Boční ochranné lišty Opel Astra 2016- (hatchback)
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Boční ochranné lišty Opel Astra 2016- (hatchback)
1 220 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Opel Astra.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ochranná lišta hrany kufru VW Golf VI. 2009-2012 (combi, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Golf VI. 2009-2012 (combi, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Golf VI. je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru VW Touran 2010-2015 (tmavá, matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Touran 2010-2015 (tmavá, matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Touran je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ardon Nízké softshellové boty CROSS LOW - 44
970 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ardon Nízké softshellové boty CROSS LOW - 44
970 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Nízké softshellové boty CROSS LOW - 44 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Apothecary s.r.o., Chioská masticha surová - mastichové kryštály 10g
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Čistá pryskyřice ze stromu řečík lentišek ve střední velikosti kapek (krystalů) balená v plastovém sáčku.VÝHODY100% přírodní produktústní hygienaredukce zápachu z ústupravuje zažíváníNÁVOD NA POUŽITÍVezměte si 1-2 krystaly střední velikosti. Začněte jejich žvýkat předními zuby, dokud nezměknou. Po chvíli se z mastichových krystalů vytvoří jednotná hmota, která se dá žvýkat jako běžná žvýkačka.Pokud je vám zvykání nepříjemné, případně je krystal příliš lepivý, Můžete účinné látky získávat i samotným cucání celého krystalu.Pokud je vám žvýkání nepříjemné, případně je krystal příliš lepivý, můžete účinné látky získávat i samotným cucáním celého krystalu.UpozorněníDoporučené dávkování nesmí být překročeno. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy a osoby alergické na pryskyřici. Nepodávejte pacientům s centrálním žilním katetrem.

Joyroom HD Full Screen tvrzené sklo na iPhone 12 mini, černé (JR-PF595)
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranné sklo na mobil poskytuje dostatečnou ochranu před poškrábáním a nečistotami. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Díky tvrzenému sklu můžete displej chránit a zároveň si užívat jeho plnou funkčnost a kvalitu barev. Sklo je odolné vůči prachu, mastným látkám a otiskům prstů. Můžete ho snadno vyčistit bez použití specializovaných prostředků. Vysoká tvrdost pro úplnou ochranu Tvrzené sklo poskytne mimořádně účinnou ochranu obrazovky vašeho telefonu. Chrání před prasklinami a škrábanci. Povrch je odolný vůči prachu, mastným látkám a otiskům prstů. CNC technologie Díky použití CNC technologie je tvrzené sklo velmi přesné, díky čemuž dokonale přilne k obrazovce. Každá část displeje je chráněna stejnou měrou. Nemění funkci obrazovky Montáží tvrzeného skla rychle zapomenete na jeho přítomnost. Povrch nijak nemění funkčnost obrazovky - je dokonale průhledný a neovlivňuje odezvu displeje ani nemění zobrazené barvy. Vlastnosti: • Typ: Tvrzené sklo• Formát skla: 2,5 D• Účinná ochrana před poškrábáním• Chrání celou obrazovku• Vyrobené CNC technologií• Odolný vůči prachu a mastnotě• Snadno se čistí

MG Full Glue Super Tough ochranné sklo na Samsung Galaxy A22 4G, černé
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Každému se už stalo, že mu z kapsy vypadl telefon a odnesl si to displej. Nehezké škrábance, praskliny a v horším případě rozbitý displej. Výměna displeje nemusí být levnou záležitostí a proto je nezbytné svůj mobilní telefon chránit. Odolné ochranné sklo je minimální investice, která za to rozhodně stojí.Ochranné sklo MG Full Glue Super Tough poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti ochranného skla: • Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, snadná aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

McKINLEY Maine AQB W 39 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
McKINLEY Maine AQB W 39 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská turistická obuv Mckinley vhodná pro procházky do přírody. Komfort zajišťuje voděodpudivá a prodyšná membrána Aquabase. Ochrana špičky

Milmil šampon 2v1 Babymil Vaniglia 500ml - Šampon s extraktem vanilky
85 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětský šampon na vlasy s balzámovým efektem má nové složení obohacené přírodním extraktem z vanilky proti zacuchávání. Vlasy chrání a zanechává je hebké a jemně provoněné. Vhodný pro denní použití.Použití: Aplikujte na vlhké vlasy jemnou masáží a poté důkladně opláchněte.

Tommy Hilfiger pánský tmavě modrý svetr - XXL (DW5)
2 513 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tommy Hilfiger pánský tmavě modrý svetr - XXL (DW5)
2 513 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánský tmavě modrý svetr od Tommy Hilfiger.- vytlačené logo na hrudiMateriál: 100% bavlnaStřih: Regular fit

Ardon Trekové sandály SPRING - Khaki | 42
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ardon Trekové sandály SPRING - Khaki | 42
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Trekové sandály SPRING - Khaki | 42 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Czech made Dětská obuv art. 555 3 papučky
365 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Czech made Dětská obuv art. 555 3 papučky
365 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětská celoroční domácí a přezůvková obuv.Obuv je celá vyrobena z textilního materiálu.Papučky mají certifikát zdravotní nezávadnosti "Žirafa".UPOZORNĚNÍ! Obrázky jsou pouze ilustrativní, každá velikost má různé barvy a motivy.Dětské přezůvky.Barva: Mix - různé velikosti mají různé barvyVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 6 cmPodpatek: 1 cm

Pánská fleecová mikina Nordblanc Courier hnědá NBWFM7598_HDU
1 996 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Pánská fleecová mikina Nordblanc Courier hnědá NBWFM7598_HDU
1 996 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská fleecová mikina Nordblanc Courier hnědá NBWFM7598_HDU Zateplená softshellová bunda je vyrobená z kvalitního třívrstvého membránového materiálu SOFTSHIELD®10000 s microfleecem. Microfleece disponuje dokonalou termoizolací. Nabízí ochranu jako klasická nepromokavá bunda, ale díky strečovému materiálu je velmi teplá a pohodlná jako vaše oblíbená mikina. Vyniká větruvzdorností. Perfektně zpracovaná a s předformovanými rukávy padne jako ulitá. Bunda se hodí do období jara a podzimu. SOFTSHIELD bunda je oblíbená pro svoji univerzálnost, využijete ji na kole, vycházkách přírodou nebo ve městě. Zároveň v ní můžete lyžovat za slunečného zimního dne.Benefity:Odolné proti větruOdolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích.VoděodolnéOdolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku.ProdyšnéPomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí.ElastickéPružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.Reflexní prvkyReflexní prvky mnohonásobně zvýší vaši viditelnost za šera i za tmy.Technologie:    SOFTSHIELD® TERATEX® 10000    Funkční outdoorový materiál pro náročné outdoorové aktivity. Jeho hlavními přednostmi je pružnost, termoizolace, skvělá větruvzdornost a voděodolnost a zároveň dokonalá prodyšnost. Materiál je tvořen třívrstvým laminátem, kde vhodnou kombinací materiálů vznikne lehký, měkký elastický softshell s výbornou termoizolací. Mikiny a svetry » Mikiny » Pánská fleecová mikina Nordblanc Courier hnědá NBWFM7598_HDU

Framesi Morphosis Densifying Shampoo 250ml - Posilující šampon pro podporu růstu
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Posilující šampon, nesoucí příjemnou vůni citrusů, frézií, čajových lístků a dřeva, nabízí velmi jemné a šetrné čištění vlasů i vlasové pokožky. Mimo další účinné látky je obohacen o vitamín B6 a hořčík. Během mytí je vhodné vlasovou pokožku intenzivně masírovat. Pro maximální efekt doporučujeme použití dalších přípravků z produktové linie Densifying. Aktivní složky: Jablečné kmenové buňkyPatentovaný komplex Tri-C-Peptidy™MORPHOSIS DENSIFYINGJemné a oslabené vlasy a citlivá vlasová pokožka trpící sklony k nadměrnému vypadávání vlasů budou s novou řadou přípravků Densifying minulostí. Zastaví totiž nežádoucí řídnutí a účinně podpoří růst nových, silných a pevných vlasů s přirozeným objemem. Produkty mají 100% veganské složení, neobsahují lepek, SLES, SLS, parabeny či syntetická barviva. Při výrobě bývá díky použití šetrných postupů zachováno maximum přirozených vlastností aktivních složek, které pocházejí zejména z oblasti Středomoří. Při vzniku přípravků byly využity technologie, které výrazně šetří vodou a energiemi.

​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos ALMA SILVER 39
2 185 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos ALMA SILVER 39
2 185 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Jste neustále na nohou? Potřebovali byste zdravotní obuv, při které si ani neuvědomíte, že ji máte obutou? V tom případě si tyto ALMY zamilujete!Obuv pro profesionály, číšníky, barmany, zdravotníky, poskytuje dokonalý komfort při každodenním nošení, tlumí každý Váš krok a nabízí úlevu pro Vaše kolena, nohy a záda, snižuje jejich přetíženíSkvěle tlumí nárazy na patěŠirší pata, pro lepší stabilituPryžová, ultra lehká protiskluzová podrážka, nezanechává stopy na podlazeDíky síťovinovému materiálu, je obuv prodyšná a Vaše noha se nepotíDíky exkluzivní technologii Health Tech™ budete mít snazší krok a tím i každodenní život.Vyjímatelná stélka Air System™ Honeycomb s větracími otvory přenáší tlak na celou podrážkuThe Cooltech™ podšívka je z měkké tkaniny, která podporuje rychlé vysátí vlhkosti

Adidas Strutter EG2654 M
1 489 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Adidas Strutter EG2654 M
1 489 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská softshellová mikina Nordblanc Trekking NBWSM7730_INM
2 396 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Pánská softshellová mikina Nordblanc Trekking NBWSM7730_INM
2 396 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská softshellová mikina Nordblanc Trekking NBWSM7730_INM Softshellová mikina kombinuje pohodlí mikiny s výhodami bundy. Je vyrobena ze softshellu, který je na povrchu odolný a s teplým fleecem uvnitř. Mikina není vybavena membránou a tedy není nepromokavá, přesto díky technologii DWR odpuzuje vodu. Je lehce strečová, neomezuje v pohybu a je velmi pohodlná na nošení. Funguje skvěle jako hřejivá mezi vrstva nebo jako vnější vrstva do chladných nedeštvých dní.Materiál: 88% polyester 12% elastanBenefity:Odolné proti větruOdolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích.Nízká váhaOdlehčený materiál vám poskytuje pohodlí a neomezenou možnost pohybu.VodoodpudivéChrání povrch před průnikem vody a odpuzuje vlhkost vzduchu. Mikiny a svetry » Mikiny » Pánská softshellová mikina Nordblanc Trekking NBWSM7730_INM

Nike Court Legacy Kids 28 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Nike Court Legacy Kids 28 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětská obuv Nike Court Legacy Kids má klasické čisté linie a exkluzivní charakteristické prvky.Elastické šňůrky a řemínek se suchým zipem usnadňují obouvání a zouvání.Svršek je vyroben z kombinace lícové a syntetické kůže, proto je pružný a dokonale se přizpůsobí noze. Vnitřek je podšit materiálem, který nohu příjemně obepíná a je odolný vůči oděru. Klasický vzhled zvýrazní outfit. Pevná gumová podrážka se stromečkovým vzorem je odolná a neklouže. Odolný svršek obuvi Retro vzhled Elastické šňůrky a řemínek se suchým zipem usnadňují obouvání a zouvání Logo na boční straně obuvi Gumová podrážka pro lepší přilnavost

Merrell J036310 Moab 3 Mid Gtx Olive
3 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Merrell J036310 Moab 3 Mid Gtx Olive
3 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Již více než desetiletí je obuv Moab oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Inovovaná verze Moab 3 má novou více podpůrnou stélku, měkčí mezipodešev, která poskytuje větší tlumení, podešev Vibram® a částečně recyklované materiály. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek z vepřovice a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIEGore-Tex®, Kinetic Fit™ Advanced, AirCushion, Vibram TC5+, RECYCLED HMOTNOST 760g

Boxspringová postel ALICE 180 Eltap Tmavě šedá
22 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Boxspringová postel ALICE 180 Eltap Tmavě šedá
22 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Boxspringová postel ALICE patří mezi luxusní kontinentální postele. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby.Postel je vybavena silnou pružinovou (bonnell) matrací a velkým úložným prostorem na lůžkoviny, který se otevírá pružinovým mechanismem zvedajícím horní část. Dodatečná vrstva PUR pěny T25 umístěná na horní a spodní straně matrace zajistí větší pohodlí. Čtyřcentimetrový topper z pěny T21 s ozdobným pruhem v barvě čalounění postele zlepšuje komfort spánku, a zároveň pečuje o páteř a zajišťuje správnou podporu těla při odpočinku.Plastové nohy svým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Barva:tmavě šedá (Sawana 05) světle šedá (Sawana 21) bílá ekokůže (Soft 17)Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka / dřevo / ekokůže / plast / PUR pěna T25Rozměry:šířka: 180 cmhloubka: 205 cmvýška: 126 cmvýška ložné plochy od země: 60 cmvýška matrace: 20 cmRozměr lůžka: 180 x 200 cm Hmotnost:260 kgDodáváno v demontu.

