Prahové lišty Opel Movano 2003-2010
640 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Prahové lišty Opel Movano 2003-2010
640 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Prahové lišty účinně zabraňují nežádoucímu poškození laku na prazích. Jsou vyrobeny z polyuretanu moderní technologií vstřikování plastů a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohli působit korozi prahů.Kromě ochranné funkce jsou prahové lišty elegantní doplněk, který dodá vozu moderní vzhled. Tvar lišt přesně odpovídá reliéfu prahů vozu Opel Movano.Montáž prahových lišt není vůbec složitá - jednoduše se připevní se pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí balení.Sada obsahuje 2 lišty na prahy předních dveří.

Ochranná lišta hrany kufru Mazda 6 2012- (combi, tmavá)
1 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru Mazda 6 2012- (combi, tmavá)
1 750 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Mazda 6 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru BMW X5 2013-2018 (F15, matná)
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ochranná lišta hrany kufru BMW X5 2013-2018 (F15, matná)
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu BMW X5 (F15) je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Peugeot Expert 2016- (plastový nárazník, výklopné dveře, matná)
2 090 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Peugeot Expert je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Omega 91
22 259 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Cosmos® Na puchýře 8 ks
94 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Cosmos® Na puchýře 8 ks
94 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Cosmos® Na puchýře Speciální náplast pro rychlé ošetření puchýřů na patě Výhody náplasti na puchýře Cosmos Chrání dvojnásobně puchýř před nepříjemným tlakem a třením.Speciální tvar náplasti, díky kterému se dobře přizpůsobí lepení na patu. Průhledná náplast. Účinně tlumí bolest.Lepší hojení díky hydrokoloidnímu polštářku.Nedráždí zdravou pokožku. Vydrží i několik dní bez nutnosti výměny.

Canis (CXS) Kotníková treková obuv CXS GO-TEX MONT BLANC - 46
1 484 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Canis (CXS) Kotníková treková obuv CXS GO-TEX MONT BLANC - 46
1 484 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kotníková treková obuv CXS GO-TEX MONT BLANC - 46 od výrobce Canis (CXS). Produkt je dostupný za 4 dny.

Tommy Jeans pánský modrý svetr TONAL - XL (C87)
1 883 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tommy Jeans pánský modrý svetr TONAL - XL (C87)
1 883 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánský modrý svetr TONAL od Tommy Jeans.Svetr má vlajku Tommy Jeans v tónových odstínech.Materiál: 50% bavlna, 50% polyakryl.Střih: Regular fit .

Dámské šněrovací kotníkové boty
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské šněrovací kotníkové boty
649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské volnočasové boty na ven.

Tradigo Giovanni Napínák cedrový
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tradigo Giovanni Napínák cedrový
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Cedrový napínák do obuvi. Slouží jako kvalitní pomůcka pro péči o obuv. Cedrové dřevo vytáhne z obuvi vlhkost, kůži od bot napne, takže se nevytváří nevzhledné ohyby a boty budou příjemně provoněné cedrovým dřevem.

Vlnka Dámské bačkory s ovčí vlnou na suchý zip červené
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vlnka Dámské bačkory s ovčí vlnou na suchý zip červené
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bačkory na suchý zip jsou vysoce stabilní, pevné a díky ovčí vlně merino vysoce hřejivé. Předností u bačkor je protiskluzová podrážka, na základě které se řadí mezi bezpečnou obuv pro starší osoby. Bačkory mají uzavřenou patu, tudíž na chodidle dokonale sedí a maximálně izolují před vnějším chladem. Celkový tvar a struktura bačkor je navržena dle moderních technologií pro osoby s otoky chodidel, vysokým nártem a haluxy. Suchý zip v horní části usnadňuje manipulaci a celkový proces obouvání. Zimy se nemusíte bát, z vnitřní strany jsou bačkory vystlány Ovčí vlnou Merino. Jedná se o materiál získávaný stříháním mladých ovcí ve fázi, kdy je ovčí vlna nejjemnější a považuje se za nejkvalitnější možnou variantu tohoto přírodního materiálu. Bačkory můžete použít i na venkovní chození díky protiskluzové podrážce. Zajisté oceníte, že jsou bačkory vyrobeny českou tradiční značkou Vlnka. Zakoupením tohoto výrobku podpoříte českého výrobce. Podrážka: Polyuretan Vnitřní materiál: Ovčí vlna merino

Bennon NON METALLIC S3 High
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bennon NON METALLIC S3 High
919 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s reflexním prvkem na boku, vybavená lehkou kompozitní tužinkou a planžetou neobsahující žádné kovové součásti. • vrchový materiál: Barton print hovězinová useň hydrofobní• podšívka: textilie sandwich MESH• stélka: EVA + MESH• podešev: PU/PU ODYSSEA• tužinka/planžeta: kompozit/kevlarNorma: EN ISO 20345:2011 S3 SRC

Cortina.be Slobby 166-0031-T1 černé dětské gumáčky
550 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Cortina.be Slobby 166-0031-T1 černé dětské gumáčky
550 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská celoroční rekreační nepromokavá kotníčková obuv.Obuv je vyrobena z průhledného gumového materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou, která tvoří barvu a motiv holínky. Váha jednoho páru: 570 g Dětské barevné gumáčky.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 18 cmPodpatek: 2 cm

Kotníkové tenisky se vzorem hadí kůže, šedé
1 309 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kotníkové tenisky se vzorem hadí kůže, šedé
1 309 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Milujeme módní styl a pohodlí, proto jsme si okamžitě oblíbili kotníčkové tenisky se vzorem hadí kůže! Tkaničky tón v tónu. Měkké vypodložení. Pevný opatek. Kovová očka ve stříbrné barvě. Vzor hadí kůže. Detail zipu.

Bennon SALVADOR O2 Black Low
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bennon SALVADOR O2 Black Low
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Nízká pohodlná polobotka, která je určena na běžné nošení i outdoorové aktivity. • Obuv je vybavená voděodolnou membránou REGI-TEX®, která chrání chodidla před vlhkem a nepřízní počasí. • Díky ochrannému TPU dílu v patní části je chodidlu poskytnuta maximální jistota v nášlapu, pryžové povrstvení špičky zvyšuje odolnost obuvi v terénu (ochrana proti okopu).• Další výhodou je odpružení v oblasti paty, které tlumí nárazy způsobené chůzí, čímž šetří klouby a svalstvo nohou.• Stélka ABSORBA XTR díky podílu aktivního uhlí, který eliminuje zápach, zajišťuje, že vaše chodidla vydrží déle svěží.• Podešev RAMMER má protiskluzové SRA vlastnosti, čímž v náročném terénu přispívá k lepší stabilitě při chůzi.• Za tmy a šera zajisté oceníte po bocích umístěné výrazné reflexními prvky, neboť díky nim budete po osvitu dobře viděni. • Obuv je certifikována dle normy EN ISO 20347:2012 (O2 SRA WR). Norma: EN ISO 20347:2012 O2 SRA WR vrchový materiál: Nubuck hovězinová useň hydrofobnípodšívka: membrána REGI-TEX®stélka: ABSORBA XTRpodešev: EVA/pryž RAMMER

Dámské kotníkové boty
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské kotníkové boty
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské kotníkové boty na platformě krémové barvy. na boku zip

Spigen Optik.Tr 2x ochranné sklo na kameru na iPhone 14/14 Plus, černé (AGL05213)
529 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií, či videí. Díky speciálním výřezem nebrání blesku.Balení obsahuje 2 ks ochranných skel na kameru. Vlastnosti: • Sklo nepoškodí kvalitu fotografií a díky speciálním výřezem nebrání blesku• Disponuje oleofobním povlakem, který je odolný vůči mastnotě a otiskům prstů• S aplikační sadou zvládne nalepení ochranného skla na kameru každý• Tvrdost: 9H

Dámské sandály Trespass Baye
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské sandály Trespass Baye
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské sandály značky  Trespass Baye bílé barvy.  s proužkovaným designem  zaoblená špička polstrovaná stélka odolná trakčná podešva

Keen KOVEN WP W steel grey/african violet
2 479 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Keen KOVEN WP W steel grey/african violet
2 479 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Nízká trekovka Koven WP je novinkou v kolekci KEEN. Svršek z voděodolné kůže a prodyšné síťoviny, prodyšná membrána KEEN.DRY, vyjímatelná anatomicky tvarovaná EVA vložka, TPU stabilizátor v patní části mezipodešve pro výrazné zvýšení stability, EVA mezipodešev, gumová podešev se 4 mm hlubokým vzorkem. Typ produktu trekové botyvhodné pro aktivity Cestování, Turistika, Volný časmembrána Anozapínání tkaničkysvršek voděodolná kůže, síťovinapodšívka KEEN.DRYmezipodešev EVA

Postel AKANA Tempo Kondela 160 x 200 cm
19 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Postel AKANA Tempo Kondela 160 x 200 cm
19 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel AKANA je čalouněna pevnou kvalitní látkou v krémové barvě. Má vysoké prošívané čelo s ozdobnými knoflíky. Postel má dostatečný úložný prostor ve čtyřech šuplíkách.Postel je dodávána s laťkovým roštem.Postel je dodávána bez matrace.Barva:krémová Rozměry plochy na spaní:160 x 200 cm 180 x 200 cm Výběr rozměru zvolte prosím ve variantě produktu - rozměr. Dostupné jsou jen rozměry uvedené ve výběru variant.Rozměry (plocha na spaní 160 x 200 cm):šířka: 174 cm hloubka: 219,5 cm výška: 126,7 cm výška pro rošt: 28,8 cmRozměry (plocha na spaní 180 x 200 cm):šířka: 194 cmhloubka: 219,5 cm výška: 126,7 cm výška pro rošt: 28,8 cmDodáváno v  demontu.

