Prahové lišty Hyundai Kona 2017-
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Prahové lišty Hyundai Kona 2017-
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Prahové lišty vozu Hyundai Kona jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Prahové lišty Škoda Superb I. 2002-2008
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Prahové lišty Škoda Superb I. 2002-2008
1 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Prahové lišty vozu Škoda Superb jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Boční ochranné lišty Citroen C3 2002-2009
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Boční ochranné lišty Citroen C3 2002-2009
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Citroen C3.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí balení.

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Monolith 29
22 029 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Sinergy Cosmetics Sinergy Y5.1 Anti-Yellow Revitalizing Shampoo 250ml - Šampon na žluté pigmenty
219 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Šampon s obsahem fialových pigmentů a výtažků z borůvek a lněného semínka účinně eliminuje nežádoucí žluté tóny v blond barvených a zesvětlených vlasech.  Aktivní složky: Výtažek z borůvek - silný antioxidant s obsahem vitaminů, který se stará o zdraví vlasové pokožky i vlasů. Poskytuje jim lesk, ošetřuje roztřepené konečky a podporuje jejich regeneraci a růst.Lněný olej - bohatý na vitamin F a Omega 6 a Omega 3, které vlasy chrání a starají se o jejich hedvábnou jemnost.Čistě fialové pigmenty Y LINE OD SINERGY COSMETICSŘada produktů Y značky Sinergy je speciálně tvořena pro nejrůznější typy ošetřovaných vlasů. Společnost si nezakládá pouze na výběru těch nejlepších přísad a surovin přírodního původu pro své výrobky, ale vysoké nároky klade taktéž na zpracování těchto složek. Výsledkem je maximální kvalita a dokonalý účinek, a to vše společně s absolutním respektem k životnímu prostředí i člověku a jeho zdraví.

Dětský termofor Hugo Frosch Classic 3 v 1 s polštářkem – ovečka
739 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Roztomilá ovečka je opravdový lamač srdcí a je ideální pro mazlení: v jejím bříšku je ukrytá láhev s horkou vodou. Pokud to není potřeba, je to sametový plyšový polštář a rychle se z něj stane kamarád. Vybrat termofor pro děti není jen tak. Musí být bezpečný, měkký a hlavně nesmí vypadat jako klasická nudná plastová láhev. Termofor schovaný uvnitř roztomilé plyšové ovečky je ideální volbou. Dítě ho může bezstarostně obejmout a nechat se uchlácholit příjemným a dlouhotrvajícím teplem.Pokud si pečlivě hlídáte kvalitu výrobků, které se objevují v blízkosti vašich dětí, s termoforem od německé společnosti Hugo Frosch můžete být naprosto v klidu. Je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů.Vlastnosti:ovečka vyrobena ze 100% polyesteru (bílá s vyšívanými očima a suchým zipem)termofor z odolného termoplastu s velmi dobře těsnícím uzávěremrozměry termoforu: 25 x 19,5 cmrozměry ovečky: cca 50 x 40 cmtestováno a monitorováno nezávislými akreditovanými laboratořemiK jakým účelům může plyšák posloužit? jako příjemný, hřejivý kamarád pro klidné usínání při bolestech bříška jako ohřívadlo studené postele ovečka může sloužit i jako relaxační společník pro dospělého

Bellatex Ústní bavlněná rouška UNI modrá - velká, modrá, XL
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bellatex Ústní bavlněná rouška UNI modrá - velká, modrá, XL
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Roušku tvoří dvě vrstvy bavlny, mezi které lze vložit nanovlákenný filtr. Rouška chrání před šířením virů a infekcí. Bavlněná rouška je opakovatelně použitelná, díky kvalitnímu materiálu ji můžete bez problému vyprat.

Barebells Protein Bar - Bílá Čokoláda a Mandle 55 g
60 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
Barebells Protein Bar - Bílá Čokoláda a Mandle 55 g
60 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Barebells Protein Bar - Bílá Čokoláda a MandleVe švédské firmě Barebells si všimli, že na světě existuje neustálá válka mezi dopřáváním si toho, co milujete a definovanými cihličkami na břiše. Vytvořili tedy proteinové tyčinky, po kterých se budete moct utlouct a přesto ten sixpack mít. Sen? Utopie? Nene, jen výsledek únavy vývojářů z proteinových tyčinek, které chutnají jako karton a vůbec jimi své choutky neukojíte. V slepém testu vyhrály chuťově nad čokoládovými tyčinkami ze supermarketu (dobrá, ten test byl proveden pouze mezi pracovníky Barebells a sami uznávají, že možná měli tušení, která je která).Barebells Protein Bar je definice měkkosti, lahodnosti a slasti, každá z příchutí je perfektně dotažená a synergicky vyladěná ve všech směrech, ten táhnoucí se karamel, nasekaný kokos, kousky cookies.... Jednotlivá sousta se rozplývají na jazyku a vaše chuťové pohárky se cítí stejně dobře, jako vy na hudebním festivalu či dovolené na Kubě.PRIEMERNÉ VÝŽIVOVÉ HODNOTY na 100 gEnergetická hodnota: 372 kcal / 1552 kjTuky: 15 gz toho nasycené mastné kyseliny: 6,8 gSacharidy: 30 gz toho cukry: 2,4 gVláknina: 7,3 gBílkoviny: 36 gSůl: 0,43 g

Nike Revolution 6 Younger Kids 28 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Nike Revolution 6 Younger Kids 28 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská obuv Nike Kids Revolution 5 Toddler je vybavena lehkou síťovinou a nastavitelným obloukovitým páskem pro prodyšnost, pohodlí a podporu všude tam, kde si děti hrají. Komfort v každém kroku Lehká síťovina pro prodyšný komfort Nastavitelný obloukovitý pásek pro podporu Polstrování je velmi měkké a odolné Podrážka z gumy poskytuje skvělou trakci a trvanlivost Flexové drážky umožňují ohýbání obuvi přirozeně

Elegantní masážní polštářek BEURER MG 135
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Elegantní masážní polštářek BEURER MG 135
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Shiatsu masáže patří mezi nejoblíbenější masáže vůbec a to pro svoji účinnost při namožených nebo natažených svalech, bolesti a únavě. Jsou vynikající preventivní metodou jak akutních tak chronických onemocnění.Polštářek intenzivní masáží ulevuje od stresu i emočního napětí a tím umožňuje optimální funkci imunitního systému.Rotující masážní hlavice napodobují tlakové a hnětací pohyby masáží Shiatsu.Polštářek je z velmi příjemného a měkkého materiálu.Použití na masáž zad, krku, ramen nebo nohou.Využívá funkcí 4 rotačních hlavic.Pravý a levý chod s infračerveným světlem a vyhříváním.Bezpečné používání: pro ochranu svalů byste měli používat masážní polštář na jednom místě maximálně 15 minut.Integrované automatické vypnutí.Povlak je snímatelný a lze prát v pračce.Materiál: polyester. Rozměry: 40 x 40 x 10 cm.Vyrobeno německou společností Beurer.Německá kvalita s 3letou zárukou.

HMS Ortéza na koleno KO1665
513 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
HMS Ortéza na koleno KO1665
513 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

HMS KO1665 je ortéza, nebo stabilizátor kolene. Jeho úkolem je zabránit pohybu kolene do stran a dozadu při rekonvalescenci podvrtnutí, nebo jiného úrazu. Ortéza se také používá jako prevence úrazu. Ortéza HMS KO1655 je vyrobena z kombinace neoprenu, polyesteru a nylonu v úpravě airprene. Výsledný materiál je elastický, roztažitelný do všech směrů a pomocí systému suchých zipů je možné stabilizátor nastavit přesně podle Vašich potřeb. Na stranách se nachází ocelové výztuhy, které zamezují pohybu kolene do stran a vzad. V přední části je kapsa na zip, ve které se nachází silikonový kroužek pro stabilizaci čéšky. Kroužek lze snadno vyjmout a záleží pouze na Vás, jak hodně potřebujete koleno stabilizovat.Parametry: Materiál: 65% neopren, 25% airprene, 10% polyester Výhody: Snadné utažení pomocí suchých zipů Boční, ocelové výztuhy Neomezuje pohyb Elastický materiál odvádějící vlhkost Použití: Stabilzace a zpevnění kolene Rekonvalescence po podvrtnutí kolene Při lehké nestabilitě čéšky Upozornění: Certifikáty,normy : Délka (cm)30303131Šíře od stehna (cm)17181920Šíře od lýtka (cm)14151617Roztažnost (cm)3333

Moleda Prestige Letní modrá
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Moleda Prestige Letní modrá
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vzdušná letní varianta legendárních Prestižek. Materiál svršku: přírodní italská kůže s PU folií pro vyšší odolnost a snazší údržbuPodšívka: textilPodešev: dvoukomponentní pružný PU nástřik

Svorto 043 Poreten tvarované vložky do bot
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Svorto 043 Poreten tvarované vložky do bot
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vložky poreten jsou měkké a lehké, anatomicky podepírají podélnou i příčnou klenbu a slouží jako prevence vzniku plochonoží. Textilní povrch zajišťuje příjemný dotyk s nohou. Jsou vhodné i do sportovní obuvi.

Svorto Podložka prstů - hřeben
29 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Svorto Podložka prstů - hřeben
29 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Měkký molitan roztahuje prsty a chrání tak bolestivá místa. Využívá se i jako pomůcka při lakování nehtů. ● prodyšný a lehký materiál● tvar lze upravit zastřižením● vhodné i jako pomůcka při lakování nehtů

Vitaland Pupalkový Olej s Vitaminem E 60 cps
244 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vitaland Pupalkový Olej s Vitaminem E 60 cps
244 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Napomáhá zajistit příjem polynenasycených mastných kyselin, které podporují normální průběh menstruačního cyklu. (pupalka dvouletá) Zkvalitňuje stav pokožky (pupalka dvouletá) Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem (vitamín E) SLOŽENÍ:obsahuje: Olej z pupalky dvouleté, měkká želatinová tobolka (želatina, zvlhčující látka: glycerol, voda), dl-Alpha Tocopherol (vitamín E).DÁVKOVÁNÍ:Užívejte 3 tobolky denně.Upozornění:Přípravek není vhodný pro děti. Ukládat mimo dosah dětí. Přípravek uchovávejte v dobře uzavřeném obalu v suchu a chladnu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Po otevření spotřebujte do 6 měsíců.Vitamíny a minerály -v 1 kapsliv 1 dávce 3 kapsleVitamín E - tokoferol1 mg (8%*) 3 mg (25%*) Ostatní a speciální doplňky -v 1 kapsliv 1 dávce 3 kapsleOlej z pupalky dvouleté1000 mg3000 mg

McKinley Montmania AQX M 46 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McKinley Montmania AQX M 46 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Když divočina volá, s pánskými turistickými botami McKinley Montmania AQX Adventure Shoes M jste dobře připraven. Nabízejí pohodlí, odolnost a všestrannost díky stélce z paměťové pěny, voděodolnému, ale zároveň prodyšnému svršku ze síťoviny a integrované ochraně paty a prstů na ochranu nohou. Materiál: PU/síťovina, membrána AQUAMAX® Pohodlný střih a nízký tvar EVA stélka Ochrana špičky a paty Vzadu poutka pro snadné obouvání Šněrování Quick-Lace Nepromokavá, větruvzdorná a prodyšná obuv Vodoodpudivá úprava bez obsahu PFC

