Ochranná lišta hrany kufru Škoda Karoq 2017-2022 (matná)
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Škoda Karoq 2017-2022 (matná)
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Karoq je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Nissan Micra 2017- (matná)
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Nissan Micra 2017- (matná)
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Nissan Micra je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Peugeot 5008 2009-2017 (tmavá, matná)
1 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Peugeot 5008 2009-2017 (tmavá, matná)
1 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Peugeot 5008 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ozdobná lišta dveří kufru Nissan Leaf 2017- (matná)
850 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Ozdobná lišta dveří kufru Nissan Leaf 2017- (matná)
850 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ozdobná lišta na páté dveře vozu Nissan Leaf je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Ozdobná lišta dodá Vašem auto moderní a dynamický vzhled!Montáž ozdobné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení.Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ozdobná lišta Odmašťující kapesník 3M 1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ozdobnou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Peugeot Traveller 2016- (lakovaný nárazník, tmavá, chrom)
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Peugeot Traveller je vyrobená z tmavé pochromované nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Citroen SpaceTourer 2016- (lakovaný nárazník, tmavá, chrom)
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Citroen SpaceTourer je vyrobená z tmavé pochromované nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Dámské fashion pantofle
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské fashion pantofle
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské pohodlné pantofle v krásném provedení.

Dámské šněrovací kotníkové boty
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské šněrovací kotníkové boty
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské stylové kotníkové boty v krásném provedení.

Dámské vysoké tenisky
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.04.2024
Dámské vysoké tenisky
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.04.2024

Dámské vysoké tenisky v bílé barvě.

Kojenecká váha BEURER BY 90
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Kojenecká váha BEURER BY 90
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Kontrola dětské váhy je v prvních měsících miminka velmi důležitá. Kojenecká váha Beurer BY 90 umožňuje mít snadnou a rychlou kontrolu hmotnosti. Je vybavená funkcí TARA, která odečte současně vážící věci (plenka, osuška). Rozměry: 56 x 33 x 4,7 cm. Provoz na baterie 3 x AAA, 1,5 V (součástí balení).Vyrobila německá společnost Beurer.Prodloužená záruční doba 5 let.Váha se zakřivenou vážící plochouČitelný LCD displej: 7,2 x 2,8 cmVelikost číslic 2,3 cmFunkce TARA – odečítá současně vážené věci (plenky, osušku)Rozlišení 5 g, odstupňování (0.011 lb / 0.018 oz)Maximální nosnost 20 kg10 míst paměti měřeníAutomatické vypnutíIndikace přetíženíPřevod jednotek kg/lb/ozHmotnost cca 1,5 kgOptimální kontrola hmotnosti spojením prostřednictvím Bluetooth do aplikace BeurerBabyCareBaterie 3 x AAA, 1,5 V (součástí balení)Integrovaný metr k měření výškySnadná údržbaProdloužená záruční doba 5 let 

Priessnitz univerzální zábal na krk a šíji
419 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Priessnitz univerzální zábal na krk a šíji
419 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pozitivní účinek Priessnitzových obkladů je známý již dvě staletí a úspěšně se využívá při mnoha onemocněních. Studený zapařovací obklad se přikládá lokálně na postižené místo s cílem dosáhnout zvýšeného prokrvení, které zrychluje hojivé procesy v organismu. Priessnitz univerzální zábal na krk a šíji výrazně ulevuje při běžném bolení a škrábání v krku, napomáhá při nachlazení, kašli, angíně, laryngitidě (zánět hrtanu), faryngitidě (zánět hltanu) a bronchitidě (zánět průdušek). Účinně tlumí zánět jícnu, nosních dutin a zmírňuje suchý kašel. Zábalový pás je vybavený tak, aby s ním byla co nejmenší práce při přípravě obkladu.Všechny tři klasické vrstvy jsou sloučeny v jednu. Svrchní a spodní část je ze 100% bavlny, vnitřní vrstva je zateplená a částečně vodě nepropustná vrstva z 50% polyesteru, 25% bavlny, 25% polyuretanu. Vnitřní namáčecí díl je vyjímatelná vložka ze 100% bavlny. Rozměry: výška 10 cm, délka suchého zipu 61 cm. Vhodný pro obvod krku 35 – 60 cm.Jak připravit Priessnitzův mokrý zapařovací obklad: Vyjímatelný vnitřní díl z bavlny namočte do studené vody (u dětí použijte méně studenou vodu). Dobře vyždímaný vložte do zábalového pásu. Přiložte na tělo a upevněte suchým zipem tak, aby zábal k tělu co nejlépe přilnul. Jen tak bude účinek obkladu co největší. Ideální doba působení zábalu je 2 – 3 hodiny. V prvních 2 – 3 minutách dochází pod studeným obkladem k hypotermické fázi – zúžení cév. Dalších 30 – 40 minut probíhá izotermická fáze, kdy se teplota těla stabilizuje a původně zúžené cévy se opět rozšiřují. Následuje hypertermická fáze trvající 60 – 80 minut, kdy se tělo v místě zábalu začne přehřívat a cévy se nadále rozšiřují. Po 2 – 3 hodinách působení by se měl obklad sejmout a opětovně přiložit až po 3 – 4 hodinové přestávce. Tento postup můžete opakovat až do odeznění příznaků. Doporučená doba zábalu u dětí je ½ hodiny. Zábal nenechávejte působit přes noc. Nepřikládejte ho ani na infikovaná místa, špatně se hojící rány, kožní nemoci (ekzémy) apod. Pokud chcete aplikovat zábal u malých dětí, poraďte se nejprve s lékařem.Zábal můžete použít i jako suchý, teplý obklad. Pro vyšší tepelný účinek stačí vnitřní bavlněnou část nahřát žehličkou. Pro suché a teplé obklady jsou také ideální hřejivé polštářky, které jsou plněné pohankou nebo třešňovými peckami a stačí je vložit do vnitřní kapsy zábalového pásu. Pomáhají účinně zmírnit bolesti krční páteře, kloubů, končetin a dutin. Polštářky v Bio kvalitě najdete v naší nabídce, včetně návodu na používání.Univerzální Priessnitzův zábalIdeální na krk a šíjiPozitivní účinky známé již 200 letÚspěšně hojící mnoho onemocněníUlevuje a pomáhá při bolení v krku, nachlazení, kašli, angíně, laryngitidě, faryngitidě, bronchitidě, tlumí zánět jícnu a nosních dutinSnadné použitíSystém mokrého a studeného zapařování nebo suchého a teplého obkladuRozměry: výška 10 cm, délka suchého zipu 61 cmPro obvod krku 35 -60 cmMožnost použití i pro suché a teplé obklady

Dámská sportovní mikina Rogelli ELKA 820.231
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Dámská sportovní mikina Rogelli ELKA 820.231
1 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská sportovní mikina Rogelli ELKA 820.231 Lehká dámská mikina k všestrannému sportovnímu použití se stojáčkem v kombinaci dvou kontrastních barev, která je společně se štepování příjemným osvěžením modelu. Oblékání usnadní krytý 20 cm zip v kontrastní barvě. Reflexní loga Rogelli jsou umístěny na předním i zadním díle. Mikina je v dolní části volně ukončena bez gumy stejně tak jako rukávy. Dotykově příjemný materiál je barevně i tvarově stálý. Materiál: Dynacool brushedPoužití: cyklistika, fitness, volný čas-jogging, turistika-outdoor, běh, běžky, univerzální, atletikaRoční období: celoročníBarva: černá, reflexní žlutáDruh: dámskéHmotnost: 0.28 Kg Mikiny a svetry » Mikiny » Dámská sportovní mikina Rogelli ELKA 820.231

Limetka - 100% přírodní esenciální olej 10 ml
138 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Limetka - 100% přírodní esenciální olej 10 ml
138 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

HMS Bandáž na tenisový loket LO1628
178 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
HMS Bandáž na tenisový loket LO1628
178 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

HMS LO1628 je bandáž lokte se speciální tlakovou vložkou, která stimuluje šlachy a úpony v místě "tenisového lokte". Pomocí popruhu se suchým zipem se nastaví intenzita tlaku vložky, ta pak během pohybu lokte stimuluje průtok krve, čímž se dostaví pocit úlevy v důsledku lepšího prokrvení bolestivého místa. Tlaková vložka postižené místo v podstatě masíruje. Materiál je vyroben z kombinace neoprenu, polyesteru a nylonu v úpravě airpren. Bandáž LO1628 je elastická, dokonale přilne k pokožce a odvádí vlhkost na svůj povrch. Pružnost použitých materiálů neomezuje pohyb lokte. Nošením bandáže se loket udržuje v teple, lze ji tedy použít k úlevě od bolesti a ke zpevnění lokte během fyzické aktivity.Parametry: Materiál: 65% neopren, 25% airpren, 10% polyester Výhody: Prodyšný a elastický materiál odvádějící vlhkost Specíální vložka s nastavitelným přítlakem Použití: Léčba tenisového lokte Stabilizace a zpevnění lokte Upozornění: Certifikáty,normy : VelikostSMLXLDélka (cm)23,523,523,523,5Šíře od ramena (cm)1313,51414,5Šíře od zápěstí (cm)10,51111,512Roztažnost (cm)3333

Svorto 043 Poreten tvarované vložky do bot
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Svorto 043 Poreten tvarované vložky do bot
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Vložky poreten jsou měkké a lehké, anatomicky podepírají podélnou i příčnou klenbu a slouží jako prevence vzniku plochonoží. Textilní povrch zajišťuje příjemný dotyk s nohou. Jsou vhodné i do sportovní obuvi.

