James & Nicholson Pánský svetr bez rukávů JN657 - Bordeaux | L
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
James & Nicholson Pánský svetr bez rukávů JN657 - Bordeaux | L
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánský svetr bez rukávů JN657 - Bordeaux | L od výrobce James & Nicholson. Produkt je dostupný za 5 dní.

Ochranná lišta hrany kufru Citroen Jumpy 2016- (plastový nárazník, výklopné dveře, matná)
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Citroen Jumpy je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty Opel Astra K 2015-2021
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Prahové lišty Opel Astra K 2015-2021
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Prahové lišty vozu Opel Astra K jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel IDRIS Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Omega 02
22 419 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

MRL, Cordyceps Sinensis, biomasa 250 g
2 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
MRL, Cordyceps Sinensis, biomasa 250 g
2 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

doplněk stravyBiomasa má oproti extraktům výhodu, že v jejím případě nedochází k nežádoucímu posunu účinků jako u extrakce, a tak přípravek svojí aktivitou odpovídá zdrojové houbě, a je dále umocněn využitím i jejího enzymaticky aktivního podhoubí.Přípravek MRL na bázi houbové biomasy pěstované na autoklávem sterilizovaném substrátu při nekompromisním dodržování podmínek. Výsledkem je standardizovaná biomasa, u které patentovaný kultivační proces zajišťuje, že není kontaminována jinými houbami či plísněmi, a že nejsou přítomny pesticidy.Pěstební materiál pro Cordyceps-MRL pochází z vysokých nadmořských výšek Nepálu, kde parazituje většinou na housenkách jednoho typu můr.Obsah balení: 250 g prášku - jemně mleté biomasy (mycelia i primordia) příslušné houby.Dávkování1 - 3 g denně alespoň s půlhodinovým odstupem od jídla. Při uvedeném dávkování vystačí jedno balení biomasy přibližně na 4 měsíce. Každé balení biomasy á 250 g obsahuje dávkovací lžičku, která zarovnaná odměřuje 2 g biomasy. Prášek biomasy můžete pohodlněji konzumovat po smíchání s jogurtem, jablečnou šťávou či vodou.Složení: cordyceps sinensis (biomasa)UpozorněníNení určeno dětem. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Neobsahuje lepek ani umělé konzervační látky. Vhodné pro vegetariány. Skladujte v chladu a suchu. Nevystavujte slunečnímu záření. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy.Krajina původu: Velká Británie

Ochranná lišta hrany kufru Opel Vivaro 2019-
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Opel Vivaro 2019-
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Opel Vivaro je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě. 1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo maskovací páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Bennon ALEGRO S1P ESD Green High
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Bennon ALEGRO S1P ESD Green High
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Atraktivní kotníková obuv vhodná pro všestranné použití při práci i ve volném čase. V bezpečnostním provedení S1P je obuv vybavená ocelovou tužinkou a ocelovou planžetou. Obuv vhodná do EPA provozů vyžadující antistatické vlastnosti ESD. •   Norma: EN ISO 20345:2011 S1P SRC, ČSN EN 61340-4-3:2002, klimatická třída 3 • vrchový materiál: hovězinová štípenka + textilie sandwich MESH • podšívka: textilie sandwich MESH • stélka: EVA + MESH • podešev: PU/PU ZEPHYRA • tužinka/planžeta: ocel/ocel

Moleda Prestige Sport černo-bílá
1 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Moleda Prestige Sport černo-bílá
1 279 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Nový design a širší střih oblíbených Prestižek. Boty se širokým využitím. Jsou také certifikované jako pracovní obuv.Materiál svršku: přírodní italská kůže s PU folií pro vyšší odolnost a snazší údržbuPodšívka: textilPodešev: dvoukomponentní pružný PU nástřikObuv splňuje požadavky na bezpečnost a ochranu zdraví dle ČSN EN ISO 20347:2012Vyrobeno v Česku.

VTR Kulaté pracovní tkaničky farmářky
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
VTR Kulaté pracovní tkaničky farmářky
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pevná polyamidová kulatá šněrovadla, která jsou uprostřed zpevněna dutinkou. Zvlášť vhodná do kožené obuvi.

Ochranná lišta hrany kufru Hyundai Bayon 2021-
840 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Hyundai Bayon 2021-
840 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Ochranná lišta účinně zabraňuje nežádoucímu poškození laku při nakládání a vykládání nákladu ze zavazadlového prostoru. Lišta je vyrobena moderní technologií vstřikování plastu a neobsahuje žádné kovové prvky, které by mohli způsobit korozi karoserie kufru.Kromě praktické ochranné funkce se jedná o elegantní a atraktivní doplněk, který dodá vozu moderní vzhled. Tvar lišty navíc přesně odpovídá reliéfu zavazadlového prostoru vozu Hyundai Bayon.Montáž lišty na hranu kufru je velmi jednoduchá. Připevní se pomocí vysoce přilnavé oboustranné lepící pásky, která je součástí lišty. Není nutné navrtávat karoserii!

Dívčí holínky Demar - TWISTER PRINT 0036 C - srdce, růžová/ fialková Barva: Růžová, Velikost: 30-31
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

 Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Adidas Tensaur Run 20 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Adidas Tensaur Run 20 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

V těchto teniskách Adidas Tensaur Run s praktickým zapínáním na suchý zip bude tvé děťátko lezit jedna radost. Jejich jednodílná podrážka z materiálu EVA poskytne jeho malinkým nožkám oporu při lezení i při pokusech vstát, takže se na ně během každodenních dobrodružství dá dokonale spolehnout stejně jako na jeho oblíbeného plyšáka nebo pejska. Tento produkt obsahuje minimálně 50 % recyklovaných materiálů a představuje jedno z našich řešení, která pomáhají eliminovat plastový odpad. Klasický střih Zapínání na suchý zip Svršek ze síťoviny Textilní podšívka Zpevněné šněrování Jednodílná podrážka z materiálu EVA Svršek obsahuje minimálně 50 % recyklovaného obsahu

Dětské holínky Demar - TWISTER LUX PRINT 0038 S - zebra, černá/ bílá Barva: Černá, Velikost: 34-35
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Vyjímatelné zatepleníVložku lze prát při teplotách do 40°C.Holinky se dají používat bez vložky.Vyrobeno ze syntetického materiálu. Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Salewa Wildfire Edge W 40,5 EUR
3 949 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Salewa Wildfire Edge W 40,5 EUR
3 949 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dámská technická přístupová obuv Salewa Wildfire Edge W, kterou lze přizpůsobit z turistického režimu na horolezecký režim. Systém Salewa Switchfit, navržený spolu s horskými vůdci a špičkovými horolezci v Dolomitech, je jednoduchý a zároveň inteligentní. Jednoduše utáhněte šňůrky na zadním očku a poté je zatáhněte. Tímto způsobem vytáhnete nohu dopředu do špičky a zmáčknete prsty podobně jako lezecká obuv. Když skončíte s lezením, uvolněte šňůrky na zadním očku, abyste získali prostornější špičku a větší pohodlí při turistice. Pro další zvýšení přesnosti lezení obsahuje stélka Wildfire Edge i okrajovou desku přímo pod prsty pro dodatečnou směrovou tuhost, zatímco zbytek vložky zůstává flexibilní, aby se zajistil dobrý komfort a přirozený pohyb. Pro lepší přilnavost a tření v suchých i mokrých podmínkách je podrážka Pomoca Speed ​​MTN vyrobena z Butilic Compound. Podešev má precizní stoupací zónu na špičce, dobrý výkon na hranách a agresivní výstupky pro lepší trakci v blátě a měkkém terénu. Pro lepší torzní stabilitu, Exa Shell spolupracuje se systémem 3F, aby obalil chodidlo pro flexibilitu, přizpůsobení a podporu. Lezecké šněrování sahá až po špičku pro přesnější přizpůsobení a lepší komfort. Multi Fit Footbed Plus (MFF+) využívá vyměnitelné vrstvy, takže si ji můžete přizpůsobit jedinečnému tvaru vašeho chodidla, čímž podporuje 100% záruku bez puchýřů Alpine Fit od SALEWA. Doporučené použití: alpské lezení, turistika 3F Climbing Lacing MFF+ Exa Shell Anti-rock heel cup Stretch gaiter POMOCE® S Path Technologie Switchfit Pomoci podrážka Sole segment Tech approach Materiál svršku: 1,6 mm velurová useň, Exa Shell Over Injected 3D Cage, Mikrovlákno, 3F System s Kevlar® Cables Drop: 11 mm (výška paty 28 mm / výška špičky 17 mm) Hmotnost jedné boty: 354 g

ADIEL FertilMum forte 2, 60 kapslí
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
ADIEL FertilMum forte 2, 60 kapslí
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