DUNLOP Blizzard Holínky zateplené 39
1 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
DUNLOP Blizzard Holínky zateplené 39
1 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Představujeme vám úžasné Holínky DUNLOP Blizzard, vaši nejlepší volbu pro ochranu a pohodlí v chladném a deštivém počasí. Tyto vysoké holínky jsou navrženy tak, aby vám poskytly maximální ochranu proti nepříznivým zimním podmínkám, a zároveň nezklamou svým stylovým vzhledem.Jedním z hlavních lákadel Holínek DUNLOP Blizzard je jejich zateplený polyesterový kožíšek, který zajišťuje, že vaše nohy zůstanou vždy v teple a pohodlí. Zateplení z 100% polyesteru dokáže udržet teplo a zabránit pronikání chladu, což je v zimních měsících naprosto nepostradatelné. Ať už jste na procházce, pracujete venku nebo se vydáváte na výlet, tyto holínky vám poskytnou úžasnou tepelnou izolaci.Holínky DUNLOP Blizzard jsou vyrobeny z kvalitního PVC materiálu, který jim dodává vysokou odolnost proti vodě. Už se nemusíte obávat zatékání vody do bot a mokrých nohou. Díky voděodolnému povrchu zůstanou vaše nohy suché a chráněné před vlhkem a nepřízní počasí.Holínky jsou navrženy tak, aby odolaly i náročným podmínkám a dlouhodobému používání. Díky absenci ocelových komponentů jsou lehké a pohodlné, což vám umožní volně se pohybovat a zároveň si užívat dokonalou ochranu.Barevná mezipodešev je navržena tak, aby tlumila nárazy při každém došlapu. To znamená, že vaše nohy budou méně namáhány, a vy se budete cítit pohodlně i po dlouhých procházkách či aktivitách venku.Jedinečný profil podrážky Holínek DUNLOP Blizzard poskytuje skvělou přilnavost na kluzkém zimním povrchu. Můžete se tak věnovat svým oblíbeným outdoorovým aktivitám s jistotou a bezpečím.Tato obuv je vhodná pro široké využití - od procházek ve městě po náročné venkovní aktivity. S Holínky DUNLOP Blizzard se budete cítit připraveni na cokoli, co vás potká v zimním období.Zateplená vložka NENÍ vyndávací. Váha: 1810 g/ pár / Velikost 42Výška: 36 cm / Velikost 42Obuv pro minimální rizika. Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.  Zateplené holínky odolné proti vodě a chladu vhodné pro venkovní aktivity

Chlapecké bačkory Superfit Bill 1-000279-8060 Velikost: 27
569 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Chlapecké bačkory Superfit Bill 1-000279-8060 Velikost: 27
569 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětské bačkory Superfit Bill 1-000279-8060 v modré barvě s fotbalovými motivy a praktickou bílou podrážkou.Chlapecké bačkory se zapínáním na suchý zip, díky kterému se dají krásně regulovat v oblasti nártu. Jsou tedy vhodné i pro vyšší nárt. V okolí kotníku je mírné vykrojení a tím bota lépe padne. Dá se říct, že kotník zcela kopíruje a tím se bačkory opravdu pohodlně nosí.I přesto, že se nejedná o barefoot bačkory, jsou velmi poddajné a přizpůsobivé. Podrážka je měkká, v přední části krásně ohebná, s větracími otvory pro lepší prodyšnost. V přední i zadní části je podrážka vyvýšená, chrání tak proti okopu. - Sednou na: užší až normálně široké nohy- Zapínání: suchý zip- Opatek: částečně zpevněný- Podrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná zejména v příčném směru, mírně vyvýšená za patou, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou, nebarví a nedělá šmouhy- Vrchní část: kompletně textilní, z vnější i vnitřní strany (jedna vrstva textilie bez podšívky)SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:23 - 14,7 cm24 - 15,5 cm25 - 16,3 cm26 - 16,9 cm27 - 17,4 cm28 - 18,1 cm29 - 18,6 cm30 - 19,3 cm31 - 20,0 cm32 - 20,8 cm33 - 21,4 cm34 - 21,8 cm35 - 22,5 cm36 - 23,0 cm37 - 23,4 cm38 - 24,0 cm

Superfit Rush Grau Hellgrun GoreTex 1-006224-2010 Velikost: 40
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Superfit Rush Grau Hellgrun GoreTex 1-006224-2010 Velikost: 40
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Lehké chlapecké tenisky Rush 1-006224-2010 v tmavě šedé barvě a zelenkavými detaily od Rakouského výrobce Superfit. Nová kolekce sportovních tenisek s rychloupínacím systémem BOA! Stačí potočit kolečkem, dle potřeb boty dotáhnout, a pro uvolnění stačí kolečko vycvaknout. Obouvání je o to více jednodušší a rychlejší. Sportovní model Rush je vhodný do venkovních, tak i vnitřních prostor. Boty jsou lehounké a díky textilní podšívce i velmi pohodlné. Membrána Gore-Tex, která v botě tvoří jeden díl podšívky zajistí nepromokavost a prodyšnost zároveň. Pevnější vyztužená špička chrání proti okopu a je doplněna reflexním prvkem pro lepší viditelnost. Boty mají pevný opatek pro zamezení vtáčení kotníků, lidově řečeno proti "šmajdání". Podrážka je poměrně měkká, vstřikováná (nerozlepí se) v praktické šedé barvě. Dvě poutka - jedno na jazyku, druhé na patě pro možnost zavěšení.Šířka : M IV  (střední)- Sednou na: užší až normální nohy - Zapínání: rychloupínací systém BOA pro libovolné nastavení dle potřeby- Opatek: pevný- Podrážka: velmi lehká, poměrně měkká a ohebná - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená přímo na svršek boty - nerozlepí se)- Jazyk: součástí podšívky - tvoří jeden díl - nikde nepřekáží švy - jazyk po bocích sahá do 3/4 své výšky - do této výšky je také aplikována membrána a garantovaná nepromokavost- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s koženým nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetické materiály + textilie, podšívka - textilie + membrána, stélka - pěna + kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:26 - 16,9 cm27 - 17,4 cm28 - 18,2 cm29 - 18,9 cm30 - 19,5 cm31 - 20,0 cm32 - 20,8 cm33 - 21,4 cm34 - 22,1 cm35 - 22,8 cm36 - 23,8 cm37 - 24,2 cm38 - 24,7 cm39 - 25,3 cm40 - 26,0 cm41 - 27,1 cm42 - 27,7 cm

Jonap Kid velcro modrá jeans Velikost: 21
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Jonap Kid velcro modrá jeans Velikost: 21
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětské botičky na první krůčky Jonap Kid velcro modrá jeans. Měkké, prostorné na dětskou nožku, ale přitom se zpevněným opatkem pro podporu správného postavení nohy a kotníku. Podrážka je měkká, ohebná především ve směru chůze. Díky dvěma suchým zipům se boty pohodlně nazouvají a regulují v oblasti kotníku i nártu. Bota se dá krásně rozevřít, jsou tedy vhodné i pro vyšší nárt.S pevným opatkem, anatomickým tvarem špičky, dostatečnou šířkou a měkkou ohebnou podrážkou jsou perfektním kompromisem mezi barefoot a klasickými botami.- Sednou na: normálně široké nohy, jsou vhodné i na vyšší nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný, krásně drží nohy, které pak nemají sklon ke "šmajdání"- Podrážka: ohebná, měkká- Jazyk: volný, přišitý v přední části boty- Stélka: vyjímatelná, pěnová s nášlapem z textilu a minimální podporou podélné klenby (lze ji lehce odstranit aby byla stélka zcela rovná)SLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže, podšívka - textil, stélka - pěnová + textil, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka boty:18 - 12,0 cm - 5,9 cm19 - 12,3 cm - 6,0 cm20 - 13,1 cm - 6,1 cm21 - 13,6 cm x 6,2 cm22 - 14,2 cm x 6,3 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,8 cm x 6,5 cm25 - 16,4 cm x 6,6 cm26 - 17,0 cm x 6,7 cm

Zdravotní pantofle Superfit 0-800111-0100 Velikost: 35
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Zdravotní pantofle Superfit 0-800111-0100 Velikost: 35
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Korkové zdravotní pantofle Superfit 0-800111-0100 s černými třpytivými pásky a krémovou podrážkou.Oblíbené pantofle s mírným tvarováním klenby, prstové části a patního lůžka.- Sednou na: normálně široké nohy - šířka WMS: M IV, vhodné také pro vyšší nárt - Zapínání: dva nastavitelné pásky- Podrážka: korek + syntetika- Stélka: tvarovaná, kožená, s podporou podélné klenby, patní lůžkoSLOŽENÍ: Svršek - syntetika, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:31 - 19,6 cm32 - 20,0 cm33 - 20,5 cm34 - 21,5 cm35 - 22,3 cm36 - 22,8 cm37 - 23,8 cm38 - 24,5 cm39 - 25,0 cm40 - 25,8 cm41 - 26,3 cm

Keen Newport H2 Very Berry / Fusion Coral Velikost: 29
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Keen Newport H2 Very Berry / Fusion Coral Velikost: 29
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Odolné dětské sandále Keen Newport H2 v dívčí barevné variantě Very Berry / Fusion Coral - světlá letní růžová s decentní a šedou podrážkou. Stélka je ve velmi světle šedé barvě a nebude tak pálit. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Newport je nejširší model sandálů od Keen. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Newport lze považovat za kompromis mezi barefoot (široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze) a klasickým stylem (podrážka je silnější, a není s nimi cítit každá nerovnost na cestě).Sednou na: normálně široké a široké nožky, nejsou vhodné pro drobnou úzkou nožkuZapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní částiOpatek: měkký - sandále je tak možné vzadu sešlápnout a kousek popobehnout jako v nazouvácíchPodrážka: v přední části dobře ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (nicméně je trochu pevnější než u užšího modelu Seacamp II CNX), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka má výraznější vzorek vzorek pro pohyb v příroděStélka: měkká pěnová - je tvořena horní měkkou vrstvou nanesenou na podrážce, mírné patní lůžko pro podporu správného postavení SLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:20/21 - 13,1 cm22 - 13,8 cm23 - 14,5 cm24 - 14,8 cm25/26 - 15,5 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,1 cm30 - 18,2 cm31 - 18,7 cm32/33 - 20,0 cm34 - 21,2 cm35 - 21,9 cm36 - 22,4 cm37 - 23,5 cm38 - 24,5 cm39 - 25,5 cmTabulka velikostí Keen 

