Ochranná lišta hrany kufru Citroen Berlingo 2008-2018
820 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Citroen Berlingo 2008-2018
820 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta hrany kufru Citroen Berlingo 2008-2018Ochranná lišta účinně zabraňuje nežádoucímu poškození laku při nakládání a vykládání nákladu ze zavazadlového prostoru. Lišta je vyrobena moderní technologií vstřikování plastu a neobsahuje žádné kovové prvky, které by mohli způsobit korozi karoserie kufru.Kromě praktické ochranné funkce se jedná o elegantní a atraktivní doplněk, který dodá vozu moderní vzhled. Tvar lišty navíc přesně odpovídá reliéfu zavazadlového prostoru vozu Citroen Berlingo.Montáž lišty na hranu kufru je velmi jednoduchá. Připevní se pomocí vysoce přilnavé oboustranné lepící pásky, která je součástí lišty. Není nutné navrtávat karoserii!

Boční ochranné lišty Kia Sportage 2010-2015
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Boční ochranné lišty Kia Sportage 2010-2015
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Kia Sportage.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Ochranná lišta hrany kufru Nissan Leaf 2017- (matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Nissan Leaf 2017- (matná)
1 560 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Nissan Leaf je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Audi A6 2004-2011 (Allroad, combi, matná)
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Audi A6 2004-2011 (Allroad, combi, matná)
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Audi A6 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

HALMAR Čalouněná postel Evora 160x200 dvoulůžko - béžové
15 465 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
HALMAR Čalouněná postel Evora 160x200 dvoulůžko - béžové
15 465 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Postel Evora je velice moderní a elegantní. Její dominantou je vysoké čelo se stylovým prošíváním. Celá postel je čalouněná odolnou tkaninou v béžové barvě, která není náročná na údržbu. Postel stojí na čtyřech nohách z masivního dřeva v dekoru ořechu. Praktickou součástí postele jsou čtyři výsuvné úložné prostory ve formě šuplíků, které jsou umístěny v přední i bočních částech postele. Součástí postele je také lamelový rošt, který zvyšuje komfort spánku a prodlužuje životnost matrace. Postel je dodávána bez matrace.Materiál:tkanina / masivní dřevoRozměry: Šířka: 164 cmDélka: 215 cmVýška: 111 cmSpací plocha: 160x200 cm Váha: 108,7 kg

HALMAR Kovová postel Valentina 160x200 dvoulůžko antická třešeň/černá
8 225 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kovová postel ze série Valentina je kombinací modernosti a elegance. Postel s vysokým čelem na obou stranách je vyrobena v kombinaci černě lakované ocele a masivního dřeva v odstínu antické třešně. Součástí je také rošt ze silných a pružných dřevěných lamel, které podporují ergonomickou polohu těla během spánku a díky lepší cirkulaci vzduchu prodlužují životnost matrace. Postel je dodávána bez matrace.Materiál:masivní dřevo / lakovaná ocelRozměry: Šířka: 160 cmDélka: 200 cmVýška: 104 cmVáha: 29,4 kg

ELTAP Čalouněná postel ADEL Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Kronos 06
23 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Postel Adel představuje praktický a stylový doplněk do Vaší ložnice.Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr: K dispozici máte dva praktické úložné prostory.Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Dora 95
23 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

PHOSPHO 2 - podpora paměti, 30 tbl.
393 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
PHOSPHO 2 - podpora paměti, 30 tbl.
393 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Fosfatidylserin (PS) je fosfolipid, který je podstatnou složkou 100 miliard mozkových buněk. Je jednou z nejkritičtějších živin pro optimální zdraví mozku. Nachází se v mozku a v membránách mozkových buněk. Tyto nervové buňky jsou nejaktivnějšími buňkami v našem těle, jejich membránové systémy přenášejí elektrické impulzy v mozku a tento proces si vyžaduje stálý přísun fosfatidylserinu PS.Jaké jsou varovné signály nedostatku PS?- neschopnost učit se, porucha paměti- poruchy úsudku, poznávání, koncentrace, pozornosti- stárnutí způsobuje pokles PS v buňkách a následkem je snížení kognitivních funkcí (kognitivní funkce umožňují myslet a rozpoznávat okolní svět, můžeme se díky jim učit, pamatovat si, posuzovat, odůvodňovat, koncentrovat se a mluvit)Při omezeném příjmu omega 3 mastných kyselin - se může PS v mozku snížit až o třetinu. Jestliže patříte k vegetariánům, je potřebné doplňovat PS pravidelně, protože denní příjem může být nižší než 50 mg. Vědci se domnívají, že PS bude v budoucnu jednou z klíčových látek, které zabrání ztrátě paměti ve vyšším věku. Přijmout preventivní opatření můžete již dnes – denní dávkou 100 mg si můžete zabezpečit dobrou paměť a mentální výkonnost až do pokročilého věku.Až 100 mg fosfatidylserinu  v 1 kapsli najdete v produktu PHOSPHO 2. Je vyroben extrakcí z přírodních sójových bobů. Produkt je vhodný pro vegetariány i vegany.Doplněk stravy PHOSPHO 2 doporučujeme:- na podporu paměti, na zachování normální mozkové činnosti a podporu kognitivních funkcí- má pozitivní vliv na správné fungování mozku (pomáhá udržovat dobrou paměť, hlavně v pokročilém věku-působí příznivě na osoby se zhoršující se pamětí)- zlepšuje paměť a soustředění (schopnost rychle se učit)- vhodný pro seniory, ale i studenty, manažery a učiteleFosfatidylserin, je přirozeně se vyskytující živina, také nazývaná fosfolipid, je získávána ze sóji. Je důležitou složkou lidských buněčných membrán. Ve vysoké koncentraci se nachází hlavně v buněčných membránách s vysokou metabolickou aktivitou, kterými jsou buňky v mozku, srdci, játrech a kosterních svalech.Fosfatidylserin je látka, která má v těle několik funkcí. Je klíčová pro udržování správných funkcí buněk, především těch mozkových.Příznivé účinky tohoto produktu ocení zejména:- osoby, které potřebují podpořit duševní a psychickou výkonnost (při stresu, zátěži, náročném pracovním tempu)- senioři na udržení kognitivních funkcí a podporu paměti- všichni, kteří si chtějí zachovat dobrou paměť a mentální výkonnost až do pokročilého věku- studenti připravující se na zkoušky (zvyšuje kognitivní funkce při řešení úloh)- duševně pracující lidé, manažeři (přispívá k odolnosti vůči stresu)- učitelé (pomáhá koncentraci a duševnímu výkonu v případech stresu, psychické zátěže,- senioři bojující se zapomnětlivostí, poruchami a výpadky paměti a neschopností udržet pozornost.- osoby, které si chtějí déle uchovat duševní svěžestVýzkumy ukázaly, že fosfatidyslerin má příznivé účinky u starších lidí – u těch, kteří mají, i u těch, kteří nemají problémy s pamětí a rozpoznáváním.Obsah balení: 30 kapslí / 12gDávkování: 1 kapsle ráno před jídlem. Zapít dostatečným množstvím vody.Složení: 1 kapsle obsahuje – 100 mg Fosfatidyslerinu (ze sóje), stearan hořečnatý, oxid křemičitý (protispékavé látky), hydroxypropylmetylceluloza.UpozorněníDoplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy nesmí být používán jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte při teplotě do 25 °C, na suchém místě, mimo dosah dětí. Neobsahuje aromata, barviva, přídavné ani konzervační látky. Vhodné pro vegetariány a vegany. Země původu EU.Vyrobeno v Maďarsku.  

​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos MAGNUS bílá 39
1 791 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos MAGNUS bílá 39
1 791 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

MAGNUS je pro ty, kteří zanechají v kuchyni krev a pot a na talíři své srdce a pasii. Poskytuje bezpečnost a skvělý komfort. Antistatická obuv vyrobena z materiálu EVA je díky zesílené ocelové špičce odolná vůči tlaku až 1500 kg! Magnus má exkluzivní technologii podrážky X-Cell ™ System a novou pohodlnou stélku, čímž je dosaženo vysoký komfort nošení a přizpůsobení Vaší chůzi. Mají protiskluzovou podrážku.

Calvin Klein pánské bílé tenisky - 43 (0K4)
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Calvin Klein pánské bílé tenisky - 43 (0K4)
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánské bílé látkové tenisky od Calvin Klein.Podrážka boty je plochá a špička kulatá.Boty mají logo na vnější straně.Materiál: 100% bavlna.

McKinley Snowstar II AQX Jr. 30 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
McKinley Snowstar II AQX Jr. 30 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dětská zimní obuv McKinley Snowstar II AQX Jr. Membrána AQUAMAX zaručuje prodyšnost a voděodolnost Integrovaná ochrana špičky a paty Zapínání na suchý zips

Merco Kinesio Tape tejpovací páska béžová
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Merco Kinesio Tape tejpovací páska béžová
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tejpovací pásky Kinesio Tape jsou nejvýraznější inovací v oblasti sportu za několik desetiletí. A to je důvod nárůstu popularity této metody fyzioterapie v podobě barevných textilních pásek, jenž přináší všem uživatelům řadu výhod, včetně snížení bolesti, rychlejší rehabilitace a i zvyšování výkonnosti. I (správné) používání tejpovačky Merco Kinesio Tape Vám usnadní proces přirozeného hojení těla po úraze, umožní Vám podporu a stabilitu svalů a kloubů a podpoří úspěšné léčení různých ortopedických, neuromaskulárních a neurologických potíží. Tejpovací páska Merco Kinesio Tape je vyrobená z tenké hypoalergenní tkaniny, která vyniká vysokou elasticitou, voděodolností a prodyšností, tudíž její přítomnost na kterékoliv části Vašeho těla Vás nijak neomezí při sportu, ani při dalších každodenních aktivitách. I přes tyto skvělé vlastnosti doporučujeme pro co nejlepší efekt tejpovačku Merco Kinesio Tape používat maximálně 5 dnů od aplikace.Délka x šířka: 5 m x 5 cm

Vlnka Dámské válenky s ovčí vlnou světle hnědá
1 159 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vlnka Dámské válenky s ovčí vlnou světle hnědá
1 159 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Hřejivé a především pohodlné dámské válenky s jemnou ovčí vlnou udrží vaše nohy v teple i když bude venku mrznout. Každý krok pro vás bude jako byste chodili po obláčku a kvalitní protiskluzná podrážka zajistí vaši stabilitu při chůzi. Hebká ovčí vlna s termoregulačními vlastnostmi vám dodá pocit pohodlí, protože i když se budou vaše nohy potit, vlna bude stále příjemně hřát. Obujte se do klasických válenek s tradičním materiálem, kterým je ovčí vlna a uvidíte, že je celou zimu nesundáte z nohou. Válenky mají povrch z textilu, který můžete ošetřit impregnačním sprejem. Zjednoduší to údržbu válenek, a také jim impregnace dodá větší odolnost proti vlivům počasí. Tento produkt je vyroben na Slovensku.

Bennon CLASSIC S1P High
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bennon CLASSIC S1P High
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Lehká a pevná kotníková obuv vhodná do venkovních i vnitřních provozů. Varianta S1P obsahuje ocelovou bezpečnostní tužinku a proti propichovou planžetu. • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň• podšívka: textilie MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU CLASSICA• tužinka/planžeta: ocel/ocelNorma: EN ISO 20345:2011 S1P SRC

Vyhřívaná podložka do postele
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vyhřívaná podložka do postele
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Hitem loňské zimní sezóny se staly produkty s vyhřívací schopností. Tato vyhřívací podložka do postele zpříjemní usínání nebo relaxaci a zamilují si ji všichni, kteří mají rádi pohodlí. Rozměry: 130 x 75 cm.Výhřevnost podložky si jednoduše nastavíte pomocí ovladače.Možnost volby mezi 3 teplotními stupni.Integrovaný bezpečnostní systém BSS zabraňuje přehřátí podložky a podporuje funkci automatické vypínání.Po odpojení kabelu lze podložku prát v pračce při 30 °C.Garanci kvality a nezávadnosti zaručuje certifikát ÖKO-TEX, který dostávají textilní produkty vyrobené ze zdravotně nezávadných materiálů.Vyrobeno německou společností Beurer.Německá kvalita a prodloužená 5letá záruka.

