Ochranná lišta hrany kufru Ford Kuga 2020- (ST-Line a Vignale, matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru Ford Kuga 2020- (ST-Line a Vignale, matná)
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Ford Kuga je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel IDRIS Boxsprings 180 x 200 cm Látka čalounění: Dora 63
23 339 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace. 

CURAPROX CS 1560 soft Zubní kartáček
114 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
CURAPROX CS 1560 soft Zubní kartáček
114 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Zubní kartáčky od Curaprox šetrně pročišťují sklovinu a dásně, přičemž předcházejí jejichpoškození. Zároveň účinně odstraňují nepříjemný plak.Speciální vlákna Curen® se pyšní lepší pevností než nylonová vlákna a při namočenízůstávají stejně stabilní jako v suchém stavu.Zubní kartáček s vysokým počtem jemných a šetrných vláken je dokonalou odměnou pro vášdrahocenný chrup.Použití: Zubní kartáček se využívá na mechanické čištění zubů a dásní alespoň 2krát denně (ráno avečer).(Obrázek je pouze ilustrační, zasíláme různé barvy.)

Gestil Wonder Fleir Pantenolo 500ml - Šampon s pantenolem
191 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Gestil Wonder Fleir Pantenolo 500ml - Šampon s pantenolem
191 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Šampon na vlasy s vysokým obsahem Pantenolu a Pro-Vitaminu B5. Je vhodný na vlasy s citlivou vlasovou pokožkou se sklonem k padání, má zklidňující účinky. Šampon Pantenol dodá vašim vlasům potřebnou dávku hydratace, zajišťuje ochranu, objem, lesk a hebkost vlasů. Složení:pantenol - dodává hydrataci a zklidňujeprovitamín B5 Použití: Aplikujte přiměřené množství šamponu do dlaně ruky nebo přímo do navlhčených vlasů. Masírujte až do dosažení jemné a bohaté pěny. Důkladně opláchněte a v případě velmi znečištěných vlasů postup zopakujte. Doporučujeme následně použít masku nebo kondicionér, který spolehlivě uzavře šupinky vlasů, nejlépe z řady Gestil Wonder nebo Gestil Care.Gestil - Profesionální program pro zdraví Vašich vlasůGesti je italská značka velmi kvalitních vlasových přípravků. Tyto produkty se zaměřují na vlasovou pokožku a vlasy, vynikají šetrným působením a speciálně vyváženým složením aktivních látek a extraktů. Naprostým "evergreenem" v historii vlasové kosmetiky se stal výrobek Gestil Wonder, který díky vyjímečnému složení se doporučuje na vlasy poškozené vlivem trvalé, barvením, melírováním, smogem, na vlasy třepící se, oslabené se sklonem k padání.

Topvet Imunita premium 500ml
319 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Topvet Imunita premium 500ml
319 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Originální receptura IMUNITA PREMIUMspojuje výtažky z bylin, beta glukan, stopové prvky a vitamíny, které slouží k podpoře imunitního systému. Fungující imunitní systém je nutný k zabezpečení plnohodnotné kvality života.Echinacea je antioxidant, který přispívá k normální funkci imunitního, dýchacího systému a močových cest.Rakytník podporuje přirozenou obranyschopnost, přispívá k normálnímu trávení a k normální činnosti kardiovaskulárního systému. Tlumí únavu, zvyšuje energii a tonus.Granátové jablko přispívá k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem.Černý bez se užívá jako podpora imunitního systému, přispívá k normální funkci dýchacího systému a k normální činnosti kardiovaskulárního systému. Podporuje čistění a vylučování vody z organizmu.Lípa podporuje vykašlávání, normální funkci dýchacího systému a normální trávení.Šípek je vhodný doplněk pro normální funkce dýchacího systému, normální trávení a normální činnost močového měchýře a ledvin.Beta glukan (Extrakt z hlívy ústřičné) přispívá k normální funkci imunitního systému. Užívá se ke snížení míry únavy a vyčerpání. Beta-glukany přispívají i k udržení normální činnosti horních cest dýchacích.Vitamíny skupiny B přispívají k normální funkci imunitního systému. Pomáhají také k normální činnosti nervového systému, psychické činnosti a přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Užívají se k udržení normálního stavu pokožky a sliznic.Zinek přispívá k normální funkci imunitního systému.Železo přispívá k normální funkci imunitního systému. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu.Složení: glukózo-fruktózový sirup, Echinacea purpurea 10% vodný extrakt, Rakytník řešetlákový (Hippophae Rhamnoides)  10% vodný extrakt, Granátové jablko (Punica granatum)  10% vodný extrakt, Bez černý (Sambucus nigra) 10% zahuštěný extrakt, Lípa srdčitá květ (Tilia Cordata) 10% vodný extrakt, Růže šípková (Rosa canina) plod 10% vodný extrakt, Betaglukan, Vitamin B1 – Thiamin, Vitamin B2 – Riboflavin, Vitamin B3 – Kyselina Nikotinová, Vitamin B5 – Kyselina Pantotenová, Vitamin B6 – Pyridoxin, Vitamin B9 – Kyselina Listová, Vitamin B12 – Kyanokobalamin, Vitamin H – D-Biotin, Zinek – citrát zinečnatý, Vitamin E - tokoferol, Vitamin C - (kyselina L-askorbová, Sorban draselný – konzervant (E 202), Monohydrát síranu železnatéhoDoporučené dávkování: 3x denně 5 ml pro osoby o hmotnosti 75 kg. Pro dosažení maximálního účinku podávejte v jedné kúře 3 týdny a následně 1 týden vysaďte. Kúru je možné zopakovat dle potřeby vícekrát ročně. Před použitím protřepte.Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladujte na přímém slunci a v mrazu. Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Zvýšení denní dávky není zdravotním rizikem. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Případný zákal není na závadu.Země původu: Česká republika

Puhdistamo Instant Chaga Powder 28g
595 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Puhdistamo Instant Chaga Powder 28g
595 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Prášek z chagy původem z Laponska Adaptogenní houba pocházející z nedotčené oblasti na severu Finska Unikátní, čistě finský doplněk stravy Neutrální, lehce oříšková chuť Pro přípravu instantního nápoje (až 65 šálků) Holistické (celostní) složení produktu Vynikající biodostupnost Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel Instant Chaga je extrakt z Chagy (Rezavce šikmého) pocházející z nedotčené oblasti finského Laponska. Ta je dosud nepostižená toxickým znečištěním, takže nabízí doslova přírodní bohatství. Mezi největší poklady patří adaptogenní houba chaga, která roste ve více oblastech ve světě, přičemž nejlepší charakteristiky má chaga ze tří oblastí - Altaje, Himalájí a právě Laponska.U potravin se měří tzv. antioxidační kapacita ORAC (oxygen radical absorbent capacity). Čím je její hodnota vyšší, tím silnější má daná potravina vlastnosti související s oxidativním stresem. Zatímco třeba černý rybíz má ORAC hodnotu 7.701, borůvka 13.427, hodnota ORAC u chagy je 146.700.Chaga Puhdistamo je připravená metodou extrakce pomocí horké vody, která umožňuje proniknout přes buněčnou bariéru této houby, a získat účinné látky. V roce 2013 získala ocenění Finské asociace prodejců zdravých potravin jako doplněk roku.Prášek z chagy můžeme přidat do libovolného nápoje, smoothie nebo čisté vody. Tato adaptogenní houba je např. v tradiční čínské nebo ruské medicíně používána stovky let. Používali ji i staří Egypťané nebo Indiáni. Má velmi výrazné účinky související s podporou při vysoké fyzické nebo psychické zátěži, s oxidativním stresem, prevencí a celkovou podporu těla i mysli.Látky obsažené v houbě Chaga – vitamíny, minerály, polysacharidy, kyselinu betulinová, betulin, beta glukany, flavonoidy, steroly, pteridin, obliquol, melanin a další látky. Dle tradiční čínské medicíny Chaga podporuje tzv. energii čchi (QI).Prémiová značka Puhdistamo nabízí jedinečnou řadu etických doplňků stravy, originálních adaptogenů z Laponska a výběrových superpotravin nejvyšší jakosti.  Nekompromisní a vášnivý přístup k maximální možné kvalitě je doslova zakódován v DNA, tedy v základní genetické informaci celé značky! Jednotlivé produkty obsahují pouze čistou směs aktivních složek, to vše bez obsahu balastních aditiv, pojiv a plnidel.  Prémiové suroviny jsou vybírány ze zdrojů, které odpovídají přirozenému výskytu daného druhu, ať se jedná o přírodní bohatství severských lesů v Laponsku a Finsku, nebo další špičkové lokality po celé zeměkouli. Celkový holistický koncept značky vychází z propojení přírody a moderních vědeckých poznatků. Tento celostní přístup poskytuje jedinečné nutriční a synergické botanické formulace, které jsou hluboce účinné a přesně vyvážené.SLOŽENÍ:obsahuje: Extrakt z houby Chaga, dextrin.DÁVKOVÁNÍ:Užívejte 0,43 g - cca 1/3 čajové lžičky 2 x denně. Balení obsahuje 65 dávek.Upozornění:Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Chraňte před světlem. Nevhodné pro alergiky na plísně nebo penicilin. Konzultujte užívání s lékařem, pokud berete léky na ředění krve nebo inzulin, nebo pokud jste těhotné nebo kojící ženy. V průběhu času může prášek mírně zatvrdnout, není na závadu.Ostatní a speciální doplňky -ve 100 gv 1 dávce 0,43 gBeta Glukany23255,81 mg100 mgExtrakt z houby Chaga93023,26 mg400 mg

Svorto Vložky se srdíčkem
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Svorto Vložky se srdíčkem
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pro podporu příčné klenby nožní.Vložky se srdíčkem jsou vyrobeny z lehčené pryže, která změkčí došlap při bolestivé chůzi a otlacích. Příčnou klenbu podepírá srdíčko tvarované pro pravou i levou nohu, léčí příčné plochonoží 1. a 2. stupně a je prevencí při nadměrné zátěži nohou. Srdíčko je pevně fixováno mezi dvěma slepenými vrstvami vložky. Povrch je překryt jehněčí usní, která zvyšuje komfort a hygienické vlastnosti.

Wojtylko 3A22021C černé dětské polobotky
855 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Wojtylko 3A22021C černé dětské polobotky
855 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská celoroční vycházková obuv se zapínáním na suchý zip. Obuv je vyrobena ze syntetické kůže. Vnitřní část obuvi je kompletně vybavena podšívkou z pravé přírodní kůže. Stélka je rovněž z přírodní kůže vybavená podporou podélné klenby.Váha jednoho páru: 360 gVycházkové polobotky značky Wojtylko.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm

Filtr pro čističky vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Formaldehyde Filter S1
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Náhradní filtr pro čističky vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Formaldehyde Filter S1 zachycuje bezpečně formaldehyd, nepříjemné pachy, bakterie, viry, prach, pyl, cigaretový kouř, částice zvířecího původu, rostlinná vlákna a jiné alergenní látky. Kvalitní třívrstvý HEPA filtr zachycuje částice až 0,3µm malé. Filtr je určený pro čističku Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3C. Výměna filtru je snadná a rychlá a zvládne ji každý, i méně technicky zdatný jedinec. Na výměnu filtru vás upozorní čistička vzduchu. Doporučený cyklus výměny je 3 – 6 měsíců (podle frekvence používání).Rozměry: 20,4 x 20,9 x 30,6 cm.Čističku najdete také v naší nabídce. Filtr pro čističky vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Formaldehyde Filter S1Originální příslušenstvíBezpečně zachycuje formaldehyd, nepříjemné pachy, bakterie, viry, prach, pyl, cigaretový kouř, částice zvířecího původu, rostlinná vlákna a jiné alergenní látkyKvalitní 3vrstvýSnadná a rychlá výměnaIndikátor výměny

Tommy Hilfiger pánský šedý svetr - M (P9W)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tommy Hilfiger pánský šedý svetr - M (P9W)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánský šedý svetr od Tommy Hilfiger.Materiál: 89% bavlna, 11% hedvábí.Střih: regular fit.

