Moneta Deodorant do bot
126 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Moneta Deodorant do bot
126 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Deodorant do bot od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

Ochranná lišta hrany kufru VW Touran 2010-2015 (tmavá, matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Touran 2010-2015 (tmavá, matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Touran je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Boční ochranné lišty Honda Civic 2012-2016 (sedan)
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Boční ochranné lišty Honda Civic 2012-2016 (sedan)
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Honda Civic.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí balení. 

HALMAR Kovová postel Veronica 160x200 dvoulůžko antická třešeň/černá
8 405 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kovová postel ze série Veronica je kombinací modernosti a elegance. Postel s vysokým čelem na obou stranách je vyrobena v kombinaci černě lakované ocele a masivního dřeva v odstínu antické třešně. Součástí je také rošt ze silných a pružných dřevěných lamel, které podporují ergonomickou polohu těla během spánku a díky lepší cirkulaci vzduchu prodlužují životnost matrace. Postel je dodávána bez matrace.Podívejte se i na další výrobky ze série Veronica.Materiál:masivní dřevo / lakovaná ocelRozměry: Šířka: 163 cmDélka: 217 cmVýška: 102 cmVáha: 32,2 kg

ELTAP Čalouněná postel LOREE Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Monolith 97
22 269 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace. 

Sinergy Cosmetics Sinergy B.iO Volumizing Shampoo 1000ml - Objemový šampon
755 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Jemné vlasy se často potýkají s nežádoucím zplihnutí a nedostatečným objemem účesu. A právě v tomto případě skvěle funguje šampon, který zanechá vlasy svěží, plné objemu od samotných kořínků, a to vše bez nežádoucího zatížení. Pro posílení účinku je vhodné po umytí vlasů pokračovat dalšími produkty ze stejné řady. Aktivní složky: Voda z červeného pepře - postará se o stimulaci a aktivaci kapilární mikrocirkulace, která zajistí revitalizaci vlasové pokožky. Výtažky z papyru, bambusu, ženšenu a guarany - kombinace vysoce účinných složek, která poskytne správnou hydrataci, hebkost, lesk, výživu, objem a zároveň má posilující a povzbuzující efekt. Extrakt z organické bavlny - s obsahem Omega 6, kyseliny linolové a vitaminu E. Pokožku vlasů i vlasy samotné účinně chrání, zanechává pocit hedvábné jemnosti a taktéž skvěle hydratuje a regeneruje. Kyselina linolová z lněného oleje - bohatá na Omega 6 mastné kyseliny. Udržuje vlasy i pokožku zdravou, zamezuje nežádoucímu vypadávání vlasů. Esenciální oleje ze zázvoru a rozmarýnu - významné posilující a tonizační vlastnosti. Bi.O LINE OD SINERGY COSMETICSFilosofie přírodní péče B.IO z Itálie je šetrná k ekologii a k člověku. Vysoce účinná kosmetika, která využívá surovin odvozených od botanických, obnovitelných a udržitelných substancí je oceňována v organických kadeřnických salonech. Všechny produkty obsahují účinné látky a rostlinné vůně pouze z rostlin a květin z certifikovaného ekologického zemědělství, neobsahuje SLES, SLS, parabeny, barviva, PEG a všechny produkty jsou biodegradovatelné.

Tlakoměr/pulsoměr na paži BEURER BM 44
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tlakoměr/pulsoměr na paži BEURER BM 44
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Hlídáte si svůj tlak? Pak je tu pro vás spolehlivý automatický tlakoměr na paži s velkým, dobře čitelným displejem.Funkce detekce arytmie vás upozorní na vysoký krevní tlak a odhalí i případné nepravidelnosti srdečního rytmu.Díky WHO klasifikaci (Světová zdravotnická organizace) si můžete být jisti, že naměřené hodnoty jsou přesné.Tlakoměr je vybaven funkcí automatického vypínání, které šetří baterii a zaručuje tak dlouhodobý provoz.Manžeta je nastavitelná v rozmezí 22 - 30 cm a je určena pro paži dospělého člověka.Plně automatický přístroj disponuje jedním ovládacím tlačítkem a obsluha je proto velmi jednoduchá.Vyrobeno německou společností Beurer.Německá kvalita a prodloužená 5letá záruka.

Čaj Detoxitea
29 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Čaj Detoxitea
29 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Čistící čaj Detoxitea svým složením podporuje detoxikaci organismu. Díky nálevovým sáčkům je jeho příprava velmi snadná. Obsažený vřes, truskavec a přeslička podporují správnou funkci močových cest, přeslička podporuje vylučování. Měsíček a kurkuma se starají o správnou funkci jater. Trávení podporuje máta, kurkuma a skořice. K dobrému stavu pokožky přispívají dvouzubec, měsíček a přeslička.Složení 1 nálevového sáčku: dvojzubec trojdílný nať 330 mg, vřes obecný nať 330 mg, truskavec ptačí nať 225 mg, mrkev karotka kořen 225 mg, přeslička rolní nať 150 mg, máta peprná nať 90 mg, měsíček lékařský květ 75 mg, kurkuma kořen 45 mg, skořicovník čínský kůra 30 mg.Příprava: 1 sáček zalijte 250 ml vroucí vody a nechte 15 min luhovat.Dávkování: 1 - 3 šálky denně. Balení: 20 x 1,5 g.Podporuje funkci močových cest, vylučování a funkci jaterV praktických nálevových sáčcíchSnadná příprava do 15 minUpozornění: Čaj Detoxitea je registrovaný jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určený jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování 1 – 3 šálky šálky denně. Není vhodný pro děti. 

Adidas TERREX AX2R K BB1935 dětská obuv
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Adidas TERREX AX2R K BB1935 dětská obuv
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětské outdoorové boty Adidas. Svršek se síťoviny pro maximální prodyšnost, lehká mezipodešev EVA. Přilnavá podešev Traxion. Svršek ze vzdušné síťoviny a ripstopu s krytím ze syntetického materiálu pro vyšší odolnostJazyk ze síťovinyProdyšná podšívka ze síťovinyReflexní detaily

Inov-8 TRAILROC 280 M (M) yellow/green
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Inov-8 TRAILROC 280 M (M) yellow/green
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Do třetice všeho dobrého. Tak by se dal stručně popsat příchod TRAILROCu 280 s grafénovou podešví. Samotná bota si ale zaslouží prostoru mnohem víc, protože navazuje na své předchůdce a mění pravidla hry. TRAILROC G 280 je zbrusu nová bota postavená na legendární podešvi určené do tvrdšího trailu a kamenů. Toto zaměření ještě doplňuje přítomnost ochranné rockstop vrstvy META PLATE mezi podešví a tlumicí vrstvou, takže ani ty nejostřejší šutry už nebudou představovat žádný problém.Tlumicí vrstva je tvořena naší nejpohodlnější pěnou POWERFLOW+ s dropem 8 milimetrů. Vzhledem k tomu je jasné, že TRAILROC G 280 využijete především na delších distancích a všude tam, kde se vyžaduje komfortní bota, která ale neztrácí cit a vnímavost pro terén.Svršek je napnutý na kopytě střední šířky (3) s dostatkem prostoru pro prsty a příčnou klenbu v přední části. A protože je TRAILROC bota do kamenitého trailu, tak je samozřejmostí robustní chránič prstů před nakopnutím a termoplastické výztuhy po celém obvodu svršku.

Spider Man - licence Chlapecké sandály - Spider Man 14303, tyrkysová Barva: Tyrkysová, Velikost: 24-25
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

ROZMĚRY : měřena podrážkavelikost  22 - 23 :  délka sandále  16,5 cmvelikost  24 - 25 :  délka sandále  18,0 cmvelikost  26 - 27 :  délka sandále  19,5 cmvelikost  28 - 29 :  délka sandále  21,0 cmvelikost  30 - 31 :  délka sandále  22,5 cmvelikost  32 - 33 :  délka sandále  24,0 cm

Salomon X Ultra 4 MID GTX W 38 EUR
3 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Salomon X Ultra 4 MID GTX W 38 EUR
3 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámský nový model Salomon X Ultra 4 MID GTX v sobě nese ty nejlepší technologie používané při výrobě turistických a běžeckých bot. Skvělá podrážka Contagrip® zvládne pohyb v těch nejnáročnějších podmínkách. Membrána Gore-Tex ® vám zajistí celoroční používání i za nepříznivého počasí. Boty jsou velmi stabilní díky technologii Advanced Chassis, která zajišťuje celkovou stabilizaci chodidla. V této vyšší verzi „MID“ jsou navíc vaše kotníky v bezpečí. Nechybí OrthoLite® vložky, které dodávají ještě více komfortu. Bota X Ultra 4 MID GTX je tak agilní jako trailová běžecká obuv, ale se vší stabilitou, přilnavostí a vodotěsnou úpravou, kterou potřebujete do technicky náročného terénu. Contagrip® MA Záběrový vzor ve tvaru V Advanced Chassis ™ Svrchní materiál: kůže potažená PU, voděodolné materiály Síťová a textilní podšívka Ochranná špička Technologie Sensifit ™ Tvarovaná stélka: OrthoLite® Hmotnost: 370 g

Pro Touch Rebel IV 39 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Pro Touch Rebel IV 39 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská volejbalová obuv Pro Touch Rebel IV má nejpoužívanější Cushion/Performance Fit a Control Bridge v nízkém střihu, který váží pouhých 308g. B-Shape: odolná EVA stélka, která poskytuje větší pohodlí Ovládací můstek s nízko vykrojeným designem Odolná podrážka

