nízká hmotnost kvalitní mezipodešev nízký střih zpevněná pata a špička vhodné na různé povrchy klasické vázání

TREZETA-Argo Ws WP bordeaux Červená 40,5
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TREZETA-Argo Ws WP bordeaux Červená 40,5
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Trekingová bota pro dámy budou spolehlivými společníky při turistických výpravách. Outdoorové boty zajistí stabilitu a poskytují jí skvělou oporu. Díky své speciální konstrukci garantují tyto trekové boty vynikající ochranu nohy. Mají měkký nepromokavý svršek ze semiše, zatímco prodyšná síťovaná podšívka umožňuje optimální klimatické pohodlí uvnitř boty. Boty do lesa mají membránu Water Stopper, která zabraňuje pronikání vnějších prvků do boty. Takto bude noha vždy v suchu. Mezipodrážka EVA s dvojitou hustotou tlumí nárazy a minimalizuje vibrace. Boty do hor jsou mimořádně stabilní, díky podrážce Vibram® Multiland, která zajistí maximální trakci. Podrážka má v přední části velkou kontaktní zónu, která zlepšuje přilnavost k zemi a multitrakční bloky zajišťují vynikající přilnavost na všech druzích terénu. Skvělá volba na náročnější trasy, na vyjížďky, na kempink či stanovačku. Detaily produktu: turistické boty pro dámy vyšší střih klasické šněrování logo značky na boční přední straně a jazyce bot anatomická stavba nepromokavý svršek ze semiše a textilie prodyšná síťovinová podšívka technologie membrány Trezeta Water Stopper udrží nohy v suchu mezipodešev z EVA pěny tlumí nárazy a dopady podrážka Vibram Multiland vynikající trakce a přizpůsobivost terénu vhodné i na delší náročnější trasy, na kemp či na vyjížďky

TREZETA-Argo Ws WP beige Béžová 37
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TREZETA-Argo Ws WP beige Béžová 37
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Trekingové boty pro dámy osloví moderním outdoorovým designem. Treková obuv bude spolehlivým společníkem při turistických výpravách. Outdoorové boty zajistí stabilitu a poskytují jí skvělou oporu. Díky své speciální konstrukci garantují tyto trekové boty vynikající ochranu nohy. Mají měkký nepromokavý svršek ze semiše, který se dobře přizpůsobí. Prodyšná podšívka se postará o velmi dobrou ventilaci vzduchu. Boty do hor mají membránu Water Stopper, která zabraňuje pronikání vlhkosti do boty. Takto bude noha vždy v suchu. Mezipodrážka EVA s dvojitou hustotou tlumí nárazy a poskytuje super odpružení. Boty do hor jsou mimořádně stabilní, díky podrážce Vibram® Multiland, která garantuje maximální trakci. Podrážka má v přední části velkou kontaktní zónu, která zlepšuje přilnavost a multitrakční bloky zajišťují vynikající trakci na všech druzích terénu. Top volba na náročnější trasy, turistické výpravy, na kempink či stanovačku. Detaily produktu: turistické boty pro dámy vyšší střih klasické šněrování logo značky na boční přední straně a jazyce bot anatomická stavba nepromokavý svršek ze semiše a textilie prodyšná síťovinová podšívka technologie membrány Trezeta Water Stopper udrží nohy v suchu mezipodešev z EVA pěny tlumí nárazy a dopady podrážka Vibram Multiland vynikající trakce a přizpůsobivost terénu vhodné i na delší náročnější trasy, na kemp či na vyjížďky

VANS-UA Style 36 (Color Block) navy/multi Modrá 43
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
VANS-UA Style 36 (Color Block) navy/multi Modrá 43
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Samsung Galaxy A32 5G
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Samsung Galaxy A32 5G
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

SANTÉ Pánské zdravotní pantofle N/517/35/88/CP modrá 46
854 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024
SANTÉ Pánské zdravotní pantofle N/517/35/88/CP modrá 46
854 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

Pánské zdravotní pantofle N/517/35/88/CP v modré barvě. určeny jako zdravotní, pracovní, domácí či letní vycházková obuv, anatomicky tvarovaná stélka, s nejvýraznějším srdíčkem ze všech bot této značky a podprstovou řadou , efektivně podepírá příčnou klenbu, čímž zabraňuje vzniku ploché nohy, nastavitelná šíře obuvi, materiál: stélka - useň, svrch - useň, protiskluzová podešev, certifikovaná zdravotní obuv.

BRW Noční stolek HESEN | KOM1S 5/6 Barva: Grafit
3 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
BRW Noční stolek HESEN | KOM1S 5/6 Barva: Grafit
3 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Noční stolek HESEN | KOM1S 5/6 Mimořádná sestava nábytku HESEN , nabízí nejen moderní barevné provedení, ale také neodolatelný vzhled, zajímavé provedení předních částí, stylový design a nádherné minimalistické úchytky. Charakteristickým znakem kolekce je tiché zavírání dvířek/zásuvek a zcela otevírání zásuvek, díky vodícím lištám. Kolekce HESEN díky svému dokonalému provedení rozhodně nemůže chybět v žádné moderní domácnosti. Tak už více neváhejte a vyberte si výjimečnou sestavu HESEN, se kterou vytvoříte nejen obývací pokoj, ale také jiné místnosti dle Vašich představ. Noční stolek KOM1S nabízí jednu zásuvku a jednu otevřenou polici. Nosnost vrchní desky je 10 kg, otevřené police 5 kg a zásuvky je 4 kg. Nábytek je dodáván v demontu. Barevné provedení : dub artisan / šedá, modřín sibiu světlý / borovice Larico Rozměr : (ŠxVxH) 60 x 50 x 44 cm Váha : 20,6 cm Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