B-komplex super forte+ TEREZIA 100 tablet
126 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
B-komplex super forte+ TEREZIA 100 tablet
126 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

B-komplex super forte+ TEREZIA 100 tabletCELIACI + TĚHOTNÉ A KOJÍCÍ + DĚTI OD 12 LETKomplex osmi ve vodě rozpustných vitaminů skupiny B. B-komplex super forte+ je obohacen o vitaminy B7, B9 a B12 a obsahuje také kyselinu listovou. Tyto vitaminy jsou pro lidský organismus velmi důležité. Účinky všech 8 vitaminů se navzájem doplňují a podporují. Hlavními zdroji vitamínů skupiny B ve stravě jsou kvasnice, maso, sýry, celozrnné obiloviny, luštěniny a ořechy. Přípravek je určen k doplnění běžné stravy pro děti od 12 let a pro osoby, které mají nedostatek vitaminu skupiny B. Vitamíny B1, B3, B7 a B12 přispívají k normální funkci nervové soustavy a duševní činnosti.SLOŽENÍ:Protispékavá látka mikrokrystalická celulóza, nikotinamid, plnidlo fosforečnan vápenatý, pantotenát vápenatý, thiamin hydrochlorid, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, plnidlo polyvinylpyrrolidon, potah tablety (hydroxypropylmethylcelulóza, barvivo riboflavin), protispékavá látka stearan hořečnatý, kyselina pteroylmonoglutamová, biotin, kyanokobalamin.ÚČINNÁ LÁTKA1 TABLETA% RVH*Vitamin B1 (thiamin)10 mg909Vitamin B2 (riboflavin)10 mg714Vitamin B3 (niacin)50 mg313Vitamin B5 (kyselina pantothenová)22,5 mg375Vitamin B6 (pyridoxin)8 mg571Vitamin B9 (kyselina listová)400 µg200Vitamin B7 (biotin/vitamin H)200 µg400Vitamin B12 (kobalamin)10 µg400* Referenční výživová hodnotaPOUŽITÍ:VITAMIN B1 (thiamin) PŘISPÍVÁk normálnímu energetickému metabolismu a normální činnosti nervové soustavyk normální psychické činnosti a činnosti srdceVITAMIN B2 (riboflavin) PŘISPÍVÁk udržení normálního stavu sliznic a červených krvinekk normálnímu stavu pokožky a zrakuk normálnímu metabolismu železak ochraně buněk před oxidativním stresemVITAMIN B3 (niacin) PŘISPÍVÁk normálnímu energetickému metabolismuk normální činnosti nervové soustavy a psychické činnostike snížení únavy a vyčerpáníVITAMIN B5 (KYSELINA pantothenovou) PŘISPÍVÁk normální syntéze a metabolismu steroidních hormonů, vitaminu D a některých neurostransmiterůVITAMIN B6 (pyridoxin) PŘISPÍVÁk normální syntéze cysteinu a metabolismu homocysteinuk normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenuk regulaci hormonální aktivityVITAMIN B7 (biotin / VITAMIN H) PŘISPÍVÁk normální činnosti nervové soustavy a psychické činnostik normálnímu metabolismu makroživink udržení normálního stavu vlasů, sliznic a pokožkyVITAMIN B9 (KYSELINA LISTOVÁ) PŘISPÍVÁk růstu zárodečných tkání během těhotenstvík normální syntéze aminokyselink normální krvetvorbě a metabolismu homocysteinuVITAMIN B12 (kobalamin) PŘISPÍVÁk normální činnosti nervové soustavy a psychické činnostike snížení míry únavy a vyčerpáník normální tvorbě červených krvinek a k normální funkci imunitního systémuDOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ:1 tableta denně UPOZORNĚNÍ:Doplněk stravy.Není vhodné pro děti do 12 letUkládejte mimo dosah malých dětí.Stanovená doporučená denní dávka se nesmí překročit.Nesmí se používat jako náhrada vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu.Uchovávejte v suchu do 25 ° C.Kapsli spotřebujte ihned po vyjmutí z blistru.

Reebok Furylite CC Coal Wild Orange Camouflage BD2854
2 037 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Reebok Furylite CC Coal Wild Orange Camouflage BD2854
2 037 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

ADIDAS-Duramo 10 altered blue/royal blue/magic grey Modrá 42
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ADIDAS-Duramo 10 altered blue/royal blue/magic grey Modrá 42
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

>

ADIDAS-X9000L3 core black/night metallic/pulse blue Černá 44
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
ADIDAS-X9000L3 core black/night metallic/pulse blue Černá 44
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

>

V+J-Lindas silver Šedá 30
74 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
V+J-Lindas silver Šedá 30
74 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětská obuv značky V+J. Sandály Lindas zaujmou stylovým vzhledem. Popruhy zdobí potisk barevných ptáčků. Popruh se zapíná a nastavuje pomocí spony. Stélka dětských bot je měkká a pohodlná na nošení. Podrážka je optimálně ohebná a protiskluzová. Dívčí sandálky potěší všechny malé parádnice. Hodí se k mnoha letním outfitům. Sandálky s perletí jsou skvělou volbou pro volný čas, běžné nošení, do školky i do města.Detaily produktu:stylový vzhledpříjemná tvarovaná stélka měkké popruhylehká podrážka

R&B SET Army
585 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
R&B SET Army
585 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Výhodný SET Zdravá lahev a Zdravá sváča obsahuje: Zdravou lahev s náhradní zátkou Svačinový box Zdravá sváča Krytku Floppy na Zdravou lahev

Merrell J135660 Mqm 3 Gtx Fuchsia/burgundy
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Merrell J135660 Mqm 3 Gtx Fuchsia/burgundy
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

MQM (Moving Quickly in the Mountains) - Lehká bota inspirovaná zkušenostmi a požadavky sportovců pro rychlý pohyb po horách. Všechny technologie potřebné pro to, aby vás bezpečně a při tom rychle přenesly přes vrcholky hor. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách• prodyšný svršek z materiálu Mesh a TPU• tradiční šněrování z plně recyklovaného materiálu• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• zesílená ochrana špičky• prodyšná podšívka ze 100% recyklovaného materiálu Mesh• pěnová stélka z 50% recyklovaného materiálu• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• Rock plate poskytuje zvýšenou ochranu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Gore-Tex®, AirCushion, Vibram® TC5+, RECYCLEDHMOTNOST: 516 g

ArtAbiks Šatní skříň PARKIET | 120 x 200 cm barevné provedení: Černá / dub artisan
11 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Šatní skříň PARKIET | 120 x 200 cm Ložnicová šatní skříň je neodmyslitelnou součástí každého interiéru. Zajímavá kombinace polic s věšákovou tyčí poskytuje dostatek úložného prostoru, posuvné dveře šetří místo v interiéru. Šatní skříň PARKIET 120 nabízíme ve více barevných kombinacích s možností doobjednání vnitřních zásuvek (viz varianty). Materiál: laminovaná deska 16 mm, HDF (zadní deska), hrany 0,5 mm PVC dýha, plastové úchyty Rozměry (ŠxVxH): 120 x 200 x 62 cm Barevné provedení: dub artisan / černá černá / dub artisan bílá / dub artisan / černá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Artelta Manželská postel MERON Boxspring | 140 x 200 cm Barva: Soft 17
19 730 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Artelta Manželská postel MERON Boxspring | 140 x 200 cm Barva: Soft 17
19 730 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Manželská postel MERON Boxspring | 140 x 200 cm Neodolatelná postel typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních materiálů. Manželská postel MERON má zajímavě prošívané čelo, které poskytuje dostatečný komfort během sezení při čtení knihy. Postel má úložný prostor s pružinovou matrací, je jednostranná a hypoalergenní. Matrace je vysoká 20 cm s T25 pěnovými vrstvami na obou stranách. Dopřejte si stylovou a jedinečnou manželskou postel LOREE i Vy. Materiál: látka, ekokůže Rozměry: ŠxHxV: 140 x 215 x 115 cm výška sedu: 53 cm plocha na spaní: 140 x 200 cm hmotnost: 140 kg matrace : pěna T25 + bonnel výška nožiček: 2 cm Barevné provedení: Dora 28 Dora 63 Inari 96 Monolith 09 Mat Velvet 68 Omega 68 Soft 17 (ekokůže) Paros 02 Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Obuv polobotka PRESTIGE, bílá, vel. 39
1 353 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Obuv polobotka PRESTIGE, bílá, vel. 39
1 353 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Polobotka, celokožená, pracovní a sportovní.

Obuv polobotka PRESTIGE, černá, vel. 35
1 353 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Obuv polobotka PRESTIGE, černá, vel. 35
1 353 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Polobotka, celokožená, pracovní a sportovní.

Holínky ERIS, vel. 40
310 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Holínky ERIS, vel. 40
310 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Nízká holínka. Absorbce energie v patní části. Protiskluzová podešev.

Vlnka Dámské pantofle komfort béžové s ovčí vlnou POUZE EU 41 (VÝPRODEJ)
440 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámské semišové pantofle s ovčí vlnou merino uvnitř jsou velmi kvalitně zpracované a především pohodlné. Vhodné jsou, jako celoroční domácí obutí, jelikož se díky přírodním materiálům chodidla uvnitř papučí nepotí. Z celé vnitřní části jsou opatřeny ovčí vlnou merino, proto velmi dobře udržují teplo, izolují a pomohou Vám předcházet rýmám a prochladnutím, které jde z většiny případů právě od studených nohou. Ovčí vlna merino je materiál získaný střižením mladých australských ovcí. Merino vlna není kousavá a navíc má skvělé termoregulační vlastnosti, tzn. zaručuje regulaci optimální teploty a současně dokáže odpařovat přebytečnou vlhkost + je antibakteriální. Dámské pantofle komfort mají velmi decentní vzhled, díky povrchovému materiálu semiš v krémovém provedení. Zajisté oceníte, že jsou protiskluzové bačkory vyrobeny českou tradiční značkou Vlnka. Zakoupením tohoto výrobku podpoříte českého výrobce. Materiál: Ovčí vlna a semiš

ArtBelin Šatní skříň PREMIUM MGB KLAL | 133 cm Barva: Bílá / bílý lesk
11 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Šatní skříň PREMIUM MGB KLAL | 133 cm Pokud hledátešatní skříň , která dokonale vyřeší vaše úložné potřeby, naše skříň PREMIUM MGB 133 cm s posuvnými dveřmi , zrcadlem a vnitřními zásuvkami je tou správnou volbou pro vás. Skříň je vybavena posuvnými dveřmi , které vám umožní snadný přístup k vašim věcem, a zrcadlem , které vám ušetří prostor a přidá vizuální hloubku do vašeho prostoru. Největším plusem jsou vnitřní zásuvky, které vám poskytnou další úložný prostor pro menší předměty, jako jsou prádlo , doplňky nebo šperky. Šatní skříň PREMIUM MGB 133 cm je nejen praktická, ale také krásná a přizpůsobitelná vašim potřebám . Nabízíme možnost doobjednání tichých dojezdů . Materiál: laminát 16 mm, ABS hrany, zrcadlo Rozměry (ŠxVxH): 133 x 216 x 60 cm Barevné provedení: bílá / černý lesk bílá / šedý lesk bílá / bílý lesk Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Barefoot Pegres BF53 mint Velikost: 32
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Barefoot Pegres BF53 mint Velikost: 32
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Tenisky z barefoot řady Pegres BF53 jsou skvělou volbou pro děti se širšími chodily, dominantním palcem a s užší patou - pro nožky ve tvaru "ploutve". Tato řada splňuje požadavky na bosé obouvání, oproti původnímu modelu z roku 2021 BF33 jsou vylepšené o novou podrážku - miskovou podešev, tvar špičky je ještě prostornější než u řady "Bosé Pegresky", zpevněný opatek ale zůstává. Boty jsou prodyšné a tak jsou ideální na jaro, léto a teplý podzim.Mintová barva v kombinaci s černou je novinka pro jaro 2023. Boty jsou unisex - pro kluky i holky :-) Svršek boty je z kvalitní lícové kůže v kombinaci se síťkou, podšívka z lycry. - Sednou na: normální a široké nožky, vhodné pro dominantní palec, úzkou patu, útlý kotník a na normání i nízký nárt- Zapínání: falešné tkaničky - gumové šněrovadlo s brzdičkou, možno vyměnit za klasické tkaničky, které nejsou součástí balení- Opatek: zpevněný- Podrážka: tenká 3mm, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou), misková z gumy- Jazyk: bota jazyk nemá - takže se v botě nemůže nic shrnovat a tlačit, nožka vklouzne do boty jako do nízké ponožky :-) Po obvodu otvoru kolem kotníku je gumička, na nártu je neoprén/lycra a tak bota při nazouvání pruží.- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z textilie - Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kvalitní lícová kůže, lycra, síťovina, podšívka - lycra, stélka - textil, podrážka - gumová  