McKinley Nicky II J Boots Kids 39 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
McKinley Nicky II J Boots Kids 39 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětské holínky McKinley Nicky II J Boots Kids jsou vhodné pro mnohé zimní aktivity. Jsou vyrobeny z materiálu, který zajišťuje pohodlí a teplo. Uvnitř jsou podšity teplou fleecovou podšívkou. Podrážka nabízí vynikající přilnavost na různých površích. Zavazují se pomocí rychlozavazovacího systému. Dětské holínky Vhodné pro mnohé zimní aktivity Vyrobeno z materiálu, který zajišťuje pohodlí a teplo Podrážka nabízí vynikající přilnavost na různých površích

Ochranná lišta hrany kufru BMW 3 2012-2018 (F31, tmavá, matná)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru BMW 3 2012-2018 (F31, tmavá, matná)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu BMW 3 (F31) je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Merrell J067368
1 900 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Merrell J067368
1 900 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Tato atletická bota disponuje svrškem z odolné síťoviny, podešví s vynikající přilnavostí a pohodlím při vašich outdoorových dobrodružstvích. • lehký, prodyšný svršek z materiálu Mesh• recyklované pásky na svršku • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách• tradiční šněrování z plně recyklovaného materiálu• zesílená ochrana špičky• podšívka z plně recyklované síťoviny• pěnová mezipodešev EVA s 50% recyklovanou horní vrstvou• mezipodešev z lehké pěny EVA nabízí stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro odolnou trakci a výbornou přilnavost v různorodém terénu přesně tam, kde je jí nejvíce potřeba TECHNOLOGIEGore-Tex®, DROP 10.0, STACK 31-21, RECYCLED HMOTNOST 670g

Postel NADIA Tempo Kondela 160 x 200 cm
21 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Postel NADIA Tempo Kondela 160 x 200 cm
21 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Elegantní postel NADIA se stane vaším nejoblíbenějším společníkem. Postel je čalouněná kvalitní látkou v barevném provedení: tmavě šedá. Pyšní se vysokým čelem s dekorativním prošíváním. Kolem vysokého čela postele je dekorativní rám z nerezové oceli. Postel nabízí dostatek úložného prostoru. Součástí postele jsou lamelové rošty. Matrace není součástí. Barva:tmavě šedáMateriál:látka Rozměry:šířka: 170 / 190 cmhloubka: 217 cmvýška: 130 cmvýška po rošt: 23 cmRozměr lůžka: 160 x 200 cm180 x 200 cmVýběr velikosti zvolte ve variantách produktu. Nosnost na jedno lůžko: 110 kgHmotnost: 78 kgDodáváno v demontu.

Dětské ortopedické vložky do bot Pedag Joy Velikost: 32-33
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dětské ortopedické vložky do bot Pedag Joy Velikost: 32-33
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětské ortopedické vložky do bot Pedag Joy jsou skvělým doplňkem prakticky ke každým botám, kde pomáhají udržovat správné postavení nohy. Jejich anatomický tvar podpírá klenbu a patní lůžko komezuje případné vtáčení paty, neboli "šmajdání". Vložky jsou z velmi lehkého a ohebného materiálu, umožňují tak přirozenou chůzi a nejsou tvrdé jako vložky s korkovým základem.Spodní materiál je po celé délce perforovaný, což v kombinaci s vrchní vrstvou broušené kůže zajišťuje optimální klima a omezuje pocení dětské nožky.Velikost - délka stélky:26/27 - 17,5 cm28/29 - 18,5 cm30/31 - 19,7 cm32/33 - 21,0 cm34/35 - 22,3 cm36/37 - 23,5 cm

Zdravotní pantofle Superfit 0-800111-0100 Velikost: 36
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Zdravotní pantofle Superfit 0-800111-0100 Velikost: 36
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Korkové zdravotní pantofle Superfit 0-800111-0100 s černými třpytivými pásky a krémovou podrážkou.Oblíbené pantofle s mírným tvarováním klenby, prstové části a patního lůžka.- Sednou na: normálně široké nohy - šířka WMS: M IV, vhodné také pro vyšší nárt - Zapínání: dva nastavitelné pásky- Podrážka: korek + syntetika- Stélka: tvarovaná, kožená, s podporou podélné klenby, patní lůžkoSLOŽENÍ: Svršek - syntetika, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:31 - 19,6 cm32 - 20,0 cm33 - 20,5 cm34 - 21,5 cm35 - 22,3 cm36 - 22,8 cm37 - 23,8 cm38 - 24,5 cm39 - 25,0 cm40 - 25,8 cm41 - 26,3 cm

Viking Ultra 2.0 Velikost: 35
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Viking Ultra 2.0 Velikost: 35
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Viking Ultra 2.0 - kvalitní dětské zateplené holínky boty bez kompromisů prověřené Norským počasím. Gumáky jsou ze speciálního materiálu Elastopan®, který je díky malým vzduchovým bublinkám mnohem lehčí, a lépe izoluje než běžné PVC nebo guma. Zateplení kožíškem - 30% vlna, 70% polyester. Podrážka má hrubý vzorek, je poměrně silná, díky čemuž perfektně izoluje. Navzdory své tloušťce je ale stále perfektně ohebná a v gumácích se tak v rámci možností dobře chodí. Stélka je zateplená, vyjímatelná - možnost kontroly velikosti + v případě zatečení vody zvrchu, nebo zpocení nohy umožňuje rychlejší vyschnutí boty. Ze spodní strany stélky je filc zajišťující izolaci, na vrchu příjemný kožíšek. Zateplení kožíškem je i pod stélkou.Velikost - vnitřní délka:29 - 19,0 cm30 - 19,8 cm31 - 20,5 cm32 - 21,2 cm33 - 22,0 cm34 - 22,5 cm35 - 23,0 cm36 - 24,0 cm37 - 24,5 cm

Dárkové balení čajů Relax The Tea Republic 100 g
277 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dárkové balení čajů Relax The Tea Republic 100 g
277 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dárkové balení čajů Relax The Tea Republic 100 gVychutnejte si svůj oblíbený čaj nebo vyzkoušejte novou chuť díky dárkovému balení čajů Relax. Dárkový výběr je složený z 9 pyramidek. Každá pyramida obsahuje 1 jednorázové organické louhovací sítko sypaných čajových lístků, které je vhodné pro přípravu čaje o objemu 250 ml.Dárkové balení čajů Relax, inspirované chvilkou odpočinku, obsahuje následujících pět čajů:White Diamond bílý čajDelikátní bílý čaj je jemně prodchnutý okvětními lístky růží a jasmínovým čajem.Cranberry Crystal bílý čajGranátové jablko a brusinky v kombinaci s čínským bílým čajem nabízí infuzi bohatou na antioxidanty.Coral Sunset bylinný čajBroskev, jablko, ibišek a mango jsou vrcholem této aromatické ovocné infuze bez obsahu kofeinu.Ruby Red bylinný čajJihoafrický rooibos. Lístky jsou smíchány s kousky karamelu a vytvářejí tak lahodný nálev bez kofeinu. Čaj rooibos je také známý jako červený čaj.Inner Peace bylinný čajTato harmonická směs bez kofeinu obsahuje heřmánek, levanduli a mátu peprnou.Návod na přípravuHorký čaj – použijte jednu čajovou pyramidu na 250 ml horké vody.Ledový čaj – použijte 2 čajové pyramidy na 250 ml horké vody a po vychladnutí nalijte na led.Studený čaj – použijte 2 čajové pyramidy na 250 ml a louhujte ve studené vodě v chladu po dobu 4–8 hodin.Po doporučené době louhování vyjměte sítko a vychutnejte si čajNení vhodné pro děti mladší 15 let.

Screen Glass Xiaomi 12T / 12T PRO 1028872
135 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Screen Glass Xiaomi 12T / 12T PRO 1028872
135 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Tvrzené sklo pro Xiaomi 12T, Xiaomi 12T PRO Tvrzené sklo s tvrdostí 9H zajistí vašemu displeji na mobilním telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů. Veškeré hrany jsou dokonale zaoblené a díky tomu je jeho používání velmi bezpečné.   Sklo je tenké a přitom robustní - má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach.   Sklo dokonale padne na displej vašeho mobilního telefonu a nezanechává žádné vzduchové bubliny. Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie.   Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Kompatibilita: Xiaomi 12T, Xiaomi 12T PRO   Index tvrdosti: 9H   Tloušťka: 0,3 mm   Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

AUTHORITY-Melani blue Modrá 37
720 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
AUTHORITY-Melani blue Modrá 37
720 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámské boty značky Authority. Zimní boty mají trendy design. Skvěle se kombinují k různým outfitům. Boty na zimu mají na bočních stranách velmi pěkné prošívání. Kožešinka ve vrchní části dodá zimní obuvi šmrnc a eleganci. Špička i pata jsou posíleny dodatečným materiálem pro vyšší úroveň odolnosti. Díky klasickému vázání se boty pro dámy dobře přizpůsobí noze. Polstrovaný vnitřek zajistí komfort a v chladných dnech zahřeje. Podrážka je protiskluzová. Modré boty jsou skvělou volbou pro každodenní nošení, na nákupy, do města a pro volný čas. Detaily produktu: stylový design hezká kožíšek ve vrchní části prošívání na bočních stranách posílená špička i pata měkké polstrování vysoký stupeň pohodlí odolná protiskluzová podrážka