Tapi B-6872 hnědá pánská společenská obuv
1 975 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tapi B-6872 hnědá pánská společenská obuv
1 975 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská celoroční společenská obuv na šněrování.Tapi NERO made for Gentlemen - manažerská obuv špičkové kvality z nejlepší kůže.Obuv je vyrobena z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je rovněž vyrobena z pravé přírodní kůže. Váha jednoho páru: 750 gPánská celoroční společenská obuv.Barva: HnědáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: KůžeVýška boty: 10 cmPodpatek: 2 cm

Full Glue 5D Samsung Galaxy A10 A105 26060
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Full Glue 5D Samsung Galaxy A10 A105 26060
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Screen Glass 5D Full Glue pro Samsung A105 Galaxy A10 Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo Vám prodlouží životnost Vašeho mobilního telefonu. Displej Vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň Vás nijak neomezuje při používání Vašeho mobilního telefonu.   Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji Vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Samsung A105 Galaxy A10 Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

ADIDAS-X9000L2 legend ink/cloud white/turbo Modrá 46
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-X9000L2 legend ink/cloud white/turbo Modrá 46
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky adidas. Běžecké tenisky zaujmou trendy designem. Tmavě modré tenisky v pohodě zkombinujete k různým sportovním outfitům. Svršek běžeckých bot tvoří textilní materiál, který je garancí výborné ventilace vzduchu. Plusem je posílená špička a pata. O pohodlí při nošení botasek na běh se postará měkká stileka a textilní podšívka. Silnou stránkou tenisek na běhání je Bounce mezipodešev s JETBOOST odpružením paty. Mezipodrážka vrací energii a zajistí skvělé odpružení. Pryžová podrážka běžeckých botasek má dobrou přilnavost. Značkové tenisky adidas jsou nejlepšími společníky na běh. Detaily produktu: Moderní sportovní design Textilní svršek Posílená špička a pata Zajímavě tvarovaný límec boty Bounce mezipodešev s JETBOOST odpružením paty Textilní podšívka Snížení mezipodešve: 8 mm (pata 21,5 mm / přední část 13,5 mm) Pryžová podrážka Svršek obsahuje minimálně 50% recyklovaného obsahu Ideální pro krátké a střední vzdálenosti Hmotnost: 290 g (velikost UK: 8,5)

ADIDAS-Eastrail 2.0 Mid Rain.Rdy core black/carbon/grey five Černá 45 1/3
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky adidas. Turistické boty jsou lehké a odolné. Vyšší kotníkový střih poskytne potřebnou oporu a stabilitu při zdolávání turistických stezek. Jsou vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Model adidas Eastrail výborně sedí na noze. Má přiléhavou a zpevňující konstrukci s pohodlným tlumením. Boty do hor disponují úpravou RAIN.RDY, která blokuje déšť a udrží Vás v suchu. Treková obuv pánská má vázání na šňůrky, které je nahoře doplněno o kovová očka. Díky mezipodešvi z lehkého EVA materiálu a podrážce Traxion poskytnou pohodlí a trakci, která je na nerovném terénu nutná. Svršek pánských bot pro turistiku je z odolného materiálu, který je zároveň prodyšný a poskytne potřebnou cirkulaci vzduchu. Černé boty do lesa jsou vhodným společníkem na outdoorových dobrodružstvích. Detaily produktu: černé turistické boty pánské lehká konstrukce odolný svršek prodyšné vyšší střih vázání na šňůrky s kovovými očky technologie RAIN.RDY Vás udrží v suchu mezipodešev EVA podrážka Traxion pro tlumení a přilnavost vyrobeno iz recyklovaných materiálů

TREZETA-Storm WP Jr grey/peach Šedá 39
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TREZETA-Storm WP Jr grey/peach Šedá 39
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dívčí obuv značky Trezeta. Hledáte hezké turistické boty, které jsou zároveň i funkční a odolné? Trekingové boty pro dívky Trezeta-Storm jsou tou správnou volbou. Nepromokavý semišový svršek se dokonale přizpůsobí tvaru dětského chodidla, je odolný proti roztržení a oděru a v kombinaci se síťovaným límcem zajistí maximální ventilaci vzduchu a komfort nošení. Membrána Trezeta Water Stopper vytváří bariéru proti vodě a vnějším prvkům, která garantuje nepromokavost a ochranu. Podrážka trekových bot z dvoubarevné termoplastické gumy je lehká a odolná, navržená tak, aby absorbovala nárazy a zaručovala maximální přilnavost na jakémkoli terénu. Gumový nástřik na kotníku umožní ochranu a stabilitu při chůzi, zatímco gumová výztuž špičky chrání nohu před nárazy o kameny a kořeny. K lasické vázání na tkaničky dobře fixuje nohu. Dívčí outdoorové boty jsou perfektními společníky na procházky do lesa, turistická dobrodružství a kempování. Detaily produktu: odolné boty vyšší střih klasické šněrování logo značky na boční přední straně a jazyce bot anatomická stavba nepromokavý svršek ze semiše a textilie prodyšná podšívka technologie membrány Trezeta Water Stopper udrží nohy v suchu mezipodešev z EVA pěny tlumí nárazy vynikající trakce a přizpůsobivost terénu vhodné i na delší náročnější trasy, na kemp či na vyjížďky

ADIDAS-Breaknet EL C footwear white/acid red/sky rush Bílá 31,5
560 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Breaknet EL C footwear white/acid red/sky rush Bílá 31,5
560 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

MERRELL-Claypool Sport GTX grey/exuberance Šedá 46
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MERRELL-Claypool Sport GTX grey/exuberance Šedá 46
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Merrell. Pánské turistické boty v univerzální barevné kombinaci se snadno kombinují k jinému turistickému oblečení. Boty na trek mají kvalitní voděodolnou membránu Gore-Tex, díky které budete v suchu i v nepříznivém počasí. Odolný svršek zajistí dostatečnou prodyšnost a cirkulaci vzduchu. Trekové boty pánské mají zpevněnou špičku a patu, takže noha bude stabilní i na nerovném terénu během turistických dobrodružství. Pomocí vázání na šňůrky si obuv do lesa přizpůsobíte dle potřeb. Boty Merrell jsou správnou volbou při zdolávání turistických stezek. Jsou pohodlné díky technologii Kinetic Fit™ BASE, vyjímatelné a tvarované stélce zajišťující flexibilní podporu. Mezipodrážka z EVA pěny výborně tlumí nárazy. Outdoorová obuv je přilnavá díky podrážce Air Cushion, která má výstupky a dobře přilne na nerovném terénu. Zajistí odpružení a neklouže ani na mokrém povrchu díky M Select™ GRIP. Detaily produktu: boty na turistiku kvalitní zpracování prodyšný svršek zpevněná pata a špička vázání na šňůrky vyjímatelná stélka Kinetic Fit™ BASE mezipodešev z EVA pěny tlumí nárazy podrážka Air Cushion s výstupky membrána Gore-Tex

TECNICA-Plasma Mid S GTX Ms black/pure lava Černá 44
5 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TECNICA-Plasma Mid S GTX Ms black/pure lava Černá 44
5 249 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Outdoorové boty jsou tou pravou volbou do náročnějšího terénu na delší, i více denní trasu! Turistické boty mají lem se středním střihem, který poskytuje nesrovnatelnou úroveň flexibility, pohodlí, odpružení a lehké chůze. Outdoorová obuv je nejprve vyvinuta s jedinečným anatomickým zakončením, exkluzivním designem překrytí a dobře přizpůsobitelným šněrováním pro optimální nasazení a výkon.Trekové boty do lesa se Vám umí dokonale a jedinečně přizpůsobit. Boty do hor umožňují úplné přizpůsobení pomocí tepelného tvarování vnitřní stélky a svršku, které poskytuje přesný fit. Rovněž je přesně přizpůsobitelná oblast paty, klenby a kotníku bot. Toto přizpůsobení poskytuje turistům bezkonkurenční pohodlí, podporu klenby a stabilitu paty. Membrána Gore-Tex® zajistí nepromokavost a prodyšnost, zatímco podrážka se směsí Vibram® Megagrip zajistí trakci a přilnavost na každém terénu.Detaily produktu:pánské turistické boty na treking, outdoorové aktivity i náročnou turistikustředně vysoký střih botyvýborná podpora kotníkuvhodné i pro středně náročné až náročné trasyvícevrstvá podrážka pro skvělou trakci a odolnostpřizpůsobitelné šněrovánímembrána Gore-Tex Extended Comfortpodrážka Vibram se směsí gumy Megagripmezipodrážka s EVA pěnou s dvojitou hustotouvýborné tlumení a podporaC.A.S. tvarováníjedinečné přizpůsobení na míru - tvarování vnitřní vložky, paty, klenby a kotníku botEXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

ADIDAS ORIGINALS-Adilette Lite core black/core black/matte gold Černá 37
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky adidas originals. Dámské pantofle upoutají výrazným zlatým logem adidas originals na přední straně. Klasický střih dobře padne na každou nohu. Podrážka z lehké pěny EVA zajistí lehkou konstrukci a Vaše pohodlí. Vy si tak můžete užívat chvíle u vody, na dovolené na pláži či u bazénu. Pantofle pro dámy poskytují lehounké tlumení. Ergonomicky tvarovaná stélka černých pantoflí zajistí pohodlí a komfort. Oblíbený model adidas Adilette by neměl během dovolené chybět ani Vám. Poznámka: U těchto pantoflí si objednejte o číslo větší velikost než obvykle nosíte. Pokud obvykle nosíte velikost 38, objednejte si velikost 39. Detaily produktu: dámské pantofle lehká konstrukce pohodlné díky ergonomicky tvarované stélce logo adidas ve zlaté barvě

ADIDAS-Duramo 10 clear pink/acid red/rose tone Růžová 34
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Duramo 10 clear pink/acid red/rose tone Růžová 34
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

>

ATTIPAS Zoo navy velikost: XL/EURO 22,5 / 126-135 mm
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ATTIPAS Zoo navy velikost: XL/EURO 22,5 / 126-135 mm
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

POPIS Neutrální šedé botičky s bílými puntíky se budou hodit k jakémukoliv oblečení, jsou ale zpestřeny i zábavným otiskem se slonem, který určitě zvedne náladu Vám a Vašemu dítěti. Botičky navíc mají praktickou tmavě modrou podrážku, která vydrží jak procházku v trávě, tak i hrání na pískovišti.

OMX Kolagenový nápoj 10 lahviček
1 879 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
OMX Kolagenový nápoj 10 lahviček
1 879 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kolagenový nápoj OMX je inovativní doplněk stravy s optimální kombinací přírodních složek ve vodě rozpustného rybího kolagenu s nízkou molekulární hmotností, kyseliny hyaluronové, koenzymu Q-10, rybího elastinu, mateří kašičky a 5-let fermentovaného, rostlinného probiotického extraktu. Jedná se o účinnou kombinaci složek pro krásu, mladistvost a zdraví. Vyrábí se ve formě tripeptidů pro maximální absorpci v lidském těle.

