Ochranná lišta hrany kufru VW Passat B6 2005-2010 (sedan)
750 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Passat B6 2005-2010 (sedan)
750 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta hrany kufru VW Passat B6 2005-2010 (sedan)Ochranná lišta účinně zabraňuje nežádoucímu poškození laku při nakládání a vykládání nákladu ze zavazadlového prostoru. Lišta je vyrobena moderní technologií vstřikování plastu a neobsahuje žádné kovové prvky, které by mohli způsobit korozi karoserie kufru.Kromě praktické ochranné funkce se jedná o elegantní a atraktivní doplněk, který dodá vozu moderní vzhled. Tvar lišty navíc přesně odpovídá reliéfu zavazadlového prostoru vozu VW Passat.Montáž lišty na hranu kufru je velmi jednoduchá. Připevní se pomocí vysoce přilnavé oboustranné lepící pásky, která je součástí lišty. Není nutné navrtávat karoserii!

Boční ochranné lišty Ford Fiesta 2008-2012 (hatchback, 3 dveře)
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Boční ochranné lišty Ford Fiesta 2008-2012 (hatchback, 3 dveře)
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Ford Fiesta.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Prahové lišty Peugeot 508 2018- (tmavé, lesklé)
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Prahové lišty Peugeot 508 2018- (tmavé, lesklé)
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Prahové lišty vozu Peugeot 508 jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty Ford Focus 2018-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Prahové lišty Ford Focus 2018-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Prahové lišty vozu Ford Focus jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel ADEL Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Soft 11
23 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel Adel představuje praktický a stylový doplněk do Vaší ložnice.Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr: K dispozici máte dva praktické úložné prostory.Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Omega 13
21 689 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

MRL, Cordyceps Sinensis, biomasa 250 g
2 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
MRL, Cordyceps Sinensis, biomasa 250 g
2 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

doplněk stravyBiomasa má oproti extraktům výhodu, že v jejím případě nedochází k nežádoucímu posunu účinků jako u extrakce, a tak přípravek svojí aktivitou odpovídá zdrojové houbě, a je dále umocněn využitím i jejího enzymaticky aktivního podhoubí.Přípravek MRL na bázi houbové biomasy pěstované na autoklávem sterilizovaném substrátu při nekompromisním dodržování podmínek. Výsledkem je standardizovaná biomasa, u které patentovaný kultivační proces zajišťuje, že není kontaminována jinými houbami či plísněmi, a že nejsou přítomny pesticidy.Pěstební materiál pro Cordyceps-MRL pochází z vysokých nadmořských výšek Nepálu, kde parazituje většinou na housenkách jednoho typu můr.Obsah balení: 250 g prášku - jemně mleté biomasy (mycelia i primordia) příslušné houby.Dávkování1 - 3 g denně alespoň s půlhodinovým odstupem od jídla. Při uvedeném dávkování vystačí jedno balení biomasy přibližně na 4 měsíce. Každé balení biomasy á 250 g obsahuje dávkovací lžičku, která zarovnaná odměřuje 2 g biomasy. Prášek biomasy můžete pohodlněji konzumovat po smíchání s jogurtem, jablečnou šťávou či vodou.Složení: cordyceps sinensis (biomasa)UpozorněníNení určeno dětem. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Neobsahuje lepek ani umělé konzervační látky. Vhodné pro vegetariány. Skladujte v chladu a suchu. Nevystavujte slunečnímu záření. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy.Krajina původu: Velká Británie

Baseus Full Coverage Anti Blue 2x ochranné sklo na iPhone 12 Pro Max (SGAPIPH67N-LQ02)
209 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

S ochranným sklem Baseus Full Coverage můžete předejít jakýmkoliv mechanickým poškozením, které jsou často způsobeny pádem telefonu. Sklo zajistí bezpečnou ochranu během každodenního používání. Disponuje nano oleofobním povlakem, který poskytuje vynikající ochranu vůči otiskům prstů a různým skvrnám. Hladký povrch skla je také citlivější pro pohodlný dotek a funkčnost telefonu zůstává plně zachována. Sklo je maximálně pohodlné na používání, nezasahuje do citlivosti dotykové obrazovky, rozpoznání obličeje, či kvality fotografie. Anti Blue Light filtr Modré světlo vyzařuje z různých elektronických zařízení, včetně displejů mobilních telefonů, které může mít vliv na kvalitu našeho zraku. Vystavování se modrému záření může způsobovat namáhání zraku, bolestem hlavy nebo i problémům s usínáním. Sklo je proto vybaveno Anti Blue filtrem, který dokáže redukovat modré a UV vyzařování z obrazovky. Filtr chrání oči před škodlivými účinky modrého světla.Balení obsahuje 2ks skel. Vlastnosti a výhody ochranného skla Baseus • Sklo pokrývá celý displej• Ochrana před škrábanci• Ochrana před kapkami vody• oleofobní povlak• Nesnižuje dotykovou citlivost displeje• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace• Tloušťka: 0,3 mm• Tvrdost: 9H Obsah balení: • 2x Ochranné sklo• Utěrka na čištění displeje z mikrovlákna• Nálepka na odstraňování prachu a mastnoty

Tommy Hilfiger pánský modrý svetr - M (DW5)
1 645 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tommy Hilfiger pánský modrý svetr - M (DW5)
1 645 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánský modrý svetr od Tommy Hilfiger.Materiál: 100% bavlna.Střih: Regular Fit.

Sinergy Cosmetics Sinergy B.iO Remedy Pure Hair Bath 1000ml - Šampon proti lupům
755 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vlasový šampon s vysokým obsahem čistících a dezinfekčních složek účinně řeší problémy s lupy, zároveň poskytuje rovnováhu a zdraví vlasové pokožce a vlasy zanechává příjemně hebké. Aktivní složky: Esenciální olej z čajovníku - má silné antivirové, antibakteriální, antiseptické, protiplísňové a hojivé vlastnosti.  Esenciální olej z máty - s výjimečným tonizačním, osvěžujícím a čistícím efektem, příznivě ovlivňuje regulaci kožního mazu.Esenciální olej z eukalyptu - pokožku hlavy účinně okysličuje, posiluje vlasy, které trpí na zvýšenou tvorbu mazu, lupy či seboreu. Zanechává antiseptický a osvěžující efekt.  Mentolový esenciální olej - zanechává svěží pocit, dokonale dezinfikuje.Extrakt z vrby - omezuje tvorbu kožního mazu, pokožku hlavy čistí, tonizuje a současně ošetřuje suché a poškozené vlasy a podporuje jejich růst.Zelený jíl - rovněž omezuje tvorbu mazu a lupů, skvěle hojí a navrací zdraví pokožce hlavy. Použití: Aplikujte na mokré vlasy, jemně vmasírujte a vytvořte tak emulzi. Nechejte působit několik minut a poté důkladně opláchněte. Dle potřeby opakujte. BI.O REMEDY LINE OD SINERGY COSMETICSŘada vysoce účinných produktů maximálně nabitá přírodními složkami, zejména destilací získanými esenciálními oleji, které se zaměřují na řešení problémů s vlasy a vlasovou pokožkou. Výrobky neobsahují SLES, SLS, parabeny, barviva a jsou biodegradovatelné. Produkty je možno kombinovat s dalšími výrobky z B.iO řady.

Dívčí holínky Demar - TWISTER LUX PRINT M 0038 - paví pera, mix barev Barva: Mix barev, Velikost: 22-23
369 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Vyjímatelné zateplení Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat bez vložky. Vyrobeno ze syntetického materiálu.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Moneta Gelová ortopedická vložka Soft Gel - 38
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Moneta Gelová ortopedická vložka Soft Gel - 38
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Gelová ortopedická vložka Soft Gel - 38 od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

Dámské klínové sandály
469 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské klínové sandály
469 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské klínové sandály v modrém provedení.

Prahové lišty Citroen Jumpy 2016- (přední)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Prahové lišty Citroen Jumpy 2016- (přední)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Prahové lišty vozu Citroen Jumpy jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Pánská obuv pro volný čas
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.03.2024
Pánská obuv pro volný čas
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.03.2024

Pánská obuv pro volný čas  světle šedé provedení šněrování

Dámské fashion tenisky
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské fashion tenisky
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské pohodlné tenisky v krásném provedení.

ONE FITNESS Zeštíhlující bederní pás BR160
193 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ONE FITNESS Zeštíhlující bederní pás BR160
193 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Zeštíhlující pás určený pro ženy i muže. Pomáhá skrýt nadváhu a zakrýt nedostatky v problematický partiích těla jako je pas a břicho.Pás můžete nosit v průběhu kondičního cvičení, stejně tak jako při každodenních činností.Pás napomáhá spalovat kalorie a snížit tělesného tuk, zároveň zlepšuje krevní oběh. Díky přizpůsobivému neoprénu a zapínání na suchý zip se lem dokonale přizpůsobí tělu a zajišťuje pohodlí. Parametry: Materiál: 80% neopren, 20% nylon Rozměry pásu: šířka: 19 cm délka: 100 cm Univerzální velikost Pomáhá snížit množství tělesného tuku a spalování kalorií Zlepšuje krevní oběh Pohodlné zapínání na suchý zip Perfektně padne na tělo Barva: černý s modrým šitím

Bennon BASIC O1 Sandal pracovní
789 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bennon BASIC O1 Sandal pracovní
789 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Flexibilní odvětraný sandál vhodný do vnitřních i venkovních suchých provozů. Světlá podešev nezanechává stopy na podlaze. • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU HORNETNorma: EN ISO 20347:2012 O1 SRC FO

Bennon BASIC O1 Sandal pracovní
789 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bennon BASIC O1 Sandal pracovní
789 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Flexibilní odvětraný sandál vhodný do vnitřních i venkovních suchých provozů. Světlá podešev nezanechává stopy na podlaze. • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU HORNETNorma: EN ISO 20347:2012 O1 SRC FO