Svorto Podpatěnky latex
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Svorto Podpatěnky latex
79 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Podpatěnka je vyrobena ze šlehaného latexu, je měkká na došlap a tlumí nárazy na patní kost. Použitím jedné podpatěnky lze vyrovnat rozdíl délek dolních končetin . Povrch je překryt měkkou jehněčí usní. Kvalitní samolepicí fólie zajistí podpatěnku proti posunu. Zvedají chodidlo v patní části. Tlumí nárazy při došlapu. Pomáhají odstranit nepříjemný pocit z příliš nízkého podpatku. ● přírodní useň na povrchu ● samolepicí fólie brání posunu v obuvi

Vlnka Vlněná elastická loketní ortéza
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Vlnka Vlněná elastická loketní ortéza
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Zdravotní elastická ortéza na loket j e vyrobena z velmi jemné ovčí vlny merino, která poskytuje úlevu a pomoc při bolestech, zlepšuje krevní oběh, hřeje a v neposlední řadě zpevňuje kloub a neomezuje v pohybu. Díky elasticitě materiálu z vnější strany dokáže ortéza dokonale loket kopírovat a zpevnit. Celková pružnost zajišťuje stabilitu při běžném nošení i sportu. Ortéza je po celé vnitřní části opatřena merino vlnou, která je příjemná na dotek, termoregulační a zdraví prospěšná. Díky přírodnímu materiálu je antibakteriální a prodyšná. Vřele ji doporučujeme i pro léčbu tenisového lokte.

Moneta Turistické vložky do bot HUNTER forest - 41
118 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Moneta Turistické vložky do bot HUNTER forest - 41
118 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Turistické vložky do bot HUNTER forest - 41 od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

Wojtylko 3A22021C černé dětské polobotky
855 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Wojtylko 3A22021C černé dětské polobotky
855 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětská celoroční vycházková obuv se zapínáním na suchý zip. Obuv je vyrobena ze syntetické kůže. Vnitřní část obuvi je kompletně vybavena podšívkou z pravé přírodní kůže. Stélka je rovněž z přírodní kůže vybavená podporou podélné klenby.Váha jednoho páru: 360 gVycházkové polobotky značky Wojtylko.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm

Dámské tenisky
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské tenisky
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské nazouvací tenisky na platformě šedé provedení. šedá podrážka

Kotníkové boty s teplou podšívkou
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Kotníkové boty s teplou podšívkou
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Proplujte zimou v teplých a stylových kotníčkových botách. Svrchní část s efektními sklady, horní část boty je ohrnutá. Vnitřní zip. Pevný opatek. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte. Na koženou useň pravidelně používejte speciální kartáček.

Canis (CXS) Softshellová obuv CXS SPORT - Černá / červená | 46
1 018 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Canis (CXS) Softshellová obuv CXS SPORT - Černá / červená | 46
1 018 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Softshellová obuv CXS SPORT - Černá / červená | 46 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 5 dní.

McKinley Nicky II J Boots Kids 38 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
McKinley Nicky II J Boots Kids 38 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětské holínky McKinley Nicky II J Boots Kids jsou vhodné pro mnohé zimní aktivity. Jsou vyrobeny z materiálu, který zajišťuje pohodlí a teplo. Uvnitř jsou podšity teplou fleecovou podšívkou. Podrážka nabízí vynikající přilnavost na různých površích. Zavazují se pomocí rychlozavazovacího systému. Dětské holínky Vhodné pro mnohé zimní aktivity Vyrobeno z materiálu, který zajišťuje pohodlí a teplo Podrážka nabízí vynikající přilnavost na různých površích

Sixtol Aroma difuzér Palm, 350 ml, růžová lesk
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Sixtol Aroma difuzér Palm, 350 ml, růžová lesk
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Aroma difuzer Palm - ideální doplněk do vašich domovů, který nádherně provoní místnosti a dokáže vám zlepšit náladu. Aroma difuzéry jsou vhodné pro aromaterapii, chromoterapii, vzhledem ke svému designu jsou i stylovým interiérovým doplňkem. Tento přístroj přemění vodu na jemnou vodní páru. Přidáte-li do vody pár kapek esenciálního oleje, elektrický aroma difuzér je působením ultrazvuku rozloží na jemné mikročástice, které provoní váš byt. Aroma difuzer také neutralizuje nepříjemné zápachy, např. od cigaretového kouře nebo domácích zvířat.Hlavní výhody:nádherně provoní své okolípřemění vodu na vodní páru pomocí ultrazvuku, nedochází k hořenívhodný pro aromaterapii a chromoterapiiodstraní zápach z cigaret, eliminuje zápach domácích mazlíčkůk provozu tohoto difuzéru není potřeba vatová tyčinkaTechnické parametry:objem zásobníku: 500 mlprovozní napětí: DC 24 V/0,6 A / 110-240 V 50/60 Hz, příkon: 12 Wultrasonická frekvence: 2,4 MHzodpařování: 45-60 ml/hodinarozsah: 12-20 m2Obsah balení:1x difuzér1x odměrka na vodu1x adaptér do sítě1x čistící štětečekPoužití:sejměte kryt difuzérupřipojte konektor napájecího adaptéru na spodní straně základnyujistěte se, že je kabel napáječe vytažený ze zásuvkydo nádobky nalijte vodu nejvýše po rysku max. hladiny pomocí odměrkydo vody můžete kápnout několik kapek esenciálního oleje, cca 2-3 kapky na 100 mlnasaďte kryt difuzéru zpětzapojte do zásuvkystisknutím tlačítka "MIST" vyberete dobu provozu difuzéru (1H, 3H, 6H, ON nepřetržitý provoz), delším podržením tlačítka "MIST" zvolíte intenzitu páry. Při zapnutí difuzéru je vždy nastavena nižší intenzitavypnutí difuzéru učiníte 5x zmáčknutí tlačítka "MIST"tlačítkem "LIGHT" si zvolíte barvu svíceníuveďte difuzér do chodu (při prvním spouštění může trvat výroba páry cca 3-10 min)Upozornění: jako aroma používejte pouze přírodní esence bez jiných chemických látek. Nenalévejte do přístroje horkou ani minerální vodu. K výrobě páry se nepoužívají vatové tyčinky.

DUNLOP PRICEMASTOR Holínky
488 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
DUNLOP PRICEMASTOR Holínky
488 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Představujeme vám Holínky DUNLOP Pricemastor - klasické, vysoké holínky, které kombinují praktičnost a profesionální ochranu bez kompromisů. Pokud hledáte spolehlivou obuv s vynikajícím poměrem cena / kvalita, pak jsou tyto holínky ideální volbou.Svršek holínek je vyroben z kvalitního PVC materiálu, který se vyznačuje vysokou odolností proti vodě. To znamená, že vaše nohy zůstanou suché i v nejnepříznivějším počasí, a vy se tak můžete plně soustředit na svou práci nebo aktivity venku.Holínky DUNLOP Pricemastor mají jednoduchou, avšak efektivní konstrukci bez kovových komponentů, což je činí bezpečnými a vhodnými pro prostředí, kde je důležité minimalizovat riziko. Jsou navrženy pro venkovní nošení a jsou ideální volbou pro méně náročnou zemědělskou práci. Bez ohledu na to, zda pracujete na poli, v zahradě nebo jiném venkovním prostředí, můžete se spolehnout na tyto holínky pro jejich spolehlivost a trvanlivost.Barva černá dodává holínkům profesionální a elegantní vzhled, který se hodí do různých pracovních prostředí. Vysoké provedení poskytuje dodatečnou ochranu nohou a kotníků, což je užitečné při práci na nerovném terénu nebo v mokrém prostředí.Díky svému skvělému poměru cena / kvalita jsou Holínky DUNLOP Pricemastor skvělou volbou pro každého, kdo hledá spolehlivou, odolnou a cenově dostupnou obuv pro venkovní aktivity. Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová.  Praktické holínky pro méně náročnou zemědělskou práci

Protetika Michael green Velikost: 20
818 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Protetika Michael green Velikost: 20
818 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Protetika Michael green jsou dětské barefoot boty z oblíbené hladké kůže. Jde o zcela nový model pro rok 2023, který má úplně novou podrážku a lepší tvar, než starší modely. Oproti starším modelům jsou mírně širší v přední části a užší v patě. Michael green jsou z vnějšku z oblíbené hladké kůže v khaki zelené. Za patou je okolo achilovky hnědý detail, a rovněž podrážka je v praktické hnědé barvě. Uvnitř jsou kompletně z hladké kůže, což pomáhá snadnému nazouvání. Mají vyjímatelnou koženou stélku. Podrážka je ohebná gumová, s jemným vzorkem.- Sednou na:  sednou na normálně široké až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální a vysoký nárt, dostatek místa pro prsty nejen do šířky, ale i do výšky, bota je v prstové části tvarovaná tak, aby byl využit maximální prostor - nesnižuje se směrem ke špičce- tento nový model 2023 má oproti staršímu nový tvar podrážky a pevný opatek - je zde nově nejen zvýšená podrážka za patou, ale také výztuha, která je poměrně nízká, aby neomezovala v pohybu, ale bota lépe drží tvar, zachovány zůstaly z modelu typické dva "polštářky" okolo achilovky pro lepší uchycení boty na noze. Boty jsou tak v zadní části výrazně lépe padnoucí, než starší modely. Na vyloženě úzké kotníky ale nejsou.- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: částečně zpěvněný, dále je zde mírně zvýšená podrážka okolo paty- Podrážka: ohebná gumová, s jemným vzorkem, v praktické hnědé barvě- Jazyk: je volný, v horní části měkčený, tak aby nikde nic netlačilo, boty se perfektně nazouvají i dětem s vysokým nártem- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, s nášlapnou vrstvou z kůže, možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - hladká kůže, stélka - filcová s nášlapnou vrstvou z hladké kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:19 - 12,3cm x 5,8cm20 - 12,7cm x 6,0cm21 - 13,3cm x 6,1cm22 - 13,9cm x 6,3cm23 - 14,6cm x 6,5cm24 - 15,4cm x 6,7cm25 - 16,3cm x 6,8cm26 - 16,9cm x 6,9cm27 - 17,6cm x 7,2cm28 - 18,4cm x 7,3cm29 - 19,0cm x 7,4cm30 - 19,6cm x 7,6cm31 - 20,4cm x 7,7cm32 - 21,2cm x 7,8cm33 - 21,8cm x 7,9cm34 - 22,4cm x 8,0cm35 - 23,1cm x 8,2cm