Dolmar Dřevěná postel MARIKA Provedení: Úložný prostor pod postel
1 800 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dolmar Dřevěná postel MARIKA Provedení: Úložný prostor pod postel
1 800 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Moderní dřevěná postel Marika je vyrobena z masivního borového dřeva, které vás okouzlí nádhernou kresbou dřeva. Borovice je nejoblíbenější druh masivního dřeva našich zákazníků. Borovicový nábytek nabízí milovníkům přírodních materiálů kvalitní provedení nábytku za příznivé ceny. Postel nabízíme až ve 4 rozměrech a zároveň je možnost namoření na další barevná provedení. Rošt je v ceně postele, za příplatek lze doobjednat i úložný prostor v rozměru 150 x 75 x 20 cm. Cena postele je uvedena bez matrace. Z naší široké nabídky si můžete vybrat různé typy matrací. Materiál: borovice Rozměr (ŠxHlxV): A 98 x 206 x 35/67 cm - plocha na spaní 90 x 200 cm B 128 x 206 x 35/67 cm - plocha na spaní 120 x 200 cm C 148 x 206 x 35/67 cm - plocha na spaní 140 x 200 cm D 168 x 206 x 35/67 cm - plocha na spaní 160 x 200 cm Barevné provedení: borovice bílá olše ořech antracit Vybrané barevné provedení prosím uveďte do poznámky v objednávce. Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

PANTERA S3 SRC polobotka 39
903 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
PANTERA S3 SRC polobotka 39
903 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní obuv s ocelovou tužinkou i stélkou odolnou propíchnutí, antistatickou a protiskluzovou PU/PU podrážkou rezistentní kyselinám a olejům, absorpcí energie v patě, voděodolným svrškem z prodyšné kůže a reflexními komponenty pro zvýšení viditelnosti.

BRAKE MF S3 HRO SRC polobotka 40 černá
2 161 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
BRAKE MF S3 HRO SRC polobotka 40 černá
2 161 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní polobotka s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z PU / guma. Svršek z kvalitní kůže – nubuk.

MAINZ SC-03-001 S1P SRC kotník 44 černá
530 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
MAINZ SC-03-001 S1P SRC kotník 44 černá
530 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s ocelovou tužinkou, stélkou proti propíchnutí, PU/PU podrážkou rezistentní olejům. Svršek – reliéfní štípaná kůže.

Expedo Postel Boxspring ISLAND + rošt + matrace + topper, 180x200, cosmic 14
12 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Čalouněná postel boxspring ISLAND. Disponuje kvalitním roštem a pružinovou matrací. Postel stojí na ozdobných nožičkách. Její povrch je potažen příjemnou látkou cosmic. Při objednávce máte možnost koupě společně s pěnovým topperem. K dostání je ve třech rozměrech spací plochy.Shrnutí:čalouněná postelroštpružinová matracenižší nožičkymožnost koupě s topperemvýběr rozměru spací plochyPoužité materiály:látka, pružiny bonell

ADIDAS-Terrex AX4 GTX grey five/grey four/solar red Šedá 41 1/3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Terrex AX4 GTX grey five/grey four/solar red Šedá 41 1/3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské boty na turistiku byly vyrobeny s důrazem na funkčnost a technické provedení. Modely adidas Terrex patří mezi vyhledávané i díky svým funkčním vlastnostem. Hlavní výhodou turistických bot je membrána Gore-Tex, která poskytne potřebnou ochranu před nepříznivým počasím a zanechá Vaše nohy v suchu. Trekové boty pánské mají odolný svršek z technické síťoviny. Špička a pata jsou zpevněny, aby Vám dodaly potřebnou stabilitu a ochranu chodidla. Adidas Terrex pánské disponují klasickými šňůrkami. Mají polstrovaný límec a měkkou vnitřní stélku. Lehká konstrukce díky tlumicí mezipodešvi EVA Vás jistě potěší. Nízká turistická obuv má kvalitní podrážku Continental, která díky svým výstupkům dobře přilne a poskytne potřebnou trakci na nerovném terénu. Pánské boty do lesa mají moderní design a klasický střih, který dobře padne na každou nohu. Detaily produktu: nízké turistické boty odolný svršek zpevněná pata a špička membrána Gore-Tex ochrání v nečase vázání na šňůrky mezipodešev EVA poskytne tlumení podrážka Continental s výstupky zajistí trakci a přilnavost

MERRELL-Agility Peak 4 black/highrise Černá 46
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
MERRELL-Agility Peak 4 black/highrise Černá 46
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky Merrell. Trailové boty osloví nejen moderním vzhledem, ale také funkčností. Trailová obuv pro pány byla navržena tak, aby zajistila oporu a odpružení. Pánské běžecké tenisky jsou ideální pro nerovný a nezpevněný terén i pro běh do lesa. Mají prodyšný svršek, který je zárukou výborné cirkulace vzduchu. Běžecké botasky mají zpevněnou špičku a patu pro lepší ochranu a stabilitu. Váží se na šňůrky, které jsou 100% recyklovány a vázání je navrženo tak, abyste si je mohli bez problémů utáhnout iv rukavicích. Běžecká obuv pro pány má polstrovaný límec pro skvělý komfort při nošení. Obouvání a zouvání usnadňuje poutko na zadní straně. K pohodlí při běhu přispívá i 100% recyklovaná vnitřní stélka, která zároveň předchází vzniku zápachu. Trailová obuv Merrell má mezipodešev vyrobenou z lehčí pěny FloatPro™, která pomáhá zajistit skvělé odpružení a tlumení. Vysoce výkonná podrážka Vibram® MegaGrip® má bezkonkurenční přilnavost a vynikající trakci na suchém i mokrém povrchu. Detaily produktu: prodyšný svršek vázání na šňůrky zpevněná špička a pata poutko na patě usnadňuje obouvání a zouvání polstrovaný límec boty vyjímatelná vnitřní stélka předchází vzniku zápachu mezipodešev vyrobená z lehčí pěny FloatPro™ poskytnou odpružení a tlumení výkonná pryžová podrážka Vibram® MegaGrip® má bezkonkurenční přilnavost na suchém i mokrém povrchu vhodné na drsnější trasy vyrobeno iz recyklovaných materiálů

