3MK FlexibleGlass 4x ochranné sklo na kameru Samsung Galaxy S10e
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
3MK FlexibleGlass 4x ochranné sklo na kameru Samsung Galaxy S10e
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko prakticky není vidět, nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií, či videí. Díky speciálním výřezem nebrání blesku.Balení obsahuje 4ks ochranných skel na kameru. Vlastnosti: • Tvrzené sklo pro objektiv fotoaparátu• Chrání celý povrch objektivu• Ultratenké provedení (0,2mm)• Nezasahuje do kvality fotografie• Tvrdost 7H

Calvin Klein pánský svetr černý melír - XXL (BEH)
1 813 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Calvin Klein pánský svetr černý melír - XXL (BEH)
1 813 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánský svetr černý melír od Calvin Klein.Materiál: 60% bavlna, 30% polyamid, 10% vlna.Střih: Regular Fit.

Goldwell Dualsenses Color Shampoo 250ml - Šampon na jemné barvené vlasy
221 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Šampon zajistí oživení zářivosti barvy barvených i nebarvených vlasů. Užívá jedinečné technologie FadeStopFormula, která redukuje blednutí barvy na minimum. Přípravek je vhodná pro domácí i salonní užití.Dualsenses ColorŘada přípravků zaručující barevnou zářivost barveným i nebarveným vlasům. Barvu udržuje živou. Vhodná je pro normální až jemné vlasy. Zářivý efekt zaručuje technologie luminiscence, která transformuje neviditelné UV záření do viditelného světla, čímž zaručuje oslnivě zářivé barvy vlasů.

Nahřívací polštářek s třešňovými peckami 20 x 30 cm
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Nahřívací polštářek s třešňovými peckami 20 x 30 cm
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Polštářek s třešňovými peckami přináší úlevu při bolestech krční a bederní páteře, šíje, ramen, břicha, uvolní ztuhlé svalstvo, klouby, uleví od stresu a napětí. Třešňové pecky se dokonale přizpůsobí lidskému tělu, mají vynikající schopnost akumulovat teplo a dokonale prohřejí problémové partie. Polštářek se snadno a rychle nahřeje v mikrovlnné troubě a rovnoměrně vyzařuje blahodárné přírodní teplo. Využijete před masáží, rehabilitací nebo v domácím prostředí pro běžnou relaxaci unavených partií těla. Polštářek můžete přikládat na veškeré části těla, kde je vám teplo příjemné a působí úlevu. Polštářek lze využít i jako chladivý obklad, když potřebujete ochladit bolavé místo, otoky, pohmožděniny, výrony, bodnutí hmyzem apod. Lze chladit v mrazáku, vložením polštářku do plastikového sáčku či tašky. Výplň: 100% třešňové pecky, Potah: 100% bavlna, Polštářek lze prát na 30 °C.

MG Full Glue Super Tough ochranné sklo na iPhone 14 Plus / 13 Pro Max, černé
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Každému se už stalo, že mu z kapsy vypadl telefon a odnesl si to displej. Nehezké škrábance, praskliny a v horším případě rozbitý displej. Výměna displeje nemusí být levnou záležitostí a proto je nezbytné svůj mobilní telefon chránit. Odolné ochranné sklo je minimální investice, která za to rozhodně stojí.Ochranné sklo MG Full Glue Super Tough poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti ochranného skla: • Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, snadná aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

Ardon Nízké softshellové boty CROSS LOW - 46
970 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ardon Nízké softshellové boty CROSS LOW - 46
970 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Nízké softshellové boty CROSS LOW - 46 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 4 dny.

Ochranná lišta hrany kufru Audi Q2 2016-2020 (matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Audi Q2 2016-2020 (matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Audi Q2 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Bears with Benefits Bears with Benefits Hey Sunshine komplex s vitaminem D3 bez cukru
550 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Gumoví medvídci pro posílení imunity. Balení na 2 měsíce (60 ks).Koncentrovaný komplex s vitaminem D3, který hraje v organismu důležitou roli – ovlivňuje imunitní systém, plodnost, psychickou pohodu, kognitivní funkce a dokonce i hubnutí. Vitamin D je znám také jako sluneční vitamin, protože tělo si jej vytváří ze slunečního záření. Studie ukazují, že jeho nedostatkem trpí až 60 % Středoevropanů.Proč si medvídky Bears with Benefit zamilujete:podporují imunitní systémzlepšují kondici zdraví kostí, svalů i zubůblahodárně působí na pokožku a vlasyreceptura vyvinuta odborníkysložení bez umělých přísadvhodné pro veganyVitamin D3 (cholekaciferol) je jedna forem vitaminu D umožňující lepší vstřebávání vápníku, který má velký význam pro naše kosti a zuby. Obdobně je tak důležitý pro správné fungování imunitního systému a dobrou obranyschopnost vůči nemocem. Má pozitivní účinky na vlasy a pokožku. Celkově zlepšuje psychickou pohodu a podporuje činnost mozku.Receptura medvídků obsahuje kromě vitaminu D3 také betakaroten a vysoce kvalitní kokosový olej, který zlepšuje vstřebávání vitaminu D. Medvídci jsou bez umělých přísad, konzervačních látek, emulgátorů a stabilizátorů. Jsou vhodní i pro vegany. Účinné složení:100% vegan | 100% cruelty-free | GMO free vitamin D3 – neboli cholekaciferol je forma vitaminu D, která je nezbytná pro správné fungování mnoha procesů v organismu. Podporuje imunitní systém, zlepšuje vstřebávání vápníku a zlepšuje tak kondici kostí, svalů i zubů.betakaroten – rovněž přispívá k normální funkci imunitního systému. Je důležitý pro dobrý stav kůže i zraku. Při nadměrném slunění chrání pokožku.Použití:Užívejte 1 medvídka denně. Pokud kojíte, užíváte nějaké léky, plánujete chirurgický zákrok nebo máte zdravotní potíže, poraďte se před použitím s lékařem. 

Pulzní oxymetr BEURER PO 35
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Pulzní oxymetr BEURER PO 35
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pulzní oxymetr Beurer PO 35 patří mezi technicky dokonalé lékařské přístroje k použití doma, ve zdravotnictví nebo na cestách. Měří jednoduše, spolehlivě a neinvazivně saturaci kyslíku v krvi v arteriální části krevního řečiště a srdeční (tepové) frekvence. Saturace hemoglobinu kyslíkem udává, kolik procent hemoglobinu a arteriální krve je nasyceno kyslíkem. Je to velmi důležitý parametr pro posouzení funkce dýchání. Pulzní oxymetr je vhodný zejména pro rizikové pacienty, např. s onemocněním srdce, astmatiky, ale také sportovce a zdravé osoby, které se pohybují ve velkých výškách (lyžaři, horolezci, piloti). Nízká hodnota saturace hemoglobinu kyslíkem poukazuje převážně na choroby, jakými jsou onemocnění dýchacích cest, astma, srdeční insuficience aj. Člověk s nízkou hodnotou saturace hemoglobinu kyslíkem vykazuje příznaky jako je dušnost, zvýšení srdeční frekvence, náhlé pocení, nervozita a pokles výkonnosti. Náhlé snížení saturace hemoglobinu kyslíkem je nutné ihned řešit s lékařem. Chronická a známá saturace vyžaduje sledování pomocí oxymetru a kontroly u lékaře.Nastavení: formát displeje na výšku nebo na šířku. Displej: snadno čitelný, 4 formáty, barevný, nastavitelný jas, orientace displeje je automatická (vertikální a horizontální formát). Záruční doba 5 let. Vyrobila německá společnost Beurer.Přístroj k použití doma, ve zdravotnictví nebo na cestáchPro měření důležitého parametru funkce dýcháníJednoduché, neinvazivní a spolehlivé měřeníPro pacienty s onemocněním srdce, astmatiky, sportovce i zdravé osobySnadné používáníNěmecká kvalitaPřehledný displejPříslušenství: 2 x baterie LR03, AAA (1,5 V)Přidržovací popruhPouzdro na opasekProdloužená 5letá zárukaVíce informací najdete ve článku zde.

Adidas Tensaur K S24036 dětské tenisky
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Adidas Tensaur K S24036 dětské tenisky
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tyto tenisky adidas dětem dopřejí pohodlí po celý den. Odolná konstrukce a jednobarevná gumová podešev zaručí spolehlivé zpevnění. Svršek ze syntetického materiáluodolná konstrukcetextilní podšívkanebarvící gumová podešev

McDavid 6500
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
McDavid 6500
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Návlek s 10 cm chráničem na loket s 9 mm Hex™ technologií. Komprese zachovává teplo ve svalech a Hex chrání před odřením a poškrábáním. Technologieh hDc™ Moisture Management je super chytrý materiál, který je prodyšný, odvádí vlhkost a dýchá snadno a často. hDcTM odvádí pot od pokožky a zařídí jeho rychlé odpařování. Funguje to stejně dobře i naopak. Když sportujete v horkém prostředí, tělo zůstává chladné, zatímco ve studenějších podmínkách teplé. Chránič je vyroben primárně na ochranu těla při nárazech, úderech a při kontaktu s další osobou. Materiál neobsahuje speciální ochranu proti prodření při sklouznutí po povrchu. V případě prodření látky není porušena funkčnost chrániče, pro kterou je určen.Balení obsahuje jeden návlek.Lze prát v pračce.Materiál: 80% nylon / 20% elastan, polyethylenová pěna

Power System Pro Knee Support bandáže na kolena
144 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Power System Pro Knee Support bandáže na kolena
144 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kolenní bandáž KNEE SUPPORT PRO značky POWER SYSTEM s osmičkovou fixací na suchý zip zajišťuje dostatečnou kompresi, snižuje nebezpečí natažení nebo natržení svalu během fyzické zátěže. Kolenní bandáž KNEE SUPPORT PRO značky POWER SYSTEM s osmičkovou fixací na suchý zip zajišťuje dostatečnou kompresi, snižuje nebezpečí natažení nebo natržení svalu během fyzické zátěže. Lehký, pevný, dostatečně pružný a prodyšný materiál umožňuje prostupnost potu. Ideální pro všechny sporty vyžadující intenzivní pohyb kolenou. Anatomický tvarovaný střih v elastickém provedení kopíruje tvar kolenou pro lepší stabilitu. Bandáž je roztažitelná ve všech směrech, díky svým vlastnostem se dokonale přizpůsobuje anatomickým tvarům těla.