ADIEL FertilMum forte 2 - doplněk stravyBěhem těhotenství se v těle odehrává řada složitých změn. Najednou vaše tělo neživí pouze vás, ale také miminko, kterému se snaží dopřát vše potřebné. Přitom ale musí plně podpořit a zásobit dostatečnou energií i vás. Nejlepším palivem pro vaše tělo je bezpochyby vyvážená strava, která je nezbytná pro správný vývoj plodu a také důležitá pro fyzické i psychické zdraví každé maminky. Kyselina listová napomáhá ke správnému růstu zárodečných tkání během těhotenství, s vitamínem D3 a Železem se podílí na správném procesu dělení buněk. Vitamín D3 je také potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětí. Vitamín B2 a B3, Kyselina pantothenová, Vitamín B6 a Železo přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání.Potřebujete podpořit kojení? Vyzkoušejte nové vitamíny Yarilo Galaktiz na podporu kojení od firmy AXONIA. Věděli jste, jak je důležitá kyselina listová pro vývin miminka? Přečtěte si v našem novém článku - Kyselina listová: Důležitý vitamíny pro vývin miminka.LEGISLATIVA: Rádi bychom sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16. května 2012, platné od 14.12. 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Jaké účinky mají jednotlivé vitamíny v FertilMum 2?* povolené účinky dle platné legislativyMyo - inositolDHA (Omega-3) - Přispívá k normálnímu vývoji zraku kojenců do 12 měsíců věku. Příznivého účinku se dosáhne při příjmu 100 mg DHA denně. Při použití v kojenecké výživě, musí potravina obsahovat nejméně 0,3% DHA z celkového obsahu mastných kyselin, jinak nelze uvedený přínos tvrdit. Příjem z těla matky přispívá k normálnímu vývoji očí plodu v těle matky a kojenců vyživovaných mateřským mlékem. Příznivého účinku se dosáhne při příjmu 200 mg DHA denně navíc k doporučené denní dávce příjmu omega-3 mastných kyselin u dospělých, tj.: 250 mg DHA a kyseliny eikosapentaenové (EPA). Příjem z těla matky přispívá k normálnímu vývoji mozku plodu v těle matky a kojenců vyživovaných mateřským mlékem. Příznivého účinku se dosáhne při příjmu 200 mg DHA denně navíc k doporučené denní dávce příjmu omega-3 mastných kyselin u dospělých, tj.: 250 mg DHA a kyseliny eikosapentaenové (EPA).Kyselina listová (folát) - Přispívá k normální syntéze aminokyselin, přispívá k normální krvetvorbě, přispívá k normálnímu metabolismu homocysteinu, přispívá k normální psychické činnosti, přispívá k normální funkci imunitního systému, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na procesu dělení buněk.      Doplňkový příjem kyseliny listové (min 400 μg v denní dávce) zvyšuje u těhotných žen reprodukčním věku hladinu folátu. Nízká hladina folátu u těhotných žen je rizikovým faktorem pro vznik vad neurální trubice u vyvíjejícího se plodu. Příznivého účinku se dosáhne při doplňkovém denním příjmu kyseliny listové 400 μg v době nejméně od jednoho měsíce před početím a do tří měsíců po početí.Vitamín D3 - přispívá k normálnímu vstřebávání/využití vápníku a fosforu, k normální hladině vápníku v krvi,  k udržení normálního stavu kostí, k udržení normální činnosti svalů, přispívá k udržení normálního stavu zubů, k normální funkci imunitního systému, podílí se na procesu dělení buněk, je potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětíJód - přispívá k normálním rozpoznávacím funkcím, přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, k udržení normálního stavu pokožky, přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a k normální činnosti štítné žlázy, k normálnímu růstu dětí v případěVitamín B1 - přispívá k normální činnosti nervové soustavy, k normální psychické činnosti, napomáhá k normální činnosti srdce, přispívá k normálnímu energetickému metabolismuVitamín B2 - přispívá k normální činnosti nervové soustavy, přispívá k udržení normálního stavu sliznic, k udržení normálních červených krvinek, k udržení normálního stavu pokožky a zraku, přispívá k normálnímu metabolismu železa, k ochraně buněk před oxidativním stresem, ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normálnímu energetickému metabolismuVitamín B3 - udržuje normální stav sliznic, snižuje míru únavy a vyčerpání, hraje roli v činnosti nervové soustavy, přispívá k energetickému metabolismu, snižuje míru únavy a vyčerpáníKyselina pantothenová  - Vitamín B5 - přispívá k normální syntéze a metabolismu stereoidních hormonů, vitamínu D a některých neurotransmiterů, napomáhá snížení míry únavy a vyčerpání, pomáhá energetickému metabolismu a přispívá mentální činnostiVitamín B6  - napomáhá k normálnímu energetickému metabolismu, činnosti nervové soustavy, přispívá k normálnímu metabolismu homocysteinu, bílkovin a glykogenu, přispívá k normální psychické činnost, napomáhá k normální tvorbě červených krvinek, funkci imunitního systému, snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k regulaci hormonální aktivity, k normální syntéze cysteinuVitamín B12 - přispívá k činnosti nervové soustavy, působí na metabolismus homocysteinu, napomáhá ke snížení míry únavy a vyčerpání, hraje roli v tvorbě červených krvinek, podílí se na procesu dělení buněk, napomáhá funkci imunitního systému a psychické činnostiBiotin (vitamín H) - pomáhá energetickému metabolismu a psychické činnosti, udržuje normální stav sliznic, vlasů a pokožky, přispívá činnosti nervové soustavy a metabolismu mikroživinVitamín C - přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů. Pomáhá k ochraně buněk před oxidativním stresem, snižuje míru únavy a vyčerpání. Zvyšuje vstřebávání železa a přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Podporuje činnost nervové soustavy a psychické činnostiVitamín E - pomáhá chránit buňky před oxidativním stresemSelen - působí příznivě na tvorbu spermií, napomáhá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Podporuje funkci imunitního systému. Působí příznivě na činnost štítné žlázyZinek - působí příznivě na plodnost a reprodukci, udržuje normální hladinu testosteronu v krvi, napomáhá udržovat imunitní systém, pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem, má pozitivní vliv na procesu dělení buněk, přispívá k normální syntéze DNA, k udržení normálního stavu kostí, napomáhá k normálním rozpoznávacím funkcímŽelezo - přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, normálním rozpoznávacím funkcím, tvorbě červených krvinek a hemoglobinu, normálnímu přenosu kyslíku v těle, přispívá k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na procesu dělení buněk, přispívá k rozvoji poznávacích funkcí u dětíDávkování a způsob užitíSložení: Omega-3 prášek (DHA 10% - 1,5% EPA), Kyselina listová, Vitamín D3, Kelp extrakt (Jód), Myo-inositol, Vitamín B1, Vitamín B2, Vitamín B3 (niacin), Vitamín B5, Vitamín B6, Vitamín B12, Vitamín H (biotin), Vitamín C, Vitamín E, Selen, Zinek, Železo, Stearan hořečnatýDávkováníUžívejte 1 - 2 kapsle denně po jídle, zapijte dostatečným množstvím vody.Nepřekračujte doporučené denní dávkování.Vitamíny užívejte od 13. týdne těhotenství až do porodu. UpozorněníNepřekračujte doporučenou denní dávku. ADIEL FertilMum forte 2 vitamíny pro ženy jsou potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy. Neužívejte v případě alergie nebo podezření na alergii na nějakou složku výrobku.Důležité informaceADIEL FertilMum forte 2 je registrovaným přípravkem na Ministerstvu zemědělství jako potravinový doplněk.Balení: 60 kapslí á 350mg. Baleno v plastové nádobě s hygienickým uzávěrem.Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě (15-25 °C). Chraňte před slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah dětí.Minimální trvanlivost: Výrobek má trvanlivost 36 měsíců od data výroby. Datum trvanlivosti je na obalu vyznačeno MM/YY (měsíc/rok).Vyrobeno v České republice, Serafin-byliny, s.r.o., www.serafinbyliny.czInformace pro lékárnyTento výrobek si můžete objednat i ve své lékárně. Pokud lékárny nemají produkt skladem, lze vyžádat objednání. Ceny v lékárnách se mohou lišit od cen výrobků v e-shopu.Lékárny mohou tento produkt objednávat přes lékárenský velkoobchod Phoenix s.r.o.,  pod následujícími kódy.APA kód: 4818069PDK kód: 4818069EAN kód: 8594189994158

Bennon SALVADOR O2 Black Low
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Bennon SALVADOR O2 Black Low
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Nízká pohodlná polobotka, která je určena na běžné nošení i outdoorové aktivity. • Obuv je vybavená voděodolnou membránou REGI-TEX®, která chrání chodidla před vlhkem a nepřízní počasí. • Díky ochrannému TPU dílu v patní části je chodidlu poskytnuta maximální jistota v nášlapu, pryžové povrstvení špičky zvyšuje odolnost obuvi v terénu (ochrana proti okopu).• Další výhodou je odpružení v oblasti paty, které tlumí nárazy způsobené chůzí, čímž šetří klouby a svalstvo nohou.• Stélka ABSORBA XTR díky podílu aktivního uhlí, který eliminuje zápach, zajišťuje, že vaše chodidla vydrží déle svěží.• Podešev RAMMER má protiskluzové SRA vlastnosti, čímž v náročném terénu přispívá k lepší stabilitě při chůzi.• Za tmy a šera zajisté oceníte po bocích umístěné výrazné reflexními prvky, neboť díky nim budete po osvitu dobře viděni. • Obuv je certifikována dle normy EN ISO 20347:2012 (O2 SRA WR). Norma: EN ISO 20347:2012 O2 SRA WR vrchový materiál: Nubuck hovězinová useň hydrofobnípodšívka: membrána REGI-TEX®stélka: ABSORBA XTRpodešev: EVA/pryž RAMMER

Vlnka Dámské pantofle s ovčí vlnou káro červená
469 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Vlnka Dámské pantofle s ovčí vlnou káro červená
469 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pantofle jsou díky károvanému vzoru na první pohled pohodlné, což se potvrdí hned po jejich obutí. Tyto domácí papuče vystlané hřejivou ovčí vlnou si rychle oblíbíte během chladných zimních dnů. Pantofle v tradičních barvách Vánoc se stanou i hezkým dárkem pod stromeček a potěší maminku nebo babičku. Textilní svršek je pevný a odolný, zároveň však příjemně prodyšný. Pantofle jsou lehoučké, takže nohu zbytečně nezatěžují a můžete je pohodlně nosit celý den. Mírně zvýšená pata pomáhá držet tělo při chůzi vzpřímené a ve správnému postoji. Podrážka je z materiálu, který dobře tlumí nárazy při došlapu a navíc nedělá šmouhy na podlaze. Materiál:• Svršek: textil• Podrážka: kaučukParametry:• Určení: Dámské• Barva: Červená• Roční období: Zimní• Druh zapínání: Bez zipu• Typ podešve: Na domací použití• Značka: Vlnka• Materiál: Prodyšný textil

Joyroom Knight Privacy ochranné sklo na iPhone 14 Pro Max (JR-P04)
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Joyroom Knight Privacy ochranné sklo na iPhone 14 Pro Max (JR-P04)
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Ochranné sklo na mobil poskytuje dostatečnou ochranu před poškrábáním a nečistotami. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Díky tvrzenému sklu můžete displej chránit a zároveň si užívat jeho plné funkčnosti a kvality barev.Filtr Privacy - ochrana proti zvědavým osobámSklo disponuje filtrem Privacy, což je speciální struktura materiálu, která zaručuje omezený úhel pohledu. Obsah obrazovky je jasně viditelný v úhlu 90 stupňů a neviditelný z úhlů menších než 45 stupňů. Díky filtru tak můžete při přímém pohledu na displej telefonu vidět veškerý jeho obsah, ale pokud se na displej dívá někdo zboku, uvidí pouze černou obrazovku.Vlastnosti:• Typ: Tvrzené sklo• Formát skla: 2,5 D• Účinná ochrana před poškrábáním• Chrání celou obrazovku• Odolný vůči prachu a mastnotě• Bez použití lepidla• Jednoduchá montážObsah balení: tvrzené sklo, hadříky na čištění obrazovky, nálepky na odstranění prachových částic

Framesi Morphosis Balance Shampoo 1000ml - Čistící šampon na mastné vlasy
995 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Jak už název vypovídá, šampon z řady Balance slouží pro znovu navrácení ztracené rovnováhy na pokožce hlavy. Účinně reguluje tvorbu mazu a navozuje pocit dokonalé svěžesti a čistoty. Zanechává ve vlasech příjemnou vůni máty a citronu. Aktivní složky: Výtažek z citronové kůry a máta - silně dezinfekční a osvěžující složky. Zinek-PCA - zabraňuje nadměrné tvorbě mazu.MORPHOSIS BALANCEPocit nadměrně mastících se vlasů je ve skutečnosti problémem nezdravé vlasové pokožky. Pakliže chceme tento důsledek vyřešit, je nutné nejprve začít právě u pokožky hlavy. O tu se perfektně postará řada produktů Balance, která se zaměřuje na důkladné vyčištění a osvěžení. Produkty mají 100% veganské složení, neobsahují lepek, SLES, SLS, parabeny či syntetická barviva. Při výrobě bývá díky použití šetrných postupů zachováno maximum přirozených vlastností aktivních složek, které pocházejí zejména z oblasti Středomoří. Při vzniku přípravků byly využity technologie, které výrazně šetří vodou a energiemi.

Jacalu PZ22-A2806z61 černé tracking boty
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Jacalu PZ22-A2806z61 černé tracking boty
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Celoroční vycházková a trekingová nepromokavá kotníčková obuv na šněrování s membránou.Obuv je vyrobena z kombinace syntetického s textilním nylonovým materiálem. Vnitřní část obuvi je vybavena textilním materiálem s mebránou J-tex.J-Tex - materiál s membránou, která zabraňuje proniknutí vody dovnitř a přitom umožňuje obuvi dýchat a odvádět vlhkost ven, tím udrží nohu v suchu a teple.Podešev je vyrobena technologií přímého nástřiku. Nehrozí tedy možnosti odlepení podešve nebo proboření mřížky.Váha jednoho páru: 920 gTrekingové celoroční boty.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 15 cmPodpatek: 3 cm

DEMAR TWISTER PRINT Holínky dětské velké srdce 32-33
305 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
DEMAR TWISTER PRINT Holínky dětské velké srdce 32-33
305 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Představujeme vám dívčí holínky Demar TWISTER PRINT, které jsou dokonalým společníkem pro deštivé letní počasí. Tyto holinky nejen že udrží nohy vašich malých princezen suché, ale také nabídnou pohodlí a lehkost, kterou ocení nejen děti, ale i jejich rodiče.S hrubší protiskluzovou podeší zajišťují holínky TWISTER PRINT bezpečný krok vašeho dítěte, ať už se pohybuje na kluzkém povrchu. Vyrobily jsme je z vysoce kvalitního a odolného PVC, které je navíc podšité příjemnou textilií, a díky tomu se vaše děti budou cítit v holinkách jako v oblacích.S těmito holinkami můžete nechat své dítě hrát venku za každého počasí, aniž byste se museli bát mokrých nohou. Jsou ideálním řešením pro letní deštivé dny, kdy je třeba ochránit nohy před vlhkostí a zároveň zajistit jejich pohodlí.Jako praktický bonus je na patě obuvi umístěn bezpečnostní reflexní pásek, který zvýší viditelnost vašeho dítěte ve tmě. To je zejména důležité v podvečerních hodinách, kdy je viditelnost snížená, a tak děti mohou být v dopravě lépe vidět.Dívčí holínky Demar TWISTER PRINT jsou dostupné v třech krásných variantách - s malými srdíčky, velkými srdíčky nebo s růžovými třpytkami, takže si vaše dítě může vybrat tu, která nejvíce vyjadřuje jeho osobnost a styl.S těmito kvalitními holinkami můžete být ujistění, že vaše malá princezna bude mít nohy suché a komfortní při každém deštivém dobrodružství.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová. EU Délka vnitřní stélky Výška 20/21 139 mm 150 mm 22/23 151 mm 165 mm 24/25 164 mm 180 mm 26/27 175 mm 195 mm 28/29 188 mm 210 mm 30/31 202 mm 220 mm 32/33 215 mm 230 mm 34/35 227 mm 240 mm Velikost 24/25 - váha 416 g Dívčí holínky s bezpečnostním reflexním páskem