ADIDAS-Tensaur Sport 2.0 core black/preloved blue/lucid blue Černá 35,5
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Chlapecké botasky zaujmou moderním vzhledem ve sportovním stylu. Stylové tenisky pro kluky zdobí na boku tři pruhy. Značkové tenisky mají svršek ze syntetické kůže, který se výborně přizpůsobí noze a je optimálně odolný. Černé botasky adidas mají klasický střih, který je vhodný pro každý typ nohy. Chlapecké tenisky mají klasické vázání na tkaničky pro dobrou fixaci chodidla. Botasky pro kluky mají posílenou špičku a patu pro vyšší úroveň ochrany chodidla. Trendy botasky v pohodě zkombinujete k mnoha outfitům. Stylové botasky mají svršek vyrobený z recyklovaného materiálu pro důraz na životní prostředí. Značkové tenisky jsou perfektními společníky do školy, pro mimoškolní činnost či volný čas. Detaily produktu: svršek ze syntetické kůže tři pruhy na bocích klasické šněrování měkká podšívka gumová podrážka svršek obsahuje minimálně 50 % recyklovaného obsahu klasický střih gumová podrážka nezanechávající šmouhy

ADIDAS-Nebzed core black/core black/cloud white Černá 44 2/3
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ADIDAS-Nebzed core black/core black/cloud white Černá 44 2/3
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Značkové tenisky v univerzální černé barvě jsou must have kouskem do Vašeho šatníku. Jsou extra prodyšné díky textilnímu svršku a extra pohodlné díky mezipodešvi Cloudfoam. Černé tenisky pánské mají klasický střih, který dobře padne na každou nohu. Vázání na tkaničky si na sportovních botaskách přizpůsobíte dle potřeby. Sportovní obuv adidas disponuje tvarovaným stabilizátorem paty, který poskytne oporu. Měkké polstrování poskytne komfort při každém kroku. Stylové tenisky se snadno kombinují a hodí se ke všemu sportovnímu oblečení. Gumová podrážka zajistí stabilitu. Černé botasky pánské jsou vhodné pro každodenní nošení do práce či pro volný čas. Byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: černé tenisky pánské klasický střih prodyšný svršek ze síťoviny měkká vnitřní stélka vázání na šňůrky tvarovaný stabilizátor paty tlumící mezipodešev Cloudfoam odolná pryžová podrážka vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Salomon Patrol Junior 32 EUR
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Salomon Patrol Junior 32 EUR
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská obuv Salomon Patrol Junior díky správné míře přilnavosti a velkorysému lehkému odpružení udržuje mladé nohy v pohodlí a bezpečí. Ideální pro stezky, venkovské silnice a hřiště. Konstruovány tak, aby mladá chodidla dostala komfort díky prodyšným látkám, optimalizované geometrii podrážky a ochraně tam, kde to nejvíce potřebují Pohodlí: Díky velkorysému střihu, měkké 3D síťovině, podšívce a mezipodešvi je tato obuv skutečně pohodlná Všestranné nošení: Strategická guma Contagrip® nabízí extra přilnavost, aby se udržela na trati za deště a bláta All Terrain Contagrip®: Náš All Terrain Contagrip® je navržen pro nejrůznější povrchy. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu EnergyCell: Vysoce výkonná pěna EVA, která poskytuje tlumení nárazů SensiFit™: SensiFit™ drží nohu od mezipodešve až po systém šněrování, čímž poskytuje bezpečné, přiléhavé a praktické přizpůsobení celé noze Syntetický svršek: Syntetický vrchní materiál poskytuje velkou odolnost a ochranu při outdoorových aktivitách OrthoLite® vyřezaná vložka: Tato stélka OrthoLite®, vyřezaná do tvaru vnitřní boty, poskytuje vynikající odpružení, prodyšnost a odolnost, čímž zvyšuje pohodlí a výkon obuvi Drop: 9 mm (pata: 29 mm, špička: 20 mm) Hmotnost: 200 g

Bačkory Milami 115-4SR Grey Velikost: 30
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bačkory Milami 115-4SR Grey Velikost: 30
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětské bačkory srbského výrobce Milami z řady 115 lze nosit v létě také jako textilní sandálky na ven. Řada 115 má odolnější podrážku než řady 226 a 227. Špička je opatřena praktickým okopem z broušené kůže, který brání prošoupání při hrách na koberci nebo venku. Sandálky mají zpevněný opatek a stélku z kůže, která je pevně přišita k botě. Svojí šířkou jsou vhodné na normální šířku nohy a jsou vhodné i na vyšší nárt.Sandálky Milami 115-4SR Grey jsou šedé s růžovou podrážkou a s růžovými hvězdami a srdíčky. - Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i na vyšší nárt, nejsou vhodné na výrazně dominantní palec (když je palec výrazně delší než ostatní prsty)- Zapínání: na suchý zip, vhodné i na vyšší nárt.- Opatek: zpevněný- Podrážka: lepená, pevnější a odolnější- Stélka: kožená stélka je pevně přišita k botěSLOŽENÍ: Svršek - textil + broušená kůže, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka x šířka:21 - 14,1 cm x 6,2 cm22 - 14,8 cm x 6,4 cm23 - 15,5 cm x 6,6 cm24 - 16,1 cm x 6,8 cm25 - 16,7 cm x 7,0 cm26 - 17,5 cm x 7,2 cm27 - 18,1 cm x 7,4 cm28 - 18,6 cm x 7,6 cm29 - 19,4 cm x 7,8 cm30 - 19,9 cm x 8,0 cm

Moneta Sportovní vložky AnatomiX - 35
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Moneta Sportovní vložky AnatomiX - 35
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sportovní vložky AnatomiX - 35 od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

Pracovní obuv ARDON®FIRLOW O1 | G1182/43
385 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pracovní obuv ARDON®FIRLOW O1 | G1182/43
385 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

celokožená pracovní polobotka, bez ocelové špice a planžety, PU2D podešev je odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: hovězí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20347, velikosti: 36 - 48, váha: 436 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-oranžová

Pracovní obuv ARDON®KING O1 | G3321/46
582 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pracovní obuv ARDON®KING O1 | G3321/46
582 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

pracovní kožená kotníková obuv, materiál: buvolí useň, podešev: PU/PU, norma: EN 20347, velikosti: 36 - 48, váha: 568 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-modrá

Bezpečnostní obuv ARDON®TRIMMER S1P | G3281/42
1 027 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®TRIMMER S1P | G3281/42
1 027 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

bezpečnostní sandál, sportovní design, praktické jednobodové utahování pro nastavení šířky , zpevnění špice, paty a oblasti kotníku , s kompozitovou špicí a kevlarovou stélkou , bez kovových součástí, materiál: semišová kůže, textilie, podešev: PU/guma, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 574 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedá

Bezpečnostní obuv ARDON®FLYTEX S1P ESD pink | G3369/42
914 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FLYTEX S1P ESD pink | G3369/42
914 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

bezpečnostní polobotka sportovního designu, kompozitová špice a kevlarová stélka proti propichu, svršek vyrobený bezešvou technologií „3D KNIT“, vkládací stélka ANATOMIC GEL, ESD úprava, materiál: pletenina, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti:35 - 42, váha: 513 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-růžová

Bezpečnostní obuv ARDON®GEAR S1P | G3168/40
882 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®GEAR S1P | G3168/40
882 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

bezpečnostní kotníková obuv, s ocelovou špicí a planžetou, reflexní aplikace na svršku, materiál: semišová useň, textilie, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 710 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-červená

Bezpečnostní obuv ARDON®PERFO S1 | G1027/44
785 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®PERFO S1 | G1027/44
785 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

bezpečnostní perforovaná semišová polobotka, s ocelovou špicí, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: semišová kůže, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 504 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedá

Body s krátkým rukávem a volánkem smetanové BABY Mayoral velikost: 80 (12 měsíců)
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Mayoral dívčí body s krátkým rukávem. Bodýčko má na zadní straně zapínání na cvoky, kolem krku je ozdobný límeček s krajkou.

Ochrana střechy Roof Saver Opel Insignia 2008-2017 (sedan)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Opel Insignia 2008-2017 (sedan)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

CROCS-Swiftwater Sandal W black/white Černá 41/42
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
CROCS-Swiftwater Sandal W black/white Černá 41/42
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

>

Dívčí sandálky Primigi 3888266 Velikost: 27
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dívčí sandálky Primigi 3888266 Velikost: 27
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Letní kožené sandálky béžové barvy v minimalistickém stylu 3888266 od italského výrobce Primigi. Velmi lehké, měkké a jednoduché zpracování s otevřenou špičkou. Podrážka je ohebná, měkká, kopírující styl chůze. Vnitřek je kožený, stejně tak i na omak velmi příjemná kožená stélka pro ještě větší pohodlí při nošení.Sednou na: normální nožky, jdou dobře přizpůsobit díky spodnímu pásku na suchý zipZapínání: na suchý zip - pomocí horního pásku přitáhnete ke kotníku, pásek přes nárt je také na suchý zip, takže jej můžete nastavit, aby sandálky pěkně držely na noze, jdou tak výborně upravit na různé šířky nohy i výšky nártuPodrážka: velmi lehká a ohebná, pod patou antishock systém tlumící nárazy, podrážka je vstřikovaná - nikdy se tak od stélky neodlepíOpatek: nezpevněný - jen pásek za patou, sandálky jsou tak vhodné pro větší slečny, které už mají při chůzi potřebnou jistotuSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:27 - 16,3 cm28 - 17,5 cm29 - 18,5 cm30 - 19,0 cm31 - 19,7 cm32 - 20,5 cm33 - 21,0 cm34 - 21,5 cm35 - 22,2 cm36 - 23,0 cm37 - 24,0 cm38 - 24,5 cm39 - 25,0 cm40 - 25,6 cm

Platformové sandále na viazanie KERIA veľkosť: 40
669 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Platformové sandále na viazanie KERIA veľkosť: 40
669 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Platformové sandále na viazanie KERIA veľkosť: 40

Baleríny na nízkém podpatku
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Baleríny na nízkém podpatku
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Ženské a pohodlné baleríny na nízkém podpatku! Pro optické prodloužení postavy. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Dětská postel SPECIOSA D3D 80x160 v barvě šedé se zásuvkou: bílá
9 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dětská postel SPECIOSA D3D 80x160 v barvě šedé se zásuvkou: bílá
9 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dětská postel 80x160 cm se zásuvkou Rošt z příslušenství níže: Maximální délka roštu je 200 cm, lze však zkrátit zmenšením mezer mezi jednotlivými lamelami. V ceně postele není rošt ani matrace, vhodná matrace 80x160 ve výšce 7, 8 nebo 12 cm- Barva: šedá- Rozměr postele (šxvxh): 87 x 144 x 164 cm- Rozměr spací plochy (šxh): 80 x 160 cm- Materiál: masiv borovice s trojitou vrstvou lakováníLakováno ekologickými laky dle normy: DIN EN 71, část 3- Výška postele od země po její dno: cca 20 cmZásuvka k posteli 80x160 cm- Barva: bílá- Rozměry (šxvxh): 159x17x68- Materiál: MDF Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců

Polokozačky s nepravou kožešinou
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Polokozačky s nepravou kožešinou
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Polokozačky s nepravou kožešinou se hodí do města i na procházku přírodou, v každém případě vždy příjemně zahřejí. Jemný svršek v semišovém vzhledu. Celopodšívka z hebké textilní kožešiny. Kontrastní ohrnutí s prodloužením na vnější straně. Kolem kotníku pásek a kovová spona. Na vnitřní straně zip pro snadné obutí. Na svršku kontrastní prošití. Klínový podpatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové boty na podpatku v dřevěném vzhledu
1 769 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kotníkové boty na podpatku v dřevěném vzhledu
1 769 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotníkové boty v retro elegantním stylu jsme si oblíbili nejen kvůli podpatku v dřevěném vzhledu. Skvěle se hodí k šortkám, sukni i kalhotám, záleží jen na Vašem vkusu. Kožená stélka pro prodyšnost chodidla. Kulaté tkaničky tón v tónu. Pevný opatek. Stabilní podpatek v dřevěném vzhledu. Protiskluzová pružná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály se šňůrkami na zavázání, na klínovém podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály se šňůrkami na zavázání, na klínovém podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Hvězdné boty pro letní sezónu, to jsou sandály na klínovém podpatku se šňůrkami na zavázání. Z umělého semiše s kulatou špičkou. Široká šňůrka na zavázání kolem kotníku. Kontrastní pata z plátěného materiálu, se 2 kovovými očky. Klínový podpatek potažený lýkem. Lze prát v pračce.