Bennon BASIC S3 High
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bennon BASIC S3 High
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tradiční kotníková obuv vhodná k univerzálnímu využití v různých typech venkovních i vnitřních provozů. Varianta S3 obsahuje bezpečnostní ocelovou tužinku a planžetu. • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň hydrofobní• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: D-SOLE• podešev: PU/PU SPARTACUS• tužinka/planžeta: ocel/ocelNorma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC

Zesílená ochranná lišta hrany kufru VW Golf VII. 2017-2020 (combi, po faceliftu, matná)
1 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Zesílená ochranná lišta na zadní nárazník vozu je vyrobená z nerezové oceli. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Tloušťka zesílené lišty je 0,8mm (běžné lišty mají tloušťku 0,5mm). Plastové žebrování částečně chrání i povrch samotné lišty a dodává jí neotřelý a luxusní vzhled.Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům včetně deště a vlhkosti. Ze spodní strany lišty jsou ve 3M pásce odtokové mezery, pro případ že by se voda dostala pod lištu.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochranné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Všechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

MG Hard 2.5D ochranné sklo na iPhone XR
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
MG Hard 2.5D ochranné sklo na iPhone XR
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

Kotníkové hřejivé tenisky
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kotníkové hřejivé tenisky
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ideální boty do každého terénu, to jsou kotníkové hřejivé tenisky! Milujeme jejich ležérní vzhled, kvalitní kůži, hřejivou podšívku i protiskluzovou podrážku. Z pravé kůže. Zapínání na tkaničky + kovová očka ve stříbrné barvě pro přizpůsobení na míru. Na vnitřní straně zip. Poutko pro snadné obutí. Svršek v členitém střihu. Hřejivá textilní podšívka. Pletený hřejivý lem. Protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Dámská softshellová mikina Nordblanc Fjord NBSSL7657_KYZ
2 495 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dámská softshellová mikina Nordblanc Fjord NBSSL7657_KYZ
2 495 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská softshellová mikina Nordblanc Fjord NBSSL7657_KYZ Softshellová mikina kombinuje pohodlí mikiny s výhodami bundy. Je vyrobena ze softshellu, který je na povrchu odolný a s teplým fleecem uvnitř. Mikina není vybavena membránou a tedy není nepromokavá, přesto díky technologii DWR odpuzuje vodu. Je lehce strečová, neomezuje v pohybu a je velmi pohodlná na nošení. Funguje skvěle jako hřejivá mezi vrstva nebo jako vnější vrstva do chladných nedeštvých dní.BENEFITYOdolné proti větruOdolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích. Nízká váhaOdlehčený materiál vám poskytuje pohodlí a neomezenou možnost pohybu. VodoodpudivéChrání povrch před průnikem vody a odpuzuje vlhkost vzduchu.MATERIÁLY A ÚDRŽBAMateriál: 88% polyester 12% elastanPro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben.TECHNOLOGIESOFTSHIELD®Softshellový měkký materiál, který se díky svým vlastnostem a elasticitě dokonale hodí pro outdoorové aktivity. Zamilujete si jeho spolehlivou voděodolnost, prodyšnost a výjimečnou větruvzdornost. Mikiny a svetry » Mikiny » Dámská softshellová mikina Nordblanc Fjord NBSSL7657_KYZ

McKinley Annabella AQB Winter Kids 31 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McKinley Annabella AQB Winter Kids 31 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská zimní obuv McKinley Annabella AQB Winter Kids s vyšším střihem a technologií Aquabase®, která poskytuje základní ochranu proti dešti a větru při vnějších aktivitách. Hřejivá fleecová podšívka a hliníková izolace pomáhají udržet nohy v teple. Obouvání usnadňuje poutko nad patou, klasické ploché šňůrky pro výborný fit. Podrážka se vzorem zajistí dobrou přilnavost v zimním terénu. Technologie AQUABASE®: Větru a voděodolné a prodyšné tkaniny poskytují ochranu při outdoorových aktivitách a zajišťují sucho a komfort i při zhoršených povětrnostních podmínkách Hřejivá podšívka pro udržení tepla Podrážka s dobrou přilnavostí v zimním terénu Mezipodrážka s tlumícím efektem v oblasti paty Klasické ploché šňůrky pro výborný fit

​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos ALMA NAVY 49
2 185 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos ALMA NAVY 49
2 185 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Jste neustále na nohou? Potřebovali byste zdravotní obuv, při které si ani neuvědomíte, že ji máte obutou? V tom případě si tyto ALMY zamilujete!Obuv pro profesionály, číšníky, barmany, zdravotníky, poskytuje dokonalý komfort při každodenním nošení, tlumí každý Váš krok a nabízí úlevu pro Vaše kolena, nohy a záda, snižuje jejich přetíženíSkvěle tlumí nárazy na patěŠirší pata, pro lepší stabilituPryžová, ultra lehká protiskluzová podrážka, nezanechává stopy na podlazeDíky síťovinovému materiálu, je obuv prodyšná a Vaše noha se nepotíDíky exkluzivní technologii Health Tech™ budete mít snazší krok a tím i každodenní život.Vyjímatelná stélka Air System™ Honeycomb s větracími otvory přenáší tlak na celou podrážkuThe Cooltech™ podšívka je z měkké tkaniny, která podporuje rychlé vysátí vlhkosti

Merrell J002715 Sandspur 2 Convert Black
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Merrell J002715 Sandspur 2 Convert Black
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Model Sandspur 2 Convert s plně nastavitelnými pásky v oblasti paty a nártu poskytuje skvělé celodenní pohodlí. Textilní podšívka navyšuje komfort při nošení. • svršek z nubuku• dva nártové a zadní pásky se zapínáním na suchý zip zajišťují, že bota skvěle sedí na noze a velmi snadno se obouvá• podšívka z mikrovlákna• stélka potažená ze 100% recyklovaného mikrovlákna• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a lepší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a poskytuje stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• gumová podešev pro spolehlivou trakciTECHNOLOGIE:AirCushionHMOTNOST: 588 g

Postel bílá / stříbrná Dekorhome 90 x 200 cm
8 675 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Postel bílá / stříbrná Dekorhome 90 x 200 cm
8 675 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tento klasický postelový rám ve vaší ložnici krásně vynikne.Rám postele se vyznačuje nenápadným, a přitom půvabným designem, který do vaší ložnice vnese elegantní šarm. Je vyrobený z překližky a oceli, takže je mimořádně odolný. Postelový rám je čalouněný odolnou umělou kůží, která vysloveně svádí k odpočinku a navíc se snadno čistí. Upozorňujeme, že balení obsahuje pouze rám postele, nikoliv matraci. Montáž postelového rámu je snadná. V našem obchodě rovněž nabízíme vhodné matrace.Barva:bílá / stříbrnáMateriál:umělá kůže (60 % polyester, 30 % PVC, 10 % PU) / překližka / ocelRozměry:šířka: 95 / 105 / 125 / 145 / 165 / 185 cmhloubka: 211,5 cmvýška: 86,5 cmRozměr lůžka: 90 x 200 cm100 x 200 cm120 x 200 cm140 x 200 cm160 x 200 cm180 x 200 cmVýběr rozměru zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Hmotnost:21,5 / 22 / 27,5 / 30,5 / 33,5  / 35 kgDodáváno v demontu.

Barefoot papuče Pegres BF01 modré Velikost: 20
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Barefoot papuče Pegres BF01 modré Velikost: 20
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bačkory Pegres BF01 v nové modré barvě - barefoot papučky šité na nových kopytech. Nový tvar špičky je 100% barefoot s dostatkem místa pro prsty - oproti řadě "Bosé Pegresky" jsou vhodné také na dominantní palce. Prsty mají dostatek místa nejen do šířky, ale díky novému tvaru také do výšky - papučky se směrem do špičky nesnižují. Výborná ohebnost, pěkný jednoduchý design, krásné zpracování, svršek je z prodyšné textilie.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a vyšší nárt- Zapínání: na suchý zip - přes nárt je pásek z gumy, který pruží a jeho délku nastavíte suchým zipem- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: tenká, lepená, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s textilním nášlapem- Vyrobeno v ČR.SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka x šířka :20 - 12,8 cm x 6,0 cm21 - 13,4 cm x 6,1 cm22 - 14,0 cm x 6,3 cm23 - 14,8 cm x 6,5 cm24 - 15,3 cm x 6,8 cm25 - 16,0 cm x 6,9 cm 26 - 16,7 cm x 7,0 cm27 - 17,1 cm x 7,1 cm28 - 17,8 cm x 7,2 cm29 - 18,4 cm x 7,3 cm30 - 19,1 cm x 7,4 cm31 - 20,0 cm x 7,6 cm32 - 20,4 cm x 7,8 cm 

Drexiss Pánské Funkční CoolMax tričko SHAPES GREEN BLUE Velikost: M
534 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánské funkční tričko z rychleschnoucího materiálu CoolMax perfektně odvádí vlhkost od těla a zároveň udrží stabilní teplotu i při náročnějších outdoor aktivitách bez ohledu na počasí. Je tedy vhodné i jako termoprádlo v zimním období.Složení: 100% CoolmaxÚdržba: jemné praní 40°C, žehlit na střední stupeň, nebělit, chemicky nečistit, výrobce nedoporučuje sušit v sušičce.Ušito v ČR v Milovicích :-)Drexiss je nový název a logo původní české značky IceDress, který platí od března 2020.