Bennon STINGER S3 ESD ATOP Low
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bennon STINGER S3 ESD ATOP Low
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ultralehká S3 polobotka s nadčasovým designem, která je vhodná do vnitřních i venkovních a také do EPA prostorů. Obsahuje NANO tužinku z inovativního materiálu z karbonových vláken, díky kterému tužinka disponuje velmi nízkou váhou. Obuv je vybavena uzavíracím systém ATOP pro lepší pohodlí, bezpečí a šetří čas. Má TPU ochranu paty a pryžovou okopovou špici. Obuv je vybavena komfortním polstrováním v oblasti achilovky a pod kotníkem. • vrchový materiál: TPU + textilie MESH hydrofobní• podšívka: textilie MESH• stélka: anatomicky tvarovaná SUPREMA Gel ESD• podešev: EVA/pryž CORN• tužinka/planžeta: NANO s karbonovými vlákny/kevlarNorma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC HRO, ČSN EN IEC 61340-4-3:2018

McKinley Kansas II AQB W 39 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
McKinley Kansas II AQB W 39 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské trekingové boty McKinley Kansas II AQB W vám nabízí komfort odolný vůči povětrnostním vlivům na krátkých i dlouhých cestách. Konstrukce s membránou AQUABASE obklopuje chodidlo a zajišťuje suchá chodidla ve vlhkých podmínkách. Mají prodyšný horní materiál ze síťoviny a TPR podrážku s výbornou přilnavostí, která zajišťuje bezpečný krok v jakémkoli terénu. Praktický systém rychlého šněrování QUICKLACE™ umožňuje snadné obouvání a zouvání. Svršek: polyuretan, síťovina Mezipodrážka: TPR; podrážka: guma AQUABASE Prodyšný svršek ze síťoviny Praktický systém rychlého šněrování QUICKLACE™ Odolná obuv vůči povětrnostním vlivům

Dětská pohodlná mikina Nike
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská pohodlná mikina Nike
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská sportovní mikina v zelené barvě .

Mokasíny s nýtky a hranatou špičkou
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Mokasíny s nýtky a hranatou špičkou
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Originální elegantní vzhled pro Váš outfit přináší mokasíny se cvočky a hranatou špičkou. Kožená stélka pro příjemné pohodlí. Na svršku široký jazyk lemovaný drobnými cvočky ve zlaté barvě. Elegantní hranatá špička. Pevný opatek. Malý podpatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Dux Ducis Full Screen ochranné sklo na Motorola Moto G52, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dux Ducis Full Screen ochranné sklo na Motorola Moto G52, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranné sklo na mobil značky DUX DUCIS vám umožní předejít různým mechanickým poškozením, které jsou často způsobeny pádem telefonu. Sklo zajistí bezpečnou ochranu během každodenního používání. Je maximálně pohodlné na používání, nezasahuje do citlivosti dotykové obrazovky, rozpoznání obličeje, či kvality fotografie.Sklo zároveň poskytuje ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Vlastnosti: • Sklo pokrývá celý displej• Ochrana před škrábanci a mírným nárazům• Ochrana před kapkami vody• Lepicí vrstva po celé ploše• Nesnižuje dotykovou citlivost displeje• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Tvrdost: 9HSoučástí balení je sada pro vlastní montáž skla.

Dětské zateplené holínky - Befado Y306, modrá Barva: Modrá, Velikost: 34
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Holínky jsou vyrobeny z materiálu EVA, díky čemuž jsou extrémně lehké a zároveň odolné. Nepropustí žádnou vlhkost. Poskytují vysoký komfort při nošení. Vyjímatelná vložka umožňuje nosit holínky při různých venkovních teplotách.

Koupelnová sada Concrete, 4 ks
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Koupelnová sada Concrete, 4 ks
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Elegantní sada s dávkovačem mýdla, stojánkem na kartáčky, kelímkem a mýdlenkou udělá z každé koupelny krásné designové místo. Dekor betonu je velmi populární, minimalistický, ale zároveň zdobný. Pumpička u dávkovače je z lesklého plastu. rozměry: dávkovač – 7 x 20 x 5,5 cm (š x v x h)kelímek – 7 x 11 x 5 cm (š x v x h)mýdlenka – 12,5 x 3 x 7,5 cm (š x v x h)

Adidas Terrex Tracerocker 2 GZ8916 M
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Adidas Terrex Tracerocker 2 GZ8916 M
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

• svršek z prodyšné síťoviny s krycími vrstvami ze syntetického materiálu• lehká prodyšná konstrukce• ochranná deska v mezipodešvi• mezipodešev z EVA• podešev Traxion• svršek obsahuje minimálně 50 % recyklované příze

Alpine Pro GASTER
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Alpine Pro GASTER
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské letní sandály GASTER využijí děti od jara do podzimu a zajistí jim dokonalé pohodlí. Jsou vyrobeny z kvalitního, pevného, ale zároveň měkkého textilního materiálu s vyšší TPR podešví a stélkou EVA. Zpevněná špička je pro děti velmi praktická, protože je chrání před zbytečným úrazem. Fixaci nohy zaručuje pružná tkanice na nártu. Sandále GASTER ve více krásných barevných provedeních se stanou nezbytným výrobkem pro letní sezónu holek i kluků. Barva černáSvršek syntetika | textiliePodešev TPRStélka EVAPodšívka textilie

Hnědý pánský svetr
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Hnědý pánský svetr
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánský svetr. Vyrobeno z měkké a na dotek příjemné tkaniny Kulatý výstřih Spodní část a rukávy zakončené lemy Svetr padne každé postavě

Pánská outdoorová obuv ALPINE PRO
2 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pánská outdoorová obuv ALPINE PRO
2 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská outdoorová obuv značky ALPINE PRO černo zelené barvy.  vysoký střih ke kotníkům zpevněná špice i pata  tkaničky  reflexní prvky 

Postel ALESIA Tempo Kondela 160 x 200 cm
19 900 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Postel ALESIA Tempo Kondela 160 x 200 cm
19 900 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel ALESIA je vyrobena z kvalitní látky v šedé barvě. Stojí na dřevěných nohách v barevném provedení wenge. Má vysoké luxusně prošívané čelo. Postel je dodávána s lamelovým roštěm. Postel je dodávána bez matrace. Barva:šedá / wenge Rozměry plochy na spaní:160 x 200 cm 180 x 200 cm Výběr rozměru zvolte prosím ve variantě produktu - rozměr. Dostupné jsou jen rozměry uvedené ve výběru variant.Rozměry (plocha na spaní 160 x 200 cm):šířka: 214 cm hloubka: 220cm výška: 167 cm výška pro rošt: 28,8 cmRozměry (plocha na spaní 180 x 200 cm):šířka: 234 cm hloubka: 220cm výška: 167 cm výška pro rošt: 28,8 cmDodáváno v  demontu. 

Holínky válené gumofilcové 48
1 042 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Holínky válené gumofilcové 48
1 042 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Představujeme vám dokonalou ochranu proti chladu a vlhkosti - Gumofilcovou válenou zateplenou holínku. Tato holínka je navržena tak, aby vám poskytla maximální komfort a bezpečnost v nepříznivých podmínkách.Materiál PVC zaručuje vysokou odolnost vůči vlhkosti a snadnou údržbu. Vaše nohy budou suché i při deštivém počasí nebo při práci v mokrém prostředí. PVC je známý svou trvanlivostí, což zajišťuje dlouhou životnost holínky.Zateplená část z plsťového materiálu vám zajistí účinnou izolaci a udrží vaše nohy příjemně teplé i v chladných dnech. Nemusíte se tak bát ani mrazivých teplot, protože tato holínka vás ochrání před nepříjemným pocitem zimy.Gumofilcová válená zateplená holínka je navržena tak, aby přesně padla na vaše nohy a poskytla vám pohodlný a pevný střih. Zabráníte tak nepříjemným tření a oděrkám, což je zásadní pro dlouhodobé nošení.Tato holínka je ideální volbou pro práci v zahradě, na venkovních akcích nebo pro každodenní nošení, když potřebujete spolehlivou ochranu pro vaše nohy.Svou praktičností a všestranností se tato Gumofilcová válená zateplená holínka stane vaším nepostradatelným společníkem pro různé aktivity. Stačí si je obout a užívat si své činnosti bez obav z nepříznivého počasí.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová. Gumofilcová válená holínka

Joma Play Jr 2199 Navy Velikost: 39
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Joma Play Jr 2199 Navy Velikost: 39
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské tenisky JOMA Play 2199 Navy jsou vhodné na sportovní aktivity v tělocvičně i venku. Tmavě modrá barva s klasickou bílou podrážkou a zelenými detaily. Velmi odolná pogumovaná špička, ideální pro dětské kopání :)- Sednou na: normálně široké až širší nožky, díky dvěma suchým zipům jdou ale hezky utáhnout i na útlejší nohu- Zapínání: na dva suché zipy - velcro pásky- Opatek: pevný - podporuje správné osové postavení nohy a zabraňuje šmajdání- Podrážka: ohebná ve směru chůze, v přední a zadní části prvky z odolnější gumy, uprostřed protiskluzové prvky- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty - Stélka: bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z kůže - tlumí otřesy, vyjímatelná, na stélce je tenká vrstva lepidla, aby se nehýbala v botěSLOŽENÍ: Svršek - kůže + syntetika, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:26 - 16,0 cm27 - 16,5 cm28 - 17,2 cm29 - 17,9 cm30 - 18,4 cm31 - 18,9 cm32 - 19,4 cm33 - 20,3 cm34 - 21,0 cm35 - 21,5 cm36 - 22,2 cm37 - 22,8 cm38 - 23,6 cm39 - 24,4 cm40 - 25,3 cm 

