Ochranná lišta hrany kufru Mitsubishi ASX 2010-2016 (matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Mitsubishi ASX 2010-2016 (matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Mitsubishi ASX 2010-2017 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty Volvo XC90 2015-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Prahové lišty Volvo XC90 2015-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Prahové lišty vozu Volvo XC90 jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru VW Tiguan 2017- (Allspace, chrom)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Tiguan 2017- (Allspace, chrom)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Tiguan Allspace je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

MG Full Glue Super Tough ochranné sklo na Xiaomi Redmi 10X 4G / Redmi Note 9, černé
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Každému se už stalo, že mu z kapsy vypadl telefon a odnesl si to displej. Nehezké škrábance, praskliny a v horším případě rozbitý displej. Výměna displeje nemusí být levnou záležitostí a proto je nezbytné svůj mobilní telefon chránit. Odolné ochranné sklo je minimální investice, která za to rozhodně stojí.Ochranné sklo MG Full Glue Super Tough poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti ochranného skla: • Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, snadná aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

Pepe Jeans pánské šedé kotníkové boty Boot
1 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Pepe Jeans pánské šedé kotníkové boty Boot
1 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánské šedé kotníkové boty Boot od Pepe Jeans.Materiál : svršek - kombinace kůže a textilu                vnitřek - kombinace textilu a syntetiky                podrážka - syntetikaBoty jsou nezateplené.

Tommy Hilfiger pánský šedý svetr Comfort - S (501)
1 495 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Tommy Hilfiger pánský šedý svetr Comfort - S (501)
1 495 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánský šedý svetr Comfort od Tommy Hilfiger.Materiál: 60% bavlna, 40% polyester.Střih: Regular fit.

Sinergy Cosmetics Sinergy Y5.1 Anti-Yellow Revitalizing Shampoo 1000ml - Šampon na žluté pigmenty
395 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Šampon s obsahem fialových pigmentů a výtažků z borůvek a lněného semínka účinně eliminuje nežádoucí žluté tóny v blond barvených a zesvětlených vlasech.  Aktivní složky: Výtažek z borůvek - silný antioxidant s obsahem vitaminů, který se stará o zdraví vlasové pokožky i vlasů. Poskytuje jim lesk, ošetřuje roztřepené konečky a podporuje jejich regeneraci a růst.Lněný olej - bohatý na vitamin F a Omega 6 a Omega 3, které vlasy chrání a starají se o jejich hedvábnou jemnost.Čistě fialové pigmenty Y LINE OD SINERGY COSMETICSŘada produktů Y značky Sinergy je speciálně tvořena pro nejrůznější typy ošetřovaných vlasů. Společnost si nezakládá pouze na výběru těch nejlepších přísad a surovin přírodního původu pro své výrobky, ale vysoké nároky klade taktéž na zpracování těchto složek. Výsledkem je maximální kvalita a dokonalý účinek, a to vše společně s absolutním respektem k životnímu prostředí i člověku a jeho zdraví.

HUGO-FROSCH Dětský termofor Hugo Frosch Eco Junior Comfort s motivem červené lišky
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Příjemně sametový velurový obal ve tvaru lišky v červené barvě v sobě ukrývá ECO termofor. Svým dětem tak můžete dopřát hřejivý polštářek, který neobsahuje PVC ani ftaláty. Ohřívací láhev „Paní Liška“ se stane nejmilejším plyšáčkem v postýlce vaší ratolesti. Také vás termofor „Paní Liška“ s obalem ze sametově hebkého semiše rozveselí a zahřeje za zimních večerů.Kdy využijete termofor (nahřívací láhev)?k vyhřátí dětské postýlky nebo kočárku před spanímteplo z termoforu uvolňuje namožené svaly a pomáhá při bolesti kloubůlze ho přikládat na bolavé břicho při potížích s nadýmánímpo procházce v chladném počasí zahřeje studené nohy a ruceje to skvělý pomocník při cestování – do auta, pod stan, na hory...Vlastnosti a parametry:vyrobeno z kvalitního termoplastu, z více než 90 % obnovitelných surovinneobsahuje škodlivé ftaláty, PVC ani změkčovadlarecyklovatelnýbezpečnostní uzávěr proti úniku vodyvyrobeno v Německutestováno proti prasknutí či vytečení vodytestováno podle ASTM D 6866-12

Tommy Hilfiger pánský modrý svetr Pima Cotton Cashmere - S (DW5)
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Tommy Hilfiger pánský modrý svetr Pima Cotton Cashmere - S (DW5)
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánský modrý svetr s výstřihem do V od Tommy Hilfiger.Střih: Regular Fit.Materiál: 92% bavlna,8% kašmír.

Dětské pohodlné pantofle
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dětské pohodlné pantofle
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dětské barevné pantofle v krásném provedení.

15 ks hnědo stříbrné dekorativní šišky - 7/9 cm Clayre & Eef
177 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
15 ks hnědo stříbrné dekorativní šišky - 7/9 cm Clayre & Eef
177 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

15 ks hnědo stříbrné dekorativní šišky - 7/9 cm Barva: hnědá, stříbrnáMateriál: šiškyHmotnost: 0,135 kg

Vyhřívací bota
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Vyhřívací bota
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

„To chce klid a nohy v teple.“ S touto větou jste se jistě už za svůj život mnohokrát setkali. V zimním období je vyhřívací bota doslova poklad. Zahřeje vaše studená chodidla a ještě si u toho příjemně odpočinete. Ať už sedíte u televize, čtete knížku nebo jen tak relaxujete. Bota je z příjemného, měkkého a prodyšného materiálu s vyjímatelnou plyšovou vložkou, kterou lze ručně prát. Možnost 3 stupňů regulace teploty (turbo nahřátí) a unikátní ochranný BSS systém proti přehřátí. Automatické vypínání po 90 min. Vhodná i pro velké nohy. Přívodný kabel je dlouhý až 2,3 m. Vyrobeno německou společností Beurer. Německá kvalita a prodloužená 3letá záruka.

Vlnka Dámské luxusní filcové pantofle Kočička
429 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Vlnka Dámské luxusní filcové pantofle Kočička
429 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámské filcové pantofle jsou opatřeny pryžovou podrážkou, která předchází a zabraňuje uklouznutí na plovoucí podlaze. Dámské luxusní filcové pantofle kočička, jsou ideální domácí obuv na celoroční nošení. Jedná se o velmi jednoduchý typ zpracování, jak z vnější části, tak i vnitřní je papuč vyrobena z filcu. Papuče kočička jsou určeny výhradně k domácímu použití. Na povrchu jsou papuče opatřeny okrasnou výšivkou kočky. Výhodou je protiskluzová podrážka, která zabraňuje uklouznutí na plovoucí podlaze a parketech. Filcové papuče udělají radost nejen Vám, ale třeba i náhlým návštěvám. Zajista oceníte, že filcové papuče jsou vyrobeny od české tradiční značky Vlnka. Materiál: FilcPodrážka: pryž

HALMAR Čalouněná postel Betina 160x200 dvoulůžko - šedé
8 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
HALMAR Čalouněná postel Betina 160x200 dvoulůžko - šedé
8 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Postel Betina je velice moderní a elegantní. Její dominantou je vysoké čelo se stylovým prošíváním. Celá postel je čalouněná odolnou tkaninou v šedé barvě, která není náročná na údržbu. Postel stojí na čtyřech nohách z masivního dřeva v dekoru ořechu. Praktickou součástí postele jsou čtyři výsuvné úložné prostory ve formě šuplíků, které jsou umístěny v přední i bočních částech postele. Součástí postele je také lamelový rošt, který zvyšuje komfort spánku a prodlužuje životnost matrace. Postel je dodávána bez matrace.Materiál:tkanina / masivní dřevoRozměry: Šířka: 169 cmDélka: 218 cmVýška: 107 cmSpací plocha: 160x200 cm Váha: 72,6 kg

Moneta Letní vložky do bot Summer Fresh - 47
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Moneta Letní vložky do bot Summer Fresh - 47
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Letní vložky do bot Summer Fresh - 47 od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

Dámské stylové boty
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské stylové boty
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské stylové boty v krásném provedení.

MG Full Glue 2x tvrzené sklo na Samsung Galaxy A52s 5G / A52 5G / A52 4G, černé
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Každému se už stalo, že mu z kapsy vypadl telefon a odnesl si to displej. Nepěkné škrábance, praskliny a v horším případě rozbitý displej. Výměna displeje nemusí být levnou záležitostí a proto je nutné svůj mobilní telefon chránit. Odolné ochranné sklo je minimální investice, která za to rozhodně stojí.Ochranné sklo MG Full Glue Super Tough poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány.Balení obsahuje 2ks skla.Vlastnosti ochranného skla:• Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, jednoduchá aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