Scooter M5551 TS černé trekingové boty
1 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Scooter M5551 TS černé trekingové boty
1 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Celoroční trekingová kotníčková obuv na šněrování tkaničkami.Svršek obuvi je vyroben z kombinace textilního a syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je z textilního materiálu s příjemným polstrováním. Stélka je pohodlná s patním tlumičem.WATERTIGHT - čtyřvrstvý materiál s membránou, která má odolnost proti vodě a přitom zajišťuje prodyšnost boty, současně chrání před větrem. Je navržena tak aby udržela chodidlo v suchu za každého počasí.Váha celého páru: 970 gTrekingové kotníčkové boty značky SCOOTER.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 16 cmPodpatek: 3 cm

3F dívčí bílé třpytivé bačkory 4BS8-2
520 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
3F dívčí bílé třpytivé bačkory 4BS8-2
520 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dětská letní rekreační volnočasová obuv.Obuv má certifikát ZDRAVÁ STOPA a je vyrobena bez škodlivých látek.Boty jsou vyrobeny z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je z textilního materiálu.Váha jednoho páru: 410 g Dětské letní tenisky.Barva: BíláVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 6 cmPodpatek: 2 cm

Kotníkové boty ve stylu pohorek
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kotníkové boty ve stylu pohorek
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Vzorovaná podrážka, tkaničky v přírodní barvě, kovová očka a háčky, hebký lem: to jsou stylové boty, které nedají zimě šanci. Široký hebký lem ve vzhledu kožešiny. Hebká podšívka ve vzhledu kožešiny. Pevné tkaničky. Kovová očka a háčky. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Bennon CAMMO Low
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bennon CAMMO Low
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Lehká outdoorová polobotka s maskáčovým (camouflage) vzorem. Vrchový materiál této obuvi je vyroben z voduodpuzujícího softshellového materiálu, dále jsou boty vybaveny protiokopovou pryžovou špicí chránící botu před mechanickým poškozením. Zpevňující PU komponent v oblasti paty zajišťuje lepší stabilitu chodidla při chůzi v náročnějším terénu a zároveň má i ochrannou funkci, tzn. zvyšuje odolnost boty vůči prodření.Uvnitř této obuvi naleznete velmi pohodlnou vložku do bot ABSORBA XTR ESD Insole, která má tvarovanou patní misku tlumící nárazy na patní kost. Výhodou této stélky je, že obsahuje aktivní uhlí, jež má antibakteriální účinek a vaše chodidla zůstanou déle svěží.Díky výše uvedeným vlastnostem je obuv vhodná pro outdoorové aktivity, sport a turistiku.• vrchový materiál: Softshell• podšívka: textilie MESH• stélka: ABSORBA XTR• podešev: EVA/pryž VARAN

Keen Knotch Hollow DS Blue Depths/Evening Primrose Velikost: 29
1 389 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Keen Knotch Hollow DS Blue Depths/Evening Primrose Velikost: 29
1 389 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Odolné dětské tenisky Keen Knotch Hollow DS Blue Depths/Evening Primrose - převládající modrá barva se žlutými detaily a praktickou šedou podrážkou. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Knotch je nový středně široký model u Keen.Vrchní část je z odolných syntetických materiálů, podšívka je příjemná textilní. Mohou se prát v pračce, na jemný program a 30°C. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Knotch lze považovat za kompromis mezi barefoot (široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze) a klasickým stylem (podrážka je silnější, a není s nimi cítit každá nerovnost na cestě).Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro vyšší nárt, nejsou vhodné pro drobnou úzkou nožkuZapínání: dva suché zipy - jdou velmi dobře přizpůsobit různým výškám nártu a díky poměrně velkému vstupnímu otvoru se dobře nazouvajíOpatek: měkký, noha je ale korigována do správného postavení díky gumovým výstupkům na bocích, které částečně nahrazují opatekPodrážka: v přední části dobře ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit, vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka má výraznější vzorek vzorek pro pohyb v přírodě, protiskluzované, nedělá šmouhyStélka: nevyjímatelná, ze syntetických materiálů, příjemná na omakSLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetikaDoporučujeme vybírat podle rozměrů níže, nicméně velikostní tabulka výrobce u tohoto modelu poměrně sedí.Velikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:24 -25/26 - 16,0 cm x 6,4 cm27/28 - 17,0 cm x 6,7 cm29 - 18,0 cm x 7,0 cm30 - 18,5 cm x 7,2 cm31 - 19,5 cm x 7,4 cm

Dětské sandálky Biomecanics 222231-A ocean Velikost: 30
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dětské sandálky Biomecanics 222231-A ocean Velikost: 30
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dětské sandálky Biomecanics 222231-A v kožené variantě. Vynikají opravdu příkladným zpracováním a patentovaným opatkem. Navzdory tomu, že tyto sandálky mají za patou pouze pásek, je po stranách paty patentovaný opatek, který zabraňuje vtáčení paty - šmajdání. Není zde ale klasický pevný opatek a noha tak může lépe dýchat. V přední části gumová ochrana proti okopu - dítě si tak nejen nezkopne prsty, ale ani sandálky nebude mít při případném zakopnutí odřené.- Sednou na: normální šířku nožky, vhodné i pro vyšší nárt nárt a úzký kotník - jdou v zadní části hezky utáhnout a perfektně objímají kotník- Zapínání: na suchý zip - zajistí dobré utažení kolem kotníku- Opatek: unikátní patentovaný tvar - navzdory tomu, že tyto sandálky mají za patou pouze pásek, je po stranách paty patentovaný opatek, který zabraňuje vtáčení paty (šmajdání)- Podrážka: ohebná ve směru chůze, boty mají minimální vzorek- Stélka: textilní nášlap (dělá dojem kůže), nevyjímatelná, příjemně měkkáSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - kůže, stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:25 - 15,8 cm26 - 16,5 cm27 - 17,0 cm28 - 17,6 cm29 - 18,1 cm30 - 18,8 cm31 - 19,4 cm32 - 20,0 cm  

Steviola - Stévia tablety 1000tbl. 1 ks: 1000 ks
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Steviola - Stévia tablety 1000tbl. 1 ks: 1000 ks
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

STEVIOLA tablety stévia z Německa, 1000 tbl. - doplněk stravyStévia sladká je přírodní sladidlo, které je až 300 krát sladší než běžný cukr, avšak neobsahuje žádné kalorie a je tak vhodná při hubnoucích dietách. Sladidlo Steviola se vyrábí v Německu pod velmi přísnými kontrolami, neobsahuje žádné umělá sladidla, ani barviva, aromatické nebo konzervační látky. Oproti jiným umělým sladidlům Steviola není hořká ani v ní nepocítíte žádnou chemii.Rostlinu stevia od nepaměti používaly kmeny známé jako Guarání v Paraguayi a Brazílii. Sladili si s ním maté a používali ho také v přírodní medicíně.LEGISLATIVA Rádi bychom Vám sdělili všechny účinky bylinek, avšak NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 ze dne 16.května 2012, platné od 14.12 2012, kterým se zřizuje seznam schválených zdravotních tvrzení, nám neumožňuje uvádět všechny účinky našich potravinových doplňků ani vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Využití sladidla v tabletách – Steviola – StéviaVysoce účinné sladidlo vůči tepelným úpravám – Vaření a pečení po celý týden1 tableta Stévie = 1 čajová lžička cukruVynikající rozpustnostTIP NA VAŘENÍ:  1 tableta sladidla odpovídá sladkosti 1 čajové lžičky běžného cukru.Stévia je vhodná pro zdravé pokrmy bez cukruNapomáhá ke snížení projevu cukrovkySnižuje projevy pálení žáhyPřispívá k lepšímu tráveníVhodná jako sladidlo při hubnoucích dietáchSnižuje únavuSnižuje touhu po alkoholických nápojích a tabákuDávkování a způsob užitíSložení: obsah 1 tablety à 60 mg - Steviol-glykosidy, soda bikarbona (uhličitan sodný), kyselina vinná, hořečnatá sůl, isomaltSladkost 1 tablety Stevioly je ekvivalentní 1 lžičce cukru. Diabetická hodnota: 0 v.j.Dávkování*DDD - Doporučené denní dávkování/RVH - Referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělýchMaximální dávka: 15 tbl na 50kg tělesné hmotnosti na den.Nutriční hodnoty ve 100g: energetická hodnota 870,5 kJ / 208,8 kcalproteiny 0 g, sacharidy 40,5 g, polyalkoholy 40,5 g, cukr 0 g, tuky 0 g, mastné kyseliny 0 g, vláknina 0,5 g, sodík 5,4 gNutriční hodnoty v 1 dávce (5 g): energetická hodnota 0,522 kJ / 0,125 kcalproteiny 0 g, sacharidy 0,024 g, polyalkoholy 0,024 g, cukr 0 g, tuky 0 g, mastné kyseliny 0 g, vláknina 0 g, sodík 0,0032 gUpozorněníSteviola Stévia sladidlo je potravinovým doplňkem stravy, neslouží jako náhrada pestré stravy.Důležité informaceSteviola Stévia sladidlo 1000 tbl je zaregistrováno na Ministerstvu zemědělství jako potravinový doplněk.Balení: 1000 tbl à 60 mg sladidla v plastové dóze s plastovým dávkovačem.Skladování: Na suchém místě při teplotě pokojové teplotě, chránit před přímým slunečním zářením, nevystavujte mrazu.Minimální trvanlivost do: Datum uvedeno na obalu, spotřebujte do: Datum uvedeného na obaluVýrobce: El Compra Import GmbH & Co.KG, Alte Chaussee 4a – Kruft – DE Více na: www.elcompra.deDistributor: ADIEL s.r.o. Ostrovského 253/3 – 150 00, Praha 5 – CZ  

Citronový olej 100% Alteya Organics 5 ml
174 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Citronový olej 100% Alteya Organics 5 ml
174 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Citronový olej 100% Alteya Organics 5 mlOrganický citrónový olej z plodů Citrus Limon se získává lisováním za studena. Má silnou a svěží vůni s čirým naznákem citrusu a jasnou žlutou barvu. Snižuje množství kyselin v organismu, zlepšuje trávení, zklidňuje bolesti břicha a odstraňuje z těla toxiny. Charakterizují jej antibakteriální, dezinfekční a detoxikační vlastnosti, díky kterým příznivě působí na mastný a smíšený typ pleti a na snížení hyperpigmentace. Citronový olej může způsobit zvýšenou citlivost pokožky, proto by se neměl používat před pobytem na slunci. Předpokládá se, že citrónový olej může zvýšit energii, zlepšit metabolismus, stimulovat krevní oběh i funkci trávicího systému. Zároveň slouží jako účinný čistič vzduchu a různých povrchů. Je známo, že navozuje pozitivní atmosféru, zlepšuje koncentraci a revitalizuje.Použitídifuzujte, když chcete vytvořit veselou atmosféru nebo podpořit snazší dýchání pročištěním nosních průchodů,přidejte olej do svých domácích čisticích prostředků a toniků na obličej, abyste zpevnili, rozjasnili pokožku a regulovali produkci kožního mazu,přidejte olej do šamponu, abyste podpořili jasnější pokožku hlavy a podpořili zdravý růst vlasů,vytvořte si svépomocí přírodní čistící produkt zředěním několika kapek citrónového oleje a oleje z čajovníku ve stejném poměru octa a vody.Dobře se mísí s: levandulí, růží, muškátem, rozmarýnem, mátou peprnou, skořicí, hřebíčkem, citrusyUpozornění: Olej vždy zřeďte ve vhodném základě, může způsobit podráždění pokožky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pokud jste těhotná, kojíte nebo máte zdravotní problémy, poraďte se se svým lékařem. Zabraňte kontaktu s očima, vnitřním uchem, sliznicemi a jinými citlivými částmi těla.

