Canis (CXS) Polobotky CXS BARBADOS - Modrá | 44
597 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Canis (CXS) Polobotky CXS BARBADOS - Modrá | 44
597 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Polobotky CXS BARBADOS - Modrá | 44 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 5 dní.

Ochranná lišta hrany kufru Mercedes Vito/Viano 2003-2014
720 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Mercedes Vito/Viano 2003-2014
720 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná lišta hrany kufru Mercedes Vito/Viano 2003-2014Ochranná lišta účinně zabraňuje nežádoucímu poškození laku při nakládání a vykládání nákladu ze zavazadlového prostoru. Lišta je vyrobena moderní technologií vstřikování plastu a neobsahuje žádné kovové prvky, které by mohli způsobit korozi karoserie kufru. Kromě praktické ochranné funkce se jedná o elegantní a atraktivní doplněk, který dodá vozu moderní vzhled. Tvar lišty navíc přesně odpovídá reliéfu zavazadlového prostoru vozů Mercedes Vito a Viano.Montáž lišty na hranu kufru je velmi jednoduchá. Připevní se pomocí vysoce přilnavé oboustranné lepící pásky, která je součástí lišty. Není nutné navrtávat karoserii!

Ochranná lišta hrany kufru Suzuki SX4 2005-2014
680 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Suzuki SX4 2005-2014
680 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná lišta hrany kufru Suzuki SX4 2005-2014Ochranná lišta účinně zabraňuje nežádoucímu poškození laku při nakládání a vykládání nákladu ze zavazadlového prostoru. Lišta je vyrobena moderní technologií vstřikování plastu a neobsahuje žádné kovové prvky, které by mohli způsobit korozi karoserie kufru.Kromě praktické ochranné funkce se jedná o elegantní a atraktivní doplněk, který dodá vozu moderní vzhled. Tvar lišty navíc přesně odpovídá reliéfu zavazadlového prostoru vozu Suzuki SX4.Montáž lišty na hranu kufru je velmi jednoduchá. Připevní se pomocí vysoce přilnavé oboustranné lepící pásky, která je součástí lišty. Není nutné navrtávat karoserii!

Ochranná lišta hrany kufru Seat Ateca 2016- (matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Seat Ateca 2016- (matná)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Seat Ateca je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Peugeot Traveller 2016- (plastový nárazník, otočné dveře)
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Peugeot Traveller je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Pasuje na modely s plastovým povrchem nárazníku.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Omega 13
22 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

BES Silkat Sebo Shampoo S1 1000ml - Šampon na mastné vlasy
315 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
BES Silkat Sebo Shampoo S1 1000ml - Šampon na mastné vlasy
315 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Vhodný při potížích s mastnými vlasy. Je obohacen o složku zinku, který napomáhá k regulaci mazu.Ošetřující linie Silkat ProteinSpeciální vlasová kosmetika určená k ošetření vlasů a vlasové pokožky (mytí a regenerace) s obsahem různých rostlinných, minerálních a vitamínových složek. Přípravky zaručují tu nejkvalitnější každodenní péči o vaše vlasy a pokožku. Mají velice příjemnou relaxační ovocnou vůni a jsou určeny jak pro profesionální, tak i pro domácí použití. Řada obsahuje 4 typy šamponů a 1 typ kondicionéru.

Hessler Hair Shampoo Professional 1000ml - Šampon pro normální vlasy
108 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Vysoce koncentrované, kvalitní vlasové šampony vyvinuté speciálně pro kadeřnické účely na základě nejnovějších kosmetologických poznatků. Šampony Hair Shampoo Professional jsou vyráběny s pH nastaveným na hodnotu 5,5, která odpovídá přirozenému pH pokožky. Díky vysoké koncentraci, unikátní skladbě tenzidů a dermatologickým přísadám mají šampony Hair Shampoo Professional vysokou mycí schopnost nezbytnou pro profesionální použití, vydatnost a současně jsou velmi šetrné jak vůči vlasům a pokožce hlavy, tak i rukou kadeřníků, což se příznivě projevuje zejména při celodenním používání šamponů v kadeřnickém provozu. Složení:přírodní lecithinprotein (keratin)extrakt z břízy, kaštanu a heřmánkuPoužití: Malé množství šamponu naneste na mokré vlasy a jemnou masáží vlasů napěňte. Spláchněte vlažnou vodou a podle potřeby opakujte.Hessler kosmetika Hessler kosmetika je česká firma, která se zabývá především výrobou profesionální vlasové kosmetiky. Všechny výrobky pocházejí z vlastního vývoje firmy, ve kterém jsou využity zkušenosti z dlouhodobé praxe ve výzkumu kosmetiky. Vývoj nových výrobků je založen na využití nejnovějších kosmetologických poznatků. Od samého počátku činnosti firmy je kladen důraz na maximální kvalitu výrobků při jejich cenové dostupnosti. Pro výrobu jsou používány pouze prvotřídní suroviny od renomovaných dodavatelů.

ADAMANT ALEGRO S1P
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ADAMANT ALEGRO S1P
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Atraktivní vzdušný sandál sportovního charakteru vybavený ocelovou tužinkou a ocelovou planžetou, vhodný pro nejrůznější druhy vnitřních i venkovních suchých provozů. Sandál vhodný do EPA provozů vyžadující antistatické vlastnosti ESD. Absorpce energie v oblasti paty. • vrchový materiál: hovězinová štípenka + textilie sandwich MESH• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU ZEPHYRA• tužinka/planžeta: ocel/ocelNorma: EN ISO 20345:2011 S1P SRC, ČSN 61340-4-3:2002; klimatická třída 3

Gultio Vložky do bot plastové hnědé Gultio
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Gultio Vložky do bot plastové hnědé Gultio
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Aromatické masážní a hygienické vložky, zvlášť vhodné do uzavřené obuvi. Neustálý pocit sucha zajišťuje propustná mřížka.Vložky jsou vyrobeny s příměsí patentovaného antimikrobiálního přípravku BIOSTAT, který trvale po celou dobu životnosti vložek působí proti zápachu nohou a zabraňuje růstu plísní a bakterií. Přesná délka vložek:35 - 223mm37 - 234mm38 - 247mm39 - 258mm41 - 268mm42 - 279mm43 - 289mm45 - 299mm46 - 302mm47 - 307mm

Inov-8 TRAILROC 280 M (M) red/orange
2 712 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Inov-8 TRAILROC 280 M (M) red/orange
2 712 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Do třetice všeho dobrého. Tak by se dal stručně popsat příchod TRAILROCu 280 s grafénovou podešví. Samotná bota si ale zaslouží prostoru mnohem víc, protože navazuje na své předchůdce a mění pravidla hry. TRAILROC G 280 je zbrusu nová bota postavená na legendární podešvi určené do tvrdšího trailu a kamenů. Toto zaměření ještě doplňuje přítomnost ochranné rockstop vrstvy META PLATE mezi podešví a tlumicí vrstvou, takže ani ty nejostřejší šutry už nebudou představovat žádný problém.Tlumicí vrstva je tvořena naší nejpohodlnější pěnou POWERFLOW+ s dropem 8 milimetrů. Vzhledem k tomu je jasné, že TRAILROC G 280 využijete především na delších distancích a všude tam, kde se vyžaduje komfortní bota, která ale neztrácí cit a vnímavost pro terén.Svršek je napnutý na kopytě střední šířky (3) s dostatkem prostoru pro prsty a příčnou klenbu v přední části. A protože je TRAILROC bota do kamenitého trailu, tak je samozřejmostí robustní chránič prstů před nakopnutím a termoplastické výztuhy po celém obvodu svršku.

Vlnka Vložky do bot s ovčí vlnou
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Vlnka Vložky do bot s ovčí vlnou
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Vložky jsou opatřeny ovčí vlnou merino, která vyvíjí suché teplo, termoregulaci a izolaci pře chladem a vlhkem. Nabízíme speciální vložky do bot s ovčí vlnou, které jsou vyrobeny ze tří vrstev. Vrchní část je tvořena ovčí vlnou merino, která je vysoce hřejivá, termoregulační a antibakteriální. Uprostřed je izolační pěna, která podporuje celkovou ochranu před proniknutím chladu a zároveň celkově vytváří ovčí vložky pohodlnější. Ze spodní části se nachází izolační kovová fólie, která maximálně brání promočení, vylučuje vlhkost a celkově udržuje teplo chodidel. Ovčí vlna merino se vyznačuje vysokou jemností a hřejivostí. Termo vložky s ovčí vlnou doporučujeme do zimní obuvi, letní i pracovní. Díky celkové prodyšnosti jsou vhodné opravdu do všech druhů obuvi, jelikož ovčí vlna v zimě hřeje a v létě chladí. Vložky lze zastřihovat dle tvaru bot, tudíž je můžete použít i do dětských botiček.

Mammut Kento Tour High GTX M 42 2/3 EUR
5 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Mammut Kento Tour High GTX M 42 2/3 EUR
5 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská stabilní outdoorová obuv Mammut Kento Tour High GTX M určena pro horské túry, via ferrata a mnohem více. Zapůsobí jako bota s vynikající přilnavostí a minimální hmotností díky vyvinutému designu podrážky. Flex index: A8 Mezipodešev s dvojitou hustotou Podšívka: GORE-TEX Performance Comfort Footwear Kompatibilní s kočkami s popruhem Zvýšená pryžová ochrana Board lasting Motion Control: Vyztužený, flexibilní vnitřek vám brání vyvrtnout si kotník při zachování naprosté svobody pohybu Hybrid Shell: Směs pružných vnitřních a pevných vnějších materiálů pro větší pohodlí a dobrou přizpůsobivost 2-zónové šněrování: Individuální 2-zónové šněrování. Dá se přizpůsobit osobě a situaci 3D memo pěna Předtvarovaná konstrukce jazyka Gore-tex®: Gore-tex membrána, elastická konstrukce jazyka GORE-TEX Podrážka Vibram nabízí skvělou přilnavost i v tom nejdrsnějším terénu Hmotnost (UK 8,5): 610 g

Bennon BOMBIS LITE S1 NM Yellow
1 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bennon BOMBIS LITE S1 NM Yellow
1 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Vzdušný bezpečnostní sandál na nástřikové podešvi vybavený kompozitní tužinkou. Pásek na jazyku a patní očko jsou opatřeny reflexním prvkem. Obuv je vhodná do vnitřních i venkovních suchých provozů. • vrchový materiál: hovězinová štípenka + textilie• podšívka: mikrovlákno + textilie MESH• stélka: D-SOLE• podešev: PU/PU HIGHWAY• tužinka/planžeta: kompozit/-Norma: EN ISO 20345:2011 S1 SRC

Mammut Mercury IV Mid GTX M 44 EUR
4 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Mammut Mercury IV Mid GTX M 44 EUR
4 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská stabilní a trvanlivá kožená obuv Mammut Mercury IV Mid GTX M. Lehká a kvalitní turistická obuv vyrobená z nejlepších materiálů. Nová a vylepšená verze našeho bestselleru má pružnou a přilnavou podrážku vibram® pro optimální jistotu při celodenních túrách. Tlumící 3D memo pěna v podšívce a stélce, jakož i prodyšná, voděodolná Gore-Tex membrána zajišťují optimální pohodlí. Vysoce kvalitní nubuková kůže terracare® dodává Mercury IV Mid GTX stabilitu a odolnost. Kůže terracare® vyráběná trvale udržitelným způsobem v Německu a membrána GORE-TEX Extended Comfort mají certifikaci bluesign®, aby chránily naše životní prostředí. Flex index: A6 Standardní šněrování Podrážka: EVA s vysokým odrazem Materiál: Nubuková kůže Membrána GORE-TEX Board lasting Memo Foam: Zajišťuje individuální přizpůsobení a tlumí chodidlo na nártu, holeni a kotníku Kůže terracare® – vyrobena v Německu Podrážka Vibram® nabízí skvělou přilnavost pro bezpečnou trakci i v tom nejdrsnějším terénu Hmotnost (UK 8,5): 500 g

Nike MD Valiant SE 28 EUR
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Nike MD Valiant SE 28 EUR
949 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětská obuv Nike MD Valiant SE Shoes Younger Kids s křídovým logem a duhou na zadní straně. Obuv slaví šťastné a nadějné vibrace, které se nacházejí v křídovém umění na dětském chodníku. Se super jednoduchými a nastavitelnými popruhy na zapínání a měkkým pěnovým odpružením pod nohama přinášejí tyto každodenní boty pohodlí při každém skoku, hře či volném čase. Styl dědictví: Tato ležérní obuv je inspirována klasickým designem Nike z 80. let. Svršek z pravé a syntetické kůže je odolný a snadno se čistí Jednoduché zapínání: Zapínání má 2 řemínky na suchý zip, které usnadňují obouvání a zouvání Konstruované tak, aby vydržely: Gumová podrážka vafle po celé délce je flexibilní a poskytuje trvanlivou trakci Předělené části podrážky pro přirozený pohyb

Bennon RECADO XTR O2 Low
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bennon RECADO XTR O2 Low
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pohodlná treková obuv sportovního vzhledu. Obuv je vybavena voděodolnou membránou REGI-TEX, chrání tak nohy před vlhkem a nepřízní počasí. Díky ochrannému TPU dílu v patní části je chodidlu poskytnuta maximální jistota v nášlapu, lepší stabilita při chůzi.TPU povrstvení zvyšuje odolnost špice při chůzi v členitém terénu (ochrana proti okopu).Podešev Vibram má protiskluznou SRC vlastnost, navíc je odolná proti kontaktnímu teplu.Obuv disponuje reflexními prvky.  Použití: pracovní obuv, běžné nošení i outdoorové aktivityObuv je certifikována jako pracovní dle normy EN ISO 20347:2012 O2 SRC FO HRO WR CI • vrchový materiál: Nubuck hovězinová useň hydrofobní • podšívka: membrána REGI-TEX® • stélka: ABSORBA XTR • podešev: EVA/pryž Vibram ®187C

Canis (CXS) Vycházková kotníková obuv CXS GO-TEX LHOCE - 42
1 779 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Canis (CXS) Vycházková kotníková obuv CXS GO-TEX LHOCE - 42
1 779 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Vycházková kotníková obuv CXS GO-TEX LHOCE - 42 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 5 dní.