T. Sokolski T.Sokolski L21-DZ14 černé dětské holínky
455 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
T. Sokolski T.Sokolski L21-DZ14 černé dětské holínky
455 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská celoroční rekreační nepromokavá vysoká obuv. Holínky mají v horní části límec s tkanicí a zdrhovadlem, kterým lze zamezit padání nečistot dovnitř holínky. Obuv je vyrobena z průhledného gumového materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou, která tvoří barvu a motiv holínky. Váha jednoho páru: 710 g Dětské barevné gumáčky.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 23 cmPodpatek: 2 cm

VTR Ortopedické vložky Polar Profil
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
VTR Ortopedické vložky Polar Profil
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Stélka z pevného výlisku, která podepírá podélnou klenbu. Mírné latexové srdíčko tvoří oporu pro příčnou klenbu. Vrstva latexové pěny v patní části tlumí otřesy vznikajíci při chůzi a změkčuje došlap. Střední část tvoří vrstva profilovaného šlehaného latexu, který brání klouzání stélky v botě a změkčuje došlap. Povrch je tvořen tkaninou POLAR, jenž brání chladu a udržuje nohy v teple, proto je vhodná pro zimní období. Stélka příjemně podepírá chodidlo a tím uvolňuje svaly a vazy na chodidle. Přesná délka vložek:35 - 229mm36 - 230mm37 - 242mm38 - 247mm39 - 254mm40 - 260mm41 - 266mm42 - 274mm43 - 282mm44 - 288mm45 - 291mm46 - 300mm

Zesílená ochranná lišta hrany kufru Ford Focus 2018-2025 (combi, matná)
2 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Zesílená ochranná lišta na zadní nárazník vozu je vyrobená z nerezové oceli. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Tloušťka zesílené lišty je 0,8mm (běžné lišty mají tloušťku 0,5mm). Plastové žebrování částečně chrání i povrch samotné lišty a dodává jí neotřelý a luxusní vzhled.Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům včetně deště a vlhkosti. Ze spodní strany lišty jsou ve 3M pásce odtokové mezery, pro případ že by se voda dostala pod lištu.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochranné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Všechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

MG 9H ochranné sklo na Nokia C20 / C10
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MG 9H ochranné sklo na Nokia C20 / C10
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Moneta Zimní vložky do bot Comfort Merino - 35
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Moneta Zimní vložky do bot Comfort Merino - 35
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Zimní vložky do bot Comfort Merino - 35 od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

Moneta Zimní vložky do bot Comfort Merino - 39
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Moneta Zimní vložky do bot Comfort Merino - 39
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Zimní vložky do bot Comfort Merino - 39 od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

Kamik Prairie black dívčí zimní obuv
2 595 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kamik Prairie black dívčí zimní obuv
2 595 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dívčí zimní kotníčková obuv značky KAMIK s izolační vrstvou HEAT-MX™ s utahováním pomocí šněrovadel se zdrhovadlem. Obuv je vhodná jak do města, tak i na vycházky do přírody. Obuv značky KAMIK - specialista na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí. Boty jsou vyrobeny z odolného textilního materiálu v kombinaci se syntetickým materiálem na podešvi. Textilní svršek je voděodolný vybaven membránou DriDefense. Vnitřní část je zateplená textilním kožíkem s izolační vrstvou HEAT-MX™.- voděodolný nylon Icebug s chlupatým kožíkem na límci proti napadání sněhu- reflexní prvky - vodě odolná konstrukce se zataženými švy - vodě odolný vyztužený jazyk- pevná izolační vrstva HEAT-MX™- pěnová tepelná izolace, která zajišťuje odolnost proti vodě- membrána DriDefense™ která zajišťuje voděodolnost.- chlupatá vložka odvádějící vlhkost - teplotní komfort až do -40 ° C - pružný návlek se zdrhovadlem - gumová podrážka SNOWTRAIL s dobrou přilnavostí na sněhu i ledu. - vyrobeno firmou KAMIK váha jednoho páru: 726 g Dívčí zimní boty s tepelnou izolací HEAT-MX™ a také membránou DriDefense do mrazivých podmínek.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 28 cmPodpatek: 3 cm

Merrell J036263 Moab 3 Gtx Beluga
3 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Merrell J036263 Moab 3 Gtx Beluga
3 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Již více než desetiletí je obuv Moab oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Inovovaná verze Moab 3 má novou více podpůrnou stélku, měkčí mezipodešev, která poskytuje větší tlumení, podešev Vibram® a částečně recyklované materiály. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek z vepřovice a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE: Gore-Tex®, Kinetic Fit™ Advanced, AirCushion, Vibram TC5+, RECYCLEDHMOTNOST: 862 g

Barefoot sandálky Pegres BF20 černé Velikost: 21
989 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Barefoot sandálky Pegres BF20 černé Velikost: 21
989 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kožené sandálky z nové barefoot řady Pegres BF20 v elegantní černé barvě, šité na nových kopytech s novým tvarem špičky, vhodným i pro dominantní palce. Tato řada splňuje požadavky na bosé obouvání, tvar špičky je ještě prostornější než u řady "Bosé Pegresky". Jen minimálně zpevněný opatek.- Sednou na: normální a široké nožky, vhodné pro dominantní palec, normální patu a kotník a na nížší a normálně vysoký nárt- Zapínání: na suchý zip v oblasti kotníku- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: tenká, rovná, lepená, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z textilie - Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kvalitní lícová kůže, podšívka - kůže, stélka - textil, podrážka - syntetika- Botičky nejsou baleny do klasických kartonových krabic, ale do stylových bavlněných pytlíků - vaků na záda (viz.foto). My Vám je samozřejmě pošleme zabalené navíc v krabici :-)  

Zdravotní pantofle Superfit 0-800111-0100 Velikost: 33
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Zdravotní pantofle Superfit 0-800111-0100 Velikost: 33
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Korkové zdravotní pantofle Superfit 0-800111-0100 s černými třpytivými pásky a krémovou podrážkou.Oblíbené pantofle s mírným tvarováním klenby, prstové části a patního lůžka.- Sednou na: normálně široké nohy - šířka WMS: M IV, vhodné také pro vyšší nárt - Zapínání: dva nastavitelné pásky- Podrážka: korek + syntetika- Stélka: tvarovaná, kožená, s podporou podélné klenby, patní lůžkoSLOŽENÍ: Svršek - syntetika, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:31 - 19,6 cm32 - 20,0 cm33 - 20,5 cm34 - 21,5 cm35 - 22,3 cm36 - 22,8 cm37 - 23,8 cm38 - 24,5 cm39 - 25,0 cm40 - 25,8 cm41 - 26,3 cm

Zimní boty Superfit Husky 0-809080-8000 s Gore-Tex Velikost: 36
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Zimní boty Superfit Husky 0-809080-8000 s Gore-Tex Velikost: 36
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Zateplené zimní dětské boty Superfit Husky s nepromokavou a prodyšnou Gore-Tex membránou. Vhodné na normálně širokou nohu (v menších velikostech do 30 jsou trochu užší , ve velkých naopak poměrně široké). Jazyk boty je po stranách přišitý k botě, čímž zamezuje zapadání sněhu do boty. Zateplení nekousavým a příjemným kožíškem.Před prvním použitím doporučujeme naimpregnovat impregnací na TEX membrány. Podpoříte tak odolnost boty proti vodě i špíně.Šířka: M IVVelikost - vnitřní délka:19 - 12,4 cm20 - 13,1 cm21 - 14,0 cm22 - 14,5 cm23 - 15,0 cm24 - 15,8 cm25 - 16,3 cm26 - 17,0 cm27 -17,5 cm28 - 17,9 cm29 - 18,7 cm30 - 19,9 cm31 - 20,5 cm32 - 21,0 cm33 - 21,7 cm34 - 22,4 cm35 - 22,8 cm36 - 23,2 cm37 - 23,9 cm38 - 24,4 cm39 - 25,1 cm40 - 25,7 cm41 - 26,5 cm

