Ochranná lišta hrany kufru Citroen Berlingo 2008-2018
820 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Citroen Berlingo 2008-2018
820 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta hrany kufru Citroen Berlingo 2008-2018Ochranná lišta účinně zabraňuje nežádoucímu poškození laku při nakládání a vykládání nákladu ze zavazadlového prostoru. Lišta je vyrobena moderní technologií vstřikování plastu a neobsahuje žádné kovové prvky, které by mohli způsobit korozi karoserie kufru.Kromě praktické ochranné funkce se jedná o elegantní a atraktivní doplněk, který dodá vozu moderní vzhled. Tvar lišty navíc přesně odpovídá reliéfu zavazadlového prostoru vozu Citroen Berlingo.Montáž lišty na hranu kufru je velmi jednoduchá. Připevní se pomocí vysoce přilnavé oboustranné lepící pásky, která je součástí lišty. Není nutné navrtávat karoserii!

Ochranná lišta hrany kufru Nissan Murano 2007-2014 (matná)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Nissan Murano 2007-2014 (matná)
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Nissan Murano je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty BMW X5 2018- (G05, carbon)
2 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Prahové lišty BMW X5 2018- (G05, carbon)
2 620 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Prahové lišty vozu BMW X5 jsou vyrobené z pravého karbonu. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových a karbonových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Sada obsahuje 2 prahové lišty.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Citroen SpaceTourer 2016- (plastový nárazník, otočné dveře)
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Citroen SpaceTourer je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Pasuje na modely s plastovým povrchem nárazníku.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Octavia III. 2017-2020 (combi, matná)
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Octavia III. je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Cosmos® Náplast - Voděodolná 2 velikosti 20ks
51 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Cosmos® Náplast - Voděodolná 2 velikosti 20ks
51 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Cosmos® Voděodolná Pružná náplast odolná vůči vlhkosti a vodě Základní voděodolná náplast odolává vlhkosti i krátkodobému působení vody. Není určena k ochraně rány při koupání a sprchování Náplasti Cosmos voděodolné jsou vhodné pro každodenní použití tam, kde je vyšší vlhkost a dochází k častějšímu styku s vodou.chrání drobná poranění před nečistotou je prodyšná a šetrná k pokožce díky hypoalergennímu lepidlu neslepuje se s ránou

Gestil Care 2.4 Hair Loss Shampoo 250ml - Kofeinový šampon proti padání vlasů
265 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Intenzivní ošetření při obtížích se zvýšeným padáním vlasů, olejovitou seboreou a slabými vlasy. Výsledek ošetření:lesklé vlasy s objememodstranění přebytečného mazu z pokožky a její příprava pro vstřebání aktivních látek z dalšího ošetřeníantioxidační efektAktivní látky:kofeinextrakt ze ženšenukyselina azelaovávitamin Evitamin PPrýžové proteinyesenciální olej z meduňky, eukalyptu, pupečníku a heřmánku Návod k použití: Přiměřené množství šamponu aplikujte rovnoměrně do mokré vlasové pokožky a vlasů. Promasírujte a nechte působit 2-3 minuty. Pečlivě opláchněte. Šampon používejte 2-3x týdně nebo i denně v případě olejovité seborey. Neobsahuje: Parabeny, parfemaci a umělá barviva.Gestil CareŠetrná profesionální linie založená na přírodních aktivních složkách bez parabenů, umělých barviv a umělé parfemaci. Gestil Care se stala známou díky vysoce kvalitním surovinám obsažených v jednotlivých formulích. Každý produkt vznikl díky vědeckému výzkumu a spolupráci s kadeřnickými salony již od roku 1994. Gestil Care je oceňována především jako nefarmakologická pomoc při řešení potíží s vlasy a vlasovou pokožkou.

​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos ANDOR černá 39
1 535 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos ANDOR černá 39
1 535 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Obuv pro profesionály, kteří jsou neustále v pohybu. Poskytuje dokonalý komfort. Ultra lehké, voděodolné, protiskluzové, prodyšné. Dobře sedí na noze díky elastickému pásu. Pryžová podrážka s protiskluzovou úpravou, která tlumí nárazy. Nezanechávají stopy na podlaze. Suecos

BES Color Reflection Shampoo Hot Chocolate 300ml - Šampon pro zvýraznění hnědých reflexů
290 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Šampon dokonale podpoří a zesílí intenzitu hnědé barvy, a to jak u všech hnědých základů, tak i u tmavých blond odstínů. Zároveň poskytuje skvělou péči a propůjčuje vlasům perfektní hebkost a zdravý vzhled. Vhodný pro přírodní i barvené či odbarvené vlasy.  Použití: Při aplikaci je doporučeno použití ochranných rukavic. Naneste rovnoměrně šampon na vlasy a nechejte působit dle požadovaného výsledku.  Barevné odstíny na úrovních 3, 4 a 5 získají intenzivní a lesklé tóny. Barevným odstínům na úrovních 6 a 7 nabízí dokonalé čokoládové, oříškové, kaštanové či kávové tóny. Barevné odstíny na úrovních 8, 9 a 10 při době působení: 2-3 minuty - zajistí neutralizaci teplých tónů a dodá perleťově béžovou, studenou přirozenou barvu nebo perleťově duhovou v závislosti na původním odstínu5 minut nebo více - propůjčí vlasům nahnědlou tabákovou blond v závislosti na původním odstínu Tip: Pro posílení účinku je vhodné pokračovat v péči maskou. Kombinace šamponu a masky na světlých základech dosahuje repigmentačních výsledků.BES COLOR REFLECTIONItalská značka vlasové kosmetiky, která nejen ve svém názvu vyzdvihuje skutečnou krásu vlasů, aktivní zkušenosti kadeřníků, kteří s ní spolupracují a vědecké poznatky aplikované v péči o vlasy, přichází na trh s novou řadou, s níž popustí uzdu své kreativitě nejeden kadeřník, stylista nebo kdokoliv, kdo touží po novém, dokonale živém a intenzivním barevném odstínu. Série produktů Color Reflection je obohacena o řadu přírodních složek, jako jsou arganový, rýžový, sójový či slunečnicový olej, olivové máslo a vitamín E a díky nim zůstávají vlasy maximálně jemné, vyživené, vitální a oslnivě krásné. Pomyslnou třešničkou na dortu těchto produktů je inovativní složení bez obsahu silikonů, parabenů a parafinů.

MG Ceramic Full Glue ochranná fólie na Motorola Moto G20, černé
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
MG Ceramic Full Glue ochranná fólie na Motorola Moto G20, černé
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná fólie MG Ceramic Full Glue představuje kvalitní a účinnou ochranu pro váš mobilní telefon. Fólie je pružná, má vysokou tvrdost, díky čemuž zabraňuje poškrábání nebo zlomení. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti: • Hladký povrch• Má vynikající přilnavost• Vysoká ochrana proti poškrábání• Jedinečná technologie zabraňující prasknutí displeje• Odolný vůči mastným stopám, otiskům prstů a šmouhám• Lepí se na celý povrch• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H Návod k použití: 1. Před instalací očistěte obrazovku telefonu alkoholovým tamponem a hadříkem z mikrovlákna.2. Odlepte ochrannou fólii3. Opatrně nasaďte a srovnejte ochrannou fólii s obrazovkou telefonu4. Stiskněte střed ochranné fólie tak, aby se lepidlo šířilo po obrazovce.Při demontáži a opětovném použití může lepicí výkon snížit do takové míry, že již nebude přilnout k zařízení.

Dívčí holínky Demar - STORMER 0400 D, červená Barva: Červená, Velikost: 28-29
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

BLUEGRASS WOLVERINE P09
2 061 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
BLUEGRASS WOLVERINE P09
2 061 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Odolné bikerské kraťasy, které se stanou vaším skvělým společníkem při náročných vyjížďkách. Díky použitému materiálu jsou kraťasy nejen odolné, ale také přirozeně reagují na každý váš pohyb. Silikonové pásky vše drží pevně na svém místě. Pěnové vložky chrání přesně tam, kde je potřeba.

Power System Bandáže na kolena KNEE SUPPORT
142 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Power System Bandáže na kolena KNEE SUPPORT
142 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tato bandáž je vyrobena z pružného dvousměrně elastického materiálu, který je velmi příjemný na nošení, dokáže se přizpůsobit každému kolenu. Tato bandáž je vyrobena z pružného dvousměrně elastického materiálu, který je velmi příjemný na nošení, dokáže se přizpůsobit každému kolenu. Navíc bandáž není nijak silná, lze ji proto nosit bez problémů pod oblečením.Zmenšuje bolest spojenou s přetěžováním kloubu. Doporučuje se používat jako preventivní prostředek, chrání a zmírňuje následky úrazů je vhodný např. pro osoby, které provozují dynamické sporty. Pomáhá minimalizovat riziko dalších zranění.Je vhodná pro zpevnění a ochranu koleního kloubu, ale zároveň také kolenu poskytne maximální pohyblivost.

VitaHarmony Železo 20mg s Kyselinou listovou 60smartpills
115 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
VitaHarmony Železo 20mg s Kyselinou listovou 60smartpills
115 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Je unikátní moderní doplněk stravy ve formě dvouvrstvé tablety. Použitá kyselina listová má lepší vstřebatelnost díky použití moderní technologie mikronizace. Elementární mikročásticové železo má vyšší biologickou dostupnost v organismu člověka.Železo přispívá k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu, čímž pozitivně ovlivňuje přenos kyslíku v těle. Železo, spolu s kyselinou listovou, přispívají k normální funkci imunitního systému, snižují míru únavy a vyčerpání a podílí se na procesu dělení buněk. Kyselina listová přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství a podporuje normální krvetvorbu.SLOŽENÍ:obsahuje: viz tabulka složeníDÁVKOVÁNÍ:Vezměte 1 tabletu denněSKLADOVÁNÍNa suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu. Mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Chraňte před přímým sluncem!UPOZORNĚNÍObsah začněte používat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu.Vitamíny a minerály -v 1 tabletěVitamin B9 - kyselina listová - folacin1000 mg (500000%*) Železo20 mg (143%*)

Adidas Adilette Aqua F35556 dětské nazouváky
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Adidas Adilette Aqua F35556 dětské nazouváky
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tyto dětské jsou určené do sprchy a mají jednodílný tvarovaný svršek se 3 proužky. Měkká stélka má rychleschnoucí odpruženou podrážku.