Žabky s kovovu sponou, stříbrné
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Žabky s kovovu sponou, stříbrné
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Žabky září díky stříbrnému lesklému provedení. Z kvalitní kůže. Tvarovaná stélka a korková podrážka pro komfortní chůzi. Spona pro nastavení na míru. Mezi prsty pásek zabraňuje tření. Tenká protiskluzová vzorovaná podrážka. Vyrobeno ve Španělsku. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Scandi 251-0002-T1 modré sandály
485 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Scandi 251-0002-T1 modré sandály
485 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Letní vycházková sandálová obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu. Vnitřní část je vybavena textilním materiálem. Stélka je ze syntetického materiálu. Nártové pásky jsou nastavitelné pomocí suchého zipu.Váha jednoho páru: 250 gLetní sandály značky Scandi.Barva: ModráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

VANS-MN Filmore (Suede/Canvas) teal Modrá 46
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
VANS-MN Filmore (Suede/Canvas) teal Modrá 46
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská obuv značky Vans. Tenisky okouzlí moderním designem a jsou jako stvořené pro jaro či léto. Modré tenisky mají kombinovaný svršek z textilu a semiše. Je prodyšný a zároveň odolný a přizpůsobí se chodidlu. K pohodlí značkových tenisek přispívá také pohodlná vnitřní stélka a polstrovaný límec boty. Pánské tramky se vážou na klasické šňůrky. Ty jsou nahoře doplněny kovovými očky. Stylové tenisky pánské mají typické logo Vans na boku. Další logo naleznete na patě a jazyce. Jednobarevné tenisky snadno zkombinujete k Vašemu outfitu a vytvoříte díky nim ležérní sportovní look. Gumová podrážka ve stylu waffle zajistí dobrou přilnavost i na mokrém povrchu. Vans pánské mají kvalitní a precizní zpracování, což zaručí dlouhou životnost. Jsou vhodné pro každodenní nošení do školy, práce či během volného času. Detaily produktu: modré tenisky Vans kvalitní zpracování prodyšný textilní svršek v kombinaci se semišem pohodlná vnitřní stélka polstrovaný límec boty vázání na šňůrky s kovovými očky gumová podrážka waffle logo Vans

Dětské holínky Playshoes Jednorožec Velikost: 22
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dětské holínky Playshoes Jednorožec Velikost: 22
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Veselé gumáky Playshoes s jednorožcem nadělají nejen parádu, ale udrží nožky v suchu při dovádění v mokré trávě, v dešti, při brouzdání kalužemi nebo také při čvachtání v blátě :-D Praktické stahování na šňůrku v oblasti lýtka zabrání vniknutí vody do boty vrchem a odolala i tomu nejdivočejšímu řádění v loužích :-) Vyjímatelná stélka pro kontrolu velikosti lze také dobře vysušit, když se děti zpotí. V rámci holínek je lze považovat za kompromis mezi barefoot a klasickou obuví - velmi ohebná podrážka s minimálním dropem a relativně prostorná špička.bezpečnostní reflexní prvek na patě pro lepší viditelnost dítětepraktické stahování v oblasti lýtka, aby voda nenatekla do boty vrchemSednou na: normálně široké nožkyOpatek: zpevněnýStélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s nášlapem z textiluPodrážka: protiskluzová - s hrubým vzorkem, velmi dobře ohebná všemi směryVelikost - vnitřní délka:22 - 14,7 cm23 - 15,3 cm24 - 15,9 cm25 - 16,5 cm26 - 17,1 cm27 - 18,1 cm28 - 18,6 cm29 - 19,1 cm30 - 19,7 cm31 - 20,5 cm32 - 21,3 cm33 - 21,9 cm   

TREZETA-Hype Ws WP prune/rose Červená 39
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
TREZETA-Hype Ws WP prune/rose Červená 39
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Dámská nízká turistická obuv má moderní design a vyniká funkčností. Hlavní výhodou turistických bot je membrána Water Stopper. Díky ní zůstanou Vaše nohy v suchu a pohodlí i ve vlhkém a mokrém prostředí. Svršek outdoorových bot je z odolného semiše a syntetického materiálu. Boty do lesa jsou prodyšné a odolné zároveň. Pogumovaná špička poskytne ochranu a oporu, zatímco zpevněná pata zajistí stabilitu během chůze. V zadní části se nachází i poutko pro usnadnění obouvání a zouvání. Dámské boty do hor mají polstrovaný límec i jazyk. I díky tomu jsou pohodlné a vhodné i pro delší chození po turistických chodníčcích. Turistická obuv nízká má vázání na tkaničky, které jsou v horní části doplněny o kovová očka. Vibram podrážka je zárukou přilnavosti a trakce, bez ohledu na terén. Obuv Trezeta je vhodnou volbou pro všechny milovnice turistiky. Detaily produktu: nízká turistická obuv odolný svršek ze semiše prodyšné zpevněná pata a špička vázání na šňůrky poutko pro usnadnění obouvání a zouvání polstrovaný límec boty i jazyk podrážka Vibram membrána Water Stopper

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Polaris - All Black Velikost: 38
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Polaris - All Black Velikost: 38
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Materiály:Svršek: kůže nubuk Podšívka: ovčí kožešina Stélka: vlna / PU recyklát Podrážka: guma (winter grip)Výroba: Portugalskobarefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda Be Lenka Polaris jsou skvělou volbou vycházkové obuvi do chladných dnůnadčasový design a podšívka z ovčí kožešiny z nich dělá dokonalé papučkyFlexibilní, 4 mm (bez výstupků) pryžová podešev odolná proti oděru poskytuje vynikající přilnavost a stabilitu za každých podmínek.Podešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchvelmi pohodlné a „user friendly“ boty, které přezujete velmi lehcetermoregulační a absorpční vlastnosti ovčí podšívky zvyšují pocit tepla a suchaprotiskluzová podrážka s Winter gripom Vám poskytne maximální stabilitu a oporujednoduchá údržba bot použitím jemného kartáčku či vlhkého hadříku.pro zachování vzhledu a funkčnosti doporučujeme impregnaciVýhody barefoot bot:ultra flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaštědrý prostor pro Vaše prstylehká obuvTyp: vycházková obuv