Vital Country Kadidlo pryskyřice Množství: 100 g
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vital Country Kadidlo pryskyřice Množství: 100 g
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

pryskyřice z kadidlovníku - (Olibanum, Boswelie, Boswellia)Pryskyřice z kadidlovníku je produkt, který je od pradávna oblíben pro svou jedinečnou exotickou vůni a léčivé vlastnosti. Jeho použití sahá od tradičního léčitelství až po rituální obřady a náboženství.V dnešní době si kadidlo (pryskyřice z kadidlovníku) získává stále větší popularitu, zejména v oblasti aromaterapie. Jeho exotická nasládlá až dřevitá vůně je velmi bohatá a příjemná. Pryskyřici můžete jednoduše použít v aromalampě, kde stačí položit několik hrudek pryskyřice na malý kousek alobalu a opatrně je zahřívat nad svíčkou.Z této pryskyřice se vyrábějí vonné esenciální oleje a parfémy, které přinášejí harmonii a uklidnění. Výtažky z kadidla najdeme i v osvěžovačích vzduchu a kosmetice, včetně pleťových krémů a olejů, kde přinášejí své prospěšné účinky pro pokožku a mysl.PoužitíPár kamínků pryskyřice nasypte na rozžhavený rychlozápalný uhlík a nechte doutnat až do úplného vyhoření. Pryskyřici můžete též na rychlozápalný uhlík položit za pomoci pinzety nebo kovových kleští. Rychlozápalné uhlíky hoří většinou 20 - 80 minut podle jejich velikosti.  Nejlepší však je zapálený uhlík položit kleštěmi nebo pinzetou přímo do kadelnice, což je speciální nádobka k tomuto určená. Nikdy nenechávejte směs nebo uhlík bez dozoru během hoření.výroba tinktury z kadidlaTinkturu z kadidla vyrobíme jednoduše tak, že kamínky pryskyřice kadidlovníku ponoříme do 80% alkoholu a necháme macerovat minimálně 30 dní. Kamínky pryskyřice není třeba drtit stáčí je do alkoholu ponořit celé. Tinkturu z kadidla můžete použít například do krémů, rozprašovačů, šampónů nebo spirituálně.Složení100% kadidlo (pryskyřice z kadidlovníku - Olibanum).Země původuEtiopieSkladováníSkladujte v suchu a temnu. Obal vždy dobře uzavřete. 

Jarní výživný pleťový olej Ikarov 30 ml
397 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Jarní výživný pleťový olej Ikarov 30 ml
397 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Jarní výživný pleťový olej Ikarov 30 mlJarní pleťový olej vzniká přidáním účinných látek do přesné směsi rostlinných olejů – arganového, slunečnicového (olejového) a světlice.Při změně ročních období pleť vyžaduje speciální péči, která jí pomůže lépe se přizpůsobit novým povětrnostním podmínkám. Výživný pleťový olej oživuje pleť po chladných měsících, regenruje a zlepšuje její elasticitu, obnovuje hydrolipidovou rovnováhu, zklidňuje ji a připravuje pokožku pro příjemné slunečné dny.Aktivní složky:přírodní esenciální oleje z Rosa Damascena, ylang-ylang, pelargonie, neroli, mandarinky a citrónové trávy,bulharská Rosa Damascena,přírodní antioxidanty - extrakt z rozmarýnu, vitamíny E a C a lecitin.PoužitíVhodný pro každodenní péči, používejte ráno a večer. Vhodný pro všechny věkové kategorie a všechny typy pokožky.UpozorněníNepoužívejte, pokud máte alergii na některou ze složek. Uchovejte mimo dosah dětí!Jen pro vnější použití, vyhněte se očnímu okolí. 

TREZETA-Argo WP dark brown Hnědá 44
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Hnědá 44
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Trezeta. Turistické boty jsou navrženy s důrazem na funkčnost . Outdoorové boty osloví moderním a přitom nadčasovým designem. Díky své speciální konstrukci garantují vynikající stabilitu. Boty do hor mají měkký nepromokavý svršek ze semiše a textilie. Měkká podšívka umožňuje pohodlí uvnitř boty. Trekingové boty na turistiku mají membránu Trezeta Water Stopper, která zabraňuje pronikání vnějších prvků do boty. Mezipodrážka EVA s dvojitou hustotou tlumí nárazy a poskytuje optimální odpružení. Boty do přírody jsou mimořádně stabilní, díky podrážce Vibram® Multiland, která garantuje maximální trakci. Podrážka má v přední části velkou kontaktní zónu, která zlepšuje přilnavost a multitrakční bloky zajistí vynikající odolnost na všech druzích terénu. Vynikající volba i na náročnější trasy, na vyjížďky, na kempink či stanovačku. Detaily produktu: turistické boty pro pány vyšší střih klasické šněrování logo značky na boční přední straně a jazyce bot anatomická stavba nepromokavý svršek ze semiše a textilie prodyšná síťovinová podšívka technologie membrány Trezeta Water Stopper udrží nohy v suchu mezipodešev z EVA pěny tlumí nárazy podrážka Vibram Multiland vynikající trakce a přizpůsobivost terénu vhodné i na delší náročnější trasy, na kemp či na vyjížďky

TREZETA-HURRICANE EVO WP BROWN Hnědá 42
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TREZETA-HURRICANE EVO WP BROWN Hnědá 42
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

ADIDAS-Hoops 3.0 Mid K grey one/beam pink/team real magenta Šedá 40
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Hoops 3.0 Mid K grey one/beam pink/team real magenta Šedá 40
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

NIKE-Star Runner 3 Jr black/pink Černá 35,5
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
NIKE-Star Runner 3 Jr black/pink Černá 35,5
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Juniorská obuv značky Nike. Černé tenisky s růžovými detaily jistě potěší nejednu milovnici trendy stylu. Značkové tenisky pro děti Nike jsou příjemné na nošení a vhodné pro cestu do školy či pro volný čas. Jsou extra pohodlné díky příjemné a polstrované stélce i límci boty. Svršek dětských tenisek je vyroben z kvalitního textilního materiálu, který poskytuje dodatečný prostor pro dětské prsty, vysokou prodyšnost a odolnost. Dětské botasky mají posílenou patu a špičku dodatečným materiálem, noha tak zůstane stabilní. Vázání na tkaničky umožňuje zajistit si botasky pro děti dle individuálních potřeb. Gumová podrážka má drážky pro flexibilitu a trakci v jakémkoli směru. Dětské Nike tenisky jsou vyrobeny z minimálně 20% recyklovaného materiálu. Detaily produktu: černé tenisky s růžovými detaily extra pohodlné díky vnitřní stélce a polstrování odolný svršek poskytuje prodyšnost a dostatek míst na prsty zpevněná pata a špička gumová podrážka zajistí vysokou trakci vyrobeno z minimálně 20% recyklovaného materiálu

Artelta Jednolůžková postel LAMICA | 90 x 200 cm Barva: Nube 06
18 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Artelta Jednolůžková postel LAMICA | 90 x 200 cm Barva: Nube 06
18 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Jednolůžková postel LAMICA | 90x200 cm Exkluzivní čalouněná postel LAMICA dokonale dotvoří vaši ložnici. Postel působí velmi elegantně díky netradičnímu provedení a poutavému čelu, které vás ochrání před chladem od zdi. V čele postele je zabudováno také LED osvětlení, které přidá posteli na atraktivitě. Postel má praktický úložný prostor pro odkládání ložního prádla a je dodávána is výklopným roštem. Matrace není v ceně postele , tu si můžete vybrat a doobjednat z naší široké nabídky. látka pěna T21/T25 plastové nohy výklopný rošt Moderní postel LAMICA je čalouněná, výplň pěna T21/T25. Minimalistické plastové nohy jsou vysoké 1 cm. Postel lze naimpregnovat nebo v případě potřeby vyčistit univerzálním čističem . šířka: 108 cm výška: 92 cm hloubka: 234 cm výška sedu : 33 cm šířka otvoru v čele: 66 cm výška otvoru v čele: 19 cm hloubka otvoru v čele: 22 cm plocha na spaní : 90 x 200 cm výška nožiček: 1 cm úložný prostor: 202 x 90 x 16 cm barevné provedení:   světle šedá / Nube 03 tmavě šedá / Nube 04 černá / Nube 06 béžová / Nube 20 hnědá / Nube 22 růžová / Nube 24 smaragdová / Nube 35 modrá / Nube 40 hořčičná / Nube 45

TOOLIK MF S1P HRO SRA polobotka 42
1 868 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TOOLIK MF S1P HRO SRA polobotka 42
1 868 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Bezpečnostní polobotka sportovního designu s kompozitní tužinkou a kevlarovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Protiskluzová a olejiodoPU/guma podrážka. Svršek z prodyšného textilu a semiše. Absorpce energie v patě – Air Bag. Obuv bez kovových součástí – metal free.

Obuv polobotka CXS LAND ISCHIA S1P, černo-zelená, vel. 40
733 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Obuv polobotka CXS LAND ISCHIA S1P, černo-zelená, vel. 40
733 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Polobotka, kombinovaná, perforovaná, s kompozitovou špicí a kevlarovou stélkou.

MAINZ SC-03-008 S1 SRC kotník 47 černá
521 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MAINZ SC-03-008 S1 SRC kotník 47 černá
521 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Bezpečnostní polobotka s kovovou tužinkou, PU / PU podešví, rezistentní olejům a svrškem z kůže.

