Canis (CXS) Gumáky URAN - 44
241 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Canis (CXS) Gumáky URAN - 44
241 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Gumáky URAN - 44 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 5 dní.

Prahové lišty Hyundai Kona 2017-
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Prahové lišty Hyundai Kona 2017-
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Prahové lišty vozu Hyundai Kona jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Fiat Tipo 2016- (combi, matná)
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Fiat Tipo 2016- (combi, matná)
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Fiat Tipo je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Postel ROCCO 90x200 cm (Sawana 21) varianta p/l: levá
8 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ELTAP Postel ROCCO 90x200 cm (Sawana 21) varianta p/l: levá
8 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kompletní specifikaceModerní čalouněná postel, kde je každodenní vstávání radost díky výšce ložné části postele, která je 60cm. Postel má moderní design a několik variant potahových látek. Postel je vyrobena z kombinace dřeva a LTD. Co je Boxsprings? Báječný vynález, jak z dobré postele udělat ještě lepší - s extra porcí pružení a přitom s maximálním důrazem na dokonalou ergonomii těla při spánku. velká výhoda výšky ložné části postele pro lehčí vstávání (60cm)matrace je tvořena pružinami Bonell + PUR pěna T2542matrace je oboustranná, hypoalergická o tvrdosti H3 (střední tvrdost) a její potah je možné prát na 40?C. Výška matrace je 20cm.1x velký úložný prostor (otevírací) - v roletce zvolte levou či pravou variantupostel je čalouněná a je dodávána včetně matrace a topperurozměr spací plochy : 90x200 cmvýška spací plochy: 60 cm, šířka postele: 92 cm výška čela: 126 cm, délka postele: 205 cm, topper: 4 cmpotah: Sawana 21Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel IDRIS Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Dora 28
22 769 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

MG 9H tvrzené sklo na Xiaomi Redmi 8A
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MG 9H tvrzené sklo na Xiaomi Redmi 8A
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

MG Full Cover Flexi Nano Hybrid tvrzené sklo na iPhone 12 Pro Max, černé
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit kvalitním ochranným sklem, které může zabránit nehezkým prasklinám a jinému mechanickému poškození.Ochranné sklo MG Full Cover zajistí spolehlivou ochranu displeje telefonu před poškrábáním, popraskáním nebo rozbitím. Měkký rám také nabízí extra bezpečnost pro zakřivené okraje obrazovky. Má tvrdost 9H, oleofobní povlak, který je účinný vůči mastnotě a úžasný dotek, který nijak neovlivňuje funkčnost telefonu. Klíčové vlastnosti ochranného skla: • Chrání displej telefonu• oleofobní povlak chrání telefon před mastnotou, otisky prstů a šmouhami• Nesnižuje dotykové vlastnosti telefonu• Tvrdost 9H pro maximální ochranu• Nenáročná aplikace Obsah balení: • Tvrzené ochranné sklo• Utěrka na čištění displeje z mikrovlákna• Nálepka na odstraňování prachu

Gestil Wonder Fleir Grassi 500ml - Šampon na mastné vlasy
191 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Gestil Wonder Fleir Grassi 500ml - Šampon na mastné vlasy
191 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Šampon na mastné vlasy a pro časté mytí vlasů. Vlasům dodává zářivost a hebkost, má restrukturační, vyživující a ochranný účinek. Vlasy a vlasovou pokožku myje dokonale bez narušení přirozené tvorby mazu. Jeho hlavní charakteristikou je perfektní očištění vlasů bez pozměnění jejich přirozené obranyschopnosti.  Složení:výtažky z kokosu a betainové deriváty - zajišťují perfektní a velmi jemné mytíkafr - dodává jemný očišťující účinek zaručující zdraví vlasů Použití: Aplikujte přiměřené množství šamponu do dlaně ruky nebo přímo do navlhčených vlasů. Masírujte až do dosažení jemné a bohaté pěny. Důkladně opláchněte a v případě velmi znečištěných vlasů postup zopakujte. Gestil - Profesionální program pro zdraví Vašich vlasůGesti je italská značka velmi kvalitních vlasových přípravků. Tyto produkty se zaměřují na vlasovou pokožku a vlasy, vynikají šetrným působením a speciálně vyváženým složením aktivních látek a extraktů. Naprostým "evergreenem" v historii vlasové kosmetiky se stal výrobek Gestil Wonder, který díky vyjímečnému složení se doporučuje na vlasy poškozené vlivem trvalé, barvením, melírováním, smogem, na vlasy třepící se, oslabené se sklonem k padání.

​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos THOR černá 36
1 205 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos THOR černá 36
1 205 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

THOR pro každého kuchaře, který chce vstoupit do kulinářské džungle bez bolavých nohou. Hledáte profesionální kuchařskou obuv navrženou a vyvinutou odborníky pro stravovací a potravinářská zařízení? V tom případě jste ji právě našli Nejoblíbenější kuchařská obuv Thor, má high-tech podrážku pro lepší uchování tvaru. Převyšuje i ty nejnáročnější průmyslové požadavky pro suché, mokré a mastné povrchy Speciálně tvarované pro stimulování krevního oběhu Anatomická vnitřní část, snižuje přetížení nohou, kolen a zad, přizpůsobitelné tvaru chodidla Snižuje zatížení svalů až o 70% při zachování vysokého pohodlí Antibakteriální materiál – nezapáchající, protiplísňový, hygienický Špičky a paty chráněné extra vyztužením Ultra lehké, protiskluzové, prodyšné UNISEX, velikosti od 36 po 46 Nejsou vhodné na protiskluzovou podlahu - nakolik obuv je protiskluzová

Nike Victori One W Slide 35,5 EUR
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Nike Victori One W Slide 35,5 EUR
849 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské pantofle Nike Victori One Slide jsou měkké, pohodlné a lehké v klasickém designu. Široký polstrovaný pěnový popruh je měkký a příjemný. Dezén podrážky zajišťuje trakci i na mokrém povrchu. Vyhrnutý horní okraj pásku, který má hrubé a měkké polstrování, zvyšuje pohodlí. Pantofle v atraktivním designu Použití: jako letní obuv i pro používání jako pantofle (domácí obuv) Vyhrnutý horní okraj páska zvyšuje pohodlí Dezén podrážky pro výbornou trakci

Energetics OZ 3.3 42 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Energetics OZ 3.3 42 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Stylové běžecké boty Energetics OZ 3.3 Vám nabízí skutečný běžecký zážitek s pohodlným a přesně padnoucím úpletovým svrškem.Speciálně vyvinutá gumová směs PRO GRIP poskytuje podrážce vynikající trakci na jakémkoli povrchu, zatímco technologie PRO FLEX umožňuje přirozené chování při ohybu. Mezipodrážka a stélka EVA také zajišťují maximální měkkost a tlumící pohodlí. Materiál: síťovina, PU, ​​EVA, guma Pletený svršek na míru Podrážka PRO GRIP Technologie PRO FLEX Mezipodrážka a stélka z EVA

Kneipp Odvodnění šumivé 20 tablet
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kneipp Odvodnění šumivé 20 tablet
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tyto tablety mají vyvážené složení s extraktem z kopřivy dvoudomé, které zabraňuje zadržování vody v těle a podporuje zrychlení metabolismu. Zefektivňují tak účinek odvodňovací kúry. Pomáhají doplnit důležité minerály, které tělo běžně ztrácí společně s vodou například při saunování, sportu, psychickém vypětí nebo odvodňovací kúře. Tělo si je neumí vyrobit samo, proto je důležité je doplňovat. Tablety neobsahují lepek, laktózu ani cukr. Jsou vhodné i pro vegany. Složení: Kyselina citrónová, uhličitan vápenatý, uhličitan hořečnatý, hydrogenuhličitan sodný, aroma, vitamin C, extrakt z listů kopřivy, kofein, sladidla: cyklamát sodný a sacharin sodný, vitamín E, barvivo: riboflavin 5'-fosfát

Magnetický náramek s bílými kamínky - SJH 638
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Magnetický náramek s bílými kamínky - SJH 638
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tento krásný náramek ve zlaté barvě s malými bílými kamínky vytváří elegantní harmonii. Magnetoterapie pozitivně ovlivňuje proudění energie Vaším tělem, zmírní otoky, záněty, může ulevit od bolesti. Magnety urychlují látkovou výměnu a odplavování zplodin metabolismu, hojení a podporují imunitní systém. Magnetoterapie je jednou z nejstarších forem fyzikální terapie. Jedná se o neinvazivní léčbu, na kterou nevzniká návyk. Působením pulzního magnetického pole dochází k ovlivňování tkání lidského těla na buněčné úrovni, což vede k potlačení, případně úplnému odstranění některých zdravotních potíží, očistě organismu a regeneraci buněk. Náramek pozitivně ovlivňuje:krevní oběhpřispívají ke stabilizaci krevního tlakuzvyšují okysličení krvesnižují únavutlumí bolesti v oblasti zápěstí (artróza, artritida, syndrom karpálního tunelu)zabraňují tvorbě krevních sraženinNáramek obsahuje 7 magnetů. Zapínání je na bezpečný zacvakávací patent. Je zabalen v dárkové dřevěné krabičce. Není vhodný pro těhotné ženy a osoby s kardiostimulátorem.

Dívčí holínky - Demar HAWAI LUX PRINT AM 0048 - květy, černá Barva: Černá, Velikost: 26-27
369 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vyjímatelné zateplení Vložku lze prát při teplotách do 40°C. Holinky se dají používat bez vložky. Vyrobeno ze syntetického materiálu.Délkou vnitřní stélky se rozumí rozměr vložky uvnitř obuvi. Pro pohodlné užívání se doporučuje přidat 5 - 7 mm k naměřené délce chodidla a poté zvolit správnou velikost obuvi.

