Ochranná lišta hrany kufru Chevrolet Aveo 2006-2011 (sedan)
750 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Chevrolet Aveo 2006-2011 (sedan)
750 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta hrany kufru Chevrolet Aveo 2006-2011 (sedan)Ochranná lišta účinně zabraňuje nežádoucímu poškození laku při nakládání a vykládání nákladu ze zavazadlového prostoru. Lišta je vyrobena moderní technologií vstřikování plastu a neobsahuje žádné kovové prvky, které by mohli způsobit korozi karoserie kufru.Kromě praktické ochranné funkce se jedná o elegantní a atraktivní doplněk, který dodá vozu moderní vzhled. Tvar lišty navíc přesně odpovídá reliéfu zavazadlového prostoru vozu Chevrolet Aveo.Montáž lišty na hranu kufru je velmi jednoduchá. Připevní se pomocí vysoce přilnavé oboustranné lepící pásky, která je součástí lišty. Není nutné navrtávat karoserii!

Boční ochranné lišty Opel Mokka 2012-2019
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Boční ochranné lišty Opel Mokka 2012-2019
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Opel Mokka.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

Boční ochranné lišty Peugeot 301 2012-2020
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Boční ochranné lišty Peugeot 301 2012-2020
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Peugeot 301.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí balení. 

Prahové lišty Citroen SpaceTourer 2016- (přední, matné)
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Prahové lišty Citroen SpaceTourer 2016- (přední, matné)
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Prahová lišta pro vůz Citroen SpaceTourer je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahové lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití prahové lišty šetříte prah auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel VIVRE Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Kronos 19
21 529 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Spigen Glas.Tr Slim Full Cover tvrzené sklo na iPhone 12 Pro Max, černé
319 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranné sklo od společnosti Spigen je zárukou vysoké kvality. Sklo poskytuje vylepšenou ochranu před poškrábáním, které je nejčastěji způsobeno ťukáním na displej nebo jinými tvrdými předměty. Sklo má tvrdost 9H a je vysoce odolné vůči poškrábání i ostrými předměty. Kromě zaručené ochrany sklo poskytuje ochranu i proti otiskům prstů a to díky speciálnímu nano povlaku. Vlastnosti: • Formát skla: 2.5D• Vyrobeno z kvalitního tvrzeného skla s tvrdostí 9H• Nano povlak usnadňuje odstranění skvrn a otisků prstů z obrazovky• Hladký na dotek, nezasahuje do dotykového displeje• Aplikační sada zaručuje snadnou a rychlou instalaci• Funkce dotyku není ovlivněna

Tommy Hilfiger pánský krémový svetr Double - XXL (AEQ)
1 645 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tommy Hilfiger pánský krémový svetr Double - XXL (AEQ)
1 645 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánský krémový svetr Double od Tommy Hilfiger. Materiál : 100% bavlnaStřih: Regular Fit.

Salomon Trailster 2 GTX W 40 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Salomon Trailster 2 GTX W 40 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská trail běžecká obuv Salomon Trailster 2 GTX W byla navržena tak, aby uspokojila potřeby zkušených běžců, kteří hledají optimalizovanou trakci, voděodolnost, odpružení a lehkost pro běžecké tréninky nebo soutěžní aktivity. Podrážka Contagrip MD má hluboký a odolný grip, který odolává mokrému, suchému, skalnatému nebo bahnitému povrchu. Vysoce výkonná mezipodešev EVA, Energy Cell, poskytuje maximální odpružení, stabilitu a snižuje vibrace způsobené nárazem. Membrána Gore-tex je vysoce odolná proti vodě a usnadňuje větrání chodidla. Systém Sensifit je přizpůsoben, jednoduchý a pohodlný pro nohy každého běžce. Svršek je vyroben z jednovrstvé síťoviny, která umožňuje prodyšnost nohy a také se snadno přizpůsobí. Membrána Gore-Tex ® udrží Vaše nohy v suchu Podrážka Contagrip® MD pomáhá zajišťovat optimální záběr na různorodém povrchu Skvělé tlumení díky technologii EnergyCell Svršek vyrobený z jednovrstvé síťoviny Ochrana špičky Přesné a pohodlné obepnutí vaší nohy díky technologii Sensifit™ Klasické šněrování OrthoLite® stélka zajišťuje suché a zdravé prostředí pro vaši nohu a lepší odpružení Neutrální došlap Drop: 10 mm Hmotnost: 271 g

Víceúčelový Priessnitz zábal pro děti a dospělé
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Víceúčelový Priessnitz zábal pro děti a dospělé
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pozitivní účinek Priessnitzových obkladů je známý již dvě staletí a úspěšně se využívá při mnoha onemocněních. Studený zapařovací obklad se přikládá lokálně na postižené místo s cílem dosáhnout zvýšeného prokrvení, které zrychluje hojivé procesy v organismu. Víceúčelový Priessnitz zábal pro děti a dospělé slouží k zábalu hrudníku a břicha. Jako mokrý zapařovací obklad výrazně ulevuje od horečky, nachlazení a bronchitidě (zánět průdušek). Všitá posuvná ramínka drží pás velmi dobře na těle a umožňují neomezený pohyb. Zábal lze využít také jako suchý a teplý při dětské břišní kolice, nachlazení bez teplot, zánětu průdušek bez teplot, zánětu močového měchýře a močových cest, bolesti ledvin a vlhkém kašli.Zábalový pás je vybavený tak, aby s ním byla co nejmenší práce při přípravě obkladu.Všechny tři klasické vrstvy jsou sloučeny v jednu. Svrchní a spodní část je ze 100% bavlny, vnitřní vrstva je zateplená a částečně vodě nepropustná vrstva z 50% polyesteru, 25% bavlny a 25% polyuretanu. Vnitřní namáčecí díl je vyjímatelná vložka ze 100% bavlny.Výběr z několika velikostí:- 45 – 65 cm (pro děti)- 65 – 85 cm (pro děti)- 75 – 100 cm (UNI)- 95 – 145 cm (UNI)Jak připravit Priessnitzův mokrý zapařovací obklad: Vyjímatelný vnitřní díl z bavlny namočte do studené vody (u dětí použijte méně studenou vodu). Dobře vyždímaný vložte do zábalového pásu. Přiložte na tělo a upevněte suchým zipem tak, aby zábal k tělu co nejlépe přilnul. Jen tak bude účinek obkladu co největší. Ideální doba působení zábalu je 2 – 3 hodiny (u dětí maximálně 30 minut)V prvních 2 – 3 minutách dochází pod studeným obkladem k hypotermické fázi – zúžení cév. Dalších 30 – 40 minut probíhá izotermická fáze, kdy se teplota těla stabilizuje a původně zúžené cévy se opět rozšiřují. Následuje hypertermická fáze trvající 60 – 80 minut, kdy se tělo v místě zábalu začne přehřívat a cévy se nadále rozšiřují. Po 2 – 3 hodinách působení by se měl obklad sejmout a opětovně přiložit až po 3 – 4 hodinové přestávce. Tento postup můžete opakovat až do odeznění příznaků. Doporučená doba zábalu u dětí je ½ hodiny. Zábal nenechávejte působit přes noc. Nepřikládejte ho ani na infikovaná místa, špatně se hojící rány, kožní nemoci (ekzémy) apod. Pokud chcete aplikovat zábal u malých dětí, poraďte se nejprve s lékařem.Zábal můžete použít i jako suchý, teplý obklad. Pro vyšší tepelný účinek stačí vnitřní bavlněnou část nahřát žehličkou. Pro suché a teplé obklady jsou také ideální hřejivé polštářky, které jsou plněné pohankou nebo třešňovými peckami a stačí je vložit do vnitřní kapsy zábalového pásu. Pomáhají účinně zmírnit dětskou břišní koliku, nachlazení bez teplot, zánět průdušek bez teplot, zánět močového měchýře a močových cest, bolesti ledvin a vlhký kašel.  Doporučujeme polštářky v Bio kvalitě z naší nabídky, u kterých najdete návod k používání. Víceúčelový Priessnitzův zábalPro děti i dospěléK zábalu hrudníku a břichaPozitivní účinky známé již 200 letÚspěšně hojící mnoho onemocnění

Ortéza na záda OPROtec
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ortéza na záda OPROtec
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Utrpěli jste v poslední době zranění, které vám způsobuje bolest v dolní části zad? Nebo možná máte stále problémy se zády a konečně jste se rozhodli s tím něco udělat? Ať už jsou vaše potřeby jakékoliv, naše Ortéza na záda je tu proto, aby vám pomohla.K čemu ortéza slouží?Tato ortéza na záda je navržena tak, aby poskytovala úlevu, podporu a ochranu před bolestmi zad. S pohodlným tvarem, který vyvíjí tlak na dolní část zad, šíří uklidňující teplo do svalů a kloubů, čímž zlepšuje průtok krve a regeneraci. Ortézu je možné nastavit tak, aby vám zajistila maximální pohodlí a podporu.Komu je ortéza určena?Existuje mnoho příčin bolesti zad. Od práce u pracovního stolu, až po tréninky, které vás tlačí k vašim limitům. Proto je nezbytné jednat rychle, aby nedošlo k dalším zraněním.Pokud jste v poslední době utrpěli zranění a potřebujete ortézu zad, která vám pomůže se zotavit, tak ortéza OPROtec Vám poskytne úlevu, kterou potřebujete. Tepelná komprese šíří teplo do svalů a kloubů, aby zmírnila bolest v dolní části zad, zatímco ortéza pomáhá udržet vaše tělo ve stabilní, bezpečné poloze. I po úplném zotavení můžete využít podpůrných výhod této ortézy, která vám pomůže získat důvěru v každodenním životě.Podpora zad může být použita během celé řady opakujících se sportovních a pracovních aktivit ke stabilizaci nežádoucích pohybů a ke snížení namáhání při předklonech a záklonech.Vyřešte bolesti zad jednou provždy pomocí ortézy OPROtec.Technická data:- velikost: univerzální

