Ochranná lišta hrany kufru VW Passat 2015- (combi, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru VW Passat 2015- (combi, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu VW Passat je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Ochranná lišta hrany kufru Opel Corsa F 2019- (GS Line, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochranná lišta hrany kufru Opel Corsa F 2019- (GS Line, matná)
1 440 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Opel Corsa F je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

ELTAP Čalouněná postel MERON Boxsprings 140 x 200 cm Látka čalounění: Dora 28
22 029 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Boxspringy kombinují luxusní design a vysoký komfort.Díky vysoko položené spací části jsou mezi lidmi čím dál více oblíbenější.Základ postele tvoří kvalitní masivní dřevo a dřevotříska.Bonelové pružiny a kvalitní PUR pěna zajistí pohodlný spánek.Zdobné prošívání čela postele zdůrazňuje její elegantní vzhled. Potah matrace je hypoalergenní a lze jej prát v pračce.Rozměr:  K dispozici máte dva praktické úložné prostory. Postel stojí na vysokých kovových nožkách.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Marathon Time Vitamín C 1000 mg 100 tablet
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Marathon Time Vitamín C 1000 mg 100 tablet
239 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vitamín C přispívá:- k udržení správného fungování imunitního systému během intenzivní tělesné námahy a po ní- k normální tvorbě kolagenu a ke správné funkci cév, kostí, chrupavek, dásní, pokožky a zubů- ke správné látkové proměně důležité při tvorbě energie- ke správnému fungování nervového systému- ke správné funkci psychiky- k ochraně buněk před oxidačním stresem- zvyšuje vstřebávání železaVápník přispívá:- k normální srážlivosti krve- ke správné látkové proměně důležité pro tvorbu energie- k normálnímu fungování svalů- ke správné neurotransmisi- ke správnému fungování trávicích enzymů- k procesu dělení a specializace buněk, je potřebný na udržení zdravých kostí a zubů- k udržení zdravých kostí a zubůDivoký pomeranč:V citrusovém ovoci je největší koncentrace bioflavonoidů. Jsou to sloučeniny podílející se na vstřebatelnosti a využití vitaminu C v těle. Bioflavonoidy působí s vitaminem C synergicky a je proto vhodné je podávat současně.Růže šípková přispívá:- ke správné funkci imunitního systému- ke správné funkci dýchací soustavy- k podpoře pohyblivosti kloubů- ke zlepšení pohyblivosti kloubů- obsahuje esenciální mastné kyselinyObsah balení: 100 tablet /180 gDávkováníDoporučená denní dávka pro dospělé je 1 tableta denně. Užít po jídle a zapít dostatečným množstvím vody.Složení: 1 tableta obsahuje účinné látky v množstvích:1000 mg  Vitamín C (kyselina L-askorbová)                                             1250 % DDD120 mg   Vápník   (uhličitan vápenatý)                                                        15  % DDD110 mg   Divoký pomeranč (Citrus aurantium) 100% extrakt z plodu, z toho 44 mg bioflavonoidů50 mg  Růže šípková – květ, extrakt (Rosa canina) 100% extrakt z květuPomocné látky: Mikrokrystalická celulóza (protispékavá látka, objemové plnidlo), Stearan hořečnatý (emulgátor), Kyselina stearová (protispékavá látka), Hydroxypropylmetylcelulóza (leštidlo, kypřící látka)Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy nesmí být používán jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte při teplotě do 25 °C, na suchém místě, mimo dosah dětí.Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na jednotlivé složky doplňku.Vyrobeno v GMP zařízeních, kde se zpracovává mléko, syrovátka, sója, vejce, arašídy. 

Affinage Moisture Boost Shampoo 300ml - Hydratační šampon
331 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Affinage Moisture Boost Shampoo 300ml - Hydratační šampon
331 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Hydratační šampon je skvělým řešením pro nevýrazné, suché a zničené vlasy od častého fénování, sluncem či po chemickém ošetření. Vlasy jemně vyčistí a zároveň je dokonale hydratuje. Obsažný vitamín B5 (panthenol) vlasy posílí a obnoví jejich lesk, speciální formule zajistí ochranu barvy. Obsahuje UV filtry.  Použití: Vmasírujte do vlhkých vlasů, dobře napěňte a důkladně opláchněte. Podle potřeby opakujte. Pro dosažení maximálního efektu doporučujeme použití kondicionéru ze stejné řady. AFFINAGEV roce 1996 společnost International Hair Cosmetics Ltd. UK vytvořila a uvedla na trh prémiovou značku péče o vlasy AFFINAGE. Značka AFFINAGE, která vznikla jako řada trvalých barev vlasů, rychle rostla a zahrnovala tónovaní a módní barvy, speciální světelné systémy, melíry, šampony, kondicionéry a stylingové výrobky, které byly nadšeně přijaty spotřebiteli a kadeřnickým průmyslem.Dnes je AFFINAGE prodávána po celé Evropě, na Středním východě, v Africe a v Americe. Značku AFFINAGE prodává skupina společností International Hair Cosmetics Ltd. ve Velké Británii.

Sixtol Aroma difuzér Palm bílé dřevo, 500 ml
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sixtol Aroma difuzér Palm bílé dřevo, 500 ml
559 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vylaďte svůj domov do atmosféry pohody a klidu pomocí elektrického zvlhčovače vzduchu. Vhodné pro aromaterapii, chromoterapii (terapie pomocí světla), vzhledem ke svému designu je tento přístroj i stylovým interiérovým doplňkem. Aroma difuzer také neutralizuje nepříjemné zápachy, např. od cigaretového kouře nebo domácích zvířat.Tento přístroj přemění vodu na jemnou vodní páru. Přidáte-li do vody pár kapek esenciálního oleje, elektrický aroma difuzér je působením ultrazvuku rozloží na jemné mikročástice, které provoní váš byt.Technické parametry:provozní napětí: DC 24 V/0,5 A / 220-240 V 50/60 Hzultrasonická frekvence: 2,4 MHzodpařování: 45-60 ml/hodrozsah: 12 – 20 m2materiál: PP, ABSprovoz difuzéru: 1H, 2H, 3H, 6H, ON nepřetržitý provoz hlučnost:

Calvin Klein pánské béžové tenisky - 46 (PBF)
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Calvin Klein pánské béžové tenisky - 46 (PBF)
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánské béžové látkové tenisky od Calvin Klein.Podrážka boty je plochá a špička kulatá.Boty mají logo na vnější straně.Materiál: 100% bavlna.

Calvin Klein pánské bílé tenisky - 46 (0K4)
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Calvin Klein pánské bílé tenisky - 46 (0K4)
1 752 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánské bílé látkové tenisky od Calvin Klein.Podrážka boty je plochá a špička kulatá.Boty mají logo na vnější straně.Materiál: 100% bavlna.

Craft I1 Cage 1908272
1 971 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Craft I1 Cage 1908272
1 971 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Craft přichází s všestrannou halovou obuví i1 Cage Tyto boty jsou rychlé, vnímavé a lehké při zachování vysokého stupně odolnosti a opory chodidla při rychlých změnách pohybu. Nízkoprofilová pěnová ARC mezipodešev spolu s gumovou podešví zajistí maximální míru propriocepce a stability. Svršek obepíná neuvěřitelně pevná a ohebná KPU klec, která napomáhá udržet nohu ve správné pozici při náročných pohybech do stran.- odolný nylonový svršek- KPU klec skládající se z pevných žeber obepínající svršek- odolná a při tom poddajná ochrana prstů ve špičce- lehká tlumivá ARC mezipodešev- přilnavá pryžová podešev pro maximální záběr- TPU vyztužení střední části podešve pro maximální stabilitu

Thuasne 0334 Sport bandáž na koleno
489 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Thuasne 0334 Sport bandáž na koleno
489 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kompresní návlek na koleno, bez otvoru na čéšku. • Kompresivní úplet stimuluje proprioceptivní funkci bandáže.• Komfortní odlehčená zóna v oblasti čéšky napomáhá přesnému umístění bandáže.• Zesílené vyztužení úpletu snižuje nebezpečí vzniku otoků.Vhodné pro lehkou podporu nestabilního nebo bolestivého kolenního kloubu (lehká podvrtnutí atd.).

Vlnka Vložky do bot ortopedické s ovčí kůží
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Vložky do bot ortopedické s ovčí kůží
299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ortopedické vložky do bot z jemné perforované ovčí kůže obsahují latexovou pěnu s aktivním uhlím, která skvěle pohlcuje pot a zároveň eliminuje nepříjemný zápach. Tvarovaný plastový výlisek vložky snižuje zatížení a deformaci chodidla a zároveň podporuje příčnou i podélnou klenbu nohy. Spodní část vložky má samolepící kroužek, aby byly vložky v botě stabilní a drželi na svém místě.

VTR Protiskluzový polštářek
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
VTR Protiskluzový polštářek
59 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Protiskluzový polštářek je vhodná pomůcka zejména do otevřené obuvi s vyššími podpatky. Brání klouzání nohy v obuvi a zároveň zmírňuje tlak na bolestivá místa v přední části obuvi. Pro správné připevnění v obuvi je opatřen lepící folií. Materiál kůže (useň)

McKinley WYOMING HIGH AQX 38 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
McKinley WYOMING HIGH AQX 38 EUR
3 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská turistická obuv Mckinley Wyoming High AQX vám nabízí výrazný komfort při chůzi a nošení, jakož i optimální ochranu proti vlhkosti na vašich turistických a horských túrách. Kožený a syntetický svršek má voděodolnou a zároveň prodyšnou membránu AQUAMAX, která zajišťuje sucho a dobrou cirkulaci vzduchu. K výbavě patří také vyjímatelná stélka Memofoam a protiskluzová pryžová podešev VIBRAM®, která zajišťuje spolehlivou přilnavost při každém kroku. Materiál: kůže, PU, ​​guma Vibram AQUAMAX: Voděodolný a prodyšný Pohodlná stélka Memofoam Bezpečné postavení díky podrážce VIBRAM® Vyrobeno v Evropě

Bennon SPORTIS S1P ESD NM Low
1 419 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bennon SPORTIS S1P ESD NM Low
1 419 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Moderní bezpečnostní polobotka sportovního typu určená pro práci ve vnitřních i suchých venkovních provozech. Obuv je vybavena kompozitovou tužinkou a kevlarovou planžetou. Obuv obsahuje i reflexní prvky, pro lepší viditelnost. Tato obuv splňuje SRC protiskluzné vlastnosti, zároveň je vhodná do EPA provozů vyžadující antistatické vlastnosti ESD. • vrchový materiál: hovězinová štípenka + textilie MESH• podšívka: textilie MESH• stélka: anatomicky tvarovaná ACTIVA ESD• podešev: PU/PU CRONUS• tužinka/planžeta: kompozit/kevlarNorma: EN ISO 20345:2011 S1P SRC, ČSN EN 61340-4-3:2002; klimatická třída 3

Nike Revolution 6 Younger Kids 31,5 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Nike Revolution 6 Younger Kids 31,5 EUR
999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská obuv Nike Kids Revolution 5 Toddler je vybavena lehkou síťovinou a nastavitelným obloukovitým páskem pro prodyšnost, pohodlí a podporu všude tam, kde si děti hrají. Komfort v každém kroku Lehká síťovina pro prodyšný komfort Nastavitelný obloukovitý pásek pro podporu Polstrování je velmi měkké a odolné Podrážka z gumy poskytuje skvělou trakci a trvanlivost Flexové drážky umožňují ohýbání obuvi přirozeně

Adidas Tensaur RUN MM 2.0 CF I GW0365 dětské tenisky
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Adidas Tensaur RUN MM 2.0 CF I GW0365 dětské tenisky
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

3F dívčí bílé třpytivé bačkory 4BS8-2
520 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
3F dívčí bílé třpytivé bačkory 4BS8-2
520 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská letní rekreační volnočasová obuv.Obuv má certifikát ZDRAVÁ STOPA a je vyrobena bez škodlivých látek.Boty jsou vyrobeny z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je z textilního materiálu.Váha jednoho páru: 410 g Dětské letní tenisky.Barva: BíláVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 6 cmPodpatek: 2 cm

Kotníkové boty na zavázání
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kotníkové boty na zavázání
1 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené kotníčkové boty jsou velmi pohodlné a praktické do práce i na procházky po městě. Šněrování na tkaničky tón v tónu. Pevný opatek. Pěnové vypodložení kotníku. Před prvním použitím ošetřete přípravkem pro voděodolnost, pravidelně opakujte. Na koženou useň pravidelně používejte speciální kartáček.