McKinley Rock Winter Boots Kids 24 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McKinley Rock Winter Boots Kids 24 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská zimní obuv McKinley Rock Winter Boots Kids se 100% pryžovým složením, které zajišťuje naprostou voděodolnost. Teplá vnitřní podšívka udrží dětské nožky v teple. Vrchní materiál: 100% EVA (guma) Pryžová podrážka Teplá vnitřní podšívka Voděodolnost Ideální do chladného, ​​vlhkého počasí a do bláta Hmotnost: 125 g

Adidas QT Racer 2.0 GX5667 W
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Adidas QT Racer 2.0 GX5667 W
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Prestige Moleda M86808 bílé
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Prestige Moleda M86808 bílé
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Legendární Prestižky od českého výrobce. Boty se širokým využitím. Jsou také certifikované jako pracovní obuv.Materiál svršku: přírodní italská kůže s PU folií pro vyšší odolnost a snazší údržbuPodšívka: textilPodešev: dvoukomponentní pružný PU nástřikObuv splňuje požadavky na bezpečnost a ochranu zdraví dle ČSN EN ISO 20347:2012

Siga Bezbarvá samoleštící houba maláL
35 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Siga Bezbarvá samoleštící houba maláL
35 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pro rychlé vylepšení vzhledu bez následného leštění v praktickém balení do kapsy nebo kabelky. Houbička obsahuje účinné látky na bázi silikonu, které vytvoří na povrchu obuvi v okamžiku efektní film. Použití: Obuv by měla být čistá a zbavená veškerých hrubých nečistot. Poté je možné vzít samoleštící houbu a pod mírným tlakem roztírat obsah po povrchu materiálu. Barva neutrální. Materiál hladká kůže Barva neutral typ ošetření lesk

Vlnka Dámské korkové ortopedické nazouváky Laura Černá
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Dámské korkové ortopedické nazouváky Laura Černá
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bennon NUX S1P ESD NM Sandal pracovní
1 139 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bennon NUX S1P ESD NM Sandal pracovní
1 139 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dvoupáskový sandál bez kovových součástí, vybavený reflexními prvky v oblasti Achillovy paty a na páscích. Nux má protiskluzné vlastnosti SRC, je vybaven kompozitní tužinkou a kevlarovou planžetou. Obuv je vhodná do provozů vyžadujících antistatické vlastnosti ESD, klimatická třída 3. • vrchový materiál: mikrovlákno• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: D-SOLE• podešev: PU/PU HIGHWAY• tužinka/planžeta: kompozit/kevlarNorma: EN ISO 20345:2011 S1P SRC, ČSN EN 61340-4-3:2002; klimatická třída 3

Canis (CXS) Vycházková polobotka CXS GO-TEX NUPCE - 42
1 617 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Canis (CXS) Vycházková polobotka CXS GO-TEX NUPCE - 42
1 617 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vycházková polobotka CXS GO-TEX NUPCE - 42 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 5 dní.

MG Full Glue Durable 2x ochranné sklo na Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 11 Pro Plus, černé
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné sklo MG Full Glue poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány. Vlastnosti ochranného skla: • Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, snadná aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H• 2ks v balení

AQUALINE 72075 Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 350 ml, chrom
303 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
AQUALINE 72075 Dávkovač tekutého mýdla nástěnný 350 ml, chrom
303 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Mějte v koupelně mýdlo vždy k dispozici. Jednoduchý průhledný dávkovač v kombinaci se stříbrným plastem se bude hodit do každé koupelny. Instaluje se přivrtáním do zdi.

Viking Soltoro M
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Viking Soltoro M
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ocelové návleky mají 13 hrotů o délce 15 mm, díky čemuž poskytují přiměřenou přilnavost na hustém, zasněženém a zledovatělém povrchu. Díky použití elastické pryže a nastavitelného bezpečnostního popruhu lze rukojeti přizpůsobit různým druhům obuvi a jejich montáž je jednoduchá a rychlá. Další výhodou je chytrý obal, do kterého můžete uložit rukojeti, díky čemuž jsou zajištěny při přepravě. Materiál: silikonová guma / ocel S (36-38) M (39-41) L (42-44) XL (45-47)

Alpine Pro BORGO
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Alpine Pro BORGO
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětské pantofle pro nejmenší BORGO na první pohled zaujmou krásnou plastikou s dětským motivem a výraznou pastelovou barvou. Pantofle jsou určeny na nošení venku i doma a děti si je jistě oblíbí. Vytvarovaná podešev skvěle sedí na noze, mezipodešev EVA tlumí nárazy a je velmi pohodlná. V nabídce naleznete motiv a barevné provedení pro dívky i chlapce. Barva žlutáSvršek syntetikaPodešev EVA

ELTAP Čalouněná postel DIVALO Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Soro 65
20 849 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel DIVALO bude krásným a pohodlným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

ELTAP Čalouněná postel ALICE Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Soft 11
19 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel ALICE bude krásným a pohodlným doplňkem do moderní ložnice. Postel je zdobena prošíváním. Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Nike Court Legacy Older Kids 37,5 EUR
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Nike Court Legacy Older Kids 37,5 EUR
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská obuv Nike Court Legacy Older Kids má klasické čisté linie, tradiční šněrování a exkluzivní charakteristické prvky. Svršek je vyroben z kombinace lícové a syntetické kůže, proto je pružný a dokonale se přizpůsobí noze. Vnitřek je podšit materiálem, který nohu příjemně obepíná a je odolný vůči oděru. Klasický vzhled zvýrazní outfit. Pevná gumová podrážka se stromečkovým vzorem je odolná a neklouže. Odolný svršek obuvi Retro vzhled Klasické šněrování Logo na boční straně obuvi Gumová podrážka pro lepší přilnavost

Applied Nutrition Ostropestřec mariánský 90 tab.
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Applied Nutrition Ostropestřec mariánský 90 tab.
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ostropestřec mariánský je rostlinný extrakt ze stejnojmenné byliny ve formě tablet. Obsahuje několik účinných látek, které se souhrnně nazývají sylimarin. Je známý už z tradiční medicíny, kde ho lidé vyhledávali zejména při problémech s trávením, játry a žlučníkem. Ostropestřec mariánský - tablety s obsahem 300 mg extraktu z plodů byliny ostropestřec mariánský Ostroprestřec mariánský obsahuje 300 mg standardizovaného extraktu z rostliny s názvem Silybum Marianum, nebo jinak také ostropestřec mariánský. Semena této rostliny obsahují směs účinných látek silybinin, silychristin a silydianin, která je známá jako rostlinný antioxidant silymarin. Ostropestřec mariánský je oblíbenou bylinou tradiční medicíny, kde se jeho účinky využívali na léčbu trávicích těžkostí, ale i při problémech s játry a žaludeční nevolností. Kromě silymarinu obsahuje i flavonoidy a vitamíny C a K. Je vhodný i pro vegetariány a vegany. Ostropestřec mariánský a jeho výhody obsahuje 300 mg rostlinného extraktu z ostropestřce mariánského může přispět k lepšímu trávení obsahuje směs účinných látek zvanou silymarin je vhodný i pro vegany Složení Každá filmem obalená tableta obsahuje 300 mg standardizovaného extraktu (jako suchý extrakt) z plodů ostropestřce mariánského (Silybum marianum (L.) Gaertner) (ekvivalent 7200 mg - 8100 mg plodů ostropestřce mariánského), což odpovídá 174 mg silymarinu, počítaného jako silibinin. Extrakční rozpouštědlo: aceton 95 % v / v. Dávkování Užívejte 1-2 tablety denně s jídlem. Balení obsahuje 90 tablet. Tabulka nutričních hodnot Nutriční hodnoty1 tabletaOstropestřec mariánský 300 mg Upozornění Tento produkt byl vyrobený v zařízení GMP pod přísnou kontrolou kvality, aby byla zajištěna jeho trvale vysoká kvalita, která splňuje požadavky na registraci (MA) nebo specifikaci výrobku. Pokud jste mladší 18 ti let, jste těhotná nebo kojíte, pokud máte jakékoliv zdravotní těžkosti, nebo pokud užíváte jakékoliv léky na předpis, poraďte se před použitím tohoto produktu s kvalifikovaným zdravotnickým pracovníkem. Skladujte tento výrobek na chladném a suchém místě, mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

DEMAR TWISTER LUX PRINT Holínky dětské zimní velké srdce 24-25
346 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
DEMAR TWISTER LUX PRINT Holínky dětské zimní velké srdce 24-25
346 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Představujeme vám dětské zateplené holinky Demar TWISTER LUX PRINT - skvělou kombinaci pohodlí a lehkosti pro vaše děti během letních a podzimních deštivých dnů. Tyto holinky jsou navrženy s důrazem na bezpečnost a zajišťují pohodlné a bezstarostné nošení.S hrubší protiskluzovou podeší poskytují holinky Demar TWISTER LUX PRINT bezpečnostní oporu pro chůzi vašich dětí na různých površích. Nemusíte se bát kluzkých podmínek, vaše děti budou mít stabilní krok a bezpečný pohyb.Materiál použitý pro tyto holinky je vysoce kvalitní a odolné PVC, které je navíc podšité příjemnou textilií. To zaručuje, že nohy vašich dětí budou chráněny před nepříznivým počasím a zároveň se budou cítit pohodlně i při delším nošení.Díky svému nepromokavému provedení jsou holinky Demar TWISTER LUX PRINT ideálním řešením pro deštivé počasí. Vaše děti si tak mohou bezstarostně hrát venku, aniž byste se museli trápit o mokré nohy.Zvýšená viditelnost dětí ve tmě je zajištěna díky bezpečnostnímu reflexnímu pásku umístěnému na obuvi. To je zvláště důležité v podzimních měsících, kdy jsou dny kratší a viditelnost snížená.Dětské zateplené holinky Demar TWISTER LUX PRINT jsou dokonalým spojením komfortu, bezpečnosti a moderního designu.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová. Velikost 30/31 - váha 706 gVelikost 30/31 - výška 225 mmVyrobeno v EU. Barevné dětské zateplené holínky