McKinley Kansas II AQB Kids 28 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McKinley Kansas II AQB Kids 28 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

S outdoorovou obuví McKinley Kansas II AQB Trekking Shoes Kids jsou děti dobře vybaveny pro nenáročné túry a delší trekkingové túry. Konstrukce AQUABASE obepíná chodidlo a udržuje chodidla v suchu ve vlhkých podmínkách. Trekingové boty mají svršek z prodyšné síťoviny, vyjímatelnou stélku KIDSFIT a protiskluzovou TPR podrážku, která zaručuje bezpečný krok v jakémkoli terénu. Praktický systém na suchý zip usnadňuje obouvání a zouvání. Materiál: polyuretan, síťovina Konstrukce: AQUABASE pro voděodolnost Svršek z prodyšné síťoviny Vyjímatelná stélka KIDSFIT Přilnavá podrážka TPR Praktický systém na suchý zip usnadňuje obouvání a zouvání

McKinley Montmania AQX W 42 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
McKinley Montmania AQX W 42 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Dámská turistická obuv McKinley Montmania AQX Adventure Shoes W pro Vaše dobrodružství, když divočina volá. Nabízejí pohodlí, odolnost a všestrannost díky stélce z paměťové pěny, voděodolnému, ale zároveň prodyšnému svršku ze síťoviny a integrované ochraně paty a prstů na ochranu nohou. Materiál: PU/síťovina AQUAMAX®: voděodolná a zároveň prodyšná membrána Pohodlný střih Nízká turistická obuv EVA stélka Ochrana paty a špičky Vzadu poutko pro snadné obouvání Šněrování Quick-Lace Nepromokavá, větruvzdorná a prodyšná Vodoodpudivá úprava bez obsahu PFC

Power 911M JL21 šedá pánská sportovní obuv
1 470 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Power 911M JL21 šedá pánská sportovní obuv
1 470 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská celoroční vycházková sportovní obuv na šněrování.Kožené sportovní boty Power s NON-Marking podešví - vhodnou do tělocvičny.GRIP - Tron - speciální technologie obzvlášť přilnavého materiálu, tak že neklouže ne hladkém povrchuFLEX DIAL PRO - tlumí nárazy v oblasti palcového kloubuObuv je vyrobena z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou.Váha jednoho páru: 700 gPánské sportovní boty značky Power.Barva: ŠedáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: KůžeVýška boty: 11 cmPodpatek: 3.5 cm

Adidas Runfalcon 2.0 EL K HR1394
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Adidas Runfalcon 2.0 EL K HR1394
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

• standardní velikost• elastické tkaničky a pásek na suchý zip• svršek ze síťoviny se zpevňujícími bezešvými detaily• textilní podšívka• zesílená výztuž šněrován

ELTAP Čalouněná postel RIVIA Boxsprings 90 x 200 cm Látka čalounění: Monolith 84
12 789 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPModerní čalouněná postel, kde je každodenní vstávání radost díky výšce ložné části postele, která je 53 cm. Postel má moderní design a několik variant potahových látek. Postel je vyrobena z kombinace dřeva a LTD. velká výhoda výšky ložné části postele pro lehčí vstávání (53cm)matrace je tvořena pružinami Bonell + PUR pěna T2542matrace je oboustranná, hypoalergická o tvrdosti H3 (střední tvrdost) a její potah je možné prát na 40?C. Výška matrace je 20 cm.1x velký úložný prostor (otevírací)postel je čalouněná a je dodávána včetně matrace a topperurozměr spací plochy : 90 x 200 cmmožnost výběru z několika potahůRozměr:Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Moringa BEAUTY & FIT Purly 60 tbl.
175 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Moringa BEAUTY & FIT Purly 60 tbl.
175 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Moringa, BEAUTY & FIT Purly 60 tbl.Elixír tělu prospěšných látek. I tak by se dal nazvat extrakt z listů rostliny Moringa oleifera. Tato zelená superpotravina obsahuje vysoké množství vitamínů A, C, vápníku, draslíku, železa, esenciálních aminokyselin a bílkovin. Mezi její hlavní účinky patří silné antioxidační vlastnosti, ochrana buněk před poškozením a posílení imunity. Moringu ocení především osoby se zvýšenou spotřebou živin - sportovci, lidé v dlouhodobé zátěži, stresu nebo osoby trpící nadměrnou únavou. Moringa pomáhá se zvýšením energie a výkonnosti. Kromě toho, dlouhodobé užívání zlepšuje stav pokožky a vlasů. OBSAH V JEDNÉ TOBOLCEMoringa oleifera - 350 mgDOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ1 - 2  tobolky denněSLOŽENÍMoringa oleifera standardizovaný extrakt z listu, mikrokrystalická celulóza, stearan hořečnatý, tobolka (rostlinná želatina).UPOZORNĚNÍVýrobek neslouží jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkováníSKLADOVÁNÍUchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.Země původu: Česká republika

Screen Glass Apple iPhone 13 6,1", 13 Mini 5,4" 3D na zadní fotoaparát celý modul 1027749
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

3D Screen Glass pro kameru na Apple iPhone 13, Apple iPhone 13 Mini Ochranné 3D tvrzené sklo dokonale padne na zadní fotoaparát vašeho mobilního telefonu a ochrání ho před poškrábáním a prasklinami. Není nic horšího, než mít u fotoaparátu svého mobilního telefonu poškrábanou nebo jinak poničenou právě čočku objektivu - kvalita fotek je rázem během jedné menší nehody ohrožena. Ochranné tvrzené sklo je téměř neviditelné a nemusíte se bát, že po jeho aplikaci zůstanou pod ochrannou vrstvou bubliny nebo fleky.   Ochranné sklo je vyrobeno ze speciálního tvrzeného skla o tloušťce pouhých 0,3 mm, které ochrání čočku objektivu před rozbitím při pádu telefonu a před poškrábáním při běžném používání. Tvrzené sklo je zcela transparentní bez filtrů, takže po jeho aplikaci není dotčena viditelnost původního skla na čočce a nijak neovlivní kvalitu vašich fotografií.   Kompatibilita: Apple iPhone 13, Apple iPhone 13 Mini Barva: transparentní čirá

ANTA-Spence black Černá 44
470 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ANTA-Spence black Černá 44
470 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Anta. Sportovní tenisky s moderním designem zaručí příjemné nošení díky tkanému svršku. Pohodlí a skvělou ventilaci zajistí prodyšná stélka. Maximální výkon při tréninku poskytne mezipodešev z pružného materiálu s výborným odpružením.Tréninkové botasky pro pány mají podrážku z ohebného a lehkého materiálu. Černé botasky využijete při tréninku fitnessu, workoutu a jiných sportovních aktivitách včetně těch volnočasových. Detaily produktu:Moderní designTextilní svršekProdyšná stélkaOdpružená mezipodeševLehká a flexibilní podrážka

SALOMON-OUTline Prism black/magnet/quite shade Černá 46 2/3
2 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
SALOMON-OUTline Prism black/magnet/quite shade Černá 46 2/3
2 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

VANS-WM Filmore HI (Suede/Metallic) black Černá 36,5
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
VANS-WM Filmore HI (Suede/Metallic) black Černá 36,5
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Vans. Tenisky Filmore HI Vansguard okouzlí elegatním vzhledem. Design značkových botasek je inspirován městským stylem. Na špičce, po bočních stranách i na límci boty jsou prošívané. Zajímavým prvkem je charakteristický pásek v metalickém provedení na boční straně. Jazyk tenisek pro dámy zdobí nápis Vans. Vyšší střih trendy botasek zajistí lepší stabilitu. Značkové botasky mají svršek ze semiše. Vnitřek tvoří měkká stélka a spolu s textilním polstrováním se postarají o pohodlí při nošení. Protiskluzová podrážka má wafle vzor. Tmavě modré tenisky Vans jsou nejlepší volbou pro každodenní nošení, do města, do práce a pro volný čas. Detaily produktu: elegantní vzhled vyšší střih klasické šněrování pěkné prošívání charakteristický pásek v metalickém provedení na boční straně logo Vans na jazyku tenisek semišový svršek optimální prodyšnost měkká stélka protiskluzová podrážka s wafle vzorem

TECNICA-Origin XT (55+) Ws true laguna/deep lago Modrá 39,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TECNICA-Origin XT (55+) Ws true laguna/deep lago Modrá 39,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

TREZETA-HURRICANE EVO WP BROWN Hnědá 41
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TREZETA-HURRICANE EVO WP BROWN Hnědá 41
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

ANTA-Sanna light pink Růžová 38
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ANTA-Sanna light pink Růžová 38
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

UNDER ARMOUR-UA W Charged Vantage 2 black/white/black Černá 36,5
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
UNDER ARMOUR-UA W Charged Vantage 2 black/white/black Černá 36,5
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

BOOT DOC-S7 insoles Černá 40 2/3 (MP260)
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BOOT DOC-S7 insoles Černá 40 2/3 (MP260)
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Stélky do bot značky Boot doc. Prémiový model, který zaručuje velmi snadné nazutí obuvi.Velikost je uvedena v mondopoint (v mm). Např. velikost 240 je 240 mm=24 cm).Detaily produktu:• Mesh svrchní materiál s vestavěnou funkcí proti zápachu• Extrémně lehká stélka charakteristická maximální stabilitou• Perfektní přenos energie díky polo skořepinové konstrukci stélkyVýhody vložek do bot Boot Doc:zohledňují individuální typ chodidla podle klenbyzohledňují nerovnováhu levého a pravého chodidlapomáhají rovnoměrnému rozložení tlaku a omezují tak tvorbu otlakůvýborně tlumí nárazyoptimalizují přenos sil při pohybustabilizují chodidlo a tím redukují riziko zranění, chrání vazy, šlachy a svalyzlepšují držení celého těla

Rolák pletený basic zlatý JUNIOR Mayoral velikost: 157 (14 let)
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Rolák pletený basic zlatý JUNIOR Mayoral velikost: 157 (14 let)
579 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Mayoral dívčí hladký pletený roláček ve zlaté barvě.