Bennon CASTOR High
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bennon CASTOR High
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pohodlná outdoorová obuv se svrškem z odolné lícové usně Crazy Horse. Protiokopová ochrana špice zabraňuje poškození vrchového materiálu v přední části. Terénní podešev a stabilizační opora kotníku zajišťují dobrou stabilitu i při chůzi v náročném terénu. Obuv je vhodná pro celoroční využití. • vrchový materiál: Crazy horse hovězinová useň• podšívka: textilie MESH• stélka: ABSORBA• podešev: EVA/pryž SCOUTstélka: ABSORBA: Antibakteriální, anatomicky tvarovaná stélka vhodná pro zátěžové pracovní použití i aktivní trávení volného času. Silná vrstva mikroporézního polyuretanu slouží jak k absorpci potu a udržení příznivého mikroklima uvnitř obuvi, tak k tlumení rázů při dlouhodobém nošení. Velmi snadno se myje a je velmi pohodlná.

Moneta Zimní vložky do bot Comfort Merino - 45
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Moneta Zimní vložky do bot Comfort Merino - 45
229 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zimní vložky do bot Comfort Merino - 45 od výrobce Moneta. Produkt je skladem.

Togethair 3D Bond Therapy Shampoo 250ml
360 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Togethair 3D Bond Therapy Shampoo 250ml
360 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pod označením 3D BOND se skrývá řada produktů, která je určená pro intenzivní obnovu chemicky zatížených a namáhaných vlasů. Vysoký podíl kyseliny hyaluronové zajistí účinnou opravu vlasového vlákna v jeho hlubších vrstvách a zajistí mu potřebnou hydrataci a výživu. Arganový a lněný olej se pak postarají o dokonalou elasticitu a zářivý lesk. Jedná se o veganský produkt bez podílu parabenů či minerálních olejů.  Aktivní složky: Kyselina hyaluronováLněný olejArganový olej Použití: Šampon se doporučuje použít k intenzivní regenerační salónové péči či jako udržovací ošetření. Přiměřené množství šamponu vmasírujte do mokrých vlasů po celé jejich délce, poté důkladně opláchněte. V případě potřeby postup opakujte.TOGETHAIRItalský smysl pro krásu, styl a dokonalou image. Vášeň, kterou Italové vkládají do každého svého počinu. Nejmodernější technologie současnosti a zároveň úcta a láska k přírodě. Spojením těchto jednotlivých dílků mozaiky vznikají prvotřídní vlasové produkty, se kterými není možné šlápnout vedle.

HiTec Nutrition Curcumin 60 kapslí
337 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
HiTec Nutrition Curcumin 60 kapslí
337 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Curcumin - lze doporučit především těm, kteří hledají silný a všestranný přírodní antioxidant. Nutriční hodnoty HiTec Curcumin 60 kapslí: 1 kapsle Curcumin 800 mg Složení:Extrakt z kurkumy 50: 1 (kořen) 31%, cholin bitartarát, plnivo: mikrokrystalická celulóza, kapsle (obal kapsle: hydroxypropylmethylcelulóza, barva: oxid titaničitý.Alergeny:Může obsahovat stopové množství: mléko, sóju, vejce, lepek.

ELTAP Čalouněná postel RIVIA Boxsprings 90 x 200 cm Látka čalounění: Monolith 37
12 789 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPModerní čalouněná postel, kde je každodenní vstávání radost díky výšce ložné části postele, která je 53 cm. Postel má moderní design a několik variant potahových látek. Postel je vyrobena z kombinace dřeva a LTD. velká výhoda výšky ložné části postele pro lehčí vstávání (53cm)matrace je tvořena pružinami Bonell + PUR pěna T2542matrace je oboustranná, hypoalergická o tvrdosti H3 (střední tvrdost) a její potah je možné prát na 40?C. Výška matrace je 20 cm.1x velký úložný prostor (otevírací)postel je čalouněná a je dodávána včetně matrace a topperurozměr spací plochy : 90 x 200 cmmožnost výběru z několika potahůRozměr:Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

DC Peary Lace Winter 45 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
DC Peary Lace Winter 45 EUR
3 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánské zimní holínky DC Peary Lace Winter s technicky zaměřeným designem jsou sezónním základem, který poskytuje teplo a každodenní využití. Vyrobeno z odolné kůže a gumy, nabízí šněrování s D-kroužky pro větší pohodlí a spolehlivou přilnavost v každém počasí. Kožený svršek Lehký síťovaný jazyk Jazyk a límec vyztužený pěnou pro větší pohodlí a podporu Větrací otvory pro prodyšnost Extra přilnavý běhoun PILL PATTERN™ od DC Konstrukce podešve

Postel TIDY 90x200 cm Tempo Kondela
2 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Postel TIDY 90x200 cm Tempo Kondela
2 890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Praktická postel TIDY je součástí studentské sestavy TIDY. Nábytek nabízí dostatek úložného místa, vhodné nejen do studentských, ale i do dětských pokojů.Postel TEDY je vyrobená z laminované DTD barevném provedení: bílá. Postel je dodávána bez roštu a matrace. Doporučujeme koupit rošt v pevném kovovém rámu. Pod postel je možné zasunout uložný prostor TEDY, který se dokupuje zvlášť. Při koupi matrace 90x195 cm lze tento úložný prostor využít jako přídavné lůžko. Barva:bílá Materiál:laminovaná DTDRozměry:Šířka: 94 cmHloubka: 203,4 cmVýška: 42,3 cmRozměry plochy lůžka:Šířka: 90 cmDélka: 200 cmVýška po rošt: 34,25 cmHmotnost:27,2 kgDodáváno v demontu.

DUNLOP Sport Holínky zelená 36
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
DUNLOP Sport Holínky zelená 36
659 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Představujeme vám holínky DUNLOP Sport - zářivě zelené a jemně růžové vysoké holinky, které spojují odolnost vůči vodě s klasickým retro stylem. Tyto profesionální holinky jsou navrženy s důrazem na ochranu a bezpečnost vašich nohou.Svršek holinek je vyroben z PVC, což zajišťuje vysokou odolnost proti vodě. Vaše nohy tak zůstanou suché i v nepříznivém počasí. Zároveň holinky neobsahují žádné kovové komponenty, což zvyšuje jejich bezpečnost a zabraňuje nepříjemným zraněním.Díky svému klasickému retro stylu se holínky DUNLOP Sport stanou módním doplňkem každého venkovního dobrodružství. Ať už se jedná o festivalové zážitky nebo jiné outdoorové aktivity, tyto holinky dodají vašemu outfitu stylový nádech a budou praktickým pomocníkem.Holínky jsou vhodné k venkovnímu nošení a jsou ideálním společníkem pro různé venkovní aktivity. Buďte připraveni na všechny překvapení počasí a vychutnejte si své oblíbené venkovní aktivity bez ohledu na vlhkost a nečas.Zvolte zelenou nebo růžovou variantu holínek DUNLOP Sport a nechte svůj vzhled vyniknout. Tyto holinky jsou nejen stylové, ale také praktické a bezpečné. Ochrání vaše nohy před nepřízní počasí a umožní vám užívat si svůj volný čas na maximum.Důvěřujte značce DUNLOP, která je známá pro kvalitní outdoorovou obuv, a pořiďte si holínky DUNLOP Sport pro pohodlné, bezpečné a stylové zážitky ve venkovním prostředí.Obuv NENÍ certifikovaná jako pracovní - je pouze volnočasová. Holínky ve stylu retro vhodné na všechny venkovní aktivity

Zateplené dámské nazouváky Coqui Husky Black Velikost: 39
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Zateplené dámské nazouváky Coqui Husky Black Velikost: 39
599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Oblíbené dámské nazouváky Coqui Husky Black s podšívkou z hřejivého fleecu budou v chladnějším období ideálním a praktickým doplňkem. Jsou vyrobeny z neklouzavého antibakteriálního materiálu CoquiAir a jsou určeny k běžnému nošení především ve vnitřních prostorech. Hřejivé, lehké, ohebné a hlavně pohodlnné. Vhodné na normálně široké až širší nohy. V černém provedení.Velikost - vnitřní délka:36/37 - 23,4 cm38 - 24,0 cm39 - 24,4 cm40/41 - 26,2 cm 

Dětské boty KTR 164 EKO navy Velikost: 24
1 389 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dětské boty KTR 164 EKO navy Velikost: 24
1 389 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Odolné kotníkové celoročky KTR model 164 v tmavě modré barvě s hnědým páskem a poutkem za patou nazvané "granát KREK + rudy". Praktická černá podrážka.- Sednou na: normálně široké nožky, vhodné i pro vysoký nárt- Zapínání: na dva suché zipy, dají se tak přizpůsobit různým výškám nártu, a díky velkému vstupnímu otvoru se velmi dobře nazouvají i dětem s vysokým nártem- Opatek: pevný - podporuje správné držení těla a brání tzv. šmajdání- Podrážka: celkově pevnější, ale ohebná v přední části, lepená a přišitá - nerozlepí se, vyvýšený okraj v prstové a zadní části - ochrana proti okopu - boty jsou tak velmi odolné- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty a botička se díky tomu lépe nazouvá- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, textilní nášlap, minimální podpora podélné klenby- Vyrobeno v ČR- Doporučujeme obuv před prvním použitím naimpregnovat, aby boty ještě lépe odolaly dětskému dovádění.SLOŽENÍ: Svršek - broušená kůže , podšívka a stélka - textil, stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty: 21 - 13,5 cm22 - 14,2 cm23 - 14,9 cm24 - 15,6 cm25 - 16,3 cm26 - 17,0 cm27 - 17,7 cm28 - 18,4 cm29 - 19,1 cm30 - 19,8 cm

Zimní boty Superfit Husky 0-809080-8000 s Gore-Tex Velikost: 32
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Zimní boty Superfit Husky 0-809080-8000 s Gore-Tex Velikost: 32
1 990 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Zateplené zimní dětské boty Superfit Husky s nepromokavou a prodyšnou Gore-Tex membránou. Vhodné na normálně širokou nohu (v menších velikostech do 30 jsou trochu užší , ve velkých naopak poměrně široké). Jazyk boty je po stranách přišitý k botě, čímž zamezuje zapadání sněhu do boty. Zateplení nekousavým a příjemným kožíškem.Před prvním použitím doporučujeme naimpregnovat impregnací na TEX membrány. Podpoříte tak odolnost boty proti vodě i špíně.Šířka: M IVVelikost - vnitřní délka:19 - 12,4 cm20 - 13,1 cm21 - 14,0 cm22 - 14,5 cm23 - 15,0 cm24 - 15,8 cm25 - 16,3 cm26 - 17,0 cm27 -17,5 cm28 - 17,9 cm29 - 18,7 cm30 - 19,9 cm31 - 20,5 cm32 - 21,0 cm33 - 21,7 cm34 - 22,4 cm35 - 22,8 cm36 - 23,2 cm37 - 23,9 cm38 - 24,4 cm39 - 25,1 cm40 - 25,7 cm41 - 26,5 cm

Kuc-kuc sypaný čaj BIO Sonnentor 50 g
116 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kuc-kuc sypaný čaj BIO Sonnentor 50 g
116 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kuc-kuc sypaný čaj BIO Sonnentor 50 gČaj, který zatočí s nepříjemným kašlem raz dva. Bylinky, jako heřmánek, šalvěj, máta nebo lipový květ zklidní váš krk a napomohou k rychlejšímu vykašlávání. Díky svému složení je tento čaj skvělým společníkem pro chladné dny.Výrobek je v BIO kvalitě.Příprava:Přibližně 1 čajovou lžičku na šálek (200 ml) přelít vroucí vodou a nechat 5-10 minut louhovat.Složení:Máta peprná bio, šalvěj bio, heřmánek bio, tymián bio, lipový květ bio, černý bez květ bio.