Softshellové capáčky Vyrobeniny BF modré se zvířátky Velikost: 19
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Řešíte, co obouvat v děťátku do nosítka, do kočárku či autosedačky, když ještě nechodí, a nebo teprve začíná? A na první boty je stále brzo?Pořiďte praktické softshellové capáčky od Vyrobenin - jsou kompletně ze "zimního" softshellu, který ma na vnitřní straně jemný fleece.  Ten lehce hřeje a nožky tak nebudou během jara a podzimu studené. Na spodní straně je od velikosti 19 (včetně) protiskluzová vrstva, díky které může Vaše dítě bez obav zkoušet první krůčky, aniž by mu nohy klouzaly. Capáčky jsou měkoučké - dopřejete tak vašemu dítěti maximální pohodlí.- Perfektně padnoucí "barefootový" střih kopíruje tvar nohy - špička není kulatá, ale tvarovaná tak, aby měly všechny prsty dostatek místa pro přirozený pohyb a správný vývoj- Svrchní materiál je voděodolný zimní softshell - funkční materiál, vhodný hlavně pro chladnější počasí. Neprofoukne, je voděvzdorný a lépe udrží teplotu. Parametry: 10000mm vodní sloupec /  3000g/m2/24h prodyšnost. - Stélka je podšitá černým fleecem, který eliminuje chlad od země- Veškerý materiál je atestovaný a vhodný pro děti do 3 let. - Capáčky mají okolo kotníku všitou gumu, aby dobře na noze držely. Neobsahují žádné brzdičky, které by děti mohly jakkoliv tlačit při jejich lezení.- "Podrážka" je z protiskuzu, aby v nich děti mohly trénovat první krůčky. Protiskluz je měkký stejně jako softshell, takže se ohýbá všemi směry - dítě tak cítí každou nerovnost, jako by šlo v teplých ponožkách. I tak jsou především určeny pro použití v interiéru, není je možné využívat jako boty a pokud v nich budou děti lozit nebo chodit venku, mohou se poškodit.Velikosti:Velikost 17  - vnitřní délka cca 11 cm; šířka cca 6,3 cmVelikost 19  - vnitřní délka cca 12 cm; šířka cca 6,8 cmVelikost 21  - vnitřní délka cca 13 cm; šířka cca 7,3 cmVelikost 23  - vnitřní délka cca 14,5 cm; šířka cca 7,7 cmVelikost 25  - vnitřní délka cca 16 cm; šířka cca 8,1 cmCapáčky jsou ručně šité, každý kus se může mírně lišit - proto uvádíme rozměr "cca". Jsou ale měkoučké a nožičkám se dobře přizpůsobí :-)Naše doporučení: Pro správné zvolení velikosti obkreslete dítěti nozičku při došlapu (dítě musí stát na nohách, aby byly zatížené) a změřte nejdelší část. K danému rozměru přičtěte 1 cm, tak aby byl v capáčku prostor navíc, tzv. nadměrek. Nadměrek by měl být ideálně 1-1,5 cm.- Capáčky jsou ručně šité v ČRDoporučená péče:Perte odděleně na 30 stupňů, program na sportovní oblečení (případně šetrný), použít speciální prací přípravek.Sušte na vzduchu (ne v sušičce) NežehleteVyhněte se bělení a chemickému čistěníNepoužívejte aviváž

Olang Pietro 827 Royal Velikost: 26
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Olang Pietro 827 Royal Velikost: 26
1 590 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Chodíte rádi po horách? Chodíte rádi do přírody? Nedokážete si už výlety a túry bez trekových bot představit? Dopřejte je i Vašim dětem! :-) Dětské pohorky Olang Pietro 827 Royal splňují vše, co pohorky pro dospělé. Jsou pevné, odolné, nepromokavé díky membráně a vhodné do každého terénu za každého počasí, své využití mají po celý rok. V těchto outdoorových botách budou nožky Vaše i Vašeho malého horala zaručeně v bezpečí :-)- Sednou na: normálně až lehce širší nožky, nejsou příliš vhodné pro dominantní palce (kdy je palec výrazně delší než ostatní prsty) - mají kulatou špičku- Membrána: OLANTEX - bota je nepromokavá, ale zároveň díky membráně dýchá - využijete je do každého počasí (i tak doporučujeme občasnou impregnaci)- Podrážka: VIBRAM - odlehčená pevná podrážka se vzorkem a v přední části s Climbing zone (špička je přizpůsobena na via ferraty, aby se dalo špičkou boty opřít o skálu), boty jsou vhodné pro střední terén - podešev není tuhá jako kámen, ale dá se lehce ohnout- Zavazování na ploché tkaničky = dokonalé přitažení k noze, aby bota dobře seděla; v horní části háčky, aby se boty dobře obouvaly- Opatek: pevný, zpevněná je také špička, která chrání prsty před skopnutím nebo skřípnutím mezi kameny- Jazyk: je přišitý téměř až po okraj boty a je přichycen očkem ke tkaničkám, aby v botě neputoval a dítě netlačil; bota je zároveň utěsněná a nenateče do ní, i když Vaše dítě projde velkou louží :-) - Stélka: mírně tvarovaná - zejména patní lůžko, pěnová s nášlapem z textilie, vyjímatelná - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže (velur) + textil a vodu-odpuzující semišová kůže, podšívka - textil + membrána Olantex, stélka - textil, podrážka - syntetika (Vibram)Velikost - reálná vnitřní délka (doporučujeme orientovat se podle těchto rozměrů, velikostní tabulka výrobce nesedí):25 - 15,6 cm26 - 16,3 cm27 - 16,9 cm28 - 17,8 cm29 - 18,3 cm30 - 19,0 cm31 - 19,6 cm32 - 20,3 cm33 - 21,1 cm34 - 21,6 cm35 - 22,2 cm36 - 22,8 cm37 - 23,2 cm38 - 24,0 cm

Rooibos sypaný čaj BIO Sonnentor 100 g
93 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Rooibos sypaný čaj BIO Sonnentor 100 g
93 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Rooibos sypaný čaj BIO Sonnentor 100gRooibos se nepovažuje za klasický čaj, jeho pití se ale stalo velmi populární. Není se čemu divit, protože jeho specifická chuť a vůně dostanou ať už velké, nebo i ty nejmenší milovníky čaje.Vysoký podíl antioxidantů podporuje imunitní systém. Rovněž má prospěčné účinky na trávení, takže tělo dokáže lépe odbourávat tuky. Neobsahuje žádný kofein, takže je skvělou volbou pro doplnění pitného režimu pro malé děti. Chutná výborně i jako horký, či studený nápoj během letního období.Výrobek je v BIO kvalitě, to znamená, že byl vyroben v podmínkách ekologického zemědělství.Příprava:Přibližně 1 čajovou lžičku čajové směsi přelijte vroucí vodou (200ml) a nechte 5-10 minut louhovat.

Růžová voda k pití s BIO extraktem z růží DEW OF ROSES 330 ml
141 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Růžová voda k pití s BIO extraktem z růží DEW OF ROSES 330 ml
141 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Růžová voda k pití s ​​BIO extraktem z růží DEW OF ROSES 330 mlRůžová voda je vedlejším produktem destilace růžového esenciálního oleje, takže má některé z nejsilnějších vlastností růžového oleje, jakož i nejsilnější aromatické sloučeniny, přírodní kyseliny a cukry, které mají protizánětlivé, antibakteriální, hydratační a vysoké antioxidační vlastnosti. Růžová voda je využívána zejména v kosmetice, se kterou jste se mohli setkat – v toniku, tělovém mléce, či v produktech pro hydrataci suché a citlivé pokožky.Růžová voda však není jen kosmetický výrobek. Věděli jste, že růžová voda o nízké koncentraci je velmi dobrým nápojem?Hlavní důvody, proč začít pít růžovou vodu:hydratuje, obnovuje a zvlhčuje pokožku zevnitř,má anti-aging vlastnosti - zpomaluje stárnutí pokožky,snižuje depresi a stres a zlepšuje náladu,zmírňuje trávicí problémy jako je nadýmání, žaludeční nevolnost nebo zácpa,zdroj antioxidantů, které pomáhají posilovat kožní buňky a regenerovat kožní tkáně,má protizánětlivé a antiseptické léčivé vlastnosti,má jemnou aromatickou chuť,dodává energii a má osvěžující účinek.Výživové hodnoty ve 100mlEnergia3,4kJ/0,8kcalTuky0gz toho nasycené0gSacharidy0gz toho cukry0gBílkoviny<0,2gSůl*0,15g*Existence soli je způsobena výlučně přirozenou přítomností sodíku ve vodě.Skladování: uchovávejte na suchém, chladném místě chráněném před přímým slunečním zářenímSpotřebujte do: viz. obal

Aligator PRINT, Xioami POCO F3, černá, celoplošné lepení GLP0140
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Aligator PRINT, Xioami POCO F3, černá, celoplošné lepení GLP0140
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Černé tvrzené sklo 5D Full Glue pro POCO F3, Xiaomi Redmi K40, Xiaomi Mi 11i 5G Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo Vám prodlouží životnost Vašeho mobilního telefonu. Displej Vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň Vás nijak neomezuje při používání Vašeho mobilního telefonu.   Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji Vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: POCO F3, Xiaomi Redmi K40, Xiaomi Mi 11i 5G Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

Screen Glass Huawei Mate 20 PRO 3D Full Glue zaoblené černé 1022206
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Screen Glass Huawei Mate 20 PRO 3D Full Glue zaoblené černé 1022206
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Screen Glass 3D Full Glue pro Huawei Mate 20 PRO Vysoce kvalitní tvrzené sklo s plným podlepením. Toto sklo je ultra tenké a nepostřehnutelné a poskytuje 100% průhlednost displeje. Vysoký faktor tvrdosti 9H mu zaručuje odpovídající ochranu.   Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Huawei Mate 20 PRO Lepidlo: Na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm Materiál: tvrzené sklo

