Ardon Softshellová obuv TWIST - Černá | 36
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ardon Softshellová obuv TWIST - Černá | 36
1 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Softshellová obuv TWIST - Černá | 36 od výrobce Ardon. Produkt je dostupný za 5 dní.

Ochranná lišta hrany kufru Toyota Auris 2012-2015 (combi, matná)
1 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Toyota Auris 2012-2015 (combi, matná)
1 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Toyota Auris je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Boční ochranné lišty Škoda Karoq 2017-
1 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boční ochranné lišty Škoda Karoq 2017-
1 850 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné boční lišty spolehlivě chrání dveře automobilu před odřením. Jsou vyrobeny technologií vstřikování plastů z polyuretanu a neobsahují žádné kovové prvky, které by mohly působit korozi.Boční lišty mají přesné rozměry a perfektně pasují na dveře vozu Škoda Karoq.Montáž lišt není vůbec složitá - lišty se jednoduše připevní pomocí vysoce přilnavé lepicí pásky 3M, která je součástí baleníSoučástí balení jsou 2 odmašťovací ubrousky.

ELTAP Čalouněná postel LOREE Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Monolith 84
21 689 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled.Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace. 

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Omega 02
21 689 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

MRL, Hericium, 90 tablet
885 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MRL, Hericium, 90 tablet
885 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

doplněk stravyBiomasa má oproti extraktům výhodu, že v jejím případě nedochází k nežádoucímu posunu účinků jako u extrakce, a tak přípravek svojí aktivitou odpovídá zdrojové houbě, a je dále umocněn využitím i jejího enzymaticky aktivního podhoubí.Přípravek MRL na bázi houbové biomasy pěstované na autoklávem sterilizovaném substrátu při nekompromisním dodržování podmínek. Výsledkem je standardizovaná biomasa, u které patentovaný kultivační proces zajišťuje, že není kontaminována jinými houbami či plísněmi, a že nejsou přítomny pesticidy.Vzácná jedlá houba s plodnicí kulovitého či vejčitého tvaru o velikosti až 30 cm. Paraziticky roste na poškozených kmenech buků a dubů. Pro svůj tvar se v angličtině se nazývá "hřívou lva", v čínštině či němčině "hlavou opice". Obsahuje draslík, zinek, železo, germanium, selen, fosfor, avšak jen malé množství sodíku. Zastoupeny jsou všechny základní aminokyseliny a rovněž polysacharidy a bílkoviny.Hericium, korálovec ježatý je také někdy uváděn pod názvem "Lví hříva".Obsah balení: 90 tablet (čistá hmotnost 68,4 g)Dávkování2-6 tablet denně zapít dostatečným množsvím vlažné vody s alespoň půlhodinovým odstupem od jídla.Složeníkorálovec ježatý (biomasa), mykrokrystalická celulóza (pojivo), oxid křemičitý (změkčovadlo), rostlinný stearan hořečnatý (protispékavá látka), rostlinná kyselina stearová (zvlhčovací látka).Upozornění:Neobsahuje lepek, umělá barviva ani umělé konzervační látky. Vhodné pro vegetariány. Skladujte v chladu a suchu. Nevystavujte slunečnímu záření. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno dětem. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy.

Apothecary s.r.o., Chioská masticha - Základní mastichová kúra - 3 x 100 tablet
2 390 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

ZÁKLADNÍ KÚRA - přírodní podpora tráveníZákladní mastichová kúra je balík přírodních produktů s obsahem chioské mastichy a vlákniny. Díky obsahu chioské mastichy je určený na komplexní působení při rozladěném trávení. Vláknina Natura Biotika se svým speciálním složením napomáhá dosahovat žádané účinky mastichové kúry.Hlavní složkou Základní mastichové kúry jsou tobolky Masticha Active, kterých obsahuje tato kúra spolu až 200 ks.Masticha Active je spojení originální chioské mastichy s aktivní kulturou přátelské kvasinky S. boulardii a speciálního kmene baktérie Lactobacillus reuteri DSM17648 přímo v kapslích. Obohacené složení.Při doporučeném dávkování 2 tobolky 3x denně nalačno je tato kúra určena na dobu 33 dní.Natura Biotika je jedinečný vlákninový komplex složený z pěti druhů rozpustných vláknin:modřínová vláknina podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a podporuje imunitní systém. Podporuje růst přátelských bifidobaktérií - má prebiotické účinkypsyllium přispíva ke snižování cholesterolu a usnadňuje vyprázdňovaníakáciová vláknina vláknina z jilmu plavého: kůra jilmu plavého je ceněna pro své demulcentní účinky (zklidňující podráždění) na sliznice těla (trávicí, močový, dýchací a reprodukční systém). Hraje také důležitou roli při regulaci hladiny cukru v krvi, snižování hladiny cholesterolu a tuků v krvi.proskurník lékařský - podporuje normální funkci trávicího (zejména žaludku a střev) a dýchacího systému.VÝHODY ZÁKLADNÍ MASTICHOVÉ KÚRYpřírodní produkt (bez chemických látek)užívat ji můžete v podstatě nepřetržitěaž 200 kapslí obohaceného produktu Masticha Activeověření terapie pomocí domácího testu na Helicobacteružívání vlákniny během terapie - cílené působení nejen na zdraví trávicího traktu, ale i na imunitu a cholesterolBALÍK PRODUKTŮ OBSAHUJE2x Masticha Active (tj 2x 100ks) - obsahuje chioskou mastichu s aktívními látkami Saccharomyces Boulardii a Lactobaciillus reureti DSM176481x aktívní vláknina Natura Biotika1x HP testDÁVKOVÁNÍDoporučené dávkování Masticha Active u dospělého člověka: 2 kapsle, 3 x denně nalačno (tj 20 minut před jídlem / 2 hodiny po jídle)nevhodné pro děti do 3 letděti od 4 do 5 let, těhotné a kojící ženy: mohou užívat pouze po konzultaci s lékařemděti od 6 do 10 let: doporučené dávkování 2 x 1 kapsleděti od 11 do 14 let: doporučené dávkování 3 x 1 kapsleděti od 15 let a více: doporučené dávkování 3 x 2 kapsle (standardní dávkování)Doporučené dávkovaní Natura Biotika:Užívejte 1 odměrku (součást balení) Natura Biotika (10ml) 2x denně.Návod k přípravě: Jednu odměrku vlákniny rozmíchejte v 2dcl vlažné vody a vypijte. Vlákninu můžete přidat i do kaše, jogurtu nebo smoothie.základní mastichová kúra je při doporučeném dávkování určená na dobu užívání 33 dníužíváním této kúry máte zabezpečenou minimální délku užívání pro dosažení dlhouhodobých výsledkůUpozorněníDoporučené dávkování nesmí být překročeno. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy a osoby alergické na pryskyřici. Nepodávejte pacientům s centrálním žilním katetrem.Podle nařízení EP a rady ES č. 1924 z roku 2006, nemohou být žádným potravinám přiřazovány jiné výživová a zdravotní tvrzení kromě povolených. Všechny informace o výživových a zdravotních tvrzeních uvedeno na webstránce prodávajícího jsou pouze souborem informací volně přístupných z domácích a zahraničních informačních zdrojů a nejsou důkazem o skutečném působení potraviny případně její nutričních a léčivých účinkoch.Všetky informace na webstránce prodávajícího mají informační charakter a neslouží jako náhrada léčby předepsané lékařem. Možné pozitivní ale i nežádoucí účinky potraviny doporučujeme konzultovat se svým lékařem.

Sixtol Aroma difuzér Palm šedé dřevo, 500 ml
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sixtol Aroma difuzér Palm šedé dřevo, 500 ml
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vylaďte svůj domov do atmosféry pohody a klidu pomocí elektrického zvlhčovače vzduchu. Vhodné pro aromaterapii, chromoterapii (terapie pomocí světla), vzhledem ke svému designu je tento přístroj i stylovým interiérovým doplňkem. Aroma difuzer také neutralizuje nepříjemné zápachy, např. od cigaretového kouře nebo domácích zvířat. Tento přístroj přemění vodu na jemnou vodní páru. Přidáte-li do vody pár kapek esenciálního oleje, elektrický aroma difuzér je působením ultrazvuku rozloží na jemné mikročástice, které provoní váš byt. Technické parametry: provozní napětí: DC 24 V/0,5 A / 220-240 V 50/60 Hz ultrasonická frekvence: 2,4 MHz odpařování: 45-60 ml/hod rozsah: 12 – 20 m2 materiál: PP, ABS provoz difuzéru: 1H, 2H, 3H, 6H, ON nepřetržitý provoz hlučnost:

McKinley Tessa S II 41 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
McKinley Tessa S II 41 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Chladnější počasí je tady a dámské zimní boty McKinley Tessa S II jsou všestranné boty s vysokým střihem, které pohodlně padnou a mají teplou fleecovou podšívku pro extra teplo. Ať si vyberete jakoukoli cestu, odolná podešev TPR poskytuje dobrou přilnavost s pevným profilem.• Materiál: 70% Semišová kůže, 30% Polyuretan

Asics Gel-Pulse 13 GTX W 39 EUR
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Asics Gel-Pulse 13 GTX W 39 EUR
2 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská silniční běžecká obuv Asics Gel-Pulse 13 GTX W nabízí dobrý komfort při běhu i v mokrém počasí. Vytváří odpružení, které potřebujete, aby se vaše mysl soustředila na cvičení a ne na nohy. Technologie GORE-TEX™ odpuzuje vodu v deštivých podmínkách, udrží vaše nohy v suchu a připravené na kilometry dopředu. Restrukturalizované odpružení AMPLIFOAM™ a technologie GEL™ pod nohama vytvářejí měkký, ale citlivý krok. Povrch: cesta Podpora (pronace): neutrální (Noha dopadne na vnější stranu paty, pak se stočí dovnitř (pronuje), aby absorbovala náraz a podpořila tělesnou hmotnost Tlumení: regular Svršek GORE-TEX™ pomáhá odpuzovat vodu a udržovat nohy v suchu Tlumení s technologií AMPLIFOAM™ Tlumení s technologií GEL™ poskytuje vynikající tlumení nárazů Technologie GUIDANCE LINE™ zlepšuje efektivitu chůze Drop: 10 mm Hmotnost: 270 g

SEAX Vložky do bot White Fresh
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
SEAX Vložky do bot White Fresh
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Stélka je zhotovená ze speciální látky z termoaktivních polyesterových vláken, které splňují nároky na ventilaci a udržení sucha v obuvi. Spodní bílá latexová pěna tlumí otřesy při chůzi. Spojení těchto materiálů zabraňuje bolesti chodidel a páteře. Stélka poskytuje příjemný pocit svěžesti. Technologie je patentovaná v USA. Stélky jsou zvláště vhodné do balerínek a obuvi letního typu. Stélky je možné krátce ručně prát. Teplota vody max 30°C. Přesná délka vložek:35/36 - 230mm37/38 - 244mm39/40 - 256mm41/42 - 270mm43/44 - 284mm45/46 - 295mm

Bennon AMIGO O1
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bennon AMIGO O1
1 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pohodlný sandál moderního sportovního vzhledu určený pro pracovní i volnočasové využití. Obuv má protiokopovou ochranu špice, která zabraňuje oděru a podešev s SRA protiskluzovými vlastnosti pro lepší stabilitu při všech aktivitách.• Doporučené použití: suché venkovní prostředí, suché vnitřní prostory• vrchový materiál: mikrovlákno + softshell• podšívka: textilie MESH• stélka: HIKER• podešev: EVA/pryž DARTNorma: EN ISO 20347:2012 O1 SRA

Bennon RIBBON S1 ESD Sandal
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bennon RIBBON S1 ESD Sandal
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní nonmetalický sandál je vyroben z kombinace štípené usně a textilie MESH. Uzavírání obuvi je rychlé a snadné, neboť je zde použit suchý zip. Nedílnou součástí této obuvi je taktéž kompozitní tužinka, která ochrání prsty na nohou v krizových situacích. Pohodlí při nošení zajišťuje odpružená pata. Tento sandál je vhodný do vnitřních prostor i suchého venkovního prostředí.  ESD a antistatické vlastnostmi umožňují využít tuto obuv  v  EPA prostorech.vrchový materiál: hovězinová štípenka + textilie MESHpodšívka: textilie sandwich MESHstélka: EVA + MESHpodešev: PU/PU ZEPHYRAtužinka/planžeta: kompozit/-Norma: EN ISO 20345: 2011 S1 SRC, ČSN EN 61340-4-3:2002; klimatická třída 3