Vápník, Hořčík a Zinek Viridian 100g
286 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vápník, Hořčík a Zinek Viridian 100g
286 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vápník, Hořčík a Zinek Viridian 100gDoplněk stravy v prášku.Vápník, hořčík, zinek, kyselina jablečná a vitamín CVápník ve formě uhličitanu vápenatého a citrátuHořčík ve formě oxidu hořečnatého a citrátuZinek ve formě citrátu Vápník se v těle podílí na mnoha funkcí, ale v prvé řadě tvoří kosti. Kromě toho jeho vlastnosti souvisí s energetickým metabolismem a nervově-svalovou činností. Totéž platí i pro hořčík. Ten sice přímou stavební látkou pro kosti není, ale je v nich z velké části uložen. Pokud ho má tělo nedostatek, zejména pro každodenní udržení produkce buněčné energie, bere si ho právě z kostí. A to může být začátek problému, zejména u starších osob nebo sportovců. Zinek je prvek, jehož vlastnosti souvisí s budováním kostní hmoty – jeho působení je spjaté s kalcitriolem (aktivní formou vitamínu D). Chelatační činidlo a energetický metabolismus Proč se v doplňku používá kyselina jablečná a vitamín? Vápník, hořčík a zinek společně tvoří synergickou kombinaci podporující zdravé kosti. Jak ale působí kyselina jablečná a vitamín C? Je to jednoduché – kyselina jablečná funguje v žaludku jako tzv. chelatační činidlo. Reaguje s anorganickými formami minerálů (oxidy a uhličitany) a rozkládá jejich anorganické vazby. Poté buď vytvoří novou organickou sloučeninu zvanou malát, nebo umožní anorganickým látkám chelátovou vazbu s jinou dostupnou organickou složku, např. s kyselinou citronovou, která je v produktu také obsažena. Uhličitan vápenatý, který je rovněž v doplňku obsažený, má samotný vstřebatelnost přibližně 4-5 %. Po přidání kyseliny jablečné se vstřebatelnost zvyšuje na téměř 30-40 %. Obsah minerálních látek současně v chelátové (organické) a anorganické formě je tedy záměrný – díky chelatačnímu činidlu mají nejvyšší vstřebatelnost oxidové formy (kdežto v nekvalitních produktech jsou obsaženy samotné, a proto mají vstřebatelnost velmi nízkou). Vlastnosti vitamínu C souvisí se syntézou kolagenu, který je jedním ze stavebních látek kostí, vazů a šlach. Kyselina L-askorbová je rovněž schopná se vázat s vápníkem a vytvářet askorbát vápenatý, vstřebatelnou formu vápníku.Čistota produktu:Všechny složky jsou 100% aktivníPoužívá se výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu s obsahem volného prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních pojiv a lepidel, které mohou tvořit až 50% tablety)Produkt neobsahuje geneticky modifikované ani ozářené složkyNeobsahuje žádné složky živočišného původu: vhodné pro veganyNeobsahuje konzervační látky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovouSložky obsažené v produktu pochází z plodin a rostlin od malých místních dodavatelů. Jednou z klíčových zásad Viridianu je právě podpora místních farmářů a výrobců (nikoli nadnárodních korporací), s nimiž má velmi korektní a čestné vztahy. Viridian tak naplňuje své heslo etických vitamínů a zároveň zaručuje kvalitu svých doplňků stravy, protože má přehled o celém výrobním procesu - doslova od semínka až po finální produkt.Balení: 100 g Dávkování: Rozpusťte 3,5 g (1 čajovou lžičku) v malém množství vody nebo džusu a okamžitě vypijte. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu a suchu a mimo dosah dětí.  Výživové údaje:  1 dávka (3,5 g) poskytuje:  vápník 400 mg (50 %*) hořčík 300 mg (80 %*) vitamín C 500 mg (625 %*) zinek 10 mg (100 %*)*1 dávka odpovídá 5 ml. Balení obsahuje 40 dávek.Složení v 1 dávce (3,5 g): Vápník (uhličitan vápenatý, sůl kyseliny citronové) 400 mg (50 %*), hořčík (oxid hořečnatý, sůl kyseliny citronové) 300 mg (80 %*), vitamín C (kyselina L-askorbová) 500 mg (625 %*), zinek (citrát zinečnatý) 10 mg (100 %*). Na bázi kyseliny jablečné 973 mg.*% Referenční hodnoty příjmu vitamínů a minerálních látek.

Screen Glass Huawei P20 Lite na zadní fotoaparát 1024322
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Screen Glass Huawei P20 Lite na zadní fotoaparát 1024322
99 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Screen Glass na kameru pro Huawei P20 Lite Ochranné tvrzené sklo dokonale padne na zadní fotoaparát vašeho mobilního telefonu a ochrání ho před poškrábáním a prasklinami. Není nic horšího, než mít u fotoaparátu svého mobilního telefonu poškrábanou nebo jinak poničenou právě čočku objektivu - kvalita fotek je rázem během jedné menší nehody ohrožena.    Ochranné tvrzené sklo je téměř neviditelné a nemusíte se bát, že po jeho aplikaci zůstanou pod ochrannou vrstvou bubliny nebo fleky. Ochranné sklo je vyrobeno ze speciálního tvrzeného skla o tloušťce pouhých 0,3 mm, které ochrání čočku objektivu před rozbitím při pádu telefonu a před poškrábáním při běžném používání. Tvrzené sklo je zcela transparentní bez filtrů, takže po jeho aplikaci není dotčena viditelnost původního skla na čočce a nijak neovlivní kvalitu Vašich fotografií.    Kompatibilita: Huawei P20 Lite Barva: transparentní čirá

5D GLASS Tvrzené sklo s rámečkem na Huawei P40 Lite E , černé 5903396055652
169 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

5D Screen Glass pro Huawei P40 Lite E Perfektně přizpůsobené vysoce tvrzené sklo Vám prodlouží životnost Vašeho mobilního telefonu. Displej Vašeho mobilního telefonu je tak účinně chráněn před poškrábáním a zároveň Vás nijak neomezuje při používání Vašeho mobilního telefonu.   Toto tvrzené sklo má lepidlo na celém povrchu, takže dokonale přilne na obrazovku, aniž by tam zanechalo vzduchové bubliny.   Toto tvrzené sklo poskytuje displeji Vašeho mobilního telefonu dokonalou průhlednost, která si zachovává plné dotykové funkce. Navíc snižuje výskyt otisků prstů na displeji.   Sklo má přesné výřezy určené pro daný typ mobilního telefonu uvedený v názvu položky.   Kompatibilita: Huawei P40 Lite E Lepidlo: na celém povrchu Tloušťka: 0,3 mm

ADIDAS-VS Switch 3.0 K acid red/cloud white/sky rush Bílá 40
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-VS Switch 3.0 K acid red/cloud white/sky rush Bílá 40
699 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

UNDER ARMOUR-UA W HOVR Infinite 4 DSD black/lunar coral/black Černá 40
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
UNDER ARMOUR-UA W HOVR Infinite 4 DSD black/lunar coral/black Černá 40
1 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Under Armour. Je-li běh Vaším životním stylem, pak běžecké tenisky Hovr Infinite 4 jsou pro Vás to pravé. Skvělá funkční vlastnosti přesvědčí každou běžkyni. Svršek běžeckých botasek tvoří kvalitní síťovina, která podporuje cirkulaci vzduchu. Dámské tenisky mají zpevněné části v okolí špičky a paty pro dostatečnou oporu chodidla. Polstrovaný límec a měkká stélka s výztuží paty zaručují vysokou úroveň komfortu. Běžecké boty mají velmi lehkou konstrukci, což je výhodou pro mnohé běžkyně.Dámské běžecké tenisky využívají technologii HVOR, kde díky mezipodešvi dochází k tlumení nárazů a stabilnímu pohybu. Dosáhnete tak vysoké návratnosti energie. Pryž podrážka chrání botu před brzkým opotřebováním. Černé tenisky v originálním designu jsou perfektními společníky na běh i různé sportovní aktivity. Detaily produktu:aplikace UA MAPMYRUN™: sleduje a analyzuje vaše běžecké metriky, aby se z vás stal lepší běžecodpružení UA HOVR™ snižuje náraz a vrací energii svršek ze síťoviny je extrémně lehký a prodyšný vnitřní opora paty pro dodatečnou podporu, která pomáhá udržet zadní část chodidla zajištěnou na místěvložka EVA po celé délce se přizpůsobí chodidlu, eliminuje klouzání a poskytuje ideální pohodlí pod nohamaanatomicky umístěné hluboké ohebné drážky nabízejí správnou flexibilitu v klíčových oblastechkarbonové pryžové výztuhy pod patou poskytují větší trakci a odolnost v zónách s vysokým nárazem

COLOR KIDS-Boots melange WP potent purple Fialová 34
600 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
COLOR KIDS-Boots melange WP potent purple Fialová 34
600 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

ASICS-FujiSpeed black/cherry tomato Černá 41,5
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ASICS-FujiSpeed black/cherry tomato Černá 41,5
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky Asics. Pánské běžecké tenisky jsou vhodné pro trail a do náročnějších terénů. Mají moderní design v trendy černo červené kombinaci. Trailové tenisky vynikají odolným a lehkým svrškem Nexkin, který je prodyšný a zároveň zvyšuje odolnost proti oděru od skal a kořenů. Určitě oceníte také rychlovázání, které je velmi praktické. Snižují tlak na horní část chodidla a zároveň vytváří podporu. Tenisky Asics jsou vhodné na delší vzdálenosti na trailech. Díky technologii GUIDESOLE umožňují trailové boty pánské snadný přechod i na technicky náročných trailech. Zároveň šetří energii snížením ohýbání kotníku. Tyto běžecké trailové tenisky disponují mezipodešví FLYTEFOAM, která poskytuje tlumení nárazů. Podrážka AsicsGrip má výborné přilnutí na různých terénech. Tyto sportovní tenisky určitě nezklamou ani ty nejnáročnější. Detaily produktu: pánské běžecké tenisky vhodné na dlouhé a náročné traily moderní design odolný a lehký svršek Nexkin prodyšné rychlosšnirování snižuje tlak na chodidlo technologie GUIDESOLE pomáhá šetřit energii mezipodešev FlyteFoam poskytuje tlumení podrážka AsicsGrip má výborné přilnutí

VANS-WM Doheny Platform (Denim Dots) black/white Černá 37
1 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
VANS-WM Doheny Platform (Denim Dots) black/white Černá 37
1 120 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

VEMONT-Levan black Černá 40
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
VEMONT-Levan black Černá 40
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

ADIDAS ORIGINALS-Valerance core black/true orange/bold blue Černá 38 2/3
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

UNDER ARMOUR-UA HOVR Machina 3 cruise blue/sugar mint/black Modrá 45
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
UNDER ARMOUR-UA HOVR Machina 3 cruise blue/sugar mint/black Modrá 45
2 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