Olej z černého pepře 100% Alteya Organics 10 ml
327 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Olej z černého pepře 100% Alteya Organics 10 ml
327 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Olej z černého pepře 100% Alteya Organics 10 mlOrganický esenciální olej z černého pepře se získává z vysušených plodů rostliny Piper nigrum, pomocí parní destilace. Má suchou, dřevnatou a kořeněnou vůni. Barva je transparentní až jemně žlutá. Zmírňuje pocení, čistí střeva a léčí infekci trávicího traktu. Olej poskytuje úlevu od křečí, efektivně léčí revma a artritidu. Oddaluje známky stárnutí jako ztrátu zraku, ochabnutí svalstva, vrásčitost pokožky, degeneraci, ztrátu svalstva, ztrátu mobility, nervová onemocnění a ztrátu paměti. Olej z černého pepře také odstraňuje nadbytečné plyny v žaludku a střevech.Použitírozptylte olej, pokud procházíte obdobím stresu či nervozity, případně když chcete navodit romantickou atmosféru,vytvořte masážní směs s olejem z černého pepře pro zmírnění bolesti kloubů, svalů i symptomů artritidy či revmatismu,zahrňte do péče o pleť, abyste využili jeho antioxidační vlastnosti a bojovali proti předčasnému stárnutí.Dobře se mísí s: bergamotem, šalvějí, hřebíčkem, kadidlem, geraniom, zázvorem, grepem, levandulí, jalovcem, citronem, limetkou, mandarinkou, santalovým dřevem, ylang ylang, fenykemUpozornění: Olej vždy zřeďte ve vhodném základě, může způsobit podráždění pokožky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pokud jste těhotná, kojíte nebo máte zdravotní problémy, poraďte se se svým lékařem. Zabraňte kontaktu s očima, vnitřním uchem, sliznicemi a jinými citlivými částmi těla. Olej není vhodný pro epileptiky.

Screen Glass Xiaomi Redmi Note 10, Note 10S 1025601
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Screen Glass Xiaomi Redmi Note 10, Note 10S 1025601
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Screen Glass pro Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10S Ochranné tvrzené sklo 2D se pyšní tvrdostí 9H, která zajistí displeji vašeho mobilního telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah mu poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů.   Ochranné tvrzené sklo 2D je tenké a přitom robustní, neboť má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach. Sklo nezanechává žádné vzduchové bubliny.   Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie. Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Ochranné tvrzené sklo 2D chrání pouze rovnou část displeje vašeho mobilního telefonu, takže není vhodné pro mobilní telefony s velkým zakřivením displeje. U mobilních telefonů s velkým zakřivením displeje vám doporučujeme zakoupit 5D ochranné tvrzené sklo.   Kompatibilita: Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10S Typ Screen Glass: 2D Index tvrdosti: 9H Tloušťka: 0,3 mm Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

READYS-Scapa grey/pink Šedá 39
370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
READYS-Scapa grey/pink Šedá 39
370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská tréninková obuv značky Readys v šedém provedení s růžovými detaily a výraznou bílou podrážkou. Pohodlné botasky s textilním svrškem jsou dobrou volbou pro volnočasové a sportovní aktivity v letním období. Textilní svršek se dobře přizpůsobí a při pohybu neotlačuje.Botasky mají klasické zapínání na šněrování. Materiál:svršek: textilvnitřek: textilpodrážka: syntetický materiál

TREZETA-Zeta Mid Ws WP grey Šedá 37
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TREZETA-Zeta Mid Ws WP grey Šedá 37
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Trekingové boty potěší všechny turistky a osloví skvělou funkčností. Obuv do hor pro dámy je navržena v moderním outdoorovém designu. Vyšší střih obuvi Trezeta zajistí lepší stabilitu. Treková obuv se semišovým svrškem má voděodolnou povrchovou úpravu. Benefitem turistických bot je voděodolná podšívka Trezeta® Waterstopper, která chrání nohu a udržuje ji stále v suchu. Mikroporézní mezipodešev dámských bot do lesa zajistí velmi dobré tlumení i odpružení. Silnou stránkou dámské turistické obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která zdolá i velmi náročný terén. Trekingová obuv je výbornou volbou pro kempování, zdolávání turistických stezek a outdoorová dobrodružství. Zkombinujte šedé trekové boty s turistickými kalhotami a trekingovým tričkem a vyražte na zajímavou výpravu. Detaily produktu: lehká konstrukce boty vyšší střih oděru odolný materiál voděodolný a prodyšný svršek posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování tvarovaná stélka nepromokavá membrána Trezeta® Waterstopper tlumící mezipodešev poutko na zadní straně hmotnost: 295 gr. 1/2 pár

SKECHERS-Escape Plan 2.0 Woodrock olive black Zelená 43
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
SKECHERS-Escape Plan 2.0 Woodrock olive black Zelená 43
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky Skechers. Kotníkové botasky moderního vzhledu s prošíváním a střídáním textur zaujmou na první pohled moderní kombinací barev. Botasky pro pány se vyznačují sportovním designem se svrškem z eko kůže v kombinaci s textilií. Zimní botasky mají zesílení na patě, špičce a polstrovaný jazyk a vrchní lem. Pánské tenisky na zimu mají vodoodpudivou úpravu, jsou prodyšné díky textilním panelům na vrchní straně a pohodlné díky měkké stélce z paměťové pěny, která navíc skvěle odpruží každý váš krok. Vysoké tenisky mají kromě pěnové stélky pružnou mezipodešev absorbující nárazy. Tenisky s paměťovou pěnou zajistí bezpečnost na nerovném nebo kluzkém povrchu díky vysoce trakční podrážce z gumy. Zimní tenisky pro pány mají klasické šněrování, které se na vrchu boty váže na háčky, díky čemuž pevně drží na noze. Značkové botasky mají na zadní straně poutko a na boční vnitřní straně zip pro usnadnění obouvání. Skechers botasky pro pány mají na boční straně logo značky.Detaily produktu:Vysoký kotníkový střihZesílená pata a špičkaPolstrovaný vrchní lem a jazykKlasické šněrováníVodoodpudivá úpravaStélka z paměťové pěnyPružná mezipodeševGumová podrážkaPoutko na obouvání na zadní straněZip na boční straněLogo značky na boční straně

ANTA-Colia ivory/pale grey Bílá 39
810 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ANTA-Colia ivory/pale grey Bílá 39
810 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Anta. Tenisky Colia upoutají moderním designem ve sportovním stylu. Botasky pro dámy se skvěle kombinují k mnoha outfitům. Dámské tenisky se hodí k tričkám a kalhotám různých barev. Výhodou dámských botasek je prodyšný svršek z úpletu, který zajistí výbornou ventilaci vzduchu. Špička rekreačních tenisek je posílena dodatečným syntetickým materiálem pro lepší ochranu prstů na noze. Tenisky pro dámy mají vnitřek postrovaný měkkou stélkou, která zaručí celodenní komfort. Vycházkové boty mají pružnou podrážkou s optimální přilnavostí. Tenisky Anta jsou ideální pro každodenní nošení, do práce, do města, na nákupy a volný čas. Detaily produktu: stylový vzhled klasické šněrování prodyšný svršek měkká a pohodlná stélka optimální ohebná podrážka

ADIDAS-TERREX AX2R CBLACK/CBLACK/VISGRE Černá 36
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-TERREX AX2R CBLACK/CBLACK/VISGRE Černá 36
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky adidas. Turistická obuv dámská má nízký střih a prodyšný svršek, čímž poskytuje dobrou ventilaci vzduchu. Dámské turistické boty nízké jsou vhodné pro různé outdoorové aktivity. Tento oblíbený model bot do hor má klasické vázání na tkaničky, takže si nohu upevníte dle potřeby. Dámské boty adidas Terrex jsou velmi pohodlné. Mají zpevněnou patu a špičku, takže noha je pevná i na nerovném terénu. Trekkingové boty mají polstrovaný límec boty pro Vaše větší pohodlí. Poutko vzadu slouží pro snadné obouvání a zouvání. Materiál v patní části bot do lesa skvěle tlumí nárazy a chrání tak chodidlo a klouby před zraněním. Systém TRAXION představuje členitou podešev, díky které se v botách na trek můžete lépe pohybovat v přírodě. Outdoorová obuv díky ní neklouže a lépe se odráží a mění směr chůze. Detaily produktu: oblíbený model nízký střih prodyšný svršek polstrovaný límec vázání na šňůrky zpevněná pata a špička poutko vzadu pro usnadnění obouvání a zouvání členitá podrážka tlumí nárazy protiskluzová podrážka vhodná do terénu

SALOMON-Speedcross 5 GTX W mysterioso/quail/sirocco Fialová 36 2/3
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
SALOMON-Speedcross 5 GTX W mysterioso/quail/sirocco Fialová 36 2/3
3 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

ADIDAS-Daroga Plus Lea core black/grey five/core black Černá 40
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Daroga Plus Lea core black/grey five/core black Černá 40
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

TECNICA-Plasma MID GTX Ws dark savana/cloudy laguna Hnědá 37 1/3
5 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TECNICA-Plasma MID GTX Ws dark savana/cloudy laguna Hnědá 37 1/3
5 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

Venira Drink - instantní kolagenový nápoj s jahodovou příchutí 30 x 6,3 g
682 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Instantní kolagenový nápoj s jahodovou příchutí obsahuje hydrolyzovaný kolagen (kolagenní peptidy o molekulové hmotnosti 3000 Da) a další složky pro krásnou pleť, vlasy a nehty . Je slazený stévií (bez cukru).