MG Hard Ceramic ochranné sklo na Motorola Moto E30 / E40, černé
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
MG Hard Ceramic ochranné sklo na Motorola Moto E30 / E40, černé
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranné sklo MG Hard Ceramic je vhodné pro displej telefonu nebo tabletu se zakřivenými okraji. Skládá se z několika vrstev včetně hybrid skla a keramiky. Sklo je odolné vůči poškození a poskytuje účinnou ochranu. Díky olefobnímu povlaku je mimořádně odolné vůči mastným stopám a otiskům prstů.Přilepení tvrzeného skla na displej nemá vliv na jeho funkci – reaguje stejně jako dříve. Povlak zajišťuje vysokou citlivost na dotek.Vlastnosti:• Typ: keramické tvrzené sklo ze skleněné základny a PET povlaku• Full Glue - lepí se po celém povrchu displeje• Dlouhodobá ochrana obrazovky před prachem, poškrábáním• Obsah balení: sklo, čistící hadřík namočený v alkoholu, utěrka z mikrovlákna• Oleofobní povlak• Vysoká tvrdost 9H

​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos ALMA NAVY 49
2 185 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos ALMA NAVY 49
2 185 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Jste neustále na nohou? Potřebovali byste zdravotní obuv, při které si ani neuvědomíte, že ji máte obutou? V tom případě si tyto ALMY zamilujete!Obuv pro profesionály, číšníky, barmany, zdravotníky, poskytuje dokonalý komfort při každodenním nošení, tlumí každý Váš krok a nabízí úlevu pro Vaše kolena, nohy a záda, snižuje jejich přetíženíSkvěle tlumí nárazy na patěŠirší pata, pro lepší stabilituPryžová, ultra lehká protiskluzová podrážka, nezanechává stopy na podlazeDíky síťovinovému materiálu, je obuv prodyšná a Vaše noha se nepotíDíky exkluzivní technologii Health Tech™ budete mít snazší krok a tím i každodenní život.Vyjímatelná stélka Air System™ Honeycomb s větracími otvory přenáší tlak na celou podrážkuThe Cooltech™ podšívka je z měkké tkaniny, která podporuje rychlé vysátí vlhkosti

Nike Court Vision Mid W 42,5 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Nike Court Vision Mid W 42,5 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dámská volnočasová obuv Nike Court Vision Mid W v originálním stylu je skvělá pro každodenní nošení v městských podmínkách. Rychlý basketbalový styl 80. let kombinuje dnešní rychle se rozvíjející basketbalovou kulturu. Vyznačuje se svrškem inspirovaným basketbalovou obuví ze staré školy a klasickou gumovou podrážkou, která zobrazuje některé z nejvýznamnějších siluet minulosti. Určení: každodenní nošení v městských podmínkách Materiál: kombinace kůže, syntetické kůže a gumy Inspirováno basketbalovou obuví Klasické šněrování Perforovaný svršek pro prodyšnost Klasická gumová podrážka

Merrell J036741 Accentor 3 Sport Gtx Black/tangerine
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Merrell J036741 Accentor 3 Sport Gtx Black/tangerine
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Sportovní turistická obuv s přilnavou gumovou podešví a nepromokavou úpravou GORE-TEX® poskytuje noze celodenní pohodlí během dnů strávených na stezce. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek s voděodolnou úpravnou ze syntetické kůže a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• vyjímatelná EVA stélka• pěnová mezipodešev EVA se 100% recyklovanou horní vrstvou• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénu• hloubka vzoru podešve 4.2 mm• Vegan Friendly - vyrobeno bez použítí živočišných produktůTECHNOLOGIE:Gore-Tex®, AirCushion, Vegan-FriendlyHMOTNOST: 880 g

Superfit Husky Grau/Grun 1-000047-2010 Gore-Tex Velikost: 22
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Superfit Husky Grau/Grun 1-000047-2010 Gore-Tex Velikost: 22
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Zateplené zimní dětské boty Superfit Husky v šedo-zelené kombinaci Grau/Grun s reflexními prvky. S nepromokavou a prodyšnou Gore-Tex membránou. Jazyk boty je po stranách přišitý k botě, čímž zamezuje zapadání sněhu do boty. Zateplení nekousavým a příjemným kožíškem.Před prvním použitím doporučujeme naimpregnovat impregnací na TEX membrány. Podpoříte tak odolnost boty proti vodě i špíně.- Sednou na: užší až normálně širokou nohu, jdou velmi dobře utáhnout okolo kotníku, vhodné na i trochu vyšší nárt- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, a zároveň je prodyšná- Zapínání: 2 suché zipy (velcro pásky) pro snadné utažení v okolí kotníku i nártu - jsou tedy vhodné i na úzký kotník i vyšší nárt- Opatek: zpevněný- Podrážka: velmi lehká a dobře ohebná, protiskluzová - zimní vzorek, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: přišitý až nahoru, aby do boty nenatekla voda a zároveň šla dobře otevřít a nazout (do výšky přišití jazyka je garantována nepromokavost)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, textilní s kožíškemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - textilie+kožíšek, podrážka - syntetikaSuperfit označení šířky: M IVVelikost - vnitřní délka:19 - 12,4 cm20 - 13,1 cm21 - 14,0 cm22 - 14,5 cm23 - 15,0 cm24 - 15,8 cm25 - 16,3 cm26 - 17,0 cm27 - 17,5 cm28 - 17,9 cm29 - 18,7 cm30 - 19,9 cm

Dětské boty Primigi 2887544 Gore-Tex Velikost: 40
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dětské boty Primigi 2887544 Gore-Tex Velikost: 40
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Celoroční dívčí boty Primigi 2887544 s Gore-Tex membránou. Měkká kůže v tmavě modré barvě, s růžovými detaily a praktickou tmavě modrou podrážkou. Goretex membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nožky v suchu a pohodlí. Ochranná vrstva na špičce proti okopání (při zakopnutí vznikají na této vrstvě oděrky, ale bota zůstane 100% nepromokavá).Tyto kvalitní boty od italského výrobce Primigi jsou opravdu lehké a pohodlné, mají výborně ohebnou podrážku, která absorbuje otřesy společně se vzduchovou komorou "ABSORBER SHOCK" zabudovanou v podešvi pod patou.- Sednou na: normální až široké nožky, jdou hezky stáhnout i na užší kotník- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: na suchý zip (velcro pásek), ve spodní části gumička imitující tkaničky- Opatek: zpevněný- Podrážka: výborně ohebná v přední části boty, odlehčená, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se), gumové ochranné prvky na špičce a patě- Jazyk: je přišitý i po stranách, tak aby byly boty opravdu nepromokavé i ve vrstvě vody, přesto mají velký vstupní otvor a velmi dobře se nazouvají- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, textilní ze silnějšího filcu dobře izolujícího od zeměSLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - textilní s membránou Gore-Tex, stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:25 - 16,0 cm - 6,6 cm 26 - 16,5 cm - 6,8 cm27 - 17,0 cm x 7,0 cm28 - 17,5 cm x 7,2 cm29 - 18,8 cm x 7,4 cm30 - 19,3 cm x 7,4 cm31 - 20,2 cm x 7,6 cm32 - 20,8 cm x 7,8 cm33 - 21,5 cm x 7,8 cm34 - 22,3 cm x  8,0 cm35 - 22,8 cm x  8,0 cm36 - 23,8 cm x 8,2 cm37 - 24,3 cm x 8,2 cm38 - 24,7 cm x 8,4 cm39 - 25,5 cm x 8,4 cm40 - 26,1 cm x 8,6 cm

Beda Barefoot Lucas - kotníkové s membránou Velikost: 20
929 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Beda Barefoot Lucas - kotníkové s membránou Velikost: 20
929 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Celoroční, kožené 100% barefoot boty Beda Lucas v tmavě modré barvě. Nožky v nich budou jako v papučkách - pohodlný širší střih respektující tvar nohy - velice prostorná špička, měkoučké, lehoučké, ohebné. Reflexní prvek na velcro pásku a od velikosti 25 také okolo achilovky pro dobrou viditelnost a bezpečnost vašeho dítěte. Díky membráně TE-POR, lehce teplejší podšívce a vyššímu střihu na kotníky jsou ideální do podzimních dnů.- Sednou na: širší nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, vhodné také pro dominantní palce, normální nárt, sednou na širší patu a kotník- Membrána: TE-POR - boty jsou prodyšné a zároveň nepromokavé- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby - na konci je reflexní prvek.- Opatek: nově je v opatku výztuha, boty jsou tak v zadní části pevnější, než v minulých letech- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop,v praktické šedé barvě- Jazyk: je volný, z jednoho kusu materiálu s přední částí boty (není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit), velmi měkký a příjemný, přichycený poutkem k hornímu suchému zipu, aby nepadal do boty a ty se lépe nazouvaly- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování - Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetika Velikost - délka a šířka:20 - 12,2 cm x 6,2 cm21 - 12,9 cm x 6,3 cm22 - 13,5 cm x 6,4 cm23 - 14,3 cm x 6,5 cm24 - 14,9 cm x 6,6 cm25 - 15,7 cm x 6,8 cm26 - 16,3 cm x 7,0 cm27 - 16,9 cm x 7,1 cm28 - 17,4 cm x 7,3 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,5 cm31 - 19,6 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cm33 - 21,0 cm x 8,0 cm34 - 21,6 cm x 8,2 cm35 - 22,3 cm x 8,4 cmMěřeno měřidlem CleverMess. U rozměrů šířky bot jsme se snažili uvést šířku reálnou - měřidlo zmáčkne měkký materiál podšívky (ubrali jsme tedy vždy 2mm z naměřené šířky).

