James & Nicholson Pánský svetr bez rukávů JN657 - Červená | L
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
James & Nicholson Pánský svetr bez rukávů JN657 - Červená | L
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánský svetr bez rukávů JN657 - Červená | L od výrobce James & Nicholson. Produkt je dostupný za 7 dní.

Boční ochranné lišty Chevrolet Lacetti 2004-2010 (hatchback)
1 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boční ochranné lišty Chevrolet Lacetti 2004-2010 (hatchback)
1 050 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Chevrolet Lacetti.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ochranná lišta hrany kufru VW Passat B8 2015-2023 (combi, tmavá, matná)
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Passat B8 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty Ford C-Max 2003-2010
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Prahové lišty Ford C-Max 2003-2010
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Prahové lišty vozu Ford C-Max jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel ADEL Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Soft 11
24 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel Adel představuje praktický a stylový doplněk do Vaší ložnice.Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr: K dispozici máte dva praktické úložné prostory.Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Cover 02
22 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Bylinný čaj Stres a zklidnění 50 g
175 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bylinný čaj Stres a zklidnění 50 g
175 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Čajová směs STRES A UKLIDNĚNÍ obsahuje tradiční bylinky, jejichž složky příznivě působí na udržování klidné mysli, zlepšování kvality spánku a proti stresu. Třezalka tečkovaná přispívá k duševní a emocionální rovnováze a udržení pozitivní nálady. Meduňka a levandule podporují příjemné uvolnění během uspěchaných dní.Bylinná směs neobsahuje kofein a můžete ji bez obav popíjet i ve večerních hodinách. Kvalitní noční odpočinek vám zaručí více energie a optimismu přes den - díky čemuž budete mít dost chuti i sil nejen na práci, ale i na rozvíjení partnerských vztahů. Můžete dát sbohem nervozitě, depresi a stresu.Tip: Vyzkoušejte také čaj Zerex na potenci a povzbuzení, který přispívá ke zlepšení sexuálního života obou partnerů.Jaké bylinky obsahuje čaj na uklidnění a spánek?Řebříček obecný: přispívá ke zmírnění nervozity a stresu a k normálnímu fungování trávicí soustavy, příznivě působí na psychickou odolnost a koncentraciTřezalka tečkovaná: udržuje pozitivní náladu, přispívá k emocionální rovnováze, uklidnění nervů, stimuluje přirozenou obranyschopnost těla a nepřerušovaný, hluboký spánekLevandule lékařská: má příjemnou chuť i aroma, příznivě působí při vysokém tlaku, pozitivně ovlivňuje nervy a zmírňuje bolestí hlavyJitrocel kopinatý: pozitivně ovlivňuje trávení a detoxikaci organismu, přispívá k navození psychické pohodyMeduňka lékařská: přispívá k uvolnění těla i mysli, stimuluje imunitu, příznivě působí při nespavostiBylinky v této čajové směsi:udržují psychiku ve stavu pohodypřispívají k zachování duševní rovnováhystimulují kvalitní spánekslovenský výrobek vysoké kvalitytradiční bylinky na uklidnění těla i psychikyčaj s příjemnou chutí nejen na večerní popíjení

Dívčí holínky Demar - DINO F 0310, růžová Barva: Růžová, Velikost: 30-31
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vyjímatelné zateplení Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat bez vložky. Vyrobeno ze syntetického extra lehkého materiálu EVA.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

Priessnitz kloubní výživa FORTE+ 270 tablet
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Priessnitz kloubní výživa FORTE+ 270 tablet
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Priessnitz kloubní výživa FORTE+ 270 tablet je doplněk stravy, který obsahuje dva důležité typy kolagenů v doporučovaném a efektivním množství. Kolagen typu I (18 mg) se běžně nachází ve šlachách a kostech. Je podstatným prvkem pro komplexní péči. Kolagen typu II (6 mg) je přítomen přímo v chrupavkách, a právě ty nám zajišťují pohodlnou chůzi. Pojivová tkáň, která je nasycena dostatečným množstvím kolagenu, se může správně vyvíjet a plnit svou funkci.Dávkování: 3 tablety denně.Účinné látky:• Boswellie podporuje normální stav kostí a kloubů.• Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek.• Vitamin D a K přispívají k normálnímu stavu kostí.Složení:Glukosamin hydrochlorid, vitamin C (L-askorbová kyselina), zpevňující látka: mikrokrystalická celulóza, extrakt Boswellie, zpevňující látka: modifikovaný bezlepkováý škrob, protispékavá látka: stearan hořečnatý, zpevňující látka: polyvinylpyrrolidon K30, potah: hydroxypropylmethylcelulóza, kolagen vepřový typ I, kypřící látka: oxid křemičitý, potah, barviva: oxid titaničitý, oxidy a hydroxidy železa, kolagen drůbeží typ II, vitamin K1 (fyllochinon), vitamin D3 (cholekalcoiferol).Jedna tableta obsahuje glukosamin hydrochlorid 500 mg, Boswellie extrakt 70 mg, Kolagen typ I 6 mg, Kolagen typ II 2 mg, Vitamin C 80 mg (100 %), Vitamin K 33,75 mcg (135 %), Vitamin D3 1,5 mcg (90 %).UpozorněníNení určeno pro děti do tří let, těhotné a kojící ženy.• Priessnitz kloubní výživa FORTE+ 270 tablet• Efektivní množství kolagenů pro správný vývoj a funkci pojivové tkáně• Doporučené dávkování: 3 tablety denně

American Club RH43-2 šedé zimní boty
630 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
American Club RH43-2 šedé zimní boty
630 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zimní vycházková obuv značky American Club se zapínáním na zip i na šněrování.Kvalitní zimní obuv pro běžné chození.Svršek obuvi je vyroben ze syntetického materiálu v kombinaci s textilem. Podšívka je z textilního materiálu, který tvoří jemný chlupatý kožíšek.Podešev s přilnavou podrážkou.Váha jednoho páru: 660 gDětské zimní kotníčkové boty.Barva: ŠedáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 16 cmPodpatek: 3 cm

Vlnka Dámské pantofle komfort béžové s ovčí vlnou
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Dámské pantofle komfort béžové s ovčí vlnou
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské semišové pantofle s ovčí vlnou merino uvnitř jsou velmi kvalitně zpracované a především pohodlné. Vhodné jsou, jako celoroční domácí obutí, jelikož se díky přírodním materiálům chodidla uvnitř papučí nepotí. Z celé vnitřní části jsou opatřeny ovčí vlnou merino, proto velmi dobře udržují teplo, izolují a pomohou Vám předcházet rýmám a prochladnutím, které jde z většiny případů právě od studených nohou. Ovčí vlna merino je materiál získaný střižením mladých australských ovcí. Merino vlna není kousavá a navíc má skvělé termoregulační vlastnosti, tzn. zaručuje regulaci optimální teploty a současně dokáže odpařovat přebytečnou vlhkost + je antibakteriální. Dámské pantofle komfort mají velmi decentní vzhled, díky povrchovému materiálu semiš v krémovém provedení. Zajisté oceníte, že jsou protiskluzové bačkory vyrobeny českou tradiční značkou Vlnka. Zakoupením tohoto výrobku podpoříte českého výrobce. Materiál: Ovčí vlna a semiš

Moneta Turistické vložky do bot HUNTER forest - 45
118 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Moneta Turistické vložky do bot HUNTER forest - 45
118 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Turistické vložky do bot HUNTER forest - 45 od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

Bennon TERENNO Green High
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bennon TERENNO Green High
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vyšší celokožená trekingová obuv vybavená voděodolnou membránou REGI-TEX® a celopryžovou podešví Vibram®.Ochrana špice zabraňuje poškození vrchové lícové usně Crazy Horse.Díky použitým kvalitním komponentům a materiálům je obuv v terénu stabilní a odolná vůči nepříznivým klimatickým vlivům a lze ji použít i pro náročnější horské túry. • vrchový materiál: Crazy horse hovězinová useň• podšívka: membrána REGI-TEX® + textilie sandwich MESH• stélka: ABSORBA• podešev: pryž Vibram® S1021stélka: ABSORBA : Antibakteriální, anatomicky tvarovaná stélka vhodná pro zátěžové pracovní použití i aktivní trávení volného času. Silná vrstva mikroporézního polyuretanu slouží jak k absorpci potu a udržení příznivého mikroklima uvnitř obuvi, tak k tlumení rázů při dlouhodobém nošení. Velmi snadno se myje a je velmi pohodlná.

Mokasíny s nýtky a hranatou špičkou
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Mokasíny s nýtky a hranatou špičkou
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Originální elegantní vzhled pro Váš outfit přináší mokasíny se cvočky a hranatou špičkou. Kožená stélka pro příjemné pohodlí. Na svršku široký jazyk lemovaný drobnými cvočky ve zlaté barvě. Elegantní hranatá špička. Pevný opatek. Malý podpatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Tapi G-6922 hnědá pánská společenská obuv
1 975 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tapi G-6922 hnědá pánská společenská obuv
1 975 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská celoroční společenská obuv na šněrování.Tapi NERO made for Gentlemen - manažerská obuv špičkové kvality z nejlepší kůže.Obuv je vyrobena z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je rovněž vyrobena z pravé přírodní kůže. Váha jednoho páru: 750 gPánská celoroční společenská obuv.Barva: HnědáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 10 cmPodpatek: 2 cm

Demar GRAND Vložka do holínek 42
194 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Demar GRAND Vložka do holínek 42
194 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Náhradní vložky do holínek Demar Grand 5150 jsou užitečným doplňkem pro udržení pohodlí a hygieny vašich nohou v těchto holínkách. Zde jsou klíčové informace o těchto vložkách: Model: Tyto vložky jsou určeny pro holínky Demar Grand 5150, což znamená, že by měly být speciálně navrženy tak, aby byly kompatibilní s tímto konkrétním modelem holínek. Pratelné: Vložky lze prát při teplotách do 40°C. Tato vlastnost umožňuje udržovat vložky čisté a hygienické, což je důležité pro pohodlí nohou. Materiál: Vložky jsou vyrobeny ze syntetického materiálu. Syntetické materiály obvykle nabízejí odolnost a trvanlivost. Kompatibilita: Jsou vhodné pro holínky modelů GRAND 0150, 0151 a 0152. To znamená, že mohou být použity v různých modelech těchto holínek. Celkově jsou tyto vložky vhodné pro holínky Demar Grand 5150 a jsou praktické díky možnosti praní do 40°C. Materiál je syntetický, což může přispět k trvanlivosti a odolnosti těchto vložek. Je však důležité si vždy prověřit, zda jsou tyto vložky vhodné pro konkrétní potřeby a typ obuvi.   Vložka do holínek

DUNLOP PRICEMASTOR Holínky
488 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
DUNLOP PRICEMASTOR Holínky
488 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Představujeme vám Holínky DUNLOP Pricemastor - klasické, vysoké holínky, které kombinují praktičnost a profesionální ochranu bez kompromisů. Pokud hledáte spolehlivou obuv s vynikajícím poměrem cena / kvalita, pak jsou tyto holínky ideální volbou.Svršek holínek je vyroben z kvalitního PVC materiálu, který se vyznačuje vysokou odolností proti vodě. To znamená, že vaše nohy zůstanou suché i v nejnepříznivějším počasí, a vy se tak můžete plně soustředit na svou práci nebo aktivity venku.Holínky DUNLOP Pricemastor mají jednoduchou, avšak efektivní konstrukci bez kovových komponentů, což je činí bezpečnými a vhodnými pro prostředí, kde je důležité minimalizovat riziko. Jsou navrženy pro venkovní nošení a jsou ideální volbou pro méně náročnou zemědělskou práci. Bez ohledu na to, zda pracujete na poli, v zahradě nebo jiném venkovním prostředí, můžete se spolehnout na tyto holínky pro jejich spolehlivost a trvanlivost.Barva černá dodává holínkům profesionální a elegantní vzhled, který se hodí do různých pracovních prostředí. Vysoké provedení poskytuje dodatečnou ochranu nohou a kotníků, což je užitečné při práci na nerovném terénu nebo v mokrém prostředí.Díky svému skvělému poměru cena / kvalita jsou Holínky DUNLOP Pricemastor skvělou volbou pro každého, kdo hledá spolehlivou, odolnou a cenově dostupnou obuv pro venkovní aktivity. Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.  Praktické holínky pro méně náročnou zemědělskou práci