Screen Glass Samsung A715 Galaxy A71 1024277
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Screen Glass Samsung A715 Galaxy A71 1024277
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Screen Glass pro Samsung A715 Galaxy A71 Tvrzené sklo s tvrdostí 9H zajistí vašemu displeji na mobilním telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů. Veškeré hrany jsou dokonale zaoblené a díky tomu je jeho používání velmi bezpečné.   Sklo je tenké a přitom robustní - má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach.   Sklo dokonale padne na displej vašeho mobilního telefonu a nezanechává žádné vzduchové bubliny. Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie.   Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Kompatibilita: Samsung A715 Galaxy A71   Index tvrdosti: 9H   Tloušťka: 0,3 mm   Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

ASICS-Gel Excite 9 black/hazard green Černá 44,5
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ASICS-Gel Excite 9 black/hazard green Černá 44,5
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Asics. Tenisky na běhání GEL-EXCITE™ 8 jsou navrženy tak, aby zaručovaly vynikající pohodlí, ať už běháte pět kilometrů mimo město nebo běháte po městě. Nově aktualizovaná silueta a navržený svršek ze síťoviny dávají této botě svěží vzhled. Tyto běžecké botasky jsou must have botami pro nadšence běhu.Běžecké tenisky nabízejí vylepšenou absorpci nárazů díky tlumení pomocí technologie GEL™ v zadní části chodidla a pružné mezipodešvi AMPLIFOAM™. Stélka Ortholite™ je zárukou komfortu při běhu a zároveň snižuje únavu nohou. Tenisky na běh vybavené technologií GUIDANCE LINE™ pomáhají nohám zažít přirozenější a konzistentnější krok. Podrážka běžeckých bot ze vstřikované gumy dodává lehkost a zvyšuje odolnost, zatímco strategicky umístěné drážky jsou pružné a flexibilní.Detaily produktu:Klasický střihSvršek ze síťoviny pro vynikající prodyšnostKlasické šněrováníAmplifoam mezipodešev pro výborné tlumení nárazůMěkké polstrováníOdpružení pomocí technologie GEL ™Stélka ORTHOLITE ™ poskytuje měkké pohodlíGumená podrážka s velmi dobrou přilnavostí

ASICS-Gel Trabuco Terra french blue/pure silver Fialová 37,5
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ASICS-Gel Trabuco Terra french blue/pure silver Fialová 37,5
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

ADIDAS-Duramo 10 turbo/core black/blue rush Červená 44 2/3
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Duramo 10 turbo/core black/blue rush Červená 44 2/3
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Tréninkové botasky zaujmou nejen výraznou barvou, ale také funkčností. Sportovní tenisky osvěží každý outfit. Díky klasickému střihu se sportovní botasky hodí pro každý typ nohy. Klasické vázání se postará, že noha dobře drží na místě. Svršek sportovních botasek tvoří vrstvená síťovina, která je zárukou skvělé cirkulace vzduchu. Silnou stránkou tréninkových tenisek je lehká konstrukce. O vynikající odpružení se postará tlumení Lightmotion. Bezešvé vrstvy tenisek na trénink zpevní nohu. Tenisky adidas jsou vynikající volbou pro trénink, různá cvičení, sportovní a volnočasové aktivity. Detaily produktu: Klasický střih Zapínání na tkaničky Vrstvený svršek ze síťoviny Zpevňující bezešvé vrstvy Měkká pata Tlumení Lightmotion Pryžová podrážka Svršek má minimálně 50 % recyklovaného obsahu

Čelenka pletená se vzorem copánku smetanová MINI Mayoral velikost: 128
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Mayoral dívčí pletená čelenka se vzorem.

Obuv polobotka CXS ROAD LOVEL, černá, vel. 38
1 039 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Obuv polobotka CXS ROAD LOVEL, černá, vel. 38
1 039 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Polobotka, celokožená bez ocelové špice.

Obuv sandal CXS ROCK PHYLLITE O1, šedá, vel. 45
794 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Obuv sandal CXS ROCK PHYLLITE O1, šedá, vel. 45
794 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sandál, kožený, perforovaný. Materiál: svršek z velmi kvalitní broušené kůže, podšívka kvalitní prodyšná textilie, PU-pryž, olejivzdorná, antistatická, protiskluzová podešev, odolná vůči kontaktnímu teplu do 300 °C.

MITO S1 SRC kotník - 37
732 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MITO S1 SRC kotník - 37
732 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s ocelovou tužinkou, antistatickou a protiskluzovou podrážkou rezistentní pohonným hmotám, absorpcí energie v patě a svrškem z prodyšné kůže.

LYBRA O1 SRC sandál 37 bílá
726 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
LYBRA O1 SRC sandál 37 bílá
726 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pracovní sandály bez ocelové tužinky, antistatickou a protiskluzovou PU podrážkou, absorpcí energie v patě a svrškem z mikrovlákna s antibakteriální úpravou SANITIZED.

Expedo Postel z masivu HERA + rošt ZDARMA, 120x200cm, olše-lak
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Expedo Postel z masivu HERA + rošt ZDARMA, 120x200cm, olše-lak
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Postel z masivu HERA 2 nabízí jednoduchý design, který zapadne do každého interiéru. Je ošetřena ekologicky nezávadným lakem, který chrání proti mechanickému poškození, prodlužuje životnost a zjedodušuje údržbu. K dostání je v sedmi rozměrech spací plochy a v šesti krásných dekorech.Shrnutí:postel z masivulaťkový rošt ZDARMAvýběr dekoru i spací plochypřírodní lakPoužité materiály:masiv

Vlnka Dětské kožené bačkory s ovčí vlnou Andy - růžová
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Dětské kožené bačkory s ovčí vlnou Andy - růžová
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Obujte své děti do měkkých, pohodlných bačkor z jemné ovčí kůže, které se dokonale přizpůsobí jejich nohám. Kožené bačkory Andy jsou vystlané česanou ovčí vlnou, která malé nožky udrží v teple po celou zimu. Materiál použitý pro výrobu bačkor Andy je pružný a už po krátkém nošení se vytvaruje podle tvaru chodidel. Podrážka je z koženého semiše a není vyztužená, takže kromě jejich měkkosti si děti skoro ani nevšimnou, že bačkory na nohou mají. Mohou se tak pohodlně uvelebit třeba na pohovce nebo při hraní sedět na zemi, a bačkory si nemusí zouvat, protože netlačí.Bačkory se navíc díky volnějšímu střihu snadno obouvají, takže si je i menší děti hravě natáhnou samy.Ovčí vlna je prodyšná, udržuje stálou teplotu a dobře odvádí od pokožky vlhkost. Díky tomu je vlna odolná proti množení bakterií a nevznikají v ní zápachy.Materiál: přírodní ovčí kůže, ovčí vlna

Nike Air Max Systm M 40,5 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Nike Air Max Systm M 40,5 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv Nike Air Max Systm M nabízí maximální pohodlí a styl. Přináší zpět vibrace z 80. let. Osvědčené a otestované viditelné odpružení Nike Air se pojí s elegantním svrškem inspirovaným sportem. Opět přináší Air Max. Moderní prvky inspirované oblíbenými modely Air Max z 80. let, jedná se o dědičnou estetiku s moderním nádechem Prodyšná síla: Svršek ze smíšeného materiálu poskytuje odolnost a prodyšnost Tlumení Max Air, původně navržené pro výkonnostní běh, poskytuje časem ověřený komfort Pryžová podešev dodává trakci a dlouhou životnost

COQUI-Kaja Printed black/gold Černá 36
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
COQUI-Kaja Printed black/gold Černá 36
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

Vlnka Dětské kožené tenisky Koko - červená
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Dětské kožené tenisky Koko - červená
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětské nožky potřebují dobrou oporu pro zdravý vývoj a pohodlí při celodenním běhání po hřišti či zahradě. Pořiďte jim proto kvalitní tenisky, ze kterých budou mít radost děti i rodiče. Kotníkový střih, široká špička, výztuž paty a anatomicky tvarovaná vyjímatelná stélka jsou hlavními přednostmi těchto krásných dětských botiček. Obuv má certifikát o zdravotní a hygienické nezávadnosti "Žirafa". Kombinace koženého veluru a bavlněného textilu je pevná, zároveň však i prodyšné a dobře se přizpůsobí tvaru nohy. Tenisky Koko jsou vhodné do suchého počasí od jara do podzimu. Odolnost proti vlhkosti i nečistotám zvýšíte impregnačním sprejem na broušenou kůži a textil. Tento produkt je vyroben na Slovensku. Materiál:Svršek: textil, kůžeStélka: textilPodrážka: kaučukParametry:Určení: DětskéBarva: ČervenáRoční období: LetníDruh zapínání: Na zavázáníTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: RakMateriál: KůžeKolekce: KokoCertifikát: Žirafa

Barefoot Pegres BF57U černá Velikost: 30
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Barefoot Pegres BF57U černá Velikost: 30
1 179 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Textilní tenisky z nové udržitelné barefoot řady od Pegres BF 57U - novinka pro jaro 2023. Tenisky jsou vhodné na období jara a léta, jsou proprodyšné s pogumovaným okopem pro větší odolnost. Sednou na nožky ve tvaru ploutve - široká prstová část, dominantní palec, nízký nárt a úzký kotník. Svršek boty je ze 70% recyklovaného polyesteru ( GRS) + 30 % bavlny, podšívka z bavlny. - Sednou na: normální a široké nožky, vhodné pro dominantní palec, úzkou patu, útlý kotník a na normání i nízký nárt- Zapínání: dva kožené Velcro pásky- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: přírodní pryžová misková podešev, lepená + přišitá ke svršku boty, tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou)- Jazyk: je volný, z jednoho kusu plátna s přední částí boty, není zde šev, který by mohl na nártu tlačit- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, z EVA pěny s nášlapem z textilie - Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - 70% recyklovaný polyester ( GRS) + 30 % bavlna, podšívka - bavlna, stélka - EVA + textil, podrážka - přírodní pryž      