Mrazem sušený lesní ostružina BRIX 35g
96 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Mrazem sušený lesní ostružina BRIX 35g
96 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Mrazem sušený lesní ostružina BRIX 35gBRIX - Grown for Flavour Vám nabízí ovoce nejvyšší kvality. Lesní ostružiny jsou pěstovány na mimořádně úrodné půdě v panenském prostředí Srbska. Chuť a aroma je umocněno velkým počtem slunečných dní během období zrání, jakož i sklizní v době ideální zralosti. Tyto příznivé přírodní ukazatele jsou zárukou dokonalé chuťové harmonie ovoce. Kvalita srbského ovoce dosahuje předního místa v rámci Evropy.Ovoce sušené mrazem je 100% čisté ovoce, ze kterého je odstraněna voda. Je křupavě vysušeno, zachovává si barvu, chuť a až 98% výživových hodnot, takže je téměř identické s původním ovocem a neobsahuje žádné konzervanty. Může být rehydrováno nebo konzumováno přímo, ideální do müsli, jogurtů, sorbetů, smoothies, pro kulinářské speciality a pečení.Každých 100g mrazem sušeného ovoce je vyrobeno z 800g až 1kg čerstvého ovoce.Hmotnost: 35 g (vyrobeno z 350 g čerstvého ovoce)Průměrné výživové hodnoty (na 100g):Energie kJ1684Energie kcal410Tuky g4,06z toho nasycené mast. kyseliny g0,35Sacharidy g84,1Cukr g40,8Vláknina g5,65Bílkoviny g6,15Sůl<0.01 g

NIKE-Court Legacy black/light brown/white Černá 39
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
NIKE-Court Legacy black/light brown/white Černá 39
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Juniorská obuv značky Nike. Trendy tenisky v černém provedení s výrazným znakem Nike na boku. Botasky Nike jistě potěší mladé stylové dámy, které chtějí být „cute“. Značkové tenisky jsou pohodlné díky měkké stélce a polstrovanému límci. Stylové botasky snadno doladíte k různým outfitům do školy nebo pro volný čas. Moderní tenisky Nike mají protiskluzovou podrážku se vzorem rybí kosti. Ta pěkně přilne i na mokrém povrchu. Stylové tenisky se hodí ke kalhotám, legínám, ale i sukni. Super volba do školy i do města. Detaily produktu: kawaii styl výrazné logo na boku nápis Nike na jazyce vázání na šňůrky gumová podrážka snadno se kombinují

AUTHORITY-Wave black Černá 45
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
AUTHORITY-Wave black Černá 45
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky Authority. Tenisky Wave black pro pány jsou v klasickém černém provedení, které patří mezi nejoblíbenější. Černé botasky od značky Authority mají bílou podrážku, která je optimálně ohebná a postará se o výborný celodenní komfort ve spojitosti s měkkou výstelkou. Rekreační boty mají zpevněnou špičku a patu pro tu nejlepší ochranu. Pohodlná obuv má klasické vázání, které vám poskytne velmi dobrou fixaci chodidla. Pánské tenisky se dobře kombinují k různým outfitům pro různé akce. Hodí se ke sportovním kalhotám, šortkám nebo i teplákům. Značkové botasky mají textilní svršek, který vám zajistí velmi dobrou prodyšnost vzduchu. Jsou opravdu lehké a příjemně se nosí. Nadčasové boty jsou ideálním společníkem do města, do práce, na trénink nebo jiné volnočasové aktivity. Detaily produktu: pro pány značka Athority černá barva bílá podrážka s optimální ohebností celodenní komfort měkká výstelka klasické vázání na tkaničky zpevněná špička i pata dobrá fixace chodidla dobře se kombinují textilní prodyšný svršek snadné

WOJTYLKO-Madron navy Modrá 33
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
WOJTYLKO-Madron navy Modrá 33
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dětská obuv značky Wojtylko. Sněhule pro děti zaujmou velmi oblíbeným maskáčovým vzorem v bílo - modrém provedení. Ve vrchní části se nachází šňůrka pro utažení. Dětské sněhule se zapínají na zip. Špička a pata zimních bot pro děti je zpevněna a posílena dodatečným syntetickým materiálem. Svršek bot na zimu je vyroben z odolného materiálu. Vnitřek dětských zimních bot tvoří teplý kožíšek, který příjemně zahřeje. Členitá podrážka je odolná vůči oděru a zároveň protiskluzová. Modré sněhule jsou perfektními společníky v zimním období. Ideální pro hry ve sněhu. Detaily produktu: řasenkový vzor tkanička na utažení ve vrchní části vnitřek polstrovaný kožíškem zapínání na zip zpevněná špička a pata členitá protiskluzová podrážka podrážka odolná vůči oděru snadno se čistí Velikostní tabulka: Velikost 30 31 32 33 34 Délka vnitřní stélky v cm 18,8 19,3 19,8 20,5 21

MOON BOOT-MBNYLON0062 Bílá 39/41
4 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
MOON BOOT-MBNYLON0062 Bílá 39/41
4 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská obuv značky Moon Boot. Zimní sněhule v bílém provedení zaujmou už na první pohled. Jsou vyrobeny z lehkých, kvalitních materiálů a poskytují pohodlí i v největším chladu. Šňůrkou ve vrchní části si je umíte přizpůsobit přesně podle sebe. Dámské zimní kozačky jsou extra pohodlné a vhodné jak do města, tak na zasněžené svahy. Na sněhu jako na měsíci: MOON BOOT NYLON klasické boty na sjezdovky. Tato linie zimních polstrovaných bot vyniká díky typickým a šňůrkám, které přispívají k jedinečnosti designu modelu. Jsou to pevné, ultra odolné sněhule pro dámy. Kozačky Moon boot zajišťují pevnost a stabilitu díky technickým materiálům použitým k jejich výrobě. Dámské sněhule Moon boot mají styl a jsou považovány za ikonu 20. století. Vaše oblíbené zimní boty. Výrobce nedoporučuje používat impregnace, může dojít k poškození povrchového materiálu. Detaily produktu: stylový vzhled šňůrka ve vrchní části ozdobná šňůrka po celém obvodu větší nápis Moon boot v oblasti lýtka hřejivé, až do teploty -35 stupňů dodatečné prošití na boční straně a na patě vhodné do města i na zasněžený svah protiskluzová podrážka

ADIDAS-Duramo 10 altered blue/royal blue/magic grey Modrá 45 1/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ADIDAS-Duramo 10 altered blue/royal blue/magic grey Modrá 45 1/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

ADIDAS-Racer TR21 K core black/cloud white/sonic ink Černá 38 2/3
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ADIDAS-Racer TR21 K core black/cloud white/sonic ink Černá 38 2/3
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

TREZETA-GLITTER WP BEIGE WATER BLUE Béžová 38,5
2 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
TREZETA-GLITTER WP BEIGE WATER BLUE Béžová 38,5
2 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

KAYLAND-PLUME MICRO WS GTX GREY grey Šedá 37,5
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
KAYLAND-PLUME MICRO WS GTX GREY grey Šedá 37,5
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská obuv značky Kayland. Turistické boty pro dámy s lehkým a pohodlným designem navrženým pro použití po dobu tří sezón. Obuv na túry s růžovými prvky zajistí optimální komfort ve všech druzích terénu díky Vibram® podrážce, která Vás přenese přes náročný a kluzký terén. Obuv do hor má tlumící mezipodešev z pěny, což zaručí noze pohodlí během celé túry. Nepromokavé boty do lesa udrží Vaše nohy v suchu díky membráně Gore-Tex® a Vy si tak túru užijete. Dámské boty na turistiku jsou vyššího střihu s klasickým vázáním až ke kotníkové části, čímž pevně zafixují nohu v botě. Vysoké boty na túry mají zesílené boky bot, pata a trojitá ochrana špičky s gumovým přesahem se Vám bude hodit v mokrém náročném terénu. Trekingové boty mají polstrovaný jazyk a kotníková část Vás nebude nikde omínat a poskytne dobrou fixaci.Detaily produktu:vysoký střihsvršek: semiš 1.6-1.8 mm + textilmembrána: Gore-Tex® Extended Comfortvýbornou voděodolnosttlumící mezipodrážkazpevněná pata a špičkaposílené boční strany obuvizpevněný kotníkpraktické šněrováníměkká a pohodlná stélkapolstrovaný límec a jazykodolná Vibram podrážkahmotnost: 2 x 490 g

Plavky dvojdílné dámské černé Extreme intimo velikost: 38
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Plavky dvojdílné dámské černé Extreme intimo velikost: 38
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Artelta Manželská postel VEROS Boxspring | elektrická polohovatelná 160 x 200 cm Barva: Savoi 38
59 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Manželská postel VEROS Boxspring | elektrická polohovatelná 160 x 200 cm Neodolatelná elektrická postel VEROS typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních materiálů. Manželská postel VEROS má zajímavě prošívané čelo, které poskytuje dostatečný komfort během sezení při čtení knihy. Postel je elektrická polohovatelná, díky čemuž můžete pohodlně sledovat televizor nebo číst knihu. Matrace má postel v ceně, mají snímatelný hedvábný potah na zip. Dopřejte si stylovou a jedinečnou manželskou polohovatelnou postel VEROS i Vy. látka bonellová matrace   H3 pěna T25 topper   T3030 plastové nohy Boxspring postel VEROS je   čalouněná látkou, bonellová matrace obsahuje pěnu T25 v tvrdosti H3.   Postel má také praktický topper T3030, který chrání matraci před znečištěním. Postel lze naimpregnovat a prodloužit tak její životnost, na odstraňování skvrn nabízíme univerzální čistič . šířka:   178 cm výška:   131 cm hloubka:   220 cm výška sedu: 66 cm výška nohou:   6 cm plocha na spaní:   160 x 200 cm hmotnost:   205 kg matrace : bonnel T25 / pocket T25 / topper T3030 tvrdost matrace:   H3 barevné provedení nohou:   černá barevné provedení: Flores 04 / černé nohy Poco 04 / černé nohy Poco 07 / černé nohy Flores 22 / černé nohy Velvetmat 24 / černé nohy Savoi 38 / černé nohy Loco 45 / černé nohy

RUNNER ESD S1P SRC sandál 44 šedá
1 653 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
RUNNER ESD S1P SRC sandál 44 šedá
1 653 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Bezpečnostní ESD sandál s hliníkovou tužinkou. Kevlarovovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Gumová podešev s Air Tubeless System pro zvýšení komfortu při chůzi. Svršek z mikrovlákna. Dvě pásky na suchý zip zajišťují perfektní upevnění.

Obuv sandál CXS LAND CABRERA S1, ocel.šp., černo-modrá, vel. 41
1 009 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Obuv sandál CXS LAND CABRERA S1, ocel.šp., černo-modrá, vel. 41
1 009 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Sandál, kombinovaný, perforovaný, s ocelovou špicí, materiál: svršek z broušené kůže kombinovaný s prodyšným textilním materiálem, textilní podšívka, gumová, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická podešev.