Canis Softshellová obuv CXS SPORT - Černá / modrá
948 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Canis Softshellová obuv CXS SPORT - Černá / modrá
948 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Představujeme vám kombinaci stylu a pohodlí - Moderní softshellovou obuv CXS SPORT. Tato obuv je ideálním společníkem pro vaše volnočasové aktivity, která vám umožní pohodlně se pohybovat a zároveň vypadat skvěle.Svršek vyrobený z materiálu softshell je zpevněn TPU okopem a patou, což zajišťuje odolnost a ochranu. Vaše nohy budou chráněny před vnějšími vlivy, ať už jste na procházce v přírodě nebo procházíte městem.Textilní mesh podšívka zajišťuje prodyšnost a pohodlí během vašich aktivit. Anatomická vkládací stélka z měkké pěny a mesh tkaniny se postará o dokonalou podporu a tlumení pro vaše nohy. Každý krok bude pohodlný a příjemný.Podešev kombinující phylon a pryž poskytuje vynikající tlumení a stabilitu. Budete mít jistotu, že vaše kroky budou pevné a pohodlné, ať už jste na dlouhé procházce nebo jiné volnočasové aktivitě.Obuv CXS SPORT je dostupná v třech moderních barvách - červené, modré a černé. Můžete si vybrat tu, která nejlépe ladí s vaším stylem a preferencemi.Moderní softshellová obuv CXS SPORT je navržena tak, aby splňovala nároky moderních aktivních lidí. Bez ohledu na to, co máte v plánu, tato obuv vám poskytne styl, komfort a ochranu, které potřebujete.Nenechte si ujít příležitost získat tuto úžasnou obuv, která je připravena vám dopřát nejlepší zážitek z nošení.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová. Moderní softshellová obuv

Superfit Sport7 Blau Hellblau 1-006200-8000 GoreTex Velikost: 31
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Superfit Sport7 Blau Hellblau 1-006200-8000 GoreTex Velikost: 31
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Funkční celoroční botky Superfit Sport7 mini pro kluky v praktické tmavě modré barvě. Gumová ochrana špičky. Díky Gore-tex membráně jsou prodyšné a zároveň nepromokavé. Nižší nezateplená varianta vhodná na jaro a léto. Příjemná kožená stélka.Jsou lehoučké a ohebné zároveň.Šířka : M IV  (střední)- Sednou na: užší až normální nožky - Zapínání: dva suché zipy, dají se velmi dobře utáhnout i na hodně úzkou nohu- Opatek: pevný- Podrážka: poměrně lehká, měkká a ohebná - jedná se o tzv. vstřikovanou podešev (nanesená přímo na svršek boty, takže bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: přišitý až pod horní suchý zip (do této výšky je také aplikována membrána a garantovaná nepromokavost)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, z vrchní strany koženáSLOŽENÍ: Svršek - kůže (velur) + textilie, podšívka - Goretex, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:23 - 14,6 cm24 - 15,0 cm25 - 15,7 cm26 - 16,5 cm27 - 17,1 cm28 - 18,0 cm29 - 18,5 cm30 - 19,2 cm31 - 19,8 cm32 - 20,5 cm33 - 21,3 cm34 - 21,9 cm35 - 22,6 cm

Joma S.Seven 2203 Navy Lime Velikost: 30
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Joma S.Seven 2203 Navy Lime Velikost: 30
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pokud hledáte sportovní sandály podobné Keen, ale na opravdu širokou nohu, tak jste je právě našli! Pokud jsou Keen Seacamp pro vaše dítě úzké, tak tyto sednou :-) ... jen pro srovnání šířky. Vhodné na běžné nošení a veškeré letní aktivity.- Sednou na: širší nožky, vyšší nárt, širokou patu a širší kotník - na útlý kotník s úzkou patou je horší dotažení- Zapínání: na suchý zip - velcro pásek - pro přitežení ke kotníku, přes nárt můžete stáhnout olivkou- Opatek: měkký, nezpevněný- Podrážka: pevnější, v přední části ohebná, mírný drop (podpatek); před špičkou je bota vyvýšená - ochrana proti okopu- Stélka: noha našlapuje na pěnu (syntetika), která je mírně tvarovaná a má na povrchu drážky, aby noha neklouzalaSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - textil, stélka - syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:24 - 14,8 cm25 - 15,1 cm26 - 15,5 cm27 - 16,3 cm28 - 17,0 cm29 - 17,7 cm30 - 18,3 cm31 - 19,0 cm32 - 19,9 cm33 - 20,4 cm34 - 20,9 cm35 - 21,9 cm

Froddo G3150216 Blue Velikost: 29
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Froddo G3150216 Blue Velikost: 29
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Stylové kožené barefoot sandále Froddo G3150216 Blue se dvěma suchými zipy pro snadné nazouvání a ideální přizpůsobení noze. Pravá přírodně barvená kůže ve klasickém tmavě modrém odstínu a podrážka z přírodní gumy.- Sednou na: normální až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: dva suché zipy- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, boty mají jemný vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Stélka: vyjímatelná, antibakteriální, kožená stélka, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - kůže, stélka - kůže, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:20 - 12,7 cm - 6,2 cm21 - 13,7 cm - 6,3 cm22 - 14,0 cm - 6,4 cm 23 - 15,0 cm - 6,5 cm24 - 15,7 cm - 6,6 cm25 - 16,2 cm - 6,8 cm26 - 16,9 cm - 7,0 cm27 - 17,8 cm - 7,1 cm28 - 18,7 cm - 7,2 cm29 - 19,4 cm - 7,3 cm30 - 20,0 cm - 7,5 cm31 - 20,4 cm - 7,6 cm32 - 21,5 cm - 7,7 cm33 - 22,0 cm - 7,8 cm34 - 22,7 cm - 8,0 cm35 - 23,4 cm - 8,3 cm36 - 24,0 cm - 8,6,cm37 - 24,5 cm - 8,8 cm38 - 25,2 cm - 9,0 cm39 - 26,0 cm - 9,2 cm40 - 26,7 cm - 9,4 cm

Beda Barefoot Mateo BF 0001/W/M/02 kotníkové s membránou Velikost: 34
1 479 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Beda Barefoot Mateo BF 0001/W/M/02 kotníkové s membránou Velikost: 34
1 479 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Celoroční chlapecké kožené barefoot boty Beda Mateo v decentní jeansově modré barvě. Nožky v nich budou jako v papučkách - pohodlný širší střih respektující tvar nohy - velice prostorná špička, měkoučké, lehoučké, ohebné. Reflexní prvek na velcro pásku a také okolo achilovky pro dobrou viditelnost a bezpečnost vašeho dítěte. Tato varianta BF0001/W/M/2 má užší střih v oblasti paty a kotníku, je tak vhodná i pro děti s užší a normálně širokou patou/kotníkem (verzi, která je vzadu užší označuje 2 na posledním místě kodu).Díky membráně TE-POR, lehce teplejší podšívce a vyššímu střihu na kotníky jsou ideální do chladnějších jarních dnů. - Sednou na: širší a široké nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, vhodné také pro dominantní palce, normální nárt, nový typ, tato vatianta (2 na konci kodu) je užší v zadní části, vhodné i na užší až normální patu a kotník- Membrána: TE-POR - boty jsou prodyšné a zároveň nepromokavé- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby - na konci je reflexní prvek.- Opatek: měkký, má pouze slabší poddajnou výztuhu, podporující správné tvarování boty- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop,v praktické šedé barvě- Jazyk: je volný, z jednoho kusu materiálu s přední částí boty (není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit), velmi měkký a příjemný, přichycený poutkem k hornímu suchému zipu, aby nepadal do boty a ty se lépe nazouvaly- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování - Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:20 - 12,2 cm x 6,2 cm21 - 12,9 cm x 6,3 cm22 - 13,5 cm x 6,4 cm23 - 14,3 cm x 6,5 cm24 - 14,9 cm x 6,6 cm25 - 15,7 cm x 6,8 cm26 - 16,3 cm x 7,0 cm27 - 16,9 cm x 7,1 cm28 - 17,4 cm x 7,3 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,5 cm31 - 19,6 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cm33 - 21,0 cm x 8,0 cm34 - 21,6 cm x 8,2 cm35 - 22,3 cm x 8,4 cmMěřeno měřidlem CleverMess. U rozměrů šířky bot jsme se snažili uvést šířku reálnou - měřidlo zmáčkne měkký materiál podšívky (ubrali jsme tedy vždy 2mm z naměřené šířky). 

Ricosta Peppi Nautic Velikost: 26
1 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ricosta Peppi Nautic Velikost: 26
1 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Síťované barefoot sportovní tenisky jsou měkoučké, výborně ohebné, vzdušné a dobře udržovatelné - můžete je přeprat v ruce nebo v pračce na 30°C :-) - Sednou na: úzké nožky, které se nerozšiřují v prstové části, dobré dotažení na útlejší kotník i hubenou nožku pomocí suchých zipů, šířka WMS - Mittel (střední)- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný, pouze vrchní část ze síťoviny je měkká (viz.foto)- Podrážka: tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně (viz.foto), nulový drop, boty mají mírný vzorek, podrážka je okolo celé boty vyvýšená a chrání botu proti okopání i vlhkem, podešev je přišitá ke svršku zářivě žlutou nití- Jazyk: je volný - zároveň je přichycen k VELCRO pásku poutkem, aby neputoval v botě a dítě netlačil- Stélka: textilní, měkčená - měkký došlap, bez podpory klenby a bez tvarování, stélka není vyjímatelná - je součástí boty- výrobce uvádí, že lze boty prát v ruce nebo v pračce na 30°C, což je velice praktické- Na síťovině je podél podrážky gumový zátěr, aby byla bota odolnější a zvládla i vlhkou trávuSLOŽENÍ: Svršek - textil + syntetika, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaNovou kolekci najdete pod odkazem nížehttps://www.kkboty.cz/ricosta-peppi-neongrun/Velikost - vnitřní délka x šířka boty:21 - 14,0 cm x 5,6 cm22 - 14,8 cm x 5,7 cm23 - 15,2 cm x 6,0 cm24 - 16,0 cm x 6,0 cm25 - 16,6 cm x 6,2 cm26 - 17,3 cm x 6,2 cmMěřeno měřidly Plus12 a Clevermess. 

Vital Country Chlorella tablety BIO Množství: 100 g
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vital Country Chlorella tablety BIO Množství: 100 g
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

bio chlorella tabletyChlorella je jednobuněčná řasa plná chlorofylu a poprvé byla popsána již v roce 1890. Má antioxidační vlastnosti, podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a normální funkci střevního traktu. Díky vysokému obsahu vitamínu D, přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů a podporuje normální funkci imunitního systému. Vysoký obsah kyseliny listové, zas přispívá ke správné krvetvorbě, k normální psychické činnosti,  ke snížení vyčerpání a únavy.Doporučené dávkováníDospělý zdravý člověk 5 g (cca 12 - 13 tablet) denně. Při zátěži můžete dávky navýšit. Doporučujeme začít menšími dávkami a během týdne můžete dávku postupně navyšovat. V případě Chlorelly vulgaris se nemusíte obávat předávkování. Tabletky můžete jíst nalačno i během jídla. Můžete je cucat či polykat celé, anebo rozkousat a polknout. Tabletky vždy důkladně zapijte a pitný režim zvyšte i během dne.Složení100% řasa Chlorella vulgaris (tablety)**Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.Výživové údaje na 100 gEnergie1568 kJ / 373 kcalTuky7,8 g    z toho nasycené mastné kyseliny0,8 gSacharidy9,5 g    z toho cukry1,4 gVláknina12,25 gBílkoviny60,0 gSůl0,17 gKolik tablet obsahuje naše balení100 g balení Chlorelly obsahuje 240 - 260 tablet250 g balení Chlorelly obsahuje 600 - 650 tablet500 g balení Chlorelly obsahuje 1200 - 1300 tabletUpozorněníNepřekračujte doporučené denní dávkování. Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nejedná se o lék. Není náhradou pestré stravy. Výrobek není vhodný pro děti do 3 let věku. Těhotné a kojící ženy musí konzultovat užívání s odborníkem. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Nezapomínejte, že zdravý způsob života a vyvážená strava zajišťují správnou funkci organismu a zachování dobré kondice.Země původuČína (mimo EU)SkladováníSkladujte v suchu a temnu do 20°C nevystavujte přímému slunečnímu záření.Obal vždy dobře uzavřete. Ukládejte mimo dosah dětí. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. 