Mammut Kento Tour High GTX W 42 ⅔ EUR
5 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Mammut Kento Tour High GTX W 42 ⅔ EUR
5 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Kento Tour High GTX® Women - lehká horolezecká bota pro klasické horské túry a mnoho dalšího. Jediný design vyvinutý ve spolupráci společností Vibram a Mammut znamená menší váhu a více přilnavosti. Udržitelně vyráběná štípaná kůže Mastrotto "made in Italy". Nepromokavé a prodyšné díky membráně Gore-Tex. Optimalizované přizpůsobení nohám díky nové konstrukci. Horolezecká bota se špičkovými technickými vlastnostmi pro klasické horské túry, via ferraty a mnoho dalšího. Předtvarované konstrukce jazyka Hybridní skořepina: Směs pružných vnitřních a tuhých vnějších materiálů pro větší pohodlí a dobrou přizpůsobivost Dvouzónové šněrování: Individuální dvouzónové šněrování lze přizpůsobit člověku i podmínkám Řízení pohybu: Zesílený, pružný vnitřek vám brání zvrtnutí kotníku při zachování plné svobody pohybu 3D memo pěna Vyvýšený gumový límec pevná deska Kompatibilní se sponou na kočku

Screen Glass Xiaomi Redmi 12C 1029390
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Screen Glass Xiaomi Redmi 12C 1029390
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tvrzené sklo pro Xiaomi Redmi 12C Tvrzené sklo s tvrdostí 9H zajistí vašemu displeji na mobilním telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů. Veškeré hrany jsou dokonale zaoblené a díky tomu je jeho používání velmi bezpečné.   Sklo je tenké a přitom robustní - má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach.   Sklo dokonale padne na displej vašeho mobilního telefonu a nezanechává žádné vzduchové bubliny. Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie.   Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Kompatibilita: Xiaomi Redmi 12C   Index tvrdosti: 9H   Tloušťka: 0,3 mm   Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

ADIDAS-Grand Court Mickey cloud white/core black/better scarlet Bílá 33
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí obuv značky adidas. Botasky pro dívky vynikají známým motivem myšáka Mickey Mouse, který je činí jedinečnými. Mají odolný svršek, který prodlužuje jejich životnost. Pohodlný klasický střih dětských bot dobře sedne na každou nohu. Dětské tenisky se vážou na šňůrky, které jsou doplněny o proužek se suchým zipem.Bílé tenisky pro děti jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů. K pohodlí během nošení přispívá komfortní vnitřní stélka a polstrovaný límec boty. Dívčí botasky mají gumovou podrážku, která dobře přilne i na mokrém povrchu. Jsou vhodné pro každodenní nošení do školy či na kroužky.Detaily produktu:dětské tenisky pro dívkyodolný svršekmotiv Mickey Mouseklasický střihvázání na tkaničky a proužek se suchým zipemkomfortní vnitřní stélkapolstrovaný límec botgumová podrážkavyrobeno z recyklovaných materiálů

Tenisky pro citlivá chodidla, z pružné tkaniny, s tkaničkami
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tenisky pro citlivá chodidla, z pružné tkaniny, s tkaničkami
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Elegantní a ženské díky lesklé kombinaci 2 materiálů, tyto tenisky jsou přímo navržené pro citlivá chodidla. Svršek s efektem 2 materiálů. Velmi pohodlné. Z pružné a prodyšné tkaniny. Technologie Strobell, bez nepříjemných švů: tradiční metoda spočívající v našití svršku přímo k podrážce, aby bota získala maximální flexibilitu, jemnost, pružnost a pevnost. Vyjímatelná stélka. Tkaničky s očky tón v tónu. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Protiskluzová pružná podrážka. Lehké a příjemné na nošení. Vyrobeno v Itálii. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Postel CORDULA 140x200, masiv buk
19 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Postel CORDULA 140x200, masiv buk
19 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel 140x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 140x200 cm.Barva: buk Materiál: masiv bukRozměry (šířka x délka): 146 x 218 cm Ložná plocha: 140 x 200 cm Výška čela za hlavou: 96 cmVýška čela u nohou: 41 cmVýška pro uložení roštu: 28 cmVýška bočnice od země po spodní hranu: 25 cmVýška bočnice od země po horní hranu: 41 cmK této posteli je k dispozici také zásuvka viz příslušenství produktu.Dodáváno v demontu.

Boxspring PILANSI 10 160x200, modrá látka
29 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Boxspring PILANSI 10 160x200, modrá látka
29 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel boxspring 160x200 cm V ceně postele je topper.Postel má úložný prostor - viz fotografie. Další fotografie postele jsou pouze ilustrační (jiná barva)! Potahová látka: Monolith 77 = modrá Rozměry (šxhxv): 165 x 210 x 54/124 cm Ložná plocha (šxh): 160 x 200 cmMateriál: - bonellové pružiny - nožky vysoké 3 cm Dodání v demontu

Dynafit Ultra 1
3 949 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dynafit Ultra 1
3 949 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská trail běžecká obuv Dynafit Ultra 100 W poskytuje maximální tlumení, vynikající trakci a návratnost energie. Byla vyvinuta speciálně pro dlouhé běhy a náročné ultra maratony. Většina ultra bot má zásadní problém: Mohou být docela pohodlné a dobře odpružené, ale často jsou příliš obtížné a nejsou dostatečně výkonné. K tomu, abyste se dostali na stupně vítězů, však potřebujete botu, která nabízí všechno. Nový model Ultra 100 byl vyvinut společně s nejlepšími ultra běžci z týmu DYNAFIT (např. Sebastian Krogvig, vítěz TDS v rámci UTMB 2021). Výsledkem je velmi lehká bota, která dokonale překlenuje propast mezi pohodlím, trakcí a vynikající návratností energie. Navzdory svému maximálnímu objemu a vysoké výšce podešve více než 30 mm je to působivě temperamentní bota s vynikající přilnavostí a přesností od prvního do posledního kroku. Ultra 100 disponují dropem 6 mm. Na podrážku použili vývojáři směs Vibram® Megagrip, která poskytuje v soutěžních sportech ten nejvyšší výkon. Byly zde použity nové trakční výstupky Vibram. Tento inovativní koncept 4 mm výstupků zaručuje lepší trakci a perfektní přilnavost, takže se běžci mohou pohybovat po jakémkoli povrchu bezpečně a přesně. Nový materiál v mezipodešvi váží o 20 % méně než tradiční mezipodešev EVA, ale zároveň má energetickou návratnost více než 10 % vyšší Heel Proloader poskytuje výbornou podporu a fixaci paty a kotníku a současně snižuje namáhání Achillovy šlachy. Zaoblená konstrukce podrážky (Rocker) spolu s vyváženým tlumením nabízí citlivý a dynamický pocit při došlapu a odrazu a umožňuje plynulost běhu až do posledního kroku i na těžkých nohou Ultra 100 přichází s tradičním šněrováním, které lze dokonale přizpůsobit vašim osobním potřebám Bezešvá konstrukce jazyka zabraňuje tlakovým bodům a šňůrky můžete bezpečně schovat do strečového panelu Směs Megagrip Trakční očka Vibram Maximální odpružení Drop: 6 mm (špička:26+4 / pata: 32+4 mm) Hmotnost: 269 g

Sandály s aplikací z korálků, na klínové podrážce
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandály s aplikací z korálků, na klínové podrážce
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Stylové korálky, originální rostlinný motiv, klínový podpatek - tyto sandály budou vždy skvělou volbou. Na svršku široký pásek s motivem listu zdobený korálky. Pružný pásek kolem kotníku. Klínový podpatek. Protiskluzová podrážka.

LYNX MF S3 SRC HRO kotník 44 tm. modrá
2 034 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
LYNX MF S3 SRC HRO kotník 44 tm. modrá
2 034 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s kompozitní tužinkou i stélkou odolnou propíchnutí, antistatickou a protiskluzovou gumovou podrážkou rezistentní olejům, voděodolným svrškem z kvalitní lícové kůže.

Kožené pánské mokasíny
2 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené pánské mokasíny
2 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pro ležérní eleganci tu jsou stylové kožené pánské mokasíny. Perfektně kopírují křivky chodidla. Kontrastní prošití. Pevný opatek. Pohodlné vypodložení kolem kotníku.

JANA Tenisky s potiskem květů a zipem
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
JANA Tenisky s potiskem květů a zipem
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Nepřehlédnutelné tenisky s potiskem květů jsou velmi pohodlné na nošení. Vhodné pro citlivá chodidla. Pružné tkaničky a zip. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Stélky této obuvi se skládají z 50 % z recyklovaného PET materiálu.

Polobotky na suchý zip
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Polobotky na suchý zip
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Polobotky na suchý zip zn. Pédiconfort Vám zaručí pohodlnou chůzi. Ve sportovním stylu. Se 2 pásky na suchý zip: 1 na svršku a 1 na patě. Kožená pěnová stélka.

Barefoot sandálky Pegres BF21 černé Velikost: 20
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Barefoot sandálky Pegres BF21 černé Velikost: 20
1 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené sandálky z nové barefoot řady pro rok 2023: Pegres BF21 v elegantní černé barvě - oproti předchozímu modelu BF20 je v nártu všitá gumička. Splňují požadavky na bosé obouvání, tvar špičky je ještě prostornější než u řady "Bosé Pegresky", vhodná i pro dominantní palec. Opatek je mírně zpevněný.- Sednou na: normální a široké nožky, vhodné pro dominantní palec, normální patu a kotník a na nížší a normálně vysoký nárt- Zapínání: na suchý zip v oblasti kotníku- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: tenká, rovná, lepená, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s nášlapem z textilie - Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek -  kůže nubuk, podšívka - kůže, stélka - textil, podrážka - syntetikaRozměrově jsou stejné, jako předešlý model BF20. 