Grade Medical Antibakteriální vložky do obuvi StopBac X-TREME se stříbrem Velikost: 40
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Anatomické antibakteriální vložky do do obuvi se stříbrem StopBac X-TREME poskytují díky svému inovativnímu nanotechnologickému řešení s vázanými kationty stříbra vysoce účinný a dlouhotrvající antibakteriální efekt a jsou tak výborným prostředkem pro zlepšení hygienického prostředí v obuvi a redukci zápachu.Anatomicky tvarovaná, silně tlumící vložka do obuvi vám poskytne skvělý pocit z nošení obuvi. StopBac X-TREME zajišťuje chodidlu optimální pohodlí a oporu. Patní polštář s dodatečným gelovým polštářem, nártová klenba a srdíčko v přední části chodidla zajištují vynikající rozložení zatížení nohy. Díky slabší tloušťce v oblasti palce vložka v botě tolik nevystupuje a nepřekáží. Ideální do sportovní, turistické a volnočasové obuvi.Aktivní zóna vložky do bot StopBac X-TREME je tvořena nanovrstvou obsahující stopové množství stříbra. Stříbro působí na buňky bakterie a způsobuje jejich destrukci, která vede až k úplnému odumření mikroorganismu. Tento mechanismus je účinný u všech běžných bakteriálních kmenů. Na rozdíl od řady jiných přípravků je navíc antimikrobiální účinek vložek StopBac dlouhodobý a rovnoměrný, čímž výrazně působí proti růstu a množení bakterií a zápachu.Materiályměkký semiš z mikrovlákna, příjemný k pokožcelatex se schopností zapamatování tvaru pro silné tlumení nárazůtvarově stálý flístlumí nárazy – vyrobená z velmi lehkého ortopedického EVA-materiálupatní miska z děrovaného EVA-materiálugelový patní polštář pro silné tlumení při došlapu VlastnostiAnatomicky tvarovaná, silně tlumící vložka vám dává skvělý pocit při nošení obuvi. Lehoučká jako pírko, ale držící tvar. Ideální pro sportovní, turistickou, volnočasovou a pracovní obuv. Stélka poskytuje chodidlu optimální pohodlí a oporu, díky pěnové výstelce tlumí došlap a zmírňuje pálení chodidla. Patní miska s dodatečným gelovým polštářkem, tvarovaná klenba a srdíčko v přední části zajišťují vynikající rozložení zatížení nohy. Příjemná k pokožce. Díky slabší vrstvě v oblasti palce vložka v botě tolik nevystupuje a nepřekáží.Délka a šířka (v nejširším místě) v centimetrech:vel. 39: 26 x 8,7vel. 40: 26,5 x 8,8vel. 41: 27,2 x 9vel. 42: 27,8 x 9,2vel. 43: 28,6 x 9,4vel. 44: 29,3 x 9,7Jak odstranit plíseň z nehtů (onychomykózu) i bez předpisuJak odstranit zápach z bot?Oregano: koření i přírodní léčivoAloe vera: přírodní zázrak s blahodárnými účinky na pokožkuPonožky se stříbrem, které ničí zápachNanostříbro a 5 způsobů jeho použití

FDM Čalouněná manželská postel FRESIA | 180 x 200 cm Barva: Růžová
14 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
FDM Čalouněná manželská postel FRESIA | 180 x 200 cm Barva: Růžová
14 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Čalouněná manželská postel FRESIA | 180 x 200 cm Designová celočalouněná postel FRESIA 180x 200 cm si díky svému atraktivnímu provedení najde místo iu vás doma. Zajímavě prošívané čelo chrání od chladu stěny a velkým plusem je velký úložný prostor . Velurové čalounění se vyznačuje jemnou strukturou, ale zároveň je pevné, příjemné na dotek a odolné vůči oděru a žmolkování. Konstrukce postele je vyrobena z kvalitní nábytkové desky, velký úložný prostor s kovovým rámem a lamelami z březového dřeva posouvá postel na vyšší úroveň. Zařiďte si vaši ložnici s nábytkem z naší nabídky ak posteli FRESIA si dolaďte komody či šatní skříně , čímž získáte spoustu vždy potřebného úložného prostoru. Matrace není v ceně , lze ji doobjednat . Materiál: laminát, látka Trinity, kovový rám, lamely z břízy, plynové písty, Rozměry: ŠxVxH: 193 x 30-86,5 x 212 cm plocha na spaní: 180 x 200 cm Barevné provedení: růžová bílá zelená (máta) grafit tyrkysová Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti!

Artelta Manželská postel AMADEO Boxspring s LED osvětlením | 180 x 200 cm Barva: BAO 07 - Sawana 26
25 460 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Manželská postel AMADEO Boxspring s LED osvětlením Neodolatelná postel typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních materiálů. Manželská postel AMADEO má kolem spodního okraje barevné LED osvětlení pro ovládání, díky čemuž si v ložnici navodíte romatickou atmosféru. Postel AMADEO je vybavena dvěma samostatnými oboustrannými matracemi s hypoalergenním potahem , které spolu vytvářejí prostornou spací zónu vysoko nad podlahou, což usnadňuje každodenní vstávání. Jednoduše prošívané čelo chrání před chladem stěny a působí velmi esteticky. Materiál: látka/ekokůže, chromové nohy Rozměry: ŠxHxV: 195 x 205 x 130 cm V sedu: 73 cm plocha na spaní: 180 x 200 cm hmotnost: 200 kg matrace : Foam T2542 + Bonnell tvrdost matrace: Hardness H3 Barevné provedení: BAO 01 - Berlin 01 (šedá) BAO 04 - Sawana 05 (šedá) BAO 07 - Sawana 26 (hnědá) BAO 09 - Soft 17 (bílá ekokůže) BAO 16 - Riviera 59 (bordó) BAO 18 - Ontario 81 (modrá) BAO 19 - Orinoco 85 (modrá) Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti. Postel neobsahuje deku, polštáře a doplňky.

ArtMarz Manželská postel PARIS Provedení: 140 x 200 cm
11 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ArtMarz Manželská postel PARIS Provedení: 140 x 200 cm
11 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Prostorná postel PARIS s možností výběru s úložným nebo bez úložného prostoru, úložný prostor Marz lze doobjednat pouze k rozměrům 90, 120, 140, 160, 180 cm. Také postel PARIS nemá v ceně matraci ani rošt, rošt je vhodný v pevném rámu. Postel PARIS má možnost doobjednat vhodný a kvalitní rošt a matraci z naší široké nabídky. Postel PARIS je vyrobena z kvalitních materiálů a v několika barevných provedeních. Postel PARIS na obrázku je vyrobena v ekokůži madryt 190. Materiál: vzorník new Vámi zvolené barevné provedení je třeba dopsat do poznámky ve Vaší objednávce. Postel lze objednat v 7 rozměrech: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 x 200 cm Rozměry (ŠxDxV): 198 x 223 x 106 cm (plocha na spaní 180 x 200 cm) 178 x 223 x 106 cm (plocha na spaní 160 x 200 cm) 158 x 223 x 106 cm (plocha na spaní 140 x 200 cm) Výška chromových nožiček: 4 cm Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jako ve skutečnosti jsou. Vnější části nábytku mají vyhrazenou toleranci rozměru +/- 1 cm.

SENNEN MAN pantofel 41 modrá
270 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
SENNEN MAN pantofel 41 modrá
270 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pohodlné pantofle z materiálu EVA, stélka z měkčené EVA.

RAVEN XT S1 CI SRC kotník 37 černá
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
RAVEN XT S1 CI SRC kotník 37 černá
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní zateplená kotníková obuv s kovovou tužinkou. Podešev z dvou-hustotního PU s masivní ochranou proti okopu. SRC podešev odolná olejům. Svršek z kůže.

AUGE MF S1 SRC sandál 44
776 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
AUGE MF S1 SRC sandál 44
776 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní sandál s kompozitní tužinkou. PU/PU podrážka rezistentní olejům, absorpcí energie v patě, vysoká odolnost vůči uklouznutí. Svršek z broušené kůže.

Expedo Čalouněná postel RUBIKON, 160x200, modrá + rošt
9 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Expedo Čalouněná postel RUBIKON, 160x200, modrá + rošt
9 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Čalouněná postel RUBIKON. Zaujme Vás svými čistými a jednoduchými elegantními liniemi. Vysoké čelo postele je potaženo příjemnou látkou na dotek a zdobené prošitím. Součástí postele je lamelový rošt. Vyšší nožičky v přírodním dekoru dodávají větší stabilibu a vzdušnost. Pro komfort postele si můžete pořídit vhodnou matraci, např. DE LUX nebo MORAVIA z naší nabídky. Shrnutí:čalouněná postelzdobené vysoké čelolamelový roštvyšší nožičkyPoužité materiály:látka

ADIDAS-Supernova 2 core black/cloud white/grey six Černá 41 1/3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Supernova 2 core black/cloud white/grey six Černá 41 1/3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské běžecké tenisky jsou kombinací moderního sportovního designu a funkčnosti. Mají klasický střih a vázání na tkaničky, které si umíte individuálně nastavit. Běžecké botasky mají odolný a prodyšný svršek z technické síťoviny. Boční tři pruhy jsou charakteristickým znakem tenisek adidas. Tenisky na běhání zaručí komfort při sportování. Značkové botasky využívají tlumící mezipodešev Boost a Bounce, které navracejí ztracenou energii pro Váš lepší výkon a podporu při běhu. Strukturovaná podrážka zajistí stabilitu a flexibilitu. Běžecká obuv adidas byla vyrobena iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: pánské běžecké tenisky moderní design klasický střih prodyšný a odolný svršek vázání na šňůrky polstrovaný límec boty mezipodešev s technologií Boost a Bounce strukturovaná podrážka zajistí flexibilitu a stabilitu vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Dámské sportovní tenisky Kappa
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské sportovní tenisky Kappa
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské sportovní tenisky značky Kappa  Modulární zakončení paštika  Černé barvy Bíle logo značky Gumová podrážka se speciálně tvarovaným běhounem