Pletený Merino svetr Kama 5027 124
4 193 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Pletený Merino svetr Kama 5027 124
4 193 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pletený Merino svetr Kama 5027 124 Dámský sportovní svetr v severském stylu nahradí díky svému prodlouženému střihu bundu, nebo kabátek. Prémiová příze Schoeller z komobinace čistého merina a akrylu dělá z tohoto svetru skvělé funkční oblečení pro outdoorové aktivity i běžné nošení. 2 kapsy v přední části. materiál Schoeller 50% Merino vlna 50% akryl Bluesign®certifikát nejvyšší ekologické šetrnosti a bezpečnostidlouhý zip YKK®dámský střihvelikost XS –XLsnadná údržbavyrobeno v České republicePříze - 100% Merino vlnaKomplexní, přírodní, funkční vlákno je přirozeně jemné a neškrábe, je antibakteriální a odolává zápachu, ideálně reguluje teplotu, hřeje i když je mokré, je anti alergenní a odolné vůči UV záření. Zpracováno bez použití chlóru technologií EXP4.0 pro snadné praní v pračce. Bluesign®APPROVED - certifikát nejvyšší ekologické šetrnosti a bezpečnosti.ZÁKLADNÍ PRAVIDLA PRO OŠETŘENÍ VÝROBKŮ Z MERINO VLNYVýrobek je možné prát v pračce. Používejte výhradně program na vlnu, který respektuje šetrnější praní (přiměřenou teplotu a snížený počet otáček při odstřeďování).Výrobek je možné prát v ruce ve vlažné lázni do 30°C. Poté jemně vyždímat a sušit ve vodorovné poloze, nejlépe na ručníku. Při máchání postupně snižujte teplotu lázně, aby nedošlo k vysrážení nebo deformaci.Používejte jemné prací prostředky určené na vlnu jak pro praní v ruce tak i v pračce.Nesušte výrobek na topném tělese. Pokud topení přesáhne teplotu 30°C, (a to je zcela běžné) voda obsažená v úpletu se zahřeje taktéž nad 30°C a výrobek se srazí stejným způsobem jako při nevhodném praní - nepoužívejte aviváž!POZOR!PRANÍ V TEPLEJŠÍ VODĚ (VÍC NEŽ 30°C) A DLOUHÉ MLETÍ V PRAČCE VÝROBEK ZNEHODNOTÍ, ÚPLET ZPLSTNATÍ A SRAZÍ SE. TAKTO ZNEHODNOCENÝ VÝROBEK NELZE REKLAMOVAT. Mikiny a svetry » Svetry » Pletený Merino svetr Kama 5027 124

Dámské klasické kotníkové boty
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské klasické kotníkové boty
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské pohodlné kotníkové boty na podzimní počasí.

Mades Hydratační šampón Jojoba & Honey 300 ml
115 Kč
* Uváděná cena platí pro 04.04.2024
Mades Hydratační šampón Jojoba & Honey 300 ml
115 Kč
* Uváděná cena platí pro 04.04.2024

Hydratační šampón pro větší objem Jazzy & Crazy od Mades pomáhá ke zdravým a krásným vlasům. Obsahuje jojobový a arganový olej a extrakt z medu, díky kterým hydratuje a vyživuje vlasy. Neobsahuje silikony.

Merrell J06059 Moab 2 Mid Gtx Beluga
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Merrell J06059 Moab 2 Mid Gtx Beluga
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Obuv oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Odolný svršek ze syntetické kůže s Gore-Tex® membránou, podpůrná mezipodešev a Vibram® podešev se skvělou trakcí je výbava, díky které je Moab základem každého botníku. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek ze syntetické kůže a materiálu Mesh• tradiční šněrování• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• EVA mezipodešev pro skvělou stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénu• hloubka vzoru podešve 5 mmTECHNOLOGIEGore-Tex®/Kinetic Fit™ Advanced/AirCushion/Vibram® TC5+HMOTNOST 936gBarva: ŠedáTechnologie: Gore-Tex®, Vibram® TC5+

Canis (CXS) Softshellová obuv CXS SPORT - Černá / šedá | 37
1 018 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Canis (CXS) Softshellová obuv CXS SPORT - Černá / šedá | 37
1 018 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Softshellová obuv CXS SPORT - Černá / šedá | 37 od výrobce Canis (CXS). Produkt je skladem.

Nike Renew In Season Tr
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Nike Renew In Season Tr
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Tenisky Nike Renew In-Season TR 12 mají měkkou pěnu, která vám poskytne měkké odpružení a návrat energie při zátěži, kardio cvičení a všem mezi tím. Podrážka přidává podpůrný oblouk na boku, aby pomohla udržet nohu při rychlých pohybech. Vynovené odpružení Odpružení Nike Renew vám poskytne pohodlí s pérováním, které se postará o plynulou jízdu na běžícím pásu - a bezproblémové přechody z 1 sady na druhou Připraven na trénink Elastický pásek uprostřed chodidla vytváří příjemný, podpůrný pocit Podpora z jedné strany na druhou Oblouk na boku pomáhá podepřít chodidlo, aby bylo stabilní během cvičení na podlaze

GymBeam Chromium Picolinate 120 tab.
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
GymBeam Chromium Picolinate 120 tab.
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Chromium Picolinate je přírodní suplement, který vzniká spojením chrómu a kyseliny pikolinové. Tato esenciální minerální látka příznivě působí na hladinu cholesterolu, stimuluje tvorbu inzulínu a podílí se na metabolismu tuků a sacharidů. Bojuje proti únavě a pomáhá regulovat chuť k jídlu. Chromium Picolinate - přírodní suplement chrómu s posíleným účinkem, který se podílí na metabolismu tuků, sacharidů a pomáhá regulovat chuť k jídlu Chromium Picolinate jepřírodní suplement chrómu,který vznikáspojením kyseliny pikolinové a chrómu. Kyselina pikolinová zajišťuje, že chróm je stabilnější a tělo ho umí lépe absorbovat a zužitkovat.Chróm je esenciální minerální látka, která příznivě působí na hladinu cholesterolu, čímž předchází kardiovaskulárním onemocněním. Také je prospěšný jako prevence proti cukrovce typu II.Jeho dalším benefitem je, že redukuje inzulínovou rezistenci, což přispívá ke snížení hladiny cukru v krvi. Chromium Picolinate tedypomáhá správné funkci inzulínu, který je velmi důležitý při tvorbě svalové hmoty. Chróm je přítomen i při metabolismu tuků a sacharidů, což má pozitivní vliv na tvorbu energie. Následně tuto energii dokáže tělo efektivně využít při tréninku a cvičení. Při dietách se využívá zejména díky tomu, že pomáhá regulovat chuť k jídlu. Další výhodou, kterou v sobě Chromium Picolinate skrývá je, že bojuje proti únavě, depresia přispívá ke zlepšení nálady. Chromium Picolinate a jeho výhody přírodní suplement chrómu redukuje inzulínovou rezistenci podílí se na metabolismu tuků a sacharidů snižuje hladinu cholesterolu a cukru v krvi přispívá ke tvorbě svalové hmoty pomáhá regulovat chuť k jídlu bojuje proti únavě a depresi Složení Chróm pikolinát, objemové činidlo (mikrokryštalická celulóza), protihrudkujúce činidlo (stearan horečnatý). Dávkování Užívejte 1 tabletu denně. Tabulka nutričních hodnot Nutriční hodnoty1 tableta*RIChrom 200 μg 500 % *Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal) Upozornění Doplněk výživy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.

Nike Team Hustle D 10 FlyEase 35,5 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Nike Team Hustle D 10 FlyEase 35,5 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětská basketbalová obuv Nike Team Hustle D10 FlyEase Big Kids pro hráče všech úrovní. Díky optimalizované trakci na podrážce, bezpečnějšímu šněrování a trvanlivému a podpůrnému designu jsou to skvělé výsledky, ať už střílíte z obruče nebo lezete na hřišti. Zakřivená pata a pružné drážky přispívají k tomu, aby byl každý krok přirozený Šněrování se kombinuje se strategicky umístěným popruhem, takže jedno zatažení za šňůrky pomůže, aby byl celý střih příjemný Snazší zapínání díky zipu Kombinace textilie a síťoviny zajišťuje prodyšnost a kůže kolem paty poskytuje stabilitu a podporu při běhu, střihu a skoku Měkká pěna pod nohama a kolem paty poskytuje lehké odpružení Asymetrický design límce usnadňuje flexibilitu kotníku

Úložný prostor pod postel INFINITY Tempo Kondela Jasan tmavý
3 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Úložný prostor pod postel INFINITY Tempo Kondela Jasan tmavý
3 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Sektorová sestava INFINITY v masivním designu s prvky malovaného dřeva a výraznou reliéfní kresbou. Kvalitně propracované detaily, laminovaná dřevotříska a ABS hrany garantují dlouhá léta každodenního používání. Barevné provedení jasan světlý, jasan tmavý nebo jasan bílý vám nabízejí široké spektrum použití, kombinací a variability.Úložný prostor pod postel INFINITY I-25 nabízí chytré řešení, jak si navýšit úložné prostory v ložnici.Barva:jasan bílýjasan světlýjasan tmavýBarvu zvolte ve variantách produktu.Materiál:DTD laminovaná / ABS hranyRozměry:Šířka: 150 cmHloubka: 48 cmVýška: 19,5 cmHmotnost:11,8 kgDodáváno v demontu.