Jonap B7 modrá Velikost: 20
839 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Jonap B7 modrá Velikost: 20
839 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětské barefoot tenisky Jonap B7 v modré barvě jsou z textilního materiálu mimetico, který je perfektně prodyšný a skvěle zvládne i parné počasí. Pohodlí zajišťuje stélka z 3mm latexové pěny, která je bez jakéhokoliv tvarování. Botu přitáhnete k noze dvěma suchými zipy, jeden je zakončen reflexním prvkem pro lepší viditelnost dítěte po setmění. Přední část boty má výraznější prostor pro prsty. Jsou tedy vhodné i pro dominatní palec. Kolem kotníku se dají krásně utáhnout, proto padnou taktéž pro nožky ve tvaru "ploutvičky".- Sednou na: normální až širší nožky, dominantní palec, ploutvičky- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby, horní je zakončený reflexním prvkem- Opatek: zpevněný- Podrážka: ohebná, měkká, výrazně odolnější oproti starším modelům- Jazyk: jde dobře vytáhnout dopředu, boty se tak snadno nazouvají- Stélka: pěnová s příjemným nášlapem z textilie, vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - textil mimetico, podšívka a stélka - textil, podrážka - gumaVyrobeno z kvalitních italských materiálů, ručně ušito v ČR.Jak se o boty starat?Aby vašim dětem boty sloužily co nejdéle, doporučujeme je čistit vlhkým hadříkem. Neperte boty v pračce, s vodou se moc nemusí.Velikost - délka x šířka boty:24 - 15,8 cm x 6,9 cm25 - 16,4 cm x 7,0 cm26 - 17,0 cm x 7,2 cm27 - 17,7 cm x 7,4 cm28 - 18,4 cm x 7,6 cm29 - 19,2 cm x 7,8 cm30 - 19,8 cm x 7,9 cm

Bezpečnostní obuv ARDON®S1 | G1054/41
721 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®S1 | G1054/41
721 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

bezpečnostní kožená kotníková obuv, s ocelovou špicí, reflexní aplikace na svršku, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: buvolí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 538 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®FLYKER GREY S1P | G3325/44
962 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FLYKER GREY S1P | G3325/44
962 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

extra pohodlná bezpečnostní polobotka, s širokou kompozitovou špicí a kevlarovou stélkou, funkční vkládací vložka, materiál: pletenina, podešev: guma, norma: EN 20345, velikosti: 36 – 47, váha: 506 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedá

Bezpečnostní obuv ARDON®FOUNDRY S1 | G3073/48
738 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FOUNDRY S1 | G3073/48
738 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

bezpečnostní celokožená slévárenská kotníková obuv, s ocelovou špicí, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, v oblasti kotníku bezpečnostní boční vsadky z kombinace gumy a kůže pro okamžité vyzutí v případě vniknutí okuje do obuvi, materiál: buvolí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 39 - 48, váha: 654 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Ochrana střechy Roof Saver Peugeot Expert / Traveller 2016-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Peugeot Expert / Traveller 2016-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

HOKA ONE ONE-Ws Speedgoat 5 GTX black/black Černá 42
3 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
HOKA ONE ONE-Ws Speedgoat 5 GTX black/black Černá 42
3 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská obuv značky Hoka One One. Běžecké tenisky Hoka mají nadčasový design. Černé tenisky zdobí růžové detaily a Vy si je zamilujete i díky jejich funkčním vlastnostem. Model Speedgoat patří mezi nejoblíbenější modely značky. Tato trailová obuv je vhodná pro běh v drsných terénech. Extra lehká mezipodešev zajistí citlivější jízdu. Výhodou této stylové běžecké obuvi je ještě větší trakce než v předchozí řadě. Širší přední část trailových tenisek pro dámy zajistí běžkyním stabilnější jízdu a přizpůsobení se. Velkou výhodou je pryžová podrážka Vibram Megagrip. Je výjimečně přilnavá za mokrých i suchých podmínek, což na trialech zajisté oceníte. Trailové botasky Hoka mají nový aktualizovaný svršek vyrobený z dynamické síťoviny, díky kterému získáte komfort a správnou prodyšnost. Nepřehlédnutelnou výhodou je i membrána Gore-Tex, která Vás ochrání před deštěm.Obuv na trail vyniká i 3D tištěnými překrytími na svršku. Ty poskytují dodatečnou podporu ve střední oblasti chodidla. Běžecké tenisky Hoka mají vyztužený jazyk. Prodloužená záď napomáhá při obouvání a vyzouvání. Tenisky na trail mají šněrovací očka s malým křidélkovitým komponentem, který zajistí jejich bezpečné uchycení. Podrážka Vibram Megagrip má 5 mm "stupňovité" výstupky. Nabízejí dodatečnou podporu i stabilitu v jednom.Detaily produktu:stylové tenisky na trailsportovní a moderní design v jednomprodyšný svršek z dynamické síťoviny3D překrytí na svršku pro dodatečnou oporuširší přední část tenisekvyztužený jazyk prodloužená patalehká mezipodešev EVA poskytne odpružení a trakcivhodné pro drsné terénymembrána Gore-Texvýjimečná přilnavost na mokrém i suchém povrchugumová podrážka Vibram Megagrip

Oakley Split 39 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Oakley Split 39 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Od volnočasových aktivit až po běžné dny v práci nabízí unisex Oakley Split pevný svršek z bavlněného plátna, polyesterová podšívka pro lepší odvod vlhkosti a vulkanizovaná podešev s vysokou přilnavostí. Zajišťují celodenní pohodlí. Je zakončena ikonickým logem Oakley Ellipse na boku. Šňůrky pro klasický, trvanlivý vzhled Logo Oakley Ellipse na pravé straně pro ikonickou značku Výrazné logo Oakley Bark na jazyku pro stylový akcent Materiálové složení: Svršek: 100% bavlna Unisex

Kožené tenisky se zipy, podrážka ze 2 materiálů
1 860 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené tenisky se zipy, podrážka ze 2 materiálů
1 860 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pružné a lehké tenisky sneakers s originální zipy vsází na sportovní look. V členitém střihu, s perforací na svršku. Na jazyku a patě vsadka s efektem hadí kůže. Pružná kůže pro více pohodlí. Pěnová stélka. Postranní zip. Ploché tkaničky tón v tónu. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Protiskluzová dvoubarevná podrážka s korkovou vsadkou. Příjemné na nošení. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Pružné sandály na klínovém podpatku
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Pružné sandály na klínovém podpatku
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Letní a stylové sandály s překříženými pásky perfektně doplní oblíbené džíny i sukni. Měkké a pohodlné. Na svršku překřížené pásky s diskrétní pruženkou pro snadné obutí. Pěnová stélka. Pevný opatek. Klínový stabilní podpatek potažený šňůrkou. Tenká elastomerová podrážka.

Sportovní sandály na suchý zip, kůže s certifikátem LWG
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Sportovní sandály na suchý zip, kůže s certifikátem LWG
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Sportovní sandály jsou skvělé i do města! Maximálně pohodlné a měkké, s praktickým zapínáním na suchý zip. Přizpůsobí se každému chodidlu. Z pravé kůže pro výjimečné pohodlí. Kožené stélka pro podporu nožní klenby. Široké zapínání na suchý zip pro přizpůsobení se na míru. Snadné a rychlé obutí. Na svršku pásky a kovová spona ve tvaru trojúhelníku. Klínový podpatek. Bílá protiskluzová podrážka. Tyto sandály jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kožené ažurové tenisky, bílé
1 659 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené ažurové tenisky, bílé
1 659 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Navržené pro pohodlnou a lehkou chůzi, jsou tu kožené ažurové tenisky v klasické bílé barvě. Z kvalitní pravé kůže. Ideální výška pro stabilitu chodidla. Členitý střih a perforace na bocích. Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Kovová očka. Klínová podrážka. Protiskluzová tenká podrážka. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Sola 04
32 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

UNDER ARMOUR-UA W HOVR Omnia black/black/white Černá 38,5
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
UNDER ARMOUR-UA W HOVR Omnia black/black/white Černá 38,5
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská obuv značky Under Armour. Běžecké tenisky jsou navrženy a vyrobeny speciálně pro ženskou nohu. Dámské běžecké botasky jsou zárukou stability a podpory při běhu. Díky klasickému šněrování se velmi dobře přizpůsobí noze a skvěle fixují chodidlo. Svršek dámských tenisek pro běh poskytuje spolehlivou ventilaci vzduchu. Silnou stránkou dámských běžeckých bot je technologie UA HOVR™, která umožní skvělé odpružení a tlumení nárazů. Navíc navrací energii. Vnitřní polstrování botasek na běhání zajistí komfort při sportování. Pryžová podrážka je garancí odolnosti, skvělé trakce a flexibility. Poutko na zadní straně tenisek na běhání usnadňuje obouvání a zouvání. Černé tenisky Under Armour jsou nejlepší volbou pro běh a běžecké tréninky. Detaily produktu: Vyrobeno speciálně pro ženskou nohu Klasické šněrování Prodyšný svršek ze síťoviny se strategickou podporou Tvarovaný panel a vnitřní část pro zvýšenou boční a střední stabilitu během všech vašich tréninků Odpružení UA HOVR™ snižuje náraz, vrací energii Odolná pryžová podešev poskytuje přilnavost s flexibilitou Poutko na zadní straně

Puma Shuffle 44 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Puma Shuffle 44 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Klasika, která nikdy nevyjde z módy, jsou tenisky Puma Shuffle. Skvěle se hodí ke každému outfitu. Jsou ideální pro běžné nošení, ale i pro sportování. šněrování na šňůrky a decentní logo značky nesmí chybět. syntetická kůže vložka SoftFoam podrážka guma

Salomon Sense Ride 5 M 44 2/3 EUR
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Salomon Sense Ride 5 M 44 2/3 EUR
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská všestranná trailová obuv Salomon Sense Ride 5 M, která zvládne všechno. Sense Ride 5 je ve svém živlu na krátkých, rychlých trailových bězích nebo ultra vzdálenostech. Super pohodlná obuv, která se přizpůsobí různým terénům s vyváženou mezipodešví pro odpružení, odezvu a svrškem ze síťoviny s Sensifit™ pro správné množství pohodlného držení. Odpružení a odezva: mezipodešev Energy Foam poskytuje tu správnou rovnováhu mezi plyšovým odpružením a přizpůsobenou odezvou Všestranný grip: Vyvinuto s použitím All Terrain Contagrip® pro přilnavost a jistotu na nejrůznějších površích. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu Lehký, flexibilní a odolný svršek z 3D síťoviny poskytuje optimalizované a pohodlné držení nohy Mezipodrážka energyFOAM: Lehká, citlivá pěna vytvořená kombinací EVA a olefinu [OBC], která poskytuje dlouhotrvající odpružení a návrat pružné energie VRCHNÍ MATERIÁL: Vyvinutá síťovina je strukturou, která mění tkaní, aby nabídla větší podporu a odolnost nebo flexibilitu a prodyšnost podle specifických potřeb VRCHNÍ KONSTRUKCE: SensiFit™ drží nohu od mezipodešve až po systém šněrování, čímž poskytuje bezpečné, přiléhavé přizpůsobení celé noze RESPONZIVNÍ TECHNOLOGIE: Profeel Film poskytuje vašemu kroku hladší a stabilnější pocit tím, že funguje jako filtr mezi vámi a terénem Hloubka dezénu: 3,5 mm Drop: 8 mm (pata: 29,6 mm, špička: 21,3 mm) Hmotnost: 286 g