Bennon CASTOR High
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bennon CASTOR High
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pohodlná outdoorová obuv se svrškem z odolné lícové usně Crazy Horse. Protiokopová ochrana špice zabraňuje poškození vrchového materiálu v přední části. Terénní podešev a stabilizační opora kotníku zajišťují dobrou stabilitu i při chůzi v náročném terénu. Obuv je vhodná pro celoroční využití. • vrchový materiál: Crazy horse hovězinová useň• podšívka: textilie MESH• stélka: ABSORBA• podešev: EVA/pryž SCOUTstélka: ABSORBA: Antibakteriální, anatomicky tvarovaná stélka vhodná pro zátěžové pracovní použití i aktivní trávení volného času. Silná vrstva mikroporézního polyuretanu slouží jak k absorpci potu a udržení příznivého mikroklima uvnitř obuvi, tak k tlumení rázů při dlouhodobém nošení. Velmi snadno se myje a je velmi pohodlná.

Adidas Terrex Tracerocker 2 GZ8916 M
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Adidas Terrex Tracerocker 2 GZ8916 M
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

• svršek z prodyšné síťoviny s krycími vrstvami ze syntetického materiálu• lehká prodyšná konstrukce• ochranná deska v mezipodešvi• mezipodešev z EVA• podešev Traxion• svršek obsahuje minimálně 50 % recyklované příze

Vlnka Pánské filcové tv bačkory Adam - béžová
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Vlnka Pánské filcové tv bačkory Adam - béžová
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Filcové TV bačkory Adam jsou moderní variantou klasických TV bačkor, ovčí vlnu však využívají v jiné podobě. Vlna v podobě filcu je stejně lehoučká, prodyšná a hřejivá jako její klasická verze. Okraj z hebkého úpletu slouží nejen jako ozdoba domácích bačkor, ale také zahřeje vaše kotníky. Podrážka boty je také z filcu a tenké vrstvy latexu, který je nepromokavý a protiskluzový. Podrážka díky tomu zůstává stejně měkká a pružná jako zbytek boty, dovoluje vám proto bačkory nezouvat ani když se chcete pohodlně uvelebit k filmu nebo dobré knize. Filcové TV bačkory Adam se dají vyprat na 30 °C v pračce.Parametry:Určení: PánskéBarva: BéžováDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: FilcKolekce: Pánské Adam

Pánská mikina Silvini Loreto MJ1922 black
1 348 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Pánská mikina Silvini Loreto MJ1922 black
1 348 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská mikina Silvini Loreto MJ1922 black Tato mikina je skvělou spodní vrstvou pod naši zimní bundu Fornelli. Kombinací těchto dvou kusů oblečení získáte komplet, ve kterém vám nebude zima ani v těch nejnižších teplotách. Mikina je pružná, elastická, skvěle sedí na těle a tvaruje tak postavu. Má celo rozepínací zip a dvě kapsy. Dále pak stahovací kapuci a zúžené konce rukávů, díky čemuž k vašemu tělu neproniká chlad. Využití najde při vysokohorské turistice, zimních túrách, či jen na procházkách v chladném počasí. Mikiny a svetry » Mikiny » Pánská mikina Silvini Loreto MJ1922 black

Ochranná lišta hrany kufru Audi Q3 2018- (sportback, carbon)
3 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Audi Q3 2018- (sportback, carbon)
3 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Audi Q3 je vyrobená z karbonu. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových a karbonových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Canis Cxs Sport polobotka softshellová 222004780536 černo červená
948 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Canis Cxs Sport polobotka softshellová 222004780536 černo červená
948 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Představujeme vám kombinaci stylu a pohodlí - Moderní softshellovou obuv CXS SPORT. Tato obuv je ideálním společníkem pro vaše volnočasové aktivity, která vám umožní pohodlně se pohybovat a zároveň vypadat skvěle.Svršek vyrobený z materiálu softshell je zpevněn TPU okopem a patou, což zajišťuje odolnost a ochranu. Vaše nohy budou chráněny před vnějšími vlivy, ať už jste na procházce v přírodě nebo procházíte městem.Textilní mesh podšívka zajišťuje prodyšnost a pohodlí během vašich aktivit. Anatomická vkládací stélka z měkké pěny a mesh tkaniny se postará o dokonalou podporu a tlumení pro vaše nohy. Každý krok bude pohodlný a příjemný.Podešev kombinující phylon a pryž poskytuje vynikající tlumení a stabilitu. Budete mít jistotu, že vaše kroky budou pevné a pohodlné, ať už jste na dlouhé procházce nebo jiné volnočasové aktivitě.Obuv CXS SPORT je dostupná v třech moderních barvách - červené, modré a černé. Můžete si vybrat tu, která nejlépe ladí s vaším stylem a preferencemi.Moderní softshellová obuv CXS SPORT je navržena tak, aby splňovala nároky moderních aktivních lidí. Bez ohledu na to, co máte v plánu, tato obuv vám poskytne styl, komfort a ochranu, které potřebujete.Nenechte si ujít příležitost získat tuto úžasnou obuv, která je připravena vám dopřát nejlepší zážitek z nošení.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová. Moderní softshellová obuv

Dívčí bačkory Peon MI/001 RO Velikost: 35
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dívčí bačkory Peon MI/001 RO Velikost: 35
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dívčí bačkory - balerínky Peon MI/006 RO v černo-malinové kombinaci a motivem Víly. Jsou ideální volbou jako školní přezůvka nebo domácí obuv, přezůvky se dají díky velcro pásku pěkně nastavit.Podrážka je sytě růžová a neklouzavá. Nedělá šmouhy na podlahách, a díky drobným otvorům v podešvi a vyjímatelné kožené stélce jsou tyto botičky dobře prodyšné. Vyjímatelná kožená stélka s aktivním uhlím proti bakteriím a mírnou podporou podélné klenby zajistí hygienické a zdravé obutí. Dětská přezůvková obuv Peon®Kids s certifikací Zdravá stopa je navržena ve spolupráci s ortopedy. Odlehčené podešve jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů. Stélka s aktivním uhlím je potažená 100% přírodní kůží.- Sednou na: užší i normálně široké nohy- Zapínání: suchý zip - velcro pásek- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: lepená, velmi lehká a ohebná zejména v příčném směru, mírně vyvýšená za patou, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou- Stélka - vyjímatelná, antibakteriální, pěnová s koženým nášlapem a mírným klínkem pro podporu klenby, ventilační otvory pro lepší prodyšnostSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil,stélka - pěnová s koženým nášlapem, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:26 - 15,5 cm x 6,2 cm27 - 16,5 cm x 6,4 cm28 - 17,2 cm x 6,6 cm29 - 18,5 cm x 6,8 cm30 - 19,0 cm x 7,0 cm31 - 19,3 cm x 7,2 cm 32 - 20,0 cm x 7,4 cm33 - 20,6 cm x 7,6 cm34 - 21,3 cm x 7,8 cm35 - 21,6 cm x 8,0 cm36 - 22,0 cm x 8,2 cm 

Dětské boty Primigi 8354100 Gore-Tex Velikost: 20
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dětské boty Primigi 8354100 Gore-Tex Velikost: 20
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Stylové chlapecké celoroční boty Primigi 8354100. Kombinace broušené kůže a Nubuku dodává botám zajímavý vzhled. Tmavě modrá Navy barva s motivem na vnější straně působí decentně a moderně zároveň. Membrána Gore-Tex zajistí nepromokavost a prodyšnost.Botky jsou velmi poddajné, měkké a lehké. Přední vyvýšená špička chrání proti okopu, okolí kotníku má textilní polstrování pro lepší obouvání a poutko pro případné zavěšení. Vzduchová bublina "ABSORBER SHOCK" umístěná v podešvi pod patou eliminuje otřesy, botky jsou o to více pohodlné.- Sednou na: normální až široké nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník, vhodné i na vyšší nárt- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: na dva suché zipy (velcro pásky)- Opatek: pevný- Podrážka: výborně ohebná v přední části boty, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty a bota se díky tomu lépe nazouvá - Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, textilní s filcemSLOŽENÍ: Svršek - kůže+textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:20 - 12,7 cm x 5,6 cm21 - 13,4 cm x 5,8 cm22 - 13,9 cm x 6,0 cm23 - 15,0 cm x 6,2 cm24 - 15,5 cm x 6,4 cm25 - 16,0 cm x 6,8 cm26 - 17,0 cm x 6,8 cm27 - 18,0 cm x 7,0 cm28 - 18,5 cm x 7,2 cm29 - 19,3 cm x 7,4 cm

Oříšky z pece Sezam a růžová sůl Mixit 150g
147 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Oříšky z pece Sezam a růžová sůl Mixit 150g
147 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Oříšky z pece Sezam a růžová sůl Mixit 150gChuťovka k večeři u televize nebo k dobrému nápoji jsou jednoznačně pečené oříšky Mixit. Kombinace růžové soli, sezamu, s kešu a pekanovými ořechy je gurmánským zážitkem. Doporučujeme!Mixit produkty jsou poctivě upečené dozlatova a vůbec neobsahují palmový olej. Před použitím oříšky protřepejte. Výživové údaje na 100 gEnergie2137.0 kJ / 628.53 kcalTuky44.0 gz toho nasycené mastné kyseliny6.1 gSacharidy19.0 gz toho cukry4.9 gVláknina8.8 gBielkoviny13.0 gSůl1.76 g

CELLEX pro Huawei P40 Lite E 5903396055812
111 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
CELLEX pro Huawei P40 Lite E 5903396055812
111 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Screen Glass pro Huawei P40 Lite E Tvrzené sklo s tvrdostí 9H zajistí vašemu displeji na mobilním telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů. Veškeré hrany jsou dokonale zaoblené a díky tomu je jeho používání velmi bezpečné.   Sklo je tenké a přitom robustní - má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach.   Sklo dokonale padne na displej vašeho mobilního telefonu a nezanechává žádné vzduchové bubliny. Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie.   Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Kompatibilita: Huawei P40 Lite E   Index tvrdosti: 9H   Tloušťka: 0,3 mm   Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

1Mcz Glass 5D Full Glue pro Vivo X60 Pro 5G 34807
63 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
1Mcz Glass 5D Full Glue pro Vivo X60 Pro 5G 34807
63 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Černé tvrzené sklo 5D Full Glue pro Vivo X60 PRO 5G Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Vivo X60 PRO 5G Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

NIKE-Wmns Air Max AP white/metallic platinum/pure platinum Bílá 40,5
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
NIKE-Wmns Air Max AP white/metallic platinum/pure platinum Bílá 40,5
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská obuv značky Nike. Díky svému elegantnímu sportovnímu designu Vám tenisky Nike Air Max AP umožní přemostit minulost a současnost v prvotřídním pohodlí. Trendy botasky odkazují na Air Max 97, zatímco aerodynamický svršek a měkčí mezipodešev jim dodávají moderní náskok. Stylové tenisky potěší síťovinovým svršek s výbornou cirkulací vzduchu. Měkké vnitřní polstrování a pohodlná stélka umožňují celodenní komfort nošení. Pěnová mezipodešev Air Max značkových botasek zajistí skvělé odpružení a absorpci nárazů. Pryžová podrážka tenisek pro dámy je flexibilní a odolná. Bílé tenisky Nike jsou perfektními společníky pro každodenní nošení a volný čas. Detaily produktu: Stylový design Nike Air Max Prodyšný svršek Měkká stélka Původně navržená pro výkonnostní běh, inovativní vzdušná jednotka Air Max po celé délce má nižší profil, pro elegantní vzhled Pěnová mezipodešev je neuvěřitelně měkká Pryžová podešev dodává trakci a odolnost Reflexní děrování