TECNICA-Magma GTX Ms dark piedra/true lava Šedá 42
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
TECNICA-Magma GTX Ms dark piedra/true lava Šedá 42
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Trailové boty přesvědčí i náročné běžce zejména svojí kvalitou a funkčností. Běžecké boty na trail mají Gore - tex membránu, která zaručí voděodolnost při zachování dobré prodyšnosti. Výhodou trailové obuvi je technologie CAS – Custom Adaptive Shape, která umožní plně přizpůsobit obuv podle individuálních potřeb chodidla. Bonusem běžeckých tenisek je mezipodešev z EVA materiálu, která se postará o skvělé odpružení a tlumení nárazů při běhu po nerovném terénu. Pohodlí zajistí měkká stélka a vnitřní polstrování. Silnou stránkou bot na trail pro pány je Vibram podrážka, která je extra odolná. Vibram boty mají skvělou přilnavost na mokrém i suchém povrchu. Vibram obuv je ideální i pro náročný a kamenitý terén. Skvělá volba pro běh po lese a po nezpevněném terénu. Detaily produktu: pánská trailová obuv pro běh v terénu all-mountain vhodné pro turistiku, běh a lezení vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu přirozený pocit při běhu tvar špičky a rocker zaručí rychlou reaktivitu bot pro zrychlení či zpomalení klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase s guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech vyvážené a přizpůsobivé předtvarovaná vnitřní vložka CAS tvarování - tvarovatelná pata a klenba EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

TECNICA-Origin LD Ms black/dusty lava Černá 46,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
TECNICA-Origin LD Ms black/dusty lava Černá 46,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Běžecké trailové boty Origin LD jsou určeny pro běžecké trasy v přírodě, na dlouhé vzdálenosti. Tenisky pro trailový běh kombinují přesnost běhu s pohodlím a ochranou v lehké botě. Perfektní individuální přizpůsobení pro každou nohu, pohodlí a přesnost každého kroku či doskoku. Pánské botasky Tecnica nabízí výbornou bezpečnost a stabilitu. Obuv do terénu nabízí vynikající trakci po celou dobu běhu. Terénní boty pro pány na trailový běh mají svršek z pleteniny, která kombinuje pohodlí jednodílného svršku a bezpečného jištění nohy, kterou nabízí lehká konstrukce bot. Běžecké trailové tenisky poskytují pevnou oporu a stabilitu na dlouhých tratích, i díky ESS plátu ve tvaru „V“ na mezipodešvi, což činí botu přizpůsobivou na každý pohyb a předchází zranění či vykloubení člunu. Do svršku jsou integrovány šňůrky způsobem, který umožňuje přesné mikronastavení boty a zamezí vzniku tlakových bodů na nártu. Jazyk je všitý. Díky tepelnému tvarování vnitřních vložek, oblasti paty a klenby si obuv přizpůsobíte přesně na míru. Detaily produktu: pánská běžecká, trailová obuv určeno pro běh na dlouhé vzdálenosti černá barva s červenými a bílými prvky elegantní, moderní design vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu přirozený pocit při běhu šněrování umožňuje mikronastavení a přesnost pohodlný lem a všitý jazyk unikátní dezén podrážky Vibram s gumou Megagrip skvělé brzdění a akcelerace mimořádně přizpůsobivá konstrukce ESS vložka ve tvaru "V" na mezipodešvi- předchází zranění kotníku vyvážené a přizpůsobivé nízká hmotnost tkaný svršek - prodyšné, svršek je jednodílný CAS tvarování tepelně tvarovatelná vnitřní vložka, pata a klenba bot EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

NIKE-Star Runner 3 pink foam/black/white Růžová 29,5
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
NIKE-Star Runner 3 pink foam/black/white Růžová 29,5
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětská obuv značky Nike. Dětské botasky jsou navrženy v trendy designu. Moderní tenisky okouzlí všechny malé parádnice. Tenisky pro děti mají na boční straně logo Nike kontrastní barvy. Botasky pro děti se výborně kombinují k mnoha outfitům. Dětské tenisky jsou ideální nejen k džínám, ale také k šortkám a sukýnkám. Výhodou značkových tenisek je snadné obouvání a zouvání, o které se postará popruh na suchý zip. Namísto klasických šňůrek jsou elastické gumičky. Svršek stylových tenisek tvoří syntetický materiál, který je lehký a prodyšný. Značkové botasky mají posílenou špičku více vrstvami materiálu. Měkký polstrovaný vnitřek zajistí pohodlí při nošení. Růžové tenisky jsou perfektními společníky pro každodenní nošení, do školky, do školy, na kroužky a volný čas. Detaily produktu: trendy design elastické gumičky a popruh na suchý zip polstrovaný límec boty pohodlná podšívka měkká stélka odolná podrážka poutko na zadní straně logo Nike 20% recyklovaný materiál

ADIDAS-Terrex Soulstride grey four/grey two/pulse lime Šedá 45 1/3
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ADIDAS-Terrex Soulstride grey four/grey two/pulse lime Šedá 45 1/3
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Běžecké boty Terrex Soulstride jsou garancí podpory a výkonu. Trailové boty zaujmou atraktivním vzhledem v univerzálních barvách a vynikající funkčností. Trailová obuv má síťovinový svršek pro výbornou ventilaci vzduchu. Reliéfní boky na mechanicky tkaném síťovinovém svršku zvyšují stabilitu Vašeho chodidla. Svršek bot pro trail obsahuje 50% vysoce funkčního recyklovaného materiálu Primegreen. Mezipodešev z EVA materiálu zajistí velmi dobré tlumení, odpružení i absorpci nárazů. Měkká polstrovaná stélka běžeckých tenisek zajistí vyšší úroveň pohodlí při sportování. Podrážka Traxion zajistí výjimečnou trakci i v náročných podmínkách a terénech, zejména při změně směru. Díky podrážce s hybridními výčnělky výborně zvládají přechody mezi silnicí a terénním povrchem. Tenisky adidas jsou skvělými společníky na běh po nerovném a nezpevněném terénu, po polních lestech, po lese a na outdoorové aktivity. Detaily produktu: Moderní vzhled Prodyšný síťovinový svršek Posílené boční strany svršku zvyšují stabilitu Měkká a pohodlná stélka Vázání na tkaničky EVA mezipodešev pro tlumení a odpružení Podrážce Traxion Recyklovaný materiál Primegreen

STRADA S1 SRC polobotka - 41
692 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
STRADA S1 SRC polobotka - 41
692 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Bezpečnostní polobotky s ocelovou tužinkou, antistatickou a protiskluzovou podrážkou odolnou pohonným hmotám, absorpcí energie v patě a svrškem z prodyšné kůže.

RAVEN ESD O1 SRC sandál 44 černá
751 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
RAVEN ESD O1 SRC sandál 44 černá
751 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pracovní ESD sandál. Podešev z jednohustotního PU. Svršek z inovativního mikrovlákna, které zajišťuje uživateli perfektní prodyšnost.

RAVEN ESD OB SRC pantofel 39 bílá
789 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024
RAVEN ESD OB SRC pantofel 39 bílá
789 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

Pracovní ESD sandály s páskem přes patu ze syntetického materiálu s vysokými mikroporézními vlastnostmi. PU podrážkou rezistentní olejům a s lepšími protiskluzovými parametry.

RAVEN MF ESD S1 SRC sandál 37 bílá
850 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
RAVEN MF ESD S1 SRC sandál 37 bílá
850 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Bezpečnostní ESD sandál ze syntetického materiálu s vysokými mikroporézními vlastnostmi, kompozitní tužinkou. PU podrázkou rezistentní olejům s lepšími protiskluzovými parametry.

GRAFFITI ESD S3 SRC polobot 38 čern/červ
2 148 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
GRAFFITI ESD S3 SRC polobot 38 čern/červ
2 148 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Bezpečnostní ESD polobotka s hliníkovou tužinkou a Kevlarovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Gumová podrážka s Air Tubeless system pro zvýšení komfortu při chůzi. Svršek z mikrovlákna.

Expedo Postel z masivu STUDENT + rošt + pěnová matrace MORAVIA 16 cm, 80x200cm, přírodní/nelak
4 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel z masivu STUDENT je vyrobena z borovicového dřeva opracovaného do hladka. Materiál už dále není lakován. Součástí je také laťkový rošt, který vám přidáme ZDARMA. Maximální komfort vám zařídí vámi vybraná matrace.Shrnutí:Postel z masivunelakované dřevolaťkový rošt ZDARMAvámi vybraná matracePoužité materiály:PUR PĚNA, masiv

NIKE-Star Runner 3 black/black/smoke grey Černá 28
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
NIKE-Star Runner 3 black/black/smoke grey Černá 28
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětská obuv značky Nike. Dětské tenisky v černé barvě jistě využijete ke každodennímu nošení do školy, na kroužky či trénink. Mají odolný a prodyšný svršek díky síťovinovému materiálu. Zpevněná pata a špička poskytne potřebnou podporu a stabilitu, zároveň prodlužuje jejich životnost. Černé tenisky pro děti mají vázání na elastické šňůrky, které jsou doplněny o řemínek se suchým zipem.Značkové tenisky dětské jsou pohodlné i díky polstrovanému límci a měkké stélce. Gumová podrážka na dětských botaskách má drážky navržené pro vícesměrnou trakci. Podrážka přechází i až na špičku, což je u dětských bot velkou výhodou. Sportovní tenisky pro děti jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů.Detaily produktu:dětské tenisky Nikeodolný a prodyšný svršekvázání na elastické šňůrky s páskem na suchý zipzpevněná špička a patapolstrovaný límecměkká vnitřní stélkagumová podrážka poskytne trakcipodrážka přechází až na špičkuvyrobeno iz recyklovaných materiálů