Axim 7K23767 modré chlapecké plážovky
250 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Axim 7K23767 modré chlapecké plážovky
250 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Letní rekreační nazouvací plážová obuv.Obuv je celá vyrobena ze syntetického materiálu.Váha jednoho páru: 150 gLetní nazouváky.Barva: ModráVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: SyntetikaPodpatek: 2 cm

Axim 9TE23810C černé plátěné tenisky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024
Axim 9TE23810C černé plátěné tenisky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 19.04.2024

Letní rekreační obuv značky Axim.Svršek obuvi je vyroben z textilního materiálu. Podšívka i stélka je z textilního materiálu.Váha jednoho páru: 660 gLetní rekreační tenisky.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 8 cmPodpatek: 3 cm

Ochranná lišta hrany kufru Hyundai Tucson 2015-2019 (II. jakosti)
952 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Hyundai Tucson 2015-2019 (II. jakosti)
952 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

II. jakost: škrábance viz. fotogalerieOchranná lišta na zadní nárazník vozu Hyundai Tucson je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Champ 3.0 - Black & White Velikost: 41
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Champ 3.0 - Black & White Velikost: 41
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Materiál: Svršek: kůže Podšívka: mikrovlákno Podrážka: jiné Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + bavlna) Výroba: Portugalsko třetí generace jednoho z nejoblíbenějších modelů Be Lenkabarvy tenisek i design tenisek jsou lehce kombinovatelné s mnohými outfityvylepšený kožený límec na patěpřidaná kovová očka na šňůrkystrukturovaná kůže na boku i na patě pro ještě elegantnější vzhledprošitá podrážka pro delší životnost botpodešev UrbanComfort je stvořená pro každodenní barefoot komfortnová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilitu Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4mm (bez výstupků) aktivuje nervová zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidellehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

Vlnka Dětské lněné pantofle s ovčí vlnou
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Dětské lněné pantofle s ovčí vlnou
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Lněné pantofle se zateplením z ovčí vlny jsou díky použitým materiálům velmi lehké a příjemné na nošení po celý den. Len na svršku boty je velmi pevný materiál, který je ale zároveň přizpůsobivý. Ovčí vlna je po celé stélce a vnitřku boty, takže děti budou mít nohy hezky v teple a pohodlí. Podrážka pantoflí je z tvrdé pěny, která je velmi lehká a tlumí nárazy nohy při došlapu. Ovčí vlna je přirozeně chráněna lanolinem a díky tomu se v ní nemnoží bakterie a tím se zabraňuje vzniku zápachu. Pro výrobu této obuvi jsou použity převážně přírodní obnovitelné materiály. Materiál: Svršek, stélka: len, ovčí vlna Podrážka: pěnaParametry:Určení: DětskéBarva: PřírodníRoční období: ZimníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlnaIndex ziskovosti: 745

Dívčí podzimní boty Biomecanics 231105-A Ocean Velikost: 21
1 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dívčí podzimní boty Biomecanics 231105-A Ocean Velikost: 21
1 379 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Mírně zateplené dětské boty Biomecanics 231105-A z hladké kůže v tmavě modré barvě s dívčími motivy. Vynikají opravdu příkladným zpracováním a patentovaným opatkem. Speciální Biomecanics opatek je za achilovkou snížený a neomezuje tak přirozený pohyb nohy, přičemž stále plní svoji funkci a zabraňuje tak vtáčení paty - šmajdání.Tento model má lehké zateplení příjemnou nekousavou plstí, jsou tak vhodné na chladný podzim, případně teplejší zimu. Nejde však o klasické dětské zimní boty, vhodné dlouhodobě do mrazů. Od španělského výrobce na španělskou zimu :-) - Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro vysoký nárt a úzký kotník - jdou v zadní části hezky utáhnout a perfektně objímají achilovku- Zapínání: na dva suché zipy - zajistí dobré přizpůsobení kolem kotníku i nártu dle potřeby- Opatek: unikátní patentovaný tvar - vyšší na bocích, tak aby korigoval vtáčení paty, ale snížení v zadní části, aby nebránil přirozené chůzi a neomezoval tak kotník ve vertikálním pohybu chodidlem / nártem- Podrážka: velice ohebná ve směru chůze, boty mají minimální vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání- Jazyk: volný, tvořen jedním kusem materiálu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, tím, že není jazyk přichycený po stranách jdou boty velmi dobře nazout i dětem s vyšším nártem- Stélka: vyjímatelná, z vrchní strany zateplená plstí, spodní strana z 1mm pěny s aktivním uhlíkem - antibakteriální, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - textil (plstěné zateplení), podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:19 - 12,1 cm20 - 12,6 cm21 - 13,0 cm22 - 13,4 cm23 - 14,1 cm24 - 14,9 cm

Froddo G3110230-7 Grey/Pink s membránou Velikost: 37
1 959 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Froddo G3110230-7 Grey/Pink s membránou Velikost: 37
1 959 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kotníkové boty Froddo Barefoot G3110230-7 Grey/Pink v kombinaci kůže-textil s jednoduchým designem. Podrážka z přírodní gumy se vzorkem, a lehce zateplená podšívka s membránou, jsou tak perfektní na chladnější podzim. Bota je nepromokavá a prodyšná zároveň. Všechny srvchní materiály jsou z výroby naimpregnované.Nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával.- Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. - Opatek: lehce zpevněný- Membrána: funkční membrána Froddo.tex - bota nepromokne, ale zároveň je prodyšná- Podrážka: dobře ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, boty mají inovovaný vzorek, tak aby se za patou nešešlapával jako dříve, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: je volný, přišitý v přední části boty, na podšívce není žádný šev, který by mohl tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, kožená stélka, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže/textil, podšívka - textil,  stélka - kůže, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 13,1 cm - 5,8 cm21 - 13,7 cm - 5,9 cm22 - 14,5 cm - 6,0 cm23 - 15,2 cm - 6,2 cm24 - 16,0 cm - 6,4 cm25 - 16,5 cm - 6,5 cm26 - 17,3 cm - 6,8 cm27 - 18,0 cm - 7,0 cm28 - 18,6 cm - 7,1 cm29 - 19,4 cm - 7,2 cm30 - 20,2 cm - 7,4 cm31 - 20,6 cm - 7,6 cm32 - 21,4 cm - 7,7 cm33 - 21,1 cm - 7,9 cm34 - 22,9 cm - 8,0 cm35 - 23,6 cm - 8,1 cm36 - 24,2 cm - 8,8 cm37 - 24,9 cm - 9,0 cm38 - 25,5 cm - 9,2 cm39 - 26,0 cm - 9,3 cm40 - 26,8 cm - 9,5 cm  

Dívčí bačkory Fischer Lama 522343 Velikost: 27
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dívčí bačkory Fischer Lama 522343 Velikost: 27
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Textilní dívčí baleríny Fischer 522343 v šedé barvě s obrázkem lamy a růžového kaktusu v kombinaci s růžovou podrážkou. Podšívka je z růžového, bavlněného froté. Bačkory jsou velmi ohebné všemi směry, mají zpevněný opatek a nevyjímatelnou vnitřní stélku s měkkou textilní nášlapnou výplní. Podrážka je v růžové barvě se vzorkem a ventilačními otvory pro lepší prodyšnost. Bačkory nezanechávají šmouhy na podlaze, jsou tedy vhodné do školy i školky. V přední i zadní části je podrážka vyvýšená a chrání tak proti okopu. Svojí šířkou jsou vhodné na normálně širokou nohu. Díky suchému zipu se dají dobře přizpůsobit v oblasti nártu a jsou vhodné i na vyšší nárt. - Sednou na: normálně široké nohy, vhodné i na vyšší nárt, výrobce uvádí střední šířku: weite M- Zapínání: na suchý zip - přizpůsobení dle potřeby, vhodné i na vyšší nárt.- Opatek: zpevněný- Podrážka: lepená, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, mírný drop pod patou- Stélka: nevyjímatelná bez podpory klenby a bez tvarování, s měkkým Soft nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:25 - 16,3 cm26 - 16,8 cm27 - 17,4 cm28 - 18,0 cm29 - 18,5 cm30 - 19,2 cm31 - 19,8 cm32 - 20,3 cm33 - 21,0 cm34 - 21,7 cm 

Froddo G3160205 Blue Velikost: 29
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Froddo G3160205 Blue Velikost: 29
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vyšší zimní boty Froddo Barefoot G3160205A Blue mají vnější část částečně z kůže pro optimální odolnost a textilních materiálů pro maximální možnou prodyšnost. Nepromokavost zajišťuje membrána Froddo-Tex. Zateplené pravou ovčí vlnou - podšívka i stélka.Nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával.Tento model je přibližně o 4 cm vyšší než klasické kotníkové, končí tedy vysoko nad kotníkem. Nejen, že zahřejí, ale také do nich nebude padat sníh. Jejich odolnost je podpořena také membránou Froddo-Tex, díky které jsou opravdu nepromokavé.- Sednou na: normální až lehce širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. - Membrána: Froddo-Tex - boty jsou díky ní nepromokavé, ale stále prodyšné- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: přišitý na úroveň spodního suchého zipu, tak aby sníh nepadal do boty okolo spodní části jazyka, na podšívce není žádný šev, nic tak nemůže tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: u této zimní varianty není vyjímatelná stélka, je také zateplená ovčí vlnou, tak aby boty dobře izolovaly i od země, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, textil, podšívka a stélka - ovčí vlna, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 13,0 cm - 5,9 cm22 - 13,8 cm - 6,0 cm23 - 14,3 cm - 6,2 cm24 - 14,9 cm - 6,4 cm25 - 15,5 cm - 6,5 cm26 - 16,6 cm - 6,8 cm27 - 17,4 cm - 7,0 cm28 - 18,1 cm - 7,1 cm29 - 18,8 cm - 7,2 cm30 - 19,6 cm - 7,4 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,6 cm - 7,9 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 23,0 cm - 8,1 cm36 - 23,6 cm - 8,8 cm37 - 24,4 cm - 9,0 cm38 - 25,1 cm - 9,2 cm39 - 25,9 cm - 9,3 cm40 - 26,5 cm - 9,5 cm

Adidas VS PACE 2.0 HP6007
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Adidas VS PACE 2.0 HP6007
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

• měkká mezipodešev pro pohodlný došlap• syntetický svršek• komfortní textilní podšívka• vulkanizovaná podešev• poutko na patě pro rychlejší obutí

Gumový nástavec na hůl
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Gumový nástavec na hůl
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tento trojramenný gumový nadstavec na Vašu palicu je protišmykový na hladkom povrchu.