Tenisky 3F barefoot 3BE29/2 Navy Blue Velikost: 30
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024
Tenisky 3F barefoot 3BE29/2 Navy Blue Velikost: 30
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

Barefoot dětské tenisky 3F 3BE29/2 kompletně v tmavě modré barvě, včetně podrážky a okopu. Příjemná textilní podšívka a praktické zapínání na dva suché zipy. - Sednou na: normálně široké a široké nohy s normálním nártem, vhodné i pro dominantní palec- Zapínání: na dva suché zipy, které mají dostatečnou délku, boty tak jdou velmi dobře přizpůsobit na nártu- Opatek: nezpevněný, nicméně jeho funkci supluje zvýšená podrážka za patou- Podrážka: tenká, velice ohebná zejména ve směru chůze, nulový drop- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s koženým nášlapem, antibakteriálníVelikost - vnitřní délka a šířka obuvi:24 - vnitřní délka 15,4 cm, šířka přes prsty 6,7 cm25 - vnitřní délka 16,0 cm, šířka přes prsty 6,9 cm26 - vnitřní délka 16,6 cm, šířka přes prsty 7,0 cm27 - vnitřní délka 17,2 cm, šířka přes prsty 7,2 cm28 - vnitřní délka 17,8 cm, šířka přes prsty 7,4 cm29 - vnitřní délka 18,4 cm, šířka přes prsty 7,6 cm30 - vnitřní délka 19,0 cm, šířka přes prsty 7,8 cm31 - vnitřní délka 19,6 cm, šířka přes prsty 8,0 cm32 - vnitřní délka 20,2 cm, šířka přes prsty 8,2 cm

Dětské boty KTR 190 EKO popel velur Velikost: 25
1 389 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětské boty KTR 190 EKO popel velur Velikost: 25
1 389 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Odolné dětské boty KTR model 190 popel velur v šedé barvě s modrým prošitím a detaily. Praktická černá podrážka.- Sednou na: normálně široké a širší nožky, vhodné i pro vyšší nárt- Zapínání: na dva suché zipy, dají se tak přizpůsobit různým výškám nártu, a díky velkému vstupnímu otvoru se velmi dobře nazouvají i dětem s vyšším nártem- Opatek: pevný - podporuje správné držení těla a brání tzv. šmajdání- Podrážka: ohebná v přední části, lepená a přišitá - nerozlepí se- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty a botička se díky tomu lépe nazouvá- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, textilní nášlap, minimální podpora podélné klenby- Vyrobeno v ČR- Doporučujeme obuv před prvním použitím naimpregnovat, aby boty ještě lépe odolaly dětskému dovádění.SLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže , podšívka a stélka - textil, stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:21 - 13,5 cm22 - 14,2 cm23 - 14,9 cm24 - 15,6 cm25 - 16,3 cm26 - 17,0 cm27 - 17,7 cm28 - 18,4 cm29 - 19,1 cm30 - 19,8 cm 

Vital Country Křemelina (Diatomaceous earth) Množství: 500 g
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vital Country Křemelina (Diatomaceous earth) Množství: 500 g
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Křemelina potravinářská - diatomaceous earthKřemelina je sypká hornina, která se nachází v mořských i sladkovodních oblastech. Její hlavní složkou jsou křemičité schránky jednobuněčných řas, tzv. rozsivek. Tím je tedy křemelina velmi bohatá na oxid křemičitý. Tento stopový prvek je důležitý pro tvorbu kolagenu i elastinu. Tyto látky zajišťují správnou výživu nehtům, vlasům i pokožce. Rovněž je křemík důležitý pro správnou hustotu a růst kostí. Podílí se také na správné funkci kloubů a vazů. Podporuje pevnost zubů a zdravé dásně. Křemíku jsou připisovány i pozitivní účinky na mozek. Mimo křemíku v sobě křemelina ukrývá také jílové minerály – draslík, hořčík, sodík, železo, vápník a další. Důležitý je i fakt, že schránka rozsivek je velmi pórovitá. Při průchodu tělem, tak může zachytit nežádoucí látky a pomoci je vyloučit z těla ven. Tím je podporováno čištění a správná funkce trávicí soustavy. Při výrobě křemeliny nebyly použity žádná barviva, ochucovadla ani jiné chemické látky. Jelikož neobsahuje žádné alergeny, je vhodná pro vegany, vegetariány i celiaky.Návod k použitíKřemelinu rozmíchejte ve 200 ml vody, džusu nebo jiného nápoje a ihned vypijte.Doporučené dávkování1 čajová lžička (3 g) po dobu 90 dní. Můžete rozmíchat lžičkou nebo v šejkru.Složení100% křemelina E551 (Diatomaceous earth).Obsahuje 92% oxidu křemičitého.UpozorněníTento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nejedná se o lék a nemá schválené léčivé účinky. Není náhradou pestré stravy. Výrobek není vhodný pro děti do 3 let věku. Těhotné a kojící ženy musí konzultovat užívání s odborníkem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nezapomínejte, že zdravý způsob života a vyvážená strava zajišťují správnou funkci organismu a zachování dobré kondice.SkladováníSkladujte v suchu.Země původuUSA 

ADIEL Reishi &Cordyceps 90 kapslí 2 ks: 2x90 kapslí
701 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIEL Reishi &Cordyceps 90 kapslí 2 ks: 2x90 kapslí
701 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Reishi/Cordyceps extrakt -  doplněk stravy„Božská houba nesmrtelnosti“Reishi neboli Ganoderma lucidum  (Lesklokorka lesklá)  je jednou z nejváženějších hub patřící do tradiční čínské medicíny. Reishi je poměrně malá dřevokazná houba vyskytující se nejčastěji na kmenech stromů, pocházející z oblasti Asie, konkrétně Číny a Japonska. Reishi přispívá k normální funkci hladiny cholesterolu v krvi. Díky vysokému obsahu aktivních složek má blahodárný efekt na přirozenou obranyschopnost zejména v posilování imunitního a kardiovaskulárního systému.„Tibetské zlato“Cordyceps sinensis neboli housenice čínská, patří do zlatého fondu čínské medicíny, kde se používá již více jak 5 000 let. Je to velice vzácná houba. Vyskytuje se pouze v horských oblastech Tibetu, Nepálu a některých provinciích Číny.Jedná se o bylinný extrakt z hub Reishi - Lesklokorka lesklá (Ganoderma lucidum) a Cordycepsu - Housenice čínská (Cordyceps sinensis) ve vyváženém poměru. Extrakt vzniká luhováním samotných hub Reishi/Cordyceps v luhovacím médiu, kterým je voda. Silný výluh z hub je speciální technologií nasušen na jemný prášek a nadávkován do celulózových kapslí. Celulózové kapsle se lépe polykají a rychleji vstřebávají do těla. Jsou vhodné pro vegetariány a pro vegany.LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16. května 2012, platné od 14.12. 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Jaké účinky má houba Reishi?* povolené účinky dle platné legislativypodporuje přirozenou obranyschopnost tj. celkový imunitní systémudržuje normální činnost kardiovaskulárního systémuzajišťuje normální hladinu cholesterolu v krviDávkování a způsob užitíSložení: Obsah 1 celulózové kapsle (300mg)Reishi - 144 mg - Lesklokorka lesklá (Ganoderma lucidum)Cordyceps - 144mg - Housenice čínská (Cordyceps sinensis)Stearan hořečnatý - 12mgDávkování*DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělýchUžívejte 2 - 3  kapsle před jídlemUžívejte ideálně před jídlem, zapijte dostatečným množstvím vodyNeužívejte večer, mírně stimulujeNepřekračujte tuto doporučenou denní dávkuUpozorněníReishi/Cordyceps není vhodný pro děti, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Reishi/Cordyceps je potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy.Přípravky nedoporučujeme kombinovat s hormonálními léky a antibiotiky. Lze je užívat společně s vitamíny, tinkturou nebo čajem. Pokud užíváte jakékoliv léky, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem na kombinaci s bylinnými přípravky.Důležité informaceADIEL Reishi&Cordyceps  je registrovaným přípravkem na Ministerstvu zemědělství jako potravinový doplněk.Balení: 90 celulózových kapslí á 300mg, celé balení 27g. Baleno v plastové nádobě s hygienickým uzávěrem.Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě (15-25 °C). Chraňte před slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah dětí.Minimální trvanlivost: Výrobek má trvanlivost 36 měsíců od data výroby. Datum trvanlivosti je na obalu vyznačeno MM/YY (měsíc/rok).Vyrobeno v České republice, Serafin-byliny, s.r.o., www.serafinbyliny.cz

ADIEL Reishi &Cordyceps 90 kapslí 3 ks: 3x90 kapslí
996 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIEL Reishi &Cordyceps 90 kapslí 3 ks: 3x90 kapslí
996 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Reishi/Cordyceps extrakt -  doplněk stravy„Božská houba nesmrtelnosti“Reishi neboli Ganoderma lucidum  (Lesklokorka lesklá)  je jednou z nejváženějších hub patřící do tradiční čínské medicíny. Reishi je poměrně malá dřevokazná houba vyskytující se nejčastěji na kmenech stromů, pocházející z oblasti Asie, konkrétně Číny a Japonska. Reishi přispívá k normální funkci hladiny cholesterolu v krvi. Díky vysokému obsahu aktivních složek má blahodárný efekt na přirozenou obranyschopnost zejména v posilování imunitního a kardiovaskulárního systému.„Tibetské zlato“Cordyceps sinensis neboli housenice čínská, patří do zlatého fondu čínské medicíny, kde se používá již více jak 5 000 let. Je to velice vzácná houba. Vyskytuje se pouze v horských oblastech Tibetu, Nepálu a některých provinciích Číny.Jedná se o bylinný extrakt z hub Reishi - Lesklokorka lesklá (Ganoderma lucidum) a Cordycepsu - Housenice čínská (Cordyceps sinensis) ve vyváženém poměru. Extrakt vzniká luhováním samotných hub Reishi/Cordyceps v luhovacím médiu, kterým je voda. Silný výluh z hub je speciální technologií nasušen na jemný prášek a nadávkován do celulózových kapslí. Celulózové kapsle se lépe polykají a rychleji vstřebávají do těla. Jsou vhodné pro vegetariány a pro vegany.LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16. května 2012, platné od 14.12. 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Jaké účinky má houba Reishi?* povolené účinky dle platné legislativypodporuje přirozenou obranyschopnost tj. celkový imunitní systémudržuje normální činnost kardiovaskulárního systémuzajišťuje normální hladinu cholesterolu v krviDávkování a způsob užitíSložení: Obsah 1 celulózové kapsle (300mg)Reishi - 144 mg - Lesklokorka lesklá (Ganoderma lucidum)Cordyceps - 144mg - Housenice čínská (Cordyceps sinensis)Stearan hořečnatý - 12mgDávkování*DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělýchUžívejte 2 - 3  kapsle před jídlemUžívejte ideálně před jídlem, zapijte dostatečným množstvím vodyNeužívejte večer, mírně stimulujeNepřekračujte tuto doporučenou denní dávkuUpozorněníReishi/Cordyceps není vhodný pro děti, pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Reishi/Cordyceps je potravinovým doplňkem, neslouží jako náhrada pestré stravy.Přípravky nedoporučujeme kombinovat s hormonálními léky a antibiotiky. Lze je užívat společně s vitamíny, tinkturou nebo čajem. Pokud užíváte jakékoliv léky, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem na kombinaci s bylinnými přípravky.Důležité informaceADIEL Reishi&Cordyceps  je registrovaným přípravkem na Ministerstvu zemědělství jako potravinový doplněk.Balení: 90 celulózových kapslí á 300mg, celé balení 27g. Baleno v plastové nádobě s hygienickým uzávěrem.Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě (15-25 °C). Chraňte před slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah dětí.Minimální trvanlivost: Výrobek má trvanlivost 36 měsíců od data výroby. Datum trvanlivosti je na obalu vyznačeno MM/YY (měsíc/rok).Vyrobeno v České republice, Serafin-byliny, s.r.o., www.serafinbyliny.cz