DUNLOP Blizzard Holínky zateplené 44
1 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
DUNLOP Blizzard Holínky zateplené 44
1 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Představujeme vám úžasné Holínky DUNLOP Blizzard, vaši nejlepší volbu pro ochranu a pohodlí v chladném a deštivém počasí. Tyto vysoké holínky jsou navrženy tak, aby vám poskytly maximální ochranu proti nepříznivým zimním podmínkám, a zároveň nezklamou svým stylovým vzhledem.Jedním z hlavních lákadel Holínek DUNLOP Blizzard je jejich zateplený polyesterový kožíšek, který zajišťuje, že vaše nohy zůstanou vždy v teple a pohodlí. Zateplení z 100% polyesteru dokáže udržet teplo a zabránit pronikání chladu, což je v zimních měsících naprosto nepostradatelné. Ať už jste na procházce, pracujete venku nebo se vydáváte na výlet, tyto holínky vám poskytnou úžasnou tepelnou izolaci.Holínky DUNLOP Blizzard jsou vyrobeny z kvalitního PVC materiálu, který jim dodává vysokou odolnost proti vodě. Už se nemusíte obávat zatékání vody do bot a mokrých nohou. Díky voděodolnému povrchu zůstanou vaše nohy suché a chráněné před vlhkem a nepřízní počasí.Holínky jsou navrženy tak, aby odolaly i náročným podmínkám a dlouhodobému používání. Díky absenci ocelových komponentů jsou lehké a pohodlné, což vám umožní volně se pohybovat a zároveň si užívat dokonalou ochranu.Barevná mezipodešev je navržena tak, aby tlumila nárazy při každém došlapu. To znamená, že vaše nohy budou méně namáhány, a vy se budete cítit pohodlně i po dlouhých procházkách či aktivitách venku.Jedinečný profil podrážky Holínek DUNLOP Blizzard poskytuje skvělou přilnavost na kluzkém zimním povrchu. Můžete se tak věnovat svým oblíbeným outdoorovým aktivitám s jistotou a bezpečím.Tato obuv je vhodná pro široké využití - od procházek ve městě po náročné venkovní aktivity. S Holínky DUNLOP Blizzard se budete cítit připraveni na cokoli, co vás potká v zimním období.Zateplená vložka NENÍ vyndávací. Váha: 1810 g/ pár / Velikost 42Výška: 36 cm / Velikost 42Obuv pro minimální rizika. Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.  Zateplené holínky odolné proti vodě a chladu vhodné pro venkovní aktivity

Beda Barefoot Just Black BF 0001/W/M/SO/2/OP zúžené kotníkové s membránou Velikost: 20
1 639 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Kotníkové celoroční kožené boty Beda Just Black BF0001W/M/SO/2/OP v užším provedení v oblasti kotníku. Kompletně černá barva včetně okopu i podrážky. Plnohodnotná barefoot obuv respektující tvar nohy, velmi prostorná špička vhodná spíše pro typ nohou, kde jsou pro prstíky v jedné rovině a také pro dominantní palec. Botky jsou maximálně pohodlné, měkoučké a díky membráně TE-POR jsou odolné vůči vodě a zároveň prodyšné.V přední části praktická ochrana proti okopu z mikrovlákna.- Sednou na: širší a široké nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, vhodné také pro dominantní palce, normální nárt, nový typ, tato varianta (2 na konci kodu) je užší v zadní části, vhodné i na užší až normální patu a kotník, zároveň mají i zpevněný opatek (OP na konci kodu)- Membrána: TE-POR - boty jsou prodyšné a zároveň nepromokavé- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby - na konci je reflexní prvek.- Opatek: zpevněný opatek (OP na konci kodu), boty tak lépe padnou na užší kotník- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop- Jazyk: je volný, z jednoho kusu materiálu s přední částí boty (není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit), velmi měkký a příjemný, přichycený poutkem k hornímu suchému zipu, aby nepadal do boty a ty se lépe nazouvaly- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování - Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil, stélka - mikrovlákno, podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:20 - 12,2 cm x 6,2 cm21 - 12,9 cm x 6,3 cm22 - 13,5 cm x 6,4 cm23 - 14,3 cm x 6,5 cm24 - 14,9 cm x 6,6 cm25 - 15,7 cm x 6,8 cm26 - 16,3 cm x 7,0 cm27 - 16,9 cm x 7,1 cm28 - 17,4 cm x 7,3 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,5 cm31 - 19,6 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cm33 - 21,0 cm x 8,0 cm34 - 21,6 cm x 8,2 cm35 - 22,3 cm x 8,4 cmMěřeno měřidlem CleverMess. U rozměrů šířky bot jsme se snažili uvést šířku reálnou - měřidlo zmáčkne měkký materiál podšívky (ubrali jsme tedy vždy 2mm z naměřené šířky).

Dětské sandály Fare Bare 5262252 Velikost: 30
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Dětské sandály Fare Bare 5262252 Velikost: 30
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Letní barefoot sandály Fare Bare 5262252 pro každodenní nošení, které splňují všechny požadavky na bosé obouvání - velký prostor pro prsty, neomezují svým tvarem palec a jsou velice dobře ohebné - tenká, rovná podrážka.- Sednou na typ nohy: velice široká noha v prstové části, nízký nárt, úzká pata a kotník, dominantní palec - sednou na tzv. ploutve :-)- Zapínání: na dva suché zipy - jedním regulujete přes nárt a druhým dotažení ke kotníku- Opatek: mírně zpevněný viz. foto- Podrážka: z termokaučuku - výborně ohebná všemi směry - příčně i podélně, v přední a zadní části vyvýšená proti okopu, přišitá ke svršku boty- Stélka: textilní nášlap, bez podpory podélné i příčné klenby, tužší, vyjímatelná - možnost kontroly velikosti nejen při výběru, ale také během nošení, zda už nejsou boty malé; k botám jsou dodávány dva páry stélek - druhým párem můžete regulovat prostor v botě - zmenšit vložením pod stávající stélky - např. v případě velice nízkého nártu- SLOŽENÍ: svršek - netkaná textilie, podšívka a stélka - natekaná textilie, podrážka - termokaučuk- Vyrobeno v ČR.Tento model nabízíme také v menších velikostech https://www.kkboty.cz/detske-sandaly-fare-bare-5164252/ Rozměry uváděné výrobcem: 

Moringový olej Wooden Spoon 10 ml
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Moringový olej Wooden Spoon 10 ml
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Moringový olej Wooden Spoon 10 mlOrganický moringový olej hloubkově hydratuje pokožku a zaceluje drobné jizvičky a ranky po akné či po vyrážce. Je ideální volbou pro vaši pokožku, neboť ji okamžitě a dokonale ošetří, rozzáří a zregeneruje. Dokonale eliminuje vrásky a hydratuje i problematické partie na krku a dekoltu. Pokožce dodává zářivý vzhled. Kromě intenzivní hydratace má tento olej také antibakteriální a protiplísňové účinky, díky nimž je přímo předurčen k použití při poruchách pigmetace kůže či akné. Moringový olej je nepostradatelným pomocníkem i v péči o pokožku hlavy a namáhané vlasy. Pokud si nevíte rady s lupy či svědící pokožkou hlavy, doporučujeme zábal z tohoto oleje. Vlasy budou krásné, lesklé a poddajné. Klidně jej můžete použít také na podrážděnou pokožku u dětí či miminek. Pro jeho blahodárné účinky je dobrý pro kožní problémy po celém těle a je ideální i pro masáž.Vlastnosti: regenerační, hydratační, zklidňující, protizánětlivé, antibakteriální, protiplísňové.PoužitíNaneste několik kapek na čistou pokožku, jemně vmasírujte a nechte vstřebat. Na konečky vlasů, které jsou suché a zničené se aplikuje až po umytí.Upozornění: Jen pro vnější použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Pokud dojde k podráždění, přestaňte používat. Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah přímého slunečního záření.

Dárkové balení čajů Relax The Tea Republic 100 g
277 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Dárkové balení čajů Relax The Tea Republic 100 g
277 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dárkové balení čajů Relax The Tea Republic 100 gVychutnejte si svůj oblíbený čaj nebo vyzkoušejte novou chuť díky dárkovému balení čajů Relax. Dárkový výběr je složený z 9 pyramidek. Každá pyramida obsahuje 1 jednorázové organické louhovací sítko sypaných čajových lístků, které je vhodné pro přípravu čaje o objemu 250 ml.Dárkové balení čajů Relax, inspirované chvilkou odpočinku, obsahuje následujících pět čajů:White Diamond bílý čajDelikátní bílý čaj je jemně prodchnutý okvětními lístky růží a jasmínovým čajem.Cranberry Crystal bílý čajGranátové jablko a brusinky v kombinaci s čínským bílým čajem nabízí infuzi bohatou na antioxidanty.Coral Sunset bylinný čajBroskev, jablko, ibišek a mango jsou vrcholem této aromatické ovocné infuze bez obsahu kofeinu.Ruby Red bylinný čajJihoafrický rooibos. Lístky jsou smíchány s kousky karamelu a vytvářejí tak lahodný nálev bez kofeinu. Čaj rooibos je také známý jako červený čaj.Inner Peace bylinný čajTato harmonická směs bez kofeinu obsahuje heřmánek, levanduli a mátu peprnou.Návod na přípravuHorký čaj – použijte jednu čajovou pyramidu na 250 ml horké vody.Ledový čaj – použijte 2 čajové pyramidy na 250 ml horké vody a po vychladnutí nalijte na led.Studený čaj – použijte 2 čajové pyramidy na 250 ml a louhujte ve studené vodě v chladu po dobu 4–8 hodin.Po doporučené době louhování vyjměte sítko a vychutnejte si čajNení vhodné pro děti mladší 15 let.