Vital Country Maca prášek černý BIO Množství: 250 g
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vital Country Maca prášek černý BIO Množství: 250 g
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

BIO maca peruánská - prášek z černé macyChuť černé macy je jemně nasládlá a zároveň mírně nahořklá. Oproti červené mace je mírně tmavší. Prášek z černé macy pochází z ekologicky kontrolovaného zemědělství a jedná se tak o BIO produkt. Je bez konzervantů, barviv i jiných přidaných látek.Již přes 6000 let se maca pěstuje v Peru v oblasti nejdelšího horkého pásma - v Andách. Maca se pěstuje v různých odrůdách, které rozlišujeme dle barvy kořene. Právě v kořeni se nachází všechny hodnotné živiny, vitamíny, antioxidanty a minerály. Maca je také zdrojem fytoestrogenu.Nejčastěji se můžete setkat s macou červenou, černou a žlutou, které nesou označení podle barvy kořene. Ač jsou si podobné, tak ovlivňují různou silou specifické oblasti lidského těla.Jaký je rozdíl mezi jednotlivými druhy Macy?Maca černá je také známá jako „mužská maca“ pro její pozitivní účinky na zvýšení potence u mužů. Jedná se o nejvzácnější a nejsilnější druh macy. V poslední době zaznamenala nárůst popularity kvůli jejímu vlivu na fyzické a duševní zdraví, vytrvalost a vitalitu. Studie z Peruánské univerzity z roku 2009 zjistila, že černá maca je nejlepší volbou ze tří druhů kořenů pro zvýšení produkce spermií a také libida. Novější studie z roku 2013 přinesla podobná zjištění. Kořen macy černé tvoří asi jen 10-15 % roční sklizně. Takže i když může být dražší než jiné druhy macy, někteří mohou považovat její výhody za neocenitelné. Má se za to, že černá maca má sladší chuť než žlutá maca, i když ne tolik jako maca červená.Maca červená je vzácný druh a je považována za nejchutnější ze tří druhů. Tvoří asi 20-25% z celkové sklizně macy. Ti, kteří vyzkoušeli červenou macu, popisují její chuť jako jemnou a karamelovou. Existuje mnoho podobností, které červená maca sdílí se žlutou a černou macou. Červená maca má však několik vlastností, které jsou výjimečné jen pro tento druh.Peruánci tvrdí, že červená maca je nejúčinnější při zlepšování ženské plodnosti. Může také pomoci při zmírnění nepříjemných příznaků u menopauzy. Neznamená to ale, že červená maca je jen pro ženy. Červená maca stejne dobře poslouží i mužům, neboť má podobné účinky jako maca žlutá, jen o něco silnější.Maca žlutá je nejdostupnější a nejvíce rozšířenou macou. Její podíl na celkové sklizni je asi 60-70%. Peruánci považují žlutou macu za dar od Pachamama (Matky Země), která jí díky bohatým sklizním přináší dostatek pro všechny.Tradičně ji podle místní kultury konzumují děti, ženy a muži bez výjimky. Vědecké studie žluté macy ukázaly, že může pomoci se zlepšením energie, nálady a duševního zdraví. Může pomoci zvýšit plodnost a zlepšit sexuální funkce. Tyto jedinečné vlastnosti jsou způsobeny tím, že maca působí jako adaptogen.maca peruánská PoužitíČernou macu BIO stačí rozmíchat v koktejlu, vodě, čaji, zeleninové či ovocné šťávě. Přidat ji můžete ale do tvarohu, jogurtu nebo třeba ovesné kaše.Doporučené dávkování macyPřidejte 1-3 čajové lžičky (5-10 g) denně do vody, koktejlů, kaší, čokolády, dezertů, nebo jiných pokrmů. Upozornění: nepřekračujte doporučenou denní dávku.Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nejedná se o lék. Není náhradou pestré stravy. Výrobek není vhodný pro děti do 3 let věku. Těhotné a kojící ženy musí konzultovat užívání s odborníkem. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Nezapomínejte, že zdravý způsob života a vyvážená strava zajišťují správnou funkci organismu a zachování dobré kondice.Složení100 % *Maca prášek černý (Lepidium meyenii). *produkt ekologického zemědělství.Výživové údaje na 100 gEnergie1503 kJ / 359 kcalTuky2,0 g    z toho nasycené mastné kyseliny< 1,0 gSacharidy67,0 g    z toho cukry32,0 gVláknina6,5 gBílkoviny13,5 gSůl0,05 gZemě původuPeru (mimo EU)SkladováníSkladujte v suchu, chladu a temnu. Obal vždy dobře uzavřete. Ukládejte mimo dosah dětí. 

Screen Glass Realme C11 2021, Realme C20 5D Full Glue zaoblené černé 1027432
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Černé tvrzené sklo 5D Full Glue pro Realme C11 2021, C20 Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Realme C11 2021, Realme C20 Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

NIKE-Court Legacy black/gum light brown/white Černá 32
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
NIKE-Court Legacy black/gum light brown/white Černá 32
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská obuv značky Nike. Dětské tenisky Nike v klasickém provedení. Černé tenisky mají kožený svršek a výrazné bílé logo Nike na boku, které poutá pozornost. Značkové tenisky pro děti zajisté oceníte i díky zapínání na suchý zip. Šňůrky jsou elastické, takže obouvání a zouvání zvládnou dětičky samy.Nike botasky dětské mají pohodlnou stélku a polstrovaný límec, což zajišťuje dostatečné pohodlí a umožňuje nošení každý den. Gumová podrážka se vzorem rybí kosti neklouže, udrží nohu stabilní i na nerovném, resp. mokrém povrchu. Nike tenisky dětské se díky univerzální barvě snadno kombinují k různým outfitům. Botasky pro děti můžete využít do školy, školky či pro volný čas.Detaily produktu:dětské kožené botyvázání na suchý zippolstrovaný límec botypohodlná vnitřní stélkagumová podrážkauniverzální využití pro každý den

TREZETA-Zeta Mid Ws WP grey Šedá 41
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TREZETA-Zeta Mid Ws WP grey Šedá 41
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky Trezeta. Trekingové boty potěší všechny turistky a osloví skvělou funkčností. Obuv do hor pro dámy je navržena v moderním outdoorovém designu. Vyšší střih obuvi Trezeta zajistí lepší stabilitu. Treková obuv se semišovým svrškem má voděodolnou povrchovou úpravu. Benefitem turistických bot je voděodolná podšívka Trezeta® Waterstopper, která chrání nohu a udržuje ji stále v suchu. Mikroporézní mezipodešev dámských bot do lesa zajistí velmi dobré tlumení i odpružení. Silnou stránkou dámské turistické obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která zdolá i velmi náročný terén. Trekingová obuv je výbornou volbou pro kempování, zdolávání turistických stezek a outdoorová dobrodružství. Zkombinujte šedé trekové boty s turistickými kalhotami a trekingovým tričkem a vyražte na zajímavou výpravu. Detaily produktu: lehká konstrukce boty vyšší střih oděru odolný materiál voděodolný a prodyšný svršek posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování tvarovaná stélka nepromokavá membrána Trezeta® Waterstopper tlumící mezipodešev poutko na zadní straně hmotnost: 295 gr. 1/2 pár

ADIDAS-Terrex AX4 magic grey/dash grey/acid red Šedá 38 2/3
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Terrex AX4 magic grey/dash grey/acid red Šedá 38 2/3
2 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky adidas. Turistické boty zaujmou nejen skvělou funkčností, ale také moderním outdoorovým designem. Konstrukce trekingové obuvi je odolná a má nízkou hmotnost. Zkombinujte tyto outdoorové boty s trekovým tričkem, mikinou i turistickými kalhotami a vyražte na dobrodružnou výpravu. Treková obuv pro ženy má lehký síťovinový svršek, který je garancí výborné ventilace vzduchu. Boty do lesa poskytují velmi dobrou stabilitu. Mezipodešev z EVA materiálu se postará o vynikající tlumení a absorpci nárazů. Dámské boty do hor mají podrážku z gumy Continental, která zaručí přilnavost na mokrém i suchém povrchu. Trekingové boty se zapínají na klasické šněrování. Boty do přírody jsou nejlepšími společníky pro zdolávání turistických tras, trekking, outdoorové aktivity a procházky v přírodě. Detaily produktu: Moderní outdoorový vzhled Klasický střih Odolné vůči oděru Lehká konstrukce Prodyšný svršek Tvarovaná vložka Mezipodešev z materiálu EVA Podešev z gumy Continental™ Přilnavé na mokrém i suchém povrchu Klasické šněrování Primegreen - recyklovaný materiál

ADIDAS-Eastrail 2.0 blue rush/grey five/core black Modrá 45 1/3
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Eastrail 2.0 blue rush/grey five/core black Modrá 45 1/3
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

ADIDAS-Hoops 3.0 core black/cloud white/grey six Černá 42 2/3
1 377 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Hoops 3.0 core black/cloud white/grey six Černá 42 2/3
1 377 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

VANS-UA SK8 HI black/black/white Černá 42,5
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
VANS-UA SK8 HI black/black/white Černá 42,5
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

ADIDAS-Tensaur C core black/footwear white/turbo pink Černá 30
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Tensaur C core black/footwear white/turbo pink Černá 30
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

TREZETA-Twister WP Kid black/red Černá 29
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TREZETA-Twister WP Kid black/red Černá 29
1 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

VANS-MN Doheny (Pride) black/white Černá 42
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
VANS-MN Doheny (Pride) black/white Černá 42
1 240 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

>

NANO MEDICAL Nanovlákenné roušky Nano Med.Clean 50 ks
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
NANO MEDICAL Nanovlákenné roušky Nano Med.Clean 50 ks
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Zdravotnická maska s nanovlákennou membránou vzniká u českého výrobce Nano Medical. Nanomateriál nano roušek má efektivitu záchytu 99,9% pro částice o velikosti bakterií a virů. Nano ústenka je vhodná pro všechny, kdo potřebují vyšší stupeň ochrany (zdravotnický personál, chronicky nemocní, rizikové skupiny, alergici a astmatici) nebo jsou nakaženi a potřebují minimalizovat šíření nemoci. Nanovlákenné roušky jsou jednorázové a mají drátek pro vyztužení kolem nosu, který se snadno přizpůsobí jakémukoli tvaru obličeje.Nanovlákenné roušky NANO MED.CLEAN obsahují nanovlákenný filtr a slouží pro profesionální ochranu před viry a bakteriemi, ale i před smogem a alergeny. Při filtraci nejmenších částic byla u použitého nanomateriálu prokázána filtrační schopnost 99,9 %.Jak funguje nanovlákenná membrána v rouškách Nano Medical?Nanovlákno je 1000x tenčí než lidský vlas a pouhým okem je neviditelné. V České republice jsme experti na nanovlákna a jako první na světě byl v roce 2004 v Liberci vyvinut přístroj na průmyslovou výrobu nanovláken. Z nanovláken se upřede nanovlákenná membrána, kterou si můžeme představit jako velmi hustou síť nebo filtr. Otvory v tomto filtru jsou tak malé, že molekula vzduchu jimi projde, ale bakterie, virus či alergen nikoli. Nanovlákenná membrána má otestovaný záchyt submikronových částic (10-400 nm) a je tedy ideální pro záchyt nejrůznějších bakterií a virů (vir SARS-CoV-2 má udávanou reálnou velikost od 80 do 150 nm).Roušky Nano Medical Chrání uživatele před okolím Extrémně hustá nanovlákenná membrána zachycuje v současnosti nejčastější a pro lidské zdraví známé biologické hrozby, jako jsou viry, prach, alergeny nebo smog. Jednorázová nanorouška je vyrobená z unikátního nanostrukturovaného filtračního materiálu NANO MED.CLEAN. Zajišťuje účinnou aktivní ochranu dýchacích orgánů především v oblasti záchytu ultra jemných částic o velikostech od 10 do 400 nm (tedy bakterií a virů).Díky nízkému tlakovému odporu zůstávají roušky perfektně prodyšné a umožňují snadné dýchání. Ergonomie roušky byla navržena tak, aby co nejefektivněji zajistila nejen ochranu před okolním prostředím, ale i perfektní komfort uživatele.Výhody nano roušky NANO MED.CLEAN:nízká cenaCertifikovaný zdravotnický prostředekjeden z nejprodyšnějších materiálů na trhu 200 l/m²/sdelší gumičky (cca 18 cm) - neškrtí a snadno upravíte pomocí uzlíků na menší velikosttvarovatelná v oblasti nosuochrana uživatele před okolímochrana před COVID-19, chřipkou, ale i bakteriemi a alergenyvhodná pro alergiky a astmatikyPotvrzení účinků roušek Nano MedicalVirový a bakteriální záchyt nanovlákenné roušky byl prokázán v laboratoři v Nelson Labs v USA. Jak dlouho lze nanovlákennou NANO MED.CLEAN roušku nosit?Nano roušky jsou jednorázové, běžně je lze nosit až 12 hodin dle prostředí, ve kterém se pohybujete.Výrobek je deklarován jako jednorázový, avšak v případě nutnosti (např. nedostatek ochranných dýchacích pomůcek při epidemiích či pandemiích) nebo při práci v mikrobiálně silně aktivním prostředí (bakterie, viry) je možno roušku nouzově sterilizovat pomocí dezinfekcí respirátorů a roušek SPREJ 100 ml 70% ethanol. Maximálně však 2-3x. Ostatní metody nouzové sterilizace nutno řešit s výrobcem. Nedoporučuje se sterilizace párou, žehlení ani praní.Jaký je rozdíl mezi ústenkou a rouškou?Jedná se o označení stejného produktu pro ochranu dýchacích cest. Žádné chemikálie ani toxické látky v rouškách Nano MedicalNano roušky NANO MED.CLEAN fungují na principu mechanické bariéry. Nejsou zde použity žádné chemické látky.Roušky Nano Medical vás efektivně ochraní před:smogemalergenypylybakteriemi viryplísněmiOrientační velikost roušky Nano Medical 9 x 17,5 cm ve složeném stavu14 x 17,5 cm v rozloženém stavudélka gumičky - cca 18 cm Rozměry jsou pouze orientačníÚdržba roušky NANO MED.CLEANNanorouška je kategorizována jako jednorázový materiál. Její unikátní filtrační vlastnosti jsou zachovány pouze po velmi omezenou dobu v závislosti na prostředí, ve kterém je používána. Při běžném používání totiž u nanoroušky dochází po 12 hodinách k významnému zakoncentrování nebezpečných částic (bakterie, viry atd.) ve speciálním nanovlákenném filtru a v kontaminovaném prostředí je tedy nutno ji často měnit. Samotná nanovlákenná struktura není ošetřena žádnou antimikrobiální úpravou.Jak sterilizovat roušku Nano Medical?Nedoporučuje se praní ani žehlení materiálu. Roušku lze sterilizovat lehkým postříkáním ethanolem nebo pomocí vhodné dezinfekce, rouška se ale nesmí promočit a musíte ji poté nechat zcela uschnout. Nanovlákenná membrána v NANO MED. CLEAN je ale velmi tenká, díky tomu je vysoce prodyšná, ale také náchylná k mechanickému poškození. Doporučujeme pro maximálně bezpečnost používat pouze jednorázově a sterilizovat jen v případě, že je nošena na krátkou chvíli (nákup). Jak nasadit a používat roušku Nano Medical (v souladu s doporučením WHO)?Nasazení rouškyUmyjte si ruce vodou a mýdlem, utřete si ruce jednorázovým ručníkem a použijte dezinfekci.Zkontrolujte neporušení balení roušky, vyjměte roušku z obalu a zkontrolujte neporušenost roušky.Uchopte roušku tak, aby byl ohýbatelný okraj nahoře.Uchopte gumičky do obou rukou a napněte za uši. Vytáhněte roušku co nejvýš na kořen nosu a přetáhněte do požadovaného tvaru. Uchopte spodní okraj roušky a přetáhněte přes ústa a bradu. Sejmutí rouškyUmyjte si ruce vodou a mýdlem, utřete si ruce jednorázovým ručníkem a použijte dezinfekci. Přední strany roušky se nedotýkejte.Uchopte gumičky do obou rukou a roušku v držení pouze za gumičky sejměte.Vyhoďte roušku do speciálně vyhrazeného odpadu. Umyjte si ruce vodou a mýdlem, utřete jednorázovým ručníkem a použijte dezinfekci.  Nano rouška Nano Med.Clean je bezpečná pro člověka i příroduNanorouška neobsahuje žádná vysoce křehká borosilikátová mikrovlákna, běžně používaná ve standardních ochranných prostředcích dýchacích orgánů, která mají negativní ekologické, ale především zdravotní vlastnosti (při jejich používání může docházet k odštěpování ostrých jehličkových částic, které mají potenciálně karcinogenní účinky). UpozorněníVýrobce ani distributor nepřijímá odpovědnost, ať již přímou nebo nepřímou, za škody (včetně ušlého zisku nebo ztráty dobré pověsti) způsobené nesprávnou aplikací či použitím materiálu NANO MED.CLEAN.O firmě Nano MedicalNano Medical je dceřiná společnost české firmy Trioly s.r.o. a sídlí v Liberci. Za firmou stojí významná česká nanotechnoložka a spoluautorka desítek patentů a užitných vzorů Marcela Munzarová. Marcela Munzarová se  nanotechnologiemi a průmyslovým využitím nanovláken zabývá více než 15 let a stála u zrodu Asociace nanotechnologického průmyslu. Vystudovala Vysokou školu strojní a textilní v Liberci a patří k největším českým osobnostem v oblasti nanovlákenných materiálů. Firmu proslavil především vývoj účinného materiálu AntiMicrobe Web R, který má záchyt 99,9 % virů a bakterií a velmi vysokou prodyšnost. Související články>>> Jaký je rozdíl mezi konvenční rouškou a nanovlákennou rouškou?>>> I po očkování musíte nasadit roušku - víte proč?>>> Jak vybrat roušku>>> Jak vybrat roušku pro děti Produkt je zařazen v kategoriích: Nano roušky, Roušky pro muže, Roušky pro ženy, Roušky s gumičkamiJak vybrat rouškuJak dezinfikovat rouškuJak vybrat roušku pro dětiRouška vs. nano rouškaRouška s kapsou - dobrá alternativa látkových roušek Jak vybrat respirátor

ArtMarz Manželská postel TRIVIO Trivio: 160 x 200 cm
10 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ArtMarz Manželská postel TRIVIO Trivio: 160 x 200 cm
10 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Manželská postel TRIVIO Čalouněná manželská postel TRIVIO je vyrobena z kvalitních materiálů, která je na výběr v několika moderních barevných provedeních. Manželská postel TRIVIO je čalouněna ekokůží, vybrat si můžete iv jiných barevných provedeních a druhů látky či ekokůže. Cena postele TRIVIO je uvedena bez úložného prostoru roštu a matrace. Manželská postel TRIVIO má možnost doobjednat vhodný a kvalitní rošt v pevném rámu a matraci z naší široké nabídky. Postel bez úložného prostoru nemá dno ani boční zarážky. Manželskou postel lze objednat v 7 rozměrech: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 x 200 cm. Úložný prostor Marz lze doobjednat k rozměrům 90, 120, 140, 160, 180 cm. Postel je v nabídce ve třech rozměrech: 198 x 104 x 222 cm ( plocha na spaní 180 x 200 cm 178 x 104 x 222 cm (plocha na spaní 160 x 200 cm) 158 x 104 x 222 cm (plocha na spaní 140 x 200 cm) Materiál: vzorník new Vámi zvolené barevné provedení je třeba dopsat do poznámky ve Vaší objednávce. Výška nožiček: 4 cm Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jako ve skutečnosti jsou. Vnější části nábytku mají vyhrazenou toleranci rozměru +/- 1 cm.

ArtAbiks Šatní skříň PARKIET | 150 x 200 cm barevné provedení: Bílé zásuvky
1 470 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Šatní skříň PARKIET | 150 x 200 cm Ložnicová šatní skříň je neodmyslitelnou součástí každého interiéru. Zajímavá kombinace polic s věšákovou tyčí poskytuje dostatek úložného prostoru, posuvné dveře šetří místo v interiéru. Šatní skříň PARKIET 150 nabízíme ve více barevných kombinacích s možností doobjednání vnitřních zásuvek (viz varianty). Materiál: laminovaná deska 16 mm, HDF (zadní deska), hrany 0,5 mm PVC dýha, plastové úchyty Rozměry (ŠxVxH): 150 x 200 x 62 cm Barevné provedení: dub artisan / černá černá / dub artisan bílá / dub artisan / černá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

X-N2 S3 HRO SRC polobotka 41 černá
2 167 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
X-N2 S3 HRO SRC polobotka 41 černá
2 167 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní polobotka s hliníkovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z velmi lehkého materiálu EVA. Svršek obuvi je tvořen speciální tkaninou, která je reflexní pro větší viditelnost uživatele.

STEELER METATARSAL S3 HRO M SRA kot 37
1 054 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
STEELER METATARSAL S3 HRO M SRA kot 37
1 054 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s metatarsalovou ochranou nártu, kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Gumovou HRO podrážkou odolnou vysokým teplotám (až 300 °C) rezistentní olejům, vysoká odolnost vůči uklouznutí. Svršek z kůže.

RAVEN XT S3 SRC holeň 45 černá
1 391 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
RAVEN XT S3 SRC holeň 45 černá
1 391 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní holeňová nazouvací obuv s kovovou tužinkou a stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z dvouhustotního PU s masivní ochranou vůči okopu. Svršek z voděodolné kůže.