Růžová voda k pití Lema 500ml
252 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Růžová voda k pití Lema 500ml
252 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Růžová voda k pití Lema 500mlRůžová voda je vedlejším produktem destilace růžového esenciálního oleje, takže má některé z nejsilnějších vlastností růžového oleje. Stejně jako nejsilnější aromatické sloučeniny, přírodní kyseliny a cukry, které mají protizánětlivé, antibakteriální, hydratační a vysoce antioxidační vlastnosti. Růžová voda se využívá zejména v kosmetice, se kterou jste se mohli setkat – v toniku, tělovém mléce nebo produktech pro hydrataci suché a citlivé pokožky.Růžová voda však není jen kosmetický přípravek. Věděli jste, že růžová voda o nízké koncentraci je velmi dobrým nápojem?Hlavní důvody, proč začít pít růžovou vodu:hydratuje, obnovuje a hydratuje pokožku zevnitř,má anti-aging vlastnosti – zpomaluje stárnutí pokožky,snižuje depresi a stres a zlepšuje náladu,zmírňuje zažívací potíže, jako je nadýmání, žaludeční nevolnost nebo zácpa,zdroj antioxidantů, které pomáhají posilovat kožní buňky a regenerovat kožní tkáně,má protizánětlivé a antiseptické léčivé vlastnosti,má jemnou aromatickou chuť,dodává energii a má osvěžující účinek.

Kotníkové kozačky ze 2 materiálů, černé
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kotníkové kozačky ze 2 materiálů, černé
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Mix materiálů a vzorů, hranatá špička a skvělý vzhled, to jsou kotníkové kozačky v černé barvě snadné na kombinování. Módní hranatá špička. Na vnitřní straně zip tón v tónu. Kožená stélka. Pevný opatek. Potažený stylový podpatek. . Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené pánské mokasíny
2 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené pánské mokasíny
2 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pro ležérní eleganci tu jsou stylové kožené pánské mokasíny. Perfektně kopírují křivky chodidla. Kontrastní prošití. Pevný opatek. Pohodlné vypodložení kolem kotníku.

Sportovní sandály
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Sportovní sandály
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Zcela nepostradatelné pro všechny sportovní výlety a pěší turistiku, sportovní sandály s pásky na suchý zip jsou maximálně pohodlné. Sportovní sandály zn. Pédiconfort. Lehké, příjemné na nošení. 3 pásky na suchý zip. Stélka aérosemelle vsazená na měkké pěně. Pružná vzorovaná podrážka. Široké, snadno se přizpůsobí.

Lehké tenisky na suchý zip
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Lehké tenisky na suchý zip
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ve stylovém designu, tenisky zn. Jana jsou navržené pro Vaše maximální pohodlí. Na klínové podrážce. Zapínaní na suchý zip. Prodyšné. Široké, vhodné i pro citlivá chodidla. (1) Tento výrobek se skládá z více než 50 % z recyklovaného PET materiálu.

Žabky s kovovu sponou, tyrkysové
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Žabky s kovovu sponou, tyrkysové
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Žabky s květinovým potiskem jsou přímo stvořené pro letní období. Tvarovaná stélka a korková podrážka pro komfortní nošení. Spona pro upravení pásku na míru. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vyrobeno ve Španělsku.

Mokasíny z hladké kůže
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Mokasíny z hladké kůže
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Mokasíny z hladké kůže představují kvalitní módní obuv. Z kvalitní kůže. Pěnová stélka. Pružná pata pro snadné obutí a příjemné nošení. Hranatá špička. Protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kožené kotníkové boty s tkaničkami
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené kotníkové boty s tkaničkami
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

V chladném zimním období oceníte kožené kotníkové boty, které jsou skvělé ke kalhotám i sukni. Díky zipovému zapínání jsou vmžiku obuté. Členitý střih, prošití a perforace. Kvalitní kůže. Jemná hřejivá textilní podšívka. Zakulacená špička. Pevné šněrování. Postranní zip. Vzadu poutko. Nízký podpatek. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Methionin PREMIUM 500 mg MOVit Energy 90 tobolek
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Methionin PREMIUM 500 mg MOVit Energy 90 tobolek
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Methionin PREMIUM 500 mg MOVit Energy 90 tobolekL-methionin je esenciální (nepostradatelná) aminokyselina, kterou si tělo nedovede vyrobit, a proto musí být do těla doplňována stravou. Tato aminokyselina je klíčová pro tvorbu správné struktury keratinu – bílkoviny, která je hlavní složkou vlasů a nehtů a je také součástí pokožky.aktivní látkahmotnost v 1 kapsli% RHP*Menthionin500 mg-* referenční hodnota příjmu v 1 kapsli**RHP není stanovenoDoporučené denní dávkování:1 kapsle denně, důkladně zapít tekutinou.        Upozornění:Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte jako náhradu pestré a vyvážené stravy.  Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. Skladování:Skladujte v suchu a temnu při teplotě +4 až +25 °C mimo přímé sluneční světlo nebo reflektory.Složení:l-methionin, stearan hořečnatý rostlinného původu – protispékavá látka, oxid křemičitý – protispékavá látka, HPMC kapsle (hypromelóza) 

Kožené tenisky se zipem
1 760 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené tenisky se zipem
1 760 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Módní kožené tenisky s perforací jsou maximálně elegantní: ve dvoubarevné verzi, na zip a s tkaničkami. Z kvalitní pravé kůže. Na vnější straně chodidla zip pro snadné a rychlé obutí. Pevné šněrování. Měkká stélka pro pohodlí nožní klenby. Kolem kotníku pěnové vypodložení. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Pegres BF80U BIO Velikost: 40
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Pegres BF80U BIO Velikost: 40
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kožené kotníkové boty Pegres BF80U BIO - udržitelná barefoot řada pro dospělé, šité na barefoot kopytech s ideálním tvarem špičky, vhodným i pro dominantní palce. Boty jsou vyrobeny ze 100% BIO tříslem činěné kůže bez chromu. Odstín se může lišit.Označení "U" značí "udržitelnou" kolekci, která je vyráběna s ohledem na životní prostředí. Důraz je kladen na zvolené materiály, které splňují nejvyšší standardy v rámci ekologie - textilní materiály především Global Recycled Standard (GRS) a použitá kůže je prvotřídní třísločiněná hovězina - bez chromu! - Sednou na: normální a široké nohy, úzkou patu, útlý kotník a na normání i nižší nárt, vhodné na dominantní palec i prsty do vějířku- Opatek: zpevněný- Podrážka: pryžová misková podešev, tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou)- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty - má poutko, kterým protáhnete tkaničky, aby nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, ze tří vrstev: filc, pěna a nášlap z kůže- Ušito v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kvalitní lícová kůže, podšívka - kůže, stélka - kůže, podrážka - syntetikaSvršek, podšívka i stélka: 100% BIO - tříslem činěná kůže - Bez chromu!Velikost - vnitřní délka (měřeno měřidlem Plus12), vnitřní šířka:35 - 22,9 cm - 8,9 cm36 - 23,5 cm - 9,0 cm37 - 24,4 cm - 9,2 cm38 - 25,1 cm - 9,4 cm39 - 25,8 cm - 9,6 cm40 - 26,4 cm - 9,7 cm41 - 27,0 cm - 9,8 cm42 - 27,7 cm - 10,0 cm43 - 28,3 cm - 10,2 cm44 - 29,0 cm - 10,4 cm45 - 29,6 cm - 10,6 cm

BeLenka Barefoot sandály Be Lenka Grace - Ivory White Velikost: 42
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
BeLenka Barefoot sandály Be Lenka Grace - Ivory White Velikost: 42
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Materiál: Svršek: kůže Podšívka / stélka: kůže Podrážka: guma Výroba: Česká republikavysoce kvalitní sandálky pro každou letní událostkombinovatelné s různými outfitykvalitní kůže v jemných barevných provedeníchnastavitelný řemínek kolem kotníku a suchý zip v přední části pro dokonalé přizpůsobení tvaru každé nohyanatomicky přizpůsobené ženskému chodidlupohodlné během celodenního nošení Výhody barefoot bot:dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohoupodešev SlimComfort navržená pro sandály Be Lenka pro Vaše bezstarostné toulky Typ: vycházková obuv

ADIDAS-Terrex Tracerocker 2 GTX Ws core black/core black/grey five Černá 38 2/3
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Trailové boty osloví ženy, které mají rády nadčasový vzhled. Silnou stránkou dámských trailových tenisek jsou vynikající funkční vlastnosti. Špička a pata trailových botasek je posílena dodatečným materiálem pro vyšší úroveň ochrany chodidla. Svršek bot na trail zajistí velmi dobrou ventilaci vzduchu díky technické síťovině. Benefitem trailové obuvi pro běh je Gore-tex membrána, která poskytuje prodyšnost a nepropouští vlhkost. Ochrání Vaše nohy za každého počasí. Všechny běžkyně jistě ocení mezipodešev z EVA materiálu, která zajistí vynikající tlumení, což přispívá k pohodlí při běhu. Podrážka Traxion je odolná a garantuje výbornou trakci a přilnavost. Černé tenisky dámské jsou tou správnou volbou pro běh po nezpevněném terénu, po lese a po polních cestách. Botasky na běh adidas Terrex byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: trailová obuv dámská lehká konstrukce nadčasový design klasický střih klasické šněrování na šňůrky zpevněná pata a špička mechanicky tkaný síťovinový svršek prodyšná stabilní konstrukce membrána Gore-tex mezipodešev z lehkého EVA materiálu podrážka Traxion pro skvělý záběr vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Adidas Terrex Hyperhiker Mid Hiking Kids 40 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Adidas Terrex Hyperhiker Mid Hiking Kids 40 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětská turistická obuv Adidas Terrex Hyperhiker Mid Hiking Kids vyrobena s obsahem recyklovaných materiálů. Vezmi tuhle obuv na turistiku a zbytek už nech na hory. Nahoď svého prcka do této lehké turistické obuvi Adidas a sleduj, jak zkoumá nové chodníčky. Vyznačuje se pryžovou podrážkou Traxion, která zajišťuje potřebnou přilnavost na výstupu po kluzkých kamenech a kořenech. Tlumicí mezipodešev, svršek z ripstopu a odolná konstrukce se postarají o to, aby byly malé nožky během pobytu v lese v bezpečí, suchu a pohodlí. Svršek obsahuje minimálně 50 % recyklovaných materiálů. Představuje jedno z řešení, která pomáhají eliminovat plastový odpad Klasické šňůrky Svršek z ripstopu s bezešvými vrstvami Vložka OrthoLite® Vložka Adifit usnadňuje výběr správné velikosti Mezipodešev z materiálu EVA Podrážka Traxion

Barefoot tenisky Barebarics Zing - White & Black Velikost: 47
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Zing - White & Black Velikost: 47
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Barefoot vlastnostiAnatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezována a přirozeně se posilují.Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka - Tloušťka 4mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze.Více informacívycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

Salming Rival 2 JR Black
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Salming Rival 2 JR Black
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Juniorská varianta sálových bot Salming Rival 2 je perfektní volbou, pokud hledáte univerzální model pro jakékoliv indoorové aktivity se skvělým poměrem cena vs výkon. Velmi pohodlná a odolná sálová bota výborně poslouží rekreačním hráčům florbalu, squashe či házené. Parametry:Určení: dětiBarva: černáTyp boty: halová obuvProfil podrážky: 25,5 mm - 15,5 mmMateriál podrážky: HexaGrip™Modelová řada: RivalMezipodešev: EVADrop: 10 mmKolekce: 2023/24Hmotnost: 244 g (vel. 39 EUR)I druhá generace modelu Salming Rival svým určením zapadá do skupiny základních modelů sálových bot, které každého příznivce indoor aktivit potěší zejména svojí univerzálností, odolností a kvalitně zpracovaným tlumením. Oproti první generaci mají Salming Rival 2 kompletně přepracovaný svršek.Dvouvrstvý svršek tvoří kombinace odolného a prodyšného polyesterového úpletu, který je pro navýšení stability a ochrany opatřený polyuretanovou vrstvou. Celá svrchní konstrukce bot je navíc pro navýšení odolnosti prošívaná a nabízí ideální kompromis mezi pevností a pohodlím.Tlumení obstarává středně vysoká mezipodešev tvořená pěnovou směsí EVA. Tato pěnová směs má velmi kvalitní tlumící vlastnosti a zároveň je schopná část energie vrátit do každého odrazu.Podrážka je z odolné nebarvící pryže a pro maximální přilnavost je opatřena speciálním Salming HexaGrip™ vzorkem. Správnému fungování chodidel pomáhá její rozdělení pomocí technologie Salming TGS62/75 a pro navýšení stability je v oblasti klenby opatřena stabilizační výztuhou.Klíčové vlastnostivhodné pro začínající či občasné hráče hledající kompromis mezi kvalitou a cenouodolná konstrukce poskytující optimální stabilituskvěle přilnavá a neznačkující podrážka s technologií Salming HexaGrip™kvalitní středně tvrdé tlumenívhodné pro všechny indoor aktivity

Domácí DNA test 334+ výsledků – Macromo DNA Platinum
49 000 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Domácí DNA test 334+ výsledků – Macromo DNA Platinum
49 000 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Co se dozvíte z DNA testu Platinum?Po zakoupení testu se dozvíte rizika a doporučení v těchto oblastech:Rizika onemocnění 44 výsledkůSpánek a wellness 4 výsledkyFyzické znaky 5 výsledkyLéčiva 123 výsledkůRizika rakoviny 12 výsledkůFitness a sport 11 výsledkůVýživa a stravování 23 výsledkůPlánování rodiny 115+ výsledkůJak probíhá test DNA Platinum?Zakoupíte si testovací sadu a provedete odběr slin. Po rozbalení naplníte zkumavku malým vzorkem vašich slin.Odešlete vzorek do laboratoře. Zkumavku se vzorkem zaregistrujete v aplikaci Macromo a vložíte do přiložené předplacené obálky. V aplikaci zdarma objednáte kurýra DHL, který vzorek vyzvedne a odešle do laboratoře.Obdržíte výsledky a doporučení pro Váš zdravější život. Výsledky obdržíte do 60 dnů v mobilní aplikaci Macromo. Společně s výsledky DNA testu dostanete doporučení na míru pro Vaše zdraví a životní styl. Své výsledky můžete konzultovat s naším specialistou, který rád zodpoví všechny Vaše dotazy.Jsou vaše data v bezpečí?Bezpečnost dat Všechny biologické vzorky jsou zpracovávány a sekvenovány (čteny) v Evropské unii a po dokončení procesu jsou vzorky zlikvidovány. Veškerá data zůstávají vždy vaším majetkem. Můžete si je kdykoli stáhnout nebo požádat o jejich vymazání z našeho úložiště.SoukromíSpolečnost Macromo se při nakládání s vašimi osobními údaji řídí přísnými pravidly GDPR. Celý proces jsme nastavili tak, aby vaše údaje byly zcela bezpečné a anonymní. Vaše osobní údaje nejsou v aplikaci Macromo propojeny s vašimi zdravotními údaji. Nikdo tedy nemůže spojit vaši identitu a vaše zdravotní údaje.Proč investovat do DNA testu?Pevné zdraví je ta nejlepší investice do mé budoucnosti a chci využít veškeré dostupné metody i technologie k tomu, abych se o své zdraví mohl co nejlépe postarat. Obzvláště mě zaujala možnost získávat aktualizované výsledky s tím, jak se vědecké poznatky o genetice vyvíjejí, takže mohu svůj zdravý životní styl zakládat vždy na nejnovějších informacích.Jak může Macromo DNA Platinum pomoci Vám?Získáte personalizovaná doporučení na míru vašemu tělu i potřebám, která vám pomohou žít delší a kvalitnější život. Doporučení pro zdravý životní styl a prevenci onemocnění tvoříme na základě měřitelných a statisticky podložených dat. Vznikají propojením výsledků testu DNA s informacemi o Vaší anamnéze a aktuálním životním stylu a vycházejí z ověřených vědeckých studií.Předejděte rozvoji častých onemocnění44 VýsledkůČastá onemocnění jsou zodpovědná za většinu zdravotních potíží na celém světě, ale se správným přístupem se jim dá z 60 až 90 % předcházet. Macromo vám pomůže odhalit vaše rizikové faktory životního stylu a genetiky pro tato onemocnění, abyste mohli podniknout akční kroky k jejich prevenci a prodloužit si tak svůj aktivní život.Poznejte reakce svého těla na léčiva123 VýsledkůZpůsob, jakým vaše tělo metabolizuje různá léčiva, se může projevit na jejich účinnosti. Znalost genetických predispozic pro reakci na léčiva vám umožní činit ve spolupráci s lékařem informovaná rozhodnutí při výběru vhodných léků či nastavení dávkování tak, abyste minimalizovali nežádoucí vedlejší účinky.Zlepšete prevenci rakoviny12 VýsledkůDíky znalosti vašich genetických predispozic pro různé typy rakoviny budete vědět, na které preventivní prohlídky byste rozhodně neměli zapomínat. Zároveň můžete vzniku mnoha typů rakoviny předcházet vhodnou úpravou životního stylu.Odhalte genetická rizika při plánování rodiny115+ VýsledkůZjistíte, jestli jste přenašečem některého z vzácných dědičných onemocnění. Jedná se o nemoci, které nejspíše neovlivní vás, ale mohou se projevit u vašich dětí.Zjistěte jak geny ovlivňují váš vzhled5 VýsledkyGeny jsou základním kamenem určujícím vaše fyzické znaky, jako je třeba tělesná výška nebo předpoklad pro stavbu těla. Zjistěte, jaké předpoklady jste zdědili po svých předcích a nejspíš je předáte i svým potomkům.Nastavte si spánek podle vašich genů4 VýsledkyKvalitní spánek je pro zdraví klíčový. Geny mohou ovlivňovat hloubku, kvalitu či načasování spánku. Když porozumíte spánkovým nárokům svého těla, můžete si nastavit spánkovou hygienu tak, abyste se probouzeli svěží a plní energie.Dopřejte svému tělu výživu, kterou potřebuje23 VýsledkůZjistěte, jak efektivně vaše tělo vstřebává různé živiny, vitaminy a minerály. Vaše geny prozradí i to, jak na vás působí kofein či alkohol. Poznejte, co konkrétně vaše tělo potřebuje a optimalizujte svůj jídelníček i stravovací návyky.Využijte svůj sportovní potenciál11 VýsledkůReakce vašeho těla na různé typy zátěže i schopnost regenerace závisí na vašich genech. Využijte naplno svůj potenciál. Zjistěte jaké jsou vaše predispozice, riziko zranění i potřeba regenerace. Buďte ve svém tréninku efektivnější a dosahujte lepších výsledků.Proč si vybrat Macromo DNA Platinum?Macromo DNA Platinum je založeno na technologii celogenomového sekvenování (WGS). Technologie sekvenování nové generace (NGS) přečte více než 30x celý Váš genetický kód. Pracujeme s 10 000x více daty v porovnání s ostatními genetickými testy (včetně Macromo DNA Premium). Díky tomu zaručujeme nejvyšší kvalitu výsledných dat a doporučení.Významnou přidanou hodnotou Macromo DNA Platinum je kompletní analýza genetických rizik pro rodiče. Analyzujeme při něm zda páry, které si plánují založit rodinu, jsou přenašeči vzácných chorob, které by se mohly projevit u jejich dětí. Na základě těchto zjištění pak můžete ve spolupráci s lékařem minimalizovat možná zdravotní rizika.Veškeré informace z celogenomového sekvenování vám poslouží na celý život. Informace obsažené ve vašem genomu se během života nemění, takže si stačí digitalizovat svojí DNA pouze jednou. V průběhu vašeho života jsou výsledky aktualizovány s ohledem na nejnovější vědecké poznatky.Jako jediní na trhu propojujeme data z analýzy životního stylu s genetickými výsledky a vaší rodinnou anamnézou. V budoucnu v naší aplikaci budete moci propojit své výsledky DNA testu s Apple Health a krevními testy, abyste získali kompletní doporučení pro zdravý životní styl. Výsledky Vám poskytujeme v přehledné mobilní aplikaci.Jak odebrat Macromo DNA a získat výsledkyCelý proces je velmi jednoduchý. Odeberte vzorek slin a zašlete jej zpět do naší laboratoře s přiloženým předplaceným poštovním štítkem. Do 60 dnů obdržíte výsledky v aplikaci Macromo. Nedostatek vitamínu D: jak ho doplnitJak se zbavit stresu?Jak na zdravý spánek: Spánková hygiena pro děti i dospěléDlouhověkost: jak zpomalit stárnutí? Nedostatek hořčíku – a jak jej rychle doplnitVitamin C: 7 ověřených účinků na pleť

Adidas Adilette Shower GZ5922
465 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Adidas Adilette Shower GZ5922
465 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Lehké nazouváky Adidas vhodné do sprchy i na pláž. Lehké odpružení ti zaručí celodenní pohodlí. • svršek ze syntetického materiálu• textilní podšívka• tvarovaná stélka• mezipodešev Cloudfoam• podešev ze syntetického materiálu

Chlapecké zimní boty Primigi s Gore-Tex 4897711 Velikost: 37
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Chlapecké zimní boty Primigi s Gore-Tex 4897711 Velikost: 37
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Nižší varianta oblíbených zimních bot -  Primigi 4897711 v chlapeckých barvách s výraznými neonově žlutými detaily, které jsou zároveň reflexní. Kombinace kůže, mikrovlákna a textilních částí pro maximální odolnost. Na špičce ochrana proti okopu. Vrchní část je z odolné textilie, pro lepší ohebnost a pohodlnější nošení (i tato část je podšitá membránou a je tedy nepromokavá). Boty jsou nižší, končí cca 5cm nad kotníkem, jsou velmi teplé a nepromokavé, a oproti vyšším variantám se v nich lépe chodí.U těchto bot se můžete spolehnout, že bude mít váš klučina nohy v teple i v suchu - díky nepromokavé, prodyšné membráně Gore-Tex a kožíšku uvnitř. Jsou velmi lehké a přední část je dobře ohebná.- Sednou na: normální až širší nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: dva suché zipy pro snadné nazouvání a optimální utažení okolo nohy, zvládne i dítě samo ve školce- Opatek: zpevněný- Podrážka: dobře ohebná v přední části boty, protiskluzová - zimní vzorek, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: přišitý do 3/4 své výšky, aby do boty nenatekla voda a zároveň šla dobře otevřít a nazout (do výšky přišití jazyka je garantována nepromokavost)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, ohebná, od země vrstva z hliníku, která tepelně izoluje a nášlap z kožíšku, který zahřeje.SLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:27 - 17,3 cm x 6,8 cm28 - 17,9 cm x 7,0 cm29 - 19,0 cm x 7,2 cm30 - 19,7 cm x 7,2 cm31 - 20,4 cm x 7,4 cm32 - 21,1 cm x 7,6 cm33 - 21,5 cm x 7,6 cm34 - 22,0 cm x 7,7 cm35 - 22,5 cm x 7,7 cm36 - 23,2 cm x 7,8 cm37 - 23,7 cm x 8,0 cm38 - 24,4 cm x  8,0 cm39 - 25,1 cm x 8,2 cm40 - 25,8 cm x 8,2 cm

Merrell J067567 Mtl Long Sky 2
3 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Merrell J067567 Mtl Long Sky 2
3 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Model MTL Long Sky 2 je připraven na všechny běhy v horách. Je uzpůsoben pro různorodé podmínky. Rychleschnoucí svršek udrží vaše nohy v suchu a pohodlí. A když to začne klouzat, podrážka Vibram® nabízí nejlepší trakci ve své třídě. Vytvořeno v Merrell Test Lab - produktové laboratoři. • svršek v kombinaci materiálu Mesh a TPU• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• reflexní prvky pro lepší viditelnost při slabém osvětlení• 100% recyklovaný pásek u jazyka• vnitřní botka zajišťuje pevné obepnutí chodidla• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• externí výztuha ze 100% recyklovaného materiálu jistí pevné usazení paty• mediální výztuha stélky jako prevence před nadměrnou pronací• EVA pěnová stélka se 100% recyklovanou horní vrstvou• Rock plate poskytuje zvýšenou ochranu• mezipodešev FloatPro® Foam™ pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® MegaGrip® poskytuje ten nejlepší poměr mezi odolností a přilnavostí v jakémkoli terénu

Postel BÉLOS Dekorhome 180 x 200 cm
13 824 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Postel BÉLOS Dekorhome 180 x 200 cm
13 824 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

POSTEL BÉLOS: KOUZLO POHODLÍ A ELEGANCE V JEDNOMZažijte nevšední zážitek v každém okamžiku odpočinku s postelí BÉLOS. Tato výjimečná postel není pouze nábytkem; je to symbol dokonalé harmonie. Představte si, že každý večer uzavíráte den v náručí nekonečného pohodlí a elegance. Postel není pouze místem, kde odpočíváte, ale i ztělesněním luxusu, který transformuje vaši ložnici v oázu klidu a stylu.ELEGANCE V KAŽDÉM DETAILUPostel je ztělesněním moderního životního stylu spojeného s nadčasovou krásou. Je vyrobena z tvrdého dřeva, což zaručuje odolnost a stabilitu. Její elegantní design se stává centrálním bodem vašeho interiéru, přinášející kousek umění do vašeho domova. Sametový potah této postele se lehce třpytí a dodává místnosti další eleganci. Po spánku v této posteli se vám bude ráno zdráhat vstávat. Každý večer se stanete součástí této oázy klidu, kde se spojuje dokonalý design s maximálním komfortem, kde každé spaní je jedinečným zážitkem.ODOLNOST A ELEGANCEDíky pevné konstrukci středového nosníku, která umožňuje umístění dvou lamelových roštů vedle sebe, je vaše pohodlí a podpora těla zajištěna po celou noc. A s tím, jak stabilní kovové nohy v černé barvě dodávají celé konstrukci moderní nádech, vaše ložnice bude odrážet vaši lásku k současným trendům.TECHNICKÉ PARAMETRYRozměry:šířka: 184 / 204 cmhloubka: 215 cm výška: 110 cmRozměr lůžka:160 x 200 cm180 x 200 cmVýběr rozměru zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.výška ložné plochy od země: 55 cmvýška nožiček: 15 cmMONTÁŽZboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu.Upozornění: Dodávano bez roštu a matrace!

TMAVĚ ŠEDÁ ZATEPLENÁ MIKINA BX5632 Velikost: M
1 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TMAVĚ ŠEDÁ ZATEPLENÁ MIKINA BX5632 Velikost: M
1 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tabulka velikostí MLXLXXLCelková délka68707274Od podpaží k podpaží56586062Rukáv od krku78808284Rukáv od podpaží53545556Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ZELENÁ VELUROVÁ MIKINA S KAPSOU BX5517 Velikost: XL
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ZELENÁ VELUROVÁ MIKINA S KAPSOU BX5517 Velikost: XL
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka707274Od podpaží k podpaží555759Rukáv od krku777879Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Koma 111203K černé pánské nadměrné polobotky šíře H
1 995 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Koma 111203K černé pánské nadměrné polobotky šíře H
1 995 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská nadměrná celoroční vycházková obuv na šněrování.Obuv je rozšířeného modelu, vhodná pro široká chodidla šíře H.Vynikající kvalita výrobků značky Koma je prověřena 10-letou tradicí prodeje v našem e-shopu. Svršek obuvi je vyroben z pravé lícové přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je vybavena podšívkou z pravé přírodní kůže. Váha jednoho páru: 840 gPánské nadměrné polobotky značky Koma.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

Gruna G0496z41 hnědé pánské nadměrné boty
2 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Gruna G0496z41 hnědé pánské nadměrné boty
2 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská nadměrná zimní vycházková kotníčková obuv na šněrování.Obuv je vyrobena z pravé přírodní nubukové kůže v kombinaci se semišovou kůží. Vnitřní část obuvi je vybavena chlupatým textilním kožíškem, který tvoří zateplení.Boty jsou vyrobeny v podniku Baťa - Dolní Němčí (ČR).Obuv je vhodné do vlhkého prostředí impregnovat impregnačním prostředkem, zvýší se tím jeho životnost a odolnost vůči vodě. V naší nabídce například prostředek Imprex.Šíře H - široká obuvVáha jednoho páru: 1800 gPánské nadměrné kotníčkové boty.Barva: HnědáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: KůžeVýška boty: 20 cmPodpatek: 4 cm

Kožené sandály s nýtky a dřevěným podpatkem
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Kožené sandály s nýtky a dřevěným podpatkem
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Kožené sandály na dřevěném podpatku jsou inspirované módou 70. let! Hravě si poradí s optickým prodloužením postavy a snadno se kombinují. Otevřená špička. Z pružné kůže. Vpředu překřížené pásky. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí kovové spony a vsazené pruženky. Dřevěná stélka s pěnovým vypodložením na patě. Dřevěná platforma a podpatek. Zdobení kovovými cvočky ve zlaté barvě s patinou. Stabilní podpatek. Protiskluzová podrážka. Tyto sandály jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

LES TROPEZIENNES Páskové kožené sandály Bukel
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
LES TROPEZIENNES Páskové kožené sandály Bukel
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

S podpisem značky Les Tropéziennes par M Belarbi, páskové sandály Bukel se stanou Vaším věrným spojencem pro letní sezónu! Ploché sandály Bukel zn. Les Tropéziennes par M Belarbi. Z pružné kůže. Na svršku překřížené pásky pro ženský look. 3 pásky nastavitelné pomocí kovové spony. Kožená stélka. Malý podpatek. Protiskluzová podrážka. Před prvním použitím nezapomeňte Vaše sandály impregnovat. Pokud sandály nasákly vodou, nechte je uschnout mimo dosah světla a jakéhokoli zdroje tepla. Pro dlouhou životnost Vašich sandálů je udržujte mimo kontakt s mořskou vodou, deštěm a pískem.

Bačkory s tichým došlapem
929 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Bačkory s tichým došlapem
929 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Bačkory v plstěném vzhledu zaručí tichý došlap. Lehoučké, diskrétní, nezanechávají žádné stopy na podlaze. Vhodné na všechny druhy podlah. Lehké, hřejivé a velmi pohodlné. Vyrobeno ve Francii.

JANA Bílé tenisky s tkaničkami a zipem
1 410 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
JANA Bílé tenisky s tkaničkami a zipem
1 410 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ideální pro širší chodidla, tenisky se zipem zn. Jana se postarají o městský look. Snadné obutí díky tkaničkám a zipu. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Stélky této obuvi se skládají z 50 % z recyklovaného PET materiálu.

Sportovní tenisky s tkaničkami
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Sportovní tenisky s tkaničkami
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Neváhejte a vklouzněte do lehkých sportovních tenisek. Prodyšné a pohodlné, postarají se o Vaši spokojenost. Na svršku ploché tkaničky. Lehké pro volnost pohybu. Na svršku a bocích vsadky. Prodyšný textil. Jazyk a zesílení kolem kotníku s pěnovým vypodložením. Pevný opatek. Vnitřek v kontrastním barevném provedení. Vysoká klínová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

SKETCHERS Turistické tenisky Escape Plan
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
SKETCHERS Turistické tenisky Escape Plan
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Turistické tenisky Skechers Escape Plan jsou skvělé pro různé outdoorové aktivity. Výjimečně pohodlné tenisky se stélkou s tvarovou pamětí a navíc s voděodolnou úpravou. Tenisky Escape Plan Skechers. Z voděodolné kůže, vhodné do deště. Tkaničky. Tlumí náraz při došlapu. Stélka Air-Cooled s tvarovou pamětí: přizpůsobí se chodidlu a rovnoměrně rozloží váhu těla. Pružná protiskluzová podrážka. Pravidelně odstraňujte povrchový prach z tenisek měkkým kartáčkem nebo mírně navlhčeným hadříkem.

Baleríny na nízkém podpatku
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Baleríny na nízkém podpatku
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Ženské a pohodlné baleríny na nízkém podpatku! Pro optické prodloužení postavy. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Nízké kožené tenisky se zipy, ze 2 materiálů
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Nízké kožené tenisky se zipy, ze 2 materiálů
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Módní a pohodlné zároveň, pružné kožené tenisky s postranním zipem se snadno obouvají a kombinují! Svršek se vzorem hadí kůže a hovězina. Kožená stélka. Z pružné komfortní kůže. Na straně zipové zapínání pro snadné obutí, falešné šněrování. Kolem kotníku měkké pěnové vypodložení. Pevný opatek. Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Plochá protiskluzová podrážka. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály s pásky na suchý zip, kůže s certifikátem LWG
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Sandály s pásky na suchý zip, kůže s certifikátem LWG
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Elegantní sandály s pásky na suchý zip oceníte pro různé příležitosti. Z kvalitní kůže. Pásky na suchý zip pro nastavení na míru. Tvarovaná stélka. Protiskluzová podrážka. Vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Dětské tenisky Biomecanics 232230-G Azul y Naranja Velikost: 33
1 159 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Dětské tenisky Biomecanics 232230-G Azul y Naranja Velikost: 33
1 159 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dětské tenisky Biomecanics 232230-G v chlapecké barevné kombinaci Azul y Naranja. Vynikají opravdu příkladným zpracováním a patentovaným opatkem. Speciální Biomecanics opatek je za achilovkou snížený a neomezuje tak přirozený pohyb nohy, přičemž stále plní svoji funkci a zabraňuje tak vtáčení paty - lidově "šmajdání". Boty vhodné na všechny venkovní aktivity, na dětské běhání po hřišti i nošení do školy. V přední části gumová ochrana proti okopu, která zároveň pomáhá i proti promočení boty. Podrážka je lehká a perfektně ohebná ve směru chůze.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro úzký kotník - jdou v zadní části hezky utáhnout a perfektně objímají achilovku- Membrána: bez membrány- Zapínání: kombinace ozdobné gumičky a suchého zipu - pro utažení bot stačí dotáhnout jen jeden suchý zip- Opatek: unikátní patentovaný tvar - vyšší na bocích, tak aby korigoval vtáčení paty, ale snížený v zadní části, aby nebránil přirozené chůzi a neomezoval tak kotník ve vertikálním pohybu chodidlem / nártem- Podrážka: dobře ohebná ve směru chůze, velmi lehká, s odolnější směsí na namáhaných částech špičky a paty, boty mají minimální vzorek- Jazyk: volný, přišitý pouze v přední části boty, tím že není jazyk přichycený po stranách jdou boty velmi dobře nazout i dětem s vyšším nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, poměrně tenká pěnová s mírným patním lůžkemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika/textil, podšívka: textilní, stélka - mikrovlákno imitující kůži, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:24 - 25 - 16,0 cm26 - 16,5 cm27 - 17,4 cm28 - 18,0 cm29 - 18,5 cm30 - 19,1 cm31 - 19,8 cm32 - 20,4 cm33 - 21,3 cm34 - 22,0 cm