Screen Glass Protector OPPO A16, A16s, A54s, A56 5G 5D Full Glue Ceramic černé 1026929
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Screen Glass 5D Full Glue Ceramic pro  OPPO A16, A16s, A54s, A56 5G Vysoce kvalitní tvrzená vrstvená folie s plošným podlepením. Tento ochranný film dotykového skla je pružný, přesně tvarovaný a poskytuje 100% průhlednost displeje. Vysoký faktor tvrdosti 9H mu zaručuje odpovídající ochranu, ale přitom vám nepraskne. Tento keramický film poskytne vašemu displeji spolehlivou ochranu od okraje k okraji.   Perfektně přizpůsobená vysoce tvrzená vrstvená folie Vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání Vašeho mobilního telefonu.   Tato tvrzená folie má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny. Pro bezpečnější používání jsou okraje folie zaoblené.    Tato tvrzená folie poskytuje displeji Vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Folie má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: OPPO A16, OPPO A16s, OPPO A54s, OPPO A56 5G Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

SALOMON-OUTline Prism black/magnet/quite shade Černá 48
2 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
SALOMON-OUTline Prism black/magnet/quite shade Černá 48
2 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

VANS-WM Filmore HI Vansguard (Suede) port royale/white Červená 36,5
1 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
VANS-WM Filmore HI Vansguard (Suede) port royale/white Červená 36,5
1 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

AXIM-Brendon black Černá 31
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
AXIM-Brendon black Černá 31
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

COLOR KIDS-Boots low cut w.1 WP dried festival fuchsia Růžová 35
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
COLOR KIDS-Boots low cut w.1 WP dried festival fuchsia Růžová 35
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dívčí obuv značky Color Kids. Dívčí zimní boty okouzlí všechny malé parádnice pěkným vzhledem. Svršek dívčích bot má voděodolnou povrchovou úpravu. Dětské zimní boty se zapínají pomocí šňůrek a popruhu na suchý zip. Boty na zimu jsou zesíleny dodatečným materiálem na špičce, bočních stranách a na patě. Dívčí zimní obuv je nepromokavá. Díky vnitřnímu polstrování udrží dětské boty nohy v teple. Boty na zimu pro dívky mají gumovou podrážku s protiskluzovým vzorem. Nepromokavé boty na zimu jsou výbornou volbou pro běžné nošení, do školy a pro volný čas. Detaily produktu: Klasický střih Zapínání pomocí popruhu na suchý zip Zesílená špička, boční strany i pata Nepromokavý svršek Měkká stélka Pryžová protiskluzová podrážka Poutko na zadní straně Ideální na zimu

ANTA-Sund black Černá 41
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ANTA-Sund black Černá 41
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

VANS-UA ComfyCush Old Skool (Pastel Tie Dye) multi/true white Modrá 42,5
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
VANS-UA ComfyCush Old Skool (Pastel Tie Dye) multi/true white Modrá 42,5
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

>

Abel & Lula Crop top s volánem žlutý Abel & Lua velikost: 152
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Abel & Lula Crop top s volánem žlutý Abel & Lua velikost: 152
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Luxusní dívčí krátký top s volánem. Top má na zadní straně žabičkování díky kterému se dobře obléká. Crop top je z velmi příjemného lehoučkého materiálu.

3F dívčí růžové baleríny 4A3-20
465 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
3F dívčí růžové baleríny 4A3-20
465 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dětská letní rekreační volnočasová obuv.Obuv má certifikát ZDRAVÁ STOPA a je vyrobena bez škodlivých látek.Boty jsou vyrobeny z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je z textilního materiálu a stélka je z pravé přírodní kůže.Boty dýchají - podešev je v přední části perforovaná a umožňuje cirkulaci vzduchu. Váha jednoho páru: 320 g Dětské letní baleríny.Barva: RůžováVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 6 cmPodpatek: 2 cm

Obuv polobotka PRESTIGE, bílá, vel. 36
1 353 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Obuv polobotka PRESTIGE, bílá, vel. 36
1 353 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Polobotka, celokožená, pracovní a sportovní.

KIEL SC-02-002 S3 SRC polobotka 44 černá
572 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
KIEL SC-02-002 S3 SRC polobotka 44 černá
572 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Bezpečnostní polobotka s ocelovou tužinkou, stélkou proti propíchnutí, PU/PU podrážkou rezistentní olejům. Svršek – reliéfní štípaná kůže. Stříbrné reflexní doplňky.

Holínky ERIS, vel. 43
310 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Holínky ERIS, vel. 43
310 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Nízká holínka. Absorbce energie v patní části. Protiskluzová podešev.

McDavid 409 bandáž kolene
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
McDavid 409 bandáž kolene
719 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ortéza stahuje měkké tkáně, tepelná retence pomáhá při úlevě od bolesti a podporuje léčení. Tato verze bandáže s otevřeným otvorem pro čéšku snižuje tlak, který je na ni vyvíjen. Poskytuje základní zpevnění a ochranu kloubu. Optimální stažení ortézy zajišťuje pásek na suchý zip Velcro®. Tepelně izolující neoprénový návlek je opatřený na obou stranách nylonovým potahem, který zabraňuje sklouzávání. Ortéza sedí na pravou i levou nohu. Velikost je univerzální.nastavení pomocí pásku na suchý zip Velcro®neoprenový návlek udržuje kloub v tepleotvor zmírňuje tlak na patellu (čéšku)nylonový potah proti sklouzávání ortézyStupeň ochrany:LEVEL 1 / základní úroveňMateriál:100% latex–free 3,2 mm neopren (CR)Vhodné pro:Blíže nespecifikované bolesti v koleni, tendonitidu, burzitidu, artritidu a menší vymknutí.

ADIDAS-AlphaBounce + carbon/grey four/screaming orange Černá 45 1/3
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ADIDAS-AlphaBounce + carbon/grey four/screaming orange Černá 45 1/3
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské tenisky mají moderní design a vynikají svým komfortem během nošení. Značkové tenisky mají prodyšný svršek ze síťoviny, který poskytne potřebnou ventilaci. Botasky pro pány mají zpevněnou patu pro lepší pocit stability. Černé tenisky pánské se vážou na klasické šňůrky.Sportovní obuv pánská je extra pohodlná také díky mezipodešvi Cloudfoam a Bounce. Díky mezipodešvi Bounce je jízda měkká a pružná, zatímco Cloudfoam na patě tlumí každý krok, takže se můžete bez problémů pohybovat po celý den. Na jazyku a patě stylových tenisek se nacházejí poutka, která usnadňují obouvání a zouvání. Klasický střih dobře sedí a gumová podrážka adiWear výborně přilne k povrchu. Sportovní tenisky jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů.Detaily produktu:černé teniskymodré designbarevné detailyprodyšný svršekvázání na šňůrkypoutka usnadňují obouvání a zouvánímezipodešev Cloudfoam poskytne tlumenímezipodešev Bounce poskytne odpruženígumová podrážka adiWear zajistí přilnavostvyrobeno iz recyklovaných materiálů

Vlnka Dámské korkové anatomické nazouváky Laura - zelená
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vlnka Dámské korkové anatomické nazouváky Laura - zelená
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Jejich vzhled je jednoduchý a moderní, hodí se jak ke sportovnímu oblečení, tak i elegantnějšímu letnímu vzhledu. Přezka na pásku přes nárt je nejen hezká, ale především funkční. Můžete si díky ní Laury upravit přesně pro svou nohu a nehrozí, že by někomu byly moc úzké nebo moc široké. Další skvělý prvek těchto nazouváků je její stélka. Jemná kůže v kombinaci s tvarováním stélky podporují klenbu chodidla, nohy díky tomu nebolí ani po několika hodinách strávených na nohou. Laury jsou navíc vyrobeny z přírodních materiálů korku a pravé hovězí kůže, a mají protiskluzovou podrážku. Pohodlí a příjemný pocit z nošení je tedy zaručen. Parametry:Určení: DámskéBarva: ZelenáRoční období: LetníČinnost: VolnočasováDruh zapínání: S přezkouJaký mám problém: Vysoký nártZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: LauraIndex ziskovosti: 1073

Merrell J067088 Moab Flight Sieve Black
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Merrell J067088 Moab Flight Sieve Black
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Inspirací tohoto sandálového modelu je naše nejprodávanější trailová bota. Voděodolný, prodyšný svršek s přilnavou podešví poskytuje nohám pohodlí v jakémkoliv terénu. • svršek ze syntetické kůže a materiálu Mesh• šněrování ze 100% recyklovaného materiálu• polstrovaný límec kolem kotníku• gumová špička a pata pro větší odolnost a ochranu• poutko na patě pro snadnější obouvání ze 100% recyklovaného materiálu• měkké neoprénové polstrování• vyjímatelná stélka z plně recyklovaného materiálu• mezipodešev FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® EcoDura z materiálu, který je ze 30 % recyklovaný, poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE:FloatPro®, Vibram® EcoStep, 10.0 DROP, STACK 20.0-30.0, RECYCLEDHMOTNOST: 430 g

GymBeam Extrakt z borovicové kůry 60 kaps.
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
GymBeam Extrakt z borovicové kůry 60 kaps.
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Extrakt z borovicové kůry je rostlinný doplněk stravy s obsahem zdraví prospěšných proanthokyanidinů. Ty patří mezi známé flavonoidy, které vynikají svými antioxidačními účinky, a díky tomu pomáhají chránit buňky před oxidačním stresem. Kromě toho je tento výtažek vyhledáván lidmi, kteří usilují o podporu zdraví cév a dýchacího systému. Extrakt z borovicové kůry obsahuje účinné antioxidanty proanthokyanidiny a spojuje se s prospěšným vlivem na cirkulaci a zdraví cév Extrakt z borovicové kůry (Pinus pinaster) je přírodní doplněk stravy s obsahem biologicky aktivních proanthokyanidinů. Ty patří mezi známé flavonoidy, které mají silné antioxidační účinky a podílejí se na ochraně buněk před oxidačním stresem a volnými radikály. Účinnost této látky potvrzuje fakt, že se strukturou podobá vyhledávaným antioxidantům ze zeleného čaje či hroznového vína. Tento výtažek se navíc často spojuje se zvyšováním hladiny oxidu dusnatého (NO) v krvi, což se může projevit lepším prouděním krve v organismu. Díky tomu jej vyhledávají také lidé, kteří chtějí maximálně podpořit zdraví cév a dýchacího systému. Na tomto produktu dále oceníte, že obsahuje extrakt, který je standardizovaný na 95% zastoupení proanthokyanidinů. Díky tomu získáte jistotu, že přijmete funkční množství účinné látky. Má formu praktických kapslí, které jsou vhodné i pro vegany, a v jedné dávce se nachází 100 mg výtažku z borovicové kůry. Extrakt z borovicové kůry a jeho výhody výtažek se standardizovaným obsahem proanthokyanidinů v jedné dávce obsahuje 100 mg výtažku z borovicové kůry (Pinus pinaster) má antioxidační účinky vhodný pro lidi, kteří se starají o zdraví cév a dýchacího systému má formu praktických kapslí je veganský Složení Objemové činidlo (mikrokrystalická celulóza), maltodextrin, extrakt z borové kůry (Pinus pinaster) (95 % proantokyanidinů), protihrudkující činidla (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), hypromelózová kapsle. Dávkování Užívejte 1 kapsli denně. Tabulka nutričních hodnot Nutriční hodnoty 1 kapsle Extrakt z borovicové kůry 100 mg - proantokyanidiny 95 mg Upozornění Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určen pro děti. Těhotné a kojící ženy by měly užívání produktu konzultovat s lékařem. Skladujte mimo dosah malých dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, sóji a mléka.