Zdravotní pantofle Superfit 0-800111-0100 Velikost: 38
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Zdravotní pantofle Superfit 0-800111-0100 Velikost: 38
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Korkové zdravotní pantofle Superfit 0-800111-0100 s černými třpytivými pásky a krémovou podrážkou.Oblíbené pantofle s mírným tvarováním klenby, prstové části a patního lůžka.- Sednou na: normálně široké nohy - šířka WMS: M IV, vhodné také pro vyšší nárt - Zapínání: dva nastavitelné pásky- Podrážka: korek + syntetika- Stélka: tvarovaná, kožená, s podporou podélné klenby, patní lůžkoSLOŽENÍ: Svršek - syntetika, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:31 - 19,6 cm32 - 20,0 cm33 - 20,5 cm34 - 21,5 cm35 - 22,3 cm36 - 22,8 cm37 - 23,8 cm38 - 24,5 cm39 - 25,0 cm40 - 25,8 cm41 - 26,3 cm

Dívčí sandálky Primigi 1862944 Velikost: 26
1 089 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dívčí sandálky Primigi 1862944 Velikost: 26
1 089 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Elegantní dívčí sandálky Primigi 1862944 s krytou špičkou chránící dětské prstíky proti skopnutí. Příjemný kožený vnitřek včetně měkké stélky. Díky pevnému opatku, měkké podrážce a krytým prstíkům jsou vhodné i na první krůčky.Sednou na: normální a širší nožky, vhodné i pro vyšší nárt, jdou výborně přizpůsobitZapínání: dva suché zipy - pomocí horního pásku přitáhnete ke kotníku, spodním jdou dobře přizpůsobit různým výškám nártu a částečně i šiřce nohyPodrážka: vstřikovaná - velmi lehká a ohebná, pod patou antishock systém tlumící nárazyOpatek: pevný - udržuje patu ve správné poloze a malá slečna navíc nebude díky němu v sandálkách "šmajdat"SLOŽENÍ: Svršek - přírodní kůže, podšívka a stélka - přírodní kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:19 - 12,2 cm20 - 12,7 cm21 - 13,2 cm22 - 14,0 cm23 - 14,6 cm24 - 15,2 cm25 - 16,0 cm26 - 16,6 cm

Zdravotní pantofle Peon PE121-MAS Velikost: 41
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Zdravotní pantofle Peon PE121-MAS Velikost: 41
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Korkové zdravotní pantofle Peon vyrobené v ČR. Pantofle mají anatomicky tvarovanou koženou stélku a podrážku, která nedělá šmouhy. Vrchní část z potištěné kůže s maskáčovým vzorem.Splňují požadavek ITC "lehká otevřená pracovní obuv".- Sednou na: normálně široké nohy - díky dvěma stavitelným páskům se velmi dobře přizpůsobí šířce nohy i výšce nártu- Zapínání: dva nastavitelné pásky- Podrážka: korek + kožená stélka- Stélka: tvarovaná, kožená, s podporou podélné klenby, patní lůžko, měkčenáSLOŽENÍ: Svršek - kůže, stélka - kůže, podrážka - korek + syntetická gumaVelikost - délka stélky:35 - 21,6 cm36 - 22,7 cm37 - 23,4 cm38 - 23,8 cm39 - 24,5 cm40 - 25,3 cm41 - 25,8 cm

Jonap 051 SV šedá tyrkys Velikost: 20
969 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Jonap 051 SV šedá tyrkys Velikost: 20
969 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Celoroční boty Jonap 051 SV v šedo-tyrkysové barvě. Kotníkové boty z broušené kůže. Ve špičce je kůže opatřena zesílenou vrstvou, která chrání proti okopu. Suché zipy zjednoduší nazouvání, dají se krásně regulovat kolem kotníku a nártu. Boty jsou vhodné na normálně široké nohy a jdou přizpůsobit i na vyšší nárt. Na boku jsou všité reflexní prvky, díky kterým budou děti dobře vidět i ve tmě. Jazyk má všité poutko do kterého je možné suchý zip provléct a tudíž nehrozí sešlápnutí jazyka dovnitř boty během obouvání. S pevným opatkem, dobrým tvarem špičky, dostatečnou šířkou a měkkou ohebnou podrážkou jsou perfektním kompromisem mezi barefoot a klasickými botami.- Sednou na: normálně široké nohy, jsou vhodné i na vyšší nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný, krásně drží nohy, které pak nemají sklon ke "šmajdání"- Podrážka: ohebná, měkká- Jazyk: volný, přišitý v přední části boty- Stélka: vyjímatelná, pěnová s nášlapem z kůže a naznačenou podporou podélné klenby(lze jí lehce odstranit)SLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže(velur) + ochrana vrstva na špičce, podšívka - textil, stélka - pěnová + kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka boty:19 - 12,3 cm - 6,0 cm20 - 13,1 cm - 6,1 cm21 - 13,6 cm x 6,2 cm22 - 14,2 cm x 6,3 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,8 cm x 6,5 cm25 - 16,4 cm x 6,6 cm26 - 17,0 cm x 6,7 cm

Beda barefoot bačkory šedá letadla (BF 060010/W) Velikost: 23
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Beda barefoot bačkory šedá letadla (BF 060010/W) Velikost: 23
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětské barefoot bačkory českého výrobce Beda, v šedé barvě s motivy letadel pro kluky.Jaký je rozdíl mezi modely BF 060010/W a BFN 170020/W?nový model BFN 170020/W lze lépe dotáhnout na úzký kotníknový model BFN 170020/W je mírně širší v prstechmodel BF 060010/W je mírně vyšší v nártu"W" za lomítkem značí, že jsou papuče na suchý zip- Sednou na: normálně široké a širší nožky s normálním až vyšším nártem, vhodné i pro dominantní palec, nejsou vhodné na úzkou patu- Zapínání: suchý zip v horní části- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: relativně tenká, gumová se vzorkem- Stélka: vyjímatelná, textilní bez podpory klenby a bez tvarování, velmi lehká a ohebná, vrchní strana textilní, spodní filcSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:22 - 14,1 cm - 6,0 cm23 - 14,8 cm - 6,2 cm24 - 15,4 cm - 6,4 cm25 - 16,1 cm - 6,7 cm26 - 16,7 cm - 6,9 cm27 - 17,6 cm - 7,1 cm28 - 18,2 cm - 7,3 cm29 - 18,7 cm - 7,5 cm30 - 19,5 cm - 7,7 cm31 - 20,1 cm - 7,8 cm32 - 20,7 cm - 8,0 cm33 - 21,7 cm - 8,3 cm34 - 22,3 cm - 8,4 cm35 - 23,0 cm - 8,5 cm36 - 23,5 cm - 8,7 cm37 - 24,1 cm - 8,9 cm38 - 24,9 cm - 9,3 cm

Piškoty - cvičky bílé Velikost: 38
379 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Piškoty - cvičky bílé Velikost: 38
379 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Bílé kožené cvičky  - piškoty vhodné na gymnastiku, či tanec. Velmi dobře sají pot a tlumí nárazy díky měkčené textilní stélce. Protiskluzové plochy na špičce a patě.Jakou zvolit velikost?Počítejte s tím, že se ještě asi o 1cm natáhnou na délku (gumička v patě) - u dětí tedy k rozměru nemusíte připočítávat nadměrek a u dospělých počítejte s tím, že jsou o kousek větší :-) Např. u velikosti 40 sedí také na délku nohy 26,5 cm.Velikost - délka stélky:24 - 15,0 cm25 - 15,2 cm26 - 15,6 cm27 - 16,5 cm28 - 16,8 cm29 - 18,0 cm30 - 18,5 cm31 - 19,0 cm32 - 19,8 cm33 - 20,8 cm34 - 21,5 cm35 - 22,2 cm36 - 22,3 cm37 - 23,0 cm38 - 24,0 cm39 - 24,2 cm40 - 25,5 cm BARVA: bíláMATERIÁL: pravá kůže

TECNICA-Plasma GTX Ms dark piedra/true mare Šedá 42
5 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
TECNICA-Plasma GTX Ms dark piedra/true mare Šedá 42
5 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

>

VANS-WM Filmore HI Satin Tiger brown/white Hnědá 39
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
VANS-WM Filmore HI Satin Tiger brown/white Hnědá 39
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská obuv značky Vans. Značkové tenisky mají oblíbený vyšší střih, který je vhodný do chladnějšího počasí. Díky svršku z odolného semiše dámské botasky poskytnou potřebný tepelný komfort, ale přitom zůstávají prodyšné. Vans boty mají hnědou barvu a zdobí je typický bílý pásek Vans a zvířecí vzor. Vans tenisky dámské jsou pohodlné díky polstrovanému límci a měkké stélce uvnitř. Hnědé tenisky pro dámy mají vázání na tkaničky, které je doplněno o kovová očka. Vans shoes poskytují stabilitu, jelikož mají zpevněnou patu. Gumová podrážka ve stylu waffle dobře přilne i na mokrém povrchu. Značkové botasky jsou vhodné pro běžné nošení do školy či práce. Detaily produktu: hnědé tenisky Vans dámské kožený svršek odolný materiál vyšší střih trendy zvířecí vzor polstrovaný límec zpevněná pata vázání na šňůrky s kovovými očky gumová podrážka s waffle vzorem

VANS-UA SK8-Low live at hov black/white Černá 45
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
VANS-UA SK8-Low live at hov black/white Černá 45
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

>

TREZETA-Zeta Ws WP dark grey/peach Šedá 37
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
TREZETA-Zeta Ws WP dark grey/peach Šedá 37
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

>

ADIDAS-Duramo 10 legend ink/turbo/blue rush Modrá 44 2/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
ADIDAS-Duramo 10 legend ink/turbo/blue rush Modrá 44 2/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

>

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Samsung Galaxy J3 2016
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Samsung Galaxy J3 2016
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Xiaomi Mi 9
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Tvrzené sklo iSaprio 9D BLACK pro Xiaomi Mi 9
280 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