Screen Glass Huawei Nova 3 1021873
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Screen Glass Huawei Nova 3 1021873
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Screen Glass pro Huawei Nova 3 Tvrzené sklo s tvrdostí 9H zajistí vašemu displeji na mobilním telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů. Veškeré hrany jsou dokonale zaoblené a díky tomu je jeho používání velmi bezpečné.    Sklo je tenké a přitom robustní - má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach.    Sklo dokonale padne na displej vašeho mobilního telefonu a nezanechává žádné vzduchové bubliny. Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie.    Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.    Kompatibilita: Huawei Nova 3 Index tvrdosti: 9H Tloušťka: 0,3 mm Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

READYS-Scapa grey/pink Šedá 40
520 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
READYS-Scapa grey/pink Šedá 40
520 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská tréninková obuv značky Readys v šedém provedení s růžovými detaily a výraznou bílou podrážkou. Pohodlné botasky s textilním svrškem jsou dobrou volbou pro volnočasové a sportovní aktivity v letním období. Textilní svršek se dobře přizpůsobí a při pohybu neotlačuje.Botasky mají klasické zapínání na šněrování. Materiál:svršek: textilvnitřek: textilpodrážka: syntetický materiál

AUTHORITY KIDS-Aysia white/reflex pink/silver Bílá 29
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
AUTHORITY KIDS-Aysia white/reflex pink/silver Bílá 29
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská obuv značky Authority. Dětské tenisky, které se díky zapínání na suchý zip snadno obouvají i zouvají. Tyto tenisky pro dívky si vaše ratolesti jistě oblíbí. Mají měkkou vnitřní stélku, stejně tak polstrování kolem kotníku. Dětské botasky jsou lehoučké a vhodné pro každodenní nošení do školy, na kroužky nebo ven s kamarády. Gumová podrážka ochrání dětské nožky před uklouznutím i díky zesílené protiskluzové části vpředu na špičce. Bílé dívčí tenisky zaujmou příjemným vzhledem s jemnými růžovými detaily. Na boku mají reflexní pásek. Detaily produktu: trendy vzhled lehká konstrukce zapínání na suchý zip elastické šňůrky reflexní pásek měkký vnitřek

MERRELL-Icepack 2 Mid Polar WP black Černá 43,5
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MERRELL-Icepack 2 Mid Polar WP black Černá 43,5
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Merrell. Zimní boty pánské jsou vhodné do chladných zimních dnů. Díky prodyšnému svršku z kůže poskytnou prodyšnost i tepelnou izolaci v jednom. Černé boty na zimu mají kvalitní zpracování. Vyšší střih a voděodolná membrána zajistí komfort i ve sněhu a sychravém počasí. Určitě potěší také fleecová podšívka. K celodennímu komfortu přispívá také vyjímatelná EVA stélka. Obuv Merrell má vázání na tkaničky, které je doplněno o kovová očka. Pánská zimní obuv disponuje lehkou mezipodešví, která poskytne stabilitu a tlumení. Gumová členitá podrážka má výbornou přilnavost na každém povrchu. Pánské zimní kozačky byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: pánská zimní obuv vyšší střih kvalitní kožený svršek prodyšné dobře odvádějí vlhkost vázání na šňůrky s kovovými očky voděodolná membrána hřejivá fleecová podšívka pohodlná a vyjímatelná stélka lehká EVA mezipodešev poskytne stabilitu a tlumení gumová podrážka má výbornou přilnavost vyrobeno iz recyklovaných materiálů

ADIDAS-Hoops 3.0 Mid cloud white/cloud white/dash grey Bílá 40 2/3
1 380 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Hoops 3.0 Mid cloud white/cloud white/dash grey Bílá 40 2/3
1 380 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Tenisky pro dámy upoutají stylovým vzhledem. Trendy tenisky v bílém provedení zdobí po stranách tři pruhy bílé barvy pro monochromatický look. Značkové botasky mají svršek ze syntetické kůže, který se výborně přizpůsobí noze. Bílé tenisky adidas mají vyšší střih, který zajistí vyšší stupeň stability. Dámské botasky mají klasické šňůrky pro lepší přizpůsobení. Dámské tenisky mají perforovanou špičku pro vyšší úroveň prodyšnosti. Bílé botasky snadno zkombinujete k mnoha outfitům a vytvoříte trendy look. Stylové botasky jsou inspirovány 80. léty 20. století. Značkové botasky jsou skvělými společníky pro každodenní nošení, do města, na nákupy či volný čas. Detaily produktu: vzhled inspirovaný 80. léty 20. století vyšší střih lepší stabilita svršek ze syntetické kůže tři pruhy na bocích klasické šňůrky měkká podšívka gumová podrážka

ADIDAS-Postmove SE cloud white/cloud white/core black Bílá 40
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Postmove SE cloud white/cloud white/core black Bílá 40
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

ANTA-Sund black Černá 42,5
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ANTA-Sund black Černá 42,5
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

VANS-UA SK8-HI pig suede tawny port Červená 36,5
2 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
VANS-UA SK8-HI pig suede tawny port Červená 36,5
2 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

VANS-WM Ward white/white Bílá 41
1 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
VANS-WM Ward white/white Bílá 41
1 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

AXIM-Newlyn pink Růžová 25
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
AXIM-Newlyn pink Růžová 25
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

Artelta Manželská polohovatelná postel CLOVER Boxspring | 160 x 200 cm barevné provedení: Dora 63
48 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Manželská polohovatelná postel CLOVER Boxspring | 160 x 200 cm Neodolatelná postel typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních materiálů. Manželská polohovatelná postel CLOVER má možnost nastavení výšky matrací, výškové nastavení hlavy a nohou. Díky dvěma dálkovým ovladačům, které jsou umístěny po obou stranách postele, si můžete polohovat každou matraci zvlášť . Postel CLOVER je vybavena třemi samostatnými matracemi, které dohromady vytvářejí prostornou spací zónu vysoko nad podlahou, což usnadňuje každodenní vstávání. Krásně prošívané čelo chrání před chladem stěny a působí velmi esteticky. Materiál: látka, chromové nohy Rozměry: ŠxHxV: 178 x 217 x 130 cm V sedu: 67 cm plocha na spaní: 160 x 200 cm hmotnost: 211 kg matrace : bonell / pocket / topper typ matrace: pružinové Barevné provedení: Dora 63 (Clover 03) Monolith 09 (Clover 08) Monolith 37 (Clover 10) Monolith 77 (Clover 12) Mat Velvet 68 (Clover 15)) Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti. Postel neobsahuje deku, polštáře a doplňky.

RAVEN SPORT polobotka navy - 42
738 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
RAVEN SPORT polobotka navy - 42
738 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Obuv na ochranu proti minimálním rizikům – běžným povětrnostním vlivům. Podrážka z materiálu odolného proti olejům a svrškem z kůže v kombinaci s textilem.

RAVEN ESD O1 SRC sandál 40 černá
751 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
RAVEN ESD O1 SRC sandál 40 černá
751 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pracovní ESD sandál. Podešev z jednohustotního PU. Svršek z inovativního mikrovlákna, které zajišťuje uživateli perfektní prodyšnost.

PANTERA S3 SRC polobotka 40
903 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
PANTERA S3 SRC polobotka 40
903 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní obuv s ocelovou tužinkou i stélkou odolnou propíchnutí, antistatickou a protiskluzovou PU/PU podrážkou rezistentní kyselinám a olejům, absorpcí energie v patě, voděodolným svrškem z prodyšné kůže a reflexními komponenty pro zvýšení viditelnosti.

No.SIX CGW MF S3 SRC kotník 47 černá
1 671 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
No.SIX CGW MF S3 SRC kotník 47 černá
1 671 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z PU / TPU. Svršek z kvalitní lícové kůže. Unikátní rychlozapínání pomocí kolečka.

Obuv kotníková CXS STONE APATIT O2, černá, vel. 47
428 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv kotníková CXS STONE APATIT O2, černá, vel. 47
428 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníková obuv, celokožená bez ocelové špice, reflexní doplňky. Materiál: hydrofobní svršek z 1,6 - 1,8 mm hovězí štípenkové tištěné kůže, podšívka Cambrelle, podešev: PU-PU, protiskluzová, antistatická, olejivzdorná.

Expedo Postel z masivu STUDY + rošt ZDARMA + pěnová matrace DE LUX 14 cm + rošt ZDARMA, 180x200cm, přírodní/nelak
8 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel z masivu STUDY je vyrobena z borovicového dřeva opracovaného do hladka. Materiál už dále není lakován. Rozměr 180x200 cm nabízí dvě 'páté nohy' přispívající ke stabilitě a pevnosti celkové konstrukce postele. Součástí je také laťkový rošt, který vám přidáme ZDARMA. Maximální komfort vám zařídí vámi vybraná matrace.Shrnutí:Postel z masivunelakované dřevo2 páté nohylaťkový rošt ZDARMAvámi vybraná matracePoužité materiály:masiv, PUR PĚNA

Nike Precision 6 Basketball M 44 EUR
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nike Precision 6 Basketball M 44 EUR
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vytvořte si prostor, bleskově zastavte, odstřelte dribling - to vše s pánskou basketbalovou obuví Nike Precision 6 Basketball M. Je navržena tak, aby umožnila rychlým hráčům měnit rychlost a měnit směr a zároveň si zachovat kontrolu. Od plyšového límce a jazyka až po upravenou trakci rybí kosti na podrážce, agilní nízký top vám umožní co nejlépe využít vašich schopností a zároveň posouvat tempo hry. Pohodlí pro všechny hry: Plyšová pěna na límci a jazyce zvyšuje pocit pohodlí kolem kotníku a přes vrch chodidla v oblastech, kde nechcete, aby vás tlaková zóna rozptylovala Konstruováno pro rychlost: Tvarovaná pěnová mezipodešev je měkká a podpůrná, poskytuje odpružení pro nepřetržitý pohyb hry Trakce pro rychlé řezy: Trakce rybí kosti poskytuje vícesměrnou přilnavost, což je skvělé pro hráče, kteří spoléhají na svou rychlost a schopnosti. Guma obepíná boky v přední části chodidla, aby vám poskytla trakci na hranách Zajistěte si fit: Vylepšené umístění šňůrky a popruhy ve středu chodidla vám pomohou zůstat bezpečně a bez rušivých vlivů Nízký límec poskytuje pohyblivost v kotníku Viditelný výřez v pěně pomáhá snižovat hmotnost Tvarované logo Svršek bez šití

Salomon Wander GTX W 36 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salomon Wander GTX W 36 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská trail běžecká obuv Salomon Wander GTX W vás skvěle vybaví pro běh i každodenní nošení. Podrážka Contagrip® MD má hluboký a odolný grip, který odolává mokrému, suchému, skalnatému nebo bahnitému povrchu. Vysoce výkonná mezipodešev EVA a Energy Cell poskytuje maximální odpružení, stabilitu a snižuje vibrace způsobené nárazem. Membrána Gore-tex® je vysoce odolná proti vodě a usnadňuje větrání chodidla. Systém Sensifit™ zajišťuje, že se vám obuv přizpůsobí, je jednoduchá a pohodlná pro nohy každého běžce. Svršek je vyroben z jednovrstvé síťoviny, která umožňuje prodyšnost nohy a také se snadno přizpůsobí. Skvělé tlumení díky technologii EnergyCell Svršek vyrobený z jednovrstvé síťoviny Ochrana špičky Tradiční šněrovací systém GORE-TEX®: Membrána Gore-Tex® udrží vaše nohy v suchu a garantuje velkou úroveň pohodlí. Byla navržena pro náročné aktivity, kdy je nutná vysoká nepromokavost, ochrana a současně i velmi dobrá prodyšnost EVA: Vysoce funkční EVA pěna zajišťující tlumení nárazů SENSIFIT™: SensiFit™ poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky, takže obuv bezpečně a pohodlně padne téměř, jako by byla šitá na míru CONTRAGRIP® MD je zaměřen na dlouhodobé nošení. Má nejodolnější složení a výrazný vzorek, který funguje stejně dobře na hladkém a tvrdém nebo měkkém a nezpevněném povrchu ORTHOLITE®: Díky antibakteriální anatomické stélce OrthoLite® se budete cítit jako v bavlnce. Dlouhodobě tlumí nárazy, zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu a plísní, odvádí vlhkost a zajistí prodyšnost pro příjemné nošení