Nike Pegasus Trail 4 W 40 EUR
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Nike Pegasus Trail 4 W 40 EUR
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská trail běžecká obuv Nike Pegasus Trail 4 W. Běh je váš každodenní rituál, který vás provede při hledání nových dobrodružství a cílů. Dovolte, aby vás Nike Pegasus Trail 4W přenesly tam a zase zpátky s podpůrným a pružným pocitem. Trakce pod nohama vás udrží ve skalnatém terénu a zároveň poskytuje plynulou jízdu na silnici. Váš důvěryhodný pracant s křídly je připraven na cestu v terénu. Lehké, přesto pevné: Údaje od běžců byly použity k vytvoření a umístění umělé síťoviny po celém svršku pro pevný a prodyšný pocit. Pro trvanlivost jsme na prsty umístili další vrstvu Podpůrné kroky: Technologie Flywire je integrována se středovým pásem pro úplnou podporu, která pomáhá udržet vaše nohy na místě Energizovaný pohyb: Technologie Nike React je lehká, odolná pěna, která poskytuje hladkou a citlivou jízdu Grip: Pryžová podešev má generativní trakční vzor vytvořený pomocí údajů od běžců, jako jste vy. Poskytuje přilnavost v klíčových oblastech, aby vám pomohla zůstat stabilně na skalnatých cestách a zároveň zachovat hladkou jízdu na silnici Guma z podešve pokračuje až na přední část chodidla pro extra odolnost

Pracovní obuv ARDON®DIGGER O1 silver | G3239/41
1 325 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Pracovní obuv ARDON®DIGGER O1 silver | G3239/41
1 325 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

pracovní polobotka, moderní design sportovní obuvi, lehký a poddajný svršek z mikrovlákna, bez kovových součástí, materiál: mikrovlákno, PU, podešev: MD/guma/TPU, norma: EN 20347, velikosti: 36-48, váha: 402 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-šedá

Bezpečnostní obuv ARDON®TIMON S1P ESD | G3386/43
1 035 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®TIMON S1P ESD | G3386/43
1 035 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

bezpečnostní polobotka, se sklolaminátovou tužinkou a kevlarovou planžetou, o zvýšený komfort chodidla se stará vkládací stélka FOAM COMFORT, lehká podešev z dvouhustotního polyuretanu splňuje SRC požadavky na protiskluz, obuv je bez kovových součástí, model je ESD, tj. chrání před elektrostatickým výbojem, a proto může být využíván v EPA prostorách, materiál: broušená hovězinová useň, VELUR/textilie OXFORD, podšívka: laminovaná prodyšná textilie typu MESH, vkládací stélka: FOAM COMFORT - anatomicky tvarovaná, tlumí nárazy v oblasti paty, podešev: PU/PU, dvousložkový nástřik, olejivzdorná, antistatická, protiskluzová, norma: EN 20345:2011, velikosti: 36 - 48, váha: 480 g (platí pro půlpár ve velikosti 42), barva: šedá

Ochrana střechy Roof Saver Hyundai i30 2012-2017 (hb)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochrana střechy Roof Saver Hyundai i30 2012-2017 (hb)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Ochrana střechy Roof Saver Seat Ibiza 2017-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochrana střechy Roof Saver Seat Ibiza 2017-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Ochrana střechy Roof Saver Ford S-Max 2011-2015 (po faceliftu)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochrana střechy Roof Saver Ford S-Max 2011-2015 (po faceliftu)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

SKECHERS-Pop Ups - New Spark rose/gold Růžová 37
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SKECHERS-Pop Ups - New Spark rose/gold Růžová 37
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámské pantofle značky Skechers. Značkové pantofle přitáhnou pozornost originálním vzhledem. Popruh zdobí lesklý vzor. Trendy pantofle jsou nice to have obuví, kterou ocení všechny stylové dámy. Plážové pantofle snadno zkombinujete k letním sukním a šatům. Jemně tvarovaná stélka Luxe Foam® zaručí pohodlí při nošení. Flexibilní podrážka je optimálně ohebná a protiskluzová. Lehká mezipodešev dobře tlumí nárazy. Stylové pantofle jsou skvělou volbou na dovolenou, do města, na nákupy a pro volný čas. Detaily produktu:Tvarovaná stélka Luxe Foam®Vyrobeno ze 100% veganských materiálůPopruh s lesklým vzoremLehká mezipodešev absorbující nárazyFlexibilní podrážka

CROCS-Swiftwater Sandal W black/white Černá 36/37
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
CROCS-Swiftwater Sandal W black/white Černá 36/37
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

Dívčí sandálky Primigi 5887366 Velikost: 28
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dívčí sandálky Primigi 5887366 Velikost: 28
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Třpytivé dívčí sandálky Primigi 5887366. Otevřená špička do teplých letních dnů. Příjemná kožená podšívka včetně měkké stélky.Sednou na: normální nožky, jdou dobře přizpůsobit nártu díky spodnímu pásku na suchý zipZapínání: na suchý zip - pomocí horního pásku přitáhnete ke kotníku, dolní pásek přes nárt je také na suchý zip, takže jej můžete nastavit, aby sandálky pěkně držely na noze, jdou tak výborně upravit na různé šířky nohy i výšky nártuPodrážka: poměrně lehká a ohebná, pod patou antishock systém tlumící nárazyOpatek: nezpevněný - jen pásek za patou, jsou vhodné pro děti s jistější chůzíSLOŽENÍ: Svršek - synteticka, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:25 - 15,0 cm26 - 15,5 cm27 - 16,5 cm28 - 17,5 cm29 - 18,1 cm30 - 18,7 cm31 - 19,6 cm32 - 20,4 cm33 - 21,0 cm34 - 21,8 cm35 - 22,3 cm36 - 22,7 cm37 - 23,1 cm38 - 23,5 cm

Nazouvák ARDON®JUNO rose | G3302/38
614 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Nazouvák ARDON®JUNO rose | G3302/38
614 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

dámský korkový nazouvák s podešví zvýšenou v patní části, kožený svršek s květinovým potiskem, materiál: kůže, podešev: korek/EVA pěna, velikosti: 35-42, váha: 330 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: bílá

ArtPK Manželská postel LUCY 04 | 160 x 200 cm Barva: Trinity 08
8 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ArtPK Manželská postel LUCY 04 | 160 x 200 cm Barva: Trinity 08
8 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Manželská postel LUCY 04 | 160 x 200 cm Čalouněná manželská postel LUCY 04 s prošívaným čelem je elegantním a pohodlným kouskem nábytku, který může výrazně pozvednout celkový vzhled ložnice. Čalouněná je měkkou a příjemnou látkou, poskytuje maximální komfort při spaní a dostatečnou oporu zad při čtení knihy. Široká škála barevných provedení zaručuje, že si vybere každý. Postel je dodávána s roštem , matraci je nutno doobjednat . Její elegantní vzhled a pohodlí, které nabízí, ji činí oblíbenou volbou pro mnoho lidí, kteří si chtějí vychutnat maximální komfort v ložnici. Materiál: látka, kovové nohy Rozměry: ŠxVxD: 168 x 91 x 208 plocha na spaní: 160 x 200 cm výška bočního čalounění: 32 cm tloušťka čela: 3 cm Barevné provedení: Triniti 01 Triniti 02 Triniti 03 Triniti 05 Triniti 08 Triniti 14 Triniti 15 Triniti 16 Triniti 19 Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Oakley Split 45 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Oakley Split 45 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Od volnočasových aktivit až po běžné dny v práci nabízí unisex Oakley Split pevný svršek z bavlněného plátna, polyesterová podšívka pro lepší odvod vlhkosti a vulkanizovaná podešev s vysokou přilnavostí. Zajišťují celodenní pohodlí. Je zakončena ikonickým logem Oakley Ellipse na boku. Šňůrky pro klasický, trvanlivý vzhled Logo Oakley Ellipse na pravé straně pro ikonickou značku Výrazné logo Oakley Bark na jazyku pro stylový akcent Materiálové složení: Svršek: 100% bavlna Unisex

Vonný difuzér Luxury, Oud Wood, 100 ml, 7 x 11 cm
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vonný difuzér Luxury, Oud Wood, 100 ml, 7 x 11 cm
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Stylový dekorační difuzér s příjemnou dřevitou vůní Oud Wood nádherně provoní interiér vašeho domova. Nádoba difuzéru je z keramiky s plastickým povrchem. Součástí je 5 ratanových tyčinek a umělá dekorace v podobě suchého listu.  

Wojtylko 5G4421 modré dětské gumáky
455 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Wojtylko 5G4421 modré dětské gumáky
455 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská celoroční rekreační nepromokavá vysoká obuv. Obuv je vyrobena z průhledného gumového materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou, která tvoří barvu a motiv holínky. Na horním límci je guma, která zabraňuje napadání dovnitř.Váha jednoho páru: 640 g Dětské barevné gumáčky.Barva: ModráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 21 cmPodpatek: 2 cm

Artelta Manželská postel AUDREY s úložným prostorem | 180 x 200 cm Barva: Šedá / Monolith 84
20 700 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Čalouněná manželská postel AUDREY | 180 x 200 cm AUDREY s kovovým rámem a úložným prostorem je vkusná postel v klasickém stylu. Vyrábí se ve 4 velikostech, díky čemuž je ideální volbou pro větší i menší ložnice. Postel je doplněna o elegantní vysoké čelo s měkkým povrchem, které bude dokonalou oporou pro denní odpočinek. Postel je dostupná ve dvou variantách s kovovým rámem s plynovým zdvihem a praktickým úložným prostorem , nebo s rolovaným dřevěným rámem. Díky velkému výběru barev dokonale dotvoříte ložnici podle svých představ. Postel je dodávána bez matrace, je třeba ji doobjednat. látka ekokůže kovový rošt Manželská postel AUDREY je   čalouněná látkou nebo ekokůží,   rošt je kovový s úložným prostorem. Nano impregnace prodlouží životnost postele, případné skvrny lze odstranit čističem . šířka: 200 cm výška: 93 cm hloubka: 223 cm výška čalounění: 34 cm tloušťka čela: 15 cm plocha na spaní:   180 x 200 cm hmotnost: 139 kg barevné provedení: Béžová / Dora 21 Hnědá / Dora 28 Cihlová / Dora 63 Zelená / Kronos 19 Modrá / Monolith 77 Šedá / Monolith 84 Černá / Soft 11 ekokůže Bílá / Soft 17 ekokůže

Kožené mokasíny s tkaničkou
1 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kožené mokasíny s tkaničkou
1 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

S koženým svrškem a stélkou, tyto mokasíny představují spojení pohodlí a stylového vzhledu. Elegantní svršek s ozdobnou tkaničkou. Kožená stélka. Tkaničky a očka po obvodu chodidla. Pevný opatek.