>

BOOT DOC-Stability 7 mid arch insoles Černá 38 (MP240)
920 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BOOT DOC-Stability 7 mid arch insoles Černá 38 (MP240)
920 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Stélky do bot značky Boot doc. Univerzální koncept 3-Arch stélky vhodný pro všechny druhy sportů, které vyžadují maximální podporu a stabilitu v botách.Velikost je uvedena v mondopoint (v mm). Např. velikost 240 je 240 mm=24 cm).Detaily produktu:• Optimální podpora díky Grip-Mesh svrchnímu materiálu s vestavěnou funkcí proti zápachu• Perfektní odpružení díky Poron ® materiálu• Maximální stabilita v oblasti zadní části chodidlaVýhody vložek do bot Boot Doc:zohledňují individuální typ chodidla podle klenbyzohledňují nerovnováhu levého a pravého chodidlapomáhají rovnoměrnému rozložení tlaku a omezují tak tvorbu otlakůvýborně tlumí nárazyoptimalizují přenos sil při pohybustabilizují chodidlo a tím redukují riziko zranění, chrání vazy, šlachy a svalyzlepšují držení celého těla

Dig-net nábytek Skříňka Lenart Concept Pro CP-07 Barva: Bílá / bílý lesk
5 210 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Skříňka Lenart Concept Pro CP-07 Skříňka Lenart Concept Pro CP-07 je ideální jako úložný prostor k posteli Concept Pro CP-01, má jedny dvířka, za kterými jsou 3 police. Zásuvka má nosnost 3 kg, 2 otevřené police mají nosnost 5 kg. Lidé často zápasí s nedostatkem místa ve svých bytech. Jedním z výborných řešení je koupě sklápěcí postele , která v noci slouží jako pohodlné lůžko a přes den se stává nenápadnou součástí nábytku. Dalším benefitem je její nenápadnost. Během dne, kdy není rozložena, nikdo nepozná, že je ukryta za dveřmi skříňky. Sklápěcí postele dokonale zapadají do nábytkové sestavy v každé místnosti. Materiál: lamino / ABS hrany Barevná provedení: bílá bílá / bílý lesk šedá Rozměr (VxŠxH): 217 x 45 x 46 cm Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jako jsou ve skutečnosti.

STRADA S1 SRC polobotka - 38
692 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
STRADA S1 SRC polobotka - 38
692 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní polobotky s ocelovou tužinkou, antistatickou a protiskluzovou podrážkou odolnou pohonným hmotám, absorpcí energie v patě a svrškem z prodyšné kůže.

Obuv kotníková CXS STONE MARBLE S3, černá, vel. 46
456 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Obuv kotníková CXS STONE MARBLE S3, černá, vel. 46
456 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kotníková bezpečnostní obuv, kožená, s ocelovou špicí a planžetou. Materiál: svršek z 1,8 - 1,9 mm hydrofobní lícové kůže s reflexním PVC páskem, podšívka z prodyšné oděru odolné textilie, podešev: PU-PU, olejivzdorná, antistatická, protiskluzová, odolná proti propichu.

Obuv nazouvák MISA, dámský, bílý, vel. 36
446 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Obuv nazouvák MISA, dámský, bílý, vel. 36
446 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámský sandál, kožený s plnou špicí, perforovaný s polohovatelným páskem kolem paty.

BK TPU MF S1P SRC sandál 42 černá
1 175 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BK TPU MF S1P SRC sandál 42 černá
1 175 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Bezpečnostní sandál s nekovovou tužinkou a aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev z PU / TPU. Svršek z kvalitní kůže – nubuk. Páska na suchý zip zajišťuje perfektní držení na noze při práci.

Dívčí holínky WOLF - Y2202B, růžový proužek / motýlci Barva: Růžová, Velikost: 32
399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí holínky, šusťáková vsadka na horním okraji, možno stáhnout tkaničkou s olivkou

Beda Oliver nízké BF 0001/W/N/PR2 Velikost: 29
1 539 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Beda Oliver nízké BF 0001/W/N/PR2 Velikost: 29
1 539 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Celoroční, kožené 100% barefoot boty Beda Oliver v nízkém provedení unosí děti od jara až do podzimu. Boty mají styl, na boku je zdobí 2 proužky lemované reflexním prvkem ala "old school - Adidas Originals". Pohodlný širší střih respektující tvar nohy - velice prostorná špička, měkoučké, lehoučké, ohebné. - Sednou na: širší nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, normální nárt, lze dotáhnout i na užší kotník- Zapínání: na dva suché zipy - jdou perfektně přizpůsobit nártu dle potřeby- Opatek: měkký- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop, světle hnědá- Jazyk: je volný, z jednoho kusu materiálu s přední částí boty (není zde tak žádný šev, který by mohl tlačit), velmi měkký a příjemný, přichycený poutkem k hornímu suchému zipu, aby nepadal do boty a ty se lépe nazouvaly- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez jakéhokoliv tvarování- Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - textil, stélka - pěnová s textilním nášlapem, podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:20 - 12,2 cm x 6,2 cm21 - 12,9 cm x 6,3 cm22 - 13,5 cm x 6,4 cm23 - 14,3 cm x 6,5 cm24 - 14,9 cm x 6,6 cm25 - 15,7 cm x 6,8 cm26 - 16,3 cm x 7,0 cm27 - 16,9 cm x 7,1 cm28 - 17,4 cm x 7,3 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,5 cm31 - 19,6 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cm33 - 21,0 cm x 8,0 cm34 - 21,6 cm x 8,2 cm35 - 22,3 cm x 8,4 cm36 - 22,7 cm x 8,5 cm37 - 23,3 cm x 8,6 cm38 - 24,0 cm x 8,7 cmMěřeno měřidlem CleverMess. U rozměrů šířky bot jsme se snažili uvést šířku reálnou - měřidlo zmáčkne měkký materiál podšívky (ubrali jsme tedy vždy 2mm z naměřené šířky).

Keen Seacamp II CNX Black Iris / African Violet Velikost: 32/33
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Keen Seacamp II CNX Black Iris / African Violet Velikost: 32/33
1 490 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Outdoorové dívčí sportovní sandálky Keen Seacamp II CNX vhodné na běžné nošení a veškeré letní aktivity, i ty ve vodě :-) V dívči barevné kombinaci Black Iris/African Violet. Anatomický tvar špičky dává dostatečný prostor dětským prstíkům, jsou tak vhodné i na nohy s dominantním palcem (kdy je palec delší než ostatní prsty). Model Seacamp II CNX lze považovat za kompromis/barefoot - široká přední část, dost místa pro prsty, ohebná podrážka ve směru chůze, měkký opatek, ačkoli podrážka chrání nohu a nerovnosti přes ni cítít nejsou.- Sednou na: normálně široké nožky- Zapínání: stahovací gumička ve spodní části, doplněná suchým zipem v horní části (gumička ve spodní části je do velikosti 23 pevná, reálně stahovat pomocí plastového prvku jde až od velikosti 24)- Svršek: odvětraný, lehce omyvatelný/pratelný - WASHABLE, z rychleschnoucího polyesteru- Podšívka: antibakteriální, Quick-dry s hydrofobní vlastností- Opatek: měkký, nezpevněný- Podrážka: v přední části perfektně ohebná - dítě tedy může přirozeně chodit (podrážka je celkově zásadně měkčí než u širšího modelu Newport), vpředu výrazná ochrana špičky, typická pro značku Keen, podrážka je protiskluzová, se vzorkem, Non-Marking - nebarví podlahy- Stélka: noha našlapuje na měkkou nenasákavou pěnu, není zde tak nic co by se namočilo a následně studiloSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - rychleschnoucí textil, stélka - syntetika, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:22 - 13,5 cm23 -14,5 cm24 - 15,0 cm25/26 - 16,0 cm27/28 - 16,5 cm29 - 17,5 cm30 - 18,5 cm31 - 19,5 cm32/33 -20,0 cm34 - 20,8 cm35 - 21,5 cm36 - 22,5 cm37 - 23,5 cm38 - 24,0 cm39 - 25,0 cmTabulka velikostí Keen 

Bezpečnostní obuv ARDON®GRINDER S3 | G3189/48
1 187 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®GRINDER S3 | G3189/48
1 187 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

bezpečnostní kotníková obuv, s kompozitovou špicí a kevlarovou flexibilní stélkou, ochrana proti okopu ve špici, voděodolná úprava svršku, materiál: action nubuk, podešev: PU/guma, odolná kontaktnímu teplu do 300°C, norma: EN 20345, velikosti: 36 - 48, váha: 660 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: khaki

Bezpečnostní obuv ARDON®ROVER LOW S3 | G3308/40
1 187 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Bezpečnostní obuv ARDON®ROVER LOW S3 | G3308/40
1 187 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

bezpečnostní polobotka, extra široká bezpečnostní špice z kompozitu, flexibilní kevlarová stélka, voděodolná úprava, podešev PU/guma, nepíšící, odolná olejům a pohonným hmotám, antistatická a odolná kontaktnímu teplu do 300 °C, materiál: action nubuk, podešev: PU/guma, norma: EN 20345, velikosti: 35 - 50, váha: 694 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42), barva: černá

ADIDAS ORIGINALS-Gazelle bright orange/team royal blue/chalk white Oranžová 41 1/3
2 099 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky adidas originals. Pánské tenisky přitáhnou pozornost na první pohled. Tenisky adidas v oranžovo-modrém provedení jsou nepřehlédnutelné. Botasky pro pány oživí každý outfit. Botasky adidas jsou nice to have obuví, která nesmí chybět trendy mužům. Pánské botasky mají semišový svršek, který poskytuje optimální prodyšnost. Vnitřní polstrování a měkká stélka se postará o komfort při nošení. Díky klasickému šněrování se velmi dobře přizpůsobí noze. Pryžová podrážka je protiskluzová. Značkové tenisky jsou ideální pro každodenní nošení, do práce, do města a pro volnočasové aktivity. Detaily produktu:stylové tenisky adidasodolný a prodyšný semišový svršekvázání na šňůrkytextilní podšívkapryžová protiskluzová podrážka

Ochrana střechy Roof Saver Volkswagen Up 2012-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Volkswagen Up 2012-
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

Ochrana střechy Roof Saver Ford Galaxy 2006-2015
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Ochrana střechy Roof Saver Ford Galaxy 2006-2015
690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochranná páska Roof Saver je vyrobená na míru pro konkrétní značku a model auta. Pro každé auto má odpovídající profil i délku.Hlavní funkcí je ochrana přední hrany střechy před poškozením kamínky, štěrkem a následným vznikem koroze.Pokud je hrana střechy auta poškozená, ochranná páska Roof Saver zakryje stávající poškození i korozi, přičemž zároveň zpomalí další šíření koroze.Díky přesnému a jednoduchému provedení je ochranná páska téměř neviditelná a nenarušuje celkový vzhled vozidla.Kromě samotné ochrany střechy Roof Saver naleznete v balení podrobný návod k montáži a odmašťovací ubrousek. Přípravu i samotnou instalaci zvládnete svépomoci za 5 minut!

ASIR Skládací postel OTEL bílá šedá
15 377 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ASIR Skládací postel OTEL bílá šedá
15 377 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Představujeme hotelovou skládací postel niron, navrženou speciálně pro hotelové profesionály, kteří si uvědomují důležitost pohodlí a komfortu. Toto skládací lůžko nabízí praktické řešení potřeby přistýlek, přičemž ve složeném stavu zabírá minimum místa.Praktické a prostorově úspornéDíky zesílené ocelové rámové konstrukci je hotelová skládací postel niron konstruována tak, aby odolala nárokům rušného hotelového prostředí. Pokud ji nepoužíváte, lze ji snadno složit a uložit, což vám umožní maximálně využít dostupný prostor.Pohodlné a stylovéHotelová skládací postel niron je vybavena matrací o průměru 15 cm, která vašim hostům poskytne optimální pohodlí. Čelo postele, které je opatřeno zipem, dodá každému hotelovému pokoji nádech stylu a elegance.Navrženo pro hotelové profesionályTato skládací postel byla vyvinuta speciálně pro hotelové profesionály, kteří si uvědomují, jak důležité je poskytnout svým hostům pohodlný a komfortní pobyt. S hotelovou skládací postelí niron můžete snadno ubytovat další hosty, aniž byste museli dělat kompromisy v kvalitě nebo prostoru.Technické údaje:Kovový rám o tloušťce 20 x 20 x 1 mm.Čtyřpodlažní 5 mm MDF deska pro snadnou mobilituČelo postele se zipem pro větší stylMatrace o délce 15 cm, kterou lze rozložit na 2 částiŠířka: 90 cm, hloubka: 200 cm, výška: 15 cmSestaveno a připraveno k použitíVylepšete zážitek svých hotelových hostů s hotelovou skládací postelí niron. Objednejte si ji nyní a poskytněte svým hostům komfort a pohodlí, které si zaslouží.