Merrell J067691 Nova 3 Tahoe
2 859 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Merrell J067691 Nova 3 Tahoe
2 859 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Naše nejprodávanější pánská běžecká obuv Nova 3 je ještě lepší. Mezi hlavní novinky patří odolnější svršek pro větší ochranu nohy, měkčí a citlivější mezipodešev s pěnovými polštářky FloatPro Foam™ strategicky umístěnými pod patou a přední částí chodidla, kde nejvíce potřebujete extra tlumení, a nový design podrážky zlepšující přilnavost, který vyrobili naši partneři ze společnosti Vibram®. Inovace modelu Nova 3 vám zajistí pohodlí a výkonnost, až budete na trailu zdolávat divoké kilometry. • prodyšný svršek z materiálu Mesh a TPU• šněrování ze 100% recyklovaného materiálu• polstrovaný límec kolem kotníku• externí výztuha jistí pevné usazení paty• podšívka ze 100% recyklované prodyšné síťoviny• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 50% recyklovaná vyjímatelná stélka z pěny EVA• Rock plate poskytuje zvýšenou ochranu• tlumící polštářky v patní a přední části chodidla• Super Rebound Compound poskytuje odolné tlumení nárazů, které pomáhá snižovat točivý moment a umožňuje plynulý přechod do střední části chodidla• technologie podešve Vibram® TC5+ vám dodá jistotu při každém kroku od horských stezek až po městské ulice. Technologie Vibram® TC5+, vyrobená exkluzivně pro Merrell, poskytuje všestrannou přilnavost, trakci a odolnost určenou pro každodenní nošení• Vegan-FriendlyTECHNOLOGIE:NXT, Vibram® TC5+, 8.0 DROP, STACK 29-21, RECYCLEDHMOTNOST: 592 g

Dámské kotníkové boty
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské kotníkové boty
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské kotníkové boty na platformě černé barvy. šněrování zip na boku jaro - podzim

Dámské pohodlné boty
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské pohodlné boty
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské stylové boty v krásném provedení.

Beda Oliver nízké BF 0001/W/N/PR2 Velikost: 32
1 629 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Beda Oliver nízké BF 0001/W/N/PR2 Velikost: 32
1 629 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Celoroční, kožené 100% barefoot boty Beda Oliver v nízkém provedení unosí děti od jara až do podzimu. Boty mají styl, na boku je zdobí 2 proužky lemované reflexním prvkem ala "old school - Adidas Originals". Pohodlný širší střih respektující tvar nohy - velice prostorná špička, měkoučké, lehoučké, ohebné. - Sednou na: širší nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, normální nárt, lze dotáhnout i na užší kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jdou perfektně přizpůsobit nártu dle potřeby- Opatek: měkký- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop, světle hnědá- Jazyk: je volný, z jednoho kusu materiálu s přední částí boty (není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit), velmi měkký a příjemný, přichycený poutkem k hornímu suchému zipu, aby nepadal do boty a ty se lépe nazouvaly- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez jakéhokoliv tvarování- Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil, stélka - pěnová s textilním nášlapem, podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:20 - 12,2 cm x 6,2 cm21 - 12,9 cm x 6,3 cm22 - 13,5 cm x 6,4 cm23 - 14,3 cm x 6,5 cm24 - 14,9 cm x 6,6 cm25 - 15,7 cm x 6,8 cm26 - 16,3 cm x 7,0 cm27 - 16,9 cm x 7,1 cm28 - 17,4 cm x 7,3 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,5 cm31 - 19,6 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cm33 - 21,0 cm x 8,0 cm34 - 21,6 cm x 8,2 cm35 - 22,3 cm x 8,4 cm36 - 22,7 cm x 8,5 cm37 - 23,3 cm x 8,6 cm38 - 24,0 cm x 8,7 cmMěřeno měřidlem CleverMess. U rozměrů šířky bot jsme se snažili uvést šířku reálnou - měřidlo zmáčkne měkký materiál podšívky (ubrali jsme tedy vždy 2mm z naměřené šířky).

Pracovní obuv ARDON®MASTERLOW O2 | G3288/39
1 074 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pracovní obuv ARDON®MASTERLOW O2 | G3288/39
1 074 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

pracovní kožená polobotka, design "manažerská obuv", voděodolná úprava svršku, materiál: kůže, podešev: PU/PU, norma: EN 20347, velikosti: 36 - 48, váha: 566 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-hnědá

Ochrana střechy Roof Saver Citroen Berlingo 2008-2018
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochrana střechy Roof Saver Citroen Berlingo 2008-2018
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

ADIDAS-Grand Court Mickey cloud white/core black/better scarlet Bílá 29
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dívčí obuv značky adidas. Botasky pro dívky vynikají známým motivem myšáka Mickey Mouse, který je činí jedinečnými. Mají odolný svršek, který prodlužuje jejich životnost. Pohodlný klasický střih dětských bot dobře sedne na každou nohu. Dětské tenisky se vážou na šňůrky, které jsou doplněny o proužek se suchým zipem.Bílé tenisky pro děti jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů. K pohodlí během nošení přispívá komfortní vnitřní stélka a polstrovaný límec boty. Dívčí botasky mají gumovou podrážku, která dobře přilne i na mokrém povrchu. Jsou vhodné pro každodenní nošení do školy či na kroužky.Detaily produktu:dětské tenisky pro dívkyodolný svršekmotiv Mickey Mouseklasický střihvázání na tkaničky a proužek se suchým zipemkomfortní vnitřní stélkapolstrovaný límec botgumová podrážkavyrobeno z recyklovaných materiálů

Prahové lišty VW Polo 2009-2017 (matné)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Prahové lišty VW Polo 2009-2017 (matné)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Prahová lišta vozu VW Polo. je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahové lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití prahové lišty šetříte prah auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Pohodlné pantofle, kůže, bílé
1 410 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pohodlné pantofle, kůže, bílé
1 410 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Měkké a pružné: to jsou naše kožené pantofle. Kvalitní pravá kůže. Kontrastní prošití a duhové detaily. Pásek na suchý zip. Měkká stélka. Ručně zpracovaná podrážka. Vyrobeno ve Francii. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Multifunkční postel LENY levá, dub sonoma/bílá, 5 let záruka
26 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Multifunkční postel LENY levá, dub sonoma/bílá, 5 let záruka
26 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Multifunkční patrová postel se skříní a psacím stolem Postel je vyrobena z kvalitního lamina o síle 16 mm s ABS hranami, které minimalizují riziko odštípnutí či jiného mechanického poškození a tím zvyšují životnost nábytku.Jedná se o atestovaný model, který splňuje všechny parametry pro bezpečné užívání. Lůžko je opatřené pevnou deskou – není nutné objednávat rošt. V ceně postele není matrace. Vhodný rozměr matrace je 80x200 cm, doporučená výška matrace je do 10 cm. Provedení: levé Barva: dub sonoma/bílá Nosnost postele je 90 kg. Rozměr (šxvxh): 204 x 190 x 120 cm Ložná plocha: 80x200 cm Materiál: - lamina o síle 16 mm s ABS hranami - stříbrné úchytky z tvrzeného plastu Dodává se v demontu. Záruka 5 let.

Dětská tréninková mikina Adidas
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská tréninková mikina Adidas
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Fotbalová mikina adidas určená pro děti bude perfektní při tréninku. 

Kožené mokasíny na klínku, karamelové/leopardí vzor
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené mokasíny na klínku, karamelové/leopardí vzor
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

V městském stylu a s originálním leopardím vzorem, tyto mokasíny jsou nepřehlédnutelné. Maxi pohodlí: širší verze pro pohodlí citlivých chodidel. Z pravé kůže. Pěnová stélka. Vypodložení nožní klenby. Pevný opatek. Stabilní podpatek. Klínová podrážka. Na svršku vsadka s chlupem a leopardím vzorem. Protiskluzová dvoubarevná podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

PÉDICONFORT® - Derbies s tkaničkami, na klínové podrážce
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
PÉDICONFORT® - Derbies s tkaničkami, na klínové podrážce
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Derbies s tkaničkami zn. Pédiconfort se postarají elegantní městský look a pohodlnou chůzi. Vsadky a členitý střih, mix materiálů. Postranní zip. Lesklé tkaničky pro nastavení na míru. Měkká kožená stélka Aérosemelle tlumí nárazy při došlapu. Měkké vypodložení kolem kotníku. Vzorovaná klínová protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Dobromysl obecná, oregáno - nať nařezaná - Origanum vulgare - Herba origani vulgaris 50 g
50 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dobromysl obecná, oregáno - nať nařezaná - Origanum vulgare - Herba origani vulgarisPamajorán známe jako oregano, a to zejména v kuchyni jako výborný pepř, používaný často v italských jídlech. Poslouží vám ovšem i mimo kuchyni. Je znám tím, že pomáhá při různých obtížích. Oregano tlumí žaludeční a jaterní problémy. Podporuje chuť k jídlu i trávení. Pamajorán má protizánětlivé a antiseptické vlastnosti. Pomůže vám při zánětu dutiny ústní jako kloktadlo, výborný je i při dráždivém kašli. Oregano uvolňuje menstruační křeče. Je to lehké antidepresivum, které přináší dobrou náladu a zlepšuje spánek.Použít jej můžete i zvenčí jako obklad pro boj proti plísni nebo při bodnutí hmyzem.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Nadčasové kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami: elegantní a pohodlné, pružné, měkké, z kvalitní kůže. Kvalitní pravá kůže. Pěnová vyjímatelná stélka. Na svršku šňůrky s kovovými koncovkami. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Dámské fashion sandály
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské fashion sandály
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské pohodlné sandály do města.