Šněrovací nazouvací tenisky z lesklého úpletu, khaki
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Šněrovací nazouvací tenisky z lesklého úpletu, khaki
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pohodlné tenisky nazujete během chvíle díky jejich pružnému zpracování. Ve sportovně-elegantním provedení, v každém případě jsou vždy pohodlné. Svršek z lesklého úpletu se vsadkami v semišovém vzhledu. Extra pružná holeň. Kolem kotníku pruženka. Pěnová stélka pro měkké pohodlí. Ploché tkaničky se třpytivým vláknem. Pevný opatek. Vzadu poutko. Klínová protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené tenisky na zip, klínová podrážka
1 068 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kožené tenisky na zip, klínová podrážka
1 068 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Módní vzhled a jedinečné pohodlí, to jsou kožené tenisky na klínové podrážce a s originálním zipem! Z pravé kvalitní kůže. Vyjímatelná stélka. Jemné na dotek, v členitém střihu pro efekt 2 materiálů. Na vnější straně zip pro snadné obutí. Kulaté tkaničky. Měkké vypodložení kolem kotníku. Klínová pohodlná podrážka s kontrastním pruhem. Protiskluzová podrážka. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte. Na koženou useň pravidelně používejte speciální kartáček.

Mokasíny z kožené usně, modré
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Mokasíny z kožené usně, modré
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Klasické mokasíny jsou zhotovené z pravé kůže. Pružná kvalitní kůže. Na svršku široký jazyk. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Pohodlné ponožkové tenisky
829 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Pohodlné ponožkové tenisky
829 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ponožkové tenisky jsou maximálně pohodlné pro nošení po celý den! Snadno se navléknou - pružné, lehké a módní. Z prodyšného textilu pro dobrou ventilaci. Extra pružná část holeně. Pružný obvod kolem kotníku pro snadné nazutí a perfektní přizpůsobení (bez tkaniček). Poutko pro snadné nazutí. Voštinová stélka tlumí dopady při chůzi. Pevný opatek. Efekt klínové podrážky. Bílá lehká vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Nízká postel NELLORE s roštem, dub sonoma/bílá, 5 let záruka
11 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Nízká postel NELLORE s roštem, dub sonoma/bílá, 5 let záruka
11 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Postel nízká 90x200 cm Barva: dub sonoma/bílá Materiál: korpus - lamino 25 mm, dvířka - lamino 16 mm, ABS hrana 0,6 mm Úchytky jsou vyrobeny z tvrzeného PVC. Rozměry (šxvxhl): 206 x 50 x 97 cm Úložný prostor je v ceně postele. Postel je dodávána včetně roštu, bez matrace. Vhodný rozměr matrace je 90 x 200 cm. Dodává se v demontu. Záruka 5 let.

Dětská postel SPECIOSA D5D 80x160, bílá/šedá
7 020 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dětská postel SPECIOSA D5D 80x160, bílá/šedá
7 020 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská postel 80x160 cm Rošt z příslušenství níže: Maximální délka roštu je 200 cm, lze však zkrátit zmenšením mezer mezi jednotlivými lamelami. V ceně postele není rošt ani matrace, vhodná matrace 80x160 ve výšce 7, 8 nebo 12 cm Rozměr postele (šxvxh): 87 x 144 x 164 cm Rozměr spací plochy (šxh): 80 x 160 cmVýška postele od země po její dno: cca 20 cm Barva: bílá/šedá Materiál: masiv borovice s trojitou vrstvou lakováníLakováno ekologickými laky dle normy: DIN EN 71, část 3 Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Poco 40
29 129 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Merrell J005444 District 3 Strap Web Moon/clay
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Merrell J005444 District 3 Strap Web Moon/clay
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vyrazte nalehko a žijte naplno! Model District vyniká jemnými pásky z recyklované textilie, jež pohodlně obepnou nohu a tlumením Merrell AirCushion pod patou pro větší pohodlí. • textilní pásky ze 100% recyklovaného materiálu• nastavitelné zapínání na přezku a na suchý zip• stélka potažená ze 100% recyklovaného mikrovlákna• Merrell Air Cushion tlumení pod patou zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• gumová podešev pro spolehlivou trakciTECHNOLOGIE:AirCushion, RecycledHMOTNOST: 330 g

SKECHERS-Snap Sprints Eternal Shine pink Růžová 32
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SKECHERS-Snap Sprints Eternal Shine pink Růžová 32
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dívčí obuv značky Skechers. Dětské tenisky v dívčím designu zaujmou všechny mladé slečny. Růžové tenisky mají lehkou konstrukci a sportovní design. Svršek ze síťoviny poskytne prodyšnost a zpevněná pata a špička poskytne stabilitu a ochranu. Dětské botasky mají zapínání na proužek se suchým zipem, který je doplněn o elastické šňůrky. Skechers tenisky mají logo značky na boku. Jsou pohodlné díky komfortní vnitřní stélce s tlumením a polstrovanému límci. Tenisky pro dívky mají gumovou podrážku, která zajistí trakci na každém kroku. Výhodou je i poutko na zadní straně, které usnadňuje obouvání a zouvání. Dívčí botasky jsou vhodné pro každodenní nošení do školy, na kroužky či ve volném čase.Detaily produktu:růžové tenisky pro dívkylehká konstrukceprodyšný svršekzpevněná pata a špičkazapínání na popruh se suchým zipem a elastické šňůrkypolstrovaný límeckomfortní vnitřní stélka s tlumenímpryžová podrážkapoutko na zadní stranělogo značky

GINOCCHIO OB SRA holina bílá 45
331 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
GINOCCHIO OB SRA holina bílá 45
331 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vysoké holínky z PVC.

Kozačky se sklady
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kozačky se sklady
2 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Polovysoké kozačky s módními sklady a podpatkem v dřevěném vzhledu se postarají o ženský look. Jemný textilní svršek s efektem skladů. Široký pásek s poutkem a kovovou sponou. Na vnitřní straně zip pro snadné obutí. Pevný opatek. Kulatá špička. Podpatek v dřevěném vzhledu. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Páskové sandály na klínovém podpatku
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Páskové sandály na klínovém podpatku
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Z pružné kůže, se širokými překříženými pásky a anatomicky tvarovanou stélkou: páskové sandály se vzorem zvířecí srsti nelze přehlédnout! Na klínovém podpatku. Na svršku chodidla překřížené pásky. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí kovové spony. Kožená, anatomicky tvarovaná stélka. Protiskluzová podrážka v korkovém vzhledu.

Pantofle ze splétaných pestrobarevných pásků Cina
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Pantofle ze splétaných pestrobarevných pásků Cina
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pestrobarevné splétané pásky a ikonická značka Les Tropéziennes par M Belarbi: to jsou ploché pantofle Cina. V prosluněných barevných tónech, jednoduše doplní Vaše kalhoty, sukně i šaty. Ploché sandály Cina Les Tropéziennes par M Belarbi. Na svršku splétané barevné pásky podšité kůží. Kožená měkká pěnová stélka. Malý komfortní podpatek. Protiskluzová podrážka. Pokud pantofle nasákly vodou, nechte je uschnout mimo dosah světla a jakéhokoli zdroje tepla. Pro dlouhou životnost Vašich pantoflí je udržujte mimo kontakt s mořskou vodou, deštěm a pískem.

LES TROPEZIENNES Kožené sandály Hamore
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
LES TROPEZIENNES Kožené sandály Hamore
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Všimněte si i Vy originálních detailů kožených sandálů Hamore: pásky do tvaru kapky a originální zlatá lemovka. Ploché sandály Hamore zn. Les Tropéziennes par M Belarbi. Z kvalitní pružné kůže. Svršek tvořený pásky. Pásky a stélka se zlatou lemovkou. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony. Kožená stélka. Malý podpatek. Před prvním použitím nezapomeňte Vaše sandály impregnovat. Pokud sandály nasákly vodou, nechte je uschnout mimo dosah světla a jakéhokoli zdroje tepla. Pro dlouhou životnost Vašich sandálů je udržujte mimo kontakt s mořskou vodou, deštěm a pískem.