Sléz maurský - květ nařezaný - Malva mauritiana - Flos malvae mauritaniae 1000 g
1 840 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Sléz maurský - květ nařezaný - Malva mauritiana - Flos malvae mauritaniaeSušený, nařezaný květ slézu maurského. Je to léčivá bylina, kterou lze nalézt i v našich končinách, zejména v teplejších oblastech. Sléz je častou součástí různých bylinkových směsí, někdy se také nakládá do oleje, octa či alkoholu.Květy slézu maurského obsahují slizovité polysacharidy-galakturonorhamnany a arabinogalaktany, flavonoidy, taniny, flavonoidové sírany, třísloviny, anthokyany.Příznivé vlastnosti květin slézu maurského:protizánětlivé účinky - sléz obsahuje složky, jako jsou flavonoidy a taniny, které mají protizánětlivé vlastnosti, tyto látky pomáhají zmírnit zánětlivé stavy v těle a zmírnit příznaky onemocnění spojených se zánětem,léčba kašle a onemocnění dýchacích cest - sléz má dlouhou historii používání při léčbě kašle, nachlazení a jiných onemocnění dýchacích cest. Jeho slizy mají uklidňující účinky na podrážděné hrdlo a dýchací cesty a mohou pomoci zmírnit kašel a uvolnit hlen,léčba trávicích potíží- tradičně se používá také k léčbě trávicích problémů, jako jsou zažívací potíže, zácpa a gastritida. Jeho slizy mají ochranné účinky na žaludeční sliznici a mohou pomoci zmírnit podráždění a zlepšit trávení,léčba kožních problémů - má uklidňující účinky na kůži a může být použit k léčbě různých kožních problémů, jako jsou popáleniny, podráždění, vyrážky a ekzémy. Jeho slizy tvoří ochranný film na povrchu pokožky, který pomáhá zmírnit svědění a podporuje hojení,antioxidant- obsahuje antioxidanty, jako jsou vitamin C a flavonoidy, které pomáhají chránit buňky před poškozením způsobeným volnými radikály, pomáhají chránit organismus před chronickými chorobami a procesy stárnutí.PoužitíKvěty slézu můžete použít k přípravě nálevu, macerátu, koupele, tinktury, mastí nebo jako kloktadlo.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Zázvorovník lékařský, zázvor - kořen mletý - Zingiber officinale - Radix zingiberis 250 g
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Zázvorovník lékařský, zázvor - kořen mletý -  Zingiber officinale - Radix zingiberisSušený, mletý kořen zázvorovníka lékařského. Velmi oblíbená bylina používaná na celém světě, ze které se na léčivé účinky sbírá její kořen. Vyznačuje se nasládlo - kořeněnou chutí.Kořen zázvoru obsahuje esenciální oleje, fenolické sloučeniny, flavonoidy, alkaloidy, saponiny, steroidy, terpenoidy a taniny, vitamín C, vitamíny skupiny B a vitamín E, které jsou důležité pro imunitní systém a celkové zdraví, minerály jako zinek, vápník, hořčík, fosfor, draslík a železo, které jsou důležité pro zdraví kostí, svalů a celkovou funkci organismu.Příznivé vlastnosti kořene zázvoru:normální hladina cukru v krvi- pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi, což může být prospěšné i pro lidi s diabetem,normální činnost kardiovaskulárního systému- pomáhá při regulaci krevního tlaku, upravuje hladinu cholesterolu v krvi,normální trávení- stimuluje tvorbu žaludečních šťáv a enzymů, čímž může pomoci zmírnit zažívací potíže, jako je pálení žáhy, nadýmání nebo nevolnost,podpora přirozené obranyschonpsti organismu - obsah vitamínů a minerálů v zázvoru, zejména vitamínu C, zinkok a železo, může posílit imunitní systém a pomoci organismu bojovat proti infekcím,pomáhá při rýmě a nachlazení,antioxidant- zázvor obsahuje antioxidanty, které chrání buňky před poškozením způsobeným volnými radikály a pomáhají v boji proti stárnutí a chorobám,protizánětlivé účinky-zázvor pomáhá zmírnit zánětlivé stavy v těle a tím i bolest spojenou s artritidou nebo jinými zánětlivými onemocněními,podpora vitality a energie.PoužitíKořen zázvora můžete použít k přípravě nálevu.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Tecnica Magma S GTX Ws 002 deep bacca/pure bacca
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Tecnica Magma S GTX Ws 002 deep bacca/pure bacca
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Boty Magma jsou navrženy pro běh, chůzi i vysokohorské túry ve všech typech technického terénu. Tato lehká obuv nabízí novou a vyšší úroveň pohodlí. Parametry:váha: 280 g (UK 5)vrchní vrstva: Hydrophobic polyamide meshpodšívka: Gore-Tex® Extended Comfortpodešev: Vibram® Megagrip™ Litebase™ XO SHIELDmezipodešev: Compression molded EVA with high rebound compoundvnitřní vložka: Anatomical, Pre-Molded, EVA

Barefoot tenisky Barebarics Arise - White & Green Velikost: 38
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Arise - White & Green Velikost: 38
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Použité materiály: Svršek se skládá z prvotřídní hladké kůže nappa; Jde o hladký typ kůže, která se lehce ošetřuje Podšívka je vyrobená z na dotek mimořádně příjemné textilie, která má navíc vysokou protioděrovost Podešev je zhotovená z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení Stélka je složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabrání jejich stlačení či otlakům Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodila nejsou omezovány a přirozeně posilují Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště Adaptivní podrážka - Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze Víc info vycházková obuv moderní městský design navrhnuty a ročně vyrobeny v Evropské unii, z lokálních udržitelných materiálů vynikající odolnost a barevná stálost materiálů dostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

HOKA ONE ONE-Challenger 7 swim day/cloudless Modrá 43 1/3
3 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
HOKA ONE ONE-Challenger 7 swim day/cloudless Modrá 43 1/3
3 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Pánská obuv značky Hoka One One. Pánské tenisky Challenger byly navrženy na traily i běh na silničním povrchu. Vynikají moderním barevným designem, který přitáhne pohledy. Samozřejmostí je také funkčnost běžeckých tenisek. Trailové boty Hoka jsou všestranné a vhodné pro jakýkoli terén. Díky geometrii mezipodrážky a konstrukci podrážky je značková trailová obuv lehká na trailech a hladká na silnici. Běžecké tenisky pro pány jsou prodyšné, protože mají odolný svršek ze síťoviny. Vyvýšená záď na patě usnadňuje obouvání a zouvání. Pánské botasky na běhání se vážou na klasické šňůrky. Hoka tenisky jsou pohodlné díky vyztuženému jazyku a mezipodešvi z pěny CMEVA. Ta zajistí stabilní postoj a absorpci nárazů. Běžecká obuv pánská vyniká i podrážkou, která je vyvinuta s menšími výstupky uprostřed a většími po obvodu. Technologie Meta-Rocker umožňuje nízký rozdíl mezi patou a špičkou, mezipodešev s nezaměnitelným tvarem a exkluzivní polštář HOKA usnadňují přirozený cyklus tempa běžce a podporují měkký a plynulý přechod od podpory až po mrtvý tah. Tenisky Hoka Challenger umožňují hladké přechody mezi různými povrchy. Pánské tenisky Hoka jsou ideální pro všechny outdoorové povrchy střídající se s krátkými asfaltovými úseky. Detaily produktu : běžecké tenisky Hoka One One moderní sportovní design odolný a prodyšný svršek vázání na šňůrky vyztužený jazyk mezipodešev z pěny CMEVA absorbuje nárazy gumová podrážka s výstupky zajistí přilnavost technologie Meta-Rocker snadné přechody mezi terény ideální pro všechny vnější povrchy střídající se s krátkými asfaltovými úseky

MOON BOOT-Icon Nylon alaskan blue Modrá 42/44
4 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
MOON BOOT-Icon Nylon alaskan blue Modrá 42/44
4 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Dámské boty značky Moon Boot. Design zimních bot je inspirován zimní krajinou. Dámské kozačky zdobí větší nápis Moon Boot. Vrchní část můžete upravit pomocí šňůrky. Spodní část bot na zimu je posílena dodatečným materiálem po celém obvodu pro vyšší úroveň odolnosti. Neil Armstrong možná učinil jeden malý krok pro člověka, ale Moon Boot udělal obrovský skok v oblasti zimní módní obuvi. Originální ikona, inspirovaná přistáním na Měsíci v roce 1969, připomíná špičkovou výbavu astronautů. Sněhule Moon Boot zajistí tepelný komfort, ochrání v mrazivém počasí a skvěle izolují. Dámské sněhule jsou vybaveny pružnou mezipodešví a mají přilnavé výstupky na protiskluzové gumové podrážce. Speciálně navržená pěnová podšívka se po několika hodinách nošení mírně uvolní a přizpůsobí se tvaru Vaší nohy. Je přizpůsobivá a nabízí bezpečné a pohodlné nošení pro různé velikosti. Doporučujeme koupit velikost podle těchto doporučení Moon Boot: například, pokud obvykle nosíte EU 38, vyberte si EU 39-41. Výrobce nedoporučuje používat impregnace, může dojít k poškození povrchového materiálu. Detaily produktu: Ikonické nylonové sněhule 100% vodoodpudivý materiál Logo značky Lem ve spodní části bot z PVC Kovová očka stříbrné barvy Šňůrky vázané do kříže Pružná mezipodešev Pěnová podšívka Pryžová podrážka

Dámské sandály RIEKER 68851-14 modrá S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámské sandály RIEKER 68851-14 modrá S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tyto sportovní sandály patří mezi nejoblíbenější vzor značky RIEKER. Modré pásky jsou vybaveny měkkou podšívkou a můžete si je díky suchému zipu libovolně regulovat na své chodidlo. Obuv je vybavena příjemně měkkou stélkou a flexibilní podešví se systémem Antistress. Tato bota je vhodná jak pro každodenní nošení, tak pro turistiku na všech typech povrchu. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Merrell J037798 Bravada 2 Strap Sport Pine Green
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Merrell J037798 Bravada 2 Strap Sport Pine Green
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Bravada 2 Strap je sandál zaměřený na výkon, inspirovaný specifickou dámskou podešví modelu Merrell Bravada Hiker, je připraven na dobrodružství. Díky nastavitelným páskům se snadno přizpůsobí noze a díky schopnostem podešve Quantum Grip zajistí bezpečí a pohodlí v každém terénu, který vám příroda postaví do cesty. • svršek z odolných syntetických a textilních pásků• plně recyklované tkaničky a pásky• stélka ze směsi Super Rebound EVA pro skvělé tlumení• mezipodešev Super Rebound Compound s 20 % recyklovaných pryžových plátků poskytuje odolné tlumení, pomáhá snižovat točivý moment a umožňuje plynulý přechod do střední části chodidla• odolná podešev Quantum Grip™ zajišťuje vynikající trakci v rozmanitém terénuTECHNOLOGIE: Quantum Grip™, RecycledHMOTNOST: 350 g