Nike MD Valiant Kids 39 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Nike MD Valiant Kids 39 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětská obuv Nike MD Valiant Kids slaví šťastné a nadějné vibrace, které se nacházejí v křídovém umění na dětském chodníku. S pohodlným šněrováním a měkkým pěnovým odpružením pod nohama přináší tato každodenní obuv pohodlí při každém skoku, hře či volném čase. Styl dědictví: Tato ležérní obuv je inspirována klasickým designem Nike z 80. let. Svršek z pravé a syntetické kůže je odolný a snadno se čistí Klasické šněrování pro přesné přizpůsobení Konstruované tak, aby vydržely: Gumová podrážka po celé délce je flexibilní a poskytuje trvanlivou trakci Předělené části podrážky Waffle pro přirozený pohyb

Nike MD Valiant Shoe Baby and Toddler 18,5 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Nike MD Valiant Shoe Baby and Toddler 18,5 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětská obuv Nike MD Valiant Shoe Baby and Toddler je velice pohodlná a kombinuje detaily z běžeckých bot z 80. let. Navíc, Nike MD Valiant jsou plné historie. Styl dědictví: ležérní dětská obuv je inspirována klasikou z 80. let - textilním a semišovým materiálem, jakož i designovým tvarem Swoosh a detaily prošívání Jednoduché zapínání: obsahuje 2 popruhy se suchým zipem pro komfort Podrážka Waffle po celé délce vyrobená z gumy (také odkaz na minulost Nike) je flexibilní a poskytuje trvanlivou trakci Měkké pěnové odpružení Komfortní jazyk

Tommy Hilfiger pánský modrý svetr
3 272 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tommy Hilfiger pánský modrý svetr
3 272 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánský modrý svetr od Tommy Hilfiger.-  vrchní část se zapínáním na zip a knoflíkMateriál: 100% vlnaStřih: Regular fit

Protetika Milica Pink Velikost: 40
1 814 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Protetika Milica Pink Velikost: 40
1 814 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Sportovně elegantní tenisky Protetika Milica splňují požadavky bosého obouvání "barefoot". Prostorná špička, flexibilita, nulový drop (podrážka je v jedné rovině bez navýšení pod patou) a opatek téměř nezpevněný. Svršek je z hladké kůže v kombinaci s prodyšným textilem. Textil se mírně leskne a dodává botám šmrnc. Tenisky jsou celé podšité textilní podšívkou. Vhodné na volnočasové aktivity od jara až do podzimu.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec - Zavazování na tkaničky- Opatek: téměř nezpevněný- Podrážka: tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je lepená + přišitá ke svršku- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty, na jazyku je poutko na přichycení ke tkaničkám, aby se v botě neshrnoval- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z kůže SLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže + textil, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetika Velikost - vnitřní délka x šířka:37 - 23,6 cm x 9,0 cm38 - 24,3 cm x 9,2 cm39 - 25,0 cm x 9,4 cm40 - 25,6 cm x 9,6 cm41 - 26,2 cm x 9,8 cm42 - 26,8 cm x 10,0 cm

Pracovní obuv ARDON® O1 | G1051/36
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Pracovní obuv ARDON® O1 | G1051/36
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

pracovní kožená kotníková obuv, bez ocelové špice a planžety, reflexní aplikace na svršku, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: buvolí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20347, velikosti: 36 - 48, váha: 474 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®BLENDSAN S1P | G3167/44
972 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®BLENDSAN S1P | G3167/44
972 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

bezpečnostní sandál, s kompozitovou špicí a flexibilní kevlarovou stélkou, bez kovových součástí, materiál: nubuk, textilie, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 614 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®DIGGER S1P | G3161/43
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®DIGGER S1P | G3161/43
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

bezpečnostní polobotka ve sportovním designu, s kompozitovou špicí a flexibilní kevlarovou stélkou, poddajný svršek z mikrovlákna, bez kovových součástí, materiál: mikrovlákno, PU, podešev: MD/guma/TPU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 518 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-modrá

Mammut Mercury IV Low GTX M 41 1/3 EUR
4 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Mammut Mercury IV Low GTX M 41 1/3 EUR
4 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská outdoorová obuv Mammut Mercury IV Low GTX M je lehká, flexibilní as přilnavou podrážkou. Nová a vylepšená verze našeho bestselleru spojuje všechny funkce, které turisté na svých cestách hledají. Mercury IV Low GTX má pružnou a přilnavou podrážku Vibram pro optimální jistotu při celodenních túrách. Tlumící 3D Memo Foam v podšívce a stélce, jakož i prodyšná, voděodolná membrána GORE-TEX zajišťují maximální pohodlí. Vysoce kvalitní nubuková kůže terracare® dodává obuvi stabilitu a odolnost. Kůže terracare® vyráběná trvale udržitelným způsobem v Německu a obuv GORE-TEX mají certifikaci bluesign®, aby chránily naše životní prostředí. Vhodné pro: Turistika Flex index: A6 Standardní šněrování Podrážka: EVA klín s vysokým odrazem Materiál: Nubuková kůže GORE-TEX membrána 3D Memo Foam: odpružení se přizpůsobí tvaru vaší nohy pro výjimečné pohodlí, podporu a prevenci puchýřů Vibram podrážka Trvanlivá deska Elastická konstrukce jazyka GORE-TEX Kůže Terracare® Tento produkt obsahuje recyklované materiály s nekompromisním výkonem a funkčností Hmotnost (UK 8,5): 490 g

Dívčí sandálky Primigi 5887366 Velikost: 34
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dívčí sandálky Primigi 5887366 Velikost: 34
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Třpytivé dívčí sandálky Primigi 5887366. Otevřená špička do teplých letních dnů. Příjemná kožená podšívka včetně měkké stélky.Sednou na: normální nožky, jdou dobře přizpůsobit nártu díky spodnímu pásku na suchý zipZapínání: na suchý zip - pomocí horního pásku přitáhnete ke kotníku, dolní pásek přes nárt je také na suchý zip, takže jej můžete nastavit, aby sandálky pěkně držely na noze, jdou tak výborně upravit na různé šířky nohy i výšky nártuPodrážka: poměrně lehká a ohebná, pod patou antishock systém tlumící nárazyOpatek: nezpevněný - jen pásek za patou, jsou vhodné pro děti s jistější chůzíSLOŽENÍ: Svršek - synteticka, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:25 - 15,0 cm26 - 15,5 cm27 - 16,5 cm28 - 17,5 cm29 - 18,1 cm30 - 18,7 cm31 - 19,6 cm32 - 20,4 cm33 - 21,0 cm34 - 21,8 cm35 - 22,3 cm36 - 22,7 cm37 - 23,1 cm38 - 23,5 cm

Sandál ARDON®MERKUR hnědý | G3106/42
533 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Sandál ARDON®MERKUR hnědý | G3106/42
533 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

korkové sandály se svrškem z materiálu action leather (štípaná kůže s povrchovou polyuretanovou úpravou), nastavitelná šířka nártu pomocí dvou kovových spon, prodyšná stélka s bohatou perforací, podešev kombinace korku, EVA pěny a vrstvy mechu, materiál: action leather, podešev: korek / EVA pěna, norma: EN 20347* vybrané požadavky, velikosti: 36 - 46, váha: 302 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: hnědá

DEMAR TWISTER PRINT Holínky dětské růžová třpytky 22-23
305 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
DEMAR TWISTER PRINT Holínky dětské růžová třpytky 22-23
305 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Představujeme vám dívčí holínky Demar TWISTER PRINT, které jsou dokonalým společníkem pro deštivé letní počasí. Tyto holinky nejen že udrží nohy vašich malých princezen suché, ale také nabídnou pohodlí a lehkost, kterou ocení nejen děti, ale i jejich rodiče.S hrubší protiskluzovou podeší zajišťují holínky TWISTER PRINT bezpečný krok vašeho dítěte, ať už se pohybuje na kluzkém povrchu. Vyrobily jsme je z vysoce kvalitního a odolného PVC, které je navíc podšité příjemnou textilií, a díky tomu se vaše děti budou cítit v holinkách jako v oblacích.S těmito holinkami můžete nechat své dítě hrát venku za každého počasí, aniž byste se museli bát mokrých nohou. Jsou ideálním řešením pro letní deštivé dny, kdy je třeba ochránit nohy před vlhkostí a zároveň zajistit jejich pohodlí.Jako praktický bonus je na patě obuvi umístěn bezpečnostní reflexní pásek, který zvýší viditelnost vašeho dítěte ve tmě. To je zejména důležité v podvečerních hodinách, kdy je viditelnost snížená, a tak děti mohou být v dopravě lépe vidět.Dívčí holínky Demar TWISTER PRINT jsou dostupné v třech krásných variantách - s malými srdíčky, velkými srdíčky nebo s růžovými třpytkami, takže si vaše dítě může vybrat tu, která nejvíce vyjadřuje jeho osobnost a styl.S těmito kvalitními holinkami můžete být ujistění, že vaše malá princezna bude mít nohy suché a komfortní při každém deštivém dobrodružství.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová. EU Délka vnitřní stélky Výška 20/21 139 mm 150 mm 22/23 151 mm 165 mm 24/25 164 mm 180 mm 26/27 175 mm 195 mm 28/29 188 mm 210 mm 30/31 202 mm 220 mm 32/33 215 mm 230 mm 34/35 227 mm 240 mm Velikost 24/25 - váha 416 g Dívčí holínky s bezpečnostním reflexním páskem

Expedo Čalouněná postel boxspring SALMA + topper, 180x200, inari 87
14 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Expedo Čalouněná postel boxspring SALMA + topper, 180x200, inari 87
14 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Čalouněná postel boxspring SALMA. Pevnost a stabilitu postele zaručí dobře zpracovaný rám. Součástí je rošt a zabudovaná bonellová matrace vyplněna PUR pěnou T25. Vysoké čelo postele zajistí pohodlí při relaxaci a odpočinku. Výhodou je úložný prostor s automatickým mechanismem. Vybírat můžete z více barev čalounění a rozměrů spací plochy. Pěnový topper ZDARMA.Shrnutí:čalouněná postelmatracepružiny bonellPUR pěna T25úložný prostorvíce barev čalouněnívýběr spací plochytopper ZDARMAPoužité materiály:látka, pružiny bonell, PUR PĚNA

Kožené tenisky na zip, klínová podrážka
1 068 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené tenisky na zip, klínová podrážka
1 068 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Módní vzhled a jedinečné pohodlí, to jsou kožené tenisky na klínové podrážce a s originálním zipem! Z pravé kvalitní kůže. Vyjímatelná stélka. Jemné na dotek, v členitém střihu pro efekt 2 materiálů. Na vnější straně zip pro snadné obutí. Kulaté tkaničky. Měkké vypodložení kolem kotníku. Klínová pohodlná podrážka s kontrastním pruhem. Protiskluzová podrážka. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte. Na koženou useň pravidelně používejte speciální kartáček.