HENFORD MF S1 SRC sandál 38 černá
1 407 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
HENFORD MF S1 SRC sandál 38 černá
1 407 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bezpečnostní sandál s kompozitní tužinkou. Podešev -Phylon/Guma. Svršek je vyroben v kombinaci kůže a prodyšné síťoviny. Žluté doplňky zvyšují viditelnost uživatele.

Expedo Postel z masivu STUDENT + rošt ZDARMA + pěnová matrace DE LUX 14 cm, 160x200cm, přírodní/nelak
7 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel z masivu STUDENT je vyrobena z borovicového dřeva opracovaného do hladka. Materiál už dále není lakován. Rozměr 160x200 cm nabízí dvě 'páté nohy' přispívající ke stabilitě a pevnosti celkové konstrukce postele. Součástí je také laťkový rošt, který vám přidáme ZDARMA. Maximální komfort vám zařídí vámi vybraná matrace.Shrnutí:Postel z masivunelakované dřevo2 páté nohylaťkový rošt ZDARMAvámi vybraná matracePoužité materiály:PUR PĚNA, masiv

ADIDAS ORIGINALS-Stan Smith cloud white/cloud white/green Bílá 40
2 360 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS ORIGINALS-Stan Smith cloud white/cloud white/green Bílá 40
2 360 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Obuv značky adidas originals. Tenisky Stan Smith jsou na trhu již 50 let. Jejich úspěch spočívá v nadčasovém a vždy moderním designu. Stylové botasky mají svršek ze syntetické kůže, který se velmi dobře přizpůsobí noze. Bílé tenisky adidas mají klasický střih, který se hodí pro každý typ nohy. Trendy botasky se vážou na klasické šňůrky. Klasické vázání je zárukou fixace chodidla. Značkové tenisky mají perforovanou špičku pro vyšší úroveň ventilace vzduchu. Bílé botasky snadno zkombinujete k mnoha outfitům a vytvoříte super look. Značkové botasky jsou perfektními společníky pro každodenní nošení, do města, na nákupy či volný čas. Při výrobě těchto tenisek byly složky či materiály živočišného původu nahrazeny veganskými alternativami. Svršek obsahuje 50% vysoce funkčního recyklovaného materiálu Primegreen. Při výrobě nebyl použit nový polyester. Detaily produktu: moderní vzhled klasický střih svršek ze syntetické kůže klasické šněrování měkká podšívka gumová podrážka recyklovaný materiál Primegreen

NaturheliX® Ušní svíčky SKOŘICE (set 6)
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
NaturheliX® Ušní svíčky SKOŘICE (set 6)
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Ručne robené ušné sviečky sú dokonalou pomôckou pri prírodnej liečbe mnohých ochorení. Odporúčame ich ako súčasť modernej lekárničky každej domácnosti. Ponúkajú nielen okamžitú pomoc prírodnou liečbou, ale sú tiež výborným doplnkom v prípade preventívneho použitia.Použitie ušnej sviečky je vhodné na: upchatie ucha, hučanie a pískanie v ušiach zníženie kvality sluchu, hučanie a tlak v ušiach problémy s čuchom akútna a chronická nádcha, senná nádcha prechladnutie ľahký zápal stredného ucha, nedostatočné prekrvenie ucha čelných a nosných dutín bolesti hlavy, migrény zápal mandlí stavy napätia, nervozita zníženie psychických problémov a stresu aktivácia meridiánov a reflexných zón ucha reflexná aj lokálna aktivácia lymfatického systémuUšná sviečka s esenciálnym olejom zo Škorice cejlónskej (Cinnamomum Ceylanicum). Škoricový olej má nádhernú vôňu je vhodný pri poruchách trávenia, má antibakteriálne účinky – eliminuje baktérie spôsobujúce infekcie v močových cestách, má schopnosť upokojovať podráždený žalúdok. V tradičnej čínskej medicíne sa používa škorica na prehriatie organizmu. Škorica napr. podporuje chuť do jedla, znižuje krvný tlak, zlepšuje trávenie, tráviaci trakt zahrieva a stimuluje, upokojuje koliky, nevoľnosti a nadúvanie.  Vzhľadom k dezinfekčným a antibiotickým účinkom sa využíva i ako prostriedok proti nachladnutiu, kašľu a chrípke.Vývoj a pôvod sviečky:Už starí liečitelia vedeli, že ak v ceste prúdenia energie vznikne blokáda, automaticky sa to odrazí na tele alebo duši ako záťaž navyše alebo bolesť.Sviečka NATURHELIX® pomôže k uvoľneniu, rozpusteniu blokády a obnoveniu toku energie. Starí liečitelia ktorí objavili tento spôsob liečenia  vyrábali sviečky z kôry alebo liečivých rastlín. Tak ako plynul čas aj tento spôsob sa zdokonalil. Neskoršie sa prišlo na to, že ak sa textilná sviečka ponorí do včelieho vosku, horenie bude oveľa pomalšie a rovnomernejšie a tým sa predĺži aj doba terapie.Ako sviečka pracuje ?Každá sviečka je tvarovaná do lievika. Je to preto, lebo pri horení sviečky vzniká komínový efekt a dym, ktorý sa spolu s esenciálnymi olejmi a ďalšími prísadami vsaje pod pokožku a tam začne uvoľňovať nahromadené usadeniny, zápaly a bloky. Sviečka následne podtlakom začína vysávať tieto usadeniny na svoju vnútornú stenu a tým uvoľní prietok energie. Na spodnej časti sviečky je sterilná gáza prichytená prstencom ktorý je vyrobený z toho istého materiálu ako sviečka. Gáza zabraňuje kontaktu pokožky a vytiahnutých usadenín , ktoré padajú na dno sviečky pri jej horení. Esenciálne oleje a ďalšie prísady prospešné pre telo obsiahnuté vo sviečke stimulujú aj po ukončení sviečkovania ošetrované miesto.Vedci ale aj doktori pri skúmaní potvrdili bioenergetický účinok sviečky a celkové zlepšenie zdravotného stavu človeka.Použité materiály a prísady:Všetky sviečky sú vyrobené výlučne s prírodných materiálov a prísad, ktoré sú prísne vyberané pre dosiahnutie najvyššej kvality. Výroba prebieha len ručne. Základným materiálom je ľanové plátno, ďalším dôležitým prvkom je včelí vosk, a podstatnou surovinou sú prírodné farbivá a bylinné či vonné esencie. Hygiena pri výrobe je samozrejmosťou, keďže sviečka má priamy kontakt s pokožkou.Postup aplikácie sviečky je veľmi jednoduchý.Predtým ako sa pustíte do samotnej terapie je dôležité vedieť ako postupovať. Podrobný návod je pribalený v každom balení telových a ušných sviečok.  Vždy treba vysviečkovať obidve uši – začíname s uchom, v ktorom cítime nerovnováhu a bolesť. Je potrebné si  nachystať nasledujúce veci: samotnú sviečku, misku s vodou (na uhasenie sviečky), obyčajné servítky 2 ks, zapaľovač, pokrývku tela pre ochranu pokožky. Vložte sviečku do ochranného kolieska, zapáľte sviečku na hrubšom konci, užšiu časť priložte do ušného otvoru, tak aby neunikal dym zospodu a nechajte vyhorieť do vyznačeného miesta. Zhasnite sviečku vložením do nádoby s vodou. Nechajte osobu odpočívať  niekoľko minút a postup zopakujte v druhom uchu. Je vhodné po procedúre vypiť pohár čistej vody a dobre vyvetrať miestnosť.Presný návod na aplikáciu sviečok si môžete pozrieť TU: Postup aplikácie UŠNEJ sviečkyNie je doporučené vykonávať terapiu samému sebe. Je omnoho lepšie pokiaľ terapiu vykoná druhá osoba, iba tak sa môže pacient dokonale uvoľniť a relaxovať.Nevhodné: Pre deti vo veku do 3 rokov. V prípade poškodeného alebo umelého bubienka (v takomto prípade sviečku umiestňujeme nie do ušného otvoru, ale za alebo pred ušný lalok), pri akútnom zápale, hnisavom procese, alebo pri výtoku z  ucha. Hlavné zložky sú: ľanové plátno včelí vosk prírodné prísady na zafarbenie sviečok vonné esenciálne oleje sterilná gáza

ADIDAS-Tensaur Sport 2.0 lucid blue/cloud white/dark blue Modrá 37 1/3
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Chlapecká obuv značky adidas. Botasky pro kluky upoutají moderním vzhledem ve sportovním stylu. Stylové tenisky zdobí na boku tři pruhy v bílé barvě. Značkové tenisky mají svršek ze syntetické kůže, který se výborně přizpůsobí noze. Modré tenisky adidas mají klasický střih, který je ideální pro každý typ nohy. Chlapecké tenisky mají klasické vázání na tkaničky pro dobrou fixaci chodidla. Chlapecké botasky mají posílenou špičku a patu pro vyšší úroveň ochrany chodidla. Modré botasky v pohodě zkombinujete k mnoha outfitům. Stylové botasky mají svršek vyrobený z recyklovaného materiálu pro důraz na životní prostředí. Značkové botasky jsou nejlepšími společníky do školy, pro mimoškolní činnost či volný čas. Detaily produktu: svršek ze syntetické kůže tři pruhy na bocích klasické šněrování měkká podšívka gumová podrážka svršek obsahuje minimálně 50 % recyklovaného obsahu klasický střih gumová podrážka nezanechávající šmouhy

Dětská sportovní mikina Nike
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dětská sportovní mikina Nike
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Mikina Nike musí pro děti bude během tréninku dobře fungovat.