AUTHORITY KIDS-Accendo grey/pink Šedá 29
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
AUTHORITY KIDS-Accendo grey/pink Šedá 29
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětská obuv značky Authority. Tenisky Accendo osloví moderním vzhledem. Šedé tenisky se zapínají na suchý zip a nmísto šňůrek mají elastickou gumku.Špička a pata bot jsou posíleny dodatečným materiálem pro vyšší úroveň ochrany dětské nožky. Botasky jsou skvělou volbou pro běžné nošení, do školky, do školy a pro volný čas. Detaily produktu:prodyšný svršekposílená špička a pata botypásek na suchý zipměkká stélkapohodlí při nošeníoptimální ohebná podrážkaMateriál:Svršek: textilie, syntetický materiálVnitřek: textiliePodrážka: guma

ADIDAS-Terrex AX4 magic grey/dash grey/acid red Šedá 41 1/3
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ADIDAS-Terrex AX4 magic grey/dash grey/acid red Šedá 41 1/3
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Turistické boty zaujmou nejen skvělou funkčností, ale také moderním outdoorovým designem. Konstrukce trekingové obuvi je odolná a má nízkou hmotnost. Zkombinujte tyto outdoorové boty s trekovým tričkem, mikinou i turistickými kalhotami a vyražte na dobrodružnou výpravu. Treková obuv pro ženy má lehký síťovinový svršek, který je garancí výborné ventilace vzduchu. Boty do lesa poskytují velmi dobrou stabilitu. Mezipodešev z EVA materiálu se postará o vynikající tlumení a absorpci nárazů. Dámské boty do hor mají podrážku z gumy Continental, která zaručí přilnavost na mokrém i suchém povrchu. Trekingové boty se zapínají na klasické šněrování. Boty do přírody jsou nejlepšími společníky pro zdolávání turistických tras, trekking, outdoorové aktivity a procházky v přírodě. Detaily produktu: Moderní outdoorový vzhled Klasický střih Odolné vůči oděru Lehká konstrukce Prodyšný svršek Tvarovaná vložka Mezipodešev z materiálu EVA Podešev z gumy Continental™ Přilnavé na mokrém i suchém povrchu Klasické šněrování Primegreen - recyklovaný materiál

MOON BOOT-Monaco Low WP 2 white Bílá 39
4 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
MOON BOOT-Monaco Low WP 2 white Bílá 39
4 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská obuv značky Moon Boot. Stylové sněhule na zimu Monaco s kožešinou a vázáním na přední straně jsou must have botami v zimním období. Polstrovaný nylonový materiál a voděodolná membrána se postarají o kvalitu a voděodolnost. Bílé kozačky jsou trendy kouskem, ve kterém zazáříte na svahu, na procházce ve městě nebo v přírodě. Hodí se pro běžné nošení. Výrazné, krásné, stylové a trendy - to jsou hlavní charakteristické rysy holínek Moon Boot. Společnost Moon Boot navrhla kolekci zimních bot v originálním vzhledu. Monaco Low WP 2 jsou značkové sněhule, které jsou vždy módní. Pohodlné dámské zimní boty, které jsou díky membráně Waterproof vodě odolné. Nepromokavé polstrování a funkční materiály udrží nohu v teple. Špičkové technické materiály a tradice Moon Boot jsou zárukou kvality. Výrobce nedoporučuje používat impregnace, může dojít k poškození povrchového materiálu. Detaily produktu: voděodolný svršek lem z umělé kožešiny logo Moon Boot boční strany a pata z odolného PVC kovová očka stylové šněrování termoplastická mezipodešev gumová podrážka fleecová podšívka

ADIDAS-Hoops 3.0 Mid K dark blue/blue rush/turbo Modrá 38
980 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ADIDAS-Hoops 3.0 Mid K dark blue/blue rush/turbo Modrá 38
980 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

>

AXIM-Seghy navy Modrá 32
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
AXIM-Seghy navy Modrá 32
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

>

ADIDAS-Duramo 10 core black/core black/iron metallic Černá 38 2/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ADIDAS-Duramo 10 core black/core black/iron metallic Černá 38 2/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

>

Mokasíny kožené tmavě modré MINI Mayoral velikost: 27
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Mokasíny kožené tmavě modré MINI Mayoral velikost: 27
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Mayoral chlapecké kožené mokasíny. Boty mají zapínání na suchý zip.

Attipas Rainbow Green velikost: L/EURO 21,5 / 116-125 mm
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Attipas Rainbow Green velikost: L/EURO 21,5 / 116-125 mm
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Duhová kolekce Rainbow tě unese do veselého světa barev.Botičky pro miminka z kolekce Rainbow jsou navržené jak pro holčičky, tak i pro kluky. S velkým množstvím barev budou slušet ke všemu, co si vezmeš na sebe. Dají se nosit jak doma, tak venku na ulici.Pohled na dítě v takto barevné obuvi vykouzlí úsměv nejen u rodičů, ale i u kolemjdoucích.

Obuv polobotka CXS TEXLINE OLIB S1P ESD, černo-zelená, vel. 48
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Obuv polobotka CXS TEXLINE OLIB S1P ESD, černo-zelená, vel. 48
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Polobotka, textilní.

Expedo Čalouněná postel boxspring GLOSE, 140x200, cosmic 100 + topper
12 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Expedo Čalouněná postel boxspring GLOSE, 140x200, cosmic 100 + topper
12 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Čalouněná postel boxspring GLOSE. Pevnost a stabilitu postele zaručí dobře zpracovaný rám. Dominantním prvkem je vysoké a mohutné čelo s výrazným prošívaním. Součástí postele je rošt a zabudovaná bonellová matrace vyplněna PUR pěnou T28. Prostorné úložné boxy s bočním otevíráním naleznete pod matracermi. Vybírat můžete z několika barev. Lze zvolit varianta s topperem.Shrnutí:čalouněná boxspringová postelmatracePUR pěna T28možnost topperuúložný prostorvolba spací plochy a barvyPoužité materiály:látka, pružiny bonell, PUR PĚNA

ZONDA MF S2 SRC mokasína 36 bílá
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ZONDA MF S2 SRC mokasína 36 bílá
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Bezpečnostní mokasíny s nekovovou tužinkou, PU podrážkou rezistentní olejům s lepšími protiskluzovými paramentry, absorpcí energie v patě, svrškem z mikrovlákna a podšívkou s antibakteriální úpravou SANITIZED.

NIKE-Star Runner 3 black/black/smoke grey Černá 28,5
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
NIKE-Star Runner 3 black/black/smoke grey Černá 28,5
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětská obuv značky Nike. Dětské tenisky v černé barvě jistě využijete ke každodennímu nošení do školy, na kroužky či trénink. Mají odolný a prodyšný svršek díky síťovinovému materiálu. Zpevněná pata a špička poskytne potřebnou podporu a stabilitu, zároveň prodlužuje jejich životnost. Černé tenisky pro děti mají vázání na elastické šňůrky, které jsou doplněny o řemínek se suchým zipem.Značkové tenisky dětské jsou pohodlné i díky polstrovanému límci a měkké stélce. Gumová podrážka na dětských botaskách má drážky navržené pro vícesměrnou trakci. Podrážka přechází i až na špičku, což je u dětských bot velkou výhodou. Sportovní tenisky pro děti jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů.Detaily produktu:dětské tenisky Nikeodolný a prodyšný svršekvázání na elastické šňůrky s páskem na suchý zipzpevněná špička a patapolstrovaný límecměkká vnitřní stélkagumová podrážka poskytne trakcipodrážka přechází až na špičkuvyrobeno iz recyklovaných materiálů

ADIDAS-Supernova 2.0 lucid blue/silver metallic/cloud white Modrá 46
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ADIDAS-Supernova 2.0 lucid blue/silver metallic/cloud white Modrá 46
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské běžecké tenisky vynikají svojí modrou barvou. Mají klasický střih a vázání na tkaničky, které si umíte individuálně nastavit. Botasky na běh mají odolný a prodyšný svršek z technické síťoviny. Boční tři pruhy neodrážejí pouze značku běžeckých bot, jsou také oporou pro střední část chodidla. Modré tenisky pánské jsou extra pohodlné i díky měkkému polstrování kolem límce bot. Značkové tenisky pro pány využívají tlumící mezipodešev Boost a Bounce, které navrací ztracenou energii pro Váš lepší výkon a pohodlí. Strukturovaná podrážka zajistí stabilitu a flexibilitu. Běžecká obuv adidas byla vyrobena iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: pánské běžecké tenisky moderní design klasický střih prodyšný a odolný svršek vázání na šňůrky polstrovaný límec boty mezipodešev s technologií Boost a Bounce strukturovaná podrážka zajistí flexibilitu a stabilitu vyrobeno iz recyklovaných materiálů