Canis (CXS) Kotníková softshellová obuv CXS SPORT - Černá / šedá | 36
1 342 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kotníková softshellová obuv CXS SPORT - Černá / šedá | 36 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 4 dny.

Opěrka nohy do auta Ford Focus 2004-2011
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Opěrka nohy do auta Ford Focus 2004-2011
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Opěrka nohy je praktický a designový doplněk do interiéru auta.Jedná se o kryt šikmého nášlapu, o který si řidič během jízdy opírá levou nohu.Pokud je nášlap plastový, kryt se upevňuje pomocí oboustranné lepicí 3M pásky. V případě, že je nášlap pokrytý čalouněním interiéru, se kryt upevňuje pomocí suchých zipů.Opěrka je vyrobena z nerezové oceli.

Bezpečnostní obuv ARDON®GRINDLOW S1P | G3163/48
1 084 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®GRINDLOW S1P | G3163/48
1 084 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

bezpečnostní polobotka, s kompozitovou špicí a kevlarovou flexibilní stélkou, ochrana proti okopu ve špici, materiál: action nubuk, podešev: PU/guma, odolná kontaktnímu teplu do 300°C, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 608 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: khaki

Ochrana střechy Roof Saver Hyundai Bayon 2021-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ochrana střechy Roof Saver Hyundai Bayon 2021-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Ochrana střechy Roof Saver Renault Kangoo / Express 2008-2021
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Ochrana střechy Roof Saver Renault Kangoo / Express 2008-2021
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Keen Chandler 2 CNX Antigua Sand/Drizzle Velikost: 30
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Keen Chandler 2 CNX Antigua Sand/Drizzle Velikost: 30
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Outdoorové dětské tenisky Keen Chandler 2 CNX v kombinaci Antigua Sand / Drizzle - šedá barva se azurovými detaily. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Polstrování okolo kotníku zabraňuje nechtěnému vyzouvání boty. Vrchní textilní část je poměrně lehká a prodyšná. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Chandler lze považovat za kompromis mezi barefoot (širší přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka) a klasickým stylem (pevný opatek a patní lůžko).Sednou na: normálně široké a širší nožky, ve větších velikostech (od 32/33) spíše na užší až normálníZapínání: stahovací gumička ve spodní částiOpatek: pevný - podporuje správné postavení nohyPodrážka: v přední části dobře ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit, vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka má vzorek pro pohyb v příroděJazyk: měkký, přišitý pouze v přední části boty - boty tak jdou velmi dobře nazoutStélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pěnová s textilní nášlapnou vrstvou, mírné patní lůžko pro podporu správného postavení (spolu s pevným opatkem brání tzv. šmajdání)SLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetika Tabulka velikostí Keen

Livex 410 černá líc pánská zimní kotníčková nadměrná obuv
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Livex 410 černá líc pánská zimní kotníčková nadměrná obuv
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská zimní vycházková a pracovní obuv na šněrování.Špičková kvalita výroby ve Zlíně Česká Republika, je založena na prvotřídních materiálech.Jedná se o zakázkovou výrobu. Obuv není skladem, doba dodání je až v lednu 2024.Boty jsou vyrobeny z pravé přírodní lícové kůže. Vnitřní část je rovněž vyrobena z pravé přírodní kůže - kožíškem z pravého berana.Sympatex - voděodolná membrána, která zajišťuje nepromokavost.Antistatická podešev s výbornou přilnavostí.Kůži je nutné udržovat krémem nebo ochrannými prostředky.Váha jednoho páru: 1,8 kgPánské zimní kotníčkové boty.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 21 cmPodpatek: 4 cm

Dámské anatomické kožené sandály Hana - béžová
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámské anatomické kožené sandály Hana - béžová
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Jakou zvolit obuv pro letní měsíce tak, aby byla pohodlná, dobře vypadala a byla z kvalitních, příjemných materiálů? Tyto kožené sandály jsou pro pohodlí vašich nohou tou správnou volbou. Stélka z jemné kůže a paměťové pěny se perfektně přizpůsobí vašemu chodidlu. Její měkkost zajistí pohodlí při každém kroku a díky koženým páskům na suchý zip si můžete obuv přizpůsobit přesně podle svých nohou. Sandály se tak hodí pro úzké i širší chodidlo, pro vysoký nárt, a v případě otoků se dají kdykoliv během nošení povolit. Boty jsou velmi lehké a nezatěžují nohu. Zvýšená pata navíc pomáhá předcházet otokům a ještě zvyšuje pohodlnost této obuvi. Ať už sandály Hana využijete pro letní procházky, na pochůzky po městě nebo jako přezuvky doma či v práci, určitě si je oblíbíte. Výška podpatku: 4 cm Materiál: Svršek - kůže Stélka - paměťová pěna a jemná kůžeProtiskluzová podrážka - polyuretanTento produkt je vyroben na Slovensku.Parametry:Určení: DámskéBarva: ŠedáRoční období: LetníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: Hana

Dívčí sandálky Primigi 3888266 Velikost: 35
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dívčí sandálky Primigi 3888266 Velikost: 35
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Letní kožené sandálky béžové barvy v minimalistickém stylu 3888266 od italského výrobce Primigi. Velmi lehké, měkké a jednoduché zpracování s otevřenou špičkou. Podrážka je ohebná, měkká, kopírující styl chůze. Vnitřek je kožený, stejně tak i na omak velmi příjemná kožená stélka pro ještě větší pohodlí při nošení.Sednou na: normální nožky, jdou dobře přizpůsobit díky spodnímu pásku na suchý zipZapínání: na suchý zip - pomocí horního pásku přitáhnete ke kotníku, pásek přes nárt je také na suchý zip, takže jej můžete nastavit, aby sandálky pěkně držely na noze, jdou tak výborně upravit na různé šířky nohy i výšky nártuPodrážka: velmi lehká a ohebná, pod patou antishock systém tlumící nárazy, podrážka je vstřikovaná - nikdy se tak od stélky neodlepíOpatek: nezpevněný - jen pásek za patou, sandálky jsou tak vhodné pro větší slečny, které už mají při chůzi potřebnou jistotuSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:27 - 16,3 cm28 - 17,5 cm29 - 18,5 cm30 - 19,0 cm31 - 19,7 cm32 - 20,5 cm33 - 21,0 cm34 - 21,5 cm35 - 22,2 cm36 - 23,0 cm37 - 24,0 cm38 - 24,5 cm39 - 25,0 cm40 - 25,6 cm

ADIDAS-Tracerocker 2.0 core black/grey five/grey six Černá 41 1/3
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ADIDAS-Tracerocker 2.0 core black/grey five/grey six Černá 41 1/3
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky adidas. Trailové boty v moderním designu potěší všechny běžce, kteří rádi běhají po lese. Běžecké boty se zapínají na tkaničky, které dobře fixují chodidlo. Plusem je lehká konstrukce, kterou oceníte při delším běhu. Svršek ze síťoviny zajistí vynikající cirkulaci vzduchu. Běžecké tenisky na trail mají pružnou mezipodešev z EVA materiálu, která zajistí skvělé tlumení a odpružení. Běžecké botasky pro pány poskytují pohodlí při nošení. Podrážka Traxion umožní velmi dobrou trakci do všech směrů. Značkové boty adidas jsou nejlepší volbou pro běh po nezpevněném terénu a polních cestách. Detaily produktu:Zapínání na tkaničkySvršek ze síťoviny se syntetickými vrstvamiLehký a prodyšný materiálPružná EVA mezipodešev pro tlumeníPodrážka TraxionSvršek obsahuje minimálně 50% recyklovaného obsahu

Energetics Elexir XII V/L 34 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Energetics Elexir XII V/L 34 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Dětské běžecké boty Elexir XII V/LJ mají nízký střih, pohodlný řemínek na suchý zip a elastické šňůrky, a to vše o hmotnosti pouhých 145 g. Podešev Dura Grip zajišťuje optimální trakci Suchý zip a elastický systém šněrování

Pružné baleríny z kůže a textilu
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Pružné baleríny z kůže a textilu
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pružné a lehké baleríny jsou přímo stvořené na procházku městem. Svršek a stélka z kvalitní kůže. Vpředu a vzadu detaily pruženky. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti a to zejména do deště.

Boxspring BARBARIO 06 160x200, tmavě šedá látka
30 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Boxspring BARBARIO 06 160x200, tmavě šedá látka
30 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Postel boxspring 160x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor - viz fotografie. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová látka: Dora 96 = tmavě šedá Rozměry (šxhxv): 160 x 215 x 53/115 cm Ložná plocha (šxh): 160 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - nožky vysoké 2 cm Dodání v demontu

Dynafit Ultra 1
3 949 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Dynafit Ultra 1
3 949 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánská trail běžecká obuv Dynafit Ultra 100 M poskytuje maximální tlumení, vynikající trakci a návratnost energie. Byla vyvinuta speciálně pro dlouhé běhy a náročné ultra maratony. Většina ultra bot má zásadní problém: Mohou být docela pohodlné a dobře odpružené, ale často jsou příliš obtížné a nejsou dostatečně výkonné. K tomu, abyste se dostali na stupně vítězů, však potřebujete botu, která nabízí všechno. Nový model Ultra 100 byl vyvinut společně s nejlepšími ultra běžci z týmu DYNAFIT (např. Sebastian Krogvig, vítěz TDS v rámci UTMB 2021). Výsledkem je velmi lehká bota, která dokonale překlenuje propast mezi pohodlím, trakcí a vynikající návratností energie. Navzdory svému maximálnímu objemu a vysoké výšce podešve více než 30 mm je to působivě temperamentní bota s vynikající přilnavostí a přesností od prvního do posledního kroku. Ultra 100 disponují dropem 6 mm. Na podrážku použili vývojáři směs Vibram® Megagrip, která poskytuje v soutěžních sportech ten nejvyšší výkon. Byly zde použity nové trakční výstupky Vibram. Tento inovativní koncept 4 mm výstupků zaručuje lepší trakci a perfektní přilnavost, takže se běžci mohou pohybovat po jakémkoli povrchu bezpečně a přesně. Nový materiál v mezipodešvi váží o 20 % méně než tradiční mezipodešev EVA, ale zároveň má energetickou návratnost více než 10 % vyšší Heel Proloader poskytuje výbornou podporu a fixaci paty a kotníku a současně snižuje namáhání Achillovy šlachy. Zaoblená konstrukce podrážky (Rocker) spolu s vyváženým tlumením nabízí citlivý a dynamický pocit při došlapu a odrazu a umožňuje plynulost běhu až do posledního kroku i na těžkých nohou Ultra 100 přichází s tradičním šněrováním, které lze dokonale přizpůsobit vašim osobním potřebám Bezešvá konstrukce jazyka zabraňuje tlakovým bodům a šňůrky můžete bezpečně schovat do strečového panelu Směs Megagrip Trakční očka Vibram Maximální odpružení Drop: 6 mm (špička:26+4 / pata: 32+4 mm) Hmotnost: 309 g