Vital Country Kadidlo pryskyřice Množství: 250 g
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vital Country Kadidlo pryskyřice Množství: 250 g
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

pryskyřice z kadidlovníku - (Olibanum, Boswelie, Boswellia)Pryskyřice z kadidlovníku je produkt, který je od pradávna oblíben pro svou jedinečnou exotickou vůni a léčivé vlastnosti. Jeho použití sahá od tradičního léčitelství až po rituální obřady a náboženství.V dnešní době si kadidlo (pryskyřice z kadidlovníku) získává stále větší popularitu, zejména v oblasti aromaterapie. Jeho exotická nasládlá až dřevitá vůně je velmi bohatá a příjemná. Pryskyřici můžete jednoduše použít v aromalampě, kde stačí položit několik hrudek pryskyřice na malý kousek alobalu a opatrně je zahřívat nad svíčkou.Z této pryskyřice se vyrábějí vonné esenciální oleje a parfémy, které přinášejí harmonii a uklidnění. Výtažky z kadidla najdeme i v osvěžovačích vzduchu a kosmetice, včetně pleťových krémů a olejů, kde přinášejí své prospěšné účinky pro pokožku a mysl.PoužitíPár kamínků pryskyřice nasypte na rozžhavený rychlozápalný uhlík a nechte doutnat až do úplného vyhoření. Pryskyřici můžete též na rychlozápalný uhlík položit za pomoci pinzety nebo kovových kleští. Rychlozápalné uhlíky hoří většinou 20 - 80 minut podle jejich velikosti.  Nejlepší však je zapálený uhlík položit kleštěmi nebo pinzetou přímo do kadelnice, což je speciální nádobka k tomuto určená. Nikdy nenechávejte směs nebo uhlík bez dozoru během hoření.výroba tinktury z kadidlaTinkturu z kadidla vyrobíme jednoduše tak, že kamínky pryskyřice kadidlovníku ponoříme do 80% alkoholu a necháme macerovat minimálně 30 dní. Kamínky pryskyřice není třeba drtit stáčí je do alkoholu ponořit celé. Tinkturu z kadidla můžete použít například do krémů, rozprašovačů, šampónů nebo spirituálně.Složení100% kadidlo (pryskyřice z kadidlovníku - Olibanum).Země původuEtiopieSkladováníSkladujte v suchu a temnu. Obal vždy dobře uzavřete. 

Kožené derbies
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené derbies
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kožená obuv derbies je velmi komfortní na nošení. Buklé vnitřek poskytuje zdravé pohodlí a je příjemný v teplém počasí. Módní perforace a prošití pro originální look. Tkaničky na zavázání. Malý klínový podpatek. Kožený svršek doporučujeme ošetřit ochranným impregnačním přípravkem.

Energetics Zyrox Core AQB Kids 30 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Energetics Zyrox Core AQB Kids 30 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská/juniorská trail běžecká obuv Energetics Zyrox Core AQB Kids je vybavena technologií AQUABASE®, která poskytuje ochranu před deštěm a větrem během outdoorových aktivit. Pryžová podrážka z jednoho kusu pro vysokou životnost. Určení: trail běh, turistika, outdoor AQUABASE®: Větru a voděodolné a prodyšné tkaniny poskytují ochranu při outdoorových aktivitách a zajišťují sucho a komfort i při zhoršených povětrnostních podmínkách Kids Fit: vložka pro správné zvolení velikosti dětské boty Membrána: vodní sloupec 2000 mm Systém rychlého šněrování Hmotnost: 218 g Tabulka velikostí shodná s McKinley

Froddo G3110227-12 Pink Shine Velikost: 37
1 789 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Froddo G3110227-12 Pink Shine Velikost: 37
1 789 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kotníkové boty Froddo Barefoot G3110227-12 Pink Shine v třpytivé růžovo-fialové barvě. Tmavě hnědá textilní podšívka s chloupkem je perfektní na chladnější podzim. Zcela nová podrážka se vzorkem, díky kterému neklouže - výborná na podzim a zimu. Vyrobena z přírodní gumy.Nově pro sezonu podzim-zima 2023/24 má podrážka jinak řešenou zadní část, tak aby se vzorek nesešlapával tak jako dříve.- Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. - Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: zcela nová, s výrazným vzorkem, velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: je volný, přišitý v přední části boty, na podšívce není žádný šev, který by mohl tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, kožená stélka, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 13,1 cm - 5,8 cm21 - 13,7 cm - 5,9 cm22 - 14,5 cm - 6,0 cm23 - 15,2 cm - 6,2 cm24 - 16,0 cm - 6,4 cm25 - 16,5 cm - 6,5 cm26 - 17,3 cm - 6,8 cm27 - 18,0 cm - 7,0 cm28 - 18,6 cm - 7,1 cm29 - 19,4 cm - 7,2 cm30 - 20,2 cm - 7,4 cm31 - 20,6 cm - 7,6 cm32 - 21,4 cm - 7,7 cm33 - 21,1 cm - 7,9 cm34 - 22,9 cm - 8,0 cm35 - 23,6 cm - 8,1 cm36 - 24,2 cm - 8,8 cm37 - 24,9 cm - 9,0 cm38 - 25,5 cm - 9,2 cm39 - 26,0 cm - 9,3 cm40 - 26,8 cm - 9,5 cm  

MEINDL-Tarvis EVO GTX graphit/lemon Šedá 46
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
MEINDL-Tarvis EVO GTX graphit/lemon Šedá 46
2 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky Meindl. Outdoorová obuv vyniká kvalitním přepracováním. Trekingové boty mají svršek ze semiše, který umožní velmi dobrou ventilaci vzduchu. Silnou stránkou turistické obuvi je membrána GORE-TEX, která garantuje nepromokavost. Plusem pánských bot do hor je mezipodešev z EVA materiálu, která zajistí skvělé tlumení a odpružení. Pánské trekové boty mají klasické šněrování, které výborně fixuje nohu. Měkká stélka se postará o pohodlí při zdolávání turistických tras. Posílená špička a pata přidávají na odolnosti a chrání chodidlo Pryžová podrážka je zárukou přilnavosti a trakce na každém povrchu. Boty pro pány jsou skvělé na turistické výpravy, trekking, kempování a outdoorové aktivity. Detaily produktu: lehká a robustní multifunkční obuv prodyšný svršek měkká stélka pro pohodlí klasické šněrování mezipodešev z EVA materiálu pro vynikající tlumení membrána GORE-TEX pro nepromokavost podešev poskytuje výbornou přilnavost

Protetika Deny Navy Velikost: 21
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Protetika Deny Navy Velikost: 21
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské barefoot zimní boty Protetika Deny Navy 2023 končí těsně nad kotníkem, na nové podrážce pro rok 2023, která je prostornější ve špičce než starší typ podrážky. Boty jsou z vnějšku z hladké kůže v tmavě modré barvě s béžovou podrážkou. Uvnitř boty je příjemný nekousavý kožíšek, vyjímatelná stélka má filcovou vrchní vrstvu. Jazyk je přišitý pouze v dolní části a tak se dají boty hodně otevřít a pohodlně nazout.Hladká kůže je dobře omyvatelná, prospěje jí občasné promazání balzámem na kůži. - Sednou na: normálně široké až širší nožky, vhodné i pro vyšší nárt, lepší dotažení okolo kotníku než u starších modelů, ale ani tak nejsou na vyloženě úzkou patu/kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný- Podrážka: nový typ pro rok 2023, ohebná, gumová, lepená, nulový drop- Jazyk: je přišitý pouze v dolní části, kožený, podšitý kožíškem- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, textilní, možnost kontroly velikosti, nášlap z fleecuSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - umělý kožíšek, stélka - textilní s filcem , podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka: 19 - 12,3cm x 5,8cm20 - 12,7cm x 6,0cm21 - 13,3cm x 6,1cm22 - 13,9cm x 6,3cm23 - 14,6cm x 6,5cm24 - 15,4cm x 6,7cm25 - 16,3cm x 6,8cm26 - 16,9cm x 6,9cm27 - 17,6cm x 7,2cm28 - 18,4cm x 7,3cm29 - 19,0cm x 7,4cm30 - 19,6cm x 7,6cm31 - 20,4cm x 7,7cm32 - 21,2cm x 7,8cm33 - 21,8cm x 7,9cm34 - 22,4cm x 8,0cm35 - 23,1cm x 8,2cm  

Ochranná kombinéza Tyvek CLASSIC XPERT
208 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná kombinéza Tyvek CLASSIC XPERT
208 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Novinka! Místo oblíbené kombinézy Tyvek® Classic nyní nový vylepšený Tyvek® Classic Xpert. Voděodolná kombinéza s kapucí, odolná chemikáliím, azbestu a prachu. Nová technologie vnějších šitých švů, trojdílná pružná kapuce, zip Tyvek® s klopou, elastické manžety, pas a kotníky. Ergonomický design pro lepší přizpůsobení postavě, který zabezpečuje volnost pohybu. Nový design kapuce kopírující tvar obličeje. Inovované moderní balení.Ochranný overal patří do kategorie CE III, typu 5 a 6. Norma EN 14126 je pouze na materiál!!!Materiál:netkaná textilie Tyvek®Tyvek® je jedinečný materiál, který je pevný, lehký a pružný.Slouží jako vynikající bariéra pro prach a kapaliny, ale současně je prodyšný.

ŠEDÁ VELUROVÁ MIKINA NA ZIP BX5535 Velikost: M
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ŠEDÁ VELUROVÁ MIKINA NA ZIP BX5535 Velikost: M
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka707274Od podpaží k podpaží555759Rukáv od krku777879Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ČERNÁ BASIC MIKINA S KAPUCÍ BX5480 Velikost: L
637 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ČERNÁ BASIC MIKINA S KAPUCÍ BX5480 Velikost: L
637 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka71727476Od podpaží k podpaží55565860Rukáv od krku79828485Rukáv od podpaží55565758Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ČERNÁ PÁNSKÁ MIKINA NIKE PARK 20 FLEECE FZ HOODIE CW6887-010 Velikost: M
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

VelikostSMLXL2XLPas73–8181–8989–9797–109109–121Hrudník88–9696–104104–112112–124124–136Boky88–9696–104104–112112–120120–128* rozměry jsou uvedené v cm. Uvedené rozměry představují celkový obvod.