Balzám na rty MENTOS jahoda/vanilka 4g
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Balzám na rty MENTOS jahoda/vanilka 4g
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Balzám na rty MENTOS jahoda/vanilka 4g, kategorie: DŮM A ZAHRADA | ZDRAVÍ

Screen Glass POCO X3 NFC, POCO X3 PRO 5D Full Glue zaoblené černé 1025282
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Screen Glass 5D Full Glue pro Xiaomi POCO X3 NFC Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo Vám prodlouží životnost Vašeho mobilního telefonu. Displej Vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň Vás nijak neomezuje při používání Vašeho mobilního telefonu.   Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji Vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Xiaomi POCO X3 NFC Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

AUTHORITY-Ashton dk denim/cool grey/white Modrá 36
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
AUTHORITY-Ashton dk denim/cool grey/white Modrá 36
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

SKECHERS-Uno Cozy On Air black/gold Černá 28
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
SKECHERS-Uno Cozy On Air black/gold Černá 28
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí obuv značky Skechers. Dětské boty Skechers mají moderní design, který potěší nejednu mladou slečnu. Vyšší kotníkový střih ochrání dětské nožky před chladem a vnitřní stélka z umělého kožíšku poskytne potřebné teplo, takže jsou vhodné ik nošení v zimě. Dětská zimní obuv má odolný svršek se zpevněnou patou a špičkou, které zajistí stabilitu a prodlužují jejich životnost. Dětské zimní boty se vážou na tkaničky, ale z vnitřní strany mají praktický zip. Způsob vázání či zapínání si můžete vybrat podle sebe. Umělá kožíšek kolem kotníku působí stylově a trendy. Černé tenisky dětské jsou extra pohodlné i díky stélce Air Cooled Memory Foam®. Zimní boty pro dívky poskytnou dobrou trakci a přilnutí i na mokrém povrchu díky členité gumové podrážce. Dětské boty na zimu jsou vhodné pro každodenní nošení do školy, do práce či pro volný čas. Detaily produktu: dětské kotníkové boty pro dívky trendy umělý kožíšek kolem kotníku odolný svršek zpevněná pata a špička umělá kožešina uvnitř vázání na šňůrky zip z vnitřní strany pohodlná stélka Air Cooled Memory Foam® gumová podrážka zajistí trakci

TECNICA-Origin XT (75+) Ms black/dusty lava Černá 41,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TECNICA-Origin XT (75+) Ms black/dusty lava Černá 41,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Špičková trailová obuv pro pány je vyrobena vzhledem k anatomii mužské nohy a jejímu pohybu při běhu. Fit těchto běžeckých bot je optimalizován pro běžce, začátečníky i pokročilé. Model Origin XT je speciálně konstruován pro pány s větší tělesnou stavbou, nabízí optimální komfort, odpružení a podporu při běhu, čímž se běh stává plynulejším a pohodlnějším. Trailové tenisky mají přiléhavý svršek, padnou na nohu v „ponožkovém“ stylu a příjemně podpoří chodidlo. Svršek je vyroben z elastického, prodyšného polyesteru a tvarovatelnou vnitřní TPU konstrukcí a jsou podšity prodyšnou síťovinou pro výbornou cirkulaci vzduchu.Terénní trailové botasky mají inovativní způsob přizpůsobení - šněrování, které je integrováno do svršku, je precizní, výborně drží a nabízí přesné mikronastavení. Trailové boty pro pány jsou stavěny na optimalizaci rozložení váhy a redukci tlakových bodů. Vytváří efekt druhé kůže. Podrážka Vibram Origin s gumovou směsí Megagrip perfektně přilne k mokrému i suchému terénu, přičemž integrovaný EVA ESS plát poskytne ochranu chodidla před tvrdými a ostrými kameny. TPU plát zajistí celistvost a stabilitu podrážky. Pánské běžecké boty jsou černé barvy s oranžovými detaily. Vložky jsou tepelně tvarovatelné na míru chodidlu a tvarovatelná je také oblast paty a klenby bot.Detaily produktu:pánské běžecké boty na terénní běh - trailčerná barva s oranžovými detailyvhodné pro běžce těžší tělesné konstrukcevytvořeno pro mužskou nohu s ohledem na anatomii a váhuunikátní konstrukce - pocit druhé kůže"ponožkový" fitoptimalizují držení těla, zamezují vzniku tlakových bodůdobře přilnou k nozetenký okraj i jazykintegrované šněrování - výborné přizpůsobenívícevrstvá podrážkavrstva ESS EVA - ochrana před ostrými kamenyvrstva TPU zajistí stabilitu a odolnostvýborná trakce na suchém i mokrém povrchuC.A.S. tvarovánívnitřní vložky, oblast paty a klenby bot jsou tepelně tvarovatelné - fit na míruVhodné pro běžce těžší tělesné konstrukce (cca nad 75 kg)EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

ADIDAS-Tensaur Run 2.0 K blue rush/core white/dark blue Modrá 36 2/3
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Tensaur Run 2.0 K blue rush/core white/dark blue Modrá 36 2/3
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

MERRELL-Claypool Sport GTX black/wave Černá 40
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MERRELL-Claypool Sport GTX black/wave Černá 40
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Merrell. Dámské turistické boty v univerzální černé barvě jsou doplněny o detaily tyrkysové barvy. Boty na trek mají voděodolnou membránu Gore-Tex, díky které budete v suchu i v nepříznivém počasí. Odolný svršek zajistí dostatečnou prodyšnost. Trekové boty dámské mají zpevněnou špičku a patu, takže noha bude stabilní i na nerovném terénu. Pomocí vázání na šňůrky si obuv do lesa přizpůsobíte dle potřeb. Boty Merrell jsou ideální volbou při zdolávání turistických stezek. Jsou pohodlné díky Kinetic Fit™ BASE vyjímatelné tvarované stélce zajišťující flexibilní podporu. Mezipodrážka z EVA pěny výborně tlumí nárazy. Outdoorová obuv je přilnavá díky podrážce Air Cushion s výstupky. Zajistí odpružení a neklouže ani na mokrém povrchu díky M Select™ GRIP. Detaily produktu: boty na turistiku kvalitní zpracování prodyšný svršek zpevněná pata a špička vázání na šňůrky vyjímatelná stélka Kinetic Fit™ BASE mezipodešev z EVA pěny tlumí nárazy podrážka Air Cushion s výstupky membrána Gore-Tex

YO! OB-097 sob 0-12 Dětské papuče, 0-3 měsíců, modrá
69 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
YO! OB-097 sob 0-12 Dětské papuče, 0-3 měsíců, modrá
69 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětské papuče:- vyrobené z bavlněné tkaniny- zdobené vánočním vzorem- ABS podrážkaSložení: 100 % bavlna...

Herbamedicus Bylinné náplasti na očistu organismu 10+40% GRATIS 14 x 9 g
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bylinné náplasti Herbalex, jsou vhodným prostředkem k detoxikaci a posílení imunitního systému neinvazivní cestou. Mají 100% přírodní složení. Cílem očisty organismu, je zbavit tělo nežádoucích toxinů.

Artelta Jednolůžková postel PARYS šedá | 80 x 190 cm Barva: Pravá / Sawana 14
6 500 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Jednolůžková postel PARYS šedá | 80 x 190 cm Jednolůžková postel PARYS v šedé barvě je kompaktní a praktické lůžko s více možnostmi barevného provedení v klasickém stylu . Tento typ postele je ideální pro jednotlivce nebo pro místnosti s omezeným prostorem, neboť kombinuje pohodlné lůžko s možností udržovat pokoj v pořádku, díky úložnému prostoru . Postel je v levém i pravém provedení s plochou na spaní o rozměru 80x190 cm. Parys má Bonnel výplň, která je podpořena další vrstvou pěny T25. Tato kombinace materiálů zajišťuje přiměřenou měkkost, pružnost a stabilitu, čímž udržuje páteř ve správné poloze . postel Parys vám zajistí dlouhý, zdravý a pohodlný spánek. Nosnost postele je 120 kg. Materiál: laminát/látka Rozměry: ŠxVxH : 90 x 55 x 195 cm plocha na spaní: 90 x 200 cm výška sedací plochy: 45 cm úložný prostor: 85 x 17 x 160 cm Barevné provedení : šedá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

STEPLITE PU S5 CI SRC holina 46 černá
1 433 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
STEPLITE PU S5 CI SRC holina 46 černá
1 433 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kvalitní zateplené vysoké bezpečnostní antistatické holínky z PU s ocelovou tužinkou a stélkou proti propíchnutí. Podešev rezistentní olejům, pohonným hmotám a tukům. Obuv vyniká nízkou hmotností, ohebností a trvanlivostí polyuretanového svršku.

RAVEN XT S1 CI SRC kotník 44 černá
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
RAVEN XT S1 CI SRC kotník 44 černá
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní zateplená kotníková obuv s kovovou tužinkou. Podešev z dvou-hustotního PU s masivní ochranou proti okopu. SRC podešev odolná olejům. Svršek z kůže.

Obuv kotníková CXS ROAD GRAND, hnědá, vel. 48
1 254 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Obuv kotníková CXS ROAD GRAND, hnědá, vel. 48
1 254 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kotníková obuv, celokožená bez ocelové špice.

Obuv kotníková CXS STONE APATIT WINTER 02, zimní, černá, vel. 39
616 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Obuv kotníková CXS STONE APATIT WINTER 02, zimní, černá, vel. 39
616 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kotníková obuv, zimní, celokožená bez ocelové špice.

Obuv kotníková CXS STONE MARBLE S2, černá, vel. 39
524 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Obuv kotníková CXS STONE MARBLE S2, černá, vel. 39
524 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kotníková obuv, celokožená s ocelovou špicí.

Obuv kotníková CXS STONE MARBLE S3, černá, vel. 46
456 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Obuv kotníková CXS STONE MARBLE S3, černá, vel. 46
456 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kotníková bezpečnostní obuv, kožená, s ocelovou špicí a planžetou. Materiál: svršek z 1,8 - 1,9 mm hydrofobní lícové kůže s reflexním PVC páskem, podšívka z prodyšné oděru odolné textilie, podešev: PU-PU, olejivzdorná, antistatická, protiskluzová, odolná proti propichu.

BONN SC-01-003 S1P SRC sandál 42 černá
512 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BONN SC-01-003 S1P SRC sandál 42 černá
512 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní sandál s kovovou tužinkou a stélkou proti propíchnutí, PU / PU podešví, rezistentní olejům a svrškem z kůže.

HillVital | Kopřivový čaj, 75 g
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
HillVital | Kopřivový čaj, 75 g
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kopřiva, resp. kopřiva dvoudomá (urtica dioica) roste v mírném podnebném pásmu Evropy a Asie. Právě zde byla od nepaměti používána pro různé účely, jako pokrm pro člověka i dobytek, vlákno do tkanin a v neposlední řadě jako léčivá bylina. Blahodárné účinky kopřivy na zdraví člověka nepotvrzuje jen bylinkářská tradice, ale i nejnovější medicínské výzkumy.Nejnovější výzkumy ukázaly, že listy kopřivy obsahují velké množství zdraví prospěšných látek:vitamín K, A a C, několik vitamínů Bželezo, vápník, hořčík, draslíkpolyfenolyantioxidanty, látky, které zabraňují stárnutí a poškození buněkK nejznámějším prospěšným účinkům kopřivy na lidský organismus patří:diuretické, močopudnédetoxikačníprotizánětlivézmírňující otoky nohou při "zavodnění" tělaVědci dokázali, že kopřiva blahodárně působí na vylučovací trakt, pomáhá řešit problémy, jako jsou močové a ledvinové kameny, záněty močových cest, podle nejnovějších výzkumů i problémy se zvětšenou prostatou.Jiným, neméně podstatným účinkem kopřivy na zdraví člověka je její užitek při revmatických onemocněních. Bylo prokázáno, že zmírňuje záněty a bolest svalů a kloubů při artritidě, karpálním tunelu nebo tenisovém loktu.Kopřivový čaj dokáže ovlivnit i hladinu cukru v krvi. Podle několika studií pomáhá pravidelné popíjení kopřivového čaje k tvorbě inzulínu, jehož úkol je právě snižovat hladinu cukru v krvi.Kopřivové listy také podporují funkci ledvin a pomohou vám vyloučit přebytečný kreatinin. Kopřivy obsahují histaminika a flavonoidy, které zvyšují přítok krve do ledvin a podporují filtraci moči.Uvedené zdravotní benefity kopřivového čaje nelze přehlížet, ale stejně důležité je mít na mysli jeho osvěžující chuť.Příprava: Do šálku nasypte 1 čajovou lžičku čajové směsi a zalijte 2 dl vroucí vody. Nechte 10-15 minut odstát, sceďte a bez přidání sladidel popíjejte!Doporučená denní dávka: 1- 2 šálky denně. Pokud se během kúry objeví neobvyklé pocity, je potřeba kúru přerušit a obrátit se na odborníka!HILLVITAL TIP:Bylinné čaje a bylinné masti tvoří jádro celkového portfolia HillVital. Jako doplněk ke kopřivovému čaji na pomoc při zavodnění a otocích nohou doporučujeme přírodní mast Varikoflex balzám. Čaje:HillVital nabízí různé čaje a čajové směsi složené z několika vzácných bylin a určené k podpoře a zmírnění konkrétních zdravotních potíží. Jako příklady je možno uvést, čaj Go na podporu zdraví kloubů nebo čaj Relax určený k navození celkového pocitu psychické pohody a harmonie. Šťávy:Jako zdravé osvěžení vám mohou posloužit i 100% šťávy z přírodních superpotravin, jako jsou aronie nebo rakytník. Složení100% kopřivové listy.UpozorněníTěhotným a kojícím ženám doporučujeme před užitím poradit se se svým lékařem! Nevhodné pro děti!VýrobceGlobal Partners System Kft"