Nosní bariérový sprej - Nasaleze Protect 800 mg
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Nosní bariérový sprej - Nasaleze Protect 800 mg
340 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

JAK NASALEZE ÚČINKUJE?Nasaleze je přírodní práškový sprej obsahující hydroxypropylmethylcelulózu, která reaguje s vlhkou sliznicí a vytváří na ní ochranou gelovou vrstvu. Tento bezbarvý, tenoučký filtr působí jako bariérová ochrana, jež zachycuje vdechované alergeny, viry či bakterie. Těm není umožněn přístup na nosní sliznici a uživatel je může používat jako ochranu před alergeny, mikroorganismy, škodlivými látkami, polutanty či pyly. Neobsahuje žádnou chemii.Výhody Nasaleze:-    Je 100% přírodní.-    Neobsahuje žádnou chemii.-    Je bez vedlejších účinků.-    Má klinicky ověřenou účinnost.-    Úleva přichází téměř okamžitě.-    Může se používat. jako jako prevence nachlazení.-    Prokazatelně pomáhá k rychlejšímu uzdravení.-    Je vhodný pro malé děti i kojící a těhotné ženy.Pro koho je Nasaleze vhodný?Nasaleze je 100% přírodní prostředek, který je vhodný pro dospělé, těhotné, kojící ženy a pod dohledem dospělé osoby pro děti od 3 let. Udržujte mimo dosah malých dětí. Nasaleze neobsahuje žádné léky.Návod k použití:1.    Jemně se vysmrkejte. 2.    Před každou aplikací lahvičku vždy protřepejte. 3.    Sundejte uzávěr. 4.    Umístěte trysku lahvičky do jedné nosní dírky a lahvičku zmáčkněte, zatímco se nosem jemně nadechujete. 5.    Opakujte krok 4 u druhé nosní dírky. 6.    Opakujte po každém vysmrkání.Kdy sprej používat?PreventivněChraňte se před bakteriemi a viry v období chřipek a angín. Jemný celulózový prášek z přípravku Nasaleze po aplikaci ulpí na nosní sliznici, utvoří ochranný filtr a nedovolí, aby mikroorganismy pronikly do sliznice.Při onemocněníI když je produkt určen především k prevenci, díky antibakteriálním a antivirovým vlastnostem je vhodné jej používat i při nachlazení. Studie prokázaly kratší dobu onemocnění při používání Nasaleze Protect.Jak často mám sprej používat?Nasaleze můžete používat tak často, jak potřebujete. Sprej obsahuje pouze celulózu a není návykový. Účinek můžete očekávat během několika málo minut a přetrvává po celé hodiny. Používejte přípravek preventivně. Například když se chystáte na jízdu autobusem v době chřipkové epidemie, použijte přípravek už doma. K zajištění celodenní ochrany doporučujeme používat v průměru 3x denně. To zajistí dokonalou gelovou bariéru na sliznici, která je pro účinek klíčová. Pozor, bariéru je potřeba obnovovat po každém vysmrkání či silném kýchnutím.Jak dlouho vydrží?Jedna lahvička odpovídá přibližně 200 aplikacím, což vystačí na 1-2 měsíce při každodenním užívání. Neobsahuje žádná léčiva, pouze přírodní složky.Složení:Obsahuje celulózový prášek rostlinného původu, práškový extrakt z česneku medvědího a práškový extrakt z máty peprné.Upozornění•    Nepoužívejte přípravek v případě přecitlivělosti na některou ze složek přípravku.•    Nepoužívejte přípravek, pokud je originální uzávěr poškozený.•    Po otevření spotřebujte do 6 měsíců. Po každém užití lahvičku pevně uzavřete.Výplach nosu jako prevence alergieJak na jaře bojovat s pylovou alergií?Jak vybrat spreje do nosu?Jak vybrat kapky do očí?Jak poznám, že mám alergii?Jak vybrat čističku vzduchu?Co pomáhá na průduškové astma?>

NIKE-Victori One sand drift/sail/coconut milk Hnědá 40,5
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
NIKE-Victori One sand drift/sail/coconut milk Hnědá 40,5
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámské pantofle značky Nike. Stylové pantofle jsou extra pohodlné díky měkké pěně, ze které jsou vyrobeny. Trendy design tvoří kombinace bílé podrážky a béžového popruhu, který navíc zdobí logo a nápis Nike. Jím vyjádříte, která značka je Vaše oblíbená. Letní pantofle jsou vhodné k bazénu, na dovolenou, volný čas či na toulky městem. Klasický design dobře padne na každou nohu. Nike pantofle poskytnou extra pohodlí během nošení. Tvarovaná stélka jemně masíruje chodidlo. Členitá podrážka má protiskluzový design a zajistí stabilitu během nošení. Béžové pantofle dámské se stanou v létě Vaším oblíbeným doplňkem k mnoha outfitům. Detaily produktu: dámské pantofle Nike trendy dvoubarevná kombinace logo a nápis Nike tvarovaná stélka měkký a pohodlný materiál protiskluzová podrážka vhodné k vodě, bazénu či do města

Artelta Manželská postel AUDREY | 160 x 200 cm Barva: Šedá / Monolith 84
14 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Manželská postel AUDREY | 160 x 200 cm AUDREY je vkusná postel v klasickém stylu. Vyrábí se ve 4 velikostech, díky čemuž je ideální volbou pro větší i menší ložnice. Postel je doplněna o elegantní vysoké čelo s měkkým povrchem, které bude dokonalou oporou pro denní odpočinek. Postel je dostupná ve dvou variantách s rolovaným, dřevěným rámem nebo s kovovým rámem s plynovým zdvihem a praktickým úložným prostorem . Díky velkému výběru barev dokonale dotvoříte ložnici dle svých představ. Postel je dodávána bez matrace, je třeba ji doobjednat. látka ekokůže dřevěný rošt Manželská postel AUDREY je   čalouněná látkou nebo ekokůží,   rošt je dřevěný. Nano impregnace prodlouží životnost postele, případné skvrny lze odstranit čističem . šířka: 180 cm výška: 93 cm hloubka: 223 cm výška čalounění: 34 cm tloušťka čela: 15 cm plocha na spaní:   160 x 200 cm hmotnost: 93 kg barevné provedení Béžová / Dora 21 Hnědá / Dora 28 Cihlová / Dora 63 Zelená / Kronos 19 Modrá / Monolith 77 Šedá / Monolith 84 Černá / Soft 11 ekokůže Bílá / Soft 17 ekokůže

Bačkory Milami 115-4SR Grey Velikost: 22
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bačkory Milami 115-4SR Grey Velikost: 22
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětské bačkory srbského výrobce Milami z řady 115 lze nosit v létě také jako textilní sandálky na ven. Řada 115 má odolnější podrážku než řady 226 a 227. Špička je opatřena praktickým okopem z broušené kůže, který brání prošoupání při hrách na koberci nebo venku. Sandálky mají zpevněný opatek a stélku z kůže, která je pevně přišita k botě. Svojí šířkou jsou vhodné na normální šířku nohy a jsou vhodné i na vyšší nárt.Sandálky Milami 115-4SR Grey jsou šedé s růžovou podrážkou a s růžovými hvězdami a srdíčky. - Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i na vyšší nárt, nejsou vhodné na výrazně dominantní palec (když je palec výrazně delší než ostatní prsty)- Zapínání: na suchý zip, vhodné i na vyšší nárt.- Opatek: zpevněný- Podrážka: lepená, pevnější a odolnější- Stélka: kožená stélka je pevně přišita k botěSLOŽENÍ: Svršek - textil + broušená kůže, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka x šířka:21 - 14,1 cm x 6,2 cm22 - 14,8 cm x 6,4 cm23 - 15,5 cm x 6,6 cm24 - 16,1 cm x 6,8 cm25 - 16,7 cm x 7,0 cm26 - 17,5 cm x 7,2 cm27 - 18,1 cm x 7,4 cm28 - 18,6 cm x 7,6 cm29 - 19,4 cm x 7,8 cm30 - 19,9 cm x 8,0 cm

Beda Oliver nízké BF 0001/W/N/PR2 Velikost: 34
1 629 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Beda Oliver nízké BF 0001/W/N/PR2 Velikost: 34
1 629 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Celoroční, kožené 100% barefoot boty Beda Oliver v nízkém provedení unosí děti od jara až do podzimu. Boty mají styl, na boku je zdobí 2 proužky lemované reflexním prvkem ala "old school - Adidas Originals". Pohodlný širší střih respektující tvar nohy - velice prostorná špička, měkoučké, lehoučké, ohebné. - Sednou na: širší nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, normální nárt, lze dotáhnout i na užší kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jdou perfektně přizpůsobit nártu dle potřeby- Opatek: měkký- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop, světle hnědá- Jazyk: je volný, z jednoho kusu materiálu s přední částí boty (není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit), velmi měkký a příjemný, přichycený poutkem k hornímu suchému zipu, aby nepadal do boty a ty se lépe nazouvaly- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez jakéhokoliv tvarování- Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil, stélka - pěnová s textilním nášlapem, podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:20 - 12,2 cm x 6,2 cm21 - 12,9 cm x 6,3 cm22 - 13,5 cm x 6,4 cm23 - 14,3 cm x 6,5 cm24 - 14,9 cm x 6,6 cm25 - 15,7 cm x 6,8 cm26 - 16,3 cm x 7,0 cm27 - 16,9 cm x 7,1 cm28 - 17,4 cm x 7,3 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,5 cm31 - 19,6 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cm33 - 21,0 cm x 8,0 cm34 - 21,6 cm x 8,2 cm35 - 22,3 cm x 8,4 cm36 - 22,7 cm x 8,5 cm37 - 23,3 cm x 8,6 cm38 - 24,0 cm x 8,7 cmMěřeno měřidlem CleverMess. U rozměrů šířky bot jsme se snažili uvést šířku reálnou - měřidlo zmáčkne měkký materiál podšívky (ubrali jsme tedy vždy 2mm z naměřené šířky).