Tvrzené sklo na čočky fotoaparátu pro iPhone 12 mini
177 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tvrzené sklo na čočky fotoaparátu pro iPhone 12 mini
177 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ochraňte displej vašeho telefonu před poškozením s prémiovým tvrzeným sklem s tvrdostí 9H. Sklo je snadno čistitelné, oleoplanický povrch tvrzeného skla minimlaizuje otisky prstů.

Dívčí sandálky Primigi 3850311 Velikost: 21
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dívčí sandálky Primigi 3850311 Velikost: 21
890 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Elegantní, dívčí sandálky s krytou špičkou chránící dětské prstíky proti skopnutí. Svršek tvoří satén s romantickým růžovým potiskem - název barvy  "romantic rosa" je dokonale výstižný. Podšívka je textilní, ze síťoviny, která absorbuje vlhkost nožiček. Stélka je kožená, antishock systém tlumí otřesy.Sednou na: normální nožky, vhodné i pro vyšší nártZapínání: na přezku - přitáhnete ke kotníku dle potřebyPodrážka: vstřikovaná - lehká a ohebná (zejména v přední části boty), pod patou antishock systém tlumící nárazyOpatek: pevný - udržuje patu ve správné poloze a malá slečna navíc nebude díky němu v sandálkách "šmajdat"SLOŽENÍ: Svršek - textil, podšívka - textil, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:19 - 12,1 cm20 - 12,7 cm21 - 13,3 cm22 - 13,9 cm23 - 14,6 cm24 - 15,1 cm25 - 15,9 cm26 - 16,7 cm 

ELTAP Čalouněná postel CANDICE Boxsprings 160 x 200 cm Látka čalounění: Nube 22
33 469 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pohodlná postel CANDICE představuje moderní a zároveň elegantní postel typu boxspring. Ty jsou typické vysoko položenou spací plochou, díky které při sedání a vstávání z postele nenamáháte klouby. Postel je vyrobená z masivního a měkkého dřeva.Zde si můžete prohlédnout konkrétní informace o potahových látkách: VZORNÍK LÁTEK ELTAPPostel CANDICE s elegantním a nevšedním prošíváním bude krásným doplňkem do moderní ložnice.Popularita boxspringových postelí v posledních letech značně vzrostla, zejména kvůli jejichluxusnímu designu a výšce spací plochy. Vstávání z postele nebylo nikdy jednodušší!Rozměry: 180 x 220 x 133 cm Výška sedu: 66 cm Výška nožiček: 1,5 cm Středová matrace je tvořena bonelovými pružinami, které jsou navzájem propojeny,a proto se při používání matrace neuvolňují a drží tvar. Bonelová matrace je prodyšná,vzduch během spánku cirkuluje a matrace dýchá.Vrchní matrace (topper) má výplň z velice kvalitní PUR pěny, která tělu poskytne ideálníopěru a zaručí kvalitní spánek.Samozřejmostí jsou dva velké úložné prostory, do kterých uschováte všechny svoje věci. Plastové nožky svým obdélníkovým tvarem hezky doladí jednoduchý design postele.Postel dodáváme v demontu, díky přehlednému návodu ji snadno sestavíte.Na čalouněné a zboží vyrobené na zakázku dle přání zákazníka může být požadována záloha 30% z ceny zboží. Bližší informace obdržíte po objednávce e-mailem.Za příplatek jsme schopni zajistit asistenci výnosu nebo výnos. Pokud máte o takovou službu zájem, uveďte to prosím do poznámky v objednávce. Kalkulaci Vám můžeme zaslat obratem. Barvy zobrazené na vašem monitoru se mohou mírně lišit od původních barev látky v důsledku různých typů monitorů a jejich kalibrace.

Dynafit Ultra 50 GTX M 42 EUR
4 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dynafit Ultra 50 GTX M 42 EUR
4 049 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská trail běžecká obuv Dynafit Ultra 50 GTX M s výborným tlumením as GORE-TEX Invisible Fit membránou vhodná do deště a bahna a těžkého terénu. Tato obuv byla vyvinuta speciálně pro dlouhé běhy ve vysokohorském terénu, kde je vyžadována bezpečnost a ochrana. Ultra 50 GTX se vyznačuje působivým tlumením a pohodlným střihem. Její inovativní nepromokavá membrána GORE-TEX Invisible Fit udrží vaše nohy v suchu i během deštivých dnů. Vyšší vrstva tlumení spolu s prodyšnou stélkou Ortholite se postarají o to, abyste se cítili komfortně i po mnoha ujetých kilometrech. Společně optimálně balancují absorpci nárazů a přenos energie do odrazové fáze. Systém Heel Proloader zajišťuje spolehlivou podporu a fixaci kotníku a paty. Na špičce boty je okop a po stranách TPU vyztužení, které chrání prsty a chodidlo proti poranění a zároveň prodlužují celkovou životnost boty. Podrážka Pomoca poskytuje vynikající přilnavost a trakci i na mokrých trailech. Ultra 50 se řadí mezi Dynafit běžecké boty s maximálním vnitřním objemem, díky kterému si dopřejte nadstandardní pohodlí a podporu cirkulace krve i po mnoha ujetých kilometrech. Nechybí zde ani šikovný panel pro ukrytí šňůrek, který je chrání a zároveň zabraňuje kamínkům a jiným nečistotám, aby se dostaly dovnitř do boty. Podešev POMOCA Pomoc Gliding Path Bezešvý jazyk Alpine Rocker Neviditelné šněrování Gore-Tex membrána GORE-TEX Invisible Fit Drop:8 mm (špička: 22+4 / pata:30+4) Barva podrážky na obrázku má ilustrační charakter Hmotnost: 320 g

Dynafit Ultra 100 M 44,5 EUR
3 949 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024
Dynafit Ultra 100 M 44,5 EUR
3 949 Kč
* Uváděná cena platí pro 22.04.2024

Pánská trail běžecká obuv Dynafit Ultra 100 M poskytuje maximální tlumení, vynikající trakci a návratnost energie. Byla vyvinuta speciálně pro dlouhé běhy a náročné ultra maratony. Většina ultra bot má zásadní problém: Mohou být docela pohodlné a dobře odpružené, ale často jsou příliš obtížné a nejsou dostatečně výkonné. K tomu, abyste se dostali na stupně vítězů, však potřebujete botu, která nabízí všechno. Nový model Ultra 100 byl vyvinut společně s nejlepšími ultra běžci z týmu DYNAFIT (např. Sebastian Krogvig, vítěz TDS v rámci UTMB 2021). Výsledkem je velmi lehká bota, která dokonale překlenuje propast mezi pohodlím, trakcí a vynikající návratností energie. Navzdory svému maximálnímu objemu a vysoké výšce podešve více než 30 mm je to působivě temperamentní bota s vynikající přilnavostí a přesností od prvního do posledního kroku. Ultra 100 disponují dropem 6 mm. Na podrážku použili vývojáři směs Vibram® Megagrip, která poskytuje v soutěžních sportech ten nejvyšší výkon. Byly zde použity nové trakční výstupky Vibram. Tento inovativní koncept 4 mm výstupků zaručuje lepší trakci a perfektní přilnavost, takže se běžci mohou pohybovat po jakémkoli povrchu bezpečně a přesně. Nový materiál v mezipodešvi váží o 20 % méně než tradiční mezipodešev EVA, ale zároveň má energetickou návratnost více než 10 % vyšší Heel Proloader poskytuje výbornou podporu a fixaci paty a kotníku a současně snižuje namáhání Achillovy šlachy. Zaoblená konstrukce podrážky (Rocker) spolu s vyváženým tlumením nabízí citlivý a dynamický pocit při došlapu a odrazu a umožňuje plynulost běhu až do posledního kroku i na těžkých nohou Ultra 100 přichází s tradičním šněrováním, které lze dokonale přizpůsobit vašim osobním potřebám Bezešvá konstrukce jazyka zabraňuje tlakovým bodům a šňůrky můžete bezpečně schovat do strečového panelu Směs Megagrip Trakční očka Vibram Maximální odpružení Drop: 6 mm (špička:26+4 / pata: 32+4 mm) Hmotnost: 309 g

ADIDAS-Runfalcon 3.0 core black/cloud white/core black Černá 46
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Runfalcon 3.0 core black/cloud white/core black Černá 46
1 299 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Značkové tenisky mají nadčasový černo-bílý design. Jejich výhodou je prodyšný svršek ze síťoviny, který poskytne potřebnou ventilaci a zajistí vaše nohy v suchu. Černé tenisky mají zpevněnou patu a tři pruhy adidas ve střední části poskytnou oporu během chůze či běhu. Tato sportovní obuv pánská jistě doplní Váš každodenní sportovní outfit.Stylové botasky mají klasický střih, který dobře sedí na noze. Praktické šněrování si umíte přizpůsobit podle potřeby. Sportovní botasky mají pohodlné polstrování v oblasti límce boty, který přispívá ke komfortu. Jemně vyvýšená záď pomáhá usnadnit obouvání či zouvání. Další výhodou tenisek adidas je mezipodešev Cloudfoam, která dobře absorbuje nárazy a poskytne tlumení. Pánské boty adidas mají pryžovou podrážku pro stabilní krok za každých okolností. Jsou vhodné pro každodenní nošení a volný čas nebo cvičení. Byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů.Detaily produktu:tréninková obuv adidasmoderní designklasický střihprodyšný svršekvázání na šňůrkypolstrovaný límeczpevněná pataprodloužená záda usnadňuje obouvání a zouvánímezipodrážka Cloudfoam dobře tlumígumová podrážka zajistí stabilní krokvyrobeno z recyklovaných materiálů

PANTERA O2 SRC polobotka 47
905 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
PANTERA O2 SRC polobotka 47
905 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pracovní obuv bez tužinky, s antistatickou a protiskluzovou PU/PU podrážkou rezistentní kyselinám a olejům, absorpcí energie v patě, voděodolným svrškem z prodyšné kůže a reflexními komponenty pro zvýšení viditelnosti.

Kotníkové kožené kozačky
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kotníkové kožené kozačky
2 790 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Hladká kůže, podpatek v dřevěném vzhledu a postranní skryté pruženky, tyto kotníkové kozačky skvěle doplní každý Váš model! Z pravé kvalitní kůže. Postranní potažené pruženky. Pevný opatek. Vzadu poutko pro snadné obutí. Široký komfortní podpatek. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou toaletního mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na impregnaci.

Lehké tenisky na suchý zip
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Lehké tenisky na suchý zip
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ve stylovém designu, tenisky zn. Jana jsou navržené pro Vaše maximální pohodlí. Na klínové podrážce. Zapínaní na suchý zip. Prodyšné. Široké, vhodné i pro citlivá chodidla. (1) Tento výrobek se skládá z více než 50 % z recyklovaného PET materiálu.

Sandály s pružnými pásky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandály s pružnými pásky
749 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tyto sandály myslí především na pohodlí! Díky svým pružným páskům se jednoduše přizpůsobí. Široké pružné pásky pro snadné obutí. Malý klínový podpatek. Lze prát v pračce.