Froddo G3130225-3 Olive Velikost: 40
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Froddo G3130225-3 Olive Velikost: 40
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Stylové kožené barefoot tenisky Froddo G3130225-3 Olive se dvěma suchými zipy pro snadné nazouvání a ideální přizpůsobení noze. zajímavá khaki zelená kůže a podrážka z přírodní gumy.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: dva suché zipy- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: podšívka jazyka je z jednoho kusu spolu s přední částí boty, není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit, uchycený klasicky vpředu + má jazyk poutko na horním suchém zipu, aby nepadal do boty- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, antibakteriální, kožená stélka, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - kůže, stélka - kůže, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 13,3 cm - 6,2 cm22 - 14,0 cm - 6,4 cm23 - 15,0 cm - 6,5 cm24 - 15,5 cm - 6,6 cm25 - 16,0 cm - 6,7 cm 26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,5 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,2 cm29 - 18,8 cm - 7,3 cm30 - 19,6 cm - 7,5 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,5 cm - 7,8 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 22,9 cm - 8,1 cm36 - 23,9 cm - 8,8 cm37 - 24,7 cm - 8,9 cm38 - 25,5 cm - 9,0 cm39 - 26,2 cm - 9,1 cm40 - 26,7 cm - 9,2 cm

Oakley Dry M 42,5 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Oakley Dry M 42,5 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská volnočasová obuvOakley Dry M přináší inspirovanou směs retra 90. let a trendového designu pro vynikající výkon. Funkční prvky, jako jsou vložky CELLFIT™ vyrobeny z 20 – 30 % recyklovaných materiálů, exkluzivní mezipodešev Oakley s vysokým tlumením EVZERO™ a odolná podešev EVZERO™ poskytují pohodlí i podporu, zatímco boční panely ze síťoviny a vnitřek odvádějící vlhkost dodávají tomuto každodennímu modelu aktivní styl prodyšnost. Veganský svršek z polyuretanové kůže se síťovanými panely Prodyšná stélka CellFit™ Vyrobeno z 20-30% recyklovaných materiálů Pohodlná a odolná mezipodešev EVZero™ vyrobená z patentované pěny EVA EVZero™ podrážka

Dětské gumáky Demar Dino růžové Velikost: 20-21
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dětské gumáky Demar Dino růžové Velikost: 20-21
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kvalitní dětské gumáky Demar Dino, vyrobené z lehoučké EVA pěny. Holínky mají vyjímatelnou vložku, jsou tedy vhodné i na chladnější podzim. V dívčí sytě růžové barvě.Vhodné spíše na užší, hubenější nohu.Velikost - vnitřní délka: (měřeno s vložkou, po vyjmutí vložky se prostor zvětší přibližně o 5mm)20/21 - 13,1 cm22/23 - 14,4 cm24/25 - 15,2 cm26/27 - 16,7 cm28/29 - 18,3 cm30/31 - 20,0 cm32/33 - 21,4 cm34/35 - 22,5 cm36/37 - 23,5 cm

McDavid 471 badnáž stehna
630 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McDavid 471 badnáž stehna
630 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ortéza pro univerzální použití stahuje a zpevňuje měkké tkáně stehna a současně udržuje léčivé teplo. Pomáhá snižovat namožení a natažení svalů. Tepelně izolující oboustranný neoprén má na obou stranách nylonový potah, který usnadňuje nasazení a sejmutí. Nylonový potah na vnější straně je vyroben z odolného nylonu pro zajištění dlouhé životnosti. Určeno pro:Podporu při namožení nebo natažení čtyřhlavého svalu, ischiokrurálních nebo stahovacích (tříslových) svalů. Ortéza stahuje a zpevňuje měkké tkáně stehna a tepelná retence pomáhá při úlevě od bolesti a podporuje léčení.+ ortéza pro univerzální použití stahuje a zpevňuje měkké tkáně stehna a současně udržuje léčivé teplo+ pomáhá snižovat namožení a natažení svalů+ tepelně izolující oboustranný neoprén má na obou stranách nylonový potah, který usnadňuje lehké nasazení a sejmutí+ nylonový potah na vnější straně je vyroben z odolného nylonu pro zajištění dlouhé životnosti+ exkluzivní steh pro plošší, čistší a silnější ševMateriál:100% latex-free neopren (CR) / látkový potah

Salomon Alphacross 4 GTX W 42 2/3 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Salomon Alphacross 4 GTX W 42 2/3 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská trailová obuv Salomon Alphacross 4 GTX W s více než jedním trikem v rukávu. Všestranná, vysoká trakce, pohodlí, voděodolný svršek navržený pro přírodní živly a hluboké, agresivní výstupky, abyste získali přilnavost na různých terénech. Měkčí směs mezipodešve, velkorysejší střih a měkká podšívka poskytují potřebné pohodlí. Výkonný grip: Optimalizované spojení se zemí díky super přilnavosti gumy Contagrip® a geometrii výstupků speciálně navržené pro lepší odvádění bláta a přilnavost Ochrana proti vodě a povětrnostním vlivům: S membránou Gore-Tex, která vás zcela ochrání před přírodními živly Dlouhotrvající komfort: Tato obuv kombinuje měkkou podšívku, velkorysý pohodlný střih a měkkou pěnu Fuze Foam v mezipodešvi. Mud Contagrip®: zkonstruován pro maximální přilnavost na volných, měkkých, drsných a nerovných površích, využívá hluboké, ostré výstupky vyrobené ze směsi, která se zaměřuje na přilnavost Fuze Foam: sestává z jedné z našich nejjemnějších směsí EVA a je zkonstruována s použitím menšího množství umělých polymerů, přináší plynulejší, ale dynamický krok, který je ohleduplnější Ripstop tkanina: Tkaniny, vyrobené z nylonu s výztuží, která odolává roztržení a oděru Vodoodpudivost: Speciální úprava poskytuje dodatečnou ochranu a zajišťuje, že tkanina neabsorbuje vodu za slabého deště Vyztužený jazyk: Jazyk je spojen se svrškem na obou stranách, čímž zabraňuje vniknutí nečistot do boty a udržuje jazyk vycentrovaný Stříhaná vložka OrthoLite®: Tato stélka OrthoLite® vyřezaná do tvaru vnitřní boty, poskytuje vynikající odpružení, prodyšnost a odolnost, čímž zvyšuje pohodlí a výkon obuvi Ploché šňůrky redukují tlakové body na nártu pro konzistentní a pohodlné nošení Materiál s biologickým obsahem, recyklovaný materiál Drop: 11 mm (špička: 22,5 mm, pata: 33,5 mm) Hmotnost: 260 g

Postel s úložným prostorem NADIA 120 Signal Šedá
12 416 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Postel s úložným prostorem NADIA 120 Signal Šedá
12 416 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Elegantní postel NADIA se hodí do každé moderní ložnice.Postel je čalouněná sametovou látkou s dekorativním prošíváním na bocích. Výhodou postele jsou úložné prostory ve formě dvou šuplíků.Součástí postele je rám z dřevěných lišt.Matrace není součástí!Barva: šedástarorůžováVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: látka / dřevoRozměry: šířka: 127 cmhloubka: 213 cmvýška: 86 cmvýška ložné plochy od země: 44 cmvýška bočnice: 38 cmvýška nožiček: 5 cmRozměr pro matraci:120 x 200 cmDodáváno v demontu.

Bezpečnostní holínky ARDON®PURSAFE S5 | G3176/38
1 283 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bezpečnostní holínky ARDON®PURSAFE S5 | G3176/38
1 283 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

bezpečnostní holínky, s ocelovou špicí a planžetou, podešev odolná proti olejům a pohonným hmotám, absorpce energie v oblasti paty, antistatická, hydrofóbní úprava, tepelná izolace do -20°C, zachovává pružnost do -25°C, materiál: polyuretan, velikosti: 38 - 47, váha: 904 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: zelená

ADIDAS ORIGINALS-Adilette W cloud white/better scarlet/cloud white Bílá 38
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské pantofle značky adidas originals. Letní pantofle mají klasický střih, který je ideální pro každý typ nohy. Pantofle adidas jsou bestsellerem ve své kategorii a jsou skvělým kouskem, který Vám nesmí chybět. Popruh zdobí bílo - červené pásky, které mají také jemnou struktura. Díky tomu působí zajímavě. Tvarovaná stélka zajistí pohodlí při nošení. Značkové pantofle potěší lehkým materiálem, který je navíc i rychle schnoucí. Podrážka je vyrobena z EVA materiálu pro vyšší úroveň pohodlí. Bílé pantofle jsou nejlepší volbou pro dovolenou, na pláž i do aqua centra. Pryžové pantofle můžete nosit i na běžné nošení, na nákupy a volný čas. Poznámka: U těchto pantoflí si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 38, objednejte si velikost 39. Detaily produktu: Klasický střih Bílo - červený popruh Polstrovaná stélka zajistí komfort Lehký rychleschnoucí materiál Podrážka z EVA materiálu

McKinley Kalana Mid AQX M 41 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McKinley Kalana Mid AQX M 41 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská outdoorová obuv McKinley Kalana Mid AQX M kroměprotiskluzové podrážky Vibram® a tvarované vložky OrthoLite® je plně voděodolná díky technologii AQUAMAX®, abyste během fyzické aktivity zůstali v suchu a pohodlí. LLehká a mimořádně pohodlná obuv se středně vysokým střihem. Předtvarovaná vyjímatelná EVA stélka nabízí skvělé pohodlí při chůzi v jakémkoli terénu. Vrchní materiál z kůže, síťoviny a syntetiky nabízí prodyšnou ochranu před vlhkostí. Voděodolná membrána AQUAMAX Tvarovaná, vyjímatelná EVA stélka Vložka: OrthoLite Materiál: Svršek z kůže, síťoviny a syntetiky Mezipodrážka: Polyuretan Podrážka: Vibram