Koupelnová sada Stone, 4 ks
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Koupelnová sada Stone, 4 ks
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Elegantní sada s dávkovačem mýdla, stojánkem na kartáčky, kelímkem a mýdlenkou udělá z každé koupelny krásné designové místo. Modrá barva je velmi populární, minimalistická, ale zároveň zdobnýí. Pumpička u dávkovače je z lesklého plastu.Sada obsahuje:1x dávkovač mýdla - 7,5 x 6,5 x 20 cm1x držák na kartáčky - 7,5 x 6 x 10,5 cm1x mýdlenka - 12,5 x 8,5 x 3 cm1x kelímek - 8,5 x 3 x 10,5 cm

Barefoot bačkory Pegres BF01U mint Velikost: 29
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Barefoot bačkory Pegres BF01U mint Velikost: 29
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nové barefoot bačkory Pegres BF01U mint. Novinka 2022 - bačkory jsou vyrobeny z recyklovaného materiálu (polyester) spolu s podílem bavlny. Tvar špičky je 100% barefoot, kde je kladen důraz na prostor pro prsty. Jsou vhodné i pro dominantní palce s dostatkem místa do šířky i výšky zároveň. Pružný pásek se suchým zipem umožní regulaci v oblasti nártu, který nijak netlačí a netáhne. Bačkory jsou celkově velmi lehké a ohebné všemi směry.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a vyšší nárt- Zapínání: na suchý zip - přes nárt je pásek z gumy, který pruží a jeho délku nastavíte suchým zipem- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: tenká, lepená, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s textilním nášlapem- Vyrobeno v ČR.SLOŽENÍ: Svršek - 70% recyklovaný polyester + 30% bavlna, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka x šířka :20 - 12,8 cm x 6,0 cm21 - 13,4 cm x 6,1 cm22 - 14,0 cm x 6,3 cm23 - 14,8 cm x 6,5 cm24 - 15,3 cm x 6,8 cm25 - 16,0 cm x 6,9 cm 26 - 16,7 cm x 7,0 cm27 - 17,1 cm x 7,1 cm28 - 17,8 cm x 7,2 cm29 - 18,4 cm x 7,3 cm30 - 19,1 cm x 7,4 cm31 - 20,0 cm x 7,6 cm32 - 20,4 cm x 7,8 cm

ADIDAS-VL Court 2.0 collegiate navy/cloud white/cloud white Modrá 44 2/3
1 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-VL Court 2.0 collegiate navy/cloud white/cloud white Modrá 44 2/3
1 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Značkové tenisky pro pány mají oblíbenou modrou barvu, kterou doplňují tři pruhy adidas. Semišový svršek má špičku ve tvaru T. Svršek je odolný a prodyšný zároveň. Jsou vhodné pro celodenní nošení do práce či pro volný čas. Modré tenisky dobře sedí na noze a snadno se kombinují k džínám či jiným kalhotám.Tenisky adidas jsou pohodlné díky textilní podšívce. Komfort Vám zajistí také tlumící pěna EVA. Pryžová podrážka zajistí stabilitu a pevný krok. Botasky adidas pánské jsou stylovým módním doplňkem v nadčasovém vzhledu. Zajistí Vám celodenní pohodlí.Detaily produktu:modré tenisky adidasodolný a prodyšný semišový svršekvázání na šňůrkytextilní podšívkapohodlné díky mezipodešvi EVApryžová podrážka

Salomon Pulsar Trail M 46 2/3 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salomon Pulsar Trail M 46 2/3 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Aby byl každý den Tvůj nejlepší, pánská obuv Salomon Pulsar Trail M obsahuje měkkou a pružnou mezipodešev Energy Foam pro živou odezvu a plynulé, hladké přechody ve spojení s Energy Blade pro pohon. Vyšší mezipodešev přináší větší pohodlí pod nohama. Energy Foam je super pružná a pohodlná směs mezipodešve, která přináší pop a vyhlazuje váš krok Responzivně: Pohon s podporou Energy Blade pro přenos energie, který vás žene vpřed bez obětování rychlosti. Obsahuje měkčí a flexibilnější Energy Blade než Pulsar Pro Grip inspirující důvěru: Super přilnavá guma Contragrip MA a optimalizovaná geometrie výstupků vás udrží stabilních a bezpečných před uklouznutím i při rychlých a drsných jízdách Recyklovaný materiál: Materiály vyrobené z recyklovaných produktů, jako jsou PET láhve nebo materiálový odpad Energy Blade Trail running: Energy Blade je lehká TPU deska zabudovaná do mezipodešve. Společné úsilí Energy Blade, pěny mezipodešve a geometrie podrážky aktivují pohon vpřed a zajišťují stabilitu na cestách All Terrain Contagrip®: je navržen pro nejrůznější povrchy. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu EndoFit™: Vnitřní návlek navržen tak, aby obepínal chodidlo přesně na těch správných místech a poskytoval přesné přizpůsobení Quicklace™: šněrovací systém Drop: 6 mm (špička: 26,6 mm, pata: 32,6 mm) Hmotnost: 280 g

UNDER ARMOUR-UA U HOVR DS Ridge TR black/red fusion/fog Černá 44,5
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
UNDER ARMOUR-UA U HOVR DS Ridge TR black/red fusion/fog Černá 44,5
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Trailové běžecké boty přesvědčí propracovaným designem a technickým provedením. Kombinace žluté barvy svršku a černo-žluté podrážky upoutá na první pohled. Nechybí ani logo Under Armour. Díky klasickému šněrování si pánské běžecké boty na trail velmi dobře přizpůsobíte Vaší noze. Svršek trailových botasek je lehký, odolný a pomůže zajistit skvělou ventilaci vzduchu. O komfort při běhu po nezpevněném terénu se postará Ortholite® vložka, která je vyrobena z recyklovaného materiálu. Silnou stránkou běžeckých tenisek na trail je UA HOVR™ odpružení, které snižuje náraz. Bonusem technologie UA HOVR™ je vynikající návrat energie. Botasky na trail pro pány disponují podrážkou Vibram® s unikátním designem trakčních výstupků. Vibram podrážka je extra odolná a vhodná i pro náročný terén. Běžecké tenisky Under Armour jsou nejlepšími společníky pro běh po polních cestách, po lese a po nezpevněném terénu. Detaily produktu: Dynamický, vyztužený svršek optimalizovaný pro lehkou a odolnou ochranu Strategické 3D překrytí pro extra bezpečnost Klasické šněrování Posílená špička i pata Vložka Ortholite® používá recyklovaný materiál, poskytuje pohodlí Citlivé odpružení UA HOVR™ snižuje náraz a vrací energii Podrážka Vibram® po celé délce s jedinečným designem trakčních výstupků pro maximální přilnavost, trakci a odolnost

New Design Manželská postel LUSSO 180 | ND4 Varianta: s roštem ND4 / s matrací TERAFLEX
32 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Manželská postel LUSSO 180 | ND4 Manželská postel LUSSO 180 z modelové řady TOP EXCLUSIVE je jedinečný výrobek, který je vyroben v moderním designu kvalitním českým výrobcem. Jednou z jejích výhod je, že postel má velký odvětraný úložný prostor , volně uloženou matraci a polohovatelný rošt s pístovým mechanismem s možností nastavení tuhosti, nosnost 130kg, což má ekonomický, ale hlavně hygienický přístup užívání. Postel lze objednat bez matrací s rošty a denní dekou, nebo s matracemi dodávanými výrobcem postele. ( BAZI , SABI, INFLEX, TERAFLEX, CONTINENTAL). K posteli není dodávána denní deka. Denní deku je možné doobjednat v ceně 117, - € za kus. Tento požadavek je nutno uvést do poznámky. Materiál:   dřevo, látka Rozměry: ŠxDxV: 20 3 x 232 x 100 cm plocha na spaní : 180x200 cm výška lehací plochy:   54/59 cm Barevné provedení: nožiček:   přírodní / třešeň / ořech / stříbrná / černá korpusu (+ čelo) postele: látky od čísla 6-99, od 202-245 na spací plochu a denní deky: látky od čísla 100-201 Vzorník ND Matrace BAZI výška:   160mm nosnost:   110kg froté pratelný potah na 60°C 5zónová matrace z polyuretanové pěny v místech ramen a beder s prořezaným povrchem oboustranná matrace se 2 druhy tuhosti Matrace SABI výška:   160mm nosnost:   110kg froté pratelný potah na 60°C sendvičová 7-zónová matrace ve středu ze spojovaného polyuretanu dvě desky s masážními výběžky Matrace INFLEX výška:   210mm nosnost:   130kg úpletový potah ALOE VERA pratelný na 60°C sendvičová 7-zónová matrace je vyrobena z vysoce gramážních HR studených pěn, na kterých je deska z VISCO paměťové pěny s masážními výběžky, což zajišťuje ideální spánkové klima oboustranná matrace se 2 druhy tuhosti Matrace TERAFLEX výška:   210mm nosnost:   130kg froté pratelný potah 60°C sendvičová 7-zónová matrace je vyrobena z vysoce gramážních HR studených pěn, na kterých je deska z VISCO paměťové pěny s masážními výběžky, což zajišťuje ideální spánkové klima oboustranná matrace   se 2 druhy tuhosti. Matrace CONTINENTAL výška:   21 cm nosnost:   130kg úpletový potah aloe vera pratelný na 60°C obsahuje vzdušné taštičkové jádro vyrobené z 390 pružin. Každá pružina je zašita v textilní tašce oboustranná matrace se dvěma stupni tuhosti, z nichž jedna strana obsahuje 7 zónovou paměťovou pěnu s masážními nopy s druhá strana 7 zónovou HR studenou pěnu s masážními nopy vysoké gramáže čtyři odvětrávací otvory v bocích matrace zajišťují ideální odvětrávání. Rošt ND4 počet lamel:   28+5 ks lamel nastavení tuhosti pouzdra:   výkyvné zdvojené zpevňující popruh Upozornění:   Při objednávce uveďte prosím do poznámky požadovanou látku (korpus) na čalounění, provedení denní deky a barevné provedení nožiček.

Oakley Split 44 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Oakley Split 44 EUR
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Od volnočasových aktivit až po běžné dny v práci nabízí unisex Oakley Split pevný svršek z bavlněného plátna, polyesterová podšívka pro lepší odvod vlhkosti a vulkanizovaná podešev s vysokou přilnavostí. Zajišťují celodenní pohodlí. Je zakončena ikonickým logem Oakley Ellipse na boku. Šňůrky pro klasický, trvanlivý vzhled Logo Oakley Ellipse na pravé straně pro ikonickou značku Výrazné logo Oakley Bark na jazyku pro stylový akcent Materiálové složení: Svršek: 100% bavlna Unisex

ADIDAS-Terrex Agravic Flow 2.0 GTX core black/core black/coral Černá 39 1/3
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Běžecké trailové boty osloví nejen trendy designem, ale také vynikající funkčností. Silnou stránkou běžeckých botasek na trail je Gore-tex technologie, která zajistí optimální prodyšnost a voděodolnost. Plusem je Lightstrike tlumení, díky kterému nepocítíte žádné nárazy při běhu po nezpevněném terénu.Bonusem běžeckých tenisek na trail je zpevňující konstrukce, která zaručí vyšší úroveň stability. Mechanicky tkaný síťovinový svršek je garancí vynikající cirkulace vzduchu. Podrážka z gumy Continental™ zajistí skvělou trakci a přilnavost. Značkové boty Terrex jsou určeny pro běh po lese a polních cestách. Detaily produktu:Klasické šněrováníMechanicky tkaný síťovinový svršek s bezešvými vrstvamiFunkční membrána GORE-TEXTlumení LightstrikeZpevňující konstrukce PromoderátorPodrážka z gumy Continental™ s výbornou trakcíSvršek má minimálně 50% recyklovaného obsahu

Boxspring PLANIFLORA 25 180x200, šedá látka
35 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boxspring PLANIFLORA 25 180x200, šedá látka
35 430 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel boxspring 180x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor - viz fotografie. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová látka: Paros 05 = šedá látka Rozměry (šxhxv): 183 x 221 x 57/118 cm Ložná plocha (šxh): 180 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - černé kovové nožky vysoké 13 cm Dodání v demontu

Postel GANNETT, 90x200, masiv borovice, moření: ...
6 880 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel GANNETT, 90x200, masiv borovice, moření: ...
6 880 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel 90x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 90x200 cm. Barva: vyberte si níže Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 98,5 x 213 cm Ložná plocha: 90 x 200 cm Výška čela za hlavou: 71,6 cm Výška čela u nohou: 56 cmVýška montování roštu: 24 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 22 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 39 cm Rozměr nohy postele: 6,5x6,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Postel 90x200 cm s úložným prostorem RODOLFI, dub sonoma
5 010 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel 90x200 cm s úložným prostorem RODOLFI, dub sonoma
5 010 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel s úložným prostorem ze sektorového nábytkuRozměry (šxvxh): 204 x 68,5 x 97,5 cmMateriál: LTDBarva: dub sonoma Součástí postele není rošt ani matraceDoporučený rozměr 90 x 200 cmPod postelí najdete zásuvku, která Vám poskytne velký úložný prostor.Dodáváno v demontu.