Bennon BOSKY Grey Barefoot
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bennon BOSKY Grey Barefoot
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Volnočasová obuv, při jejímž nošení dochází k relaxaci, aktivaci a posílení svalů vašich chodidel a lýtek. Svršek obuvi je přilnavý, prodyšný a kopíruje přirozený tvar chodidla, prsty tak mají dostatek prostoru, nejsou stlačovány a deformovány.Podešev je pružná, cítíte kontakt s terénem, posilujete smysly, jemně a přirozeně masírujete reflexní zóny.Navíc uvnitř bot je tenká, vyjímatelná stélka s lehkým zesílením materiálu v oblasti paty. Máte tak měkčí došlap, tudíž jsou boty vhodné i pro barefoot začátečníky.Výhodou, která zrychlí obouvání, je uzavírání obuvi pomocí lacer setu.Tato obuv imituje chůzi naboso...cítíte se v ní volně, pohodlně, téměř jako bosí, ale přesto jsou vaše chodidla chráněna.Doporučené použití: volný čas, lehké outdoorové aktivityMateriálový popisvrchový materiál: textilie MESH 3D knitstélka: EVA + MESHpodešev: BARE pryž

GEOX Polokozačky D Anylla Wedge
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
GEOX Polokozačky D Anylla Wedge
3 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pohodlné a stabilní boty, které s Vámi projdou zimní sezónu! Oblíbili jsme si jejich postranní pruženky a kovovou sponu pro stylový vzhled. S podpisem zn. Geox. Na vnitřní straně zip pro snadné obutí. Na vnější straně pruženka. V horní části poutko. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové "římanky"
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kotníkové "římanky"
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kotníkové páskové "římanky" s dotekem třpytu budou zářit celé léto! Zavřená pata se zipovým zapínáním. Originální pásky. Malý klínový podpatek. Kotníčkové, perfektně drží chodidlo. Vzadu zip.

Tenisky running XTI
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Tenisky running XTI
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tenisky running XTI vsází na kontrastní detaily a stylový vzhled. Z prodyšného textilu s potiskem + kaučuková vsadka. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Pružné a lehké provedení. Tkaničky. Poutko pro snadné obutí. Jazyk a část kolem kotníku s pěnovým vypodložením. Mezinárodně uznávaný veganský certifikát PETA. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Holínky Coqui Scout modré Velikost: 37
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Holínky Coqui Scout modré Velikost: 37
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Holínky Coqui Scout z odolného materiálu Coqui flex. Vyjímatelná vnitřní stélka. Kvalitní, protiskluzová podešev s hrubým vzorkem. Design by Coqui.Velikost - vnitřní délka:36 - 22,737 - 23,738 - 24,739 - 25,740 - 26,741 - 27,7

SALEWA-Crow GTX Boot M wallnut/fluo orange Šedá 44
5 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
SALEWA-Crow GTX Boot M wallnut/fluo orange Šedá 44
5 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky Salewa. Crow GTX je všestranná horolezecká obuv s textilním svrškem odolným vůči oděru a voděodolnou ochranou GORE-TEX®. Byla navržena s důrazem na funkčnost jako letní turistická obuv pro běžný alpský terén a vysokohorskou turistiku. Svršek tvoří odolný semiš, který je doplněn pogumovanou špičkou a obvodem boty a stabilizátorem paty. Hlavní výhodou bot do hor je membrána GORE-TEX® Performance Comfort, která poskytne ochranu před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Pánská kotníčková obuv má oblíbené lezecké vázání až na špičku. Oceníte také vnitřní polstrování a vyšší střih, který je zárukou stability na nezpevněném povrchu. 3F systém poskytne pevnou podporu kotníku a paty, zatímco technologie Flex zajistí pohodlí při sestupech. Treková obuv má podrážku Vibram New Mulaz, která je kompatibilní s horolezeckými kočkami. Nabízí přilnavost na skále a trakci ve smíšeném horském terénu a sněhu. Pánská obuv Salewa je vhodná na lezení, horolezectví a treking a okouzlí i náročné turisty. Detaily produktu: pánské kotníkové turistické boty odolný semišový svršek pogumovaná špička i obvod boty stabilizátor paty membrána Gore-Tex lezecké vázání až na špičku polstrovaný vnitřek 3F systém poskytne pevnou podporu kotníku a paty technologie Flex zajistí pohodlí při sestupech podrážka Vibram New Mulaz je kompatibilní s horolezeckými kočkami poskytne přilnavost a trakci všestranná horolezecká obuv pro náročné turisty

VENIRA přírodní šampon s kolagenem pro podporu růstu, mango-liči, 300 ml
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dopřejte si dokonalou vlasovou péči, která nejen podporuje jejich růst, ale zároveň jim dodává to naprosto nejlepší! Šampon s prvotřídní aktivní látkou HotFlux podporuje mikrocirkulaci krve ve vlasové pokožce, čímž šetrně a zároveň účinně stimuluje přirozený růst vlasů! Mořský kolagen zároveň pomáhá zlepšit biomechanické vlastnosti vlasové pokožky a zanechává ji tak hladší, pevnější i pružnější. Pro koho je šampon vhodný?Šampon je svým složením maximálně šetrný, ale zároveň dokonale umyje a vyčistí vlasovou pokožku i jednotlivá vlasová vlákna. Vhodný je tak zejména pro všechny muže i ženy, které trápí pomalý růst vlasů a jejich nízká kvalita.Jaké problémy řeší?Produkt byl speciálně sestaven pro unavené vlasy bez života. Primárně napomáhá obnovit a podpořit růst vlasů a zároveň dopřát poškozeným částem vlasů i vlasové pokožce potřebnou péči. Zdravá vlasová pokožka je totiž pro zdravé a silné vlasy (zvenku i zevnitř) naprosto klíčová. Jaký bude výsledný efekt při pravidelném používání?Mořský kolagen vlasy ochrání před negativními vnějšími vlivy a hloubkově je vyživí. Vlasy tak budou znatelně pevnější, lesklejší a hladší. Aktivní látka HotFlux se zároveň postará a podporu mikrocirkulace krve ve vlasových folikulech, kdy jim bude dopřáno mnohem více vitamínů, minerálů a potřebných živin, čímž bude dokonale nastartován růst vlasů. O poškozené části vlasů, hydrataci se postará aktivní látka Emolid CC, která funguje jako skvělá ochrana. Vlasům dopřeje uhlazený vzhled zanechá krásně posílené od kořínků až ke konečkům.Jaké účinné látky obsahuje?HotFluxAktivní látka HotFlux s příjemným hřejivým efektem účinně podporuje mikrocirkulaci krve ve vlasové pokožce, čímž šetrně a zároveň účinně stimuluje růst vlasů na maximum! Díky tomu bude do vlasových folikulů (neboli vlasových cibulek) dodáno mnohem více potřebných živin, vitamínů a minerálů pro zdravý růst vlasů. Celkový výsledek a efekt této účinné látky můžete navíc podpořit tím, když si při mytí vlasů uděláte krátkou masáž vlasové pokožky. Jak? Po nanesení šamponu zhruba minutu jemně kružte bříšky prstů po vlasové pokožce – tak pomůžete k jejímu lepšímu prokrvení, což ještě více podpoří růst vlasů.POZOR! Pokud máte citlivější vlasovou pokožku, tak se Vám při použití tohoto šamponu může zdát, že Vás vlasová pokožka lehce pálí nebo svědí – ale opravdu jen velmi lehce. Nemusíte se ale obávat, produkt není závadný! Je to zapříčiněno přidanou aktivní látkou HotFlux, která právě účinně prokrvuje a stimuluje vlasové folikuly k podpoře růstu vlasů.Mořský kolagenPro tento produkt jsme vybrali rozpustný nativní  mořský kolagen, který je složením svých aminokyselin nejvíce podobný tomu lidskému - tedy kolagenu typu I. Kolagen obsažený v tomto produktu má extrémně vysokou schopnost na sebe vázat vodu, čímž okamžitě, znatelně a velice efektivně vyživuje. Díky tomu, že pomáhá zlepšit biomechanické vlastnosti vlasové pokožky ji zanechá hladší, pevnější a navíc i pružnější. Zajišťuje vlasům dokonalou ochranu před negativními vnějšími vlivy okolního prostředí. Emolid CCÚčinně opravuje poškozené části vlasů a chrání je před dalším vnějším poškození. Vlasy tak zůstanou revitalizované a dokonale posílené od kořínků až ke konečků. Poskytuje vlasům optimální vlhkost pro zdravou rehydrataci i lesk. Zároveň jednotlivá vlasová vlákna vnitřně posiluje naprosto bez zatížení, a tak vlasy zanechá neodolatelně hladké, poddajné a snadno rozčesatelné. Užijte si pocit upravených, lesklých a dokonalých vlasů i vy!Jak se šampon používá?Rovnoměrně naneste obvyklé množství šamponu po celé délce mokrých a rozčesaných vlasů. Napěňte ho a jemně vmasírujte do vlasové pokožky i délek vlasů. Zaměřte se na oblast vlasové pokožky a proveďte krátkou masáž. Následně šampon důkladně opláchněte teplou vodou, aby na pokožce hlavy a ani v délkách vlasů nezůstaly žádné jeho zbytky – ty by mohly zapříčinit vznik lupů, svědění pokožky nebo nadměrné maštění vlasové pokožky. Vyvarujte se kontaktu s očima.Následně můžete na vlasy nanést Vaši oblíbenou masku nebo kondicionér. Pro ty nejlepší výsledky můžete vyzkoušet náš VENIRA oplachový nebo bezoplachový kondicionér a VENIRA masku na vlasy.Po umytí vlasy nechte chvíli odpočinout nejlépe v turbanu na vlasy z měkoučkého materiálu. Turbany jsou totiž k našim vlasům oproti ručníkům mnohem šetrnější. Absorbuje přebytečnou vodu z našich vlasů naprosto bez poškození, oslabení a zatížení. Následně vlasy vysušte fénem.S čím kombinovat?Šampon doporučujeme kombinovat nejlépe s VENIRA kondicionérem s kolagenem pro zajištěné té nejlepší péče a okamžité výsledky. Jestliže chcete výsledný efekt ještě více zesílit, tak můžete do své rutiny zařadit také VENIRA zahušťující vlasové sérum nebo VENIRA hair booster.Upozornění: Pro kosmetické použití. Obsahuje organické suroviny. Dermatologicky testováno.Skladování: Skladujte v chladu a temnu, při teplotě 8 - 25 °C, mimo dosah dětí. Vyrobeno v ČR.Vaši objednávku odešleme ihned v nádherném baleníŽe vám přišel balíček z VENIRY poznáte na první pohled.Produkty posíláme v krásné poštovní krabici s děkovací kartičkou. Vše v balíčku je pečlivě zabaleno do obalového materiálu a krabice je ještě oblepena páskou, ať se vyhneme jakýmkoliv problémům při doručování. Veškeré námi používané materiály jsou navíc plně recyklovatelné.Objednávky odesíláme bleskově každý pracovní den přes Českou poštu, PPL, DPD nebo Zásilkovnu a jelikož máme vše skladem v České republice, už následující pracovní den Vám může balíček přijít.Zaplatit u nás můžete na dobírku (platba při převzetí balíčku), kartou (platba předem), rychlým nebo klasickým bankovním převodem (platba předem), Apple Pay nebo Google Pay (platba předem).Zobrazit všechny výhody nákupu >Udělejte si u nás radost a my vás odměnímeNejen prvotřídní produkty, ale i celkový nákup u nás musí být něčím speciální. Vážíme si naprosto každé objednávky a chceme vám i tímto způsobem poděkovat, že nakupujete právě u nás! Proto k úplně každé objednávce vždy dáváme i dáreček. Dárečků máme aktuálně 6 a jsou odstupňovány podle hodnoty objednávky. Zobrazí se automaticky v 1. kroku nákupního košíku, kde si podle hodnoty vaší objednávky vyberete ten dáreček, který se vám bude nejvíc líbit.Ke každé objednávce je možné získat pouze 1 dárek.Nevíte, jestli je tento produkt pro vás vhodný? Nebo potřebujete poradit s něčím jiným?Pak nás rozhodně neváhejte kontaktovat, protože jsme tady pro vás a rádi vám poradíme! Ozvat se nám můžete buď telefonicky, přes e-mail, nebo na sociálních sítích.+420 770 118 595  (Po-Pá 8:00 - 16:00)info@venira.cz