Bennon BOSKY Sand Barefoot
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bennon BOSKY Sand Barefoot
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Volnočasová obuv, při jejímž nošení dochází k relaxaci, aktivaci a posílení svalů vašich chodidel a lýtek.Svršek obuvi je přilnavý, prodyšný a kopíruje přirozený tvar chodidla, prsty tak mají dostatek prostoru, nejsou stlačovány a deformovány. Podešev je pružná, cítíte kontakt s terénem, posilujete smysly, jemně a přirozeně masírujete reflexní zóny.Navíc uvnitř bot je tenká, vyjímatelná stélka s lehkým zesílením materiálu v oblasti paty. Máte tak měkčí došlap, tudíž jsou boty vhodné i pro barefoot začátečníky. Výhodou, která zrychlí obouvání, je uzavírání obuvi pomocí lacer setu.Tato obuv imituje chůzi naboso...cítíte se v ní volně, pohodlně, téměř jako bosí, ale přesto jsou vaše chodidla chráněna. Doporučené použití: volný čas, lehké outdoorové aktivity

Zdravotní sandále Superfit 1-000122-2010 Grau Grün Velikost: 38
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Zdravotní sandále Superfit 1-000122-2010 Grau Grün Velikost: 38
1 059 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Otevřené korkové zdravotní sandále Superfit 1-000122-2010 s tvarovanou stélkou - fusbet. - Sednou na: užší až normální nožky - šířka WMS: M IV, vhodné také pro vyšší nárt - Zapínání: přes nárt na přezky a kolem kotníku na suchý zip- Podrážka: korek + syntetika- Stélka: tvarovaná, kožená, s podporou podélné klenby, patní lůžko- Pata je nezpevněná, na noze je drží pásek kolem kotníku.SLOŽENÍ: Svršek - syntetika, stélka - textil, podrážka - syntetika Velikost - délka stélky:27 - 16,6 cm28 - 17,5 cm29 - 18,2 cm30 - 18,7 cm31 - 19,5 cm32 - 20,0 cm33 - 20,6 cm34 - 21,5 cm35 - 21,9 cm36 - 22,5 cm37 - 23,6 cm38 - 24,0 cm39 - 24,4 cmMěřeno měřidlem Plus12 od pásku za patou po okraj, kde se stélka začíná zvedat nahoru. Pásek za patou se dá dle potřeby nastavit.

McKINLEY Maine II AQB Jr. 31 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKINLEY Maine II AQB Jr. 31 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Multifunkční outdoorové boty McKINLEY Maine II AQB Jr. mají membránu Aquabase, protiskluzovou gumovou TPR podrážku, ochranu špičky/paty a rychlé šněrování. Svršek: polyester, polyuretan Membrána Aquabase Protiskluzová podrážka z TPR gumy Ochrana špičky/paty Rychlé šněrování

SALOMON-OUTpulse GTX magnet/black/wrought iron Černá 43 1/3
2 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
SALOMON-OUTpulse GTX magnet/black/wrought iron Černá 43 1/3
2 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánské turistické boty v moderním nadčasovém designu vynikají řadou technologií, které jistě ocení každý zanícený turista. Boty pro turistiku mají odolný svršek z technické síťoviny. Ten výborně ochrání vaše chodidlo. S membránou Gore-tex Vás nezaskočí ani nepříznivé počasí, déšť či bláto. Boty do hor jsou pohodlné i díky polstrovanému límci a antibakteriální stélce Ortholite. Pánská turistická obuv nízká se váže na klasické šňůrky. Salomon turistická obuv disponuje lehkou konstrukci. Technologie SensiFit výborně obepne nohu a poskytne podporu během turistiky. Pánské boty Salomon využívají technologii Energy Blade, pomocí které dochází k efektivní návratnosti energie. Trekové boty pánské disponují měkkou pěnou v mezipodešvi, čímž technologie Energy Surge zajistí hladký a dynamický krok. Podrážka Contagrip byla navržena tak, aby Vám poskytla potřebnou přilnavost na jakémkoli povrchu. Outdoorová obuv pro pány je vhodná pro zdolávání turistických stezek a cestiček. Detaily produktu:pánskéturistické botyodolný a prodyšný svršekmembrána Gore-Texantibakteriální stélka Gore-Texpolstrovaný límecvázání na šňůrkykonstrukce SensiFit výborně obepne nohutechnologie Energy Blade pro lepší návratnost energietechnologie Energy Surge pro hladký a dynamický krokpodrážka Contagrip zajistí přilnavost na jakémkoli povrchu

HOKA ONE ONE-Speedgoat 5 GTX fiesta/thyme Červená 46 2/3
3 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
HOKA ONE ONE-Speedgoat 5 GTX fiesta/thyme Červená 46 2/3
3 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Hoka One One. Běžecké tenisky Hoka vynikají funkčností a trendy designem v červené barvě. Model Speedgoat patří mezi nejoblíbenější modely značky. Díky membráně Gore-Tex jsou trailové boty Hoka vhodné i do vlhkých a nepříznivých podmínek. S novou extra lehkou mezipodešví Vám poskytnou citlivější jízdu a výbornou trakci. Přední část černých botasek Hoka je širší pro větší pohodlí prstů. Výhodou je pogumovaná špička, která ochrání prsty. Pryžová podrážka Vibram Megagrip zajistí výjimečnou přilnavost v mokrých i suchých podmínkách.Tenisky na trail Hoka mají vylepšený svršek z žakárové síťoviny. Jsou zárukou pohodlí a výborné cirkulace vzduchu. Tyto Hoka trail running shoes se vážou na klasické šňůrky. Zadní část paty je prodloužena a usnadňuje obouvání a zouvání. 5 mm "stupňovité" výstupky na podrážce nabízejí dodatečnou podporu a stabilitu. Trailová obuv byla vyrobena také s použitím recyklovaných materiálů.Detaily produktu:trailové boty Hoka One Onesportovní a moderní design v jednomprodyšný svršek z dynamické žakárové síťovinyširší přední část tenisekpogumovaná špičkavyztužený jazyk extra lehká mezipodešev poskytne odpružení a trakcivhodné pro drsné terényvýjimečná přilnavost na mokrém i suchém povrchumembrána Gore-Texprodloužená pata usnadňuje obouvání a zouvánígumová podrážka Vibram Megagripvhodné do náročných terénů a na trailpoužité i recyklované materiály

ArtLas Noční stolky SEAL s LED osvětlením | 2 ks
4 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ArtLas Noční stolky SEAL s LED osvětlením | 2 ks
4 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Noční stolky SEAL s LED osvětlením | 2 ks Moderní sestava do ložnice SEAL v moderním provedení dub artisan a antracit je oživena designovými lamelami. Stylové noční stolky SEAL se zástěnou mají jednu zásuvku a poličku na odkládání drobností. LED osvětlení v ceně nahradí noční lampičku. Samozřejmostí jsou ABS hrany a plný výsuv zásuvek. Noční stolky pasují ke posteli SEAL . Svou kvalitou a designem budou tyto noční stolky dokonalým doplňkem do každé ložnice . laminát 16 mm MDF ABS hrany Kvalitní noční stolky SEAL s LED osvětlením jsou vyrobeny ze 16 mm laminátu v kombinaci s MDF, mají ABS hrany. Materiál je odolný, nevyžaduje speciální péči. šířka: 50,4 cm výška: 104 cm hloubka: 39,6 cm počet zásuvek: 1 barevné provedení: dub artisan / antracit

Postel 90x200 cm LAVENDER, jasan běloruský, 5 let záruka
3 980 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Postel 90x200 cm LAVENDER, jasan běloruský, 5 let záruka
3 980 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel je nábytek vyrobený v minimalistickém designu v barvě jasan běloruský, doplněna o černé, drobné akcenty. Kombinace těchto dvou kontrastních barev dodá na zajímavosti celkového vzhledu nábytku.Zásuvka zobrazena na doplňkové fotografii není v ceně, tu je možné doobjednat zvlášť viz příslušenství. V ceně postele není matrace ani rošt, vhodný typ matrace a roštu 90x200 cm. Barva: jasan běloruský/černáRozměr (šxvxh): 98 x 45,5 x 204,5 cmVýška čela postele je 90,5 cm.Materiál: laminoDodání v demontuZáruka 5 let.

ELTAP Čalouněná postel VEROS Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Lukso 24
55 859 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Neodolatelná elektrická postel VEROS typu BOXSPRING je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů. Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPManželská postel VEROS má zajímavě prošívané čelo, které poskytuje dostatečný komfort během sezení při čtení knihy, tak jako možnost si lůžko elektricky polohovat. Matrace mají snímatelný hedvábný potah na zip. Celkové rozměry: Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

TAMARIS Kožené pohodlné sneakers Tamaris pro citlivá chodidla
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TAMARIS Kožené pohodlné sneakers Tamaris pro citlivá chodidla
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené pohodlné sneakers zn. Tamaris snadno doplní Vaše oblíbené modely. Vysoce pohodlné: přizpůsobí se i širším chodidlům. Vyjímatelná stélka. Pružný materiál. Na vnější straně zip pro snadné obutí + pevné šněrování. Členitý střih svršku. Na svršku šněrování a vzadu poutko. Mírně klínová a protiskluzová podrážka.

Sandály s pružnými pásky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandály s pružnými pásky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tyto sandály myslí především na pohodlí! Díky svým pružným páskům se jednoduše přizpůsobí. Široké pružné pásky pro snadné obutí. Malý klínový podpatek. Lze prát v pračce.

Mokasíny espadrilky s mašlí
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Mokasíny espadrilky s mašlí
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Módní mokasíny inspirované stylem espadrilek jsou nepřehlédnutelné! Jemné na dotek. Na svršku široká mašle. Podrážka potažený lýkem. Protiskluzová kontrastní podrážka. Lehké a příjemné na nošení.

X-N2 S3 HRO SRC polobotka 35 černá
2 167 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
X-N2 S3 HRO SRC polobotka 35 černá
2 167 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní polobotka s hliníkovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z velmi lehkého materiálu EVA. Svršek obuvi je tvořen speciální tkaninou, která je reflexní pro větší viditelnost uživatele.