Kožené sandály s pajetkami, kaštanové
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené sandály s pajetkami, kaštanové
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Podlehněte boho stylu a ažurovému svršku těchto kožených sandálů zn. Pédiconfort. Pro pohodlné nošení po celý den. Sandály na klínovém podpatku zn. Pédiconfort. Módní svršek s ažurovým grafickým vzorem a pajetkovým zakončením. Široký opatek a pásek kolem kotníku. Spona pro nastavení + vsazená pruženka. Kožená stélka na silné pěně (aérosemelle). Klínová dvoubarevná podrážka.

Postel LUTINE, šedá
14 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Postel LUTINE, šedá
14 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Elegantní postel z masivního dřeva pokrytého šedou látkou ozvláštní každou ložnici Barva: - šedá/buk Rozměr postele (šxvxh): 174 x 100 x 217 cmMateriál: Kombinace masivního dřeva a látky - postel je v moderním stylu, pochází bez matrace, kterou doporučujeme dokoupit o rozměru 160x200 cm - je čalouněná jemnou látkou v šedé barvě - stojí na čtyřech nohách z masivního bukového dřeva Dodáváno v demontu

Boxspring KORBELA 12 180x200, zelená látka
31 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Boxspring KORBELA 12 180x200, zelená látka
31 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Postel boxspring 180x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová látka: Monolith 37 = zelená látka Rozměry (šxhxv): 180 x 215 x 53/115 cm Ložná plocha (šxh): 180 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - nožky vysoké 2 cm Dodání v demontu

Postel TORNIUS, 180x200, masiv borovice, moření: ...
10 810 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Postel TORNIUS, 180x200, masiv borovice, moření: ...
10 810 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Postel 180x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 180x200 cm nebo 2x 90x200 cm. Barva: vyberte si níže Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 188,5 x 209 cm Ložná plocha: 180 x 200 cm Výška čela za hlavou: 76 cm Výška čela u nohou: 50 cmVýška montování roštu: 22 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 19,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 24 cm Rozměr nohy postele: 5x5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Nube 03
34 889 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Sola 04
33 969 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Pro Touch Rebel IV W 38 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Pro Touch Rebel IV W 38 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská halová obuv pevná, ale zároveň měkká a pohodlná Vynikající přilnavost B-Shape: odolná EVA stélka, která poskytuje větší pohodlí. Cushion/Performance Fit Control Bridge s nízkým střihem a váží pouhých 276 g

Sandály s aplikací z korálků, na klínové podrážce
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Sandály s aplikací z korálků, na klínové podrážce
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Stylové korálky, originální rostlinný motiv, klínový podpatek - tyto sandály budou vždy skvělou volbou. Na svršku široký pásek s motivem listu zdobený korálky. Pružný pásek kolem kotníku. Klínový podpatek. Protiskluzová podrážka.

Postel FABRIZIA 90 Halmar
4 226 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Postel FABRIZIA 90 Halmar
4 226 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Romantická postel FABRIZIA je jako stvořená pro menší i větší princezny, které si díky ní budou připadat, jakoby měli svůj pokoj na zámku. Celá postel je vyrobená z lakované oceli v bílé barvě. Výrazným prvkem postele je čalouněné čelo v šedé sametové látce s jemným dekorativním prošíváním. Matrace není součástí postele. Barva: bílá / šedáMateriál: ocel / látkaRozměry: šířka: 92 cmhloubka: 209 cmvýška: 115 cmrozměr lůžka: 90x200 cmvýška ložné plochy od země: 31,5 cmvýška nožiček: 26,5 cmvýška rámu: 5 cmDodáváno v demontu. 

BENNON BOSKY INSOLE Stélky 39
123 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
BENNON BOSKY INSOLE Stélky 39
123 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Stélky BENNON BOSKY INSOLE jsou určeny pro obuv značky BOSKY a zdají se být navrženy s ohledem na pohodlí a výkonnost. Zde jsou klíčové vlastnosti těchto stélek: Lehkost: Stélky jsou lehké, což může přispět k celkovému komfortu při nošení obuvi. Lehké stélky nezatěžují nohy zbytečně. Ergonomický tvar v patní části: Ergonomicky tvarovaná patní část by měla poskytovat optimální podporu a pohodlí při došlapu, což může předcházet nepříjemným pocitům nebo bolestem. Perforace: Celoplošná perforace stélek je užitečná pro odvod potu a rychlé vysychání stélek. To může pomoci udržet chodidla suchá a pohodlná, což je důležité pro prevenci nepříjemného zápachu a nepříjemného pocení. Materiál: Stélky jsou vyrobeny z materiálu EVA (Ethylene-Vinyl Acetate) a MESH. EVA je lehký a pružný materiál často používaný pro stélky kvůli svým tlumivým vlastnostem a pohodlí. MESH je často používán pro svou schopnost odvádět vlhkost. Vhodnost do obuvi BOSKY: Tyto stélky jsou určeny specificky pro obuv značky BOSKY, což by mělo zajistit optimální pasformu a kompatibilitu s touto obuví. Celkově lze očekávat, že tyto stélky nabízejí pohodlí, podporu a odvod potu, což jsou důležité faktory pro zajištění pohodlného nošení obuvi. Je však vždy důležité zkontrolovat, zda jsou stélky vhodné pro vaše konkrétní potřeby a velikost chodidla.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.  Stélky do obuvi BOSKY

Sandály s pásky na suchý zip, kůže s certifikátem LWG
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Sandály s pásky na suchý zip, kůže s certifikátem LWG
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Trefou do černého budou sandály s pásky na suchý zip, které se snadno přizpůsobí každému chodidlu. Z kvalitní kůže. Pásky na suchý zip pro nastavení na míru. Tvarovaná stélka. Protiskluzová podrážka. Vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kožené baleríny
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené baleríny
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kožené baleríny zn. Pédiconfort jsou velmi pohodlné a snadné na kombinování. Na svršku mašlička. Zakončení lemem. Zlatý detail. Stélka z prodyšné kůže na husté pěně. Klínová podrážka.

Sandály s pružnými pásky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Sandály s pružnými pásky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Tyto sandály myslí především na pohodlí! Díky svým pružným páskům se jednoduše přizpůsobí. Široké pružné pásky pro snadné obutí. Malý klínový podpatek. Lze prát v pračce.

Rozmarýn lékařský - list celý - Rosmarinus officinalis - Herba rosmarini 1000 g
212 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Rozmarýn lékařský - list celý - Rosmarinus officinalis - Herba rosmariniRozmarýn je bylinka se širokým využitím. V čínské medicíně je používán tisíce let jako účinná bylinka pro posílení mozku.Příznivé účinky rozmarýnu lékařského:má dezinfekční účinky,má vynikající vliv na psychiku,podporuje prokrvení,podporuje trávení,pomáhá při nadýmání,zvyšuje chuť k jídlu,pomáhá při problémech s močovým měchýřem,posiluje imunitní systém.Koupel z rozmarýnového odvaru má osvěžující účinky a skvěle čistí póry. Silný odvar se může použít na čištění především mastné pleti, na ekzematickou pokožku, rány a zhmožděniny.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

TREZETA-Hype Ws WP prune/rose Červená 40,5
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
TREZETA-Hype Ws WP prune/rose Červená 40,5
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Dámská nízká turistická obuv má moderní design a vyniká funkčností. Hlavní výhodou turistických bot je membrána Water Stopper. Díky ní zůstanou Vaše nohy v suchu a pohodlí i ve vlhkém a mokrém prostředí. Svršek outdoorových bot je z odolného semiše a syntetického materiálu. Boty do lesa jsou prodyšné a odolné zároveň. Pogumovaná špička poskytne ochranu a oporu, zatímco zpevněná pata zajistí stabilitu během chůze. V zadní části se nachází i poutko pro usnadnění obouvání a zouvání. Dámské boty do hor mají polstrovaný límec i jazyk. I díky tomu jsou pohodlné a vhodné i pro delší chození po turistických chodníčcích. Turistická obuv nízká má vázání na tkaničky, které jsou v horní části doplněny o kovová očka. Vibram podrážka je zárukou přilnavosti a trakce, bez ohledu na terén. Obuv Trezeta je vhodnou volbou pro všechny milovnice turistiky. Detaily produktu: nízká turistická obuv odolný svršek ze semiše prodyšné zpevněná pata a špička vázání na šňůrky poutko pro usnadnění obouvání a zouvání polstrovaný límec boty i jazyk podrážka Vibram membrána Water Stopper

Ochranná lišta hrany kufru Mercedes CLA-Class 2019- (X118, shooting brake, matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Mercedes CLA-Class je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Kožené sandály na suchý zip, extra široké
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené sandály na suchý zip, extra široké
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kožené sandály na suchý zip zn. Pédiconfort jsou speciálně navržené pro citlivá chodidla. Svršek z pravé kůže s ažurovou perforací pro maxi pohodlí. Kolem kotníku pásek na suchý zip pro nastavení na míru. Potažený podpatek. Kožená měkká stélka na pěnovém podkladu tlumí nárazy při došlapu (aérosemelle). Protiskluzová podrážka.