NaturheliX® Tělové svíčky ANÝZ (set 6)
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
NaturheliX® Tělové svíčky ANÝZ (set 6)
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Telová sviečka ako nástroj alternatívnej medicíny a prírodného liečiteľstva je založená na mechanizme fungovania a účinku ušnej sviečky. Tento mechanizmus sa tvorí zlúčením nasledovných blahodárnych procesov: účinky tepla, vznik dymových plynov a pár, ktoré obsahujú účinné látky, tvorba mierneho vákua a bioenergetický účinok do kompaktného celku.Telová sviečka s éterickym olejom z Bedrovníku anízového  (Pimpinella anisum).Anízový esenciálny olej má aj upokojujúce účinky.  Môže napomôcť pri ťažkostiach s trávením, posilňuje žalúdok,uvoľňuje kŕče, plynatosť, čistí krv, podporuje odkašliavanie a čistí dýchacie cesty. Anízový olej má výrazné podporné respiračné účinky, napomáha odkašliavať, liečiť aj zápaly horných dýchacích ciest, uľavovať od kašľa a napomáha proti kŕčom. Pôsobí aj proti chronickej bronchitíde.Anízový olej pomáha tiež pri problémoch s trávením, môže výraznou mierou podporovať zmierňovať plynatosť, pomáhať pri bolestiach žalúdka, urýchľovať trávenie, podporovať tvorbu žlče a pomôcť môže aj zbaviť sa kŕčov v žalúdku. Pôsobí podporne najmä na zápaly žalúdka, čriev, ľadvín i pečene, olej napomáha aj ženám, ktoré trápia menštruačné ťažkosti, najmä závrate, migrény, ale najmä bolesť brucha a nepríjemné kŕče.Vývoj a pôvod sviečky: Už starí liečitelia vedeli, že ak v ceste prúdenia energie vznikne blokáda, automaticky sa to odrazí na tele alebo duši ako záťaž navyše alebo bolesť. Sviečka NATURHELIX® pomôže k uvoľneniu, rozpusteniu blokády a obnoveniu toku energie. Starí liečitelia ktorí objavili tento spôsob liečenia  vyrábali sviečky z kôry alebo liečivých rastlín. Tak ako plynul čas aj tento spôsob sa zdokonalil. Neskoršie sa prišlo na to, že ak sa textilná sviečka ponorí do včelieho vosku, horenie bude oveľa pomalšie a rovnomernejšie a tým sa predĺži aj doba terapie.Ako vyzerá sviečka?Sviečka má tvar dutého kužeľa a je vyrobená z bavlneného plátna napusteného minerálnym a včelím voskom. Je dlhá 20 – 25 cm, jej dolný priemer je 1,2 až 1,5 cm a horný 2 – 3 cm. Vosk sa pri zapálení sviečky rovnomerne rozpúšťa, nesteká a horí bez tvorenia sa voskových kvapiek. Výsledkom vývoja posledných rokov je aromatická sviečka, ktorá zlučuje mechanizmus účinkov aromaterapie a telovej sviečky. V takomto prípade sa vnútorný povrch sviečky impregnuje prírodnými éterickými olejmi. Všetky sviečky sú vyrobené výlučne s prírodných materiálov a prísad, ktoré sú prísne vyberané pre dosiahnutie najvyššej kvality. Výroba prebieha len ručne. Hygiena pri výrobe je samozrejmosťou keďže sviečka má priamy kontakt s pokožkou. Podľa veľkosti ponúkame sviečky ušné, telové, čakrové a detské.Telová sviečka obsahuje:Včelí vosk, potravinársky vosk minerálneho pôvodu a bavlnené plátno, prírodné éterické oleje. K zafarbeniu sa používajú bezpečné potravinárske farby (karotén, chlorofyl, propolis).Spodná časť je vyhotovená z vrstiev sterilnej gázy, aby zabránila prípadnému vypadnutiu produktov procesu horenia na pokožku.Ako účinkuje telová sviečka ? Sviečka umiestená na ošetrovanú časť tela na pokožku, stimuluje svojimi dymovými plynmi, parami, vytvoreným teplom a jemným vákuovým účinkom nervové zakončenia a meridiánové body, ktoré sa na pokožke nachádzajú. Dym pod tlakom prenikne najskôr pokožkou do podkožia, kde sa na účinnú látku naviažu aj staršie nazhromaždené nečistoty. Následne sa po zahriati sviečky obráti ťah a dym začne stúpať hore. Nečistoty sú vytiahnuté z podkožia /lymfa/ do sviečky, kde sa zachytávajú na stene v spodnej časti.Okrem toho vďaka svojmu bioenergetickému účinku pomáha sviečka odbúravať deformácie v zložitom energetickom systéme tela, ktoré vznikli v dôsledku chorôb či porúch na základe vonkajších vplyvov.Pri aplikácií sviečok sa zas do organizmu dostanú cez rozšírené póry cenné látky z éterických olejov, dochádza k uvoľňovaniu energetických blokád.Sviečka pomáha navodiť pocit pokoja a harmónie, aktivuje lymfatický systém, detoxikáciu.Telové sviečky pomáhajú stimulovať meridiánové body čím prispievajú k obnove toku životnej energie, regenerácii postihnutého miesta, obnove a uvoľnenie blokov na energetickej úrovni, zmierneniu bolesti, sú vhodné ako pomôcka pri detoxikácii, prehriatie daného miesta pri masážach, harmonizácii a aktiváciu lymfatického systému.Každá sviečka je tvarovaná do lievika. Je to preto, lebo pri horení sviečky vzniká komínový efekt a dym, ktorý sa spolu s esenciálnymi olejmi a ďalšími prísadami vsaje pod pokožku a tam začne uvoľňovať nahromadené usadeniny, zápaly a bloky. Sviečka následne podtlakom začína vysávať tieto usadeniny na svoju vnútornú stenu a tým uvoľní prietok energie. Na spodnej časti sviečky je sterilná gáza prichytená prstencom ktorý je vyrobený z toho istého materiálu ako sviečka. Gáza zabraňuje kontaktu pokožky a vytiahnutých usadenín , ktoré padajú na dno sviečky pri jej horení. Esenciálne oleje a ďalšie prísady prospešné pre telo obsiahnuté vo sviečke stimulujú aj po ukončení sviečkovania ošetrované miesto.Ak sa naučíte  pracovať s telovými sviečkami, obľúbite si ich pre ich jednoduché použitie a veľkú účinnosť na takmer každú časť tela alebo fyzický problém.Použitie telových sviečok ponúka veľa možností a miest kam možno sviečku prikladať, na aký problém ju použiť. Najčastejšie sa používa (prikladá) na postihnuté miesto alebo čo najbližšie k postihnutému miestu, prípadne na meridián či lymfatickú dráhu spojenú s daným fyzickým problémom.Najčastejšie použitie telových sviečok na základe skúsenosti našich zákazníkov:Uvoľnenie stresu, podráždenia, depresívnych stavovPrechladnutie, upchaté dutiny, nádcha, zadná nádcha - čelné dutinyChrípka, prechladnutie - týmus, hrdloChrípka - na tretie oko (medzi obočie)Bolesť v krku - do jamky pod krkomBolesti hlavy, migrény - spánky, čelo, záhlavieOpar - pod uchoZápal zubov a ďasien - na tvárBolesti krčnej chrbtice - za krkAstma, zápal pľúc alebo zápaly dýchacích ciest - hrudná kosťDepresia, nervozita - týmus, pupokNespavosť - týmus, pupokŽalúdočné ťažkosti – žalúdokPoruchy trávenia, chudnutie, detoxikácia – pupokAlergie - na pečeňHemeroidy - na koniec chrbta - chrbticePri ženských problémoch - na podbruško, vaječníkyMyómy, endometrióza, bolestivá menštuácia, PMS – podruškoProblémy s prostatou, s močovým mechúrom - na podbruškoZmiernenie opuchov - priamo na opuchPri bolestiach svalov – lokálne na svalVoda v kolene - na kolenoHojenie jaziev - vedľa jazvyNa modriny - na modrinu alebo vedľa nejČistenie lymfatického systému - lymfatické uzlinyČistenie čakier – na príslušné čakry (najvhodnejšie je použiť čakrové sviečky)Aplikácia: Predtým ako sa pustíte do samotnej terapie je dôležité vedieť ako postupovať. Podrobný návod je napísaný na každom balení telových alebo ušných sviečok.Presný návod na aplikáciu sviečky si však môžete pozrieť  aj TU: Postup aplikácie TELOVEJ sviečkyKedy nie je vhodné použitie telovej sviečky?pre deti do 3 rokovna miestach so začervenanou zapálenou pokožkouv prípade precitlivelosti na ingredienciepri tachkardii (zvýšená telová frekvencia)v prípade krvácania na tele alebo z konečníkuna otvorené ranykrčové žilyTelové sviečky odporúčame ako súčasť modernej lekárničky každej domácnosti. Ponúkajú nielen okamžitú pomoc prírodnou liečbou, ale sú tiež výborným doplnkom v prípade preventívneho použitia.Výrobca: NaturheliX EU (Maďarsko).Hlavné zložky sú: ľanové plátno včelí vosk prírodné prísady na zafarbenie sviečok vonné esenciálne oleje sterilná gáza

Dívčí holínky Demar - TWISTER PRINT HL 0036 - pinky unicorn, bílá/ růžová Barva: Bílá, Velikost: 34-35
329 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Pegres BF52 černé s hnědou podrážkou Velikost: 27
1 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Pegres BF52 černé s hnědou podrážkou Velikost: 27
1 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Novinka Pegres pro jaro 2023 - Pegres BF52 v černé barvě s odolnější miskovou podrážkou v hnědé barvě, která je prakticky stejně ohebná jako rovná podešev. Stejný tvar špičky jako u BF32, vhodný i pro dominantní palce. Nubuk na vrchu se neokope a přišitá pryžová podešev dost vydrží, jsou tak poměrně praktické a odolné. Tato řada splňuje požadavky na bosé obouvání, tvar špičky je ještě prostornější než u řady "Bosé Pegresky", mírně zpevněný opatek ale zůstává. - Sednou na: normální a široké nožky, vhodné pro dominantní palec, úzkou patu, útlý kotník na nízký a normální nárt- Zapínání: na suchý zip v oblasti kotníku + ve spodní části gumička imitující tkaničky, případně můžete gumičky vyměnit za klasické tkaničky, které jsou součástí balení - klasické tkaničky půjdou lépe dotáhnout na užší kotník a také je s nimi možné botu více povolit a lépe tak nazouvat na vyšší nárt- Opatek: zpevněný- Podrážka: tenká misková podešev, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou), přišitá k vrchní části boty - nebude se odlepovat- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty - má poutko, kterým je protažený horní pásek se suchým zipem, tak aby jazyk nepadal do boty při nazouvání- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z textilie - Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - kůže, stélka - pěnová s textilní nášlapnou vrstvou, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:25 - 15,5 cm - 7,0 cm26 - 16,1 cm - 7,2 cm27 - 16,8 cm - 7,3 cm28 - 17,6 cm - 7,5 cm29 - 18,5 cm - 7,6 cm30 - 19,1 cm - 7,8 cm31 - 19,8 cm - 8,0 cm32 - 20,4 cm - 8,2 cm33 - 21,1 cm - 8,4 cm34 - 21,9 cm - 8,5 cm

Bezpečnostní obuv ARDON®S1 | G1054/45
721 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®S1 | G1054/45
721 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

bezpečnostní kožená kotníková obuv, s ocelovou špicí, reflexní aplikace na svršku, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: buvolí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 538 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®DOZER S3 | G3213/46
1 404 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®DOZER S3 | G3213/46
1 404 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

bezpečnostní kožená kotníková obuv, s laminátovou špicí a kevlarovou stélkou, bez kovových součástí, voděodolná úprava svršku, ESD, materiál: nubuk, textilie, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 618 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Prahové lišty Opel Corsa-e 2019- (tmavé, matné)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Prahové lišty Opel Corsa-e 2019- (tmavé, matné)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Prahové lišty vozu Opel Corsa-e jsou vyrobené z tmavé nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

McKinley Kalana Mid AQX W 37 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
McKinley Kalana Mid AQX W 37 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská outdoorová obuv McKinley Kalana Mid AQX W kroměprotiskluzové podrážky Vibram® a tvarované vložky OrthoLite® je plně voděodolná díky technologii AQUAMAX®, abyste během fyzické aktivity zůstali v suchu a pohodlí. LLehká a mimořádně pohodlná obuv se středně vysokým střihem. Předtvarovaná vyjímatelná EVA stélka nabízí skvělé pohodlí při chůzi v jakémkoli terénu. Vrchní materiál z kůže, síťoviny a syntetiky nabízí prodyšnou ochranu před vlhkostí. Voděodolná membrána AQUAMAX Tvarovaná, vyjímatelná EVA stélka Vložka: OrthoLite Materiál: Svršek z kůže, síťoviny a syntetiky Mezipodrážka: Polyuretan Podrážka: Vibram

ADIDAS-Adizero SL grey six/night metallic/core black Šedá 42
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ADIDAS-Adizero SL grey six/night metallic/core black Šedá 42
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Dámské běžecké tenisky v moderním designu jsou určeny pro běh, na dlouhé i krátké tratě. Prodyšný svršek je vyroben z technické síťoviny a umožní výbornou cirkulaci vzduchu. Plusem běžeckých botasek je lehká mezipodešev Lightstrike z materiálu EVA, která poskytne rovnováhu mezistabilitou, odolností a absorpcí nárazů.Běžecká obuv adidas má vázání na šňůrky. Špička a pata jsou zpevněny pro oporu, stabilitu a ochranu chodidla. K pohodlí běžeckých bot pro dámy přispívá také polstrovaný límec a vnitřní stélka. Bonusem botasek na běhání je i gumová podrážka s vynikajícím záběrem na jakémkoli povrchu. Super volba pro běžecké tréninky. Detaily produktu:běžecké tenisky adidastrendy designsvršek ze síťoviny poskytne prodyšnostvázání na šňůrkyzpevněná špička a patapolstrovaný límecmezipodrážka Lightstrike z EVA materiálutlumení Lightstrike Progumová podrážka poskytne perfektní záběr na jakémkoli povrchuvhodné pro každodenní běhání, dlouhé i krátké tréninkysvršek obsahuje min. 50% recyklovaných materiálů

Ochrana střechy Roof Saver BMW X2 2018-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver BMW X2 2018-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Ochrana střechy Roof Saver Seat Ibiza 2017-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Seat Ibiza 2017-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Nazouvák ARDON®PACIFIK | G3140/41
171 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Nazouvák ARDON®PACIFIK | G3140/41
171 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

lehké koupelové nazouváky, rychleschnoucí materiál EVA, vhodné do sprchy, jako plážová obuv nebo přezůvky, materiál: EVA, velikosti: 40 - 45, váha: 172 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: modro-bílá

Prahové lišty VW Golf VIII. 2020- (tmavé, lesklé)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Prahové lišty VW Golf VIII. 2020- (tmavé, lesklé)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Prahová lišta vozu VW Golf VIII. je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahové lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití prahové lišty šetříte prah auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

UNDER ARMOUR-UA Charged Rogue 3 black/mod gray/white Černá 44,5
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
UNDER ARMOUR-UA Charged Rogue 3 black/mod gray/white Černá 44,5
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Sportovní obuv pro pány v moderním vzhledu a v černém provedení. Tenisky na cvičení mají prodyšný svršek, který umožní dostatečnou cirkulaci vzduchu během vašeho tréninku či cvičení. Tenisky Under Armour mají zpevněnou špičku i patu, aby poskytly vyšší ochranu a stabilitu. Pánské tenisky se vážou na klasické šňůrky, které dobře fixují chodidlo. Polstrovaný jazyk a límec sportovních botasek Vám poskytne vysoký komfort. Značkové tenisky jsou extra lehké a díky mezipodešvi Charged Cushioning® s dvojitou hustotou poskytují skvělý návrat energie. Černé botasky snadno zkombinujete k jakémukoli outfitu. Detaily produktu: lehká konstrukce vysoce prodyšné zpevněná špička a pata vázání na šňůrky polstrovaný jazyk i límec boty odnímatelná pěnová vložka pro maximální pohodlí a odpružení mezipodešev Charged Cushioning® s dvojitou hustotou pro maximální kombinaci pohodlí a návratnosti energie gumová podrážka se strategicky umístěnými podrážkami pro větší odolnost v oblastech s vysokým oděrem