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Champ 3.0 - Cappuccino Velikost: 45
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Champ 3.0 - Cappuccino Velikost: 45
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Materiál: Svršek: kůže Podšívka: mikrovlákno Podrážka: jiné Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + bavlna) Výroba: Portugalsko třetí generace jednoho z nejoblíbenějších modelů Be Lenkabarvy tenisek i design tenisek jsou lehce kombinovatelné s mnohými outfityvylepšený kožený límec na patěpřidaná kovová očka na šňůrkystrukturovaná kůže na boku i na patě pro ještě elegantnější vzhledprošitá podrážka pro delší životnost botpodešev UrbanComfort je stvořená pro každodenní barefoot komfortnová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilitu Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4mm (bez výstupků) aktivuje nervová zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidellehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

Boxspringová posteľ GIANA 90 Pravá
16 908 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Boxspringová posteľ GIANA 90 Pravá
16 908 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Postel GIANA je dokonalým výběrem pro každý dětský pokoj díky svému okouzlujícímu designu a lehkému provedení s krásnými detaily.Jedinečnost boxspringové postele spočívá v tom, že dítě spí na dvou matracích - pružinové matraci a vrchním matraci zvaném topper. Tyto matrace se vzájemně přizpůsobují tvaru těla dítěte, poskytují podporu na tlakových bodech a příznivě ovlivňují páteř, což vede k lepší kvalitě spánku.V konstrukci postele se nachází úložný prostor, který je přístupný vyklopením vrchní části z boku. K vyklápění slouží dvě látková poutka. Čelo je mírně ohnuté, což přispívá k celkovému modernímu vzhledu postele. Postel stojí na vyšších nožičkách a její šedá barva umožňuje vhodné zařazení do chlapeckého i dívčího pokoje.Barva:šedáMateriál:látka / dřevo / PUR pěna T25 / pružinaRozměry:šířka: 95 cmhloubka: 215 cmvýška: 119 cmvýška ložné plochy od země: 53 cmvýška matrace: 20 cm / topper: 5 cmOrientace / strana výklopu:levápraváVýběr orientace postele zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměr lůžka: 90 x 200 cm Hmotnost:90 kgNosnost:100 kgDodáváno v demontu.

ADIDAS-Galaxy 6 Ms core black/core black/core black Černá 43 1/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Galaxy 6 Ms core black/core black/core black Černá 43 1/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské botasky jsou tou správnou volbou pro aktivní sportovce. Tenisky na cvičení mají klasický střih, který je vhodný pro každý typ nohy. Svršek ze síťoviny umožní spolehlivou cirkulaci vzduchu, zatímco zpevněná pata poskytne oporu během tréninku. Sportovní tenisky pro pány jsou lehké konstrukce. Botasky na sport mají polstrovaný límec boty a vázání na klasické šňůrky. Černé tenisky adidas zdobí na bocích tři pruhy. Značkové tenisky disponují mezipodešví Cloudfoam, která zajistí výbornou pružnost. K pohodlí přispívá také stélka Ortholite. Sportovní botasky pro pány mají gumovou podrážku, která zůstane pevná na všech površích. Pánská sportovní obuv je vyrobena také z recyklovaných materiálů. Pánské tenisky adidas jsou ideální pro trénink, work out cvičení a sportovní aktivity. Detaily produktu: klasický střih prodyšný svršek polstrovaný límec zpevněná pata vázání na šňůrky pro lepší fixaci stélka Ortholite pro skvělé pohodlí mezipodešev Cloudfoam pro odpružení gumová podrážka z recyklovaných materiálů

McKinley Kansas III AQB M 46 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McKinley Kansas III AQB M 46 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská multifunkční obuv McKinley Kansas III AQB M konstruovaná s membránou AQUABASE, která obklopuje chodidlo a zajišťuje suchá chodidla ve vlhkých podmínkách.Vyjímatelná stélka, materiál ze síťoviny a TPR podrážka s výbornou přilnavostí, která zajišťuje bezpečný krok v jakémkoli terénu. Praktický systém rychlého šněrování QUICKLACE™ umožňuje snadné obouvání a zouvání. Svršek: Recyklovaný polyester, TPU, síťovina Protiskluzová pryžová podrážka Vyjímatelná stélka Systém rychlého šněrování Quicklace Voděodolná membrána Aquabase

Biomecanics Dětské sněhule Garvalín 231859-A Negro Velikost: 30
1 074 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Biomecanics Dětské sněhule Garvalín 231859-A Negro Velikost: 30
1 074 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětské sněhule španělského výrobce Biomecanics - Garvalín 231859-A Negro jsou ideální na sněhové radovánky. Díky membráně GRVtex jsou nepromokavé. Mohutné podrážky se vzorkem tepelně izolují od chladné země. V oblasti kotníku botu stáhnete suchým zipem, aby do ní nepadal sníh a neutíkalo teplo. Bota lze pěkně při bouvání otevřít, ale při otevření je prošitá šusťákovinou až po okraj, tak nemusíte mít strach, že do boty napadá sníh. Reflexní pásek na zadní části boty.Před prvním použitím doporučujeme naimpregnovat impregnací na TEX membrány. Podpoříte tak odolnost boty proti vodě i špíně. - Sednou na: normálě široké a užší nožky, na normální a nízký nárt- Zapínání: na suchý zip - přitažení v oblasti kotníku- Opatek: pevný- Podrážka: robustní, pevná, lepená, se zimním vzorkem, velmi odolná- Stélka: pěnová, na vrchní straně velmi teplý kožíšek, ohebná, vyjímatelná - pomoc při výběru správné velikostiSLOŽENÍ: Svršek - syntetika/textil, podšívka - kožíšek (+membrána GRVtex), stélka - kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:24 - 15,5 cm25 - 16,2 cm26 - 17,0 cm27 - 17,7 cm28 - 18,5 cm29 - 19,2 cm30 -19,8 cm31 - 20,5 cm 32 - 21,2 cm33 - 21,8 cm 

Wojtylko 5Z21035 šedo modré dětské zimní boty
995 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Wojtylko 5Z21035 šedo modré dětské zimní boty
995 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská zimní vycházková kotníčková obuv se zalepováním na suchý zip.Obuv je vyrobena z kombinace syntetického a textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilního pěnovou podšívkou.SOFTSHELL Waterproof membrána - zamezuje promočení.Váha jednoho páru: 620 gZimní boty značky Wojtylko.Barva: Šedá/modráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 16 cmPodpatek: 2 cm

DC Pure Winter High-Top Boys 37 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
DC Pure Winter High-Top Boys 37 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vysoké zimní boty DC Pure Winter High-Top Boys pro kluky s teplou podšívkou. Když teploty klesnou a srážky mrznou, vysoce výkonné DC Pure Winter poskytují komfort do každého počasí. Vyrobeno z kombinace odolných materiálů, s teplou podšívkou pro větší teplo, s polstrovaným jazykem a límcem pro podporu zaměřenou na aktivitu. Poskytují solidní odolnost proti uklouznutí prostřednictvím standardního vzoru Pill Pattern od společnosti DC. Pryžová podešev pro lepší trakci a vulkanizovaná konstrukce pro sílu zaměřenou na aktivitu. Svršek ze směsi kůže, nubuku a semiše Pásek se suchým zipem a elastické šňůrky Podšívka Šerpa pro extra teplo Jazyk a límec vyztužený pěnou pro větší pohodlí a podporu Překrytí špičky pro extra odolnost Podrážka z lepivé pryže odolná vůči oděru Ochranný běhoun Pill Pattern od DC Vulkanizovaná konstrukce pro skvělý pocit z desky a ohyb podrážky

ČERNO-ŠEDÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5488 Velikost: M
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ČERNO-ŠEDÁ MIKINA S KAPUCÍ BX5488 Velikost: M
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka71727476Od podpaží k podpaží55565860Rukáv od krku79828485Rukáv od podpaží55565758Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ŠEDO-ČERNÁ CAMO MIKINA BX5486 Velikost: M
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ŠEDO-ČERNÁ CAMO MIKINA BX5486 Velikost: M
615 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka71727476Od podpaží k podpaží55565860Rukáv od krku79828485Rukáv od podpaží55565758Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Elektrická polohovací boxspringová postel VERONA Eltap Nube 24 - růžová
56 727 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

NASTAVITELNÉ ELEKTRICKÉ LŮŽKO VERONAJe synonymem pro luxus a pohodlí, které přináší do vaší ložnice zcela novou úroveň kvality spánku. Postel je vybavena motorizovaným rámem, který lze jednoduše nastavit podle vašich individuálních potřeb a preferencí. Lůžko je navrženo tak, aby maximalizovalo váš komfort během odpočinku a spánku.Jednou z hlavních výhod je její nastavitelnost. Motorizovaný rám lůžka umožňuje jednoduché nastavení polohy opěrky nohou a hlavy. To znamená, že můžete například zvýšit opěrku hlavy pro pohodlnější čtení nebo sledování televize. Zvýšení opěrky nohou využijete zase pro zlepšení cirkulace nebo úlevu od bolesti v nohách.Ovládání tohoto nastavitelného lůžka je snadné a intuitivní, díky dvěma dálkovým ovladačům, které jsou součástí balení. To znamená, že můžete měnit polohu lůžka bez toho, abyste museli vstávat a přerušovat tak svůj odpočinek nebo spánek.KVALITNÍ MATERIÁLYJe vyrobena z kvalitních a trvanlivých materiálů, které zajišťují její dlouhou životnost a vysoký komfort. Rám postele je pevný a stabilní, vyrobený z kvalitního dřeva, které je odolné vůči opotřebení a poskytuje vynikající podporu matracím. Ty jsou u postele dvě hlavní: bonnellová a kapsová. Kvalitní topper (povrchová matrace) chrání hlavní matrace před znečištěním a poškozením, zároveň poskytuje dodatečnou měkkost a podporu. Potah je vybaven snímatelným potahem Silk, který lze prát v pračce, což prodlužuje životnost matrace a udržuje její čistotu a svěžest. ŠIROKÁ ŠKÁLA BAREVNÝCH VARIACÍNabízíme široké spektrum barevných variant, které uspokojí i ty nejnáročnější požadavky na design interiéru. Až 39 různých barevných potahů, od tradičních neutrálních odstínů, jako je šedá nebo černá, přes teplé a přírodní tóny, jako je hnědá, béžová nebo hořčicová, až po odvážné barvy, jako je zelená nebo růžová.Tato široká barevná paleta umožňuje nekonečné možnosti kombinací a stylizací, takže můžete vytvořit jedinečný a osobitý vzhled vaší ložnice.RŮZNÉ ROZMĚRYV naší nabídce naleznete i další rozměry, což umožňuje vybrat si tu nejvhodnější velikost pro vaši ložnici. Bez ohledu na velikost místnosti nebo počet osob, postel nabízí dostatek prostoru pro pohodlný a klidný spánek.ELEGANTNÍ DESIGNPostel nejen zajišťuje pohodlí a kvalitu spánku, ale také vypadá skvěle. Čalouněná záda umožňují umístit tuto postel doprostřed místnosti, čímž se stane jejím středobodem. Univerzální černá barva nohou se snadno hodí do různých uspořádání ložnice a dodává posteli moderní a elegantní vzhled.TECHNICKÉ PARAMETRYRozměry: šířka: 198 cmhloubka: 220 cmvýška: 131 cm výška ložné plochy od země: 66 cm výška nožiček: 6 cmvýška topperu: 9 cm Rozměr lůžka: 180 x 200 cm Hmotnost:216 kgDODÁVKA A MONTÁŽMontáž je bezproblémový proces, který lze zvládnout i bez profesionální pomoci. Postel je dodávána v demontovaném stavu, ale díky přiloženému návodu a všemu potřebnému příslušenství se s montáží snadno popasujete. Můžete tak začít využívat všechny výhody postele téměř okamžitě po doručení. 

ADIDAS-Terrex Soulstride M core black/grey four/solar red Černá 42 2/3
1 920 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Terrex Soulstride M core black/grey four/solar red Černá 42 2/3
1 920 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Běžecká trailová obuv potěší všechny pány, kteří preferují běh po lese. Běžecké boty na trail přesvědčí funkčními vlastnostmi. Odolný svršek z recyklovaných materiálů zajistí optimální prodyšnost. Zpevněná špička poskytuje vyšší úroveň ochrany a stabilizátor paty zajistí oporu. Adidas Terrex tenisky mají klasické šněrování, které skvěle fixuje nohu v botě. Samozřejmostí je polstrovaný límec běžecké obuvi, která poskytne oporu na každém kroku. Lehká, měkká a flexibilní mezipodešev EVA umožní spolehlivé odpružení a tlumení nárazů. Pryžová podrážka Traxion s 3 mm zářezy a ohebnými drážkami umožňuje dynamický krok a dokonalou vícesměrnou přilnavost na nerovném terénu. Trailová obuv adidas nezklame ani náročného běžce. Detaily produktu: běžecká trailová obuv Terrex odolný prodyšný svršek vázání na šňůrky zpevněná špička stabilizátor paty polstrovaný límec boty mezipodešev EVA poskytne tlumení gumová podrážka Traxion zajistí výbornou přilnavost svršek obsahuje minimálně 50% recyklovaného obsahu vhodné pro polní cesty a nezpevněný terén

LaVie Curls Humble Shampoo 50ml - Fialový šampon na vlasy
195 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024
LaVie Curls Humble Shampoo 50ml - Fialový šampon na vlasy
195 Kč
* Uváděná cena platí pro 26.04.2024

Spolehlivé a rychlé odstranění nežádoucích žlutých tónů nabízí Humble šampon značky LaVie Curl. Po jeho použití zůstává ve vlasech přirozený lesk a okouzlující, studeně laděná barva. Vhodný pro veškeré blond a šedé odstíny, a to jak přírodní, tak barvené či melírované. Navíc nabízí potřebnou hydrataci, která je důležitá pro zesvětlené i kudrnaté vlasy.  Aktivní složky: Přírodní vyživující látky, fialové pigmenty - o vlasy skvěle pečují a zajistí dokonale studené barevné odstíny.  Použití: Šampon vmasírujte do mokrých vlasů a vytvořte pěnu. Poté důkladně opláchněte a dle potřeby postup opakujte. LaVie CurlsMnoho majitelek divokých kadeří určitě nejedenkrát zatoužilo po vlasech dokonale rovných, zdravěji vypadající a snadněji ovladatelných. Tahle přání mohou být minulostí a konečně nastane chvíle, kdy své vlnité vlasy začnou naplno milovat. Stačí o ně pouze pečovat těmi nejvhodnějšími přípravky, které jim dopřejí maximální výživu a zajistí bezchybný styling.A právě značka LaVie Curls, za kterou stojí Lucie Okénková, majitelka několika kadeřnických salónů zaměřených čistě na vlnité vlasy, nabízí širokou škálu produktů, které propůjčí kudrnám kýžený wow efekt. LaVie Curls jde ruku v ruce s CGM (Curly Girl Method) technikou, kterou lze chápat jako podporu a obnovu přirozené krásy kudrnatých vlasů. Navíc jsou veškeré nabízené přípravky této značky vegan, přírodní, bez palmového oleje a netestovány na zvířatech.

Dárkové balení čajů 4 živly: Voda The Tea Republic
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dárkové balení čajů 4 živly: Voda The Tea Republic
279 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dárkové balení čajů 4 živly: Voda The Tea RepublicTento dárkový box je dokonalým způsobem, jak potěšit sebe, své blízké nebo spolupracovníky osvěžujícím výběrem čajů. Každá pyramida obsahuje jedno jednorázové organické louhovací sítko sypaných čajových lístků, které je vhodné pro přípravu 250 ml.Dárkové balení čajů Voda z kolekce čtyř živlů, inspirované intuicí a kontinuitou, obsahuje následující čaje:Bohemian Batik zelený čajZelený čaj Sencha je kombinovaný s ostružinami a mangem a vytváří aromatickou svěží infuzi.Green Garnet zelený čajTento organický čaj z korejského ostrova Jeju je původem z čajovníkového kultivaru Yabukita. Je velmi jemné chuti s nádechem umami.Příprava:Horký čaj: Použijte 1 čajovou pyramidu na 250 ml.Ledový čaj: Použijte 2 čajové pyramidy na 250 ml a po vychladnutí nalijte na led.Studený čaj: Použijte 2 čajové pyramidy na 250 ml a louhujte ve studené vodě v chladu po dobu 4–8 hodin..Po doporučené době louhování vyjměte sítko a vychutnejte si čaj.

McDavid 8837 Elite
738 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McDavid 8837 Elite
738 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ruce dostávají benefit díky zvýšenému krevnímu oběhu způsobenému technologií Targetted Compression, což je cílená komprese na specifické oblasti těla, díky které se zvyšuje cirkulace krve a svaly lépe a rychleji regenerují. Návleky jsou vyrobeny ze speciální příze, která je rychleschnoucí a antimikrobiální. hDc Moisture Management Technology, udržuje ideální teplotu a zajišťuje maximální komfort a pocit sucha. Vyrobeno ve Švýcarsku. Balení obsahuje jeden párMateriál:50% Tactel® / 40% Polyamid / 10% Lycra® (elastan)

Kotníkové tenisky s hřejivým ohrnutím a zipem
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kotníkové tenisky s hřejivým ohrnutím a zipem
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pohodlné hřejivé tenisky vynikají módním ohrnutím a praktickým zipem. Z kvalitní pravé kůže. Jemné ohrnutí z nepravé kožešiny. Jemná textilní podšívka. Zip a tkaničky pro rychlé a snadné obutí. Členitý střih a prošití. Pevný opatek. Klínová protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

JANA Kotníkové tenisky se zipem a tkaničkami zn. Jana
2 374 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
JANA Kotníkové tenisky se zipem a tkaničkami zn. Jana
2 374 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Absolutně módní, nenechte si uniknout kotníkové tenisky se zipem a tkaničkami zn. Jana. Kombinace causal a sportovního stylu. Velmi pohodlné. Na svršku tkaničky. Postranní zip pro snadné obutí. Kotníková výška. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály na podpatku v dřevěném vzhledu
809 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandály na podpatku v dřevěném vzhledu
809 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sandály na podpatku v dřevěném vzhledu se inspirovaly módou 70. let! Snadné na kombinování, navíc opticky zeštíhlí a prodlouží postavu. Ažurový svršek. Kožená stélka s měkkými polštářky pro maxi pohodlí. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony a pruženky. Otevřená špička. Široký podpatek v dřevěném vzhledu. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Turistické boty se sherpa ohrnutím a vzorovanou podrážkou
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Turistické boty se sherpa ohrnutím a vzorovanou podrážkou
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Turistické boty se sherpa ohrnutím příjemně zahřejí. Šněrování s háčky a vzorovaná podrážka slibují pohodlí a stabilitu, zatímco sherpa ohrnutí a efektní spona zajišťují skvělý vzhled! Co víc si přát? Módní ohrnutí sherpa. Tkaničky a kovové háčky. Postranní spona. Pevný opatek. Vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové boty s tkaničkami, kožená useň
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kotníkové boty s tkaničkami, kožená useň
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kotníkové boty jsou přímo stvořené pro nošení po celou zimní sezónu. Inspirované klasickým stylem, z kvalitní pravé kůže a s optickým vzorkem, zaslouží si Vaši pozornost. Kvalitní kůže. Postranní kožené vsadky s optickým vzorkem. Tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Vzadu poutko. Zakulacená špička. Pevný opatek. Nízký podpatek. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

NIKE-Revolution 6 black/dark smoke grey/white Černá 36,5
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-Revolution 6 black/dark smoke grey/white Černá 36,5
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Juniorská obuv značky Nike. Pokud hledáte sportovní botasky s výbornými funkčními vlastnostmi a trendy vzhledem, tyto tenisky Revolution 6 jsou přesně pro Vás. Tréninkové botasky jsou podporou při sportovním výkonu. Sportovní tenisky jsou garancí komfortu při trénování. Botasky na sport Vašim dětem nabízí velmi dobrou ventilaci vzduchu, protože jejich svršek je vyroben z textilního lehkého úpletu. Trendy tenisky mají nízký střih, který je vhodný pro trénování. Botasky Nike mají jednoduché vázání na šňůrky. Tenisky na cvičení pro děti mají pro lepší ochranu zpevněnou patu a špičku. Botasky na trénink mají pružnou mezipodešev, která se postará o vynikající odpružení a tlumení nárazů. Tenisky Nike jsou skvělými společníky na tréninky, různé sporty nebo jiné volnočasové aktivity. Detaily produktu: sportovní vzhled prodyšný textilní svršek lehká konstrukce nízký střih zpevněná pata a špička pohodlná a měkká stélka výborné odpružení vhodné na různé povrchy klasické vázání protiskluzová podrážka s dobrou trakcí logo Nike

NIKE-NIKE-Flex Runner 2 Lil black/white/total orange Modrá 33,5
1 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-NIKE-Flex Runner 2 Lil black/white/total orange Modrá 33,5
1 080 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Chlapecká obuv značky Nike. Dětské tenisky v hravém designu potěší kluky, ale vhodné jsou i pro dívky. Veselá grafika loga Nike na bocích potěší všechny děti a teniskám dodává osobitý šmrnc. Jak z názvu vyplývá, tyto botasky pro děti jsou extra flexibilní a pružné. Velkou výhodou je slip on obouvání, díky čemuž se tenisky pro děti snadno nasazují na nožku. Dopomáhá k tomu i poutko na přední a zadní straně. Svršek je elastický, ale po obutí pěkně obepne nohu a dobře drží. Modré tenisky jsou díky textilní části prodyšné. Špička je zpevněna dodatečným materiálem, což prodlužuje jejich životnost. Na zadní straně se nachází elastická gumička. Značkové tenisky pro děti mají pružnou pěnovou podrážku, která podporuje přirozený pohyb a přizpůsobí se každé hře. Její vzor poskytne potřebnou trakci na nerovném či mokrém povrchu. Dětská obuv Nike je vhodná pro každodenní nošení do školy či ve volném čase. Detaily produktu: chlapecké tenisky Nike dětský design loga Nike prodyšný svršek pružný svršek se snadno obouvá a vyzouvá obouvání slip on poutko vpředu a vzadu zpevněná špička pružná gumička na patě pružná pěnová podrážka