Dětské boty Superfit Mars Goretex 1-009089-8000 Velikost: 36
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dětské boty Superfit Mars Goretex 1-009089-8000 Velikost: 36
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Funkční dětské boty Superfit Mars v chlapecké kombinaci "Blau / Grün". Díky Gore-tex membráně jsou prodyšné a zároveň nepromokavé. Teplá fleecová podšívka je vhodná na chladný podzim i teplejší městskou zimu. Stélka je textilní s fleecovou vrchní vrstvou. Praktická gumová ochrana proti okopu na špičce.Velmi lehké a odolné boty, vhodné na outdoorové využití.Šířka : M IV  (středně široké) - na poměry značky Superfit jsou spíše širší, padnou ale spíše na užší až normálně širokou nohu- Sednou na: užší až normálně široké nožky, jdou dobře dotáhnout okolo kotníku- Zapínání: suchý zip v horní části, na nártu jsou gumičky imitující tkaničky, ty jsou zde ale jen z designových důvodu, nejdou nijak utahovat ani vyměnit- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: velmi lehká, měkká a perfektně ohebná - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená za tepla přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se)- Membrána: Goretex - bota nepromokno, ale zároveň je prodyšná- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, mírně zateplená filcem příjemným na omakSLOŽENÍ: Svršek - kůže, syntetika, textilie, podšívka - textilie (fleece), podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:25 - 16,5 cm 26 - 17,2 cm 27 - 17,9 cm 28 - 18,4 cm29 - 19,1 cm30 - 19,9 cm31 - 20,5 cm32 - 21,0 cm33 - 21,7 cm34 - 22,4 cm35 - 22,8 cm36 - 23,9 cm37 - 24,4 cm38 - 25,1 cm

Tommy Hilfiger dámské béžové žabky - 37 (RBT)
1 039 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tommy Hilfiger dámské béžové žabky - 37 (RBT)
1 039 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámské béžové žabky od Tommy Hilfiger.Materiál: svršek - textil                 vnitřek - textil, syntetika                 podešev - syntetika

Adidas Grand Court 2.0
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas Grand Court 2.0
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

BeLenka Dětské zimní barefoot boty Be Lenka Winter Kids - Ocean Blue Velikost: 38
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Materiály: Svršek: kůže Podšívka: merino vlna (vodoodpudivá membrána) Stélka: vyjímatelná (merino, alu folie, latex) Podešev: KidsUltraGrip (TR) Výroba: Portugalsko  barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda vlněná podšívka se skvělými termoregulačními vlastnostmi ochrání nohy před chladem podešev KidsComfort díky svým výstupkům zaručuje dokonalou stabilitu a kontrolu kroku při každodenním pohybu jednoduché obouvání bez šňůrek s elastickými gumičkami kapsový jazyk zabraňuje vniknutí nečistot do boty reflexní prvky pro lepší viditelnost štědrý prostor ve špičce boty zabezpečí přirozený a neomezený pohyb Vašich prstů Výhody barefoot bot: flexibilní podrážka zero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení těla prostorná špička pro Vaše prsty lehká obuv Typ obuvi: vycházková obuv

Pegres 3009 khaki pánské nadměrné pantofle
420 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Pegres 3009 khaki pánské nadměrné pantofle
420 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská celoroční domácí přezůvková obuv. Kvalitní provedení této nazouvací papuče od českého výrobce s otevřenou špicí. V patní části je v došlapu měkký polštářek, který tlumí nárazy při chůzi. Různé velikosti mají různé barvy viz další pohledy. Váha jednoho páru: 190 gPánské domácí papuče.Barva: KhakiVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilPodpatek: 1 cm

Vkládací stélka do obuvi ABSORBA XTR ESD, oranžová
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vkládací stélka do obuvi ABSORBA XTR ESD, oranžová
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Komfortní stélka s ESD vlastnostmi vhodná do EPA prostorů. Díky aktivnímu uhlí má stélka antibakteriální účinek, tvarovaná patní miska zajišťuje dostatečné pohodlí při došlapu na patní kost.Stélka: HI-poly s aktivním uhlím + textilie MESHTato stélka nahrazuje původní model D41201.

Gultio Vložka Gultio, umělá voňavá masážní mřížka
44 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Gultio Vložka Gultio, umělá voňavá masážní mřížka
44 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Vložka Gultio, umělá voňavá masážní mřížka do obuvi. Barva bílá a hnědá.

Vlnka Dámské vlněné bačkory - černá
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Dámské vlněné bačkory - černá
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zimní bačkory, které mají ovčí vlnu nejen uvnitř jako zateplení, ale také zvenku jako pevný filcový svršek. Kromě podrážky jsou tak tyto domácí papuče celé z prodyšné, lehké a hřejivé ovčí vlny. Zvenku je vlna zpracována do podoby filcu, což je pevný a odolný materiál. Uvnitř bačkor najdete ovčí vlnu v její měkké, huňaté podobě. Vlna z oveček udrží vaše nohy hezky v teple a pohodlí po celou zimu. Jde o přírodní, obnovitelný materiál, ve kterém se nemnoží bakterie a tak ani nevzniká nepříjemný zápach. Materiál: Svršek, vnitřek: 100% ovčí vlna Podrážka: kaučukParametry:Určení: DámskéBarva: ČernáRoční období: ZimníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlnaKolekce: Vlněné bačkory

ELTAP Čalouněná postel MIST 160 x 200 cm Látka čalounění: Poco 40
20 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
ELTAP Čalouněná postel MIST 160 x 200 cm Látka čalounění: Poco 40
20 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel MIST představuje praktický a stylový doplněk do Vaší ložnice. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPBoxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort. Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Postel obsahuje kovový rošt s plynovým výsuvem.Matrace není součástí posteleZdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr: K dispozici je praktický úložný prostor. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace. 