NIKE-ZoomX Zegama black/white Černá 42
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
NIKE-ZoomX Zegama black/white Černá 42
2 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská obuv značky Nike. Pánské tenisky jsou určeny pro trail a běh v náročnějším terénu. Ať už jde o náročnou, skalnatou krajinu stoupající do kopce nebo strmý, kluzký sjezd po zrádné stezce, díky těmto trailovým botám se budete cítit sebejistě na každém povrchu. Model Nike Zegama vám poskytne vynikající přilnavost a stabilitu.Trailové tenisky pánské disponují odolným svrškem z technické síťoviny. Ta poskytne potřebnou prodyšnost, zároveň je však pevná a pružná. Běžecké tenisky mají měkké vnitřní polstrování a lehkou mezipodešev Nike ZoomX, která poskytne potřebné odpružení i během delších úseků běhu. V oblasti kotníků se nachází dodatečný pružný materiál, který zamezuje vniknutí špíny a nečistot z terénu dovnitř bot. Trailové boty díky členité podrážce poskytnou potřebnou trakci v techničtějších terénech. Značkové tenisky Nike pánské jsou super volbou na běh po nezpevněném terénu, po lese a po polních cestách.Detaily produktu:trailové tenisky Nikeodolný a prodyšný svršek z technické síťovinyvázání na šňůrkyměkké vnitřní polstrovánílehká mezipodešev Nike ZoomX poskytne potřebné odpruženíochranný materiál v oblasti kotníků zmezuje vniknutí špíny dovnitřčlenitá podrážka poskytne trakcivynikající přilnavost a stabilita na každém povrchu

ArtBelin Tiché dojezdy do skříně PREMIUM Provedení: KCS3
560 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
ArtBelin Tiché dojezdy do skříně PREMIUM Provedení: KCS3
560 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Tiché dojezdy do skříně PREMIUM Praktické tiché dojezdy PREMIUM do šatní skříní ze stejné řady t lmí pohyb dvířek a zcela minimalizují nárazy o stěny korpusu skříně. Aby systém správně fungoval, je třeba namontovat alespoň 2ks , pro každé dveře jednu brzdu. Pro brzdění dveří ve dvou směrech je nutno namontovat až 4 tiché dojezdy. Brzdy mají systém PRESS NOW - dotahující hydraulický systém, který je vyroben z konglomerátu PUMO vysoce odolného vůči oděru. Pro šatní skříně o šířce 133 cm je třeba objednat 2ks (varianta KCS3), pro skříně se šířkou od 158 do 235 cm je nutno objednat 4ks (varianta KCS4) nebo je možnost objednat pouze jeden kus (varianta 001). Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

Dámské šněrovací boty
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské šněrovací boty
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské volnočasové boty na ven.

Expedo Hotelová postel CALIANTE 1, 120x200, cosmic 100
5 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Expedo Hotelová postel CALIANTE 1, 120x200, cosmic 100
5 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Hotelová postel CALIANTE . Nožičky dodají styl a pevnost. Postel je celočalouněná se zabudovanou matrací. Tvoří ji pružiny bonel a PUR pěna T3042 - H2. Díky úchytům pro vzájemné spojení dvou lůžek nabízí možnost zvětšení spací plochy. Shrnutí: úchyty pro spojení několika lůžeknožičkypružiny bonelstředně tvrdá matracetělo postele není rozděleno do dvou částíPoužité materiály:látka, pružiny bonell, PUR PĚNA

Anatomic ALL IN černá AA06 Velikost: 38
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Anatomic ALL IN černá AA06 Velikost: 38
679 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Tenisky Anatomic ALL IN AA06 v černé barvě s černou podrážkou. Tyto jsou opravdu jen černé, bez lesku. Nově jsou modely ALL IN přejmenované na "Starter", jsou ale zcela stejné jako původní ALL IN.Tenisky jsou šité dle požadavků minimalistické obuvi, jejich tvar plně respektuje tvar lidského chodidla, mají mírně zpevněný opatek. Tenisky jsou na 6 mm silné podrážce z termoplastického kaučuku, díky čemuž jsou lehké, maximálně ohebné a přitom odolné. Svršek z 3-vrstvé bavlny zajišťuje odolnost, vzdušnost a maximální poddajnost. Tenisky jsou vybaveny vyjímatelnou textilní stélkou bez podpory příčné a podélné klenby. Střihem jsou vhodné na nižší, normální i vyšší nárt.Vnitřní délka a šířka obuvi:37 - vnitřní délka 24,0 cm, šířka přes prsty 9,5 cm38 - vnitřní délka 24,7 cm, šířka přes prsty 9,7 cm39 - vnitřní délka 25,4 cm, šířka přes prsty 9,9 cm40 - vnitřní délka 26,0 cm, šířka přes prsty 10,1 cm41 - vnitřní délka 26,7 cm, šířka přes prsty 10,3 cm42 - vnitřní délka 27,4 cm, šířka přes prsty 10,4 cm

Dámské sportovní tenisky Kappa
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské sportovní tenisky Kappa
1 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské boty Kappa jsou definicí sportovního minimalismu, které snadno zapadne do mnoha stylů. 

Bačkory Milami 115-4DINO Grey Velikost: 24
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Bačkory Milami 115-4DINO Grey Velikost: 24
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětské bačkory srbského výrobce Milami z řady 115 lze nosit v létě také jako textilní sandálky na ven. Řada 115 má odolnější podrážku než řady 226 a 227. Špička je opatřena praktickým okopem z broušené kůže, který brání prošoupání při hrách na koberci nebo venku. Sandálky mají zpevněný opatek a stélku z kůže, která je pevně přišita k botě. Svojí šířkou jsou vhodné na normální šířku nohy a jsou vhodné i na vyšší nárt.Sandálky Milami 115-4DINO Grey jsou šedé barvy s obrázky zelených dinosaurů. - Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i na vyšší nárt, nejsou vhodné na výrazně dominantní palec (když je palec výrazně delší než ostatní prsty)- Zapínání: na suchý zip, vhodné i na vyšší nárt.- Opatek: zpevněný- Podrážka: lepená, pevnější a odolnější- Stélka: kožená stélka je pevně přišita k botěSLOŽENÍ: Svršek - textil + broušená kůže, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka x šířka:21 - 14,1 cm x 6,2 cm22 - 14,8 cm x 6,4 cm23 - 15,5 cm x 6,6 cm24 - 16,1 cm x 6,8 cm25 - 16,7 cm x 7,0 cm26 - 17,5 cm x 7,2 cm27 - 18,1 cm x 7,4 cm28 - 18,6 cm x 7,6 cm29 - 19,4 cm x 7,8 cm30 - 19,9 cm x 8,0 cm

Salomon Outrise GTX W 38 2/3 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Salomon Outrise GTX W 38 2/3 EUR
2 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská outdoorová obuv Salomon Outrise GTX W, která zvládne všechno. Spojuje to nejlepší z obou světů, od atletické lehkosti a pohodlí až po outdoorovou připravenost, a přizpůsobí se každému dobrodružství, do kterého se pustíte. Se správnou rovnováhou nositelnosti, vodotěsné ochrany a nekompromisního pohodlí. Určení: turistika, mixový trail Lehká a agilní obuv: Vyznačuje se lehkou a atletickou siluetou pro optimální víceúčelovou přizpůsobivost Měkké pohodlí: Navrženo tak, abyste se cítili super pohodlně Vodotěsná ochrana GORE-TEX a spolehlivý grip pro každý vnější scénář All Terrain Contagrip®je navržen pro nejširší škálu povrchů. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém nebo sypkém povrchu Mezipodešev: Fuze Foam, která se skládá z jedné z našich nejjemnějších směsí EVA a je zkonstruována s použitím menšího množství umělých polymerů, poskytuje plynulejší, ale dynamický krok SVRŠKOVÝ MATERIÁL: Syntetický svršek poskytuje velkou odolnost a ochranu při outdoorových aktivitách VRCHNÍ MATERIÁL: Vodoodpudivý - speciální úprava poskytuje dodatečnou ochranu a zajišťuje, že tkanina neabsorbuje vodu za slabého deště Syntetická podšívka: Odolná, ochranná podšívka VRCHNÍ KONSTRUKCE: SensiFit™ - drží nohu od mezipodešve až po systém šněrování, čímž poskytuje bezpečné, přiléhavé a praktické přizpůsobení celé noze Stélka: S.Café® recyklovaný potah na stélce UDRŽITELNOST: Materiál s biologickým obsahem, PFC free Drop: 9 mm (pata: 20,5 mm, špička: 11,4 mm) Hmotnost: 260 g

Bennon NEXO Grey Low tenisky
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Bennon NEXO Grey Low tenisky
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ultralehká nonmetalická polobotka, která se perfektně přizpůsobí každému tvaru chodidla. Obuv je opatřena podšívkou pouze v patní části, což zajišťuje opravdu výbornou prodyšnost a tím i pocit svěžesti chodidel.Své využití nalezne při trávení volného času v suchém vnitřním i venkovním prostředí

Pracovní holínky ARDON®WHITEFISH OB | G12Night/40
591 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Pracovní holínky ARDON®WHITEFISH OB | G12Night/40
591 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

originální holínky, svršek ze směsi PVC a nitrilu, příjemná nebarvící bílá nylonová vystýlka pro vyšší komfort nošení, podešev ze směsi PVC a nitrilu, modrá barva, hydrofóbní úprava, materiál: PVC, velikosti: 36 - 48, váha: 1170 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: bílo-modrá

Pracovní obuv ARDON®KINGLOW O1 | G3322/43
575 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Pracovní obuv ARDON®KINGLOW O1 | G3322/43
575 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

pracovní kožená polobotka, materiál: kůže, podešev: PU/PU, norma: EN 20347, velikosti: 36 - 48, váha: 500 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-modrá

Dětské textilní sandálky / papuče FARE 4118402 Velikost: 23
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Dětské textilní sandálky / papuče FARE 4118402 Velikost: 23
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Letní, textilní, pohodlné, větrací papučky/sandálky Fare 4118402 pro kluky, v odstínech modré barvy.- Sednou na typ nohy: normální až širší nožky, přes nárt regulovatelné velcro páskem - sednou i na vyšší nárt, na užší patu- zapínání na dva suché zipy - jedním regulujete přes nárt a druhým dotažení ke kotníku- Opatek: zpevněný - Podrážka: lepená, nezlouzavá, v přední části dobře ohebná, v přední a zadní části vyvýšená proti okopu, praktická tmavě modrá barva- Stélka: vyjímatelná, s mírným tvarováním kolem paty, možnost kontroly velikosti nejen při výběru, ale také během nošení, zda už nejsou boty malé- SLOŽENÍ: svršek - textil, spodní pásek je z hladké kůže, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaMíry uváděné výrobcem (dle našeho měření jsou sandálky na délku přibližně o 3 mm menší, než je uvedeno níže):

Pánské volnočasové boty
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Pánské volnočasové boty
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Pánské pohodlné tenisky do města.