MycoMedica Auricularia 90 kapslí
537 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MycoMedica Auricularia 90 kapslí
537 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Auricularia (ucho Jidášovo, bolcovitka chlupatá) je v čínské medicíně ceněná pro široké spektrum účinků na lidský organismus. Je bohatá na minerály, vitamíny i polysacharidy a kromě dalšího je zdrojem antioxidačního melaninu. Auricularia se pěstuje na organickém substrátu. Základem tohoto substrátu je organická směs z pilin, organické pšeničné otruby, třtinový cukr a přírodní sádrovec. Pro výrobu našich extraktů používáme plodnice .

Artelta Manželská postel MIST | 180 x 200 cm barevné provedení: Loco 33
20 040 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Exkluzivní čalouněná manželská postel MIST je vyrobena z kvalitních materiálů a je tím pravým řešením, pokud hledáte dokonalé pohodlí a relax. Svým stylovým provedením skvěle zapadne do každé moderní ložnice. Zajímavě prošívané zadní čelo Vás chrání před chladem stěn a zároveň působí moderně a okouzlivě . Elegantní černé kovové nohy v kombinaci s neodolatelnými barevnými provedeními dělají z této postele designový kousek. Postel MIST má v ceně výklopný rošt, který ukrývá množství úložného prostoru. Matraci je nutné doobjednat, vybrat si můžete z naší široké nabídky matrací . Postel je zezadu celočalouněná. Dopřejte si moderní, kvalitní a pohodlnou postel MIST i Vy. Materiál: látka, pěna T21, vlnová pružina, typ B, černé kovové nohy Barevné provedení: Loco 04 Nube 20 Velvetmat 38 Nube 45 Velvetmat 25 Velvetmat 06 Matt Velvet 100 Loco 33 Loco 24 Loco 40 Riviera 97 Nube 33 Rozměry: ŠxDxV: 200 x 220 x 116 cm výška opěrky: 70 cm plocha na spaní:   180 x 200 cm výška nohou: 14 cm úložný prostor: 200 x 180 x 16 cm Rozměry balení: 190x35x25cm (30kg) 190x35x25cm (30kg) 190x120x15cm (20kg) 205x21x13cm (20kg) Hmotnost: 102kg

FARINA MF S2 SRC mokasína 47 bílá
642 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
FARINA MF S2 SRC mokasína 47 bílá
642 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní mokasín s nekovovou tužinkou Podešev z jednohustotního PU. Svršek z inovativního mikrovlákna, které zajišťuje uživateli perfektní prodyšnost.

Dámské sandále MIKA, vel. 36
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dámské sandále MIKA, vel. 36
539 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sandál, kožený s plnou špicí, perforovaný s přezkou na suchý zip a páskemkolem paty.

Obuv polobotka CXS TEXLINE KORNAT O1, černo-modrá, vel. 44
733 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Obuv polobotka CXS TEXLINE KORNAT O1, černo-modrá, vel. 44
733 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Polobotka, textilní.

Obuv polobotka CXS TEXLINE RAB S1, s ocel.šp., černo-zelená, vel. 44
764 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Polobotka, textilní.

Jonap B11 SV růžová devon Velikost: 28
1 239 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Jonap B11 SV růžová devon Velikost: 28
1 239 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětské celoroční barefoot boty Jonap B11 SV růžová devon - třpytivé boty, které holčičky milují.Boty jsou z broušené (štípenkové) kůže se třpytkami. Výborně anatomicky tvarované s dostatkem místa pro prsty v přední části - jsou tak vhodné i pro dominantní palce a nožky tvaru "ploutvičky". Mají dva suché zipy, které umožní regulaci v nártové a kotníkové části dle potřeby - lze je krásně dotáhnout i na úzké kotníky. Na suchých zipech jsou našité reflexní prvky pro lepší viditelnost.Podšívka je textilní, v růžové barvě, zároveň je krásně měkká pro větší komfort při nošení. Boty mají vyjímatelnou stélku z 2mm pěny s příjemným textilním nášlapem pro větší pohodlí. V oblasti paty je výztuha pro podporu správného postavení a zabránění sklonu k tzv. "šmajdání". Praktická měkká podrážka, ohebná všemi směry, vyrobena z odolnější pryže pro větší výdrž. Na jazyku je poutko, kterým lze suchý zip protáhnout a zabránit tak jeho sešlápnutí při obouvání.- Sednou na: širší nožky, dominantní palec, ploutvičky, nižší až normální nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby, reflexní prvky- Opatek: zpevněný, krásně drží nohy, které pak nemají sklon ke "šmajdání"- Podrážka: měkká a ohebná ve všech směrech - podélně i příčně- Jazyk: přišitý ve spodní části, bota tak jde hodně rozevřít a výborně se nazouvá, s praktickým poutkem na provlečení horního suchého zipu- Stélka: vyjímatelná, pěnová s textilním nášlapem - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže s jemnou strukturou, podšívka a stélka - pěnová s textilním nášlapem + textil, podrážka - syntetikaVýrobce nedoporučuje používat boty na skluzavky a odrážedla z důvodu rychlého opotřebení podrážky, reálně ale tento nový model vydrží více, než předchozí.Velikost - délka x šířka boty:20 - 13,0 cm x 6,0 cm21 - 13,8 cm x 6,2 cm22 - 14,4 cm x 6,3 cm23 - 14,9 cm x 6,4 cm24 - 15,8 cm x 6,7 cm25 - 16,4 cm x 6,9 cm26 - 17,1 cm x 7,1 cm27 - 17,7 cm x 7,3 cm28 - 18,4 cm x 7,5 cm29 - 18,9 cm x 7,7 cm30 - 19,7 cm x 7,9 cm

ADIDAS-Runfalcon 3.0 cloud white/core black/core black Bílá 37 1/3
1 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Runfalcon 3.0 cloud white/core black/core black Bílá 37 1/3
1 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky adidas. Tenisky vynikají extra pohodlným střihem. Svršek ze síťoviny zajistí potřebnou ventilaci a prodyšnost. Hezky se přizpůsobí chodidlu a dodává mu oporu i pomocí zpevněné paty a tří pruhů adidas ve střední části chodidla. Bílé tenisky dámské mají měkké polstrování kolem límce boty. Značkové tenisky mají klasický střih a vázání na šňůrky. Byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Jejich výhodou je mezipodešev Cloudfoam, která poskytne tlumení a Vy se tak cítíte pohodlně při každém kroku. Sportovní botasky pro dámy disponují pryžovou podrážkou, která dobře přilne na povrchu. Jejich nadčasový vzhled se dobře kombinuje s jiným sportovním oblečením. Stylové tenisky jsou vhodné pro každodenní nošení a volný čas. Detaily produktu: bílé tenisky nadčasový design prodyšný svršek zpevněná pata oporu dodávají tři pruhy ve střední části chodidla polstrovaný límec boty vázání na šňůrky mezipodešev Cloudfoam gumová podrážka vyrobeno iz recyklovaných materiálů

DuoLife FIZZY EASY Ca + D3 komplex 20 ks
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
DuoLife FIZZY EASY Ca + D3 komplex 20 ks
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

DuoLife Boost Formula FIZZY EASY Ca + D3 COMPLEX je doplněk stravy v podobě šumivých tablet na bázi aktivních látek, které napomáhají udržení optimálního stavu pohybového aparátu, kostí, zubů, svalů, podporují činnost imunitního a nervového systému a přispívají k normální srážlivosti krve. Složení přípravku bylo obohaceno o BioPerine®* – patentovanou složku přírodního původu s účinky prokázanými studiemi, jež pomáhá zlepšovat vstřebávání živin obsažených v doplňku stravy.Příchuť: citronovo-ananasová

Nike Revolution 6 Younger Kids 29,5 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Nike Revolution 6 Younger Kids 29,5 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská obuv Nike Kids Revolution 5 Toddler je vybavena lehkou síťovinou a nastavitelným obloukovitým páskem pro prodyšnost, pohodlí a podporu všude tam, kde si děti hrají. Komfort v každém kroku Lehká síťovina pro prodyšný komfort Nastavitelný obloukovitý pásek pro podporu Polstrování je velmi měkké a odolné Podrážka z gumy poskytuje skvělou trakci a trvanlivost Flexové drážky umožňují ohýbání obuvi přirozeně

McDavid 433 bandáž kotníku
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McDavid 433 bandáž kotníku
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Naprosto prodyšná natahovací kotníková ortéza se dvěma elastickými pásky ve tvaru číslice „8“ s nastavitelným napnutím pomocích suchých zipů Velcro®. Poskytuje jemné stažení a zpevnění měkkých tkání. Materiál je prodyšný, nedochází k zadržování tepla. Neobsahuje neoprén. Sedí na pravou i levou nohu. Určeno pro:Mírné bolesti kotníku, mírná až střední vymknutí, nestabilitu kotníku, artritidu, burzitidu, tendinitidu, nebo v případě, že potřebujete větší zpevnění a ochranu, než jakou poskytuje jednoduchá kotníková ortéza.+ naprosto prodyšná natahovací kotníková ponožka se dvěma elastickými pásky ve tvaru číslice „8“ s nastavitelným napnutím pomocích suchých zipů (Velcro®)+poskytuje jemné stažení a zpevnění měkkých tkání+ neobsahuje neoprénMateriál:polyester síťovina, elastické pásky

Opěrka nohy do auta Volkswagen Passat B7 2010-2015
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Opěrka nohy do auta Volkswagen Passat B7 2010-2015
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Opěrka nohy je praktický a designový doplněk do interiéru auta.Jedná se o kryt šikmého nášlapu, o který si řidič během jízdy opírá levou nohu.Pokud je nášlap plastový, kryt se upevňuje pomocí oboustranné lepicí 3M pásky. V případě, že je nášlap pokrytý čalouněním interiéru, se kryt upevňuje pomocí suchých zipů.Opěrka je vyrobena z nerezové oceli.