Bennon RIBBON S1 ESD Sandal
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bennon RIBBON S1 ESD Sandal
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní nonmetalický sandál je vyroben z kombinace štípené usně a textilie MESH. Uzavírání obuvi je rychlé a snadné, neboť je zde použit suchý zip. Nedílnou součástí této obuvi je taktéž kompozitní tužinka, která ochrání prsty na nohou v krizových situacích. Pohodlí při nošení zajišťuje odpružená pata. Tento sandál je vhodný do vnitřních prostor i suchého venkovního prostředí.  ESD a antistatické vlastnostmi umožňují využít tuto obuv  v  EPA prostorech.vrchový materiál: hovězinová štípenka + textilie MESHpodšívka: textilie sandwich MESHstélka: EVA + MESHpodešev: PU/PU ZEPHYRAtužinka/planžeta: kompozit/-Norma: EN ISO 20345: 2011 S1 SRC, ČSN EN 61340-4-3:2002; klimatická třída 3

Bennon RECADO XTR O2 Low
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bennon RECADO XTR O2 Low
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pohodlná treková obuv sportovního vzhledu. Obuv je vybavena voděodolnou membránou REGI-TEX, chrání tak nohy před vlhkem a nepřízní počasí. Díky ochrannému TPU dílu v patní části je chodidlu poskytnuta maximální jistota v nášlapu, lepší stabilita při chůzi.TPU povrstvení zvyšuje odolnost špice při chůzi v členitém terénu (ochrana proti okopu).Podešev Vibram má protiskluznou SRC vlastnost, navíc je odolná proti kontaktnímu teplu.Obuv disponuje reflexními prvky.  Použití: pracovní obuv, běžné nošení i outdoorové aktivityObuv je certifikována jako pracovní dle normy EN ISO 20347:2012 O2 SRC FO HRO WR CI • vrchový materiál: Nubuck hovězinová useň hydrofobní • podšívka: membrána REGI-TEX® • stélka: ABSORBA XTR • podešev: EVA/pryž Vibram ®187C

Orava FI-120 AP inhalátor a obličejová sauna
429 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Orava FI-120 AP inhalátor a obličejová sauna
429 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Obličejová sauna a inhalátor v jednom. Stačí nabrat vodu, přidat vonné aroma nebo bylinky, zapnout a pak už si jen vychutnávat ozdravnou saunu. Již 10 až 15 minut saunování pomáhá efektivně uvolňovat nosní a čelní dutiny, je prospěšné při léčbě horních cest dýchacích, uvolňuje svaly a zmírňuje bolest. Saunování obličeje zase pokožku efektivně prokrví, hydratuje ji do hloubky a obnoví její svěží vzhled. Důsledně připraví pokožku i na hloubkové čištění a na aplikaci výživných krémů a léčicích emulzí. Balení kromě nástavce na obličejovou saunu obsahuje i samostatný nástavec na nos, a tak je dle potřeby možné nasadit jeden nebo druhý.

Kotníkové boty ve stylu pohorek
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kotníkové boty ve stylu pohorek
1 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vzorovaná podrážka, tkaničky v přírodní barvě, kovová očka a háčky, hebký lem: to jsou stylové boty, které nedají zimě šanci. Široký hebký lem ve vzhledu kožešiny. Hebká podšívka ve vzhledu kožešiny. Pevné tkaničky. Kovová očka a háčky. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Adidas Hoops 3.0 Mid WTR W 40 2/3 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Adidas Hoops 3.0 Mid WTR W 40 2/3 EUR
1 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámské tenisky Adidas Hoops 3.0 Mid WTR W jsou vyrobeny z kvalitního a odolného materiálu. Tyto tenisky se inspirovaly basketbalovou obuví. Jednoduchý styl vám dodá sportovní vzhled bez ohledu na to, co máte zrovna v plánu. Lem ze síťoviny, měkká stélka a kožešina uvnitř dopřejí hřejivý pocit s maximálním komfortem. měkká stélka kvalitní zpracování klasické šněrování

​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos Alma (velvety) 40
2 183 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
​SUECOS Profesionální pracovní obuv Suecos Alma (velvety) 40
2 183 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

ALMA je novým modelem od Suecos®, který prostě musíte mít. Chůze jako v bavlnce, se tu prostě Alma. Rozdíl v chůzi pocítíte okamžitě! Obuv pro ty, kteří jsou neustále v pohybu. Poskytují dokonalý komfort. Ergonomické, ultra lehké, protiskluzové, prodyšné, vždy suché. Tlumí každý Váš krok a nabízejí úlevu pro Vaše nohy, kolena a záda. Suecos

Pánská mikina Silvini Loreto MJ1922 navy-cloud
1 348 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pánská mikina Silvini Loreto MJ1922 navy-cloud
1 348 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská mikina Silvini Loreto MJ1922 navy-cloud Pánská univerzální mikina Loreto je vyrobená z teplého, avšak prodyšného materiálu Powerterm, který je navíc pružný a měkký. Střih mikiny je volnější a díky elasticitě materiálu se mikina skvěle přizpůsobí vaší postavě. Má celorozepínací zip, reflexní prvky a dvě kapsy. Dále pak stahovací kapuci a zúžené konce rukávů, díky čemuž k vašemu tělu nepronikne chlad. Mikinu Loreto využijete při jakýchkoliv volnočasových aktivitách, ať už se jedná o víkendové sportovní akce nebo procházky v chladných jarních či podzimních dnech. Mikiny a svetry » Mikiny » Pánská mikina Silvini Loreto MJ1922 navy-cloud

Salomon Speedcross 6 GTX M 46 2/3 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salomon Speedcross 6 GTX M 46 2/3 EUR
3 549 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská běžecká trail obuv Salomon Speedcross 6 GTX M, kterou není třeba představovat. Věrná svým legendárním kořenům a statusu ikony trailů, tato verze je lehčí s ještě výkonnějším, přilnavějším spojením se zemí a rychlejší evakuací bahna. Obsahuje voděodolnou a prodyšnou membránu Gore-Tex ideální do mokra a bláta, propracovaný svršek a klasický Speedcross komfort. Grip: Inovovaná podešev znamená, že Speedcross 6 rychleji shazují bláto a poskytují ještě lepší přilnavost na mokrém povrchu Fit: Konstrukce Sensifit™ pro přesné, optimální držení nohy a klasické Speedcross pohodlí Voděodolná a prodyšná membrána Gore-Tex, která udrží vaše nohy v suchu a pohodlí i v náročných, blátivých podmínkách Mud Contagrip®: zkonstruován pro maximální přilnavost na volných, měkkých, drsných a nerovných površích, využívá hluboké, ostré výstupky vyrobené ze směsi, která se zaměřuje na přilnavost EnergyCell™+: směs mezipodešve s vysokým odrazem, která poskytuje výjimečnou návratnost energie spolu s výrazným odpružením a odolností Síťka proti nečistotám: Pevná síťovina, která zabraňuje zachycení nečistot mezi nohou a stélkou Ripstop tkanina: Tkaniny vyrobené z nylonu s výztuží, která odolává roztržení a oděru Quicklace™: Minimalistická a pevná šňůrka pro stažení jedním zatažením. Jednoduché nasazování, snadné zouvání Recyklovaný materiál: Materiály vyrobené z recyklovaných produktů, jako jsou PET láhve nebo materiálový odpad Drop: 10 mm (pata: 33 mm, špička: 23 mm) Hmotnost: 328 g

Boxspringová postel tmavě šedá Dekorhome 160 x 200 cm
22 008 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Boxspringová postel tmavě šedá Dekorhome 160 x 200 cm
22 008 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tato boxspringová postel vyniká svým nenápadným designem, který dodá vaší ložnici elegantní šarm.Rám postele je vyrobený z MDF a kovu, je tedy velice robustní a má dlouhou životnost. Čalounění z vysoce odolné látky se snadno čistí a propůjčuje posteli lákavý vzhled, který přímo vybízí k ulehnutí. Extrémně silná matrace o tloušťce zhruba 20 cm má prošívaný povrch a bonelové pružiny, které dobře tlumí otřesy a zaručí vám spánek jako v bavlnce. Je vyrobená ze speciálně vyvinuté pěny s několika vrstvami, aby zaručila nižší zátěž na tlakové body těla. Vnitřní design s pružinami obsahuje dodatečné spirály pro optimální podporu. Jedná se o perfektní řešení pro lidi s nadváhou či nadměrným pocením. Matrace se po uvolnění tlaku navrátí do původní podoby. Potah lze navíc snadno stáhnout a oprat, protože má zapínání na zip. Sestavení produktu je jednoduché.Upozornění: Z hygienických důvodů není možné matraci ani potah matrace vrátit, pokud jste již odstranili nebo otevřeli její obal.Barva: tmavě šedáMateriál: látka / MDF / kov / pružina / pěnaRozměry:   šířka: 140,5 / 160,5 / 180,5 / 200 cm hloubka: 201 cmvýška: 116 cmvýška ložné plochy: 61 cmRozměr lůžka: 140 x 200 cm160 x 200 cm180 x 200 cm200 x 200 cmVýběr rozměru lůžka zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Hmotnost: 74 / 79 / 88 / 95 kgDodáváno v demontu.

Demar GRAND Vložka do holínek 44
194 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Demar GRAND Vložka do holínek 44
194 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Náhradní vložky do holínek Demar Grand 5150 jsou užitečným doplňkem pro udržení pohodlí a hygieny vašich nohou v těchto holínkách. Zde jsou klíčové informace o těchto vložkách: Model: Tyto vložky jsou určeny pro holínky Demar Grand 5150, což znamená, že by měly být speciálně navrženy tak, aby byly kompatibilní s tímto konkrétním modelem holínek. Pratelné: Vložky lze prát při teplotách do 40°C. Tato vlastnost umožňuje udržovat vložky čisté a hygienické, což je důležité pro pohodlí nohou. Materiál: Vložky jsou vyrobeny ze syntetického materiálu. Syntetické materiály obvykle nabízejí odolnost a trvanlivost. Kompatibilita: Jsou vhodné pro holínky modelů GRAND 0150, 0151 a 0152. To znamená, že mohou být použity v různých modelech těchto holínek. Celkově jsou tyto vložky vhodné pro holínky Demar Grand 5150 a jsou praktické díky možnosti praní do 40°C. Materiál je syntetický, což může přispět k trvanlivosti a odolnosti těchto vložek. Je však důležité si vždy prověřit, zda jsou tyto vložky vhodné pro konkrétní potřeby a typ obuvi.   Vložka do holínek

Portwest UC Portwest CV22 Rouška textilní antibakteriální
5 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Portwest UC Portwest CV22 Rouška textilní antibakteriální
5 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Portwest CV22 je dvouvrstvá textilní rouška vyrobená z kvalitní 100% bavlněné tkaniny s povrchovou úpravou Anti-Microbial Texpel MicroTM. Tato úprava umožňuje zabíjet 99,9% bakterií a kontroluje mnoho mikroorganismů způsobujících zápach, což zajišťuje vysokou úroveň hygieny při nošení.Klíčové vlastnosti: Antimikrobiální úprava: Rouška je ošetřena antimikrobiální úpravou, která účinně likviduje bakterie a mikroorganismy, čímž zabraňuje nepříjemnému zápachu a udržuje roušku čistou a svěží. Pohodlný materiál: Vyrobená ze 100% bavlny, tato dvouvrstvá tkanina nabízí celodenní pohodlí. Materiál je příjemný na dotek a zároveň poskytuje potřebnou ochranu. Nastavitelné elastické šňůrky: Rouška je vybavena elastickými šňůrkami s gumovým tunýlkem, který umožňuje nastavit délku podle velikosti obličeje, což zajišťuje těsné a bezpečné přilnutí. Praktické balení: Každá rouška je zabalena do samostatného hygienického sáčku, což udržuje roušku čistou a připravenou k použití. Péče o roušku: Roušku lze prát v pračce při teplotě 60°C a žehlit na druhý stupeň. Doporučuje se vyhýbat vyvařování na vysoké teploty, aby se zabránilo srážlivosti bavlněného materiálu. Portwest CV22 je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlnou, hygienickou a účinnou textilní roušku. Poslední kusy roušek jsou k dispozici ve bílé barvě.   Dvouvrstvá bavlněná rouška s nastavitelnýma šňůrkami

Dětské sandály Fare Bare A5262261 Velikost: 30
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024
Dětské sandály Fare Bare A5262261 Velikost: 30
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 12.04.2024

Letní dětské barefoot sandály Fare Bare 5262261 pro každodenní nošení, které splňují všechny požadavky na bosé obouvání - velký prostor pro prsty, neomezují svým tvarem palec a jsou velice dobře ohebné - tenká, rovná podrážka.- Sednou na typ nohy: velice široká noha v prstové části, nízký nárt, úzká pata a kotník, dominantní palec - sednou na tzv. ploutve :-)- Zapínání: na dva suché zipy - jedním regulujete přes nárt a druhým dotažení ke kotníku- Opatek: mírně zpevněný viz. foto- Podrážka: z termokaučuku - výborně ohebná všemi směry - příčně i podélně, v přední a zadní části vyvýšená proti okopu, přišitá ke svršku boty- Stélka: textilní nášlap, bez podpory podélné i příčné klenby, tužší, vyjímatelná - možnost kontroly velikosti nejen při výběru, ale také během nošení, zda už nejsou boty malé; k botám jsou dodávány dva páry stélek - druhým párem můžete regulovat prostor v botě - zmenšit vložením pod stávající stélky - např. v případě velice nízkého nártu- SLOŽENÍ: svršek - netkaná textilie, podšívka a stélka - natekaná textilie, podrážka - termokaučuk- Vyrobeno v ČR.Tento model nabízíme také v menších velikostech https://www.kkboty.cz/detske-sandaly-fare-bare-5164252/ Rozměry uváděné výrobcem: 

Natava Balzám na vlasy Kopřiva 250 ml
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Natava Balzám na vlasy Kopřiva 250 ml
149 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

balzám na vlasy s extraktem z kopřivyProdukty nové řady Natava Bio poskytují dokonalou péči. Díky obsahu rostlinných extraktů dodávajících Vašim vlasům sílu z přírody přirozenou cestou. Natava Bio propojuje přírodní energii v podobě bylinných výtažků v Bio kvalitě s nejnovějšími vědeckými poznatky. Obsahuje kvalitní certifikované přírodní ingredience pocházející z kontrolovaného ekologického zemědělství nebo z certifikovaných sběrů ve volné přírodě, jenž prospívají Vašim vlasům a vlasové pokožce.  Kopřiva podporuje přirozenou rovnováhu vlasové pokožky. Extrakt z kopřivy podporuje růst vlasů, pomáhá odstraňovat lupy, dodává vlasům lesk a pevnost.Panthenol působí blahodárně na vlasy a vlasovou pokožku. Vlasům dodává objem, buduje na nich ochranný film, brání jejich vysychání a hydratuje je. Díky tomu lze vlasy lépe rozčesávat a snižuje se jejich třepení a lámání. Arganový olej pozitivně působí na vlasovou pokožku hlavy, kterou čistí a hydratuje.  Dodává potřebné živiny vlasovým folikulům, vlasovým kořínkům vlasům samotným.PoužitíNamokré a umyté vlasy naneste dostatečné množství balzámu a jemně ho vmasírujte po celé délce vlasů. Po krátkém působení opláchněte vlažnou vodou.složeníAqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glyceryl Oleate, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Glycerin, Urtica Dioica Leaf Extract, Phenoxyethanol, Panthenol, Lecithin, Isopropyl Alcohol, Parfum, Cetrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Pyrus Malus Fruit Extract, Sodium Benzoate. 

Screen Glass Xiaomi Redmi 10C 5D Full Glue zaoblené černé 1027455
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Screen Glass Xiaomi Redmi 10C 5D Full Glue zaoblené černé 1027455
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Screen Glass 5D Full Glue pro Xiaomi Redmi 10C Vysoce kvalitní prémiové 5D tvrzené sklo, které bude perfektně držet na displeji vašeho mobilního telefonu, vám zajistí dokonale čistý obraz a 100% vlastnosti dotyku.   Vysoký index tvrdosti 9H poskytuje pokročilou ochranu displeje vašeho mobilního telefonu před poškrábáním a poškozením. Vynikající kvalitní sklo umožňuje zachování přirozených barev při maskování škrábanců na obrazovce. Oleofobní povlak poskytuje odolnost proti otiskům prstů. Na okrajích displeje je umístěna fólie s lepidlem.   Sklo je pevné a odolné. Díky tloušťce 0,3 mm nijak nenaruší design vašeho mobilního telefonu. Sklo má mírně zaoblené hrany, které eliminují riziko náhodného zachycení ostrými okraji skla.   Kompatibilita: Xiaomi Redmi 10C Barva: černá

Screen Glass Samsung A505 Galaxy A50, A307 Galaxy A30s Flexible NANO 1023220
249 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Flexible NANO Screen Glass pro Samsung A505 Galaxy A50, Samsung A307 Galaxy A30s Flexibilní NANO tvrzené sklo se zvýšenou odolností 9H a ještě lepší ochranou hran. Díky moderní NANO technologii dobře drží na displeji a chrání ho před poškrábáním.   Jedinečná kombinace tvrzeného skla o tloušťce 0,15 mm a PET fólie činí sklo prakticky nepostřehnutelné a neviditelné a zaručuje 100% dotykové vlastnosti. Okraje skla se nerozbijí a díky vysoké elasticitě poskytují ochranu okrajům displeje. Díky rozložení lepidla po celém povrchu displeje má NANO tvrzené sklo vynikající přilnavost a nehromadí se pod ním žádná nečistota ani prach. Okraje skla jsou zaoblené, což zaručuje bezpečné používání Vašeho mobilního telefonu.   Kompatibilita: Samsung A505 Galaxy A50, Samsung A307 Galaxy A30s  Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,23 mm Materiál: sklo a PET fólie

VANS-WM Filmore HI Satin Tiger brown/white Hnědá 38,5
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
VANS-WM Filmore HI Satin Tiger brown/white Hnědá 38,5
1 740 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Vans. Značkové tenisky mají oblíbený vyšší střih, který je vhodný do chladnějšího počasí. Díky svršku z odolného semiše dámské botasky poskytnou potřebný tepelný komfort, ale přitom zůstávají prodyšné. Vans boty mají hnědou barvu a zdobí je typický bílý pásek Vans a zvířecí vzor. Vans tenisky dámské jsou pohodlné díky polstrovanému límci a měkké stélce uvnitř. Hnědé tenisky pro dámy mají vázání na tkaničky, které je doplněno o kovová očka. Vans shoes poskytují stabilitu, jelikož mají zpevněnou patu. Gumová podrážka ve stylu waffle dobře přilne i na mokrém povrchu. Značkové botasky jsou vhodné pro běžné nošení do školy či práce. Detaily produktu: hnědé tenisky Vans dámské kožený svršek odolný materiál vyšší střih trendy zvířecí vzor polstrovaný límec zpevněná pata vázání na šňůrky s kovovými očky gumová podrážka s waffle vzorem

TECNICA-Origin LD Ms true lava/deep abisso Oranžová 46,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TECNICA-Origin LD Ms true lava/deep abisso Oranžová 46,5
4 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Tecnica. Běžecké trailové boty Origin LD jsou určeny pro běžecké trasy v přírodě, na dlouhé vzdálenosti. Atraktivní zbarvené tenisky na běh jsou syté, výrazně oranžové barvy s tmavě modrými a bílými detaily. Tenisky pro trailový běh kombinují přesnost běhu s pohodlím a ochranou v lehké botě. Perfektní individuální přizpůsobení pro každou nohu, pohodlí a přesnost každého kroku či doskoku. Pánské botasky Tecnica nabízí výbornou bezpečnost a stabilitu. Obuv do terénu nabízí vynikající trakci po celou dobu běhu. Běžecké, trailové boty na dlouhé trasy mají svršek z pleteniny, která kombinuje pohodlí jednodílného svršku a bezpečného jištění nohy, kterou nabízí lehká konstrukce bot. Běžecké trailové tenisky poskytují pevnou oporu a stabilitu na dlouhých tratích, i díky ESS plátu ve tvaru „V“ na mezipodešvi, což činí botu přizpůsobivou na každý pohyb a předchází zranění či vykloubení kotníku. Do svršku jsou integrovány šňůrky způsobem, který umožňuje přesné mikronastavení boty a zamezí vzniku tlakových bodů na nártu. Jazyk je všitý. Díky tepelnému tvarování vnitřních vložek, oblasti paty a klenby si obuv přizpůsobíte přesně na míru. Detaily produktu: pánská běžecká, trailová obuv určeno pro běh na dlouhé vzdálenosti výrzná, originální oranžová barva s tmavě modrými a bílými prvky elegantní, moderní design vysoká přilnavost v suchém i mokrém terénu přirozený pocit při běhu šněrování umožňuje mikronastavení a přesnost pohodlný lem a všitý jazyk unikátní dezén podrážky Vibram s gumou Megagrip skvělé brzdění a akcelerace mimořádně přizpůsobivá konstrukce ESS vložka ve tvaru "V" na mezipodešvi- předchází zranění kotníku vyvážené a přizpůsobivé nízká hmotnost tkaný svršek - prodyšné, svršek je jednodílný CAS tvarování tepelně tvarovatelná vnitřní vložka, pata a klenba bot EXKLUZIVNÍ V EXISPORTU - Vytvarování obuvi na míru již do 15 minut

AUTHORITY KIDS-Amber white/pink Bílá 32
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
AUTHORITY KIDS-Amber white/pink Bílá 32
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská obuv značky Authority. Dětské tenisky v bílo - růžovém provedení byly navrženy v moderním designu. Zajímavým prvkem je nápis Authority na boční straně. Botasky se díky zapínání na suchý zip snadno obouvají a zouvají.Tenisky pro děti poskytují celodenní komfort. Mají měkkou vnitřní stélku a polstrování. Podrážka je optimálně ohebná. Dívčí botasky jsou vynikajícími společníky pro každodenní nošení, do školy, na kroužky a volný čas. Detaily produktu:prodyšný svršekposílená špička botyzapínání na suchý zipměkká stélka

ADIDAS-Racer TR21 K core black/cloud white/sonic ink Černá 37 1/3
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS-Racer TR21 K core black/cloud white/sonic ink Černá 37 1/3
990 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

VANS-UA ComfyCush Old Skool (Pastel Tie Dye) multi/true white Modrá 40
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
VANS-UA ComfyCush Old Skool (Pastel Tie Dye) multi/true white Modrá 40
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

ADIDAS ORIGINALS-Superstar J core black/core black/core black Černá 36
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ADIDAS ORIGINALS-Superstar J core black/core black/core black Černá 36
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

BRW Šatní skříň ZELE | SZF2D1S
6 320 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BRW Šatní skříň ZELE | SZF2D1S
6 320 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Šatní skříň ZELE | ZF2D1S Úkolem k olekce ZELE je vytvořit moderní a harmonický interiér poskytující útočiště celé rodině. Sympatický vzhled pramení v barevné kombinaci přírodního dřeva a bílého lesku. Minimalistické linie a nenápadné úchyty zdůrazňují charakter nábytku, který vytvoří dokonalou atmosféru domácnosti. Prostorná skříň SZF2D1S z kolekce ZELE. Dvoudveřová skříň obsahuje 1 závěsnou tyč. V dolní části se nachází 1 zásuvka. Rozměr: (ŠxVxH) 90,5 x 195 x 56,5 cm Materiál:   lamino Barevné provedení: dub wotan Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti!

SPRINT S1 SRC polobotka 41 šedá
945 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
SPRINT S1 SRC polobotka 41 šedá
945 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní polobotky s ocelovou tužinkou, PU/PU podrážkou a svrškem z textilu.

Obuv polobotka CXS ISLAND ARUBA O1, šedo - modrá, vel. 39
1 383 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Obuv polobotka CXS ISLAND ARUBA O1, šedo - modrá, vel. 39
1 383 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pracovní polobotka se speciálním systémem utahování a pohodlnou gelovou vložkou, reflexní pásek.

MISTRAL S3 SRC kotník - 48
866 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MISTRAL S3 SRC kotník - 48
866 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Bezpečnostní kotníková obuv s kovovou tužinkou i stélkou odolnou propíchnutí, antistatickou a protiskluzovou PU / PU podešví odolnou pohonným hmotám, absorpcí energie v patě a svrškem z prodyšné kůže.

Nike MD Valiant Kids 38,5 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Nike MD Valiant Kids 38,5 EUR
1 149 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětská obuv Nike MD Valiant Kids slaví šťastné a nadějné vibrace, které se nacházejí v křídovém umění na dětském chodníku. S pohodlným šněrováním a měkkým pěnovým odpružením pod nohama přináší tato každodenní obuv pohodlí při každém skoku, hře či volném čase. Styl dědictví: Tato ležérní obuv je inspirována klasickým designem Nike z 80. let. Svršek z pravé a syntetické kůže je odolný a snadno se čistí Klasické šněrování pro přesné přizpůsobení Konstruované tak, aby vydržely: Gumová podrážka po celé délce je flexibilní a poskytuje trvanlivou trakci Předělené části podrážky Waffle pro přirozený pohyb

Jonap Kid béžová devon Velikost: 22
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Jonap Kid béžová devon Velikost: 22
959 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské botičky na první krůčky Jonap Kid velcro béžová devon, se třpytkami. Měkké, prostorné na dětskou nožku, ale přitom se zpevněným opatkem pro podporu správného postavení nohy a kotníku. Podrážka je měkká, ohebná především ve směru chůze. Díky dvěma suchým zipům se boty pohodlně nazouvají a regulují v oblasti kotníku i nártu. Bota se dá krásně rozevřít, jsou tedy vhodné i pro vyšší nárt.S pevným opatkem, dobrým tvarem špičky, dostatečnou šířkou a měkkou ohebnou podrážkou jsou perfektním kompromisem mezi barefoot a klasickými botami.- Sednou na: normálně široké nohy, jsou vhodné i na vyšší nárt- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby- Opatek: zpevněný, krásně drží nohy, které pak nemají sklon ke "šmajdání"- Podrážka: ohebná, měkká- Jazyk: volný, přišitý v přední části boty- Stélka: vyjímatelná, pěnová s nášlapem z textilu a naznačenou podporou podélné klenby (lze ji lehce odstranit)SLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže, podšívka - textil, stélka - pěnová + textil, podrážka - syntetikaVelikost - délka x šířka boty:18 - 12,0 cm - 5,9 cm19 - 12,3 cm - 6,0 cm20 - 13,1 cm - 6,1 cm21 - 13,6 cm x 6,2 cm22 - 14,2 cm x 6,3 cm23 - 15,0 cm x 6,4 cm24 - 15,8 cm x 6,5 cm25 - 16,4 cm x 6,6 cm26 - 17,0 cm x 6,7 cm

Bezpečnostní obuv ARDON®PRIME SANDAL S1P | G1302/37
689 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®PRIME SANDAL S1P | G1302/37
689 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

bezpečnostní sandál, s ultralehkou kompozitovou špicí a flexibilní kevlarovou stélkou, bez kovových součástí, materiál: hovězí useň, podešev: PU/PU, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 508 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černo-béžová

Bezpečnostní obuv ARDON®ROVER LOW S3 | G3308/39
1 187 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®ROVER LOW S3 | G3308/39
1 187 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

bezpečnostní polobotka, extra široká bezpečnostní špice z kompozitu, flexibilní kevlarová stélka, voděodolná úprava, podešev PU/guma, nepíšící, odolná olejům a pohonným hmotám, antistatická a odolná kontaktnímu teplu do 300 °C, materiál: action nubuk, podešev: PU/guma, norma: EN 20345, velikosti: 35 - 50, váha: 694 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

Keen Seacamp II CNX Magnet / Evening Primrose Velikost: 39
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Keen Seacamp II CNX Magnet / Evening Primrose Velikost: 39
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Odolné dětské sandále Keen Seacamp II CNX Magnet / Evening Primrose - decentní šedočerná s fosforově žlutými detaily. Výrazná gumová ochrana špičky, typická pro značku Keen. Seacamp je spíše užší model, na širokou nohu doporučujeme od značky Keen model Newport. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Seacamp II CNX lze považovat za barefoot - široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze, měkký opatek, ačkoli podrážka chrání nohu a nerovnosti přes ni cítít nejsou.Sednou na: normálně široké nožkyZapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní části (gumička ve spodní části je do velikosti 23 pevná, reálně stahovat pomocí plastového prvku jde až od velikosti 24)Opatek: měkký - sandále je tak možné vzadu sešlápnout a kousek popobehnout jako v nazouvácíchPodrážka: v přední části perfektně ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (podrážka je celkově měkčí než u širšího modelu Newport), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka je protiskluzová, se vzorkemStélka: měkká pěnová - je tvořena horní měkkou vrstvou nanesenou na podrážce, mírné patní lůžko pro podporu správného postavení SLOŽENÍ: Svršek - textilní a syntetické materiály, podšívka - textil, podrážka - syntetika Velikost - vnitřní délka boty:22 - 13,5 cm23 - 14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,5 cm30 - 18,5 cm31 - 19,5 cm32/33 -20,0 cm34 - 20,8 cm35 - 21,5 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,0 cm Tabulka velikostí Keen 

Ochrana střechy Roof Saver BMW X6 2020-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver BMW X6 2020-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Prahové lišty Seat Ateca 2016- (tmavé, matné)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Prahové lišty Seat Ateca 2016- (tmavé, matné)
1 350 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Prahové lišty vozu Seat Ateca jsou vyrobené z nerezové oceli. Lišty jsou odolné proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání před poškrábáním a mechanickým poškozením, které vzniká používáním automobilu.Montáž prahových lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití lišt šetříte prahy auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.1) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k přilepení prahové lišty.2) Před lepením nejprve přiložte prahovou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa prahové lišty na prah fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z prahové lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Baleríny na nízkém podpatku
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Baleríny na nízkém podpatku
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ženské a pohodlné baleríny na nízkém podpatku! Pro optické prodloužení postavy. Na svršku mašlička. Zrnitá lemovka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Sandály na suchý zip
1 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sandály na suchý zip
1 449 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Elegantní a pohodlné, to jsou páskové sandály s praktickým zapínáním na suchý zip. Na svršku překřížené pásky, z toho 1 se zlatým motivem hadí kůže. 2 pásky na suchý zip (kolem kotníku a na vnějším boku) pro snadné obutí. Anatomicky tvarovaná stélka. Klínový korkový podpatek v dřevěném vzhledu. Lehké a pohodlné na nošení. Vyrobeno ve Španělsku. Tyto sandály jsou vyrobeny z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Multifunkční patrová postel ANSBERT, pravá, craft bílý/grafit, 5 let záruka
21 660 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Multifunkční patrová postel, pravá (schůdky na pravé straně)Postel je šikovným řešením do malých interiérů. Předností postele je spací prostor a zároveň dostatek úložného prostoru, aniž by zabírala mnoho místa v pokoji. Chytře navržený vysouvací psací stůl splní nároky vašeho školáka, ale nebude zabírat místo při hraní, protože jej můžete snadno zasunout pod postel. Zásuvky i dvířka mají bezúchytkové otevírání pomocí systému PUSH TO OPEN. Matrace není součástí postele, doporučený rozměr je 90x200 cm a maximální výška 12 cm. Součástí lůžka je pevná deska, nemusíte tedy objednávat rošt. Barva: craft bílý/grafit Rozměr (šxvxh): 204 x 112 x 112 cmLožná plocha (hxš): 90 x 200 cm Materiál: lamino o síle 16 mm s ABS hranami Nosnost: max. 90 kg Dodáváno v demontu. Záruka 5 let.

Postel MAYSON 160x200 cm s roštem, masiv borovice/moření ořech
5 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Postel MAYSON 160x200 cm s roštem, masiv borovice/moření ořech
5 100 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel 160x200 cm Materiál: masiv borovice, moření - ořech, tloušťka 2,6 cm Postel je ručně barvená, následně lakovaná, broušená a opět lakovaná.Postel má doplňující výztužnou desku, kde je umístěna pátá podpěrná noha. Rozměry: šířka x délka: 167 x 205 cm ložná plocha: 160 x 200 cm výška čela za hlavou: 50 cm výška čela u nohou: 34 cm výška od země ke spodní části lůžka: 20 cm výška od země k matraci: 25 cm hloubka od roštu po okraj postele: 7 cm Postel je dodávána včetně laťkového roštu (12 latí), bez matrace. Dodáváno v demontu. Záruka 24 měsíců.

MARIONET toaletní stolek, dub monastery, 5 let záruka
3 200 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MARIONET toaletní stolek, dub monastery, 5 let záruka
3 200 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Toaletní stolek se zrcadlem a zásuvkouBarva: dub monastery Rozměry (šxvxh): 80 x 79 x 40 cm Materiál: kvalitní LTD Dodání v demontu. Záruka 5 let.

Kožené pánské mokasíny
2 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené pánské mokasíny
2 530 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pro ležérní eleganci tu jsou stylové kožené pánské mokasíny. Perfektně kopírují křivky chodidla. Kontrastní prošití. Pevný opatek. Pohodlné vypodložení kolem kotníku.

JANA Tenisky s potiskem květů a zipem
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
JANA Tenisky s potiskem květů a zipem
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nepřehlédnutelné tenisky s potiskem květů jsou velmi pohodlné na nošení. Vhodné pro citlivá chodidla. Pružné tkaničky a zip. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí. Stélky této obuvi se skládají z 50 % z recyklovaného PET materiálu.

Mokasíny Tamaris Comfort
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Mokasíny Tamaris Comfort
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Mokasíny s podpisem zn. Tamaris Comfort jsou maximálně pohodlné a stylové. Snadné obutí díky postranním pruženkám. Poutko. Vhodné pro citlivá chodidla. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

MG Watch Glass Hybrid ochranné sklo na Huawei Watch GT 2 42mm, černé
179 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranné sklo na hodinky poskytuje vynikající a dostatečnou ochranu před poškrábáním, nečistotami a otisky prstů. Poskytuje efektivní ochranu a zároveň vynikající čistotu obrazu. Zachovává všechny funkce hodinek včetně citlivosti na dotek. Hybridní sklo má tenký, ale odolný povlak. Zajišťuje křišťálovou průhlednost a dokonalou reprodukci barev. Sklo se aplikuje na displej smart hodinek a je navrženo tak, aby přesně sedělo na tvar a velikost hodinek.Hybridní sklo / fólieTento typ skla přináší novou generaci tzn. "hybridního" skla. Hybrid Glass je unikátní materiál, který je kombinací skla a folie. Kombinuje ty nejlepší vlastnosti fólie i skla, což zaručuje 2,5x vyšší odolnost vůči poškození, prasknutí, nárazu nebo jiným nebezpečným situacím. Tento typ skla zabraňuje drolení skla, pokud se rozbije a zároveň zajišťuje naprostou transparentnost.Ochrana hodinekHybridní sklo je mimořádně odolné vůči poškrábání a nečistotám. Tato odolnost zajišťuje delší životnost hodinek a udržuje jejich vzhled v perfektním stavu i po delším používání. Sklo zároveň zajišťuje plnou kompatibilitu skla s ostatními doplňky, jako jsou například rámy a pouzdra.Jednoduchá instalaceInstalace skla je mimořádně jednoduchá. Nejprve důkladně vyčistěte obrazovku hodinek a ujistěte se, že je povrch zcela suchý. Odstraňte část fólie chránící lepidlo – to je strana, která se nalepí přímo na displej. Zarovnejte sklíčko s hodinkami, poté odlepte zbytek fólie a jemně přitlačte okraj po okraji.Vlastnosti:• Chrání displej hodinek• Chrání vaše inteligentní hodinky před poškrábáním• Neovlivňuje citlivost obrazovky• Poskytuje dokonalou transparentnost• Nezasahuje do kvality zobrazovaného obrazu• Kompatibilní s pouzdry na hodinky• Materiál: kombinace tvrzeného skla a PET fólie

Kleine Wolke Dávkovač mýdla Crackle, tmavě růžová
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kleine Wolke Dávkovač mýdla Crackle, tmavě růžová
449 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dávkovač mýdla Crackle se díky svému modernímu designu bude vyjímat v každé koupelně. Vysoce kvalitní provedení z polyresinu zajistí jeho dlouhou životnost. K dispozici ve stejném designu také kelímek a WC set.Vlastnosti: moderní designkvalitní provedenídlouhá životnostnení vhodný do myčky nádobí

Zdravotní pantofle Superfit 8-000111-82 Velikost: 32
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Zdravotní pantofle Superfit 8-000111-82 Velikost: 32
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Korkové zdravotní sandále Superfit a tvarovanou stélkou v šedo-modré barvě s zelenými detaily a výraznou zelenou podrážkou.- Sednou na: normálně široké nohy - šířka WMS: M IV, vhodné také pro vyšší nárt - Zapínání: dva nastavitelné pásky- Podrážka: korek + syntetika- Stélka: tvarovaná, kožená, s podporou podélné klenby, patní lůžkoSLOŽENÍ: Svršek - syntetika, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky:31 - 19,6 cm32 - 20,0 cm33 - 20,5 cm34 - 21,5 cm35 - 22,3 cm36 - 22,8 cm37 - 23,8 cm38 - 24,5 cm39 - 25,0 cm40 - 25,8 cm41 - 26,3 cm

Tvilum Postel Provine 90x200 bílá/dub
6 085 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Tvilum Postel Provine 90x200 bílá/dub
6 085 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Postel Provine je dokonalým místem pro odpočinek, které i přinese do vašeho interiéru romantický venkovský šarm a elegantní design.Tato postel je navržena s ohledem na pohodlí a stylový vzhled. Její rustikální charakter a jemné detaily dodávají posteli osobitost a útulnost. Postel Provine je místem, kde si můžete odpočinout a relaxovat v prostředí připomínajícím venkovské domy v Provence.Postel nabízí dokonalý prostor pro váš spánek. S jejími kompatibilními rozměry vám poskytne pohodlné místo pro odpočinek a regeneraci. Je vybavena stabilním a pevným rámem, který zajišťuje bezpečnost a stabilitu během vašeho spánku. Postel je vyrobena z prvotřídních materiálů, díky čemuž je i velmi pevná a odolná. Kombinace bílého a přírodního provedení s jemným zpracováním přinese do vašeho interiéru svěžest každým pohledem. Postel je navržena s důrazem na detaily, které evokují romantickou atmosféru.Specifikace produktu: Moderní design Kombinace bílého a přírodního provedení Bez matrace a roštu Kvalitní zpracování

Barefoot tenisky Barebarics Evo - Dark Brown & Black Velikost: 41
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Barefoot tenisky Barebarics Evo - Dark Brown & Black Velikost: 41
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Použité materiály Barebarics tenisky jsou vyráběny v rámci procesů, které minimalizují vliv na životní prostředí. Svršek se skládá z prvotřídní nubukové kůže, která je velmi příjemná na dotek.Podšívka je vyrobená z technické textilie Dermodry Coolmax®, která zabezpečuje kontinuální odvod vlhkosti. Dermodry Coolmax® je měkký, lehký a prodyšný materiál, který se používá u prestižních modelů obuvi a prochází nejnáročnějšími zkouškami technické kvality v nezávislých laboratořích.Podešev je zhotovena z jemné syntetické gumy s vysokou odolností vůči opotřebení. Podešev ComfortGrip je navržená pro pohodlný pohyb a objevování nových míst nejen v městské džungli.Stélka je složená z PU recyklátu a mikrovlákna, které zabezpečují vynikající prodyšnost a napomáhají udržet nohy v suchu. Barefoot vlastnosti Anatomický tvar Teniska respektuje tvar chodidel. Vytváří dostatečné místo pro prsty i při pohybu, zabráni jejich stlačení či puchýřům.Flexibilita materiálů Ohebná podrážka zabezpečuje potřebný pohyb. Chodidla nejsou omezovány a přirozeně se posilují.Nulový sklon Pata a špička tenisky jsou v jedné rovině. Díky tomu se zlepšuje držení těla i celková korekce těžiště.Adaptivní podrážka Tloušťka 4 mm (bez výstupků) stimuluje nervové zakončení. Posilní balanc, vnímavost terénu a ochrání chodidla.Lehká váha Tenisky Barebarics jsou lehké a bez klenby, čímž předchází únavě nohou, podporují správný stereotyp chůze. Více informací vycházková obuvmoderní městský designnavrženy a ručně vyrobeny v Evropské unii z lokálních udržitelných materiálůvynikající odolnost a barevná stálost materiálůtechnologie Dermodry Coolmax® pro kontinuální odvod vlhkostidostupné v číslech: 36 - 47 (podle evropského měření)

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Olympus - All Black Velikost: 36
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Olympus - All Black Velikost: 36
3 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Svršek: kůže nappa a broušená kůže Podšívka: flís Podrážka: guma (winter grip) Stélka: vyjímatelná (PU recyklát / flís) Výroba: Portugalskobarefoot boty Be Lenka Olympus dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela přírodanadčasové vysoce kvalitní barefoot boty z hladké lícové kůže a broušené kůžeFlexibilní, 4 mm (bez výstupků) pryžová podešev odolná proti oděru poskytuje vynikající přilnavost a stabilitu za každých podmínek.Podešev DeepGrip je navržená pro lepší stabilitu na různých površíchefektní zip z vnitřní strany u kotníku je „user friendly“ prvek, který výrazně ulehčí obouvání/vyzouvání botflísová podšívka se postará o tepelnou izolaci Vašeho chodilaprotiskluzová podrážka s winter gripem Vám poskytne maximální stabilitu a oporuVýhody barefoot bot:ultra flexibilní podrážkazero drop: pata a špička v jedné rovině pro správné držení tělaprostorná špička pro Vaše prstylehká obuvTyp: vycházková obuv

BeLenka Barefoot baleríny Be Lenka - Sophie - Toffee Brown Velikost: 36
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BeLenka Barefoot baleríny Be Lenka - Sophie - Toffee Brown Velikost: 36
2 699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Materiál: Svršek: kůže Podšívka: mikrovlákno Podrážka: jiné Stélka: vyjímatelná (mikrovlákno + latex 2,5 mm + protiskluzová vrstva) Výroba: Portugalsko univerzální použití během teplých dní, nebo jako ideální office obuvpraktické obouvání pomocí gumičky všité po obvodu svrškuprecizní provedení a kvalitní ruční výrobavyjímatelná stélka ulehčující údržbu balerínek Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4 mm (bez výstupků) aktivuje nervové zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidlalehkost obuvi jako prevence proti únavě nohouminimalistická podešev AlldayComfort je speciálně vyrobená pro balerínky Be Lenkanová TR směs se vyznačuje vynikající oděruvzdorností, přičemž si stále udržuje výbornou flexibilitu Typ: vycházková obuv

BeLenka Barefoot boty Be Lenka Atlas - Matt Black Velikost: 46
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BeLenka Barefoot boty Be Lenka Atlas - Matt Black Velikost: 46
3 799 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Materiál: Svršek: kůže Podšívka: flís Stélka: vyjímatelná (PU recyklát + flís) Podešev: jiné (UniGrip) Výroba: Česká republika minimalistický unisex design a různé barevné variace do přechodného počasíjednoduché obouvání se zipemlehce kombinovatelné boty z prémiové kůžepohodlné během celodenního nošenípodešev UniGrip je jako stvořená pro Vaše každodenní povinnosti ve městě, připravená zvládnout i nástrahy zimy Výhody barefoot bot: dokonale napodobují chůzi nabosoanatomický tvar boty poskytuje štědrý prostor pro prstynulový sklon podrážky zachová patu a špičku v jedné rovině pro správné držení tělastimulační podrážka s tloušťkou 4mm (bez výstupků) aktivuje nervová zakončení chodidlaflexibilní materiály zabezpečují lepší funkčnost svalů i šlach chodidellehkost obuvi jako prevence proti únavě nohou Typ: vycházková obuv

Adidas Water Sandal I H06321 K
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Adidas Water Sandal I H06321 K
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Tyto sandály adidas pro nemluvňata mají tvarovanou stélku z EVA, která malým nožkám dopřeje pohodlí a optimální zpevnění. Zapínání na suchý usnadní přezouvání.

Withings Body Comp Complete Body Analysis chytrá Wi-Fi váha bílá
5 320 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Withings Body Comp Complete Body Analysis chytrá Wi-Fi váha bílá
5 320 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Withings Body Comp Complete Body Analysis chytrá Wi-Fi váha bíláPokud vám záleží jen na tom, kolik vážíte, určitě to nepotřebujete. Ale pokud chcete pochopit složení vašeho těla a tak stanovit tu pravou péči pro vás a pro dosažení vašich cílů, určitě jsou to základní parametry, které budete potřebovat vědět. analýza složení celého těla sledování výživy rozpozná až 8 uživatelů automatická synchronizaceKomplexní přehledBody Comp přináší nejkomplexnější posouzení těla, které kdy bylo nabízeno na inteligentní váze Withings s pokročilým vyhodnocováním složení těla, exkluzivními poznatky o kardiovaskulárním zdraví a hodnocením nervového zdraví, které umožňuje odhalit příznaky periferní neuropatie.Hlídejte si kardiovaskulární zdravíRozpoznávejte proměny ve svém celkovém kardiovaskulárním stavu a monitorujte zdraví svého srdce a cév pomocí čtyř klíčových měřítek: Rychlost pulzních vln, Stáří cév, Srdeční frekvence v klidu a Množství viscerálního tuku.Předejděte komplikacímBody Comp je schopen posoudit zdraví nervů v nohách. Dokáže detekovat příznaky periferní autonomní neuropatie, což je poškození malých nervů, které může naznačovat komplikace běžných chronických stavů.Pro celou rodinuChytrá váha  Body Comp Complete  vám nabízí možnost uložit až 8 individuálních profilů, aby ji mohl využívat každý člen rodiny. Po vytvoření profilu a následném vážení vždy uživatele automaticky identifikuje a uloží naměřené hodnoty do jeho profilu, abyste nemuseli nic předem volit ani nastavovat.Klíčové vlastnosti:Osobní váha - diagnostická, 4 senzory hmotnosti, sledování aktivity, spánku, váhy. Analýza složení celého těla. Měří s přesností na 50g. Využívá Bluetooth, Wi.fi. Přehledný displej. Sleduje až 8 uživatelů. Rozměry: 325 x 325 x 25,6 mm.Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

ELTAP Postel Parys, pravá varianta Látka čalounění: Sawana 14/šedá
7 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
ELTAP Postel Parys, pravá varianta Látka čalounění: Sawana 14/šedá
7 189 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Parys je ložnicová postel menších rozměrů, která zaujme nejvyšší úrovní pohodlí. Jedná se o jediný kus nábytku v klasickém stylu s plochou na spaní o rozměrech 80x190 cm. Relativní jednoduchost, avšak s důrazem na nejmenší detaily, jako je jemné zdobení v podobě prošívání na opěrce hlavy. Parys má výplň Bonnel, která je podpořena další vrstvou pěny T25. Tato kombinace materiálů zajišťuje odpovídající měkkost, pružnost a stabilitu, a tím udržuje páteř ve správné poloze.Tento model je ideální jako postel do dětského pokoje a zároveň je ideálním místem pro každodenní relaxaci, odpočinek, hluboký spánek nebo prosté zdřímnutí. Další výhodou naší postele je bezpochyby úložný prostor pro lůžkoviny umístěný v truhle. Rozkládání je velmi jednoduché, lehké a nekomplikované díky použití praktického mechanismu pro otevírání horní části konstrukce.Rozměry:celkové (š/v/d): 90/55/195 cmvýška sedu: 40 cmspací plocha: 80x190 cmrozměry úložného prostoru (d/š/v): 160/85/17 cm Vlastnosti:barva dřeva: bílá, hnědá nebo šedánosnost: 120 kgnožičky: černý plast, výška 1,5 cmváha: 37 kgúložný prostor Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

DD Step s015-321 Royal Blue Velikost: 19
1 129 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
DD Step s015-321 Royal Blue Velikost: 19
1 129 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kožené dětské boty DD Step 015 v tmavě modré barvě s dětským motivem lvíčka, s hnědou podrážkou.DD step 015, nově značené jako s015 označující koženou variantu - boty, které mají prvky barefoot i klasického stylu. Širší přední část, dostatek místa pro prsty a ohebná podrážka a na druhé straně pevný opatek pro správné držení nohy a kotníku. Zapínání na dva suché zipy pro optimální upevnění na noze. Tenká gumová podrážka, kožený vnitřek, stélka, i svrchní část. Sednou na normální i širší nožky, padnou také na vyšší nárt.Sednou na: normální a širší nožky, vhodné i pro vyšší nárt, nejsou vhodné pro dominantní palecZapínání: dva suché zipy - spodní reguluje výšku nártu a horní přitahuje botu ke kotníkuOpatek: zpevněnýPodrážka: poměrně tenká, ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop, boty mají vzorek, podrážka je v přední části před prsty vyvýšená a chrání botu proti okopáníJazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty, velmi dobře se nazouvají i dětem s vysokým nártemStélka: vyjímatelná, s pouze naznačenou podporou klenby a minimálním tvarováním, ohebná, pěnová s nášlapem z kůže - možnost kontroly velikostiSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka a stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - délka stélky - šířka19 - 12,5 cm - 5,5 cm20 - 13,0 cm - 5,7 cm21 - 13,7 cm - 5,9 cm22 - 14,5 cm - 6,1 cm23 - 15,0 cm - 6,3 cm24 - 15,8 cm - 6,5 cm

Indiánky, z.s. FERTILILY Kalíšek na podporu početí
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Indiánky, z.s. FERTILILY Kalíšek na podporu početí
1 199 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

FERTILILY Kalíšek na podporu početí od INDIÁNEK - zdravotnický prostředekFertilily kalíšek usnadňuje přenos většího množství spermií k děložnímu čípku, čímž se zvyšuje šance na úspěšné početí. S využitím kalíšku se zkracuje doba, po kterou jsou spermie v vagíně, kde nízká hodnota pH může negativně ovlivňovat jejich životaschopnost. Kalíšek může zůstat zasunutý až 1 hodinu, což prodlužuje dobu, po kterou musí každá jednotlivá spermie vplout do dělohy. Fertilily kalíšek udržuje spermie na místě i během močení nebo sprchování. Pokud močíte po pohlavním styku, snižujete riziko infekcí močových cest.U párů, kteří se snaží o početí po dobu 12 měsíců nebo déle, byla zaznamenána až 180% zvýšená pravděpodobnost úspěšného početí. To činí z tohoto kalíšku důvěryhodnou alternativu k hormonální léčbě a jiným invazivním procedurám.Oproti jiným pomůckám pro početí, které jsou určeny k jednorázovému použití, je možné FERTILILY kalíšek použít až během 6 cyklů.Fertilily Kalíšek na podporu početí je plně přírodní, bezpečný a neobsahuje hormony. Tento kalíšek je vyroben z 100% lékařského silikonu a pochází ze Švýcarska. Jeho lehká a pohodlná konstrukce nezahrnuje hormony.Koupí tohoto kalíšku přispějete neziskové společnosti Indiánky na osvětu hormonální nerovnováhy, pcos, endometryózy a neplodnosti.Pro zvýšení šance na početí vyzkoušejte FERTILILY gel. Lubrikační gel je nejpříhodnější používat v době plodných dnů. Víte, kdy máte své plodné dny? Pohlídejte si vaše plodné dny s ovulačními testy SeeNow.První použití kalíškuPřed prvním použitím je vhodné kalíšek vyvařit. Při dalším použití nejprve vyčistíme kalíšek pod teplou vodou. Malé otvory pod okrajem musí být totiž vždy čisté, aby se zabránilo podtlaku při jeho vyjímání. Jemně protáhneme každý otvor pod tekoucí vodou, abychom odstranili všechny nečistoty.Způsob použití kalíšku FERTILILY Kalíšek před prvním použitím vyvařte v čisté vodě, osušte a poté vložte do bavlněného sáčku, který je součástí balení. Kalíšek uchovávejte blízko postele, abyste nemusela po pohlavním styku vstávat.Milujte se (Obrázek A). Poté, co do vás partner vyvrcholí, si vezměte kalíšek, aniž byste vstala. Poté obraťte kalíšek naruby, aby vypadal jako deštník (Obrázek B). Poté podržte kalíšek tak, aby jeho nejdelší část (stopka) směřovala k nohám a vložte jeden prst do prostoru kloboučkové části kalíšku. (Obrázek C).Kalíšek poté jemně vsuňte dovnitř vaší pochvy (Obrázek D). Pokud máte potíže se vsunutím kalíšku, můžete ho přeložit, tím bude pro aplikaci menší. Tímto způsobem zatlačíte sperma směrem k děložnímu hrdlu. Až dosáhnete konce poševního kanálu, jemně zatlačte na stopku kalíšku, aby poskočil zpět do původního t varu, zatímco držíte kalíšek vsunutým prstem na místě (Obrázek E).Jak zjistíte, že jste vše udělala správně? Pokud je kalíšek ve správném tvaru, svými prsty můžete nahmatat dvě menší prohlubně a naopak je neucítíte, pokud je kalíšek ve tvaru deštníku (vyzkoušejte si to několikrát držením kalíšku v ruce před použitím, pokud chcete). Kalíšek můžete ponechat na svém místě až 1 hodinu.Umyjte si ruce mýdlem a vodou. V pohodlné pozici, buď ve stoje, nebo vsedě na záchodě, proveďte sérii jemných zatlačení směrem dolů pomocí vašich břišních svalů nebo svalů pánevního dna (jako když vyměšujete).Vzhledem k tomu, že je vagína jenom asi 8-10 cm dlouhá, můžete si pomoci ukazováčkem a pomalu ho vsunout nahoru až stopku nahmatáte. (Obrázek G). Jemně, pomalu a vodorovně vytahujte stopku, až ucítíte dno kalíšku na okraji pochvy (buďte jemná, vy táhnete-li stopku příliš prudce, můžete si způsobit podráždění, nepohodlí a v neposlední řadě můžete stopku kalíšku přetrhnout). Postupně vytahujte kalíšek ven kousek po kousku, místo tahání za kuličku na stopce silou.Pevně uchopte spodek kalíšku po stranách dvou prohlubní nebo prstem stáhněte jeden okraj kalíšku dolů, aby se uvolnilo těsnění a jemně ho vytáhněte ven z pochvy. Po vyjmutí jednoduše vyprázdněte obsah do záchodu. Poté kalíšek umyjte a uschovejte dle pokynů (Obrázek H).ČištěníPokud nemůžete kalíšek umýt přímo po vyjmutí (například při použití toalety se samostatným mycím zařízením), před vstupem do místnosti nebo kabinky si důkladně umyjte ruce, vyprázdněte obsah do toalety a  vlhkým hadříkem otřete kalíšek. Tekutina uvnitř kalíšku po jeho vyjmutí je většinou sperma s cervikálním hlenem, což je zcela normální.Před dalším použitím si najděte vhodnou chvíli k vyčištění kalíšku podle pokynů. Při cestování vždy umyjte kalíšek pitnou vodou.Na konci plodných dnů doporučujeme kalíšek umýt, vyvařit a usušit podle pokynů. Pro uchovávání je vhodný přiložený bavlněný sáček, nikoliv plastový, nebo vzduchotěsná nádoba.FERTILILY kalíšek lze podle potřeby vařit 5-10 minut. Použijte otevřený hrnec a hodně vody. Nikdy nenechávejte varnou nádobu bez dozoru. V případě poškození se může šálek stát neúčinným a měl by být zlikvidován a vyměněn (například pokud se hrnec vyvaří nasucho a šálek spálí).Kalíšek může časem přirozeně mírně zbarvit, ale to nijak nesnižuje jeho funkčnost. NEPOUŽÍVEJTE na kalíšek ocet, tea tree olej, vonné mýdlo, kastilské/mátové mýdlo, mýdlo na olejové bázi, líh, antibakteriální mýdlo, dezinfekční prostředek na ruce, předem navlhčené ubrousky, mýdlo na nádobí, peroxid vodíku, bělidlo ani jiné agresivní chemikálie. Ty mohou poškodit silikon a způsobit podráždění.SloženíKalíšek je vyroben ve Švýcarsku ze 100% lékařského silikonu. UpozorněníUchovávejte v suchu. Uchovávejte mimo dosah slunečního záření. Mezi použitími skladujte v pokojové teplotě. Uchovávejte mimo dosah dětí. Čtěte pečlivě příbalový leták.Důležité informaceBalení: Silikonový kalíšek, bavlněný sáček, návodSkladování: Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě. Uchovávejte mimo dosah dětí.Spotřebujte do: viz. datum na obalu.Distributor:  FERTILILY CZ, INDIÁNKY distribuce s.r.o.

Salming Recoil Ultra Men
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salming Recoil Ultra Men
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánské sálovky Salming Recoil Ultra jsou novinkou sezóny 23/24. Zcela nový koncept sálových bot, jejichž konstrukce byla vyvinuta s maximálním důrazem na pohodlí, stabilitu a odolnost. Vyber si jedny z nejpohodlnějších sálovek na trhu, vyber si Salming Recoil Ultra. Parametry:Určení: mužiMezipodešev: Recoil™ PLUSTyp boty: halová obuvDrop: 8 mmKolekce: 2023/24Hmotnost: 370 g (vel. 9 UK)Profil podrážky: Materiál podrážky: HexaGrip+™Modelová řada: Recoil UltraHigh-end sálová bota nabízející ohromnou míru komfortu v kombinaci s výrazným tlumením a vynikající stabilitou. Tak by se dal krátce popsat nejnovější model Salming Recoil Ultra. Do posledního detailu designovaná konstrukce přináší kvalitu, kterou ocení i ti nejnáročnější hráči florbalu, házené nebo squashe.Bytelný svršek je tvořen ze dvou vrstev, které se vhodně doplňují. Základní polyesterový úplet bot je z 90 % překrytý několika polyuretanovými funkčními prvky, které mají především ochrannou a stabilizační funkci. Zejména boční stabilizační prvky jsou konstruované tak, aby vás sálovky maximálně dobře podržely, i pokud patříte mezi těžší hráče. Pro pocit skutečného pohodlí je vnitřní strana polyesterového úpletu změkčená a působí až semišovým dojmem. Velmi důležitým prvkem, který konstrukce svršku modelu Recoil Ultra nabízí, je asymetrické šněrování, které ideálně podporuje biomechanické pohyby chodidla v rámci potřeb sálových sportů.Tlumení obstarává velkorysá vrstva prémiové tlumící směsi Salming Recoil+™. Speciálně v patní části bot je tlumení opravdu výrazné a skvěle absorbuje negativní síly, které působí na paty při prudkých dobrzděních či změnách směru typických pro sálové sporty. Velkou výhodou tlumící pěny Salming Recoil+™ je zároveň schopnost poskytnout výbornou návratnost energie a ideální stabilitu. Udržet chodidla stabilní i při tom nejkrkolomnějším obratu navíc pomáhají i dva stabilizační prvky zabudované z vnitřní i vnější strany mezipodešve.Do detailu propracovanou konstrukci doplňuje výtečná podrážka. Speciální pryžová směs vyniká perfektní kontrolou trakce a skvělým gripem. Tvarování a dělení podrážky pak maximálně podporuje stabilitu a napomáhá ideálnímu fungování chodidel z pohledu biomechaniky.Klíčové vlastnostivelice stabilní sálová botavelmi pohodlná se skvělými tlumící vlastnostmistředně těžká, konstruována s maximálním důrazem na odolnostpocitově středně širokávhodná pro všechny sálové sporty

Medi Line 10030 černé pánské zdravotní polobotky šíře K
1 795 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Medi Line 10030 černé pánské zdravotní polobotky šíře K
1 795 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská celoroční zdravotní obuv vhodná pro chodidla s haluxy nebo pro široká chodidlaBoty Medi Line vyráběné v Itálii, jsou velice kvalitní zdravotní boty vhodné pro domácí použití.Svrškový dílec je vyroben z pružného textilního materiálu. Podešev je vyrobena technologií přímého nástřiku, nehrozí tak odlepení podešve. Stélka z textilního materiálu pohodlně polstrovaná.Váha jednoho páru: 880 gŠíře obuvi: K (extra široká obuv)Pánské zdravotní nazouvací papuče.Barva: ČernáVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 11 cmPodpatek: 3 cm

Energetics Elexir XII V/L 31 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Energetics Elexir XII V/L 31 EUR
899 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dětské běžecké boty Elexir XII V/LJ mají nízký střih, pohodlný řemínek na suchý zip a elastické šňůrky, a to vše o hmotnosti pouhých 145 g. Podešev Dura Grip zajišťuje optimální trakci Suchý zip a elastický systém šněrování

Energetics Elexir XII 39 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Energetics Elexir XII 39 EUR
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Lehké dětské sportovní tenisky Energetics Elexir XII jsou vyrobeny z prodyšné síťoviny se syntetickými vložkami pro dobrou stabilitu. Podešev Dura Grip zajišťuje optimální trakci. Svršek: síťovina Vložky do bot B-Shape s technologií Dura-Grip Ploché šněrování Easy Flex: Speciální zóna v oblasti přední části boty zajišťuje optimální flexibilitu Určeno pro normální nohu s neutrálním došlapem

DeltaPlus BRONZE2 S5 SRA Holínky černá 42
452 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
DeltaPlus BRONZE2 S5 SRA Holínky černá 42
452 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pokud hledáte holínky, které vám zajistí maximální ochranu při práci a zároveň vám budou pohodlné, DeltaPlus BRONZE2 jsou tím pravým řešením. Tyto holínky kombinují vynikající ochranu, komfort a odolnost, což z nich činí nepostradatelnou součást vaší pracovní výbavy.Vysoká Ochrana Kotníků DeltaPlus BRONZE2 byly navrženy s důrazem na ochranu kotníků. Pevněná linie ohybu minimalizuje riziko poranění kotníků a zajišťuje, že vaše nohy budou v bezpečí, i když budete pracovat v náročných podmínkách.Ochranná Nerezavějící Ocelová Špice Holínky jsou vybaveny ochrannou špicí vyrobenou z nerezavějící oceli. Tato špice chrání vaše chodidla před nárazy zepředu a zabraňuje nebezpečným situacím.Ocelová Podrážka Proti Perforaci Podrážka holínek je vyrobena z nerezavějící oceli, která je odolná proti perforaci. To znamená, že vaše nohy budou v bezpečí před ostrými předměty a nebezpečnými situacemi, které by mohly ohrozit vaši bezpečnost.PVC Svršek a Polyesterová Podšívka Svršek holínek je vyroben z PVC, což zajišťuje odolnost vůči vodě a vlhkosti. Polyesterová podšívka dodává holínkům pohodlný a měkký vnitřek, což vám umožní nosit je i po dlouhou dobu bez nepohodlí.Vysoká Odolnost s PVC-Nitrilovou Mezipodeší Mezipodešev holínek je vyrobena z PVC-nitrilu s hlubokým dezénem, což zajišťuje vysokou odolnost a trvanlivost. Tyto holínky jsou stavěny tak, aby odolaly náročným podmínkám a dlouhodobému používání.S těmito holínkami budete mít jistotu, že vaše nohy jsou v bezpečí a chráněny, a to i v náročných pracovních prostředích.Obuv JE certifikavaná jako pracovní. Norma: EN ISO 20345:2011 S5 SRA.  Tyto holínky kombinují vynikající ochranu, komfort a odolnost, což z nich činí nepostradatelnou součást vaší pracovní výbavy

ADIDAS-TERREX AX4 GTX GRESIX/GREFOU/SOLRED Černá 43 1/3
2 880 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
ADIDAS-TERREX AX4 GTX GRESIX/GREFOU/SOLRED Černá 43 1/3
2 880 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Turistické boty mají moderní outdoorový design a vynikají funkčními vlastnostmi. Hlavní výhodou je membrána Gore-Tex, díky které budou Vaše nohy v suchu za jakéhokoli počasí. Nepromokavá obuv do hor má odolný svršek ze syntetické tkaniny. Špička i pata jsou dodatečně zpevněny, aby poskytly ochranu, stabilitu a prodloužily životnost této nízké turistické obuvi. Adidas Terrex mají klasický střih se šněrováním. K pohodlí během nošení přispívá vnitřní stélka a polstrovaný límec boty. Pánské boty do lesa mají mezipodešev s materiálu EVA, která poskytne potřebné tlumení na nerovném terénu. Přílnavá guma Continental™ v podrážce se postará o výjimečný záběr i na sutinách, padlých stromech či nerovných trasách. Nízké boty na turistiku mají všestranné využití a byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: pánské nízké turistické boty odolný svršek z technické síťoviny membrána Gore-Tex zajistí nepromokavost vázání na šňůrky prodyšné polstrovaný límec boty mezipodešev EVA poskytne tlumení podrážka z gumy Continental zajistí přilnavost vyrobeno iz recyklovaných materiálů

BeLenka Zimní barefoot boty Be Lenka Bliss - Burgundy Red Velikost: 43
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
BeLenka Zimní barefoot boty Be Lenka Bliss - Burgundy Red Velikost: 43
4 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Svršek: hydrofobní nubuk + textil Podšívka: flís, vodoodpudivá membrána Stélka: flís / PU recyklát Podrážka: guma (DeepGrip) Výroba: Portugalsko  barefoot boty dokonale napodobují chůzi naboso, přesně tak, jak to vymyslela příroda Be Lenka Bliss upoutají svým designem hned na první pohled na dotyk velmi příjemná syntetická podšívka zajišťující potřebné teplo šikovné šněrování obohacené o pomocný háček, který zlepšuje manipulaci s obuví protiskluzová podrážka s DeepGripom Vám poskytne maximální stabilitu a oporu štědrý prostor ve špičce boty zaručí přirozený a neomezený pohyb Vašich prstů Výhody barefoot obuvi: dostatečný prostor ve špičce botytenká a flexibilní podrážkapata a špička jsou v jedné rovině (nulový drop)lehká obuv Typ: vycházková obuv

Merrell J067252 Vapor Glove 5 Birch
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Merrell J067252 Vapor Glove 5 Birch
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Představujeme vám již pátou verzi naší minimalistické boty, jež byla navržena tak, aby dokonale kopírovala tvar chodidla a poskytla mu stejné postavení jako při chůzi naboso. Nová verze nabízí lepší ergonomii a navýšenou odolnost proti oděru. • svršek v kombinaci materiálu Mesh a TPU• plně recyklovatelné šněrování• strečový límec pro snadné nazouvání a vyzouvání• ze 40% recyklovaná prodyšná podšívka z materiálu Mesh• pěnová mezipodešev EVA se 100% recyklovanou horní vrstvou• konstrukce Merrell Barefoot 2 drží chodidlo ve své přirozené poloze a podporuje přirozený nášlap• podešev Vibram® EcoDura z materiálu, který je ze 30% recyklovatelný, poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénuTECHNOLOGIE:Barefoot, Vibram®, Vegan Friendly, Drop 0HMOTNOST: 244 g

MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA FILA BARUMINI HOODY FAU0090-50001 Velikost: M
1 341 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
MODRÁ PÁNSKÁ MIKINA FILA BARUMINI HOODY FAU0090-50001 Velikost: M
1 341 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

VelikostS.M.L.XL.XXL.3XL.Obvod hrudníku9095100105110115Obvod pasu80859095100105Rozměry uvedeny v cm.

VTR Obouvací lžíce kovová 42 cm
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
VTR Obouvací lžíce kovová 42 cm
109 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Barefoot zimní Pegres Skinny SBF42 hnědá Velikost: 35
1 959 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Barefoot zimní Pegres Skinny SBF42 hnědá Velikost: 35
1 959 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zimní barefoot boty Pegres Skinny SBF42 z hladké kůže v hnědé barvě jsou novinkou pro zimu 2023/2024. Řada SBF je užší než řada BF - sedne na normálně široké nožky. Jejich předností je tepelný komfort díky zateplení pravou ovčí vlnou, lehkost a ohebnost. Boty mají membránu - výrobce ale uvádí, že boty nejsou voděodolné, protože mají přišitou podešev. Zimní Pegresky jsou ideální zejména do městské zimy. Svým tvarem jsou vhodné na normálně široké nožky s normálním nártem. Zapínání na dva velcro pásky.POZOR OBUV NENÍ VODĚODOLNÁ! Obuv má přišívanou podešev (membrána je v těchto místech narušena).- Sednou na: normálně široké nožky s normálním nártem- Zapínání: na dva suché zipy - velcro pásky- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: misková podešev, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou), z přírodní gumy, přišitá k botě - Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, z EVA pěny s nášlapem z ovčí vlny- Jazyk: je kvůli membráně přišitý po horní velcro pásek, aby se do boty nedostala voda ani sníh- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová s chloupkem - Ušito v ČR z certifikovaných kůží SLOŽENÍ: Svršek - výběrová hladká kůže (perleťová), podšívka - pravá ovčí vlna, stélka - z EVA pěny s vlnou, podrážka - přírodní gumaVelikostní tabulka - vnitřní délka x šířka:20 - 12,8 cm x 5,7 cm21 - 13,1 cm x 5,8 cm22 - 13,7 cm x 5,9 cm23 - 14,5 cm x 6,0 cm24 - 15,0 cm x 6,1 cm25 - 15,6 cm x 6,3 cm26 - 16,0 cm x 6,5 cm27 - 16,8 cm x 6,6 cm28 - 17,3 cm x 6,8 cm29 - 18,2 cm x 6,9 cm30 - 18,7 cm x 7,0 cm31 - 19,4 cm x 7,1 cm32 - 20,1 cm x 7,2 cm33 - 20,9 cm x 7,4 cm34 - 21,2 cm x 7,6 cm35 - 21,6 cm x 7,8 cm  

Salomon Quest Element GTX M 47 1/3 EUR
4 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Salomon Quest Element GTX M 47 1/3 EUR
4 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Když vás volají divoká místa a neznámé cesty, potřebujete turistické boty určené k dobrodružství. Boty Salomon QUEST ELEMENT GTX s prvotřídní kůží Nubuck, ochranou GORE-TEX® a vyšším střihem vás ochrání před překážkami a živly. Lehká konstrukce a stabilizační podrážka vás udrží aktivní a živé na každém kroku. Čerpá z lehkosti a flexibility našeho ikonického modelu QUEST. Podrážka ADV-C Chassis™ GORE-TEX® Contagrip® TD EnergyCell Nubuková kůže Nepromokavé materiály Podšívka ze síťoviny a textilu OrthoLite® Běžné šňůrky + zámek na šňůrky

Oregano řecké - nařezané - Origanum heracleoticum 50 g
88 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Oregano řecké - nařezané - Origanum heracleoticum 50 g
88 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Oregano řecké - nařezané - Origanum heracleoticumŘecké oregano, Origanum heracleoticum, je kultivar oregana s nejsilnější chutí. Má antimykotické, antioxidační a dezinfekční vlastnosti. Lidskému organismu pomáhá lépe strávit tučnější jídla. V lidovém léčitelství se používá převážně nať. Blahodárně působí při onemocnění dýchacího ústrojí. Při průjmech reguluje stolici.Sušené listy a květiny jsou aromatické a kořeněné, využívají se při přípravě pizzy a jiných jídel, kde je vyžadována silná a výrazná chuť oregana. Uplatnění najde ale například i při grilování nebo jako součást mletého masa, v řecké kuchyni se tradičně používá do gyrosu a řeckých salátů.V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci, nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

TREZETA-Zeta Wp, grey/orange Šedá 47
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
TREZETA-Zeta Wp, grey/orange Šedá 47
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Trezeta. T boty na turistiku osloví všechny turisty a přitáhnou pozornost i vynikající funkčností. Boty do hor jsou navrženy v moderním outdoorovém designu. Trekingové boty pro pány jsou zárukou stability při zdolávání turistických tras. Turistická obuv se semišovým svrškem má voděodolnou povrchovou úpravu a velkým plusem je voděodolná podšívka Trezeta® Waterstopper, která chrání chodidlo a udržuje jej stále v suchu. Mikroporézní mezipodešev pánských bot do lesa poskytuje vynikající tlumení, absorpci nárazů i odpružení. Silnou stránkou dámské trekové obuvi je Vibram® Predator II podrážka, která je ideální i do velmi náročného terénu. Outdoorové boty pro pány jsou nejlepší volbou pro kempování, zdolávání turistických stezek a outdoorová dobrodružství. Díky příjemnému vzhledu je můžete nosit také ve volném čase ve městě či na procházce. Zkombinujte turistické boty s pánskými turistickými kalhotami a trekingovým tričkem a vyražte na zajímavou výpravu. Detaily produktu: lehká konstrukce boty nízký střih oděru odolný materiál voděodolný a prodyšný svršek posílená špička a pata měkké vnitřní polstrování tvarovaná stélka nepromokavá membrána Trezeta® Waterstopper tlumící mezipodešev poutko na zadní straně hmotnost: 345 gr. 1/2 pár

Perforované sandály se splétaným páskem
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Perforované sandály se splétaným páskem
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Moderní sandály vynikají perforací a splétáním! Kolem kotníku pásek se sponou pro nastavení. Postranní pruženky, díky kterým boty skvěle padnou. Vzadu zip. Pevný opatek. Stabilní, potažený klínový podpatek.

Kozačky s nastavitelnou šířkou
4 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kozačky s nastavitelnou šířkou
4 450 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nosíte ráda kozačky, ale dělá Vám problém jejich dopnutí? Vyzkoušejte raději tyto kozačky s libovolně nastavitelnou šířkou lýtka +/- 4 cm (pro obvod lýtka cca 40 až 44 cm). Kozačky jsou ideální také pro širší chodidla díky rozšířené stélce. Kozačky jsou doplněny o ozdobný řemínek s kovovou přezkou. Zip na vnitřní straně. Vyvážený podpatek.

GEOX Kožené mokasíny Annytah
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
GEOX Kožené mokasíny Annytah
3 270 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nadčasové mokasíny v ležérním stylu by neměly uniknout Vaší pozornosti. Metalické detaily na svršku. Prodyšná podrážka. Tlumí náraz při došlapu. Lehoučké pro příjemnou chůzi. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené tenisky na klínové podrážce
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené tenisky na klínové podrážce
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Originální a pohodlné kožené tenisky se zapínají na suchý a klasický zip. Z kvalitní kůže, v členitém střihu a s metalickými odlesky, obujete je mrknutím oka. Z kvalitní pravé kůže. Mix materiálů: hladká kůže, kožená useň a metalické efekty. Na vnitřní straně zip. Pásek na suchý zip. Pevný opatek. Měkké vypodložení kotníku. Protiskluzová klínová podrážka.

Kotníkové nazouvací boty
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kotníkové nazouvací boty
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Nepostradatelné kotníkové nazouvací boty jsou lehké, hřejivé a pohodlné, nic jim neschází. S kožešinovou imitací pro hřejivost a stylový vzhled. Kotníkové nazouvací boty zn. Xti. Rychlé obutí. Hřejivá stélka a podšívka. Po stranách svršku prošití. Poutko. Plochá podrážka. Mezinárodně uznávaný veganský certifikát PETA. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kožené tenisky se zipem a tkaničkami
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kožené tenisky se zipem a tkaničkami
2 520 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kožené tenisky se zipem a tkaničkami jsou měkké a příjemné na nošení. Z kvalitní pravé kůže. Svršek z kůže a textilu. Na vnější straně zip. Poutko. Tkaničky. Měkká stélka. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Pevný opatek. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Babies na suchý zip, černé
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Babies na suchý zip, černé
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pohodlné boty babies na suchý zip vynikají členitým střihem a měkkou stélkou navrženou pro extra komfort. Členitý střih vpředu. Pásek na suchý zip. Kožená stélka s pěnovými polštářky pro podporu nožní klenby. Podpatek. Protiskluzová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Kotníkové boty se sklady, vsadka se vzorem krokodýlí kůže
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kotníkové boty se sklady, vsadka se vzorem krokodýlí kůže
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pružné a lehké, to jsou kotníkové boty, které Vám zaručí maximální pohodlí při chůzi! S měkkou stélkou, velmi snadné na obutí, není jim co vytknout. Hladký vzhled se sklady přes nárt. Vzadu vsadka se vzorem krokodýlí kůže. Na vnější straně zip pro snadné a rychlé obutí. Na vnější straně zip. Stélka pro podporu nožní klenby. Vzorovaná klínová podrážka. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Kotníkové boty ve stylu pohorek
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kotníkové boty ve stylu pohorek
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Inspirované pohorkovým stylem: vzorovaná podrážka, tkaničky v přírodní barvě, kovová očka a háčky a hebký lem. To jsou stylové boty, které nedají zimě šanci. Široký hebký lem ve vzhledu kožešiny. Hebká podšívka ve vzhledu kožešiny. Pevné tkaničky. Kovová očka a háčky. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová podrážka. Doporučujeme impregnovat Vaši obuv jakožto ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Kotníkové tenisky se zipem, kůže a kožená useň
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Kotníkové tenisky se zipem, kůže a kožená useň
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Kotníkové tenisky kombinují kůži a koženou useň, výsledkem je kvalitní obuv vhodná pro různé příležitosti. Kotníková výška. Z kvalitní pravé kůže. Členitý střih, na svršku vsadky v hladkém, hebkém a lesklém vzhledu. Postranní zip a poutko pro snadné obutí. Tkaničky. Poutko. Plochá protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Lakované derbies s tkaničkami, kůže
1 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Lakované derbies s tkaničkami, kůže
1 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Zamilujte si i Vy derbies z kůže v lakovaném krokodýlím vzhledu. Ideální pro ležérně elegantní kombinace. Lakovaná kůže s krokodýlím vzorem. Na svršku šněrování. Poutko pro obutí. Vzorovaná podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Artelta Jednolůžková postel ASTER 90 | levá Barva ASTER 90: Sawana 14/Soft17
10 830 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Jednolůžková postel ASTER 90 | levá Boxspringová jednolůžková postel ASTER 90 , která se ideálně hodí do menšího dětského pokoje ale ložnice . Zaručuje maximální komfort , s vysokou matrací , čalouněným rámem postele a vysokým čelem. Čalouněná postel ASTER 90 má rozměr 90 x 200 cm. Potěší i náročné uživatele, kteří se chtějí dobře vyspat. Postel má vysokou 20 cm matraci s pružinovým provedením bonell a pěnou T2542 + topper 4 cm. Tvrdost matrace je H3. Aster je jednolůžková boxspringová postel s dvoubarevným čalouněním vyrobená z měkké a robustní látky. Rám čela a spodní část rámového boxu mají stejnou barvu, vedle sebe s jiným odstínem použitým pro zbytek postele. Na výběr máte z více možností, kteří sahají od klasických, tlumených barev až po ty odvážnější. Dvoubarevná kombinace útulné doladí pokoj proto ji umíte zkombinovat is jiným nábytkem . Moderní a rafinovaný vzhled dodává čtvercové prošívání čela . Zároveň nabízí prostorný úložný prostor , který je přístupný z boku postele . Boxspring ASTER se vyrábí v levém i pravém provedení sami si vyberete na kterou stranu se Vám bude úložný prostor otevírat. Materiál: látka / ekokůže Rozměry (ŠxVxH): 95 x 118 x 205 cm plocha na spaní 90 x 200 cm výška sezení - 60 cm Barevné provedení: Monolith 09 / Monolith 29 Monolith 29 / Monolith 09 Monolith 37 / Monolith 84 Monolith 63 / Monolith 84 Matt Velvet 68 / Matt Velvet 99 Orinoco 21 / Orinoco 85 Sawana 14 / Soft17 Sawana 21 / Soft 11 Sawana 21 / Soft 29 Soro 61 / Soro 65 Dora 85 / Dora 90 Inari 96 / Soft 29 Sawana 26 / Soft 33 Sawana 21 / Sawana 05 Omega 68 / Soft 11 Omega 91 / Soft 11 Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

NIKE-Victori One Ws black/black/white Černá 38
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
NIKE-Victori One Ws black/black/white Černá 38
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Dámská obuv značky Nike. Dámské pantofle mají univerzální černou barvu a snadno je zkombinujete k letním outfitům. Černé pantofle jsou z kvalitního a lehkého materiálu. Vpředu mají vyraženou 3D vlnovku Nike, která jim dodává osobitý styl. Pantofle pro dámy jsou vyrobeny z jednoho dílu a mají měkký pěnový design. Jsou velmi pohodlné a dobře sedí na noze. Pantofle dámské mají protiskluzovou podrážku s drážkami, která brání uklouznutí. Jsou vhodné pro dovolenou, do sprchy po tréninku či pro volný čas. Perforace v mezipodešvi zvyšuje ventilaci, propouští vodu a pomáhá urychlit schnutí. Detaily produktu: černé pantofle dámské lehká konstrukce 3D vzor loga Nike vpředu měkké a pohodlné dobře sedí na noze protiskluzová podrážka perforace v mezipodešvi zvyšuje ventilaci

Sandály macramé na klínovém podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Sandály macramé na klínovém podpatku
1 770 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Boho look Vám dodají krásné sandály na klínovém podpatku zdobené macramé. Zakulacená špička. Pásek kolem kotníku nastavitelný pomocí kovové spony, se vsazenou pruženkou. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Páskové sandály na podpatku, kůže LWG
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Páskové sandály na podpatku, kůže LWG
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Elegantní a minimalistické, páskové sandály na podpatku se hodí pro různé příležitosti. Z kvalitní pravé kůže s certifikátem LWG. Kolem kotníku pásek nastavitelný pomocí spony a vsazené pruženky. Pěnová stélka. Protiskluzová podrážka. Vyrobeno z kůže, která pochází z koželužen s certifikací Leather Working Group, jejichž závazkem je snížit dopad na životní prostředí nižší spotřebou vody a energie. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Merrell J037537 Speed Eco Mid Wp Black
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Merrell J037537 Speed Eco Mid Wp Black
3 290 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Model Speed Eco s voděodolnou úpravou představuje dosud nejekologičtější turistickou obuv Merrell s recyklovanými tkaničkami, svrškem, podšívkou, EVA stélkou a recyklovanou gumovou podešví. Je zároveň i nejrecyklovanější botou z kolekce Merrell. Zajistí vám pohodlí, které od této značky očekáváte, se schopnostmi, které vyžadujete. Voděodolná verze udrží vaše nohy v suchu, zatímco budete tyto nejudržitelnější boty Merrell pokoušet v terénu. • voděodolná úprava zabraňuje pronikání vody dovnitř obuvi a současně odvádí vlhkost ven, udrží vaše nohy v suchu• 77% recyklovaný žakárový svršek• 100% recyklované tkaničky a pásky• všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot• 100% recyklovaná prodyšná podšívka ze síťoviny• stélka potažená 100% recyklovanou síťovinou• ošetřeno NXT ochranou pro zamezení vzniku nepříjemného zápachu• vyjímatelná pěnová EVA stélka z 50% recyklovaného materiálu• lehká pěnová mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a pohodlí• podešev z 30% recyklované pryžeTECHNOLOGIE: Waterproof, NXT, STACK 31-21, DROP 10.0, RECYCLEDHMOTNOST: 680 g

Ochrana střechy Roof Saver Volvo C40 2021-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Volvo C40 2021-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Pantofle "Malu"
339 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Pantofle "Malu"
339 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Vklouzněte do nich a už jen odpočívejte! Tyto měkké plstěné pantofle s pěknou aplikací sovy jsou tak pohodlné! Klínová protiskluzová podešev cca 4 cm, s dobrým odpružením..

Trezeta Raider Wp brown/yellow
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Trezeta Raider Wp brown/yellow
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Pánská obuv značky Trezeta. Semišový svršek, který je doplněn textilní částí, je dostatečně prodyšný a pohodlně se přizpůsobí chodidlu. Pata a špička jsou dodatečně zpevněny, díky čemuž Vám poskytnou ochranu a oporu během turistiky. Pro účinnou ochranu interiéru před povětrnostními vlivy Trezeta vyvinula technologii Trezeta Water Stopper. Jedná se o membránu, která zabraňuje pronikání vnějších nečistot a vlhkosti do boty.Boty na trek mají polstrovaný límec, který zajistí pohodlí a netlačí. Turistická obuv pánská se váže na klasické šňůrky. Ty směřují až ke špičce a dokonale obepnou celé chodidlo. Díky mezipodešvi z EVA pěny poskytnou pánské boty do lesa dobré odpružení. Podrážka Vibram® Multiland zajišťuje maximální přizpůsobivost k povrchu. Detaily produktu:nízká turistická obuvnadčasový designprodyšný semišový svršekzpevněná pata a špičkavázání na tkaničky, které směřují až ke špičcemezipodešev EVA poskytne odpruženípolstrovaný límec botymembrána Water Stopperpodrážka Vibram® Multiland pro maximální přizpůsobení se povrchu a trakci