COLOR KIDS-Boots W. String & Stopper vivacious Růžová 31
1 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
COLOR KIDS-Boots W. String & Stopper vivacious Růžová 31
1 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dívčí obuv značky Color Kids. Hledáte kozačky pro dívky, které spolehlivě chrání i v mrazivém a nepříznivém počasí? Zvolte dětské sněhule Color kids. Dívčí sněhule potěší výbornou voděodolností a větruvzdorností. Dívčí zimní boty lze upravit a stáhnout pružnou gumičkou se stopperem. Zimní boty pro dívky jsou vhodné až do teploty -15 ° C, čímž spolehlivě chrání a izolují v mrazivém zimním období. Dívčí zimní boty jsou nepromokavé. Vnitřní vložka se dá celá vyjmout a můžete ji, v případě potřeby, jednoduše vysušit. Dívčí boty do sněhu mají pevnou a tlustou podrážku, která je zároveň protiskluzová. Plusem jsou reflexní prvky. Dívčí boty na zimu jsou nejlepší volbou pro běžné nošení, outdoorové aktivity a hry ve sněhu. Detaily produktu: dívčí nepromokavé sněhule vysoký střih pružná gumička se stopperem ke stažení vhodné do teploty až -15 °C voděodolné větruodolné vyjímatelná vnitřní vložka protiskluzová podrážka reflexní prvky

Vlnka Dámské kotníkové zimní boty s ovčí vlnou Anita - černá
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Vlnka Dámské kotníkové zimní boty s ovčí vlnou Anita - černá
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Doplňte svůj zimní botník o módní kousek, který je nejen pěkný na pohled, ale také kvalitní a funkční. Kotníkové zimní boty Anita jsou uvnitř vystlané měkkou, hřejivou vrstvou ovčí vlny, a kotníky ochrání před štiplavou zimou krásná hebká kožešina. Zbytek boty je na povrchu z jemného semiše a hodí se tak pro suché dny od podzimu do jara. Podrážka je protiskluzová, takže se nemusíte obávat uklouznutí po ušlapaném sněhu nebo namrzlé cestě. Materiál: Svršek: velur Vnitřek: ovčí vlna Podrážka: guma

Fleecové pantofle s motivem "Mrož"
329 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Fleecové pantofle s motivem "Mrož"
329 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Teplé a měkké pantoflíčky z fleecu s kožešinou uvnitř. S radostí do nich zaboříte promrzlá chodidla. Fleecové pantofle. Svršek zdobí výšivka lachtana v kontrastní barvě a malá bambulka. Protiskluzová podrážka.

LES TROPEZIENNES Kotníkové kozačky se sponami LYN
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
LES TROPEZIENNES Kotníkové kozačky se sponami LYN
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kotíkové kozačky s ozdobnými sponami Les Tropéziennes par M Belarbi se inspirovaly motorkářským stylem. Z kvalitní zrnité kůže. Kovové logo v horní části holeně. Zipové zapínání. 2 kovové spony pro nastavení ve zlaté barvě. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Třpytivé pantofle s kovovou sponou
709 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Třpytivé pantofle s kovovou sponou
709 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Přejeme si pohodlí a styl... Proto toužíme po těchto pantoflích ve třpytivém provedení a s páskem nastavitelným pomocí spony! Na svršku pásek upravitelný pomocí kovové spony. Tvarovaná stélka pro pohodlnou chůzi. Vyrobeno ve Španělsku. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Tenisky na klínku v lýkovém vzhledu
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Tenisky na klínku v lýkovém vzhledu
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pohodlné plátěné tenisky inspirované stylem espadrilek budou skvělým doplňkem letního outfitu! Efekt dvoubarevné tkaniny. Textilní podšívka pro prodyšnost chodidla. Tkaničky v přírodní barvě. Podrážka "platforma" v lýkovém přírodním vzhledu. Protiskluzová podrážka. Maxi pohodlné, příjemné na nošení.

PÉDICONFORT® - Kožené polobotky na suchý zip
2 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
PÉDICONFORT® - Kožené polobotky na suchý zip
2 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Zn. Pédiconfort Vám přináší kožené polobotky na suchý zip. Metalické detaily. Měkká část kolem kotníku. Široké, snadno se přizpůsobí. Stélka z prodyšné kůže na měkké pěně. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kotníkové boty se sklady, vsadka se vzorem krokodýlí kůže
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kotníkové boty se sklady, vsadka se vzorem krokodýlí kůže
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pružné a lehké, to jsou kotníkové boty, které Vám zaručí maximální pohodlí při chůzi! S měkkou stélkou, velmi snadné na obutí, není jim co vytknout. Hladký vzhled se sklady přes nárt. Vzadu vsadka se vzorem krokodýlí kůže. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Na vnější straně zip. Stélka pro podporu nožní klenby. Vzorovaná klínová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Domácí bačkory s motivem květin
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Domácí bačkory s motivem květin
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Báječné domácí bačkory se přizpůsobí i širokým chodidlům! Svršek zdobí květinový motiv. Zakončení lemem. Hřejivá textilní podšívka z vlny. Protiskluzová podrážka.

Artelta Jednolůžková postel ASTER 90 | levá Barva ASTER 90: Monolith 29/Monolith 09
11 820 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Jednolůžková postel ASTER 90 | levá Boxspringová jednolůžková postel ASTER 90 , která se ideálně hodí do menšího dětského pokoje ale ložnice . Zaručuje maximální komfort , s vysokou matrací , čalouněným rámem postele a vysokým čelem. Čalouněná postel ASTER 90 má rozměr 90 x 200 cm. Potěší i náročné uživatele, kteří se chtějí dobře vyspat. Postel má vysokou 20 cm matraci s pružinovým provedením bonell a pěnou T2542 + topper 4 cm. Tvrdost matrace je H3. Aster je jednolůžková boxspringová postel s dvoubarevným čalouněním vyrobená z měkké a robustní látky. Rám čela a spodní část rámového boxu mají stejnou barvu, vedle sebe s jiným odstínem použitým pro zbytek postele. Na výběr máte z více možností, kteří sahají od klasických, tlumených barev až po ty odvážnější. Dvoubarevná kombinace útulné doladí pokoj proto ji umíte zkombinovat is jiným nábytkem . Moderní a rafinovaný vzhled dodává čtvercové prošívání čela . Zároveň nabízí prostorný úložný prostor , který je přístupný z boku postele . Boxspring ASTER se vyrábí v levém i pravém provedení sami si vyberete na kterou stranu se Vám bude úložný prostor otevírat. Materiál: látka / ekokůže Rozměry (ŠxVxH): 95 x 118 x 205 cm plocha na spaní 90 x 200 cm výška sezení - 60 cm Barevné provedení: Monolith 09 / Monolith 29 Monolith 29 / Monolith 09 Monolith 37 / Monolith 84 Monolith 63 / Monolith 84 Matt Velvet 68 / Matt Velvet 99 Orinoco 21 / Orinoco 85 Sawana 14 / Soft17 Sawana 21 / Soft 11 Sawana 21 / Soft 29 Soro 61 / Soro 65 Dora 85 / Dora 90 Inari 96 / Soft 29 Sawana 26 / Soft 33 Sawana 21 / Sawana 05 Omega 68 / Soft 11 Omega 91 / Soft 11 Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