Opěrka nohy do auta Seat Arona 2017-
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Opěrka nohy do auta Seat Arona 2017-
790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Opěrka nohy je praktický a designový doplněk do interiéru auta.Jedná se o kryt šikmého nášlapu, o který si řidič během jízdy opírá levou nohu.Pokud je nášlap plastový, kryt se upevňuje pomocí oboustranné lepicí 3M pásky. V případě, že je nášlap pokrytý čalouněním interiéru, se kryt upevňuje pomocí suchých zipů.Opěrka je vyrobena z nerezové oceli.

Pracovní obuv ARDON®ARLOW O1 | G1052/48
674 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Pracovní obuv ARDON®ARLOW O1 | G1052/48
674 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

pracovní kožená polobotka, bez ocelové špice a planžety, reflexní pásek pro vyšší viditelnost, PU2D podešev, odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: buvolí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20347, velikosti: 36 - 48, váha: 440 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®FIRSAN TREK S1P | G3305/45
646 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FIRSAN TREK S1P | G3305/45
646 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

bezpečnostní sandál, s ocelovou špicí a stélkou, materiál: semišová kůže, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 35-48, váha: 540 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: modrá

Bezpečnostní obuv ARDON®FIRSTY S1P | G1185/40
501 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FIRSTY S1P | G1185/40
501 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

bezpečnostní kotníková obuv, s ocelovou špicí a planžetou, PU2D podešev je odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: hovězí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 596 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-oranžová

Bezpečnostní obuv ARDON®GRINDER S3 | G3189/44
1 187 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®GRINDER S3 | G3189/44
1 187 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

bezpečnostní kotníková obuv, s kompozitovou špicí a kevlarovou flexibilní stélkou, ochrana proti okopu ve špici, voděodolná úprava svršku, materiál: action nubuk, podešev: PU/guma, odolná kontaktnímu teplu do 300°C, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 660 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: khaki

Ochrana střechy Roof Saver BMW 3er 2013- (GT)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver BMW 3er 2013- (GT)
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

SKECHERS-Uno Stand On Air white/whte Bílá 42
1 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
SKECHERS-Uno Stand On Air white/whte Bílá 42
1 480 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Skechers. Značkové tenisky zaujmou dámy, které preferují design čistých linií. Stylové botasky se skvěle kombinují k různým outfitům, kterým dodají styl a šmrnc. Díky teniskám Skechers vytvoříte perfektní styling. Jemná perforace na špičce a límci obuvi garantuje výbornou cirkulaci vzduchu. Značkové botasky s vnitřním polstrováním a měkkou podšívkou se postarají o super komfort při nošení. Benefitem botasek Skechers je vzduchem chlazená paměťová pěnová vložka Skechers Air-Cooled Memory Foam®. Mezipodrážka Skech-Air® zaručí velmi dobré odpružení a tlumení nárazů. Tenisky pro ženy jsou skvělou volbou pro každodenní nošení a volnočasové aktivity. Detaily produktu: Tenisky Skechers s paměťovou pěnou Syntetický svršek „durabuck“ Klasické šněrování Perforace na předním panelu a límci pro chladící efekt Polstrovaný límec a jazyk Podšívka z měkké tkaniny Skechers Air-Cooled Memory Foam® - vzduchem chlazená paměťová pěnová vložka s polstrováním Vzduchem odpružená mezipodešev Skech-Air® Mezipodešev s podrážkou absorbující nárazy Flexibilní podešev pro trakci

Livex 410 hnědá líc pánská zimní kotníčková nadměrná obuv
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Livex 410 hnědá líc pánská zimní kotníčková nadměrná obuv
3 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská zimní vycházková a pracovní obuv na šněrování.Špičková kvalita výroby ve Zlíně Česká Republika, je založena na prvotřídních materiálech.Jedná se o zakázkovou výrobu. Obuv není skladem, doba dodání je až v lednu 2024.Boty jsou vyrobeny z pravé přírodní lícové kůže. Vnitřní část je rovněž vyrobena z pravé přírodní kůže - kožíškem z pravého berana.Sympatex - voděodolná membrána, která zajišťuje nepromokavost.Antistatická podešev s výbornou přilnavostí.Kůži je nutné udržovat krémem nebo ochrannými prostředky.Váha jednoho páru: 1,8 kgPánské zimní kotníčkové boty.Barva: HnědáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 21 cmPodpatek: 4 cm

Prahové lišty Hyundai Tucson 2021- (zadní, matné)
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Prahové lišty Hyundai Tucson 2021- (zadní, matné)
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Prahové lišty vozu Hyundai Tucson jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

CROCS-Classic Platform Flip W flamingo Růžová 37/38
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
CROCS-Classic Platform Flip W flamingo Růžová 37/38
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Crocs. Dámské žabky potěší všechny ženy, které preferují pohodlí a styl. Mají růžovou barvu, která oživí či dotvoří každý letní outfit. Růžové žabky mají minimalistický design a jsou na jemné platformě. Jsou vyrobeny z patentovaného materiálu Croslite™, který je antibakteriální, brání šíření zápachu, pocení a zamezuje vzniku  plísní a bakterií. Letní žabky mají ergonomický tvar. Pohodlná stélka s masážními body přispívá k příjemnému nošení i během celého dne. Žabky na platformě mají lehkou konstrukci, kterou si zamilujete.Crocs žabky mají úchyt mezi prsty z měkkého TPU. Snadno se čistí a rychle schnou. Na páskech mají otvory, které můžete ozdobit Jibbitzem a ukázat svůj vlastní styl. Letní pantofle pro dámy jsou ideálním společníkem na dovolenou či pobyt u bazénu. Výhodou je protiskluzová podrážka. Detaily produktu: růžové žabky Crocslehká konstrukcena jemné platforměpatentovaný materiál Croslite™ je antibakteriální, brání šíření zápachu, pocení a zamezuje vzniku plísníergonomický tvarstélka s masážními bodyrychle schnousnadno se čistíúchyt mezi prsty z měkkého TPUprotiskluzová podrážkaotvory na Jibbitz

Sandály z kožené usně, na klínové podrážce
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandály z kožené usně, na klínové podrážce
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sandály z kožené usně vsází na minimalistický design. Z pravé kvalitní kůže. Vpředu široký pásek potažený koženou usní s efektem. Kolem kotníku pásek s kovovou sponou a pruženkou. Pevný opatek. Potažená vzorovaná podrážka. Vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie

Úložný prostor pod postel, 195x22x69 cm, masiv borovice, moření: ...
3 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Úložný prostor pod postel, 195x22x69 cm, masiv borovice, moření: ...
3 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Úložný prostor pod postel Barva: vyberte si níže Materiál: masiv borovice Rozměry (šířka x výška x hloubka): 195 x 22 x 69 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Rozkládací postel KEENAN, masiv borovice, bílý lak
12 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Rozkládací postel KEENAN, masiv borovice, bílý lak
12 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Rozkládací postel 90cm Barva: bílý lak Rozměry (šxhxv): 209 x 96 x 66 cm Materiál: masiv borovice Rychle a snadno rozložitelná na dvě nebo tři lůžka Lamelové rošty jsou součástí dodávky, lamely 6,5 cm Matrace nejsou v ceně, doporučený rozměr matrací 90 x 200 cm Do rozložené postele je možné použít libovolně vysoké matrace, ale v případě složení postele doporučujeme použít do prostřední části postele matraci o max. výšce 14 cm a do přídavného lůžka matraci o max. výšce 10 cm. Dodává se v demontu Záruka 24 měsíců.

SALOMON-Speedcross 6 quiet shade/black/pearl blue Šedá 46
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
SALOMON-Speedcross 6 quiet shade/black/pearl blue Šedá 46
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánská trailová obuv má nadčasové barevné provedení, které se snadno kombinuje se sportovním oblečením. Botasky na trail byly vyrobeny s důrazem na funkčnost, kterou jistě oceníte. Černé trailové boty mají oděruvzdorný svršek z technické síťoviny, který vyniká prodyšností a byl vyroben také z recyklovaných materiálů. Salomon běžecká obuv je velmi komfortní pro nošení díky vnitřní stélce Ortholite s antibakteriálními vlastnostmi. Ke komfortu přispívá také polstrovaný límec.Boty Salomon Vám poskytnou i odpružení a odolnost. Podrážka Mud Contagrip zajistí přilnavost na nerovných, měkkých či drsných terénech. Pánské botasky na trail disponují mezipodešví EnergyCell™+, která nabízí výjimečnou návratnost energie. Konstrukce Sensifit zajistí přesné a optimální držení nohy. Další výhodou modelu Speedcross je rychlovázání Quicklace™. Trailová obuv Salomon potěší všechny náročné běžce. Detaily produktu:běžecké trailové botymoderní designodolný svršek vůči oděrkám a poškozeníprodyšnérychlovázání Quicklaceantibakteriální vložka Ortholitepolstrovaný límeckonstrukce Sensifit pro optimální držení nohymezipodrážka EnergyCell pro návratnost energiepryžová podrážka Mud Contagrip poskytne maximální přilnavost na všech površíchvyrobeno iz recyklovaných materiálů

JANA Tenisky sneakers s tkaničkami, khaki, vysoce pohodlné
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
JANA Tenisky sneakers s tkaničkami, khaki, vysoce pohodlné
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pro originální městský look doplňte Váš model pohodlnými teniskami sneakers. Vysoce pohodlné: vhodné i pro široká chodidla. Na svršku šněrování. Zip pro snadné obutí a pevné šněrování. Protiskluzová podrážka.

Sandály s páskem z kožené usně
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandály s páskem z kožené usně
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Klínová podrážka a hravé pásky, tyto sandály oplývají originálním stylem. Lehké sandály na klínové podrážce. Na svršku široký dvojitý pásek. Kolem kotníku pružný pásek pro snadné obutí. Kožená stélka na pěnovém podkladu. Protiskluzová podrážka.