Expedo Vyvýšená postel ANGEL + pěnová matrace DE LUX 14 cm + rošt ZDARMA, 160 x 200 cm, přírodní-lak
8 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Vyvýšená postel ANGEL + matrace + rošt 160x200 cm je vyrobena z masivu, ošetřena je ekologicky nezávadným lakem. K dvoulůžkové posteli je zdarma pevný laťkový rošt a matrace. Vybírat můžete z více dekorů. vyvýšená postel je oblíbená u seniorů nebo osob s problémy pohybového aparátu.Shrnutí:vyvýšená postelvyrobeno z masivuekologicky nezávadný lakpevný laťkový rošt ZDARMAmatrace ZDARMAPoužité materiály:masiv

Salomon Wander GTX W 39 1/3 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Salomon Wander GTX W 39 1/3 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dámská trail běžecká obuv Salomon Wander GTX W vás skvěle vybaví pro běh i každodenní nošení. Podrážka Contagrip® MD má hluboký a odolný grip, který odolává mokrému, suchému, skalnatému nebo bahnitému povrchu. Vysoce výkonná mezipodešev EVA a Energy Cell poskytuje maximální odpružení, stabilitu a snižuje vibrace způsobené nárazem. Membrána Gore-tex® je vysoce odolná proti vodě a usnadňuje větrání chodidla. Systém Sensifit™ zajišťuje, že se vám obuv přizpůsobí, je jednoduchá a pohodlná pro nohy každého běžce. Svršek je vyroben z jednovrstvé síťoviny, která umožňuje prodyšnost nohy a také se snadno přizpůsobí. Skvělé tlumení díky technologii EnergyCell Svršek vyrobený z jednovrstvé síťoviny Ochrana špičky Tradiční šněrovací systém GORE-TEX®: Membrána Gore-Tex® udrží vaše nohy v suchu a garantuje velkou úroveň pohodlí. Byla navržena pro náročné aktivity, kdy je nutná vysoká nepromokavost, ochrana a současně i velmi dobrá prodyšnost EVA: Vysoce funkční EVA pěna zajišťující tlumení nárazů SENSIFIT™: SensiFit™ poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky, takže obuv bezpečně a pohodlně padne téměř, jako by byla šitá na míru CONTRAGRIP® MD je zaměřen na dlouhodobé nošení. Má nejodolnější složení a výrazný vzorek, který funguje stejně dobře na hladkém a tvrdém nebo měkkém a nezpevněném povrchu ORTHOLITE®: Díky antibakteriální anatomické stélce OrthoLite® se budete cítit jako v bavlnce. Dlouhodobě tlumí nárazy, zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu a plísní, odvádí vlhkost a zajistí prodyšnost pro příjemné nošení

Beda Aeroplane nízké BF 0001/W/N/TS Velikost: 28
1 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Beda Aeroplane nízké BF 0001/W/N/TS Velikost: 28
1 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Celoroční kožené 100% barefoot boty Beda Aeroplane BF 0001/W/N/TS v šedé barvě v kominaci s modrou s letadly. Nožky v nich budou jako v bavlnce - pohodlný širší střih respektující tvar nohy - velice prostorná špička, měkoučké, lehoučké, ohebné. Reflexní prvek na velcro pásku pro dobrou viditelnost a bezpečnost vašeho dítěte.- Sednou na: širší nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, normální nárt, sednou na širší patu a kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jdou perfektně přizpůsobit nártu dle potřeby, na konci je reflexní prvek. - Opatek: nezpevněný- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop, šedá- Jazyk: je volný, z jednoho kusu materiálu s přední částí boty (není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit), velmi měkký a příjemný, přichycený poutkem k hornímu suchému zipu, aby nepadal do boty a ty se lépe nazouvaly- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, s patním lůžkem, které mírně koriguje vbočený kotník- Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil, stélka - pěnová s textilním nášlapem, podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:20 - 12,2 cm x 6,3 cm21 - 12,9 cm x 6,4 cm22 - 13,5 cm x 6,5 cm23 - 14,3 cm x 6,6 cm24 - 14,9 cm x 6,7 cm25 - 15,7 cm x 6,9 cm26 - 16,3 cm x 7,0 cm27 - 16,9 cm x 7,1 cm28 - 17,4 cm x 7,3 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,5 cm31 - 19,6 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cm33 - 21,0 cm x 8,0 cm34 - 21,6 cm x 8,2 cm35 - 22,3 cm x 8,4 cmMěřeno měřidlem CleverMess. U rozměrů šířky bot jsme se snažili uvést šířku reálnou - měřidlo zmáčkne měkký materiál podšívky (ubrali jsme tedy vždy 2mm z naměřené šířky).

Canis (CXS) Kotníková softshellová obuv CXS SPORT - Černá / oranžová | 39
1 342 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kotníková softshellová obuv CXS SPORT - Černá / oranžová | 39 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 4 dny.

Salewa Wildfire 2 M 47 EUR
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Salewa Wildfire 2 M 47 EUR
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Lehká a precizní pánská outdoorová přístupová obuv Salewa Wildfire 2 M s robustním svrškem z recyklované síťoviny, ideální na ferraty, scrambling a horské výstupy. Udržitelný svršek: Wildfire 2 má robustní a prodyšný svršek z recyklovaného syntetického materiálu s podšívkou ze síťoviny bez PFC. Zesílený přední okraj z TPU poskytuje dodatečnou ochranu proti sutině v přední části boty Přesnost a technický výkon: Podešev POMOCA® je navržena pro přesnost a citlivost ve smíšeném horském terénu a její butylová směs zajišťuje dobrou přilnavost na skále za sucha i za mokra. Systém nastavení Switchfit vám navíc umožňuje rychle přejít z režimu túry do režimu lezení pomocí přídavného očka pro lepší výkon na menších stupních a hranách Pohodlný, obepínající střih: obuv má tlumící mezipodešev EVA. Je vybavena horolezeckým šněrováním pro jemné nastavení v oblasti špičky a celkově lepším technickým výkonem. Boční síťový systém kevlarových ® lanek byl integrován pro lepší celkový výkon a citlivost 3F Šněrování:Climbing Lacing MFF+ Cleansport NXT ® Adaptive Eyelets Reinforced rand Stretch gaiter POMOCE® S Path Kevlar Cable Wrapping Net Switchfit Technology Drop: 11 mm (výška paty 30 mm / výška špičky 19 mm) Hmotnost:355g (8 UK)

Barefoot Pegres BF80 černé Velikost: 38
2 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Barefoot Pegres BF80 černé Velikost: 38
2 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kožené kotníkové boty Pegres BF80 černé - nová barefoot řada pro dospělé na podzim 2022, šité na barefoot kopytech s ideálním tvarem špičky, vhodným i pro dominantní palce. Ve velikostech do 41 jsou na hnědé podrážce s hnědými tkaničkami, od velikosti 42 jsou kompletně černé.Novinkou oproti řadě BF70 je odolnější a praktičtější misková podešev, která je přišitá k botě.- Sednou na: normální a široké nohy, úzkou patu, útlý kotník a na normání i nižší nárt, vhodné na dominantní palec i prsty do vějířku- Opatek: mírně zpevněný, aby bota držela tvar- Podrážka: tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou)- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty - má poutko, kterým protáhnete tkaničky, aby nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, ze tří vrstev: filc, pěna a nášlap z kůže- Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kvalitní nubuková kůže, podšívka - kůže, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka (měřeno měřidlem Plus12), vnitřní šířka:35 - 22,9 cm - 8,9 cm36 - 23,5 cm - 9,0 cm37 - 24,4 cm - 9,2 cm38 - 25,1 cm - 9,4 cm39 - 25,8 cm - 9,6 cm40 - 26,4 cm - 9,7 cm41 - 27,0 cm - 9,8 cm42 - 27,7 cm - 10,0 cm43 - 28,3 cm - 10,2 cm44 - 29,0 cm - 10,4 cm45 - 29,6 cm - 10,6 cm

Salewa Crow GTX W 42 EUR
5 849 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Salewa Crow GTX W 42 EUR
5 849 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dámská všestranná horolezecká obuv Salewa Crow GTX W s textilním svrškem odolným vůči oděru a voděodolnou ochranou GORE-TEX®. Crow GTX je navržena pro smíšené použití ve všeobecném horském terénu a vysokohorské turistice a má podrážku Vibram New Mulaz kompatibilní s kočkami – pro poloautomatické kočky – která nabízí přilnavost na skále a trakci ve smíšeném horském terénu a sněhu. Podšívka GORE-TEX® Performance Comfort poskytuje optimalizovaný klimatický komfort a celou gumovou obrubu pro ochranu před kameny a sutinami. Crow GTX integruje technologie SALEWA, aby Alpine Fit nabízel 100% záruku bez puchýřů: 3F systém pro pevnou podporu kotníku a paty. Climbing systém, který zajišťuje, že perfektně padne kolem nohy a Flex límec pro pohodlí při sestupech. 3F Šněrování:Climbing Lacing MFF+ Vibram Gore-Tex Flex Collar 3S COMBI SYSTEM Svršek: 1,6 mm velurová useň; Highly wear-resistant fabric; 360° celopryžové opláštění; 3F System s ocelovými lanky Podšívka: GORE-TEX® Performance Comfort Stélka: nylon + 27% sklolaminát Kompatibilní s kočkami MEZIPORÁŽKA: Mikroporóza Podrážka: Vibram New Mulaz Drop: 12 mm (výška paty 35 mm / výška špičky 23 mm) Hmotnost:570g

Pracovní obuv ARDON®AERO O1 | G3053/42
737 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Pracovní obuv ARDON®AERO O1 | G3053/42
737 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

pracovní perforovaná semišová polobotka, bez ocelové špice, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: semišová kůže, podešev: PU2D, norma: EN 20347, velikosti: 36 - 48, váha: 500 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedá

Pracovní obuv ARDON®ARLOW O1 | G1052/40
674 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Pracovní obuv ARDON®ARLOW O1 | G1052/40
674 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

pracovní kožená polobotka, bez ocelové špice a planžety, reflexní pásek pro vyšší viditelnost, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: buvolí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20347, velikosti: 36 - 48, váha: 440 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®TANGERSAN S1 | G3219/35
1 308 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®TANGERSAN S1 | G3219/35
1 308 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

bezpečnostní sandál, s laminátovou špicí, bez kovových součástí, ESD, materiál: mikrovlákno, prodyšná textilie, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 35 - 48, váha: 492 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: modrá