Dvoubarevné ažurové tenisky
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Dvoubarevné ažurové tenisky
2 670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Podlehněte kouzlu dvoubarevných tenisek s originálním ažurovým vzorem. Mix hladké kůže a kožené usně. Perforovaný svršek pro prodyšnost chodidel. Ploché tkaničky. Pěnová stélka. Klínová podrážka s kontrastní lemovkou. Pevný opatek. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

ADIDAS-Runfalcon 3.0 Ws core black/cloud white/core black Černá 42
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
ADIDAS-Runfalcon 3.0 Ws core black/cloud white/core black Černá 42
1 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Značkové tenisky mají nadčasový design, který potěší milovníky mininalismu. Jejich benefitem je prodyšný svršek ze síťoviny, který poskytne potřebnou cirkulaci vzduchu. Černé botasky mají zpevněnou patu a tři pruhy adidas ve střední části, které zajistí stabilitu během chůze či běhu. Dámské botasky jistě doplní Váš sportovní outfit. Stylové botasky mají klasický střih a dobře sedí na noze. Praktické šněrování výborně fixuje chodidlo v botě. Sportovní tenisky pro dámy disponují polstrovaným límcem boty, který přispívá k pohodlí. Jemně vyvýšená záď pomáhá usnadnit obouvání či zouvání. Mezipodrážka Cloudfoam skvěle absorbuje nárazy a poskytne tlumení. Dámské botasky adidas mají pryžovou podrážku pro stabilní krok za každých okolností. Značkové botasky jsou top volbou pro různé sporty, work out cvičení a volný čas. Byly vyrobeny iz recyklovaných materiálů. Detaily produktu: moderní minimalistický design klasický střih prodyšný svršek vázání na šňůrky pro dobrou fixaci nohy polstrovaný límec zpevněná pata mezipodešev Cloudfoam dobře tlumí gumová podrážka zajistí stabilní krok rozdíl mezi patou a špičkou: 9 mm (pata: 25 mm, špička: 16 mm) hmotnost: 461,5 g (velikost EU 38 2/3) vyrobeno z recyklovaných materiálů

Vlnka Dětské lněné pantofle s ovčí vlnou
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024
Vlnka Dětské lněné pantofle s ovčí vlnou
269 Kč
* Uváděná cena platí pro 15.04.2024

Lněné pantofle se zateplením z ovčí vlny jsou díky použitým materiálům velmi lehké a příjemné na nošení po celý den. Len na svršku boty je velmi pevný materiál, který je ale zároveň přizpůsobivý. Ovčí vlna je po celé stélce a vnitřku boty, takže děti budou mít nohy hezky v teple a pohodlí. Podrážka pantoflí je z tvrdé pěny, která je velmi lehká a tlumí nárazy nohy při došlapu. Ovčí vlna je přirozeně chráněna lanolinem a díky tomu se v ní nemnoží bakterie a tím se zabraňuje vzniku zápachu. Pro výrobu této obuvi jsou použity převážně přírodní obnovitelné materiály. Materiál: Svršek, stélka: len, ovčí vlna Podrážka: pěnaParametry:Určení: DětskéBarva: PřírodníRoční období: ZimníDruh zapínání: Bez zipuTyp podešve: Na domací použitíZnačka: VlnkaMateriál: Ovčí vlnaIndex ziskovosti: 745

ADIDAS-Terrex Tracerocker 2 GTX core black/core black/grey five Černá 44 2/3
2 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánská obuv značky adidas. Trailové boty osloví muže, kteří mají rádi nadčasový vzhled. Silnou stránkou pánských trailových tenisek jsou vynikající funkční vlastnosti. Špička a pata trailových botasek je posílena dodatečným materiálem pro vyšší úroveň ochrany chodidla. Svršek bot na trail zajistí velmi dobrou ventilaci vzduchu. Benefitem trailové obuvi pro běh je Gore-tex membrána, která poskytuje prodyšnost a nepropouští vlhkost. Všichni běžci jistě ocení mezipodešev z EVA materiálu, která zajistí vynikající tlumení, což přispívá k pohodlí při běhu. Podrážka Traxion je odolná a garantuje výbornou trakci a přilnavost. Černé tenisky jsou tou správnou volbou pro běh po nezpevněném terénu, po lese a po polních cestách. Detaily produktu: Klasický střih Klasické šněrování na šňůrky Mechanicky tkaný síťovinový svršek Prodyšná stabilní konstrukce Membrána GORE-TEX pro voděodolnost Mezipodešev z lehkého EVA materiálu Rozdíl mezi patou a špičkou: 7 mm Podrážka Traxion pro skvělý záběr Svršek má minimálně 50 % recyklovaného obsahu Hmotnost: 300 g (velikost EU 42 2/3)

Barefoot Pegres BF70 černé Velikost: 44
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Barefoot Pegres BF70 černé Velikost: 44
2 690 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené kotníkové boty z barefoot řady od Pegres - novinka pro jaro 2020, šité na nových kopytech s novým tvarem špičky, vhodným i pro dominantní palce. Tato řada splňuje požadavky na bosé obouvání, tvar špičky je ještě prostornější než u řady "Bosé Pegresky", pevný opatek ale zůstává.- Sednou na: normální a široké nožky, úzkou patu, útlý kotník a na normání i nízký nárt- Opatek: pevný- Podrážka: tenká, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou)- Okopový pásek z pogumované kůže- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty - má poutko, kterým protáhnete tkaničky, aby neputoval v botě - Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, ze tří vrstev: filc, pěna a nášlap z kůže- Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kvalitní lícová kůže, podšívka - kůže, stélka - kůže, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka (měřeno měřidlem Plus12):35 - 23,0 cm36 - 23,9 cm37 - 24,7 cm38 - 25,4 cm39 - 26,1 cm40 - 26,7 cm41 - 27,4 cm42 - 27,9 cm43 - 28,7 cm  

Befado 975y178 modré dětské tenisky
470 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Befado 975y178 modré dětské tenisky
470 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dětská celoroční vycházková volnočasová obuv.Boty jsou vyrobeny z textilního materiálu. Vnitřní část obuvi je z textilního materiálu. Podešev je vyrobena technologií přímého nástřiku, který zajišťuje výrazně lepší vlastnosti než lepené podešve. Váha jednoho páru: 380 g Dětské celoroční tenisky.Barva: ModráVnitřní materiál: TextilVnější materiál: TextilVýška boty: 7 cmPodpatek: 2 cm

Pegres Skinny SBF62 růžová Velikost: 24
1 579 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Pegres Skinny SBF62 růžová Velikost: 24
1 579 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pegres Skinny SBF62 v dívčí světle růžové barvě na přírodní miskové podešvi jsou novinkou pro podzim 2023. Model SKINNY je užší, než klasické barefoot Pegresky - sedne na normálně široké nožky. Misková podešev (podrážka) je odolnější a přitom prakticky stejně ohebná jako rovná podešev. Tvar špičky vhodný i pro dominantní palce. - Sednou na: normálně široké nožky, vhodné pro dominantní palec, úzkou patu, útlý kotník na nízký a normální nárt- Zapínání: na suchý zip v oblasti kotníku + ve spodní části gumička imitující tkaničky, případně můžete gumičky vyměnit za klasické tkaničky, které jsou součástí balení - klasické tkaničky půjdou lépe dotáhnout na užší kotník a také je s nimi možné botu více povolit a lépe tak nazouvat na vyšší nárt- Opatek: zpevněný- Podrážka: tenká misková podešev, velice ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, nulový drop (bez vyvýšení pod patou), přišitá k vrchní části boty - nebude se odlepovat- Jazyk: je volný, přišitý pouze v přední části boty - má poutko, kterým je protažený horní pásek se suchým zipem, tak aby jazyk nepadal do boty při nazouvání- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby a bez tvarování, ohebná, pěnová z EVA pěny s nášlapem z textilie - Ušito z certifikovaných kůží v ČRSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - kůže, stélka - pěnová s textilní nášlapnou vrstvou, podrážka - přírodní guma

Tommy Hilfiger dámské modré tenisky se vzorem - 36 (0G3)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tommy Hilfiger dámské modré tenisky se vzorem - 36 (0G3)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské modré tenisky se vzorem od Tommy Hilfiger.Výška podešve - 3 cmMateriál: svršek - textil                vnitřek - textil                podešev - syntetika

Tommy Hilfiger dámské modré tenisky se vzorem - 41 (0G3)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tommy Hilfiger dámské modré tenisky se vzorem - 41 (0G3)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské modré tenisky se vzorem od Tommy Hilfiger.Výška podešve - 3 cmMateriál: svršek - textil                vnitřek - textil                podešev - syntetika

Protetika Debora Brown Velikost: 38
1 912 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Protetika Debora Brown Velikost: 38
1 912 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámské zimní barefoot polokozačky neboli boty typu chelsea Protetika Debora Brown mají svršek z hladké kůže, podšívku a stélku z textilu s mírným chloupkem. Po stranách kotníku je silná guma, pro snadné nazouvání. Hladká kůže je dobře omyvatelná a prospěje jí občasné promazání balzámem na kůži.- Sednou na: normálně široké nohy, normální nárt, nejsou úplně vhodné pro dominantní palec - špička není úplně dokonalá a na straně palce se mírně zužuje, boty se nesnižují směrem ke špičce, do výšky je nad prsty dostatečný prostor- Opatek: mírně zpevněný- Podrážka: ohebná velmi dobře podélně a příčně je také ohebná, ale méně, nulový drop, mírný vzorek- Stélka: vyjímatelná, bez podpory klenby a bez tvarování, pěnová s nášlapnou vrstvou z textilu s mírným chloupkemSLOŽENÍ: Svršek - hladká kůže, podšívka - textil, stélka - textil, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka:37 - 24,2 cm x 8,9 cm38 - 24,7 cm x 9,0 cm39 - 25,4 cm x 9,1 cm40 - 25,8 cm x 9,3 cm41 - 26,6 cm x 9,4 cm42 - 27,1 cm x 9,5 cm 

BUSHIDO Sada 2 bandáží na kotníky DBX DBX-7132
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
BUSHIDO Sada 2 bandáží na kotníky DBX DBX-7132
309 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sada 2 elastických bandáží na kotníky DBX BUSHIDO DBX-7132.Kompresní bandáž na kotník je moderní pomůcka, která kombinuje funkci podpory a pohodlí pro váš hlezenní kloub. Je vyrobena z pružného bezešvého materiálu, dokonale se přizpůsobí tvaru vaší nohy a poskytuje správnou úroveň komprese.Kompresní bandáž na kotník poskytuje kloubu potřebnou oporu, která je zásadní při intenzivním tréninku nebo po zranění. Stabilizuje pohyb a minimalizuje riziko dalšího poškození.Díky bezešvému provedení a elastickému materiálu bandáž dokonale přiléhá k noze, aniž by způsobovala nepohodlí i při dlouhodobém nošení.Kompresní bandáž kotníku je cenným rehabilitačním nástrojem, který pomáhá při zotavování po zranění. Pomáhá snižovat bolest a otoky, čímž urychluje proces zotavení. Díky kompresi může pomoci zlepšit krevní oběh v oblasti hlezenního kloubu, což vede k lepšímu zásobování tkáně živinami.Parametry: Materiál: spandex, nylon 2 kusy v balení Upozornění: Není určeno ke komerčnímu použití Záruka 24 měsíců VelikostMLXLDélka (cm)242424Obvod horního lemu (cm)20+22+24+Obvod přes kotník (cm)21 - 2823 - 3025 - 32Obvod spodního lemu (cm)18+20+21+

Zimní Beda Rebecca BF 0001/W/MK - kotníkové s membránou Velikost: 26
1 629 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Zimní Beda Rebecca BF 0001/W/MK - kotníkové s membránou Velikost: 26
1 629 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Růžové zimní barefoot botičky Beda Rebecca s membránou. Boty jsou z broušené kůže s teplým kožíškem uvnitř. Nožky v nich budou jako v papučkách - pohodlný širší střih respektující tvar nohy - velice prostorná špička, měkoučké, lehoučké, ohebné a navíc funkční díky TE-POR membráně. Vzhledem k nižšímu střihu těsně nad kotníky jsou ideální na první krůčky, kdy neomezují nohu v přirozeném pohybu. Reflexní prvek na velcro pásku pro dobrou viditelnost a bezpečnost vaší holčičky.- Sednou na: širší nožky, které mají prstíky spíš v jedné rovině než výrazně sestupné, vhodné také pro dominantní palce, normální nárt, sednou na širší patu a kotník- Membrána: TE-POR - boty jsou prodyšné a zároveň nepromokavé- Zapínání: na dva suché zipy - jedním přitáhnete ke kotníku a druhý nastavíte přes nárt dle potřeby - na konci je reflexní prvek. - Opatek: měkký, lehounce zpevněný, aby bota držela tvar- Podrážka: ohebná ve všech směrech - podélně i příčně, lepená, nulový drop- Jazyk: je volný, tvořen z jednohu kusu kůže spolu s přední částí boty - není zde tak žádný šev který by mohl tlačit, velmi měkký a příjemný- Stélka: v balení jsou dvě stélky -  samozřejmě vyjímatelné a vyměnitelné - jedna pěnová s textilním nášlapem jako bývá v celoročkách vhodná na teplejší dny, a druhá filcová s nášlapem z kožíšku pro lepší izolaci od země do větší zimy. Obě bez podpory klenby, filcová zcela bez tvarování, pěnová s mírným a měkkým patním lůžkem .- Vyrobeno v ČRSLOŽENÍ: Svršek - kůže, podšívka - kožíšek + membrána, stélka - pěnová s textilním nášlapem x filcová s nášlapem z kožíšku  podrážka - syntetikaVelikost - délka a šířka:20 - 12,4 cm x 6,2 cm21 - 12,9 cm x 6,3 cm22 - 13,6 cm x 6,4 cm23 - 14,3 cm x 6,5 cm24 - 14,9 cm x 6,6 cm25 - 15,9 cm x 6,8 cm27 - 16,9 cm x 7,1 cm28 - 17,5 cm x 7,2 cm29 - 18,2 cm x 7,4 cm30 - 19,0 cm x 7,5 cm31 - 19,6 cm x 7,7 cm32 - 20,2 cm x 7,8 cmMěřeno měřidlem CleverMess. U rozměrů šířky bot jsme se snažili uvést šířku reálnou - měřidlo zmáčkne měkký materiál podšívky (ubrali jsme tedy vždy 2mm z naměřené šířky).

Držák mobilního telefonu na kolo "Dunlop"
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Držák mobilního telefonu na kolo "Dunlop"
119 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Držák se jednoduše upne kolem řídítek pomocí napínáku a je namontován během chvilky. Otáčí se o 360° - podle potřeby na výšku nebo na šířku. Nepotřebujete žádné nářadí! Mobilní telefon bezpečně drží na místě i v případě nárazů a lze jej snadno opět vyjmout.

Gel na intimní hygienu NATULI DEEPLY 200 ml
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Gel na intimní hygienu NATULI DEEPLY 200 ml
349 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Objevte dokonalou intimní hygienu a vychutnávejte si každičký centimetr svého těla. Dovolujeme si představit vám ryze českou značku NATULI, která vám doslova zamotá hlavu tím nejpříjemnějším způsobem. Prémiová kvalita, vybrané ingredience a luxusní balení je žádoucí samozřejmostí, vše za účelem vašeho nejněžnějšího uspokojení, a to v mnoha směrech. NATULI nepoužívá žádné živočišné složky, takže jsou všechny výrobky vhodné i pro vegany.Po roce a půl intenzivního vývoje konečně přichází s unikátním mycím gelem, který podporuje myšlenku sexual wellness a doplňuje řadu skvostných lubrikačních gelů. Gel na intimní hygienu NATULI DEEPLY v objemu 200 ml se stane nejen elegantním doplňkem ve vaší koupelně, ale především nezbytnou součástí každodenního sprchování. Ne proto, že musíte, ale proto, že chcete. Tak snadno si jej zamilujete. Fantastický gel hustějšího charakteru rozmazlí každičký centimetr vašeho těla pro přirozené a neodolatelné chvíle čistoty. Byl s maximální péčí speciálně vytvořen pro citlivou ženskou pokožku. Přirozeně pění, perfektně myje, zklidňuje podráždění, hydratuje a regeneruje pokožku. Díky nízkému 3,5 pH reguluje a udržuje správné přirozené poševní prostředí, obnovuje rovnováhu vaginální mikroflóry a chrání před infekcemi a kvasinkami. Jeho struktura je hladká a příjemná, a je ideální pro každodenní použití, obzvláště po sexu či při jakémkoliv pocitu nepohodlí. Jeho smyslnou a neuvěřitelně opojnou vůni díky přírodním esencím bergamotu, mirhi a vanilky si oblíbíte a už nikdy nebudete chtít nic jiného.Gel je 100% přírodní, bez umělé parfemace, parabenů a umělých přísad. Jeho obsah tvoří mnoho aktivních ingrediencí prvotřídní kvality, jakými jsou léčivé Tea Tree, kyselina mléčná a kyselina listová, jež redukuje pH, zklidňující Panthenol, extrakt šalvěje i Islandskou vodu. Mezi dalšími blahodárnými složkami figuruje BIO kyselina hyaluronová, která vyniká svými výraznými zvláčňujícími a regeneračními účinky, BIO Aloe Vera té nejvyšší organické kvality s vysokým obsahem antioxidantů, jež zklidňuje podráždění pokožky, dodává ji okamžitý komfort a urychluje hojení drobných poranění, sůl z Mrtvého moře či extrakt z amerických brusinek s aktivními vitamíny, který bojuje proti zánětům a podporuje tvorbu nových buněk.Aby byla myšlenka skutečné výjimečnosti podpořena, je tento gel uschován v elegantní lahvičce z recyklovaného plastu s praktickým dávkovačem, který rozhodně oceníte.Udělejte si čas jen pro sebe a proměňte svou koupel v ozdravný rituál, který vám vykouzlí spokojený úsměv na tváři.Proč si vybrat gel na intimní hygienu NATULI DEEPLY:unikátní veganský gel na intimní hygienu pro maximální péči o ženské těloomamná smyslná vůně esencemi koření se sladkým nádechem svůdné vanilkyvybrané prémiové 100% přírodní ingredience v prvotřídní BIO organické kvalitějemně a šetrně myje citlivou pokožku a přirozeně pěníbohaté složení aktivních látek s příznivými účinkyzanechává pokožku jemnou a vláčnouperfektně hydratuje a vyrovnává pH pro přirozenou mikroflóruregeneruje a chrání před infekcemi a kvasinkamizklidňuje pocity podráždění a nepohodlíexkluzivní balení z recyklovaného plastu s praktickým dávkovačemParametry:Barva: transparentníObsah: 200 mlSložení: Aqua, Glycerine*2, Pentylene Glycol*2, Aqua (Iceland Water), Hydroxyethylcellulose, Polyglyceryl-4 Caprate, Sunfloweroyl Methylglucamide*2, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract & Lactobacillus Ferment*2, Magnesium Sulfate, Sodium Hyaluronate*1, Aloe Barbadensis Leaf Juice*1, Hexamidine Diisethionate*3, Salvia Officinalis Extract, Maris Sal (Dead Sea Salt), Lactic Acid, Folic Acid, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil*1, Citrus Paradisi Peel Oil, Calendula Officinalis Flower Extract*1, Cocos Nucifera (Coconut) Pulp Extract*1, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (and) Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*1, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate. Limonene*4, Linalool*4, Citral*4*1 - BIO, ORGANIC, *2 - COSMOS, ECOCERT, *3 - získáváno patentovaným zeleným procesem, *4 - přírodní původ, součást esenc. olejů

VTR Kulaté voskované
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
VTR Kulaté voskované
49 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Přírodní bavlněná kulatá šněrovadla, která jsou uvnitř zpevněna dutinkou. Povoskování speciální technologií dodává šněrovadlu lesk a trvanlivost. Jsou vhodná zajména do společenské obuvi.

Elegantní kotníkové boty z kožené usně
1 659 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Elegantní kotníkové boty z kožené usně
1 659 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Elegantní kotníkové boty jsou pohodlné a snadno se kombinují. Navíc ve folkovém stylu: okamžitě jsme si oblíbili pružnou koženou useň a embosovaný vzorek. Pružná pravá kůže pro výjimečnou kvalitu a pohodlí. Postranní vsadka z kožené usně s embosovaný vzorem teček. Tkaničky tón v tónu s plastovými koncovkami. Vzadu poutko pro snadné obutí. Pevný opatek. Protiskluzová podrážka. Podpatek 3 cm ideální pro každodenní nošení. Vaše boty pravidelně ošetřujte přípravkem pro ochranu před skvrnami a vlhkostí.

Viking Aery High GTX Warm Pink Velikost: 25
1 992 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Viking Aery High GTX Warm Pink Velikost: 25
1 992 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Teplé a odolné dívčí zimní boty Viking Aery High GTX Warm v růžové barvě s reflexními částmi a Goretex membránou. Kombinace textilních a syntetických materiálů dělá boty dobře prodyšné a zároveň odolné díky ochranné vrstvě na špičce a patě. GoreTex membrána zajistí nepromokavost a zároveň prodyšnost, takže udrží dětské nožky v suchu a pohodlí. Boty jsou vyššího střihu - končí cca 6cm nad kotníkem.Uvnitř jsou zateplené silným kožíškem s delším vlasem, který není na fotkách patrný - ve vrchní části boty je uvnitř cca 3cm vysoký pruh fleecu, který zde nahrazuje kožíšek (aby se zde nelepil sníh).Tyto boty od norského výrobce Viking jsou velmi lehké, mají protiskluzovou odolnou podrážku, která dobře absorbuje nárazy.- Sednou na: normálně široké a širší nohy, vhodné i na vyšší nárt - v nártu jdou hezky přizpůsobit díky dvěma suchým zipům, velmi dobře se nazouvají- Membrána: GoreTex membrána - bota nepromokne, ale zároveň dýchá- Zapínání: dva suché zipy - boty jdou velmi dobře přizpůsobit v nártu a snadno utáhnout, nazouvání je snadné i pro děti s vyšším nártem- Opatek: zpevněný- Podrážka: protiskluzová se vzorkem, ohebná v přední části boty- Jazyk: je přišitý i po stranách na úroveň suchého zipu, do této výšky je také vytažena membrána a garantována nepromokavost- Stélka: vyjímatelná - možnost kontroly velikosti, bez podpory klenby, mírně tvarované patní lůžko, ohebná, pěnová s textilním nášlapemSLOŽENÍ: Svršek - syntetika + textil, podšívka - kožíšek s membránou, stélka - textil + kožíšek, podrážka - syntetikaVelikost - vnitřní délka boty:23 - 15,1 cm24 - 15,9 cm25 - 16,5 cm26 - 17,0 cm27 - 17,9 cm28 - 18,6 cm29 - 19,1 cm30 - 19,8 cm 31 - 20,5 cm32 - 21,6 cm33 - 22,2 cm34 - 22,6 cm35 - 23,0 cm36 - 23,6 cm37 - 24,2 cm38 - 25,2 cm39 - 25,9 cm 

Tommy Hilfiger pánský tmavě modrý svetr - XL (DW5)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tommy Hilfiger pánský tmavě modrý svetr - XL (DW5)
2 392 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Pánský tmavě modrý svetr od Tommy Hilfiger.Materiál: 100% bavlna.Střih: Regular Fit.

Kožené mokasíny, jednobarevné
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené mokasíny, jednobarevné
2 070 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Kožené mokasíny splní i ty nejnáročnější požadavky na stylovou a pohodlnou obuv! Přizpůsobí se každé šířce chodidla. Z pravé pružné kůže. Pěnová stélka. Pevný opatek. Na patě široká vsadka. Stabilní klínový podpatek. Protiskluzová podrážka tón v tónu. Ošetřete Vaše boty impregnací proti skvrnám a vlhkosti.

PEDICONFORT Kožené derbies Hallux Confort pro vbočený palec
2 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
PEDICONFORT Kožené derbies Hallux Confort pro vbočený palec
2 280 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Ideální šířka a módní look: derbies zn. Pédiconfort jsou maximálně pohodlné a vhodné i pro širší chodila a vbočený palec. Na šněrování, zip, extra měkké, přizpůsobí se Vašemu stylu. Svršek ze 2 materiálů: elegantní kombinace vzorované kůže a textilu s potiskem zvířecí srsti. Vyjímatelná měkká stélka (aérosemelle). Pružné pohodlí: citlivé oblasti z pružného textilu vhodné pro vbočený palec. Tkaničky na zavázání. Zip pro snadné a rychlé obutí. Přizpůsobené širším chodidlům. Kontrastní módní podrážka. Nejedná se o zdravotní obuv.

Kožené sandály, kaštanové
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kožené sandály, kaštanové
549 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Rozhodně Vám nesmí chybět tuto sezónu: ploché sandály z pravé kůže. Kvalitní pravá kůže. Pásek se sponou kolem kotníku. Vyrobeno ve Španělsku. Vaši novou obuv můžete ošetřit trochou tělového mléka naneseného na vatovém tampónu, dbejte také na pravidelnou impregnaci.

Turistické boty, šedé
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Turistické boty, šedé
1 060 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Sportovní boty navržené pro několika kilometrovou turistiku! Lehké a komfortní, skvěle tlumí došlap a snadno přilnou k terénu, díky prodyšné tkanině budou tou správnou volnou pro Vaše chodidla. Lehoučké a příjemné na nošení. Sportovní odolné tkaničky. Vsadky z tkaniny mesh na prodyšném úpletu. Pěnové vypodložení kolem kotníku. Vzadu poutko pro snadné obutí. Pevný opatek. Vzorovaná protiskluzová podrážka.

NIKE-Pico 5 pearl pink/cosmic fuchsia/mineral teal/white Růžová 33
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
NIKE-Pico 5 pearl pink/cosmic fuchsia/mineral teal/white Růžová 33
670 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dívčí obuv značky Nike. Stylové tenisky okouzlí všechny malé parádnice. Růžové botasky snadno zkombinujete k mnoha outfitům. Dívčí botasky se hodí k sukním ik šortkám. Dětské tenisky zdobí logo Nike na boční straně. Plusem je zapínání pomocí popruhů na suchý zip, což usnadňuje obouvání a zouvání. Dívčí tenisky potěší výbornou cirkulací vzduchu. Plusem trendy botasek je dobrá fixace chodidla. Posílená špička a pata chrání chodidlo. Výhodou tenisek pro děti je pružná mezipodešev, která poskytuje výborné odpružení a tlumí nárazy. O komfort se postará vnitřní polstrování a měkká stélka. Růžové tenisky Nike jsou perfektními společníky do školy, na kroužky a volný čas. Detaily produktu: stylový vzhled dobrá fixace chodidla zapínání pomocí popruhů na suchý zip posílená špička a pata odpružená mezipodešev měkká stélka vysoká úroveň pohodlí poutko na zadní straně odolná podrážka

Ochranná lišta hrany kufru Škoda Octavia IV. 2020- (combi, matná, II. jakost)
810 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

II. jakost: ohlé hrany viz fotogalerie.Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Octavia IV. Combi (pasuje i na RS) je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru.Montáž ochranné lišty se provádí lepením pomocí oboustranné lepicí pásky 3M, která je součásti balení. Při použití ochrannné lišty šetříte hrany nárazníku auta čímž předcházíte případným nákladům na opravy. Avisa je výrobce ocelových krycích lišt pro automobilový průmysl. Díky dlouholeté tradici ve výrobě a kvalitě svých výrobků je značka Avisa známá po celé Evropě.Součást balení Ochranná lišta Tuba s leštící pastou Odmašťující kapesník 3M Manuál k instalaciVšechny ochranné lišty se lepí pomocí oboustranné lepící 3M pásky, která má skvělou přilnavost. Pokud však není nárazník dostatečně čistý nebo odmaštěný, může se lišta odlepovat.Při lepení lišty výrazně doporučujeme použít 3M Primer 94.I když je nárazník řádně vyčištěný a odmaštěný, může se lišta odlepovat pokud se lepí na porézní povrch (např. plastový nárazník).Pokud ochranné lišty instalujete na nově zakupené (i ojeté) auto. Je to z toho důvodu, že nová i ojetá auta mají obvykle před prodejem až nadbytečně vyleštěnou karoserii pomocí vosků nebo přípravků s keramikou. To sice dodává karoserii vysoký lesk, ale takto oštřená karoserie má sníženou přilnavost.Zakoupit můžete zde: Základní vrstva 3M Primer 941) Vyčistěte a odmastěte místo, kde dojde k překrytí ochrannou lištou pomocí přiloženého ubrousku 3M.2) Před lepením nejprve přiložte ochrannou lištu na místo, kam ji budete lepit.3) Označte si krajní místa ochranné lišty na nárazník fixem nebo papírovou lepicí páskou.4) Odstraňte ochrannou vrstvu samolepicí pásky z ochanné lišty.5) Přiložte podle značek, které jste si vyznačili v bodě 2).6) Lištu postupně přimáčkněte po celé ploše.POZOR: Jakmile je lišta přilepená, nelze ji sundat. Při instalaci prosím věnujte zvýšenou pozornost bodům 2) a 5).

Masážní vložky do bot s vůní levandule, 1 pár
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Masážní vložky do bot s vůní levandule, 1 pár
159 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Příjemný pocit masáže nohou díky těmto vložkám, které působí na akupresurní body a navíc provoní Vaše boty. Výjimečné pohodlí při chůzi. Příjemný masážní účinek. Impregnované levandulovým esenciálním olejem, provoní Vaše boty den po dni. Přizpůsobí se všem typům obuvi. Velikost upravitelná zastřižením.

Perforované sandály se splétaným páskem
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Perforované sandály se splétaným páskem
889 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Moderní sandály vynikají perforací a splétáním! Kolem kotníku pásek se sponou pro nastavení. Postranní pruženky, díky kterým boty skvěle padnou. Vzadu zip. Pevný opatek. Stabilní, potažený klínový podpatek.

Sandály "Katka"
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Sandály "Katka"
499 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Vzdušné sandály s módním perforovaným vzorem se přizpůsobí Vašemu chodidlu. Měkké jako nubuková kůže, s variabilními pásky a nastavitelným páskem na patě - superpohodlné! Lehká podešev na platformě s 4 cm klínkem.

Tecnica Magma 2.0 S Ws 005 rosed grey/wine bordeaux produkt
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tecnica Magma 2.0 S Ws 005 rosed grey/wine bordeaux produkt
3 399 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Tecnica Magma S GTX Ws 002 deep bacca/pure bacca
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Tecnica Magma S GTX Ws 002 deep bacca/pure bacca
2 649 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Boty Magma jsou navrženy pro běh, chůzi i vysokohorské túry ve všech typech technického terénu. Tato lehká obuv nabízí novou a vyšší úroveň pohodlí. Parametry:váha: 280 g (UK 5)vrchní vrstva: Hydrophobic polyamide meshpodšívka: Gore-Tex® Extended Comfortpodešev: Vibram® Megagrip™ Litebase™ XO SHIELDmezipodešev: Compression molded EVA with high rebound compoundvnitřní vložka: Anatomical, Pre-Molded, EVA

Kayland Cross Mountain Ws Gtx grey boty
5 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Kayland Cross Mountain Ws Gtx grey boty
5 599 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Dámská obuv značky Kayland. Turistická obuv Cross Mountain GTX zaručí, že už si jiné boty na turistiku neobujete! Tyto boty do hor s mentolovými prvky přinášejí nový koncept pohodlí a výkonu a nacházejí se někde mezi horolezeckou obuví a obuví pro pěší turistiku. Boty do lesa poskytnou oporu a vysoký výkon ve smíšeném terénu s horskými svahy, kameny, sněhem a ledem, jsou výborný kompromis mezi nízkou hmotností a technickými vlastnostmi.Horolezecké boty jsou také vhodné pro horské průvodkyně či záchranářky.Kotníčková obuv do lesa má kožený svršek v kombinaci s prodyšným textilem, mají technologii proti oděru, technologii Ankle Lock pro ochranu a fixaci kotníku. Nepromokavé boty pro dámy disponují membránou Gore-tex® , čímž se stávají nepromokavými a zároveň prodyšnými. Pohodlí zaručí mikroporézní mezipodešev s dlouhou životností a schopností výborně tlumit nárazy. Podrážka Vibram ® Mulaz Evo poskytuje výbornou přilnavost i ve velmi kluzkém terénu.Detaily produktu:Kotníkový vyšší střihKlasické šněrováníPolstrovaný vrchní lem a jazykZesílená pětia a boky botŠpička zesílená s gumovým přesahemTechnologie Ankle LockTechnologie proti oděruNepromokavé, membrána Gore-Tex@Mikroporézní mezipodeševPodrážka Vibram ® Mulaz Evo5mm dlouhé výstupky na podrážceHmotnost: cca 2x 565 g

KAYLAND-Duke Ws Gtx, Black/Light green Černá 40
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
KAYLAND-Duke Ws Gtx, Black/Light green Černá 40
3 999 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

>

Dámská kabelka RIEKER C0009-021-H7 černá W3
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024
Dámská kabelka RIEKER C0009-021-H7 černá W3
2 499 Kč
* Uváděná cena platí pro 17.04.2024

Představujeme vám kabelku značky RIEKER, která se stane nedílnou součástí vašeho šatníku. Takto kabelka je navržena tak, aby byla nejen stylová, ale také praktická pro váš každodenní život. Díky svému nápaditému tvaru a provedení přes rameno je tato kabelka skvělým doplňkem. Na přední straně ji zdobí krásný vyšitý vzor a třpytí se zde stříbrné logo značky RIEKER, které symbolizuje kvalitu a prestiž. Při otevření kabelky odhalíte prostorný interiér, který je navíc doplněn o další malé kapsy. Další malá kapsička je na zadní straně kabelky. Tyto praktické úložné prostory jsou skvělé pro uskladnění vašich drobných věcí, jako jsou klíče, peníze či kosmetika. Černá barva kabelky z ní činí všestranný doplněk, který se snadno kombinuje s různými outfity. Rozměry: cca V 34 cm x Š 33 cm x H 16 cm Vnitřní uspořádání: Kabelka není dělená. Délka popruhu pro nošení přes rameno je cca 55 cm.

Vlnka Dámské kožené sandály na klínku Liliana - černá
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024
Vlnka Dámské kožené sandály na klínku Liliana - černá
1 899 Kč
* Uváděná cena platí pro 24.04.2024

Celokožené sandály Liliana mají měkkou stélku, díky které jsou boty pohodlné i na dlouhé nošení. Otevřený střih sandálů bez špičky je skvělý pro letní společenské akce, ale i jako lehká obuv do města. Kožený pásek přes patu má na boku gumičku a přezku, pomocí které si nastavíte délku pásku podle svých potřeb. Obuv je vhodná spíše pro úzká chodidla. Materiál: Svršek, stélka: kůže Podrážka: guma Výška podpatku: 4 cmParametry:Určení: DámskéBarva: ČernáRoční období: LetníDruh zapínání: Se suchým zipemTyp podešve: Na venkovní použitíZnačka: VlnkaMateriál: KůžeStřih obuvi: Úzký