TAMARIS Kožené tenisky se zipem
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TAMARIS Kožené tenisky se zipem
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Výjimečně pohodlné, kožené tenisky Tamaris Comfort s originálním zipem nemají chybu. Postranní zip s koženým jezdcem. Tkaničky. Vyjímatelná stélka. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky Natural World, eco-friendly
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tenisky Natural World, eco-friendly
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tenisky Natural World jsou pohodlné, snadné na obutí a navíc ve 3 krásných odstínech. Pružné tkaničky. Podrážka a kulatá špička z bílého kaučuku. Pružné a pohodlné. Vzadu našitý štítek. Obuv Natural World je vyráběna ve Španělsku z vysoce kvalitních ekologických materiálů, jako je přírodní kaučuk a 100% ekologicky pěstovaná bavlna. Díky systému používanému k tavení přírodního kaučuku a spojování podrážky k bavlněnému svršku (vulkanizace při vysoké teplotě a tlaku) není třeba používat chemické prostředky nebo lepidla. Certifikát Green Trade World: garantuje použití bavlny 100% pocházející z ekologického zemědělství (**), nepřítomnost látek škodlivých pro životní prostředí a zdraví, balení ze 100% recyklovaných materiálů a společenskou odpovědnost firmy za etický obchod. Perte ve studené vodě, max. na 30 °C. Sušte volně na vzduchu. Perte samostatně, jelikož přírodní barviva mohou při praní pouštět barvu.

Kožené mokasíny, jednobarevné
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené mokasíny, jednobarevné
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené mokasíny splní i ty nejnáročnější požadavky na stylovou a pohodlnou obuv! Přizpůsobí se každé šířce chodidla. Z pravé pružné kůže. Pěnová stélka. Pevný opatek. Na patě široká vsadka. Stabilní klínový podpatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

CROCS-Baya Glitter Clog T silver Stříbrná 27/28
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
CROCS-Baya Glitter Clog T silver Stříbrná 27/28
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí sandály značky Crocs. Třpytivé kroksy udělají radost všem holkám, které chtějí být i na pláži nebo u bazénu trendy. Značkové sandály mají lehkou konstrukci, která je garancí komfort při nošení. Kroxy pro dívky jsou zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou. Sandály Crocs jsou vyrobeny z patentovaného materiálu Croslite, který je antibakteriální. Dalším benefitem je protiskluzová podrážka. Značkové kroksy pro dívky se postarají o spolehlivou cirkulaci vzduchu. Dívčí Crocsy jsou super společníky na dovolenou, k bazénu a na pláž. Ideální také pro běžné a domácí nošení. Detaily produktu: třpytivý vzhled zápachu odolné, snadno se čistí a rychle schnou tvarovaná stélka výborná ventilace vodě odolné a lehké Croslite™ konstrukce pro maximálně lehké odpružení a odolnost patní pásek pro bezpečné uchycení protiskluzová podrážka

Ostrovit Galium aparine Svízel přítula VEGE 90 kapslí
204 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ostrovit Galium aparine Svízel přítula VEGE 90 kapslí
204 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Galium aparine je rostlina známá již od starověku, kdy se používala především při léčbě ran a popálenin. V lidovém léčitelství je proslulý i svými detoxikačními vlastnostmi. Díky obsahu mnoha cenných živin jako jsou flavonoidy, třísloviny, polyfenolové kyseliny, saponiny nebo glykosidy působí bylina na organismus všestranně.Galium aparine reguluje rytmus vyprazdňování, čímž je i skvělým doplňkem v dietě, zabraňuje tvorbě otoků, má drenážní účinek, bojuje s celulitidou a podporuje krevní oběh. SLOŽENÍ:obsahuje: Extrakt z Galium aparine (Galium aparine L.), potahová kompozice (plnidlo: hydroxypropylmethylcelulóza).DÁVKOVÁNÍ:Užívejte 1 dávku (1 kapsli) denně.Ostatní a speciální doplňky -v 1 kapsliExtrakt Galium aparine700 mg

MASTER molitan podtejp 7 cm x 27 m - tělová
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MASTER molitan podtejp 7 cm x 27 m - tělová
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Molitanový podtejp je tenká, lehká, měkká a elastická páska z porézního polyuretanu s anti alergenními vlastnostmi. Používá se především jako podklad pro tejpování. Při tejpování tvoří mezivrstvu mezi tejpem a kůži, chrání tak kůži před přímým kontaktem s tejpem-lepidlem. Používá se především při časté aplikaci tejpu nebo pro změkčení tlaku postižených míst. Podtejp dobře odvádí vodu a neabsorbuje vlhkost. Pokožka tak zůstává déle suchá a tejp lépe drží fixaci i tvar. Podtejp má šířku 7 cm a celkovou délku 27 m. Technická data:šířka: 7 cmdélka: 27 mmateriál: 100% polyuretanhypoalergenníochrana pokožky od lepidla, které se používá na tejpovací pásce

BeLenka Barefoot Be Lenka Trailwalker 2.0 - Olive Green Velikost: 46
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BeLenka Barefoot Be Lenka Trailwalker 2.0 - Olive Green Velikost: 46
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Materiál: Svršek: kůže + guma Podšívka: 60 % PAD + 40 % PU Podrážka: guma Stélka: PU recyklát + recyklovaný polyester Výroba: Česká republika prociťte terén pod svýma nohama více, než kdykoliv předtímunikátní grip navržený pro chůzi po horských cestáchzpevněný okraj z gumy chrání chodidlo před zraněním a botu před opotřebením a promoknutímideální boty na túry z prvotřídní kůžepoutko na patě vám umožní jednoduché uchycení bot k batohuvkládací stélka s výbornou prodyšností a absorpcí umožňuje regulovat "barefoot pocit" pri chůziunikátní podešev TrailGrip pro chůzi po horských cestách Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

PÉDICONFORT® - Sandály na suchý zip, nízký klínový podpatek
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
PÉDICONFORT® - Sandály na suchý zip, nízký klínový podpatek
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vychutnejte si pohodlí sandálů s podpisem zn. Pédiconfort! Navržené pro citlivá chodidla, s nastavením na míru díky páskům na suchý zip. V ženském stylu. Klínový podpatek 5 cm. Sandály zn. Pédiconfort. Zapínání na 1 pásek na suchý zip s hadím vzorem vpředu a pásek kolem kotníku. Lehké. Syntetická stélka z jemného mikrovlákna na husté pěně tlumí nárazy při došlapu. Široké, pohodlné i pro citlivá chodidla. Protiskluzová podrážka s korkovou vsadkou. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Měsíček lékařský - květ bez zákrovu - Calendula officinalis - Flos calendulae 1000 g
604 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Měsíček lékařský - květ bez zákrovu - Calendula officinalis - Flos calendulaeSušené okvětní lístky měsíčku lékařského jsou známé pro svou schopnost hojit různé záněty, ať už povrchové, nebo vnitřní, a udržovat krásnou hebkou pokožku a zároveň zdravé vlasy. Vašemu tělu, mysli i pokožce poskytne tu nejlepší péči.Příznivé účinky měsíčku lékařského:normální funkce střev a jater,osvěžení těla,normální funkce dýchacího systému.PoužitíBylinky lze použít k výrobě domácí kosmetiky nebo pokrmů. Zároveň se hodí pro přípravu čajů, kdy stačí přidat dvě polévkové lžíce do šálku, zalít vařící vodou, přikrýt a nechat 15 až 20 minut louhovat. Čaj pak může vypít nebo použít jako obklad na jemné popáleniny nebo záněty.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Viking Eagle Light GTX Black Velikost: 41
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Viking Eagle Light GTX Black Velikost: 41
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Moderní kotníkové juniorské boty Viking Eagle Light GTX Black v černé barvě s klasickou bílou podrážkou, která je ze spodní strany v barvě přírodní gumy. Kombinace broušené kůže a textilních materiálů. Membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nohy v suchu a pohodlí. Reflexní prvek za patou pro větší bezpečnost.Boty jsou spíše pevnější, podrážka je velmi odolná. Vhodná i pro puberťáky, kteří se neustále courají po městě :)- Sednou na: užší až normálně široká noha, jdou hezky stáhnout i na užší kotník- Membrána: Gore-Tex membrána - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: suchý zip v horní části pro přitažení ke kotníku a gumička imitující tkaničky na nártu - není tak nutné je zavazovat- Opatek: pevný- Podrážka: pevnější, méně ohebná, velmi odolná- Jazyk: je přišitý i po stranách pod vrchní hranu tkaniček (gumičky), do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, - Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - textilní s membránou, stélka - textil + syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:30 - 19,4 cm31 - 20,0 cm32 - 20,6 cm33 - 21,3 cm34 - 22,0 cm35 - 22,6 cm36 - 23,5 cm37 - 24,2 cm38 - 25,2 cm39 - 25,9 cm40 - 26,5 cm41 - 27,1 cm42 - 27,7 cm43 - 28,6 cm

DD Step A068-346A Royal blue Velikost: 30
1 289 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
DD Step A068-346A Royal blue Velikost: 30
1 289 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

D.D. Step A068-346A tmavě modré barvy s lehkou perletí. Boty jsou vyšší - končí nad kotníkem, proto je tento model ideální na podzim.Klasická řada vyznačující se zpevněným opatkem, ohebnou podrážkou a širší přední částí boty. Zapínání pomocí dvou suchých zipů pro správnou regulaci v oblasti nártu i kotníku. Vyjímatelná kožená stélka pro kontrolu velikosti, kožený vnitřek i vrchní část.Sednou na: normální a širší nožky, vhodné i pro vyšší nárt, nejsou vhodné pro dominantní palecZapínání: dva suché zipy - spodní reguluje výšku nártu a horní přitahuje botu ke kotníkuOpatek: zpevněnýPodrážka: ohebná v přední části boty, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopáníJazyk: volný, přišitý pouze v přední části boty, opatřen suchým zipem držící spodní velcro pásekStélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, s pouze naznačenou podporou klenby a minimálním tvarováním, ohebná, pěnová s nášlapem z kůže, mírně zvýšené patní lůžko tlumící otřesy při nášlapu na patuSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:25 - 15,5 cm26 - 16,3 cm27 - 17,1 cm28 - 18,0 cm29 - 18,6 cm30 - 19,2 cm31 - 20,0 cm32 - 20,6 cm33 - 21,0 cm34 - 22,0 cm 35 - 22,6 cm36 - 23,2 cm