McKinley Kansas Mid AQB Kids 28 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
McKinley Kansas Mid AQB Kids 28 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětská trekingová obuv McKinley Kansas Mid AQB Kidsvám nabízí komfort odolný vůči povětrnostním vlivům na krátkých i dlouhých cestách. Konstrukce s membránou AQUABASE obklopuje chodidlo a zajišťuje suchá chodidla ve vlhkých podmínkách. Materiál ze síťoviny a pryžová podrážka s výbornou přilnavostí, která zajišťuje bezpečný krok v jakémkoli terénu, vyjímatelná stélka Kids-Fit. Praktický systém rychlého šněrování QUICKLACE™ (do velikosti 34 i suchý zip) umožňuje snadné obouvání a zouvání. Svršek: polyuretan, síťovina Protiskluzová pryžová podrážka TPR mezipodešev Vyjímatelná stélkaKids Fit Systém rychlého šněrování Quicklace Membrána Aquabase Odolná obuv vůči povětrnostním vlivům

Crocs Crocband Sandal Kids 32 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Crocs Crocband Sandal Kids 32 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Vaše ratolesti si zamilují tyto sportovní sandály v zábavných barvách a pohodlného střihu. Kouzelné dírky pro doplňky Jibbitz™ jim umožňují dodat osobní nádech. Sportovní styl Crocband™ pro nejmenší Lehké a snadno se nosí Řemínek na patě a kotníku pro bezpečnější uchycení Ikonický Crocs Comfort™: Lehké a flexibilní. Ikonické: Legendární pěnové odpružení Croslite™ nabízí celodenní pohodlí a podporu. Malý prostor je pro nohu bezpečnější.

ADIDAS-Tracerocker 2.0 core black/grey five/grey six Černá 40 2/3
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
ADIDAS-Tracerocker 2.0 core black/grey five/grey six Černá 40 2/3
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Trailové boty v moderním designu potěší všechny běžce, kteří rádi běhají po lese. Běžecké boty se zapínají na tkaničky, které dobře fixují chodidlo. Plusem je lehká konstrukce, kterou oceníte při delším běhu. Svršek ze síťoviny zajistí vynikající cirkulaci vzduchu. Běžecké tenisky na trail mají pružnou mezipodešev z EVA materiálu, která zajistí skvělé tlumení a odpružení. Běžecké botasky pro pány poskytují pohodlí při nošení. Podrážka Traxion umožní velmi dobrou trakci do všech směrů. Značkové boty adidas jsou nejlepší volbou pro běh po nezpevněném terénu a polních cestách. Detaily produktu:Zapínání na tkaničkySvršek ze síťoviny se syntetickými vrstvamiLehký a prodyšný materiálPružná EVA mezipodešev pro tlumeníPodrážka TraxionSvršek obsahuje minimálně 50% recyklovaného obsahu

Spigen Glas.Tr 2x ochranné sklo na Samsung Galaxy A54 5G
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Spigen Glas.Tr 2x ochranné sklo na Samsung Galaxy A54 5G
479 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Ochranné sklo od společnosti Spigen je zárukou vysoké kvality a díky revolučnímu způsobu instalace zvládne aplikaci skla každý.Sklo poskytuje vylepšenou ochranu před poškrábáním, které je nejčastěji způsobeno ťukáním na displej nebo jinými tvrdými předměty. Je vyrobeno ze zesíleného tvrzeného skla o tloušťce 0,2 mm. Sklo má tvrdost 9H a je odolné vůči poškrábání i ostrými předměty.Sklo je zajištěno montážním rámem, díky kterému instalace bude jednodušší než kdykoli předtím.Díky jednoduchému aplikačnímu nástroji zvládne aplikaci každý a to s dokonalou přesností. Vlastnosti: • Revoluční způsob instalace• Sklo pokrývá celý displej• Vyrobeno z kvalitního tvrzeného skla s tvrdostí 9H• Nano povlak usnadňuje odstranění skvrn a otisků prstů z obrazovky• Hladký na dotek, nezasahuje do dotykového displeje• Aplikační sada zaručuje snadnou a rychlou instalaci• Case Friendly sklo, což znamená, že je kompatibilní s většinou ochranných pouzder• Obsah balení: sklo s montážním rámem Způsob instalace: • Důkladně očistěte povrch displeje od mastných skvrn a prachu• Vyleštěte displej pomocí suché stěrky• Na přední část telefonu položte rám se sklem• Složte rám i ochrannou fólii a zbavte se vzduchových bublin• Pořádně vyhlaďte povrch krouživými pohyby tak, aby lepicí vrstva co nejvíce přilnula k displeji

Superfit Trace Pink/Grau 1-006030-5500 Velikost: 32
1 819 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Superfit Trace Pink/Grau 1-006030-5500 Velikost: 32
1 819 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Sháníte barefoot tenisky na užší nožku? Představujeme vám novinku pro jaro 2023, barefoot tenisky Superfit Trace Pink/Grau 1-006030-5500 z řady Barefit nově i pro větší děti :-) Superfit přichází s novým tvarem a střihem "Barefit", jež kopíruje přirozený tvar zdravého chodidla a nožky mají tak více prostoru v prstové části, jsou vhodné také na dominantní palec. Opatek je mírně zpevněný ve spodní části. Má užší střih v oblasti paty a kotníku, a je tak vhodná pro děti s užší či normální patou/kotníkem. Tenisky mají svršek z technického materiálu v kombinaci se síťovinou, díky které jsou prodyšné. Mají koženou vyjímatelnou stélku a podšívku z textilu. Nožkám v nich bude fajn v teplých jarních a letních dnech.- Sednou na: užší až normálně široké nožky - WMS šířka IV M, užší až normální patu i kotník, vhodné na dominantní palec- Zapínání: na suchý zip v oblasti nártu/kotníku a falešné tkaničky ve formě gumiček (gumičky jsou přišité, není možno vyměnit za tkaničky)- Opatek: lehce zpevněný- Membrána: bez membrány- Podrážka: černá, není úplně měkká a ohebná jako mívají podrážky jiné barefoot boty - někdo tak může tyto boty považovat za kompromisní mezi barefoot a klasickými botami, nulový drop - boty nemají pod patou silnější podrážku, podrážka má vzorek a je před palcem a za patou vyvýšená proti okopání - Jazyk: je přišitý i po stranách, tak aby byly boty opravdu nepromokavé i ve vrstvě vody, přesto mají velký vstupní otvor a dobře se nazouvají- Stélka: pěnová s nášlapem z kůže, vyjímatelná - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - textil a syntetika, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost  - délka x šířka:26 - 16,8 cm x 6,4 cm27 - 17,4 cm x 6,6 cm28 - 18,1 cm x 6,8 cm29 - 19,0 cm x 7,0 cm30 - 19,4 cm x 7,2 cm31 - 20,0 cm x 7,2 cm32 - 20,8 cm x 7,4 cm33 - 21,5 cm x 7,6 cm34 - 22,2 cm x 7,8 cm35 - 23,0 cm x 7,8 cm 

Mokasíny z kožené usně, béžové
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Mokasíny z kožené usně, béžové
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Klasické mokasíny jsou zhotovené z pravé kůže. Pružná kvalitní kůže. Na svršku široký jazyk. Na patě široká vsadka. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti a to zejména do deště.

JEJUDO postel 180x200, abiskoash bílý/dub lefkas
8 580 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
JEJUDO postel 180x200, abiskoash bílý/dub lefkas
8 580 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Postel s ložnou plochou 180x200Barva: abiskoash bílý/dub lefkas Rozměry (šířka x hloubka x výška): 191 x 211 x 89 cm V ceně postele není rošt ani matraceMateriál: lamino Dodání v demontu.

Dětská postel SPECIOSA D5E 80x160, bílá
7 020 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Dětská postel SPECIOSA D5E 80x160, bílá
7 020 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětská postel 80x160 cm Rošt z příslušenství níže: Maximální délka roštu je 200 cm, lze však zkrátit zmenšením mezer mezi jednotlivými lamelami. V ceně postele není rošt ani matrace, vhodná matrace 80x160 ve výšce 7, 8 nebo 12 cm Rozměr postele (šxvxh): 87 x 144 x 164 cm Rozměr spací plochy (šxh): 80 x 160 cmVýška postele od země po její dno: cca 20 cm Barva: bílá Materiál: masiv borovice s trojitou vrstvou lakováníLakováno ekologickými laky dle normy: DIN EN 71, část 3 Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců

Postel RONSARD III 160x200 cm, šedá
18 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Postel RONSARD III 160x200 cm, šedá
18 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Postel 160 x 200 cm se šuplíky Barva: šedá Rozměr (šxvxh): 164 x 39/106 x 220 cm Materiál: sametová látka, kaučukový masiv Rošt je v ceně. Matraci je potřeba dokoupit. Vhodný rozměr matrace je 160x200 cm nebo 2 ks 80x200 cm. Obrázek je pouze ilustrativní (noční stolky nejsou součástí). Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Toaletní stolek MOLTENO, bílá/černý lesk, 5 let záruka
3 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Toaletní stolek MOLTENO, bílá/černý lesk, 5 let záruka
3 650 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Toaletka Barva: bílá/černý lesk Materiál: lamino 16 mm Rozměry (šxvxhl): 80 x 94 x 42 cm Dodává se v demontu. Záruka 5 let.

Tommy Jeans pánský černý tenký svetr
1 439 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Tommy Jeans pánský černý tenký svetr
1 439 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánský černý tenký svetr od Tommy Jeans.Materiál: 100% bavlna.Střih: Regular fit.

Protetika Tery Beige Velikost: 33
817 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Protetika Tery Beige Velikost: 33
817 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Letní kožené sandále Protetika Tery Beige jsou od jara 2023 na nové podrážce a mají nyní prostornější, širší špičku, lze je lépe dotáhnout i na útlý kotník - sednou tedy také na jiný typ nožky než předchozí modely na staré podrážce. I když se někomu zdá nová špička kulatější než u předchozích modelů (není od pohledu tak hranatá), tak je pro změnu naopak palcová hrana rozšířená a nabízí tak více místa vedle palce (směrem k druhé noze). Nemusíte mít strach, že by měl palec málo místa :-) Boty splňují požadavky na barefoot obouvání. Svršek je z bežového veluru (broušené kůže) s černou podrážkou.- Sednou na: normální nožky, přes nárt velmi dobře regulovatelné velcro pásky - sednou i na vyšší nárt, vhodné také pro dominantní palce vyčnívající do strany (směrem k druhé noze), oproti předchozím modelům jsou užší v kotníku- Zapínání: na dva suché zipy - jedním regulujete přes nárt a druhým dotažení ke kotníku, lepší dotažení ke kotníku než u předchozích modelů- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: nová - rozšířená v prstové části, lepená, ohebná všemi směry - příčně i podélně, u nové boty se může zdát tužší, ale během chvilky ji v ruce rozhýbete a bude pak velmi dobře ohebná - Stélka: kožená, vyjímatelná, bez tvarování a bez podpory podélné i příčné klenby - možnost kontroly velikosti nejen při výběru, ale také během nošení, zda už nejsou boty malé- SLOŽENÍ: svršek - broušená kůže (velur), podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaNaměřili jsme měřidly Plus12 a Clevermess (tím, že je bota měkká, je šířka +-1mm orientační - měříme tak, aby měřidlo botu neroztahovalo):Velikost - délka a šířka:19 - 12,3cm x 5,8cm20 - 12,7cm x 6,0cm21 - 13,3cm x 6,1cm22 - 13,9cm x 6,3cm23 - 14,6cm x 6,5cm24 - 15,4cm x 6,7cm25 - 16,3cm x 6,8cm26 - 16,9cm x 6,9cm27 - 17,6cm x 7,2cm28 - 18,4cm x 7,3cm29 - 19,0cm x 7,4cm30 - 19,6cm x 7,6cm31 - 20,4cm x 7,7cm32 - 21,2cm x 7,8cm33 - 21,8cm x 7,9cm34 - 22,4cm x 8,0cm35 - 23,1cm x 8,2cm

Kožené tenisky na zip, klínová podrážka
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Kožené tenisky na zip, klínová podrážka
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Módní vzhled a jedinečné pohodlí, to jsou kožené tenisky na klínové podrážce a s originálním zipem! Z pravé kvalitní kůže. Vyjímatelná stélka. Jemné na dotek, v členitém střihu pro efekt 2 materiálů. Na vnější straně zip pro snadné obutí. Kulaté tkaničky. Měkké vypodložení kolem kotníku. Klínová pohodlná podrážka s kontrastním pruhem. Protiskluzová podrážka. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte. Na koženou useň pravidelně používejte speciální kartáček.

Sandály s pružnými pásky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Sandály s pružnými pásky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Tyto sandály myslí především na pohodlí! Díky svým pružným páskům se jednoduše přizpůsobí. Široké pružné pásky pro snadné obutí. Malý klínový podpatek. Lze prát v pračce.

Dámské nízké tenisky
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské nízké tenisky
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské pohodlné tenisky na každý den.

TECNICA-Sulfur Ws light grey/light lilac Šedá 42
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
TECNICA-Sulfur Ws light grey/light lilac Šedá 42
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Dámské turistické boty vynikají komfortem a přesným střihem. Poskytnou Vám oporu a stabilitu během lezení a vysokou přilnavost v technicky náročném terénu. Odolný svršek je z kvalitního semiše, který poskytne potřebnou prodyšnost. Je vyroben a tvarován kolem specifického anatomického kopyta, které zajišťuje přesné uchycení a obepnutí chodidla. Díky tomu bota padne kolem nohy jako ulitá. Špička nízké turistické obuvi pro dámy je zpevněna dodatečným materiálem. Chrání prsty a zajistí delší trvanlivost bot. Obuv Tecnica se váže na tkaničky. Dámské boty na turistiku jsou pohodlné díky vnitřní stélce Ortholite. Ta poskytne pohodlný krok, stejně jako polstrovaný límec. Outdoorová obuv pro dámy disponuje mezipodešví s oblastmi o různé hustotě, která zajistí větší odpružení a hladší přechod z paty ke špičce při chůzi a torzní tuhost při lezení. Trekové boty dámské využívají podrážku Vibram, která je zárukou výborné přilnavosti a trakce. Vícesměrný vzor výstupků se snadno přizpůsobuje různým terénům a měnícím se podmínkám, zatímco plochá lezecká zóna na špičce a gumová klenba zlepšují sílu lemování a přesnost lezení na římsách a hranách. Detaily produktu:turistické boty dámskéodolný svršek ze semišeanatomicky tvarovaný - bota sedne jako ulitáprodyšnézpevněná špičkavnitřní stélka Ortholitepolstrovaný límecmezipodrážka s oblastmi o různé hustotěpodrážka Vibram® Megagrip™  zajistí trakci a přilnavost

TECNICA-Sulfur Ms soft grey/ultra orange Šedá 44,5
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
TECNICA-Sulfur Ms soft grey/ultra orange Šedá 44,5
4 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Pánské trekové boty jsou zárukou pohodlí a stability. Anatomický střih zajistí, že boty do hor výborně sedí a poskytnou oporu při zdolávání turistických stezek i lezení. Díky výborné přilnavosti v technickém terénu a vysokým komfortem během nošení jsou vhodné i pro celodenní turistická dobrodružství. Trekingové boty pro pány mají odolný a prodyšný semišový svršek s pogumovanou špičkou. Vázání na šňůrky přechází až ke špičce, což poskytne možnost individuálního nastavení na míru. Nízká turistická obuv má polstrovaný límec boty a pohodlnou vnitřní stélku Ortholite. Mezipodrážka je navržena se dvěma oblastmi o různé hustotě, aby se spojilo větší odpružení a hladší přechod z paty ke špičce při chůzi a torzní tuhost při lezení. Technologie TPU Edge Frame, která je vložena do jádra boty, poskytuje podporu a flexibilitu přesně tam, kde potřebujete. Podrážka Vibram® Megagrip™ má vícesměrný vzor výstupků, který se snadno přizpůsobuje různým terénům a měnícím se podmínkám. Plochá lezecká zóna na špičce a gumová klenba zlepšují sílu lemování a přesnost lezení na hranách. Obuv Tecnica Sulfur je vhodná pro technicky náročný terén a dlouhé vzdálenosti. Detaily produktu: nízké turistické boty odolný svršek ze semiše anatomický střih prodyšné pogumovaná špička vázání na šňůrky až ke špičce polstrovaný límec vnitřní stélka Ortholite mezipodešev s různou hustotou pro lepší odpružení technologie TPU Edge Frame zajistí oporu a flexibilitu členitá podrážka Vibram Megagrip pro vysokou přilnavost vhodná na technicky náročný terén, dlouhé vzdálenosti a lezení EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

TECNICA-Magma 2.0 S MID GTX Ws shadow piedra/cloudy bacca Šedá 39,5
5 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
TECNICA-Magma 2.0 S MID GTX Ws shadow piedra/cloudy bacca Šedá 39,5
5 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská obuv značky Tecnica. Turistické boty s vyšším střihem jsou vhodné do technicky náročného terénu. Nabízejí Vám vysoký výkon a pohodlí v jednom. Svršek bot do hor tvoří semiš a syntetický materiál. Je prodyšný a anatomicky tvarovaný, aby vám poskytl perfektní pocit a přizpůsobení. Opora střední části chodidla a kotníku zajistí ochranu před zraněními ve skalnatém terénu. Výhodou je také více místa na prsty v přední části. Dámská kotníková turistická obuv disponuje voděodolnou membránou Gore-Tex, která zajistí pohodlí i ve vlhkých a deštivých podmínkách. Mezipodrážka EVA s vysokým odrazem výborně absorbuje nárazy. Kromě toho ultra velká nadrozměrná pata se stabilizačními lamelami poskytuje bezkonkurenční brzdění a lepší výkon při sjezdu. Obuv Tecnica má vázání na šňůrky, které je v horní části doplněno o háčky. K pohodlí během nošení přispívá také polstrovaný límec bot do lesa a vnitřní stélka Ortholite. Boty na turistiku disponují multitrakční podrážkou Vibram® Litebase™ a směsovou gumou Megagrip™, která nabízí optimální přilnavost na všech površích za sucha i za mokra. Detaily produktu: dámské kotníkové turistické boty prodyšný svršek z kombinace materiálů anatomicky tvarované vázání na šňůrky s háčky zpevněná pata a kotník pro větší ochranu membrána Gore-Tex více místa na prsty v přední části mezipodešev EVA tlumí nárazy polstrovaný límec boty vnitřní stélka Ortholite multitrakční podrážka Vibram® Litebase™ se směsovou gumou Megagrip™ pro optimální přilnavost na všech površích vhodné do technicky náročného terénu EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

BeLenka Dětské zimní barefoot boty Be Lenka Snowfox Kids 2.0 - Dark & Light Blue Velikost: 26
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Materiály:Svršek: textil / štípenka / hydrofobní nubuk Podšívka: vlna / textil Stélka: vkládací, latex/merino/AL folie Podrážka: gumová, 10% recyklovaných svršků podešví Výroba: Portugalskobarefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela přírodaBe Lenka Snowfox 2.0 udrží nohy Vašich dětí v teple díky podšívce z merina vlny a vlnymembrána umístěná mezi podšívkou a svrškemhydrofobní nubuk po celém obvodě boty proti oděrudůmyslné šněrování doplněné o stoper na regulaci dotažení · stélka je vybavená hliníkovou vrstvou, která zabraňuje pronikání chladu do botypodešev (6 mm) je částečně vyrobená z gumového odpaduimpregnací zlepšíte voděodpudivost boty a zjednodušíte údržbu Podešev KidsComfort díky svým výstupkům zaručuje dokonalou stabilitu a kontrolu kroku při každodenním pohybu.