PÁNSKÁ ANTRACITOVÁ MIKINA BX2405 Velikost: L
384 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
PÁNSKÁ ANTRACITOVÁ MIKINA BX2405 Velikost: L
384 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Velikost (A) (B) (C) (D)M66518053L68538153XL70558456XXL72578657

Elektrická polohovací boxspringová postel VERONA Eltap Inari 22 - béžová
55 823 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

NASTAVITELNÉ ELEKTRICKÉ LŮŽKO VERONAJe synonymem pro luxus a pohodlí, které přináší do vaší ložnice zcela novou úroveň kvality spánku. Postel je vybavena motorizovaným rámem, který lze jednoduše nastavit podle vašich individuálních potřeb a preferencí. Lůžko je navrženo tak, aby maximalizovalo váš komfort během odpočinku a spánku.Jednou z hlavních výhod je její nastavitelnost. Motorizovaný rám lůžka umožňuje jednoduché nastavení polohy opěrky nohou a hlavy. To znamená, že můžete například zvýšit opěrku hlavy pro pohodlnější čtení nebo sledování televize. Zvýšení opěrky nohou využijete zase pro zlepšení cirkulace nebo úlevu od bolesti v nohách.Ovládání tohoto nastavitelného lůžka je snadné a intuitivní, díky dvěma dálkovým ovladačům, které jsou součástí balení. To znamená, že můžete měnit polohu lůžka bez toho, abyste museli vstávat a přerušovat tak svůj odpočinek nebo spánek.KVALITNÍ MATERIÁLYJe vyrobena z kvalitních a trvanlivých materiálů, které zajišťují její dlouhou životnost a vysoký komfort. Rám postele je pevný a stabilní, vyrobený z kvalitního dřeva, které je odolné vůči opotřebení a poskytuje vynikající podporu matracím. Ty jsou u postele dvě hlavní: bonnellová a kapsová. Kvalitní topper (povrchová matrace) chrání hlavní matrace před znečištěním a poškozením, zároveň poskytuje dodatečnou měkkost a podporu. Potah je vybaven snímatelným potahem Silk, který lze prát v pračce, což prodlužuje životnost matrace a udržuje její čistotu a svěžest. ŠIROKÁ ŠKÁLA BAREVNÝCH VARIACÍNabízíme široké spektrum barevných variant, které uspokojí i ty nejnáročnější požadavky na design interiéru. Až 39 různých barevných potahů, od tradičních neutrálních odstínů, jako je šedá nebo černá, přes teplé a přírodní tóny, jako je hnědá, béžová nebo hořčicová, až po odvážné barvy, jako je zelená nebo růžová.Tato široká barevná paleta umožňuje nekonečné možnosti kombinací a stylizací, takže můžete vytvořit jedinečný a osobitý vzhled vaší ložnice.RŮZNÉ ROZMĚRYV naší nabídce naleznete i další rozměry, což umožňuje vybrat si tu nejvhodnější velikost pro vaši ložnici. Bez ohledu na velikost místnosti nebo počet osob, postel nabízí dostatek prostoru pro pohodlný a klidný spánek.ELEGANTNÍ DESIGNPostel nejen zajišťuje pohodlí a kvalitu spánku, ale také vypadá skvěle. Čalouněná záda umožňují umístit tuto postel doprostřed místnosti, čímž se stane jejím středobodem. Univerzální černá barva nohou se snadno hodí do různých uspořádání ložnice a dodává posteli moderní a elegantní vzhled.TECHNICKÉ PARAMETRYRozměry: šířka: 198 cmhloubka: 220 cmvýška: 131 cm výška ložné plochy od země: 66 cm výška nožiček: 6 cmvýška topperu: 9 cm Rozměr lůžka: 180 x 200 cm Hmotnost:216 kgDODÁVKA A MONTÁŽMontáž je bezproblémový proces, který lze zvládnout i bez profesionální pomoci. Postel je dodávána v demontovaném stavu, ale díky přiloženému návodu a všemu potřebnému příslušenství se s montáží snadno popasujete. Můžete tak začít využívat všechny výhody postele téměř okamžitě po doručení. 

ELTAP Čalouněná postel MIST 140 x 200 cm Látka čalounění: Savoi 06
21 269 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ELTAP Čalouněná postel MIST 140 x 200 cm Látka čalounění: Savoi 06
21 269 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel MIST představuje praktický a stylový doplněk do Vaší ložnice. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPBoxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort. Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Postel obsahuje kovový rošt s plynovým výsuvem.Matrace není součástí posteleZdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Rozměr: K dispozici je praktický úložný prostor. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace. 

Postel PACARA, 180x200, masiv borovice
8 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Postel PACARA, 180x200, masiv borovice
8 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel 180x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 180x200 cm nebo 2x 90x200 cm. Barva: borovice Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 188,5 x 209,5 cm Ložná plocha: 180 x 200 cm Výška čela za hlavou: 72 cm Výška čela u nohou: 33 cmVýška montování roštu: 24 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 21,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 32,5 cm Rozměr nohy postele: 5x10 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Dětská fleecová mikina ALPINE PRO
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská fleecová mikina ALPINE PRO
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská fleecová mikina žluto modré barvy. celo propínací boční kapsy logo značky  

Kožené tenisky s hřejivou podšívkou
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené tenisky s hřejivou podšívkou
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

I v teniskách Vám může být příjemně teplo! Přesvědčte se a vyzkoušejte tento kožený model s hřejivou podšívkou v kožešinovém designu. Z kvalitní pravé kůže. Kožené stélka na pěnovém podkladu. Celopodšívka v imitaci ovčí kůže pro příjemnou hřejivost. Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Pevný opatek. Plochá protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Koženou useň ošetřete speciálním kartáčkem.

LES TROPEZIENNES Páskové kožené sandály Bukel
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
LES TROPEZIENNES Páskové kožené sandály Bukel
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

S podpisem značky Les Tropéziennes par M Belarbi, páskové sandály Bukel se stanou Vaším věrným spojencem pro letní sezónu! Ploché sandály Bukel zn. Les Tropéziennes par M Belarbi. Z pružné kůže. Na svršku překřížené pásky pro ženský look. 3 pásky nastavitelné pomocí kovové spony. Kožená stélka. Malý podpatek. Protiskluzová podrážka. Před prvním použitím nezapomeňte Vaše sandály impregnovat. Pokud sandály nasákly vodou, nechte je uschnout mimo dosah světla a jakéhokoli zdroje tepla. Pro dlouhou životnost Vašich sandálů je udržujte mimo kontakt s mořskou vodou, deštěm a pískem.

Tenisky na suché zipy, bílo/zlaté
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tenisky na suché zipy, bílo/zlaté
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ženské, třpytivé a snadné na obutí díky suchému zipu, to jsou bílo/zlaté tenisky v komfortním provedení. 3 pásky na suchý zip pro snadné obutí. Měkké vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Plochá protiskluzová podrážka. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Lakované derbies s tkaničkami, kůže
1 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Lakované derbies s tkaničkami, kůže
1 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Zamilujte si i Vy derbies z kůže v lakovaném krokodýlím vzhledu. Ideální pro ležérně elegantní kombinace. Lakovaná kůže s krokodýlím vzorem. Na svršku šněrování. Poutko pro obutí. Vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kozačky s vlněnou kožešinou
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kozačky s vlněnou kožešinou
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Máte rádi pohodlí a eleganci? Tak vyzkoušejte tyto pánské kožené kozačky na zip. Díky dlouhému zipu se snadno nazouvají. Kozačky mají svršek z hovězí kůže a hřejivou podšívku. Zapínání na zip na vnitřní straně. Po stranách zajímavé prošívání. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte.

Dětské bačkory Peon MI 018 DK Velikost: 30
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětské bačkory Peon MI 018 DK Velikost: 30
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětské bačkory Peon MI/018 DK vyrobené z bavlněné tkaniny v klučičích barvách a kostičkovým motivem "Minecraft". Jsou vhodné na normálně široké nožky a díky suchému zipu se dají krásně přizpůsobit v oblasti nártu i kotníku. Podrážka je velmi dobře ohebná, neklouzavá, měkká a v přední části mírně zvýšená, chrání tak proti okopu. Dva velké otvory v přední části a průduchy v podešvi zajistí perfektní prodyšnost. Vyjímatelná kožená stélka s otvory proti pocení a mírnou podporou podélné klenby pro maximální komfort při nošení.Dětská přezůvková obuv Peon®Kids s certifikací Zdravá stopa je navržena ve spolupráci s ortopedy. Odlehčené podešve jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů. Stélka s aktivním uhlím je potažená 100% přírodní kůží.Sednou na: normálně široké nožkyZapínání: na suchý zip pro upevnění kolem nártu a kotníkuOpatek: mírně zpevněnýPodrážka: lepená, měkká, výborně ohebná, s otvory pro lepší prodyšnostStélka: vyjímatelná, kožená s otvory zmírňující poceníSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - pěnová s nášlapem z kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky x šířka:26 - 16,0 cm x 6,3 cm27 - 16,5 cm x 6,5 cm28 - 17,2 cm x 6,7 cm29 - 18,0 cm x 6,8 cm30 - 18,7 cm x 6,9 cm31 - 19,4 cm x 7,0 cm32 - 20,0 cm x 7,2 cm33 - 20,5 cm x 7,4 cm34 - 21,4 cm x 7,6 cm35 - 22,0 cm x 7,8 cm36 - 22,6 cm x 8,0 cm