Kakaové boby natural 1000 g
328 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kakaové boby natural 1000 g
328 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kakaové boby celéKakaové boby jsou semena plodů kakaovníku. Obsahují stovky zdraví prospěšných látek, které zůstávají v bobech zachovány.Jejich největší předností je vysoký obsah nenasycených mastných kyselin, které jsou pro lidský organismus nezbytné. Zajišťují správný růst a vývoj, posilují srdce, působí protizánětlivě a jejich dostatek v těle pomáhá předcházet mnoha vážným onemocněním. Zároveň mají pozitivní vliv na mozkové funkce a zvyšují koncentraci. Jejich nedostatek může ovlivnit nejen tělo, ale i náladu.Kakaové boby mají vysoký obsah flavanolů, které pomáhají zvyšovat hladinu endorfinů a serotoninu – hormonů štěstí a dobré nálady. Serotonin působí také proti stresu a depresím, takže kakaové boby mohou být v boji s nimi velkou oporou. Obsahují také selen, mangan, vápník, hořčík a železo, které tělo dokáže z kakaa velmi dobře vstřebat.Nepražené kakaové boby jsou bohatým zdrojem kvalitních sacharidů, bílkovin a tuků. Patří mezi největší přírodní zdroje antioxidantů, které zpomalují stárnutí buněk a chrání naše tělo před mnoha nemocemi.PoužitíKakaové boby mají široké využití ve studené i teplé kuchyni. Můžete si je vychutnat podobně jako oříšky, se slupkou nebo bez ní. Můžete jimi ozdobit dezerty, přidat je do snídaňových směsí nebo smoothie. Nejvíce cenných živin z nich ale získáte, pokud je budete jíst syrové. K doplnění chuti a dalších živin je můžeme smíchat s jinými ořechy nebo sušeným ovocem.Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.Výživové hodnoty na 100gEnergetická hodnota (kJ/kcal)2392/578Bílkoviny (g)11Tuky (g)54Z toho nasycené mastné k. (g)-Sacharidy (g)15Z toho cukry (g)1Vláknina (g)16Sůl (g)-Země původu: Bolívie.Skladování: Skladujte na tmavém, chladném a suchém místě.Balení: Znovuuzavíratelný obal.

Salomon Thundercross GTX W 42 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Salomon Thundercross GTX W 42 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Trailová běžecká obuv Salomon Thundercross GTX W od společnosti Salomon je vhodná pro dynamický běh se skvělým tlumením a výjimečnou přilnavostí a přesností. Obuv je vybavena agresivními 5 mm výstupky, které zvládnou jakýkoli terén, bez ohledu na to, jak je náročný nebo technický. Bota byla vyvinuta a testována ve francouzských Alpách, kde byla testována na všech terénech, od zvlněného terénu až po skalnaté svahy nebo lepkavé singletracky. Nepromokavá membrána GORE-TEX bezpečně odolává povětrnostním vlivům. Inspirujte se nejlepšími trailovými běžeckými střihy s konstrukcí Sensifit™ pro přesné, optimální přizpůsobení noze a spolehlivé, měkké pohodlí. Šněrování Quicklace® Membrána Gore-Tex Pěna Energy Foam - lehká, citlivá pěna vytvořená kombinací EVA a olefinu [OBC], která poskytuje dlouhotrvající odpružení a odrazovou energii Contagrip® MD Odvodový vzor ve tvaru písmene V Materiál (vršek) Syntetika, Textil Membrána GORE-TEX® Výška obuvi Nízká Hmotnost (g) 265 g Povrch Terén Drop 4 mm

COLOR KIDS-Boots - WP vivacious Růžová 34
1 000 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
COLOR KIDS-Boots - WP vivacious Růžová 34
1 000 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí obuv značky Color Kids. Dívčí sněhule ochrání dětské nožky před zimou a větrem. Dětské zimní boty lze upravit a stáhnout elastickou gumičkou se stopperem. Dovnitř nepronikne žádný sníh a jiné nečistoty. Zimní boty pro děti jsou vhodné až do teploty -20 °C. Dívčí zimní kozačky jsou voděodolné. Vnitřní vložka se dá celá vyjmout a můžete ji, v případě potřeby, jednoduše vysušit. Dívčí boty do sněhu mají pevnou a hrubou podrážku, ta pevně drží na každém povrchu a neklouže. Dívčí kozačky na zimu jsou skvělou volbou pro běžné nošení, outdoorové aktivity a hry ve sněhu. Detaily produktu: dívčí nepromokavé sněhule vysoký střih na vrchu pružná gumička se stopperem ke stažení vhodné do teploty až -20°C voděodolné větruodolné vyjímatelná vnitřní vložka pevná a hrubá podrážka, která neklouže

COLOR KIDS-Boots W. String & Stopper total eclipse Modrá 34
1 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
COLOR KIDS-Boots W. String & Stopper total eclipse Modrá 34
1 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Chlapecká obuv značky Color Kids. Hledáte zimní boty, které výborně chrání i ve velmi chladném a nepříznivém počasí? Vyberte chlapecké sněhule Color kids. Sněhule pro kluky potěší vynikající voděodolností a větruvzdorností. Chlapecké zimní boty lze upravit a stáhnout pružnou gumičkou se stopperem. Zimní boty pro kluky jsou vhodné až do teploty -15°C, čímž spolehlivě chrání a izolují i v mrazivém počasí. Chlapecké zimní boty jsou nepromokavé. Vnitřní vložka se dá celá vyjmout a můžete ji, v případě potřeby, jednoduše vysušit. Chlapecké boty do sněhu mají robustní podrážku, která je zároveň protiskluzová. Bonusem jsou reflexní prvky, které zlepšují viditelnost za zhoršených světelných podmínek. Chlapecké boty na zimu jsou dobrými společníky pro běžné nošení, outdoorové aktivity a hry ve sněhu. Detaily produktu: chlapecké nepromokavé sněhule vysoký střih pružná gumička se stopperem ke stažení vhodné do teploty až -15 °C voděodolné větruodolné vyjímatelná vnitřní vložka protiskluzová podrážka reflexní prvky

KAYLAND-Alpha GTX grey/yellow Šedá 41
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
KAYLAND-Alpha GTX grey/yellow Šedá 41
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Kayland. Pánské turistické boty jsou určeny do mírných terénů. Vynikají moderním designem a funkčními vlastnostmi, které je předurčují pro rychlou turistiku ve smíšeném terénu. Svršek bot na trek je vyroben ze semiše a vložky ze syntetické tkaniny dokonale obepínají nohu díky tvaru navrženému tak, aby odpovídal její ergonomii. Turistická obuv pánská se tak dokonale přizpůsobí každému chodidlu. Pánské boty na turistiku mají asymetrické šněrování směřující až ke špičce. Získáte tak větší přesnost při vázání a rovněž stabilitu, jelikož bota obepne téměř celé chodidlo. Trekkingové boty disponují lehkou mezipodešví EVA, která výborně tlumí nárazy. Outdoorové boty vynikají podrážkou Vibram Multiverse, která je vhodná pro smíšený terén. Díky výstupkům na podrážce získáte maximální přilnavost na patě a špičce. Jste tak v bezpečí i při lezení po skalách. Pánské boty do hor si získají jistě i Vás! Detaily produktu: nízká turistická obuv vhodná na smíšený terén moderní design kvalitní zpracování semišový svršek poskytne dostatečnou prodyšnost svršek se dokonale přizpůsobí chodidlu asymetrické šněrování směřuje až ke špičce dokonale obepne chodidlo pro maximální stabilitu lehká mezipodešev z EVA pěny tlumí nárazy podrážka Vibram Multiverse poskytne přilnavost

Zdravotní pantofle Superfit 1-800111-1060 Velikost: 39
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Zdravotní pantofle Superfit 1-800111-1060 Velikost: 39
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Korkové zdravotní sandále Superfit s tvarovanou koženou stélkou. Ve stylové černo bílé kombinaci s motivem Unicornů.- Sednou na: normálně široké nohy - šířka WMS: M IV, vhodné také pro vyšší nárt - Zapínání: dva nastavitelné pásky- Podrážka: korek + syntetika- Stélka: tvarovaná, kožená, s podporou podélné klenby, patní lůžkoSLOŽENÍ: Svršek - syntetika, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:31 - 19,6 cm32 - 20,0 cm33 - 20,5 cm34 - 21,5 cm35 - 22,3 cm36 - 22,8 cm37 - 23,8 cm38 - 24,5 cm39 - 25,0 cm40 - 25,8 cm41 - 26,3 cm

Kotníkové kožené kozačky
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kotníkové kožené kozačky
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Hladká kůže, podpatek v dřevěném vzhledu a postranní skryté pruženky, tyto kotníkové kozačky skvěle doplní každý Váš model! Z pravé kvalitní kůže. Postranní potažené pruženky. Pevný opatek. Vzadu poutko pro snadné obutí. Široký komfortní podpatek. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Pružné baleríny z kůže a textilu
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Pružné baleríny z kůže a textilu
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pružné a lehké baleríny jsou přímo stvořené na procházku městem. Svršek a stélka z kvalitní kůže. Vpředu a vzadu detaily pruženky. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti a to zejména do deště.