Kleine Wolke Dávkovač mýdla Crackle, modrá
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kleine Wolke Dávkovač mýdla Crackle, modrá
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dávkovač mýdla Crackle se díky svému modernímu designu bude vyjímat v každé koupelně. Vysoce kvalitní provedení z polyresinu zajistí jeho dlouhou životnost. K dispozici ve stejném designu také kelímek a WC set.Vlastnosti: moderní designkvalitní provedenídlouhá životnostnení vhodný do myčky nádobí

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Nevada Neo - Sand & Dark Brown Velikost: 36
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Merino stélka zdarma!K nákupu modelu Nevada Vám automaticky přibalíme merino stélku do chladných dnů. Nabídka platí do vyčerpání zásob a není nárokovatelná. Na stélku zdarma se nevztahuje reklamace.Materiály: Svršek: kůže nubuk Podšívka: kůže / textil Podrážka: guma (winter grip) Stélka: vyjímatelná, bavlna / PU recyklát Výroba: SR  Be Lenka Nevada Neo jsou ideální barefoot boty, když začnou klesat teploty. Jsou vyrobené na chladné, ale ne až tak nízké teploty a mají několik skvělých funkcí, díky kterým budou vaše nohy v teple a pohodlí. barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda ideální barefoot boty do mírnější zimypolstrovaný límec na kotníku poskytuje extra teplo, zatímco poutko umožňuje lehké obouváníFlexibilní, 4 mm (bez výstupků) pryžová podešev odolná proti oděru poskytuje vynikající přilnavost a stabilitu za každých podmínek.Podešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchnově navržená protiskluzová podrážka z kaučuku zaručuje vynikající ochranu a přilnavost při chůzi na různých površíchštedrá přední část obuvi pro dostatečný prostor pro prsty a jedinečný pocit z barefootupečlivě vybrané materiály prémiové kvality vybrány a střiženy našimi kvalifikovanými řemeslníky • voděodolná kůže zabraňuje průniku vlhkosti do obuvi, pro větší efekt použijte impregnaciVýhody barefoot obuvi:dostatečný prostor ve špičce botytenká a flexibilní podrážkapata a špička jsou v jedné rovině (nulový drop)lehká obuvTyp: vycházková obuv

TECNICA-Magma Mid S GTX Ms night giungla/dusty lava Zelená 49 1/3
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
TECNICA-Magma Mid S GTX Ms night giungla/dusty lava Zelená 49 1/3
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Pánské trekingové boty v moderním vzhledu a se spolehlivými funkčními vlastnostmi potěší milovníky turistiky. Model Magma GTX je určen také do náročných horských terénů. Tyto outdoorové boty využijete také na trail a lezení. Boty do hor zaručí novou úroveň přilnavosti, ochrany a podpory kotníku. Konstrukce bot pro turistiku je lehká a odolná. Skvělou cirkulaci vzduchu zajistí svršek z hydrofobní polyamidové síťoviny. Obuv Tecnica má membránu Gore-Tex® Extended Comfort, která je garancí spolehlivosti ve vlhkém prostředí. Trekové boty disponují možností individuálního přizpůsobení se každé noze. Díky technologii CAS lze dosáhnout perfektního individuálního střihu na míru. Díky anatomickému tvaru sedí boty ihned po vytažení z krabice. Výbornou vlastností kotníkové turistické obuvi je přilnavost a ochrana v každém terénu, kterou zajistí podrážka Vibram Megagrip Litebase XO SHIELD. Boty do hor jsou podporou při sportovním výkonu. Samozřejmostí je tlumení nárazů díky mezipodešvi s EVA pěnou. Detaily produktu: pánská obuv na turistiku, trail i lezení kotníkový střih moderní vzhled lehká konstrukce prodyšné možnost individuálního přizpůsobení pomocí technologie CAS tlumení zajistí mezipodešev z EVA pěny vysoká přilnavost a ochrana díky podrážce Vibram® Megagrip™ membrána Gore-Tex® Extended Comfort okrouhlá špička a široká pata zajistí komfort a podporu vhodné i na technicky náročné terény EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Bennon TERENNO Black High
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Bennon TERENNO Black High
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Vyšší celokožená trekingová obuv vybavená voděodolnou membránou REGI-TEX® a celopryžovou podešví Vibram®. Ochrana špice zabraňuje poškození. Díky použitým kvalitním komponentům a materiálům je obuv v terénu stabilní a odolná vůči nepříznivým klimatickým vlivům a lze ji použít i pro náročnější horské túry. • vrchový materiál: Nubuck hovězinová useň• podšívka: membrána REGI-TEX® + textilie sandwich MESH• stélka: ABSORBA XTR• podešev: Vibram® S1021 pryž

Adidas Galaxy 6 M HP2420
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Adidas Galaxy 6 M HP2420
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Protetika Deny Bordo Velikost: 33
1 289 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Protetika Deny Bordo Velikost: 33
1 289 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dětské barefoot zimní boty Protetika Deny Bordo 2023 končí těsně nad kotníkem, na nové podrážce pro rok 2023, která je prostornější ve špičce než starší typ podrážky. Boty jsou z vnějšku z hladké kůže ve vínové barvě s béžovou podrážkou. Uvnitř boty je příjemný nekousavý kožíšek, vyjímatelná stélka má filcovou vrchní vrstvu. Jazyk je přišitý pouze v dolní části a tak se dají boty hodně otevřít a pohodlně nazout.Hladká kůže je dobře omyvatelná, prospěje jí občasné promazání balzámem na kůži.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, vhodné i pro vyšší nárt, lepší dotažení okolo kotníku než u starších modelů, ale ani tak nejsou na vyloženě úzkou patu/kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný- Podrážka: nový typ pro rok 2023, ohebná, gumová, lepená, nulový drop- Jazyk: je přišitý pouze v dolní části, kožený, podšitý kožíškem- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, textilní, možnost kontroly velikosti, nášlap z fleecuSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - umělý kožíšek, stélka - textilní s filcem , podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka: 19 - 12,3cm x 5,8cm20 - 12,7cm x 6,0cm21 - 13,3cm x 6,1cm22 - 13,9cm x 6,3cm23 - 14,6cm x 6,5cm24 - 15,4cm x 6,7cm25 - 16,3cm x 6,8cm26 - 16,9cm x 6,9cm27 - 17,6cm x 7,2cm28 - 18,4cm x 7,3cm29 - 19,0cm x 7,4cm30 - 19,6cm x 7,6cm31 - 20,4cm x 7,7cm32 - 21,2cm x 7,8cm33 - 21,8cm x 7,9cm34 - 22,4cm x 8,0cm35 - 23,1cm x 8,2cm  

MODRÁ BOMBER MIKINA S KAPUCÍ BX5448 Velikost: XL
1 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
MODRÁ BOMBER MIKINA S KAPUCÍ BX5448 Velikost: XL
1 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka707172Od podpaží k podpaží586062Rukáv od krku747879Rukáv od podpaží484848Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

BÍLÁ MIKINA S POTISKEM BX5372 Velikost: 3XL
406 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
BÍLÁ MIKINA S POTISKEM BX5372 Velikost: 3XL
406 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Tabulka velikostí  MLXL2XL3XLCelková délka6869707172Od podpaží k podpaží5052545556Rukáv od krku7172737475Rukáv od podpaží4848494950Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

BÉŽOVÁ BAVLNĚNÁ MIKINA V005 BEIGE Velikost: S
1 055 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
BÉŽOVÁ BAVLNĚNÁ MIKINA V005 BEIGE Velikost: S
1 055 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Rozměry v cmSMLXL2XLdélka zadní části7374757677délka rukávu6566676869obvod hrudníku106110114118122šířka ramen4547495153

Befado 160y015 modro šedé dětské sněhule
895 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Befado 160y015 modro šedé dětské sněhule
895 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dětská zimní vycházková a rekreační voděodolná obuv se zapínáním na suchý zip. Sněhule Befado pro volnočasové využití.Obuv je vyrobena z textilního materiálu v kombinaci s syntetickým materiálem. Vnitřní část obuvi je rovněž vybavena textilním materiálem. Váha jednoho páru: 540 gDětské zimní sněhule.Barva: Šedá/modráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 17 cmPodpatek: 2 cm

Barefoot papuče Jonap Home New Skate Velikost: 29
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Barefoot papuče Jonap Home New Skate Velikost: 29
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Barefoot bačkory od českého výrobce Jonap - Home New v tmavě modré barvě s barevnými skateboardisty. Home New je nový model pro rok 2023, který má lépe zpracované dotažení ke kotníku. Velcro pásek je potažen odolnějším mikrovláknem a suchý zip je protažen kovovým očkem, aby lépe držel - dotažení je tak dokonalejší. Anatomická, prostorná špička s dostatkem místa pro prsty, tvarově vhodná i pro dominantní palce. Opatek je mírně zpevněný. Jsou vhodné pro nohy s tvarem "ploutvičky" a pro útlejší kotníky. Bačkory jsou celkově velmi lehké, ohebné, zpracované z prodyšné textilie. Po bocích jsou menší otvory pro ještě lepší prodyšnost. Vhodné pro nožky se sklonem k pocení.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, úzký kotník- Zapínání: na suchý zip, dají se dobře utáhnout i pro užší kotník- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: tenká, kvalitní protiskluzová - sálová, lepená, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop- Stélka: nevyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování- Vyrobeno v ČR.SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:24 - 15,7 cm x 6,5 cm24,5 - 16,3 cm x 6,5 cm25 - 16,5 cm x 6,7 cm26 - 17,3 cm x 6,9 cm27 - 17,9 cm x 7,1 cm28 - 18,4 cm x 7,2 cm29 - 19,1 cm x 7,4 cm29,5 - 19,6 cm x 7,5 cm30 - 20,0 cm x 7,6 cm31 - 20,6 cm x 7,7 cm32 - 21,0 cm x 7,8 cm33 - 21,6 cm x 7,8 cm33,5 - 21,9 cm x 7,9 cm