McKinley Discover III Mid AQX Trekking 46 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McKinley Discover III Mid AQX Trekking 46 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská turistická obuv McKinley Discover III Mid AQX Trekking střední výšky MID je voděodolná, obsahuje technologii AQUAMAX®, abyste během fyzické aktivity zůstali v suchu a pohodlí. Textilní podšívka zvyšuje komfort pro chodidlo. Kvalitní pryžová podrážka se vzorem pro trakci v různorodém terénu je vyrobena ze směsi pro dlouhou životnost. Outdoorová obuv střední výšky MID Materiál podšívky: Textil Technologie AQUAMAX®:Voděodolná a zároveň prodyšná membrána Udržitelný obsah bez PFC Kvalitní pryžová podrážka se vzorem pro trakci v různorodém terénu

MERRELL-Moab 3 GTX granite/marine Šedá 37
2 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
MERRELL-Moab 3 GTX granite/marine Šedá 37
2 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Merrell. Dámské boty do lesa okouzlí moderním outdoorovým provedením a vynikajícími funkčními vlastnostmi. Voděodolná a prodyšná membrána Gore-Tex umožní výbornou cirkulaci vzduchu a nepromokavost. Trekingové boty pro dámy se postarají o skvělý komfort při zdolávání turistických tras. Trekové boty mají odolný svršek ze semiše, který je doplněn síťovinovým materiálem. Síťovina zaručí velmi dobrou ventilaci vzduchu. Vyšší kotníkový střih je určen do náročnějších podmínek a poskytne správnou ochranu a stabilitu nohy. Turistické boty mají zpevněnou patu i špičku. Podrážka Vibram garantuje výbornou trakci a přilnavost i na kamenitém terénu. Dámská outdoorová obuv má klasické šněrování, díky čemuž se výborně přizpůsobí noze a skvěle fixuje chodidlo. Technologie Kinetic Fit™ pomocí tvarované stélky předchází únavě nohou. Tlumení Merrell Air Cushion dodává stabilitu a absorbuje nárazy. Dámské boty do hor jsou super společníky na trekking, turistické výpravy, kempování a outdoorová dobrodružství. Detaily produktu: Odolný a prodyšný svršek Zpevněná pata a špička Voděodolná membrána GORE-TEX®, výjimečná prodyšnost a voděodolnost 100% recyklované šňůrky Ochranná a oděru odolná pryžová pata a špička 100% recyklovaná prodyšná síťovaná podšívka Odnímatelná tvarovaná vložka Kinetic Fit™ ADVANCED se zesíleným odpružením paty pro střední podporu Merrell Air Cushion v patě tlumí nárazy a dodává stabilitu Směs Super Rebound Compound poskytuje velmi dobré tlumení nárazů Podešev Vibram® TC5+ zajistí výjimečnou trakci pro outdoorové multisportovní aktivity. Vyvinuto exkluzivně pro Merrell

BeLenka Zimní barefoot boty Be Lenka Bliss - Burgundy Red Velikost: 39
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BeLenka Zimní barefoot boty Be Lenka Bliss - Burgundy Red Velikost: 39
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Svršek: hydrofobní nubuk + textil Podšívka: flís, vodoodpudivá membrána Stélka: flís / PU recyklát Podrážka: guma (DeepGrip) Výroba: Portugalsko  barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda Be Lenka Bliss upoutají svým designem hned na první pohled na dotyk velmi příjemná syntetická podšívka zajišťující potřebné teplo šikovné šněrování obohacené o pomocný háček, který zlepšuje manipulaci s obuví protiskluzová podrážka s DeepGripom Vám poskytne maximální stabilitu a oporu štědrý prostor ve špičce boty zaručí přirozený a neomezený pohyb Vašich prstů Výhody barefoot obuvi: dostatečný prostor ve špičce botytenká a flexibilní podrážkapata a špička jsou v jedné rovině (nulový drop)lehká obuv Typ: vycházková obuv

Merrell J0https://www.net-market.cz/admin/index.php?a=produkty&id=3496841&kat=4457&page=variants36749 Moab 3 Mid Gtx Bracken
3 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Již více než desetiletí je obuv Moab oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Inovovaná verze Moab 3 má novou více podpůrnou stélku, měkčí mezipodešev, která poskytuje větší tlumení, podešev Vibram® a částečně recyklované materiály. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek z vepřovice a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů• prodyšná podšívka z plně recyklované síťoviny• Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazení paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Gore-Tex®/Kinetic Fit™ Advanced/AirCushion/Vibram® TC5+/RECYCLEDHMOTNOST: 934 g

Zimní boty DD Step W040-369A Khaki Velikost: 31
1 479 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Zimní boty DD Step W040-369A Khaki Velikost: 31
1 479 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětské zimní boty DDstep W040-369A Khaki  jsou měkké, pohodlné boty vyššího střihu s hřejivým kožíškem uvnitř celé boty. Vyjímatelná pěnová stélka pro možnost kontroly velikosti s kožíškovým nášlapem. Dva suché zipy pro lepší regulaci v oblasti nártu a kotníku. Měkká podrážka tlumící otřesy.Sednou na: normální až širší nožky, normální nárt, tvar kulaté špičky není vhodný pro dominantní palecZapínání: na dva suché zipy - spodní nastavíte podle výšky nártu a horním přitáhnete okolo kotníkuOpatek: zpevněnýPodrážka: ohebná zejména v přední části - podélně i příčně, nulový drop, boty mají mírný vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopáníJazyk: přišitý ve spodní částiStélka: vyjímatelná, mírně vyvýšené patní lůžko, pěnová, z vrchní strany zateplená kožíškemSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil (kožíšek), stélka -pěnová/textil (kožíšek) podrážka - syntetikaRozměry doplníme :-)Velikost - vnitřní délka boty:25 - 15,3 cm26 - 16,3 cm27 - 16,9 cm28 - 17,5 cm29 - 18,4 cm30 - 19,1 cm31 - 19,6 cm32 - 20,2 cm33 - 20,6 cm34 - 21,3 cm35 - 22,0 cm36 - 23,0 cm 

ČERNÁ MIKINA 47 BRAND MLB NEW YORK YANKEES EMBROIDERY HELIX TRACK JKT 554365 Velikost: XL
1 594 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

VelikostŠířkaDélkaS5672M5874L6176XL6579Rozměry jsou v cm.

ČERNÁ PÁNSKÁ BASIC MIKINA BX5559 Velikost: 2XL
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ČERNÁ PÁNSKÁ BASIC MIKINA BX5559 Velikost: 2XL
538 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka70717274Od podpaží k podpaží53565759Rukáv od krku79818385Rukáv od podpaží55565759Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ŠEDÁ BASIC MIKINA S KAPUCÍ BX5479 Velikost: L
637 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ŠEDÁ BASIC MIKINA S KAPUCÍ BX5479 Velikost: L
637 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka71727476Od podpaží k podpaží55565860Rukáv od krku79828485Rukáv od podpaží55565758Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

TMAVĚ MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA S PANDOU BX5131 Velikost: M
406 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
TMAVĚ MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA S PANDOU BX5131 Velikost: M
406 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tabulka velikostí  MLXL2XLCelková délka68707375Od podpaží k podpaží55575961Rukáv od krku79818385Rukáv od podpaží54565859Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

ADIDAS-Terrex Soulstride Rain.Rdy core black/grey four/solar red Černá 42 2/3
2 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Běžecká trailová obuv potěší všechny milovníky běhu v přírodě a po nerovném terénu. Adidas Terrex mají moderní design a potěší funkčními vlastnostmi. Odolný svršek z recyklovaných materiálů zajistí ochranu a pohodlí. Zpevněná špička ochrání prsty před kameny a stabilizátor paty poskytne oporu. Černé tenisky na běhání disponují voděodolnou membránou RAIN.RDY, která umožňuje chodidlu zůstat vždy v suchu. Adidas Terrex pánské mají klasické šněrování. Samozřejmostí je polstrovaný límec běžecké obuvi, která poskytne oporu na každém kroku. Lehká, měkká a flexibilní mezipodešev EVA zajistí trvalé pohodlí. Pryžová podrážka Traxion s 3 mm zářezy a ohebnými drážkami umožňuje dynamický krok a dokonalou vícesměrnou přilnavost na nerovném terénu. Trailová obuv adidas nezklame ani náročného běžce. Detaily produktu: běžecká trailová obuv odolný prodyšný svršek vázání na šňůrky zpevněná špička stabilizátor paty polstrovaný límec boty mezipodešev EVA poskytne tlumení gumová podrážka Traxion zajistí výbornou přilnavost voděodolná membrána RAIN.RDY vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Vlnka Kotníkové bačkory z vlněného filcu na suchý zip - tmavě šedá
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zimní bačkory, které mají ovčí vlnu nejen uvnitř jako zateplení, ale také zvenku jako pevný filcový svršek. Díky zapínání na suchý zip se bačkory hodí i pro širokou nohu, vysoký nárt, nebo pokud trpíte otoky nohou. Zvenku je vlna zpracována do podoby filcu, což je pevný a odolný materiál. Uvnitř bačkor najdete ovčí vlnu v její měkké, huňaté podobě. Vlna z oveček udrží vaše nohy hezky v teple a pohodlí po celou zimu. Jde o přírodní, obnovitelný materiál, ve kterém se nemnoží bakterie a tak ani nevzniká nepříjemný zápach. Materiál: Svršek, vnitřek: 100% ovčí vlnaPodrážka: kaučukParametry:Určení: PánskéBarva: Tmavě šedáRoční období: ZimníDruh zapínání: Se suchým zipemZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlnaKolekce: Kotníkové bačkory vln. filc

Calvin Klein pánský světle zelený svetr - XXL (RB8)
1 992 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Calvin Klein pánský světle zelený svetr - XXL (RB8)
1 992 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánský světle zelený svetr od Calvin Klein.Materiál: 100% bavlna.Střih: Regular Fit

Proteinová kaše čokoládová veganská bez lepku s goji MAX Naša Kaša 80 g
43 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Proteinová kaše čokoládová veganská bez lepku s goji MAX Naša Kaša 80 gPrvní bezlepková proteinová kaše na Slovensku bez kompromisů! Čokoládový protein je veganský – veganská směs obsahuje rýžový, hrachový a jeden z nejhodnotnějších rostlinných proteinů – konopný, který obsahuje komplex 8 esenciálních aminokyselin. Tuto chutnou kaši si může vychutnat opravdu každýi: sportovci, vegani, bezlepkáři i klienti na redukční dietě či alergici.Výhody proteinové kaše:živiny pomohou zregenerovat svaly po tréninku a zároveň nastartují úspěšný den,jednorázové sáčky - FIT kaši si vezmete s sebou kamkoli, kde ji můžete zalít teplou vodou nebo mlékem. Kaše udrží vaše tělo silné a funkční,flexibilita během dne - FIT kaše může být vaší snídaní nebo i večeří.Proteinová kaše obsahuje:bezlepkové ovesné vločky BIO - jsou připraveny z kvalitního ovsa. Jejich výroba je přísně kontrolována, aby nedocházelo k žádné kontaminaci a poškození složení výrobku. Bezlepkové ovesné vločky BIO nejsou zdrojem lepku, a proto je ocení zejména lidé s bezlepkovou dietou. Jsou vhodné pro přípravu plnohodnotné snídaně nebo svačiny. Doporučuje se kombinovat je s mlékem nebo jogurtem. Výborně zasytí díky vláknině s množstvím vitamínů a minerálů,syrovátkový proteinový koncentrát 80 - je neoblíbenějším a nejprodávanějším typem proteinu, který je dobře stravitelný a vstřebatelný. Má velmi vysokou biologickou hodnotu a podíl aminokyselin s rozvětveným řetězcem (BCAA), leucin, isoleucin a valin. Může se také pochlubit řadou vitamínů a minerálů. Syrovátka tvoří přibližně 20 % bílkovin mléka a je vedlejším produktem při výrobě sýrů. Poté se zpracovává a podle způsobu zpracování se dělí na syrovátkový koncentrát, izolát a hydrolyzát,sušené goji - kustovnice čínská alias goji je doslova vitamínová bomba! Obsahuje totiž osmnáct různých aminokyselin, vlákninu a jednadvacet stopových prvků, jako je vápník, selen, železo, fosfor a další. Goji má dokonce nejvíc karotenoidů - což je žluté až oranžové barvivo rozpustné v tucích - ze všech známých rostlin na světě. Goji obsahuje více vitamínu C než pomeranče a má v sobě také vitamíny B1, B2 a E. A to není všechno. Čínské ovoce je bohaté také na antioxidanty, které neutralizují volné radikály, jež zapříčiňují stárnutí organismu a napomáhají vzniku rakovinových buněk. Goji je skutečně elixírem života.​PřípravaSáček zalijte asi 150 ml horké vody nebo mléka a nechte odstát alespoň 3 minuty. Kaši můžete dochutit ořechy, medem, jogurtem, sušeným nebo čerstvým ovocem.Obsah ve 100 gEnergie1644 kJ/392 kcalTuky9,3 gz toho nasýcené MK1,1 gSacharidy53,7 gz toho cukry12,4 gBílkoviny20,1 gSůl0,03 g

Italy Top Bimbo 1701 černé dětské sněhule
895 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Italy Top Bimbo 1701 černé dětské sněhule
895 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská zimní kotníčková vycházková a rekreační nepromokavá obuv. Obuv je vyrobena z kombinace syntetického a textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilním chlupatým kožíškem, který tvoří zateplení. Spodní část obuvi je celá z jednoho odlitku, který zajišťuje voděodolnost. Ke spodnímu odlitku je přišitý vrchový nádstavec se zateplením. Gumový odlitek je vyroben díky patentované technologii z SEBS polymerní gumy, která se v poslední době používá k výrobě dětských hraček a vyznačuje především svou odolností vůči kyselinám, UV záření a také nízkým teplotám až do -40°C. Vyrobeno v Itálii firmou G&G footwear. Váha jednoho páru: 632 g Dětské zimní sněhule.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: Syntetika/textilVýška boty: 20 cmPodpatek: 2 cm

Salomon XA PRO 3D V9 GTX W 42 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Salomon XA PRO 3D V9 GTX W 42 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Trailová obuv XA PRO 3D V9 GORE-TEX značky Salomon se vyznačuje svou stabilitou, odolností a podporou během toho nejnáročnějšího trailového dobrodružství. Je to ikona mezi ikonami – spolehlivá jako její předchůdce. Více přilnavější a dlouhodobě odolnější s voděodolnou membránou GORE-TEX odolnou vůči povětrnostním vlivům. Stabilitu podporuje technologie 3D Advanced Chassis a ultra stabilní podešev, která optimalizuje ovládání pohybu a poskytuje ochranu pod nohama a stabilitu v každém směru. Zesílená špička poskytuje robustní ochranu pro vaše nohy. Quicklace® Contagrip® MD EnergyCell™+ 3D Advanced Chassis™ Ochranná špička GORE-TEX Recyklovaný materiál

Tenisky pro citlivá chodidla, z pružné tkaniny, s tkaničkami
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tenisky pro citlivá chodidla, z pružné tkaniny, s tkaničkami
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Elegantní a ženské díky lesklé kombinaci 2 materiálů, tyto tenisky jsou přímo navržené pro citlivá chodidla. Svršek s efektem 2 materiálů. Velmi pohodlné. Z pružné a prodyšné tkaniny. Technologie Strobell, bez nepříjemných švů: tradiční metoda spočívající v našití svršku přímo k podrážce, aby bota získala maximální flexibilitu, jemnost, pružnost a pevnost. Vyjímatelná stélka. Tkaničky s očky tón v tónu. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Protiskluzová pružná podrážka. Lehké a příjemné na nošení. Vyrobeno v Itálii. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Slippers na klínku, s třásněmi
809 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Slippers na klínku, s třásněmi
809 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Lesklé slippers dodají moderní vzhled Vašemu outfitu. V členitém střihu, mix materiálů. Postranní pruženka. Pevný opatek. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost a proti skvrnám, pravidelně opakujte.

Nízké kozačky s imitací kožešiny, kaštanové
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Nízké kozačky s imitací kožešiny, kaštanové
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tyto stylové nízké kozačky obujete mrknutím oka! Skvělé ke kalhotám i sukni, navíc v módní kaštanové barvě. Snadné navléknutí. Hřejivý vnitřek z umělé kožešiny. Pružné pohodlí. Členitý střih a prošití holeně. Horní část holeně zakončená lemem tón v tónu. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové kožené tenisky s tkaničkami a zipem
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kotníkové kožené tenisky s tkaničkami a zipem
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Hra materiálů, kotníková výška a dvojité zapínání (tkaničky + zip) - tyto tenisky následují módní styl! Na vnitřní straně zip pro snadné obutí. Tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku a jazyku.

Sportovní baleríny, šedý melír v žerzejovém vzhledu
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sportovní baleríny, šedý melír v žerzejovém vzhledu
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ideální pro všechny aktivní ženy, to jsou sportovní baleríny v žerzejovém vzhledu, které zaručí pohodlnou chůzi. Elegantní efekt melíru. Dvojitý pásek na suchý zip. Vzorovaná pružná podrážka. Postranní ochranné body pro snazší čištění.

Kožené ploché baleríny, bronzové
1 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené ploché baleríny, bronzové
1 540 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Baleríny se vrací na módní scénu! V praktickém střihu snadném na obutí. Na svršku mašlička. Vypodložená stélka, která tlumí dopad chodidla při chůzi. V kvalitním koženém zpracování. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

NIKE-Court Legacy white/pink foam/honeydew Bílá 38
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-Court Legacy white/pink foam/honeydew Bílá 38
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí obuv značky Nike. Stylové tenisky okouzlí krásným designem. Snadno je zkombinujete s džíny, šortkami a hodí se ik sukni. Bílé tenisky mají odolný svršek. Jejich minimalistický design doplňuje logo Nike. Dívčí botasky potěší všechny slečny, které chtějí být vždy trendy. Tenisky pro dívky mají vázání na klasické šňůrky, které výborně fixují nohu. Značkové tenisky poskytnou dětem měkké pěnové odpružení při každém kroku. Jsou pohodlné i díky měkké vnitřní stélce a polstrovanému límci. Bílé botasky mají kvalitní gumovou podrážku se vzorem rybí kosti, která zajistí stabilitu a dobrou přilnavost. Dívčí tenisky jsou skvělé do školy, na mimoškolní aktivity či pro volný čas. Detaily produktu: bílé tenisky Nike trendy design vázání na šňůrky měkká vnitřní stélka pěnové odpružení gumová podrážka poskytne stabilitu

Kožené lodičky s kulatou špičkou
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené lodičky s kulatou špičkou
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pohodlné pro celodenní nošení, lodičky za zakulacenou špičkou na podpatku jsou stylové a komfortní zároveň. Z pravé kůže. Pevný opatek. Pěnová měkká stélka. Zakulacená špička. Široký stabilní potažený podpatek. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Baleríny s pruženkami
389 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Baleríny s pruženkami
389 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zvolte pohodlí v podobě balerín s pruženkami. Svršek z plátna, snadná údržba. Široká pruženka na svršku pro optimální držení. Lehké a pružné. Textilní prodyšná stélka. Protiskluzová podrážka.