WOJTYLKO-Penar black Černá 35
430 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
WOJTYLKO-Penar black Černá 35
430 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Chlapecká obuv značky Wojtylko. Dětské sněhule s potiskem jsou svým designem vhodné spíše pro kluky. Jejich hlavní výhodou je spodní část svršku, která je integrována s podrážkou, a tak voděodolná až po šití. Brání vniknutí vlhkosti, což je během chození ve sněhu výhodou. Další výhodou dětských zimních bot je jejich hřejivý vnitřek z umělé kožešiny, který zajistí tepelný komfort v chladných dnech. Sněhule pro kluky se snadno obouvají i zouvají. Suchý zip v oblasti kotníku umožňuje jejich dodatečné přizpůsobení a lepší přiléhání. Dětská zimní obuv se snadno obouvá a zouvá. V horní části se nachází elastická šňůrka se stoperem. Dětské holínky tak umíte utáhnout a zabránit vniknutí nečistot či sněhu dovnitř. Zimní kozačky pro děti mají členitou a protiskluzovou podrážku, která zajistí stabilní krok i na mokrém či zasněženém povrchu. Výhodou sněhulí jsou také reflexní prvky, díky kterým budou děti viditelné i ve zhoršených podmínkách. Detaily produktu: dětské sněhule vysoký střih potisk s motivem vesmíru spodní část svršku je voděodolná hřejivý vnitřek s umělou kožešinou jednoduché obouvání a zouvání suchý zip pro dodatečné nastavení vrchní šňůrka ke stažení reflexní prvky členitá protiskluzová podrážka Velikostní tabulka: Velikost 31 32 33 34 35 36 Délka vnitřní stélky v cm 18,5 19 19,5 20 20,5 21

Protetika Roby Grigio Velikost: 23
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Protetika Roby Grigio Velikost: 23
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Protetika Roby Grigio jsou dětské textilní barefoot tenisky, vhodné na jaro a léto. Nový model pro jaro 2024 má úplně novou podrážku, která má lepší, anatomický tvar, než starší modely. Tenisky mají prostornou špičku (oproti modelu 2023 jsou cca o 2mm užší v prstech), víc místa pro palec (i dominantní), sednou na normálně široké nožky. Nový model má měkkou podrážku, výborně ohebnou všemi směry (měkčí než měly modely 2023).Roby Grigio jsou v šedé barvě ve stylu minecraft s šedou podrážkou. Podšívka je textilní, s vyjímatelnou koženou stélkou. - Sednou na:  normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální i vyšší nárt, na normální kotník (lepší dotažení než u starých modelů 2022 a starších, sednou stejně v kotníku jako modely z roku 2023 - na vyloženě úzké kotníky však nejsou)- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpěvněný, za patou je podrážka vytažená až přes textil- Podrážka: misková, výborně ohebná všemi směry, gumová, lepená, s jemným vzorkem, nulový drop- Jazyk: je volný, je tvořen jedním kusem materiálu společně s přední částí boty, zevnitř tedy není žádný šev, který by dítě mohl tlačit, boty se perfektně nazouvají i dětem s vysokým nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, s nášlapnou vrstvou z kůžeSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetika Velikost - délka x šířka:19 - 12,2 cm x 5,6 cm20 - 12,8 cm x 5,8 cm21 - 13,5 cm x 6,0 cm22 - 14,3 cm x 6,2 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,3 cm x 6,6 cm26 - 16,8 cm x 6,8 cm27 - 17,4 cm x 7,0 cm28 - 18,1 cm x 7,2 cm29 - 18,8 cm x 7,4 cm30 - 19,4 cm x 7,4 cm31 - 20,0 cm x 7,6 cm32 - 20,6 cm x 7,7 cm33 - 21,2 cm x 7,8 cm34 - 22,0 cm x 7,8 cm35 - 22,6 cm x 8,0 cm36 - 23,2 cm x 8,2 cm

Páskové sandály na klínku
789 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Páskové sandály na klínku
789 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ženské, aktuální a komfortní, páskové sandály budou tou pravou letní obuví. Překřížené pásky. Pěnová stélka pro měkké pohodlí. Klínový podpatek se vzorovanou protiskluzovou podrážkou. Kolem kotníku vsazený pásek s pruženkou. Nastavitelné pomocí kovové spony. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Tecnica Magma 2.0 S Ms 002 rich lava/black produkt
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tecnica Magma 2.0 S Ms 002 rich lava/black produkt
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Orange Velikost: 41
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Wave - White & Orange Velikost: 41
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Použité materiály: Svršek se skladá z kvalitní hladké kůže nappa. Jde o materiál, který má výbornou odolnost vůči vlhkosti a lehce se ošetřuje Podšívka je vyrobená z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zajišťuje kontinuální odvod vlhkosti. Tento typ podšívky urychluje proces odvodu a absorpce potu, díky čemuž zůstává kůže suchá. Zároveň jde o měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá při výrobě prestižních modelů obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích Podešev je zhotovená z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev Retro je inspirovaná uměním a pouličními sporty z konce 20. století Stélka je vyjímatelná a složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které napomáhají udržet nohy v suchu a zabezpečují vynikající prodyšnost Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabrání jejich stlačení, či otlakům. Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezovány a přirozeně posilují. Nulový sklon - pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště. Adaptivní podrážka - tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posílí balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla. Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze. Víc info vycházková obuv moderní městský design navrhnuty a ručně vyrobeny v Evropské unii, z lokálních udržitelných materiálů vynikající odolnost a barevná stálost materiálů technologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkosti dostupné v číslech: 36-47 (podle evropského měření)

KAYLAND-Duke Gtx, Black/Blue Černá 45
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
KAYLAND-Duke Gtx, Black/Blue Černá 45
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

Axim 24403C černé dětské tenisky
725 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Axim 24403C černé dětské tenisky
725 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Celoroční vycházková obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobená z kombinace textilního a syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavená textilní podšívkou a stélkou z pravé přírodní kůže.Váha jednoho páru: 390 gCeloroční tenisky značky Axim.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 9 cmPodpatek: 2 cm

Froddo G3140184-4 Pink Shine Velikost: 34
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Froddo G3140184-4 Pink Shine Velikost: 34
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Stylové kožené barefoot balerinky Froddo G3140184-4 Pink shine. Jemná přírodní kůže v růžové barvě s třpytivou úpravou a podrážka z přírodní gumy. Zapínání na suchý zip.- Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a nízký až normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: suchý zip- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: původní Froddo podrážka s "městským" vzorkem - velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, boty mají jemný vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, antibakteriální, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - kůže, stélka - textil imitující kůži, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:23 - 15,0 cm - 6,5 cm24 - 15,7 cm - 6,6 cm25 - 16,2 cm - 6,8 cm26 - 16,9 cm - 7,0 cm27 - 17,8 cm - 7,1 cm28 - 18,7 cm - 7,2 cm29 - 19,4 cm - 7,3 cm30 - 20,0 cm - 7,5 cm31 - 20,4 cm - 7,6 cm32 - 21,5 cm - 7,7 cm33 - 22,0 cm - 7,8 cm34 - 22,7 cm - 8,0 cm35 - 23,4 cm - 8,1 cm36 - 24,1 cm - 8,8 cm37 - 24,7 cm - 8,9 cm38 - 25,4 cm - 9,0 cm39 - 26,0 cm - 9,2 cm40 - 26,7 cm - 9,3 cm

Pánská kotníková obuv RIEKER B1322-00 černá W3
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024
Pánská kotníková obuv RIEKER B1322-00 černá W3
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 25.04.2024

Hledáte-li obuv na Vaše běžné nošení, tak právě tento model značky RIEKER bude tou správnou volbou. Kožený svršek, který nabízíme v hnědé a černé barvě je kontrastně prošit a doplněn vytlačeným názvem značky. O snadné nazouvání se postará šněrování a o pohodlí na každém kroku se postarají stélka s podšívkou vyrobené z hřejivé textilie. Dvoubarevná podešev doladí celkový vzhled obuvi k dokonalosti a technologie Antistress zajistí její lehkost a flexibilnost. Tento model jednoduše sladíte snad s jakýmkoliv Vaším outfitem. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.

Froddo Barefoot Flexy AVI Jeans G3150263-1 Velikost: 32
1 429 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Froddo Barefoot Flexy AVI Jeans G3150263-1 Velikost: 32
1 429 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětské kožené barefoot sandálky Froddo Flexy AVI G3150263-1 v modré barvě jsou ideální pro první letní krůčky dětí. Boty mají koženou podšívku a dostatek prostoru v oblasti špičky, jsou vhodné i na dominantní palec. Zapínání na dva suché zipy, díky kterým botu upevníte na noze.- Sednou na: normální i široké nohy, díky spodnímu pásku na suchý zip jdou přizpůsobit různým výškám nártu, vhodné i na užší kotník - Zapínání: na dva suché zipy, lze přizpůsobit i na užší kotník - Opatek: měkký, kolem achillovky měkké polstrování pro větší pohodlí vašeho dítěte - Podrážka: ohebná všemi směry, gumová se vzorkem  - Stélka: nevyjímatelná, kožená SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - gumaVelikost - vnitřní délka x šířka:21 - 13,4 cm x 5,5 cm 22 - 14,0 cm x 5,6 cm 23 - 14,5 cm x 5,8 cm24 - 15,0 cm x 6,2 cm25 - 15,5 cm x 6,4 cm 26 - 16,2 cm x 6,6 cm  27 - 17,0 cm x 7,2 cm 28 - 17,7 cm x 7,4 cm 29 - 18,4 cm x 7,6 cm 30 - 19,1 cm x 7,8 cm 31 - 19,8 cm x 7,9 cm 32 - 20,5 cm x 8,0 cm

ADIDAS-Terrex Soulstride core black/crystal white/grey four Černá 40
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Terrex Soulstride core black/crystal white/grey four Černá 40
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Model adidas Terrex Soulstride je vhodný do náročného terénu a pro trailový běh. Běžecké tenisky mají moderní vzhled, ale potěší také svými funkčními vlastnostmi. Svršek dámských bot na běh je vyroben z prodyšného materiálu, který se přizpůsobí noze a nabízí flexibilitu a podporu. Trailová obuv má zpevněnou špičku a oblast kolem paty. Díky mezipodešvi EVA, která tlumí nárazy, si užijete každý krok. Trailové boty dámské byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Mají vázání na šňůrky, kterým si zajistěte stabilní chodidlo. K pohodlí přispívá odpružení paty a polstrovaný límec a měkký jazyk. Boty na běh mají podrážku Traxion, která umožňuje snadný přesun z chodníku na členitější terén a naopak. Trailové tenisky jsou správnou volbou pro ženy, které milují běh a nezastaví je ani nerovnosti v terénu. Detaily produktu: trailové tenisky dámské moderní vzhled prodyšný svršek zpevněná špička a oblast paty vázání na šňůrky polstrovaný límec boty měkký jazyk odpružení paty mezipodešev EVA tlumí nárazy podrážka Traxion umožní snadný přesun z chodníku na terén vhodné pro členitý terén vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Šněrovací nazouvací tenisky z lesklého úpletu
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Šněrovací nazouvací tenisky z lesklého úpletu
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pohodlné tenisky nazujete během chvíle díky jejich pružnému zpracování. Ve sportovně-elegantním provedení, v každém případě jsou vždy pohodlné. Svršek z lesklého úpletu se vsadkami v semišovém vzhledu. Extra pružná holeň. Kolem kotníku pruženka. Pěnová stélka pro měkké pohodlí. Ploché tkaničky se třpytivým vláknem. pevný opatek. Vzadu poutko. Klínová protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.