Bezpečnostní obuv ARDON®FIRSAN S1P NEW DESIGN | G1188/49
494 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FIRSAN S1P NEW DESIGN | G1188/49
494 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

celokožený bezpečnostní sandál, s ocelovou špicí a planžetou, PU2D podešev je odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: hovězí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 35 - 50, váha: 568 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-oranžová

Bezpečnostní obuv ARDON®KINGSAN S1 | G3286/37
646 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®KINGSAN S1 | G3286/37
646 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

bezpečnostní kožený sandál, s ocelovou špicí, materiál: kůže, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 550 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-modrá

Ochrana střechy Roof Saver Volkswagen Tiguan 2016-2023 (Allspace)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ochrana střechy Roof Saver Volkswagen Tiguan 2016-2023 (Allspace)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

SALOMON-OUTpulse GTX magnet/black/wrought iron Černá 42 2/3
2 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
SALOMON-OUTpulse GTX magnet/black/wrought iron Černá 42 2/3
2 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánské turistické boty v moderním nadčasovém designu vynikají řadou technologií, které jistě ocení každý zanícený turista. Boty pro turistiku mají odolný svršek z technické síťoviny. Ten výborně ochrání vaše chodidlo. S membránou Gore-tex Vás nezaskočí ani nepříznivé počasí, déšť či bláto. Boty do hor jsou pohodlné i díky polstrovanému límci a antibakteriální stélce Ortholite. Pánská turistická obuv nízká se váže na klasické šňůrky. Salomon turistická obuv disponuje lehkou konstrukci. Technologie SensiFit výborně obepne nohu a poskytne podporu během turistiky. Pánské boty Salomon využívají technologii Energy Blade, pomocí které dochází k efektivní návratnosti energie. Trekové boty pánské disponují měkkou pěnou v mezipodešvi, čímž technologie Energy Surge zajistí hladký a dynamický krok. Podrážka Contagrip byla navržena tak, aby Vám poskytla potřebnou přilnavost na jakémkoli povrchu. Outdoorová obuv pro pány je vhodná pro zdolávání turistických stezek a cestiček. Detaily produktu:pánskéturistické botyodolný a prodyšný svršekmembrána Gore-Texantibakteriální stélka Gore-Texpolstrovaný límecvázání na šňůrkykonstrukce SensiFit výborně obepne nohutechnologie Energy Blade pro lepší návratnost energietechnologie Energy Surge pro hladký a dynamický krokpodrážka Contagrip zajistí přilnavost na jakémkoli povrchu

Gumbies Žabky Gumbies Corker - Khaki | 48
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Gumbies Žabky Gumbies Corker - Khaki | 48
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Žabky Corker - Khaki | 48 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

Oakley Split 37 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Oakley Split 37 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Od volnočasových aktivit až po běžné dny v práci nabízí unisex Oakley Split pevný svršek z bavlněného plátna, polyesterová podšívka pro lepší odvod vlhkosti a vulkanizovaná podešev s vysokou přilnavostí. Zajišťují celodenní pohodlí. Je zakončena ikonickým logem Oakley Ellipse na boku. Šňůrky pro klasický, trvanlivý vzhled Logo Oakley Ellipse na pravé straně pro ikonickou značku Výrazné logo Oakley Bark na jazyku pro stylový akcent Materiálové složení: Svršek: 100% bavlna Unisex

Postel CARYO 100x200, masiv borovice/moření: olše
3 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Postel CARYO 100x200, masiv borovice/moření: olše
3 130 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Postel 100x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 100x200 cm.Barva: olše Materiál: masiv boroviceRozměry (šířka x délka): 108 x 205 cm Ložná plocha: 100 x 200 cm Výška čela za hlavou: 50 cmVýška čela u nohou: 35 cmVýška pro uložení roštu: 23,5 cmVýška bočnice od země po spodní hranu: 20,5 cmVýška bočnice od země po horní hranu: 32,5 cmDodáváno v demontu.

Úložný prostor pod postel, 97x22x69 cm, masiv borovice, moření: ...
2 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Úložný prostor pod postel, 97x22x69 cm, masiv borovice, moření: ...
2 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Úložný prostor pod postel Barva: vyberte si níže Materiál: masiv borovice Rozměry (šířka x výška x hloubka): 97 x 22 x 69 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

ELTAP Čalouněná postel VEROS Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Lukso 35
49 839 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Neodolatelná elektrická postel VEROS typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPManželská postel VEROS má zajímavě prošívané čelo, které poskytuje dostatečný komfort během sezení při čtení knihy, tak jako možnost si lůžko elektricky polohovat. Matrace mají snímatelný hedvábný potah na zip. Celkové rozměry: Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

PEDICONFORT Kožené slip-on boty
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
PEDICONFORT Kožené slip-on boty
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pohodlné a originální slip-on boty vhodné pro citlivá chodidla jsou tu. S postranní pruženkou a módním vzorem, nelze je přehlédnout. Z kvalitní kůže. Svršek v lesklém vzhledu. Výjimečně měkká stélka Aérosemelle tlumí náraz při došlapu. Vhodné pro citlivá chodidla. Postranní pruženka. Hranatá špička pro úlevu prstům. Klínový stabilní podpatek. Protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

PEDICONFORT Kotníkové velurové kozačky, nepromokavé
4 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
PEDICONFORT Kotníkové velurové kozačky, nepromokavé
4 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Nepromokavé velurové kozačky jsou speciální navržené pro citlivá chodidla. Díky měkké stélce Aérosemelle je radost v nich chodit. Nepromokavý kožený svršek zůstává pružný a prodyšný díky technologii Sympatex. Měkká vyjímatelné stélka Aérosemelle. Na boku zip pro snadné obutí. Tkaničky pro nastavení na míru. Příjemně široké, vhodné pro citlivá chodidla. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové tenisky se zipem a tkaničkami
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kotníkové tenisky se zipem a tkaničkami
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Zamilujte si i Vy kotníkové tenisky se zipem a tkaničkami, které se pohodlně nosí. Kotníková výška. Svršek ze 2 materiálů. Na každé straně zip pro snadné obutí. Kožená stélka. Kontrastní klínová podrážka. Vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Zesílená špička. Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami pro nastavení na míru. Kovová očka. Vyjímatelná, pružná, lehká, ekologická a omyvatelná stélka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

ASICS-Patriot 13 midnight/sky Modrá 41,5
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ASICS-Patriot 13 midnight/sky Modrá 41,5
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky Asics. Sportovní boty jsou známé pro své kvalitní provedení. Tenisky Patriot mají pohodlně vyprofilovaný svršek Air Mesh, který poskytuje vynikající cirkulaci vzduchu. Sportovní tenisky s klasickým vázáním na tkaničky, jsou zárukou spolehlivé a pevné fixace chodidla v botě. Botasky na běhání jsou v pěkném modrém provedení a po bocích mají čtyři čáry, které jsou typickým označením pro značku Asics. Tenisky na sport potěší každého pána, který rád sportuje. Tenisky pro pány jsou dobře kombinovatelný kousek, který se hodí ke sportovním outfitům. Pro nejlepší ochranu mají zpevněnou špičku i patu. Značkové boty mají měkkou stélku, která zajistí komfort při nošení. Mezipodrážka z EVA pěny zajistí odpružení a tlumení nárazů. Tréninkové botasky pro pány nabízí velmi dobrou ventilaci vzduchu a super komfort při nošení i cvičení. Postarají se o tu nejlepší a nejrychlejší obnovu energie. Tenisky na cvičení mají klasický nízký střih, který patří mezi nejoblíbenější. Špičkové botasky jsou výbornými společníky na tréninky, do posilky, na work-out cvičení a různé sportovní aktivity. Detaily produktu: prodyšný svršek Air Mesh klasické vázání na tkaničky pevná fixace chodidla vhodné i na tvrdé povrchy dobře kombinovatelný kousek zpevněná špička i pata měkká a pohodlná stélka flexibilní a dobře tlumí nárazy mezipodešev z EVA pěny celodenní komfort klasický nízký střih rychlá obnova energie

Třezalka tečkovaná - nať nařezaná - Hypericum perforatum - Herba hyperici 250 g
74 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Třezalka tečkovaná - nať nařezaná - Hypericum perforatum - Herba hypericiTřezalka tečkovaná je výborným přírodním prostředkem při prožívání nepříjemných stavů, jako je úzkost, strach nebo deprese.Pozitivní účinky třezalky tečkované:třezalka podporuje krevní oběh,pomáhá při chorobách jater a žlučníku,pomáhá při zánětu močových cest, má močopudný účinek,podporuje imunitu,odstraňuje kašel a dušnost,pomáhá při gynekologických potížích,k zevnímu použití při hojení ran a kožních vředů.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

BeLenka Barefoot baleríny Be Lenka - Harmony - Nude Pink Velikost: 40
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
BeLenka Barefoot baleríny Be Lenka - Harmony - Nude Pink Velikost: 40
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Materiálové složení Svršek : Hladká useň Podšívka : Microfiber Stélka : Vkládací / microfiber + latex 2,5 mm + antislipová vrstva Podrážka: TPU U balerínek Be Lenka Harmony oceníte především jejich univerzální použití a praktické obouvání pomocí gumičky umístněné v přední časti svršku. Balerínky na noze pěkně sedí, lem nohu netlačí a zároveň neodstávají při chůzi. Jsou extra lehké a při jejich výrobě jsme dbali na každý detail. Díky podšívce a štroblové stélce z microfiberu je možné je nosit i bez vkládací stélky. Vyjímatelná stélka ulehčuje jejich údržbu a zároveň je jí možno regulovat vnitřní prostor v balerínce. Nová 4 mm podrážka (bez výstupků) je odolná, maximálně flexibilní a navržená čistě pro ženské publikum, aby kopírovala přirozený tvar ženské nohy a nártu. Díky rozšířené přední časti v oblasti prstů poskytují balerínky nohám komfort a dovolují chodidlu přirozený pohyb bez jakýchkoliv omezení. Nohu žádným způsobem netlačí a nedeformují, a tak zaručují pohodlí i během celodenního nošení. Minimalistická podešev AlldayComfort je speciálně vyrobená pro balerínky Be Lenka. Nová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilitu.Druh obuvi: vycházková obuv

GreenFood Vitamin B12 60 kapslí
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
GreenFood Vitamin B12 60 kapslí
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Vitamin B12 od GreenFood je účinný vitamín pro udržení normálního stavu imunity. Vitamin B12 patří mezi důležité vitamíny skupiny B, mezi všemi totiž vyniká svými vlastnostmi. Vitamin B12 je oceňován mezi sportovci, ale i mezi běžnou populací, která hledá přirozenou cestu vyvážené energetické hladině, oddálení únavy a vytrvalosti.Vitamin B12 vyhledávají lidé orientovaní na: Výrobky vhodné pro vegany Podporu energetického metabolismu Potlačení únavy Podporu obranyschopnosti organismu Doporučené dávkování: užijte 1 kapsle 2 x denně. Nepřekračujte doporučené dávkování. Upozornění: Doplněk stravy s vitaminem B12. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.Nutriční hodnoty GreenFood Vitamin B12 60 kapslí: 2 kapsle RHP Vitamin B12 100 mcg 4000 % RHP - referenční hodnota příjmuSložení: Plnidlo-rýžová mouka, Vitamin B12 (Cyanocobalamin), rostlinná kapsle z hypromelózy, protispékavé látky: Oxid křemičitý.