ASICS-Gel Excite 9 black/carrier grey Černá 46
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ASICS-Gel Excite 9 black/carrier grey Černá 46
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Asics. Pánské běžecké tenisky se vyznačují komfortem a jsou určeny pro rekreační a fitness běžce. Mají moderní nadčasový design. Díky svršku z žakárové síťoviny tento materiál zvyšuje proudění vzduchu a zároveň vytváří měkčí pocit na noze. Běžecké boty mají klasické vázání na tkaničky. Zpevněná pata poskytne stabilitu ao vysoký komfort se postará také polstrovaný límec boty. Běžecké botasky nabízejí vylepšenou absorpci nárazů díky tlumení pomocí technologie GEL™ v zadní části chodidla a pružné mezipodešvi AMPLIFOAM™. Vnitřek běžecké obuvi tvoří stílka Ortholite™, která je zárukou komfortu při běhu a zároveň snižuje únavu nohou. Tenisky pro běh jsou vybaveny technologií GUIDANCE LINE™ a pomáhají nohám zažít přirozenější a konzistentnější krok. Podrážka pánských běžeckých bot ze vstřikované gumy dodává lehkost a zvyšuje odolnost, zatímco strategicky umístěné drážky jsou pružné a flexibilní.Detaily produktu:pánská běžcká obuvklasický střihsvršek ze síťoviny pro vynikající prodyšnostklasické šněrováníAmpliFoam ™ mezipodrážka pro výborné tlumení nárazůměkké polstrováníodpružení pomocí technologie GEL ™stélka ORTHOLITE ™ poskytuje měkké pohodlípryžová podrážka s velmi dobrou přilnavostí

Dekorační nástěnný panel MATEO 100x200 cm, šedá
4 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dekorační nástěnný panel MATEO 100x200 cm, šedá
4 110 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nalepovací nástěnný panel, který slouží jako dekorace k Vaší posteli, obývací stěně či předsíňové stěně.Barva: látka Monolith 85 - šedáRozměry (šxvxh): 100 x 200 x 3,5 cmMateriál: pěna T21/MDF deska tloušťky 6 mmNástěnné panely lze připevnit přímo ke zdi pomocí vysokopevnostního lepidla. Na jednotlivé dílce je třeba nanést dostatečné množství lepidla. Je třeba dbát na to, aby se lepidlo nedostalo na čalouněnou část. Došlo by k nevzhlednému poškození textilie.Panely s čalouněním lze ke zdi připevnit také pomocí suchého zipu. Jedna část suchého zipu se přilepí na zeď a druhá k panelu. Toto řešení je praktičtější z hlediska demontáže a čištění panelu například od prachu.

Kotníkové kozačky se zipem, kůže a kožená useň
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kotníkové kozačky se zipem, kůže a kožená useň
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníkové kozačky se snadnou obouvají a díky svému čistému stylu jsou vhodné pro různé kombinace. Hřejivé, pohodlné a módní, letošní zimu by Vám neměly chybět. Z pravé kvalitní kůže. Hřejivá podšívka. Na každé straně zip. Postranní vsadky z kožené usně zdobené cvočky. Vzadu kožená vsadka s efektem krokodýlí kůže. Pevný opatek. Vzadu poutko pro snadné obutí. Klínový podpatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené tenisky s potiskem, béžové
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené tenisky s potiskem, béžové
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Proč volit mezi stylem a pohodlím, když tenisky zn. Pédiconfort Vám přináší obě tyto kvality. Béžové tenisky s potiskem zn. Pédiconfort. Tkaničky a postranní zip. Kožená prodyšná stélka na měkké pěně, která tlumí náraz při došlapu. Pevný opatek. Široké, vhodné i pro citlivá chodidla.

Sandály s páskem
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sandály s páskem
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Základ každého botníku, to jsou elegantní páskové sandály na úzkém podpatku. Pevný opatek. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí kovové spony a pruženky. Potažený podpatek prodlužuje postavu.

CROCS-LiteRide 360 Clog black/slate grey Černá 41/42
980 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
CROCS-LiteRide 360 Clog black/slate grey Černá 41/42
980 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kroksy značky Crocs. Kroksy LiteRide zaujmou stylovým vzhledem, který je inspirován sportem. Pokud hledáte trendy sandály Crocs, tato obuv pro dámy i pány je tou správnou volbou. Značkové kroksy obsahují pěnu LiteRide™, jejíž hlavní funkcí je pohodlí při každodenním nošení. Je super měkká, lehká a mimořádně odolná. Sandály Crocs zaručí podporu a odpružení tam, kde to Vaše nohy nejvíce potřebují. Lehkou konstrukci oceníte při každodenním nošení. Pánské nebo dámské Crocsy mají tvarovaný svršek Matlite™ Motion. Perforovaný svršek nabízí spolehlivou cirkulaci vzduchu a flexibilitu. Crocs sandály jsou z antibakteriálního materiálu Croslite, který brání zápachu. Značkové sandály jsou velmi lehké na údržbu. V oblasti paty se nachází proužek, který slouží k lepšímu uchycení a stabilitě nohy. Ke stabilitě během chůze přispívá i vyvýšená záď paty. Samozřejmostí je protiskluzová podrážka s dobrou přilnavostí. Crocs sandály pro dámy i pány jsou nejlepší volbou i pro běžné nošení, volný čas nebo jako obuv k bazénu a do aquacentra. Detaily produktu: Inspirováno sportem 360 stupňová pěna LiteRide, která je super měkká, neuvěřitelně lehká a mimořádně odolná Podpora a prodyšnost tam, kde to Vaše nohy nejvíce potřebují Dynamický a prodyšný svršek Matlite Motion odpovídá přirozenému pohybu Vaší nohy Zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou Voděodolné Plně tvarovaný Croslite materiál ™ konstrukce pro maximálně lehké odpružení a odolnost Pásek pro bezpečné uchycení Vyvýšená zadní část paty Protiskluzová podrážka

VANS-UA SK8-Low (Tonal Stripes) peach dust Růžová 36
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
VANS-UA SK8-Low (Tonal Stripes) peach dust Růžová 36
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Vans. Chcete tenisky v originálním designu? Tyto tenisky Vans jsou přesně pro Vás. Značkové tenisky se zajímavým vzorem přitáhnou pozornost na první pohled. Ikonické tenisky Vans jsou must have botami, které vám nesmí chybět. Vans tenisky lze snadno zkombinovat k mnoha outfitům a hodí se pro různé příležitosti. Tenisky pro dámy mají textilní svršek, který se dobře přizpůsobí noze. Klasické šněrování výborně fixuje nohu v botě. Špička má jemnou perforaci pro vyšší úroveň prodyšnosti. Měkké polstrování se postará o celodenní pohodlí. Pryžová podrážka je protiskluzová. Super volba pro běžné nošení a volnočasové aktivity. Detaily produktu: Stylový vzhled Trendy vzor Semišový svršek Klasické šněrování Špička s jemnou perforací Polstrovaný límec a jazyk boty Měkká stélka Protiskluzová podrážka Logo Vans

Framesi Morphosis Ultimate Care Shampoo 250ml - Revitalizační šampon
390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Unaveným, mdlým a krepatým vlasům je konec díky šamponu Ultimate Care značky Framesi. Dodává notnou dávku hydratace, obnovuje vlasy uvnitř vlákna, zajistí anti-frizz účinek, navrací vitalitu a brání dalšímu poškození. Přípravek je 100% veganský. Zanechává ve vlasech příjemnou vůni po pivoňkách. Pro dosažení maximálního výsledku ošetřete vlasy po umytí za pomocí kondicionéru ze stejné produktové řady.  Aktivní složky: Výtažek z pivoněk - rostliny výhradně evropského původu, jejichž extrakt se získává v Itálii speciální technologií. Díky tomu poskytuje vysoce hydratační, obnovující a také čistící a antioxidační účinky. Navrací vlasům a vlasové pokožce zpět jejich přirozeně zdravý stav. Komplex hyalorice - látka rostlinného původu s obsahem hydrolyzovaných glykosaminoglykanů, hydrolyzovaných rýžových proteinů a kyseliny hyaluronové, která redukuje elektrostatický náboj vlasů, podporuje jejich snadné rozčesávání a ovladatelnost. Dodává také jemnost a hebkost. Derivát vitamínu C - uvolňuje do pokožky aktivní formu vitamínu C, která povzbuzuje syntézu kolagenu. Umí také obnovovat poškozené buňky UV zářením a zajistí anti-age účinek.  MORPHOSIS ULTIMATE CAREHrubé, často ošetřované a namáhané vlasy s tendencí ke krepatění a s mdlým, nevýrazným a unaveným vzhledem dokonale vyživíte s produkty z řady Ultimate Care. Přípravky obsahují vysoký podíl vitamínu C, výtažek z pivoněk a speciální komplex hyalorice, které přetížené vlasy vrátí zpět do formy a zajistí jejich snadnější ovladatelnost.

Barefoot tenisky Barebarics Bravo - Maroon Brown Velikost: 37
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Bravo - Maroon Brown Velikost: 37
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek sa skládá z prvotřídní kůže nappa (hladká kůže s nenáročnou údržbou) v kombinaci s cordurou. Tento materiál je symbolem odolnosti a trvanlivosti a vydrží až třikrát více než obyčejný polyester.Podšívka je vyrobená z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Tento typ podšívky urychluje proces odvodu a absorpce potu, díky čemuž zůstává kůže suchá. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá u prestižních modelů obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích.Podešev je zhotovena z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli.Stélka je složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu. Barefoot vlastnosti Anatomický tvar Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezovány a přirozeně se posilují.Nulový sklon Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posilní balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze. Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Stride - All White Velikost: 36
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Stride - All White Velikost: 36
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Materiál: Svršek: textil/mikrovlákno Podšívka: textil Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + froté) Podešev: jiné Výroba: Slovensko extrémně lehké boty pro aktivní pohyb i v těch nejteplejších měsících jednoduché obouvání s možností dotažení bot šňůrkami ideální obuv pro milovníky sportovního stylu na každodenní toulky podrážka ActiveGrip s hravým designem, úžasnou flexibilitou a životností (prošití podrážky prodlužuje životnost bot) stélka z přírodního celulózového vlákna s vynikající absorpcípraktické poutko, díky kterému tento model hravě připevníte na batohnová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilitu Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

Barefoot tenisky Barebarics Evo - Light Blue & White Velikost: 37
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Evo - Light Blue & White Velikost: 37
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skládá z prvotřídní nubukové kůže, která je velmi příjemná na dotek.Podšívka je vyrobená z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá u prestižních modelů obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích.Podešev je zhotovena z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli.Stélka je složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu. Barefoot vlastnosti Anatomický tvar Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezovány a přirozeně se posilují.Nulový sklon Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posilní balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze. Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