Alpine Pro BERN
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Alpine Pro BERN
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánské letní žabky BERN využijete ve městě i v přírodě. Jsou vyrobeny z lehkého materiálu, doplněného o měkkou podešev EVA, která je velmi pohodlná. Pásky jsou pevné a poddajné. Barva i letní vzor jistě na první pohled zaujmou. • podešev EVA• stélka EVA• svršek syntetika | textilie

Jinan dvoulaločný - list- Ginkgo biloba - Folium ginkgo 50 g
91 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Jinan dvoulaločný - list- Ginkgo biloba - Folium ginkgo 50 g
91 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Jinan dvoulaločný - list- Ginkgo biloba - Folium ginkgoSušený, celý list jinanu dvoulaločného. Ginko dvoulaločné je strom se starověkým původem, který přežil mnohé historické epochy a díky své unikátní biologii a léčivým vlastnostem fascinuje vědce i nadšence do přírody.List jinanu dvoulaločného obsahuje flavonoidy - quercetin, kempferol, biflavonoidy - ginkgetin, amentoflavon, bilobetin, diterpenlaktony - gongolidy A, B, C, sesquiterpeny - bilobalid, proanthokyanidiny, ginkarové kyseliny - alkylfenoly a alkeny. Jsou to látky, které se odborně nazývají ginkgolides a nejsou obsaženy v žádné jiné rostlině.Příznivé vlastnosti listu jinanu dvoulaločného:podpora kognitivních činností - extrakt z listů ginka se často používá k podpoře paměti a kognitivních funkcí. Některé studie naznačují, že může pomáhat při zlepšování paměti a koncentrace, zejména u lidí s mírně sníženými kognitivními schopnostmi,podpora cirkulace krve - má vlastnosti, které pomáhají rozšiřovat cévy a zlepšovat průtok krve. To může mít vliv na zlepšení krevního oběhu, což je prospěšné pro některá onemocnění spojená se sníženým průtokem krve, jako je například syndrom studených nohou nebo bolesti končetin,antioxidant - obsahuje látky s antioxidačními vlastnostmi, které pomáhají chránit buňky před oxidačním stresem způsobeným volnými radikály,podpora psychického zdraví - využívá se také na podporu psychického zdraví, pro svou schopnost zlepšovat náladu a redukovat úzkost.PoužitíList jinanu dvoulaločného můžete použít k přípravě nálevu nebo tinktury.UpozorněníZvyšte opatrnost při užívání zároveň s léky ke snížení srážlivosti krve.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Hřejivé mokasíny "Fenja"
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Hřejivé mokasíny "Fenja"
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Sametový velur s mašličkou na vnější straně, plyšově měkká hřejivá podšívka uvnitř - jednoduše elegantní a úžasně pohodlné! V těchto pohodlných mokasínách se budete cítit opravdu dobře.

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Venus - Dark Chocolate Velikost: 40
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Venus - Dark Chocolate Velikost: 40
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Materiály: Svršek: polyamid, elastan, kůže (svršek má vodoodpudivou úpravu) Podšívka: flís (vrchní čast bez podšívky), vodoodpudivá membrána Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + flís) Podešev: DeepGrip (guma) Výroba: Portugalsko  barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela přírodaideální voľba pro dámy, které mají rády komfort a zároveň nechtějí ztratit pocit výjimečnostipodešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchvodoodpudivá membrána zabezpečí, že Vaše nohy zůstanou v suchu a teple Výhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaprostorná špička pro Vaše prstylehká obuv Typ obuvi: vycházková obuv

Mustang 4180-308-2 šedé pánské polobotky
1 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Mustang 4180-308-2 šedé pánské polobotky
1 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská celoroční vycházková obuv na nazutí, šňůrky jsou jen ozdobný doplněk.Stylové volnočasové polobotky značky Mustang.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu imitujícího kůži. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou. Váha jednoho páru: 700 gPánské celoroční kecky Mustang.Barva: ŠedáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

Dámská peněženka RIEKER W141 žlutá/multi W2
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámská peněženka RIEKER W141 žlutá/multi W2
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nadčasový model s unikátním designem je přesně to, co vystihuje tuto nádhernou peněženku značky RIEKER. Kožený svršek je kombinací růžové barvy a různobarevné skládačky doplněné prošitím. K zapínání slouží cvoček a po jeho rozepnutí uvnitř najdeme praktické kapsičky na karty, papírové peníze a kapsu uzavíratelnou zipem, vhodnou například na drobné mince. Pro dokonalé uspořádání věcí jsou dvě kapsičky i na zadní straně, přičemž jedna je uzavíratelná zipem. Tato peněženka bude skvělým doplňkem nejen k obuvi, ale také ke kabelkám z naší nabídky. Rozměry: cca v 9,5 cm x š 18 cm x h 4 cm

Sandály na klínovém podpatku Ischia Corda, béžová
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Sandály na klínovém podpatku Ischia Corda, béžová
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Béžové sandály Ischia Corda oceníte pro různé příležitosti. Lehoučké. Kolem kotníku pásek a spona pro nastavení. Klínový podpatek potažený lýkem. Prodyšná protiskluzová podrážka.

Kožené tenisky s kontrastními vsadkami, na zip
2 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Kožené tenisky s kontrastními vsadkami, na zip
2 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kožené tenisky sneakers s kontrastními vsadkami udělají radost každé milovnici originální módy! Vyjímatelná kožená stélka na pěnovém podkladu pro měkké pohodlí. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Dvoubarevné tkaničky s plastovými koncovkami.