Orion UH dávkovač mýdla BLACK Limp 0,38 l
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Orion UH dávkovač mýdla BLACK Limp 0,38 l
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dávkovač mýdla v moderním provedení doladí design nejedné koupelny nebo kuchyňského dřezu. Lze jej totiž díky kombinaci černé barvy a horního lemu v imitaci dřeva použít jak na tekuté mýdlo, tak i na saponát při ručním umývání nádobí.Tělo a dávkovací trubička jsou vyrobeny z odolného plastu PP, mačkadlo nerezového vzhledu z ABS plastu. I plnění je snadné, stačí odšroubovat mačkadlo, naplnit a opět našroubovat na závit zpět. Pak tlakem na horní část mačkadla nadávkujete tolik mýdla nebo saponátu, kolik potřebujete. Neslouží na pěnové náplně. 

PÉDICONFORT® - Kožené tenisky s tkaničkami a zipem, bílé
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
PÉDICONFORT® - Kožené tenisky s tkaničkami a zipem, bílé
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kdo řekl, že je nutné volit mezi pohodlím a stylem? Zn. Pédiconfort Vám zaručí obě tyto kvality díky teniskám s tkaničkami a zipem. V lesklé verzi pro glamour módní vzhled. Lesklé tenisky zn. Pédiconfort. Pevné šněrování a postranní zip pro snadné obutí. Kožená prodyšná stélka na husté pěně. Pevný opatek. Široké, vhodné pro citlivá chodidla.

Zdravotní pantofle Superfit 8-00113-84 Velikost: 31
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Zdravotní pantofle Superfit 8-00113-84 Velikost: 31
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Korkové zdravotní sandále Superfit a tvarovanou stélkou v tmavě modré barvě s hvězdami a výraznou růžovou podrážkou.- Sednou na: normálně široké nohy - šířka WMS: M IV, vhodné také pro vyšší nárt - Zapínání: tři nastavitelné pásky- Podrážka: korek + syntetika- Stélka: tvarovaná, kožená, s podporou podélné klenby, patní lůžkoSLOŽENÍ: Svršek - syntetika, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:31 - 19,6 cm32 - 20,0 cm33 - 20,5 cm34 - 21,5 cm35 - 22,3 cm36 - 22,8 cm37 - 23,8 cm38 - 24,5 cm39 - 25,0 cm40 - 25,8 cm41 - 26,3 cm

UNDER ARMOUR-UA W Ansa Fix SL pink elixir/pink elixir/rebel pink Růžová 40,5
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámské pantofle značky Under Armour. Stylové pantofle mají rafinovaný design. Pevný popruh s přidanou pěnou na spodní straně garantuje komfort při nošení. Popruh zdobí logo a nápis Under Armour. Strukturovaná stélka masíruje chodidla a snižuje únavu nohou. Plážové pantofle osloví moderním a přitom nadčasovým vzhledem. Letní pantofle jsou garancí velmi dobrého odpružení. Podrážka z EVA materiálu zaručí odolnost a přilnavost. Růžové pantofle jsou perfektní volbou pro dovolenou, na pláž, k vodě i do aqua centra. Vhodné i pro běžné nošení. Detaily produktu: Pevný popruh s přidanou pěnou na spodní straně pro extra pohodlné nošení EVA stélka poskytuje odpružení Podrážka z EVA materiálu zajistí skvělou odolnost a trakci Logo a nápis Under Armour

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Dash - Dark Blue Velikost: 41
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Dash - Dark Blue Velikost: 41
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Materiál: Svršek: textil Podšívka: textil/mikrovlákno Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + froté) Podešev: jiné Výroba: Portugalsko extrémně lehké boty pro aktivní pohyb v letních měsících jednoduché obouvání s možností dotažení bot šňůrkami ideální obuv pro milovníky sportovního stylu do města i na workout podrážka ActiveGrip s hravým designem, úžasnou flexibilitou a životností (prošití podrážky prodlužuje životnost bot) praktické poutko, díky kterému tento model hravě připevníte k batohupodešev Activegrip je stvořená nejen pro chůzi, ale i sporty, které vyžadují balancnová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilitu Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

Barefoot tenisky Barebarics Evo - Dark Brown & Black Velikost: 38
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Evo - Dark Brown & Black Velikost: 38
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skládá z prvotřídní nubukové kůže, která je velmi příjemná na dotek.Podšívka je vyrobená z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá u prestižních modelů obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích.Podešev je zhotovena z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli.Stélka je složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu. Barefoot vlastnosti Anatomický tvar Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezovány a přirozeně se posilují.Nulový sklon Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posilní balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze. Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

Dětské boty Superfit Breeze Blau Goretex 1-000367-8000 Velikost: 20
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dětské boty Superfit Breeze Blau Goretex 1-000367-8000 Velikost: 20
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Celoroční boty Superfit Breeze Blau 1-000367-8000 od rakouského výrobce. Kotníkové boty vyššího střihu (zakryjí kotníky) z příjemné Nubuk kůže, vhodné do chladnějších dnů. Model Breeze vyniká svoji extrémně nízkou hmotností, mezi dětmi s užšími nožkami velmi oblíbený. Podšívka v oblasti kotníku a část jazyka je z perforované příjemné kůže, zbytek podšívky z jemné a zároveň mírně hřejivé textilie, která je navíc ušita z jednoho kusu pro větší komfort při nošení (nikde nebudou překážet/tlačit švy). Díky dvěma suchým zipům se boty dají krásně dotáhnout v oblasti nártu a kotníku dle potřeby. Opatek je zpevněný výztuhou, minimalizuje lidově řečeno "šmajdání". Podrážka je velmi měkká, ohebná obzvlášť v příčném směru - směru chůze. Navíc je vstřikovaná - nehrozí tedy rozlepení. Vyjimatelná stélka s filcovým nášlapem, do chladnějších dnů ideální. Na patě i jazyku mají boty praktické poutko pro možnost zavěšení. Díky Gore-tex membráně jsou boty nepromokavé a prodyšné zároveň.Šířka : M IV  (střední)- Sednou na: užší až normální nožky - Zapínání: dva suché zipy, dají se velmi dobře utáhnout i na hodně úzkou nohu- Opatek: pevný- Podrážka: poměrně lehká, měkká a ohebná - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená přímo na svršek boty- nerozlepí se)- Jazyk: volný, přišitý k přední části boty - boty se velmi dobře nazouvají- Stélka: vyjímatelná s filcovým nášlapem - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - kůže (nubuk), podšívka a stélka - kůže+textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:20 - 13,1 cm21 - 13,6 cm22 - 14,1 cm23 - 14,7 cm24 - 15,4 cm25 - 15,9 cm26 - 16,3 cm27 - 17,0 cm28 - 17,9 cm 

Craft CTM Nordlite Speed 1913376
4 208 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Craft CTM Nordlite Speed 1913376
4 208 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Silniční bota Nordlite Speed se dá popsat výrazem: "v jednoduchosti je síla". Nabízí skvělou energetickou návratnost pro podporu výkonu všech běžců, kteří to myslí s během opravdu vážně. Nordlite Speed poskytuje běžci to nejlepší ve své třídě v oblasti dynamiky a pohodlí. Klíčovým prvkem je tlumení – mezipodešev Cr Foam™. Tato pěna je ještě lehčí a ještě rychlejší, než jakákoliv tradiční tlumící směs. Díky jednodávkovému vstřikování pod nadkritickým tlakem dostává Cr Foam™ extrémní výbušnost, bez které se při rychlém běhu už nebudete chtít obejít. Tento způsob výroby je přitom netoxický a tlumící pěna se dá zrecyklovat a znovu použít. Karbonový plát Ultra Carbon Plate™ zajišťuje stabilitu a tím vysokou efektivnost práce chodidla. Svršek je jednovrstvý meshový materiál, který je ale velmi odolný oděru, přitom lehký a pohodlný.Drop: 6 mmVýška tlumení ve špičce: 34  mmVýška tlumení v patě: 40 mmMateriál: svršek: TPU mesh 93%, TPU 7%, mezipodešev: 100%  EVA pěna, 100% carbon, podešev: 100% pryž

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Entice Neo - Dark Brown Velikost: 42
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Entice Neo - Dark Brown Velikost: 42
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Materiály Svršek nappa kůže Podšívka: flís Stélka: flís/vyjímatelná  Podrážka: guma (uni grip) Výroba: Česká republika  Barefoot boty Be Lenka Entice ve stylu Chelsea jsou neodmyslitelnou součástí přechodného období či chladnějšího jara a díky svému ikonickému designu se stávají jedinečným a elegantním kouskem, který musí mít každá milovnice módy. Nejenže vypadají trendy, moderně a elegantně, ale také Vám poskytnou veškeré zdravotní výhody barefoot obuvi. barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda Be Lenka Entice Neo ve stylu chelsea jsou neodmyslitelnou součástí přechodného období či mírnější zimyikonický design s nádechem elegance, který poskytuje všechny zdravotní výhody barefoot obuvipásek z vypletené elastické látky umístěný z vnitřní i vnější strany dodáva botě potřebný šmrncprémiové materiály se postarají o to, abyste si užili maximální komfort při jejich nošení4 mm tlustá flexibilná podrážka (bez výstupků) s uni gripem Vám poskytne maximální stabilitu a oporuštědrý prostor ve špičce boty zabezpečí přirozený a neomezený pohyb Vašich prstůpodešev UniGrip je jako stvořená pro Vaše každodenní povinnosti ve městě, připravená zvládnout i nástrahy zimy Výhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaprostorná špička pro Vaše prstylehká obuv Typ: vycházková obuv