UNDER ARMOUR-UA Micro G Valsetz black/black/jet gray Černá 42
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
UNDER ARMOUR-UA Micro G Valsetz black/black/jet gray Černá 42
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Hledáte vysoké odolné boty do hor? Turistické boty Valsetz jsou tou správnou volbou. Pánské trekingové boty jsou navrženy s důrazem na odolnost. Výhodou trekové obuvi pro pány je lehký svršek, který umožní spolehlivou cirkulaci vzduchu. Špička i pata jsou chráněny dodatečným materiálem, což zaručí vyšší úroveň ochrany. Špička outdoorové obuvi je navíc tvarována.Silnou stránkou pánských vysokých outdoorových bot je pěnová mezipodešev Micro G®, která je umístěna po celé délce bot. Jejím úkolem je tlumení nárazů a cílené odpružení. Plusem jsou tvarované vložky Insite® Contoura® Support s pěnou tlumící nárazy. Pryžová podrážka je protiskluzová a zajistí vysoký stupeň trakce. Černé boty Under Armour jsou ideální pro zdolávání turistických tras, trekové expedice a outdoorové výpravy za dobrodružstvím.Detaily produktu:• Lehký svršek ze syntetické kůže a textilu je odolný a prodyšný• Překrytí přední části chodidla a tvarovaná špička z TPU pro dodatečnou ochranu• Poutka na patě a jazyku pro snadné obouvání/zouvání• Tvarované vložky Insite® Contoura® Support s pěnou tlumící nárazy• Pěnová mezipodešev Micro G® po celé délce pro maximální dlouhotrvající odpružení• Gumová podrážka odolná vůči olejům a smyku s vysokou trakcí pro lepší přilnavost na různých površích

ADIDAS-Adilette Shower legend ink/cloud white/legend ink Modrá 38
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ADIDAS-Adilette Shower legend ink/cloud white/legend ink Modrá 38
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pánské pantofle značky adidas. Černé pantofle osloví moderním a přitom nadčasovým provedením, které je doplněno o klasické tři pruhy adidas v bílé barvě. Adidas pantofle pro muže jsou pohodlné na nošení díky tvarované stélce. Mezipodešev s pěnou Cloudfoam se postará o tlumení a příjemné odpružení. Protiskluzová úprava podrážky zajistí bezpečný krok i na mokrém povrchu. Pantofle pro pány jsou ideální volbou k bazénu, na dovolenou či na pláž. Chcete-li zpestřit svůj letní outfit, značkové pantofle jsou super volbou pro Vás. Poznámka: U těchto pantoflí si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 38, objednejte si velikost 39. Detaily produktu: značkové pantofle tři pruhy adidas tvarovaná stélka mezipodešev s Cloudfoam protiskluzová úprava podrážky super na dovolenou i do wellness centra

Salomon Supercross 4 GTX M 45 1/3 EUR
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024
Salomon Supercross 4 GTX M 45 1/3 EUR
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 06.05.2024

Pánská trailová obuv Salomon Supercross 4 GTX M s výbornou přilnavostí díky výstupkům v podrážce s extra drážkami pro maximální odvádění bláta. Voděodolný svršek Gore-Tex a konstrukce Sensifit pro vynikající držení, přizpůsobení a nepopiratelné pohodlí. Výkonný grip: Optimalizované spojení se zemí díky super přilnavé gumě Contagrip® a geometrii výstupků speciálně navržené pro lepší odvádění bláta a přilnavost Ochrana proti vodě a povětrnostním vlivům: S membránou Gore-Tex, která vás zcela ochrání před přírodními živly Dlouhotrvající komfort: obuv kombinuje měkkou podšívku, velkorysý pohodlný střih a měkkou pěnu Fuze Surge v mezipodešvi. Mud Contagrip® zkonstruovaný pro maximální přilnavost na volných, měkkých, drsných a nerovných površích, využívá hluboké, ostré výstupky vyrobené ze směsi, která se zaměřuje na přilnavost Fuze Surge se skládá z jedné z nejjemnějších směsí EVA, je zkonstruována s použitím menšího množství umělých polymerů, přináší plynulejší, ale dynamický krok Chevron lugs: Design podrážky s hlubokým průnikem a vícesměrným gripem zlepšuje trakci na měkkých površích, jako je bláto nebo uvolněná špína Ripstop tkanina: Tkaniny vyrobené z nylonu s výztuží, která odolává roztržení a oděru Vodoodpudivá speciální úprava poskytuje dodatečnou ochranu a zajišťuje, že tkanina neabsorbuje vodu za slabého deště Textilní podšívka, SensiFit™, Stříhaná vložka OrthoLite® Quicklace™: Minimalistická a pevná šňůrka pro stažení jedním zatažením Materiál s biologickým obsahem, Recyklovaný materiál Drop: 11 mm (pata: 33,5mm, špička: 22,5mm) Hmotnost: 322 g

Vysoké kozačky na podpatku
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Vysoké kozačky na podpatku
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Vysoké kozačky na podpatku se postarají o dynamický ženský look! Vysoké kozačky na podpatku. Snadné obutí díky vnitřnímu zipu. Pevný opatek. Kožená prodyšná stélka. Čtvercový podpatek v dřevěném vzhledu.

Kotníkové boty s teplou podšívkou
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kotníkové boty s teplou podšívkou
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Proplujte zimou v teplých a stylových kotníčkových botách. Svrchní část s efektními sklady, horní část boty je ohrnutá. Vnitřní zip. Pevný opatek. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte. Na koženou useň pravidelně používejte speciální kartáček.

Tenisky bez zavázání, růžové dřevo
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Tenisky bez zavázání, růžové dřevo
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Vzhled tenisek a pohodlí domácí obuvi, tyto tenisky v barvě růžového dřeva se extra snadno kombinují! Rychle je obujete a ani je při chůzi necítíte. Maximálně pohodlné. Z prodyšného textilu s ažurovým vzorem pro ideální odvětrání chodidla. Kopírují tvar chodidla. Kolem kotníku zesílený materiál pro lepší držení. Pěnová stélka. Vzadu poutko. Pružné a lehké. Bílá vzorovaná podrážka.

ISOTONER Hřejivé hebké ponožky, protiskluzová podrážka
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
ISOTONER Hřejivé hebké ponožky, protiskluzová podrážka
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Skvělé pro domácí pohodlí nebo jako vánoční dárek, hřejivé ponožky ISOTONER se sherpa podšívkou jsou vždy dobrým nápadem. Svršek s pruhovaným vzorem, rub z umělé kožešiny. Jemná podšívka z umělé kožešiny. Protiskluzová podrážka s nápisem CHAT MALLOW. Jednobarevná pata a špička. Perte na 30 °C.

PÉDICONFORT® - Derbies s tkaničkami, na klínové podrážce
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
PÉDICONFORT® - Derbies s tkaničkami, na klínové podrážce
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Derbies s tkaničkami zn. Pédiconfort se postarají elegantní městský look a pohodlnou chůzi. Vsadky a členitý střih, mix materiálů. Postranní zip. Lesklé tkaničky pro nastavení na míru. Měkká kožená stélka Aérosemelle tlumí nárazy při došlapu. Měkké vypodložení kolem kotníku. Vzorovaná klínová protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Lehké sportovní tenisky z prodyšného materiálu
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Lehké sportovní tenisky z prodyšného materiálu
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Ženské a lehoučké, sportovní tenisky jsou přímo stvořené pro volnočasové nebo nenáročné sportovní aktivity. Dvoubarevný ženský design. Z prodyšného textilu a v členitém střihu z ažurové síťoviny pro perfektní prodyšnost chodidla. Pěnové vypodložení kolem kotníku a na jazyku. Poutko pro snadnější obutí. Pevný opatek. Dvoubarevná vzorovaná protiskluzová podrážka.

Kotníkové kozačky s pruženkou, zipem a zlatým řetízkem
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kotníkové kozačky s pruženkou, zipem a zlatým řetízkem
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kotníkové kozačky zdobí originální zlatý řetízek v XL velikosti. Ideální pro všechny nadčasové elegantní kombinace. Na vnější straně pruženka tón v tónu a zlatý řetízek. Na vnitřní straně zip. Kožená stélka. Pevný opatek. Zakulacená špička. Protiskluzová vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Babies na suchý zip
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Babies na suchý zip
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Pohodlné boty babies na suchý zip vynikají členitým střihem a měkkou stélkou navrženou pro extra komfort. Členitý střih vpředu. Pásek na suchý zip. Kožená stélka s pěnovými polštářky pro podporu nožní klenby. Podpatek. Protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Kožené lodičky se vzorem hadí kůže
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Kožené lodičky se vzorem hadí kůže
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Milujeme elegantní vzhled kožených lodiček se vzorem hadí kůže. Z pravé kůže. Měkká stélka. Pevný opatek. Podpatek v dřevěném vzhledu. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte.

Polobotky se střapci, na klínové podrážce
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Polobotky se střapci, na klínové podrážce
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Lesklý svršek, třpytivé detaily a klínová podrážka: mokasíny na klínku v moderní verzi! Lesklý svršek ze 2 materiálů. Členitý střih. Postranní pruženka. Pevný opatek.

NIKE-NIKE-Court Vision Alta pink oxford/white/light soft pink Růžová 38,5
2 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská obuv značky Nike. Stylové tenisky v trendy pastelově růžové barvě vynikají podrážkou s platformou. Botasky mají odolný svršek z kombinace kůže a syntetické kůže, který je na špičce jemně perforován. Tenisky Nike tak poskytnou potřebnou cirkulaci vzduchu a tím i pohodlí Vašim nohám i při celodenním nošení. Růžové tenisky mají klasické šněrování. Na boku je zdobí logo Nike. Značkové tenisky na platformě se snadno kombinují také díky svému minimalistickému designu. Zpestří každý Váš outfit. Jsou pohodlné díky příjemné vnitřní stélce, měkkému jazyku a polstrovanému límci boty. Dámské botasky na platformě jsou díky pěnové mezipodešvi se zvýšeným profilem neuvěřitelně pohodlné. Jsou vhodné do školy, práce či pro volný čas. Detaily produktu: dámské tenisky nadčasový design logo Nike vázání na šňůrky jemná perforace na špičce pohodlná vnitřní stélka měkký jazyk polstrovaný límec boty pěnová mezipodešev zajistí komfort trendy podrážka na platformě

Jonap B1 MV Camel Velikost: 21
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Jonap B1 MV Camel Velikost: 21
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Kožené barefoot boty značky Jonap B1 MV v karamelové barvě.Hladká kůže je praktická na údržbu. Dva suché zipy, díky kterým botu krásně upevníte a nastavíte dle potřeby. Horní velcro pásek je opatřen reflexním prvkem pro lepší viditelnost dítěte. Přední část boty má výraznější prostor pro prsty. Jsou tedy vhodné i pro dominatní palec. Kolem kotníku se dají krásně utáhnout, proto padnou taktéž pro nožky ve tvaru "ploutvičky". Boty mají textilní podšívku, jsou tedy vhodné na chladnější období jaro/podzim, kdy nožky zahřejí. Vyjímatelná stélka z paměťové pěny pro větší pohodlí a komfort.Péče: boty doporučujeme před prvním použitím naimpregnovat impregnací nebo promazat balzámem na kůži. Budou tak odolnější vodě i špíně. - Sednou na: normální až širší nožky, dominantní palec, ploutvičky, úzký kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný- Podrážka: ohebná, měkká, vyrobena z odolnější pryže- Jazyk: je z jednoho kusu s přední částí boty, v oblasti nártu není žádný šev, který by mohl tlačit- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, z paměťové pěny s textilním nášlapem, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - textil, stélka - paměťová pěna s textilním nášlapem, podrážka - pryžVýrobce nedoporučuje používat boty na skluzavky a odrážedla z důvodu rychlého opotřebení podrážky, reálně ale tento nový model vydrží více, než předchozí.Velikost - délka x šířka boty:22 - 14,5 cm x 6,1 cm23 - 15,0 cm x 6,2 cm24 - 15,8 cm x 6,4 cm25 - 16,4 cm x 6,6 cm26 - 17,0 cm x 6,8 cm27 - 17,7 cm x 6,9 cm28 - 18,4 cm x 7,0 cm29 - 19,2 cm x 7,2 cm30 - 19,8 cm x 7,4 cm

Dětské boty Superfit Saturnus Rosa 1-009349-5500 Velikost: 24
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dětské boty Superfit Saturnus Rosa 1-009349-5500 Velikost: 24
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Superfit Saturnus 1-009349-5500 Rosa jsou vhodné jako první botičky pro děti. Díky stahování klasickými tkaničkami jdou dostatečně rozevřít pro snadné nazouvání a také je možné je výborně přizpůsobit nožce. Díky dobrému tvaru podrážky, která se na straně palce nezužuje, a ohebné podrážce je považujeme za kompromis mezi barefoot a klasickým stylem. Špička je ale kulatější, proto nejsou vhodné pro dominantní palec.Boty jsou z broušené kůže, na které nejsou tolik vidět stopy okopání po dětském zakopávání. Na boku je vyražený roztomilý dětský motiv pejska, kočičky a myšky.WMS označení šířky: W V (široké) - reálně jsou ale spíše na užší nožky a normální nožky- Sednou na: úzké až normálně široké nožky- Zapínání: tkaničky - boty jdou perfektně přizpůsobit nožce a padnou jak na nízký, tak i vysoký nárt- Opatek: částečně zpevněný, bez tvrdé výztuhy- Podrážka: poměrně měkká a ohebná, přírodní guma - vyrobena ekologicky z cukrové třtiny- Stélka: pěnová s koženým nášlapem, rovná bez tvarování, vyjímatelná - možnost kontroly velikosti (ideální nadměrek pro nápovědu vyznačený ryskami přímo na stélce)SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:18 - 12,1 cm19 - 12,7 cm 20 - 13,2 cm21 - 13,8 cm22 - 14,4 cm23 - 15,0 cm24 - 15,9 cm

Coqui Tora black pánské plážovky
365 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Coqui Tora black pánské plážovky
365 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Letní rekreační nazouvací plážová obuv.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Lehké provedení celý pár = 238 gPlážové nazouváky značky Coqui.Barva: ČernáVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 1 cm

Wojtylko 5W23721C černá dětská letní obuv
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Wojtylko 5W23721C černá dětská letní obuv
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dětská letní perforovaná vycházková obuv.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena syntetickou podšívkou a stélkou z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 340 g Dětské letní společenská obuv.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 7 cmPodpatek: 2 cm

DD Step S066-41382B White Velikost: 22
1 159 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
DD Step S066-41382B White Velikost: 22
1 159 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dívčí celoroční boty DDstep S066-41382B White - kompletně kožené středně vysoké dívčí boty s velmi ohebnou podrážkou. Třpytivá stříbrno-bílá barva s perleťovým efektem, růžovou podrážkou a motivem pejska na boku. Boty jsou středně vysokého střihu, a končí tak na kotníku, nebo jen mírně nad ním.Sednou na: široké nožky, vhodné i pro vyšší nárt, tvar špičky není vhodný pro dominantní palecZapínání: na dva suché zipy, jdou tak dobře přizpůsobit různým výškám nártuOpatek: zpevněný, podporuje tak správné postavení nohy a kotníkuPodrážka: poměrně tenká, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají nízký vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopáníJazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty, boty tak mají velký vstupní otvor a velmi dobře se nazouvají i dětem s vysokým nártemStélka: vyjímatelná, s pouze naznačenou podporou klenby a minimálním tvarováním, ohebná, pěnová s nášlapem z kůže - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:20 - 12,9 cm21 - 13,5 cm22 - 14,3 cm23 - 15,0 cm24 - 15,7 cm25 - 16,3 cm

Trezeta Argo Ws Wp bordeaux
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Trezeta Argo Ws Wp bordeaux
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Trekingová bota pro dámy budou spolehlivými společníky při turistických výpravách. Outdoorové boty zajistí stabilitu a poskytují jí skvělou oporu. Díky své speciální konstrukci garantují tyto trekové boty vynikající ochranu nohy. Mají měkký nepromokavý svršek ze semiše, zatímco prodyšná síťovaná podšívka umožňuje optimální klimatické pohodlí uvnitř boty.Boty do lesa mají membránu Water Stopper, která zabraňuje pronikání vnějších prvků do boty. Takto bude noha vždy v suchu. Mezipodrážka EVA s dvojitou hustotou tlumí nárazy a minimalizuje vibrace. Boty do hor jsou mimořádně stabilní, díky podrážce Vibram® Multiland, která zajistí maximální trakci. Podrážka má v přední části velkou kontaktní zónu, která zlepšuje přilnavost k zemi a multitrakční bloky zajišťují vynikající přilnavost na všech druzích terénu. Skvělá volba na náročnější trasy, na vyjížďky, na kempink či stanovačku.Detaily produktu:turistické boty pro dámyvyšší střihklasické šněrovánílogo značky na boční přední straně a jazyce botanatomická stavbanepromokavý svršek ze semiše a textilieprodyšná síťovinová podšívkatechnologie membrány Trezeta Water Stopperudrží nohy v suchumezipodešev z EVA pěnytlumí nárazy a dopadypodrážka Vibram Multilandvynikající trakce a přizpůsobivost terénuvhodné i na delší náročnější trasy, na kemp či na vyjížďky

Barefoot tenisky Barebarics Bronx - Mustard Velikost: 40
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Barefoot tenisky Barebarics Bronx - Mustard Velikost: 40
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skládá z kůže a textilu Podšívka je vyrobená z lycry a mikrovlákna Podešev je zhotovená z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen ve městě Stélka je vyjímatelná a složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezována a přirozeně se posilují Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště Adaptivní podrážka - Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

GymBeam Hořčík chelát (bisglycinát) 180 kaps.
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
GymBeam Hořčík chelát (bisglycinát) 180 kaps.
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Hořčík chelát (bisglycinát) jsou kapsle, které vynikají vysokým obsahem hořčíku. Ten je zde v jedné z nejlépe vstřebatelných forem v chelátové vazbě, což napomáhá k tomu, abyste z něj vytěžili maximum. V těle má mnoho důležitých funkcí. Například přispívá ke snížení únavy a vyčerpání, správnému fungování nervového systému a také svalů. Je vyhledávaný zejména lidmi, které trápí křeče a únava. Hořčík chelát (bisglycinát) - kapsle s vysokým obsahem hořčíku v dobře vstřebatelné chelátové formě Hořčík chelát (bisglycinát) obsahuje jednu z nejlépe využitelných forem hořčíku v podobě bisglycinátu hořečnatého. Tato unikátní chelátová vazba zaručí, že se efektivně dostane až do krevního oběhu, kde je využit pro potřeby organismu. Je ve formě praktických kapslí, které v denní dávce (3 kapsle) obsahují dohromady 1875 mg magnézium bisglycinátu, z čehož 225 mg tvoří samotný hořčík. Díky tomu hravě naplníte potřebné denní množství této minerální látky. Hořčík je velmi populární zejména mezi sportovci, které trápí svalové křeče a únava. Na optimální příjem by se však měli zaměřit i ostatní lidé, kteří se nevěnují žádnému sportu. Jeho nedostatek by totiž mohl ovlivnit správné fungování mnoha procesů v těle. Má vliv například na správné fungování nervového systému, svalů, psychiky, rovnováhu elektrolytů a správnou látkovou přeměnu důležitou pro tvorbu energie. Podstatnou roli však sehrává také v procesu dělení buněk. Mimo to přispívá i k udržení zdravých zubů, kostí, normální syntéze bílkovin, rovnováze elektrolytů a také pomáhá snižovat únavu. Díky praktické kapslové formě je jeho užívání opravdu snadné. Hořčík chelát (bisglycinát) a jeho výhody ve třech kapslích obsahuje 225 mg hořčíku je ve velmi dobře vstřebatelné chelátové formě podporuje správné fungování svalů, psychiky a nervového systému pomáhá snižovat únavu a vyčerpání je důležitý pro tvorbu energie díky kapslím se snadno užívá Složení Bisglycinát hořečnatý, plnidlo (mikrokrystalická celulóza), protispékavá látka (stearan hořečnatý), hypromelózová kapsle. Dávkování Užívejte 3 kapsle denně. Tabulka nutričních hodnot Nutriční hodnoty 3 kapsle *RI Bisglycinát hořečnatý 1875 mg - - z toho hořčík 225 mg 60 % *Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ/ 2000 kcal). Upozornění Doplněk výživy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Skladujte na suchém místě mimo sluneční záření při pokojové teplotě.

Dámská kotníková obuv RIEKER 79261-45 šedá W3
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER 79261-45 šedá W3
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Krásné šedé kotníky Vás ohromí nápaditým prošíváním a také svou vyšší podešví, která je zdobena hnědým lemování, jež opticky rozděluje svršek od podešve. Zip z vnitřní strany Vám umožní rychlé obutí i vyzutí. Hřejivé zateplení spolu s měkkou stélkou Vám dodají pocit pohodlí po celý den. Tyto krásky lehce sladíte jak ke kratší bundičce, tak i ke kabátku. Dopřejte sobě i svým chodidlům kvalitu a styl jež Vám dá Rieker. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Jonap Zula tyrkys Velikost: 29
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Jonap Zula tyrkys Velikost: 29
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Lehké, veganské barefoot sandále Jonap Zula z mikrovlákna s textilní podšívkou, která absorbuje pot. Sandálky mají měkkou stélku taktéž z mikrovlákna a jen lehce zpevněný opatek. Splňují všechny požadavky na barefoot obouvání.- Sednou na: normální šířku nohy s normálním až lehce vyšším nártem - v nártu je v jednom z pásků všitá guma, dobré dotažení na útlý kotník - Zapínání: dotažení ke kotníku velcro páskem (suchým zipem)- Opatek: měkký, jen lehce vyztužený- Podrážka: lepená, výborně ohebná všemi směry - příčně i podélně, protiskluzová- Stélka: z mikrovlákna, bez tvarování a bez podpory podélné i příčné klenby, měkký došlap- SLOŽENÍ: svršek - microfiber, podšívka - textil, stélka - microfiber, podrážka - syntetikaNaměřili jsme měřidly Plus12 a Clevermess (tím, že je bota měkká, je šířka +-1mm orientační - měříme tak, aby měřidlo botu neroztahovalo):Velikost - délka x šířka boty:22 - 13,6 cm x 6,4cm23 - 14,2 cm x 6,6 cm24 - 15,1cm  x 6,6 cm25 - 15,7 cm x 7,0 cm26 - 16,3 cm x 7,0 cm27 - 17,0 cm x 7,2 cm28 - 17,5 cm x 7,2 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,1 cm x 7,4 cm

Pantofle "Manu"
220 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Pantofle "Manu"
220 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Stačí do nich jen vklouznout a budete se cítit jako v nebi! Tyto hebké plstěné pantofle s ozdobnou aplikací oveček a provázkovým lemem prostě musíte mít.

Merrell J068230 Morphlite White/multi
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024
Merrell J068230 Morphlite White/multi
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 09.05.2024

Morphlite je ideální běžecká bota jak pro běh na silnici tak pro běh v terénu. Obuv je vybavena naší nejlepší běžeckou pěnou pro prvotřídní pohodlí. Vzorek podešve navržený pro běh po silnici je po celém středu chodidla a pro skvělou trakci na trailu je zvýšená hloubka vzorku po obvodu. • žakárový svršek• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• vnitřní botka zajišťuje pevné obepnutí chodidla• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• stélka potažená 100% recyklovanou síťovinou• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 50% recyklovaná vyjímatelná EVA stélka•  mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénuTECHNOLOGIE: FloatPro™, STACK 26.5-20, DROP 6.5, RECYCLEDHMOTNOST: 430 gBarva: bíláMateriál: textil