PEDICONFORT Kožené baleríny PÉDICONFORT
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
PEDICONFORT Kožené baleríny PÉDICONFORT
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pro ženský look a pohodlnou chůzi tu jsou kožené baleríny Pédiconfort. Na protiskluzové podrážce a klínovém podpatku. Svršek z kůže s hadím vzorem. Kulatá špička s originálním páskem. Vyjímatelná stélka. Měkké vypodložení kolem kotníku. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Sandály na klínovém podpatku, s flitry
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandály na klínovém podpatku, s flitry
439 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Módní sandály přilákají pozornost svým flitrovým zdobením... pro dotek originality! Semišové sandály mají vpředu překřížená pásky zdůrazněné flitry. Kolem kotníku nastavitelný pásek.

Kotníkové kozačky se zipem a prošitím
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kotníkové kozačky se zipem a prošitím
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Efekt semiše a folkový styl, to jsou kotníkové kozačky se zipem a prošitím. Kožená stélka pro maximální prodyšnost. Svršek v semišovém vzhledu z jemného mikrovlákna. Na vnější straně zip. Vzadu originální prošití. Pevný opatek. Kulatá špička. Podpatek v dřevěném vzhledu. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

TEDDY SMITH Tenisky v running stylu s tkaničkami, 71859
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TEDDY SMITH Tenisky v running stylu s tkaničkami, 71859
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

V nadčasovém vzhledu, jsou tu tenisky sneakers, které jsou oblíbené každou generací. Perfektní pro volnočasové aktivity i do města, tenisky Teddy Smith budou vždy bezchybné. Tenisky Teddy Smith, model 71859. Vzorovaná protiskluzová podrážka v trojbarevném designu. Tlumí náraz při došlapu, komfortní. Tkaničky. Potisk loga na jazyku a na vnější straně. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Lakované kožené tenisky na klínku, certifikát LWG, černé
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Lakované kožené tenisky na klínku, certifikát LWG, černé
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pohodlné tenisky v lakované a třpytivé verzi! Skvělé do města a pro každodenní nošení, tyto tenisky Vám vždy dodají styl. Navíc v eco-friendly provedení díky kůži s certifikátem LWG. Z pravé kůže. Textilní podšívka. Členitý střih. Pěnové vypodložení kolem kotníku a jazyku. Zip tón v tónu pro snadné obutí. Pevný opatek. Lakovaný a třpytivý design. Vzorovaná podrážka. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kožené mokasíny
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené mokasíny
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené mokasíny s kontrastní červenou lemovkou skvěle doplní Váš módní outfit. Svršek v členitém střihu se vsazeným jazykem. Pásek s ozdobnými švy. Pěnová stélka pro podporu nožní klenby. Pevný opatek. Klínová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené mokasíny
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené mokasíny
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Mokasíny ze zrnité kůže představují stylový doplněk každého outfitu. Z pravé pružné kůže. Svršek se zrnitým efektem. Vyjímatelná stélka. Široký jazyk na svršku. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Pohodlné na nošení. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Anatomicky tvarované pantofle
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Anatomicky tvarované pantofle
1 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

S anatomicky tvarovanou stélkou, tyto pantofle mají 2 široké pásky pro nastavení na míru. 2 pásky se sponami. Anatomicky tvarovaná stélka pro komfort chodidla. Lýková podrážka. Protiskluzová podrážka.

Kožené semišové sandály na klínovém podpatku, námořnicky modré
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Doplňte Váš oblíbený model krásnými sandály, které si nás získaly ažurovým vzorem. Z pravé kvalitní kůže. Geometrická perforace. Kolem kotníku pásek s pruženkou a sponou. Otevřená pata a špička. Měkká stélka. Protiskluzová podrážka. Vyrobeno z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

ČERNÁ SOFTSHELLOVÁ MIKINA JOMA BASILEA SOFTSHELL HOODIE 101028-100 Velikost: 2XL
989 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

VELIKOSTXSSMLXL2XL3XLHrudník (cm)83-8687-9495-101102-108109-114115-123124-131Pás (cm)71-7475-8283-9091-9798-103104-114115-122Rozměry uvedeny výrobcem.

Barefoot tenisky Froddo Denim+ textilní G1700379-14 Velikost: 30
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Barefoot tenisky Froddo Denim+ textilní G1700379-14 Velikost: 30
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Textilní tenisky Froddo Barefoot G1700379-14 Denim+ v džínově modré barvě s motivy pirátů. Textilní vrchní část se dvěma suchými zipy z modré kůže a podrážka z přírodní gumy. Upravený model s novou ekologičtější vnitřní stélkou z mikrovlákna.Sednou na: normální až široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: na dva suché zipy jdou perfektně přizpůsobit nožce a utáhnout i na útlý kotník- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: je volný, je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, vyrobena z prodyšného mikrovlákna, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - textil/kůže, podšívka - textil, stélka - mikrovlákno, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 13,5 cm - 6,3 cm21 - 14,2 cm - 6,4 cm22 - 15,0 cm - 6,5 cm23 - 15,5 cm - 6,7 cm24 - 16,1 cm - 6,7 cm25 - 17,0 cm - 6,8 cm 26 - 17,7 cm - 7,0 cm27 - 18,1 cm - 7,2 cm28 - 18,8 cm - 7,4 cm29 - 19,5 cm - 7,5 cm30 - 20,2 cm - 7,7 cm31 - 20,8 cm - 7,8 cm32 - 21,7 cm - 8,0 cm33 - 22,2 cm - 8,2 cm34 - 22,8 cm - 8,3 cm35 - 23,6 cm - 8,4 cm36 - 24,5 cm - 8,5 cm37 - 25,1 cm - 8,6 cm38 - 25,9 cm - 8,8 cm39 - 26,4 cm - 9,1 cm40 - 26,9 cm - 9,2 cm

Vlnka Barefoot kožené tenisky Mira černá obuv dospělé
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Barefoot kožené tenisky Mira černá obuv dospělé
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sportovní elegance a zdravá chůze se v barefoot teniskách Mira skvěle doplňují. Tyto celokožené tenisky využijete na celodenní nošení pro nespočet příležitostí od jara do podzimu. Podrážka o tloušťce 5,3 mm vám při chůzi zaručí volnost i pohodlí. V krabici s botami najdete zvlášť vložky z korku a pěny, které můžete do obuvi vložit pro větší měkkost. Pokud ale chcete plně využít efektů barefoot obuvi, nemusíte je použít. Materiál: kůže, gumaParametry:Určení: DámskéBarva: ČernáRoční období: LetníDruh zapínání: Na zavázáníTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: Mira

Dámská kotníková obuv RIEKER L7173-00 černá W3
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Dámská kotníková obuv RIEKER L7173-00 černá W3
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Decentní černé kotníky s kontrastním prošívání, kožíškovým lemováním horního okraje a hlavně obohaceny o membránu TEX, ty prostě musíte mít. Tyto botky dále zdobí jemný detail v podobě loga značky Rieker na patní části a také rafinované zipy, které jsou nejen módní, ale i umožní lehce vklouznout do bot a jít. Tento model je zateplený a disponuje jedinečnou Antistress technologií, díky kterým Vám bude nejen teplo, ale také se budete cítit jak na obláčku. Tyto krásky můžete lehce sladit jak ke kalhotám, tak s punčochami k sukýnce či teplejším šatům. Určitě by Vám neměly chybět ve Vašem botníku. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze. Rieker TEX – funkční vrstva, díky které je bota nepromokavá a přesto prodyšná.

Sandálky Superfit Lagoon Lila 1-000518-8500 Velikost: 20
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandálky Superfit Lagoon Lila 1-000518-8500 Velikost: 20
1 359 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí sandálky Superfit Lagoon Lila Pink 1-000518-8500. Jednobarevné, s roztomilým motivem kočičky na předním suchém zipu. Otevřené sandálky se dají krásně přizpůsobit díky suchým zipům v nártové části i kolem kotníku. Zároveň mají zpevněný opatek, který napomáhá spárné pozici paty a kotníku při chůzi. Kožená stélka s měkkým polstrováním zajistí maximální pohodlí s měkkým došlapem. Podrážka je lehounká a zároveň ohebná.- Sednou na: užší až normální nožky (výrobce uvádí šířku dle WMS: M ), dají se velmi dobře přizpůsobit různým výškám nártu- Zapínání: dva suché zipy, dají se velmi dobře utáhnout i na hodně úzkou nohu- Opatek: zpevněný- Podrážka: poměrně lehká, měkká a ohebná - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev- Stélka: kožená, velmi měkká a příjěmná na omakSLOŽENÍ: Svršek - kůže (nubuk), podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:20 - 13,1 cm21 - 13,6 cm22 - 14,1 cm23 - 14,7 cm24 - 15,4 cm25 - 15,9 cm26 - 16,3 cm27 - 17,0 cm28 - 17,9 cm

Pánské mokasíny RIEKER 04051-40 šedá S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Pánské mokasíny RIEKER 04051-40 šedá S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Nazouvací mokasíny od značky Rieker jsou tady pro všechny pohodáře. Tato šitá obuv má perforovaný svršek, který umožní Vašim chodidlům dýchat. Po stranách se nachází pružné gumičky pro snadné přezutí a uvnitř je měkká stélka, která zajistí komfort po celý den. Tento model bude skvělým doplňkem k džínům a tričku. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze. Extra Wide - obuv s tímto označením má stélku boty určenou pro široké chodidlo.

Merrell J007016 Speed Fusion Web Sport Mauve/willow
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Merrell J007016 Speed Fusion Web Sport Mauve/willow
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Přizpůsobivý model Speed Fusion Web Sport se vyznačuje moderní podešví a svěžím vzhledem s jednoduchými pásky, které tvoří dokonalou kombinaci moderních sportovních sandálů. • textilní nártové pásky ze 100% recyklovaného materiálu• zapínání na suchý zip pro pohodlné a rychlé nastavení• 60% recyklovaná elastická šňůrka na stažení paty a pro rychlé a bezpečné uchycení• integrovaná pěnová stélka FloatMax™ pro měkký a hladký došlap• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénuTECHNOLOGIE: FloatMax™, RECYCLEDHMOTNOST: 420 g