NIKE-Pico 5 white/pink foam Bílá 27
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
NIKE-Pico 5 white/pink foam Bílá 27
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dívčí obuv značky Nike. Dívčí tenisky jsou navrženy v roztomilém designu. Bílé botasky s růžovými prvky snadno zkombinujete k mnoha outfitům. Dívčí botasky zdobí logo Nike na boční straně. Plusem je zapínání pomocí popruhů na suchý zip. Botasky pro dívky potěší spolehlivou cirkulací vzduchu. Plusem trendy botasek je dobrá fixace chodidla. Posílená špička a pata chrání chodidlo. Výhodou tenisek pro dívky je pružná mezipodešev, která tlumí nárazy. O komfort se postará vnitřní polstrování a měkká stélka. Bílé tenisky Nike jsou perfektními společníky do školy, na kroužky a volný čas. Detaily produktu: stylový vzhled dobrá fixace chodidla zapínání pomocí popruhů na suchý zip posílená špička a pata odpružená mezipodešev měkká stélka vysoká úroveň pohodlí poutko na zadní straně odolná podrážka

Protetika Kameron Navy Velikost: 25
1 219 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Protetika Kameron Navy Velikost: 25
1 219 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Protetika Kameron Navy jsou celoroční barefoot boty z kůže v kombinaci s textilem a s gumovou ochranou proti okopu. Hladká kůže je dobře omyvatelná a broušená kůže (velur) je méně náchylná na poškrábání, gumová ochrana proti okopu zabrání poškrábání a promoknutí ve vlhké trávě. Nový model pro jaro 2024 má úplně novou podrážku, která má lepší, anatomický tvar, než starší modely. Tenisky mají prostornou špičku (oproti modelu 2023 jsou cca o 2mm užší v prstech), víc místa pro palec (i dominantní), sednou na normálně široké nožky. Nový model má měkkou podrážku, výborně ohebnou všemi směry (měkčí než měly modely 2023). Protetika Kameron Navy jsou v odstínech modré s šedou podrážkou a se zakomponovaným reflexním prvkem. Podšívka je textilní. Mají vyjímatelnou koženou stélku. Podrážka je ohebná všemi směry, gumová, s jemným vzorkem.Péče: Hladkou kůži doporučujeme imregnovat a promazávat balzámem na kůži. Broušenou kůži (velour) a textil pouze impregnujte impregnací ve spreji.- Sednou na:  normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální i vyšší nárt, na normální kotník (lepší dotažení než u starých modelů 2022 a starších, sednou stejně v kotníku jako modely z roku 2023 - na vyloženě úzké kotníky však nejsou)- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: pevný, za patou je podrážka vytažená až přes kožený svršek- Podrážka: dobře ohebná všemi směry, gumová, lepená, misková, s jemným vzorkem, nulový drop- Jazyk: je volný, textilní, přišitý ve spodní části boty, boty se perfektně nazouvají i dětem s vysokým nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, s nášlapnou vrstvou z kůžeSLOŽENÍ: Svršek - hladká a broušená kůže, textil a gumový okop, podšívka - textil, stélka - pěnová s nášlapnou vrstvou z kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka:19 - 12,2 cm x 5,6 cm20 - 12,8 cm x 5,8 cm21 - 13,5 cm x 6,0 cm22 - 14,3 cm x 6,2 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,3 cm x 6,6 cm26 - 16,8 cm x 6,8 cm27 - 17,4 cm x 7,0 cm28 - 18,1 cm x 7,2 cm29 - 18,8 cm x 7,4 cm30 - 19,4 cm x 7,4 cm31 - 20,0 cm x 7,6 cm32 - 20,6 cm x 7,7 cm33 - 21,2 cm x 7,8 cm34 - 22,0 cm x 7,8 cm35 - 22,6 cm x 8,0 cm36 - 23,2 cm x 8,2 cm  

3kraft Dvoulůžková postel Raymond 180x200 s šuplíky světle šedá/dub Artisan
8 203 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dvoulůžková postel Raymond o rozměrech 180x200 s elegantní světle šedou barvou a dekoru dubu Artisan představuje spojení moderního designu, praktičnosti a bezpečnosti. Postel je vybavena šuplíky na válečcích, které poskytují dodatečný úložný prostor, a to vše v kombinaci s novým masivním čelem, které zdobí moderní kosočtvercový vzor v dřevěném rámu.Hlavní důraz je kladen na detaily, a to jak v designu čela postele, tak v bezpečných zaoblených rozích vyrobených z olše. Tato kombinace estetiky a bezpečnosti vytváří postel, která nejenže poskytuje pohodlný spánek, ale také se stává vizuálním prvkem v ložnici.Látka Polaris 17 (složení: 90 % polyester, 5 % nylon) dodává posteli jemný a příjemný povrch. Bez roštu a matrace můžete postel přizpůsobit svým preferencím a potřebám. Z dřevotřísky o tloušťce 1,6 cm je postel dostatečně pevná a odolná.S výškou 112 cm, šířkou 204 cm a hloubkou 212,5 cm nabízí tato postel dostatek prostoru pro pohodlný spánek a elegantní začlenění do vaší ložnice. Dvoulůžková postel Raymond se šuplíky světle šedou barvou a dekorem dubu Artisan je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spojení designu, funkčnosti a bezpečnosti ve svém ložničním prostoru.Specifikace produktu: Moderní design Čalouněné čelo látkou Polaris 17 Bez roštu a matracePoznámka: Pokud byste si rádi zakoupili nábytek ve stejném stylu a vytvořili tak celou sestavu do ložnice, prozkoumejte celou sérii Raymond white. Přikoupit můžete k posteli třeba ještě skříň, noční stolek, nebo komodu. Vhodným roštem je Lamelový rošt do postele RURO bez zdvihu 180x200

Merrell J037525 Moab Speed 2 Black
3 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Merrell J037525 Moab Speed 2 Black
3 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Moab Speed 2 je nejnovější inovací v oblasti turistiky od značky Merrell. Vytvořen díky spojení znalostí a poznatků z nejprodávanějších turistických bot Moab a zkušeností turistů celého světa. Zdokonalená trakce díky podešvi Vibram TC5+, speciálně vyvinuté pro Merrell, se zcela novým designem a trakčními výstupky. Turisté vědí, že pohodlí je základ úspěšného výkonu, proto je v mezipodešvi o 30% více pěny. Prodyšnost se také výrazně zlepšila díky poznatkům z úspěšné běžecké řady Merrell Test Lab společnosti Merrell. S Moab Speed 2 pocítíte bezpečí díky skvěle padnoucí patě a pevné podešvi po celé délce chodidla.• prodyšný svršek z materiálu mesh a TPU• 100% recyklované tkaničky a pásky• polstrovaný límec kolem paty• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• ochranná a oděruvzdorná gumová pata a špička pro větší odolnost a bezpečí• poutka na patě a jazyku pro snadné obouvání• plně recyklovaná prodyšná síťovina• stélka potažená 100% recyklovaným Mesh materiálem• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 5% recyklovaná vyjímatelná PU stélka• lehká technologie FlexPlate™ zajišťuje torzní tuhost a stabilitu přední části chodidla• mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® TC5+ poskytuje výjimečnou trakci pro outdoorové multisportovní aktivity, vyvinutá výhradně pro Merrell• trakční výstupky Vibram® na podešvi speciálně navržené tak, aby zvyšovaly přilnavost a odolávaly nečistotám při každém krokuTECHNOLOGIE: FloatPro™,  FlexPlate™, Vibram®, 34-24 Stack, 10.0 Drop, RecycledHMOTNOST: 680 g

Lakované mokasíny se vzorovanou podrážkou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Lakované mokasíny se vzorovanou podrážkou
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pro elegantně rockový styl zvolte lakované mokasíny se vzorovanou podrážkou. Svršek z lakované kůže. Kožená stélka. Na každé straně pruženka pro snadné obutí. Pevný opatek. Podpatek 3 cm. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

PÉDICONFORT® - Kožené sandály
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
PÉDICONFORT® - Kožené sandály
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pokud jde o pohodlí, můžete se spolehnout na kožené sandály na klínové podrážce. Sandály se širokými pásky PÉDICONFORT®. Zapínání na 2 pásky na suchý zip s falešnou sponou. Otevřená pata a špička. Vyjímatelná měkká stélka Aérosemelle tlumí nárazy při došlapu. Prodyšná stélka z paměťové pěny s integrovanými větracími otvory pro optimální prodyšnost. Vzorovaná klínová podrážka s korkovou vsadkou. Komfortní šířka: vhodná pro citlivá chodidla. Pružná podrážka.

Jana 8-22164-41 černé dámské baleríny šíře H
865 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Jana 8-22164-41 černé dámské baleríny šíře H
865 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská celoroční vycházková obuv.Boty značky Jana Soft Line.Veganská obuv - při výrobě nebyly využity žádné zvířecí produkty.Obuv je vyrobena z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilním materiálem.Obuv šíře H (široká obuv).Stélka je pohodlně polstrovaná.Váha jednoho páru: 350 gDámské celoroční baleríny Jana.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 8 cmPodpatek: 1 cm

Vlnka Pánské kožené bačkory s ovčí vlnou Pavel - hnědá
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vlnka Pánské kožené bačkory s ovčí vlnou Pavel - hnědá
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dokonalé spojení pevné podrážky a měkkého, hřejivého svršku jsou luxusní volbou pro domácí obutí. Bačkory z jemné kůže působí výjimečně jak na pohled, tak po obutí. Nazouvání a vyzouvání bot je usnadněno díky gumičkám u okraje svršku. Bačkory jsou příjemně široké, aby nohu nikde nestahovaly. Ovčí vlna v těchto bačkorách je pečlivě vyčesaná, aby byla hezky hebká a více nadýchaná. Je navíc zastřižená do jedné délky, aby jednotlivá vlákna mohly plně projevit své funkční vlastnosti. Bačkory mají zpevněnou patu a podrážka je velmi pružná. Materiál: kůže, ovčí vlna, gumaParametry:Určení: PánskéBarva: HnědáRoční období: CeloročníDruh zapínání: Bez zapínáníTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlna