Ochranná lišta hrany kufru Hyundai i30 2017-2020 (hb)
710 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Hyundai i30 2017-2020 (hb)
710 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta hrany kufru Hyundai i30 2017- 2020 (hb)Ochranná lišta účinně zabraňuje nežádoucímu poškození laku při nakládání a vykládání nákladu ze zavazadlového prostoru. Lišta je vyrobena moderní technologií vstřikování plastu a neobsahuje žádné kovové prvky, které by mohli způsobit korozi karoserie kufru.Kromě praktické ochranné funkce se jedná o elegantní a atraktivní doplněk, který dodá vozu moderní vzhled. Tvar lišty navíc přesně odpovídá reliéfu zavazadlového prostoru vozu Hyundai i30.Montáž lišty na hranu kufru je velmi jednoduchá. Připevní se pomocí vysoce přilnavé oboustranné lepící pásky, která je součástí lišty. Není nutné navrtávat karoserii!

Prahové lišty Mitsubishi ASX 2010-2021 (matné)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Prahové lišty Mitsubishi ASX 2010-2021 (matné)
1 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Prahová lišta vozu Mitsubishi ASX je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahové lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití prahové lišty šetříte prah auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel LOREE Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Monolith 84
21 689 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace. 

BES Silkat Bulboton C1 1000ml - Šampon proti padání vlasů
395 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BES Silkat Bulboton C1 1000ml - Šampon proti padání vlasů
395 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Aktivní šampon Bulboton je vyváženým mycím základem, díky kterému lze vlasy velmi jemně omýt, aniž by došlo k narušení jejich hydrolipidické rovnováhy. Jak aktivní šampon Bulboton tak aktivní vlasová voda Bulboton obsahují komplex vitamínů a komplex rostlinných výtažků, které vlasové cibulce dodávají potřebné živiny. Aminokyseliny, které se v této receptuře nacházejí, přispívají ke keratinizaci a zlepšení základních funkcí vlasu: odolnosti a pevnosti. Pro zvýraznění a prodloužení blahodárného působení komplexu vitamínů, rostlinného komplexu a aminokyselin v čase je nezbytné spolupůsobení šamponu a vlasové vody. Velkou pozornost je třeba věnovat masírování, které musí být prováděno cíleně a doporučenou technikou "step by step".Použití: Vlasovou pokožku jemně umyjte a opláchněte. Poté mytí zopakujte, nechte šampon působit několik minut a opět opláchněte.Silkat BulbotonPadání vlasů je vážným problémem mnoha mužů a žen. Každý vlas, který na hlavě máme, se jednou narodí, zestárne a odumře, aby se po určité době zase znovu obnovil. Každý den touto přirozenou cestou ztratíme 30 - 100 vlasů. O dysfunkci hovoříme až tehdy, začneme-li ztrácet větší počet vlasů než obvykle, to znamená v případech, kdy se projeví určité změny ve vývojových fázích vlasu (růst, zastavení růstu a vypadnutí).Nesouvisí-li padání s hormonální nerovnováhou nebo dědičnými faktory, může mu být preventivně předcházeno přípravky řady Silkat Bulboton preventivní péče proti padání vlasů, která je schopna stimulovat krevní mikrocirkulaci, udržovat řádnou hygienu vlasové pokožky a obnovit fyziologickou rovnováhu. Tímto způsobem lze životní cyklus vlasů podpořit a přispět k jejich přirozené obměněBulboton je specifickou řadou přípravků s aktivními látkami, jejichž úkolem je přispívat k růstu nového vlasu a prodlužovat jeho životní cyklus. Aktivními látkami jsou komplex vitamínů (A, B1, B5, B7, E, F, H), vlasový komplex (aminokyseliny: METIONIN, CISTEIN) a aktivní komplex rostlinných výtažků (MYRTA, MÁTA a JÍROVEC).Jednoduchá příprava a aplikaceZlepšení okysličování tkání - tento účinek má výtažek z jírovceZlepšení přísunu výživných látek - tento účinek má komplex vitamínů složený z celé řady výživných látek (A, B1, B5, B7, E, F, H), které stimulují oslabenou vlasovou cibulku a poskytují veškeré látky nezbytné pro účinnou regeneraciZlepšení odstraňování metabolického odpadu - tento účinek má vlasový komplex, který se skládá z vysokého procenta esenciálních aminokyselin (METIONIN a CISTEIN), jež stimulují buněčný metabolismus a podporují odstraňování metabolického odpadu

Bederní nahřívací polštářek s třešňovými peckami 20 x 55 cm
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bederní nahřívací polštářek s třešňovými peckami 20 x 55 cm
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Polštářek s třešňovými peckami přináší úlevu při bolestech. Díky své velikosti je ideální pro nahřívání bolavých zad, páteře, ramen, uvolní ztuhlé svalstvo, klouby, uleví od stresu a napětí. Třešňové pecky se dokonale přizpůsobí lidskému tělu, mají vynikající schopnost akumulovat teplo a dokonale prohřejí problémové partie. Polštářek se snadno a rychle nahřeje v mikrovlnné troubě a rovnoměrně vyzařuje blahodárné přírodní teplo. Využijete před masáží, rehabilitací nebo v domácím prostředí pro běžnou relaxaci unavených partií těla. Polštářek můžete přikládat na veškeré části těla, kde je vám teplo příjemné a působí úlevu. Polštářek lez využít i jako chladivý obklad, když potřebujete ochladit bolavé místo, otoky, pohmožděniny, výrony apod. Lze chladit v mrazáku, vložením polštářku do plastikového sáčku či tašky. Výplň: 100% třešňové pecky, Potah: 100% bavlna, Polštářek lze prát ručně na 30 °C.

Vonný difuzér Cherry Blossom, 30 ml
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vonný difuzér Cherry Blossom, 30 ml
89 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Sada olejového difuzéru a tyčinek s jarní vůní třešňových květů jemně provoní interiér a je i pěkným dekorativním prvkem. Difuzér se skládá ze skleněné lahvičky a několika kusů ratanových tyčinek. Intenzita vůně se reguluje počtem vložených tyčinek a frekvencí jejich otáčení.

Spigen Glas.Tr Full Cover tvrzené sklo na iPhone 11 Pro Max / XS Max (AGL00098)
409 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné sklo od společnosti Spigen je zárukou vysoké kvality a díky revolučnímu způsobu instalace zvládne aplikaci skla každý.Sklo poskytuje vylepšenou ochranu před poškrábáním, které je nejčastěji způsobeno ťukáním na displej nebo jinými tvrdými předměty. Dokonale chrání zařízení i proti pádům. Je vyrobeno ze zesíleného tvrzeného skla o tloušťce 0,3 mm. Sklo má tvrdost 9H a je vysoce odolné vůči poškrábání i ostrými předměty. Kromě zaručené ochrany sklo poskytuje ochranu i proti otiskům prstů a to díky speciálnímu nano povlaku. Zakřivené okraje skla se dokonale přizpůsobí zakřivení obrazovky.Sklo je zajištěno montážním rámem, díky kterému instalace bude jednodušší než kdykoli předtím.Díky jednoduchému aplikačnímu nástroji zvládne aplikaci každý a to s dokonalou přesností. Vlastnosti: • Revoluční způsob instalace• Speciální 3D technologie• Sklo pokrývá celý displej• Vyrobeno z kvalitního tvrzeného skla s tvrdostí 9H• Nano povlak usnadňuje odstranění skvrn a otisků prstů z obrazovky• Hladký na dotek, nezasahuje do dotykového displeje• Aplikační sada zaručuje snadnou a rychlou instalaci• Case Friendly sklo, což znamená, že je kompatibilní s většinou ochranných pouzder• Tloušťka skla pouze 0,3 mm Způsob instalace: • Důkladně očistěte povrch displeje od mastných skvrn a prachu• Vyleštěte displej pomocí suché stěrky• Na přední část telefonu položte rám se sklem• Složte rám i ochrannou fólii a zbavte se vzduchových bublin• Pořádně vyhlaďte povrch krouživými pohyby tak, aby lepicí vrstva co nejvíce přilnula k displeji

TrueLife SonicBrush GL UV
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TrueLife SonicBrush GL UV
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Důležitost pravidelné zubní hygieny asi není potřeba složitě představovat. Věděli jste, že při čištění zubů běžným zubním kartáčkem jsme schopni udělat asi 600 čistících pohybů za minutu? To nezní jako malé číslo. Se sonickým kartáčkem TrueLife SonicBrush GL UV však takových pohybů za minutu zvládnete 80 000. Sonický kartáček je mnohonásobně výkonnější, pracuje na principu kmitání a vibrací a odstraňuje maximum zubního povlaku. Proč koupit TrueLife SonicBrush GL UV?TOP funkčnost i design: Prémiový sonický kartáček SonicBrush GL UV se nabíjí v přiloženém nabíjecím pohárku, který je zároveň designovým doplňkem vaší koupelny. Na jedno nabití vydrží baterie kartáčku až 30 dní používání, takže si bez obav můžete kartáček vzít s sebou třeba na dovolenou.Čistá ústa začínají čistým kartáčkem: Mezi vlhkými štětinami zubního kartáčku se bakteriím velmi daří. UV sterilizátor je malý přístroj, který efektivně ničí bakterie usazující se na hlavicích zubních kartáčků. Díky UV záření proniká k membránám bakterií, virů a plísní a brání jejich šíření. Sterilizátor si můžete připevnit na zeď díky praktickému držáku.Efektivně čistí a ničí plak: Sonická technologie funguje na bázi jemných vibrací, při kterých štětiny kartáčku kmitají vysokou rychlostí a efektivně odstraňují plak. 80 000 pohybů za minutu vhání vodu se zubní pastou i do mezizubních prostor a jemné vibrace nedají šanci povlaku, skvrnám ani bakteriím. Sonická technologie je navíc šetrnější k zubní sklovině, než manuální čištění nebo rotační kartáčky.Vše, co pro své zuby potřebujete: S kartáčkem TrueLife SonicBrush GL UV a jeho bohatým příslušenstvím zvládnete kompletní dentální hygienu v pohodlí domova, ale i na cestách. Součástí balení jsou 4 náhradní hlavice včetně rozlišovacích kroužků, takže kartáček může používat celá rodina. Nabíjecí láhev vkusně doplní váš interiér a UV sterilizátor se postará o naprostou čistotu vaší dentální hygieny. Samozřejmostí je praktické cestovní pouzdro, které se vejde do každého příručního zavazadla.Technická specifikace Výdrž baterieaž 30 dníNabíjeníindukční – pomocí nabíjecího pohárku (220 V)Počet pohybů80 000 pohybů/minPříslušenství (v balení)4× hlavice Standard, 1× nabíjecí sklenička, 1× UV Sterilizátor, 1× cestovní pouzdroRežimyClean, Sensitive, Massage, WhitenČasovačAnoUV sterilizaceAnoRozměry kartáčku75 mm × 270 mm × 75 mmHmotnost kartáčku120 gPřídavné příslušenstvíNáhradní hlavice – Standard, Sensitive, Whiten For Kids; cestovní pouzdroVoděodolnostIPX7Obsah prodejního balení:Tělo kartáčku4× hlavice StandardSkleničkaNabíjecí základnaCestovní pouzdroTrueLife SonicBrush UV sterilizerManuál a bezpečnostní instrukce

Mikina Tempish Beaster grey
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Mikina Tempish Beaster grey
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Mikina Tempish Beaster grey BEASTER mikina – lehká sportovní mikina, která slouží k udržení tepla během sportování. Je z velice příjemného a lehkého materiálu. Mikina má dvě kapsy na zip.Materiál: 100% Polyester Melange Mikiny a svetry » Mikiny » Mikina Tempish Beaster grey

Axim 2Z21043 modré dětské zimní sněhulky
530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Axim 2Z21043 modré dětské zimní sněhulky
530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská zimní rekreační obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobena ze syntetického textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je kompletně vyteplená chlupatým textilním kožíškem.Podešev je vyrobená technologií přímého nástřiku - nehrozí tak odlepení či propadnutí podešve.Váha jednoho páru: 430 gZimní kotníčkové sněhulky značky Axim.Barva: NavyVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 13 cmPodpatek: 3 cm

Cortina.be Eveline TRU-98227A-66 černé dámské společenské střevíce
895 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská celoroční společenská obuv na nízkém podpatku s volnou špicí a volnou patou, zapínání kolem kotníku na přezku.Obuv je vyrobena z textilního sametového materiálu s nalepenými černými ozdobnými kamínky. Vnitřní část obuvi je kompletně vybavena podšívkou ze syntetické kůže.Zapínání je na přezku pomocí pásku kolem kotníku. Současně je na přezce všitý gumotextilní dílec, který umožní pružení, díky jemuž je chůze pohodlnější.V balení jsou jedny náhradní podpatky.Značená šíře v nártu: G (střední šíře)Váha jednoho páru: 360 gDámské společenské sandály na podpatku.Barva: ČernáVnitřní materiál: SyntetikaVnější materiál: TextilVýška boty: 12 cmPodpatek: 6 cm

McDavid 737
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McDavid 737
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

9 mm Hex™ technologie je lehká, prodyšná a pružná a navržena tak, aby se přizpůsobila každému vašemu pohybu. Chrániče jsou na bocích, kostrči a stehnech. Na kyčlích jsou vybaveny nově vyvinutým tvarem pro přesnější krytí. Kompresní technologie podporuje velké svaly, pomáhá snižovat jejich nadměrné přepínání a únavu. hDc™ Moisture Management Technology, technologie řízení vlhkosti, reguluje tělesnou teplotu a odvádí pot od těla. Díky optimálnímu transportu vlhkosti a zvýšené ventilaci vám dává pocit sucha a maximální komfort.9 mm Hex™ technologiehDc™ Moisture Management Technologykompresní materiál chrání svaly před nadměrným přepínáním

Mustang 1352-310-9 černé dámské polobotky
1 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Mustang 1352-310-9 černé dámské polobotky
1 395 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská celoroční vycházková obuv na šněrování a zip. Stylové volnočasové polobotky značky Mustang.Obuv si nejprve našněrujete do požadovaného tvaru a potom k vyzouvání a obouvání můžete využívat funkčního zipu, který je na vnější straně podél šněrovadel. Obuv je vyrobena ze syntetického materiálu imitujícího kůži. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou. Váha jednoho páru: 700 g.Dámské celoroční tenisky Mustang.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 10 cmPodpatek: 3 cm

Svorto 043 Poreten tvarované vložky do bot
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Svorto 043 Poreten tvarované vložky do bot
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vložky poreten jsou měkké a lehké, anatomicky podepírají podélnou i příčnou klenbu a slouží jako prevence vzniku plochonoží. Textilní povrch zajišťuje příjemný dotyk s nohou. Jsou vhodné i do sportovní obuvi.

Svorto Srdíčka samolepicí kapka-černá
55 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Svorto Srdíčka samolepicí kapka-černá
55 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tato symetrická srdíčka jsou vyrobena z měkkého latexového odlitku a určená k podpoře příčného plochonoží. Povrch je překryt u černé verze stálobarevným bavlněným textilem. Spodní strana je opatřena celoplošnou samolepicí fólií. S ohledem na stupeň plochosti a velikosti nohy je možno volit mezi třemi velikostmi srdíček. Pro nohu velikosti 36-41 jsou standardně doporučována srdíčka velikosti č. 2. K přesnému umístění do obuvi lze použít šablonu, která je součástí balení.

VTR Špičky se srdíčkem FROTÉ
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
VTR Špičky se srdíčkem FROTÉ
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Měkká špička ze šlehaného latexu potažená bavlněným froté změkčuje došlap a tlumí otřesy. Menší latexové srdíčko působí výborně jako prevence vzniku příčně ploché nohy, nebo léčí její počáteční stadium. Doporučujeme při vyšší zátěži nohou.

Wojtylko 5A61021C černé dětské polobotky
655 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Wojtylko 5A61021C černé dětské polobotky
655 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská celoroční vycházková obuv se zapínáním na suchý zip. Obuv je vyrobena ze syntetické kůže. Vnitřní část obuvi je kompletně vybavena podšívkou z pravé přírodní kůže. Stélka je rovněž z přírodní kůže vybavená podporou podélné klenby.Váha jednoho páru: 360 gVycházkové polobotky značky Wojtylko.Barva: ČernáVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 7 cmPodpatek: 2 cm

American Club ES11-21 modré dětské polobotky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
American Club ES11-21 modré dětské polobotky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská celoroční rekreační obuv se zapínáním na suchý zip.Obuv je vyrobena ze syntetické kůže v kombinaci s textilem. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou.Váha jednoho páru: 260 gChlapecké celoroční polobotky.Barva: ModráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 8 cmPodpatek: 2 cm

Setino Dětské pantofle - Frozen Elsa fialové Obuv: 34/35
215 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Setino Dětské pantofle - Frozen Elsa fialové Obuv: 34/35
215 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské pantofle - Frozen Elsa (fialové)Barevné a pohodlné pantofle, které bude nosit rádo každá dívka. Pantofle jsou tou správnou volbou nejen ve školce, ale i doma nebo na výletě. Pohádková postavička Elsa oslní všechny fanoušky tohoto Disney příběhu.Počet: 1 párMateriál: 100% PolyesterBarva: fialová, bíláJak správně vybrat obuv? V orientaci ve velikostech obuvi Vám pomohou tyto rozměry:28/29 - délka stélky 18,5 cm30/31 - délka stélky 19,5 cm32/33 - délka stélky 20,5 cm34/35 - délka stélky 22 cm

Mammut Ensi Mid GTX W 40 ⅔ EUR
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Mammut Ensi Mid GTX W 40 ⅔ EUR
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv Mammut Ensi Mid GTX je lehká, robustní a multifunkční pro váš aktivní životní styl. Podrážka s gumovou směsí Mammut Swiss Design zajišťuje dobrou přilnavost. Stabilní, pohodlná a stylová bota s výborným poměrem ceny a výkonu. Další komfort nabízí technologie Gore-Tex® Invisible Fit, při které je ochranná membrána zakomponována do vrchního materiálu. To šetří hmotnost, obsahuje méně tlakových bodů a materiál je trvale vodotěsný. Pro suché nohy na vaší příští túře. Materiál: Air Mesh, Vent Mesh (síťovina), syntetika, textil, membrána GORE-TEX Vodotěsná obuv s membránou Gore-Tex Předtvarovaná konstrukce jazyka Přilnavá pryžová podrážka

MG Hard 2.5D ochranné sklo na iPhone 12 Pro Max
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MG Hard 2.5D ochranné sklo na iPhone 12 Pro Max
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

MG 9H Gold ochranné sklo na Samsung Galaxy A40
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MG 9H Gold ochranné sklo na Samsung Galaxy A40
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Každému se už stalo, že mu spadl telefon a a odnesl si to právě displej, který je nejvíce náchylný k poškození. Proto je nezbytné svůj telefon chránit. Tvrzené sklo maximálně ochrání váš telefon před pády, nárazy a škrábanci. Navíc pomáhá odpuzovat vlhkost i prach. Funkčnost telefonu zůstává plně zachována, nemění se jeho citlivost ani nedeformuje zobrazování.Váš telefon si zaslouží kvalitní a spolehlivou ochranu, abyste nemuseli stresovat ze škrábanců, či nehezkých prasklin na displeji v případě, že vám nešťastně vypadne z kapsy. Drží precizní a vám odpadává starost s věčným hlídání bezpečnost telefonu.UPOZORNĚNÍ! Sklo je menší než displej, vzhledem k tomu, že telefon má zaoblený displej a sklo pokrývá pouze rovnou plochu displeje. Vlastnosti ochranného skla: • nepokrývá úplně celý displej• Tvrdost 9H pro maximální ochranu před škrábanci a rozbitím• Chrání váš telefon před vodou, prachem a nečistotami• Eliminuje viditelnost otisků prstů• Několikrát vyšší účinnost než u ochranné fólii• Snadná aplikace, díky speciální technologii nezůstávají pod sklem vzduchové bubliny

MG Full Camera Glass ochranné sklo na kameru Samsung Galaxy S22 Ultra
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MG Full Camera Glass ochranné sklo na kameru Samsung Galaxy S22 Ultra
129 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné sklo na kameru ochrání čočku objektivu před poškozením a škrábanci. Sklíčko je neviditelné, nezanechává bublinky a nijak nepoškodí kvalitu fotografií, či videí. Díky speciálním výřezem nebrání blesku. Sklo má 5-vrstvou konstrukci, která ochrání objektiv před pády, poškrábáním a znečištěním. Sklo je zároveň potažené oleofobním povlakem, který zlepšuje jeho odolnost vůči mastnotě nebo otiskům prstů. Vlastnosti: • 5 ochranných vrstev chrání objektiv před pády, poškrábáním a znečištěním• Sklo nepoškodí kvalitu fotografií a díky speciálním výřezem nebrání blesku• Disponuje oleofobním povlakem, který je odolný vůči mastnotě a otiskům prstů• S aplikační sadou zvládne nalepení ochranného skla na kameru každý• Sklo je možné z kamery kdykoliv odlepit aniž jste kameru jakkoli poškodili• Maximální transparentnost, nezanechává bublinky• Ultratenké provedení - 0,2 mm• Tvrdost: 9H

MG Full Glue 2x ochranné sklo na iPhone 14 Pro Max, černé
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MG Full Glue 2x ochranné sklo na iPhone 14 Pro Max, černé
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Každému se už stalo, že mu z kapsy vypadl telefon a odnesl si to displej. Nepěkné škrábance, praskliny a v horším případě rozbitý displej. Výměna displeje nemusí být levnou záležitostí a proto je nutné svůj mobilní telefon chránit. Odolné ochranné sklo je minimální investice, která za to rozhodně stojí.Ochranné sklo MG Full Glue Super Tough poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Díky tomu se nemusíte omezovat při pohybu, ani dávat na telefon přehnaný pozor. Všechny původní funkce smartphonu zůstanou zachovány.Balení obsahuje 2ks skla.Vlastnosti ochranného skla:• Sklo je spolehlivé a odolné vůči nárazům, pádům a poškrábání• Zesílené sklo zkombinované z více ochranných vrstev• Chrání celou obrazovku• Lepí se na celý povrch, jednoduchá aplikace• Neovlivňuje funkce telefonu ani zobrazování• Tvrdost 9H

McKinley Nicky II J Boots Kids 34 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McKinley Nicky II J Boots Kids 34 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské holínky McKinley Nicky II J Boots Kids jsou vhodné pro mnohé zimní aktivity. Jsou vyrobeny z materiálu, který zajišťuje pohodlí a teplo. Uvnitř jsou podšity teplou fleecovou podšívkou. Podrážka nabízí vynikající přilnavost na různých površích. Zavazují se pomocí rychlozavazovacího systému. Dětské holínky Vhodné pro mnohé zimní aktivity Vyrobeno z materiálu, který zajišťuje pohodlí a teplo Podrážka nabízí vynikající přilnavost na různých površích

Kamik EMPIRE X Black pánská zimní obuv
3 295 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kamik EMPIRE X Black pánská zimní obuv
3 295 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská  zimní kotníková vycházková obuv značky KAMIK s tepelnou izolací HEAT-MX™ s utahováním pomocí šněrovadel. Obuv je vhodná jako trekingová obuv nebo na vycházky do přírody.HEAT-MX™ - inovativní DRI-CAVE™ materiál pomáhá odvádět vlkost od těla, přitom zachycuje telesné teplo uvnitř. Zabraňuje proti vniknutí chladu do obuvi. Materiál získal ocenění ISPO Textrends Selection 2021Obuv značky KAMIK - specialisty na obuv do extrémních podmínek se stoletou tradicí.Boty jsou vyrobeny z kombinace textilního vodě odolného materiálu v kombinaci s přírodní kůží s PU povrchovou úpravou a syntetickým materiálem na podešvi, který tvoří kapli až na nárt. Textilní svršek je ke gumové kapli přišitý vodě odolnými švy. Vnitřní část je zateplená textilním kožíškem s tepelnou izolací HEAT-MX™.- vodě odolný nylon s chlupatým kožíškem na límci proti napadání sněhu- vodě odolné konstrukce se zataženými švy- vodě odolný vyztužený jazyk- pevná HEAT-MX™- pěnová tepelná izolace, která zabezpečuje odolnost proti vodě- chlupatá podšívka odvádějící vlhkost- Cleansport NXT™ - přírodní netoxická úprava pro likvidaci zápachu- teplotní komfort až do -40°C- utahování na tkanice- gumová podrážka Defender2 pro dokonalou stabilitu a trakci- vyrobeno firmou KAMIKváha jednoho páru: 1999 gPánské zimní boty s tepelnou izolací HEAT-MX™ do mrazivých podmínek.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: KůžeVýška boty: 27 cmPodpatek: 3 cm

Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield W 37,5 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield W 37,5 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská běžecká obuv Nike Air Zoom Pegasus 39 Shield W, kterou nezastaví déšť a nepříznivé podmínky. Vodoodpudivá úprava vás udrží v suchu, zatímco příjemný fleecový materiál na vnitřní straně pomáhá udržet vaše nohy v teple při běhu v nepříznivém počasí. Odolná trakce a 2 jednotky Zoom Air zajišťují přilnavost a měkké odpružení, takže můžete pohánět živly. Teplo pro vaše nohy: Stejně jako teplá bunda pro nohy, pletený materiál na svršku pomáhá udržovat nohy v teple. Materiál umístěný kolem prstů na nohou v oblastech, kde může prosakovat voda, vás pomáhá udržet v suchu. Izolace na zadní straně jazyka pomáhá vašim nohám zůstat v teple a pohodlí Vodoodpudivý povrch a vyztužený jazyk spolupracují, aby pomohly udržet vaše nohy v suchu. Zateplená podšívka v límci pomáhá udržet váš kotník v teple a suchu Trakce připravená k déšti: Podešev Storm-Tread poskytuje trakci ve vlhkém počasí. Má textury inspirované zimními pneumatikami. Mikrodrážky drží na vozovce, zatímco vícesměrné tvary pomáhají odvádět vodu pro přímý kontakt s asfaltem Hladký přechod: Technologie Nike React je lehká, odolná pěna, která poskytuje hladkou a citlivou jízdu. Spárovali jsme ji se 2 jednotkami Zoom Air (na přední části chodidla a na patě) pro energizující pocit. Výsledkem je hladký přechod od paty ke špičce

Boxspringová postel ESHLY Tempo Kondela 160 x 200 cm
28 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boxspringová postel ESHLY Tempo Kondela 160 x 200 cm
28 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Elegantní postel ESHLY se stane dominantou vaší ložnice a umožní vám královský spánek. Boxspringová postel nabízí kvalitní spátek díky dvou matracím na sobě. Spodní matrace má jádro tvořené jedné vrstvy bonelových pružin v kombinaci s PUR pěnou. Pro větší pohodlí je přidaná vrchní matrace, nazývaná toper, z PUR pěny o výšce 5 cm. Postel je čalouněná látkou Mono v barevném provedení: béžová. Její vysoké čelo je elegantně prošívané s dekorativními knoflíky. Po vyklopení spací plochy naleznete praktický úložný prostor. Výška lůžka je vysoká 65 cm, což zaručujeme snadné a pohodlné vstávání. Postel nabízíme ve dvou rozměrech lůžka: 160 x 200 cm a 180 x 200 cm. Barva: béžováMateriál: látka / pružina / PUR pěnaRozměry: šířka: 160 / 180 cm hloubka: 211 cmvýška: 118 cmvýška ložné plochy: 65 cmPlocha lůžka: 160 x 200 cm180 x 200 cmVýběr velikosti zvolte ve variantách produktu. Hmotnost: 167 kg180 kgDodáváno v demontu. 

Dívčí boty Primigi 2892122 Goretex Velikost: 36
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dívčí boty Primigi 2892122 Goretex Velikost: 36
1 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nechce už Vaše dcera obyčejné "dětské" boty? Přesně pro ní jsou tyto stylové dívčí boty Primigi 2892122  s Gore-tex membránou, vhodné na podzim. Jednoduché zapínání na klasický zip na vnější straně. Moderní podrážka a vrchní část ze syntetické textilie s membránou, je tedy nepromokavá a funkční.Podšívka uvnitř je textilní s filcovým polstrováním okolo kotníku.- Sednou na: užší až normální nohy, jsou vhodné i na mírně vyšší nárt- Zapínání: sklasický zip na vnější straně- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, ale zároveň je prodyšná- Opatek: zpevněný- Podrážka: ohebná v přední části boty, odlehčená, vstřikovaná za tepla na botu - nerozlepí se- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, filcováSLOŽENÍ: Svršek - syntetika, podšívka - textil+ membrána, stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka: 33 - 21,5 cm34 - 22,0 cm35 - 23,0 cm36 - 23,5 cm37 - 24,3 cm38 - 24,9 cm39 - 25,6 cm 

Zimní boty Superfit s Gore-Tex Husky1 3-09043-81 Velikost: 20
1 419 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Zimní boty Superfit s Gore-Tex Husky1 3-09043-81 Velikost: 20
1 419 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nepromokavé a zároveň prodyšné dětské zimní boty Superfit s Gore-Tex membránou, uvnitř zateplené kožíškem. Lehoučké, dobře ohebné a se zpevněnou patou. Vhodné na úzkou až normální nohu. Zavazování na tkaničky pro perfektní přitažení k noze.Před prvním použitím doporučujeme naimpregnovat impregnací na TEX membrány. Podpoříte tak odolnost boty proti vodě i špíně.Šířka WMS: M IVVelikost - délka stélky:19 - 12,4 cm20 - 13,1 cm21 - 14,0 cm22 - 14,5 cm23 - 15,0 cm24 - 15,8 cm25 - 16,3 cm26 - 17,0 cm27 -17,5 cm28 - 17,9 cm29 - 18,7 cm30 - 19,9 cm31 - 20,5 cm32 - 21,0 cm33 - 21,7 cm34 - 22,4 cm35 - 22,8 cm36 - 23,2 cm37 - 23,9 cm38 - 24,3 cm 

Bundgaard Petit Strap Night Sky 519 Velikost: 27
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bundgaard Petit Strap Night Sky 519 Velikost: 27
1 459 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bundgaard Petit Night Sky mají jednoduchý a stylový design - jemná ocelově modrá kůže s podrážkou z přírodní gumy a světle hnědou koženou podšívkou.- sednou na úzké až normálně široké nožky, vhodné i pro dominantní palec a normální nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby. Zipy jsou na konci vícekrát prošité, je tedy možné poslední centimetr zipu odstřihnout, aby nebyl moc dlouhý ani při velmi hubených nožkách, kde musí být hodně stažené.- Opatek: lehce zpěvněný- Podrážka: velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopání, stejně tak je mírně vyvýšená za patou- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty, jazyk je silnější, velmi měkký a příjemný- Stélka: vyjímatelná, z vrchní strany kožená, spodní strana z 1mm pěny, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, možnost kontroly velikosti. Pod stélkou je textilní vrstva pro měkčí došlap, tato vrstva již nelze vyjmout.SLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetika  VelikostVnitřní délkaVnitřní šířka1912,0 cm5,6 cm2012,5 cm5,7 cm2113,1 cm5,8 cm2213,6 cm6,0 cm2314,2 cm6,1 cm2415,0 cm6,3 cm2515,6 cm6,5 cm2616,2 cm6,6 cm2717,2 cm6,7 cm

GymBeam Omega 3-6-9 240 kapslí
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
GymBeam Omega 3-6-9 240 kapslí
459 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

GymBeam Omega 3-6-9Omega 3-6-9 je tvořený kombinací prvotřídního rybího, lněného a slunečnicového oleje, které jsou vyhledávány pro svůj obsah omega 3, 6 a 9 mastných kyselin. Díky tomu jsou komplexním zdrojem nenasycených tuků ve formě praktických kapslí. Příjem všech mastných kyselin je důležitý, jelikož každá z nich má v těle jinou roli. Omega 3 a 6 jsou navíc esenciální, což znamená, že si je tělo nedokáže samo vyrobit, a proto je nutné jejich pravidelné doplňování stravou.V jedné dávce (2 kapsle) je 800 mg rybího oleje, který obsahuje 144 mg kyseliny eikosapentaenové (EPA) a 96 mg kyseliny dokosahexaenové (DHA). Ty společně podporují normální činnosti srdce, a to v denním příjmu 250 mg, čehož s tímto produktem snadno dosáhnete. Lněný a slunečnicový olej navíc obsahují široké spektrum mastných kyselin, a díky tomu pomáhají s optimálním příjmem tuků. Součástí je také vitamín E, který je známý jako antioxidant přispívající k ochraně buněk před oxidačním stresem. Omega 3-6-9 a jeho výhodyobsahuje 800 mg rybího, 600 mg lněného a 580 mg slunečnicového olejeje komplexním zdrojem omega 3, omega 6 a omega 9 mastných kyselinobsahuje EPA a DHA, které podporují zdraví srdceobsahuje vitamín Eje ve formě praktických kapslíSloženíRybí olej, lněný olej, slunečnicový olej, vitamin E (DL-alfa tokoferyl acetát), softgelová kapsle (želatina, glycerol, čištěná voda).DávkováníUžívejte 2 kapsle denně.Tabulka nutričních hodnotNutriční hodnoty2 kapsleRybí olej800 mg z toho EPA144 mg z toho DHA96 mgLněný olej 600 mgSlunečnicový olej580 mgOmega 3300 mgOmega 6280 mgOmge 9102 mgVitamín E (DL-alfa-tokoferylacetát)20 mg (166,7 %*)*Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal).UpozorněníNepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Alergeny: Alergeny jsou zvýrazněny tučně ve složení produktu. 

Screen Glass Xiaomi Redmi Note 8 PRO 5D Full Glue zaoblené kraje černé 1023838
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Screen Glass 5D Full Glue pro Xiaomi Redmi Note 8 PRO Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo Vám prodlouží životnost Vašeho mobilního telefonu. Displej Vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň Vás nijak neomezuje při používání Vašeho mobilního telefonu.   Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji Vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Xiaomi Redmi Note 8 PRO  Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm Poznámka: Toto sklo není vhodné v kombinaci s originálním silikonovým transparentním pouzdrem Xiaomi!

ANTA-Spence black Černá 41
470 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ANTA-Spence black Černá 41
470 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Anta. Sportovní tenisky s moderním designem zaručí příjemné nošení díky tkanému svršku. Pohodlí a skvělou ventilaci zajistí prodyšná stélka. Maximální výkon při tréninku poskytne mezipodešev z pružného materiálu s výborným odpružením.Tréninkové botasky pro pány mají podrážku z ohebného a lehkého materiálu. Černé botasky využijete při tréninku fitnessu, workoutu a jiných sportovních aktivitách včetně těch volnočasových. Detaily produktu:Moderní designTextilní svršekProdyšná stélkaOdpružená mezipodeševLehká a flexibilní podrážka

ADIDAS-Daily 3.0 orbit indigo/cloud white/scarlet Modrá 34
760 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Daily 3.0 orbit indigo/cloud white/scarlet Modrá 34
760 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská obuv značky adidas. Dětské tenisky ve stylovém modrém provedení, které doplňují bílé a červené detaily. Modré tenisky po bocích zdobí tři bílé proužky, které jsou typickou vizitkou pro značku adidas. Trendy botasky pro děti mají klasické vázání na tkaničky, které se postará o spolehlivou fixaci chodidla. Mají zpevněnou špičku i patu pro lepší ochranu. Stylová dětská obuv má optimálně ohebnou podrážku, která je zárukou dobrého tlumení. Boty pro vaše juniory lze super zkombinovat ke různým outfitům na různé akce. Hodí se ke kalhotám, letním šortkám, ale ik mikinám. Mají textilní svršek, který se postará o výbornou prodyšnost. Tento model je perfektním řešením pro vaše děti do školy, do školky, na kroužky nebo i jen tak na hřiště s kamarády. Detaily produktu: pro děti sportovně-moderní vzhled modré provedení barevné detaily po bocích tři proužky klasické vázání na tkaničky zpevněná špička i pata optimální ohebná podrážka dobře se kombinují dobrá ventilace vzduchu do školy, do školky, na kroužky...

MOON BOOT-Light Low Nylon white Bílá 37/38
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MOON BOOT-Light Low Nylon white Bílá 37/38
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Moon Boot. Chcete být iv zimě stylově obuta? Potom si objednejte dámské nízké sněhule Moon Boot. Nízká verze unikátního modelu Icon je vylepšena o úzkou siluetu a pružný design. Sněhule Moon Boot mají velmi dobré termo-izolační vlastnosti. Dámské sněhule disponují lehkou mezipodešví a mají přilnavé výstupky na gumové podrážce, které nabízejí dobrou protiskluznost. Speciálně navržená pěnová podšívka se po několika hodinách nošení mírně uvolní a přizpůsobí se tvaru Vaší nohy. Podšívka kozaček zajistí bezpečné a pohodlné nošení pro různé velikosti. Doporučujeme koupit velikost podle těchto doporučení Moon Boot: například, pokud obvykle nosíte EU 38, vyberte si EU 39-41. Stylové sněhule jsou must have zimní obuví pro všechny trendy slečny a dámy. Výrobce nedoporučuje používat impregnace, může dojít k poškození povrchového materiálu. Detaily produktu: Ikonické Moon Boot bílé nylonové sněhule 100% vodoodpudivý materiál Logo značky Lem ve spodní části bot z PVC Kovová očka stříbrné barvy Šňůrky vázané do kříže Termoplastická mezipodešev Pryžová podrážka Vícerozměrná pěnová podšívka

Artelta Jednolůžková postel PARYS hnědá | 80 x 190 cm Barva: Pravá / Sawana 14
6 300 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Jednolůžková postel PARYS hnědá | 80 x 190 cm Jednolůžková postel PARYS v hnědé barvě je kompaktní a praktické lůžko s více možnostmi barevného provedení v klasickém stylu . Tento typ postele je ideální pro jednotlivce nebo pro místnosti s omezeným prostorem, neboť kombinuje pohodlné lůžko s možností udržovat pokoj v pořádku, díky úložnému prostoru . Postel je v levém i pravém provedení s plochou na spaní o rozměru 80x190 cm. Parys má Bonnel výplň, která je podpořena další vrstvou pěny T25. Tato kombinace materiálů zajišťuje přiměřenou měkkost, pružnost a stabilitu, čímž udržuje páteř ve správné poloze . postel Parys vám zajistí dlouhý, zdravý a pohodlný spánek. Nosnost postele je 120 kg. Materiál: laminát/látka Rozměry: ŠxVxH : 90 x 55 x 195 cm plocha na spaní: 90 x 200 cm výška sedací plochy: 45 cm úložný prostor: 85 x 17 x 160 cm Barevné provedení : hnědá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

ArtAbiks Šatní skříň PARKIET | 250 x 200 cm barevné provedení: Černá / dub artisan
19 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Šatní skříň PARKIET | 250 x 200 cm Prostorná šatní skříň je neodmyslitelnou součástí každého interiéru. K ombinace polic s věšákovou tyčí poskytuje dostatek úložného prostoru, posuvné dveře šetří místo v interiéru. Šatní skříň PARKIET 250 nabízíme ve více barevných kombinacích s možností doobjednání vnitřních zásuvek (viz varianty). Materiál: laminovaná deska 16 mm, HDF (zadní deska), hrany 0,5 mm PVC dýha, plastové úchyty Rozměry (ŠxVxH): 250 x 200 x 62 cm Barevné provedení: dub artisan / černá černá / dub artisan bílá / dub artisan / černá Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti!

TIGER MF S3 SRC HRO kotník 38 písková
2 034 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TIGER MF S3 SRC HRO kotník 38 písková
2 034 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s kompozitní tužinkou i stélkou odolnou propíchnutí, antistatickou a protiskluzovou gumovou podrážkou rezistentní olejům, voděodolným svrškem z kvalitní lícové kůže.

Obuv polobotka CXS LAND EIVISSA S1, ocel.šp., černo-modrá, vel. 41
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv polobotka CXS LAND EIVISSA S1, ocel.šp., černo-modrá, vel. 41
917 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Polobotka, kombinovaná, s ocelovou špicí.

Obuv polobotka CXS STONE BERYL O2, černá, vel. 47
420 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv polobotka CXS STONE BERYL O2, černá, vel. 47
420 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Polobotka, celokožená bez ocelové špice, reflexní doplňky. Materiál: hydrofobní svršek z 1,6 - 1,8 mm hovězí štípenkové tištěné kůže, podšívka Cambrelle, podešev: PU-PU, protiskluzová, antistatická, olejivzdorná.

Obuv polobotka CXS TEXLINE VIS S1, černo-modrá, vel. 41
694 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv polobotka CXS TEXLINE VIS S1, černo-modrá, vel. 41
694 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Textilní polobotka s reflexními doplňky. Materiál: svršek z odolného 1,8 - 2,0 mm polyesteru pratelného do 30 °C, přední část zesílena mikrovláknem, 3-vrstvá prodyšná textilní podšívka, PU-PU, podešev: PU-PU, protiskluzová, olejivzdorná, antistatická.

Obuv sandal CXS ROCK PHYLLITE S1P, šedá, vel. 44
871 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv sandal CXS ROCK PHYLLITE S1P, šedá, vel. 44
871 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Sandál, kožený, perforovaný s plastovou špicí a kevlarovou stélkou. Materiál: svršek z velmi kvalitní broušené kůže, podšívka kvalitní prodyšná textilie, PU-pryž, olejivzdorná, antistatická, protiskluzová podešev, odolná vůči kontaktnímu teplu.

No.SIX CGW MF S3 SRC kotník 41 černá
1 671 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
No.SIX CGW MF S3 SRC kotník 41 černá
1 671 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev vyrobena z PU / TPU. Svršek z kvalitní lícové kůže. Unikátní rychlozapínání pomocí kolečka.

Salomon Wander GTX M 42 2/3 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salomon Wander GTX M 42 2/3 EUR
2 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská trail běžecká obuv Salomon Wander GTX M vás skvěle vybaví pro běh i každodenní nošení. Podrážka Contagrip® MD má hluboký a odolný grip, který odolává mokrému, suchému, skalnatému nebo bahnitému povrchu. Vysoce výkonná mezipodešev EVA a Energy Cell poskytuje maximální odpružení, stabilitu a snižuje vibrace způsobené nárazem. Membrána Gore-tex® je vysoce odolná proti vodě a usnadňuje větrání chodidla. Systém Sensifit™ zajišťuje, že se vám obuv přizpůsobí, je jednoduchá a pohodlná pro nohy každého běžce. Svršek je vyroben z jednovrstvé síťoviny, která umožňuje prodyšnost nohy a také se snadno přizpůsobí. Skvělé tlumení díky technologii EnergyCell Svršek vyrobený z jednovrstvé síťoviny Ochrana špičky Tradiční šněrovací systém GORE-TEX®: Membrána Gore-Tex® udrží vaše nohy v suchu a garantuje velkou úroveň pohodlí. Byla navržena pro náročné aktivity, kdy je nutná vysoká nepromokavost, ochrana a současně i velmi dobrá prodyšnost EVA: Vysoce funkční EVA pěna zajišťující tlumení nárazů SENSIFIT™: SensiFit™ poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky, takže obuv bezpečně a pohodlně padne téměř, jako by byla šitá na míru CONTRAGRIP® MD je zaměřen na dlouhodobé nošení. Má nejodolnější složení a výrazný vzorek, který funguje stejně dobře na hladkém a tvrdém nebo měkkém a nezpevněném povrchu ORTHOLITE®: Díky antibakteriální anatomické stélce OrthoLite® se budete cítit jako v bavlnce. Dlouhodobě tlumí nárazy, zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu a plísní, odvádí vlhkost a zajistí prodyšnost pro příjemné nošení Drop: 10 mm

Nike Wildhorse 8 W 39 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nike Wildhorse 8 W 39 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská trail běžecká obuv Nike Wildhorse 8 W. Běžte až na vrchol a zvládněte kruté serpentiny, prudké sestupy, skalnaté hřebeny a vše mezi tím v Nike Wildhorse 8. Díky množství robustní trakce, tlumené odezvě a spolehlivému držení, které vás udrží ve vzdu. Jsou vyrobeny pro náročné trailové tratě, ty s neomezenými kilometry a drsným terénem, který je příliš lákavý na to, abyste jej odmítli. Jemné a pružné tlumení: Technologie Nike React je lehká, odolná pěna, která poskytuje hladkou a citlivou jízdu Midfoot saddle: komponenta uprostřed chodidla pomáhá udržet vaši nohu v bezpečí při bočním pohybu a přistání, abyste mohli s jistotou zvládnout trail Feel the Connection: Směs gumy v podrážce poskytuje lepší přilnavost při stoupání a klesání, takže zůstanete bezpečně ve spojení s chodníkem Komfort: Do svršku jsme vložili modernizované materiály pro strukturovaný, prodyšný lehký pocit, který nabízí lepší ventilaci Rock plate: deska na patě pomáhá tlumit chodidlo na nerovném terénu Tenký polstrovaný límec poskytuje měkké pohodlí a aerodynamický vzhled

Pracovní obuv ARDON®FIRSTY O1 | G1181/43
473 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pracovní obuv ARDON®FIRSTY O1 | G1181/43
473 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

pracovní kotníková obuv, bez ocelové špice a planžety, PU2D podešev je odolná olejům, pohonným hmotám a kontaktnímu teplu do 110°C, antistatická, materiál: hovězí useň, podešev: PU2D, norma: EN 20347, velikosti: 35 - 50, váha: 438 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-oranžová

SALOMON-Speedcross 6 GTX Blue Fire black/surf the web/safety yellow Černá 44
3 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Salomon. Pánské trailové boty vynikají moderním designem a svými funkčními vlastnostmi. Model Speedcross má kvalitní membránu Gore-Tex, která vám poskytne ochranu v každém počasí, za deště či v blátě. Oděruvzdorný svršek z technické síťoviny je prodyšný a vyrobený iz recyklovaných materiálů. Díky vnitřní stélce Ortholite je tato pánská běžecká obuv velmi pohodlná a vyniká antibakteriálními vlastnostmi. Polstrovaný límec boty rovněž přispívá k pohodlí.Salomon obuv pro pány má konstrukci Sensifit. Taposkytne přesné a optimální držení nohy. Výhodou jsou šňůrky Quicklace™ známé svým rychlošněrovacím systémem. Salomon Speedcross pánské disponují mezipodrážkou EnergyCell™+, která zajistívýjimečnou návratnost energie, zároveň poskytne i odpružení a odolnost. Podrážka Mud Contagrip zajistí maximální přilnavost na nerovných, měkkých či drsných terénech. Trailová obuv Salomon potěší všechny náročné běžce. Detaily produktu:běžecké trailové botymoderní designodolný svršek vůči oděrkám a poškozeníprodyšnémembrána Gore-Texrychlovázání Quicklaceantibakteriální vložka Ortholitepolstrovaný límeckonstrukce Sensifit pro optimální držení nohymezipodrážka EnergyCell pro návratnost energiegumová podrážka Mud Contagrip poskytne maximální přilnavost na všech površíchvyrobeno iz recyklovaných materiálů