ArtMLM Noční stolek NEMARI 06
2 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
ArtMLM Noční stolek NEMARI 06
2 680 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Noční stolek NEMARI 06 Sestava NEMARI v modré barvě přidá do exteriéru osvěžující a moderní vzhled a zlaté nohy poskytují stylový a luxusní akcent. Moderní noční stolek NEMARI 06 na vysokých nohách v jednoduchých tvarech má zásuvku a otevřenou polici . Znamenitý a působivý styl sestavy zapadne do každého moderního interiéru. Při každodenním používání oceníte ABS hrany. Dopřejte si útulný prostor ve stylu, který vám je nejbližší. Materiál: laminovaná deska nejvyšší kvality, ABS hrany, kovové nohy Rozměry: ŠxVxH: 50 x 54 x 34 cm hmotnost: 12,5 kg Barevné provedení: modrá/zlatá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

Salomon Ultra Glide 2 W 40 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Salomon Ultra Glide 2 W 40 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dámská trail běžecká obuv Salomon Ultra Glide 2 W mění hru. Ultra odpružený trailový chameleon je navržen tak, aby se přizpůsobil různým terénům a povrchům, je pohodlný a lehký i pro chůzi na dlouhé vzdálenosti, ideální na měnící se povrch, kamkoli vás vaše nálada nebo ambice zavedou. Bez ohledu na výzvu, kdekoli běžíte. Výkon na dlouhé vzdálenosti: podrážka Contagrip® zvyšuje trakci, zatímco SensiFit™ jemně obepíná nohu Neodolatelný pocit z mezipodešve Energy Foam a nového tvaru rockeru Maxi komfort: vybrali jsme skutečně jemné, lehké a pohodlné látky od přiléhavého límce po prodyšnou síťovinu Lehká pohotová pěna vytvořená kombinací EVA a Olefinu [OBC], která poskytuje dlouhotrvající tlumení a skokovou návratnost energie Prémiová výkonná běžecká platforma, která poskytuje tlumené pohodlí na dlouhé vzdálenosti a plynulé přechody díky soudržnému působení pěny Energy Foam a Reverse Camber 3D otevřená síťovina poskytuje maximální prodyšnost SensiFit™ poskytuje bezpečné, přiléhavé a prakticky přizpůsobené pohodlí Použití: smíšený terén Tlumení: maximální Drop: 6 mm Hloubka dezénu: 3,5 mm Váha: 239 g/polpár

TREZETA-Zeta Wp, grey/orange Šedá 42
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
TREZETA-Zeta Wp, grey/orange Šedá 42
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská obuv značky Trezeta. T boty na turistiku osloví všechny turisty a přitáhnou pozornost i vynikající funkčností. Boty do hor jsou navrženy v moderním outdoorovém designu. Trekingové boty pro pány jsou zárukou stability při zdolávání turistických tras. Turistická obuv se semišovým svrškem má voděodolnou povrchovou úpravu a velkým plusem je voděodolná podšívka Trezeta® Waterstopper, která chrání chodidlo a udržuje jej stále v suchu. Mikroporézní mezipodešev pánských bot do lesa poskytuje vynikající tlumení, absorpci nárazů i odpružení. Silnou stránkou dámské trekové obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která je ideální i do velmi náročného terénu. Outdoorové boty pro pány jsou nejlepší volbou pro kempování, zdolávání turistických stezek a outdoorová dobrodružství. Díky příjemnému vzhledu je můžete nosit také ve volném čase ve městě či na procházce. Zkombinujte turistické boty s pánskými turistickými kalhotami a trekingovým tričkem a vyražte na zajímavou výpravu. Detaily produktu: lehká konstrukce boty nízký střih oděru odolný materiál voděodolný a prodyšný svršek posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování tvarovaná stélka nepromokavá membrána Trezeta® Waterstopper tlumící mezipodešev poutko na zadní straně hmotnost: 345 gr. 1/2 pár

Dámské westernové boty
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské westernové boty
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské kovbojské boty modré barvy. imitace riflovina vzorek

Dámské vysoké tenisky
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské vysoké tenisky
939 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské vysoké tenisky krémové barvy. šněrovací vzhled semiš, kůže celoroční

Volcom Watanite Pullover Fleece L
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Volcom Watanite Pullover Fleece L
1 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská mimořádně měkká mikina Volcom Watanite Pullover Fleece ze směsi bavlny a recyklovaného polyesteru zvyšuje pohodlí a styl v chladném počasí. Klasický střih Složení: 80% bavlna / 20% Repreve® recyklovaný polyester fleece 290 g/m2 Přední kapsa Sítotisk na hrudi a zádech

Barefoot tenisky Barebarics Apollo - Dark Grey & Black Velikost: 44
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Apollo - Dark Grey & Black Velikost: 44
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skladá z kombinace dvou druhů prémiové kůže s výbornými vlastnostmi a odolností. Podšívka je vyrobená z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Tento typ podšívky urychluje proces odvodu a absorpce potu, díky čemuž kůže zůstává suchá. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá u prestižních modelů obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích. Podešev je zhotovená z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli. Stélka je vyjímatelná a složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu. Barefoot vlastnosti Anatomický tvar - Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů - Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezovány a přirozeně se posilují.Nulový sklon - Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka - Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posilní balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha - Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze. Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

DC Pure Winter High-Top Boys 33 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
DC Pure Winter High-Top Boys 33 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Vysoké zimní boty DC Pure Winter High-Top Boys pro kluky s teplou podšívkou. Když teploty klesnou a srážky mrznou, vysoce výkonné DC Pure Winter poskytují komfort do každého počasí. Vyrobeno z kombinace odolných materiálů, s teplou podšívkou pro větší teplo, s polstrovaným jazykem a límcem pro podporu zaměřenou na aktivitu. Poskytují solidní odolnost proti uklouznutí prostřednictvím standardního vzoru Pill Pattern od společnosti DC. Pryžová podešev pro lepší trakci a vulkanizovaná konstrukce pro sílu zaměřenou na aktivitu. Svršek ze směsi kůže, nubuku a semiše Pásek se suchým zipem a elastické šňůrky Podšívka Šerpa pro extra teplo Jazyk a límec vyztužený pěnou pro větší pohodlí a podporu Překrytí špičky pro extra odolnost Podrážka z lepivé pryže odolná vůči oděru Ochranný běhoun Pill Pattern od DC Vulkanizovaná konstrukce pro skvělý pocit z desky a ohyb podrážky

Adidas VS PACE 2.0 HP6009
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Adidas VS PACE 2.0 HP6009
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Coqui Pantofle Tora Glitter 7083 šedá Velikost: 34-35
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Coqui Pantofle Tora Glitter 7083 šedá Velikost: 34-35
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětské nazouváky Coqui Tora 7083 Šedá Glitter. Jednoduché, ergonomicky tvarované nazouváky s glitrovým potiskem. Využijete jak doma, tak i venku. Jsou lehounké a velmi pohodlné díky ergonomickému tvarování.Nazouváky mají certifikovanou antibakteriální úpravu CoquiAir. Podešev neklouže a nebarví.Velikost - vnitřní délka:26/27 - 16,5 cm28/29 - 17,6 cm30/31 - 18,8 cm30/31 - 19,5 cm32/33 - 20,1 cm34/35 - 21,1 cm

Full Spectrum CBD konopný olej 5% I am CBD 10ml
605 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Full Spectrum CBD konopný olej 5% I am CBD 10ml
605 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Full Spectrum CBD konopný olej 5% I am CBD 10mlFull Spectrum CBD konopný olej obsahuje kromě CBD i další kanabinoidy jako jsou CBG, CBN, CBC a také obsahuje terpeny a flavonoidy, což přispívá k lepšímu účinku. Všechny složky spolu synergicky působí a poskytují tak nejlepší možný účinek. Konopné kapky mají jemnou konopnou příchuť.CBD neboli kanabidiol patří do skupiny kanabinoidů, což jsou látky obsažené v konopí setém a indickém. Na rozdíl od THC nemají psychoaktivní účinky.Hlavní výhody konopného oleje:obsahuje 500 mg CBD (cca 2 mg v jedné kapce),kromě kanabidiolu (CBD) obsahuje i další kanabinoidy (CBG, CBN, CBC...),velmi snadno se dávkuje díky praktickému kapátku,kapátko umožňuje aplikaci pod jazyk, ale i do jídla či nápoje,díky rostlinnému původu je vhodný i pro vegany,bezpečný pro dlouhodobé užívání.Příznivé účinky konopného oleje:podporuje přirozenou imunitu,má příznivý vliv na činnost kardiovaskulárního systému,příznivě ovlivňuje normální hladinu glukózy v krvi,podporuje normální činnost svalů a kloubů,má protizánětlivý účinek,podporuje normální činnost srdce,podporuje přirozenou obranyschopnost – imunitní systém.PoužitíKonopný olej Full Spectrum CBD 5% original (500 mg) doporučujeme užívat každý den v dávce 10–20 kapek. Toto množství můžete přijmout najednou (nejlépe před spaním), případně si ho rozdělit na ráno a večer. Olej lze přidat do jídla či pití nebo nakapat přímo pod jazyk (před polknutím vyčkejte alespoň 60 sekund). Jedno balení obsahuje cca 250 kapek (2 mg/kapka).Nástup účinků bude rychlejší, pokud CBD olej užijete nalačno. Vstřebávání urychlují také rostlinné oleje (kokosový, olivový nebo sezamový) a tučné potraviny, jako je avokádo, ořechy, vejce, maso nebo ryby.UpozorněníJedná se o doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po otevření skladujte při teplotě 5–8 °C a spotřebujte do 30 dnů.