Moringový olej lisovaný za studena RENOVALITY 100 ml
440 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Moringový olej lisovaný za studena RENOVALITY 100 ml
440 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Moringový olej lisovaný za studena RENOVALITY 100 mlRostlinný olej lisovaný za studena. Moringa oleifera, malý opadavý strom, pochází z Indie. Dosahuje maximální výšky 15 metrů. Moringa je považována za "elixír života". Je ideální pro suchou a aknózní pleť. Moringový olej má v kosmetice vynikající výsledky. Je osvědčeným prostředkem proti vráskám na obličeji, krku a kolem očí. Tento olej obnovuje vitalitu a pevnost pleti a krásně rozjasňuje obličej. Používá se také při akné a různých pigmentacích na obličeji. Moringový olej je prostředkem pro vitalitu vašich vlasů a vlasové pokožky. Vyzkoušejte ho na suché, lámavé vlasy bez vitality. Zároveň působí proti tvorbě lupů a svědění vlasové pokožky.Složení:Moringa Oleifera Seed Oil

ADIDAS-VS Switch 3.0 K acid red/cloud white/sky rush Bílá 38 2/3
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
ADIDAS-VS Switch 3.0 K acid red/cloud white/sky rush Bílá 38 2/3
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

>

WOJTYLKO-Titson black Černá 31
640 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
WOJTYLKO-Titson black Černá 31
640 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Chlapecká obuv značky Wojtylko. Zimní boty osloví moderním designem. Výhodou zimní obuvi je softshellová membrána, která zajistí nepromokavost. Boty pro kluky mají pěkný kožíšek ve vrchní části obuvi. Boty na zimu se dvěma popruhy na suchý zip se jednoduše obouvají a zouvají. Svršek chlapeckých bot na zimu je vyroben z odolného materiálu. Vnitřek chlapecké zimní obuvi tvoří teplý kožíšek, který příjemně zahřeje. Protiskluzová podrážka je odolná vůči oděru. Vysoké zimní boty jsou perfektními společníky pro každodenní nošení, do školy, do města a volnočasové aktivity v zimním období. Detaily produktu: trendy vzhled popruhy na suchý zip voděodolný materiál softshellová membrána vnitřek polstrovaný kožíškem zpevněná špička a pata členitá protiskluzová podrážka podrážka odolná vůči oděru snadno se čistí Velikostní tabulka: EU CM 31 20,7 32 21,3 33 22 34 22,7 35 23,3 36 24

ADIDAS-Terrex AX4 magic grey/dash grey/acid red Šedá 36 2/3
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
ADIDAS-Terrex AX4 magic grey/dash grey/acid red Šedá 36 2/3
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Turistické boty zaujmou nejen skvělou funkčností, ale také moderním outdoorovým designem. Konstrukce trekingové obuvi je odolná a má nízkou hmotnost. Zkombinujte tyto outdoorové boty s trekovým tričkem, mikinou i turistickými kalhotami a vyražte na dobrodružnou výpravu. Treková obuv pro ženy má lehký síťovinový svršek, který je garancí výborné ventilace vzduchu. Boty do lesa poskytují velmi dobrou stabilitu. Mezipodešev z EVA materiálu se postará o vynikající tlumení a absorpci nárazů. Dámské boty do hor mají podrážku z gumy Continental, která zaručí přilnavost na mokrém i suchém povrchu. Trekingové boty se zapínají na klasické šněrování. Boty do přírody jsou nejlepšími společníky pro zdolávání turistických tras, trekking, outdoorové aktivity a procházky v přírodě. Detaily produktu: Moderní outdoorový vzhled Klasický střih Odolné vůči oděru Lehká konstrukce Prodyšný svršek Tvarovaná vložka Mezipodešev z materiálu EVA Podešev z gumy Continental™ Přilnavé na mokrém i suchém povrchu Klasické šněrování Primegreen - recyklovaný materiál

ADIDAS-Racer TR21 K core black/core black/carbon Černá 36
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
ADIDAS-Racer TR21 K core black/core black/carbon Černá 36
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

>

ADIDAS-Tensaur Run 2.0 CF K blue rush/core white/dark blue Modrá 33
750 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
ADIDAS-Tensaur Run 2.0 CF K blue rush/core white/dark blue Modrá 33
750 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

>

Signal Manželská postel SIERRA Velvet Barva: Béžová / Bluvel 28
6 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Signal Manželská postel SIERRA Velvet Barva: Béžová / Bluvel 28
6 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Manželská postel SIERRA VELVET Designová manželská postel SIERRA VELVET je na nádherných nožičkách a čalouněná látkou aksamit, která je příjemná na dotek. Masivní čelo Vás ochrání před chladem od zdi a zároveň dodává posteli unikátní vzhled a elegantní linie . Vyberte si dokonalou čalouněnou postel SIERRA VELVET , která Vás bude každý den přesvědčovat o správnosti výběru. Materiál: látka, dřevěné nožičky Barevné provedení: šedá / tap.150 béžová / Bluvel 28 Rozměry: ŠxVxH: 166 x 91 x 213 cm plocha na spaní: 160 x 200 cm výška nožiček po korpus: 10 cm zapuštění roštu do bočnice postele: 6 cm Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti! Postel neobsahuje matraci, deku, polštáře a doplňky!

TARUCA MAN OB pantofel 40 bílá
455 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
TARUCA MAN OB pantofel 40 bílá
455 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánské pantofle z povrstvené usně.

SIATA O1 SRC mokasína-47
664 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
SIATA O1 SRC mokasína-47
664 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Bezpečnostní mokasíny s antistatickou a protiskluzovou PU podrážkou rezistentní pohonným hmotám, absorpcí energie v patě a svrškem z mikrovlákna s antibakteriální úpravou SANITIZED.

Bílé šněrovací dámské tenisky na platformě
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Bílé šněrovací dámské tenisky na platformě
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Barva: bílá Druh podpatku: bez podpatku Druh špičky: plná Typ zapínání: šněrování Sezóna: jaro/léto Platforma: 3cm Vložka: textilní Příležitost: na každý den Styl: sportovní, casual Zápatí: plné, měkké Materiál podrážky: se vzorkem, z umělé hmoty Vnější Materiál podšívky: textilní 100%

Dámské stylové boty Kappa
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské stylové boty Kappa
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské boty Kappa jsou univerzálním modelem pro každodenní nošení i trénink.

Dětské sportovní sandály Puma
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dětské sportovní sandály Puma
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dětské sandály Puma se osvědčí při každodenním používání. 

Dámské moderní sandály
379 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské moderní sandály
379 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské letní sandály v krásném provedení.

Oakley Dry M 44,5 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Oakley Dry M 44,5 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská volnočasová obuvOakley Dry M přináší inspirovanou směs retra 90. let a trendového designu pro vynikající výkon. Funkční prvky, jako jsou vložky CELLFIT™ vyrobeny z 20 – 30 % recyklovaných materiálů, exkluzivní mezipodešev Oakley s vysokým tlumením EVZERO™ a odolná podešev EVZERO™ poskytují pohodlí i podporu, zatímco boční panely ze síťoviny a vnitřek odvádějící vlhkost dodávají tomuto každodennímu modelu aktivní styl prodyšnost. Veganský svršek z polyuretanové kůže se síťovanými panely Prodyšná stélka CellFit™ Vyrobeno z 20-30% recyklovaných materiálů Pohodlná a odolná mezipodešev EVZero™ vyrobená z patentované pěny EVA EVZero™ podrážka

Salomon Quest Rove GTX W 38 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Salomon Quest Rove GTX W 38 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská turistická obuv Salomon Quest Rove GTX W. Kombinace nadčasového designu a pokročilých funkcí, svršek vyrobený ze semišové kůže a voděodolného GORE-TEXu. Podrážka s ultra přilnavým běhounem Contragrip®. S vysokým límcem a dodatečnou podporou při nošení batohu budete připraveni objevovat blízko i daleko. Určení: mixový trail Specifická obuv pro nošení batohu Navrženo pro stabilitu a pohodlí s těžkým batohem, který vás vybaví na jakékoli dobrodružství Vnější ochrana: Neohrožená kombinace nepromokavého GORE-TEXu, vyztužené špičky, robustní kůže a přilnavého materiálu Contagrip® Spolehlivý výkon: obuv vyrobená na dlouhé tratě Mud Contagrip® drží v terénu, i když je mokro nebo kluzko, což vám dává větší kontrolu zejména při sjezdech Advanced Chassis™ se zaměřuje, aby optimalizoval stabilitu bez omezení vaší pohyblivosti Gore-Tex ® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí EnergyCell: Vysoce výkonná pěna EVA, která poskytuje tlumení nárazů VRCHNÍ MATERIÁL: 3D otevřená síťovina poskytuje maximální prodyšnost Semišová kůže: Dělená semišová kůže umožňuje delší nošení a odolnost VRCHNÍ MATERIÁL: Vodoodpudivý -Speciální úprava poskytuje dodatečnou ochranu a zajišťuje, že tkanina neabsorbuje vodu za slabého deště Vyztužený jazyk Drop: 12 mm (pata: 26mm, špička: 14mm) Hmotnost: 450 g

Zažeň žízeň bylinný porcovaný čaj BIO Sonnentor 32,4g
92 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Zažeň žízeň bylinný porcovaný čaj BIO Sonnentor 32,4g
92 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Zažeň žízeň bylinný porcovaný čaj BIO Sonnentor 32,4gDejte si pořádný doušek skvělého bylinkového čaje a zažeňte žízeň! Osvěžující směs vybraných bylinek je vhodná pro každého. Bylinný porcovaný čaj můžete podávat jako chlazený nápoj v horkých letních dnech.Bylinná směs je vhodná pro děti od 7 měsíců. Obsahuje 18 nálevových sáčků. Na přípravu čaje pro kojence se používá převařená voda vhodná pro kojeneckou výživu. PoužitíNálevový sáček zalijte 200ml vroucí vody a nechte louhovat přibližně 5-10 min. Před podáváním ochlaďte na příjemnou teplotu.Skladujte v suchu a v chladu.Složenímeduňka bio, verbena citronová bio, citronová tráva bio, zelený oves bio, lékořice bio

SKECHERS-Uno Stand On Air white/whte Bílá 42
1 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
SKECHERS-Uno Stand On Air white/whte Bílá 42
1 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská obuv značky Skechers. Značkové tenisky zaujmou dámy, které preferují design čistých linií. Stylové botasky se skvěle kombinují k různým outfitům, kterým dodají styl a šmrnc. Díky teniskám Skechers vytvoříte perfektní styling. Jemná perforace na špičce a límci obuvi garantuje výbornou cirkulaci vzduchu. Značkové botasky s vnitřním polstrováním a měkkou podšívkou se postarají o super komfort při nošení. Benefitem botasek Skechers je vzduchem chlazená paměťová pěnová vložka Skechers Air-Cooled Memory Foam®. Mezipodrážka Skech-Air® zaručí velmi dobré odpružení a tlumení nárazů. Tenisky pro ženy jsou skvělou volbou pro každodenní nošení a volnočasové aktivity. Detaily produktu: Tenisky Skechers s paměťovou pěnou Syntetický svršek „durabuck“ Klasické šněrování Perforace na předním panelu a límci pro chladící efekt Polstrovaný límec a jazyk Podšívka z měkké tkaniny Skechers Air-Cooled Memory Foam® - vzduchem chlazená paměťová pěnová vložka s polstrováním Vzduchem odpružená mezipodešev Skech-Air® Mezipodešev s podrážkou absorbující nárazy Flexibilní podešev pro trakci

Dámské nízké tenisky
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské nízké tenisky
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské pohodlné tenisky v krásném provedení.

Čelo postele W-4 MODULO 160 Halmar Béžová
4 554 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Čelo postele W-4 MODULO 160 Halmar Béžová
4 554 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

POSTEL MODULO 160Představujeme Vám vrchol v oblasti pohodlí a stylu - postel MODULO 160. Vaše hledání dokonalé postele končí právě zde. S naší inovativní sestavou MODULO si můžete postel přizpůsobit přesně podle Vašich představ a vkusu. Nechte svou kreativitu pracovat a vytvořte si místo, kde každá noc bude sladkým únikem do říše snů.LUXUSNÍ DESIGN A MATERIÁLYPřednosti sametové látky Monolith v kombinaci s pečlivě zpracovaným masivním dřevem dodávají rámu postele MODULO 160 nejen neopakovatelný vzhled, ale i pocit nejvyššího komfortu. Nechte se pohltit jemností sametu v jedné z našich trendy barevných variant a dopřejte své ložnici ten pravý nádech luxusu.béžováhořčicovávínovámodrátmavě zelenášedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.ORIGINÁLNÍ ČELO POSTELEK rámu postele si můžete vybrat z různých typů čel s originálním dekorativním prošíváním, které přidají každému rámu jedinečný charakter. Od decentní elegance po odvážné designové kousky. Vyberte si to, co nejvíce odpovídá Vašemu stylu a proměňte svou ložnici v osobní oázu klidu.TECHNICKÉ PARAMETRYMateriál:sametová látka Monolith / masivní dřevoRozměry:šířka: 175 cmhloubka: 8 cmvýška: 120 cmHmotnost: 38,2 kgMONTÁŽPřídavné čelo k posteli MODULO 160 je dodáváno sestavené a připravené k okamžité instalaci. 

McKinley Sonnberg II AQX Boots Kids 33 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
McKinley Sonnberg II AQX Boots Kids 33 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětská outdoorová obuv je vhodná pro malé dobrodruhy, kteří se rádi pohybují v přírodě. Nepromokavá a zároveň prodyšná konstrukce AQUAMAX obepne chodidlo a udrží nohy v suchu i když jsou mokré. Mají svršek ze síťoviny a PU a vyjímatelnou stélku KIDSFIT, která slibuje odpružení a pohodlí. Díky praktickému rychlému šněrování se snadno obouvají i zouvají. Voděodolná membrána AQUAMAX Prodyšný komfort Vyjímatelná stélka KIDSFIT Praktické rychlé šněrování Přilnavá pryžová podrážka Materiál: polyuretan, síťovina, guma

Keen Moxie Sandal Silver Velikost: 38
1 489 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Keen Moxie Sandal Silver Velikost: 38
1 489 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dívčí sportovní sandálky Keen Moxie Sandal ve stříbrné barvě se třpytkami. Moxie je modelu určený speciálně pro dívky -  mají měkčí a ohebnější podrážku než Seacamp CNX, a jsou vhodné na opravdu úzké nožky. Na veškeré letní aktivity, i ty ve vodě :-)- Sednou na: úzké dívčí nožky s nízkým až normálním nártem- Zapínání: na suchý zip - velcro pásek - pro přitažení ke kotníku, přes nárt můžete stáhnout gumičkou dle potřeby - rychlozavazování (od velikosti 32/33 je pouze stahování gumičkou, bez suchého zipu)- Svršek: odvětraný, lehce omyvatelný/pratelný - WASHABLE, z rychleschnoucího polyesteru- Podšívka: antibakteriální, Quick-dry s hydrofobní vlastností- Opatek: měkký, nezpevněný- Podrážka: odlehčená, pevnější, v přední části ohebná; před špičkou je bota vyvýšená - ochrana proti okopu, Non-Marking - nebarví podlahy- Stélka: noha našlapuje na EVA pěnuSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - textil, stélka - syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:24 - 15,4 cm25/26 - 16,4 cm27/28 - 17,2 cm29 - 18,0 cm30 - 18,7 cm31 - 19,5 cm32/33 - 20,4 cm34 - 21,2 cm35 - 22,1 cm36 - 22,6 cm37 - 23,7 cm38 - 24,6 cm   

Calvin Klein pánské bílé kožené tenisky CHUNKY CUPSOLE MONOLOGO - 45 (03A)
2 872 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánské bílé kožené tenisky Calvin Klein CHUNKY CUPSOLE MONOLOGO.- šněrovací model- gumová podrážkaMateriál: syntetický materiál, přírodní kůže.

Dámská sportovní obuv ALPINE PRO
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámská sportovní obuv ALPINE PRO
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Sportovní boty LOHAQE jsou určeny zejména na sport, ale poslouží i při nošení ve většině případů a v přírodě, kdy vám zajistí pohodlí a pohodlí. Lehká podešev TPR, mekká mezipodešev a prodyšný svršek, to vše u bot oceníte.

CROCS-Classic Crocs Sandal juice Růžová 38/39
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
CROCS-Classic Crocs Sandal juice Růžová 38/39
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Obuv značky Crocs. Crocs sandály potěší milovníky čistých linií svým minimalistickým designem. Růžové sandály zdobí na boku logo značky Crocs. Jejich lehká konstrukce předchází únavě nohou a zajisté ji oceníte při celodenním nošení. Díky patentovanému materiálu Croslite™ dámské pantofle brání vzniku a šíření zápachu, plísní či bakterií. Růžové pantofle jsou extra pohodlné, protože mají ergonomický tvar a vnitřní stélku s masážními body.Crocs šlapky rychle schnou a snadno se čistí. Výhodou je jejich protiskluzová podrážka, díky které výborně přilnou i na mokrém povrchu. Obuv crocs je vhodná pro dovolenou k moři či na pláž, ale i pro běžné každodenní nošení do města či do aquacentra. Značkové pantofle pro dámy stylově doplní Váš letní outfit.Detaily produktu:letní pantofle crocslehká konstrukcerychle schnousnadno se čistí ergonomický tvarstélka s masážními bodypatentovaný materiál Croslite™ je antibakteriální, brání zápachu a šíření plísní a bakteriíprotiskluzová podrážka

Expedo Postel COLORADO L-1, 160x200, dub lefkas tmavý
5 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024
Expedo Postel COLORADO L-1, 160x200, dub lefkas tmavý
5 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

Postel COLORADO je vyrobena z kvalitního materiálu. K posteli je zcela ZDARMA dodáván pevný laťkový rošt. Vybírat také můžete ze dvou rozměrů spací plochy a dvou přírodních dekorů. Pokud vás zaujal design této postele, určitě si prohlédněte i další produkty ze série COLORADO.Shrnutí:postel z laminalaťkový roštvýběr ze 2 rozměrů spací plochyvýběr ze 2 dekorůPoužité materiály:LTD, PVC

Zeštíhlující pás
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Zeštíhlující pás
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pomůžeme Vám vrátit ztracené sebevědomí! Tento pás je i pod velmi přiléhavým oblečením nepostřehnutelný. Okamžitě Vám vytvoří novou postavu: ploché břicho, vosí pas a hezké boky. Je vhodný pro ženy i pro muže. Buďte znovu ve své kůži díky zpevňujícímu pásu!

Boxspring BARBARIO 27 140x200, bílá ekokůže
26 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Boxspring BARBARIO 27 140x200, bílá ekokůže
26 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Postel boxspring 140x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor - viz fotografie. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová ekokůže: Soft 17 = bílá Rozměry (šxhxv): 140 x 215 x 53/115 cm Ložná plocha (šxh): 140 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - nožky vysoké 2 cm Dodání v demontu

Dámské pohodlné boty Lee Cooper
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské pohodlné boty Lee Cooper
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské boty Lee Cooper jsou perfektní pro každodenní nošení. 

Pro Touch Rebel IV W 39 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Pro Touch Rebel IV W 39 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská halová obuv pevná, ale zároveň měkká a pohodlná Vynikající přilnavost B-Shape: odolná EVA stélka, která poskytuje větší pohodlí. Cushion/Performance Fit Control Bridge s nízkým střihem a váží pouhých 276 g

Idzczak Meble Postel PIANO 120x200 šedá
11 318 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Idzczak Meble Postel PIANO 120x200 šedá
11 318 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Chcete se dobře vyspat a zároveň mít ve své domácnosti kus nábytku, který splňuje základní parametry? Pak sáhněte po posteli Piano, která splňuje všechny požadavky, které máte. Jde o nábytek, který je velmi moderní a také nadmíru praktický. Jemné linie a sofistikovaný vzhled, který nepostrádá eleganci, se hodí do každého stylu i interiéru. Své uplatnění najde v ložnici, dětském i studentském pokoji, hotelových pokojích a mnoha dalších místností. Konstrukce postele je vyrobená z pevných a odolných materiálů, které zajišťují silný základ. Ten je poté potažen čalouněním, které vypadá velmi luxusně a moderně. Čelo postele je vysoké a tvoří hradbu mezi polštáři a stěnou. Čalounění celého čela je navíc ještě prošito zajímavými tvary, které vytváří glamour design. Matrace je součást balení a byly v ní použity pružiny Bonnell. Vše je dodáváno v demontu spolu s podrobným návodem na jednoduché sestavení.Specifikace produktu: Čalounění je moderně prošito Matrace je součást balení Disponuje pružinou Bonnell

ICEBUG-Arcus RB9X GTX green/stone Šedá 43
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
ICEBUG-Arcus RB9X GTX green/stone Šedá 43
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská obuv značky Icebug. Běžecké tenisky jsou určeny do náročného terénu a na traily. Jsou navrženy s důrazem na funkčnost a ochranu před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Disponují voděodolnou membránou Gore-Tex Invisible. Ta zajistí Vaše nohy v suchu za všech okolností. Membrána je integrována s vrchním materiálem, díky čemuž je ještě měkčí a pohodlnější než tradiční membránová konstrukce bot. Trailové botasky mají odolný svršek, který je na špičce a patě dodatečně zpevněný. Běžecké boty se vážou na klasické šňůrky. Jsou komfortní díky polstrovanému límci boty a vnitřní stélce Ortholite. Obuv Icebug Vám poskytne potřebné odpružení pomocí mezipodešve z EVA pěny s dvojitou hustotou. V přední části je hustota vyšší a špička je citlivější, což poskytuje skvělé pohodlí při delších bězích a zároveň odezvu a skvělý pocit z běhu. Trailová obuv pánská disponuje gumovou podrážkou RB9X™ s výbornou trakcí na suchém i mokrém povrchu. Model Icebug Arcus je perfektní běžeckou botou ve většině povětrnostních podmínek. Botasky na běh byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů.Detaily produktu:běžecké trailové tenisky pro pányodolný svršekzpevněná pata a špičkamembrána Gore-tex Invisiblevázání na šňůrkypolstrovaný límec botyvnitřní stélka Ortholitemezipodrážka EVA s dvojitou hustotou poskytne odpruženípryžová podrážka RB9X™ poskytne trakci na nerovném i mokrém povrchuvyrobeno iz recyklovaných materiálů

Kotníkové kozačky ze 2 materiálů, karamelové
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Kotníkové kozačky ze 2 materiálů, karamelové
1 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Efekt 2 materiálů, tyto kotníkové kozačky s hranatou špičkou snadno doplní každý Váš outfit. Na víkend, do kanceláře i na nákupy, vždy budou skvělé. Módní hranatá špička. Na vnitřní straně zip tón v tónu. Kožená stélka. Pevný opatek. Potažený stylový podpatek. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky s tkaničkami Arch Fit - Glee For All
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Tenisky s tkaničkami Arch Fit - Glee For All
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Tenisky Skechers Arch Fit - Glee For All mají holeň z technického úpletu, vyjímatelnou stélku Arch Fit a měkké vypodložení. Tenisky Arch Fit - Glee For All Skechers. Ze 100% veganského úpletu. Tkaničky pro optimální nastavení. Vyjímatelná stélka tlumící náraz při došlapu. Kopíruje křivky chodidla a rovnoměrně rozloží váhu těla. Patentovaný systém stélky Skechers Arch Fit poskytující oporu klenby s podiatrickou certifikací. Pružná protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

GEOX Kožené mokasíny Annytah
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
GEOX Kožené mokasíny Annytah
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Nadčasové mokasíny v ležérním stylu by neměly uniknout Vaší pozornosti. Metalické detaily na svršku. Prodyšná podrážka. Tlumí náraz při došlapu. Lehoučké pro příjemnou chůzi. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

ADIDAS-Terrex AX4 grey six/solar red/carbon Šedá 42 2/3
2 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
ADIDAS-Terrex AX4 grey six/solar red/carbon Šedá 42 2/3
2 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Turistické boty pro pány mají nadčasový design. Při jejich výrobě byl důraz kladen také na funkčnost trekingové obuvi. Outdoorová obuv Terrex je must have kouskem pro všechny nadšence turistiky a pobytu v přírodě. Boty na turistiku mají odolný, ale prodyšný svršek ze síťoviny. Tento materiál je navíc odolný vůči oděru, což při častém pobytu v přírodě zajisté oceníte. Na výrobu pánských trekových bot byl použit také recyklovaný materiál. Boty do přírody díky tvarované stélce uvnitř zajistí skvělý komfort během nošení. Mají klasické vázání na tkaničky. Výhodou je mezipodešev s dvojitou hustotou, která se postará o vynikající odpružení. Outdoorová obuv pro pány má přilnavou gumovou podrážku Continental se skvělým záběrem do všech stran. Adidas Terrex tak poskytnou potřebnou přilnavost. Pevné boty do přírody jsou skvělými společníky do lesa, na kempování, na turistiku, trekking a outdoorová dobrodružství. Detaily produktu: nízká turistická obuv adidas Terrex odolný svršek výborná cirkulace vzduchu zpevněná špička a pata tvarovaná stélka polstrovaný límec boty vázání na šňůrky podrážka s výstupky Continental vhodné i na nerovný terén ideální pro turistiku, trekking a outdoorové aktivity vyrobeno iz recyklovaných materiálů

PEDICONFORT Kožené derbies Hallux Confort pro vbočený palec
2 616 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
PEDICONFORT Kožené derbies Hallux Confort pro vbočený palec
2 616 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ideální šířka a módní look: derbies zn. Pédiconfort jsou maximálně pohodlné a vhodné i pro širší chodila a vbočený palec. Na šněrování, zip, extra měkké, přizpůsobí se Vašemu stylu. Svršek ze 2 materiálů: elegantní kombinace vzorované kůže a textilu s potiskem zvířecí srsti. Vyjímatelná měkká stélka (aérosemelle). Pružné pohodlí: citlivé oblasti z pružného textilu vhodné pro vbočený palec. Tkaničky na zavázání. Zip pro snadné a rychlé obutí. Přizpůsobené širším chodidlům. Kontrastní módní podrážka. Nejedná se o zdravotní obuv.

MG Full Camera ochranné sklo na kameru na Xiaomi Redmi A1 / A2
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
MG Full Camera ochranné sklo na kameru na Xiaomi Redmi A1 / A2
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko je neviditelné, nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií, či videí. Díky speciálním výřezem nebrání blesku. Sklo má 5-vrstvou konstrukci, která ochrání objektiv před pády, poškrábáním a znečištěním. Sklo je zároveň potažené oleofobním povlakem, který zlepšuje jeho odolnost vůči mastnotě nebo otiskům prstů. Vlastnosti: • 5 ochranných vrstev chrání objektiv před pády, poškrábáním a znečištěním• Sklo nepoškodí kvalitu fotografií a díky speciálním výřezem nebrání blesku• Disponuje oleofobním povlakem, který je odolný vůči mastnotě a otiskům prstů• S aplikační sadou zvládne nalepení ochranného skla na kameru každý• Sklo je možné z kamery kdykoliv odlepit aniž jste kameru jakkoli poškodili• Maximální transparentnost, nezanechává bublinky• Ultratenké provedení - 0,2 mm• Tvrdost: 9H

Dámské nízké tenisky
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské nízké tenisky
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské volnočasové tenisky v krásném provedeni.

Dámské sandály na klínku
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské sandály na klínku
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské stylové sandály na každý den.

Merrell J035791 Moab 3 Mid Gtx Olive
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Merrell J035791 Moab 3 Mid Gtx Olive
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Již více než desetiletí je obuv Moab oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Inovovaná verze Moab 3 má novou více podpůrnou stélku, měkčí mezipodešev, která poskytuje větší tlumení, podešev Vibram® a částečně recyklované materiály. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek z vepřovice a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIEGore-Tex®/Kinetic Fit™ Advanced/AirCushion/Vibram® TC5+/RECYCLEDHMOTNOST 934g

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Nevada Neo - Chocolate Velikost: 38
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Nevada Neo - Chocolate Velikost: 38
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Materiály: Svršek: kůže nubuk Podšívka: kůže / textil Podrážka: guma (DeepGrip) Stélka: vyjímatelná, bavlna / PU recyklát Výroba: Českobarefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda ideální barefoot boty do mírnější zimypolstrovaný límec na kotníku poskytuje extra teplo, zatímco poutko umožňuje lehké obouvánínově navržená protiskluzová podrážka z kaučuku zaručuje vynikající ochranu a přilnavost při chůzi na různých površíchštedrá přední část obuvi pro dostatečný prostor pro prsty a jedinečný pocit z barefootupečlivě vybrané materiály prémiové kvality vybrány a střiženy našimi kvalifikovanými řemeslníkyPodešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchVýhody barefoot obuvi:dostatečný prostor ve špičce botytenká a flexibilní podrážkapata a špička jsou v jedné rovině (nulový drop)lehká obuvTyp: vycházková obuv

Superfit Space Gore-tex 1-000502-2000 Grau/Schwarz Velikost: 36
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Superfit Space Gore-tex 1-000502-2000 Grau/Schwarz Velikost: 36
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Funkční boty Superfit Space Gore-tex 1-000502-2000 Grau/Schwarz jsou vhodné pro větší děti s normální a užší nohou. Díky Gore-tex membráně jsou prodyšné a zároveň nepromokavé. Podšívka je textilní, stélka z fleecu. Praktická ochrana proti okopu na špičce.Šířka : W V  ( široké) - padnou ale spíše na užší až normálně širokou nohu- Sednou na: užší až normálně široké nožky, nejsou vhodné na dominantní palec- Zapínání: šněrování na tkaničky- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: robustní, pevnější, vstřikovaná - nerozlepí se- Membrána: Gore-tex - bota nepromokne, ale zároveň je prodyšná- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, mírně zateplená filcem příjemným na omakSLOŽENÍ: Svršek - kůže, syntetika, textilie, podšívka - textilie, stélka - fleece, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:36 - 24,3 cm37 - 24,9 cm38 - 25,5 cm39 - 26,2 cm40 - 26,9 cm41 - 27,5 cm42 - 28,0 cm

Tommy Hilfiger dámské černé sandály
2 632 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Tommy Hilfiger dámské černé sandály
2 632 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámské černé sandály od Tommy Hilfiger.Výška podpatku - 4,5 cmMateriál: svršek - kůže                 vnitřek - syntetika, kůže                 podešev - syntetika

Dámské vysoké tenisky
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské vysoké tenisky
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské vysoké tenisky modré barvy. šněrovací vzhled semiš, kůže celoroční

Dámské nízké tenisky
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské nízké tenisky
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské nízké tenisky na platformě černé barvy. šněrovací ozdobný zip

Dámské nízké tenisky
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské nízké tenisky
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské nízké tenisky na platformě bílé barvy. šněrovací ozdobný zip

Dámské nazouváky Coqui Niko 6452 Tmavě modré Velikost: 36
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Dámské nazouváky Coqui Niko 6452 Tmavě modré Velikost: 36
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámské nazouváky Coqui Niko 6452 Navy Spectrum  v tmavě modré barvě a barevnými prvky. Jednoduché a přitom šmrncovní nazouváky vhodné ven i dovnitř. Nazouváky mají i praktický opasek, díky kterým nazouváky lépe drží na patě.Neklouzavý a antibakteriální material CoquiAir.Velikost - vnitřní délka:36 - 22,3 cm37 - 23,2 cm38 - 23,8 cm39 - 24,3 cm40 - 24,9 cm41 - 25,5 cm

Prahové lišty Fiat Tipo 2016-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Prahové lišty Fiat Tipo 2016-
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Prahové lišty vozu Fiat Tipo. jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ADIDAS-Galaxy 6 lucid cyan/zero metalic/solar red Modrá 45 1/3
1 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
ADIDAS-Galaxy 6 lucid cyan/zero metalic/solar red Modrá 45 1/3
1 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské tenisky v klasickém střihu potěší všechny stylové muže. Svršek ze síťoviny zajistí dostatečnou cirkulaci vzduchu, zatímco zpevněná pata poskytne oporu během tréninku. Sportovní tenisky pro pány jsou lehké konstrukce. Botasky mají polstrovaný límec boty a vázání na klasické šňůrky.Modré tenisky adidas zdobí na bocích tři pruhy. Značkové tenisky pánské disponují mezipodešví Cloudfoam, která zajistí dostatečnou pružnost. K pohodlí přispívá také stélka Ortholite. Botasky pánské mají gumovou podrážku, která zůstane pevná na všech površích. Pánská sportovní obuv je vyrobena také z recyklovaných materiálů. A je vhodná pro každodenní nošení, trénink či volný čas.Detaily produktu:modré teniskyklasický střihprodyšný svršekpolstrovaný límeczpevněná patavázání na šňůrkystélka Ortholitemezipodešev Cloudfoamgumová podrážkaz recyklovaných materiálů

ELTAP Čalouněná postel CORTINA Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Riviera 97
32 929 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPModerní a minimalistická kontinentální postel CORTINA s vysokým prošívaným čelem.Matrace má snímatelný, hedvábný potah, zapínaný na zip. Matrace je oboustranná a skládá se z vrstev kombinující taštičkové pružiny, latex, pěnu T25, kokos a visco pěnu. 15 cm vysoké nohy umožní, aby se čistící roboti dostali pod postel. Tuto postel nabízíme ve standartních rozměrech 140x200 cm, 160x200 cm a 180x200 cm. Celkové rozměry: Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Postel TORNIUS, 80x200, masiv borovice
7 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Postel TORNIUS, 80x200, masiv borovice
7 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Postel 80x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 80x200 cm. Barva: borovice Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 88 x 208,5 cm Ložná plocha: 80 x 200 cm Výška čela za hlavou: 76,5 cm Výška čela u nohou: 51 cmVýška montování roštu: 23 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 19,5 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 33 cm Rozměr nohy postele: 5,5x5,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Patrová postel BUNOLAG, 80x200 + 80x200, masiv borovice/moření dub
12 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Patrová postel BUNOLAG, 80x200 + 80x200, masiv borovice/moření dub
12 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Patrová postel 80x200 cm + 80x200 cm V ceně postele nejsou rošty ani matrace, vhodný rozměr je 80x200 cm. Barva moření: dub Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 88,5 x 209 cm Ložná plocha: 80 x 200 cm Celková výška: 165 cm Rozměr nohy postele: 6,5x6,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

ISOTONER Domácí pantofle z kůže a umělé kožešiny
1 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
ISOTONER Domácí pantofle z kůže a umělé kožešiny
1 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Domácí pantofle zn. Isotoner Vás získají svým kvalitním provedením a jemností. Kombinace kůže a umělé kožešiny příjemně zahřeje a pocity chladu nemají šanci. Jemný lem z umělé kožešiny. Prodyšná kůže. Protiskluzová podrážka.

Nazouvací tenisky pro citlivá chodidla, z pružné tkaniny
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Nazouvací tenisky pro citlivá chodidla, z pružné tkaniny
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Stylové a pohodlné, nazouvací tenisky z pružné tkaniny jsou vhodné i pro citlivá chodidla. Originální svršek z matného a lesklého textilu oddělený pružným páskem. Velmi pohodlné. Z pružné a prodyšné tkaniny. Technologie Strobell, bez nepříjemných švů: tradiční metoda spočívající v našití svršku přímo k podrážce, aby bota získala maximální flexibilitu, jemnost, pružnost a robustnost. Vyjímatelná stélka. Polopevný opatek. Poutko pro snadné obutí. Protiskluzová pružná podrážka. Lehké a příjemné na nošení. Vyrobeno v Itálii. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály s páskem mezi prsty, zlaté
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Sandály s páskem mezi prsty, zlaté
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ploché sandály s elegantním páskem mezi prsty jsou přímo stvořené pro letošní léto! Kožená stélka. Kolem kotníku pásek se sponou a hrotem.

Kostkované pantofle s tichým došlapem
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Kostkované pantofle s tichým došlapem
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Komfortní kostkované pantofle Jeva s vlněnou podšívkou jsou naprosto tiché při došlapu. Potisk kostky. S hřejivou vlněnou podšívkou. Plochá podrážka. Lemovka. Vyrobeno ve Francii.

Dětské bačkory Peon MI 018 DK Velikost: 30
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Dětské bačkory Peon MI 018 DK Velikost: 30
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětské bačkory Peon MI/018 DK vyrobené z bavlněné tkaniny v klučičích barvách a kostičkovým motivem "Minecraft". Jsou vhodné na normálně široké nožky a díky suchému zipu se dají krásně přizpůsobit v oblasti nártu i kotníku. Podrážka je velmi dobře ohebná, neklouzavá, měkká a v přední části mírně zvýšená, chrání tak proti okopu. Dva velké otvory v přední části a průduchy v podešvi zajistí perfektní prodyšnost. Vyjímatelná kožená stélka s otvory proti pocení a mírnou podporou podélné klenby pro maximální komfort při nošení.Dětská přezůvková obuv Peon®Kids s certifikací Zdravá stopa je navržena ve spolupráci s ortopedy. Odlehčené podešve jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů. Stélka s aktivním uhlím je potažená 100% přírodní kůží.Sednou na: normálně široké nožkyZapínání: na suchý zip pro upevnění kolem nártu a kotníkuOpatek: mírně zpevněnýPodrážka: lepená, měkká, výborně ohebná, s otvory pro lepší prodyšnostStélka: vyjímatelná, kožená s otvory zmírňující poceníSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - pěnová s nášlapem z kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky x šířka:26 - 16,0 cm x 6,3 cm27 - 16,5 cm x 6,5 cm28 - 17,2 cm x 6,7 cm29 - 18,0 cm x 6,8 cm30 - 18,7 cm x 6,9 cm31 - 19,4 cm x 7,0 cm32 - 20,0 cm x 7,2 cm33 - 20,5 cm x 7,4 cm34 - 21,4 cm x 7,6 cm35 - 22,0 cm x 7,8 cm36 - 22,6 cm x 8,0 cm

Artelta Manželská postel DIZZLE | 180 x 200 cm Barva DIZZLE: Royal 04
20 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Artelta Manželská postel DIZZLE | 180 x 200 cm Barva DIZZLE: Royal 04
20 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Manželská postel DIZZLE | 180 x 200 cm Nádherná manželská postel DIZZLE | 180 x 200 cm v nejnovějším stylu nabízí jedinečný spánek, prostor a pohodlí. Manželská postel DIZZLE je čalouněná a dostupná ve třech velikostech 140, 160, 180 je na Vás pro, který rozměr se rozhodnete. Postel DIZZLE spojuje moderní design s funkčností. Použití pěny T2130 poskytuje výjimečný komfort spánku a robustní kovový rám zaručuje odolnost po dlouhá léta. Černé plastové nohy o výšce 2 cm navíc zajišťují stabilitu a plynový zvedák usnadňuje přístup k praktickému kontejneru na ložní prádlo. Vyniká svými rozměry v délce 225 cm a výšce 104 cm. Matrace není součástí manželské postele ale umíte si vybrat z naší široké nabídky matrací . Materiál: látka, plast, kovový rám Rozměr( ŠxVxH) : 224 x 104 x 225 cm úložný prostor - 204 x 182 x 23 cm výška sezení - 42 cm výška opěradla - 62 cm nožičky 2 cm Barevné provedení: Royal 01 Royal 04 Royal 18 Royal 20 Jaffray 01 Jaffray 03 Jaffray 18 Jaffray 24 Jaffray 40 Amore 03 Amore 18 Amore 20 Amore 35 Amore 38 Amore 40 Touch 03 Touch 18 Touch 24 Touch 100 Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

Dětské sandále Primigi 5862055 Velikost: 24
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Dětské sandále Primigi 5862055 Velikost: 24
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětské sandálky Primigi 5862055 s částečně zakrytou špičkou pro kluky, tak aby si neskopli prsty. Díky pevnému opatku jsou vhodné i pro malé děti. V elegantní kombinaci dřínově modré se světlou podrážkou. Příjemná kožená podšívka včetně měkké kožené stélky. Perfektně ohebná Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i na vyšší nártZapínání: na suchý zip - pomocí horního pásku přitáhnete ke kotníku, díky velkému vstupnímu otvoru se výborně nazouvajíPodrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná, pod patou antishock systém tlumící nárazy, s jemným vzorkemOpatek: pevný - pomáhá udržovat patu a kotník ve správné poloze a omezuje tak vtáčení paty ("šmajdání")SLOŽENÍ: Svršek - syntetika, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:20 - 12,5 cm21 - 13,2 cm22 - 13,6 cm23 - 14,5 cm24 - 15,2 cm25 - 15,9 cm26 - 16,3 cm

Jonap 051 SV růžová motýlci Velikost: 21
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Jonap 051 SV růžová motýlci Velikost: 21
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Kompromisní celoroční boty Jonap 051 SV v růžové barvě s motýlky jsou z broušené kůže s textilní podšívkou. Praktická špička s ochranou proti okopu, která brání poškrábání a zároveň jsou odolnější proti promoknutí. Zapínání pomocí suchých zipů s reflexním prvkem usnadní obouvání, zároveň pomohou k dotažení zipů v oblasti nártu i kotníku dle potřeby. Boty Jsou krásně měkké ve všech směrech - podélně i příčně. Pevný opatek zabraňuje "sešmajdání" boty. Jazyk má všité poutko, do kterého je možné suchý zip provléct a tudíž nehrozí shrnutí jazyka dovnitř boty během obouvání. S pevným opatkem, anatomickým tvarem špičky a měkkou ohebnou podrážkou jsou perfektním kompromisem mezi barefoot a klasickými botami. Jsou ideální pro děti, kterým se nožky nerozšiřují v prstové části a barefooty jsou jim přes prstíky příliš široké.- Sednou na: užší a normálně široké nohy, jsou vhodné i na vyšší nárt, vhodné pro nožky, které se nerozšiřují v prstové části- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný- Podrážka: ohebná všimi směry, měkká, lepená, nulový drop, s jemným vzorkem- Jazyk: volný, přišitý v přední části boty, s poutkem pro přichycení k hornímu velcro pásku- Stélka: vyjímatelná, pěnová s nášlapem z textilu a naznačenou podporou podélné klenby (z pěny, lze ji lehce odstranit)SLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže, podšívka - textil, stélka - pěnová + textil, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka boty:18 - 12,0 cm - 5,9 cm19 - 12,3 cm - 6,0 cm20 - 13,1 cm - 6,1 cm21 - 13,6 cm x 6,2 cm22 - 14,2 cm x 6,3 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,8 cm x 6,5 cm25 - 16,4 cm x 6,6 cm26 - 17,0 cm x 6,7 cm

Kožené tenisky se zipy, podrážka ze 2 materiálů
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Kožené tenisky se zipy, podrážka ze 2 materiálů
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pružné a lehké tenisky sneakers s originální zipy vsází na sportovní look. V členitém střihu, s perforací na svršku. Na jazyku a patě vsadka s efektem hadí kůže. Pružná kůže pro více pohodlí. Pěnová stélka. Postranní zip. Ploché tkaničky tón v tónu. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Protiskluzová dvoubarevná podrážka s korkovou vsadkou. Příjemné na nošení. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Žabkové pantofle na klínovém podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Žabkové pantofle na klínovém podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Z prošívané polstrované kůže ve zlaté barvě a na klínovém podpatku, tyto žabkové pantofle jsou ideální letní obuví. Pantofle s páskem mezi prsty. V provedení, které poskytuje perfektní oporu chodidlu. Kožená měkká stélka. Dvoubarevná podrážka. Protiskluzová podrážka.

Ricosta Jaco 150 ozean/kobalt Velikost: 30
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 10.04.2024
Ricosta Jaco 150 ozean/kobalt Velikost: 30
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 10.04.2024

Dětské barefoot boty Ricosta Jaco sednou na opravdu úzké nožky. Boty mají membránu RicostaTex - nepromoknou a přesto dýchají. Boty jsou 100% veganské, svršek tvoří mikrovlákno, jsou dobře omyvatelné a lze je dokonce prát v pračce na 30°C. Regulace přes nárt dvěma suchými zipy, opatek je zpevněný.- Sednou na: navzdory označení Mittel (M) padnou na užší nožky, které se příliš nerozšiřují v prstové části, lze je dobře utáhnout na útlý kotník, šířka WMS -  mittel M- Zapínání: dva suché zipy pro nastavení výšky nártu- Opatek: zpevněný, za patou je vyvýšená podrážka, která zpevňuje spodní část- Podrážka: z polyuretanu, mírně tužší, nulový drop, jemný vzorek, vstřikovaná - nerozlepí se- Jazyk: textilní, měkký, poutko pro protažení horního velcro pásku, aby nepadal do boty- Stélka: všitá - nevyjímatelná, bez podpory klenby a jakéhokoliv tvarování, měkký textilní nášlapSLOŽENÍ: Svršek - mikrovlákno, podšívka a stélka - textil, podrážka - gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:23 - 15,0 cm x 6,0 cm24 - 15,8 cm x 6,2 cm25 - 16,5 cm x 6,2 cm26 - 17,1 cm x 6,4 cm27 - 17,8 cm x 6,4 cm28 - 18,5 cm x 6,6 cm29 - 19,2 cm x 6,6 cm30 - 19,7 cm x 6,8 cm31 - 20,4 cm x 7,0 cm32 - 21,2 cm x 7,2 cm33 - 21,8 cm x 7,4 cm 

PÉDICONFORT® - Mokasíny se šňůrkou
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
PÉDICONFORT® - Mokasíny se šňůrkou
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Mokasíny se šňůrkou PÉDICONFORT® jsou pružné a pohodlné. Z kvalitní kůže. Nastavitelné pomocí šňůrky. Vyjímatelná měkká stélka Aérosemelle tlumí nárazy při došlapu. Široké, vhodné pro citlivá chodidla.

Barefoot tenisky Barebarics Bronx - Mustard Velikost: 45
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Bronx - Mustard Velikost: 45
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skládá z kůže a textilu Podšívka je vyrobená z lycry a mikrovlákna Podešev je zhotovená z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen ve městě Stélka je vyjímatelná a složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezována a přirozeně se posilují Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště Adaptivní podrážka - Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

Dámské tenisky RIEKER 48053-31 růžová S4
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 10.04.2024
Dámské tenisky RIEKER 48053-31 růžová S4
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 10.04.2024

Tento model nižší kotníkové obuvi oceníte při Vašich podzimních procházkách, dokonale vystihne Vaši osobnost a styl. Svršek vyrobený kombinací barev je pro dokonalý vzhled doplněn zajímavým lemováním podešve s kovovými odlesky. Zip v oblasti nártu usnadní obouvání a po nazutí ucítíte stélku z paměťové pěny, která se dokonale přizpůsobí Vašemu chodidlu. Tento úžasný model doplní každý kousek oblečení originalitou a výrazným designem. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze. MemoSoft – unikátní stélka z paměťové pěny, která změkčuje došlap, maximálně se přizpůsobí tvaru Vašeho chodidla. Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou.

Dámské kozačky RIEKER Z9158-00 černá W3
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 10.04.2024
Dámské kozačky RIEKER Z9158-00 černá W3
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 10.04.2024

Jednoduchost je heslo, kterým se řídili designéři při vytváření tohoto modelu kozaček. Černý kožený svršek zdobný prošíváním a vytlačeným logem značky má zadní stranu vyrobenou z pružného materiálu. Potřebný komfort Vám zajistí měkká stélka společně s flexibilní podešví, která má hrubší vzorek. Tento model bude vhodný jak k šatům, tak i třeba ke kalhotám. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze. Vario shaft – nastavení šířky v oblasti lýtka elastickou částí, která dělá boty variabilní co do šířky. ORIENTAČNÍ OBVOD KOZAČEK V HORNÍ ČÁSTI BOTY Velikost 36: cca 34 cm + cca 4 cm díky pružnému materiálu Velikost 37: cca 34 cm + cca 4 cm díky pružnému materiálu Velikost 38: cca 35 cm + cca 4 cm díky pružnému materiálu Velikost 39: cca 35 cm + cca 4 cm díky pružnému materiálu Velikost 40: cca 36 cm + cca 4 cm díky pružnému materiálu Velikost 41: cca 36 cm + cca 4 cm díky pružnému materiálu Velikost 42: cca 37 cm + cca 4 cm díky pružnému materiálu Výška boty v zadní části bez podpatku je cca 36 cm.

JOMA-Elite pink Růžová 39
830 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
JOMA-Elite pink Růžová 39
830 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská obuv značky Joma. Dámské tenisky mají jemný ženský design. Jsou vhodné pro každodenní nošení či sportování. Prodyšný svršek z textilního materiálu zajistí pohodlí a správnou cirkulaci vzduchu. Růžové tenisky mají klasické šněrování a jejich polstrovaný límec přispívá k pohodlnému nošení. Značkové tenisky mají pohodlnou vnitřní stélku. Měkký jazyk netiskne a pěkně se přizpůsobí. Sportovní botasky pro dámy disponují členitou podrážkou, která zajistí trakci a přilnavost. Vpředu přechází až na špičku. Tenisky Joma doplní každý sportovní outfit a Vám poskytnou pohodlí. Detaily produktu: dámské tenisky ženský design prodyšný svršek měkké polstrování kolem kotníku a na jazyku vázání na šňůrky členitá podrážka přechází až na špičku logo značky