Ochranná lišta hrany kufru BMW X1 2015-2022 (F48, M-packet, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ochranná lišta hrany kufru BMW X1 2015-2022 (F48, M-packet, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu BMW X1 je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Bezpečnostní obuv ARDON®TIMON S1P ESD | G3386/42
1 035 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®TIMON S1P ESD | G3386/42
1 035 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

bezpečnostní polobotka, se sklolaminátovou tužinkou a kevlarovou planžetou, o zvýšený komfort chodidla se stará vkládací stélka FOAM COMFORT, lehká podešev z dvouhustotního polyuretanu splňuje SRC požadavky na protiskluz, obuv je bez kovových součástí, model je ESD, tj. chrání před elektrostatickým výbojem, a proto může být využíván v EPA prostorách, materiál: broušená hovězinová useň, VELUR/textilie OXFORD, podšívka: laminovaná prodyšná textilie typu MESH, vkládací stélka: FOAM COMFORT - anatomicky tvarovaná, tlumí nárazy v oblasti paty, podešev: PU/PU, dvousložkový nástřik, olejivzdorná, antistatická, protiskluzová, norma: EN 20345:2011, velikosti: 36 - 48, váha: 480 g (platí pro půlpár ve velikosti 42), barva: šedá

Bezpečnostní obuv ARDON®FLYKER GREY S1P | G3325/36
962 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FLYKER GREY S1P | G3325/36
962 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

extra pohodlná bezpečnostní polobotka, s širokou kompozitovou špicí a kevlarovou stélkou, funkční vkládací vložka, materiál: pletenina, podešev: guma, norma: EN 20345, velikosti: 36 – 47, váha: 506 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: šedá

Bezpečnostní obuv ARDON®FLYTEX S1P ESD navy | G3354/44
914 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®FLYTEX S1P ESD navy | G3354/44
914 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

bezpečnostní polobotka sportovního designu, kompozitová špice a kevlarová stélka proti propichu, svršek vyrobený bezešvou technologií „3D KNIT“, vkládací stélka ANATOMIC GEL, ESD úprava, materiál: pletenina, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti:35 - 50, váha: 513 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: modrá

Bezpečnostní obuv ARDON®GEARLOW ESD S1P | G3248/46
962 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®GEARLOW ESD S1P | G3248/46
962 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

bezpečnostní polobotka, s kompozitovou špicí a kevlarovou stélkou, bez kovových součástí, provedení ESD, materiál: semišová useň, textilie, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 630 g (platí pro půlpár ve velikosti 42), barva: černá

Bezpečnostní obuv ARDON®PRIME HIGH S3 | G1300/44
721 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®PRIME HIGH S3 | G1300/44
721 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

bezpečnostní kotníková obuv, s ultralehkou kompozitovou špicí a flexibilní kevlarovou stélkou, voděodolná úprava, bez kovových součástí, materiál: hovězí useň, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 588 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-béžová

Merrell J500113
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Merrell J500113
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Atletický design pro rychlý pohyb po horách. Odolný svršek s Gore-Tex® membránou, podpůrná mezipodešev a přilnavost podešve vás ochrání při rychlém pohybu po stezce .• Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách• svršek v kombinaci syntetické kůže a materiálu Mesh• tradiční šněrování• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a poskytuje stabilitu• Kinetic Fit™ Base vyjímatelná tvarovaná stélka, konstruovaná jako noha, s flexibilní podporou pro přirozený nášlap, napomáhá předcházet únavě• tvarovaná EVA mezipodešev pro větší stabilitu a pohodlí• nylonová podpora klenby zajistí přirozený ohyb chodidla a lepší stabilitu• M-Select™ Grip pro odolnou trakci a výbornou přilnavost v různorodém terénu přesně tam, kde je jí nejvíce potřeba• hloubka vzoru podešve 5 mmTECHNOLOGIE:Gore-Tex®, Kinetic Fit™ Base, M-Select™ GripHMOTNOST: 780 g

Adidas Terrex AX4 GTX W HQ1053
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Adidas Terrex AX4 GTX W HQ1053
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

V těchto nepromokavých turistických botách adidas Terrex se můžeš vydat kamkoli. Mají lehkou, ale odolnou sportovní konstrukci, která se hodí na celodenní túry, horské výstupy i do těžko přístupného terénu. Dopřeje ti pohodlí, stabilitu a optimální zpevnění, takže se budeš moci plně soustředit na každý krok. Nepromokavá a prodyšná membrána GORE-TEX udrží nohy v suchu a pohodlí.šněrování na tkaničkysvršek ze síťoviny se syntetickým krycími vrstvami a klínovým jazykemodolnost vůči opotřebenímembrána GORE-TEXmezipodešev z EVApodešev z gumy Continental™svršek obsahuje minimálně 50 % recyklované příze

Adidas Terrex Eastrail 2 R.rdy HP8603
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Adidas Terrex Eastrail 2 R.rdy HP8603
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tyto nepromokavé turistické boty adidas se pyšní technologií RAIN.RDY, která udrží nohy v suchu i na túrách za deštivého počasí. Klínový jazyk dovnitř nevpustí vodu ani bláto, takže tě při kochání se přírodou nebude nic rozptylovat. Odolné syntetické krycí vrstvy zaručí stylovou a spolehlivou ochranu.standardní velikostšněrování na tkaničkyoděruvzdorný svršek ze síťoviny se syntetickými krycími vrstvamiRAIN.RDY a povrchová úprava bez perfluorovaných látek odpuzující vodumezipodešev z EVAklínový jazykpodešev Traxionsvršek obsahuje minimálně 50 % recyklované příze

Gumbies Sandály Gumbies Scramblers - Fialová | 42
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Gumbies Sandály Gumbies Scramblers - Fialová | 42
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Sandály Scramblers - Fialová | 42 od výrobce Gumbies. Produkt je skladem.

Mokasíny z kožené usně
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Mokasíny z kožené usně
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ikonickou obuví jsou mokasíny, které Vám přinášíme ve zpracování z kožené usně a s originální dvoubarevnou podrážkou. Z kvalitní pravé kůže. Kožená stélka na pěnovém podkladu, s vypodložením nožní klenby pro měkké pohodlí. Pevný opatek. Na malém klínovém podpatku. Protiskluzová vzorovaná podrážka ve dvoubarevné verzi. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály s otevřenou špičkou, na klínovém podpatku
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sandály s otevřenou špičkou, na klínovém podpatku
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Sandály s otevřenou špičkou se postarají o ženský glamour vzhled! Jejich malé plus: měkká pěnová stélka. Otevřená špička. Kolem kotníku pásek s kovovou sponou a vsazenou pruženkou. Pěnová měkká stélka. Pevný opatek. Klínový podpatek potažený lýkem: módní detail. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Dívčí sandále Primigi 5890322 Velikost: 33
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dívčí sandále Primigi 5890322 Velikost: 33
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dívčí sandále Primigi 5890322 jsou elegantní, vhodné pro sváteční příležitosti, ale vzhledem ke svému pohodlí si je dívky oblíbí i na běžné nošení do školy. Decentní, pudrově růžová barva v kombinaci s bílou podrážkou. Otevřená špička a pata do teplých letních dnů. Příjemná kožená podšívka včetně měkké kožené stélky. Boty jsou měké a přizpůsobivé, za patou je na pásku všitý polštářek, aby pásek na noze neklouzal a nohu neodřel, pletýnka přes nárt je měkká a příjemná.Sednou na: normální až užší nožkyZapínání: na suchý zip - pomocí velcro pásku přitáhnete ke kotníkuStélka: kožená, měkká, v přední části perforovaná, aby odváděla potPodrážka: silnější, ale i tak výborně ohebná díky příčným rýhám ve vzorku podrážky, pod patou antishock systém tlumící nárazy, mírný dropOpatek: nezpevněný - jen pásek za patou, jsou vhodné pro děti s jistější chůzíSLOŽENÍ: Svršek - kůže + syntetika, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:31 - 19,0 cm32 - 19,6 cm33 - 20,3 cm34 - 21,0 cm35 - 21,6 cm36 - 22,2 cm37 - 22,9 cm38 - 23,9 cm39 - 24,4 cm40 - 25,1 cm 

ZANDER postel 180x200 cm, abisko ash
15 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ZANDER postel 180x200 cm, abisko ash
15 870 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Postel 180x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace. Barva: abisko ashRozměry (šxhxv): 186 x 205 x 94 cmMateriál: laminoDo postele patří rošt v pevném rámu. Dodání v demontu.

Kovová postel PHILOMENA 90x200, šedá
5 920 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kovová postel PHILOMENA 90x200, šedá
5 920 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kovová postel s roštem 90x200 Barva: šedá Rozměr (šxvxh): 208 x 95 x 100 cmMateriál: kovový rám a nohyV ceně postele je dřevěný rošt (14 lišt), matraci je třeba dokoupit. Doporučený rozměr matrace: 90 × 200 cm.Dodání v demontu.

RAWAL postel 140 x 190 cm, dub kronberg/asfalt
8 610 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
RAWAL postel 140 x 190 cm, dub kronberg/asfalt
8 610 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Postel 140x190 cm s čelem a se zásuvkami jako úložný prostorV ceně postele není rošt ani matrace. Do postele patří rošt v pevném rámu 140 x 190 cm.Barva: dub kronberg/asfalt Materiál: lamino (tloušťka 15 a 18 mm)Rozměry postele (šxhxv): 150,1 x 217,1 x 74,3 cmVýška čela: 74 cmHlouba čela: 23,9 cmRozměry zásuvek (šxhxv): 90 x 38 x 18 cmRozměry výklenků (šxhxv): 95 x 23 x 23 cm3 police v čelu postele 24 a 21 cm Dodání v demontu.

Postel HAMARD 90x200 cm s roštem, masiv borovice/moření olše
3 700 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Postel HAMARD 90x200 cm s roštem, masiv borovice/moření olše
3 700 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Postel 90x200 cm Materiál: masiv borovice, tloušťka 2,6 cm Barva moření: olše Postel je ručně lakovaná, broušená a opět lakovaná. Rozměry: šířka x délka: 98 x 207 cm ložná plocha: 90 x 200 cm výška čela: 50 cm výška od země k matraci: 25 cm výška od země ke spodní části lůžka: 21 cm hloubka od roštu po okraj postele: 8 cm Postel je dodávána včetně lamelového roštu, bez matrace. Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Postel BRODY 90x200 cm s roštem, masiv borovice
2 600 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Postel BRODY 90x200 cm s roštem, masiv borovice
2 600 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Postel 90x200 cm Materiál: masiv borovice, tloušťka 2,6 cm Postel je ručně lakovaná, broušená a opět lakovaná. Rozměry: šířka x délka: 98 x 207 cm ložná plocha: 90,5 x 200,5 cm výška čela: 50 cm výška od země ke spodní části lůžka: 23 cm Postel je dodávána včetně lamelového roštu, bez matrace. Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

Ardon Pánské sandály s plnou špičkou DEON - 43
942 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ardon Pánské sandály s plnou špičkou DEON - 43
942 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánské sandály s plnou špičkou DEON - 43 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 4 dny.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Nube 40
33 469 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Prasátko Pepa - licence Dívčí holínky - Prasátko Peppa 5255773, tyrkysová / třpytky Barva: Tyrkysová, Velikost: 23-24
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dívčí holínky s motivem Prasátko Peppa, šusťáková vsadka na horním okraji, možno stáhnout tkaničkou s olivkou

ADIDAS-Runfalcon 3.0 core black/black/blue metallic/carbon Černá 45 1/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Runfalcon 3.0 core black/black/blue metallic/carbon Černá 45 1/3
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky adidas. Stylové tenisky mají nadčasový design, který potěší milovníky mininalismu. Jejich výhodou je prodyšný svršek ze síťoviny, který poskytne potřebnou ventilaci a pohodlí. Černé tenisky mají zpevněnou patu a tři pruhy adidas ve střední části, které zajistí stabilitu během chůze či běhu. Tato sportovní obuv pánská jistě doplní Váš sportovní outfit.Značkové botasky mají klasický střih a dobře sedí na noze. Praktické šněrování si umíte přizpůsobit podle potřeby. Sportovní botasky pro pány disponují polstrovaným límcem boty, který přispívá k pohodlí. Jemně vyvýšená záď pomáhá usnadnit obouvání či zouvání. Mezipodrážka Cloudfoam dobře absorbuje nárazy a poskytne tlumení. Pánské botasky adidas mají pryžovou podrážku pro stabilní krok za každých okolností. Pánské tenisky adidas jsou vhodné pro každodenní nošení a volný čas nebo cvičení. Byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů.Detaily produktu:tréninková obuv adidasmoderní designklasický střihprodyšný svršekvázání na šňůrkypolstrovaný límeczpevněná pataprodloužená záda usnadňuje obouvání a zouvánímezipodrážka Cloudfoam dobře tlumígumová podrážka zajistí stabilní krokvyrobeno z recyklovaných materiálů

Postel IPPOLITO 160x200 cm, dub hickory
21 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Postel IPPOLITO 160x200 cm, dub hickory
21 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Manželská postel v industriálním stylu ze sektorové řady doplněna prvky v černé barvě.Součástí postele je lamelový zvedací rošt, díky kterému vznikne praktický úložný prostor.Cena postele je bez matrace, tu je nutno dokoupit. Doporučený rozměr matrace je 160 x 200 cm nebo 2 x (80 x 200 cm).LED osvětlení není v ceně.Barva: dub hickoryRozměry (šxvxh): 167,2 x 100 x 207 cmMateriál: kvalitní lamino ohraněné ABS páskouDodáváno v demontu.