McKinley Kona V Mid 45 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
McKinley Kona V Mid 45 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánské trekingové boty, plně nepromokavé, jsou vybaveny technologií AQUAMAX®, která vám umožní zůstat během fyzické aktivity v suchu a pohodlí. Dále mají tvarovanou stélkou EVA a poutka pro snadný vstup v zadní části. AquaMax®: Zajišťuje voděodolnost a větruodolnost při zachování prodyšnosti. Nohy/tělo zůstanou v suchu a teple během fyzické aktivity EVA: materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Nejrozšířenější materiál mezipodešve obuvi Vnitřní textilní podšívka a svrškem z 50% ze síťoviny Kulaté šňůrky

ADIDAS-GALAXY 6 W-WONQUA/ZEROMT/ACIORA Růžová 36 2/3
1 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ADIDAS-GALAXY 6 W-WONQUA/ZEROMT/ACIORA Růžová 36 2/3
1 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dívčí obuv značky adidas. Sportovní tenisky v příjemném designu potěší nejednu mladou aktivní dámu. Díky prodyšnému a lehkému svršku ze síťoviny poskytují botasky pro děti potřebnou cirkulaci vzduchu. Jsou vhodné pro každodenní nošení a různé sportovní aktivity. Dětské nohy díky nim zůstanou stále v suchu a pohodlí. Béžové tenisky zdobí tři pruhy adidas na boku, které zároveň poskytnou také oporu střední části chodidla. Pata je dodatečně zpevněná pro stabilitu. Tenisky pro dívky mají klasické šněrování a polstrovaný límec pro pohodlí během nošení. Výhodou je mezipodešev s technologií Cloudfoam, díky čemuž botasky adidas výborně pruží při každém kroku. Měkká vložka Ortholite udržuje chodidla v pohodlí bez ohledu na to, jak často si je dáte na dlouhou procházku nebo cvičení. Pryžová podrážka poskytne potřebnou stabilitu. Dětské tenisky byly vyrobeny iz recyklovaného materiálu. Detaily produktu: adidas tenisky pro dívky klasický střih prodyšný a lehký svršek vázání na šňůrky dodatečně zpevněná pata polstrovaný límec mezipodešev s technologií Cloudfoam poskytne tlumení vnitřní stélka Ortholite gumová podrážka

Tom Tailor 4280310011 černé pánské zimní boty
2 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Tom Tailor 4280310011 černé pánské zimní boty
2 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská zimní vycházková obuv na šněrování.Stylové zimní boty značky Tom Tailor.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu imitujícího kůži. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou s chlupatým kožíškem, který tvoří zateplení.TEX - obuv je vybavena membránou, která zajišťuje voděodolnost.Váha jednoho páru: 910 gPánské zimní boty Tom Tailor.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 15 cmPodpatek: 3 cm

Adidas Cloudfoam PURE 2.0 GY2226
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Adidas Cloudfoam PURE 2.0 GY2226
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Meduňka lékařská - list celý - Melissa officinalis - Folium melissae 1000 g
352 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Meduňka lékařská - list celý - Melissa officinalis - Folium melissaeMeduňka lékařská obsahuje vitamín C, B, flavonoidy, fenolové kyseliny a kyselinu rozmarýnovou. Nejznámější schopností této bylinky je pomáhat při menstruačních bolestech, nadýmání, bušení srdce a vysokém krevním tlaku. Meduňkový čaj pomáhá při psychických obtížích. Zklidňuje, zmírňuje časté změny nálad a pomáhá usnout. Proto se doporučuje vypít šálek meduňkového čaje hodinu před spaním.Příznivé účinky meduňky lékařské:posiluje nervovou soustavu,působí sedativně,pomáhá při bolestech hlavy,pomáhá proti nespavosti ,pomáhá při nervovém vypětí,zpomaluje dýchání,posiluje zrak,lokálně ji lze použít na kožní odřeniny.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

SALOMON-X Ultra 4 mallard blue/bleached sand/bronze brown Modrá 46 2/3
2 860 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
SALOMON-X Ultra 4 mallard blue/bleached sand/bronze brown Modrá 46 2/3
2 860 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

Ořech černý tinktura Bioherba 100ml
272 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ořech černý tinktura Bioherba 100ml
272 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ořech černý tinktura Bioherba 100mlTinktura z černého ořechu podporuje detoxikaci trávicího traktu a celého organismu. Má výrazný antiparazitický účinek.1ml obsahuje 1ml tinktury ze skořepin ořechu černého 1:10, což odpovídá 125mg skořepin vlašského ořechu černého.Bez lékařského předpisu.PoužitíJako doplněk stravy pít podle schématu:1. den - 1 kapka do 100 ml vody,2. den - 2 kapky, tedy každý den se kapky zvyšují o 1 ks. do 5. dne (5 kapek).Na 6. den užijte 90 kapek ve 200 ml vody. Po 6. dni užívejte každý týden 30-60 kapek profylakticky.Obsah jedné dávky: 1250 mg vloček z černého ořechu.Obsah denní dávky: 1250 mg vloček z černého ořechu.UpozorněníPo otevření spotřebujte do 2 měsíců.

Sypaný čaj Inner Peace v dóze The Tea Republic 30g
319 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Sypaný čaj Inner Peace v dóze The Tea Republic 30g
319 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Sypaný čaj Inner Peace v dóze The Tea Republic 30gTisane [vyslovovaný tee-sahn], běžně nazývaný bylinný čaj, není pravý čaj. Je to proto, že neobsahuje čajové lístky, ale spíše směs různých bylin, květů nebo koření, která se zalije vroucí vodou. Takové čaje se již dlouho používají pro své léčivé a omlazující vlastnosti. Tento čaj neobsahuje kofein, pokud není uvedeno jinak.Pořiďte si 30 g sypaného čaje Inner Peace v praktické a znovupoužitelné kovové dóze. Z každého balení získáte přibližně 25 až 30 šálků čaje.Inner Peace bylinný čaj Uklidňující, aromatický, svěží.Tato harmonická směs bez kofeinu obsahuje heřmánek, levanduli a mátu peprnou.Příprava:Louhujte 5 minut v čerstvě převařené vodě.Horký čaj: Použijte 1 vrchovatou lžičku na 250 ml.Ledový čaj: Použijte 2 vrchovaté lžičky (nebo 1 zlatou odměrku) na 250 ml a po vychladnutí nalijte na led.Studený čaj: Použijte 2 vrchovaté lžičky (nebo 1 zlatou odměrku) na 250 ml a louhujte ve studené vodě v chladu po dobu 4–8 hodin.Po doporučené době vyluhování odstraňte čajové lístky a vychutnejte si čaj.Obsah kofeinu: Žádný

Hřejivé bačkory ve stylu mokasín
419 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Hřejivé bačkory ve stylu mokasín
419 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Jemná a tichá podrážka, hřejivý vnitřek v kožešinovém vzhledu, tyto bačkory jsou skvělou volbou! Originální imitace kožešiny. Pružné a lehké. Jemný hřejivý vnitřek. Plochá podrážka. Vzhled mokasín.

COLOR KIDS-Boots - WP vivacious Růžová 35
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
COLOR KIDS-Boots - WP vivacious Růžová 35
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dívčí obuv značky Color Kids. Dívčí sněhule ochrání dětské nožky před zimou a větrem. Dětské zimní boty lze upravit a stáhnout elastickou gumičkou se stopperem. Dovnitř nepronikne žádný sníh a jiné nečistoty. Zimní boty pro děti jsou vhodné až do teploty -20 °C. Dívčí zimní kozačky jsou voděodolné. Vnitřní vložka se dá celá vyjmout a můžete ji, v případě potřeby, jednoduše vysušit. Dívčí boty do sněhu mají pevnou a hrubou podrážku, ta pevně drží na každém povrchu a neklouže. Dívčí kozačky na zimu jsou skvělou volbou pro běžné nošení, outdoorové aktivity a hry ve sněhu. Detaily produktu: dívčí nepromokavé sněhule vysoký střih na vrchu pružná gumička se stopperem ke stažení vhodné do teploty až -20°C voděodolné větruodolné vyjímatelná vnitřní vložka pevná a hrubá podrážka, která neklouže

Viking Aery High GTX Warm Pink Velikost: 29
1 992 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Viking Aery High GTX Warm Pink Velikost: 29
1 992 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Teplé a odolné dívčí zimní boty Viking Aery High GTX Warm v růžové barvě s reflexními částmi a Goretex membránou. Kombinace textilních a syntetických materiálů dělá boty dobře prodyšné a zároveň odolné díky ochranné vrstvě na špičce a patě. GoreTex membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nožky v suchu a pohodlí. Boty jsou vyššího střihu - končí cca 6cm nad kotníkem.Uvnitř jsou zateplené silným kožíškem s delším vlasem, který není na fotkách patrný - ve vrchní části boty je uvnitř cca 3cm vysoký pruh fleecu, který zde nahrazuje kožíšek (aby se zde nelepil sníh).Tyto boty od norského výrobce Viking jsou velmi lehké, mají protiskluzovou odolnou podrážku, která dobře absorbuje nárazy.- Sednou na: normálně široké a širší nohy, vhodné i na vyšší nárt - v nártu jdou hezky přizpůsobit díky dvěma suchým zipům, velmi dobře se nazouvají- Membrána: GoreTex membrána - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: dva suché zipy - boty jdou velmi dobře přizpůsobit v nártu a snadno utáhnout, nazouvání je snadné i pro děti s vyšším nártem- Opatek: zpevněný- Podrážka: protiskluzová se vzorkem, ohebná v přední části boty- Jazyk: je přišitý i po stranách na úroveň suchého zipu, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - kožíšek s membránou, stélka - textil + kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:23 - 15,1 cm24 - 15,9 cm25 - 16,5 cm26 - 17,0 cm27 - 17,9 cm28 - 18,6 cm29 - 19,1 cm30 - 19,8 cm 31 - 20,5 cm32 - 21,6 cm33 - 22,2 cm34 - 22,6 cm35 - 23,0 cm36 - 23,6 cm37 - 24,2 cm38 - 25,2 cm39 - 25,9 cm 

Mokasíny espadrilky s mašlí
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Mokasíny espadrilky s mašlí
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Módní mokasíny inspirované stylem espadrilek jsou nepřehlédnutelné! Jemné na dotek. Na svršku široká mašle. Podrážka potažený lýkem. Protiskluzová kontrastní podrážka. Lehké a příjemné na nošení.

Kožené sandály
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kožené sandály
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Rozhodně Vám nesmí chybět tuto sezónu: ploché sandály z pravé kůže. Kvalitní pravá kůže. Pásek se sponou kolem kotníku. Vyrobeno ve Španělsku. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Mcdavid Hex Thudd 5-Pad 3/4 Tight White kalhoty s chrániči
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Mcdavid Hex Thudd 5-Pad 3/4 Tight White kalhoty s chrániči
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kompresní kalhoty McDavid Hex® Thudd 5-pad 3/4 Tight jsou vyrobené z vysoce kvalitní a prodyšné tkaniny. Navrženy pro sporty a aktivity, při kterých je více částí těla náchylných k nárazům. Chrání boky, kostrč a čtyřhlavý sval stehenní díky patentované technologii HEX®. Široká guma v pase a hDcTM Moisture Management Technology pro maximální komfort při nošení. Komprese zlepšuje cirkulaci krve, udržuje svaly prohřáté a aktivní. • kompresní materiál• patentovaná technologie chráničů HEX®• hDcTM Moisture Management Technology odvádí pot z těla• chrániče v oblasti kyčlí, kostrče a stehenním svalu• ploché švy pro maximální pohodlí• unisex design

Ažurové sandály na klínku
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ažurové sandály na klínku
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Zamilujte si ažurové sandály na klínovém podpatku. Se zipovým zapínáním na patě a ažurovým svrškem, nelze je přehlédnout. Otevřená zakulacená špička. Ažurová holeň. Pružný opatek se zipovým zapínáním pro snadné obutí. Klínový podpatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené lodičky s kulatou špičkou
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kožené lodičky s kulatou špičkou
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pro celodenní pohodlí a stylový vzhled zvolte lodičky se zakulacenou špičku na podpatku. Z pravé kůže. Pevný opatek. Pěnová měkká stélka. Zakulacená špička. Široký stabilní potažený podpatek. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Baleríny z prodyšné síťoviny
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Baleríny z prodyšné síťoviny
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Sportovní baleríny z prodyšné síťoviny jsou módní a pohodlné. Přes nárt pruženka. Lehké a pružné. Vyjímatelná stélka na pěnovém podkladu. Vzorovaná, pružná, protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

Tygří mast
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Tygří mast
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tygří mast je koncentrovaný přírodní produkt, založený na tradičních receptech Dálného východu. Cenné éterické oleje, jako je kafr a mentol, pomáhají při namáhaných kloubech a svalech a posilují tělo a mysl. Skutečný pomocník, který patří do každé domácnosti a každé sportovní tašky.

Tecnica Magma MID S GTX Ws 003 shadow piedra/cloudy bacca boty
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Tecnica Magma MID S GTX Ws 003 shadow piedra/cloudy bacca boty
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Magma je navržena pro běh, pěší a vysokohorské túry ve všech typech technického terénu. Lehká obuv, která nabízí novou a vyšší úroveňParametry:rozsah velikostí: UK 3,5 - 8,5váha: 320 g (UK 5)vrchní vrstva: Hydrophobic polyamide meshpodšívka: Gore-Tex® Extended Comfortpodešev: Vibram® Megagrip™ Litebase™ XO SHIELDmezipodešev: Compression molded EVA with high rebound compoundvnitřní vložka: Anatomical, Pre-Molded, EVA

Mustang 4132-310-20 tmavě šedé pánské tenisky
1 895 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Mustang 4132-310-20 tmavě šedé pánské tenisky
1 895 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská letní vycházková obuv na šněrování.Stylové volnočasové pleteninové polobotky značky Mustang.Obuv je vyrobena z kombinace textilního a syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou.Váha jednoho páru: 860 gPánské letní boty Mustang.Barva: ŠedáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 11 cmPodpatek: 3 cm

Medi Line 28-24-43 béžové pánské letní polobotky
995 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Medi Line 28-24-43 béžové pánské letní polobotky
995 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská letní vycházková obuv na šněrování.Obuv je vyrobena v Itálii. Obuv je vyrobena z textilního materiálu. Vnitřní část je vybavena stélkou z textilního materiálu.Váha jednoho páru: 530 g Pánské letní polobotky značky Medi Line.Barva: BéžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm

Sandály pěnové třpytivé růžové Konges Slojd velikost: 21
1 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Sandály pěnové třpytivé růžové Konges Slojd velikost: 21
1 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Nádherné třpytivé růžové pěnové sandálky se zapínáním na suchý zip.

DD Step S063-41377B Grey Velikost: 29
1 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
DD Step S063-41377B Grey Velikost: 29
1 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Inovované barefoot celoročky S063 - nejohebnější bota od DDstep - nově s nulovým dropem. DD Step nově označuje kožené boty písmenem S na začátku názvu, proto S063. Konkrétně DDstep S063-41377B Grey je z hladké kůže v šedé barvě. Boty jsou z hladké, dobře omyvatelné kůže (pouze jazyk a tmavá část za achilovkou jsou z broušené kůže). - Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální až vyšší nárt- Zapínání: dva suché zipy, boty tak jdou velmi dobře přizpůsobit na různou výšku nártu- Opatek: měkký- Podrážka: tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou, přišitá k vrchní části, nerozlepí se- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty, přichycený suchým zipem ke spodnímu pásku se suchým zipem tak aby nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z kůžeSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky x šířka:25 - 16,1 cm x 6,8 cm26 - 16,7 cm x 7,0 cm27 - 17,5 cm x 7,2 cm28 - 18,0 cm x 7,4 cm29 - 18,5 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,6 cm31 - 19,9 cm x 7,8 cm32 - 20,5 cm x 7,9 cm33 - 21,3 cm x 8,0 cm34 - 22,0 cm x 8,1 cm35 - 22,7 cm x 8,2 cm36 - 23,2 cm x 8,3 cmÚdržba:Svršek z hladké kůže se postupně vysušuje, proto ho doporučujeme promazávat bezbarvým balzámem na kůži s obsahem včelího vosku, který můžete zakoupit na našem eshopu ZDE. Používané boty vždy nejdříve otřete vlhkým hadrem a vysušenou kůži důkladně promažte. Boty neperte v pračce ani nesušte v sušičce. 

CROCS-LiteRide 360 Clog light grey/slate grey Šedá 41/42
58 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
CROCS-LiteRide 360 Clog light grey/slate grey Šedá 41/42
58 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Obuv značky Crocs. Kroksy LiteRide přitáhnou pozornost stylovým designem. Pokud hledáte trendy sandály Crocs, tyto kroxy pro dámy i pány jsou tou správnou volbou. Značkové kroksy disponují pěnou LiteRide™, jejíž hlavní funkcí je pohodlí při každodenním nošení. Je měkká, lehká a mimořádně odolná. Sandály Crocs poskytují podporu a odpružení tam, kde to vaše nohy nejvíce potřebují. Lehkou konstrukci oceníte při každodenním nošení. Značkové kroxy mají tvarovaný svršek Matlite™ Motion. Perforovaný svršek nabízí maximální prodyšnost a flexibilitu. Crocs sandály jsou z antibakteriálního materiálu Croslite, který brání zápachu. Sandály jsou velmi lehké na údržbu. V oblasti paty se nachází proužek, který slouží k lepšímu uchycení a stabilitě nohy. Ke stabilitě během chůze přispívá i vyvýšená záď paty. Bonusem je protiskluzová podrážka s dobrou přilnavostí. Crocs sandály pro dámy i pány jsou vynikající volbou i pro běžné nošení, volný čas nebo jako obuv k bazénu a do aquacentra. Detaily produktu: Inspirováno sportem 360 stupňová pěna LiteRide, která je super měkká, neuvěřitelně lehká a mimořádně odolná Podpora a prodyšnost tam, kde to Vaše nohy nejvíce potřebují Dynamický a prodyšný svršek Matlite Motion odpovídá přirozenému pohybu Vaší nohy Zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou Voděodolné Plně tvarovaný Croslite materiál ™ konstrukce pro maximálně lehké odpružení a odolnost Pásek pro bezpečné uchycení Vyvýšená zadní část paty Protiskluzová podrážka

Dámské tenisky REMONTE D1321-01 černá W3
3 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámské tenisky REMONTE D1321-01 černá W3
3 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Obuv REMONTE je vyšší řadou značky RIEKER, obuv se vyznačuje kvalitou použitých materiálů. Kožená dámská teniska Vás zaujme na první pohled svým jedinečným kombinovaným svrškem a designovou podešví. Pro Vaše pohodlí na každém kroku je zde měkká stélka, která je zároveň i vyjímatelná. Jednoduché nazutí a přizpůsobení se noze zajistí šněrování spolu se zipem umístěným na nártu. Tato obuv bude dobře vypadat s jakýmkoli Vaším outfitem ať už se vyberete do práce nebo na procházku. Technologie: Remonte Soft – unikátní stélka vyrobená z prodyšného materiálu, která svým tvarem a materiálem zajistí pocit pohodlí při celodenním nošení. Tato obuv je vybavena vyjímatelnou stélkou.

Dámské nazouváky RIEKER 67492-64 béžová S4
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámské nazouváky RIEKER 67492-64 béžová S4
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámské nazouváky RIEKER se širokým nártovým páskem budou pro svou jednoduchost pro Vás tou správnou volbou. Nártový pásek je tvořen zajímavou kombinací barev. Zvýšená podešev a měkká stélka Vám dodají příjemný pocit při každém kroku. Tento model se Vám bude hodit jak k dlouhé sukni, tak i k šatům. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Dámská kabelka RIEKER C0009-021-T29 černá W3
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámská kabelka RIEKER C0009-021-T29 černá W3
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská taška značky RIEKER, která Vás zaujme svým vzhledem a praktičností. Svršek je z černého, jemně lesklého materiálu, který zdobí originální vzor. Na zadní části se nachází malá kapsička na zip, ve které můžete uchovat svoje drobnosti, či klíče. Po otevření hlavní kapsy je zde mnoho úložného prostoru včetně dvou malých kapes, pro uspořádání Vašich nezbytností. Kabelka má dva popruhy pro pohodlné nošení přes rameno. Tento praktický model bude spolehlivým společníkem na každodenní pochůzky. Rozměry: cca V 34 cm x Š 33 cm x H 16 cm Vnitřní uspořádání: Kabelka není dělená. Délka popruhu pro nošení přes rameno je cca 50 cm.

Pánská kotníková obuv RIEKER 13040-00 černá W3
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Pánská kotníková obuv RIEKER 13040-00 černá W3
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tyto boty RIEKER Vás budou moderním doplňkem Vašeho oblečení. Kožený svršek je zdoben prošitím a vytištěným logem značky. Šněrování a zip usnadní obutí a přizpůsobení se přímo k Vašemu chodidlu. Po obutí si můžete užívat měkkou stélku a flexibilní podešev, která tlumí nárazy při chůzi. K bundě i ke kabátu budou ideálním doplňkem ať už do práce nebo každodenní pochůzky. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Sandály zn. Jana na klínové podrážce
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Sandály zn. Jana na klínové podrážce
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Sandály na klínové podrážce opticky prodlouží postavu a dodají ženskost. Navíc s podpisem zn. JANA. Pohodlné. Podrážka s originálním splétaným zdobením a část s efektem dřeva. Kolem kotníku pásek. Na svršku pásek s pruženkou. Protiskluzová podrážka.

Dámský batoh REMONTE Q0525-52 zelená S4
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámský batoh REMONTE Q0525-52 zelená S4
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Batoh značky REMONTE - jedná se o vyšší řadu Rieker, bude všestranným společníkem na Vašich cestách. Originální kousek zdobený zajímavým vzorem, nášivkou s logem značky a ozdobnou imitací zipu. Otočením objevíte zip uzavírající velkou kapsu kopírující celou zadní část batohu. Po rozepnutí vrchního zipu otevřete hlavní kapsu, zde se nacházejí menší kapsičky pro dokonalé uložení a přehled. Pro pohodlné nošení jsou zde dva délkově nastavitelné popruhy. Tento kousek černé barvy bude ideálním společníkem do práce i na výlet s rodinou. Rozměry: cca V 40 cm x Š 35 cm Vnitřní uspořádání: Batoh není dělený. Batoh má dva délkově nastavitelné popruhy.

Adidas Strutter EG2655 M
1 439 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Adidas Strutter EG2655 M
1 439 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Adidas Tensaur RUN 2.0 K IG8572
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Adidas Tensaur RUN 2.0 K IG8572
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Adidas RUN 80S ID1882 M
1 709 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Adidas RUN 80S ID1882 M
1 709 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Swift - All White Velikost: 45
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Swift - All White Velikost: 45
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Materiál: Svršek: pletenina + TPU Podšívka: pletenina Stélka: PU recyklát + polyester (vyjímatelná) Podešev: guma (ActiveGrip Neo) Výroba: Vietnam extrémně lehké boty pro všechny milovníky pohybuprošitá podrážka ActiveGrip Neo pro delší životnost botstylové 3D logo Be Lenka na svršku botypraktické poutko, díky kterému tento model hravě připevníte k batohuvodoodpudivá membrána mezi kůží a vlnou zabezpečí, že Vaše nohy zůstanu v suchu a tepleantibakteriální stélka dobře odvádějící vlhkost Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachovává patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 5 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zajišťují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ obuvi: vycházková obuv

Dámská kabelka RIEKER C2251-177/03-177/02-177/01 béžová W3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámská kabelka RIEKER C2251-177/03-177/02-177/01 béžová W3
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tato crossbody kabelka Rieker je skvostným spojením módního stylu a praktického využití. Unikátní vzor, kombinace béžové a bílé barvy dává této kabelce jedinečný a okouzlující vzhled, který přitahuje pozornost. Je vybavena přední a zadní kapsou se zipem, které vám umožňují snadný přístup k nezbytným věcem. Kabelka je dělená na dvě samostatné části uzavřené zipem, každá z nich je vybavena malou kapsičkou pro uložení drobností. Nastavitelný popruh vám poskytuje flexibilitu v nošení, takže si jej můžete přizpůsobit podle svých potřeb. Samozřejmě na této kabelce nesmí chybět logo značky Rieker, které zaručuje kvalitu a vkus. Tato kabelka je pro ženy, které hledají stylový doplněk, který nejenže vynikne svým designem, ale také uspokojí všechny požadavky na praktičnost a eleganci v jednom. Rozměry: cca V 29 cm x Š 27 cm x H 9 cm Vnitřní uspořádání: kabelka je dělená. Kabelka má délkově nastavitelný popruh, který lze odepnout. Maximální délka nastavitelného popruhu je cca 115 cm.

Salomon Cross Hike 2 Mid Gtx M Velikost: 46 2/3 EUR
3 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Salomon Cross Hike 2 Mid Gtx M Velikost: 46 2/3 EUR
3 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

PřilnavostVoděodolnostOdolnost proti oděruVysoká přilnavost v náročném terénuObuv s nepromokavou membránou do nepříznivého počasíPovrchový materiál odolný vůči odírání s pogumovanou špičkou Pánská outdoorová obuv Salomon Cross Hike 2 Mid Gtx M je lehká a svižná, která dokáže zdánlivě nemožné. Vysoká přilnavost, nízká hmotnost a plná ochrana. Vícesměrové hluboké výstupky agresivně kousají do země, zatímco vyšší střih zvyšuje podporu a ochranu kotníků. Připravená na vaše nejbláznivější dobrodružství – žádný terén ani počasí nejsou příliš náročné.Přilnavost do každého terénu: Podešva Contagrip® s vícesměrovými výstupky vám poskytuje větší přilnavost a držení na blátivém terénu, zatímco optimalizovaná pata vás udrží v bezpečí při sestupuOchrana proti vodě a povětrnostním vlivům: Vysoce ochranná obuv s nepromokavou membránou GORE-TEX, jakož i středně vykrojený design - Mid, odolná síťovina proti nečistotám a pryžová ochrana proti kamínkům pro extra ochranuAgilní a zároveň podpůrná: vynikající spojení se zemí a živá hravá povaha. Tato středně vysoká verze obepíná váš kotník pro extra ochranu a bezpečnou oporuEnergyCell™: Vysoce výkonná pěna EVA, která poskytuje tlumení nárazůVodoodpudivá špeciální úprava poskytuje dodatečnou ochranu a zajišťuje, že tkanina neabsorbuje vodu za slabého deštěSvařovaný svršek: Konstrukce svršku bez stehů zajišťuje hladký pocitVložka EVA: Jednoduchá, ale efektivní EVA vložka, která okamžitě nabízí skvělé odpružení a pohodlíŠněrovací systém: Quicklace®PFC free, recyklované materiály Drop: 10 mm (pata: 34mm, špička: 24mm)Hmotnost: 413 g

Nike Tanjun M Velikost: 42,5 EUR
1 624 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Nike Tanjun M Velikost: 42,5 EUR
1 624 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská volnočasová obuv Nike Tanjun Shoes M vám přináší jednoduchost v celé své kráse. Vyrobeno z nejméně 20% recyklovaného obsahu podle hmotnosti. Nízká hmotnost, vysoká vzdušnost a pohodlí. Zapomeňte na humbuk, tohle je obuv, co potřebujete.Vrchní materiály jsou navrženy tak, aby se přizpůsobily vaší noze pro pocit komfortuPěnová mezipodešev a podešev Waffle nabízí lehké odpružení a trakciNízce střižený polstrovaný límec vypadá elegantně a je v něm skvělý pocitNejprodávanější a velmi oblíbený model, který byl ještě vylepšenUrčení: volný čas

Salomon Reelax Slide 6.0 M Velikost: 41 1/3 EUR
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Salomon Reelax Slide 6.0 M Velikost: 41 1/3 EUR
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Salomon Reelax Slide 6.0 je pánská špičková regenerační obuv, která zaručuje maximální a dlouhotrvající pohodlí po sportovním výkonu a pomáhá rychlejšímu zotavení. Má měkký, prodyšný svršek ze síťoviny pro pohodlné držení nohy a uklidňující komfort. Tvarovaná stélka EVA zvyšuje pohodlí tím, že kopíruje přirozený tvar chodidla. Llehká a citlivá pěna vytvořená kombinací EVA a olefinu [OBC] poskytuje dlouhotrvající odpružení a návrat energie. Pantofle obsahují materiály, které byly vyrobeny biologickými procesy včetně rostlinného zemědělského odpadu nebo rostlinných vláken.Tvarovaná stélka EVA, materiál na biologické bázi, energetická pěnaTvarovaná stélka, která zvyšuje pohodlí tím, že kopíruje přirozený tvar chodidlaS odpruženou a nadrozměrnou mezipodešví Energy Cell EVA, která udrží vaše nohy v pohodlí a hýčká jeOkamžitý a trvalý komfortSérie Summer SalomonPodrážka ContagripZavazování: Bez zavazování/zouvacíMateriál: Syntetika, Textil, GumaHmotnost (g) 196 gDrop 8 mm