Beurer BR 90 přístroj na úlevu při bodnutí hmyzem
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Beurer BR 90 přístroj na úlevu při bodnutí hmyzem
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Beurer BR 90 je moderní přístroj určený k ošetření po bodnutí hmyzem a urychlení hojení. Použití je zcela jednoduché, stačí přiložit zahřívací destičku na postižené místo a stisknout tlačítko, na výběr je 3 nebo 6-ti sekundový program. Výrobek pomáhá urychlovat hojení, bojuje proti svědění a otoku.Vlastnosti a specifikace výrobku:program s 3 vteřinovým a s 6 vteřinovým výbojempro citlivou pokožkus osvětlením ošetřovaného místa2x AAA baterie součástí balenímoderní design

Protetika Deny Bordo Velikost: 33
1 289 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Protetika Deny Bordo Velikost: 33
1 289 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Dětské barefoot zimní boty Protetika Deny Bordo 2023 končí těsně nad kotníkem, na nové podrážce pro rok 2023, která je prostornější ve špičce než starší typ podrážky. Boty jsou z vnějšku z hladké kůže ve vínové barvě s béžovou podrážkou. Uvnitř boty je příjemný nekousavý kožíšek, vyjímatelná stélka má filcovou vrchní vrstvu. Jazyk je přišitý pouze v dolní části a tak se dají boty hodně otevřít a pohodlně nazout.Hladká kůže je dobře omyvatelná, prospěje jí občasné promazání balzámem na kůži.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, vhodné i pro vyšší nárt, lepší dotažení okolo kotníku než u starších modelů, ale ani tak nejsou na vyloženě úzkou patu/kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný- Podrážka: nový typ pro rok 2023, ohebná, gumová, lepená, nulový drop- Jazyk: je přišitý pouze v dolní části, kožený, podšitý kožíškem- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, textilní, možnost kontroly velikosti, nášlap z fleecuSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - umělý kožíšek, stélka - textilní s filcem , podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka: 19 - 12,3cm x 5,8cm20 - 12,7cm x 6,0cm21 - 13,3cm x 6,1cm22 - 13,9cm x 6,3cm23 - 14,6cm x 6,5cm24 - 15,4cm x 6,7cm25 - 16,3cm x 6,8cm26 - 16,9cm x 6,9cm27 - 17,6cm x 7,2cm28 - 18,4cm x 7,3cm29 - 19,0cm x 7,4cm30 - 19,6cm x 7,6cm31 - 20,4cm x 7,7cm32 - 21,2cm x 7,8cm33 - 21,8cm x 7,9cm34 - 22,4cm x 8,0cm35 - 23,1cm x 8,2cm  

SVĚTLE ŠEDÁ MIKINA SE ZIPEM BX5465 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
SVĚTLE ŠEDÁ MIKINA SE ZIPEM BX5465 Velikost: L
1 011 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Tabulka velikostí MLXLCelková délka717375Od podpaží k podpaží535557Rukáv od krku757677Rukáv od podpaží505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Dětský teplý svetr ALPINE PRO
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dětský teplý svetr ALPINE PRO
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Proto ZEGO používá konstrukční provedení, které má vysoké materiály a je polopřiléhavým střihem. 

Salomon Outway Mid CSWP J 31 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Salomon Outway Mid CSWP J 31 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Boty Salomon OUTWAY MID CLIMASALOMON™ WATERPROOF jsou určeny pro mladé turisty, kteří chtějí objevovat přírodu a nekonečná dobrodružství v horách. Bota OUTWAY Mid kombinuje nepromokavou ochranu a podrážku Contagrip® se skvělou přilnavostí na všech různých terénech s velkým komfortem. Délka po kotníky zabraňuje vnikání nečistot do boty a udržuje kotníky zpevněné. Ať už se chystáte na hřiště, lesní cestu nebo na procházku po městě, boty OUTWAY Mid jsou vždy skvělou volbou. Díky nepromokavé membráně, odolné ripstopové tkanině a chráničům špičky a paty budou mladé nohy chráněny během outdoorových dobrodružství. Materiál Contagrip® do každého terénu Pohodlné odpružení a polstrování na všech strategických místech pro trvalý komfort Moderní design s barevnými detaily Hmotnost (g)255 g Drop8 mm

Salomon Outway Mid CSWP J 37 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Salomon Outway Mid CSWP J 37 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Boty Salomon OUTWAY MID CLIMASALOMON™ WATERPROOF jsou určeny pro mladé turisty, kteří chtějí objevovat přírodu a nekonečná dobrodružství v horách. Bota OUTWAY Mid kombinuje nepromokavou ochranu a podrážku Contagrip® se skvělou přilnavostí na všech různých terénech s velkým komfortem. Délka po kotníky zabraňuje vnikání nečistot do boty a udržuje kotníky zpevněné. Ať už se chystáte na hřiště, lesní cestu nebo na procházku po městě, boty OUTWAY Mid jsou vždy skvělou volbou. Díky nepromokavé membráně, odolné ripstopové tkanině a chráničům špičky a paty budou mladé nohy chráněny během outdoorových dobrodružství. Materiál Contagrip® do každého terénu Pohodlné odpružení a polstrování na všech strategických místech pro trvalý komfort Moderní design s barevnými detaily Hmotnost (g)255 g Drop8 mm

ADIDAS-Terrex Swift R2 M GTX impact orange/grey five/core black Oranžová 43 1/3
2 950 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Pánské outdoorové boty přitáhnou pozornost oranžovým provedením. Trekové boty doplňuje nápis Terrex na boční straně. Hledáme-li funkční boty do lesa v originálním designu, tyto trekingové boty Terrex jsou přesně pro Vás. Pánské boty na turistiku mají nepromokavou membránu Gore-Tex, díky které budou Vaše nohy vždy v suchu. Svršek je kombinací textilního a syntetického materiálu, což znamená vyšší úroveň odolnosti i prodyšnosti. Pánské boty do hor disponují rychlovázáním, které dodá potřebnou stabilitu na nerovném povrchu. Nízká turistická obuv má podrážku Continental, která se postará o výbornou přilnavost na suchém i mokrém povrchu. K pohodlí při nošení těchto bot pro pány přispívá polstrovaný límec boty a mezipodešev EVA, která poskytuje výborné tlumení. Střih outdoorové obuvi je ideální pro každý typ nohy. Zpevněná pata a špička poskytnou potřebnou ochranu a stabilitu. Trekové boty pro pány jsou spolehlivými společníky na trekking, kempování, zdolávání turistických tras a outdoorové aktivity. Detaily produktu: nízká turistická obuv pro pány odolný prodyšný svršek rychlošněrování zpevněná pata a špička polstrovaný límec mezipodešev z EVA materiálu poskytne tlumení podrážka Continental zajistí stabilitu na mokrém i suchém povrchu nepromokavá membrána Gore-Tex

ARTBm Komoda DIUNA 193 4D | černý mat Provedení: Černý mat / černá podnož
12 880 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Komoda DIUNA 193 4D | černý mat Nadčasová komoda DIUNA 193 4D v černém matném barevném provedení. M oděrný design komody DIUNA se odvíjí od minimalistických linií a působivých detailů. Komoda Diuna má bezúchytkový systém – čela se otevírají systémem push to open. Pro doplnění stylu má komoda nohy zlaté nebo černé kovové. Design předních částí komody DIUNA se vyznačuje působivými dekoracemi v podobě kosočtverců, které osloví milovníky geometrické přesnosti. Materiál: laminát 16 mm, MDF, kov Rozměry (ŠxVxH): 192,6 x 88,2 x 40 cm Barevné provedení: černý mat / zlaté nohy (rám) černý mat / černé nohy (rám) černý mat / černé nohy Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

Tommy Hilfiger pánský modrý svetr - XXL (C9T)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Tommy Hilfiger pánský modrý svetr - XXL (C9T)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánský modrý svetr od Tommy Hilfiger.Materiál: 100% bavlna.Střih: Regular Fit.

Kotníkové kozačky chelsea s pruženkami a perforací
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Kotníkové kozačky chelsea s pruženkami a perforací
2 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Elegantní a stylové kotníkové kozačky chelsea s praktickým pruženkami a perforovaným vzorem jsou zaručeně IN. Svršek z kvalitní kožené usně. Na každé straně široké pruženky a perforované zdobení. Pevný opatek. Vzadu poutko pro snadné obutí. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené tenisky na zip, klínová podrážka
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Kožené tenisky na zip, klínová podrážka
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Módní vzhled a jedinečné pohodlí, to jsou kožené tenisky na klínové podrážce a s originálním zipem! Z pravé kvalitní kůže. Vyjímatelná stélka. Jemné na dotek, v členitém střihu pro efekt 2 materiálů. Na vnější straně zip pro snadné obutí. Kulaté tkaničky. Měkké vypodložení kolem kotníku. Klínová pohodlná podrážka s kontrastním pruhem. Protiskluzová podrážka. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte. Na koženou useň pravidelně používejte speciální kartáček.

Kožené tenisky s tkaničkami
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Kožené tenisky s tkaničkami
1 420 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Originální kožené tenisky s tkaničkami se hodí do každého šatníku. Na svršku a bocích originální vsadky s efektem hadí kůže. Na vnější straně pruženka pro maximum pohodlí. Vzorovaná klínová podrážka prodlužuje a zeštíhluje postavu. Vpředu a na bocích kožené vsadky z hladké kůže a z kůže s hadím vzorem. Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami pro nastavení na míru. Zesílená přední část. Vyjímatelná, pružná, lehká, ekologická a omyvatelná stélka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sportovní pružné baleríny
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Sportovní pružné baleríny
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Sportovní a ženské, to jsou balerínky s ultra pružnou podrážkou pro extra pohodlnou chůzi. Rychle si pospěšte! Kolem kotníku dvojitý pásek na suchý zip. Členitý střih a prošití. Svršek z ažurového a syntetického textilu s efektem síťoviny pro vysokou prodyšnost chodidla. Ultra pružná a protiskluzová podrážka se vzorem. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Froté pantofle
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Froté pantofle
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Froté bačkory myslí na pohodlí a hřejivost. Pružné, lehké, nastavitelné a snadné na obutí, nic jim neschází. Snadné a rychlé obutí. Patka pro nastavení. Vyjímatelná stélka. Protiskluzová podrážka.

Dámské stylové tenisky
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024
Dámské stylové tenisky
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 08.04.2024

Dámské stylové tenisky jsou v černém provedení.

KAYLAND-Duke Ws Gtx, Black/Light green Černá 37,5
4 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
KAYLAND-Duke Ws Gtx, Black/Light green Černá 37,5
4 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

>

Dámské sandály RIEKER 67191-80 bílá S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 10.04.2024
Dámské sandály RIEKER 67191-80 bílá S4
2 749 Kč
* Uváděná cena platí pro 10.04.2024

Moderní dámské sandálky značky RIEKER, které budou ideálním společníkem na letní slunné dny. Sněhově bílý svršek je doplněný béžovým páskem se stříbrnou aplikací, díky které botičky vypadají velmi stylově. Pro lepší upevnění kotníku slouží pásek s ozdobnou přezkou. Pro Vaše pohodlí je zde zabudována měkká stélka. Tento kousek se hodí k šatům i sukni. Technologie: Antistress – podešev je díky této technologii lehká, flexibilní, absorbuje nárazy při došlapu a snadno se přizpůsobí každé noze.