Sportovní pružné baleríny
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sportovní pružné baleríny
589 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sportovní a ženské, to jsou balerínky s ultra pružnou podrážkou pro extra pohodlnou chůzi. Rychle si pospěšte! Kolem kotníku dvojitý pásek na suchý zip. Členitý střih a prošití. Svršek z ažurového a syntetického textilu s efektem síťoviny pro vysokou prodyšnost chodidla. Ultra pružná a protiskluzová podrážka se vzorem. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené tenisky s tkaničkami
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené tenisky s tkaničkami
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené tenisky představují sázku na jistotu. Módní, lesklé, z kvalitní kůže, radost je nosit. Kvalitní kůže. Ploché tkaničky s plastovými koncovkami. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Merrell J037531 Moab Speed 2 Beluga
3 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Merrell J037531 Moab Speed 2 Beluga
3 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Moab Speed 2 je nejnovější inovací v oblasti turistiky od značky Merrell. Vytvořen díky spojení znalostí a poznatků z nejprodávanějších turistických bot Moab a zkušeností turistů celého světa. Zdokonalená trakce díky podešvi Vibram TC5+, speciálně vyvinuté pro Merrell, se zcela novým designem a trakčními výstupky. Turisté vědí, že pohodlí je základ úspěšného výkonu, proto je v mezipodešvi o 30% více pěny. Prodyšnost se také výrazně zlepšila díky poznatkům z úspěšné běžecké řady Merrell Test Lab společnosti Merrell. S Moab Speed 2 pocítíte bezpečí díky skvěle padnoucí patě a pevné podešvi po celé délce chodidla.• prodyšný svršek z materiálu mesh a TPU• 100% recyklované tkaničky a pásky• polstrovaný límec kolem paty• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• ochranná a oděruvzdorná gumová pata a špička pro větší odolnost a bezpečí• poutka na patě a jazyku pro snadné obouvání• plně recyklovaná prodyšná síťovina• stélka potažená 100% recyklovaným Mesh materiálem• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 5% recyklovaná vyjímatelná PU stélka• lehká technologie FlexPlate™ zajišťuje torzní tuhost a stabilitu přední části chodidla• mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• podešev Vibram® TC5+ poskytuje výjimečnou trakci pro outdoorové multisportovní aktivity, vyvinutá výhradně pro Merrell• trakční výstupky Vibram® na podešvi speciálně navržené tak, aby zvyšovaly přilnavost a odolávaly nečistotám při každém krokuTECHNOLOGIE: FloatPro™,  FlexPlate™, Vibram®, 34-24 Stack, 10.0 Drop, RecycledHMOTNOST: 680 g

Protetika Ventra Pink Velikost: 26
1 219 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Protetika Ventra Pink Velikost: 26
1 219 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Protetika Ventra Pink jsou dívčí barefoot celoroční boty z oblíbené hladké kůže. Nový model pro jaro 2024 má úplně novou podrážku, která má lepší, anatomický tvar, než starší modely. Tenisky mají prostornou špičku (oproti modelu 2023 jsou cca o 2mm užší v prstech), víc místa pro palec (i dominantní), sednou na normálně široké nožky. Nový model má měkkou podrážku, výborně ohebnou všemi směry (měkčí než měly modely 2023). Ventra Pink jsou z oblíbené hladké kůže ve starorůžové barvě s bílou podrážkou. Boty lze velmi dobře udržovat - hladkou kůži lze snadno otřít. Podšívka je textilní. Mají vyjímatelnou koženou stélku. Podrážka je ohebná všemi směry, gumová, s jemným vzorkem.Péče: Hladkou kůži doporučujeme imregnovat a promazávat balzámem na kůži.- Sednou na:  normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální i vyšší nárt, na normální kotník (lepší dotažení než u starých modelů 2022 a starších, sednou stejně v kotníku jako modely z roku 2023 - na vyloženě úzké kotníky však nejsou)- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: pevný, za patou je podrážka vytažená až přes kožený svršek- Podrážka: dobře ohebná všemi směry, gumová, lepená, misková, s jemným vzorkem, nulový drop- Jazyk: je volný, textilní, přišitý ve spodní části boty, boty se perfektně nazouvají i dětem s vysokým nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, s nášlapnou vrstvou z kůžeSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - textil, stélka - pěnová s nášlapnou vrstvou z hladké kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka:19 - 12,2 cm x 5,6 cm20 - 12,8 cm x 5,8 cm21 - 13,5 cm x 6,0 cm22 - 14,3 cm x 6,2 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,3 cm x 6,6 cm26 - 16,8 cm x 6,8 cm27 - 17,4 cm x 7,0 cm28 - 18,1 cm x 7,2 cm29 - 18,8 cm x 7,4 cm30 - 19,4 cm x 7,4 cm31 - 20,0 cm x 7,6 cm32 - 20,6 cm x 7,7 cm33 - 21,2 cm x 7,8 cm34 - 22,0 cm x 7,8 cm35 - 22,6 cm x 8,0 cm36 - 23,2 cm x 8,2 cm 

Balerínky Diana
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Balerínky Diana
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Oblíbený střih balerínek s dekorativním ozdobným prošitím. Půvabné, přesto velmi pohodlné, s protiskluzovou podešví a příjemně tlumící nárazy. Podpatek cca 3 cm. Svršek/podšívka/stélka/podešev: 100% PU. Protiskluzová podešev. Velmi pohodlné. Střih, který netlačí.

Tecnica Magma MID S GTX Ws 003 shadow piedra/cloudy bacca boty
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tecnica Magma MID S GTX Ws 003 shadow piedra/cloudy bacca boty
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Magma je navržena pro běh, pěší a vysokohorské túry ve všech typech technického terénu. Lehká obuv, která nabízí novou a vyšší úroveňParametry:rozsah velikostí: UK 3,5 - 8,5váha: 320 g (UK 5)vrchní vrstva: Hydrophobic polyamide meshpodšívka: Gore-Tex® Extended Comfortpodešev: Vibram® Megagrip™ Litebase™ XO SHIELDmezipodešev: Compression molded EVA with high rebound compoundvnitřní vložka: Anatomical, Pre-Molded, EVA

BeLenka Dětské barefoot boty Be Lenka Bounce - Coral Pink Velikost: 37
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BeLenka Dětské barefoot boty Be Lenka Bounce - Coral Pink Velikost: 37
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Materiály: Svršek: kůže (nappa) Podšívka: kůže + textil Stélka: PU recyklát + textil (vyjímatelná) Podešev: TR (KidsUltraGrip) Výroba: Portugalsko barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda prošitá podešev pro delší životnost univerzální boty vhodné i na výjimečné události podešev KidsUltraGrip pro dětské modely s výbornou přilnavostí a hravým vzorem praktické obouvání díky suchým zipům lehká obuv z prémiové kůže nappa stylová debosovaná loga "Be" na jazyku a suchém zipu vyjímatelná stélka skvěle odvádějící vlhkost Výhody barefoot bot: ultra flexibilní podrážka zero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení těla prostorná špička pro Vaše prsty lehká obuv Typ obuvi: vycházková obuv

Merrell J037151 Trail Glove 7 Black/black
4 113 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Merrell J037151 Trail Glove 7 Black/black
4 113 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vedoucí postavení značky Merrell v kategorii barefoot bot pokračuje s modelem Trail Glove 7. Mezi hlavní novinky patří přirozenější postavení nohy pro skutečně minimalistický pocit, a to díky podešvi Vibram® EcoStep, která obepíná nohu a maximalizuje tak přilnavost, a minimální pěnová mezipodešev FloatPro Foam™. Do mezipodešve jsme také integrovali naše dvousměrné ohebné drážky FLEXconnect® pro lepší spojení se zemí. Celková výška podešve modelu je 14 mm. Nic vám tedy nebrání vrátit se k chůzi naboso s touto barefoot Merrell obuví. • 100% recyklovaný prodyšný svršek z materiálu Mesh• 100% recyklované tkaničky a pásky• tradiční šněrování• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• externí výztuha jistí pevné usazení paty• 100% recyklovaná prodyčná podšívka z materiálu Mesh• stélka potažená 100% recyklovaným materiálem Mesh• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• 30% recyklovaná integrovaná pěnová EVA stélka• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze• lehká mezipodešev FloatPro® Foam pro dlouhotrvající pohodlí• Vibram® EcoStep podešev z 30% recyklované pryže poskytuje větší odolnost, vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénu• hloubka vzoru podešve 2 mm

Dětské tenisky Primigi 5956311 Velikost: 37
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dětské tenisky Primigi 5956311 Velikost: 37
979 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Lehké dětské tenisky Primigi 5956311 v šedé barvě s kontrastními růžovými a tyrkysovými detaily. Podrážka je velmi lehká a dobře ohebná, v namáhaných částech na špičce a patě je zesílená odolnější vrstvou. Boty jsou zároveň výborně prodyšné.- Sednou na: normálně široké nožky, díky polstrování v zadní části okolo achilovky dobře padnou i na užší patu a nevyzouvají se- Zapínání: na suchý zip (velcro pásek) pro dokonalé a rychlé utažení ke kotníku, fosforová gumička imitující tkaničky je velmi pružná, tudíž boty sednou i na vyšší nárt- Opatek: zpevněný - pomáhá tak správnému postavení nohy- Podrážka: velmi lehká, ohebná v přední části boty, v namáhaných částech vyztužená odolnější vrstvou- Jazyk: přišitý k přední části, boty se tak perfektně nazouvají i dětem s vyšším nártem- Stélka: pěnová s koženým nášlapem, vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, pouze s naznačenou podporou klenbySLOŽENÍ: Svršek - textil, syntetika, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:24 - 15,5 cm25 - 16,5 cm26 - 17,0 cm27 - 17,7 cm28 - 18,4 cm29 - 19,0 cm30 - 19,8 cm31 - 20,5 cm32 - 21,0 cm33 -21,8 cm34 - 22,5 cm35 - 23,2 cm36 - 24,0 cm37 - 24,8 cm38 - 25,4 cm39 - 26,0 cm