PÉDICONFORT® - Sandály na suchý zip, nízký klínový podpatek
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
PÉDICONFORT® - Sandály na suchý zip, nízký klínový podpatek
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vychutnejte si pohodlí sandálů s podpisem zn. Pédiconfort! Navržené pro citlivá chodidla, s nastavením na míru díky páskům na suchý zip. V ženském stylu. Klínový podpatek 5 cm. Sandály zn. Pédiconfort. Zapínání na 1 pásek na suchý zip s hadím vzorem vpředu a pásek kolem kotníku. Lehké. Syntetická stélka z jemného mikrovlákna na husté pěně tlumí nárazy při došlapu. Široké, pohodlné i pro citlivá chodidla. Protiskluzová podrážka s korkovou vsadkou. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kožené derbies
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kožené derbies
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kožená obuv derbies je velmi komfortní na nošení. Buklé vnitřek poskytuje zdravé pohodlí a je příjemný v teplém počasí. Módní perforace a prošití pro originální look. Tkaničky na zavázání. Malý klínový podpatek. Kožený svršek doporučujeme ošetřit ochranným impregnačním přípravkem.

CROCS-FL Batman Patch Clog K navy Modrá 33/34
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
CROCS-FL Batman Patch Clog K navy Modrá 33/34
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Chlapecké sandály značky Crocs. Chlapecké kroksy zaujmou originálním designem, který je inspirován filmem Batmann. Kroxy udělají radost všem klukům, kteří mají rádi tohoto superhrdiny. Hodí se k mnoha letním outfitům. Značkové sandály mají lehkou konstrukci, která je zárukou pohodlí při nošení. Kroxy pro kluky jsou zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou. Sandály Crocs jsou vyrobeny z patentovaného materiálu Croslite, který je voděodolný a antibakteriální. Plusem je také protiskluzová podrážka. Značkové kroksy zajistí spolehlivou cirkulaci vzduchu. Chlapecké Crocsy jsou dobrými společníky na dovolenou, k bazénu a na pláž. Ideální také pro běžné a domácí nošení. Detaily produktu: design inspirovaný filmem Batmann zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou tvarovaná stélka výborná ventilace vodě odolné a lehké Croslite™ konstrukce pro maximálně lehké odpružení a odolnost patní pásek pro bezpečné uchycení protiskluzová podrážka

CROCS-Baya Glitter Clog T silver Stříbrná 22/23
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
CROCS-Baya Glitter Clog T silver Stříbrná 22/23
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dívčí sandály značky Crocs. Třpytivé kroksy udělají radost všem holkám, které chtějí být i na pláži nebo u bazénu trendy. Značkové sandály mají lehkou konstrukci, která je garancí komfort při nošení. Kroxy pro dívky jsou zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou. Sandály Crocs jsou vyrobeny z patentovaného materiálu Croslite, který je antibakteriální. Dalším benefitem je protiskluzová podrážka. Značkové kroksy pro dívky se postarají o spolehlivou cirkulaci vzduchu. Dívčí Crocsy jsou super společníky na dovolenou, k bazénu a na pláž. Ideální také pro běžné a domácí nošení. Detaily produktu: třpytivý vzhled zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou tvarovaná stélka výborná ventilace vodě odolné a lehké Croslite™ konstrukce pro maximálně lehké odpružení a odolnost patní pásek pro bezpečné uchycení protiskluzová podrážka

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Synergy - All Black Velikost: 45
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Synergy - All Black Velikost: 45
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Materiál:Svršek: kůže Podšívka: kůže / textil Podešev: Be Lenka - UrbanComfort (jiné) vyjímatelná (PU recyklát + bavlna) Výroba: Česká republikanavrženy pro synergii vašeho kroku s vaším městemunisex obuv vyrobená z prémiové nubuk kůžePodešev EverydayComfort ze speciální směsi je ideální volbou pro celodenní pohyb v barefoot botáchnestarnoucí design, který vám díky prošité podrážce poslouží délepohodlná obuv vhodná na celodenní nošeníprošitá podrážka pro delší životnost botVýhody barefoot bot:dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohouTyp: vycházková obuv

Vlnka Barefoot antibakteriální vložky do bot z paměťové pěny
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vlnka Barefoot antibakteriální vložky do bot z paměťové pěny
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vložky z paměťové pěny se hodí do všech typů tenisek a jiné uzavřené obuvi, ve které se vám opotřebovala původní stélka nebo vám původní stélka nevyhovuje. Vložku můžete zastřihnout na menší velikost nebo na potřebný tvar. Vložka je tvarovaná pro barefoot obuv s širokou špičkou, je tenká a zachovává všechny výhody barefootových bot. Zároveň však tlumí nárazy nohy při každém došlapu a našlapujete díky ní do měkkého povrchu. Materiál: paměťová pěna, bavlnaParametry:Výška: 6 mmUrčení: Pro dospěléRoční období: CeloročníZnačka: VlnkaMateriál: Bavlna

Superfit Snowmax Lila Rosa 1-002022-8500 Gore-Tex Velikost: 29
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Superfit Snowmax Lila Rosa 1-002022-8500 Gore-Tex Velikost: 29
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Teplé dívčí zimní boty Superfit Snowmax v dívčí kombinaci "Lila/Rosa" - v decentním lila odstínu se starorůžovými detaily a reflexními prvky s nepromokavou a prodyšnou Gore-Tex membránou. Jazyk boty je po stranách přišitý k botě, čímž zamezuje zapadání sněhu do boty. Zateplení nekousavým a příjemným kožíškem.Před prvním použitím doporučujeme naimpregnovat impregnací na TEX membrány. Podpoříte tak odolnost boty proti vodě i špíně.- Sednou na: normálně širokou a širší nohu, jdou velmi dobře utáhnout okolo kotníku, vhodné na i trochu vyšší nárt, v rámci značky Superfit jde o jeden z nejširších modelů- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, a zároveň je prodyšná- Zapínání: 2 suché zipy (velcro pásky) pro snadné utažení v okolí kotníku i nártu - jsou tedy vhodné i na úzký kotník i vyšší nárt- Opatek: zpevněný- Podrážka: velmi lehká a dobře ohebná, protiskluzová - zimní vzorek, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: přišitý až pod horní suchý zip, aby do boty nenatekla voda a zároveň šla dobře otevřít a nazout (do výšky přišití jazyka je garantována nepromokavost)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, textilní s kožíškemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - textilie+kožíšek, podrážka - syntetikaSuperfit označení šířky: W V (široké)Velikost - vnitřní délka:21 - 13,9 cm22 - 14,8 cm23 - 15,4 cm24 - 16,0 cm25 - 16,7 cm 26 - 17,1 cm27 - 17,6 cm28 - 18,1 cm29 - 18,8 cm30 - 19,5 cm31 - 20,1 cm32 - 20,6 cm33 - 21,0 cm34 - 21,9 cm35 - 22,9 cm

MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5081 Velikost: XL
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5081 Velikost: XL
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Rozměry v cm MLXL2XLCelková délka69717375Od podpaží k podpaží52545658Rukáv od ramene80848688Rukáv od podpaží55565859Orientace v tabulce velikostíprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavu.chcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěma.tolerance +/- 2 cm.

SVĚTLE ŠEDÁ BASIC MIKINA SE ZIPEM BX4956 Velikost: L
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SVĚTLE ŠEDÁ BASIC MIKINA SE ZIPEM BX4956 Velikost: L
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Rozměry v cm MLXL2XLCelková délka68717276Od podpaží k podpaží52555759Rukáv od krku75798084Rukáv od podpaží52535355 Orientace v tabulce velikostíprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavu.chcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěma.tolerance +/- 2 cm.

Hugo Frosch Termofor NEO Eco Classic Comfort, černá
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Hugo Frosch Termofor NEO Eco Classic Comfort, černá
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Termofor Eco Classic Comfort o objemu 2 litrů je klasická láhev na horkou vodu s prodyšným softshellovým potahem z měkkého fleecu (100 % polyester). Módní a trendy materiál je příjemný na dotyk a díky zipu v dolní části se dobře sundavá a lze ho vyprat. Vaši bolest můžete zmírnit přiložením naplněné lahve horkou vodou na bolavá místa. Nejlépe třeba na oblasti břicha či zad. Dá se samozřejmě použít ale i třeba na utišení malého dítěte v postýlce při usínání. Výroba v Německu je zárukou vysoké kvality materiálu i designu. Výrobek neobsahuje ftaláty.

Axim 9P24079 černé pánské papuče
240 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Axim 9P24079 černé pánské papuče
240 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Celoroční domácí a přezůvková obuv s plnou špicí na nazouvání.Obuv je vyrobená z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavená textilní podšívkou.Váha jednoho páru: 175 gPánské papuče Axim.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilPodpatek: 1 cm

Barefoot kozačky Jonap Jampi Syndy černé Velikost: 37
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Barefoot kozačky Jonap Jampi Syndy černé Velikost: 37
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kozačky Jampi Syndy budou tou nejlepší volbou, když venku začne přituhovat, a vy chcete vyrazit do ulic města. Díky zateplené podšívce budou vaše chodidla bezpečně chráněná před chladným vzduchem. Kombinace velurové a lícové usně nohu také zabezpečí před mrazem, a navíc se perfektně přizpůsobí jejímu tvaru. Protože mluvíme o barefoot obuvi, čeká vás pohodlná podešev s vkládací stélkou z paměťové pěny a bohatý prostor pro prsty u nohou. A taky je to bota lehoučká, takže dejte sbohem těžké zimní obuvi, ze které jsou nohy tak brzy unavené.Kozačky Syndy můžete bez obav obléknout k elegantnímu outfitu. I když jsou barefoot, nejedná se o boty sportovní, a tak se krásně hodí k zimnímu kabátu nebo úpletovým šatům. Slušet budou naprosto každé ženě, která chce vypadat stylově, a zároveň dbá o zdraví svých chodidel. Nezapomeňte kozačky impregnovat předtím, než vyrazíte ven - díky tomu se nemusíte obávat sněhu ani deště.Jak se o boty starat?Aby vám boty sloužily co nejdéle, doporučujeme je krémovat balzámem na kůži a impregnovat (např. ochranným prostředkem Sigal). Skvrny na botách čistěte vlhkým hadříkem, nikdy neperte v pračce. Promočenou obuv nikdy nesušte v bezprostřední blízkosti tepelných zdrojů.- Sednou na: normálně široké nohy, normální i nižší nárt, úzký kotník, normální lýtko- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: ohebná velmi dobře všemi směry, nulový drop, mírný vzorek- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, z paměťové pěny s chloupkemSLOŽENÍ: Svršek - hladká a velurová kůže, podšívka - teplá, zimní, textilní s chloupkem , stélka - textil (chloupek), podrážka - gumaTABULKA VELIKOSTÍ:

MERRELL-Bravada Edge 2 Thermo Mid moonbeam Béžová 40,5
2 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MERRELL-Bravada Edge 2 Thermo Mid moonbeam Béžová 40,5
2 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky Merrell. Zimní obuv pro dámy má univerzální využití do města, do práce či ve volném čase. Nepromokavý svršek v kombinaci syntetického materiálu a semiše poskytne díky membráně ochranu před vlhkostí a deštěm. Dámské boty na zimu mají vyšší kotníkový střih, který zajistí tepelný komfort i v chladném zimním počasí.Dámské kozačky mají zpevněnou špičku i patu. Vázání na šňůrky poskytne možnost individuálního nastavení. Poutka vpředu i vzadu usnadňují obouvání a zouvání. Zimní boty pro dámy jsou pohodlné na nošení a mají vnitřek z hřejivého flísu. Pryžová podrážka je členitá a poskytne stabilitu i na mokrém povrchu. Sportovní obuv na zimu je vhodná pro každodenní nošení. Má univerzální barevné provedení, které se hodí téměř ke všem zimním outfitům.Detaily produktu:dámské zimní botyvyšší kotníkový střihvoděodolná membránazpevněná pata i špičkavázání na šňůrkypoutka pro usnadnění obouvání a zouvánívnitřek z hřejivého flísupryžová členitá podrážka poskytne trakciuniverzální využití

VTR Kulaté tkaničky
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
VTR Kulaté tkaničky
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kulaté tenké polyesterové tkaničky, které jsou zvláště vhodné do společenské a vycházkové obuvi. Díky složení z umělých vláken jsou tyto tkaničky pevnější a mají tak delší životnost. Tkaničky jsou k dostání v trendy neonových barvách a oživí tak každou botu i celkový outfit. Tkaničky jsou silné cca 3 mm. UPOZORŇUJEME, ŽE BAREVNÉ VARIANTY TKANIČEK SE MOHOU MÍRNĚ LIŠIT OD SKUTEČNOSTI V ZÁVISLOSTI NA NASTAVENÍ VAŠÍ OBRAZOVKY!

Tradigo Giovanni Šedé renovátor na semiš GT Deer Spray 250 ml
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tradigo Giovanni Šedé renovátor na semiš GT Deer Spray 250 ml
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Renovační sprej na kůži typu velur-nubuk. Obnovuje barvu a pružnost materiálu. Před použitím dobře protřepejte a vyzkoušejte barevnou snášenlivost na malém skrytém místě. Nanášejte při pokojové teplotě na čistý a suchý povrch ze vzdálenosti 20 cm a nechte 15 minut zaschnout. Poté krátce překartáčujte. Typ ošetřenívýživa a regenerace (změkčení) oprava barvy Určení obuviSpolečenská obuv Lodičky a balerínky Vycházková obuv

Dárkové balení čajů Inner Peace The Tea Republic
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dárkové balení čajů Inner Peace The Tea Republic
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dárkové balení čajů Inner Peace The Tea RepublicTisane [vyslovovaný tee-sahn], běžně nazývaný bylinný čaj, není pravý čaj. Je to proto, že neobsahuje čajové lístky, ale spíše směs různých bylin, květů nebo koření, která se zalije vroucí vodou. Takové čaje se již dlouho používají pro své léčivé a omlazující vlastnosti. Tento čaj neobsahuje kofein, pokud není uvedeno jinak.Každá pyramida obsahuje 1 jednorázové organické louhovací sítko sypaných čajových lístků, které je vhodné pro přípravu 250 ml nálevu.Dárkové balení obsahuje 9 pyramid čaje Inner Peace:Inner Peace bylinný čaj Uklidňující, aromatický, svěží.Tato harmonická směs bez kofeinu obsahuje heřmánek, levanduli a mátu peprnou.Příprava:Horký čaj: Použijte 1 čajovou pyramidu na 250 ml.Ledový čaj: Použijte 2 čajové pyramidy na 250 ml a po vychladnutí nalijte na led.Studený čaj: Použijte 2 čajové pyramidy na 250 ml a louhujte ve studené vodě v chladu po dobu 4–8 hodin.Po doporučené době vyluhování vyjměte sítko a vychutnejte si čaj.

UNDER ARMOUR-UA Machina Storm black/black/pink shock Černá 44,5
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
UNDER ARMOUR-UA Machina Storm black/black/pink shock Černá 44,5
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Běžecké boty zaujmou originálním vzhledem. Černé tenisky na běh s růžovými a fialovými prvky jsou nice to have obuví, která potěší všechny běžce. Svršek běžeckých botasek pro pány má vodě odolnou povrchovou úpravu UA Storm. Tvarovaná vložka se postará o komfort při běhání. Technologie UA HOVR™ je zárukou skvělého odpružení a návratu energie. Pánské běžecké tenisky jsou také díky aerodynamickému designu paty podporou při běhu. Silnou stránkou pánských botasek na běh je, že je umíte spárovat s mobilní aplikací MAPMYRUN, podle které umíte jednoduše a spolehlivě zanalyzovat svůj běh a cíle. Je to cesta, jak můžete zlepšovat své výkony. Link ke stažení aplikace: https://www.mapmyrun.com/ Detaily produktu: UA MAPMYRUN™: sleduje a analyzuje vaše běžecké metriky, aby se z vás stal lepší běžec Svršek upravený technologií UA Storm odpuzuje vodu bez obětování prodyšnosti Aerodynamický design paty pro podporu bez jakýchkoli přebytečných vrstev nebo objemu 3D tvarovaná vložka Citlivé odpružení UA HOVR™ snižuje náraz a vrací energii Přilnavá podrážka pro odolnost s výbornou trakcí Reflexní prvky pro lepší viditelnost při slabém osvětlení

PEDICONFORT Kožené lakované baleríny na klínku, černé
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
PEDICONFORT Kožené lakované baleríny na klínku, černé
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Nadčasově ženské, kožené baleríny Pédiconfort jsou maximálně pohodlné. Navíc měkké a v lakované verzi, to vše pro stylový vzhled a příjemné nošení. Maxi pohodlí pro citlivá chodidla. Z pravé kůže. Vyjímatelná měkká stélka Aérosemelle. Lakovaný svršek v nadčasové eleganci. Kulatá špička z velurového textilu a mašličkou. Zlatý rám podrážky. Klínová, stabilní a protiskluzová podrážka.

Nízké kozačky s imitací kožešiny, černé
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Nízké kozačky s imitací kožešiny, černé
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Stylové, pohodlné a módní, to jsou nízké kozačky, které patří mezi must-have kousky této sezóny. Snadné navléknutí. Hřejivý vnitřek z umělé kožešiny. Pružné pohodlí. Členitý střih a prošití holeně. Horní část holeně zakončená lemem tón v tónu. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály s páskem
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sandály s páskem
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Základ každého botníku, to jsou elegantní páskové sandály na úzkém podpatku. Pevný opatek. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí kovové spony a pruženky. Potažený podpatek prodlužuje postavu.

Pantofle dřeváky z plstěného materiálu
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Pantofle dřeváky z plstěného materiálu
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pro každodenní pohodlí. V čistém stylu dřeváků, originální pantofle z plstěného materiálu jsou příjemné i širokým chodidlům. Navíc s koženou kvalitní stélkou pro prodyšnost a maximální pohodlí.

Domácí obuv s výšivkou
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Domácí obuv s výšivkou
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Domácí vlněné boty nedají zimě šanci! Na svršku dvoubarevná výšivka. Z jemného a hřejivého materiálu s příměsí vlny. Protiskluzová podrážka. Vyrobeno ve Francii.

Kotníkové tenisky se zipem a tkaničkami
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kotníkové tenisky se zipem a tkaničkami
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Zamilujte si i Vy kotníkové tenisky se zipem a tkaničkami, které se pohodlně nosí. Kotníková výška. Svršek ze 2 materiálů. Na každé straně zip pro snadné obutí. Kožená stélka. Kontrastní klínová podrážka. Vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Zesílená špička. Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami pro nastavení na míru. Kovová očka. Vyjímatelná, pružná, lehká, ekologická a omyvatelná stélka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Ochranná lišta hrany kufru Lexus RX 2022- (carbon)
3 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Lexus RX 2022- (carbon)
3 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Lexus RX je vyrobená z karbonu. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových a karbonových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Bundgaard Petit Strap Canvas Navy 540 Velikost: 25
1 319 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bundgaard Petit Strap Canvas Navy 540 Velikost: 25
1 319 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Textilní varianta nejoblíbenějšího modelu od Bundgaard, vyznačující se svým jednoduchým a přitom kvalitním zpracováním. Vrchní část je textilní, s textilní podšívkou. Jsou tak uvnitř měkké a příjemné, obdobně jako kožená verze.Bundgaard Petit Strap Canvas ve variantě Navy  - klasická tmavě modrá s podrážkou z přírodní gumy.- Sednou na: úzké až normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt- Zapínání: na dva suché zipy - zajistí regulaci kolem kotníku i nártu dle potřeby. Zipy jsou na konci vícekrát prošité, je tedy možné poslední centimetr zipu odstřihnout, aby nebyl moc dlouhý ani při velmi hubených nožkách, kde musí být hodně stažené.- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: volný, přišitý pouze v přední části boty, je na něm přišité poutko držící velcro pásek - pro snadnější obouvání- Stélka: vyjímatelná, z vrchní strany textilní, spodní strana z 1mm pěny, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, možnost kontroly velikosti. Pod stélkou je textilní vrstva pro měkčí došlap, tato vrstva již nelze vyjmout.SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetika  VelikostVnitřní délkaVnitřní šířka1912,0 cm5,6 cm2012,5 cm5,7 cm2113,1 cm5,8 cm2213,6 cm6,0 cm2314,2 cm6,1 cm2415,0 cm6,3 cm2515,6 cm6,5 cm2616,2 cm6,6 cm27 17,2 cm6,7 cm 

Sandály "Katka"
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sandály "Katka"
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vzdušné sandály s módním perforovaným vzorem se přizpůsobí Vašemu chodidlu. Měkké jako nubuková kůže, s variabilními pásky a nastavitelným páskem na patě - superpohodlné! Lehká podešev na platformě s 4 cm klínkem.

KAYLAND-Legacy Gtx, Grey/Red Šedá 43
4 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
KAYLAND-Legacy Gtx, Grey/Red Šedá 43
4 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

Pánská kotníková obuv RIEKER F3944-24 hnědá W3
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024
Pánská kotníková obuv RIEKER F3944-24 hnědá W3
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024

Tato pánská zimní kotníková obuv značky Rieker je vzhledem ke své jednoduchosti, a přesto trendovosti, ideálním doplňkem do Vašeho šatníku. Svršek v módní hnědé barvě je doplněn o barevně odlišené díly kolem kotníku, a je kontrastně sladěn s bílou podešví. K uzavírání zde slouží funkční zip, tkaničkami si obuv upravíte na nohu dle potřeby tak, aby sedla jako ulitá a ochránila Vás tak před sněhem a chladem. K tomu dopomáhá také podšívka vyteplená pravou ovčí vlnou a speciální TEX membrána, díky které budete v suchu i při vycházce sněhem. Tento model Vám bude ideálním doplňkem jak do města, tak do přírody. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze. Rieker TEX – funkční vrstva, díky které je bota nepromokavá a přesto prodyšná. Podšívka je vyrobena z pravé ovčí vlny.

Dámské tenisky REMONTE D0700-14 modrá W3
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dámské tenisky REMONTE D0700-14 modrá W3
2 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Obuv REMONTE je vyšší řadou značky RIEKER, obuv se vyznačuje kvalitou použitých materiálů. Tento originální designový kousek, který nesmí chybět ve Vašem šatníku, Vás zaručeně dostane. Kožený svršek se dokonale přizpůsobí Vaší noze. Díky funkční vrstvě, je bota nepromokavá, ale stále prodyšná. Stélka je příjemně měkká a dopřeje Vašim chodidlům pohodlí po celý den. Pomocí zipu na vnější straně do boty snadno vklouznete a díky klasickému šněrovacímu systému si botu utáhnete do maximálního pohodlí. S pevnou podešví Vás jen tak nic nerozhodí. Koupí tohoto kousku nebudete litovat. Boty z řady Remonte Vám zajistí maximální komfort a pohodlí při celodenním nošení. Technologie: Remonte TEX – funkční vrstva, díky které je svršek boty nepromokavý a přesto prodyšný. Remonte Soft – unikátní stélka vyrobená z prodyšného materiálu, která svým tvarem a materiálem zajistí pocit pohodlí při celodenním nošení. Tato bota je vybavena vyjímatelnou stélkou.

Dámská kabelka RIEKER C2305-167/31-T29 černá W3
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024
Dámská kabelka RIEKER C2305-167/31-T29 černá W3
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 29.04.2024

Kabelka Rieker je skvostem spojujícím design a praktičnost, přední část je zdobená elegantním vzorem, logem značky a naleznete zde i kapsičku uzavřenou zipem. Hlavní prostor, uzavřený zipem, skrývá dvě malé kapsy pro uspořádání drobností, zatímco další kapsa na zadní straně přidává extra úložný prostor. Kabelka je vybavena dvěma pevnými popruhy pro pohodlné nošení ak tomu ještě dalším odepínatelným nastavitelným popruhem, který vám umožní přizpůsobit délku dle vašich potřeb. Tato kabelka je nejen stylová, ale také praktická a flexibilní, což ji činí skvělým doplňkem pro každodenní život. Rozměry: cca V 30 cm x Š 27 cm x H 10 cm Vnitřní uspořádání: kabelka není dělená. Kabelka má délkově nastavitelný popruh, který lze odepnout. Maximální délka nastavitelného popruhu je cca 125 cm.

Třpytivé pantofle žabky s korkovou podrážkou
1 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Třpytivé pantofle žabky s korkovou podrážkou
1 140 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vyrobené ve Španělsku se zárukou kvality, třpytivé sandály s páskem mezi prsty si nás okamžitě získaly. S anatomicky tvarovanou koženou stélkou pro pohodlnou chůzi. Přes nárt pásek nastavitelný pomocí kovové spony. Mezi prsty pásky zabraňující nepříjemnému tření. Korková klínová podrážka. Vyrobeno ve Španělsku. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Třpytivé plátěné polobotky s páskem na suchý zip
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Třpytivé plátěné polobotky s páskem na suchý zip
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vhodné pro různé příležitosti, do města, na dovolenou, i doma. Třpytivé plátěné polobotky v sobě spojují styl a pohodlí. Vyrobené ve Španělsku se zárukou odbornosti a kvality, tyto polobotky mají textilní podšívku, pěnovou výztuž na patě a módní lesklý vzhled. Pásek na suchý zip pro nastavení na míru. Textilní podšívka. Pěnové vypodložení na patě. Protiskluzová podrážka. Vyrobeno ve Španělsku. Perte na 30 °C.

Froddo Barefoot Flexy W Black G3150269-1 Velikost: 38
1 489 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Froddo Barefoot Flexy W Black G3150269-1 Velikost: 38
1 489 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kožené barefoot páskové sandály Froddo Flexy W G3150269-1 do teplých letních dnů v černé barvě. Jemná kožená podšívka, bez vnitřních švů, anatomicky tvarovaná špička - jsou vhodné i na dominantní palec. Zapínání na kovovou přezku, díky které botu upevníte na noze.Sednou na: normální i široké nohy, pomocí kovové přezky lze přizpůsobit i na užší kotník Zapínání: na přezku, lze přizpůsobit dle potřeby Podrážka: měkká, lehká a ohebná, 4 mm VibramOpatek: bez opatkuSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - guma Velikost - vnitřní délka x šířka:36 - 24,1 cm x 9,4 cm 37 - 24,6 cm x 8,6 cm 38 - 25,5 cm x 10,0 cm 39 - 26,3 cm x 10,2 cm40 - 27,0 cm x 10,5 cm41 - 27,8 cm x 10,6 cm42 - 28,4 cm x 10,8 cm

SKECHERS-Uno Lite Lovely Luv black Černá 33
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
SKECHERS-Uno Lite Lovely Luv black Černá 33
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dívčíobuv značky Skechers. Černé tenisky zaujmou barevným potiskem na boční straně a v oblasti límce boty. Dívčí tenisky se skvěle kombinují k sukním ik džínám. Díky klasickému šněrování se skvěle přizpůsobí noze. Jemná perforace na špičce botasek umožní lepší ventilaci vzduchu. Špička a pata dívčích botasek jsou posíleny dodatečným materiálem pro vyšší úroveň ochrany chodidla.Silnou stránkou tenisek Skechers je vzduchem chlazená paměťová pěna, která snižuje únavu nohou. O pohodlí při nošení se postará měkké vnitřní polstrování. Flexibilní podrážka má velmi dobrou trakci. Značkové tenisky jsou super společníky pro běžné nošení a volný čas. Detaily produktu:trendy vzhledklasické šněrováníjemná perforace na špičce pro lepší prodyšnostposílená špička a pataměkké polstrovánímezipodrážka Skech-Air®pružná podrážka

Tenisky s bílou podrážkou
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tenisky s bílou podrážkou
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Bílé tenisky na lýkové podrážce Vás neopustí po celé léto. Svršek z textilu. Stélka a podšívka v prodyšném textilním provedení. Šněrování a jazyk. "Platforma" v lýkovém přírodním vzhledu.

Bačkory Cilka
391 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bačkory Cilka
391 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Teplé a měkoučké s pohodlnou plyšovou podšívkou a lemem z imitace kožešiny - zima může přijít. V našich pohodlných bačkorách jsou studené nohy minulostí. Tvar polobotek pro pohodlné nazouvání.