ArtPK Manželská postel LUCY 07 | 180 x 200 cm Barva: Trinity 02
9 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ArtPK Manželská postel LUCY 07 | 180 x 200 cm Barva: Trinity 02
9 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Manželská postel LUCY 07 | 180 x 200 cm Čalouněná manželská postel LUCY 07 o rozměru 180 x 200 cm s prošívaným čelem je elegantním a pohodlným kouskem nábytku, který může výrazně pozvednout celkový vzhled ložnice. Široká škála barevných provedení zaručuje, že si vybere každý. Postel je dodávána s roštem , matraci je nutno doobjednat . Její elegantní vzhled a pohodlí, které nabízí, ji činí oblíbenou volbou pro mnoho lidí, kteří si chtějí vychutnat maximální komfort v ložnici. Oživte si ložnici s kvalitní barevnou čalouněnou postelí ještě dnes. Materiál: látka, kovové nohy Rozměry: ŠxVxD: 188 x 91 x 208 plocha na spaní: 180 x 200 cm výška bočního čalounění: 32 cm tloušťka čela: 3 cm Barevné provedení: Triniti 01 Triniti 02 Triniti 03 Triniti 05 Triniti 08 Triniti 14 Triniti 15 Triniti 16 Triniti 19 Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Calvin Klein dámské bílé tenisky CLASSIC
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Calvin Klein dámské bílé tenisky CLASSIC
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámské bílé kožené tenisky Calvin Klein CLASSIC.- kulatá vystužená špička- výjmatelná textilní vložka.Materiál: přírodní kůže.

Ochranná lišta hrany kufru Citroen DS5 2011-2017 (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Citroen DS5 2011-2017 (matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Citroen C4 Cactus je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Turistické boty, šedé
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Turistické boty, šedé
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Sportovní boty navržené pro několika kilometrovou turistiku! Lehké a komfortní, skvěle tlumí došlap a snadno přilnou k terénu, díky prodyšné tkanině budou tou správnou volnou pro Vaše chodidla. Lehoučké a příjemné na nošení. Sportovní odolné tkaničky. Vsadky z tkaniny mesh na prodyšném úpletu. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Vzadu poutko pro snadné obutí. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová podrážka.

LOLLAND postel s přistýlkou, jasan/limetka, 5 let záruka
11 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
LOLLAND postel s přistýlkou, jasan/limetka, 5 let záruka
11 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Systém se skládá z 16 prvků v barevném provedení jasan combria v kombinaci s fialovou nebo limetkou. Tento široký výběr vám zaručí si sestavit nábytek podle svých představ.Celá řada se vyznačuje zaoblenými tvary. Barevné provedení: jasan combria v kombinaci s limetkou. Dekorace je vytvořena z ABS pásky z PVC výrazné barvy. Nábytek je vyrobený z kvalitní laminátové desky o síle 16 - 18 mm.Plastové úchyty. Rozměry (šxhlxv): 86 x 203,5 x 55,5 cm. Rozměry zásuvky (šxhl): 110 x 76 cm Výška přistýlky od země: 35 cm Ložná plocha - horní postel: 80 x 200 cm. Ložná plocha - přistýlka: 80 x 195 cm. Součástí postele jsou 2 lamelové rošty a zásuvka na kolečkách. Dodání v demontu. Záruka 5 let.

Postel MAYSON 140x200 cm s roštem, masiv borovice
4 310 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Postel MAYSON 140x200 cm s roštem, masiv borovice
4 310 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Postel 140x200 cm OBRÁZEK JE ILUSTRATIVNÍ - v ceně postele není úložný prostor! Materiál: masiv borovice, tloušťka 2,6 cm Postel je ručně lakovaná, broušená a opět lakovaná.Postel má doplňující výztužnou desku, kde je umístěna pátá podpěrná noha. Rozměry: šířka x délka: 147 x 205 cm ložná plocha: 140 x 200 cm výška čela za hlavou: 50 cm výška čela u nohou: 34 cm výška od země ke spodní části lůžka: 20 cm výška od země k matraci: 25 cm hloubka od roštu po okraj postele: 7 cm Postel je dodávána včetně lamelového roštu, bez matrace. Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

RAWAL postel 140 x 190 cm, dub kronberg/asfalt
7 700 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
RAWAL postel 140 x 190 cm, dub kronberg/asfalt
7 700 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Postel 140x190 cm s čelem a se zásuvkami jako úložný prostorV ceně postele není rošt ani matrace. Do postele patří rošt v pevném rámu 140 x 190 cm.Barva: dub kronberg/asfalt Materiál: lamino (tloušťka 15 a 18 mm)Rozměry postele (šxhxv): 150,1 x 217,1 x 74,3 cmVýška čela: 74 cmHlouba čela: 23,9 cmRozměry zásuvek (šxhxv): 90 x 38 x 18 cmRozměry výklenků (šxhxv): 95 x 23 x 23 cm3 police v čelu postele 24 a 21 cm Dodání v demontu.

Postel 90x200 SWED S20, jasan tmavý
10 830 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Postel 90x200 SWED S20, jasan tmavý
10 830 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Postel 90x200 Laťový rošt je v ceně, matraci je potřeba dokoupit. Vhodný rozměr je 90x200 cm. Doporučujeme dokoupit zásuvku pod postel.Výška čela: 100 cm Výška čela u nohou: 40 cmVýška bočnic: 20 cmVýška roštu od země: cca 32 cmTento systém je exkluzivní kolekce navržena v moderním duchu.Vsazením LED osvětlení do ozdobné rýhované lišty, které najdete v naší další nabídce k dokoupení, je zvýrazněn rustikální vzhled masivního dřeva.Celá řada se vyznačuje elegancí a jednoduchými tvary, které zaručují plné využití prostoru.Rozměry (šířka x výška x hloubka): 100 x 100 x 210 cmMateriál:LTD (lamino) s ABS hrany ( 0,5-0,8 mm )Barva: jasan tmavý Dodáváno v demontu

Dětská postel SPECIOSA D2 80x160, borovice
4 020 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dětská postel SPECIOSA D2 80x160, borovice
4 020 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětská postel 80x160 cm Rošt z příslušenství níže: Maximální délka roštu je 200 cm, lze však zkrátit zmenšením mezer mezi jednotlivými lamelami. V ceně postele není rošt ani matrace, vhodná matrace 80x160 ve výšce 7, 8 nebo 12 cmK posteli je možno dokoupit bezpečnostní bariéru viz příslušenství produktu Rozměr postele (šxvxh): 87 x 124 x 164 cm Rozměr spací plochy (šxh): 80 x 160 cm Barva: borvice Materiál: masiv borovice s trojitou vrstvou lakováníLakováno ekologickými laky dle normy: DIN EN 71, část 3 Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců

Merrell J067039 Moab Speed Black/asphalt
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Merrell J067039 Moab Speed Black/asphalt
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Inovovaný oblíbený model Moab s novým trailovým vzhledem je dostatečně rychlý a lehký. Dodá vám jistotu v jakémkoli terénu za jakýchkoli podmínek. • svršek v kombinaci materiálu Mesh a TPU• šněrování z plně recyklovatelného materiálu• polstrovaný límec kolem paty• zesílená ochrana špičky• podšívka z plně recyklovatelné síťoviny• vyjímatelná EVA stélka• Rock plate poskytuje zvýšenou ochranu• mezipodešev FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® EcoDura z materiálu, který je ze 30% recyklovatelný, poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE:FloatPro®, Vibram® EcoDura, 10.0 DROPHMOTNOST: 618 g

Jonap Fela modrá Velikost: 24
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Jonap Fela modrá Velikost: 24
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kožené dětské barefoot sandálky Jonap Fela v modré barvě s praktickou černou ochranou proti okopu na špičce. Ta chrání nejen botu proti okopání, ale hlavně prstíky Vašeho dítěte.Dva suché zipy, díky kterým botu krásně upevníte na noze. Přední část boty má výraznější prostor pro prsty. Jsou tedy vhodné i pro dominatní palec. Kolem kotníku se dají krásně utáhnout, proto padnou taktéž pro nožky ve tvaru "ploutvičky".- Sednou na: normální i širší nožky, vhodné i na dominantní palec, jsou vhodné i na užší patu/kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: měkký, zpevněný pouze další vrstvou kůže- Podrážka: měkká a ohebná, s minimálním vzorkem- Stélka: vyjímatelná, pěnová s příjemným textilním nášlapem - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaInovovaná směs podrážky - vydrží tak mnohem více dětského dovádění, než předchozí modely.Velikost - délka x šířka boty:22 - 14,3 cm x 6,3 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,8 cm x 6,5 cm25 - 16,4 cm x 6,6 cm26 - 17,0 cm x 6,8 cm27 - 17,7 cm x 6,9 cm28 - 18,4 cm x 7,0 cm29 - 19,2 cm x 7,2 cm30 - 19,8 cm x 7,4 cm

Jonap Jampi B21 růžová bublina Velikost: 33
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Jonap Jampi B21 růžová bublina Velikost: 33
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kožené dětské barefoot sandále Jonap B21 s textilní podšívkou. V růžové barvě s barevnými, lesklými bublinami.Dva suché zipy, díky kterým botu krásně upevníte na noze. Přední část boty má výraznější prostor pro prsty. Jsou tedy vhodné i pro dominantní palec. Kolem kotníku se dají krásně utáhnout, proto padnou taktéž pro nožky ve tvaru "ploutvičky".- Sednou na: normální a užší nožky s rozšířenými prsty do vějířku, vhodné i na dominantní palec, na užší patu/kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný- Podrážka: měkká a ohebná, se vzorkem- Stélka: vyjímatelná, z paměťové pěny s příjemným textilním nášlapem - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaInovovaná směs podrážky - vydrží tak mnohem více dětského dovádění, než předchozí modely.Velikost - délka x šířka boty:31 - 20,6 cm - 8,1cm32 - 21,2 cm - 8,2 cm33 - 21,8 cm - 8,3 cm34 - 22,4 cm - 8,4 cm35 - 23,2 cm - 8,5 cm

Plátěné tenisky na platformě
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Plátěné tenisky na platformě
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pružné, lehké, pohodlné a vždy módní, to jsou plátěné tenisky, které by neměly chybět v žádném šatníku! S plochými tkaničkami na zavázání (protaženými kovovými očky). Kontrastní klínová podrážka. V členitém střihu a s kontrastním prošitím.

Mokasíny z kožené usně, béžové
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Mokasíny z kožené usně, béžové
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Klasické mokasíny jsou zhotovené z pravé kůže. Pružná kvalitní kůže. Na svršku široký jazyk. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti a to zejména do deště.