Ploché kožené sandály ze splétaných pásků
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Ploché kožené sandály ze splétaných pásků
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kožené splétané pásky působí velmi elegantně! Vyjděte si v kožených sandálech a vychutnejte si pocit krásy a pohodlí. Kožená stélka na pěnovém podkladu pro měkký došlap. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí kovové spony a pruženky. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené sandály na podpatku Lyma
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kožené sandály na podpatku Lyma
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

V zářivě zlaté barvě a na podpatku, který opticky zeštíhlí a prodlouží postavu, tyto kožené sandály jsou absolutně nepřehlédnutelné. Z kvalitní pravé kůže. Sandály na podpatku Lyma zn. Les Tropéziennes par M Belarbi. Na svršku chodidla překřížené pásky. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí kovové spony. Kožená pěnová stélka. Stabilní podpatek. Před prvním použitím nezapomeňte Vaše sandály impregnovat. Pokud sandály nasákly vodou, nechte je uschnout mimo dosah světla a jakéhokoli zdroje tepla. Pro dlouhou životnost Vašich sandálů je udržujte mimo kontakt s mořskou vodou, deštěm a pískem.

Macramé sandály XTI
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Macramé sandály XTI
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Krásné macramé sandály zn. XTI jsou přímo stvořené pro boho módní kombinace. Protiskluzová podrážka. Kolem kotníku pásek a spona. Mezinárodně uznávaný veganský certifikát PETA. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály s páskem mezi prsty, kaštanové
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sandály s páskem mezi prsty, kaštanové
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Ploché sandály s elegantním páskem mezi prsty jsou přímo stvořené pro letošní léto! Kožená stélka. Kolem kotníku pásek se sponou a hrotem.

Pantofle na podpatku
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Pantofle na podpatku
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Překřížené pásky a čtvercový podpatek: to je ryzí klasika! Krásné pantofle se hodí k šatům i kostýmku, vždy budou IN. Na svršku překřížené nařasené pásky. Hranatá špička. Široký potažený podpatek. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

McKinley Cayman 36 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
McKinley Cayman 36 EUR
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Outdoorové sandály vhodné do města i pro lehčí turistiku, které vám poskytnou pohodlí po celé léto. Mají lehkou konstrukci a flexibilní, měkký a prodyšný svršek, který těsně obepíná nohu. Uzavřená vyztužená špička chrání prsty. Gumová podrážka poskytuje skvělé přilnutí k povrchu a dokáže zvládnout i náročnější terén. Správné upevnění nastavíte jednoduše jedním tahem pomocí stahovací gumičky. Poutko na patě usnadňuje obouvání Svršek: pletenina Mezipodrážka: EVA Podešev: gumová EVA Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími schopnostmi

Dámske šľapky zdobené kamienkami SIRAYA* veľkosť: 41
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Dámske šľapky zdobené kamienkami SIRAYA* veľkosť: 41
619 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámske šľapky zdobené kamienkami SIRAYA* veľkosť: 41

ADIDAS-Terrex AX4 GTX core black/grey three/mint ton Černá 36
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Terrex AX4 GTX core black/grey three/mint ton Černá 36
3 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky adidas. Turistické boty pro dámy mají nadčasový design a vynikají funkčností. Výhodou je membrána Gore-tex, díky které je turistická obuv vhodná i do zhoršených a vlhkých podmínek. Vaše nohy zůstanou stále v suchu a pohodlí. Trekové boty mají odolný a oděruvzdorný svršek, který přesto poskytne potřebnou prodyšnost. Adidas Terrex dámské mají lehkou konstrukci, kterou oceníte po celodenním zdolávání turistických stezek. Klasické vázání na šňůrky si nastavíte podle sebe. Nepromokavé boty do hor mají polstrovaný límec i jazyk, takže se v nich pohodlně chodí. Černé boty na turistiku disponují mezipodešví EVA, která poskytne tlumení. Podrážka z gumy Continental zase zajistí přilnavost v každém terénu. Díky těmto nízkým turistickým botám zvládnete jakýkoli terén od skalnatých sutin a mokrých kořenů až po nezpevněné, prašné cesty. Outdoorová obuv dámská je jako stvořená pro objevování krás přírody. Byla vyrobena iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: nízká turistická obuv dámská nadčasový design lehká konstrukce odolný a oděruvzdorný svršek prodyšné membrána Gore-Tex zajistí pohodlí polstrovaný límec a jazyk boty klínový jazyk vázání na šňůrky mezipodešev EVA tlumí nárazy podrážka Continental zajistí přilnavost vyrobeno iz recyklovaných materiálů

Plátěné pohodlné tenisky Natural World
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Plátěné pohodlné tenisky Natural World
819 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tenisky Natural World jsou pohodlné, snadno se obouvají a my je pro Vás máme v 5 barvách. Pružné zapínání. Kovová očka. Podrážka a kulatá špička z bílého kaučuku. Pružné a pohodlné. Vzadu našitý štítek. Obuv Natural World je vyráběna ve Španělsku z vysoce kvalitních ekologických materiálů, jako je přírodní kaučuk a 100% ekologicky pěstovaná bavlna. Díky systému používanému k tavení přírodního kaučuku a spojování podrážky k bavlněnému svršku (vulkanizace při vysoké teplotě a tlaku) není třeba používat chemické prostředky nebo lepidla. Certifikát Green Trade World: garantuje použití bavlny 100% pocházející z ekologického zemědělství, nepřítomnost látek škodlivých pro životní prostředí a zdraví, balení ze 100% recyklovaných materiálů a společenskou odpovědnost firmy za etický obchod. Perte ve studené vodě, max. na 30 °C. Sušte volně na vzduchu. Perte samostatně, jelikož přírodní barviva mohou při praní pouštět barvu.

BeLenka Barefoot sandály Be Lenka Flexi - Fuchsia Pink Velikost: 39
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
BeLenka Barefoot sandály Be Lenka Flexi - Fuchsia Pink Velikost: 39
2 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Materiál:Svršek: textil Podšívka / stélka: textil / kůže Podrážka: guma Výroba: Česká republikalehké a svěže vypadající barefoot sandályideální volba pro dlouhé letní procházkynastavitelný řemínek pro bezproblémové uchycení kolem kotníkuanatomicky přizpůsobené ženskému chodidlupohodlné během celodenního nošeníVýhody barefoot bot:dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohoupodešev SlimComfort navržená pro sandály Be Lenka pro Vaše bezstarostné toulkyTyp: vycházková obuv

BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Champ 3.0 - Nude Pink Velikost: 38
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
BeLenka Barefoot tenisky Be Lenka Champ 3.0 - Nude Pink Velikost: 38
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Materiál: Svršek: kůže Podšívka: mikrovlákno Podrážka: jiné Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + bavlna) Výroba: Portugalsko třetí generace jednoho z nejoblíbenějších modelů Be Lenkabarvy tenisek i design tenisek jsou lehce kombinovatelné s mnohými outfityvylepšený kožený límec na patěpřidaná kovová očka na šňůrkystrukturovaná kůže na boku i na patě pro ještě elegantnější vzhledprošitá podrážka pro delší životnost botpodešev UrbanComfort je stvořená pro každodenní barefoot komfortnová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilitu Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4mm (bez výstupků) aktivuje nervová zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidellehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

ADIDAS-Kaptir 3.0 core black/core black/core black Černá 43 1/3
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Kaptir 3.0 core black/core black/core black Černá 43 1/3
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky adidas. Hledáte běžecké botasky v originálním designu? Vyberte si běžecké tenisky Kaptir ve futuristickém stylu. Tyto běžecké boty si zaslouží místo u vás doma. Botasky na běh mají klasický střih, který se hodí pro každý typ nohy. Vázání na klasické šňůrky výborně fixuje nohu v botě. Svršek tenisek na běhání je zárukou výborné prodyšnosti. Výhodou botasek na běh je mezipodešev Cloudfoam, která poskytne vynikající odpružení. Plusem je měkká stélka a textilní podšívka, které zajistí komfort při běhu. Pryžová podrážka je odolná a garantuje dobrou přilnavost a trakci. Černé tenisky adidas jsou ideální pro běh, ale využijete je i pro různé sportovní aktivity. Detaily produktu: Klasický střih Vázání na tkaničky Pohodlný úpletový svršek Mezipodrážka Cloudfoam pro odpružení Textilní podšívka pro komfort Pryžová podrážka Svršek má minimálně 50 % recyklovaného obsahu Určeno pro běh a sportovní aktivity

McDavid X801 Dual
1 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
McDavid X801 Dual
1 229 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

McDavid X–Fitness Dual–Desnsity tréninkový návlek na koleno, který slouží jako prevence před zraněním při silových trénincích, kdy jsou klouby extrémně zatěžované. Specificky zacílená komprese ortézy z dvojitého materiálu zaručuje maximální ochranu kolene a odolnost produktu. • 6 mm široký postranní pás pro zpevnění ortézy• návlek je anatomicky předtvarovaný pro maximální komfort • navrženo pro CROSSFIT a posilování• vrstva neoprenu udržuje teplo, které je důležité pro terapeutické účely• bezešvá zadní část pro maximální komfort při cvičení, zejména dřepech• Balení obsahuje pár.

TECNICA-Magma S GTX Ms rich bosco/true laterite Zelená 39,5
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TECNICA-Magma S GTX Ms rich bosco/true laterite Zelená 39,5
4 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Turistická obuv Tecnica Magma je navržena pro turistiku, běh a lezení ve všech druzích technického horského terénu. Trailové boty spadají do kategorie All-mountain, takže jsou vhodné pro všechny povrchy. Tyto trailové boty do přírody jsou skutečný obojživelník. Poskytují vysokou úroveň přilnavosti za mokra i za sucha, na skalách, štěrku či jiném terénu. Zároveň chrání chodidla před tvrdým povrchem, skalami či ostrými kameny. Tyto běžecké boty do lesa jsou mimořádně pohodlné a poskytnou vám přirozený pocit při běhu. Rychlou akceleraci zaručí rocker mezipodešve a jedinečný zaoblený tvar špičky. Pánské all-mountain boty se výborně přizpůsobí chodidlům, mají klasické šněrování a dobře přilnou na nohu. Větší vystřižený lem zaručí pohodlí a volnost pohybu nohy i při těch nejdynamičtějších pohybech po skalách či v členitém terénu. Jsou vhodné jak pro rodinný výlet, tak pro rychlou celodenní túru v náročném terénu. Unikátní dezén vícevrstvé podrážky je inspirován designem enduro pneumatik MTB vyrobený s technologií Vibram Litebase a směsovou gumou Megagrip, která nabízí optimální přilnavost na všech površích za sucha i mokra, u schodu z kopce i do kopce. Mimořádně široký tvar paty zaručí stabilitu i při strmém sestupu. Dvě gumová stabilizační žebra na každé straně zajistí vyvážení při prudkých brzděních i na sutinách, štěrku a volných kamenech. Tuto trailovou obuv lze tvarovat na míru běžce v oblasti paty a klenby. Vnitřní vložka obuvi je předtvarovaná. Výhodou obuvi Tecnica Magma je membrána Gore-Tex, která je zárukou pohodlí i ve vlhkém či mokrém prostředí. Boty na turistiku jsou přesto dostatečně prodyšné. Detaily produktu: pánská turistická obuv vhodná i pro běh v terénu, lezení a traily all-mountain odolný a prodyšný svršek vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu přirozený pocit při běhu tvar špičky a rocker zaručí rychlou reaktivitu bot pro zrychlení či zpomalení klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase a guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech vyvážené a přizpůsobivé předtvarovaná vnitřní vložka CAS tvarování - tvarovatelná pata a klenba membrána Gore-Tex je zárukou pohodlí ve všech podmínkách EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

