Ochranná lišta hrany kufru Renault Scenic 2009-2016 (matná)
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Renault Scenic 2009-2016 (matná)
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Renault Scenic je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Seat Leon 2020- (hatchback, tmavá, matná)
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Seat Leon 2020- (hatchback, tmavá, matná)
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Seat Leon je vyrobená z tmavé nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Toyota ProAce 2016- (křídlové dveře, matná)
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Toyota ProAce je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel VIVRE Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Dora 28
22 969 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Joydivision Soft Tampons mini 50 ks
975 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Joydivision Soft Tampons mini 50 ks
975 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Menstruační houbičky (tampony) Soft-Tampons MINI - vychytaná pomůcka pro všechny ženy, které chtějí zůstat aktivní i v období menstruace. Soft-Tampons jsou perfektní náhradou běžných tamponů. Oceníte je při sportu, v sauně, při plavání, během každodenního shonu, ale i při sexuálním styku. S menstruačními houbičkami si můžete vychutnávat všechny obyčejné...

Power System Bandáže na kolena KNEE SUPPORT
142 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Power System Bandáže na kolena KNEE SUPPORT
142 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tato bandáž je vyrobena z pružného dvousměrně elastického materiálu, který je velmi příjemný na nošení, dokáže se přizpůsobit každému kolenu. Tato bandáž je vyrobena z pružného dvousměrně elastického materiálu, který je velmi příjemný na nošení, dokáže se přizpůsobit každému kolenu. Navíc bandáž není nijak silná, lze ji proto nosit bez problémů pod oblečením.Zmenšuje bolest spojenou s přetěžováním kloubu. Doporučuje se používat jako preventivní prostředek, chrání a zmírňuje následky úrazů je vhodný např. pro osoby, které provozují dynamické sporty. Pomáhá minimalizovat riziko dalších zranění.Je vhodná pro zpevnění a ochranu koleního kloubu, ale zároveň také kolenu poskytne maximální pohyblivost.

Vlnka Dámské pantofle na klínku s ovčí vlnou červená
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vlnka Dámské pantofle na klínku s ovčí vlnou červená
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Speciální dámské semišové pantofle s ovčí vlnou uvnitř jsou velmi kvalitně zpracované a především pohodlné. Velkou předností je pevná protiskluzová podrážka, která je stabilní, tudíž je možné v papučích vycházet i ven. Papuče na lehce nadsazeném klínku, mají speciálně vyvýšený nárt, tudíž jsou vhodné pro osoby trpící otoky nohou či vysokým nártem. Vhodné jsou i jako celoroční domácí obutí. Bordó papuče jsou vystlány ovčí vlnou merino, proto velmi dobře udržují teplo a pomohou Vám předcházet rýmám a prochladnutím, které jde z většiny případů právě od studených nohou. Ovčí vlna merino je materiál, získán střižením mladých australských ovcí. Merino vlna není kousavá a navíc má skvělé termoregulační vlastnosti, tzn. zaručuje regulaci optimální teploty a současně dokáže odpařovat přebytečnou vlhkost + je antibakteriální. Papuče mají velmi decentní vzhled díky povrchovému materiálů semiš v bordó barvě. Zajisté oceníte, že jsou protiskluzové bačkory vyrobeny českou tradiční značkou Vlnka. Zakoupením tohoto výrobku podpoříte českého výrobce.Materiál: ovčí vlna a semiš

Vlnka TV papuče z ovčí vlny Šedé
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vlnka TV papuče z ovčí vlny Šedé
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Jemné a velmi pohodlné TV papuče z ovčí vlny, které se lehce nazouvají jsou ideálním pro ty, kteří trpí studenými nohami ať už z důvodu nedokrvení končetin nebo jsou zimomřivý. Do papučí jednoduše vklouznete a poté si už jen užíváte hřejivého tepla ovčí vlny, která má spoustu výhod. Jednou z hlavních je, že ovčí vlna je teplotně stabilní a proto v zimě příjemně hřeje a v létě naopak jemně chladí. Navíc je ovčí vlna od přírody antialergenní a antibakteriální, tedy nemnoží se v ní bakterie a roztoči a tak je vhodná i pro citlivější pokožku. Poslední z mnoha výhod je, že vlna absorbuje vlhkost, kterou následně odpaří a proto pokud se vám potí chodidla, nemusíte mít strach a můžete si užívat komfortu těchto papučí. Podrážka je ze speciální netkané textílie, která zabraňuje uklouznutí. Takže klid a nohy v teple, jak se říká a u těchto papučí to platí určitě :-).Materiál:svršek: 100% ovčí vlnapodrážka: netkaná textílie, protiskluzová

Vlnka Vložky do bot sportovní
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vlnka Vložky do bot sportovní
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Sportovní vložky do obuvi jsou nepostradatelným pomocníkem při sportovních a volnočasových aktivitách. Tvrzený tvarovaný výlisek a výplň paty ideálně podporuje podélnou a příčnou klenbu nohy. Užívejte si pohodli při všech aktivitách a udržujte chodidla ve správném tvaru a díky tomu podporujte i správné držení těla. Kombinace latexové pěny a 100% bavlny s aroma účinkem a upevnění na tvrzeném výlisku, který spolu s výplní paty pomáhá k správné a zdravé chůzi nebo běhu. Vložky do bot výborně absorbují pot a potlačují nepříjemný zápach a tak bude každý váš krok příjemně svěží a pohodlný.

VTR Ortopedické vložky kožené Orto Profil
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
VTR Ortopedické vložky kožené Orto Profil
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Orto profil jsou anatomické kožené stélky jejichž základ tvoří pevný výlisek, který podepírá podélnou klenbu, mírné latexové srdíčko tvoří oporu pro příčnou klenbu a vrstva latexové pěny v patní části tlumí otřesy vznikající při chůzi a změkčuje došlap. Stélka příjemně podpírá chodidlo a tím uvolňuje svaly a vazy na chodidle. Střední část tvoří tenká vrstva šlehaného latexu s obsahem aktivního uhlí, které dobře pohlcuje pachy. Povrch je tvořenou kvalitní ovčí kůží. Přesná délka vložek:35 - 227mm36 - 234mm37 - 242mm38 - 247mm39 - 254mm40 - 260mm41 - 267mm42 - 275mm43 - 281mm44 - 289mm45 - 296mm46 - 301mm

AQUALINE 7581 Snow mýdlenka na postavení, bílá
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
AQUALINE 7581 Snow mýdlenka na postavení, bílá
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Elegantní mýdlenka se bude hodit do každé koupelny. Je vyrobena v kombinaci bílého plastu a bambusu. Vnitřní dřevěnou část lze vyjmout a vylít tak přebytečnou vodu, která nateče do spodní mističky.

Canis (CXS) Vycházková kotníková obuv CXS GO-TEX LHOCE - 45
1 779 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Canis (CXS) Vycházková kotníková obuv CXS GO-TEX LHOCE - 45
1 779 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vycházková kotníková obuv CXS GO-TEX LHOCE - 45 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 4 dny.

MG Full Camera Glass ochranné sklo na kameru na Samsung Galaxy A33 5G / A53 5G / A73 5G
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko je neviditelné, nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií, či videí. Díky speciálním výřezem nebrání blesku. Sklo má 5-vrstvou konstrukci, která ochrání objektiv před pády, poškrábáním a znečištěním. Sklo je zároveň potažené oleofobním povlakem, který zlepšuje jeho odolnost vůči mastnotě nebo otiskům prstů. Vlastnosti: • 5 ochranných vrstev chrání objektiv před pády, poškrábáním a znečištěním• Sklo nepoškodí kvalitu fotografií a díky speciálním výřezem nebrání blesku• Disponuje oleofobním povlakem, který je odolný vůči mastnotě a otiskům prstů• S aplikační sadou zvládne nalepení ochranného skla na kameru každý• Sklo je možné z kamery kdykoliv odlepit aniž jste kameru jakkoli poškodili• Maximální transparentnost, nezanechává bublinky• Ultratenké provedení - 0,2 mm• Tvrdost: 9H

Pro Touch Rebel IV 39 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Pro Touch Rebel IV 39 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětské volejbalové boty Pro Touch Rebel IV mají střih Kids Performance Fit a pohodlný řemínek s nízkým střihem, který váží pouhých 208 g.

3F chlapecké černo žluté bačkory 3SK5-11
485 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
3F chlapecké černo žluté bačkory 3SK5-11
485 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská letní rekreační volnočasová obuv.Obuv má certifikát ZDRAVÁ STOPA a je vyrobena bez škodlivých látek.Boty jsou vyrobeny z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je z textilního materiálu a stélka je z pravé přírodní kůže.Boty dýchají - podešev je v přední části perforovaná a umožňuje cirkulaci vzduchu. Váha jednoho páru: 360 g Dětské letní tenisky.Barva: Černá/žlutáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 6 cmPodpatek: 2 cm

Salming Recoil Trail Men DressBlue/LimePunch/White
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Salming Recoil Trail Men DressBlue/LimePunch/White
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánské univerzální trailové boty Salming Recoil Trail jsou novinkou pro sezónu 2022. Nová generace tohoto léty prověřeného trailového konceptu opět stojí především na jedinečném gripu podrážky Vibram MegaGrip a pohodlném stabilním tlumení, které obstarává prémiová tlumící pěna Recoil. Parametry:Určení: mužiDrop: 5 mmBarva: tmavě modráVýška vzorku: 4 mmProfil podrážky: 24,5 mm - 19,5 mmMateriál podrážky: Vibram Megagrip™Typ boty: běžecká obuvTyp povrchu: trail - terénTyp běžecké boty: trailové univerzálníKolekce: 2022Mezipodešev: Recoil™Modelová řada: Recoil TrailHmotnost: 282 g (8 UK) Salming Recoil Trail jsou přímými pokračovateli prověřených trailovek Salming Trail 5 a Salming Trail 6. Oblíbenost si předchozí generace vysloužily především díky optimálnímu mixu pohodlí a funkčnosti. I nejnovější přírůstek do modelové řady Trail se řadí mezi univerzální trailové boty, jejichž vlastnosti oceníte jak při dlouhém běhu v horách, tak ve chvíli, kdy v "městské džungli" musíte kombinovat běh po tvrdém asfaltu a přírodních stezkách v parku či lese. Tou nejdůležitější součástí modelu Salming Recoil Trail zůstává podrážka Vibram, které skvěle spolupracuje s tlumící vrstvou tvořenou prémiovou pěnou Recoil. Samotná podrážka Vibram MegaGrip má nepříliš vysoký vzorek, který nahrává univerzálnosti využití bot, a hlavně jedinečný grip, který vás podrží i za opravdu kluzkých podmínek. Tlumící vrstva Recoil má pak na starosti především vaše pohodlí, a ačkoliv je dostatečně tlumená i pro opravdu dlouhé běhy, nemusíte mít starost, že by zároveň nebyla ideálně stabilní a nenabízela aktivní odraz.Zcela přepracovaný je oproti minulosti svršek bot. Nově ho tvoří pevný polyesterový úplet, který obohacuje vrstva z odolné polyuretanové směsi. Ta má jednak funkci ochranou, kdy chrání nohu a boty samotné v nejvíce náchylných částech proti protržení a také funkci stabilizační, jejíž hlavním úkolem je udržet chodidla ve správném směru.Univerzálnost je základModel Salming Recoil Trail patří mezi takzvané univerzální trailové boty. Díky výši vzorku a jedinečnému gripu podrážky Vibram Megagrip vás podrží za jakýkoliv povětrnostních podmínek v terénu, ale zároveň se v nich nebudete cítit nepohodlně ani při přeběhu pevnějšího přírodního či dokonce asfaltového povrchu.Pro začátečníky i pokročiléModel Salming Recoil Trail ocení jak začínající, tak pokročilý běžec. Zatímco ti méně zkušení uvítají přívětivou výšku tlumení a celkové pohodlí boty, ti pokročilejší si naplno užijí parádního záběru podrážky Vibram Megagrip a výtečnou návratnost energie, kterou nabízí tlumící směs Recoil.Pro dlouhé tréninky, pohodlné kratší terénní proběhnutí, ale i horské výzvyPro svou univerzálnost nabízí model Salming Recoil Trail skutečně hodně variant jeho využití. Oceníte ho jak při dlouhých trénincích, při kterých se střídají různé druhy povrchů, tak i při kratších terénních výbězích, kdy pro vás bude pohodlí důležitější než rychlost. Přesvědčivě vám však poslouží i při ultradlouhých horských závodech.Konstrukce boty a použité technologieSvršek botyDvě vrsty pro maximální pohodlí a stabilituSvršek modelu Salming Recoil Trail se skládá ze dvou vrstev. První z nich tvoří ideálně pevný polyesterový úplet, který po celém obvodu boty zpevňuje druhá z vrstev – polyuretanový ochranný pruh RocShield. Ten má navíc v klíčových místech na starosti i stabilizaci chodidla v botách a navyšuje tak pohodlnost a funkčnost bot. Chodidlo drží na svém místěHeel cup – patní košíček je u našich bot vyvinut tak, aby nezvyšoval váhu bot a nenarušoval celkový pocit pohodlí v botě, ale zároveň plnil svou funkci, kterou je stabilizovat a fixovat chodidlo v botě.Přirozený a efektivní pohyb přední části chodidelSvršek bot je v oblasti špičky rozšířen technologií TOE BOX, aby poskytnul dostatek místa pro pohyb přední části chodidel a tím podpořil jejich přirozenější a více efektivní pohyb z biomechanické perspektivy. Mezipodešev - tlumení botyPohodlí při dopadu, energie do odrazuPrémiový materiál Recoil™ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu vrací prokazatelně více energie. Ještě více pohodlíSoftFOAM je speciální vložka v oblasti paty, která je z materiálu schopného ještě lépe redukovat negativní dopady nárazů v této části boty. Speciální vyvinutá směs materiálů má o 70 % lepší schopnost absorbovat tyto nežádoucí síly oproti běžné EVA pěně. Souhra materiálů SoftFOAM a Recoil zajistí pohodlný a zároveň efektivní běh.Podešev - podrážka botyPohodlí při dopadu, efektivita do odrazuTechnologie TGS 62/75° rozděluje podrážku bot na 2 části. První část – od paty k bříšku chodila – tvoří přibližně 62% plochy podrážky, a je konstruována s ohledy na maximální stabilitu a tlumení dopadů. Od druhé části – přední části podrážky – ji dělí tzv. baletní linka, která je podrážkou vedena po úhlem 75°. Toto rozdělení zajišťuje, že se bota ohýbá přesně v tom správném místě, aby stimulovala přirozené laterální a předozadní pochyby chodidel. Přední část boty je pak konstruována pro maximální efektivitu odrazu při běhu.Odolnost a extra dobrý grip za jakýkoliv podmínekPodešev modelu Recoil Trail nese název Vibram™ Megagrip a je jedním z klíčových faktorů, který ho posouvá mezi skutečnou trailovou špičku. Krom velmi dobré odolnosti proti oděru, totiž nabízí i opravdu výbornou přilnavost jak za sucha, tak za mokra, a svého uživatele tak spolehlivě udrží v každém kroku.

Salming Recoil Warrior Men Turquoise/Black
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Salming Recoil Warrior Men Turquoise/Black
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánské silniční objemové boty Salming Recoil Lyte jsou novinkou pro sezónu 2022. Model Lyte je přímým následovníkem modelu Salming enRoute. I u nejnovější generace "enRoutů" se můžete spolehnout, že obujete především ultrapohodlnou objemovku, která umí strčit do kapsy i kdejaký tempový model. Parametry:Určení: mužiTyp běžecké boty: silniční objemovéDrop: 6 mmBarva: bíláProfil podrážky: 24,5 mm - 18,5 mmTyp povrchu: silnice - zpevněný povrchTyp boty: běžecká obuvKolekce: 2022Mezipodešev: Recoil™Materiál podrážky: Recycled rubberModelová řada: Recoil LyteHmotnost: 242 g (8 UK)Populární "enRouty" v novém kabátě! To je ve zkratce definice nového modelu Salming Recoil Lyte. Tato novinka i nadále stojí především na precizně zpracovaném konceptu mezipodešve a podrážky, který i přes všechno své pohodlí umí nabídnout i ohromně svižný odraz a přirozený pocit v každém kroku. Právě díky výrazně reaktivnímu tlumení, které obstarává naše prémiová pěna Recoil, a na objemovou silniční botu nízké váze, se nemusíte bát vytáhnout model Recoil Lyte ani na rychlejší tempový trénink či závod.Podrážku nového modelu tvoří kombinace pryžových částí, torzní jednotky pod klenbou a nekryté části tlumící pěny. I Recoil Lyte tak umí nabídnout skvělou flexibilitu, pocit vůči povrchu a zároveň udrží vaše chodidla v optimálním směru i ve chvílích, kdy začnou být unavená.Zmiňovaným "novým kabátem" je u modelu Recoil Lyte kompletně přepracovaný svršek. Ten je nově dvouvrstvý a tvoří ho jemný a ideálně pružný polyesterový úplet, který je pro navýšení stability překrytý polyuretanovou vrstvou vytvořenou 3D tiskem.Na silnice i zpevněné cestyPrimárně je model Salming Recoil Lyte určený pro běh na silnici či asfaltových površích, ale nebudete se v nich cítit špatně ani na přírodních zpevněných cestách.Pro začátečníky i pokročiléStejně jako předcházejí generace jsou i Salming Recoil Lyte natolik univerzálním modelem, že je pro jejich vlastnosti ocení jak běžec začátečník, tak pokročilý běžec. Díky neutrálnímu došlapu a středně tvrdému tlumení je vhodný i pro běžce s běžnou formou pronace a supinace. Na překážku nemusí být ani vyšší váha běžce, tlumení je dostatečné a odolné i v tomto případě.Dobré pro dlouhé tréninky i svižnější běhyModel Salming Recoil Lyte je určený zejména pro nabíhání dlouhých vzdáleností po tvrdém povrchu. Vzhledem k jejich nízké váze a celkovému svižnému dojmu z nich, je řada běžců používá i pro rychlejší, tempovější běhy, či jako závodní boty od vzdálenosti 10 km výše.Konstrukce boty a použité technologieSvršek botyDvě vrsty pro maximální pohodlí a stabilituDvouvrstvý svršek modelu Salming Recoil Lyte tvoří ideálně pružný polyesterový úplet, který je pro navýšení stability překrytý polyuretanovou vrstvou vytvořenou 3D tiskem. Díky tomu nabízí model na objemovou botu nízkou váhu a vyniká i skvělou prodyšností. Chodidlo drží na svém místěHeel cup – patní košíček je u našich bot vyvinut tak, aby nezvyšoval váhu bot a nenarušoval celkový pocit pohodlí v botě, ale zároveň plnil svou funkci, kterou je stabilizovat a fixovat chodidlo v botě. Přirozený a efektivní pohyb přední části chodidelSvršek bot je v oblasti špičky rozšířen technologií TOE BOX, aby poskytnul dostatek místa pro pohyb přední části chodidel a tím podpořil jejich přirozenější a více efektivní pohyb z biomechanické perspektivy. Mezipodešev - tlumení botyAž o 20 % více energie v každém odrazePrémiový materiál Recoil™ používaný v mezipodešvi pomáhá při tlumení tvrdých dopadů chodidla. Oproti klasické EVA pěně lépe absorbuje negativní síly při došlapu, a naopak do odrazu navrací až o 20 % více vynaložené energie. Pěna je velice stabilní. Bez problému odolá teplotním rozdílům při zachování stejných vlastností. Velkou předností je i její odolnost. Běžecké vlastnosti boty se i přes velký počet naběhaných kilometrů nemění. Ještě více pohodlíSoftFOAM je speciální vložka v oblasti paty, která je z materiálu schopného ještě lépe redukovat negativní dopady nárazů v této části boty. Speciální vyvinutá směs materiálů má o 70 % lepší schopnost absorbovat tyto nežádoucí síly oproti běžné EVA pěně. Souhra materiálů SoftFOAM a Recoil™ zajistí pohodlný a zároveň efektivní běh. Podešev - podrážka botyPodpoří správnou biomechaniku pohybuTorsion Efficiency Unit™ je technologie, která citlivě podporuje celkovou stabilitu boty. Tato jednotka z TPU plastu je umístěna ve střední části podrážky tak, aby nebyla omezující, ale naopak maximálně podpořila efektivitu a správnou biomechaniku běhu.Pohodlí při dopadu, efektivita do odrazuTechnologie TGS 62/75° rozděluje podrážku bot na 2 části. První část – od paty k bříšku chodila – tvoří přibližně 62% plochy podrážky, a je konstruována s ohledy na maximální stabilitu a tlumení dopadů. Od druhé části – přední části podrážky – ji dělí tzv. baletní linka, která je podrážkou vedena po úhlem 75°. Toto rozdělení zajišťuje, že se bota ohýbá přesně v tom správném místě, aby stimulovala přirozené laterální a předozadní pochyby chodidel. Přední část boty je pak konstruována pro maximální efektivitu odrazu při běhu. Odolnost a velmi dobrý grip za jakýkoliv podmínekMateriál Durable Lightweight Rubber, ze kterého jsou vytvořeny kontaktní plochy podrážky je odolná a zároveň velmi lehká gumová směs s velmi dobrým gripem i za mokrých podmínek.

Alpine Pro MALEN
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Alpine Pro MALEN
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Městská kotníková obuv MALEN vám poslouží po celý rok a na procházkách v přírodě, při lehčí turistice i na cestách ve městě zajistí ochranu a pohodlí. Svrchní část pánské obuvi je vyrobena z přírodní usně, která je opatřena značkovou membránou PTX. Membrána garantuje nepromokavost, prodyšnost, a tak i v deštivém počasí obuv zajistí vašim nohám požadovaný komfort. Pevná pata, kvalitní tkanice i anatomická stélka, která pomáhá udržet nohu ve správné poloze při každém kroku, to vše tato bota nabízí. Moderní pryžová podešev i pohodlná mezipodešev EVA tlumící otřesy, jsou nedílnou součástí výrobku. Barva černáÚprava materiálu membrána PTXSvršek textilie | useňMezipodešev EVAPodešev pryžPodšívka textilie

Chlapecké zimní boty Primigi Gore-Tex 2889500 Velikost: 35
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Chlapecké zimní boty Primigi Gore-Tex 2889500 Velikost: 35
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Stylové a praktické klučičí zimní boty Primigi 2889500. Elegantní tmavě modrá broušená kůže s hnědými detaily a praktickým zapínáním na suchý zip. Ve spodní části je gumička imitující tkaničky - nemusí se nijak zavazovat ani utahovat.Gore-Tex membrána chrání boty proti promoknutí a vnitřní kožíšek bude krásně hřát.- Sednou na: normálně široké nohy, jdou hezky stáhnout i na užší kotník, snadno se nazouvají- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: suchý zip v horní části, na nártu je gumička imitující tkaničky (není tak nutné zavazování), pomocí které jdou boty stáhnout na nízký nárt, ale není nutné ji regulovat- Opatek: zpevněný- Podrážka: výborně tepelně izolující od země, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se), kožené ochranné prvky na špičce a patě- Jazyk: přišitý až  pod horní suchý zip, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, tím, že není jazyk přišitý až nahoru jdou boty více rozevřít a lépe se tak nazouvají- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, ze spodní strany hliník zajišťující izolaci, ohebná, textilní s kožíškem SLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - textil - kožísek, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:27 - 17,9 cm28 - 18,6 cm29 - 19,2 cm30 - 19,9 cm31 - 20,5 cm32 - 21,2 cm33 - 22,0 cm34 - 22,6 cm35 - 23,2 cm36 - 24,0 cm37 - 24,5 cm38 - 25,3 cm

Nazo Dětské vložky do bot Velikost: 40
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Nazo Dětské vložky do bot Velikost: 40
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětské vložky do bot od polského výrobce Nazo. Vložka má nášlapnou vrstvu z kůže a spodní z pěny s aktivním uhlím, které působí antibakteriálně. Spodní pěnová vložka dobře tlumí nárazy.Vložky mají malý vlepený klínek na podporu podélné klenby, klínek je měkký a poddajný.Celková tloušťka vložky mimo klínek je 2mm.Složení: kůže/syntetikaVelikost - délka:18 - 12,4 cm19 - 12,8 cm20 - 13,4 cm21 - 14,0 cm22 - 14,6 cm23 - 15,1 cm24 - 16,1 cm25 - 16,2 cm26 - 16,9 cm27 - 17,5 cm28 - 18,2 cm29 - 18,8 cm30 - 19,4 cm31 - 20,0 cm32 - 20,6 cm33 - 21,3 cm34 - 22,0 cm35 - 22,6 cm36 - 23,0 cm37 - 23,3 cm38 - 23,7 cm39 -40 - 25,0 cm 

Dětské kotníčkové kožené boty s dinoraury Velikost: 20
436 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dětské kotníčkové kožené boty s dinoraury Velikost: 20
436 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Sportovní dětská celoroční kožená kotníková obuv v tmavé barvě s motivem dinosaurů. Díky zipu na straně se boty pohodlně obouvají. Pevný opatek, měkký límec a kožená podšívka pro větší pohodlí. Pružná ohebná podešev se systémem FLEXIstep.  Složení boty: Povrch - kůže, vnitřek boty (podšívka) a stélka - kůže, podešev - guma. Velikost - délka stélky:20 - 13,3cm21 - 13,9cm22 - 14,6cm23 - 15,3cm24 - 16,0cm25 - 16,4cm26 - 17,1cm Jak vybrat správnou velikost?Každá bota má jiné vnitřní rozměry, a proto je lepší vybírat podle vnitřní délky, kterou u každé boty uvádíme. Velikosti jsou spíš orientační. Boty nekupujte těsné. Vždy by měl být v botě prostor pro pohyb prstů a u dětí pro růst nohy tzv. nadměrek.Dítě nepozná, že je mu bota malá a že ho tlačí.  Nejprve změřte délku chodidla: Je lepší měřit odpoledne nebo večer. Noha může během dne mírně zvětšit objem. 1. Na podlahu položte ke zdi list papíru.2. Položte bosou nohu dítěte na papír tak, aby byla pata opřená o zeď. Dítě musí stát na obou nohou, zatěžovat je.3.Tužkou kolmo označte nejdelší prst na noze (zpravidla palec). Pozor na krčení prstů. Bez ponožek na ně lépe uvidíte.  4. Změřte vzdálenost od zdi (v místě, kde byla opřená pata) - ke značce, kterou jste udělali za nejdelším prstem (palcem).5. Postup opakujte i u druhého chodidla. Pro výběr velikosti použijte hodnotu delšího chodidla.  Jaký zvolit nadměrek?Začínající chodec (batole) by měl mít nadměrek max. 1 cm.Zkušenější chodec (školkové a školní dítě) ideálně 1,2 cm.Nadměrek by měl být takový, aby dítě nezakopávalo.U bačkor a sandál může být nadměrek menší a naopak u zimních bot může být nadměrek větší - až 1,5 cm. Záleží také na tom, jestli do bot dítě nosí ponožku a jak je ponožka silná. Správný nadměrek nikdy nezjišťujte zmáčknutím na špičku boty, ani vsunutím prstu za patu. Dítě při tom instinktivně pokrčí prsty nebo posune chodidlo. Ideální je boty vyzkoušet, což při koupi přes eshop bohužel nejde (pokud nezvolíte osobní odběr), ale vždy můžete nenošené boty do 14ti dnů vyměnit, či vrátit.

Zateplené dětské gumáky Demar Mammut S růžové Velikost: 34-35
629 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Zateplené dětské gumáky Demar Mammut S růžové Velikost: 34-35
629 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětské zateplené gumáky Demar MAMMUT S. Díky vyjímatelné vložce z ovčí vlny jsou vhodné i na podzim a zimu. Jsou vyrobené z extra lehké EVA pěny. Na obuvi je bezpečnostní reflexní pásek pro dobrou viditelnost dítěte ve tmě. Na svršku je zatahovací nástavec na tkaničku proti padání nečistot do holínky.Vyjímatelné zateplení. Vyrobeno z pravé ovčí vlny. Vložku lze prát při teplotách do 40°C.Velikost 26/27 - váha 200 g Velikost 26/27 - výška 195 mm Tabulka velikostí:EUR22-2324-2526-2728-2930-3132-3334-3536-3738-39stélka (cm)15,016,517,518,519,521,022,523,524,0výška (cm)16,518,019,521,022,023,024,025,026,0

Vital Country Vitamín C kyselina askorbová Množství: 1000 g
209 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vital Country Vitamín C kyselina askorbová Množství: 1000 g
209 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vitamín C - kyselina askorbováKyselina L-askorbová je jedním z nejdůležitějších vitamínů pro naše tělo. Známe ji pod známým označením jako Vitamín C. Většina živočichů v přírodě si ho dokáže vyrobit sama. Člověk patří do skupiny právě těch, kteří to neumí. Forma v prášku je velmi praktická. Bílý kyselý prášek si můžete přimíchat do vody i jakéhokoli studeného nápoje. Někdy má prášek nažloutlou barvu, což je normální a přirozené.Vitamín C je zásadní pro podporu naší imunity. Je přínosný při běžných onemocnění jako je viróza, nebo chřipka. Je silným antioxidantem a má protizánětlivé účinky. Podporuje snižování krevního tlaku a rizika kardiovaskulárních onemocnění. Pomáhá tělu při normálním hojení ran. Udržuje v normě zdravou pokožku, zuby, dásně, chrupavky a kladně ovlivňuje schopnost vstřebávání železa. Je výborným zdrojem energie, pozitivně působí na psychické zdraví a funkci CNS. Vitamín C je vhodné užívat při únavě, vyčerpání a stresu.Vitamín C přispívá k:- udržení normální funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm- normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže, zubů- normálnímu energetickému metabolismu- normální psychické činnosti- snížení míry únavy a vyčerpání- zvyšuje vstřebávání železaCO JSTE MOŽNÁ NEVĚDĚLIKyselinu L-askorbovou by měli užívat sportovci po tréninku, protože pomáhá regenerovat svaly a aktivně podporuje tvorbu kolagenu. Vitamín C umí navíc snížit hladinu špatného LDL cholesterolu, takže je nezbytný u redukčních a zdravotních diet. Pravidelný přísun céčka by si měli hlídat zejména kuřáci, protože jsou vystaveni víc než ostatní oxidačnímu stresu. Ten se projevuje viditelně např. na kvalitě a nezdravé barvě kůže.Dávkování:500 mg = 0,5g (cca 1/4 čajové lžičky) 1 - 2x denně.Upozornění:Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.Složení100% Vitamin C (kyselina askorbová) prášekNutriční hodnoty v denní dávce (1 g):kyselina L-askorbová 1000 mg (1250 %*)*RHP - referenční hodnota příjmuSkladováníV suchu od 5 do 25 °C - obal vždy dobře uzavřete. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.země původuČína 

Meruňkový olej Ikarov 55ml
177 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Meruňkový olej Ikarov 55ml
177 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Meruňkový olej Ikarov 55mlTento univerzální olej, lisovaný z jader meruňky, pomáhá zjemnit pokožku, snížit výskyt pigmentových skvrn a zabránit buněčné mutaci, která může vést k rakovině kůže. Je plný antioxidantů a tím je schopen snížit oxidační stres v kůži. Mnozí lidé používají tento olej také na vlasy a pokožku hlavy, protože pomáhá posílit slabé vlasové prameny a podpořit zdraví vlasových folikulů.Účinkyzpomaluje stárnutí, regeneruje pokožku a činí ji viditelně hladší,zlepšuje elasticitu suché pokožky,působí proti znečištění díky přidanému přírodnímu antioxidantu, který chrání pokožku před volnými radikály a škodlivým městským prostředím.Doporučuje sena obličej a tělona suchou a zralou pleťpro všechny věkové kategoriePoužitíKe každodennímu použití. Naneste malé množství na čistou pokožku před nebo místo krému a jemně vmasírujte. Lze použít samostatně, přidat do pleťových masek a kosmetických produktů nebo použít jako základ pro rozpouštění esenciálních olejů.

Screen Glass Apple iPhone 12 PRO 6.1 na zadní fotoaparát 1025205
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Screen Glass Apple iPhone 12 PRO 6.1 na zadní fotoaparát 1025205
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Screen Glass pro kameru na Apple iPhone 12 PRO Ochranné tvrzené sklo dokonale padne na zadní fotoaparát Vašeho mobilního telefonu a ochrání ho před poškrábáním a prasklinami. Není nic horšího, než mít u fotoaparátu svého mobilního telefonu poškrábanou nebo jinak poničenou právě čočku objektivu - kvalita fotek je rázem během jedné menší nehody ohrožena.    Ochranné tvrzené sklo je téměř neviditelné a nemusíte se bát, že po jeho aplikaci zůstanou pod ochrannou vrstvou bubliny nebo fleky. Ochranné sklo je vyrobeno ze speciálního tvrzeného skla o tloušťce pouhých 0,3 mm, které ochrání čočku objektivu před rozbitím při pádu telefonu a před poškrábáním při běžném používání. Tvrzené sklo je zcela transparentní bez filtrů, takže po jeho aplikaci není dotčena viditelnost původního skla na čočce a nijak neovlivní kvalitu Vašich fotografií.    Kompatabilita: Apple iPhone 12 PRO  Barva: transparentní čirá

AUTHORITY KIDS-Avila crystal pink/celestial Růžová 29
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
AUTHORITY KIDS-Avila crystal pink/celestial Růžová 29
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská obuv značky Authority. Dívčí tenisky, které se díky zapínání na suchý zip snadno obouvají a zouvají. Tyto botasky pro dívky si vaše ratolesti jistě oblíbí. Měkká vnitřní stélka a polstrování kolem kotníku zaručí dětským nožkám pohodlné nošení. Dětské botasky jsou lehké a vhodné pro každodenní nošení do školy, na kroužky nebo jen tak ven s kamarády. Gumová podrážka chrání před uklouznutím i díky zesílené protiskluzové části vpředu na špičce. Růžové dívčí tenisky zaujmou příjemným vzhledem s tmavými detaily. Na boku se nachází reflexní proužek. Detaily produktu: trendy vzhled lehká konstrukce zapínání na suchý zip elastické šňůrky reflexní pásek měkký vnitřek

KAYLAND-Alpha GTX dark grey/lime Šedá 45
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
KAYLAND-Alpha GTX dark grey/lime Šedá 45
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Kayland. Trekové boty Alpha přitáhnou pozornost moderním vzhledem a výbornými funkčními vlastnostmi. Model Kayland Alpha je zárukou výkonu a podpory při trekkingu. Turistická obuv pánská má asymetrické šněrování, které výborně obepne chodidlo, čímž zajistí fixaci nohy. Boty do hor jsou navrženy s důrazem na ergonomii nohy. Svršek turistických bot tvoří odolný semiš. Boční strany jsou velmi jemně perforovány pro vyšší level prodyšnosti. O pohodlí při zdolávání turistických tras se postará polstrovaný límec a jazyk obuvi Kayland. K pohodlí přispěje také měkká stélka. Špička a pata jsou posíleny a díky dodatečnému materiálu poskytnou lepší ochranu chodidla. Membrána Gore-Tex® Extended Comfort vytváří účinnou bariéru před deštěm a zajistí vynikající voděodolnost a sucho v botách. Mezipodrážka trekových bot poskytne potřebné tlumení a absorpci nárazů. Odolná a přilnavá podrážka Vibram lehce zdolá i nerovný a kamenitý terén. Boty na turistiku Kayland jsou tou správnou volbou pro procházky v přírodě, trekking, turistické výpravy a outdoorová dobrodružství. Detaily produktu: nízké turistické boty pánské nízký střih membrána: Gore-Tex® Extended Comfort výborná voděodolnost tlumící mezipodešev zpevněná pata a špička asymetrické šněrování měkká a pohodlná stélka polstrovaný límec a jazyk poutko na zadní straně odolná Vibram podrážka

MOON BOOT-Monaco High white Bílá 35
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MOON BOOT-Monaco High white Bílá 35
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

ADIDAS-Hoops 3.0 Mid K dark blue/blue rush/turbo Modrá 38 2/3
980 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Hoops 3.0 Mid K dark blue/blue rush/turbo Modrá 38 2/3
980 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

SKECHERS-Diamond Starz - Young Love white Bílá 40
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SKECHERS-Diamond Starz - Young Love white Bílá 40
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

NIKE-Manoa Leather SE rugged orange/armory navy Červená 44,5
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
NIKE-Manoa Leather SE rugged orange/armory navy Červená 44,5
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

KAYLAND-CROSS MOUNTAIN WS GTX GREY Šedá 37,5
5 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
KAYLAND-CROSS MOUNTAIN WS GTX GREY Šedá 37,5
5 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

Tenisky kojenecké se zapínáním na suchý zip modré NEWBORN Mayoral velikost: 17 (5-7 měsíců)
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Mayoral kojenecké tenisky v modré barvě.

Dig-net nábytek Nástavec na sklápěcí postel Lenart CONCEPT Pro CP-10 Barva: Šedá
5 720 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Nástavec na sklápěcí postel Lenart CONCEPT Pro CP-10 Nástavec na sklápěcí postel Lenart Concept Pro CP-10 je ideální jako úložný prostor nad postel Concept Pro CP-05 , má 4 dvířka. Lidé často zápasí s nedostatkem místa ve svých bytech. Jedním z výborných řešení je koupě sklápěcí postele , která v noci slouží jako pohodlné lůžko a přes den se stává nenápadnou součástí nábytku. Dalším benefitem je její nenápadnost. Během dne, kdy není rozložena, nikdo nepozná, že je ukryta za dveřmi skříňky. Sklápěcí postele dokonale zapadají do nábytkové sestavy v každé místnosti. Materiál: lamino / ABS hrany Rozměr (ŠxVxH): 215 x 78 x 46 cm Barevná provedení: bílá bílá / bílý lesk šedá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

New Design Manželská postel CASSA 180 | ND3 Varianta: s roštem / ND3 s matrací SABI
27 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Manželská postel CASSA 180 | ND3 Manželská postel CASSA 180 z modelové řady TOP EXCLUSIVE je jedinečný výrobek, který je vyroben v moderním designu kvalitním českým výrobcem. Jednou z jejích výhod je, že postel má velký odvětraný úložný prostor, volně uloženou matraci a výkoplný rošt. Postel lze objednat bez matrací s rošty, nebo s matracemi a denní dekou dodávanými výrobcem postele. ( BAZI , SABI, INFLEX, TERAFLEX, CONTINENTAL). K posteli není dodávána denní deka. Denní deku je možné doobjednat v ceně 117, - € za kus . Tento požadavek je nutno uvést do poznámky. Materiál: dřevo, látka Rozměry: ŠxDxV: 192 x 222 x 107 cm plocha na spaní: 180x200 cm výška lehací plochy: 58/63 cm Barevné provedení: nožiček: přírodní / třešeň / ořech / stříbrná / černá možné barevné provedení korpusu (+ čelo) postele: látky od čísla 6 - 99, od 202 - 245 na spací plochu a denní deky:   látky od čísla 100-201 Vzorník ND Matrace BAZI výška:   160mm nosnost:   110kg froté pratelný potah na 60°C 5zónová matrace z polyuretanové pěny v místech ramen a beder s prořezaným povrchem oboustranná matrace se 2 druhy tuhosti Matrace SABI výška:   160mm nosnost:   110kg froté pratelný potah na 60°C sendvičová 7-zónová matrace ve středu ze spojovaného polyuretanu dvě desky s masážními výběžky Matrace INFLEX výška:   210mm nosnost:   130kg úpletový potah ALOE VERA pratelný na 60°C sendvičová 7-zónová matrace je vyrobena z vysoce gramážních HR studených pěn, na kterých je deska z VISCO paměťové pěny s masážními výběžky, což zajišťuje ideální spánkové klima oboustranná matrace se 2 druhy tuhosti Matrace TERAFLEX výška:   210mm nosnost:   130kg froté pratelný potah 60°C sendvičová 7-zónová matrace je vyrobena z vysoce gramážních HR studených pěn, na kterých je deska z VISCO paměťové pěny s masážními výběžky, což zajišťuje ideální spánkové klima oboustranná matrace   se 2 druhy tuhosti. Matrace CONTINENTAL výška: 21 cm nosnost: 130kg úpletový potah aloe vera pratelný na 60°C obsahuje vzdušné taštičkové jádro vyrobené z 390 pružin. Každá pružina je zašita v textilní tašce oboustranná matrace se dvěma stupni tuhosti, z nichž jedna strana obsahuje 7 zónovou paměťovou pěnu s masážními nopy s druhá strana 7 zónovou HR studenou pěnu s masážními nopy vysoké gramáže čtyři odvětrávací otvory v bocích matrace zajišťují ideální odvětrávání. Rošt ND3 počet lamel: 28+5 ks lamel nastavení tuhosti pouzdra: výkyvná zdvojená zpevňující popruh Upozornění: Při objednávce uveďte prosím do poznámky požadovanou látku (korpus) na čalounění, provedení denní deky a barevné provedení nožiček.

ArtStol Noční stolek BALI Barva: Modrá
1 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ArtStol Noční stolek BALI Barva: Modrá
1 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Krásný noční stolek BALI je kouskem extravagance a designu. Milovník tohoto stylu si přijde na své. Noční stolek Bali má dva prostorné šuplíky, vybrat si můžete z několika stylových barevných provedeních. Také je možnost doobjednat k nočnímu stolku: šatní skříň BALI2 D3 , šatní skříň BALI2 D4 , psací stolek BALI , komoda BALI . Materiál: laminovaná dřevotříska Rozměry (ŠxVxH): 53,5 x 48 x 41 cm Barevné provedení: modrá zelená fialová bílá grafit dub sonoma dub welington Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jak jsou ve skutečnosti.

TRONCHETTO OB SRA holina zelené - 37
251 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TRONCHETTO OB SRA holina zelené - 37
251 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Nízké holínky z PVC a nitrilu odolné proti působení rostlinných a živočišných tuků s podešví s hlubokým dezénem. Výška: 28 cm.

RAVEN XT O1 SRC polobotka 42 černá
680 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
RAVEN XT O1 SRC polobotka 42 černá
680 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pracovní polobotka. Podešev z dvou-hustotního PU s masivní ochranou proti okopu. SRC podešev odolná olejům. Svršek z kůže.

RAVEN XT S1P SRC sandál 43 černá
731 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
RAVEN XT S1P SRC sandál 43 černá
731 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Bezpečnostní sandál s kovovou tužinkou a stélkou odolnou propíchnutí. Podešev z dvou-hustotního PU s masivní ochranou proti okopu. SRC podešev odolná olejům. Svršek z kůže.

RAVEN ESD O1 SRC sandál 36 černá
751 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
RAVEN ESD O1 SRC sandál 36 černá
751 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pracovní ESD sandál. Podešev z jednohustotního PU. Svršek z inovativního mikrovlákna, které zajišťuje uživateli perfektní prodyšnost.

KIEL SC-02-002 S3 SRC polobotka 38 černá
572 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
KIEL SC-02-002 S3 SRC polobotka 38 černá
572 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Bezpečnostní polobotka s ocelovou tužinkou, stélkou proti propíchnutí, PU/PU podrážkou rezistentní olejům. Svršek – reliéfní štípaná kůže. Stříbrné reflexní doplňky.

Expedo Postel z masivu STUDENT + rošt ZDARMA, 180x200cm, přírodní/nelak
4 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Postel z masivu STUDENT je vyrobena z borovicového dřeva opracovaného do hladka. Materiál je silný 28 mm a není už dále lakován. Součástí je také laťkový rošt, který vám přidáme ZDARMA. Vybírat můžete z pěti velikostí spací plochy.Shrnutí:Postel z masivunelakované dřevolaťkový rošt ZDARMAvýběr spací plochyPoužité materiály:masiv

Asics Gel-Cumulus 24 MK M 44,5 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Asics Gel-Cumulus 24 MK M 44,5 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská silniční běžecká obuv Asics Gel-Cumulus 24 MK M pro všestranné každodenní využití pro různé běžce na různé vzdálenosti. Od svršku až po pěnu pod nohama je tato obuv měkčí a citlivější. Pro zvýšení pohodlí má svršek vylepšené přizpůsobení paty. Pletený materiál obalí vaši nohu měkkým ponožkovým střihem. Obuv pro vyhlazenou plynulou jízdu je také aktualizována o naše odpružení FLYTEFOAM® BLAST, které udržuje obuv lehkou a zároveň vytváří měkčí dotek a energičtější špičku. Odpružení FLYTEFOAM™ BLAST: Vytváří snadné pohlcování nárazů a citlivou návratnost energie Technologie GEL™ pro zadní a přední část chodidla: Zlepšuje absorpci nárazů a vytváří jemnější pocit při dopadu Rodově specifická funkce 3D SPACE CONSTRUCTION™ řeší různé míry komprese Pletený svršek obepíná chodidlo ve střihu jako ponožka Reflexní akcenty: Zlepšete viditelnost při slabém osvětlení Tlumení FLYTEFOAM™: Poskytuje snadné tlumení nárazů Vložka OrthoLite™ X-30: Poskytuje měkké pohodlí Design celoplošného kontaktu: Vytváří plynulejší a efektivnější jízdu AHARPLUS™ patní plug: Zlepšuje odolnost Nejméně 75 % hlavního svrchního materiálu obuvi je vyrobeno z recyklovaných materiálů, aby se snížily emise odpadu a uhlíku Vložka se vyrábí procesem barvení v roztoku, který snižuje spotřebu vody přibližně o 33 % a emise uhlíku přibližně o 45 % ve srovnání s konvenční technologií barvení Neutrální došlap Drop: 8 mm Hmotnost: 286 g

Vivaco Dárkové balení kosmetiky Makadamový ořech s vanilkou na kovovém stojanu
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dárkové balení kosmetiky v dekorativním plechovém obalu s makadamiovým olejem a vanilkou. Tato kosmetická lahůdka by vám v koupelně rozhodně chybět neměla. Rozmazlujte sebe a své blízké kosmetikou s úžasnou vůní a pečujícími oleji. Dárkové balení obsahuje: Sprchový gel 200 ml - Hedvábný sprchový olej se při kontaktu s vodou mění na lehkou, zjemňující pěnu s jedinečnou konzistencí, díky které bude vaše pokožka po celém těle sametově hebká a vláčná. Přípravek bohatý na mandlový olej a vyživující přírodní extrakty. Jemně čistí a zanechává delikátní vůni. Olejová pěna do koupele 200 ml - Luxusní olejová pěna s makadamiovým olejem a vanilkou a blahodárným olejem ze sladké mandle je úžasnou přísadou do koupele. Dlouhodobě se těší velké oblibě pro své uklidňující a zjemňující účinky. Pěna, kterou tento přípravek tvoří je bohatá a zanechává vaši pokožku dokonale vyživenou a jemnou a současně zanechá příjemnou vůni. Tělové mléko 200 ml - Bohatá hedvábná textura tělového mléka obohacená o jedinečné přírodní výtažky a blahodárný mandlový olej se rychle vstřebává do pokožky a zanechává ji dokonale hydratovanou, vláčnou a nádherně provoněnou. Tělové mléko zajistí až 48hodinovou hydrataci a dodá pokožce pružnost a pevnost. Tuhé mýdlo Fruit 100 g - Aromatické toaletní mýdlo s vysokým podílem přírodních olejů pro jemné mytí a ošetření pleti. Vaši pokožku zanechá vláčnou a jemně provoněnou. Čajová svíčka Masážní žínka Pemza Plechový obal

Merrell J035785 Moab 3 Mid Gtx Beluga
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Merrell J035785 Moab 3 Mid Gtx Beluga
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Již více než desetiletí je obuv Moab oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Inovovaná verze Moab 3 má novou více podpůrnou stélku, měkčí mezipodešev, která poskytuje větší tlumení, podešev Vibram® a částečně recyklované materiály. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek z vepřovice a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIEGore-Tex®, Kinetic Fit™ Advanced, AirCushion, Vibram TC5+, RECYCLEDHMOTNOST: 970 g

Barefoot Pegres BF54 mint Velikost: 28
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Barefoot Pegres BF54 mint Velikost: 28
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Nízké celoroční boty z barefoot řady Pegres BF54 jsou skvělou volbou pro děti se širšími chodily, dominantním palcem a s užší patou - pro nožky ve tvaru "ploutve". Tato řada splňuje požadavky na bosé obouvání, tvar špičky je ještě prostornější než u řady "Bosé Pegresky", zpevněný opatek ale zůstává. Zapínání na suchý zip zvládne hravě každé dítě :-)Mintová barva je novinkou pro jaro 2023. - Sednou na: normální a široké nožky, vhodné pro dominantní palec, úzkou patu, útlý kotník a na nižší, normální i lehce vyšší nárt- Zapínání: na 2 velcro pásky- Opatek: zpevněný- Podrážka: přírodní kaučuková, tenká 3mm, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou)- Jazyk: je ušitý z jednoho kusu společně s předním dílem boty - není tedy na nártu žádný šev, který by mohl dítě tlačit; jazyk má poutko, kterým je přichycen k hornímu velcro pásku, aby se při nazouvání neshrnoval do boty- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z textilie - Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kůže - nubuk podšívka - kůže, stélka - textil, podrážka - přírodní kaučuková

Merrell J067655 Trail Glove 7 Pine/gum
2 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Merrell J067655 Trail Glove 7 Pine/gum
2 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot bot pokračuje s modelem Trail Glove 7 Mezi hlavní novinky patří přirozenější postavení nohy pro skutečně minimalistický pocit, a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která obepíná nohu a maximalizuje tak přilnavost, a minimální pěnová mezipodešev FloatPro Foam™. Do mezipodešve jsme také integrovali naše dvousměrné ohebné drážky FLEXconnect® pro lepší spojení se zemí. Celková výška podešve modelu je 14 mm. Nic vám tedy nebrání vrátit se k chůzi naboso s touto barefoot Merrell obuví. • 100% recyklovaný prodyšný svršek z materiálu Mesh• 100% recyklované tkaničky a pásky• tradiční šněrování• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• externí výztuha jistí pevné usazení paty• 100% recyklovaná prodyčná podšívka z materiálu Mesh• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze• lehká mezipodešev FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• Vibram® EcoStep podešev z 30% recyklované pryže poskytuje větší odolnost, vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénu• hloubka vzoru podešve 2 mmTECHNOLOGIE: FloatPro™ Foam, Barefoot 2, NXT, Vibram® Ecostep Recycle, STACK 14-14, DROP 0, RECYCLED, Vegan FriendlyHMOTNOST: 540 g

Bezpečnostní obuv ARDON®PROTECTOR S3 | G3315/40
802 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®PROTECTOR S3 | G3315/40
802 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

bezpečnostní kožená kotníková obuv, s ocelovou špicí a planžetou, voděodolná úprava, podešev PU/guma je nepíšící, odolná olejům a pohonným hmotám, antistatická a odolná kontaktnímu teplu do 300°C, materiál: buvolí useň, podešev: PU/guma, odolná kontaktnímu teplu do 300°C, norma: EN 20345, váha: 770 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), velikosti: 36 - 50, barva: černá

MERRELL-Claypool Sport GTX black/rock Černá 42
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MERRELL-Claypool Sport GTX black/rock Černá 42
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Merrell. Pokud hledáte funkční a odolné turistické boty, nízké trekové boty Claypool jsou přesně pro Vás. Silnou stránkou bot do lesa je Gore-tex membrána, která zajistí spolehlivou ventilaci vzduchu i voděodolnost. Trekingové boty mají prodyšný svršek, který se postará o vynikající cirkulaci vzduchu. Outdoorové boty potěší tvarovanou stélkou Kinetic Fit, která zajistí pohodlí při nošení. Plusem je lehká mezipodešev a technologie Merrell Air Cushion, která umožní dobré odpružení a tlumení nárazů. Podrážka z odolné pryže je zárukou skvělé trakce a přilnavosti. Černé boty pro pány jsou ideální pro trekking, kempování, turistické expedice a outdoorová dobrodružství. Detaily produktu:Svršek ze síťoviny pro prodyšnostExtra posílená špička pro ochranuVyjímatelná tvarovaná stélka Kinetic Fit se zesíleným odpružením paty pro střední podporuLehká mezipodešev pro stabilitu a pohodlíMerrell Air Cushion pro maximální absorpci nárazůOdolná podrážka s výbornou trakcíPoutko na zadní straně

Kožené ploché baleríny, černé
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kožené ploché baleríny, černé
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Baleríny se vrací na módní scénu! V praktickém střihu snadném na obutí. Na svršku mašlička. Vypodložená stélka, která tlumí dopad chodidla při chůzi. V kvalitním koženém zpracování. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Dívčí sandálky Primigi 3850311 Velikost: 24
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dívčí sandálky Primigi 3850311 Velikost: 24
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Elegantní, dívčí sandálky s krytou špičkou chránící dětské prstíky proti skopnutí. Svršek tvoří satén s romantickým růžovým potiskem - název barvy  "romantic rosa" je dokonale výstižný. Podšívka je textilní, ze síťoviny, která absorbuje vlhkost nožiček. Stélka je kožená, antishock systém tlumí otřesy.Sednou na: normální nožky, vhodné i pro vyšší nártZapínání: na přezku - přitáhnete ke kotníku dle potřebyPodrážka: vstřikovaná - lehká a ohebná (zejména v přední části boty), pod patou antishock systém tlumící nárazyOpatek: pevný - udržuje patu ve správné poloze a malá slečna navíc nebude díky němu v sandálkách "šmajdat"SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:19 - 12,1 cm20 - 12,7 cm21 - 13,3 cm22 - 13,9 cm23 - 14,6 cm24 - 15,1 cm25 - 15,9 cm26 - 16,7 cm 

Idzczak Meble Postel KOSMO 90x200 bílá
6 295 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Idzczak Meble Postel KOSMO 90x200 bílá
6 295 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Hledáte do své domácnosti nové místo ke spánku? Poohlížíte se a vybíráte ze široké nabídky tu pravou pro svou domov? Sáhněte po posteli Kosmo, která disponuje příjemným vzhledem a velkou funkčností. Nabízí velký spací prostor, kde se vám bude pohodlně odpočívat. Její jemný a moderní vzhled spolu s praktičností zajistí, že najde své místo v ložnici, dětském pokoji, studentském útočišti, hostinském pokoji a mnoha dalších. Využijete ji v každém stylu.Materiálem je kvalitní lamino deska a ABS dýha, kterou jsou chráněné všechny hrany a společně ji propůjčují pevný a odolný základ. Vysoké čelo, které najdete v přední části, pomáhá při spánku a polštáře se tak neopírají o stěnu. Myslí také na úložný prostor, kterého bývá v domácnostech pořád málo. Proto ve spodní části najdete dva prostorné šuplíky, které jsou opatřeny zajímavě řešenými úchytkami imitující námořnický vzhled. Matrace není součástí balení, je nutné pořídit ji samostatně. Rošt je součástí balení.K posteli se hodí psací stůl, noční stolek nebo knihovna z kolekce KOSMO.Specifikace produktu: Hrany ošetřeny ABS dýhou Dva prostorné šuplíky Vysoké čelo v popředí postele

Axim 4K3805 khaki dětské nazouváky
325 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Axim 4K3805 khaki dětské nazouváky
325 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Letní nazouvací obuv s páskem kolem paty nebo přes nárt.Zadní pásek je možno přetočit dopředu na nárt a potom je ze sandálu nazouvák.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Váha jednoho páru = 140 gNazouváky typu crocsy značka Axim.Barva: KhakiVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 2 cm

TECNICA-Plasma Mid GTX Ws shadow piedra/fresh laguna Šedá 41,5
5 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TECNICA-Plasma Mid GTX Ws shadow piedra/fresh laguna Šedá 41,5
5 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Středně vysoké dámské turistické boty jsou vhodné také do náročného terénu. Díky svým vlastnostem se stanou neodmyslitelným společníkem na všech túrách, výletech a trekingu. Trekingové boty pro dámy díky vyššímu střihu poskytnou nesrovnatelnou úroveň flexibility, pohodlí, odpružení a lehké chůze. Obuv do lesa vyniká jedinečným anatomickým zakončením, exkluzivním designem překrytí a dobře přizpůsobitelným šněrováním pro optimální nasazení a výkon, přičemž pevně fixuje nohu. Mají klasické vázání na tkaničky, které je doplněno o kovové háčky. Špička je zpevněna dodatečným materiálem pro ochranu a vyšší odolnost. Outdoorové boty dámské umíte přizpůsobit přesně na nohu nositelky. Díky technologii CAS umožňují úplné přizpůsobení pomocí tepelného tvarování vnitřní stélky a oblasti paty, klenby a kotníku. T oto přizpůsobení poskytuje turistkám bezkonkurenční pohodlí. Výhodou dámských bot pro turistiku je jistě i membrána Gore-Tex®, která poskytuje nepromokavost a prodyšnost. Exkluzivní podrážka se směsí Vibram® Megagrip zajišťuje trakci a přilnavost na každém terénu, mokrém i kluzkém povrchu. Detaily produktu: dámské outdoorové boty moderní outdoorový design vyšší střih poskytne flexibilitu a stabilitu výborná podpora kotníku svršek z 1,8 mm semišové kůže vhodné i na středně náročné až náročné trasy vícevrstvá podrážka pro skvělou trakci a odolnost přizpůsobitelné šněrování membrána Gore-Tex Extended Comfort podrážka Vibram se směsí gumy Megagrip mezipodešev s EVA pěnou s dvojitou hustotou výborné tlumení a podpora kroku CAS tvarování jedinečné přizpůsobení na míru - tvarování vnitřní vložky, oblasti paty, klenby a kotníku bot EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

TECNICA-Origin XT Ws black/rich laguna Černá 41,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TECNICA-Origin XT Ws black/rich laguna Černá 41,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Trailové tenisky Tecnica si dámy umí dát vytvarovat na míru! Speciální konstrukce pro dámská chodidla umožní výborný fit na noze, maximální přizpůsobení, oporu a stabilitu. Optimalizované boty na trail v modelu Origin XT jsou uzpůsobeny pro běžkyně s těžším typem postavy. Trailová obuv nebude vytvářet tlakové body ani v ní nebude zbytečný prostor pro vznik oděrek. Dámské běžecké botasky mají „ponožkový“ fit – vytvářejí na chodidle efekt druhé kůže. Svršek je elastický a prodyšný, tedy jsou jako stvořené pro dynamické trailové tréninky a závody.Dámské trailové botasky mají unikátní způsob šněrování, protože jejich šňůrky jsou integrovány do svršku. Nevytvářejí na botě téměř žádný zbytečný profilový reliéf a nabízí přesné mikronastavení. Svršek bot je tvarovatelný díky TPU vnitřnímu plášti. Tak umí boty poskytnout fit na míru ihned po vybalení z krabice. Na podrážce tenisek na trail se nachází několik vrstvy, díky kterým bude Vaše chodidlo perfektně chráněno před ostrými kameny. To zajistí EVA ESS vrstva. Vrstva TPU ve středu chodidla zajistí integritu podrážky, její odolnost a stabilitu. Dámské boty na trailový běh potěší všechny milovnice běhu v přírodě.Detaily produktu:dámské trailové běžecké botyvhodné pro běžkyně těžší tělesné konstrukcevytvořené pro ženskou nohu s ohledem na anatomii a váhuunikátní konstrukce - pocit druhé kůže"ponožkový"fitoptimalizují držení těla, zamezují vzniku tlakových bodůdobře přilnou k nozetenký okraj i jazykintegrované šněrování - výborné přizpůsobenívícevrstvá podrážkavrstva ESS EVA - ochrana před ostrými kamenyvrstva TPU zajistí stabilitu a odolnostvýborná trakceC.A.S. tvarovánívnitřní vložky, oblast paty a klenby bot jsou tepelně tvarovatelné - fit na míruVhodné pro běžkyně těžší tělesné konstrukce (cca od 55 kg)EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Livin Hill Šatní skříň DIJON DI42K
30 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Livin Hill Šatní skříň DIJON DI42K
30 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Šatní skříň DIJON DI42K Šatní skříň DIJON DI42K, vyrobená v harmonickém spojení kvalitního jasanového a březového dřeva, s důrazem na každý detail. Nádherné ohnuté nožičky, mimořádný design, atraktivní kovové úchytky a výjimečná řezbářská práce , to vše je charakteristické pro šatní skříň DIJON. Skříň má dvoje klasická dvířka, za kterými jsou ve vrchní části police a pod nimi praktická věšáková tyč. Nábytek je dodáván v demontu. Skříň je také součástí provensálské kolekce nábytku DIJON. Materiál: jasanové dřevo, březové dřevo, kovové úchytky Rozměr: ŠxVxH 131 x 214 x 60 cm Hmotnost : 90 kg Barevné provedení: antická bílá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

Togethair Shine Blonde Shampoo 1000ml - Šampon na plavé, odbarvené a bílé vlasy
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Šampon se speciálním složením spolehlivě zajistí eliminaci žlutých odstínů z blond vlasů a zároveň je intenzivně, hloubkově vyživí, propůjčí hydrataci a mimořádný lesk. Skvěle se hodí pro plavé, odbarvené, bílé či šedé odstíny. Obsahuje čisté pigmenty, které kromě redukce nežádoucího žlutého zabarvení poskytují dlouhotrvající stálost studených tónů. Jedná se o dermatologicky testovaný, veganský přípravek bez obsahu parabenů či minerálních olejů. Pro maximální účinek doporučujeme použití dalších produktů ze stejné řady. Aktivní složky: FytokeratinAloe vera  Použití: Přiměřené množství šamponu vmasírujte do mokrých vlasů po celé jejich délce, nechejte pár minut působit a poté důkladně opláchněte. V případě potřeby postup opakujte. Pokračuje v aplikaci dalších přípravků stejné řady.TOGETHAIRItalský smysl pro krásu, styl a dokonalou image. Vášeň, kterou Italové vkládají do každého svého počinu. Nejmodernější technologie současnosti a zároveň úcta a láska k přírodě. Spojením těchto jednotlivých dílků mozaiky vznikají prvotřídní vlasové produkty, se kterými není možné šlápnout vedle.

Axim 5TE23758C černé plátěné tenisky
395 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Axim 5TE23758C černé plátěné tenisky
395 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská letní rekreační obuv značky Axim se zalepováním na suchý zip.Svršek obuvi je vyroben z textilního materiálu. Podšívka je z textilního materiálu, stélka z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 390 gLetní rekreační tenisky.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 6 cmPodpatek: 2 cm

DD Step G077-360A Silver Velikost: 29
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
DD Step G077-360A Silver Velikost: 29
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kožené barefoot sandále DD Step G077-360A Silver - novinka pro rok 2023. Stříbrná kůže s podrážkou šedé barvy. Pohodlné, větrací boty pro každodenní nošení. Splňují všechny požadavky na barefoot obouvání.- Sednou na: normální šířku nohy, přes nárt regulovatelné velcro páskem - sednou na vyšší nárt, na širší patu, vhodné pro dominantní palec, nejsou vhodné pro útlou patu a kotník - horší dotažení okolo kotníku- Zapínání na dva suché zipy - jedním regulujete přes nárt a druhým dotažení ke kotníku, horší dotažení na úzké kotníky- Opatek: zpevněný- Podrážka: lepená + přišitá ke svršku, výborně ohebná všemi směry - příčně i podélně, šedá se vzorem vesmíru- Stélka: pěnová s nášlapem z kůže, vyjímatelná, bez tvarování a bez podpory podélné i příčné klenby - možnost kontroly velikosti nejen při výběru, ale také během nošení, zda už nejsou boty malé- SLOŽENÍ: svršek - broušená kůže (velur), podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaNaměřili jsme měřidly Plus12 a Clevermess (tím, že je bota měkká, je šířka +-1mm orientační - měříme tak, aby měřidlo botu neroztahovalo):Velikost - délka x šířka boty:20 - 12,7 cm x 6,0 cm21 - 13,6 cm x 6,2 cm22 - 14,3 cm x 6,2 cm23 - 14,9 cm x 6,4 cm24 - 15,4 cm x 6,6 cm25 - 16,1 cm x 6,8 cm26 - 16,9 cm  x 7,0 cm27 - 17,5 cm x 7,2 cm28 - 18,0 cm x 7,2 cm29 - 18,9 cm x 7,4 cm30 - 19,4 cm x 7,4 cm31 - 20,1 cm x 7,6 cm 

Mokasíny z kožené usně, kaštanové
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Mokasíny z kožené usně, kaštanové
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Nadčasovou klasikou jsou mokasíny z kožené usně! Z pravé kvalitní kůže. Na svršku široký jazyk. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost a proti skvrnám, pravidelně opakujte.

Tenisky na suché zipy, bílo/zlaté
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tenisky na suché zipy, bílo/zlaté
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ženské, třpytivé a snadné na obutí díky suchému zipu, to jsou bílo/zlaté tenisky v komfortním provedení. 3 pásky na suchý zip pro snadné obutí. Měkké vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Plochá protiskluzová podrážka. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

JANA Bílé tenisky s tkaničkami a zipem
1 410 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
JANA Bílé tenisky s tkaničkami a zipem
1 410 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ideální pro širší chodidla, tenisky se zipem zn. Jana se postarají o městský look. Snadné obutí díky tkaničkám a zipu. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Stélky této obuvi se skládají z 50 % z recyklovaného PET materiálu.

LES TROPEZIENNES Kožené sandály Hamat
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
LES TROPEZIENNES Kožené sandály Hamat
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ikonické a lehoučké, sandály Hamat zn. Les Tropéziennes par M Belarbi nelze přehlédnout. S páskem do tvaru kapky a v celokoženém provedení, jednoduše nemají chybu. Ploché sandály Les Tropéziennes par M Belarbi. Z kvalitní pravé kůže. Na svršku ženské pásky. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony. Kožená stélka. Malý podpatek. Před prvním použitím nezapomeňte Vaše sandály impregnovat. Pokud sandály nasákly vodou, nechte je uschnout mimo dosah světla a jakéhokoli zdroje tepla. Pro dlouhou životnost Vašich sandálů je udržujte mimo kontakt s mořskou vodou, deštěm a pískem.

Pánská merino mikina Lasting BELO-6666 zelená
2 036 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Pánská merino mikina Lasting BELO-6666 zelená
2 036 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská merino mikina Lasting BELO-6666 zelená BELO pánské vlněné triko s dlouhým rukávem, 230g . Nezapáchá ani při dlouhodobém nošení. Je vhodné pro všechny sportovní aktivity i běžné nošení. Pocit sucha i při té nejnáročnější aktivitě. Vysoký komfort díky vynikajícímu odvodu vlhkosti. Ploché švy a perfektní zpracování úpletu zajišťuje ideální pohyblivost. Hodí se jako první vrstva v zimě nebo běžné nošení. Je lehké, prodyšné a funkční.MATERIÁL100% merino vlna 18MC Mikiny a svetry » Mikiny » Pánská merino mikina Lasting BELO-6666 zelená

Liposomální hořčík citrát MOVit Energy 60 tobolek
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Liposomální hořčík citrát MOVit Energy 60 tobolek
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Liposomální hořčík citrát MOVit Energy 60 tobolekLipozomální hořčík je speciální, prémiová forma hořčíku, která zajišťuje vysokou absorpci, biologickou dostupnost a účinnost. Hořčík je nezbytný pro mnoho metabolických procesů - včetně svalové kontrakce a relaxace a také pro přeměnu energie prostřednictvím glykolýzy. Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normálnímu stavu kostí a zubů, k normální činnosti nervové soustavy a činnosti svalů, k elektrolytické rovnováze a k normálnímu energetickému metabolismu. Také napomáhá normální psychické činnosti a syntéze bílkovin a podílí se na procesu dělení buněk. Vysoká využitelnost hořčíku umožňuje příjem relativně nižší dávky při zanedbatelné zátěži organizmu.Obsah v 1 kapsli:složkamnožství% RHP*Lipozomální hořčík (citrát hořečnatý, fosfolipidy)744,68 mgčistý hořčík (magnézium)70,00 mg18,7*referenční hodnota příjmuDoporučené dávkování:1-2 kapsle denně, zapít dostatečným množstvím vody. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není vhodný k dlouhodobému užívání.Upozornění:Přípravek není určen pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy.  Skladování:V suchu a temnu při teplotě od 5 do 25 °C, bez přímého slunečního záření, v dobře uzavřeném obalu. 

COQUI-Naitiri light fuchsia Růžová 36
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
COQUI-Naitiri light fuchsia Růžová 36
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámské žabky značky Coqui. Letní žabky v minimalistickém a moderním designu. Plážové žabky přesvědčí dámy, které mají rádi ležérní vzhled. Žabky pro dámy jsou vyrobeny z lehkého materiálu CoquiAir, který má antibakteriální vlastnosti. Značkové žabky mají nízkou hmotnost a poskytují pohodlí při nošení. Podrážka je protiskluzová a nezanechává šmouhy na podlaze. Žabky na léto jsou skvělým kouskem pro letní dovolenou. Růžové žabky jednoduše zkombinujete k šatům ik dámským šortkám. Hodí se na pláž ale ik bazénu, na procházky či jako přezůvky do wellness resortu. Detaily produktu: minimalistický vzhled nízká hmotnost antibakteriální materiál snadno omyvatelné pohodlná stélka protiskluzová podrážka

CROCS-Mellow Slide white Bílá 39/40
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
CROCS-Mellow Slide white Bílá 39/40
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Obuv značky Crocs. Model Mellow vyniká extra pohodlným střihem a měkkou stélkou díky pěně LiteRide™. Bílé pantofle mají design čistých linií, takže se snadno kombinují a jsou vhodné jak dámské pantofle i pánské pantofle. Jejich ergonomická stélka poskytne komfort během nošení a zároveň jemně masíruje chodidlo. Dopřejte si pocit maximálního pohodlí po náročném dni! Pantofle Crocs mají pohodlný střih. Otvory na boku svršku zajistí potřebnou cirkulaci vzduchu. Patentovaný materiál Croslite brání tvoření bakterií a zápachu, zároveň rychle schne. Letní pantofle dámské i pánské mají lehkou konstrukci a dobře se nosí. Výhodou je členitá protiskluzová podrážka. Jsou vhodnou volbou pro dovolenou k moři, k bazénu do aquacentra či pro volný čas. Detaily produktu: bílé pantofle extra pohodlné díky pěně LiteRide™ lehká konstrukce design čistých linií se snadno kombinuje otvory na boku zajistí cirkulaci vzduchu ergonomická stélka protiskluzová podrážka

IvyBears Stress Relief vitamíny proti stresu
534 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
IvyBears Stress Relief vitamíny proti stresu
534 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Gumoví medvídci pro uvolnění stresuVitaminový komplex s meduňkou redukuje projevy stresu, navrací organismu klid a rovnováhu. Příjemnou chuť medvídkům dodává ovocný koncentrát. Bez umělých barviv – vhodné pro vegany. Receptura medvídků zlepšuje psychickou pohodu a stabilitu během stresových období. Dodávají chybějící energii, organismus současně uvolňují a zklidňují. Komplex obsahuje meduňku lékařskou, která má lehce sedativní účinky, zlepšuje spánek a posiluje nervový systém. L-theanin zmírňuje stres a zklidňuje srdeční frekvenci, zatímco vysoce koncentrovaný adaptogen lactium zlepšuje odolnost vůči stresu a redukuje jeho projevy.Vitaminový komplex obsahuje pouze vědecky ověřené ingredience, které prochází přísnou kontrolou. Medvídci mají lahodnou ovocnou chuť. Neobsahují umělá barviva, aromata, oxid titančitý, lepek, sóju, laktózu ani kvasnice. Vhodné k dlouhodobému užívání.Ovocní medvídci se nejen příjemně užívají, ale díky svým účinkům se řadí k nejprodávanějším vitaminovým medvídkům v Evropě. Proč si medvídky IvyBears zamilujete:navozují klid a rovnováhunapomáhají lepšímu spánkuredukují projevy stresureceptura vyvinuta odborníkychutnají po černém rybízusložení bez umělých barvivvhodné pro vegany Použití:Užívejte 2 medvídky denně (ráno a večer). Přes spolknutím dobře rozžvýkejte. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pevné stravy.

Bandáž kotníku, béžová VIVADIA
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bandáž kotníku, béžová VIVADIA
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tyto bandáže s barevnými pletenými vsadkami znatelně stabilizují a uvolňují namožené klouby. Jsou vysoce elastické, šetrné k pokožce a navíc zajímavě vypadají.

BeLenka Zimní barefoot boty Be Lenka Winter 3.0 - Black Velikost: 43
4 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
BeLenka Zimní barefoot boty Be Lenka Winter 3.0 - Black Velikost: 43
4 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Materiály: Svršek: kůže Podšívka: merino vlna / vodoodpudivá membrána Podrážka: guma (DeepGrip) Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + merino vlna) Výroba: Portugalsko  barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela přírodakůže prvotřídní kvalityvlněná podšívka se skvělými termoregulačními vlastnostmi ochrání Vaše nohy před chladempodešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchvodoodpudivá membrána mezi kůží a vlnou zabezpečí, že Vaše nohy zůstanu v suchu a teplevodoodpudivá kůže zabraňuje průniku vlhkosti do obuvi, pro větší efekt použijte impregnacidůmyslně umístěné háčky pro ještě praktičtější obouvání Výhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaprostorná špička pro Vaše prstylehká obuv Typ obuvi: vycházková obuv

BK TPU MF S3 CI SRC poloholeň 38 černá
1 688 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
BK TPU MF S3 CI SRC poloholeň 38 černá
1 688 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Zateplená bezpečnostní poloholeňová obuv s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z PU / TPU. Svršek z kvalitní kůže – nubuk.

TECNICA-Magma Mid S GTX Ws somber lago/fresh laguna Modrá 37,5
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TECNICA-Magma Mid S GTX Ws somber lago/fresh laguna Modrá 37,5
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Dámské turistické boty v moderním vzhledu as vynikajícími funkčními vlastnostmi potěší milovnice turistiky. Model Magma Mid S GTX je určen do všech horských terénů. Má vyšší střih a všestranné využití. Tyto outdoorové boty jsou vhodné také pro trail a lezení. Trekové boty poskytují novou úroveň přilnavosti díky Vibram podrážce a jsou zárukou ochrany kotníku v nerovném terénu. Konstrukce bot na trek je naproti tomu snadná, což zajisté oceníte. Prodyšnost zajistí svršek z hydrofobní polyamidové síťoviny. Dámská obuv Tecnica má membránu Gore-Tex® Extended Comfort, která je zárukou spolehlivosti ve vlhkém prostředí. Dámské trekkingové boty disponují možností individuálního přizpůsobení každé noze. Díky technologii CAS lze dosáhnout perfektního individuálního střihu na míru. Anatomický tvar sedí na noze ihned po vytažení z krabice. Výbornou vlastností kotníkové turistické obuvi je přilnavost a ochrana v každém terénu, kterou zajistí podrážka Vibram Megagrip Litebase XO SHIELD. Díky těmto botám do lesa bude podpořen i Váš výkon při sjezdu z kopce díky širší patě v zadní části. Samozřejmostí je tlumení nárazů díky mezipodešvi s EVA pěnou. Detaily produktu: dámská obuv na turistiku, trail i lezení kotníkový střih moderní vzhled lehká konstrukce prodyšné možnost individuálního přizpůsobení pomocí technologie CAS tlumení zajistí mezipodešev z EVA pěny vysoká přilnavost a ochrana díky podrážce Vibram® Megagrip™ membrána Gore-Tex® Extended Comfort okrouhlá špička a široká pata zajistí komfort a podporu vhodné i na technicky náročné terény EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Coqui dámské pantofle Long 6372 šedé s amulety Velikost: 40
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024
Coqui dámské pantofle Long 6372 šedé s amulety Velikost: 40
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024

Dámské pantofle Coqui Long 6372 Khraki Grey s amulety. Jednoduché, lehké, ergonomicky tvarované nazouváky ve světle šedé barvě.Nazouváky jsou vyrobeny z protiskluzového, antibakteriálního materiálu CoquiAir.Velikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:36 - 22,5 cm37 - 23,0 cm38 - 23,7 cm39 - 24,5 cm40 - 25,0 cm41 - 26,0 cm 

SVĚTLE MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5107Z Velikost: L
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SVĚTLE MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5107Z Velikost: L
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka69717375Od podpaží k podpaží52545658Rukáv od krku80848688Rukáv od podpaží55565859Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ANTRACITOVÁ ZAPÍNACÍ MIKINA BX4111 Velikost: L
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ANTRACITOVÁ ZAPÍNACÍ MIKINA BX4111 Velikost: L
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Rozměry v cm MLXL2XLCelková délka66687072Od podpaží k podpaží51535557Šířka ve spodní části----Rukáv od ramene81828486Rukáv od podpaží54565859Orientace v tabulce velikostíprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavu.chcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěma.tolerance +/- 2 cm.

ČERNÁ ORIGINÁLNÍ MIKINA S KAPUCÍ BX5515 Velikost: XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ČERNÁ ORIGINÁLNÍ MIKINA S KAPUCÍ BX5515 Velikost: XL
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka71727476Od podpaží k podpaží55565860Rukáv od krku79828485Rukáv od podpaží55565758Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

BÉŽOVÁ MIKINA SE ZIPEM BX5464 Velikost: M
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
BÉŽOVÁ MIKINA SE ZIPEM BX5464 Velikost: M
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka717375Od podpaží k podpaží535557Rukáv od krku757677Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

MOON BOOT-Icon Low Nylon white Bílá 42/44
4 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MOON BOOT-Icon Low Nylon white Bílá 42/44
4 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky Moon Boot. Chcete být hvězdou zimní dovolené? Pak by Vám neměly chybět dámské sněhule Moon Boot v zajímavém černobílém provedení. Sněhule Moon Boot mají výborné termo-izolační vlastnosti. Dámské sněhule disponují lehkou mezipodešví a mají přilnavé výstupky na gumové podrážce, které nabízejí dobrou protiskluznost. Speciálně navržená pěnová podšívka se po několika hodinách nošení jemně uvolní a přizpůsobí se tvaru Vaší nohy. Podšívka kozaček pro dámy poskytuje bezpečné a pohodlné nošení pro různé velikosti. Doporučujeme koupit velikost podle těchto doporučení Moon Boot: například, pokud obvykle nosíte EU 38, vyberte si EU 39-41. Stylové sněhule jsou must have zimní obuví pro všechny trendy slečny a dámy. Výrobce nedoporučuje používat impregnace, může dojít k poškození povrchového materiálu. Detaily produktu: Ikonické Moon Boot bílé nylonové sněhule 100% vodoodpudivý materiál Logo značky Lem ve spodní části bot z PVC Kovová očka stříbrné barvy Šňůrky vázané do kříže Termoplastická mezipodešev Pryžová podrážka Vícerozměrná pěnová podšívka

Kožené kozačky se sklady, na podpatku
3 115 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kožené kozačky se sklady, na podpatku
3 115 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kožené kozačky se sklady splní všechny Vaše nároky na módní zimní obuv! Z kožené usně, rozhodně by Vám neměly chybět. Z pravé kvalitní kůže. Efekt skladů inspirovaný módu 70. let. Pevný opatek. Elegantní tvar do špičky. Široký podpatek v dřevěném vzhledu. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

SALOMON-Speedcross 6 lapis blue/ibiza blue/white Modrá 42 2/3
3 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SALOMON-Speedcross 6 lapis blue/ibiza blue/white Modrá 42 2/3
3 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánské boty na trail v pěkném modrém provedení si zaslouží místo u Vás doma. Silnou stránkou je skvělá funkčnost. Boty Speedcross mají oděruvzdorný svršek z funkční síťoviny, který umožní vynikající ventilaci vzduchu. Zpevněná špička chrání prsty a zvyšuje úroveň odolnosti bot. Díky vnitřní stélce Ortholite jsou pánské běžecké boty pohodlné a snižují únavu nohou. Měkká stélka a polstrovaný límec boty rovněž přispívá ke komfortu během běhu. Pánské boty Salomon umožní správné držení nohy díky konstrukci Sensifit. Určitě oceníte také šňůrky Quicklace™ známé svým rychlošněrovacím systémem. Trailové boty disponují mezipodešví EnergyCell™+, která garantuje výbornou návratnost energie. Poskytne také potřebné odpružení a odolnost. Modré běžecké boty mají podrážku Contagrip, která zajistí maximální přilnavost na nezpevněném terénu. Detaily produktu: běžecké trailové boty nadčasový design v černé barvě odolný svršek vůči oděrům a poškození prodyšné rychlovázání Quicklace antibakteriální vložka Ortholite polstrovaný límec konstrukce Sensifit pro optimální držení nohy mezipodešev EnergyCell pro návratnost energie gumová podrážka Contagrip poskytne maximální přilnavost na všech površích vyrobeno iz recyklovaných materiálů

KAYLAND-Alpha GTX grey/yellow Šedá 47
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
KAYLAND-Alpha GTX grey/yellow Šedá 47
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Kayland. Pánské turistické boty jsou určeny do mírných terénů. Vynikají moderním designem a funkčními vlastnostmi, které je předurčují pro rychlou turistiku ve smíšeném terénu. Svršek bot na trek je vyroben ze semiše a vložky ze syntetické tkaniny dokonale obepínají nohu díky tvaru navrženému tak, aby odpovídal její ergonomii. Turistická obuv pánská se tak dokonale přizpůsobí každému chodidlu. Pánské boty na turistiku mají asymetrické šněrování směřující až ke špičce. Získáte tak větší přesnost při vázání a rovněž stabilitu, jelikož bota obepne téměř celé chodidlo. Trekkingové boty disponují lehkou mezipodešví EVA, která výborně tlumí nárazy. Outdoorové boty vynikají podrážkou Vibram Multiverse, která je vhodná pro smíšený terén. Díky výstupkům na podrážce získáte maximální přilnavost na patě a špičce. Jste tak v bezpečí i při lezení po skalách. Pánské boty do hor si získají jistě i Vás! Detaily produktu: nízká turistická obuv vhodná na smíšený terén moderní design kvalitní zpracování semišový svršek poskytne dostatečnou prodyšnost svršek se dokonale přizpůsobí chodidlu asymetrické šněrování směřuje až ke špičce dokonale obepne chodidlo pro maximální stabilitu lehká mezipodešev z EVA pěny tlumí nárazy podrážka Vibram Multiverse poskytne přilnavost

JANA Turistické kotníkové boty, vysoká podrážka
2 671 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
JANA Turistické kotníkové boty, vysoká podrážka
2 671 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pochodem vchod! Turistické kotníkové boty zn. Jana se hodí na toulky městem i na výšlapy do hor, vždy budou pohodlné. Voděodolné díky technologii Duo-Tex a chladuvzdorné, stvořené pro hodiny a hodiny chůze v naprostém pohodlí. Háčky a pevné tkaničky na svršku. Nepromokavý svršek díky technologii Duo-Tex. Pevný opatek. Vzadu nahoře poutko. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami
1 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami
1 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Nadčasové kožené mokasíny s ozdobnými šňůrkami: elegantní a pohodlné, pružné, měkké, z kvalitní kůže. Kvalitní pravá kůže. Pěnová vyjímatelná stélka. Na svršku šňůrky s kovovými koncovkami. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky na zip, kůže
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tenisky na zip, kůže
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Originální tenisky se zipovým zapínáním jsou zhotovené z pravé a kvalitní kůže. Na vnější straně zipové zapínání pro snadné a rychlé obutí. Měkká stélka. Pěnové vypodložení kotníku. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost a proti skvrnám, pravidelně opakujte.

Mokasíny na klínku s kovovou aplikací, zebří vzor
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Mokasíny na klínku s kovovou aplikací, zebří vzor
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pro módní divoký vzhled zvolte mokasíny s originálním kovovým zdobením a zajímavým zebřím vzorem! Svršek s textilní vsadkou se zebřím vzorem a s kovovou aplikací. Postranní pruženky pro snadné obutí. Pevný opatek. Klínový podpatek. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Hřejivé bačkory ve stylu mokasín
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Hřejivé bačkory ve stylu mokasín
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Jemná a tichá podrážka, hřejivý vnitřek v kožešinovém vzhledu, tyto bačkory jsou skvělou volbou! Originální imitace kožešiny. Pružné a lehké. Jemný hřejivý vnitřek. Plochá podrážka. Vzhled mokasín.

Dvoubarevné tenisky s tkaničkami
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dvoubarevné tenisky s tkaničkami
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Lehoučké dvoubarevné tenisky jsou vhodné pro různé příležitosti. Lehké a pružné. Z prodyšné textilní síťoviny. Snadné na obutí. Pevný opatek. Vysoká podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

NIKE-Star Runner 3 pink foam/black/white Růžová 31,5
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
NIKE-Star Runner 3 pink foam/black/white Růžová 31,5
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská obuv značky Nike. Dětské botasky jsou navrženy v trendy designu. Moderní tenisky okouzlí všechny malé parádnice. Tenisky pro děti mají na boční straně logo Nike kontrastní barvy. Botasky pro děti se výborně kombinují k mnoha outfitům. Dětské tenisky jsou ideální nejen k džínám, ale také k šortkám a sukýnkám. Výhodou značkových tenisek je snadné obouvání a zouvání, o které se postará popruh na suchý zip. Namísto klasických šňůrek jsou elastické gumičky. Svršek stylových tenisek tvoří syntetický materiál, který je lehký a prodyšný. Značkové botasky mají posílenou špičku více vrstvami materiálu. Měkký polstrovaný vnitřek zajistí pohodlí při nošení. Růžové tenisky jsou perfektními společníky pro každodenní nošení, do školky, do školy, na kroužky a volný čas. Detaily produktu: trendy design elastické gumičky a popruh na suchý zip polstrovaný límec boty pohodlná podšívka měkká stélka odolná podrážka poutko na zadní straně logo Nike 20% recyklovaný materiál

Ploché pantofle s mašlí a potiskem květin
329 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ploché pantofle s mašlí a potiskem květin
329 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Lehké a ženské, vyzkoušejte ploché pantofle s mašlí a potiskem květin. Překřížené pásky. Na svršku látková mašle. Lem s potiskem našitý kolem stélky. Potisk.

Protetika Ventra Pink Velikost: 21
1 219 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Protetika Ventra Pink Velikost: 21
1 219 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Protetika Ventra Pink jsou dívčí barefoot celoroční boty z oblíbené hladké kůže. Nový model pro jaro 2024 má úplně novou podrážku, která má lepší, anatomický tvar, než starší modely. Tenisky mají prostornou špičku (oproti modelu 2023 jsou cca o 2mm užší v prstech), víc místa pro palec (i dominantní), sednou na normálně široké nožky. Nový model má měkkou podrážku, výborně ohebnou všemi směry (měkčí než měly modely 2023). Ventra Pink jsou z oblíbené hladké kůže ve starorůžové barvě s bílou podrážkou. Boty lze velmi dobře udržovat - hladkou kůži lze snadno otřít. Podšívka je textilní. Mají vyjímatelnou koženou stélku. Podrážka je ohebná všemi směry, gumová, s jemným vzorkem.Péče: Hladkou kůži doporučujeme imregnovat a promazávat balzámem na kůži.- Sednou na:  normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální i vyšší nárt, na normální kotník (lepší dotažení než u starých modelů 2022 a starších, sednou stejně v kotníku jako modely z roku 2023 - na vyloženě úzké kotníky však nejsou)- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: pevný, za patou je podrážka vytažená až přes kožený svršek- Podrážka: dobře ohebná všemi směry, gumová, lepená, misková, s jemným vzorkem, nulový drop- Jazyk: je volný, textilní, přišitý ve spodní části boty, boty se perfektně nazouvají i dětem s vysokým nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, s nášlapnou vrstvou z kůžeSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - textil, stélka - pěnová s nášlapnou vrstvou z hladké kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka:19 - 12,2 cm x 5,6 cm20 - 12,8 cm x 5,8 cm21 - 13,5 cm x 6,0 cm22 - 14,3 cm x 6,2 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,3 cm x 6,6 cm26 - 16,8 cm x 6,8 cm27 - 17,4 cm x 7,0 cm28 - 18,1 cm x 7,2 cm29 - 18,8 cm x 7,4 cm30 - 19,4 cm x 7,4 cm31 - 20,0 cm x 7,6 cm32 - 20,6 cm x 7,7 cm33 - 21,2 cm x 7,8 cm34 - 22,0 cm x 7,8 cm35 - 22,6 cm x 8,0 cm36 - 23,2 cm x 8,2 cm 

Merrell J037511 Moab Speed 2 Mid Gtx Steel Blue
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Merrell J037511 Moab Speed 2 Mid Gtx Steel Blue
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Moab Speed 2 Mid GTX je nejnovější inovací v oblasti turistiky od značky Merrell. Vytvořen díky spojení znalostí a poznatků z nejprodávanějších turistických bot Moab a zkušeností turistů celého světa. Zdokonalená trakce díky podešvi Vibram TC5+, speciálně vyvinuté pro Merrell, se zcela novým designem a trakčními výstupky. Turisté vědí, že pohodlí je základ úspěšného výkonu, proto je v mezipodešvi o 30% více pěny. Prodyšnost se také výrazně zlepšila díky poznatkům z úspěšné běžecké řady Merrell Test Lab společnosti Merrell. S Moab Speed 2 Mid GTX pocítíte bezpečí díky skvěle padnoucí patě a pevné podešvi po celé délce chodidla. Model s membránou Gore-Tex® udrží vaše nohy v suchu za nepříznivého počasí.• Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí•  svršek v kombinaci Ripstop nylonu a TPU• 100% recyklované tkaničky a pásky• polstrovaný límec kolem paty• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• ochranná a oděruvzdorná gumová pata a špička pro větší odolnost a bezpečí• poutka na patě a jazyku pro snadné obouvání• plně recyklovaná prodyšná podšívka• stélka potažená 100% recyklovaným Mesh materiálem• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 5% recyklovaná vyjímatelná PU stélka• lehká technologie FlexPlate™ zajišťuje torzní tuhost a stabilitu přední části chodidla• mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® TC5+ poskytuje výjimečnou trakci pro outdoorové multisportovní aktivity, vyvinutá výhradně pro Merrell• trakční výstupky Vibram® na podešvi speciálně navržené tak, aby zvyšovaly přilnavost a odolávaly nečistotám při každém krokuTECHNOLOGIE: Gore-Tex®, FloatPro™,  FlexPlate™, Vibram®, 34-24 Stack, 10.0 Drop, RecycledHMOTNOST: 800 g

Skechers - Tenisky SKECH LITE
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Skechers - Tenisky SKECH LITE
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dopřejte si neuvěřitelné pohodlí s teniskami Skechers Sketch-Lite Pro - Faregrove. Tento sportovní, veganský šněrovací model vyniká svrškem se syntetickým zesílením a stélkou Skechers Air Cooled Memory Foam. Stélka tenisek se přizpůsobuje tvaru chodidla, navíc s ventilačními otvory pro zajištění optimální prodyšnosti. Materiál ošetřen antimikrobiální látkou Bio Drin pro kontrolu zápachu a trvalou svěžest. Pružná podrážka.

Barefoot tenisky Barebarics Blizzard - Dark Chocolate Brown Velikost: 37
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Barefoot tenisky Barebarics Blizzard - Dark Chocolate Brown Velikost: 37
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skládá z polyamidu, elastanu a kůže nubuk s hydrofobní úpravou, která velmi dobře odpuzuje vodu. Pro udržení vlastností používejte impregnaci.Podšívka je vyrobená z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Tento typ podšívky urychluje proces odvodu a absorpce potu, díky čemuž zůstává kůže suchá. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá při prestižních modelech obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích.Podešev e zhotovená z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli.Stélka je vyjímatelná a složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu. Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezována a přirozeně se posilují Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště Adaptivní podrážka - Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

HOKA ONE ONE-Challenger 7 swim day/cloudless Modrá 46 2/3
3 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
HOKA ONE ONE-Challenger 7 swim day/cloudless Modrá 46 2/3
3 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Hoka One One. Pánské tenisky Challenger byly navrženy na traily i běh na silničním povrchu. Vynikají moderním barevným designem, který přitáhne pohledy. Samozřejmostí je také funkčnost běžeckých tenisek. Trailové boty Hoka jsou všestranné a vhodné pro jakýkoli terén. Díky geometrii mezipodrážky a konstrukci podrážky je značková trailová obuv lehká na trailech a hladká na silnici. Běžecké tenisky pro pány jsou prodyšné, protože mají odolný svršek ze síťoviny. Vyvýšená záď na patě usnadňuje obouvání a zouvání. Pánské botasky na běhání se vážou na klasické šňůrky. Hoka tenisky jsou pohodlné díky vyztuženému jazyku a mezipodešvi z pěny CMEVA. Ta zajistí stabilní postoj a absorpci nárazů. Běžecká obuv pánská vyniká i podrážkou, která je vyvinuta s menšími výstupky uprostřed a většími po obvodu. Technologie Meta-Rocker umožňuje nízký rozdíl mezi patou a špičkou, mezipodešev s nezaměnitelným tvarem a exkluzivní polštář HOKA usnadňují přirozený cyklus tempa běžce a podporují měkký a plynulý přechod od podpory až po mrtvý tah. Tenisky Hoka Challenger umožňují hladké přechody mezi různými povrchy. Pánské tenisky Hoka jsou ideální pro všechny outdoorové povrchy střídající se s krátkými asfaltovými úseky. Detaily produktu : běžecké tenisky Hoka One One moderní sportovní design odolný a prodyšný svršek vázání na šňůrky vyztužený jazyk mezipodešev z pěny CMEVA absorbuje nárazy gumová podrážka s výstupky zajistí přilnavost technologie Meta-Rocker snadné přechody mezi terény ideální pro všechny vnější povrchy střídající se s krátkými asfaltovými úseky

Wojtylko 7B24351C černé dámské mokasíny na klínku
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Wojtylko 7B24351C černé dámské mokasíny na klínku
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská letní vycházková obuv na mírném klínku.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena podšívkou ze syntetického materiálu a stélkou z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 340 gDámské letní mokasíny.Barva: ČernáVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 4 cm

Sandály macramé na klínovém podpatku
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sandály macramé na klínovém podpatku
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Boho look Vám dodají krásné sandály na klínovém podpatku zdobené macramé. Zakulacená špička. Pásek kolem kotníku nastavitelný pomocí kovové spony, se vsazenou pruženkou. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Jonap Jampi B21 růžová tisk Velikost: 34
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Jonap Jampi B21 růžová tisk Velikost: 34
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kožené dětské barefoot sandále Jonap B21 s textilní podšívkou. V růžové barvě se stříbrnými třpytkami, s šedou špičkou z pogumované kůže, která chrání botu proti okopání.  Dva suché zipy, díky kterým botu upevníte na noze. Přední část boty má výraznější prostor pro prsty. Jsou vhodné i pro dominantní palec. Boty lze dobře dotáhnout na útlý kotník. Padnou na nožky ve tvaru "ploutvičky".- Sednou na: normálně široké nožky s prsty do vějířku, vhodné i na dominantní palec, na užší patu/kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný až měkký- Podrážka: měkká a ohebná, se vzorkem, z gumy- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, z paměťové pěny s příjemným textilním nášlapem, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže, podšívka a stélka - textil, podrážka - gumaVelikost - délka x šířka boty:31 - 20,6 cm - 8,1cm32 - 21,2 cm - 8,2 cm33 - 21,8 cm - 8,3 cm34 - 22,4 cm - 8,4 cm35 - 23,2 cm - 8,5 cm

Dámská kotníková obuv RIEKER Y9050-62 béžová W3
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER Y9050-62 béžová W3
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Hledáte nevšední a stylový kousek do Vašeho botníku? Něco, v čem budete nepřehlédnutelná? Pak jsou tyto boty přímo pro Vás. Svršek je kombinace dvou materiálů, které se vzájemně doplňují. Je ozdobený funkčním zipem, poutkem v zadní části pro snazší obouvání a logem značky Rieker. Měkká stélka se přizpůsobí Vašemu chodidlu a zaručí Vám pohodlí po celý den. Designovou podešev s vroubky a podpatkem si okamžitě oblíbíte. Obuv je vhodná jak na podzim, tak na zimu. Tento model užijete na běžné pochůzky, do práce, ale i na procházku s přáteli. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Dámská kabelka RIEKER C0156-065-T10 stříbrná W3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dámská kabelka RIEKER C0156-065-T10 stříbrná W3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská kabelka značky RIEKER, jejíž nošení bude zábavou. Na svršku je stylová ozdoba v podobě zavázaných provázků, které dodají kabelce šmrnc. Zadní strana je opatřena malou kapsičkou na zip. Po otevření hlavní kapsy uvidíme další dvě malé kapsičky, kde si můžeme dát klíče nebo doklady. Velká kapsa je dostatečně prostorná na všechny nezbytné věci. Tento model si zamilujete na první pohled. Rozměry: cca V 31 cm x Š 35 cm Vnitřní uspořádání: Kabelka není dělená. Kabelka má délkově nastavitelný popruh, který lze odepnout. Maximální délka nastavitelného popruhu je cca 125 cm.