MG Full Camera ochranné sklo na kameru na Xiaomi Redmi A1 / A2
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
MG Full Camera ochranné sklo na kameru na Xiaomi Redmi A1 / A2
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko je neviditelné, nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií, či videí. Díky speciálním výřezem nebrání blesku. Sklo má 5-vrstvou konstrukci, která ochrání objektiv před pády, poškrábáním a znečištěním. Sklo je zároveň potažené oleofobním povlakem, který zlepšuje jeho odolnost vůči mastnotě nebo otiskům prstů. Vlastnosti: • 5 ochranných vrstev chrání objektiv před pády, poškrábáním a znečištěním• Sklo nepoškodí kvalitu fotografií a díky speciálním výřezem nebrání blesku• Disponuje oleofobním povlakem, který je odolný vůči mastnotě a otiskům prstů• S aplikační sadou zvládne nalepení ochranného skla na kameru každý• Sklo je možné z kamery kdykoliv odlepit aniž jste kameru jakkoli poškodili• Maximální transparentnost, nezanechává bublinky• Ultratenké provedení - 0,2 mm• Tvrdost: 9H

VENIRA přírodní šampon pro podporu růstu vlasů, 300 ml
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
VENIRA přírodní šampon pro podporu růstu vlasů, 300 ml
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pokud chcete urychlit růst svých vlasů, používejte šampon, který o vlasová vlákna pečuje stejně usilovně jako o vlasovou pokožku – ta totiž určuje kvalitu vlasů. Náš přírodní šampon vás přiblíží ke splnění snu o dlouhých, pevných a lesklých vlasech. Obsahuje účinné látky, které dokážou ve své vyvážené kombinaci podpořit prokrvení vlasové pokožky, zásobovat ji živinami, stimulovat přirozený růst vlasů a eliminovat jejich nadměrné vypadávání. Komu bychom tento produkt doporučili?Vlasový šampon s inovativním složením a jemnou kokosovou vůní doporučujeme ženám i mužům, kteří hledají funkční přírodní kosmetiku pro podporu přirozeného růstu svých vlasů. Vzhledem k účinkům jednotlivých složek je tento šampon vhodný také pro osoby, které nejsou spokojené se současnou kvalitou svých vlasů. Šampon je díky přírodnímu složení vhodný k péči o každý typ vlasů. Jaké problémy šampon řeší?Šampon pomáhá řešit problematiku pomalého růstu vlasů tím, že podporuje prokrvení vlasových folikul a dodává vlasům chybějící vitaminy a minerály. Díky tomu je vhodný k péči o oslabené a nekvalitní vlasy s tendencí nadměrně vypadávat. Jaký bude výsledný efekt při pravidelném používání?Náš přírodní šampon zásobuje vlasové cibulky potřebnými vitaminy a minerály, a tak dochází k postupného zpevnění a posílení vlasových vláken. Tím, že jsou vlasy posílené od kořínků, je podpořen jejich přirozený růst a eliminuje se jejich nadměrné vypadávání. Šampon zachovává optimální stav vlasové pokožky tím, že zlepšuje její pružnost a chrání ji proti vysychání. Pokožku hlavy také zklidňuje, a tím předchází jejímu svědění. Pravidelným a dlouhodobým používáním VENIRA přírodního šamponu budete udržovat pokožku hlavy i jednotlivá vlasová vlákna dokonale čistá a chráněná před škodlivými účinky volných radikálů. Jaké aktivní látky obsahuje?HotFlux – účinná látka podporující mikrocirkulaci krve, tedy prokrvení vlasové pokožky. Tím dodává do vlasových folikul mnohem více potřebných živin a vitaminů, které podporují přirozený růst vlasů. Zároveň zmírňuje vypadávání vlasů a jejich ztenčování. Účinek této látky ještě více podpoříte jejím vmasírováním do pokožky hlavy viz návod níže na správné používání šamponu.Chlorella Vulgaris – aktivní látka, která přispívá k udržení optimálního stavu vlasové pokožky. Obsahuje vitaminy A, C, E, tedy antioxidanty, které přispívají k eliminaci výskytu volných radikálů.Kokamidopropylbetain – váže na sebe nečistoty, čímž vlasovou pokožku zbavuje mastnoty. Má zvláčňující a zjemňující účinek na vlasy a pomáhá regulovat pH hodnotu pokožky hlavy.Sodium Lauroyl Sarcosinate – přispívá k udržení čisté pokožky hlavy tím, že z jejího povrchu odstraňuje nadměrné množství mazu. Tato složka pomáhá zlepšit celkový vzhled vlasů, které byly zatěžované barvením. Zároveň reguluje pH pokožky hlavy, a tím je pomáhá udržet hebké, lesklé a pružné.Kokosový glukosid – přispívá k čištění vlasů a pokožky hlavy. Jedná se o velmi šetrnou složku, která je vhodná pro osoby s citlivou pokožkou hlavy.Pentylene glycol – váže na sebe vodu a udržuje ji na povrchu pokožky, což zvyšuje její hydrataci a zlepšuje její pružnost.Chlorid sodný – stimuluje cirkulaci krve ve vlasové pokožce a přispívá k odstranění nečistot z jejího povrchu. Glykol distearát – součástí šamponu je kvůli svému zvláčňujícímu účinku. Zároveň mu dodává perleťovou barvu.Coco Caprylate/Caprate – jedná se o derivát přírodní látky vyráběný z kokosového oleje. Přispívá ke změkčení a zvláčnění vlasové pokožky. Zároveň zanechává hedvábný pocit na vlasech.Benzoát sodný – jedná se o konzervační přísadu s antimikrobiálním účinkem.Sorbát draselný – šamponu dodává zvláčňující a zvlhčující účinek. Je považován za hypoalergenní, a proto je vhodný k péči o citlivou pokožku hlavy.Vanillyl Butyl Ether – organická látka s hřejivými vlastnostmi a charakteristickou nasládlou vůní.Glycerin – dokáže na sebe vázat vodu, a tak pokožce hlavy dodává potřebnou hydrataci a dokonale ji zjemňuje.Levulinát sodný – antimikrobiální látka, která má hydratační účinek. Zároveň zlepšuje vzhled suché vlasové pokožky a obnovuje její pružnost. Anisát sodný – zabraňuje množení mikroorganismů, udržuje přirozené pH pokožky hlavy a předchází jejímu podráždění. Kumarin – v přírodní kosmetice se používá zejména jako parfemační složka, která produktu dodává silnější vůni. Má antimykotické účinky a funguje také jako antioxidant.Kyselina citronová – jako antioxidant bojuje proti škodlivým účinkům volných radikálů tím, že je neutralizuje.  Jak se šampon pro podporu růstu vlasů používá?Přiměřené množství šamponu si nejprve naneste do dlaní a napěňte mezi prsty. Produkt následně aplikujte pouze ke kořínkům vlasů a proveďte důkladnou a přitom velmi jemnou masáž pokožky hlavy pomocí bříšek prstů. Šampon pečlivě opláchněte vlažnou vodou – při tom mírně zakloňte hlavu a nechte ho stéct po délkách vlasů. Vyvarujte se kontaktu s očima. Pro dosažení dokonalé čistoty vlasové pokožky můžete celý postup opakovat ještě jednou.Množství aplikovaného šamponu je zcela individuální a odvíjí se od hustoty a typu vlasů.POZOR! Pokud máte citlivější vlasovou pokožku, tak můžete po použití šamponu pociťovat velmi jemné pálení či svědění způsobené složkou HotFlux. Jedná se o zcela přirozený efekt doprovázející prokrvení a stimulaci vlasových folikul k jejich přirozenému růstu.Tip: Na odstranění přebytečné vody použijte náš praktický turban. Jedná se o speciální ručník na vlasy ve tvaru kapuce, který jsme vyrobili z velmi měkkého a vysoce savého materiálu pro dokonalou péči o právě umyté vlasy.Jak často používat?Frekvence mytí vlasů je zcela na vás. Vzhledem k šetrnému složení můžete šampon používat každý den, ale pro udržené celkového zdraví vlasů je vhodnější umývat je nanejvýš obden. S čím kombinovat?Naše přírodní vlasová kosmetika zahrnuje produkty, které se skvěle doplňují, zesilují svůj účinek a společně tvoří komplexní péči speciálně navrženou pro podporu růstu vlasů.Po umytí vlasů šamponem, pokračujte aplikací přírodního kondicionéru s kolagenem, který vlasům zajišťuje okamžitou výživu a intenzivní regeneraci. Následně si z vlasů vymačkejte přebytečnou vodu a přímo ke kořínkům naneste VENIRA hair booster – vlasové sérum pro podporu růstu vlasů, které vyhrálo hlavní cenu v kategorii Vlasová péče na kosmetickém veletrhu Beauty forum Praha. Pokud vás víc než vypadávání vlasů trápí jejich kvalita, pak svou rutinu doplňte o keratinovou vodu, která svou vyváženou kombinací veganského keratinu, vitaminu B3, D-Panthenolu a účinné látky AyurSense™ zajišťuje špičkovou péči lámavým, suchým a zničeným vlasům.Upozornění: Vyvarujte se kontaktu s očima. Pro kosmetické použití.Skladování: Skladujte v chladu a temnu, při teplotě 12 - 25 °C. Uchovávejte mimo dosah dětí. Vyrobeno v ČR. Vaši objednávku odešleme ihned v nádherném baleníŽe vám přišel balíček z VENIRY poznáte na první pohled. Produkty posíláme v krásné poštovní krabici s děkovací kartičkou. Vše v balíčku je pečlivě zabaleno do obalového materiálu a krabice je ještě oblepena páskou, ať se vyhneme jakýmkoliv problémům při doručování. Veškeré námi používané materiály jsou navíc plně recyklovatelné.Objednávky odesíláme bleskově každý pracovní den přes Českou poštu, PPL, DPD nebo Zásilkovnu a jelikož máme vše skladem v České republice, už následující pracovní den Vám může balíček přijít.Zobrazit všechny výhody nákupu > Nevíte, jestli je tento produkt pro vás vhodný? Nebo potřebujete poradit s něčím jiným?Pak nás rozhodně neváhejte kontaktovat, protože jsme tady pro vás a rádi vám poradíme! Ozvat se nám můžete buď telefonicky, přes e-mail, nebo na sociálních sítích.+420 770 118 595  (Po-Pá 8:00 - 16:00)info@venira.cz

Dětské boty Biomecanics 231107-C Kiss Velikost: 20
1 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dětské boty Biomecanics 231107-C Kiss Velikost: 20
1 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětské boty Biomecanics 231107-C z broušené kůže v růžové barvě s motivem kočičky. Přední část, kde má kočka oči je pokryta jemnými třpytkami (na fotkách prakticky nejsou viditelné). Vynikají opravdu příkladným zpracováním a patentovaným opatkem. Speciální Biomecanics opatek je za achilovkou snížený a neomezuje tak přirozený pohyb nohy, přičemž stále plní svoji funkci a zabraňuje tak vtáčení paty - šmajdání.- Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro vysoký nárt a úzký kotník - jdou v zadní části hezky utáhnout a perfektně objímají achilovku- Zapínání: na dva suché zipy - zajistí regulaci kolem kotníku i nártu dle potřeby- Opatek: unikátní patentovaný tvar - vyšší na bocích, tak aby korigoval vtáčení paty, ale snížení v zadní části, aby nebránil přirozené chůzi a neomezoval tak kotník ve vertikálním pohybu chodidlem / nártem- Podrážka: velice ohebná ve směru chůze, boty mají minimální vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání- Jazyk: volný, tvořen jedním kusem materiálu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, tím, že není jazyk přichycený po stranách jdou boty velmi dobře nazout i dětem s vyšším nártem- Stélka: vyjímatelná, z vrchní strany textilní mateiál podobný kůži, spodní strana z 1mm pěny s aktivním uhlíkem, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - textilní materiál podobný kůži, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:19 - 12,0 cm20 - 12,7 cm21 - 13,1 cm22 - 13,6 cm23 - 14,3 cm24 - 15,1 cm

Cesmína paraguayská, Yerba maté - nařezaná - Ilex paraguariensis 50 g
76 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Cesmína paraguayská, Yerba maté - nařezaná - Ilex paraguariensis Maté (yerba maté) je pravděpodobně nejoblíbenější jihoamerický nápoj připravovaný z lístků cesmíny paraguayské.Cesmína paraguayská je stálezelený strom vysoký asi 15 m, který se pěstuje hlavně na území Argentiny, Brazílie, Chile, Uruguaje a Paraguaje. "Čaj" připravovaný z lístků cesmíny, je znám především svými výraznými povzbuzujícími účinky. Obsahuje kofein, díky kterému přispívá k potlačení duševní a tělesné únavy.Maté se pije z nádoby zvané kalabasa. Nálev je světle žlutý, má delikátní, a lehce natrpklou chuť.Příznivé účinky maté:podporuje vylučování vody z těla,podporuje metabolismus lipidů,kontrola tělesné hmotnosti,osvěžení těla.Maté se pije z nádoby zvané kalabasa. Nálev je světle žlutý, má delikátní, řeznou a lehce natrpklou chuť.PoužitíLístky zalijte horkou vodou (teplota 80-90°C) a nechte 3-5 minut louhovat. Potom sceďte.Čím déle necháte nálev louhovat, tím je povzbudivější, ale pozor, po asi 5 minutách začíná hořknout. Z jedné dávky lze připravit další nálevy. Maté můžete pít v kteroukoli denní dobu. Lze podávat s limonádou, džusem, případně ochutit javorovým sirupem nebo medem.UpozorněníObsahuje kofein, není vhodný pro děti do 15 let, těhotné a kojící ženy.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