Dětské boty Biomecanics 211112 Rosa Velikost: 22
968 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Dětské boty Biomecanics 211112 Rosa Velikost: 22
968 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Mírně zateplené dětské boty Biomecanics 211112 z hladké kůže v růžové barvě s dětskými motivy. Vynikají opravdu příkladným zpracováním a patentovaným opatkem. Speciální Biomecanics opatek je za achilovkou snížený a neomezuje tak přirozený pohyb nohy, přičemž stále plní svoji funkci a zabraňuje tak vtáčení paty - šmajdání.Tento model má lehké zateplené příjemnou nekousavou plstí, jsou tak vhodné na chladný podzim, případně teplejší zimu. Nejde však o klasické dětské zimní boty, vhodné dlouhodobě do mrazů. Od španělského výrobce na španělskou zimu :-) - Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro vysoký nárt a úzký kotník - jdou v zadní části hezky utáhnout a perfektně objímají achilovku- Zapínání: na dva suché zipy - zajistí dobré přizpůsobení kolem kotníku i nártu dle potřeby- Opatek: unikátní patentovaný tvar - vyšší na bocích, tak aby korigoval vtáčení paty, ale snížení v zadní části, aby nebránil přirozené chůzi a neomezoval tak kotník ve vertikálním pohybu chodidlem / nártem- Podrážka: velice ohebná ve směru chůze, boty mají minimální vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání- Jazyk: volný, tvořen jedním kusem materiálu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, tím, že není jazyk přichycený po stranách jdou boty velmi dobře nazout i dětem s vyšším nártem- Stélka: vyjímatelná, z vrchní strany zateplená plstí, spodní strana z 1mm pěny s aktivním uhlíkem - antibakteriální, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - textil (plstěné zateplení), podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:20 - 12,6 cm21 - 13,0 cm22 - 13,4 cm23 - 14,1 cm24 - 14,9 cm

Ortopedické vložky dětské Svorto 044 Velikost: 38
259 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Ortopedické vložky dětské Svorto 044 Velikost: 38
259 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dětské ortopedické vložky Svorto 044. Základ této ortopedické dětské vložky tvoří pružný materiál na bázi korku, zvaný korkfant, který anatomicky podepírá podélnou klenbu. Povrch je velmi příjmený na omak a dotyk, díky překrytí měkkým syntetickým materiálem Elmaros (působí jako broušená kůže), který zvyšuje komfort a zlepšuje hygienické vlastnosti.Zvýšeným vnitřním okrajem v patě pomůže vyrovnat dolní končetiny do správného osového postavení - zabraňuje vtáčení paty tzv. "šmajdání", spojené s valgozním kotníkem (kdy kotníky jsou nakloněné k sobě). Dále podporuje stabilitu uložením paty do anatomicky tvarovaného lůžka.  Použití doporučujeme konzultovat s lékařem.Tabulka velikostí: 

Kožené barefoot capáčky BaBice Růžové BA-057 Velikost: 17
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Kožené barefoot capáčky BaBice Růžové BA-057 Velikost: 17
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Měkké a lehké kožené capáčky s dostatkem místa pro prsty, vhodné také pro nožky s dominantním palcem.Ideální pro nejmenší děti na lezení, obcházení nábytku a první krůčky v domácím prostředí nebo pro větší děti jako přezůvky na doma. Tyto capáčky splňují všechny požadavky na barefoot, čili chození naboso.Místo podrážky je měkká broušená kůže, která působí také protiskluzově.Capáčky jsou především určeny pro použití v interiéru, pokud v nich budou děti lozit venku po hrubém povrchu např. po chodníku, kůže se může poškodit/odřít.Zdravotně nezávadné, mají certifikát  TUV NORD a Oeko-Tex Standard 100.Barva těchto capáčků je krásně růžová, taková princeznovská.Jak vybrat velikost?Při výběru velikosti nezapomeňte připočítat k naměřené hodnotě nadměrek asi 1cm, aby mělo Vaše děťátko dostatek místa pro růst nožičky a capáčky mu nebyly brzy malé. Potřebujete poradit, jak správně změřit nohu? Postup měření a výběru velikosti najdete ZDE.Doporučujeme vybírat velikost podle tabulky níže - rozhodující je délka stélky, ostatní údaje jsou orientační. V tabulce můžete přejít na capáčky konkrétního výrobce, stačí kliknout na oranžový text :-)KOŽENÉ CAPÁČKYKolev & KolevCapiki (Afelo)baBice (16-25 barefoot)věkvelikost botdélka stélkydélka stélkydélka stélky0-6 m16/1711 cm11 cm11,4 cm6-12 m18/1912,8 cm12,5 cm12,5 cm12-18 m20/2113,7 cm14 cm13,6 cm18-24 m22/2314,5 cm15 cm14,8 cm2 - 3 r24/25-16 cm15,8 cm3 - 4 r26/27--17 cm4-5 let28/29--18 cm 30/31--19 cm 32/33--20,5 cm Údržba: Snažte se udržovat capáčky v suchu, neperte je. Při namočení může kůže ztvrdnout a už nebudou tak měkoučké a pohodlné. Povrch můžete otírat vlhkým hadříkem. Nesušte v sušičce ani na radiátoru.Capáčky můžete ošetřovat vazelínou nebo bezbarvou voskovou pastou s obsahem včelího vosku. 

Vital Country Chlorella tablety BIO Množství: 100 g
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Vital Country Chlorella tablety BIO Množství: 100 g
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

bio chlorella tabletyChlorella je jednobuněčná řasa plná chlorofylu a poprvé byla popsána již v roce 1890. Má antioxidační vlastnosti, podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a normální funkci střevního traktu. Díky vysokému obsahu vitamínu D, přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů a podporuje normální funkci imunitního systému. Vysoký obsah kyseliny listové, zas přispívá ke správné krvetvorbě, k normální psychické činnosti,  ke snížení vyčerpání a únavy.Doporučené dávkováníDospělý zdravý člověk 5 g (cca 12 - 13 tablet) denně. Při zátěži můžete dávky navýšit. Doporučujeme začít menšími dávkami a během týdne můžete dávku postupně navyšovat. V případě Chlorelly vulgaris se nemusíte obávat předávkování. Tabletky můžete jíst nalačno i během jídla. Můžete je cucat či polykat celé, anebo rozkousat a polknout. Tabletky vždy důkladně zapijte a pitný režim zvyšte i během dne.Složení100% řasa Chlorella vulgaris (tablety)**Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.Výživové údaje na 100 gEnergie1568 kJ / 373 kcalTuky7,8 g    z toho nasycené mastné kyseliny0,8 gSacharidy9,5 g    z toho cukry1,4 gVláknina12,25 gBílkoviny60,0 gSůl0,17 gKolik tablet obsahuje naše balení100 g balení Chlorelly obsahuje 240 - 260 tablet250 g balení Chlorelly obsahuje 600 - 650 tablet500 g balení Chlorelly obsahuje 1200 - 1300 tabletUpozorněníNepřekračujte doporučené denní dávkování. Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nejedná se o lék. Není náhradou pestré stravy. Výrobek není vhodný pro děti do 3 let věku. Těhotné a kojící ženy musí konzultovat užívání s odborníkem. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Nezapomínejte, že zdravý způsob života a vyvážená strava zajišťují správnou funkci organismu a zachování dobré kondice.Země původuČína (mimo EU)SkladováníSkladujte v suchu a temnu do 20°C nevystavujte přímému slunečnímu záření.Obal vždy dobře uzavřete. Ukládejte mimo dosah dětí. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. 

Kyselina hyaluronová v ampulích Biofresh Ltd. 10x5ml
680 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Kyselina hyaluronová v ampulích Biofresh Ltd. 10x5ml
680 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Kyselina hyaluronová v ampulích Biofresh Ltd. 10x5mlAmpule s vysokým obsahem kyseliny hyaluronové nasytí epidermis vlhkostí, kterou vaše pokožka potřebuje. Koncentrace četných aktivních složek s různorodým účinkem je přesným řešením pro okamžité a viditelné vyhlazení a zklidnění pokožky a zlepšení její elasticity.Aktivní složky:HYALURONIC ACID - Účinek jejího působení je fenomenálně rychlý a celistvý – zadržuje vodu z kosmetického přípravku, zachycuje vlhkost ze vzduchu a zároveň vytváří na pokožce film, čímž zabraňuje odpařování vody obsažené v pokožce.BULGARIAN ROSE OIL - Má tonizující účinek, vyhlazuje vrásky, obnovuje hustotu a pružnost pokožky, pomáhá při neutralizaci volných radikálů. Vhodný pro všechny typy pleti.CREATINE - Enzym přirozený pro pokožku, která dobíjí buňky energií. Urychluje buněčné funkce, posiluje obranné mechanismy pokožky, stimuluje syntézu kolagenu a ceramidů.ROSE WATER - Je úžasný univerzální osvěžující pleťový prostředek díky svému přirozenému zpevnění a tonizaci. Její časté používání pomáhá čistit a stahovat póry obličeje. Růžová voda reguluje a vyrovnává tvorbu kožního mazu, díky čemuž je užitečná pro suchou i mastnou pleť. Její antibakteriální vlastnosti pomáhají v boji proti akné. Je také známá pro své hojivé účinky u všech typů dermatitidy. Také nedráždí suchou nebo citlivou pokožku. Růžová voda obsahuje rozpuštěný růžový olej.SWEETONE® - Prokazatelně snižuje záněty pokožky a ovlivňuje nedokonalosti pokožky, čímž zklidňuje citlivou a zarudlou pokožku.BIOLIQUEFIED BULGARIAN ROSE - Má vysokou antioxidační kapacitu, zklidňuje, hydratuje a chrání pokožku.Použití:Aplikujte každé ráno a večer na dobře vyčištěný obličej před použitím základních ošetřujících krémů.Složení:SODIUM HYALURONATE, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, GLYCERIN, BABASSU OIL GLYCERETH-8 ESTERS, ERYTHRITOL, ROSA DAMASCENA FLOWER EXTRACT, CITRIC ACID, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SCHIZANDRA SPHENANTHERA FRUIT EXTRACT, MALTODEXTRIN, CREATINE, PARFUM, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, BENZYL SALICYLATE, APLHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, LIMONENE.

Citronový olej 100% Alteya Organics 5 ml
174 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Citronový olej 100% Alteya Organics 5 ml
174 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Citronový olej 100% Alteya Organics 5 mlOrganický citrónový olej z plodů Citrus Limon se získává lisováním za studena. Má silnou a svěží vůni s čirým naznákem citrusu a jasnou žlutou barvu. Snižuje množství kyselin v organismu, zlepšuje trávení, zklidňuje bolesti břicha a odstraňuje z těla toxiny. Charakterizují jej antibakteriální, dezinfekční a detoxikační vlastnosti, díky kterým příznivě působí na mastný a smíšený typ pleti a na snížení hyperpigmentace. Citronový olej může způsobit zvýšenou citlivost pokožky, proto by se neměl používat před pobytem na slunci. Předpokládá se, že citrónový olej může zvýšit energii, zlepšit metabolismus, stimulovat krevní oběh i funkci trávicího systému. Zároveň slouží jako účinný čistič vzduchu a různých povrchů. Je známo, že navozuje pozitivní atmosféru, zlepšuje koncentraci a revitalizuje.Použitídifuzujte, když chcete vytvořit veselou atmosféru nebo podpořit snazší dýchání pročištěním nosních průchodů,přidejte olej do svých domácích čisticích prostředků a toniků na obličej, abyste zpevnili, rozjasnili pokožku a regulovali produkci kožního mazu,přidejte olej do šamponu, abyste podpořili jasnější pokožku hlavy a podpořili zdravý růst vlasů,vytvořte si svépomocí přírodní čistící produkt zředěním několika kapek citrónového oleje a oleje z čajovníku ve stejném poměru octa a vody.Dobře se mísí s: levandulí, růží, muškátem, rozmarýnem, mátou peprnou, skořicí, hřebíčkem, citrusyUpozornění: Olej vždy zřeďte ve vhodném základě, může způsobit podráždění pokožky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pokud jste těhotná, kojíte nebo máte zdravotní problémy, poraďte se se svým lékařem. Zabraňte kontaktu s očima, vnitřním uchem, sliznicemi a jinými citlivými částmi těla.

UNDER ARMOUR-Micro G Valsetz Mid black/black/jet gray Černá 44,5
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
UNDER ARMOUR-Micro G Valsetz Mid black/black/jet gray Černá 44,5
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Trekové boty pro pány v moderním outdoorovém vzhledu zaujmou dobrou funkčností. Pánské turistické boty jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Outdoorové boty jsou velmi pohodlné a mají lehkou konstrukci. Turistické boty jsou vhodné pro celodenní turistiku nebo pobyt venku. Svršek bot do lesa je prodyšný, takže nohy budou v suchu i po celém dni v terénu. Pata a špička jsou dodatečně zpevněny pro lepší ochranu chodidla. Boty na turistiku mají antimikrobiální a tvarovanou vložku Insite® Contoura® Support , která brání únavě nohou. Pěnová vložka výborně absorbuje nárazy. Pěnová mezipodešev Micro G® slouží k výbornému odpružení. Trekingové boty pro muže mají gumovou podrážku, která je odolná vůči oděrům, zajistí vysokou trakci pro lepší přilnavost na různých površích. Boty do lesa mají vzadu poutko, které vám pomůže při obouvání a zouvání. Klasické vázání na šňůrky. Černé boty Under armour jsou skvělými společníky na trekking, outdoorové výpravy a výlety. Detaily produktu: lehká konstrukce velmi pohodlné prodyšný materiál klasické vázání na tkaničky zpevněná pata a špička antimikrobiální vložka Insite® Contoura® Support brání únavě nohou pěnová mezipodešev Micro G® slouží k výbornému odpružení protiskluzová gumová podrážka

AUTHORITY-GoYe black/white Černá 34
290 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
AUTHORITY-GoYe black/white Černá 34
290 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

>

MOON BOOT-MBGLANCE0012 Stříbrná 39/41
4 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
MOON BOOT-MBGLANCE0012 Stříbrná 39/41
4 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dámská obuv značky Moon Boot. Zimní sněhule inspirované legendární expedicí Apollo na Měsíc. Nepromokavé, hřejivé holínky udrží nohu v teple až do -35°C. Díky lemované pěně uvnitř boty se budete při každém kroku cítit jako v bavlnce. Lesklé kozačky mají textilní podšívku a odolnou gumovou podrážku s protiskluzovým vzorem. V těchto botách zazáříte ve městě, v přírodě i na svahu. Vesmírný vzhled podle Moon boot. Barevná a materiálová evoluce vytvořila kolekci kozaček do sněhu, ikonu zimní módy. Dámské zimní boty musí být pohodlné, snadno se nosit a zároveň musí být trendy a stylové. Sněhule Glance splňují všechna tato kritéria. Glance je řada must have metalizovaných zimních bot. Kozačky Moon boot Glance, s tebou na sněhu i ve městě. Zimní street styl, připravený pro tebe. Výrobce nedoporučuje používat impregnace, může dojít k poškození povrchového materiálu. Detaily produktu: sněhule s lesklou povrchovou úpravou barva: platinum nepromokavé hřejivé do -35°C lze je stáhnout pomocí šňůrky ve vrchní části větší nápis Moon Boot logo značky na zadní straně odolná gumová podrážka protiskluzová podrážka

UNDER ARMOUR-UA BGS Charged Rogue 3 black/black/white Černá 40
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
UNDER ARMOUR-UA BGS Charged Rogue 3 black/black/white Černá 40
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Juniorská obuv značky Under Armour. Dětské tenisky jsou vhodnou volbou pro volný čas, cvičení či trénink. Černý svršek s bílým logem poskytne díky síťovinovému materiálu dostatečnou prodyšnost. Patentovaná mezipodešev Charged Cushioning® zaručí značkovým teniskám úžasnou odezvu, maximální absorpci nárazů a svižný pocit, který Vás udrží v tom správném rytmu během cvičení. Sportovní obuv pro děti má lehkou konstrukci. Zpevněná pata a špička pomáhá udržet nohu v dětských botaskách pevnou a stabilní. Černé tenisky mají plyšovou vložku, která si zachovává svůj tvar i po celodenním nošení. Anti-odor technologie aplikovaná na stélku tenisek Under Armour zabrání růstu mikrobů způsobujících zápach. Pevná gumová podrážka se strategicky umístěnými výstupky pro větší odolnost. Detaily produktu: černé tenisky prodyšný svršek ze síťoviny vázání na šňůrky mezipodešev Charged Cushioning výborná absorbce nárazů zpevněná pata a špička pohodlná plyšová stélka anti-odor technologie zamezuje vzniku bakterií a zápachu gumová podrážka s výstupky zajistí výbornou trakci

COQUI-Rainy Collar Frog sea blue/citrus Modrá 27
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
COQUI-Rainy Collar Frog sea blue/citrus Modrá 27
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

>

VEMONT-Levan black Černá 41
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
VEMONT-Levan black Černá 41
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

>

Artelta Manželská postel VEROS Boxspring | elektrická polohovatelná 140 x 200 cm Barva: Flores 04
44 020 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Manželská postel VEROS Boxspring | elektrická polohovatelná 140 x 200 cm Neodolatelná elektrická postel VEROS typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních materiálů. Manželská postel VEROS má zajímavě prošívané čelo, které poskytuje dostatečný komfort během sezení při čtení knihy. Postel je elektrická polohovatelná, díky čemuž můžete pohodlně sledovat televizor nebo číst knihu. Matrace má postel v ceně, mají snímatelný hedvábný potah na zip. Dopřejte si stylovou a jedinečnou manželskou polohovatelnou postel VEROS i Vy. Materiál: látka, plastové nohy Rozměry: ŠxHxV: 158 x 217 x 130 cm výška sedu: 68 cm výška nohou: 6 cm plocha na spaní: 140 x 200 cm hmotnost: 194 kg matrace : bonnel T25 + pocket T25 + topper T3030 tvrdost matrace: H3 Barevné provedení: Flores 04 / černé nohy Poco 04 / černé nohy Poco 07 / černé nohy Flores 22 / černé nohy Velvetmat 24 / černé nohy Savoi 38 / černé nohy Loco 45 / černé nohy Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Dig-net nábytek Sklápěcí postel Lenart BED CONCEPT BC-02 | 120 x 200 cm Barva: Bílá
22 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Sklápěcí postel Lenart BED CONCEPT BC-02 | 120 x 200 cm Studentský pokoj, pokoj pro hosty a malý byt mají společný znak v podobě šetření prostoru . Do takových prostor je nejvhodnější volbou sklápěcí postel Lenart BED CONCEPT, která je nejen designovým kouskem a celý prostor osvěží, ale také praktickým řešením, jelikož přes noc je pohodlnou postelí a přes den nenápadnou součástí interiéru . Postel je vybavena i vnitřními policemi, které můžete využít k odkládání ozdob, knih nebo předmětů každodenní potřeby. Postel není dodávána spolu s matrací , kterou si můžete objednat v max. výšce 18 cm a můžete ji najít v naší široké nabídce. LED osvětlení není dodáváno spolu s postelí , ale lze jej dokoupit. Na výběr je 3-bodové světlo za 57 €, nebo lampička za 53 € € (doporučujeme objednat dvě, abyste měli z obou stran). V případě zájmu to prosím napište do poznámky v objednávce. Ke posteli je možné doobjednat i skříňku BED CONCEPT BC-07 nebo BED CONCEPT BC-08. Materiál: laminovaná deska, MDF, pneumatický zvedák, kovový rám, tiché otevírání a zavírání, popruhy, ABS hrany Rozměr : ŠxVxH: 131 x 218 x 46 cm plocha na spaní : 120 x 200 cm hloubka postele po rozložení: 228 cm Barevné provedení: bílá šedá dub artisan Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

Obuv polobotka CXS STONE BERYL O2, černá, vel. 38
420 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Obuv polobotka CXS STONE BERYL O2, černá, vel. 38
420 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Polobotka, celokožená bez ocelové špice, reflexní doplňky. Materiál: hydrofobní svršek z 1,6 - 1,8 mm hovězí štípenkové tištěné kůže, podšívka Cambrelle, podešev: PU-PU, protiskluzová, antistatická, olejivzdorná.

Obuv polobotka PRESTIGE, bílá, vel. 46
1 353 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Obuv polobotka PRESTIGE, bílá, vel. 46
1 353 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Polobotka, celokožená, pracovní a sportovní.

ASTURA S1 SRC kotník - 47
761 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
ASTURA S1 SRC kotník - 47
761 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s ocelovou tužinkou, antistatickou a protiskluzovou PU podrážkou rezistentní olejům, absorpcí energie v patě a svrškem z mikrovlákna s antibakteriální úpravou SANITIZED.

BK TPU MF S1P SRC sandál 38 černá
1 175 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
BK TPU MF S1P SRC sandál 38 černá
1 175 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Bezpečnostní sandál s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z PU / TPU. Svršek z kvalitní kůže – nubuk. Páska na suchý zip zajišťuje perfektní držení na noze při práci.

Salomon Outrise Mid GTX M 44 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Salomon Outrise Mid GTX M 44 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská obuv Salomon Outrise Mid GTX M, která zvládne všechno. Spojuje to nejlepší z obou světů, od atletické lehkosti a pohodlí až po outdoorovou připravenost, a přizpůsobí se každému dobrodružství, do kterého se pustíte. Se správnou rovnováhou nositelnosti, vodotěsné ochrany a nekompromisního pohodlí. Vyšší manžeta na této verzi se středním střihem bezpečně obepíná váš kotník. Určení: lehčí turistika, mixový trail Lehká a agilní: Vyznačuje se lehkou a atletickou siluetou pro optimální víceúčelovou přizpůsobivost Měkké pohodlí: Navrženo tak, aby se na noze cítili super pohodlně Vodotěsná ochrana GORE-TEX a spolehlivý grip pro každý vnější scénář. Navíc, vyšší manžeta, která zajišťuje váš kotník a chrání před blátem a kameny PODRÁŽKA: All Terrain Contagrip® je navržen pro nejširší škálu povrchů. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu Mezipodešev: Fuze Foam, která se skládá z jedné z našich nejjemnějších směsí EVA a zkonstruována s použitím menšího množství umělých polymerů, poskytuje plynulejší, ale dynamický krok SVRŠKOVÝ MATERIÁL: Syntetický svršek - Syntetický svrchní materiál poskytuje velkou odolnost a ochranu při outdoorových aktivitách VRCHNÍ MATERIÁL: Vodoodpudivý - Speciální úprava poskytuje dodatečnou ochranu a zajišťuje, že tkanina neabsorbuje vodu za slabého deště Syntetická podšívka VRCHNÍ KONSTRUKCE: SensiFit™ - drží nohu od mezipodešve až po systém šněrování, čímž poskytuje bezpečné, přiléhavé a praktické přizpůsobení Stélka: recyklovaný materiál - stélka je založena na inovativní technologii S.Café® a je vyrobena z kávové usazeniny, která skvěle zvládá vlhkost a reguluje zápach UDRŽITELNOST: Materiál s biologickým obsahem PFC free Drop: 9 mm (pata: 20,5mm, špička: 11,4mm) Hmotnost: 325 g

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Huawei Nova 5T
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Huawei Nova 5T
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

Barefoot bačkory Pegres BF01U mint Velikost: 32
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Barefoot bačkory Pegres BF01U mint Velikost: 32
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Nové barefoot bačkory Pegres BF01U mint. Novinka 2022 - bačkory jsou vyrobeny z recyklovaného materiálu (polyester) spolu s podílem bavlny. Tvar špičky je 100% barefoot, kde je kladen důraz na prostor pro prsty. Jsou vhodné i pro dominantní palce s dostatkem místa do šířky i výšky zároveň. Pružný pásek se suchým zipem umožní regulaci v oblasti nártu, který nijak netlačí a netáhne. Bačkory jsou celkově velmi lehké a ohebné všemi směry.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a vyšší nárt- Zapínání: na suchý zip - přes nárt je pásek z gumy, který pruží a jeho délku nastavíte suchým zipem- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: tenká, lepená, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s textilním nášlapem- Vyrobeno v ČR.SLOŽENÍ: Svršek - 70% recyklovaný polyester + 30% bavlna, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka x šířka :20 - 12,8 cm x 6,0 cm21 - 13,4 cm x 6,1 cm22 - 14,0 cm x 6,3 cm23 - 14,8 cm x 6,5 cm24 - 15,3 cm x 6,8 cm25 - 16,0 cm x 6,9 cm 26 - 16,7 cm x 7,0 cm27 - 17,1 cm x 7,1 cm28 - 17,8 cm x 7,2 cm29 - 18,4 cm x 7,3 cm30 - 19,1 cm x 7,4 cm31 - 20,0 cm x 7,6 cm32 - 20,4 cm x 7,8 cm

Vital Country Spirulina tablety BIO Množství: 100 g
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Vital Country Spirulina tablety BIO Množství: 100 g
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

bio spirulina tablety (240 - 1300 tablet)Spirulina je jednobuněčná modrozelená sladkovodní řasa, kterou řadíme mezi superpotraviny, jelikož je zdrojem cenných vitamínů, minerálních látek a antioxidantů. Jednou z klíčových vlastností spiruliny je její schopnost vázat na sebe těžké kovy, což ji činí neocenitelnou při detoxikaci organismu a podpoře imunity.Spirulina je oblíbeným doplňkem stravy mezi vegetariány a vegany díky svému skvělému aminokyselinovému spektru, které z ní činí jeden z nejkvalitnějších zdrojů rostlinných bílkovin. Tato superpotravina je také často využívána pro podporu hubnutí či detoxikaci.Naše Spirulina pochází z bio ekologického zemědělství, což zaručuje její vysokou čistotu. Spirulinové tablety jsou vyráběny šetrným lisováním a neobsahují žádná pojiva, což zachovává její kvalitu.Doporučené dávkováníDospělý zdravý člověk 3 g (cca 7 - 12 tablet) denně. Doporučujeme začít menšími dávkami a během týdne můžete dávku postupně navyšovat. Tabletky můžete jíst nalačno i během jídla. Můžete je cucat či polykat celé, anebo rozkousat a polknout. Tabletky vždy důkladně zapijte a pitný režim zvyšte i během dne. Obsahuje vitamín K, proto se v případě, že užíváte léky na ředění krve např. Warfarin, nejprve poraďte o užívání spiruliny s lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.Složení100% řasa Spirulina - Arthrospira platensis (tablety)**Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.Výživové údaje na 100 gEnergie1465 kJ / 350 kcalTuky5,9 g    z toho nasycené mastné kyseliny1,1 gSacharidy10,5 g    z toho cukry3,0 gBílkoviny60,0 gSůl0,9 gKolik tablet obsahuje naše balení100 g balení Spiruliny obsahuje 240 - 260 tablet250 g balení Spiruliny obsahuje 600 - 650 tablet500 g balení Spiruliny obsahuje 1200 - 1300 tabletUpozorněníObsahuje vitamín K, proto se v případě, že užíváte léky na ředění krve např. Warfarin, nejprve poraďte o užívání spiruliny s lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nejedná se o lék a nemá schválené léčivé účinky. Není určeno dětem do 3 let, těhotným a kojícím ženám. Není určeno jako náhrada pestré stravy.Země původuČína (mimo EU)SkladováníSkladujte v suchu a temnu do 20°C nevystavujte přímému slunečnímu záření.Obal vždy dobře uzavřete. Ukládejte mimo dosah dětí. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. 

Nike Zegama W 40 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Nike Zegama W 40 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dámská běžecká trail obuv Nike Zegama W. Pohybujte se nahoru a dolů v nekompromisním terénu s Nike Zegama. Vyvinuta s vynikající přilnavostí a stabilitou, takže můžete pokračovat ve stoupání a dosahovat větších osobních cílů, když je cesta drsná a technická. Ať už jde o náročnou, skalnatou krajinu stoupající do kopce nebo strmý, kluzký sjezd po zrádné stezce, ciťte se sebejistě, když se rozhodnete jet do terénu. Odpružení pro vaše kilometry: Lehká mezipodešev Nike ZoomX je kombinována se zvýšenou výškou tlumení, aby pomohla poskytnout odpružení během delších úseků běhu Jistota v různých terénech: Hlubší, různorodý vzor výběžků v podrážce zvýrazněný širokým rozestupem vám poskytuje trakci v techničtějších terénech Stabilita pro Trail: Vyvinutá síťovina – pevnější a pružnější než běžná síťovina – na horní a vnitřní patě pomáhá zajistit stabilitu pro různé podmínky na trailech, jakož i prodyšnost Zvýšený límec na kotníku pomáhá omezovat vniknutí nečistot do obuvi Překrytí se táhnou přes špičku pro extra odolnost

Bezpečnostní obuv ARDON®S1 | G1054/39
721 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®S1 | G1054/39
721 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

bezpečnostní kožená kotníková obuv, s ocelovou špicí, reflexní aplikace na svršku, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: buvolí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 538 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®FLYTEX S1P grey | G3387/48
666 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FLYTEX S1P grey | G3387/48
666 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

bezpečnostní polobotka sportovního designu, ocelová špice a ocelová stélka proti propichu, svršek vyrobený bezešvou technologií „3D KNIT“, vkládací stélka ANATOMIC GEL, materiál: pletenina, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti:35 - 50, váha: 554 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedá

Bezpečnostní obuv ARDON®FORELOW S1P | G3197/46
1 244 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FORELOW S1P | G3197/46
1 244 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

bezpečnostní polobotka, s kompozitovou špicí a kevlarovou flexibilní stélkou, ochrana proti okopu ve špici, materiál: action nubuk, textilie, podešev: PU/guma, odolná kontantnímu teplu do 300°C, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 590 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-červená

Bezpečnostní obuv ARDON®PRIME SANTREK S1 | G1303/45
689 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®PRIME SANTREK S1 | G1303/45
689 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

bezpečnostní trekový sandál, s ocelovou špicí, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: semiš / textil, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 512 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedo-modrá

Vlnka Dětské kožené tenisky na suchý zip Kiki - červená
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Vlnka Dětské kožené tenisky na suchý zip Kiki - červená
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Kotníkové tenisky z pevné kůže jsou ideální obuví pro děti na jaro a podzim. Pevný opatek a zvýšený okraj kolem kotníku drží dětskou nožku stabilní a ve správné pozici, aby se noha správně vyvíjela. Stélka tenisek se dá vyjmout a vyvětrat, případně nahradit jinou speciální vložkou. Kulatá špička tenisek dává dětské noze dostatek prostoru k volnému pohybu a kožený svršek se po čase nošení noze přizpůsobí, tenisky tak budou jako šité na míru. Zapínání na suché zipy je rychlé a snadné i pro menší děti. Materiál:Svršek: kůžeStélka: kůžePodešev: kaučukParametry:Určení: DětskéBarva: ČervenáRoční období: CeloročníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíMateriál: KůžeKolekce: Kiki

SKECHERS-Uno Lite Lovely Luv white/pink Bílá 34
960 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
SKECHERS-Uno Lite Lovely Luv white/pink Bílá 34
960 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dívčí obuv značky Skechers. Bílé tenisky zaujmou barevným potiskem na boční straně a v oblasti límce boty. Dívčí tenisky se skvěle kombinují k sukním ik džínám. Díky klasickému šněrování se výborně přizpůsobí noze. Jemná perforace na špičce botasek umožní lepší cirkulaci vzduchu. Špička a pata dívčích botasek jsou posíleny dodatečným materiálem pro vyšší úroveň ochrany chodidla.Silnou stránkou tenisek Skechers je vzduchem chlazená paměťová pěna Skechers Air-Cooled Memory Foam®, která snižuje únavu nohou. O pohodlí při nošení se postará měkké vnitřní polstrování. mezipodešev Skech-Air se postará o tlumení a odpružení. Flexibilní podrážka má velmi dobrou trakci. Značkové tenisky jsou nejlepšími společníky pro běžné nošení a volný čas. Detaily produktu:trendy vzhledklasické šněrováníjemná perforace na špičce pro lepší prodyšnostposílená špička a pataměkké polstrovánímezipodrážka Skech-Air®pružná podrážka

McKinley Kansas Mid AQB Kids 28 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
McKinley Kansas Mid AQB Kids 28 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dětská trekingová obuv McKinley Kansas Mid AQB Kidsvám nabízí komfort odolný vůči povětrnostním vlivům na krátkých i dlouhých cestách. Konstrukce s membránou AQUABASE obklopuje chodidlo a zajišťuje suchá chodidla ve vlhkých podmínkách. Materiál ze síťoviny a pryžová podrážka s výbornou přilnavostí, která zajišťuje bezpečný krok v jakémkoli terénu, vyjímatelná stélka Kids-Fit. Praktický systém rychlého šněrování QUICKLACE™ (do velikosti 34 i suchý zip) umožňuje snadné obouvání a zouvání. Svršek: polyuretan, síťovina Protiskluzová pryžová podrážka TPR mezipodešev Vyjímatelná stélkaKids Fit Systém rychlého šněrování Quicklace Membrána Aquabase Odolná obuv vůči povětrnostním vlivům

Crocs Classic Clog 37-38 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Crocs Classic Clog 37-38 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Crocs Classic Clog K, které se hodí pro běžné nošení, pláž nebo jiné aktivity u vody. Udržují chodidla správně prokrvená a dobře větraná. Jsou vyrobeny z kvalitního a snadno udržovaného materiálu Croslite™. ventilační otvory zvyšují prodyšnost snadné čištění pohodlné na nošení nízká hmotnost patní popruh   Materiál: Croslite Croslite™ je patentovaný materiál z extrudované pryskyřice, nejde o umělou hmotu ani gumu! Buněčná struktura zamezuje tvorbě bakterií a plísní, materiál je přirozeně antibakteriální a eliminuje zápach. Pryskyřice má výjimečnou schopnost tlumit otřesy a dopady a vyniká výborným odpružením. Croslite™ není jedovatý, může být ve styku s pokožkou a stačí jej oplachovat vodou a mýdlem.

Keen Newport H2 Very Berry / Fusion Coral Velikost: 37
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Keen Newport H2 Very Berry / Fusion Coral Velikost: 37
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Odolné dětské sandále Keen Newport H2 v dívčí barevné variantě Very Berry / Fusion Coral - světlá letní růžová s decentní a šedou podrážkou. Stélka je ve velmi světle šedé barvě a nebude tak pálit. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Newport je nejširší model sandálů od Keen. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Newport lze považovat za kompromis mezi barefoot (široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze) a klasickým stylem (podrážka je silnější, a není s nimi cítit každá nerovnost na cestě).Sednou na: normálně široké a široké nožky, nejsou vhodné pro drobnou úzkou nožkuZapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní částiOpatek: měkký - sandále je tak možné vzadu sešlápnout a kousek popobehnout jako v nazouvácíchPodrážka: v přední části dobře ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (nicméně je trochu pevnější než u užšího modelu Seacamp II CNX), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka má výraznější vzorek vzorek pro pohyb v příroděStélka: měkká pěnová - je tvořena horní měkkou vrstvou nanesenou na podrážce, mírné patní lůžko pro podporu správného postavení SLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:20/21 - 13,1 cm22 - 13,8 cm23 - 14,5 cm24 - 14,8 cm25/26 - 15,5 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,1 cm30 - 18,2 cm31 - 18,7 cm32/33 - 20,0 cm34 - 21,2 cm35 - 21,9 cm36 - 22,4 cm37 - 23,5 cm38 - 24,5 cm39 - 25,5 cmTabulka velikostí Keen 

Holínky ARDON®FREEZE | G3206/43
721 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Holínky ARDON®FREEZE | G3206/43
721 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

poloholeňová sněhule s vyjímatelnou vložkou z umělého kožíšku, TPR podešev v kontrastní barvě, materiál: nylon/polyuretan, podešev: TPR, velikosti: 38 - 47, váha: 670 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Barefoot Pegres BF80 mint Velikost: 36
2 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Barefoot Pegres BF80 mint Velikost: 36
2 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Kožené kotníkové boty Pegres BF80 mint, šité na barefoot kopytech s ideálním tvarem špičky, vhodným i pro dominantní palce. - Sednou na: normální a široké nohy, úzkou patu, útlý kotník a na normání i nižší nárt, vhodné na dominantní palec i prsty do vějířku- Opatek: mírně zpevněný, aby bota držela tvar- Podrážka: tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou)- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty - má poutko, kterým protáhnete tkaničky, aby nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná s nášlapem z textilu- Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kvalitní nubuková kůže, podšívka - kůže, stélka - pěnová s nášlapem z textilu, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka (měřeno měřidlem Plus12), vnitřní šířka:36 - 23,5 cm - 9,0 cm37 - 24,4 cm - 9,2 cm38 - 25,1 cm - 9,4 cm39 - 25,8 cm - 9,6 cm40 - 26,4 cm - 9,7 cm41 - 27,0 cm - 9,8 cm

Kožené polobotky, bronzové
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Kožené polobotky, bronzové
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Poskytněte svým chodidlům pohodlí i oporu zároveň! S přezkou, díky níž skvěle drží na noze. Z pružné a kvalitní kůže - budou Vám sloužit dlouhé roky. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Postel CORDULA 140x200, masiv buk/moření: lausane
21 640 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Postel CORDULA 140x200, masiv buk/moření: lausane
21 640 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Postel 140x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 140x200 cm.Barva: lausane Materiál: masiv bukRozměry (šířka x délka): 146 x 218 cm Ložná plocha: 140 x 200 cm Výška čela za hlavou: 96 cmVýška čela u nohou: 41 cmVýška pro uložení roštu: 28 cmVýška bočnice od země po spodní hranu: 25 cmVýška bočnice od země po horní hranu: 41 cmDodáváno v demontu.

Postel DICHOTOMA 180x200, masiv buk/moření: rustikal
23 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Postel DICHOTOMA 180x200, masiv buk/moření: rustikal
23 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Postel 180x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 180x200 cm.Barva: rustikal Materiál: masiv bukRozměry (šířka x délka): 188 x 208 cm Ložná plocha: 180 x 200 cm Výška čela za hlavou: 83 cmVýška čela u nohou: 45 cmVýška pro uložení roštu: 27 cmVýška bočnice od země po spodní hranu: 25 cmVýška bočnice od země po horní hranu: 40 cmDodáváno v demontu.

ELTAP Čalouněná postel VEROS Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Vero 18
55 859 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Neodolatelná elektrická postel VEROS typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPManželská postel VEROS má zajímavě prošívané čelo, které poskytuje dostatečný komfort během sezení při čtení knihy, tak jako možnost si lůžko elektricky polohovat. Matrace mají snímatelný hedvábný potah na zip. Celkové rozměry: Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Calvin Klein pánský béžový svetr
3 032 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Calvin Klein pánský béžový svetr
3 032 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánský béžový svetr od Calvin Klein.Materiál: 96% bavlna, 3% polyamid, 1% elastanStřih: Regular fit

SALOMON-Speedcross 6 GTX fiery red/black/white Červená 46 2/3
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
SALOMON-Speedcross 6 GTX fiery red/black/white Červená 46 2/3
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánská trailová obuv ve výrazném červeném designu má spoustu funkčních vlastností. Výhodou modelu Speedcross je kvalitní membrána Gore-Tex. Poskytne Vám potřebnou ochranu před deštěm, blátem a vlhkostí. Červené trailové boty mají oděruvzdorný svršek z technické síťoviny. Je extra prodyšný a vyroben iz recyklovaných materiálů. Salomon běžecká obuv je velmi komfortní pro nošení díky vnitřní stélce Ortholite. Vyniká i antibakteriálními vlastnostmi a polstrovaný límec rovněž přispívá k pohodlí.Pánská Salomon obuv má konstrukci Sensifit, která je zárukou přesného a optimálního držení nohy. Další výhodou modelu Speedcross je rychlovázání Quicklace™. Pánské botasky na trail disponují mezipodešví EnergyCell™+, která zajistí výjimečnou návratnost energie. Boty Salomon poskytnou také odpružení a odolnost. Podrážka Mud Contagrip je zárukou přilnavosti na nerovných, měkkých či drsných terénech. Trailová obuv Salomon potěší všechny náročné běžce. Detaily produktu:běžecké trailové botymoderní designodolný svršek vůči oděrkám a poškozeníprodyšnémembrána Gore-Texrychlovázání Quicklaceantibakteriální vložka Ortholitepolstrovaný límeckonstrukce Sensifit pro optimální držení nohymezipodrážka EnergyCell pro návratnost energiepryžová podrážka Mud Contagrip poskytne maximální přilnavost na všech površíchvyrobeno iz recyklovaných materiálů

Kotníkové kozačky z kožené usně
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Kotníkové kozačky z kožené usně
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Kotníkové kozačky z kožené usně snadno zkombinujete s ostatními kousky šatníku! Kvalitní kůže je prodyšná a hřejivá. Pásek a spona ve zlaté barvě v horní části holeně. Na vnitřní straně zip pro snadné obutí. Podšívka z kůže a prodyšného textilu. Pevný opatek. Široký podpatek v dřevěném vzhledu. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte.

Tenisky Arch Fit - Comfy Wave z prodyšné síťoviny
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Tenisky Arch Fit - Comfy Wave z prodyšné síťoviny
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Sportovní tenisky Skechers Arch Fit - Comfy Wave se postarají o pohodlnou chůzi a snadné obutí. Zavázání na tkaničky. Vyjímatelná stélka tlumí náraz při došlapu. Design Air-Cooled kopíruje křivky chodidla a napomáhá rozložit váhu těla. Patentovaný systém stélky Skechers Arch Fit poskytující oporu klenby s podiatrickou certifikací. Podiatry navržený tvar vyvinutý na základě sběru dat po dobu 20 let a 120 000 zdravotních snímků nezatížených chodidel. Protiskluzová pružná podrážka. Lze prát v pračce.

CROCS-FL Disney Frozen II Clog T ice blue Modrá 20/21
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
CROCS-FL Disney Frozen II Clog T ice blue Modrá 20/21
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dívčí sandály značky Crocs. Dívčí kroksy přitáhnou pozornost krásným designem, který je inspirován pohádkou Anna a Elsa. Kroxy udělají radost všem holkám, které chtějí být i na pláži nebo u bazénu trendy. Hodí se k mnoha letním outfitům. Značkové sandály mají lehkou konstrukci, která je garancí pohodlí při nošení. Kroxy pro dívky jsou zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou. Sandály Crocs jsou vyrobeny z patentovaného materiálu Croslite, který je antibakteriální. Benefitem je také protiskluzová podrážka. Značkové kroksy se postarají o spolehlivou cirkulaci vzduchu. Dívčí Crocsy jsou super společníky na dovolenou, k bazénu a na pláž. Ideální také pro běžné a domácí nošení. Detaily produktu: třpytivý vzhled zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou tvarovaná stélka výborná ventilace vodě odolné a lehké Croslite™ konstrukce pro maximálně lehké odpružení a odolnost patní pásek pro bezpečné uchycení protiskluzová podrážka

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Dash - Wine Red Velikost: 41
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Dash - Wine Red Velikost: 41
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Materiál: Svršek: textil Podšívka: textil/mikrovlákno Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + froté) Podešev: jiné Výroba: Portugalsko extrémně lehké boty pro aktivní pohyb v letních měsících jednoduché obouvání s možností dotažení bot šňůrkami ideální obuv pro milovníky sportovního stylu do města i na workout podrážka ActiveGrip s hravým designem, úžasnou flexibilitou a životností (prošití podrážky prodlužuje životnost bot) praktické poutko, díky kterému tento model hravě připevníte k batohupodešev Activegrip je stvořená nejen pro chůzi, ale i sporty, které vyžadují balancnová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilitu Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

TECNICA-Sulfur S Ms turned grey/green Šedá 44
4 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
TECNICA-Sulfur S Ms turned grey/green Šedá 44
4 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Nízké turistické boty jsou díky anatomickému střihu extra pohodlné. Poskytují vysoký level komfortu a stability. Tato outdoorová obuv Vám zajistí přesnost při lezení a přilnavost v technickém terénu. Má odolný syntetický svršek, který je lehký a klasické šněrování prodlouženo až na špičku. Špička bot do hor je pogumovaná pro lepší ochranu. Trekové boty pánské disponují mezipodešví s různou hustotou. Výsledkem je větší odpružení a hladší přechod z paty ke špičce při chůzi a torzní tuhost při lezení. Je to výsledkem technologie TPU Edge Frame, která je vložena do jádra boty a poskytuje podporu a flexibilitu přesně tam, kde potřebujete. Další výhodou bot pro turistiku je směsová podrážka Vibram® Megagrip™. Ta má vícesměrný vzor výstupků, který se snadno přizpůsobuje různým terénům a měnícím se podmínkám. Disponuje také plochou lezeckou zónou na špičce. Gumová klenba zlepšuje sílu lemování a přesnost lezení na římsách a hranách. Obuv Tecnica Sulfur je vhodná pro delší vzdálenosti v členitém horském terénu. Detaily produktu: nízké turistické boty anatomický střih odolný a prodyšný svršek šněrování prodlouženo až na špičku pogumovaná špička mezipodešev s různou hustotou pro lepší odpružení technologie TPU Edge Frame v jádru boty členitá podrážka Vibram® Megagrip™ pro vysokou přilnavost poskytují přesnost při lezení a přilnavost v technickém terénu vhodné pro delší vzdálenosti v členitém horském terénu a lezení EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Concept DF1010 aroma difuzér Perfect Air Marine
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Concept DF1010 aroma difuzér Perfect Air Marine
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Ultrazvukový aroma difuzér Concept DF1010 Perfect Air nádherně provoní a zároveň zvlhčí vzduch ve vaší domácnosti. Disponuje nádobkou na vodu o objemu 250 ml, která poskytuje až 9 h nepřetržitého provozu. I přes svůj minimalistický design je vhodný do místností o velikosti až 50 m². Je zpracován z kvalitního antibakteriálního materiálu, který zaručuje bezpečný provoz. Objevte kouzlo aromaterapie. Esenciální oleje vám pomohou k lepší náladě, uvolní vaši mysl, zlepší spánek a také uleví od zdravotních komplikací. Stačí přidat pár kapek do nádržky a užívat si příjemné atmosféry. Vůně eukalyptu např. pomůže od bolesti hlavy, uvolní dýchací cesty a celkově podpoří váš imunitní systém; vůně levandule zkvalitní váš spánek a vůně máty či citronely odpudí mouchy a komáry. Trpíte v zimě často nachlazením nebo celoročními alergiemi? Jedním z důvodů může být suchý vzduch ve vašem bytě či kanceláři. Nízká vlhkost zvyšuje riziko respiračních onemocnění, zhoršuje alergie, astma a může mít vliv na celkovou únavu organismu. Aroma difuzér Concept DF1010 přináší okamžitou pomoc. Bez použití aromatických olejů slouží jako běžný zvlhčovač, který do místnosti vypouští jemnou mlhovinu, a tím vzduch zvlhčí a osvěží. Aroma difuzér DF1010 je vybaven jemným osvětlením, takže ho můžete využívat jako noční světlo nebo si zpříjemnit chvilky vašeho odpočinku. Nabízí 7 barevných odstínů s možností vzájemného prolínání nebo zafixování oblíbené barvy. Tichý provoz aroma difuzéru oceníte zejména během spánku a relaxace, kdy si můžete nastavit také časovač s možností vypnutí po 30, 60 a 180 minutách.

Pegres BF56 losos Velikost: 26
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Pegres BF56 losos Velikost: 26
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pegres novinka pro podzim 2022 - vyšší kožené Pegres BF56 s textilním lemem okolo kotníku. V dívčí lososové barvě s černou podrážkou. Nově mají ve spodní části stahování gumičkou, která jde jednoduše utáhnout či povolit pomocí olivky. V horní části je oblíbený suchý zip.Stejně jako model BF52 jsou na miskové podešvi, která je odolnější a přitom prakticky stejně ohebná jako rovná podešev. Stejný tvar špičky jako u ostatních barefoot modelů Pegres, vhodný i pro dominantní palce. Hladká kůže na vrchu se dobře otírá a přišitá pryžová podešev dost vydrží, jsou tak poměrně praktické a odolné. Tato řada splňuje požadavky na bosé obouvání.- Sednou na: normální a široké nožky, vhodné pro dominantní palec, úzkou patu, útlý kotník na nízký a normální nárt- Zapínání: na suchý zip v oblasti kotníku + ve spodní části stahovací gumička s olivkou - jde tak rychle a snadno utáhnout či povolit (narozdíl od jiných Pegres modelů- Opatek: zpevněný- Podrážka: tenká misková podešev, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou), přišitá k vrchní části boty - nebude se odlepovat- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty - má poutko, kterým je protažený horní pásek se suchým zipem, tak aby jazyk nepadal do boty při nazouvání- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z textilie - Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kvalitní hladká kůže, podšívka - kůže, stélka - pěnová s textilní nášlapnou vrstvou, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:25 - 15,5 cm - 7,0 cm26 - 16,1 cm - 7,2 cm27 - 16,8 cm - 7,3 cm28 - 17,6 cm - 7,5 cm29 - 18,5 cm - 7,6 cm30 - 19,1 cm - 7,8 cm31 - 19,8 cm - 8,0 cm32 - 20,4 cm - 8,2 cm33 - 21,1 cm - 8,4 cm34 - 21,9 cm - 8,5 cm35 - 22,8 cm - 8,7 cm36 - 23,4 cm - 8,9 cm37 - 24,3 cm - 9,1 cm 