ArtPK Manželská postel LUCY 04 | 180 x 200 cm Barva: Trinity 16
9 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ArtPK Manželská postel LUCY 04 | 180 x 200 cm Barva: Trinity 16
9 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Manželská postel LUCY 04 | 180 x 200 cm Čalouněná manželská postel LUCY 04 o rozměru 180 x 200 cm s prošívaným čelem je elegantním a pohodlným kouskem nábytku, který může výrazně pozvednout celkový vzhled ložnice. Čalouněná je měkkou a příjemnou látkou, poskytuje maximální komfort při spaní a dostatečnou oporu zad při čtení knihy. Široká škála barevných provedení zaručuje, že si vybere každý. Postel je dodávána s roštem , matraci je nutno doobjednat . Její elegantní vzhled a pohodlí, které nabízí, ji činí oblíbenou volbou pro mnoho lidí, kteří si chtějí vychutnat maximální komfort v ložnici. Materiál: látka, kovové nohy Rozměry: ŠxVxD: 188 x 91 x 208 plocha na spaní: 180 x 200 cm výška bočního čalounění: 32 cm tloušťka čela: 3 cm Barevné provedení: Triniti 01 Triniti 02 Triniti 03 Triniti 05 Triniti 08 Triniti 14 Triniti 15 Triniti 16 Triniti 19 Upozornění : Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

CROCS-Classic Croc Glitter II Sandal black Černá 38/39
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
CROCS-Classic Croc Glitter II Sandal black Černá 38/39
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Crocs. Dámské sandály vynikají svým třpytivým vzhledem na popruzích ve stylu glamour. Stříbrné sandály zdobí na boku logo značky. Mají lehkou konstrukci, kterou jistě oceníte při celodenním nošení. Díky patentovanému materiálu Croslite™ brání vzniku a šíření zápachu, plísní a bakterií. Sandály crocs jsou extra pohodlné, protože mají ergonomický tvar a vnitřní stélku s masážními body.Černé pantofle dámské rychle schnou a snadno se čistí. Výhodou je jejich protiskluzová podrážka, která dobře přilne na mokrém povrchu. Dámské crocs jsou vhodné pro dovolenou k moři či na pláž, ale i pro běžné každodenní nošení do města či ve volném čase. Značkové pantofle se stříbrnými popruhy stylově doplní Váš letní outfit.Detaily produktu:dámské pantoflestříbrný designlehká konstrukcerychle schnousnadno se čistí ergonomický tvarstélka s masážními bodypatentovaný materiál Croslite™ je antibakteriální, brání zápachu a šíření plísní a bakteriíprotiskluzová podrážka

Plátěné tenisky s gumovou špičkou
359 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Plátěné tenisky s gumovou špičkou
359 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Plátěné tenisky s gumovou špičku patří mezi módní stálice, které se velmi snadno kombinují. Praktické pro různé příležitosti, spojují pohodlí a jednoduchý styl. Z prodyšného textilu. Jazyk a tkaničky pro nastavení na míru. Pevný opatek. Pružná a protiskluzová podrážka. Lze prát v pračce.

Baleríny na nízkém podpatku
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Baleríny na nízkém podpatku
1 043 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ženské a pohodlné baleríny na nízkém podpatku! Pro optické prodloužení postavy. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Nube 45
33 469 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Lico 210130 Milan Low Marine pánské nadměrné boty
2 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Lico 210130 Milan Low Marine pánské nadměrné boty
2 180 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Celoroční obuv značky Lico na šněrování tkaničkami.Obuv značky Lico se vyznačuje precizním provedením při použití prvotřídních materiálů. Svršek obuvi je vyroben z kombinace pravé přírodní kůže a textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je vybavena textilní podšívkou s membránou.COMFORTEX® - membrána zajišťující odolnost proti vodě a přitom zajišťuje prodyšnost boty. Je navržena tak aby udržela chodidlo v suchu za každého počasí.Váha celého páru: 950 gCeloroční boty značky Lico.Barva: ModráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 12 cmPodpatek: 3 cm

Screen Glass Protector Samsung A336 Galaxy A33 5G 5D Full Glue Ceramic černé 1029843
189 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná folie 5D Full Glue Ceramic pro Samsung A336 Galaxy A33 5G Vysoce kvalitní tvrzená vrstvená folie s plošným podlepením. Tento ochranný film dotykového skla je pružný, přesně tvarovaný a poskytuje 100% průhlednost displeje. Vysoký faktor tvrdosti 9H mu zaručuje odpovídající ochranu, ale přitom vám nepraskne. Tento keramický film poskytne vašemu displeji spolehlivou ochranu od okraje k okraji.   Perfektně přizpůsobená vysoce tvrzená vrstvená folie vám prodlouží životnost vašeho mobilního telefonu. Displej vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň vás nijak neomezuje při používání vašeho mobilního telefonu.   Tato tvrzená folie má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny. Pro bezpečnější používání jsou okraje folie zaoblené.    Tato tvrzená folie poskytuje displeji vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Folie má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Samsung A336 Galaxy A33 5G Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

PEDICONFORT Kožené tenisky
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
PEDICONFORT Kožené tenisky
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tenisky zn. Pédiconfort jsou naprosto lehoučké a vhodné pro celodenní chození. Tkaničky pro nastavení na míru. Postranní zip pro snadné a rychlé obutí. Se stélkou aérosemelle na pěnovém podkladu, která tlumí náraz při došlapu. Široké, vhodné pro i citlivá chodidla.

Sportovní sneakers s pružnými tkaničkami
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sportovní sneakers s pružnými tkaničkami
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Snadné na obutí a praktické díky pružným tkaničkám, tyto pohodlné sneakers jsou skvělé i pro celodenní nošení. Prodyšné a tak lehké, přímo stvořené pro Vaše dlouhé procházky. Lehké a příjemné na nošení. Pružný prodyšný svršek. Pružné tkaničky zakončené stopery pro snadné obutí a přizpůsobení se na míru. Vsadky ze vzdušné tkaniny pro prodyšnost chodidla. Svršek v členitém střihu s otvory. Vzadu poutko pro snadné obutí. Pevný opatek. Protiskluzová pružná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály s pružnými pásky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sandály s pružnými pásky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tyto sandály myslí především na pohodlí! Díky svým pružným páskům se jednoduše přizpůsobí. Široké pružné pásky pro snadné obutí. Malý klínový podpatek. Lze prát v pračce.

Růže damašská - prášek květ - Rosa damascena - Flos rosae 50 g
242 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Růže damašská - prášek květ - Rosa damascena - Flos rosae 50 g
242 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Růže damašská - prášek květ - Rosa damascena - Flos rosaeRůže je jednou z nejoblíbenějších květin. Je symbolem lásky, zdraví, krásy a mládí. Jednou ze světově nejznámějších odrůd je růže damašská. Má terapeutické a relaxační účinky. Od 19. století je Bulharsko jejím největším pěstitelem. Růže damašská nádherně výrazně voní. Říká se jí také tekuté zlato. Obsahuje kombinaci minerálů, vitamínů a antioxidantů, které mají pozitivní vliv na lidský organismus. Olej z růže damašské je součástí mnoha kosmetických produktů a parfémů.Příznivé účinky růže damašské:uklidňuje, bojuje proti stresu, úzkosti,snižuje hladinu kortizolu,hydratuje pokožku,obnovuje buňky,obsahuje vitamin C ve větším množství,má antioxidační účinek,zpomaluje stárnutí,zlepšuje spánek,pomáhá uvolnit svalové křeče,zmírňuje menstruační bolesti a problémy vznikající během menopauzy,působí jako afrodiziakum.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

PUDU pantofel bílé - 46
364 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
PUDU pantofel bílé - 46
364 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Korkové pantofle s podrážkou z pěnové pryže a koženým svrškem.

R&B Zdravá lahev Psí slečna 0,7 l
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
R&B Zdravá lahev Psí slečna 0,7 l
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zdravá lahev® je unikátní nápojová lahev pro každodenní použití. Je vyrobena z materiálu vyvinutého speciálně pro lékařské a farmaceutické účely. Zdravá lahev® neobsahuje ftaláty, změkčovadla a bisfenol A, nepojímá pachy, netvoří se v ní plísně, je vhodná pro všechny typy nápojů bez omezení.

Tenisky na suchý zip pro citlivá chodidla
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tenisky na suchý zip pro citlivá chodidla
1 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Na suchý zip a v lesklé verzi, tyto tenisky jsou speciálně navržené pro citlivá chodidla. Velmi pohodlné. Kombinace matného a lesklého materiálu pro elegantní ženský vzhled. Z pružné a prodyšné tkaniny. Technologie Strobell, bez nepříjemných švů: tradiční metoda spočívající v našití svršku přímo k podrážce, aby bota získala maximální flexibilitu, jemnost, pružnost a pevnost. Vyjímatelná stélka. Postranní pruženka. Protiskluzová pružná podrážka. Poutko pro snadné obutí. Lehké a příjemné na nošení. Vyrobeno v Itálii. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené pantofle se 2 sponami
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené pantofle se 2 sponami
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vychutnejte si kvalitu kožené usně a vklouzněte do pohodlných pantoflí se 2 sponami pro nastavení na míru. Na svršku 2 pásky s kovovou sponou. Tvarovaná stélka. Klínová korková protiskluzová podrážka. Tyto pantofle jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Livin Hill Zrcadlo Adesso ADES B05
6 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Livin Hill Zrcadlo Adesso ADES B05
6 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zrcadlo ADESSO ADES B05 Originální nábytek Adesso v sobě kombinuje několik zdánlivých protikladů. Kombinuje v sobě syrové materiály jako je chladivý kov a hřejivé dřevo , které však spolu působí harmonicky a stylově. Při výrobě tohoto bezkonkurenčně stylového nábytku designéři použili akátové dřevo které je jedinečné svou barevností, proto jsou nadčasové linie nábytku Adesso dokonalou volbou při zařizování interiéru v industriálním , retro nebo Hygge stylu . Nábytek Adesso nezapře svoji originalitu ani barevnou kombinací černého korpusu spojeného se zemitými tóny béžové, hnědé a šedé. Jednoduchá forma a povrch stylizovaný jemným polomatným lakem zobrazuje neobvyklý obraz masivního nábytku , kterému dodávají konečný efekt černé kovové nohy . Systém otevírání je bez úchytek má diskrétní vzhled a je praktický díky kvalitním vodícím lištám. Zrcadlo ADESSO je vhodné do každé moderní domácnosti. Materiál : akátové dřevo, sklo, mdf deska, dýha Rozměry: DxHxV: 120 x 3 x 100 cm Hmotnost : 24 kg Barevné provedení : hnědá UPOZORNĚNÍ: Barevné provedení na obrázku se nemusí shodovat s barevným provedením výrobku. Na skla se nevztahuje reklamace, je třeba si je zkontrolovat při přebírání zboží! Nábytek je dodáván ve smontovaném stavu. Po dodání je nutná montáž nohou.

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Nevada Neo - Burgundy Velikost: 39
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Nevada Neo - Burgundy Velikost: 39
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Merino stélka zdarma!K nákupu modelu Nevada Vám automaticky přibalíme merino stélku do chladných dnů. Nabídka platí do vyčerpání zásob a není nárokovatelná. Na stélku zdarma se nevztahuje reklamace.Materiály: Svršek: kůže nubuk Podšívka: kůže / textil Podrážka: guma (winter grip) Stélka: vyjímatelná, bavlna / PU recyklát Výroba: SR  Be Lenka Nevada Neo jsou ideální barefoot boty, když začnou klesat teploty. Jsou vyrobené na chladné, ale ne až tak nízké teploty a mají několik skvělých funkcí, díky kterým budou vaše nohy v teple a pohodlí. barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda ideální barefoot boty do mírnější zimypolstrovaný límec na kotníku poskytuje extra teplo, zatímco poutko umožňuje lehké obouváníFlexibilní, 4 mm (bez výstupků) pryžová podešev odolná proti oděru poskytuje vynikající přilnavost a stabilitu za každých podmínek.Podešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchnově navržená protiskluzová podrážka z kaučuku zaručuje vynikající ochranu a přilnavost při chůzi na různých površíchštedrá přední část obuvi pro dostatečný prostor pro prsty a jedinečný pocit z barefootupečlivě vybrané materiály prémiové kvality vybrány a střiženy našimi kvalifikovanými řemeslníky • voděodolná kůže zabraňuje průniku vlhkosti do obuvi, pro větší efekt použijte impregnaciVýhody barefoot obuvi:dostatečný prostor ve špičce botytenká a flexibilní podrážkapata a špička jsou v jedné rovině (nulový drop)lehká obuvTyp: vycházková obuv

Bandáž zápěstí
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bandáž zápěstí
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tyto bandáže s barevnými úpletovými vsadkami stabilizují a znatelně ulevují namáhaným kloubům. Jsou vysoce elastické, šetrné k pokožce a také pěkně vypadají. 70 % nylon, 30 % elastan. Velikosti S-XL. Vysoce elastické. Šetrné k pokožce. Příjemné na nošení. Vivadia.

Loketní bandáž
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Loketní bandáž
199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tyto bandáže s barevnými úpletovými vsadkami stabilizují a znatelně ulevují namáhaným kloubům. Jsou vysoce elastické, šetrné k pokožce a také pěkně vypadají. 70 % nylon, 30 % elastan. Velikosti S-XL. Vysoce elastické. Příjemné k pokožce. Pohodlné na nošení.

KAYLAND-Duke GTX black/red Černá 42
4 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
KAYLAND-Duke GTX black/red Černá 42
4 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Kayland. Turistické boty pro pány, kteří hledají partnera pro rychlou a snadnou turistiku v různých typech terénu. Model Duke má nízký střih. Prodyšný a odolný svršek má PU prolisy bez stehů a membránu Gore-Tex Invisible Fit laminovanou přímo na svršek, která zajišťuje vynikající lehkost a optimální izolaci od přírodních živlů. Zapínání bot do hor je vybaveno systémem Smart Lacing System, který zaručuje rychlé a přesné šněrování v každé situaci. Spolu se systémem Ankle Lock System zajišťují perfektní přiléhání a výbornou podporu kotníku během turistiky. Dodatečné PU vložky poskytují ještě větší ochranu, zejména kolem kotníku a paty. Kayland obuv disponuje Kayland's Overlasting Construction, která poskytuje vynikající ochranu proti nárazu, zatímco gumová podrážka Vibram® Duke chrání nohu i v tom nejdrsnějším a nejskalnějším terénu. Outdoorová obuv díky mezipodešvi z EVA materiálu poskytne potřebné tlumení. Má dvojitou hustotu a vyznačuje se měkkou oblastí kolísání pro chodidlo a oblastí ESS s vysokou hustotou těsně nad podrážkou. Podrážka Vibram® Duke s dvoubarevnou směsí XS Trek EVO obsahuje otvory, přes které je vidět mezipodešev ESS. Trekkingové boty potěší i náročné turisty. Detaily produktu: nízká turistická obuv pánská odolný a prodyšný svršek membrána Gore-Tex Invisible Fit vázání Smart Lacing System - rychlošněrování technologie Ankle Lock System zajistí podporu kotníku Kayland's Overlasting Construction poskytuje vynikající ochranu proti nárazu mezipodešev EVA s dvojitou hustotou poskytne tlumení podrážka Vibram® Duke chrání nohu iv tom nejdrsnějším a nejskalnějším terénu

McKinley Kansas III AQB M 46 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McKinley Kansas III AQB M 46 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská multifunkční obuv McKinley Kansas III AQB M konstruovaná s membránou AQUABASE, která obklopuje chodidlo a zajišťuje suchá chodidla ve vlhkých podmínkách.Vyjímatelná stélka, materiál ze síťoviny a TPR podrážka s výbornou přilnavostí, která zajišťuje bezpečný krok v jakémkoli terénu. Praktický systém rychlého šněrování QUICKLACE™ umožňuje snadné obouvání a zouvání. Svršek: Recyklovaný polyester, TPU, síťovina Protiskluzová pryžová podrážka Vyjímatelná stélka Systém rychlého šněrování Quicklace Voděodolná membrána Aquabase

Viking Eagle Light GTX Black Velikost: 32
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Viking Eagle Light GTX Black Velikost: 32
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Moderní kotníkové juniorské boty Viking Eagle Light GTX Black v černé barvě s klasickou bílou podrážkou, která je ze spodní strany v barvě přírodní gumy. Kombinace broušené kůže a textilních materiálů. Membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nohy v suchu a pohodlí. Reflexní prvek za patou pro větší bezpečnost.Boty jsou spíše pevnější, podrážka je velmi odolná. Vhodná i pro puberťáky, kteří se neustále courají po městě :)- Sednou na: užší až normálně široká noha, jdou hezky stáhnout i na užší kotník- Membrána: Gore-Tex membrána - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: suchý zip v horní části pro přitažení ke kotníku a gumička imitující tkaničky na nártu - není tak nutné je zavazovat- Opatek: pevný- Podrážka: pevnější, méně ohebná, velmi odolná- Jazyk: je přišitý i po stranách pod vrchní hranu tkaniček (gumičky), do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost, - Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - kůže + textil, podšívka - textilní s membránou, stélka - textil + syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:30 - 19,4 cm31 - 20,0 cm32 - 20,6 cm33 - 21,3 cm34 - 22,0 cm35 - 22,6 cm36 - 23,5 cm37 - 24,2 cm38 - 25,2 cm39 - 25,9 cm40 - 26,5 cm41 - 27,1 cm42 - 27,7 cm43 - 28,6 cm

Befado 114y422 stříbrno růžové dětské baleríny
530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Befado 114y422 stříbrno růžové dětské baleríny
530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská letní rekreační nebo přezůvková obuv se zapínáním na suchý zip.Boty jsou vyrobeny z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je z textilního materiálu. Podešev je vyrobena technologií přímého nástřiku, který zajišťuje výrazně lepší vlastnosti než lepené podešve. Váha jednoho páru: 280 g Dětské přezůvky.Barva: StříbrnáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 6 cmPodpatek: 1 cm

IMAC 1055-023 černé pánské celoroční boty
2 865 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
IMAC 1055-023 černé pánské celoroční boty
2 865 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská kotníčková celoroční vycházková obuv na šněrování.Obuv je vyrobena z syntetického materiálu v kombinaci s textilním materiálem. Vnitřní část je vybavena textilní podšívkou.IMAC-TEC materiál s membránou, která zamezuje průniku vody dovnitř a přitom umožňuje obuvi dýchat.SHOCK ABSORBER - speciální bod v patní části pro tlumení nárazů.Váha jednoho páru: 940 g.Vyrobeno v Tunisu.Pánské celoroční boty.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 15 cmPodpatek: 3 cm

Superfit Husky Blau/Rosa 1-809080-8020 Gore-Tex Velikost: 39
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Superfit Husky Blau/Rosa 1-809080-8020 Gore-Tex Velikost: 39
2 190 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zateplené zimní dětské boty Superfit Husky2 v modro-růžové kombinaci Blau/Rosa s reflexním prvkem na špičce. S nepromokavou a prodyšnou Gore-Tex membránou. Jazyk boty je po stranách přišitý k botě, čímž zamezuje zapadání sněhu do boty. Zateplení nekousavým a příjemným kožíškem.Před prvním použitím doporučujeme naimpregnovat impregnací na TEX membrány. Podpoříte tak odolnost boty proti vodě i špíně.- Sednou na: normálně širokou nohu, jdou velmi dobře utáhnout okolo kotníku, vhodné na i trochu vyšší nárt- Membrána: Gore-Tex - bota nepromokne, a zároveň je prodyšná- Zapínání: 2 suché zipy (velcro pásky) pro snadné utažení v okolí kotníku i nártu - jsou tedy vhodné i na úzký kotník i vyšší nárt- Opatek: zpevněný- Podrážka: velmi lehká a dobře ohebná, protiskluzová - zimní vzorek, vstřikovaná (nanesená přímo na svršek boty, bez lepení a šití - nerozlepí se)- Jazyk: přišitý až nahoru, aby do boty nenatekla voda a zároveň šla dobře otevřít a nazout (do výšky přišití jazyka je garantována nepromokavost)- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, textilní s kožíškemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - kožíšek s membránou Gore-Tex, stélka - textilie+kožíšek, podrážka - syntetikaSuperfti označení šířky: M IVVelikost - vnitřní délka:30 - 19,9 cm31 - 20,5 cm32 - 21,0 cm33 - 21,7 cm34 - 22,4 cm35 - 22,8 cm36 - 23,2 cm37 - 23,9 cm38 - 24,4 cm

Under Armour TriBase Reign 5 Training 44 EUR
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Under Armour TriBase Reign 5 Training 44 EUR
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská tréninková obuv Under Armour TriBase Reign 5 Training s úžasnou stabilitou díky ploché gumové podrážce a technologii UA Tribase. Mezipodešev z Micro G pěny dobře tlumí vibrace a zároveň vrací energii do dalšího odrazu. Svršek boty je vyroben z odolného síťového materiálu, který snese i velmi vysoké tréninkové tempo. Ideální obuv pro trénink s vysokou intenzitou a trénink s činkami. Technologie svršku UA WARP zajišťuje dokonalou fixaci a odolnost během dynamických pohybů Vnější zpevnění paty se speciální zádí pro lepší stabilitu a oporu Mezipodrážka z pěny Micro G po celé délce pro maximálně citlivé odpružení Technologie UA TriBase v podrážce maximalizuje kontakt se zemí tam, kde to chodidlo nejvíce potřebuje Celogumová podrážka obepíná boky pro větší odolnost Strategická gumová konstrukce pod špičkou pro silnější přilnavost k podlaze Konstrukce nízko nad zemí umožňuje lepší pocit a přenos energie Sport: Trénink Materiál: 85% Textil, 15% Syntetická vlákna Drop: 2 mm Hmotnost: 284 g

Befado 516Q216 červené dětské tenisky
850 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Befado 516Q216 červené dětské tenisky
850 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská celoroční vycházková volnočasová obuv se zapínáním na suchý zip. Stylové tenisky Befado pro volnočasové využití. Obuv je vyrobena z textilního materiálu v kombinaci s syntetickým materiálem. Vnitřní část obuvi je rovněž vybavena textilním materiálem. Váha jednoho páru: 480 gDětské celoroční textilní tenisky.Barva: ČervenáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: SyntetikaVýška boty: 9 cmPodpatek: 2 cm

Alpine Pro KERINCE modrá
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Alpine Pro KERINCE modrá
1 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Outdoorová obuv KERINCE je vyrobena z pevného textilu a syntetiky. Zpevněná patní část a kvalitní podešev dokonale ochrání nohu i v náročném horském terénu. Materiál obuvi je díky membráně PTX nepromokavý a paropropustný a funkční membrána zároveň zajišťuje odvod vlhkosti z boty ven a naopak nepropouští vlhkost zvenčí dovnitř. Stélka PEP zabraňuje vzniku zápachu a tvorbě bakterií a podešev je protiskluzová. • Složení materiálu: textilie, syntetika.• materiál membrána PTX• mezipodešev EVA• podešev pryž• podšívka textilie• stélka antibakteriální• svršek syntetika | textiliePEPStélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko. Stélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko.PTX MEMBRANE (BOOTS)PTX je moderní materiál s membránou používaný při výrobě outdoorové obuvi. Je charakteristický svou paropropustností, nepromokavostí a odolností proti větru. Tím zajišťuje tepelnou izolaci a pohodlí za každého počasí. PTX odvádí tělesnou vlhkost na povrch, čímž zabraňuje jejímu hromadění. Jeho vnější vrstva zároveň zabraňuje průniku vody, sněhu, větru a rychle schne. Materiál je velice lehký a pohodlný ve všech podmínkách. PTX je moderní materiál s membránou používaný při výrobě outdoorové obuvi. Je charakteristický svou paropropustností, nepromokavostí a odolností proti větru. Tím zajišťuje tepelnou izolaci a pohodlí za každého počasí. PTX odvádí tělesnou vlhkost na povrch, čímž zabraňuje jejímu hromadění. Jeho vnější vrstva zároveň zabraňuje průniku vody, sněhu, větru a rychle schne. Materiál je velice lehký a pohodlný ve všech podmínkách.HSSHeel support systém je technologie vyztužení patní části obuvi. Pomáhá udržet nohu ve správné pozici při každém pohybu a při všech aktivitách. Heel support systém je technologie vyztužení patní části obuvi. Pomáhá udržet nohu ve správné pozici při každém pohybu a při všech aktivitách.

Kovová postel PHILOMENA 120x200, černá
6 580 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kovová postel PHILOMENA 120x200, černá
6 580 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kovová postel s roštem 120x200 Barva: černá Rozměr (šxvxh): 208 x 100 x 125 cmMateriál: kovový rám a nohyV ceně postele je dřevěný rošt (14 lišt), matraci je třeba dokoupit. Doporučený rozměr matrace: 120 × 200 cm.Dodání v demontu.

Merrell J036003 Wrapt Mid Wp Olive
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J036003 Wrapt Mid Wp Olive
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Všestranně orientovaná obuv vybavená hrubou gumovou podešví je součástí naší kolekce "naboso". Byla navržena tak, aby dokonale kopírovala tvar chodidla a poskytla mu stejné postavení jako při chůzi naboso. • voděodolná úprava zabraňuje pronikání vody dovnitř obuvi a současně odvádí vlhkost ven, udrží vaše nohy v suchu• tradiční šněrování v kombinaci s kovovými háčky• svršek z vepřovice• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• prodyšná podšívka z materiálu Mesh• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• odolná gumová podešev Merrell Quantum Grip™, která umožňuje jistotu i v těch nejextrémnějších podmínkách na stezceTECHNOLOGIE:Waterproof, Barefoot 2, Merrell Quantum Grip™, STACK 13-13, DROP 0.0HMOTNOST: 390 g

Vlnka Vlněné zateplené kotníkové tenisky Woolee - béžová
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Vlněné zateplené kotníkové tenisky Woolee - béžová
1 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vlněné tenisky, které mají z ovčí vlny jak svršek, tak vnitřní kožíšek. V zimě tak můžete dál nosit své oblíbené tenisky, a stále být v teple. Určitě oceníte i vyšší střih, který chrání kotníky před zimou. Ovčí vlna je lehoučký materiál, který se dobře přizpůsobí tvaru vašeho chodidla. Stélka je vyjímatelná pro snadnější údržbu nebo pokud si chcete do bot vložit jinou, třeba ortopedickou stélku. Opatek je vyztužený pevnou kůží, aby byla pata chráněna a také se zvýšila stabilita boty. Špička tenisek je zakulacená, aby prsty nohy měly dostatek místa a předcházelo se deformaci chodidla.Střih boty je v šířce H, přesné rozměry pro každou velikost najdete ve velikostní tabulce. Tenisky jsou vyrobeny na Slovensku.Materiál: Svršek, vnitřek: 100 % ovčí vlnaParametry:Určení: Pro dospěléBarva: BéžováRoční období: CeloročníDruh zapínání: Na zavázáníTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: WooleeMateriál: Ovčí vlnaKolekce: Vlněné zateplené kotníkové tenisky

ČERNÁ PÁNSKÁ MIKINA FILA BELFORT HOODY FAM0080-80009 Velikost: M
1 286 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ČERNÁ PÁNSKÁ MIKINA FILA BELFORT HOODY FAM0080-80009 Velikost: M
1 286 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

VelikostS.M.L.XL.XXL.3XL.Obvod hrudníku9095100105110115Obvod pasu80859095100105Rozměry uvedeny v cm.

Milami 226 modré chlapecké bačkůrky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Milami 226 modré chlapecké bačkůrky
495 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská domácí i vycházková obuv s nastavitelným nártovým pásem.Nazouváky jsou vyrobeny ze syntetického materiálu. Vnitřní část obuvi je vyrobena z textilního materiálu. Stélka je z pravé přírodní kůže.Stélka obuvi je anatomicky tvarovaná a obsahuje podporu podélné klenby, Váha jednoho páru: 150 gBotičky pro děti vhodné jaké vycházková obuvBarva: ModráVnitřní materiál: KůžeVnější materiál: TextilVýška boty: 6 cmPodpatek: 1 cm

Vlnka Pantofle z vlněného filcu - béžová
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Vlnka Pantofle z vlněného filcu - béžová
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Celoroční domácí pantofle z pevného vlněného filcu využijete v teplém a i studeném počasí. Ovčí vlna je totiž příjemně hřejivá v zimě, a v teplejších měsících nenechá nohu zbytečně přehřát a odvádí pot od pokožky. Svršek pantoflí je vlna zpracována do podoby filcu, což je pevný a odolný materiál. Je ale zároveň velmi lehký, takže vás boty nezatěžují. Vlna z oveček přírodní, obnovitelný materiál, ve kterém se nemnoží bakterie a tak ani nevzniká nepříjemný zápach. Materiál: Svršek: 100% ovčí vlna Vnitřek, stélka: 100% bavlnaPodrážka: kaučukParametry:Určení: PánskéBarva: BéžováRoční období: CeloročníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlnaKolekce: Pantofle z vlněného filcu

MOON BOOT-LIGHT LOW SHEARLING, whisky/off white Hnědá 39/40
5 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MOON BOOT-LIGHT LOW SHEARLING, whisky/off white Hnědá 39/40
5 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Moon Boot. Dámské zimní boty přitáhnou pozornost stylovým designem, který je nepřehlédnutelný. Značkové holínky pro dámy nádherně zdobí bílý kožíšek, který jim dodává šmrnc. Trendy vzhled doplňují bílo-hnědé šňůrky, které se šněrují až po vrchní část bot. Díky těmto dámským botám na zimu budete hvězdou svahu i après-ski baru. K dámským sněhulím snadno zkombinujete stylovou zimní bundu. Dámské sněhule potěší měkkou a příjemnou vnitřní podšívkou, která spolehlivě zahřeje v chladných dnech. Benefitem dámských zimních holínek je vodě odolný materiál, díky kterému jsou vhodné do sněhu. Pryžová podrážka je protiskluzová. Značkové boty na zimu s krásným umělým kožíškem jsou s úžasnou volbou pro zimní dovolenou a na hory. Neil Armstrong sice udělal jeden malý krok, ale Moon Boot udělala jeden obrovský skok v obouvání. Nenapodobitelná ikona, inspirovaná přistáním na Měsíci v roce 1969. Dámské holínky Moon boot jsou must have botami, které nesmí chybět žádné stylové dámě. Výrobce nedoporučuje používat impregnace, může dojít k poškození povrchového materiálu. Detaily produktu: stylový design voděodolný svršek nádherná kožíšek vrch stažitelný šňůrkou logo Moon Boot kovová očka stylové šněrování teplá podšívka termoplastická mezipodešev gumová podrážka

Dětské bačkory Superfit Spotty 1-009248-2020 Grau Velikost: 19
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dětské bačkory Superfit Spotty 1-009248-2020 Grau Velikost: 19
759 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské bačkory Superfit Spotty 1-009248-2020 v šedé barvě s míčem. V nártové části mají dva praktické otvory pro lepší prodyšnost.- Sednou na: spíš užší nožky, šířka WMS - M III- Zapínání: suchý zip- Opatek: částečně zpevněný - není zde žádná výztuha, jen zdvojený textil- Podrážka: vstřikovaná - nanesená přímo na sešitou vrchní část bačkory, díky tomu se nikdy nerozlepí, velmi lehká, ohebná zejména v příčném směru díky zeslabení pod záprstními klouby, ventilační otvory v přední části pro zmírnění pocení nohou, nebarví a nedělá šmouhy- Vrchní část: kompletně textilní, z vnější i vnitřní strany (jedna vrstva textilie bez podšívky)SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:19 - 11,7 cm20 - 12,8 cm21 - 13,5 cm22 - 14,0 cm23 - 15,0 cm24 - 15,5 cm25 - 16,1 cm26 - 16,6 cm 

Screen Glass Apple iPhone 14 PRO 1031583
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Screen Glass Apple iPhone 14 PRO 1031583
139 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Screen Glass pro Apple iPhone 14 PRO Ochranné tvrzené sklo 2D se pyšní tvrdostí 9H, která zajistí displeji vašeho mobilního telefonu efektivní ochranu, vynikající jasnost obrazu a maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní potah mu poskytuje odolnost proti mastnotě a otiskům prstů.   Ochranné tvrzené sklo 2D je tenké a přitom robustní, neboť má tloušťku menší než 0,3 mm. Toto sklo má vynikající přilnavost díky celopovrchové vrstvě lepidla, takže se pod ním nehromadí žádná nečistota ani prach. Sklo nezanechává žádné vzduchové bubliny.   Tvrzené sklo je mnohem odolnější proti poškrábání než plastové fólie. Tvrzené sklo se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.   Ochranné tvrzené sklo 2D chrání pouze rovnou část displeje vašeho mobilního telefonu, takže není vhodné pro mobilní telefony s velkým zakřivením displeje. U mobilních telefonů s velkým zakřivením displeje vám doporučujeme zakoupit 5D ochranné tvrzené sklo.   Kompatibilita: Apple iPhone 14 PRO Typ Screen Glass: 2D Index tvrdosti: 9H Tloušťka: 0,3 mm Vlastnosti: Toto sklo chrání pouze rovnou plochu displeje, nikoli okraje!

Esenciální olej Elemi Venoc 10ml
245 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Esenciální olej Elemi Venoc 10ml
245 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Esenciální olej Elemi Venoc 10mlEsenciální olej Elemi, pocházející ze dřeva stromu Canarium luzonicum, je skutečně jedinečným pokladem v říši esenciálních olejů. Esenciální olej se získává destilací pryskyřice z tohoto stromu a nabízí široké spektrum využití a terapeutických vlastností, které stojí za objevení.Esenciální olej Elemi se vyznačuje svou svěží, cistrusovou vůní s jemnými dřevitými tóny.Vlastnosti esenciálního oleje Elemi:protizánětlivé a antiseptické vlastnosti,dezinfikuje rány a chrání před infekcemi,pomáhá při rychlejším hojení ran,minimalizuje jizvy,zmírňuje úzkost a stres,podporuje relaxaci a zlepšuje duševní stav,podporuje čisté dýchací cesty,svěží, citrusová vůně s dřevitými tóny.Bohaté složení se silnými účinkySloženíesenciálního oleje Elemi je plné úžasných látek jako limonén, terpineol a elemol, které dodávají nejen charakteristickou vůni, ale také účinnost. Jednou z hlavních zbraní elemi oleje jsou jeho vynikající protizánětlivé účinky, které se často využívají při léčbě zánětlivých stavů kůže a kloubů.Antiseptické vlastnosti tohoto oleje jej dělají mimořádně užitečným při dezinfekci ran a podpoře ochrany před možnými infekcemi. Ať už jde o malá poranění nebo popáleniny, elemi olej se osvědčuje v rychlejším hojení a minimalizaci jizev. Uvolnění, které potřebujeteEsenciální olej Elemi je se svou svěží citrusovou vůní ideální pro použití v aromaterapii, protože působí uklidňující na tělo i mysl.Účinně pomáhá zmírnit úzkost a stres, podporuje relaxaci mysli a zlepšuje celkový duševní stav.Kromě toho se elemi olej v aromaterapii často využívá i na podporu čistých dýchacích cest. Jeho složky mohou být prospěšné při uvolňování dýchacích cest. Vůně esenciálního oleje a jeho terapeutické vlastnosti dělají z něj nástroj k dosažení psychického a fyzického blahobytu.Jak dlouho vám esenciální olej Elemi vydrží?To, jak dlouho vám vydrží esenciální olej vydrží, závisí na několika faktorech:frekvence používání - pokud používáte olej pravidelně, například při aromaterapii, 10ml esenciálního oleje může vydržet několik týdnů až měsíců, v závislosti na množství, které se budete používat,způsob použití - esenciální olej používaný pouze v difuzéru vám vydrží déle než v případě, že jej budete přidávat do masážního oleje nebo do kosmetických výrobků,skladování - správné skladování je klíčové pro zachování delší životnosti esenciálního oleje, ideální na tmavém místě mimo přímé sluneční záření, v chladném a suchém prostředí.PoužitíAromaterapieNa aromaterapii přidejte několik kapek oleje do aromadifuzeru a rozptýlíte jeho vůni do vzduchu. Tento způsob je skvělý pro vytvoření relaxačního prostředí v domácnosti, pracovně nebo při meditaci.MasážZřeďte esenciální olej Elemi rostlinným olejem, jako je mandlový olej nebo kokosový olej. Tuto směs můžete použít k masáži k uvolnění svalového napětí nebo konkrétní bolestivá místa.Aplikace na pokožkuPřímo aplikujte zředěný esenciální olej Elemi na pokožku pro podporu hojení ran nebo u míst, kde cítíte napětí. Před aplikací na větší plochu pokožky se doporučuje provést zkušební test.InhalaceInhalujte olej pomocí aromaterapeutické lampy nebo hrnce s horkou vodou pro podporu čistých dýchacích cest a relaxaci.KosmetikaPřidejte několik kapek esenciálního oleje Elemi do kosmetických výrobků, jako jsou tělové krémy, mýdla nebo šampony, pro jeho přírodní léčivé účinky.Nakonec ještě jedno upozorněníI přes všechny příznivé účinky tohoto esenciálního oleje je důležité pamatovat na jeho bezpečné používání. Jako každý esenciální olej, i tento by se měl používat s rozvahou a v doporučených koncentracích, aby se předešlo možnému postižení pokožky. Před používáním je vhodné provést test citlivosti na malé části pokožky, aby se zjistila reakce organismu.

Postel GANNETT, 160x200, masiv borovice/moření ořech
10 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel GANNETT, 160x200, masiv borovice/moření ořech
10 570 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel 160x200 cm V ceně postele není rošt ani matrace, vhodný rozměr je 160x200 cm nebo 2x 80x200 cm. Barva moření: ořech Materiál: masiv borovice (tloušťka 2,5 cm) Rozměry (šířka x délka): 168,5 x 213 cm Ložná plocha: 160 x 200 cm Výška čela za hlavou: 71 cm Výška čela u nohou: 59 cmVýška montování roštu: 25 cm Výška od podlahy ke spodní části lůžka: 22 cm Výška od podlahy k horní hraně boku: 38 cm Rozměr nohy postele: 6x6 cm Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

GEOX Kožené mokasíny Annytah
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
GEOX Kožené mokasíny Annytah
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nadčasové mokasíny v ležérním stylu by neměly uniknout Vaší pozornosti. Metalické detaily na svršku. Prodyšná podrážka. Tlumí náraz při došlapu. Lehoučké pro příjemnou chůzi. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály se šňůrkami na zavázání, na klínovém podpatku
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sandály se šňůrkami na zavázání, na klínovém podpatku
1 230 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Hvězdné boty pro letní sezónu, to jsou sandály na klínovém podpatku se šňůrkami na zavázání. Z umělého semiše s kulatou špičkou. Široká šňůrka na zavázání kolem kotníku. Kontrastní pata z plátěného materiálu, se 2 kovovými očky. Klínový podpatek potažený lýkem. Lze prát v pračce.

Pantofle dřeváky z plstěného materiálu
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pantofle dřeváky z plstěného materiálu
1 330 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pro každodenní pohodlí. V čistém stylu dřeváků, originální pantofle z plstěného materiálu jsou příjemné i širokým chodidlům. Navíc s koženou kvalitní stélkou pro prodyšnost a maximální pohodlí.

Mokasíny se vzorovanou podrážkou
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Mokasíny se vzorovanou podrážkou
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vsaďte na mokasíny v neotřelém vzhledu a nebudete litovat. Vpředu pěkné vykrojení a zlatý řetízek. Pevný opatek. Kožená stélka pro prodyšnost chodidla. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

NIKE-Blazer Mid 77 black/white/team orange Černá 40
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
NIKE-Blazer Mid 77 black/white/team orange Černá 40
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Juniorská obuv značky Nike. Kožené tenisky vynikají designem, který je kombinací moderního vzhledu a vintage stylu. Benefitem je kožený svršek, který chrání chodidlo před chladem a velmi dobře se přizpůsobí noze. Zároveň poskytuje výbornou cirkulaci vzduchu. Černé tenisky mají výrazné logo Nike po bocích a nápis Nike na zadní straně. Zpevněná pata a špička zajistí větší odolnost proti opotřebení a stabilitu nohy. Značkové tenisky mají klasické vázání, které dobře fixuje nohu v botě. Černé botasky pro juniory jsou pohodlné díky příjemné stélce uvnitř. Podrážka je pryžová, takže zajistí skvělou trakci a stabilitu. K tomu přispívá i vzor podrážky v podobě rybí kosti. Tenisky Nike jsou skvělou volbou do školy či práce nebo pro volný čas. Detaily produktu: nadčasový vzhled logo a nápis Nike kožený svršek zpevněná pata a špička vázání na šňůrky pohodlná vnitřní stélka gumová podrážka podrážka se vzorem rybí kosti podrážka na platformě

Dvoubarevné kožené sandály, béžové
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dvoubarevné kožené sandály, béžové
1 930 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Jaké štěstí vklouznout do sandálů s měkkou stélkou! Pružné, lehké a nastavitelné. Z ultra pružné kůže. Kolem kotníku pásek na suchý zip pro nastavení na míru. Měkká stélka. Vyrobeno ve Francii. Vaše nové sandály můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu.

Froté pantofle
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Froté pantofle
1 030 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Froté bačkory myslí na pohodlí a hřejivost. Pružné, lehké, nastavitelné a snadné na obutí, nic jim neschází. Snadné a rychlé obutí. Patka pro nastavení. Vyjímatelná stélka. Protiskluzová podrážka.

Jonap Hope Růžová Velikost: 30
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Jonap Hope Růžová Velikost: 30
1 349 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kožené barefoot boty Jonap Hope jsou novinkou pro jaro 2024 i s novým logem Jonap. Jsou na nové, odolné podrážce z pravé gumy, která je měkká a výborně ohebná všemi směry. Hladká kůže je praktická na údržbu, protože je dobře omyvatelná. Dva suché zipy, díky kterým botu krásně upevníte. Boty mají textilní podšívku. Vyjímatelná stélka z paměťové pěny s textilním nášlapem pro větší pohodlí a komfort.- Sednou na: normálně široké nožky, dominantní palec, nohy do tvaru ploutvičky, normální až užší kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: lehce zpevněný- Podrážka: ohebná, měkká, z pravé gumy, nulový drop- Jazyk: je volný- Stélka: vyjímatelná, z paměťové pěny - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a tvarování SLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka a stélka - textil, podrážka - gumaVelikost - vnitřní délka - vnitřní šířka:23 - 15,0 cm x 6,6 cm24 - 15,6 cm x 6,7 cm25 - 16,3 cm x 6,8 cm26 - 17,1 cm x 7,0 cm27 - 17,6 cm x 7,2 cm28 - 18,4 cm x 7,4 cm29 - 19,1 cm x 7,6 cm30 - 19,8 cm x 7,8 cm31 - 20,6 cm x 8,0 cm32 - 21,1 cm x 8,2 cm33 - 21,6 cm x 8,4 cm 

Perforované sandály se splétaným páskem
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Perforované sandály se splétaným páskem
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Moderní sandály vynikají perforací a splétáním! Kolem kotníku pásek se sponou pro nastavení. Postranní pruženky, díky kterým boty skvěle padnou. Vzadu zip. Pevný opatek. Stabilní, potažený klínový podpatek.

PÉDICONFORT® - Sandály na suchý zip, nízký klínový podpatek
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
PÉDICONFORT® - Sandály na suchý zip, nízký klínový podpatek
2 970 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vychutnejte si pohodlí sandálů s podpisem zn. Pédiconfort! Navržené pro citlivá chodidla, s nastavením na míru díky páskům na suchý zip. V ženském stylu. Klínový podpatek 5 cm. Sandály zn. Pédiconfort. Zapínání na 1 pásek na suchý zip s hadím vzorem vpředu a pásek kolem kotníku. Lehké. Syntetická stélka z jemného mikrovlákna na husté pěně tlumí nárazy při došlapu. Široké, pohodlné i pro citlivá chodidla. Protiskluzová podrážka s korkovou vsadkou. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Tecnica Kilimanjaro II GTX Ms 008 shadow piedra/somber mare produkt
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tecnica Kilimanjaro II GTX Ms 008 shadow piedra/somber mare produkt
3 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Rozsah velikostí: UK 6 -12,5váha: 610 g ( UK 8)vrchní vrstva: Suede kůže 1,6 - 1,8 mmpodešev: Gore-Tex® membránamezipodešev: Die Cut EVAvnitřní vložka: C.A.S. přizpůsobitelná - trekkingbarva: shadow piedra/somber mare

Zdravotní pantofle Peon PE/191-9P Velikost: 38
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Zdravotní pantofle Peon PE/191-9P Velikost: 38
799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Korkové zdravotní pantofle Peon PE/191-9P s korkovou mezipodešví. Nazouváky mají anatomicky tvarovanou koženou stélku a bílou podrážku, která nedělá šmouhy. Vrchní část z potištěné kůže s potiskem lístků a peříček se dá nastavit dle potřeby suchým zipem. Splňují požadavek ITC "lehká otevřená pracovní obuv".- Sednou na: normálně široké nohy - díky dvěma nastavitelným páskům se velmi dobře přizpůsobí šířce nohy i výšce nártu- Zapínání: dva nastavitelné pásky na suchý zip- Stélka: tvarovaná, kožená, s mírnou podporou podélné a příčné klenby, patní lůžkoSLOŽENÍ: Svršek - kůže, stélka - kůže, podrážka - korek + syntetická gumaVelikost - délka stélky:36 - 22,6 cm37 - 23,5 cm38 - 23,6 cm39 - 24,2 cm40 - 25,0 cm41 - 25,5 cm