TECNICA-Magma S Ms midway fieno/dark piedra Žlutá 45 2/3
2 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
TECNICA-Magma S Ms midway fieno/dark piedra Žlutá 45 2/3
2 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Lehká trailová obuv je určena zkušeným běžcům, kteří rádi zdolávají náročné běžecké trasy v přírodě. Boty Magma S jsou navrženy speciálně pro lehkou turistiku, trail běh nebo lezení do všech druhů technického horského terénu. Jedná se o tzv. all-mountain trailovou obuv. Poskytnou vám novou úroveň stability na různých površích, ochranu chodidel a mají výhody lehké a prodyšné obuvi. Trailové běžecké tenisky si snadno přizpůsobíte díky klasickému šněrování. Boty Tecnica tak velmi dobře přilnou k noze. Terénní All-mountain botasky mají unikátní dezén inspirovaný pneumatikami MTB. Podrážka s technologií Vibram Litebase a směsí Megagrip. Tato guma nabízí mimořádnou přilnavost na všech površích za sucha i za mokra. Běžecké tenisky do přírody mají zvětšený tvar paty díky dvěma gumovým stabilizačním žebrům na bocích paty. Běžecká obuv Vám tak zajistí bezkonkurenční efektivitu brždění z kopce a to i na sutinách či štěrku. Rocker mezipodešev má jedinečný zaoblený tvar špičky, čímž se zvyšuje reaktivita bot, jejich akcelerace a brzdění. Trailovou obuv lze tvarovat na míru běžce v oblasti paty a klenby. Obuv má vnitřní vložku předtvarovanou. Detaily produktu: pánská trailová obuv pro běh v terénu originální barva all-mountain prodyšný svršek ze síťoviny lehké a pohodlné vhodné pro turistiku, běh a lezení vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu přirozený pocit při běhu tvar špičky a rocker zaručí rychlou reaktivitu bot pro zrychlení či zpomalení klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase s guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech vyvážené a přizpůsobivé vnitřní vložka je předtvarovaná CAS tepelné tvarování - tvarovatelná pata a klenba EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Volcom Watanite Pullover Fleece L
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Volcom Watanite Pullover Fleece L
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská mimořádně měkká mikina Volcom Watanite Pullover Fleece ze směsi bavlny a recyklovaného polyesteru zvyšuje pohodlí a styl v chladném počasí. Klasický střih Složení: 80% bavlna / 20% Repreve® recyklovaný polyester fleece 290 g/m2 Přední kapsa Sítotisk na hrudi a zádech

Froddo G3160205-10 Grey/Silver Velikost: 33
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Froddo G3160205-10 Grey/Silver Velikost: 33
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Vyšší zimní boty Froddo Barefoot G3160205-10 Grey/Silver mají vnější část částečně z kůže pro optimální odolnost a textilních materiálů pro maximální možnou prodyšnost. Nepromokavost zajišťuje membrána Froddo-Tex. Zateplené pravou ovčí vlnou - podšívka i stélka.Nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával.Tento model je přibližně o 4 cm vyšší než klasické kotníkové, končí tedy vysoko nad kotníkem. Nejen, že zahřejí, ale také do nich nebude padat sníh. Jejich odolnost je podpořena také membránou Froddo-Tex, díky které jsou opravdu nepromokavé.- Sednou na: normální až lehce širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. - Membrána: Froddo-Tex - boty jsou díky ní nepromokavé, ale stále prodyšné- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: přišitý na úroveň spodního suchého zipu, tak aby sníh nepadal do boty okolo spodní části jazyka, na podšívce není žádný šev, nic tak nemůže tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: u této zimní varianty není vyjímatelná stélka, je také zateplená ovčí vlnou, tak aby boty dobře izolovaly i od země, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, textil, podšívka a stélka - ovčí vlna, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 13,0 cm - 5,9 cm22 - 13,8 cm - 6,0 cm23 - 14,3 cm - 6,2 cm24 - 14,9 cm - 6,4 cm25 - 15,5 cm - 6,5 cm26 - 16,6 cm - 6,8 cm27 - 17,4 cm - 7,0 cm28 - 18,1 cm - 7,1 cm29 - 18,8 cm - 7,2 cm30 - 19,6 cm - 7,4 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,6 cm - 7,9 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 23,0 cm - 8,1 cm36 - 23,6 cm - 8,8 cm37 - 24,4 cm - 9,0 cm38 - 25,1 cm - 9,2 cm39 - 25,9 cm - 9,3 cm40 - 26,5 cm - 9,5 cm

MERRELL-Moab 3 Mid GTX beluga Šedá 42
2 470 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
MERRELL-Moab 3 Mid GTX beluga Šedá 42
2 470 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky Merrell. Pánské outdoorové boty s voděodolnou a prodyšnou membránou Gore-Tex jsou nejlepšími společníky na turistické expedice. Turistické boty pro pány se postarají o super komfort i při celodenní túře. Mají odolný svršek ze syntetické kůže, který je doplněn o textilní část ze síťoviny. Ta zaručí výbornou cirkulace vzduchu. Vyšší kotníkový střih je určen do náročnějších podmínek a zajistí stabilitu nohy. Trekingová obuv pro pány má zpevněnou patu i špičku pro vyšší úroveň ochrany chodidla při trekkingu. Podrážka Vibram garantuje vynikající trakci a přilnavost. Kotníková obuv do lesa má klasické vázání na tkaničky, díky čemuž se dobře fixuje nohu v botě. Technologie Kinetic Fit™ pomocí tvarované stélky předchází únavě nohou. Tlumení Merrell Air Cushion absorbuje nárazy. Pánské boty do hor jsou spolehlivou volbou pro trekking, kempování a outdoorová dobrodružství. Detaily produktu: Odolný a prodyšný svršek Zpevněná pata a špička Voděodolná membrána GORE-TEX®, výjimečná prodyšnost a voděodolnost 100% recyklované šňůrky Ochranná a oděru odolná pryžová pata a špička 100% recyklovaná prodyšná síťovaná podšívka Odnímatelná tvarovaná vložka Kinetic Fit™ ADVANCED se zesíleným odpružením paty pro střední podporu Merrell Air Cushion v patě tlumí nárazy a dodává stabilitu Směs Super Rebound Compound poskytuje velmi dobré tlumení nárazů Podešev Vibram® TC5+ zajistí výjimečnou trakci pro outdoorové multisportovní aktivity. Vyvinuto exkluzivně pro Merrell.

UNDER ARMOUR-UA HOVR Machina 3 Clone black/white/black Černá 41
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
UNDER ARMOUR-UA HOVR Machina 3 Clone black/white/black Černá 41
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Běžecké tenisky jsou navrženy s důrazem na funkčnost. Běžecké boty Hovr Machina 3 jsou třetí generací tohoto oblíbeného modelu. Běžecké botasky poskytnou příjemný měkký dopad a rychlý návrat energie. Tenisky na běhání mají vnitřek měkce polstrovaný pro větší komfort při běhání. Největším bonusem je, že je umíte spárovat s mobilní aplikací MAPMYRUN, podle které můžete snadno a spolehlivě zanalyzovat svůj běh. Je to způsob, jak můžete zlepšovat své běžecké výkony. Běžecká obuv má technologii UA HOVR, díky které máte pocit nulové gravitace. Link ke stažení aplikace: https://www.mapmyrun.com/ Značkové tenisky mají na svršku síťovinu Energy Web pro výbornou ventilaci vzduchu. Under Armour boty na běh mají výztuž v oblasti paty, která zajistí vyšší úroveň stability. Tenisky na běhání mají klasické vázání na tkaničky, které velmi dobře fixují chodidlo v botě. Značkové botasky pro pány mají pryžové podrážky pro skvělou trakci. Jsou doplněny o reflexní detaily pro lepší viditelnost při zhoršených světelných podmínkách. Běžecké boty jsou nejlepšími společníky na běh a aktivně trávený volný čas. Detaily produktu: Připojte se k UA MAPMYRUN™: sleduje a analyzuje vaše běžecké metriky, aby se z Vás stal lepší běžec Lehký svršek pro optimální prodyšnost Strategicky navržený design beze švů, takže můžete zaběhnout kilometry bez podráždění Aerodynamický design paty a vnější obal paty TPU pro větší podporu Tvarovaná vložka EVA poskytuje větší pohodlí a odpružení pro vysoký výkon Citlivé odpružení UA HOVR™ snižuje náraz a vrací energii Pryžová podešev vyrobená s důrazem na odolnost v oblastech s vysokým opotřebováním a ohebné zóny pro podporu přirozeného pohybu

TMAVĚ MODRO-ŽLUTÁ PÁNSKÁ MIKINA S KAPUCÍ BX4806 Velikost: XL
505 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TMAVĚ MODRO-ŽLUTÁ PÁNSKÁ MIKINA S KAPUCÍ BX4806 Velikost: XL
505 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Rozměry v cm MLXL2XLCelková délka67697173Od podpaží k podpaží52545658Rukáv od krku80828486Rukáv od podpaží53545556Orientace v tabulce velikostíprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavu.chcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěma.tolerance +/- 2 cm.

Tommy Jeans dámské barevné tenisky
2 872 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tommy Jeans dámské barevné tenisky
2 872 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámské barevné tenisky od Tommy Jeans.Materiál: svršek - kůže, textil                  vnitřek - textil                  podešev - syntetika

MG Acrylic Full Glue ochranné sklo na Samsung Galaxy Watch 46mm
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
MG Acrylic Full Glue ochranné sklo na Samsung Galaxy Watch 46mm
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranné sklo, které se dokonale přizpůsobí displeji inteligentních hodinek. Sklo Acrylic Full Glue je velmi odolné vůči jakémukoli poškození a poskytuje účinnou ochranu. Nezmění citlivost dotykové obrazovky a vysoká průhlednost zajišťuje pohodlné používání obrazovky. Díky oleofobnímu povlaku je mimořádně odolné vůči mastným stopám a otiskům prstů.Vlastnosti:• Dlouhodobá ochrana obrazovky před prachem, poškrábáním či dokonce rozbitím• Sklo je vyrobeno ze skleněné základny a PET povlaku• Full Glue - lepidlo na celé ploše• Vysoká průhlednost zajišťuje pohodlné používání obrazovky• Jednoduchost aplikace• Oleofobní povlak• Obsah balení: sklo, alkoholový hadřík, suchý čistící hadřík

Alpine Pro Rewese outdoorová obuv s membránou ptx šedá
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Alpine Pro Rewese outdoorová obuv s membránou ptx šedá
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Outdoorová obuv REWESE je vyrobena z přírodní usně a pevného textilu. Zpevněná patní část a kvalitní podešev dokonale ochrání nohu i v náročném horském terénu. Materiál obuvi je díky membráně PTX nepromokavý a paropropustný a funkční membrána zároveň zajišťuje odvod vlhkosti z boty ven a naopak nepropouští vlhkost zvenčí dovnitř. • Stélka PEP zabraňuje vzniku zápachu a tvorbě bakterií a podešev VIBRAM je protiskluzová. Obuv REWESE využijete na procházkách v přírodě, na horských výšlapech, ale poslouží vám i při nošení ve městě. Složení materiálu: useň, textilie, syntetika.• materiál membrána PTX• mezipodešev EVA• podešev pryž | Vibram• podšívka textilie• stélka antibakteriální• streak reflex streak reflex• svršek syntetika | textilie | useň

ADIDAS-Hoops 3.0 Low Classic core black/core black/cloud white Černá 43 1/3
1 377 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské tenisky v nadčasovém designu jsou must have kouskem pro každého muže. Univerzální černá barva se hodí ke každému outfitu a dobře se kombinuje. Černé tenisky mají svršek z odolného materiálu. Pata a špička jsou dodatečně zpevněny pro lepší ochranu a dlouhou životnost sportovní obuvi. Značkové tenisky pánské se vážou na klasické šňůrky. Mají polstrovaný límec a pohodlnou vnitřní stélku, takže se příjemně nosí. Botasky adidas disponují pryžovou podrážkou, která zajistí dobrou přilnavost i na mokrém povrchu. Pánské tramky jsou vhodné pro každodenní nošení do práce či ve volném čase. Mají sportovně-elegantní design, který je vhodný pro stylové muže. Detaily produktu: černé tenisky pánské odolný svršek zpevněná pata a špička vázání na šňůrky polstrovaný límec boty pohodlná vnitřní stélka gumová podrážka

Tommy Hilfiger pánský modrý svetr - XXL (C9T)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tommy Hilfiger pánský modrý svetr - XXL (C9T)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánský modrý svetr od Tommy Hilfiger.Materiál: 100% bavlna.Střih: Regular Fit.

SALOMON-Speedcross 6 GTX flint stone/green gecko/black Šedá 42 2/3
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
SALOMON-Speedcross 6 GTX flint stone/green gecko/black Šedá 42 2/3
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánské boty na trail jsou navrženy v trendy sportovním designem a funkčními vlastnostmi. Boty Speedcross mají prodyšný svršek z funkční síťoviny, který je zodpovědný za vynikající ventilaci vzduchu. Zpevněná špička chrání prsty a zvyšuje odolnost trailových bot. Díky vnitřní stélce Ortholite jsou pánské běžecké boty pohodlné a snižují únavu nohou. Měkká stélka přispívá ke komfortu během běhu. Pánské boty Salomon zajistí správné držení nohy díky konstrukci Sensifit. Určitě oceníte také šňůrky Quicklace™ známé svým rychlošněrovacím systémem. Trailové boty disponují mezipodešví EnergyCell™+, která zajistí skvělou návratnost energie. Poskytne také potřebné odpružení a odolnost. Silnou stránkou bot pro pány je membrána Gore – tex, která se postará o nepromokavost. Černé běžecké boty mají podrážku Contagrip, která zajistí maximální přilnavost na nerovných terénech. Značkové boty jsou ideální pro běh po nezpevněném terénu, po lese a po polních cestách. Detaily produktu: běžecké trailové boty nadčasový design v černé barvě odolný svršek vůči oděrům a poškození prodyšné rychlovázání Quicklace antibakteriální vložka Ortholite polstrovaný límec konstrukce Sensifit pro optimální držení nohy mezipodešev EnergyCell pro návratnost energie membrána Gore-tex pro nepromokavost gumová podrážka Contagrip poskytne maximální přilnavost na všech površích vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Postel TAMALPAIS se zábranou, 90x200, masiv borovice/moření ořech
6 730 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Postel TAMALPAIS se zábranou, 90x200, masiv borovice/moření ořech
6 730 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Postel 90x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 90x200 cm. Barva moření: ořech Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 100,5 x 207 cm Ložná plocha: 90 x 200 cm Výška čela za hlavou: 53 cm Výška čela u nohou: 53 cmVýška montování roštu: 25 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 22,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 34 cm Rozměr nohy postele: 11,5x2,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Adidas VS PACE 2.0 HP6012 M
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Adidas VS PACE 2.0 HP6012 M
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

- Směs textilu a syntetiky - sportovní design - šněrování - zpevněná oblast paty - lehká textilní podšívka - polstrovaná stélka - pružná protiskluzová podrážka

Plátěné tenisky na platformě
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Plátěné tenisky na platformě
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pružné, lehké, pohodlné a vždy módní, to jsou plátěné tenisky, které by neměly chybět v žádném šatníku! S plochými tkaničkami na zavázání (protaženými kovovými očky). Kontrastní klínová podrážka. V členitém střihu a s kontrastním prošitím.

Ploché pantofle s jednobarevnou mašlí a otevřenou špičkou
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ploché pantofle s jednobarevnou mašlí a otevřenou špičkou
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Lehkost a ženskost se snoubí v pantoflích s otevřenou špičkou. Otevřená špička. Překřížené textilní pásky a zavázání tvořící mašli na svršku.

Velurové kotníkové kozačky se střapci
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Velurové kotníkové kozačky se střapci
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kdo ještě nemá doma kotníkové kozačky z kvalitní velurové usně? Nyní máte příležitost si je pořídit. Z pravé kvalitní kůže. Postranní vnitřní zip tón v tónu. Vzadu poutko pro snadné obutí. Pevný opatek. Kolem kotníku 4 šňůrky a 2 střapce. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte.

PEDICONFORT Polobotky s potiskem, pro vbočený palec
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
PEDICONFORT Polobotky s potiskem, pro vbočený palec
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Módní polobotky zn. Pédiconfort kopírují křivky chodidla díky svým vsadkám z pružného textilu a jsou tak speciálně navržené pro vbočený palec. S tkaničkami a zipem, v kombinaci zvířecí srsti a krokodýlí kůže. Svršek ze 2 materiálů: kůže s krokodýlím vzorem a textil s potiskem zvířecí srsti. Kožená vyjímatelná stélka. Pružné boky pro úlevu vbočenému palci. Tkaničky pro nastavení na míru. Na zip pro snadné obutí. Přizpůsobí se každé šířce chodidla. Kontrastní podrážka. Nejedná se o zdravotní obuv.

Kožené kozačky na podpatku
4 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené kozačky na podpatku
4 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

V zimním období Vám nesmí chybět kožené kozačky na podpatku, které se snadno kombinují. Z kvalitní pravé kůže. Členitý střih. Na vnitřní straně zip pro snadné obutí. Kožená stélka. Vzadu pruženka. Pevný opatek. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Jonap B1 MV Camel Velikost: 30
1 239 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Jonap B1 MV Camel Velikost: 30
1 239 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kožené barefoot boty značky Jonap B1 MV v karamelové barvě.Hladká kůže je praktická na údržbu. Dva suché zipy, díky kterým botu krásně upevníte a nastavíte dle potřeby. Horní velcro pásek je opatřen reflexním prvkem pro lepší viditelnost dítěte. Přední část boty má výraznější prostor pro prsty. Jsou tedy vhodné i pro dominatní palec. Kolem kotníku se dají krásně utáhnout, proto padnou taktéž pro nožky ve tvaru "ploutvičky". Boty mají textilní podšívku, jsou tedy vhodné na chladnější období jaro/podzim, kdy nožky zahřejí. Vyjímatelná stélka z paměťové pěny pro větší pohodlí a komfort.Péče: boty doporučujeme před prvním použitím naimpregnovat impregnací nebo promazat balzámem na kůži. Budou tak odolnější vodě i špíně. - Sednou na: normální až širší nožky, dominantní palec, ploutvičky, úzký kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný- Podrážka: ohebná, měkká, vyrobena z odolnější pryže- Jazyk: je z jednoho kusu s přední částí boty, v oblasti nártu není žádný šev, který by mohl tlačit- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, z paměťové pěny s textilním nášlapem, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - textil, stélka - paměťová pěna s textilním nášlapem, podrážka - pryžVýrobce nedoporučuje používat boty na skluzavky a odrážedla z důvodu rychlého opotřebení podrážky, reálně ale tento nový model vydrží více, než předchozí.Velikost - délka x šířka boty:22 - 14,5 cm x 6,1 cm23 - 15,0 cm x 6,2 cm24 - 15,8 cm x 6,4 cm25 - 16,4 cm x 6,6 cm26 - 17,0 cm x 6,8 cm27 - 17,7 cm x 6,9 cm28 - 18,4 cm x 7,0 cm29 - 19,2 cm x 7,2 cm30 - 19,8 cm x 7,4 cm

Pružné sandály na klínovém podpatku
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Pružné sandály na klínovém podpatku
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Letní a stylové sandály s překříženými pásky perfektně doplní oblíbené džíny i sukni. Měkké a pohodlné. Na svršku překřížené pásky s diskrétní pruženkou pro snadné obutí. Pěnová stélka. Pevný opatek. Klínový stabilní podpatek potažený šňůrkou. Tenká elastomerová podrážka.

Sandály "Katka"
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Sandály "Katka"
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Vzdušné sandály s módním perforovaným vzorem se přizpůsobí Vašemu chodidlu. Měkké jako nubuková kůže, s variabilními pásky a nastavitelným páskem na patě - superpohodlné! Lehká podešev na platformě s 4 cm klínkem.

Kayland Alpha Gtx brown
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kayland Alpha Gtx brown
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Lehká obuv, s moderním a funkčním designem, ideální pro rychlou turistiku a použití na smíšených terénech. Svršek ze semišové kůže a membrány GoreTex. Parametry:• pohlaví: pánské• rozsah velikostí: 6-12.5 UK (with half sizes)• váha: 410gr• vrchní vrstva: Suede + Textile• podšívka: GORE-TEX Extended, comfort footwear• podešev: Vibram® Multiverse• mezipodešev: Moulded EVA Bi-Density + ESS• vnitřní vložka: SOFT

Salming Recoil Prime 2 yellow
4 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Salming Recoil Prime 2 yellow
4 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Populární objemový silniční model přichází v roce 2024 ve své druhé edici. S vylepšenou směsí prémiové tlumící pěny Salming Recoil+ nyní ještě pohodlnější než kdy dřív. Objevte jeden z nejuniverzálnější běžeckých modelů na trhu, který vás nezklame za jakýkoliv podmínek. Novinka běžecké sezóny 2024 - Salming Recoil Prime 2 – navazuje na úspěšnou první generaci a nabízí ještě pohodlnější běžecký zážitek. S vylepšenou velkorysou vrstvou prémiové tlumící pěny Salming Recoil+ budou vaše nohy ještě lépe chráněny od negativních dopadů i při těch nejdelších bězích. Oceňovaná univerzální podrážka z foukané pryže pak z bot opět dělá originální běžecký gravel, který vás spolehlivě podrží nezávisle na tom, zdali běžíte zrovna na silnici, polní cestě nebo v lehkém terénu. Svršek bot zdobí nové atraktivní barvy, ale jinak je jeho konstrukce totožná jako u jejich první generace. I nadále je tak svršek bot tvořen odolným a ideálně pružným polyesterovým úpletem, který je ve stejné chvíli dostatečně přizpůsobivý, stejně jako odolný a stabilní. I v roce 2024 tak nadále platí, že pokud hledáte maximálně pohodlnou botu pro nabíhání dlouhých kilometrů po nejrůznějších druzích povrchů, Salming Recoil Prime 2 jsou skvělou volbou!Univerzálka pro silnici i lehký terénPrověřená univerzální podrážka, která z modelu Prime 2 dělá originální běžecký gravel. Ačkoliv je tento model určený primárně pro silniční běhání, speciálně díky jeho podrážce se je nemusíte bát využívat ani na polních či jiných přírodních cestách.Pro začátečníky i zkušené běžceAť už jste zkušený běžec nebo s během právě začínáte, vlastnosti bot oceníte v obou případech. I když je bota postavená především s ohledy na maximální pohodlí, je díky vylepšené prémiové tlumící směsi Salming Recoil+ zároveň i dostatečně stabilní a překvapivě svižná. Zatímco jako začínající běžec oceníte především pohodlí, zkušenější běžec pak naplno využije návratnosti energie, kterou boty umí nabídnout v každém kroku.Speciál na dlouhé běhyPrime 2 jsou definicí běžeckého pohodlí a přesně tomuto faktu odpovídá jejich určení. Pokud jste běžec, co chce v rychlém silničním závodě honit každou vteřinku, určitě najdete na běžeckém trhu mnoho vhodnějších modelů. Prime 2 nejvíce oceníte při nabíhání dlouhých vzdáleností v tréninku, delších závodech nebo při jakémkoliv běhu, kdy pro vás bude pohodlí vašich nohou tím nejzásadnějším faktorem.Konstrukce boty a použité technologieSvršek botyDvouvrstvý svršek pro maximální pohodlíKombinace bezešvého svrchního materiálu Engineered Air Mesh (prodyšný úplet) a vnitřní vrstvy z jemných materiálů poskytne chodidlům dostatečnou oporu, ale zároveň je udrží v maximálním pohodlí. Velkou předností svršku bot je i jeho odolnost a speciálně v letních měsících oceníte jeho prodyšnost. Chodidlo drží na svém místěHeel cup – patní košíček je u našich bot vyvinut tak, aby nezvyšoval váhu bot a nenarušoval celkový pocit pohodlí v botě, ale zároveň plnil svou funkci, kterou je stabilizovat a fixovat chodidlo v botě. Přirozený a efektivní pohyb přední části chodidelSvršek bot je v oblasti špičky rozšířen technologií TOE BOX, aby poskytnul dostatek místa pro pohyb přední části chodidel a tím podpořil jejich přirozenější a více efektivní pohyb z biomechanické perspektivy. Mezipodešev - tlumení botyAž o 35 % více energie v každém odrazuVylepšený prémiový tlumící materiál Salming Recoil+ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu navrací až o 35 % více vynaložené energie. Pěna je zároveň velice stabilní. Bez problému odolá teplotním rozdílům při zachování stejných vlastností. Velkou předností je i její odolnost. Běžecké vlastnosti boty se i přes velký počet naběhaných kilometrů nemění. Podešev - podrážka botyOdolnost a velmi dobrý grip za jakýkoliv podmínekMateriál Blown Rubber (foukaná pryž), ze kterého je tvořena podešev bot, je odolnou a lehkou gumovou směsí s vynikající přilnavostí i za mokrých podmínek. Její vlastnosti navíc vylepšuje použití recyklátu pryže. Parametry:Typ běžecké boty: silniční objemovéBarva: žlutáMezipodešev: Recoil™ PLUSTyp povrchu: silnice - zpevněný povrchTyp boty: běžecká obuvDrop: 8 mmModelová řada: Recoil PrimeMateriál podrážky: Blown RubberProfil podrážky: 29 mm - 21 mmUrčení: mužiUrčení: ženyKolekce: 2024Hmotnost: 287 g (8 UK)

KAYLAND-Duke Ws Gtx, Black/Light green Černá 37,5
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
KAYLAND-Duke Ws Gtx, Black/Light green Černá 37,5
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

>