Dětské boty Biomecanics 231110-A Musgo Velikost: 22
1 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dětské boty Biomecanics 231110-A Musgo Velikost: 22
1 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětské boty Biomecanics 231110-A Musgo - elegantní kombinace hladké tmavé khaki kůže s hnědou podrážkou. Vynikají opravdu příkladným zpracováním a patentovaným opatkem. Speciální Biomecanics opatek je za achilovkou snížený a neomezuje tak přirozený pohyb nohy, přičemž stále plní svoji funkci a zabraňuje tak vtáčení paty - šmajdání. Zajímavý dětský motiv ježečka.- Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro vysoký nárt a úzký kotník - jdou v zadní části hezky utáhnout a perfektně objímají achilovku- Zapínání: na dva suché zipy - zajistí regulaci kolem kotníku i nártu dle potřeby- Opatek: unikátní patentovaný tvar - vyšší na bocích, tak aby korigoval vtáčení paty, ale snížení v zadní části, aby nebránil přirozené chůzi a neomezoval tak kotník ve vertikálním pohybu chodidlem / nártem- Podrážka: velice ohebná ve směru chůze, boty mají minimální vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání- Jazyk: volný, tvořen jedním kusem materiálu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, tím, že není jazyk přichycený po stranách jdou boty velmi dobře nazout i dětem s vyšším nártem- Stélka: vyjímatelná, z vrchní strany kožená, spodní strana z 1mm pěny s aktivním uhlíkem, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - textilní materiál podobný kůži, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:19 - 12,0 cm20 - 12,7 cm21 - 13,1 cm22 - 13,6 cm23 - 14,3 cm24 - 15,1 cm

Shock Doctor 851 Ultra Wrap Lace Ankle
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Shock Doctor 851 Ultra Wrap Lace Ankle
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ortéza na kotník Shock Doctor 851 Ultra Wrap Lace Ankle Support se dokonale přizpůsobí vašemu kloubu. Vyznačuje se nízkým profilem a maximální vnitřní a vnější podporou vazů. Individuální dotažení ortézy pomocí šněrování, dvou elastických pásků, které jdou přes sebe křížem, a jedním horním pro stažení kolem dolní části lýtka. Anatomicky tvarovaný jazyk a protiskluzová chodidlová část zvyšuje komfort nošení. Ortéza je vybavená poutky pro snadné nazouvání. Barevně označené konce pásků usnadňují orientaci při zapínání. Ortéza zároveň zahřívá postižené místo a zlepšuje tím hojivé procesy.• maximální stupeň ochrany kloubu – LEVEL 3• šněrovací prodyšná "botička" s poutky pro snadné nasazení• individuální dotažení pomocí šněrování a tří elastických pásků• protiskluzový materiál na chodidle• anatomicky tvarovaný jazyk zvyšuje komfort• vytváří terapeutické teplo důležité pro urychlení hojivých procesů

Superfit Snowmax Lila Rosa 1-002022-8500 Gore-Tex Velikost: 25
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Superfit Snowmax Lila Rosa 1-002022-8500 Gore-Tex Velikost: 25
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Teplé dívčí zimní boty Superfit Snowmax v dívčí kombinaci "Lila/Rosa" - v decentním lila odstínu se starorůžovými detaily a reflexními prvky s nepromokavou a prodyšnou Gore-Tex membránou. Jazyk boty je po stranách přišitý k botě, čímž zamezuje zapadání sněhu do boty. Zateplení nekousavým a příjemným kožíškem.Před prvním použitím doporučujeme naimpregnovat impregnací na TEX membrány. Podpoříte tak odolnost boty proti vodě i špíně.- Sednou na: normálně širokou a širší nohu, jdou velmi dobře utáhnout okolo kotníku, vhodné na i trochu vyšší nárt, v rámci značky Superfit jde o jeden z nejširších modelů- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, a zároveň je prodyšná- Zapínání: 2 suché zipy (velcro pásky) pro snadné utažení v okolí kotníku i nártu - jsou tedy vhodné i na úzký kotník i vyšší nárt- Opatek: zpevněný- Podrážka: velmi lehká a dobře ohebná, protiskluzová - zimní vzorek, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: přišitý až pod horní suchý zip, aby do boty nenatekla voda a zároveň šla dobře otevřít a nazout (do výšky přišití jazyka je garantována nepromokavost)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, textilní s kožíškemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - textilie+kožíšek, podrážka - syntetikaSuperfit označení šířky: W V (široké)Velikost - vnitřní délka:21 - 13,9 cm22 - 14,8 cm23 - 15,4 cm24 - 16,0 cm25 - 16,7 cm 26 - 17,1 cm27 - 17,6 cm28 - 18,1 cm29 - 18,8 cm30 - 19,5 cm31 - 20,1 cm32 - 20,6 cm33 - 21,0 cm34 - 21,9 cm35 - 22,9 cm

Calvin Klein dámské černé papuče - 36 (BDS)
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Calvin Klein dámské černé papuče - 36 (BDS)
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámské černé papuče od Calvin Klein.Materiál: svršek a vnitřek - textil                podešev - syntetika

Barefoot tenisky Barebarics Lynx - Dark Blue & White Velikost: 43
4 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Lynx - Dark Blue & White Velikost: 43
4 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skládá ze syntetického nubuku a syntetického veluru.Podšívka je vyrobená z polyesteru, který je velmi měkký a příjemný na dotek, což poskytuje extrémní komfort pro patu.Podešev je zhotovená z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení.Stélka je vyjímatelná a složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu. Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezovány a přirozeně se posilují.Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka - Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posilní balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze. Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

ČERVENÁ PÁNSKÁ MIKINA POKEMON Velikost: XL
802 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ČERVENÁ PÁNSKÁ MIKINA POKEMON Velikost: XL
802 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

  

Salomon Outway Mid CSWP J 35 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Salomon Outway Mid CSWP J 35 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Boty Salomon OUTWAY MID CLIMASALOMON™ WATERPROOF jsou určeny pro mladé turisty, kteří chtějí objevovat přírodu a nekonečná dobrodružství v horách. Bota OUTWAY Mid kombinuje nepromokavou ochranu a podrážku Contagrip® se skvělou přilnavostí na všech různých terénech s velkým komfortem. Délka po kotníky zabraňuje vnikání nečistot do boty a udržuje kotníky zpevněné. Ať už se chystáte na hřiště, lesní cestu nebo na procházku po městě, boty OUTWAY Mid jsou vždy skvělou volbou. Díky nepromokavé membráně, odolné ripstopové tkanině a chráničům špičky a paty budou mladé nohy chráněny během outdoorových dobrodružství. Materiál Contagrip® do každého terénu Pohodlné odpružení a polstrování na všech strategických místech pro trvalý komfort Moderní design s barevnými detaily Hmotnost (g)255 g Drop8 mm

ADIDAS-Adilette Shower wonder quartz/lucid pink/lucid pink Růžová 42
580 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pantofle značky adidas. Značkové pantofle jsou nice to have obuví, která se dá využít nejen na pláži, u bazénu, ale také na běžné nošení. Díky klasickému střihu jsou plážové pantofle ideální pro každý typ chodidla. Růžové pantofle mají na bílém popruhu nápis adidas v růžovém provedení. Pantofle na pláž jsou vyrobeny ze syntetického materiálu, který je dostatečně odolný. Adidas pantofle mají tvarovanou stélku. Pantofle pro dámy i pány mají mezipodešev Cloudfoam. Poskytnou Vám vyšší úroveň pohodlí při nošení. K tomu přispěje i textilní podšívka z vnitřní strany popruhu. Značkové pantofle jsou skvělou volbou k moři, na koupaliště i do aqua centra. Poznámka: U těchto pantoflí si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 38, objednejte si velikost 39. Detaily produktu: růžovo - bílé pantofle adidas klasický střih nasouvací konstrukce odolný syntetický svršek textilní podšívka z vnitřní strany popruhu tvarovaná stélka mezipodešev Cloudfoam syntetická podrážka nápis adidas na popruhu

Zdravotní pantofle Superfit 1-800111-1060 Velikost: 35
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Zdravotní pantofle Superfit 1-800111-1060 Velikost: 35
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Korkové zdravotní sandále Superfit s tvarovanou koženou stélkou. Ve stylové černo bílé kombinaci s motivem Unicornů.- Sednou na: normálně široké nohy - šířka WMS: M IV, vhodné také pro vyšší nárt - Zapínání: dva nastavitelné pásky- Podrážka: korek + syntetika- Stélka: tvarovaná, kožená, s podporou podélné klenby, patní lůžkoSLOŽENÍ: Svršek - syntetika, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:31 - 19,6 cm32 - 20,0 cm33 - 20,5 cm34 - 21,5 cm35 - 22,3 cm36 - 22,8 cm37 - 23,8 cm38 - 24,5 cm39 - 25,0 cm40 - 25,8 cm41 - 26,3 cm

Nízké kožené kozačky
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Nízké kožené kozačky
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Nízké kozačky z kvalitní kůže mají hřejivou podšívku a tak nedají zimě šanci. Kvalitní pravá kůže. Jemná fleecová podšívka. Dvojitý zip pro snadné obutí. Členitý střih a prošití. Pevný opatek. Vzorovaná vysoká podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Mokasíny espadrilky s mašlí
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Mokasíny espadrilky s mašlí
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Módní mokasíny inspirované stylem espadrilek jsou nepřehlédnutelné! Jemné na dotek. Na svršku široká mašle. Podrážka potažený lýkem. Protiskluzová kontrastní podrážka. Lehké a příjemné na nošení.