DC Shoes Bolsa Slides Kids 32 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
DC Shoes Bolsa Slides Kids 32 EUR
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské pantofle DC Shoes Bolsa Slides Kids s EVA pěnou v podrážce pro pohodlí ve stylovém provedení. Svršek: Textil,Podšívka: Textil Podrážka: EVA pěna pro pohodlí a odolnost

BeLenka Barefoot sandály Be Lenka Promenade - Dark Brown Velikost: 43
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BeLenka Barefoot sandály Be Lenka Promenade - Dark Brown Velikost: 43
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Materiál:Svršek: kůže Podšívka / stélka: kůže Podrážka: guma Výroba: Česká republika nadčasové sandály k sukni, šortkám i šatůmkvalitní kůže ve více barevných kombinacíchřemínek pro bezproblémové nošenípohodlné během celodenního nošeníanatomicky přizpůsobené ženskému chodidlu Výhody barefoot bot:dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohoupodešev SlimComfort navržená pro sandály Be Lenka pro Vaše bezstarostné toulkyTyp: vycházková obuv

BeLenka Barefoot kozačky Be Lenka Charlotte - Black Velikost: 38
5 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BeLenka Barefoot kozačky Be Lenka Charlotte - Black Velikost: 38
5 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Materiály: Svršek: kůže (nappa) Podšívka: flís Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + flís) Podešev: ErgoGrip (guma) Výroba: Česká republika barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda flexibilní podrážka s vylepšeným gripem pro ještě lepší stabilitu zip na vnitřní straně kozaček pro ulehčení obutí i vyzutí elastický pás v zadní části se přizpůsobí různým lýtkům materiál v oblasti lýtka je natolik flexibilní, že se dokáže natáhnout až o 15-20 % štědrý prostor ve špičce kozačny zabezpečí přirozený a neomezený pohyb Vašich prstů podešev ErgoGrip je připravená zvládnut nástrahy zimy díky výraznějšímu vzorku Výhody barefoot bot: flexibilní podrážka zero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení těla prostorná špička pro Vaše prsty lehká obuv Typ: vycházková obuv

Merrell J036255 Moab 3 Gtx Olive/gum
3 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J036255 Moab 3 Gtx Olive/gum
3 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Již více než desetiletí je obuv Moab oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Inovovaná verze Moab 3 má novou více podpůrnou stélku, měkčí mezipodešev, která poskytuje větší tlumení, podešev Vibram® a částečně recyklované materiály. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek z vepřovice a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIEGore-Tex®/Kinetic Fit™ Advanced/AirCushion/Vibram® TC5+/RECYCLEDHMOTNOST 862g

Obuv kotníková CXS GO-TEX MONT BLANC, hnědá, vel. 48
1 532 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv kotníková CXS GO-TEX MONT BLANC, hnědá, vel. 48
1 532 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníková obuv, kombinovaná, trekkingová.

Bandáž na loket, béžová VIVADIA
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bandáž na loket, béžová VIVADIA
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tyto bandáže s barevnými pletenými vsadkami znatelně stabilizují a uvolňují namožené klouby. Jsou vysoce elastické, šetrné k pokožce a navíc zajímavě vypadají.

ADIDAS-Duramo SL Ws core black/pink fusion/grey five Černá 36 2/3
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Duramo SL Ws core black/pink fusion/grey five Černá 36 2/3
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Sportovní tenisky mají příjemný ženský design a jsou vhodné pro různé sportovní aktivity i běžné nošení. Výhodou je prodyšný svršek ze síťoviny, který zajistí potřebnou cirkulaci vzduchu. Dámské tenisky se vážou na klasické šňůrky. K pohodlí přispívá polstrovaný límeček dámských bot. Mají klasický střih, který dobře sedí na noze. Značkové tenisky jsou lehké konstrukce, což během nošení zajisté oceníte. V mezipodešvi se nachází tlumení Lightmotion, které poskytne odpružení. Výhodou botasek adidas je také technologie Adiwear v podrážce, která je zárukou dobré přilnavosti a odolnosti. Sportovní obuv pro dámy byla vyrobena také z recyklovaných materiálů. Detaily produktu: dámská sportovní obuv nadčasový ženský design klasický střih lehká konstrukce prodyšný svršek klasické vázání na tkaničky polstrovaný límec spolehlivá fixace chodidla tlumení Lightmotion technologie Adiwear v podrážce zajistí přilnavost vyrobeno iz recyklovaných materiálů

ADIDAS-Galaxy 6 Ms core black/core black/core black Černá 45 1/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Galaxy 6 Ms core black/core black/core black Černá 45 1/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské botasky jsou tou správnou volbou pro aktivní sportovce. Tenisky na cvičení mají klasický střih, který je vhodný pro každý typ nohy. Svršek ze síťoviny umožní spolehlivou cirkulaci vzduchu, zatímco zpevněná pata poskytne oporu během tréninku. Sportovní tenisky pro pány jsou lehké konstrukce. Botasky na sport mají polstrovaný límec boty a vázání na klasické šňůrky. Černé tenisky adidas zdobí na bocích tři pruhy. Značkové tenisky disponují mezipodešví Cloudfoam, která zajistí výbornou pružnost. K pohodlí přispívá také stélka Ortholite. Sportovní botasky pro pány mají gumovou podrážku, která zůstane pevná na všech površích. Pánská sportovní obuv je vyrobena také z recyklovaných materiálů. Pánské tenisky adidas jsou ideální pro trénink, work out cvičení a sportovní aktivity. Detaily produktu: klasický střih prodyšný svršek polstrovaný límec zpevněná pata vázání na šňůrky pro lepší fixaci stélka Ortholite pro skvělé pohodlí mezipodešev Cloudfoam pro odpružení gumová podrážka z recyklovaných materiálů

Protetika Tita Nero Velikost: 35
1 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Protetika Tita Nero Velikost: 35
1 169 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Protetika Tita Nero jsou dívčí barefoot polokozačky z hladké kůže v černé barvě s béžovou podrážkou. Na vnitřní straně je zip pro snadné nazouvání, na vnější straně kotníku je silná guma pro pohodlný pohyb. Model Protetika Tita Nero je nový model pro podzim 2023. Oproti staršímu modelu Protetika Tita Black má novou podrážku (která byla už na jarních modech 2023) a nový tvar. Oproti starším modelům jsou mírně širší v přední části a užší v patě - sednou na jiný typ nohy než boty na staré podrážce. I když se tedy zdají tyto dva modely na první pohled stejné, díky rozdílné podrážce sedí na různé typy nohou.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec, dostatek místa pro prsty nejen do šířky, ale i do výšky, bota je v prstové části tvarovaná tak, aby byl využit maximální prostor - nesnižuje se směrem ke špičce- tento nový model 2023 má oproti staršímu nový tvar podrážky a zpevněný opatek. Boty jsou tak v zadní části výrazně lépe padnoucí, než starší modely. Na vyloženě úzké kotníky ale nejsou.- Zapínání: na vnitřní straně je zip pro snadné nazouvání- Opatek: zpevněný, dále je zde mírně zvýšená podrážka okolo paty- Podrážka: ohebná, gumová, s jemným vzorkem, v béžové barvě- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, s nášlapnou vrstvou z fleecuSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - fleece, stélka - fleece, podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:24 - 15,4cm x 6,7cm25 - 16,3cm x 6,8cm26 - 16,9cm x 6,9cm27 - 17,6cm x 7,2cm28 - 18,4cm x 7,3cm29 - 19,0cm x 7,4cm30 - 19,6cm x 7,6cm31 - 20,4cm x 7,7cm32 - 21,2cm x 7,8cm33 - 21,8cm x 7,9cm34 - 22,4cm x 8,0cm35 - 23,1cm x 8,2cm

BeLenka Zimní barefoot boty Be Lenka Winter 3.0 - Matt Black Velikost: 46
4 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Materiály: Svršek: kůže Podšívka: merino vlna / vodoodpudivá membrána Podrážka: guma (DeepGrip) Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + merino vlna) Výroba: Portugalsko  barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda kůže prvotřídní kvality vlněná podšívka se skvělými termoregulačními vlastnostmi ochrání Vaše nohy před chladem podešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površích vodoodpudivá membrána mezi kůží a vlnou zabezpečí, že Vaše nohy zůstanu v suchu a teple vodoodpudivá kůže zabraňuje průniku vlhkosti do obuvi, pro větší efekt použijte impregnaci důmyslně umístěné háčky pro ještě praktičtější obouvání Výhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaprostorná špička pro Vaše prstylehká obuv Typ obuvi: vycházková obuv

Salming Recoil Strike Men Black
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salming Recoil Strike Men Black
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánské sálovky Salming Recoil Strike jsou konstruovány především pro rychlé a agilní hráče, jejichž doménou je okamžitá změna směru na tom nejmenším prostoru. Parametry:Určení: mužiBarva: černáMezipodešev: Recoil™ PLUSTyp boty: halová obuvDrop: 8 mmModelová řada: Recoil StrikeProfil podrážky: 18 mm - 10 mmMateriál podrážky: Multidirection Hexagrip™Kolekce: 2023/24Hmotnost: 365 g (vel. 9 UK)Konstrukce modelu Salming Recoil Strike je stavěná tak, aby vyhovovala především rychlým a agilním hráčům. Tomu je uzpůsobena především specificky tvarovaná přední část podrážky bot, která umožňuje její dynamické ohýbání do všech směrů, které je tolik potřebné pro rychlé změny pohybu.I tlumení modelu Salming Recoil Strike cílí svojí stavbou spíše na agilnější hráče, kteří nepotřebují vysokou míru tlumení, ale dávají naopak přednost přímějšímu pocitu vůči povrchu. Tlumení navíc tvoří prémiová pěna Recoil+™, která vyniká obzvlášť vysokou návratností energie v každém odrazu.Poslední, ale neméně důležitou součástí tohoto modelu je do detailu promyšlený svršek, který je pohodlný a zároveň zajišťuje ideální podporu i při těch nejkrkolomnějších prvcích, které během své hry využíváte.Pokud vaší hře dominuje rychlost a hledáte sálovou botu, která vás v ní maximálně podpoří, Salming Recoil Strike bude pro vás trefou do černého.Klíčové vlastnostirychlá a stabilní sálová bota pro agilní hráčestředně vysoké tlumení s maximální návratností energielehká a pohodlnápocitově spíše širší se středně pevným svrškem, který ideálně obepíná chodidlovhodná pro všechny sálové sporty

Befado 630P003 růžové dětské bačkůrky
460 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Befado 630P003 růžové dětské bačkůrky
460 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská letní vycházková volnočasová obuv se zapínáním na pásek se sponou.Boty jsou vyrobeny z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je rovněž z textilního materiálu.Podešev je vyrobena technologií přímého nástřiku, který zajišťuje výrazně lepší vlastnosti a trvanlivost než lepené podešve.Váha jednoho páru: 120 gDětské letní sandálky.Barva: RůžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 7 cmPodpatek: 1 cm

Viking Fleek Warm GTX Black/Charcoal 3-93815-277 Velikost: 42
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Viking Fleek Warm GTX Black/Charcoal 3-93815-277 Velikost: 42
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Moderní juniorské zimní boty Viking Fleek Warm GTX v černé barvě s šedou podrážkou, s výrazným zimním vzorkem. Kombinace odolných syntetických materiálů. Boty jsou výrazně zateplené kožíškem, včetně stélky. Membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nohy v suchu a pohodlí. Reflexní prvky pro větší bezpečnost.Boty jsou spíše pevnější, podrážka je velmi odolná. Vhodné i pro puberťáky, kteří se neustále courají po městě :)- Sednou na: normálně široká nohy, jdou hezky stáhnout i na užší kotník, vhodné i na vyšší nárt- Membrána: Gore-Tex membrána - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: suchý zip v horní části pro přitažení ke kotníku a gumička imitující tkaničky na nártu - není tak nutné je zavazovat- Opatek: pevný- Podrážka: pevnější, méně ohebná, velmi odolná, perfektně izolující od země- Jazyk: je přišitý i po stranách pod vrchní hranu tkaniček (gumičky), do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, - Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, filcová s teplým kožíškem na vrchní straně, bez podpory klenbySLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - teplý kožíšek s membránou, stélka - filc + kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:31 - 20,4 cm32 - 21,0 cm33 - 21,8 cm34 - 22,3 cm35 - 22,7 cm36 - 23,5 cm37 - 24,2 cm38 - 24,8 cm39 - 25,4 cm40 - 26,3 cm41 - 26,9 cm42 - 27,6 cm43 - 28,3 cm