Pánská obuv
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pánská obuv
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv černé barvy. volnočasová

Pracovní obuv ARDON®DIGGER O1 silver | G3239/38
1 325 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Pracovní obuv ARDON®DIGGER O1 silver | G3239/38
1 325 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

pracovní polobotka, moderní design sportovní obuvi, lehký a poddajný svršek z mikrovlákna, bez kovových součástí, materiál: mikrovlákno, PU, podešev: MD/guma/TPU, norma: EN 20347, velikosti: 36-48, váha: 402 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-šedá

Bezpečnostní holínky ARDON®PURSAFE S5 | G3176/45
1 283 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bezpečnostní holínky ARDON®PURSAFE S5 | G3176/45
1 283 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

bezpečnostní holínky, s ocelovou špicí a planžetou, podešev odolná proti olejům a pohonným hmotám, absorpce energie v oblasti paty, antistatická, hydrofóbní úprava, tepelná izolace do -20°C, zachovává pružnost do -25°C, materiál: polyuretan, velikosti: 38 - 47, váha: 904 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: zelená

Mammut Sertig II Low M 44 2/3 EUR
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Mammut Sertig II Low M 44 2/3 EUR
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv Mammut Sertig II Low M je lehká a robustní víceúčelová obuv určená pro váš aktivní životní styl. Vysoká výška mezipodešve v kombinaci s EVA dodává obuvi vynikající tlumící vlastnosti. Podešev Mammut Swiss Design poskytuje přilnavost, na kterou se můžete spolehnout. Stabilní, pohodlná a stylová obuv nabízející vynikající hodnotu. Určení: Horský trénink, běh, hiking Flex index: A4 Standardní šněrování EVA mezipodešev Materiál: Air-Mesh, Vent mesh Athletic Fit Fair Wear Tento produkt obsahuje recyklované materiály s nekompromisním výkonem a funkčností Hmotnost (UK 8,5): 330 g

McKinley Sonnberg II AQX Boots Kids 40 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
McKinley Sonnberg II AQX Boots Kids 40 EUR
1 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská outdoorová obuv je vhodná pro malé dobrodruhy, kteří se rádi pohybují v přírodě. Nepromokavá a zároveň prodyšná konstrukce AQUAMAX obepne chodidlo a udrží nohy v suchu i když jsou mokré. Mají svršek ze síťoviny a PU a vyjímatelnou stélku KIDSFIT, která slibuje odpružení a pohodlí. Díky praktickému rychlému šněrování se snadno obouvají i zouvají. Voděodolná membrána AQUAMAX Prodyšný komfort Vyjímatelná stélka KIDSFIT Praktické rychlé šněrování Přilnavá pryžová podrážka Materiál: polyuretan, síťovina, guma

ADIDAS-Terrex Agravic Flow 2.0 GTX core black/grey six/dash grey Černá 40
3 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky adidas. Dámské trailové boty v šedo - černém provedení upoutají nejen trendy designem, ale také skvělou funkčností. Silnou stránkou běžeckých tenisek na trail je Gore-tex technologie, která zajistí spolehlivou prodyšnost a voděodolnost. Plusem je Lightstrike tlumení, díky kterému nepocítíte žádné nárazy při běhu po nezpevněném terénu.Bonusem běžeckých botasek na trail je zpevňující konstrukce, která umožní vyšší úroveň stability. Mechanicky tkaný síťovinový svršek je zárukou vynikající cirkulace vzduchu. Podrážka z gumy Continental™ zajistí výbornou trakci a přilnavost. Značkové boty Terrex jsou určeny pro běh po lese a polních cestách. Detaily produktu:Klasické šněrováníMechanicky tkaný síťovinový svršek s bezešvými vrstvamiFunkční membrána GORE-TEXTlumení LightstrikeZpevňující konstrukce PromoderátorPodrážka z gumy Continental™ s výbornou trakcíSvršek má minimálně 50% recyklovaného obsahu

Derbies ze 2 materiálů plátna/kůže
1 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Derbies ze 2 materiálů plátna/kůže
1 550 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

V členitém střihu z kontrastních materiálů, tyto boty derbies jsou stylové a pohodlné. Snadná údržba. Tkaničky pro nastavení na míru. Kulaté tkaničky s kovovými koncovkami. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku.

PEDICONFORT Kožené pružné pantofle
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
PEDICONFORT Kožené pružné pantofle
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pružné, dokonale přizpůsobivé, na svršku se vzorem hadí kůže - tyto pantofle jsou přímo stvořené pro letní období! Stélka z pěny s tvarovou pamětí: dokonale kopíruje křivky chodidla a ihned se vrací do svého původního tvaru. Pásek na suchý zip se sponou. Extra šířka vhodná i pro citlivá chodidla.

Sandály na podpatku v dřevěném vzhledu
879 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Sandály na podpatku v dřevěném vzhledu
879 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Sandály na podpatku v dřevěném vzhledu se inspirovaly módou 70. let! Snadné na kombinování, navíc opticky zeštíhlí a prodlouží postavu. Ažurový svršek. Kožená stélka s měkkými polštářky pro maxi pohodlí. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony a pruženky. Otevřená špička. Široký podpatek v dřevěném vzhledu. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Zeštíhlující pás
274 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Zeštíhlující pás
274 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pomůžeme Vám vrátit ztracené sebevědomí! Tento pás je i pod velmi přiléhavým oblečením nepostřehnutelný. Okamžitě Vám vytvoří novou postavu: ploché břicho, vosí pas a hezké boky. Je vhodný pro ženy i pro muže. Buďte znovu ve své kůži díky zpevňujícímu pásu!

Prasátko Pepa - licence Dívčí holínky - Prasátko Peppa 5255773, tyrkysová / třpytky Barva: Tyrkysová, Velikost: 29-30
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dívčí holínky s motivem Prasátko Peppa, šusťáková vsadka na horním okraji, možno stáhnout tkaničkou s olivkou

DC Teknic S Wes Kremer Skate M 40 EUR
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
DC Teknic S Wes Kremer Skate M 40 EUR
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv DC Teknic S Wes Kremer Skate M vhodná i na skate. Disponuje nabitými odolnými technickými funkcemi a je vyrobena tak, aby vydržela během dlouhých skate tripů. Kolekce: Wes Kremer Svršek z kůže Zesílený svršek podložený gumou pro odolnost Polstrovaný jazyk a límec pro pohodlí 3D tvarované logo z pryže Gumový stabilizátor paty Nová stélka IMPACT-G poskytuje odpružení Super gumová podešev s dvojitou hustotou s běhounem DC "Pill Pattern" Složení: svršek: kůže / podšívka: textil / podešev: guma

Kotníkové kozačky z kožené usně
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kotníkové kozačky z kožené usně
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kotníkové kozačky z kožené usně snadno zkombinujete s ostatními kousky šatníku! Kvalitní kůže je prodyšná a hřejivá. Pásek a spona ve zlaté barvě v horní části holeně. Na vnitřní straně zip pro snadné obutí. Podšívka z kůže a prodyšného textilu. Pevný opatek. Široký podpatek v dřevěném vzhledu. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte.

Kožené mokasíny
1 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené mokasíny
1 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Kožené mokasíny s kontrastní červenou lemovkou skvěle doplní Váš módní outfit. Svršek v členitém střihu se vsazeným jazykem. Pásek s ozdobnými švy. Pěnová stélka pro podporu nožní klenby. Pevný opatek. Klínová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené tenisky na klínové podrážce
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené tenisky na klínové podrážce
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Cool, pohodlné, na klínové podrážce a kožené: to jsou přednosti těchto skvělých tenisek. Z kvalitní pravé kůže. Postranní zip pro rychlé obutí. Pevný opatek. Měkké vypodložení kotníku. Protiskluzová klínová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Tenisky Natural World, eco-friendly
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Tenisky Natural World, eco-friendly
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tenisky Natural World jsou pohodlné, snadné na obutí a navíc ve 3 krásných odstínech. Pružné tkaničky. Podrážka a kulatá špička z bílého kaučuku. Pružné a pohodlné. Vzadu našitý štítek. Obuv Natural World je vyráběna ve Španělsku z vysoce kvalitních ekologických materiálů, jako je přírodní kaučuk a 100% ekologicky pěstovaná bavlna. Díky systému používanému k tavení přírodního kaučuku a spojování podrážky k bavlněnému svršku (vulkanizace při vysoké teplotě a tlaku) není třeba používat chemické prostředky nebo lepidla. Certifikát Green Trade World: garantuje použití bavlny 100% pocházející z ekologického zemědělství, nepřítomnost látek škodlivých pro životní prostředí a zdraví, balení ze 100% recyklovaných materiálů a společenskou odpovědnost firmy za etický obchod. Perte ve studené vodě, max. na 30 °C. Sušte volně na vzduchu. Perte samostatně, jelikož přírodní barviva mohou při praní pouštět barvu.

Kožené tenisky se zipem
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Kožené tenisky se zipem
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Oblíbené tenisky plné originality: s postranními dírkami a zipovým zapínáním místo tkaniček. Z pravé kvalitní kůže. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Kotník vypodložený měkkou pěnou. Pevný opatek. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

ADIDAS-Tensaur Sport 2.0 cloud white/blue dawn/clear pink Bílá 36 2/3
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dívčí obuv značky adidas. Tenisky pro dívky okouzlí jemným designem, zdobí je růžové třpytivé tři pruhy na boku a modré detaily. Bílé tenisky dětské mají svršek ze syntetické kůže, který se dobře přizpůsobí noze, navíc je odolný. Dívčí botasky adidas mají klasický střih, který je ideální pro každý typ nohy. Váží se na klasické šňůrky. Dívčí tenisky mají posílenou špičku pro ochranu prstů na noze. Potřebnou prodyšnost zajistí jemná perforace z vnitřní strany. Bílé botasky pro dívky mají členitou gumovou podrážku s dobrou přilnavostí. Podrážka je non-marking, takže nezanechává šmouhy. Dětské tenisky snadno zkombinujete k mnoha outfitům a vytvoříte super styling. Značkové botasky byly vyrobeny také z recyklovaného materiálu. Jsou perfektní volbou do školy, pro mimoškolní činnost či volný čas. Detaily produktu: bílé tenisky pro dívky svršek ze syntetické kůže tři třpytivé pruhy na bocích jemná perforace z vnitřní strany vázání na šňůrky posílená špička měkká podšívka gumová podrážka nezanechává šmouhy klasický střih vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Dámské pohodlné sandály
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské pohodlné sandály
639 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské stylové sandály na každý den.

TECNICA-Magma 2.0 Mid GTX Ms dark piedra/dusty steppa Šedá 41,5
5 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
TECNICA-Magma 2.0 Mid GTX Ms dark piedra/dusty steppa Šedá 41,5
5 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Pánské turistické boty vynikají funkčními vlastnostmi, které je předurčují k nošení v náročném terénu. Obuv Tecnica nabízí vysoký výkon, pohodlí a všestrannost. Hlavní výhodou je vyšší střih, který poskytne stabilitu a díky předtvarování také skvělý pocit při nošení a maximální přizpůsobení. Trekové boty tak brání zraněním ve skalnatém terénu. Pánské boty na turistiku mají odolný svršek ze semiše, který doplňují pryžové části. Ty zajistí odolnost a ochranu špičky a střední části chodidla. Svršek je prodyšný a přizpůsobivý. Samozřejmostí turistické obuvi Tecnica je membrána Gore-tex Extended Comfort, která udrží Vaše nohy v suchu a pohodlí za všech podmínek. K pohodlí přispívá také stélka Ortholite. Mezipodrážka EVA s vysokým odrazem napomáhá absorbovat nárazy. Kromě toho ultra velká nadrozměrná pata se stabilizačními lamelami poskytuje bezkonkurenční brzdění a lepší výkon při sjíždění dolů. Trekové boty pánské disponují multitrakční podrážkou Vibram® Litebase™ a směsovou gumou Megagrip™, která nabízí optimální přilnavost na všech površích za sucha i za mokra. Kotníková turistická obuv se díky technologii C.A.S. lze tvarovat na míru. Získáte tak maximálně přizpůsobené outdoorové boty vhodné do náročných terénů.Detaily produktu: kotníková turistická obuvmoderní vzhledvyšší střihpropracovaná konstrukce s anatomicky tvarovaným kotníkemprodyšný svršek ze semišemožnost individuálního přizpůsobení pomocí technologie C.A.S.stélka Ortholitetlumení zajistí mezipodešev z EVA pěnyvysoká přilnavost a ochrana díky podrážce Vibram® Litebase™ Megagrip™  membrána Gore-Tex® Extended Comfortvhodné i pro technicky náročné terényEXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Adidas Duramo SL EL K IG0714
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Adidas Duramo SL EL K IG0714
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Standardní velikostelastické tkaničky s páskem na suchý zipsendvičový svršek ze síťovinyodpružení LIGHTMOTIONtextilní podšívka

Adidas Terrex Hyperhiker Mid Hiking Kids 38 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Adidas Terrex Hyperhiker Mid Hiking Kids 38 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská turistická obuv Adidas Terrex Hyperhiker Mid Hiking Kids vyrobena s obsahem recyklovaných materiálů. Vezmi tuhle obuv na turistiku a zbytek už nech na hory. Nahoď svého prcka do této lehké turistické obuvi Adidas a sleduj, jak zkoumá nové chodníčky. Vyznačuje se pryžovou podrážkou Traxion, která zajišťuje potřebnou přilnavost na výstupu po kluzkých kamenech a kořenech. Tlumicí mezipodešev, svršek z ripstopu a odolná konstrukce se postarají o to, aby byly malé nožky během pobytu v lese v bezpečí, suchu a pohodlí. Svršek obsahuje minimálně 50 % recyklovaných materiálů. Představuje jedno z řešení, která pomáhají eliminovat plastový odpad Klasické šňůrky Svršek z ripstopu s bezešvými vrstvami Vložka OrthoLite® Vložka Adifit usnadňuje výběr správné velikosti Mezipodešev z materiálu EVA Podrážka Traxion

Dámské westernové boty
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské westernové boty
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské kovbojské boty modré barvy. imitace riflovina vzorek

Dámské nízké tenisky
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dámské nízké tenisky
859 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámské nízké, tenisky na platformě s klínkem černé barvy. šněrovací ozdobné zlaté prvky

ADIDAS ORIGINALS-SUPERSTAR BONEGA W-FTWWHT/CBLACK/GOLDMT Bílá 36 2/3
2 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS ORIGINALS-SUPERSTAR BONEGA W-FTWWHT/CBLACK/GOLDMT Bílá 36 2/3
2 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dámská obuv značky adidas originals. Stylové tenisky vynikají podrážkou na platformě. Mají kožený svršek, který doplňují vyšívané tři pruhy adidas na boku, což jim dodává jedinečný prémiový vzhled. Bílé tenisky mají ikonickou špičku ve tvaru mušle a klasické vázání na tkaničky. Model adidas Superstar má klasický střih, který dobře sedí. Značkové tenisky na platformě byly vyrobeny také z recyklovaných materiálů. Jsou pohodlné na nošení díky měkké vnitřní stélce a polstrovanému límci boty. Pryžová podrážka botasek pro dámy poskytne stabilitu. Adidas originals tenisky se hodí téměř ke každému outfitu, který díky nim získá nezaměnitelný šmrnc. Bílé botasky adidas jsou ideální volbou pro každodenní nošení, do práce, do města a pro volný čas. Detaily produktu: kožené tenisky dámské klasický střih odolný svršek s ikonickou špičkou ve tvaru mušle vyšívané pruhy adidas na boku vázání na šňůrky měkká vnitřní stélka polstrovaný límec boty vyvýšená gumová podrážka na platformě vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Vlnka Pánské filcové bačkory Jan - tmavě šedá
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vlnka Pánské filcové bačkory Jan - tmavě šedá
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pevné, přesto však velmi pohodlné bačkory z odolného filcu můžete nosit po celý rok. V létě naboso, v zimě s teplými ponožkami. Díky široké špičce a prostoru pro volný pohyb prstů jsou tyto bačkory pohodlné i na celodenní nošení, sedm dní v týdnu. Filc je velmi lehký materiál, který nohu zbytečně nezatěžuje. Pevná, pružná podrážka ochrání od studené podlahy, zároveň ale noze nechává volnost a flexibilitu. Vnitřní textilní stélka je vyjímatelná. Výřezy ve svršku kolem kotníků dodávají botám vzdušnost a také zajímavý vzhled. Materiál: filc, gumaParametry:Určení: PánskéBarva: Tmavě šedáRoční období: CeloročníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: FilcKolekce: Jan

Boxspringová postel ADEL 180 Eltap Monolith 09 - světle hnědá
26 437 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Boxspringová postel ADEL 180 Eltap Monolith 09 - světle hnědá
26 437 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Postel ADEL je stylová postel s vysoko položenou spací částí. Je vyrobená z kvalitního masivního dřeva a dřevotřísky. Je vybavena bonelovými pružinami a kvalitní PUR pěnou pro pohodlný spánek. Je zdobená prošíváním na čele postele, což dodává elegantní vzhled. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Potah matrace je hypoalergenní a lze ho prát v pračce. Postel má také dva praktické úložné prostory pro organizaci a ukládání věcí.Potahový materiál:Dora 96Omega 68Omega 91Sawana 05Sawana 14Sawana 21Kronos 06Kronos 19Kronos 29Monolith 09Soft 11Soft 33Soft 17Dora 95Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka / masivní dřevo / DTD deska / PUR pěna / pružinyRozměry:šířka: 183 cmhloubka: 215 cmvýška: 118 cmvýška nožiček: 13 cmvýška ložné plochy od země: 58 cmHmotnost: 155 kgNosnost: 250 kgDodáváno v demontu.Berte prosím na vědomí, že foto je pouze ilustrační. Ve skutečnosti se může mírně lišit v závislosti na tom, jaké barvy máte nastaveny na svém monitoru.

ADIDAS-Hoops 3.0 Mid WTR core black/core black/preloved yellow Černá 44
1 470 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Hoops 3.0 Mid WTR core black/core black/preloved yellow Černá 44
1 470 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky adidas. Zimní boty potěší všechny, kdo mají v oblibě design čistých linií. Černé tenisky zdobí žluté prvky a nápis adidas na zadní straně také ve žlutém provedení. Vyšší střih zajistí lepší stabilitu i ochranu před chladem. Pánské boty na zimu mají odolný svršek, který je vpředu jemně perforován. To umožní prodyšnost a pohodlí pro vaše nohy po celý den. Pánské kotníkové boty mají klasický střih vhodný pro všechny typy chodidla. Mají vázání na tkaničky, které dobře fixuje nohu. Límec boty je polstrovaný ak pohodlí přispívá i měkká stélka uvnitř. Adidas boty mají na boku tři klasické pruhy adidas. Pryžová podrážka zajistí velmi dobrou trakci a přilnavost. Černé boty adidas jsou perfektní pro běžné nošení, do práce, do města a pro volný čas. Detaily produktu: černé tenisky odolný svršek s jemnou perforací tři pruhy adidas na boku nápis adidas na patě vyšší střih polstrovaný límec bot pohodlná vnitřní stélka vázání na šňůrky gumová protiskluzová podrážka

ADIDAS-Hoops 3.0 Mid WTR core black/core black/preloved yellow Černá 42
1 470 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ADIDAS-Hoops 3.0 Mid WTR core black/core black/preloved yellow Černá 42
1 470 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Pánská obuv značky adidas. Zimní boty potěší všechny, kdo mají v oblibě design čistých linií. Černé tenisky zdobí žluté prvky a nápis adidas na zadní straně také ve žlutém provedení. Vyšší střih zajistí lepší stabilitu i ochranu před chladem. Pánské boty na zimu mají odolný svršek, který je vpředu jemně perforován. To umožní prodyšnost a pohodlí pro vaše nohy po celý den. Pánské kotníkové boty mají klasický střih vhodný pro všechny typy chodidla. Mají vázání na tkaničky, které dobře fixuje nohu. Límec boty je polstrovaný ak pohodlí přispívá i měkká stélka uvnitř. Adidas boty mají na boku tři klasické pruhy adidas. Pryžová podrážka zajistí velmi dobrou trakci a přilnavost. Černé boty adidas jsou perfektní pro běžné nošení, do práce, do města a pro volný čas. Detaily produktu: černé tenisky odolný svršek s jemnou perforací tři pruhy adidas na boku nápis adidas na patě vyšší střih polstrovaný límec bot pohodlná vnitřní stélka vázání na šňůrky gumová protiskluzová podrážka

Merrell J500015 Claypool Sport Gtx Black/rock
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Merrell J500015 Claypool Sport Gtx Black/rock
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Atletický design pro rychlý pohyb po horách. Odolný svršek s Gore-Tex® membránou, podpůrná mezipodešev a přilnavost podešve vás ochrání při rychlém pohybu po stezce. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách• svršek v kombinaci syntetické kůže a materiálu Mesh• tradiční šněrování• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a poskytuje stabilitu• Kinetic Fit™ Base vyjímatelná tvarovaná stélka, konstruovaná jako noha, s flexibilní podporou pro přirozený nášlap, napomáhá předcházet únavě• tvarovaná EVA mezipodešev pro větší stabilitu a pohodlí• nylonová podpora klenby zajistí přirozený ohyb chodidla a lepší stabilitu• M-Select™ Grip pro odolnou trakci a výbornou přilnavost v různorodém terénu přesně tam, kde je jí nejvíce potřeba• hloubka vzoru podešve 5 mm

Bundgaard Petit Winter Rose Mili 981 Velikost: 23
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bundgaard Petit Winter Rose Mili 981 Velikost: 23
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Bundgaard Petit Winter Rose Mili 981 jsou kožené zateplené zimní botičky v růžové barvě s potiskem pro nejmenší děti, vhodné i pro ty, kteří právě začínají chodit. Mají vynikající tvar špičky, který je vhodný i pro tzv. dominantní palec (kdy je palec delší než ostatní prstíky). Boty nejsou příliš široké, a jsou tak vhodné spíše pro normální až užší nohu. Podšívku tvoří teplý a příjemný kožíšek.Podrážka těchto bot je měkká, ohebná a v přední části je gumová část vytažená nahoru tak, aby chránila špičku před okopáním, které je u dětí tak časté. Botičky Vám tedy déle vydrží pěkné.Zapínání na suché zipy je ideální i do školky, kde si tak dítě zvládne samo boty nazout a zapnout. Zajímavostí je dvojité sešití suchých zipů, a tím možnost zastřihnout suché zipy, pokud má dítě nízký nárt a úzkou nohu, tak aby po dotažení nebyly příliš dlouhé.- Sednou na: užší až normální nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. - Opatek: měkký- Podrážka: velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: je volný, přišitý v přední části boty, na podšívce není žádný šev, který by mohl tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: vyjímatelná, z vrchní strany teplý filc, ze spodní strany aluminiová vrstva pro lepší izolaci, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil (teplý kožíšek), podrážka - přírodní guma VelikostVnitřní délkaVnitřní šířka1912,1 cm5,4 cm2012,7 cm5,5 cm2113,4 cm5,7 cm2214,0 cm5,9 cm2314,5 cm6,1 cm2415,2 cm6,2 cm2515,8 cm6,3 cm

ČERNO-BÍLO-ŠEDÁ PÁNSKÁ MIKINA BX5503 Velikost: 3XL
1 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
ČERNO-BÍLO-ŠEDÁ PÁNSKÁ MIKINA BX5503 Velikost: 3XL
1 253 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tabulka velikostí  MLXL2XL3XLCelková délka7071727476Od podpaží k podpaží5153555759Rukáv od krku7778798081Rukáv od podpaží5455565657Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

Boxspringová postel VINCENZO 180 Eltap Omega 91 - růžová
24 202 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Boxspringová postel VINCENZO 180 Eltap Omega 91 - růžová
24 202 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tato čalouněná postel VINCENZO je nejen praktická, ale také stylová. Je to dokonalý doplněk do každého moderního domova. Vysoce kvalitní konstrukce zajišťuje dlouhou životnost a stabilitu. Vyvýšená spací plocha je ideální pro ty, kteří hledají pohodlí a podporu během spánku.Důmyslně navržený úložný prostor nabízí dostatek místa pro uložení ložního prádla, polštářů nebo sezónního oblečení. Mechanické ovládání usnadňuje otevírání a zavírání úložného prostoru.Čalouněné čelo postele je ideální pro odpočinek během dne. Můžete se opřít o pohodlné čelo a číst knihu nebo sledovat televizi.Postel VINCENZO je dostupná v široké škále barev a rozměrů spací plochy, takže si můžete vybrat variantu, která nejlépe odpovídá vašim potřebám a vkusu. Tato postel je skvělým řešením pro ty, kteří hledají funkčnost, pohodlí a eleganci.Potahový materiál:Berlin 01Berlin 02Berlin 03MatVelvet 63Monolith 37Monolith 77Omega 68Omega 91Ontario 81Sawana 05Sawana 14Soft 11Soft 17Výběr potahu zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.V případě zájmu o jinou potahovou látku či barvu nás prosím kontaktujte.Materiál:látka (polyester) / pěna / dřevo / pružinaRozměry:šířka: 200 cmhloubka: 224 cm výška: 126 cmrozměr lůžka: 180 x 200 cmvýška ložné plochy od země: 64 cmHmotnost:260 kgNosnost:220 kgDodáváno v demontu.Berte prosím na vědomí, že foto je pouze ilustrační. Ve skutečnosti se může mírně lišit v závislosti na tom, jaké barvy máte nastaveny na svém monitoru.

VTR Kulaté voskované
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
VTR Kulaté voskované
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Přírodní bavlněná kulatá šněrovadla, která jsou uvnitř zpevněna dutinkou. Povoskování speciální technologií dodává šněrovadlu lesk a trvanlivost. Jsou vhodná zajména do společenské obuvi.

Vlnka Bačkory z vlněného filcu na suchý zip - béžová
566 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vlnka Bačkory z vlněného filcu na suchý zip - béžová
566 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Měkké domácí bačkory z pevného vlněného filcu využijete v teplém a i studeném počasí. Díky zapínání na suchý zip se bačkory hodí i pro širokou nohu, vysoký nárt, nebo pokud trpíte otoky nohou. Svršek bačkor je ovčí vlna zpracována do podoby filcu, což je pevný a odolný materiál. Je ale zároveň velmi lehký, takže vás boty nezatěžují. Vlna z oveček přírodní, obnovitelný materiál, ve kterém se nemnoží bakterie a tak ani nevzniká nepříjemný zápach. Materiál: Svršek: 100% ovčí vlnaVnitřek, stélka: 100% bavlnaPodrážka: kaučukParametry:Určení: PánskéBarva: BéžováRoční období: CeloročníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlnaKolekce: Bačkory z vln. filcu na suchý zip

Spyder Bandit Full Zip M XXL
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Spyder Bandit Full Zip M XXL
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Outdoorový svetr Bandit Full Zip od společnosti Spyder překvapí svetrovým vzhledem s moderním nádechem. Je vhodný jako vrchní nebo střední vrstva. Kombinace elastických fleecových bočních panelů a teplého pleteného svetru vás udrží v teple a pohodlí. Je vyroben speciálně pro zimní sporty, ale můžete ji nosit i do města nebo do kanceláře. Mikina je celopropínací a v horní části má chránič brady, který zabraňuje odírání brady. Vnitřní límec je vyroben z mikrovlákna Materiál: 100% polyester Bezpečná náprsní kapsa na zip Zipy YKK® Dvě boční kapsy na zip Vyšívaná loga Spyder

Wojtylko 1Z24098 modré dětské zimní boty
875 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Wojtylko 1Z24098 modré dětské zimní boty
875 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dětská zimní vycházková kotníčková obuv se zalepováním na suchý zip.Obuv je vyrobena z kombinace syntetického a textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena chlupatou textilní podšívkou.SOFTSHELL Waterproof membrána - zamezuje promočení.Váha jednoho páru: 380 gZimní boty značky Wojtylko.Barva: ModráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 12 cmPodpatek: 2 cm

Domácí pantofle z materiálu sherpa
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Domácí pantofle z materiálu sherpa
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Domácí pantofle z textilního materiálu sherpa nedají zimě šanci. Lehoučké. Svršek z jemného buklé sherpa. Hřejivý fleecový vnitřek. Široký kožený popruh se sponou pro nastavení na svršku. Tvarovaná kožená stélka pro oporu nožní klenby. Korková mezipodešev. Tenká elastomerová podrážka (kontrastní a protiskluzová). Vyrobeno ve Španělsku.

Sada 4 kalhotek midi Tropea, jednobarevné + s potiskem rostlin
756 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Sada 4 kalhotek midi Tropea, jednobarevné + s potiskem rostlin
756 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Jemná bavlna, smyslná krajka a módní potisk květin: kalhotky midi oplývají šarmem. Z jemného bavlněného žerzeje, velmi příjemné na nošení. Sada 4 kalhotek midi z krajky a bavlny. Komfortní střih midi vhodný pro každodenní pohodlí. Krajková vsadka vpředu a vzadu s vlnkovaným zakončením. V pase saténová kontrastní mašlička. Standard 100 podle Oeko-Tex (n° CQ 1216/3). Tato známka označuje textilní výrobky, které byly podrobeny laboratorním testům na široké spektrum škodlivých látek a výrobek je bezpečný nad rámec platných norem. Lze prát v pračce.

JANA Mokasíny na podpatku zn. Jana
2 077 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
JANA Mokasíny na podpatku zn. Jana
2 077 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Mokasíny na podpatku zn. Jana se pohodlně nosí a zároveň dodají elegantní vzhled. Vysoce pohodlné, vhodné i pro citlivá chodidla. Stabilní široký podpatek. Na svršku spona. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

JANA Kotníkové kozačky na zip
2 077 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
JANA Kotníkové kozačky na zip
2 077 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Nepostradatelné v módním dámském šatníku, to jsou kotníkové kozačky na zip. Komfortní, stabilní, snadné na obutí, nic jim neschází. Maximálně pohodlné. Malý podpatek. Na vnější straně zip. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Ploché baleríny
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Ploché baleríny
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Oblíbené baleríny jsou maximálně moderní a stylové. Kožená stélka. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka tón v tónu. Pevný opatek. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

JANA Páskové sandály zn. Jana na suchý zip
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
JANA Páskové sandály zn. Jana na suchý zip
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Nechte se svést originálním designem a pohodlím páskových sandálů zn. Jana. Vpředu 3 pásky (bílý, stříbrný a zlatý). Kolem kotníku pásek na suchý zip. Klínový podpatek s lesklým pruhem. Tento výrobek se skládá z více než 50 % z recyklovaného PET materiálu.

JANA Tenisky na klínové podrážce
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
JANA Tenisky na klínové podrážce
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Tenisky sneakers se snadno kombinují a jsou příjemné na nošení. Vhodné pro citlivá chodidla. Metalické detaily. Tkaničky a zip. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Stélky této obuvi se skládají z 50 % z recyklovaného PET materiálu.

Dvoubarevné tenisky s tkaničkami
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Dvoubarevné tenisky s tkaničkami
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Lehoučké dvoubarevné tenisky jsou vhodné pro různé příležitosti. Lehké a pružné. Z prodyšné textilní síťoviny. Snadné na obutí. Pevný opatek. Vysoká podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Čalouněná postel DANGELO 1 180x200 cm, béžová látka
7 710 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Čalouněná postel DANGELO 1 180x200 cm, béžová látka
7 710 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Čalouněná postel 180x200 cmV ceně postele není rošt ani matrace.Potahová látka: sofia 7 = béžová látka Rozměry (šxhxv): 192 x 210 x 35 cmLožná plocha (šxh): 180 x 200 cmČelo postele: s 10 knoflíky - šířka: 192 cm - hloubka: 5 cm – pěna T25 (tloušťka pěny 3-4 cm) - výška: 110 cm Dodání v demontu. Záruka 24 měsíců.

Bačkory Paula
339 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Bačkory Paula
339 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Elegantní semišové bačkory s pěknou květinovou výšivkou a elastickými vsadkami jsou zárukou komfortu a elegance. Pohodlný klínový podpatek cca 3 cm.

Vlnka Vlněné tvarované vložky do bot Woolee s cukrovou třtinou
221 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vlnka Vlněné tvarované vložky do bot Woolee s cukrovou třtinou
221 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Dejte svým oblíbeným botám druhý život výměnou vložek, je to snadné. Odolný filc z ovčí vlny má funkční vlastnosti, je odolný a udržuje nohy v suchu. Pěna z bio materiálu pomáhá šetřit životní prostředí. Pevný tvar vložky zajistí, že bude v botě při chůzi držet na správném místě a nebude se posouvat ani shrnovat. Tvarování pro podporu příčné a podélné klenby pomáhá proti bolestem nohou. Materiál z ovčí vlny odvádí od pokožky vlhkost a zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu. Cukrová třtina použitá na výrobu spodní části vložky je obnovitelný ekologický materiál, který vzniká jako vedlejší produkt při výrobě cukru. Materiál: svršek: 70 % ovčí vlna, 30 % PES bio pěna: 80 % - 90 % cukrová třtina,10 % - 20 % PEParametry:Určení: DámskéRoční období: CeloročníZnačka: WooleeMateriál: Ovčí vlna

Vlnka Dámské barefoot kožené sandály Johana - růžová
2 077 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024
Vlnka Dámské barefoot kožené sandály Johana - růžová
2 077 Kč
* Uváděná cena platí pro 27.03.2024

Lehoučké, minimalistické barefoot sandály Johana se přibližují chůzi naboso jak to jen jde. Plochá, tenká podrážka dovoluje chodidlu přizpůsobovat se terénu, po kterém jdete, a dává tak volnost přirozenému pohybu nohy. Kožené pásky kolem kotníku i nártu si můžete přizpůsobit podle své potřeby, sandály se tak hodí i pro široká chodidla nebo vysoký nárt. Podešev je vysoká 4 mm. Materiál: svršek, stélka: hovězí kůže podrážka: kaučukParametry:Určení: DámskéBarva: RůžováRoční období: LetníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: Kůže