Plátěné baleríny
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Plátěné baleríny
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Skvělým doplňkem Vašich letních outfitů budou tyto pohodlné plátěné baleríny! Mají praktickou přezku se suchým zipem na svršku, kaučukovou špičku a široký lem.

TAMARIS Polobotky z kožené usně Tamaris, vysoce pohodlné
2 968 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
TAMARIS Polobotky z kožené usně Tamaris, vysoce pohodlné
2 968 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Tuto sezónu by Vám neměly chybět polobotky z kvalitní kožené usně zn. Tamaris. Vysoce pohodlné, vhodné i pro široká chodidla. Vyjímatelná stélka. Na svršku šněrování a vzadu poutko pro snadné obutí. Protiskluzová podrážka.

JANA Baleríny na podpatku zn. Jana
1 483 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
JANA Baleríny na podpatku zn. Jana
1 483 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Baleríny nikdy nevyjdou z módy. Důkazem je tento kvalitní model na podpatku zn. Jana. Vysoce pohodlné, vhodné i pro citlivá chodidla. Stabilní hranatý podpatek. Pružný obvod. Snadné obutí. Zakulacená špička. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

ISOTONER Velurové domácí pantofle, ergonomicky tvarované
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ISOTONER Velurové domácí pantofle, ergonomicky tvarované
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pantofle Isotoner z jemného veluru, materiálu příjemného na nošení i dotek, jsou vybavené ergonomickou stélkou. Tato stélka s vnitřní pěnou EWR a pěnou s tvarovou pamětí Vám poskytne žádoucí pohodlí. Z bio bavlny šetrné k životnímu prostředí. Lehké, pružné, s pěnovou stélkou s tvarovanou pamětí, které kopíruje křivky nožní klenby. Protiskluzová podrážka. Perte na 30 °C.

TEDDY SMITH Tenisky v running stylu s tkaničkami, 71859
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
TEDDY SMITH Tenisky v running stylu s tkaničkami, 71859
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

V nadčasovém vzhledu, jsou tu tenisky sneakers, které jsou oblíbené každou generací. Perfektní pro volnočasové aktivity i do města, tenisky Teddy Smith budou vždy bezchybné. Tenisky Teddy Smith, model 71859. Vzorovaná protiskluzová podrážka v trojbarevném designu. Tlumí náraz při došlapu, komfortní. Tkaničky. Potisk loga na jazyku a na vnější straně. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené mokasíny na klínku, černé/leopardí vzor
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené mokasíny na klínku, černé/leopardí vzor
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Příjemné na nošení díky své speciální šířce a měkké stélce, tyto mokasíny se hodí do každého šatníku. Maxi pohodlí: širší verze pro pohodlí citlivých chodidel. Z pravé kůže. Pěnová stélka. Vypodložení nožní klenby. Pevný opatek. Stabilní podpatek. Klínová podrážka. Na svršku vsadka s chlupem a leopardím vzorem. Protiskluzová dvoubarevná podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kožené mokasíny
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené mokasíny
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kožené mokasíny s kontrastní červenou lemovkou skvěle doplní Váš módní outfit. Svršek v členitém střihu se vsazeným jazykem. Pásek s ozdobnými švy. Pěnová stélka pro podporu nožní klenby. Pevný opatek. Klínová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Ploché baleríny
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ploché baleríny
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Oblíbené baleríny jsou maximálně moderní a stylové. Kožená stélka. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka tón v tónu. Pevný opatek. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Kožené tenisky se zipem
1 260 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené tenisky se zipem
1 260 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Módní kožené tenisky s perforací jsou maximálně elegantní: ve dvoubarevné verzi, na zip a s tkaničkami. Z kvalitní pravé kůže. Na vnější straně chodidla zip pro snadné a rychlé obutí. Pevné šněrování. Měkká stélka pro pohodlí nožní klenby. Kolem kotníku pěnové vypodložení. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Skechers - Tenisky PROVEN GLADW
1 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Skechers - Tenisky PROVEN GLADW
1 780 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Spolehlivý komfort a moderní klasický styl se snoubí v teniskách Skechers Proven-Gladwin. Model Classic Fit s textilním svrškem, pružnými tkaničkami pro snadné obutí, měkkou stélkou Air-Cooled Memory Foam Skechers a tlumením Goga Mat Arch pro. Prodyšná stélka s tvarovou pamětí a perforací. Pružná podrážka.

Biomecanics Dětské boty Garvalín 242321-C Sky Velikost: 26
1 239 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Biomecanics Dětské boty Garvalín 242321-C Sky Velikost: 26
1 239 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Garvalín 242321-C Sky jsou dětské kožené barefoot boty v mentolovém odstínu, v nižším provedení pod kotníky. Jsou z hladké dobře omyvatelné kůže s bílou podrážkou. Vnitřek je také kožený z velmi jemné kůže příjemné na omak, s vyjímatelnou koženou stélkou. Na špičce boty je ochranná syntetická vrstva, aby boty více vydržely při dětském zakopávání.- Sednou na: normální a široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a vyšší nárt, dostatek místa pro prsty nejen do šířky, ale i do výšky, bota je v prstové části tvarovaná tak, aby byl využit maximální prostor - nesnižuje se směrem ke špičce, nejsou vhodné na úzký kotník/patu- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: měkký, boty tak jsou vhodné i na úplně první krůčky- Podrážka: ohebná všemi směry, gumová, na špičce je přes kůži navíc syntetická ochrana proti okopu- Jazyk: je volný, je tvořen jedním kusem materiálu společně s přední částí boty, uvnitř tedy není žádný šev, který by dítě mohl tlačit- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, s nášlapnou vrstvou z kůže, antibakteriálníSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:19 - 11,9 cm - 6,2 cm20 - 12,5 cm - 6,3 cm21 - 13,4 cm - 6,4 cm22 - 14,1 cm - 6,5 cm23 - 14,7 cm - 6,6 cm24 - 15,2 cm - 6,7 cm25 - 16,0 cm - 6,8 cm26 - 16,6 cm - 6,9 cm

Dámské kozačky RIEKER 91694-14 modrá W3
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámské kozačky RIEKER 91694-14 modrá W3
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Originální dámské kozačky značky RIEKER, které budou dominantou Vašeho botníku. Hladký svršek je doplněný o provázky a pásek kolem kotníku a díky tomu vypadá botička velice zajímavě. Nahoře na zadní straně boty je gumička s tzv. žabkováním, která Vám dopřeje více místa. Pro snazší obutí slouží funkční zip na vnitřní straně. Kvalitní stélka je vyrobena z osvědčeného materiálu a bude s Vámi na každém Vaše kroku. Teplá podšívka, abyste se cítila jako v bavlnce. Kozačky se hodí i do vysokého sněhu, nebo jen na procházky parkem. Tak nahoďte bundu a můžete vyrazit, kam se Vám jen zlíbí. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze. Vario shaft – nastavení šířky v oblasti lýtka elastickou částí, která dělá boty variabilní co do šířky. ORIENTAČNÍ OBVOD kozaček v horní části boty Velikost 36: cca 37 cm + cca 2 cm díky pružnému materiálu Velikost 37: cca 38 cm + cca 2 cm díky pružnému materiálu Velikost 38: cca 38 cm + cca 2 cm díky pružnému materiálu Velikost 39: cca 39 cm + cca 2 cm díky pružnému materiálu Velikost 40: cca 39 cm + cca 2 cm díky pružnému materiálu Velikost 41: cca 40 cm + cca 2 cm díky pružnému materiálu Velikost 42: cca 40 cm + cca 2 cm díky pružnému materiálu Výška boty v zadní části bez podpatku je cca 35 cm.

Merrell J068071 Morphlite Melon/hiviz
2 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Merrell J068071 Morphlite Melon/hiviz
2 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Morphlite je ideální běžecká bota jak pro běh na silnici tak pro běh v terénu. Obuv je vybavena naší nejlepší běžeckou pěnou pro prvotřídní pohodlí. Vzorek podešve navržený pro běh po silnici je po celém středu chodidla a pro skvělou trakci na trailu je zvýšená hloubka vzorku po obvodu. • žakárový svršek• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• vnitřní botka zajišťuje pevné obepnutí chodidla• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• stélka potažená 100% recyklovanou síťovinou• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 50% recyklovaná vyjímatelná EVA stélka•  mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénuTECHNOLOGIE: FloatPro™, STACK 26.5-20, DROP 6.5, RECYCLEDHMOTNOST: 530 g

Dámský batoh RIEKER C2250-152/25-T29 červená W3
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámský batoh RIEKER C2250-152/25-T29 červená W3
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Batoh RIEKER je elegantní a praktický doplněk, vyrobena je z kvalitního materiálu červené barvy s působivým vzorem, který dodává kabelce osobitý vzhled. Na zadní straně najdeme velkou kapsu, kopírující celou zadní část ideální pro uložení dokumentů, které chcete mít rychle k dispozici. Hlavní prostor kabelky je bezpečně chráněn zipem a zapínací sponou, vnitřní prostor je dobře organizován se dvěma malými kapsičkami, které vám umožní snadno uspořádat obsah kabelky. Nastavitelné popruhy pak poskytují možnost pohodlného nošení dle vašich preferencí. Tento batoh značky RIEKER je stylovým spojením designu a funkčnosti, perfektním doplňkem pro každodenní použití s praktickými detaily pro usnadnění organizace vašich věcí. Rozměry: cca V 40 cm x Š 34 cm x H 10 cm Vnitřní uspořádání: Batoh není dělený. Batoh má délkově nastavitelné popruhy.