MG Full Glue 2x ochranné sklo na iPhone 15, černé
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MG Full Glue 2x ochranné sklo na iPhone 15, černé
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Každému se už stalo, že mu z kapsy vypadl telefon a odnesl si to displej. Nepěkné škrábance, praskliny a v horším případě rozbitý displej. Výměna displeje nemusí být levnou záležitostí a proto je nutné svůj mobilní telefon chránit. Odolné ochranné sklo je minimální investice, která za to rozhodně stojí.Ochranné sklo MG Full Glue Super Tough poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány.Balení obsahuje 2ks skla.Vlastnosti ochranného skla:• Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, jednoduchá aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

TECNICA-Magma S Ms midway altura/pure lava Šedá 49 1/3
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TECNICA-Magma S Ms midway altura/pure lava Šedá 49 1/3
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Design trekingových bot je navržen v outdoorovém stylu, který je nadčasový. Pánské nízké boty do přírody osloví také skvělými funkčními vlastnostmi. Nízké outdoorové boty v šedém provedení jsou spolehlivými společníky do hor. Pánské turistické boty s Vibram podrážkou garantují vysokou úroveň přilnavosti na různé druhy terénu. Vibram boty chrání chodidla na tvrdých povrchem, před skalami či ostrými kameny. Pánské boty do hor disponují mezipodešví z EVA materiálu, která zajistí spolehlivé tlumení a odpružení. Boty na turistiku jsou optimálně prodyšné a poskytují super komfort při nošení. Pánské boty do lesa se výborně přizpůsobí chodidlům. Mají klasické šněrování, které velmi dobře fixuje nohu. Jedinečný dezén vícevrstvé podrážky je inspirován designem enduro pneumatik MTB vyrobený s technologií Vibram Litebase a směsovou gumou Megagrip. Podrážka nabízí výbornou přilnavost na všech površích za sucha i mokra. Díky těmto pánským botám zdoláte i náročné turistické trasy. Tuto turistickou obuv lze tvarovat na míru v oblasti paty a klenby. Vnitřní vložka obuvi je předtvarovaná. Detaily produktu: all-mountain Vibram boty vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu klasické šněrování větší, hlubší lem pro skvělou volnost pohybu nohy unikátní dezén vícevrstvé podrážky Vibram Litebase s guma Megagrip široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech předtvarovaná vnitřní vložka mezipodešev z EVA materiálu pro skvělé tlumení a odpružení CAS tvarování - tvarovatelná pata a klenba ideální pro turistiku, trekking a outdoorové aktivity EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

Adidas Altaswim I H03776
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Adidas Altaswim I H03776
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vlnka Dámské barefoot kožené baleríny Odeta - černá
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vlnka Dámské barefoot kožené baleríny Odeta - černá
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Jak se říká, v jednoduchosti je krása. To platí pro baleríny Odeta, které vyniknou svou jednoduchou elegancí, ať už je obujete ke kalhotům nebo letním šatům. Široká špička pomáhá předcházet deformaci chodidla a podrážka je ohebná a pružná. Kožená vnitřní stélka je měkká a tlumí došlap. Výhodou barefoot obuvi je simulace chůze naboso. Plochá stélka nenutí chodidla přizpůsobit se tvaru obuvi, naopak reaguje na změny v terénu, po kterém jdete. Prsty nohou mají díky široké špičce dostatek místa pro volný pohyb a boty jsou odlehčené, aby nohu zbytečně nezatěžovaly. Podešev je vysoká 5,3 mm. Materiál: svršek, stélka: hovězí kůže podrážka: kaučukParametry:Určení: Pro dospěléBarva: ČernáRoční období: LetníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: BarefootZnačka: VlnkaMateriál: KůžeKolekce: Odeta

Toga Cvičky gumotextilní bílá
330 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Toga Cvičky gumotextilní bílá
330 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Klasické cvičky, známé také jako JARMILKY, které jsou populární již mnoho let a na své popularitě neztrácejí, obzvláště při školním tělocviku. Tyto cvičky jsou vyrobené z pevné textilního materiálu (bavlna) s gumičkou přes nárt, podešev je z kaučuku a protiskluzová. Tato obuv je určena na víceúčelové, hlavně však na sportovní použití. Označení velikostivelikost EUDélka vnitřní stélky 15EU 2214,5 cm 15,5EU 2315 cm 16EU 2415,5 cm 16,5EU 2516 cm 17EU 2616,5 cm 17,5EU 2717 cm 18EU 2817,5 cm 19EU 2918,5 cm 20EU 3019,5 cm 21EU 3220,5 cm 22EU 33,521,5 cm 22,5EU 3422 cm 23EU 3523 cm 24EU 3724 cm 25EU 3825 cm 26EU 3925,5 cm 27EU 4126,5 cm 28EU 4227,5 cm

Froddo G3110227-10K Brown Velikost: 28
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Froddo G3110227-10K Brown Velikost: 28
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kotníkové zimní boty Froddo Barefoot G3110227-10K Brown mají jednoduchý a stylový design - hnědá kůže s podrážkou z přírodní gumy. Tato podrážka je nyní s upraveným vzorkem, tak aby se v zadní části nesešlapával jako dříve.Zimní varianta se zateplenou podšívkou z příjemného měkkého kožíšku, který je velmi příjemný a nekouše.- Sednou na: normální až lehce širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, jdou dobře utáhnout i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. - Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, nově má výrazný vzorek, je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: je volný, přišitý v přední části boty, na podšívce není žádný šev, nic tak nemůže tlačit. Horní část je přichycená poutkem k hornímu pásku, tudíž jazyk nepadá do boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný.- Stélka: u této zimní varianty není vyjímatelná stélka, je také zateplená kožíškem, tak aby boty dobře izolovaly i od země, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kožíšek (textil), podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:21 - 12,8 cm - 5,9 cm22 - 13,4 cm - 6,0 cm23 - 14,0 cm - 6,2 cm24 - 14,9 cm - 6,4 cm25 - 15,5 cm - 6,5 cm26 - 16,6 cm - 6,8 cm27 - 17,2 cm - 7,0 cm28 - 18,2 cm - 7,1 cm29 - 18,6 cm - 7,2 cm30 - 19,3 cm - 7,4 cm31 - 20,2 cm - 7,6 cm32 - 21,0 cm - 7,7 cm33 - 21,6 cm - 7,9 cm34 - 22,3 cm - 8,0 cm35 - 23,0 cm - 8,1 cm36 - 23,6 cm - 8,8 cm37 - 24,4 cm - 9,0 cm38 - 25,1 cm - 9,2 cm39 - 25,9 cm - 9,3 cm40 - 26,5 cm - 9,5 cm

UNDER ARMOUR-UA HOVR Turbulence 2 jet gray/jet gray/metallic silver Šedá 45,5
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Under Armour. Běžecké tenisky mají nadčasový design v kombinaci černé a bílé. Správnou cirkulaci vzduchu zajistí prodyšný svršek ze síťoviny. Pata je zpevněna dodatečným materiálem pro lepší stabilitu. Černé tenisky na běh se vážou na klasické šňůrky, které si umíte přizpůsobit a zafixovat chodilo podle potřeby. Běžecké boty Under Armour vynikají technologií UA HOVR, díky které zajistí hladký pohyb a tlumení nárazů. Jsou pohodlné pro každodenní nošení a běh i díky polstrovanému límci boty. Pryžová podrážka přechází až na špičku. Disponuje drážkami, které zajistí stabilitu a trakci. Běžecká obuv pánská je určena pro milovníky běhu a jiných sportovních aktivit. Detaily produktu: černé běžecké tenisky prodyšný svršek vázání na šňůrky zpevněná pata polstrovaný límec technologie UA HOVR zajistí výborné tlumení a návrat energie gumová podrážka přechází až na špičku podrážka je zárukou trakce a stability

Merrell J037328 Accentor 3 Sport Mid Gtx Paloma/mint
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Merrell J037328 Accentor 3 Sport Mid Gtx Paloma/mint
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Sportovní kotníková turistická obuv s přilnavou gumovou podešví a nepromokavou úpravou GORE-TEX® poskytuje noze celodenní pohodlí během dnů strávených na stezce. • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí• svršek s voděodolnou úpravnou ze syntetické kůže a materiálu Mesh• tradiční šněrování z plně recyklovaných tkaniček• všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot• zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí• 100% recyklovaná prodyšná podšívka ze síťoviny• 50% recyklovaná vyjímatelná EVA stélka• stélka potažená 100% recyklovanou síťovinou• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu• Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• odolná gumová podešev Merrell pro spolehlivý záběr v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Gore-Tex®, AirCushion, Recycled, DROP 13.0HMOTNOST: 718 g

Reishi Dayzen 30ml
902 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Reishi Dayzen 30ml
902 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Reishi Dayzen 30mlVyužijte sílu "božské houby nesmrtelnosti" reishi, aby vám pomohla získat zpět duševní pohodu a kontrolu nad svým zdravím.Dvojitě ultrazvukově extrahovaná tinktura Reishi Dayzen v prémiové kvalitě je účinným pomocníkem při častých infekcích, chronických zánětech, problémech se spánkem i projevy dekompenzovaného stresu. Posilněte svůj imunitní systém, zlepšete spánek a zmírněte negativní účinky stresu díky tomuto silnému adaptogenu, který je základem tradiční čínské medicíny.Na výrobu jedné lahvičky bylo pro maximální účinnost použito 6 000 mg těla houby reishi.Příznivé účinky houby reishi:podpora imunitního systému – pomáhá posilovat imunitní systém díky svým imunomodulačním účinkům. Dlouhodobé užívání může pomoci zlepšit odolnost těla vůči infekcím a chorobám,zmírňování zánětu – reishi může při dlouhodobém užívání pomoci zmírnit zánět a bolesti u lidí trpících revmatoidní artritidou nebo jinými zánětlivými onemocněními,antioxidační účinky – reishi obsahuje antioxidanty, které pomáhají chránit tělo před poškozením způsobeným volnými radikály, se kterými se setkáváme každý den. Dlouhodobé užívání reishi tak může přispět k prevenci oxidačního stresu a tím i souvisejících onemocnění, jako je rakovina či Parkinsonova choroba,podpora kardiovaskulárního systému – reishi napomáhá snížení krevního tlaku a hladiny cholesterolu, čímž přispívá k prevenci kardiovaskulárních onemocnění (ateroskleróza, cévní mozková příhoda apod.). Podporuje také optimální krevní oběh,zmírnění stresu – jako adaptogen napomáhá zvládat projevy fyzického i psychického stresu, jako je napětí, podrážděnost a únava. Některé studie také naznačují, že reishi může mít antidepresivní účinky a pomáhat při úzkostech,zlepšení kvality spánku – reishi může pomáhat zlepšit kvalitu spánku a snižovat únavu. Dlouhodobé užívání přispívá k lepšímu spánkovému režimu.Co je reishi?Reishi (lesklokorka lesklá nebo Ganoderma lucidum) je medicinální houba, která se v tradiční čínské medicíně používá již 4 tisíce let a tvoří její základní pilíř. Má několik zdraví prospěšných účinků, které se připisují jejím bioaktivním složkám, jako jsou polysacharidy – betaglukany, triterpeny a antioxidanty. Reishi, nazývaná „houba nesmrtelnosti“, je po tisíciletí zahalena mýty a fascinujícími příběhy. Tato zázračná houba zaujímá naprosto zásadní místo v tradiční čínské medicíně, a to díky svým pověstným léčivým vlastnostem a potenciálu zlepšovat zdraví, čímž přispívá k dlouhověkosti. Reishi je dar přírody, který posiluje imunitní systém, zvyšuje obranyschopnost organismu, bojuje proti zánětům, zlepšuje spánek. Díky antioxidantům také zpomaluje proces stárnutí buněk a chrání srdce. I když věda ještě neprokázala všechny účinky reishi, její označení „houba nesmrtelnosti“ odráží touhu lidstva po zdraví, pohodě a dlouhém životě.Tinktura Reishi Dayzen vzniká metodou ultrazvukové dvojité extrakce. Tento proces využívá vysokofrekvenční zvukové vlny, které se šíří v kapalině a vytvářejí mikrobubliny. Ty potom praskají, čímž vzniknou extrémně vysoké teploty a tlaky, které umožní rychlé uvolnění bioaktivních látek z buněčných stěn této medicinální houby.Na výrobu tinktury byla použita její plodnice, tedy tělo houby, nikoli levnější a méně kvalitní podhoubí (mycelium), jak je to obvyklé u mnoha konkurenčních produktů. Tyto houby jsou ekologicky pěstovány na dubovém masivu a poté zpracovány přímo na farmě bez využití dalších prostředníků, čímž se zamezuje riziko kontaminace. Každá várka je pečlivě testována na přítomnost těžkých kovů, pesticidů a jiných škodlivých látek. Cesta reishi z farmy až do vaší lahvičky je ekologická, rychlá, transparentní a šetrná k životnímu prostředí.Použití1 ml tinktury (1 plnou pipetu) nakapejte pod jazyk, minutu podržte a poté spolkněte. Opakujte maximálně 2× denně. Vhodné pro dlouhodobé užívání.UpozorněníO vhodnosti užívání tohoto doplňku se poraďte se svým lékařem, obzvláště v případě právě probíhající léčby. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Vložka Sun Color, obsahuje stříbro
83 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Vložka Sun Color, obsahuje stříbro
83 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Vložka Sun Color, obsahuje stříbro. Ideální vložka do obuvi pro volný čas podporující pocit pohodlí a komfortu. Speciální froté způsobuje příjemný pocit suchých nohou. Perforace a antibakteriální účinné látky podporují pocit svěžích nohou.

ČERNÁ MIKINA S POTISKEM BX5383 Velikost: 2XL
967 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ČERNÁ MIKINA S POTISKEM BX5383 Velikost: 2XL
967 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tabulka velikostí MLXL2XLCelková délka64656668Od podpaží k podpaží50525456Rukáv od krku70727476Rukáv od podpaží49505152Orientace v tabulce velikostí:rozměry jsou uvedeny v cmprodukty od tohoto dodavatele jsou většinou měřené po jedné straně v klidovém stavuchcete-li získat obvod, číslo vynásobte dvěmatolerance +/- 2 cm

MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA NIKE FC FLEECE HOODIE DC9024-410 Velikost: XL
2 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA NIKE FC FLEECE HOODIE DC9024-410 Velikost: XL
2 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

VelikostSMLXL2XLPas73–8181–8989–9797–109109–121Hrudník88–9696–104104–112112–124124–136Boky88–9696–104104–112112–120120–128* rozměry jsou uvedené v cm. Uvedené rozměry představují celkový obvod.

ADIDAS-Hoops 3.0 Mid K cloud white/orchid fusion/lucid pink Bílá 38
980 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Hoops 3.0 Mid K cloud white/orchid fusion/lucid pink Bílá 38
980 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dívčí obuv značky adidas. Dívčí botasky v bílo - růžovém provedení jsou velmi trendy. Tyto tenisky adidas jsou must have obuví pro všechny dívky, které sledují módní trendy a chtějí být stylové. Mají vyšší střih, který oceníte zejména v chladnějším a nepříznivém počasí. Dívčí tenisky mají klasický střih, který dobře sedne téměř na každou nohu. Botasky pro dívky jsou vyrobeny z odolného syntetického materiálu. Jemná perforace nahoře a na boku bot poskytne prodyšnost. Botasky adidas mají klasické šněrování. Tenisky pro dívky mají polstrovaný límec, který je příjemně měkký a spolu s měkkou stélkou poskytuje pohodlí při nošení. Mezipodrážka umožní snadné odpružení a tlumení nárazů. Značkové tenisky mají gumovou podrážku, která je protiskluzová. Značkové botasky jsou ideální pro každodenní nošení a volný čas. Detaily produktu: vyšší střih odolný svršek s jemnou perforací vázání na šňůrky polstrovaný límec boty měkká stélka vysoká úroveň pohodlí pružná mezipodešev gumová podrážka

ADIDAS-Grand Court 2.0 core black/cloud white/core black Černá 40
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ADIDAS-Grand Court 2.0 core black/cloud white/core black Černá 40
780 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Juniorská obuv značky adidas. Značkové tenisky jsou navrženy v moderním městském stylu. Černé tenisky jsou vyrobeny z kvalitní syntetické kůže, z toho 50% tvoří recyklovaný materiál. Botasky pro kluky i holky mají vázání na tkaničky, které výborně fixuje chodidlo v botě. Klasický střih dobře sedne na každý typ nohy. Dětské tenisky adidas mají polstrovaný límec a měkkou stélku, díky čemuž jsou pohodlné. Gumová podrážka je protiskluzová a poskytuje dobrou přilnavost. Černé botasky se snadno kombinují k dětským džínům i kraťasům. Značkové botasky jsou super společníky pro každodenní nošení do školy, pro mimoškolní činnost či volný čas. Detaily produktu: trendy design klasický střih odolný materiál na svršku vázání na šňůrky polstrovaný límec boty měkká stélka gumová protiskluzová podrážka vyrobeno iz recyklovaných materiálů

VTR Obouvací lžíce Buble plastová 18 cm
43 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
VTR Obouvací lžíce Buble plastová 18 cm
43 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Barefoot papuče Jonap Home New Jednorožec růžová Velikost: 24,5
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Barefoot papuče Jonap Home New Jednorožec růžová Velikost: 24,5
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Barefoot bačkory od českého výrobce Jonap - Home New v růžové barvě s jednorožci. Home New je nový model pro rok 2023, který má lépe zpracované dotažení ke kotníku. Velcro pásek je potažen odolnějším mikrovláknem a suchý zip je protažen kovovým očkem, aby lépe držel - dotažení je tak dokonalejší. Anatomická, prostorná špička s dostatkem místa pro prsty, tvarově vhodná i pro dominantní palce. Opatek je mírně zpevněný. Jsou vhodné pro nohy s tvarem "ploutvičky" a pro útlejší kotníky. Bačkory jsou celkově velmi lehké, ohebné, zpracované z prodyšné textilie. Po bocích jsou menší otvory pro ještě lepší prodyšnost. Vhodné pro nožky se sklonem k pocení.- Sednou na: normálně široké až širší nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, úzký kotník- Zapínání: na suchý zip, dají se dobře utáhnout i pro užší kotník- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: tenká, kvalitní protiskluzová - sálová, lepená, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop- Stélka: nevyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování- Vyrobeno v ČR.SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:24 - 15,7 cm x 6,5 cm24,5 - 16,3 cm x 6,5 cm25 - 16,5 cm x 6,7 cm26 - 17,3 cm x 6,9 cm27 - 17,9 cm x 7,1 cm28 - 18,4 cm x 7,2 cm29 - 19,1 cm x 7,4 cm29,5 - 19,6 cm x 7,5 cm30 - 20,0 cm x 7,6 cm31 - 20,6 cm x 7,7 cm32 - 21,0 cm x 7,8 cm33 - 21,6 cm x 7,8 cm33,5 - 21,9 cm x 7,9 cm

TECNICA-Magma 2.0 S GTX Ms black/dusty lava Černá 47 2/3
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TECNICA-Magma 2.0 S GTX Ms black/dusty lava Černá 47 2/3
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Turistické boty pro pány jsou vyrobeny s důrazem na pohodlí a funkčnost. Jsou určeny do náročného terénu a odolají i nepříznivým povětrnostním vlivům. Mají odolný svršek z hydrofobní technické síťoviny, který se přizpůsobí pohybům nohy. Špička turistické obuvi je zpevněna dodatečným materiálem, který poskytne ochranu a trvanlivost. Turistická obuv má kvalitní membránu Gore-Tex® Extended Comfort, která udrží vaše nohy v suchu a pohodlí za všech podmínek. K pohodlí během nošení přispívá také stélka Ortholite a polstrovaný límec boty s vyvýšenou patou. Tenisky do přírody se vážou na klasické šňůrky. Botasky Tecnica disponují mezipodešví EVA s vysokou absorpcí nárazů. Kromě toho ultra velká nadrozměrná pata se stabilizačními lamelami poskytuje bezkonkurenční brzdění a lepší výkon při cestě dolů. Turistická obuv má multitrakční podrážku vyrobenou technologií Vibram® Litebase™ a směsovou gumou Megagrip™. Ta zajistí optimální přilnavost na všech površích za sucha i za mokra. Model Magma 2.0 S je lehká, voděodolná all-mountain bota s novou úrovní přilnavosti, ochrany a pohodlí. Detaily produktu: nízké turistické boty odolný svršek z hydrofobní síťoviny zpevněná špička membrána Gore-Tex® Extended Comfort udrží Vaše nohy v suchu a pohodlí stélka Ortholite polstrovaný límec boty klasické šněrování měkká vyvýšená pata mezipodešev EVA tlumí nárazy široká základna pod patou - skvělé brzdění i na štěrku či kamenech multitrakční podrážka Vibram® Litebase™ se směsovou gumou Megagrip™ výborná přilnavost a trakce vhodné do náročného terénu možnost tváření obuv díky technologii CAS vložka je předtvarovaná EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

TAMARIS Kotníkové kozačky se zipem zn. Tamaris Comfort
3 265 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
TAMARIS Kotníkové kozačky se zipem zn. Tamaris Comfort
3 265 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pohodlí a kvalita se snoubí v kotníkových kozačkách zn. Tamaris Comfort. Velmi pohodlné. Postranní zip. Kvalitní kůže. Vyjímatelná stélka. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

GEOX Tenisky Elver zn. Geox
2 967 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
GEOX Tenisky Elver zn. Geox
2 967 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Tenisky Elver zn. Geox přináší maximální prodyšnost a jedinečné pohodlí. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Tkaničky pro nastavení na míru. Vyjímatelná stélka. Prodyšné. Tlumí nárazy při došlapu. Vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky na klínové podrážce, kůže s certifikátem LWG
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tenisky na klínové podrážce, kůže s certifikátem LWG
2 370 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Eco-friendly a pohodlné, tenisky z kůže s certifikátem LWG ví, jak se zalíbit: měkká (vyjímatelná) stélka, zipové zapínání a klínová podrážka. Z kvalitní pravé kůže. Kožená stélka na pěnovém podkladu. Na vnější straně zip. Pevné šněrování pro stylový vzhled. Pevný opatek. Klínová stabilní podrážka. Pružná obuv příjemná na nošení. Protiskluzová podrážka. Tyto tenisky jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sportovní sandály na suchý zip, kůže s certifikátem LWG
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Sportovní sandály na suchý zip, kůže s certifikátem LWG
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Sportovní sandály jsou skvělé i do města! Maximálně pohodlné a měkké, s praktickým zapínáním na suchý zip. Přizpůsobí se každému chodidlu. Z pravé kůže pro výjimečné pohodlí. Kožené stélka pro podporu nožní klenby. Široké zapínání na suchý zip pro přizpůsobení se na míru. Snadné a rychlé obutí. Na svršku pásky a kovová spona ve tvaru trojúhelníku. Klínový podpatek. Bílá protiskluzová podrážka. Tyto sandály jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Kožené tenisky v běžeckém stylu, dvoubarevné
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kožené tenisky v běžeckém stylu, dvoubarevné
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Módní poklad se ukrývá ve sportovních teniskách se zipy, která září díky nadčasové cihlové barvě! Kožená pěnová stélka pro měkké pohodlí,. Na boku zip. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Ploché tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. protiskluzová klínová podrážka. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

Lehké nazouvací tenisky
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Lehké nazouvací tenisky
1 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Lehké tenisky z textilní síťoviny přichází v originální nazouvací verzi bez tkaniček. Lehoučké a pružné. Z textilní síťoviny pro ideální prodyšnost. Snadné navléknutí na chodidlo. Pevný opatek. Vysoká podrážka. Čistěte vlhkým hadříkem.

Kotníkové tenisky se zipem, kůže a kožená useň
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kotníkové tenisky se zipem, kůže a kožená useň
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kotníkové tenisky kombinují kůži a koženou useň, výsledkem je kvalitní obuv vhodná pro různé příležitosti. Kotníková výška. Z kvalitní pravé kůže. Členitý střih, na svršku vsadky v hladkém, hebkém a lesklém vzhledu. Postranní zip a poutko pro snadné obutí. Tkaničky. Poutko. Plochá protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Tenisky ze 2 materiálů, tkaničky a zipy
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Tenisky ze 2 materiálů, tkaničky a zipy
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Kombinace materiálů, kontrastní detaily a dvojité zapínání, tyto módní tenisky jsou absolutně IN. Postranní zip pro snadné obutí. Tkaničky pro nastavení na míru. Kontrastní prošití na bocích. Kontrastní vsadka na jazyku a patě. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kolem kotníku a na jazyku.

NIKE-Revolution 6 FlyEase black/dark smoke grey/white Černá 35
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
NIKE-Revolution 6 FlyEase black/dark smoke grey/white Černá 35
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dětská obuv značky Nike. Sportovní botasky jsou navrženy v minimalistickém vzhledu. Sportovní tenisky zdobí bílé logo Nike na boční straně. Značkové botasky jsou ideální k mnoha sportovním outfitům. Dětské tenisky jsou podporou při sportování. Dětské botasky mají popruh na suchý zip pro snadnější obouvání a zouvání. Lehký svršek tenisek Nike z úpletu je garancí skvělé cirkulace vzduchu. Posílená špička a pata poskytuje vyšší stupeň odolnosti. Výhodou tenisek pro kluky a holky je měkká mezipodešev, která se postará o velmi dobré odpružení. Polstrovaný vnitřek a měkká stélka garantují komfort při tréninku. Pružná gumová podrážka nabízí velmi dobrou trakci na různých površích. Členitá podrážka je protiskluzová. Černé tenisky Nike jsou skvělými společníky na trénink, work out cvičení a různé sportovní aktivity. Detaily produktu: minimalistický vzhled popruh na suchý zip prodyšný svršek lehká konstrukce polstrovaný límec kolem kotníku pěnová mezipodešev pro výborné odpružení logo značky na boční straně gumová podrážka s výbornou trakcí ideální pro trénink a různé sporty

ASICS-Noosa Tri 15 restul teal/hot pink barevná 37,5
2 600 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
ASICS-Noosa Tri 15 restul teal/hot pink barevná 37,5
2 600 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Dámská obuv značky Asics. Běžecké tenisky vynikají svým výrazným designem, který přitáhne pohledy. Růžové tenisky jsou pohodlné a poskytnou pocit lehkosti během běhu. Mají lehkou konstrukci, což při dlouhém běhu nebo triatlonu zajisté oceníte. Dámské botasky na běh disponují prodyšným svrškem ze síťoviny, který je odolný a výborně se přizpůsobí chodidlu. Mají klasické vázání na tkaničky. Obuv Asics dámská má zvýšenou špičku, která přispívá ke zvýšení Vaší rychlosti během běhu. Využívají technologii Flytefoam, která poskytuje lehké odpružení a absorpci nárazů. Běžecká obuv pro dámy má členitou podrážku AHAR, která je zárukou dobré trakce a přilnavosti. Běžecké botasky oživí každý běžecký outfit a budou Vám oporou na Vašich běžeckých dobrodružstvích. Detaily produktu: dámské běžecké tenisky výrazný moderní design prodyšný a odolný svršek lehká konstrukce klasické vázání na tkaničky vyvýšená špička přispívá k vyšší rychlosti technologie Flytefoam poskytne odpružení členitá podrážka AHAR s dobrou přilnavostí

Froddo Chelys G3160216-2 Black jaro Velikost: 35
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Froddo Chelys G3160216-2 Black jaro Velikost: 35
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Polokozačky Froddo Barefoot Chelys G3160216-2 Black z hladké kůže s výraznou texturou, světle hnědá kožená podšívka, vyjímatelná antibakteriální stélka s nášlapem z kůže. Zcela nová podrážka se vzorkem, díky kterému neklouže - výborná na podzim a zimu. Vyrobena z přírodní gumy.Nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával. Již vyzkoušená v sezoně podzim/zima 23, úprava opravdu pomohla a boty mají mnohem lepší výdrž.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt, vhodné i na úzký kotník, nejsou vhodné pro vysoký nárt- Zapínání: na zip na vnitřní straně kotníku- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: nová verze podrážky se vzorkem, který je upravený aby se v zadní části nesešlapával, velmi ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, zároveň prošitá, nulový drop, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, antibakteriální, kožená stélka, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - přírodní gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:27 - 18,0 cm - 7,0 cm28 - 18,6 cm - 7,1 cm29 - 19,4 cm - 7,2 cm30 - 20,2 cm - 7,4 cm31 - 20,6 cm - 7,6 cm32 - 21,4 cm - 7,7 cm33 - 22,1 cm - 7,9 cm34 - 22,9 cm - 8,0 cm35 - 23,6 cm - 8,1 cm36 - 24,2 cm - 8,8 cm37 - 24,9 cm - 9,0 cm38 - 25,5 cm - 9,2 cm39 - 26,0 cm - 9,3 cm40 - 26,8 cm - 9,5 cm41 - 27,9 cm - 9,7 cm42 - 28,4 cm - 9,8 cm

Protetika Roby Grigio Velikost: 29
1 079 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Protetika Roby Grigio Velikost: 29
1 079 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Protetika Roby Grigio jsou dětské textilní barefoot tenisky, vhodné na jaro a léto. Nový model pro jaro 2024 má úplně novou podrážku, která má lepší, anatomický tvar, než starší modely. Tenisky mají prostornou špičku (oproti modelu 2023 jsou cca o 2mm užší v prstech), víc místa pro palec (i dominantní), sednou na normálně široké nožky. Nový model má měkkou podrážku, výborně ohebnou všemi směry (měkčí než měly modely 2023).Roby Grigio jsou v šedé barvě ve stylu minecraft s šedou podrážkou. Podšívka je textilní, s vyjímatelnou koženou stélkou. - Sednou na:  normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální i vyšší nárt, na normální kotník (lepší dotažení než u starých modelů 2022 a starších, sednou stejně v kotníku jako modely z roku 2023 - na vyloženě úzké kotníky však nejsou)- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpěvněný, za patou je podrážka vytažená až přes textil- Podrážka: misková, výborně ohebná všemi směry, gumová, lepená, s jemným vzorkem, nulový drop- Jazyk: je volný, je tvořen jedním kusem materiálu společně s přední částí boty, zevnitř tedy není žádný šev, který by dítě mohl tlačit, boty se perfektně nazouvají i dětem s vysokým nártem- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, s nášlapnou vrstvou z kůžeSLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetika Velikost - délka x šířka:19 - 12,2 cm x 5,6 cm20 - 12,8 cm x 5,8 cm21 - 13,5 cm x 6,0 cm22 - 14,3 cm x 6,2 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,7 cm x 6,4 cm25 - 16,3 cm x 6,6 cm26 - 16,8 cm x 6,8 cm27 - 17,4 cm x 7,0 cm28 - 18,1 cm x 7,2 cm29 - 18,8 cm x 7,4 cm30 - 19,4 cm x 7,4 cm31 - 20,0 cm x 7,6 cm32 - 20,6 cm x 7,7 cm33 - 21,2 cm x 7,8 cm34 - 22,0 cm x 7,8 cm35 - 22,6 cm x 8,0 cm36 - 23,2 cm x 8,2 cm

Kožená obuv babies s ažurovým vzorem
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Kožená obuv babies s ažurovým vzorem
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pro Vaše pohodlí tu je kožená obuv babies se zapínáním na suchý zip. Ažurový svršek. Z pravé kůže. Pásek na suchý zip pro nastavení na míru. Klínový podpatek. Kontrastní protiskluzová podrážka. Tato obuv je vyrobena z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie

T. Sokolski T.Sokolski J23-300 černé pánské trekingové boty
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
T. Sokolski T.Sokolski J23-300 černé pánské trekingové boty
1 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská celoroční vycházková a trekingová obuv na šněrování.Obuv je vyrobena z pravé přírodní kůže. Vnitřní část obuvi je vybavená textilní podšívkou.Váha jedhono páru: 980 gŠíře obuvi: G (střední šíře)Podešev s výbornou přilnavostí.Pánské celoroční outdoorové boty.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: KůžeVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

Barefoot bačkory Pegres SBF10F růžová Velikost: 21
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Barefoot bačkory Pegres SBF10F růžová Velikost: 21
779 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Barefoot bačkory Pegres SBF10F v růžové barvě jsou z řady Skinny a sednou na jiný typ nohy než papučky Pegres "BF01, BF03, BF01U".- Sednou na: normálně široké nožky, nižší nárt, širokou patu, široký kotník- Zapínání: na suchý zip - přes nárt je pásek z gumy, který pruží a jeho délku nastavíte suchým zipem- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: tenká, lepená, misková, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s textilním nášlapem- Vyrobeno v ČR.SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka a stélka - textil, podrážka - syntetika   

Wojtylko 9W24460V hnědé pánské polobotky
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Wojtylko 9W24460V hnědé pánské polobotky
1 250 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Pánská letní vycházková obuv na šněrování.Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu imitujícího kůži, který je perforovaný. Vnitřní část obuvi je vybavena syntetickým materiálem. Stélka je z přírodní kůže.Váha jednoho páru: 570 gPánské letní mokasíny Wojtylko.Barva: HnědáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm

Prahové lišty Škoda Octavia IV. 2020- (carbonová fólie)
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024
Prahové lišty Škoda Octavia IV. 2020- (carbonová fólie)
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 02.05.2024

Prahové lišty vozu Škoda Octavia IV. jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Alufrost je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Alufrost známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).