MAMMUT-Sertig II Ms Low GTX black/vibrant orange Černá 42 2/3
2 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MAMMUT-Sertig II Ms Low GTX black/vibrant orange Černá 42 2/3
2 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Mammut. Trekingová obuv splňuje podmínky i náročné turisty. Outdoorové boty mají svršek z oděru odolné síťoviny, která zajistí spolehlivou ventilaci vzduchu. Silnou stránkou trekové obuvi je membrána GORE-TEX Invisible Fit, která zaručí nepromokavost. Plusem bot do lesa je mezipodešev z EVA materiálu, která se postará o skvělé tlumení a odpružení. Nízké turistické boty mají klasické šněrování, které výborně fixuje nohu. Měkká stélka poskytuje komfort i při celodenní túře. Výhodou trekingových bot jsou posílené části, zejména špička, která chrání prsty na noze. Podrážka Mammut Swiss Design zajistí přilnavost na každém povrchu. Černé trekové boty pro pány jsou ideální pro turistické výpravy, trekking, kempování a outdoorové aktivity. Detaily produktu: lehká a robustní multifunkční obuv užší střih prodyšný svršek Air Mesh měkká stélka pro pohodlí klasické šněrování mezipodešev z EVA materiálu pro vynikající tlumení membrána GORE-TEX Invisible Fit pro nepromokavost 7 mm drop - pro došlap přes špičku nebo střed chodidla podešev Mammut Swiss Design poskytuje výbornou přilnavost nejvíce namáhané části jsou posíleny dodatečným materiálem hmotnost: cca 330 g

Coqui Dámské nazouváky Jumper 6352 Zelená Velikost: 40
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Coqui Dámské nazouváky Jumper 6352 Zelená Velikost: 40
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Oblíbené nazouváky Coqui 6352 Jumper v Zelené barvě. Velmi lehké, ergonomicky tvarované a ohebné. S páskem, který je možné dát za patu a alespoň částečně tak nožku zafixovat.Velikost - délka stélky:36 - 22,3 cm37 - 23,4 cm38 - 23, 8 cm39 - 24,3 cm40 - 24,9 cm41 - 25,5 cm42 - 26,4 cm 

Zimní boty Ricosta Levi curry/schoko 506800203/260 Velikost: 31
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Zimní boty Ricosta Levi curry/schoko 506800203/260 Velikost: 31
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kožené zimní boty Ricosta Levi jsou nepromokavé díky membráně RicostaTex. Teploučné, zateplené jehněčím kožíškem, sahají lehce nad kotníky - výrobce uvádí, že jsou boty "super warm". Svršek je z dančí kůže, podšívka z jehněčí vlny, podrážka z TPU/PU. Stélka je vyjímatelná - lze ji jednoduše vysušit, z fleecu, bez podpory klenby a jakéhokoliv tvarování. Zpevněný opatek zabrání dětskému "šmajdání". Šněrování na tkaničky pro dokonalé utažení a elegantnější vzhled, pro děti je však se zdrany i zapínání na zip, aby se s tkaničkami netrápily a přezouvání bylo rychlé :-)- Sednou na: úzké nožky - i když výrobce uvádí šířku WMS - W- Membrána: RicostaTex - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: na postranní zip + tkaničky- Opatek: zpevněný- Podrážka: ohebná v přední části boty, perfektně izoluje, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se), z TPU/PU- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, z fleecuSLOŽENÍ: Svršek - dančí kůže, podšívka - jehněčí vlna s membránou RicostaTex, stélka - fleece, podrážka - TPU/PUVelikost - vnitřní déka :31 - 20,4 cm32 - 21,3 cm33 - 21,9 cm34 - 22,5 cm35 -  23,2 cm36 - 24,0 cm37 - 24,7 cm38 - 25,3 cm39 -25,7 cm

McKinley Valley II Mid AQX Winter Kids 32 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McKinley Valley II Mid AQX Winter Kids 32 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské zimní boty McKinley Valley II Mid AQX Winter Kids jsou voděodolné díky membráně Aquamax. Mají TPR podrážku, teplou podšívku a izolační stélku. Zapínání: do velikosti 31 EUR: 2 suché zipy; od velikosti32 EUR: rychloupínací a suchý zip Impact Choice: Aby mohl být výrobek označen jako Impact Choice, musí být buď plně certifikován podle uznávané normy, nebo musí mít alespoň jednu primární komponentu vyrobenou z 50 % zodpovědných materiálů a technologií Odpovědné materiály a technologie: Recyklovaný obsah Vnější materiál: 80% softshell, 20% polyuretan Voděodolné díky membráně Aquamax TPR podešev Teplá podšívka Izolační stélka Hmotnost: 300 g

Spigen Alm Glass.Tr 2x ochranné sklo na Samsung Galaxy S23 FE
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Spigen Alm Glass.Tr 2x ochranné sklo na Samsung Galaxy S23 FE
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné sklo od společnosti Spigen je zárukou vysoké kvality a díky revolučnímu způsobu instalace zvládne aplikaci skla každý.Sklo poskytuje vylepšenou ochranu před poškrábáním, které je nejčastěji způsobeno ťukáním na displej nebo jinými tvrdými předměty. Dokonale chrání zařízení i proti pádům. Je vyrobeno ze zesíleného tvrzeného skla o tloušťce 0,3 mm. Sklo má tvrdost 9H a je vysoce odolné vůči poškrábání i ostrými předměty. Kromě zaručené ochrany sklo poskytuje ochranu i proti otiskům prstů a to díky speciálnímu nano povlaku. Zakřivené okraje skla se dokonale přizpůsobí zakřivení obrazovky.Sklo je zajištěno montážním rámem, díky kterému instalace bude jednodušší než kdykoli předtím.Díky jednoduchému aplikačnímu nástroji zvládne aplikaci každý a to s dokonalou přesností. Vlastnosti: • Revoluční způsob instalace• Speciální 3D technologie• Sklo pokrývá celý displej• Vyrobeno z kvalitního tvrzeného skla s tvrdostí 9H• Nano povlak usnadňuje odstranění skvrn a otisků prstů z obrazovky• Hladký na dotek, nezasahuje do dotykového displeje• Aplikační sada zaručuje snadnou a rychlou instalaci• Case Friendly sklo, což znamená, že je kompatibilní s většinou ochranných pouzder• Tloušťka skla pouze 0,3 mm Způsob instalace: • Důkladně očistěte povrch displeje od mastných skvrn a prachu• Vyleštěte displej pomocí suché stěrky• Na přední část telefonu položte rám se sklem• Složte rám i ochrannou fólii a zbavte se vzduchových bublin• Pořádně vyhlaďte povrch krouživými pohyby tak, aby lepicí vrstva co nejvíce přilnula k displeji

Signal Noční stolek ET-001 Barva: Světle šedá / Bluvel 03
2 960 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Signal Noční stolek ET-001 Barva: Světle šedá / Bluvel 03
2 960 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Noční stolek ET-001 Elegantní noční stolek ET-001 je vyroben v oblíbeném barevném provedení, má jednu zásuvku a jednu otevřenou polici. Díky čalouněnému stolku bude ložnice působit útulně a hřejivě. Noční stolek ET-001 je bezúchytový , otevírání je zajištěno pomocí výřezu v zásuvce , díky čemuž se prakticky a jednoduše dostanete k uloženým věcem. Materiál: látka Rozměry: (VxŠxH) 42 x 50 x 35 cm Barevné provedení: světle šedá / Bluvel 03 šedá / Bluvel 14 béžová / Bluvel 28 zelená / Bluvel 78 starorůžová / Bluvel 52 Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

ARTBm Komoda RAVENNA B 3D3S 200 | dub artisan / černá matná Provedení: Dub artisan / černý mat / černé nohy
10 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Komoda RAVENNA 3D3S 200 | dub artisan / černá matná Moderní komoda RAVENNA B 3D3S 200 již svým názvem naznačuje, že se jedná o kolekci nábytku vyrobenou v nádherném nadčasovém barevném provedení. Komoda RAVENNA B má bezúchytková čela, která dokonale ladí. Design komody RAVENNA , který odpovídá nejnovějším trendům přidávají nohy, které zajišťují stabilitu a dodávají osobitý charakter. Komoda má otevírání systémem „push to open“ zaručuje pohodlné otevírání. Materiál: laminát 16 mm, MDF, ABS hrana, kov Rozměry (ŠxVxH): 199,6 x 86,9 x 41,8 cm Barevné provedení: dub artisan / černý mat / zlatá podnož dub artisan / černý mat / černé nohy dub artisan / černý mat / zlaté nohy dub artisan / černý mat / černá podnož Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

VTR Kulaté tkaničky
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
VTR Kulaté tkaničky
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kulaté tenké polyesterové tkaničky, které jsou zvláště vhodné do společenské a vycházkové obuvi. Díky složení z umělých vláken jsou tyto tkaničky pevnější a mají tak delší životnost. Tkaničky jsou k dostání v trendy neonových barvách a oživí tak každou botu i celkový outfit. Tkaničky jsou silné cca 3 mm. UPOZORŇUJEME, ŽE BAREVNÉ VARIANTY TKANIČEK SE MOHOU MÍRNĚ LIŠIT OD SKUTEČNOSTI V ZÁVISLOSTI NA NASTAVENÍ VAŠÍ OBRAZOVKY!

ELTAP Čalouněná postel CORTINA Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Nube 04
32 929 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPModerní a minimalistická kontinentální postel CORTINA s vysokým prošívaným čelem.Matrace má snímatelný, hedvábný potah, zapínaný na zip. Matrace je oboustranná a skládá se z vrstev kombinující taštičkové pružiny, latex, pěnu T25, kokos a visco pěnu. 15 cm vysoké nohy umožní, aby se čistící roboti dostali pod postel. Tuto postel nabízíme ve standartních rozměrech 140x200 cm, 160x200 cm a 180x200 cm. Celkové rozměry: Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Postel CAPREOL, 180x200, masiv borovice
5 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel CAPREOL, 180x200, masiv borovice
5 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel 180x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 180x200 cm nebo 2x 90x200 cm. Barva: borovice Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 189 x 205 cm Ložná plocha: 180 x 200 cm Výška čela za hlavou: 67 cm Výška čela u nohou: 34 cmVýška montování roštu: 22,5 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 20 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 32 cm Rozměr nohy postele: 12,2x2,5 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

GEOX Tenisky Elver zn. Geox
2 967 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
GEOX Tenisky Elver zn. Geox
2 967 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tenisky Elver zn. Geox přináší maximální prodyšnost a jedinečné pohodlí. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Tkaničky pro nastavení na míru. Vyjímatelná stélka. Prodyšné. Tlumí nárazy při došlapu. Vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

LES TROPEZIENNES Kotníkové kozačky se sponami LYN
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
LES TROPEZIENNES Kotníkové kozačky se sponami LYN
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotíkové kozačky s ozdobnými sponami Les Tropéziennes par M Belarbi se inspirovaly motorkářským stylem. Z kvalitní zrnité kůže. Kovové logo v horní části holeně. Zipové zapínání. 2 kovové spony pro nastavení ve zlaté barvě. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené derbies
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené derbies
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kožená obuv derbies je velmi komfortní na nošení. Buklé vnitřek poskytuje zdravé pohodlí a je příjemný v teplém počasí. Módní perforace a prošití pro originální look. Tkaničky na zavázání. Malý klínový podpatek. Kožený svršek doporučujeme ošetřit ochranným impregnačním přípravkem.

Jonap Jampi Nella šedá riflovina Velikost: 33
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Jonap Jampi Nella šedá riflovina Velikost: 33
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Celoroční kožené barefoot boty Jonap Nella v unisex provedení šedá riflovina s odolným okopem. Tento model patří do řady Jampi, jak Jonap označuje všechny dětské boty ve velikostech 31 a větších. Boty jsou nižšího střihu, končí pod kotníkem. Svršek je z broušené kůže, která se neokope a neodře, vnitřek textilní a příjemně měkký. V přední části boty je praktický gumový okop, a botky tak dlouho vydrží jako nové, a zároveň okop zvyšuje odolnost proti promoknutí např. v mokré trávě.Sednou na: normálně široké až užší nohy, normální až vyšší nárt, vhodné i pro dominantní palecZapínání: dva suché zipy - dá se výborně regulovat výška nártuOpatek: částečně zpevněný, spíš měkkýPodrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, hrubší vzorek (na barefoot boty), s praktickým gumovým okopemJazyk: přišitý jen ve spodní části, boty se tak perfektně nazouvají i dětem s vyšším nártem, jazyk má poutko na provlečení horního suchého zipu, aby nepadal dovnitř botyStélka: bez podpory klenby a tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z textilie, vyjímatelná - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže, podšívka a stélka - textil podrážka - pryžVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:31 - 20,6 cm - 8,1cm32 - 21,2 cm - 8,2 cm33 - 21,8 cm - 8,3 cm34 - 22,4 cm - 8,4 cm35 - 23,0 cm - 8,5 cm

TECNICA-Plasma Mid GTX Ws shadow piedra/fresh laguna Šedá 36 1/3
5 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TECNICA-Plasma Mid GTX Ws shadow piedra/fresh laguna Šedá 36 1/3
5 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Středně vysoké dámské turistické boty jsou vhodné také do náročného terénu. Díky svým vlastnostem se stanou neodmyslitelným společníkem na všech túrách, výletech a trekingu. Trekingové boty pro dámy díky vyššímu střihu poskytnou nesrovnatelnou úroveň flexibility, pohodlí, odpružení a lehké chůze. Obuv do lesa vyniká jedinečným anatomickým zakončením, exkluzivním designem překrytí a dobře přizpůsobitelným šněrováním pro optimální nasazení a výkon, přičemž pevně fixuje nohu. Mají klasické vázání na tkaničky, které je doplněno o kovové háčky. Špička je zpevněna dodatečným materiálem pro ochranu a vyšší odolnost. Outdoorové boty dámské umíte přizpůsobit přesně na nohu nositelky. Díky technologii CAS umožňují úplné přizpůsobení pomocí tepelného tvarování vnitřní stélky a oblasti paty, klenby a kotníku. T oto přizpůsobení poskytuje turistkám bezkonkurenční pohodlí. Výhodou dámských bot pro turistiku je jistě i membrána Gore-Tex®, která poskytuje nepromokavost a prodyšnost. Exkluzivní podrážka se směsí Vibram® Megagrip zajišťuje trakci a přilnavost na každém terénu, mokrém i kluzkém povrchu. Detaily produktu: dámské outdoorové boty moderní outdoorový design vyšší střih poskytne flexibilitu a stabilitu výborná podpora kotníku svršek z 1,8 mm semišové kůže vhodné i na středně náročné až náročné trasy vícevrstvá podrážka pro skvělou trakci a odolnost přizpůsobitelné šněrování membrána Gore-Tex Extended Comfort podrážka Vibram se směsí gumy Megagrip mezipodešev s EVA pěnou s dvojitou hustotou výborné tlumení a podpora kroku CAS tvarování jedinečné přizpůsobení na míru - tvarování vnitřní vložky, oblasti paty, klenby a kotníku bot EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

WOJTYLKO-Slapton pink Růžová 27
390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
WOJTYLKO-Slapton pink Růžová 27
390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dívčí obuv značky Wojtylko. Dětské boty mají pěkný dívčí design. Třpytivý potisk na svršku a různé ozdůbky potěší všechny mladé parádnice. Vyšší střih zimních holínek pro děti poskytne ochranu chodidlu v zimě. Vnitřek dětské obuvi je navíc tvořen umělou kožešinou. Dětské zimní boty mají měkké polstrování kolem kotníku, které brání oděrům a otlakům. Růžové boty pro dívky se zapínají na elastické šňůrky a suchý zip. Z vnitřní strany se nachází také zapínání na zip, takže děti si mohou zvolit způsob obouvání a zouvání. Zimní boty dětské jsou zpevněny po celém obvodu, aby se prodloužila jejich životnost a poskytly lepší stabilitu. Pohodlná a protiskluzová podrážka dokonale tlumí nárazy, zajišťuje pohodlí při chůzi a zaručuje dobrou přilnavost k zemi. Detaily produktu: zimní kozačky pro dívky hezký dívčí design odolný svršek je zpevněn po obvodu vyšší střih hřejivý vnitřek z umělého kožíšku polstrování kolem kotníku zapínání na suchý zip s elastickými šňůrkami zapínání na zip na boku pohodlná a protiskluzová podrážka Velikostní tabulka: Velikost 23 24 25 26 27 28 Délka vnitřní stélky v cm 14 14,5 15,5 16,2 17 17,5

Head Sprint Pro 3.5 Clay Men tenisová obuv DGBL
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Head Sprint Pro 3.5 Clay Men tenisová obuv DGBL
2 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tenisové boty Sprint Pro 3.5 Clay Men značky HEAD jsou určené pro hráče, kteří potřebují vyšší rychlost na antukových kurtech. Při rychlém pohybu v botách SPRINT PRO 3.5 si budete užívat lehký komfort boty vyrobené z prodyšné síťoviny a s novým materiálem použitým na jazyk, ale také díky systému chlazení integrovanému do spodní části boty. Vylepšená verze má také novou TPU podporu paty a nový design. Design rybí kosti zajišťuje optimální přilnavost na antuce.Horní část - Odlehčená, prodyšná síťovina Navrženo pro kotníkové ponožky Trojúhelníkový šněrovací popruh TPU zpevnění opatku boty Pryžová špičkaMezipodešev - Nízká poloha nad zemí Minimální odsazení mezi patou a špičkou Tři vrstvy mezipodešve EVA Odvětrávaný 3D antitorzní klenekPodešev - Čistě ostrý vzorek podrážky v provedení rybí kosti pro antukové kurty

Merrell J037519 Moab Speed 2 Gtx Clay
3 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J037519 Moab Speed 2 Gtx Clay
3 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Moab Speed 2 GTX je nejnovější inovací v oblasti turistiky od značky Merrell. Vytvořen díky spojení znalostí a poznatků z nejprodávanějších turistických bot Moab a zkušeností turistů celého světa. Zdokonalená trakce díky podešvi Vibram TC5+, speciálně vyvinuté pro Merrell, se zcela novým designem a trakčními výstupky. Turisté vědí, že pohodlí je základ úspěšného výkonu, proto je v mezipodešvi o 30% více pěny. Prodyšnost se také výrazně zlepšila díky poznatkům z úspěšné běžecké řady Merrell Test Lab společnosti Merrell. S Moab Speed 2 GTX pocítíte bezpečí díky skvěle padnoucí patě a pevné podešvi po celé délce chodidla. Model s membránou Gore-Tex® udrží vaše nohy v suchu za nepříznivého počasí.• Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí•  svršek v kombinaci Ripstop nylonu a TPU• 100% recyklované tkaničky a pásky• polstrovaný límec kolem paty• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• ochranná a oděruvzdorná gumová pata a špička pro větší odolnost a bezpečí• poutka na patě a jazyku pro snadné obouvání• plně recyklovaná prodyšná podšívka• stélka potažená 100% recyklovaným Mesh materiálem• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 5% recyklovaná vyjímatelná PU stélka• lehká technologie FlexPlate™ zajišťuje torzní tuhost a stabilitu přední části chodidla• mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® TC5+ poskytuje výjimečnou trakci pro outdoorové multisportovní aktivity, vyvinutá výhradně pro Merrell• trakční výstupky Vibram® na podešvi speciálně navržené tak, aby zvyšovaly přilnavost a odolávaly nečistotám při každém krokuTECHNOLOGIE: Gore-Tex®, FloatPro™,  FlexPlate™, Vibram®, 34-24 Stack, 10.0 Drop, RecycledHMOTNOST: 730 g

DD Step S066-41382B White Velikost: 20
1 159 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
DD Step S066-41382B White Velikost: 20
1 159 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dívčí celoroční boty DDstep S066-41382B White - kompletně kožené středně vysoké dívčí boty s velmi ohebnou podrážkou. Třpytivá stříbrno-bílá barva s perleťovým efektem, růžovou podrážkou a motivem pejska na boku. Boty jsou středně vysokého střihu, a končí tak na kotníku, nebo jen mírně nad ním.Sednou na: široké nožky, vhodné i pro vyšší nárt, tvar špičky není vhodný pro dominantní palecZapínání: na dva suché zipy, jdou tak dobře přizpůsobit různým výškám nártuOpatek: zpevněný, podporuje tak správné postavení nohy a kotníkuPodrážka: poměrně tenká, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají nízký vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopáníJazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty, boty tak mají velký vstupní otvor a velmi dobře se nazouvají i dětem s vysokým nártemStélka: vyjímatelná, s pouze naznačenou podporou klenby a minimálním tvarováním, ohebná, pěnová s nášlapem z kůže - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:20 - 12,9 cm21 - 13,5 cm22 - 14,3 cm23 - 15,0 cm24 - 15,7 cm25 - 16,3 cm

Barefoot tenisky Barebarics Blizzard - Navy Blue Velikost: 36
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Blizzard - Navy Blue Velikost: 36
4 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skládá z polyamidu, elastanu a kůže nubuk s hydrofobní úpravou, která velmi dobře odpuzuje vodu. Pro udržení vlastností používejte impregnaci.Podšívka je vyrobená z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Tento typ podšívky urychluje proces odvodu a absorpce potu, díky čemuž zůstává kůže suchá. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá při prestižních modelech obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích.Podešev e zhotovená z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli.Stélka je vyjímatelná a složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu. Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezována a přirozeně se posilují Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště Adaptivní podrážka - Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

Superfit Pebbles Lila 1-009540-8500 Velikost: 31
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024
Superfit Pebbles Lila 1-009540-8500 Velikost: 31
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

Dívčí sandále Superfit Pebbles Lila 1-009540-8500 jsou sportovnějšího stylu, s protiskluzovou podrážkou. V moderní fialové barvě "Lila" s duhovými detaily. Otevřená špička i pata pro maximální komfort v teplých letních dnech. Díky dvěma suchým zipům je možné sandále přizpůsobit v nártové i kotníkové oblasti dle potřeby. Textilní podšívka je z rychleschnoucího materiálu, navíc na omak velmi příjemná. Stélka je z mikrovlákna, které neklouže, saje vlhkost a zároveň rychle schne. Stélka je měkčená pro komfortnější došlap a utlumení otřesů. Podrážka je protiskluzová, ohebná ve směru chůze.- Sednou na: užší a normálně široké nožky - výrobce uvádí šířku WMS M IV, přes nárt plně regulovatelné, jsou tak vhodné na nízký i vysoký nárt.- Zapínání: dva suché zipy - jeden v nártové části, druhý v oblasti kotníku - lze krásně přizpůsobit dle potřeby- Pata je nezpevněná, otevřená- Podrážka: je flexibilní, ve směru chůze poměrně ohebná- Stélka: z mikrovlákna, příjemná na omak, rychleschnoucí a neklouzavá, noha má pohodlný měkký došlap, tlumící otřesySLOŽENÍ: Svršek - textil + syntetika, podšívka - textil, stélka - mikrovlákno, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka boty:25 - 16,5 cm x 4,8 cm 26 - 17 cm x 5,1 cm27 - 17,4 cm x 5,3 cm 28 - 17,8 cm x 5,4 cm29 - 18,7 cm x 5,5 cm 30 - 18,9 cm x 5,6 cm 31 - 19,9 cm x 5,732 - 20,8 cm x 5,8 cm 33 - 21,2 cm x 5,9 cm 34 - 21,8 cm x 6 cm 35 - 22,6 cm x 6,2 cm Měřeno měřidly Plus12 a Clevermess

Adidas Terrex Tracerocker 2 GTX IF2579 M
2 429 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Adidas Terrex Tracerocker 2 GTX IF2579 M
2 429 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024