Merrell J035603 Ice Cap Mid Lace 5 Black
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Merrell J035603 Ice Cap Mid Lace 5 Black
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Turistická bota připravená na dobrodružství. Poskytuje pohodlí a zajišťuje jistotu na zimních stezkách. • prodyšný textilní svršek• tradiční šněrování v kombinaci s kovovými háčky• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• Kinetic Fit™ Base vyjímatelná tvarovaná stélka, konstruovaná jako noha, s flexibilní podporou pro přirozený nášlap, napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajistí přirozený ohyb chodidla a lepší stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Kinetic Fit™ Base/ AirCushionHMOTNOST: 900 g

Calvin Klein dámské smetanové papuče
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Calvin Klein dámské smetanové papuče
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Dámské smetanové papuče od Calvin Klein.Materiál: svršek a vnitřek - textil                podešev - syntetika

Postel PRINCCE 160 Eltap Softis 11 - černá ekokůže
24 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Postel PRINCCE 160 Eltap Softis 11 - černá ekokůže
24 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Postel PRINCCE je působivá a luxusní postel, která Vám zajistí nejen dokonalý spánek, ale i další dekorativní prvek v ložnici. Postavená je na pevném kovovém rámu, který zaručuje spolehlivou odolnost a stabilitu. Je vybavena pěnou T25, která poskytuje pohodlnou oporu celému tělu a zajišťuje klidnou relaxaci. Praktický úložný prostor na lůžkoviny je skvělým řešením pro uložení dalších věcí.Ozdobné tupírování na posteli je detail, který dodává eleganci. Postel je dostupná v široké barevné škále i několika typech čalounění. Bez matrace. Doporučujeme dokoupit kvalitní matraci o rozměru 160x200 cm z naší nabídky.Potahový materiál: Royal 01 (látka)Royal 18 (látka)Royal 20 (látka)Lukso 10 (látka)Lukso 35 (látka)Lukso 40 (látka)Softis 11 (ekokůže)Softis 17 (ekokůže)Softis 29 (ekokůže)Softis 33 (ekokůže)Sola 04 (plyš) Sola 06 (plyš) Sola 18 (plyš) Výběr potahu zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:kov / látka / pěna T25Rozměry:šířka: 201 cmhloubka: 232 cmvýška: 117 cmvýška nožiček: 1,5 cmvýška ložné plochy: 30 cmplocha na spaní: 160 x 200 cmHmotnost: 126 kgNosnost:250 kgDodáváno v demontu.Berte prosím na vědomí, že foto je pouze ilustrační. Ve skutečnosti se může mírně lišit v závislosti na tom, jaké barvy máte nastaveny na svém monitoru.

Toga Cvičky gumotextilní bílá
330 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Toga Cvičky gumotextilní bílá
330 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Klasické cvičky, známé také jako JARMILKY, které jsou populární již mnoho let a na své popularitě neztrácejí, obzvláště při školním tělocviku. Tyto cvičky jsou vyrobené z pevné textilního materiálu (bavlna) s gumičkou přes nárt, podešev je z kaučuku a protiskluzová. Tato obuv je určena na víceúčelové, hlavně však na sportovní použití. Označení velikostivelikost EUDélka vnitřní stélky 15EU 2214,5 cm 15,5EU 2315 cm 16EU 2415,5 cm 16,5EU 2516 cm 17EU 2616,5 cm 17,5EU 2717 cm 18EU 2817,5 cm 19EU 2918,5 cm 20EU 3019,5 cm 21EU 3220,5 cm 22EU 33,521,5 cm 22,5EU 3422 cm 23EU 3523 cm 24EU 3724 cm 25EU 3825 cm 26EU 3925,5 cm 27EU 4126,5 cm 28EU 4227,5 cm

Afrodisiakum s aromatickou damianou tinktura Bioherba 100ml
141 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Afrodisiakum s aromatickou damianou tinktura Bioherba 100ml
141 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Afrodisiakum s aromatickou damianou tinktura Bioherba 100mlKombinace bylin v tinktuře příznivě stimuluje libido a dobrý výkon u mužů a žen. Tinktura obsahuje spojení 4 bylin - aromatická damiana, kotvičník zemní, ostropestřec mariánský a lékořice.1ml obsahuje 1 ml tinktury 1:5, což odpovídá 250 mg bylin.Bez lékařského předpisu.PoužitíJako doplněk stravy užívejte 25 kapek, třikrát denně během jídla, rozpuštěných ve 100 ml vody (25 kapek = 1ml) nebo 1x 40 kapek 1 hodinu před stykem.Obsah jedné dávky: 62 mg damiana, 62 mg kotvičník, 62 mg lékořice, 62 mg ostropestřec mariánský.Obsah denní dávky: 187 mg damiana, 187 mg kotvičník, 187 mg lékořice, 187 mg ostropestřec mariánský.Nutriční hodnota: 285 kcal ve 100 ml tinktury.UpozorněníDoplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy a osoby mladší 18 let, Není náhradou pestré stravy. Držte mimo dosah dětí.

ADIDAS-Terrex Swift R3 GTX focus olive/grey three/core black Zelená 40 2/3
3 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské outdoorové boty Terrex přesvědčí funkčním designem a praktičností. Pánské boty do lesa mají nepromokavou membránu Gore-Tex, která zaručí spolehlivou cirkulaci vzduchu a optimální voděodolnost. Svršek tvoří kombinace syntetického a textilního materiálu, která zajistí cílenou prodyšnost i podporu při trekingu. Konstrukce trekových bot poskytuje stabilitu a oporu. Špička bot do přírody je zpevněna dodatečným materiálem. Stejně tak pata, která disponuje vnějším stabilizátorem, poskytne stabilitu na nerovném terénu. Pánské trekingové boty disponují klasickým vázáním na tkaničky, které výborně fixuje nohu. Pánské trekové boty mají podrážku Continental, která umožní výbornou přilnavost na suchém i mokrém povrchu. O skvělé tlumení a odpružení se postará mezipodešev z EVA materiálu. Tyto pánské turistické boty jsou jako stvořené pro turistické výpravy, kempování a outdoorová dobrodružství. Byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Poznámka: U těchto pantoflí si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 41 1/3, objednejte si velikost 42. Detaily produktu: pánské boty Terrex odolný a prodyšný svršek klasické šněrování zpevněná pata a špička měkká stélka mezipodešev z EVA materiálu poskytne tlumení podrážka Continental zajistí stabilitu na mokrém i suchém povrchu nepromokavá membrána Gore-Tex byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů

ELTAP Čalouněná postel CORTINA Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Nube 45
32 929 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPModerní a minimalistická kontinentální postel CORTINA s vysokým prošívaným čelem.Matrace má snímatelný, hedvábný potah, zapínaný na zip. Matrace je oboustranná a skládá se z vrstev kombinující taštičkové pružiny, latex, pěnu T25, kokos a visco pěnu. 15 cm vysoké nohy umožní, aby se čistící roboti dostali pod postel. Tuto postel nabízíme ve standartních rozměrech 140x200 cm, 160x200 cm a 180x200 cm. Celkové rozměry: Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Alpine Pro SELLE
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Alpine Pro SELLE
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Prvotřídní outdoorovou obuv pro muže i ženy SELLE využijete při nošení v přírodě, při horské turistice, ale plnohodnotně vám poslouží i ve městě a vždy vám zajistí požadovaný komfort. Obuv je vyrobena z kvalitní velurové usně opatřené funkční membránou PTX. • materiál membrána PTX• mezipodešev EVA• podešev pryž | Vibram• podšívka textilie• stélka antibakteriální• streak reflex streak reflex• svršek povrstvená useň | textilie

SALOMON-Quest 4 GTX rubber/black/fiery red Hnědá 42
4 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
SALOMON-Quest 4 GTX rubber/black/fiery red Hnědá 42
4 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Hledáte obuv pro dlouhé expedice? Pánské boty Quest jsou pro tento úkol jako stvořené. Trekingové boty jsou navrženy s důrazem na funkčnost a podporu. Silnou stránkou turistických bot je Gore – tex membrána, která se postará o prodyšnost a nepromokavost. Trekové boty pro pány mají vyšší střih, který je zárukou stability. Svršek tvoří kombinace textilního a syntetického materiálu, která umožní výbornou cirkulaci vzduchu. Plusem je Ortholite vložka, která poskytuje pohodlí a snižuje únavu nohou. Pryžová podrážka je odolná, přilnavá a zajistí spolehlivou trakci na různých površích. Detaily produktu: vysoké boty na turistiku, trekking odolný svršek poskytuje ochranu a stabilitu prodyšný svršek zpevněná pata a špička měkká podšívka stélka OrthoLite® poskytuje pohodlí dokonalá přilnavost a stabilita podrážka je vhodná na všechny druhy terénů poutko na zadní straně

SALOMON-Chalten TS CSWP black/black/biking red Černá 45 1/3
3 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
SALOMON-Chalten TS CSWP black/black/biking red Černá 45 1/3
3 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Zimní boty přijdou vhod v chladném a mrazivém období. Vyšší střih skvěle chrání před chladem a zároveň poskytuje vyšší úroveň stability. Pánské boty na zimu mají dodatečně zpevněnou špičku i patu pro vyšší stupeň ochrany. Svršek obuvi je kombinací textilního a syntetického materiálu pro lepší ventilaci vzduchu. Pánská zimní obuv disponuje izolací Thinsulate, která je extra odolná a garantuje tepelný komfort. Pokud hledáte boty pro pány se skvělými termo-izolačními vlastnostmi, tyto boty Chalten jsou přesně pro Vás. Plusem pánské obuvi na zimu je stélka Ortholite, která zaručí pohodlí a snižuje únavu nohou. Technologie Sensifit poskytuje podporu a ochranu chodidla. Technologie Energycell zajistí spolehlivé tlumení. Contagrip podrážka je odolná a má výbornou přilnavost a trakci. Černé boty Salomon jsou skvělými společníky pro každodenní nošení a volnočasové aktivity. Detaily produktu: vyšší střih odolný svršek poskytuje ochranu a stabilitu prodyšný svršek odolné vůči proniknutí špíny a nečistot dovnitř boty zpevněná pata a špička technologie SensiFit obepne nohu a přizpůsobí se jí měkká podšívka stélka OrthoLite® poskytuje vynikající odpružení, prodyšnost a odolnost dokonalá přilnavost a stabilita podrážka Contagrip® je vhodná na všechny druhy terénů poutko na zadní straně ideální pro běžné nošení

Postel HEKLA, 90x200, masiv borovice/moření dub
8 310 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Postel HEKLA, 90x200, masiv borovice/moření dub
8 310 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Postel 90x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 90x200 cm. Barva moření: dub Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 98,5 x 208,5 cm Ložná plocha: 90 x 200 cm Výška čela za hlavou: 73 cm Výška čela u nohou: 53,5 cmVýška montování roštu: 29 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 23 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 38,5 cm Rozměr nohy postele: 6x6 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Kotníkové šněrovací boty
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Kotníkové šněrovací boty
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Kotníkové šněrovací boty oceníte pro různé příležitosti! Z pravé kvalitní kůže. Kožená pěnová stélka. Postranní zip pro snadné obutí. Tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Pevný opatek. Vzadu nahoře poutko. Zakulacená špička. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

GEOX Tenisky Elver zn. Geox
2 967 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
GEOX Tenisky Elver zn. Geox
2 967 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Tenisky Elver zn. Geox přináší maximální prodyšnost a jedinečné pohodlí. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Tkaničky pro nastavení na míru. Vyjímatelná stélka. Prodyšné. Tlumí nárazy při došlapu. Vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

PEDICONFORT Kožené derbies na suchý zip PÉDICONFORT
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
PEDICONFORT Kožené derbies na suchý zip PÉDICONFORT
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Kožené derbies na suchý zip PÉDICONFORT jsou pohodlné na nošení a díky malému podpatku opticky prodlouží postavu. Tenisky derbies Pédiconfort. Třpytivé detaily a vsadky. Klínová pohodlná podrážka. Postranní zip pro snadné obutí. 2 pásky na suchý zip. Kožená prodyšná stélka na pěnovém podkladu tlumí nárazy při došlapu. Měkké vypodložení kolem kotníku. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Žabky s kovovu sponou, stříbrné
709 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Žabky s kovovu sponou, stříbrné
709 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Žabky září díky stříbrnému lesklému provedení. Z kvalitní kůže. Tvarovaná stélka a korková podrážka pro komfortní chůzi. Spona pro nastavení na míru. Mezi prsty pásek zabraňuje tření. Tenká protiskluzová vzorovaná podrážka. Vyrobeno ve Španělsku. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Sportovní kožené sandály na suchý zip
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Sportovní kožené sandály na suchý zip
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Ideální pro letní výšlapy, kožené sportovní sandály poskytnou oporu a svěžest Vašim chodidlům. Praktické díky zapínání suchý zip, snadno se přizpůsobí každému chodidlu. Lehké sandály. Z kvalitní pravé kůže. Měkká kožená stélka. 3 pásky na suchý zip pro snadné obutí. Vzorovaná podrážka.

NIKE-Blazer Mid Next Nature Jr white/bright mandarin/medium ash Bílá 36,5
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Chlapecká obuv značky Nike. Několik loga Swoosh dodávají botaskám poutavý styl. Vyšší střih trendy tenisek zajistí lepší stabilitu. Stylové botasky se hodí k mnoha outfitům a díky nim vždy vytvoříte super styling. Chlapecké tenisky Nike jsou must have botami, které Vám nesmí chybět. Svršek chlapeckých botasek tvoří syntetická kůže v bílém provedení. Polstrovaný vnitřek a měkká stélka umožní komfort při nošení. Špička chlapeckých tenisek je posílena pro vyšší úroveň ochrany prstů na noze. Pryžová podrážka je protiskluzová. Bílé botasky Nike jsou vynikajícími společníky pro každodenní nošení, do města a pro volný čas. Detaily produktu: moderní design vyšší střih odolný svršek klasické šněrování polstrovaný límec a jazyk dobré tlumení nárazů gumová podrážka více loga Nike

Revix Imunita 250g
469 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Revix Imunita 250g
469 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Imunita od Revix je unikátní komplex vysoce účinných látek pro podporu imunity a zvýšení obranyschopnosti organismu s obsahem silných antioxidantů. Nutriční hodnoty Revix Imunita 250g: ve 100g v 5g RHP B-komplex Lalmin 10 g 500 mg Z toho B 1 (Thiamin) 1,5 mg 136 % Z toho B 2 (Riboflavin) 1,6 mg 114 % Z toho B 3 (naicin) 16 mg 100 % Z toho B 6 (pyridoxin) 2,2 mg 157 % Z toho B 5( kyselina pantothenová) 5,5 mg 92 % Z toho B 9 (kyselina listová) 400 mcg 200 % Z toho B 7 (Biotin) 150 mcg 300 % Z toho B 12 (kyanokobalamin) 6 mcg 240 % Rakytník extrakt 6 g 300 mg Echinacea extract 5,4 g 270 mg Vitamin C z Aceroly 4,8 g 240 mg 300% Beta glucan Oyster 4 g 200 mg Kurkuma C3 reduct 3 g 150 mg Astaxanthin 3 g 150 mg Cordyceps 2,6 g 130 mg Vitamin C z extraktu z šípků 2,4 g 120 mg 150 % Ženšen extract 1 g 50 mg Zázvorový extrakt 400 mg 20 mg Železo 280 mg 14 mg 100 % Zinek 200 mg 10 mg 100 % Měď 20 mg 1 mg 100 % Selen 1 100 μg 55 mcg 100 % Vitamin D3 500 μg 25 mcg 100 % RHP pro 5g - referenční hodnota příjmuSložení:Acerola extrakt (vitamin C), B-komplex Lalmin z kvasnic , kyselina citrónová, barvivo: prášek z červené řepy, maltodextrin, rakytník extrakt, echinacea extrakt, extrakt z šípků (vitamin C), aroma: černý rybíz, prášek z černého rybízu, beta glucan Oyster ® (20-30% Beta 1,3 Gukan), kurkuma C3 reduct ®, astaxanthin (2-5%), cordyceps extrakt, ženšen extrakt, železo, sladidlo: steviol glykosidy, bisglycinát zinečnatý, selen lalmin z kvasnic, regulátor kyselosti: kyselina jablečná, zázvorový extrakt, vitamin D3 vegan, bisglycinát měďnatý.Alergeny:Neobsahuje.

Froddo G3130241-8 Pink Velikost: 36
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Froddo G3130241-8 Pink Velikost: 36
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Barefoot tenisky Froddo G3130241 Pink kombinují stylový design a snadné nazouvání i pro děti. Vrchní část boty je kompletně kožená, a stejně tak i podšívka je z jemné kůže. Elegantní kombinace gumičky a suchého zipu - boty se tak jednoduše nazovají a zapínají, vypadají ale dospěleji. Podrážka je z přírodní gumy.- Sednou na: normálně široké nožky, zejména pro nohy s nízkým nártem, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: suchým zipem v horní části jdou perfektně utáhnout i na útlý kotník, gumička ve spodní části je pružná, ale jsou vhodné spíše na nízký a normální nárt- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, výrazný vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou, nová verze podrážky se vzorkem, nesešlapává se- Jazyk: podšívka jazyka je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, uchycený klasicky vpředu + má jazyk poutko, kterým je provlečený horní suchý zip, aby jazyk nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, stélka z mikrovlákna (působí jako kožená), bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže podšívka - kůže, stélka - textilní (mikrovlákno působící jako kůže), podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 13,3 cm - 6,2 cm22 - 14,0 cm - 6,4 cm23 - 15,0 cm - 6,5 cm24 - 15,5 cm - 6,6 cm25 - 16,0 cm - 6,7 cm 26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,5 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,2 cm29 - 18,8 cm - 7,3 cm30 - 19,6 cm - 7,5 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,5 cm - 7,8 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 22,9 cm - 8,1 cm36 - 23,9 cm - 8,8 cm37 - 24,7 cm - 8,9 cm38 - 25,5 cm - 9,0 cm39 - 26,2 cm - 9,1 cm40 - 26,7 cm - 9,2 cm41 - 27,3 cm - 9,3 cm42 - 28,0 cm - 9,5 cm

Lodičky slingback z kůže LWG
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Lodičky slingback z kůže LWG
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Naprosto módní, lodičky slingback si nás získaly svým stylem a eco-friendly provedením z kůže s certifikátem LWG. Pravá kvalitní kůže. Na svršku překřížené pásky. Vzadu na patě pásek nastavitelný pomocí zlaté spony a vsazené pruženky. Kožená stélka na pěnovém podkladu. Široký potažený podpatek. Tenká elastomerová podrážka. Vyrobeno z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sportovní kožené sandály na suchý zip
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Sportovní kožené sandály na suchý zip
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Ideální pro letní výšlapy, kožené sportovní sandály poskytnou oporu a svěžest Vašim chodidlům. Praktické díky zapínání suchý zip, snadno se přizpůsobí každému chodidlu. Lehké sandály. Z kvalitní pravé kůže. Měkká kožená stélka. 3 pásky na suchý zip pro snadné obutí. Vzorovaná podrážka.

Pantofle "Malu"
339 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Pantofle "Malu"
339 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Vklouzněte do nich a už jen odpočívejte! Tyto měkké plstěné pantofle s pěknou aplikací sovy jsou tak pohodlné! Klínová protiskluzová podešev cca 4 cm, s dobrým odpružením..

Pantofle Angela
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Pantofle Angela
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Bezkonkurenční trendy klasika s novou tváří. Perforovaná kůže udržuje Vaše nohy svěží. Měkce polstrovaná stélka zabraňuje vzniku tlakových bodů. Protiskluzová PVC podešev s malou platformou, pohodlně vyvýšená pod patou. I delší chůze a stání jsou méně namáhavé.

Trezeta Raider Wp teal/lime
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Trezeta Raider Wp teal/lime
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Tecnica Magma S Ws 004 deep mare
2 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Tecnica Magma S Ws 004 deep mare
2 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Boty Magma jsou navrženy pro běh, chůzi i vysokohorské túry ve všech typech technického terénu. Tato lehká obuv nabízí novou a vyšší úroveňParametry:rozsah velikostí: UK 3,5 - 8,5váha: 270 g (UK 5)vrchní vrstva: Ventilated 3D meshpodšívka: Breathable mesh liningpodešev: Vibram Megagrip Litebase XO SHIELDmezipodešev: EVAvnitřní vložka: Předtvarovaná EVA

TECNICA-Argos GTX Ms, grey/burnt orange Šedá 42
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
TECNICA-Argos GTX Ms, grey/burnt orange Šedá 42
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

>

Dámská kabelka RIEKER C2219-065-H3 zlatá W3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Dámská kabelka RIEKER C2219-065-H3 zlatá W3
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Představte si klenot mezi doplňky – menší kabelku značky RIEKER s nádherným svrškem s odlesky a logem značky, které symbolizuje kvalitu a prestiž. Tento kousek v sobě skrývá zároveň eleganci a hravost, což z něj činí neodolatelný doplněk do vašeho šatníku. Kromě toho, že si vás získá svým vzhledem, nabízí také praktické využití. Řetízek přidává kabelce lesk a zajišťuje, že budete vypadat skvěle při každé příležitosti. Délkově nastavitelný popruh vám umožňuje přizpůsobit si délku tak, aby kabelka seděla přesně podle vašich preferencí a bylo vám maximálně pohodlně. Hlavní část kabelky je dělená a obsahuje další malé kapsy, což vám nabízí praktický způsob, jak udržet v kabelce pořádek. Do města či na schůzku s přáteli bude tento model pro Vás volbou číslo jedna. Rozměry: cca V 23 cm x Š 27 cm x H 4,5 cm Vnitřní uspořádání: Kabelka je dělená. Kabelka má délkově nastavitelný popruh, který lze odepnout. Maximální délka nastavitelného popruhu je cca 125 cm.

Vlnka Dámské kožené sandály na klínku Liliana - černá
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Vlnka Dámské kožené sandály na klínku Liliana - černá
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Celokožené sandály Liliana mají měkkou stélku, díky které jsou boty pohodlné i na dlouhé nošení. Otevřený střih sandálů bez špičky je skvělý pro letní společenské akce, ale i jako lehká obuv do města. Kožený pásek přes patu má na boku gumičku a přezku, pomocí které si nastavíte délku pásku podle svých potřeb. Obuv je vhodná spíše pro úzká chodidla. Materiál: Svršek, stélka: kůže Podrážka: guma Výška podpatku: 4 cmParametry:Určení: DámskéBarva: ČernáRoční období: LetníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: KůžeStřih obuvi: Úzký

Dámská kabelka RIEKER C2038-KOB6 bílá W3
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Dámská kabelka RIEKER C2038-KOB6 bílá W3
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Fascinujte okolí svým jedinečným stylem s touto elegantní bílo-šedou kabelkou, která je zhmotněním letních snů. Kombinace potisku siluety ženy a letního obzoru spolu se stříbrným logem vytváří působivý dojem. Výrazný kroužek slouží nejen jako dekorace, ale také jako úchyt pro popruh. Zipem uzavřený prostor je chytrým způsobem rozdělen na dvě samostatné části, z nichž každá je vybavena praktickou kapsou na ukládání drobností. Na zadní straně najdete další kapsu, ideální pro uložení věcí, ke kterým chcete mít rychlý přístup. Nosí se snadno a pohodlně pomocí dvou kratších popruhů, nebo s odepínatelným a délkově nastavitelným popruhem, který nabízí maximální flexibilitu. Užijte si eleganci a praktičnost s touto kabelkou, která vám dodá sebevědomí a šarm. Rozměry: cca V 35 cm x Š 31 cm x H 11 cm Vnitřní uspořádání: kabelka je dělená. Kabelka má délkově nastavitelný popruh, který lze odepnout. Maximální délka nastavitelného popruhu je cca 125 cm Délka popruhu pro nošení přes rameno je cca 55 cm.

BeLenka Barefoot baleríny Be Lenka Delight - Biscuit Brown Velikost: 38
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
BeLenka Barefoot baleríny Be Lenka Delight - Biscuit Brown Velikost: 38
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Materiály: Svršek: pletenina Podšívka: pletenina Stélka: mikrovlákno + latex 2,5mm + protiskluzová vrstva (vyjímatelná) Podešev: TR (AllDayComfort) Výroba: Portugalsko knitový materiál dodá pocit lehkosti a prodyšnosti i během horkých letních dnípraktické a jednoduché obouváníprecizní provedení a kvalitní ruční výrobavyjímatelná stélka ulehčující údržbu balerínekprošitá podešev pro delší životnost boty Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štedrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zajišťují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv